Utorak, 26.02.2013.

13:53

Vučić:Pokrećemo saradnju sa Angolom

Poseta srpske delegacije Angoli je prilika da se obnovi staro prijateljstvo i pokrene veća vojna i ekonomska saradnja, izjavio Aleksandar Vučić.

Izvor: Beta

Vuèiæ:Pokreæemo saradnju sa Angolom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Aloha

pre 11 godina

@ (Radojica, 27. februar 2013 10:36)

Sama sve smisljam, za razliku od tebe ja pisem iz duse. A ti iz kojih pobuda ne znam. Ne znam zasto ali cini mi se da si iz neke stranke.

Izvini, a ko tebi smislja? Zar nisi nikad pisao seminarske i kolokvijume na fakultetu ili bar sastave iz srpskog u skoli? Ko je to umeo, ume i da kaze svoje misljenje ispod vestiju. Toliko smo valjda svi pismeni majku mu! I nemoj da me vredjas.

BARCELONA

pre 11 godina

Aleksanadar Vucic je pokazao da je spreman sa svima da saradjuje, da jaca ekonomsku moc, da smanjuje broj ne zaposlenih i to je veliki napredak. Svakog dana Srbija ide uzlaznom putanjom!

Reorganizacija

pre 11 godina

Treba iskoristiti sve raspolozive resurse i mogucnosti. Svaka cast za novu Vladu pokazala je da postoji trziste pa i u krizama. To je srbiji potrebno, da krenemo vec jednom u prosperitetniju i bolju Srbiju.

Srpkinja

pre 11 godina

Za razliku od prosle garniture vlasti, koje ce ostati zapamcena po losem, ova nova garnitura vlasti ce biti zapamcena po dobrom, vec se sad jasno vidi!

Marta

pre 11 godina

Konacno su patriote na vlasti. To dokazuju svakim danom od kada su dosli na vlast. Zelja da dokazu i pokazu svoje dobre namere ih ne napusta. Ova Vlada mora opstati zbog svih nas!

faraon

pre 11 godina

Srbija je nekada, ostvarivala veliki suficit, u trgovini sa Angolom. Nadam se da ce poseta, gospodina Vucica, doprineti da Srpski privrednici, ponovo ostvarivati velike izvozne poslove.

tajanstvena

pre 11 godina

Treba negovati dobre odnose sa svima, a ne samo sa zemljama EU. Afrika je divan kontinent i narod je zasluzio svaku pomoc i saradnju.

Solaris

pre 11 godina

Nikolic i Vucic idu sa sastanka na satanak. Ovim tempom se situacija u Srbiji nije razvijala decenijama u nazad. Kljucno je istrajati i dokazati se bas sada kada se opozicija opet bori za vlast zeleci zemlju opet da vrati u tamu. Ne odustajte!

Ljubica Ć.

pre 11 godina

Šansi je mnogo ali nije imao ko da se zalaže za bolju ekonomiju. Valjda je cilj bio da propadnemo. Ništa me nebi iznenadilo.

Evo, stidim se

pre 11 godina

Svi koji udarate negativne ocene na pozitivne komentare ne zelite zlo samo nasem lideru, vec i Srbiji!!! Stidite se.
(NasaSrbija, 27. februar 2013 00:42)

Vrh brate! Od svih SNS-ovskih komentara ovaj je pobedio!
Ziveo veliki vodja!
Ziveo!

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

alo SNS-ovc(e)i!?..pa mi smo jedan 5.oktobar pregurali,što mislite da nećemo opet?...to,što vas je 1,5 miliona glasača postavilo na vlast, od 7 miliona koliko ova Srbija ima,znači da će vas bar od preostalih 5,5 miliona, bar 3 miliona vijati po Srbiji samo zbog toga što ste nepismeni i vodite ovu državu u propast kao i tada, kada vam je Šeki bio sve i svja,kada ste se isto ovako brižno i po naredbi izjašnjavali u njegovu korist ,dok nije napipao ćorku,pa ste se brže bolje maskirali u Europejce da i vas neko ne pokupi...samo,narod obični ovaj što se pati,nema problema da zgazi i EU i Rusofile nebitno koji su...samo mi trujte decu i dovodite me do ivice egzistencije, brukajte nam državu i ne pitam bre posle koga bijem...pa da ste mi iz oka ispali...Botine sa feleričnim DNK-a nizom!

Radojica

pre 11 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.
(Svetla buducnost, 26. februar 2013 23:35)

Evo Vlada jos jednom pokazuje koliko se radi na podizanju nase privrede i jacanju saveza sa drugim zemljama. Ovakvi sastanci savezi i dogovori ce nas ojacati politicki i ekonomski!
(Aloha, 26. februar 2013 23:23)

Je l' ove komentare sami smisljate ili vam sastavljaju u lokalnom odboru?
Kako vas bre nije sramota, pa je l' mislite da su ovde ljudi budale?

samo vas gledam

pre 11 godina

Da nema SNS BOTOVA: optimizam,svetla buducnost...ninaNS,dimitrijeNS...Nemanjic,Car Lazar,Obilica...MIMOZA,FLAMINGO,KOBRA,LJUBICICA...da ne nabrajam dalje...veliki vodja bi plakao koliko ga ne zarezuju s njegovim kicenjem tudjim perjem i uzdizanjem kao Boga.JADNI STE

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

do 2000 srbija je imala kakvu takvu vojsku kada je dosla demokratija srbija je bukvalno ostala bez vojske, sada kada je vucic preuzeo opet se nesto desava
(acivoj, 26. februar 2013 21:20)

slučajno radim u vojsci od 95 i prijatelju moram da ti kažem da ne lupaš!!!,Vučić od kad je postao ministar odbrane samo jednom je obišao vojsku,tj. bazu Jug i to je to...dao nam 10 hiljada pomoći koje su uzgred kasnile nekih mesec dana(ranije smo svake godine dobijali za novu godinu tu pomoć kod Šukija),proveri ako hoćeš...on se najmanje bavio vojskom za sve ovo vreme...neka mu je na čast,i još da ti kažem, sve što radi ovo ,to je ranije ugovoreno od strane bivše vlade, i to proveri prvo pa piši,ti radnici su tamo već nekoliko meseci ,bolnica je već još malo gotova...ne misliš valjda da je sazidana za 6 meseci koliko je SNS na vlasti?!!...

Dr. Jovan

pre 11 godina

Ovoliko komentara partijskih piona SNS-a, samo pokazuje njihovo pravo manipulatorsko lice. (Nisam clan nijedne partije, vec nezavisni posmatrac)
Sad su jos poceli i da organizovano preporucuju vlastite komentare.
Koji mrak.

Zar oni zaista misle da to sto rade nije ocigledno?
Zar zaista ne vide da time stvaraju odbojnost i gube podrsku kod obrazovanih ljudi?

