Petak, 22.03.2013.

18:16

Tači: Uloga Srbije destruktivna

Kosovski premijer Hašim Tači rekao je na sednici Saveta bezbednosti UN da je "uloga Srbije destruktivna" i otežava bezbednosnu situaciju.

Izvor: Beta

Taèi: Uloga Srbije destruktivna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Marlboro

pre 11 godina

Srbija nece da pretvori zajednicu srpskih opstina na Kosovu u nevladinu organizaciju, vec ona mora da ima stepen izvrsnih ovlascenja

Ivan polje

pre 11 godina

O kakvom suverenitetu govori ovaj gospodin.Da je suvereno imalo bi stolicu u UN. Kako znamo još nisu primljeni u UN. Kosovo će biti suvereno onda kada ga prizna Srbija , a to znači niada.

Jovan

pre 11 godina

Na Kosovu ne traži niko stvaranje nove RS. Na Kosovu Srbi traže svoj Savez srpskih opština sa izvršnom vlašću , koji će im garantovati njihovu bezbednost.Uloga Srbije nije nikada bila destruktivna niti je bilo kada otežavali bezbednosnu situaciju. To što traži i što se zalaže da Srbi na tim delovima teritorije imaju normalan život kao i ostali građani , nije znak da ima destruktivnu ulogu.

Sloga

pre 11 godina

Taciju mora da se da do znanja da ne sme mesetariti Srbijom i nasim voljenim Kosovom. Moramo pokazati slogu i jacinu. Samo ako pomazemo jedni drugima, mozemo postici nas cilj.

Ana Karenjina

pre 11 godina

A šta bi g.Tači Srbija trebala da uradi da bi iz vašeg ugla gledanja bila konstruktivna? Da možda prizna nezavisnost Kosova?!

Ejrena

pre 11 godina

Kosovo može biti priznato, ali Srbija nikada neće priznati nezavisnost KiM.EU mora da prizna Platformu kao rešenje, jer je to jedini dokument koji će poboljšati uslove života građana na KiM,odbraniti naše nacionalne i državne interese. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti na bolje.

Pitam se..

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da jedna ovakva individua nazovi premijer nazovi drzavice ustvari otetog parceta zemlje Srbije moze i ima pravo da govori u UN!? Ko zna koliko novca je albanski lobi to pravo kostalo????

o5ja

pre 11 godina

Hasime Taci ako mislis da je otimanje Kosova nesto legitimno, hajde onda da ja uzmem deo tvoje imovine(kuca i dvoriste npr.),a da te komsiluk tera da to prihvatis i priznas. Da li bi ti to onda bilo legitimno???

monk

pre 11 godina

Ja se dobro sećam reči jenog albanaca pre 15 godina da se točak okreće.Tada se okrenuo u njihovu korist a sada je došlo vreme da se okrene u našu.Dok su oni imali podršku zapada mi smo radili i rezultati rada su vidljivi.i očekujem uskoro promenu stava Evrope!

Duci0167

pre 11 godina

Ne znam sta je Taci to pogresno rekao?! Nemojte se poistovecivati sa politicarima pa da dozivljavate licno,politika je to. Mada vi ste ih narode i postavili. Kako proslu tako i sadasnju vlast. Ja bi na Tacijeu izjavu dodao da prvenstveno vidimo auto-destruktivnu politiku.

mistic

pre 11 godina

Sve ukazuje da je Tačijeva tvrdnja tačna, kao i bolnica Medikus, žuta kuća, svaki drugi treći dan srušene srpske grobnice, po koja bombica, paljenje i tuča i da ne nabrajam dalje.

Princezica

pre 11 godina

Slusala sam govor Hasima Tacija i smejala se svo vreme.On prica o ratu protiv korupcije,platformama i akcijama.Pa prvo bi trebalo od sebe da pocne da bi ucinio pravi i prvi korak.
Sramota.

sanja

pre 11 godina

Činimi se da će te gospodine Tačiju još dugo da sanjate o suverenoj državi ali pitanje Kosova nećete rešiti sve dok ne shvatite potrebu da ozbiljno sednete i razgovate o mirnom rešenju kosovskog pitanja.Srbija je učinila jako puno i ja se iskreno nadam da će se stav Evrope bitno promeniti!

Tijana

pre 11 godina

Sto godina ste nas ,vašom destruktivnoscu , isterivali sa Kosova- NAŠE ZEMLJE. Vi ste dno Balkana i postojite samo zato što vas Američke nakaze podržavaju. Borili smo se za našu zemlju,o kakvoj ratnoj ošteti ovaj ubica prica ...? Tea.

Kizza

pre 11 godina

Ma da, vi ste divni graditelji, dok smo mi destruktivci...samo ne znam sta gradite, kad je na Kosovu svaka nealbanska glava na meti bombasa i torture...jaka ste mi vi drzava...

hedona II

pre 11 godina

Ne znam cija uloga je ovde destruktivna a cija konstruktivna. Ni sam ne zna sta prica ovaj Taci. A vi ste za pregovore, a oduzimate ono sto vam ne pripada i nece u narednih 100 godina. Treba pregovarati u granicama normale ali nikako ici glavom kroz zid i po svaku cenu.

srbenda

pre 11 godina

Anjica mi smo ponosni sto imamo uck da ne bi bilo toga ne bi bilo drzave kosova zato ziveo uck ziveo amerika i suverena nezavisna kosova
(putzi, 22. mart 2013 20:45)
UCK je paravojna formacija a ne regularna vojska,a Amerika ce tek da vam naplati i to sa kamatom sve ustupke

Hustina 999

pre 11 godina

Podrzavam zdrave pregovore,ali mislim da su pregovori odavno izmakli kontroli. Verujem da ce gospodin Vucic izvojevati pobedu i povuci pametan potez.

grego

pre 11 godina

Destruktivni su Amerikanci koji opstruisu ove pregovore i koji po svaku cenu hoce da isteraju svoje interese. Taci samo radi ono sto mu Amerikanci kazu. Amerikanci su mu rekli da ne popusta i zato Taci ovo i radi. Slicno su Amerikanci radili kada nisu dopustali Izetbegovicu da potpise mirovni sporazum cime bi bio skracen rat i mnogi ljudi bi danas bili zivi a ni Srebrenica se ne bi desila. Nametanje resenja koje odgovara samo Americi i albanskim nacionalistima se priprema teren za novi rat.

putzi

pre 11 godina

Anjica mi smo ponosni sto imamo uck da ne bi bilo toga ne bi bilo drzave kosova zato ziveo uck ziveo amerika i suverena nezavisna kosova

Marko BG

pre 11 godina

Uloga Srbije nije destruktivna jer Srbija nije napravila problem oko Kosova i Metohije nego političari albanske nacionalnosti.
Ako gospoda albanski političari prihvate realnost da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da su Albanci na toj teritoriji ravnopravni gradjani zajedničke države - problema nema.
Dakle gospodine Tači, smanjite vaše pretenzije i zahteve i svaki problem je brzo rešiv.

