Petak, 26.04.2013.

15:39

Šta žene očekuju od današnjih muškaraca?

Izvor: tportal.hr

Šta žene oèekuju od današnjih muškaraca? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

miss bunny

pre 11 godina

@ Yankee

Nije srećice kućevna, nije.. biće svakojakih hranskih atrakcija puna srca i serviranih, samo da je maziš i paziš, i „istučeš“ ako nije dobra.

nena

pre 11 godina

@ 008
Znala sam, oduvek sam znala, da samo ako budem dovoljno strpljiva da ću te kad tad naći. Znala sam da te ima sa sve maljama i prgavim temperamentom ;)

Nego, šalu na stranu, ima tu još jedna stvar. Ovi „domaćini“ napreduju u svojim intervencijama, nekada ili obajave ili ne, a sad su počeli i da prekrajaju moje komentare , pa čak i „šminkaju“.. Zbunjena sam.. bila je tu još jedna veoma kratka, ali tako da kažem kapitalna rečenica koju su izbrisali, ticala se ,, kako da se izrazim a da objave, a tu se ne može biti implicatan,, dakle ticala se načina vođenja ljubavi. Paaa, kakvi ste sa ženom, agente 008 ?

Muz

pre 11 godina

Uvek sam sam shvatao svoju zenu kao najboljeg prijatelja i uvek sam pokusavao da joj pomognem i da je ispostujem svakom pogledu. Sada posle 10 godina braka pocinjem da mislim da je sve to greska. Izgleda da ima one istine STO SI BOLJI PREMA SVOJOJ DROLJI SVE MANJE SI JOJ PO VOLJI.

ja

pre 11 godina

da ima pare, da joj obezbedi auto, stan sto dalje od roditelja i to sto manji kako ne bi morala da cisti i odrzava previse. da zivi na nbg ili krugu dvojke. Ostalo nista nije bitno dal je lep ili ruzan visok ili nizak, dal mu je "ono" 10 ili 20cm, dal je njenih godina ili stariji 20 to nista apsolutno nije bitno.
Da je nikad ne pita gde ide itd itd..

bolji strucnjak

pre 11 godina

@strucnjak
delimično se slažem s tobom, zato što, nema devojke koja ne pada na osećaj za humor, inteligenciju i ne nužno lepotu..ali pre svega toga, ono što žene obožavaju je pažnja! Čak i "najtvrđe" će u jednom trenutku shvatiti ko je tu za njih i naravno da im prijaju laskave priče. ..ali ono što ja najviše volim, iako je sve manje zastupljeno, je romantika..iako ima klišea, ali svaka u sebi želi da se i njoj dogodi prizor kreveta prekrivenog laticama itd..pozdrav tebi i svim normalnim devojkama :-)

Mr. Šlosalo

pre 11 godina

Smatram da treba da bude izgrađen od takve legure da je lak kao pero i težak kao trepča. Da je dovoljno uspešan da naruči najskuplji konjak u prestižnom restoranu, i dovoljno opušten da popije jogurt sa drugarima ispred dragstora. Da bude prefinjen i fin, ali da u kriznim situacijama da ume da dohvati i motku ako treba. Da zna da veze i da buši asfalt. Da ima u novčaniku visa platinum, ali i stari rimski kovani novac jer nikad se ne zna kad će da upadne u vremensku crnu rupu. Eto to bi bila neka moja izuzetno vredna ražmišljanja u prilog doprinosa rešavanju kosovskog pitanja.

VladimiR

pre 11 godina

Na papiru im treba coveku u kuhinju, ali u praksi takav im je mekusac i pocinju da ga "gaze" svim snagama.Iskreno voleo bih da je drugacije, ali takvo je stanje barem u Srbiji.Kada nemaju zbog cega da se nerviraju il kad nemaju sta vise da zele od tebe a ti im pritom nista ne kontriras i udovoljavas im obavezno ti okrecu ledja ili su skolone varanju.Naravno zene nisu stado ovaca tako da se ovo ne odnosi na sve, cast izuzecima.

