Četvrtak, 28.03.2013.

14:50

EU:Eštonova bi volela da dođe Vučić

EU ne odlučuje o sastavu delegacija Beograda i Prištine, ali bi Ketrin Ešton bilo izuzetno drago da se potpredsednik Aleksandar Vučić lično uključi u dijalog.

Izvor: Tanjug

EU:Eštonova bi volela da doðe Vuèiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Evgenije

pre 11 godina

Ne znam kako ovo da tumacim. Da li poziv treba da imponuje Vucicu ili Estonova iskazuje nepostovanje prema nasoj zemlji kad se ne obazire na to da smo mi kao zemlja delegirali premijera za te pregovore?

Aloha

pre 11 godina

Ako budu nastavili da traze dlaku u jajetu i razvlace i prave nove uslove, trebamo dostojanstveno da se povucemo iz konkursa za clanicu EU. I da batalimo tu pricu ! Nama je najbitnije da sredimo svoju zemlju, a ko ce gde i sa kim da ide na pregovore to nam je najmanja muka. Nasa muka se zove Srbija!

Savo Derikonja

pre 11 godina

Tu njenu želju je najlakše ispuniti. Međutim mi imamo želju da ona izvrši pritisak na Prištinu i da se stvore uslovi za postizanje sporazuma. To bi bila najveća korist gospođe Ešton.

Bancika

pre 11 godina

On je jedini razuman covek, koji dobro poznaje probleme pregovora, i zato je i pozvan. Vidim da ovde ima mnogo hejtera koji vise mrze Vucica nego sto zele dobrobit svojoj zemlji. Ljudi manite se toga. Dosta je mrznje. Pustite coveka da radi svoj posao, a radi ga odlicno za sada.

Andjeo

pre 11 godina

Pa to je tooo. To smo cekali. Ovakav nam je politicar trebao. Cekali smo godinama ovakvog lika. Mlad, pametan, obrazovan, vredan i priznat u celom svetu. Konacno vidim svetlu buducnost Srbije.

Početnik

pre 11 godina

Ako ovo nije medijska provokacija , već otvoren poziv gospođe Ešton, mislim da će gospodin Vučić prisustvovati pregovorima! Prvo, jer odgovoran političar, drugo, jer je svestan situacije, a treće, jer će tako pokazati konkretnost i jedinstvo vladajuće koalicije, i naroda!

Smoki

pre 11 godina

Ja licno smatram da on treba da ide kad ga vec lepo zovu. Nesto nemam poverenja u Dacica i bojim se da ce zeznuti stvari, a ovako ce mu biti Vucko kao jedan vid kontrole. Nece mu on to dopustiti tako nesto.

Felicija

pre 11 godina

Svi shvataju da je Vucic jedini pravi i ozbiljan politicar, i zato me u opste ne iznenadjuje to sto ga zovu da ide. I treba da ode. Sta god da odluci, ja cu ga podrzati.

21. egree of sagittarius

pre 11 godina

Kako god okrenete, svi smatraju da bez Vucica nista ozbiljno ne treba da se radi. Biolo to neko unutrasnje pitanje ili ovako nesto vazno kao sto su dogovori oko Kosova. Cak i Estonova hoce da razgovara sa osobom od poverenja.

Dusa

pre 11 godina

One ankete o Vucicevoj popularnosti su izgleda tacne. On uziva poverenje i popularnost ne samo kod nas vec i svugde u svetu. Drago mi je sto su to shvatili i ostali svetski zvanicnici poput ove doticne gospodje.

TEODOR

pre 11 godina

Prisustvo Vucica je pozeljno ali ne i presudno.Zapad je vec odlucio sudbinu Kosova i ne znam sta im sada treba da traze da se Vucic pojavi na pregovorima,nece On prihvatiti nesto sto nije dobro za Srbiju i sto nije hteo Dacic,Srbija je jasno definisala svij stav i povukla crtu do koje ide.Ako su mislili sa novim ucenama da dobiju nesto PREVARILI SU SE.

Cistacica

pre 11 godina

Srbija nema vise gde da popusta.Ne lazemo, ne cenjkamo se,i sve sto kazemo to je otvoreno.Dosao je red kada ce Taci morati da popusti,jer Srbija je dosla do granice koju ne sme preci.

Žarko

pre 11 godina

Ne zovu Vučića "jer je jedan od retko ozbiljnih političara", kako je neko napisao, nego jer se xurvanjski izvlači, kao danas u Skupštini. Obzirom da ima 20godišnji demagoški staž, ne bi bilo čudno da posle pregovora kaže da nema ništa s tim.

Vera

pre 11 godina

A jel razumeju oni da nece nista dobiti za svoju stranu sve i da im Vucic ode? Stav vlade je jedinstven, sve odluke se donose zajednicki i te odluke Dacic na pregovorima zastupa.

Smoki

pre 11 godina

Ne razumem zasto bi Vucic isao, on je na sebe preuzeo mnogo vise problema u Srbiji,nego sto je Dacic.Valjda je premijer sposoban da sam pregovara sa Tacijem i Ketrin Eston...

Dobrivoje

pre 11 godina

Zovu Vucica na pregovore, jer je jedan od retkih ozbiljnih politicara u ovoj zemlji. Ali mislim da je potpuno nepotrebno, jer se nasi ciljevi u pregovorima vec znaju i mislim da nije bitno ko ce to prezentovati, koliko jeste sta ce biti prezentovano.

Stevan

pre 11 godina

Kad su ih isti ovi koji ih sada zovu u Brisel doveli na vlast u Srbiji velika trojka je obećala da će dati Kosovo. Eliot, sada kada se to mora desiti ne želi da bude tamo. Neće ti Slobistički fazoni opet proći. I 1999 ste slagali pa ste dobili bomice i potpisali što šta. Bogami moraćete to da dovršite a onda u mulj.