SKUBI

pre 11 godina

Voleo bi da mi kazu iz evrope jednu drzavu gde se vise postuju prava manjine nego u Srbiji.Neka probaje u Nemackoj ili Engleskoj da podignu glas protiv tih zemalja,kazna bi bila surova i nemilosrdna pod izgovorom raspirivanje mrznje.Zato je licemerno to sto rade,jer je ova vlada rasirila ruke prijateljstva svima a posebno njenim gradjanima.

iusticia988

pre 11 godina

Zasto ocekuje da ce Srbija da popusta i prodaje svoju dedovinu na Kosovu?!
Oteli su nam srce zemlje i onda pricaju o nekakvoj regularnosti pregovora.Podrzavam zdrav dijalog ali nikako ponizavanje, dosta je bilo!

dejan-minhen

pre 11 godina

g. Taci da je sve tako nepovratno i zavrseno ne mislim da bi se vodili pregovori. O tome koliko ste nezavisni govori i simbolika tipa pozivan broj, reprezentacija i slicno.

Boban

pre 11 godina

Mnogi komentatori, nesvesno, laskaju Taciju sa tvrdnjama da nam je on oteo Kosovo. Ispada da je on bombardovao Beograd. Odlaskom Amerikanaca, nestao bi i Taci i njegova vestacka tvorevina.Prdstojeci "Energetski rat" moze za tren oka da izmeni situaciju.

Hiperaktivna BUVA

pre 11 godina

Čini mi se da je Tači zaista mislio da će Srbija tek tako predati Kosovo ali izgleda da je shvatio da ne ide sve tako lako, pa je krenuo u kontra napad!

dosada

pre 11 godina

ludi taci prica ko da je celo kosovo kao pristina... au da, pa tamo nema srba na prste da ih nabrojis, tako da ni nema potrebe za ispotovanjem ljudskih prava..

djole

pre 11 godina

uloga srbije i prema srbiji je destruktivna, ne samo prema kosovu. ovi iz sns/sps ko da su placeni da dovrse destrukciju drzave.... bas cemo se do kraja svesti na beogradski pasaluk kako nam ide....

lopov je lopov

pre 11 godina

Taci kao neko ko je ukrao auto, napravio laznu saobracajnu, ima lokalnog djilkosa koji ga stiti i koji misli da ce ako ponovi stotinu puta da nije lopov i da je auto kupio postenim radom, to svi i poverovati. Pa nece.

Bobica88

pre 11 godina

Gospodine Tači, uzeli ste deo Srbije, proglasili ga nezavisnim,i sad i dalje postavljate svoje uslove, koji su loši za srpski narod na Kosovu. Svaka čast našim predstavnicima, mi narodu na Kosovu nećemo okrenuti leđa.Srbija ne prihvata ništa što bi ugrozilo narod.

dada

pre 11 godina

ko je kome oteo deo drzave pa ima pravo na odstetu i nadoknadu??? alo, pa duzni ste nam milijarde dolara samo za rudu koju ste prisvojili, a gde je infrastruktura, fabrike, bolnice, putevi, skole.....??? to su moji dedovi gradili, vi ste bojkotovali i protestvovali!!! i ko je koga napao oruzjem??? ratnu odstetu placa onaj koji je napao, a to ste opet vi , mi smo pokusali da odbranimo drzavu ali nam ameri nisu dali.... ali sve se vraca sve se placa....

Radenko

pre 11 godina

Ova vlada ulaze maksimalne napore da resi problem Kosova ali je ocigledno da medjunarodna zajednica nema nacina (ili se pravi da nema) da Albance malo "spusti na zemlju" i da im objasni da i oni moraju malo da popuste. Srbija mora ostati dosledna u svom stavu i mora se postovati izglasana rezolucija u kojoj jasno pise sta je ono sto mozemo prihvatiti a sta ne i u kojoj se na nedvosmislen nacin opicuje kako moze da se resi problem Kosova.

Vla

pre 11 godina

Što je najgore njima će Evropa i da pomogne... Jadna ova mala Srbija ali šta sve ona trpi nijedna zemlja na svetu to ne bi mogla da uradi i da ostane na nogama.

Horacije

pre 11 godina

Samo srpska strana je za pregovore,dok ste vi uljuljkani uz dvostruke aršine međunarodne zajednice,i njihovog selektivnog osećaja za pravdu.

Nenad Paunovic

pre 11 godina

A uloga heroinske mafije je konstruktivna jel da???? Da ova civilizacija nesto vredi ovakvi bi cistili klozete a ne izigravali premijere u Ujedinjenim Nacijama. Da budem jasan nemam mnogo bolje misljenje ni o Dacicu. Ali zato gospoda u Briselu i Washingtonu izgleda izuzetno cene Zmiju i Drugara, a sigurno znaju i mnogo vise.....

BrankoNIS

pre 11 godina

Gospodine Taci, jos ce da ispadne da su Srbi za sve krivi na Kosovu i da su Albanci apsolutno nevini. Ne slazem se sa tom cinjenicom, ima krivice i Srbije ali isto tako ima i krivice Albanaca, koji se na sve nacine trude da otmu nesto sto im ne pripada. Srbija se bori za svoje kao sto bi se borila i bilo koja druga drzava na svetu. Ova vlada je pokazala da je spremna za pregovore i da je posvecena iznalazenju resenja za Kosovo uz puno postovanje nasih nacionalnih interesa. I Albanci ako su za resenje morali bi da pokazu dobru volju i da ucine i oni neki ustupak za Srbiju, jer je Srbija dala i previse i nema vise prostora za nove ustupke.

