Sreda, 17.04.2013.

10:20

"Rešenje o Kosovu mora se postići"

Predsednik Skupštine Nebojša Stefanović očekuje da srpski pregovarački tim u Briselu danas dobije povoljniju ponudu od prethodne, što mu je nagovestio Vučić.

Izvor: B92

"Rešenje o Kosovu mora se postiæi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Narcisa Zec

pre 11 godina

Ja ne mislim da ce biti bolje ponude,Taci nema potrebe za tim sve dok ima podrsku EU.Zato,okrenimo se na drugu stranu,mozda je tu resenje problema.

polarna veverica

pre 11 godina

Nikome se ne isplati sadašnja situacija na Kosovu, pogotovo ne Srbima i zato je krajnje vreme da se postigne dogovor kako bi srpski narod mogao normalno da živi i funkcioniše!

beyonce

pre 11 godina

Mora se naci resenje, previse vremena, zivaca, novca.Verujem da ce ova Vlada uraditi nesto. Prethodnici su bili samo manekeni.

razgovor, razgovor i razgovor

pre 11 godina

Rešenje se mora naći i naći će se, ali ne na štetu države Srbije i njenih građana.
Tri puta meri, a jednom seci. Opasni su igrači u EU. Pola ih nikad nije ni otišlo na Kosovo, a o njemu pričaju kao da je to njihovo.
Neka nam bog da pameti i mudrosti, a za dobrobit svih građana države Srbije. Cena potpisa može biti velika a korist mala i obratno.

jovaN

pre 11 godina

Nova ponuda mora da bude bolja od "duplog ništa"! To samo pokazuje koliko su bili potrebni i dobri prethodni potezi pregovarača i Vučića.

Duska

pre 11 godina

Za resenje problema ima mnogo zainteresovanih. Najpre mi kao drzava, kosovski Srbi, EU i SAD i konacno Albanci. Verujem da ce nova vlast uspeti da konacno resi situaciju.

KOMEnDIJAŠ

pre 11 godina

Mislim da bi Vlada uspela da dođe do rešenja da im se ne mešaju u posao predsednik i SPC, koje naravno nameće predsednik.

jadna mala

pre 11 godina

Normalno je da ocekujemo povoljniju ponudu. Pa napokon se ponasamo kao ozbiljna drzava, borimo se protiv korupcije, a vlast se bori za interese drzave i svog naroda

Sax

pre 11 godina

Siguran sam da će naša _________ (vlada/delegacija) u susretu sa ___________ (Ketrin/Obamom/Merkelovom) postići maksimum jer ________ (Zapad/Amerika/EU) zna da mi nećemo odustati od __________ (Kosova/Evrope/Kosova&Evrope) pod pritiscima i ucenama, naročito sad kad je Aleksandar Vučić lično _________ (uzeo učešće/odlučno digao glas/objasnio neke stvari). Vide naši ___________ (neprijatelji/dušmani/vajni Demokrati) da sa ovom Vladom nema _______ (šale/zezanja/pogađanja). Konačno smo dočekali da Vlada i precednik _______ (Toma/Master/Vojvoda od Stiropora) vode računa o ________ (narodu/Srbiji/nama/našim interesima). Puna podrška našim predstavnicima a pre svega Aleksandru Vučiću, čovek je _________ (neverovatan/neumoran/iznad svega pošten/odgovoran). Nisam/Jesam glasao za njega, ali sam sad konačno ubeđen da je on jedini koji može da nas _______ (spase/izvede na pravi put).

bezimena

pre 11 godina

"...jer evrointegracije Srbije nemaju alternativu".

"Master" i njegova "struja" u SNS se sa ovom parolom DS i LDP-a nikako ne bi složili....iako je dotični pred izbore govorio kao Tadić (i Kosovo i EU, i EU i Kosovo).:)))

Šta su sada smislili?

pre 11 godina

Vole bih da se postigne neko sprovodljivo rešenje, ali jednostavno poučen ranijim iskustvom, neveujem EU, SAD, Eštonovoj i Tačiju.

slusalacb92

pre 11 godina

Dragi Jovane, veoma je pohvalno kada covek veruje u predsednika svoje stranke!!! Neverovanje je odlicje one druge stranke!!!! Drago mi je kada vidim politicara koji zaista veruje ljudima sa kojima radi!!! Savrsen tim ljudi!!! Ja ne pripadam nijednoj stranci ali nakon slusanja Nebojse Stefanovica dodje mi da im se pridruzim!!!