Мудри Књаз из Такова

pre 11 godina

САД и ЕУ зову Вучића јер је он један од ретких политичара-родољуба који нема везе са корупцијом, а који је довољно ОБРАЗОВАН и ИНТЕЛИГЕНТАН да схвати да постоје ИНТЕРЕСИ ВЕЛИКИХ СИЛА (које су признале Косово), и да мала Србија мора то да поштује, па макар јој се то и не свиђало.

Зато су потребни МУДРИ и ИНТЕЛИГЕНТНИ преговарачи, а не као у прошлости:
-Слоба није био довољно интелигентан да прихвати НАТО базу у Србији...
-Ђинђић није схватио да светске силе не воле брзо решавање проблема....
-Коштуница није обавештен да право и правда није исто за велике и мале....
-Тадић није научио да професор не може држати предавање државницима....

ЗАКЉУЧАК: Србији је све време био потребан неко мудар као Књаз Милош, Јован Ристић,...

marko

pre 11 godina

Vucic ce napraviti veliku gresku ako odbije poziv.Ja ne razumem kavih to velikih problema i straha imaju nasi politicari da priznaju istinu i stvarnost,po pitanju Kosova.Ja mislim da je Toma najveci kocnicar,jer iako je Vucic popularan u narodu,ne treba zaboraviti ko je bio gazda stranke SNS i uzdigao Vucica.Zna se odlicno sta se desavalo na Kosovu i zbog cega je izgubljeno,prema tome niko ne otima Kosovo i ne moze se traziti od druge drzave koja ima svoj ustav i garantuje prava manjinama po evropskim standardima,da imaju izvrsne organe,pa gde to jos ima.Da li bi Srbija dozvolila Albancima u Srbiji da imaju svoje izvrsne organe,ne dozvoljava to ni u Vojvodini,koja ima puno pravo na to.Politicari Srbije imaju sada sansu,ne da poklone Kosovo,kako to neki manipulisuci istinom predstavljaju,koje je izgubljeno vec davno,vec rese taj problem,tako sto ce prihvatiti realnost i svome narodu reci istinu,a sve to u cilju boljeg sutra,lepse buducnosti i mirnijeg zivota,jer ce jednoga dana pripadati alijansi koja ima moc,u kojoj se postuju ljudska prava i ima normalnog zivota.Znaci postavice skretnice za nadolazece generacije,da nemaju vise straha i problema,znajuci kojim putem idu i gde pripadaju.Ako Vucic prokocka ovu sansu zbog Tome mastera,nece biti dobro,ja bih se na njegovom mestu suprotstavio njegovoj politici.Mislim da su i u SNS potrebne velike promene,i da ce Vucic mnogo izgubiti slusajuci Nikolica,on nema nikakve kvalitete politicara.

dennis siver

pre 11 godina

Čovek reče da preuzima odgovornost za usvojenu državnu politiku a i inače SNS je svojim glasovima podržao Dačića kao premijera. Zar neko misli da platforma i rezolucija ostavljaju mesta za drugačije tumačenje nacionalnih interesa?

eduard toll

pre 11 godina

Vučko da se pripazi od baronese, izgleda da je ova bacila oko na njega. Šalu na stranu, iako je očigledno stekao imidž evropskog političara u koga se može imati poverenja, Vučić sigurno neće dozvoliti ugrožavanje interesa građana i zemlje, tako da nema smisla zvati ga ako EU ne može da garantuje značajne promene u svojim stavovima prema Srbiji.

panchevac86

pre 11 godina

Cas se pise kako Estonova i SAD nisu poslali Vucic poziv, cas pise da jestu. Meni tu nesto ne stima...a i zasto bi Vucic isao, on je na sebe preuzeo mnogo vise problema u Srbiji, moze Dacic valjda nesto i sam da uradi, toliko je sposban, zar ne?

Fiki

pre 11 godina

Tokom poslednjeg sastanka Vucic je izgleda na nju ostavio izuzetno jak uticaj cim ona zeli da on ponovo dodje i ucestvuje u dijalogu.

srboljub matic

pre 11 godina

Pa oni su i napravili dogovor sa Amerikom i zato moraju supu zajedno da iskusaju.
Nisu dzaba dobili vladu.
Drugim jezikom kredit mora
da se vrati.

Vucic na sve strane

pre 11 godina

Zovu Vucica na pregovore zato sto se u svetu sasvim dobro zna ko je ko u nasoj zemlji. Ko ima kakav kredibilitet i sta moze da se ocekuje. Zele da u pregovorima imaju nekoga sa kime osecaju da mogu da razgovaraju. Zato sto imaju poverenja u njega zato su ga razapeli.

Trojstvo

pre 11 godina

Sta ste se tako uhvatili da se bunite ako Vucic ide u Brisel na pregovore. Nije se sam pozvao. Ne mora da ide, ali sta vama smeta taman i da ide. Bolje neka svi prisustvuju tome i Nikolic Vucic i Dacic!

Da nije ovo malo nakrivo

pre 11 godina

Ma stvar oko Kosova su već odlučile krivo naklonjene sile... Sad nam samo stavljaju do znanja da će sve jedno Kosovo da ide koliko god se mi borili...

OjsOjs

pre 11 godina

Trio La Kampanela!

Ajde nemo da vam Amerikanci na dan pred pregovore probiju zvucni zid nisko iznad Dedinja, pa ima da potpisujete-, pa ce sve da vam se tresu noge......

dragana

pre 11 godina

Drzavni vrh valjda donosi jednosglasnu odluku o tome na koji nacin ce se pregovarati. Ako misle da ce Vucicevim prisustvom dobiti nesto vise od toga, plasim se da se grdno varaju.. Ovaj bar ima stav.

zivko blagojevic

pre 11 godina

EU i USA zele da Vucic i Dacic podele odgovornost u slucaju kraha pregovora.Na taj nacin zele da oslabe i SNS i SPS.Time vracaju DS iz mrtvih na politicku scenu srbije.

brnja

pre 11 godina

Hoce jos jedan poklon za rodjis. Dugo je cekala da joj ovako neko posveti paznju, pa sad ne moze da obuzda sebe a da se ne smeska.