Srb

pre 11 godina

Jao Srbi, pa sad ce te se leba najesti :D. Salu na stranu, nema tu neke velike saradnje osim oruzja valjda, nesposobni smo i jedni i drugi, to je sigurno, a bogami i predaleko.

baka

pre 11 godina

@milica kada odes u Angolu znaces cemu se radujemo. Angola ne zivi od Kineza vec Kinezi od Angole i njenih prirodnjih bogatstava. Radim u Angoli (od Luande preko Soja i jos neki gradica u pokrajini Zair ). Kinezi uzimaju jeftino rudu i dijamante i sire gradjevinsku industriju. Angola je klasicna diktatorska zemlja sa visokim stepenom korupcije ali je od nje bogatija jedino Nigerija i niko drugi. Zar mislis ti i takvi kao ti da je Tito bio lud pa je vodio nesvrstane?! hahahah pa klanjali su mu se svi saml zbog toga sto ga je Afrika slusala jer bi bez Afrike umrle i francuska i Amerika i Rusija i Kina i Holandija i Portugal i Njemacka i mnoge druge zemlje koje uzimaju sve za DZ. Ajde da kaze neko ko je bio pa i nekako ali vi sto iz kuce ne mrdate me odusevljavate

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

ma kako stvari stoje,bogami za Vučića je ovo tek početak uspešnih ugovora sa razvijenim zemljama sveta,vrhunac će dosegnuti, i tu zapečatiti svoj ulog i trud u našu zajedničku budućnost...potpisivanjem ugovora sa Severnom Korejom, takođe,visoko kotiranom zemljom kao i Angolom,na 39.mestu najnerazvijenijih zemalja sveta...Zimbabve i Tanzanija nam još fale, pa da budemo lideri u Evropi...§ta sve znam,al'nesmem da pričam...auuu...očekujem već i ovako BIU na vratima svakog dana...počelo po starom...uveliko...BlekBeri mi kupi Miškooooo....oću i ja da komuniciram sa tobom o vremenskoj prognozi ,e...

dragan

pre 11 godina

Gospodo komentatori Seselj upravo stize a vasi hvalospevi su zabelezeni.Ceka vas duga duga duga zima.Zajedno cete sa Vuckom i robijati.

SladjaRa

pre 11 godina

Konacno svice novi dan za Srbiju! Kako je sve lepo krenulo, da ne ureknemo vrlo brzo cemo uci u 21 vek za kojim kaskamo! Srbiji se vraca stara slava takodje, pored privrednog napretka, nove vodje nam i osvetlise i obraz.

Aloha

pre 11 godina

Evo Vlada jos jednom pokazuje koliko se radi na podizanju nase privrede i jacanju saveza sa drugim zemljama. Ovakvi sastanci savezi i dogovori ce nas ojacati politicki i ekonomski!

Svetla buducnost

pre 11 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.

iznogud

pre 11 godina

Dajte bre SNSovci pa smislite sami komentare sto prepisujete ono sto vam napisu u opstinskom odboru?! Smorili ste vise. Da li mogu na vest u kojoj se spominje neko iz SNSa da procitam normalne i konstruktivne komentare, ocigledno NE! I niste ovime pomogli popularizaciji vucica.
Sto se vesti tice svaka cast keep up good work....

Optimizam

pre 11 godina

Vucicev rad daje veliki optimizam cak i nama koji smo ga bili potpuno izgubili. Izgleda kao da se kockice slazi i da se sve polako vraca na svoje mesto.

milica

pre 11 godina

Gospode, koliko debilnih komentara nemam reči. Povraća mi se.

Na listi najgorih država u svetu, Angola je na 49. mestu. 27 godina su bili u građanskom ratu, Luanda je jedan od najskupljih gradova u svetu, dok je Anglola jedan od najsiromašnijih i najnerazvijenijih zemalja u svetu. Žive na račun kredita od Kineza, a uzimaju ga na osnovu nafte i dijamanata. Dos Santos vlada još od '79. godine (dikatator), skupljaju đubre radi reciklaže tako da faktički žive na deponiji.
Čemu se radujete, čemu?!

FAZAN

pre 11 godina

Svako ko je spreman da pomogne nasoj zemlji je dobrodosao,valjda ce biti jos ovakvih ambicioznih investitora koji ce svojim kapitalom podici zivotni standard gradjana Srbije!

Двоглави арапин

pre 11 godina

Ова држава је у последњих десетину година доведена до тога да своју технику и технологију, која је далеко о савремене, продаје државама попут Анголе. То нам је сада начин да покренемо државу па зато, подршка споразуму.

Nemanjic

pre 11 godina

Moram primetiti da nas sada mnogo vise postuju u celom svetu! Bitno je da i na kraju sve odradimo kako treba i da ispostujemo sve rokove!

drugarica Gaga

pre 11 godina

Koliko truda i zalaganja za tako kratko vreme,prosto smo se vise odvikli da neko misli na nas tj. narod.Hvala Vam na povracenoj nadi koja se skoro i bila ugasila.

obecano

pre 11 godina

Gospodin Vucic je pored borbe sa organizovanim kriminalom, doveo i strane investitore. U Alziru nasi gradjevinci ce graditi stanove, posao u Angoli, posao sa seikom. Nikolic je posetio Tursku i jos neke zemlje i pozvao ih da ulazu kod nas. I to sve za sest meseci. Eh, da je samo znao narod koliko mozete i hocete. Samo nastavite ovim tempom.

sofonije77

pre 11 godina

Naravno da treba obnoviti saradnju i pruziti ruku ljudima koji su spremni da uzvrate.Sa ovako losom ekonomijom i stanjem u drzavi dobri odnosi su jedina nada da pokrenemo Srbiju

acivoj

pre 11 godina

do 2000 srbija je imala kakvu takvu vojsku kada je dosla demokratija srbija je bukvalno ostala bez vojske, sada kada je vucic preuzeo opet se nesto desava

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Овај (Вучић) троши керозин (авионско гориво) к'о Вук Јеремић.
Ја би' ипак сачек'о резултат.

Гога

pre 11 godina

Запослити народ и омогућити му да радом створи себи лепши живот, може ли се више пожелети. Само нам створити услове да нормално функционишемо.

bezimena

pre 11 godina

...gospodin Vucic ocigledno uspesno to radi i obnavlja saradnju sa zemljama....
(Mladen, 26. februar 2013 20:50)

Dotični je u Angolu otišao da potpiše ono što je prethodna Vlada tj. ŠUTANOVAC ugovorio (zbog dobrog rada, izmedju ostalog i ovoga, od njega DS i ne traži povlačenje), ali on,kao i sns botići voli da se kiti tudjim perjem, to nam je već poznato, jer svojih zasluga za 8 meseci nema, osim duga od preko 3 milijarde eura!
Smešni ste koliko ste glupi.:)))

Milijan

pre 11 godina

Polaganje kamem+na demeljca za vojnu bolnicu je važan događaj za firmu Planum, ali i za povratak drugih preduzeća u Angolu i afričke zemlje gde smo nekada bili. Vučić je očigledno rešio da nas tamo vrati, što do skora nismo mogli ni da sanjamo.

MAXMAGNUS

pre 11 godina

Dok se neko igra klubova i stranki, neko širi paniku među građanstvom i opstruira vladu, neko se vozika po Srbiji i kao Kalimero kuka o nepravdi... neko zaista i radi.

Senior

pre 11 godina

Iako sam u dobrim godinama, ipak me pamćenje još toliko služi da se sećam da je ove poslove ugovorio bivši ministar Šutanovac. Vaspitanje i poštenje nalažu da se to spomene, ali izgleda da ga je sve manje. Ide se po principu sve uspehe pripisati sebi,a neuspehe političkom protivniku.

lale

pre 11 godina

.. Vucic je na tajnom zadatku maskiran u diplomatu ustvari lovi gospodina bananu .. Obecanje dato narodu mora biti izvrseno.
Malo se salim, Vucic stvarno neumorno radi a mi kao paralisani cekamo da se desi cudo .. pa ajde i mi da radimo ..

JOVANA

pre 11 godina

Svaka cast za naprednjake.Oni sto su obecavali,to sada sprovode u delo.
Sigurna sam da Srbija ide dobrim putem ma koliko bilo tesko. Zelim im da se ne predaju i ne obeshrabie zarad buducnosti svih nas.

JACA

pre 11 godina

Vučić, čovek koji ima potrebnu energiju, volju i znanje jedan je od retkih koji priča iskreno i koji će, mislim, održati svaku svoju reč i stati iza naroda!

MALO DRUGAČIJE

pre 11 godina

Ovo su sve dobri poeni na spoljnopolitičkom i ekonomskom planu. Drago mi je da se ne vrtimo stalno oko istih zemalja. Napokon nešto drugo.

