Sreda, 17.04.2013.

10:28

Da li je u Atakami pronađen vanzemaljac?

Izvor: Huffington Post

Da li je u Atakami pronaðen vanzemaljac? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Vanzemaljac

pre 11 godina

To definitivno nije vanzemaljac. Ili je to reklama ili nečija šala.Sve je to izscenirano sa već poznatim holivudskim veštinama Amerikanaca. Zašto bi inače nalazili vanzemaljce uvek samo na zapadu? Neverovatno da decenijama prave istu grešku sa navodno pronađenim "vanzemaljcima", a to da ih sve nalaze golišave bez zaštitnog odela. Apsolutno je besmisleno da jedno visokotehnološko biće koji izumeo svemisrki brod sa kojim može da prevali pola svemira nije izumeo zaštitno odelo ili skafander, pogotovo ako su vanzemaljci od kosti i mesa kao što vidimo na snimku. Uvek su prikazani golišavi kao neke životinje što apsolutno nema nikakve logike i govori više o ljudskoj nerealnoj mašti i izmišljotini nego o dokazu. A da ne govorimo o mnogim drugim činjenicama.

gresis

pre 11 godina

@Vronsky.Toliko mali i nerazvijeni fetusi nemaju hidrocefaliju.A i da imaju lobanja bi se povecavala u jedno vece celo i unapred a ne unatrag i u vis.Razmisli malo ili procitaj neke medicinske knjige pa ces videti da gresis.U pravu si kad kazes da nije vanzemaljac.Sta bi onda moglo biti?Glavno je da nije Srpce pravoslavno ili iz skojevske familije pseudo,polu skolovanih intelektualaca .

jäger aus frankfurt

pre 11 godina

cudan ljudski "fetus". devet rebara, krljust i cvrsti zubi. da, bas tako izgledamo u tom stadijumu. pitam se, da li pojedinci prvo procitaju tekst pa komentarisu, ili pisu bez prethodnog citanja!? ili pak procitaju ali nemaju pojma sta su procitali?!

Bojan

pre 11 godina

Zasto uopste moraju da lice na ljude? Ja smatram da su najnaprednije forme nematerijalne prirode, vec oblik energije jer je ona neunistiva i omogucava im da prelaze ogromna rastojanja brzinom svetlosti. Jos smatram da ne interaguju sa vidljivom materijom sto im omogucava da budu prisutni na nekom mestu i prodju neopazeno. Cak stavise smatarm da ih ima toliko na nasoj planeti da bi zavladala opsta panika kada bismo toga postali svesni. Po meni evolucijski, bioloska bica su najranjivija pa mi je logicno da sa razvojem tehnologije prelaze na mehanicka bica a kasnije na sasvim novi nivo, energetski oblik zivota.

nevjernik neuvjereni

pre 11 godina

Zasto bi to bio "vanzemaljac"?Na Zemlji je nekad daaaavno zivelo vise ljudskih vrsta.Bilo je divova od sedam i po metara i nesto manjih.Kosturi su pronadjeni u SAD,Ekvadoru,Peru,Sri Lanki a otisak ljudske stope od 160 centimetara otkriven je pre 100 godina u Juznoj Africi.Mozda je stariji od 200 miliona godina zato sto je u granitnoj steni.Kosturi i ogromne izduzene ljudske lobanje sa duplim redom zuba i cetvrtastim vilicama su nadjene u Juznoj Americi i muzeji u Peruu su puni toga.Cak i kosturi rogatih ljudi visokih vise od dva metra su iskopani u Pensilvaniji,SAD 1860 i neke.Odmah su nestali negde a zadnja takva lobanja je ukradena iz jednog muzeja.Ostala je fotografija.Odatle i ideja i legende o "satani" i rogatim "djavolima". Ovo je OCIGLEDNO fetus jedne takve individue sa izduzenom glavom.Verovatno su nestali u vecini posle neke prirodne stihije kao potop za koji postoji evidencija a neke od individua su prezivele i kasnije zapocele preporod sadasnjih poznatih, klasicnih civilizacija.Postojale su visoke kulture i tehnologije na zemlji.Ovi koji se i danas pojavljuju u "NLOima" verovatno poticu sa ove planete.Danasnja "nauka", religije,i drzavno-vojni kompleksi svih vecih svetskih sila strahuju od ovoga i cine sve da se ovo pomete pod tepih i zaboravi.Zna se zasto kad pogledas kako zalosno i bedno skoro svi mi zivimo danas. Zna se koje gazda a ko je rob.Tako oni zele da ostane i zato se cuti i ovakve stvari omalovazavaju. A sad se vratite citanju biblije i "Hristosu".

vaske

pre 11 godina

Najverovatnije fetus. Da je vanzemaljac podrzaumevalo bi putovanje kroz svemir, a to bi zahtevalo izuzetno razvijenu inteligenciju. Visoko razvijena inteligencija i saradnja sa Amerima ne idu zajedno.

