Subota, 20.04.2013.

15:30

Pretnje Dačiću i Vučiću

Premijeru Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću tokom dana upućene stotine pretećih poruka.

Izvor: Tanjug

Pretnje Daèiæu i Vuèiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

317 Komentari

Sortiraj po:

MALA MALENA88

pre 11 godina

Pohvatajte sve ljude (odnosno neljude) sa takvim pretecim porukama i recima, zasluzuju najgoru kaznu, sprecite to, kako se usudjuju da se tako ophode prema Vucicu!!!

REALNI EKONOMISTA8

pre 11 godina

Treba svi da se ponosimo kakvog potpredsednika imamo, jer samo uz njega smo sigurni i sa takvim covekom Srbija ne moze propasti, moze samo da napreduje, postenim i odgovornim radom, kojim je samo Vucic do sada mogao da primeni, i kao takav covek koji misli na sve samo na sebe ne!

PLAVA SHEHEREZADA88

pre 11 godina

Ako izgubimo Vucica, izgubili smo Srbiju, izgubili smo jedinog pravo coveka i borca za narod, za nasu zemlju koji trosi zadnji atom snage za bolju Srbiju, uspesniju i naprednu zemlju. Narod to treba da ceni i postuje i da se dici svojim potpredsednikom, njegovom sposobnoscu, uspehom i borbom za bolje sutra!!!

Perica

pre 11 godina

Ljudi su izvukli maksimum iz ovih pregovora. Srbi na Kosmetu ce imati visok stepen Autonomije. Dakle, svoje Opstine, sudstvo, policiju, zdrastvo i skolstvo. Mislim da smo odbili ovu ponudu, sledeci put bi dobili jos i manju.

Urke

pre 11 godina

Svaka cast za borbu u ime naroda!Nije bilo lako ispraviti sve brljotine prethodne vlasti!
A svi Vi sto kritikujete Dacica i Vucica i ostale, ja vas pitam, dal biste Vi bolje nesto znali da uradite? Sta bre pisete kojekakve gluposti? Problem sa Kosovom je morao da se resi vec jednom i u ovom momentu je ovo bilo najbezbolnije resenje. Da je potrajalo samo bi jos gore bilo i za par godina bismo bili prinudjeni na nesto mnogo gore.

Cecika

pre 11 godina

Sacuvali smo sta se sacuvati moze i zaustavili Srbiju od daljeg rasparcavanja (barem se nadam), dobar posao Dacicu i Vucicu. Svaka cast Dacicu i Vucicu na borbi, doslednosti i istrajnosti u odbrani srpskih interesa! Jedino su oni posle 15 godina stajanja u mestu imali mu.. da konacno postignu neki napredak i urade nesto konkretno po pitanju Kosova.

smakevic

pre 11 godina

Državni organi moraju pod hitno da reaguju povodom pretnji koje su upućene premijeru i najvišim državnim funkcionerima. Zar smo udarili jedni na druge?! Puna podrska Vucicu i neka zna da nije sam.

TIGAR

pre 11 godina

Niko nema pravo da nikog napada,ugrozava,preti,itd…ocekujem brzu reakciju nadleznih organa na napadace koji su sebi dopustili mnogo i preterali u svemu ovome.

Sladjana

pre 11 godina

"Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je Vučić. Ocigledno je da to nekima itekako smeta.

carobnjak iz vOza

pre 11 godina

Molim vas, dajte i meni broj telefona, samo, ja bih im se zahvalio a ne prijetio! Čuj potpisali se, pa u normalnoj drzavi ne smijes da prijetis predsjedniku kucnog savjeta a kamo li vlade. Policijo radi, radi, ovo je sramota.

WolfPrincess of Mt. Lupus

pre 11 godina

Kao prvo, ne verujem da su potpisali priznavanje Kosova, jer to ne samo da bi bilo političko samoubistvo, već i kršenje Ustava za koje se ide pravo u zatvor, bez obzira na funkciju. Tako da dok se ne izglasa promena Ustava, priča o "priznavanju Kosova" ne pije vodu.
Drugo, verujem da zaista prima preteće poruke... a šalju ih gubitnici koji nisu samo izgubili uticaj na srpsko društvo time što nisu prošli cenzus i ušli u Skupštinu, već su izgubili pamet, kompas i svaku vezu sa stvarnošću.
Treće, i najzanimljivije, to je što bivša radikalska perjanica, gospodin Aleksandar Vučić, prolazi kroz neobično ničeansko "večito vraćanje istog" u točku istorije - a to je da je vicepremijer koji povlači smele i nepopularne, ali preko potrebne poteze, a doživljava pretnje od dojučerašnjih saboraca iz bivše partije. SADA tek zna šta je bio premijer Zoran Đinđić i kako je opasno biti istinski vođa u Srbiji. Srbija ubija svoje najbolje sinove. Neka se čuva, i neka uči iz greške svog pokojnog prethodnika.
Četvrto, ima neke kosmičke pravde da se negdašnji ljuti neprijatelj Zorana Đinđića sada poistovećuje s njim i trudi se da završi započeto delo čupanja nasukanog broda "Srbija" iz mulja '90-ih, pa da konačno zaplovimo vodama trećeg milenijuma. Dosta smo tavorili zaglavljeni, kao taoci katastrofalnih odluka Miloševića i njegove kamarile.

Svi koji prete smrću legitimno izabranom državnom vrhu da policija privede na saslušanje i eventualno uputi na lečenje u psihijatrijsku ustanovu.

Bjanka Linzern

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,da i dalje u Srbiji nije na ceni trud,zalaganje,rezultati,osecaj za dobro,postenje i zelja za bolju buducnost,te da sve ovo nailazi na odbacivanje,pretnje i osporavanje.Na pogresnog ste se nameracili,a te koje slusate i cije instrukcije sledite,verujem da cekaju ogromne kazne.

Dragan

pre 11 godina

Da je lider Vucic bi sad otisao na sever Kosova da objasnjava sta znaci taj sporazum onima koje je njegova stranka dok nije dosla na vlast nemilice lozila protiv bilo kakvog realnog resenja.

hijena, tako nas nazvaše

pre 11 godina

Ti koji prete smrću Vučiću su - bolesnici.
(Marko, 20. april 2013 15:47)

Svako ko preti smrću je bolesnik.
Šta je država preduzela povodom plakata u NS gde se preti smrću Bojanu Pajtiću?
Prošlo je 7 dana - seća li se iko?

precanin

pre 11 godina

Dacicu i Vucicu, Vi niste normalni, kome se pravdate, Jaksicima, Ivanovicima ? Ako im se ne svidja neka zive gde im je volja, ali sverca nece biti vise !? To njih boli !!!

Vladan

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu i Dacicu za iskazanu hrabrost. Konacno da se problemi resavaju. A za ove pretnje...bedno i jadno. "Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i da kamenjem gađaš svakoga psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj." – Dostojevski

vegeta

pre 11 godina

@ Mnogo smo bolje dilove mogli da dobijemo bez i jednog opaljenog metka, ali nam se nije dalo.
(Ona, 20. april 2013 22:57

Mi jesmo imali mnogo bolji dil od ovog u rezoluciji 1244.
A problem je nasatao Brozovom zabranom povratka Srba na KiM posle 2 Svetskog rata.

mirko

pre 11 godina

Ej Srbi,pa sta da kazu Madjari koji su 20-ih proslog veka Trianonskim sporazumom kao porazena strana u ratu izgubili Juznu Ugarsku(citaj Vojvodinu).Da je,kako misle kvazipatriote,sve idealno,da ostade Kosovo u okviru Srbije,da li biste bili spremni da vam recimo ministar vojni ili policije ili zam.dirrektora BIA bude Albanac?Bez pravih saveznika,odbaceni,otudjeni...ovo je maksimum!A vi junacine,gusle u ruke!

bili spremni da vam ministar vojni ili policije,shodno snazi u parlamentu,kao i zam.direktora BIA,

Unhappy

pre 11 godina

Kosovo je izgubljeno jos po zavrsetku drugog svetskog rata kada je Tito zabranio izbeglim Srbima da se vrate na Kosovo, a srpsku imovinu podelio albancima. Gde su tad bile mudre srpske glave da brane prava srpskog naroda. Sami smo sebi ovo uradili i niko nam drugi nije kriv za to sto su mudre srpske glave izdale Srbiju zarad funkcija.

Lun kralj noći

pre 11 godina

U Srbiji gde deo naroda veruje da Amerikanci nikada nisu kročili na mesečevo tlo, izuzev Jan Bibijana, ovakve plasirane stvari od strane Vučića i Dačića imaju uporište samo kod obožavaoca lika i dela Jan Bibijana.

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Poruke slate 19.04 u 13h popodne...a sporazum potpisan znatno kasnije - pogledajte slike...
Jako providno, medije razumem, ali steta sto se narod prima na ovakve budalastine

ExDS

pre 11 godina

@Goran Leskovac

Ti kao razumeš politiku... Srbima na Kosovu je ovim sporazumom garantovana bezbednost, ne može nam više niko narušiti etnički sastav tamo gde smo većina... za privredni razvoj, obrazovanje, zdravstvo sami odlučujemo...

Goran

pre 11 godina

"Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu"
U pravu je, neće biti rata... ne znam samo što svi lepo niste slušali Čedu jer bi već bili u EU...

Nego kad i Kosovo(a ne Kosmet) bude u EU i njegovi stanovnici krenu da mile po Srbiji... eto ti Vukovog Beogradskog pašaluka...

Sreća da CIA vraća Šekija u junu.

zox

pre 11 godina

Dačiću,Vučiću,pa šta i da je priznata,kosovo su dali baš ti koji vam sada šalju preteće poruke,još ko zna kada su rasprodali imanja i pokupovali luksuzne stanove po Beogradu,i sada zaboga oni prete i oni su za kosovo.Pohapsite to i strogo pokažnjavajte i ne uzbuđujte se.Vreme je da i mi,građani srbije koji nemamo šta da prodamo i obezbedimo decu,vreme je da i mi stavimo tačku na kosovo koje su dali baš ti srbi koji su ga napustili i predali albancima.Dosta smo se bavili kosovom,imamo druge probleme.Ove naći i pohapsiti.

Slobodan Djakovic

pre 11 godina

Sve te poruke uglavnom salje decurlija, klerofasisti i slicni. Pa pola njih je nesposobno pertle da zaveze samostalno a kamoli da uradi nesto. I nepismeni su povrh svega. Drugo, potpuni je idiotizam slati poruke pretnje, jer ce ih policija locirati za manje od pola sata, sve da im je iskljucen telefon sa kog su slali. Taj sporazum je neminovnost u ovom trenutku a usijanim glavama treba dati do znanja da nemaju pravo da guraju Srbiju u nove godine izolacije. Niti se Albanskim ekstremistima svidja ono sto stoji u tom sporazumu. Ne mislim da je Srbija time priznala Kosovo kao drzavu. Srbija mora ici napred, ne mozemo vecno da se spoticemo o ovu prepreku. Borbu za identitet svega srpskog na Kosovu mora dobiti drugaciji oblik od oruzane borbe.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Nije bitno da li je Kosovo u sadasnjem trenutku "izgubljeno" ili je "deo Srbije". To su sve nekakve apstraktne semanticko-metafizicke floskule koje nemaju bas nista zajednickog sa realnoscu. U istoriji ne postoji nista trajno i zauvek uklesano u kamenu. Ono sto je nekada bilo izgubljeno, sutra ce biti steceno, a ono sto je bilo steceno sutra ce biti izgubljeno. Kolo srece se okrece. Jedino sto moze trajno, zauvek i bespovratno da se izgubi to su ljudski zivoti.

Ono sto JESTE od sustinske vaznosti je:

- Da su nasi ljudi na Kosovu zasticeni od genocida (sto im ovaj ugovor itekako omogucava)

i:

- Da drzava Srbija nijednom svojom recju ili gestom nije izjavila ili sugerisala da dobrovoljno i bez prinude priznaje kvazidrzavu na svojoj teritoriji.

Sve ostalo resavace se u buducnosti, kako to sudbina bude htela i kako to bude moralo da se resava. Dacic i Vucic posadili su seme opstanka srpskog naroda na Kosovu (i ostatku Srbije), na cemo svi mi treba da smo im zahvalni.

A ove siledzije, huligane i kafanske nobelovce koje jedino da znaju da bacaju kletve i hrabro prete instant porukama, pod HITNO baciti pod mac zakona. Pa neka salju pretnje iz samice (ili iz ludnice), gde im je i mesto.

smarate

pre 11 godina

@zox
smarate vec sa tim spinovanjima o stanovima po beogradu, avionima i kamionima i sa tim "umiranjem od gladi" zbog srba na severu. da li je moguce da sns i uck otadzbinska uprava za spinovanje i muljanje ima samo ovako dosadne aktiviste?

BRATAC SAČULATAC

pre 11 godina

Ima svuda ljudi kojima odgovara anarhija i bezakonje.Samo ovo su gnjide, kukavice koji ni sami ne znaju kako da skrenu paznju na sebe. Ali ako su mislili da ce proci nekaznjeno grdno su se prevarili. umsto da cestitaju oni pribegli da se junace na ovakav sraman nacin.Postavljam samo jedno pitanje da li bi gradjani drugih zemalja pretili smrću Putinu, Medevedevu Obami, Merkelovoj bez posledica. Jadni ste i bedni,stvarno mi je zao sto takvi postojite.

orden

pre 11 godina

Pa manijaka i kukavica ima svuda i uvek.Oni bi pretili i Obami jer su nesposobni da bilo šta u životu urade,pošto ih u svemu neko sprečava.Jadni li su to heroji.

dragana

pre 11 godina

Ovo je toliko nisko i primitivno, ali ni malo nije bezazleno! Pretiti bilo kome smrcu, pominjati decu i porodicu, i sve to orkestrirano i po necijem nalogu, ravno je ludilu. Dokle i koliko prljavo moze da se igra?? Ja sam potpuno apoliticna, bas zbog ovakvih gadosti.. kad se setim samo da je isto ovako pocelo i sa Djindjicem, kada su svi reagovali u fazonu "ma, daj.. nema sanse.." desilo se najgore. Ovakve stvari nisu za salu, niti ignorisanje.. Niti je moralno igrati se na ovakav nacin. Sramota!!

Ona

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....
(Che, 20. april 2013 20:24)

Najprimitivniji stereotip ikad. Ovo je klasičan primer primitivizma zbog čega i jesmo u blatu. Uvek, ama uvek, ima da nađemo krivca i izgovor za naš bedan život, samo...nikad to nećemo biti mi.
(Vladimir, 20. april 2013 21:24)


Nije nikakav stereotip, nego je u mnogo, mnogo slucajeva istina, da li ti mislis da ljudi pisu rekla kazala...Ti mora da si se juce rodio...Prodavano je, pa je krajem osamdesetih bio zabranjen promet nekretnina izmedju Srba i Albanaca, pa su stanovi za povratnike prodavani na crno...Oni koji to nisu uradili su jos u onim rezervatima na jugu Kosova.
Ja im ne zameram sto su otisli, Kosovo je valjda jedno od najneresivijih problema, zameram onima koji su licemeri.
Mi smo tu gde jesmo zato sto imamo pilecu svest onog kobca iz crtaca koji je ubedjen da je nevidljiv posto je gucno nesto i jos misli da ga takvima svi vide i da mozemo da stavimo prst u oko kad i kome hocemo, bez obzira na cenu. Mnogo smo bolje dilove mogli da dobijemo bez i jednog opaljenog metka, ali nam se nije dalo.

nele

pre 11 godina

Bravo!!!!!!Za mene Kosovo je otislo jos devedeset osme kada sam tamo bio kao rezervista policije dobrovoljno , bio sam naivan.Posle mesec dana provedenih dole sve mi postalo jasno , bogu hvala sto nismo vise pod istim krovom.Ucinili su nam veliku uslugu.

nacionalista ukljucenog mozga !

pre 11 godina

ej nisam glasao za vucica i tomu za radikale sam i za seselja u stvari sam nacionalista i sve naj gore kako bi me na ovom forumu okarakterisali ali nemoj niko da preti VUCICU COVEK JE URADIO SVE STO JE MOGAO i to je to !

Radojevic

pre 11 godina

ja sam siguran da u sporazumu nigde ne pise da Srbija priznaje Kosovo. Ali ako ja sa nekim pregovaram znaci da priznajem da taj neko postoji i ako se slozim sa tim da policija i sudstvo radi po ustavu Kosova koja nije isti kao Srpski logicno je da ja to prihvata i cinjenicu da Kosovo postoji kao drzava jer sam sa njom sklopio neki sporazu gledajuci sve to Kosovo je priznato od strane Srbije moze sta god hoce da se prica, Ali to je dobro i treba tako jer je to cinjenicno stanje Srbija to ne moze da promeni i treba da krenemo dalje da normalno zivimo da stvorimo kakvu takvu buducnost nasoj deci. poz.

miki

pre 11 godina

dacic,vucic,nikolic...hm,patriote spasili srpski narod na kosovu,resili im sve probleme u koje su ih decenijama uvodili svojim ultranacionalizmom,setite se srbi,oni su ti kad dodju na vlast vratice kosovo,na silu,i niko ih nesme vise biti...

zalosno

pre 11 godina

Nemojte ih kriviti ljudi! SPC je dozvolila da potpisu i sada sute! Za to su Nikolic, Dacic i Vucic nasim popovima (nas) novac poklonili.
Samo je novac svetinja...pustite Kosovo vise.

Pobednik vam se smesi

pre 11 godina

Ponovo su u nase ime "pobedili" kao ranije Milosevic i Seselj, njihovi naslednici Dacic i Vucic.

Nista ova "pobeda" nije manja od one u kojoj su Milosevic i Seselj "pobedili NATO pakt. Ovi njihovi su "pobedili" joj vise, jos dalje, jos dublje.

Vucicu, pobednice, tako se stite nacionalni interesi. Dostojan si jugosloven, titov pionir.

petar petrovic

pre 11 godina

Radikali delili broj Vucicevog telefona 20.04.2013 a poruke mu stigle 19.04.2013,odnosno dan ranije.

Kako???Dan ranije???

A da nije mozda ovo samo malo namesteno...pa da umesto da svi kazu:Ovaj Vucic dao kosovo...a ono svi kazu:Jadan Vucic svi mu prete a on se bori.

Cudna je ta nemacka skola...ja sam cuo da ona moze lako da od krivca napravi nevinu zrtvu...

Juce stigle poruke-juce nista po tom pitanju nije rekao....nego danas,odmah cim su svi culi za potpisivanje...

Ljubomir Petkovic

pre 11 godina

Hej posle 67 godina javasluka u nasoj lepoj Srbiji ti koji vam prete misle samo na sebe i ja ne znam dokle ce drzava Srbija da tolerise takav bezobrazluk primitivaca jer su oni imali sansu da poprave situaciju sa Kostunicom ali nisu. Kkaze jedan kriticar sa Kosova nemaju zavoj a vi tvrdite da na dan kosta Srbiju to Malo Srba 500,000Eura pa gde je toliki novac?
Nije cudo da se finasiraju takvi ljudi koji samo stete Srbijii mladjim generacijama vec mnogo godina, a ljudi sa Kosova kupuju po dva stana u Beogradu imaju duple plate i prave vile po Srbiji. To mora da bude kraj Titovih i Milosevicih hipokrata, koji samo rade da napakoste narodu zato se nadam da ce te zavrsiti posle Kosova treba vam mnogo zatvora, i mozete da napravite i puteve i bolnice da se srce operise u Srbiji od novaca koje pokradeno od drugog svetskog rata jedan je kralj a u Srbiji ih ima hiljadama i dok Srbija ne vrati imovinu oduzetu i Kraljevinu sto pre treba ce nam sto godina da stignemo Scandinaviju nazalost! Ako ste pravi Srbi vratite nasim ljudima oteto i neka i vas prijatelj Dodik dokaze da nije komunista i prizna Kraljevinu Srba onda dobijate nazad sve kraljevine na nasu stranu.
Pozdrav iz Scandinavije kraljevine Norveske!
Ziveo nas Kralj i Srbija!

crea

pre 11 godina

Ima svuda ljudi kojima odgovara anarhija i bezakonje. Tamo gde je i jednog i drugog više, i oni su brojniji. Pitam se samo koliko ima američkih, nemačkih, francuskih "patrijota" koji bi pretili smrću Obami, Merkelovoj...

matori

pre 11 godina

Svaki mobilni telefon ima jedinstvenu identifikaciju, na šta korisnik ni na koji način ne može da utiče!
Policija (koja to hoće) može za svega nekoliko dana da precizno locira svakog pošiljaoca bilo koje poruke...
Majmuni koji šalju preteće poruke (bilo kome), samo pokazuju koliko im je IQ ispod nule.
Kukavičluk takvih egzemplara je na zavidnom nivou, pa su njihova dela sasvim nepredvidiva.
Zbog toga treba da budu pronađeni i prikladno tretirani, umesto što se čeka šta će ovaj ili onaj organ ili služba da kaže...
Uostalom, ako su neki VEĆ poznati prezimenom i imenom, njihovo HAPŠENJE nije nikakav problem.
Pretnja smrću je krivično delo, ako se dobro sećam!?

Sloboda

pre 11 godina

Vučić je javno izneo da je u prošlosti grešio, bio je mlad i poslušan Šešeljev kadar. Danas je preuzeo višestruku
odgovornost za Srbiju. Kako bi sebe rasteretio, neka počne, već jednom sa izgradnjom institucija ove Države. Valjda
postoji neka "kosmička pravda" da mora kroz sve ovo proći.
U svakom slučaju čestitke na hrabrosti i Dačiću i Vučiću.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

"Svi putevi u pakao poplocani su dobrim namerama"
- Francuska izreka

"Nijedno dobro delo ne ostaje nekaznjeno"
- Americka izreka

"Ko tebe hlebom, ti njega kamenom"
- Srpska izreka.

marija

pre 11 godina

(vlada milic, 20. april 2013 20:20)

Nije samo to.
Pretili su i Tadicu. NJIMA NA CAST.
Ali ja pisem ovo da se vise nikada ne ponove pretnje predsedniku, premijeru, ministru, predsedniku stranke,...,u zemlji Srbiji. NIKADA.
Ko god da je.

sanja

pre 11 godina

A dal je moguce da niko od vas ne vidi datum u uglu ekrana na slikama (19.4) znaci te "pretnje" su poslate juce kad sporazum jos nije ni bio potpisan?! Ko je ovde lud..
(veverica, 20. april 2013 20:04)

Ne, ne vidi,posebno ne sns botovi... oni ne bi videli ni lokomotivu ispred svog nosa...

i mnogi drugi!!!

pre 11 godina

Ko moze da posumnja u Vucicevu ljubav prema zemlji i narodu. Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da u ovakvoj situaciji bolje nije moglo
(DjordjeCvarkov, 20. april 2013 16:12)

JA!!!!

Defetiste umiru sami

pre 11 godina

@((Napred Vucicu nazdravlje Dacicu, 20. april 2013 19:59)

Tuzno, koliko mladih i zaslepljenih ljudi. Bedno ikoliko defetista. Covece bez dostojanstva, nikad bez istog neces ziveti kao covek. A tu ti ne mogu pomoci ni Cedomir Jovanovic, ni Zoran Djindjic ni Tomislav Nikolic, svi su seoni obogatili upolitici, prodajuci tvoje. I tvoje Kosovo i tvoju buducnost. Nema je za tebe. Ali u pravu si u jednom, SNS je zaista potpisao i dogovorio nezavisnost Kosova, a setimo se prica Vucica i Nikolica od prosle godine.

petar

pre 11 godina

Ne nogu da verujem da je ovaj narod tolko naivan da veruje da se Vućiču i Dačiću preti.Dvojici najvažnijih ljudi za bezbednost,a pošaljioci se još potpisali a prijem poruke 19 a danas 20-ti....Sram da ih bude obojicu glume jagnjad,a njihove stranke stvorile su kriminalce koji su ubile Đinđića(Borio se za Kosovo i Metohiju).Što vam nije prećeno kad ste prodali zemlju princu arapinu.

nebojsa bg

pre 11 godina

poruke su poslate juce a ne danas.pitam vas,napredni drugovi,da li ste vi oni sto govore kako amerikanci sami sebi postavljaju bombe i ruse blizance?da izazivaju zemljotres haarp sistemom.ako je tako,kako da znamo da i ova vest nije iscenirana da vucicu poraste?rejting,mislim.pitam dalje,gde su osude kada je novi sad osvanuo sa plakatima na kojima se predsedniku skustine ap vojvodine preti smrcu?sta je sa napadom na cedomira jovanovica?na vest o tome moglo se procitati samo nesto u smislu,ko je taj,njegova stranka nema cenzus,to je bilo u drugoj drzavi i sl.a floskule o semenu i oplemenjavanju znamo gde se cuju.na onim skupovima na ravnoj gori i na mitinzima koje su do juce predvodili vas predsednik i njegov nebioloski sin..

ne postoji superlativ za vase lazno moralisanje.pa se skinite i goli,a ne samo bedzeve sto ste skinuli..

EX SRBENDA

pre 11 godina

kome je stalo do kosova i oni koji su sa imemom i prezimenom poslali pretece poruke pod hitno im obezbediti da zive na kosovu po mogucnosti u drenici.podrska vladi.

Winston

pre 11 godina

Ja mislim da su te poruke stizale jos juce, pre nego sto su radikali izdavali vas broj, gosp. Vucic - pogledajte datum i vreme na tekstove. Mozda je vreme za jedan novi Smartphone?

Vanja Petrović

pre 11 godina

Potrebno je 10min mrežnom operateru da nađe odakle su poslate poruke...30min da se lociraju te osobe...60min da se uhapse!! Za tog lika ispred SRS i manje!

I? Šta se dešava? Ili...????

Branislav

pre 11 godina

Neka priča ko šta hoće, ali jedini političar koji je bio dosledan i koji je govorio istinu i koji i dalje govori istinu je Čedomir Jovanović. Uoči potpisivanja sporazuma, huligani napadaju njega, njegovu porodicu i prijatelje zbog Kosova. A čovek realno nema i nikada nije imao moć za velike državne poteze. Pajtiću prete zbog deklaracije. Nakon sporazuma prete Vučiću i Dačiću. Sve te koje prete nasiljem treba procesuirati. Ako im nešto nije jasno oko sporazuma, a imaju na primer 30 godina i potiču iz radničke porodice, neka otvore frižider i novčanik. Ako su bez posla, prijavljeni su u nacionalnu službu za zapošljavanje i bez primanja. Ako rade, čisto sumnjam da imaju platu veću od 250 evra.
Prosečan Nemac u tim godinama ima platu 2.000 evra. Ako ne radi ima stan koji mu je obezbedila država i socijalnu pomoć oko 700 evra. Država brine o svakom stanovniku. Niko ne može bi gladan i prepušten sam sebi. I da neko bude protiv toga - ja to stvarno ne razumem. Popisivanje sporazuma kao uslov za pristupanje EU pozdravljam. Šteta što izgubismo toliko godina. Nadam se da ću doživeti da nijedan čovek iz Srbije više ne mora da ide u inostranstvo da bi radio i zaradio. Naročito ne razumem gastarbajtere koji su protiv pridruživanja Srbije Evropskoj uniji. Šta onda oni traže tamo?

Slamka, brvno, ono-ovo

pre 11 godina

...ali kad vidim te srbe koji su pobegli u srbiju ,i kada vidim njihovu bahatost , prosto mi bude zao onih sto su ostali na svetoj srpskoj zemlji na milost i nemilost onih divljaka u koje se kune evropa .
p.s. neznam dali sam pogodio poentu ali verujte da mi je lakse .
(olli, 20. april 2013 20:06)

Nisi pogodio, samo si pokazao da si još jedan od mnogih sa stereotipom o Srbima, koji su s Kosova došli s basnoslovnim bogatstvom. Ili o onim iz Hrvatske. Ili Bosne. Ili 'you name it'. Zavisi o čemu i kome je reč.
Poanta je u tome, da su vam ti ljudi dobri dok stoje u redovima za humanitarnu pomoć i žive u udžericama. Čim se malo trgnu i oporave, već su lopovi, bahati i sl.
Ko radi taj i ima, a ko ne, tome je bahatost ovih drugih kriva, je li tako?

apsolutno konsterniran

pre 11 godina

Kada su ovakve vesti,posebno uzivam u komentarima!
Protivnik sam pretnji ali da ja vas pitam nesto kao obican gradjanin koji nije clan partije.
Znaci kad coveku neko preti on zove novinare a ne policiju?Da se postuje zakon,na koji se svi pozivate,zar drzavni vrh npr. po nekom redosledu prvo nije trebao da ustav prilagodi trenutnoj situaciji,pa da ga da na referendum da se narod slozi,pa onda da udje u pregovore?Zar zbog krsenja istog izmedju ostalog,ova "elita" ne bi trebala da je iza resetaka(mislim da nismo gomila ljudi na livadi nego pravna drzava)sto bi dalje vodilo ka tome da ih od pretnji stite resetke,a ne kuknjava?Jel to znaci da nema zakona ili ga ima selektivno?Mozete da imate 40,slovima cetrdest dela u ovoj drzavi i da ste slobodni ali nikako ne smete da prebijete Cedu u tudjoj drzavi posto vas odmah uhapse.E sad ako je to realnost,dal' to znaci da se nasa policija i pravosudje placa iz Madjarskog budzeta?Ako vas prebiju u Grckoj npr. odete u policiju u Leskovcu da prijavite i oni vam kazu da niste normalni.Jel to zato sto se ne zovete Ceda?Sad kad smo sve resili,sporazum potpisan,pa i kad dobijemo datum,pohapsimo ove sto prete...koliko godina mislite da nam treba da nam prosecna plata bude 1000e,da imamo vise od 50% zaposlenih,da sredimo zdravstvo,skolstvo,pravosudje...Ukratko da zivimo,a ne prezivljavamo?10,20,100 godina,koliko?
Mogu ovako ceo dan,ali nema smisla.Naravno da nisam za to da se nekom preti i da se neko uznemirava,ali muka mi je od prenemaganja.

s

pre 11 godina

Jeste culi sta je bilo u BOSTONU? Sta policija radi (CEO GRAD BLOKIRALA) dok nisu likvidirali opasne momke, Ali to je policija a ne smokljani i mafijasi koji deru svoj narod, ajde da vidimo koliko je MUP sposoban da hapsi, ILI SU I SAMI UMESANI U TE PRETNJE KAO ZA VREME DJINDJICA, NE BI ME CUDILO I NE BI BILO PRVI PUT.

Ivica

pre 11 godina

Ovo je stvarno van svake pameti da se ovako postupa prema jednom premijeru i vice premijeru ipak oni nisu nizasta krivi samo su pokusali da urade najbolje za nas sto su i uspeli !

eu

pre 11 godina

jedino što je istina je da se više nije moglo postignuti.i da se podpiše je nabolje za srbiju.sve ostalo nije istina.to defacto znači da je kosovo priznato od strane srbije.a sad da se ne kaže istine srbskom narodu to nije dobro.zna se da nisu ni albanci ali niste ni srbi oni koji možete uslovljavati.sve se radi kako kaže eu i nato.trebali ste u sa nama u sloveniji u eu i u nato u devetdestima i sad bi bili u sasvim drugim okolnostima.istina je da eu takva kakva je nije ok ali bez nje bilo bi i puno slabije.propale su več irska,grčka,island,kipar,španjolska i opet žive dosta dobro.pozdrav svim prijateljima iz srbije i nadam se da srbija ,bosna,crna gora i makedonija što prije dodjete u eu.

Vladimir

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....
(Che, 20. april 2013 20:24)

Najprimitivniji stereotip ikad. Ovo je klasičan primer primitivizma zbog čega i jesmo u blatu. Uvek, ama uvek, ima da nađemo krivca i izgovor za naš bedan život, samo...nikad to nećemo biti mi.

Branislav

pre 11 godina

Neka RTS počne da radi kulturno-obrazovni program, pa nek počne od Arsenija Čarnojevića. Velika seoba srba sa Kosova je bila 1690 godine. Da se spasu životi ljudi, a ne teritorija pred najezdom turaka. Nijedno parče zemlje nije vredno ljudskog života. Dosta je na našim prostorima bilo ratova. Apsurdno je da posle raspada Jugoslavije kao saveza država idemo u Evropsku uniju. Moglo je to na civilizovan i kulturan način. A za neupućene postoje gradovi - države kao što su San Marino i Andora. Mi treba konačno da brinemo o nama samima, da se poveća natalitet, da Dinkić ispuni obećanje 30.000 dinara mesečno svakoj trudnici. Svi koji prete i Vučiću i Dačiću i Čedi nek idu da žive na Kosovo ako im je toliko stalo do njega. Ja živim u srcu Srbije i u komšiluku imam više ljudi sa Kosova neko starosedelaca i ako njih ne interesuje da se vrate na svoja ognjišta, šta ja ima da razmišljam o tome. Insajder je pokazao kako je izgledala patriotska pljačka Srbije. Vidim među komentarima da je jedan potpisao čovek sa Kosova koji živi u inostranstvu i pozdravlja sporazum. On je otišao i sa Kosova i iz Srbije, a neki koji prete političarima verovatno nikad nisu ni bili na Kosovu. Pitanje je kome treba da ispostavimo račun za izgubljene živote u ratu, ali i u miru od malignih bolesti kao posledica bačenih bombi sa osiromašenim uranijumom? . Samo žalim što sam najlepše godine proveo u bedi i beznađu.

roxi

pre 11 godina

naravno da osudjujem pretnje, bilo kakve, bilo kome. ali bih pitala gosp. dacica, nikolica i vucica, gde su pak oni osudili pretnje smrcu bojana pajtica. sram ih bilo! niko se oglasio nije. to su ljudi koji vode drzavu, prilikom pretnji, trebali bi prvi da osude i naravno da preduzmu nesto da bi se pronasli kriminalci.

István

pre 11 godina

Ministri MUP-a i BIA place da dobijaju pretece poruke?

Nije to tuzno? Ne znaju sta im je posao?
Osudujem svaku pretnju, i protiv Pajtica!

jaroslav

pre 11 godina

Ovim sporazumom Albanci priznaju prava Srba na severu a Srbi priznaju Prištinu kao centar države KOsovo. Tačka deset...
10. Predviđa se da pravosudne vlasti budu integrisane i rade u okviru kosovskog pravnog okvira.
Kopiju sporazuma, na osnovu kojeg je urađen prevod, parafirao je danas u Briselu premijer Srbije Ivica Dačić uz propratni tekst: „Ovime potvrđujem da je ovo tekst predloga o čijem će prihvatanju ili odbijanju obe strane podneti svoje odluke. I. D.“

Ana

pre 11 godina

Draga Cvetkoviceva, meni se cini ipak da sam ja za jedne , a ti za druge!
(Vesna, 20. april 2013 18:41)

Draga i jedna i druga, mislim da ovde sada zaista nije vreme ni mesto za stranacka prepucavanja. Ovde se radi o pretnjama upucenim dvojici politicara koji su, sta god ko mislio o njima, dali sve od sebe da pokusaju da stave tacku na uzas koji vec dvadeset i vise godina prozivljavamo. Hvala im zbog toga.

Gospodin Seljadin

pre 11 godina

Zalosno. To je samo dokaz u sta se nase drustvo pretvorilo tokom prethodne decenije.
(Avangarda, 20. april 2013 15:46)

Ooooo, varaš se druže! To je samo dokaz, tj. posledica onoga što su Vučić, Nikolić i Dačić brižljivo stvarali prethodne dve decenije!
Ne prete Vučiću tamo neki eldepeovci, ligaši, demokrate, anarhisti i penzioneri, već upravo njegovi bivši saborci, istomišljenici i štićenici, njegovih ruku i poganog jezika delo, oni kojima je zabio nož u leđa. Ne sekiraj se, ne plaši se Vučić takvih jer ih dobro poznaje, istog su kova - jedno pričaju, a drugo rade, hrabri su samo na jeziku i sa pristojne udaljenosti. Al' zato verujem da mu je prpa od monstruma koje je sam stvorio, čije je mozgove isprao i zatrovao, koji u potaji ćute i spremni su da delaju jer su ubeđeni da čine ispravnu, patriotsku stvar.
Ne želim mu zlo, ali mu ne mogu ni pomoći. U boljoj je poziciji nego što je Đinđić bio, on kontroliše policiju, vojsku i bezbednosne službe, tako da se nadam da je njegova bezbednost na visokom nivou.

bata

pre 11 godina

Prvo da se izjasnim,apsolutna podrska potpisanom sporazumu,da nije bilo ovih sto su potpisali, nebi poginulo na Kosovu onoliko mladog naroda Srpskog I Albanskog porekla.Ovi sto prete smrcu Vucicu i Dacicu su upravo njihovi,jer moze neko normalan da zamisli sta bi bilo da su sporazum potpisali DS-ovci,sta bi tek organizovali Vucic, Nikolic, Dacic,i neobavesteni Kostunica.pa Srbija bi sada gorela a bilo bi i mrtvih.Ipak dajem podrsku,sve je bolje nego da opet ginu mladi ljudi.

Novo resenje

pre 11 godina

Covece! Ne, neka se povuku sa tih pregovora obojica i nek se pranadje neko drugo resenje, ako ga ima. Ako ne nek se odustane od te unije vise jednom za svagda.

matori

pre 11 godina

"..."Kosovo i Metohija jeste deo Srbije..." (reče Vučić)

Hajde Vučiću, pored svega pametnog, hrabrog i dobrog, što ste učinili i postigli u zadnjih desetak dana, nemoj ovakvom debilnim izjavama da sebe dovodiš u položaj čoveka kome će da se smeju...!

mila

pre 11 godina

Ja sam glasač i član LDPa. Sigurno će me sad mnogi napasti. Sve što želim da kažem jeste da OSUDJUJEM svaki napad na Vučića, Dačića i ostalih. On je pre svega otac i čovek!
(JA, 20. april 2013 16:55)

Slazem se s osudom napada, ali ne i sa delom koji kao razlog navodi da je Vucic otac. Znaci, da nije otac, bilo bi u redu da ga napadaju, a posto je otac ne bi trebali to da rade. Dokle vise ova diskriminacija? Neverovatno je koliko se potcenjuju ljudi koji nisu roditelji, tretiraju se kao neljudi od vecine u ovom drustvu. A ko je roditelj, moze i da maltretira decu i da bude dno dna, ali roditelj je pa mu treba sve oprostiti.

Ministar za zez

pre 11 godina

Svakako je neko jednom morao da potpiše!
Po meni oni koji su započeli sve ovo i koji su huškali narod na sve ovo pre dvadesetak godina su SPS i SRS.Ova dvojica su članovi tih stranaka (Vučić sada SNS) tako da kako su sejali sad neka i žanju!
Normalno to nije za ubijanje ljudi pobogu,pa ipak ste ih vi glasali(većina barem dva -tri puta)!Meni je žao svih koji ostaviše glavu zarad te totalno promašene politike.

zara

pre 11 godina

Ja pozdravljam sporazum.Mogli smo taj sporazum i mnogo više za Srbe dobiti i 2008 god.,da su radikali tada bili naprednjaci,ali kasno Marko na Kosovo stiže.Možda će nam sutra biti bolje i lakše,nisam sigurna,jer to prvenstveno ovisi o nama samima, ali sigurno je, da će međunarodna zajednica Srbiji praviti manje problema, a i bit će izdašnija kad su donacije u pitanju, a i naši ministri i ini činovnici će lakše i češće putovati na zapad.Ali ono što me brine je ponašanje naše elite i naših političara,posebno najodgovornijih,a posebno A.Vučića. Toliko patetike,folirancije,dramatike oko svega toga u 2013god.je,u najmanju ruku, cinično i neukusno.Namerno ne kažem Srpske napredne stranke, jer u toj stranci ne postoji drugi čovek,drugačije mišljenje,postoji samo A.Vučić i njegovo 'ja pa ja '. Izdvojila bih jedino ministarku energetike, gosp.Mihajlović,jedina koja promišlja svojom glavom.Takvo obožavanje i podilaženje 'velikom vođi',uskoro očekujem pisma ljubavi i podrške, nije viđeno od Titovih dana.Da,zaboravila sam i gosp.Miloševića.A sećam se, nakon majskih izbora prošle godine,nije se moglo dve noći na Kosovu spavati od pucnjave i radosti što su pobedili Nikolić i naprednjaci,jer oni 'nikad neće izdati srpski narod i predat ga Šiptarima',a ne treba da pričam, kroz kakva sam sve ja poniženja prošla,govoreći suprotno i kako ne treba nikome na slepo verovati,te kako će vreme pokazati i tome slično...tako da ovi koji prete sada,to su oni kojih najviše bole njihove vlastite zablude.

veverica

pre 11 godina

A dal je moguce da niko od vas ne vidi datum u uglu ekrana na slikama (19.4) znaci te "pretnje" su poslate juce kad sporazum jos nije ni bio potpisan?! Ko je ovde lud..

olli

pre 11 godina

konacno smo odstranili tumor , i najvise mi je drago zbog gospode koja je napustila kosovo a najglasovitija bila za ocuvanje. pa nama su tamo nestale milijarde na ime ocuvanja kosova . ovo je malo ironije zbog ovih ljudi , inace jako sam tuzan sto su nam ovo uradili , metohija je najlepsi pedalj srbije , a prizren najlepsi srpski grad.ali kad vidim te srbe koji su pobegli u srbiju ,i kada vidim njihovu bahatost , prosto mi bude zao onih sto su ostali na svetoj srpskoj zemlji na milost i nemilost onih divljaka u koje se kune evropa .
p.s. neznam dali sam pogodio poentu ali verujte da mi je lakse .

Che

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....

David

pre 11 godina

Rečenica iz teksta "Radikali u ranije danas"... Ja koliko znam a mislim da znam da gledam u kalendar, danas je 20. April, ako su radikali danas delili broj telefona i ceo dan Vučiću stižu preteće poruke... Zašto ama na baš svakoj poruci piše datum 19.04.2014??? Ako Vučić laže slika ne laže...

eee

pre 11 godina

stvarno mi nisu jasne pretnje! Ljudi se trude, da izvuku najbolje iz svega, jer da se ne lazemo, ne mozemo protvi 2/3 sveta! Sada su ostali na potezu (pre svih EU, da vidimo da li nas stvarno vuku za nos, ili ce ovo biti jedan pravi korak napred ka famoznoj EU (jesam protiv toga, ali ako vecina odluci da se ide tim putem, podrzacu))!
- U nadi da nas cekaju bolji dani!

P.S. Jeste da nam je cela istorija dole na Kosovu i Metohiji... Ali ljudi, gledajmo realno! Sta bi radili sa 2 miliona Albanaca u Srbiji!? Jeste bolan korak u nasoj istoriji... Ali dajte da spasavamo ono sto se spasiti moze! Ja jesam nacionalista, volim ovu zemlju, kako bi neki rekli 'patriJota", ali trenutno stanje je takvo, da mi od svega, mozemo samo da dobijemo 2 miliona nezadovoljnih Albanaca, i nista vise (ako guramo pricu, da Kosovo MORA ostati u nasim granicama)! Dajte da poguramo napred, ovo sto je ostalo od Srbije, da zaposlimo narod i tako to...

vlada milic

pre 11 godina

Do sad su morali da budu uhapseni.Tacka.
(marija, 20. april 2013 18:52)

" Ako neko u narednih mesec dana vidi Zorana Djindjica , neka mu kaze da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom" . ( tomislav nikolic mesec dana pred ubistvo Djindjica) .
" Dosmanlijskim olosima i njihovom poglavniku Zoranu Djindjicu polako otkucava sat i ubrzo ce im narod suditi zbog njihove podanicke i izdajnicke politike . dok se dosmanlijskoj zmiji ne odsece glava (Djindjic?) ona ce nastaviti da davi srbiju". (aleksandar vucic oktobar 2002).
jel su ovi likovi bili uhapseni?

