Ponedeljak, 15.04.2013.

11:51

Vučević pozvao Pajtića na TV duel

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je u otvorenom pismu predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića na televizijski duel.

Izvor: Tanjug

Vuèeviæ pozvao Pajtiæa na TV duel IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

popov

pre 11 godina

Očigledno je da Pajtić za svoje, sada već ne skrivene, autonomaške ideje nema podršku ni u DS-u. Ako Vojvodina nije došla na red za 12 godina vladavine DOS-a u različitim oblicima, ne mora ni posle 6 meseci vladavine SNS-a. Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali ovu temu zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosi, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

Postar77

pre 11 godina

Ma odlicno znamo kako je funkcionisao i kako funcionise DS, i odlicno znamo da se njihovi clanovi bore samo za svoje interese i svoj dzep!!

Gandi

pre 11 godina

Ovaj ce da prodje kao Gangula
(Leka kralj, 15. april 2013 22:22)

A ne, Gangula je jedan i neprevaziđen. Takav kadar izgleda uspeva samo u DS, naprednjaci deluju daleko ozbiljnije.

mala ti funkcija

pre 11 godina

ko si ti da kao gradonacelnik ili predsednik opstine pozivas predsednika vlade na tv duel ajde da je to uradio dacic pa djene djene ili vucic ali ne moze ni on on je samo ministar odbrane ili prvi potpredsednik mada ne znam ko je drugi podpredsednik bas me interesuje i sta on radi i zasto prima platu...

Portokalada

pre 11 godina

@Posle toliko pljačkanja,razaranja zemlje,tolikih malverzacija teško je poverovati da ds želi da radi u korist ove zemlje
(rotkvica, 15. april 2013 18:16)

naravno da ds i pajtic rade za svoj licni interes, kao sto su do sada tako zele i na dalje.

Odin

pre 11 godina

SNS uspostavlja dikataturu u Srbiji, svakodnevnim bahatim ponasanjem koje SNS botovi po zadatku proprate kuckanjem po ovim sajtovima.
(Mika, 15. april 2013 17:33)

Ma ajde, šta mi napriča. Pa vama izgleda svaki pokušaj uvođenja nekog reda liči na diktaturu. Mora da se zna šta se sme a šta se ne sme, građani su dosta patili, dosta je bilo više da pate.

stranac

pre 11 godina

Posle toliko pljačkanja,razaranja zemlje,tolikih malverzacija teško je poverovati da ds želi da radi u korist ove zemlje (rotkvica, 15. april 2013 18:16)
rotkvice, ja mislio da ti govoris o Milosevicevi socialista i danasjni SNS radikali, i onda video DS. Interesantno kako tvoja recinica svakome moze da pripada.

Dragan Jurić

pre 11 godina

Ovo podseća na srednjevekovni lov na veštice: vežu ženi ruke i noge,bace je u reku. Ako potone i udavi se,onda nije veštica,a ako ispliva,spale je na lomači!? Da je DOS 2000-te obavio ovakvu političku čistku ovîih recikliranih danas nigde ne bi bilo...

momir

pre 11 godina

koje taj vucevic.ekstra malo slovo.Do juce niko nije cuo za njega i sad odjednom politicar.Dosao na vlast,znase kako,jer te je optuzivao za kupovinu glasova,i on govori o demokratiji.pa zar ljudi tako brzo zaboravljaju kad su sns pricali o dakovima laznih listica i sta bi? nikad nisam dobili odgovor od sns sta je uradila istraga laz ili revolt izgubljenih izbora.tak da tako zvanom gradonacelniku NS.ni sad ne verujem sto prica.nemoj da skuplja poene preko medija nego ako ima dokaza neka tuzi Pajkica za pronevere i mahinacije, i kad bude pokrenut sudski postupak,bude osudjen onda cu reci da je doticni gos. u pravu ovako pas laje vetar nosi u ime potpisa

Slavko.O

pre 11 godina

Argumenti naprednjaka su vise nego jasni i ocigledni, pitanje je samo koliko politickog i svakog drugog morala imaju demokrate da ovaj TV duel prihvate? Siguran sam da Pajtic nema argumenata i ne sme da stane na crtu Vucevicu.

Jelena C

pre 11 godina

(Critias, 15. april 2013 14:08)
Po cemu to nije dobio duel sa Pavlicicem, taj je samo vikao da nista ne zna, da nije obavesten, da je sedeo u kaficu kada se oko toga pregovaralo i da ni u sta nije umesan. Dajte molim vas, ko je i ole realan, video je ponasanje Pavlicica u tom duelu, cak mi je taj duel bio smesniji od Gangule i njegove nambije.

Dejan

pre 11 godina

Izgleda da su SNS aktivisti presli sa pisanja komntara na lupanje minusa. Kako drugacije objasniti tolike kolicine negativnih komentara na nesto sto je juce bilo vecim delom pozitivno?

Optimista

pre 11 godina

Duel nije ono sto sns misli. On je Pajtica zvao na nadglasavanje, ko kome vise upada u rec, ko je glasniji i bezobrazniji. Znamo i bez duela rezultat.

jadna mala

pre 11 godina

Bilo bi posteno da Pajtic da neke odgovore u TV duelu, ne samo Vucevicu, vec svim gradjanima Srbije. Iz srpskog budzeta se placaju brljotine i kriminal u Vojvodini, pa zato svi gradjani moraju znati koje su to pozitivne stvari zbog kojih Pajtic mora ostati u svojoj fotelji

mistral

pre 11 godina

Pajtiću dobio si poziv na duel izađi ako smeš i objasni građanima svoj stav to bi bilo pošteno. A posle se dogovorite za raspisivanje pokrajinskih izbora

prodavanje magle

pre 11 godina

Ne znam cemu bi sluzio ovaj duel da li bi tu teme bile perspektive Vojvodine , privlacenje investitora , otvaranje radnih mesta . Iz ovakvih izjava i poziva politicari misle da narod postoji zbog njih . Pa rejting SNS nije skocio sto je ovaj postao gradonacelnik a nije ga podigao ni Nikolic .Rejting je zahvaljujuci Vucicevoj borbi protiv korupcije . Ne busajte se puno u rejting pogotovu vi koji niste za njega zasluzni a videli ste kako si i rejting DS istopio preko noci

STEFANI

pre 11 godina

U koliko još opština u Vojvodini treba da se održe izbori, i da DS ubedljivo izgubi, da bi Bojan Pajtić shvatio da DS više nemaju podršku građana Vojvodine?

SUZUKI

pre 11 godina

Svi bi smo voleli da se odazove Pajtic,I da dodje do TV duela,ali mislim da se to nece desiti,jer Pajtic nece smeti da se pojavi,jer ima dosta pitanja na koje ne moze da odgovori narodu I Vucevicu.

sorom sajke a dunavom ceze

pre 11 godina

Posle svega ovoga, ne volim Seselja, ALI 'jedva' cekam da dodje iz Haga pa onda da gledamo DUEL izmedju slobodnih radikala i napred)njaka, ko je kum, ko dugme, a ko harmonika dugmetara.
Naprednjaci nemate pravo da vama cim crevo krene u levo trazite izbore, da maltletirate gradjane koji su glasali istovremeno i za vas i za druge a koji vama nisu po volji. To sto vam nije vlast po volji u Vojvodini to je vas problem, a ne naroda koji je birao. To sto ste imali miting, pa sada trazite potpise, pa duele, pa ponovo delite narode i sve ostalo samo govori da ste mnogo nestrpljivi da cekate redovne izbore. Sacekajte malo da vidimo sta ce biti sa vasim obecanjima o EU (samo nemojte pripisivati neuspeh Pajticu), investicije, ispitivanje kriminala u redovima vase vlade, otvaranje dzakova (ne Titovih) koje ste obecali posle izbora, da vidimo ko je mesetario u Agrobanci a ne samo u RBV, ima mnogo toga, pa onda raspisivanje izbora na svim nivoima.
Nije narod vama dao vlast da se prepucavate u duelima vec da radite, da narodu obezbedite radna mesta, da narodu obezbedite pravnu sigurnost i bolji zivot. Naprednjaci nemate pravo da delite narod i dajete saopstenja kako vi vidite demokratiju, da odredjujete ko je diktator i to samo sto ne misli onako kako vi mislite ili su oni koji nisu za vas krivi sto NISU SELI U VASE AUTOBUSE I DOSLI U NOVI SAD.
Eto bila je i jef(v)tinija solucija da se na miting dodje a to je zeleznica, koju vodi mrkino ministarstvo - mislite o tome cije novce trosite.

Franc952

pre 11 godina

Vukčević versus Pajtić i istovremeno Vučić versus Djilas. Pa da se kladite!:) Ako već živite loše, barem da se dobro zabavljate!:)

Maki

pre 11 godina

Pajtic je juche na B92 imao prili da obrazlozi svoj postupak oko deklaracije. Bila su josh dva gosta koji su vishe sluzili kao ukras, negó kao neko ko ce da RASPRAVLJA .
E sada bi bio red da dobije neko sansu da preko medija PRODISKUTUJE Pajticevu dklaraciju.

Uskok

pre 11 godina

Politicki korektno. U duhu demokratije i politicke rasprave Pajtic bi trebao da prihvati poziv na DIALOG. Sinoc kod Olje je bio MONOLOG.
Pa da vidimo ko ima kakve argumente za svoje stavove.

nilki

pre 11 godina

Ja iskreno ne verujem da Pajtić će uopšte smeti da prihvati ovaj TV duel.Jer ne postoji ništa što nismo čuli predhpdnoh 12 godina a do sada smo se uverili da smo godinama slušali samo laži!

Pravopis

pre 11 godina

Odlično! Eto prilike da svi otvore karte i da cela Srbija vidi! G-dine Pajtiću, ako je sve pošteno i u interesu naroda, kako vi to tvrdite, onda će to ovaj narod sigurno prepoznati. Isto tako, jako dobro prepoznajemo i laž i obmanu!

Morena

pre 11 godina

Priznajem da nisam bas upoznata sa likom i delom gospodina gradonacelnika Novog Sada, ali ovo pismo je sjajno... bez ijedne uvrede, a opet prepuno ironije i sarkazma. I, pored svega apsolutno je svaka rec na mestu.
De, Pajticu, pristani na duel, zabavi nas malo kao i Sapic sto je onomad.
Beskrajno ste duhovita neka stranka, a toliko ste od nas krili svoju visprenost i sjajan smisao za humor.
Nastavite u istom stilu, i do sledecih izbora ste ispod cenzusa. :)

Branko

pre 11 godina

U Srbiji i mala deca znaju ko su Pajtić i Čanak. Milionski TV auditorijum se još uvek vrlo dobro seća "afere Bodrum" u kojoj je glavnu ulogu negativca maestralno interpretirao Bojan Pajtić. Nezaboravni su kadrovi u kojima slavodobitno, pred kamerama, maše lažnim taksi računuma Nede Arnerić za navodno pređenih 2000 kilometara od Bodruma do Istambula, odakle je, kako masno slaga Pajtić, nastavila put avionom do Beograda, glasala u Skupštini Srbije i istog se dana, istim putem, vratila u Bodrum. Iako su posle raskrinkavanja "afere Bodrum" čelnici Demokrtaske stranke tvrdo obećavali da će čitavu stvar ispitati i krivce strogo kazniti, Pajtiću nije falila ni dlake s glave. Naproti, munjevito je avanzovao i u stranci i u Pokrajini. I zato, gospodine iz SNS, pazi se dobro, njega je tesko raskrinkati, sprema se on ponovo da pokazuje prazne papire, neistine, jer misli da ovaj narod brzo zaboravlja, mada i tu ima istine. Ali mu mi, koji pamte dosta dugo nismo nikada zaboravili njegove neistine. Nadam se da je ovo njegov kraj, ako Bog da

Srbin iz Vojvodine

pre 11 godina

Povraca mi se od ovakvih ne intelektualnih gromada koji su otimacinom, potkupljivanjem, laganjem, dosli na vlast! Zar se do sada nisu pokazali kako su sposobni da nesto konkretno urade? ***** polupismena koja je udomila 5000 svojih "strucnih" kadrova

...

pre 11 godina

"Uostalom, sve druge rečenice i jesu samo vaše pilićarenje, priča o foteljama koje su vam uvek bile najdraže i najvažnije, svakako mnogo važnije od države. Fotelje koje nemaju veze ni sa Ustavom, ni sa zakonima, ni sa funkcionisanjem naše zemlje."

ovo se može reći svakom političaru u Srbiji. Inače, u različitim vestima o istoj ovoj temi na istom ovom sajtu potpuno različiti komentari, sve zavisi koji kliktači su u tom trenutku aktivni.

znamo se, vadikali

pre 11 godina

nikolić&vučić su obećavali zapošljavanje, ali ne isključivo svojih nezasitih članova. nužda zakon menja, pa se sada kidiše na pokrajinsku vlast ne bi li se udomila ta polusvetina koja čeka da pomažnjava ono što se još može.

Critias

pre 11 godina

Nije dobio duel sa Pavlicicem pa sad hoce revans. Bas mu je lepo dosla ova prica oko Vojvodine; da ima covek sta drugo da radi sem sto zaposljava stranacke poslusnike i latinicne table menja cirilicnim. Lepo pise: "bilo gde, bilo kad" - cak i oni koji po partijskom zadatku pisu komentare mogu da se zapitaju: kako to da prvi covek Novog Sada ima vremena da se s Pajticem prepucava oko neke deklaracije? Toliko dokonih ljudi u SNS koji jos nisu dobili kakvu drzavnu funkciju a oni upregli Vucevica. Valjda postoji bojazan da ce se narodu smuciti taj Mirovic dok dodje do izbora.

dragana

pre 11 godina

Ne znam ko je ovaj Vucevic, ali, svaka mu je "ka u Njegosa". Vojvodina sa svojim ekonomskim - poljoprivrednim potencijalom spala je na prosjacki stap. I, kao da to nije dovoljno, hajde da je jos dodatno unesrecimo... Pojedinci se godinama ponasaju kao da je Vojvodina njihovo vlasnistvo, a ljudi koji tu zive i jedva sastavljaju kraj sa krajem, tek marionete bitne samo kada je opstanak tih ljudi na vlasti ugrozen. Onda se svi sete seljaka. Pa, seljacima je ne samo dosta toga, vec su na ivici pucanja. Krajnje je vreme da se Vojvodina ratosilja bede, neka se raspisu izbori, i neka se vec jednom pronadje resenje za Vojvodinu i njene gradjane.

Ne verujem

pre 11 godina

Pa dokle više ovaj DS, neka se samo lagano sklone, i lepo da se odmorimo od njih. Došlo je vreme za smenu ljudi, samo lepo neka prekinu sa svojim glupostima i puste očigledno ljude koji imaju veću podršku u narodu. Ovako nas guše, stvarno me nervira kada vidim bilo koga iz DS-a koji kao nešto priča...

Petronije 25

pre 11 godina

Bojanu Pajtić treba nekoliko dana da dođe sebi posle sinoćne emisije, toliko je bio konfuzana da je to strašno. Šta ga tek čega u duelu sa gradonačelnikom Novog Sada koji daleko više zna o svim marifetlucima DS. Čisto sumnjam da će doći na TV duel.

Miroslavka Antić

pre 11 godina

Vojvodjani će izaći na vanredne parlamentarne izbore,potpisati radikalsku
peticiju, onda kada nam obrazlože i dokažu, preobučeni radikali, šta bi sa
onom kradjom listića i onim džakovima iz kontejnera u Pančevu od 6.maja?
Dve nedelje se nisu skidali sa TV, Vučić i Nikolić, a izmedju nih famozni
džak, i tako svako veče, uz halabuku sve do 20.maja, drugog kruga! Sa
vama ćemo izgleda optrčati i onaj deveti !?

Vlada Z.

pre 11 godina

Bravo za Vučevića, lepo, elegantno sročeno. Ljubazno je pozvao Pajtića, koji me inače užasno nervira, kao jedan među istim kadrovima DS-a, za koje nemam nikakvo mišljenje...

Rozenberg

pre 11 godina

Nekima nazalost, vecini na srecu, DS gubi poslednje poluge vlasti u Vojvodini. Mislim da su zato pokusali da isteraju ovaj cirkus sa Deklaracijom I tako pokupili poslednje negativne poene. Na kraju salda, veliki minus za DS konacno I u Vojvodini.

strumfeta

pre 11 godina

Pajtic gubi kompas, uplasen je gubitka vlasti jer su u Pokrajini vanredni izbori sve izvesniji. Zato pravi ove kardinalne greske. Mislim da ce se I njega Djilas vrlo brzo resiti.

Mika

pre 11 godina

Krajnje vreme za republicke i predsednicke izbore, SNS radikali su se opasno zaigrali. Sada je stvarno u pitanju nasa i sadasnjost i buducnost. Jednostavno su napravili konflikt unutar Srbije, kad vec nemaju sa kim vise da ratuju.

Nađa

pre 11 godina

Jel to Vučević angažovao sve službenike u Skupštini grada da udaraju minuse na negativne komentare vezane za njega jer pozitivne treba tražiti lupom.Novosađani jako dobro znaju da ste običan politikant i da grad tavori i da se ništa ne radi na poboljšanju kvaliteta života građana. Sad će kraj radnog vremena ili će dobiti prekovremeno da brane lik i delo gospodina Vučevića?