nenad

pre 11 godina

ja razumem da neko ne veruje u vanzemaljce i to postujem,al cemu ovolika agresivnost u stvovima.. ako znamo da postoji vise planeta u svemiru nego zrnca peska na zemlji,zasto je tesko poverovati da postoji jos negde zivot,i zasto je tesko poverovati da ta bica su toliko napredna,mozda nisu stalno kao mi rusili sve i ratovali,pa pravili sve ispocetka.. a sto se tice putovanja brzinom svetlosti,to jeste nemoguce,iz milion razloga,sto zbog otpora pri toj brzini sto zbog onih u tom brodu..al ako razmislimo o putovanju tipa crnih rupa i zakrivljivanje svemira to vec ima smisla...a da jos nesto,koliko smo mi zaista temeljno istrazili nas suncan sistem,na mesecu nismo bili 30-40 god..za druge planete da i ne govorim..

Djordje P

pre 11 godina

Ako je covekoliko stvorenje, veca je verovatnoca da je to jednostavno neka mutacija... Zasto bi vanzemaljci, boga mu poljubim, bili bas skroz isti s nama, sa dve ruke i dve noge, dva oka itd.? Bas smo toliko savrseni? Ma, mutacija 100%. Verujem da ima tamo nekog zivota, ali potpuno drugacijeg od ovog na Zemlji.

Горан

pre 11 godina

Хе, хе, хе ... Двапут сам прошле године био у Атакама пустињи. Град Копиапо у Чилеу. Нисмо причали о ванземаљцима, али јесмо о футбалу, вину, роштиљу итд.

lele

pre 11 godina

teorija@ ja nigde nisam spomenuo brzinu svetlosti! zvanični teoretski modeli fizike i matematicki proracuni su potvrdili mogucnost stvaranja crvotočina-vormhols putem kojih bi smo jako brzo prelazili velike distance! uzgred i vorp pogon je teoretski moguc, sam Stiven Hoking je to potvrdio!
postojanje ovog Svemira bi bilo potpuno besmisleno da ne postoje mogucnosti brzog putovanja kroz njega!

bbz

pre 11 godina

-a zasto vanzemaljac mora da lici na coveka?
-i otkud mi znamo kako oni izgledaju?
-zasto moraju da imaju oci,usta,nos,ruke,noge...
-zasto mi uvek potenciramo na veliku izduzenu glavu,mrsavo telo,duge tanke ruke i noge...?
-ODAKLE LJUDSKOME RODU TO SAZNANJE I PRETPOSTAVKA?kada ljudski rod nikada nije ni video vanzemaljca i nikakav oblik zivota u univerzumu
-i zasto ovaj fetus koji "LICI"na vanzemaljca(covek je zacrtao u svojoj glavi da mora imati ono sto sam nabrojao gore)tek se sada prica o njemu(ANALIZIRA) a prosao je iz ruke u ruku X-puta cak je bio prodat za 64 dolara?
-ajde sad ljubitelji aliena objasnite ovo?
-pa mi ne znamo sta se krije u okeanima na zemlji(ISTRAZENO JE SAMO 15%)a znamo sve o vanzemaljcima i kako izgledaju!velikom prasku pre 15 mlrd godina,znaci sve pretpostavka do pretpostavke,nigde dokaza!ako je ovo Vanzemaljac onda sam ja Deda-Mraz,daj boze da sam se prevario,i da je ovo fetus Aliena i da mu trazimo rodjake na zemlji ili u nekoj drugoj galaksiji

Gale

pre 11 godina

Nije sasvim logicno. Ako putujes brze od svetlosti znaci da mozes da se vratis u proslost
(teorija, 17. april 2013 15:38)

Ako putuješ brže od svetlosti, možeš samo da pretekneš sliku koja iz prošlosti putuje brzinom svetlosti. Teoretski, možeš znači samo videti prošlost, ali ne i vratiti se u nju, a još manje menjati je.

jäger aus frankfurt

pre 11 godina

miltonkenjatsdons@ zar ti koji napisa onakav komentar dajes sebi za pravo da bilo koji, ciji komentar nazoves - glupim? ili si to zapravo ocenio svoj komentar? ako je tako, slazem se sa tobom. komentar ti je vise nego glup. pozz

Zoran

pre 11 godina

Slicne velicine sam video neko nepoznato bice u mom dvoristu, bilo je na 2,3 metara od mene i svetlelo je! Sad mi je zao sto nismo ostvarili kontakt, malo sam se i uplasio tad...xD

teorija

pre 11 godina

"sigurno ce mo u ovom veku otkriti nove energije i pogone koji ce nam omoguciti da stotine svetlosnih godina prelazimo sa lakocom. nekada je ne zamislivo bilo da covek leti a danas sa lakocom izadjemo u svemir
(lele, 17. april 2013 12:40)"

Nije sasvim logicno. Ako putujes brze od svetlosti znaci da mozes da se vratis u proslost

Post

pre 11 godina

E uvek se slatko nasmejem. Nece u Boga da veruju ali hoce u male zelene ili kakve god, posto je Bog stara moda, sad se furaju vanzemaljci :)

Freemen

pre 11 godina

Nemojte da vas cudi sto je visok samo 15 cm sta ako se radi o sistemu reprodukcije i razvoja fetusa kao kao kengura ili mislite da ste postali od Adama i Eve.

