Petak, 12.04.2013.

14:42

"Nećemo dozvoliti ulične prevrate"

Bojan Pajtić odbacio tvrdnje da je Deklaracija o AP Vojvodini separatistička i <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=12&nav_category=11&nav_id=704275" class="text-link" target= "_blank">povodom današnjeg mitinga u Novom Sadu, rekao da neće dozvoliti ulične prevrate.</a>

Izvor: B92

"Neæemo dozvoliti uliène prevrate" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

novicavg

pre 11 godina

Da li će gospodin Pajtić posle današenjeg mitinga ipak krenuti u zaoštravanje odnosa unutar pokrajine i šesnaestog aprila u Skupštini staviti pred poslanike deklaraciju o poštovanju prava pokrine ili će ispoštovati zahtev pre svega naroda a onda i političkih partija i drugih činioca da se o ovoj temi ne raspravlja u skupštini. Svako dalje zaoštravanje odnosa sigurno šteti i Pajtiću i DS-u a verovatno i Srbiji u ovom teškom trenutku, zato se nadam da još ima pameti na obe strane da se zaustavi dalja konfrotaciji i zaoštravanje odnosa. Mislim da je ovo problem kojim se mora pozabaviti i republička vlada a verovatno treba nešto promeniti na liniji Đilas-Pajtić odnosno pokrajinski odbor DS-ai centrale jer verovatno ima mesta za smirivanje strasti.

diplomirani__________inzenjer

pre 11 godina

Najveca nezaposlenost je u Vojvodini, a to je sve zbog lose vladavine ds! Pajtic treba da podnese ostavku dok nije nacisto upropascena Vojvodina!

Miroslav-Stanic

pre 11 godina

Pa ti covece ovakvim izjavama stvaras Srbiju 90-ih u Vojvodini! Kakvo licimerje, dodje mi da izadjem iz stranke zbog ovakvkih ljudi.

Istinit

pre 11 godina

@dementos, 12. april 2013 17:43)

Ima vas mnogo, da... citav jedan autobus koji je kruzio na mitinzima DS. LSV... i svi ste u DS i svima su vam prsti puni drzavnih para. I frka je sad jel?

Necete vi "Vojvodjani" a la Bojan Pajtic i Elezovic jos dugo. I neces to nikada docekati. U Vojvodini nam dragoj.

Jos malo... Jos samo malo.

Marija

pre 11 godina

Bilo bi dobro da se dogovorite i da ne pisete jedan isti tekst pod razlicitim pseudonimima. Odnosi se naravno na one koji danas nisu otisli na miting posto verovatno znaju malo da rukuju elektronskim medijima. Oni koji znaju samo da nose kapuljace, pivo, baklje i ostale rekvizite su otisli na ekskurziju. I molim vas, procitajte taj dokument za koji tvrdite da je pun separatizma, ako znate da citate i rezonujete shvaticete...a mozda i necete..... mozda na miting dodje i Bekutica :)

NS

pre 11 godina

@ ili silom u glavu uteruje:Izbori su 2000.bili pokradeni,tacno,ali od strane DOS-a!Pogledaj emisiju sa jednom od lidera DOS-a sta kaze za 5. Oktobar na pitanje jel to bio puc?I kaze,pa naravno da je bio puc,dobili smo pare od zapada,dali malo omladincima da vicu Ura,Ura...(Cedici,Djilasu i raznima),upali u Skupstinu,zapalili izborne listice da se ne bi opet brojali jer imao je Kostunica vecinu ali ne dovoljnu za pobedu i zbog bojazni od drugog kruga izbora pali sve!:)I dalje je istorija,doveli(zapad)svoje ljude na vlast,usao MMF,rekao nam(reci V.Pesic)prodacete sve resurse(kao sto su i uradili)i cao!Sad mozemo da se slikamo!I ovo danas u Novom Sadu je smejurija,video Pajtic da mu se blizi zatvor pa ajd opet ugrozavaju me iz BG-a,izlizana fora!I ne razumem ova prepucavanja ovde,vi sa Kosova,vi Krajisnici,vi Sumadinci bla bla,mi iz Vojvodine...pa se pitam sta ste vi ljudi,jel ste Srbi jbt?

ravno do... dna

pre 11 godina

Gospooooodine Pajticu, a jeste postovali Ustav i kad ste donosili statut? Niko ne krsi Ustav u Vojvodini osim Vas.

Ne zadugo.

Sta mislis? Odakle su dosli svi ovi ljudi na miting? Iz Nisa ili Kragujevca?! Ne... Upravo su to tvoje komsije. I to samo dok ne pobegnes od poternice tamo odakle si i dosao u Vojvodinu. Kao i tvoji 'asistenti".

Uskoro....

tomislav

pre 11 godina

(Steva, 12. april 2013 17:35)

nekima su ocevi govorili da su srbi, nekima da su madjari, rumuni... ima i onih kao ja, koji su iz mesovitih brakova....... a svi vojvodjani

Del Boy

pre 11 godina

E ovo je NEŠTO NJABEZOBZIRNIJE što je bolesni um koga god već je to smislio (pogodite sami). Pazite ovo je gore od najsmešnijeg vodvilja, počinje neki kao "moderator" I ne zna koga koju studensku organizaciju predstavlja neki student (inače funkcioner SNS-a), pa dalje najavljuje predstavnika BUNJEVAĆKIH MAĐARA (da dobro vidite nije greška) g'dina BAJIĆ-a Krajišnjika inače. Pa onda neki sindikalac počinje sa "JA nisam iz VOJVODINE, ali lopov PAJTIĆ..." (baš tim rečima)...

Kako li samo TAČI uživa sada I EŠTONOVA... naćalost Deja Vu, povratak ne u 90-te već u 88!

Marija

pre 11 godina

Bilo bi dobro da se dogovorite i da ne pisete jedan isti tekst pod razlicitim pseudonimima. Odnosi se naravno na one koji danas nisu otisli na miting posto verovatno znaju malo da rukuju elektronskim medijima. Oni koji znaju samo da nose kapuljace, pivo, baklje i ostale rekvizite su otisli na ekskurziju. I molim vas, procitajte taj dokument za koji tvrdite da je pun separatizma, ako znate da citate i rezonujete shvaticete...a mozda i necete..... mozda na miting dodje i Bekutica :)

Gandalf

pre 11 godina

Hmmmm, ne znam da li gospoda botovi naprednjaci i botovi kolaicioni partneri znaju da u upravnom odboru RBV-a je jedno vreme sedela i gospođa Tabaković, koja je naravno uz ostale članove odobrila kredit DS-u. A što se tiče tzv "mitinga" to je samo još jedan u nizu od promašaja izvršnih organa SNS-a. A kod ultra-desničarskih organizacija lako je igrati na kartu separatizma, pa su oni tako i dominirali ulicama NS-a

Raka sremac

pre 11 godina

Kao sremac iz karlovaca mogu samo reci da je cela prica oko nekakve "autonomije" totalna glupost.
Mi Vojvođani svih nacija vidimo Srbiju kao svoju zemlju i nisu nam potrebna veća prava nego npr. vranjancima.
Jeste, neko vreme su nas jahali radikali i socijalisti (sa njima je gosn. Pajtić bio u koaliciji) a za ove nove radikale ne znamo.
LSV nije prošao. Ideja autonomaštva nema podršku u narodu u sve ovo je jedna teška glupost. Taj koji bi pokušao da otcepu vojvodinu od Srbije samo bi postao predmet podsmeha. Isato kao i ovi koji se protiv toga bore nekakvim mitinzima. Vojvodina je TU gde jeste i nigde ne želi da ide (osim u glavama jako malog broja ljudi) i niko ne treba ni da nas brani od Srbije ni da nas brani od (priznajem ne znam čemu služi) "vojvođanskog rukovdstva"
nama je u Srbiji dobro i nikuda nećemo ići...to neka shvate razni autonomaši. A ovi drugi neka shvate da nema potrebe da pritiskaju tamo gde za to nema potrebe.

Od nas podjednako uzimaju i novosadski i beogradski trutovi.

Beogradska frajla

pre 11 godina

Vojvođani dragi, pa što biste vi bili gori od Albanaca i Crnogoraca. Držim vam fige i zaboravite na pretnje ovih, tkz. naprednjaka. A, onako usput, da li možete da vratite svoje bedne i jadne političare koji su se ovde ušančili, a ne kao Crnogorci - kupuju stanove u Beogradu i pljuju i Beograd i srpske majke.
Želim vam sretan put u Jevropu i za početak odvedite i ona vaša gov.. iz Komercijalne banke (mislim na Kikinđane i ostale), koji imaju bazu u Vojvodini i nekoliko stanova i ljubavnica po Beogradu...

www

pre 11 godina

Rezultati pokrajinskih izbora 2012.:
DS - 20,98%
LSV - 11%
SVM - 6,15%
LDP 4,76%
ukupno 42,89

SNS - 18,32%
SPS - 11,26%
DSS - 5,92%
Dveri - 4,56%
Radikali - 6,3%
URS - 3,85%
ukupno 50,21%

Pajtic se grcevito drzi svoje fotelje iako je dobio manje glasova od svoje opozicije.
Siri mrznju prema Srbiji, i ponasa se kao da je dobio 100% glasova. One koji nisu glasali za njega sada proglasava da nisu iz vojvodine. Nego odakle su?
On je pre svih afera, pre raspada DSa, i pre pokretanja separatistcike hajke na Srbiju dobio 20,9% glasova. Sad moze dobiti samo manje, zato se i plasi izbora, jer se diktatorski ne odrice vlasti, a na izborima moze samo da je izgubi.

On moze da napada na Srbiju i siri mrznju prema nama, a niko u Srbiji ne sme da iskaze svoj protest zbog njegovog bahatog ponasanja prema nama.

hari braun

pre 11 godina

Mislim da sadašnja pokrajinska vlast nije dovoljno zrela i sposobna da se suoči sa tekućim izazovima i odgovornostima upravljanja Vojvodinom, pa logično ne ume ni da prepozna trenutak kada mirno treba da se povuče sa položaja.

Pametnjaković

pre 11 godina

Ustav Srbije već postoji i on mora da se poštuje na celoj teritoriji Srbije. Nije regija ili pokrajina pozvana da donosi i glasa izmene ustava ili bilo šta u vezi ustava.

dementos

pre 11 godina

(Raka sremac, 12. april 2013 17:19)

Vidi se Rako da ti nisi Vojvodjanin, lazno se predstavljas! Ima nas mnooogooo koji cekamo referendum u Vojvodini !

Ranko

pre 11 godina

Počeo je miting sa porukom "dva oka u glavi"! Tako se govorilo i krajem 80-tih godina i početkom 90-tih godina prošlog veka! Pa je potom usledilo zlo...!!! To je prva poruka sa mitinga!!! Tuga!

volim i ja vas

pre 11 godina

"Ja sam u Subotici i nećemo dozvoliti ulične prevrate,ako zagusti ja sam za tili čas u Mađarskoj, i odande nastavljam sa pretnjama državi i vlasti"- voli vas vaš Bojan Pajtić

novac i ljudska prava

pre 11 godina

Gospodine, svugde u svetu je gradjanima dozvoljeno da protestuju, sem u komunisitickim i fasitickim sredinama. Jako je vazno da se ispita ko je pokrao novac u Vojvodini. To je sigurno i u Vasem interesu kao demokrati. U Vojvodini postoji diskriminacija i izrugivanje sa ljudima (uglavnom srpske nacinalnosti) cak i zbog prezimena, a to se kosi sa osnovnim ljudskim pravima.

