Utorak, 26.02.2013.

00:50

Cvijan: Đilas hteo da krije imovinu

Poslanik SNS Vladimir Cvijan tvrdi da ga je Dragan Đilas svojevremeno molio da mu pomogne da sakrije svoju imovinu od nadležnih organa, piše ''Kurir''.

Izvor: Tanjug

Cvijan: Ðilas hteo da krije imovinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

162 Komentari

Sortiraj po:

A šta kaže struka na ovo?

pre 11 godina

Lepo i profesionalno od jednog advokata!, E gospodine Cvijane, kako sme iko vama da se obrati pitanjem, pa neka je i takve vrste. Vi ćete sačekati, pa kada vam zatreba otrčaćete u medije da javno tračarite o svojim klijentima. Posle ovoga, ne daj Bože da mi zatreeba,ne bih kod vas po stručnu pomoć, pa da ste poslednji advokat na svetu.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Prepodobni Cvijan ,pa njegov status od juče u SNS ,pa ,,trule daske ,, koje pominje samouvarena g.dja TABAKOVIĆ ,KOJA ,,ZNA,, KAKO DA BEKO PRESKOČI ,,TRULE DASKE,IMA LI TU ,,ZNANJA,, BAŠ OVOG ,,DASE,, PA OVA SKANDAL STORIJA S MLEKOM,U STILU,,DŽEKNA NIJE JOŠ UMRLA A KAD ĆE NEZNAMO,, I NA VRAH SVEGA ,,LIST ,,KURIR,, ZA OBJAVE ,, ISTINOLJUBIVOG GRADJANINA ,, .Da nije bljutavo ,i odvaratno s obzirom na njegove ,,branjenike,, bilo bi komično.A mi smo bolidi s neiznajmljenim glavama ,za kuckanje po kompjuteru ,po datim tekstovima , JER ,, ONI,, SVE ,,ZNAJU,, .Nekad se zaradjivalo po tome šta se zna ,i ume ,zanatu ili obrazovanju,sad je IN ,,ovo hejtersko, targetirano ,,kuckanje,,,s rečnikom nedostojnim pristojnih ljudi i barata se bez posledica ,JOŠ.Ima li u redakciji neka posebna soba za iznajmljivanje u koje dolaze oni koji se naknadno ,,sete,, ili je to način da se ovom mentalnom trovaču od,,lista ,,jedina ,,da tema za opstanak.Jedino su SNS poslanici baš,,slučajno,, bili za pitanje ,,slobodnog ,, novinarstva ,koje se (zlo)upotrebljava u ovakvom ,,listu,,, Da su objavili samo nešto o onom Baji sa 215 stanova ,sutradan ne bi ,,radili,,.Al, imaju ,,stručnjaka za zaobilaženje zakona ,koji se time i hvali.Pa MAŠALA.

smajli

pre 11 godina

Ima covek nekoliko firmi,a o stanovima i ostalim nekretninama da i ne pricamo.Posteno zaradio,ali eto,ipak mora da sakriva.Ma dajte ljudi,o cemu mi pricamo ovde.

Partijski kolega

pre 11 godina

Hteo da krije imovinu, ma dajte molim vas pa on covek nema bas toliko novca koliko vi mislite, zasto da prijavljuje imovinu, mozda od imovine ne poseduje nista, ali zato njegova porodica verovatno ne zna sta sve poseduje.

Lupko

pre 11 godina

Samo cu navesti dve cinjenice...kada je Djilas izabran prvi put 2008. za gradonacelnika Beograda tad uopste nije ni stupio na snagu zakon da funkcioneri moraju da prijavljuju imovinu,tj nije ni bila osnovana Agencija za borbu protiv kopupcije,a jos manje je verovatno da je Djilas pitao za savete Cvijana u junu 2012. kad je drugi put izabran za gradonacelnika!
(Ljubo, 26. februar 2013 09:27)

Znas li ti da je imovina trebala da se prijavljuje i pre Vucicevog dolaska na vlast? Samo, da li je to iko praktikovao i da li je Djilas prvi prijavio imovinu?

Marko

pre 11 godina

Jao dokle vise da gledamo i slusamo ovog Cvijana,jos misli da cemo sada da padnemo u trans ako je krio takvu informaciju godinama i cekao pogodan trenutak da je objavi(sve pod uslovom da je tacna u sta sumljam)
On ce za naprednjake da bude ono sto je Jelena Trivan bila do skoro u DS,trn u oku glasacima i simaptizerima.

bez mozga

pre 11 godina

svi pozitivni komentari za Djilasa imaju izmedju 95 i 105 minusa...ovo je strašno šta rade ovi naprednjaci...to samo dokazuje stepen rasula u SNS-u i paranoje od očekivanog gubitka vlasti na sledećim izborima a taman su se uvalili počeli da prave kombinacije kad ono DS se vrača na vlast u tri kolone Petrović i Jeremić, Tadić i Jovanović i Djilas

Progledaj

pre 11 godina

"Zivim za dan kad ce u SNSu da leti perje na sve strane... Dobili ste svojih 5 minuta vlasti, videli smo vas na delu zahvaljujuci belim listicima i to je to... Caooo...Povedite i gdju Vesnu P. sa sobom...a i ostale preletace od BoTe i slicnih.
(mala, 26. februar 2013 09:16) "
Izgleda ce ti zivot biti prekratak za to, dokle god Srbija bude birala, naravno...

Googlic

pre 11 godina

(ZapazenaMarka, 26. februar 2013 13:30)

Da je Cvijan los, kao sto govoris, da li bi se Djilas obratio bas njemu? I, obzirom da je Cvijan dobar advokat sa dugim stazom, da li stvarno mislis da ne zna da bi odgovarao za klevetu ukoliko je to radio?

ZapazenaMarka

pre 11 godina

Kakva shmekerica. Djilas sto u malom dzepu ima 10 Cvijana kao pita Cvijana za poslovni savet??? To je original kao da me moj tata pita kako se prave deca? A Cvijan je kao dokazani mag finansijskih transakcija i papirologije??? Cim Cvijan zavrsi angazovanje na poziv domovine u politici, ceka ga posao visokog strucnog savetnika u Merill Lynch ili Burson-Marsteller. Ja mislim da je menjanje recepata dosta ozbiljnija tema pa ako je nekom dosta teske komedije - da promenimo temu. Snaci ce se Djilas i bez Cvijanovog saveta :))) Zar je neki politicar zasluzio da traje i nedelju dana ako Cvijan moze da ga obori? Ali ce biti zanimlijva simultanka Djilasa sa malim macama koje ce pokusati da uruse njegov kredibilitet sa 10ak razlicitih bezuspesnih afera, koje i ako bez dokaza i argumenata moraju da stvore sliku da je Djilas sumnjiv. I meni je sumnjiv. Srbi smo. Politicka scena je rvanje u blatu tako da ce Djilas i ako je posten i ako pobedi da izadje blatnjav iz svega. Ali birao je da se bavi politikom tako da niko ne treba da ga zali. Takav je to rudarski posao, moras stalno da nesto bushish i moras stalno da se rves u blatu. Mnogo vestina zahteva to neprijatno i prljavo zanimanje politicara ali je zato dobro placeno. I tako po neki zanesenjak s vremena na vreme prodje kroz politku.

General poručnik

pre 11 godina

Advokat radi svoj posaooooo. Nije kriv št je zakon tako napravljen da može da se vrda sa imovinom.
Srediti zakonodvstvo što pre. Političar neka bira. Posao ili politika. Ako izabere jedno i drugo,šibnuti ga po džepu.
Najjednostavnije rešenje je "šibanje" po džepu sa kaznama.

Villagers

pre 11 godina

Djilas krije imovinu? Ma kakvi- jadan covek, zar niste culi da zivi kao podstanar? Mozda bismo trebali da otvorimo neki humanitarni fond za njega.

isterivač duhova sa Beljnjače

pre 11 godina

Ovo je jedan od primera aljkavosti pravnog sistema Srbije. Kako izbeći oporezivanje. Niko drugi no Dragan Đilas.
Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja.
Iili se bavi politikom ili privredom. Ako želiš jedno i drugo- onda prijavi majstore.

Mordor

pre 11 godina

Hahahahahaha, izjavio Cvijan, a objavio Kurir, poznati izvor pouzdanih informacija za nepismene!

O Đilasu mislim sve najgore, ali o Kuriru još gore. Tako da, što se mene tiče, može Kurir da objavi o Đilasu koju god hoće bljuvotinu, kod mene ga neće i ne može ocrniti više nego što se sam ocrnio. Ali ocrniće one koji naručuju sr...a koja Kurir piše. Znam ko su.

sta reci

pre 11 godina

"...jer sam ja veliki poznavalac Zakona o sprečavanju sukoba interesa'', naveo je Cvijan. Ha, ha, ha, ha svaki komentar je suvisan.

Zvezdana25

pre 11 godina

Pre upućivanja kritike, treba razmisliti o razlozima zbog kojih je Cvijan tek sad "progovorio". Jer, za neke stvari treba sačekati pogodan trenutak.

crni domino

pre 11 godina

Emoj Cvijane, jado jadna naprednjacka.
Zgadio si mi se juce u Skupstini.
Podsecas me na skolovanog punoglavca SNS! Sem karijeristickog dodvoravanja Selakovicu, nista pametno nisi rekao. I ti nesto znas da pricas o gospodinu Djilasu?
Bolji komentar ne zasluzujes, a svi koji te brane - lazu te!

me

pre 11 godina

Ja vecu glupost skoro nisam procitala, mada bilo je jos nekih izjava koje mogu da se porede sa ovom. Lik izjavljuje da je znao za, kaobajagi, malverzacije koje nije prijavio. Znaci prikrivao je krivicno delo. Ljudi, ko slusa uopste ovakve price, ovo je vredjanje inteligencije naroda koji ima sivu mozdanu masu.Djilas ne da ne bi pricao sa ovom personom, nego verovatno pored njega prolazi kao pored magle.Najcrnje u ovoj vesti jeste sto pored imena pise poslanik, na sta smo mi spali, stravicnoo....

Margita R

pre 11 godina

Svi su vec upoznati sa Djilasovim malverzacijama,tajkunskim vezama,zeljom za novcem i moci,...tako da ovo nije nista novo.Ali moram priznati,vrlo razocaravajuce za jednog visokog funkcionera u Srbiji.

zosimov p.

pre 11 godina

Na stranu to što nam Cvijan nije otkrio ništa što cela Srbija već ne zna, ipak nema smisla pričati o razgovorima u četiri oka ako nema dokaz u vidu snimka ili svedoka (ako ima, to već postaje zanimljivije).

cickavi01

pre 11 godina

Jel cickavi, a sto nisi i ti politicar kad sve to znas? Ili ti se gadi to bogatstvo?
(svasta, pa makar bilo od cickavog, 26. februar 2013 07:55)

Pa zato sto jos imam obraza i postovanja prema sebi,ima stvari koje nikada necu uraditi bez obzira koliko para stavis na sto.
Bogatstvo mi se negadi ali postenim putem mi treba 40-50 godina dok politicarima jedan do dva mandata,a ja imam tih 40-50.
I jos da dodam,da sam se ja bavio politikom danas bi me ti pljuvao kako sam se obogatio zato sam ovde gde sam cistog obraza.

nidža

pre 11 godina

Argumenata je mnogo i treba ih koristiti. Ovako sve ispada kontraproduktivno. SNS najzad mora sakupiti i objaviti konkretne dokaze o "rabotama" (k)gradonačelnika. BusPlus, Bulevar, Most na Adi, GSP, podzemni kontejneri, vodovod, vile i kuće...Hajdemo analitičari!

bora

pre 11 godina

Ako krije pa Vi otkrijte,ispitajte poreklo pa krivičnu ako ima osnova za to.Plenite i zatvarajte al nemojte više ovo,ono već konkretne poteze.