Mladen

pre 11 godina

Jako je bitno da pokrenemo nasu gradjevinu i nase firme iz ove oblasti,a gospodin Vucic ocigledno uspesno to radi i obnavlja saradnju sa zemljama gde smo nekada dosta gradili i uzivali veliki ugled!

nesa

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu. Dok se ovde mediji,analiticari,NVO,opozicija i ostali jalovi predstavnici ili javne licnosti ,,estrade,,(citaj srbije) bave izborima,odnosom Dacic-Vucic,Bananama i raznim drugim glupostima kojima podmeće klipove u tockove svaki napredak ove zemlje,neko radi i istinski doprinosi prosperitetu ove zemlje.Podrska Nikolicu,Dacicu,Vucicu...i celoj vladi.

Prethodnik

pre 11 godina

Sve je to lepo i za pohvalu, ali treba biti posten pa reci da je taj posao 70% zavrsio njegov prethodnik-Sutanovac, kao i mnoge druge.

Gandro

pre 11 godina

Raduje me ova saradnja ako uzmemo u obzir da nam je svaka pomoc dobrodosla i da je Angola jedna od razvijenijih zemalja na Africkom kontinentu.

Spectator

pre 11 godina

Čitajući komentare SNS-ovaca (lako se prepoznaju po šablonskom pisanju) vidim da im pamćenje ne seže baš daleko. Mnogo hvale Vučića za veliki posao u Angoli, što je svakako dobro za našu zemlju, ali zaboravljaju da je te poslove još poodavno ugovorio Šutanovac, a sada je samo sticajem okolnosti Vučić otišao da položi kamen temeljac. Dođite sebi, loše je biti zarobljenog uma.

Konstantin Veliki

pre 11 godina

Mogao bi neki aranžman oružje za naftu. Nekad su naše firme dosta radile u Angoli bilo bi dobro kada bi mogli da uposlimo neku našu kompaniju da radi dole.

LJUBICICA

pre 11 godina

Primer kako treba raditi, trebalo bi ovi što se nalaze u žutoj groznici da pogledaju unazad šta su uradili za 12 godina, pa tek tada nešto da kažu.

radica

pre 11 godina

zahvaljujuci nikolicu i vucicu srbija je napredovala vise za ovo vreme koliko su oni na vlast nego za svo vreme dok je ds bio na vlast. to treba da se ceni.

Partijski kolega

pre 11 godina

Zivo me interesuje sta sada imaju kriticari da kazu na ovo. Vucic je izgleda jedini sposoban da nas probudi iz zimskog sna koji je trajao na zalost punih dvanaest godina.
(KriticarNi, 26. februar 2013 14:12)

Pa ja vise ne znam sta da kritikujem, prosto vise nemam inspiracije za to jer po mom licnom misljenju Vucic radi prave stvari a ja moram da slusam sta mi se kaze pa onda to da napisem.

Goran

pre 11 godina

Odmah na pocetku da opovrgnem vase tvrdnje, nije tacno ja sam jedan od zaposlenih koji vec duze vreme radi u Angoli. Nikakve veze sa vlascu o kojoj vi tvrdite da vrsi propagandu,otisao sam iz Srbije dok je jos prethodna vlast bila na celu Srbije I koja mi je OMOGUCILA DA RADIM U SRBIJI DOVEVSI ME DO PROSJACKOG STAPA. Tako da sam morao sam da se snalazim I trazim posao. VERUJ U SEBE I U SVOJE SPOSOBNOSTI.

poruka za Jevgeniju, Miju, Kriticara N

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da ste toliko nepismeni.Pa gde moze u jednom danu da se dogovori posao, potpise Ugovor i postavi kamen temeljac.Jos radnici tamo rade, pa ih obilazi.Da ih nije poveo sa sobom.Sve je to odradjeno za vreme "zutih lopova".Ali Aca voli da se slika i svaciji uspeh pripise sebi.
Pa sto se brukate i kad treba i kad ne treba.Blago meni u skolicu, pa neka vas uce sta da pisete.

Pravnica

pre 11 godina

Sklapanje i odrzavanje prijateljstava medju drzavama bitno uticu na vodjenj spoljne politike. Uz to naravno dolazi i mogucnost investiranja, sto drzavi kao nasoj dosta znaci.

Jevgenija

pre 11 godina

Pocinje ekonomski preporod zemlje. Zaposljavaju se srpske firme da rade.Ovo je jos jedan uspeh ove vlade i Vucica. Ne hapse se samo oni koji su umesani u korupciju i kriminal, vec se konkretnim potezima smanjenjuje nezaposlenost.

Miloš

pre 11 godina

Planum je nekada gradio veoma velike objekte u zemlji ali i u inostranstvu i veoma je ohrabrujuće što se vraća na svetsko tržište. Ovakvi poslovi su nam neophodni i zbog naših firmi i zbog priliva deviznih sredstava u zemlju. Vučić je dobro obavio posao.

Dragan J

pre 11 godina

Neko napisa, buđenje iz sna posle 12 godina... Rekao bih da je mrtvilo u radu naše namenske industrije i građevinskih firmi za inostrano tržište trajalo više od 2 decenije... Samo nas je poljoprivreda održavala, a i ona je bez stranih investicija na izdisaju... Izgleda da nam sudeći po dosadašnjim diplomatskim aktivnostima nadležnih ministarstava dolaze bolji dani!

KriticarNi

pre 11 godina

Zivo me interesuje sta sada imaju kriticari da kazu na ovo. Vucic je izgleda jedini sposoban da nas probudi iz zimskog sna koji je trajao na zalost punih dvanaest godina.

acivoj

pre 11 godina

do 2000 srbija je imala kakvu takvu vojsku kada je dosla demokratija srbija je bukvalno ostala bez vojske, sada kada je vucic preuzeo opet se nesto desava

MAXMAGNUS

pre 11 godina

Dok se neko igra klubova i stranki, neko širi paniku među građanstvom i opstruira vladu, neko se vozika po Srbiji i kao Kalimero kuka o nepravdi... neko zaista i radi.

Mladen

pre 11 godina

Jako je bitno da pokrenemo nasu gradjevinu i nase firme iz ove oblasti,a gospodin Vucic ocigledno uspesno to radi i obnavlja saradnju sa zemljama gde smo nekada dosta gradili i uzivali veliki ugled!

sofonije77

pre 11 godina

Naravno da treba obnoviti saradnju i pruziti ruku ljudima koji su spremni da uzvrate.Sa ovako losom ekonomijom i stanjem u drzavi dobri odnosi su jedina nada da pokrenemo Srbiju

nesa

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu. Dok se ovde mediji,analiticari,NVO,opozicija i ostali jalovi predstavnici ili javne licnosti ,,estrade,,(citaj srbije) bave izborima,odnosom Dacic-Vucic,Bananama i raznim drugim glupostima kojima podmeće klipove u tockove svaki napredak ove zemlje,neko radi i istinski doprinosi prosperitetu ove zemlje.Podrska Nikolicu,Dacicu,Vucicu...i celoj vladi.

KriticarNi

pre 11 godina

Zivo me interesuje sta sada imaju kriticari da kazu na ovo. Vucic je izgleda jedini sposoban da nas probudi iz zimskog sna koji je trajao na zalost punih dvanaest godina.

MALO DRUGAČIJE

pre 11 godina

Ovo su sve dobri poeni na spoljnopolitičkom i ekonomskom planu. Drago mi je da se ne vrtimo stalno oko istih zemalja. Napokon nešto drugo.

Milijan

pre 11 godina

Polaganje kamem+na demeljca za vojnu bolnicu je važan događaj za firmu Planum, ali i za povratak drugih preduzeća u Angolu i afričke zemlje gde smo nekada bili. Vučić je očigledno rešio da nas tamo vrati, što do skora nismo mogli ni da sanjamo.

JACA

pre 11 godina

Vučić, čovek koji ima potrebnu energiju, volju i znanje jedan je od retkih koji priča iskreno i koji će, mislim, održati svaku svoju reč i stati iza naroda!