Joza

pre 11 godina

Niko nije rekao da ti ustasa, nego HRrvat.
Na vlak u HR svojoj kuci pa se u Hrvatsku razracunavajte,a ne u Vojvodini
Ja sam Slovak,i izvnte za pravopis i gramatika.
Cak i onaj LSV kaze kako je Vojvodjan pokradeni,a on kolicija vec 12 godina.
Zna se ko je,sta i kome prodao,koliko reketirao sto ne kaze ime i prezimena?
Na vlasti su pa moraju da znaju...

filozof

pre 11 godina

Proslo je vreme smenjivanja po ulicama,narod se samo okuplja da cujes njegovo misljenje,posto mesecima vapimo za promenama.Oglusio si se o svaku inicijativu gradjana Vojvodine da dodje do smene,pa smo odlucili da ti dodjemo na noge i saopstimo.

Brat Djura

pre 11 godina

Sve mi se cini da si Pajticu ti ovo sve izrezirao i naterao ili primorao na ovakvu reakciju a sve u cilju da pole prikazes kako Srbijan gusin autonomiju u Vojvodini i izazoves reakcju EU i SAD i po poznatom scenariju sa njihove strane krenu pritisci i ucene. Razmisli sta radis sa sopstvenom drzavom.

dinozzo

pre 11 godina

Kada ce se ispita delovanje Pajtica u Razvojnoj banci Vojvodine? Na koju foru je DS dobila veoma povoljan kredit za izbore? Dakle Razvojna banka Vojvodine sluzi za razvijanje DS?

ili silom u glavu uteruje?

pre 11 godina

Ubeđen sam da će današnji demonstranti biti mnogo mirniji, civilizovaniji i nenasilniji nego oni 5. oktobra 2000.
(Mitar, 12. april 2013 15:42)

Sramota,sramota i opet sramota!

Onda su izbori bili pokradeni! A pre manje od godinu dana su bili legalni, legitimni i demokratski izbori. I DS ima vecinu. I sta nije jasno. Jel' treba da vam se crta?

nismo svi retardirani

pre 11 godina

Pajtiću tebe sećanje izgleda slabo služi...da se razumemo, ne smatram da su ovi nešto bolji, ali samo malo podsećanje: a kako ste vi došli na vlast?
(exxpvl, 12. april 2013 15:49)

Vi izgleda svi patite od amnezije? Pajtic je dosao na vlast IZBORIMA.
A ako mislis na 2000.-tu isti je odgovor,samo sto ova bagra koja danas izaziva probleme nije htela da prizna rezultate.

srecko

pre 11 godina

za sve ove koji pominju kako je ko dosao na vlast jedno obavestenje ako mislite na 5 oktobar a znam da mislite onda je na vlast dosao kostunica jer je pobedio milosevica a republicki izbori su bili par meseci kasnije dosada niste javno govorili nista sporno za njih

krle

pre 11 godina

Svakako da nisam da Pajtic ili bilo ko drugi ostane na vlasti posle ovako katastrofalnih rezultata ali ovaj mitingaski nacin apsolutno ne podrzavam i ne bih voleo da se obecane reforme svedu na mitingasenje , smene vlasti i populizam . To bi bilo strasno jer se svaka dva meseca enormno zaduzujemo a nijedan dinar od opljackanog novca do sada se nije slio u budzet.

PAPA

pre 11 godina

Pajticu ti se ne pitash nishta, vec se pita Srpski narod u Srpskoj Vojvodini, narod kako odluchi, tako ce i biti, nema tu shta ti da dozvoljavash ili nedozvoljavash ;)
(Poslednji Boem, 12. april 2013 15:38)

Kako te nije SRAMOTA?!?

PEGAZ

pre 11 godina

Proslo je vreme smenjivanja po ulicama,narod se samo okuplja da cujes njegovo misljenje,posto mesecima vapimo za promenama.Oglusio si se o svaku inicijativu gradjana Vojvodine da dodje do smene,pa smo odlucili da ti dodjemo na noge i saopstimo.

vosa

pre 11 godina

(Pazi kako sejes, 12. april 2013 15:06)... to i jeste problem ... ustav u Vojvodini nije prosao odredili su nam 7% a ne daju ni to eto sad ce da zanju ... davno je to posejao dss.

srecko

pre 11 godina

prosto je neverovatno kako beograd tera vojvodinu da se polako pocne ponasati kao nekad kosovo.pa zar nevidite da vecinu u vojvodini cine srbi,vi cete i njih naterati da se odvoje od srbije.terorom cete instalirati vlast a onda ce evropa i amerika da samo zavrse isto kao sa kosovom za koga vi radite za strance ili srbiju.doduse kad vidim kako ste lako zavrsili ove pregovore jasno mi je

Negovan Glavic

pre 11 godina

E da je "ono" vreme ovakvi i njemu slicni bi klesali kamen na Golom Otoku...Demokratija ne postoji nigde u praksi..To jos ne moze nas primitivni i zaludjeni narod da shvti!

AZ

pre 11 godina

Naravno da necemo dozvoliti ulicni prevrat. Nek pobede na izborima u Vojvodini i onda ce imati vlast a do tada daleka im lepa kuce. Imaju vremena do 2016.godine, ali ni tada nece pobediti u nasoj lepoj Vojvodini, jer ovde umemo da razmisljamo svojom glavom.

makar elementarno pismen

pre 11 godina

"Ako je govoriti istinu danas u ovoj zemlji zabranjeno i ako čim izgovoriš istinu budeš proglašen za ustašu i separatistu"

Stop.
Ne podmeći teze, vidi se da si uhvaćen u nedelu, pa sad izmišljaš neistine, NIKO na sceni nije rekao "Bojan Pajtić je ustaša" a mnogi na sceni su rekli "Bojan Pajtić je separatista".

Što i jeste istina.

Inače, zanimljivo ga je gledati kako posle ogorčene reakcije javnosti sada vadi kestenje iz vatre, još malo pa će se deklarisati kao patriota i nacionalista.

Paor iz Banata

pre 11 godina

Bojan...Alo Care.Izbori u Vojvodini su bili bezmalo pre godinu dana. I ti mislis da su gradjani za samo godinu dana promenili misljenje.Pozivaju se tvoji na legitimitet vlasti u Vojvodini. Kako su oni dosli do toga.Na osnovi tri lokalna izbora gde DS nije ima nikada poslanike. Sta kaze deklaracija.Da li si je procitao?? Ili kako tvoja partija kaze.Zasto dovode svoje iz cele Srbije .Jer znaju da Vojvodjani nece ucestvovati na tom mitingu. Pre ce biti da je skretanje teme sa neuspesnih pregovora oKosovu

ALO BRE

pre 11 godina

A kako vi ono dođoste so vlasti pre 12godina. Lako zaboravljate!
(ana, 12. april 2013 15:39)

Cekaj, cekaj, pa vi ste dosli na vlast izborima, zato sto smo vam mi - koji smo protestovali protiv Milosevic/Seselj ekipe - to omogucili. Dok ste vi krali izbore, u ovoj zemlji je moglo da se dodje na vlast samo prevratom. Eto, uzivajte u tekovinama petog oktobra lepotice...
Dakle, to sto vi pozivate da se ne postuje ustavi i to sto smo mi protestovali da postuju makar bazicne demokratske tekovine, to nikako nije isto, i muka mi je vise od vas koji pricate svasta.
Na stranu sto su izbori (dakle pokrajinski) bili prosle godine!!!

da li ste svesni gluposti koju ste napisali?

pre 11 godina

Pajtic upotrebljava krupne reci, a treba da znna da svako ima pravo na licno misljenje i to iskaze kroz protest.
(Natasa Jovanovic, 12. april 2013 15:59)

Otkad to vlast organizuje protestne mitinge?

jednom BOT uvek BOT

pre 11 godina

A ko je ononad lupo i drndo narod pre 2000 tako a ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 12. april 2013 15:58)

Sto ne kazes i zasto se lupalo,a?
Zbog POKRADENIH IZBORA! Mitinge je organizovala OPOZICIJA,a ne vlast.

Srbin separatista 100%

pre 11 godina

Bravo,bravo patriJote.Iz dana u dan rasturate Srbiju vec 25 godina.Ali neka,izdrzacemo jos malo a onda ADIO za sva vremena!

milos

pre 11 godina

Vojvodina nije krava muzara,sramota je ovaj transparent,,Dole Vojvodina,,sramota u centru Novog Sada...Vojvodjani budite se.Ustav je najvisi pravni akt drzave i mora da se postoje,a posto se ne postuje mora se doneti ova deklaracija.Sramota je sto su dosli iz Srbije da ruse Vojvodjansku Vladu,oni koje Vojvodina hrani.Sramota !!!

Revolucija

pre 11 godina

Ja ne razumem kako jos Srbijanci nisu skontali da Vojvodina ne zeli da bude rob Beogradu, niti bilo kakvoj Srbijanskoj razarackoj politici. Sve ste unistili i oteli!

Паја Земунац

pre 11 godina

Нећете дозволити! А да ли су према вашим уставним правима дозвољени демократски избори? Или и у том погледу приоритет имају ВАШИ ДУБОКО УКОРЕЊЕНИ ДЕМОГРАТСКИ ПРИНЦИПИ?!

Jovana

pre 11 godina

Od deklaracije ne treba odustati, treba je prvo procitati, tada ce pojedinci mozda shvatiti da u njoj nema niceg separatistickog, vec deklaracija jasno poziva na postovanje Ustavnih prava. Nije vojvodjanska Vlast kriva sto su gospoda iz SNS-a, SPS-a i ovih organizacija nepismena.

Marko

pre 11 godina

Bezobrazno je koliko i jedni i drugi spinuju javnost. Ovi o separatizmu, a ovi o uličnim prevratima. To samo pokazuje odnos koji i jedni i drugi imaju prema građanima, što se u suštini vidi i po tome koliko su nam duboki džepovi.

real serbia

pre 11 godina

Srecno navijanje danas. Uverem sam da ce Naprednjaci, zajedno sa ostalim saigracima, napustiti Novi Sad pognutih glava. Na semaforu ce pisati Vojvodina - Rest of the World 1:0. :)

simonida

pre 11 godina

Za koga li ovaj radi. Bice da i on kao i neki drugi 'ugledni' iz Vojvodine malo precesto idu na 'skijanje' i casicu razgovora kod prijatelja u neku od zapadnih prestonica.

Vojvođanin

pre 11 godina

A odakli si dosao ti, koji "braniš" prava Vojvođana?

Ti beše nisi Vojvođanin? I tamo gde si nekada živeo si živo skromni i siromašno pa si se odjednom veoma obogatio i to baš u Vojvodini.

O tome se ovde radi, zar ne?! Da nisu možda tu "naši novci" Bojane?

Neka se pripremi... Bojan Pajtić... Nećeš ti još dugo.

Bojan

pre 11 godina

A odakle tebi pravo da se poistovetis sa SVIM gradjanima Vojvodine?
Pa valjda tu ima razlicitih stavova, kakav je problem da se ljudi izrazavaju shodno svojim opredeljenjima dokle god je to uz postovanje zakona?

Uostalo, na koji nacin vi to ne biste dopustili prevrat i da je pripreman takav scenario?
Ako imate dokaze, morali biste se obratiti nadleznim ogranima za podrivanje ustava. Drugo, nemate sredstva prinude(policiju) da li ovo znaci poziv na sukob? - u kondicionalu, sto bi Canak rekao..

Sreca vasa, pa je raja maloumna, ti bi odavno cukao kamen moralna gromado. Samo ti nemoj da nam branis Vojvodinu kao sto si je i do sada branio..iz Bodruma.