Munja

pre 11 godina

Ne volim Đilasa,ali reči ovog ex-radikala zaista vređaju inteligenciju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (srbin, 26. februar 2013 07:22)

Da te obavestim. Nije lepo da živiš u neznanju. On nije ex-radikal. On je ex-demokrata. Radio u Tadićevom kabinetu. Bio mu savetnik.Krišm je snimio razgovor sa Natom-platom i otišao iz DS. Demokrata dakle. Tako da sad znaš, da se ne brukaš.

Isterivač duhova sa Beljnjače

pre 11 godina

Ovo je jedan od primera aljkavosti pravnog sistema Srbije. Kako izbeći oporezivanje. Niko drugi no Dragan Đilas.
Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja.
Iili se bavi politikom ili privredom. Ako želiš jedno i drugo- onda prijavi majstore

koki

pre 11 godina

ako je bogat usao u politiku imao je sukob interesa, ako je usao u politiku pa se obogatio krao je..... nije to neka nauka. Vestina je ostati toliko dugo na vlasti a da narod ne shvati koji je od ova dva slucaja

Roach

pre 11 godina

Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja..

Alpacino

pre 11 godina

Ovaj Cvijan nanosi veliku stetu SNS-u, trebalo bi ga se resiti sto pre....Vratiti ga u DS, odakle je i dosao, (a gde i pripada).

LAVINIJA

pre 11 godina

Naprednjaci pa vi sve pazariste moralne gromade.ovo advokat? Ako je Djilas sa njim razgovarao u svojstvu klijenta ,sta je sa poverljivoscu te komunikacije? A ako nije zasto Cvijan nije prijavio nadleznim organima postojanje elemenata bica krivicnog dela? Sve u svemu jadan je onaj ko ima ovakvog prijatelja,advokata,saborca,komsiju...

Bob Rock

pre 11 godina

Interesantno da od formiranja vlade u tom kuriru nije objavljen ni jedan jedini tekst o dinkicu, dok se pre toga isti nije skidao sa naslovnih strana...

ko je jaci

pre 11 godina

Ne zna se ko je jaci, da li ti ili Kurir. Prestanite vise da se brukate sa Djilasom, on je za vas Ajanstajn, pa kakav god da je.

Ljubo

pre 11 godina

Samo cu navesti dve cinjenice...kada je Djilas izabran prvi put 2008. za gradonacelnika Beograda tad uopste nije ni stupio na snagu zakon da funkcioneri moraju da prijavljuju imovinu,tj nije ni bila osnovana Agencija za borbu protiv kopupcije,a jos manje je verovatno da je Djilas pitao za savete Cvijana u junu 2012. kad je drugi put izabran za gradonacelnika!

Djole

pre 11 godina

hm....koliko su ljudi zatucani i nemaju pojma. Deco ne pisite na komentarima nesto sto ne znate. Kada budete znali sta sve Djilas ima i koliko zaradjuje dnevno onda se vratite na komentare i branite ga. Ali se plasim da ga onda ne bi sigurno branili.

IceNick

pre 11 godina

Pozdravljam rad, trud i zalaganje SNS-a da ne zaboravi svoje vecinsko glasacko telo oliceno u gladnoj i nepismemoj Srbiji. Svi ostali ovo registruju kao bljuvotinu i veliki ljudski, moralni, eticki poraz. Mada dragi gospodine Vucicu pogledajte malo ispred i zapitajte se sta ce biti kada slep progleda. Zao mi je sto se preko ovakvih ljudi lepi blato i za vas a mozda to u ovom slucaju i niste zasluzili.

Luka

pre 11 godina

Opšte je poznato da je Cvijan veliki stručnjak,nije ni čudo što ga je Đilas kontaktirao. Samo što Cvijan nije hteo da participira u njegovim prljavim poslovima!

Cvijanov klijent

pre 11 godina

Taj isti" đavolji advokat" je svojevremeno bio advokat" malim" ljudima u postupku protiv poslodavca koji nije ispoštovao svoje ugovorom potpisane obaveze (jedan od finansijera SNS-a ),odradio je četvrtinu posla,naplatio, a onda procenio da je bolje biti advokat tuženog, nego advokat prevarenih radnika i prešao na " suprotnu" stranu.Toliko o profesionalizmu i etici dotičnog advokata, koga bi trebalo izbaciti iz advokatske komore.

mala

pre 11 godina

Zivim za dan kad ce u SNSu da leti perje na sve strane... Dobili ste svojih 5 minuta vlasti, videli smo vas na delu zahvaljujuci belim listicima i to je to... Caooo...Povedite i gdju Vesnu P. sa sobom...a i ostale preletace od BoTe i slicnih.

dr M. Jernović

pre 11 godina

Ja sam zapanjena. Da u novinama izjavim da je taj i taj pacijent (klijent u ovm slučaju, ako se dobro sećam) pitao kako da sakrije neko socijalno stigmatizujuće oboljenje - ne samo da bih izgubila licencu, nego bih izlazila u novinama u nastavcima...

Mishko

pre 11 godina

Omladina SNS-a (oni jedini u stranci znaju da koriste kompIJutere) se još nije probudila, još uvek nema šablonskih komentara podrške poštenom Cvijanu i pljuvanja po tajkunu Đilasu.

milan

pre 11 godina

Ja mislim da tebe ni keva ne pita za misljenje hahahahahaha
Pa ja sigurno ne verujem da bi tebe zvao iko osim mozda tvojih radikala.

karolina b.

pre 11 godina

Joj kako su omladinci u sred noći skočili da pomažu gradonačelniku, hehe. Pa vi dežurate non-stop mukice moje. A i Cvijan nije rekao ništa novo što cela Srbija već ne zna...

Marko

pre 11 godina

Ajde da se pravimo naivni da je Đilas imovinu stekao na "fin" način.
Prihodi milionski i ostvareni za vreme mandata Borisa Tadića čoveka kojeg je isti osporio i marginalizovao.
Sada keko reče Petrović treba da se raspravlja o njegovom bogatstvu.

Nikola

pre 11 godina

Veliki "poznavalac zakona" i Kurir su samo dokaz da se ponovo nešto iza brda valja. Iza laži, podmetanja, napada, insinuacija koji oni objavljuju se uvek krije neka nova afera koja se tog momenta prikriva ovako bombastičnim naslovima

viki975

pre 11 godina

Cvijancici,Nikolici,Vucici i naravno Dzej...smesni ste,Djilas je kriv za sve i za nuklearnu katastrofu u Japanu i za napad kometa na zemlju...ma za sve a to sve pise Kurir "najiskreniji" list u Srbiji :P

moi

pre 11 godina

Ma sve sto je on rekao je 100% tacno, a ovi su 100% tacno preneli, tako da je svaka recenica istinita. I mi svi verujemo u to 100%. Zasto ne bi poverovali ovom baronu? Jel` rekao casna rec? Eto, sta hocete vise?

matori

pre 11 godina

"...Prema rečima Cvijana, ''ovo je samo početak razbijanja mita o jednom od najmoćnijih ljudi u zemlji''..."

Ja bih pre rekao da je ovo poodmakla faza totalne histerije u stranci koja je na vlasti, a ovaj Cvijan je samo kolateralna šteta (čitaj: budala), kad se prihvatio da pravi od sebe najobičnijeg pajaca, i izjavljuje buljuk kleveta zbog kojih će zaglaviti na sudu...

fight the power

pre 11 godina

Zanimljivo svi komentari brane "nevinog" Đikija i niko se nije zapitao da li je on to zaista uradio (a siguran sam da jeste lol), a osuli su drvlje i kamenje po tom Cvijanu što je uopšte izneo ovu temu. Partijski vojnici ne spavaju, borba se uveliko zahuktava...

Darko

pre 11 godina

Vučiću lepo si društvo okupio,sve stručnjaci....Srtučnjak za mleko direktno iz CZ-a,stručnjak za pravosuđe,direktno iz kabineta Tadića,stručnjak za Kolubaru,direktno iz pečenjare,finansijski mag(lopovčina),kupljena diploma(expert za međudržavne odnose),ekspert za struju(evo nama poskupljenja),uvoznik banana i nosač kofera(divna ličnost).Ako sam zaboravio nekog stručnjaka,ne moj te mi zameriti.
Da ne zaboravim,ovu karikaturu od pravnika je Tadić najurio posle probnog rada nakon što se utvrdilo koliko je pošten,častan i stručan.

dragan

pre 11 godina

Pogledajte ovog Cvijana, pa recite ko još može njemu da veruje.Taj čovek ne zaslužuje da bude u vlasti.Najlakše je sad pričati neke priče koje niko živ ne može da proveri i tako ocrniti gradonačelnika.Verovatno je to dogovoreno u vrhu novih radikala.I sad očekuju da se o tome danima priča.Što se mene tiče Đilas je pozitivna i poštena ličnost a za Cvijana prosudite sami.

ZLOBEX

pre 11 godina

A sinoć Ivica zapeo ko mutav- proverite moje imovinsku kartu.
Pa ko će da nađe našim milijarderima tajne račune na egzotičnim ostrvima?
I sad su oni jadni pošteni.

grrr

pre 11 godina

Ne treba zanemariti opsednutost građana Srbije ljudima iz sveta kriminala želju da se o takvim ljudima govore hvalospevi.Takođe ne treba zanemariti želju građana Srbije da svakoga ko i malo vredi smatraju poslednjim ološem i da se o njima tako govori.Sećam se ja tako vremena kada je ubijen Arkan i sećam se da je u to vreme umro i glumac , zadužbinar Dragan Zarić.O Draganu Zariću bilo je pisano na 10,11,12 stranicama dnevnih novina a o Arkanu na prvih devet.Zato me ne čudi kada jedan ovakav stručnjak za utaju daje ovakve izjave.Sa druge strane Đilas mi nije simpatičan i ovaj DS više podseća na DSS ...Ali to je druga priča...

makica988

pre 11 godina

Evo nama novog heroja Cvijana on ce nas spasiti od propasti i iznece nam sve informacije,dosta vise sa spletkama ravni ste Grandu

Болеро

pre 11 godina

Мислим да ни сам Ђилас не зна тачан износ његове империје а гарант је то стекао преко својих политичких привилегија јер ми овако не делује нешто превише способан политичар

Dunja

pre 11 godina

Jeste da živim u Srbiji, ali ovo je i za Srbiju previše. Toliko priči, spletki, toliko podmuklih i malih ljudi na jednom mestu ... što je mnogo mnogo je. Cvijan je čovek koga niko ne shvata za ozbiljno, a Kurir je zlo koje treba zabraniti.

dejan

pre 11 godina

Firno, svidja mi se u ovoj prici sto Cvijan priznaje da je "strucnjak" za nelegalne radnje na visokom nivou. Za DJilasa smo sve to znali, ali eto,s ada znamo kakve "strucnjake" za buducnost Srbije ima i SNS.

radikal

pre 11 godina

Kaže naprednjak čiju su stranku napravile strane obaveštajne službe uz logističku podršku ds-a. Naprednjaci su doživeli svoj zenit, sledi polagani pad.

svasta, pa makar bilo od cickavog

pre 11 godina

Skoro svki politicar se OBOGATIO u Srbiji za kratko vreme,zato je tolika borba da se sacuva fotelja.
(cickavi01, 26. februar 2013 01:10)

Jel cickavi, a sto nisi i ti politicar kad sve to znas? Ili ti se gadi to bogatstvo?

