Utorak, 05.03.2013.

14:28

Ministar: Smene zbog "nečinjenja"

Ministar poljoprivrede Goran Knežević izjavio da niko u tom ministarstvu nije učinio ništa protiv zakona i dodao da su smene usledile zbog "nečinjenja".

Izvor: Beta

Ministar: Smene zbog "neèinjenja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Andaluzija

pre 11 godina

Nasi proizvodjaci su ionako u krizi,ovo ce ih samo dotuci!Onda neka im EU nadoknadi gubitke!Svuda u svetu je dozvoljeno mleko sa 0,5 aflatoksina,a samo u EU nije...

Amur

pre 11 godina

Svi znamo da ni onom mleku od 0,5 aflatoksina nista ne fali,godinama smo ga pili,sve se ovo svodi na stranacka prepucavanja i ubranje politickih poena.A ovo se radi zbog EU i njihovih pravila...

Hedonist

pre 11 godina

I treba da se smene odgovorni,pa cak je i sam Knezevic predao svoju ostavku koje ce se razmatrati na sednici vlade.Ali da se ne lazemo primetni su napori koji se ulazu da bi se nasao izlaz iz cele ove situacije.

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 11 godina

"Ova Vlada je pokazala da ne preza ni od toga da smenjuje "svoje" ljude,ukoliko su ucinili neki propust.Navedite mi slican primer u novijoj istoriji.
(NN, 5. mart 2013 20:45)"

Evo ti primera - DS je uhapsila Gorana Kneževića, u to vreme gradonačelnika Zrenanjina i člana DS, zbog nameštanja tendera. Da, da...baš ovog Kneževića koji je prešao u SNS i koga je ta ista SNS sad postavila na mesto ministra poljoprivrede da bi on odatle odbijao da uradi nešto kad je trebalo, lagao građane, prikrivao dokaze i na kraju pokušao da nas ubedi kako je potpuno bezbedno da pijemo mleko čiji sadržaj otrova prevazilazi količinu propisanu zakonom. A da ne pričima koliku je štetu naneo Srbiji zbog toga što smo sad označeni kao izvoznici otrovne hrane.

Milica

pre 11 godina

Da je gospoda radila ono što je trebala , onda afere sa mlekom nebi ni bilo. Zato su i zaslužili da se smene. Treaba postaviti ljude koji će odgovorno obavljati svoj posao , a ne da zbog nemarnosti ugrožavamo zdravlje građana.

Mama

pre 11 godina

Bezimena, moguće da moja "slabost" u matematici proističe iz mojih godina kojih imam mnogo više nego što pretpostavljam da Vi mislite (nisam baka, ali uskoro ću postati :-)). Bila sam Titov pionir i omladinac, ovo kažem bez ikakvih nostalgičnih prizivanja "starih dobrih vremena" (jer ne mislim da je nama ikada bilo dobro) a komentarisanje na ovom sajtu od strane omladinaca ove partije me podseća na jedino čega se i sećam iz te uloge Titovog pionira: izađite sada i mašite zastavicama, drug Tito će tuda proći.
I upravo otud čuđenje (kao i kod Vas) da u ovom veku jedan mladi čovek ili žena može da ne uključi mozak, uz minimum napora koji je za to potreban budući da raspolaže tolikom količinom informacija. I to "nečinjenje" od strane naroda, koji je razlog za to? Ne shvatam, jer sam celog života mislila da radim nešto za svoju zemlju, bile to radne akcije, bile to devedesete na ulicama, da ne nabrajam, a sada sam okružena upravo time što pominjete:lenjošću, glupošću a dodala bih na to i apatiju. Deluje da ćemo propustiti trenutak, jer ovo je trenutak kada treba da ustanemo i kažemo - hoćemo bar da znamo šta jedemo (da ostavimo na stranu sve ostale probleme, a to je jako teško), ali kada ljudima kažem: hajdemo, idemo da uradimo nešto, svi me pogledaju belo, ćuti tu i smrdi, može da nam bude i gore. Možda da na apatiju još dodam i strah.

NN

pre 11 godina

Ova Vlada je pokazala da ne preza ni od toga da smenjuje "svoje" ljude,ukoliko su ucinili neki propust.Navedite mi slican primer u novijoj istoriji.

šampion

pre 11 godina

jel ti zaista mislis da smo mi bas toliko glupi da mozes da nam pricas sta god ti padne na pamet? predlazem ti da i sudiji isto tako objasnis kad te budu uhapsili

Smrtnik

pre 11 godina

samo vi trpite ovo,a bogami uskoro ćete se potpisivati sa "anonimus",jel će kod ovih UDBA početi da radi(ako već nije),pa ko zucne protiv druga Vučka u bajbok...na neodređeno vreme.

grozno

pre 11 godina

Kako neko moze da objavi da je mleko ispravno a laboratorija kaze da nije.

Pa ovaj Knezevic pravi budale od nas, dajte smenite ovog klovna i lazova.

Tako rade ameri

pre 11 godina

U SAD se digla velika frka oko toga što su se aflatoksini pojavili u psećoj hrani!!!
http://www.reuters.com/article/2013/02/25/usa-corn-aflatoxin-idUSL1N0BP9SP20130225
Pseći život njihovoj vlasti izgleda vredi više nego ljudski našoj vlasti!

bezimena

pre 11 godina

....ima toga svuda i svakog dana, a narod je stoka pa trpi. Uvek je bilo i biće da smo krivi samo i isključivo mi koji smo ćutali.
(Mama, 5. mart 2013 15:49)

Naravno da "toga" ima svuda u svetu, jer svet čine ljudi, koji su kvarljiva vrsta, ali je veoma velika CIVILIZACIJSKA razlika izmedju naroda (narod nije stoka!) koji odmah reaguje na svaku nepodobštinu vlasti, pa je ona onda daleko odgovornija jer mora, i naroda koji ne reaguje, svejedno da li zbog lenjosti, ili manjka pameti. Naravno da su oni koji ćute najkrivlji. Za društvo je porazno kada ljudi koja ga čine nemaju stav i ne samo da zato ne čine ništa, već još sebi, iako su bezidejni i pasivni, daju pravo da kritikuju sve što ostali čine. Ko NE učestvuju u izgradnji društva tj. ne daje nikakav doprinos, treba da ćuti!

Ne znam šta imate protiv Titovih pionira, ali nešto ste slabi sa matematikom. Titovi pioniri su već bake i deke, ili će to ubrzo postati. A razlika izmedju Titovih pionira i SNS botova je ogromna. Prvi su živeli u jednopartijskom sistemu, dok ovi drugi uživaju blagodeti višestranačkog, pa iako imaju IZBOR i veću mogućnost da misle svojom glavom (dostupnost znanju i informacijama je nemerljivo veća) kao i slobodu da se izraze, bez ikakvih posledica, što sve prvi nisu imali, indoktrinirani su do mere koja čini da u odnosu na njih, papagaji, a pogotovo majmuni, predstavljaju viši nivo svesti.

Mala maca

pre 11 godina

Slučaj Knežević konačni je dokaz propasti srpskog društva. Pazite, radi se o čoveku koji je važio za "sposobnog menadžera" kako u DS, tako i u SNS. Na prvom pravom testu, ispostavi se da je reč o nesposobnom i nestručnom čoveku, patološkom lažovu i osobi bez svog stava i mišljenja. Knežević je samo jedan od par stotina "sposobnih menadžera" koje srpski mediji uzdižu u nebesa već godinama. Ostali će svoju nesposobnost tek pokazati.
(Rale, 5. mart 2013 15:34)

Dok je Knežević bio u DS imao je,za Zrenjanin,ozbiljnu ekipu iza njega. Postizani su rezultati vidljivi svima,stvarno neću nabrajati,jer je van teme. E,kad je prešao u SNS on je sve zasluge poneo sa sobom a sav prljav veš ostavio DS-u. Kako SNS nema kadrove ispalo je da je Goran akademik za njih. Vučić je,po mom skromnom mišljenju, odgovoran što ga je stavio na pogrešnu poziciju. On o poljoprivredi ništa ne zna. Uzroci ove bruke su sledeći: bahatost, nedostatak bar jednog stručnog lica u timu,kao i to da je ostao bez PR pre mesec dana koliko čujem, nesigurnost koja je prikrivena tom bahatošću i na kraju vodjenje ličnih političkih ratova. Svi znamo da ratovi koštaju. Skupi su i za Ameriku. Dočekala ga je raketa zemlja-zemlja,politička,naravno. Meni je žao.

zoran

pre 11 godina

Jedina razumna odluka. Da povećamo 10 puta pa ćemo izvoziti u SAD, Kanadu, Kinu, Brazil, Rusiju što nikada nismo i nikada nećemo. S druge strane tamo gde smo i izvozili kao npr u CG za 50 miliona EUR, tamo ga više nema, ja sam svedok. Na rafovima prodavnica u CG nema više mleka iz Srbije. Tako da je Vučić doneo jedinu moguću odluku u ovim okolnostima.

pesak

pre 11 godina

Ne samo da se lepi fotelja za d..., i tasna je ostala zalepljena za ruke, a sadrzaj? A porez na sadrzaj, ako je to vlasnistvo gospodina? Pa gospodin ima blago receno vise od 300 K neopranog novca! A porez na imovinu nije ni prijavio. Oj drzavo, kuda ides...
Mozda ce se pojaviti pokoji krater i u Srbiji, tj. rupa u zemlji, pa da proguta ove izrode politike.

bordjija

pre 11 godina

Kostunicu nisu obavestili, pa je ostao ne obavesten, Dacica nisu obavestili ko je njegov drug Misa Banana, Knezevica nisu obavestili da je mleko otrovano, a i kad jesu on im nije verovao, vec je kao mutav navalio, a onda je Vucic smenio obavestajce, kao da su oni ministri - ovo nije normalno, mozda za Srbiju jeste, pa onda nis'.

birac

pre 11 godina

Pa ako je nicenjenje,ma sta to bilo,ja to prevodim kao NERAD,sta si ti Knezevicu,kao Ministar radio?Jesi imao podatke da neko ili neki,ili SVI u tvom Ministarstvu "ne cine",odnosno,prevedeno na nas lepi jezik,dzabalebare?
Jesi?Pa sto ih do sada nisi smenio?
Nisi?Pa onda tebe treba neko da smeni,ne da das ostavku,jer ti si "necinio"!
Tvoje laz,prevare,informacije od danas koje sam pobijas sutra,to je skandal..Pa zar niko iz SNS-a,zbog same stranke,nema snage da ti kaze - Odlazi da te oci nase vise ne vide nikada,jer si ti sramota za nas!
Idi preleti u neku novu stranku,ako vise iko zeli da te primi...