Igor

pre 11 godina

Ozbiljno se DS uzdrmala u Vojvodini. Cim su ovi preobuceni radikali pokrenuli inicijativu za smenu i traze nove izbore, verovatno je pala Vlada vec, pa sad traze inerciju da bi imali jos vise glasova od proslog puta.

Duke

pre 11 godina

Ovo je sve istina i samo bih pitao Pajtica koliko je drzavnih para dao za onaj avion da nadlece miting i plasi masu zvukom svoga motora.
(biberce, 15. april 2013 12:28)

Hahahaha,ti si pravi pokazatelj ko danas vlada ovom zemljom,neizmerno ti hvala na ovome,hahahaha!!!!

Vasa

pre 11 godina

Šta bi Pajtić razgovarao sa Vučevićem, pokrajinskoj vladi ne pravi probleme Vučević, nego republička vlada. Zato Vučević treba da radi svoj posao i rešava problem koji mu je napravila Maja Gojković, koju bi trebao da pozove na TV duel.

Zeljko

pre 11 godina

A zašto su nam autobusi okupirali onako lepo uređen kej koji je sređen za vreme Pavličića? Zašto lepo nisu otišli na VAŠU autobusku stanicu kod zatvorene mlekare (još jedan od uspeha nove vlasti je zatvorena mlekara)? S tom stanicom su ovaj grad tako lepo usrećili bivša gradonačelnica Maja sa bine, dragi Igor sa bine i Vučević čiji sin je takođe bio na bini. A četvrti AS u ovom pokeru bio je Dušan sa platom od 12.500Evra, naravno mesečno. Uzgred Srbijagas nije preduzeće kojim upravlja pokrajina, a Razvojna banka je preuzela dugove Metals banke i te dugove sigurno nije napravio DS. Nego jer SNS uzela kredit kod Komercijalne banke? U kojoj banci je 5.oktobra nađeno 600kg droge, nešto sam zaboravio?
A istina je:
Ako Srbija prizna Kosovo mora da menja Ustav, a na referendum niko neće izaći, zato se pravi atmosfera da "eto Kosovo smo izgubili, ali zato referendumom ukidamo pokrajinu Vojvodinu i čuvamo celovitost Srbije". Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

Nađa

pre 11 godina

Vučeviću manite se vi visoke politike i Pajtića i počnite da obavljate vašu dužnost gradonačelnika, Grad vam je sav u rupama građani da polome noge, a vozači točkove, ulice su prljave pune pasa lutalica i psećeg izmeta, poboljšaj gradski saobraćaj a ne da na stanicama stojimo isuviše dugo a onda ulazimo u vozila i tiskamo se ko sardine, ćirilica nam nije poboljšala prevoz, škole vam prokišnjavaju, deca nemaju mesta u obdaništima, a šta vi radite ništa mitingujete. Kad smo već kod mitinga bilo bi dobro da preslušate onaj vaš govor bez ikakvog smisla, nabacanih fraza posebno je intteresantna ona "mi nećemo drugu crkvu" bilo bi zgodno da tu frazu rastumačite ili je to možda zagonetka ko reši dobija nagradu posao u gradu jer nezaposlenost raste vrtoglavom brzinom samo NIS najavljuje da će Novosađane usrećiti novim povećanjem kandidata za nacionalnu službu za zapošljavanje.

SNS prevaranti

pre 11 godina

A da ukinemo sve te skupštine, poslanike, odbornike... i probleme rešavamo u TV duelima, na ulici...Sećam se da je URS sakupljao potpise o decentralizaciji, ljudi potpisali i šta smo dobili - CENTRALIZACIJU, za sve se, više nego ikad, pita Beograd, centralna vlast, centrale partija...dobijeno je i više novca za lokal, a taj novac se koristi za povećanje plata lokalne administracije, kupovinu automobila za lokalne šerife...za sve, samo ne za građane.

Cica

pre 11 godina

A sta bi sa EU integracijama, to ste zaboravili drugovi SNS-ovci. Bili su prenosi, Vucic, dolazi, Vucic, ulazi, Vucic seda, Vucic kaze, Vucic.....i na kraju nista pa ko velite da napravite jednu malu krizicu koliko da narod zaboravi, da imamo st ada pricamo, da se ne dosadjujemo...

Revilo

pre 11 godina

Šta je nejasno u priči da je u pitanju separatizam? Ova tačka, koju je Pajtić sada izbacio, jeste izjava koja je u suprotnosti sa Ustavom Srbije i u normalnoj zemlji Pajtić bi bio sankcionisan zbog toga.

laza

pre 11 godina

Ovaj lik je uzeo batinase kad je preuzimao vlast i pokupovo odbornike, Ovaj lik jedino sto je do sada uradio je da trecoj Srbiji prostora koliko hoce u gradu i da cirilicu menja latinicom (cisto da se zna da nemam nista protiv cirilice) ali od toga nema hleba i NISTA vise sem zaposljavanje partiskih kadrova uz stalnu pretnju od bankrota NS I SAD BI DA SE BAVI PAJTICEM!!!
RADI NESTO!!!

R2D2

pre 11 godina

Ako je Pajtic nesto ukrao, a ti znas, duzan si da prijavis policiji, a ne da ga pozivas na TV duel gde ces "sve reci pred srpskom javnosti". A da imate nesto vi biste ga odavno uhapsili.

Siniša

pre 11 godina

Koliko je gradonačelnik Novog Sada, koji je dobio samo 15% glasova na izborima, doveo investitora u NS, šta je izgradio, šta je to dobro uradio za NS...Ništa. Pa sa onim ko ništa nije uradio ne treba razgovarati, treba nešto da uradi i da se kvalifikuje za (ravnopravan)razgovor, još je našao da deli lekcije... Još gora je situacija sa Bajatovićem, čovek koji je ojadio Srbijagas za više od 1 milijrde evra deli lekicije, umesto da se pokrije ušima, ćuti i čeka policajce da ga ispitaju - Kako si, majstore Bajtoviću, uspeo da od profitabilnog preduzeća napraviš najvećeg gubitaša? Ja očekujem da Bajtovića za ovaj neverovatan poduhvat odlikuje predsednik Nikolić. Bilo bi dobro da Vučević organizuje TV duel sa ljudima iz DSS i pita ih kome su i kako prodavali preduzeća, poljoprivredna zemljišta... po Vojvodini, to bi bilo dobro da saznamo. Takođe bi Vučević mogao da pita svog kolegu iz SNS Nebojšu Stefanovića - Kako je propala AD Jabuka i ljudi ostali bez posla, dok je Stefanović bio finansijski direktor tog preduzeća. Da ne spominjem ATP Vojvodina i Maju Gojković, Mirovića i ekipu , tek bi njih trebao Vučević da pita mnogo toga, jer je sada NS u ozbiljnom problemu zbog njih. Vučević je zatekao u kasi NS čak 60 miliona evra, a bilo bi dobro da vidimo koliko sada ima novca u kasi, a da, račun je pred blokadom...

Momir

pre 11 godina

Vučević samo radi ono sto je njegova duznost,a duzan je da izadje pred narod isto kao i Pajtic koji predlaze ne promisljene poteze,a sad ce se verovatno zamisliti,kako gradjani vide celu situaciju,neka javno iznese svoj stav,sta je pozadina svega ovog!

NS

pre 11 godina

Smislili napredni radikali da prljaju instituciju Predsednika Vlade AP Vojvodine sa jednim marginalcem. Vućeviću ti nasi Naš Gradonačelnik niti ćeš ikad biti.

strasilo

pre 11 godina

Ako vec i prihvati TV duel.molim Pajtica da se bolje pripremi za debatu da mu se ne dogodi kao juce kod Olje u "utisak nedelje" da bude osramocen od jedne novinarke,zamislite sta bi mu uradio tek jedan politicar koji barata sa podacima.

MNS

pre 11 godina

Predložio bih da se uz ime gospodina Vučevića ne stavlja titula "gradonačelnik Novog Sada" pošto je on, imajući u vidu okolnosti pod kojima koji je izabran, pre neka vrsta prinudnog upravnika. Može i "takozvani gradonačelnik", da upotrebimo stil predsednika Nikolića.

Zar mu posle one blamaže sa mitingom od kog se ogradio čak i predsednik njegove stranke, nije jasno da građani Vojvodine ne žele sistem vrednosti koji predstavljaju on, Maja Gojković, Dušan Bajatović, Igor Mirović i slični ?

e, bas svasta

pre 11 godina

Gradonacelnik kupljenih biraca. Jedini uspeh njegove vladavine je cirilica na gradskim autobusima i nista vise. Novi Sad stoji... gusi se od prevelikih nameta nametnutih u poslednje vreme...

Lukijan Mušicki

pre 11 godina

Moram reći istinu da ja više ništa nerazumem.
Glavna poluga koalicije u Subotici su DS i DSS; drugim rečima Pajtić i Koštunica su koalicioni partneri.Ako je to istina a jeste kako može DSS da organizuje miting protiv Pajtića?
Drugo pitanje je;pošto je SNS u Subotici u opoziciji a DSS sa DS-om na vlasti kako mogu SNS i DSS da organizuju miting protiv DS-a?
Ovo može jedino kod nas da se desi.

dragan

pre 11 godina

Vučević je sa mnogo muke postao gradonačelnik Novog Sada i pošto SNS u smeta vlast u Vojvodini hteli bi to da promene nasilnim putem.Skupljajući ljude po celoj Srbiji i mitigujući u Novom Sadu.Iza svega toga stoji Vučić,koji sve radi samo ne radi svoj posao za koji je nadležan u vladi.To je čisto radikalski ali što naravno ne može da prođe u Vojvodini kao ni u Beogradu.Vlast se menja na izborima, tako gospodo moraćete dugo da čekate, a do tada će se mnoge stvari izmeniti koje neće ići vama u korist.Žao mi je ali ustav se mora poštovati.

Vojvođanin

pre 11 godina

Gospodine Vučeviću, vi ste sada moćan čovek koji preko svoje stranke može da reši problem Kosova, problem zaustavljenih evrointegracija, problem najnižeg standarda građana, rekordne nezaposlenosti, problem prezaduživanja naše zemlje...
Očigledno je skretanje teme sa ovih problema na izmišljeni problem u Vojvodini. Morate biti svesni da ste jedan od najodgovornijih za ovo što se sada dešava u Vojvodini koja je do danas bila primer kvalitetnog suživota raznih nacija i veroispovesti. Vojvođani su preživeli ratove devedesetih i nastavili su da žive u slozi, nemojte sada vi da nas delite. Znajte da u Vojvodini o ovome svi pričaju, ljudi su uplašeni za budućnost i svi su jedinstveni u stavu da je miting bio nepotreban i da ovo skupljanje potpisa nema mikakvog smisla, pogotovo zbog prisustva Obraza i drugih ekstremnih organizacija na mitingu.

ZoranNS

pre 11 godina

Za duel je kasno, Vučević je rekao na ULICI ŠTA JE IMAO a Pajtić u Deklaraciji. Na Vučeviću je da DOKAŽE DA NIJE ISTINA ONO ŠTO U DEKLARACIJI piše, ako je pravi političar prihvatiće se dokazivanja, bez praznih fraza. Pajtić ne treba da troši vreme na Vučevića, on treba da razgovara sa republičkom vladom.

Novosadjanka

pre 11 godina

Tolika je sila da je RBV upropastio, zaposlio 2000svojih ljudi, koji su krali za njega! Boga je molio da ispadnu neki neredi na protestu, a to nam govori i grupa decacica koje je ubacio na protest, ali sva sreca policija je brzo reagovala pa su mladici, zajedno sa njihovom parolom odstranjeni iz kolone. Bog Pajticu nije bio na vasoj strani ni za proteste gradjana, ni za izbore u Kovinu, izbore za MZ Liman2, Liman 3, Telep, Kovilj, Rumenka, Ledinci, i mnoge druge MZ. Shvatite da je narodu dosta vase prljave politike, i ne vredjajte nas koji smo vas postavili na to mesto, jer mi nismo slepi, gluvi, a ni mutavi!

Lazar

pre 11 godina

Ajde i ti polako kreni u štrajk glađu dok se ne raspišu izbori, kao tvoj vrhovni vođa pre 2 godine. Taman je odprilike isto vreme :))Stiropor je sada u pola cene :D

Bili Piton

pre 11 godina

Ko je platio autobuse, za prevoz naroda iz unutrašnjosti , za Novi Sad? Narod nema šta da jede. Isti ste i jedni i drugi, boli vas uvo za narod, vi se igrate vlasti, bogatite se, a nama prepuštate mitinge.

pun mi je kofer komendije

pre 11 godina

Kakva je to sad komendija.
Da li se u ovoj drzavi ima pravo na svoje misljenje i vidjenje politike a da se ne proglasi za NEPREIJATELJA BROJ JEDAN.
Objasnite vi iz SNS da li treba da prihvatim onu izreku. Viknem ja, vikne vlast, viknem ja, vikne vlast, JA UCUTIM OTERACE ME U ZATVOR. E to je ta vasa komendija prvo zapretite zatvorom, pa miting, pa ulica, pa potpisi... Koliko toga ste od kriminala i sami prihvatili u vasoj vlasti o tome cutite i ne divanite. Eto SPS,URS, a da ne smem da viknem i'cu u zatvor

bole

pre 11 godina

Majko moja, koji je to rečnik. Četnici mora da su egzaltirani ovim stamenim čovekom. Ali, o moćni i premoćni gradonačelniče, kako tumačite fakat da su u Novi Sad dolazili ljudi iz centralne i južne Srbije (jesu dolazili, ne znam koga pokušavaš da farbaš)? A šta imaš da kažeš, ti presvetli despote, o ugovoru sa ATP Vojvodinom koji si TI potpisao? Prozivaš druge za lopovluk, veličanstveni vođo, a tvoj lopovluk prećutkuješ?

toptop

pre 11 godina

Kako će biti interesantno kada se vrati Dr Vojislav pa nam zaista kaže
ko je ko od ovih njegovih bivših.... Samo da ga puste,nigde ovih prevrtača naprednjačkih neće biti.. Jedino on sve o njima zna, zato ga se plaše i sve će da urade samo da on ostane u Hagu... Zato ne smeju da, u pregovore sa Evropskom Unijom da udju malo tvrdje, već su veći poslušnici i od svih prethodnih..

DRAŽA KG

pre 11 godina

Pitanje za gos'n:
šta bi sa Miškovićem podsetite me na koliko ga osudiste,šta bi sa Dinkićem lopužom iz predizborne kampanje-na koliko njega osudiste,šta bi sa zapošljavanjem silnih ljudi kojima ste to obećavali na izborima,šta bi sa povećanjem plata,šta bi sa Kosovom,šta bi sa EU....?
Šta bi a,....tišina a,pa normalno nema odgovora ...Svi vi samo znate da lajete na mitinzima i trujete narod a pravih rešenja i odgovora nemate!
PROVALJENI STE FOTELJAŠI!

Benjamin

pre 11 godina

Pa Pajticu izadji na duel, sa ovim tipom ne mozes da se obrukas ni ne spreman.

Secam se kad je ovaj Radikal objavio da je postao gradonacelnik NS, sav je cvetao skoro da pukne od srece, a sada on prica kako neko trci za foteljom! Tacno je da je Pajtic u puno sto sta djubre, ali NASE je dju... i mi cemo ga na izborima smeniti. Smenicemo ga sa nekim koga narod Vojvodine zeli, a ne radikalom koji je promenio "dlaku"

Pozdrav.

Milan

pre 11 godina

Vucevicu,pogledaj se u ogledalo. Da li ti imas obraza, ti sa 15% glasova upravljas Novim Sadom. Ali tvoja Radikalska politika nece proci u Vojvodini. ZIVELA SLOBODNA VOJVODINA od ovih Radikala i komunista.

Sremac u BG (legal alien)

pre 11 godina

Ja vid'o svojim ocima, 4 Lastina busa krenula za NS ispred Opstinskog odbora SNS Palilula oko 15 na dan mitinga... Sa sve Vucicevim slikama na busevima. Redovna linija Palilula - NS, cenim.....

Centralna Srbija

pre 11 godina

Vucevicu, sitan si ti igrac za tako nesto. Ti da imas valjane dokaze za to sto tvrdis ti bi to jos davno predao tuziocu. Zato se i bavis skupljanjem jeftinih politicki poena uz radikalsku retoriku.
Iskreno se nadam da stanovnici Vojvodine ne nasedaju na takve price.

Benjamin

pre 11 godina

Pa Pajticu izadji na duel, sa ovim tipom ne mozes da se obrukas ni ne spreman.

Secam se kad je ovaj Radikal objavio da je postao gradonacelnik NS, sav je cvetao skoro da pukne od srece, a sada on prica kako neko trci za foteljom! Tacno je da je Pajtic u puno sto sta dj.bre, ali NASE je d.ubre i mi cemo ga na izborima smeniti. Smenicemo ga sa nekim koga narod Vojvodine zeli, a ne nekim radikalom koji je promenio "dlaku"

Pozdrav.

biberce

pre 11 godina

Ovo je sve istina i samo bih pitao Pajtica koliko je drzavnih para dao za onaj avion da nadlece miting i plasi masu zvukom svoga motora.

