Petak, 22.03.2013.

13:28

DRI: Postupak protiv Bajatovića

DRI podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv direktora JP Srbijagas Dušana Bajatovića. Srbijagas: Otklonićemo sve nepravilnosti.

Izvor: Beta

DRI: Postupak protiv Bajatoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

krokodokodil

pre 11 godina

srbija jedino moze da se ocisti ako sns ima preko 50 posto glasova.ovako sns se samo muci,a pravda moze biti samo selektivna.sps je za zadnje 4 godine vise upropastio srbiju nego ds za 12 godina.ovu drzavu od korupcije trenutno samo sns moze da ocisti

cy

pre 11 godina

Dični kadar SPS uhvaćen u prekršaju...Svi moraju snositi odgovornost za svoje delovanje,pa prema tome i Bajatović,bez obzira što je član stranke koja je u Vlasti.

Snickers

pre 11 godina

Ono sto se prvo mora utvrditi je sta je istina, a sta su medijske spekulacije.Zato treba sacekati jer ne treba nikoga podrzavati, niti stititi.Sa onima koji su se ogresili o zakon, ako se to dokaze,ne treba saradjivati vec procesuirati i uhapsiti.Takodje SNS treba da saceka drzavne organe da preduzmu mere i obave istragu,ali ne treba ih cekati beskonacno.Rok ne bi trebao da postoji,jer bi to bilo mesanje u rad pravosudja i sudstva.Misli se na razuman rok koji je potreban da se neke radnje sprovedu. Zna se koliko istraga moze da traje, naravno ne deset godina. Zavisice i od toga koliko se u konkretnom slucaju odmaklo i koliko su jaki dokazi...

Mia

pre 11 godina

Svi oni koji su zloupotrebili službeni položaj moraju da odgovaraju bez razlike o kome se radi , kojoj partiji pripadaju ili ne pripadaju i na kom se mestu nalazili.

Ejrena

pre 11 godina

Verujem u Aleksandra Vučića i njegove sposobnosti. Istraga u MUP-u će pokazati koje sve umešan u privatizacije i afere u Srbijagasu, Petrohemiji. Postupak protiv Bajatovića zaista treba do detalja da se ispita. Svako ko je kriv treba da odgovara. Zahvaljujući Aleksandru Vučića Srbija će biti potpuno očišćena, i nikome više neće pasti na pamet da krade. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

Cica

pre 11 godina

Negde se vrtela cifra od desethiljadaevra kao mesecni prihod direktora Srbijagasa. To je porazavajuce kad se zna da u Srbiji caruje glad!!!!!!!!!

Malenica

pre 11 godina

Do sada institucije nisu smele da rade svoj posao a sada imaju podrsku Vlade. Afere i malverzacije sa dokazima moraju biti razjasnjene i objasnjene narodu.
I ko je pogresio u zatvor.

Patria

pre 11 godina

Evo, ga, pocelo je uklanjanje najblizih saradnika, zaokruzivanje premijera i odsecanje od sveta. Priprema li nam se to diktatura SNS spamera? QQ

Zanneti

pre 11 godina

Prvo da se postavi pitanje zašto 2011 godine revizorska komisija nije imala uvid u sve,i ko je tad štitio Bajatovića. Ako je bilo nepravilnosti,nije samo on kriv,sigurno.

VeleSrb

pre 11 godina

Ne sme se više dozvoljavati da direktori državnih preduzeća rade šta hoće,u svoju korist,a na štetu države. Postupak protiv Bajatovića treba pokrenuti ako postoje indicije da je bilo ne pravilnosti u radu i ako se dokaže da ih je bilo,treba da odgovara.

jugend ne gleda utakmicu, nego skuplja bodove kod nadređenih

pre 11 godina

Ajde, bre, SNS-Jugend šta ste se napalili?! Nego, šta je ono s Kosovom, braćo? Pa nije valjda da Alek ostaje na vlasti zato što se konačno odriče kosovskih Srba?

Sovčić

pre 11 godina

Svakim danom sude mediji i daje se gradjanima mogućnost da polemišu jel nešto jeste ili nije, oni koji primaju za to platu neka rade svoj posao i neka ga provere!

Vladika

pre 11 godina

Svako ko je se "ogrešio" o državu treba da odgovara! Nema pošteđenih! Ova vlada je pokazala da ima ozbiljne namere u borbi protiv korupcije i kriminala, nadam se da će u toj borbi uspeti, svakako imaju moju podrška, a verujem i naroda!?

Bojana

pre 11 godina

Nadam se da ce saopstenje za javnost Srbijagasa procitati i proslavljeni Emir Kusturice. Da ako ikako shvati da je doslo vreme da u Srbiji zakon vazi za svakoga

Mikan

pre 11 godina

"Srbijagasu je dat rok od 90 dana da dostavi DRI izveštaj o otklanjanju nepravilnosti koje su utvrđene u reviziji finansijskih izveštaja tog preduzeća za 2011. godinu."
Moguce je 2013 godine OTKLONITI kradju iz 2011 godine :))
U zemlji Srbiji je sve moguce.
...i ubuduce ce raditi pazljivo...da se lopovluk ne vidi iz aviona !
g. Bajatovic sa platom od 15000 eura mesecno ostaje u Srbijagasu,
bez ikakvih problema... da se kladimo ?
Zakoni vaze za sitnu boraniju.

PANTELA

pre 11 godina

Institucije u Srbiji su počele da rade svoj posao kako treba.Nema zaštićenih,svi koji su se bogatili na račun države moraće da odgovaraju.

stranac

pre 11 godina

Pitanje za DRI bi moglo da bude: od kad se to krađa novca iz državne kase zove prekršaj? (neću da budem član sekte) - Najbolji komentar od svi ovde. Nema vise ista da se kaze. Dok vlast ima mogucnost da brani svojih, onda nema tu nista da se popravi. Jedino kad sudstvo i tuzilistvo radi ekskluzivno od vlade, a vlada nemoze da metne svoje prljave ruke tu, onda ce Srbija imati neku mogucnost da izadje iz ove rupe zvane Srbija.

stranac

pre 11 godina

Bajatovic, i svi ostali sto se sumlja da su lopovi, nisu bitni. Oni su sve male ribe, sto imaju zastitu od vlasti, i tu je problem sa Srbiju. Kad dodje dan, da vlast nemoze vise da brani njihove postalenje ljudi, i da bude odgovorni za njihove pokvarenost, onda ce biti bolje za Srbiju, i pocece Srbija da napreduje. Dok vlast ima mogucnost da brani osobe kao Bajatovica, nesposobni kao Knjezevica, lazovi i prevaranti kao Toncev, Mrkonjic, Ilic, a i ljudi kao premier Dacica, sto toliko ima sumljive stvari o sebi, a da ne govorimo o Tome Diplome, onda ne ide Srbija nigde. Nadam se da ce taj dan doci, zato sto ova zemlja zasluzuje mnogo bolje - vreme je.

crazy_deedee

pre 11 godina

treba da preispitaju rad svakog preduzeca u srbiji, sta bi se sve tu naslo... redom da krenu, inace smo gotovi!svi na polozajima da odgovaraju za svoje postupke, dosta su radili sta su hteli i unistavali preduzeca!