Zbunjeni Džo

pre 11 godina

Samo malo, meni ovde nešto nije jasno. Ako su radikali dana 20.04.2013. u 12 časova (ili koliko već) delili brojeve telefona Vučića, na koji način je on te poruke primio 19.04.2013?? Ne verujem da je vicepremijeru Srbije pogrešan časovnik na mobilnom telefonu, ako jeste, onda je to veća sramota nego pretnje smrću.

Drugi život

pre 11 godina

Osuđujem pretnje svakome!
Mali problem je u ovim fotografijama, koje pretnje čine "asinhronim" sa događajima u Briselu i ovom pričom.
Kao kad se puška pojavi u prvom činu predstave - mora da pukne u poslednjem.
Ili možda postoji neka dublja pozadina?
Reklo bi se da Vučić i Dačić sada prolaze kroz iskušenje i drugu priliku koju su dobili. Nešto kao ovo: http://www.youtube.com/watch?v=PDitUVMMzE0

Dejan Krkic

pre 11 godina

Svako ko Srbiji zeli dobro treba da shvati da je ovo teska odluka ali jedina ispravna! Progutali ste zabu i na tome vam cestitam! A ovi sto dele vase telefone i prete smrcu, svojim postupcima dovoljno govore o sebi da su talog ovog drustva, mulj u kome zivota nema! Ne obazirite se na njih ima jos mnogo teskog posla za obaviti!

druga Jelena

pre 11 godina

Posle dugo vremena, kad sam cula da su se nesto ipak dogovorili osecala sam se kao da sam na boljem mestu. Dugo smo mi glasali za Evropu, to ne znaci da cemo da zaboravimo na Srbe na Kosovu, naprotiv. A ove brojeve treba kazniti, ako hoce nesto da izjave ima pametnijih nacina.

vlada milic

pre 11 godina

Sramnota je da se u jednoj demokratskoj drzavi desavaju ovakve stvari. Ko preti prvom potpredsedniku Vlade, preti i celoj naciji, a takvog nekog treba sankcionisati. Vucic je se dosada borio za interese Srbije i Srpskog naroda, dobio je i priznanje za coveka godine, sto je verovatno nekome zasmetalo. Ali ti koji prete velikom coveku, su samo piuni u igri i nemaju sanste protiv najpopularnijeg politicara u Srbiji.
(Alexandra, 20. april 2013 18:10)

tako niste pisali i govorili dok ste tako pretili Zoranu Djindjicu i Borisu Tadicu i vikali isto to sto se sada vice vucicu. napisite i recite bar jednom da vam je zao sto ste nekada bili kao ovi sto sada prete i izvinite se porodici Djindjic jer sada vidite kako je njima bilo dok ste vi to njima radili

Panika

pre 11 godina

Meni ovaj sporazum izgleda bas kao priznavanje kosova ali o nikakva odluka ne moze biti doneta bez cele skupstine. Pa nema potreba za panikom.

Branislav

pre 11 godina

Dosta je bilo bacanja probema pod tepih i svaka čast državnom vrhu da stavi tačku na jedan problem i da konačno počnemo da se bavimo sobom. Nažalost, sa svojih 38 godina ne mogu a da se ne pitam zašto je moralo kod nas da traje dugo da kao narod shvatimo nešto. Toliko izgubljenih života i mržnje među komšijama, toliko bačenih bombi sa osiromašenim uranijumom i kao posledica toliko danas bolesnih od malignih bolesti, toliko osiromašenih ljudi. Sve je to moglo da se reši na civilizovan način, bez nasilja. Nijedno parče zemlje nije vredno ljudskog života. Samo treba da se zamislimo i shvatimo da niko od nas nije birao gde će da se rodi, što znači da smo mogli biti i albanci, i srbi, i kinezi. I kao najveći apsurd nakon raspada Jugoslavije, nakon godina tuge, jada, nemaštine, sankcija, mi ćemo se svi ujediniti u Evropsku uniju. Osiromašeni i duhovno i materijalno, ali bogati osiromašenim uranijumom. Te velike patriote što ne vole ni Čedu, ni Vučića, ni Dačića, nek se presele tamo, pa nek brane interese Srbije na Kosovu. Ja hoću da sa svojim komšijama živim u miru i hoću pravo na normalan život, kao što ga ima prosečan šveđanin, ili nemac, ili francuz. Hoću da od svog rada u Srbiji živim, a ne da preživljavam. Najbolje godine su mi prošle u bedi, raeći za 200 maraka, a sada sa 200 evra. Dosta je bilo praznih priča zbog kojih smo kao društvo samo tonuli, a pojedinci se bezobrazno bogatili u patriotskim pljačkama.

ana

pre 11 godina

Pa ne znam kako ne razumete,da moglo je bolje pre 15 godina,ali tada su i Milosevic I Dacic,ostali politicari kao i 99 posto gradjana Srbije mislili da je to malo. Sada smo dosli do toga da je OVO maksimum. A za ovo nisu krivi ni VUCIC NI DACIC NI TADIC NI MILOSEVIC, jednostavno se promenila situacija,promenio se polozaj i smanjio uticaj i moc Srbije. I mislim da niko od vas nema prava da osudjuje i pominje devedesete.

Nikola

pre 11 godina

Kakve ste lopocine i sta ste uradili svi do jednoga ovom narodu i ovoj drzavi u proteklih 20 godina budite srecni sto su ovo samo pretnje ali bi i trebali da se zapitate da li zelite i dalje da gurate tu njihovu trulu placenicku pricu za saku dolara i da li je ta prica vrednija od vasih zivota.

Umesto sto kukate svojim placenim novinarcicima o tome preko TVa bilo bi dobro malo da razmislite, ako jos uvek imate i malo mozga, ka cemu sve ovo sto radite Vasem narodu i Vasoj drzavi vodi?

Ovo je koliko vidim poslednje upozorenje i poslednji signal da iz korena menjate stvari jer kako je krenulo, a citam komentare ljudi ovih i drugih portala i foruma, ovo nece izaci na dobro ... narocito po Vas.

Sve vise mi se prividja ulica i milion ljudi na istoj kako vode zavrsni obracun sa neprijateljem naroda No.1 - drzavom i njegovim organima vlasti!

IstinaIsGood

pre 11 godina

Aj ne lazite sada hocete da prikrijete da je, POTPISAN LOS SPORAZUM. Pitali su vas sta zalite, ali vi ste nesposobni da bilo sta smisleno napisete. Srbija nije bila nikada jaca a Evorpa i Amerika nikada slabija. Drugacije je bilo za Slobino vreme, tada je trebalo uci u NATO i pristati na sve zahteve (tada ih skoro i nije bilo ) a ne voditi rat i Srbija bi imala celu Jugu pod nogama. Ne umete bre nista, rade vas ko volove ovi svetski hostapleri, samo se pravite vazni (i Vi a tek onaj nesposobni maneken Tadic), a nemate pojma sa zivotom.

vlada

pre 11 godina

ja molim cenjene novinare sa b92 da objave i izjavu radikalne stranke o ovom slucaju.Nije u redu niti profesionalno da se samo prenese izjava sns a ne radikalne stranke,trazim samo malo objektivnosti nista vise a gospodu sa vlasti bi pitao koja prava su srbi imali do sada na kosovu i metohiji a koja ce imati od sada po sporazumu nista vise i ako to nije izdaja srpskih interesa ja onda stvarno neznam sta je

MilanJ

pre 11 godina

Nisam pristalica ni Dačića, ni Vučića, ali veoma poštujem sve što rade proteklih 9 meseci... Naročito potpisivanje sporazuma u Briselu!
Danas je jedna na sajtu jedne dnevne novine objavljen letak sa Dačićevim brojem i poslao sam poruku...
BRAVO, ZA POTPIS i svest da SRBIJA, ipak, MORA NAPRED!
Nije mi drago što ove stvari danas završavaju Dačić i Vučić, a nije moja (bivša) DS još pre 8 godina, ali bolje ikad nego ikad!

Napred Vucicu nazdravlje Dacicu

pre 11 godina

prete ministrima policije i vojske i još se potpisuju imenom i prezimenom...genijalno.
(miki, 20. april 2013 16:10)

ha ha ha bravo majstore. Ovo je ludilo ali meni je jos vece ludilo vecina koja ne kapira da ovo jeste priznanje Kosova. Doduse zna ali voli sto je to uradjeno kroz neckanje, ispostovali su nas, lepo zamolili, priznali smo ali nismo sasvim, ponosni smo. Da se razumemo ja sam za priznanje Kosova. Ha ha ha

Jelena

pre 11 godina

A sta ste Vi ocekivali?
1. Niste raspisali referendum kao u svakoj demokratskoj zemlji da narod kaze i odluci o tome a ne da ga zaobilazite.
2. Nemate nikakvu osnovu pa cak ni pravnu da odlucujete o tome jer ste dobili 50% glasova na poslednjim izborima na kojima je izaslo 50% gradjana tako da ste prakticno dobili 25% glasova gradjana pa ni po kakvoj osnovi ne mozete odlucivati o sudbini jednog naroda.
3. Cinjenica je da nista konkretno niste uradili kada ste dosli na vlast i u situaciji kada manje drzave u EU ekonomski propadaju na racun vecih, vi zelite da Srbiju zakopate ulaskom u EU, kada Vi toleriste lopove iz svih stranaka i dozvoljavate im da i dalje budu na slobodi a neki cak i na funkcijama, kada rasprodajete i unistavate prirodne resurse umesto da ih sami koristimo i zivimo od toga, kada uporno izbegavate da uvedete jednostavna resenja koja bi dovela do preporoda drzave (ispitivanje i oduzimanje sve imovine koja nije stecena legalnim putem, da pustite gradjanima Srbije da rade, proizvode i prodaju preko interneta, legalizacija marihuane i procvat poljoprivrede, turizma i kulture sto bi dovelo do priliva ogromne kolicine novca u drzavu i naglog dizanja standarda svih gradjana) nije ni cudo sto gradjani Srbije sada jasno vide ko je njihov najveci neprijatelj i protiv koga se treba boriti.
Cela ova prica oko Kosova i EU je smesna jer svi znamo da je vecina protiv i da bez raspisanog REFERENDUMA nista od ovog nece biti priznato niti postovano od strane naroda !

I Ona

pre 11 godina

Ja i mnogi iz moje generacije im ucesce u devedesetim oprostiti necemo nikad. Kad su dosli na vlast bilo mi je jasno da se nekakvo resenje nazire, jer je i u Hrvatskoj "prljavi" posao obavio HDZ. I u tome ima neke vise pravde. Da to uradi "izdajnicka" strana bili bi stvarno pobijeni svi.
I KAO TAKVA KAZEM: OSTAVITE IM PORODICE I DECU NA MIRU.

Kosovo je bilo problem i pre 100 godina, to nije resio niko samo je demfovano. Ko zna malo istorije i koje doziveo da saslusa nekog iz tih ratova to mu je jasno. O onome sto se desavalo zadnjih trideset godina od znaju gradovi u Srbiji, poput Kraljeva, Smedereva, Kragujevca, Obrenovca, Lazarevca. Od nekih ratnih profitera koji su se '99 setali u maskiranim uniformama po gradovima Srbije, dok su klinci par meseci obuke koji nisu odande ginuli ni za sta.

Ratovi su na ovaj ili onaj nacin uzeli normalan zivot nekoliko generacija, spustite loptu da u kako tako normalnim uslovima odrastu nova deca u normalne ljude. I da se ovi Vucicevi "balavi" trolovi, malo opismene u svakom smislu.
(Ona, 20. april 2013 18:32)

Svaka je na mestu.

JOE

pre 11 godina

Pa neka prete preko mobilnih jedino to i znaju i ako nisam za SNS i njihovog vodju,za ovo potpisivanje imaju samo pohvalu. Lepo je rekao Dacic ne moze ostatak Srbije biti taoc Kosova

EVROPSKI SRBIN

pre 11 godina

Maksimalna podrška državnom vrhu da vode realnu politiku u interesu svih građana Srbije i ostvare saradnju sa EU i SAD..

Najveći protivnici sporazuma u Briselu su Albanci ULTRANACIONALISTI (koje finasira svetski ratni lobi i svetska narko mafija) i koji zagovaraju etničko čisto Kosovo..
Takvi pišu na srpskim portalima, lažno se prestavljajući kao "veliko-srbi", a koji se protive saradnji i suživotu Albanaca i Srba na KiM, kako bi se stvorili uslovi za sukobe i "kosovsku oluju"..
Čak su i finansirali i neke tzv "velike srpske patrijote" da na portalima pišu da je Srbija protiv EU, a i da prete Vučiću i Dačiću..

Cezar

pre 11 godina

Nikom ne možete pretiti a da ne snosite zakonske konskvence. Pretnje treba shvatiti ozbiljno a one koji prete treba hapsiti i procesuirati. Podstrekače na pretnje treba isto tako procesuirati. U ovoj zemlji suviše se preti zato stop pretnjama a tužilaštva i policija da rade svoj posao.

djokica

pre 11 godina

Srbi pod oruzjem na jugu i sa obe strane administrativne linije razdvajanja..
Srbi pod oruzjem u Crnoj Gori... bice III. svetskog rata.. a gde bi inace i poceo ako ne na ovim prostorima
kakav Iran, kakva Sirija, kakva Koreja... Srbi odlucuju gde i kada... svi koji tako ne misle, istoriju ne poznaju.

nije nego

pre 11 godina

OK, uradlili su sto su mogli, jer je sustinski KiM bili izgubljeni '99e. Iz principa Srbija ne moze priznati Kosovo i to niko od nje ni ne ocekuje formalno--zato su glupe ove izjave da su KiM deo Srbije. NISU vise jer ja tamo ne mogu slobodno da odem kao u svaki drugi deo Srbije. Zato ne muljajte nego recite ucinicemo sve sto mozemo da obezbedimo pristojan zivot Srbima na severu Kosova i pomognemo onima u enklavama kao i monaskim zajednicama i to je to.

4C

pre 11 godina

Вучић каже да је данас примио претеће поруке, међутим ове поруке са слика су пристигле 19.04.2013. А колико знам данас је 20-ти. И ко овде лаже?
...

Klema

pre 11 godina

A koliko ljudi je stradalo devedesetih od Triglava do Đevđelije zbog vaše šovinističke retorike. Ko je poručivao pokojnom Premijeru Zoranu Đinđiću da je i Tito pred smrt imao probleme sa nogom?
Seme koje ste posejali devedesetih, danas žanjete.
Bože pravde!!!

petar petrovic

pre 11 godina

Zale zbog izgubljenih iluzija, ili mozda profita. Dobra stvar je uradjena, u sustini ne zbog EU nego zbog reda i zakona. Bilo bi dobro i da Srbi sa Kosova budu zadovoljni, ne znam zasto se bune.
(ksenija gburcik, 20. april 2013 18:27)

Pa stvarno,mislim,oni moraju da budu zadovoljni:
Sad ce imati licne karte republike Kosovo,
pasos republike Kosovo,
vozacke dozvole,mislim sve dokumente...
Pa sad ce da ih stiti i da radi u njihovom interesu predsednik i premijer Kosova.
Sad ce da ih stiti vojska republike Kosovo,inace nekadasnja UCK...mislim stvarno nemaju razloga da budu nezadovoljni...

I sto rece mora da se uvede red i zakon,samo sto taj zakon glasi ZAKON REPUBLIKE KOSOVO...i jos mnogo toga sto ce ici u korist nasim Srbima...

Vec vidim osmehe na licima svih Srba na kosovu...jer smo PONOVO POBEDILI

Sva je sreca sto su albanci prihvatili da imaju predsednika,premijera,vojsku,ustav,zakone,granice...jer da nisu to prihvatili Srbija bi bila u problemu,a samim tim i Srbi na kosovu...sva sreca sto Kosovski predsednik,premijer,ustav,zakoni,granice,vojska RADE U INTERESU SRBA...

Sta reci svaka nama CAST,izborili smo se najbolje resenje na Kosovu a to je NEZAVISNO KOSOVO.BRAVO

JD

pre 11 godina

E tako to izgleda kad se metode koje ste koristili okrenu protiv vas gospodo ex radikali...
Sad je to "monstruozna kampanja" a do juce ste radili to isto. Pre nekoliko dana smo od vas u Novom Sadu mogli da cujemo slican recnik i onda vam je to bilo u redu?
To je sve samo dokaz vaseg nevidjeno licemernog ponasanja.
Sta reci, osim sacuvaj nas Boze od presvucenih i nasminkanih radikala.

Anon

pre 11 godina

Kosovo je bilo izgubljeno za Srbiju 1999. Ko to nece sebi da prizna, neka se i dalje jede i salje pretece poruke, kada vec nema pametnija posla. Sumadija je SADA srce Srbije, cuvajte ovu Srbiju koja nam je preostala i dajte dobar primer svojoj deci, ne budite otrovni i osvetoljubivi...to je uvek donosilo samo patnju. Ako zelite osvetu i da nanesete bol, to govori da u sustini ne volite Srbiju, i ne lazite sebe i druge da ste patriote. Ako zivite za ideale i fiks ideje, uvek cete biti na gubitku. Setite se svoje licne srece, saberite se: vec u ovom trenutku mozete da odlucite da necete da mrzite NIKOGA. Zivite svoj zivot i gledajte u sutra. Imate jedan zivot, ne bacajte ga.

Gordana Goca M.

pre 11 godina

Kako bre neke da nije sramota, nikom ne sme da se preti smrcu, ko god bio, prvo nije humano i moralno a pokraj toga nije ni zakonito. Mislila sam da smo evoluirali iz doba kada je vladao haos ovom zemljom i kada je ovako nesto bilo svakodnevnica, ali sam izgleda pogresila.

mile kontraš

pre 11 godina

Zgadili su mi se više ovi radikali i razni drugi 'borci'za Kosovo.Puna podrška državnom vrhu.Osuđujem pretnje,hapsite huligane,pa u ćeliju sa sve Kačavendom!

Pera Lozac

pre 11 godina

Svi koji prete Vucicu i Dacicu trebaju da daju svetao primer kako su oni velike patrijote i odmah se presele na Kosovo da tamo brane Srpski narod a ne iz foteljice mobilnim telefonom.Lako je da izadjes na miting par sati vices Kosovo je Srbija i posle se vratis u topao stancic skuvas kaficu i sve zaboravis ako ste svi vi veci Srbi nego sto smo mi ostali otidjite dole da nam date primer pa cemo mozda i mi za vama da sledimo vas veliki primer.

nego

pre 11 godina

Jeste da ste i vas dvojica ucestvovali u medijskoj kampanji koja je bila podloga za Djindjicevo ubistvo, ali bar imate njegov primer coveka koji je bio retko normalan politicar. Koristite poluge vlasti koje imate u rukama pa primenite zakon na takav nacin da oducite ove sto salju pretece poruke od koriscenja mobilnog telefona.

Bogdan

pre 11 godina

Kakvi su pacenici ti sto salju poruke, to je strasno.
Ja da se pitam, pohapsio bi ih sve. Ionako nije problem putem broja saznati koja je osoba slala, ako se naravno ima volje za tako necim.

Sin po materi

pre 11 godina

Evo nezadovoljnici, sada juris pa oslobodite celo Kosovo pre nego se potpise sporazum ako vam ovo ne valja. Pa da imamo bolju pregovaracku poziciju za par dana. Hvala vam prave patriote i srecno.

mnistry

pre 11 godina

Žalosno je to da su nam obezbedili"svetlu eu budućnost"a ovako im se vraća.To su verovatno neki ljudi koji su ljubomorni na uspehe vlade na svim nivoima.
Naravno sarkastičan sam,jer im verujem kao i Slobi 99godine kada je govorio da smo pobedili nato.Ista je to politika i ideologija koja je nastavila populističku politiku iz 90-tih.Ono što je Sloba započeo sada njegovi naslednici završavaju.Naravno malo su im drugačiji metodi ali je cilj isti.

Cvetana

pre 11 godina

Trebalo bi da se pronadju oni koji su slali poruke i da odgovaraju.Ovo je udar i na drzavnog funkcionera i na drzavu,uostalom i na gradjane.

vlada milic

pre 11 godina

Sta reci, kafanski junaci cu ponovo poceli da prete i srbuju.To su isti oni junaci koji su hrabro jurisali na praznu zgradu Americke ambasade. To su isti oni junaci koji su hrabro bacali cini i vracke u narodnoj skupstini. To su isti oni junaci koji pozivaju u rat ali tamo nesalju svoju decu.To su isti oni koji su srbovali po Knez Mihajlovoj i pevali po mostovima dok sam ja bio na ratistu. A sto junaci nedodjoste na Kosova 1999 da se tamo zajedno borimo protiv amerikanaca, Albanaca ...! Lako je junacki sinovi paliti prazne zgradurine i pevati po mostovima, mnogo lako. (Dragan, 20. april 2013 18:59)

odlican komentar i slazem se sa svim detaljima samo nije napisano da su organizatori svih tih dogadjajima o kojima se pise bili upravo TOMISLAV NIKOLIC, ALEKSANDAR VUCIC I IVICA DACIC. oni su organizovali sve to o cemu je ovde pisano

Mile

pre 11 godina

Vučić će biti zauvek zapamćen po ovom potezu koji je povukao.Ivica je tu samo sporedna figura. Kako vreme bude prolazilo razilčito će biti tumačeno. Boris ovo nije mogao da uradi,verujem da nije ni hteo. Vučić,Nikolić i cela ta frakcija SRSa nikad ne bi podržala iz opozicije ovako nešto. Zato su morali i biti na vlasti. Mislim da je ovo nekao i pravedno. Lično mislim da Srbija neće s ovim mnogo dobiti ali da je odbila da bi mnogo gubila i izgubila. Vučić je to parvilno izračunao i ovo mu računam kao prvi pozitivan poen u njegovom bavljenju politikom koji je postigao za dobrobit Srbije. Naravno,ovim se trajno kvalifikovao,kao pokojni Djindjić kad je isporučio Miloševića. Sačuvaj ga Bože da mu se isto ne desi. Svi koji mu prete SMSom treba lo bi da odmah budu kažnjeni i pohapšeni. Imaju pravo da protestvuju,nemaju pravo da prete. Sve ih pohapsite,odmah.Preko toga se ne sme preći. Ja volim svoju zemlju i želim joj dobro. Mi kao DS treba da osudimo kretene koji prete i podržimo ono što je dobro za Srbiju.

vetar

pre 11 godina

Evo gde "lezi" zec: "...da blokira evrointegracije druge strane."
Da bi Kosovo bilo integrisano u EU prvo ce MORATI da postane clan UN-a (sve zemlje EU moraju biti clanice UN-a), pa ce Kosovo radi integracije u EU traziti prijem u UN a Srbija ce morati da cuti jer se na to obavezala. Cista IGRA RECI kojom Srbija direktno priznaje drzavnost Kosova.

pitanje je sad!

pre 11 godina

Secam se jednog divnog i pametnog coveka, i jednog drugog koji izgovara recenicu:" I TITO JE IMAO PROBLEMA S NOGOM PRED SMRT"!!! Prvog coveka vise nema, zahvaljujuci kome???

Goran

pre 11 godina

Da li smo upali u "crnu rupu" pa se sve izokrenulo? To smo mi,a zapravo nismo mi vec nas iskrivljen odraz u vremenu? Eto, ko bi rekao jos pre godinu dana,da ce Vucica i Dacica braniti i poodrzavati LDP-ovci,LS-ovci,DS-ovci,SPO-ovci...i NATO,Gvido Vestervele,Hilari Klinton,Madlen Olbrajt,,,i drugi "prijatelji"Srbije?!

I kod nas je isto!

pre 11 godina

Ja sam sa Kosova i zivim u Njemacku. Pratim ceo proces i mislim da ni vasi ni nasi nisu mogli vise da izvadu zato sto ne zavisi od njih. Ni vi ni mi nismo faktor u evropskim procesima i mnogo zavisimo od razvijenih zapadnih zamalja. I kod nas ima onih sto misle da je gosp. Thaqi prevario kosovare pa im prete smrcu ali i to ima da ide u zaborav. Vazno je da ono sto se potpisalo i primenjuje u praksi i da srbi i albanci gledaju napred.

T&T

pre 11 godina

"...Pretiti nekom smrću ... da ne pominjem pretnje deci i porodici.... nisko i kukavički...."
@ (Shone, 20. april 2013 17:38)


...Mislis "partiJotski"?
Da li vam je sada svima jasno ko su "patriJote" a ko "izdajnici" u ovoj zemlji?
Ali vlast je sama kriva za to! Zasto? Pa na primer zato sto je istima stalno popustala - "patriote" kazu da ce napraviti haos ako bude gay parada - drzava ustukne! Mislite parada je nevazna u ovoj teskoj situaciji - razmislite jos jednom - da li je zaista nevazna? Ne toliko cak ni zbog njenih ucesnika koliko zbog simbolike odnosa drustva/drzave i destruktivnih/kriminalnih snaga!
Takodje je vecina gradjana tada podrzavala huligane - cak i podrzavala ideju premlacivanja sugradjana i sunarodnika samo zato sto su drugacije seksualne orijentacije! Sada vidite da se isti tako ponasaju i prema politicarima i svima ostalima....
Tek kada narod shvati znacaj ovoga sto sada pisem imace bolju buducnost... ali znajuci srpski mentalitet to se nece jos skoro desiti - nazalost!

ludi pera

pre 11 godina

tebi i Dacicu prjete a Cedu, Canka i ostale tuku i nista se ne poduzima, ne znam zasto bi se sad zbog tebe uzbudjivao kad si to ti dopustio...

branka v.

pre 11 godina

Zasto mi Srbi kao narod nikada ne mozemo da budemo jedinstveni? Nasa vlada se stvarno trudila oko ovih pregovora, i ne bi prihvatili sporazum da nije dobar.

brankooo

pre 11 godina

Ruzne su takve stvari da se rade bilo kom coveku...pretnja porukama, pozivima i uzmeniravanje... Treba biti covek pa sagledati celokupnu sliku pregovora, videti sta se gubi a sta dobija. Ne sumnjam da su doneli dobru odluku.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

E sada Aco moras imati veliko "medjunozje" pa reci istinu narodu inace sav taj sporazum ne vredi ni "pisljiva boba" ako ce Srbija nastaviti da se i dalje pretvara i "pravi ludom" i da nastavi sa istom pricom o "takozvanoj i privremenoj" Vlasti u Pristini i da i dalje Kosovo svom narodu predstavlja kao svoju juznu Pokrajinu sto jednom nije tacno a drugo ne dovodi do nikakvog Mira izmedju Kosova i Srbije i normalizacije odnosa izmedju Srba i Albanaca !
Stisni i prekini tu Agoniju i obmanjivanje !
Osim toga i sam vidis da je svejedno, priznao ili ne priznao Kosovo "pretnje stizu" i tako i tako i onda je bolje o "jednom trosku" bar reci istinu i rascistiti sa svim nedoumicama !

vlada milic

pre 11 godina

zao mi je vucica ali isto to je on radio Zoranu Djindjicu i Borisu Tadicu. mi clanovi ds se solidarisemo sa vucicem i osudjujemo sve pretnje i zelimo mu dug i miran zivot i ne zelimo nikome ono sto se desilo marta 2003.

Relja

pre 11 godina

Ne znam da li sam dobro shvatio, ali mi deluje kao da gradonacelnik Novog Sada optuzuje Vucica da je prekrsio svoja ustavna ovlastenja jer je de fakto priznao Kosovo? Ili nije na to mislio? Nikolic, Dacic i Vucic i treba da zavrse ono sto su devedesetih zapoceli i konacno kapituliraju. A sta kaze Kostunica, grmeli su oko separatizma Vojvodine iako ga nije nigde bilo, a o Kosovu cute kao Amfilohije o Kacavendi i Pahomiju.

Кривокапић

pre 11 godina

Вучићу, у Србији прете већ 25 година. Не знам да ли знаш, али ти исти су убили премијера пре 10 година. Убијају и туку новинаре, политичаре, њихове породице, убијају војнике, пале амбасаде, џамије, разбијају излоге, паркирају џипове по тротоарима и парковима...
Мањина деценијама терорише нормалан свет.
Ајде да видим шта ћеш да урадиш у вези са свим овим. Очигледно имаш подршку. Искористи је.

Alexandra

pre 11 godina

Sramnota je da se u jednoj demokratskoj drzavi desavaju ovakve stvari. Ko preti prvom potpredsedniku Vlade, preti i celoj naciji, a takvog nekog treba sankcionisati. Vucic je se dosada borio za interese Srbije i Srpskog naroda, dobio je i priznanje za coveka godine, sto je verovatno nekome zasmetalo. Ali ti koji prete velikom coveku, su samo piuni u igri i nemaju sanste protiv najpopularnijeg politicara u Srbiji.

bata

pre 11 godina

Pa neka prete,znaci treba drzava opet da poklekne pred tim kriminalcima i profitasima?Treba biti odlucan i raditi u interesu vecine a ne manjine.Imate vlast i moc u svojim rukama,nema odustajanja,inace se ovde reda nikada nece napraviti.Uhapsite one koji prave nerede i ugrozavaju zivote,ne samo vas polticara vec i naroda.Narod je zbog takvih ugrozen vec odavno,a i dan danas ima gledate kroz prste,iako se javno izrazavaju i prete,znaju se imenom i prezimenom.Zasto cutite i odobravate to,treba da znate da su oni opasnost i za vas,ne samo za neke druge.Budete li nastavili sa tom politikom,ojacacete one koji ce sutra i na vas da udare,a to su stetocine za drustvo i sa takvima nema i nece nikada biti napredka Vucicu i Dacicu,osim ako vama to odgovara i vi ih podrzavate i hranite.Obracunati se sa takvima,krajnje je vreme,jer su oni prepreka postovanju ljudskih prava i lepse buducnosti,u aps sa njima i na rad da osete kako se lebac zaradi.Znate vi odlicno ko stoji iza svega toga,nisu se oni stvorili iz nicega i tek onako bez veze.Vecina medju njima treba da odgovara zbog raznih kriminalnih radnji i prevara,radite svoj posao i sutra ce svi mirnije i lepse spavati.Nije njima stalo do Kosova,vec profita koji ce izgubiti.

sanjica

pre 11 godina

Niko ne treba da trpi uznemiravanje...niti ce ti postupci promeniti nesto, mozemo samo da jos vise srozamo vec ionako lose misljenje koje svet ima o Srbima. Nazalost, narod treba da trpi zbog postupka pojedinaca.

Dragan

pre 11 godina

Moze neko da bude opozicija u politickom smislu, sto ne znaci da zbog toga treba nekome pretiti ili nekoga ubijati. To su komunisticke metode.
Gospodin Vucic treba da bude zasticen i da se pronadju ti koji mu prete i da se strogo kazne. To je stvarno sramota, jer se radi o cistom primitivizmu.

Cvetkoviceva

pre 11 godina

@(Vesna, 20. april 2013 17:09)
Draga Vesna, ja nisam ni za jedne, a ni za druge. Ali plakate u Novom Sadu, su lepili licno aktivisti demokratske stranke, radili su negativnu kampanju u maju mesecu, pa im se obila o glavu i evo sada to rade i u Vojvodini. A ovo su ozbiljne pretnje, jer sirom Srbije mozete na trgu dobiti broj telefona Vucica i Dacica, sramota velika za ovu zemlju, sto imamo takve politicke stranke. Sto takvim ponasanjem narusavaju mir i ugled velikim politicarima kao sto je Aleksandar, koji se bori za ovu zemlju, koji nije izdao Kosovo ni u jednom jedinom trenutku. Cak se i Taci oglasio kako je Srbija dobila nazalost dobru ponudu, a vi svi osudjujete coveka koji radi valjano za svoju zemlju. Bitno je da se prica nesto, ali sta, to nije bitno.

Dragan

pre 11 godina

Sta reci, kafanski junaci cu ponovo poceli da prete i srbuju.To su isti oni junaci koji su hrabro jurisali na praznu zgradu Americke ambasade. To su isti oni junaci koji su hrabro bacali cini i vracke u narodnoj skupstini. To su isti oni junaci koji pozivaju u rat ali tamo nesalju svoju decu.To su isti oni koji su srbovali po Knez Mihajlovoj i pevali po mostovima dok sam ja bio na ratistu. A sto junaci nedodjoste na Kosova 1999 da se tamo zajedno borimo protiv amerikanaca, Albanaca ...! Lako je junacki sinovi paliti prazne zgradurine i pevati po mostovima, mnogo lako.

Ronin

pre 11 godina

sporazum koji je postignut je jedino sto se u ovom casu moglo izvuci svi oni koji prete smrcu nisu normalni ili su se sklonili u inostranstvo i odatle laju lako je tudje zivote staviti na kocku bas njih briga za srbiju i srbe
(mungos, 20. april 2013 16:07)

Ti što laju izgleda da nisu načisto sa sobom, mada opet bolje da bude u pripravnosti, ko će ga znati, svakakvih ima danas.

Polonez

pre 11 godina

Ovo je velika sramota, treba uhapsiti sve inicijatore ove akcije. Puna podrška za Vučića, ovo su ozbiljne pretnje ali siguran sam da će ih on hrabro izdržati.

!

pre 11 godina

Oni koji mu danas pise poruku se osudjuju, a sve godine gradjenja te stranke sa Vucicem i Nikolicem na celu nisu za osudu ?
Gradio si je - sada gledaj sta si izgradio.

Maxfactor

pre 11 godina

Kukavica, kako ga pojedini nazivaju, bi bio da je nastavio dugogodisnju tradiciju zatvaranja ociju pred problemima koji postoje u drzavi. Covek se uhvatio u kostac sa najvecim problemom u drzavi a sada mu se to ovako vraca. Sramno!

Maki

pre 11 godina

Izgleda da se pokušava probuditi nacionalizam i netolerancija. Molila bih sve ljude da dobro razmisle i sete se čemu nas je to sve odvelo.

misko

pre 11 godina

Pre par dana ceo Novi Sad je bio oblepljen plakatama sa tekstom smrt Pajticu i niko od strane drzave ili umnih ljudi u Srbiji nije to osudio i reagovao. Sada se njima preti sms -ima i odmah frka. Isti arsini za sve-to narod trazi od svoje vlasti.

Portokalada

pre 11 godina

Da covek ne poveruje kakvih sve ljudi ima. ovo je bruka za nas narod Puna podrska Vucicu. Kako bre mozete da pretite porodici aman. Pa nista vama na zao nisu uradili. BRUKE

grrr

pre 11 godina

Nema gore svađe i težih posledica nego kada se posvađaju dojučerašnji saradnici.Svi ovi koji ga sada napadaju i drugu dvojicu timski su radili protiv demokratske opozicije.Veliko je to iskustvo još sada je i obogaćeno predavinjima koja se organizuju u našoj zemlji od strane raznih patriotskih organizacija.Sve u svemu mislim da je Vučić uplašen jer poznaje te ljude i zna šta sve mogu da urade.

Bojan

pre 11 godina

Oni koji salju poruke su sigurno manjina u Srbiji i samim tim ne znace nista. Ovog puta mora da pobedi pametna Srbija, moramo se okrenuti buducnosti, mladim generacijama. Zato napred prvi put smo na pravom putu.

Sanja

pre 11 godina

Čitam komentare i ne mogu da verujem svojim očima koliko ovaj Srpski narod zaboravlja neke stvari. Ovde se pišu konstantno hvalospevi o Vučiću, Dačiću i sličnim. Pa zar ste zaboravili da su svi oni odgovorni za sve što se izdešavalo na Kosovu? To su ljudi koji su bili pod Miloševićevim šanjelu. I sada ovde priče kako su Vučić i Co. Uradili ono najbolje i naj efikasnije. Reći ću vam, ovo su mogli da potpišu još davne '99 da toliki ljudi ne izginu uzalud.

Kasnimo kao i za sve ostale stvari u životu pa tako i sa pamćenjem. Valjda smo kao društvo baš iz tog razloga tačno gde i jesmo.

Što se pretnji tiče, to nam upravo samo pokazuje gde se nalazimo kao društvo i kao država.

Vladimir

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu i Dacicu na njihovoj hrabrosti da okoncaju pregovore sa Kosovom.

Nisam mogao ni da sanjam da cu da kazem ovako nesto.

Sto se tice nepismenih primitivaca koji im prete (izdaico....), policija bi trebalo da se pozabavi time sto pre. Mi znamo da imaju tehnicke uslove da to urade.

Konstantin

pre 11 godina

Strasno sta rade pa ljudi su napravili dobar sorazum u Briselu nisu mogli da traze da se Taci preda i da nama preda celo Kosovo kada su vlast pre 12 godina da ne spominjem koja predala, svi znamo ko je bio na vlasti kada je proglasena ne zavisnost !

Ona

pre 11 godina

Ja i mnogi iz moje generacije im ucesce u devedesetim oprostiti necemo nikad. Kad su dosli na vlast bilo mi je jasno da se nekakvo resenje nazire, jer je i u Hrvatskoj "prljavi" posao obavio HDZ. I u tome ima neke vise pravde. Da to uradi "izdajnicka" strana bili bi stvarno pobijeni svi.
I KAO TAKVA KAZEM: OSTAVITE IM PORODICE I DECU NA MIRU.

Kosovo je bilo problem i pre 100 godina, to nije resio niko samo je demfovano. Ko zna malo istorije i koje doziveo da saslusa nekog iz tih ratova to mu je jasno. O onome sto se desavalo zadnjih trideset godina od znaju gradovi u Srbiji, poput Kraljeva, Smedereva, Kragujevca, Obrenovca, Lazarevca. Od nekih ratnih profitera koji su se '99 setali u maskiranim uniformama po gradovima Srbije, dok su klinci par meseci obuke koji nisu odande ginuli ni za sta.

Ratovi su na ovaj ili onaj nacin uzeli normalan zivot nekoliko generacija, spustite loptu da u kako tako normalnim uslovima odrastu nova deca u normalne ljude. I da se ovi Vucicevi "balavi" trolovi, malo opismene u svakom smislu.

ksenija gburcik

pre 11 godina

Zale zbog izgubljenih iluzija, ili mozda profita. Dobra stvar je uradjena, u sustini ne zbog EU nego zbog reda i zakona. Bilo bi dobro i da Srbi sa Kosova budu zadovoljni, ne znam zasto se bune.

pele

pre 11 godina

Ovo mora da se procesuira ma koliko da je bilo počinilaca. Videli smo u Velikoj Ivanči kakvih ludaka ima u Srbiji. Neki takav lik može ovo da shvati kao poziv na akciju, prema tome ovo je veoma opasno i moraju se kazniti oni koji su to organizovali.

sofronije

pre 11 godina

Ako neko vec preti zbog "izdaje" "svete zemlje" neka ide dole neka je brani kad je toliko hrabar. Neki bi opet da se borimo sami protiv svih a zasto. Cinjenicno stanje ne mozemo da promenimo. Iscupali smo sta smo mogli a za sve smo svi mi krivi, pocev od onih koji su za velike pare prodavali Albancima sve dole i dosli ovamo pa do politicara naravno. Sad se fleke vade, to je los posao ali neko mora i to, ili ostajemo u proslosti.

Žaki

pre 11 godina

Čemu rasprava na ovu temu? Sektori u policiji koji se bave tehnološkim kriminalom mogu da uđu u trag svakom pozivu i svakom sms-u; odakle god da je poslat ili ko god da ga je poslao. Ovakve pretnje smrću treba podići na nivo kao da je pretnja ostvarena - pohapsiti lu.... i minimum 20 godina zatvora...do doživotne! Niko više ne bi ni za zdravlje pitao a kamo li nešto ovako!! Malo li je da su mi ubili jednog predsednika Vlade koji mi je još i politički blizak! Sa ovom se sada garniturom u mnogim stvarima ne slažem i teško mi je da pređem preko mnogo toga, ali sam kakav god ipak lojalan građanin ove zemlje i ne dozvoljavam da se državnom vrhu preti, ma ko to bio! Momentalno, ovog trenutka, još jedna "sablja" da se pohapse bolesnici koji su opasni za sve ne samo za državni vrh; i ako se ustanovi krivica - momentalno doživotna robija jer se radi o državnom udaru i napadu na zemlju! To je onaj izbljuvak društva koji je nedavno napao Čedomira Jovanovića i njegove prijatelje, a koji su sve samo ne pripadnici ljudske vrste. To ne mogu biti predstavnici ni jednog naroda i stid me je da se i oni nazivaju Srbima kao što je to za sebe govorio Dučić, Njegoš, Andrić, Tesla...! Uporedite te likove sa ovim imenima - osetićete mučninu!

Alek

pre 11 godina

"Prosto je neverovatno da političari tako grubo krše Ustavom zagarantovana prava građana, kada upravo oni treba da predstavljaju primer ponašanja i poštovanja zakonskih i moralnih principa", naveo je Vučević u saopštenju.

Ako tako stvarno mislite gospodine Vucevicu onda procitajte sta Ustav na koji se vi pozivate predvidja za one koji ucestvuju u otudjivanju drzavne teritorije.

puzdra

pre 11 godina

Dajte vise... balavurdija protestuje koja je civilno sluzila vojni rok,i naravno ako dodje do belaja nece oni ici nego cu ja dobiti poziv i slicni meni,a oni ce kod mamice u toplom i cistom biti...

miccca

pre 11 godina

Zalosno je i jadno drustvo gde se preti smrcu,ne bitno da li je to Vucic ili neko drugi!Vucic nicim nije doprineo,da bi mu se pretilo na ovakav nacin!Naprotiv ucinio je sve da ova zemlja krene napred,zajedno sa Kosovom i Metohijom!

Toure

pre 11 godina

E ovo stvarno nema smisla...evo od mene jedna poruka podrške: BRAVO Vučiću! Konačno ova zemlja može da se okrene sebi i putu ka EU, bez dodatnog tereta.

dragan šapić

pre 11 godina

Spopadnu me bes i gađenje kada vidim da ljudi prave budalaštine kao što su ove pretnje smrću koje najviše idu na ruku neprijateljima Srbije.

Shone

pre 11 godina

Aman zaman...!! Nisam ni za Vučića ni za Dačića nikad glasao i nisu mi simpatični, ali ovo je nedopustivo! Iako mi nisu simpatični, mislim da su uradili jedinu moguću, relanu i normalnu stvar. U svakom slučaju, uradili su najbolje što su znali, u dobroj nameri i pošteno. Pretiti nekom smrću ... da ne pominjem pretnje deci i porodici.... nisko i kukavički. To ni mafijaši nisu radili. A da ne pričamo o tome da su te pretnje samo da bi se vlast osvojila ili bar cenzus prešao. Jadnici.

Vesna 80

pre 11 godina

Smatram da je do sada gospodin Vučić uradio sve što je u njegovoj moći da dobije što bolju ponudu. Zato su po meni ove pretnje izraz primitivizma.

DIESEL

pre 11 godina

Zato smo i dogurali poslednjih godina, gde smo dogurali, jer se u nasoj zemlji stvara atmosfera linca. Sve te koji su pretili, jasno procesuirati.