Filip

pre 11 godina

Toliko cinizma u tako malo reči! Ne treba Pajtić da se odaziva takvim pozivima, a ako SNS sumnja da je kršen Zakon, neka podnese prijave.
Onaj s ispreplitanim prstićima i ovako jedva čeka nove žrtvene jaganjce koje će moći medijski da čereči.

veljko

pre 11 godina

A zašto bi se Pajtić spuštao na taj nivo i dolazio tebi na TV duel (Gradonačelniče sa 15% podrške na izborima)!?
Moj predlog ti je da pozoveš Maju Gojković i Igora Mirovića i da se pred očima građana u TV duelu dogovorite kako ćete nadoknaditi one milijarde za ATP Vojvodinu!

Bojan

pre 11 godina

Neviđena sramota je ovaj lik za Novi Sad. Koliko je samo nepismenih zaposlio po gradskim firmama koje sad propadaju?
Kad su na njegovoj strani Maja Gojković koja je pokrala NS za 12 miliona evra ili Aflatoksični koji nas truje, ja sam na strani Pajtića !

miloš novi sad

pre 11 godina

Sudeći samo po onome kako inače u medijima pričaju Pajtić i Vučević, Pajtić će ga razneti na sastavne komade odmerenim argumentima, dok će "gradonačelnik" (pod navodnicima jer čovek nikakvu vlast nema u gradu, sve je dao na raspolaganje Dverima i DSS-u) samo da se dere, mlati rukama i srbuje, jer samo to i zna. To i da dovodo grad do bankrota.

MirjanaNS

pre 11 godina

@(miloš novi sad, 15. april 2013 12:14)
Milose sto ste se vi uzrujali toliko, pa ne znam da li ste mozda gledali Pavlicica i Vucevica u duelu pre mesec dana mozda je to bilo. Kada je Pavlicic samo govorio pa ja nisam bio u nadleznosti za to, ja nisam imao nista sa tim, pa ja nisam umesan u to, jel mislite da su to argumenti, posto se jedino time i Pajtic sluzi, da oni nista nemaju ni sa cim u Novom Sadu, pa gde su onda oni na vlasti bili u Nambiji mozda!?

rasina

pre 11 godina

Istina je drugačija. Vi Srpski Radikali ste tvorci Srpske nesreće u dvadesetom veku. To što ste se preobukli u SNS, ne daje Vam za pravo da sudite drugima. Možete samo sebi, i nikom drugom. Ovako ako nastavite, kao sa tim propalim mitingom, oteraćete iz Srbije ne samo Vojvodinu, već sve koji ne misle kao Vi. A nas je puno. Otiće iz Srbije ne samo Vojvođani, već svi oni časni Srbi koji su bili protiv politike Karlovac, Karlobag, Ogulin Virovitica. Zbog Vas su Srbi napustili svoja ognjišta u Hrvatskoj, BIH, Sloveniji... A danas, Srbija gubi deo svoje teritorije Kosovo i Metohiju. Dobro smo Vas upoznali. Ko Vas je doveo na vlast, gadno se prevario. Tako mu i treba, kada ne poštuje volju naroda.

Fletch

pre 11 godina

Jel to onaj,što pokupovao skoro sve poslanike,kako bi postao gradonačelnik?
Nego,šta prepoštena Maja Gojković kaže na sve ovo ili prepošteni Igor Mirović?

Miroslav

pre 11 godina

Vlast treba menjati svake cetri godine,jedino tako moze doci do napretka,ako neko zauzme vlast na 10-15 godina onda tu nemoze biti boljitka
Onda puste korenje udju u sve pore korupcije i tu je kraj

izet fazlinović

pre 11 godina

Vojvodina je uništena.
I dok sve propada...samo Bojan i ekipa napreduju.
Samo je njima sve potaman.
I ne bi oni ništa da menjaju.
Vreme je da se daju odgovori.
Čekamo Bojana da nas udostoji i objasni nam njegovo "umeće uništavanja".

bruka i sramota

pre 11 godina

Pa zasto ne hapsite Pajtica ako je tako?
Ti sa 15% podrske nekom nesto pricas?!
Doveli rulju ko zna odakle na miting. E pa nece moci!

Vojvođanka

pre 11 godina

Vi gospodine Vučeviću patite od toga da se pojavljuje stalno u medijima i da se pravdate za ovaj fijasko od mitinga, pošto je to bio. Nije bilo potrebe da se izmišlja da gosti Novog Sada bili gosti, kojima je plaćeno da iz raznih krajeva Srbije dođu i zarad neke dnevnive vama pomognu. Mi znamo da bi mnogi krajevi Srbije voleli da budu uređeni kao Vojvodina ali im takvi kao što ste vi i vaši koalicioni partneri ne dopuštaju. Vojvodina je uvek bila primer kako ljudi različitih nacionalnih pripadnosti i veroispovesti mogu skladno da žive. Vi ste ovim političkim mitingom iako kažete da to nije bio, pokazali šta ste i ko ste. Iako ste uspeli bar na kratko da prikrijete vaše stavove time što ste promenili odelo, ipak se prepoznaje retorika SRS - što zapravo i jeste. Vi ste ti koji koriste govor mržnje i huškaju komšije jedne na druge, ali vam mi Vojvođani nećemo dopustiti. Mi znamo da se vama žuri da preotmete vlast dok još imate sredstava, jer kontrolišete sve i a ne prezate ni od upotrebe sile. Za to je dokaz i izbora u Srbobranu kojim se vi toliko hvalite, gde ste poslali vaše batinaše da zastraše građanstvo jer im se ipak višeo program vaše protivkandidatkinje.

sonne

pre 11 godina

Ja koliko vidim od ovoga tv duela nema nista jer Pajtic nece smeti da ga prihvati jer je sav svoj kredit kod naroda potrosio,a ako se kojim slucajem prevari i prihvati duel vec znam da ce da prica i truje narod pricama o 90-tim jer to mu stranacka retorika vec 12 godina.

Dirty

pre 11 godina

Postovani gradonacelnice; nemam nikakav razlog da branim Bojana Pajtica koji me je smenio 2008. godine s mesta direktora kulturne ustanove kao politickog neistomisljenika ali moram pitati vas...Ako optuzujete nekog kao to da niste pronasli ko je tukao glumce Pozorista Mladih u vreme vase vlasti a pored vas su tadasnji celnici grada Maja Gojkovic i Igor Mirovic a isti su odgovorni i za privatnu autobusku stanicu, za laznu investiciju gasne termoelektrana koja je najavljena kao veliki investicija ya 500 radnih mesta...Usput vas partner je Bajatovic olicenje korupcije, lopovluka i bahatosti. To je tema za krivicnu odgovornost a ne medije???

Kokan87

pre 11 godina

Evo zasto ja mislim da je Pajtic separatista i da su ovi iz SNS-a ni krivi ni duzni u pravu oko njegovih namera - u utisku nedelje sinoc se covek jasno i glasno separatisao od stranke u kojoj je potpredsednik - rekao je da je vlada Vojvodine sve ove godine imala jednu "afericu" ( afericu u vidu Razvojne Banke Vojvodine gde je otislo na stotine miliona evra ) a sve republicke vlade od 2000 na ovamo imale sijaset afera. Da li je svesno ili nesvesno zaboravio da je njegova stranka ucestvovala u 99% vlada do proslogodisnjih izbora, to je samo njemu znano, ali on je kategoricki odbio da snosi odgovornost za dela njegove partije. Kao sto se separatisao od svojih stranackih kolega jer je to odgovaralo njegovoj promociji, tako duboko verujem da je spreman da napravi separatisticki pokret u Vojvodini, samo ako to odgovara njegovoj licnoj koristi! A ja bih postavio samo jedno pitanje svima nama, ako je DS u opoziciji na republickom nivou, i otvoreno je ovoliko afera u koje su njihovi funkcioneri ucestvovali, sta ce se desiti ako DS u Vojvodini ode u opoziciju? Da li ce Razvojna Banka Vojvodine i dalje biti jedina mrlja pokrajinske vlade ili ce jos prljavstine isplivati? Nazalost, mislim da ce se dosta toga otkriti u narednom periodu sto ne ide na cast ni Pajticu, ni pokrajinskoj vladi...

rule

pre 11 godina

Vi gospodine Vučeviću da se izvinite svima nama za štetočinsku politiku koja je vaša stranka vodila od 1990 na ovamo, za oblačenje majica u parlamentu Srbije kad god su dolazili zvaničnici EU, za upornu borbu protiv ulaska Srbije u EU i za njenu izolaciju, za pozivanje naroda u tzv. dobrovoljačke jedinice, za deljenje naroda na patriote i domaće izdajnike, za pozivanje na ubistvo novinara i političara, na zatvaranje televizija i novina, za podršku koju ste davali Slobodanu Miloševiću i za kojim ste plakali više od socijalista, za upropašćavanje ove države i ovog naroda kao niko pre i posle vas...sram vas bilo za sve što ste učinili ovom narodu i ovoj državi pa sad raspirujete ponovo mržnju tamo gde je nema...promenili ste ime ali ćud i narav nikad...

Pozdrav sa Limana

pre 11 godina

Jaoj molim te, pa diskreditovao si se samo tvrdnjom da je na mitingu bilo više ljudi nego što se priča. Mi novosađani smo vrlo dobro videli koliko vas je bilo i ko je došao. Za mene je sramno to što vi pričate o nekakvom secesioniszmu i delite narod, zavađate ga izmišljajući nepostojeće stvari kako bi ostvarili koje političke poene... Pa kako ne kapirate da ste upravo vi ti koji promovišu secesionizam, mržnju i podelu među građanima. Meni je to gadno i stravično kao i većini mojih prijatelja iz Novog Sada i Vojvodine. Sram vas bilo!

Vojvodjanka

pre 11 godina

Vucevicu, mani se ti prozivanja Pajtica, bolje se ugledaj na njega, pa uradi nesto korisno za Novi Sad. Pod korisnim ne mislim pravljenje kojekakvih mitinga, na kojima ce Maja i ostali radikali traziti da im se vrate fotelje, iz kojih su opustosili Novi Sad. I odakle ti drskosti da uopste pricas o foteljama, kad odlicno znas kako si dosao tu gde si...Nemoj da se podsecamo...

I ovaj je stručnjak?!?

pre 11 godina

Bolje bi mu bilo da zakrpi koju rupu na kolovozu u gradu. Novi Sad se raspada od ovog stručnjaka. Na Pavličića i drvljem i kamenjem a za vreme njega: dva bulevara i kej. Ne branim ga ali!!! Šta je ova gromada, za koju uzgred Novosađani nisu čuli dok nije postavljen od strane partije na čelo grada, uradila u gradu za godinu dana??? NIŠTA.

TTTTTTTT

pre 11 godina

Pazi da ce Pajtic pristati... Njemu savrseno odgovara pozicija u kojoj jeste, a to je da krivi Beograd za svu kradju koju su on i njegovi pajtasi ucinili, i da pritom neodgovara. Ovaj kredit iz RBV bi u svakoj normalnoj drzavi bio skandal i automatska ostavka i odgovaranje pred istraznim organima. Isto tako i sa ministrom Knezevicem.

sandu

pre 11 godina

kako god bilo,banacanima,sremcima i bacvanima je dosta vlasti iz bg-a.to se vuce vec dugo,interes izvlacenja svega vrednog odavde i slanje u bg i na kosovo.bice vojvodina slobodna jer nas ima koji bi pusku uzeli zbog toga.

Novosadjanka

pre 11 godina

Tolika je sila da je RBV upropastio, zaposlio 2000svojih ljudi, koji su krali za njega! Boga je molio da ispadnu neki neredi na protestu, a to nam govori i grupa decacica koje je ubacio na protest, ali sva sreca policija je brzo reagovala pa su mladici, zajedno sa njihovom parolom odstranjeni iz kolone. Bog Pajticu nije bio na vasoj strani ni za proteste gradjana, ni za izbore u Kovinu, izbore za MZ Liman2, Liman 3, Telep, Kovilj, Rumenka, Ledinci, i mnoge druge MZ. Shvatite da je narodu dosta vase prljave politike, i ne vredjajte nas koji smo vas postavili na to mesto, jer mi nismo slepi, gluvi, a ni mutavi!

nilki

pre 11 godina

Ja iskreno ne verujem da Pajtić će uopšte smeti da prihvati ovaj TV duel.Jer ne postoji ništa što nismo čuli predhpdnoh 12 godina a do sada smo se uverili da smo godinama slušali samo laži!

Odin

pre 11 godina

SNS uspostavlja dikataturu u Srbiji, svakodnevnim bahatim ponasanjem koje SNS botovi po zadatku proprate kuckanjem po ovim sajtovima.
(Mika, 15. april 2013 17:33)

Ma ajde, šta mi napriča. Pa vama izgleda svaki pokušaj uvođenja nekog reda liči na diktaturu. Mora da se zna šta se sme a šta se ne sme, građani su dosta patili, dosta je bilo više da pate.

Portokalada

pre 11 godina

@Posle toliko pljačkanja,razaranja zemlje,tolikih malverzacija teško je poverovati da ds želi da radi u korist ove zemlje
(rotkvica, 15. april 2013 18:16)

naravno da ds i pajtic rade za svoj licni interes, kao sto su do sada tako zele i na dalje.

Pravopis

pre 11 godina

Odlično! Eto prilike da svi otvore karte i da cela Srbija vidi! G-dine Pajtiću, ako je sve pošteno i u interesu naroda, kako vi to tvrdite, onda će to ovaj narod sigurno prepoznati. Isto tako, jako dobro prepoznajemo i laž i obmanu!

Lazar

pre 11 godina

Ajde i ti polako kreni u štrajk glađu dok se ne raspišu izbori, kao tvoj vrhovni vođa pre 2 godine. Taman je odprilike isto vreme :))Stiropor je sada u pola cene :D

Uskok

pre 11 godina

Politicki korektno. U duhu demokratije i politicke rasprave Pajtic bi trebao da prihvati poziv na DIALOG. Sinoc kod Olje je bio MONOLOG.
Pa da vidimo ko ima kakve argumente za svoje stavove.

Jelena C

pre 11 godina

(Critias, 15. april 2013 14:08)
Po cemu to nije dobio duel sa Pavlicicem, taj je samo vikao da nista ne zna, da nije obavesten, da je sedeo u kaficu kada se oko toga pregovaralo i da ni u sta nije umesan. Dajte molim vas, ko je i ole realan, video je ponasanje Pavlicica u tom duelu, cak mi je taj duel bio smesniji od Gangule i njegove nambije.

STEFANI

pre 11 godina

U koliko još opština u Vojvodini treba da se održe izbori, i da DS ubedljivo izgubi, da bi Bojan Pajtić shvatio da DS više nemaju podršku građana Vojvodine?

SUZUKI

pre 11 godina

Svi bi smo voleli da se odazove Pajtic,I da dodje do TV duela,ali mislim da se to nece desiti,jer Pajtic nece smeti da se pojavi,jer ima dosta pitanja na koje ne moze da odgovori narodu I Vucevicu.

MirjanaNS

pre 11 godina

@(miloš novi sad, 15. april 2013 12:14)
Milose sto ste se vi uzrujali toliko, pa ne znam da li ste mozda gledali Pavlicica i Vucevica u duelu pre mesec dana mozda je to bilo. Kada je Pavlicic samo govorio pa ja nisam bio u nadleznosti za to, ja nisam imao nista sa tim, pa ja nisam umesan u to, jel mislite da su to argumenti, posto se jedino time i Pajtic sluzi, da oni nista nemaju ni sa cim u Novom Sadu, pa gde su onda oni na vlasti bili u Nambiji mozda!?

Slavko.O

pre 11 godina

Argumenti naprednjaka su vise nego jasni i ocigledni, pitanje je samo koliko politickog i svakog drugog morala imaju demokrate da ovaj TV duel prihvate? Siguran sam da Pajtic nema argumenata i ne sme da stane na crtu Vucevicu.

strasilo

pre 11 godina

Ako vec i prihvati TV duel.molim Pajtica da se bolje pripremi za debatu da mu se ne dogodi kao juce kod Olje u "utisak nedelje" da bude osramocen od jedne novinarke,zamislite sta bi mu uradio tek jedan politicar koji barata sa podacima.