lakki

pre 11 godina

Zanimljiva teza zena o savremenom muskarcu. Nasuprot nama muskarcima su savremene zene, sa silikonskim grudima i zadnjicama, napucenim usnama, umetcima za kosu, naravno sa kilo sminke na licu danas i sa novim himenom ako treba...tako da savremen muskarac danas treba da ima pored sebe masinu za plastiku.. Gresite drage moje. Naravno da cu pomoci u kuci, kuhinji, biti hrabar za nju, i biti gospodin za nju, Ali za onu koja nije nesigurna u svoje mâle grudi, usne.... za onu koja nosi iskrenu ljubav u sebi za mene, nasmejanu, uvek tu da pita sta nije u redu mozemo to zajedno, udesenu samo za mene ? ne zbog drugih zena( zene me razumeju),.... Jer ako takve nema, cemu pomoc, kuvanje, ljubav...a onda nema ni savremenog muskarca.

bombondžija

pre 11 godina

a koga interesuje šta zene žele.to samo lud čovek može da prati šta koja hoće. već i ja tražim situiranu pa da udružimo te situiranosti

slavka

pre 11 godina

Nemam nikakav problem ako muskarac zaradjuje vise od mene, ponekad me odmeni u nekom kucnom poslu al po ovom opisu zamislih muskarca sa keceljom i krpom u ruci... Brrrrrr...

Misko

pre 11 godina

Pa da bude princ na belom konju u svakom smislu.
(Konj., 26. april 2013 17:36)

Kad zene shvate da ne mogu da nadju princa na belom konju zadovoljavaju se konjem :)

Dr C

pre 11 godina

Ono sto je moj suprug. Prijatelj, podrska, zastitnik. Neko ko uvek ima odgovor i resenje za sve. Uspesan u poslu, fantastican ljubavnik, nasmejan i uvek pozitivan. Mogu samo da kazem da je u danasnje vreme privilegija biti uz takvog muskarca.

Yankee

pre 11 godina

a da devojka, buduca necija zena da ume da kuva? da li je to veliki zahtev jednog buduceg muza? o ovome bi trebalo da napravite istrazivanje u srbiji.!?

nena

pre 11 godina

E ovako, da pustim mašti na volju. Da ima etiku Isusa Hristosa, logiku Denijela Krejga u interpretaciji Džemsa Bonda, a moglo bi i nešto od njegove psihofizičke kondicije, crne malje po grudima kao Alek Boldvin, prgavost kao Čerčil, oblik lobanje kao Kristofer Nolan, smisao za humor kao Quentin Tarantino i Bukovski zajedno i moglo bi nešto fantastičnih glasovnih mogućnosti. Eh, to bi bio muškarac samo takav..

Vlada

pre 11 godina

Ne znam šta one očekuju od muškaraca, ali znam da ja od njih ne očekujem apsolutno ništa... :) Pa mi svejedno šta one očekuju od muškaraca... :)

Mirjana

pre 11 godina

Pare me apsolutno nikada u životu nisu zanimale, a mačo muškarci me zanimaju još manje od toga da li dotični ima para. Daklem, prepuštam darežljivo ostatku Srbije sve mačo muškarce s parama. Meni je potreban vaspitan, bistar, zdrav i prav momak (može i nezaposlen) koji neće da kukumavči i zvoca (danas masovna pojava) i jako je poželjno da manje priča a više "radi" u krevetu, pored kreveta, gde god... Sve ostalo dodje na svoje. :)

Mike

pre 11 godina

E konacno da napisu clanak i o ljudima kao sto sam ja. Tako me naucila mama od malih nogu. Molim lepo. Ali zato, sto imam zeeeennuuuuu. Svi su ljubomoooorni. Ponekad busi i rupe u zidu kad mene mrzi. Kazu da je to nesto sto se zove emancipacija. Lepa stvar ta emancipacija. Machizmu je prosao rok.