Saldzo

pre 11 godina

A zasto svi koji veruju u vanzemaljce na Zemlji misle da su i oni humanoidi? Zar ne znaju da smo mi sasvim slucajno ispali ovako od triliona vrsta kroz evoluciju? I ko kaze da ovo nije neki mumificirani fetus do sada nepoznate (ili mozda poznate) vrste majmuna?

novi sad

pre 11 godina

Da je sve ovo istina odmah bi mu testirali DNK a ne bi brojali rebra.
Uzorak nije suviše star tako da bi DNK test bio pouzdan i precizan, a mogli bi čak i da ga kloniraju ili bi o toj opciji bar govorili.

lele

pre 11 godina

ako čašicom za rakiju zahvatimo vodu iz okeana a zatim pogledamo u nju i zaprepastimo se jer u njoj nema niceg zivog! da li to znaci da u celom okeanu nema zivota?? eto toliko smo mi istrazili svemir! verujem da cela galaksija, kao nas okean, je bogata zivotom samo nasa tehnologija za putovanje je jos uvek primitivna! sigurno ce mo u ovom veku otkriti nove energije i pogone koji ce nam omoguciti da stotine svetlosnih godina prelazimo sa lakocom. nekada je ne zamislivo bilo da covek leti a danas sa lakocom izadjemo u svemir

MK Dons Srbija na fb

pre 11 godina

A imam pitanje za sve koji misle da ako.vanzemaljci postoje,da im je želja da pokore našu planetu,pa zar ne.bi to onda uradili.godinama u nazad,tako da onaj što je napisao da.se.prvo kreće od razotkrivanja manjih da ne.bi.bilo.straha je u najmanju.ruku.glup.komentar

gfserbia blogspot

pre 11 godina

Logicno je da ce u pocetnoj fazi disclosure-a javnosti biti pokazania mala stvorenja, jer je manja sansa za strah od neceg malog dok se ne naviknu na cinjenice o vanzemaljskom prisustvu.

cinober

pre 11 godina

Hm, vozikao sam se s frendovima Atacamom daleke '97 i dobro se sjećam razgovora s nekim lokalnim ljudima iz Calame, Antofagaste i Iquiquea, bilo s Hrvatima koji tamo žive (a ima ih puno) bilo s Čileancima. Ma skoro svi ljudi s kojima smo razgovarali kunu se u vrlo česte prelete NLO-a i druge fenomene iz te oblasti. Gledaš i slušaš čovjeka koji ti priča o svemirskim brodovima, svjetlima, čudnim tragovima i svakakvim drugim pojavama koje je vidio pa si misliš je li ovaj lud ili iz mene pravi budalu? Očito nečega valjda onda ima, pa ne bi valjda svi ti ljudi unisono halucinirali ili izmišljali?

cinober

pre 11 godina

Hm, vozikao sam se s frendovima Atacamom daleke '97 i dobro se sjećam razgovora s nekim lokalnim ljudima iz Calame, Antofagaste i Iquiquea, bilo s Hrvatima koji tamo žive (a ima ih puno) bilo s Čileancima. Ma skoro svi ljudi s kojima smo razgovarali kunu se u vrlo česte prelete NLO-a i druge fenomene iz te oblasti. Gledaš i slušaš čovjeka koji ti priča o svemirskim brodovima, svjetlima, čudnim tragovima i svakakvim drugim pojavama koje je vidio pa si misliš je li ovaj lud ili iz mene pravi budalu? Očito nečega valjda onda ima, pa ne bi valjda svi ti ljudi unisono halucinirali ili izmišljali?

lele

pre 11 godina

ako čašicom za rakiju zahvatimo vodu iz okeana a zatim pogledamo u nju i zaprepastimo se jer u njoj nema niceg zivog! da li to znaci da u celom okeanu nema zivota?? eto toliko smo mi istrazili svemir! verujem da cela galaksija, kao nas okean, je bogata zivotom samo nasa tehnologija za putovanje je jos uvek primitivna! sigurno ce mo u ovom veku otkriti nove energije i pogone koji ce nam omoguciti da stotine svetlosnih godina prelazimo sa lakocom. nekada je ne zamislivo bilo da covek leti a danas sa lakocom izadjemo u svemir

gfserbia blogspot

pre 11 godina

Logicno je da ce u pocetnoj fazi disclosure-a javnosti biti pokazania mala stvorenja, jer je manja sansa za strah od neceg malog dok se ne naviknu na cinjenice o vanzemaljskom prisustvu.

