Petak, 05.04.2013.

13:43

"Odbijanje sporazuma bi bilo loše"

Potpredsednica vlade Suzana Grubješić, povodom aktuelne rasprave o sporazumu s Prištinom, kaže da bi odbijanje za Srbiju bilo loše i to na duži rok.

Izvor: Tanjug

"Odbijanje sporazuma bi bilo loše" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

PLAVA SHEHEREZADA88

pre 11 godina

Vucic se stvarno bori svim srcem za nasu zemlju i gradjane i sigurna sam da ce on izvuci nasu zemlju iz krize i resiti sva pitanja i sve probleme u vezi Kosova i EU!

xxx

pre 11 godina

Grubješićeva ponavlja ono što je sinoć rekao njen lider Dinkić,a koji i ovaj put govoreći da treba prihvatiti ovaj sporazum,ponovo nanosi štetu Srbiji kao i prethodnih godina što je činio u ekonomiji.Valjda je bila na tim pregovorima,zna kakvim su nas pritiscima i ucenama izložili tamo,a sve to da bi prihvatili realizaciju Tačijevih planova.URS kao jedna minorna stranka,trebala bi da da svoj doprinos u rešavanju ovog pitanja uz očuvanje nacionalnih interesa Srbije,i da podrži premijera i potpredsednika Vlade u pronalaženju najboljeg mogućeg rešenja,a ne da rade suprotno,i da prave svojim stavom podelu u vlasti.

zdeps

pre 11 godina

Gospodjo Grubjesic odbijanje sporazuma bi svakako bilo lose ali i prihvatanje onog sto nam serviraju bi svakako bilo pogubno za srpski narod

JANA JANA

pre 11 godina

Bilo bi lose jer bi nam uveli sankcije, ne bi imali ekonomsku pomoc, ali sve to nije u redu zato sto nas ucenjuju po pitanju Kosova.

Miloš

pre 11 godina

Ova Grubješićeva kao da je bila u šopingu u Briselu, i nije pregovarala 14 sati! Najmanje ima prava da kaže da je odbijanje sporazuma loše. Kao da ne zna šta je bilo u njemu! Ništa za kosovske Srbe.

Svarog

pre 11 godina

Ovo je dokaz da je Vucic definitivno najhrabiji politicar na politickoj sceni Srbije, i ono sto kaze to i odradi, pa makar i na njegovu stetu i stetu cele stranke.

Isidora

pre 11 godina

ja mislim da mi od evropske lepotice ni nemamo nikakve vajde. koliko pratim situaciju i ona je u krizi. ne znam zasto toliko fama oko tog jadnog ulaska u neku izmisljenu zajednicu, koja jedva stoji na svojim izmisljenim nogama.
da je dobra i preporucljiva, Grcka ne bi bila u ne u krizi nego dubiozi. sta se sad desava sa Kiprom? mislite da je sa ostalima bajno.

noname

pre 11 godina

Vi sa svojih 2% podrške najbolje znate šta je dobro za Srbe i Srbiju. Eksperti, nadam se da u budućnosti nećete imati ni tih 2%

duga pi

pre 11 godina

Mozemo mi i Kosovo da zadrzimo, a i vi da vratite onaj novac kojeg ste oteli od naroda za vreme vaseg expertovanja. Nama EU ne treba ako cete vi posteno.

Bob Kockalone

pre 11 godina

Šta bi potpredsednici Vlade Srbije da sama istrčava ispred ostali premijera, prvog potpredsednika i predsednika Srbije sa ovakvom izjavom, pa valjda i ona svojom funkcijom i položajem treba da se bori za Srbe koji zive na Kosovu?! Ali to je Srbija kod nas uvek startuju a da trka još nije ni počela, pa nas zato diskvalifikuju.

Perica

pre 11 godina

Ja mislim da je gospodja Suzana Grubješić pravi kadar za Vladu Kosova,pa ona se više zalaže za Kosovo ovakvim izjavama nego Tači.Odgovornost je i njihova bili su u svakoj vladi od 2000.godine i nije ih interesovalo to pitanje sada bi svi politički poen.Neće moći.Ustav Srbije je jasan.

Milan

pre 11 godina

Ovi iz urs-a se boje pada vlade u slucaju da Srbija ne dobije datum od EU.Inace Dinkic je juce izjavio da datum nece doneti nista konkretno Srbiji,vec da bi datum trebao da poveca kredibilitet Srbije kod stranih investitora.

šamar

pre 11 godina

Kao što bi odbijanje sporazuma značilo okretanje leđa evropskoj budućnosti, tako isto bi i prihvatanje svega što ponude značilo lupanje šamara po obrazima srpskog naroda i pljuvanje po našoj prošlosti. Istina je da treba gledati u budućnost, ali zar po svaku cenu?

Violeta Z.

pre 11 godina

Pa valjda potpredsednica vlade i sama treba da se bori za Srbe koji zive na Kosovu?! A ne samo Evropa, koja ovim sporazumom zeli sebi da obezbedi marionetu Srbiju, kojom ce upravljati kako budu zeleli pojedini politicari EU. Zar ne bi Grubjesicka trebalo da je to shvatila i sama, to je tako ocigledno.

mislilac12

pre 11 godina

Potpredsednice Vlade, bice nama lose i ako potpisemo sporazum. To sto nam EU obecava, su samo prazne price, da bi se opet odrekli svojih predaka i teritorije koja pripada Srbiji. Valjda treba da brinemo i o tim ljudima koji zive dole, koliko je tek njima tesko. I oni su Srbi!

karamela

pre 11 godina

Pa sto ne rekoste to posle prve runde pregovora, brzo smo shvatili da nista nece biti promenjeno. Uvek nam ponude samo jedno veliko nista.

Milan

pre 11 godina

Pravo pitanje je novac ili Kosovo. Izabracemo novac a izgubicemo Kosovo(vec je izgubljeno).Novac cemo potrositi i??? Dileme nema jer o njoj odlucuju politicari koji brinu o nasim g....ma u sopstenom interesu(vidi pod novcanik i sejselski racuni).Nemam nikakve dileme da ce prihvatiti.Cena ce biti gubitak vlasti na sledecim izborima.Mozda se Vucic ipak predomisli u zadnji cas,odustane,raspise izbore i dobije apsolutnu vecinu.