stručnjak

pre 11 godina

Mislim da su očekivanja na neki način predvidanja budućnosti i kao takva nemaju neki veliki smisao. Meni je smešno ono da skoro 50% devojki "očekuju" da ih muškarac stavi na prvo mesto u svom životu? Teška nebuloza. Ko je ona da je stavaljam na pijedestal? Nikada ne stavljajte devojku na pijedestal jer kad se malo bolje zapitate koje ona? Neka devojka koju poznajete jedva mesec dana i realno ništa ne znate o njoj..zapitajte se da li je ona vredna toga i da jeste nipošto ne treba da bude svrha vašeg života. O ovim muško-ženski odnosi se svode na igru vrednosti. Devojke uglavom završavaju sa likovima koji u tom trenutku imaju najveću vrednost:fizički izgled,materijalni status...nebitno je. Ali glavna stvar kod stavljanja devojke na pijedestal je što vi sa takvim ponašanjem opasno gubite vrednost...narodski rečeno postajete papučar. Postajete papučar iz straha da nećete naći bolju...to je vaša mentalna paranoja..kompleks niže vrednosti upravlja vama i završili ste karijeru. Pogledajte samo tzv. "loše momke" i zapitajte se zašto ih devojke ne vole nego obožavaju? Zato što im : ne podilaze,imaju svoje mišljenje,vredjaju ih kad zasluže,kuliraju ih,jednom rečju ne stavljaju ih na pijedestal u ulogu boginje. Zaključak je vrlo prost : jurite devojke što više možete,cimajte se...ali nipošto ne dozvolite,tačnije NE STAVLJATE DEVOJKE NA PIJEDESTAL. Takve će više da vas cene. Beskičmenjake niko ne voli...

wlado

pre 11 godina

bravo ivana, dala si najgluplji komentar na svetu!

samo da je normalan, znas koliko sam cuo ovo od devojaka?

boze sto mi uvek das nekenenormalne, nisam zahtevna, samo zelim jednog normalnog!

da li ti ivana znas da je svakoj curi nesto drugo "normalno" !
istini na volju jedno sve smatrate za normalno, a to je da vas vas normalni muskarac slusa i da je spreman da uradi sve u svako doba za vas, ali ni slucajno se to ne podrazumeva u suprotnom smeru. Od zena nema vecih manipulatora, i da ogorcen sam posto sam doziveo to uvek, a nikada nisam imao lose namere sa devojkom.

i jos nesto, toliko ste sve postale nedodirljive, da na kompliment tipa: u pravu si, lepo izgledas, dobijem odgovor, pa naravno kad sam pametna ili ja uvek lepo izgledam...ni kompliment vise ne znate da primite...uzas

zoran

pre 11 godina

A da li nas neko pita kako treba da izgleda zena 21-og veka?! Suptilno pranje mozga kroz danasnje medije gde se muskarac tretira kao neko ko je tu samo da bi opsluzivao zene.

popeye

pre 11 godina

Уколико сте препознали у свим овим карактеристикама, честитамо, поред вас има и љубавника који је све оно што ви нисте, прави мушкарац, мачо...

Svidrigajlov

pre 11 godina

Sta ocekuju!? ... Za ove nase kvazi dame, narocito sa juga Srbije, znam da vaze ovi kriterijumi:
- da muskarac bude sto bolje materijalno situiran (da bi one bile vidjene po gradu/selu)
- da bude sto gluplji, kako bi lakse mogle da dobiju to sto zele/traze

zoran

pre 11 godina

A da li nas neko pita kako treba da izgleda zena 21-og veka?! Suptilno pranje mozga kroz danasnje medije gde se muskarac tretira kao neko ko je tu samo da bi opsluzivao zene.

Svidrigajlov

pre 11 godina

Sta ocekuju!? ... Za ove nase kvazi dame, narocito sa juga Srbije, znam da vaze ovi kriterijumi:
- da muskarac bude sto bolje materijalno situiran (da bi one bile vidjene po gradu/selu)
- da bude sto gluplji, kako bi lakse mogle da dobiju to sto zele/traze

popeye

pre 11 godina

Уколико сте препознали у свим овим карактеристикама, честитамо, поред вас има и љубавника који је све оно што ви нисте, прави мушкарац, мачо...

lakki

pre 11 godina

Zanimljiva teza zena o savremenom muskarcu. Nasuprot nama muskarcima su savremene zene, sa silikonskim grudima i zadnjicama, napucenim usnama, umetcima za kosu, naravno sa kilo sminke na licu danas i sa novim himenom ako treba...tako da savremen muskarac danas treba da ima pored sebe masinu za plastiku.. Gresite drage moje. Naravno da cu pomoci u kuci, kuhinji, biti hrabar za nju, i biti gospodin za nju, Ali za onu koja nije nesigurna u svoje mâle grudi, usne.... za onu koja nosi iskrenu ljubav u sebi za mene, nasmejanu, uvek tu da pita sta nije u redu mozemo to zajedno, udesenu samo za mene ? ne zbog drugih zena( zene me razumeju),.... Jer ako takve nema, cemu pomoc, kuvanje, ljubav...a onda nema ni savremenog muskarca.