Jovan.B

pre 11 godina

Ceo svet je mogao da se uveri da ova vlada ulaze maksimalne napore u resavanju kosovskog pitanja na miroljubiv nacin, uz upotrebu dijaloga i posredstvom medjunarodne zajednice pre svega EU. Taci moze da prica sta hoce, ali bojim se da on za svoju pricu nema argumente, ovoga puta argumenti su na nasoj strani i nasa vlada mora istrajati na svom putu resavanja pitanja Kosova uz puno postovanje nasih nacionalnih interesa.

Dobrila M

pre 11 godina

Posle tolikih pritisaka i iznuđenih ustupaka koje je Srbija morala da učini, Tači bi verovatno bio zadovoljan jedino da fantomsku državu zaokruži po svojoj i zamisli njegovih mentora.

Rasha

pre 11 godina

Proglasiti okupaciju Kosova. I nastaviti pregovore. Ne odustajati od pregovora, ali nista ne prihvatati sto se kosi nasimninteresima. I cekati momenat koji je povoljan za vojnu soluciju. Srbija nista ne sme uraditi da zatvori vrata legaliteta neke vojne solucije u buducnosti. Za 30, 50 ili 150 godina. Nije bitno. Insistirati na rezoluciji 1244 sve vreme. Za 30 godina nece biti ni EU ni Euro. USA uticaj ce splasnuti. Kina i Rusija ce biti snaznije i sa znacajnim vojnim prisustvom u Mediteranu. Kina ce biti ekonomska sila. Sa njima mozemo planirati nasu verziju "Oluje" na Kosovu kao Hrvati sa Amerikancima. Amerika se se kad tad povuci sa Kosova. Tako - strpljivo. Neka resenje Kosova ceka. Jedan dan bice reseno za 24 sata. Sad se bolje fokusiratinna razvoj ekonomije sa Istokom i Arapskim svetom i svima iz EU ko to hoce.

Ako ovo sve necemo - onda se ne treba dzabe maltretirati sa svim ovim - priznati Kosovo i kraj problema.

Nažalost

pre 11 godina

Kosovo polako i sigurno stiče svoju nezavisnot i priznanje u svetu... Pitanje je vremena kad će to uspeti da izvuče iz svih članica EU i UN-a, a mi ništa nećemo moći da uradimo po tom pitanju...

Rajko

pre 11 godina

Nadam se da će EU smoći snage i pokazati Prištini da mora da poštuje to što na sever Kosova nijedan politićar iz Prištine ne može da dođe. Ne samo da poštuje, već i da prizna i da prava Srbima kakva imaju svi narodi - pravo da imaju svoju zaštitu, svoje sudstvo. Inače nema stabilnosti u regionu.

milovan

pre 11 godina

Imam utisak da je Srbija sve uradila sto se tice dijaloga i dogovora a na Tacija se samo ceka da da odobrenje???Trebalo bi i oni sa njihove strane malo da urade???

normalizacija odnosahahaha!?

pre 11 godina

Pošto je očigledno da od našeg puta u EU nema ništa,kao i da imamo "podršku" naših "prijatelja" sa zapada,nama se,u stvari nigde ne žuri.Prema tome,svi pregovori nek sačekaju,kad su jadni albanci čekali toliko,nek sačekaju još deceniju,dve,pa i tri.Ne bi da budemo destruktivni.Necemo u EU,al necete ni vi.

Alfa S

pre 11 godina

Samo vi lobirajte po svetu za vašu samoprozvanu nezavisnu državu,veštačku formaciju.Da selektivna pravda međunarodnih trenutno nije na vašoj strani,pitala bih vas da li bi imali toliko hrabrosti da izgovarate neistine.

Brat Djura

pre 11 godina

Ha ,Tači trazi odstetu?ma strasano.I pritom kaze da smo mi destzruktivni ,mi koji smo sve uradili sta su trazili od nas.Ali ne vredi,mi smo zapadu trn u oku i dzaba nam sve.

strpljenje

pre 11 godina

oni strpljivo i sistematski decenijama otimaju tudje dok potpuno ne legitimizuju tu otimacinu a mi strpljivo godinama unistavamo nasu zemlju tako da konacni rezultat nece biti nikakvo iznenadjenje. ono jedino sto uspesno Srbi rade je da sistematski pljackaju svoj narod I drzavu.

Alfa i omega

pre 11 godina

Da međunarodna zajednica nema dvostruke aršine,bili bi vi za dijalog i ustupke i te kako.Ovako sada likujte i promovišite vašu kvazi državu kao međunarodno priznatu.Samo da vas podsetim da dogma u istoriji ne postoji.

lopov je lopov

pre 11 godina

Taci kao neko ko je ukrao auto, napravio laznu saobracajnu, ima lokalnog djilkosa koji ga stiti i koji misli da ce ako ponovi stotinu puta da nije lopov i da je auto kupio postenim radom, to svi i poverovati. Pa nece.

strpljenje

pre 11 godina

oni strpljivo i sistematski decenijama otimaju tudje dok potpuno ne legitimizuju tu otimacinu a mi strpljivo godinama unistavamo nasu zemlju tako da konacni rezultat nece biti nikakvo iznenadjenje. ono jedino sto uspesno Srbi rade je da sistematski pljackaju svoj narod I drzavu.

normalizacija odnosahahaha!?

pre 11 godina

Pošto je očigledno da od našeg puta u EU nema ništa,kao i da imamo "podršku" naših "prijatelja" sa zapada,nama se,u stvari nigde ne žuri.Prema tome,svi pregovori nek sačekaju,kad su jadni albanci čekali toliko,nek sačekaju još deceniju,dve,pa i tri.Ne bi da budemo destruktivni.Necemo u EU,al necete ni vi.

Rasha

pre 11 godina

Proglasiti okupaciju Kosova. I nastaviti pregovore. Ne odustajati od pregovora, ali nista ne prihvatati sto se kosi nasimninteresima. I cekati momenat koji je povoljan za vojnu soluciju. Srbija nista ne sme uraditi da zatvori vrata legaliteta neke vojne solucije u buducnosti. Za 30, 50 ili 150 godina. Nije bitno. Insistirati na rezoluciji 1244 sve vreme. Za 30 godina nece biti ni EU ni Euro. USA uticaj ce splasnuti. Kina i Rusija ce biti snaznije i sa znacajnim vojnim prisustvom u Mediteranu. Kina ce biti ekonomska sila. Sa njima mozemo planirati nasu verziju "Oluje" na Kosovu kao Hrvati sa Amerikancima. Amerika se se kad tad povuci sa Kosova. Tako - strpljivo. Neka resenje Kosova ceka. Jedan dan bice reseno za 24 sata. Sad se bolje fokusiratinna razvoj ekonomije sa Istokom i Arapskim svetom i svima iz EU ko to hoce.