Djany

pre 11 godina

Sve je u sustini lose, prihvatiti ponudu ili odbiti je, sve ima svoje. Tuzno je sto su se koplja prelomila bas sada i na ovoj vladi koja je po meni nikada bliza bila EU!

položene karte

pre 11 godina

Suzana Grubješić URS: "Odbijanje sporazuma bi bilo loše".
Neka se spremi DSS za skoru rekonstrukciju vlade, i ulazak u vlast. Zapadni "sponzor" koji je URS ugurao u vlast očito traži od njih protiv uslugu, tj. da se lobira za kapitulaciju Srbije. Konačno se karte na stolu otvaraju, da se vidi ko je ko i čiji je.

emilija

pre 11 godina

Ni politicka ni ekonomska izolacija u kojoj bi se Srbija nasla, samo bi narusila nas i sada potpuno nezavidan polozaj ,i nikako nam nije sada dobrodosla.

Љубинко

pre 11 godina

Није добро то што су региони први истрчали са својим ставом у вези са Косовом, у тренутку када званичан став Владе тек треба да буде формиран. То ствара још већи притисак Премијеру, Председнику и првом Потпредседнику Владе приликом доношења одлуке по овом тешком питању.

Milan

pre 11 godina

G17...URS...kako god da se zovete sada, vasu politiku i ekonomiju, ako se to uopste moze tako nazvati smo videli i osetili.
Sva velika preduzeca Srbije namerno unistena, nista zivo ne proizvodimo, sve uvozimo. Postali smo obican akumulator iz koga se crpe, i pitanje je jos koliko je ostalo do nule.
Trovali ste citavu zemlju, unoslili razdor medju gradove i regione samo da bi se ucackali u neku lokalnu skupstinu.
Najsrecniji dan ce biti kada vise budete na vlasti ni u jednom nivou vlasti, da vise ne moram da slusam vasa ekspertska misljenja.

Momir

pre 11 godina

Mnogo je vaznije da li ce neka varosica na Kosovu imati svoju ili tudju policiju nego celokupni razvoj Srbije u okviru najmocnijeg, najorganizovanijeg i najkulturnijeg saveza naroda na svetu. Pendrek ili Higsova cestica pitanje je sad...

Dalmos

pre 11 godina

Imam ja rešenje kojim bi Srbija priznala nezavisno Kosovo a sačuvala obraz i evropsku perspektivu, ali mi se čini da na Zapadu ne bi pristali na tako ogoljenu formulaciju istine. Dakle, Srbija prihvata kapitulaciju, i usled trenutnog odnosa snaga na geopolitičkoj sceni prihvata da se u ovom trenutku odrekne dela svoje teritorije, i u skladu sa tim priznaje Kosovo kao nezavisnu državu i neće blokirati njegov prijem u UN (sve bi to bili uslovi za sledeće korake ka "ravnopravnom" članstvu u EU). Ovim Srbija izbegava izolaciju, ali i ostavlja sebi prostor da jednog dana kada se za to stvore uslovi, mirnim putem povrati kontrolu nad otetim delom teritorije.

sava1

pre 11 godina

G-đo Grubješić,
Svojevremeno je glasovita grupa građana-eksperata nazvala sebe G-17.Bili su navodno najveći zagovornici priključenja EU -veći od svih u DOS,SPO i ostalih proevropskih snaga.Menjajući ime i status grupe eksperata,došli ste do toga daste sad URS ali se iskreno nadam da ste i dalje za EU kao i na početku.
Pošto ste eksperti i za obaranje vlada,uradite to i sada ako nadvladaju antievropske snage.
Ukoliko šef vaše stranke g-din Dinkić pri tom ostane u taboru antievropejaca,Vi podnesite ostavku zbog ličnog neuspeha (ministar ste za evropske integracije)čime će te sačuvati čist obraz za buduća bolja vremena...

bezumlje

pre 11 godina

Cak i da se pravimo da jeste sve tako kao sto ona kaze, u ovom trenutku to NE SME da se javno saopsti, jer time se podriva nasa, ionako bedna, pregovaracka poziciju. Da ti i tvoj sef (M.D.) kazes usred pregovora koji jos nisu gotovi (rok 9.april, znaci jos eventualno ima nade za korekcije i ustupke) da treba potpisati, a pri tom si podpredsednik vlade (koja je kao jedinstvena po ovom pitanju), pa to stvarno moze samo totalni amater i sarlatan da uradi!

Impala

pre 11 godina

Naravno ona bi sve prihvatila samo da udjemo u EU. Da se razumemo ja sam za EU ali da bas ishitreno ovo uradimo, nisam, a G-stranci ne verujem, jer su se dokazali. Ima i drugih clanova pregovarackog tima koji ce doneti odluku.

CHUBURAC

pre 11 godina

Svoju imovinu poklonite kome hocete, nemojte ispirati mozak drugima da ucine istu stvar, organizujte referendum, u vasim predizbornim obecanjima je bilo i Kosovo i EU, podnesite ostavke ili prihvatite da vam vreme sudi za lazna obecanja....

nidža

pre 11 godina

Zanimljivo: najpre su Srbiju uveli u deveti krug ekonomskog pakla a onda krenuli sa uvrtanjem ruku i uslovljavanjima! A ovi kooperativni!

Ralfi

pre 11 godina

Znaci ona javno izjavljuje da odobrava Kosovu nezavisnost. Samo nam nije reklja sta time dobija konkretno u zamenu. Bas je talentovana i potkovana za dijalog.

doca

pre 11 godina

Licno smatram da je za drzavu daleko veca katastrofa ucesce Mladjana Dinkica i kompanije u svim vladama od 2000 naovamo.

Od Kosava cemo se i oporaviti, ali od ovih, tesko.

pera lozac

pre 11 godina

bice ovako:
1. Srbija prihvata sporazum onako kako ga ponudi EU
2. EU NE DAJE Srbiji datum za pocetak pregovora.

Moje pitanje za G-dju Grubjesic sta onda.

3. Decembra je uslov za datum Vojvodina


p.s. Koliko puta su Nemacki parlamentarci rekli da nema nista od datuma, ali to ovde izgleda niko necuje.

uskok

pre 11 godina

Dobro Snezana, preseli se na KiM pa odande prishaj priche. I zbog cega ova zena govori o ~sporazumu~, kada SVI znaju da je to ultimatum. Barem ona koja je u vrhu ove drzave bi trebala da se koristi pravim izrazima.