Smrtnik

pre 11 godina

...e sada kad bih ja rekao iliti predložio prisutnima da glasaju za Čedu .,verovatno bi me pljuvali,a ne,to je ovde nemoguće,dakle lupali bi minuse kao SNS-botovi,al'recite mi drugu opciju,ja je ne vidim?!,sve sam vido na delu i DS i SRS-SNS i SPS i DSS...ajde, koga više?...realno...ja nemam drugog izbora...nek' i on proba ,pa da se selimo odavde...

neglasac

pre 11 godina

dodaj 0 - vrati 0.
dam ostavku - ne dam ostavku
nemoj prosuti mleko - prospi mleko
hocu kakim - necu kakim

SRBIJAAA.. zemlja bahatih d...lizaca

ljubitelj burleski

pre 11 godina

OD kako je sve počelo, oni koji su poverovali, sad se vidi s pravom JEŠIĆU, a OVAJ NAS SVE NAZVAO PREZRIVO "evrofanaticima" kako bi se on DANAS nazvao. Za normalne i nezatrovane idolopoklonstvom, on je prava RAK RANA društva, a ta bolest se "leči" hirurški, za dobrobit ugroženih. Svaka druga opcija je nezakonita i opasna za sve starosne grupe i one koje tek treba da se rode. Zar i ti nerodjeni treba da se snabdevaju mlekom iz SUSEDNIH ZEMALJA, U KOJIMA SE ZNA RED, ODGOVORNOST I KO MORA DA ČUVA ZDRAVLJE NACIJE? U ovo kolo spada i Ministarka zdravlja sa svojom "bisernom" izjavom "MI NEMAMO PROBLEM" I PORED ČINJENICE DA JE MLEKO BILO TOKSIČNO. Kome ona može da bude MInistar, jer kadrovima SPS i SNS ili svima? Ima veoma mnogo onih koji su nepartijski opredeljeni, i neće, jesu li to gradjani drugog reda, i ko o takvima MORA DA BRINE, JER SVE PLAĆAJU KAO I OVI "PARTIJSKI ZOMBIJI"? Kako se zove društvo u kome jedan ministar, sa pet resora iz jedne stranke rešava čak i pitanje izblamiranog i nestručnog ministra, I TO SAMO ZATO ŠTO JE IZ ISTE STRANKE? Gde u zakonu piše da se nešto ovako SME I MOŽE TOLERISATI? Pa da ste SOLOMONOVI SINOVI, a NISTE NI BLIZU, NE LAŽITE VIŠE. OVO JE PRAVA SNS tortura, za svaku stvar u našem jeziku ima odgovarajuća reč. Kao "patriJotska privatizacija" umesto "patriJotska pljačka". I ti su sada "saglasni" sa svim nebulozama SNS, ne bi li nekako da se "vinu u sedlo" vlasti. Da li VAM je NEKO DAO KARTBLANŠ ZA SVE OVAKVE "POTEZE", "PREKOMPONOVANJE"...?

ilic1971

pre 11 godina

Saopstice Vucic u cetvrtak,ako ne u cetvrtak,onda u utorak,a kranji rok je subota ili nedelja ujutru,do tad ima sve da znamo o aferi mleko.

Koje smo mi budale!

pre 11 godina

Jadnike smenise "zbog necinjenja", a ministar osta ministar jer je cinio gluposti po TV sa pijenjem mleka i slicnim egzibicijama, a i sada cini jer lize sve ono sto je ***, pardon izjavio u poslednjih desetak dana. U medjuvremenu u glavu umalaceni narod cuti i truje se.
Vala, steta sto nas promasi onaj meteor pre neki dan, bar bi se smirili!

Smrtnik

pre 11 godina

Kad tim ne igra i ne pobedjuje jel se smenjuju igraci ili trener?
(tanja, 05. mart 2013 15:49)

......pa i igrači i trener,a bogami i selektor...ako je taj fudbal opasan po zdravlje...ja mislim

ex demokrata 1

pre 11 godina

Drugim recima,covek objasnjava zasto su svi drugi odgovorni,a on nije. Samo ako moze da objasni,kako ga nije sramota,da smenjuje durektore koji su radili po njegovim uputstvima? Ne branim nijednog direktora,svi su stranacki vojnici,neradnici,ali je najnormalnije da prvo ministar posnese ostavku,a potom i ostali nazadnjaci.

Zdravo živo

pre 11 godina

Ma živ ti nama bio ministre! Ova zemlja da te nema morala bi da te izmisli!
Ti si smisao života u ovoj zemlji! Boli te briga možeš da radiš šta hoćeš a svi ostali mogu samo da ti pljunu pod prozor!

Whatever

pre 11 godina

Koji drski stvor. Prvo je tamo pametovao kako Amerika ima viši nivo ovo ono a sada dobio po njuški pa pila naopako..fuj ljig....!

Jasno

pre 11 godina

Ja ne razumem prostu stvar ako je tvrdio da je mleko zdravo zasto otpusta ljude? I onda po kom osnovu sam ostaje? Ponudio je ostavku. Pa ostavku dajes ili ne. Ako je on "ponudio je ostavku", a ona nije prihvacena onda je kriv onaj koji je nije prihvatio jer je onda on preuzeo odgovornost. I jer mleko zdravo po toj famoznoj laboratoriji iz Holandije po starom(tj. sada opet novom) ili po ovom srednjem praviliniku koji je izgleda samo postavljen, za ovih 15 dana, da se iskoristi da moze da se procitaju rezultati da je sve ispravno. I da li su to Nemci ludi pa bacaju kukuruz samo da podrze Jesica. Ovo toliko nema veze sa stvarnoscu. Svaka recenica je kontradiktorna sledecoj tipa "vlada je stabilna" i odma iza toga sledi "moguci izbori". Ja sve razumem ali koji su to koji ove podrzavaju to mi nikako nije jasno.

Sale

pre 11 godina

Vucic je odlucio da smeni samo nevine i to kadrove SNS-a. Ministarstvo i dalje ostaje pod velikim uticajem URS-a i DS-a (i Knezevic je preletac). Najgore je sto su pojedini smenjeni direktori dosli na funkcije pre dva-tri meseca i sada ispastaju.

Smena i kazna

pre 11 godina

Nivo je bio visi od dozvoljenog! Dakle norma i zakon prekrseni!
Lagali ste da nije! Uhvaceni u lazi!
Ostavka i krivicna odgovornost!

Vucicu nesposobne smeni i kazni za primer drugima, inace ces za par godina proci kao Boris!

Nista savest, ovo ono?

pre 11 godina

Pa cool razmisljanje skroz.. Ja cu da vidim kako neko puca u nekog i ranjava ga, ali fala Bogu, lepo produzim dalje, kao da se nista ne desava.. To je vas stil rada..

Uros

pre 11 godina

Patriote. Impresivno kolike su to gromade od patriota. Pijte narode kancerogeno mleko. Dajte svoj zivot za dobrobit malih farmera i bolje ekonomije. Sta ce nama neprijatelj u belom svetu kad mi sami sebe lepo trujemo, i pri tom niko ne ide u zatvor, na protiv, bude unapredjen.

gospodar zemlje i neba

pre 11 godina

A, smenjuje isključivo despot Vučić! Ministri su očigledno suvišni!
Još uvek smo u srednjem veku i neće nam se napolje!

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ajde sada naprednjaci, obrazi, dveri i ostali patrioti, popijte to mleko, dokazite svoju ljubav prema Vucicu, zrtvujte se za svoju stvar.
PS. bili ste sjajni kada je nas general stigao, dosli ste u velikom broju, sta, sef rekao , nije to pravi general, b......

Milan

pre 11 godina

E moj Knezevicu, samo se lazima zapetljavas k'o pile u kucine. Da si hteo i umeo da zastitis male proizvodjace mleka, to si mogao da uradis za 96 sati posto je Jesic objavio analize mleka. Toliko je trebalo Slovencima i Hrvatima da povuku sporno mleko i kukuruz, podele apsorbere i resen problem. Steta bi bila minimala. Ovako si ti svojim necinjenjem ostetio farmere za milionske sume. Da, bilo je vaznije optuziti Jesica da vodi monstruoznu kampanju!

maxx

pre 11 godina

"Knežević je danas izjavio da će Srbija za nekoliko dana vratiti standarde dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku na nivo koji će ponovo iznositi 0,05 mikrograma po kilogramu, objasnivši da je prošlonedeljna odluka o povećanju dozvoljenog nivoa aflatoksina na 0,5 bila iznuđena, sa ciljem spasavanja malih farmera i onih koji se bave proizvodnjom mleka"


Ali kako ta proslonedeljna odluka o povecanju dozvoljenog nivoa aflatoksina sa 0,05 na 0,5 mikrograma po kilogramu SPASAVA male farmere i proizvodjace mleka??....Daje im vreme da to kontaminirano mleko nekome uvaljaju?

I sta ce biti sa onim "strucnjacima toxikolozima" koji su tvrdili kako je maltene isto(tj NE stetno) i 0,05 i 0,5 mikrograma po kilogramu?

jel ovaj ima obraz ili spoljasnju gumu dampera

pre 11 godina

koja svinjarija od strane ovog coveka. Toliko mu je do fotelje da ce nastradati oni koji nisu krivi zbog njegovog skrivanje istine i ispijanja mleka na iskap. Koja sramota nije ni cudo sto su ga zuti onako najurili .Sad pocinjem da verujem da su zuti bili upravu kad je on bio u pitanju.

Rale

pre 11 godina

Slučaj Knežević konačni je dokaz propasti srpskog društva. Pazite, radi se o čoveku koji je važio za "sposobnog menadžera" kako u DS, tako i u SNS. Na prvom pravom testu, ispostavi se da je reč o nesposobnom i nestručnom čoveku, patološkom lažovu i osobi bez svog stava i mišljenja. Knežević je samo jedan od par stotina "sposobnih menadžera" koje srpski mediji uzdižu u nebesa već godinama. Ostali će svoju nesposobnost tek pokazati.

winston

pre 11 godina

Ovo je pocetak fasizma od SNSa. Oni sto su odgovorni, na vlast, nikom nista sto su usr...i celu situaciju oko mleka, i lagali, a neki mali, sto ce verovatno neki drugi posao da dobiju, su smenjeni. Ovo ne ide na dobro, i treba da se ukene dok ne prosiri. Dali vidite da se Vucic ponasa kao neki diktator, a svi mu se klanjaju kao za vreme komunisam? Ovo su radikali, i neznaju da vladaju na drugi nacin, sta oni znaju o demokratije?

mira

pre 11 godina

Dakle nije kriv ministar i njegova svita (ukljucili su se tu i doktorica SPS, i neverovatna URS-ovaka Kalanovic), koji su napali druge da izazivaju "histeriju", jer je sve u redu. Nije kriva ni vlada koja je ponovo povecala nivo otrova DESET puta. A, ne. Krivi su sluzbenici, koji nisu "radili" svoj posao. Ako vam se cini da socijalizam nije valjao, sta kazete na ovo? A to sto o mleku, radu ministara, novou aflatoksina i pretplati brigu brine ministar, a ne premijer. E, pa kod nas sve moze. Samo DS je umato premijera imala marionetu, zar ne! Ili mi imamo DVA premijera?

srdjan

pre 11 godina

Knezevicu osam meseci je ministarstvo bilo bez direktora uprave za veterinu zbog Tvog necinjenja a sad smenjujete coveka bez ikakvog razloga.
Demagogija.

jelena

pre 11 godina

Ne, njega (Knezevica) nije sramota!! Da ga je sramota, onda bi INSISTIRAO da ga razrese duznosti, ali, ne, oni ce smeniti one, koji su MORALI da rade po necijim direktivama !!! Ha, ha, ha - on je PONUDIO ostavku? Vucicu, zasto je nisi prihvatio (posto ti vedris i oblacis), sta JOS o svemu ovome treba elaborirati?

srboljub matic

pre 11 godina

Ma ostavite se bre Vucuica sta je dobrog za ovaj narod ucinio. Izlazi pred kamere i profilira sebe i to je to a narod upada u sve vecu bedu. Vi koji mu stalno aplaudirate neznate nista dalje od nosa. Politicki nije ni Tadicu ni Dacicu dorastao i svakim danom se gura u medije ne bi li dobio vise "simpatija" negde na zapadu ali ga oni dobro poznaju jos iz devedesetih. Nece valjda ministar odbrane donositi odluke da li ce ovaj kao Knezevic ostati ili biti otpusten. Dacic je jos uvek sef vlade i to ovaj udarac po sapunici jos nije i nece da ukapira.