JOVANA

pre 11 godina

Svaka cast za naprednjake.Oni sto su obecavali,to sada sprovode u delo.
Sigurna sam da Srbija ide dobrim putem ma koliko bilo tesko. Zelim im da se ne predaju i ne obeshrabie zarad buducnosti svih nas.

LJUBICICA

pre 11 godina

Primer kako treba raditi, trebalo bi ovi što se nalaze u žutoj groznici da pogledaju unazad šta su uradili za 12 godina, pa tek tada nešto da kažu.

Двоглави арапин

pre 11 godina

Ова држава је у последњих десетину година доведена до тога да своју технику и технологију, која је далеко о савремене, продаје државама попут Анголе. То нам је сада начин да покренемо државу па зато, подршка споразуму.

drugarica Gaga

pre 11 godina

Koliko truda i zalaganja za tako kratko vreme,prosto smo se vise odvikli da neko misli na nas tj. narod.Hvala Vam na povracenoj nadi koja se skoro i bila ugasila.

Miloš

pre 11 godina

Planum je nekada gradio veoma velike objekte u zemlji ali i u inostranstvu i veoma je ohrabrujuće što se vraća na svetsko tržište. Ovakvi poslovi su nam neophodni i zbog naših firmi i zbog priliva deviznih sredstava u zemlju. Vučić je dobro obavio posao.

Nemanjic

pre 11 godina

Moram primetiti da nas sada mnogo vise postuju u celom svetu! Bitno je da i na kraju sve odradimo kako treba i da ispostujemo sve rokove!

Dragan J

pre 11 godina

Neko napisa, buđenje iz sna posle 12 godina... Rekao bih da je mrtvilo u radu naše namenske industrije i građevinskih firmi za inostrano tržište trajalo više od 2 decenije... Samo nas je poljoprivreda održavala, a i ona je bez stranih investicija na izdisaju... Izgleda da nam sudeći po dosadašnjim diplomatskim aktivnostima nadležnih ministarstava dolaze bolji dani!

Jevgenija

pre 11 godina

Pocinje ekonomski preporod zemlje. Zaposljavaju se srpske firme da rade.Ovo je jos jedan uspeh ove vlade i Vucica. Ne hapse se samo oni koji su umesani u korupciju i kriminal, vec se konkretnim potezima smanjenjuje nezaposlenost.

Gandro

pre 11 godina

Raduje me ova saradnja ako uzmemo u obzir da nam je svaka pomoc dobrodosla i da je Angola jedna od razvijenijih zemalja na Africkom kontinentu.

Konstantin Veliki

pre 11 godina

Mogao bi neki aranžman oružje za naftu. Nekad su naše firme dosta radile u Angoli bilo bi dobro kada bi mogli da uposlimo neku našu kompaniju da radi dole.

poruka za Jevgeniju, Miju, Kriticara N

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da ste toliko nepismeni.Pa gde moze u jednom danu da se dogovori posao, potpise Ugovor i postavi kamen temeljac.Jos radnici tamo rade, pa ih obilazi.Da ih nije poveo sa sobom.Sve je to odradjeno za vreme "zutih lopova".Ali Aca voli da se slika i svaciji uspeh pripise sebi.
Pa sto se brukate i kad treba i kad ne treba.Blago meni u skolicu, pa neka vas uce sta da pisete.

Pravnica

pre 11 godina

Sklapanje i odrzavanje prijateljstava medju drzavama bitno uticu na vodjenj spoljne politike. Uz to naravno dolazi i mogucnost investiranja, sto drzavi kao nasoj dosta znaci.

bezimena

pre 11 godina

...gospodin Vucic ocigledno uspesno to radi i obnavlja saradnju sa zemljama....
(Mladen, 26. februar 2013 20:50)

Dotični je u Angolu otišao da potpiše ono što je prethodna Vlada tj. ŠUTANOVAC ugovorio (zbog dobrog rada, izmedju ostalog i ovoga, od njega DS i ne traži povlačenje), ali on,kao i sns botići voli da se kiti tudjim perjem, to nam je već poznato, jer svojih zasluga za 8 meseci nema, osim duga od preko 3 milijarde eura!
Smešni ste koliko ste glupi.:)))

Senior

pre 11 godina

Iako sam u dobrim godinama, ipak me pamćenje još toliko služi da se sećam da je ove poslove ugovorio bivši ministar Šutanovac. Vaspitanje i poštenje nalažu da se to spomene, ali izgleda da ga je sve manje. Ide se po principu sve uspehe pripisati sebi,a neuspehe političkom protivniku.

Prethodnik

pre 11 godina

Sve je to lepo i za pohvalu, ali treba biti posten pa reci da je taj posao 70% zavrsio njegov prethodnik-Sutanovac, kao i mnoge druge.

Spectator

pre 11 godina

Čitajući komentare SNS-ovaca (lako se prepoznaju po šablonskom pisanju) vidim da im pamćenje ne seže baš daleko. Mnogo hvale Vučića za veliki posao u Angoli, što je svakako dobro za našu zemlju, ali zaboravljaju da je te poslove još poodavno ugovorio Šutanovac, a sada je samo sticajem okolnosti Vučić otišao da položi kamen temeljac. Dođite sebi, loše je biti zarobljenog uma.

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Овај (Вучић) троши керозин (авионско гориво) к'о Вук Јеремић.
Ја би' ипак сачек'о резултат.

milica

pre 11 godina

Gospode, koliko debilnih komentara nemam reči. Povraća mi se.

Na listi najgorih država u svetu, Angola je na 49. mestu. 27 godina su bili u građanskom ratu, Luanda je jedan od najskupljih gradova u svetu, dok je Anglola jedan od najsiromašnijih i najnerazvijenijih zemalja u svetu. Žive na račun kredita od Kineza, a uzimaju ga na osnovu nafte i dijamanata. Dos Santos vlada još od '79. godine (dikatator), skupljaju đubre radi reciklaže tako da faktički žive na deponiji.
Čemu se radujete, čemu?!

Goran

pre 11 godina

Odmah na pocetku da opovrgnem vase tvrdnje, nije tacno ja sam jedan od zaposlenih koji vec duze vreme radi u Angoli. Nikakve veze sa vlascu o kojoj vi tvrdite da vrsi propagandu,otisao sam iz Srbije dok je jos prethodna vlast bila na celu Srbije I koja mi je OMOGUCILA DA RADIM U SRBIJI DOVEVSI ME DO PROSJACKOG STAPA. Tako da sam morao sam da se snalazim I trazim posao. VERUJ U SEBE I U SVOJE SPOSOBNOSTI.

iznogud

pre 11 godina

Dajte bre SNSovci pa smislite sami komentare sto prepisujete ono sto vam napisu u opstinskom odboru?! Smorili ste vise. Da li mogu na vest u kojoj se spominje neko iz SNSa da procitam normalne i konstruktivne komentare, ocigledno NE! I niste ovime pomogli popularizaciji vucica.
Sto se vesti tice svaka cast keep up good work....

obecano

pre 11 godina

Gospodin Vucic je pored borbe sa organizovanim kriminalom, doveo i strane investitore. U Alziru nasi gradjevinci ce graditi stanove, posao u Angoli, posao sa seikom. Nikolic je posetio Tursku i jos neke zemlje i pozvao ih da ulazu kod nas. I to sve za sest meseci. Eh, da je samo znao narod koliko mozete i hocete. Samo nastavite ovim tempom.