Ma Cherie

pre 11 godina

I ako prihvate bice lose...
A kad procitam ''nesposobnost Vlade'', najezim se. Aman, ljudi, oni prethodni su nam obecavali ulazak u EU, i imali tolike tzv. runde pregovora, i sta su uradili? Oni su bili sposobni, je l'?

rade

pre 11 godina

Kada vidim ove "stručnjake" iz URS aka G17 odmah se bacim na guglanje i pregledam zilion vesti u kojima je Mlađa obećavao svašta a učinio je ništa. Da ne pominjem već dobro znane deonice, skijališta, doniranje stranih firmi i oslobađanje od poreza istih u preiodu od 10 godina, itd. Kada ih, pride, čujem kako kukumavču da će im biti teško zbog neulaska u EU siguran sam da PRIČAJU O LIČNOM POLOŽAJU I POLOŽAJU NJIHOVIH FAMILIJA A NE O SRBIMA U CELOSTI. Uostalom ako je to koalicioni sporazum a koji se pritom ne poštuje, izađite iz vlade i idemo na novve izbore. Ah da, ne mogu izbori jer nećete niako preći ni 3% a kamoli cenzus. Pa ništa onda, zbogom EU i likovi iz URS-a.

BATA

pre 11 godina

Ovakav kakav su nam ga dali nije sporazum već ulimatum pa kao takav treba ga odbiti ali ako se koriguje i posatne u vidu sporazuma onda treba razmisliti.

Bata

pre 11 godina

Ukoliko Srbija odbije sporazum i ne dobije datum, vlada treba da padne istog trenutka, jer je prvi cilj pri sastavljaju vlade bio evropski put. Ako se pokažu kao nesposobni da ispune glavnu tačku programa moraju ići na proveru poverenja naroda.

MilanR

pre 11 godina

G-đa Grubješić očekuje da joj verujemo "na lepe oči" oko nečega, što bi bilo bolje da verujemo svojim očima. Naime, ona pogrešno pretpostavlja da je teška socijalna i ekonomska situacija posledica toga što nismo članica EU, jer dovoljno je da pogledate Bugarsku i videćete da je pravo nepoznavanje spoljne politike ako očekujemo da će ulaskom u EU kod nas biti bolje nego u Bugarskoj.

Takođe, draga i poštovana gospođo Grubješić, ne moramo u filosofiji tražiti maksimu "pristani na sve, da ti ne bi bilo gore", to možemo naći već u glavi svake prostitutke.

popeye

pre 11 godina

За тешку економску ситуацију Космет је само изговор а кривци и одговорни сте ви и ваши партијски и коалициони "стручњаци" за економију, финансије и приватизације!
Јел Космет крив за 750.000 незапослених, а број се од 2000е увећао дупло? Јел Космет крив за трговински дефицит и нестанак било какве производње? Јел Космет крив за дугове од 30 милијарди еура, увећаних троструко од 2000е, уз то и да је приватизовано и продато готово све? Дакле, јел онда крив Космет или сте криви ви?! Истина и правда за Космет и Србију! Проблем Србије сте ви!!

ko je ovde lud

pre 11 godina

Ajde redom, do utorka svi ispricajte istu pricu, da je ljudi prihvate kao sopstveno misljenje.Srbi su rodjeni da se sa njima manipulise.
Sve ste to znali i 02. aprila i cemu ovolika parada.
Gospodja je bila direktni ucesnik i kome se sad obraca?

Dragoljub

pre 11 godina

Pa valjda je konacno sada svima jasno, da dok ne priznamo kosovo nema nista od evrope. A dok nas prime u EU ona ce se raspasti. Ha ha, uvek nam je neko drugi kriv.

Pazuzu

pre 11 godina

A) Prvo nam objasni ZASTO je takva socijalno-ekonomska situacija, kakva je sada.
B) Onda nam objasni da "prihvatanje sporazoma" znaci 200 000 izbeglica sa Kosmeta, Srba i ostalih nealbanaca, u roku od godinu dana.
C) I na kraju nam objasni kakva ce tada da bude ekonomsko-socijalna situacija. Od cega ce URS da izdrzava te ljude? Od dobijanja datuma za POCETAK pregovora?

Pedja

pre 11 godina

Kaze finansijski div koji ima 5.5% glasova gradjana... Samo u Srbiji to postoji, da stranka kao URS drzi sve konce a jedva su presli "celzijus"...

student_iz_parka

pre 11 godina

A ovako nam je na duzi rok otvorena perspektiva clanstva??? Da li ste normalni? I vrapcima na grani je jasno da Srbija nikada nece uci u EU sta god da uradi, samo vama nije. Treba dobro pregledati bankovne racune sve te gospode koja ovako laze narod, da vidimo da li i koliko ih placaju iz inostranstva da nas lazu.

ja tako mislim

pre 11 godina

Bojim se da mi ne mozemo sebi da dozvolimo da nas EU izoluje, sto bi se verovatno desilo ako se sporazum ne potpise. Radi se o parama, bukvalno o prezivljavanju.

ko je ovde lud

pre 11 godina

Ajde redom, do utorka svi ispricajte istu pricu, da je ljudi prihvate kao sopstveno misljenje.Srbi su rodjeni da se sa njima manipulise.
Sve ste to znali i 02. aprila i cemu ovolika parada.
Gospodja je bila direktni ucesnik i kome se sad obraca?

doca

pre 11 godina

Licno smatram da je za drzavu daleko veca katastrofa ucesce Mladjana Dinkica i kompanije u svim vladama od 2000 naovamo.

Od Kosava cemo se i oporaviti, ali od ovih, tesko.

popeye

pre 11 godina

За тешку економску ситуацију Космет је само изговор а кривци и одговорни сте ви и ваши партијски и коалициони "стручњаци" за економију, финансије и приватизације!
Јел Космет крив за 750.000 незапослених, а број се од 2000е увећао дупло? Јел Космет крив за трговински дефицит и нестанак било какве производње? Јел Космет крив за дугове од 30 милијарди еура, увећаних троструко од 2000е, уз то и да је приватизовано и продато готово све? Дакле, јел онда крив Космет или сте криви ви?! Истина и правда за Космет и Србију! Проблем Србије сте ви!!