Ako ovo sve necemo - onda se ne treba dzabe maltretirati sa svim ovim - priznati Kosovo i kraj problema.

putzi

pre 11 godina

Anjica mi smo ponosni sto imamo uck da ne bi bilo toga ne bi bilo drzave kosova zato ziveo uck ziveo amerika i suverena nezavisna kosova

Brat Djura

pre 11 godina

Ha ,Tači trazi odstetu?ma strasano.I pritom kaze da smo mi destzruktivni ,mi koji smo sve uradili sta su trazili od nas.Ali ne vredi,mi smo zapadu trn u oku i dzaba nam sve.

dada

pre 11 godina

ko je kome oteo deo drzave pa ima pravo na odstetu i nadoknadu??? alo, pa duzni ste nam milijarde dolara samo za rudu koju ste prisvojili, a gde je infrastruktura, fabrike, bolnice, putevi, skole.....??? to su moji dedovi gradili, vi ste bojkotovali i protestvovali!!! i ko je koga napao oruzjem??? ratnu odstetu placa onaj koji je napao, a to ste opet vi , mi smo pokusali da odbranimo drzavu ali nam ameri nisu dali.... ali sve se vraca sve se placa....

Nažalost

pre 11 godina

Kosovo polako i sigurno stiče svoju nezavisnot i priznanje u svetu... Pitanje je vremena kad će to uspeti da izvuče iz svih članica EU i UN-a, a mi ništa nećemo moći da uradimo po tom pitanju...

Alfa S

pre 11 godina

Samo vi lobirajte po svetu za vašu samoprozvanu nezavisnu državu,veštačku formaciju.Da selektivna pravda međunarodnih trenutno nije na vašoj strani,pitala bih vas da li bi imali toliko hrabrosti da izgovarate neistine.

Boban

pre 11 godina

Mnogi komentatori, nesvesno, laskaju Taciju sa tvrdnjama da nam je on oteo Kosovo. Ispada da je on bombardovao Beograd. Odlaskom Amerikanaca, nestao bi i Taci i njegova vestacka tvorevina.Prdstojeci "Energetski rat" moze za tren oka da izmeni situaciju.

Nenad Paunovic

pre 11 godina

A uloga heroinske mafije je konstruktivna jel da???? Da ova civilizacija nesto vredi ovakvi bi cistili klozete a ne izigravali premijere u Ujedinjenim Nacijama. Da budem jasan nemam mnogo bolje misljenje ni o Dacicu. Ali zato gospoda u Briselu i Washingtonu izgleda izuzetno cene Zmiju i Drugara, a sigurno znaju i mnogo vise.....

SKUBI

pre 11 godina

Voleo bi da mi kazu iz evrope jednu drzavu gde se vise postuju prava manjine nego u Srbiji.Neka probaje u Nemackoj ili Engleskoj da podignu glas protiv tih zemalja,kazna bi bila surova i nemilosrdna pod izgovorom raspirivanje mrznje.Zato je licemerno to sto rade,jer je ova vlada rasirila ruke prijateljstva svima a posebno njenim gradjanima.

djole

pre 11 godina

uloga srbije i prema srbiji je destruktivna, ne samo prema kosovu. ovi iz sns/sps ko da su placeni da dovrse destrukciju drzave.... bas cemo se do kraja svesti na beogradski pasaluk kako nam ide....

dejan-minhen

pre 11 godina

g. Taci da je sve tako nepovratno i zavrseno ne mislim da bi se vodili pregovori. O tome koliko ste nezavisni govori i simbolika tipa pozivan broj, reprezentacija i slicno.

Vla

pre 11 godina

Što je najgore njima će Evropa i da pomogne... Jadna ova mala Srbija ali šta sve ona trpi nijedna zemlja na svetu to ne bi mogla da uradi i da ostane na nogama.

Marko BG

pre 11 godina

Uloga Srbije nije destruktivna jer Srbija nije napravila problem oko Kosova i Metohije nego političari albanske nacionalnosti.
Ako gospoda albanski političari prihvate realnost da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da su Albanci na toj teritoriji ravnopravni gradjani zajedničke države - problema nema.
Dakle gospodine Tači, smanjite vaše pretenzije i zahteve i svaki problem je brzo rešiv.

milovan

pre 11 godina

Imam utisak da je Srbija sve uradila sto se tice dijaloga i dogovora a na Tacija se samo ceka da da odobrenje???Trebalo bi i oni sa njihove strane malo da urade???

Alfa i omega

pre 11 godina

Da međunarodna zajednica nema dvostruke aršine,bili bi vi za dijalog i ustupke i te kako.Ovako sada likujte i promovišite vašu kvazi državu kao međunarodno priznatu.Samo da vas podsetim da dogma u istoriji ne postoji.

Dobrila M

pre 11 godina

Posle tolikih pritisaka i iznuđenih ustupaka koje je Srbija morala da učini, Tači bi verovatno bio zadovoljan jedino da fantomsku državu zaokruži po svojoj i zamisli njegovih mentora.

Hiperaktivna BUVA

pre 11 godina

Čini mi se da je Tači zaista mislio da će Srbija tek tako predati Kosovo ali izgleda da je shvatio da ne ide sve tako lako, pa je krenuo u kontra napad!

iusticia988

pre 11 godina

Zasto ocekuje da ce Srbija da popusta i prodaje svoju dedovinu na Kosovu?!
Oteli su nam srce zemlje i onda pricaju o nekakvoj regularnosti pregovora.Podrzavam zdrav dijalog ali nikako ponizavanje, dosta je bilo!

Horacije

pre 11 godina

Samo srpska strana je za pregovore,dok ste vi uljuljkani uz dvostruke aršine međunarodne zajednice,i njihovog selektivnog osećaja za pravdu.