Vesna

pre 11 godina

Ovako nesto nije noramlno! To se ne desava u pravnoj drzavi! Ovakve stvari treba najstrozije kaznjavati, ovo su jako ozbiljne stvari!!!
(Aries, 20. april 2013 16:17)

Nadam se da si isti komentar poslao i pre neki dan kad je Pajticu preceno smrcu, i to ne samo telefonski nego javno plakatima po celom Novom Sadu!!!
Ili je to mozda bila normalna i nebitna stvar??

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Pa hapsite,imate mogućnost da slušate,presrećete razgovore...Ovo su krivična dela,sve je jasno.Neprijatelji Srbije bi želeli da se ništa ne potpiše i priželjkuju novo bombardovanje ili kosovsku "oluju" pa im ne odgovara ovakvo mučano i dugo političko rešenje.Podrška našem pregovaračkom timu.

salajko72

pre 11 godina

zaista bruka sa ovim pretnjama Vucicu,mi odavno nemamo vojsku na kosovu zbog lose vodjene politike predhodnih vlasti,ovo je najbolje moguce resenje sto smo mogli dobiti i to treba da se zahvalimo Vucicu koji je insistirao na ovim uslovima

dobro dosao u klub@

pre 11 godina

Nista me ne cudi od SRS,jer to su ljudi koji su uvek raspolozeni za nasilje,pljuvanje i vredjanje.Bas zbog toga i jesu danas tu gde jesu,pa bi na ovaj nacin da dobiju malo medijske paznje.

Србин-патриота

pre 11 godina

Evo, ja volim Kosovo i Metohiju iznad svega, ali se stidim ovih KVAZI PATRIOTA koji su dno dna, i misle da su veliki Srbi ako prijete nekome, bilo kome! Fuj, kakvih bolesnika ima!

Maja Marijana

pre 11 godina

Protivnik sam svake vrste nasilja i pretnji. Smatram da to nije u redu, pogotovo namera SRS jer ovde se govori o iskorišćavanju i manipulaciji građana radi postizanja jeftinih političkih poena.

milan

pre 11 godina

Tako nesto, ako je istina moze doci samo od bivsih partijskih kolega da inace nema drugih faktora u Srbji koji bi karakterno bili u stanju takve poteze da prave. Sada vidis Vucicu gde si pripadao i od cega se nisi jos 100% otkacio pa razumes one koji ti ne daju svoje poverenje.

gojko (.)(.)

pre 11 godina

Pomocu triangulacije i IME i broja pronaci svakog od ovih koji prete i osuditi ih prema zakonu. To sve moze da se pohapsi do zore. Puna podrska Aleksandru Vucicu i samo ostanite tako hrabri, dosledni i pametni kao do sada. Ne dajte se, potrebni ste i nama i nasoj deci.

Vesna 80

pre 11 godina

Da li ćemo shvatiti da mnoge odluke predstavljaju kompromis? Smatram da su posao uradili na najbolji mogući način, samo bih volela da se ljudi osvrnu i razmisle o budućnosti.

Kosarkas

pre 11 godina

Svaka cast za hrabrost g-dinu Vucicu. Siguran sam da je u ovom trenutku izvukao najvise sto je mogao.
On za mene nije izdajnik.
On je za mene HEROJ!!!

antifa

pre 11 godina

Pretnja ubistvom legalno izabranim predstavnicima vlasti je oblik protivdržavnog terorizma i kao takvo treba i kažnjavati. Svakog ko je poslao poruku treba ponaosob identifikovati, privesti na informativni razgovor i proceniti stepen pretnje koji predstavljaju za okolinu (i za sebe). Ipak, ne mogu a da ne primetim da su se upravo Vučić, Nikolić i Dačić služili tim metodama u poslednje dve decenije, da su upravo oni davali podsticaj ljudima koji sada prete, ratno-huškačkom delu Srbije. Čak i u najnovijim previranjima u Vojvodini koje su OPET oni organizovali, njihove pristalice su pretile na ovaj način Pajtiću. Nisam nešto čuo da je bilo ko od njih trojice to jasno i glasno osudio. Nadajmo se da će jednom za uvek prestati najgore pretnje u politici u Srbiji, i da ćemo se okrenuti radu, gradnji, rađanju i obrazovanju a ne ratu, uništavanju, pretnjama i ubijanju.

eto tako

pre 11 godina

Mogao bih ja da budem pakostan i da ispisem ovde svasta nesto protiv Aleksandra Vucica a vezano za njegovu proslost, medjutim NECU. I uopste se zbog toga ne osecam lose, a ako moderator dozvoli, objasnicu i zbog cega:
UVEK mi je smetalo stalno to nekakvo stalno vracanje u proslost, od toga smo samo imali stetu. Ja sam se promenio, svako se tokom zivota menja, stice neka iskustva i nije isti sa 40 i 50 kao sa 20 godina.
Za mene su Dacic i Vucic ono sto su sada, a ne ono sto su bili ranije. I njima sada, nemam sta da zamerim.
Pretnje koje im upucuju su OPASNE. One stvaraju opasnu klimu i tome mora, apsolutno da se stane na put. NE SME da se omalovazava i minimizira.

Zoran

pre 11 godina

Pre svega moram da cestitam gospodinu Vucicu na ucinjenom u pregovorima, nisam ni sanjao da ce se meni ovo desiti, mislim da cestitam Vucicu sa kojim se politicki ne slazem. Ucinili ste jedino moguce i smatram da ste politicki sazreli i uvideli realnost i problema koje srbija ima. Isparvno je to da ste to potpisali Dacic i Vucic koji su ucestvovali u vladi i politici devedesetih koja nas je unistila. Nikako ne odobravam i grozim se pretnjama bilo koje vrste, a nikako pretnjom po zivot politicara. Pretnje dolaze iz onih grupacija koje ste Vi gospodine Vucicu stitili i na neki nacin podrzavali, mozda bolje reci i,ali razumevanjae za njih, dok ste bili u opoziciji i u SRS-u. Ovo vazi i za SPS i Dacica. Sada imate ministarstva sile i pravosudja i resite to po kratkom postupku, ko preti, odmah kod sudije i po skracenom postupku na duze vreme u zatvor da se glave ohlade i urazume. Pokazite politicku zrelost i rasvetlite politicku pozadinu atentata na premijera Djindjica, sa korupcijom je posle lakse, kada se politicko drustvo uozbilji i civilizuje. Zelim Vam dug zivot i uspeh u ciscenju ovih koji ugrozavaju bezbednost ljudi, pa bili oni i politicari.

Nesa

pre 11 godina

Posto nemaju nikakve ideje niti plan za modernu Srbiju, ovi Radikali , DSS i ostala Srbadija hoce da izazovu gradjanski rat i da se svi medjusobno poubijamo. To je njihovo resenje, sede u Beogradu i samo kritikuju a isto tako su bili na vlasti i videli smo njihove rezultate.
Ako se nesto desi Vucicu,Dacicu ili bilo kome , to ce biti uvod u gradjanski rat i na kraju nas nece ni biti. Podrska Vucicu i samo napred! Cela Srbija je uz vas.

Balacko

pre 11 godina

Zao mi je sto vam prete i dajem vam podrsku za predmetni potez. Ali, mnogo tesko je bilo Zoranu i Borisu dok su vodili nasu zemlju, pokusavajuci da je izvuku iz decenijskog gliba, dok ste im pretili iz opozicije i podsticali da to cine isti ovi koji danas prete vama.

Srdan novorodeni

pre 11 godina

Vucicu ne daj se ti si jeda od boljih u Srbiji branis srbe i ako oni to ne shvataju upisao si se u istoriji Srba bog ce ti naplatiti S amo Sloga Srbina Spasava slava vama tebi i Dacicu!

(Vlast)a

pre 11 godina

Nemojte biti pateticni-to je rizik vaseg posla i zbog toga ste bolje placeni i cuvani od ostalih smrtnika!
Vazno je da vi i vasi saradnici na ovom dobrom poslu znate da je ovo najbolje sto moze i da ste nam konacno otskrinuli vrata buducnosti.
Mozda to niste radili zbog nas koji jesmo ili nismo glasali za vas,ali uradili ste dobro delo za mnogu decu koja jos nemaju pravo glasa i mirno spavajte.
Mozda ne zvuci tako,ali ovo vam je iskrena cestitka i zahvalnost od gradjanke koja nikad nije i verovatno i nece glasati za vas.

Renata Nestorovski

pre 11 godina

Da nije bilo Vucica u pregovorima vremenom bi se i to malo Srba raselilo sa Kosova, to svi znamo.Sad poneki glume patriotizam, pretnjama sa telefona.

Lorelaj

pre 11 godina

Pa ispada da bolje prolaze mutivode, neradnici i kukavice od hrabrih ljudi koji se, bez obzira na sve posledice koje to moze doneti, hvataju u kostac sa problemima koji nas godinama muce! Ovakvo ponasanje, ma o kome god se radilo, je za svaku osudu! Eh, zemljo Srbijo!

ljudi bez morala

pre 11 godina

Eh, kad bi se ovi sto se zgrazavaju nad pretnjama smrti Vucicu isto tako zgrazavali i nad pretnjama i batinama koje dobija Ceda Jovanovic i drugi gradjani, Srbija bi bila sasvim drugacija zemlja. Ne bih dao ni pet para za sav vas moral.

lana

pre 11 godina

Ovo je već sramno. Niko od njih nije bio na Kosovu kada se branilo ali danas prete smrću zbog Kosova. Nije mi samo jasno da li stvarno mnogi nisu shvatili da danas nemamo mnogo izbora!

žika

pre 11 godina

Nikada nisam bio za Vučića ali ga sada podržavam i odajem mu priznanje, na svemu što je dosada (kao naprednjak) uradio, a zna se kome sve ovo smeta.Napred.Smrt fašizmu sloboda narodu.

olivera

pre 11 godina

Nasilje u Srbiji je bilo a i ostaće u sećanju iz njiovog vremena,upravo tih koji sada prete.Srbija želi da ide napred u svetliju budućnost dostojanstveno upravo ovako kako nas predstavljaju Aleksandar Vučić i Ivica Dačić...

expert

pre 11 godina

Narode, digni glas, osudi pretnje, zastiti Vucica, oslobodi se tiranije...duzni smo to nasoj deci i njihovoj buducnosti. Jer, ovi sto seju strah i pretnje ne misle dobro nikome. Resimo ih se svi zajedno. Hajde opozicijo, sada vam je sansa da pokazete da ste i vi hrabri i da necete dozvoliti da nas vrate u neka zla vremena. Napred Srbijo!

dragana

pre 11 godina

Niko nije priznao Kosovo, niti izdao / prodao, sta god...Procitajte pazljivo tacku po tacku predloga sporazuma.. Sporno je sto se potpisuje da Srbija nece braniti Kosovu ulazak u EU. Pa, kako bi i mogla da brani? Srbija nije clanica EU, da bi mogla da brani, drugo, Kosovo ne moze u EU dok to ne aminuje SB UN, a to se desiti nece, jer ce to blokirati Rusija i Kina. Prema tome, ovi su tamo izvukli najbolje sto su mogli.. Jedino mi nije jasno, zasto se preti Vucicu?!

Arkadije Šipunov

pre 11 godina

Bez obzira koliko slabi i bolesni bili ljudi koji šalju ovakve poruke, moraju se pronaći, zaustaviti i odgovarati za svoje postupke ili ako nisu sposobni za to, da se upute na lečenje. Vreme haosa i bezakonja kada je to moglo da ostane nekažnjeno, završilo se maja prošle godine. Vučić ima veliku podršku u narodu koja će posle svega što je uradio za Srbiju, biti još jača i nikakvi ekstremisti to ne mogu da spreče.

Ludvig Van Betoven

pre 11 godina

Zalosno je sto se ovo radi coveku koji se najvise zalaze za Srbiju!Ne treba dozvoliti da prodje kao Djindjic,niko ga nije razumeo,a sada svi kukaju za njim!

Cica

pre 11 godina

Sada je potpuno jasno zašto nas svi ponižavaju i beže od nas,ko normalan hoće da saradjuje sa divljacima koji su jednog predsednika oterali u Hag,ubili jednog premijera a trećeg će koliko vidim da pojedu.Vi koji pretite ste Srpska sramota.

Cosic

pre 11 godina

Pa ko je taj "heroj" nek se javi,pa zar 7 milijona da bude veciti taoci nekoliko kriminalaca.Da li se to bune oni koji zive po enklavama Kosova i Metohije ili oni koji primaju u fiktivnim firmama za isti posao realne plate uz kosovski dodatak. Bravo za Vucica da ne pozvase njega, ko zna sta bi potpisao Dacic?

Kerber

pre 11 godina

Kakvu god odluku da je doneo državni vrh, bilo bi onih koji bi bili nezadovoljni, i umesto da svi ama baš svi i stranke i narod stanu iza ove odluke, mi pretimo jedni drugima, nama su bitni politicki poeni, fotelje, privilegije..., jel radikali stvarno misle da ce ovakvim potezima da povrate poverenje naroda, e nece ja im garantujem, dosta je bilo ratova i nasilja, niko vise nema decu koja ce ginuti.

Косово није независно

pre 11 godina

Разговори су воћени у вези са степеном аутономије Косова и Метохије и оно што су Албанци са Косова и Метохије добили овим споразумом јесте јамство ЕУ да када Србија у уставним оквирима, дакле са Косовом и Метохијом, буде у ЕУ Београд неће моћи блокирати интересе Приштине да Косово и Метохија приступи ЕУ и засебно са свим процедурама и правима као све остале чланице.

То је уједно и доказ да у интересу ЕУ да Србија ускоро постане њена чланица јер је Косово и Метохија могло то све добити иако Србија не би пристала на споразум, тако што би ЕУ на исти начин што је признала косово и Метохију наком споразума о стабилизацији Приштини дала датум о приступним преговорима и након тога чланство у ЕУ, наравно ако би све данашње чланице пристале на то а сврха овог споразума за ЕУ је да повећа ту могућност, али је ЕУ у интересу да и Србија приступи ЕУ и да се ситуација на Балкану стабилизује.

Muzicar

pre 11 godina

Siguran sam da g-din Vucic radi sve sto moze za zemlju Srbiju.
U ovom trenutku sam siguran da je uradjeno sve sto se moze.
Pretnje smrcu su sramne i govore o onima koji ih salju.

Novosadjanka

pre 11 godina

Nije bitno da li je to Vucic ili neko drugi, bitno je kako se taj neko ko mu preti ne boji Boga, ne boji vise sile. Pa psuje rod i porod, mene toliko dirnu te stvari, da je to nesto neverovatno. Zbog cega ne budu uhapseni ti ljudi koji prete, kad se zna ko to radi, nek se napune malo zatvori, treba sad radne snage, ide kopanje kukuruza.

Demetra

pre 11 godina

Ovo je dokaz koliko je Srbija zagazila duboko u kriminal, kada prete smrću Aleksandru Vučiću. Neka ovo bude samo podstrek gospodinu Aleksandru Vučiću da se izbori protiv srpskog podzemlja, i ljudskog šljama koji je još uvek u BIA ili VOA koji štite najveće srpske mafijaše.Normalnom čoveku ne bi to palo na pamet. SRS,Obraz,DS, Dveri , DSS su ekstremističke i separatističke stranke koje rade protiv građana Srbije, gledaju isključivo sopstveni interes. Građani su ponosni na Aleksandra Vučića, cene vaš trud, i brigu za narod.

Petar

pre 11 godina

ne volim nijednu stranku ali ovaj potpis je bio odličan potez!
a o likovima koji šalju preteće poruke dovoljno govori to koliko su pismeni. oni su najniža lestvica našeg i onako posrnulog društva!

DjordjeCvarkov

pre 11 godina

Ko moze da posumnja u Vucicevu ljubav prema zemlji i narodu. Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da u ovakvoj situaciji bolje nije moglo

siljo

pre 11 godina

kosovo je davno izgubljeno jos 45. kada tito nije dozvolio povratak srpskog zivlja na svoja ognjista posle 2. rata nego naseljavao izbeglice iz albanije

KornjacaRade

pre 11 godina

Uvek ce biti usijanih glava i ekstremista koje ce radikali lako da zapale i koji su dosta daleko od svega sto je realno i objektivno. Sta smo mi imali na Kosovu juce, sto nemamo danas?

psihlog

pre 11 godina

U kom svetu i vremenu žive ovi radikali, jel su svesni oni situacije i okolnosti u kojima se Srbija nalazi, ili sa ovakvim porukama pokušavaju da destabilizuju Srbiju. Najlakše je sad reci da nismo trbali dati nista i okrenuti glavu problemima, ali gde je onda budućnost Srbije.

MRKI

pre 11 godina

Vidite sada je problem jer se neko usudio da preti Vucicu. Ko stoji iza toga pa njegovi doskorasnji stranacki prijatelji. Osudjujem svaku pretnju a o pretnji ubistvom nekoga je bruka za narod. Moram da kazem i ovo sto se kod nas desava jer pretnja je bila i Pajticu pa nista a o lepljenju plakata u robijaskom odelu Pajtica je sramota jer se niko od stranaka nije oglasio. Nemojte vise pravite dvostruke standarde za vlast i opoziciju. Vlast je bile gluva na pretnje Dindjicu i sta se desi. Ne treba nam vise gluposti. Treba nam svaka glava jer nas je i onako malo.

alo bre!!!

pre 11 godina

sta je problem? Pohapsiti sve do jednog, nije ih tesko locirati... zakonom je ovo jasni definisamo kao "ubistvo u pokusaju", po 5-10 godina zatvora i resen problem. ej bre, pa ovde neko preti ministru i potpredsedniku vlade!!! ej!!!

Zigi014

pre 11 godina

Umesto da u ovako teskom momentu za Srbijubedemo svi slozni opet pocinju podele na partizane i cetnike,na pametne i na one koji samo pametuju a nemaju sa cime i nemaju argumente poput radikala koji su toliko jaki da salju anonimne sms poruke...

GROF

pre 11 godina

Ovaj sporazum verovatno i nije najbolje resenje, i svi smo svesni da ovo sigurno nije najbolje resenje za Srbiju i narod na Kosovu, ali s obzirom na okolnosti u kojima se nalazi nasa zemlja verujem da je ovo maksimum koji se mogao postici u ovom trenutku, a za ovakve pretnje zna se sta sledi, krivicne prijave i hapseneja, jer ih jednom nismo shvatili ozbiljno i znamo sta se desilo,

Mr Bean

pre 11 godina

Naša delegacija je izvukla najviše što je mogla za Srbiju u ovim pregovorima, a što se pretnji tiče, mislim da to Vučića ne zabrinjava!

Dimitrije

pre 11 godina

Gospodine Vučiću verujem da ste dali sve od sebe, pokazali ste da vam je interes Srbije i Srba na Kosovu na prvom mestu, pokazali ste hrabrost i odlučnost, izdržali ste sve pritiske i mislim da ste, po meni, uradili pravu stvar! Svakako da osuđujem pretnje, i prosto mi je žalosno da se jednom čoveku koji je toliko uradio za Srbiju preti na takav način!

Vlajkov

pre 11 godina

Secas se kad je jednom tvoj politicki otac rekao : "ako neko ovih dana vidi Zorana Djindjica...." Sta je to bilo? Ko je takve pretnje uveo u svakodnevni politicki recnik Srbije?

Gramzivost i pohlepa

pre 11 godina

'99 smo imali opciju da dođu samo posmatrači, to smo odbili
iste godine su nas bombardovali i morali smo da povučemo vojsku, policiju i institucije sa Kosova.

2003 smo imali ponudu da Kosovo dobije veću autonomiju i da vojnici KFOR-a ostanu duže od potpisanog sporazuma.
Naravno odbili smo i Kosovo je proglasilo nezavisnost a KFOR je tamo i danas.

Danas kada je preko pola država sveta priznalo Kosovo i uskoro treba da uđe u UN, a sa tim dobije i mogućnost da bez problema učestvuje u sportskim, kulturnim i političkim dešavanjima mi i dalje tražimo da je Kosovo samo naše (a tamo 95% stanovništva se protivi zajednici sa Srbijom)

Šta god da smo dobili možemo da se radujemo.

Aleksandar G.

pre 11 godina

Nekoliko klerofašističkih grupa na Fejsbuku objavilo je javno Vučićev i Dačićev telefon.
Sada je valjda i novim vlastima konačno jasno da takve grupe treba ZABRANITI jednom za sva vremena i svaku njihovu narednu akivnost strogo kažnjavati.

Jovica

pre 11 godina

Sacuvali smo sta se sacuvati moze i zaustavili Srbiju od daljeg rasparcavanja (barem se nadam), dobar posao Dacicu i Vucicu. Ajmo dalje!
Svaka cast Dacicu i Vucicu na borbi, doslednosti i istrajnosti u odbrani srpskih interesa! Jedino su oni posle 15 godina stajanja u mestu imali mu.. da konacno postignu neki napredak i urade nesto konkretno po pitanju Kosova. U ovom trenutku ovo je najbolje resenje, jer bez njega ne bismo imali nista, ni Kosovo, ni EU. Sad bar imamo neku sansu da idemo napred.
Pokazali su sta znaci srpski inat i upornost i da Srbija nije na prodaju!
A sad zeljno iscekujemo ironicne i zavidne izjave zutih!

JA

pre 11 godina

Ja sam glasač i član LDPa. Sigurno će me sad mnogi napasti. Sve što želim da kažem jeste da OSUDJUJEM svaki napad na Vučića, Dačića i ostalih. On je pre svega otac i čovek!

nesa usa

pre 11 godina

Ne cude me tolike pretnje kad se Vucic zamerio tolikom ljudima - tajkunima, mafiji i svim Srbima koji su mislili da ce Kosovo ostati srpsko. Srecom, ima svu policiju uz sebe.

mungos

pre 11 godina

sporazum koji je postignut je jedino sto se u ovom casu moglo izvuci svi oni koji prete smrcu nisu normalni ili su se sklonili u inostranstvo i odatle laju lako je tudje zivote staviti na kocku bas njih briga za srbiju i srbe

Hana

pre 11 godina

"Sve ratnik do ratnika" Gde je Nemanja Šarović bio kad je trebalo da se ratuje?Mami ispod suknje!Nemanja bio si simpatičan lik a sada si se ogadio mnogima za ceo život.

Saša

pre 11 godina

Ja sam ovo i ranije govorio, da svako ko hoce da od nas nacini drzavu ima da dobija pretnje smrcu ili bude ubijen... Nadam se da su svi ti iole dobri i bolji politicari na zalost na primeru Djindjica naucili da moraju da imaju jako obezbedjenje... Pozdravljam ovaj sporazum. Nije mi jasno kako se ne krene vise sa hapsenjem i slobodno da kazem mlacenjem navijaca, radikala koji prete smrcu i bilo kojih drugih zbog kojih 90 % ljudi ne moze da se oseca slobodno? Ja ne idem na utakmice iako ih jako volim zbog takvih, ne smete da kazete sta mislite ako je blizu vas neki kreten koji ima pistolj ili je dva puta veci od vas... Napred Vucicu, takodje pohvale i za Dacica i nadam se da ce bar po ovom pitanju da se sloze i LDP ciji je predsednik skoro bio napadnut i DS... Ovo ne sme da se desava, zamislite kada ovako prete Vucicu i Dacicu sta tek moze sa nama obicnim ljudima da bude... :-(

Марина

pre 11 godina

Против сам претњи, али то су твоји стари пајташи који прете неостомишљеницима већ 20 година. Сад имаш могућност да их зауставиш и изручиш правди. Искористи ову историјску прилику и доведи Србију у ред. Наравно кроз институције.

Maja Marijana

pre 11 godina

Ne odobravam nasilje jer smatram da je to sve dokaz primitivnosti. Mislila sam da smo kao narod sazreli i učili na prethodnim greškama, a ono ispada da sam u velikoj zabludi.

YYYYY

pre 11 godina

(Avangarda, 20. april 2013 15:46)

E upravo sada vidite u sta se nase drustvo pretvorilo zbog dvadeset godina lose vlasti, lazni patriotizam na prvom mestu, podrzavam Vucica u nameri da to utisa jednom za svagda.

Anci

pre 11 godina

Ljudi su izvukli maksimum iz ovih pregovora. Srbi na Kosmetu ce imati visok stepen Autonomije. Dakle, svoje Opstine, sudstvo, policiju, zdrastvo i skolstvo. Mislim da smo odbili ovu ponudu, sledeci put bi dobili jos i manju. Vi sto kukate po portalima Srbijo, dotakla si dno! Ostavke! izdali ste Srbiju!? itd...Treba da se stidite, niste prosli dalje od Beograda ili juzno od Kraljeva a baljezgate nesto, plus vam fol, zao srba na Kosmetu?. Srbi na Kosmetu su se odavno ne racunaju na zastitu Beograda, sami se godinama bore za svoj opstanak dole. Njima, svaka cast i kapa dole.

MasterMind

pre 11 godina

U politici se mora snositi odgovornost za donešene odluke, ali ovo nije način da se izkazuje svoje neslaganje. Nadam se da niko neće pokušati ništa slično onome što piše. Ne trebaju nam još svađe između nas, ionako nam predstoji težak put.

cileopet

pre 11 godina

pa sta ste zapeli za radikale....to oni rade od devedesetih a vucic je njihovo dete i sam radio slicno. U svakom slucaju Vucicu skidam kapu...sazreo je u ozbiljnog politicara

Mladjan

pre 11 godina

Neki jos uvek misle da su ovo devedesete... Halo ljudi, izasli smo iz mraka, cemu sada pretnje, kada ste sami hteli preko granice u Evropu, sada cemo biti deo evrope, a vi nikad zadovoljni.

IvanNS

pre 11 godina

Nemoj da se brines g.Vucicu ti sto ti prete su polu svet ,u ovome sto ste juce uradili ce vas svaki normalan gradjanin Srbije podrzati,pa i ja koji sam Vas uvek kritikovao.

KINEZ

pre 11 godina

Ne podržavam nikakve pretnje smrću bilo kome, a pogotovo predstavnicima države. Ti koji upućuje pretnje su frustrirane osobe, nemoćne da vode svoje stranke a kamoli da vode državu i samo im tuđi uspesi smetaju.

smakevic

pre 11 godina

Radikali su danas u Beogradu delili Vučićev broj mobilnog a oni koji mu šalju poruke ne stide se čak ni da se predstave. Pa zar nemaju sta pametnije da rade?! Sram da ih bude

miroslavw

pre 11 godina

Covek je uradio najvise za Srbiju i sad mu neko preti!! To su sve Srbende koje nisu nista uradili za svoju zemlju, nego bi sve na pljackanje i silu da rese! Nadamo se da nisu jaci od drzave..

Raseljen sa KiM

pre 11 godina

Slabići prete, oni koji nikada ništa pozitivno nisu uradili za Srbiju. Znam Aco da Kosovo nikada ne bi priznao i zato imaš moju punu podršku danas kada se odlučuje o budućnosti svih građana Srbije.

Milan

pre 11 godina

Nisam za Vucica i sadasnju vlast,ali radikali i kompanija su sa ovim deljenjem broja mobilnog,zaista presli granicu prihvatljivog ponasanja.

NS

pre 11 godina

Preteće poruke koje dobija Aleksandar Vučić znak su da je potez koji je u Briselu povučen (potpisivanje Sporazuma) dobar. Ti koji prete žele slabu i izolovanu Srbiju, Srbiju mraka i bezumlja. Sam Vučić je nekada bio deo tih snaga, ali se, bogu hvala, izvukao i danas vodi dobru politiku. Potpisani Sporazum smiruje situaciju u regionu i otvara perspektive Srbiji. Potpisani Sporazum ne garantuje samo bezbednost Srbima na Kosovu, nego Srbima u Srbiji daje nadu da imaju budućnost.

bugi

pre 11 godina

svaka cast na sporazumu,pa i da je i na papiru priznato kosovo pa sta,ionako nikada ne bismo mogli nikada ni da vratimo tu teritoriju,niti albanci mogu biti pod nasom kontrolom,cemu zaludjivanje da cemo imati nesto sto nikada necemo imati,srbi su dole dobili autonomiju sto je veliki uspeh ove vlade,,,svaka cast sto ste resili veliki problem

интереси запада

pre 11 godina

Радикалска реторика,али Вучићу народу се мора објаснити шта је ту шта,а не белосветски медији су прогласили то као свршену ствар да је Србија признала Косово.Наравно западу је то било потребно како би се наставио процес признавања Косова,који не само да је стао него неке државе су најавиле могућност и повлачења тог признања.

Mladjan

pre 11 godina

Kada uradis nesto lose za ovaj narod, ne valjas, kada uradis nesto dobro, opet ne valjas, daj vise uzmite se ljudi u pamet, i to vi koji saljete pretece poruke, da li zelite da zivite u Evropi ili u Srbiji, zapitajte se, i krenite da mislite dobro za svoja pokolenja. Kosovo je i dalje nase, ucicemo u EU i idalje ne valja, sta hocete vise???

make

pre 11 godina

"Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je g-din Vucic i ja mu potpuno verujem.

beogradjanka

pre 11 godina

Uopste ne sumnjam da je istina da mu stizu pretnje. To su usijane glave koje svoje frustracije izrazavaju na sve moguce nacine. Ipak, ima i opasnih ljudi, opasnih organizovanih grupa i Vucic, Dacic i svi ostali moraju da budu vrlo oprezni i da im se obezbedjenje podigne na najvisi moguci nivo.

smakevic

pre 11 godina

Radikali su danas u Beogradu delili Vučićev broj mobilnog a oni koji mu šalju poruke ne stide se čak ni da se predstave. Pa zar nemaju sta pametnije da rade?! Sram da ih bude

NS

pre 11 godina

Preteće poruke koje dobija Aleksandar Vučić znak su da je potez koji je u Briselu povučen (potpisivanje Sporazuma) dobar. Ti koji prete žele slabu i izolovanu Srbiju, Srbiju mraka i bezumlja. Sam Vučić je nekada bio deo tih snaga, ali se, bogu hvala, izvukao i danas vodi dobru politiku. Potpisani Sporazum smiruje situaciju u regionu i otvara perspektive Srbiji. Potpisani Sporazum ne garantuje samo bezbednost Srbima na Kosovu, nego Srbima u Srbiji daje nadu da imaju budućnost.

Gramzivost i pohlepa

pre 11 godina

'99 smo imali opciju da dođu samo posmatrači, to smo odbili
iste godine su nas bombardovali i morali smo da povučemo vojsku, policiju i institucije sa Kosova.

2003 smo imali ponudu da Kosovo dobije veću autonomiju i da vojnici KFOR-a ostanu duže od potpisanog sporazuma.
Naravno odbili smo i Kosovo je proglasilo nezavisnost a KFOR je tamo i danas.

Danas kada je preko pola država sveta priznalo Kosovo i uskoro treba da uđe u UN, a sa tim dobije i mogućnost da bez problema učestvuje u sportskim, kulturnim i političkim dešavanjima mi i dalje tražimo da je Kosovo samo naše (a tamo 95% stanovništva se protivi zajednici sa Srbijom)

Šta god da smo dobili možemo da se radujemo.

JA

pre 11 godina

Ja sam glasač i član LDPa. Sigurno će me sad mnogi napasti. Sve što želim da kažem jeste da OSUDJUJEM svaki napad na Vučića, Dačića i ostalih. On je pre svega otac i čovek!

Milan

pre 11 godina

Nisam za Vucica i sadasnju vlast,ali radikali i kompanija su sa ovim deljenjem broja mobilnog,zaista presli granicu prihvatljivog ponasanja.

bugi

pre 11 godina

svaka cast na sporazumu,pa i da je i na papiru priznato kosovo pa sta,ionako nikada ne bismo mogli nikada ni da vratimo tu teritoriju,niti albanci mogu biti pod nasom kontrolom,cemu zaludjivanje da cemo imati nesto sto nikada necemo imati,srbi su dole dobili autonomiju sto je veliki uspeh ove vlade,,,svaka cast sto ste resili veliki problem

MRKI

pre 11 godina

Vidite sada je problem jer se neko usudio da preti Vucicu. Ko stoji iza toga pa njegovi doskorasnji stranacki prijatelji. Osudjujem svaku pretnju a o pretnji ubistvom nekoga je bruka za narod. Moram da kazem i ovo sto se kod nas desava jer pretnja je bila i Pajticu pa nista a o lepljenju plakata u robijaskom odelu Pajtica je sramota jer se niko od stranaka nije oglasio. Nemojte vise pravite dvostruke standarde za vlast i opoziciju. Vlast je bile gluva na pretnje Dindjicu i sta se desi. Ne treba nam vise gluposti. Treba nam svaka glava jer nas je i onako malo.

Mladjan

pre 11 godina

Kada uradis nesto lose za ovaj narod, ne valjas, kada uradis nesto dobro, opet ne valjas, daj vise uzmite se ljudi u pamet, i to vi koji saljete pretece poruke, da li zelite da zivite u Evropi ili u Srbiji, zapitajte se, i krenite da mislite dobro za svoja pokolenja. Kosovo je i dalje nase, ucicemo u EU i idalje ne valja, sta hocete vise???

Hana

pre 11 godina

"Sve ratnik do ratnika" Gde je Nemanja Šarović bio kad je trebalo da se ratuje?Mami ispod suknje!Nemanja bio si simpatičan lik a sada si se ogadio mnogima za ceo život.

alo bre!!!

pre 11 godina

sta je problem? Pohapsiti sve do jednog, nije ih tesko locirati... zakonom je ovo jasni definisamo kao "ubistvo u pokusaju", po 5-10 godina zatvora i resen problem. ej bre, pa ovde neko preti ministru i potpredsedniku vlade!!! ej!!!

Марина

pre 11 godina

Против сам претњи, али то су твоји стари пајташи који прете неостомишљеницима већ 20 година. Сад имаш могућност да их зауставиш и изручиш правди. Искористи ову историјску прилику и доведи Србију у ред. Наравно кроз институције.

make

pre 11 godina

"Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je g-din Vucic i ja mu potpuno verujem.

precanin

pre 11 godina

Dacicu i Vucicu, Vi niste normalni, kome se pravdate, Jaksicima, Ivanovicima ? Ako im se ne svidja neka zive gde im je volja, ali sverca nece biti vise !? To njih boli !!!

Vlajkov

pre 11 godina

Secas se kad je jednom tvoj politicki otac rekao : "ako neko ovih dana vidi Zorana Djindjica...." Sta je to bilo? Ko je takve pretnje uveo u svakodnevni politicki recnik Srbije?

Unhappy

pre 11 godina

Kosovo je izgubljeno jos po zavrsetku drugog svetskog rata kada je Tito zabranio izbeglim Srbima da se vrate na Kosovo, a srpsku imovinu podelio albancima. Gde su tad bile mudre srpske glave da brane prava srpskog naroda. Sami smo sebi ovo uradili i niko nam drugi nije kriv za to sto su mudre srpske glave izdale Srbiju zarad funkcija.

hijena, tako nas nazvaše

pre 11 godina

Ti koji prete smrću Vučiću su - bolesnici.
(Marko, 20. april 2013 15:47)

Svako ko preti smrću je bolesnik.
Šta je država preduzela povodom plakata u NS gde se preti smrću Bojanu Pajtiću?
Prošlo je 7 dana - seća li se iko?

Dragan

pre 11 godina

Da je lider Vucic bi sad otisao na sever Kosova da objasnjava sta znaci taj sporazum onima koje je njegova stranka dok nije dosla na vlast nemilice lozila protiv bilo kakvog realnog resenja.

Petar

pre 11 godina

ne volim nijednu stranku ali ovaj potpis je bio odličan potez!
a o likovima koji šalju preteće poruke dovoljno govori to koliko su pismeni. oni su najniža lestvica našeg i onako posrnulog društva!

Demetra

pre 11 godina

Ovo je dokaz koliko je Srbija zagazila duboko u kriminal, kada prete smrću Aleksandru Vučiću. Neka ovo bude samo podstrek gospodinu Aleksandru Vučiću da se izbori protiv srpskog podzemlja, i ljudskog šljama koji je još uvek u BIA ili VOA koji štite najveće srpske mafijaše.Normalnom čoveku ne bi to palo na pamet. SRS,Obraz,DS, Dveri , DSS su ekstremističke i separatističke stranke koje rade protiv građana Srbije, gledaju isključivo sopstveni interes. Građani su ponosni na Aleksandra Vučića, cene vaš trud, i brigu za narod.

IvanNS

pre 11 godina

Nemoj da se brines g.Vucicu ti sto ti prete su polu svet ,u ovome sto ste juce uradili ce vas svaki normalan gradjanin Srbije podrzati,pa i ja koji sam Vas uvek kritikovao.

Saša

pre 11 godina

Ja sam ovo i ranije govorio, da svako ko hoce da od nas nacini drzavu ima da dobija pretnje smrcu ili bude ubijen... Nadam se da su svi ti iole dobri i bolji politicari na zalost na primeru Djindjica naucili da moraju da imaju jako obezbedjenje... Pozdravljam ovaj sporazum. Nije mi jasno kako se ne krene vise sa hapsenjem i slobodno da kazem mlacenjem navijaca, radikala koji prete smrcu i bilo kojih drugih zbog kojih 90 % ljudi ne moze da se oseca slobodno? Ja ne idem na utakmice iako ih jako volim zbog takvih, ne smete da kazete sta mislite ako je blizu vas neki kreten koji ima pistolj ili je dva puta veci od vas... Napred Vucicu, takodje pohvale i za Dacica i nadam se da ce bar po ovom pitanju da se sloze i LDP ciji je predsednik skoro bio napadnut i DS... Ovo ne sme da se desava, zamislite kada ovako prete Vucicu i Dacicu sta tek moze sa nama obicnim ljudima da bude... :-(

JOE

pre 11 godina

Pa neka prete preko mobilnih jedino to i znaju i ako nisam za SNS i njihovog vodju,za ovo potpisivanje imaju samo pohvalu. Lepo je rekao Dacic ne moze ostatak Srbije biti taoc Kosova

cileopet

pre 11 godina

pa sta ste zapeli za radikale....to oni rade od devedesetih a vucic je njihovo dete i sam radio slicno. U svakom slucaju Vucicu skidam kapu...sazreo je u ozbiljnog politicara

YYYYY

pre 11 godina

(Avangarda, 20. april 2013 15:46)

E upravo sada vidite u sta se nase drustvo pretvorilo zbog dvadeset godina lose vlasti, lazni patriotizam na prvom mestu, podrzavam Vucica u nameri da to utisa jednom za svagda.

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Poruke slate 19.04 u 13h popodne...a sporazum potpisan znatno kasnije - pogledajte slike...
Jako providno, medije razumem, ali steta sto se narod prima na ovakve budalastine

Cica

pre 11 godina

Sada je potpuno jasno zašto nas svi ponižavaju i beže od nas,ko normalan hoće da saradjuje sa divljacima koji su jednog predsednika oterali u Hag,ubili jednog premijera a trećeg će koliko vidim da pojedu.Vi koji pretite ste Srpska sramota.

Cosic

pre 11 godina

Pa ko je taj "heroj" nek se javi,pa zar 7 milijona da bude veciti taoci nekoliko kriminalaca.Da li se to bune oni koji zive po enklavama Kosova i Metohije ili oni koji primaju u fiktivnim firmama za isti posao realne plate uz kosovski dodatak. Bravo za Vucica da ne pozvase njega, ko zna sta bi potpisao Dacic?

Novosadjanka

pre 11 godina

Nije bitno da li je to Vucic ili neko drugi, bitno je kako se taj neko ko mu preti ne boji Boga, ne boji vise sile. Pa psuje rod i porod, mene toliko dirnu te stvari, da je to nesto neverovatno. Zbog cega ne budu uhapseni ti ljudi koji prete, kad se zna ko to radi, nek se napune malo zatvori, treba sad radne snage, ide kopanje kukuruza.

miroslavw

pre 11 godina

Covek je uradio najvise za Srbiju i sad mu neko preti!! To su sve Srbende koje nisu nista uradili za svoju zemlju, nego bi sve na pljackanje i silu da rese! Nadamo se da nisu jaci od drzave..

psihlog

pre 11 godina

U kom svetu i vremenu žive ovi radikali, jel su svesni oni situacije i okolnosti u kojima se Srbija nalazi, ili sa ovakvim porukama pokušavaju da destabilizuju Srbiju. Najlakše je sad reci da nismo trbali dati nista i okrenuti glavu problemima, ali gde je onda budućnost Srbije.

KINEZ

pre 11 godina

Ne podržavam nikakve pretnje smrću bilo kome, a pogotovo predstavnicima države. Ti koji upućuje pretnje su frustrirane osobe, nemoćne da vode svoje stranke a kamoli da vode državu i samo im tuđi uspesi smetaju.

Aleksandar G.

pre 11 godina

Nekoliko klerofašističkih grupa na Fejsbuku objavilo je javno Vučićev i Dačićev telefon.
Sada je valjda i novim vlastima konačno jasno da takve grupe treba ZABRANITI jednom za sva vremena i svaku njihovu narednu akivnost strogo kažnjavati.

Ludvig Van Betoven

pre 11 godina

Zalosno je sto se ovo radi coveku koji se najvise zalaze za Srbiju!Ne treba dozvoliti da prodje kao Djindjic,niko ga nije razumeo,a sada svi kukaju za njim!

mungos

pre 11 godina

sporazum koji je postignut je jedino sto se u ovom casu moglo izvuci svi oni koji prete smrcu nisu normalni ili su se sklonili u inostranstvo i odatle laju lako je tudje zivote staviti na kocku bas njih briga za srbiju i srbe

Muzicar

pre 11 godina

Siguran sam da g-din Vucic radi sve sto moze za zemlju Srbiju.
U ovom trenutku sam siguran da je uradjeno sve sto se moze.
Pretnje smrcu su sramne i govore o onima koji ih salju.

vlada milic

pre 11 godina

Do sad su morali da budu uhapseni.Tacka.
(marija, 20. april 2013 18:52)

" Ako neko u narednih mesec dana vidi Zorana Djindjica , neka mu kaze da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom" . ( tomislav nikolic mesec dana pred ubistvo Djindjica) .
" Dosmanlijskim olosima i njihovom poglavniku Zoranu Djindjicu polako otkucava sat i ubrzo ce im narod suditi zbog njihove podanicke i izdajnicke politike . dok se dosmanlijskoj zmiji ne odsece glava (Djindjic?) ona ce nastaviti da davi srbiju". (aleksandar vucic oktobar 2002).
jel su ovi likovi bili uhapseni?

beogradjanka

pre 11 godina

Uopste ne sumnjam da je istina da mu stizu pretnje. To su usijane glave koje svoje frustracije izrazavaju na sve moguce nacine. Ipak, ima i opasnih ljudi, opasnih organizovanih grupa i Vucic, Dacic i svi ostali moraju da budu vrlo oprezni i da im se obezbedjenje podigne na najvisi moguci nivo.

KornjacaRade

pre 11 godina

Uvek ce biti usijanih glava i ekstremista koje ce radikali lako da zapale i koji su dosta daleko od svega sto je realno i objektivno. Sta smo mi imali na Kosovu juce, sto nemamo danas?

expert

pre 11 godina

Narode, digni glas, osudi pretnje, zastiti Vucica, oslobodi se tiranije...duzni smo to nasoj deci i njihovoj buducnosti. Jer, ovi sto seju strah i pretnje ne misle dobro nikome. Resimo ih se svi zajedno. Hajde opozicijo, sada vam je sansa da pokazete da ste i vi hrabri i da necete dozvoliti da nas vrate u neka zla vremena. Napred Srbijo!

интереси запада

pre 11 godina

Радикалска реторика,али Вучићу народу се мора објаснити шта је ту шта,а не белосветски медији су прогласили то као свршену ствар да је Србија признала Косово.Наравно западу је то било потребно како би се наставио процес признавања Косова,који не само да је стао него неке државе су најавиле могућност и повлачења тог признања.

