Ponedeljak, 08.04.2013.

10:18

Brukamo se: 20 km autoputa godišnje

Od 330 kilometara koridora, koliko prolazi kroz Srbiju na Koridoru 10 , do danas je završeno 220 kilometara, a preostalih 110 se radi, piše Dnevnik.

Izvor: Dnevnik

Brukamo se: 20 km autoputa godišnje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

SMEDEREVAC

pre 11 godina

Klasična zamena teza! Ne brukamo se MI! Brauka se rukovodeći kadar i MINISTARSTVO zaduženo za izgradnju puteva!A NIJE NI TO KAŠNJENJE U REALIZACIJI SLUČAJNO!JAVNA JE TAJNA DA SE NAJVEĆA MEŠETARENJA, MUVANJA, KRAĐE...UZ OVAKVU VIŠEGODIŠNJU(VIŠEDECENIJSKU) NEKONTROLU , UZ PREĆUTKIVANJE DRŽAVNOG VRHA, KOJI KROZ MEDIJSKU MANIPULACIJU I POLITIČKU DEMAGOGIJU,SEBI PRILAGOĐAVA SITUACIJU NA TERENU,milioni se ubacuju u privatne džepove.A REALNOST,koridori,...,PA I SAMI VIDIMO!!!

izMrkisati, poMrkiti, prokrijuMrkiti

pre 11 godina

Eh, mozda su Hrvati napravili 1400km puta, ali dzabe im to kad kod njih nije bio odrzan nijedan koncert Ane Bekute...

winston

pre 11 godina

Gospodin Vucic ce to da sredi i za vreme njegovog vodjenja drzave zavrsice se Koridor. Verujem gospodinu Vucicu da zeli sve najboje za narod ove zemlje. MACKICA BG
E pa nemam reci. Vi sto gledate ovog Vucica kao Boga, kazi te mi sta je on konkretno uradio za Srbiju od kako je dosao vlasti. Jetse neki su bili uhapseni, ali niko ne sluzi u zatvor. I Vucic ce da resi putevi Srbije, smesno. Pa sta onda rade ti ministeri sto im je to posao? Probudite se iz tog sana, Vucic je samo jedan covek, i njemu je naj vznija njegova starnka, a ne Srbija.

doboj

pre 11 godina

U Hrvatskoj se kralo na gradnni puteva sta dokazuju razne afere i to su milijarde pokradene ali su oni od 2004. do danas napravili 1400km autoputa ponavljam 1400km!!!! A sta mislite kolko se tek onda u Srbiji pokralo

dovidjenja prijatno

pre 11 godina

neka, neka - zarad nicega mi se odricemo eu i samoizolujemo se!

ma najbogatiji smo i najbolji, a kad se probudimo iz sna vidimo izmedju sve bede i siromastva i ovo: potpuno unistena putna infrastruktura!

bicemo mi kao moldavija (iako verujem da su i tamo putevi bolji) to smo izabrali i jasno smo rekli ovih dana...

sns volonteri

pre 11 godina

Kako možete u ovakvom teškom trenutku za Srbiju i za SNS, i ništa manje teško za Vučića i Nikolića, da spominjete ovakve periferne teme? Kao da je izgradnja puteva važnija od onih stvari, koje su za SNS važnije, a ako su važnije za Vučića i Nikolića, onda je sigurno važnija tema od tamo neke putogradnje! Ponašate se kao da se u putogranji krade novac, ali je sasvim veliki uspeh izgradnja dvadeset kilometara autoputa u vojvodjanskim bespućima! Sramota jeste, jer nam je sada najteže, a vi - Autoput! Radi se o opstanku Srbije, a ne o tamo nekom putu za automobile! I na kraju, još jednom SRAMOTA u ovakvom teškom trenutku, kada će Srbija skroz biti napuštena od lažnih prijatelja, ali svejedno, imamo mi prijatelja u svetu, sve hrabre nacije koje se bore protiv prljavog kapitalizma! Živeo SNS, živela Srbija, sa Kosovom ili bez nje, nećemo biti robovi, naročito ja! Evo, već se pakujem, jer ne želim čuti pljuvanje po SNS-u, koji se hrabro bore za boljitak i bogatstvo u Srbiji! Ne želim slušati neopravdane laži o naprednjacima, o heroju Vučiću, i predsedniku, koji se svim srcem bori za Srbiju, i verovatno će doktorsku tezu i disertaciju polagati na onom trendy univerzitetu, a tema će biti borba protiv stranih plaćenika i unutrašnjih neprijatelja, pokazivanju mišića i demonstraciji konjskog gledanja unazad i na stranu! Odoh ja u pečalbu za slabih dve hiljade evra, jer je bolje tamo trpiti nepravdu prema SNS! Zbogom!

Djura NS

pre 11 godina

Svi smo slozni da Velja, Mrkonjic i Tijanic treba da odu daleko i da ih vise nikada ne vidimo, ali dzaba... Jel ima negde neki kurs kako oterati neradnike koje debelo placas a koji ne rade nista, zbog kojih gubis novac, samopostovanje i zbog kojih ti svakodnevno opada IQ?

bruka

pre 11 godina

a ovako izgledaju putevi na kosovu!!! Strasno ko nama vodi drzavu,bruka i sramota
http://www.youtube.com/watch?v=NLdlF2CbVYo
http://www.youtube.com/watch?v=YD0EX5Os9oA
http://www.youtube.com/watch?v=LWjFaF4GtDQ

marko

pre 11 godina

Pa oni nisu završili ni onu deonicu Ub-Lajkovac što su počeli pre koju godinu, eno pogledajte na Google Earth, stao put bas pred neku kucu lol, a ta deonica ima manje od 20km. Sada se gradi Ljig-Preljina, sve odvojeno, pa i ako ih završe neće moći da se koriste, osim za moto trke lokalnih neiživljenih vozača.

trener saradnik

pre 11 godina

putevi Srbije su nas Notre Dam, ko zna razumece a ko nezna neka nadje na netu kako su deda,sin I unuk konstruisali crkvu Ali u srednjem veku

sumadinac

pre 11 godina

zadnjih 13.god. nije napravljeno vise od 100 km punog profila auto puta,a to znaci da su godisnje pravili po 13 km auto puta,Kroz ravnu Vojvodinu prave samo u jednom pravcu,drugi pravac je pre njih odavno zavrsen.Nemam rec koju bih rekao za ove politicare.....sve reci su i suvise blage za njih,ne znaju oni sta je to sram,stid,laz.....

clouseau

pre 11 godina

A sta ce vam obilzanica oko Beograda? Ako mi u Subotici mozemo da trpimo da sleperi prolaze centrom grada, ne vidim ralzoga zasto to ne bi ste mogli i vi.

Glavni razlog

pre 11 godina

Znate šta je glavni razlog?

Zato što nismo u EU. Zemlje EU puteve rade od solidarne pomoći drugih članica. Rumunija i Grčka npr. bi cvrc radile autoputeve.