Petronije 25

pre 11 godina

Bojanu Pajtić treba nekoliko dana da dođe sebi posle sinoćne emisije, toliko je bio konfuzana da je to strašno. Šta ga tek čega u duelu sa gradonačelnikom Novog Sada koji daleko više zna o svim marifetlucima DS. Čisto sumnjam da će doći na TV duel.

jadna mala

pre 11 godina

Bilo bi posteno da Pajtic da neke odgovore u TV duelu, ne samo Vucevicu, vec svim gradjanima Srbije. Iz srpskog budzeta se placaju brljotine i kriminal u Vojvodini, pa zato svi gradjani moraju znati koje su to pozitivne stvari zbog kojih Pajtic mora ostati u svojoj fotelji

Vlada Z.

pre 11 godina

Bravo za Vučevića, lepo, elegantno sročeno. Ljubazno je pozvao Pajtića, koji me inače užasno nervira, kao jedan među istim kadrovima DS-a, za koje nemam nikakvo mišljenje...

dragana

pre 11 godina

Ne znam ko je ovaj Vucevic, ali, svaka mu je "ka u Njegosa". Vojvodina sa svojim ekonomskim - poljoprivrednim potencijalom spala je na prosjacki stap. I, kao da to nije dovoljno, hajde da je jos dodatno unesrecimo... Pojedinci se godinama ponasaju kao da je Vojvodina njihovo vlasnistvo, a ljudi koji tu zive i jedva sastavljaju kraj sa krajem, tek marionete bitne samo kada je opstanak tih ljudi na vlasti ugrozen. Onda se svi sete seljaka. Pa, seljacima je ne samo dosta toga, vec su na ivici pucanja. Krajnje je vreme da se Vojvodina ratosilja bede, neka se raspisu izbori, i neka se vec jednom pronadje resenje za Vojvodinu i njene gradjane.

mistral

pre 11 godina

Pajtiću dobio si poziv na duel izađi ako smeš i objasni građanima svoj stav to bi bilo pošteno. A posle se dogovorite za raspisivanje pokrajinskih izbora

miloš novi sad

pre 11 godina

Sudeći samo po onome kako inače u medijima pričaju Pajtić i Vučević, Pajtić će ga razneti na sastavne komade odmerenim argumentima, dok će "gradonačelnik" (pod navodnicima jer čovek nikakvu vlast nema u gradu, sve je dao na raspolaganje Dverima i DSS-u) samo da se dere, mlati rukama i srbuje, jer samo to i zna. To i da dovodo grad do bankrota.

ZoranNS

pre 11 godina

Za duel je kasno, Vučević je rekao na ULICI ŠTA JE IMAO a Pajtić u Deklaraciji. Na Vučeviću je da DOKAŽE DA NIJE ISTINA ONO ŠTO U DEKLARACIJI piše, ako je pravi političar prihvatiće se dokazivanja, bez praznih fraza. Pajtić ne treba da troši vreme na Vučevića, on treba da razgovara sa republičkom vladom.

sonne

pre 11 godina

Ja koliko vidim od ovoga tv duela nema nista jer Pajtic nece smeti da ga prihvati jer je sav svoj kredit kod naroda potrosio,a ako se kojim slucajem prevari i prihvati duel vec znam da ce da prica i truje narod pricama o 90-tim jer to mu stranacka retorika vec 12 godina.

biberce

pre 11 godina

Ovo je sve istina i samo bih pitao Pajtica koliko je drzavnih para dao za onaj avion da nadlece miting i plasi masu zvukom svoga motora.

veljko

pre 11 godina

A zašto bi se Pajtić spuštao na taj nivo i dolazio tebi na TV duel (Gradonačelniče sa 15% podrške na izborima)!?
Moj predlog ti je da pozoveš Maju Gojković i Igora Mirovića i da se pred očima građana u TV duelu dogovorite kako ćete nadoknaditi one milijarde za ATP Vojvodinu!

izet fazlinović

pre 11 godina

Vojvodina je uništena.
I dok sve propada...samo Bojan i ekipa napreduju.
Samo je njima sve potaman.
I ne bi oni ništa da menjaju.
Vreme je da se daju odgovori.
Čekamo Bojana da nas udostoji i objasni nam njegovo "umeće uništavanja".

Ne verujem

pre 11 godina

Pa dokle više ovaj DS, neka se samo lagano sklone, i lepo da se odmorimo od njih. Došlo je vreme za smenu ljudi, samo lepo neka prekinu sa svojim glupostima i puste očigledno ljude koji imaju veću podršku u narodu. Ovako nas guše, stvarno me nervira kada vidim bilo koga iz DS-a koji kao nešto priča...

Vojvođanin

pre 11 godina

Gospodine Vučeviću, vi ste sada moćan čovek koji preko svoje stranke može da reši problem Kosova, problem zaustavljenih evrointegracija, problem najnižeg standarda građana, rekordne nezaposlenosti, problem prezaduživanja naše zemlje...
Očigledno je skretanje teme sa ovih problema na izmišljeni problem u Vojvodini. Morate biti svesni da ste jedan od najodgovornijih za ovo što se sada dešava u Vojvodini koja je do danas bila primer kvalitetnog suživota raznih nacija i veroispovesti. Vojvođani su preživeli ratove devedesetih i nastavili su da žive u slozi, nemojte sada vi da nas delite. Znajte da u Vojvodini o ovome svi pričaju, ljudi su uplašeni za budućnost i svi su jedinstveni u stavu da je miting bio nepotreban i da ovo skupljanje potpisa nema mikakvog smisla, pogotovo zbog prisustva Obraza i drugih ekstremnih organizacija na mitingu.

Kokan87

pre 11 godina

Evo zasto ja mislim da je Pajtic separatista i da su ovi iz SNS-a ni krivi ni duzni u pravu oko njegovih namera - u utisku nedelje sinoc se covek jasno i glasno separatisao od stranke u kojoj je potpredsednik - rekao je da je vlada Vojvodine sve ove godine imala jednu "afericu" ( afericu u vidu Razvojne Banke Vojvodine gde je otislo na stotine miliona evra ) a sve republicke vlade od 2000 na ovamo imale sijaset afera. Da li je svesno ili nesvesno zaboravio da je njegova stranka ucestvovala u 99% vlada do proslogodisnjih izbora, to je samo njemu znano, ali on je kategoricki odbio da snosi odgovornost za dela njegove partije. Kao sto se separatisao od svojih stranackih kolega jer je to odgovaralo njegovoj promociji, tako duboko verujem da je spreman da napravi separatisticki pokret u Vojvodini, samo ako to odgovara njegovoj licnoj koristi! A ja bih postavio samo jedno pitanje svima nama, ako je DS u opoziciji na republickom nivou, i otvoreno je ovoliko afera u koje su njihovi funkcioneri ucestvovali, sta ce se desiti ako DS u Vojvodini ode u opoziciju? Da li ce Razvojna Banka Vojvodine i dalje biti jedina mrlja pokrajinske vlade ili ce jos prljavstine isplivati? Nazalost, mislim da ce se dosta toga otkriti u narednom periodu sto ne ide na cast ni Pajticu, ni pokrajinskoj vladi...

TTTTTTTT

pre 11 godina

Pazi da ce Pajtic pristati... Njemu savrseno odgovara pozicija u kojoj jeste, a to je da krivi Beograd za svu kradju koju su on i njegovi pajtasi ucinili, i da pritom neodgovara. Ovaj kredit iz RBV bi u svakoj normalnoj drzavi bio skandal i automatska ostavka i odgovaranje pred istraznim organima. Isto tako i sa ministrom Knezevicem.

Morena

pre 11 godina

Priznajem da nisam bas upoznata sa likom i delom gospodina gradonacelnika Novog Sada, ali ovo pismo je sjajno... bez ijedne uvrede, a opet prepuno ironije i sarkazma. I, pored svega apsolutno je svaka rec na mestu.
De, Pajticu, pristani na duel, zabavi nas malo kao i Sapic sto je onomad.
Beskrajno ste duhovita neka stranka, a toliko ste od nas krili svoju visprenost i sjajan smisao za humor.
Nastavite u istom stilu, i do sledecih izbora ste ispod cenzusa. :)

Revilo

pre 11 godina

Šta je nejasno u priči da je u pitanju separatizam? Ova tačka, koju je Pajtić sada izbacio, jeste izjava koja je u suprotnosti sa Ustavom Srbije i u normalnoj zemlji Pajtić bi bio sankcionisan zbog toga.

Branko

pre 11 godina

U Srbiji i mala deca znaju ko su Pajtić i Čanak. Milionski TV auditorijum se još uvek vrlo dobro seća "afere Bodrum" u kojoj je glavnu ulogu negativca maestralno interpretirao Bojan Pajtić. Nezaboravni su kadrovi u kojima slavodobitno, pred kamerama, maše lažnim taksi računuma Nede Arnerić za navodno pređenih 2000 kilometara od Bodruma do Istambula, odakle je, kako masno slaga Pajtić, nastavila put avionom do Beograda, glasala u Skupštini Srbije i istog se dana, istim putem, vratila u Bodrum. Iako su posle raskrinkavanja "afere Bodrum" čelnici Demokrtaske stranke tvrdo obećavali da će čitavu stvar ispitati i krivce strogo kazniti, Pajtiću nije falila ni dlake s glave. Naproti, munjevito je avanzovao i u stranci i u Pokrajini. I zato, gospodine iz SNS, pazi se dobro, njega je tesko raskrinkati, sprema se on ponovo da pokazuje prazne papire, neistine, jer misli da ovaj narod brzo zaboravlja, mada i tu ima istine. Ali mu mi, koji pamte dosta dugo nismo nikada zaboravili njegove neistine. Nadam se da je ovo njegov kraj, ako Bog da

Milan

pre 11 godina

Vucevicu,pogledaj se u ogledalo. Da li ti imas obraza, ti sa 15% glasova upravljas Novim Sadom. Ali tvoja Radikalska politika nece proci u Vojvodini. ZIVELA SLOBODNA VOJVODINA od ovih Radikala i komunista.

rasina

pre 11 godina

Istina je drugačija. Vi Srpski Radikali ste tvorci Srpske nesreće u dvadesetom veku. To što ste se preobukli u SNS, ne daje Vam za pravo da sudite drugima. Možete samo sebi, i nikom drugom. Ovako ako nastavite, kao sa tim propalim mitingom, oteraćete iz Srbije ne samo Vojvodinu, već sve koji ne misle kao Vi. A nas je puno. Otiće iz Srbije ne samo Vojvođani, već svi oni časni Srbi koji su bili protiv politike Karlovac, Karlobag, Ogulin Virovitica. Zbog Vas su Srbi napustili svoja ognjišta u Hrvatskoj, BIH, Sloveniji... A danas, Srbija gubi deo svoje teritorije Kosovo i Metohiju. Dobro smo Vas upoznali. Ko Vas je doveo na vlast, gadno se prevario. Tako mu i treba, kada ne poštuje volju naroda.

Centralna Srbija

pre 11 godina

Vucevicu, sitan si ti igrac za tako nesto. Ti da imas valjane dokaze za to sto tvrdis ti bi to jos davno predao tuziocu. Zato se i bavis skupljanjem jeftinih politicki poena uz radikalsku retoriku.
Iskreno se nadam da stanovnici Vojvodine ne nasedaju na takve price.

Dirty

pre 11 godina

Postovani gradonacelnice; nemam nikakav razlog da branim Bojana Pajtica koji me je smenio 2008. godine s mesta direktora kulturne ustanove kao politickog neistomisljenika ali moram pitati vas...Ako optuzujete nekog kao to da niste pronasli ko je tukao glumce Pozorista Mladih u vreme vase vlasti a pored vas su tadasnji celnici grada Maja Gojkovic i Igor Mirovic a isti su odgovorni i za privatnu autobusku stanicu, za laznu investiciju gasne termoelektrana koja je najavljena kao veliki investicija ya 500 radnih mesta...Usput vas partner je Bajatovic olicenje korupcije, lopovluka i bahatosti. To je tema za krivicnu odgovornost a ne medije???

Fletch

pre 11 godina

Jel to onaj,što pokupovao skoro sve poslanike,kako bi postao gradonačelnik?
Nego,šta prepoštena Maja Gojković kaže na sve ovo ili prepošteni Igor Mirović?

Miroslav

pre 11 godina

Vlast treba menjati svake cetri godine,jedino tako moze doci do napretka,ako neko zauzme vlast na 10-15 godina onda tu nemoze biti boljitka
Onda puste korenje udju u sve pore korupcije i tu je kraj

bruka i sramota

pre 11 godina

Pa zasto ne hapsite Pajtica ako je tako?
Ti sa 15% podrske nekom nesto pricas?!
Doveli rulju ko zna odakle na miting. E pa nece moci!

Vojvođanka

pre 11 godina

Vi gospodine Vučeviću patite od toga da se pojavljuje stalno u medijima i da se pravdate za ovaj fijasko od mitinga, pošto je to bio. Nije bilo potrebe da se izmišlja da gosti Novog Sada bili gosti, kojima je plaćeno da iz raznih krajeva Srbije dođu i zarad neke dnevnive vama pomognu. Mi znamo da bi mnogi krajevi Srbije voleli da budu uređeni kao Vojvodina ali im takvi kao što ste vi i vaši koalicioni partneri ne dopuštaju. Vojvodina je uvek bila primer kako ljudi različitih nacionalnih pripadnosti i veroispovesti mogu skladno da žive. Vi ste ovim političkim mitingom iako kažete da to nije bio, pokazali šta ste i ko ste. Iako ste uspeli bar na kratko da prikrijete vaše stavove time što ste promenili odelo, ipak se prepoznaje retorika SRS - što zapravo i jeste. Vi ste ti koji koriste govor mržnje i huškaju komšije jedne na druge, ali vam mi Vojvođani nećemo dopustiti. Mi znamo da se vama žuri da preotmete vlast dok još imate sredstava, jer kontrolišete sve i a ne prezate ni od upotrebe sile. Za to je dokaz i izbora u Srbobranu kojim se vi toliko hvalite, gde ste poslali vaše batinaše da zastraše građanstvo jer im se ipak višeo program vaše protivkandidatkinje.

Momir

pre 11 godina

Vučević samo radi ono sto je njegova duznost,a duzan je da izadje pred narod isto kao i Pajtic koji predlaze ne promisljene poteze,a sad ce se verovatno zamisliti,kako gradjani vide celu situaciju,neka javno iznese svoj stav,sta je pozadina svega ovog!

strumfeta

pre 11 godina

Pajtic gubi kompas, uplasen je gubitka vlasti jer su u Pokrajini vanredni izbori sve izvesniji. Zato pravi ove kardinalne greske. Mislim da ce se I njega Djilas vrlo brzo resiti.

I ovaj je stručnjak?!?

pre 11 godina

Bolje bi mu bilo da zakrpi koju rupu na kolovozu u gradu. Novi Sad se raspada od ovog stručnjaka. Na Pavličića i drvljem i kamenjem a za vreme njega: dva bulevara i kej. Ne branim ga ali!!! Šta je ova gromada, za koju uzgred Novosađani nisu čuli dok nije postavljen od strane partije na čelo grada, uradila u gradu za godinu dana??? NIŠTA.

bole

pre 11 godina

Majko moja, koji je to rečnik. Četnici mora da su egzaltirani ovim stamenim čovekom. Ali, o moćni i premoćni gradonačelniče, kako tumačite fakat da su u Novi Sad dolazili ljudi iz centralne i južne Srbije (jesu dolazili, ne znam koga pokušavaš da farbaš)? A šta imaš da kažeš, ti presvetli despote, o ugovoru sa ATP Vojvodinom koji si TI potpisao? Prozivaš druge za lopovluk, veličanstveni vođo, a tvoj lopovluk prećutkuješ?

DRAŽA KG

pre 11 godina

Pitanje za gos'n:
šta bi sa Miškovićem podsetite me na koliko ga osudiste,šta bi sa Dinkićem lopužom iz predizborne kampanje-na koliko njega osudiste,šta bi sa zapošljavanjem silnih ljudi kojima ste to obećavali na izborima,šta bi sa povećanjem plata,šta bi sa Kosovom,šta bi sa EU....?
Šta bi a,....tišina a,pa normalno nema odgovora ...Svi vi samo znate da lajete na mitinzima i trujete narod a pravih rešenja i odgovora nemate!
PROVALJENI STE FOTELJAŠI!

Benjamin

pre 11 godina

Pa Pajticu izadji na duel, sa ovim tipom ne mozes da se obrukas ni ne spreman.

Secam se kad je ovaj Radikal objavio da je postao gradonacelnik NS, sav je cvetao skoro da pukne od srece, a sada on prica kako neko trci za foteljom! Tacno je da je Pajtic u puno sto sta dj.bre, ali NASE je d.ubre i mi cemo ga na izborima smeniti. Smenicemo ga sa nekim koga narod Vojvodine zeli, a ne nekim radikalom koji je promenio "dlaku"

Pozdrav.

Sremac u BG (legal alien)

pre 11 godina

Ja vid'o svojim ocima, 4 Lastina busa krenula za NS ispred Opstinskog odbora SNS Palilula oko 15 na dan mitinga... Sa sve Vucicevim slikama na busevima. Redovna linija Palilula - NS, cenim.....

rule

pre 11 godina

Vi gospodine Vučeviću da se izvinite svima nama za štetočinsku politiku koja je vaša stranka vodila od 1990 na ovamo, za oblačenje majica u parlamentu Srbije kad god su dolazili zvaničnici EU, za upornu borbu protiv ulaska Srbije u EU i za njenu izolaciju, za pozivanje naroda u tzv. dobrovoljačke jedinice, za deljenje naroda na patriote i domaće izdajnike, za pozivanje na ubistvo novinara i političara, na zatvaranje televizija i novina, za podršku koju ste davali Slobodanu Miloševiću i za kojim ste plakali više od socijalista, za upropašćavanje ove države i ovog naroda kao niko pre i posle vas...sram vas bilo za sve što ste učinili ovom narodu i ovoj državi pa sad raspirujete ponovo mržnju tamo gde je nema...promenili ste ime ali ćud i narav nikad...