Dzoni

pre 11 godina

Znam samo da bilo kakvo pominjanje imovine Djilasa nikad mi nije godinama obajvljeno u komentarima..pa cak ni u kuriru do skoro..u blicu nararvno ni sad nikad nece da se objavi bilo kakav komentar na tu temu.

sladja

pre 11 godina

zar stvarno objavljujete i ovakve vesti? zvuci nadrealno..kao kafanska prica nekog pijanca..
jedino verujem da svi zovu cvijana kada je u pitanju izvrdavanje zakona...jer je veliki poznavalac te oblasti.... zamisli da djilas nema bolje advokate mos misliti..

sumorni

pre 11 godina

Tebe i Vučića je sigurno pitao, i to dok ste sedeli u kancelariji Kurira.

Koji bedan pokušaj. Ako je i od Cvijana, bedan je.

Dno dna.

Šta pokušavaš da pokriješ ovime? Da si urgirao da se tvoji klijenti puste na slobodu? Ili ova afera sa mlekom?

Jadno...

anchi932

pre 11 godina

on je veliki poznavalac Zakona,ma svi ste vi super i veeeeliki strucnjaci samo na recima,bavite se estradnom politikom i rekla-kazala...

Petar

pre 11 godina

Nisam ničiji obožavalac, svestan sam da su svi ušli u politiku iz lične koristi ali... kada sam prvi put video facu ovog čoveka prvo što mi je palo na pamet je, nemaš ti facu za ds (mislim da je Lombrozo bio u pravu). Da se ne lažemo, nema ni za sns. Kad malo bolje razmislim nema ni za današnje radikale. Kao da ga je neko izvadio iz srs-a 91. E baš si se danas setio da te Đilas to pitao. Ni juče, ni preključe, ni pre pola godine nego danas. Idi prijatelju kod Joce Amsterdama. Ni on mi čovek nije jasan da te je izabrao a kamoli naprednjaci.

žika

pre 11 godina

E bre! Ovo mi sve vise lici na Mirino vreme. Ovi su za kratko vreme vratise Srbiju ka onoj policijskoj drzavi.
Ovaj potvrđuje ako su turcinu krvave ruke poturrici moraju biti do lakata. Ovo je dno dna! Gasi svetlo

Pravnik

pre 11 godina

Sve i da je istina što Cvijan priča ono što zabrinjava je njegov potpuni nedostatak profesionalne etike. Gospodin Cvijan je advokat i treba da zna šta znači poverljivi odnos klijenta i njegovog pravnog savetnika. Da li to znači da će o sadašnjim klijentima ako se u budućnosti budu našli na različitim političkim stranama takođe da iznosi poverljive podatke do kojih je došao kao njihov pravni savetnik. Cvijan je paradigma profesionalizma u današnjoj Srbiji - dok mi to odgovara glumim vrhunskog profesionalca, a kada mi odgovara drugačije ponašanje onda ne postoji granica mog neprofesionalizma (makijavelizma).

Arijadna

pre 11 godina

Verujte, gospodine Cvijan, da imam dva grama mozga - a ne sumnjam da Đilas ima, vi ste svakako poslednja osoba na svetu koju bih pitala tako šta, da mi uopšte treba.

Milosh

pre 11 godina

Uveren sam da ima ljudi koji će poverovati u ovo, kao i u mnoge druge "zanimljivosti" koje servira tzv. toaletoid (ovo je izraz Pere Lukovića, da ne bude da sam ga izmislio).

Otrov za mozak, otrov za dušu, zamajavanje naroda koji ne treba da vidi daleko ozbiljnije stvari - nego treba samo jednostavno, prosto da mrzi...

svetac38

pre 11 godina

...kažu da su "najveće kurve najbolje pokajnice"! Cvijan je koliko se sećam pripadao DS-u. Pod pretpostavkom da je ovo što priča tačno, Djilas je od njega mogao da traži savet kao advokatsku uslugu, i takvi razgovori ne idu u javnost. A ako je u svojstvu građana znao da gradonačelnik čini krivično delo imao je obavezu da to prijavi nadležnim organima...

jovica

pre 11 godina

Postoji mnogo legalnijih načina da se razotkrije "biznis politika" gradonačelnika. Vraćanje na ovakve "rekla-kazala" priče samo mu se daje "rezervna municija! Naciji je dosta "negativne kampanje". Naslušali smo se (i još slušamo DS). Ne spuštajte se na njihov nivo!

vuk brankovic

pre 11 godina

Pa zasto Cvijan to nije obelodanio kada je bio Djilasov potrcko? Nisam fan DS-a, ali SNS je sustinski sastavljen od kojekakvih verolomnika i prebega. Znaju li oni sta je cast, rec, lojalnost? Pa i poslednjem ratu u SFRJ su profitirali konobari, vozaci hitne, magacioneri i iskompleksirani doktori ( cast postenim konobarima i postenim radnicima). Tako da je model vidjen: u smutnim vremenima sluga proda gazdu, rusi sve sto su drugi stvorili, " sto gore to bolje"... I onda na rusevinama , palikuce prosipaju ideje o socijalnoj pravdi i jednakosti. Ovaj Cvijan mi bas lici na to: jurisnika koji se spreman da proda sve zarad pet minuta vlasti. Srecom, istorija je pronasla mesto u Hagu za sve takve!

Dobri Džo

pre 11 godina

Fuj! Pa koliko li ćemo pasti... Ovo je dno dna...Ne mogu da verujem da ovo neko iznosi zarad jeftinih političkih poena. Cvijane, mislio sam da si mnogo pametniji. Ako te neko i nešto pitao, nije to za štampu, a mogu se kladiti da si ovo sve izmislio. Ne podržavam DS, ali si ga preterao, pokazao si najgori oblik ljudskosti...
Xe xe da si kod mene u stranci, zbog ovog bi leteo... Ovo nije demokratija, ovo je ni sam nemam imena... svakako ništa pozitivno...

SLOBODAN

pre 11 godina

Ja sam veliki poznavalac zakona o sprecavanju sukoba interesa,kaze on...kao da poznaje fundamentalne kosmicke zakonitosti,a ne jedan od nasih losih zakona.
Kome treba ovaj Cvijan...?

Aleksandar

pre 11 godina

Uzmimo da je tacno ovo sto Cvijan kaze. Zasto onda jos tada nije prijavio Djilasa nadleznim organima, nego se tek sada setio cele te price?

winston

pre 11 godina

SNS, prestanite vec. Ovo je politicko sra... , i nikoga vise ne interesuje. Vreme je se sve politicke stranke promene, i njihove taktike. Gradjani hoce da povrate zvaki put kad vas cuju.

Pjanovic

pre 11 godina

Jao majko mila, kako je jadan ovaj lik.
Pa SRS i ovi sto su 'napredovali' su godinama lepili plakate da je Djilas tajkun (radili su to i za Dinkica, a sa njim sede sad u Vladi), znaci radili takvu antikampanju protiv njega, pa je covek dobio 25% glasova gradjana Beograda, dakle dva mandata za redom.
Gradjani Beograda su izabrali svog gradonacelnika, moz' samo da mu pljunete pod prozor.

A nema nista gore od ovih preletaca, prejadno. Ne zna se ko je jadniji, ministar_za_ispijanje_mleka ili ovaj sle....

X.Napoleon

pre 11 godina

"''Kad je (Đilas) izabran za gradonačelnika, pozvao me je i pitao kako da prikrije imovinu, jer sam ja veliki poznavalac Zakona o sprečavanju sukoba interesa'', naveo je Cvijan. "

U moje vreme su krili imovinu,posle isteka mandata.
A,ovakvog pravnika kao Cvijan,u svako vreme.

expat

pre 11 godina

Sa radinjacima mi je bar lako, njima čim vidim vokabular i fabulu jasno mi je da lažu.
Ali za prosečnog srpskog glasača ni ne treba bolja priča.

retko-mudar

pre 11 godina

Cvijan je bio Tadicev savetnik i zgadio mi se zivot sto je u mojoj stranci covek koga savetuje ova karikatura, Zoran Cvijan. Samo toliko.

aha

pre 11 godina

Bas me briga za Djilasa, ali kako ti mozes da iznosis u javnost nesto sto ti je klijent poverio, a bio ti je klijent iako te je samo pitao za savet? Ti si sramota za advokate.

Bob

pre 11 godina

O Cvijane, Cvijane ... Jadan ti ta partija kojoj pripadas, a najjadniji oni koji vam daju te glasove na izborima, s kojim vrsite posle njih masovno silovanje (ne-)zdravog razuma.

zvonko68

pre 11 godina

Ti si se pokazao ko si i sta si? Sve da je to i tačno, kada si ti to rekao a kurir prenosi, onda ja u to ne verujem. Kurir i Cvijan.....ko još njima veruje. Pročitajte malo Kurir od pre izbora i sada pa zaključite kakve su to novine, ako se tako i mogu nazvati. O ovom liku ne treba nista ni komentarisati.

Saša

pre 11 godina

A taj mit "o jednom od najmoćnijih ljudi u zemlji" će da razbije baš Cvijan, koga svi znamo po doslednosti, principijelnosti, poštenju i istinoljubivosti ... Da je neko drugi pa i da poverujemo, a pošto je to glavni SNS lik za pravljenje spletki, hoćemo ali malo sutra.

Dusko

pre 11 godina

Boze ko li veruje ovom sto je izdao jedne a presao kod drugih.Ko li ga je samo primio u tu drugu stranku i sta li on misli i u kojem je tripu da je on veliki poznavalac prava.Zelen si veoma, mnogo, uz to i previse providan i ti i novine kojima si rekao ovu glupost.