Ko se vozio od Soluna do Igumenice zna o čemu pričam. Jedan od najluđih i najboljih autoputeva u svetu. Kod svakog mosta i tunela imate tablu na kojoj piše - izgrađeno od donacija EU, vrednost tunela 1,2 milijarde, vrednost mosta 800 miliona, vrednost tunela 900 miliona... pa tako stotinama kilometara.

Ali mi smo odabrali, mi nećemo u EU.

Arsenije

pre 11 godina

Možda napravimo samo 20 km autoputa godišnje, ali zato tih 20 km bar 4 puta u toku godine svečano otvorimo (pred izbore i češće).

geronimo

pre 11 godina

Otkrivate toplu vodu, novinarstvo mora mnogo ozbiljnije da se bavi svojom profesijom, da prouci podatke koliko para je u zadnjih dvadeset godina zaduzeno i procerdano u tih 200 km autoputa i dobicemo odgovor zasto se sve to "odugovlaci". U ostalom svetu bi autoput od cistog zlata manje kostao nego ovaj nas. Drzavna borba protiv korupcije je prica za malu decu, kako vrana da iskopa sopstveno oko, vi ste ti koji treba da istrazuju i obelodane sve te malverzacije tacnim brojkama i imenima a ne banalnim opisima opste situacije.

tragikomedija

pre 11 godina

cudno da ovde nema sns-botova da nam guslaju kako od kad je voljeni vodja vucic dosao na vlast, auto-putevi se sami od sebe prave!

milos-ns

pre 11 godina

preksinoc sam se vraćao iz madjarske i kod petlje istok subotica stoji znak upozorenje od istrčavanja jelena na put u dužini od 300 metara, mislim da je svaki komentar suvišan!! šteta što ga nisma uslikao ali svako moze da ga vidi kada krene ovim pravcem.. inace deonica autoputa su-ns je u ocajnom stanju ali na naplatnoj rampi sirig sam uredno platio 330 dinara...

Alex

pre 11 godina

@Milenkovic

Svaka cast za snimke! Pogledajte sve snimke na youtube koje je postavio ovaj covek! E to je dragi moji Srbija. Propala unistena rayorena. A i dalje se nesto busamo ovako jedni i bedni.

adje

pre 11 godina

Pa mora da se brukate kada vam je svaki dan na naslovnim stranicama novak djokovic i kosovo.kosovo vam je svakodnevni izgovor svih nagomilanih neresenih problema.ne interesuje nas djokovic niti kosovo interesuje nas zivot u kako da opstanemo u teskim zivotnim vremenima.ne moze djokovic da pomogne mojoj porodici i drugim porodicama koji su ugrozeni u svakom pogledu.

Joe Raspad

pre 11 godina

1. Autoput kod Preseva nije zavrsen (samo jedna traka je u prometu)
2. Autoput kod Novog Sad nije zavrsen (fali petlja za bulevar evrope)
3. Severni krak za Kelebiju nije uradjen
4. Most kod Beske nije ponovo obnovljen (prethodno je bio obnovljen 2000. izdrzao je skoro 10 godina)
5. Desna traka Beograd - Novi Sad bi trebalo da se obnovi (pusten u promet 2005)
....

Kakav je kvalitet radova mozda bolje i da nismo pocinjali.

митар

pre 11 godina

Људи, маните се аутопутева сада када је Српство на Космету угрожено. Шта нам значе километри кад нам народ убијају доле.

rahel

pre 11 godina

nema coveka, koji se bavi politikom,a da lose zivi. pa sta mislite odakle njima sve pare, politicke partije, podmicuju glasace, ministri i ostali politicari su se proteklih 20 godina obogatili, koliko nije moguce ni u jednoj drzavi ove nase planete. norod okrivljuje usa i eu za propast, pa kad a je srbija bila drugacija? samo za vreme tita. za 100 godina nisu sposobni izgraditi elementarnu infrastrukturu u drzavi (kanalizaciju, vodovod i puteve). srbiju, kao i druge ex-komunisticke-sozialisticke zemlje je napustila intelektualna elita, ostali su neobrazovani i lopovi. gradjani zmure i tapsu ovakvim lopovima i prevarantima, pa se onda cude sto nemaju puteve i vodu u domovima.

Da nisam cuo ne bi verovao

pre 11 godina

Zenin teča je putar, i priča kako su radili autoput izmedju BG i NS i postavljali one kamene graničnike sa strane, i postavili oni nekih 50m za dan i sutra stiže šef i počne da urla, pravi scene, kaže pa da li ste vi normalni ovoliko da uradite za 1 dan, ovo ste mogli da radite 2 ili 3 dana, šta mislite da radite sutra, haos... e sad taj šef je lokalno djubre koje dobija posao na nameštenim tenderima i on je kao preduzimač radova, dovede 100 mučenika oni bleje i dobijaju dnevnice on od svakog dana takodje procenat...ma ludilo. Treba da dovedemo Kineze, Indijce, bilo koga ko hoce da radi i završi započeto!

neumann

pre 11 godina

Stalno ovde ostavljam isti komentar o neistinama u vezi rokova i stepena gotovosti K10. Prvi put su sad rekli da se "juri" kraj 2015. ili 2016. Iako će pre biti 2017, eto, malo su se prenuli i prestali bar da lažu... Voleo bih neko da napravi kompilaciju Mrkinih izjava otkada je ministar, da odštampa na posteru i da mu preda na konferenciji za štampu - uramljeno i sa LaCoste znakom.

Dufa

pre 11 godina

Vidim da se Velja pominje u negativnom kontekstu, ali da njega nije bilo ni ovo se ne bi završilo.
La Mrka je šampion i to nije upitno. Pre će Velja odraditi trasu do Požege nego Mrka koridor 10. Živi bili pa videli.

P.S.

I za kraduckanje je bio u pravu koliko god zvučalo smešno tada, ali iz ove perspektive čovek je bio 300% u pravu.

Milenkovic

pre 11 godina

Samo pogledajte kako nama izgleda magistralni put Nis-Pristina... dok na Kosovu uveliko grade autoput od Pristine ka Merdaru.
http://www.youtube.com/watch?v=3BnPcNr9Rak
http://www.youtube.com/watch?v=1jOwK1DXmJE
http://www.youtube.com/watch?v=_VAOus_J1zQ

Puz trkac

pre 11 godina

Ja koliko se secam Koridor je trebalo da bude zavrsen jos 2010. Samo koliko para su grci dali.I sada se kaze dace biti 2015/16.Nece ni do 2020 jer su pare pojedene. Potrebnije je pare dati u Smederevo,FIAT, YURU

ministarstvo folk menadzmenta sa foteljom

pre 11 godina

Znate li posto je kilometar auto-puta kroz Srbistan? Najskuplji na svetu. Kilometar puta tri koilometra politicarima na racun minimum. Na kraju sta ce putevi u Srbiji. Za koju godinu kola ce biti luksuz, a politicari u predizbornoj kampanji putovace privatnim avionima ili nekom drugom letelicom. Turisticki i tranzitni saobracaj odvijace se preko Rumunije i Bugarske. Znate ono: Uzelece se drumovi Turaka, bice ispunjeno pre roka.

