Utorak, 26.02.2013.

09:58

"Knežević izgubio kredibilitet"

Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilitet, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić.

Izvor: B92

"Kneževiæ izgubio kredibilitet" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

217 Komentari

Sortiraj po:

KINDER

pre 11 godina

Danasnja Vlada je do sada pokazala veliku energiju ka napredku nase drzave. Pajtic ocigledno hoce da se destabilizuje rad, ali mu ne polazi za rukom.

donna con te

pre 11 godina

Da sam ja pokrajinski sekretar sekretar u doba cijeg mandata su se prozizvodjaci mleka okupili i prosuli ga ispred mog praga, ozbiljno bih se zamislila nad svojim recima i delima.

zmaj

pre 11 godina

Ko god da je od vas, Bojane Pajticu, ucio Jesica da proizvodi i vodi afere, prilicno ga je lose naucio, dajte pritegnite malo sledeci put.

Milica

pre 11 godina

Vi pričate o kredibilitetu gospodine Pajtiću? Pa vi ste ti koji su vedrili i oblačili po Vojvodini...što niste obratili pažnju na ovaj problem dok ste bili na vlasti? Tad je tako nešto bilo u redu jel da?

ket

pre 11 godina

Ooo, ponovo nam se obratio veliki Vezir Demokratske stranke i naslednik Dragana Djilasa.. I ponovo krajnje smislena i visprena izjava.. Kao i po obicaju..

plavooka

pre 11 godina

Ministar Knezevic, ako je sta pogresio u svom radu, pored Vucica u Vladi sigurno nece biti postedjen i odgovarace.. Ali budite sigurni da i Gorana Jesica ceka isto ako se utvrdi da je on fabrikovao ovaj haos.

o5ja

pre 11 godina

Ministar nije laborant. Ako mu kazu iz labaratorije da je mleko ispravno on ce to i da kaze narodu. Neznam sta neko ocekuje od njega?
Da nagadja tako vaznu stvar ...

obelix

pre 11 godina

Vi ste na vlasti u Vojvodini i trebali ste da znate za to i da se pobrinete da to sami rešite ionako se kukuruz najviše proizvodi u Vojvodini.

Pancevka

pre 11 godina

Da li gospodin Pajtic zna od kada i koliko su trovani gradjani Panceva,pa se niko zbog toga nije uznemirio?? I to su valjda otrovi koji ubijaju hronicno.

branko

pre 11 godina

Spinovanje....spinovanje...spinovanje pa onda zamena teza...pa spinovanje...spinovanje i ajmo u krug. Nego gospodine Pajticu kada budete znali sta je kredibilitet i kako se stice ili gubi onda mozete o njemu da diskutujete. Ocigledno je da ne znate sta je to posto ste Vi kao i vasa cela stranka odavno izgubili kredibilitet a ponasate se kao da niste.

novica952

pre 11 godina

Gospodin Pajtić brani svog partijskog kolegu Ješića i napada ministra Kneževica iz SNS i traži odgovornost ministra i cele vlade. istina je da odgovornosti kod nas nema jer nikada niko zbog propusta u radu svojeg ministarstva ili službe nikada nije sam podneo ostavku malte ne do samog hapšenja i krivičnog postupka. Ako ima krivice Kneževića ima veće od gospodina Ješića jer je on izjavio da su mu nuđene prae da ne objavljuje podatke o toksinu u mleku i rekao bi da je Ješić želeo da u celu priču prevede na teren političkog delovanja svoje a i stranke. Prema toma gospodine Pajtiću najpre otpustite Ješića pa onda tražite odgovornost Kneževića ovak jedno bez drzugog nikako ne ide.

kurčubić

pre 11 godina

knežević je najbolji ministar u ovoj vladi, pa njega ni vučić ne može da smeni, jer bi onda počela buna u sns, kamo sreće da su svi kao on

Jasmina

pre 11 godina

Svi cete vi sa inteligencijom na postrojavanje kada se gospodin Vucic vrati...pa nece biti igre kada macka nema da misevi kolo vode...

nekoime

pre 11 godina

kako vas nije sramota demokrate...pa celo vreme pricate dok ste bili na vlasti vise od decenije za sve je bila kriva "miloseviceva vlast" pa cak i posle decenije...a sad niste na vlasti manje od godinu dana i vec je kriva ova vlada za sve iako je jasno da nisu jos stigli pola da saniraju iza vas,sto ste upropastili,sto namerno,sto slucajno onako iz neznanja...tek cemo da vidimo mnogo toga,i ne vidim aferi u vezi mesa i one fabrike sto je klala bez porekla o uvozu i inspektora sto je sve to plus korupciju medju njima,prijavio ministarstvu a oni ga smenili,jeste na tu amneziju mislili demokrate ?da ne sirim dalje o vasim aferama...

jagodica bobica

pre 11 godina

-Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilitet, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić.-Jeste,sve je to u redu,ali ne budite licemeri.Kako dok ste vi bili vlast niste bili tako samokritični,a sad svaki dan gledamo koliko ste radili protiv svoje države?

rada palada

pre 11 godina

Na pitanje da li DS snosi odgovornost što nema labaratorija za mleko, on je rekao da je to zamena teza i da nema veze sa aflatoksinom u mleku. –ko zna u čijem džepu i kolike pare su završile od te laboratorije.U stvari žuti znaju

Andrija

pre 11 godina

Da li je zamena teze , spinovanje i to sto ste otpustili inspektora?
Ili je i spinovanje to sto ste iskljucili bivseg ministra poljoprivrede iz stranke da bi se oprali pred narodom i vredjali pritom nasu inteligenciju?

Zeks

pre 11 godina

Iz "aviona" se vidi da je Knežević u sukobu sa pokrajinskim DS-om od ranije, verovatno zbog 160000€. Nameštaju međusobno "igre" a sebe proglašavaju brižnim anđelima. Sada je cela Srbija talac njihovih sukoba. Dosta je bilo, bre.

Ma nije nego

pre 11 godina

Kvazipoliticar Pajtic bi vice trebalo da se bavi svojim poslom a manje da komentarise rad drugih.
Njegov rad u Vojvodini nije na zavidnom nivou pa cak i suprotno od toga.Vojvodjani su jako nezadovoljni politikom koju vodi Ds i zamenik predsednika ove stranke.

која

pre 11 godina

nemojmo,molim te Pajtiću o tome šta sve ne bi prošlo u evropi a ovde prolazi i prolazilo je i za vreme vlade koju je činio ds.

Alcohol doesn't solve any problems but then again, neither does milk.

pre 11 godina

(Tijana S, 26. februar 2013 15:33)

Bravo Tijana, samo napred. Udri. Knežević je popio po čaše mleka i gle, još je živ. Smanjio je paniku. Ako bi se zezali.

Što nije ćutao i radio, izbacio toksično i iz stočne hrane i iz mleka, nego prvo što je uradio je gucno mleko i rekao kako je zdravo i kako eto njega tako dobrog i finog sa sve vladom hoće da sruše.
Da je normalan, ne bi se oglašavao, nego seo sa tim Ješićem i našao zajednički problem i krenuo u rešavanje. Sigurno bi tako izbegao paniku. Ovako ju je samo produbio, jer daje oprečne izjave dok radi nešto sasvim drugo. Šta je to nego širenje panike?
To što ti ne vidiš i ne želiš da vidiš, ne znači da mnogi nemaju dovoljno velik intelekt da im nije jasno šta se dešava.

DULENCE

pre 11 godina

Ove izjave Pajtićeve su zaista smešne , da li on stvarno misli da je narod toliko neinformisan , mnogo se zna o svim njegovim prljavim poslovima nego što on misli, njegov je veliki problem što mu se fotelja trese pa ga hvata panika.

Toliko

pre 11 godina

Narod ce i da plati to sto je bio trovan. Sad ce "drzava" da otkupi svo neispravno mleko od istih onih koji su vidno pokvaren kukuruz davali kravama (verovatno kupili jeftiniji ili nisu hteli da bace svoj). Onda ce to isto da uradi i od mlekara koje su planski kupovale lose mleko (recimo kupovale jeftinije). Na kraju ce proizvodjacima hrane koji su dobro znali sta prodaju da daje pomoc. Nama ce ovde da se prosipa svakakva filozofija i na kraju cemo sve to da progutamo i zaboravimo. Knezevicu nece da bude nista. Opet se gura neka prica o referentnoj labaratoriji koja u sustini nema veze sa svim ovim (mada je to problem za sebe) jer je jasno da su svi dobro znali sta rade, nego ocigledno u cistom kapitalistckom pristupu gde oni koji imaju svaljuju teret na one koji nemaju(tj. nas kupce) i generalno nema ko da im stane na put. Za 3 nedelje svi zivi su priznali da su prekrsili zakon, a jos niko nije na robiji. Toliko.

Tijana S

pre 11 godina

Apsolutno se ne slazem da je ministar Knezevic u bilo cemu pogresio.Odreagovalo se na vreme,povukla se serija mleka iz prodavnica koja je bila sumnjiva, mleko je poslato na analizu,inspekcija je isla u kontrolu,a to sto je hteo da izbegne paniku,je jos jedna pozitivna stvar u celoj prici.

mrvica

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću, ko je otimao kukuruz po bizarnim cenama od srpskih zemljoradnika u proleće 2010. godine da bi ga u jesen iste godine prodavao po duplo većoj ceni? Tada je ministarstvo poljoprivrede bilo u rukama vaših stranačkih kolega!

Dora

pre 11 godina

Nema smisla busati se i upirati prstom u ministra radi nekih sitnih političkih pojena.Mene lično ne brinu otrovne materije za koje se dobro zna, više sam zabrinuta kada su drugi toksini u pitanju, a kojima smo svakodnevno izloženi!Da ne pominjem uvoz raznih vakcina kako za zaštitu ljudskog tako i životinjskog zdravlja, a kojima nas deset i kusur godina zasipaju sa zapada, uz preporuke raznih ministarstava, a za koje pouzdano ne znamo kakve posledice dugoročno izazivaju.

Radoje

pre 11 godina

Sjajni Bojan Pajtic, saslusao sam ga od pocetka do kraja, pa meni je sad jasno zasto je on politicar broj 1 u Vojvodini i zasto ga ovi naprdnjaci mrze.Pa on je covek za koplje ispred njih. Sve je covek apsolutno jasno i bez uvijanja rekao.
Zavidim Vojvodjanima sto imau ovakvog Premijera, nadam mu se uskoro da ce da predje da bude Premijer Srbije.
Samo napred.

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

Sloba

pre 11 godina

@MIKAN

Izbori bili samo u tri grada.I na tim izborima DS dobio vise nego pre cetiri godine.Nisu tri grada odlika Vojvodine.I u sva tri grada DS u drugom krugu sto nije slucaj ni sa SNS-om ni sa SPS-om.Pa cak i da ne dobije ni jedno mesto od ta tri grada DS ima skoro apsplutnu vecinu u Vojvodini

032

pre 11 godina

Uz natčovečanske napore opozicija je uspela da pokrene trutove u ministarstvu poljoprivrede da rade svoj posao! Međutim, trutovi se ljute,
pčele radilice nisu donele dovoljno meda...Donele samo ružne vesti o toksičnom kuruzu!A trutovi vole samo lepe vesti i hvalospeve o sebi!
Zašto bi inače bili trutovi?

hajdi

pre 11 godina

Da li Pajtić političar koji uopšte ima pravo da komentariše nečiji kredibilitet?Narod je na prethodnim izborima pokazao poverenje a jasno nam je da rejting naprednjaka raste dok je rejting DS sve slabiji.I misli da bi pre svojih izjava trebao da sumira svije rezultate jer mi je njihova politika delovala kao plansko uništavanje poljoprivrede!

Milica

pre 11 godina

Nadležne službe će utvrditi koliko je Knežević pogrešio, nakon objavljivanja zvaničnih stručnih rezultata .
Za vreme predhodnih vlada u proteklih 12 godina bilo je toliko sr…a pa niko nije dao ni ostavku niti pala vlada.A.. da, .. jedino je Božidar Đelić svojevremeno dao ostavku.

srle

pre 11 godina

kolektivna amnezija.....kako vam Ds kriv,kad nije na vlasti? Vecita zamena teza kod jadnog naroda.Cudi me da i Cedu niste optuzili? E moja Srbijo....

ZoranNS

pre 11 godina

Što se mleka tiče, ovi iz SNS treba samo da poređaju po datumima, redosledu šta je Knežević govorio, ako im ni to ne pomogne onda neka i dalje šalju ove smešne komentare. Verujem da će Vučić uraditi baš to, i da će smeniti Kneževića, a onda će neki nosevi biti do zemlje.

zoki

pre 11 godina

Pajticu, ko te ne zna suvim zlatom bi te platio, ali....
Upoznao te ovaj narod, ne mlati praznu slamu kad si provaljen i niko ti vise ne veruje. Ti i tvoj sef iz Beograda ispricaste takvih gluposti za 6 meseci da pomislim da vam je cilj da Vam stranka cenzus ne predje sledeci put na izborima. Probudite se gospodine, nismo mi bas toliko glup narod da nam stalno prodajete iste sarene laze.

SSTTOOOPPP!!!!!!!

pre 11 godina

Ja bih da pomenem referentnu laboratoriju,pre par godina donacije za njugde su otišle....STOP! STOP! nije tema razgovora to već Knežević.
Ja bih da pomenem otkup viška kukuruza od pre par godina po bagatelnim cenama a onda preprodaja po duplim cenama,ko je tu uzeo kajmak....STOP! STOP! skrećete sa teme.
Ja bih da pomenem GMO,uvoznički lobi,monopol nad stočnom hrano i uništavanje seljaka....STOOOP! STTOOOPP! prekidamo razgovor jer ovo nije tema današnjeg razgovora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NATA

pre 11 godina

Pajtiću gde su ti tvoji ministri poljoprivrede koji su bili dika vaše stranke jer ste uvek govorili da vam je to ministarstvo najjače?Jedan u buvari a drugog ste oterali.To sve govori o kredibilitetu Vašem i stranke koju zastupate.

mleko!!!

pre 11 godina

Pajtiću zašto Vam EU nije omogućila tranzit mleka 2010 prema Rusiji kad smo imali ozbiljne viškove za izvoz nego ste po njihovom nalogu krenuli da uništavate Srpsko stočarsto kao i sada.

MIKAN

pre 11 godina

Nema više Bojan Pajtić podršku u Vojvodini, a nema izgleda više podršku ni u DS-u. Poraz kandidata DS-a na lokalni izborima prošle nedelje je podjendako obradovao i SNS, ali i Dragana Đilasa, da ima povod na osnovu kojeg će da se reši Bojana Pajtića. Isto kao što se Dragan Đilas radovao porazu Borisa Tadića, i taj poraz iskoristio da zasedne na presto u DS-u, tako se i Đilas raduje ovom porazu Bojana Pajtića, i taj poraz će iskoristiti za sklanjanje Bojana Pajtića, i preuzimanje kontrole nad vojvođanskim DS-om.

come back

pre 11 godina

Providno je da se posle ovih spin akcija, bivse vlasti...vrsi ogromna zelja za destabilizacijom sadasnje vlasti.Kako je ova vlast izabrana na demokratskim redovnim izborima u maju 2012.godine,koje joj je ceo svet neosporno priznao,smatramo da je sve jasno...Srbiju su Pajtic i njegova stranka ostavili u dubiozi...kako finansijskoj tako i moralnoj.Sta se krije iza ovih afera..Pa krije se zelja za ponovnim vracanjem na vlast i to na kontroverzan nacin...Ko napada mora to i da dokaze..Ali da uzme i period svoje dugogodisnje vlasti i njene rezultate..Jer drzavna politika nije od juce, ona bi morala da ima kontinuitet.Prema tome sve sto se desava danas ima veze sa onim od juce...Jer kako je moguce da neko ko je na odgovornom mestu sest meseci,kao sto je aktuelni ministar bude odgovoran a onaj ko je bio desetak godina godina nije...pricajte vi to nekom drugom ...Da nam se da objasnjenje gde je zavrsio novac usmeravan za poljoprivredu,da li je Srbija dobila donacije za pravljenje laboratorija ....gde su nase laboratorije za ispitivanje kvaliteta prehrambenih proizvoda po evropskim standardima...Toliko ste vremena na vlasti u Vojvodini a rezultati mrsavi...Prvo da se utvrdi sva steta koju je nanela vasa politika u Srbiji,pa da odgovaraju oni koji su iskoristili vlast za bogacenje,pa se tek onda moze razmisljati o eventualnim izborima...Ovako na silu ne ide...osim ako vi niste pristalica demokratskih izbora vec ih zamisljate na neki drugi nacin...

wien

pre 11 godina

Koje nebuloze pisu ovi naruceni clanovi stranaka i vi ih objavljujete....,
pa dali je vaznije ko je vise dobio ili izgubio DS ili SNS VALJDA JE NORMALNIJE DA ZNAMO DALI SE TRUJEMO MLEKOM I OSTALIM NAMIRNICAMA ILI NE.Kakav smo to naopak narod,tako nam i jeste.

Pokahontas

pre 11 godina

Problemi u ovom ministarstvu nastali su jos odavno, za vreme vase vladavine. Zasto se tada niste toliko zalagali za njihovo resenje, zasto tad niste brinuli o nasem zdravlju? Zar ste nas preko noci stavili na prvo mesto, ili je ipak prevagnuo interes koji biste imali od uvoza GMO, sto nam je svima jasno?

kobac

pre 11 godina

Pajtićevi pajtaši su do skora vodili ovo ministarstvo i mešetarili. Sada kada je ministar čovek koji je okrenut Srbiji i srpskoj poljoprivredi njima bi najviše odgovaralo da on podnese ostavku.

AMX 13-90

pre 11 godina

Zar ne vidiš narode šta nam rade? Opozicija seiri što je uhvatila vlast sa spuštenim gaćama, vlast se ubi dokazujući da su gaće tuđe, a mi ostadosmo sa us....m gaćama.

u blizini podnozja brda je milicijska skola

pre 11 godina

@inzagi, samo da dopunim ne samo da grade vec je izgradjen citav sokak velikih vila na Tatarskom brdu, sa visokim zidinama kao sto Kosovari ogradjuju svoje kuce.

Ivanaaa

pre 11 godina

Kad im ne odgovara onda je zamena teza. Zasto nema laboratorije ? Sanja Bugarski je izjavila da je potrebno 2 000 000 evra za ulaganje ,da su to mof=gli da urade za 10 godina i da je bilo moguce financirati iz fondova. Zasto to nije uradjeno ,da nam odgovore?

gojko

pre 11 godina

Jao (k)radikali i SNS, ta ajte vise na te izbore u Vojvodini, pa da ne predjete ni cenzus.
U Vojvodini imate jedno ogromno nista u ruci i sa tim mlatite ko blesavi. Koliko god vi mlatili i penili, nista je uvak samo nista.

A sto se tice Pajtica, pa vi ne mozete coveka ni da razumete kada govori.
Isto ko sto ne mozete da razumete Vojvodjane.

ruza

pre 11 godina

Citam vase komentare i mislim ,da li je moguce da se sve svelo na politiku. Ja sam mama deteta od 12 meseci, od kada je ovo pocelo moja beba ne pije mleko. Koliko u Srbiji ima dece koja ne piju mleko,ili ga piju a roditelji su zbunjeni. Pozivam na zdrav razum, moraju da odgovaraju odgovorni da nam se ovakve stvari ne ponavljaju,kako sad tako i u buduce ko god da bude vladajuca vecina. Ne mislite li da politicari treba da odgovaraju nama jer mi ih biramo.

LowLander

pre 11 godina

Hoće li neko konačno postaviti suštinski pitanje koje se otvorilo ovom aferom? Ako zanemarite sva spinovanja, zamenu teza i pokušaje da se pažnja usmeri na nešto drugo, ostaje par, po meni, zastrašujućih činjenica. Prvo, valjda je već svima jasno da se u mleku koje je u prometu u Srbiji nalazi veća količina aflatoksina od one koja je dozvoljena našim propisima. Koliko je on opasan, koliko litara mleka treba popiti da se osete posledice, koliko istog pije Obama - uopšte me ne interesuje. Mene interesuje kako je mleko koje je(opet ponavljam - po našim propisima) zdravstveno neispravno dospelo u promet. I ono što me najviše plaši je šta je još pušteno u promet? Nisam naivan ni da pomislim da je državna kontrola (a to je posao države) omanula samo na mleku, a da je sve ostalo savršeno. Očigledno je da naša vlast nije sposobna, zainteresovana, u mogućnosti, ili šta god, da radi posao za koji je plaćamo. A to trenutno nema veze ni sa Pajtićem, ni sa Ješićem nego sa onima koji su zaseli da vode ovu zemlju.