SladjaRa

pre 11 godina

Ja verujem da ti pregovori uopste nisu prijatna stvar, i svako bi zeleo da ne bude sam u tome. I da ste vi u Dacicevoj kozi ili bilo koga drugog zeleli bi ste da podelite muku. Posao je jako ozbiljan i podmecu nam se razne stvari, niko lud ne bi sebi dozvolio da sma potpisuje tako nesto bez ostalih. Ja prva ne bih. Vucicu je i zadatak da deli tu brigu sa drugima.

Slovenski sarm

pre 11 godina

Vucic sarmira, po svetu. Sta da se radi, ako ce tako pomoci da se problemi rese, neka ide i tim tokom. Vazno da se Srbija izbori sa svojim problemima. Kad ih nije Tadic sarmirao , sad cemo probati sa Vucicem. Salu na stranu, nije se sam nametao, oni ga traze ga da ucestvuje i to nesto znaci.

Masinica

pre 11 godina

To što bi Eštonova želela je jedna stvar, o tome ko će ići u Brisel će odrediti naš Državni vrh.To je ona tako uvila u papir pa dođi ako hoćeš. E pa neće moći tako već se kod nas zna red.

vujana

pre 11 godina

Mislim da je Vučić do sada svojim radom dokazao ko je on,i da neće nikada raditi protiv interesa svog naroda,samo Eštonovoj to nije baš najjasnije.

Deal

pre 11 godina

Vucic ako bude uopste i otisao tamo , mada izjavljuje da nema potreba za tako necim , ako i bude otisao nece to biti zbog rejtinga, nego sto ga je Estonova zvala i insistirala!

Josip Vasilj

pre 11 godina

Pored Dačića u pregovore da se uključe i Vučić i Nikolić, njih trojica će sigurno pojesti sve ono što su skuhali, nisu oni gadljivi…

kontra efekat

pre 11 godina

Vase voljenje samo znaci da vam Dacic ne poklanja dovoljno. A ako pregovori ne uspeju, glasam za Dacica po prvi put. Ako uspeju sa Vucicem, tek cu onda glasati za Dacica.

Marijana

pre 11 godina

Izgleda da je i Eštonova shvatila ko je ko u Srbiji, ali ne treba očekivati bilo šta spektakularno od Vučića iz razloga što će Albanci maksimalno zatezati. Njima nije cilj da se Srbija približi EU!

Dragan CH

pre 11 godina

Pravo pitanje je da li bi Srbija trebalo da nastavi ove stetne pregovore?
Ako neko postane saucesnik u razbijanju sopstvene Drzave on se naziva Izdajnikom. Ova Vlada je na dobrom putu da to postane.

FULE

pre 11 godina

Ha,ha,ha..... ona bi bila oduševljena, obožavam ove naše novinare koji stavljaju takve naslove da te nasmeju do suza.Ona bre nema emocija baš ni malo, ladna ko špricer.

Sabik

pre 11 godina

Ovde je jasno da svi znaju da bi najbolje bilo da ide i Vucic sa njima. Mada on mozda hoce nesto da prepusti i drugima, ako ima nekih obaveza.

Slobo

pre 11 godina

Dokaz vise da se vrsi pritisak samo na Srbiju. Sto ne zovu Haradinaja, on je najveci autoritet na KiM? Naravno kad se i ne razmatra pritisak na Albance.

ignjat

pre 11 godina

Bitno je da ko da dođe u Brisel ne odstupa od "crvene linije" ispod koje se ne može ići. U pravu je Nikolić kada je rekao da je on pri kraju svoje političke karijere, a da su Vučić i Dačić relativno mladi političari, i da ni on, a ni Vučić, ni Dačić neće rizikovati da generacije posle nas govore kako su oni potpisali nešto što nije dobro za Srbe na Kosovu, i za Srbiju.

21. egree of sagittarius

pre 11 godina

Kako god okrenete, svi smatraju da bez Vucica nista ozbiljno ne treba da se radi. Biolo to neko unutrasnje pitanje ili ovako nesto vazno kao sto su dogovori oko Kosova. Cak i Estonova hoce da razgovara sa osobom od poverenja.

Мудри Књаз из Такова

pre 11 godina

САД и ЕУ зову Вучића јер је он један од ретких политичара-родољуба који нема везе са корупцијом, а који је довољно ОБРАЗОВАН и ИНТЕЛИГЕНТАН да схвати да постоје ИНТЕРЕСИ ВЕЛИКИХ СИЛА (које су признале Косово), и да мала Србија мора то да поштује, па макар јој се то и не свиђало.

Зато су потребни МУДРИ и ИНТЕЛИГЕНТНИ преговарачи, а не као у прошлости:
-Слоба није био довољно интелигентан да прихвати НАТО базу у Србији...
-Ђинђић није схватио да светске силе не воле брзо решавање проблема....
-Коштуница није обавештен да право и правда није исто за велике и мале....
-Тадић није научио да професор не може држати предавање државницима....

ЗАКЉУЧАК: Србији је све време био потребан неко мудар као Књаз Милош, Јован Ристић,...

Vucic na sve strane

pre 11 godina

Zovu Vucica na pregovore zato sto se u svetu sasvim dobro zna ko je ko u nasoj zemlji. Ko ima kakav kredibilitet i sta moze da se ocekuje. Zele da u pregovorima imaju nekoga sa kime osecaju da mogu da razgovaraju. Zato sto imaju poverenja u njega zato su ga razapeli.

Dobrivoje

pre 11 godina

Zovu Vucica na pregovore, jer je jedan od retkih ozbiljnih politicara u ovoj zemlji. Ali mislim da je potpuno nepotrebno, jer se nasi ciljevi u pregovorima vec znaju i mislim da nije bitno ko ce to prezentovati, koliko jeste sta ce biti prezentovano.