Mirjana

pre 11 godina

Pare me apsolutno nikada u životu nisu zanimale, a mačo muškarci me zanimaju još manje od toga da li dotični ima para. Daklem, prepuštam darežljivo ostatku Srbije sve mačo muškarce s parama. Meni je potreban vaspitan, bistar, zdrav i prav momak (može i nezaposlen) koji neće da kukumavči i zvoca (danas masovna pojava) i jako je poželjno da manje priča a više "radi" u krevetu, pored kreveta, gde god... Sve ostalo dodje na svoje. :)

Dr C

pre 11 godina

Ono sto je moj suprug. Prijatelj, podrska, zastitnik. Neko ko uvek ima odgovor i resenje za sve. Uspesan u poslu, fantastican ljubavnik, nasmejan i uvek pozitivan. Mogu samo da kazem da je u danasnje vreme privilegija biti uz takvog muskarca.

wlado

pre 11 godina

bravo ivana, dala si najgluplji komentar na svetu!

samo da je normalan, znas koliko sam cuo ovo od devojaka?

boze sto mi uvek das nekenenormalne, nisam zahtevna, samo zelim jednog normalnog!

da li ti ivana znas da je svakoj curi nesto drugo "normalno" !
istini na volju jedno sve smatrate za normalno, a to je da vas vas normalni muskarac slusa i da je spreman da uradi sve u svako doba za vas, ali ni slucajno se to ne podrazumeva u suprotnom smeru. Od zena nema vecih manipulatora, i da ogorcen sam posto sam doziveo to uvek, a nikada nisam imao lose namere sa devojkom.

i jos nesto, toliko ste sve postale nedodirljive, da na kompliment tipa: u pravu si, lepo izgledas, dobijem odgovor, pa naravno kad sam pametna ili ja uvek lepo izgledam...ni kompliment vise ne znate da primite...uzas

Misko

pre 11 godina

Pa da bude princ na belom konju u svakom smislu.
(Konj., 26. april 2013 17:36)

Kad zene shvate da ne mogu da nadju princa na belom konju zadovoljavaju se konjem :)

stručnjak

pre 11 godina

Mislim da su očekivanja na neki način predvidanja budućnosti i kao takva nemaju neki veliki smisao. Meni je smešno ono da skoro 50% devojki "očekuju" da ih muškarac stavi na prvo mesto u svom životu? Teška nebuloza. Ko je ona da je stavaljam na pijedestal? Nikada ne stavljajte devojku na pijedestal jer kad se malo bolje zapitate koje ona? Neka devojka koju poznajete jedva mesec dana i realno ništa ne znate o njoj..zapitajte se da li je ona vredna toga i da jeste nipošto ne treba da bude svrha vašeg života. O ovim muško-ženski odnosi se svode na igru vrednosti. Devojke uglavom završavaju sa likovima koji u tom trenutku imaju najveću vrednost:fizički izgled,materijalni status...nebitno je. Ali glavna stvar kod stavljanja devojke na pijedestal je što vi sa takvim ponašanjem opasno gubite vrednost...narodski rečeno postajete papučar. Postajete papučar iz straha da nećete naći bolju...to je vaša mentalna paranoja..kompleks niže vrednosti upravlja vama i završili ste karijeru. Pogledajte samo tzv. "loše momke" i zapitajte se zašto ih devojke ne vole nego obožavaju? Zato što im : ne podilaze,imaju svoje mišljenje,vredjaju ih kad zasluže,kuliraju ih,jednom rečju ne stavljaju ih na pijedestal u ulogu boginje. Zaključak je vrlo prost : jurite devojke što više možete,cimajte se...ali nipošto ne dozvolite,tačnije NE STAVLJATE DEVOJKE NA PIJEDESTAL. Takve će više da vas cene. Beskičmenjake niko ne voli...