Miloš

pre 11 godina

Neka je sve ovo tačno, ali Cvijanu izgleda da uopšte nije smetalo ni da daje savete, ni da pomaže dok mu je Đilas bio dobar - sada kada je u drugoj partiji, eto, ovaj je kao prevarant, a to što je Cvijan godinama to krio, nikom ništa. Takvi su najgori i na kraju sve prodaju i izdaju samo za sopstveni interes...

cickavi01

pre 11 godina

Neznam kolkio je tacno ovo sto je rekao za Djilasa ali provereno znam da skoro svi koji su se domogli nekok polozaja rade ove stvari.
Biti politicar je neuporedivo bolje nego kriminalac,razlika je sto ovi sve mogu da opravdaju i da javno rade a krimosi moraju tajno.
Skoro svki politicar se OBOGATIO u Srbiji za kratko vreme,zato je tolika borba da se sacuva fotelja.

gremlin

pre 11 godina

Kaze covek koji brani "kontraverzne" biznismene...koji trazi ostavku N.Mesarovic zene koja je osudila Zoranove ubice,covek koji partije menja kao carape i na kraju covek koji je odjednom postao bitan,al polako...sve ima kraj...pa i vlast sa stiropora!

Joca Frankenštajn

pre 11 godina

U Kuriru 'saznajemo' šta je Djilas pričao Cvijanu, od pouzdanog izvora - Cvijana!

A sad ozbiljno,je l' ovaj čovek zdrav? Bez imalo cinizma pitam, pošto je ovo već ooozbiljno 'Maja Nikolić - stanje'

dr

pre 11 godina

Ocekujem nastavak pisanja kurira na temu djilas i predlazem nekoliko novih tema
Djilas ubio Kenedija
Djilas otrovao Staljina
Djilas smenio Papu
Ratovi zvezda Djilas sa Marsovcima napada vladu
Ako je cova bio pametan da zaradi brdo para, nemo da vredjate njegovu inteligenciju da je skrivanje para hteo da poveri Cvijanu, ako je i od doticnog mnogo je

Dunja

pre 11 godina

Veću glupost nisam pročitala. Baš njega je pronašao da pita. Da li ljudi stvarno misle da smo mi ovoliko glupi i naivni? Dokle Kurir misli da obmanjuje narod?

Kokan

pre 11 godina

Jadan si Cvijane , politicki si "mrtav" jer si ucenjivao sudije da oslobode tvoje klijente i ucenjivao si suprugu bivseg ministra Dragina da Dragin lazno optuzi Mirka Cvetkovica , i sad , posto si ti politicki "mrtav" tvoj mentor Aleksandar Konsternirani Vucic , te sad koristi kao politicko topovsko meso da diskreditujes Djilasa , jer je u poslednjih mesec-dva postala ogoljena vasa tzv borba protiv korupcije, jer je ona bespostedna samo dok ne dodje do vasih vrata. Dzaba ti je ovo , i tebi i tvom mentoru , jer , kao sto se vidi, cak i da je ovo istina, Djilas, kao sto znas , nije prekrsio ni jedan zakon , vec je kao i ostali svi politicari , prijavio imovinu po zakonu, a vi ako je on nesto uradio suprotno zakonu , a vi ga uhapsite a nemojte ovako jalovo da ga diskreitujete , ovim ga samo jacate , jer samo pokazujete koji ste vi licemeri .A jesi li ti savetovao i onog iz tvoje stranke sto ima preko 200 stanova u vlasnistvo , a duguje preko 7 miliona evra Agrobanci?

Zoran Milosavljevic

pre 11 godina

Ako ste vec preneli taj clanak, zasto niste preneli kako je Djlas plakao u Cvijanovoj kancelariji trazeci da ga protezira kod Sefa. Pa taj covek veruje da sve moze da se proguta sto on kaze.

Milisav

pre 11 godina

Hvala ti na informaciji. Samo da te obavestim veliki poznavaoče da si počinio krivično delo po zakonima Republike Srbije pošto nisi na vreme prijavio nadležnim organima saznanje o nameri činjenja krivičnog dela. Đilas mi je neverovatno antipatičan lik, ali ako ga gm...vac kao ti napada, moguće je da sam pogrešno procenio čoveka.

van

pre 11 godina

Djilas dosao kod najkonfuznijeg, problematicnog javnog nastupa da mu trazi uslugu. Djilas, koliko znam, nije rodjen u camcu. Svasta od Cvijana sp.

Miloš

pre 11 godina

Neka je sve ovo tačno, ali Cvijanu izgleda da uopšte nije smetalo ni da daje savete, ni da pomaže dok mu je Đilas bio dobar - sada kada je u drugoj partiji, eto, ovaj je kao prevarant, a to što je Cvijan godinama to krio, nikom ništa. Takvi su najgori i na kraju sve prodaju i izdaju samo za sopstveni interes...

dr

pre 11 godina

Ocekujem nastavak pisanja kurira na temu djilas i predlazem nekoliko novih tema
Djilas ubio Kenedija
Djilas otrovao Staljina
Djilas smenio Papu
Ratovi zvezda Djilas sa Marsovcima napada vladu
Ako je cova bio pametan da zaradi brdo para, nemo da vredjate njegovu inteligenciju da je skrivanje para hteo da poveri Cvijanu, ako je i od doticnog mnogo je

Dunja

pre 11 godina

Veću glupost nisam pročitala. Baš njega je pronašao da pita. Da li ljudi stvarno misle da smo mi ovoliko glupi i naivni? Dokle Kurir misli da obmanjuje narod?

Joca Frankenštajn

pre 11 godina

U Kuriru 'saznajemo' šta je Djilas pričao Cvijanu, od pouzdanog izvora - Cvijana!

A sad ozbiljno,je l' ovaj čovek zdrav? Bez imalo cinizma pitam, pošto je ovo već ooozbiljno 'Maja Nikolić - stanje'

Zoran Milosavljevic

pre 11 godina

Ako ste vec preneli taj clanak, zasto niste preneli kako je Djlas plakao u Cvijanovoj kancelariji trazeci da ga protezira kod Sefa. Pa taj covek veruje da sve moze da se proguta sto on kaze.

Milisav

pre 11 godina

Hvala ti na informaciji. Samo da te obavestim veliki poznavaoče da si počinio krivično delo po zakonima Republike Srbije pošto nisi na vreme prijavio nadležnim organima saznanje o nameri činjenja krivičnog dela. Đilas mi je neverovatno antipatičan lik, ali ako ga gm...vac kao ti napada, moguće je da sam pogrešno procenio čoveka.

Kokan

pre 11 godina

Jadan si Cvijane , politicki si "mrtav" jer si ucenjivao sudije da oslobode tvoje klijente i ucenjivao si suprugu bivseg ministra Dragina da Dragin lazno optuzi Mirka Cvetkovica , i sad , posto si ti politicki "mrtav" tvoj mentor Aleksandar Konsternirani Vucic , te sad koristi kao politicko topovsko meso da diskreditujes Djilasa , jer je u poslednjih mesec-dva postala ogoljena vasa tzv borba protiv korupcije, jer je ona bespostedna samo dok ne dodje do vasih vrata. Dzaba ti je ovo , i tebi i tvom mentoru , jer , kao sto se vidi, cak i da je ovo istina, Djilas, kao sto znas , nije prekrsio ni jedan zakon , vec je kao i ostali svi politicari , prijavio imovinu po zakonu, a vi ako je on nesto uradio suprotno zakonu , a vi ga uhapsite a nemojte ovako jalovo da ga diskreitujete , ovim ga samo jacate , jer samo pokazujete koji ste vi licemeri .A jesi li ti savetovao i onog iz tvoje stranke sto ima preko 200 stanova u vlasnistvo , a duguje preko 7 miliona evra Agrobanci?

zvonko68

pre 11 godina

Ti si se pokazao ko si i sta si? Sve da je to i tačno, kada si ti to rekao a kurir prenosi, onda ja u to ne verujem. Kurir i Cvijan.....ko još njima veruje. Pročitajte malo Kurir od pre izbora i sada pa zaključite kakve su to novine, ako se tako i mogu nazvati. O ovom liku ne treba nista ni komentarisati.

aha

pre 11 godina

Bas me briga za Djilasa, ali kako ti mozes da iznosis u javnost nesto sto ti je klijent poverio, a bio ti je klijent iako te je samo pitao za savet? Ti si sramota za advokate.

Dusko

pre 11 godina

Boze ko li veruje ovom sto je izdao jedne a presao kod drugih.Ko li ga je samo primio u tu drugu stranku i sta li on misli i u kojem je tripu da je on veliki poznavalac prava.Zelen si veoma, mnogo, uz to i previse providan i ti i novine kojima si rekao ovu glupost.

Bob

pre 11 godina

O Cvijane, Cvijane ... Jadan ti ta partija kojoj pripadas, a najjadniji oni koji vam daju te glasove na izborima, s kojim vrsite posle njih masovno silovanje (ne-)zdravog razuma.

van

pre 11 godina

Djilas dosao kod najkonfuznijeg, problematicnog javnog nastupa da mu trazi uslugu. Djilas, koliko znam, nije rodjen u camcu. Svasta od Cvijana sp.

Saša

pre 11 godina

A taj mit "o jednom od najmoćnijih ljudi u zemlji" će da razbije baš Cvijan, koga svi znamo po doslednosti, principijelnosti, poštenju i istinoljubivosti ... Da je neko drugi pa i da poverujemo, a pošto je to glavni SNS lik za pravljenje spletki, hoćemo ali malo sutra.

gremlin

pre 11 godina

Kaze covek koji brani "kontraverzne" biznismene...koji trazi ostavku N.Mesarovic zene koja je osudila Zoranove ubice,covek koji partije menja kao carape i na kraju covek koji je odjednom postao bitan,al polako...sve ima kraj...pa i vlast sa stiropora!

Pjanovic

pre 11 godina

Jao majko mila, kako je jadan ovaj lik.
Pa SRS i ovi sto su 'napredovali' su godinama lepili plakate da je Djilas tajkun (radili su to i za Dinkica, a sa njim sede sad u Vladi), znaci radili takvu antikampanju protiv njega, pa je covek dobio 25% glasova gradjana Beograda, dakle dva mandata za redom.
Gradjani Beograda su izabrali svog gradonacelnika, moz' samo da mu pljunete pod prozor.

A nema nista gore od ovih preletaca, prejadno. Ne zna se ko je jadniji, ministar_za_ispijanje_mleka ili ovaj sle....

X.Napoleon

pre 11 godina

"''Kad je (Đilas) izabran za gradonačelnika, pozvao me je i pitao kako da prikrije imovinu, jer sam ja veliki poznavalac Zakona o sprečavanju sukoba interesa'', naveo je Cvijan. "

U moje vreme su krili imovinu,posle isteka mandata.
A,ovakvog pravnika kao Cvijan,u svako vreme.

cickavi01

pre 11 godina

Neznam kolkio je tacno ovo sto je rekao za Djilasa ali provereno znam da skoro svi koji su se domogli nekok polozaja rade ove stvari.
Biti politicar je neuporedivo bolje nego kriminalac,razlika je sto ovi sve mogu da opravdaju i da javno rade a krimosi moraju tajno.
Skoro svki politicar se OBOGATIO u Srbiji za kratko vreme,zato je tolika borba da se sacuva fotelja.

retko-mudar

pre 11 godina

Cvijan je bio Tadicev savetnik i zgadio mi se zivot sto je u mojoj stranci covek koga savetuje ova karikatura, Zoran Cvijan. Samo toliko.

expat

pre 11 godina

Sa radinjacima mi je bar lako, njima čim vidim vokabular i fabulu jasno mi je da lažu.
Ali za prosečnog srpskog glasača ni ne treba bolja priča.

sumorni

pre 11 godina

Tebe i Vučića je sigurno pitao, i to dok ste sedeli u kancelariji Kurira.