....

pre 11 godina

Cestitam Sns-u na profesionalnoj organizaciji botova.Sve je odradjeno maksimalno,vreme reakcije se meri sekundama,nijedna vest se ne propusta,(sadrzaj komentara je ionako copy paste:ziveo nam Veliki Vodjo
Aleksandre,najjaci si,najlepsi,najbrzi,najpametniji....).Stvarno mislim da su se ozbiljno potrudili oko ovoga,u najboljoj tradiciji gerila marketinga

neumann

pre 11 godina

Lepo je to što su Selaković i Stefanović svoje životne ambicije odlučili da ostvaruju kroz politiku. Ali i tu treba da se peče zanat. Ovako izgedaju kao politički tinejdžeri koji su popili previše energetskih pića i gledali mnogo filmova i serija, a životno i profesionalno iskustvo - NULA! Mislio sam da je Malovićeva predstavljala najlošiji takav primer, ali SNS je uspeo da ih prevaziđe.

DUSAN

pre 11 godina

Da su ranije imali zelju da oslusnu sta se nudi iz Beograda,odavno bi pregovori bili zavrseni,a oni ste uvek slusali i podstrekivali drugu stranu,sto je i dovelo do danasnje sitvacije.Srbija je oduvek htela najbolje za svoje gradjane i branila je njihov interes.Nadam se da ce se novim sastancima dovesti i nova shvatanja i da ce ubrzo doci do resenja problema.

batan

pre 11 godina

Srbija je utvrdila neku granicu do kada može da popušta, i preko toga Srbija ne sme popuštati ni po cenu datuma. Treba staviti do znanja i Albancima i evropskim zvaničnicima da Srbija nije spremna da pristane na bilo kakav dogovor, zarad dobijanja datuma.

opšti bljak

pre 11 godina

da vlada i predsednik imaju identične stavove, u to ne veruje ni malo dete. ako se vlada za pedalj pomeri napred, predsednik nebulozama vrati korak unazad.

Владимир

pre 11 godina

@ (crni domino, 17. april 2013 10:54)

Свака партија овде има своје ботове. И та појава је сасвим споредна ствар.

slusalacb92

pre 11 godina

Dragi Jovane, veoma je pohvalno kada covek veruje u predsednika svoje stranke!!! Neverovanje je odlicje one druge stranke!!!! Drago mi je kada vidim politicara koji zaista veruje ljudima sa kojima radi!!! Savrsen tim ljudi!!! Ja ne pripadam nijednoj stranci ali nakon slusanja Nebojse Stefanovica dodje mi da im se pridruzim!!!

Branko Bor

pre 11 godina

Kosovo je sigurno najteži ispit ove vlasti. Vučić i Nikolić su potpuno u pravu kada kažu da se tu ne može naći neko rešenje kojim će Srbija, a naročito Srbi na Kosovu i Metohiji biti oduševljeni, ali sam siguran da će ova vlast izvući maksimalno koliko je u ovom trenutku moguće, i da se neće ići ispod utvrđenih minimuma nadležnosti za Zajednice Srpskih Opština.

Medena

pre 11 godina

Potrebno je da pruzimo maksimalnu podrsku nasem pregovarackom timu i svim ljudima koji mu doprinose. Situacija je teska, ali verujem da se ide kao tome da se postigne kompromis koji je prihvatljiv i za nas narod. Podrzimo svi nase ljude u Briselu danas jer im je to potrebno.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Stefanović: evrointegracije Srbije nemaju alternativu ?
Kako bre nemaju ?
Sta je sa "novom erom" u odnosima sa Rusijom ?

fenix

pre 11 godina

Nadam se da ce ponuda biti dobra ali dali mi i tu povoljnu ponudu mozemo prihvatiti to je pitanje,ali Vucic je tamo pa nekako imam poverenja u nas pregovaracki tim.

goran

pre 11 godina

Samo bih hteo da dodam da se ovde radi o borbi za zajedničke interese svih građana, a ne stranačke i to je ono sto je pola sata pokušavao predsednik Skuopštine da napomene je upravo činjenica da se svi oni zajedno sa Aleksandrom Vucicem i ostalim clanovima tima bore za nas a ne samo za sebe!!! Drago mi je sto gospodin Stefanovic ima pozitivno misljenje i sto veruje svom kolegi!! Mislim da cemo ovaj put uspeti da se izborimo za svoj zivot u nasoj zemlji.

barter

pre 11 godina

Evo šta je izjavio prošli put:

»Očekuje se da će pregovarački tim dobiti 'neuporedivo bolju ponudu’ u Briselu zahvaljujući Aleksandru Vučiću.«

Nebojša Stefanović, Predsednik Skupštine, uoči osme runde dijaloga Beograda i Prištine u Briselu .