Tijana

pre 11 godina

Sto godina ste nas ,vašom destruktivnoscu , isterivali sa Kosova- NAŠE ZEMLJE. Vi ste dno Balkana i postojite samo zato što vas Američke nakaze podržavaju. Borili smo se za našu zemlju,o kakvoj ratnoj ošteti ovaj ubica prica ...? Tea.

dosada

pre 11 godina

ludi taci prica ko da je celo kosovo kao pristina... au da, pa tamo nema srba na prste da ih nabrojis, tako da ni nema potrebe za ispotovanjem ljudskih prava..

hedona II

pre 11 godina

Ne znam cija uloga je ovde destruktivna a cija konstruktivna. Ni sam ne zna sta prica ovaj Taci. A vi ste za pregovore, a oduzimate ono sto vam ne pripada i nece u narednih 100 godina. Treba pregovarati u granicama normale ali nikako ici glavom kroz zid i po svaku cenu.

Princezica

pre 11 godina

Slusala sam govor Hasima Tacija i smejala se svo vreme.On prica o ratu protiv korupcije,platformama i akcijama.Pa prvo bi trebalo od sebe da pocne da bi ucinio pravi i prvi korak.
Sramota.

Bobica88

pre 11 godina

Gospodine Tači, uzeli ste deo Srbije, proglasili ga nezavisnim,i sad i dalje postavljate svoje uslove, koji su loši za srpski narod na Kosovu. Svaka čast našim predstavnicima, mi narodu na Kosovu nećemo okrenuti leđa.Srbija ne prihvata ništa što bi ugrozilo narod.

Rajko

pre 11 godina

Nadam se da će EU smoći snage i pokazati Prištini da mora da poštuje to što na sever Kosova nijedan politićar iz Prištine ne može da dođe. Ne samo da poštuje, već i da prizna i da prava Srbima kakva imaju svi narodi - pravo da imaju svoju zaštitu, svoje sudstvo. Inače nema stabilnosti u regionu.

Kizza

pre 11 godina

Ma da, vi ste divni graditelji, dok smo mi destruktivci...samo ne znam sta gradite, kad je na Kosovu svaka nealbanska glava na meti bombasa i torture...jaka ste mi vi drzava...

sanja

pre 11 godina

Činimi se da će te gospodine Tačiju još dugo da sanjate o suverenoj državi ali pitanje Kosova nećete rešiti sve dok ne shvatite potrebu da ozbiljno sednete i razgovate o mirnom rešenju kosovskog pitanja.Srbija je učinila jako puno i ja se iskreno nadam da će se stav Evrope bitno promeniti!

BrankoNIS

pre 11 godina

Gospodine Taci, jos ce da ispadne da su Srbi za sve krivi na Kosovu i da su Albanci apsolutno nevini. Ne slazem se sa tom cinjenicom, ima krivice i Srbije ali isto tako ima i krivice Albanaca, koji se na sve nacine trude da otmu nesto sto im ne pripada. Srbija se bori za svoje kao sto bi se borila i bilo koja druga drzava na svetu. Ova vlada je pokazala da je spremna za pregovore i da je posvecena iznalazenju resenja za Kosovo uz puno postovanje nasih nacionalnih interesa. I Albanci ako su za resenje morali bi da pokazu dobru volju i da ucine i oni neki ustupak za Srbiju, jer je Srbija dala i previse i nema vise prostora za nove ustupke.

srbenda

pre 11 godina

Anjica mi smo ponosni sto imamo uck da ne bi bilo toga ne bi bilo drzave kosova zato ziveo uck ziveo amerika i suverena nezavisna kosova
(putzi, 22. mart 2013 20:45)
UCK je paravojna formacija a ne regularna vojska,a Amerika ce tek da vam naplati i to sa kamatom sve ustupke

Jovan.B

pre 11 godina

Ceo svet je mogao da se uveri da ova vlada ulaze maksimalne napore u resavanju kosovskog pitanja na miroljubiv nacin, uz upotrebu dijaloga i posredstvom medjunarodne zajednice pre svega EU. Taci moze da prica sta hoce, ali bojim se da on za svoju pricu nema argumente, ovoga puta argumenti su na nasoj strani i nasa vlada mora istrajati na svom putu resavanja pitanja Kosova uz puno postovanje nasih nacionalnih interesa.

grego

pre 11 godina

Destruktivni su Amerikanci koji opstruisu ove pregovore i koji po svaku cenu hoce da isteraju svoje interese. Taci samo radi ono sto mu Amerikanci kazu. Amerikanci su mu rekli da ne popusta i zato Taci ovo i radi. Slicno su Amerikanci radili kada nisu dopustali Izetbegovicu da potpise mirovni sporazum cime bi bio skracen rat i mnogi ljudi bi danas bili zivi a ni Srebrenica se ne bi desila. Nametanje resenja koje odgovara samo Americi i albanskim nacionalistima se priprema teren za novi rat.

Hustina 999

pre 11 godina

Podrzavam zdrave pregovore,ali mislim da su pregovori odavno izmakli kontroli. Verujem da ce gospodin Vucic izvojevati pobedu i povuci pametan potez.

Radenko

pre 11 godina

Ova vlada ulaze maksimalne napore da resi problem Kosova ali je ocigledno da medjunarodna zajednica nema nacina (ili se pravi da nema) da Albance malo "spusti na zemlju" i da im objasni da i oni moraju malo da popuste. Srbija mora ostati dosledna u svom stavu i mora se postovati izglasana rezolucija u kojoj jasno pise sta je ono sto mozemo prihvatiti a sta ne i u kojoj se na nedvosmislen nacin opicuje kako moze da se resi problem Kosova.

Ana Karenjina

pre 11 godina

A šta bi g.Tači Srbija trebala da uradi da bi iz vašeg ugla gledanja bila konstruktivna? Da možda prizna nezavisnost Kosova?!

o5ja

pre 11 godina

Hasime Taci ako mislis da je otimanje Kosova nesto legitimno, hajde onda da ja uzmem deo tvoje imovine(kuca i dvoriste npr.),a da te komsiluk tera da to prihvatis i priznas. Da li bi ti to onda bilo legitimno???

mistic

pre 11 godina

Sve ukazuje da je Tačijeva tvrdnja tačna, kao i bolnica Medikus, žuta kuća, svaki drugi treći dan srušene srpske grobnice, po koja bombica, paljenje i tuča i da ne nabrajam dalje.