MACKICA BG

pre 11 godina

Gospodin Vucic ce to da sredi i za vreme njegovog vodjenja drzave zavrsice se Koridor. Verujem gospodinu Vucicu da zeli sve najboje za narod ove zemlje.

miroslav

pre 11 godina

mi smo nevidjeni primer neorganizovnosti,nerada,populističke laži i obmane,
kradja,lopovluka..jednom reči''dilber-bratska ekonomija''
mi smo se više smučili svima i samo se ironično nasmeju.

mozak

pre 11 godina

ni tih 330 bolje da niste gradili.ne prodje ni 6 meseci,kako se pusti u saobracaj odredjena deonica,a put vec ulegne,rupe..i naravno niko ne odgovara za kradju materijala,sto nije stavljeno dovoljno.kad bi tako domacin svoju kucu gradio,pa malo stavio cementa u malter,kuca bi mu se srusila,za par meseci.

FANĐO

pre 11 godina

Kome trebaju koridori,nama sigurno ne, nemožemo da održavamo ni postojeću infrastukturu.Ako gospodi iz EU trebaju nek plate pa će biti koridora koliko im srcu drago.

psiholog

pre 11 godina

Ljudi ja sam pre par dana isao auto putem od Paracina do N.Sada,kroz Beograd.Put je u nekim deonicama ocajan i cak opasan za voznju.Max brzina mi je bila do 140km/h,putnicki auto 4,5m duzine 3 putnika.2007g auta.O vibracijama i o menjanju tezista auta nebih da puno govorim. Pri povratku sam isao cuvenom obilaznicom oko Beograda,prosecnom brzinom od oko 45km/h.Pazite zbog 4 prestrojavanja i saobracaja u oba smera tom nepotpunom obilaznicom,brze je ici kroz grad.Kakav fenomen jel da. Drugo,putarina od Paracina do Horgosa je oko 1000rsd a u Madjarskoj je vinjeta za 10 dana 13 eura i ne savrseni putevi ali bar sigurni i za putnike i za vozilo.E sad ko obecava rokove,kilometre,i sece neke trake na otvaranju,zajedno sa onim direktorima koji traze poskupljenje putarina i daju dijagnoze da su vozaci mozda slepi,sve u kombi i pravo u ovlascenu instituciju da se proveri mentalno zdravlje istih pa onda da otvaramo diskusiju na temu puteva i kilometara.Izvinite na tonu,jos sam pod utiskom. Pozdravi,i sa srecom svim vozacima i putnicima..

Greenbay

pre 11 godina

Elem, od Šida preko Beograda do Niša ima oko 330 km, što znači da ministar i ostala bratija treba prvo da sračunaju koliko je put stvarno dugačak pa tek onda da nas lažu, pardon da ne govore istinu.

Petar

pre 11 godina

330 km prolazi kroz Srbiju a 220 zavrseno?? Pa samo Bg-Nis ima 240 km a to je zavrseno jos osamdesetih. I od tada slabo, tu se slazem, ali dajte malo ozbiljnosti!

Stevka

pre 11 godina

zasto se brukamo? pa nismo mi svjacarska. srbija je pretezno ravnicarska zemlja. narocito tamo gde prolazi autoput. nije lako u ravnici praviti puteve. ali cemo zato celom svetu da pokazemo ko smo i sta smo kad uradimo kanal.

drago

pre 11 godina

pa bruka mo se..kad nas ovi intelektualci koji su kupili diplome karadu i pjackaju i vladaju nama,,,,,,,,zato i nemamo postovanja os sveta,,,olos vlada srbijom,,,i u politickom i ekonomskom smislu,,,,,cast izuzecima,,,,a njih je malo..

Bob Rock

pre 11 godina

Ma auto put nije nikakav izazov... Cekaj da pocne izgradnja kanala do soluna, pa da vidis onda sta srbin moze... Ili jos bolje, da se neki ministar doseti da mu je zivotni san tunel do pjong jang-a, pa da se kopa kroz himalaje... Tu bi srBski neimari predvodjeni mrkom i veljom dosli do pravog izrazaja! Ovako, put kroz ravnicu, nije zanimljivo!

Dragan

pre 11 godina

20km autoputa na 10 god. To je realan rezultat, po vasoj racunici ispada da je zadnjih 20 god izgradjeno 400km auto puta. Mozda negde drugde a Srbiji ne sigurno.

Sinisa

pre 11 godina

Nece se tolerisati kasnjenje gradjevinara?
Pa da pocnete da placate istim tim gradjevinarima, mozda bi mogli i da plate radnike i ulazne materijale. Uz to, da angazujete domaca preduzeca isti ti kilometri bi kostali 30%-50% manje...

Draganče

pre 11 godina

Koliko nas je lagao i još uvek laže onaj mr-KONJić! Ko ih samo pokupi i ubaci na političku scenu Srbije? Ljudi bez reči, časti i morala! Užas! Ne ume da radi- sklanjaj ga. Ovako, od plate kupio stančugu, dzip,...sramota i bruka!

Stevka

pre 11 godina

zasto se brukamo? pa nismo mi svjacarska. srbija je pretezno ravnicarska zemlja. narocito tamo gde prolazi autoput. nije lako u ravnici praviti puteve. ali cemo zato celom svetu da pokazemo ko smo i sta smo kad uradimo kanal.

psiholog

pre 11 godina

Ljudi ja sam pre par dana isao auto putem od Paracina do N.Sada,kroz Beograd.Put je u nekim deonicama ocajan i cak opasan za voznju.Max brzina mi je bila do 140km/h,putnicki auto 4,5m duzine 3 putnika.2007g auta.O vibracijama i o menjanju tezista auta nebih da puno govorim. Pri povratku sam isao cuvenom obilaznicom oko Beograda,prosecnom brzinom od oko 45km/h.Pazite zbog 4 prestrojavanja i saobracaja u oba smera tom nepotpunom obilaznicom,brze je ici kroz grad.Kakav fenomen jel da. Drugo,putarina od Paracina do Horgosa je oko 1000rsd a u Madjarskoj je vinjeta za 10 dana 13 eura i ne savrseni putevi ali bar sigurni i za putnike i za vozilo.E sad ko obecava rokove,kilometre,i sece neke trake na otvaranju,zajedno sa onim direktorima koji traze poskupljenje putarina i daju dijagnoze da su vozaci mozda slepi,sve u kombi i pravo u ovlascenu instituciju da se proveri mentalno zdravlje istih pa onda da otvaramo diskusiju na temu puteva i kilometara.Izvinite na tonu,jos sam pod utiskom. Pozdravi,i sa srecom svim vozacima i putnicima..