A svi znamo kako su se ti pregovori završili.

izet fazlinović

pre 11 godina

Када постоји стратегија, када се политичари не крију иза саопштења и другоразредних државних службеника, постоји и нада да ће преговори донети једном нешто добро и Србији.
Због свог одговорног односа, ово руководство заслужује пуну подршку.

slusalac892

pre 11 godina

Mislim da je veoma bitno ono sto je Nebojsa Stefanovic rekao a to je da on veruje u pozitivan ishod jer je bitno da ponuda koju odluce da prihvate bude u interesu svih nas!!!

dixy

pre 11 godina

Da je do nas resenje bi vec bilo postignuto ali iskreno se nadam da ce Eu malo stisnuti Pristinu i da ce oni morati da popuste tako da mi konacno dobijemo taj famozni datum za pocinjanje pregovora.

samira

pre 11 godina

Treba postici kompromis sa Pristinom. Ja se nadam da ce nasa delegacija ponovo odbiti da se drzava Srbija samoukine na prostoru Kosova i Metohije ako bude ista ponuda.

Zlatan

pre 11 godina

Ako ste culi da je medjunarodna zajednica izvrsila pritisak na Pristinu, moze se nesto i ocekivati - ako nije, od tog posla nema nista.

crni domino

pre 11 godina

Stefanovicu, jesi li takav zakljucak nasao u svojim pelenama? Tvoji sefovi ne razmisljaju tako!
Da ste vi SNS botovi ozbiljni i pametni, ne biste godimama lupetali o patriotizmu, nego bi odmah postigli sporazum! Glupima izgleda trebaju godine da shvate nesto!
Takvu politiku vodite da vam vise niko nista ne veruje, sta god pricali!

jovan

pre 11 godina

Cak i kad nema sta da kaze, ovaj momak to iznese u medije! I pritom naravno, obavezno pomene dragoga sefa koji mu je usput, u prolazu, na tu temu rekao nesto poverljivo, tako da on sada posle toga ima potpuno drugaciji osecaj...

Džoni

pre 11 godina

S obzirom da ne znamo šta su nam ponudili prošli put sada kada prihvate ponudu ubediće nas da je ova odlična i da su uspeli da se izbore za interese Srbije! Bože mili koliko su svi isti!

fan@kaziprsta

pre 11 godina

Veliki sam fan emisije i voditeljke, ali ovaj put moram da priznam da je malo preterala sa provokacijama pogotovu sto je tema bila od zajednickog interesa, a ona poteze po stranackoj osnovi. Nisam neki obozavatelj Nebojse Stefanovica ali moram da priznam da sam veoma prijatno iznenadjen kolicinom povrerenja koju se ispoljava kod predsednika Skupstine. Mislim da ce ovaj put zaista ponuda biti bolja. Verujem u to.

Gradjanin

pre 11 godina

Podrška za kompromisno rešenje koje će podjednako zadovoljiti obe strane. Za Srbe na Kosovu i Metohiji moramo obezbediti granacije za siguran život, ali isto tako važno je i da nastavimo napred, polako ali sigurno. Podrška za sve što je izjavio Stefanović.

Medena

pre 11 godina

Svi smo realno svesni da se kompromis mora pronaci, raduju me ovakvi navodi i to da se radi na resavanju i prevazilazenju problema i situacije. Pozitivna ocekivanja i podrska za vladu.

Arpeggio

pre 11 godina

"... kazao je Stefanović i dodao da veruje našem pregovaračkom timu, a pogotovo Aleksandru Vučiću da će doneti ispravnu odluku."

Može li ovaj čovek da bar jednom nešto kaže u javnosti, makar i obične prazne floskule kao u ovom tekstu, a da ne pomene Aleksandara Vučića i istakne svoje divljenje prema Velikom Šefu?

Da sam ja Aleksandar Vučić, bilo bi mi neprijatno i ozbiljno bih ga opomenuo da malo oladi.

crni domino

pre 11 godina

Stefanovicu, jesi li takav zakljucak nasao u svojim pelenama? Tvoji sefovi ne razmisljaju tako!
Da ste vi SNS botovi ozbiljni i pametni, ne biste godimama lupetali o patriotizmu, nego bi odmah postigli sporazum! Glupima izgleda trebaju godine da shvate nesto!
Takvu politiku vodite da vam vise niko nista ne veruje, sta god pricali!

Arpeggio

pre 11 godina

"... kazao je Stefanović i dodao da veruje našem pregovaračkom timu, a pogotovo Aleksandru Vučiću da će doneti ispravnu odluku."

Može li ovaj čovek da bar jednom nešto kaže u javnosti, makar i obične prazne floskule kao u ovom tekstu, a da ne pomene Aleksandara Vučića i istakne svoje divljenje prema Velikom Šefu?

Da sam ja Aleksandar Vučić, bilo bi mi neprijatno i ozbiljno bih ga opomenuo da malo oladi.

jovan

pre 11 godina

Cak i kad nema sta da kaze, ovaj momak to iznese u medije! I pritom naravno, obavezno pomene dragoga sefa koji mu je usput, u prolazu, na tu temu rekao nesto poverljivo, tako da on sada posle toga ima potpuno drugaciji osecaj...