Duci0167

pre 11 godina

Ne znam sta je Taci to pogresno rekao?! Nemojte se poistovecivati sa politicarima pa da dozivljavate licno,politika je to. Mada vi ste ih narode i postavili. Kako proslu tako i sadasnju vlast. Ja bi na Tacijeu izjavu dodao da prvenstveno vidimo auto-destruktivnu politiku.

monk

pre 11 godina

Ja se dobro sećam reči jenog albanaca pre 15 godina da se točak okreće.Tada se okrenuo u njihovu korist a sada je došlo vreme da se okrene u našu.Dok su oni imali podršku zapada mi smo radili i rezultati rada su vidljivi.i očekujem uskoro promenu stava Evrope!

Sloga

pre 11 godina

Taciju mora da se da do znanja da ne sme mesetariti Srbijom i nasim voljenim Kosovom. Moramo pokazati slogu i jacinu. Samo ako pomazemo jedni drugima, mozemo postici nas cilj.

Ivan polje

pre 11 godina

O kakvom suverenitetu govori ovaj gospodin.Da je suvereno imalo bi stolicu u UN. Kako znamo još nisu primljeni u UN. Kosovo će biti suvereno onda kada ga prizna Srbija , a to znači niada.

Marlboro

pre 11 godina

Srbija nece da pretvori zajednicu srpskih opstina na Kosovu u nevladinu organizaciju, vec ona mora da ima stepen izvrsnih ovlascenja

Pitam se..

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da jedna ovakva individua nazovi premijer nazovi drzavice ustvari otetog parceta zemlje Srbije moze i ima pravo da govori u UN!? Ko zna koliko novca je albanski lobi to pravo kostalo????

Jovan

pre 11 godina

Na Kosovu ne traži niko stvaranje nove RS. Na Kosovu Srbi traže svoj Savez srpskih opština sa izvršnom vlašću , koji će im garantovati njihovu bezbednost.Uloga Srbije nije nikada bila destruktivna niti je bilo kada otežavali bezbednosnu situaciju. To što traži i što se zalaže da Srbi na tim delovima teritorije imaju normalan život kao i ostali građani , nije znak da ima destruktivnu ulogu.

Ejrena

pre 11 godina

Kosovo može biti priznato, ali Srbija nikada neće priznati nezavisnost KiM.EU mora da prizna Platformu kao rešenje, jer je to jedini dokument koji će poboljšati uslove života građana na KiM,odbraniti naše nacionalne i državne interese. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti na bolje.

putzi

pre 11 godina

Anjica mi smo ponosni sto imamo uck da ne bi bilo toga ne bi bilo drzave kosova zato ziveo uck ziveo amerika i suverena nezavisna kosova

lopov je lopov

pre 11 godina

Taci kao neko ko je ukrao auto, napravio laznu saobracajnu, ima lokalnog djilkosa koji ga stiti i koji misli da ce ako ponovi stotinu puta da nije lopov i da je auto kupio postenim radom, to svi i poverovati. Pa nece.

dada

pre 11 godina

ko je kome oteo deo drzave pa ima pravo na odstetu i nadoknadu??? alo, pa duzni ste nam milijarde dolara samo za rudu koju ste prisvojili, a gde je infrastruktura, fabrike, bolnice, putevi, skole.....??? to su moji dedovi gradili, vi ste bojkotovali i protestvovali!!! i ko je koga napao oruzjem??? ratnu odstetu placa onaj koji je napao, a to ste opet vi , mi smo pokusali da odbranimo drzavu ali nam ameri nisu dali.... ali sve se vraca sve se placa....

Tijana

pre 11 godina

Sto godina ste nas ,vašom destruktivnoscu , isterivali sa Kosova- NAŠE ZEMLJE. Vi ste dno Balkana i postojite samo zato što vas Američke nakaze podržavaju. Borili smo se za našu zemlju,o kakvoj ratnoj ošteti ovaj ubica prica ...? Tea.

Marko BG

pre 11 godina

Uloga Srbije nije destruktivna jer Srbija nije napravila problem oko Kosova i Metohije nego političari albanske nacionalnosti.
Ako gospoda albanski političari prihvate realnost da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da su Albanci na toj teritoriji ravnopravni gradjani zajedničke države - problema nema.
Dakle gospodine Tači, smanjite vaše pretenzije i zahteve i svaki problem je brzo rešiv.

Alfa S

pre 11 godina

Samo vi lobirajte po svetu za vašu samoprozvanu nezavisnu državu,veštačku formaciju.Da selektivna pravda međunarodnih trenutno nije na vašoj strani,pitala bih vas da li bi imali toliko hrabrosti da izgovarate neistine.

Hiperaktivna BUVA

pre 11 godina

Čini mi se da je Tači zaista mislio da će Srbija tek tako predati Kosovo ali izgleda da je shvatio da ne ide sve tako lako, pa je krenuo u kontra napad!

Hustina 999

pre 11 godina

Podrzavam zdrave pregovore,ali mislim da su pregovori odavno izmakli kontroli. Verujem da ce gospodin Vucic izvojevati pobedu i povuci pametan potez.

Princezica

pre 11 godina

Slusala sam govor Hasima Tacija i smejala se svo vreme.On prica o ratu protiv korupcije,platformama i akcijama.Pa prvo bi trebalo od sebe da pocne da bi ucinio pravi i prvi korak.
Sramota.

sanja

pre 11 godina

Činimi se da će te gospodine Tačiju još dugo da sanjate o suverenoj državi ali pitanje Kosova nećete rešiti sve dok ne shvatite potrebu da ozbiljno sednete i razgovate o mirnom rešenju kosovskog pitanja.Srbija je učinila jako puno i ja se iskreno nadam da će se stav Evrope bitno promeniti!

milovan

pre 11 godina

Imam utisak da je Srbija sve uradila sto se tice dijaloga i dogovora a na Tacija se samo ceka da da odobrenje???Trebalo bi i oni sa njihove strane malo da urade???

Brat Djura

pre 11 godina

Ha ,Tači trazi odstetu?ma strasano.I pritom kaze da smo mi destzruktivni ,mi koji smo sve uradili sta su trazili od nas.Ali ne vredi,mi smo zapadu trn u oku i dzaba nam sve.

iusticia988

pre 11 godina

Zasto ocekuje da ce Srbija da popusta i prodaje svoju dedovinu na Kosovu?!
Oteli su nam srce zemlje i onda pricaju o nekakvoj regularnosti pregovora.Podrzavam zdrav dijalog ali nikako ponizavanje, dosta je bilo!