Smrtnik

pre 11 godina

očekujem saopštenje SNS-a 15.marta sledeće sadržine:...Odlukom GO SNS-a(vučića),odlučeno je, da aktuelnog ministra poljoprivrede Kneževića, zameni dokazani stručnjak u ekonomiji, Mihalj Kertes,isti će za vrlo kratko vreme problem mleka rešiti, tako,što će isto preko offšor kompanija izvesti na Kipar i time umiriti uznemirene građane Srbije

Ladislav

pre 11 godina

Ova kolicina bezobrazluka je toliko velika da dolazim do zakljucka kako samnom nesto nije u redu i da prosto ne razumem jezik kojim me obmanjuju iz dana u dan . Sve nas. Jer , ako ja dobro razumem, zapravo nista ne razumem i to je ono sto me brine. Pravi li to neko svesno od svih nas budale i treba li neko da zaista zavrsi u zatvoru zbog toga ?!

katarina

pre 11 godina

Jedino je sigurno ili ce ministar da prizna propust i podneti ostavku,sto je malo verovatni,ili ce se podici krivicna prijava protiv Jesica zbog sirenja nepotrebne panike i laznih optuzbi.Jedino je sigurno da ko god je kriv kod Vucica nece proci.

IBJ

pre 11 godina

Da ima trunku, ne obraza, već ljudskosti Goran Knežević bi već odavno dao ostavku na ministarsku funkciju i zauvek nestao sa javne scene nakon svih sramnih i tragikomičnih "činjenja" kojima je pokušao da zabašuri svoju potpunu nekompententnost.

Izgleda da političke partije (a na žalost i birači) u Srbiji nikad neće shvatiti da je inadžijsko prihvatanje suparničkih prebega bomba koja će kat-tad njima samima eksplodirati u lice. Nikad otpad(nik) jedne partije neće biti uspešan "kadar" u drugoj jer od ... pita ne biva.

milan

pre 11 godina

"Knežević je danas izjavio da će Srbija za nekoliko dana vratiti standarde dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku na nivo koji će ponovo iznositi 0,05 mikrograma po kilogramu, objasnivši da je prošlonedeljna odluka o povećanju dozvoljenog nivoa aflatoksina na 0,5 bila iznuđena, sa ciljem spasavanja malih farmera i onih koji se bave proizvodnjom mleka".
Znaci , istina je da je nivo aflatoksina bio vise puta veci od dozvoljenog a vi ste to krili od naroda kao i sve do sada.
Pa da vas smene to je mala cena koju ce te platiti u odnosu na mlade narastaje koje su konzumirale to mleko i razboleti se u dogledno vreme.
I da je onaj zakon posle rata pa da vas postroje pored zida .
Pa vi ste svesno to radili sopstvenom narodu , mogu predpostaviti sta ste u stanju da drugima uradite.
Izdrzacemo ako treba jos neko vreme vas preobucene radikale a onda ce ici lustracija koja nikad nije do kraja izvedena.
Milan

baka

pre 11 godina

Bas glupo i nezrelo davanje bilo kakve izjave od strane ovog lika. Naprednjaci ce morati da batale ovu demagogiju jer Vucic sam ne moze da im digne popularnost niti da krpi dje ovi rashiju

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Upravo smo svedoci kako se fotelja lepi za d..., nista to ne moze rastaviti sem potpredsednika vlade, toliko su samostalni da ga verovatno pitaju da li mogu u krevet.

Marko

pre 11 godina

Pa i nečinjenje je protiv zakonito, a naročito se to pokazalo u ovom slučaju.
Naši političari su ili mnogo glupi ili mnogo bezobrazni pa misle da smo mi mnogo glupi i da ćemo progutati i ovu priču. Istina je, mislim, i jedno i drugo.

Veterinar

pre 11 godina

Voleo bih da mi Ministar objasni koja je tu krivica Direktora Uprave za Veterinu?a koja nacelnice veterinarske inspekcije Sanje Celebicanin? koja je nacelnik od 2004. godine!!?? E moj minniste. Neko je morao da ode, pa nek to budu oni neduzni! Sramno sto ste krivce zastitili, neduzne zrtvujete!

nesa

pre 11 godina

Ministre, vi niste odgovoran covek. To nosite sa sobom celog zivota, to je deo vaseg vaspitanja i postalo je vas karakter, ili bolje receno - nedostatak karaktera. Sram vas bilo.

Mama

pre 11 godina

Ako smo ikada mislili da smo dotakli dno, uvek će se otvoriti neki novi ponor. Postalo je besmisleno i tražiti krivca, odustali smo od svega odavno. Dok su oni koji su se oprostili od pameti prosipali svoju i tuđu krv po Balkanu, nama su propadali kanali za navodnjavanje "žitnice evrope", rudnici, industrija, školstvo, zdravstvo, ljudi su ginuli, umirali od gladi, deca se nisu rađala, postali smo prljavi, glupi i zli, sve što je imalo više od dve sive ćelije pobeglo je glavom bez obzira. Ostala je kaljuga i bunike koje smo sami pojeli. Ne postoji drugo objašnjenje za fenomen kako mi sami biramo lošu vlast, uvek iznova i ne shvatamo: sve vlade lažu svoj narod. Američka vlada krije još gnusnije podatke o hrani, ratovima, siromaštvu od svog naroda, japanska je lagala o nivoima zračenja u Fukušimi, ima toga svuda i svakog dana, a narod je stoka pa trpi. Uvek je bilo i biće da smo krivi samo i isključivo mi koji smo ćutali.
A gde su sada Titovi pioniri s onim "gospodin ovaj, gospodin onaj, svaka mu je na mestu, nazvaću prvorođenog sina po njemu"? Mislite li vi svojom glavom? Kako zamišljate svoju budućnost? Imate li decu?

Colubara

pre 11 godina

Pa ovi ljudi vređaju ljudima elementarnu inteligenciju da ne kažem nešto gore ( #@%! nas u zdrav mozak!). Ja bih voleo da neko sastavi jednu petominutnu video kompilaciju izjava koje su ministar i njegovi puleni (npr. Mirović) davali unazad tri-četiri nedelje. To prevazilazi i Monti Pajtona.

Maja

pre 11 godina

Kako sad smene za nečinjenje a do juče ste napadali DS i Ješića da vode monstruoznu kampanju? Šta si ti činio Kneževiću osim obmanjivanja javnosti kako je sve "ispravno" a evo analize iz Holandije pokazuju da nije bilo? Odgovaraš li ti za nešto ili će stradati samo sitna boranija?

crna guja

pre 11 godina

Govoreći o analizi mleka koja se čeka iz Holandije, on je rekao da će mlek, čiji su uzorci poslati na analizu u Holandiju, biti uništeno ako se pokaže da ima veći sadržaj aflatoksina od 0,05 mikrograma po kilogramu.

Koje zamajavanje! Digli na 0,5, zatim dobili packu od EU pa vratili na o.o5, pa najavili hapsenja i otkaze, a sad nista od toga!
Drugo, sta lazu da cekaju analize iz Holandije, Jesic je jos juce objavio spisak sa tolikom kolicinom aflatoksina, da prevazilazi i granicu i od o.5 i to duplo!!!
Sta bre izigravate francuske sobarice, unistavaci ove zemlje! Stidite se!

nada ZR

pre 11 godina

ima tu i neznanja starih navika da se radno vreme otaljava i na kraju ko je uopste i ovoliko kontrolisao mleko?Samo cekam da se svinje i goveda pokolju da nam je voce i povrce zatrovano. Sto se Knezevica tice nema problema jer mi u ZR bi voleli da se vrati.

koja smo mi stoka

pre 11 godina

opet se oglašava "ni kriv ni dužan" a komentariše smene sitnijih riba! svoju kapitalno štetnu ulogu i ne pomenu.
čoveče, ovo je da odlepiš. nedodirljivost im izgleda u krvi.

kentaur

pre 11 godina

znaci oni koji su bili na terenu ce da plate, a ti sto si pokusavao sve da zataskas, sto si se majmunisao na ekranu i pio ono mleko,sto si nas sve lagao, sto si doneo nakaradnu uredbu o povecanju nivoa na 0.5- ti OSTAJES?!!? Je l' to ta logika, dragi "nedodirljivi" debelokosci?

Knezevicu treba uruciti povratnu kartu za tvorza

pre 11 godina

To "necinjenje" je daleko manji problem od onoga sto si ti UCINIO!

3 nedelje covek laze i maze,ne zna ni sta prica.Kako ga samo nije sramota?

crni domino

pre 11 godina

A sta cemo sa ministrima koji cine, a nesposobno cine?. Takvih je pola!
Okreni, obrni, sa Vucicem treba da ostanu samo jos dva ministra! Svima ostalima: Zdravo! Ako ne i Haps!

kentaur

pre 11 godina

znaci oni koji su bili na terenu ce da plate, a ti sto si pokusavao sve da zataskas, sto si se majmunisao na ekranu i pio ono mleko,sto si nas sve lagao, sto si doneo nakaradnu uredbu o povecanju nivoa na 0.5- ti OSTAJES?!!? Je l' to ta logika, dragi "nedodirljivi" debelokosci?

koja smo mi stoka

pre 11 godina

opet se oglašava "ni kriv ni dužan" a komentariše smene sitnijih riba! svoju kapitalno štetnu ulogu i ne pomenu.
čoveče, ovo je da odlepiš. nedodirljivost im izgleda u krvi.

Knezevicu treba uruciti povratnu kartu za tvorza

pre 11 godina

To "necinjenje" je daleko manji problem od onoga sto si ti UCINIO!

3 nedelje covek laze i maze,ne zna ni sta prica.Kako ga samo nije sramota?

maxx

pre 11 godina

"Knežević je danas izjavio da će Srbija za nekoliko dana vratiti standarde dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku na nivo koji će ponovo iznositi 0,05 mikrograma po kilogramu, objasnivši da je prošlonedeljna odluka o povećanju dozvoljenog nivoa aflatoksina na 0,5 bila iznuđena, sa ciljem spasavanja malih farmera i onih koji se bave proizvodnjom mleka"


Ali kako ta proslonedeljna odluka o povecanju dozvoljenog nivoa aflatoksina sa 0,05 na 0,5 mikrograma po kilogramu SPASAVA male farmere i proizvodjace mleka??....Daje im vreme da to kontaminirano mleko nekome uvaljaju?

I sta ce biti sa onim "strucnjacima toxikolozima" koji su tvrdili kako je maltene isto(tj NE stetno) i 0,05 i 0,5 mikrograma po kilogramu?

Uros

pre 11 godina

Patriote. Impresivno kolike su to gromade od patriota. Pijte narode kancerogeno mleko. Dajte svoj zivot za dobrobit malih farmera i bolje ekonomije. Sta ce nama neprijatelj u belom svetu kad mi sami sebe lepo trujemo, i pri tom niko ne ide u zatvor, na protiv, bude unapredjen.

crna guja

pre 11 godina

Govoreći o analizi mleka koja se čeka iz Holandije, on je rekao da će mlek, čiji su uzorci poslati na analizu u Holandiju, biti uništeno ako se pokaže da ima veći sadržaj aflatoksina od 0,05 mikrograma po kilogramu.

Koje zamajavanje! Digli na 0,5, zatim dobili packu od EU pa vratili na o.o5, pa najavili hapsenja i otkaze, a sad nista od toga!
Drugo, sta lazu da cekaju analize iz Holandije, Jesic je jos juce objavio spisak sa tolikom kolicinom aflatoksina, da prevazilazi i granicu i od o.5 i to duplo!!!
Sta bre izigravate francuske sobarice, unistavaci ove zemlje! Stidite se!

Maja

pre 11 godina

Kako sad smene za nečinjenje a do juče ste napadali DS i Ješića da vode monstruoznu kampanju? Šta si ti činio Kneževiću osim obmanjivanja javnosti kako je sve "ispravno" a evo analize iz Holandije pokazuju da nije bilo? Odgovaraš li ti za nešto ili će stradati samo sitna boranija?

Ladislav

pre 11 godina

Ova kolicina bezobrazluka je toliko velika da dolazim do zakljucka kako samnom nesto nije u redu i da prosto ne razumem jezik kojim me obmanjuju iz dana u dan . Sve nas. Jer , ako ja dobro razumem, zapravo nista ne razumem i to je ono sto me brine. Pravi li to neko svesno od svih nas budale i treba li neko da zaista zavrsi u zatvoru zbog toga ?!