Džoni

pre 11 godina

S obzirom da ne znamo šta su nam ponudili prošli put sada kada prihvate ponudu ubediće nas da je ova odlična i da su uspeli da se izbore za interese Srbije! Bože mili koliko su svi isti!

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Stefanović: evrointegracije Srbije nemaju alternativu ?
Kako bre nemaju ?
Sta je sa "novom erom" u odnosima sa Rusijom ?

....

pre 11 godina

Cestitam Sns-u na profesionalnoj organizaciji botova.Sve je odradjeno maksimalno,vreme reakcije se meri sekundama,nijedna vest se ne propusta,(sadrzaj komentara je ionako copy paste:ziveo nam Veliki Vodjo
Aleksandre,najjaci si,najlepsi,najbrzi,najpametniji....).Stvarno mislim da su se ozbiljno potrudili oko ovoga,u najboljoj tradiciji gerila marketinga

barter

pre 11 godina

Evo šta je izjavio prošli put:

»Očekuje se da će pregovarački tim dobiti 'neuporedivo bolju ponudu’ u Briselu zahvaljujući Aleksandru Vučiću.«

Nebojša Stefanović, Predsednik Skupštine, uoči osme runde dijaloga Beograda i Prištine u Briselu .

A svi znamo kako su se ti pregovori završili.

Sax

pre 11 godina

Siguran sam da će naša _________ (vlada/delegacija) u susretu sa ___________ (Ketrin/Obamom/Merkelovom) postići maksimum jer ________ (Zapad/Amerika/EU) zna da mi nećemo odustati od __________ (Kosova/Evrope/Kosova&Evrope) pod pritiscima i ucenama, naročito sad kad je Aleksandar Vučić lično _________ (uzeo učešće/odlučno digao glas/objasnio neke stvari). Vide naši ___________ (neprijatelji/dušmani/vajni Demokrati) da sa ovom Vladom nema _______ (šale/zezanja/pogađanja). Konačno smo dočekali da Vlada i precednik _______ (Toma/Master/Vojvoda od Stiropora) vode računa o ________ (narodu/Srbiji/nama/našim interesima). Puna podrška našim predstavnicima a pre svega Aleksandru Vučiću, čovek je _________ (neverovatan/neumoran/iznad svega pošten/odgovoran). Nisam/Jesam glasao za njega, ali sam sad konačno ubeđen da je on jedini koji može da nas _______ (spase/izvede na pravi put).

neumann

pre 11 godina

Lepo je to što su Selaković i Stefanović svoje životne ambicije odlučili da ostvaruju kroz politiku. Ali i tu treba da se peče zanat. Ovako izgedaju kao politički tinejdžeri koji su popili previše energetskih pića i gledali mnogo filmova i serija, a životno i profesionalno iskustvo - NULA! Mislio sam da je Malovićeva predstavljala najlošiji takav primer, ali SNS je uspeo da ih prevaziđe.

bezimena

pre 11 godina

"...jer evrointegracije Srbije nemaju alternativu".

"Master" i njegova "struja" u SNS se sa ovom parolom DS i LDP-a nikako ne bi složili....iako je dotični pred izbore govorio kao Tadić (i Kosovo i EU, i EU i Kosovo).:)))

opšti bljak

pre 11 godina

da vlada i predsednik imaju identične stavove, u to ne veruje ni malo dete. ako se vlada za pedalj pomeri napred, predsednik nebulozama vrati korak unazad.

Владимир

pre 11 godina

@ (crni domino, 17. april 2013 10:54)

Свака партија овде има своје ботове. И та појава је сасвим споредна ствар.

Zlatan

pre 11 godina

Ako ste culi da je medjunarodna zajednica izvrsila pritisak na Pristinu, moze se nesto i ocekivati - ako nije, od tog posla nema nista.

KOMEnDIJAŠ

pre 11 godina

Mislim da bi Vlada uspela da dođe do rešenja da im se ne mešaju u posao predsednik i SPC, koje naravno nameće predsednik.

samira

pre 11 godina

Treba postici kompromis sa Pristinom. Ja se nadam da ce nasa delegacija ponovo odbiti da se drzava Srbija samoukine na prostoru Kosova i Metohije ako bude ista ponuda.

beyonce

pre 11 godina

Mora se naci resenje, previse vremena, zivaca, novca.Verujem da ce ova Vlada uraditi nesto. Prethodnici su bili samo manekeni.

Duska

pre 11 godina

Za resenje problema ima mnogo zainteresovanih. Najpre mi kao drzava, kosovski Srbi, EU i SAD i konacno Albanci. Verujem da ce nova vlast uspeti da konacno resi situaciju.

Medena

pre 11 godina

Svi smo realno svesni da se kompromis mora pronaci, raduju me ovakvi navodi i to da se radi na resavanju i prevazilazenju problema i situacije. Pozitivna ocekivanja i podrska za vladu.