Jevgenija

pre 11 godina

Afera sa mlekom je i otvorena da bi se nanela šteta stočarima, a onda uvezli GMO. Ministar Knezevic nije supermen pa da sve dugogodisnje propuste ispravi za 6 meseci.

I za suze i za smeh

pre 11 godina

Al si mu reko Pajke, e ajd sad fino reci, gde je 135 mil evra iz Razvojne banke, zasto u vecini sela u vojvodini nema kanalizacije, zasto u Vojvodini gde naj plodnija zemlja u Evropi ima neobadjenih njiva, zasto posle par kapi kise u Vojvodini bude poplava, zasto su vojvodjanski seljaci postali puka sirotinja. Cekamo odgovore Pajticu, sram da te bude

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Prvo Djilas na sva zvona zazvoni protiv Vlade, da je ovakva onakva, da nema kredibilitet, a onda pajtas iz Vojvodine Pajtic trci iz Djilasa, pa po njemu Vlada treba da padne?! Zaustavite se zuti na silu se ne mozete vratiti na rebuplicku vlast ni sada ni nikada dato dobro zapamtite?! Galamom se tako nesto ne postize? Niste mogli sacekati ni 12 meseci vec odma na oruk na silu nedostaju vam drzavni fondovi u koje ste navikli da zavlacite prste?! To vas muci, a ne mleko?

spacabound

pre 11 godina

Smesni su ovi iz SNSa, tacno se vidi kako organizovano pisu, hahahah, a predstavljaju se kao gradjani koji nisu clanovi partija! Pa dokle drugovi SNSovci?? Izblamirao vam se ministar, dzaba ga branite!! Stavljate nestrucne ljude na bitne funkcije, ovo je samo pocetak sta ce sve biti u banana rapublici Srbiji

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

Buvica

pre 11 godina

Vlada nije pala i zbog mnogo gorih stvari jer niste Vi dozvolili kada je DS bio na valsti na nivou republike! Pomirite se već jednom sa tim da ne možete imati sve fotelje i radite posao tu gde ste dobili poverenje građana!

Vitez od Kisele Štrudle

pre 11 godina

Vi kuvali ,vi mešali kašu.A sada je drugi kriv? Pa se sa ovo malo zdravog razuma koji je uspeo da prebegne i pretekne nakon vaše valdavine pitam:
Kako je zaraženi kukuruz uopšte dospeo u stočnu hranu? A kako prvo pitanje povlači drugo a ono glasi:
Dali su osim krava na farmama hranjene i svinje i kokoške? i šta je sa mesom i jajima?
Imao bih još zdravorazumskih pitanja ali i ovo je dosta.Što kaže Šojić neumitno dolazi vreme ćorke za vas ex vlastodršce.

Nevena

pre 11 godina

Ovde si jedino Pajticu ti izgubio kredibilitet a to ces videti na sledecim izborima unistio si bre Vojvodinu a gradjane plasis pricom o povratku u 90-te ako ti ne pobedis,ti si nas vratio u kameno doba ova afera sa mlekom je trebala da se objavi pre 5 godina nego ste vesto cutali i krili od naroda.

seka

pre 11 godina

Pre nekoliko dana ministar Knežević je obišao PKB Jabuku a sutradan objavljeno da je stočna hrana tog proizvodjača ispravna. Juče Ministarstvo poljoprivrede Crne Gore objavilo da je stočna hrana baš tog proizvodjača kontaminirana i zabranilo korišćenje i uvoz. Ko je ovde lud?

Ras

pre 11 godina

E Bojane, Bojane. Ni tvoj kredibilitet vise ne postoji. Trcis pred kamere i slikas se a pojma nemas. Jos jedino Djilasa mozes da zabavljas.

jelenica pelenica

pre 11 godina

hahahaha ko ga komentarise! bolje neka cute! Samo se zaputam sta musle da ce dobiti novim izborima? Sansu poslednju da pokradu i uniste sve i da pobegnu! Bolje da se svi ujedine i obnove ovu zemlhu nego sto je kao izdajice miniraju sve dobre napore i upropascavaju!

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

ovde se neko zdravo pravi kredibilan

pre 11 godina

Pajticu, 'ajde sad da te nesto priupitam:
Eto, kas'scemo da je SNS obrao ku'ruz u septembru, a molicu lepo ko je sejao ku'ruz pocetkom maja u optimalnom roku. Ko je kontrolisao sta sejemo da bi u septembru brali. 'Ajd Pajticu, molicu fino objasni da se ku'ruz prvo seje a posle bere. Pajticu, da te priupitam, ako ne znas priupitaj svakog paora kojim ku'ruzom hrani stoku? Uvek je to 'lanjskim' jer treba cuvati ovogodisnji ku'ruz do branja novog. Znas Pajticu onu? Kakvo seme sejes takvo i zanjes. E Pajticu udarila politika u motiku pa je mlogo, ali pazi mlogo zatrovala, a njeno cenjeno velicanstvo motika od koje svi zaziru nije dobila ni cenjeni muzej iako kazedu da ima nesto preko 75 vrsta motika.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

(Жељко, 26. februar 2013 11:46)
Zeljko, gde si ti krenuo? Gde je bio taj lik ovih godina? Kada neko poveruje u narucene izjave u cilju spasavanja ovih protuva na vlasti, onda je zalutao u zivot. Ovim nikako ne branim DS, ciji sam osnivac

Dzoni

pre 11 godina

Mozda on jeste ali ti si odavno..one spomen ploce koje si sirom Vojvodine posvetio sam sebi od drzavnih para su nesto cime bi se i Kim Dzong Il postideo..o tome da ti Saric ,Peconi i ostale moralne gromade "kupile" sve i svasta po Vojvodini necu ni da pricam.

GAGA-13

pre 11 godina

Poštovani čitaoci, uskoro će biti obelodanjeno, ko je iz ove vlasti koliko proneverio novca, šta će mo onda, nema onda ostavka, nego vraćanje pokradenog i sve po redu

Vi ste izgubili kredibilitet

pre 11 godina

Vi ste izgubili kredibilitet, a sve mi se cini i razum obzirom na to kakvim sve teorijama zavere pokusavate da zatrujete narod. Opozicija treba nesto korisno da radi a ne da se bavi proizvoljnim lupetanjem

crni domino

pre 11 godina

Ma moze planeta Zemlja da kaze: Knezevic izgubio kredibilitet!
Kad` Vucic to kaze, tek tada ce da ga menja.
Inace, Vucic voli da se nasladjuje sa mukama drugih, i da zbog njega Srbija bar malo pati, zato ne preduzima nista.
Ne nisam zaboravio, Dacic se vise nizasta ne pita!

Janićijević-Janaćko

pre 11 godina

Ovde neko napisa 3-0 za Pajtića. Navede poimence slučajeve..
Da nije malo obrnuto?
Pajtić je došao na mesto zbgo "građevinske mafije" a ministar knežević oslobođen na sudu .
Sad oko mleka. Jasno je za čega se zalaže Pajtić i Ješić Opet su sami sebe dali auto golove. Istina će uskoro ugledati svetlo dana. Videćemo za koga radite i zbog čega.

Tea

pre 11 godina

Ja razumem da svoko brani svog ministra i stranackog kolegu, ali zar izjave Ješića, koji se ipak više medijski eksponirao i dizao tenziju, mogu ostati nezapamćene. Zašto on nije do kraja gurao priču o mleku, ako je toliko siguran u prisustvo aflatoksina i zašto sve to nije podkrepio jakim dokazima. Ko je izgubio kredibilete narod će već sam oceniti, ne treba niko nikoga da brani i štiti.

Radomir

pre 11 godina

A da ovaj ima imalo morala odavno bi prestao da se bavi politikom.Pa u zadnjih par godina njegove vlasti u Vojvodini je skocio broj nezaposlenih,malo malo poplave,pola Vojvodine i dalje nema kanalizaciju,na njegove oci nestalo150.miliona evra iz razvojne banke...i on trazi odgovornost.

015

pre 11 godina

Па господине Пајтићу хоћете ли Ви да нам причате о неком поштењу? Немојте молим Вас вређати интелигенцију овога напаћеног народа.

čekajući Godoa

pre 11 godina

Koliki je bio procenat aflatoksina za vreme Dragina i Petrovića? Koliko smo buđavog mesa pojeli iz uvoza? Te podatke ti nama daj, pa možeš onda dalje da ...

Mima

pre 11 godina

Slazem se, sadasnji ministar poljoprivrede je potpuna katastrofa i u bilo kojoj iole normalnoj zemlji bi odavno dao ostavku. Ali isto tako ne mogu da verujem ko mu drzi pridike, kao da smo sa Marsa pali. Kakav je bio prethodni ministar poljoprivrede, u kakve je sve afere umesan, nelegalne privatizacije...? Sta je sa onom visemesecnom nestasicom mleka za vreme njihovog mandata, to vise niko ni ne spominje, prazne rafove sa mlekom i dovijanje nas roditelja da dodjemo do ove namirnice?Svi ste vi isti, nesposobni, bezobrazni i pohlepni

Oj Srbijoooo

pre 11 godina

Raspisala se partijska bulumenta SNS-a.Imali su partijski sastanak i onda naredba svi naposao. Ko god ima komp udri u pisanje. A niko od njih da ukljuci malo mozga.Da li je ovaj Knezevic pre samo nedelju dana zamajavao naroda je sve OK.Pa kako pre neki dan saopstenje ministarstva poljoprivrede da u 12 mlekara nije OK i da se poljoprivrednicima daje ispravan kukuruz iz robnih rezervi i daju im se absorbenti.I ko je ovde lud.Gospodo radikali mislite svojom glavom. Manite se politicke demagogije.I na kraju kriv Jesic sto je obelodanio ono sto se desavalo u Hrvatskoj i BH a prosiirilo se na CG i Makedoniju.Ma gde bi se to desilo u Srbiji.Srbi su nebeski narod.Oooj pameti.Gospodo radikali bez bedza pokusajte da skinete vlast u Vojvodini.Koliko ste na izborima dobili

covek/Rom

pre 11 godina

Takve kao sto je Knezevic u EU smenjuju brzo ali takve kao sto je Pajkic hapse za tren.Pod hitno izbori u Vojvodini pa odgovornost samoproglasenih demokrata.
(Bora, 26. februar 2013 10:32)

Ko je kriv treba da odgovara !
Ko širi paniku još više !

Inzagi

pre 11 godina

Kada neko ko je u vrhu vlasti u Vojvodini vec godinama, nema pojma da najveci narko bos na ovim prostorima kupuje firme po Vojvodini, da gradi velelepnu vilu na Tatarskom brdu, nadomak N. Sada, taj neko ima morala i obraza da prica o kredibilitetu? Sačekaćemo istrage o Metals banci, RBV, ...., pa ce gradjani konacno videti ko ima kredibilitet, a ko treba da ide u zatvor!

General poručnik

pre 11 godina

Pajtiću samo se ti nadaj. Nema i neće biti GMO,nema i neće biti pogroma stočarske proizvodnje u Vojvodini i Srbiji, nma i neće biti da se kod ministra Kneževića nađu ,u fioci, prijave veterinarksog inspektora.
E to mu Pajtiću daje kredibilitet kao i narod koji je jasno i glasno rekao da želi promene.

Marko SM

pre 11 godina

G.Pajticu da li je izgubio kredibilitet pokazace se na prvim izborima! Za razliku od prosle Vlade ova Vlada je do sada daleko vise uradila za Srbiju ali vi to ne vidite jer vam naredak Srbije nije u interesu. A pitao bih g. Pajtica sta je sa nacionalnom labaratorijom za bezbednost hrane koju je finansirala EU za vreme ministrovanja vaseg dojucerasnjeg partijskog kolege Petrovica? A sta ce biti sa tim sto je Ministarstvo poljoprivrede godinama ućutkivalo i smenilo inspektora koji je prijavljivao nepravilnosti na štetu ishrane građana, takodje za vreme ministrovanja vaseg dojucerasnjeg partijskog kolege Petrovica?

Жељко

pre 11 godina

Ја сам изгубио кредибилитет јер сам гласао за ДС и веровао вама а то што сте радили око лабораторије за испитивање хране, РБВ и да не набрајам, слушаћемо о томе!? Вређате моју интелигенцију јер ја сам подржавао и подржавам европске стандарде и вредности! Пошто сам из НС ви сте најозбиљнији кандидат за "враћање", са посветом, програма "За Бољи Живот" неком згодном приликом!

Gogo

pre 11 godina

I sta je sada spin!?
Pa za "vreme Voislava Kostunice" i vi ste bili na vlasti i drzali kompletne finansije zajedno sa Dinkicem. Kada covek procita izjavu gospodina Pajtica stekao bi utisak da je DS bila na vlasti samo za vreme mandata Mirka Cvetkovica, kratko nam pamcenje.

alal vam logika

pre 11 godina

po naprednjačko-radikalskoj logici, niko iz opozicije ne bi smeo ni usta da otvori, a čim zine, treba ga ućutkati. dok su bili opozicija, gađali su se *ovnima i najvulgarnijim psovkama sa skupštinske govornice. ni sada nisu mnogo bolji, ali su vlast, i to loša.

vesna

pre 11 godina

Svi slusmo izjave ministra Knezevica i ne mozemo da verujemo sta covek prica,o kakvoj jednoj casi mleka?G-din Pajtic je u pravu,nasa deca piju mnogo vise mleka dnevno i svaki dan unose kancerogene materije u organizam,molimo da sklonite Knezevica sa te odgovorne funkcije,ona je za ozbiljne ljude,strucnjake,a ne foteljase!

Nenad Sremac

pre 11 godina

Slušao sam pažljivo Pajtića. neverovatno. Po njegovoj piči do pre 7 meseci je Bog hodaao Srbijom.
1. Gde je 150 miliona eura iz Razvojne banke Vojvodine?
2. Kako je moguće da se otuđi u Vojvodini 327 hektara držane zemlje?
3. Kako je moguče da je stopa nezaposlenosti povećana za vreme DS-a u VOjvodini?
4. Od kojih para su demokrate delili lanč pakete za vreme izbora?
Da li je Bog hodao Srbijom do pre samo mesec dana? Naravno da nije
Kredibilitet ministra Kneževića. Ne dajete mu vi kredibilitet već naod koji je glasao za promene.
U vreme koalicije DS- G17 - i oostalih satelit stranaka, desio se najveći stočni pogrom u istorii Srbije. Seljaci sistematski pljačkani i uništavani. Inspektor prijavljuje kriminalne radnje ministru poljoprivrede iz DS-a a on predmet u fioku. Sada se odričete istih tih ministara.
Ko vama daje kredibilitet da napadat ministra koji želi da podigne agrarni budžet ,da obnovi poljopivrednu proizvodnju?
STOP GMO ..STOP.pljački seljaka..STOP propasti Srbije.

Lale

pre 11 godina

Pa ljudi moji!Potpuno je nebitan ministar u ovom slučaju!Slušao sam intervju gdina Pajtića u Kažiprstu i nakon jedne njegove rečenice sam se setio svega čemu su nas izlagali on i njegovi partijski drugovi u poslednjih 12 godina - korupcije,nemaštine,otkaza,izglasavanja zakona koji stimulišu lopovluk i prevarantski mentalitet,pravilnicima koji vode računa o uvoznicima i tajkunima, a ne o zdravlju i dobrobiti naroda.Gdin Pajtić je rekao kako DS godinama radi u korist naroda ove države.Sramota!Kakva notorna laž!

Munja

pre 11 godina

@Android

I to je po tebi opravdanje da Knezevic ne podnese ostavku? Afera je o njemu, a ne nekom ko je pre 2 godine bio ministar. Taj sto je bio vise nije, a ovaj sad jeste. Ne razumes ti sinko kako ovaj sistem funkcionise...

zoran

pre 11 godina

Ne bi on bio Ministar ni u Burkini Faso ali ni vi iz DS-a kakvi ste postali od odlaska Đinđića i Živkovića niti biste bili vlast niti opzicija. Narod bi vas umlatio motkama. Ovde kod nas prolaze i SNS, SPS, NS, PUPS, JS, G17+ etc kao vlast a vi kao opozicija, na žalost...

glas naroda

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću,ne treba mi sada da pitamo bilo šta gospodina Petrovića,to ste trebali vi da uradite davno.I pitam se kao građanin ove zemlje, da li je moguće da niste bili obavešteni šta vam ministar poljoprivrede radi,ili ne radi?

Doroteja Š

pre 11 godina

Očigledno je da neke treba poslati na edukaciju u zemlje koje Bog nije obdario vodom,plodnom zemljom,nego pustinjom.Pa da vide kako pustinja postaje plodna.Samo primer Izraela,Jafa je od pustinje postala nepregledna plantaža mandarina,narandži,čije sočne plodove konzumira svet,i mi.Ovo nije knjiška priča,ovo sam lično videla.

caca

pre 11 godina

Zar ovaj covek nema stvarno, ni stida ni srama. Napravili su toliko gluposti u koje iole pametan covek nikada nece poverovati. On i Jesic odmah moraju debelo odgovarati za ove gluposti.

ludi konj iz ping pong lige

pre 11 godina

Pajtić: "Vlada bi morala da padne na mleku".
Novinarka: " Pa i za vreme prošle vlade je hrana bila kontaminirana".
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje..."
Novinarka: "A inspektor koji je ukazivao na trovanje hranom?"
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje..."
Novinarka: "A zar nije i ranije ministarstvo poljoprivrede bilo odgovorno?"
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje... ustvari ministar je bio DP. Eee onda je on kriv, al' on nije u našoj stranci."
Ja vas političare sada pitam: ako nas sve potrujete k'o što je onaj ludi Zoza pokušao, koga ćete onda da jašete?

Rajko

pre 11 godina

Da li ste primetili da svi ministri i ostali predstavnici vlasti ne silaze sa TV ekrana. Ponekad se pitam kako stižu u jednom danu da obiđu toliko TV studija. Kad se oni bave svojim poslom? Kad imaju sastanke u ministarstvima?
Pogledajte, na primer, ministarku Marković, verujem da nikad nije otišla u neku elektranu, ali zato je svaki dan u 5 TV studija. Kao da će im to pomoći da imaju stvarni rezultat u svom resoru.

ljubisa

pre 11 godina

I jos nesto Pajticu sa koliko aflatoksina smo pili mleko do pre godinu,dve,kada je ministar bio tvoj prijatelj Dragin koji je da te podsetim u ZATVORU!I ti si se drznuo da govoris o kredibilitetu STIDI SE!!!!!!

Anđelija M

pre 11 godina

Pitam se, zašto srpski seljak kada je suša mora da glumi "dodolu" i doziva oblake?Zašto je plodna Vojvodina nedovoljna da zadovolji srpsko tržište za hranom?Zašto su sistemi za navodnjavanje koji postoje van funkcije?

narod je sludjen

pre 11 godina

To se isto pricalo i za Dacicevom kredibilitetu, a sad ispade Majka Tereza.Ne znam koliko uopste ulazi u usi njihovim glasacima bilo sta od ovoga.Padaju na jeftine price i mislim da tu nema bas mnogo pomoci.
Mi koji ih ne volimo, nama su savrseno jasni.Ali nazalost, uvek smo bili u situaciji da biramo od dva zla, manje.

Živela demagogija

pre 11 godina

Ti si izgubio kredibilitet još dok si mahao lažnim taksi računima iz Bodruma da bi opravdao krađu glasova u Skupštini.Pred kamarama laže da i ne trepne.Ko tebi može posle toga išta da veruje,sramota je da se takav čovek nalazi na tako visokoj poziciji.