Saldzo

pre 11 godina

A zasto svi koji veruju u vanzemaljce na Zemlji misle da su i oni humanoidi? Zar ne znaju da smo mi sasvim slucajno ispali ovako od triliona vrsta kroz evoluciju? I ko kaze da ovo nije neki mumificirani fetus do sada nepoznate (ili mozda poznate) vrste majmuna?

novi sad

pre 11 godina

Da je sve ovo istina odmah bi mu testirali DNK a ne bi brojali rebra.
Uzorak nije suviše star tako da bi DNK test bio pouzdan i precizan, a mogli bi čak i da ga kloniraju ili bi o toj opciji bar govorili.

Post

pre 11 godina

E uvek se slatko nasmejem. Nece u Boga da veruju ali hoce u male zelene ili kakve god, posto je Bog stara moda, sad se furaju vanzemaljci :)

Djordje P

pre 11 godina

Ako je covekoliko stvorenje, veca je verovatnoca da je to jednostavno neka mutacija... Zasto bi vanzemaljci, boga mu poljubim, bili bas skroz isti s nama, sa dve ruke i dve noge, dva oka itd.? Bas smo toliko savrseni? Ma, mutacija 100%. Verujem da ima tamo nekog zivota, ali potpuno drugacijeg od ovog na Zemlji.

Bojan

pre 11 godina

Zasto uopste moraju da lice na ljude? Ja smatram da su najnaprednije forme nematerijalne prirode, vec oblik energije jer je ona neunistiva i omogucava im da prelaze ogromna rastojanja brzinom svetlosti. Jos smatram da ne interaguju sa vidljivom materijom sto im omogucava da budu prisutni na nekom mestu i prodju neopazeno. Cak stavise smatarm da ih ima toliko na nasoj planeti da bi zavladala opsta panika kada bismo toga postali svesni. Po meni evolucijski, bioloska bica su najranjivija pa mi je logicno da sa razvojem tehnologije prelaze na mehanicka bica a kasnije na sasvim novi nivo, energetski oblik zivota.

MK Dons Srbija na fb

pre 11 godina

A imam pitanje za sve koji misle da ako.vanzemaljci postoje,da im je želja da pokore našu planetu,pa zar ne.bi to onda uradili.godinama u nazad,tako da onaj što je napisao da.se.prvo kreće od razotkrivanja manjih da ne.bi.bilo.straha je u najmanju.ruku.glup.komentar

Zoran

pre 11 godina

Slicne velicine sam video neko nepoznato bice u mom dvoristu, bilo je na 2,3 metara od mene i svetlelo je! Sad mi je zao sto nismo ostvarili kontakt, malo sam se i uplasio tad...xD

gresis

pre 11 godina

@Vronsky.Toliko mali i nerazvijeni fetusi nemaju hidrocefaliju.A i da imaju lobanja bi se povecavala u jedno vece celo i unapred a ne unatrag i u vis.Razmisli malo ili procitaj neke medicinske knjige pa ces videti da gresis.U pravu si kad kazes da nije vanzemaljac.Sta bi onda moglo biti?Glavno je da nije Srpce pravoslavno ili iz skojevske familije pseudo,polu skolovanih intelektualaca .

teorija

pre 11 godina

"sigurno ce mo u ovom veku otkriti nove energije i pogone koji ce nam omoguciti da stotine svetlosnih godina prelazimo sa lakocom. nekada je ne zamislivo bilo da covek leti a danas sa lakocom izadjemo u svemir
(lele, 17. april 2013 12:40)"

Nije sasvim logicno. Ako putujes brze od svetlosti znaci da mozes da se vratis u proslost

nenad

pre 11 godina

ja razumem da neko ne veruje u vanzemaljce i to postujem,al cemu ovolika agresivnost u stvovima.. ako znamo da postoji vise planeta u svemiru nego zrnca peska na zemlji,zasto je tesko poverovati da postoji jos negde zivot,i zasto je tesko poverovati da ta bica su toliko napredna,mozda nisu stalno kao mi rusili sve i ratovali,pa pravili sve ispocetka.. a sto se tice putovanja brzinom svetlosti,to jeste nemoguce,iz milion razloga,sto zbog otpora pri toj brzini sto zbog onih u tom brodu..al ako razmislimo o putovanju tipa crnih rupa i zakrivljivanje svemira to vec ima smisla...a da jos nesto,koliko smo mi zaista temeljno istrazili nas suncan sistem,na mesecu nismo bili 30-40 god..za druge planete da i ne govorim..