Šta su sada smislili?

pre 11 godina

Vole bih da se postigne neko sprovodljivo rešenje, ali jednostavno poučen ranijim iskustvom, neveujem EU, SAD, Eštonovoj i Tačiju.

razgovor, razgovor i razgovor

pre 11 godina

Rešenje se mora naći i naći će se, ali ne na štetu države Srbije i njenih građana.
Tri puta meri, a jednom seci. Opasni su igrači u EU. Pola ih nikad nije ni otišlo na Kosovo, a o njemu pričaju kao da je to njihovo.
Neka nam bog da pameti i mudrosti, a za dobrobit svih građana države Srbije. Cena potpisa može biti velika a korist mala i obratno.

Gradjanin

pre 11 godina

Podrška za kompromisno rešenje koje će podjednako zadovoljiti obe strane. Za Srbe na Kosovu i Metohiji moramo obezbediti granacije za siguran život, ali isto tako važno je i da nastavimo napred, polako ali sigurno. Podrška za sve što je izjavio Stefanović.

Medena

pre 11 godina

Potrebno je da pruzimo maksimalnu podrsku nasem pregovarackom timu i svim ljudima koji mu doprinose. Situacija je teska, ali verujem da se ide kao tome da se postigne kompromis koji je prihvatljiv i za nas narod. Podrzimo svi nase ljude u Briselu danas jer im je to potrebno.

slusalac892

pre 11 godina

Mislim da je veoma bitno ono sto je Nebojsa Stefanovic rekao a to je da on veruje u pozitivan ishod jer je bitno da ponuda koju odluce da prihvate bude u interesu svih nas!!!

jadna mala

pre 11 godina

Normalno je da ocekujemo povoljniju ponudu. Pa napokon se ponasamo kao ozbiljna drzava, borimo se protiv korupcije, a vlast se bori za interese drzave i svog naroda

fan@kaziprsta

pre 11 godina

Veliki sam fan emisije i voditeljke, ali ovaj put moram da priznam da je malo preterala sa provokacijama pogotovu sto je tema bila od zajednickog interesa, a ona poteze po stranackoj osnovi. Nisam neki obozavatelj Nebojse Stefanovica ali moram da priznam da sam veoma prijatno iznenadjen kolicinom povrerenja koju se ispoljava kod predsednika Skupstine. Mislim da ce ovaj put zaista ponuda biti bolja. Verujem u to.

slusalacb92

pre 11 godina

Dragi Jovane, veoma je pohvalno kada covek veruje u predsednika svoje stranke!!! Neverovanje je odlicje one druge stranke!!!! Drago mi je kada vidim politicara koji zaista veruje ljudima sa kojima radi!!! Savrsen tim ljudi!!! Ja ne pripadam nijednoj stranci ali nakon slusanja Nebojse Stefanovica dodje mi da im se pridruzim!!!

dixy

pre 11 godina

Da je do nas resenje bi vec bilo postignuto ali iskreno se nadam da ce Eu malo stisnuti Pristinu i da ce oni morati da popuste tako da mi konacno dobijemo taj famozni datum za pocinjanje pregovora.

batan

pre 11 godina

Srbija je utvrdila neku granicu do kada može da popušta, i preko toga Srbija ne sme popuštati ni po cenu datuma. Treba staviti do znanja i Albancima i evropskim zvaničnicima da Srbija nije spremna da pristane na bilo kakav dogovor, zarad dobijanja datuma.

DUSAN

pre 11 godina

Da su ranije imali zelju da oslusnu sta se nudi iz Beograda,odavno bi pregovori bili zavrseni,a oni ste uvek slusali i podstrekivali drugu stranu,sto je i dovelo do danasnje sitvacije.Srbija je oduvek htela najbolje za svoje gradjane i branila je njihov interes.Nadam se da ce se novim sastancima dovesti i nova shvatanja i da ce ubrzo doci do resenja problema.

jovaN

pre 11 godina

Nova ponuda mora da bude bolja od "duplog ništa"! To samo pokazuje koliko su bili potrebni i dobri prethodni potezi pregovarača i Vučića.

polarna veverica

pre 11 godina

Nikome se ne isplati sadašnja situacija na Kosovu, pogotovo ne Srbima i zato je krajnje vreme da se postigne dogovor kako bi srpski narod mogao normalno da živi i funkcioniše!

izet fazlinović

pre 11 godina

Када постоји стратегија, када се политичари не крију иза саопштења и другоразредних државних службеника, постоји и нада да ће преговори донети једном нешто добро и Србији.
Због свог одговорног односа, ово руководство заслужује пуну подршку.