Zigi014

pre 11 godina

Umesto da u ovako teskom momentu za Srbijubedemo svi slozni opet pocinju podele na partizane i cetnike,na pametne i na one koji samo pametuju a nemaju sa cime i nemaju argumente poput radikala koji su toliko jaki da salju anonimne sms poruke...

Kerber

pre 11 godina

Kakvu god odluku da je doneo državni vrh, bilo bi onih koji bi bili nezadovoljni, i umesto da svi ama baš svi i stranke i narod stanu iza ove odluke, mi pretimo jedni drugima, nama su bitni politicki poeni, fotelje, privilegije..., jel radikali stvarno misle da ce ovakvim potezima da povrate poverenje naroda, e nece ja im garantujem, dosta je bilo ratova i nasilja, niko vise nema decu koja ce ginuti.

Dimitrije

pre 11 godina

Gospodine Vučiću verujem da ste dali sve od sebe, pokazali ste da vam je interes Srbije i Srba na Kosovu na prvom mestu, pokazali ste hrabrost i odlučnost, izdržali ste sve pritiske i mislim da ste, po meni, uradili pravu stvar! Svakako da osuđujem pretnje, i prosto mi je žalosno da se jednom čoveku koji je toliko uradio za Srbiju preti na takav način!

pitanje je sad!

pre 11 godina

Secam se jednog divnog i pametnog coveka, i jednog drugog koji izgovara recenicu:" I TITO JE IMAO PROBLEMA S NOGOM PRED SMRT"!!! Prvog coveka vise nema, zahvaljujuci kome???

Mr Bean

pre 11 godina

Naša delegacija je izvukla najviše što je mogla za Srbiju u ovim pregovorima, a što se pretnji tiče, mislim da to Vučića ne zabrinjava!

Maja Marijana

pre 11 godina

Ne odobravam nasilje jer smatram da je to sve dokaz primitivnosti. Mislila sam da smo kao narod sazreli i učili na prethodnim greškama, a ono ispada da sam u velikoj zabludi.

MasterMind

pre 11 godina

U politici se mora snositi odgovornost za donešene odluke, ali ovo nije način da se izkazuje svoje neslaganje. Nadam se da niko neće pokušati ništa slično onome što piše. Ne trebaju nam još svađe između nas, ionako nam predstoji težak put.

dragana

pre 11 godina

Niko nije priznao Kosovo, niti izdao / prodao, sta god...Procitajte pazljivo tacku po tacku predloga sporazuma.. Sporno je sto se potpisuje da Srbija nece braniti Kosovu ulazak u EU. Pa, kako bi i mogla da brani? Srbija nije clanica EU, da bi mogla da brani, drugo, Kosovo ne moze u EU dok to ne aminuje SB UN, a to se desiti nece, jer ce to blokirati Rusija i Kina. Prema tome, ovi su tamo izvukli najbolje sto su mogli.. Jedino mi nije jasno, zasto se preti Vucicu?!

Jovica

pre 11 godina

Sacuvali smo sta se sacuvati moze i zaustavili Srbiju od daljeg rasparcavanja (barem se nadam), dobar posao Dacicu i Vucicu. Ajmo dalje!
Svaka cast Dacicu i Vucicu na borbi, doslednosti i istrajnosti u odbrani srpskih interesa! Jedino su oni posle 15 godina stajanja u mestu imali mu.. da konacno postignu neki napredak i urade nesto konkretno po pitanju Kosova. U ovom trenutku ovo je najbolje resenje, jer bez njega ne bismo imali nista, ni Kosovo, ni EU. Sad bar imamo neku sansu da idemo napred.
Pokazali su sta znaci srpski inat i upornost i da Srbija nije na prodaju!
A sad zeljno iscekujemo ironicne i zavidne izjave zutih!

DjordjeCvarkov

pre 11 godina

Ko moze da posumnja u Vucicevu ljubav prema zemlji i narodu. Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da u ovakvoj situaciji bolje nije moglo

Mladjan

pre 11 godina

Neki jos uvek misle da su ovo devedesete... Halo ljudi, izasli smo iz mraka, cemu sada pretnje, kada ste sami hteli preko granice u Evropu, sada cemo biti deo evrope, a vi nikad zadovoljni.

olivera

pre 11 godina

Nasilje u Srbiji je bilo a i ostaće u sećanju iz njiovog vremena,upravo tih koji sada prete.Srbija želi da ide napred u svetliju budućnost dostojanstveno upravo ovako kako nas predstavljaju Aleksandar Vučić i Ivica Dačić...

Arkadije Šipunov

pre 11 godina

Bez obzira koliko slabi i bolesni bili ljudi koji šalju ovakve poruke, moraju se pronaći, zaustaviti i odgovarati za svoje postupke ili ako nisu sposobni za to, da se upute na lečenje. Vreme haosa i bezakonja kada je to moglo da ostane nekažnjeno, završilo se maja prošle godine. Vučić ima veliku podršku u narodu koja će posle svega što je uradio za Srbiju, biti još jača i nikakvi ekstremisti to ne mogu da spreče.

Ona

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....
(Che, 20. april 2013 20:24)

Najprimitivniji stereotip ikad. Ovo je klasičan primer primitivizma zbog čega i jesmo u blatu. Uvek, ama uvek, ima da nađemo krivca i izgovor za naš bedan život, samo...nikad to nećemo biti mi.
(Vladimir, 20. april 2013 21:24)


Nije nikakav stereotip, nego je u mnogo, mnogo slucajeva istina, da li ti mislis da ljudi pisu rekla kazala...Ti mora da si se juce rodio...Prodavano je, pa je krajem osamdesetih bio zabranjen promet nekretnina izmedju Srba i Albanaca, pa su stanovi za povratnike prodavani na crno...Oni koji to nisu uradili su jos u onim rezervatima na jugu Kosova.
Ja im ne zameram sto su otisli, Kosovo je valjda jedno od najneresivijih problema, zameram onima koji su licemeri.
Mi smo tu gde jesmo zato sto imamo pilecu svest onog kobca iz crtaca koji je ubedjen da je nevidljiv posto je gucno nesto i jos misli da ga takvima svi vide i da mozemo da stavimo prst u oko kad i kome hocemo, bez obzira na cenu. Mnogo smo bolje dilove mogli da dobijemo bez i jednog opaljenog metka, ali nam se nije dalo.

Кривокапић

pre 11 godina

Вучићу, у Србији прете већ 25 година. Не знам да ли знаш, али ти исти су убили премијера пре 10 година. Убијају и туку новинаре, политичаре, њихове породице, убијају војнике, пале амбасаде, џамије, разбијају излоге, паркирају џипове по тротоарима и парковима...
Мањина деценијама терорише нормалан свет.
Ајде да видим шта ћеш да урадиш у вези са свим овим. Очигледно имаш подршку. Искористи је.

Che

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....

Klema

pre 11 godina

A koliko ljudi je stradalo devedesetih od Triglava do Đevđelije zbog vaše šovinističke retorike. Ko je poručivao pokojnom Premijeru Zoranu Đinđiću da je i Tito pred smrt imao probleme sa nogom?
Seme koje ste posejali devedesetih, danas žanjete.
Bože pravde!!!

Gospodin Seljadin

pre 11 godina

Zalosno. To je samo dokaz u sta se nase drustvo pretvorilo tokom prethodne decenije.
(Avangarda, 20. april 2013 15:46)

Ooooo, varaš se druže! To je samo dokaz, tj. posledica onoga što su Vučić, Nikolić i Dačić brižljivo stvarali prethodne dve decenije!
Ne prete Vučiću tamo neki eldepeovci, ligaši, demokrate, anarhisti i penzioneri, već upravo njegovi bivši saborci, istomišljenici i štićenici, njegovih ruku i poganog jezika delo, oni kojima je zabio nož u leđa. Ne sekiraj se, ne plaši se Vučić takvih jer ih dobro poznaje, istog su kova - jedno pričaju, a drugo rade, hrabri su samo na jeziku i sa pristojne udaljenosti. Al' zato verujem da mu je prpa od monstruma koje je sam stvorio, čije je mozgove isprao i zatrovao, koji u potaji ćute i spremni su da delaju jer su ubeđeni da čine ispravnu, patriotsku stvar.
Ne želim mu zlo, ali mu ne mogu ni pomoći. U boljoj je poziciji nego što je Đinđić bio, on kontroliše policiju, vojsku i bezbednosne službe, tako da se nadam da je njegova bezbednost na visokom nivou.

Vesna

pre 11 godina

Ovako nesto nije noramlno! To se ne desava u pravnoj drzavi! Ovakve stvari treba najstrozije kaznjavati, ovo su jako ozbiljne stvari!!!
(Aries, 20. april 2013 16:17)

Nadam se da si isti komentar poslao i pre neki dan kad je Pajticu preceno smrcu, i to ne samo telefonski nego javno plakatima po celom Novom Sadu!!!
Ili je to mozda bila normalna i nebitna stvar??

petar petrovic

pre 11 godina

Radikali delili broj Vucicevog telefona 20.04.2013 a poruke mu stigle 19.04.2013,odnosno dan ranije.

Kako???Dan ranije???

A da nije mozda ovo samo malo namesteno...pa da umesto da svi kazu:Ovaj Vucic dao kosovo...a ono svi kazu:Jadan Vucic svi mu prete a on se bori.

Cudna je ta nemacka skola...ja sam cuo da ona moze lako da od krivca napravi nevinu zrtvu...

Juce stigle poruke-juce nista po tom pitanju nije rekao....nego danas,odmah cim su svi culi za potpisivanje...

GROF

pre 11 godina

Ovaj sporazum verovatno i nije najbolje resenje, i svi smo svesni da ovo sigurno nije najbolje resenje za Srbiju i narod na Kosovu, ali s obzirom na okolnosti u kojima se nalazi nasa zemlja verujem da je ovo maksimum koji se mogao postici u ovom trenutku, a za ovakve pretnje zna se sta sledi, krivicne prijave i hapseneja, jer ih jednom nismo shvatili ozbiljno i znamo sta se desilo,

mirko

pre 11 godina

Ej Srbi,pa sta da kazu Madjari koji su 20-ih proslog veka Trianonskim sporazumom kao porazena strana u ratu izgubili Juznu Ugarsku(citaj Vojvodinu).Da je,kako misle kvazipatriote,sve idealno,da ostade Kosovo u okviru Srbije,da li biste bili spremni da vam recimo ministar vojni ili policije ili zam.dirrektora BIA bude Albanac?Bez pravih saveznika,odbaceni,otudjeni...ovo je maksimum!A vi junacine,gusle u ruke!

bili spremni da vam ministar vojni ili policije,shodno snazi u parlamentu,kao i zam.direktora BIA,

vlada milic

pre 11 godina

Sramnota je da se u jednoj demokratskoj drzavi desavaju ovakve stvari. Ko preti prvom potpredsedniku Vlade, preti i celoj naciji, a takvog nekog treba sankcionisati. Vucic je se dosada borio za interese Srbije i Srpskog naroda, dobio je i priznanje za coveka godine, sto je verovatno nekome zasmetalo. Ali ti koji prete velikom coveku, su samo piuni u igri i nemaju sanste protiv najpopularnijeg politicara u Srbiji.
(Alexandra, 20. april 2013 18:10)

tako niste pisali i govorili dok ste tako pretili Zoranu Djindjicu i Borisu Tadicu i vikali isto to sto se sada vice vucicu. napisite i recite bar jednom da vam je zao sto ste nekada bili kao ovi sto sada prete i izvinite se porodici Djindjic jer sada vidite kako je njima bilo dok ste vi to njima radili

ljudi bez morala

pre 11 godina

Eh, kad bi se ovi sto se zgrazavaju nad pretnjama smrti Vucicu isto tako zgrazavali i nad pretnjama i batinama koje dobija Ceda Jovanovic i drugi gradjani, Srbija bi bila sasvim drugacija zemlja. Ne bih dao ni pet para za sav vas moral.

Zbunjeni Džo

pre 11 godina

Samo malo, meni ovde nešto nije jasno. Ako su radikali dana 20.04.2013. u 12 časova (ili koliko već) delili brojeve telefona Vučića, na koji način je on te poruke primio 19.04.2013?? Ne verujem da je vicepremijeru Srbije pogrešan časovnik na mobilnom telefonu, ako jeste, onda je to veća sramota nego pretnje smrću.

Косово није независно

pre 11 godina

Разговори су воћени у вези са степеном аутономије Косова и Метохије и оно што су Албанци са Косова и Метохије добили овим споразумом јесте јамство ЕУ да када Србија у уставним оквирима, дакле са Косовом и Метохијом, буде у ЕУ Београд неће моћи блокирати интересе Приштине да Косово и Метохија приступи ЕУ и засебно са свим процедурама и правима као све остале чланице.

То је уједно и доказ да у интересу ЕУ да Србија ускоро постане њена чланица јер је Косово и Метохија могло то све добити иако Србија не би пристала на споразум, тако што би ЕУ на исти начин што је признала косово и Метохију наком споразума о стабилизацији Приштини дала датум о приступним преговорима и након тога чланство у ЕУ, наравно ако би све данашње чланице пристале на то а сврха овог споразума за ЕУ је да повећа ту могућност, али је ЕУ у интересу да и Србија приступи ЕУ и да се ситуација на Балкану стабилизује.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

E sada Aco moras imati veliko "medjunozje" pa reci istinu narodu inace sav taj sporazum ne vredi ni "pisljiva boba" ako ce Srbija nastaviti da se i dalje pretvara i "pravi ludom" i da nastavi sa istom pricom o "takozvanoj i privremenoj" Vlasti u Pristini i da i dalje Kosovo svom narodu predstavlja kao svoju juznu Pokrajinu sto jednom nije tacno a drugo ne dovodi do nikakvog Mira izmedju Kosova i Srbije i normalizacije odnosa izmedju Srba i Albanaca !
Stisni i prekini tu Agoniju i obmanjivanje !
Osim toga i sam vidis da je svejedno, priznao ili ne priznao Kosovo "pretnje stizu" i tako i tako i onda je bolje o "jednom trosku" bar reci istinu i rascistiti sa svim nedoumicama !

mila

pre 11 godina

Ja sam glasač i član LDPa. Sigurno će me sad mnogi napasti. Sve što želim da kažem jeste da OSUDJUJEM svaki napad na Vučića, Dačića i ostalih. On je pre svega otac i čovek!
(JA, 20. april 2013 16:55)

Slazem se s osudom napada, ali ne i sa delom koji kao razlog navodi da je Vucic otac. Znaci, da nije otac, bilo bi u redu da ga napadaju, a posto je otac ne bi trebali to da rade. Dokle vise ova diskriminacija? Neverovatno je koliko se potcenjuju ljudi koji nisu roditelji, tretiraju se kao neljudi od vecine u ovom drustvu. A ko je roditelj, moze i da maltretira decu i da bude dno dna, ali roditelj je pa mu treba sve oprostiti.

Sanja

pre 11 godina

Čitam komentare i ne mogu da verujem svojim očima koliko ovaj Srpski narod zaboravlja neke stvari. Ovde se pišu konstantno hvalospevi o Vučiću, Dačiću i sličnim. Pa zar ste zaboravili da su svi oni odgovorni za sve što se izdešavalo na Kosovu? To su ljudi koji su bili pod Miloševićevim šanjelu. I sada ovde priče kako su Vučić i Co. Uradili ono najbolje i naj efikasnije. Reći ću vam, ovo su mogli da potpišu još davne '99 da toliki ljudi ne izginu uzalud.

Kasnimo kao i za sve ostale stvari u životu pa tako i sa pamćenjem. Valjda smo kao društvo baš iz tog razloga tačno gde i jesmo.

Što se pretnji tiče, to nam upravo samo pokazuje gde se nalazimo kao društvo i kao država.

vlada milic

pre 11 godina

zao mi je vucica ali isto to je on radio Zoranu Djindjicu i Borisu Tadicu. mi clanovi ds se solidarisemo sa vucicem i osudjujemo sve pretnje i zelimo mu dug i miran zivot i ne zelimo nikome ono sto se desilo marta 2003.

nele

pre 11 godina

Bravo!!!!!!Za mene Kosovo je otislo jos devedeset osme kada sam tamo bio kao rezervista policije dobrovoljno , bio sam naivan.Posle mesec dana provedenih dole sve mi postalo jasno , bogu hvala sto nismo vise pod istim krovom.Ucinili su nam veliku uslugu.

JD

pre 11 godina

E tako to izgleda kad se metode koje ste koristili okrenu protiv vas gospodo ex radikali...
Sad je to "monstruozna kampanja" a do juce ste radili to isto. Pre nekoliko dana smo od vas u Novom Sadu mogli da cujemo slican recnik i onda vam je to bilo u redu?
To je sve samo dokaz vaseg nevidjeno licemernog ponasanja.
Sta reci, osim sacuvaj nas Boze od presvucenih i nasminkanih radikala.

I kod nas je isto!

pre 11 godina

Ja sam sa Kosova i zivim u Njemacku. Pratim ceo proces i mislim da ni vasi ni nasi nisu mogli vise da izvadu zato sto ne zavisi od njih. Ni vi ni mi nismo faktor u evropskim procesima i mnogo zavisimo od razvijenih zapadnih zamalja. I kod nas ima onih sto misle da je gosp. Thaqi prevario kosovare pa im prete smrcu ali i to ima da ide u zaborav. Vazno je da ono sto se potpisalo i primenjuje u praksi i da srbi i albanci gledaju napred.

misko

pre 11 godina

Pre par dana ceo Novi Sad je bio oblepljen plakatama sa tekstom smrt Pajticu i niko od strane drzave ili umnih ljudi u Srbiji nije to osudio i reagovao. Sada se njima preti sms -ima i odmah frka. Isti arsini za sve-to narod trazi od svoje vlasti.

Dragan

pre 11 godina

Sta reci, kafanski junaci cu ponovo poceli da prete i srbuju.To su isti oni junaci koji su hrabro jurisali na praznu zgradu Americke ambasade. To su isti oni junaci koji su hrabro bacali cini i vracke u narodnoj skupstini. To su isti oni junaci koji pozivaju u rat ali tamo nesalju svoju decu.To su isti oni koji su srbovali po Knez Mihajlovoj i pevali po mostovima dok sam ja bio na ratistu. A sto junaci nedodjoste na Kosova 1999 da se tamo zajedno borimo protiv amerikanaca, Albanaca ...! Lako je junacki sinovi paliti prazne zgradurine i pevati po mostovima, mnogo lako.

i mnogi drugi!!!

pre 11 godina

Ko moze da posumnja u Vucicevu ljubav prema zemlji i narodu. Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da u ovakvoj situaciji bolje nije moglo
(DjordjeCvarkov, 20. april 2013 16:12)

JA!!!!

4C

pre 11 godina

Вучић каже да је данас примио претеће поруке, међутим ове поруке са слика су пристигле 19.04.2013. А колико знам данас је 20-ти. И ко овде лаже?
...

petar

pre 11 godina

Ne nogu da verujem da je ovaj narod tolko naivan da veruje da se Vućiču i Dačiću preti.Dvojici najvažnijih ljudi za bezbednost,a pošaljioci se još potpisali a prijem poruke 19 a danas 20-ti....Sram da ih bude obojicu glume jagnjad,a njihove stranke stvorile su kriminalce koji su ubile Đinđića(Borio se za Kosovo i Metohiju).Što vam nije prećeno kad ste prodali zemlju princu arapinu.

Balacko

pre 11 godina

Zao mi je sto vam prete i dajem vam podrsku za predmetni potez. Ali, mnogo tesko je bilo Zoranu i Borisu dok su vodili nasu zemlju, pokusavajuci da je izvuku iz decenijskog gliba, dok ste im pretili iz opozicije i podsticali da to cine isti ovi koji danas prete vama.

ludi pera

pre 11 godina

tebi i Dacicu prjete a Cedu, Canka i ostale tuku i nista se ne poduzima, ne znam zasto bi se sad zbog tebe uzbudjivao kad si to ti dopustio...

Radojevic

pre 11 godina

ja sam siguran da u sporazumu nigde ne pise da Srbija priznaje Kosovo. Ali ako ja sa nekim pregovaram znaci da priznajem da taj neko postoji i ako se slozim sa tim da policija i sudstvo radi po ustavu Kosova koja nije isti kao Srpski logicno je da ja to prihvata i cinjenicu da Kosovo postoji kao drzava jer sam sa njom sklopio neki sporazu gledajuci sve to Kosovo je priznato od strane Srbije moze sta god hoce da se prica, Ali to je dobro i treba tako jer je to cinjenicno stanje Srbija to ne moze da promeni i treba da krenemo dalje da normalno zivimo da stvorimo kakvu takvu buducnost nasoj deci. poz.

smarate

pre 11 godina

@zox
smarate vec sa tim spinovanjima o stanovima po beogradu, avionima i kamionima i sa tim "umiranjem od gladi" zbog srba na severu. da li je moguce da sns i uck otadzbinska uprava za spinovanje i muljanje ima samo ovako dosadne aktiviste?

Lun kralj noći

pre 11 godina

U Srbiji gde deo naroda veruje da Amerikanci nikada nisu kročili na mesečevo tlo, izuzev Jan Bibijana, ovakve plasirane stvari od strane Vučića i Dačića imaju uporište samo kod obožavaoca lika i dela Jan Bibijana.

sanja

pre 11 godina

A dal je moguce da niko od vas ne vidi datum u uglu ekrana na slikama (19.4) znaci te "pretnje" su poslate juce kad sporazum jos nije ni bio potpisan?! Ko je ovde lud..
(veverica, 20. april 2013 20:04)

Ne, ne vidi,posebno ne sns botovi... oni ne bi videli ni lokomotivu ispred svog nosa...

Napred Vucicu nazdravlje Dacicu

pre 11 godina

prete ministrima policije i vojske i još se potpisuju imenom i prezimenom...genijalno.
(miki, 20. april 2013 16:10)

ha ha ha bravo majstore. Ovo je ludilo ali meni je jos vece ludilo vecina koja ne kapira da ovo jeste priznanje Kosova. Doduse zna ali voli sto je to uradjeno kroz neckanje, ispostovali su nas, lepo zamolili, priznali smo ali nismo sasvim, ponosni smo. Da se razumemo ja sam za priznanje Kosova. Ha ha ha

veverica

pre 11 godina

A dal je moguce da niko od vas ne vidi datum u uglu ekrana na slikama (19.4) znaci te "pretnje" su poslate juce kad sporazum jos nije ni bio potpisan?! Ko je ovde lud..

Branislav

pre 11 godina

Neka priča ko šta hoće, ali jedini političar koji je bio dosledan i koji je govorio istinu i koji i dalje govori istinu je Čedomir Jovanović. Uoči potpisivanja sporazuma, huligani napadaju njega, njegovu porodicu i prijatelje zbog Kosova. A čovek realno nema i nikada nije imao moć za velike državne poteze. Pajtiću prete zbog deklaracije. Nakon sporazuma prete Vučiću i Dačiću. Sve te koje prete nasiljem treba procesuirati. Ako im nešto nije jasno oko sporazuma, a imaju na primer 30 godina i potiču iz radničke porodice, neka otvore frižider i novčanik. Ako su bez posla, prijavljeni su u nacionalnu službu za zapošljavanje i bez primanja. Ako rade, čisto sumnjam da imaju platu veću od 250 evra.
Prosečan Nemac u tim godinama ima platu 2.000 evra. Ako ne radi ima stan koji mu je obezbedila država i socijalnu pomoć oko 700 evra. Država brine o svakom stanovniku. Niko ne može bi gladan i prepušten sam sebi. I da neko bude protiv toga - ja to stvarno ne razumem. Popisivanje sporazuma kao uslov za pristupanje EU pozdravljam. Šteta što izgubismo toliko godina. Nadam se da ću doživeti da nijedan čovek iz Srbije više ne mora da ide u inostranstvo da bi radio i zaradio. Naročito ne razumem gastarbajtere koji su protiv pridruživanja Srbije Evropskoj uniji. Šta onda oni traže tamo?

ksenija gburcik

pre 11 godina

Zale zbog izgubljenih iluzija, ili mozda profita. Dobra stvar je uradjena, u sustini ne zbog EU nego zbog reda i zakona. Bilo bi dobro i da Srbi sa Kosova budu zadovoljni, ne znam zasto se bune.

Pobednik vam se smesi

pre 11 godina

Ponovo su u nase ime "pobedili" kao ranije Milosevic i Seselj, njihovi naslednici Dacic i Vucic.

Nista ova "pobeda" nije manja od one u kojoj su Milosevic i Seselj "pobedili NATO pakt. Ovi njihovi su "pobedili" joj vise, jos dalje, jos dublje.

Vucicu, pobednice, tako se stite nacionalni interesi. Dostojan si jugosloven, titov pionir.

siljo

pre 11 godina

kosovo je davno izgubljeno jos 45. kada tito nije dozvolio povratak srpskog zivlja na svoja ognjista posle 2. rata nego naseljavao izbeglice iz albanije

vlada milic

pre 11 godina

Sta reci, kafanski junaci cu ponovo poceli da prete i srbuju.To su isti oni junaci koji su hrabro jurisali na praznu zgradu Americke ambasade. To su isti oni junaci koji su hrabro bacali cini i vracke u narodnoj skupstini. To su isti oni junaci koji pozivaju u rat ali tamo nesalju svoju decu.To su isti oni koji su srbovali po Knez Mihajlovoj i pevali po mostovima dok sam ja bio na ratistu. A sto junaci nedodjoste na Kosova 1999 da se tamo zajedno borimo protiv amerikanaca, Albanaca ...! Lako je junacki sinovi paliti prazne zgradurine i pevati po mostovima, mnogo lako. (Dragan, 20. april 2013 18:59)

odlican komentar i slazem se sa svim detaljima samo nije napisano da su organizatori svih tih dogadjajima o kojima se pise bili upravo TOMISLAV NIKOLIC, ALEKSANDAR VUCIC I IVICA DACIC. oni su organizovali sve to o cemu je ovde pisano

David

pre 11 godina

Rečenica iz teksta "Radikali u ranije danas"... Ja koliko znam a mislim da znam da gledam u kalendar, danas je 20. April, ako su radikali danas delili broj telefona i ceo dan Vučiću stižu preteće poruke... Zašto ama na baš svakoj poruci piše datum 19.04.2014??? Ako Vučić laže slika ne laže...

zalosno

pre 11 godina

Nemojte ih kriviti ljudi! SPC je dozvolila da potpisu i sada sute! Za to su Nikolic, Dacic i Vucic nasim popovima (nas) novac poklonili.
Samo je novac svetinja...pustite Kosovo vise.

nije nego

pre 11 godina

OK, uradlili su sto su mogli, jer je sustinski KiM bili izgubljeni '99e. Iz principa Srbija ne moze priznati Kosovo i to niko od nje ni ne ocekuje formalno--zato su glupe ove izjave da su KiM deo Srbije. NISU vise jer ja tamo ne mogu slobodno da odem kao u svaki drugi deo Srbije. Zato ne muljajte nego recite ucinicemo sve sto mozemo da obezbedimo pristojan zivot Srbima na severu Kosova i pomognemo onima u enklavama kao i monaskim zajednicama i to je to.

Pera Lozac

pre 11 godina

Svi koji prete Vucicu i Dacicu trebaju da daju svetao primer kako su oni velike patrijote i odmah se presele na Kosovo da tamo brane Srpski narod a ne iz foteljice mobilnim telefonom.Lako je da izadjes na miting par sati vices Kosovo je Srbija i posle se vratis u topao stancic skuvas kaficu i sve zaboravis ako ste svi vi veci Srbi nego sto smo mi ostali otidjite dole da nam date primer pa cemo mozda i mi za vama da sledimo vas veliki primer.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Nije bitno da li je Kosovo u sadasnjem trenutku "izgubljeno" ili je "deo Srbije". To su sve nekakve apstraktne semanticko-metafizicke floskule koje nemaju bas nista zajednickog sa realnoscu. U istoriji ne postoji nista trajno i zauvek uklesano u kamenu. Ono sto je nekada bilo izgubljeno, sutra ce biti steceno, a ono sto je bilo steceno sutra ce biti izgubljeno. Kolo srece se okrece. Jedino sto moze trajno, zauvek i bespovratno da se izgubi to su ljudski zivoti.

Ono sto JESTE od sustinske vaznosti je:

- Da su nasi ljudi na Kosovu zasticeni od genocida (sto im ovaj ugovor itekako omogucava)

i:

- Da drzava Srbija nijednom svojom recju ili gestom nije izjavila ili sugerisala da dobrovoljno i bez prinude priznaje kvazidrzavu na svojoj teritoriji.

Sve ostalo resavace se u buducnosti, kako to sudbina bude htela i kako to bude moralo da se resava. Dacic i Vucic posadili su seme opstanka srpskog naroda na Kosovu (i ostatku Srbije), na cemo svi mi treba da smo im zahvalni.

A ove siledzije, huligane i kafanske nobelovce koje jedino da znaju da bacaju kletve i hrabro prete instant porukama, pod HITNO baciti pod mac zakona. Pa neka salju pretnje iz samice (ili iz ludnice), gde im je i mesto.

antifa

pre 11 godina

Pretnja ubistvom legalno izabranim predstavnicima vlasti je oblik protivdržavnog terorizma i kao takvo treba i kažnjavati. Svakog ko je poslao poruku treba ponaosob identifikovati, privesti na informativni razgovor i proceniti stepen pretnje koji predstavljaju za okolinu (i za sebe). Ipak, ne mogu a da ne primetim da su se upravo Vučić, Nikolić i Dačić služili tim metodama u poslednje dve decenije, da su upravo oni davali podsticaj ljudima koji sada prete, ratno-huškačkom delu Srbije. Čak i u najnovijim previranjima u Vojvodini koje su OPET oni organizovali, njihove pristalice su pretile na ovaj način Pajtiću. Nisam nešto čuo da je bilo ko od njih trojice to jasno i glasno osudio. Nadajmo se da će jednom za uvek prestati najgore pretnje u politici u Srbiji, i da ćemo se okrenuti radu, gradnji, rađanju i obrazovanju a ne ratu, uništavanju, pretnjama i ubijanju.

Relja

pre 11 godina

Ne znam da li sam dobro shvatio, ali mi deluje kao da gradonacelnik Novog Sada optuzuje Vucica da je prekrsio svoja ustavna ovlastenja jer je de fakto priznao Kosovo? Ili nije na to mislio? Nikolic, Dacic i Vucic i treba da zavrse ono sto su devedesetih zapoceli i konacno kapituliraju. A sta kaze Kostunica, grmeli su oko separatizma Vojvodine iako ga nije nigde bilo, a o Kosovu cute kao Amfilohije o Kacavendi i Pahomiju.

carobnjak iz vOza

pre 11 godina

Molim vas, dajte i meni broj telefona, samo, ja bih im se zahvalio a ne prijetio! Čuj potpisali se, pa u normalnoj drzavi ne smijes da prijetis predsjedniku kucnog savjeta a kamo li vlade. Policijo radi, radi, ovo je sramota.

I Ona

pre 11 godina

Ja i mnogi iz moje generacije im ucesce u devedesetim oprostiti necemo nikad. Kad su dosli na vlast bilo mi je jasno da se nekakvo resenje nazire, jer je i u Hrvatskoj "prljavi" posao obavio HDZ. I u tome ima neke vise pravde. Da to uradi "izdajnicka" strana bili bi stvarno pobijeni svi.
I KAO TAKVA KAZEM: OSTAVITE IM PORODICE I DECU NA MIRU.

Kosovo je bilo problem i pre 100 godina, to nije resio niko samo je demfovano. Ko zna malo istorije i koje doziveo da saslusa nekog iz tih ratova to mu je jasno. O onome sto se desavalo zadnjih trideset godina od znaju gradovi u Srbiji, poput Kraljeva, Smedereva, Kragujevca, Obrenovca, Lazarevca. Od nekih ratnih profitera koji su se '99 setali u maskiranim uniformama po gradovima Srbije, dok su klinci par meseci obuke koji nisu odande ginuli ni za sta.

Ratovi su na ovaj ili onaj nacin uzeli normalan zivot nekoliko generacija, spustite loptu da u kako tako normalnim uslovima odrastu nova deca u normalne ljude. I da se ovi Vucicevi "balavi" trolovi, malo opismene u svakom smislu.
(Ona, 20. april 2013 18:32)

Svaka je na mestu.

s

pre 11 godina

Jeste culi sta je bilo u BOSTONU? Sta policija radi (CEO GRAD BLOKIRALA) dok nisu likvidirali opasne momke, Ali to je policija a ne smokljani i mafijasi koji deru svoj narod, ajde da vidimo koliko je MUP sposoban da hapsi, ILI SU I SAMI UMESANI U TE PRETNJE KAO ZA VREME DJINDJICA, NE BI ME CUDILO I NE BI BILO PRVI PUT.

Branislav

pre 11 godina

Neka RTS počne da radi kulturno-obrazovni program, pa nek počne od Arsenija Čarnojevića. Velika seoba srba sa Kosova je bila 1690 godine. Da se spasu životi ljudi, a ne teritorija pred najezdom turaka. Nijedno parče zemlje nije vredno ljudskog života. Dosta je na našim prostorima bilo ratova. Apsurdno je da posle raspada Jugoslavije kao saveza država idemo u Evropsku uniju. Moglo je to na civilizovan i kulturan način. A za neupućene postoje gradovi - države kao što su San Marino i Andora. Mi treba konačno da brinemo o nama samima, da se poveća natalitet, da Dinkić ispuni obećanje 30.000 dinara mesečno svakoj trudnici. Svi koji prete i Vučiću i Dačiću i Čedi nek idu da žive na Kosovo ako im je toliko stalo do njega. Ja živim u srcu Srbije i u komšiluku imam više ljudi sa Kosova neko starosedelaca i ako njih ne interesuje da se vrate na svoja ognjišta, šta ja ima da razmišljam o tome. Insajder je pokazao kako je izgledala patriotska pljačka Srbije. Vidim među komentarima da je jedan potpisao čovek sa Kosova koji živi u inostranstvu i pozdravlja sporazum. On je otišao i sa Kosova i iz Srbije, a neki koji prete političarima verovatno nikad nisu ni bili na Kosovu. Pitanje je kome treba da ispostavimo račun za izgubljene živote u ratu, ali i u miru od malignih bolesti kao posledica bačenih bombi sa osiromašenim uranijumom? . Samo žalim što sam najlepše godine proveo u bedi i beznađu.

Vanja Petrović

pre 11 godina

Potrebno je 10min mrežnom operateru da nađe odakle su poslate poruke...30min da se lociraju te osobe...60min da se uhapse!! Za tog lika ispred SRS i manje!

I? Šta se dešava? Ili...????

bata

pre 11 godina

Prvo da se izjasnim,apsolutna podrska potpisanom sporazumu,da nije bilo ovih sto su potpisali, nebi poginulo na Kosovu onoliko mladog naroda Srpskog I Albanskog porekla.Ovi sto prete smrcu Vucicu i Dacicu su upravo njihovi,jer moze neko normalan da zamisli sta bi bilo da su sporazum potpisali DS-ovci,sta bi tek organizovali Vucic, Nikolic, Dacic,i neobavesteni Kostunica.pa Srbija bi sada gorela a bilo bi i mrtvih.Ipak dajem podrsku,sve je bolje nego da opet ginu mladi ljudi.

vegeta

pre 11 godina

@ Mnogo smo bolje dilove mogli da dobijemo bez i jednog opaljenog metka, ali nam se nije dalo.
(Ona, 20. april 2013 22:57

Mi jesmo imali mnogo bolji dil od ovog u rezoluciji 1244.
A problem je nasatao Brozovom zabranom povratka Srba na KiM posle 2 Svetskog rata.

olli

pre 11 godina

konacno smo odstranili tumor , i najvise mi je drago zbog gospode koja je napustila kosovo a najglasovitija bila za ocuvanje. pa nama su tamo nestale milijarde na ime ocuvanja kosova . ovo je malo ironije zbog ovih ljudi , inace jako sam tuzan sto su nam ovo uradili , metohija je najlepsi pedalj srbije , a prizren najlepsi srpski grad.ali kad vidim te srbe koji su pobegli u srbiju ,i kada vidim njihovu bahatost , prosto mi bude zao onih sto su ostali na svetoj srpskoj zemlji na milost i nemilost onih divljaka u koje se kune evropa .
p.s. neznam dali sam pogodio poentu ali verujte da mi je lakse .

roxi

pre 11 godina

naravno da osudjujem pretnje, bilo kakve, bilo kome. ali bih pitala gosp. dacica, nikolica i vucica, gde su pak oni osudili pretnje smrcu bojana pajtica. sram ih bilo! niko se oglasio nije. to su ljudi koji vode drzavu, prilikom pretnji, trebali bi prvi da osude i naravno da preduzmu nesto da bi se pronasli kriminalci.

apsolutno konsterniran

pre 11 godina

Kada su ovakve vesti,posebno uzivam u komentarima!
Protivnik sam pretnji ali da ja vas pitam nesto kao obican gradjanin koji nije clan partije.
Znaci kad coveku neko preti on zove novinare a ne policiju?Da se postuje zakon,na koji se svi pozivate,zar drzavni vrh npr. po nekom redosledu prvo nije trebao da ustav prilagodi trenutnoj situaciji,pa da ga da na referendum da se narod slozi,pa onda da udje u pregovore?Zar zbog krsenja istog izmedju ostalog,ova "elita" ne bi trebala da je iza resetaka(mislim da nismo gomila ljudi na livadi nego pravna drzava)sto bi dalje vodilo ka tome da ih od pretnji stite resetke,a ne kuknjava?Jel to znaci da nema zakona ili ga ima selektivno?Mozete da imate 40,slovima cetrdest dela u ovoj drzavi i da ste slobodni ali nikako ne smete da prebijete Cedu u tudjoj drzavi posto vas odmah uhapse.E sad ako je to realnost,dal' to znaci da se nasa policija i pravosudje placa iz Madjarskog budzeta?Ako vas prebiju u Grckoj npr. odete u policiju u Leskovcu da prijavite i oni vam kazu da niste normalni.Jel to zato sto se ne zovete Ceda?Sad kad smo sve resili,sporazum potpisan,pa i kad dobijemo datum,pohapsimo ove sto prete...koliko godina mislite da nam treba da nam prosecna plata bude 1000e,da imamo vise od 50% zaposlenih,da sredimo zdravstvo,skolstvo,pravosudje...Ukratko da zivimo,a ne prezivljavamo?10,20,100 godina,koliko?
Mogu ovako ceo dan,ali nema smisla.Naravno da nisam za to da se nekom preti i da se neko uznemirava,ali muka mi je od prenemaganja.

Jelena

pre 11 godina

A sta ste Vi ocekivali?
1. Niste raspisali referendum kao u svakoj demokratskoj zemlji da narod kaze i odluci o tome a ne da ga zaobilazite.
2. Nemate nikakvu osnovu pa cak ni pravnu da odlucujete o tome jer ste dobili 50% glasova na poslednjim izborima na kojima je izaslo 50% gradjana tako da ste prakticno dobili 25% glasova gradjana pa ni po kakvoj osnovi ne mozete odlucivati o sudbini jednog naroda.
3. Cinjenica je da nista konkretno niste uradili kada ste dosli na vlast i u situaciji kada manje drzave u EU ekonomski propadaju na racun vecih, vi zelite da Srbiju zakopate ulaskom u EU, kada Vi toleriste lopove iz svih stranaka i dozvoljavate im da i dalje budu na slobodi a neki cak i na funkcijama, kada rasprodajete i unistavate prirodne resurse umesto da ih sami koristimo i zivimo od toga, kada uporno izbegavate da uvedete jednostavna resenja koja bi dovela do preporoda drzave (ispitivanje i oduzimanje sve imovine koja nije stecena legalnim putem, da pustite gradjanima Srbije da rade, proizvode i prodaju preko interneta, legalizacija marihuane i procvat poljoprivrede, turizma i kulture sto bi dovelo do priliva ogromne kolicine novca u drzavu i naglog dizanja standarda svih gradjana) nije ni cudo sto gradjani Srbije sada jasno vide ko je njihov najveci neprijatelj i protiv koga se treba boriti.
Cela ova prica oko Kosova i EU je smesna jer svi znamo da je vecina protiv i da bez raspisanog REFERENDUMA nista od ovog nece biti priznato niti postovano od strane naroda !

vetar

pre 11 godina

Evo gde "lezi" zec: "...da blokira evrointegracije druge strane."
Da bi Kosovo bilo integrisano u EU prvo ce MORATI da postane clan UN-a (sve zemlje EU moraju biti clanice UN-a), pa ce Kosovo radi integracije u EU traziti prijem u UN a Srbija ce morati da cuti jer se na to obavezala. Cista IGRA RECI kojom Srbija direktno priznaje drzavnost Kosova.

puzdra

pre 11 godina

Dajte vise... balavurdija protestuje koja je civilno sluzila vojni rok,i naravno ako dodje do belaja nece oni ici nego cu ja dobiti poziv i slicni meni,a oni ce kod mamice u toplom i cistom biti...

Žaki

pre 11 godina

Čemu rasprava na ovu temu? Sektori u policiji koji se bave tehnološkim kriminalom mogu da uđu u trag svakom pozivu i svakom sms-u; odakle god da je poslat ili ko god da ga je poslao. Ovakve pretnje smrću treba podići na nivo kao da je pretnja ostvarena - pohapsiti lu.... i minimum 20 godina zatvora...do doživotne! Niko više ne bi ni za zdravlje pitao a kamo li nešto ovako!! Malo li je da su mi ubili jednog predsednika Vlade koji mi je još i politički blizak! Sa ovom se sada garniturom u mnogim stvarima ne slažem i teško mi je da pređem preko mnogo toga, ali sam kakav god ipak lojalan građanin ove zemlje i ne dozvoljavam da se državnom vrhu preti, ma ko to bio! Momentalno, ovog trenutka, još jedna "sablja" da se pohapse bolesnici koji su opasni za sve ne samo za državni vrh; i ako se ustanovi krivica - momentalno doživotna robija jer se radi o državnom udaru i napadu na zemlju! To je onaj izbljuvak društva koji je nedavno napao Čedomira Jovanovića i njegove prijatelje, a koji su sve samo ne pripadnici ljudske vrste. To ne mogu biti predstavnici ni jednog naroda i stid me je da se i oni nazivaju Srbima kao što je to za sebe govorio Dučić, Njegoš, Andrić, Tesla...! Uporedite te likove sa ovim imenima - osetićete mučninu!

Cvetana

pre 11 godina

Trebalo bi da se pronadju oni koji su slali poruke i da odgovaraju.Ovo je udar i na drzavnog funkcionera i na drzavu,uostalom i na gradjane.

matori

pre 11 godina

"..."Kosovo i Metohija jeste deo Srbije..." (reče Vučić)

Hajde Vučiću, pored svega pametnog, hrabrog i dobrog, što ste učinili i postigli u zadnjih desetak dana, nemoj ovakvom debilnim izjavama da sebe dovodiš u položaj čoveka kome će da se smeju...!

nebojsa bg

pre 11 godina

poruke su poslate juce a ne danas.pitam vas,napredni drugovi,da li ste vi oni sto govore kako amerikanci sami sebi postavljaju bombe i ruse blizance?da izazivaju zemljotres haarp sistemom.ako je tako,kako da znamo da i ova vest nije iscenirana da vucicu poraste?rejting,mislim.pitam dalje,gde su osude kada je novi sad osvanuo sa plakatima na kojima se predsedniku skustine ap vojvodine preti smrcu?sta je sa napadom na cedomira jovanovica?na vest o tome moglo se procitati samo nesto u smislu,ko je taj,njegova stranka nema cenzus,to je bilo u drugoj drzavi i sl.a floskule o semenu i oplemenjavanju znamo gde se cuju.na onim skupovima na ravnoj gori i na mitinzima koje su do juce predvodili vas predsednik i njegov nebioloski sin..

ne postoji superlativ za vase lazno moralisanje.pa se skinite i goli,a ne samo bedzeve sto ste skinuli..