Partijski kolega

pre 11 godina

Zivo me interesuje sta sada imaju kriticari da kazu na ovo. Vucic je izgleda jedini sposoban da nas probudi iz zimskog sna koji je trajao na zalost punih dvanaest godina.
(KriticarNi, 26. februar 2013 14:12)

Pa ja vise ne znam sta da kritikujem, prosto vise nemam inspiracije za to jer po mom licnom misljenju Vucic radi prave stvari a ja moram da slusam sta mi se kaze pa onda to da napisem.

lale

pre 11 godina

.. Vucic je na tajnom zadatku maskiran u diplomatu ustvari lovi gospodina bananu .. Obecanje dato narodu mora biti izvrseno.
Malo se salim, Vucic stvarno neumorno radi a mi kao paralisani cekamo da se desi cudo .. pa ajde i mi da radimo ..

radica

pre 11 godina

zahvaljujuci nikolicu i vucicu srbija je napredovala vise za ovo vreme koliko su oni na vlast nego za svo vreme dok je ds bio na vlast. to treba da se ceni.

Optimizam

pre 11 godina

Vucicev rad daje veliki optimizam cak i nama koji smo ga bili potpuno izgubili. Izgleda kao da se kockice slazi i da se sve polako vraca na svoje mesto.

SladjaRa

pre 11 godina

Konacno svice novi dan za Srbiju! Kako je sve lepo krenulo, da ne ureknemo vrlo brzo cemo uci u 21 vek za kojim kaskamo! Srbiji se vraca stara slava takodje, pored privrednog napretka, nove vodje nam i osvetlise i obraz.

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

ma kako stvari stoje,bogami za Vučića je ovo tek početak uspešnih ugovora sa razvijenim zemljama sveta,vrhunac će dosegnuti, i tu zapečatiti svoj ulog i trud u našu zajedničku budućnost...potpisivanjem ugovora sa Severnom Korejom, takođe,visoko kotiranom zemljom kao i Angolom,na 39.mestu najnerazvijenijih zemalja sveta...Zimbabve i Tanzanija nam još fale, pa da budemo lideri u Evropi...§ta sve znam,al'nesmem da pričam...auuu...očekujem već i ovako BIU na vratima svakog dana...počelo po starom...uveliko...BlekBeri mi kupi Miškooooo....oću i ja da komuniciram sa tobom o vremenskoj prognozi ,e...

Dr. Jovan

pre 11 godina

Ovoliko komentara partijskih piona SNS-a, samo pokazuje njihovo pravo manipulatorsko lice. (Nisam clan nijedne partije, vec nezavisni posmatrac)
Sad su jos poceli i da organizovano preporucuju vlastite komentare.
Koji mrak.

Zar oni zaista misle da to sto rade nije ocigledno?
Zar zaista ne vide da time stvaraju odbojnost i gube podrsku kod obrazovanih ljudi?

Гога

pre 11 godina

Запослити народ и омогућити му да радом створи себи лепши живот, може ли се више пожелети. Само нам створити услове да нормално функционишемо.

samo vas gledam

pre 11 godina

Da nema SNS BOTOVA: optimizam,svetla buducnost...ninaNS,dimitrijeNS...Nemanjic,Car Lazar,Obilica...MIMOZA,FLAMINGO,KOBRA,LJUBICICA...da ne nabrajam dalje...veliki vodja bi plakao koliko ga ne zarezuju s njegovim kicenjem tudjim perjem i uzdizanjem kao Boga.JADNI STE

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

do 2000 srbija je imala kakvu takvu vojsku kada je dosla demokratija srbija je bukvalno ostala bez vojske, sada kada je vucic preuzeo opet se nesto desava
(acivoj, 26. februar 2013 21:20)

slučajno radim u vojsci od 95 i prijatelju moram da ti kažem da ne lupaš!!!,Vučić od kad je postao ministar odbrane samo jednom je obišao vojsku,tj. bazu Jug i to je to...dao nam 10 hiljada pomoći koje su uzgred kasnile nekih mesec dana(ranije smo svake godine dobijali za novu godinu tu pomoć kod Šukija),proveri ako hoćeš...on se najmanje bavio vojskom za sve ovo vreme...neka mu je na čast,i još da ti kažem, sve što radi ovo ,to je ranije ugovoreno od strane bivše vlade, i to proveri prvo pa piši,ti radnici su tamo već nekoliko meseci ,bolnica je već još malo gotova...ne misliš valjda da je sazidana za 6 meseci koliko je SNS na vlasti?!!...

Radojica

pre 11 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.
(Svetla buducnost, 26. februar 2013 23:35)

Evo Vlada jos jednom pokazuje koliko se radi na podizanju nase privrede i jacanju saveza sa drugim zemljama. Ovakvi sastanci savezi i dogovori ce nas ojacati politicki i ekonomski!
(Aloha, 26. februar 2013 23:23)

Je l' ove komentare sami smisljate ili vam sastavljaju u lokalnom odboru?
Kako vas bre nije sramota, pa je l' mislite da su ovde ljudi budale?

FAZAN

pre 11 godina

Svako ko je spreman da pomogne nasoj zemlji je dobrodosao,valjda ce biti jos ovakvih ambicioznih investitora koji ce svojim kapitalom podici zivotni standard gradjana Srbije!

dragan

pre 11 godina

Gospodo komentatori Seselj upravo stize a vasi hvalospevi su zabelezeni.Ceka vas duga duga duga zima.Zajedno cete sa Vuckom i robijati.

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

alo SNS-ovc(e)i!?..pa mi smo jedan 5.oktobar pregurali,što mislite da nećemo opet?...to,što vas je 1,5 miliona glasača postavilo na vlast, od 7 miliona koliko ova Srbija ima,znači da će vas bar od preostalih 5,5 miliona, bar 3 miliona vijati po Srbiji samo zbog toga što ste nepismeni i vodite ovu državu u propast kao i tada, kada vam je Šeki bio sve i svja,kada ste se isto ovako brižno i po naredbi izjašnjavali u njegovu korist ,dok nije napipao ćorku,pa ste se brže bolje maskirali u Europejce da i vas neko ne pokupi...samo,narod obični ovaj što se pati,nema problema da zgazi i EU i Rusofile nebitno koji su...samo mi trujte decu i dovodite me do ivice egzistencije, brukajte nam državu i ne pitam bre posle koga bijem...pa da ste mi iz oka ispali...Botine sa feleričnim DNK-a nizom!

Aloha

pre 11 godina

Evo Vlada jos jednom pokazuje koliko se radi na podizanju nase privrede i jacanju saveza sa drugim zemljama. Ovakvi sastanci savezi i dogovori ce nas ojacati politicki i ekonomski!

Svetla buducnost

pre 11 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.

Srb

pre 11 godina

Jao Srbi, pa sad ce te se leba najesti :D. Salu na stranu, nema tu neke velike saradnje osim oruzja valjda, nesposobni smo i jedni i drugi, to je sigurno, a bogami i predaleko.

Evo, stidim se

pre 11 godina

Svi koji udarate negativne ocene na pozitivne komentare ne zelite zlo samo nasem lideru, vec i Srbiji!!! Stidite se.
(NasaSrbija, 27. februar 2013 00:42)

Vrh brate! Od svih SNS-ovskih komentara ovaj je pobedio!
Ziveo veliki vodja!
Ziveo!

baka

pre 11 godina

@milica kada odes u Angolu znaces cemu se radujemo. Angola ne zivi od Kineza vec Kinezi od Angole i njenih prirodnjih bogatstava. Radim u Angoli (od Luande preko Soja i jos neki gradica u pokrajini Zair ). Kinezi uzimaju jeftino rudu i dijamante i sire gradjevinsku industriju. Angola je klasicna diktatorska zemlja sa visokim stepenom korupcije ali je od nje bogatija jedino Nigerija i niko drugi. Zar mislis ti i takvi kao ti da je Tito bio lud pa je vodio nesvrstane?! hahahah pa klanjali su mu se svi saml zbog toga sto ga je Afrika slusala jer bi bez Afrike umrle i francuska i Amerika i Rusija i Kina i Holandija i Portugal i Njemacka i mnoge druge zemlje koje uzimaju sve za DZ. Ajde da kaze neko ko je bio pa i nekako ali vi sto iz kuce ne mrdate me odusevljavate

faraon

pre 11 godina

Srbija je nekada, ostvarivala veliki suficit, u trgovini sa Angolom. Nadam se da ce poseta, gospodina Vucica, doprineti da Srpski privrednici, ponovo ostvarivati velike izvozne poslove.

tajanstvena

pre 11 godina

Treba negovati dobre odnose sa svima, a ne samo sa zemljama EU. Afrika je divan kontinent i narod je zasluzio svaku pomoc i saradnju.