Stevan

pre 11 godina

Opste je poznata stvar da DS nije kriva ni za sta. To je najbolja stranka koja se ikada pojavila na politickoj sceni ne samo kod nas vec i u svetu uopste. Nju cine genijalci, eksperti i carobnjaci. To sto mi ne vidimo koliko nam je dobra donela ova stranka nije problem te stranke vec nas koji ne vidimo. Zato ponosno uskliknimo: Zivela Demokratska stranka sa drugovima Djilasem, Pajticem, Trivankom i Borkom Stefanovicem na celu.

DRAKCESINE77

pre 11 godina

Koliko ste samo puta za vreme Vase vladavine izgubili kredibilitet,ali ste i dalje na istim pozicijama.Priznajte sebi da ste zamenjljivi

Srbija

pre 11 godina

Dokle više o tom mleku?
pola Srbije pušači a druga se truje pasivnim pusenjem, pola Srbije pije zagadjenu vodu, pola Srbije pliva u fekalijama jer nema kanalizacije, pola Srbije smeće baca pod prozor, pola Srbije jede zagadjeno meso...

2/3 Srbije ne pije mleko jer je skupo!
pola Srbije jede budjav hleb.

mleko pa mleko pa mleko

Dejan

pre 11 godina

Opa, Knežević - Pajtić 0:3

Knežević bio predsednik pokrajinskog odbora DS-smenio ga Pajtić 0:1

Knežević bio gradonačelnik Zrenjanina - oborio ga Pajtić aferom "Građevinska mafija" 0:2

Knežević bio ministar poljoprivrede - oboriće ga Pajtić(+Ješić) 0:3

022

pre 11 godina

Чудно како се опозиција одједном брине за народ. Нисте се питали како тај народ функционише све док нисте постали опозиција. Толико бринете да ништа нисте урадили по питању да заштите и онако лош живот сељака у Војводини, а тамо сте власт ако се не варам. Свакодневно људи просипају млеко јер неће нико да га прими. Шта је са тим људима?

mirko

pre 11 godina

(Android, 26. februar 2013 11:12)
Po vašoj logici, kada se promeni bilo koji zakon, ne treba ga primenjivati, jer smo do tada primenjivali onaj predhodni.
To je tipična relativizacija problema, i na taj način možete rešiti sve, tako što ćete ukazati na nešto što je bilo ranije.
Ne trebate previše slušati demagoge, jer njih jedino interesuje da je uvek kriv neko drugi, a oni nikada.

Demokrata

pre 11 godina

@ogledalo

Care sta ti ja mogu sto si na suprotnnoj strani.DS lista je bezmalo osvojila apsolutnu vecinu. Pogledaj kolko su tvoji u Vojvodini osvojili.I lokalni u tri grada nesto govore. Da je toliko lose kako kazes DS ne bi osvojio toliko glasova.A sada vi gospodo trolajte da niko nije jaci od drzave.E pa vidis Jesic jeste jer je otkrio nesto sto bi ovi precutali zarad vlasti. Tresu se u BH,CG, Hrvatskoj a samo vasi su OK.

Vosa

pre 11 godina

Knezevic treba da bude smenjen jer je na vrlo jasnu u i konkretnu stvar - a to je da je pustio u promet mleko koje nije po propisima i koje jeste potencijalno kancerogeno, reagovao tako sto se smejao gradjanima u facu i sve prebacio na politicki teren svetska zavera, lobiji, tajkuni. Radikal zesci. Po zakonu o bezbednosti hrane Jesic bi bio kriv da je imao podatke da postoji sumnja da nije reagovao..Svi koji misle da je trebao da ne daje samo svojoj deci mleko i da javi svojim prijateljima nisu normalni. A ti Pajticu si pustio Jesica da e sam bori...GDE SI BIO do sad????

sima

pre 11 godina

Bojan Pajtic prica o kredibilitetu !!!!! Pa zar nije on mahao kartama Nede Arneric u aferi Bodrum. Pa da smo u EU taj se vise ne bi bavio politikom, a ne jos da nekog proziva. Gde je cast i obraz? I da se razumemo, ja ne branim Knezevica samo ne mogu vise da podnesem da nam moralisu likovi koji su se i te kako obrukali.

chooyu

pre 11 godina

ova vlada kakva god da je a ja je uopste ne podrzavam se bar uhvatila u kostac sa problemom aflatoksina a sta je prethodna pa uradila po tom pitanju? doneli ste, ustvari prekopirali zakon EU o nivou dozvoljenog aflatoksina u mleku a niste to isto ucinili i za stocnu hranu koja je ustvari uzrok pojave AT u mleku.....i sad treba da padne vlada. Imali ste deset godina da uradite nesto cestito i niste ni najosnovnije stvari uspeli pa sad kad se ne snalazite u opoziciji ne znate ni za sta drugo nego da pljujete.

ostavka pokrajinske vlade

pre 11 godina

Posle izjava Jankovića o inspektoru i Dežera o laboratoriji, očigledno je pokrajinski sekretar taj koji je izgubio svaki kredibilitet, posebno kod Vojvođana.

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Da ne bude zabune, nisam glasao za sns, smatram da bi svi ministri poljoprivrede od 1995 na ovamo trebali na određen period da posete neku od kazneno popravnih ustanova, ali bih pitao gospodina Pajtića da li je on izgubio kredibilitet kada je pio vodu iz prečišćivača na Paliću tvrdeći da je zdrava, pa se posle lečio od neke bakterije duže od godinu dana. Ko ne veruje postoje slike na internetu. O kredibilitetu po pitanju RBV nekom drugom prilikom.

Mile

pre 11 godina

U EU Bojan Pajtić, takođe, ne bi bio premijer regionalne vlade s obzirom na sve brljotine koje je njegova vlada uradila u prethodnom periodu u Vojvodini.

Aman zaman

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam zasto ovi iz SNS-a dozvoljavaju vise ovu farsu u kojoj su po ko zna koji put, ljudi iz DS-a? Dokle vise ce lopovi koji su ovu zemlju unistili toliko profesionalno i temeljno, da vrsljaju i hodaju slobodno po Srbiji a da se ne boje nikakvih istraga u vezi sa teskim privrednim kriminalom, koji su zemlji Srbiji priredili svih ovih tuznih i nesrecnih godina. Vucicu, dokle vise? Reaguj hitno!

Ljubivije I

pre 11 godina

Nije samo Knežević izgubio kredibilitet. Izgubila ga i ministarka Suzana Grubješić. Ona je u jučerašnjem dnevniku u 17 časova rekla da su krivi svi prethodni ministri koji su donosili evropske zakone koje nismo u stanju da primenjujemo. Zamislite ministarku koja ide i lobira (kukumavči) po Brislu, Parizu,Berlinu, Londonu i gde stigne i moli da što pre dobijemo datum za pridruživanje.Šta će misliti ti ljudi kada ona traži datum i kaže mi nismo u stanju da sprovodimo evropske propise. Znate mi nismo u stanju da kontrolišemo mleko a ni ostalu hranu.Nismo naravno kada se za ministre postavljaju ljudi koji nemaju pojma o poslu koji ih očekuju.

marko24

pre 11 godina

A ja mislim da je Pajtic izgubio legitimitet. Videcete kako cete proci na sledecim izborima. Ti isti proizvodjaci mleka su i glasaci, a ako budu birali za svoj opstanak vas nece vise nikada izabrati.

Bojan

pre 11 godina

Tako je Pajticu, vratite nam Petrovica!
A da, odsetao je..moze onda i Sasa Dragin..ako do tada ne izadje iz cuze, naci cete nekog kvalitetnog experta, jer ih je DS prepuna, naravno.
Evo, neka bude Jerkov, da ne bude da uzalud peva ovih dana.

Bora

pre 11 godina

Takve kao sto je Knezevic u EU smenjuju brzo ali takve kao sto je Pajkic hapse za tren.Pod hitno izbori u Vojvodini pa odgovornost samoproglasenih demokrata.

бидермајер

pre 11 godina

Гледишта ми не не поклапају са Пајтићевим, али је речено и ПОЕНТИРАНО управо то што и страначки неострашћени са мном заједно мислимо о министу Кнежевићу !

streetspirit

pre 11 godina

Javlja se na kraju i glavni kuvar.
Dve godine ste ćutali a sad ste od jednom ljudi i roditelji. Bednici ste vi svi do jednoga. Prvo vam je kapljala lova u kantu a sad kad ste ispustili kravlje vime sad vam je mleko otrovno. Sramota me je što sa vama moralnim mikrobima delim planetu!

Bodrum forever...

pre 11 godina

U pravu si, Pajticu, ali sta bi trebalo da bude sa onim ko je mahao laznim avionskim kartama i lagao u oci milione ljudi???? E, moj Bodrume Pajticu, da si na vreme podneo bar ostavku zbog tih lazi, DS bi se bolje kotirala...

Janaćko-Janićijević

pre 11 godina

DA je Pajtić slušao šta je sve izneo. Sam sebi ne bi verovao. Čim zine zaobiđe istinu:
1. Zadnjih 4 godine kad je DS vodila vldu Srbija se zadužila najviše od kada postoji kao država.
2. Najveća stopa nezaposlenosti od kada Srbija postoji.
3. Najveći stepen kriminala od kada srbija postoji
4. Najveće arčenje budžeta ok kada država postoji
Pajtić priča kako smo lepo živeli pod vlašću demokrata.Svi su drugi krivi a DS nije. Žalim ovakve likove...

nidža

pre 11 godina

U zemljama EU likovi kao Vi ne bi se smeli ni pojaviti u medijima. Supermen što je u stanju da u isto vreme bude na dva mesta. Što ne svratite do nas u Vršac da pokupite onaj kamen temeljac za bolnicu položen 2009. A od bolnice ništa! Bolje je nekad I ošuteti!

ccc...

pre 11 godina

"Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilit, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić."
Ali u Severnoj koreji bi mogao.

ogledalo

pre 11 godina

Pogledaj u ogledalo,sebi kaži,ako nećeš drugima,kad si ti izgubio kredibilitet.Da li si ga nekad imao?Šta si uradio za dobro svih?Ko kaže da si ti osoba koja treba da nas uči?Ako si na izborima pobedio,da li su to tvoji glasovi ili glasovi za listu?Da li ljudi i posebno ti misliš da si adekvatno se poneo i deluješ u korist društva?Kako možeš tako sigurno da napadaš a znaš za sva dela i nedela u poslednjih deset godina u Vojvodini?Ako i nisi činio onda si kriv za nečinjenje,a kad se ka kutija otvori gde misliš da ćeš biti?Zar nije došlo vreme da se svi odmorimo od vas brižnih koji se mogu podneti ali uspeh,pamet i izgled,nikako.Treba izmisliti nadomestak za dužinu,misli,visine i ostalog da se spasimo ovih kratkih,misli,tela i dela.

ČISTO PITAM

pre 11 godina

A ko će da izgubi kredibilitet kada se uskoro obelodane rezultati istraga o nezakonitim radnjama u Razvojnoj Banci Vojvodine i Razvojnom Fondu Vojvodine?

Milan

pre 11 godina

"Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilitet, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić."

A sta cemo sa ovim izjavama Pajtica? Neko ko je lagao za vreme afere Bodrum prica o kredibilitetu, kontradiktornim informacijama o obavljanju funkcija... SVI STE ISTI!!!

"Kao šef poslaničkog kluba DOS-a imao sam prilike da izvršim uvid kako u avionske karte, tako i u aerodromske takse, čak i taksi račun iz Turske koji jasno potvrđuje da se naša poslanica Neda Arnerić nalazila u Beogradu 22. jula."

jk

pre 11 godina

Ranije mi nije bio simpatican, ali ovo sve sto je rekao od reci do reci je tacno. Znali su za problem jos od oktobra kad im nije proslo da podvale kukuruz Italijanima (naravno) i pravili su se da ce sta da se desi - da prodje sam od sebe? Obavezno. Onda kad je problem opet isplivao na povrsinu ministar pravi performans kao putujuci cirkus na pres konferenciji kao da ne prica o stvari koja je najkancerogenija materija poznata u prirodi! Pa to stvarno jeste vredjanje inteligencije i ruganje direktno u lice gradjanima kezeci se u fazonu "Sta je mali misevi, hteli biste zdravlje. E pa smesni ste, vidite sta ja vama mogu, a vi meni nista". Onda kad se javno mnjenje nije ipak (Bogu hvala!) dalo smiriti, onda je rekao kako je mleko bezbedno, ali da ce biti za nedelju dana, ali da je mleko bezbedno samo sto ce biti bezbedno sledece nedelje. Pa jel i to nije vredjanje inteligencije? Pa kad se prasina jos uvek nije smirivala, naprotiv tenzije su rasle sa svakom njegovom gluposcu, onda je poceo da preti kako ce da hapsi. Pa da, drugo nista ni ne zna. Uhapsimo istinu, ona meni smeta da budem vlast. Nikad da ne zaboravimo sta su nam uradili. Ovi prethodni su pokrali sve, ali ne postoji NIJEDAN razlog koji bi opravdao ponasanje sadasnjeg ministra. Sve ono za sta ga javnost tereti je POTPUNO NEZAVISNO od prethodne vlasti: on je trebao samo da kad je ukazano na problem da resi da se problem uveca do ovih razmera do kojih se njegovim neradom i bahatoscu uvecao. Za to mu nisu krivi prethodni!

muamua

pre 11 godina

gdine pajticu...pa ja koliko znam nije prepporucljivo da deca konzumiraju mleko u vecim kolicinama inace....dve case na dan i to je to...a ne verujem da tuku litru posto je to vec 6000 dinara mesecno...a gde je tu jogurt...kiselo...

Bora

pre 11 godina

Takve kao sto je Knezevic u EU smenjuju brzo ali takve kao sto je Pajkic hapse za tren.Pod hitno izbori u Vojvodini pa odgovornost samoproglasenih demokrata.

nidža

pre 11 godina

U zemljama EU likovi kao Vi ne bi se smeli ni pojaviti u medijima. Supermen što je u stanju da u isto vreme bude na dva mesta. Što ne svratite do nas u Vršac da pokupite onaj kamen temeljac za bolnicu položen 2009. A od bolnice ništa! Bolje je nekad I ošuteti!

Mile

pre 11 godina

U EU Bojan Pajtić, takođe, ne bi bio premijer regionalne vlade s obzirom na sve brljotine koje je njegova vlada uradila u prethodnom periodu u Vojvodini.

marko24

pre 11 godina

A ja mislim da je Pajtic izgubio legitimitet. Videcete kako cete proci na sledecim izborima. Ti isti proizvodjaci mleka su i glasaci, a ako budu birali za svoj opstanak vas nece vise nikada izabrati.

ogledalo

pre 11 godina

Pogledaj u ogledalo,sebi kaži,ako nećeš drugima,kad si ti izgubio kredibilitet.Da li si ga nekad imao?Šta si uradio za dobro svih?Ko kaže da si ti osoba koja treba da nas uči?Ako si na izborima pobedio,da li su to tvoji glasovi ili glasovi za listu?Da li ljudi i posebno ti misliš da si adekvatno se poneo i deluješ u korist društva?Kako možeš tako sigurno da napadaš a znaš za sva dela i nedela u poslednjih deset godina u Vojvodini?Ako i nisi činio onda si kriv za nečinjenje,a kad se ka kutija otvori gde misliš da ćeš biti?Zar nije došlo vreme da se svi odmorimo od vas brižnih koji se mogu podneti ali uspeh,pamet i izgled,nikako.Treba izmisliti nadomestak za dužinu,misli,visine i ostalog da se spasimo ovih kratkih,misli,tela i dela.

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Da ne bude zabune, nisam glasao za sns, smatram da bi svi ministri poljoprivrede od 1995 na ovamo trebali na određen period da posete neku od kazneno popravnih ustanova, ali bih pitao gospodina Pajtića da li je on izgubio kredibilitet kada je pio vodu iz prečišćivača na Paliću tvrdeći da je zdrava, pa se posle lečio od neke bakterije duže od godinu dana. Ko ne veruje postoje slike na internetu. O kredibilitetu po pitanju RBV nekom drugom prilikom.

Milan

pre 11 godina

"Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilitet, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić."

A sta cemo sa ovim izjavama Pajtica? Neko ko je lagao za vreme afere Bodrum prica o kredibilitetu, kontradiktornim informacijama o obavljanju funkcija... SVI STE ISTI!!!

"Kao šef poslaničkog kluba DOS-a imao sam prilike da izvršim uvid kako u avionske karte, tako i u aerodromske takse, čak i taksi račun iz Turske koji jasno potvrđuje da se naša poslanica Neda Arnerić nalazila u Beogradu 22. jula."

Janaćko-Janićijević

pre 11 godina

DA je Pajtić slušao šta je sve izneo. Sam sebi ne bi verovao. Čim zine zaobiđe istinu:
1. Zadnjih 4 godine kad je DS vodila vldu Srbija se zadužila najviše od kada postoji kao država.
2. Najveća stopa nezaposlenosti od kada Srbija postoji.
3. Najveći stepen kriminala od kada srbija postoji
4. Najveće arčenje budžeta ok kada država postoji
Pajtić priča kako smo lepo živeli pod vlašću demokrata.Svi su drugi krivi a DS nije. Žalim ovakve likove...

Aman zaman

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam zasto ovi iz SNS-a dozvoljavaju vise ovu farsu u kojoj su po ko zna koji put, ljudi iz DS-a? Dokle vise ce lopovi koji su ovu zemlju unistili toliko profesionalno i temeljno, da vrsljaju i hodaju slobodno po Srbiji a da se ne boje nikakvih istraga u vezi sa teskim privrednim kriminalom, koji su zemlji Srbiji priredili svih ovih tuznih i nesrecnih godina. Vucicu, dokle vise? Reaguj hitno!

sima

pre 11 godina

Bojan Pajtic prica o kredibilitetu !!!!! Pa zar nije on mahao kartama Nede Arneric u aferi Bodrum. Pa da smo u EU taj se vise ne bi bavio politikom, a ne jos da nekog proziva. Gde je cast i obraz? I da se razumemo, ja ne branim Knezevica samo ne mogu vise da podnesem da nam moralisu likovi koji su se i te kako obrukali.

ČISTO PITAM

pre 11 godina

A ko će da izgubi kredibilitet kada se uskoro obelodane rezultati istraga o nezakonitim radnjama u Razvojnoj Banci Vojvodine i Razvojnom Fondu Vojvodine?

ostavka pokrajinske vlade

pre 11 godina

Posle izjava Jankovića o inspektoru i Dežera o laboratoriji, očigledno je pokrajinski sekretar taj koji je izgubio svaki kredibilitet, posebno kod Vojvođana.

Gogo

pre 11 godina

I sta je sada spin!?
Pa za "vreme Voislava Kostunice" i vi ste bili na vlasti i drzali kompletne finansije zajedno sa Dinkicem. Kada covek procita izjavu gospodina Pajtica stekao bi utisak da je DS bila na vlasti samo za vreme mandata Mirka Cvetkovica, kratko nam pamcenje.

Bojan

pre 11 godina

Tako je Pajticu, vratite nam Petrovica!
A da, odsetao je..moze onda i Sasa Dragin..ako do tada ne izadje iz cuze, naci cete nekog kvalitetnog experta, jer ih je DS prepuna, naravno.
Evo, neka bude Jerkov, da ne bude da uzalud peva ovih dana.

chooyu

pre 11 godina

ova vlada kakva god da je a ja je uopste ne podrzavam se bar uhvatila u kostac sa problemom aflatoksina a sta je prethodna pa uradila po tom pitanju? doneli ste, ustvari prekopirali zakon EU o nivou dozvoljenog aflatoksina u mleku a niste to isto ucinili i za stocnu hranu koja je ustvari uzrok pojave AT u mleku.....i sad treba da padne vlada. Imali ste deset godina da uradite nesto cestito i niste ni najosnovnije stvari uspeli pa sad kad se ne snalazite u opoziciji ne znate ni za sta drugo nego da pljujete.

caca

pre 11 godina

Zar ovaj covek nema stvarno, ni stida ni srama. Napravili su toliko gluposti u koje iole pametan covek nikada nece poverovati. On i Jesic odmah moraju debelo odgovarati za ove gluposti.