Branko Bor

pre 11 godina

Kosovo je sigurno najteži ispit ove vlasti. Vučić i Nikolić su potpuno u pravu kada kažu da se tu ne može naći neko rešenje kojim će Srbija, a naročito Srbi na Kosovu i Metohiji biti oduševljeni, ali sam siguran da će ova vlast izvući maksimalno koliko je u ovom trenutku moguće, i da se neće ići ispod utvrđenih minimuma nadležnosti za Zajednice Srpskih Opština.

fenix

pre 11 godina

Nadam se da ce ponuda biti dobra ali dali mi i tu povoljnu ponudu mozemo prihvatiti to je pitanje,ali Vucic je tamo pa nekako imam poverenja u nas pregovaracki tim.

goran

pre 11 godina

Samo bih hteo da dodam da se ovde radi o borbi za zajedničke interese svih građana, a ne stranačke i to je ono sto je pola sata pokušavao predsednik Skuopštine da napomene je upravo činjenica da se svi oni zajedno sa Aleksandrom Vucicem i ostalim clanovima tima bore za nas a ne samo za sebe!!! Drago mi je sto gospodin Stefanovic ima pozitivno misljenje i sto veruje svom kolegi!! Mislim da cemo ovaj put uspeti da se izborimo za svoj zivot u nasoj zemlji.

slusalacb92

pre 11 godina

Dragi Jovane, veoma je pohvalno kada covek veruje u predsednika svoje stranke!!! Neverovanje je odlicje one druge stranke!!!! Drago mi je kada vidim politicara koji zaista veruje ljudima sa kojima radi!!! Savrsen tim ljudi!!! Ja ne pripadam nijednoj stranci ali nakon slusanja Nebojse Stefanovica dodje mi da im se pridruzim!!!

Narcisa Zec

pre 11 godina

Ja ne mislim da ce biti bolje ponude,Taci nema potrebe za tim sve dok ima podrsku EU.Zato,okrenimo se na drugu stranu,mozda je tu resenje problema.

fan@kaziprsta

pre 11 godina

Veliki sam fan emisije i voditeljke, ali ovaj put moram da priznam da je malo preterala sa provokacijama pogotovu sto je tema bila od zajednickog interesa, a ona poteze po stranackoj osnovi. Nisam neki obozavatelj Nebojse Stefanovica ali moram da priznam da sam veoma prijatno iznenadjen kolicinom povrerenja koju se ispoljava kod predsednika Skupstine. Mislim da ce ovaj put zaista ponuda biti bolja. Verujem u to.

Medena

pre 11 godina

Potrebno je da pruzimo maksimalnu podrsku nasem pregovarackom timu i svim ljudima koji mu doprinose. Situacija je teska, ali verujem da se ide kao tome da se postigne kompromis koji je prihvatljiv i za nas narod. Podrzimo svi nase ljude u Briselu danas jer im je to potrebno.

Medena

pre 11 godina

Svi smo realno svesni da se kompromis mora pronaci, raduju me ovakvi navodi i to da se radi na resavanju i prevazilazenju problema i situacije. Pozitivna ocekivanja i podrska za vladu.

Gradjanin

pre 11 godina

Podrška za kompromisno rešenje koje će podjednako zadovoljiti obe strane. Za Srbe na Kosovu i Metohiji moramo obezbediti granacije za siguran život, ali isto tako važno je i da nastavimo napred, polako ali sigurno. Podrška za sve što je izjavio Stefanović.

samira

pre 11 godina

Treba postici kompromis sa Pristinom. Ja se nadam da ce nasa delegacija ponovo odbiti da se drzava Srbija samoukine na prostoru Kosova i Metohije ako bude ista ponuda.

Zlatan

pre 11 godina

Ako ste culi da je medjunarodna zajednica izvrsila pritisak na Pristinu, moze se nesto i ocekivati - ako nije, od tog posla nema nista.

slusalac892

pre 11 godina

Mislim da je veoma bitno ono sto je Nebojsa Stefanovic rekao a to je da on veruje u pozitivan ishod jer je bitno da ponuda koju odluce da prihvate bude u interesu svih nas!!!

goran

pre 11 godina

Samo bih hteo da dodam da se ovde radi o borbi za zajedničke interese svih građana, a ne stranačke i to je ono sto je pola sata pokušavao predsednik Skuopštine da napomene je upravo činjenica da se svi oni zajedno sa Aleksandrom Vucicem i ostalim clanovima tima bore za nas a ne samo za sebe!!! Drago mi je sto gospodin Stefanovic ima pozitivno misljenje i sto veruje svom kolegi!! Mislim da cemo ovaj put uspeti da se izborimo za svoj zivot u nasoj zemlji.

slusalacb92

pre 11 godina

Dragi Jovane, veoma je pohvalno kada covek veruje u predsednika svoje stranke!!! Neverovanje je odlicje one druge stranke!!!! Drago mi je kada vidim politicara koji zaista veruje ljudima sa kojima radi!!! Savrsen tim ljudi!!! Ja ne pripadam nijednoj stranci ali nakon slusanja Nebojse Stefanovica dodje mi da im se pridruzim!!!

slusalacb92

pre 11 godina

Dragi Jovane, veoma je pohvalno kada covek veruje u predsednika svoje stranke!!! Neverovanje je odlicje one druge stranke!!!! Drago mi je kada vidim politicara koji zaista veruje ljudima sa kojima radi!!! Savrsen tim ljudi!!! Ja ne pripadam nijednoj stranci ali nakon slusanja Nebojse Stefanovica dodje mi da im se pridruzim!!!