Dragan

pre 11 godina

20km autoputa na 10 god. To je realan rezultat, po vasoj racunici ispada da je zadnjih 20 god izgradjeno 400km auto puta. Mozda negde drugde a Srbiji ne sigurno.

mozak

pre 11 godina

ni tih 330 bolje da niste gradili.ne prodje ni 6 meseci,kako se pusti u saobracaj odredjena deonica,a put vec ulegne,rupe..i naravno niko ne odgovara za kradju materijala,sto nije stavljeno dovoljno.kad bi tako domacin svoju kucu gradio,pa malo stavio cementa u malter,kuca bi mu se srusila,za par meseci.

drago

pre 11 godina

pa bruka mo se..kad nas ovi intelektualci koji su kupili diplome karadu i pjackaju i vladaju nama,,,,,,,,zato i nemamo postovanja os sveta,,,olos vlada srbijom,,,i u politickom i ekonomskom smislu,,,,,cast izuzecima,,,,a njih je malo..

Bob Rock

pre 11 godina

Ma auto put nije nikakav izazov... Cekaj da pocne izgradnja kanala do soluna, pa da vidis onda sta srbin moze... Ili jos bolje, da se neki ministar doseti da mu je zivotni san tunel do pjong jang-a, pa da se kopa kroz himalaje... Tu bi srBski neimari predvodjeni mrkom i veljom dosli do pravog izrazaja! Ovako, put kroz ravnicu, nije zanimljivo!

Petar

pre 11 godina

330 km prolazi kroz Srbiju a 220 zavrseno?? Pa samo Bg-Nis ima 240 km a to je zavrseno jos osamdesetih. I od tada slabo, tu se slazem, ali dajte malo ozbiljnosti!

Greenbay

pre 11 godina

Elem, od Šida preko Beograda do Niša ima oko 330 km, što znači da ministar i ostala bratija treba prvo da sračunaju koliko je put stvarno dugačak pa tek onda da nas lažu, pardon da ne govore istinu.

Da nisam cuo ne bi verovao

pre 11 godina

Zenin teča je putar, i priča kako su radili autoput izmedju BG i NS i postavljali one kamene graničnike sa strane, i postavili oni nekih 50m za dan i sutra stiže šef i počne da urla, pravi scene, kaže pa da li ste vi normalni ovoliko da uradite za 1 dan, ovo ste mogli da radite 2 ili 3 dana, šta mislite da radite sutra, haos... e sad taj šef je lokalno djubre koje dobija posao na nameštenim tenderima i on je kao preduzimač radova, dovede 100 mučenika oni bleje i dobijaju dnevnice on od svakog dana takodje procenat...ma ludilo. Treba da dovedemo Kineze, Indijce, bilo koga ko hoce da radi i završi započeto!

Joe Raspad

pre 11 godina

1. Autoput kod Preseva nije zavrsen (samo jedna traka je u prometu)
2. Autoput kod Novog Sad nije zavrsen (fali petlja za bulevar evrope)
3. Severni krak za Kelebiju nije uradjen
4. Most kod Beske nije ponovo obnovljen (prethodno je bio obnovljen 2000. izdrzao je skoro 10 godina)
5. Desna traka Beograd - Novi Sad bi trebalo da se obnovi (pusten u promet 2005)
....

Kakav je kvalitet radova mozda bolje i da nismo pocinjali.

Draganče

pre 11 godina

Koliko nas je lagao i još uvek laže onaj mr-KONJić! Ko ih samo pokupi i ubaci na političku scenu Srbije? Ljudi bez reči, časti i morala! Užas! Ne ume da radi- sklanjaj ga. Ovako, od plate kupio stančugu, dzip,...sramota i bruka!

Sinisa

pre 11 godina

Nece se tolerisati kasnjenje gradjevinara?
Pa da pocnete da placate istim tim gradjevinarima, mozda bi mogli i da plate radnike i ulazne materijale. Uz to, da angazujete domaca preduzeca isti ti kilometri bi kostali 30%-50% manje...

Milenkovic

pre 11 godina

Samo pogledajte kako nama izgleda magistralni put Nis-Pristina... dok na Kosovu uveliko grade autoput od Pristine ka Merdaru.
http://www.youtube.com/watch?v=3BnPcNr9Rak
http://www.youtube.com/watch?v=1jOwK1DXmJE
http://www.youtube.com/watch?v=_VAOus_J1zQ

miroslav

pre 11 godina

mi smo nevidjeni primer neorganizovnosti,nerada,populističke laži i obmane,
kradja,lopovluka..jednom reči''dilber-bratska ekonomija''
mi smo se više smučili svima i samo se ironično nasmeju.

ministarstvo folk menadzmenta sa foteljom

pre 11 godina

Znate li posto je kilometar auto-puta kroz Srbistan? Najskuplji na svetu. Kilometar puta tri koilometra politicarima na racun minimum. Na kraju sta ce putevi u Srbiji. Za koju godinu kola ce biti luksuz, a politicari u predizbornoj kampanji putovace privatnim avionima ili nekom drugom letelicom. Turisticki i tranzitni saobracaj odvijace se preko Rumunije i Bugarske. Znate ono: Uzelece se drumovi Turaka, bice ispunjeno pre roka.

geronimo

pre 11 godina

Otkrivate toplu vodu, novinarstvo mora mnogo ozbiljnije da se bavi svojom profesijom, da prouci podatke koliko para je u zadnjih dvadeset godina zaduzeno i procerdano u tih 200 km autoputa i dobicemo odgovor zasto se sve to "odugovlaci". U ostalom svetu bi autoput od cistog zlata manje kostao nego ovaj nas. Drzavna borba protiv korupcije je prica za malu decu, kako vrana da iskopa sopstveno oko, vi ste ti koji treba da istrazuju i obelodane sve te malverzacije tacnim brojkama i imenima a ne banalnim opisima opste situacije.

adje

pre 11 godina

Pa mora da se brukate kada vam je svaki dan na naslovnim stranicama novak djokovic i kosovo.kosovo vam je svakodnevni izgovor svih nagomilanih neresenih problema.ne interesuje nas djokovic niti kosovo interesuje nas zivot u kako da opstanemo u teskim zivotnim vremenima.ne moze djokovic da pomogne mojoj porodici i drugim porodicama koji su ugrozeni u svakom pogledu.

Alex

pre 11 godina

@Milenkovic

Svaka cast za snimke! Pogledajte sve snimke na youtube koje je postavio ovaj covek! E to je dragi moji Srbija. Propala unistena rayorena. A i dalje se nesto busamo ovako jedni i bedni.

Puz trkac

pre 11 godina

Ja koliko se secam Koridor je trebalo da bude zavrsen jos 2010. Samo koliko para su grci dali.I sada se kaze dace biti 2015/16.Nece ni do 2020 jer su pare pojedene. Potrebnije je pare dati u Smederevo,FIAT, YURU

tragikomedija

pre 11 godina

cudno da ovde nema sns-botova da nam guslaju kako od kad je voljeni vodja vucic dosao na vlast, auto-putevi se sami od sebe prave!

neumann

pre 11 godina

Stalno ovde ostavljam isti komentar o neistinama u vezi rokova i stepena gotovosti K10. Prvi put su sad rekli da se "juri" kraj 2015. ili 2016. Iako će pre biti 2017, eto, malo su se prenuli i prestali bar da lažu... Voleo bih neko da napravi kompilaciju Mrkinih izjava otkada je ministar, da odštampa na posteru i da mu preda na konferenciji za štampu - uramljeno i sa LaCoste znakom.

rahel

pre 11 godina

nema coveka, koji se bavi politikom,a da lose zivi. pa sta mislite odakle njima sve pare, politicke partije, podmicuju glasace, ministri i ostali politicari su se proteklih 20 godina obogatili, koliko nije moguce ni u jednoj drzavi ove nase planete. norod okrivljuje usa i eu za propast, pa kad a je srbija bila drugacija? samo za vreme tita. za 100 godina nisu sposobni izgraditi elementarnu infrastrukturu u drzavi (kanalizaciju, vodovod i puteve). srbiju, kao i druge ex-komunisticke-sozialisticke zemlje je napustila intelektualna elita, ostali su neobrazovani i lopovi. gradjani zmure i tapsu ovakvim lopovima i prevarantima, pa se onda cude sto nemaju puteve i vodu u domovima.