Trojstvo

pre 11 godina

Sta ste se tako uhvatili da se bunite ako Vucic ide u Brisel na pregovore. Nije se sam pozvao. Ne mora da ide, ali sta vama smeta taman i da ide. Bolje neka svi prisustvuju tome i Nikolic Vucic i Dacic!

Slobo

pre 11 godina

Dokaz vise da se vrsi pritisak samo na Srbiju. Sto ne zovu Haradinaja, on je najveci autoritet na KiM? Naravno kad se i ne razmatra pritisak na Albance.

eduard toll

pre 11 godina

Vučko da se pripazi od baronese, izgleda da je ova bacila oko na njega. Šalu na stranu, iako je očigledno stekao imidž evropskog političara u koga se može imati poverenja, Vučić sigurno neće dozvoliti ugrožavanje interesa građana i zemlje, tako da nema smisla zvati ga ako EU ne može da garantuje značajne promene u svojim stavovima prema Srbiji.

21. egree of sagittarius

pre 11 godina

Kako god okrenete, svi smatraju da bez Vucica nista ozbiljno ne treba da se radi. Biolo to neko unutrasnje pitanje ili ovako nesto vazno kao sto su dogovori oko Kosova. Cak i Estonova hoce da razgovara sa osobom od poverenja.

Marijana

pre 11 godina

Izgleda da je i Eštonova shvatila ko je ko u Srbiji, ali ne treba očekivati bilo šta spektakularno od Vučića iz razloga što će Albanci maksimalno zatezati. Njima nije cilj da se Srbija približi EU!

ignjat

pre 11 godina

Bitno je da ko da dođe u Brisel ne odstupa od "crvene linije" ispod koje se ne može ići. U pravu je Nikolić kada je rekao da je on pri kraju svoje političke karijere, a da su Vučić i Dačić relativno mladi političari, i da ni on, a ni Vučić, ni Dačić neće rizikovati da generacije posle nas govore kako su oni potpisali nešto što nije dobro za Srbe na Kosovu, i za Srbiju.

Deal

pre 11 godina

Vucic ako bude uopste i otisao tamo , mada izjavljuje da nema potreba za tako necim , ako i bude otisao nece to biti zbog rejtinga, nego sto ga je Estonova zvala i insistirala!

Sabik

pre 11 godina

Ovde je jasno da svi znaju da bi najbolje bilo da ide i Vucic sa njima. Mada on mozda hoce nesto da prepusti i drugima, ako ima nekih obaveza.

vujana

pre 11 godina

Mislim da je Vučić do sada svojim radom dokazao ko je on,i da neće nikada raditi protiv interesa svog naroda,samo Eštonovoj to nije baš najjasnije.

Slovenski sarm

pre 11 godina

Vucic sarmira, po svetu. Sta da se radi, ako ce tako pomoci da se problemi rese, neka ide i tim tokom. Vazno da se Srbija izbori sa svojim problemima. Kad ih nije Tadic sarmirao , sad cemo probati sa Vucicem. Salu na stranu, nije se sam nametao, oni ga traze ga da ucestvuje i to nesto znaci.

dennis siver

pre 11 godina

Čovek reče da preuzima odgovornost za usvojenu državnu politiku a i inače SNS je svojim glasovima podržao Dačića kao premijera. Zar neko misli da platforma i rezolucija ostavljaju mesta za drugačije tumačenje nacionalnih interesa?

SladjaRa

pre 11 godina

Ja verujem da ti pregovori uopste nisu prijatna stvar, i svako bi zeleo da ne bude sam u tome. I da ste vi u Dacicevoj kozi ili bilo koga drugog zeleli bi ste da podelite muku. Posao je jako ozbiljan i podmecu nam se razne stvari, niko lud ne bi sebi dozvolio da sma potpisuje tako nesto bez ostalih. Ja prva ne bih. Vucicu je i zadatak da deli tu brigu sa drugima.

Fiki

pre 11 godina

Tokom poslednjeg sastanka Vucic je izgleda na nju ostavio izuzetno jak uticaj cim ona zeli da on ponovo dodje i ucestvuje u dijalogu.

Smoki

pre 11 godina

Ne razumem zasto bi Vucic isao, on je na sebe preuzeo mnogo vise problema u Srbiji,nego sto je Dacic.Valjda je premijer sposoban da sam pregovara sa Tacijem i Ketrin Eston...

Josip Vasilj

pre 11 godina

Pored Dačića u pregovore da se uključe i Vučić i Nikolić, njih trojica će sigurno pojesti sve ono što su skuhali, nisu oni gadljivi…

FULE

pre 11 godina

Ha,ha,ha..... ona bi bila oduševljena, obožavam ove naše novinare koji stavljaju takve naslove da te nasmeju do suza.Ona bre nema emocija baš ni malo, ladna ko špricer.

kontra efekat

pre 11 godina

Vase voljenje samo znaci da vam Dacic ne poklanja dovoljno. A ako pregovori ne uspeju, glasam za Dacica po prvi put. Ako uspeju sa Vucicem, tek cu onda glasati za Dacica.

OjsOjs

pre 11 godina

Trio La Kampanela!

Ajde nemo da vam Amerikanci na dan pred pregovore probiju zvucni zid nisko iznad Dedinja, pa ima da potpisujete-, pa ce sve da vam se tresu noge......

srboljub matic

pre 11 godina

Pa oni su i napravili dogovor sa Amerikom i zato moraju supu zajedno da iskusaju.
Nisu dzaba dobili vladu.
Drugim jezikom kredit mora
da se vrati.

zivko blagojevic

pre 11 godina

EU i USA zele da Vucic i Dacic podele odgovornost u slucaju kraha pregovora.Na taj nacin zele da oslabe i SNS i SPS.Time vracaju DS iz mrtvih na politicku scenu srbije.