Stevan

pre 11 godina

Opste je poznata stvar da DS nije kriva ni za sta. To je najbolja stranka koja se ikada pojavila na politickoj sceni ne samo kod nas vec i u svetu uopste. Nju cine genijalci, eksperti i carobnjaci. To sto mi ne vidimo koliko nam je dobra donela ova stranka nije problem te stranke vec nas koji ne vidimo. Zato ponosno uskliknimo: Zivela Demokratska stranka sa drugovima Djilasem, Pajticem, Trivankom i Borkom Stefanovicem na celu.

Lale

pre 11 godina

Pa ljudi moji!Potpuno je nebitan ministar u ovom slučaju!Slušao sam intervju gdina Pajtića u Kažiprstu i nakon jedne njegove rečenice sam se setio svega čemu su nas izlagali on i njegovi partijski drugovi u poslednjih 12 godina - korupcije,nemaštine,otkaza,izglasavanja zakona koji stimulišu lopovluk i prevarantski mentalitet,pravilnicima koji vode računa o uvoznicima i tajkunima, a ne o zdravlju i dobrobiti naroda.Gdin Pajtić je rekao kako DS godinama radi u korist naroda ove države.Sramota!Kakva notorna laž!

streetspirit

pre 11 godina

Javlja se na kraju i glavni kuvar.
Dve godine ste ćutali a sad ste od jednom ljudi i roditelji. Bednici ste vi svi do jednoga. Prvo vam je kapljala lova u kantu a sad kad ste ispustili kravlje vime sad vam je mleko otrovno. Sramota me je što sa vama moralnim mikrobima delim planetu!

бидермајер

pre 11 godina

Гледишта ми не не поклапају са Пајтићевим, али је речено и ПОЕНТИРАНО управо то што и страначки неострашћени са мном заједно мислимо о министу Кнежевићу !

ccc...

pre 11 godina

"Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilit, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić."
Ali u Severnoj koreji bi mogao.

DRAKCESINE77

pre 11 godina

Koliko ste samo puta za vreme Vase vladavine izgubili kredibilitet,ali ste i dalje na istim pozicijama.Priznajte sebi da ste zamenjljivi

kobac

pre 11 godina

Pajtićevi pajtaši su do skora vodili ovo ministarstvo i mešetarili. Sada kada je ministar čovek koji je okrenut Srbiji i srpskoj poljoprivredi njima bi najviše odgovaralo da on podnese ostavku.

vesna

pre 11 godina

Svi slusmo izjave ministra Knezevica i ne mozemo da verujemo sta covek prica,o kakvoj jednoj casi mleka?G-din Pajtic je u pravu,nasa deca piju mnogo vise mleka dnevno i svaki dan unose kancerogene materije u organizam,molimo da sklonite Knezevica sa te odgovorne funkcije,ona je za ozbiljne ljude,strucnjake,a ne foteljase!

Vosa

pre 11 godina

Knezevic treba da bude smenjen jer je na vrlo jasnu u i konkretnu stvar - a to je da je pustio u promet mleko koje nije po propisima i koje jeste potencijalno kancerogeno, reagovao tako sto se smejao gradjanima u facu i sve prebacio na politicki teren svetska zavera, lobiji, tajkuni. Radikal zesci. Po zakonu o bezbednosti hrane Jesic bi bio kriv da je imao podatke da postoji sumnja da nije reagovao..Svi koji misle da je trebao da ne daje samo svojoj deci mleko i da javi svojim prijateljima nisu normalni. A ti Pajticu si pustio Jesica da e sam bori...GDE SI BIO do sad????

Tijana S

pre 11 godina

Apsolutno se ne slazem da je ministar Knezevic u bilo cemu pogresio.Odreagovalo se na vreme,povukla se serija mleka iz prodavnica koja je bila sumnjiva, mleko je poslato na analizu,inspekcija je isla u kontrolu,a to sto je hteo da izbegne paniku,je jos jedna pozitivna stvar u celoj prici.

Bodrum forever...

pre 11 godina

U pravu si, Pajticu, ali sta bi trebalo da bude sa onim ko je mahao laznim avionskim kartama i lagao u oci milione ljudi???? E, moj Bodrume Pajticu, da si na vreme podneo bar ostavku zbog tih lazi, DS bi se bolje kotirala...

DULENCE

pre 11 godina

Ove izjave Pajtićeve su zaista smešne , da li on stvarno misli da je narod toliko neinformisan , mnogo se zna o svim njegovim prljavim poslovima nego što on misli, njegov je veliki problem što mu se fotelja trese pa ga hvata panika.

nekoime

pre 11 godina

kako vas nije sramota demokrate...pa celo vreme pricate dok ste bili na vlasti vise od decenije za sve je bila kriva "miloseviceva vlast" pa cak i posle decenije...a sad niste na vlasti manje od godinu dana i vec je kriva ova vlada za sve iako je jasno da nisu jos stigli pola da saniraju iza vas,sto ste upropastili,sto namerno,sto slucajno onako iz neznanja...tek cemo da vidimo mnogo toga,i ne vidim aferi u vezi mesa i one fabrike sto je klala bez porekla o uvozu i inspektora sto je sve to plus korupciju medju njima,prijavio ministarstvu a oni ga smenili,jeste na tu amneziju mislili demokrate ?da ne sirim dalje o vasim aferama...

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

come back

pre 11 godina

Providno je da se posle ovih spin akcija, bivse vlasti...vrsi ogromna zelja za destabilizacijom sadasnje vlasti.Kako je ova vlast izabrana na demokratskim redovnim izborima u maju 2012.godine,koje joj je ceo svet neosporno priznao,smatramo da je sve jasno...Srbiju su Pajtic i njegova stranka ostavili u dubiozi...kako finansijskoj tako i moralnoj.Sta se krije iza ovih afera..Pa krije se zelja za ponovnim vracanjem na vlast i to na kontroverzan nacin...Ko napada mora to i da dokaze..Ali da uzme i period svoje dugogodisnje vlasti i njene rezultate..Jer drzavna politika nije od juce, ona bi morala da ima kontinuitet.Prema tome sve sto se desava danas ima veze sa onim od juce...Jer kako je moguce da neko ko je na odgovornom mestu sest meseci,kao sto je aktuelni ministar bude odgovoran a onaj ko je bio desetak godina godina nije...pricajte vi to nekom drugom ...Da nam se da objasnjenje gde je zavrsio novac usmeravan za poljoprivredu,da li je Srbija dobila donacije za pravljenje laboratorija ....gde su nase laboratorije za ispitivanje kvaliteta prehrambenih proizvoda po evropskim standardima...Toliko ste vremena na vlasti u Vojvodini a rezultati mrsavi...Prvo da se utvrdi sva steta koju je nanela vasa politika u Srbiji,pa da odgovaraju oni koji su iskoristili vlast za bogacenje,pa se tek onda moze razmisljati o eventualnim izborima...Ovako na silu ne ide...osim ako vi niste pristalica demokratskih izbora vec ih zamisljate na neki drugi nacin...

alal vam logika

pre 11 godina

po naprednjačko-radikalskoj logici, niko iz opozicije ne bi smeo ni usta da otvori, a čim zine, treba ga ućutkati. dok su bili opozicija, gađali su se *ovnima i najvulgarnijim psovkama sa skupštinske govornice. ni sada nisu mnogo bolji, ali su vlast, i to loša.

mrvica

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću, ko je otimao kukuruz po bizarnim cenama od srpskih zemljoradnika u proleće 2010. godine da bi ga u jesen iste godine prodavao po duplo većoj ceni? Tada je ministarstvo poljoprivrede bilo u rukama vaših stranačkih kolega!

zoki

pre 11 godina

Pajticu, ko te ne zna suvim zlatom bi te platio, ali....
Upoznao te ovaj narod, ne mlati praznu slamu kad si provaljen i niko ti vise ne veruje. Ti i tvoj sef iz Beograda ispricaste takvih gluposti za 6 meseci da pomislim da vam je cilj da Vam stranka cenzus ne predje sledeci put na izborima. Probudite se gospodine, nismo mi bas toliko glup narod da nam stalno prodajete iste sarene laze.

branko

pre 11 godina

Spinovanje....spinovanje...spinovanje pa onda zamena teza...pa spinovanje...spinovanje i ajmo u krug. Nego gospodine Pajticu kada budete znali sta je kredibilitet i kako se stice ili gubi onda mozete o njemu da diskutujete. Ocigledno je da ne znate sta je to posto ste Vi kao i vasa cela stranka odavno izgubili kredibilitet a ponasate se kao da niste.

hajdi

pre 11 godina

Da li Pajtić političar koji uopšte ima pravo da komentariše nečiji kredibilitet?Narod je na prethodnim izborima pokazao poverenje a jasno nam je da rejting naprednjaka raste dok je rejting DS sve slabiji.I misli da bi pre svojih izjava trebao da sumira svije rezultate jer mi je njihova politika delovala kao plansko uništavanje poljoprivrede!

Ma nije nego

pre 11 godina

Kvazipoliticar Pajtic bi vice trebalo da se bavi svojim poslom a manje da komentarise rad drugih.
Njegov rad u Vojvodini nije na zavidnom nivou pa cak i suprotno od toga.Vojvodjani su jako nezadovoljni politikom koju vodi Ds i zamenik predsednika ove stranke.

Anđelija M

pre 11 godina

Pitam se, zašto srpski seljak kada je suša mora da glumi "dodolu" i doziva oblake?Zašto je plodna Vojvodina nedovoljna da zadovolji srpsko tržište za hranom?Zašto su sistemi za navodnjavanje koji postoje van funkcije?

која

pre 11 godina

nemojmo,molim te Pajtiću o tome šta sve ne bi prošlo u evropi a ovde prolazi i prolazilo je i za vreme vlade koju je činio ds.

jk

pre 11 godina

Ranije mi nije bio simpatican, ali ovo sve sto je rekao od reci do reci je tacno. Znali su za problem jos od oktobra kad im nije proslo da podvale kukuruz Italijanima (naravno) i pravili su se da ce sta da se desi - da prodje sam od sebe? Obavezno. Onda kad je problem opet isplivao na povrsinu ministar pravi performans kao putujuci cirkus na pres konferenciji kao da ne prica o stvari koja je najkancerogenija materija poznata u prirodi! Pa to stvarno jeste vredjanje inteligencije i ruganje direktno u lice gradjanima kezeci se u fazonu "Sta je mali misevi, hteli biste zdravlje. E pa smesni ste, vidite sta ja vama mogu, a vi meni nista". Onda kad se javno mnjenje nije ipak (Bogu hvala!) dalo smiriti, onda je rekao kako je mleko bezbedno, ali da ce biti za nedelju dana, ali da je mleko bezbedno samo sto ce biti bezbedno sledece nedelje. Pa jel i to nije vredjanje inteligencije? Pa kad se prasina jos uvek nije smirivala, naprotiv tenzije su rasle sa svakom njegovom gluposcu, onda je poceo da preti kako ce da hapsi. Pa da, drugo nista ni ne zna. Uhapsimo istinu, ona meni smeta da budem vlast. Nikad da ne zaboravimo sta su nam uradili. Ovi prethodni su pokrali sve, ali ne postoji NIJEDAN razlog koji bi opravdao ponasanje sadasnjeg ministra. Sve ono za sta ga javnost tereti je POTPUNO NEZAVISNO od prethodne vlasti: on je trebao samo da kad je ukazano na problem da resi da se problem uveca do ovih razmera do kojih se njegovim neradom i bahatoscu uvecao. Za to mu nisu krivi prethodni!

Dejan

pre 11 godina

Opa, Knežević - Pajtić 0:3

Knežević bio predsednik pokrajinskog odbora DS-smenio ga Pajtić 0:1

Knežević bio gradonačelnik Zrenjanina - oborio ga Pajtić aferom "Građevinska mafija" 0:2

Knežević bio ministar poljoprivrede - oboriće ga Pajtić(+Ješić) 0:3

Nenad Sremac

pre 11 godina

Slušao sam pažljivo Pajtića. neverovatno. Po njegovoj piči do pre 7 meseci je Bog hodaao Srbijom.
1. Gde je 150 miliona eura iz Razvojne banke Vojvodine?
2. Kako je moguće da se otuđi u Vojvodini 327 hektara držane zemlje?
3. Kako je moguče da je stopa nezaposlenosti povećana za vreme DS-a u VOjvodini?
4. Od kojih para su demokrate delili lanč pakete za vreme izbora?
Da li je Bog hodao Srbijom do pre samo mesec dana? Naravno da nije
Kredibilitet ministra Kneževića. Ne dajete mu vi kredibilitet već naod koji je glasao za promene.
U vreme koalicije DS- G17 - i oostalih satelit stranaka, desio se najveći stočni pogrom u istorii Srbije. Seljaci sistematski pljačkani i uništavani. Inspektor prijavljuje kriminalne radnje ministru poljoprivrede iz DS-a a on predmet u fioku. Sada se odričete istih tih ministara.
Ko vama daje kredibilitet da napadat ministra koji želi da podigne agrarni budžet ,da obnovi poljopivrednu proizvodnju?
STOP GMO ..STOP.pljački seljaka..STOP propasti Srbije.

Demokrata

pre 11 godina

@ogledalo

Care sta ti ja mogu sto si na suprotnnoj strani.DS lista je bezmalo osvojila apsolutnu vecinu. Pogledaj kolko su tvoji u Vojvodini osvojili.I lokalni u tri grada nesto govore. Da je toliko lose kako kazes DS ne bi osvojio toliko glasova.A sada vi gospodo trolajte da niko nije jaci od drzave.E pa vidis Jesic jeste jer je otkrio nesto sto bi ovi precutali zarad vlasti. Tresu se u BH,CG, Hrvatskoj a samo vasi su OK.

Srbija

pre 11 godina

Dokle više o tom mleku?
pola Srbije pušači a druga se truje pasivnim pusenjem, pola Srbije pije zagadjenu vodu, pola Srbije pliva u fekalijama jer nema kanalizacije, pola Srbije smeće baca pod prozor, pola Srbije jede zagadjeno meso...

2/3 Srbije ne pije mleko jer je skupo!
pola Srbije jede budjav hleb.

mleko pa mleko pa mleko

glas naroda

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću,ne treba mi sada da pitamo bilo šta gospodina Petrovića,to ste trebali vi da uradite davno.I pitam se kao građanin ove zemlje, da li je moguće da niste bili obavešteni šta vam ministar poljoprivrede radi,ili ne radi?

Andrija

pre 11 godina

Da li je zamena teze , spinovanje i to sto ste otpustili inspektora?
Ili je i spinovanje to sto ste iskljucili bivseg ministra poljoprivrede iz stranke da bi se oprali pred narodom i vredjali pritom nasu inteligenciju?

Ljubivije I

pre 11 godina

Nije samo Knežević izgubio kredibilitet. Izgubila ga i ministarka Suzana Grubješić. Ona je u jučerašnjem dnevniku u 17 časova rekla da su krivi svi prethodni ministri koji su donosili evropske zakone koje nismo u stanju da primenjujemo. Zamislite ministarku koja ide i lobira (kukumavči) po Brislu, Parizu,Berlinu, Londonu i gde stigne i moli da što pre dobijemo datum za pridruživanje.Šta će misliti ti ljudi kada ona traži datum i kaže mi nismo u stanju da sprovodimo evropske propise. Znate mi nismo u stanju da kontrolišemo mleko a ni ostalu hranu.Nismo naravno kada se za ministre postavljaju ljudi koji nemaju pojma o poslu koji ih očekuju.

ludi konj iz ping pong lige

pre 11 godina

Pajtić: "Vlada bi morala da padne na mleku".
Novinarka: " Pa i za vreme prošle vlade je hrana bila kontaminirana".
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje..."
Novinarka: "A inspektor koji je ukazivao na trovanje hranom?"
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje..."
Novinarka: "A zar nije i ranije ministarstvo poljoprivrede bilo odgovorno?"
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje... ustvari ministar je bio DP. Eee onda je on kriv, al' on nije u našoj stranci."
Ja vas političare sada pitam: ako nas sve potrujete k'o što je onaj ludi Zoza pokušao, koga ćete onda da jašete?

Jasmina

pre 11 godina

Svi cete vi sa inteligencijom na postrojavanje kada se gospodin Vucic vrati...pa nece biti igre kada macka nema da misevi kolo vode...

Munja

pre 11 godina

@Android

I to je po tebi opravdanje da Knezevic ne podnese ostavku? Afera je o njemu, a ne nekom ko je pre 2 godine bio ministar. Taj sto je bio vise nije, a ovaj sad jeste. Ne razumes ti sinko kako ovaj sistem funkcionise...

Mima

pre 11 godina

Slazem se, sadasnji ministar poljoprivrede je potpuna katastrofa i u bilo kojoj iole normalnoj zemlji bi odavno dao ostavku. Ali isto tako ne mogu da verujem ko mu drzi pridike, kao da smo sa Marsa pali. Kakav je bio prethodni ministar poljoprivrede, u kakve je sve afere umesan, nelegalne privatizacije...? Sta je sa onom visemesecnom nestasicom mleka za vreme njihovog mandata, to vise niko ni ne spominje, prazne rafove sa mlekom i dovijanje nas roditelja da dodjemo do ove namirnice?Svi ste vi isti, nesposobni, bezobrazni i pohlepni

Oj Srbijoooo

pre 11 godina

Raspisala se partijska bulumenta SNS-a.Imali su partijski sastanak i onda naredba svi naposao. Ko god ima komp udri u pisanje. A niko od njih da ukljuci malo mozga.Da li je ovaj Knezevic pre samo nedelju dana zamajavao naroda je sve OK.Pa kako pre neki dan saopstenje ministarstva poljoprivrede da u 12 mlekara nije OK i da se poljoprivrednicima daje ispravan kukuruz iz robnih rezervi i daju im se absorbenti.I ko je ovde lud.Gospodo radikali mislite svojom glavom. Manite se politicke demagogije.I na kraju kriv Jesic sto je obelodanio ono sto se desavalo u Hrvatskoj i BH a prosiirilo se na CG i Makedoniju.Ma gde bi se to desilo u Srbiji.Srbi su nebeski narod.Oooj pameti.Gospodo radikali bez bedza pokusajte da skinete vlast u Vojvodini.Koliko ste na izborima dobili

seka

pre 11 godina

Pre nekoliko dana ministar Knežević je obišao PKB Jabuku a sutradan objavljeno da je stočna hrana tog proizvodjača ispravna. Juče Ministarstvo poljoprivrede Crne Gore objavilo da je stočna hrana baš tog proizvodjača kontaminirana i zabranilo korišćenje i uvoz. Ko je ovde lud?

crni domino

pre 11 godina

Ma moze planeta Zemlja da kaze: Knezevic izgubio kredibilitet!
Kad` Vucic to kaze, tek tada ce da ga menja.
Inace, Vucic voli da se nasladjuje sa mukama drugih, i da zbog njega Srbija bar malo pati, zato ne preduzima nista.
Ne nisam zaboravio, Dacic se vise nizasta ne pita!

zoran

pre 11 godina

Ne bi on bio Ministar ni u Burkini Faso ali ni vi iz DS-a kakvi ste postali od odlaska Đinđića i Živkovića niti biste bili vlast niti opzicija. Narod bi vas umlatio motkama. Ovde kod nas prolaze i SNS, SPS, NS, PUPS, JS, G17+ etc kao vlast a vi kao opozicija, na žalost...

gojko

pre 11 godina

Jao (k)radikali i SNS, ta ajte vise na te izbore u Vojvodini, pa da ne predjete ni cenzus.
U Vojvodini imate jedno ogromno nista u ruci i sa tim mlatite ko blesavi. Koliko god vi mlatili i penili, nista je uvak samo nista.

A sto se tice Pajtica, pa vi ne mozete coveka ni da razumete kada govori.
Isto ko sto ne mozete da razumete Vojvodjane.