Yankee

pre 11 godina

a da devojka, buduca necija zena da ume da kuva? da li je to veliki zahtev jednog buduceg muza? o ovome bi trebalo da napravite istrazivanje u srbiji.!?

VladimiR

pre 11 godina

Na papiru im treba coveku u kuhinju, ali u praksi takav im je mekusac i pocinju da ga "gaze" svim snagama.Iskreno voleo bih da je drugacije, ali takvo je stanje barem u Srbiji.Kada nemaju zbog cega da se nerviraju il kad nemaju sta vise da zele od tebe a ti im pritom nista ne kontriras i udovoljavas im obavezno ti okrecu ledja ili su skolone varanju.Naravno zene nisu stado ovaca tako da se ovo ne odnosi na sve, cast izuzecima.

Mr. Šlosalo

pre 11 godina

Smatram da treba da bude izgrađen od takve legure da je lak kao pero i težak kao trepča. Da je dovoljno uspešan da naruči najskuplji konjak u prestižnom restoranu, i dovoljno opušten da popije jogurt sa drugarima ispred dragstora. Da bude prefinjen i fin, ali da u kriznim situacijama da ume da dohvati i motku ako treba. Da zna da veze i da buši asfalt. Da ima u novčaniku visa platinum, ali i stari rimski kovani novac jer nikad se ne zna kad će da upadne u vremensku crnu rupu. Eto to bi bila neka moja izuzetno vredna ražmišljanja u prilog doprinosa rešavanju kosovskog pitanja.

Mike

pre 11 godina

E konacno da napisu clanak i o ljudima kao sto sam ja. Tako me naucila mama od malih nogu. Molim lepo. Ali zato, sto imam zeeeennuuuuu. Svi su ljubomoooorni. Ponekad busi i rupe u zidu kad mene mrzi. Kazu da je to nesto sto se zove emancipacija. Lepa stvar ta emancipacija. Machizmu je prosao rok.

slavka

pre 11 godina

Nemam nikakav problem ako muskarac zaradjuje vise od mene, ponekad me odmeni u nekom kucnom poslu al po ovom opisu zamislih muskarca sa keceljom i krpom u ruci... Brrrrrr...

bolji strucnjak

pre 11 godina

@strucnjak
delimično se slažem s tobom, zato što, nema devojke koja ne pada na osećaj za humor, inteligenciju i ne nužno lepotu..ali pre svega toga, ono što žene obožavaju je pažnja! Čak i "najtvrđe" će u jednom trenutku shvatiti ko je tu za njih i naravno da im prijaju laskave priče. ..ali ono što ja najviše volim, iako je sve manje zastupljeno, je romantika..iako ima klišea, ali svaka u sebi želi da se i njoj dogodi prizor kreveta prekrivenog laticama itd..pozdrav tebi i svim normalnim devojkama :-)

ja

pre 11 godina

da ima pare, da joj obezbedi auto, stan sto dalje od roditelja i to sto manji kako ne bi morala da cisti i odrzava previse. da zivi na nbg ili krugu dvojke. Ostalo nista nije bitno dal je lep ili ruzan visok ili nizak, dal mu je "ono" 10 ili 20cm, dal je njenih godina ili stariji 20 to nista apsolutno nije bitno.
Da je nikad ne pita gde ide itd itd..

Vlada

pre 11 godina

Ne znam šta one očekuju od muškaraca, ali znam da ja od njih ne očekujem apsolutno ništa... :) Pa mi svejedno šta one očekuju od muškaraca... :)

bombondžija

pre 11 godina

a koga interesuje šta zene žele.to samo lud čovek može da prati šta koja hoće. već i ja tražim situiranu pa da udružimo te situiranosti

Muz

pre 11 godina

Uvek sam sam shvatao svoju zenu kao najboljeg prijatelja i uvek sam pokusavao da joj pomognem i da je ispostujem svakom pogledu. Sada posle 10 godina braka pocinjem da mislim da je sve to greska. Izgleda da ima one istine STO SI BOLJI PREMA SVOJOJ DROLJI SVE MANJE SI JOJ PO VOLJI.