Koji bedan pokušaj. Ako je i od Cvijana, bedan je.

Dno dna.

Šta pokušavaš da pokriješ ovime? Da si urgirao da se tvoji klijenti puste na slobodu? Ili ova afera sa mlekom?

Jadno...

Arijadna

pre 11 godina

Verujte, gospodine Cvijan, da imam dva grama mozga - a ne sumnjam da Đilas ima, vi ste svakako poslednja osoba na svetu koju bih pitala tako šta, da mi uopšte treba.

SLOBODAN

pre 11 godina

Ja sam veliki poznavalac zakona o sprecavanju sukoba interesa,kaze on...kao da poznaje fundamentalne kosmicke zakonitosti,a ne jedan od nasih losih zakona.
Kome treba ovaj Cvijan...?

anchi932

pre 11 godina

on je veliki poznavalac Zakona,ma svi ste vi super i veeeeliki strucnjaci samo na recima,bavite se estradnom politikom i rekla-kazala...

Dobri Džo

pre 11 godina

Fuj! Pa koliko li ćemo pasti... Ovo je dno dna...Ne mogu da verujem da ovo neko iznosi zarad jeftinih političkih poena. Cvijane, mislio sam da si mnogo pametniji. Ako te neko i nešto pitao, nije to za štampu, a mogu se kladiti da si ovo sve izmislio. Ne podržavam DS, ali si ga preterao, pokazao si najgori oblik ljudskosti...
Xe xe da si kod mene u stranci, zbog ovog bi leteo... Ovo nije demokratija, ovo je ni sam nemam imena... svakako ništa pozitivno...

winston

pre 11 godina

SNS, prestanite vec. Ovo je politicko sra... , i nikoga vise ne interesuje. Vreme je se sve politicke stranke promene, i njihove taktike. Gradjani hoce da povrate zvaki put kad vas cuju.

Aleksandar

pre 11 godina

Uzmimo da je tacno ovo sto Cvijan kaze. Zasto onda jos tada nije prijavio Djilasa nadleznim organima, nego se tek sada setio cele te price?

vuk brankovic

pre 11 godina

Pa zasto Cvijan to nije obelodanio kada je bio Djilasov potrcko? Nisam fan DS-a, ali SNS je sustinski sastavljen od kojekakvih verolomnika i prebega. Znaju li oni sta je cast, rec, lojalnost? Pa i poslednjem ratu u SFRJ su profitirali konobari, vozaci hitne, magacioneri i iskompleksirani doktori ( cast postenim konobarima i postenim radnicima). Tako da je model vidjen: u smutnim vremenima sluga proda gazdu, rusi sve sto su drugi stvorili, " sto gore to bolje"... I onda na rusevinama , palikuce prosipaju ideje o socijalnoj pravdi i jednakosti. Ovaj Cvijan mi bas lici na to: jurisnika koji se spreman da proda sve zarad pet minuta vlasti. Srecom, istorija je pronasla mesto u Hagu za sve takve!

sladja

pre 11 godina

zar stvarno objavljujete i ovakve vesti? zvuci nadrealno..kao kafanska prica nekog pijanca..
jedino verujem da svi zovu cvijana kada je u pitanju izvrdavanje zakona...jer je veliki poznavalac te oblasti.... zamisli da djilas nema bolje advokate mos misliti..

svetac38

pre 11 godina

...kažu da su "najveće kurve najbolje pokajnice"! Cvijan je koliko se sećam pripadao DS-u. Pod pretpostavkom da je ovo što priča tačno, Djilas je od njega mogao da traži savet kao advokatsku uslugu, i takvi razgovori ne idu u javnost. A ako je u svojstvu građana znao da gradonačelnik čini krivično delo imao je obavezu da to prijavi nadležnim organima...

Petar

pre 11 godina

Nisam ničiji obožavalac, svestan sam da su svi ušli u politiku iz lične koristi ali... kada sam prvi put video facu ovog čoveka prvo što mi je palo na pamet je, nemaš ti facu za ds (mislim da je Lombrozo bio u pravu). Da se ne lažemo, nema ni za sns. Kad malo bolje razmislim nema ni za današnje radikale. Kao da ga je neko izvadio iz srs-a 91. E baš si se danas setio da te Đilas to pitao. Ni juče, ni preključe, ni pre pola godine nego danas. Idi prijatelju kod Joce Amsterdama. Ni on mi čovek nije jasan da te je izabrao a kamoli naprednjaci.

Pravnik

pre 11 godina

Sve i da je istina što Cvijan priča ono što zabrinjava je njegov potpuni nedostatak profesionalne etike. Gospodin Cvijan je advokat i treba da zna šta znači poverljivi odnos klijenta i njegovog pravnog savetnika. Da li to znači da će o sadašnjim klijentima ako se u budućnosti budu našli na različitim političkim stranama takođe da iznosi poverljive podatke do kojih je došao kao njihov pravni savetnik. Cvijan je paradigma profesionalizma u današnjoj Srbiji - dok mi to odgovara glumim vrhunskog profesionalca, a kada mi odgovara drugačije ponašanje onda ne postoji granica mog neprofesionalizma (makijavelizma).

žika

pre 11 godina

E bre! Ovo mi sve vise lici na Mirino vreme. Ovi su za kratko vreme vratise Srbiju ka onoj policijskoj drzavi.
Ovaj potvrđuje ako su turcinu krvave ruke poturrici moraju biti do lakata. Ovo je dno dna! Gasi svetlo

Milosh

pre 11 godina

Uveren sam da ima ljudi koji će poverovati u ovo, kao i u mnoge druge "zanimljivosti" koje servira tzv. toaletoid (ovo je izraz Pere Lukovića, da ne bude da sam ga izmislio).

Otrov za mozak, otrov za dušu, zamajavanje naroda koji ne treba da vidi daleko ozbiljnije stvari - nego treba samo jednostavno, prosto da mrzi...

crni domino

pre 11 godina

Emoj Cvijane, jado jadna naprednjacka.
Zgadio si mi se juce u Skupstini.
Podsecas me na skolovanog punoglavca SNS! Sem karijeristickog dodvoravanja Selakovicu, nista pametno nisi rekao. I ti nesto znas da pricas o gospodinu Djilasu?
Bolji komentar ne zasluzujes, a svi koji te brane - lazu te!

dejan

pre 11 godina

Firno, svidja mi se u ovoj prici sto Cvijan priznaje da je "strucnjak" za nelegalne radnje na visokom nivou. Za DJilasa smo sve to znali, ali eto,s ada znamo kakve "strucnjake" za buducnost Srbije ima i SNS.

me

pre 11 godina

Ja vecu glupost skoro nisam procitala, mada bilo je jos nekih izjava koje mogu da se porede sa ovom. Lik izjavljuje da je znao za, kaobajagi, malverzacije koje nije prijavio. Znaci prikrivao je krivicno delo. Ljudi, ko slusa uopste ovakve price, ovo je vredjanje inteligencije naroda koji ima sivu mozdanu masu.Djilas ne da ne bi pricao sa ovom personom, nego verovatno pored njega prolazi kao pored magle.Najcrnje u ovoj vesti jeste sto pored imena pise poslanik, na sta smo mi spali, stravicnoo....

matori

pre 11 godina

"...Prema rečima Cvijana, ''ovo je samo početak razbijanja mita o jednom od najmoćnijih ljudi u zemlji''..."

Ja bih pre rekao da je ovo poodmakla faza totalne histerije u stranci koja je na vlasti, a ovaj Cvijan je samo kolateralna šteta (čitaj: budala), kad se prihvatio da pravi od sebe najobičnijeg pajaca, i izjavljuje buljuk kleveta zbog kojih će zaglaviti na sudu...

Darko

pre 11 godina

Vučiću lepo si društvo okupio,sve stručnjaci....Srtučnjak za mleko direktno iz CZ-a,stručnjak za pravosuđe,direktno iz kabineta Tadića,stručnjak za Kolubaru,direktno iz pečenjare,finansijski mag(lopovčina),kupljena diploma(expert za međudržavne odnose),ekspert za struju(evo nama poskupljenja),uvoznik banana i nosač kofera(divna ličnost).Ako sam zaboravio nekog stručnjaka,ne moj te mi zameriti.
Da ne zaboravim,ovu karikaturu od pravnika je Tadić najurio posle probnog rada nakon što se utvrdilo koliko je pošten,častan i stručan.

ko je jaci

pre 11 godina

Ne zna se ko je jaci, da li ti ili Kurir. Prestanite vise da se brukate sa Djilasom, on je za vas Ajanstajn, pa kakav god da je.

viki975

pre 11 godina

Cvijancici,Nikolici,Vucici i naravno Dzej...smesni ste,Djilas je kriv za sve i za nuklearnu katastrofu u Japanu i za napad kometa na zemlju...ma za sve a to sve pise Kurir "najiskreniji" list u Srbiji :P

dragan

pre 11 godina

Pogledajte ovog Cvijana, pa recite ko još može njemu da veruje.Taj čovek ne zaslužuje da bude u vlasti.Najlakše je sad pričati neke priče koje niko živ ne može da proveri i tako ocrniti gradonačelnika.Verovatno je to dogovoreno u vrhu novih radikala.I sad očekuju da se o tome danima priča.Što se mene tiče Đilas je pozitivna i poštena ličnost a za Cvijana prosudite sami.

Cvijanov klijent

pre 11 godina

Taj isti" đavolji advokat" je svojevremeno bio advokat" malim" ljudima u postupku protiv poslodavca koji nije ispoštovao svoje ugovorom potpisane obaveze (jedan od finansijera SNS-a ),odradio je četvrtinu posla,naplatio, a onda procenio da je bolje biti advokat tuženog, nego advokat prevarenih radnika i prešao na " suprotnu" stranu.Toliko o profesionalizmu i etici dotičnog advokata, koga bi trebalo izbaciti iz advokatske komore.

mala

pre 11 godina

Zivim za dan kad ce u SNSu da leti perje na sve strane... Dobili ste svojih 5 minuta vlasti, videli smo vas na delu zahvaljujuci belim listicima i to je to... Caooo...Povedite i gdju Vesnu P. sa sobom...a i ostale preletace od BoTe i slicnih.