Inzagi

pre 11 godina

Kada neko ko je u vrhu vlasti u Vojvodini vec godinama, nema pojma da najveci narko bos na ovim prostorima kupuje firme po Vojvodini, da gradi velelepnu vilu na Tatarskom brdu, nadomak N. Sada, taj neko ima morala i obraza da prica o kredibilitetu? Sačekaćemo istrage o Metals banci, RBV, ...., pa ce gradjani konacno videti ko ima kredibilitet, a ko treba da ide u zatvor!

wien

pre 11 godina

Koje nebuloze pisu ovi naruceni clanovi stranaka i vi ih objavljujete....,
pa dali je vaznije ko je vise dobio ili izgubio DS ili SNS VALJDA JE NORMALNIJE DA ZNAMO DALI SE TRUJEMO MLEKOM I OSTALIM NAMIRNICAMA ILI NE.Kakav smo to naopak narod,tako nam i jeste.

muamua

pre 11 godina

gdine pajticu...pa ja koliko znam nije prepporucljivo da deca konzumiraju mleko u vecim kolicinama inace....dve case na dan i to je to...a ne verujem da tuku litru posto je to vec 6000 dinara mesecno...a gde je tu jogurt...kiselo...

Radoje

pre 11 godina

Sjajni Bojan Pajtic, saslusao sam ga od pocetka do kraja, pa meni je sad jasno zasto je on politicar broj 1 u Vojvodini i zasto ga ovi naprdnjaci mrze.Pa on je covek za koplje ispred njih. Sve je covek apsolutno jasno i bez uvijanja rekao.
Zavidim Vojvodjanima sto imau ovakvog Premijera, nadam mu se uskoro da ce da predje da bude Premijer Srbije.
Samo napred.

Rajko

pre 11 godina

Da li ste primetili da svi ministri i ostali predstavnici vlasti ne silaze sa TV ekrana. Ponekad se pitam kako stižu u jednom danu da obiđu toliko TV studija. Kad se oni bave svojim poslom? Kad imaju sastanke u ministarstvima?
Pogledajte, na primer, ministarku Marković, verujem da nikad nije otišla u neku elektranu, ali zato je svaki dan u 5 TV studija. Kao da će im to pomoći da imaju stvarni rezultat u svom resoru.

ljubisa

pre 11 godina

I jos nesto Pajticu sa koliko aflatoksina smo pili mleko do pre godinu,dve,kada je ministar bio tvoj prijatelj Dragin koji je da te podsetim u ZATVORU!I ti si se drznuo da govoris o kredibilitetu STIDI SE!!!!!!

ruza

pre 11 godina

Citam vase komentare i mislim ,da li je moguce da se sve svelo na politiku. Ja sam mama deteta od 12 meseci, od kada je ovo pocelo moja beba ne pije mleko. Koliko u Srbiji ima dece koja ne piju mleko,ili ga piju a roditelji su zbunjeni. Pozivam na zdrav razum, moraju da odgovaraju odgovorni da nam se ovakve stvari ne ponavljaju,kako sad tako i u buduce ko god da bude vladajuca vecina. Ne mislite li da politicari treba da odgovaraju nama jer mi ih biramo.

ZoranNS

pre 11 godina

Što se mleka tiče, ovi iz SNS treba samo da poređaju po datumima, redosledu šta je Knežević govorio, ako im ni to ne pomogne onda neka i dalje šalju ove smešne komentare. Verujem da će Vučić uraditi baš to, i da će smeniti Kneževića, a onda će neki nosevi biti do zemlje.

Жељко

pre 11 godina

Ја сам изгубио кредибилитет јер сам гласао за ДС и веровао вама а то што сте радили око лабораторије за испитивање хране, РБВ и да не набрајам, слушаћемо о томе!? Вређате моју интелигенцију јер ја сам подржавао и подржавам европске стандарде и вредности! Пошто сам из НС ви сте најозбиљнији кандидат за "враћање", са посветом, програма "За Бољи Живот" неком згодном приликом!

Radomir

pre 11 godina

A da ovaj ima imalo morala odavno bi prestao da se bavi politikom.Pa u zadnjih par godina njegove vlasti u Vojvodini je skocio broj nezaposlenih,malo malo poplave,pola Vojvodine i dalje nema kanalizaciju,na njegove oci nestalo150.miliona evra iz razvojne banke...i on trazi odgovornost.

srle

pre 11 godina

kolektivna amnezija.....kako vam Ds kriv,kad nije na vlasti? Vecita zamena teza kod jadnog naroda.Cudi me da i Cedu niste optuzili? E moja Srbijo....

Doroteja Š

pre 11 godina

Očigledno je da neke treba poslati na edukaciju u zemlje koje Bog nije obdario vodom,plodnom zemljom,nego pustinjom.Pa da vide kako pustinja postaje plodna.Samo primer Izraela,Jafa je od pustinje postala nepregledna plantaža mandarina,narandži,čije sočne plodove konzumira svet,i mi.Ovo nije knjiška priča,ovo sam lično videla.

narod je sludjen

pre 11 godina

To se isto pricalo i za Dacicevom kredibilitetu, a sad ispade Majka Tereza.Ne znam koliko uopste ulazi u usi njihovim glasacima bilo sta od ovoga.Padaju na jeftine price i mislim da tu nema bas mnogo pomoci.
Mi koji ih ne volimo, nama su savrseno jasni.Ali nazalost, uvek smo bili u situaciji da biramo od dva zla, manje.

Dzoni

pre 11 godina

Mozda on jeste ali ti si odavno..one spomen ploce koje si sirom Vojvodine posvetio sam sebi od drzavnih para su nesto cime bi se i Kim Dzong Il postideo..o tome da ti Saric ,Peconi i ostale moralne gromade "kupile" sve i svasta po Vojvodini necu ni da pricam.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

(Жељко, 26. februar 2013 11:46)
Zeljko, gde si ti krenuo? Gde je bio taj lik ovih godina? Kada neko poveruje u narucene izjave u cilju spasavanja ovih protuva na vlasti, onda je zalutao u zivot. Ovim nikako ne branim DS, ciji sam osnivac

LowLander

pre 11 godina

Hoće li neko konačno postaviti suštinski pitanje koje se otvorilo ovom aferom? Ako zanemarite sva spinovanja, zamenu teza i pokušaje da se pažnja usmeri na nešto drugo, ostaje par, po meni, zastrašujućih činjenica. Prvo, valjda je već svima jasno da se u mleku koje je u prometu u Srbiji nalazi veća količina aflatoksina od one koja je dozvoljena našim propisima. Koliko je on opasan, koliko litara mleka treba popiti da se osete posledice, koliko istog pije Obama - uopšte me ne interesuje. Mene interesuje kako je mleko koje je(opet ponavljam - po našim propisima) zdravstveno neispravno dospelo u promet. I ono što me najviše plaši je šta je još pušteno u promet? Nisam naivan ni da pomislim da je državna kontrola (a to je posao države) omanula samo na mleku, a da je sve ostalo savršeno. Očigledno je da naša vlast nije sposobna, zainteresovana, u mogućnosti, ili šta god, da radi posao za koji je plaćamo. A to trenutno nema veze ni sa Pajtićem, ni sa Ješićem nego sa onima koji su zaseli da vode ovu zemlju.

032

pre 11 godina

Uz natčovečanske napore opozicija je uspela da pokrene trutove u ministarstvu poljoprivrede da rade svoj posao! Međutim, trutovi se ljute,
pčele radilice nisu donele dovoljno meda...Donele samo ružne vesti o toksičnom kuruzu!A trutovi vole samo lepe vesti i hvalospeve o sebi!
Zašto bi inače bili trutovi?

mirko

pre 11 godina

(Android, 26. februar 2013 11:12)
Po vašoj logici, kada se promeni bilo koji zakon, ne treba ga primenjivati, jer smo do tada primenjivali onaj predhodni.
To je tipična relativizacija problema, i na taj način možete rešiti sve, tako što ćete ukazati na nešto što je bilo ranije.
Ne trebate previše slušati demagoge, jer njih jedino interesuje da je uvek kriv neko drugi, a oni nikada.

Marko SM

pre 11 godina

G.Pajticu da li je izgubio kredibilitet pokazace se na prvim izborima! Za razliku od prosle Vlade ova Vlada je do sada daleko vise uradila za Srbiju ali vi to ne vidite jer vam naredak Srbije nije u interesu. A pitao bih g. Pajtica sta je sa nacionalnom labaratorijom za bezbednost hrane koju je finansirala EU za vreme ministrovanja vaseg dojucerasnjeg partijskog kolege Petrovica? A sta ce biti sa tim sto je Ministarstvo poljoprivrede godinama ućutkivalo i smenilo inspektora koji je prijavljivao nepravilnosti na štetu ishrane građana, takodje za vreme ministrovanja vaseg dojucerasnjeg partijskog kolege Petrovica?

Živela demagogija

pre 11 godina

Ti si izgubio kredibilitet još dok si mahao lažnim taksi računima iz Bodruma da bi opravdao krađu glasova u Skupštini.Pred kamarama laže da i ne trepne.Ko tebi može posle toga išta da veruje,sramota je da se takav čovek nalazi na tako visokoj poziciji.

GAGA-13

pre 11 godina

Poštovani čitaoci, uskoro će biti obelodanjeno, ko je iz ove vlasti koliko proneverio novca, šta će mo onda, nema onda ostavka, nego vraćanje pokradenog i sve po redu

spacabound

pre 11 godina

Smesni su ovi iz SNSa, tacno se vidi kako organizovano pisu, hahahah, a predstavljaju se kao gradjani koji nisu clanovi partija! Pa dokle drugovi SNSovci?? Izblamirao vam se ministar, dzaba ga branite!! Stavljate nestrucne ljude na bitne funkcije, ovo je samo pocetak sta ce sve biti u banana rapublici Srbiji

NATA

pre 11 godina

Pajtiću gde su ti tvoji ministri poljoprivrede koji su bili dika vaše stranke jer ste uvek govorili da vam je to ministarstvo najjače?Jedan u buvari a drugog ste oterali.To sve govori o kredibilitetu Vašem i stranke koju zastupate.

AMX 13-90

pre 11 godina

Zar ne vidiš narode šta nam rade? Opozicija seiri što je uhvatila vlast sa spuštenim gaćama, vlast se ubi dokazujući da su gaće tuđe, a mi ostadosmo sa us....m gaćama.

Sloba

pre 11 godina

@MIKAN

Izbori bili samo u tri grada.I na tim izborima DS dobio vise nego pre cetiri godine.Nisu tri grada odlika Vojvodine.I u sva tri grada DS u drugom krugu sto nije slucaj ni sa SNS-om ni sa SPS-om.Pa cak i da ne dobije ni jedno mesto od ta tri grada DS ima skoro apsplutnu vecinu u Vojvodini

022

pre 11 godina

Чудно како се опозиција одједном брине за народ. Нисте се питали како тај народ функционише све док нисте постали опозиција. Толико бринете да ништа нисте урадили по питању да заштите и онако лош живот сељака у Војводини, а тамо сте власт ако се не варам. Свакодневно људи просипају млеко јер неће нико да га прими. Шта је са тим људима?

covek/Rom

pre 11 godina

Takve kao sto je Knezevic u EU smenjuju brzo ali takve kao sto je Pajkic hapse za tren.Pod hitno izbori u Vojvodini pa odgovornost samoproglasenih demokrata.
(Bora, 26. februar 2013 10:32)

Ko je kriv treba da odgovara !
Ko širi paniku još više !

I za suze i za smeh

pre 11 godina

Al si mu reko Pajke, e ajd sad fino reci, gde je 135 mil evra iz Razvojne banke, zasto u vecini sela u vojvodini nema kanalizacije, zasto u Vojvodini gde naj plodnija zemlja u Evropi ima neobadjenih njiva, zasto posle par kapi kise u Vojvodini bude poplava, zasto su vojvodjanski seljaci postali puka sirotinja. Cekamo odgovore Pajticu, sram da te bude

015

pre 11 godina

Па господине Пајтићу хоћете ли Ви да нам причате о неком поштењу? Немојте молим Вас вређати интелигенцију овога напаћеног народа.

Janićijević-Janaćko

pre 11 godina

Ovde neko napisa 3-0 za Pajtića. Navede poimence slučajeve..
Da nije malo obrnuto?
Pajtić je došao na mesto zbgo "građevinske mafije" a ministar knežević oslobođen na sudu .
Sad oko mleka. Jasno je za čega se zalaže Pajtić i Ješić Opet su sami sebe dali auto golove. Istina će uskoro ugledati svetlo dana. Videćemo za koga radite i zbog čega.

Jevgenija

pre 11 godina

Afera sa mlekom je i otvorena da bi se nanela šteta stočarima, a onda uvezli GMO. Ministar Knezevic nije supermen pa da sve dugogodisnje propuste ispravi za 6 meseci.

Toliko

pre 11 godina

Narod ce i da plati to sto je bio trovan. Sad ce "drzava" da otkupi svo neispravno mleko od istih onih koji su vidno pokvaren kukuruz davali kravama (verovatno kupili jeftiniji ili nisu hteli da bace svoj). Onda ce to isto da uradi i od mlekara koje su planski kupovale lose mleko (recimo kupovale jeftinije). Na kraju ce proizvodjacima hrane koji su dobro znali sta prodaju da daje pomoc. Nama ce ovde da se prosipa svakakva filozofija i na kraju cemo sve to da progutamo i zaboravimo. Knezevicu nece da bude nista. Opet se gura neka prica o referentnoj labaratoriji koja u sustini nema veze sa svim ovim (mada je to problem za sebe) jer je jasno da su svi dobro znali sta rade, nego ocigledno u cistom kapitalistckom pristupu gde oni koji imaju svaljuju teret na one koji nemaju(tj. nas kupce) i generalno nema ko da im stane na put. Za 3 nedelje svi zivi su priznali da su prekrsili zakon, a jos niko nije na robiji. Toliko.

MIKAN

pre 11 godina

Nema više Bojan Pajtić podršku u Vojvodini, a nema izgleda više podršku ni u DS-u. Poraz kandidata DS-a na lokalni izborima prošle nedelje je podjendako obradovao i SNS, ali i Dragana Đilasa, da ima povod na osnovu kojeg će da se reši Bojana Pajtića. Isto kao što se Dragan Đilas radovao porazu Borisa Tadića, i taj poraz iskoristio da zasedne na presto u DS-u, tako se i Đilas raduje ovom porazu Bojana Pajtića, i taj poraz će iskoristiti za sklanjanje Bojana Pajtića, i preuzimanje kontrole nad vojvođanskim DS-om.

Alcohol doesn't solve any problems but then again, neither does milk.

pre 11 godina

(Tijana S, 26. februar 2013 15:33)

Bravo Tijana, samo napred. Udri. Knežević je popio po čaše mleka i gle, još je živ. Smanjio je paniku. Ako bi se zezali.

Što nije ćutao i radio, izbacio toksično i iz stočne hrane i iz mleka, nego prvo što je uradio je gucno mleko i rekao kako je zdravo i kako eto njega tako dobrog i finog sa sve vladom hoće da sruše.
Da je normalan, ne bi se oglašavao, nego seo sa tim Ješićem i našao zajednički problem i krenuo u rešavanje. Sigurno bi tako izbegao paniku. Ovako ju je samo produbio, jer daje oprečne izjave dok radi nešto sasvim drugo. Šta je to nego širenje panike?
To što ti ne vidiš i ne želiš da vidiš, ne znači da mnogi nemaju dovoljno velik intelekt da im nije jasno šta se dešava.

Vi ste izgubili kredibilitet

pre 11 godina

Vi ste izgubili kredibilitet, a sve mi se cini i razum obzirom na to kakvim sve teorijama zavere pokusavate da zatrujete narod. Opozicija treba nesto korisno da radi a ne da se bavi proizvoljnim lupetanjem

SSTTOOOPPP!!!!!!!

pre 11 godina

Ja bih da pomenem referentnu laboratoriju,pre par godina donacije za njugde su otišle....STOP! STOP! nije tema razgovora to već Knežević.
Ja bih da pomenem otkup viška kukuruza od pre par godina po bagatelnim cenama a onda preprodaja po duplim cenama,ko je tu uzeo kajmak....STOP! STOP! skrećete sa teme.
Ja bih da pomenem GMO,uvoznički lobi,monopol nad stočnom hrano i uništavanje seljaka....STOOOP! STTOOOPP! prekidamo razgovor jer ovo nije tema današnjeg razgovora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tea

pre 11 godina

Ja razumem da svoko brani svog ministra i stranackog kolegu, ali zar izjave Ješića, koji se ipak više medijski eksponirao i dizao tenziju, mogu ostati nezapamćene. Zašto on nije do kraja gurao priču o mleku, ako je toliko siguran u prisustvo aflatoksina i zašto sve to nije podkrepio jakim dokazima. Ko je izgubio kredibilete narod će već sam oceniti, ne treba niko nikoga da brani i štiti.

čekajući Godoa

pre 11 godina

Koliki je bio procenat aflatoksina za vreme Dragina i Petrovića? Koliko smo buđavog mesa pojeli iz uvoza? Te podatke ti nama daj, pa možeš onda dalje da ...

Milica

pre 11 godina

Nadležne službe će utvrditi koliko je Knežević pogrešio, nakon objavljivanja zvaničnih stručnih rezultata .
Za vreme predhodnih vlada u proteklih 12 godina bilo je toliko sr…a pa niko nije dao ni ostavku niti pala vlada.A.. da, .. jedino je Božidar Đelić svojevremeno dao ostavku.

Ras

pre 11 godina

E Bojane, Bojane. Ni tvoj kredibilitet vise ne postoji. Trcis pred kamere i slikas se a pojma nemas. Jos jedino Djilasa mozes da zabavljas.

u blizini podnozja brda je milicijska skola

pre 11 godina

@inzagi, samo da dopunim ne samo da grade vec je izgradjen citav sokak velikih vila na Tatarskom brdu, sa visokim zidinama kao sto Kosovari ogradjuju svoje kuce.

Pancevka

pre 11 godina

Da li gospodin Pajtic zna od kada i koliko su trovani gradjani Panceva,pa se niko zbog toga nije uznemirio?? I to su valjda otrovi koji ubijaju hronicno.

General poručnik

pre 11 godina

Pajtiću samo se ti nadaj. Nema i neće biti GMO,nema i neće biti pogroma stočarske proizvodnje u Vojvodini i Srbiji, nma i neće biti da se kod ministra Kneževića nađu ,u fioci, prijave veterinarksog inspektora.
E to mu Pajtiću daje kredibilitet kao i narod koji je jasno i glasno rekao da želi promene.

Buvica

pre 11 godina

Vlada nije pala i zbog mnogo gorih stvari jer niste Vi dozvolili kada je DS bio na valsti na nivou republike! Pomirite se već jednom sa tim da ne možete imati sve fotelje i radite posao tu gde ste dobili poverenje građana!

Pokahontas

pre 11 godina

Problemi u ovom ministarstvu nastali su jos odavno, za vreme vase vladavine. Zasto se tada niste toliko zalagali za njihovo resenje, zasto tad niste brinuli o nasem zdravlju? Zar ste nas preko noci stavili na prvo mesto, ili je ipak prevagnuo interes koji biste imali od uvoza GMO, sto nam je svima jasno?

novica952

pre 11 godina

Gospodin Pajtić brani svog partijskog kolegu Ješića i napada ministra Kneževica iz SNS i traži odgovornost ministra i cele vlade. istina je da odgovornosti kod nas nema jer nikada niko zbog propusta u radu svojeg ministarstva ili službe nikada nije sam podneo ostavku malte ne do samog hapšenja i krivičnog postupka. Ako ima krivice Kneževića ima veće od gospodina Ješića jer je on izjavio da su mu nuđene prae da ne objavljuje podatke o toksinu u mleku i rekao bi da je Ješić želeo da u celu priču prevede na teren političkog delovanja svoje a i stranke. Prema toma gospodine Pajtiću najpre otpustite Ješića pa onda tražite odgovornost Kneževića ovak jedno bez drzugog nikako ne ide.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Prvo Djilas na sva zvona zazvoni protiv Vlade, da je ovakva onakva, da nema kredibilitet, a onda pajtas iz Vojvodine Pajtic trci iz Djilasa, pa po njemu Vlada treba da padne?! Zaustavite se zuti na silu se ne mozete vratiti na rebuplicku vlast ni sada ni nikada dato dobro zapamtite?! Galamom se tako nesto ne postize? Niste mogli sacekati ni 12 meseci vec odma na oruk na silu nedostaju vam drzavni fondovi u koje ste navikli da zavlacite prste?! To vas muci, a ne mleko?