Mikica

pre 11 godina

Bajatovic mora odgovarati i mora biti kaznjen ukoliko je nacinio neki propust u svom radu. Mi moramo stvoriti takav sistem u zemlji da ce svako biti odgovoran za svoj rad i gde ce se konacno poceti vrednovati rezultati necijeg rada a ne politicka pripadnost. Nazalost, osim SNSa ne vidim nijednu politicku opciju koja kriticki sagledava stvari, jedino su oni spremni da smene neke svoje kadrove (u predstojecoj rekonstrukciji vlade) usled loseg rada. Kada kao SNS budu razmisljale i sve ostale politicke partije i kada se svi kriticki budu odnosili prema svojim kadrovima tada ce i Srbiji biti bolje.

neću da budem član sekte

pre 11 godina

I gradonačelnik Sremske Mitrovice je dobio samo prekršajnu prijavu, a koliko je "prekršaja" napravio za 8 godina sedenja u toj fotelji možete samo da zamislite. Za iste prestupe gradonačelnik Pirota je dobio krivičnu prijavu. Verovatno to zavisi o toga ko je iz koje stranke? Izgleda da ipak ima zaštićenih, gospodine Vučiću. A Vi što se radujete što je Bajatović "dolijao" džabe se radujete. Proverite kakve su kazne za privredni prestup, pa će vam biti jasno da Bajatović slobodno može da nakrivi kapu i da nam se svima smeje u lice. Pitanje za DRI bi moglo da bude: od kad se to krađa novca iz državne kase zove prekršaj?

Nikola Spasic

pre 11 godina

'apsi Vucicu Srbija je uz tebe!!! 'apsi svakog ko je makar dinar drzavni uzeo! 'apsi i ko nije neka ide u 'aps za primer! Aj sto su nam pare ukrali,zaradicemo, ali vreme da vratimo ne mozemo! 'apsi bandu rasipnika!'apsi sve redom, pa posle da pitamo ko je i da li je kriv! Neka zavlada strah od suda i kazne!

cvetic21ogveka

pre 11 godina

Sa novim merama i postupcima koje je pokrenuo g-din Vučić, bez sumnje će svi koji zaslužuju dobiti zaslužnu nagradu za krađu i korupciju.

Renata

pre 11 godina

Prekrsajni sud ce imati pune ruke posla sto se tice Srbijagasa, a i mnogih drugih preduzeca u Novom Sadu, jer je vecina radila protiv zakona.

nazalostsrbin

pre 11 godina

Citam komentare i razmisljam. Dokle ovako, ukinite i te komentare, sta je tu neobicno, da je Srpski politicar lopurda i gluperda, normalna stvar, pa pametni imaju preca posla nego da se vataju u kolo sa propalicama i talogom jednog naroda, taj talog se skuplja po grupama, citaj"strankama" i posto je to dno drustva da bi se odrzali udruzuju se, citaj "koalicije". To je kod Srba genetska pojava i seze od kako postoji istorija koja je proverljiva. Nama je jedini spas da zamolimo ovu barem K.Eston da uzme i nas i Albance sa Kosova i da ona pokusa da nas vodi i ona da donese i ustav i da pre svega ukloni, citaj "pohapsi" ovaj talog udruzen u organizovane kriminalne bande,
ma svega mi je dosta, gadi mi se ova trula smrdljiva banana republika.
Pa zar ne vidite da su svi pobegli od nas ko da smo okuzeni, da nije isto neke banane ne bismo se ni zvali ovako, zvali bismo se PRTF Jugoslavija, ni za toliko nebi imali muda da promenimo ime zemlje.

blexa

pre 11 godina

Kao i svi direktori do sada koji su uhapseni u ovim aferama tako ce Bajatovic proci ako nije radio po zakonu ne bojim se ja samo polako nece niko ostati ne kaznjen.

zoran kg

pre 11 godina

Odlican zakon.Radis sa drzavnim parama sta hoces,koliko se secam plata mu je oko 7000 evra,a odgovornost prekrsajna.To je podsmevanje i gradjanima i pravdi i svemu normalnom.E pa Vucicu ,takve stvari treba promeniti a ova hapsenja su ,,ne lipsi magarce do zelene trave,,.

Vojvodinac

pre 11 godina

Zar Dušan!?!?
Ne verujem!
Pa di će vam duša, nije on čovek tako mislio, nego se samo malo zaneo.
Tako je to kada nepismenim ljudima date odrešene ruke i malo moći.....

stranac

pre 11 godina

Sta je ta osobina kod srpskih politickih stranaka da moraju da plackaju?Ko je dosao do te odluke da kad postanes politicar, i tvoja stranka je na vlast, da onda treba da se ubace sve ljudi, direktori, i tako iz tvoje stranke, i onda moze da se pljacka? Mislim, da li uopste ima posten politicar ili direktor u ovu zemlju? Kako je Srbija postala tako kriminana zemlja? Kad se sve to desilo? A najgore, kad ce ikad da se izbace te prljave politicke stranke, i prljavi direktori kao ovaj Bajatovic, i da ova zemlja opet postane postena. Ova politicka mafija od Milosevica do danas, je zarobila zemlju u kriminaluk, i bedu. Kako ce to ikad da se popravi?

Klikic

pre 11 godina

Kao sto Mila cuvaju Americke sluzbe od svrgavanja, tako Bajatovica cuvaju Ruski ekvivalenti.

Iz nekog razloga on je u ocima Rusije glavni covek Juznog toka u Srbiji, i necemo ga se resiti do god to Ruska vlada i sluzbe ne dozvole.

Jos jedan primer gde narod ovih prostora ne moze da demokratskim putem kontrolise ljude u vlasti zbog stranih interesa.

Muka jedna.

fenix

pre 11 godina

Reci cu vam samo da mu je zvanicna plata oko milion i nesto hiljada dinara, a o ostalom i da ne pricam...I onda se cudimo sto nam kasne plate i sto za mlade nema posla...