Dufa

pre 11 godina

Vidim da se Velja pominje u negativnom kontekstu, ali da njega nije bilo ni ovo se ne bi završilo.
La Mrka je šampion i to nije upitno. Pre će Velja odraditi trasu do Požege nego Mrka koridor 10. Živi bili pa videli.

P.S.

I za kraduckanje je bio u pravu koliko god zvučalo smešno tada, ali iz ove perspektive čovek je bio 300% u pravu.

Arsenije

pre 11 godina

Možda napravimo samo 20 km autoputa godišnje, ali zato tih 20 km bar 4 puta u toku godine svečano otvorimo (pred izbore i češće).

milos-ns

pre 11 godina

preksinoc sam se vraćao iz madjarske i kod petlje istok subotica stoji znak upozorenje od istrčavanja jelena na put u dužini od 300 metara, mislim da je svaki komentar suvišan!! šteta što ga nisma uslikao ali svako moze da ga vidi kada krene ovim pravcem.. inace deonica autoputa su-ns je u ocajnom stanju ali na naplatnoj rampi sirig sam uredno platio 330 dinara...

Glavni razlog

pre 11 godina

Znate šta je glavni razlog?

Zato što nismo u EU. Zemlje EU puteve rade od solidarne pomoći drugih članica. Rumunija i Grčka npr. bi cvrc radile autoputeve.

Ko se vozio od Soluna do Igumenice zna o čemu pričam. Jedan od najluđih i najboljih autoputeva u svetu. Kod svakog mosta i tunela imate tablu na kojoj piše - izgrađeno od donacija EU, vrednost tunela 1,2 milijarde, vrednost mosta 800 miliona, vrednost tunela 900 miliona... pa tako stotinama kilometara.

Ali mi smo odabrali, mi nećemo u EU.

MACKICA BG

pre 11 godina

Gospodin Vucic ce to da sredi i za vreme njegovog vodjenja drzave zavrsice se Koridor. Verujem gospodinu Vucicu da zeli sve najboje za narod ove zemlje.

митар

pre 11 godina

Људи, маните се аутопутева сада када је Српство на Космету угрожено. Шта нам значе километри кад нам народ убијају доле.

bruka

pre 11 godina

a ovako izgledaju putevi na kosovu!!! Strasno ko nama vodi drzavu,bruka i sramota
http://www.youtube.com/watch?v=NLdlF2CbVYo
http://www.youtube.com/watch?v=YD0EX5Os9oA
http://www.youtube.com/watch?v=LWjFaF4GtDQ

clouseau

pre 11 godina

A sta ce vam obilzanica oko Beograda? Ako mi u Subotici mozemo da trpimo da sleperi prolaze centrom grada, ne vidim ralzoga zasto to ne bi ste mogli i vi.

sumadinac

pre 11 godina

zadnjih 13.god. nije napravljeno vise od 100 km punog profila auto puta,a to znaci da su godisnje pravili po 13 km auto puta,Kroz ravnu Vojvodinu prave samo u jednom pravcu,drugi pravac je pre njih odavno zavrsen.Nemam rec koju bih rekao za ove politicare.....sve reci su i suvise blage za njih,ne znaju oni sta je to sram,stid,laz.....

sns volonteri

pre 11 godina

Kako možete u ovakvom teškom trenutku za Srbiju i za SNS, i ništa manje teško za Vučića i Nikolića, da spominjete ovakve periferne teme? Kao da je izgradnja puteva važnija od onih stvari, koje su za SNS važnije, a ako su važnije za Vučića i Nikolića, onda je sigurno važnija tema od tamo neke putogradnje! Ponašate se kao da se u putogranji krade novac, ali je sasvim veliki uspeh izgradnja dvadeset kilometara autoputa u vojvodjanskim bespućima! Sramota jeste, jer nam je sada najteže, a vi - Autoput! Radi se o opstanku Srbije, a ne o tamo nekom putu za automobile! I na kraju, još jednom SRAMOTA u ovakvom teškom trenutku, kada će Srbija skroz biti napuštena od lažnih prijatelja, ali svejedno, imamo mi prijatelja u svetu, sve hrabre nacije koje se bore protiv prljavog kapitalizma! Živeo SNS, živela Srbija, sa Kosovom ili bez nje, nećemo biti robovi, naročito ja! Evo, već se pakujem, jer ne želim čuti pljuvanje po SNS-u, koji se hrabro bore za boljitak i bogatstvo u Srbiji! Ne želim slušati neopravdane laži o naprednjacima, o heroju Vučiću, i predsedniku, koji se svim srcem bori za Srbiju, i verovatno će doktorsku tezu i disertaciju polagati na onom trendy univerzitetu, a tema će biti borba protiv stranih plaćenika i unutrašnjih neprijatelja, pokazivanju mišića i demonstraciji konjskog gledanja unazad i na stranu! Odoh ja u pečalbu za slabih dve hiljade evra, jer je bolje tamo trpiti nepravdu prema SNS! Zbogom!

Djura NS

pre 11 godina

Svi smo slozni da Velja, Mrkonjic i Tijanic treba da odu daleko i da ih vise nikada ne vidimo, ali dzaba... Jel ima negde neki kurs kako oterati neradnike koje debelo placas a koji ne rade nista, zbog kojih gubis novac, samopostovanje i zbog kojih ti svakodnevno opada IQ?

trener saradnik

pre 11 godina

putevi Srbije su nas Notre Dam, ko zna razumece a ko nezna neka nadje na netu kako su deda,sin I unuk konstruisali crkvu Ali u srednjem veku

marko

pre 11 godina

Pa oni nisu završili ni onu deonicu Ub-Lajkovac što su počeli pre koju godinu, eno pogledajte na Google Earth, stao put bas pred neku kucu lol, a ta deonica ima manje od 20km. Sada se gradi Ljig-Preljina, sve odvojeno, pa i ako ih završe neće moći da se koriste, osim za moto trke lokalnih neiživljenih vozača.