Ivanaaa

pre 11 godina

Kad im ne odgovara onda je zamena teza. Zasto nema laboratorije ? Sanja Bugarski je izjavila da je potrebno 2 000 000 evra za ulaganje ,da su to mof=gli da urade za 10 godina i da je bilo moguce financirati iz fondova. Zasto to nije uradjeno ,da nam odgovore?

mleko!!!

pre 11 godina

Pajtiću zašto Vam EU nije omogućila tranzit mleka 2010 prema Rusiji kad smo imali ozbiljne viškove za izvoz nego ste po njihovom nalogu krenuli da uništavate Srpsko stočarsto kao i sada.

jelenica pelenica

pre 11 godina

hahahaha ko ga komentarise! bolje neka cute! Samo se zaputam sta musle da ce dobiti novim izborima? Sansu poslednju da pokradu i uniste sve i da pobegnu! Bolje da se svi ujedine i obnove ovu zemlhu nego sto je kao izdajice miniraju sve dobre napore i upropascavaju!

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

Vitez od Kisele Štrudle

pre 11 godina

Vi kuvali ,vi mešali kašu.A sada je drugi kriv? Pa se sa ovo malo zdravog razuma koji je uspeo da prebegne i pretekne nakon vaše valdavine pitam:
Kako je zaraženi kukuruz uopšte dospeo u stočnu hranu? A kako prvo pitanje povlači drugo a ono glasi:
Dali su osim krava na farmama hranjene i svinje i kokoške? i šta je sa mesom i jajima?
Imao bih još zdravorazumskih pitanja ali i ovo je dosta.Što kaže Šojić neumitno dolazi vreme ćorke za vas ex vlastodršce.

ovde se neko zdravo pravi kredibilan

pre 11 godina

Pajticu, 'ajde sad da te nesto priupitam:
Eto, kas'scemo da je SNS obrao ku'ruz u septembru, a molicu lepo ko je sejao ku'ruz pocetkom maja u optimalnom roku. Ko je kontrolisao sta sejemo da bi u septembru brali. 'Ajd Pajticu, molicu fino objasni da se ku'ruz prvo seje a posle bere. Pajticu, da te priupitam, ako ne znas priupitaj svakog paora kojim ku'ruzom hrani stoku? Uvek je to 'lanjskim' jer treba cuvati ovogodisnji ku'ruz do branja novog. Znas Pajticu onu? Kakvo seme sejes takvo i zanjes. E Pajticu udarila politika u motiku pa je mlogo, ali pazi mlogo zatrovala, a njeno cenjeno velicanstvo motika od koje svi zaziru nije dobila ni cenjeni muzej iako kazedu da ima nesto preko 75 vrsta motika.

Dora

pre 11 godina

Nema smisla busati se i upirati prstom u ministra radi nekih sitnih političkih pojena.Mene lično ne brinu otrovne materije za koje se dobro zna, više sam zabrinuta kada su drugi toksini u pitanju, a kojima smo svakodnevno izloženi!Da ne pominjem uvoz raznih vakcina kako za zaštitu ljudskog tako i životinjskog zdravlja, a kojima nas deset i kusur godina zasipaju sa zapada, uz preporuke raznih ministarstava, a za koje pouzdano ne znamo kakve posledice dugoročno izazivaju.

Zeks

pre 11 godina

Iz "aviona" se vidi da je Knežević u sukobu sa pokrajinskim DS-om od ranije, verovatno zbog 160000€. Nameštaju međusobno "igre" a sebe proglašavaju brižnim anđelima. Sada je cela Srbija talac njihovih sukoba. Dosta je bilo, bre.

rada palada

pre 11 godina

Na pitanje da li DS snosi odgovornost što nema labaratorija za mleko, on je rekao da je to zamena teza i da nema veze sa aflatoksinom u mleku. –ko zna u čijem džepu i kolike pare su završile od te laboratorije.U stvari žuti znaju

obelix

pre 11 godina

Vi ste na vlasti u Vojvodini i trebali ste da znate za to i da se pobrinete da to sami rešite ionako se kukuruz najviše proizvodi u Vojvodini.

Nevena

pre 11 godina

Ovde si jedino Pajticu ti izgubio kredibilitet a to ces videti na sledecim izborima unistio si bre Vojvodinu a gradjane plasis pricom o povratku u 90-te ako ti ne pobedis,ti si nas vratio u kameno doba ova afera sa mlekom je trebala da se objavi pre 5 godina nego ste vesto cutali i krili od naroda.

jagodica bobica

pre 11 godina

-Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilitet, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić.-Jeste,sve je to u redu,ali ne budite licemeri.Kako dok ste vi bili vlast niste bili tako samokritični,a sad svaki dan gledamo koliko ste radili protiv svoje države?

kurčubić

pre 11 godina

knežević je najbolji ministar u ovoj vladi, pa njega ni vučić ne može da smeni, jer bi onda počela buna u sns, kamo sreće da su svi kao on

o5ja

pre 11 godina

Ministar nije laborant. Ako mu kazu iz labaratorije da je mleko ispravno on ce to i da kaze narodu. Neznam sta neko ocekuje od njega?
Da nagadja tako vaznu stvar ...

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

Milica

pre 11 godina

Vi pričate o kredibilitetu gospodine Pajtiću? Pa vi ste ti koji su vedrili i oblačili po Vojvodini...što niste obratili pažnju na ovaj problem dok ste bili na vlasti? Tad je tako nešto bilo u redu jel da?

donna con te

pre 11 godina

Da sam ja pokrajinski sekretar sekretar u doba cijeg mandata su se prozizvodjaci mleka okupili i prosuli ga ispred mog praga, ozbiljno bih se zamislila nad svojim recima i delima.

ket

pre 11 godina

Ooo, ponovo nam se obratio veliki Vezir Demokratske stranke i naslednik Dragana Djilasa.. I ponovo krajnje smislena i visprena izjava.. Kao i po obicaju..

zmaj

pre 11 godina

Ko god da je od vas, Bojane Pajticu, ucio Jesica da proizvodi i vodi afere, prilicno ga je lose naucio, dajte pritegnite malo sledeci put.

plavooka

pre 11 godina

Ministar Knezevic, ako je sta pogresio u svom radu, pored Vucica u Vladi sigurno nece biti postedjen i odgovarace.. Ali budite sigurni da i Gorana Jesica ceka isto ako se utvrdi da je on fabrikovao ovaj haos.

KINDER

pre 11 godina

Danasnja Vlada je do sada pokazala veliku energiju ka napredku nase drzave. Pajtic ocigledno hoce da se destabilizuje rad, ali mu ne polazi za rukom.

alal vam logika

pre 11 godina

po naprednjačko-radikalskoj logici, niko iz opozicije ne bi smeo ni usta da otvori, a čim zine, treba ga ućutkati. dok su bili opozicija, gađali su se *ovnima i najvulgarnijim psovkama sa skupštinske govornice. ni sada nisu mnogo bolji, ali su vlast, i to loša.

Bora

pre 11 godina

Takve kao sto je Knezevic u EU smenjuju brzo ali takve kao sto je Pajkic hapse za tren.Pod hitno izbori u Vojvodini pa odgovornost samoproglasenih demokrata.

Vosa

pre 11 godina

Knezevic treba da bude smenjen jer je na vrlo jasnu u i konkretnu stvar - a to je da je pustio u promet mleko koje nije po propisima i koje jeste potencijalno kancerogeno, reagovao tako sto se smejao gradjanima u facu i sve prebacio na politicki teren svetska zavera, lobiji, tajkuni. Radikal zesci. Po zakonu o bezbednosti hrane Jesic bi bio kriv da je imao podatke da postoji sumnja da nije reagovao..Svi koji misle da je trebao da ne daje samo svojoj deci mleko i da javi svojim prijateljima nisu normalni. A ti Pajticu si pustio Jesica da e sam bori...GDE SI BIO do sad????

vesna

pre 11 godina

Svi slusmo izjave ministra Knezevica i ne mozemo da verujemo sta covek prica,o kakvoj jednoj casi mleka?G-din Pajtic je u pravu,nasa deca piju mnogo vise mleka dnevno i svaki dan unose kancerogene materije u organizam,molimo da sklonite Knezevica sa te odgovorne funkcije,ona je za ozbiljne ljude,strucnjake,a ne foteljase!

Demokrata

pre 11 godina

@ogledalo

Care sta ti ja mogu sto si na suprotnnoj strani.DS lista je bezmalo osvojila apsolutnu vecinu. Pogledaj kolko su tvoji u Vojvodini osvojili.I lokalni u tri grada nesto govore. Da je toliko lose kako kazes DS ne bi osvojio toliko glasova.A sada vi gospodo trolajte da niko nije jaci od drzave.E pa vidis Jesic jeste jer je otkrio nesto sto bi ovi precutali zarad vlasti. Tresu se u BH,CG, Hrvatskoj a samo vasi su OK.

jk

pre 11 godina

Ranije mi nije bio simpatican, ali ovo sve sto je rekao od reci do reci je tacno. Znali su za problem jos od oktobra kad im nije proslo da podvale kukuruz Italijanima (naravno) i pravili su se da ce sta da se desi - da prodje sam od sebe? Obavezno. Onda kad je problem opet isplivao na povrsinu ministar pravi performans kao putujuci cirkus na pres konferenciji kao da ne prica o stvari koja je najkancerogenija materija poznata u prirodi! Pa to stvarno jeste vredjanje inteligencije i ruganje direktno u lice gradjanima kezeci se u fazonu "Sta je mali misevi, hteli biste zdravlje. E pa smesni ste, vidite sta ja vama mogu, a vi meni nista". Onda kad se javno mnjenje nije ipak (Bogu hvala!) dalo smiriti, onda je rekao kako je mleko bezbedno, ali da ce biti za nedelju dana, ali da je mleko bezbedno samo sto ce biti bezbedno sledece nedelje. Pa jel i to nije vredjanje inteligencije? Pa kad se prasina jos uvek nije smirivala, naprotiv tenzije su rasle sa svakom njegovom gluposcu, onda je poceo da preti kako ce da hapsi. Pa da, drugo nista ni ne zna. Uhapsimo istinu, ona meni smeta da budem vlast. Nikad da ne zaboravimo sta su nam uradili. Ovi prethodni su pokrali sve, ali ne postoji NIJEDAN razlog koji bi opravdao ponasanje sadasnjeg ministra. Sve ono za sta ga javnost tereti je POTPUNO NEZAVISNO od prethodne vlasti: on je trebao samo da kad je ukazano na problem da resi da se problem uveca do ovih razmera do kojih se njegovim neradom i bahatoscu uvecao. Za to mu nisu krivi prethodni!

бидермајер

pre 11 godina

Гледишта ми не не поклапају са Пајтићевим, али је речено и ПОЕНТИРАНО управо то што и страначки неострашћени са мном заједно мислимо о министу Кнежевићу !

ccc...

pre 11 godina

"Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilit, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić."
Ali u Severnoj koreji bi mogao.

Munja

pre 11 godina

@Android

I to je po tebi opravdanje da Knezevic ne podnese ostavku? Afera je o njemu, a ne nekom ko je pre 2 godine bio ministar. Taj sto je bio vise nije, a ovaj sad jeste. Ne razumes ti sinko kako ovaj sistem funkcionise...

Rajko

pre 11 godina

Da li ste primetili da svi ministri i ostali predstavnici vlasti ne silaze sa TV ekrana. Ponekad se pitam kako stižu u jednom danu da obiđu toliko TV studija. Kad se oni bave svojim poslom? Kad imaju sastanke u ministarstvima?
Pogledajte, na primer, ministarku Marković, verujem da nikad nije otišla u neku elektranu, ali zato je svaki dan u 5 TV studija. Kao da će im to pomoći da imaju stvarni rezultat u svom resoru.

zoran

pre 11 godina

Ne bi on bio Ministar ni u Burkini Faso ali ni vi iz DS-a kakvi ste postali od odlaska Đinđića i Živkovića niti biste bili vlast niti opzicija. Narod bi vas umlatio motkama. Ovde kod nas prolaze i SNS, SPS, NS, PUPS, JS, G17+ etc kao vlast a vi kao opozicija, na žalost...

marko24

pre 11 godina

A ja mislim da je Pajtic izgubio legitimitet. Videcete kako cete proci na sledecim izborima. Ti isti proizvodjaci mleka su i glasaci, a ako budu birali za svoj opstanak vas nece vise nikada izabrati.

Ljubivije I

pre 11 godina

Nije samo Knežević izgubio kredibilitet. Izgubila ga i ministarka Suzana Grubješić. Ona je u jučerašnjem dnevniku u 17 časova rekla da su krivi svi prethodni ministri koji su donosili evropske zakone koje nismo u stanju da primenjujemo. Zamislite ministarku koja ide i lobira (kukumavči) po Brislu, Parizu,Berlinu, Londonu i gde stigne i moli da što pre dobijemo datum za pridruživanje.Šta će misliti ti ljudi kada ona traži datum i kaže mi nismo u stanju da sprovodimo evropske propise. Znate mi nismo u stanju da kontrolišemo mleko a ni ostalu hranu.Nismo naravno kada se za ministre postavljaju ljudi koji nemaju pojma o poslu koji ih očekuju.

ogledalo

pre 11 godina

Pogledaj u ogledalo,sebi kaži,ako nećeš drugima,kad si ti izgubio kredibilitet.Da li si ga nekad imao?Šta si uradio za dobro svih?Ko kaže da si ti osoba koja treba da nas uči?Ako si na izborima pobedio,da li su to tvoji glasovi ili glasovi za listu?Da li ljudi i posebno ti misliš da si adekvatno se poneo i deluješ u korist društva?Kako možeš tako sigurno da napadaš a znaš za sva dela i nedela u poslednjih deset godina u Vojvodini?Ako i nisi činio onda si kriv za nečinjenje,a kad se ka kutija otvori gde misliš da ćeš biti?Zar nije došlo vreme da se svi odmorimo od vas brižnih koji se mogu podneti ali uspeh,pamet i izgled,nikako.Treba izmisliti nadomestak za dužinu,misli,visine i ostalog da se spasimo ovih kratkih,misli,tela i dela.

streetspirit

pre 11 godina

Javlja se na kraju i glavni kuvar.
Dve godine ste ćutali a sad ste od jednom ljudi i roditelji. Bednici ste vi svi do jednoga. Prvo vam je kapljala lova u kantu a sad kad ste ispustili kravlje vime sad vam je mleko otrovno. Sramota me je što sa vama moralnim mikrobima delim planetu!

Mile

pre 11 godina

U EU Bojan Pajtić, takođe, ne bi bio premijer regionalne vlade s obzirom na sve brljotine koje je njegova vlada uradila u prethodnom periodu u Vojvodini.

nidža

pre 11 godina

U zemljama EU likovi kao Vi ne bi se smeli ni pojaviti u medijima. Supermen što je u stanju da u isto vreme bude na dva mesta. Što ne svratite do nas u Vršac da pokupite onaj kamen temeljac za bolnicu položen 2009. A od bolnice ništa! Bolje je nekad I ošuteti!

Janaćko-Janićijević

pre 11 godina

DA je Pajtić slušao šta je sve izneo. Sam sebi ne bi verovao. Čim zine zaobiđe istinu:
1. Zadnjih 4 godine kad je DS vodila vldu Srbija se zadužila najviše od kada postoji kao država.
2. Najveća stopa nezaposlenosti od kada Srbija postoji.
3. Najveći stepen kriminala od kada srbija postoji
4. Najveće arčenje budžeta ok kada država postoji
Pajtić priča kako smo lepo živeli pod vlašću demokrata.Svi su drugi krivi a DS nije. Žalim ovakve likove...

srle

pre 11 godina

kolektivna amnezija.....kako vam Ds kriv,kad nije na vlasti? Vecita zamena teza kod jadnog naroda.Cudi me da i Cedu niste optuzili? E moja Srbijo....

Nenad Sremac

pre 11 godina

Slušao sam pažljivo Pajtića. neverovatno. Po njegovoj piči do pre 7 meseci je Bog hodaao Srbijom.
1. Gde je 150 miliona eura iz Razvojne banke Vojvodine?
2. Kako je moguće da se otuđi u Vojvodini 327 hektara držane zemlje?
3. Kako je moguče da je stopa nezaposlenosti povećana za vreme DS-a u VOjvodini?
4. Od kojih para su demokrate delili lanč pakete za vreme izbora?
Da li je Bog hodao Srbijom do pre samo mesec dana? Naravno da nije
Kredibilitet ministra Kneževića. Ne dajete mu vi kredibilitet već naod koji je glasao za promene.
U vreme koalicije DS- G17 - i oostalih satelit stranaka, desio se najveći stočni pogrom u istorii Srbije. Seljaci sistematski pljačkani i uništavani. Inspektor prijavljuje kriminalne radnje ministru poljoprivrede iz DS-a a on predmet u fioku. Sada se odričete istih tih ministara.
Ko vama daje kredibilitet da napadat ministra koji želi da podigne agrarni budžet ,da obnovi poljopivrednu proizvodnju?
STOP GMO ..STOP.pljački seljaka..STOP propasti Srbije.

Bodrum forever...

pre 11 godina

U pravu si, Pajticu, ali sta bi trebalo da bude sa onim ko je mahao laznim avionskim kartama i lagao u oci milione ljudi???? E, moj Bodrume Pajticu, da si na vreme podneo bar ostavku zbog tih lazi, DS bi se bolje kotirala...

Jevgenija

pre 11 godina

Afera sa mlekom je i otvorena da bi se nanela šteta stočarima, a onda uvezli GMO. Ministar Knezevic nije supermen pa da sve dugogodisnje propuste ispravi za 6 meseci.

muamua

pre 11 godina

gdine pajticu...pa ja koliko znam nije prepporucljivo da deca konzumiraju mleko u vecim kolicinama inace....dve case na dan i to je to...a ne verujem da tuku litru posto je to vec 6000 dinara mesecno...a gde je tu jogurt...kiselo...

ostavka pokrajinske vlade

pre 11 godina

Posle izjava Jankovića o inspektoru i Dežera o laboratoriji, očigledno je pokrajinski sekretar taj koji je izgubio svaki kredibilitet, posebno kod Vojvođana.

Жељко

pre 11 godina

Ја сам изгубио кредибилитет јер сам гласао за ДС и веровао вама а то што сте радили око лабораторије за испитивање хране, РБВ и да не набрајам, слушаћемо о томе!? Вређате моју интелигенцију јер ја сам подржавао и подржавам европске стандарде и вредности! Пошто сам из НС ви сте најозбиљнији кандидат за "враћање", са посветом, програма "За Бољи Живот" неком згодном приликом!

kobac

pre 11 godina

Pajtićevi pajtaši su do skora vodili ovo ministarstvo i mešetarili. Sada kada je ministar čovek koji je okrenut Srbiji i srpskoj poljoprivredi njima bi najviše odgovaralo da on podnese ostavku.

Aman zaman

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam zasto ovi iz SNS-a dozvoljavaju vise ovu farsu u kojoj su po ko zna koji put, ljudi iz DS-a? Dokle vise ce lopovi koji su ovu zemlju unistili toliko profesionalno i temeljno, da vrsljaju i hodaju slobodno po Srbiji a da se ne boje nikakvih istraga u vezi sa teskim privrednim kriminalom, koji su zemlji Srbiji priredili svih ovih tuznih i nesrecnih godina. Vucicu, dokle vise? Reaguj hitno!

Janićijević-Janaćko

pre 11 godina

Ovde neko napisa 3-0 za Pajtića. Navede poimence slučajeve..
Da nije malo obrnuto?
Pajtić je došao na mesto zbgo "građevinske mafije" a ministar knežević oslobođen na sudu .
Sad oko mleka. Jasno je za čega se zalaže Pajtić i Ješić Opet su sami sebe dali auto golove. Istina će uskoro ugledati svetlo dana. Videćemo za koga radite i zbog čega.

ljubisa

pre 11 godina

I jos nesto Pajticu sa koliko aflatoksina smo pili mleko do pre godinu,dve,kada je ministar bio tvoj prijatelj Dragin koji je da te podsetim u ZATVORU!I ti si se drznuo da govoris o kredibilitetu STIDI SE!!!!!!