Institucije na potezu ste!

pre 11 godina

Šta znači da DRI "nije mogla da nabavi dovoljno odgovarajućih revizorskih dokaza". Da li je to prikrivana dokumentacija, da li to znači da je jedan partijski funkcioner JAČI OD DRŽAVE?

Mordor

pre 11 godina

(1984, 22. mart 2013 13:40)

Devojčice, pre nego što se raspilaviš od oduševljenja, pitaj nekog malo starijeg i pametnijeg od tebe šta tačno znači "prekršajna prijava" i šta čovek u tom slučaju rizikuje.
Ja ti ovde neću ništa reći, jer sam dobar čovek i bilo bi mi žao da ti pokvarim mladalačko-botovski zanos, a ionako mi ne bi verovala. Zato slobodno pitaj nekog iz tebi omiljene stranke, reći će ti isto što i ja.

mix

pre 11 godina

ovog ne treba da juri DRI nego neke druge institucije. sramota je da nam ovakvi vode drzavna preduzeca posebno ona najvaznija. nije ni cudo. kad vidimo ko je sve ministar.

vosa

pre 11 godina

Bando DB-ovska
(CitizenKane, 22. mart 2013 14:57)

.... ma nije bravo prijateljiu on dobi PREKRSAJNU ... ti bi vise da predjes van pesackog prelaza ... ovo je sramota

Ладо

pre 11 godina

Мора да је нека грешка. Па то је наш прослављени менаџер, узор успешног привредника, парадигма нашег економског чуда, живи доказ да у Србији може да се успе без партијских веза.

delija

pre 11 godina

Ne treba ispitati samo 2011 godinu,već i ostale. Pa nije Bajatović od juče na čelu te institucije. Treba svaku godinu zasebno ispitati.

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Znaci ukrades milione i dobijes prekrsajnu...
Obijes menjacnicu i dobijes krivicnu...!?

Ne, uopste nije selektivna ova borba protiv korupcije...naravno, narod ce ovo da proguta, sto niste i Dulicu pisali prekrsajnu, nego odma' u zatvor!?

GLASAC

pre 11 godina

Nece ni dlaka sa glave da mu fali pa sta je vama ljudi?On u tolkim aferama,prima 5 plata i kojekavih bonusa u UO firmi pa azotara gde je sve cisto za zatvor ali kao Knezevic nista.. Jedni druge cuvaju SNS-SPS!

bugy

pre 11 godina

Eh gde su sve SPS-ovci umesali sve svoje duge i gramzive prste..ovo je tek mali pocetak...ali du je banamen Dacic da stopira stvari i opet da nesto Vucicu samo da ga ne dira jos neko vreme i tako dalje i tako dalje...sve dok ne dolijaju..

vidi vidi

pre 11 godina

Ne lozite se ljudi.To je samo prekrsajna prijava a ne krivicna,sto znaci samo knjihovodstvene greske,za sta se dobija novcana kazna.To je samo zamazivanje ociju da je pokrenuto nesto i protiv onih koji su na vlasti.Slonovi ce i dalje da prolaze,jer nece vrana vrani da vadi oci.

srle

pre 11 godina

Prekrsajna?! A krivicna?
Od ove zemlje je jako lako napraviti Svajcarsku za mesec dana... samo lopove u zatvor i reseno!!!
Jadna je i napacena ova nasa zemlja i njen narod, pljackaju nas vlastodrsci i tajkuni... sramota

CitizenKane

pre 11 godina

Bravo!!!
Ne samo da je odgovoran za pumpanje cena gasa (pare su isle julovcima koji su pobegli u Rusiju a i samim Ruskim mafijasima, svakako preko Kipra) vec i za svakojake ostapleraje. Bando DB-ovska

Milan

pre 11 godina

Bajatoviću budi sada čovek ko Kusturica pa odmah daj neopozive ostavke na sve funkcije, upravne odbore i plate koje imaš a kojih možeš da se setiš!

1984

pre 11 godina

E ovakvu vest sam dugo cekala, i eto docekah je. Dokaz da je borba protv korupcije i sluzbenih zloupotreba neselektivna i sveobuhvatna. Bravo!!!!

crni domino

pre 11 godina

Tako brate, na finjaka.
A i vreme je bilo!
Skidao je kajmak i u Azotari, a ispod kajmaka nije primecivao svakojake govnarije. A garantujem da se i tu grebao!
A sta je sve radio u Srbijagasu, samo malo da se zagrebe!?

Milan

pre 11 godina

Bajatoviću budi sada čovek ko Kusturica pa odmah daj neopozive ostavke na sve funkcije, upravne odbore i plate koje imaš a kojih možeš da se setiš!

crni domino

pre 11 godina

Tako brate, na finjaka.
A i vreme je bilo!
Skidao je kajmak i u Azotari, a ispod kajmaka nije primecivao svakojake govnarije. A garantujem da se i tu grebao!
A sta je sve radio u Srbijagasu, samo malo da se zagrebe!?

GLASAC

pre 11 godina

Nece ni dlaka sa glave da mu fali pa sta je vama ljudi?On u tolkim aferama,prima 5 plata i kojekavih bonusa u UO firmi pa azotara gde je sve cisto za zatvor ali kao Knezevic nista.. Jedni druge cuvaju SNS-SPS!

srle

pre 11 godina

Prekrsajna?! A krivicna?
Od ove zemlje je jako lako napraviti Svajcarsku za mesec dana... samo lopove u zatvor i reseno!!!
Jadna je i napacena ova nasa zemlja i njen narod, pljackaju nas vlastodrsci i tajkuni... sramota

fenix

pre 11 godina

Reci cu vam samo da mu je zvanicna plata oko milion i nesto hiljada dinara, a o ostalom i da ne pricam...I onda se cudimo sto nam kasne plate i sto za mlade nema posla...

1984

pre 11 godina

E ovakvu vest sam dugo cekala, i eto docekah je. Dokaz da je borba protv korupcije i sluzbenih zloupotreba neselektivna i sveobuhvatna. Bravo!!!!

delija

pre 11 godina

Ne treba ispitati samo 2011 godinu,već i ostale. Pa nije Bajatović od juče na čelu te institucije. Treba svaku godinu zasebno ispitati.

Vojvodinac

pre 11 godina

Zar Dušan!?!?
Ne verujem!
Pa di će vam duša, nije on čovek tako mislio, nego se samo malo zaneo.
Tako je to kada nepismenim ljudima date odrešene ruke i malo moći.....