T&T

pre 11 godina

"...Pretiti nekom smrću ... da ne pominjem pretnje deci i porodici.... nisko i kukavički...."
@ (Shone, 20. april 2013 17:38)


...Mislis "partiJotski"?
Da li vam je sada svima jasno ko su "patriJote" a ko "izdajnici" u ovoj zemlji?
Ali vlast je sama kriva za to! Zasto? Pa na primer zato sto je istima stalno popustala - "patriote" kazu da ce napraviti haos ako bude gay parada - drzava ustukne! Mislite parada je nevazna u ovoj teskoj situaciji - razmislite jos jednom - da li je zaista nevazna? Ne toliko cak ni zbog njenih ucesnika koliko zbog simbolike odnosa drustva/drzave i destruktivnih/kriminalnih snaga!
Takodje je vecina gradjana tada podrzavala huligane - cak i podrzavala ideju premlacivanja sugradjana i sunarodnika samo zato sto su drugacije seksualne orijentacije! Sada vidite da se isti tako ponasaju i prema politicarima i svima ostalima....
Tek kada narod shvati znacaj ovoga sto sada pisem imace bolju buducnost... ali znajuci srpski mentalitet to se nece jos skoro desiti - nazalost!

Dejan Krkic

pre 11 godina

Svako ko Srbiji zeli dobro treba da shvati da je ovo teska odluka ali jedina ispravna! Progutali ste zabu i na tome vam cestitam! A ovi sto dele vase telefone i prete smrcu, svojim postupcima dovoljno govore o sebi da su talog ovog drustva, mulj u kome zivota nema! Ne obazirite se na njih ima jos mnogo teskog posla za obaviti!

Vesna 80

pre 11 godina

Smatram da je do sada gospodin Vučić uradio sve što je u njegovoj moći da dobije što bolju ponudu. Zato su po meni ove pretnje izraz primitivizma.

Goran

pre 11 godina

"Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu"
U pravu je, neće biti rata... ne znam samo što svi lepo niste slušali Čedu jer bi već bili u EU...

Nego kad i Kosovo(a ne Kosmet) bude u EU i njegovi stanovnici krenu da mile po Srbiji... eto ti Vukovog Beogradskog pašaluka...

Sreća da CIA vraća Šekija u junu.

branka v.

pre 11 godina

Zasto mi Srbi kao narod nikada ne mozemo da budemo jedinstveni? Nasa vlada se stvarno trudila oko ovih pregovora, i ne bi prihvatili sporazum da nije dobar.

Vladan

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu i Dacicu za iskazanu hrabrost. Konacno da se problemi resavaju. A za ove pretnje...bedno i jadno. "Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i da kamenjem gađaš svakoga psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj." – Dostojevski

Србин-патриота

pre 11 godina

Evo, ja volim Kosovo i Metohiju iznad svega, ali se stidim ovih KVAZI PATRIOTA koji su dno dna, i misle da su veliki Srbi ako prijete nekome, bilo kome! Fuj, kakvih bolesnika ima!

Goran

pre 11 godina

Da li smo upali u "crnu rupu" pa se sve izokrenulo? To smo mi,a zapravo nismo mi vec nas iskrivljen odraz u vremenu? Eto, ko bi rekao jos pre godinu dana,da ce Vucica i Dacica braniti i poodrzavati LDP-ovci,LS-ovci,DS-ovci,SPO-ovci...i NATO,Gvido Vestervele,Hilari Klinton,Madlen Olbrajt,,,i drugi "prijatelji"Srbije?!

mnistry

pre 11 godina

Žalosno je to da su nam obezbedili"svetlu eu budućnost"a ovako im se vraća.To su verovatno neki ljudi koji su ljubomorni na uspehe vlade na svim nivoima.
Naravno sarkastičan sam,jer im verujem kao i Slobi 99godine kada je govorio da smo pobedili nato.Ista je to politika i ideologija koja je nastavila populističku politiku iz 90-tih.Ono što je Sloba započeo sada njegovi naslednici završavaju.Naravno malo su im drugačiji metodi ali je cilj isti.

zara

pre 11 godina

Ja pozdravljam sporazum.Mogli smo taj sporazum i mnogo više za Srbe dobiti i 2008 god.,da su radikali tada bili naprednjaci,ali kasno Marko na Kosovo stiže.Možda će nam sutra biti bolje i lakše,nisam sigurna,jer to prvenstveno ovisi o nama samima, ali sigurno je, da će međunarodna zajednica Srbiji praviti manje problema, a i bit će izdašnija kad su donacije u pitanju, a i naši ministri i ini činovnici će lakše i češće putovati na zapad.Ali ono što me brine je ponašanje naše elite i naših političara,posebno najodgovornijih,a posebno A.Vučića. Toliko patetike,folirancije,dramatike oko svega toga u 2013god.je,u najmanju ruku, cinično i neukusno.Namerno ne kažem Srpske napredne stranke, jer u toj stranci ne postoji drugi čovek,drugačije mišljenje,postoji samo A.Vučić i njegovo 'ja pa ja '. Izdvojila bih jedino ministarku energetike, gosp.Mihajlović,jedina koja promišlja svojom glavom.Takvo obožavanje i podilaženje 'velikom vođi',uskoro očekujem pisma ljubavi i podrške, nije viđeno od Titovih dana.Da,zaboravila sam i gosp.Miloševića.A sećam se, nakon majskih izbora prošle godine,nije se moglo dve noći na Kosovu spavati od pucnjave i radosti što su pobedili Nikolić i naprednjaci,jer oni 'nikad neće izdati srpski narod i predat ga Šiptarima',a ne treba da pričam, kroz kakva sam sve ja poniženja prošla,govoreći suprotno i kako ne treba nikome na slepo verovati,te kako će vreme pokazati i tome slično...tako da ovi koji prete sada,to su oni kojih najviše bole njihove vlastite zablude.

Winston

pre 11 godina

Ja mislim da su te poruke stizale jos juce, pre nego sto su radikali izdavali vas broj, gosp. Vucic - pogledajte datum i vreme na tekstove. Mozda je vreme za jedan novi Smartphone?

vlada

pre 11 godina

ja molim cenjene novinare sa b92 da objave i izjavu radikalne stranke o ovom slucaju.Nije u redu niti profesionalno da se samo prenese izjava sns a ne radikalne stranke,trazim samo malo objektivnosti nista vise a gospodu sa vlasti bi pitao koja prava su srbi imali do sada na kosovu i metohiji a koja ce imati od sada po sporazumu nista vise i ako to nije izdaja srpskih interesa ja onda stvarno neznam sta je

milan

pre 11 godina

Tako nesto, ako je istina moze doci samo od bivsih partijskih kolega da inace nema drugih faktora u Srbji koji bi karakterno bili u stanju takve poteze da prave. Sada vidis Vucicu gde si pripadao i od cega se nisi jos 100% otkacio pa razumes one koji ti ne daju svoje poverenje.

Ona

pre 11 godina

Ja i mnogi iz moje generacije im ucesce u devedesetim oprostiti necemo nikad. Kad su dosli na vlast bilo mi je jasno da se nekakvo resenje nazire, jer je i u Hrvatskoj "prljavi" posao obavio HDZ. I u tome ima neke vise pravde. Da to uradi "izdajnicka" strana bili bi stvarno pobijeni svi.
I KAO TAKVA KAZEM: OSTAVITE IM PORODICE I DECU NA MIRU.

Kosovo je bilo problem i pre 100 godina, to nije resio niko samo je demfovano. Ko zna malo istorije i koje doziveo da saslusa nekog iz tih ratova to mu je jasno. O onome sto se desavalo zadnjih trideset godina od znaju gradovi u Srbiji, poput Kraljeva, Smedereva, Kragujevca, Obrenovca, Lazarevca. Od nekih ratnih profitera koji su se '99 setali u maskiranim uniformama po gradovima Srbije, dok su klinci par meseci obuke koji nisu odande ginuli ni za sta.

Ratovi su na ovaj ili onaj nacin uzeli normalan zivot nekoliko generacija, spustite loptu da u kako tako normalnim uslovima odrastu nova deca u normalne ljude. I da se ovi Vucicevi "balavi" trolovi, malo opismene u svakom smislu.

Ministar za zez

pre 11 godina

Svakako je neko jednom morao da potpiše!
Po meni oni koji su započeli sve ovo i koji su huškali narod na sve ovo pre dvadesetak godina su SPS i SRS.Ova dvojica su članovi tih stranaka (Vučić sada SNS) tako da kako su sejali sad neka i žanju!
Normalno to nije za ubijanje ljudi pobogu,pa ipak ste ih vi glasali(većina barem dva -tri puta)!Meni je žao svih koji ostaviše glavu zarad te totalno promašene politike.

Branislav

pre 11 godina

Dosta je bilo bacanja probema pod tepih i svaka čast državnom vrhu da stavi tačku na jedan problem i da konačno počnemo da se bavimo sobom. Nažalost, sa svojih 38 godina ne mogu a da se ne pitam zašto je moralo kod nas da traje dugo da kao narod shvatimo nešto. Toliko izgubljenih života i mržnje među komšijama, toliko bačenih bombi sa osiromašenim uranijumom i kao posledica toliko danas bolesnih od malignih bolesti, toliko osiromašenih ljudi. Sve je to moglo da se reši na civilizovan način, bez nasilja. Nijedno parče zemlje nije vredno ljudskog života. Samo treba da se zamislimo i shvatimo da niko od nas nije birao gde će da se rodi, što znači da smo mogli biti i albanci, i srbi, i kinezi. I kao najveći apsurd nakon raspada Jugoslavije, nakon godina tuge, jada, nemaštine, sankcija, mi ćemo se svi ujediniti u Evropsku uniju. Osiromašeni i duhovno i materijalno, ali bogati osiromašenim uranijumom. Te velike patriote što ne vole ni Čedu, ni Vučića, ni Dačića, nek se presele tamo, pa nek brane interese Srbije na Kosovu. Ja hoću da sa svojim komšijama živim u miru i hoću pravo na normalan život, kao što ga ima prosečan šveđanin, ili nemac, ili francuz. Hoću da od svog rada u Srbiji živim, a ne da preživljavam. Najbolje godine su mi prošle u bedi, raeći za 200 maraka, a sada sa 200 evra. Dosta je bilo praznih priča zbog kojih smo kao društvo samo tonuli, a pojedinci se bezobrazno bogatili u patriotskim pljačkama.

Defetiste umiru sami

pre 11 godina

@((Napred Vucicu nazdravlje Dacicu, 20. april 2013 19:59)

Tuzno, koliko mladih i zaslepljenih ljudi. Bedno ikoliko defetista. Covece bez dostojanstva, nikad bez istog neces ziveti kao covek. A tu ti ne mogu pomoci ni Cedomir Jovanovic, ni Zoran Djindjic ni Tomislav Nikolic, svi su seoni obogatili upolitici, prodajuci tvoje. I tvoje Kosovo i tvoju buducnost. Nema je za tebe. Ali u pravu si u jednom, SNS je zaista potpisao i dogovorio nezavisnost Kosova, a setimo se prica Vucica i Nikolica od prosle godine.

Raseljen sa KiM

pre 11 godina

Slabići prete, oni koji nikada ništa pozitivno nisu uradili za Srbiju. Znam Aco da Kosovo nikada ne bi priznao i zato imaš moju punu podršku danas kada se odlučuje o budućnosti svih građana Srbije.

Kosarkas

pre 11 godina

Svaka cast za hrabrost g-dinu Vucicu. Siguran sam da je u ovom trenutku izvukao najvise sto je mogao.
On za mene nije izdajnik.
On je za mene HEROJ!!!

miki

pre 11 godina

dacic,vucic,nikolic...hm,patriote spasili srpski narod na kosovu,resili im sve probleme u koje su ih decenijama uvodili svojim ultranacionalizmom,setite se srbi,oni su ti kad dodju na vlast vratice kosovo,na silu,i niko ih nesme vise biti...

Shone

pre 11 godina

Aman zaman...!! Nisam ni za Vučića ni za Dačića nikad glasao i nisu mi simpatični, ali ovo je nedopustivo! Iako mi nisu simpatični, mislim da su uradili jedinu moguću, relanu i normalnu stvar. U svakom slučaju, uradili su najbolje što su znali, u dobroj nameri i pošteno. Pretiti nekom smrću ... da ne pominjem pretnje deci i porodici.... nisko i kukavički. To ni mafijaši nisu radili. A da ne pričamo o tome da su te pretnje samo da bi se vlast osvojila ili bar cenzus prešao. Jadnici.

eto tako

pre 11 godina

Mogao bih ja da budem pakostan i da ispisem ovde svasta nesto protiv Aleksandra Vucica a vezano za njegovu proslost, medjutim NECU. I uopste se zbog toga ne osecam lose, a ako moderator dozvoli, objasnicu i zbog cega:
UVEK mi je smetalo stalno to nekakvo stalno vracanje u proslost, od toga smo samo imali stetu. Ja sam se promenio, svako se tokom zivota menja, stice neka iskustva i nije isti sa 40 i 50 kao sa 20 godina.
Za mene su Dacic i Vucic ono sto su sada, a ne ono sto su bili ranije. I njima sada, nemam sta da zamerim.
Pretnje koje im upucuju su OPASNE. One stvaraju opasnu klimu i tome mora, apsolutno da se stane na put. NE SME da se omalovazava i minimizira.

sofronije

pre 11 godina

Ako neko vec preti zbog "izdaje" "svete zemlje" neka ide dole neka je brani kad je toliko hrabar. Neki bi opet da se borimo sami protiv svih a zasto. Cinjenicno stanje ne mozemo da promenimo. Iscupali smo sta smo mogli a za sve smo svi mi krivi, pocev od onih koji su za velike pare prodavali Albancima sve dole i dosli ovamo pa do politicara naravno. Sad se fleke vade, to je los posao ali neko mora i to, ili ostajemo u proslosti.

petar petrovic

pre 11 godina

Zale zbog izgubljenih iluzija, ili mozda profita. Dobra stvar je uradjena, u sustini ne zbog EU nego zbog reda i zakona. Bilo bi dobro i da Srbi sa Kosova budu zadovoljni, ne znam zasto se bune.
(ksenija gburcik, 20. april 2013 18:27)

Pa stvarno,mislim,oni moraju da budu zadovoljni:
Sad ce imati licne karte republike Kosovo,
pasos republike Kosovo,
vozacke dozvole,mislim sve dokumente...
Pa sad ce da ih stiti i da radi u njihovom interesu predsednik i premijer Kosova.
Sad ce da ih stiti vojska republike Kosovo,inace nekadasnja UCK...mislim stvarno nemaju razloga da budu nezadovoljni...

I sto rece mora da se uvede red i zakon,samo sto taj zakon glasi ZAKON REPUBLIKE KOSOVO...i jos mnogo toga sto ce ici u korist nasim Srbima...

Vec vidim osmehe na licima svih Srba na kosovu...jer smo PONOVO POBEDILI

Sva je sreca sto su albanci prihvatili da imaju predsednika,premijera,vojsku,ustav,zakone,granice...jer da nisu to prihvatili Srbija bi bila u problemu,a samim tim i Srbi na kosovu...sva sreca sto Kosovski predsednik,premijer,ustav,zakoni,granice,vojska RADE U INTERESU SRBA...

Sta reci svaka nama CAST,izborili smo se najbolje resenje na Kosovu a to je NEZAVISNO KOSOVO.BRAVO

dragana

pre 11 godina

Ovo je toliko nisko i primitivno, ali ni malo nije bezazleno! Pretiti bilo kome smrcu, pominjati decu i porodicu, i sve to orkestrirano i po necijem nalogu, ravno je ludilu. Dokle i koliko prljavo moze da se igra?? Ja sam potpuno apoliticna, bas zbog ovakvih gadosti.. kad se setim samo da je isto ovako pocelo i sa Djindjicem, kada su svi reagovali u fazonu "ma, daj.. nema sanse.." desilo se najgore. Ovakve stvari nisu za salu, niti ignorisanje.. Niti je moralno igrati se na ovakav nacin. Sramota!!

Zoran

pre 11 godina

Pre svega moram da cestitam gospodinu Vucicu na ucinjenom u pregovorima, nisam ni sanjao da ce se meni ovo desiti, mislim da cestitam Vucicu sa kojim se politicki ne slazem. Ucinili ste jedino moguce i smatram da ste politicki sazreli i uvideli realnost i problema koje srbija ima. Isparvno je to da ste to potpisali Dacic i Vucic koji su ucestvovali u vladi i politici devedesetih koja nas je unistila. Nikako ne odobravam i grozim se pretnjama bilo koje vrste, a nikako pretnjom po zivot politicara. Pretnje dolaze iz onih grupacija koje ste Vi gospodine Vucicu stitili i na neki nacin podrzavali, mozda bolje reci i,ali razumevanjae za njih, dok ste bili u opoziciji i u SRS-u. Ovo vazi i za SPS i Dacica. Sada imate ministarstva sile i pravosudja i resite to po kratkom postupku, ko preti, odmah kod sudije i po skracenom postupku na duze vreme u zatvor da se glave ohlade i urazume. Pokazite politicku zrelost i rasvetlite politicku pozadinu atentata na premijera Djindjica, sa korupcijom je posle lakse, kada se politicko drustvo uozbilji i civilizuje. Zelim Vam dug zivot i uspeh u ciscenju ovih koji ugrozavaju bezbednost ljudi, pa bili oni i politicari.

!

pre 11 godina

Oni koji mu danas pise poruku se osudjuju, a sve godine gradjenja te stranke sa Vucicem i Nikolicem na celu nisu za osudu ?
Gradio si je - sada gledaj sta si izgradio.

Anon

pre 11 godina

Kosovo je bilo izgubljeno za Srbiju 1999. Ko to nece sebi da prizna, neka se i dalje jede i salje pretece poruke, kada vec nema pametnija posla. Sumadija je SADA srce Srbije, cuvajte ovu Srbiju koja nam je preostala i dajte dobar primer svojoj deci, ne budite otrovni i osvetoljubivi...to je uvek donosilo samo patnju. Ako zelite osvetu i da nanesete bol, to govori da u sustini ne volite Srbiju, i ne lazite sebe i druge da ste patriote. Ako zivite za ideale i fiks ideje, uvek cete biti na gubitku. Setite se svoje licne srece, saberite se: vec u ovom trenutku mozete da odlucite da necete da mrzite NIKOGA. Zivite svoj zivot i gledajte u sutra. Imate jedan zivot, ne bacajte ga.

jaroslav

pre 11 godina

Ovim sporazumom Albanci priznaju prava Srba na severu a Srbi priznaju Prištinu kao centar države KOsovo. Tačka deset...
10. Predviđa se da pravosudne vlasti budu integrisane i rade u okviru kosovskog pravnog okvira.
Kopiju sporazuma, na osnovu kojeg je urađen prevod, parafirao je danas u Briselu premijer Srbije Ivica Dačić uz propratni tekst: „Ovime potvrđujem da je ovo tekst predloga o čijem će prihvatanju ili odbijanju obe strane podneti svoje odluke. I. D.“

DEDA CVETKO

pre 11 godina

"Svi putevi u pakao poplocani su dobrim namerama"
- Francuska izreka

"Nijedno dobro delo ne ostaje nekaznjeno"
- Americka izreka

"Ko tebe hlebom, ti njega kamenom"
- Srpska izreka.

WolfPrincess of Mt. Lupus

pre 11 godina

Kao prvo, ne verujem da su potpisali priznavanje Kosova, jer to ne samo da bi bilo političko samoubistvo, već i kršenje Ustava za koje se ide pravo u zatvor, bez obzira na funkciju. Tako da dok se ne izglasa promena Ustava, priča o "priznavanju Kosova" ne pije vodu.
Drugo, verujem da zaista prima preteće poruke... a šalju ih gubitnici koji nisu samo izgubili uticaj na srpsko društvo time što nisu prošli cenzus i ušli u Skupštinu, već su izgubili pamet, kompas i svaku vezu sa stvarnošću.
Treće, i najzanimljivije, to je što bivša radikalska perjanica, gospodin Aleksandar Vučić, prolazi kroz neobično ničeansko "večito vraćanje istog" u točku istorije - a to je da je vicepremijer koji povlači smele i nepopularne, ali preko potrebne poteze, a doživljava pretnje od dojučerašnjih saboraca iz bivše partije. SADA tek zna šta je bio premijer Zoran Đinđić i kako je opasno biti istinski vođa u Srbiji. Srbija ubija svoje najbolje sinove. Neka se čuva, i neka uči iz greške svog pokojnog prethodnika.
Četvrto, ima neke kosmičke pravde da se negdašnji ljuti neprijatelj Zorana Đinđića sada poistovećuje s njim i trudi se da završi započeto delo čupanja nasukanog broda "Srbija" iz mulja '90-ih, pa da konačno zaplovimo vodama trećeg milenijuma. Dosta smo tavorili zaglavljeni, kao taoci katastrofalnih odluka Miloševića i njegove kamarile.

Svi koji prete smrću legitimno izabranom državnom vrhu da policija privede na saslušanje i eventualno uputi na lečenje u psihijatrijsku ustanovu.

DIESEL

pre 11 godina

Zato smo i dogurali poslednjih godina, gde smo dogurali, jer se u nasoj zemlji stvara atmosfera linca. Sve te koji su pretili, jasno procesuirati.

Alek

pre 11 godina

"Prosto je neverovatno da političari tako grubo krše Ustavom zagarantovana prava građana, kada upravo oni treba da predstavljaju primer ponašanja i poštovanja zakonskih i moralnih principa", naveo je Vučević u saopštenju.

Ako tako stvarno mislite gospodine Vucevicu onda procitajte sta Ustav na koji se vi pozivate predvidja za one koji ucestvuju u otudjivanju drzavne teritorije.

Slobodan Djakovic

pre 11 godina

Sve te poruke uglavnom salje decurlija, klerofasisti i slicni. Pa pola njih je nesposobno pertle da zaveze samostalno a kamoli da uradi nesto. I nepismeni su povrh svega. Drugo, potpuni je idiotizam slati poruke pretnje, jer ce ih policija locirati za manje od pola sata, sve da im je iskljucen telefon sa kog su slali. Taj sporazum je neminovnost u ovom trenutku a usijanim glavama treba dati do znanja da nemaju pravo da guraju Srbiju u nove godine izolacije. Niti se Albanskim ekstremistima svidja ono sto stoji u tom sporazumu. Ne mislim da je Srbija time priznala Kosovo kao drzavu. Srbija mora ici napred, ne mozemo vecno da se spoticemo o ovu prepreku. Borbu za identitet svega srpskog na Kosovu mora dobiti drugaciji oblik od oruzane borbe.

mile kontraš

pre 11 godina

Zgadili su mi se više ovi radikali i razni drugi 'borci'za Kosovo.Puna podrška državnom vrhu.Osuđujem pretnje,hapsite huligane,pa u ćeliju sa sve Kačavendom!

Nesa

pre 11 godina

Posto nemaju nikakve ideje niti plan za modernu Srbiju, ovi Radikali , DSS i ostala Srbadija hoce da izazovu gradjanski rat i da se svi medjusobno poubijamo. To je njihovo resenje, sede u Beogradu i samo kritikuju a isto tako su bili na vlasti i videli smo njihove rezultate.
Ako se nesto desi Vucicu,Dacicu ili bilo kome , to ce biti uvod u gradjanski rat i na kraju nas nece ni biti. Podrska Vucicu i samo napred! Cela Srbija je uz vas.

Bojan

pre 11 godina

Oni koji salju poruke su sigurno manjina u Srbiji i samim tim ne znace nista. Ovog puta mora da pobedi pametna Srbija, moramo se okrenuti buducnosti, mladim generacijama. Zato napred prvi put smo na pravom putu.

pele

pre 11 godina

Ovo mora da se procesuira ma koliko da je bilo počinilaca. Videli smo u Velikoj Ivanči kakvih ludaka ima u Srbiji. Neki takav lik može ovo da shvati kao poziv na akciju, prema tome ovo je veoma opasno i moraju se kazniti oni koji su to organizovali.

Nikola

pre 11 godina

Kakve ste lopocine i sta ste uradili svi do jednoga ovom narodu i ovoj drzavi u proteklih 20 godina budite srecni sto su ovo samo pretnje ali bi i trebali da se zapitate da li zelite i dalje da gurate tu njihovu trulu placenicku pricu za saku dolara i da li je ta prica vrednija od vasih zivota.

Umesto sto kukate svojim placenim novinarcicima o tome preko TVa bilo bi dobro malo da razmislite, ako jos uvek imate i malo mozga, ka cemu sve ovo sto radite Vasem narodu i Vasoj drzavi vodi?

Ovo je koliko vidim poslednje upozorenje i poslednji signal da iz korena menjate stvari jer kako je krenulo, a citam komentare ljudi ovih i drugih portala i foruma, ovo nece izaci na dobro ... narocito po Vas.

Sve vise mi se prividja ulica i milion ljudi na istoj kako vode zavrsni obracun sa neprijateljem naroda No.1 - drzavom i njegovim organima vlasti!

István

pre 11 godina

Ministri MUP-a i BIA place da dobijaju pretece poruke?

Nije to tuzno? Ne znaju sta im je posao?
Osudujem svaku pretnju, i protiv Pajtica!

Konstantin

pre 11 godina

Strasno sta rade pa ljudi su napravili dobar sorazum u Briselu nisu mogli da traze da se Taci preda i da nama preda celo Kosovo kada su vlast pre 12 godina da ne spominjem koja predala, svi znamo ko je bio na vlasti kada je proglasena ne zavisnost !

Vladimir

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....
(Che, 20. april 2013 20:24)

Najprimitivniji stereotip ikad. Ovo je klasičan primer primitivizma zbog čega i jesmo u blatu. Uvek, ama uvek, ima da nađemo krivca i izgovor za naš bedan život, samo...nikad to nećemo biti mi.

zox

pre 11 godina

Dačiću,Vučiću,pa šta i da je priznata,kosovo su dali baš ti koji vam sada šalju preteće poruke,još ko zna kada su rasprodali imanja i pokupovali luksuzne stanove po Beogradu,i sada zaboga oni prete i oni su za kosovo.Pohapsite to i strogo pokažnjavajte i ne uzbuđujte se.Vreme je da i mi,građani srbije koji nemamo šta da prodamo i obezbedimo decu,vreme je da i mi stavimo tačku na kosovo koje su dali baš ti srbi koji su ga napustili i predali albancima.Dosta smo se bavili kosovom,imamo druge probleme.Ove naći i pohapsiti.

BRATAC SAČULATAC

pre 11 godina

Ima svuda ljudi kojima odgovara anarhija i bezakonje.Samo ovo su gnjide, kukavice koji ni sami ne znaju kako da skrenu paznju na sebe. Ali ako su mislili da ce proci nekaznjeno grdno su se prevarili. umsto da cestitaju oni pribegli da se junace na ovakav sraman nacin.Postavljam samo jedno pitanje da li bi gradjani drugih zemalja pretili smrću Putinu, Medevedevu Obami, Merkelovoj bez posledica. Jadni ste i bedni,stvarno mi je zao sto takvi postojite.

nesa usa

pre 11 godina

Ne cude me tolike pretnje kad se Vucic zamerio tolikom ljudima - tajkunima, mafiji i svim Srbima koji su mislili da ce Kosovo ostati srpsko. Srecom, ima svu policiju uz sebe.

IstinaIsGood

pre 11 godina

Aj ne lazite sada hocete da prikrijete da je, POTPISAN LOS SPORAZUM. Pitali su vas sta zalite, ali vi ste nesposobni da bilo sta smisleno napisete. Srbija nije bila nikada jaca a Evorpa i Amerika nikada slabija. Drugacije je bilo za Slobino vreme, tada je trebalo uci u NATO i pristati na sve zahteve (tada ih skoro i nije bilo ) a ne voditi rat i Srbija bi imala celu Jugu pod nogama. Ne umete bre nista, rade vas ko volove ovi svetski hostapleri, samo se pravite vazni (i Vi a tek onaj nesposobni maneken Tadic), a nemate pojma sa zivotom.

Sin po materi

pre 11 godina

Evo nezadovoljnici, sada juris pa oslobodite celo Kosovo pre nego se potpise sporazum ako vam ovo ne valja. Pa da imamo bolju pregovaracku poziciju za par dana. Hvala vam prave patriote i srecno.

matori

pre 11 godina

Svaki mobilni telefon ima jedinstvenu identifikaciju, na šta korisnik ni na koji način ne može da utiče!
Policija (koja to hoće) može za svega nekoliko dana da precizno locira svakog pošiljaoca bilo koje poruke...
Majmuni koji šalju preteće poruke (bilo kome), samo pokazuju koliko im je IQ ispod nule.
Kukavičluk takvih egzemplara je na zavidnom nivou, pa su njihova dela sasvim nepredvidiva.
Zbog toga treba da budu pronađeni i prikladno tretirani, umesto što se čeka šta će ovaj ili onaj organ ili služba da kaže...
Uostalom, ako su neki VEĆ poznati prezimenom i imenom, njihovo HAPŠENJE nije nikakav problem.
Pretnja smrću je krivično delo, ako se dobro sećam!?

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Pa hapsite,imate mogućnost da slušate,presrećete razgovore...Ovo su krivična dela,sve je jasno.Neprijatelji Srbije bi želeli da se ništa ne potpiše i priželjkuju novo bombardovanje ili kosovsku "oluju" pa im ne odgovara ovakvo mučano i dugo političko rešenje.Podrška našem pregovaračkom timu.

marija

pre 11 godina

(vlada milic, 20. april 2013 20:20)

Nije samo to.
Pretili su i Tadicu. NJIMA NA CAST.
Ali ja pisem ovo da se vise nikada ne ponove pretnje predsedniku, premijeru, ministru, predsedniku stranke,...,u zemlji Srbiji. NIKADA.
Ko god da je.

Renata Nestorovski

pre 11 godina

Da nije bilo Vucica u pregovorima vremenom bi se i to malo Srba raselilo sa Kosova, to svi znamo.Sad poneki glume patriotizam, pretnjama sa telefona.

Maxfactor

pre 11 godina

Kukavica, kako ga pojedini nazivaju, bi bio da je nastavio dugogodisnju tradiciju zatvaranja ociju pred problemima koji postoje u drzavi. Covek se uhvatio u kostac sa najvecim problemom u drzavi a sada mu se to ovako vraca. Sramno!

dobro dosao u klub@

pre 11 godina

Nista me ne cudi od SRS,jer to su ljudi koji su uvek raspolozeni za nasilje,pljuvanje i vredjanje.Bas zbog toga i jesu danas tu gde jesu,pa bi na ovaj nacin da dobiju malo medijske paznje.

miccca

pre 11 godina

Zalosno je i jadno drustvo gde se preti smrcu,ne bitno da li je to Vucic ili neko drugi!Vucic nicim nije doprineo,da bi mu se pretilo na ovakav nacin!Naprotiv ucinio je sve da ova zemlja krene napred,zajedno sa Kosovom i Metohijom!

Novo resenje

pre 11 godina

Covece! Ne, neka se povuku sa tih pregovora obojica i nek se pranadje neko drugo resenje, ako ga ima. Ako ne nek se odustane od te unije vise jednom za svagda.

Dragan

pre 11 godina

Moze neko da bude opozicija u politickom smislu, sto ne znaci da zbog toga treba nekome pretiti ili nekoga ubijati. To su komunisticke metode.
Gospodin Vucic treba da bude zasticen i da se pronadju ti koji mu prete i da se strogo kazne. To je stvarno sramota, jer se radi o cistom primitivizmu.

Anci

pre 11 godina

Ljudi su izvukli maksimum iz ovih pregovora. Srbi na Kosmetu ce imati visok stepen Autonomije. Dakle, svoje Opstine, sudstvo, policiju, zdrastvo i skolstvo. Mislim da smo odbili ovu ponudu, sledeci put bi dobili jos i manju. Vi sto kukate po portalima Srbijo, dotakla si dno! Ostavke! izdali ste Srbiju!? itd...Treba da se stidite, niste prosli dalje od Beograda ili juzno od Kraljeva a baljezgate nesto, plus vam fol, zao srba na Kosmetu?. Srbi na Kosmetu su se odavno ne racunaju na zastitu Beograda, sami se godinama bore za svoj opstanak dole. Njima, svaka cast i kapa dole.

lana

pre 11 godina

Ovo je već sramno. Niko od njih nije bio na Kosovu kada se branilo ali danas prete smrću zbog Kosova. Nije mi samo jasno da li stvarno mnogi nisu shvatili da danas nemamo mnogo izbora!

dragan šapić

pre 11 godina

Spopadnu me bes i gađenje kada vidim da ljudi prave budalaštine kao što su ove pretnje smrću koje najviše idu na ruku neprijateljima Srbije.

(Vlast)a

pre 11 godina

Nemojte biti pateticni-to je rizik vaseg posla i zbog toga ste bolje placeni i cuvani od ostalih smrtnika!
Vazno je da vi i vasi saradnici na ovom dobrom poslu znate da je ovo najbolje sto moze i da ste nam konacno otskrinuli vrata buducnosti.
Mozda to niste radili zbog nas koji jesmo ili nismo glasali za vas,ali uradili ste dobro delo za mnogu decu koja jos nemaju pravo glasa i mirno spavajte.
Mozda ne zvuci tako,ali ovo vam je iskrena cestitka i zahvalnost od gradjanke koja nikad nije i verovatno i nece glasati za vas.

brankooo

pre 11 godina

Ruzne su takve stvari da se rade bilo kom coveku...pretnja porukama, pozivima i uzmeniravanje... Treba biti covek pa sagledati celokupnu sliku pregovora, videti sta se gubi a sta dobija. Ne sumnjam da su doneli dobru odluku.

nego

pre 11 godina

Jeste da ste i vas dvojica ucestvovali u medijskoj kampanji koja je bila podloga za Djindjicevo ubistvo, ali bar imate njegov primer coveka koji je bio retko normalan politicar. Koristite poluge vlasti koje imate u rukama pa primenite zakon na takav nacin da oducite ove sto salju pretece poruke od koriscenja mobilnog telefona.

Vladimir

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu i Dacicu na njihovoj hrabrosti da okoncaju pregovore sa Kosovom.

Nisam mogao ni da sanjam da cu da kazem ovako nesto.

Sto se tice nepismenih primitivaca koji im prete (izdaico....), policija bi trebalo da se pozabavi time sto pre. Mi znamo da imaju tehnicke uslove da to urade.

nacionalista ukljucenog mozga !

pre 11 godina

ej nisam glasao za vucica i tomu za radikale sam i za seselja u stvari sam nacionalista i sve naj gore kako bi me na ovom forumu okarakterisali ali nemoj niko da preti VUCICU COVEK JE URADIO SVE STO JE MOGAO i to je to !

grrr

pre 11 godina

Nema gore svađe i težih posledica nego kada se posvađaju dojučerašnji saradnici.Svi ovi koji ga sada napadaju i drugu dvojicu timski su radili protiv demokratske opozicije.Veliko je to iskustvo još sada je i obogaćeno predavinjima koja se organizuju u našoj zemlji od strane raznih patriotskih organizacija.Sve u svemu mislim da je Vučić uplašen jer poznaje te ljude i zna šta sve mogu da urade.

Mile

pre 11 godina

Vučić će biti zauvek zapamćen po ovom potezu koji je povukao.Ivica je tu samo sporedna figura. Kako vreme bude prolazilo razilčito će biti tumačeno. Boris ovo nije mogao da uradi,verujem da nije ni hteo. Vučić,Nikolić i cela ta frakcija SRSa nikad ne bi podržala iz opozicije ovako nešto. Zato su morali i biti na vlasti. Mislim da je ovo nekao i pravedno. Lično mislim da Srbija neće s ovim mnogo dobiti ali da je odbila da bi mnogo gubila i izgubila. Vučić je to parvilno izračunao i ovo mu računam kao prvi pozitivan poen u njegovom bavljenju politikom koji je postigao za dobrobit Srbije. Naravno,ovim se trajno kvalifikovao,kao pokojni Djindjić kad je isporučio Miloševića. Sačuvaj ga Bože da mu se isto ne desi. Svi koji mu prete SMSom treba lo bi da odmah budu kažnjeni i pohapšeni. Imaju pravo da protestvuju,nemaju pravo da prete. Sve ih pohapsite,odmah.Preko toga se ne sme preći. Ja volim svoju zemlju i želim joj dobro. Mi kao DS treba da osudimo kretene koji prete i podržimo ono što je dobro za Srbiju.

EX SRBENDA

pre 11 godina

kome je stalo do kosova i oni koji su sa imemom i prezimenom poslali pretece poruke pod hitno im obezbediti da zive na kosovu po mogucnosti u drenici.podrska vladi.

žika

pre 11 godina

Nikada nisam bio za Vučića ali ga sada podržavam i odajem mu priznanje, na svemu što je dosada (kao naprednjak) uradio, a zna se kome sve ovo smeta.Napred.Smrt fašizmu sloboda narodu.

Maki

pre 11 godina

Izgleda da se pokušava probuditi nacionalizam i netolerancija. Molila bih sve ljude da dobro razmisle i sete se čemu nas je to sve odvelo.

salajko72

pre 11 godina

zaista bruka sa ovim pretnjama Vucicu,mi odavno nemamo vojsku na kosovu zbog lose vodjene politike predhodnih vlasti,ovo je najbolje moguce resenje sto smo mogli dobiti i to treba da se zahvalimo Vucicu koji je insistirao na ovim uslovima

Maja Marijana

pre 11 godina

Protivnik sam svake vrste nasilja i pretnji. Smatram da to nije u redu, pogotovo namera SRS jer ovde se govori o iskorišćavanju i manipulaciji građana radi postizanja jeftinih političkih poena.

Toure

pre 11 godina

E ovo stvarno nema smisla...evo od mene jedna poruka podrške: BRAVO Vučiću! Konačno ova zemlja može da se okrene sebi i putu ka EU, bez dodatnog tereta.

gojko (.)(.)

pre 11 godina

Pomocu triangulacije i IME i broja pronaci svakog od ovih koji prete i osuditi ih prema zakonu. To sve moze da se pohapsi do zore. Puna podrska Aleksandru Vucicu i samo ostanite tako hrabri, dosledni i pametni kao do sada. Ne dajte se, potrebni ste i nama i nasoj deci.

Alexandra

pre 11 godina

Sramnota je da se u jednoj demokratskoj drzavi desavaju ovakve stvari. Ko preti prvom potpredsedniku Vlade, preti i celoj naciji, a takvog nekog treba sankcionisati. Vucic je se dosada borio za interese Srbije i Srpskog naroda, dobio je i priznanje za coveka godine, sto je verovatno nekome zasmetalo. Ali ti koji prete velikom coveku, su samo piuni u igri i nemaju sanste protiv najpopularnijeg politicara u Srbiji.

Slamka, brvno, ono-ovo

pre 11 godina

...ali kad vidim te srbe koji su pobegli u srbiju ,i kada vidim njihovu bahatost , prosto mi bude zao onih sto su ostali na svetoj srpskoj zemlji na milost i nemilost onih divljaka u koje se kune evropa .
p.s. neznam dali sam pogodio poentu ali verujte da mi je lakse .
(olli, 20. april 2013 20:06)

Nisi pogodio, samo si pokazao da si još jedan od mnogih sa stereotipom o Srbima, koji su s Kosova došli s basnoslovnim bogatstvom. Ili o onim iz Hrvatske. Ili Bosne. Ili 'you name it'. Zavisi o čemu i kome je reč.
Poanta je u tome, da su vam ti ljudi dobri dok stoje u redovima za humanitarnu pomoć i žive u udžericama. Čim se malo trgnu i oporave, već su lopovi, bahati i sl.
Ko radi taj i ima, a ko ne, tome je bahatost ovih drugih kriva, je li tako?

Srdan novorodeni

pre 11 godina

Vucicu ne daj se ti si jeda od boljih u Srbiji branis srbe i ako oni to ne shvataju upisao si se u istoriji Srba bog ce ti naplatiti S amo Sloga Srbina Spasava slava vama tebi i Dacicu!

ExDS

pre 11 godina

@Goran Leskovac

Ti kao razumeš politiku... Srbima na Kosovu je ovim sporazumom garantovana bezbednost, ne može nam više niko narušiti etnički sastav tamo gde smo većina... za privredni razvoj, obrazovanje, zdravstvo sami odlučujemo...

Bogdan

pre 11 godina

Kakvi su pacenici ti sto salju poruke, to je strasno.
Ja da se pitam, pohapsio bi ih sve. Ionako nije problem putem broja saznati koja je osoba slala, ako se naravno ima volje za tako necim.

Ivica

pre 11 godina

Ovo je stvarno van svake pameti da se ovako postupa prema jednom premijeru i vice premijeru ipak oni nisu nizasta krivi samo su pokusali da urade najbolje za nas sto su i uspeli !

eee

pre 11 godina

stvarno mi nisu jasne pretnje! Ljudi se trude, da izvuku najbolje iz svega, jer da se ne lazemo, ne mozemo protvi 2/3 sveta! Sada su ostali na potezu (pre svih EU, da vidimo da li nas stvarno vuku za nos, ili ce ovo biti jedan pravi korak napred ka famoznoj EU (jesam protiv toga, ali ako vecina odluci da se ide tim putem, podrzacu))!
- U nadi da nas cekaju bolji dani!

P.S. Jeste da nam je cela istorija dole na Kosovu i Metohiji... Ali ljudi, gledajmo realno! Sta bi radili sa 2 miliona Albanaca u Srbiji!? Jeste bolan korak u nasoj istoriji... Ali dajte da spasavamo ono sto se spasiti moze! Ja jesam nacionalista, volim ovu zemlju, kako bi neki rekli 'patriJota", ali trenutno stanje je takvo, da mi od svega, mozemo samo da dobijemo 2 miliona nezadovoljnih Albanaca, i nista vise (ako guramo pricu, da Kosovo MORA ostati u nasim granicama)! Dajte da poguramo napred, ovo sto je ostalo od Srbije, da zaposlimo narod i tako to...

Portokalada

pre 11 godina

Da covek ne poveruje kakvih sve ljudi ima. ovo je bruka za nas narod Puna podrska Vucicu. Kako bre mozete da pretite porodici aman. Pa nista vama na zao nisu uradili. BRUKE

MilanJ

pre 11 godina

Nisam pristalica ni Dačića, ni Vučića, ali veoma poštujem sve što rade proteklih 9 meseci... Naročito potpisivanje sporazuma u Briselu!
Danas je jedna na sajtu jedne dnevne novine objavljen letak sa Dačićevim brojem i poslao sam poruku...
BRAVO, ZA POTPIS i svest da SRBIJA, ipak, MORA NAPRED!
Nije mi drago što ove stvari danas završavaju Dačić i Vučić, a nije moja (bivša) DS još pre 8 godina, ali bolje ikad nego ikad!