Veterinar

pre 11 godina

Voleo bih da mi Ministar objasni koja je tu krivica Direktora Uprave za Veterinu?a koja nacelnice veterinarske inspekcije Sanje Celebicanin? koja je nacelnik od 2004. godine!!?? E moj minniste. Neko je morao da ode, pa nek to budu oni neduzni! Sramno sto ste krivce zastitili, neduzne zrtvujete!

ex demokrata 1

pre 11 godina

Drugim recima,covek objasnjava zasto su svi drugi odgovorni,a on nije. Samo ako moze da objasni,kako ga nije sramota,da smenjuje durektore koji su radili po njegovim uputstvima? Ne branim nijednog direktora,svi su stranacki vojnici,neradnici,ali je najnormalnije da prvo ministar posnese ostavku,a potom i ostali nazadnjaci.

Rale

pre 11 godina

Slučaj Knežević konačni je dokaz propasti srpskog društva. Pazite, radi se o čoveku koji je važio za "sposobnog menadžera" kako u DS, tako i u SNS. Na prvom pravom testu, ispostavi se da je reč o nesposobnom i nestručnom čoveku, patološkom lažovu i osobi bez svog stava i mišljenja. Knežević je samo jedan od par stotina "sposobnih menadžera" koje srpski mediji uzdižu u nebesa već godinama. Ostali će svoju nesposobnost tek pokazati.

mira

pre 11 godina

Dakle nije kriv ministar i njegova svita (ukljucili su se tu i doktorica SPS, i neverovatna URS-ovaka Kalanovic), koji su napali druge da izazivaju "histeriju", jer je sve u redu. Nije kriva ni vlada koja je ponovo povecala nivo otrova DESET puta. A, ne. Krivi su sluzbenici, koji nisu "radili" svoj posao. Ako vam se cini da socijalizam nije valjao, sta kazete na ovo? A to sto o mleku, radu ministara, novou aflatoksina i pretplati brigu brine ministar, a ne premijer. E, pa kod nas sve moze. Samo DS je umato premijera imala marionetu, zar ne! Ili mi imamo DVA premijera?

milan

pre 11 godina

"Knežević je danas izjavio da će Srbija za nekoliko dana vratiti standarde dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku na nivo koji će ponovo iznositi 0,05 mikrograma po kilogramu, objasnivši da je prošlonedeljna odluka o povećanju dozvoljenog nivoa aflatoksina na 0,5 bila iznuđena, sa ciljem spasavanja malih farmera i onih koji se bave proizvodnjom mleka".
Znaci , istina je da je nivo aflatoksina bio vise puta veci od dozvoljenog a vi ste to krili od naroda kao i sve do sada.
Pa da vas smene to je mala cena koju ce te platiti u odnosu na mlade narastaje koje su konzumirale to mleko i razboleti se u dogledno vreme.
I da je onaj zakon posle rata pa da vas postroje pored zida .
Pa vi ste svesno to radili sopstvenom narodu , mogu predpostaviti sta ste u stanju da drugima uradite.
Izdrzacemo ako treba jos neko vreme vas preobucene radikale a onda ce ici lustracija koja nikad nije do kraja izvedena.
Milan

crni domino

pre 11 godina

A sta cemo sa ministrima koji cine, a nesposobno cine?. Takvih je pola!
Okreni, obrni, sa Vucicem treba da ostanu samo jos dva ministra! Svima ostalima: Zdravo! Ako ne i Haps!

nesa

pre 11 godina

Ministre, vi niste odgovoran covek. To nosite sa sobom celog zivota, to je deo vaseg vaspitanja i postalo je vas karakter, ili bolje receno - nedostatak karaktera. Sram vas bilo.

Whatever

pre 11 godina

Koji drski stvor. Prvo je tamo pametovao kako Amerika ima viši nivo ovo ono a sada dobio po njuški pa pila naopako..fuj ljig....!

srdjan

pre 11 godina

Knezevicu osam meseci je ministarstvo bilo bez direktora uprave za veterinu zbog Tvog necinjenja a sad smenjujete coveka bez ikakvog razloga.
Demagogija.

gospodar zemlje i neba

pre 11 godina

A, smenjuje isključivo despot Vučić! Ministri su očigledno suvišni!
Još uvek smo u srednjem veku i neće nam se napolje!

jel ovaj ima obraz ili spoljasnju gumu dampera

pre 11 godina

koja svinjarija od strane ovog coveka. Toliko mu je do fotelje da ce nastradati oni koji nisu krivi zbog njegovog skrivanje istine i ispijanja mleka na iskap. Koja sramota nije ni cudo sto su ga zuti onako najurili .Sad pocinjem da verujem da su zuti bili upravu kad je on bio u pitanju.

Milan

pre 11 godina

E moj Knezevicu, samo se lazima zapetljavas k'o pile u kucine. Da si hteo i umeo da zastitis male proizvodjace mleka, to si mogao da uradis za 96 sati posto je Jesic objavio analize mleka. Toliko je trebalo Slovencima i Hrvatima da povuku sporno mleko i kukuruz, podele apsorbere i resen problem. Steta bi bila minimala. Ovako si ti svojim necinjenjem ostetio farmere za milionske sume. Da, bilo je vaznije optuziti Jesica da vodi monstruoznu kampanju!

Smena i kazna

pre 11 godina

Nivo je bio visi od dozvoljenog! Dakle norma i zakon prekrseni!
Lagali ste da nije! Uhvaceni u lazi!
Ostavka i krivicna odgovornost!

Vucicu nesposobne smeni i kazni za primer drugima, inace ces za par godina proci kao Boris!

IBJ

pre 11 godina

Da ima trunku, ne obraza, već ljudskosti Goran Knežević bi već odavno dao ostavku na ministarsku funkciju i zauvek nestao sa javne scene nakon svih sramnih i tragikomičnih "činjenja" kojima je pokušao da zabašuri svoju potpunu nekompententnost.

Izgleda da političke partije (a na žalost i birači) u Srbiji nikad neće shvatiti da je inadžijsko prihvatanje suparničkih prebega bomba koja će kat-tad njima samima eksplodirati u lice. Nikad otpad(nik) jedne partije neće biti uspešan "kadar" u drugoj jer od ... pita ne biva.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Upravo smo svedoci kako se fotelja lepi za d..., nista to ne moze rastaviti sem potpredsednika vlade, toliko su samostalni da ga verovatno pitaju da li mogu u krevet.

Smrtnik

pre 11 godina

očekujem saopštenje SNS-a 15.marta sledeće sadržine:...Odlukom GO SNS-a(vučića),odlučeno je, da aktuelnog ministra poljoprivrede Kneževića, zameni dokazani stručnjak u ekonomiji, Mihalj Kertes,isti će za vrlo kratko vreme problem mleka rešiti, tako,što će isto preko offšor kompanija izvesti na Kipar i time umiriti uznemirene građane Srbije

neglasac

pre 11 godina

dodaj 0 - vrati 0.
dam ostavku - ne dam ostavku
nemoj prosuti mleko - prospi mleko
hocu kakim - necu kakim

SRBIJAAA.. zemlja bahatih d...lizaca

Tako rade ameri

pre 11 godina

U SAD se digla velika frka oko toga što su se aflatoksini pojavili u psećoj hrani!!!
http://www.reuters.com/article/2013/02/25/usa-corn-aflatoxin-idUSL1N0BP9SP20130225
Pseći život njihovoj vlasti izgleda vredi više nego ljudski našoj vlasti!

jelena

pre 11 godina

Ne, njega (Knezevica) nije sramota!! Da ga je sramota, onda bi INSISTIRAO da ga razrese duznosti, ali, ne, oni ce smeniti one, koji su MORALI da rade po necijim direktivama !!! Ha, ha, ha - on je PONUDIO ostavku? Vucicu, zasto je nisi prihvatio (posto ti vedris i oblacis), sta JOS o svemu ovome treba elaborirati?

Marko

pre 11 godina

Pa i nečinjenje je protiv zakonito, a naročito se to pokazalo u ovom slučaju.
Naši političari su ili mnogo glupi ili mnogo bezobrazni pa misle da smo mi mnogo glupi i da ćemo progutati i ovu priču. Istina je, mislim, i jedno i drugo.

Zdravo živo

pre 11 godina

Ma živ ti nama bio ministre! Ova zemlja da te nema morala bi da te izmisli!
Ti si smisao života u ovoj zemlji! Boli te briga možeš da radiš šta hoćeš a svi ostali mogu samo da ti pljunu pod prozor!

Jasno

pre 11 godina

Ja ne razumem prostu stvar ako je tvrdio da je mleko zdravo zasto otpusta ljude? I onda po kom osnovu sam ostaje? Ponudio je ostavku. Pa ostavku dajes ili ne. Ako je on "ponudio je ostavku", a ona nije prihvacena onda je kriv onaj koji je nije prihvatio jer je onda on preuzeo odgovornost. I jer mleko zdravo po toj famoznoj laboratoriji iz Holandije po starom(tj. sada opet novom) ili po ovom srednjem praviliniku koji je izgleda samo postavljen, za ovih 15 dana, da se iskoristi da moze da se procitaju rezultati da je sve ispravno. I da li su to Nemci ludi pa bacaju kukuruz samo da podrze Jesica. Ovo toliko nema veze sa stvarnoscu. Svaka recenica je kontradiktorna sledecoj tipa "vlada je stabilna" i odma iza toga sledi "moguci izbori". Ja sve razumem ali koji su to koji ove podrzavaju to mi nikako nije jasno.

Colubara

pre 11 godina

Pa ovi ljudi vređaju ljudima elementarnu inteligenciju da ne kažem nešto gore ( #@%! nas u zdrav mozak!). Ja bih voleo da neko sastavi jednu petominutnu video kompilaciju izjava koje su ministar i njegovi puleni (npr. Mirović) davali unazad tri-četiri nedelje. To prevazilazi i Monti Pajtona.

Nista savest, ovo ono?

pre 11 godina

Pa cool razmisljanje skroz.. Ja cu da vidim kako neko puca u nekog i ranjava ga, ali fala Bogu, lepo produzim dalje, kao da se nista ne desava.. To je vas stil rada..

Koje smo mi budale!

pre 11 godina

Jadnike smenise "zbog necinjenja", a ministar osta ministar jer je cinio gluposti po TV sa pijenjem mleka i slicnim egzibicijama, a i sada cini jer lize sve ono sto je ***, pardon izjavio u poslednjih desetak dana. U medjuvremenu u glavu umalaceni narod cuti i truje se.
Vala, steta sto nas promasi onaj meteor pre neki dan, bar bi se smirili!