Pedja

pre 11 godina

Kaze finansijski div koji ima 5.5% glasova gradjana... Samo u Srbiji to postoji, da stranka kao URS drzi sve konce a jedva su presli "celzijus"...

nidža

pre 11 godina

Zanimljivo: najpre su Srbiju uveli u deveti krug ekonomskog pakla a onda krenuli sa uvrtanjem ruku i uslovljavanjima! A ovi kooperativni!

ja tako mislim

pre 11 godina

Bojim se da mi ne mozemo sebi da dozvolimo da nas EU izoluje, sto bi se verovatno desilo ako se sporazum ne potpise. Radi se o parama, bukvalno o prezivljavanju.

student_iz_parka

pre 11 godina

A ovako nam je na duzi rok otvorena perspektiva clanstva??? Da li ste normalni? I vrapcima na grani je jasno da Srbija nikada nece uci u EU sta god da uradi, samo vama nije. Treba dobro pregledati bankovne racune sve te gospode koja ovako laze narod, da vidimo da li i koliko ih placaju iz inostranstva da nas lazu.

rade

pre 11 godina

Kada vidim ove "stručnjake" iz URS aka G17 odmah se bacim na guglanje i pregledam zilion vesti u kojima je Mlađa obećavao svašta a učinio je ništa. Da ne pominjem već dobro znane deonice, skijališta, doniranje stranih firmi i oslobađanje od poreza istih u preiodu od 10 godina, itd. Kada ih, pride, čujem kako kukumavču da će im biti teško zbog neulaska u EU siguran sam da PRIČAJU O LIČNOM POLOŽAJU I POLOŽAJU NJIHOVIH FAMILIJA A NE O SRBIMA U CELOSTI. Uostalom ako je to koalicioni sporazum a koji se pritom ne poštuje, izađite iz vlade i idemo na novve izbore. Ah da, ne mogu izbori jer nećete niako preći ni 3% a kamoli cenzus. Pa ništa onda, zbogom EU i likovi iz URS-a.

Pazuzu

pre 11 godina

A) Prvo nam objasni ZASTO je takva socijalno-ekonomska situacija, kakva je sada.
B) Onda nam objasni da "prihvatanje sporazoma" znaci 200 000 izbeglica sa Kosmeta, Srba i ostalih nealbanaca, u roku od godinu dana.
C) I na kraju nam objasni kakva ce tada da bude ekonomsko-socijalna situacija. Od cega ce URS da izdrzava te ljude? Od dobijanja datuma za POCETAK pregovora?

CHUBURAC

pre 11 godina

Svoju imovinu poklonite kome hocete, nemojte ispirati mozak drugima da ucine istu stvar, organizujte referendum, u vasim predizbornim obecanjima je bilo i Kosovo i EU, podnesite ostavke ili prihvatite da vam vreme sudi za lazna obecanja....

Ralfi

pre 11 godina

Znaci ona javno izjavljuje da odobrava Kosovu nezavisnost. Samo nam nije reklja sta time dobija konkretno u zamenu. Bas je talentovana i potkovana za dijalog.

Milan

pre 11 godina

G17...URS...kako god da se zovete sada, vasu politiku i ekonomiju, ako se to uopste moze tako nazvati smo videli i osetili.
Sva velika preduzeca Srbije namerno unistena, nista zivo ne proizvodimo, sve uvozimo. Postali smo obican akumulator iz koga se crpe, i pitanje je jos koliko je ostalo do nule.
Trovali ste citavu zemlju, unoslili razdor medju gradove i regione samo da bi se ucackali u neku lokalnu skupstinu.
Najsrecniji dan ce biti kada vise budete na vlasti ni u jednom nivou vlasti, da vise ne moram da slusam vasa ekspertska misljenja.

pera lozac

pre 11 godina

bice ovako:
1. Srbija prihvata sporazum onako kako ga ponudi EU
2. EU NE DAJE Srbiji datum za pocetak pregovora.

Moje pitanje za G-dju Grubjesic sta onda.

3. Decembra je uslov za datum Vojvodina


p.s. Koliko puta su Nemacki parlamentarci rekli da nema nista od datuma, ali to ovde izgleda niko necuje.

uskok

pre 11 godina

Dobro Snezana, preseli se na KiM pa odande prishaj priche. I zbog cega ova zena govori o ~sporazumu~, kada SVI znaju da je to ultimatum. Barem ona koja je u vrhu ove drzave bi trebala da se koristi pravim izrazima.

Bata

pre 11 godina

Ukoliko Srbija odbije sporazum i ne dobije datum, vlada treba da padne istog trenutka, jer je prvi cilj pri sastavljaju vlade bio evropski put. Ako se pokažu kao nesposobni da ispune glavnu tačku programa moraju ići na proveru poverenja naroda.

MilanR

pre 11 godina

G-đa Grubješić očekuje da joj verujemo "na lepe oči" oko nečega, što bi bilo bolje da verujemo svojim očima. Naime, ona pogrešno pretpostavlja da je teška socijalna i ekonomska situacija posledica toga što nismo članica EU, jer dovoljno je da pogledate Bugarsku i videćete da je pravo nepoznavanje spoljne politike ako očekujemo da će ulaskom u EU kod nas biti bolje nego u Bugarskoj.

Takođe, draga i poštovana gospođo Grubješić, ne moramo u filosofiji tražiti maksimu "pristani na sve, da ti ne bi bilo gore", to možemo naći već u glavi svake prostitutke.

Momir

pre 11 godina

Mnogo je vaznije da li ce neka varosica na Kosovu imati svoju ili tudju policiju nego celokupni razvoj Srbije u okviru najmocnijeg, najorganizovanijeg i najkulturnijeg saveza naroda na svetu. Pendrek ili Higsova cestica pitanje je sad...

mislilac12

pre 11 godina

Potpredsednice Vlade, bice nama lose i ako potpisemo sporazum. To sto nam EU obecava, su samo prazne price, da bi se opet odrekli svojih predaka i teritorije koja pripada Srbiji. Valjda treba da brinemo i o tim ljudima koji zive dole, koliko je tek njima tesko. I oni su Srbi!

Miloš

pre 11 godina

Ova Grubješićeva kao da je bila u šopingu u Briselu, i nije pregovarala 14 sati! Najmanje ima prava da kaže da je odbijanje sporazuma loše. Kao da ne zna šta je bilo u njemu! Ništa za kosovske Srbe.

šamar

pre 11 godina

Kao što bi odbijanje sporazuma značilo okretanje leđa evropskoj budućnosti, tako isto bi i prihvatanje svega što ponude značilo lupanje šamara po obrazima srpskog naroda i pljuvanje po našoj prošlosti. Istina je da treba gledati u budućnost, ali zar po svaku cenu?

Perica

pre 11 godina

Ja mislim da je gospodja Suzana Grubješić pravi kadar za Vladu Kosova,pa ona se više zalaže za Kosovo ovakvim izjavama nego Tači.Odgovornost je i njihova bili su u svakoj vladi od 2000.godine i nije ih interesovalo to pitanje sada bi svi politički poen.Neće moći.Ustav Srbije je jasan.