Aloha

pre 11 godina

@ (Radojica, 27. februar 2013 10:36)

Sama sve smisljam, za razliku od tebe ja pisem iz duse. A ti iz kojih pobuda ne znam. Ne znam zasto ali cini mi se da si iz neke stranke.

Izvini, a ko tebi smislja? Zar nisi nikad pisao seminarske i kolokvijume na fakultetu ili bar sastave iz srpskog u skoli? Ko je to umeo, ume i da kaze svoje misljenje ispod vestiju. Toliko smo valjda svi pismeni majku mu! I nemoj da me vredjas.

Ljubica Ć.

pre 11 godina

Šansi je mnogo ali nije imao ko da se zalaže za bolju ekonomiju. Valjda je cilj bio da propadnemo. Ništa me nebi iznenadilo.

Solaris

pre 11 godina

Nikolic i Vucic idu sa sastanka na satanak. Ovim tempom se situacija u Srbiji nije razvijala decenijama u nazad. Kljucno je istrajati i dokazati se bas sada kada se opozicija opet bori za vlast zeleci zemlju opet da vrati u tamu. Ne odustajte!

Marta

pre 11 godina

Konacno su patriote na vlasti. To dokazuju svakim danom od kada su dosli na vlast. Zelja da dokazu i pokazu svoje dobre namere ih ne napusta. Ova Vlada mora opstati zbog svih nas!

Srpkinja

pre 11 godina

Za razliku od prosle garniture vlasti, koje ce ostati zapamcena po losem, ova nova garnitura vlasti ce biti zapamcena po dobrom, vec se sad jasno vidi!

Reorganizacija

pre 11 godina

Treba iskoristiti sve raspolozive resurse i mogucnosti. Svaka cast za novu Vladu pokazala je da postoji trziste pa i u krizama. To je srbiji potrebno, da krenemo vec jednom u prosperitetniju i bolju Srbiju.

BARCELONA

pre 11 godina

Aleksanadar Vucic je pokazao da je spreman sa svima da saradjuje, da jaca ekonomsku moc, da smanjuje broj ne zaposlenih i to je veliki napredak. Svakog dana Srbija ide uzlaznom putanjom!

bezimena

pre 11 godina

...gospodin Vucic ocigledno uspesno to radi i obnavlja saradnju sa zemljama....
(Mladen, 26. februar 2013 20:50)

Dotični je u Angolu otišao da potpiše ono što je prethodna Vlada tj. ŠUTANOVAC ugovorio (zbog dobrog rada, izmedju ostalog i ovoga, od njega DS i ne traži povlačenje), ali on,kao i sns botići voli da se kiti tudjim perjem, to nam je već poznato, jer svojih zasluga za 8 meseci nema, osim duga od preko 3 milijarde eura!
Smešni ste koliko ste glupi.:)))

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Овај (Вучић) троши керозин (авионско гориво) к'о Вук Јеремић.
Ја би' ипак сачек'о резултат.

Prethodnik

pre 11 godina

Sve je to lepo i za pohvalu, ali treba biti posten pa reci da je taj posao 70% zavrsio njegov prethodnik-Sutanovac, kao i mnoge druge.

Spectator

pre 11 godina

Čitajući komentare SNS-ovaca (lako se prepoznaju po šablonskom pisanju) vidim da im pamćenje ne seže baš daleko. Mnogo hvale Vučića za veliki posao u Angoli, što je svakako dobro za našu zemlju, ali zaboravljaju da je te poslove još poodavno ugovorio Šutanovac, a sada je samo sticajem okolnosti Vučić otišao da položi kamen temeljac. Dođite sebi, loše je biti zarobljenog uma.

Senior

pre 11 godina

Iako sam u dobrim godinama, ipak me pamćenje još toliko služi da se sećam da je ove poslove ugovorio bivši ministar Šutanovac. Vaspitanje i poštenje nalažu da se to spomene, ali izgleda da ga je sve manje. Ide se po principu sve uspehe pripisati sebi,a neuspehe političkom protivniku.

poruka za Jevgeniju, Miju, Kriticara N

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da ste toliko nepismeni.Pa gde moze u jednom danu da se dogovori posao, potpise Ugovor i postavi kamen temeljac.Jos radnici tamo rade, pa ih obilazi.Da ih nije poveo sa sobom.Sve je to odradjeno za vreme "zutih lopova".Ali Aca voli da se slika i svaciji uspeh pripise sebi.
Pa sto se brukate i kad treba i kad ne treba.Blago meni u skolicu, pa neka vas uce sta da pisete.

KriticarNi

pre 11 godina

Zivo me interesuje sta sada imaju kriticari da kazu na ovo. Vucic je izgleda jedini sposoban da nas probudi iz zimskog sna koji je trajao na zalost punih dvanaest godina.

Jevgenija

pre 11 godina

Pocinje ekonomski preporod zemlje. Zaposljavaju se srpske firme da rade.Ovo je jos jedan uspeh ove vlade i Vucica. Ne hapse se samo oni koji su umesani u korupciju i kriminal, vec se konkretnim potezima smanjenjuje nezaposlenost.

nesa

pre 11 godina

Puna podrska Vucicu. Dok se ovde mediji,analiticari,NVO,opozicija i ostali jalovi predstavnici ili javne licnosti ,,estrade,,(citaj srbije) bave izborima,odnosom Dacic-Vucic,Bananama i raznim drugim glupostima kojima podmeće klipove u tockove svaki napredak ove zemlje,neko radi i istinski doprinosi prosperitetu ove zemlje.Podrska Nikolicu,Dacicu,Vucicu...i celoj vladi.

Partijski kolega

pre 11 godina

Zivo me interesuje sta sada imaju kriticari da kazu na ovo. Vucic je izgleda jedini sposoban da nas probudi iz zimskog sna koji je trajao na zalost punih dvanaest godina.
(KriticarNi, 26. februar 2013 14:12)

Pa ja vise ne znam sta da kritikujem, prosto vise nemam inspiracije za to jer po mom licnom misljenju Vucic radi prave stvari a ja moram da slusam sta mi se kaze pa onda to da napisem.

acivoj

pre 11 godina

do 2000 srbija je imala kakvu takvu vojsku kada je dosla demokratija srbija je bukvalno ostala bez vojske, sada kada je vucic preuzeo opet se nesto desava

JOVANA

pre 11 godina

Svaka cast za naprednjake.Oni sto su obecavali,to sada sprovode u delo.
Sigurna sam da Srbija ide dobrim putem ma koliko bilo tesko. Zelim im da se ne predaju i ne obeshrabie zarad buducnosti svih nas.

SladjaRa

pre 11 godina

Konacno svice novi dan za Srbiju! Kako je sve lepo krenulo, da ne ureknemo vrlo brzo cemo uci u 21 vek za kojim kaskamo! Srbiji se vraca stara slava takodje, pored privrednog napretka, nove vodje nam i osvetlise i obraz.

Miloš

pre 11 godina

Planum je nekada gradio veoma velike objekte u zemlji ali i u inostranstvu i veoma je ohrabrujuće što se vraća na svetsko tržište. Ovakvi poslovi su nam neophodni i zbog naših firmi i zbog priliva deviznih sredstava u zemlju. Vučić je dobro obavio posao.

JACA

pre 11 godina

Vučić, čovek koji ima potrebnu energiju, volju i znanje jedan je od retkih koji priča iskreno i koji će, mislim, održati svaku svoju reč i stati iza naroda!