nena

pre 11 godina

E ovako, da pustim mašti na volju. Da ima etiku Isusa Hristosa, logiku Denijela Krejga u interpretaciji Džemsa Bonda, a moglo bi i nešto od njegove psihofizičke kondicije, crne malje po grudima kao Alek Boldvin, prgavost kao Čerčil, oblik lobanje kao Kristofer Nolan, smisao za humor kao Quentin Tarantino i Bukovski zajedno i moglo bi nešto fantastičnih glasovnih mogućnosti. Eh, to bi bio muškarac samo takav..

nena

pre 11 godina

@ 008
Znala sam, oduvek sam znala, da samo ako budem dovoljno strpljiva da ću te kad tad naći. Znala sam da te ima sa sve maljama i prgavim temperamentom ;)

Nego, šalu na stranu, ima tu još jedna stvar. Ovi „domaćini“ napreduju u svojim intervencijama, nekada ili obajave ili ne, a sad su počeli i da prekrajaju moje komentare , pa čak i „šminkaju“.. Zbunjena sam.. bila je tu još jedna veoma kratka, ali tako da kažem kapitalna rečenica koju su izbrisali, ticala se ,, kako da se izrazim a da objave, a tu se ne može biti implicatan,, dakle ticala se načina vođenja ljubavi. Paaa, kakvi ste sa ženom, agente 008 ?

miss bunny

pre 11 godina

@ Yankee

Nije srećice kućevna, nije.. biće svakojakih hranskih atrakcija puna srca i serviranih, samo da je maziš i paziš, i „istučeš“ ako nije dobra.

zoran

pre 11 godina

A da li nas neko pita kako treba da izgleda zena 21-og veka?! Suptilno pranje mozga kroz danasnje medije gde se muskarac tretira kao neko ko je tu samo da bi opsluzivao zene.

Svidrigajlov

pre 11 godina

Sta ocekuju!? ... Za ove nase kvazi dame, narocito sa juga Srbije, znam da vaze ovi kriterijumi:
- da muskarac bude sto bolje materijalno situiran (da bi one bile vidjene po gradu/selu)
- da bude sto gluplji, kako bi lakse mogle da dobiju to sto zele/traze

stručnjak

pre 11 godina

Mislim da su očekivanja na neki način predvidanja budućnosti i kao takva nemaju neki veliki smisao. Meni je smešno ono da skoro 50% devojki "očekuju" da ih muškarac stavi na prvo mesto u svom životu? Teška nebuloza. Ko je ona da je stavaljam na pijedestal? Nikada ne stavljajte devojku na pijedestal jer kad se malo bolje zapitate koje ona? Neka devojka koju poznajete jedva mesec dana i realno ništa ne znate o njoj..zapitajte se da li je ona vredna toga i da jeste nipošto ne treba da bude svrha vašeg života. O ovim muško-ženski odnosi se svode na igru vrednosti. Devojke uglavom završavaju sa likovima koji u tom trenutku imaju najveću vrednost:fizički izgled,materijalni status...nebitno je. Ali glavna stvar kod stavljanja devojke na pijedestal je što vi sa takvim ponašanjem opasno gubite vrednost...narodski rečeno postajete papučar. Postajete papučar iz straha da nećete naći bolju...to je vaša mentalna paranoja..kompleks niže vrednosti upravlja vama i završili ste karijeru. Pogledajte samo tzv. "loše momke" i zapitajte se zašto ih devojke ne vole nego obožavaju? Zato što im : ne podilaze,imaju svoje mišljenje,vredjaju ih kad zasluže,kuliraju ih,jednom rečju ne stavljaju ih na pijedestal u ulogu boginje. Zaključak je vrlo prost : jurite devojke što više možete,cimajte se...ali nipošto ne dozvolite,tačnije NE STAVLJATE DEVOJKE NA PIJEDESTAL. Takve će više da vas cene. Beskičmenjake niko ne voli...

nena

pre 11 godina

E ovako, da pustim mašti na volju. Da ima etiku Isusa Hristosa, logiku Denijela Krejga u interpretaciji Džemsa Bonda, a moglo bi i nešto od njegove psihofizičke kondicije, crne malje po grudima kao Alek Boldvin, prgavost kao Čerčil, oblik lobanje kao Kristofer Nolan, smisao za humor kao Quentin Tarantino i Bukovski zajedno i moglo bi nešto fantastičnih glasovnih mogućnosti. Eh, to bi bio muškarac samo takav..