CitizenKane

pre 11 godina

Bravo!!!
Ne samo da je odgovoran za pumpanje cena gasa (pare su isle julovcima koji su pobegli u Rusiju a i samim Ruskim mafijasima, svakako preko Kipra) vec i za svakojake ostapleraje. Bando DB-ovska

stranac

pre 11 godina

Sta je ta osobina kod srpskih politickih stranaka da moraju da plackaju?Ko je dosao do te odluke da kad postanes politicar, i tvoja stranka je na vlast, da onda treba da se ubace sve ljudi, direktori, i tako iz tvoje stranke, i onda moze da se pljacka? Mislim, da li uopste ima posten politicar ili direktor u ovu zemlju? Kako je Srbija postala tako kriminana zemlja? Kad se sve to desilo? A najgore, kad ce ikad da se izbace te prljave politicke stranke, i prljavi direktori kao ovaj Bajatovic, i da ova zemlja opet postane postena. Ova politicka mafija od Milosevica do danas, je zarobila zemlju u kriminaluk, i bedu. Kako ce to ikad da se popravi?

bugy

pre 11 godina

Eh gde su sve SPS-ovci umesali sve svoje duge i gramzive prste..ovo je tek mali pocetak...ali du je banamen Dacic da stopira stvari i opet da nesto Vucicu samo da ga ne dira jos neko vreme i tako dalje i tako dalje...sve dok ne dolijaju..

Klikic

pre 11 godina

Kao sto Mila cuvaju Americke sluzbe od svrgavanja, tako Bajatovica cuvaju Ruski ekvivalenti.

Iz nekog razloga on je u ocima Rusije glavni covek Juznog toka u Srbiji, i necemo ga se resiti do god to Ruska vlada i sluzbe ne dozvole.

Jos jedan primer gde narod ovih prostora ne moze da demokratskim putem kontrolise ljude u vlasti zbog stranih interesa.

Muka jedna.

vosa

pre 11 godina

Bando DB-ovska
(CitizenKane, 22. mart 2013 14:57)

.... ma nije bravo prijateljiu on dobi PREKRSAJNU ... ti bi vise da predjes van pesackog prelaza ... ovo je sramota

vidi vidi

pre 11 godina

Ne lozite se ljudi.To je samo prekrsajna prijava a ne krivicna,sto znaci samo knjihovodstvene greske,za sta se dobija novcana kazna.To je samo zamazivanje ociju da je pokrenuto nesto i protiv onih koji su na vlasti.Slonovi ce i dalje da prolaze,jer nece vrana vrani da vadi oci.

mix

pre 11 godina

ovog ne treba da juri DRI nego neke druge institucije. sramota je da nam ovakvi vode drzavna preduzeca posebno ona najvaznija. nije ni cudo. kad vidimo ko je sve ministar.

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Znaci ukrades milione i dobijes prekrsajnu...
Obijes menjacnicu i dobijes krivicnu...!?

Ne, uopste nije selektivna ova borba protiv korupcije...naravno, narod ce ovo da proguta, sto niste i Dulicu pisali prekrsajnu, nego odma' u zatvor!?

Institucije na potezu ste!

pre 11 godina

Šta znači da DRI "nije mogla da nabavi dovoljno odgovarajućih revizorskih dokaza". Da li je to prikrivana dokumentacija, da li to znači da je jedan partijski funkcioner JAČI OD DRŽAVE?

Ладо

pre 11 godina

Мора да је нека грешка. Па то је наш прослављени менаџер, узор успешног привредника, парадигма нашег економског чуда, живи доказ да у Србији може да се успе без партијских веза.

zoran kg

pre 11 godina

Odlican zakon.Radis sa drzavnim parama sta hoces,koliko se secam plata mu je oko 7000 evra,a odgovornost prekrsajna.To je podsmevanje i gradjanima i pravdi i svemu normalnom.E pa Vucicu ,takve stvari treba promeniti a ova hapsenja su ,,ne lipsi magarce do zelene trave,,.

Mordor

pre 11 godina

(1984, 22. mart 2013 13:40)

Devojčice, pre nego što se raspilaviš od oduševljenja, pitaj nekog malo starijeg i pametnijeg od tebe šta tačno znači "prekršajna prijava" i šta čovek u tom slučaju rizikuje.
Ja ti ovde neću ništa reći, jer sam dobar čovek i bilo bi mi žao da ti pokvarim mladalačko-botovski zanos, a ionako mi ne bi verovala. Zato slobodno pitaj nekog iz tebi omiljene stranke, reći će ti isto što i ja.

Mikan

pre 11 godina

"Srbijagasu je dat rok od 90 dana da dostavi DRI izveštaj o otklanjanju nepravilnosti koje su utvrđene u reviziji finansijskih izveštaja tog preduzeća za 2011. godinu."
Moguce je 2013 godine OTKLONITI kradju iz 2011 godine :))
U zemlji Srbiji je sve moguce.
...i ubuduce ce raditi pazljivo...da se lopovluk ne vidi iz aviona !
g. Bajatovic sa platom od 15000 eura mesecno ostaje u Srbijagasu,
bez ikakvih problema... da se kladimo ?
Zakoni vaze za sitnu boraniju.

nazalostsrbin

pre 11 godina

Citam komentare i razmisljam. Dokle ovako, ukinite i te komentare, sta je tu neobicno, da je Srpski politicar lopurda i gluperda, normalna stvar, pa pametni imaju preca posla nego da se vataju u kolo sa propalicama i talogom jednog naroda, taj talog se skuplja po grupama, citaj"strankama" i posto je to dno drustva da bi se odrzali udruzuju se, citaj "koalicije". To je kod Srba genetska pojava i seze od kako postoji istorija koja je proverljiva. Nama je jedini spas da zamolimo ovu barem K.Eston da uzme i nas i Albance sa Kosova i da ona pokusa da nas vodi i ona da donese i ustav i da pre svega ukloni, citaj "pohapsi" ovaj talog udruzen u organizovane kriminalne bande,
ma svega mi je dosta, gadi mi se ova trula smrdljiva banana republika.
Pa zar ne vidite da su svi pobegli od nas ko da smo okuzeni, da nije isto neke banane ne bismo se ni zvali ovako, zvali bismo se PRTF Jugoslavija, ni za toliko nebi imali muda da promenimo ime zemlje.