Somborac

pre 11 godina

Alooo Pajticu SADA je domokratska vlast dosla. Sada se preko demokratskih instrumenta menja politicka garnitura. Ti josh zivis u proslosti ili se secas kako je DS doshao na valst paljenjem Skupstine, upadom u firme sa oruzjem.....

exxpvl

pre 11 godina

Pajtiću tebe sećanje izgleda slabo služi...da se razumemo, ne smatram da su ovi nešto bolji, ali samo malo podsećanje: a kako ste vi došli na vlast?

Gde su nasi novci ?

pre 11 godina

Pajtic je izgleda pokrenuo pricu o deklaraciji da bi se sakrila velika pljacka razvojne banke Vojvodine za koju je do pre mesec dana tvrdio da je u odlicnom stanju.Sad kad je zatvorena DS i Pajtic,Canak ni rec nisu rekli protiv zatvaranja vec upadljivo cute.Koga god uhvate iz DS u lopovluku oni to proglasavaju politickom hajkom na nevine.Gde su nasi novci iz RBV i Agrobanke pitam kao gradjanin Vovodine,a ne interesuje me iz koje ste stranke vi u vladi?

srbin100%

pre 11 godina

Ne vidim razlog da Pajtic naziva gradjansko izrazavanje nezadovoljstva prevratom,jednostavno ljudi su kivni na ovaj pokusaj izazivanja unutrasnje krize usred velikih pritisaka spolja povodom pregovora

Miroslav

pre 11 godina

Pustite vise devedesete,pa vi patite za devedesetim
Da ste vi nesto dobro uradili od 2000 do sad niko ne bi glasao za naprednjake,ali niste uradili nista, i dalje radimo za 200 evra ceo mesec,SRAMOTA
Zato pustite vise devedesete i nemojte da se vadite na to zbog vase nesposobnosti i gramzivosti

g4

pre 11 godina

Bitno je da Pajtic ima kucu koja se rotira prema Suncu, i da zbog toga i mnogih drugih beneficija on poistovecuje Vojvodinu sa svojom guzicom.

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Otvorio početak daljih radova... Jel' čitate vi ono što napišete. Inače dobar deo bogatstva nekih Subotičana, koji su često pominjani u zadnjih šest meseci su sretstva namenjena obnovi pozorišta. Pajtić ih vrlo dobro poznaje. Pa sad kad je prigustilo, njemu u Novom Sadu, a njima u specijalnom sudu, hajde da se međusobno ispomognemo dok ne prođe bura, posle nastavljamo po starom. Za neupućene, pozorište je trebalo biti završeno 2010. Godine. Pajtiću, di su naši novci.

Gradjanin

pre 11 godina

Posle svega sto su uradili i neuradili DS-ovci, njima glas nikada vise. Medjutim, na stranu DS i Bojan Pajtic. Promasili ste sustinu vi navijaci Aleksandra Velikog. Trazi se postovanje Ustava Srbije koji se u slucaju Vojvodine de facto i de jure ne postuje. A tamo gde nema postovanja Ustava, krajnja posledica je rasturanje drzave i gubitak teritorija. Ako niste naucili na primeru SFRJ, pa na primeru Kosova, naucicete na primeru Vojvodine, pa na primeru Sandzaka, pa na primeru juga Srbije, pa kad se Srbija svede na beogradski pasaluk, onda ce biti prekasno i nebitno jeste li naucili ili niste. Jako bih voleo da svoju navijacku energiju usmerite u pravu stranu i zatrazite od vaseg velikog vodje da se zalaze za postovanje Ustava nase zemlje. Ako vam se ne svidja Ustav u kojem pisu nadleznosti AP Vojvodine, trazite od velikog vodje da inicira promenu Ustava, pa neka narod na referendumu kaze da li hoce ili nece AP Vojvodinu sa njenim nadleznostima. Pokazite da ste gradjani koji se zalazu za demokratiju i postovanje zakona i Ustava ove zemlje jer me trenutno podsecate na rulju!

Milos M.

pre 11 godina

A ko kaze da ce biti ulicnih prevrata ? Vucic je ostro istakao da sve mora proci mirno, bez incidenata, i da to postuju svi i vlast i opozicija !

nismo ni mi vise naivni

pre 11 godina

Ne bih ulazio u komentarisanje lika i dela Bojana Pajtica.Ali svidjao se on nekom ili ne sve sto kaze je surova istina.

A patriJote kao i uvek zamenjuju teze.Samo ovaj put im nece proci.

MP

pre 11 godina

gledam kako danas republicka vlast rusi drzavu...istu onu u kojoj su oni na vlasti u republici,a nisu u pokrajni Vojvodini...sada zele da sruse tu vlast jednim protestom,za koji zele da se pretvori u nasilno svrgavanje pokrajinske vlasti,a pricaju ljudima o postenju,pravu i moralu...

Vratice im se to brze nego sto mogu da zamisle...Vojvodina je oduvek motor cele Srbije,pokretac,a ocigledno da nekom to smeta...

pera

pre 11 godina

sto dosad niko nije smeo to je uradio gospodin Pajtic lav koji se bori za prava vojvodjana i vojvodinu mi ga predlazemo za nobelovu nagradu za mir i za prava covecanstva u vojvodini bravo samo tako dalje gospodine PAJTICU mi pisemo vase ime velikim slovima

ProfesorV

pre 11 godina

Kakvi paceri i Pajtić i Vučic ali bitno da se narod loži i da svako veruje svom vodji a ne vide da i jedan i drugi ovim potezima štite svoje zadnjice. Pajtić malverzacije koje je radio svih ovih godina koliko je na vlasti a pritom ništa dobro Vojvodini nije doneo a Vučic bi da prikrije gubitak Kosova i manjak ideja kako da se ekonomija pokrene!
I jedni i drugi se bave čistim populizmom i politikanstvom dok narod gladuje a niti je DS uradio nešto dobro za ovaj narod od kada su na vlasti niti će SNS sada da spasi i izvuče iz bede taj isti narod!
SAMO VI NASTAVITE DA SE SVADJATE ČIJI JE VODJA NAJBOLJI.
BRAVO ZA VAS!!!

Poslednji Boem

pre 11 godina

Pajticu ti se ne pitash nishta, vec se pita Srpski narod u Srpskoj Vojvodini, narod kako odluchi, tako ce i biti, nema tu shta ti da dozvoljavash ili nedozvoljavash ;)

Chaki

pre 11 godina

Ljudi dajte malo stisajte se. Boli me uvo za partijska prepucavanja. Batalite to DOSTA je bilo. Radite malo u interesu naroda. Hocete sa Tacijem da se dogovorite a izmedju sebe ne mozete. Zar mislite da svet to ne vidi ili opet trazite kavgu i izolaciju ovog vec izolovanog naroda.

SRAM vas bilo ma kojoj partiji da pripadate

Sanja Jovanovic

pre 11 godina

Volim Vojvodinu jer je tako pitoma, voli zivot, radja u prolece novi zivot... Danas joj spremaju oluju, jer sa cime bi ovo moglo da se poredi osim sa tim... Rodjena sam ovde, moje dete je rodjeno ovde... NE DAM VOJVODINU

Košarkaš

pre 11 godina

Imam utisak da g-din Pajtić još uvek ne može da prihvati realnost.
Vreme je da se preseli u opoziciju, naravno ako narod tako odluči na vanrednim izborima.

Pazi kako sejes

pre 11 godina

Kako da ne, kada je rec o Kosovu, Ustav se nepostuje vec mora da se sagleda "realnost na terenu". Kao prvo realnosti se menjaju. Kao drugo sagledajte realnost u Vojvodini i nece se (separatistima) svideti rezultat ni malo. Ne mozete postovati Ustav samo kada vama to odgovara.

Aleksej

pre 11 godina

Koliko mi se cini Pajtic rece da mu najvise smeta sto mu smenise par direktora. Ubedjen sam da je razlog za tzv deklaraciju bojazan Pajtica da ce izgubiti kontrolu nad tokovima novca u Vojvodini.

Bojan

pre 11 godina

A odakle tebi pravo da se poistovetis sa SVIM gradjanima Vojvodine?
Pa valjda tu ima razlicitih stavova, kakav je problem da se ljudi izrazavaju shodno svojim opredeljenjima dokle god je to uz postovanje zakona?

Uostalo, na koji nacin vi to ne biste dopustili prevrat i da je pripreman takav scenario?
Ako imate dokaze, morali biste se obratiti nadleznim ogranima za podrivanje ustava. Drugo, nemate sredstva prinude(policiju) da li ovo znaci poziv na sukob? - u kondicionalu, sto bi Canak rekao..

Sreca vasa, pa je raja maloumna, ti bi odavno cukao kamen moralna gromado. Samo ti nemoj da nam branis Vojvodinu kao sto si je i do sada branio..iz Bodruma.

Pazi kako sejes

pre 11 godina

Kako da ne, kada je rec o Kosovu, Ustav se nepostuje vec mora da se sagleda "realnost na terenu". Kao prvo realnosti se menjaju. Kao drugo sagledajte realnost u Vojvodini i nece se (separatistima) svideti rezultat ni malo. Ne mozete postovati Ustav samo kada vama to odgovara.

Košarkaš

pre 11 godina

Imam utisak da g-din Pajtić još uvek ne može da prihvati realnost.
Vreme je da se preseli u opoziciju, naravno ako narod tako odluči na vanrednim izborima.

srbin100%

pre 11 godina

Ne vidim razlog da Pajtic naziva gradjansko izrazavanje nezadovoljstva prevratom,jednostavno ljudi su kivni na ovaj pokusaj izazivanja unutrasnje krize usred velikih pritisaka spolja povodom pregovora

MP

pre 11 godina

gledam kako danas republicka vlast rusi drzavu...istu onu u kojoj su oni na vlasti u republici,a nisu u pokrajni Vojvodini...sada zele da sruse tu vlast jednim protestom,za koji zele da se pretvori u nasilno svrgavanje pokrajinske vlasti,a pricaju ljudima o postenju,pravu i moralu...

Vratice im se to brze nego sto mogu da zamisle...Vojvodina je oduvek motor cele Srbije,pokretac,a ocigledno da nekom to smeta...

real serbia

pre 11 godina

Srecno navijanje danas. Uverem sam da ce Naprednjaci, zajedno sa ostalim saigracima, napustiti Novi Sad pognutih glava. Na semaforu ce pisati Vojvodina - Rest of the World 1:0. :)

Jovana

pre 11 godina

Od deklaracije ne treba odustati, treba je prvo procitati, tada ce pojedinci mozda shvatiti da u njoj nema niceg separatistickog, vec deklaracija jasno poziva na postovanje Ustavnih prava. Nije vojvodjanska Vlast kriva sto su gospoda iz SNS-a, SPS-a i ovih organizacija nepismena.

AZ

pre 11 godina

Naravno da necemo dozvoliti ulicni prevrat. Nek pobede na izborima u Vojvodini i onda ce imati vlast a do tada daleka im lepa kuce. Imaju vremena do 2016.godine, ali ni tada nece pobediti u nasoj lepoj Vojvodini, jer ovde umemo da razmisljamo svojom glavom.

Miroslav

pre 11 godina

Pustite vise devedesete,pa vi patite za devedesetim
Da ste vi nesto dobro uradili od 2000 do sad niko ne bi glasao za naprednjake,ali niste uradili nista, i dalje radimo za 200 evra ceo mesec,SRAMOTA
Zato pustite vise devedesete i nemojte da se vadite na to zbog vase nesposobnosti i gramzivosti

vosa

pre 11 godina

(Pazi kako sejes, 12. april 2013 15:06)... to i jeste problem ... ustav u Vojvodini nije prosao odredili su nam 7% a ne daju ni to eto sad ce da zanju ... davno je to posejao dss.