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ajde sada naprednjaci, obrazi, dveri i ostali patrioti, popijte to mleko, dokazite svoju ljubav prema Vucicu, zrtvujte se za svoju stvar.
PS. bili ste sjajni kada je nas general stigao, dosli ste u velikom broju, sta, sef rekao , nije to pravi general, b......

ljubitelj burleski

pre 11 godina

OD kako je sve počelo, oni koji su poverovali, sad se vidi s pravom JEŠIĆU, a OVAJ NAS SVE NAZVAO PREZRIVO "evrofanaticima" kako bi se on DANAS nazvao. Za normalne i nezatrovane idolopoklonstvom, on je prava RAK RANA društva, a ta bolest se "leči" hirurški, za dobrobit ugroženih. Svaka druga opcija je nezakonita i opasna za sve starosne grupe i one koje tek treba da se rode. Zar i ti nerodjeni treba da se snabdevaju mlekom iz SUSEDNIH ZEMALJA, U KOJIMA SE ZNA RED, ODGOVORNOST I KO MORA DA ČUVA ZDRAVLJE NACIJE? U ovo kolo spada i Ministarka zdravlja sa svojom "bisernom" izjavom "MI NEMAMO PROBLEM" I PORED ČINJENICE DA JE MLEKO BILO TOKSIČNO. Kome ona može da bude MInistar, jer kadrovima SPS i SNS ili svima? Ima veoma mnogo onih koji su nepartijski opredeljeni, i neće, jesu li to gradjani drugog reda, i ko o takvima MORA DA BRINE, JER SVE PLAĆAJU KAO I OVI "PARTIJSKI ZOMBIJI"? Kako se zove društvo u kome jedan ministar, sa pet resora iz jedne stranke rešava čak i pitanje izblamiranog i nestručnog ministra, I TO SAMO ZATO ŠTO JE IZ ISTE STRANKE? Gde u zakonu piše da se nešto ovako SME I MOŽE TOLERISATI? Pa da ste SOLOMONOVI SINOVI, a NISTE NI BLIZU, NE LAŽITE VIŠE. OVO JE PRAVA SNS tortura, za svaku stvar u našem jeziku ima odgovarajuća reč. Kao "patriJotska privatizacija" umesto "patriJotska pljačka". I ti su sada "saglasni" sa svim nebulozama SNS, ne bi li nekako da se "vinu u sedlo" vlasti. Da li VAM je NEKO DAO KARTBLANŠ ZA SVE OVAKVE "POTEZE", "PREKOMPONOVANJE"...?

srboljub matic

pre 11 godina

Ma ostavite se bre Vucuica sta je dobrog za ovaj narod ucinio. Izlazi pred kamere i profilira sebe i to je to a narod upada u sve vecu bedu. Vi koji mu stalno aplaudirate neznate nista dalje od nosa. Politicki nije ni Tadicu ni Dacicu dorastao i svakim danom se gura u medije ne bi li dobio vise "simpatija" negde na zapadu ali ga oni dobro poznaju jos iz devedesetih. Nece valjda ministar odbrane donositi odluke da li ce ovaj kao Knezevic ostati ili biti otpusten. Dacic je jos uvek sef vlade i to ovaj udarac po sapunici jos nije i nece da ukapira.

birac

pre 11 godina

Pa ako je nicenjenje,ma sta to bilo,ja to prevodim kao NERAD,sta si ti Knezevicu,kao Ministar radio?Jesi imao podatke da neko ili neki,ili SVI u tvom Ministarstvu "ne cine",odnosno,prevedeno na nas lepi jezik,dzabalebare?
Jesi?Pa sto ih do sada nisi smenio?
Nisi?Pa onda tebe treba neko da smeni,ne da das ostavku,jer ti si "necinio"!
Tvoje laz,prevare,informacije od danas koje sam pobijas sutra,to je skandal..Pa zar niko iz SNS-a,zbog same stranke,nema snage da ti kaze - Odlazi da te oci nase vise ne vide nikada,jer si ti sramota za nas!
Idi preleti u neku novu stranku,ako vise iko zeli da te primi...

winston

pre 11 godina

Ovo je pocetak fasizma od SNSa. Oni sto su odgovorni, na vlast, nikom nista sto su usr...i celu situaciju oko mleka, i lagali, a neki mali, sto ce verovatno neki drugi posao da dobiju, su smenjeni. Ovo ne ide na dobro, i treba da se ukene dok ne prosiri. Dali vidite da se Vucic ponasa kao neki diktator, a svi mu se klanjaju kao za vreme komunisam? Ovo su radikali, i neznaju da vladaju na drugi nacin, sta oni znaju o demokratije?

bordjija

pre 11 godina

Kostunicu nisu obavestili, pa je ostao ne obavesten, Dacica nisu obavestili ko je njegov drug Misa Banana, Knezevica nisu obavestili da je mleko otrovano, a i kad jesu on im nije verovao, vec je kao mutav navalio, a onda je Vucic smenio obavestajce, kao da su oni ministri - ovo nije normalno, mozda za Srbiju jeste, pa onda nis'.

baka

pre 11 godina

Bas glupo i nezrelo davanje bilo kakve izjave od strane ovog lika. Naprednjaci ce morati da batale ovu demagogiju jer Vucic sam ne moze da im digne popularnost niti da krpi dje ovi rashiju

Mama

pre 11 godina

Ako smo ikada mislili da smo dotakli dno, uvek će se otvoriti neki novi ponor. Postalo je besmisleno i tražiti krivca, odustali smo od svega odavno. Dok su oni koji su se oprostili od pameti prosipali svoju i tuđu krv po Balkanu, nama su propadali kanali za navodnjavanje "žitnice evrope", rudnici, industrija, školstvo, zdravstvo, ljudi su ginuli, umirali od gladi, deca se nisu rađala, postali smo prljavi, glupi i zli, sve što je imalo više od dve sive ćelije pobeglo je glavom bez obzira. Ostala je kaljuga i bunike koje smo sami pojeli. Ne postoji drugo objašnjenje za fenomen kako mi sami biramo lošu vlast, uvek iznova i ne shvatamo: sve vlade lažu svoj narod. Američka vlada krije još gnusnije podatke o hrani, ratovima, siromaštvu od svog naroda, japanska je lagala o nivoima zračenja u Fukušimi, ima toga svuda i svakog dana, a narod je stoka pa trpi. Uvek je bilo i biće da smo krivi samo i isključivo mi koji smo ćutali.
A gde su sada Titovi pioniri s onim "gospodin ovaj, gospodin onaj, svaka mu je na mestu, nazvaću prvorođenog sina po njemu"? Mislite li vi svojom glavom? Kako zamišljate svoju budućnost? Imate li decu?

Smrtnik

pre 11 godina

Kad tim ne igra i ne pobedjuje jel se smenjuju igraci ili trener?
(tanja, 05. mart 2013 15:49)

......pa i igrači i trener,a bogami i selektor...ako je taj fudbal opasan po zdravlje...ja mislim

bezimena

pre 11 godina

....ima toga svuda i svakog dana, a narod je stoka pa trpi. Uvek je bilo i biće da smo krivi samo i isključivo mi koji smo ćutali.
(Mama, 5. mart 2013 15:49)

Naravno da "toga" ima svuda u svetu, jer svet čine ljudi, koji su kvarljiva vrsta, ali je veoma velika CIVILIZACIJSKA razlika izmedju naroda (narod nije stoka!) koji odmah reaguje na svaku nepodobštinu vlasti, pa je ona onda daleko odgovornija jer mora, i naroda koji ne reaguje, svejedno da li zbog lenjosti, ili manjka pameti. Naravno da su oni koji ćute najkrivlji. Za društvo je porazno kada ljudi koja ga čine nemaju stav i ne samo da zato ne čine ništa, već još sebi, iako su bezidejni i pasivni, daju pravo da kritikuju sve što ostali čine. Ko NE učestvuju u izgradnji društva tj. ne daje nikakav doprinos, treba da ćuti!

Ne znam šta imate protiv Titovih pionira, ali nešto ste slabi sa matematikom. Titovi pioniri su već bake i deke, ili će to ubrzo postati. A razlika izmedju Titovih pionira i SNS botova je ogromna. Prvi su živeli u jednopartijskom sistemu, dok ovi drugi uživaju blagodeti višestranačkog, pa iako imaju IZBOR i veću mogućnost da misle svojom glavom (dostupnost znanju i informacijama je nemerljivo veća) kao i slobodu da se izraze, bez ikakvih posledica, što sve prvi nisu imali, indoktrinirani su do mere koja čini da u odnosu na njih, papagaji, a pogotovo majmuni, predstavljaju viši nivo svesti.

ilic1971

pre 11 godina

Saopstice Vucic u cetvrtak,ako ne u cetvrtak,onda u utorak,a kranji rok je subota ili nedelja ujutru,do tad ima sve da znamo o aferi mleko.

grozno

pre 11 godina

Kako neko moze da objavi da je mleko ispravno a laboratorija kaze da nije.

Pa ovaj Knezevic pravi budale od nas, dajte smenite ovog klovna i lazova.

pesak

pre 11 godina

Ne samo da se lepi fotelja za d..., i tasna je ostala zalepljena za ruke, a sadrzaj? A porez na sadrzaj, ako je to vlasnistvo gospodina? Pa gospodin ima blago receno vise od 300 K neopranog novca! A porez na imovinu nije ni prijavio. Oj drzavo, kuda ides...
Mozda ce se pojaviti pokoji krater i u Srbiji, tj. rupa u zemlji, pa da proguta ove izrode politike.

šampion

pre 11 godina

jel ti zaista mislis da smo mi bas toliko glupi da mozes da nam pricas sta god ti padne na pamet? predlazem ti da i sudiji isto tako objasnis kad te budu uhapsili

Smrtnik

pre 11 godina

...e sada kad bih ja rekao iliti predložio prisutnima da glasaju za Čedu .,verovatno bi me pljuvali,a ne,to je ovde nemoguće,dakle lupali bi minuse kao SNS-botovi,al'recite mi drugu opciju,ja je ne vidim?!,sve sam vido na delu i DS i SRS-SNS i SPS i DSS...ajde, koga više?...realno...ja nemam drugog izbora...nek' i on proba ,pa da se selimo odavde...

Mala maca

pre 11 godina

Slučaj Knežević konačni je dokaz propasti srpskog društva. Pazite, radi se o čoveku koji je važio za "sposobnog menadžera" kako u DS, tako i u SNS. Na prvom pravom testu, ispostavi se da je reč o nesposobnom i nestručnom čoveku, patološkom lažovu i osobi bez svog stava i mišljenja. Knežević je samo jedan od par stotina "sposobnih menadžera" koje srpski mediji uzdižu u nebesa već godinama. Ostali će svoju nesposobnost tek pokazati.
(Rale, 5. mart 2013 15:34)

Dok je Knežević bio u DS imao je,za Zrenjanin,ozbiljnu ekipu iza njega. Postizani su rezultati vidljivi svima,stvarno neću nabrajati,jer je van teme. E,kad je prešao u SNS on je sve zasluge poneo sa sobom a sav prljav veš ostavio DS-u. Kako SNS nema kadrove ispalo je da je Goran akademik za njih. Vučić je,po mom skromnom mišljenju, odgovoran što ga je stavio na pogrešnu poziciju. On o poljoprivredi ništa ne zna. Uzroci ove bruke su sledeći: bahatost, nedostatak bar jednog stručnog lica u timu,kao i to da je ostao bez PR pre mesec dana koliko čujem, nesigurnost koja je prikrivena tom bahatošću i na kraju vodjenje ličnih političkih ratova. Svi znamo da ratovi koštaju. Skupi su i za Ameriku. Dočekala ga je raketa zemlja-zemlja,politička,naravno. Meni je žao.

Smrtnik

pre 11 godina

samo vi trpite ovo,a bogami uskoro ćete se potpisivati sa "anonimus",jel će kod ovih UDBA početi da radi(ako već nije),pa ko zucne protiv druga Vučka u bajbok...na neodređeno vreme.

Mama

pre 11 godina

Bezimena, moguće da moja "slabost" u matematici proističe iz mojih godina kojih imam mnogo više nego što pretpostavljam da Vi mislite (nisam baka, ali uskoro ću postati :-)). Bila sam Titov pionir i omladinac, ovo kažem bez ikakvih nostalgičnih prizivanja "starih dobrih vremena" (jer ne mislim da je nama ikada bilo dobro) a komentarisanje na ovom sajtu od strane omladinaca ove partije me podseća na jedino čega se i sećam iz te uloge Titovog pionira: izađite sada i mašite zastavicama, drug Tito će tuda proći.
I upravo otud čuđenje (kao i kod Vas) da u ovom veku jedan mladi čovek ili žena može da ne uključi mozak, uz minimum napora koji je za to potreban budući da raspolaže tolikom količinom informacija. I to "nečinjenje" od strane naroda, koji je razlog za to? Ne shvatam, jer sam celog života mislila da radim nešto za svoju zemlju, bile to radne akcije, bile to devedesete na ulicama, da ne nabrajam, a sada sam okružena upravo time što pominjete:lenjošću, glupošću a dodala bih na to i apatiju. Deluje da ćemo propustiti trenutak, jer ovo je trenutak kada treba da ustanemo i kažemo - hoćemo bar da znamo šta jedemo (da ostavimo na stranu sve ostale probleme, a to je jako teško), ali kada ljudima kažem: hajdemo, idemo da uradimo nešto, svi me pogledaju belo, ćuti tu i smrdi, može da nam bude i gore. Možda da na apatiju još dodam i strah.

nada ZR

pre 11 godina

ima tu i neznanja starih navika da se radno vreme otaljava i na kraju ko je uopste i ovoliko kontrolisao mleko?Samo cekam da se svinje i goveda pokolju da nam je voce i povrce zatrovano. Sto se Knezevica tice nema problema jer mi u ZR bi voleli da se vrati.

zoran

pre 11 godina

Jedina razumna odluka. Da povećamo 10 puta pa ćemo izvoziti u SAD, Kanadu, Kinu, Brazil, Rusiju što nikada nismo i nikada nećemo. S druge strane tamo gde smo i izvozili kao npr u CG za 50 miliona EUR, tamo ga više nema, ja sam svedok. Na rafovima prodavnica u CG nema više mleka iz Srbije. Tako da je Vučić doneo jedinu moguću odluku u ovim okolnostima.