popeye

pre 11 godina

Уколико сте препознали у свим овим карактеристикама, честитамо, поред вас има и љубавника који је све оно што ви нисте, прави мушкарац, мачо...

slavka

pre 11 godina

Nemam nikakav problem ako muskarac zaradjuje vise od mene, ponekad me odmeni u nekom kucnom poslu al po ovom opisu zamislih muskarca sa keceljom i krpom u ruci... Brrrrrr...

ja

pre 11 godina

da ima pare, da joj obezbedi auto, stan sto dalje od roditelja i to sto manji kako ne bi morala da cisti i odrzava previse. da zivi na nbg ili krugu dvojke. Ostalo nista nije bitno dal je lep ili ruzan visok ili nizak, dal mu je "ono" 10 ili 20cm, dal je njenih godina ili stariji 20 to nista apsolutno nije bitno.
Da je nikad ne pita gde ide itd itd..

wlado

pre 11 godina

bravo ivana, dala si najgluplji komentar na svetu!

samo da je normalan, znas koliko sam cuo ovo od devojaka?

boze sto mi uvek das nekenenormalne, nisam zahtevna, samo zelim jednog normalnog!

da li ti ivana znas da je svakoj curi nesto drugo "normalno" !
istini na volju jedno sve smatrate za normalno, a to je da vas vas normalni muskarac slusa i da je spreman da uradi sve u svako doba za vas, ali ni slucajno se to ne podrazumeva u suprotnom smeru. Od zena nema vecih manipulatora, i da ogorcen sam posto sam doziveo to uvek, a nikada nisam imao lose namere sa devojkom.

i jos nesto, toliko ste sve postale nedodirljive, da na kompliment tipa: u pravu si, lepo izgledas, dobijem odgovor, pa naravno kad sam pametna ili ja uvek lepo izgledam...ni kompliment vise ne znate da primite...uzas

Muz

pre 11 godina

Uvek sam sam shvatao svoju zenu kao najboljeg prijatelja i uvek sam pokusavao da joj pomognem i da je ispostujem svakom pogledu. Sada posle 10 godina braka pocinjem da mislim da je sve to greska. Izgleda da ima one istine STO SI BOLJI PREMA SVOJOJ DROLJI SVE MANJE SI JOJ PO VOLJI.

Vlada

pre 11 godina

Ne znam šta one očekuju od muškaraca, ali znam da ja od njih ne očekujem apsolutno ništa... :) Pa mi svejedno šta one očekuju od muškaraca... :)

bombondžija

pre 11 godina

a koga interesuje šta zene žele.to samo lud čovek može da prati šta koja hoće. već i ja tražim situiranu pa da udružimo te situiranosti

Yankee

pre 11 godina

a da devojka, buduca necija zena da ume da kuva? da li je to veliki zahtev jednog buduceg muza? o ovome bi trebalo da napravite istrazivanje u srbiji.!?

Mr. Šlosalo

pre 11 godina

Smatram da treba da bude izgrađen od takve legure da je lak kao pero i težak kao trepča. Da je dovoljno uspešan da naruči najskuplji konjak u prestižnom restoranu, i dovoljno opušten da popije jogurt sa drugarima ispred dragstora. Da bude prefinjen i fin, ali da u kriznim situacijama da ume da dohvati i motku ako treba. Da zna da veze i da buši asfalt. Da ima u novčaniku visa platinum, ali i stari rimski kovani novac jer nikad se ne zna kad će da upadne u vremensku crnu rupu. Eto to bi bila neka moja izuzetno vredna ražmišljanja u prilog doprinosa rešavanju kosovskog pitanja.