jäger aus frankfurt

pre 11 godina

cudan ljudski "fetus". devet rebara, krljust i cvrsti zubi. da, bas tako izgledamo u tom stadijumu. pitam se, da li pojedinci prvo procitaju tekst pa komentarisu, ili pisu bez prethodnog citanja!? ili pak procitaju ali nemaju pojma sta su procitali?!

nevjernik neuvjereni

pre 11 godina

Zasto bi to bio "vanzemaljac"?Na Zemlji je nekad daaaavno zivelo vise ljudskih vrsta.Bilo je divova od sedam i po metara i nesto manjih.Kosturi su pronadjeni u SAD,Ekvadoru,Peru,Sri Lanki a otisak ljudske stope od 160 centimetara otkriven je pre 100 godina u Juznoj Africi.Mozda je stariji od 200 miliona godina zato sto je u granitnoj steni.Kosturi i ogromne izduzene ljudske lobanje sa duplim redom zuba i cetvrtastim vilicama su nadjene u Juznoj Americi i muzeji u Peruu su puni toga.Cak i kosturi rogatih ljudi visokih vise od dva metra su iskopani u Pensilvaniji,SAD 1860 i neke.Odmah su nestali negde a zadnja takva lobanja je ukradena iz jednog muzeja.Ostala je fotografija.Odatle i ideja i legende o "satani" i rogatim "djavolima". Ovo je OCIGLEDNO fetus jedne takve individue sa izduzenom glavom.Verovatno su nestali u vecini posle neke prirodne stihije kao potop za koji postoji evidencija a neke od individua su prezivele i kasnije zapocele preporod sadasnjih poznatih, klasicnih civilizacija.Postojale su visoke kulture i tehnologije na zemlji.Ovi koji se i danas pojavljuju u "NLOima" verovatno poticu sa ove planete.Danasnja "nauka", religije,i drzavno-vojni kompleksi svih vecih svetskih sila strahuju od ovoga i cine sve da se ovo pomete pod tepih i zaboravi.Zna se zasto kad pogledas kako zalosno i bedno skoro svi mi zivimo danas. Zna se koje gazda a ko je rob.Tako oni zele da ostane i zato se cuti i ovakve stvari omalovazavaju. A sad se vratite citanju biblije i "Hristosu".

lele

pre 11 godina

teorija@ ja nigde nisam spomenuo brzinu svetlosti! zvanični teoretski modeli fizike i matematicki proracuni su potvrdili mogucnost stvaranja crvotočina-vormhols putem kojih bi smo jako brzo prelazili velike distance! uzgred i vorp pogon je teoretski moguc, sam Stiven Hoking je to potvrdio!
postojanje ovog Svemira bi bilo potpuno besmisleno da ne postoje mogucnosti brzog putovanja kroz njega!

Freemen

pre 11 godina

Nemojte da vas cudi sto je visok samo 15 cm sta ako se radi o sistemu reprodukcije i razvoja fetusa kao kao kengura ili mislite da ste postali od Adama i Eve.

jäger aus frankfurt

pre 11 godina

miltonkenjatsdons@ zar ti koji napisa onakav komentar dajes sebi za pravo da bilo koji, ciji komentar nazoves - glupim? ili si to zapravo ocenio svoj komentar? ako je tako, slazem se sa tobom. komentar ti je vise nego glup. pozz

Gale

pre 11 godina

Nije sasvim logicno. Ako putujes brze od svetlosti znaci da mozes da se vratis u proslost
(teorija, 17. april 2013 15:38)

Ako putuješ brže od svetlosti, možeš samo da pretekneš sliku koja iz prošlosti putuje brzinom svetlosti. Teoretski, možeš znači samo videti prošlost, ali ne i vratiti se u nju, a još manje menjati je.

Горан

pre 11 godina

Хе, хе, хе ... Двапут сам прошле године био у Атакама пустињи. Град Копиапо у Чилеу. Нисмо причали о ванземаљцима, али јесмо о футбалу, вину, роштиљу итд.

bbz

pre 11 godina

-a zasto vanzemaljac mora da lici na coveka?
-i otkud mi znamo kako oni izgledaju?
-zasto moraju da imaju oci,usta,nos,ruke,noge...
-zasto mi uvek potenciramo na veliku izduzenu glavu,mrsavo telo,duge tanke ruke i noge...?
-ODAKLE LJUDSKOME RODU TO SAZNANJE I PRETPOSTAVKA?kada ljudski rod nikada nije ni video vanzemaljca i nikakav oblik zivota u univerzumu
-i zasto ovaj fetus koji "LICI"na vanzemaljca(covek je zacrtao u svojoj glavi da mora imati ono sto sam nabrojao gore)tek se sada prica o njemu(ANALIZIRA) a prosao je iz ruke u ruku X-puta cak je bio prodat za 64 dolara?
-ajde sad ljubitelji aliena objasnite ovo?
-pa mi ne znamo sta se krije u okeanima na zemlji(ISTRAZENO JE SAMO 15%)a znamo sve o vanzemaljcima i kako izgledaju!velikom prasku pre 15 mlrd godina,znaci sve pretpostavka do pretpostavke,nigde dokaza!ako je ovo Vanzemaljac onda sam ja Deda-Mraz,daj boze da sam se prevario,i da je ovo fetus Aliena i da mu trazimo rodjake na zemlji ili u nekoj drugoj galaksiji