Branko Bor

pre 11 godina

Kosovo je sigurno najteži ispit ove vlasti. Vučić i Nikolić su potpuno u pravu kada kažu da se tu ne može naći neko rešenje kojim će Srbija, a naročito Srbi na Kosovu i Metohiji biti oduševljeni, ali sam siguran da će ova vlast izvući maksimalno koliko je u ovom trenutku moguće, i da se neće ići ispod utvrđenih minimuma nadležnosti za Zajednice Srpskih Opština.

fenix

pre 11 godina

Nadam se da ce ponuda biti dobra ali dali mi i tu povoljnu ponudu mozemo prihvatiti to je pitanje,ali Vucic je tamo pa nekako imam poverenja u nas pregovaracki tim.

dixy

pre 11 godina

Da je do nas resenje bi vec bilo postignuto ali iskreno se nadam da ce Eu malo stisnuti Pristinu i da ce oni morati da popuste tako da mi konacno dobijemo taj famozni datum za pocinjanje pregovora.

DUSAN

pre 11 godina

Da su ranije imali zelju da oslusnu sta se nudi iz Beograda,odavno bi pregovori bili zavrseni,a oni ste uvek slusali i podstrekivali drugu stranu,sto je i dovelo do danasnje sitvacije.Srbija je oduvek htela najbolje za svoje gradjane i branila je njihov interes.Nadam se da ce se novim sastancima dovesti i nova shvatanja i da ce ubrzo doci do resenja problema.

Sax

pre 11 godina

Siguran sam da će naša _________ (vlada/delegacija) u susretu sa ___________ (Ketrin/Obamom/Merkelovom) postići maksimum jer ________ (Zapad/Amerika/EU) zna da mi nećemo odustati od __________ (Kosova/Evrope/Kosova&Evrope) pod pritiscima i ucenama, naročito sad kad je Aleksandar Vučić lično _________ (uzeo učešće/odlučno digao glas/objasnio neke stvari). Vide naši ___________ (neprijatelji/dušmani/vajni Demokrati) da sa ovom Vladom nema _______ (šale/zezanja/pogađanja). Konačno smo dočekali da Vlada i precednik _______ (Toma/Master/Vojvoda od Stiropora) vode računa o ________ (narodu/Srbiji/nama/našim interesima). Puna podrška našim predstavnicima a pre svega Aleksandru Vučiću, čovek je _________ (neverovatan/neumoran/iznad svega pošten/odgovoran). Nisam/Jesam glasao za njega, ali sam sad konačno ubeđen da je on jedini koji može da nas _______ (spase/izvede na pravi put).

izet fazlinović

pre 11 godina

Када постоји стратегија, када се политичари не крију иза саопштења и другоразредних државних службеника, постоји и нада да ће преговори донети једном нешто добро и Србији.
Због свог одговорног односа, ово руководство заслужује пуну подршку.

jadna mala

pre 11 godina

Normalno je da ocekujemo povoljniju ponudu. Pa napokon se ponasamo kao ozbiljna drzava, borimo se protiv korupcije, a vlast se bori za interese drzave i svog naroda

batan

pre 11 godina

Srbija je utvrdila neku granicu do kada može da popušta, i preko toga Srbija ne sme popuštati ni po cenu datuma. Treba staviti do znanja i Albancima i evropskim zvaničnicima da Srbija nije spremna da pristane na bilo kakav dogovor, zarad dobijanja datuma.

crni domino

pre 11 godina

Stefanovicu, jesi li takav zakljucak nasao u svojim pelenama? Tvoji sefovi ne razmisljaju tako!
Da ste vi SNS botovi ozbiljni i pametni, ne biste godimama lupetali o patriotizmu, nego bi odmah postigli sporazum! Glupima izgleda trebaju godine da shvate nesto!
Takvu politiku vodite da vam vise niko nista ne veruje, sta god pricali!

Duska

pre 11 godina

Za resenje problema ima mnogo zainteresovanih. Najpre mi kao drzava, kosovski Srbi, EU i SAD i konacno Albanci. Verujem da ce nova vlast uspeti da konacno resi situaciju.

KOMEnDIJAŠ

pre 11 godina

Mislim da bi Vlada uspela da dođe do rešenja da im se ne mešaju u posao predsednik i SPC, koje naravno nameće predsednik.