Dragoljub

pre 11 godina

Pa valjda je konacno sada svima jasno, da dok ne priznamo kosovo nema nista od evrope. A dok nas prime u EU ona ce se raspasti. Ha ha, uvek nam je neko drugi kriv.

sava1

pre 11 godina

G-đo Grubješić,
Svojevremeno je glasovita grupa građana-eksperata nazvala sebe G-17.Bili su navodno najveći zagovornici priključenja EU -veći od svih u DOS,SPO i ostalih proevropskih snaga.Menjajući ime i status grupe eksperata,došli ste do toga daste sad URS ali se iskreno nadam da ste i dalje za EU kao i na početku.
Pošto ste eksperti i za obaranje vlada,uradite to i sada ako nadvladaju antievropske snage.
Ukoliko šef vaše stranke g-din Dinkić pri tom ostane u taboru antievropejaca,Vi podnesite ostavku zbog ličnog neuspeha (ministar ste za evropske integracije)čime će te sačuvati čist obraz za buduća bolja vremena...

BATA

pre 11 godina

Ovakav kakav su nam ga dali nije sporazum već ulimatum pa kao takav treba ga odbiti ali ako se koriguje i posatne u vidu sporazuma onda treba razmisliti.

bezumlje

pre 11 godina

Cak i da se pravimo da jeste sve tako kao sto ona kaze, u ovom trenutku to NE SME da se javno saopsti, jer time se podriva nasa, ionako bedna, pregovaracka poziciju. Da ti i tvoj sef (M.D.) kazes usred pregovora koji jos nisu gotovi (rok 9.april, znaci jos eventualno ima nade za korekcije i ustupke) da treba potpisati, a pri tom si podpredsednik vlade (koja je kao jedinstvena po ovom pitanju), pa to stvarno moze samo totalni amater i sarlatan da uradi!

Ma Cherie

pre 11 godina

I ako prihvate bice lose...
A kad procitam ''nesposobnost Vlade'', najezim se. Aman, ljudi, oni prethodni su nam obecavali ulazak u EU, i imali tolike tzv. runde pregovora, i sta su uradili? Oni su bili sposobni, je l'?

Impala

pre 11 godina

Naravno ona bi sve prihvatila samo da udjemo u EU. Da se razumemo ja sam za EU ali da bas ishitreno ovo uradimo, nisam, a G-stranci ne verujem, jer su se dokazali. Ima i drugih clanova pregovarackog tima koji ce doneti odluku.

duga pi

pre 11 godina

Mozemo mi i Kosovo da zadrzimo, a i vi da vratite onaj novac kojeg ste oteli od naroda za vreme vaseg expertovanja. Nama EU ne treba ako cete vi posteno.

noname

pre 11 godina

Vi sa svojih 2% podrške najbolje znate šta je dobro za Srbe i Srbiju. Eksperti, nadam se da u budućnosti nećete imati ni tih 2%

Isidora

pre 11 godina

ja mislim da mi od evropske lepotice ni nemamo nikakve vajde. koliko pratim situaciju i ona je u krizi. ne znam zasto toliko fama oko tog jadnog ulaska u neku izmisljenu zajednicu, koja jedva stoji na svojim izmisljenim nogama.
da je dobra i preporucljiva, Grcka ne bi bila u ne u krizi nego dubiozi. sta se sad desava sa Kiprom? mislite da je sa ostalima bajno.

Dalmos

pre 11 godina

Imam ja rešenje kojim bi Srbija priznala nezavisno Kosovo a sačuvala obraz i evropsku perspektivu, ali mi se čini da na Zapadu ne bi pristali na tako ogoljenu formulaciju istine. Dakle, Srbija prihvata kapitulaciju, i usled trenutnog odnosa snaga na geopolitičkoj sceni prihvata da se u ovom trenutku odrekne dela svoje teritorije, i u skladu sa tim priznaje Kosovo kao nezavisnu državu i neće blokirati njegov prijem u UN (sve bi to bili uslovi za sledeće korake ka "ravnopravnom" članstvu u EU). Ovim Srbija izbegava izolaciju, ali i ostavlja sebi prostor da jednog dana kada se za to stvore uslovi, mirnim putem povrati kontrolu nad otetim delom teritorije.

položene karte

pre 11 godina

Suzana Grubješić URS: "Odbijanje sporazuma bi bilo loše".
Neka se spremi DSS za skoru rekonstrukciju vlade, i ulazak u vlast. Zapadni "sponzor" koji je URS ugurao u vlast očito traži od njih protiv uslugu, tj. da se lobira za kapitulaciju Srbije. Konačno se karte na stolu otvaraju, da se vidi ko je ko i čiji je.

Bob Kockalone

pre 11 godina

Šta bi potpredsednici Vlade Srbije da sama istrčava ispred ostali premijera, prvog potpredsednika i predsednika Srbije sa ovakvom izjavom, pa valjda i ona svojom funkcijom i položajem treba da se bori za Srbe koji zive na Kosovu?! Ali to je Srbija kod nas uvek startuju a da trka još nije ni počela, pa nas zato diskvalifikuju.

Љубинко

pre 11 godina

Није добро то што су региони први истрчали са својим ставом у вези са Косовом, у тренутку када званичан став Владе тек треба да буде формиран. То ствара још већи притисак Премијеру, Председнику и првом Потпредседнику Владе приликом доношења одлуке по овом тешком питању.

Violeta Z.

pre 11 godina

Pa valjda potpredsednica vlade i sama treba da se bori za Srbe koji zive na Kosovu?! A ne samo Evropa, koja ovim sporazumom zeli sebi da obezbedi marionetu Srbiju, kojom ce upravljati kako budu zeleli pojedini politicari EU. Zar ne bi Grubjesicka trebalo da je to shvatila i sama, to je tako ocigledno.

Milan

pre 11 godina

Ovi iz urs-a se boje pada vlade u slucaju da Srbija ne dobije datum od EU.Inace Dinkic je juce izjavio da datum nece doneti nista konkretno Srbiji,vec da bi datum trebao da poveca kredibilitet Srbije kod stranih investitora.

karamela

pre 11 godina

Pa sto ne rekoste to posle prve runde pregovora, brzo smo shvatili da nista nece biti promenjeno. Uvek nam ponude samo jedno veliko nista.

zdeps

pre 11 godina

Gospodjo Grubjesic odbijanje sporazuma bi svakako bilo lose ali i prihvatanje onog sto nam serviraju bi svakako bilo pogubno za srpski narod

Milan

pre 11 godina

Pravo pitanje je novac ili Kosovo. Izabracemo novac a izgubicemo Kosovo(vec je izgubljeno).Novac cemo potrositi i??? Dileme nema jer o njoj odlucuju politicari koji brinu o nasim g....ma u sopstenom interesu(vidi pod novcanik i sejselski racuni).Nemam nikakve dileme da ce prihvatiti.Cena ce biti gubitak vlasti na sledecim izborima.Mozda se Vucic ipak predomisli u zadnji cas,odustane,raspise izbore i dobije apsolutnu vecinu.

emilija

pre 11 godina

Ni politicka ni ekonomska izolacija u kojoj bi se Srbija nasla, samo bi narusila nas i sada potpuno nezavidan polozaj ,i nikako nam nije sada dobrodosla.