Sale

pre 11 godina

Vucic je odlucio da smeni samo nevine i to kadrove SNS-a. Ministarstvo i dalje ostaje pod velikim uticajem URS-a i DS-a (i Knezevic je preletac). Najgore je sto su pojedini smenjeni direktori dosli na funkcije pre dva-tri meseca i sada ispastaju.

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 11 godina

"Ova Vlada je pokazala da ne preza ni od toga da smenjuje "svoje" ljude,ukoliko su ucinili neki propust.Navedite mi slican primer u novijoj istoriji.
(NN, 5. mart 2013 20:45)"

Evo ti primera - DS je uhapsila Gorana Kneževića, u to vreme gradonačelnika Zrenanjina i člana DS, zbog nameštanja tendera. Da, da...baš ovog Kneževića koji je prešao u SNS i koga je ta ista SNS sad postavila na mesto ministra poljoprivrede da bi on odatle odbijao da uradi nešto kad je trebalo, lagao građane, prikrivao dokaze i na kraju pokušao da nas ubedi kako je potpuno bezbedno da pijemo mleko čiji sadržaj otrova prevazilazi količinu propisanu zakonom. A da ne pričima koliku je štetu naneo Srbiji zbog toga što smo sad označeni kao izvoznici otrovne hrane.

katarina

pre 11 godina

Jedino je sigurno ili ce ministar da prizna propust i podneti ostavku,sto je malo verovatni,ili ce se podici krivicna prijava protiv Jesica zbog sirenja nepotrebne panike i laznih optuzbi.Jedino je sigurno da ko god je kriv kod Vucica nece proci.

Milica

pre 11 godina

Da je gospoda radila ono što je trebala , onda afere sa mlekom nebi ni bilo. Zato su i zaslužili da se smene. Treaba postaviti ljude koji će odgovorno obavljati svoj posao , a ne da zbog nemarnosti ugrožavamo zdravlje građana.

NN

pre 11 godina

Ova Vlada je pokazala da ne preza ni od toga da smenjuje "svoje" ljude,ukoliko su ucinili neki propust.Navedite mi slican primer u novijoj istoriji.

Hedonist

pre 11 godina

I treba da se smene odgovorni,pa cak je i sam Knezevic predao svoju ostavku koje ce se razmatrati na sednici vlade.Ali da se ne lazemo primetni su napori koji se ulazu da bi se nasao izlaz iz cele ove situacije.

Amur

pre 11 godina

Svi znamo da ni onom mleku od 0,5 aflatoksina nista ne fali,godinama smo ga pili,sve se ovo svodi na stranacka prepucavanja i ubranje politickih poena.A ovo se radi zbog EU i njihovih pravila...

Andaluzija

pre 11 godina

Nasi proizvodjaci su ionako u krizi,ovo ce ih samo dotuci!Onda neka im EU nadoknadi gubitke!Svuda u svetu je dozvoljeno mleko sa 0,5 aflatoksina,a samo u EU nije...

katarina

pre 11 godina

Jedino je sigurno ili ce ministar da prizna propust i podneti ostavku,sto je malo verovatni,ili ce se podici krivicna prijava protiv Jesica zbog sirenja nepotrebne panike i laznih optuzbi.Jedino je sigurno da ko god je kriv kod Vucica nece proci.

nada ZR

pre 11 godina

ima tu i neznanja starih navika da se radno vreme otaljava i na kraju ko je uopste i ovoliko kontrolisao mleko?Samo cekam da se svinje i goveda pokolju da nam je voce i povrce zatrovano. Sto se Knezevica tice nema problema jer mi u ZR bi voleli da se vrati.

NN

pre 11 godina

Ova Vlada je pokazala da ne preza ni od toga da smenjuje "svoje" ljude,ukoliko su ucinili neki propust.Navedite mi slican primer u novijoj istoriji.

Sale

pre 11 godina

Vucic je odlucio da smeni samo nevine i to kadrove SNS-a. Ministarstvo i dalje ostaje pod velikim uticajem URS-a i DS-a (i Knezevic je preletac). Najgore je sto su pojedini smenjeni direktori dosli na funkcije pre dva-tri meseca i sada ispastaju.

crni domino

pre 11 godina

A sta cemo sa ministrima koji cine, a nesposobno cine?. Takvih je pola!
Okreni, obrni, sa Vucicem treba da ostanu samo jos dva ministra! Svima ostalima: Zdravo! Ako ne i Haps!

zoran

pre 11 godina

Jedina razumna odluka. Da povećamo 10 puta pa ćemo izvoziti u SAD, Kanadu, Kinu, Brazil, Rusiju što nikada nismo i nikada nećemo. S druge strane tamo gde smo i izvozili kao npr u CG za 50 miliona EUR, tamo ga više nema, ja sam svedok. Na rafovima prodavnica u CG nema više mleka iz Srbije. Tako da je Vučić doneo jedinu moguću odluku u ovim okolnostima.

koja smo mi stoka

pre 11 godina

opet se oglašava "ni kriv ni dužan" a komentariše smene sitnijih riba! svoju kapitalno štetnu ulogu i ne pomenu.
čoveče, ovo je da odlepiš. nedodirljivost im izgleda u krvi.

Andaluzija

pre 11 godina

Nasi proizvodjaci su ionako u krizi,ovo ce ih samo dotuci!Onda neka im EU nadoknadi gubitke!Svuda u svetu je dozvoljeno mleko sa 0,5 aflatoksina,a samo u EU nije...

milan

pre 11 godina

"Knežević je danas izjavio da će Srbija za nekoliko dana vratiti standarde dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku na nivo koji će ponovo iznositi 0,05 mikrograma po kilogramu, objasnivši da je prošlonedeljna odluka o povećanju dozvoljenog nivoa aflatoksina na 0,5 bila iznuđena, sa ciljem spasavanja malih farmera i onih koji se bave proizvodnjom mleka".
Znaci , istina je da je nivo aflatoksina bio vise puta veci od dozvoljenog a vi ste to krili od naroda kao i sve do sada.
Pa da vas smene to je mala cena koju ce te platiti u odnosu na mlade narastaje koje su konzumirale to mleko i razboleti se u dogledno vreme.
I da je onaj zakon posle rata pa da vas postroje pored zida .
Pa vi ste svesno to radili sopstvenom narodu , mogu predpostaviti sta ste u stanju da drugima uradite.
Izdrzacemo ako treba jos neko vreme vas preobucene radikale a onda ce ici lustracija koja nikad nije do kraja izvedena.
Milan

Mala maca

pre 11 godina

Slučaj Knežević konačni je dokaz propasti srpskog društva. Pazite, radi se o čoveku koji je važio za "sposobnog menadžera" kako u DS, tako i u SNS. Na prvom pravom testu, ispostavi se da je reč o nesposobnom i nestručnom čoveku, patološkom lažovu i osobi bez svog stava i mišljenja. Knežević je samo jedan od par stotina "sposobnih menadžera" koje srpski mediji uzdižu u nebesa već godinama. Ostali će svoju nesposobnost tek pokazati.
(Rale, 5. mart 2013 15:34)

Dok je Knežević bio u DS imao je,za Zrenjanin,ozbiljnu ekipu iza njega. Postizani su rezultati vidljivi svima,stvarno neću nabrajati,jer je van teme. E,kad je prešao u SNS on je sve zasluge poneo sa sobom a sav prljav veš ostavio DS-u. Kako SNS nema kadrove ispalo je da je Goran akademik za njih. Vučić je,po mom skromnom mišljenju, odgovoran što ga je stavio na pogrešnu poziciju. On o poljoprivredi ništa ne zna. Uzroci ove bruke su sledeći: bahatost, nedostatak bar jednog stručnog lica u timu,kao i to da je ostao bez PR pre mesec dana koliko čujem, nesigurnost koja je prikrivena tom bahatošću i na kraju vodjenje ličnih političkih ratova. Svi znamo da ratovi koštaju. Skupi su i za Ameriku. Dočekala ga je raketa zemlja-zemlja,politička,naravno. Meni je žao.

Hedonist

pre 11 godina

I treba da se smene odgovorni,pa cak je i sam Knezevic predao svoju ostavku koje ce se razmatrati na sednici vlade.Ali da se ne lazemo primetni su napori koji se ulazu da bi se nasao izlaz iz cele ove situacije.

Amur

pre 11 godina

Svi znamo da ni onom mleku od 0,5 aflatoksina nista ne fali,godinama smo ga pili,sve se ovo svodi na stranacka prepucavanja i ubranje politickih poena.A ovo se radi zbog EU i njihovih pravila...

kentaur

pre 11 godina

znaci oni koji su bili na terenu ce da plate, a ti sto si pokusavao sve da zataskas, sto si se majmunisao na ekranu i pio ono mleko,sto si nas sve lagao, sto si doneo nakaradnu uredbu o povecanju nivoa na 0.5- ti OSTAJES?!!? Je l' to ta logika, dragi "nedodirljivi" debelokosci?

ex demokrata 1

pre 11 godina

Drugim recima,covek objasnjava zasto su svi drugi odgovorni,a on nije. Samo ako moze da objasni,kako ga nije sramota,da smenjuje durektore koji su radili po njegovim uputstvima? Ne branim nijednog direktora,svi su stranacki vojnici,neradnici,ali je najnormalnije da prvo ministar posnese ostavku,a potom i ostali nazadnjaci.

mira

pre 11 godina

Dakle nije kriv ministar i njegova svita (ukljucili su se tu i doktorica SPS, i neverovatna URS-ovaka Kalanovic), koji su napali druge da izazivaju "histeriju", jer je sve u redu. Nije kriva ni vlada koja je ponovo povecala nivo otrova DESET puta. A, ne. Krivi su sluzbenici, koji nisu "radili" svoj posao. Ako vam se cini da socijalizam nije valjao, sta kazete na ovo? A to sto o mleku, radu ministara, novou aflatoksina i pretplati brigu brine ministar, a ne premijer. E, pa kod nas sve moze. Samo DS je umato premijera imala marionetu, zar ne! Ili mi imamo DVA premijera?

Uros

pre 11 godina

Patriote. Impresivno kolike su to gromade od patriota. Pijte narode kancerogeno mleko. Dajte svoj zivot za dobrobit malih farmera i bolje ekonomije. Sta ce nama neprijatelj u belom svetu kad mi sami sebe lepo trujemo, i pri tom niko ne ide u zatvor, na protiv, bude unapredjen.

maxx

pre 11 godina

"Knežević je danas izjavio da će Srbija za nekoliko dana vratiti standarde dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku na nivo koji će ponovo iznositi 0,05 mikrograma po kilogramu, objasnivši da je prošlonedeljna odluka o povećanju dozvoljenog nivoa aflatoksina na 0,5 bila iznuđena, sa ciljem spasavanja malih farmera i onih koji se bave proizvodnjom mleka"


Ali kako ta proslonedeljna odluka o povecanju dozvoljenog nivoa aflatoksina sa 0,05 na 0,5 mikrograma po kilogramu SPASAVA male farmere i proizvodjace mleka??....Daje im vreme da to kontaminirano mleko nekome uvaljaju?