Sloboda

pre 11 godina

Vučić je javno izneo da je u prošlosti grešio, bio je mlad i poslušan Šešeljev kadar. Danas je preuzeo višestruku
odgovornost za Srbiju. Kako bi sebe rasteretio, neka počne, već jednom sa izgradnjom institucija ove Države. Valjda
postoji neka "kosmička pravda" da mora kroz sve ovo proći.
U svakom slučaju čestitke na hrabrosti i Dačiću i Vučiću.

Lorelaj

pre 11 godina

Pa ispada da bolje prolaze mutivode, neradnici i kukavice od hrabrih ljudi koji se, bez obzira na sve posledice koje to moze doneti, hvataju u kostac sa problemima koji nas godinama muce! Ovakvo ponasanje, ma o kome god se radilo, je za svaku osudu! Eh, zemljo Srbijo!

Ronin

pre 11 godina

sporazum koji je postignut je jedino sto se u ovom casu moglo izvuci svi oni koji prete smrcu nisu normalni ili su se sklonili u inostranstvo i odatle laju lako je tudje zivote staviti na kocku bas njih briga za srbiju i srbe
(mungos, 20. april 2013 16:07)

Ti što laju izgleda da nisu načisto sa sobom, mada opet bolje da bude u pripravnosti, ko će ga znati, svakakvih ima danas.

bata

pre 11 godina

Pa neka prete,znaci treba drzava opet da poklekne pred tim kriminalcima i profitasima?Treba biti odlucan i raditi u interesu vecine a ne manjine.Imate vlast i moc u svojim rukama,nema odustajanja,inace se ovde reda nikada nece napraviti.Uhapsite one koji prave nerede i ugrozavaju zivote,ne samo vas polticara vec i naroda.Narod je zbog takvih ugrozen vec odavno,a i dan danas ima gledate kroz prste,iako se javno izrazavaju i prete,znaju se imenom i prezimenom.Zasto cutite i odobravate to,treba da znate da su oni opasnost i za vas,ne samo za neke druge.Budete li nastavili sa tom politikom,ojacacete one koji ce sutra i na vas da udare,a to su stetocine za drustvo i sa takvima nema i nece nikada biti napredka Vucicu i Dacicu,osim ako vama to odgovara i vi ih podrzavate i hranite.Obracunati se sa takvima,krajnje je vreme,jer su oni prepreka postovanju ljudskih prava i lepse buducnosti,u aps sa njima i na rad da osete kako se lebac zaradi.Znate vi odlicno ko stoji iza svega toga,nisu se oni stvorili iz nicega i tek onako bez veze.Vecina medju njima treba da odgovara zbog raznih kriminalnih radnji i prevara,radite svoj posao i sutra ce svi mirnije i lepse spavati.Nije njima stalo do Kosova,vec profita koji ce izgubiti.

Cvetkoviceva

pre 11 godina

@(Vesna, 20. april 2013 17:09)
Draga Vesna, ja nisam ni za jedne, a ni za druge. Ali plakate u Novom Sadu, su lepili licno aktivisti demokratske stranke, radili su negativnu kampanju u maju mesecu, pa im se obila o glavu i evo sada to rade i u Vojvodini. A ovo su ozbiljne pretnje, jer sirom Srbije mozete na trgu dobiti broj telefona Vucica i Dacica, sramota velika za ovu zemlju, sto imamo takve politicke stranke. Sto takvim ponasanjem narusavaju mir i ugled velikim politicarima kao sto je Aleksandar, koji se bori za ovu zemlju, koji nije izdao Kosovo ni u jednom jedinom trenutku. Cak se i Taci oglasio kako je Srbija dobila nazalost dobru ponudu, a vi svi osudjujete coveka koji radi valjano za svoju zemlju. Bitno je da se prica nesto, ali sta, to nije bitno.

Polonez

pre 11 godina

Ovo je velika sramota, treba uhapsiti sve inicijatore ove akcije. Puna podrška za Vučića, ovo su ozbiljne pretnje ali siguran sam da će ih on hrabro izdržati.

orden

pre 11 godina

Pa manijaka i kukavica ima svuda i uvek.Oni bi pretili i Obami jer su nesposobni da bilo šta u životu urade,pošto ih u svemu neko sprečava.Jadni li su to heroji.

Bjanka Linzern

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,da i dalje u Srbiji nije na ceni trud,zalaganje,rezultati,osecaj za dobro,postenje i zelja za bolju buducnost,te da sve ovo nailazi na odbacivanje,pretnje i osporavanje.Na pogresnog ste se nameracili,a te koje slusate i cije instrukcije sledite,verujem da cekaju ogromne kazne.

Vesna 80

pre 11 godina

Da li ćemo shvatiti da mnoge odluke predstavljaju kompromis? Smatram da su posao uradili na najbolji mogući način, samo bih volela da se ljudi osvrnu i razmisle o budućnosti.

EVROPSKI SRBIN

pre 11 godina

Maksimalna podrška državnom vrhu da vode realnu politiku u interesu svih građana Srbije i ostvare saradnju sa EU i SAD..

Najveći protivnici sporazuma u Briselu su Albanci ULTRANACIONALISTI (koje finasira svetski ratni lobi i svetska narko mafija) i koji zagovaraju etničko čisto Kosovo..
Takvi pišu na srpskim portalima, lažno se prestavljajući kao "veliko-srbi", a koji se protive saradnji i suživotu Albanaca i Srba na KiM, kako bi se stvorili uslovi za sukobe i "kosovsku oluju"..
Čak su i finansirali i neke tzv "velike srpske patrijote" da na portalima pišu da je Srbija protiv EU, a i da prete Vučiću i Dačiću..

ana

pre 11 godina

Pa ne znam kako ne razumete,da moglo je bolje pre 15 godina,ali tada su i Milosevic I Dacic,ostali politicari kao i 99 posto gradjana Srbije mislili da je to malo. Sada smo dosli do toga da je OVO maksimum. A za ovo nisu krivi ni VUCIC NI DACIC NI TADIC NI MILOSEVIC, jednostavno se promenila situacija,promenio se polozaj i smanjio uticaj i moc Srbije. I mislim da niko od vas nema prava da osudjuje i pominje devedesete.

Panika

pre 11 godina

Meni ovaj sporazum izgleda bas kao priznavanje kosova ali o nikakva odluka ne moze biti doneta bez cele skupstine. Pa nema potreba za panikom.

crea

pre 11 godina

Ima svuda ljudi kojima odgovara anarhija i bezakonje. Tamo gde je i jednog i drugog više, i oni su brojniji. Pitam se samo koliko ima američkih, nemačkih, francuskih "patrijota" koji bi pretili smrću Obami, Merkelovoj...

Ljubomir Petkovic

pre 11 godina

Hej posle 67 godina javasluka u nasoj lepoj Srbiji ti koji vam prete misle samo na sebe i ja ne znam dokle ce drzava Srbija da tolerise takav bezobrazluk primitivaca jer su oni imali sansu da poprave situaciju sa Kostunicom ali nisu. Kkaze jedan kriticar sa Kosova nemaju zavoj a vi tvrdite da na dan kosta Srbiju to Malo Srba 500,000Eura pa gde je toliki novac?
Nije cudo da se finasiraju takvi ljudi koji samo stete Srbijii mladjim generacijama vec mnogo godina, a ljudi sa Kosova kupuju po dva stana u Beogradu imaju duple plate i prave vile po Srbiji. To mora da bude kraj Titovih i Milosevicih hipokrata, koji samo rade da napakoste narodu zato se nadam da ce te zavrsiti posle Kosova treba vam mnogo zatvora, i mozete da napravite i puteve i bolnice da se srce operise u Srbiji od novaca koje pokradeno od drugog svetskog rata jedan je kralj a u Srbiji ih ima hiljadama i dok Srbija ne vrati imovinu oduzetu i Kraljevinu sto pre treba ce nam sto godina da stignemo Scandinaviju nazalost! Ako ste pravi Srbi vratite nasim ljudima oteto i neka i vas prijatelj Dodik dokaze da nije komunista i prizna Kraljevinu Srba onda dobijate nazad sve kraljevine na nasu stranu.
Pozdrav iz Scandinavije kraljevine Norveske!
Ziveo nas Kralj i Srbija!

druga Jelena

pre 11 godina

Posle dugo vremena, kad sam cula da su se nesto ipak dogovorili osecala sam se kao da sam na boljem mestu. Dugo smo mi glasali za Evropu, to ne znaci da cemo da zaboravimo na Srbe na Kosovu, naprotiv. A ove brojeve treba kazniti, ako hoce nesto da izjave ima pametnijih nacina.

sanjica

pre 11 godina

Niko ne treba da trpi uznemiravanje...niti ce ti postupci promeniti nesto, mozemo samo da jos vise srozamo vec ionako lose misljenje koje svet ima o Srbima. Nazalost, narod treba da trpi zbog postupka pojedinaca.

Ana

pre 11 godina

Draga Cvetkoviceva, meni se cini ipak da sam ja za jedne , a ti za druge!
(Vesna, 20. april 2013 18:41)

Draga i jedna i druga, mislim da ovde sada zaista nije vreme ni mesto za stranacka prepucavanja. Ovde se radi o pretnjama upucenim dvojici politicara koji su, sta god ko mislio o njima, dali sve od sebe da pokusaju da stave tacku na uzas koji vec dvadeset i vise godina prozivljavamo. Hvala im zbog toga.

djokica

pre 11 godina

Srbi pod oruzjem na jugu i sa obe strane administrativne linije razdvajanja..
Srbi pod oruzjem u Crnoj Gori... bice III. svetskog rata.. a gde bi inace i poceo ako ne na ovim prostorima
kakav Iran, kakva Sirija, kakva Koreja... Srbi odlucuju gde i kada... svi koji tako ne misle, istoriju ne poznaju.

Cezar

pre 11 godina

Nikom ne možete pretiti a da ne snosite zakonske konskvence. Pretnje treba shvatiti ozbiljno a one koji prete treba hapsiti i procesuirati. Podstrekače na pretnje treba isto tako procesuirati. U ovoj zemlji suviše se preti zato stop pretnjama a tužilaštva i policija da rade svoj posao.

Drugi život

pre 11 godina

Osuđujem pretnje svakome!
Mali problem je u ovim fotografijama, koje pretnje čine "asinhronim" sa događajima u Briselu i ovom pričom.
Kao kad se puška pojavi u prvom činu predstave - mora da pukne u poslednjem.
Ili možda postoji neka dublja pozadina?
Reklo bi se da Vučić i Dačić sada prolaze kroz iskušenje i drugu priliku koju su dobili. Nešto kao ovo: http://www.youtube.com/watch?v=PDitUVMMzE0

Gordana Goca M.

pre 11 godina

Kako bre neke da nije sramota, nikom ne sme da se preti smrcu, ko god bio, prvo nije humano i moralno a pokraj toga nije ni zakonito. Mislila sam da smo evoluirali iz doba kada je vladao haos ovom zemljom i kada je ovako nesto bilo svakodnevnica, ali sam izgleda pogresila.

eu

pre 11 godina

jedino što je istina je da se više nije moglo postignuti.i da se podpiše je nabolje za srbiju.sve ostalo nije istina.to defacto znači da je kosovo priznato od strane srbije.a sad da se ne kaže istine srbskom narodu to nije dobro.zna se da nisu ni albanci ali niste ni srbi oni koji možete uslovljavati.sve se radi kako kaže eu i nato.trebali ste u sa nama u sloveniji u eu i u nato u devetdestima i sad bi bili u sasvim drugim okolnostima.istina je da eu takva kakva je nije ok ali bez nje bilo bi i puno slabije.propale su več irska,grčka,island,kipar,španjolska i opet žive dosta dobro.pozdrav svim prijateljima iz srbije i nadam se da srbija ,bosna,crna gora i makedonija što prije dodjete u eu.

TIGAR

pre 11 godina

Niko nema pravo da nikog napada,ugrozava,preti,itd…ocekujem brzu reakciju nadleznih organa na napadace koji su sebi dopustili mnogo i preterali u svemu ovome.

Sladjana

pre 11 godina

"Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je Vučić. Ocigledno je da to nekima itekako smeta.

Perica

pre 11 godina

Ljudi su izvukli maksimum iz ovih pregovora. Srbi na Kosmetu ce imati visok stepen Autonomije. Dakle, svoje Opstine, sudstvo, policiju, zdrastvo i skolstvo. Mislim da smo odbili ovu ponudu, sledeci put bi dobili jos i manju.

smakevic

pre 11 godina

Državni organi moraju pod hitno da reaguju povodom pretnji koje su upućene premijeru i najvišim državnim funkcionerima. Zar smo udarili jedni na druge?! Puna podrska Vucicu i neka zna da nije sam.

Cecika

pre 11 godina

Sacuvali smo sta se sacuvati moze i zaustavili Srbiju od daljeg rasparcavanja (barem se nadam), dobar posao Dacicu i Vucicu. Svaka cast Dacicu i Vucicu na borbi, doslednosti i istrajnosti u odbrani srpskih interesa! Jedino su oni posle 15 godina stajanja u mestu imali mu.. da konacno postignu neki napredak i urade nesto konkretno po pitanju Kosova.

Urke

pre 11 godina

Svaka cast za borbu u ime naroda!Nije bilo lako ispraviti sve brljotine prethodne vlasti!
A svi Vi sto kritikujete Dacica i Vucica i ostale, ja vas pitam, dal biste Vi bolje nesto znali da uradite? Sta bre pisete kojekakve gluposti? Problem sa Kosovom je morao da se resi vec jednom i u ovom momentu je ovo bilo najbezbolnije resenje. Da je potrajalo samo bi jos gore bilo i za par godina bismo bili prinudjeni na nesto mnogo gore.

PLAVA SHEHEREZADA88

pre 11 godina

Ako izgubimo Vucica, izgubili smo Srbiju, izgubili smo jedinog pravo coveka i borca za narod, za nasu zemlju koji trosi zadnji atom snage za bolju Srbiju, uspesniju i naprednu zemlju. Narod to treba da ceni i postuje i da se dici svojim potpredsednikom, njegovom sposobnoscu, uspehom i borbom za bolje sutra!!!

REALNI EKONOMISTA8

pre 11 godina

Treba svi da se ponosimo kakvog potpredsednika imamo, jer samo uz njega smo sigurni i sa takvim covekom Srbija ne moze propasti, moze samo da napreduje, postenim i odgovornim radom, kojim je samo Vucic do sada mogao da primeni, i kao takav covek koji misli na sve samo na sebe ne!

MALA MALENA88

pre 11 godina

Pohvatajte sve ljude (odnosno neljude) sa takvim pretecim porukama i recima, zasluzuju najgoru kaznu, sprecite to, kako se usudjuju da se tako ophode prema Vucicu!!!

make

pre 11 godina

"Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je g-din Vucic i ja mu potpuno verujem.

smakevic

pre 11 godina

Radikali su danas u Beogradu delili Vučićev broj mobilnog a oni koji mu šalju poruke ne stide se čak ni da se predstave. Pa zar nemaju sta pametnije da rade?! Sram da ih bude

nesa usa

pre 11 godina

Ne cude me tolike pretnje kad se Vucic zamerio tolikom ljudima - tajkunima, mafiji i svim Srbima koji su mislili da ce Kosovo ostati srpsko. Srecom, ima svu policiju uz sebe.

NS

pre 11 godina

Preteće poruke koje dobija Aleksandar Vučić znak su da je potez koji je u Briselu povučen (potpisivanje Sporazuma) dobar. Ti koji prete žele slabu i izolovanu Srbiju, Srbiju mraka i bezumlja. Sam Vučić je nekada bio deo tih snaga, ali se, bogu hvala, izvukao i danas vodi dobru politiku. Potpisani Sporazum smiruje situaciju u regionu i otvara perspektive Srbiji. Potpisani Sporazum ne garantuje samo bezbednost Srbima na Kosovu, nego Srbima u Srbiji daje nadu da imaju budućnost.

Vlajkov

pre 11 godina

Secas se kad je jednom tvoj politicki otac rekao : "ako neko ovih dana vidi Zorana Djindjica...." Sta je to bilo? Ko je takve pretnje uveo u svakodnevni politicki recnik Srbije?

JD

pre 11 godina

E tako to izgleda kad se metode koje ste koristili okrenu protiv vas gospodo ex radikali...
Sad je to "monstruozna kampanja" a do juce ste radili to isto. Pre nekoliko dana smo od vas u Novom Sadu mogli da cujemo slican recnik i onda vam je to bilo u redu?
To je sve samo dokaz vaseg nevidjeno licemernog ponasanja.
Sta reci, osim sacuvaj nas Boze od presvucenih i nasminkanih radikala.

IstinaIsGood

pre 11 godina

Aj ne lazite sada hocete da prikrijete da je, POTPISAN LOS SPORAZUM. Pitali su vas sta zalite, ali vi ste nesposobni da bilo sta smisleno napisete. Srbija nije bila nikada jaca a Evorpa i Amerika nikada slabija. Drugacije je bilo za Slobino vreme, tada je trebalo uci u NATO i pristati na sve zahteve (tada ih skoro i nije bilo ) a ne voditi rat i Srbija bi imala celu Jugu pod nogama. Ne umete bre nista, rade vas ko volove ovi svetski hostapleri, samo se pravite vazni (i Vi a tek onaj nesposobni maneken Tadic), a nemate pojma sa zivotom.

vlada milic

pre 11 godina

Sramnota je da se u jednoj demokratskoj drzavi desavaju ovakve stvari. Ko preti prvom potpredsedniku Vlade, preti i celoj naciji, a takvog nekog treba sankcionisati. Vucic je se dosada borio za interese Srbije i Srpskog naroda, dobio je i priznanje za coveka godine, sto je verovatno nekome zasmetalo. Ali ti koji prete velikom coveku, su samo piuni u igri i nemaju sanste protiv najpopularnijeg politicara u Srbiji.
(Alexandra, 20. april 2013 18:10)

tako niste pisali i govorili dok ste tako pretili Zoranu Djindjicu i Borisu Tadicu i vikali isto to sto se sada vice vucicu. napisite i recite bar jednom da vam je zao sto ste nekada bili kao ovi sto sada prete i izvinite se porodici Djindjic jer sada vidite kako je njima bilo dok ste vi to njima radili

Demetra

pre 11 godina

Ovo je dokaz koliko je Srbija zagazila duboko u kriminal, kada prete smrću Aleksandru Vučiću. Neka ovo bude samo podstrek gospodinu Aleksandru Vučiću da se izbori protiv srpskog podzemlja, i ljudskog šljama koji je još uvek u BIA ili VOA koji štite najveće srpske mafijaše.Normalnom čoveku ne bi to palo na pamet. SRS,Obraz,DS, Dveri , DSS su ekstremističke i separatističke stranke koje rade protiv građana Srbije, gledaju isključivo sopstveni interes. Građani su ponosni na Aleksandra Vučića, cene vaš trud, i brigu za narod.

ljudi bez morala

pre 11 godina

Eh, kad bi se ovi sto se zgrazavaju nad pretnjama smrti Vucicu isto tako zgrazavali i nad pretnjama i batinama koje dobija Ceda Jovanovic i drugi gradjani, Srbija bi bila sasvim drugacija zemlja. Ne bih dao ni pet para za sav vas moral.

bugi

pre 11 godina

svaka cast na sporazumu,pa i da je i na papiru priznato kosovo pa sta,ionako nikada ne bismo mogli nikada ni da vratimo tu teritoriju,niti albanci mogu biti pod nasom kontrolom,cemu zaludjivanje da cemo imati nesto sto nikada necemo imati,srbi su dole dobili autonomiju sto je veliki uspeh ove vlade,,,svaka cast sto ste resili veliki problem

Mladjan

pre 11 godina

Kada uradis nesto lose za ovaj narod, ne valjas, kada uradis nesto dobro, opet ne valjas, daj vise uzmite se ljudi u pamet, i to vi koji saljete pretece poruke, da li zelite da zivite u Evropi ili u Srbiji, zapitajte se, i krenite da mislite dobro za svoja pokolenja. Kosovo je i dalje nase, ucicemo u EU i idalje ne valja, sta hocete vise???

Gramzivost i pohlepa

pre 11 godina

'99 smo imali opciju da dođu samo posmatrači, to smo odbili
iste godine su nas bombardovali i morali smo da povučemo vojsku, policiju i institucije sa Kosova.

2003 smo imali ponudu da Kosovo dobije veću autonomiju i da vojnici KFOR-a ostanu duže od potpisanog sporazuma.
Naravno odbili smo i Kosovo je proglasilo nezavisnost a KFOR je tamo i danas.

Danas kada je preko pola država sveta priznalo Kosovo i uskoro treba da uđe u UN, a sa tim dobije i mogućnost da bez problema učestvuje u sportskim, kulturnim i političkim dešavanjima mi i dalje tražimo da je Kosovo samo naše (a tamo 95% stanovništva se protivi zajednici sa Srbijom)

Šta god da smo dobili možemo da se radujemo.

Raseljen sa KiM

pre 11 godina

Slabići prete, oni koji nikada ništa pozitivno nisu uradili za Srbiju. Znam Aco da Kosovo nikada ne bi priznao i zato imaš moju punu podršku danas kada se odlučuje o budućnosti svih građana Srbije.

nacionalista ukljucenog mozga !

pre 11 godina

ej nisam glasao za vucica i tomu za radikale sam i za seselja u stvari sam nacionalista i sve naj gore kako bi me na ovom forumu okarakterisali ali nemoj niko da preti VUCICU COVEK JE URADIO SVE STO JE MOGAO i to je to !

beogradjanka

pre 11 godina

Uopste ne sumnjam da je istina da mu stizu pretnje. To su usijane glave koje svoje frustracije izrazavaju na sve moguce nacine. Ipak, ima i opasnih ljudi, opasnih organizovanih grupa i Vucic, Dacic i svi ostali moraju da budu vrlo oprezni i da im se obezbedjenje podigne na najvisi moguci nivo.

Ludvig Van Betoven

pre 11 godina

Zalosno je sto se ovo radi coveku koji se najvise zalaze za Srbiju!Ne treba dozvoliti da prodje kao Djindjic,niko ga nije razumeo,a sada svi kukaju za njim!

miroslavw

pre 11 godina

Covek je uradio najvise za Srbiju i sad mu neko preti!! To su sve Srbende koje nisu nista uradili za svoju zemlju, nego bi sve na pljackanje i silu da rese! Nadamo se da nisu jaci od drzave..

JA

pre 11 godina

Ja sam glasač i član LDPa. Sigurno će me sad mnogi napasti. Sve što želim da kažem jeste da OSUDJUJEM svaki napad na Vučića, Dačića i ostalih. On je pre svega otac i čovek!

DjordjeCvarkov

pre 11 godina

Ko moze da posumnja u Vucicevu ljubav prema zemlji i narodu. Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da u ovakvoj situaciji bolje nije moglo

Unhappy

pre 11 godina

Kosovo je izgubljeno jos po zavrsetku drugog svetskog rata kada je Tito zabranio izbeglim Srbima da se vrate na Kosovo, a srpsku imovinu podelio albancima. Gde su tad bile mudre srpske glave da brane prava srpskog naroda. Sami smo sebi ovo uradili i niko nam drugi nije kriv za to sto su mudre srpske glave izdale Srbiju zarad funkcija.

интереси запада

pre 11 godina

Радикалска реторика,али Вучићу народу се мора објаснити шта је ту шта,а не белосветски медији су прогласили то као свршену ствар да је Србија признала Косово.Наравно западу је то било потребно како би се наставио процес признавања Косова,који не само да је стао него неке државе су најавиле могућност и повлачења тог признања.

Srdan novorodeni

pre 11 godina

Vucicu ne daj se ti si jeda od boljih u Srbiji branis srbe i ako oni to ne shvataju upisao si se u istoriji Srba bog ce ti naplatiti S amo Sloga Srbina Spasava slava vama tebi i Dacicu!

Kosarkas

pre 11 godina

Svaka cast za hrabrost g-dinu Vucicu. Siguran sam da je u ovom trenutku izvukao najvise sto je mogao.
On za mene nije izdajnik.
On je za mene HEROJ!!!

Vesna 80

pre 11 godina

Smatram da je do sada gospodin Vučić uradio sve što je u njegovoj moći da dobije što bolju ponudu. Zato su po meni ove pretnje izraz primitivizma.

branka v.

pre 11 godina

Zasto mi Srbi kao narod nikada ne mozemo da budemo jedinstveni? Nasa vlada se stvarno trudila oko ovih pregovora, i ne bi prihvatili sporazum da nije dobar.

precanin

pre 11 godina

Dacicu i Vucicu, Vi niste normalni, kome se pravdate, Jaksicima, Ivanovicima ? Ako im se ne svidja neka zive gde im je volja, ali sverca nece biti vise !? To njih boli !!!

IvanNS

pre 11 godina

Nemoj da se brines g.Vucicu ti sto ti prete su polu svet ,u ovome sto ste juce uradili ce vas svaki normalan gradjanin Srbije podrzati,pa i ja koji sam Vas uvek kritikovao.

Cosic

pre 11 godina

Pa ko je taj "heroj" nek se javi,pa zar 7 milijona da bude veciti taoci nekoliko kriminalaca.Da li se to bune oni koji zive po enklavama Kosova i Metohije ili oni koji primaju u fiktivnim firmama za isti posao realne plate uz kosovski dodatak. Bravo za Vucica da ne pozvase njega, ko zna sta bi potpisao Dacic?

Vladan

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu i Dacicu za iskazanu hrabrost. Konacno da se problemi resavaju. A za ove pretnje...bedno i jadno. "Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i da kamenjem gađaš svakoga psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj." – Dostojevski

expert

pre 11 godina

Narode, digni glas, osudi pretnje, zastiti Vucica, oslobodi se tiranije...duzni smo to nasoj deci i njihovoj buducnosti. Jer, ovi sto seju strah i pretnje ne misle dobro nikome. Resimo ih se svi zajedno. Hajde opozicijo, sada vam je sansa da pokazete da ste i vi hrabri i da necete dozvoliti da nas vrate u neka zla vremena. Napred Srbijo!

Toure

pre 11 godina

E ovo stvarno nema smisla...evo od mene jedna poruka podrške: BRAVO Vučiću! Konačno ova zemlja može da se okrene sebi i putu ka EU, bez dodatnog tereta.

YYYYY

pre 11 godina

(Avangarda, 20. april 2013 15:46)

E upravo sada vidite u sta se nase drustvo pretvorilo zbog dvadeset godina lose vlasti, lazni patriotizam na prvom mestu, podrzavam Vucica u nameri da to utisa jednom za svagda.

Nesa

pre 11 godina

Posto nemaju nikakve ideje niti plan za modernu Srbiju, ovi Radikali , DSS i ostala Srbadija hoce da izazovu gradjanski rat i da se svi medjusobno poubijamo. To je njihovo resenje, sede u Beogradu i samo kritikuju a isto tako su bili na vlasti i videli smo njihove rezultate.
Ako se nesto desi Vucicu,Dacicu ili bilo kome , to ce biti uvod u gradjanski rat i na kraju nas nece ni biti. Podrska Vucicu i samo napred! Cela Srbija je uz vas.

ExDS

pre 11 godina

@Goran Leskovac

Ti kao razumeš politiku... Srbima na Kosovu je ovim sporazumom garantovana bezbednost, ne može nam više niko narušiti etnički sastav tamo gde smo većina... za privredni razvoj, obrazovanje, zdravstvo sami odlučujemo...

Renata Nestorovski

pre 11 godina

Da nije bilo Vucica u pregovorima vremenom bi se i to malo Srba raselilo sa Kosova, to svi znamo.Sad poneki glume patriotizam, pretnjama sa telefona.

Cvetkoviceva

pre 11 godina

@(Vesna, 20. april 2013 17:09)
Draga Vesna, ja nisam ni za jedne, a ni za druge. Ali plakate u Novom Sadu, su lepili licno aktivisti demokratske stranke, radili su negativnu kampanju u maju mesecu, pa im se obila o glavu i evo sada to rade i u Vojvodini. A ovo su ozbiljne pretnje, jer sirom Srbije mozete na trgu dobiti broj telefona Vucica i Dacica, sramota velika za ovu zemlju, sto imamo takve politicke stranke. Sto takvim ponasanjem narusavaju mir i ugled velikim politicarima kao sto je Aleksandar, koji se bori za ovu zemlju, koji nije izdao Kosovo ni u jednom jedinom trenutku. Cak se i Taci oglasio kako je Srbija dobila nazalost dobru ponudu, a vi svi osudjujete coveka koji radi valjano za svoju zemlju. Bitno je da se prica nesto, ali sta, to nije bitno.

Cvetana

pre 11 godina

Trebalo bi da se pronadju oni koji su slali poruke i da odgovaraju.Ovo je udar i na drzavnog funkcionera i na drzavu,uostalom i na gradjane.

Jelena

pre 11 godina

A sta ste Vi ocekivali?
1. Niste raspisali referendum kao u svakoj demokratskoj zemlji da narod kaze i odluci o tome a ne da ga zaobilazite.
2. Nemate nikakvu osnovu pa cak ni pravnu da odlucujete o tome jer ste dobili 50% glasova na poslednjim izborima na kojima je izaslo 50% gradjana tako da ste prakticno dobili 25% glasova gradjana pa ni po kakvoj osnovi ne mozete odlucivati o sudbini jednog naroda.
3. Cinjenica je da nista konkretno niste uradili kada ste dosli na vlast i u situaciji kada manje drzave u EU ekonomski propadaju na racun vecih, vi zelite da Srbiju zakopate ulaskom u EU, kada Vi toleriste lopove iz svih stranaka i dozvoljavate im da i dalje budu na slobodi a neki cak i na funkcijama, kada rasprodajete i unistavate prirodne resurse umesto da ih sami koristimo i zivimo od toga, kada uporno izbegavate da uvedete jednostavna resenja koja bi dovela do preporoda drzave (ispitivanje i oduzimanje sve imovine koja nije stecena legalnim putem, da pustite gradjanima Srbije da rade, proizvode i prodaju preko interneta, legalizacija marihuane i procvat poljoprivrede, turizma i kulture sto bi dovelo do priliva ogromne kolicine novca u drzavu i naglog dizanja standarda svih gradjana) nije ni cudo sto gradjani Srbije sada jasno vide ko je njihov najveci neprijatelj i protiv koga se treba boriti.
Cela ova prica oko Kosova i EU je smesna jer svi znamo da je vecina protiv i da bez raspisanog REFERENDUMA nista od ovog nece biti priznato niti postovano od strane naroda !

EVROPSKI SRBIN

pre 11 godina

Maksimalna podrška državnom vrhu da vode realnu politiku u interesu svih građana Srbije i ostvare saradnju sa EU i SAD..

Najveći protivnici sporazuma u Briselu su Albanci ULTRANACIONALISTI (koje finasira svetski ratni lobi i svetska narko mafija) i koji zagovaraju etničko čisto Kosovo..
Takvi pišu na srpskim portalima, lažno se prestavljajući kao "veliko-srbi", a koji se protive saradnji i suživotu Albanaca i Srba na KiM, kako bi se stvorili uslovi za sukobe i "kosovsku oluju"..
Čak su i finansirali i neke tzv "velike srpske patrijote" da na portalima pišu da je Srbija protiv EU, a i da prete Vučiću i Dačiću..

Sloboda

pre 11 godina

Vučić je javno izneo da je u prošlosti grešio, bio je mlad i poslušan Šešeljev kadar. Danas je preuzeo višestruku
odgovornost za Srbiju. Kako bi sebe rasteretio, neka počne, već jednom sa izgradnjom institucija ove Države. Valjda
postoji neka "kosmička pravda" da mora kroz sve ovo proći.
U svakom slučaju čestitke na hrabrosti i Dačiću i Vučiću.

vegeta

pre 11 godina

@ Mnogo smo bolje dilove mogli da dobijemo bez i jednog opaljenog metka, ali nam se nije dalo.
(Ona, 20. april 2013 22:57

Mi jesmo imali mnogo bolji dil od ovog u rezoluciji 1244.
A problem je nasatao Brozovom zabranom povratka Srba na KiM posle 2 Svetskog rata.

Polonez

pre 11 godina

Ovo je velika sramota, treba uhapsiti sve inicijatore ove akcije. Puna podrška za Vučića, ovo su ozbiljne pretnje ali siguran sam da će ih on hrabro izdržati.

alo bre!!!

pre 11 godina

sta je problem? Pohapsiti sve do jednog, nije ih tesko locirati... zakonom je ovo jasni definisamo kao "ubistvo u pokusaju", po 5-10 godina zatvora i resen problem. ej bre, pa ovde neko preti ministru i potpredsedniku vlade!!! ej!!!

Milan

pre 11 godina

Nisam za Vucica i sadasnju vlast,ali radikali i kompanija su sa ovim deljenjem broja mobilnog,zaista presli granicu prihvatljivog ponasanja.

mungos

pre 11 godina

sporazum koji je postignut je jedino sto se u ovom casu moglo izvuci svi oni koji prete smrcu nisu normalni ili su se sklonili u inostranstvo i odatle laju lako je tudje zivote staviti na kocku bas njih briga za srbiju i srbe

dragana

pre 11 godina

Niko nije priznao Kosovo, niti izdao / prodao, sta god...Procitajte pazljivo tacku po tacku predloga sporazuma.. Sporno je sto se potpisuje da Srbija nece braniti Kosovu ulazak u EU. Pa, kako bi i mogla da brani? Srbija nije clanica EU, da bi mogla da brani, drugo, Kosovo ne moze u EU dok to ne aminuje SB UN, a to se desiti nece, jer ce to blokirati Rusija i Kina. Prema tome, ovi su tamo izvukli najbolje sto su mogli.. Jedino mi nije jasno, zasto se preti Vucicu?!

Jovica

pre 11 godina

Sacuvali smo sta se sacuvati moze i zaustavili Srbiju od daljeg rasparcavanja (barem se nadam), dobar posao Dacicu i Vucicu. Ajmo dalje!
Svaka cast Dacicu i Vucicu na borbi, doslednosti i istrajnosti u odbrani srpskih interesa! Jedino su oni posle 15 godina stajanja u mestu imali mu.. da konacno postignu neki napredak i urade nesto konkretno po pitanju Kosova. U ovom trenutku ovo je najbolje resenje, jer bez njega ne bismo imali nista, ni Kosovo, ni EU. Sad bar imamo neku sansu da idemo napred.
Pokazali su sta znaci srpski inat i upornost i da Srbija nije na prodaju!
A sad zeljno iscekujemo ironicne i zavidne izjave zutih!

Zigi014

pre 11 godina

Umesto da u ovako teskom momentu za Srbijubedemo svi slozni opet pocinju podele na partizane i cetnike,na pametne i na one koji samo pametuju a nemaju sa cime i nemaju argumente poput radikala koji su toliko jaki da salju anonimne sms poruke...

žika

pre 11 godina

Nikada nisam bio za Vučića ali ga sada podržavam i odajem mu priznanje, na svemu što je dosada (kao naprednjak) uradio, a zna se kome sve ovo smeta.Napred.Smrt fašizmu sloboda narodu.

ana

pre 11 godina

Pa ne znam kako ne razumete,da moglo je bolje pre 15 godina,ali tada su i Milosevic I Dacic,ostali politicari kao i 99 posto gradjana Srbije mislili da je to malo. Sada smo dosli do toga da je OVO maksimum. A za ovo nisu krivi ni VUCIC NI DACIC NI TADIC NI MILOSEVIC, jednostavno se promenila situacija,promenio se polozaj i smanjio uticaj i moc Srbije. I mislim da niko od vas nema prava da osudjuje i pominje devedesete.

siljo

pre 11 godina

kosovo je davno izgubljeno jos 45. kada tito nije dozvolio povratak srpskog zivlja na svoja ognjista posle 2. rata nego naseljavao izbeglice iz albanije

olivera

pre 11 godina

Nasilje u Srbiji je bilo a i ostaće u sećanju iz njiovog vremena,upravo tih koji sada prete.Srbija želi da ide napred u svetliju budućnost dostojanstveno upravo ovako kako nas predstavljaju Aleksandar Vučić i Ivica Dačić...

Mr Bean

pre 11 godina

Naša delegacija je izvukla najviše što je mogla za Srbiju u ovim pregovorima, a što se pretnji tiče, mislim da to Vučića ne zabrinjava!

Србин-патриота

pre 11 godina

Evo, ja volim Kosovo i Metohiju iznad svega, ali se stidim ovih KVAZI PATRIOTA koji su dno dna, i misle da su veliki Srbi ako prijete nekome, bilo kome! Fuj, kakvih bolesnika ima!

salajko72

pre 11 godina

zaista bruka sa ovim pretnjama Vucicu,mi odavno nemamo vojsku na kosovu zbog lose vodjene politike predhodnih vlasti,ovo je najbolje moguce resenje sto smo mogli dobiti i to treba da se zahvalimo Vucicu koji je insistirao na ovim uslovima

Konstantin

pre 11 godina

Strasno sta rade pa ljudi su napravili dobar sorazum u Briselu nisu mogli da traze da se Taci preda i da nama preda celo Kosovo kada su vlast pre 12 godina da ne spominjem koja predala, svi znamo ko je bio na vlasti kada je proglasena ne zavisnost !

Dimitrije

pre 11 godina

Gospodine Vučiću verujem da ste dali sve od sebe, pokazali ste da vam je interes Srbije i Srba na Kosovu na prvom mestu, pokazali ste hrabrost i odlučnost, izdržali ste sve pritiske i mislim da ste, po meni, uradili pravu stvar! Svakako da osuđujem pretnje, i prosto mi je žalosno da se jednom čoveku koji je toliko uradio za Srbiju preti na takav način!

Muzicar

pre 11 godina

Siguran sam da g-din Vucic radi sve sto moze za zemlju Srbiju.
U ovom trenutku sam siguran da je uradjeno sve sto se moze.
Pretnje smrcu su sramne i govore o onima koji ih salju.

Ivica

pre 11 godina

Ovo je stvarno van svake pameti da se ovako postupa prema jednom premijeru i vice premijeru ipak oni nisu nizasta krivi samo su pokusali da urade najbolje za nas sto su i uspeli !

Cica

pre 11 godina

Sada je potpuno jasno zašto nas svi ponižavaju i beže od nas,ko normalan hoće da saradjuje sa divljacima koji su jednog predsednika oterali u Hag,ubili jednog premijera a trećeg će koliko vidim da pojedu.Vi koji pretite ste Srpska sramota.

Alexandra

pre 11 godina

Sramnota je da se u jednoj demokratskoj drzavi desavaju ovakve stvari. Ko preti prvom potpredsedniku Vlade, preti i celoj naciji, a takvog nekog treba sankcionisati. Vucic je se dosada borio za interese Srbije i Srpskog naroda, dobio je i priznanje za coveka godine, sto je verovatno nekome zasmetalo. Ali ti koji prete velikom coveku, su samo piuni u igri i nemaju sanste protiv najpopularnijeg politicara u Srbiji.

Zoran

pre 11 godina

Pre svega moram da cestitam gospodinu Vucicu na ucinjenom u pregovorima, nisam ni sanjao da ce se meni ovo desiti, mislim da cestitam Vucicu sa kojim se politicki ne slazem. Ucinili ste jedino moguce i smatram da ste politicki sazreli i uvideli realnost i problema koje srbija ima. Isparvno je to da ste to potpisali Dacic i Vucic koji su ucestvovali u vladi i politici devedesetih koja nas je unistila. Nikako ne odobravam i grozim se pretnjama bilo koje vrste, a nikako pretnjom po zivot politicara. Pretnje dolaze iz onih grupacija koje ste Vi gospodine Vucicu stitili i na neki nacin podrzavali, mozda bolje reci i,ali razumevanjae za njih, dok ste bili u opoziciji i u SRS-u. Ovo vazi i za SPS i Dacica. Sada imate ministarstva sile i pravosudja i resite to po kratkom postupku, ko preti, odmah kod sudije i po skracenom postupku na duze vreme u zatvor da se glave ohlade i urazume. Pokazite politicku zrelost i rasvetlite politicku pozadinu atentata na premijera Djindjica, sa korupcijom je posle lakse, kada se politicko drustvo uozbilji i civilizuje. Zelim Vam dug zivot i uspeh u ciscenju ovih koji ugrozavaju bezbednost ljudi, pa bili oni i politicari.

cileopet

pre 11 godina

pa sta ste zapeli za radikale....to oni rade od devedesetih a vucic je njihovo dete i sam radio slicno. U svakom slucaju Vucicu skidam kapu...sazreo je u ozbiljnog politicara

Alek

pre 11 godina

"Prosto je neverovatno da političari tako grubo krše Ustavom zagarantovana prava građana, kada upravo oni treba da predstavljaju primer ponašanja i poštovanja zakonskih i moralnih principa", naveo je Vučević u saopštenju.

Ako tako stvarno mislite gospodine Vucevicu onda procitajte sta Ustav na koji se vi pozivate predvidja za one koji ucestvuju u otudjivanju drzavne teritorije.

Anci

pre 11 godina

Ljudi su izvukli maksimum iz ovih pregovora. Srbi na Kosmetu ce imati visok stepen Autonomije. Dakle, svoje Opstine, sudstvo, policiju, zdrastvo i skolstvo. Mislim da smo odbili ovu ponudu, sledeci put bi dobili jos i manju. Vi sto kukate po portalima Srbijo, dotakla si dno! Ostavke! izdali ste Srbiju!? itd...Treba da se stidite, niste prosli dalje od Beograda ili juzno od Kraljeva a baljezgate nesto, plus vam fol, zao srba na Kosmetu?. Srbi na Kosmetu su se odavno ne racunaju na zastitu Beograda, sami se godinama bore za svoj opstanak dole. Njima, svaka cast i kapa dole.

Vladimir

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu i Dacicu na njihovoj hrabrosti da okoncaju pregovore sa Kosovom.

Nisam mogao ni da sanjam da cu da kazem ovako nesto.

Sto se tice nepismenih primitivaca koji im prete (izdaico....), policija bi trebalo da se pozabavi time sto pre. Mi znamo da imaju tehnicke uslove da to urade.

djokica

pre 11 godina

Srbi pod oruzjem na jugu i sa obe strane administrativne linije razdvajanja..
Srbi pod oruzjem u Crnoj Gori... bice III. svetskog rata.. a gde bi inace i poceo ako ne na ovim prostorima
kakav Iran, kakva Sirija, kakva Koreja... Srbi odlucuju gde i kada... svi koji tako ne misle, istoriju ne poznaju.

JOE

pre 11 godina

Pa neka prete preko mobilnih jedino to i znaju i ako nisam za SNS i njihovog vodju,za ovo potpisivanje imaju samo pohvalu. Lepo je rekao Dacic ne moze ostatak Srbije biti taoc Kosova

MilanJ

pre 11 godina

Nisam pristalica ni Dačića, ni Vučića, ali veoma poštujem sve što rade proteklih 9 meseci... Naročito potpisivanje sporazuma u Briselu!
Danas je jedna na sajtu jedne dnevne novine objavljen letak sa Dačićevim brojem i poslao sam poruku...
BRAVO, ZA POTPIS i svest da SRBIJA, ipak, MORA NAPRED!
Nije mi drago što ove stvari danas završavaju Dačić i Vučić, a nije moja (bivša) DS još pre 8 godina, ali bolje ikad nego ikad!

Novo resenje

pre 11 godina

Covece! Ne, neka se povuku sa tih pregovora obojica i nek se pranadje neko drugo resenje, ako ga ima. Ako ne nek se odustane od te unije vise jednom za svagda.