BrankoNIS

pre 11 godina

Gospodine Taci, jos ce da ispadne da su Srbi za sve krivi na Kosovu i da su Albanci apsolutno nevini. Ne slazem se sa tom cinjenicom, ima krivice i Srbije ali isto tako ima i krivice Albanaca, koji se na sve nacine trude da otmu nesto sto im ne pripada. Srbija se bori za svoje kao sto bi se borila i bilo koja druga drzava na svetu. Ova vlada je pokazala da je spremna za pregovore i da je posvecena iznalazenju resenja za Kosovo uz puno postovanje nasih nacionalnih interesa. I Albanci ako su za resenje morali bi da pokazu dobru volju i da ucine i oni neki ustupak za Srbiju, jer je Srbija dala i previse i nema vise prostora za nove ustupke.

srbenda

pre 11 godina

Anjica mi smo ponosni sto imamo uck da ne bi bilo toga ne bi bilo drzave kosova zato ziveo uck ziveo amerika i suverena nezavisna kosova
(putzi, 22. mart 2013 20:45)
UCK je paravojna formacija a ne regularna vojska,a Amerika ce tek da vam naplati i to sa kamatom sve ustupke

Boban

pre 11 godina

Mnogi komentatori, nesvesno, laskaju Taciju sa tvrdnjama da nam je on oteo Kosovo. Ispada da je on bombardovao Beograd. Odlaskom Amerikanaca, nestao bi i Taci i njegova vestacka tvorevina.Prdstojeci "Energetski rat" moze za tren oka da izmeni situaciju.

grego

pre 11 godina

Destruktivni su Amerikanci koji opstruisu ove pregovore i koji po svaku cenu hoce da isteraju svoje interese. Taci samo radi ono sto mu Amerikanci kazu. Amerikanci su mu rekli da ne popusta i zato Taci ovo i radi. Slicno su Amerikanci radili kada nisu dopustali Izetbegovicu da potpise mirovni sporazum cime bi bio skracen rat i mnogi ljudi bi danas bili zivi a ni Srebrenica se ne bi desila. Nametanje resenja koje odgovara samo Americi i albanskim nacionalistima se priprema teren za novi rat.

normalizacija odnosahahaha!?

pre 11 godina

Pošto je očigledno da od našeg puta u EU nema ništa,kao i da imamo "podršku" naših "prijatelja" sa zapada,nama se,u stvari nigde ne žuri.Prema tome,svi pregovori nek sačekaju,kad su jadni albanci čekali toliko,nek sačekaju još deceniju,dve,pa i tri.Ne bi da budemo destruktivni.Necemo u EU,al necete ni vi.

Rasha

pre 11 godina

Proglasiti okupaciju Kosova. I nastaviti pregovore. Ne odustajati od pregovora, ali nista ne prihvatati sto se kosi nasimninteresima. I cekati momenat koji je povoljan za vojnu soluciju. Srbija nista ne sme uraditi da zatvori vrata legaliteta neke vojne solucije u buducnosti. Za 30, 50 ili 150 godina. Nije bitno. Insistirati na rezoluciji 1244 sve vreme. Za 30 godina nece biti ni EU ni Euro. USA uticaj ce splasnuti. Kina i Rusija ce biti snaznije i sa znacajnim vojnim prisustvom u Mediteranu. Kina ce biti ekonomska sila. Sa njima mozemo planirati nasu verziju "Oluje" na Kosovu kao Hrvati sa Amerikancima. Amerika se se kad tad povuci sa Kosova. Tako - strpljivo. Neka resenje Kosova ceka. Jedan dan bice reseno za 24 sata. Sad se bolje fokusiratinna razvoj ekonomije sa Istokom i Arapskim svetom i svima iz EU ko to hoce.

Ako ovo sve necemo - onda se ne treba dzabe maltretirati sa svim ovim - priznati Kosovo i kraj problema.

SKUBI

pre 11 godina

Voleo bi da mi kazu iz evrope jednu drzavu gde se vise postuju prava manjine nego u Srbiji.Neka probaje u Nemackoj ili Engleskoj da podignu glas protiv tih zemalja,kazna bi bila surova i nemilosrdna pod izgovorom raspirivanje mrznje.Zato je licemerno to sto rade,jer je ova vlada rasirila ruke prijateljstva svima a posebno njenim gradjanima.

dejan-minhen

pre 11 godina

g. Taci da je sve tako nepovratno i zavrseno ne mislim da bi se vodili pregovori. O tome koliko ste nezavisni govori i simbolika tipa pozivan broj, reprezentacija i slicno.

Kizza

pre 11 godina

Ma da, vi ste divni graditelji, dok smo mi destruktivci...samo ne znam sta gradite, kad je na Kosovu svaka nealbanska glava na meti bombasa i torture...jaka ste mi vi drzava...

hedona II

pre 11 godina

Ne znam cija uloga je ovde destruktivna a cija konstruktivna. Ni sam ne zna sta prica ovaj Taci. A vi ste za pregovore, a oduzimate ono sto vam ne pripada i nece u narednih 100 godina. Treba pregovarati u granicama normale ali nikako ici glavom kroz zid i po svaku cenu.

Bobica88

pre 11 godina

Gospodine Tači, uzeli ste deo Srbije, proglasili ga nezavisnim,i sad i dalje postavljate svoje uslove, koji su loši za srpski narod na Kosovu. Svaka čast našim predstavnicima, mi narodu na Kosovu nećemo okrenuti leđa.Srbija ne prihvata ništa što bi ugrozilo narod.

Nenad Paunovic

pre 11 godina

A uloga heroinske mafije je konstruktivna jel da???? Da ova civilizacija nesto vredi ovakvi bi cistili klozete a ne izigravali premijere u Ujedinjenim Nacijama. Da budem jasan nemam mnogo bolje misljenje ni o Dacicu. Ali zato gospoda u Briselu i Washingtonu izgleda izuzetno cene Zmiju i Drugara, a sigurno znaju i mnogo vise.....

Radenko

pre 11 godina

Ova vlada ulaze maksimalne napore da resi problem Kosova ali je ocigledno da medjunarodna zajednica nema nacina (ili se pravi da nema) da Albance malo "spusti na zemlju" i da im objasni da i oni moraju malo da popuste. Srbija mora ostati dosledna u svom stavu i mora se postovati izglasana rezolucija u kojoj jasno pise sta je ono sto mozemo prihvatiti a sta ne i u kojoj se na nedvosmislen nacin opicuje kako moze da se resi problem Kosova.