Ljubo

pre 11 godina

Samo cu navesti dve cinjenice...kada je Djilas izabran prvi put 2008. za gradonacelnika Beograda tad uopste nije ni stupio na snagu zakon da funkcioneri moraju da prijavljuju imovinu,tj nije ni bila osnovana Agencija za borbu protiv kopupcije,a jos manje je verovatno da je Djilas pitao za savete Cvijana u junu 2012. kad je drugi put izabran za gradonacelnika!

sta reci

pre 11 godina

"...jer sam ja veliki poznavalac Zakona o sprečavanju sukoba interesa'', naveo je Cvijan. Ha, ha, ha, ha svaki komentar je suvisan.

Dunja

pre 11 godina

Jeste da živim u Srbiji, ali ovo je i za Srbiju previše. Toliko priči, spletki, toliko podmuklih i malih ljudi na jednom mestu ... što je mnogo mnogo je. Cvijan je čovek koga niko ne shvata za ozbiljno, a Kurir je zlo koje treba zabraniti.

Bob Rock

pre 11 godina

Interesantno da od formiranja vlade u tom kuriru nije objavljen ni jedan jedini tekst o dinkicu, dok se pre toga isti nije skidao sa naslovnih strana...

Mishko

pre 11 godina

Omladina SNS-a (oni jedini u stranci znaju da koriste kompIJutere) se još nije probudila, još uvek nema šablonskih komentara podrške poštenom Cvijanu i pljuvanja po tajkunu Đilasu.

radikal

pre 11 godina

Kaže naprednjak čiju su stranku napravile strane obaveštajne službe uz logističku podršku ds-a. Naprednjaci su doživeli svoj zenit, sledi polagani pad.

makica988

pre 11 godina

Evo nama novog heroja Cvijana on ce nas spasiti od propasti i iznece nam sve informacije,dosta vise sa spletkama ravni ste Grandu

milan

pre 11 godina

Ja mislim da tebe ni keva ne pita za misljenje hahahahahaha
Pa ja sigurno ne verujem da bi tebe zvao iko osim mozda tvojih radikala.

dr M. Jernović

pre 11 godina

Ja sam zapanjena. Da u novinama izjavim da je taj i taj pacijent (klijent u ovm slučaju, ako se dobro sećam) pitao kako da sakrije neko socijalno stigmatizujuće oboljenje - ne samo da bih izgubila licencu, nego bih izlazila u novinama u nastavcima...

LAVINIJA

pre 11 godina

Naprednjaci pa vi sve pazariste moralne gromade.ovo advokat? Ako je Djilas sa njim razgovarao u svojstvu klijenta ,sta je sa poverljivoscu te komunikacije? A ako nije zasto Cvijan nije prijavio nadleznim organima postojanje elemenata bica krivicnog dela? Sve u svemu jadan je onaj ko ima ovakvog prijatelja,advokata,saborca,komsiju...

Mordor

pre 11 godina

Hahahahahaha, izjavio Cvijan, a objavio Kurir, poznati izvor pouzdanih informacija za nepismene!

O Đilasu mislim sve najgore, ali o Kuriru još gore. Tako da, što se mene tiče, može Kurir da objavi o Đilasu koju god hoće bljuvotinu, kod mene ga neće i ne može ocrniti više nego što se sam ocrnio. Ali ocrniće one koji naručuju sr...a koja Kurir piše. Znam ko su.

moi

pre 11 godina

Ma sve sto je on rekao je 100% tacno, a ovi su 100% tacno preneli, tako da je svaka recenica istinita. I mi svi verujemo u to 100%. Zasto ne bi poverovali ovom baronu? Jel` rekao casna rec? Eto, sta hocete vise?

Nikola

pre 11 godina

Veliki "poznavalac zakona" i Kurir su samo dokaz da se ponovo nešto iza brda valja. Iza laži, podmetanja, napada, insinuacija koji oni objavljuju se uvek krije neka nova afera koja se tog momenta prikriva ovako bombastičnim naslovima

Marko

pre 11 godina

Jao dokle vise da gledamo i slusamo ovog Cvijana,jos misli da cemo sada da padnemo u trans ako je krio takvu informaciju godinama i cekao pogodan trenutak da je objavi(sve pod uslovom da je tacna u sta sumljam)
On ce za naprednjake da bude ono sto je Jelena Trivan bila do skoro u DS,trn u oku glasacima i simaptizerima.

bez mozga

pre 11 godina

svi pozitivni komentari za Djilasa imaju izmedju 95 i 105 minusa...ovo je strašno šta rade ovi naprednjaci...to samo dokazuje stepen rasula u SNS-u i paranoje od očekivanog gubitka vlasti na sledećim izborima a taman su se uvalili počeli da prave kombinacije kad ono DS se vrača na vlast u tri kolone Petrović i Jeremić, Tadić i Jovanović i Djilas

ZapazenaMarka

pre 11 godina

Kakva shmekerica. Djilas sto u malom dzepu ima 10 Cvijana kao pita Cvijana za poslovni savet??? To je original kao da me moj tata pita kako se prave deca? A Cvijan je kao dokazani mag finansijskih transakcija i papirologije??? Cim Cvijan zavrsi angazovanje na poziv domovine u politici, ceka ga posao visokog strucnog savetnika u Merill Lynch ili Burson-Marsteller. Ja mislim da je menjanje recepata dosta ozbiljnija tema pa ako je nekom dosta teske komedije - da promenimo temu. Snaci ce se Djilas i bez Cvijanovog saveta :))) Zar je neki politicar zasluzio da traje i nedelju dana ako Cvijan moze da ga obori? Ali ce biti zanimlijva simultanka Djilasa sa malim macama koje ce pokusati da uruse njegov kredibilitet sa 10ak razlicitih bezuspesnih afera, koje i ako bez dokaza i argumenata moraju da stvore sliku da je Djilas sumnjiv. I meni je sumnjiv. Srbi smo. Politicka scena je rvanje u blatu tako da ce Djilas i ako je posten i ako pobedi da izadje blatnjav iz svega. Ali birao je da se bavi politikom tako da niko ne treba da ga zali. Takav je to rudarski posao, moras stalno da nesto bushish i moras stalno da se rves u blatu. Mnogo vestina zahteva to neprijatno i prljavo zanimanje politicara ali je zato dobro placeno. I tako po neki zanesenjak s vremena na vreme prodje kroz politku.

jovica

pre 11 godina

Postoji mnogo legalnijih načina da se razotkrije "biznis politika" gradonačelnika. Vraćanje na ovakve "rekla-kazala" priče samo mu se daje "rezervna municija! Naciji je dosta "negativne kampanje". Naslušali smo se (i još slušamo DS). Ne spuštajte se na njihov nivo!

ZLOBEX

pre 11 godina

A sinoć Ivica zapeo ko mutav- proverite moje imovinsku kartu.
Pa ko će da nađe našim milijarderima tajne račune na egzotičnim ostrvima?
I sad su oni jadni pošteni.

grrr

pre 11 godina

Ne treba zanemariti opsednutost građana Srbije ljudima iz sveta kriminala želju da se o takvim ljudima govore hvalospevi.Takođe ne treba zanemariti želju građana Srbije da svakoga ko i malo vredi smatraju poslednjim ološem i da se o njima tako govori.Sećam se ja tako vremena kada je ubijen Arkan i sećam se da je u to vreme umro i glumac , zadužbinar Dragan Zarić.O Draganu Zariću bilo je pisano na 10,11,12 stranicama dnevnih novina a o Arkanu na prvih devet.Zato me ne čudi kada jedan ovakav stručnjak za utaju daje ovakve izjave.Sa druge strane Đilas mi nije simpatičan i ovaj DS više podseća na DSS ...Ali to je druga priča...

IceNick

pre 11 godina

Pozdravljam rad, trud i zalaganje SNS-a da ne zaboravi svoje vecinsko glasacko telo oliceno u gladnoj i nepismemoj Srbiji. Svi ostali ovo registruju kao bljuvotinu i veliki ljudski, moralni, eticki poraz. Mada dragi gospodine Vucicu pogledajte malo ispred i zapitajte se sta ce biti kada slep progleda. Zao mi je sto se preko ovakvih ljudi lepi blato i za vas a mozda to u ovom slucaju i niste zasluzili.

Munja

pre 11 godina

Ne volim Đilasa,ali reči ovog ex-radikala zaista vređaju inteligenciju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (srbin, 26. februar 2013 07:22)

Da te obavestim. Nije lepo da živiš u neznanju. On nije ex-radikal. On je ex-demokrata. Radio u Tadićevom kabinetu. Bio mu savetnik.Krišm je snimio razgovor sa Natom-platom i otišao iz DS. Demokrata dakle. Tako da sad znaš, da se ne brukaš.

Zvezdana25

pre 11 godina

Pre upućivanja kritike, treba razmisliti o razlozima zbog kojih je Cvijan tek sad "progovorio". Jer, za neke stvari treba sačekati pogodan trenutak.

bora

pre 11 godina

Ako krije pa Vi otkrijte,ispitajte poreklo pa krivičnu ako ima osnova za to.Plenite i zatvarajte al nemojte više ovo,ono već konkretne poteze.

zosimov p.

pre 11 godina

Na stranu to što nam Cvijan nije otkrio ništa što cela Srbija već ne zna, ipak nema smisla pričati o razgovorima u četiri oka ako nema dokaz u vidu snimka ili svedoka (ako ima, to već postaje zanimljivije).

Dzoni

pre 11 godina

Znam samo da bilo kakvo pominjanje imovine Djilasa nikad mi nije godinama obajvljeno u komentarima..pa cak ni u kuriru do skoro..u blicu nararvno ni sad nikad nece da se objavi bilo kakav komentar na tu temu.

Margita R

pre 11 godina

Svi su vec upoznati sa Djilasovim malverzacijama,tajkunskim vezama,zeljom za novcem i moci,...tako da ovo nije nista novo.Ali moram priznati,vrlo razocaravajuce za jednog visokog funkcionera u Srbiji.

Djole

pre 11 godina

hm....koliko su ljudi zatucani i nemaju pojma. Deco ne pisite na komentarima nesto sto ne znate. Kada budete znali sta sve Djilas ima i koliko zaradjuje dnevno onda se vratite na komentare i branite ga. Ali se plasim da ga onda ne bi sigurno branili.

A šta kaže struka na ovo?

pre 11 godina

Lepo i profesionalno od jednog advokata!, E gospodine Cvijane, kako sme iko vama da se obrati pitanjem, pa neka je i takve vrste. Vi ćete sačekati, pa kada vam zatreba otrčaćete u medije da javno tračarite o svojim klijentima. Posle ovoga, ne daj Bože da mi zatreeba,ne bih kod vas po stručnu pomoć, pa da ste poslednji advokat na svetu.

General poručnik

pre 11 godina

Advokat radi svoj posaooooo. Nije kriv št je zakon tako napravljen da može da se vrda sa imovinom.
Srediti zakonodvstvo što pre. Političar neka bira. Posao ili politika. Ako izabere jedno i drugo,šibnuti ga po džepu.
Najjednostavnije rešenje je "šibanje" po džepu sa kaznama.