Srbin separatista 100%

pre 11 godina

Bravo,bravo patriJote.Iz dana u dan rasturate Srbiju vec 25 godina.Ali neka,izdrzacemo jos malo a onda ADIO za sva vremena!

Gradjanin

pre 11 godina

Posle svega sto su uradili i neuradili DS-ovci, njima glas nikada vise. Medjutim, na stranu DS i Bojan Pajtic. Promasili ste sustinu vi navijaci Aleksandra Velikog. Trazi se postovanje Ustava Srbije koji se u slucaju Vojvodine de facto i de jure ne postuje. A tamo gde nema postovanja Ustava, krajnja posledica je rasturanje drzave i gubitak teritorija. Ako niste naucili na primeru SFRJ, pa na primeru Kosova, naucicete na primeru Vojvodine, pa na primeru Sandzaka, pa na primeru juga Srbije, pa kad se Srbija svede na beogradski pasaluk, onda ce biti prekasno i nebitno jeste li naucili ili niste. Jako bih voleo da svoju navijacku energiju usmerite u pravu stranu i zatrazite od vaseg velikog vodje da se zalaze za postovanje Ustava nase zemlje. Ako vam se ne svidja Ustav u kojem pisu nadleznosti AP Vojvodine, trazite od velikog vodje da inicira promenu Ustava, pa neka narod na referendumu kaze da li hoce ili nece AP Vojvodinu sa njenim nadleznostima. Pokazite da ste gradjani koji se zalazu za demokratiju i postovanje zakona i Ustava ove zemlje jer me trenutno podsecate na rulju!

Vojvođanin

pre 11 godina

A odakli si dosao ti, koji "braniš" prava Vojvođana?

Ti beše nisi Vojvođanin? I tamo gde si nekada živeo si živo skromni i siromašno pa si se odjednom veoma obogatio i to baš u Vojvodini.

O tome se ovde radi, zar ne?! Da nisu možda tu "naši novci" Bojane?

Neka se pripremi... Bojan Pajtić... Nećeš ti još dugo.

nismo ni mi vise naivni

pre 11 godina

Ne bih ulazio u komentarisanje lika i dela Bojana Pajtica.Ali svidjao se on nekom ili ne sve sto kaze je surova istina.

A patriJote kao i uvek zamenjuju teze.Samo ovaj put im nece proci.

Sanja Jovanovic

pre 11 godina

Volim Vojvodinu jer je tako pitoma, voli zivot, radja u prolece novi zivot... Danas joj spremaju oluju, jer sa cime bi ovo moglo da se poredi osim sa tim... Rodjena sam ovde, moje dete je rodjeno ovde... NE DAM VOJVODINU

g4

pre 11 godina

Bitno je da Pajtic ima kucu koja se rotira prema Suncu, i da zbog toga i mnogih drugih beneficija on poistovecuje Vojvodinu sa svojom guzicom.

Ranko

pre 11 godina

Počeo je miting sa porukom "dva oka u glavi"! Tako se govorilo i krajem 80-tih godina i početkom 90-tih godina prošlog veka! Pa je potom usledilo zlo...!!! To je prva poruka sa mitinga!!! Tuga!

Gde su nasi novci ?

pre 11 godina

Pajtic je izgleda pokrenuo pricu o deklaraciji da bi se sakrila velika pljacka razvojne banke Vojvodine za koju je do pre mesec dana tvrdio da je u odlicnom stanju.Sad kad je zatvorena DS i Pajtic,Canak ni rec nisu rekli protiv zatvaranja vec upadljivo cute.Koga god uhvate iz DS u lopovluku oni to proglasavaju politickom hajkom na nevine.Gde su nasi novci iz RBV i Agrobanke pitam kao gradjanin Vovodine,a ne interesuje me iz koje ste stranke vi u vladi?

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Otvorio početak daljih radova... Jel' čitate vi ono što napišete. Inače dobar deo bogatstva nekih Subotičana, koji su često pominjani u zadnjih šest meseci su sretstva namenjena obnovi pozorišta. Pajtić ih vrlo dobro poznaje. Pa sad kad je prigustilo, njemu u Novom Sadu, a njima u specijalnom sudu, hajde da se međusobno ispomognemo dok ne prođe bura, posle nastavljamo po starom. Za neupućene, pozorište je trebalo biti završeno 2010. Godine. Pajtiću, di su naši novci.

srecko

pre 11 godina

prosto je neverovatno kako beograd tera vojvodinu da se polako pocne ponasati kao nekad kosovo.pa zar nevidite da vecinu u vojvodini cine srbi,vi cete i njih naterati da se odvoje od srbije.terorom cete instalirati vlast a onda ce evropa i amerika da samo zavrse isto kao sa kosovom za koga vi radite za strance ili srbiju.doduse kad vidim kako ste lako zavrsili ove pregovore jasno mi je

ili silom u glavu uteruje?

pre 11 godina

Ubeđen sam da će današnji demonstranti biti mnogo mirniji, civilizovaniji i nenasilniji nego oni 5. oktobra 2000.
(Mitar, 12. april 2013 15:42)

Sramota,sramota i opet sramota!

Onda su izbori bili pokradeni! A pre manje od godinu dana su bili legalni, legitimni i demokratski izbori. I DS ima vecinu. I sta nije jasno. Jel' treba da vam se crta?

dementos

pre 11 godina

(Raka sremac, 12. april 2013 17:19)

Vidi se Rako da ti nisi Vojvodjanin, lazno se predstavljas! Ima nas mnooogooo koji cekamo referendum u Vojvodini !

Marko

pre 11 godina

Bezobrazno je koliko i jedni i drugi spinuju javnost. Ovi o separatizmu, a ovi o uličnim prevratima. To samo pokazuje odnos koji i jedni i drugi imaju prema građanima, što se u suštini vidi i po tome koliko su nam duboki džepovi.

Somborac

pre 11 godina

Alooo Pajticu SADA je domokratska vlast dosla. Sada se preko demokratskih instrumenta menja politicka garnitura. Ti josh zivis u proslosti ili se secas kako je DS doshao na valst paljenjem Skupstine, upadom u firme sa oruzjem.....

exxpvl

pre 11 godina

Pajtiću tebe sećanje izgleda slabo služi...da se razumemo, ne smatram da su ovi nešto bolji, ali samo malo podsećanje: a kako ste vi došli na vlast?

Aleksej

pre 11 godina

Koliko mi se cini Pajtic rece da mu najvise smeta sto mu smenise par direktora. Ubedjen sam da je razlog za tzv deklaraciju bojazan Pajtica da ce izgubiti kontrolu nad tokovima novca u Vojvodini.

Poslednji Boem

pre 11 godina

Pajticu ti se ne pitash nishta, vec se pita Srpski narod u Srpskoj Vojvodini, narod kako odluchi, tako ce i biti, nema tu shta ti da dozvoljavash ili nedozvoljavash ;)

Chaki

pre 11 godina

Ljudi dajte malo stisajte se. Boli me uvo za partijska prepucavanja. Batalite to DOSTA je bilo. Radite malo u interesu naroda. Hocete sa Tacijem da se dogovorite a izmedju sebe ne mozete. Zar mislite da svet to ne vidi ili opet trazite kavgu i izolaciju ovog vec izolovanog naroda.

SRAM vas bilo ma kojoj partiji da pripadate

Gandalf

pre 11 godina

Hmmmm, ne znam da li gospoda botovi naprednjaci i botovi kolaicioni partneri znaju da u upravnom odboru RBV-a je jedno vreme sedela i gospođa Tabaković, koja je naravno uz ostale članove odobrila kredit DS-u. A što se tiče tzv "mitinga" to je samo još jedan u nizu od promašaja izvršnih organa SNS-a. A kod ultra-desničarskih organizacija lako je igrati na kartu separatizma, pa su oni tako i dominirali ulicama NS-a

Beogradska frajla

pre 11 godina

Vojvođani dragi, pa što biste vi bili gori od Albanaca i Crnogoraca. Držim vam fige i zaboravite na pretnje ovih, tkz. naprednjaka. A, onako usput, da li možete da vratite svoje bedne i jadne političare koji su se ovde ušančili, a ne kao Crnogorci - kupuju stanove u Beogradu i pljuju i Beograd i srpske majke.
Želim vam sretan put u Jevropu i za početak odvedite i ona vaša gov.. iz Komercijalne banke (mislim na Kikinđane i ostale), koji imaju bazu u Vojvodini i nekoliko stanova i ljubavnica po Beogradu...

Raka sremac

pre 11 godina

Kao sremac iz karlovaca mogu samo reci da je cela prica oko nekakve "autonomije" totalna glupost.
Mi Vojvođani svih nacija vidimo Srbiju kao svoju zemlju i nisu nam potrebna veća prava nego npr. vranjancima.
Jeste, neko vreme su nas jahali radikali i socijalisti (sa njima je gosn. Pajtić bio u koaliciji) a za ove nove radikale ne znamo.
LSV nije prošao. Ideja autonomaštva nema podršku u narodu u sve ovo je jedna teška glupost. Taj koji bi pokušao da otcepu vojvodinu od Srbije samo bi postao predmet podsmeha. Isato kao i ovi koji se protiv toga bore nekakvim mitinzima. Vojvodina je TU gde jeste i nigde ne želi da ide (osim u glavama jako malog broja ljudi) i niko ne treba ni da nas brani od Srbije ni da nas brani od (priznajem ne znam čemu služi) "vojvođanskog rukovdstva"
nama je u Srbiji dobro i nikuda nećemo ići...to neka shvate razni autonomaši. A ovi drugi neka shvate da nema potrebe da pritiskaju tamo gde za to nema potrebe.

Od nas podjednako uzimaju i novosadski i beogradski trutovi.

dinozzo

pre 11 godina

Kada ce se ispita delovanje Pajtica u Razvojnoj banci Vojvodine? Na koju foru je DS dobila veoma povoljan kredit za izbore? Dakle Razvojna banka Vojvodine sluzi za razvijanje DS?

Del Boy

pre 11 godina

E ovo je NEŠTO NJABEZOBZIRNIJE što je bolesni um koga god već je to smislio (pogodite sami). Pazite ovo je gore od najsmešnijeg vodvilja, počinje neki kao "moderator" I ne zna koga koju studensku organizaciju predstavlja neki student (inače funkcioner SNS-a), pa dalje najavljuje predstavnika BUNJEVAĆKIH MAĐARA (da dobro vidite nije greška) g'dina BAJIĆ-a Krajišnjika inače. Pa onda neki sindikalac počinje sa "JA nisam iz VOJVODINE, ali lopov PAJTIĆ..." (baš tim rečima)...

Kako li samo TAČI uživa sada I EŠTONOVA... naćalost Deja Vu, povratak ne u 90-te već u 88!

Revolucija

pre 11 godina

Ja ne razumem kako jos Srbijanci nisu skontali da Vojvodina ne zeli da bude rob Beogradu, niti bilo kakvoj Srbijanskoj razarackoj politici. Sve ste unistili i oteli!