vaske

pre 11 godina

Najverovatnije fetus. Da je vanzemaljac podrzaumevalo bi putovanje kroz svemir, a to bi zahtevalo izuzetno razvijenu inteligenciju. Visoko razvijena inteligencija i saradnja sa Amerima ne idu zajedno.

Vanzemaljac

pre 11 godina

To definitivno nije vanzemaljac. Ili je to reklama ili nečija šala.Sve je to izscenirano sa već poznatim holivudskim veštinama Amerikanaca. Zašto bi inače nalazili vanzemaljce uvek samo na zapadu? Neverovatno da decenijama prave istu grešku sa navodno pronađenim "vanzemaljcima", a to da ih sve nalaze golišave bez zaštitnog odela. Apsolutno je besmisleno da jedno visokotehnološko biće koji izumeo svemisrki brod sa kojim može da prevali pola svemira nije izumeo zaštitno odelo ili skafander, pogotovo ako su vanzemaljci od kosti i mesa kao što vidimo na snimku. Uvek su prikazani golišavi kao neke životinje što apsolutno nema nikakve logike i govori više o ljudskoj nerealnoj mašti i izmišljotini nego o dokazu. A da ne govorimo o mnogim drugim činjenicama.

Post

pre 11 godina

E uvek se slatko nasmejem. Nece u Boga da veruju ali hoce u male zelene ili kakve god, posto je Bog stara moda, sad se furaju vanzemaljci :)

MK Dons Srbija na fb

pre 11 godina

A imam pitanje za sve koji misle da ako.vanzemaljci postoje,da im je želja da pokore našu planetu,pa zar ne.bi to onda uradili.godinama u nazad,tako da onaj što je napisao da.se.prvo kreće od razotkrivanja manjih da ne.bi.bilo.straha je u najmanju.ruku.glup.komentar

gfserbia blogspot

pre 11 godina

Logicno je da ce u pocetnoj fazi disclosure-a javnosti biti pokazania mala stvorenja, jer je manja sansa za strah od neceg malog dok se ne naviknu na cinjenice o vanzemaljskom prisustvu.

teorija

pre 11 godina

"sigurno ce mo u ovom veku otkriti nove energije i pogone koji ce nam omoguciti da stotine svetlosnih godina prelazimo sa lakocom. nekada je ne zamislivo bilo da covek leti a danas sa lakocom izadjemo u svemir
(lele, 17. april 2013 12:40)"

Nije sasvim logicno. Ako putujes brze od svetlosti znaci da mozes da se vratis u proslost

cinober

pre 11 godina

Hm, vozikao sam se s frendovima Atacamom daleke '97 i dobro se sjećam razgovora s nekim lokalnim ljudima iz Calame, Antofagaste i Iquiquea, bilo s Hrvatima koji tamo žive (a ima ih puno) bilo s Čileancima. Ma skoro svi ljudi s kojima smo razgovarali kunu se u vrlo česte prelete NLO-a i druge fenomene iz te oblasti. Gledaš i slušaš čovjeka koji ti priča o svemirskim brodovima, svjetlima, čudnim tragovima i svakakvim drugim pojavama koje je vidio pa si misliš je li ovaj lud ili iz mene pravi budalu? Očito nečega valjda onda ima, pa ne bi valjda svi ti ljudi unisono halucinirali ili izmišljali?

vaske

pre 11 godina

Najverovatnije fetus. Da je vanzemaljac podrzaumevalo bi putovanje kroz svemir, a to bi zahtevalo izuzetno razvijenu inteligenciju. Visoko razvijena inteligencija i saradnja sa Amerima ne idu zajedno.

Saldzo

pre 11 godina

A zasto svi koji veruju u vanzemaljce na Zemlji misle da su i oni humanoidi? Zar ne znaju da smo mi sasvim slucajno ispali ovako od triliona vrsta kroz evoluciju? I ko kaze da ovo nije neki mumificirani fetus do sada nepoznate (ili mozda poznate) vrste majmuna?