MALO DRUGAČIJE

pre 11 godina

Ovo su sve dobri poeni na spoljnopolitičkom i ekonomskom planu. Drago mi je da se ne vrtimo stalno oko istih zemalja. Napokon nešto drugo.

drugarica Gaga

pre 11 godina

Koliko truda i zalaganja za tako kratko vreme,prosto smo se vise odvikli da neko misli na nas tj. narod.Hvala Vam na povracenoj nadi koja se skoro i bila ugasila.

Gandro

pre 11 godina

Raduje me ova saradnja ako uzmemo u obzir da nam je svaka pomoc dobrodosla i da je Angola jedna od razvijenijih zemalja na Africkom kontinentu.

Svetla buducnost

pre 11 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.

obecano

pre 11 godina

Gospodin Vucic je pored borbe sa organizovanim kriminalom, doveo i strane investitore. U Alziru nasi gradjevinci ce graditi stanove, posao u Angoli, posao sa seikom. Nikolic je posetio Tursku i jos neke zemlje i pozvao ih da ulazu kod nas. I to sve za sest meseci. Eh, da je samo znao narod koliko mozete i hocete. Samo nastavite ovim tempom.

Konstantin Veliki

pre 11 godina

Mogao bi neki aranžman oružje za naftu. Nekad su naše firme dosta radile u Angoli bilo bi dobro kada bi mogli da uposlimo neku našu kompaniju da radi dole.

Mladen

pre 11 godina

Jako je bitno da pokrenemo nasu gradjevinu i nase firme iz ove oblasti,a gospodin Vucic ocigledno uspesno to radi i obnavlja saradnju sa zemljama gde smo nekada dosta gradili i uzivali veliki ugled!

Nemanjic

pre 11 godina

Moram primetiti da nas sada mnogo vise postuju u celom svetu! Bitno je da i na kraju sve odradimo kako treba i da ispostujemo sve rokove!

Aloha

pre 11 godina

Evo Vlada jos jednom pokazuje koliko se radi na podizanju nase privrede i jacanju saveza sa drugim zemljama. Ovakvi sastanci savezi i dogovori ce nas ojacati politicki i ekonomski!

lale

pre 11 godina

.. Vucic je na tajnom zadatku maskiran u diplomatu ustvari lovi gospodina bananu .. Obecanje dato narodu mora biti izvrseno.
Malo se salim, Vucic stvarno neumorno radi a mi kao paralisani cekamo da se desi cudo .. pa ajde i mi da radimo ..

MAXMAGNUS

pre 11 godina

Dok se neko igra klubova i stranki, neko širi paniku među građanstvom i opstruira vladu, neko se vozika po Srbiji i kao Kalimero kuka o nepravdi... neko zaista i radi.

sofonije77

pre 11 godina

Naravno da treba obnoviti saradnju i pruziti ruku ljudima koji su spremni da uzvrate.Sa ovako losom ekonomijom i stanjem u drzavi dobri odnosi su jedina nada da pokrenemo Srbiju

Milijan

pre 11 godina

Polaganje kamem+na demeljca za vojnu bolnicu je važan događaj za firmu Planum, ali i za povratak drugih preduzeća u Angolu i afričke zemlje gde smo nekada bili. Vučić je očigledno rešio da nas tamo vrati, što do skora nismo mogli ni da sanjamo.

Dragan J

pre 11 godina

Neko napisa, buđenje iz sna posle 12 godina... Rekao bih da je mrtvilo u radu naše namenske industrije i građevinskih firmi za inostrano tržište trajalo više od 2 decenije... Samo nas je poljoprivreda održavala, a i ona je bez stranih investicija na izdisaju... Izgleda da nam sudeći po dosadašnjim diplomatskim aktivnostima nadležnih ministarstava dolaze bolji dani!

LJUBICICA

pre 11 godina

Primer kako treba raditi, trebalo bi ovi što se nalaze u žutoj groznici da pogledaju unazad šta su uradili za 12 godina, pa tek tada nešto da kažu.

FAZAN

pre 11 godina

Svako ko je spreman da pomogne nasoj zemlji je dobrodosao,valjda ce biti jos ovakvih ambicioznih investitora koji ce svojim kapitalom podici zivotni standard gradjana Srbije!

Optimizam

pre 11 godina

Vucicev rad daje veliki optimizam cak i nama koji smo ga bili potpuno izgubili. Izgleda kao da se kockice slazi i da se sve polako vraca na svoje mesto.

radica

pre 11 godina

zahvaljujuci nikolicu i vucicu srbija je napredovala vise za ovo vreme koliko su oni na vlast nego za svo vreme dok je ds bio na vlast. to treba da se ceni.

Гога

pre 11 godina

Запослити народ и омогућити му да радом створи себи лепши живот, може ли се више пожелети. Само нам створити услове да нормално функционишемо.

Двоглави арапин

pre 11 godina

Ова држава је у последњих десетину година доведена до тога да своју технику и технологију, која је далеко о савремене, продаје државама попут Анголе. То нам је сада начин да покренемо државу па зато, подршка споразуму.

Pravnica

pre 11 godina

Sklapanje i odrzavanje prijateljstava medju drzavama bitno uticu na vodjenj spoljne politike. Uz to naravno dolazi i mogucnost investiranja, sto drzavi kao nasoj dosta znaci.

iznogud

pre 11 godina

Dajte bre SNSovci pa smislite sami komentare sto prepisujete ono sto vam napisu u opstinskom odboru?! Smorili ste vise. Da li mogu na vest u kojoj se spominje neko iz SNSa da procitam normalne i konstruktivne komentare, ocigledno NE! I niste ovime pomogli popularizaciji vucica.
Sto se vesti tice svaka cast keep up good work....

milica

pre 11 godina

Gospode, koliko debilnih komentara nemam reči. Povraća mi se.

Na listi najgorih država u svetu, Angola je na 49. mestu. 27 godina su bili u građanskom ratu, Luanda je jedan od najskupljih gradova u svetu, dok je Anglola jedan od najsiromašnijih i najnerazvijenijih zemalja u svetu. Žive na račun kredita od Kineza, a uzimaju ga na osnovu nafte i dijamanata. Dos Santos vlada još od '79. godine (dikatator), skupljaju đubre radi reciklaže tako da faktički žive na deponiji.
Čemu se radujete, čemu?!

Goran

pre 11 godina

Odmah na pocetku da opovrgnem vase tvrdnje, nije tacno ja sam jedan od zaposlenih koji vec duze vreme radi u Angoli. Nikakve veze sa vlascu o kojoj vi tvrdite da vrsi propagandu,otisao sam iz Srbije dok je jos prethodna vlast bila na celu Srbije I koja mi je OMOGUCILA DA RADIM U SRBIJI DOVEVSI ME DO PROSJACKOG STAPA. Tako da sam morao sam da se snalazim I trazim posao. VERUJ U SEBE I U SVOJE SPOSOBNOSTI.

baka

pre 11 godina

@milica kada odes u Angolu znaces cemu se radujemo. Angola ne zivi od Kineza vec Kinezi od Angole i njenih prirodnjih bogatstava. Radim u Angoli (od Luande preko Soja i jos neki gradica u pokrajini Zair ). Kinezi uzimaju jeftino rudu i dijamante i sire gradjevinsku industriju. Angola je klasicna diktatorska zemlja sa visokim stepenom korupcije ali je od nje bogatija jedino Nigerija i niko drugi. Zar mislis ti i takvi kao ti da je Tito bio lud pa je vodio nesvrstane?! hahahah pa klanjali su mu se svi saml zbog toga sto ga je Afrika slusala jer bi bez Afrike umrle i francuska i Amerika i Rusija i Kina i Holandija i Portugal i Njemacka i mnoge druge zemlje koje uzimaju sve za DZ. Ajde da kaze neko ko je bio pa i nekako ali vi sto iz kuce ne mrdate me odusevljavate

Dr. Jovan

pre 11 godina

Ovoliko komentara partijskih piona SNS-a, samo pokazuje njihovo pravo manipulatorsko lice. (Nisam clan nijedne partije, vec nezavisni posmatrac)
Sad su jos poceli i da organizovano preporucuju vlastite komentare.
Koji mrak.