I sta ce biti sa onim "strucnjacima toxikolozima" koji su tvrdili kako je maltene isto(tj NE stetno) i 0,05 i 0,5 mikrograma po kilogramu?

Smrtnik

pre 11 godina

...e sada kad bih ja rekao iliti predložio prisutnima da glasaju za Čedu .,verovatno bi me pljuvali,a ne,to je ovde nemoguće,dakle lupali bi minuse kao SNS-botovi,al'recite mi drugu opciju,ja je ne vidim?!,sve sam vido na delu i DS i SRS-SNS i SPS i DSS...ajde, koga više?...realno...ja nemam drugog izbora...nek' i on proba ,pa da se selimo odavde...

Mama

pre 11 godina

Bezimena, moguće da moja "slabost" u matematici proističe iz mojih godina kojih imam mnogo više nego što pretpostavljam da Vi mislite (nisam baka, ali uskoro ću postati :-)). Bila sam Titov pionir i omladinac, ovo kažem bez ikakvih nostalgičnih prizivanja "starih dobrih vremena" (jer ne mislim da je nama ikada bilo dobro) a komentarisanje na ovom sajtu od strane omladinaca ove partije me podseća na jedino čega se i sećam iz te uloge Titovog pionira: izađite sada i mašite zastavicama, drug Tito će tuda proći.
I upravo otud čuđenje (kao i kod Vas) da u ovom veku jedan mladi čovek ili žena može da ne uključi mozak, uz minimum napora koji je za to potreban budući da raspolaže tolikom količinom informacija. I to "nečinjenje" od strane naroda, koji je razlog za to? Ne shvatam, jer sam celog života mislila da radim nešto za svoju zemlju, bile to radne akcije, bile to devedesete na ulicama, da ne nabrajam, a sada sam okružena upravo time što pominjete:lenjošću, glupošću a dodala bih na to i apatiju. Deluje da ćemo propustiti trenutak, jer ovo je trenutak kada treba da ustanemo i kažemo - hoćemo bar da znamo šta jedemo (da ostavimo na stranu sve ostale probleme, a to je jako teško), ali kada ljudima kažem: hajdemo, idemo da uradimo nešto, svi me pogledaju belo, ćuti tu i smrdi, može da nam bude i gore. Možda da na apatiju još dodam i strah.

crna guja

pre 11 godina

Govoreći o analizi mleka koja se čeka iz Holandije, on je rekao da će mlek, čiji su uzorci poslati na analizu u Holandiju, biti uništeno ako se pokaže da ima veći sadržaj aflatoksina od 0,05 mikrograma po kilogramu.

Koje zamajavanje! Digli na 0,5, zatim dobili packu od EU pa vratili na o.o5, pa najavili hapsenja i otkaze, a sad nista od toga!
Drugo, sta lazu da cekaju analize iz Holandije, Jesic je jos juce objavio spisak sa tolikom kolicinom aflatoksina, da prevazilazi i granicu i od o.5 i to duplo!!!
Sta bre izigravate francuske sobarice, unistavaci ove zemlje! Stidite se!

Maja

pre 11 godina

Kako sad smene za nečinjenje a do juče ste napadali DS i Ješića da vode monstruoznu kampanju? Šta si ti činio Kneževiću osim obmanjivanja javnosti kako je sve "ispravno" a evo analize iz Holandije pokazuju da nije bilo? Odgovaraš li ti za nešto ili će stradati samo sitna boranija?

Ladislav

pre 11 godina

Ova kolicina bezobrazluka je toliko velika da dolazim do zakljucka kako samnom nesto nije u redu i da prosto ne razumem jezik kojim me obmanjuju iz dana u dan . Sve nas. Jer , ako ja dobro razumem, zapravo nista ne razumem i to je ono sto me brine. Pravi li to neko svesno od svih nas budale i treba li neko da zaista zavrsi u zatvoru zbog toga ?!

Veterinar

pre 11 godina

Voleo bih da mi Ministar objasni koja je tu krivica Direktora Uprave za Veterinu?a koja nacelnice veterinarske inspekcije Sanje Celebicanin? koja je nacelnik od 2004. godine!!?? E moj minniste. Neko je morao da ode, pa nek to budu oni neduzni! Sramno sto ste krivce zastitili, neduzne zrtvujete!

jel ovaj ima obraz ili spoljasnju gumu dampera

pre 11 godina

koja svinjarija od strane ovog coveka. Toliko mu je do fotelje da ce nastradati oni koji nisu krivi zbog njegovog skrivanje istine i ispijanja mleka na iskap. Koja sramota nije ni cudo sto su ga zuti onako najurili .Sad pocinjem da verujem da su zuti bili upravu kad je on bio u pitanju.

gospodar zemlje i neba

pre 11 godina

A, smenjuje isključivo despot Vučić! Ministri su očigledno suvišni!
Još uvek smo u srednjem veku i neće nam se napolje!

srdjan

pre 11 godina

Knezevicu osam meseci je ministarstvo bilo bez direktora uprave za veterinu zbog Tvog necinjenja a sad smenjujete coveka bez ikakvog razloga.
Demagogija.

Zdravo živo

pre 11 godina

Ma živ ti nama bio ministre! Ova zemlja da te nema morala bi da te izmisli!
Ti si smisao života u ovoj zemlji! Boli te briga možeš da radiš šta hoćeš a svi ostali mogu samo da ti pljunu pod prozor!

Smrtnik

pre 11 godina

očekujem saopštenje SNS-a 15.marta sledeće sadržine:...Odlukom GO SNS-a(vučića),odlučeno je, da aktuelnog ministra poljoprivrede Kneževića, zameni dokazani stručnjak u ekonomiji, Mihalj Kertes,isti će za vrlo kratko vreme problem mleka rešiti, tako,što će isto preko offšor kompanija izvesti na Kipar i time umiriti uznemirene građane Srbije

Jasno

pre 11 godina

Ja ne razumem prostu stvar ako je tvrdio da je mleko zdravo zasto otpusta ljude? I onda po kom osnovu sam ostaje? Ponudio je ostavku. Pa ostavku dajes ili ne. Ako je on "ponudio je ostavku", a ona nije prihvacena onda je kriv onaj koji je nije prihvatio jer je onda on preuzeo odgovornost. I jer mleko zdravo po toj famoznoj laboratoriji iz Holandije po starom(tj. sada opet novom) ili po ovom srednjem praviliniku koji je izgleda samo postavljen, za ovih 15 dana, da se iskoristi da moze da se procitaju rezultati da je sve ispravno. I da li su to Nemci ludi pa bacaju kukuruz samo da podrze Jesica. Ovo toliko nema veze sa stvarnoscu. Svaka recenica je kontradiktorna sledecoj tipa "vlada je stabilna" i odma iza toga sledi "moguci izbori". Ja sve razumem ali koji su to koji ove podrzavaju to mi nikako nije jasno.

Smena i kazna

pre 11 godina

Nivo je bio visi od dozvoljenog! Dakle norma i zakon prekrseni!
Lagali ste da nije! Uhvaceni u lazi!
Ostavka i krivicna odgovornost!

Vucicu nesposobne smeni i kazni za primer drugima, inace ces za par godina proci kao Boris!

IBJ

pre 11 godina

Da ima trunku, ne obraza, već ljudskosti Goran Knežević bi već odavno dao ostavku na ministarsku funkciju i zauvek nestao sa javne scene nakon svih sramnih i tragikomičnih "činjenja" kojima je pokušao da zabašuri svoju potpunu nekompententnost.

Izgleda da političke partije (a na žalost i birači) u Srbiji nikad neće shvatiti da je inadžijsko prihvatanje suparničkih prebega bomba koja će kat-tad njima samima eksplodirati u lice. Nikad otpad(nik) jedne partije neće biti uspešan "kadar" u drugoj jer od ... pita ne biva.

nesa

pre 11 godina

Ministre, vi niste odgovoran covek. To nosite sa sobom celog zivota, to je deo vaseg vaspitanja i postalo je vas karakter, ili bolje receno - nedostatak karaktera. Sram vas bilo.

winston

pre 11 godina

Ovo je pocetak fasizma od SNSa. Oni sto su odgovorni, na vlast, nikom nista sto su usr...i celu situaciju oko mleka, i lagali, a neki mali, sto ce verovatno neki drugi posao da dobiju, su smenjeni. Ovo ne ide na dobro, i treba da se ukene dok ne prosiri. Dali vidite da se Vucic ponasa kao neki diktator, a svi mu se klanjaju kao za vreme komunisam? Ovo su radikali, i neznaju da vladaju na drugi nacin, sta oni znaju o demokratije?

Colubara

pre 11 godina

Pa ovi ljudi vređaju ljudima elementarnu inteligenciju da ne kažem nešto gore ( #@%! nas u zdrav mozak!). Ja bih voleo da neko sastavi jednu petominutnu video kompilaciju izjava koje su ministar i njegovi puleni (npr. Mirović) davali unazad tri-četiri nedelje. To prevazilazi i Monti Pajtona.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ajde sada naprednjaci, obrazi, dveri i ostali patrioti, popijte to mleko, dokazite svoju ljubav prema Vucicu, zrtvujte se za svoju stvar.
PS. bili ste sjajni kada je nas general stigao, dosli ste u velikom broju, sta, sef rekao , nije to pravi general, b......

srboljub matic

pre 11 godina

Ma ostavite se bre Vucuica sta je dobrog za ovaj narod ucinio. Izlazi pred kamere i profilira sebe i to je to a narod upada u sve vecu bedu. Vi koji mu stalno aplaudirate neznate nista dalje od nosa. Politicki nije ni Tadicu ni Dacicu dorastao i svakim danom se gura u medije ne bi li dobio vise "simpatija" negde na zapadu ali ga oni dobro poznaju jos iz devedesetih. Nece valjda ministar odbrane donositi odluke da li ce ovaj kao Knezevic ostati ili biti otpusten. Dacic je jos uvek sef vlade i to ovaj udarac po sapunici jos nije i nece da ukapira.

Mama

pre 11 godina

Ako smo ikada mislili da smo dotakli dno, uvek će se otvoriti neki novi ponor. Postalo je besmisleno i tražiti krivca, odustali smo od svega odavno. Dok su oni koji su se oprostili od pameti prosipali svoju i tuđu krv po Balkanu, nama su propadali kanali za navodnjavanje "žitnice evrope", rudnici, industrija, školstvo, zdravstvo, ljudi su ginuli, umirali od gladi, deca se nisu rađala, postali smo prljavi, glupi i zli, sve što je imalo više od dve sive ćelije pobeglo je glavom bez obzira. Ostala je kaljuga i bunike koje smo sami pojeli. Ne postoji drugo objašnjenje za fenomen kako mi sami biramo lošu vlast, uvek iznova i ne shvatamo: sve vlade lažu svoj narod. Američka vlada krije još gnusnije podatke o hrani, ratovima, siromaštvu od svog naroda, japanska je lagala o nivoima zračenja u Fukušimi, ima toga svuda i svakog dana, a narod je stoka pa trpi. Uvek je bilo i biće da smo krivi samo i isključivo mi koji smo ćutali.
A gde su sada Titovi pioniri s onim "gospodin ovaj, gospodin onaj, svaka mu je na mestu, nazvaću prvorođenog sina po njemu"? Mislite li vi svojom glavom? Kako zamišljate svoju budućnost? Imate li decu?

ilic1971

pre 11 godina

Saopstice Vucic u cetvrtak,ako ne u cetvrtak,onda u utorak,a kranji rok je subota ili nedelja ujutru,do tad ima sve da znamo o aferi mleko.

bezimena

pre 11 godina

....ima toga svuda i svakog dana, a narod je stoka pa trpi. Uvek je bilo i biće da smo krivi samo i isključivo mi koji smo ćutali.
(Mama, 5. mart 2013 15:49)

Naravno da "toga" ima svuda u svetu, jer svet čine ljudi, koji su kvarljiva vrsta, ali je veoma velika CIVILIZACIJSKA razlika izmedju naroda (narod nije stoka!) koji odmah reaguje na svaku nepodobštinu vlasti, pa je ona onda daleko odgovornija jer mora, i naroda koji ne reaguje, svejedno da li zbog lenjosti, ili manjka pameti. Naravno da su oni koji ćute najkrivlji. Za društvo je porazno kada ljudi koja ga čine nemaju stav i ne samo da zato ne čine ništa, već još sebi, iako su bezidejni i pasivni, daju pravo da kritikuju sve što ostali čine. Ko NE učestvuju u izgradnji društva tj. ne daje nikakav doprinos, treba da ćuti!