FANĐO

pre 11 godina

Kome trebaju koridori,nama sigurno ne, nemožemo da održavamo ni postojeću infrastukturu.Ako gospodi iz EU trebaju nek plate pa će biti koridora koliko im srcu drago.

dovidjenja prijatno

pre 11 godina

neka, neka - zarad nicega mi se odricemo eu i samoizolujemo se!

ma najbogatiji smo i najbolji, a kad se probudimo iz sna vidimo izmedju sve bede i siromastva i ovo: potpuno unistena putna infrastruktura!

bicemo mi kao moldavija (iako verujem da su i tamo putevi bolji) to smo izabrali i jasno smo rekli ovih dana...

doboj

pre 11 godina

U Hrvatskoj se kralo na gradnni puteva sta dokazuju razne afere i to su milijarde pokradene ali su oni od 2004. do danas napravili 1400km autoputa ponavljam 1400km!!!! A sta mislite kolko se tek onda u Srbiji pokralo

izMrkisati, poMrkiti, prokrijuMrkiti

pre 11 godina

Eh, mozda su Hrvati napravili 1400km puta, ali dzabe im to kad kod njih nije bio odrzan nijedan koncert Ane Bekute...

winston

pre 11 godina

Gospodin Vucic ce to da sredi i za vreme njegovog vodjenja drzave zavrsice se Koridor. Verujem gospodinu Vucicu da zeli sve najboje za narod ove zemlje. MACKICA BG
E pa nemam reci. Vi sto gledate ovog Vucica kao Boga, kazi te mi sta je on konkretno uradio za Srbiju od kako je dosao vlasti. Jetse neki su bili uhapseni, ali niko ne sluzi u zatvor. I Vucic ce da resi putevi Srbije, smesno. Pa sta onda rade ti ministeri sto im je to posao? Probudite se iz tog sana, Vucic je samo jedan covek, i njemu je naj vznija njegova starnka, a ne Srbija.

SMEDEREVAC

pre 11 godina

Klasična zamena teza! Ne brukamo se MI! Brauka se rukovodeći kadar i MINISTARSTVO zaduženo za izgradnju puteva!A NIJE NI TO KAŠNJENJE U REALIZACIJI SLUČAJNO!JAVNA JE TAJNA DA SE NAJVEĆA MEŠETARENJA, MUVANJA, KRAĐE...UZ OVAKVU VIŠEGODIŠNJU(VIŠEDECENIJSKU) NEKONTROLU , UZ PREĆUTKIVANJE DRŽAVNOG VRHA, KOJI KROZ MEDIJSKU MANIPULACIJU I POLITIČKU DEMAGOGIJU,SEBI PRILAGOĐAVA SITUACIJU NA TERENU,milioni se ubacuju u privatne džepove.A REALNOST,koridori,...,PA I SAMI VIDIMO!!!

митар

pre 11 godina

Људи, маните се аутопутева сада када је Српство на Космету угрожено. Шта нам значе километри кад нам народ убијају доле.

MACKICA BG

pre 11 godina

Gospodin Vucic ce to da sredi i za vreme njegovog vodjenja drzave zavrsice se Koridor. Verujem gospodinu Vucicu da zeli sve najboje za narod ove zemlje.

FANĐO

pre 11 godina

Kome trebaju koridori,nama sigurno ne, nemožemo da održavamo ni postojeću infrastukturu.Ako gospodi iz EU trebaju nek plate pa će biti koridora koliko im srcu drago.

Dufa

pre 11 godina

Vidim da se Velja pominje u negativnom kontekstu, ali da njega nije bilo ni ovo se ne bi završilo.
La Mrka je šampion i to nije upitno. Pre će Velja odraditi trasu do Požege nego Mrka koridor 10. Živi bili pa videli.

P.S.

I za kraduckanje je bio u pravu koliko god zvučalo smešno tada, ali iz ove perspektive čovek je bio 300% u pravu.

drago

pre 11 godina

pa bruka mo se..kad nas ovi intelektualci koji su kupili diplome karadu i pjackaju i vladaju nama,,,,,,,,zato i nemamo postovanja os sveta,,,olos vlada srbijom,,,i u politickom i ekonomskom smislu,,,,,cast izuzecima,,,,a njih je malo..

adje

pre 11 godina

Pa mora da se brukate kada vam je svaki dan na naslovnim stranicama novak djokovic i kosovo.kosovo vam je svakodnevni izgovor svih nagomilanih neresenih problema.ne interesuje nas djokovic niti kosovo interesuje nas zivot u kako da opstanemo u teskim zivotnim vremenima.ne moze djokovic da pomogne mojoj porodici i drugim porodicama koji su ugrozeni u svakom pogledu.

clouseau

pre 11 godina

A sta ce vam obilzanica oko Beograda? Ako mi u Subotici mozemo da trpimo da sleperi prolaze centrom grada, ne vidim ralzoga zasto to ne bi ste mogli i vi.

tragikomedija

pre 11 godina

cudno da ovde nema sns-botova da nam guslaju kako od kad je voljeni vodja vucic dosao na vlast, auto-putevi se sami od sebe prave!

dovidjenja prijatno

pre 11 godina

neka, neka - zarad nicega mi se odricemo eu i samoizolujemo se!

ma najbogatiji smo i najbolji, a kad se probudimo iz sna vidimo izmedju sve bede i siromastva i ovo: potpuno unistena putna infrastruktura!

bicemo mi kao moldavija (iako verujem da su i tamo putevi bolji) to smo izabrali i jasno smo rekli ovih dana...

Petar

pre 11 godina

330 km prolazi kroz Srbiju a 220 zavrseno?? Pa samo Bg-Nis ima 240 km a to je zavrseno jos osamdesetih. I od tada slabo, tu se slazem, ali dajte malo ozbiljnosti!

sns volonteri

pre 11 godina

Kako možete u ovakvom teškom trenutku za Srbiju i za SNS, i ništa manje teško za Vučića i Nikolića, da spominjete ovakve periferne teme? Kao da je izgradnja puteva važnija od onih stvari, koje su za SNS važnije, a ako su važnije za Vučića i Nikolića, onda je sigurno važnija tema od tamo neke putogradnje! Ponašate se kao da se u putogranji krade novac, ali je sasvim veliki uspeh izgradnja dvadeset kilometara autoputa u vojvodjanskim bespućima! Sramota jeste, jer nam je sada najteže, a vi - Autoput! Radi se o opstanku Srbije, a ne o tamo nekom putu za automobile! I na kraju, još jednom SRAMOTA u ovakvom teškom trenutku, kada će Srbija skroz biti napuštena od lažnih prijatelja, ali svejedno, imamo mi prijatelja u svetu, sve hrabre nacije koje se bore protiv prljavog kapitalizma! Živeo SNS, živela Srbija, sa Kosovom ili bez nje, nećemo biti robovi, naročito ja! Evo, već se pakujem, jer ne želim čuti pljuvanje po SNS-u, koji se hrabro bore za boljitak i bogatstvo u Srbiji! Ne želim slušati neopravdane laži o naprednjacima, o heroju Vučiću, i predsedniku, koji se svim srcem bori za Srbiju, i verovatno će doktorsku tezu i disertaciju polagati na onom trendy univerzitetu, a tema će biti borba protiv stranih plaćenika i unutrašnjih neprijatelja, pokazivanju mišića i demonstraciji konjskog gledanja unazad i na stranu! Odoh ja u pečalbu za slabih dve hiljade evra, jer je bolje tamo trpiti nepravdu prema SNS! Zbogom!