Bojan

pre 11 godina

Neviđena sramota je ovaj lik za Novi Sad. Koliko je samo nepismenih zaposlio po gradskim firmama koje sad propadaju?
Kad su na njegovoj strani Maja Gojković koja je pokrala NS za 12 miliona evra ili Aflatoksični koji nas truje, ja sam na strani Pajtića !

Benjamin

pre 11 godina

Pa Pajticu izadji na duel, sa ovim tipom ne mozes da se obrukas ni ne spreman.

Secam se kad je ovaj Radikal objavio da je postao gradonacelnik NS, sav je cvetao skoro da pukne od srece, a sada on prica kako neko trci za foteljom! Tacno je da je Pajtic u puno sto sta djubre, ali NASE je dju... i mi cemo ga na izborima smeniti. Smenicemo ga sa nekim koga narod Vojvodine zeli, a ne radikalom koji je promenio "dlaku"

Pozdrav.

Vojvodjanka

pre 11 godina

Vucevicu, mani se ti prozivanja Pajtica, bolje se ugledaj na njega, pa uradi nesto korisno za Novi Sad. Pod korisnim ne mislim pravljenje kojekakvih mitinga, na kojima ce Maja i ostali radikali traziti da im se vrate fotelje, iz kojih su opustosili Novi Sad. I odakle ti drskosti da uopste pricas o foteljama, kad odlicno znas kako si dosao tu gde si...Nemoj da se podsecamo...

e, bas svasta

pre 11 godina

Gradonacelnik kupljenih biraca. Jedini uspeh njegove vladavine je cirilica na gradskim autobusima i nista vise. Novi Sad stoji... gusi se od prevelikih nameta nametnutih u poslednje vreme...

Rozenberg

pre 11 godina

Nekima nazalost, vecini na srecu, DS gubi poslednje poluge vlasti u Vojvodini. Mislim da su zato pokusali da isteraju ovaj cirkus sa Deklaracijom I tako pokupili poslednje negativne poene. Na kraju salda, veliki minus za DS konacno I u Vojvodini.

laza

pre 11 godina

Ovaj lik je uzeo batinase kad je preuzimao vlast i pokupovo odbornike, Ovaj lik jedino sto je do sada uradio je da trecoj Srbiji prostora koliko hoce u gradu i da cirilicu menja latinicom (cisto da se zna da nemam nista protiv cirilice) ali od toga nema hleba i NISTA vise sem zaposljavanje partiskih kadrova uz stalnu pretnju od bankrota NS I SAD BI DA SE BAVI PAJTICEM!!!
RADI NESTO!!!

Bili Piton

pre 11 godina

Ko je platio autobuse, za prevoz naroda iz unutrašnjosti , za Novi Sad? Narod nema šta da jede. Isti ste i jedni i drugi, boli vas uvo za narod, vi se igrate vlasti, bogatite se, a nama prepuštate mitinge.

NS

pre 11 godina

Smislili napredni radikali da prljaju instituciju Predsednika Vlade AP Vojvodine sa jednim marginalcem. Vućeviću ti nasi Naš Gradonačelnik niti ćeš ikad biti.

R2D2

pre 11 godina

Ako je Pajtic nesto ukrao, a ti znas, duzan si da prijavis policiji, a ne da ga pozivas na TV duel gde ces "sve reci pred srpskom javnosti". A da imate nesto vi biste ga odavno uhapsili.

toptop

pre 11 godina

Kako će biti interesantno kada se vrati Dr Vojislav pa nam zaista kaže
ko je ko od ovih njegovih bivših.... Samo da ga puste,nigde ovih prevrtača naprednjačkih neće biti.. Jedino on sve o njima zna, zato ga se plaše i sve će da urade samo da on ostane u Hagu... Zato ne smeju da, u pregovore sa Evropskom Unijom da udju malo tvrdje, već su veći poslušnici i od svih prethodnih..

Filip

pre 11 godina

Toliko cinizma u tako malo reči! Ne treba Pajtić da se odaziva takvim pozivima, a ako SNS sumnja da je kršen Zakon, neka podnese prijave.
Onaj s ispreplitanim prstićima i ovako jedva čeka nove žrtvene jaganjce koje će moći medijski da čereči.

Duke

pre 11 godina

Ovo je sve istina i samo bih pitao Pajtica koliko je drzavnih para dao za onaj avion da nadlece miting i plasi masu zvukom svoga motora.
(biberce, 15. april 2013 12:28)

Hahahaha,ti si pravi pokazatelj ko danas vlada ovom zemljom,neizmerno ti hvala na ovome,hahahaha!!!!

Pozdrav sa Limana

pre 11 godina

Jaoj molim te, pa diskreditovao si se samo tvrdnjom da je na mitingu bilo više ljudi nego što se priča. Mi novosađani smo vrlo dobro videli koliko vas je bilo i ko je došao. Za mene je sramno to što vi pričate o nekakvom secesioniszmu i delite narod, zavađate ga izmišljajući nepostojeće stvari kako bi ostvarili koje političke poene... Pa kako ne kapirate da ste upravo vi ti koji promovišu secesionizam, mržnju i podelu među građanima. Meni je to gadno i stravično kao i većini mojih prijatelja iz Novog Sada i Vojvodine. Sram vas bilo!

pun mi je kofer komendije

pre 11 godina

Kakva je to sad komendija.
Da li se u ovoj drzavi ima pravo na svoje misljenje i vidjenje politike a da se ne proglasi za NEPREIJATELJA BROJ JEDAN.
Objasnite vi iz SNS da li treba da prihvatim onu izreku. Viknem ja, vikne vlast, viknem ja, vikne vlast, JA UCUTIM OTERACE ME U ZATVOR. E to je ta vasa komendija prvo zapretite zatvorom, pa miting, pa ulica, pa potpisi... Koliko toga ste od kriminala i sami prihvatili u vasoj vlasti o tome cutite i ne divanite. Eto SPS,URS, a da ne smem da viknem i'cu u zatvor

Vasa

pre 11 godina

Šta bi Pajtić razgovarao sa Vučevićem, pokrajinskoj vladi ne pravi probleme Vučević, nego republička vlada. Zato Vučević treba da radi svoj posao i rešava problem koji mu je napravila Maja Gojković, koju bi trebao da pozove na TV duel.

Siniša

pre 11 godina

Koliko je gradonačelnik Novog Sada, koji je dobio samo 15% glasova na izborima, doveo investitora u NS, šta je izgradio, šta je to dobro uradio za NS...Ništa. Pa sa onim ko ništa nije uradio ne treba razgovarati, treba nešto da uradi i da se kvalifikuje za (ravnopravan)razgovor, još je našao da deli lekcije... Još gora je situacija sa Bajatovićem, čovek koji je ojadio Srbijagas za više od 1 milijrde evra deli lekicije, umesto da se pokrije ušima, ćuti i čeka policajce da ga ispitaju - Kako si, majstore Bajtoviću, uspeo da od profitabilnog preduzeća napraviš najvećeg gubitaša? Ja očekujem da Bajtovića za ovaj neverovatan poduhvat odlikuje predsednik Nikolić. Bilo bi dobro da Vučević organizuje TV duel sa ljudima iz DSS i pita ih kome su i kako prodavali preduzeća, poljoprivredna zemljišta... po Vojvodini, to bi bilo dobro da saznamo. Takođe bi Vučević mogao da pita svog kolegu iz SNS Nebojšu Stefanovića - Kako je propala AD Jabuka i ljudi ostali bez posla, dok je Stefanović bio finansijski direktor tog preduzeća. Da ne spominjem ATP Vojvodina i Maju Gojković, Mirovića i ekipu , tek bi njih trebao Vučević da pita mnogo toga, jer je sada NS u ozbiljnom problemu zbog njih. Vučević je zatekao u kasi NS čak 60 miliona evra, a bilo bi dobro da vidimo koliko sada ima novca u kasi, a da, račun je pred blokadom...

sandu

pre 11 godina

kako god bilo,banacanima,sremcima i bacvanima je dosta vlasti iz bg-a.to se vuce vec dugo,interes izvlacenja svega vrednog odavde i slanje u bg i na kosovo.bice vojvodina slobodna jer nas ima koji bi pusku uzeli zbog toga.

Zeljko

pre 11 godina

A zašto su nam autobusi okupirali onako lepo uređen kej koji je sređen za vreme Pavličića? Zašto lepo nisu otišli na VAŠU autobusku stanicu kod zatvorene mlekare (još jedan od uspeha nove vlasti je zatvorena mlekara)? S tom stanicom su ovaj grad tako lepo usrećili bivša gradonačelnica Maja sa bine, dragi Igor sa bine i Vučević čiji sin je takođe bio na bini. A četvrti AS u ovom pokeru bio je Dušan sa platom od 12.500Evra, naravno mesečno. Uzgred Srbijagas nije preduzeće kojim upravlja pokrajina, a Razvojna banka je preuzela dugove Metals banke i te dugove sigurno nije napravio DS. Nego jer SNS uzela kredit kod Komercijalne banke? U kojoj banci je 5.oktobra nađeno 600kg droge, nešto sam zaboravio?
A istina je:
Ako Srbija prizna Kosovo mora da menja Ustav, a na referendum niko neće izaći, zato se pravi atmosfera da "eto Kosovo smo izgubili, ali zato referendumom ukidamo pokrajinu Vojvodinu i čuvamo celovitost Srbije". Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

Nađa

pre 11 godina

Jel to Vučević angažovao sve službenike u Skupštini grada da udaraju minuse na negativne komentare vezane za njega jer pozitivne treba tražiti lupom.Novosađani jako dobro znaju da ste običan politikant i da grad tavori i da se ništa ne radi na poboljšanju kvaliteta života građana. Sad će kraj radnog vremena ili će dobiti prekovremeno da brane lik i delo gospodina Vučevića?

Mika

pre 11 godina

Krajnje vreme za republicke i predsednicke izbore, SNS radikali su se opasno zaigrali. Sada je stvarno u pitanju nasa i sadasnjost i buducnost. Jednostavno su napravili konflikt unutar Srbije, kad vec nemaju sa kim vise da ratuju.

Maki

pre 11 godina

Pajtic je juche na B92 imao prili da obrazlozi svoj postupak oko deklaracije. Bila su josh dva gosta koji su vishe sluzili kao ukras, negó kao neko ko ce da RASPRAVLJA .
E sada bi bio red da dobije neko sansu da preko medija PRODISKUTUJE Pajticevu dklaraciju.

MNS

pre 11 godina

Predložio bih da se uz ime gospodina Vučevića ne stavlja titula "gradonačelnik Novog Sada" pošto je on, imajući u vidu okolnosti pod kojima koji je izabran, pre neka vrsta prinudnog upravnika. Može i "takozvani gradonačelnik", da upotrebimo stil predsednika Nikolića.

Zar mu posle one blamaže sa mitingom od kog se ogradio čak i predsednik njegove stranke, nije jasno da građani Vojvodine ne žele sistem vrednosti koji predstavljaju on, Maja Gojković, Dušan Bajatović, Igor Mirović i slični ?

Critias

pre 11 godina

Nije dobio duel sa Pavlicicem pa sad hoce revans. Bas mu je lepo dosla ova prica oko Vojvodine; da ima covek sta drugo da radi sem sto zaposljava stranacke poslusnike i latinicne table menja cirilicnim. Lepo pise: "bilo gde, bilo kad" - cak i oni koji po partijskom zadatku pisu komentare mogu da se zapitaju: kako to da prvi covek Novog Sada ima vremena da se s Pajticem prepucava oko neke deklaracije? Toliko dokonih ljudi u SNS koji jos nisu dobili kakvu drzavnu funkciju a oni upregli Vucevica. Valjda postoji bojazan da ce se narodu smuciti taj Mirovic dok dodje do izbora.

znamo se, vadikali

pre 11 godina

nikolić&vučić su obećavali zapošljavanje, ali ne isključivo svojih nezasitih članova. nužda zakon menja, pa se sada kidiše na pokrajinsku vlast ne bi li se udomila ta polusvetina koja čeka da pomažnjava ono što se još može.

Nađa

pre 11 godina

Vučeviću manite se vi visoke politike i Pajtića i počnite da obavljate vašu dužnost gradonačelnika, Grad vam je sav u rupama građani da polome noge, a vozači točkove, ulice su prljave pune pasa lutalica i psećeg izmeta, poboljšaj gradski saobraćaj a ne da na stanicama stojimo isuviše dugo a onda ulazimo u vozila i tiskamo se ko sardine, ćirilica nam nije poboljšala prevoz, škole vam prokišnjavaju, deca nemaju mesta u obdaništima, a šta vi radite ništa mitingujete. Kad smo već kod mitinga bilo bi dobro da preslušate onaj vaš govor bez ikakvog smisla, nabacanih fraza posebno je intteresantna ona "mi nećemo drugu crkvu" bilo bi zgodno da tu frazu rastumačite ili je to možda zagonetka ko reši dobija nagradu posao u gradu jer nezaposlenost raste vrtoglavom brzinom samo NIS najavljuje da će Novosađane usrećiti novim povećanjem kandidata za nacionalnu službu za zapošljavanje.

Lukijan Mušicki

pre 11 godina

Moram reći istinu da ja više ništa nerazumem.
Glavna poluga koalicije u Subotici su DS i DSS; drugim rečima Pajtić i Koštunica su koalicioni partneri.Ako je to istina a jeste kako može DSS da organizuje miting protiv Pajtića?
Drugo pitanje je;pošto je SNS u Subotici u opoziciji a DSS sa DS-om na vlasti kako mogu SNS i DSS da organizuju miting protiv DS-a?
Ovo može jedino kod nas da se desi.

Miroslavka Antić

pre 11 godina

Vojvodjani će izaći na vanredne parlamentarne izbore,potpisati radikalsku
peticiju, onda kada nam obrazlože i dokažu, preobučeni radikali, šta bi sa
onom kradjom listića i onim džakovima iz kontejnera u Pančevu od 6.maja?
Dve nedelje se nisu skidali sa TV, Vučić i Nikolić, a izmedju nih famozni
džak, i tako svako veče, uz halabuku sve do 20.maja, drugog kruga! Sa
vama ćemo izgleda optrčati i onaj deveti !?

Srbin iz Vojvodine

pre 11 godina

Povraca mi se od ovakvih ne intelektualnih gromada koji su otimacinom, potkupljivanjem, laganjem, dosli na vlast! Zar se do sada nisu pokazali kako su sposobni da nesto konkretno urade? ***** polupismena koja je udomila 5000 svojih "strucnih" kadrova

dragan

pre 11 godina

Vučević je sa mnogo muke postao gradonačelnik Novog Sada i pošto SNS u smeta vlast u Vojvodini hteli bi to da promene nasilnim putem.Skupljajući ljude po celoj Srbiji i mitigujući u Novom Sadu.Iza svega toga stoji Vučić,koji sve radi samo ne radi svoj posao za koji je nadležan u vladi.To je čisto radikalski ali što naravno ne može da prođe u Vojvodini kao ni u Beogradu.Vlast se menja na izborima, tako gospodo moraćete dugo da čekate, a do tada će se mnoge stvari izmeniti koje neće ići vama u korist.Žao mi je ali ustav se mora poštovati.

Cica

pre 11 godina

A sta bi sa EU integracijama, to ste zaboravili drugovi SNS-ovci. Bili su prenosi, Vucic, dolazi, Vucic, ulazi, Vucic seda, Vucic kaze, Vucic.....i na kraju nista pa ko velite da napravite jednu malu krizicu koliko da narod zaboravi, da imamo st ada pricamo, da se ne dosadjujemo...

sorom sajke a dunavom ceze

pre 11 godina

Posle svega ovoga, ne volim Seselja, ALI 'jedva' cekam da dodje iz Haga pa onda da gledamo DUEL izmedju slobodnih radikala i napred)njaka, ko je kum, ko dugme, a ko harmonika dugmetara.
Naprednjaci nemate pravo da vama cim crevo krene u levo trazite izbore, da maltletirate gradjane koji su glasali istovremeno i za vas i za druge a koji vama nisu po volji. To sto vam nije vlast po volji u Vojvodini to je vas problem, a ne naroda koji je birao. To sto ste imali miting, pa sada trazite potpise, pa duele, pa ponovo delite narode i sve ostalo samo govori da ste mnogo nestrpljivi da cekate redovne izbore. Sacekajte malo da vidimo sta ce biti sa vasim obecanjima o EU (samo nemojte pripisivati neuspeh Pajticu), investicije, ispitivanje kriminala u redovima vase vlade, otvaranje dzakova (ne Titovih) koje ste obecali posle izbora, da vidimo ko je mesetario u Agrobanci a ne samo u RBV, ima mnogo toga, pa onda raspisivanje izbora na svim nivoima.
Nije narod vama dao vlast da se prepucavate u duelima vec da radite, da narodu obezbedite radna mesta, da narodu obezbedite pravnu sigurnost i bolji zivot. Naprednjaci nemate pravo da delite narod i dajete saopstenja kako vi vidite demokratiju, da odredjujete ko je diktator i to samo sto ne misli onako kako vi mislite ili su oni koji nisu za vas krivi sto NISU SELI U VASE AUTOBUSE I DOSLI U NOVI SAD.
Eto bila je i jef(v)tinija solucija da se na miting dodje a to je zeleznica, koju vodi mrkino ministarstvo - mislite o tome cije novce trosite.