BRATAC SAČULATAC

pre 11 godina

Ima svuda ljudi kojima odgovara anarhija i bezakonje.Samo ovo su gnjide, kukavice koji ni sami ne znaju kako da skrenu paznju na sebe. Ali ako su mislili da ce proci nekaznjeno grdno su se prevarili. umsto da cestitaju oni pribegli da se junace na ovakav sraman nacin.Postavljam samo jedno pitanje da li bi gradjani drugih zemalja pretili smrću Putinu, Medevedevu Obami, Merkelovoj bez posledica. Jadni ste i bedni,stvarno mi je zao sto takvi postojite.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Nije bitno da li je Kosovo u sadasnjem trenutku "izgubljeno" ili je "deo Srbije". To su sve nekakve apstraktne semanticko-metafizicke floskule koje nemaju bas nista zajednickog sa realnoscu. U istoriji ne postoji nista trajno i zauvek uklesano u kamenu. Ono sto je nekada bilo izgubljeno, sutra ce biti steceno, a ono sto je bilo steceno sutra ce biti izgubljeno. Kolo srece se okrece. Jedino sto moze trajno, zauvek i bespovratno da se izgubi to su ljudski zivoti.

Ono sto JESTE od sustinske vaznosti je:

- Da su nasi ljudi na Kosovu zasticeni od genocida (sto im ovaj ugovor itekako omogucava)

i:

- Da drzava Srbija nijednom svojom recju ili gestom nije izjavila ili sugerisala da dobrovoljno i bez prinude priznaje kvazidrzavu na svojoj teritoriji.

Sve ostalo resavace se u buducnosti, kako to sudbina bude htela i kako to bude moralo da se resava. Dacic i Vucic posadili su seme opstanka srpskog naroda na Kosovu (i ostatku Srbije), na cemo svi mi treba da smo im zahvalni.

A ove siledzije, huligane i kafanske nobelovce koje jedino da znaju da bacaju kletve i hrabro prete instant porukama, pod HITNO baciti pod mac zakona. Pa neka salju pretnje iz samice (ili iz ludnice), gde im je i mesto.

Hana

pre 11 godina

"Sve ratnik do ratnika" Gde je Nemanja Šarović bio kad je trebalo da se ratuje?Mami ispod suknje!Nemanja bio si simpatičan lik a sada si se ogadio mnogima za ceo život.

Mladjan

pre 11 godina

Neki jos uvek misle da su ovo devedesete... Halo ljudi, izasli smo iz mraka, cemu sada pretnje, kada ste sami hteli preko granice u Evropu, sada cemo biti deo evrope, a vi nikad zadovoljni.

lana

pre 11 godina

Ovo je već sramno. Niko od njih nije bio na Kosovu kada se branilo ali danas prete smrću zbog Kosova. Nije mi samo jasno da li stvarno mnogi nisu shvatili da danas nemamo mnogo izbora!

Portokalada

pre 11 godina

Da covek ne poveruje kakvih sve ljudi ima. ovo je bruka za nas narod Puna podrska Vucicu. Kako bre mozete da pretite porodici aman. Pa nista vama na zao nisu uradili. BRUKE

Panika

pre 11 godina

Meni ovaj sporazum izgleda bas kao priznavanje kosova ali o nikakva odluka ne moze biti doneta bez cele skupstine. Pa nema potreba za panikom.

Petar

pre 11 godina

ne volim nijednu stranku ali ovaj potpis je bio odličan potez!
a o likovima koji šalju preteće poruke dovoljno govori to koliko su pismeni. oni su najniža lestvica našeg i onako posrnulog društva!

Shone

pre 11 godina

Aman zaman...!! Nisam ni za Vučića ni za Dačića nikad glasao i nisu mi simpatični, ali ovo je nedopustivo! Iako mi nisu simpatični, mislim da su uradili jedinu moguću, relanu i normalnu stvar. U svakom slučaju, uradili su najbolje što su znali, u dobroj nameri i pošteno. Pretiti nekom smrću ... da ne pominjem pretnje deci i porodici.... nisko i kukavički. To ni mafijaši nisu radili. A da ne pričamo o tome da su te pretnje samo da bi se vlast osvojila ili bar cenzus prešao. Jadnici.

Che

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....

smarate

pre 11 godina

@zox
smarate vec sa tim spinovanjima o stanovima po beogradu, avionima i kamionima i sa tim "umiranjem od gladi" zbog srba na severu. da li je moguce da sns i uck otadzbinska uprava za spinovanje i muljanje ima samo ovako dosadne aktiviste?

miccca

pre 11 godina

Zalosno je i jadno drustvo gde se preti smrcu,ne bitno da li je to Vucic ili neko drugi!Vucic nicim nije doprineo,da bi mu se pretilo na ovakav nacin!Naprotiv ucinio je sve da ova zemlja krene napred,zajedno sa Kosovom i Metohijom!

Bojan

pre 11 godina

Oni koji salju poruke su sigurno manjina u Srbiji i samim tim ne znace nista. Ovog puta mora da pobedi pametna Srbija, moramo se okrenuti buducnosti, mladim generacijama. Zato napred prvi put smo na pravom putu.

mile kontraš

pre 11 godina

Zgadili su mi se više ovi radikali i razni drugi 'borci'za Kosovo.Puna podrška državnom vrhu.Osuđujem pretnje,hapsite huligane,pa u ćeliju sa sve Kačavendom!

eto tako

pre 11 godina

Mogao bih ja da budem pakostan i da ispisem ovde svasta nesto protiv Aleksandra Vucica a vezano za njegovu proslost, medjutim NECU. I uopste se zbog toga ne osecam lose, a ako moderator dozvoli, objasnicu i zbog cega:
UVEK mi je smetalo stalno to nekakvo stalno vracanje u proslost, od toga smo samo imali stetu. Ja sam se promenio, svako se tokom zivota menja, stice neka iskustva i nije isti sa 40 i 50 kao sa 20 godina.
Za mene su Dacic i Vucic ono sto su sada, a ne ono sto su bili ranije. I njima sada, nemam sta da zamerim.
Pretnje koje im upucuju su OPASNE. One stvaraju opasnu klimu i tome mora, apsolutno da se stane na put. NE SME da se omalovazava i minimizira.

ksenija gburcik

pre 11 godina

Zale zbog izgubljenih iluzija, ili mozda profita. Dobra stvar je uradjena, u sustini ne zbog EU nego zbog reda i zakona. Bilo bi dobro i da Srbi sa Kosova budu zadovoljni, ne znam zasto se bune.

Slamka, brvno, ono-ovo

pre 11 godina

...ali kad vidim te srbe koji su pobegli u srbiju ,i kada vidim njihovu bahatost , prosto mi bude zao onih sto su ostali na svetoj srpskoj zemlji na milost i nemilost onih divljaka u koje se kune evropa .
p.s. neznam dali sam pogodio poentu ali verujte da mi je lakse .
(olli, 20. april 2013 20:06)

Nisi pogodio, samo si pokazao da si još jedan od mnogih sa stereotipom o Srbima, koji su s Kosova došli s basnoslovnim bogatstvom. Ili o onim iz Hrvatske. Ili Bosne. Ili 'you name it'. Zavisi o čemu i kome je reč.
Poanta je u tome, da su vam ti ljudi dobri dok stoje u redovima za humanitarnu pomoć i žive u udžericama. Čim se malo trgnu i oporave, već su lopovi, bahati i sl.
Ko radi taj i ima, a ko ne, tome je bahatost ovih drugih kriva, je li tako?

KINEZ

pre 11 godina

Ne podržavam nikakve pretnje smrću bilo kome, a pogotovo predstavnicima države. Ti koji upućuje pretnje su frustrirane osobe, nemoćne da vode svoje stranke a kamoli da vode državu i samo im tuđi uspesi smetaju.

psihlog

pre 11 godina

U kom svetu i vremenu žive ovi radikali, jel su svesni oni situacije i okolnosti u kojima se Srbija nalazi, ili sa ovakvim porukama pokušavaju da destabilizuju Srbiju. Najlakše je sad reci da nismo trbali dati nista i okrenuti glavu problemima, ali gde je onda budućnost Srbije.

gojko (.)(.)

pre 11 godina

Pomocu triangulacije i IME i broja pronaci svakog od ovih koji prete i osuditi ih prema zakonu. To sve moze da se pohapsi do zore. Puna podrska Aleksandru Vucicu i samo ostanite tako hrabri, dosledni i pametni kao do sada. Ne dajte se, potrebni ste i nama i nasoj deci.

carobnjak iz vOza

pre 11 godina

Molim vas, dajte i meni broj telefona, samo, ja bih im se zahvalio a ne prijetio! Čuj potpisali se, pa u normalnoj drzavi ne smijes da prijetis predsjedniku kucnog savjeta a kamo li vlade. Policijo radi, radi, ovo je sramota.

Novosadjanka

pre 11 godina

Nije bitno da li je to Vucic ili neko drugi, bitno je kako se taj neko ko mu preti ne boji Boga, ne boji vise sile. Pa psuje rod i porod, mene toliko dirnu te stvari, da je to nesto neverovatno. Zbog cega ne budu uhapseni ti ljudi koji prete, kad se zna ko to radi, nek se napune malo zatvori, treba sad radne snage, ide kopanje kukuruza.

olli

pre 11 godina

konacno smo odstranili tumor , i najvise mi je drago zbog gospode koja je napustila kosovo a najglasovitija bila za ocuvanje. pa nama su tamo nestale milijarde na ime ocuvanja kosova . ovo je malo ironije zbog ovih ljudi , inace jako sam tuzan sto su nam ovo uradili , metohija je najlepsi pedalj srbije , a prizren najlepsi srpski grad.ali kad vidim te srbe koji su pobegli u srbiju ,i kada vidim njihovu bahatost , prosto mi bude zao onih sto su ostali na svetoj srpskoj zemlji na milost i nemilost onih divljaka u koje se kune evropa .
p.s. neznam dali sam pogodio poentu ali verujte da mi je lakse .

Ana

pre 11 godina

Draga Cvetkoviceva, meni se cini ipak da sam ja za jedne , a ti za druge!
(Vesna, 20. april 2013 18:41)

Draga i jedna i druga, mislim da ovde sada zaista nije vreme ni mesto za stranacka prepucavanja. Ovde se radi o pretnjama upucenim dvojici politicara koji su, sta god ko mislio o njima, dali sve od sebe da pokusaju da stave tacku na uzas koji vec dvadeset i vise godina prozivljavamo. Hvala im zbog toga.

Ona

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....
(Che, 20. april 2013 20:24)

Najprimitivniji stereotip ikad. Ovo je klasičan primer primitivizma zbog čega i jesmo u blatu. Uvek, ama uvek, ima da nađemo krivca i izgovor za naš bedan život, samo...nikad to nećemo biti mi.
(Vladimir, 20. april 2013 21:24)


Nije nikakav stereotip, nego je u mnogo, mnogo slucajeva istina, da li ti mislis da ljudi pisu rekla kazala...Ti mora da si se juce rodio...Prodavano je, pa je krajem osamdesetih bio zabranjen promet nekretnina izmedju Srba i Albanaca, pa su stanovi za povratnike prodavani na crno...Oni koji to nisu uradili su jos u onim rezervatima na jugu Kosova.
Ja im ne zameram sto su otisli, Kosovo je valjda jedno od najneresivijih problema, zameram onima koji su licemeri.
Mi smo tu gde jesmo zato sto imamo pilecu svest onog kobca iz crtaca koji je ubedjen da je nevidljiv posto je gucno nesto i jos misli da ga takvima svi vide i da mozemo da stavimo prst u oko kad i kome hocemo, bez obzira na cenu. Mnogo smo bolje dilove mogli da dobijemo bez i jednog opaljenog metka, ali nam se nije dalo.

Марина

pre 11 godina

Против сам претњи, али то су твоји стари пајташи који прете неостомишљеницима већ 20 година. Сад имаш могућност да их зауставиш и изручиш правди. Искористи ову историјску прилику и доведи Србију у ред. Наравно кроз институције.

MRKI

pre 11 godina

Vidite sada je problem jer se neko usudio da preti Vucicu. Ko stoji iza toga pa njegovi doskorasnji stranacki prijatelji. Osudjujem svaku pretnju a o pretnji ubistvom nekoga je bruka za narod. Moram da kazem i ovo sto se kod nas desava jer pretnja je bila i Pajticu pa nista a o lepljenju plakata u robijaskom odelu Pajtica je sramota jer se niko od stranaka nije oglasio. Nemojte vise pravite dvostruke standarde za vlast i opoziciju. Vlast je bile gluva na pretnje Dindjicu i sta se desi. Ne treba nam vise gluposti. Treba nam svaka glava jer nas je i onako malo.

Arkadije Šipunov

pre 11 godina

Bez obzira koliko slabi i bolesni bili ljudi koji šalju ovakve poruke, moraju se pronaći, zaustaviti i odgovarati za svoje postupke ili ako nisu sposobni za to, da se upute na lečenje. Vreme haosa i bezakonja kada je to moglo da ostane nekažnjeno, završilo se maja prošle godine. Vučić ima veliku podršku u narodu koja će posle svega što je uradio za Srbiju, biti još jača i nikakvi ekstremisti to ne mogu da spreče.

Pera Lozac

pre 11 godina

Svi koji prete Vucicu i Dacicu trebaju da daju svetao primer kako su oni velike patrijote i odmah se presele na Kosovo da tamo brane Srpski narod a ne iz foteljice mobilnim telefonom.Lako je da izadjes na miting par sati vices Kosovo je Srbija i posle se vratis u topao stancic skuvas kaficu i sve zaboravis ako ste svi vi veci Srbi nego sto smo mi ostali otidjite dole da nam date primer pa cemo mozda i mi za vama da sledimo vas veliki primer.

i mnogi drugi!!!

pre 11 godina

Ko moze da posumnja u Vucicevu ljubav prema zemlji i narodu. Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da u ovakvoj situaciji bolje nije moglo
(DjordjeCvarkov, 20. april 2013 16:12)

JA!!!!

nele

pre 11 godina

Bravo!!!!!!Za mene Kosovo je otislo jos devedeset osme kada sam tamo bio kao rezervista policije dobrovoljno , bio sam naivan.Posle mesec dana provedenih dole sve mi postalo jasno , bogu hvala sto nismo vise pod istim krovom.Ucinili su nam veliku uslugu.

Косово није независно

pre 11 godina

Разговори су воћени у вези са степеном аутономије Косова и Метохије и оно што су Албанци са Косова и Метохије добили овим споразумом јесте јамство ЕУ да када Србија у уставним оквирима, дакле са Косовом и Метохијом, буде у ЕУ Београд неће моћи блокирати интересе Приштине да Косово и Метохија приступи ЕУ и засебно са свим процедурама и правима као све остале чланице.

То је уједно и доказ да у интересу ЕУ да Србија ускоро постане њена чланица јер је Косово и Метохија могло то све добити иако Србија не би пристала на споразум, тако што би ЕУ на исти начин што је признала косово и Метохију наком споразума о стабилизацији Приштини дала датум о приступним преговорима и након тога чланство у ЕУ, наравно ако би све данашње чланице пристале на то а сврха овог споразума за ЕУ је да повећа ту могућност, али је ЕУ у интересу да и Србија приступи ЕУ и да се ситуација на Балкану стабилизује.

dobro dosao u klub@

pre 11 godina

Nista me ne cudi od SRS,jer to su ljudi koji su uvek raspolozeni za nasilje,pljuvanje i vredjanje.Bas zbog toga i jesu danas tu gde jesu,pa bi na ovaj nacin da dobiju malo medijske paznje.

Maxfactor

pre 11 godina

Kukavica, kako ga pojedini nazivaju, bi bio da je nastavio dugogodisnju tradiciju zatvaranja ociju pred problemima koji postoje u drzavi. Covek se uhvatio u kostac sa najvecim problemom u drzavi a sada mu se to ovako vraca. Sramno!

Goran

pre 11 godina

"Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu"
U pravu je, neće biti rata... ne znam samo što svi lepo niste slušali Čedu jer bi već bili u EU...

Nego kad i Kosovo(a ne Kosmet) bude u EU i njegovi stanovnici krenu da mile po Srbiji... eto ti Vukovog Beogradskog pašaluka...

Sreća da CIA vraća Šekija u junu.

Ljubomir Petkovic

pre 11 godina

Hej posle 67 godina javasluka u nasoj lepoj Srbiji ti koji vam prete misle samo na sebe i ja ne znam dokle ce drzava Srbija da tolerise takav bezobrazluk primitivaca jer su oni imali sansu da poprave situaciju sa Kostunicom ali nisu. Kkaze jedan kriticar sa Kosova nemaju zavoj a vi tvrdite da na dan kosta Srbiju to Malo Srba 500,000Eura pa gde je toliki novac?
Nije cudo da se finasiraju takvi ljudi koji samo stete Srbijii mladjim generacijama vec mnogo godina, a ljudi sa Kosova kupuju po dva stana u Beogradu imaju duple plate i prave vile po Srbiji. To mora da bude kraj Titovih i Milosevicih hipokrata, koji samo rade da napakoste narodu zato se nadam da ce te zavrsiti posle Kosova treba vam mnogo zatvora, i mozete da napravite i puteve i bolnice da se srce operise u Srbiji od novaca koje pokradeno od drugog svetskog rata jedan je kralj a u Srbiji ih ima hiljadama i dok Srbija ne vrati imovinu oduzetu i Kraljevinu sto pre treba ce nam sto godina da stignemo Scandinaviju nazalost! Ako ste pravi Srbi vratite nasim ljudima oteto i neka i vas prijatelj Dodik dokaze da nije komunista i prizna Kraljevinu Srba onda dobijate nazad sve kraljevine na nasu stranu.
Pozdrav iz Scandinavije kraljevine Norveske!
Ziveo nas Kralj i Srbija!

Aleksandar G.

pre 11 godina

Nekoliko klerofašističkih grupa na Fejsbuku objavilo je javno Vučićev i Dačićev telefon.
Sada je valjda i novim vlastima konačno jasno da takve grupe treba ZABRANITI jednom za sva vremena i svaku njihovu narednu akivnost strogo kažnjavati.

Bogdan

pre 11 godina

Kakvi su pacenici ti sto salju poruke, to je strasno.
Ja da se pitam, pohapsio bi ih sve. Ionako nije problem putem broja saznati koja je osoba slala, ako se naravno ima volje za tako necim.

Dejan Krkic

pre 11 godina

Svako ko Srbiji zeli dobro treba da shvati da je ovo teska odluka ali jedina ispravna! Progutali ste zabu i na tome vam cestitam! A ovi sto dele vase telefone i prete smrcu, svojim postupcima dovoljno govore o sebi da su talog ovog drustva, mulj u kome zivota nema! Ne obazirite se na njih ima jos mnogo teskog posla za obaviti!

Vladimir

pre 11 godina

Sad se setili da prete, a sedamdesetih im ocevi nisu brinuli dok su prodavali imanja za fine novce na Kosmetu pa trcali za Beograd da pokupuju stanove....
(Che, 20. april 2013 20:24)

Najprimitivniji stereotip ikad. Ovo je klasičan primer primitivizma zbog čega i jesmo u blatu. Uvek, ama uvek, ima da nađemo krivca i izgovor za naš bedan život, samo...nikad to nećemo biti mi.

Bjanka Linzern

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,da i dalje u Srbiji nije na ceni trud,zalaganje,rezultati,osecaj za dobro,postenje i zelja za bolju buducnost,te da sve ovo nailazi na odbacivanje,pretnje i osporavanje.Na pogresnog ste se nameracili,a te koje slusate i cije instrukcije sledite,verujem da cekaju ogromne kazne.

Maja Marijana

pre 11 godina

Ne odobravam nasilje jer smatram da je to sve dokaz primitivnosti. Mislila sam da smo kao narod sazreli i učili na prethodnim greškama, a ono ispada da sam u velikoj zabludi.

Saša

pre 11 godina

Ja sam ovo i ranije govorio, da svako ko hoce da od nas nacini drzavu ima da dobija pretnje smrcu ili bude ubijen... Nadam se da su svi ti iole dobri i bolji politicari na zalost na primeru Djindjica naucili da moraju da imaju jako obezbedjenje... Pozdravljam ovaj sporazum. Nije mi jasno kako se ne krene vise sa hapsenjem i slobodno da kazem mlacenjem navijaca, radikala koji prete smrcu i bilo kojih drugih zbog kojih 90 % ljudi ne moze da se oseca slobodno? Ja ne idem na utakmice iako ih jako volim zbog takvih, ne smete da kazete sta mislite ako je blizu vas neki kreten koji ima pistolj ili je dva puta veci od vas... Napred Vucicu, takodje pohvale i za Dacica i nadam se da ce bar po ovom pitanju da se sloze i LDP ciji je predsednik skoro bio napadnut i DS... Ovo ne sme da se desava, zamislite kada ovako prete Vucicu i Dacicu sta tek moze sa nama obicnim ljudima da bude... :-(

sofronije

pre 11 godina

Ako neko vec preti zbog "izdaje" "svete zemlje" neka ide dole neka je brani kad je toliko hrabar. Neki bi opet da se borimo sami protiv svih a zasto. Cinjenicno stanje ne mozemo da promenimo. Iscupali smo sta smo mogli a za sve smo svi mi krivi, pocev od onih koji su za velike pare prodavali Albancima sve dole i dosli ovamo pa do politicara naravno. Sad se fleke vade, to je los posao ali neko mora i to, ili ostajemo u proslosti.

EX SRBENDA

pre 11 godina

kome je stalo do kosova i oni koji su sa imemom i prezimenom poslali pretece poruke pod hitno im obezbediti da zive na kosovu po mogucnosti u drenici.podrska vladi.

Branislav

pre 11 godina

Neka priča ko šta hoće, ali jedini političar koji je bio dosledan i koji je govorio istinu i koji i dalje govori istinu je Čedomir Jovanović. Uoči potpisivanja sporazuma, huligani napadaju njega, njegovu porodicu i prijatelje zbog Kosova. A čovek realno nema i nikada nije imao moć za velike državne poteze. Pajtiću prete zbog deklaracije. Nakon sporazuma prete Vučiću i Dačiću. Sve te koje prete nasiljem treba procesuirati. Ako im nešto nije jasno oko sporazuma, a imaju na primer 30 godina i potiču iz radničke porodice, neka otvore frižider i novčanik. Ako su bez posla, prijavljeni su u nacionalnu službu za zapošljavanje i bez primanja. Ako rade, čisto sumnjam da imaju platu veću od 250 evra.
Prosečan Nemac u tim godinama ima platu 2.000 evra. Ako ne radi ima stan koji mu je obezbedila država i socijalnu pomoć oko 700 evra. Država brine o svakom stanovniku. Niko ne može bi gladan i prepušten sam sebi. I da neko bude protiv toga - ja to stvarno ne razumem. Popisivanje sporazuma kao uslov za pristupanje EU pozdravljam. Šteta što izgubismo toliko godina. Nadam se da ću doživeti da nijedan čovek iz Srbije više ne mora da ide u inostranstvo da bi radio i zaradio. Naročito ne razumem gastarbajtere koji su protiv pridruživanja Srbije Evropskoj uniji. Šta onda oni traže tamo?

zalosno

pre 11 godina

Nemojte ih kriviti ljudi! SPC je dozvolila da potpisu i sada sute! Za to su Nikolic, Dacic i Vucic nasim popovima (nas) novac poklonili.
Samo je novac svetinja...pustite Kosovo vise.

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Pa hapsite,imate mogućnost da slušate,presrećete razgovore...Ovo su krivična dela,sve je jasno.Neprijatelji Srbije bi želeli da se ništa ne potpiše i priželjkuju novo bombardovanje ili kosovsku "oluju" pa im ne odgovara ovakvo mučano i dugo političko rešenje.Podrška našem pregovaračkom timu.

Slobodan Djakovic

pre 11 godina

Sve te poruke uglavnom salje decurlija, klerofasisti i slicni. Pa pola njih je nesposobno pertle da zaveze samostalno a kamoli da uradi nesto. I nepismeni su povrh svega. Drugo, potpuni je idiotizam slati poruke pretnje, jer ce ih policija locirati za manje od pola sata, sve da im je iskljucen telefon sa kog su slali. Taj sporazum je neminovnost u ovom trenutku a usijanim glavama treba dati do znanja da nemaju pravo da guraju Srbiju u nove godine izolacije. Niti se Albanskim ekstremistima svidja ono sto stoji u tom sporazumu. Ne mislim da je Srbija time priznala Kosovo kao drzavu. Srbija mora ici napred, ne mozemo vecno da se spoticemo o ovu prepreku. Borbu za identitet svega srpskog na Kosovu mora dobiti drugaciji oblik od oruzane borbe.

Dragan

pre 11 godina

Da je lider Vucic bi sad otisao na sever Kosova da objasnjava sta znaci taj sporazum onima koje je njegova stranka dok nije dosla na vlast nemilice lozila protiv bilo kakvog realnog resenja.

GROF

pre 11 godina

Ovaj sporazum verovatno i nije najbolje resenje, i svi smo svesni da ovo sigurno nije najbolje resenje za Srbiju i narod na Kosovu, ali s obzirom na okolnosti u kojima se nalazi nasa zemlja verujem da je ovo maksimum koji se mogao postici u ovom trenutku, a za ovakve pretnje zna se sta sledi, krivicne prijave i hapseneja, jer ih jednom nismo shvatili ozbiljno i znamo sta se desilo,

Kerber

pre 11 godina

Kakvu god odluku da je doneo državni vrh, bilo bi onih koji bi bili nezadovoljni, i umesto da svi ama baš svi i stranke i narod stanu iza ove odluke, mi pretimo jedni drugima, nama su bitni politicki poeni, fotelje, privilegije..., jel radikali stvarno misle da ce ovakvim potezima da povrate poverenje naroda, e nece ja im garantujem, dosta je bilo ratova i nasilja, niko vise nema decu koja ce ginuti.

Radojevic

pre 11 godina

ja sam siguran da u sporazumu nigde ne pise da Srbija priznaje Kosovo. Ali ako ja sa nekim pregovaram znaci da priznajem da taj neko postoji i ako se slozim sa tim da policija i sudstvo radi po ustavu Kosova koja nije isti kao Srpski logicno je da ja to prihvata i cinjenicu da Kosovo postoji kao drzava jer sam sa njom sklopio neki sporazu gledajuci sve to Kosovo je priznato od strane Srbije moze sta god hoce da se prica, Ali to je dobro i treba tako jer je to cinjenicno stanje Srbija to ne moze da promeni i treba da krenemo dalje da normalno zivimo da stvorimo kakvu takvu buducnost nasoj deci. poz.

MasterMind

pre 11 godina

U politici se mora snositi odgovornost za donešene odluke, ali ovo nije način da se izkazuje svoje neslaganje. Nadam se da niko neće pokušati ništa slično onome što piše. Ne trebaju nam još svađe između nas, ionako nam predstoji težak put.

Lorelaj

pre 11 godina

Pa ispada da bolje prolaze mutivode, neradnici i kukavice od hrabrih ljudi koji se, bez obzira na sve posledice koje to moze doneti, hvataju u kostac sa problemima koji nas godinama muce! Ovakvo ponasanje, ma o kome god se radilo, je za svaku osudu! Eh, zemljo Srbijo!

sanjica

pre 11 godina

Niko ne treba da trpi uznemiravanje...niti ce ti postupci promeniti nesto, mozemo samo da jos vise srozamo vec ionako lose misljenje koje svet ima o Srbima. Nazalost, narod treba da trpi zbog postupka pojedinaca.

Branislav

pre 11 godina

Dosta je bilo bacanja probema pod tepih i svaka čast državnom vrhu da stavi tačku na jedan problem i da konačno počnemo da se bavimo sobom. Nažalost, sa svojih 38 godina ne mogu a da se ne pitam zašto je moralo kod nas da traje dugo da kao narod shvatimo nešto. Toliko izgubljenih života i mržnje među komšijama, toliko bačenih bombi sa osiromašenim uranijumom i kao posledica toliko danas bolesnih od malignih bolesti, toliko osiromašenih ljudi. Sve je to moglo da se reši na civilizovan način, bez nasilja. Nijedno parče zemlje nije vredno ljudskog života. Samo treba da se zamislimo i shvatimo da niko od nas nije birao gde će da se rodi, što znači da smo mogli biti i albanci, i srbi, i kinezi. I kao najveći apsurd nakon raspada Jugoslavije, nakon godina tuge, jada, nemaštine, sankcija, mi ćemo se svi ujediniti u Evropsku uniju. Osiromašeni i duhovno i materijalno, ali bogati osiromašenim uranijumom. Te velike patriote što ne vole ni Čedu, ni Vučića, ni Dačića, nek se presele tamo, pa nek brane interese Srbije na Kosovu. Ja hoću da sa svojim komšijama živim u miru i hoću pravo na normalan život, kao što ga ima prosečan šveđanin, ili nemac, ili francuz. Hoću da od svog rada u Srbiji živim, a ne da preživljavam. Najbolje godine su mi prošle u bedi, raeći za 200 maraka, a sada sa 200 evra. Dosta je bilo praznih priča zbog kojih smo kao društvo samo tonuli, a pojedinci se bezobrazno bogatili u patriotskim pljačkama.

druga Jelena

pre 11 godina

Posle dugo vremena, kad sam cula da su se nesto ipak dogovorili osecala sam se kao da sam na boljem mestu. Dugo smo mi glasali za Evropu, to ne znaci da cemo da zaboravimo na Srbe na Kosovu, naprotiv. A ove brojeve treba kazniti, ako hoce nesto da izjave ima pametnijih nacina.

petar petrovic

pre 11 godina

Zale zbog izgubljenih iluzija, ili mozda profita. Dobra stvar je uradjena, u sustini ne zbog EU nego zbog reda i zakona. Bilo bi dobro i da Srbi sa Kosova budu zadovoljni, ne znam zasto se bune.
(ksenija gburcik, 20. april 2013 18:27)

Pa stvarno,mislim,oni moraju da budu zadovoljni:
Sad ce imati licne karte republike Kosovo,
pasos republike Kosovo,
vozacke dozvole,mislim sve dokumente...
Pa sad ce da ih stiti i da radi u njihovom interesu predsednik i premijer Kosova.
Sad ce da ih stiti vojska republike Kosovo,inace nekadasnja UCK...mislim stvarno nemaju razloga da budu nezadovoljni...

I sto rece mora da se uvede red i zakon,samo sto taj zakon glasi ZAKON REPUBLIKE KOSOVO...i jos mnogo toga sto ce ici u korist nasim Srbima...

Vec vidim osmehe na licima svih Srba na kosovu...jer smo PONOVO POBEDILI

Sva je sreca sto su albanci prihvatili da imaju predsednika,premijera,vojsku,ustav,zakone,granice...jer da nisu to prihvatili Srbija bi bila u problemu,a samim tim i Srbi na kosovu...sva sreca sto Kosovski predsednik,premijer,ustav,zakoni,granice,vojska RADE U INTERESU SRBA...

Sta reci svaka nama CAST,izborili smo se najbolje resenje na Kosovu a to je NEZAVISNO KOSOVO.BRAVO

orden

pre 11 godina

Pa manijaka i kukavica ima svuda i uvek.Oni bi pretili i Obami jer su nesposobni da bilo šta u životu urade,pošto ih u svemu neko sprečava.Jadni li su to heroji.

mirko

pre 11 godina

Ej Srbi,pa sta da kazu Madjari koji su 20-ih proslog veka Trianonskim sporazumom kao porazena strana u ratu izgubili Juznu Ugarsku(citaj Vojvodinu).Da je,kako misle kvazipatriote,sve idealno,da ostade Kosovo u okviru Srbije,da li biste bili spremni da vam recimo ministar vojni ili policije ili zam.dirrektora BIA bude Albanac?Bez pravih saveznika,odbaceni,otudjeni...ovo je maksimum!A vi junacine,gusle u ruke!

bili spremni da vam ministar vojni ili policije,shodno snazi u parlamentu,kao i zam.direktora BIA,

KornjacaRade

pre 11 godina

Uvek ce biti usijanih glava i ekstremista koje ce radikali lako da zapale i koji su dosta daleko od svega sto je realno i objektivno. Sta smo mi imali na Kosovu juce, sto nemamo danas?

dragan šapić

pre 11 godina

Spopadnu me bes i gađenje kada vidim da ljudi prave budalaštine kao što su ove pretnje smrću koje najviše idu na ruku neprijateljima Srbije.

puzdra

pre 11 godina

Dajte vise... balavurdija protestuje koja je civilno sluzila vojni rok,i naravno ako dodje do belaja nece oni ici nego cu ja dobiti poziv i slicni meni,a oni ce kod mamice u toplom i cistom biti...

ludi pera

pre 11 godina

tebi i Dacicu prjete a Cedu, Canka i ostale tuku i nista se ne poduzima, ne znam zasto bi se sad zbog tebe uzbudjivao kad si to ti dopustio...

brankooo

pre 11 godina

Ruzne su takve stvari da se rade bilo kom coveku...pretnja porukama, pozivima i uzmeniravanje... Treba biti covek pa sagledati celokupnu sliku pregovora, videti sta se gubi a sta dobija. Ne sumnjam da su doneli dobru odluku.

Pobednik vam se smesi

pre 11 godina

Ponovo su u nase ime "pobedili" kao ranije Milosevic i Seselj, njihovi naslednici Dacic i Vucic.

Nista ova "pobeda" nije manja od one u kojoj su Milosevic i Seselj "pobedili NATO pakt. Ovi njihovi su "pobedili" joj vise, jos dalje, jos dublje.

Vucicu, pobednice, tako se stite nacionalni interesi. Dostojan si jugosloven, titov pionir.

WolfPrincess of Mt. Lupus

pre 11 godina

Kao prvo, ne verujem da su potpisali priznavanje Kosova, jer to ne samo da bi bilo političko samoubistvo, već i kršenje Ustava za koje se ide pravo u zatvor, bez obzira na funkciju. Tako da dok se ne izglasa promena Ustava, priča o "priznavanju Kosova" ne pije vodu.
Drugo, verujem da zaista prima preteće poruke... a šalju ih gubitnici koji nisu samo izgubili uticaj na srpsko društvo time što nisu prošli cenzus i ušli u Skupštinu, već su izgubili pamet, kompas i svaku vezu sa stvarnošću.
Treće, i najzanimljivije, to je što bivša radikalska perjanica, gospodin Aleksandar Vučić, prolazi kroz neobično ničeansko "večito vraćanje istog" u točku istorije - a to je da je vicepremijer koji povlači smele i nepopularne, ali preko potrebne poteze, a doživljava pretnje od dojučerašnjih saboraca iz bivše partije. SADA tek zna šta je bio premijer Zoran Đinđić i kako je opasno biti istinski vođa u Srbiji. Srbija ubija svoje najbolje sinove. Neka se čuva, i neka uči iz greške svog pokojnog prethodnika.
Četvrto, ima neke kosmičke pravde da se negdašnji ljuti neprijatelj Zorana Đinđića sada poistovećuje s njim i trudi se da završi započeto delo čupanja nasukanog broda "Srbija" iz mulja '90-ih, pa da konačno zaplovimo vodama trećeg milenijuma. Dosta smo tavorili zaglavljeni, kao taoci katastrofalnih odluka Miloševića i njegove kamarile.

Svi koji prete smrću legitimno izabranom državnom vrhu da policija privede na saslušanje i eventualno uputi na lečenje u psihijatrijsku ustanovu.

DIESEL

pre 11 godina

Zato smo i dogurali poslednjih godina, gde smo dogurali, jer se u nasoj zemlji stvara atmosfera linca. Sve te koji su pretili, jasno procesuirati.

dragana

pre 11 godina

Ovo je toliko nisko i primitivno, ali ni malo nije bezazleno! Pretiti bilo kome smrcu, pominjati decu i porodicu, i sve to orkestrirano i po necijem nalogu, ravno je ludilu. Dokle i koliko prljavo moze da se igra?? Ja sam potpuno apoliticna, bas zbog ovakvih gadosti.. kad se setim samo da je isto ovako pocelo i sa Djindjicem, kada su svi reagovali u fazonu "ma, daj.. nema sanse.." desilo se najgore. Ovakve stvari nisu za salu, niti ignorisanje.. Niti je moralno igrati se na ovakav nacin. Sramota!!

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Poruke slate 19.04 u 13h popodne...a sporazum potpisan znatno kasnije - pogledajte slike...
Jako providno, medije razumem, ali steta sto se narod prima na ovakve budalastine

eee

pre 11 godina

stvarno mi nisu jasne pretnje! Ljudi se trude, da izvuku najbolje iz svega, jer da se ne lazemo, ne mozemo protvi 2/3 sveta! Sada su ostali na potezu (pre svih EU, da vidimo da li nas stvarno vuku za nos, ili ce ovo biti jedan pravi korak napred ka famoznoj EU (jesam protiv toga, ali ako vecina odluci da se ide tim putem, podrzacu))!
- U nadi da nas cekaju bolji dani!

P.S. Jeste da nam je cela istorija dole na Kosovu i Metohiji... Ali ljudi, gledajmo realno! Sta bi radili sa 2 miliona Albanaca u Srbiji!? Jeste bolan korak u nasoj istoriji... Ali dajte da spasavamo ono sto se spasiti moze! Ja jesam nacionalista, volim ovu zemlju, kako bi neki rekli 'patriJota", ali trenutno stanje je takvo, da mi od svega, mozemo samo da dobijemo 2 miliona nezadovoljnih Albanaca, i nista vise (ako guramo pricu, da Kosovo MORA ostati u nasim granicama)! Dajte da poguramo napred, ovo sto je ostalo od Srbije, da zaposlimo narod i tako to...

zox

pre 11 godina

Dačiću,Vučiću,pa šta i da je priznata,kosovo su dali baš ti koji vam sada šalju preteće poruke,još ko zna kada su rasprodali imanja i pokupovali luksuzne stanove po Beogradu,i sada zaboga oni prete i oni su za kosovo.Pohapsite to i strogo pokažnjavajte i ne uzbuđujte se.Vreme je da i mi,građani srbije koji nemamo šta da prodamo i obezbedimo decu,vreme je da i mi stavimo tačku na kosovo koje su dali baš ti srbi koji su ga napustili i predali albancima.Dosta smo se bavili kosovom,imamo druge probleme.Ove naći i pohapsiti.

antifa

pre 11 godina

Pretnja ubistvom legalno izabranim predstavnicima vlasti je oblik protivdržavnog terorizma i kao takvo treba i kažnjavati. Svakog ko je poslao poruku treba ponaosob identifikovati, privesti na informativni razgovor i proceniti stepen pretnje koji predstavljaju za okolinu (i za sebe). Ipak, ne mogu a da ne primetim da su se upravo Vučić, Nikolić i Dačić služili tim metodama u poslednje dve decenije, da su upravo oni davali podsticaj ljudima koji sada prete, ratno-huškačkom delu Srbije. Čak i u najnovijim previranjima u Vojvodini koje su OPET oni organizovali, njihove pristalice su pretile na ovaj način Pajtiću. Nisam nešto čuo da je bilo ko od njih trojice to jasno i glasno osudio. Nadajmo se da će jednom za uvek prestati najgore pretnje u politici u Srbiji, i da ćemo se okrenuti radu, gradnji, rađanju i obrazovanju a ne ratu, uništavanju, pretnjama i ubijanju.

Vesna 80

pre 11 godina

Da li ćemo shvatiti da mnoge odluke predstavljaju kompromis? Smatram da su posao uradili na najbolji mogući način, samo bih volela da se ljudi osvrnu i razmisle o budućnosti.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

E sada Aco moras imati veliko "medjunozje" pa reci istinu narodu inace sav taj sporazum ne vredi ni "pisljiva boba" ako ce Srbija nastaviti da se i dalje pretvara i "pravi ludom" i da nastavi sa istom pricom o "takozvanoj i privremenoj" Vlasti u Pristini i da i dalje Kosovo svom narodu predstavlja kao svoju juznu Pokrajinu sto jednom nije tacno a drugo ne dovodi do nikakvog Mira izmedju Kosova i Srbije i normalizacije odnosa izmedju Srba i Albanaca !
Stisni i prekini tu Agoniju i obmanjivanje !
Osim toga i sam vidis da je svejedno, priznao ili ne priznao Kosovo "pretnje stizu" i tako i tako i onda je bolje o "jednom trosku" bar reci istinu i rascistiti sa svim nedoumicama !

pele

pre 11 godina

Ovo mora da se procesuira ma koliko da je bilo počinilaca. Videli smo u Velikoj Ivanči kakvih ludaka ima u Srbiji. Neki takav lik može ovo da shvati kao poziv na akciju, prema tome ovo je veoma opasno i moraju se kazniti oni koji su to organizovali.

Sin po materi

pre 11 godina

Evo nezadovoljnici, sada juris pa oslobodite celo Kosovo pre nego se potpise sporazum ako vam ovo ne valja. Pa da imamo bolju pregovaracku poziciju za par dana. Hvala vam prave patriote i srecno.

Klema

pre 11 godina

A koliko ljudi je stradalo devedesetih od Triglava do Đevđelije zbog vaše šovinističke retorike. Ko je poručivao pokojnom Premijeru Zoranu Đinđiću da je i Tito pred smrt imao probleme sa nogom?
Seme koje ste posejali devedesetih, danas žanjete.
Bože pravde!!!

Napred Vucicu nazdravlje Dacicu

pre 11 godina

prete ministrima policije i vojske i još se potpisuju imenom i prezimenom...genijalno.
(miki, 20. april 2013 16:10)

ha ha ha bravo majstore. Ovo je ludilo ali meni je jos vece ludilo vecina koja ne kapira da ovo jeste priznanje Kosova. Doduse zna ali voli sto je to uradjeno kroz neckanje, ispostovali su nas, lepo zamolili, priznali smo ali nismo sasvim, ponosni smo. Da se razumemo ja sam za priznanje Kosova. Ha ha ha

mila

pre 11 godina

Ja sam glasač i član LDPa. Sigurno će me sad mnogi napasti. Sve što želim da kažem jeste da OSUDJUJEM svaki napad na Vučića, Dačića i ostalih. On je pre svega otac i čovek!
(JA, 20. april 2013 16:55)

Slazem se s osudom napada, ali ne i sa delom koji kao razlog navodi da je Vucic otac. Znaci, da nije otac, bilo bi u redu da ga napadaju, a posto je otac ne bi trebali to da rade. Dokle vise ova diskriminacija? Neverovatno je koliko se potcenjuju ljudi koji nisu roditelji, tretiraju se kao neljudi od vecine u ovom drustvu. A ko je roditelj, moze i da maltretira decu i da bude dno dna, ali roditelj je pa mu treba sve oprostiti.

zara

pre 11 godina

Ja pozdravljam sporazum.Mogli smo taj sporazum i mnogo više za Srbe dobiti i 2008 god.,da su radikali tada bili naprednjaci,ali kasno Marko na Kosovo stiže.Možda će nam sutra biti bolje i lakše,nisam sigurna,jer to prvenstveno ovisi o nama samima, ali sigurno je, da će međunarodna zajednica Srbiji praviti manje problema, a i bit će izdašnija kad su donacije u pitanju, a i naši ministri i ini činovnici će lakše i češće putovati na zapad.Ali ono što me brine je ponašanje naše elite i naših političara,posebno najodgovornijih,a posebno A.Vučića. Toliko patetike,folirancije,dramatike oko svega toga u 2013god.je,u najmanju ruku, cinično i neukusno.Namerno ne kažem Srpske napredne stranke, jer u toj stranci ne postoji drugi čovek,drugačije mišljenje,postoji samo A.Vučić i njegovo 'ja pa ja '. Izdvojila bih jedino ministarku energetike, gosp.Mihajlović,jedina koja promišlja svojom glavom.Takvo obožavanje i podilaženje 'velikom vođi',uskoro očekujem pisma ljubavi i podrške, nije viđeno od Titovih dana.Da,zaboravila sam i gosp.Miloševića.A sećam se, nakon majskih izbora prošle godine,nije se moglo dve noći na Kosovu spavati od pucnjave i radosti što su pobedili Nikolić i naprednjaci,jer oni 'nikad neće izdati srpski narod i predat ga Šiptarima',a ne treba da pričam, kroz kakva sam sve ja poniženja prošla,govoreći suprotno i kako ne treba nikome na slepo verovati,te kako će vreme pokazati i tome slično...tako da ovi koji prete sada,to su oni kojih najviše bole njihove vlastite zablude.

eu

pre 11 godina

jedino što je istina je da se više nije moglo postignuti.i da se podpiše je nabolje za srbiju.sve ostalo nije istina.to defacto znači da je kosovo priznato od strane srbije.a sad da se ne kaže istine srbskom narodu to nije dobro.zna se da nisu ni albanci ali niste ni srbi oni koji možete uslovljavati.sve se radi kako kaže eu i nato.trebali ste u sa nama u sloveniji u eu i u nato u devetdestima i sad bi bili u sasvim drugim okolnostima.istina je da eu takva kakva je nije ok ali bez nje bilo bi i puno slabije.propale su več irska,grčka,island,kipar,španjolska i opet žive dosta dobro.pozdrav svim prijateljima iz srbije i nadam se da srbija ,bosna,crna gora i makedonija što prije dodjete u eu.