neću da budem član sekte

pre 11 godina

I gradonačelnik Sremske Mitrovice je dobio samo prekršajnu prijavu, a koliko je "prekršaja" napravio za 8 godina sedenja u toj fotelji možete samo da zamislite. Za iste prestupe gradonačelnik Pirota je dobio krivičnu prijavu. Verovatno to zavisi o toga ko je iz koje stranke? Izgleda da ipak ima zaštićenih, gospodine Vučiću. A Vi što se radujete što je Bajatović "dolijao" džabe se radujete. Proverite kakve su kazne za privredni prestup, pa će vam biti jasno da Bajatović slobodno može da nakrivi kapu i da nam se svima smeje u lice. Pitanje za DRI bi moglo da bude: od kad se to krađa novca iz državne kase zove prekršaj?

stranac

pre 11 godina

Bajatovic, i svi ostali sto se sumlja da su lopovi, nisu bitni. Oni su sve male ribe, sto imaju zastitu od vlasti, i tu je problem sa Srbiju. Kad dodje dan, da vlast nemoze vise da brani njihove postalenje ljudi, i da bude odgovorni za njihove pokvarenost, onda ce biti bolje za Srbiju, i pocece Srbija da napreduje. Dok vlast ima mogucnost da brani osobe kao Bajatovica, nesposobni kao Knjezevica, lazovi i prevaranti kao Toncev, Mrkonjic, Ilic, a i ljudi kao premier Dacica, sto toliko ima sumljive stvari o sebi, a da ne govorimo o Tome Diplome, onda ne ide Srbija nigde. Nadam se da ce taj dan doci, zato sto ova zemlja zasluzuje mnogo bolje - vreme je.

stranac

pre 11 godina

Pitanje za DRI bi moglo da bude: od kad se to krađa novca iz državne kase zove prekršaj? (neću da budem član sekte) - Najbolji komentar od svi ovde. Nema vise ista da se kaze. Dok vlast ima mogucnost da brani svojih, onda nema tu nista da se popravi. Jedino kad sudstvo i tuzilistvo radi ekskluzivno od vlade, a vlada nemoze da metne svoje prljave ruke tu, onda ce Srbija imati neku mogucnost da izadje iz ove rupe zvane Srbija.

Zanneti

pre 11 godina

Prvo da se postavi pitanje zašto 2011 godine revizorska komisija nije imala uvid u sve,i ko je tad štitio Bajatovića. Ako je bilo nepravilnosti,nije samo on kriv,sigurno.

Nikola Spasic

pre 11 godina

'apsi Vucicu Srbija je uz tebe!!! 'apsi svakog ko je makar dinar drzavni uzeo! 'apsi i ko nije neka ide u 'aps za primer! Aj sto su nam pare ukrali,zaradicemo, ali vreme da vratimo ne mozemo! 'apsi bandu rasipnika!'apsi sve redom, pa posle da pitamo ko je i da li je kriv! Neka zavlada strah od suda i kazne!

crazy_deedee

pre 11 godina

treba da preispitaju rad svakog preduzeca u srbiji, sta bi se sve tu naslo... redom da krenu, inace smo gotovi!svi na polozajima da odgovaraju za svoje postupke, dosta su radili sta su hteli i unistavali preduzeca!

Renata

pre 11 godina

Prekrsajni sud ce imati pune ruke posla sto se tice Srbijagasa, a i mnogih drugih preduzeca u Novom Sadu, jer je vecina radila protiv zakona.

jugend ne gleda utakmicu, nego skuplja bodove kod nadređenih

pre 11 godina

Ajde, bre, SNS-Jugend šta ste se napalili?! Nego, šta je ono s Kosovom, braćo? Pa nije valjda da Alek ostaje na vlasti zato što se konačno odriče kosovskih Srba?

Vladika

pre 11 godina

Svako ko je se "ogrešio" o državu treba da odgovara! Nema pošteđenih! Ova vlada je pokazala da ima ozbiljne namere u borbi protiv korupcije i kriminala, nadam se da će u toj borbi uspeti, svakako imaju moju podrška, a verujem i naroda!?

blexa

pre 11 godina

Kao i svi direktori do sada koji su uhapseni u ovim aferama tako ce Bajatovic proci ako nije radio po zakonu ne bojim se ja samo polako nece niko ostati ne kaznjen.

Mikica

pre 11 godina

Bajatovic mora odgovarati i mora biti kaznjen ukoliko je nacinio neki propust u svom radu. Mi moramo stvoriti takav sistem u zemlji da ce svako biti odgovoran za svoj rad i gde ce se konacno poceti vrednovati rezultati necijeg rada a ne politicka pripadnost. Nazalost, osim SNSa ne vidim nijednu politicku opciju koja kriticki sagledava stvari, jedino su oni spremni da smene neke svoje kadrove (u predstojecoj rekonstrukciji vlade) usled loseg rada. Kada kao SNS budu razmisljale i sve ostale politicke partije i kada se svi kriticki budu odnosili prema svojim kadrovima tada ce i Srbiji biti bolje.

Patria

pre 11 godina

Evo, ga, pocelo je uklanjanje najblizih saradnika, zaokruzivanje premijera i odsecanje od sveta. Priprema li nam se to diktatura SNS spamera? QQ

Bojana

pre 11 godina

Nadam se da ce saopstenje za javnost Srbijagasa procitati i proslavljeni Emir Kusturice. Da ako ikako shvati da je doslo vreme da u Srbiji zakon vazi za svakoga

PANTELA

pre 11 godina

Institucije u Srbiji su počele da rade svoj posao kako treba.Nema zaštićenih,svi koji su se bogatili na račun države moraće da odgovaraju.

Sovčić

pre 11 godina

Svakim danom sude mediji i daje se gradjanima mogućnost da polemišu jel nešto jeste ili nije, oni koji primaju za to platu neka rade svoj posao i neka ga provere!

Cica

pre 11 godina

Negde se vrtela cifra od desethiljadaevra kao mesecni prihod direktora Srbijagasa. To je porazavajuce kad se zna da u Srbiji caruje glad!!!!!!!!!

VeleSrb

pre 11 godina

Ne sme se više dozvoljavati da direktori državnih preduzeća rade šta hoće,u svoju korist,a na štetu države. Postupak protiv Bajatovića treba pokrenuti ako postoje indicije da je bilo ne pravilnosti u radu i ako se dokaže da ih je bilo,treba da odgovara.

Malenica

pre 11 godina

Do sada institucije nisu smele da rade svoj posao a sada imaju podrsku Vlade. Afere i malverzacije sa dokazima moraju biti razjasnjene i objasnjene narodu.
I ko je pogresio u zatvor.