SNS prevaranti

pre 11 godina

A da ukinemo sve te skupštine, poslanike, odbornike... i probleme rešavamo u TV duelima, na ulici...Sećam se da je URS sakupljao potpise o decentralizaciji, ljudi potpisali i šta smo dobili - CENTRALIZACIJU, za sve se, više nego ikad, pita Beograd, centralna vlast, centrale partija...dobijeno je i više novca za lokal, a taj novac se koristi za povećanje plata lokalne administracije, kupovinu automobila za lokalne šerife...za sve, samo ne za građane.

Dragan Jurić

pre 11 godina

Ovo podseća na srednjevekovni lov na veštice: vežu ženi ruke i noge,bace je u reku. Ako potone i udavi se,onda nije veštica,a ako ispliva,spale je na lomači!? Da je DOS 2000-te obavio ovakvu političku čistku ovîih recikliranih danas nigde ne bi bilo...

Dejan

pre 11 godina

Izgleda da su SNS aktivisti presli sa pisanja komntara na lupanje minusa. Kako drugacije objasniti tolike kolicine negativnih komentara na nesto sto je juce bilo vecim delom pozitivno?

momir

pre 11 godina

koje taj vucevic.ekstra malo slovo.Do juce niko nije cuo za njega i sad odjednom politicar.Dosao na vlast,znase kako,jer te je optuzivao za kupovinu glasova,i on govori o demokratiji.pa zar ljudi tako brzo zaboravljaju kad su sns pricali o dakovima laznih listica i sta bi? nikad nisam dobili odgovor od sns sta je uradila istraga laz ili revolt izgubljenih izbora.tak da tako zvanom gradonacelniku NS.ni sad ne verujem sto prica.nemoj da skuplja poene preko medija nego ako ima dokaza neka tuzi Pajkica za pronevere i mahinacije, i kad bude pokrenut sudski postupak,bude osudjen onda cu reci da je doticni gos. u pravu ovako pas laje vetar nosi u ime potpisa

prodavanje magle

pre 11 godina

Ne znam cemu bi sluzio ovaj duel da li bi tu teme bile perspektive Vojvodine , privlacenje investitora , otvaranje radnih mesta . Iz ovakvih izjava i poziva politicari misle da narod postoji zbog njih . Pa rejting SNS nije skocio sto je ovaj postao gradonacelnik a nije ga podigao ni Nikolic .Rejting je zahvaljujuci Vucicevoj borbi protiv korupcije . Ne busajte se puno u rejting pogotovu vi koji niste za njega zasluzni a videli ste kako si i rejting DS istopio preko noci

Optimista

pre 11 godina

Duel nije ono sto sns misli. On je Pajtica zvao na nadglasavanje, ko kome vise upada u rec, ko je glasniji i bezobrazniji. Znamo i bez duela rezultat.

Igor

pre 11 godina

Ozbiljno se DS uzdrmala u Vojvodini. Cim su ovi preobuceni radikali pokrenuli inicijativu za smenu i traze nove izbore, verovatno je pala Vlada vec, pa sad traze inerciju da bi imali jos vise glasova od proslog puta.

stranac

pre 11 godina

Posle toliko pljačkanja,razaranja zemlje,tolikih malverzacija teško je poverovati da ds želi da radi u korist ove zemlje (rotkvica, 15. april 2013 18:16)
rotkvice, ja mislio da ti govoris o Milosevicevi socialista i danasjni SNS radikali, i onda video DS. Interesantno kako tvoja recinica svakome moze da pripada.

...

pre 11 godina

"Uostalom, sve druge rečenice i jesu samo vaše pilićarenje, priča o foteljama koje su vam uvek bile najdraže i najvažnije, svakako mnogo važnije od države. Fotelje koje nemaju veze ni sa Ustavom, ni sa zakonima, ni sa funkcionisanjem naše zemlje."

ovo se može reći svakom političaru u Srbiji. Inače, u različitim vestima o istoj ovoj temi na istom ovom sajtu potpuno različiti komentari, sve zavisi koji kliktači su u tom trenutku aktivni.

Franc952

pre 11 godina

Vukčević versus Pajtić i istovremeno Vučić versus Djilas. Pa da se kladite!:) Ako već živite loše, barem da se dobro zabavljate!:)

Gandi

pre 11 godina

Ovaj ce da prodje kao Gangula
(Leka kralj, 15. april 2013 22:22)

A ne, Gangula je jedan i neprevaziđen. Takav kadar izgleda uspeva samo u DS, naprednjaci deluju daleko ozbiljnije.

popov

pre 11 godina

Očigledno je da Pajtić za svoje, sada već ne skrivene, autonomaške ideje nema podršku ni u DS-u. Ako Vojvodina nije došla na red za 12 godina vladavine DOS-a u različitim oblicima, ne mora ni posle 6 meseci vladavine SNS-a. Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali ovu temu zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosi, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

mala ti funkcija

pre 11 godina

ko si ti da kao gradonacelnik ili predsednik opstine pozivas predsednika vlade na tv duel ajde da je to uradio dacic pa djene djene ili vucic ali ne moze ni on on je samo ministar odbrane ili prvi potpredsednik mada ne znam ko je drugi podpredsednik bas me interesuje i sta on radi i zasto prima platu...

Postar77

pre 11 godina

Ma odlicno znamo kako je funkcionisao i kako funcionise DS, i odlicno znamo da se njihovi clanovi bore samo za svoje interese i svoj dzep!!

miloš novi sad

pre 11 godina

Sudeći samo po onome kako inače u medijima pričaju Pajtić i Vučević, Pajtić će ga razneti na sastavne komade odmerenim argumentima, dok će "gradonačelnik" (pod navodnicima jer čovek nikakvu vlast nema u gradu, sve je dao na raspolaganje Dverima i DSS-u) samo da se dere, mlati rukama i srbuje, jer samo to i zna. To i da dovodo grad do bankrota.

Lazar

pre 11 godina

Ajde i ti polako kreni u štrajk glađu dok se ne raspišu izbori, kao tvoj vrhovni vođa pre 2 godine. Taman je odprilike isto vreme :))Stiropor je sada u pola cene :D

ZoranNS

pre 11 godina

Za duel je kasno, Vučević je rekao na ULICI ŠTA JE IMAO a Pajtić u Deklaraciji. Na Vučeviću je da DOKAŽE DA NIJE ISTINA ONO ŠTO U DEKLARACIJI piše, ako je pravi političar prihvatiće se dokazivanja, bez praznih fraza. Pajtić ne treba da troši vreme na Vučevića, on treba da razgovara sa republičkom vladom.

veljko

pre 11 godina

A zašto bi se Pajtić spuštao na taj nivo i dolazio tebi na TV duel (Gradonačelniče sa 15% podrške na izborima)!?
Moj predlog ti je da pozoveš Maju Gojković i Igora Mirovića i da se pred očima građana u TV duelu dogovorite kako ćete nadoknaditi one milijarde za ATP Vojvodinu!

Vojvođanin

pre 11 godina

Gospodine Vučeviću, vi ste sada moćan čovek koji preko svoje stranke može da reši problem Kosova, problem zaustavljenih evrointegracija, problem najnižeg standarda građana, rekordne nezaposlenosti, problem prezaduživanja naše zemlje...
Očigledno je skretanje teme sa ovih problema na izmišljeni problem u Vojvodini. Morate biti svesni da ste jedan od najodgovornijih za ovo što se sada dešava u Vojvodini koja je do danas bila primer kvalitetnog suživota raznih nacija i veroispovesti. Vojvođani su preživeli ratove devedesetih i nastavili su da žive u slozi, nemojte sada vi da nas delite. Znajte da u Vojvodini o ovome svi pričaju, ljudi su uplašeni za budućnost i svi su jedinstveni u stavu da je miting bio nepotreban i da ovo skupljanje potpisa nema mikakvog smisla, pogotovo zbog prisustva Obraza i drugih ekstremnih organizacija na mitingu.

sorom sajke a dunavom ceze

pre 11 godina

Posle svega ovoga, ne volim Seselja, ALI 'jedva' cekam da dodje iz Haga pa onda da gledamo DUEL izmedju slobodnih radikala i napred)njaka, ko je kum, ko dugme, a ko harmonika dugmetara.
Naprednjaci nemate pravo da vama cim crevo krene u levo trazite izbore, da maltletirate gradjane koji su glasali istovremeno i za vas i za druge a koji vama nisu po volji. To sto vam nije vlast po volji u Vojvodini to je vas problem, a ne naroda koji je birao. To sto ste imali miting, pa sada trazite potpise, pa duele, pa ponovo delite narode i sve ostalo samo govori da ste mnogo nestrpljivi da cekate redovne izbore. Sacekajte malo da vidimo sta ce biti sa vasim obecanjima o EU (samo nemojte pripisivati neuspeh Pajticu), investicije, ispitivanje kriminala u redovima vase vlade, otvaranje dzakova (ne Titovih) koje ste obecali posle izbora, da vidimo ko je mesetario u Agrobanci a ne samo u RBV, ima mnogo toga, pa onda raspisivanje izbora na svim nivoima.
Nije narod vama dao vlast da se prepucavate u duelima vec da radite, da narodu obezbedite radna mesta, da narodu obezbedite pravnu sigurnost i bolji zivot. Naprednjaci nemate pravo da delite narod i dajete saopstenja kako vi vidite demokratiju, da odredjujete ko je diktator i to samo sto ne misli onako kako vi mislite ili su oni koji nisu za vas krivi sto NISU SELI U VASE AUTOBUSE I DOSLI U NOVI SAD.
Eto bila je i jef(v)tinija solucija da se na miting dodje a to je zeleznica, koju vodi mrkino ministarstvo - mislite o tome cije novce trosite.

rasina

pre 11 godina

Istina je drugačija. Vi Srpski Radikali ste tvorci Srpske nesreće u dvadesetom veku. To što ste se preobukli u SNS, ne daje Vam za pravo da sudite drugima. Možete samo sebi, i nikom drugom. Ovako ako nastavite, kao sa tim propalim mitingom, oteraćete iz Srbije ne samo Vojvodinu, već sve koji ne misle kao Vi. A nas je puno. Otiće iz Srbije ne samo Vojvođani, već svi oni časni Srbi koji su bili protiv politike Karlovac, Karlobag, Ogulin Virovitica. Zbog Vas su Srbi napustili svoja ognjišta u Hrvatskoj, BIH, Sloveniji... A danas, Srbija gubi deo svoje teritorije Kosovo i Metohiju. Dobro smo Vas upoznali. Ko Vas je doveo na vlast, gadno se prevario. Tako mu i treba, kada ne poštuje volju naroda.

Centralna Srbija

pre 11 godina

Vucevicu, sitan si ti igrac za tako nesto. Ti da imas valjane dokaze za to sto tvrdis ti bi to jos davno predao tuziocu. Zato se i bavis skupljanjem jeftinih politicki poena uz radikalsku retoriku.
Iskreno se nadam da stanovnici Vojvodine ne nasedaju na takve price.

Vojvođanka

pre 11 godina

Vi gospodine Vučeviću patite od toga da se pojavljuje stalno u medijima i da se pravdate za ovaj fijasko od mitinga, pošto je to bio. Nije bilo potrebe da se izmišlja da gosti Novog Sada bili gosti, kojima je plaćeno da iz raznih krajeva Srbije dođu i zarad neke dnevnive vama pomognu. Mi znamo da bi mnogi krajevi Srbije voleli da budu uređeni kao Vojvodina ali im takvi kao što ste vi i vaši koalicioni partneri ne dopuštaju. Vojvodina je uvek bila primer kako ljudi različitih nacionalnih pripadnosti i veroispovesti mogu skladno da žive. Vi ste ovim političkim mitingom iako kažete da to nije bio, pokazali šta ste i ko ste. Iako ste uspeli bar na kratko da prikrijete vaše stavove time što ste promenili odelo, ipak se prepoznaje retorika SRS - što zapravo i jeste. Vi ste ti koji koriste govor mržnje i huškaju komšije jedne na druge, ali vam mi Vojvođani nećemo dopustiti. Mi znamo da se vama žuri da preotmete vlast dok još imate sredstava, jer kontrolišete sve i a ne prezate ni od upotrebe sile. Za to je dokaz i izbora u Srbobranu kojim se vi toliko hvalite, gde ste poslali vaše batinaše da zastraše građanstvo jer im se ipak višeo program vaše protivkandidatkinje.

Novosadjanka

pre 11 godina

Tolika je sila da je RBV upropastio, zaposlio 2000svojih ljudi, koji su krali za njega! Boga je molio da ispadnu neki neredi na protestu, a to nam govori i grupa decacica koje je ubacio na protest, ali sva sreca policija je brzo reagovala pa su mladici, zajedno sa njihovom parolom odstranjeni iz kolone. Bog Pajticu nije bio na vasoj strani ni za proteste gradjana, ni za izbore u Kovinu, izbore za MZ Liman2, Liman 3, Telep, Kovilj, Rumenka, Ledinci, i mnoge druge MZ. Shvatite da je narodu dosta vase prljave politike, i ne vredjajte nas koji smo vas postavili na to mesto, jer mi nismo slepi, gluvi, a ni mutavi!

I ovaj je stručnjak?!?

pre 11 godina

Bolje bi mu bilo da zakrpi koju rupu na kolovozu u gradu. Novi Sad se raspada od ovog stručnjaka. Na Pavličića i drvljem i kamenjem a za vreme njega: dva bulevara i kej. Ne branim ga ali!!! Šta je ova gromada, za koju uzgred Novosađani nisu čuli dok nije postavljen od strane partije na čelo grada, uradila u gradu za godinu dana??? NIŠTA.

Siniša

pre 11 godina

Koliko je gradonačelnik Novog Sada, koji je dobio samo 15% glasova na izborima, doveo investitora u NS, šta je izgradio, šta je to dobro uradio za NS...Ništa. Pa sa onim ko ništa nije uradio ne treba razgovarati, treba nešto da uradi i da se kvalifikuje za (ravnopravan)razgovor, još je našao da deli lekcije... Još gora je situacija sa Bajatovićem, čovek koji je ojadio Srbijagas za više od 1 milijrde evra deli lekicije, umesto da se pokrije ušima, ćuti i čeka policajce da ga ispitaju - Kako si, majstore Bajtoviću, uspeo da od profitabilnog preduzeća napraviš najvećeg gubitaša? Ja očekujem da Bajtovića za ovaj neverovatan poduhvat odlikuje predsednik Nikolić. Bilo bi dobro da Vučević organizuje TV duel sa ljudima iz DSS i pita ih kome su i kako prodavali preduzeća, poljoprivredna zemljišta... po Vojvodini, to bi bilo dobro da saznamo. Takođe bi Vučević mogao da pita svog kolegu iz SNS Nebojšu Stefanovića - Kako je propala AD Jabuka i ljudi ostali bez posla, dok je Stefanović bio finansijski direktor tog preduzeća. Da ne spominjem ATP Vojvodina i Maju Gojković, Mirovića i ekipu , tek bi njih trebao Vučević da pita mnogo toga, jer je sada NS u ozbiljnom problemu zbog njih. Vučević je zatekao u kasi NS čak 60 miliona evra, a bilo bi dobro da vidimo koliko sada ima novca u kasi, a da, račun je pred blokadom...

Rozenberg

pre 11 godina

Nekima nazalost, vecini na srecu, DS gubi poslednje poluge vlasti u Vojvodini. Mislim da su zato pokusali da isteraju ovaj cirkus sa Deklaracijom I tako pokupili poslednje negativne poene. Na kraju salda, veliki minus za DS konacno I u Vojvodini.

momir

pre 11 godina

koje taj vucevic.ekstra malo slovo.Do juce niko nije cuo za njega i sad odjednom politicar.Dosao na vlast,znase kako,jer te je optuzivao za kupovinu glasova,i on govori o demokratiji.pa zar ljudi tako brzo zaboravljaju kad su sns pricali o dakovima laznih listica i sta bi? nikad nisam dobili odgovor od sns sta je uradila istraga laz ili revolt izgubljenih izbora.tak da tako zvanom gradonacelniku NS.ni sad ne verujem sto prica.nemoj da skuplja poene preko medija nego ako ima dokaza neka tuzi Pajkica za pronevere i mahinacije, i kad bude pokrenut sudski postupak,bude osudjen onda cu reci da je doticni gos. u pravu ovako pas laje vetar nosi u ime potpisa

toptop

pre 11 godina

Kako će biti interesantno kada se vrati Dr Vojislav pa nam zaista kaže
ko je ko od ovih njegovih bivših.... Samo da ga puste,nigde ovih prevrtača naprednjačkih neće biti.. Jedino on sve o njima zna, zato ga se plaše i sve će da urade samo da on ostane u Hagu... Zato ne smeju da, u pregovore sa Evropskom Unijom da udju malo tvrdje, već su veći poslušnici i od svih prethodnih..