Žarko

pre 11 godina

Ne zovu Vučića "jer je jedan od retko ozbiljnih političara", kako je neko napisao, nego jer se xurvanjski izvlači, kao danas u Skupštini. Obzirom da ima 20godišnji demagoški staž, ne bi bilo čudno da posle pregovora kaže da nema ništa s tim.

marko

pre 11 godina

Vucic ce napraviti veliku gresku ako odbije poziv.Ja ne razumem kavih to velikih problema i straha imaju nasi politicari da priznaju istinu i stvarnost,po pitanju Kosova.Ja mislim da je Toma najveci kocnicar,jer iako je Vucic popularan u narodu,ne treba zaboraviti ko je bio gazda stranke SNS i uzdigao Vucica.Zna se odlicno sta se desavalo na Kosovu i zbog cega je izgubljeno,prema tome niko ne otima Kosovo i ne moze se traziti od druge drzave koja ima svoj ustav i garantuje prava manjinama po evropskim standardima,da imaju izvrsne organe,pa gde to jos ima.Da li bi Srbija dozvolila Albancima u Srbiji da imaju svoje izvrsne organe,ne dozvoljava to ni u Vojvodini,koja ima puno pravo na to.Politicari Srbije imaju sada sansu,ne da poklone Kosovo,kako to neki manipulisuci istinom predstavljaju,koje je izgubljeno vec davno,vec rese taj problem,tako sto ce prihvatiti realnost i svome narodu reci istinu,a sve to u cilju boljeg sutra,lepse buducnosti i mirnijeg zivota,jer ce jednoga dana pripadati alijansi koja ima moc,u kojoj se postuju ljudska prava i ima normalnog zivota.Znaci postavice skretnice za nadolazece generacije,da nemaju vise straha i problema,znajuci kojim putem idu i gde pripadaju.Ako Vucic prokocka ovu sansu zbog Tome mastera,nece biti dobro,ja bih se na njegovom mestu suprotstavio njegovoj politici.Mislim da su i u SNS potrebne velike promene,i da ce Vucic mnogo izgubiti slusajuci Nikolica,on nema nikakve kvalitete politicara.

Dragan CH

pre 11 godina

Pravo pitanje je da li bi Srbija trebalo da nastavi ove stetne pregovore?
Ako neko postane saucesnik u razbijanju sopstvene Drzave on se naziva Izdajnikom. Ova Vlada je na dobrom putu da to postane.

brnja

pre 11 godina

Hoce jos jedan poklon za rodjis. Dugo je cekala da joj ovako neko posveti paznju, pa sad ne moze da obuzda sebe a da se ne smeska.

Da nije ovo malo nakrivo

pre 11 godina

Ma stvar oko Kosova su već odlučile krivo naklonjene sile... Sad nam samo stavljaju do znanja da će sve jedno Kosovo da ide koliko god se mi borili...

panchevac86

pre 11 godina

Cas se pise kako Estonova i SAD nisu poslali Vucic poziv, cas pise da jestu. Meni tu nesto ne stima...a i zasto bi Vucic isao, on je na sebe preuzeo mnogo vise problema u Srbiji, moze Dacic valjda nesto i sam da uradi, toliko je sposban, zar ne?

Masinica

pre 11 godina

To što bi Eštonova želela je jedna stvar, o tome ko će ići u Brisel će odrediti naš Državni vrh.To je ona tako uvila u papir pa dođi ako hoćeš. E pa neće moći tako već se kod nas zna red.

Stevan

pre 11 godina

Kad su ih isti ovi koji ih sada zovu u Brisel doveli na vlast u Srbiji velika trojka je obećala da će dati Kosovo. Eliot, sada kada se to mora desiti ne želi da bude tamo. Neće ti Slobistički fazoni opet proći. I 1999 ste slagali pa ste dobili bomice i potpisali što šta. Bogami moraćete to da dovršite a onda u mulj.

Vera

pre 11 godina

A jel razumeju oni da nece nista dobiti za svoju stranu sve i da im Vucic ode? Stav vlade je jedinstven, sve odluke se donose zajednicki i te odluke Dacic na pregovorima zastupa.

dragana

pre 11 godina

Drzavni vrh valjda donosi jednosglasnu odluku o tome na koji nacin ce se pregovarati. Ako misle da ce Vucicevim prisustvom dobiti nesto vise od toga, plasim se da se grdno varaju.. Ovaj bar ima stav.

Smoki

pre 11 godina

Ja licno smatram da on treba da ide kad ga vec lepo zovu. Nesto nemam poverenja u Dacica i bojim se da ce zeznuti stvari, a ovako ce mu biti Vucko kao jedan vid kontrole. Nece mu on to dopustiti tako nesto.

Cistacica

pre 11 godina

Srbija nema vise gde da popusta.Ne lazemo, ne cenjkamo se,i sve sto kazemo to je otvoreno.Dosao je red kada ce Taci morati da popusti,jer Srbija je dosla do granice koju ne sme preci.

Felicija

pre 11 godina

Svi shvataju da je Vucic jedini pravi i ozbiljan politicar, i zato me u opste ne iznenadjuje to sto ga zovu da ide. I treba da ode. Sta god da odluci, ja cu ga podrzati.

21. egree of sagittarius

pre 11 godina

Kako god okrenete, svi smatraju da bez Vucica nista ozbiljno ne treba da se radi. Biolo to neko unutrasnje pitanje ili ovako nesto vazno kao sto su dogovori oko Kosova. Cak i Estonova hoce da razgovara sa osobom od poverenja.

TEODOR

pre 11 godina

Prisustvo Vucica je pozeljno ali ne i presudno.Zapad je vec odlucio sudbinu Kosova i ne znam sta im sada treba da traze da se Vucic pojavi na pregovorima,nece On prihvatiti nesto sto nije dobro za Srbiju i sto nije hteo Dacic,Srbija je jasno definisala svij stav i povukla crtu do koje ide.Ako su mislili sa novim ucenama da dobiju nesto PREVARILI SU SE.