Šta su sada smislili?

pre 11 godina

Vole bih da se postigne neko sprovodljivo rešenje, ali jednostavno poučen ranijim iskustvom, neveujem EU, SAD, Eštonovoj i Tačiju.

razgovor, razgovor i razgovor

pre 11 godina

Rešenje se mora naći i naći će se, ali ne na štetu države Srbije i njenih građana.
Tri puta meri, a jednom seci. Opasni su igrači u EU. Pola ih nikad nije ni otišlo na Kosovo, a o njemu pričaju kao da je to njihovo.
Neka nam bog da pameti i mudrosti, a za dobrobit svih građana države Srbije. Cena potpisa može biti velika a korist mala i obratno.

jovaN

pre 11 godina

Nova ponuda mora da bude bolja od "duplog ništa"! To samo pokazuje koliko su bili potrebni i dobri prethodni potezi pregovarača i Vučića.

Arpeggio

pre 11 godina

"... kazao je Stefanović i dodao da veruje našem pregovaračkom timu, a pogotovo Aleksandru Vučiću da će doneti ispravnu odluku."

Može li ovaj čovek da bar jednom nešto kaže u javnosti, makar i obične prazne floskule kao u ovom tekstu, a da ne pomene Aleksandara Vučića i istakne svoje divljenje prema Velikom Šefu?

Da sam ja Aleksandar Vučić, bilo bi mi neprijatno i ozbiljno bih ga opomenuo da malo oladi.

jovan

pre 11 godina

Cak i kad nema sta da kaze, ovaj momak to iznese u medije! I pritom naravno, obavezno pomene dragoga sefa koji mu je usput, u prolazu, na tu temu rekao nesto poverljivo, tako da on sada posle toga ima potpuno drugaciji osecaj...

Džoni

pre 11 godina

S obzirom da ne znamo šta su nam ponudili prošli put sada kada prihvate ponudu ubediće nas da je ova odlična i da su uspeli da se izbore za interese Srbije! Bože mili koliko su svi isti!

....

pre 11 godina

Cestitam Sns-u na profesionalnoj organizaciji botova.Sve je odradjeno maksimalno,vreme reakcije se meri sekundama,nijedna vest se ne propusta,(sadrzaj komentara je ionako copy paste:ziveo nam Veliki Vodjo
Aleksandre,najjaci si,najlepsi,najbrzi,najpametniji....).Stvarno mislim da su se ozbiljno potrudili oko ovoga,u najboljoj tradiciji gerila marketinga

Владимир

pre 11 godina

@ (crni domino, 17. april 2013 10:54)

Свака партија овде има своје ботове. И та појава је сасвим споредна ствар.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Stefanović: evrointegracije Srbije nemaju alternativu ?
Kako bre nemaju ?
Sta je sa "novom erom" u odnosima sa Rusijom ?

beyonce

pre 11 godina

Mora se naci resenje, previse vremena, zivaca, novca.Verujem da ce ova Vlada uraditi nesto. Prethodnici su bili samo manekeni.

bezimena

pre 11 godina

"...jer evrointegracije Srbije nemaju alternativu".

"Master" i njegova "struja" u SNS se sa ovom parolom DS i LDP-a nikako ne bi složili....iako je dotični pred izbore govorio kao Tadić (i Kosovo i EU, i EU i Kosovo).:)))

polarna veverica

pre 11 godina

Nikome se ne isplati sadašnja situacija na Kosovu, pogotovo ne Srbima i zato je krajnje vreme da se postigne dogovor kako bi srpski narod mogao normalno da živi i funkcioniše!

neumann

pre 11 godina

Lepo je to što su Selaković i Stefanović svoje životne ambicije odlučili da ostvaruju kroz politiku. Ali i tu treba da se peče zanat. Ovako izgedaju kao politički tinejdžeri koji su popili previše energetskih pića i gledali mnogo filmova i serija, a životno i profesionalno iskustvo - NULA! Mislio sam da je Malovićeva predstavljala najlošiji takav primer, ali SNS je uspeo da ih prevaziđe.

Narcisa Zec

pre 11 godina

Ja ne mislim da ce biti bolje ponude,Taci nema potrebe za tim sve dok ima podrsku EU.Zato,okrenimo se na drugu stranu,mozda je tu resenje problema.

barter

pre 11 godina

Evo šta je izjavio prošli put:

»Očekuje se da će pregovarački tim dobiti 'neuporedivo bolju ponudu’ u Briselu zahvaljujući Aleksandru Vučiću.«

Nebojša Stefanović, Predsednik Skupštine, uoči osme runde dijaloga Beograda i Prištine u Briselu .

A svi znamo kako su se ti pregovori završili.

opšti bljak

pre 11 godina

da vlada i predsednik imaju identične stavove, u to ne veruje ni malo dete. ako se vlada za pedalj pomeri napred, predsednik nebulozama vrati korak unazad.