NS

pre 11 godina

Smislili napredni radikali da prljaju instituciju Predsednika Vlade AP Vojvodine sa jednim marginalcem. Vućeviću ti nasi Naš Gradonačelnik niti ćeš ikad biti.

bole

pre 11 godina

Majko moja, koji je to rečnik. Četnici mora da su egzaltirani ovim stamenim čovekom. Ali, o moćni i premoćni gradonačelniče, kako tumačite fakat da su u Novi Sad dolazili ljudi iz centralne i južne Srbije (jesu dolazili, ne znam koga pokušavaš da farbaš)? A šta imaš da kažeš, ti presvetli despote, o ugovoru sa ATP Vojvodinom koji si TI potpisao? Prozivaš druge za lopovluk, veličanstveni vođo, a tvoj lopovluk prećutkuješ?

Benjamin

pre 11 godina

Pa Pajticu izadji na duel, sa ovim tipom ne mozes da se obrukas ni ne spreman.

Secam se kad je ovaj Radikal objavio da je postao gradonacelnik NS, sav je cvetao skoro da pukne od srece, a sada on prica kako neko trci za foteljom! Tacno je da je Pajtic u puno sto sta dj.bre, ali NASE je d.ubre i mi cemo ga na izborima smeniti. Smenicemo ga sa nekim koga narod Vojvodine zeli, a ne nekim radikalom koji je promenio "dlaku"

Pozdrav.

Bojan

pre 11 godina

Neviđena sramota je ovaj lik za Novi Sad. Koliko je samo nepismenih zaposlio po gradskim firmama koje sad propadaju?
Kad su na njegovoj strani Maja Gojković koja je pokrala NS za 12 miliona evra ili Aflatoksični koji nas truje, ja sam na strani Pajtića !

Filip

pre 11 godina

Toliko cinizma u tako malo reči! Ne treba Pajtić da se odaziva takvim pozivima, a ako SNS sumnja da je kršen Zakon, neka podnese prijave.
Onaj s ispreplitanim prstićima i ovako jedva čeka nove žrtvene jaganjce koje će moći medijski da čereči.

MNS

pre 11 godina

Predložio bih da se uz ime gospodina Vučevića ne stavlja titula "gradonačelnik Novog Sada" pošto je on, imajući u vidu okolnosti pod kojima koji je izabran, pre neka vrsta prinudnog upravnika. Može i "takozvani gradonačelnik", da upotrebimo stil predsednika Nikolića.

Zar mu posle one blamaže sa mitingom od kog se ogradio čak i predsednik njegove stranke, nije jasno da građani Vojvodine ne žele sistem vrednosti koji predstavljaju on, Maja Gojković, Dušan Bajatović, Igor Mirović i slični ?

stranac

pre 11 godina

Posle toliko pljačkanja,razaranja zemlje,tolikih malverzacija teško je poverovati da ds želi da radi u korist ove zemlje (rotkvica, 15. april 2013 18:16)
rotkvice, ja mislio da ti govoris o Milosevicevi socialista i danasjni SNS radikali, i onda video DS. Interesantno kako tvoja recinica svakome moze da pripada.

znamo se, vadikali

pre 11 godina

nikolić&vučić su obećavali zapošljavanje, ali ne isključivo svojih nezasitih članova. nužda zakon menja, pa se sada kidiše na pokrajinsku vlast ne bi li se udomila ta polusvetina koja čeka da pomažnjava ono što se još može.

prodavanje magle

pre 11 godina

Ne znam cemu bi sluzio ovaj duel da li bi tu teme bile perspektive Vojvodine , privlacenje investitora , otvaranje radnih mesta . Iz ovakvih izjava i poziva politicari misle da narod postoji zbog njih . Pa rejting SNS nije skocio sto je ovaj postao gradonacelnik a nije ga podigao ni Nikolic .Rejting je zahvaljujuci Vucicevoj borbi protiv korupcije . Ne busajte se puno u rejting pogotovu vi koji niste za njega zasluzni a videli ste kako si i rejting DS istopio preko noci

laza

pre 11 godina

Ovaj lik je uzeo batinase kad je preuzimao vlast i pokupovo odbornike, Ovaj lik jedino sto je do sada uradio je da trecoj Srbiji prostora koliko hoce u gradu i da cirilicu menja latinicom (cisto da se zna da nemam nista protiv cirilice) ali od toga nema hleba i NISTA vise sem zaposljavanje partiskih kadrova uz stalnu pretnju od bankrota NS I SAD BI DA SE BAVI PAJTICEM!!!
RADI NESTO!!!

Optimista

pre 11 godina

Duel nije ono sto sns misli. On je Pajtica zvao na nadglasavanje, ko kome vise upada u rec, ko je glasniji i bezobrazniji. Znamo i bez duela rezultat.

Pozdrav sa Limana

pre 11 godina

Jaoj molim te, pa diskreditovao si se samo tvrdnjom da je na mitingu bilo više ljudi nego što se priča. Mi novosađani smo vrlo dobro videli koliko vas je bilo i ko je došao. Za mene je sramno to što vi pričate o nekakvom secesioniszmu i delite narod, zavađate ga izmišljajući nepostojeće stvari kako bi ostvarili koje političke poene... Pa kako ne kapirate da ste upravo vi ti koji promovišu secesionizam, mržnju i podelu među građanima. Meni je to gadno i stravično kao i većini mojih prijatelja iz Novog Sada i Vojvodine. Sram vas bilo!

Nađa

pre 11 godina

Jel to Vučević angažovao sve službenike u Skupštini grada da udaraju minuse na negativne komentare vezane za njega jer pozitivne treba tražiti lupom.Novosađani jako dobro znaju da ste običan politikant i da grad tavori i da se ništa ne radi na poboljšanju kvaliteta života građana. Sad će kraj radnog vremena ili će dobiti prekovremeno da brane lik i delo gospodina Vučevića?

Dragan Jurić

pre 11 godina

Ovo podseća na srednjevekovni lov na veštice: vežu ženi ruke i noge,bace je u reku. Ako potone i udavi se,onda nije veštica,a ako ispliva,spale je na lomači!? Da je DOS 2000-te obavio ovakvu političku čistku ovîih recikliranih danas nigde ne bi bilo...

Vojvodjanka

pre 11 godina

Vucevicu, mani se ti prozivanja Pajtica, bolje se ugledaj na njega, pa uradi nesto korisno za Novi Sad. Pod korisnim ne mislim pravljenje kojekakvih mitinga, na kojima ce Maja i ostali radikali traziti da im se vrate fotelje, iz kojih su opustosili Novi Sad. I odakle ti drskosti da uopste pricas o foteljama, kad odlicno znas kako si dosao tu gde si...Nemoj da se podsecamo...

pun mi je kofer komendije

pre 11 godina

Kakva je to sad komendija.
Da li se u ovoj drzavi ima pravo na svoje misljenje i vidjenje politike a da se ne proglasi za NEPREIJATELJA BROJ JEDAN.
Objasnite vi iz SNS da li treba da prihvatim onu izreku. Viknem ja, vikne vlast, viknem ja, vikne vlast, JA UCUTIM OTERACE ME U ZATVOR. E to je ta vasa komendija prvo zapretite zatvorom, pa miting, pa ulica, pa potpisi... Koliko toga ste od kriminala i sami prihvatili u vasoj vlasti o tome cutite i ne divanite. Eto SPS,URS, a da ne smem da viknem i'cu u zatvor

Cica

pre 11 godina

A sta bi sa EU integracijama, to ste zaboravili drugovi SNS-ovci. Bili su prenosi, Vucic, dolazi, Vucic, ulazi, Vucic seda, Vucic kaze, Vucic.....i na kraju nista pa ko velite da napravite jednu malu krizicu koliko da narod zaboravi, da imamo st ada pricamo, da se ne dosadjujemo...

Critias

pre 11 godina

Nije dobio duel sa Pavlicicem pa sad hoce revans. Bas mu je lepo dosla ova prica oko Vojvodine; da ima covek sta drugo da radi sem sto zaposljava stranacke poslusnike i latinicne table menja cirilicnim. Lepo pise: "bilo gde, bilo kad" - cak i oni koji po partijskom zadatku pisu komentare mogu da se zapitaju: kako to da prvi covek Novog Sada ima vremena da se s Pajticem prepucava oko neke deklaracije? Toliko dokonih ljudi u SNS koji jos nisu dobili kakvu drzavnu funkciju a oni upregli Vucevica. Valjda postoji bojazan da ce se narodu smuciti taj Mirovic dok dodje do izbora.

Fletch

pre 11 godina

Jel to onaj,što pokupovao skoro sve poslanike,kako bi postao gradonačelnik?
Nego,šta prepoštena Maja Gojković kaže na sve ovo ili prepošteni Igor Mirović?

Dejan

pre 11 godina

Izgleda da su SNS aktivisti presli sa pisanja komntara na lupanje minusa. Kako drugacije objasniti tolike kolicine negativnih komentara na nesto sto je juce bilo vecim delom pozitivno?

DRAŽA KG

pre 11 godina

Pitanje za gos'n:
šta bi sa Miškovićem podsetite me na koliko ga osudiste,šta bi sa Dinkićem lopužom iz predizborne kampanje-na koliko njega osudiste,šta bi sa zapošljavanjem silnih ljudi kojima ste to obećavali na izborima,šta bi sa povećanjem plata,šta bi sa Kosovom,šta bi sa EU....?
Šta bi a,....tišina a,pa normalno nema odgovora ...Svi vi samo znate da lajete na mitinzima i trujete narod a pravih rešenja i odgovora nemate!
PROVALJENI STE FOTELJAŠI!

e, bas svasta

pre 11 godina

Gradonacelnik kupljenih biraca. Jedini uspeh njegove vladavine je cirilica na gradskim autobusima i nista vise. Novi Sad stoji... gusi se od prevelikih nameta nametnutih u poslednje vreme...

Miroslavka Antić

pre 11 godina

Vojvodjani će izaći na vanredne parlamentarne izbore,potpisati radikalsku
peticiju, onda kada nam obrazlože i dokažu, preobučeni radikali, šta bi sa
onom kradjom listića i onim džakovima iz kontejnera u Pančevu od 6.maja?
Dve nedelje se nisu skidali sa TV, Vučić i Nikolić, a izmedju nih famozni
džak, i tako svako veče, uz halabuku sve do 20.maja, drugog kruga! Sa
vama ćemo izgleda optrčati i onaj deveti !?

Milan

pre 11 godina

Vucevicu,pogledaj se u ogledalo. Da li ti imas obraza, ti sa 15% glasova upravljas Novim Sadom. Ali tvoja Radikalska politika nece proci u Vojvodini. ZIVELA SLOBODNA VOJVODINA od ovih Radikala i komunista.

R2D2

pre 11 godina

Ako je Pajtic nesto ukrao, a ti znas, duzan si da prijavis policiji, a ne da ga pozivas na TV duel gde ces "sve reci pred srpskom javnosti". A da imate nesto vi biste ga odavno uhapsili.

Mika

pre 11 godina

Krajnje vreme za republicke i predsednicke izbore, SNS radikali su se opasno zaigrali. Sada je stvarno u pitanju nasa i sadasnjost i buducnost. Jednostavno su napravili konflikt unutar Srbije, kad vec nemaju sa kim vise da ratuju.

Zeljko

pre 11 godina

A zašto su nam autobusi okupirali onako lepo uređen kej koji je sređen za vreme Pavličića? Zašto lepo nisu otišli na VAŠU autobusku stanicu kod zatvorene mlekare (još jedan od uspeha nove vlasti je zatvorena mlekara)? S tom stanicom su ovaj grad tako lepo usrećili bivša gradonačelnica Maja sa bine, dragi Igor sa bine i Vučević čiji sin je takođe bio na bini. A četvrti AS u ovom pokeru bio je Dušan sa platom od 12.500Evra, naravno mesečno. Uzgred Srbijagas nije preduzeće kojim upravlja pokrajina, a Razvojna banka je preuzela dugove Metals banke i te dugove sigurno nije napravio DS. Nego jer SNS uzela kredit kod Komercijalne banke? U kojoj banci je 5.oktobra nađeno 600kg droge, nešto sam zaboravio?
A istina je:
Ako Srbija prizna Kosovo mora da menja Ustav, a na referendum niko neće izaći, zato se pravi atmosfera da "eto Kosovo smo izgubili, ali zato referendumom ukidamo pokrajinu Vojvodinu i čuvamo celovitost Srbije". Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

Franc952

pre 11 godina

Vukčević versus Pajtić i istovremeno Vučić versus Djilas. Pa da se kladite!:) Ako već živite loše, barem da se dobro zabavljate!:)

Benjamin

pre 11 godina

Pa Pajticu izadji na duel, sa ovim tipom ne mozes da se obrukas ni ne spreman.

Secam se kad je ovaj Radikal objavio da je postao gradonacelnik NS, sav je cvetao skoro da pukne od srece, a sada on prica kako neko trci za foteljom! Tacno je da je Pajtic u puno sto sta djubre, ali NASE je dju... i mi cemo ga na izborima smeniti. Smenicemo ga sa nekim koga narod Vojvodine zeli, a ne radikalom koji je promenio "dlaku"

Pozdrav.

bruka i sramota

pre 11 godina

Pa zasto ne hapsite Pajtica ako je tako?
Ti sa 15% podrske nekom nesto pricas?!
Doveli rulju ko zna odakle na miting. E pa nece moci!

rule

pre 11 godina

Vi gospodine Vučeviću da se izvinite svima nama za štetočinsku politiku koja je vaša stranka vodila od 1990 na ovamo, za oblačenje majica u parlamentu Srbije kad god su dolazili zvaničnici EU, za upornu borbu protiv ulaska Srbije u EU i za njenu izolaciju, za pozivanje naroda u tzv. dobrovoljačke jedinice, za deljenje naroda na patriote i domaće izdajnike, za pozivanje na ubistvo novinara i političara, na zatvaranje televizija i novina, za podršku koju ste davali Slobodanu Miloševiću i za kojim ste plakali više od socijalista, za upropašćavanje ove države i ovog naroda kao niko pre i posle vas...sram vas bilo za sve što ste učinili ovom narodu i ovoj državi pa sad raspirujete ponovo mržnju tamo gde je nema...promenili ste ime ali ćud i narav nikad...

biberce

pre 11 godina

Ovo je sve istina i samo bih pitao Pajtica koliko je drzavnih para dao za onaj avion da nadlece miting i plasi masu zvukom svoga motora.

Vasa

pre 11 godina

Šta bi Pajtić razgovarao sa Vučevićem, pokrajinskoj vladi ne pravi probleme Vučević, nego republička vlada. Zato Vučević treba da radi svoj posao i rešava problem koji mu je napravila Maja Gojković, koju bi trebao da pozove na TV duel.

sandu

pre 11 godina

kako god bilo,banacanima,sremcima i bacvanima je dosta vlasti iz bg-a.to se vuce vec dugo,interes izvlacenja svega vrednog odavde i slanje u bg i na kosovo.bice vojvodina slobodna jer nas ima koji bi pusku uzeli zbog toga.

Sremac u BG (legal alien)

pre 11 godina

Ja vid'o svojim ocima, 4 Lastina busa krenula za NS ispred Opstinskog odbora SNS Palilula oko 15 na dan mitinga... Sa sve Vucicevim slikama na busevima. Redovna linija Palilula - NS, cenim.....

sonne

pre 11 godina

Ja koliko vidim od ovoga tv duela nema nista jer Pajtic nece smeti da ga prihvati jer je sav svoj kredit kod naroda potrosio,a ako se kojim slucajem prevari i prihvati duel vec znam da ce da prica i truje narod pricama o 90-tim jer to mu stranacka retorika vec 12 godina.

Dirty

pre 11 godina

Postovani gradonacelnice; nemam nikakav razlog da branim Bojana Pajtica koji me je smenio 2008. godine s mesta direktora kulturne ustanove kao politickog neistomisljenika ali moram pitati vas...Ako optuzujete nekog kao to da niste pronasli ko je tukao glumce Pozorista Mladih u vreme vase vlasti a pored vas su tadasnji celnici grada Maja Gojkovic i Igor Mirovic a isti su odgovorni i za privatnu autobusku stanicu, za laznu investiciju gasne termoelektrana koja je najavljena kao veliki investicija ya 500 radnih mesta...Usput vas partner je Bajatovic olicenje korupcije, lopovluka i bahatosti. To je tema za krivicnu odgovornost a ne medije???

Bili Piton

pre 11 godina

Ko je platio autobuse, za prevoz naroda iz unutrašnjosti , za Novi Sad? Narod nema šta da jede. Isti ste i jedni i drugi, boli vas uvo za narod, vi se igrate vlasti, bogatite se, a nama prepuštate mitinge.

izet fazlinović

pre 11 godina

Vojvodina je uništena.
I dok sve propada...samo Bojan i ekipa napreduju.
Samo je njima sve potaman.
I ne bi oni ništa da menjaju.
Vreme je da se daju odgovori.
Čekamo Bojana da nas udostoji i objasni nam njegovo "umeće uništavanja".