PAPA

pre 11 godina

Pajticu ti se ne pitash nishta, vec se pita Srpski narod u Srpskoj Vojvodini, narod kako odluchi, tako ce i biti, nema tu shta ti da dozvoljavash ili nedozvoljavash ;)
(Poslednji Boem, 12. april 2013 15:38)

Kako te nije SRAMOTA?!?

tomislav

pre 11 godina

(Steva, 12. april 2013 17:35)

nekima su ocevi govorili da su srbi, nekima da su madjari, rumuni... ima i onih kao ja, koji su iz mesovitih brakova....... a svi vojvodjani

ProfesorV

pre 11 godina

Kakvi paceri i Pajtić i Vučic ali bitno da se narod loži i da svako veruje svom vodji a ne vide da i jedan i drugi ovim potezima štite svoje zadnjice. Pajtić malverzacije koje je radio svih ovih godina koliko je na vlasti a pritom ništa dobro Vojvodini nije doneo a Vučic bi da prikrije gubitak Kosova i manjak ideja kako da se ekonomija pokrene!
I jedni i drugi se bave čistim populizmom i politikanstvom dok narod gladuje a niti je DS uradio nešto dobro za ovaj narod od kada su na vlasti niti će SNS sada da spasi i izvuče iz bede taj isti narod!
SAMO VI NASTAVITE DA SE SVADJATE ČIJI JE VODJA NAJBOLJI.
BRAVO ZA VAS!!!

Milos M.

pre 11 godina

A ko kaze da ce biti ulicnih prevrata ? Vucic je ostro istakao da sve mora proci mirno, bez incidenata, i da to postuju svi i vlast i opozicija !

da li ste svesni gluposti koju ste napisali?

pre 11 godina

Pajtic upotrebljava krupne reci, a treba da znna da svako ima pravo na licno misljenje i to iskaze kroz protest.
(Natasa Jovanovic, 12. april 2013 15:59)

Otkad to vlast organizuje protestne mitinge?

nismo svi retardirani

pre 11 godina

Pajtiću tebe sećanje izgleda slabo služi...da se razumemo, ne smatram da su ovi nešto bolji, ali samo malo podsećanje: a kako ste vi došli na vlast?
(exxpvl, 12. april 2013 15:49)

Vi izgleda svi patite od amnezije? Pajtic je dosao na vlast IZBORIMA.
A ako mislis na 2000.-tu isti je odgovor,samo sto ova bagra koja danas izaziva probleme nije htela da prizna rezultate.

milos

pre 11 godina

Vojvodina nije krava muzara,sramota je ovaj transparent,,Dole Vojvodina,,sramota u centru Novog Sada...Vojvodjani budite se.Ustav je najvisi pravni akt drzave i mora da se postoje,a posto se ne postuje mora se doneti ova deklaracija.Sramota je sto su dosli iz Srbije da ruse Vojvodjansku Vladu,oni koje Vojvodina hrani.Sramota !!!

krle

pre 11 godina

Svakako da nisam da Pajtic ili bilo ko drugi ostane na vlasti posle ovako katastrofalnih rezultata ali ovaj mitingaski nacin apsolutno ne podrzavam i ne bih voleo da se obecane reforme svedu na mitingasenje , smene vlasti i populizam . To bi bilo strasno jer se svaka dva meseca enormno zaduzujemo a nijedan dinar od opljackanog novca do sada se nije slio u budzet.

jednom BOT uvek BOT

pre 11 godina

A ko je ononad lupo i drndo narod pre 2000 tako a ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 12. april 2013 15:58)

Sto ne kazes i zasto se lupalo,a?
Zbog POKRADENIH IZBORA! Mitinge je organizovala OPOZICIJA,a ne vlast.

www

pre 11 godina

Rezultati pokrajinskih izbora 2012.:
DS - 20,98%
LSV - 11%
SVM - 6,15%
LDP 4,76%
ukupno 42,89

SNS - 18,32%
SPS - 11,26%
DSS - 5,92%
Dveri - 4,56%
Radikali - 6,3%
URS - 3,85%
ukupno 50,21%

Pajtic se grcevito drzi svoje fotelje iako je dobio manje glasova od svoje opozicije.
Siri mrznju prema Srbiji, i ponasa se kao da je dobio 100% glasova. One koji nisu glasali za njega sada proglasava da nisu iz vojvodine. Nego odakle su?
On je pre svih afera, pre raspada DSa, i pre pokretanja separatistcike hajke na Srbiju dobio 20,9% glasova. Sad moze dobiti samo manje, zato se i plasi izbora, jer se diktatorski ne odrice vlasti, a na izborima moze samo da je izgubi.

On moze da napada na Srbiju i siri mrznju prema nama, a niko u Srbiji ne sme da iskaze svoj protest zbog njegovog bahatog ponasanja prema nama.

pera

pre 11 godina

sto dosad niko nije smeo to je uradio gospodin Pajtic lav koji se bori za prava vojvodjana i vojvodinu mi ga predlazemo za nobelovu nagradu za mir i za prava covecanstva u vojvodini bravo samo tako dalje gospodine PAJTICU mi pisemo vase ime velikim slovima

Marija

pre 11 godina

Bilo bi dobro da se dogovorite i da ne pisete jedan isti tekst pod razlicitim pseudonimima. Odnosi se naravno na one koji danas nisu otisli na miting posto verovatno znaju malo da rukuju elektronskim medijima. Oni koji znaju samo da nose kapuljace, pivo, baklje i ostale rekvizite su otisli na ekskurziju. I molim vas, procitajte taj dokument za koji tvrdite da je pun separatizma, ako znate da citate i rezonujete shvaticete...a mozda i necete..... mozda na miting dodje i Bekutica :)

volim i ja vas

pre 11 godina

"Ja sam u Subotici i nećemo dozvoliti ulične prevrate,ako zagusti ja sam za tili čas u Mađarskoj, i odande nastavljam sa pretnjama državi i vlasti"- voli vas vaš Bojan Pajtić

NS

pre 11 godina

@ ili silom u glavu uteruje:Izbori su 2000.bili pokradeni,tacno,ali od strane DOS-a!Pogledaj emisiju sa jednom od lidera DOS-a sta kaze za 5. Oktobar na pitanje jel to bio puc?I kaze,pa naravno da je bio puc,dobili smo pare od zapada,dali malo omladincima da vicu Ura,Ura...(Cedici,Djilasu i raznima),upali u Skupstinu,zapalili izborne listice da se ne bi opet brojali jer imao je Kostunica vecinu ali ne dovoljnu za pobedu i zbog bojazni od drugog kruga izbora pali sve!:)I dalje je istorija,doveli(zapad)svoje ljude na vlast,usao MMF,rekao nam(reci V.Pesic)prodacete sve resurse(kao sto su i uradili)i cao!Sad mozemo da se slikamo!I ovo danas u Novom Sadu je smejurija,video Pajtic da mu se blizi zatvor pa ajd opet ugrozavaju me iz BG-a,izlizana fora!I ne razumem ova prepucavanja ovde,vi sa Kosova,vi Krajisnici,vi Sumadinci bla bla,mi iz Vojvodine...pa se pitam sta ste vi ljudi,jel ste Srbi jbt?

ravno do... dna

pre 11 godina

Gospooooodine Pajticu, a jeste postovali Ustav i kad ste donosili statut? Niko ne krsi Ustav u Vojvodini osim Vas.

Ne zadugo.

Sta mislis? Odakle su dosli svi ovi ljudi na miting? Iz Nisa ili Kragujevca?! Ne... Upravo su to tvoje komsije. I to samo dok ne pobegnes od poternice tamo odakle si i dosao u Vojvodinu. Kao i tvoji 'asistenti".

Uskoro....

Паја Земунац

pre 11 godina

Нећете дозволити! А да ли су према вашим уставним правима дозвољени демократски избори? Или и у том погледу приоритет имају ВАШИ ДУБОКО УКОРЕЊЕНИ ДЕМОГРАТСКИ ПРИНЦИПИ?!

novac i ljudska prava

pre 11 godina

Gospodine, svugde u svetu je gradjanima dozvoljeno da protestuju, sem u komunisitickim i fasitickim sredinama. Jako je vazno da se ispita ko je pokrao novac u Vojvodini. To je sigurno i u Vasem interesu kao demokrati. U Vojvodini postoji diskriminacija i izrugivanje sa ljudima (uglavnom srpske nacinalnosti) cak i zbog prezimena, a to se kosi sa osnovnim ljudskim pravima.

Marija

pre 11 godina

Bilo bi dobro da se dogovorite i da ne pisete jedan isti tekst pod razlicitim pseudonimima. Odnosi se naravno na one koji danas nisu otisli na miting posto verovatno znaju malo da rukuju elektronskim medijima. Oni koji znaju samo da nose kapuljace, pivo, baklje i ostale rekvizite su otisli na ekskurziju. I molim vas, procitajte taj dokument za koji tvrdite da je pun separatizma, ako znate da citate i rezonujete shvaticete...a mozda i necete..... mozda na miting dodje i Bekutica :)

Negovan Glavic

pre 11 godina

E da je "ono" vreme ovakvi i njemu slicni bi klesali kamen na Golom Otoku...Demokratija ne postoji nigde u praksi..To jos ne moze nas primitivni i zaludjeni narod da shvti!

Paor iz Banata

pre 11 godina

Bojan...Alo Care.Izbori u Vojvodini su bili bezmalo pre godinu dana. I ti mislis da su gradjani za samo godinu dana promenili misljenje.Pozivaju se tvoji na legitimitet vlasti u Vojvodini. Kako su oni dosli do toga.Na osnovi tri lokalna izbora gde DS nije ima nikada poslanike. Sta kaze deklaracija.Da li si je procitao?? Ili kako tvoja partija kaze.Zasto dovode svoje iz cele Srbije .Jer znaju da Vojvodjani nece ucestvovati na tom mitingu. Pre ce biti da je skretanje teme sa neuspesnih pregovora oKosovu

simonida

pre 11 godina

Za koga li ovaj radi. Bice da i on kao i neki drugi 'ugledni' iz Vojvodine malo precesto idu na 'skijanje' i casicu razgovora kod prijatelja u neku od zapadnih prestonica.

Pametnjaković

pre 11 godina

Ustav Srbije već postoji i on mora da se poštuje na celoj teritoriji Srbije. Nije regija ili pokrajina pozvana da donosi i glasa izmene ustava ili bilo šta u vezi ustava.

Istinit

pre 11 godina

@dementos, 12. april 2013 17:43)

Ima vas mnogo, da... citav jedan autobus koji je kruzio na mitinzima DS. LSV... i svi ste u DS i svima su vam prsti puni drzavnih para. I frka je sad jel?

Necete vi "Vojvodjani" a la Bojan Pajtic i Elezovic jos dugo. I neces to nikada docekati. U Vojvodini nam dragoj.

Jos malo... Jos samo malo.

makar elementarno pismen

pre 11 godina

"Ako je govoriti istinu danas u ovoj zemlji zabranjeno i ako čim izgovoriš istinu budeš proglašen za ustašu i separatistu"

Stop.
Ne podmeći teze, vidi se da si uhvaćen u nedelu, pa sad izmišljaš neistine, NIKO na sceni nije rekao "Bojan Pajtić je ustaša" a mnogi na sceni su rekli "Bojan Pajtić je separatista".

Što i jeste istina.

Inače, zanimljivo ga je gledati kako posle ogorčene reakcije javnosti sada vadi kestenje iz vatre, još malo pa će se deklarisati kao patriota i nacionalista.

hari braun

pre 11 godina

Mislim da sadašnja pokrajinska vlast nije dovoljno zrela i sposobna da se suoči sa tekućim izazovima i odgovornostima upravljanja Vojvodinom, pa logično ne ume ni da prepozna trenutak kada mirno treba da se povuče sa položaja.