Dragan

pre 11 godina

20km autoputa na 10 god. To je realan rezultat, po vasoj racunici ispada da je zadnjih 20 god izgradjeno 400km auto puta. Mozda negde drugde a Srbiji ne sigurno.

Stevka

pre 11 godina

zasto se brukamo? pa nismo mi svjacarska. srbija je pretezno ravnicarska zemlja. narocito tamo gde prolazi autoput. nije lako u ravnici praviti puteve. ali cemo zato celom svetu da pokazemo ko smo i sta smo kad uradimo kanal.

Glavni razlog

pre 11 godina

Znate šta je glavni razlog?

Zato što nismo u EU. Zemlje EU puteve rade od solidarne pomoći drugih članica. Rumunija i Grčka npr. bi cvrc radile autoputeve.

Ko se vozio od Soluna do Igumenice zna o čemu pričam. Jedan od najluđih i najboljih autoputeva u svetu. Kod svakog mosta i tunela imate tablu na kojoj piše - izgrađeno od donacija EU, vrednost tunela 1,2 milijarde, vrednost mosta 800 miliona, vrednost tunela 900 miliona... pa tako stotinama kilometara.

Ali mi smo odabrali, mi nećemo u EU.

Puz trkac

pre 11 godina

Ja koliko se secam Koridor je trebalo da bude zavrsen jos 2010. Samo koliko para su grci dali.I sada se kaze dace biti 2015/16.Nece ni do 2020 jer su pare pojedene. Potrebnije je pare dati u Smederevo,FIAT, YURU

Sinisa

pre 11 godina

Nece se tolerisati kasnjenje gradjevinara?
Pa da pocnete da placate istim tim gradjevinarima, mozda bi mogli i da plate radnike i ulazne materijale. Uz to, da angazujete domaca preduzeca isti ti kilometri bi kostali 30%-50% manje...

Bob Rock

pre 11 godina

Ma auto put nije nikakav izazov... Cekaj da pocne izgradnja kanala do soluna, pa da vidis onda sta srbin moze... Ili jos bolje, da se neki ministar doseti da mu je zivotni san tunel do pjong jang-a, pa da se kopa kroz himalaje... Tu bi srBski neimari predvodjeni mrkom i veljom dosli do pravog izrazaja! Ovako, put kroz ravnicu, nije zanimljivo!

Joe Raspad

pre 11 godina

1. Autoput kod Preseva nije zavrsen (samo jedna traka je u prometu)
2. Autoput kod Novog Sad nije zavrsen (fali petlja za bulevar evrope)
3. Severni krak za Kelebiju nije uradjen
4. Most kod Beske nije ponovo obnovljen (prethodno je bio obnovljen 2000. izdrzao je skoro 10 godina)
5. Desna traka Beograd - Novi Sad bi trebalo da se obnovi (pusten u promet 2005)
....

Kakav je kvalitet radova mozda bolje i da nismo pocinjali.

psiholog

pre 11 godina

Ljudi ja sam pre par dana isao auto putem od Paracina do N.Sada,kroz Beograd.Put je u nekim deonicama ocajan i cak opasan za voznju.Max brzina mi je bila do 140km/h,putnicki auto 4,5m duzine 3 putnika.2007g auta.O vibracijama i o menjanju tezista auta nebih da puno govorim. Pri povratku sam isao cuvenom obilaznicom oko Beograda,prosecnom brzinom od oko 45km/h.Pazite zbog 4 prestrojavanja i saobracaja u oba smera tom nepotpunom obilaznicom,brze je ici kroz grad.Kakav fenomen jel da. Drugo,putarina od Paracina do Horgosa je oko 1000rsd a u Madjarskoj je vinjeta za 10 dana 13 eura i ne savrseni putevi ali bar sigurni i za putnike i za vozilo.E sad ko obecava rokove,kilometre,i sece neke trake na otvaranju,zajedno sa onim direktorima koji traze poskupljenje putarina i daju dijagnoze da su vozaci mozda slepi,sve u kombi i pravo u ovlascenu instituciju da se proveri mentalno zdravlje istih pa onda da otvaramo diskusiju na temu puteva i kilometara.Izvinite na tonu,jos sam pod utiskom. Pozdravi,i sa srecom svim vozacima i putnicima..

Milenkovic

pre 11 godina

Samo pogledajte kako nama izgleda magistralni put Nis-Pristina... dok na Kosovu uveliko grade autoput od Pristine ka Merdaru.
http://www.youtube.com/watch?v=3BnPcNr9Rak
http://www.youtube.com/watch?v=1jOwK1DXmJE
http://www.youtube.com/watch?v=_VAOus_J1zQ

rahel

pre 11 godina

nema coveka, koji se bavi politikom,a da lose zivi. pa sta mislite odakle njima sve pare, politicke partije, podmicuju glasace, ministri i ostali politicari su se proteklih 20 godina obogatili, koliko nije moguce ni u jednoj drzavi ove nase planete. norod okrivljuje usa i eu za propast, pa kad a je srbija bila drugacija? samo za vreme tita. za 100 godina nisu sposobni izgraditi elementarnu infrastrukturu u drzavi (kanalizaciju, vodovod i puteve). srbiju, kao i druge ex-komunisticke-sozialisticke zemlje je napustila intelektualna elita, ostali su neobrazovani i lopovi. gradjani zmure i tapsu ovakvim lopovima i prevarantima, pa se onda cude sto nemaju puteve i vodu u domovima.

geronimo

pre 11 godina

Otkrivate toplu vodu, novinarstvo mora mnogo ozbiljnije da se bavi svojom profesijom, da prouci podatke koliko para je u zadnjih dvadeset godina zaduzeno i procerdano u tih 200 km autoputa i dobicemo odgovor zasto se sve to "odugovlaci". U ostalom svetu bi autoput od cistog zlata manje kostao nego ovaj nas. Drzavna borba protiv korupcije je prica za malu decu, kako vrana da iskopa sopstveno oko, vi ste ti koji treba da istrazuju i obelodane sve te malverzacije tacnim brojkama i imenima a ne banalnim opisima opste situacije.

milos-ns

pre 11 godina

preksinoc sam se vraćao iz madjarske i kod petlje istok subotica stoji znak upozorenje od istrčavanja jelena na put u dužini od 300 metara, mislim da je svaki komentar suvišan!! šteta što ga nisma uslikao ali svako moze da ga vidi kada krene ovim pravcem.. inace deonica autoputa su-ns je u ocajnom stanju ali na naplatnoj rampi sirig sam uredno platio 330 dinara...

mozak

pre 11 godina

ni tih 330 bolje da niste gradili.ne prodje ni 6 meseci,kako se pusti u saobracaj odredjena deonica,a put vec ulegne,rupe..i naravno niko ne odgovara za kradju materijala,sto nije stavljeno dovoljno.kad bi tako domacin svoju kucu gradio,pa malo stavio cementa u malter,kuca bi mu se srusila,za par meseci.