Kokan87

pre 11 godina

Evo zasto ja mislim da je Pajtic separatista i da su ovi iz SNS-a ni krivi ni duzni u pravu oko njegovih namera - u utisku nedelje sinoc se covek jasno i glasno separatisao od stranke u kojoj je potpredsednik - rekao je da je vlada Vojvodine sve ove godine imala jednu "afericu" ( afericu u vidu Razvojne Banke Vojvodine gde je otislo na stotine miliona evra ) a sve republicke vlade od 2000 na ovamo imale sijaset afera. Da li je svesno ili nesvesno zaboravio da je njegova stranka ucestvovala u 99% vlada do proslogodisnjih izbora, to je samo njemu znano, ali on je kategoricki odbio da snosi odgovornost za dela njegove partije. Kao sto se separatisao od svojih stranackih kolega jer je to odgovaralo njegovoj promociji, tako duboko verujem da je spreman da napravi separatisticki pokret u Vojvodini, samo ako to odgovara njegovoj licnoj koristi! A ja bih postavio samo jedno pitanje svima nama, ako je DS u opoziciji na republickom nivou, i otvoreno je ovoliko afera u koje su njihovi funkcioneri ucestvovali, sta ce se desiti ako DS u Vojvodini ode u opoziciju? Da li ce Razvojna Banka Vojvodine i dalje biti jedina mrlja pokrajinske vlade ili ce jos prljavstine isplivati? Nazalost, mislim da ce se dosta toga otkriti u narednom periodu sto ne ide na cast ni Pajticu, ni pokrajinskoj vladi...

Igor

pre 11 godina

Ozbiljno se DS uzdrmala u Vojvodini. Cim su ovi preobuceni radikali pokrenuli inicijativu za smenu i traze nove izbore, verovatno je pala Vlada vec, pa sad traze inerciju da bi imali jos vise glasova od proslog puta.

strasilo

pre 11 godina

Ako vec i prihvati TV duel.molim Pajtica da se bolje pripremi za debatu da mu se ne dogodi kao juce kod Olje u "utisak nedelje" da bude osramocen od jedne novinarke,zamislite sta bi mu uradio tek jedan politicar koji barata sa podacima.

Duke

pre 11 godina

Ovo je sve istina i samo bih pitao Pajtica koliko je drzavnih para dao za onaj avion da nadlece miting i plasi masu zvukom svoga motora.
(biberce, 15. april 2013 12:28)

Hahahaha,ti si pravi pokazatelj ko danas vlada ovom zemljom,neizmerno ti hvala na ovome,hahahaha!!!!

Vlada Z.

pre 11 godina

Bravo za Vučevića, lepo, elegantno sročeno. Ljubazno je pozvao Pajtića, koji me inače užasno nervira, kao jedan među istim kadrovima DS-a, za koje nemam nikakvo mišljenje...

TTTTTTTT

pre 11 godina

Pazi da ce Pajtic pristati... Njemu savrseno odgovara pozicija u kojoj jeste, a to je da krivi Beograd za svu kradju koju su on i njegovi pajtasi ucinili, i da pritom neodgovara. Ovaj kredit iz RBV bi u svakoj normalnoj drzavi bio skandal i automatska ostavka i odgovaranje pred istraznim organima. Isto tako i sa ministrom Knezevicem.

Nađa

pre 11 godina

Vučeviću manite se vi visoke politike i Pajtića i počnite da obavljate vašu dužnost gradonačelnika, Grad vam je sav u rupama građani da polome noge, a vozači točkove, ulice su prljave pune pasa lutalica i psećeg izmeta, poboljšaj gradski saobraćaj a ne da na stanicama stojimo isuviše dugo a onda ulazimo u vozila i tiskamo se ko sardine, ćirilica nam nije poboljšala prevoz, škole vam prokišnjavaju, deca nemaju mesta u obdaništima, a šta vi radite ništa mitingujete. Kad smo već kod mitinga bilo bi dobro da preslušate onaj vaš govor bez ikakvog smisla, nabacanih fraza posebno je intteresantna ona "mi nećemo drugu crkvu" bilo bi zgodno da tu frazu rastumačite ili je to možda zagonetka ko reši dobija nagradu posao u gradu jer nezaposlenost raste vrtoglavom brzinom samo NIS najavljuje da će Novosađane usrećiti novim povećanjem kandidata za nacionalnu službu za zapošljavanje.

dragana

pre 11 godina

Ne znam ko je ovaj Vucevic, ali, svaka mu je "ka u Njegosa". Vojvodina sa svojim ekonomskim - poljoprivrednim potencijalom spala je na prosjacki stap. I, kao da to nije dovoljno, hajde da je jos dodatno unesrecimo... Pojedinci se godinama ponasaju kao da je Vojvodina njihovo vlasnistvo, a ljudi koji tu zive i jedva sastavljaju kraj sa krajem, tek marionete bitne samo kada je opstanak tih ljudi na vlasti ugrozen. Onda se svi sete seljaka. Pa, seljacima je ne samo dosta toga, vec su na ivici pucanja. Krajnje je vreme da se Vojvodina ratosilja bede, neka se raspisu izbori, i neka se vec jednom pronadje resenje za Vojvodinu i njene gradjane.

MirjanaNS

pre 11 godina

@(miloš novi sad, 15. april 2013 12:14)
Milose sto ste se vi uzrujali toliko, pa ne znam da li ste mozda gledali Pavlicica i Vucevica u duelu pre mesec dana mozda je to bilo. Kada je Pavlicic samo govorio pa ja nisam bio u nadleznosti za to, ja nisam imao nista sa tim, pa ja nisam umesan u to, jel mislite da su to argumenti, posto se jedino time i Pajtic sluzi, da oni nista nemaju ni sa cim u Novom Sadu, pa gde su onda oni na vlasti bili u Nambiji mozda!?

Petronije 25

pre 11 godina

Bojanu Pajtić treba nekoliko dana da dođe sebi posle sinoćne emisije, toliko je bio konfuzana da je to strašno. Šta ga tek čega u duelu sa gradonačelnikom Novog Sada koji daleko više zna o svim marifetlucima DS. Čisto sumnjam da će doći na TV duel.

Momir

pre 11 godina

Vučević samo radi ono sto je njegova duznost,a duzan je da izadje pred narod isto kao i Pajtic koji predlaze ne promisljene poteze,a sad ce se verovatno zamisliti,kako gradjani vide celu situaciju,neka javno iznese svoj stav,sta je pozadina svega ovog!

Revilo

pre 11 godina

Šta je nejasno u priči da je u pitanju separatizam? Ova tačka, koju je Pajtić sada izbacio, jeste izjava koja je u suprotnosti sa Ustavom Srbije i u normalnoj zemlji Pajtić bi bio sankcionisan zbog toga.

strumfeta

pre 11 godina

Pajtic gubi kompas, uplasen je gubitka vlasti jer su u Pokrajini vanredni izbori sve izvesniji. Zato pravi ove kardinalne greske. Mislim da ce se I njega Djilas vrlo brzo resiti.

Ne verujem

pre 11 godina

Pa dokle više ovaj DS, neka se samo lagano sklone, i lepo da se odmorimo od njih. Došlo je vreme za smenu ljudi, samo lepo neka prekinu sa svojim glupostima i puste očigledno ljude koji imaju veću podršku u narodu. Ovako nas guše, stvarno me nervira kada vidim bilo koga iz DS-a koji kao nešto priča...

nilki

pre 11 godina

Ja iskreno ne verujem da Pajtić će uopšte smeti da prihvati ovaj TV duel.Jer ne postoji ništa što nismo čuli predhpdnoh 12 godina a do sada smo se uverili da smo godinama slušali samo laži!

STEFANI

pre 11 godina

U koliko još opština u Vojvodini treba da se održe izbori, i da DS ubedljivo izgubi, da bi Bojan Pajtić shvatio da DS više nemaju podršku građana Vojvodine?

Srbin iz Vojvodine

pre 11 godina

Povraca mi se od ovakvih ne intelektualnih gromada koji su otimacinom, potkupljivanjem, laganjem, dosli na vlast! Zar se do sada nisu pokazali kako su sposobni da nesto konkretno urade? ***** polupismena koja je udomila 5000 svojih "strucnih" kadrova

Pravopis

pre 11 godina

Odlično! Eto prilike da svi otvore karte i da cela Srbija vidi! G-dine Pajtiću, ako je sve pošteno i u interesu naroda, kako vi to tvrdite, onda će to ovaj narod sigurno prepoznati. Isto tako, jako dobro prepoznajemo i laž i obmanu!

Slavko.O

pre 11 godina

Argumenti naprednjaka su vise nego jasni i ocigledni, pitanje je samo koliko politickog i svakog drugog morala imaju demokrate da ovaj TV duel prihvate? Siguran sam da Pajtic nema argumenata i ne sme da stane na crtu Vucevicu.

Branko

pre 11 godina

U Srbiji i mala deca znaju ko su Pajtić i Čanak. Milionski TV auditorijum se još uvek vrlo dobro seća "afere Bodrum" u kojoj je glavnu ulogu negativca maestralno interpretirao Bojan Pajtić. Nezaboravni su kadrovi u kojima slavodobitno, pred kamerama, maše lažnim taksi računuma Nede Arnerić za navodno pređenih 2000 kilometara od Bodruma do Istambula, odakle je, kako masno slaga Pajtić, nastavila put avionom do Beograda, glasala u Skupštini Srbije i istog se dana, istim putem, vratila u Bodrum. Iako su posle raskrinkavanja "afere Bodrum" čelnici Demokrtaske stranke tvrdo obećavali da će čitavu stvar ispitati i krivce strogo kazniti, Pajtiću nije falila ni dlake s glave. Naproti, munjevito je avanzovao i u stranci i u Pokrajini. I zato, gospodine iz SNS, pazi se dobro, njega je tesko raskrinkati, sprema se on ponovo da pokazuje prazne papire, neistine, jer misli da ovaj narod brzo zaboravlja, mada i tu ima istine. Ali mu mi, koji pamte dosta dugo nismo nikada zaboravili njegove neistine. Nadam se da je ovo njegov kraj, ako Bog da

dragan

pre 11 godina

Vučević je sa mnogo muke postao gradonačelnik Novog Sada i pošto SNS u smeta vlast u Vojvodini hteli bi to da promene nasilnim putem.Skupljajući ljude po celoj Srbiji i mitigujući u Novom Sadu.Iza svega toga stoji Vučić,koji sve radi samo ne radi svoj posao za koji je nadležan u vladi.To je čisto radikalski ali što naravno ne može da prođe u Vojvodini kao ni u Beogradu.Vlast se menja na izborima, tako gospodo moraćete dugo da čekate, a do tada će se mnoge stvari izmeniti koje neće ići vama u korist.Žao mi je ali ustav se mora poštovati.

Uskok

pre 11 godina

Politicki korektno. U duhu demokratije i politicke rasprave Pajtic bi trebao da prihvati poziv na DIALOG. Sinoc kod Olje je bio MONOLOG.
Pa da vidimo ko ima kakve argumente za svoje stavove.

Odin

pre 11 godina

SNS uspostavlja dikataturu u Srbiji, svakodnevnim bahatim ponasanjem koje SNS botovi po zadatku proprate kuckanjem po ovim sajtovima.
(Mika, 15. april 2013 17:33)

Ma ajde, šta mi napriča. Pa vama izgleda svaki pokušaj uvođenja nekog reda liči na diktaturu. Mora da se zna šta se sme a šta se ne sme, građani su dosta patili, dosta je bilo više da pate.

Miroslav

pre 11 godina

Vlast treba menjati svake cetri godine,jedino tako moze doci do napretka,ako neko zauzme vlast na 10-15 godina onda tu nemoze biti boljitka
Onda puste korenje udju u sve pore korupcije i tu je kraj

SUZUKI

pre 11 godina

Svi bi smo voleli da se odazove Pajtic,I da dodje do TV duela,ali mislim da se to nece desiti,jer Pajtic nece smeti da se pojavi,jer ima dosta pitanja na koje ne moze da odgovori narodu I Vucevicu.

Morena

pre 11 godina

Priznajem da nisam bas upoznata sa likom i delom gospodina gradonacelnika Novog Sada, ali ovo pismo je sjajno... bez ijedne uvrede, a opet prepuno ironije i sarkazma. I, pored svega apsolutno je svaka rec na mestu.
De, Pajticu, pristani na duel, zabavi nas malo kao i Sapic sto je onomad.
Beskrajno ste duhovita neka stranka, a toliko ste od nas krili svoju visprenost i sjajan smisao za humor.
Nastavite u istom stilu, i do sledecih izbora ste ispod cenzusa. :)

jadna mala

pre 11 godina

Bilo bi posteno da Pajtic da neke odgovore u TV duelu, ne samo Vucevicu, vec svim gradjanima Srbije. Iz srpskog budzeta se placaju brljotine i kriminal u Vojvodini, pa zato svi gradjani moraju znati koje su to pozitivne stvari zbog kojih Pajtic mora ostati u svojoj fotelji

Maki

pre 11 godina

Pajtic je juche na B92 imao prili da obrazlozi svoj postupak oko deklaracije. Bila su josh dva gosta koji su vishe sluzili kao ukras, negó kao neko ko ce da RASPRAVLJA .
E sada bi bio red da dobije neko sansu da preko medija PRODISKUTUJE Pajticevu dklaraciju.

mistral

pre 11 godina

Pajtiću dobio si poziv na duel izađi ako smeš i objasni građanima svoj stav to bi bilo pošteno. A posle se dogovorite za raspisivanje pokrajinskih izbora

Portokalada

pre 11 godina

@Posle toliko pljačkanja,razaranja zemlje,tolikih malverzacija teško je poverovati da ds želi da radi u korist ove zemlje
(rotkvica, 15. april 2013 18:16)

naravno da ds i pajtic rade za svoj licni interes, kao sto su do sada tako zele i na dalje.

Jelena C

pre 11 godina

(Critias, 15. april 2013 14:08)
Po cemu to nije dobio duel sa Pavlicicem, taj je samo vikao da nista ne zna, da nije obavesten, da je sedeo u kaficu kada se oko toga pregovaralo i da ni u sta nije umesan. Dajte molim vas, ko je i ole realan, video je ponasanje Pavlicica u tom duelu, cak mi je taj duel bio smesniji od Gangule i njegove nambije.

Lukijan Mušicki

pre 11 godina

Moram reći istinu da ja više ništa nerazumem.
Glavna poluga koalicije u Subotici su DS i DSS; drugim rečima Pajtić i Koštunica su koalicioni partneri.Ako je to istina a jeste kako može DSS da organizuje miting protiv Pajtića?
Drugo pitanje je;pošto je SNS u Subotici u opoziciji a DSS sa DS-om na vlasti kako mogu SNS i DSS da organizuju miting protiv DS-a?
Ovo može jedino kod nas da se desi.

SNS prevaranti

pre 11 godina

A da ukinemo sve te skupštine, poslanike, odbornike... i probleme rešavamo u TV duelima, na ulici...Sećam se da je URS sakupljao potpise o decentralizaciji, ljudi potpisali i šta smo dobili - CENTRALIZACIJU, za sve se, više nego ikad, pita Beograd, centralna vlast, centrale partija...dobijeno je i više novca za lokal, a taj novac se koristi za povećanje plata lokalne administracije, kupovinu automobila za lokalne šerife...za sve, samo ne za građane.

Gandi

pre 11 godina

Ovaj ce da prodje kao Gangula
(Leka kralj, 15. april 2013 22:22)

A ne, Gangula je jedan i neprevaziđen. Takav kadar izgleda uspeva samo u DS, naprednjaci deluju daleko ozbiljnije.

...

pre 11 godina

"Uostalom, sve druge rečenice i jesu samo vaše pilićarenje, priča o foteljama koje su vam uvek bile najdraže i najvažnije, svakako mnogo važnije od države. Fotelje koje nemaju veze ni sa Ustavom, ni sa zakonima, ni sa funkcionisanjem naše zemlje."

ovo se može reći svakom političaru u Srbiji. Inače, u različitim vestima o istoj ovoj temi na istom ovom sajtu potpuno različiti komentari, sve zavisi koji kliktači su u tom trenutku aktivni.

Postar77

pre 11 godina

Ma odlicno znamo kako je funkcionisao i kako funcionise DS, i odlicno znamo da se njihovi clanovi bore samo za svoje interese i svoj dzep!!

mala ti funkcija

pre 11 godina

ko si ti da kao gradonacelnik ili predsednik opstine pozivas predsednika vlade na tv duel ajde da je to uradio dacic pa djene djene ili vucic ali ne moze ni on on je samo ministar odbrane ili prvi potpredsednik mada ne znam ko je drugi podpredsednik bas me interesuje i sta on radi i zasto prima platu...

popov

pre 11 godina

Očigledno je da Pajtić za svoje, sada već ne skrivene, autonomaške ideje nema podršku ni u DS-u. Ako Vojvodina nije došla na red za 12 godina vladavine DOS-a u različitim oblicima, ne mora ni posle 6 meseci vladavine SNS-a. Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali ovu temu zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosi, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.