Ne znam šta imate protiv Titovih pionira, ali nešto ste slabi sa matematikom. Titovi pioniri su već bake i deke, ili će to ubrzo postati. A razlika izmedju Titovih pionira i SNS botova je ogromna. Prvi su živeli u jednopartijskom sistemu, dok ovi drugi uživaju blagodeti višestranačkog, pa iako imaju IZBOR i veću mogućnost da misle svojom glavom (dostupnost znanju i informacijama je nemerljivo veća) kao i slobodu da se izraze, bez ikakvih posledica, što sve prvi nisu imali, indoktrinirani su do mere koja čini da u odnosu na njih, papagaji, a pogotovo majmuni, predstavljaju viši nivo svesti.

Milica

pre 11 godina

Da je gospoda radila ono što je trebala , onda afere sa mlekom nebi ni bilo. Zato su i zaslužili da se smene. Treaba postaviti ljude koji će odgovorno obavljati svoj posao , a ne da zbog nemarnosti ugrožavamo zdravlje građana.

Knezevicu treba uruciti povratnu kartu za tvorza

pre 11 godina

To "necinjenje" je daleko manji problem od onoga sto si ti UCINIO!

3 nedelje covek laze i maze,ne zna ni sta prica.Kako ga samo nije sramota?

Marko

pre 11 godina

Pa i nečinjenje je protiv zakonito, a naročito se to pokazalo u ovom slučaju.
Naši političari su ili mnogo glupi ili mnogo bezobrazni pa misle da smo mi mnogo glupi i da ćemo progutati i ovu priču. Istina je, mislim, i jedno i drugo.

jelena

pre 11 godina

Ne, njega (Knezevica) nije sramota!! Da ga je sramota, onda bi INSISTIRAO da ga razrese duznosti, ali, ne, oni ce smeniti one, koji su MORALI da rade po necijim direktivama !!! Ha, ha, ha - on je PONUDIO ostavku? Vucicu, zasto je nisi prihvatio (posto ti vedris i oblacis), sta JOS o svemu ovome treba elaborirati?

Whatever

pre 11 godina

Koji drski stvor. Prvo je tamo pametovao kako Amerika ima viši nivo ovo ono a sada dobio po njuški pa pila naopako..fuj ljig....!

Rale

pre 11 godina

Slučaj Knežević konačni je dokaz propasti srpskog društva. Pazite, radi se o čoveku koji je važio za "sposobnog menadžera" kako u DS, tako i u SNS. Na prvom pravom testu, ispostavi se da je reč o nesposobnom i nestručnom čoveku, patološkom lažovu i osobi bez svog stava i mišljenja. Knežević je samo jedan od par stotina "sposobnih menadžera" koje srpski mediji uzdižu u nebesa već godinama. Ostali će svoju nesposobnost tek pokazati.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Upravo smo svedoci kako se fotelja lepi za d..., nista to ne moze rastaviti sem potpredsednika vlade, toliko su samostalni da ga verovatno pitaju da li mogu u krevet.

baka

pre 11 godina

Bas glupo i nezrelo davanje bilo kakve izjave od strane ovog lika. Naprednjaci ce morati da batale ovu demagogiju jer Vucic sam ne moze da im digne popularnost niti da krpi dje ovi rashiju

Milan

pre 11 godina

E moj Knezevicu, samo se lazima zapetljavas k'o pile u kucine. Da si hteo i umeo da zastitis male proizvodjace mleka, to si mogao da uradis za 96 sati posto je Jesic objavio analize mleka. Toliko je trebalo Slovencima i Hrvatima da povuku sporno mleko i kukuruz, podele apsorbere i resen problem. Steta bi bila minimala. Ovako si ti svojim necinjenjem ostetio farmere za milionske sume. Da, bilo je vaznije optuziti Jesica da vodi monstruoznu kampanju!

Nista savest, ovo ono?

pre 11 godina

Pa cool razmisljanje skroz.. Ja cu da vidim kako neko puca u nekog i ranjava ga, ali fala Bogu, lepo produzim dalje, kao da se nista ne desava.. To je vas stil rada..

pesak

pre 11 godina

Ne samo da se lepi fotelja za d..., i tasna je ostala zalepljena za ruke, a sadrzaj? A porez na sadrzaj, ako je to vlasnistvo gospodina? Pa gospodin ima blago receno vise od 300 K neopranog novca! A porez na imovinu nije ni prijavio. Oj drzavo, kuda ides...
Mozda ce se pojaviti pokoji krater i u Srbiji, tj. rupa u zemlji, pa da proguta ove izrode politike.

bordjija

pre 11 godina

Kostunicu nisu obavestili, pa je ostao ne obavesten, Dacica nisu obavestili ko je njegov drug Misa Banana, Knezevica nisu obavestili da je mleko otrovano, a i kad jesu on im nije verovao, vec je kao mutav navalio, a onda je Vucic smenio obavestajce, kao da su oni ministri - ovo nije normalno, mozda za Srbiju jeste, pa onda nis'.

Smrtnik

pre 11 godina

Kad tim ne igra i ne pobedjuje jel se smenjuju igraci ili trener?
(tanja, 05. mart 2013 15:49)

......pa i igrači i trener,a bogami i selektor...ako je taj fudbal opasan po zdravlje...ja mislim

Koje smo mi budale!

pre 11 godina

Jadnike smenise "zbog necinjenja", a ministar osta ministar jer je cinio gluposti po TV sa pijenjem mleka i slicnim egzibicijama, a i sada cini jer lize sve ono sto je ***, pardon izjavio u poslednjih desetak dana. U medjuvremenu u glavu umalaceni narod cuti i truje se.
Vala, steta sto nas promasi onaj meteor pre neki dan, bar bi se smirili!

birac

pre 11 godina

Pa ako je nicenjenje,ma sta to bilo,ja to prevodim kao NERAD,sta si ti Knezevicu,kao Ministar radio?Jesi imao podatke da neko ili neki,ili SVI u tvom Ministarstvu "ne cine",odnosno,prevedeno na nas lepi jezik,dzabalebare?
Jesi?Pa sto ih do sada nisi smenio?
Nisi?Pa onda tebe treba neko da smeni,ne da das ostavku,jer ti si "necinio"!
Tvoje laz,prevare,informacije od danas koje sam pobijas sutra,to je skandal..Pa zar niko iz SNS-a,zbog same stranke,nema snage da ti kaze - Odlazi da te oci nase vise ne vide nikada,jer si ti sramota za nas!
Idi preleti u neku novu stranku,ako vise iko zeli da te primi...

ljubitelj burleski

pre 11 godina

OD kako je sve počelo, oni koji su poverovali, sad se vidi s pravom JEŠIĆU, a OVAJ NAS SVE NAZVAO PREZRIVO "evrofanaticima" kako bi se on DANAS nazvao. Za normalne i nezatrovane idolopoklonstvom, on je prava RAK RANA društva, a ta bolest se "leči" hirurški, za dobrobit ugroženih. Svaka druga opcija je nezakonita i opasna za sve starosne grupe i one koje tek treba da se rode. Zar i ti nerodjeni treba da se snabdevaju mlekom iz SUSEDNIH ZEMALJA, U KOJIMA SE ZNA RED, ODGOVORNOST I KO MORA DA ČUVA ZDRAVLJE NACIJE? U ovo kolo spada i Ministarka zdravlja sa svojom "bisernom" izjavom "MI NEMAMO PROBLEM" I PORED ČINJENICE DA JE MLEKO BILO TOKSIČNO. Kome ona može da bude MInistar, jer kadrovima SPS i SNS ili svima? Ima veoma mnogo onih koji su nepartijski opredeljeni, i neće, jesu li to gradjani drugog reda, i ko o takvima MORA DA BRINE, JER SVE PLAĆAJU KAO I OVI "PARTIJSKI ZOMBIJI"? Kako se zove društvo u kome jedan ministar, sa pet resora iz jedne stranke rešava čak i pitanje izblamiranog i nestručnog ministra, I TO SAMO ZATO ŠTO JE IZ ISTE STRANKE? Gde u zakonu piše da se nešto ovako SME I MOŽE TOLERISATI? Pa da ste SOLOMONOVI SINOVI, a NISTE NI BLIZU, NE LAŽITE VIŠE. OVO JE PRAVA SNS tortura, za svaku stvar u našem jeziku ima odgovarajuća reč. Kao "patriJotska privatizacija" umesto "patriJotska pljačka". I ti su sada "saglasni" sa svim nebulozama SNS, ne bi li nekako da se "vinu u sedlo" vlasti. Da li VAM je NEKO DAO KARTBLANŠ ZA SVE OVAKVE "POTEZE", "PREKOMPONOVANJE"...?

neglasac

pre 11 godina

dodaj 0 - vrati 0.
dam ostavku - ne dam ostavku
nemoj prosuti mleko - prospi mleko
hocu kakim - necu kakim

SRBIJAAA.. zemlja bahatih d...lizaca

Tako rade ameri

pre 11 godina

U SAD se digla velika frka oko toga što su se aflatoksini pojavili u psećoj hrani!!!
http://www.reuters.com/article/2013/02/25/usa-corn-aflatoxin-idUSL1N0BP9SP20130225
Pseći život njihovoj vlasti izgleda vredi više nego ljudski našoj vlasti!

grozno

pre 11 godina

Kako neko moze da objavi da je mleko ispravno a laboratorija kaze da nije.

Pa ovaj Knezevic pravi budale od nas, dajte smenite ovog klovna i lazova.

Smrtnik

pre 11 godina

samo vi trpite ovo,a bogami uskoro ćete se potpisivati sa "anonimus",jel će kod ovih UDBA početi da radi(ako već nije),pa ko zucne protiv druga Vučka u bajbok...na neodređeno vreme.

šampion

pre 11 godina

jel ti zaista mislis da smo mi bas toliko glupi da mozes da nam pricas sta god ti padne na pamet? predlazem ti da i sudiji isto tako objasnis kad te budu uhapsili

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 11 godina

"Ova Vlada je pokazala da ne preza ni od toga da smenjuje "svoje" ljude,ukoliko su ucinili neki propust.Navedite mi slican primer u novijoj istoriji.
(NN, 5. mart 2013 20:45)"

Evo ti primera - DS je uhapsila Gorana Kneževića, u to vreme gradonačelnika Zrenanjina i člana DS, zbog nameštanja tendera. Da, da...baš ovog Kneževića koji je prešao u SNS i koga je ta ista SNS sad postavila na mesto ministra poljoprivrede da bi on odatle odbijao da uradi nešto kad je trebalo, lagao građane, prikrivao dokaze i na kraju pokušao da nas ubedi kako je potpuno bezbedno da pijemo mleko čiji sadržaj otrova prevazilazi količinu propisanu zakonom. A da ne pričima koliku je štetu naneo Srbiji zbog toga što smo sad označeni kao izvoznici otrovne hrane.