ALO BRE

pre 11 godina

A kako vi ono dođoste so vlasti pre 12godina. Lako zaboravljate!
(ana, 12. april 2013 15:39)

Cekaj, cekaj, pa vi ste dosli na vlast izborima, zato sto smo vam mi - koji smo protestovali protiv Milosevic/Seselj ekipe - to omogucili. Dok ste vi krali izbore, u ovoj zemlji je moglo da se dodje na vlast samo prevratom. Eto, uzivajte u tekovinama petog oktobra lepotice...
Dakle, to sto vi pozivate da se ne postuje ustavi i to sto smo mi protestovali da postuju makar bazicne demokratske tekovine, to nikako nije isto, i muka mi je vise od vas koji pricate svasta.
Na stranu sto su izbori (dakle pokrajinski) bili prosle godine!!!

srecko

pre 11 godina

za sve ove koji pominju kako je ko dosao na vlast jedno obavestenje ako mislite na 5 oktobar a znam da mislite onda je na vlast dosao kostunica jer je pobedio milosevica a republicki izbori su bili par meseci kasnije dosada niste javno govorili nista sporno za njih

Joza

pre 11 godina

Niko nije rekao da ti ustasa, nego HRrvat.
Na vlak u HR svojoj kuci pa se u Hrvatsku razracunavajte,a ne u Vojvodini
Ja sam Slovak,i izvnte za pravopis i gramatika.
Cak i onaj LSV kaze kako je Vojvodjan pokradeni,a on kolicija vec 12 godina.
Zna se ko je,sta i kome prodao,koliko reketirao sto ne kaze ime i prezimena?
Na vlasti su pa moraju da znaju...

filozof

pre 11 godina

Proslo je vreme smenjivanja po ulicama,narod se samo okuplja da cujes njegovo misljenje,posto mesecima vapimo za promenama.Oglusio si se o svaku inicijativu gradjana Vojvodine da dodje do smene,pa smo odlucili da ti dodjemo na noge i saopstimo.

Brat Djura

pre 11 godina

Sve mi se cini da si Pajticu ti ovo sve izrezirao i naterao ili primorao na ovakvu reakciju a sve u cilju da pole prikazes kako Srbijan gusin autonomiju u Vojvodini i izazoves reakcju EU i SAD i po poznatom scenariju sa njihove strane krenu pritisci i ucene. Razmisli sta radis sa sopstvenom drzavom.

Miroslav-Stanic

pre 11 godina

Pa ti covece ovakvim izjavama stvaras Srbiju 90-ih u Vojvodini! Kakvo licimerje, dodje mi da izadjem iz stranke zbog ovakvkih ljudi.

PEGAZ

pre 11 godina

Proslo je vreme smenjivanja po ulicama,narod se samo okuplja da cujes njegovo misljenje,posto mesecima vapimo za promenama.Oglusio si se o svaku inicijativu gradjana Vojvodine da dodje do smene,pa smo odlucili da ti dodjemo na noge i saopstimo.

diplomirani__________inzenjer

pre 11 godina

Najveca nezaposlenost je u Vojvodini, a to je sve zbog lose vladavine ds! Pajtic treba da podnese ostavku dok nije nacisto upropascena Vojvodina!

novicavg

pre 11 godina

Da li će gospodin Pajtić posle današenjeg mitinga ipak krenuti u zaoštravanje odnosa unutar pokrajine i šesnaestog aprila u Skupštini staviti pred poslanike deklaraciju o poštovanju prava pokrine ili će ispoštovati zahtev pre svega naroda a onda i političkih partija i drugih činioca da se o ovoj temi ne raspravlja u skupštini. Svako dalje zaoštravanje odnosa sigurno šteti i Pajtiću i DS-u a verovatno i Srbiji u ovom teškom trenutku, zato se nadam da još ima pameti na obe strane da se zaustavi dalja konfrotaciji i zaoštravanje odnosa. Mislim da je ovo problem kojim se mora pozabaviti i republička vlada a verovatno treba nešto promeniti na liniji Đilas-Pajtić odnosno pokrajinski odbor DS-ai centrale jer verovatno ima mesta za smirivanje strasti.

Bojan

pre 11 godina

A odakle tebi pravo da se poistovetis sa SVIM gradjanima Vojvodine?
Pa valjda tu ima razlicitih stavova, kakav je problem da se ljudi izrazavaju shodno svojim opredeljenjima dokle god je to uz postovanje zakona?

Uostalo, na koji nacin vi to ne biste dopustili prevrat i da je pripreman takav scenario?
Ako imate dokaze, morali biste se obratiti nadleznim ogranima za podrivanje ustava. Drugo, nemate sredstva prinude(policiju) da li ovo znaci poziv na sukob? - u kondicionalu, sto bi Canak rekao..

Sreca vasa, pa je raja maloumna, ti bi odavno cukao kamen moralna gromado. Samo ti nemoj da nam branis Vojvodinu kao sto si je i do sada branio..iz Bodruma.

MP

pre 11 godina

gledam kako danas republicka vlast rusi drzavu...istu onu u kojoj su oni na vlasti u republici,a nisu u pokrajni Vojvodini...sada zele da sruse tu vlast jednim protestom,za koji zele da se pretvori u nasilno svrgavanje pokrajinske vlasti,a pricaju ljudima o postenju,pravu i moralu...

Vratice im se to brze nego sto mogu da zamisle...Vojvodina je oduvek motor cele Srbije,pokretac,a ocigledno da nekom to smeta...

Košarkaš

pre 11 godina

Imam utisak da g-din Pajtić još uvek ne može da prihvati realnost.
Vreme je da se preseli u opoziciju, naravno ako narod tako odluči na vanrednim izborima.

Pazi kako sejes

pre 11 godina

Kako da ne, kada je rec o Kosovu, Ustav se nepostuje vec mora da se sagleda "realnost na terenu". Kao prvo realnosti se menjaju. Kao drugo sagledajte realnost u Vojvodini i nece se (separatistima) svideti rezultat ni malo. Ne mozete postovati Ustav samo kada vama to odgovara.

srbin100%

pre 11 godina

Ne vidim razlog da Pajtic naziva gradjansko izrazavanje nezadovoljstva prevratom,jednostavno ljudi su kivni na ovaj pokusaj izazivanja unutrasnje krize usred velikih pritisaka spolja povodom pregovora

Poslednji Boem

pre 11 godina

Pajticu ti se ne pitash nishta, vec se pita Srpski narod u Srpskoj Vojvodini, narod kako odluchi, tako ce i biti, nema tu shta ti da dozvoljavash ili nedozvoljavash ;)

Somborac

pre 11 godina

Alooo Pajticu SADA je domokratska vlast dosla. Sada se preko demokratskih instrumenta menja politicka garnitura. Ti josh zivis u proslosti ili se secas kako je DS doshao na valst paljenjem Skupstine, upadom u firme sa oruzjem.....

real serbia

pre 11 godina

Srecno navijanje danas. Uverem sam da ce Naprednjaci, zajedno sa ostalim saigracima, napustiti Novi Sad pognutih glava. Na semaforu ce pisati Vojvodina - Rest of the World 1:0. :)

g4

pre 11 godina

Bitno je da Pajtic ima kucu koja se rotira prema Suncu, i da zbog toga i mnogih drugih beneficija on poistovecuje Vojvodinu sa svojom guzicom.

dinozzo

pre 11 godina

Kada ce se ispita delovanje Pajtica u Razvojnoj banci Vojvodine? Na koju foru je DS dobila veoma povoljan kredit za izbore? Dakle Razvojna banka Vojvodine sluzi za razvijanje DS?

exxpvl

pre 11 godina

Pajtiću tebe sećanje izgleda slabo služi...da se razumemo, ne smatram da su ovi nešto bolji, ali samo malo podsećanje: a kako ste vi došli na vlast?

hari braun

pre 11 godina

Mislim da sadašnja pokrajinska vlast nije dovoljno zrela i sposobna da se suoči sa tekućim izazovima i odgovornostima upravljanja Vojvodinom, pa logično ne ume ni da prepozna trenutak kada mirno treba da se povuče sa položaja.

Miroslav

pre 11 godina

Pustite vise devedesete,pa vi patite za devedesetim
Da ste vi nesto dobro uradili od 2000 do sad niko ne bi glasao za naprednjake,ali niste uradili nista, i dalje radimo za 200 evra ceo mesec,SRAMOTA
Zato pustite vise devedesete i nemojte da se vadite na to zbog vase nesposobnosti i gramzivosti

volim i ja vas

pre 11 godina

"Ja sam u Subotici i nećemo dozvoliti ulične prevrate,ako zagusti ja sam za tili čas u Mađarskoj, i odande nastavljam sa pretnjama državi i vlasti"- voli vas vaš Bojan Pajtić

nismo ni mi vise naivni

pre 11 godina

Ne bih ulazio u komentarisanje lika i dela Bojana Pajtica.Ali svidjao se on nekom ili ne sve sto kaze je surova istina.

A patriJote kao i uvek zamenjuju teze.Samo ovaj put im nece proci.

ravno do... dna

pre 11 godina

Gospooooodine Pajticu, a jeste postovali Ustav i kad ste donosili statut? Niko ne krsi Ustav u Vojvodini osim Vas.

Ne zadugo.

Sta mislis? Odakle su dosli svi ovi ljudi na miting? Iz Nisa ili Kragujevca?! Ne... Upravo su to tvoje komsije. I to samo dok ne pobegnes od poternice tamo odakle si i dosao u Vojvodinu. Kao i tvoji 'asistenti".

Uskoro....

AZ

pre 11 godina

Naravno da necemo dozvoliti ulicni prevrat. Nek pobede na izborima u Vojvodini i onda ce imati vlast a do tada daleka im lepa kuce. Imaju vremena do 2016.godine, ali ni tada nece pobediti u nasoj lepoj Vojvodini, jer ovde umemo da razmisljamo svojom glavom.

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Otvorio početak daljih radova... Jel' čitate vi ono što napišete. Inače dobar deo bogatstva nekih Subotičana, koji su često pominjani u zadnjih šest meseci su sretstva namenjena obnovi pozorišta. Pajtić ih vrlo dobro poznaje. Pa sad kad je prigustilo, njemu u Novom Sadu, a njima u specijalnom sudu, hajde da se međusobno ispomognemo dok ne prođe bura, posle nastavljamo po starom. Za neupućene, pozorište je trebalo biti završeno 2010. Godine. Pajtiću, di su naši novci.

Vojvođanin

pre 11 godina

A odakli si dosao ti, koji "braniš" prava Vojvođana?

Ti beše nisi Vojvođanin? I tamo gde si nekada živeo si živo skromni i siromašno pa si se odjednom veoma obogatio i to baš u Vojvodini.

O tome se ovde radi, zar ne?! Da nisu možda tu "naši novci" Bojane?

Neka se pripremi... Bojan Pajtić... Nećeš ti još dugo.

Milos M.

pre 11 godina

A ko kaze da ce biti ulicnih prevrata ? Vucic je ostro istakao da sve mora proci mirno, bez incidenata, i da to postuju svi i vlast i opozicija !