Dusa

pre 11 godina

One ankete o Vucicevoj popularnosti su izgleda tacne. On uziva poverenje i popularnost ne samo kod nas vec i svugde u svetu. Drago mi je sto su to shvatili i ostali svetski zvanicnici poput ove doticne gospodje.

Početnik

pre 11 godina

Ako ovo nije medijska provokacija , već otvoren poziv gospođe Ešton, mislim da će gospodin Vučić prisustvovati pregovorima! Prvo, jer odgovoran političar, drugo, jer je svestan situacije, a treće, jer će tako pokazati konkretnost i jedinstvo vladajuće koalicije, i naroda!

Andjeo

pre 11 godina

Pa to je tooo. To smo cekali. Ovakav nam je politicar trebao. Cekali smo godinama ovakvog lika. Mlad, pametan, obrazovan, vredan i priznat u celom svetu. Konacno vidim svetlu buducnost Srbije.

Bancika

pre 11 godina

On je jedini razuman covek, koji dobro poznaje probleme pregovora, i zato je i pozvan. Vidim da ovde ima mnogo hejtera koji vise mrze Vucica nego sto zele dobrobit svojoj zemlji. Ljudi manite se toga. Dosta je mrznje. Pustite coveka da radi svoj posao, a radi ga odlicno za sada.

Savo Derikonja

pre 11 godina

Tu njenu želju je najlakše ispuniti. Međutim mi imamo želju da ona izvrši pritisak na Prištinu i da se stvore uslovi za postizanje sporazuma. To bi bila najveća korist gospođe Ešton.

Evgenije

pre 11 godina

Ne znam kako ovo da tumacim. Da li poziv treba da imponuje Vucicu ili Estonova iskazuje nepostovanje prema nasoj zemlji kad se ne obazire na to da smo mi kao zemlja delegirali premijera za te pregovore?

Aloha

pre 11 godina

Ako budu nastavili da traze dlaku u jajetu i razvlace i prave nove uslove, trebamo dostojanstveno da se povucemo iz konkursa za clanicu EU. I da batalimo tu pricu ! Nama je najbitnije da sredimo svoju zemlju, a ko ce gde i sa kim da ide na pregovore to nam je najmanja muka. Nasa muka se zove Srbija!

marko

pre 11 godina

Vucic ce napraviti veliku gresku ako odbije poziv.Ja ne razumem kavih to velikih problema i straha imaju nasi politicari da priznaju istinu i stvarnost,po pitanju Kosova.Ja mislim da je Toma najveci kocnicar,jer iako je Vucic popularan u narodu,ne treba zaboraviti ko je bio gazda stranke SNS i uzdigao Vucica.Zna se odlicno sta se desavalo na Kosovu i zbog cega je izgubljeno,prema tome niko ne otima Kosovo i ne moze se traziti od druge drzave koja ima svoj ustav i garantuje prava manjinama po evropskim standardima,da imaju izvrsne organe,pa gde to jos ima.Da li bi Srbija dozvolila Albancima u Srbiji da imaju svoje izvrsne organe,ne dozvoljava to ni u Vojvodini,koja ima puno pravo na to.Politicari Srbije imaju sada sansu,ne da poklone Kosovo,kako to neki manipulisuci istinom predstavljaju,koje je izgubljeno vec davno,vec rese taj problem,tako sto ce prihvatiti realnost i svome narodu reci istinu,a sve to u cilju boljeg sutra,lepse buducnosti i mirnijeg zivota,jer ce jednoga dana pripadati alijansi koja ima moc,u kojoj se postuju ljudska prava i ima normalnog zivota.Znaci postavice skretnice za nadolazece generacije,da nemaju vise straha i problema,znajuci kojim putem idu i gde pripadaju.Ako Vucic prokocka ovu sansu zbog Tome mastera,nece biti dobro,ja bih se na njegovom mestu suprotstavio njegovoj politici.Mislim da su i u SNS potrebne velike promene,i da ce Vucic mnogo izgubiti slusajuci Nikolica,on nema nikakve kvalitete politicara.

OjsOjs

pre 11 godina

Trio La Kampanela!

Ajde nemo da vam Amerikanci na dan pred pregovore probiju zvucni zid nisko iznad Dedinja, pa ima da potpisujete-, pa ce sve da vam se tresu noge......

Stevan

pre 11 godina

Kad su ih isti ovi koji ih sada zovu u Brisel doveli na vlast u Srbiji velika trojka je obećala da će dati Kosovo. Eliot, sada kada se to mora desiti ne želi da bude tamo. Neće ti Slobistički fazoni opet proći. I 1999 ste slagali pa ste dobili bomice i potpisali što šta. Bogami moraćete to da dovršite a onda u mulj.

Josip Vasilj

pre 11 godina

Pored Dačića u pregovore da se uključe i Vučić i Nikolić, njih trojica će sigurno pojesti sve ono što su skuhali, nisu oni gadljivi…

kontra efekat

pre 11 godina

Vase voljenje samo znaci da vam Dacic ne poklanja dovoljno. A ako pregovori ne uspeju, glasam za Dacica po prvi put. Ako uspeju sa Vucicem, tek cu onda glasati za Dacica.

srboljub matic

pre 11 godina

Pa oni su i napravili dogovor sa Amerikom i zato moraju supu zajedno da iskusaju.
Nisu dzaba dobili vladu.
Drugim jezikom kredit mora
da se vrati.

zivko blagojevic

pre 11 godina

EU i USA zele da Vucic i Dacic podele odgovornost u slucaju kraha pregovora.Na taj nacin zele da oslabe i SNS i SPS.Time vracaju DS iz mrtvih na politicku scenu srbije.

Dragan CH

pre 11 godina

Pravo pitanje je da li bi Srbija trebalo da nastavi ove stetne pregovore?
Ako neko postane saucesnik u razbijanju sopstvene Drzave on se naziva Izdajnikom. Ova Vlada je na dobrom putu da to postane.

panchevac86

pre 11 godina

Cas se pise kako Estonova i SAD nisu poslali Vucic poziv, cas pise da jestu. Meni tu nesto ne stima...a i zasto bi Vucic isao, on je na sebe preuzeo mnogo vise problema u Srbiji, moze Dacic valjda nesto i sam da uradi, toliko je sposban, zar ne?