Balacko

pre 11 godina

Zao mi je sto vam prete i dajem vam podrsku za predmetni potez. Ali, mnogo tesko je bilo Zoranu i Borisu dok su vodili nasu zemlju, pokusavajuci da je izvuku iz decenijskog gliba, dok ste im pretili iz opozicije i podsticali da to cine isti ovi koji danas prete vama.

Ronin

pre 11 godina

sporazum koji je postignut je jedino sto se u ovom casu moglo izvuci svi oni koji prete smrcu nisu normalni ili su se sklonili u inostranstvo i odatle laju lako je tudje zivote staviti na kocku bas njih briga za srbiju i srbe
(mungos, 20. april 2013 16:07)

Ti što laju izgleda da nisu načisto sa sobom, mada opet bolje da bude u pripravnosti, ko će ga znati, svakakvih ima danas.

Branislav

pre 11 godina

Neka RTS počne da radi kulturno-obrazovni program, pa nek počne od Arsenija Čarnojevića. Velika seoba srba sa Kosova je bila 1690 godine. Da se spasu životi ljudi, a ne teritorija pred najezdom turaka. Nijedno parče zemlje nije vredno ljudskog života. Dosta je na našim prostorima bilo ratova. Apsurdno je da posle raspada Jugoslavije kao saveza država idemo u Evropsku uniju. Moglo je to na civilizovan i kulturan način. A za neupućene postoje gradovi - države kao što su San Marino i Andora. Mi treba konačno da brinemo o nama samima, da se poveća natalitet, da Dinkić ispuni obećanje 30.000 dinara mesečno svakoj trudnici. Svi koji prete i Vučiću i Dačiću i Čedi nek idu da žive na Kosovo ako im je toliko stalo do njega. Ja živim u srcu Srbije i u komšiluku imam više ljudi sa Kosova neko starosedelaca i ako njih ne interesuje da se vrate na svoja ognjišta, šta ja ima da razmišljam o tome. Insajder je pokazao kako je izgledala patriotska pljačka Srbije. Vidim među komentarima da je jedan potpisao čovek sa Kosova koji živi u inostranstvu i pozdravlja sporazum. On je otišao i sa Kosova i iz Srbije, a neki koji prete političarima verovatno nikad nisu ni bili na Kosovu. Pitanje je kome treba da ispostavimo račun za izgubljene živote u ratu, ali i u miru od malignih bolesti kao posledica bačenih bombi sa osiromašenim uranijumom? . Samo žalim što sam najlepše godine proveo u bedi i beznađu.

s

pre 11 godina

Jeste culi sta je bilo u BOSTONU? Sta policija radi (CEO GRAD BLOKIRALA) dok nisu likvidirali opasne momke, Ali to je policija a ne smokljani i mafijasi koji deru svoj narod, ajde da vidimo koliko je MUP sposoban da hapsi, ILI SU I SAMI UMESANI U TE PRETNJE KAO ZA VREME DJINDJICA, NE BI ME CUDILO I NE BI BILO PRVI PUT.

matori

pre 11 godina

Svaki mobilni telefon ima jedinstvenu identifikaciju, na šta korisnik ni na koji način ne može da utiče!
Policija (koja to hoće) može za svega nekoliko dana da precizno locira svakog pošiljaoca bilo koje poruke...
Majmuni koji šalju preteće poruke (bilo kome), samo pokazuju koliko im je IQ ispod nule.
Kukavičluk takvih egzemplara je na zavidnom nivou, pa su njihova dela sasvim nepredvidiva.
Zbog toga treba da budu pronađeni i prikladno tretirani, umesto što se čeka šta će ovaj ili onaj organ ili služba da kaže...
Uostalom, ako su neki VEĆ poznati prezimenom i imenom, njihovo HAPŠENJE nije nikakav problem.
Pretnja smrću je krivično delo, ako se dobro sećam!?

Maja Marijana

pre 11 godina

Protivnik sam svake vrste nasilja i pretnji. Smatram da to nije u redu, pogotovo namera SRS jer ovde se govori o iskorišćavanju i manipulaciji građana radi postizanja jeftinih političkih poena.

bata

pre 11 godina

Prvo da se izjasnim,apsolutna podrska potpisanom sporazumu,da nije bilo ovih sto su potpisali, nebi poginulo na Kosovu onoliko mladog naroda Srpskog I Albanskog porekla.Ovi sto prete smrcu Vucicu i Dacicu su upravo njihovi,jer moze neko normalan da zamisli sta bi bilo da su sporazum potpisali DS-ovci,sta bi tek organizovali Vucic, Nikolic, Dacic,i neobavesteni Kostunica.pa Srbija bi sada gorela a bilo bi i mrtvih.Ipak dajem podrsku,sve je bolje nego da opet ginu mladi ljudi.

petar

pre 11 godina

Ne nogu da verujem da je ovaj narod tolko naivan da veruje da se Vućiču i Dačiću preti.Dvojici najvažnijih ljudi za bezbednost,a pošaljioci se još potpisali a prijem poruke 19 a danas 20-ti....Sram da ih bude obojicu glume jagnjad,a njihove stranke stvorile su kriminalce koji su ubile Đinđića(Borio se za Kosovo i Metohiju).Što vam nije prećeno kad ste prodali zemlju princu arapinu.

hijena, tako nas nazvaše

pre 11 godina

Ti koji prete smrću Vučiću su - bolesnici.
(Marko, 20. april 2013 15:47)

Svako ko preti smrću je bolesnik.
Šta je država preduzela povodom plakata u NS gde se preti smrću Bojanu Pajtiću?
Prošlo je 7 dana - seća li se iko?

(Vlast)a

pre 11 godina

Nemojte biti pateticni-to je rizik vaseg posla i zbog toga ste bolje placeni i cuvani od ostalih smrtnika!
Vazno je da vi i vasi saradnici na ovom dobrom poslu znate da je ovo najbolje sto moze i da ste nam konacno otskrinuli vrata buducnosti.
Mozda to niste radili zbog nas koji jesmo ili nismo glasali za vas,ali uradili ste dobro delo za mnogu decu koja jos nemaju pravo glasa i mirno spavajte.
Mozda ne zvuci tako,ali ovo vam je iskrena cestitka i zahvalnost od gradjanke koja nikad nije i verovatno i nece glasati za vas.

Žaki

pre 11 godina

Čemu rasprava na ovu temu? Sektori u policiji koji se bave tehnološkim kriminalom mogu da uđu u trag svakom pozivu i svakom sms-u; odakle god da je poslat ili ko god da ga je poslao. Ovakve pretnje smrću treba podići na nivo kao da je pretnja ostvarena - pohapsiti lu.... i minimum 20 godina zatvora...do doživotne! Niko više ne bi ni za zdravlje pitao a kamo li nešto ovako!! Malo li je da su mi ubili jednog predsednika Vlade koji mi je još i politički blizak! Sa ovom se sada garniturom u mnogim stvarima ne slažem i teško mi je da pređem preko mnogo toga, ali sam kakav god ipak lojalan građanin ove zemlje i ne dozvoljavam da se državnom vrhu preti, ma ko to bio! Momentalno, ovog trenutka, još jedna "sablja" da se pohapse bolesnici koji su opasni za sve ne samo za državni vrh; i ako se ustanovi krivica - momentalno doživotna robija jer se radi o državnom udaru i napadu na zemlju! To je onaj izbljuvak društva koji je nedavno napao Čedomira Jovanovića i njegove prijatelje, a koji su sve samo ne pripadnici ljudske vrste. To ne mogu biti predstavnici ni jednog naroda i stid me je da se i oni nazivaju Srbima kao što je to za sebe govorio Dučić, Njegoš, Andrić, Tesla...! Uporedite te likove sa ovim imenima - osetićete mučninu!

Dragan

pre 11 godina

Sta reci, kafanski junaci cu ponovo poceli da prete i srbuju.To su isti oni junaci koji su hrabro jurisali na praznu zgradu Americke ambasade. To su isti oni junaci koji su hrabro bacali cini i vracke u narodnoj skupstini. To su isti oni junaci koji pozivaju u rat ali tamo nesalju svoju decu.To su isti oni koji su srbovali po Knez Mihajlovoj i pevali po mostovima dok sam ja bio na ratistu. A sto junaci nedodjoste na Kosova 1999 da se tamo zajedno borimo protiv amerikanaca, Albanaca ...! Lako je junacki sinovi paliti prazne zgradurine i pevati po mostovima, mnogo lako.

Mile

pre 11 godina

Vučić će biti zauvek zapamćen po ovom potezu koji je povukao.Ivica je tu samo sporedna figura. Kako vreme bude prolazilo razilčito će biti tumačeno. Boris ovo nije mogao da uradi,verujem da nije ni hteo. Vučić,Nikolić i cela ta frakcija SRSa nikad ne bi podržala iz opozicije ovako nešto. Zato su morali i biti na vlasti. Mislim da je ovo nekao i pravedno. Lično mislim da Srbija neće s ovim mnogo dobiti ali da je odbila da bi mnogo gubila i izgubila. Vučić je to parvilno izračunao i ovo mu računam kao prvi pozitivan poen u njegovom bavljenju politikom koji je postigao za dobrobit Srbije. Naravno,ovim se trajno kvalifikovao,kao pokojni Djindjić kad je isporučio Miloševića. Sačuvaj ga Bože da mu se isto ne desi. Svi koji mu prete SMSom treba lo bi da odmah budu kažnjeni i pohapšeni. Imaju pravo da protestvuju,nemaju pravo da prete. Sve ih pohapsite,odmah.Preko toga se ne sme preći. Ja volim svoju zemlju i želim joj dobro. Mi kao DS treba da osudimo kretene koji prete i podržimo ono što je dobro za Srbiju.

petar petrovic

pre 11 godina

Radikali delili broj Vucicevog telefona 20.04.2013 a poruke mu stigle 19.04.2013,odnosno dan ranije.

Kako???Dan ranije???

A da nije mozda ovo samo malo namesteno...pa da umesto da svi kazu:Ovaj Vucic dao kosovo...a ono svi kazu:Jadan Vucic svi mu prete a on se bori.

Cudna je ta nemacka skola...ja sam cuo da ona moze lako da od krivca napravi nevinu zrtvu...

Juce stigle poruke-juce nista po tom pitanju nije rekao....nego danas,odmah cim su svi culi za potpisivanje...

Defetiste umiru sami

pre 11 godina

@((Napred Vucicu nazdravlje Dacicu, 20. april 2013 19:59)

Tuzno, koliko mladih i zaslepljenih ljudi. Bedno ikoliko defetista. Covece bez dostojanstva, nikad bez istog neces ziveti kao covek. A tu ti ne mogu pomoci ni Cedomir Jovanovic, ni Zoran Djindjic ni Tomislav Nikolic, svi su seoni obogatili upolitici, prodajuci tvoje. I tvoje Kosovo i tvoju buducnost. Nema je za tebe. Ali u pravu si u jednom, SNS je zaista potpisao i dogovorio nezavisnost Kosova, a setimo se prica Vucica i Nikolica od prosle godine.

Lun kralj noći

pre 11 godina

U Srbiji gde deo naroda veruje da Amerikanci nikada nisu kročili na mesečevo tlo, izuzev Jan Bibijana, ovakve plasirane stvari od strane Vučića i Dačića imaju uporište samo kod obožavaoca lika i dela Jan Bibijana.

misko

pre 11 godina

Pre par dana ceo Novi Sad je bio oblepljen plakatama sa tekstom smrt Pajticu i niko od strane drzave ili umnih ljudi u Srbiji nije to osudio i reagovao. Sada se njima preti sms -ima i odmah frka. Isti arsini za sve-to narod trazi od svoje vlasti.

Кривокапић

pre 11 godina

Вучићу, у Србији прете већ 25 година. Не знам да ли знаш, али ти исти су убили премијера пре 10 година. Убијају и туку новинаре, политичаре, њихове породице, убијају војнике, пале амбасаде, џамије, разбијају излоге, паркирају џипове по тротоарима и парковима...
Мањина деценијама терорише нормалан свет.
Ајде да видим шта ћеш да урадиш у вези са свим овим. Очигледно имаш подршку. Искористи је.

nije nego

pre 11 godina

OK, uradlili su sto su mogli, jer je sustinski KiM bili izgubljeni '99e. Iz principa Srbija ne moze priznati Kosovo i to niko od nje ni ne ocekuje formalno--zato su glupe ove izjave da su KiM deo Srbije. NISU vise jer ja tamo ne mogu slobodno da odem kao u svaki drugi deo Srbije. Zato ne muljajte nego recite ucinicemo sve sto mozemo da obezbedimo pristojan zivot Srbima na severu Kosova i pomognemo onima u enklavama kao i monaskim zajednicama i to je to.

Gordana Goca M.

pre 11 godina

Kako bre neke da nije sramota, nikom ne sme da se preti smrcu, ko god bio, prvo nije humano i moralno a pokraj toga nije ni zakonito. Mislila sam da smo evoluirali iz doba kada je vladao haos ovom zemljom i kada je ovako nesto bilo svakodnevnica, ali sam izgleda pogresila.

Goran

pre 11 godina

Da li smo upali u "crnu rupu" pa se sve izokrenulo? To smo mi,a zapravo nismo mi vec nas iskrivljen odraz u vremenu? Eto, ko bi rekao jos pre godinu dana,da ce Vucica i Dacica braniti i poodrzavati LDP-ovci,LS-ovci,DS-ovci,SPO-ovci...i NATO,Gvido Vestervele,Hilari Klinton,Madlen Olbrajt,,,i drugi "prijatelji"Srbije?!

Nikola

pre 11 godina

Kakve ste lopocine i sta ste uradili svi do jednoga ovom narodu i ovoj drzavi u proteklih 20 godina budite srecni sto su ovo samo pretnje ali bi i trebali da se zapitate da li zelite i dalje da gurate tu njihovu trulu placenicku pricu za saku dolara i da li je ta prica vrednija od vasih zivota.

Umesto sto kukate svojim placenim novinarcicima o tome preko TVa bilo bi dobro malo da razmislite, ako jos uvek imate i malo mozga, ka cemu sve ovo sto radite Vasem narodu i Vasoj drzavi vodi?

Ovo je koliko vidim poslednje upozorenje i poslednji signal da iz korena menjate stvari jer kako je krenulo, a citam komentare ljudi ovih i drugih portala i foruma, ovo nece izaci na dobro ... narocito po Vas.

Sve vise mi se prividja ulica i milion ljudi na istoj kako vode zavrsni obracun sa neprijateljem naroda No.1 - drzavom i njegovim organima vlasti!

vlada

pre 11 godina

ja molim cenjene novinare sa b92 da objave i izjavu radikalne stranke o ovom slucaju.Nije u redu niti profesionalno da se samo prenese izjava sns a ne radikalne stranke,trazim samo malo objektivnosti nista vise a gospodu sa vlasti bi pitao koja prava su srbi imali do sada na kosovu i metohiji a koja ce imati od sada po sporazumu nista vise i ako to nije izdaja srpskih interesa ja onda stvarno neznam sta je

Sanja

pre 11 godina

Čitam komentare i ne mogu da verujem svojim očima koliko ovaj Srpski narod zaboravlja neke stvari. Ovde se pišu konstantno hvalospevi o Vučiću, Dačiću i sličnim. Pa zar ste zaboravili da su svi oni odgovorni za sve što se izdešavalo na Kosovu? To su ljudi koji su bili pod Miloševićevim šanjelu. I sada ovde priče kako su Vučić i Co. Uradili ono najbolje i naj efikasnije. Reći ću vam, ovo su mogli da potpišu još davne '99 da toliki ljudi ne izginu uzalud.

Kasnimo kao i za sve ostale stvari u životu pa tako i sa pamćenjem. Valjda smo kao društvo baš iz tog razloga tačno gde i jesmo.

Što se pretnji tiče, to nam upravo samo pokazuje gde se nalazimo kao društvo i kao država.

milan

pre 11 godina

Tako nesto, ako je istina moze doci samo od bivsih partijskih kolega da inace nema drugih faktora u Srbji koji bi karakterno bili u stanju takve poteze da prave. Sada vidis Vucicu gde si pripadao i od cega se nisi jos 100% otkacio pa razumes one koji ti ne daju svoje poverenje.

bata

pre 11 godina

Pa neka prete,znaci treba drzava opet da poklekne pred tim kriminalcima i profitasima?Treba biti odlucan i raditi u interesu vecine a ne manjine.Imate vlast i moc u svojim rukama,nema odustajanja,inace se ovde reda nikada nece napraviti.Uhapsite one koji prave nerede i ugrozavaju zivote,ne samo vas polticara vec i naroda.Narod je zbog takvih ugrozen vec odavno,a i dan danas ima gledate kroz prste,iako se javno izrazavaju i prete,znaju se imenom i prezimenom.Zasto cutite i odobravate to,treba da znate da su oni opasnost i za vas,ne samo za neke druge.Budete li nastavili sa tom politikom,ojacacete one koji ce sutra i na vas da udare,a to su stetocine za drustvo i sa takvima nema i nece nikada biti napredka Vucicu i Dacicu,osim ako vama to odgovara i vi ih podrzavate i hranite.Obracunati se sa takvima,krajnje je vreme,jer su oni prepreka postovanju ljudskih prava i lepse buducnosti,u aps sa njima i na rad da osete kako se lebac zaradi.Znate vi odlicno ko stoji iza svega toga,nisu se oni stvorili iz nicega i tek onako bez veze.Vecina medju njima treba da odgovara zbog raznih kriminalnih radnji i prevara,radite svoj posao i sutra ce svi mirnije i lepse spavati.Nije njima stalo do Kosova,vec profita koji ce izgubiti.

pitanje je sad!

pre 11 godina

Secam se jednog divnog i pametnog coveka, i jednog drugog koji izgovara recenicu:" I TITO JE IMAO PROBLEMA S NOGOM PRED SMRT"!!! Prvog coveka vise nema, zahvaljujuci kome???

I kod nas je isto!

pre 11 godina

Ja sam sa Kosova i zivim u Njemacku. Pratim ceo proces i mislim da ni vasi ni nasi nisu mogli vise da izvadu zato sto ne zavisi od njih. Ni vi ni mi nismo faktor u evropskim procesima i mnogo zavisimo od razvijenih zapadnih zamalja. I kod nas ima onih sto misle da je gosp. Thaqi prevario kosovare pa im prete smrcu ali i to ima da ide u zaborav. Vazno je da ono sto se potpisalo i primenjuje u praksi i da srbi i albanci gledaju napred.

I Ona

pre 11 godina

Ja i mnogi iz moje generacije im ucesce u devedesetim oprostiti necemo nikad. Kad su dosli na vlast bilo mi je jasno da se nekakvo resenje nazire, jer je i u Hrvatskoj "prljavi" posao obavio HDZ. I u tome ima neke vise pravde. Da to uradi "izdajnicka" strana bili bi stvarno pobijeni svi.
I KAO TAKVA KAZEM: OSTAVITE IM PORODICE I DECU NA MIRU.

Kosovo je bilo problem i pre 100 godina, to nije resio niko samo je demfovano. Ko zna malo istorije i koje doziveo da saslusa nekog iz tih ratova to mu je jasno. O onome sto se desavalo zadnjih trideset godina od znaju gradovi u Srbiji, poput Kraljeva, Smedereva, Kragujevca, Obrenovca, Lazarevca. Od nekih ratnih profitera koji su se '99 setali u maskiranim uniformama po gradovima Srbije, dok su klinci par meseci obuke koji nisu odande ginuli ni za sta.

Ratovi su na ovaj ili onaj nacin uzeli normalan zivot nekoliko generacija, spustite loptu da u kako tako normalnim uslovima odrastu nova deca u normalne ljude. I da se ovi Vucicevi "balavi" trolovi, malo opismene u svakom smislu.
(Ona, 20. april 2013 18:32)

Svaka je na mestu.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

"Svi putevi u pakao poplocani su dobrim namerama"
- Francuska izreka

"Nijedno dobro delo ne ostaje nekaznjeno"
- Americka izreka

"Ko tebe hlebom, ti njega kamenom"
- Srpska izreka.

miki

pre 11 godina

dacic,vucic,nikolic...hm,patriote spasili srpski narod na kosovu,resili im sve probleme u koje su ih decenijama uvodili svojim ultranacionalizmom,setite se srbi,oni su ti kad dodju na vlast vratice kosovo,na silu,i niko ih nesme vise biti...

Vesna

pre 11 godina

Ovako nesto nije noramlno! To se ne desava u pravnoj drzavi! Ovakve stvari treba najstrozije kaznjavati, ovo su jako ozbiljne stvari!!!
(Aries, 20. april 2013 16:17)

Nadam se da si isti komentar poslao i pre neki dan kad je Pajticu preceno smrcu, i to ne samo telefonski nego javno plakatima po celom Novom Sadu!!!
Ili je to mozda bila normalna i nebitna stvar??

Dragan

pre 11 godina

Moze neko da bude opozicija u politickom smislu, sto ne znaci da zbog toga treba nekome pretiti ili nekoga ubijati. To su komunisticke metode.
Gospodin Vucic treba da bude zasticen i da se pronadju ti koji mu prete i da se strogo kazne. To je stvarno sramota, jer se radi o cistom primitivizmu.

Anon

pre 11 godina

Kosovo je bilo izgubljeno za Srbiju 1999. Ko to nece sebi da prizna, neka se i dalje jede i salje pretece poruke, kada vec nema pametnija posla. Sumadija je SADA srce Srbije, cuvajte ovu Srbiju koja nam je preostala i dajte dobar primer svojoj deci, ne budite otrovni i osvetoljubivi...to je uvek donosilo samo patnju. Ako zelite osvetu i da nanesete bol, to govori da u sustini ne volite Srbiju, i ne lazite sebe i druge da ste patriote. Ako zivite za ideale i fiks ideje, uvek cete biti na gubitku. Setite se svoje licne srece, saberite se: vec u ovom trenutku mozete da odlucite da necete da mrzite NIKOGA. Zivite svoj zivot i gledajte u sutra. Imate jedan zivot, ne bacajte ga.

mnistry

pre 11 godina

Žalosno je to da su nam obezbedili"svetlu eu budućnost"a ovako im se vraća.To su verovatno neki ljudi koji su ljubomorni na uspehe vlade na svim nivoima.
Naravno sarkastičan sam,jer im verujem kao i Slobi 99godine kada je govorio da smo pobedili nato.Ista je to politika i ideologija koja je nastavila populističku politiku iz 90-tih.Ono što je Sloba započeo sada njegovi naslednici završavaju.Naravno malo su im drugačiji metodi ali je cilj isti.

vlada milic

pre 11 godina

Sta reci, kafanski junaci cu ponovo poceli da prete i srbuju.To su isti oni junaci koji su hrabro jurisali na praznu zgradu Americke ambasade. To su isti oni junaci koji su hrabro bacali cini i vracke u narodnoj skupstini. To su isti oni junaci koji pozivaju u rat ali tamo nesalju svoju decu.To su isti oni koji su srbovali po Knez Mihajlovoj i pevali po mostovima dok sam ja bio na ratistu. A sto junaci nedodjoste na Kosova 1999 da se tamo zajedno borimo protiv amerikanaca, Albanaca ...! Lako je junacki sinovi paliti prazne zgradurine i pevati po mostovima, mnogo lako. (Dragan, 20. april 2013 18:59)

odlican komentar i slazem se sa svim detaljima samo nije napisano da su organizatori svih tih dogadjajima o kojima se pise bili upravo TOMISLAV NIKOLIC, ALEKSANDAR VUCIC I IVICA DACIC. oni su organizovali sve to o cemu je ovde pisano

Zbunjeni Džo

pre 11 godina

Samo malo, meni ovde nešto nije jasno. Ako su radikali dana 20.04.2013. u 12 časova (ili koliko već) delili brojeve telefona Vučića, na koji način je on te poruke primio 19.04.2013?? Ne verujem da je vicepremijeru Srbije pogrešan časovnik na mobilnom telefonu, ako jeste, onda je to veća sramota nego pretnje smrću.

vlada milic

pre 11 godina

zao mi je vucica ali isto to je on radio Zoranu Djindjicu i Borisu Tadicu. mi clanovi ds se solidarisemo sa vucicem i osudjujemo sve pretnje i zelimo mu dug i miran zivot i ne zelimo nikome ono sto se desilo marta 2003.

vetar

pre 11 godina

Evo gde "lezi" zec: "...da blokira evrointegracije druge strane."
Da bi Kosovo bilo integrisano u EU prvo ce MORATI da postane clan UN-a (sve zemlje EU moraju biti clanice UN-a), pa ce Kosovo radi integracije u EU traziti prijem u UN a Srbija ce morati da cuti jer se na to obavezala. Cista IGRA RECI kojom Srbija direktno priznaje drzavnost Kosova.

roxi

pre 11 godina

naravno da osudjujem pretnje, bilo kakve, bilo kome. ali bih pitala gosp. dacica, nikolica i vucica, gde su pak oni osudili pretnje smrcu bojana pajtica. sram ih bilo! niko se oglasio nije. to su ljudi koji vode drzavu, prilikom pretnji, trebali bi prvi da osude i naravno da preduzmu nesto da bi se pronasli kriminalci.

apsolutno konsterniran

pre 11 godina

Kada su ovakve vesti,posebno uzivam u komentarima!
Protivnik sam pretnji ali da ja vas pitam nesto kao obican gradjanin koji nije clan partije.
Znaci kad coveku neko preti on zove novinare a ne policiju?Da se postuje zakon,na koji se svi pozivate,zar drzavni vrh npr. po nekom redosledu prvo nije trebao da ustav prilagodi trenutnoj situaciji,pa da ga da na referendum da se narod slozi,pa onda da udje u pregovore?Zar zbog krsenja istog izmedju ostalog,ova "elita" ne bi trebala da je iza resetaka(mislim da nismo gomila ljudi na livadi nego pravna drzava)sto bi dalje vodilo ka tome da ih od pretnji stite resetke,a ne kuknjava?Jel to znaci da nema zakona ili ga ima selektivno?Mozete da imate 40,slovima cetrdest dela u ovoj drzavi i da ste slobodni ali nikako ne smete da prebijete Cedu u tudjoj drzavi posto vas odmah uhapse.E sad ako je to realnost,dal' to znaci da se nasa policija i pravosudje placa iz Madjarskog budzeta?Ako vas prebiju u Grckoj npr. odete u policiju u Leskovcu da prijavite i oni vam kazu da niste normalni.Jel to zato sto se ne zovete Ceda?Sad kad smo sve resili,sporazum potpisan,pa i kad dobijemo datum,pohapsimo ove sto prete...koliko godina mislite da nam treba da nam prosecna plata bude 1000e,da imamo vise od 50% zaposlenih,da sredimo zdravstvo,skolstvo,pravosudje...Ukratko da zivimo,a ne prezivljavamo?10,20,100 godina,koliko?
Mogu ovako ceo dan,ali nema smisla.Naravno da nisam za to da se nekom preti i da se neko uznemirava,ali muka mi je od prenemaganja.

4C

pre 11 godina

Вучић каже да је данас примио претеће поруке, међутим ове поруке са слика су пристигле 19.04.2013. А колико знам данас је 20-ти. И ко овде лаже?
...

vlada milic

pre 11 godina

Do sad su morali da budu uhapseni.Tacka.
(marija, 20. april 2013 18:52)

" Ako neko u narednih mesec dana vidi Zorana Djindjica , neka mu kaze da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom" . ( tomislav nikolic mesec dana pred ubistvo Djindjica) .
" Dosmanlijskim olosima i njihovom poglavniku Zoranu Djindjicu polako otkucava sat i ubrzo ce im narod suditi zbog njihove podanicke i izdajnicke politike . dok se dosmanlijskoj zmiji ne odsece glava (Djindjic?) ona ce nastaviti da davi srbiju". (aleksandar vucic oktobar 2002).
jel su ovi likovi bili uhapseni?

Gospodin Seljadin

pre 11 godina

Zalosno. To je samo dokaz u sta se nase drustvo pretvorilo tokom prethodne decenije.
(Avangarda, 20. april 2013 15:46)

Ooooo, varaš se druže! To je samo dokaz, tj. posledica onoga što su Vučić, Nikolić i Dačić brižljivo stvarali prethodne dve decenije!
Ne prete Vučiću tamo neki eldepeovci, ligaši, demokrate, anarhisti i penzioneri, već upravo njegovi bivši saborci, istomišljenici i štićenici, njegovih ruku i poganog jezika delo, oni kojima je zabio nož u leđa. Ne sekiraj se, ne plaši se Vučić takvih jer ih dobro poznaje, istog su kova - jedno pričaju, a drugo rade, hrabri su samo na jeziku i sa pristojne udaljenosti. Al' zato verujem da mu je prpa od monstruma koje je sam stvorio, čije je mozgove isprao i zatrovao, koji u potaji ćute i spremni su da delaju jer su ubeđeni da čine ispravnu, patriotsku stvar.
Ne želim mu zlo, ali mu ne mogu ni pomoći. U boljoj je poziciji nego što je Đinđić bio, on kontroliše policiju, vojsku i bezbednosne službe, tako da se nadam da je njegova bezbednost na visokom nivou.

Ministar za zez

pre 11 godina

Svakako je neko jednom morao da potpiše!
Po meni oni koji su započeli sve ovo i koji su huškali narod na sve ovo pre dvadesetak godina su SPS i SRS.Ova dvojica su članovi tih stranaka (Vučić sada SNS) tako da kako su sejali sad neka i žanju!
Normalno to nije za ubijanje ljudi pobogu,pa ipak ste ih vi glasali(većina barem dva -tri puta)!Meni je žao svih koji ostaviše glavu zarad te totalno promašene politike.

matori

pre 11 godina

"..."Kosovo i Metohija jeste deo Srbije..." (reče Vučić)

Hajde Vučiću, pored svega pametnog, hrabrog i dobrog, što ste učinili i postigli u zadnjih desetak dana, nemoj ovakvom debilnim izjavama da sebe dovodiš u položaj čoveka kome će da se smeju...!

marija

pre 11 godina

(vlada milic, 20. april 2013 20:20)

Nije samo to.
Pretili su i Tadicu. NJIMA NA CAST.
Ali ja pisem ovo da se vise nikada ne ponove pretnje predsedniku, premijeru, ministru, predsedniku stranke,...,u zemlji Srbiji. NIKADA.
Ko god da je.

T&T

pre 11 godina

"...Pretiti nekom smrću ... da ne pominjem pretnje deci i porodici.... nisko i kukavički...."
@ (Shone, 20. april 2013 17:38)


...Mislis "partiJotski"?
Da li vam je sada svima jasno ko su "patriJote" a ko "izdajnici" u ovoj zemlji?
Ali vlast je sama kriva za to! Zasto? Pa na primer zato sto je istima stalno popustala - "patriote" kazu da ce napraviti haos ako bude gay parada - drzava ustukne! Mislite parada je nevazna u ovoj teskoj situaciji - razmislite jos jednom - da li je zaista nevazna? Ne toliko cak ni zbog njenih ucesnika koliko zbog simbolike odnosa drustva/drzave i destruktivnih/kriminalnih snaga!
Takodje je vecina gradjana tada podrzavala huligane - cak i podrzavala ideju premlacivanja sugradjana i sunarodnika samo zato sto su drugacije seksualne orijentacije! Sada vidite da se isti tako ponasaju i prema politicarima i svima ostalima....
Tek kada narod shvati znacaj ovoga sto sada pisem imace bolju buducnost... ali znajuci srpski mentalitet to se nece jos skoro desiti - nazalost!

Maki

pre 11 godina

Izgleda da se pokušava probuditi nacionalizam i netolerancija. Molila bih sve ljude da dobro razmisle i sete se čemu nas je to sve odvelo.

!

pre 11 godina

Oni koji mu danas pise poruku se osudjuju, a sve godine gradjenja te stranke sa Vucicem i Nikolicem na celu nisu za osudu ?
Gradio si je - sada gledaj sta si izgradio.

Cezar

pre 11 godina

Nikom ne možete pretiti a da ne snosite zakonske konskvence. Pretnje treba shvatiti ozbiljno a one koji prete treba hapsiti i procesuirati. Podstrekače na pretnje treba isto tako procesuirati. U ovoj zemlji suviše se preti zato stop pretnjama a tužilaštva i policija da rade svoj posao.

crea

pre 11 godina

Ima svuda ljudi kojima odgovara anarhija i bezakonje. Tamo gde je i jednog i drugog više, i oni su brojniji. Pitam se samo koliko ima američkih, nemačkih, francuskih "patrijota" koji bi pretili smrću Obami, Merkelovoj...

Vanja Petrović

pre 11 godina

Potrebno je 10min mrežnom operateru da nađe odakle su poslate poruke...30min da se lociraju te osobe...60min da se uhapse!! Za tog lika ispred SRS i manje!

I? Šta se dešava? Ili...????

Relja

pre 11 godina

Ne znam da li sam dobro shvatio, ali mi deluje kao da gradonacelnik Novog Sada optuzuje Vucica da je prekrsio svoja ustavna ovlastenja jer je de fakto priznao Kosovo? Ili nije na to mislio? Nikolic, Dacic i Vucic i treba da zavrse ono sto su devedesetih zapoceli i konacno kapituliraju. A sta kaze Kostunica, grmeli su oko separatizma Vojvodine iako ga nije nigde bilo, a o Kosovu cute kao Amfilohije o Kacavendi i Pahomiju.

Sladjana

pre 11 godina

"Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je Vučić. Ocigledno je da to nekima itekako smeta.

grrr

pre 11 godina

Nema gore svađe i težih posledica nego kada se posvađaju dojučerašnji saradnici.Svi ovi koji ga sada napadaju i drugu dvojicu timski su radili protiv demokratske opozicije.Veliko je to iskustvo još sada je i obogaćeno predavinjima koja se organizuju u našoj zemlji od strane raznih patriotskih organizacija.Sve u svemu mislim da je Vučić uplašen jer poznaje te ljude i zna šta sve mogu da urade.

Ona

pre 11 godina

Ja i mnogi iz moje generacije im ucesce u devedesetim oprostiti necemo nikad. Kad su dosli na vlast bilo mi je jasno da se nekakvo resenje nazire, jer je i u Hrvatskoj "prljavi" posao obavio HDZ. I u tome ima neke vise pravde. Da to uradi "izdajnicka" strana bili bi stvarno pobijeni svi.
I KAO TAKVA KAZEM: OSTAVITE IM PORODICE I DECU NA MIRU.

Kosovo je bilo problem i pre 100 godina, to nije resio niko samo je demfovano. Ko zna malo istorije i koje doziveo da saslusa nekog iz tih ratova to mu je jasno. O onome sto se desavalo zadnjih trideset godina od znaju gradovi u Srbiji, poput Kraljeva, Smedereva, Kragujevca, Obrenovca, Lazarevca. Od nekih ratnih profitera koji su se '99 setali u maskiranim uniformama po gradovima Srbije, dok su klinci par meseci obuke koji nisu odande ginuli ni za sta.

Ratovi su na ovaj ili onaj nacin uzeli normalan zivot nekoliko generacija, spustite loptu da u kako tako normalnim uslovima odrastu nova deca u normalne ljude. I da se ovi Vucicevi "balavi" trolovi, malo opismene u svakom smislu.

nego

pre 11 godina

Jeste da ste i vas dvojica ucestvovali u medijskoj kampanji koja je bila podloga za Djindjicevo ubistvo, ali bar imate njegov primer coveka koji je bio retko normalan politicar. Koristite poluge vlasti koje imate u rukama pa primenite zakon na takav nacin da oducite ove sto salju pretece poruke od koriscenja mobilnog telefona.

István

pre 11 godina

Ministri MUP-a i BIA place da dobijaju pretece poruke?

Nije to tuzno? Ne znaju sta im je posao?
Osudujem svaku pretnju, i protiv Pajtica!

Drugi život

pre 11 godina

Osuđujem pretnje svakome!
Mali problem je u ovim fotografijama, koje pretnje čine "asinhronim" sa događajima u Briselu i ovom pričom.
Kao kad se puška pojavi u prvom činu predstave - mora da pukne u poslednjem.
Ili možda postoji neka dublja pozadina?
Reklo bi se da Vučić i Dačić sada prolaze kroz iskušenje i drugu priliku koju su dobili. Nešto kao ovo: http://www.youtube.com/watch?v=PDitUVMMzE0

Winston

pre 11 godina

Ja mislim da su te poruke stizale jos juce, pre nego sto su radikali izdavali vas broj, gosp. Vucic - pogledajte datum i vreme na tekstove. Mozda je vreme za jedan novi Smartphone?

Perica

pre 11 godina

Ljudi su izvukli maksimum iz ovih pregovora. Srbi na Kosmetu ce imati visok stepen Autonomije. Dakle, svoje Opstine, sudstvo, policiju, zdrastvo i skolstvo. Mislim da smo odbili ovu ponudu, sledeci put bi dobili jos i manju.

Cecika

pre 11 godina

Sacuvali smo sta se sacuvati moze i zaustavili Srbiju od daljeg rasparcavanja (barem se nadam), dobar posao Dacicu i Vucicu. Svaka cast Dacicu i Vucicu na borbi, doslednosti i istrajnosti u odbrani srpskih interesa! Jedino su oni posle 15 godina stajanja u mestu imali mu.. da konacno postignu neki napredak i urade nesto konkretno po pitanju Kosova.

veverica

pre 11 godina

A dal je moguce da niko od vas ne vidi datum u uglu ekrana na slikama (19.4) znaci te "pretnje" su poslate juce kad sporazum jos nije ni bio potpisan?! Ko je ovde lud..

nebojsa bg

pre 11 godina

poruke su poslate juce a ne danas.pitam vas,napredni drugovi,da li ste vi oni sto govore kako amerikanci sami sebi postavljaju bombe i ruse blizance?da izazivaju zemljotres haarp sistemom.ako je tako,kako da znamo da i ova vest nije iscenirana da vucicu poraste?rejting,mislim.pitam dalje,gde su osude kada je novi sad osvanuo sa plakatima na kojima se predsedniku skustine ap vojvodine preti smrcu?sta je sa napadom na cedomira jovanovica?na vest o tome moglo se procitati samo nesto u smislu,ko je taj,njegova stranka nema cenzus,to je bilo u drugoj drzavi i sl.a floskule o semenu i oplemenjavanju znamo gde se cuju.na onim skupovima na ravnoj gori i na mitinzima koje su do juce predvodili vas predsednik i njegov nebioloski sin..

ne postoji superlativ za vase lazno moralisanje.pa se skinite i goli,a ne samo bedzeve sto ste skinuli..

David

pre 11 godina

Rečenica iz teksta "Radikali u ranije danas"... Ja koliko znam a mislim da znam da gledam u kalendar, danas je 20. April, ako su radikali danas delili broj telefona i ceo dan Vučiću stižu preteće poruke... Zašto ama na baš svakoj poruci piše datum 19.04.2014??? Ako Vučić laže slika ne laže...

sanja

pre 11 godina

A dal je moguce da niko od vas ne vidi datum u uglu ekrana na slikama (19.4) znaci te "pretnje" su poslate juce kad sporazum jos nije ni bio potpisan?! Ko je ovde lud..
(veverica, 20. april 2013 20:04)

Ne, ne vidi,posebno ne sns botovi... oni ne bi videli ni lokomotivu ispred svog nosa...

Urke

pre 11 godina

Svaka cast za borbu u ime naroda!Nije bilo lako ispraviti sve brljotine prethodne vlasti!
A svi Vi sto kritikujete Dacica i Vucica i ostale, ja vas pitam, dal biste Vi bolje nesto znali da uradite? Sta bre pisete kojekakve gluposti? Problem sa Kosovom je morao da se resi vec jednom i u ovom momentu je ovo bilo najbezbolnije resenje. Da je potrajalo samo bi jos gore bilo i za par godina bismo bili prinudjeni na nesto mnogo gore.

PLAVA SHEHEREZADA88

pre 11 godina

Ako izgubimo Vucica, izgubili smo Srbiju, izgubili smo jedinog pravo coveka i borca za narod, za nasu zemlju koji trosi zadnji atom snage za bolju Srbiju, uspesniju i naprednu zemlju. Narod to treba da ceni i postuje i da se dici svojim potpredsednikom, njegovom sposobnoscu, uspehom i borbom za bolje sutra!!!

TIGAR

pre 11 godina

Niko nema pravo da nikog napada,ugrozava,preti,itd…ocekujem brzu reakciju nadleznih organa na napadace koji su sebi dopustili mnogo i preterali u svemu ovome.

smakevic

pre 11 godina

Državni organi moraju pod hitno da reaguju povodom pretnji koje su upućene premijeru i najvišim državnim funkcionerima. Zar smo udarili jedni na druge?! Puna podrska Vucicu i neka zna da nije sam.

jaroslav

pre 11 godina

Ovim sporazumom Albanci priznaju prava Srba na severu a Srbi priznaju Prištinu kao centar države KOsovo. Tačka deset...
10. Predviđa se da pravosudne vlasti budu integrisane i rade u okviru kosovskog pravnog okvira.
Kopiju sporazuma, na osnovu kojeg je urađen prevod, parafirao je danas u Briselu premijer Srbije Ivica Dačić uz propratni tekst: „Ovime potvrđujem da je ovo tekst predloga o čijem će prihvatanju ili odbijanju obe strane podneti svoje odluke. I. D.“

REALNI EKONOMISTA8

pre 11 godina

Treba svi da se ponosimo kakvog potpredsednika imamo, jer samo uz njega smo sigurni i sa takvim covekom Srbija ne moze propasti, moze samo da napreduje, postenim i odgovornim radom, kojim je samo Vucic do sada mogao da primeni, i kao takav covek koji misli na sve samo na sebe ne!

MALA MALENA88

pre 11 godina

Pohvatajte sve ljude (odnosno neljude) sa takvim pretecim porukama i recima, zasluzuju najgoru kaznu, sprecite to, kako se usudjuju da se tako ophode prema Vucicu!!!