Villagers

pre 11 godina

Djilas krije imovinu? Ma kakvi- jadan covek, zar niste culi da zivi kao podstanar? Mozda bismo trebali da otvorimo neki humanitarni fond za njega.

koki

pre 11 godina

ako je bogat usao u politiku imao je sukob interesa, ako je usao u politiku pa se obogatio krao je..... nije to neka nauka. Vestina je ostati toliko dugo na vlasti a da narod ne shvati koji je od ova dva slucaja

Alpacino

pre 11 godina

Ovaj Cvijan nanosi veliku stetu SNS-u, trebalo bi ga se resiti sto pre....Vratiti ga u DS, odakle je i dosao, (a gde i pripada).

cickavi01

pre 11 godina

Jel cickavi, a sto nisi i ti politicar kad sve to znas? Ili ti se gadi to bogatstvo?
(svasta, pa makar bilo od cickavog, 26. februar 2013 07:55)

Pa zato sto jos imam obraza i postovanja prema sebi,ima stvari koje nikada necu uraditi bez obzira koliko para stavis na sto.
Bogatstvo mi se negadi ali postenim putem mi treba 40-50 godina dok politicarima jedan do dva mandata,a ja imam tih 40-50.
I jos da dodam,da sam se ja bavio politikom danas bi me ti pljuvao kako sam se obogatio zato sam ovde gde sam cistog obraza.

Progledaj

pre 11 godina

"Zivim za dan kad ce u SNSu da leti perje na sve strane... Dobili ste svojih 5 minuta vlasti, videli smo vas na delu zahvaljujuci belim listicima i to je to... Caooo...Povedite i gdju Vesnu P. sa sobom...a i ostale preletace od BoTe i slicnih.
(mala, 26. februar 2013 09:16) "
Izgleda ce ti zivot biti prekratak za to, dokle god Srbija bude birala, naravno...

nidža

pre 11 godina

Argumenata je mnogo i treba ih koristiti. Ovako sve ispada kontraproduktivno. SNS najzad mora sakupiti i objaviti konkretne dokaze o "rabotama" (k)gradonačelnika. BusPlus, Bulevar, Most na Adi, GSP, podzemni kontejneri, vodovod, vile i kuće...Hajdemo analitičari!

Partijski kolega

pre 11 godina

Hteo da krije imovinu, ma dajte molim vas pa on covek nema bas toliko novca koliko vi mislite, zasto da prijavljuje imovinu, mozda od imovine ne poseduje nista, ali zato njegova porodica verovatno ne zna sta sve poseduje.

svasta, pa makar bilo od cickavog

pre 11 godina

Skoro svki politicar se OBOGATIO u Srbiji za kratko vreme,zato je tolika borba da se sacuva fotelja.
(cickavi01, 26. februar 2013 01:10)

Jel cickavi, a sto nisi i ti politicar kad sve to znas? Ili ti se gadi to bogatstvo?

fight the power

pre 11 godina

Zanimljivo svi komentari brane "nevinog" Đikija i niko se nije zapitao da li je on to zaista uradio (a siguran sam da jeste lol), a osuli su drvlje i kamenje po tom Cvijanu što je uopšte izneo ovu temu. Partijski vojnici ne spavaju, borba se uveliko zahuktava...

karolina b.

pre 11 godina

Joj kako su omladinci u sred noći skočili da pomažu gradonačelniku, hehe. Pa vi dežurate non-stop mukice moje. A i Cvijan nije rekao ništa novo što cela Srbija već ne zna...

Luka

pre 11 godina

Opšte je poznato da je Cvijan veliki stručnjak,nije ni čudo što ga je Đilas kontaktirao. Samo što Cvijan nije hteo da participira u njegovim prljavim poslovima!

isterivač duhova sa Beljnjače

pre 11 godina

Ovo je jedan od primera aljkavosti pravnog sistema Srbije. Kako izbeći oporezivanje. Niko drugi no Dragan Đilas.
Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja.
Iili se bavi politikom ili privredom. Ako želiš jedno i drugo- onda prijavi majstore.

Googlic

pre 11 godina

(ZapazenaMarka, 26. februar 2013 13:30)

Da je Cvijan los, kao sto govoris, da li bi se Djilas obratio bas njemu? I, obzirom da je Cvijan dobar advokat sa dugim stazom, da li stvarno mislis da ne zna da bi odgovarao za klevetu ukoliko je to radio?

Lupko

pre 11 godina

Samo cu navesti dve cinjenice...kada je Djilas izabran prvi put 2008. za gradonacelnika Beograda tad uopste nije ni stupio na snagu zakon da funkcioneri moraju da prijavljuju imovinu,tj nije ni bila osnovana Agencija za borbu protiv kopupcije,a jos manje je verovatno da je Djilas pitao za savete Cvijana u junu 2012. kad je drugi put izabran za gradonacelnika!
(Ljubo, 26. februar 2013 09:27)

Znas li ti da je imovina trebala da se prijavljuje i pre Vucicevog dolaska na vlast? Samo, da li je to iko praktikovao i da li je Djilas prvi prijavio imovinu?

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Prepodobni Cvijan ,pa njegov status od juče u SNS ,pa ,,trule daske ,, koje pominje samouvarena g.dja TABAKOVIĆ ,KOJA ,,ZNA,, KAKO DA BEKO PRESKOČI ,,TRULE DASKE,IMA LI TU ,,ZNANJA,, BAŠ OVOG ,,DASE,, PA OVA SKANDAL STORIJA S MLEKOM,U STILU,,DŽEKNA NIJE JOŠ UMRLA A KAD ĆE NEZNAMO,, I NA VRAH SVEGA ,,LIST ,,KURIR,, ZA OBJAVE ,, ISTINOLJUBIVOG GRADJANINA ,, .Da nije bljutavo ,i odvaratno s obzirom na njegove ,,branjenike,, bilo bi komično.A mi smo bolidi s neiznajmljenim glavama ,za kuckanje po kompjuteru ,po datim tekstovima , JER ,, ONI,, SVE ,,ZNAJU,, .Nekad se zaradjivalo po tome šta se zna ,i ume ,zanatu ili obrazovanju,sad je IN ,,ovo hejtersko, targetirano ,,kuckanje,,,s rečnikom nedostojnim pristojnih ljudi i barata se bez posledica ,JOŠ.Ima li u redakciji neka posebna soba za iznajmljivanje u koje dolaze oni koji se naknadno ,,sete,, ili je to način da se ovom mentalnom trovaču od,,lista ,,jedina ,,da tema za opstanak.Jedino su SNS poslanici baš,,slučajno,, bili za pitanje ,,slobodnog ,, novinarstva ,koje se (zlo)upotrebljava u ovakvom ,,listu,,, Da su objavili samo nešto o onom Baji sa 215 stanova ,sutradan ne bi ,,radili,,.Al, imaju ,,stručnjaka za zaobilaženje zakona ,koji se time i hvali.Pa MAŠALA.

Roach

pre 11 godina

Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja..

Isterivač duhova sa Beljnjače

pre 11 godina

Ovo je jedan od primera aljkavosti pravnog sistema Srbije. Kako izbeći oporezivanje. Niko drugi no Dragan Đilas.
Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja.
Iili se bavi politikom ili privredom. Ako želiš jedno i drugo- onda prijavi majstore

smajli

pre 11 godina

Ima covek nekoliko firmi,a o stanovima i ostalim nekretninama da i ne pricamo.Posteno zaradio,ali eto,ipak mora da sakriva.Ma dajte ljudi,o cemu mi pricamo ovde.

Болеро

pre 11 godina

Мислим да ни сам Ђилас не зна тачан износ његове империје а гарант је то стекао преко својих политичких привилегија јер ми овако не делује нешто превише способан политичар

Marko

pre 11 godina

Ajde da se pravimo naivni da je Đilas imovinu stekao na "fin" način.
Prihodi milionski i ostvareni za vreme mandata Borisa Tadića čoveka kojeg je isti osporio i marginalizovao.
Sada keko reče Petrović treba da se raspravlja o njegovom bogatstvu.

dr

pre 11 godina

Ocekujem nastavak pisanja kurira na temu djilas i predlazem nekoliko novih tema
Djilas ubio Kenedija
Djilas otrovao Staljina
Djilas smenio Papu
Ratovi zvezda Djilas sa Marsovcima napada vladu
Ako je cova bio pametan da zaradi brdo para, nemo da vredjate njegovu inteligenciju da je skrivanje para hteo da poveri Cvijanu, ako je i od doticnog mnogo je

Dunja

pre 11 godina

Veću glupost nisam pročitala. Baš njega je pronašao da pita. Da li ljudi stvarno misle da smo mi ovoliko glupi i naivni? Dokle Kurir misli da obmanjuje narod?

Kokan

pre 11 godina

Jadan si Cvijane , politicki si "mrtav" jer si ucenjivao sudije da oslobode tvoje klijente i ucenjivao si suprugu bivseg ministra Dragina da Dragin lazno optuzi Mirka Cvetkovica , i sad , posto si ti politicki "mrtav" tvoj mentor Aleksandar Konsternirani Vucic , te sad koristi kao politicko topovsko meso da diskreditujes Djilasa , jer je u poslednjih mesec-dva postala ogoljena vasa tzv borba protiv korupcije, jer je ona bespostedna samo dok ne dodje do vasih vrata. Dzaba ti je ovo , i tebi i tvom mentoru , jer , kao sto se vidi, cak i da je ovo istina, Djilas, kao sto znas , nije prekrsio ni jedan zakon , vec je kao i ostali svi politicari , prijavio imovinu po zakonu, a vi ako je on nesto uradio suprotno zakonu , a vi ga uhapsite a nemojte ovako jalovo da ga diskreitujete , ovim ga samo jacate , jer samo pokazujete koji ste vi licemeri .A jesi li ti savetovao i onog iz tvoje stranke sto ima preko 200 stanova u vlasnistvo , a duguje preko 7 miliona evra Agrobanci?

Joca Frankenštajn

pre 11 godina

U Kuriru 'saznajemo' šta je Djilas pričao Cvijanu, od pouzdanog izvora - Cvijana!

A sad ozbiljno,je l' ovaj čovek zdrav? Bez imalo cinizma pitam, pošto je ovo već ooozbiljno 'Maja Nikolić - stanje'

Miloš

pre 11 godina

Neka je sve ovo tačno, ali Cvijanu izgleda da uopšte nije smetalo ni da daje savete, ni da pomaže dok mu je Đilas bio dobar - sada kada je u drugoj partiji, eto, ovaj je kao prevarant, a to što je Cvijan godinama to krio, nikom ništa. Takvi su najgori i na kraju sve prodaju i izdaju samo za sopstveni interes...

Milisav

pre 11 godina

Hvala ti na informaciji. Samo da te obavestim veliki poznavaoče da si počinio krivično delo po zakonima Republike Srbije pošto nisi na vreme prijavio nadležnim organima saznanje o nameri činjenja krivičnog dela. Đilas mi je neverovatno antipatičan lik, ali ako ga gm...vac kao ti napada, moguće je da sam pogrešno procenio čoveka.