Ejrena

pre 11 godina

Verujem u Aleksandra Vučića i njegove sposobnosti. Istraga u MUP-u će pokazati koje sve umešan u privatizacije i afere u Srbijagasu, Petrohemiji. Postupak protiv Bajatovića zaista treba do detalja da se ispita. Svako ko je kriv treba da odgovara. Zahvaljujući Aleksandru Vučića Srbija će biti potpuno očišćena, i nikome više neće pasti na pamet da krade. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

Mia

pre 11 godina

Svi oni koji su zloupotrebili službeni položaj moraju da odgovaraju bez razlike o kome se radi , kojoj partiji pripadaju ili ne pripadaju i na kom se mestu nalazili.

Snickers

pre 11 godina

Ono sto se prvo mora utvrditi je sta je istina, a sta su medijske spekulacije.Zato treba sacekati jer ne treba nikoga podrzavati, niti stititi.Sa onima koji su se ogresili o zakon, ako se to dokaze,ne treba saradjivati vec procesuirati i uhapsiti.Takodje SNS treba da saceka drzavne organe da preduzmu mere i obave istragu,ali ne treba ih cekati beskonacno.Rok ne bi trebao da postoji,jer bi to bilo mesanje u rad pravosudja i sudstva.Misli se na razuman rok koji je potreban da se neke radnje sprovedu. Zna se koliko istraga moze da traje, naravno ne deset godina. Zavisice i od toga koliko se u konkretnom slucaju odmaklo i koliko su jaki dokazi...

cy

pre 11 godina

Dični kadar SPS uhvaćen u prekršaju...Svi moraju snositi odgovornost za svoje delovanje,pa prema tome i Bajatović,bez obzira što je član stranke koja je u Vlasti.

cvetic21ogveka

pre 11 godina

Sa novim merama i postupcima koje je pokrenuo g-din Vučić, bez sumnje će svi koji zaslužuju dobiti zaslužnu nagradu za krađu i korupciju.

krokodokodil

pre 11 godina

srbija jedino moze da se ocisti ako sns ima preko 50 posto glasova.ovako sns se samo muci,a pravda moze biti samo selektivna.sps je za zadnje 4 godine vise upropastio srbiju nego ds za 12 godina.ovu drzavu od korupcije trenutno samo sns moze da ocisti

1984

pre 11 godina

E ovakvu vest sam dugo cekala, i eto docekah je. Dokaz da je borba protv korupcije i sluzbenih zloupotreba neselektivna i sveobuhvatna. Bravo!!!!

cvetic21ogveka

pre 11 godina

Sa novim merama i postupcima koje je pokrenuo g-din Vučić, bez sumnje će svi koji zaslužuju dobiti zaslužnu nagradu za krađu i korupciju.

Milan

pre 11 godina

Bajatoviću budi sada čovek ko Kusturica pa odmah daj neopozive ostavke na sve funkcije, upravne odbore i plate koje imaš a kojih možeš da se setiš!

Nikola Spasic

pre 11 godina

'apsi Vucicu Srbija je uz tebe!!! 'apsi svakog ko je makar dinar drzavni uzeo! 'apsi i ko nije neka ide u 'aps za primer! Aj sto su nam pare ukrali,zaradicemo, ali vreme da vratimo ne mozemo! 'apsi bandu rasipnika!'apsi sve redom, pa posle da pitamo ko je i da li je kriv! Neka zavlada strah od suda i kazne!

crni domino

pre 11 godina

Tako brate, na finjaka.
A i vreme je bilo!
Skidao je kajmak i u Azotari, a ispod kajmaka nije primecivao svakojake govnarije. A garantujem da se i tu grebao!
A sta je sve radio u Srbijagasu, samo malo da se zagrebe!?

blexa

pre 11 godina

Kao i svi direktori do sada koji su uhapseni u ovim aferama tako ce Bajatovic proci ako nije radio po zakonu ne bojim se ja samo polako nece niko ostati ne kaznjen.

PANTELA

pre 11 godina

Institucije u Srbiji su počele da rade svoj posao kako treba.Nema zaštićenih,svi koji su se bogatili na račun države moraće da odgovaraju.

GLASAC

pre 11 godina

Nece ni dlaka sa glave da mu fali pa sta je vama ljudi?On u tolkim aferama,prima 5 plata i kojekavih bonusa u UO firmi pa azotara gde je sve cisto za zatvor ali kao Knezevic nista.. Jedni druge cuvaju SNS-SPS!

Mikica

pre 11 godina

Bajatovic mora odgovarati i mora biti kaznjen ukoliko je nacinio neki propust u svom radu. Mi moramo stvoriti takav sistem u zemlji da ce svako biti odgovoran za svoj rad i gde ce se konacno poceti vrednovati rezultati necijeg rada a ne politicka pripadnost. Nazalost, osim SNSa ne vidim nijednu politicku opciju koja kriticki sagledava stvari, jedino su oni spremni da smene neke svoje kadrove (u predstojecoj rekonstrukciji vlade) usled loseg rada. Kada kao SNS budu razmisljale i sve ostale politicke partije i kada se svi kriticki budu odnosili prema svojim kadrovima tada ce i Srbiji biti bolje.

Klikic

pre 11 godina

Kao sto Mila cuvaju Americke sluzbe od svrgavanja, tako Bajatovica cuvaju Ruski ekvivalenti.

Iz nekog razloga on je u ocima Rusije glavni covek Juznog toka u Srbiji, i necemo ga se resiti do god to Ruska vlada i sluzbe ne dozvole.

Jos jedan primer gde narod ovih prostora ne moze da demokratskim putem kontrolise ljude u vlasti zbog stranih interesa.

Muka jedna.

bugy

pre 11 godina

Eh gde su sve SPS-ovci umesali sve svoje duge i gramzive prste..ovo je tek mali pocetak...ali du je banamen Dacic da stopira stvari i opet da nesto Vucicu samo da ga ne dira jos neko vreme i tako dalje i tako dalje...sve dok ne dolijaju..

Vladika

pre 11 godina

Svako ko je se "ogrešio" o državu treba da odgovara! Nema pošteđenih! Ova vlada je pokazala da ima ozbiljne namere u borbi protiv korupcije i kriminala, nadam se da će u toj borbi uspeti, svakako imaju moju podrška, a verujem i naroda!?

CitizenKane

pre 11 godina

Bravo!!!
Ne samo da je odgovoran za pumpanje cena gasa (pare su isle julovcima koji su pobegli u Rusiju a i samim Ruskim mafijasima, svakako preko Kipra) vec i za svakojake ostapleraje. Bando DB-ovska

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Znaci ukrades milione i dobijes prekrsajnu...
Obijes menjacnicu i dobijes krivicnu...!?