Marko SM

pre 11 godina

G.Pajticu da li je izgubio kredibilitet pokazace se na prvim izborima! Za razliku od prosle Vlade ova Vlada je do sada daleko vise uradila za Srbiju ali vi to ne vidite jer vam naredak Srbije nije u interesu. A pitao bih g. Pajtica sta je sa nacionalnom labaratorijom za bezbednost hrane koju je finansirala EU za vreme ministrovanja vaseg dojucerasnjeg partijskog kolege Petrovica? A sta ce biti sa tim sto je Ministarstvo poljoprivrede godinama ućutkivalo i smenilo inspektora koji je prijavljivao nepravilnosti na štetu ishrane građana, takodje za vreme ministrovanja vaseg dojucerasnjeg partijskog kolege Petrovica?

Radomir

pre 11 godina

A da ovaj ima imalo morala odavno bi prestao da se bavi politikom.Pa u zadnjih par godina njegove vlasti u Vojvodini je skocio broj nezaposlenih,malo malo poplave,pola Vojvodine i dalje nema kanalizaciju,na njegove oci nestalo150.miliona evra iz razvojne banke...i on trazi odgovornost.

015

pre 11 godina

Па господине Пајтићу хоћете ли Ви да нам причате о неком поштењу? Немојте молим Вас вређати интелигенцију овога напаћеног народа.

Vi ste izgubili kredibilitet

pre 11 godina

Vi ste izgubili kredibilitet, a sve mi se cini i razum obzirom na to kakvim sve teorijama zavere pokusavate da zatrujete narod. Opozicija treba nesto korisno da radi a ne da se bavi proizvoljnim lupetanjem

Srbija

pre 11 godina

Dokle više o tom mleku?
pola Srbije pušači a druga se truje pasivnim pusenjem, pola Srbije pije zagadjenu vodu, pola Srbije pliva u fekalijama jer nema kanalizacije, pola Srbije smeće baca pod prozor, pola Srbije jede zagadjeno meso...

2/3 Srbije ne pije mleko jer je skupo!
pola Srbije jede budjav hleb.

mleko pa mleko pa mleko

Gogo

pre 11 godina

I sta je sada spin!?
Pa za "vreme Voislava Kostunice" i vi ste bili na vlasti i drzali kompletne finansije zajedno sa Dinkicem. Kada covek procita izjavu gospodina Pajtica stekao bi utisak da je DS bila na vlasti samo za vreme mandata Mirka Cvetkovica, kratko nam pamcenje.

čekajući Godoa

pre 11 godina

Koliki je bio procenat aflatoksina za vreme Dragina i Petrovića? Koliko smo buđavog mesa pojeli iz uvoza? Te podatke ti nama daj, pa možeš onda dalje da ...

Tea

pre 11 godina

Ja razumem da svoko brani svog ministra i stranackog kolegu, ali zar izjave Ješića, koji se ipak više medijski eksponirao i dizao tenziju, mogu ostati nezapamćene. Zašto on nije do kraja gurao priču o mleku, ako je toliko siguran u prisustvo aflatoksina i zašto sve to nije podkrepio jakim dokazima. Ko je izgubio kredibilete narod će već sam oceniti, ne treba niko nikoga da brani i štiti.

covek/Rom

pre 11 godina

Takve kao sto je Knezevic u EU smenjuju brzo ali takve kao sto je Pajkic hapse za tren.Pod hitno izbori u Vojvodini pa odgovornost samoproglasenih demokrata.
(Bora, 26. februar 2013 10:32)

Ko je kriv treba da odgovara !
Ko širi paniku još više !

Tijana S

pre 11 godina

Apsolutno se ne slazem da je ministar Knezevic u bilo cemu pogresio.Odreagovalo se na vreme,povukla se serija mleka iz prodavnica koja je bila sumnjiva, mleko je poslato na analizu,inspekcija je isla u kontrolu,a to sto je hteo da izbegne paniku,je jos jedna pozitivna stvar u celoj prici.

zoki

pre 11 godina

Pajticu, ko te ne zna suvim zlatom bi te platio, ali....
Upoznao te ovaj narod, ne mlati praznu slamu kad si provaljen i niko ti vise ne veruje. Ti i tvoj sef iz Beograda ispricaste takvih gluposti za 6 meseci da pomislim da vam je cilj da Vam stranka cenzus ne predje sledeci put na izborima. Probudite se gospodine, nismo mi bas toliko glup narod da nam stalno prodajete iste sarene laze.

Dejan

pre 11 godina

Opa, Knežević - Pajtić 0:3

Knežević bio predsednik pokrajinskog odbora DS-smenio ga Pajtić 0:1

Knežević bio gradonačelnik Zrenjanina - oborio ga Pajtić aferom "Građevinska mafija" 0:2

Knežević bio ministar poljoprivrede - oboriće ga Pajtić(+Ješić) 0:3

General poručnik

pre 11 godina

Pajtiću samo se ti nadaj. Nema i neće biti GMO,nema i neće biti pogroma stočarske proizvodnje u Vojvodini i Srbiji, nma i neće biti da se kod ministra Kneževića nađu ,u fioci, prijave veterinarksog inspektora.
E to mu Pajtiću daje kredibilitet kao i narod koji je jasno i glasno rekao da želi promene.

come back

pre 11 godina

Providno je da se posle ovih spin akcija, bivse vlasti...vrsi ogromna zelja za destabilizacijom sadasnje vlasti.Kako je ova vlast izabrana na demokratskim redovnim izborima u maju 2012.godine,koje joj je ceo svet neosporno priznao,smatramo da je sve jasno...Srbiju su Pajtic i njegova stranka ostavili u dubiozi...kako finansijskoj tako i moralnoj.Sta se krije iza ovih afera..Pa krije se zelja za ponovnim vracanjem na vlast i to na kontroverzan nacin...Ko napada mora to i da dokaze..Ali da uzme i period svoje dugogodisnje vlasti i njene rezultate..Jer drzavna politika nije od juce, ona bi morala da ima kontinuitet.Prema tome sve sto se desava danas ima veze sa onim od juce...Jer kako je moguce da neko ko je na odgovornom mestu sest meseci,kao sto je aktuelni ministar bude odgovoran a onaj ko je bio desetak godina godina nije...pricajte vi to nekom drugom ...Da nam se da objasnjenje gde je zavrsio novac usmeravan za poljoprivredu,da li je Srbija dobila donacije za pravljenje laboratorija ....gde su nase laboratorije za ispitivanje kvaliteta prehrambenih proizvoda po evropskim standardima...Toliko ste vremena na vlasti u Vojvodini a rezultati mrsavi...Prvo da se utvrdi sva steta koju je nanela vasa politika u Srbiji,pa da odgovaraju oni koji su iskoristili vlast za bogacenje,pa se tek onda moze razmisljati o eventualnim izborima...Ovako na silu ne ide...osim ako vi niste pristalica demokratskih izbora vec ih zamisljate na neki drugi nacin...

MIKAN

pre 11 godina

Nema više Bojan Pajtić podršku u Vojvodini, a nema izgleda više podršku ni u DS-u. Poraz kandidata DS-a na lokalni izborima prošle nedelje je podjendako obradovao i SNS, ali i Dragana Đilasa, da ima povod na osnovu kojeg će da se reši Bojana Pajtića. Isto kao što se Dragan Đilas radovao porazu Borisa Tadića, i taj poraz iskoristio da zasedne na presto u DS-u, tako se i Đilas raduje ovom porazu Bojana Pajtića, i taj poraz će iskoristiti za sklanjanje Bojana Pajtića, i preuzimanje kontrole nad vojvođanskim DS-om.

glas naroda

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću,ne treba mi sada da pitamo bilo šta gospodina Petrovića,to ste trebali vi da uradite davno.I pitam se kao građanin ove zemlje, da li je moguće da niste bili obavešteni šta vam ministar poljoprivrede radi,ili ne radi?

jelenica pelenica

pre 11 godina

hahahaha ko ga komentarise! bolje neka cute! Samo se zaputam sta musle da ce dobiti novim izborima? Sansu poslednju da pokradu i uniste sve i da pobegnu! Bolje da se svi ujedine i obnove ovu zemlhu nego sto je kao izdajice miniraju sve dobre napore i upropascavaju!

NATA

pre 11 godina

Pajtiću gde su ti tvoji ministri poljoprivrede koji su bili dika vaše stranke jer ste uvek govorili da vam je to ministarstvo najjače?Jedan u buvari a drugog ste oterali.To sve govori o kredibilitetu Vašem i stranke koju zastupate.

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Da ne bude zabune, nisam glasao za sns, smatram da bi svi ministri poljoprivrede od 1995 na ovamo trebali na određen period da posete neku od kazneno popravnih ustanova, ali bih pitao gospodina Pajtića da li je on izgubio kredibilitet kada je pio vodu iz prečišćivača na Paliću tvrdeći da je zdrava, pa se posle lečio od neke bakterije duže od godinu dana. Ko ne veruje postoje slike na internetu. O kredibilitetu po pitanju RBV nekom drugom prilikom.

Ras

pre 11 godina

E Bojane, Bojane. Ni tvoj kredibilitet vise ne postoji. Trcis pred kamere i slikas se a pojma nemas. Jos jedino Djilasa mozes da zabavljas.

hajdi

pre 11 godina

Da li Pajtić političar koji uopšte ima pravo da komentariše nečiji kredibilitet?Narod je na prethodnim izborima pokazao poverenje a jasno nam je da rejting naprednjaka raste dok je rejting DS sve slabiji.I misli da bi pre svojih izjava trebao da sumira svije rezultate jer mi je njihova politika delovala kao plansko uništavanje poljoprivrede!

ludi konj iz ping pong lige

pre 11 godina

Pajtić: "Vlada bi morala da padne na mleku".
Novinarka: " Pa i za vreme prošle vlade je hrana bila kontaminirana".
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje..."
Novinarka: "A inspektor koji je ukazivao na trovanje hranom?"
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje..."
Novinarka: "A zar nije i ranije ministarstvo poljoprivrede bilo odgovorno?"
Pajtić: "Spinovanje, spinovanje... ustvari ministar je bio DP. Eee onda je on kriv, al' on nije u našoj stranci."
Ja vas političare sada pitam: ako nas sve potrujete k'o što je onaj ludi Zoza pokušao, koga ćete onda da jašete?

SSTTOOOPPP!!!!!!!

pre 11 godina

Ja bih da pomenem referentnu laboratoriju,pre par godina donacije za njugde su otišle....STOP! STOP! nije tema razgovora to već Knežević.
Ja bih da pomenem otkup viška kukuruza od pre par godina po bagatelnim cenama a onda preprodaja po duplim cenama,ko je tu uzeo kajmak....STOP! STOP! skrećete sa teme.
Ja bih da pomenem GMO,uvoznički lobi,monopol nad stočnom hrano i uništavanje seljaka....STOOOP! STTOOOPP! prekidamo razgovor jer ovo nije tema današnjeg razgovora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Radoje

pre 11 godina

Sjajni Bojan Pajtic, saslusao sam ga od pocetka do kraja, pa meni je sad jasno zasto je on politicar broj 1 u Vojvodini i zasto ga ovi naprdnjaci mrze.Pa on je covek za koplje ispred njih. Sve je covek apsolutno jasno i bez uvijanja rekao.
Zavidim Vojvodjanima sto imau ovakvog Premijera, nadam mu se uskoro da ce da predje da bude Premijer Srbije.
Samo napred.

Dzoni

pre 11 godina

Mozda on jeste ali ti si odavno..one spomen ploce koje si sirom Vojvodine posvetio sam sebi od drzavnih para su nesto cime bi se i Kim Dzong Il postideo..o tome da ti Saric ,Peconi i ostale moralne gromade "kupile" sve i svasta po Vojvodini necu ni da pricam.

Buvica

pre 11 godina

Vlada nije pala i zbog mnogo gorih stvari jer niste Vi dozvolili kada je DS bio na valsti na nivou republike! Pomirite se već jednom sa tim da ne možete imati sve fotelje i radite posao tu gde ste dobili poverenje građana!

Milan

pre 11 godina

"Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilitet, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić."

A sta cemo sa ovim izjavama Pajtica? Neko ko je lagao za vreme afere Bodrum prica o kredibilitetu, kontradiktornim informacijama o obavljanju funkcija... SVI STE ISTI!!!

"Kao šef poslaničkog kluba DOS-a imao sam prilike da izvršim uvid kako u avionske karte, tako i u aerodromske takse, čak i taksi račun iz Turske koji jasno potvrđuje da se naša poslanica Neda Arnerić nalazila u Beogradu 22. jula."

Nevena

pre 11 godina

Ovde si jedino Pajticu ti izgubio kredibilitet a to ces videti na sledecim izborima unistio si bre Vojvodinu a gradjane plasis pricom o povratku u 90-te ako ti ne pobedis,ti si nas vratio u kameno doba ova afera sa mlekom je trebala da se objavi pre 5 godina nego ste vesto cutali i krili od naroda.

ovde se neko zdravo pravi kredibilan

pre 11 godina

Pajticu, 'ajde sad da te nesto priupitam:
Eto, kas'scemo da je SNS obrao ku'ruz u septembru, a molicu lepo ko je sejao ku'ruz pocetkom maja u optimalnom roku. Ko je kontrolisao sta sejemo da bi u septembru brali. 'Ajd Pajticu, molicu fino objasni da se ku'ruz prvo seje a posle bere. Pajticu, da te priupitam, ako ne znas priupitaj svakog paora kojim ku'ruzom hrani stoku? Uvek je to 'lanjskim' jer treba cuvati ovogodisnji ku'ruz do branja novog. Znas Pajticu onu? Kakvo seme sejes takvo i zanjes. E Pajticu udarila politika u motiku pa je mlogo, ali pazi mlogo zatrovala, a njeno cenjeno velicanstvo motika od koje svi zaziru nije dobila ni cenjeni muzej iako kazedu da ima nesto preko 75 vrsta motika.

Pokahontas

pre 11 godina

Problemi u ovom ministarstvu nastali su jos odavno, za vreme vase vladavine. Zasto se tada niste toliko zalagali za njihovo resenje, zasto tad niste brinuli o nasem zdravlju? Zar ste nas preko noci stavili na prvo mesto, ili je ipak prevagnuo interes koji biste imali od uvoza GMO, sto nam je svima jasno?

mleko!!!

pre 11 godina

Pajtiću zašto Vam EU nije omogućila tranzit mleka 2010 prema Rusiji kad smo imali ozbiljne viškove za izvoz nego ste po njihovom nalogu krenuli da uništavate Srpsko stočarsto kao i sada.

caca

pre 11 godina

Zar ovaj covek nema stvarno, ni stida ni srama. Napravili su toliko gluposti u koje iole pametan covek nikada nece poverovati. On i Jesic odmah moraju debelo odgovarati za ove gluposti.

chooyu

pre 11 godina

ova vlada kakva god da je a ja je uopste ne podrzavam se bar uhvatila u kostac sa problemom aflatoksina a sta je prethodna pa uradila po tom pitanju? doneli ste, ustvari prekopirali zakon EU o nivou dozvoljenog aflatoksina u mleku a niste to isto ucinili i za stocnu hranu koja je ustvari uzrok pojave AT u mleku.....i sad treba da padne vlada. Imali ste deset godina da uradite nesto cestito i niste ni najosnovnije stvari uspeli pa sad kad se ne snalazite u opoziciji ne znate ni za sta drugo nego da pljujete.

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Prvo Djilas na sva zvona zazvoni protiv Vlade, da je ovakva onakva, da nema kredibilitet, a onda pajtas iz Vojvodine Pajtic trci iz Djilasa, pa po njemu Vlada treba da padne?! Zaustavite se zuti na silu se ne mozete vratiti na rebuplicku vlast ni sada ni nikada dato dobro zapamtite?! Galamom se tako nesto ne postize? Niste mogli sacekati ni 12 meseci vec odma na oruk na silu nedostaju vam drzavni fondovi u koje ste navikli da zavlacite prste?! To vas muci, a ne mleko?

I za suze i za smeh

pre 11 godina

Al si mu reko Pajke, e ajd sad fino reci, gde je 135 mil evra iz Razvojne banke, zasto u vecini sela u vojvodini nema kanalizacije, zasto u Vojvodini gde naj plodnija zemlja u Evropi ima neobadjenih njiva, zasto posle par kapi kise u Vojvodini bude poplava, zasto su vojvodjanski seljaci postali puka sirotinja. Cekamo odgovore Pajticu, sram da te bude

sima

pre 11 godina

Bojan Pajtic prica o kredibilitetu !!!!! Pa zar nije on mahao kartama Nede Arneric u aferi Bodrum. Pa da smo u EU taj se vise ne bi bavio politikom, a ne jos da nekog proziva. Gde je cast i obraz? I da se razumemo, ja ne branim Knezevica samo ne mogu vise da podnesem da nam moralisu likovi koji su se i te kako obrukali.

Živela demagogija

pre 11 godina

Ti si izgubio kredibilitet još dok si mahao lažnim taksi računima iz Bodruma da bi opravdao krađu glasova u Skupštini.Pred kamarama laže da i ne trepne.Ko tebi može posle toga išta da veruje,sramota je da se takav čovek nalazi na tako visokoj poziciji.

DRAKCESINE77

pre 11 godina

Koliko ste samo puta za vreme Vase vladavine izgubili kredibilitet,ali ste i dalje na istim pozicijama.Priznajte sebi da ste zamenjljivi

Inzagi

pre 11 godina

Kada neko ko je u vrhu vlasti u Vojvodini vec godinama, nema pojma da najveci narko bos na ovim prostorima kupuje firme po Vojvodini, da gradi velelepnu vilu na Tatarskom brdu, nadomak N. Sada, taj neko ima morala i obraza da prica o kredibilitetu? Sačekaćemo istrage o Metals banci, RBV, ...., pa ce gradjani konacno videti ko ima kredibilitet, a ko treba da ide u zatvor!

feniks

pre 11 godina

I vise nego ocigledno je koliko DS svesno radi na unistavanju drzavne poljoprivrede i srpskog seljaka.Briga njih i za drzavu,narod i zdravlje istog,jedino sto im je bitno je novac koji ce da dobiju ako uspeju da uvale strane tajkune i firme koje da nas truju ko zna cim.

ČISTO PITAM

pre 11 godina

A ko će da izgubi kredibilitet kada se uskoro obelodane rezultati istraga o nezakonitim radnjama u Razvojnoj Banci Vojvodine i Razvojnom Fondu Vojvodine?

mrvica

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću, ko je otimao kukuruz po bizarnim cenama od srpskih zemljoradnika u proleće 2010. godine da bi ga u jesen iste godine prodavao po duplo većoj ceni? Tada je ministarstvo poljoprivrede bilo u rukama vaših stranačkih kolega!

022

pre 11 godina

Чудно како се опозиција одједном брине за народ. Нисте се питали како тај народ функционише све док нисте постали опозиција. Толико бринете да ништа нисте урадили по питању да заштите и онако лош живот сељака у Војводини, а тамо сте власт ако се не варам. Свакодневно људи просипају млеко јер неће нико да га прими. Шта је са тим људима?

Lale

pre 11 godina

Pa ljudi moji!Potpuno je nebitan ministar u ovom slučaju!Slušao sam intervju gdina Pajtića u Kažiprstu i nakon jedne njegove rečenice sam se setio svega čemu su nas izlagali on i njegovi partijski drugovi u poslednjih 12 godina - korupcije,nemaštine,otkaza,izglasavanja zakona koji stimulišu lopovluk i prevarantski mentalitet,pravilnicima koji vode računa o uvoznicima i tajkunima, a ne o zdravlju i dobrobiti naroda.Gdin Pajtić je rekao kako DS godinama radi u korist naroda ove države.Sramota!Kakva notorna laž!

gojko

pre 11 godina

Jao (k)radikali i SNS, ta ajte vise na te izbore u Vojvodini, pa da ne predjete ni cenzus.
U Vojvodini imate jedno ogromno nista u ruci i sa tim mlatite ko blesavi. Koliko god vi mlatili i penili, nista je uvak samo nista.

A sto se tice Pajtica, pa vi ne mozete coveka ni da razumete kada govori.
Isto ko sto ne mozete da razumete Vojvodjane.