Draganče

pre 11 godina

Koliko nas je lagao i još uvek laže onaj mr-KONJić! Ko ih samo pokupi i ubaci na političku scenu Srbije? Ljudi bez reči, časti i morala! Užas! Ne ume da radi- sklanjaj ga. Ovako, od plate kupio stančugu, dzip,...sramota i bruka!

Greenbay

pre 11 godina

Elem, od Šida preko Beograda do Niša ima oko 330 km, što znači da ministar i ostala bratija treba prvo da sračunaju koliko je put stvarno dugačak pa tek onda da nas lažu, pardon da ne govore istinu.

miroslav

pre 11 godina

mi smo nevidjeni primer neorganizovnosti,nerada,populističke laži i obmane,
kradja,lopovluka..jednom reči''dilber-bratska ekonomija''
mi smo se više smučili svima i samo se ironično nasmeju.

ministarstvo folk menadzmenta sa foteljom

pre 11 godina

Znate li posto je kilometar auto-puta kroz Srbistan? Najskuplji na svetu. Kilometar puta tri koilometra politicarima na racun minimum. Na kraju sta ce putevi u Srbiji. Za koju godinu kola ce biti luksuz, a politicari u predizbornoj kampanji putovace privatnim avionima ili nekom drugom letelicom. Turisticki i tranzitni saobracaj odvijace se preko Rumunije i Bugarske. Znate ono: Uzelece se drumovi Turaka, bice ispunjeno pre roka.

Da nisam cuo ne bi verovao

pre 11 godina

Zenin teča je putar, i priča kako su radili autoput izmedju BG i NS i postavljali one kamene graničnike sa strane, i postavili oni nekih 50m za dan i sutra stiže šef i počne da urla, pravi scene, kaže pa da li ste vi normalni ovoliko da uradite za 1 dan, ovo ste mogli da radite 2 ili 3 dana, šta mislite da radite sutra, haos... e sad taj šef je lokalno djubre koje dobija posao na nameštenim tenderima i on je kao preduzimač radova, dovede 100 mučenika oni bleje i dobijaju dnevnice on od svakog dana takodje procenat...ma ludilo. Treba da dovedemo Kineze, Indijce, bilo koga ko hoce da radi i završi započeto!

neumann

pre 11 godina

Stalno ovde ostavljam isti komentar o neistinama u vezi rokova i stepena gotovosti K10. Prvi put su sad rekli da se "juri" kraj 2015. ili 2016. Iako će pre biti 2017, eto, malo su se prenuli i prestali bar da lažu... Voleo bih neko da napravi kompilaciju Mrkinih izjava otkada je ministar, da odštampa na posteru i da mu preda na konferenciji za štampu - uramljeno i sa LaCoste znakom.

Alex

pre 11 godina

@Milenkovic

Svaka cast za snimke! Pogledajte sve snimke na youtube koje je postavio ovaj covek! E to je dragi moji Srbija. Propala unistena rayorena. A i dalje se nesto busamo ovako jedni i bedni.

Arsenije

pre 11 godina

Možda napravimo samo 20 km autoputa godišnje, ali zato tih 20 km bar 4 puta u toku godine svečano otvorimo (pred izbore i češće).

Djura NS

pre 11 godina

Svi smo slozni da Velja, Mrkonjic i Tijanic treba da odu daleko i da ih vise nikada ne vidimo, ali dzaba... Jel ima negde neki kurs kako oterati neradnike koje debelo placas a koji ne rade nista, zbog kojih gubis novac, samopostovanje i zbog kojih ti svakodnevno opada IQ?

trener saradnik

pre 11 godina

putevi Srbije su nas Notre Dam, ko zna razumece a ko nezna neka nadje na netu kako su deda,sin I unuk konstruisali crkvu Ali u srednjem veku

sumadinac

pre 11 godina

zadnjih 13.god. nije napravljeno vise od 100 km punog profila auto puta,a to znaci da su godisnje pravili po 13 km auto puta,Kroz ravnu Vojvodinu prave samo u jednom pravcu,drugi pravac je pre njih odavno zavrsen.Nemam rec koju bih rekao za ove politicare.....sve reci su i suvise blage za njih,ne znaju oni sta je to sram,stid,laz.....

bruka

pre 11 godina

a ovako izgledaju putevi na kosovu!!! Strasno ko nama vodi drzavu,bruka i sramota
http://www.youtube.com/watch?v=NLdlF2CbVYo
http://www.youtube.com/watch?v=YD0EX5Os9oA
http://www.youtube.com/watch?v=LWjFaF4GtDQ

marko

pre 11 godina

Pa oni nisu završili ni onu deonicu Ub-Lajkovac što su počeli pre koju godinu, eno pogledajte na Google Earth, stao put bas pred neku kucu lol, a ta deonica ima manje od 20km. Sada se gradi Ljig-Preljina, sve odvojeno, pa i ako ih završe neće moći da se koriste, osim za moto trke lokalnih neiživljenih vozača.

doboj

pre 11 godina

U Hrvatskoj se kralo na gradnni puteva sta dokazuju razne afere i to su milijarde pokradene ali su oni od 2004. do danas napravili 1400km autoputa ponavljam 1400km!!!! A sta mislite kolko se tek onda u Srbiji pokralo

winston

pre 11 godina

Gospodin Vucic ce to da sredi i za vreme njegovog vodjenja drzave zavrsice se Koridor. Verujem gospodinu Vucicu da zeli sve najboje za narod ove zemlje. MACKICA BG
E pa nemam reci. Vi sto gledate ovog Vucica kao Boga, kazi te mi sta je on konkretno uradio za Srbiju od kako je dosao vlasti. Jetse neki su bili uhapseni, ali niko ne sluzi u zatvor. I Vucic ce da resi putevi Srbije, smesno. Pa sta onda rade ti ministeri sto im je to posao? Probudite se iz tog sana, Vucic je samo jedan covek, i njemu je naj vznija njegova starnka, a ne Srbija.

izMrkisati, poMrkiti, prokrijuMrkiti

pre 11 godina

Eh, mozda su Hrvati napravili 1400km puta, ali dzabe im to kad kod njih nije bio odrzan nijedan koncert Ane Bekute...

SMEDEREVAC

pre 11 godina

Klasična zamena teza! Ne brukamo se MI! Brauka se rukovodeći kadar i MINISTARSTVO zaduženo za izgradnju puteva!A NIJE NI TO KAŠNJENJE U REALIZACIJI SLUČAJNO!JAVNA JE TAJNA DA SE NAJVEĆA MEŠETARENJA, MUVANJA, KRAĐE...UZ OVAKVU VIŠEGODIŠNJU(VIŠEDECENIJSKU) NEKONTROLU , UZ PREĆUTKIVANJE DRŽAVNOG VRHA, KOJI KROZ MEDIJSKU MANIPULACIJU I POLITIČKU DEMAGOGIJU,SEBI PRILAGOĐAVA SITUACIJU NA TERENU,milioni se ubacuju u privatne džepove.A REALNOST,koridori,...,PA I SAMI VIDIMO!!!