Svarog

pre 11 godina

Ovo je dokaz da je Vucic definitivno najhrabiji politicar na politickoj sceni Srbije, i ono sto kaze to i odradi, pa makar i na njegovu stetu i stetu cele stranke.

JANA JANA

pre 11 godina

Bilo bi lose jer bi nam uveli sankcije, ne bi imali ekonomsku pomoc, ali sve to nije u redu zato sto nas ucenjuju po pitanju Kosova.

xxx

pre 11 godina

Grubješićeva ponavlja ono što je sinoć rekao njen lider Dinkić,a koji i ovaj put govoreći da treba prihvatiti ovaj sporazum,ponovo nanosi štetu Srbiji kao i prethodnih godina što je činio u ekonomiji.Valjda je bila na tim pregovorima,zna kakvim su nas pritiscima i ucenama izložili tamo,a sve to da bi prihvatili realizaciju Tačijevih planova.URS kao jedna minorna stranka,trebala bi da da svoj doprinos u rešavanju ovog pitanja uz očuvanje nacionalnih interesa Srbije,i da podrži premijera i potpredsednika Vlade u pronalaženju najboljeg mogućeg rešenja,a ne da rade suprotno,i da prave svojim stavom podelu u vlasti.

Djany

pre 11 godina

Sve je u sustini lose, prihvatiti ponudu ili odbiti je, sve ima svoje. Tuzno je sto su se koplja prelomila bas sada i na ovoj vladi koja je po meni nikada bliza bila EU!

PLAVA SHEHEREZADA88

pre 11 godina

Vucic se stvarno bori svim srcem za nasu zemlju i gradjane i sigurna sam da ce on izvuci nasu zemlju iz krize i resiti sva pitanja i sve probleme u vezi Kosova i EU!

ja tako mislim

pre 11 godina

Bojim se da mi ne mozemo sebi da dozvolimo da nas EU izoluje, sto bi se verovatno desilo ako se sporazum ne potpise. Radi se o parama, bukvalno o prezivljavanju.

Bata

pre 11 godina

Ukoliko Srbija odbije sporazum i ne dobije datum, vlada treba da padne istog trenutka, jer je prvi cilj pri sastavljaju vlade bio evropski put. Ako se pokažu kao nesposobni da ispune glavnu tačku programa moraju ići na proveru poverenja naroda.

Dalmos

pre 11 godina

Imam ja rešenje kojim bi Srbija priznala nezavisno Kosovo a sačuvala obraz i evropsku perspektivu, ali mi se čini da na Zapadu ne bi pristali na tako ogoljenu formulaciju istine. Dakle, Srbija prihvata kapitulaciju, i usled trenutnog odnosa snaga na geopolitičkoj sceni prihvata da se u ovom trenutku odrekne dela svoje teritorije, i u skladu sa tim priznaje Kosovo kao nezavisnu državu i neće blokirati njegov prijem u UN (sve bi to bili uslovi za sledeće korake ka "ravnopravnom" članstvu u EU). Ovim Srbija izbegava izolaciju, ali i ostavlja sebi prostor da jednog dana kada se za to stvore uslovi, mirnim putem povrati kontrolu nad otetim delom teritorije.

pera lozac

pre 11 godina

bice ovako:
1. Srbija prihvata sporazum onako kako ga ponudi EU
2. EU NE DAJE Srbiji datum za pocetak pregovora.

Moje pitanje za G-dju Grubjesic sta onda.

3. Decembra je uslov za datum Vojvodina


p.s. Koliko puta su Nemacki parlamentarci rekli da nema nista od datuma, ali to ovde izgleda niko necuje.

Momir

pre 11 godina

Mnogo je vaznije da li ce neka varosica na Kosovu imati svoju ili tudju policiju nego celokupni razvoj Srbije u okviru najmocnijeg, najorganizovanijeg i najkulturnijeg saveza naroda na svetu. Pendrek ili Higsova cestica pitanje je sad...

student_iz_parka

pre 11 godina

A ovako nam je na duzi rok otvorena perspektiva clanstva??? Da li ste normalni? I vrapcima na grani je jasno da Srbija nikada nece uci u EU sta god da uradi, samo vama nije. Treba dobro pregledati bankovne racune sve te gospode koja ovako laze narod, da vidimo da li i koliko ih placaju iz inostranstva da nas lazu.

Pazuzu

pre 11 godina

A) Prvo nam objasni ZASTO je takva socijalno-ekonomska situacija, kakva je sada.
B) Onda nam objasni da "prihvatanje sporazoma" znaci 200 000 izbeglica sa Kosmeta, Srba i ostalih nealbanaca, u roku od godinu dana.
C) I na kraju nam objasni kakva ce tada da bude ekonomsko-socijalna situacija. Od cega ce URS da izdrzava te ljude? Od dobijanja datuma za POCETAK pregovora?

Dragoljub

pre 11 godina

Pa valjda je konacno sada svima jasno, da dok ne priznamo kosovo nema nista od evrope. A dok nas prime u EU ona ce se raspasti. Ha ha, uvek nam je neko drugi kriv.

CHUBURAC

pre 11 godina

Svoju imovinu poklonite kome hocete, nemojte ispirati mozak drugima da ucine istu stvar, organizujte referendum, u vasim predizbornim obecanjima je bilo i Kosovo i EU, podnesite ostavke ili prihvatite da vam vreme sudi za lazna obecanja....

Svarog

pre 11 godina

Ovo je dokaz da je Vucic definitivno najhrabiji politicar na politickoj sceni Srbije, i ono sto kaze to i odradi, pa makar i na njegovu stetu i stetu cele stranke.

Ralfi

pre 11 godina

Znaci ona javno izjavljuje da odobrava Kosovu nezavisnost. Samo nam nije reklja sta time dobija konkretno u zamenu. Bas je talentovana i potkovana za dijalog.