Da nije ovo malo nakrivo

pre 11 godina

Ma stvar oko Kosova su već odlučile krivo naklonjene sile... Sad nam samo stavljaju do znanja da će sve jedno Kosovo da ide koliko god se mi borili...

Masinica

pre 11 godina

To što bi Eštonova želela je jedna stvar, o tome ko će ići u Brisel će odrediti naš Državni vrh.To je ona tako uvila u papir pa dođi ako hoćeš. E pa neće moći tako već se kod nas zna red.

dragana

pre 11 godina

Drzavni vrh valjda donosi jednosglasnu odluku o tome na koji nacin ce se pregovarati. Ako misle da ce Vucicevim prisustvom dobiti nesto vise od toga, plasim se da se grdno varaju.. Ovaj bar ima stav.

Vucic na sve strane

pre 11 godina

Zovu Vucica na pregovore zato sto se u svetu sasvim dobro zna ko je ko u nasoj zemlji. Ko ima kakav kredibilitet i sta moze da se ocekuje. Zele da u pregovorima imaju nekoga sa kime osecaju da mogu da razgovaraju. Zato sto imaju poverenja u njega zato su ga razapeli.

vujana

pre 11 godina

Mislim da je Vučić do sada svojim radom dokazao ko je on,i da neće nikada raditi protiv interesa svog naroda,samo Eštonovoj to nije baš najjasnije.

Мудри Књаз из Такова

pre 11 godina

САД и ЕУ зову Вучића јер је он један од ретких политичара-родољуба који нема везе са корупцијом, а који је довољно ОБРАЗОВАН и ИНТЕЛИГЕНТАН да схвати да постоје ИНТЕРЕСИ ВЕЛИКИХ СИЛА (које су признале Косово), и да мала Србија мора то да поштује, па макар јој се то и не свиђало.

Зато су потребни МУДРИ и ИНТЕЛИГЕНТНИ преговарачи, а не као у прошлости:
-Слоба није био довољно интелигентан да прихвати НАТО базу у Србији...
-Ђинђић није схватио да светске силе не воле брзо решавање проблема....
-Коштуница није обавештен да право и правда није исто за велике и мале....
-Тадић није научио да професор не може држати предавање државницима....

ЗАКЉУЧАК: Србији је све време био потребан неко мудар као Књаз Милош, Јован Ристић,...

21. egree of sagittarius

pre 11 godina

Kako god okrenete, svi smatraju da bez Vucica nista ozbiljno ne treba da se radi. Biolo to neko unutrasnje pitanje ili ovako nesto vazno kao sto su dogovori oko Kosova. Cak i Estonova hoce da razgovara sa osobom od poverenja.

ignjat

pre 11 godina

Bitno je da ko da dođe u Brisel ne odstupa od "crvene linije" ispod koje se ne može ići. U pravu je Nikolić kada je rekao da je on pri kraju svoje političke karijere, a da su Vučić i Dačić relativno mladi političari, i da ni on, a ni Vučić, ni Dačić neće rizikovati da generacije posle nas govore kako su oni potpisali nešto što nije dobro za Srbe na Kosovu, i za Srbiju.

eduard toll

pre 11 godina

Vučko da se pripazi od baronese, izgleda da je ova bacila oko na njega. Šalu na stranu, iako je očigledno stekao imidž evropskog političara u koga se može imati poverenja, Vučić sigurno neće dozvoliti ugrožavanje interesa građana i zemlje, tako da nema smisla zvati ga ako EU ne može da garantuje značajne promene u svojim stavovima prema Srbiji.

Marijana

pre 11 godina

Izgleda da je i Eštonova shvatila ko je ko u Srbiji, ali ne treba očekivati bilo šta spektakularno od Vučića iz razloga što će Albanci maksimalno zatezati. Njima nije cilj da se Srbija približi EU!

Slovenski sarm

pre 11 godina

Vucic sarmira, po svetu. Sta da se radi, ako ce tako pomoci da se problemi rese, neka ide i tim tokom. Vazno da se Srbija izbori sa svojim problemima. Kad ih nije Tadic sarmirao , sad cemo probati sa Vucicem. Salu na stranu, nije se sam nametao, oni ga traze ga da ucestvuje i to nesto znaci.

Dobrivoje

pre 11 godina

Zovu Vucica na pregovore, jer je jedan od retkih ozbiljnih politicara u ovoj zemlji. Ali mislim da je potpuno nepotrebno, jer se nasi ciljevi u pregovorima vec znaju i mislim da nije bitno ko ce to prezentovati, koliko jeste sta ce biti prezentovano.

FULE

pre 11 godina

Ha,ha,ha..... ona bi bila oduševljena, obožavam ove naše novinare koji stavljaju takve naslove da te nasmeju do suza.Ona bre nema emocija baš ni malo, ladna ko špricer.

Sabik

pre 11 godina

Ovde je jasno da svi znaju da bi najbolje bilo da ide i Vucic sa njima. Mada on mozda hoce nesto da prepusti i drugima, ako ima nekih obaveza.

Trojstvo

pre 11 godina

Sta ste se tako uhvatili da se bunite ako Vucic ide u Brisel na pregovore. Nije se sam pozvao. Ne mora da ide, ali sta vama smeta taman i da ide. Bolje neka svi prisustvuju tome i Nikolic Vucic i Dacic!

Fiki

pre 11 godina

Tokom poslednjeg sastanka Vucic je izgleda na nju ostavio izuzetno jak uticaj cim ona zeli da on ponovo dodje i ucestvuje u dijalogu.

Deal

pre 11 godina

Vucic ako bude uopste i otisao tamo , mada izjavljuje da nema potreba za tako necim , ako i bude otisao nece to biti zbog rejtinga, nego sto ga je Estonova zvala i insistirala!