Паја Земунац

pre 11 godina

Нећете дозволити! А да ли су према вашим уставним правима дозвољени демократски избори? Или и у том погледу приоритет имају ВАШИ ДУБОКО УКОРЕЊЕНИ ДЕМОГРАТСКИ ПРИНЦИПИ?!

www

pre 11 godina

Rezultati pokrajinskih izbora 2012.:
DS - 20,98%
LSV - 11%
SVM - 6,15%
LDP 4,76%
ukupno 42,89

SNS - 18,32%
SPS - 11,26%
DSS - 5,92%
Dveri - 4,56%
Radikali - 6,3%
URS - 3,85%
ukupno 50,21%

Pajtic se grcevito drzi svoje fotelje iako je dobio manje glasova od svoje opozicije.
Siri mrznju prema Srbiji, i ponasa se kao da je dobio 100% glasova. One koji nisu glasali za njega sada proglasava da nisu iz vojvodine. Nego odakle su?
On je pre svih afera, pre raspada DSa, i pre pokretanja separatistcike hajke na Srbiju dobio 20,9% glasova. Sad moze dobiti samo manje, zato se i plasi izbora, jer se diktatorski ne odrice vlasti, a na izborima moze samo da je izgubi.

On moze da napada na Srbiju i siri mrznju prema nama, a niko u Srbiji ne sme da iskaze svoj protest zbog njegovog bahatog ponasanja prema nama.

Istinit

pre 11 godina

@dementos, 12. april 2013 17:43)

Ima vas mnogo, da... citav jedan autobus koji je kruzio na mitinzima DS. LSV... i svi ste u DS i svima su vam prsti puni drzavnih para. I frka je sad jel?

Necete vi "Vojvodjani" a la Bojan Pajtic i Elezovic jos dugo. I neces to nikada docekati. U Vojvodini nam dragoj.

Jos malo... Jos samo malo.

filozof

pre 11 godina

Proslo je vreme smenjivanja po ulicama,narod se samo okuplja da cujes njegovo misljenje,posto mesecima vapimo za promenama.Oglusio si se o svaku inicijativu gradjana Vojvodine da dodje do smene,pa smo odlucili da ti dodjemo na noge i saopstimo.

Gde su nasi novci ?

pre 11 godina

Pajtic je izgleda pokrenuo pricu o deklaraciji da bi se sakrila velika pljacka razvojne banke Vojvodine za koju je do pre mesec dana tvrdio da je u odlicnom stanju.Sad kad je zatvorena DS i Pajtic,Canak ni rec nisu rekli protiv zatvaranja vec upadljivo cute.Koga god uhvate iz DS u lopovluku oni to proglasavaju politickom hajkom na nevine.Gde su nasi novci iz RBV i Agrobanke pitam kao gradjanin Vovodine,a ne interesuje me iz koje ste stranke vi u vladi?

Brat Djura

pre 11 godina

Sve mi se cini da si Pajticu ti ovo sve izrezirao i naterao ili primorao na ovakvu reakciju a sve u cilju da pole prikazes kako Srbijan gusin autonomiju u Vojvodini i izazoves reakcju EU i SAD i po poznatom scenariju sa njihove strane krenu pritisci i ucene. Razmisli sta radis sa sopstvenom drzavom.

Jovana

pre 11 godina

Od deklaracije ne treba odustati, treba je prvo procitati, tada ce pojedinci mozda shvatiti da u njoj nema niceg separatistickog, vec deklaracija jasno poziva na postovanje Ustavnih prava. Nije vojvodjanska Vlast kriva sto su gospoda iz SNS-a, SPS-a i ovih organizacija nepismena.

makar elementarno pismen

pre 11 godina

"Ako je govoriti istinu danas u ovoj zemlji zabranjeno i ako čim izgovoriš istinu budeš proglašen za ustašu i separatistu"

Stop.
Ne podmeći teze, vidi se da si uhvaćen u nedelu, pa sad izmišljaš neistine, NIKO na sceni nije rekao "Bojan Pajtić je ustaša" a mnogi na sceni su rekli "Bojan Pajtić je separatista".

Što i jeste istina.

Inače, zanimljivo ga je gledati kako posle ogorčene reakcije javnosti sada vadi kestenje iz vatre, još malo pa će se deklarisati kao patriota i nacionalista.

PAPA

pre 11 godina

Pajticu ti se ne pitash nishta, vec se pita Srpski narod u Srpskoj Vojvodini, narod kako odluchi, tako ce i biti, nema tu shta ti da dozvoljavash ili nedozvoljavash ;)
(Poslednji Boem, 12. april 2013 15:38)

Kako te nije SRAMOTA?!?

vosa

pre 11 godina

(Pazi kako sejes, 12. april 2013 15:06)... to i jeste problem ... ustav u Vojvodini nije prosao odredili su nam 7% a ne daju ni to eto sad ce da zanju ... davno je to posejao dss.

novac i ljudska prava

pre 11 godina

Gospodine, svugde u svetu je gradjanima dozvoljeno da protestuju, sem u komunisitickim i fasitickim sredinama. Jako je vazno da se ispita ko je pokrao novac u Vojvodini. To je sigurno i u Vasem interesu kao demokrati. U Vojvodini postoji diskriminacija i izrugivanje sa ljudima (uglavnom srpske nacinalnosti) cak i zbog prezimena, a to se kosi sa osnovnim ljudskim pravima.

Gradjanin

pre 11 godina

Posle svega sto su uradili i neuradili DS-ovci, njima glas nikada vise. Medjutim, na stranu DS i Bojan Pajtic. Promasili ste sustinu vi navijaci Aleksandra Velikog. Trazi se postovanje Ustava Srbije koji se u slucaju Vojvodine de facto i de jure ne postuje. A tamo gde nema postovanja Ustava, krajnja posledica je rasturanje drzave i gubitak teritorija. Ako niste naucili na primeru SFRJ, pa na primeru Kosova, naucicete na primeru Vojvodine, pa na primeru Sandzaka, pa na primeru juga Srbije, pa kad se Srbija svede na beogradski pasaluk, onda ce biti prekasno i nebitno jeste li naucili ili niste. Jako bih voleo da svoju navijacku energiju usmerite u pravu stranu i zatrazite od vaseg velikog vodje da se zalaze za postovanje Ustava nase zemlje. Ako vam se ne svidja Ustav u kojem pisu nadleznosti AP Vojvodine, trazite od velikog vodje da inicira promenu Ustava, pa neka narod na referendumu kaze da li hoce ili nece AP Vojvodinu sa njenim nadleznostima. Pokazite da ste gradjani koji se zalazu za demokratiju i postovanje zakona i Ustava ove zemlje jer me trenutno podsecate na rulju!

simonida

pre 11 godina

Za koga li ovaj radi. Bice da i on kao i neki drugi 'ugledni' iz Vojvodine malo precesto idu na 'skijanje' i casicu razgovora kod prijatelja u neku od zapadnih prestonica.

Aleksej

pre 11 godina

Koliko mi se cini Pajtic rece da mu najvise smeta sto mu smenise par direktora. Ubedjen sam da je razlog za tzv deklaraciju bojazan Pajtica da ce izgubiti kontrolu nad tokovima novca u Vojvodini.

Sanja Jovanovic

pre 11 godina

Volim Vojvodinu jer je tako pitoma, voli zivot, radja u prolece novi zivot... Danas joj spremaju oluju, jer sa cime bi ovo moglo da se poredi osim sa tim... Rodjena sam ovde, moje dete je rodjeno ovde... NE DAM VOJVODINU

pera

pre 11 godina

sto dosad niko nije smeo to je uradio gospodin Pajtic lav koji se bori za prava vojvodjana i vojvodinu mi ga predlazemo za nobelovu nagradu za mir i za prava covecanstva u vojvodini bravo samo tako dalje gospodine PAJTICU mi pisemo vase ime velikim slovima

Srbin separatista 100%

pre 11 godina

Bravo,bravo patriJote.Iz dana u dan rasturate Srbiju vec 25 godina.Ali neka,izdrzacemo jos malo a onda ADIO za sva vremena!

Raka sremac

pre 11 godina

Kao sremac iz karlovaca mogu samo reci da je cela prica oko nekakve "autonomije" totalna glupost.
Mi Vojvođani svih nacija vidimo Srbiju kao svoju zemlju i nisu nam potrebna veća prava nego npr. vranjancima.
Jeste, neko vreme su nas jahali radikali i socijalisti (sa njima je gosn. Pajtić bio u koaliciji) a za ove nove radikale ne znamo.
LSV nije prošao. Ideja autonomaštva nema podršku u narodu u sve ovo je jedna teška glupost. Taj koji bi pokušao da otcepu vojvodinu od Srbije samo bi postao predmet podsmeha. Isato kao i ovi koji se protiv toga bore nekakvim mitinzima. Vojvodina je TU gde jeste i nigde ne želi da ide (osim u glavama jako malog broja ljudi) i niko ne treba ni da nas brani od Srbije ni da nas brani od (priznajem ne znam čemu služi) "vojvođanskog rukovdstva"
nama je u Srbiji dobro i nikuda nećemo ići...to neka shvate razni autonomaši. A ovi drugi neka shvate da nema potrebe da pritiskaju tamo gde za to nema potrebe.

Od nas podjednako uzimaju i novosadski i beogradski trutovi.

NS

pre 11 godina

@ ili silom u glavu uteruje:Izbori su 2000.bili pokradeni,tacno,ali od strane DOS-a!Pogledaj emisiju sa jednom od lidera DOS-a sta kaze za 5. Oktobar na pitanje jel to bio puc?I kaze,pa naravno da je bio puc,dobili smo pare od zapada,dali malo omladincima da vicu Ura,Ura...(Cedici,Djilasu i raznima),upali u Skupstinu,zapalili izborne listice da se ne bi opet brojali jer imao je Kostunica vecinu ali ne dovoljnu za pobedu i zbog bojazni od drugog kruga izbora pali sve!:)I dalje je istorija,doveli(zapad)svoje ljude na vlast,usao MMF,rekao nam(reci V.Pesic)prodacete sve resurse(kao sto su i uradili)i cao!Sad mozemo da se slikamo!I ovo danas u Novom Sadu je smejurija,video Pajtic da mu se blizi zatvor pa ajd opet ugrozavaju me iz BG-a,izlizana fora!I ne razumem ova prepucavanja ovde,vi sa Kosova,vi Krajisnici,vi Sumadinci bla bla,mi iz Vojvodine...pa se pitam sta ste vi ljudi,jel ste Srbi jbt?

Beogradska frajla

pre 11 godina

Vojvođani dragi, pa što biste vi bili gori od Albanaca i Crnogoraca. Držim vam fige i zaboravite na pretnje ovih, tkz. naprednjaka. A, onako usput, da li možete da vratite svoje bedne i jadne političare koji su se ovde ušančili, a ne kao Crnogorci - kupuju stanove u Beogradu i pljuju i Beograd i srpske majke.
Želim vam sretan put u Jevropu i za početak odvedite i ona vaša gov.. iz Komercijalne banke (mislim na Kikinđane i ostale), koji imaju bazu u Vojvodini i nekoliko stanova i ljubavnica po Beogradu...

dementos

pre 11 godina

(Raka sremac, 12. april 2013 17:19)

Vidi se Rako da ti nisi Vojvodjanin, lazno se predstavljas! Ima nas mnooogooo koji cekamo referendum u Vojvodini !

Joza

pre 11 godina

Niko nije rekao da ti ustasa, nego HRrvat.
Na vlak u HR svojoj kuci pa se u Hrvatsku razracunavajte,a ne u Vojvodini
Ja sam Slovak,i izvnte za pravopis i gramatika.
Cak i onaj LSV kaze kako je Vojvodjan pokradeni,a on kolicija vec 12 godina.
Zna se ko je,sta i kome prodao,koliko reketirao sto ne kaze ime i prezimena?
Na vlasti su pa moraju da znaju...