MilanR

pre 11 godina

G-đa Grubješić očekuje da joj verujemo "na lepe oči" oko nečega, što bi bilo bolje da verujemo svojim očima. Naime, ona pogrešno pretpostavlja da je teška socijalna i ekonomska situacija posledica toga što nismo članica EU, jer dovoljno je da pogledate Bugarsku i videćete da je pravo nepoznavanje spoljne politike ako očekujemo da će ulaskom u EU kod nas biti bolje nego u Bugarskoj.

Takođe, draga i poštovana gospođo Grubješić, ne moramo u filosofiji tražiti maksimu "pristani na sve, da ti ne bi bilo gore", to možemo naći već u glavi svake prostitutke.

popeye

pre 11 godina

За тешку економску ситуацију Космет је само изговор а кривци и одговорни сте ви и ваши партијски и коалициони "стручњаци" за економију, финансије и приватизације!
Јел Космет крив за 750.000 незапослених, а број се од 2000е увећао дупло? Јел Космет крив за трговински дефицит и нестанак било какве производње? Јел Космет крив за дугове од 30 милијарди еура, увећаних троструко од 2000е, уз то и да је приватизовано и продато готово све? Дакле, јел онда крив Космет или сте криви ви?! Истина и правда за Космет и Србију! Проблем Србије сте ви!!

uskok

pre 11 godina

Dobro Snezana, preseli se na KiM pa odande prishaj priche. I zbog cega ova zena govori o ~sporazumu~, kada SVI znaju da je to ultimatum. Barem ona koja je u vrhu ove drzave bi trebala da se koristi pravim izrazima.

Ma Cherie

pre 11 godina

I ako prihvate bice lose...
A kad procitam ''nesposobnost Vlade'', najezim se. Aman, ljudi, oni prethodni su nam obecavali ulazak u EU, i imali tolike tzv. runde pregovora, i sta su uradili? Oni su bili sposobni, je l'?

Djany

pre 11 godina

Sve je u sustini lose, prihvatiti ponudu ili odbiti je, sve ima svoje. Tuzno je sto su se koplja prelomila bas sada i na ovoj vladi koja je po meni nikada bliza bila EU!

doca

pre 11 godina

Licno smatram da je za drzavu daleko veca katastrofa ucesce Mladjana Dinkica i kompanije u svim vladama od 2000 naovamo.

Od Kosava cemo se i oporaviti, ali od ovih, tesko.

sava1

pre 11 godina

G-đo Grubješić,
Svojevremeno je glasovita grupa građana-eksperata nazvala sebe G-17.Bili su navodno najveći zagovornici priključenja EU -veći od svih u DOS,SPO i ostalih proevropskih snaga.Menjajući ime i status grupe eksperata,došli ste do toga daste sad URS ali se iskreno nadam da ste i dalje za EU kao i na početku.
Pošto ste eksperti i za obaranje vlada,uradite to i sada ako nadvladaju antievropske snage.
Ukoliko šef vaše stranke g-din Dinkić pri tom ostane u taboru antievropejaca,Vi podnesite ostavku zbog ličnog neuspeha (ministar ste za evropske integracije)čime će te sačuvati čist obraz za buduća bolja vremena...

BATA

pre 11 godina

Ovakav kakav su nam ga dali nije sporazum već ulimatum pa kao takav treba ga odbiti ali ako se koriguje i posatne u vidu sporazuma onda treba razmisliti.

šamar

pre 11 godina

Kao što bi odbijanje sporazuma značilo okretanje leđa evropskoj budućnosti, tako isto bi i prihvatanje svega što ponude značilo lupanje šamara po obrazima srpskog naroda i pljuvanje po našoj prošlosti. Istina je da treba gledati u budućnost, ali zar po svaku cenu?

Miloš

pre 11 godina

Ova Grubješićeva kao da je bila u šopingu u Briselu, i nije pregovarala 14 sati! Najmanje ima prava da kaže da je odbijanje sporazuma loše. Kao da ne zna šta je bilo u njemu! Ništa za kosovske Srbe.

rade

pre 11 godina

Kada vidim ove "stručnjake" iz URS aka G17 odmah se bacim na guglanje i pregledam zilion vesti u kojima je Mlađa obećavao svašta a učinio je ništa. Da ne pominjem već dobro znane deonice, skijališta, doniranje stranih firmi i oslobađanje od poreza istih u preiodu od 10 godina, itd. Kada ih, pride, čujem kako kukumavču da će im biti teško zbog neulaska u EU siguran sam da PRIČAJU O LIČNOM POLOŽAJU I POLOŽAJU NJIHOVIH FAMILIJA A NE O SRBIMA U CELOSTI. Uostalom ako je to koalicioni sporazum a koji se pritom ne poštuje, izađite iz vlade i idemo na novve izbore. Ah da, ne mogu izbori jer nećete niako preći ni 3% a kamoli cenzus. Pa ništa onda, zbogom EU i likovi iz URS-a.

Impala

pre 11 godina

Naravno ona bi sve prihvatila samo da udjemo u EU. Da se razumemo ja sam za EU ali da bas ishitreno ovo uradimo, nisam, a G-stranci ne verujem, jer su se dokazali. Ima i drugih clanova pregovarackog tima koji ce doneti odluku.

mislilac12

pre 11 godina

Potpredsednice Vlade, bice nama lose i ako potpisemo sporazum. To sto nam EU obecava, su samo prazne price, da bi se opet odrekli svojih predaka i teritorije koja pripada Srbiji. Valjda treba da brinemo i o tim ljudima koji zive dole, koliko je tek njima tesko. I oni su Srbi!

ko je ovde lud

pre 11 godina

Ajde redom, do utorka svi ispricajte istu pricu, da je ljudi prihvate kao sopstveno misljenje.Srbi su rodjeni da se sa njima manipulise.
Sve ste to znali i 02. aprila i cemu ovolika parada.
Gospodja je bila direktni ucesnik i kome se sad obraca?

Pedja

pre 11 godina

Kaze finansijski div koji ima 5.5% glasova gradjana... Samo u Srbiji to postoji, da stranka kao URS drzi sve konce a jedva su presli "celzijus"...

Milan

pre 11 godina

G17...URS...kako god da se zovete sada, vasu politiku i ekonomiju, ako se to uopste moze tako nazvati smo videli i osetili.
Sva velika preduzeca Srbije namerno unistena, nista zivo ne proizvodimo, sve uvozimo. Postali smo obican akumulator iz koga se crpe, i pitanje je jos koliko je ostalo do nule.
Trovali ste citavu zemlju, unoslili razdor medju gradove i regione samo da bi se ucackali u neku lokalnu skupstinu.
Najsrecniji dan ce biti kada vise budete na vlasti ni u jednom nivou vlasti, da vise ne moram da slusam vasa ekspertska misljenja.

nidža

pre 11 godina

Zanimljivo: najpre su Srbiju uveli u deveti krug ekonomskog pakla a onda krenuli sa uvrtanjem ruku i uslovljavanjima! A ovi kooperativni!