Slobo

pre 11 godina

Dokaz vise da se vrsi pritisak samo na Srbiju. Sto ne zovu Haradinaja, on je najveci autoritet na KiM? Naravno kad se i ne razmatra pritisak na Albance.

brnja

pre 11 godina

Hoce jos jedan poklon za rodjis. Dugo je cekala da joj ovako neko posveti paznju, pa sad ne moze da obuzda sebe a da se ne smeska.

dennis siver

pre 11 godina

Čovek reče da preuzima odgovornost za usvojenu državnu politiku a i inače SNS je svojim glasovima podržao Dačića kao premijera. Zar neko misli da platforma i rezolucija ostavljaju mesta za drugačije tumačenje nacionalnih interesa?

Žarko

pre 11 godina

Ne zovu Vučića "jer je jedan od retko ozbiljnih političara", kako je neko napisao, nego jer se xurvanjski izvlači, kao danas u Skupštini. Obzirom da ima 20godišnji demagoški staž, ne bi bilo čudno da posle pregovora kaže da nema ništa s tim.

SladjaRa

pre 11 godina

Ja verujem da ti pregovori uopste nisu prijatna stvar, i svako bi zeleo da ne bude sam u tome. I da ste vi u Dacicevoj kozi ili bilo koga drugog zeleli bi ste da podelite muku. Posao je jako ozbiljan i podmecu nam se razne stvari, niko lud ne bi sebi dozvolio da sma potpisuje tako nesto bez ostalih. Ja prva ne bih. Vucicu je i zadatak da deli tu brigu sa drugima.

Vera

pre 11 godina

A jel razumeju oni da nece nista dobiti za svoju stranu sve i da im Vucic ode? Stav vlade je jedinstven, sve odluke se donose zajednicki i te odluke Dacic na pregovorima zastupa.

TEODOR

pre 11 godina

Prisustvo Vucica je pozeljno ali ne i presudno.Zapad je vec odlucio sudbinu Kosova i ne znam sta im sada treba da traze da se Vucic pojavi na pregovorima,nece On prihvatiti nesto sto nije dobro za Srbiju i sto nije hteo Dacic,Srbija je jasno definisala svij stav i povukla crtu do koje ide.Ako su mislili sa novim ucenama da dobiju nesto PREVARILI SU SE.

Cistacica

pre 11 godina

Srbija nema vise gde da popusta.Ne lazemo, ne cenjkamo se,i sve sto kazemo to je otvoreno.Dosao je red kada ce Taci morati da popusti,jer Srbija je dosla do granice koju ne sme preci.

Felicija

pre 11 godina

Svi shvataju da je Vucic jedini pravi i ozbiljan politicar, i zato me u opste ne iznenadjuje to sto ga zovu da ide. I treba da ode. Sta god da odluci, ja cu ga podrzati.

Dusa

pre 11 godina

One ankete o Vucicevoj popularnosti su izgleda tacne. On uziva poverenje i popularnost ne samo kod nas vec i svugde u svetu. Drago mi je sto su to shvatili i ostali svetski zvanicnici poput ove doticne gospodje.

Početnik

pre 11 godina

Ako ovo nije medijska provokacija , već otvoren poziv gospođe Ešton, mislim da će gospodin Vučić prisustvovati pregovorima! Prvo, jer odgovoran političar, drugo, jer je svestan situacije, a treće, jer će tako pokazati konkretnost i jedinstvo vladajuće koalicije, i naroda!

Andjeo

pre 11 godina

Pa to je tooo. To smo cekali. Ovakav nam je politicar trebao. Cekali smo godinama ovakvog lika. Mlad, pametan, obrazovan, vredan i priznat u celom svetu. Konacno vidim svetlu buducnost Srbije.

Smoki

pre 11 godina

Ne razumem zasto bi Vucic isao, on je na sebe preuzeo mnogo vise problema u Srbiji,nego sto je Dacic.Valjda je premijer sposoban da sam pregovara sa Tacijem i Ketrin Eston...

21. egree of sagittarius

pre 11 godina

Kako god okrenete, svi smatraju da bez Vucica nista ozbiljno ne treba da se radi. Biolo to neko unutrasnje pitanje ili ovako nesto vazno kao sto su dogovori oko Kosova. Cak i Estonova hoce da razgovara sa osobom od poverenja.

Aloha

pre 11 godina

Ako budu nastavili da traze dlaku u jajetu i razvlace i prave nove uslove, trebamo dostojanstveno da se povucemo iz konkursa za clanicu EU. I da batalimo tu pricu ! Nama je najbitnije da sredimo svoju zemlju, a ko ce gde i sa kim da ide na pregovore to nam je najmanja muka. Nasa muka se zove Srbija!

Smoki

pre 11 godina

Ja licno smatram da on treba da ide kad ga vec lepo zovu. Nesto nemam poverenja u Dacica i bojim se da ce zeznuti stvari, a ovako ce mu biti Vucko kao jedan vid kontrole. Nece mu on to dopustiti tako nesto.

Bancika

pre 11 godina

On je jedini razuman covek, koji dobro poznaje probleme pregovora, i zato je i pozvan. Vidim da ovde ima mnogo hejtera koji vise mrze Vucica nego sto zele dobrobit svojoj zemlji. Ljudi manite se toga. Dosta je mrznje. Pustite coveka da radi svoj posao, a radi ga odlicno za sada.

Savo Derikonja

pre 11 godina

Tu njenu želju je najlakše ispuniti. Međutim mi imamo želju da ona izvrši pritisak na Prištinu i da se stvore uslovi za postizanje sporazuma. To bi bila najveća korist gospođe Ešton.

Evgenije

pre 11 godina

Ne znam kako ovo da tumacim. Da li poziv treba da imponuje Vucicu ili Estonova iskazuje nepostovanje prema nasoj zemlji kad se ne obazire na to da smo mi kao zemlja delegirali premijera za te pregovore?