Ne, uopste nije selektivna ova borba protiv korupcije...naravno, narod ce ovo da proguta, sto niste i Dulicu pisali prekrsajnu, nego odma' u zatvor!?

Ладо

pre 11 godina

Мора да је нека грешка. Па то је наш прослављени менаџер, узор успешног привредника, парадигма нашег економског чуда, живи доказ да у Србији може да се успе без партијских веза.

Renata

pre 11 godina

Prekrsajni sud ce imati pune ruke posla sto se tice Srbijagasa, a i mnogih drugih preduzeca u Novom Sadu, jer je vecina radila protiv zakona.

delija

pre 11 godina

Ne treba ispitati samo 2011 godinu,već i ostale. Pa nije Bajatović od juče na čelu te institucije. Treba svaku godinu zasebno ispitati.

srle

pre 11 godina

Prekrsajna?! A krivicna?
Od ove zemlje je jako lako napraviti Svajcarsku za mesec dana... samo lopove u zatvor i reseno!!!
Jadna je i napacena ova nasa zemlja i njen narod, pljackaju nas vlastodrsci i tajkuni... sramota

Institucije na potezu ste!

pre 11 godina

Šta znači da DRI "nije mogla da nabavi dovoljno odgovarajućih revizorskih dokaza". Da li je to prikrivana dokumentacija, da li to znači da je jedan partijski funkcioner JAČI OD DRŽAVE?

mix

pre 11 godina

ovog ne treba da juri DRI nego neke druge institucije. sramota je da nam ovakvi vode drzavna preduzeca posebno ona najvaznija. nije ni cudo. kad vidimo ko je sve ministar.

nazalostsrbin

pre 11 godina

Citam komentare i razmisljam. Dokle ovako, ukinite i te komentare, sta je tu neobicno, da je Srpski politicar lopurda i gluperda, normalna stvar, pa pametni imaju preca posla nego da se vataju u kolo sa propalicama i talogom jednog naroda, taj talog se skuplja po grupama, citaj"strankama" i posto je to dno drustva da bi se odrzali udruzuju se, citaj "koalicije". To je kod Srba genetska pojava i seze od kako postoji istorija koja je proverljiva. Nama je jedini spas da zamolimo ovu barem K.Eston da uzme i nas i Albance sa Kosova i da ona pokusa da nas vodi i ona da donese i ustav i da pre svega ukloni, citaj "pohapsi" ovaj talog udruzen u organizovane kriminalne bande,
ma svega mi je dosta, gadi mi se ova trula smrdljiva banana republika.
Pa zar ne vidite da su svi pobegli od nas ko da smo okuzeni, da nije isto neke banane ne bismo se ni zvali ovako, zvali bismo se PRTF Jugoslavija, ni za toliko nebi imali muda da promenimo ime zemlje.

Bojana

pre 11 godina

Nadam se da ce saopstenje za javnost Srbijagasa procitati i proslavljeni Emir Kusturice. Da ako ikako shvati da je doslo vreme da u Srbiji zakon vazi za svakoga

Ejrena

pre 11 godina

Verujem u Aleksandra Vučića i njegove sposobnosti. Istraga u MUP-u će pokazati koje sve umešan u privatizacije i afere u Srbijagasu, Petrohemiji. Postupak protiv Bajatovića zaista treba do detalja da se ispita. Svako ko je kriv treba da odgovara. Zahvaljujući Aleksandru Vučića Srbija će biti potpuno očišćena, i nikome više neće pasti na pamet da krade. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

vidi vidi

pre 11 godina

Ne lozite se ljudi.To je samo prekrsajna prijava a ne krivicna,sto znaci samo knjihovodstvene greske,za sta se dobija novcana kazna.To je samo zamazivanje ociju da je pokrenuto nesto i protiv onih koji su na vlasti.Slonovi ce i dalje da prolaze,jer nece vrana vrani da vadi oci.

Mordor

pre 11 godina

(1984, 22. mart 2013 13:40)

Devojčice, pre nego što se raspilaviš od oduševljenja, pitaj nekog malo starijeg i pametnijeg od tebe šta tačno znači "prekršajna prijava" i šta čovek u tom slučaju rizikuje.
Ja ti ovde neću ništa reći, jer sam dobar čovek i bilo bi mi žao da ti pokvarim mladalačko-botovski zanos, a ionako mi ne bi verovala. Zato slobodno pitaj nekog iz tebi omiljene stranke, reći će ti isto što i ja.

fenix

pre 11 godina

Reci cu vam samo da mu je zvanicna plata oko milion i nesto hiljada dinara, a o ostalom i da ne pricam...I onda se cudimo sto nam kasne plate i sto za mlade nema posla...

Vojvodinac

pre 11 godina

Zar Dušan!?!?
Ne verujem!
Pa di će vam duša, nije on čovek tako mislio, nego se samo malo zaneo.
Tako je to kada nepismenim ljudima date odrešene ruke i malo moći.....

VeleSrb

pre 11 godina

Ne sme se više dozvoljavati da direktori državnih preduzeća rade šta hoće,u svoju korist,a na štetu države. Postupak protiv Bajatovića treba pokrenuti ako postoje indicije da je bilo ne pravilnosti u radu i ako se dokaže da ih je bilo,treba da odgovara.

Zanneti

pre 11 godina

Prvo da se postavi pitanje zašto 2011 godine revizorska komisija nije imala uvid u sve,i ko je tad štitio Bajatovića. Ako je bilo nepravilnosti,nije samo on kriv,sigurno.

Patria

pre 11 godina

Evo, ga, pocelo je uklanjanje najblizih saradnika, zaokruzivanje premijera i odsecanje od sveta. Priprema li nam se to diktatura SNS spamera? QQ

neću da budem član sekte

pre 11 godina

I gradonačelnik Sremske Mitrovice je dobio samo prekršajnu prijavu, a koliko je "prekršaja" napravio za 8 godina sedenja u toj fotelji možete samo da zamislite. Za iste prestupe gradonačelnik Pirota je dobio krivičnu prijavu. Verovatno to zavisi o toga ko je iz koje stranke? Izgleda da ipak ima zaštićenih, gospodine Vučiću. A Vi što se radujete što je Bajatović "dolijao" džabe se radujete. Proverite kakve su kazne za privredni prestup, pa će vam biti jasno da Bajatović slobodno može da nakrivi kapu i da nam se svima smeje u lice. Pitanje za DRI bi moglo da bude: od kad se to krađa novca iz državne kase zove prekršaj?