lele

pre 11 godina

ako čašicom za rakiju zahvatimo vodu iz okeana a zatim pogledamo u nju i zaprepastimo se jer u njoj nema niceg zivog! da li to znaci da u celom okeanu nema zivota?? eto toliko smo mi istrazili svemir! verujem da cela galaksija, kao nas okean, je bogata zivotom samo nasa tehnologija za putovanje je jos uvek primitivna! sigurno ce mo u ovom veku otkriti nove energije i pogone koji ce nam omoguciti da stotine svetlosnih godina prelazimo sa lakocom. nekada je ne zamislivo bilo da covek leti a danas sa lakocom izadjemo u svemir

nevjernik neuvjereni

pre 11 godina

Zasto bi to bio "vanzemaljac"?Na Zemlji je nekad daaaavno zivelo vise ljudskih vrsta.Bilo je divova od sedam i po metara i nesto manjih.Kosturi su pronadjeni u SAD,Ekvadoru,Peru,Sri Lanki a otisak ljudske stope od 160 centimetara otkriven je pre 100 godina u Juznoj Africi.Mozda je stariji od 200 miliona godina zato sto je u granitnoj steni.Kosturi i ogromne izduzene ljudske lobanje sa duplim redom zuba i cetvrtastim vilicama su nadjene u Juznoj Americi i muzeji u Peruu su puni toga.Cak i kosturi rogatih ljudi visokih vise od dva metra su iskopani u Pensilvaniji,SAD 1860 i neke.Odmah su nestali negde a zadnja takva lobanja je ukradena iz jednog muzeja.Ostala je fotografija.Odatle i ideja i legende o "satani" i rogatim "djavolima". Ovo je OCIGLEDNO fetus jedne takve individue sa izduzenom glavom.Verovatno su nestali u vecini posle neke prirodne stihije kao potop za koji postoji evidencija a neke od individua su prezivele i kasnije zapocele preporod sadasnjih poznatih, klasicnih civilizacija.Postojale su visoke kulture i tehnologije na zemlji.Ovi koji se i danas pojavljuju u "NLOima" verovatno poticu sa ove planete.Danasnja "nauka", religije,i drzavno-vojni kompleksi svih vecih svetskih sila strahuju od ovoga i cine sve da se ovo pomete pod tepih i zaboravi.Zna se zasto kad pogledas kako zalosno i bedno skoro svi mi zivimo danas. Zna se koje gazda a ko je rob.Tako oni zele da ostane i zato se cuti i ovakve stvari omalovazavaju. A sad se vratite citanju biblije i "Hristosu".

novi sad

pre 11 godina

Da je sve ovo istina odmah bi mu testirali DNK a ne bi brojali rebra.
Uzorak nije suviše star tako da bi DNK test bio pouzdan i precizan, a mogli bi čak i da ga kloniraju ili bi o toj opciji bar govorili.

Zoran

pre 11 godina

Slicne velicine sam video neko nepoznato bice u mom dvoristu, bilo je na 2,3 metara od mene i svetlelo je! Sad mi je zao sto nismo ostvarili kontakt, malo sam se i uplasio tad...xD

bbz

pre 11 godina

-a zasto vanzemaljac mora da lici na coveka?
-i otkud mi znamo kako oni izgledaju?
-zasto moraju da imaju oci,usta,nos,ruke,noge...
-zasto mi uvek potenciramo na veliku izduzenu glavu,mrsavo telo,duge tanke ruke i noge...?
-ODAKLE LJUDSKOME RODU TO SAZNANJE I PRETPOSTAVKA?kada ljudski rod nikada nije ni video vanzemaljca i nikakav oblik zivota u univerzumu
-i zasto ovaj fetus koji "LICI"na vanzemaljca(covek je zacrtao u svojoj glavi da mora imati ono sto sam nabrojao gore)tek se sada prica o njemu(ANALIZIRA) a prosao je iz ruke u ruku X-puta cak je bio prodat za 64 dolara?
-ajde sad ljubitelji aliena objasnite ovo?
-pa mi ne znamo sta se krije u okeanima na zemlji(ISTRAZENO JE SAMO 15%)a znamo sve o vanzemaljcima i kako izgledaju!velikom prasku pre 15 mlrd godina,znaci sve pretpostavka do pretpostavke,nigde dokaza!ako je ovo Vanzemaljac onda sam ja Deda-Mraz,daj boze da sam se prevario,i da je ovo fetus Aliena i da mu trazimo rodjake na zemlji ili u nekoj drugoj galaksiji

Freemen

pre 11 godina

Nemojte da vas cudi sto je visok samo 15 cm sta ako se radi o sistemu reprodukcije i razvoja fetusa kao kao kengura ili mislite da ste postali od Adama i Eve.

lele

pre 11 godina

teorija@ ja nigde nisam spomenuo brzinu svetlosti! zvanični teoretski modeli fizike i matematicki proracuni su potvrdili mogucnost stvaranja crvotočina-vormhols putem kojih bi smo jako brzo prelazili velike distance! uzgred i vorp pogon je teoretski moguc, sam Stiven Hoking je to potvrdio!
postojanje ovog Svemira bi bilo potpuno besmisleno da ne postoje mogucnosti brzog putovanja kroz njega!

jäger aus frankfurt

pre 11 godina

miltonkenjatsdons@ zar ti koji napisa onakav komentar dajes sebi za pravo da bilo koji, ciji komentar nazoves - glupim? ili si to zapravo ocenio svoj komentar? ako je tako, slazem se sa tobom. komentar ti je vise nego glup. pozz

Горан

pre 11 godina

Хе, хе, хе ... Двапут сам прошле године био у Атакама пустињи. Град Копиапо у Чилеу. Нисмо причали о ванземаљцима, али јесмо о футбалу, вину, роштиљу итд.