Zar oni zaista misle da to sto rade nije ocigledno?
Zar zaista ne vide da time stvaraju odbojnost i gube podrsku kod obrazovanih ljudi?

Solaris

pre 11 godina

Nikolic i Vucic idu sa sastanka na satanak. Ovim tempom se situacija u Srbiji nije razvijala decenijama u nazad. Kljucno je istrajati i dokazati se bas sada kada se opozicija opet bori za vlast zeleci zemlju opet da vrati u tamu. Ne odustajte!

dragan

pre 11 godina

Gospodo komentatori Seselj upravo stize a vasi hvalospevi su zabelezeni.Ceka vas duga duga duga zima.Zajedno cete sa Vuckom i robijati.

Radojica

pre 11 godina

Ovo su najbitnije godine za sudbinu Srbije. Od prosle godine Srbija je krenula pravim putem. Svakim danom posmatram kako gradimo svetliju buducnost nama i buducim generacijama.
(Svetla buducnost, 26. februar 2013 23:35)

Evo Vlada jos jednom pokazuje koliko se radi na podizanju nase privrede i jacanju saveza sa drugim zemljama. Ovakvi sastanci savezi i dogovori ce nas ojacati politicki i ekonomski!
(Aloha, 26. februar 2013 23:23)

Je l' ove komentare sami smisljate ili vam sastavljaju u lokalnom odboru?
Kako vas bre nije sramota, pa je l' mislite da su ovde ljudi budale?

Srb

pre 11 godina

Jao Srbi, pa sad ce te se leba najesti :D. Salu na stranu, nema tu neke velike saradnje osim oruzja valjda, nesposobni smo i jedni i drugi, to je sigurno, a bogami i predaleko.

samo vas gledam

pre 11 godina

Da nema SNS BOTOVA: optimizam,svetla buducnost...ninaNS,dimitrijeNS...Nemanjic,Car Lazar,Obilica...MIMOZA,FLAMINGO,KOBRA,LJUBICICA...da ne nabrajam dalje...veliki vodja bi plakao koliko ga ne zarezuju s njegovim kicenjem tudjim perjem i uzdizanjem kao Boga.JADNI STE

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

do 2000 srbija je imala kakvu takvu vojsku kada je dosla demokratija srbija je bukvalno ostala bez vojske, sada kada je vucic preuzeo opet se nesto desava
(acivoj, 26. februar 2013 21:20)

slučajno radim u vojsci od 95 i prijatelju moram da ti kažem da ne lupaš!!!,Vučić od kad je postao ministar odbrane samo jednom je obišao vojsku,tj. bazu Jug i to je to...dao nam 10 hiljada pomoći koje su uzgred kasnile nekih mesec dana(ranije smo svake godine dobijali za novu godinu tu pomoć kod Šukija),proveri ako hoćeš...on se najmanje bavio vojskom za sve ovo vreme...neka mu je na čast,i još da ti kažem, sve što radi ovo ,to je ranije ugovoreno od strane bivše vlade, i to proveri prvo pa piši,ti radnici su tamo već nekoliko meseci ,bolnica je već još malo gotova...ne misliš valjda da je sazidana za 6 meseci koliko je SNS na vlasti?!!...

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

alo SNS-ovc(e)i!?..pa mi smo jedan 5.oktobar pregurali,što mislite da nećemo opet?...to,što vas je 1,5 miliona glasača postavilo na vlast, od 7 miliona koliko ova Srbija ima,znači da će vas bar od preostalih 5,5 miliona, bar 3 miliona vijati po Srbiji samo zbog toga što ste nepismeni i vodite ovu državu u propast kao i tada, kada vam je Šeki bio sve i svja,kada ste se isto ovako brižno i po naredbi izjašnjavali u njegovu korist ,dok nije napipao ćorku,pa ste se brže bolje maskirali u Europejce da i vas neko ne pokupi...samo,narod obični ovaj što se pati,nema problema da zgazi i EU i Rusofile nebitno koji su...samo mi trujte decu i dovodite me do ivice egzistencije, brukajte nam državu i ne pitam bre posle koga bijem...pa da ste mi iz oka ispali...Botine sa feleričnim DNK-a nizom!

Ljubica Ć.

pre 11 godina

Šansi je mnogo ali nije imao ko da se zalaže za bolju ekonomiju. Valjda je cilj bio da propadnemo. Ništa me nebi iznenadilo.

Evo, stidim se

pre 11 godina

Svi koji udarate negativne ocene na pozitivne komentare ne zelite zlo samo nasem lideru, vec i Srbiji!!! Stidite se.
(NasaSrbija, 27. februar 2013 00:42)

Vrh brate! Od svih SNS-ovskih komentara ovaj je pobedio!
Ziveo veliki vodja!
Ziveo!

faraon

pre 11 godina

Srbija je nekada, ostvarivala veliki suficit, u trgovini sa Angolom. Nadam se da ce poseta, gospodina Vucica, doprineti da Srpski privrednici, ponovo ostvarivati velike izvozne poslove.

tajanstvena

pre 11 godina

Treba negovati dobre odnose sa svima, a ne samo sa zemljama EU. Afrika je divan kontinent i narod je zasluzio svaku pomoc i saradnju.

Srpkinja

pre 11 godina

Za razliku od prosle garniture vlasti, koje ce ostati zapamcena po losem, ova nova garnitura vlasti ce biti zapamcena po dobrom, vec se sad jasno vidi!

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

ma kako stvari stoje,bogami za Vučića je ovo tek početak uspešnih ugovora sa razvijenim zemljama sveta,vrhunac će dosegnuti, i tu zapečatiti svoj ulog i trud u našu zajedničku budućnost...potpisivanjem ugovora sa Severnom Korejom, takođe,visoko kotiranom zemljom kao i Angolom,na 39.mestu najnerazvijenijih zemalja sveta...Zimbabve i Tanzanija nam još fale, pa da budemo lideri u Evropi...§ta sve znam,al'nesmem da pričam...auuu...očekujem već i ovako BIU na vratima svakog dana...počelo po starom...uveliko...BlekBeri mi kupi Miškooooo....oću i ja da komuniciram sa tobom o vremenskoj prognozi ,e...

Marta

pre 11 godina

Konacno su patriote na vlasti. To dokazuju svakim danom od kada su dosli na vlast. Zelja da dokazu i pokazu svoje dobre namere ih ne napusta. Ova Vlada mora opstati zbog svih nas!

Reorganizacija

pre 11 godina

Treba iskoristiti sve raspolozive resurse i mogucnosti. Svaka cast za novu Vladu pokazala je da postoji trziste pa i u krizama. To je srbiji potrebno, da krenemo vec jednom u prosperitetniju i bolju Srbiju.

BARCELONA

pre 11 godina

Aleksanadar Vucic je pokazao da je spreman sa svima da saradjuje, da jaca ekonomsku moc, da smanjuje broj ne zaposlenih i to je veliki napredak. Svakog dana Srbija ide uzlaznom putanjom!

Aloha

pre 11 godina

@ (Radojica, 27. februar 2013 10:36)

Sama sve smisljam, za razliku od tebe ja pisem iz duse. A ti iz kojih pobuda ne znam. Ne znam zasto ali cini mi se da si iz neke stranke.

Izvini, a ko tebi smislja? Zar nisi nikad pisao seminarske i kolokvijume na fakultetu ili bar sastave iz srpskog u skoli? Ko je to umeo, ume i da kaze svoje misljenje ispod vestiju. Toliko smo valjda svi pismeni majku mu! I nemoj da me vredjas.