Negovan Glavic

pre 11 godina

E da je "ono" vreme ovakvi i njemu slicni bi klesali kamen na Golom Otoku...Demokratija ne postoji nigde u praksi..To jos ne moze nas primitivni i zaludjeni narod da shvti!

srecko

pre 11 godina

prosto je neverovatno kako beograd tera vojvodinu da se polako pocne ponasati kao nekad kosovo.pa zar nevidite da vecinu u vojvodini cine srbi,vi cete i njih naterati da se odvoje od srbije.terorom cete instalirati vlast a onda ce evropa i amerika da samo zavrse isto kao sa kosovom za koga vi radite za strance ili srbiju.doduse kad vidim kako ste lako zavrsili ove pregovore jasno mi je

Del Boy

pre 11 godina

E ovo je NEŠTO NJABEZOBZIRNIJE što je bolesni um koga god već je to smislio (pogodite sami). Pazite ovo je gore od najsmešnijeg vodvilja, počinje neki kao "moderator" I ne zna koga koju studensku organizaciju predstavlja neki student (inače funkcioner SNS-a), pa dalje najavljuje predstavnika BUNJEVAĆKIH MAĐARA (da dobro vidite nije greška) g'dina BAJIĆ-a Krajišnjika inače. Pa onda neki sindikalac počinje sa "JA nisam iz VOJVODINE, ali lopov PAJTIĆ..." (baš tim rečima)...

Kako li samo TAČI uživa sada I EŠTONOVA... naćalost Deja Vu, povratak ne u 90-te već u 88!

ili silom u glavu uteruje?

pre 11 godina

Ubeđen sam da će današnji demonstranti biti mnogo mirniji, civilizovaniji i nenasilniji nego oni 5. oktobra 2000.
(Mitar, 12. april 2013 15:42)

Sramota,sramota i opet sramota!

Onda su izbori bili pokradeni! A pre manje od godinu dana su bili legalni, legitimni i demokratski izbori. I DS ima vecinu. I sta nije jasno. Jel' treba da vam se crta?

tomislav

pre 11 godina

(Steva, 12. april 2013 17:35)

nekima su ocevi govorili da su srbi, nekima da su madjari, rumuni... ima i onih kao ja, koji su iz mesovitih brakova....... a svi vojvodjani

PEGAZ

pre 11 godina

Proslo je vreme smenjivanja po ulicama,narod se samo okuplja da cujes njegovo misljenje,posto mesecima vapimo za promenama.Oglusio si se o svaku inicijativu gradjana Vojvodine da dodje do smene,pa smo odlucili da ti dodjemo na noge i saopstimo.

Pametnjaković

pre 11 godina

Ustav Srbije već postoji i on mora da se poštuje na celoj teritoriji Srbije. Nije regija ili pokrajina pozvana da donosi i glasa izmene ustava ili bilo šta u vezi ustava.

Marija

pre 11 godina

Bilo bi dobro da se dogovorite i da ne pisete jedan isti tekst pod razlicitim pseudonimima. Odnosi se naravno na one koji danas nisu otisli na miting posto verovatno znaju malo da rukuju elektronskim medijima. Oni koji znaju samo da nose kapuljace, pivo, baklje i ostale rekvizite su otisli na ekskurziju. I molim vas, procitajte taj dokument za koji tvrdite da je pun separatizma, ako znate da citate i rezonujete shvaticete...a mozda i necete..... mozda na miting dodje i Bekutica :)

Revolucija

pre 11 godina

Ja ne razumem kako jos Srbijanci nisu skontali da Vojvodina ne zeli da bude rob Beogradu, niti bilo kakvoj Srbijanskoj razarackoj politici. Sve ste unistili i oteli!

ALO BRE

pre 11 godina

A kako vi ono dođoste so vlasti pre 12godina. Lako zaboravljate!
(ana, 12. april 2013 15:39)

Cekaj, cekaj, pa vi ste dosli na vlast izborima, zato sto smo vam mi - koji smo protestovali protiv Milosevic/Seselj ekipe - to omogucili. Dok ste vi krali izbore, u ovoj zemlji je moglo da se dodje na vlast samo prevratom. Eto, uzivajte u tekovinama petog oktobra lepotice...
Dakle, to sto vi pozivate da se ne postuje ustavi i to sto smo mi protestovali da postuju makar bazicne demokratske tekovine, to nikako nije isto, i muka mi je vise od vas koji pricate svasta.
Na stranu sto su izbori (dakle pokrajinski) bili prosle godine!!!

Ranko

pre 11 godina

Počeo je miting sa porukom "dva oka u glavi"! Tako se govorilo i krajem 80-tih godina i početkom 90-tih godina prošlog veka! Pa je potom usledilo zlo...!!! To je prva poruka sa mitinga!!! Tuga!

Marija

pre 11 godina

Bilo bi dobro da se dogovorite i da ne pisete jedan isti tekst pod razlicitim pseudonimima. Odnosi se naravno na one koji danas nisu otisli na miting posto verovatno znaju malo da rukuju elektronskim medijima. Oni koji znaju samo da nose kapuljace, pivo, baklje i ostale rekvizite su otisli na ekskurziju. I molim vas, procitajte taj dokument za koji tvrdite da je pun separatizma, ako znate da citate i rezonujete shvaticete...a mozda i necete..... mozda na miting dodje i Bekutica :)

Marko

pre 11 godina

Bezobrazno je koliko i jedni i drugi spinuju javnost. Ovi o separatizmu, a ovi o uličnim prevratima. To samo pokazuje odnos koji i jedni i drugi imaju prema građanima, što se u suštini vidi i po tome koliko su nam duboki džepovi.

milos

pre 11 godina

Vojvodina nije krava muzara,sramota je ovaj transparent,,Dole Vojvodina,,sramota u centru Novog Sada...Vojvodjani budite se.Ustav je najvisi pravni akt drzave i mora da se postoje,a posto se ne postuje mora se doneti ova deklaracija.Sramota je sto su dosli iz Srbije da ruse Vojvodjansku Vladu,oni koje Vojvodina hrani.Sramota !!!

krle

pre 11 godina

Svakako da nisam da Pajtic ili bilo ko drugi ostane na vlasti posle ovako katastrofalnih rezultata ali ovaj mitingaski nacin apsolutno ne podrzavam i ne bih voleo da se obecane reforme svedu na mitingasenje , smene vlasti i populizam . To bi bilo strasno jer se svaka dva meseca enormno zaduzujemo a nijedan dinar od opljackanog novca do sada se nije slio u budzet.

Gandalf

pre 11 godina

Hmmmm, ne znam da li gospoda botovi naprednjaci i botovi kolaicioni partneri znaju da u upravnom odboru RBV-a je jedno vreme sedela i gospođa Tabaković, koja je naravno uz ostale članove odobrila kredit DS-u. A što se tiče tzv "mitinga" to je samo još jedan u nizu od promašaja izvršnih organa SNS-a. A kod ultra-desničarskih organizacija lako je igrati na kartu separatizma, pa su oni tako i dominirali ulicama NS-a

nismo svi retardirani

pre 11 godina

Pajtiću tebe sećanje izgleda slabo služi...da se razumemo, ne smatram da su ovi nešto bolji, ali samo malo podsećanje: a kako ste vi došli na vlast?
(exxpvl, 12. april 2013 15:49)

Vi izgleda svi patite od amnezije? Pajtic je dosao na vlast IZBORIMA.
A ako mislis na 2000.-tu isti je odgovor,samo sto ova bagra koja danas izaziva probleme nije htela da prizna rezultate.

ProfesorV

pre 11 godina

Kakvi paceri i Pajtić i Vučic ali bitno da se narod loži i da svako veruje svom vodji a ne vide da i jedan i drugi ovim potezima štite svoje zadnjice. Pajtić malverzacije koje je radio svih ovih godina koliko je na vlasti a pritom ništa dobro Vojvodini nije doneo a Vučic bi da prikrije gubitak Kosova i manjak ideja kako da se ekonomija pokrene!
I jedni i drugi se bave čistim populizmom i politikanstvom dok narod gladuje a niti je DS uradio nešto dobro za ovaj narod od kada su na vlasti niti će SNS sada da spasi i izvuče iz bede taj isti narod!
SAMO VI NASTAVITE DA SE SVADJATE ČIJI JE VODJA NAJBOLJI.
BRAVO ZA VAS!!!

Paor iz Banata

pre 11 godina

Bojan...Alo Care.Izbori u Vojvodini su bili bezmalo pre godinu dana. I ti mislis da su gradjani za samo godinu dana promenili misljenje.Pozivaju se tvoji na legitimitet vlasti u Vojvodini. Kako su oni dosli do toga.Na osnovi tri lokalna izbora gde DS nije ima nikada poslanike. Sta kaze deklaracija.Da li si je procitao?? Ili kako tvoja partija kaze.Zasto dovode svoje iz cele Srbije .Jer znaju da Vojvodjani nece ucestvovati na tom mitingu. Pre ce biti da je skretanje teme sa neuspesnih pregovora oKosovu

da li ste svesni gluposti koju ste napisali?

pre 11 godina

Pajtic upotrebljava krupne reci, a treba da znna da svako ima pravo na licno misljenje i to iskaze kroz protest.
(Natasa Jovanovic, 12. april 2013 15:59)

Otkad to vlast organizuje protestne mitinge?

jednom BOT uvek BOT

pre 11 godina

A ko je ononad lupo i drndo narod pre 2000 tako a ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 12. april 2013 15:58)

Sto ne kazes i zasto se lupalo,a?
Zbog POKRADENIH IZBORA! Mitinge je organizovala OPOZICIJA,a ne vlast.

Chaki

pre 11 godina

Ljudi dajte malo stisajte se. Boli me uvo za partijska prepucavanja. Batalite to DOSTA je bilo. Radite malo u interesu naroda. Hocete sa Tacijem da se dogovorite a izmedju sebe ne mozete. Zar mislite da svet to ne vidi ili opet trazite kavgu i izolaciju ovog vec izolovanog naroda.

SRAM vas bilo ma kojoj partiji da pripadate

srecko

pre 11 godina

za sve ove koji pominju kako je ko dosao na vlast jedno obavestenje ako mislite na 5 oktobar a znam da mislite onda je na vlast dosao kostunica jer je pobedio milosevica a republicki izbori su bili par meseci kasnije dosada niste javno govorili nista sporno za njih

Miroslav-Stanic

pre 11 godina

Pa ti covece ovakvim izjavama stvaras Srbiju 90-ih u Vojvodini! Kakvo licimerje, dodje mi da izadjem iz stranke zbog ovakvkih ljudi.

diplomirani__________inzenjer

pre 11 godina

Najveca nezaposlenost je u Vojvodini, a to je sve zbog lose vladavine ds! Pajtic treba da podnese ostavku dok nije nacisto upropascena Vojvodina!

novicavg

pre 11 godina

Da li će gospodin Pajtić posle današenjeg mitinga ipak krenuti u zaoštravanje odnosa unutar pokrajine i šesnaestog aprila u Skupštini staviti pred poslanike deklaraciju o poštovanju prava pokrine ili će ispoštovati zahtev pre svega naroda a onda i političkih partija i drugih činioca da se o ovoj temi ne raspravlja u skupštini. Svako dalje zaoštravanje odnosa sigurno šteti i Pajtiću i DS-u a verovatno i Srbiji u ovom teškom trenutku, zato se nadam da još ima pameti na obe strane da se zaustavi dalja konfrotaciji i zaoštravanje odnosa. Mislim da je ovo problem kojim se mora pozabaviti i republička vlada a verovatno treba nešto promeniti na liniji Đilas-Pajtić odnosno pokrajinski odbor DS-ai centrale jer verovatno ima mesta za smirivanje strasti.