Mikan

pre 11 godina

"Srbijagasu je dat rok od 90 dana da dostavi DRI izveštaj o otklanjanju nepravilnosti koje su utvrđene u reviziji finansijskih izveštaja tog preduzeća za 2011. godinu."
Moguce je 2013 godine OTKLONITI kradju iz 2011 godine :))
U zemlji Srbiji je sve moguce.
...i ubuduce ce raditi pazljivo...da se lopovluk ne vidi iz aviona !
g. Bajatovic sa platom od 15000 eura mesecno ostaje u Srbijagasu,
bez ikakvih problema... da se kladimo ?
Zakoni vaze za sitnu boraniju.

jugend ne gleda utakmicu, nego skuplja bodove kod nadređenih

pre 11 godina

Ajde, bre, SNS-Jugend šta ste se napalili?! Nego, šta je ono s Kosovom, braćo? Pa nije valjda da Alek ostaje na vlasti zato što se konačno odriče kosovskih Srba?

stranac

pre 11 godina

Sta je ta osobina kod srpskih politickih stranaka da moraju da plackaju?Ko je dosao do te odluke da kad postanes politicar, i tvoja stranka je na vlast, da onda treba da se ubace sve ljudi, direktori, i tako iz tvoje stranke, i onda moze da se pljacka? Mislim, da li uopste ima posten politicar ili direktor u ovu zemlju? Kako je Srbija postala tako kriminana zemlja? Kad se sve to desilo? A najgore, kad ce ikad da se izbace te prljave politicke stranke, i prljavi direktori kao ovaj Bajatovic, i da ova zemlja opet postane postena. Ova politicka mafija od Milosevica do danas, je zarobila zemlju u kriminaluk, i bedu. Kako ce to ikad da se popravi?

vosa

pre 11 godina

Bando DB-ovska
(CitizenKane, 22. mart 2013 14:57)

.... ma nije bravo prijateljiu on dobi PREKRSAJNU ... ti bi vise da predjes van pesackog prelaza ... ovo je sramota

zoran kg

pre 11 godina

Odlican zakon.Radis sa drzavnim parama sta hoces,koliko se secam plata mu je oko 7000 evra,a odgovornost prekrsajna.To je podsmevanje i gradjanima i pravdi i svemu normalnom.E pa Vucicu ,takve stvari treba promeniti a ova hapsenja su ,,ne lipsi magarce do zelene trave,,.

stranac

pre 11 godina

Bajatovic, i svi ostali sto se sumlja da su lopovi, nisu bitni. Oni su sve male ribe, sto imaju zastitu od vlasti, i tu je problem sa Srbiju. Kad dodje dan, da vlast nemoze vise da brani njihove postalenje ljudi, i da bude odgovorni za njihove pokvarenost, onda ce biti bolje za Srbiju, i pocece Srbija da napreduje. Dok vlast ima mogucnost da brani osobe kao Bajatovica, nesposobni kao Knjezevica, lazovi i prevaranti kao Toncev, Mrkonjic, Ilic, a i ljudi kao premier Dacica, sto toliko ima sumljive stvari o sebi, a da ne govorimo o Tome Diplome, onda ne ide Srbija nigde. Nadam se da ce taj dan doci, zato sto ova zemlja zasluzuje mnogo bolje - vreme je.

stranac

pre 11 godina

Pitanje za DRI bi moglo da bude: od kad se to krađa novca iz državne kase zove prekršaj? (neću da budem član sekte) - Najbolji komentar od svi ovde. Nema vise ista da se kaze. Dok vlast ima mogucnost da brani svojih, onda nema tu nista da se popravi. Jedino kad sudstvo i tuzilistvo radi ekskluzivno od vlade, a vlada nemoze da metne svoje prljave ruke tu, onda ce Srbija imati neku mogucnost da izadje iz ove rupe zvane Srbija.

crazy_deedee

pre 11 godina

treba da preispitaju rad svakog preduzeca u srbiji, sta bi se sve tu naslo... redom da krenu, inace smo gotovi!svi na polozajima da odgovaraju za svoje postupke, dosta su radili sta su hteli i unistavali preduzeca!

Sovčić

pre 11 godina

Svakim danom sude mediji i daje se gradjanima mogućnost da polemišu jel nešto jeste ili nije, oni koji primaju za to platu neka rade svoj posao i neka ga provere!

Malenica

pre 11 godina

Do sada institucije nisu smele da rade svoj posao a sada imaju podrsku Vlade. Afere i malverzacije sa dokazima moraju biti razjasnjene i objasnjene narodu.
I ko je pogresio u zatvor.

Cica

pre 11 godina

Negde se vrtela cifra od desethiljadaevra kao mesecni prihod direktora Srbijagasa. To je porazavajuce kad se zna da u Srbiji caruje glad!!!!!!!!!

Mia

pre 11 godina

Svi oni koji su zloupotrebili službeni položaj moraju da odgovaraju bez razlike o kome se radi , kojoj partiji pripadaju ili ne pripadaju i na kom se mestu nalazili.

Snickers

pre 11 godina

Ono sto se prvo mora utvrditi je sta je istina, a sta su medijske spekulacije.Zato treba sacekati jer ne treba nikoga podrzavati, niti stititi.Sa onima koji su se ogresili o zakon, ako se to dokaze,ne treba saradjivati vec procesuirati i uhapsiti.Takodje SNS treba da saceka drzavne organe da preduzmu mere i obave istragu,ali ne treba ih cekati beskonacno.Rok ne bi trebao da postoji,jer bi to bilo mesanje u rad pravosudja i sudstva.Misli se na razuman rok koji je potreban da se neke radnje sprovedu. Zna se koliko istraga moze da traje, naravno ne deset godina. Zavisice i od toga koliko se u konkretnom slucaju odmaklo i koliko su jaki dokazi...

cy

pre 11 godina

Dični kadar SPS uhvaćen u prekršaju...Svi moraju snositi odgovornost za svoje delovanje,pa prema tome i Bajatović,bez obzira što je član stranke koja je u Vlasti.

krokodokodil

pre 11 godina

srbija jedino moze da se ocisti ako sns ima preko 50 posto glasova.ovako sns se samo muci,a pravda moze biti samo selektivna.sps je za zadnje 4 godine vise upropastio srbiju nego ds za 12 godina.ovu drzavu od korupcije trenutno samo sns moze da ocisti