Mike

pre 11 godina

E konacno da napisu clanak i o ljudima kao sto sam ja. Tako me naucila mama od malih nogu. Molim lepo. Ali zato, sto imam zeeeennuuuuu. Svi su ljubomoooorni. Ponekad busi i rupe u zidu kad mene mrzi. Kazu da je to nesto sto se zove emancipacija. Lepa stvar ta emancipacija. Machizmu je prosao rok.

nena

pre 11 godina

@ 008
Znala sam, oduvek sam znala, da samo ako budem dovoljno strpljiva da ću te kad tad naći. Znala sam da te ima sa sve maljama i prgavim temperamentom ;)

Nego, šalu na stranu, ima tu još jedna stvar. Ovi „domaćini“ napreduju u svojim intervencijama, nekada ili obajave ili ne, a sad su počeli i da prekrajaju moje komentare , pa čak i „šminkaju“.. Zbunjena sam.. bila je tu još jedna veoma kratka, ali tako da kažem kapitalna rečenica koju su izbrisali, ticala se ,, kako da se izrazim a da objave, a tu se ne može biti implicatan,, dakle ticala se načina vođenja ljubavi. Paaa, kakvi ste sa ženom, agente 008 ?

Dr C

pre 11 godina

Ono sto je moj suprug. Prijatelj, podrska, zastitnik. Neko ko uvek ima odgovor i resenje za sve. Uspesan u poslu, fantastican ljubavnik, nasmejan i uvek pozitivan. Mogu samo da kazem da je u danasnje vreme privilegija biti uz takvog muskarca.

lakki

pre 11 godina

Zanimljiva teza zena o savremenom muskarcu. Nasuprot nama muskarcima su savremene zene, sa silikonskim grudima i zadnjicama, napucenim usnama, umetcima za kosu, naravno sa kilo sminke na licu danas i sa novim himenom ako treba...tako da savremen muskarac danas treba da ima pored sebe masinu za plastiku.. Gresite drage moje. Naravno da cu pomoci u kuci, kuhinji, biti hrabar za nju, i biti gospodin za nju, Ali za onu koja nije nesigurna u svoje mâle grudi, usne.... za onu koja nosi iskrenu ljubav u sebi za mene, nasmejanu, uvek tu da pita sta nije u redu mozemo to zajedno, udesenu samo za mene ? ne zbog drugih zena( zene me razumeju),.... Jer ako takve nema, cemu pomoc, kuvanje, ljubav...a onda nema ni savremenog muskarca.

VladimiR

pre 11 godina

Na papiru im treba coveku u kuhinju, ali u praksi takav im je mekusac i pocinju da ga "gaze" svim snagama.Iskreno voleo bih da je drugacije, ali takvo je stanje barem u Srbiji.Kada nemaju zbog cega da se nerviraju il kad nemaju sta vise da zele od tebe a ti im pritom nista ne kontriras i udovoljavas im obavezno ti okrecu ledja ili su skolone varanju.Naravno zene nisu stado ovaca tako da se ovo ne odnosi na sve, cast izuzecima.

Mirjana

pre 11 godina

Pare me apsolutno nikada u životu nisu zanimale, a mačo muškarci me zanimaju još manje od toga da li dotični ima para. Daklem, prepuštam darežljivo ostatku Srbije sve mačo muškarce s parama. Meni je potreban vaspitan, bistar, zdrav i prav momak (može i nezaposlen) koji neće da kukumavči i zvoca (danas masovna pojava) i jako je poželjno da manje priča a više "radi" u krevetu, pored kreveta, gde god... Sve ostalo dodje na svoje. :)

bolji strucnjak

pre 11 godina

@strucnjak
delimično se slažem s tobom, zato što, nema devojke koja ne pada na osećaj za humor, inteligenciju i ne nužno lepotu..ali pre svega toga, ono što žene obožavaju je pažnja! Čak i "najtvrđe" će u jednom trenutku shvatiti ko je tu za njih i naravno da im prijaju laskave priče. ..ali ono što ja najviše volim, iako je sve manje zastupljeno, je romantika..iako ima klišea, ali svaka u sebi želi da se i njoj dogodi prizor kreveta prekrivenog laticama itd..pozdrav tebi i svim normalnim devojkama :-)

miss bunny

pre 11 godina

@ Yankee

Nije srećice kućevna, nije.. biće svakojakih hranskih atrakcija puna srca i serviranih, samo da je maziš i paziš, i „istučeš“ ako nije dobra.

Misko

pre 11 godina

Pa da bude princ na belom konju u svakom smislu.
(Konj., 26. april 2013 17:36)

Kad zene shvate da ne mogu da nadju princa na belom konju zadovoljavaju se konjem :)