Perica

pre 11 godina

Ja mislim da je gospodja Suzana Grubješić pravi kadar za Vladu Kosova,pa ona se više zalaže za Kosovo ovakvim izjavama nego Tači.Odgovornost je i njihova bili su u svakoj vladi od 2000.godine i nije ih interesovalo to pitanje sada bi svi politički poen.Neće moći.Ustav Srbije je jasan.

duga pi

pre 11 godina

Mozemo mi i Kosovo da zadrzimo, a i vi da vratite onaj novac kojeg ste oteli od naroda za vreme vaseg expertovanja. Nama EU ne treba ako cete vi posteno.

bezumlje

pre 11 godina

Cak i da se pravimo da jeste sve tako kao sto ona kaze, u ovom trenutku to NE SME da se javno saopsti, jer time se podriva nasa, ionako bedna, pregovaracka poziciju. Da ti i tvoj sef (M.D.) kazes usred pregovora koji jos nisu gotovi (rok 9.april, znaci jos eventualno ima nade za korekcije i ustupke) da treba potpisati, a pri tom si podpredsednik vlade (koja je kao jedinstvena po ovom pitanju), pa to stvarno moze samo totalni amater i sarlatan da uradi!

noname

pre 11 godina

Vi sa svojih 2% podrške najbolje znate šta je dobro za Srbe i Srbiju. Eksperti, nadam se da u budućnosti nećete imati ni tih 2%

Isidora

pre 11 godina

ja mislim da mi od evropske lepotice ni nemamo nikakve vajde. koliko pratim situaciju i ona je u krizi. ne znam zasto toliko fama oko tog jadnog ulaska u neku izmisljenu zajednicu, koja jedva stoji na svojim izmisljenim nogama.
da je dobra i preporucljiva, Grcka ne bi bila u ne u krizi nego dubiozi. sta se sad desava sa Kiprom? mislite da je sa ostalima bajno.

JANA JANA

pre 11 godina

Bilo bi lose jer bi nam uveli sankcije, ne bi imali ekonomsku pomoc, ali sve to nije u redu zato sto nas ucenjuju po pitanju Kosova.

Violeta Z.

pre 11 godina

Pa valjda potpredsednica vlade i sama treba da se bori za Srbe koji zive na Kosovu?! A ne samo Evropa, koja ovim sporazumom zeli sebi da obezbedi marionetu Srbiju, kojom ce upravljati kako budu zeleli pojedini politicari EU. Zar ne bi Grubjesicka trebalo da je to shvatila i sama, to je tako ocigledno.

Milan

pre 11 godina

Pravo pitanje je novac ili Kosovo. Izabracemo novac a izgubicemo Kosovo(vec je izgubljeno).Novac cemo potrositi i??? Dileme nema jer o njoj odlucuju politicari koji brinu o nasim g....ma u sopstenom interesu(vidi pod novcanik i sejselski racuni).Nemam nikakve dileme da ce prihvatiti.Cena ce biti gubitak vlasti na sledecim izborima.Mozda se Vucic ipak predomisli u zadnji cas,odustane,raspise izbore i dobije apsolutnu vecinu.

emilija

pre 11 godina

Ni politicka ni ekonomska izolacija u kojoj bi se Srbija nasla, samo bi narusila nas i sada potpuno nezavidan polozaj ,i nikako nam nije sada dobrodosla.

položene karte

pre 11 godina

Suzana Grubješić URS: "Odbijanje sporazuma bi bilo loše".
Neka se spremi DSS za skoru rekonstrukciju vlade, i ulazak u vlast. Zapadni "sponzor" koji je URS ugurao u vlast očito traži od njih protiv uslugu, tj. da se lobira za kapitulaciju Srbije. Konačno se karte na stolu otvaraju, da se vidi ko je ko i čiji je.

Bob Kockalone

pre 11 godina

Šta bi potpredsednici Vlade Srbije da sama istrčava ispred ostali premijera, prvog potpredsednika i predsednika Srbije sa ovakvom izjavom, pa valjda i ona svojom funkcijom i položajem treba da se bori za Srbe koji zive na Kosovu?! Ali to je Srbija kod nas uvek startuju a da trka još nije ni počela, pa nas zato diskvalifikuju.

Љубинко

pre 11 godina

Није добро то што су региони први истрчали са својим ставом у вези са Косовом, у тренутку када званичан став Владе тек треба да буде формиран. То ствара још већи притисак Премијеру, Председнику и првом Потпредседнику Владе приликом доношења одлуке по овом тешком питању.

karamela

pre 11 godina

Pa sto ne rekoste to posle prve runde pregovora, brzo smo shvatili da nista nece biti promenjeno. Uvek nam ponude samo jedno veliko nista.

zdeps

pre 11 godina

Gospodjo Grubjesic odbijanje sporazuma bi svakako bilo lose ali i prihvatanje onog sto nam serviraju bi svakako bilo pogubno za srpski narod

Milan

pre 11 godina

Ovi iz urs-a se boje pada vlade u slucaju da Srbija ne dobije datum od EU.Inace Dinkic je juce izjavio da datum nece doneti nista konkretno Srbiji,vec da bi datum trebao da poveca kredibilitet Srbije kod stranih investitora.

xxx

pre 11 godina

Grubješićeva ponavlja ono što je sinoć rekao njen lider Dinkić,a koji i ovaj put govoreći da treba prihvatiti ovaj sporazum,ponovo nanosi štetu Srbiji kao i prethodnih godina što je činio u ekonomiji.Valjda je bila na tim pregovorima,zna kakvim su nas pritiscima i ucenama izložili tamo,a sve to da bi prihvatili realizaciju Tačijevih planova.URS kao jedna minorna stranka,trebala bi da da svoj doprinos u rešavanju ovog pitanja uz očuvanje nacionalnih interesa Srbije,i da podrži premijera i potpredsednika Vlade u pronalaženju najboljeg mogućeg rešenja,a ne da rade suprotno,i da prave svojim stavom podelu u vlasti.

PLAVA SHEHEREZADA88

pre 11 godina

Vucic se stvarno bori svim srcem za nasu zemlju i gradjane i sigurna sam da ce on izvuci nasu zemlju iz krize i resiti sva pitanja i sve probleme u vezi Kosova i EU!