Jovan.B

pre 11 godina

Ceo svet je mogao da se uveri da ova vlada ulaze maksimalne napore u resavanju kosovskog pitanja na miroljubiv nacin, uz upotrebu dijaloga i posredstvom medjunarodne zajednice pre svega EU. Taci moze da prica sta hoce, ali bojim se da on za svoju pricu nema argumente, ovoga puta argumenti su na nasoj strani i nasa vlada mora istrajati na svom putu resavanja pitanja Kosova uz puno postovanje nasih nacionalnih interesa.

Horacije

pre 11 godina

Samo srpska strana je za pregovore,dok ste vi uljuljkani uz dvostruke aršine međunarodne zajednice,i njihovog selektivnog osećaja za pravdu.

Rajko

pre 11 godina

Nadam se da će EU smoći snage i pokazati Prištini da mora da poštuje to što na sever Kosova nijedan politićar iz Prištine ne može da dođe. Ne samo da poštuje, već i da prizna i da prava Srbima kakva imaju svi narodi - pravo da imaju svoju zaštitu, svoje sudstvo. Inače nema stabilnosti u regionu.

Dobrila M

pre 11 godina

Posle tolikih pritisaka i iznuđenih ustupaka koje je Srbija morala da učini, Tači bi verovatno bio zadovoljan jedino da fantomsku državu zaokruži po svojoj i zamisli njegovih mentora.

dosada

pre 11 godina

ludi taci prica ko da je celo kosovo kao pristina... au da, pa tamo nema srba na prste da ih nabrojis, tako da ni nema potrebe za ispotovanjem ljudskih prava..

Nažalost

pre 11 godina

Kosovo polako i sigurno stiče svoju nezavisnot i priznanje u svetu... Pitanje je vremena kad će to uspeti da izvuče iz svih članica EU i UN-a, a mi ništa nećemo moći da uradimo po tom pitanju...

strpljenje

pre 11 godina

oni strpljivo i sistematski decenijama otimaju tudje dok potpuno ne legitimizuju tu otimacinu a mi strpljivo godinama unistavamo nasu zemlju tako da konacni rezultat nece biti nikakvo iznenadjenje. ono jedino sto uspesno Srbi rade je da sistematski pljackaju svoj narod I drzavu.

Vla

pre 11 godina

Što je najgore njima će Evropa i da pomogne... Jadna ova mala Srbija ali šta sve ona trpi nijedna zemlja na svetu to ne bi mogla da uradi i da ostane na nogama.

djole

pre 11 godina

uloga srbije i prema srbiji je destruktivna, ne samo prema kosovu. ovi iz sns/sps ko da su placeni da dovrse destrukciju drzave.... bas cemo se do kraja svesti na beogradski pasaluk kako nam ide....

Alfa i omega

pre 11 godina

Da međunarodna zajednica nema dvostruke aršine,bili bi vi za dijalog i ustupke i te kako.Ovako sada likujte i promovišite vašu kvazi državu kao međunarodno priznatu.Samo da vas podsetim da dogma u istoriji ne postoji.

Ivan polje

pre 11 godina

O kakvom suverenitetu govori ovaj gospodin.Da je suvereno imalo bi stolicu u UN. Kako znamo još nisu primljeni u UN. Kosovo će biti suvereno onda kada ga prizna Srbija , a to znači niada.

Jovan

pre 11 godina

Na Kosovu ne traži niko stvaranje nove RS. Na Kosovu Srbi traže svoj Savez srpskih opština sa izvršnom vlašću , koji će im garantovati njihovu bezbednost.Uloga Srbije nije nikada bila destruktivna niti je bilo kada otežavali bezbednosnu situaciju. To što traži i što se zalaže da Srbi na tim delovima teritorije imaju normalan život kao i ostali građani , nije znak da ima destruktivnu ulogu.

o5ja

pre 11 godina

Hasime Taci ako mislis da je otimanje Kosova nesto legitimno, hajde onda da ja uzmem deo tvoje imovine(kuca i dvoriste npr.),a da te komsiluk tera da to prihvatis i priznas. Da li bi ti to onda bilo legitimno???

Pitam se..

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da jedna ovakva individua nazovi premijer nazovi drzavice ustvari otetog parceta zemlje Srbije moze i ima pravo da govori u UN!? Ko zna koliko novca je albanski lobi to pravo kostalo????

mistic

pre 11 godina

Sve ukazuje da je Tačijeva tvrdnja tačna, kao i bolnica Medikus, žuta kuća, svaki drugi treći dan srušene srpske grobnice, po koja bombica, paljenje i tuča i da ne nabrajam dalje.

Ejrena

pre 11 godina

Kosovo može biti priznato, ali Srbija nikada neće priznati nezavisnost KiM.EU mora da prizna Platformu kao rešenje, jer je to jedini dokument koji će poboljšati uslove života građana na KiM,odbraniti naše nacionalne i državne interese. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti na bolje.

Sloga

pre 11 godina

Taciju mora da se da do znanja da ne sme mesetariti Srbijom i nasim voljenim Kosovom. Moramo pokazati slogu i jacinu. Samo ako pomazemo jedni drugima, mozemo postici nas cilj.

Marlboro

pre 11 godina

Srbija nece da pretvori zajednicu srpskih opstina na Kosovu u nevladinu organizaciju, vec ona mora da ima stepen izvrsnih ovlascenja

Duci0167

pre 11 godina

Ne znam sta je Taci to pogresno rekao?! Nemojte se poistovecivati sa politicarima pa da dozivljavate licno,politika je to. Mada vi ste ih narode i postavili. Kako proslu tako i sadasnju vlast. Ja bi na Tacijeu izjavu dodao da prvenstveno vidimo auto-destruktivnu politiku.

monk

pre 11 godina

Ja se dobro sećam reči jenog albanaca pre 15 godina da se točak okreće.Tada se okrenuo u njihovu korist a sada je došlo vreme da se okrene u našu.Dok su oni imali podršku zapada mi smo radili i rezultati rada su vidljivi.i očekujem uskoro promenu stava Evrope!

Ana Karenjina

pre 11 godina

A šta bi g.Tači Srbija trebala da uradi da bi iz vašeg ugla gledanja bila konstruktivna? Da možda prizna nezavisnost Kosova?!