DULENCE

pre 11 godina

Ove izjave Pajtićeve su zaista smešne , da li on stvarno misli da je narod toliko neinformisan , mnogo se zna o svim njegovim prljavim poslovima nego što on misli, njegov je veliki problem što mu se fotelja trese pa ga hvata panika.

Stevan

pre 11 godina

Opste je poznata stvar da DS nije kriva ni za sta. To je najbolja stranka koja se ikada pojavila na politickoj sceni ne samo kod nas vec i u svetu uopste. Nju cine genijalci, eksperti i carobnjaci. To sto mi ne vidimo koliko nam je dobra donela ova stranka nije problem te stranke vec nas koji ne vidimo. Zato ponosno uskliknimo: Zivela Demokratska stranka sa drugovima Djilasem, Pajticem, Trivankom i Borkom Stefanovicem na celu.

Mima

pre 11 godina

Slazem se, sadasnji ministar poljoprivrede je potpuna katastrofa i u bilo kojoj iole normalnoj zemlji bi odavno dao ostavku. Ali isto tako ne mogu da verujem ko mu drzi pridike, kao da smo sa Marsa pali. Kakav je bio prethodni ministar poljoprivrede, u kakve je sve afere umesan, nelegalne privatizacije...? Sta je sa onom visemesecnom nestasicom mleka za vreme njihovog mandata, to vise niko ni ne spominje, prazne rafove sa mlekom i dovijanje nas roditelja da dodjemo do ove namirnice?Svi ste vi isti, nesposobni, bezobrazni i pohlepni

Bojan

pre 11 godina

Tako je Pajticu, vratite nam Petrovica!
A da, odsetao je..moze onda i Sasa Dragin..ako do tada ne izadje iz cuze, naci cete nekog kvalitetnog experta, jer ih je DS prepuna, naravno.
Evo, neka bude Jerkov, da ne bude da uzalud peva ovih dana.

spacabound

pre 11 godina

Smesni su ovi iz SNSa, tacno se vidi kako organizovano pisu, hahahah, a predstavljaju se kao gradjani koji nisu clanovi partija! Pa dokle drugovi SNSovci?? Izblamirao vam se ministar, dzaba ga branite!! Stavljate nestrucne ljude na bitne funkcije, ovo je samo pocetak sta ce sve biti u banana rapublici Srbiji

Vitez od Kisele Štrudle

pre 11 godina

Vi kuvali ,vi mešali kašu.A sada je drugi kriv? Pa se sa ovo malo zdravog razuma koji je uspeo da prebegne i pretekne nakon vaše valdavine pitam:
Kako je zaraženi kukuruz uopšte dospeo u stočnu hranu? A kako prvo pitanje povlači drugo a ono glasi:
Dali su osim krava na farmama hranjene i svinje i kokoške? i šta je sa mesom i jajima?
Imao bih još zdravorazumskih pitanja ali i ovo je dosta.Što kaže Šojić neumitno dolazi vreme ćorke za vas ex vlastodršce.

Milica

pre 11 godina

Nadležne službe će utvrditi koliko je Knežević pogrešio, nakon objavljivanja zvaničnih stručnih rezultata .
Za vreme predhodnih vlada u proteklih 12 godina bilo je toliko sr…a pa niko nije dao ni ostavku niti pala vlada.A.. da, .. jedino je Božidar Đelić svojevremeno dao ostavku.

crni domino

pre 11 godina

Ma moze planeta Zemlja da kaze: Knezevic izgubio kredibilitet!
Kad` Vucic to kaze, tek tada ce da ga menja.
Inace, Vucic voli da se nasladjuje sa mukama drugih, i da zbog njega Srbija bar malo pati, zato ne preduzima nista.
Ne nisam zaboravio, Dacic se vise nizasta ne pita!

Ivanaaa

pre 11 godina

Kad im ne odgovara onda je zamena teza. Zasto nema laboratorije ? Sanja Bugarski je izjavila da je potrebno 2 000 000 evra za ulaganje ,da su to mof=gli da urade za 10 godina i da je bilo moguce financirati iz fondova. Zasto to nije uradjeno ,da nam odgovore?

Oj Srbijoooo

pre 11 godina

Raspisala se partijska bulumenta SNS-a.Imali su partijski sastanak i onda naredba svi naposao. Ko god ima komp udri u pisanje. A niko od njih da ukljuci malo mozga.Da li je ovaj Knezevic pre samo nedelju dana zamajavao naroda je sve OK.Pa kako pre neki dan saopstenje ministarstva poljoprivrede da u 12 mlekara nije OK i da se poljoprivrednicima daje ispravan kukuruz iz robnih rezervi i daju im se absorbenti.I ko je ovde lud.Gospodo radikali mislite svojom glavom. Manite se politicke demagogije.I na kraju kriv Jesic sto je obelodanio ono sto se desavalo u Hrvatskoj i BH a prosiirilo se na CG i Makedoniju.Ma gde bi se to desilo u Srbiji.Srbi su nebeski narod.Oooj pameti.Gospodo radikali bez bedza pokusajte da skinete vlast u Vojvodini.Koliko ste na izborima dobili

Jasmina

pre 11 godina

Svi cete vi sa inteligencijom na postrojavanje kada se gospodin Vucic vrati...pa nece biti igre kada macka nema da misevi kolo vode...

Anđelija M

pre 11 godina

Pitam se, zašto srpski seljak kada je suša mora da glumi "dodolu" i doziva oblake?Zašto je plodna Vojvodina nedovoljna da zadovolji srpsko tržište za hranom?Zašto su sistemi za navodnjavanje koji postoje van funkcije?

која

pre 11 godina

nemojmo,molim te Pajtiću o tome šta sve ne bi prošlo u evropi a ovde prolazi i prolazilo je i za vreme vlade koju je činio ds.

Zeks

pre 11 godina

Iz "aviona" se vidi da je Knežević u sukobu sa pokrajinskim DS-om od ranije, verovatno zbog 160000€. Nameštaju međusobno "igre" a sebe proglašavaju brižnim anđelima. Sada je cela Srbija talac njihovih sukoba. Dosta je bilo, bre.

novica952

pre 11 godina

Gospodin Pajtić brani svog partijskog kolegu Ješića i napada ministra Kneževica iz SNS i traži odgovornost ministra i cele vlade. istina je da odgovornosti kod nas nema jer nikada niko zbog propusta u radu svojeg ministarstva ili službe nikada nije sam podneo ostavku malte ne do samog hapšenja i krivičnog postupka. Ako ima krivice Kneževića ima veće od gospodina Ješića jer je on izjavio da su mu nuđene prae da ne objavljuje podatke o toksinu u mleku i rekao bi da je Ješić želeo da u celu priču prevede na teren političkog delovanja svoje a i stranke. Prema toma gospodine Pajtiću najpre otpustite Ješića pa onda tražite odgovornost Kneževića ovak jedno bez drzugog nikako ne ide.

nekoime

pre 11 godina

kako vas nije sramota demokrate...pa celo vreme pricate dok ste bili na vlasti vise od decenije za sve je bila kriva "miloseviceva vlast" pa cak i posle decenije...a sad niste na vlasti manje od godinu dana i vec je kriva ova vlada za sve iako je jasno da nisu jos stigli pola da saniraju iza vas,sto ste upropastili,sto namerno,sto slucajno onako iz neznanja...tek cemo da vidimo mnogo toga,i ne vidim aferi u vezi mesa i one fabrike sto je klala bez porekla o uvozu i inspektora sto je sve to plus korupciju medju njima,prijavio ministarstvu a oni ga smenili,jeste na tu amneziju mislili demokrate ?da ne sirim dalje o vasim aferama...

narod je sludjen

pre 11 godina

To se isto pricalo i za Dacicevom kredibilitetu, a sad ispade Majka Tereza.Ne znam koliko uopste ulazi u usi njihovim glasacima bilo sta od ovoga.Padaju na jeftine price i mislim da tu nema bas mnogo pomoci.
Mi koji ih ne volimo, nama su savrseno jasni.Ali nazalost, uvek smo bili u situaciji da biramo od dva zla, manje.

Andrija

pre 11 godina

Da li je zamena teze , spinovanje i to sto ste otpustili inspektora?
Ili je i spinovanje to sto ste iskljucili bivseg ministra poljoprivrede iz stranke da bi se oprali pred narodom i vredjali pritom nasu inteligenciju?

kurčubić

pre 11 godina

knežević je najbolji ministar u ovoj vladi, pa njega ni vučić ne može da smeni, jer bi onda počela buna u sns, kamo sreće da su svi kao on

obelix

pre 11 godina

Vi ste na vlasti u Vojvodini i trebali ste da znate za to i da se pobrinete da to sami rešite ionako se kukuruz najviše proizvodi u Vojvodini.

Doroteja Š

pre 11 godina

Očigledno je da neke treba poslati na edukaciju u zemlje koje Bog nije obdario vodom,plodnom zemljom,nego pustinjom.Pa da vide kako pustinja postaje plodna.Samo primer Izraela,Jafa je od pustinje postala nepregledna plantaža mandarina,narandži,čije sočne plodove konzumira svet,i mi.Ovo nije knjiška priča,ovo sam lično videla.

Dora

pre 11 godina

Nema smisla busati se i upirati prstom u ministra radi nekih sitnih političkih pojena.Mene lično ne brinu otrovne materije za koje se dobro zna, više sam zabrinuta kada su drugi toksini u pitanju, a kojima smo svakodnevno izloženi!Da ne pominjem uvoz raznih vakcina kako za zaštitu ljudskog tako i životinjskog zdravlja, a kojima nas deset i kusur godina zasipaju sa zapada, uz preporuke raznih ministarstava, a za koje pouzdano ne znamo kakve posledice dugoročno izazivaju.

032

pre 11 godina

Uz natčovečanske napore opozicija je uspela da pokrene trutove u ministarstvu poljoprivrede da rade svoj posao! Međutim, trutovi se ljute,
pčele radilice nisu donele dovoljno meda...Donele samo ružne vesti o toksičnom kuruzu!A trutovi vole samo lepe vesti i hvalospeve o sebi!
Zašto bi inače bili trutovi?

Ma nije nego

pre 11 godina

Kvazipoliticar Pajtic bi vice trebalo da se bavi svojim poslom a manje da komentarise rad drugih.
Njegov rad u Vojvodini nije na zavidnom nivou pa cak i suprotno od toga.Vojvodjani su jako nezadovoljni politikom koju vodi Ds i zamenik predsednika ove stranke.

branko

pre 11 godina

Spinovanje....spinovanje...spinovanje pa onda zamena teza...pa spinovanje...spinovanje i ajmo u krug. Nego gospodine Pajticu kada budete znali sta je kredibilitet i kako se stice ili gubi onda mozete o njemu da diskutujete. Ocigledno je da ne znate sta je to posto ste Vi kao i vasa cela stranka odavno izgubili kredibilitet a ponasate se kao da niste.

jagodica bobica

pre 11 godina

-Goran Knežević je kontradiktornim informacijama o mleku izgubio kredibilitet, u zemljama EU takav ministar više ne bi obavljao funkciju, kaže Bojan Pajtić.-Jeste,sve je to u redu,ali ne budite licemeri.Kako dok ste vi bili vlast niste bili tako samokritični,a sad svaki dan gledamo koliko ste radili protiv svoje države?

u blizini podnozja brda je milicijska skola

pre 11 godina

@inzagi, samo da dopunim ne samo da grade vec je izgradjen citav sokak velikih vila na Tatarskom brdu, sa visokim zidinama kao sto Kosovari ogradjuju svoje kuce.

rada palada

pre 11 godina

Na pitanje da li DS snosi odgovornost što nema labaratorija za mleko, on je rekao da je to zamena teza i da nema veze sa aflatoksinom u mleku. –ko zna u čijem džepu i kolike pare su završile od te laboratorije.U stvari žuti znaju

o5ja

pre 11 godina

Ministar nije laborant. Ako mu kazu iz labaratorije da je mleko ispravno on ce to i da kaze narodu. Neznam sta neko ocekuje od njega?
Da nagadja tako vaznu stvar ...

GAGA-13

pre 11 godina

Poštovani čitaoci, uskoro će biti obelodanjeno, ko je iz ove vlasti koliko proneverio novca, šta će mo onda, nema onda ostavka, nego vraćanje pokradenog i sve po redu

seka

pre 11 godina

Pre nekoliko dana ministar Knežević je obišao PKB Jabuku a sutradan objavljeno da je stočna hrana tog proizvodjača ispravna. Juče Ministarstvo poljoprivrede Crne Gore objavilo da je stočna hrana baš tog proizvodjača kontaminirana i zabranilo korišćenje i uvoz. Ko je ovde lud?

Sloba

pre 11 godina

@MIKAN

Izbori bili samo u tri grada.I na tim izborima DS dobio vise nego pre cetiri godine.Nisu tri grada odlika Vojvodine.I u sva tri grada DS u drugom krugu sto nije slucaj ni sa SNS-om ni sa SPS-om.Pa cak i da ne dobije ni jedno mesto od ta tri grada DS ima skoro apsplutnu vecinu u Vojvodini

Pancevka

pre 11 godina

Da li gospodin Pajtic zna od kada i koliko su trovani gradjani Panceva,pa se niko zbog toga nije uznemirio?? I to su valjda otrovi koji ubijaju hronicno.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

(Жељко, 26. februar 2013 11:46)
Zeljko, gde si ti krenuo? Gde je bio taj lik ovih godina? Kada neko poveruje u narucene izjave u cilju spasavanja ovih protuva na vlasti, onda je zalutao u zivot. Ovim nikako ne branim DS, ciji sam osnivac

LowLander

pre 11 godina

Hoće li neko konačno postaviti suštinski pitanje koje se otvorilo ovom aferom? Ako zanemarite sva spinovanja, zamenu teza i pokušaje da se pažnja usmeri na nešto drugo, ostaje par, po meni, zastrašujućih činjenica. Prvo, valjda je već svima jasno da se u mleku koje je u prometu u Srbiji nalazi veća količina aflatoksina od one koja je dozvoljena našim propisima. Koliko je on opasan, koliko litara mleka treba popiti da se osete posledice, koliko istog pije Obama - uopšte me ne interesuje. Mene interesuje kako je mleko koje je(opet ponavljam - po našim propisima) zdravstveno neispravno dospelo u promet. I ono što me najviše plaši je šta je još pušteno u promet? Nisam naivan ni da pomislim da je državna kontrola (a to je posao države) omanula samo na mleku, a da je sve ostalo savršeno. Očigledno je da naša vlast nije sposobna, zainteresovana, u mogućnosti, ili šta god, da radi posao za koji je plaćamo. A to trenutno nema veze ni sa Pajtićem, ni sa Ješićem nego sa onima koji su zaseli da vode ovu zemlju.

ZoranNS

pre 11 godina

Što se mleka tiče, ovi iz SNS treba samo da poređaju po datumima, redosledu šta je Knežević govorio, ako im ni to ne pomogne onda neka i dalje šalju ove smešne komentare. Verujem da će Vučić uraditi baš to, i da će smeniti Kneževića, a onda će neki nosevi biti do zemlje.

Alcohol doesn't solve any problems but then again, neither does milk.

pre 11 godina

(Tijana S, 26. februar 2013 15:33)

Bravo Tijana, samo napred. Udri. Knežević je popio po čaše mleka i gle, još je živ. Smanjio je paniku. Ako bi se zezali.

Što nije ćutao i radio, izbacio toksično i iz stočne hrane i iz mleka, nego prvo što je uradio je gucno mleko i rekao kako je zdravo i kako eto njega tako dobrog i finog sa sve vladom hoće da sruše.
Da je normalan, ne bi se oglašavao, nego seo sa tim Ješićem i našao zajednički problem i krenuo u rešavanje. Sigurno bi tako izbegao paniku. Ovako ju je samo produbio, jer daje oprečne izjave dok radi nešto sasvim drugo. Šta je to nego širenje panike?
To što ti ne vidiš i ne želiš da vidiš, ne znači da mnogi nemaju dovoljno velik intelekt da im nije jasno šta se dešava.

mirko

pre 11 godina

(Android, 26. februar 2013 11:12)
Po vašoj logici, kada se promeni bilo koji zakon, ne treba ga primenjivati, jer smo do tada primenjivali onaj predhodni.
To je tipična relativizacija problema, i na taj način možete rešiti sve, tako što ćete ukazati na nešto što je bilo ranije.
Ne trebate previše slušati demagoge, jer njih jedino interesuje da je uvek kriv neko drugi, a oni nikada.

ruza

pre 11 godina

Citam vase komentare i mislim ,da li je moguce da se sve svelo na politiku. Ja sam mama deteta od 12 meseci, od kada je ovo pocelo moja beba ne pije mleko. Koliko u Srbiji ima dece koja ne piju mleko,ili ga piju a roditelji su zbunjeni. Pozivam na zdrav razum, moraju da odgovaraju odgovorni da nam se ovakve stvari ne ponavljaju,kako sad tako i u buduce ko god da bude vladajuca vecina. Ne mislite li da politicari treba da odgovaraju nama jer mi ih biramo.

Toliko

pre 11 godina

Narod ce i da plati to sto je bio trovan. Sad ce "drzava" da otkupi svo neispravno mleko od istih onih koji su vidno pokvaren kukuruz davali kravama (verovatno kupili jeftiniji ili nisu hteli da bace svoj). Onda ce to isto da uradi i od mlekara koje su planski kupovale lose mleko (recimo kupovale jeftinije). Na kraju ce proizvodjacima hrane koji su dobro znali sta prodaju da daje pomoc. Nama ce ovde da se prosipa svakakva filozofija i na kraju cemo sve to da progutamo i zaboravimo. Knezevicu nece da bude nista. Opet se gura neka prica o referentnoj labaratoriji koja u sustini nema veze sa svim ovim (mada je to problem za sebe) jer je jasno da su svi dobro znali sta rade, nego ocigledno u cistom kapitalistckom pristupu gde oni koji imaju svaljuju teret na one koji nemaju(tj. nas kupce) i generalno nema ko da im stane na put. Za 3 nedelje svi zivi su priznali da su prekrsili zakon, a jos niko nije na robiji. Toliko.

ket

pre 11 godina

Ooo, ponovo nam se obratio veliki Vezir Demokratske stranke i naslednik Dragana Djilasa.. I ponovo krajnje smislena i visprena izjava.. Kao i po obicaju..

zmaj

pre 11 godina

Ko god da je od vas, Bojane Pajticu, ucio Jesica da proizvodi i vodi afere, prilicno ga je lose naucio, dajte pritegnite malo sledeci put.

wien

pre 11 godina

Koje nebuloze pisu ovi naruceni clanovi stranaka i vi ih objavljujete....,
pa dali je vaznije ko je vise dobio ili izgubio DS ili SNS VALJDA JE NORMALNIJE DA ZNAMO DALI SE TRUJEMO MLEKOM I OSTALIM NAMIRNICAMA ILI NE.Kakav smo to naopak narod,tako nam i jeste.

AMX 13-90

pre 11 godina

Zar ne vidiš narode šta nam rade? Opozicija seiri što je uhvatila vlast sa spuštenim gaćama, vlast se ubi dokazujući da su gaće tuđe, a mi ostadosmo sa us....m gaćama.

Milica

pre 11 godina

Vi pričate o kredibilitetu gospodine Pajtiću? Pa vi ste ti koji su vedrili i oblačili po Vojvodini...što niste obratili pažnju na ovaj problem dok ste bili na vlasti? Tad je tako nešto bilo u redu jel da?

plavooka

pre 11 godina

Ministar Knezevic, ako je sta pogresio u svom radu, pored Vucica u Vladi sigurno nece biti postedjen i odgovarace.. Ali budite sigurni da i Gorana Jesica ceka isto ako se utvrdi da je on fabrikovao ovaj haos.

donna con te

pre 11 godina

Da sam ja pokrajinski sekretar sekretar u doba cijeg mandata su se prozizvodjaci mleka okupili i prosuli ga ispred mog praga, ozbiljno bih se zamislila nad svojim recima i delima.

KINDER

pre 11 godina

Danasnja Vlada je do sada pokazala veliku energiju ka napredku nase drzave. Pajtic ocigledno hoce da se destabilizuje rad, ali mu ne polazi za rukom.