Gale

pre 11 godina

Nije sasvim logicno. Ako putujes brze od svetlosti znaci da mozes da se vratis u proslost
(teorija, 17. april 2013 15:38)

Ako putuješ brže od svetlosti, možeš samo da pretekneš sliku koja iz prošlosti putuje brzinom svetlosti. Teoretski, možeš znači samo videti prošlost, ali ne i vratiti se u nju, a još manje menjati je.

nenad

pre 11 godina

ja razumem da neko ne veruje u vanzemaljce i to postujem,al cemu ovolika agresivnost u stvovima.. ako znamo da postoji vise planeta u svemiru nego zrnca peska na zemlji,zasto je tesko poverovati da postoji jos negde zivot,i zasto je tesko poverovati da ta bica su toliko napredna,mozda nisu stalno kao mi rusili sve i ratovali,pa pravili sve ispocetka.. a sto se tice putovanja brzinom svetlosti,to jeste nemoguce,iz milion razloga,sto zbog otpora pri toj brzini sto zbog onih u tom brodu..al ako razmislimo o putovanju tipa crnih rupa i zakrivljivanje svemira to vec ima smisla...a da jos nesto,koliko smo mi zaista temeljno istrazili nas suncan sistem,na mesecu nismo bili 30-40 god..za druge planete da i ne govorim..

Djordje P

pre 11 godina

Ako je covekoliko stvorenje, veca je verovatnoca da je to jednostavno neka mutacija... Zasto bi vanzemaljci, boga mu poljubim, bili bas skroz isti s nama, sa dve ruke i dve noge, dva oka itd.? Bas smo toliko savrseni? Ma, mutacija 100%. Verujem da ima tamo nekog zivota, ali potpuno drugacijeg od ovog na Zemlji.

Bojan

pre 11 godina

Zasto uopste moraju da lice na ljude? Ja smatram da su najnaprednije forme nematerijalne prirode, vec oblik energije jer je ona neunistiva i omogucava im da prelaze ogromna rastojanja brzinom svetlosti. Jos smatram da ne interaguju sa vidljivom materijom sto im omogucava da budu prisutni na nekom mestu i prodju neopazeno. Cak stavise smatarm da ih ima toliko na nasoj planeti da bi zavladala opsta panika kada bismo toga postali svesni. Po meni evolucijski, bioloska bica su najranjivija pa mi je logicno da sa razvojem tehnologije prelaze na mehanicka bica a kasnije na sasvim novi nivo, energetski oblik zivota.

gresis

pre 11 godina

@Vronsky.Toliko mali i nerazvijeni fetusi nemaju hidrocefaliju.A i da imaju lobanja bi se povecavala u jedno vece celo i unapred a ne unatrag i u vis.Razmisli malo ili procitaj neke medicinske knjige pa ces videti da gresis.U pravu si kad kazes da nije vanzemaljac.Sta bi onda moglo biti?Glavno je da nije Srpce pravoslavno ili iz skojevske familije pseudo,polu skolovanih intelektualaca .

jäger aus frankfurt

pre 11 godina

cudan ljudski "fetus". devet rebara, krljust i cvrsti zubi. da, bas tako izgledamo u tom stadijumu. pitam se, da li pojedinci prvo procitaju tekst pa komentarisu, ili pisu bez prethodnog citanja!? ili pak procitaju ali nemaju pojma sta su procitali?!

Vanzemaljac

pre 11 godina

To definitivno nije vanzemaljac. Ili je to reklama ili nečija šala.Sve je to izscenirano sa već poznatim holivudskim veštinama Amerikanaca. Zašto bi inače nalazili vanzemaljce uvek samo na zapadu? Neverovatno da decenijama prave istu grešku sa navodno pronađenim "vanzemaljcima", a to da ih sve nalaze golišave bez zaštitnog odela. Apsolutno je besmisleno da jedno visokotehnološko biće koji izumeo svemisrki brod sa kojim može da prevali pola svemira nije izumeo zaštitno odelo ili skafander, pogotovo ako su vanzemaljci od kosti i mesa kao što vidimo na snimku. Uvek su prikazani golišavi kao neke životinje što apsolutno nema nikakve logike i govori više o ljudskoj nerealnoj mašti i izmišljotini nego o dokazu. A da ne govorimo o mnogim drugim činjenicama.