Dusko

pre 11 godina

Boze ko li veruje ovom sto je izdao jedne a presao kod drugih.Ko li ga je samo primio u tu drugu stranku i sta li on misli i u kojem je tripu da je on veliki poznavalac prava.Zelen si veoma, mnogo, uz to i previse providan i ti i novine kojima si rekao ovu glupost.

Zoran Milosavljevic

pre 11 godina

Ako ste vec preneli taj clanak, zasto niste preneli kako je Djlas plakao u Cvijanovoj kancelariji trazeci da ga protezira kod Sefa. Pa taj covek veruje da sve moze da se proguta sto on kaze.

aha

pre 11 godina

Bas me briga za Djilasa, ali kako ti mozes da iznosis u javnost nesto sto ti je klijent poverio, a bio ti je klijent iako te je samo pitao za savet? Ti si sramota za advokate.

zvonko68

pre 11 godina

Ti si se pokazao ko si i sta si? Sve da je to i tačno, kada si ti to rekao a kurir prenosi, onda ja u to ne verujem. Kurir i Cvijan.....ko još njima veruje. Pročitajte malo Kurir od pre izbora i sada pa zaključite kakve su to novine, ako se tako i mogu nazvati. O ovom liku ne treba nista ni komentarisati.

cickavi01

pre 11 godina

Neznam kolkio je tacno ovo sto je rekao za Djilasa ali provereno znam da skoro svi koji su se domogli nekok polozaja rade ove stvari.
Biti politicar je neuporedivo bolje nego kriminalac,razlika je sto ovi sve mogu da opravdaju i da javno rade a krimosi moraju tajno.
Skoro svki politicar se OBOGATIO u Srbiji za kratko vreme,zato je tolika borba da se sacuva fotelja.

expat

pre 11 godina

Sa radinjacima mi je bar lako, njima čim vidim vokabular i fabulu jasno mi je da lažu.
Ali za prosečnog srpskog glasača ni ne treba bolja priča.

Pjanovic

pre 11 godina

Jao majko mila, kako je jadan ovaj lik.
Pa SRS i ovi sto su 'napredovali' su godinama lepili plakate da je Djilas tajkun (radili su to i za Dinkica, a sa njim sede sad u Vladi), znaci radili takvu antikampanju protiv njega, pa je covek dobio 25% glasova gradjana Beograda, dakle dva mandata za redom.
Gradjani Beograda su izabrali svog gradonacelnika, moz' samo da mu pljunete pod prozor.

A nema nista gore od ovih preletaca, prejadno. Ne zna se ko je jadniji, ministar_za_ispijanje_mleka ili ovaj sle....

van

pre 11 godina

Djilas dosao kod najkonfuznijeg, problematicnog javnog nastupa da mu trazi uslugu. Djilas, koliko znam, nije rodjen u camcu. Svasta od Cvijana sp.

gremlin

pre 11 godina

Kaze covek koji brani "kontraverzne" biznismene...koji trazi ostavku N.Mesarovic zene koja je osudila Zoranove ubice,covek koji partije menja kao carape i na kraju covek koji je odjednom postao bitan,al polako...sve ima kraj...pa i vlast sa stiropora!

Bob

pre 11 godina

O Cvijane, Cvijane ... Jadan ti ta partija kojoj pripadas, a najjadniji oni koji vam daju te glasove na izborima, s kojim vrsite posle njih masovno silovanje (ne-)zdravog razuma.

X.Napoleon

pre 11 godina

"''Kad je (Đilas) izabran za gradonačelnika, pozvao me je i pitao kako da prikrije imovinu, jer sam ja veliki poznavalac Zakona o sprečavanju sukoba interesa'', naveo je Cvijan. "

U moje vreme su krili imovinu,posle isteka mandata.
A,ovakvog pravnika kao Cvijan,u svako vreme.

Saša

pre 11 godina

A taj mit "o jednom od najmoćnijih ljudi u zemlji" će da razbije baš Cvijan, koga svi znamo po doslednosti, principijelnosti, poštenju i istinoljubivosti ... Da je neko drugi pa i da poverujemo, a pošto je to glavni SNS lik za pravljenje spletki, hoćemo ali malo sutra.

retko-mudar

pre 11 godina

Cvijan je bio Tadicev savetnik i zgadio mi se zivot sto je u mojoj stranci covek koga savetuje ova karikatura, Zoran Cvijan. Samo toliko.

Dzoni

pre 11 godina

Znam samo da bilo kakvo pominjanje imovine Djilasa nikad mi nije godinama obajvljeno u komentarima..pa cak ni u kuriru do skoro..u blicu nararvno ni sad nikad nece da se objavi bilo kakav komentar na tu temu.

jovica

pre 11 godina

Postoji mnogo legalnijih načina da se razotkrije "biznis politika" gradonačelnika. Vraćanje na ovakve "rekla-kazala" priče samo mu se daje "rezervna municija! Naciji je dosta "negativne kampanje". Naslušali smo se (i još slušamo DS). Ne spuštajte se na njihov nivo!

karolina b.

pre 11 godina

Joj kako su omladinci u sred noći skočili da pomažu gradonačelniku, hehe. Pa vi dežurate non-stop mukice moje. A i Cvijan nije rekao ništa novo što cela Srbija već ne zna...

Болеро

pre 11 godina

Мислим да ни сам Ђилас не зна тачан износ његове империје а гарант је то стекао преко својих политичких привилегија јер ми овако не делује нешто превише способан политичар

Luka

pre 11 godina

Opšte je poznato da je Cvijan veliki stručnjak,nije ni čudo što ga je Đilas kontaktirao. Samo što Cvijan nije hteo da participira u njegovim prljavim poslovima!

fight the power

pre 11 godina

Zanimljivo svi komentari brane "nevinog" Đikija i niko se nije zapitao da li je on to zaista uradio (a siguran sam da jeste lol), a osuli su drvlje i kamenje po tom Cvijanu što je uopšte izneo ovu temu. Partijski vojnici ne spavaju, borba se uveliko zahuktava...

Marko

pre 11 godina

Ajde da se pravimo naivni da je Đilas imovinu stekao na "fin" način.
Prihodi milionski i ostvareni za vreme mandata Borisa Tadića čoveka kojeg je isti osporio i marginalizovao.
Sada keko reče Petrović treba da se raspravlja o njegovom bogatstvu.

Margita R

pre 11 godina

Svi su vec upoznati sa Djilasovim malverzacijama,tajkunskim vezama,zeljom za novcem i moci,...tako da ovo nije nista novo.Ali moram priznati,vrlo razocaravajuce za jednog visokog funkcionera u Srbiji.

Progledaj

pre 11 godina

"Zivim za dan kad ce u SNSu da leti perje na sve strane... Dobili ste svojih 5 minuta vlasti, videli smo vas na delu zahvaljujuci belim listicima i to je to... Caooo...Povedite i gdju Vesnu P. sa sobom...a i ostale preletace od BoTe i slicnih.
(mala, 26. februar 2013 09:16) "
Izgleda ce ti zivot biti prekratak za to, dokle god Srbija bude birala, naravno...

Djole

pre 11 godina

hm....koliko su ljudi zatucani i nemaju pojma. Deco ne pisite na komentarima nesto sto ne znate. Kada budete znali sta sve Djilas ima i koliko zaradjuje dnevno onda se vratite na komentare i branite ga. Ali se plasim da ga onda ne bi sigurno branili.

Googlic

pre 11 godina

(ZapazenaMarka, 26. februar 2013 13:30)

Da je Cvijan los, kao sto govoris, da li bi se Djilas obratio bas njemu? I, obzirom da je Cvijan dobar advokat sa dugim stazom, da li stvarno mislis da ne zna da bi odgovarao za klevetu ukoliko je to radio?

Isterivač duhova sa Beljnjače

pre 11 godina

Ovo je jedan od primera aljkavosti pravnog sistema Srbije. Kako izbeći oporezivanje. Niko drugi no Dragan Đilas.
Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja.
Iili se bavi politikom ili privredom. Ako želiš jedno i drugo- onda prijavi majstore

Partijski kolega

pre 11 godina

Hteo da krije imovinu, ma dajte molim vas pa on covek nema bas toliko novca koliko vi mislite, zasto da prijavljuje imovinu, mozda od imovine ne poseduje nista, ali zato njegova porodica verovatno ne zna sta sve poseduje.

Villagers

pre 11 godina

Djilas krije imovinu? Ma kakvi- jadan covek, zar niste culi da zivi kao podstanar? Mozda bismo trebali da otvorimo neki humanitarni fond za njega.

Lupko

pre 11 godina

Samo cu navesti dve cinjenice...kada je Djilas izabran prvi put 2008. za gradonacelnika Beograda tad uopste nije ni stupio na snagu zakon da funkcioneri moraju da prijavljuju imovinu,tj nije ni bila osnovana Agencija za borbu protiv kopupcije,a jos manje je verovatno da je Djilas pitao za savete Cvijana u junu 2012. kad je drugi put izabran za gradonacelnika!
(Ljubo, 26. februar 2013 09:27)

Znas li ti da je imovina trebala da se prijavljuje i pre Vucicevog dolaska na vlast? Samo, da li je to iko praktikovao i da li je Djilas prvi prijavio imovinu?

Roach

pre 11 godina

Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja..

cickavi01

pre 11 godina

Jel cickavi, a sto nisi i ti politicar kad sve to znas? Ili ti se gadi to bogatstvo?
(svasta, pa makar bilo od cickavog, 26. februar 2013 07:55)

Pa zato sto jos imam obraza i postovanja prema sebi,ima stvari koje nikada necu uraditi bez obzira koliko para stavis na sto.
Bogatstvo mi se negadi ali postenim putem mi treba 40-50 godina dok politicarima jedan do dva mandata,a ja imam tih 40-50.
I jos da dodam,da sam se ja bavio politikom danas bi me ti pljuvao kako sam se obogatio zato sam ovde gde sam cistog obraza.

isterivač duhova sa Beljnjače

pre 11 godina

Ovo je jedan od primera aljkavosti pravnog sistema Srbije. Kako izbeći oporezivanje. Niko drugi no Dragan Đilas.
Promenom zakona treba sprečiti ovakve pojave. Naime, imaš preduzeće u vlasništvu a baviš se politikom onda imaš da prijaviš sve bez prenošenja vlasništva ili ostala muljanja.
Iili se bavi politikom ili privredom. Ako želiš jedno i drugo- onda prijavi majstore.

crni domino

pre 11 godina

Emoj Cvijane, jado jadna naprednjacka.
Zgadio si mi se juce u Skupstini.
Podsecas me na skolovanog punoglavca SNS! Sem karijeristickog dodvoravanja Selakovicu, nista pametno nisi rekao. I ti nesto znas da pricas o gospodinu Djilasu?
Bolji komentar ne zasluzujes, a svi koji te brane - lazu te!

dejan

pre 11 godina

Firno, svidja mi se u ovoj prici sto Cvijan priznaje da je "strucnjak" za nelegalne radnje na visokom nivou. Za DJilasa smo sve to znali, ali eto,s ada znamo kakve "strucnjake" za buducnost Srbije ima i SNS.

anchi932

pre 11 godina

on je veliki poznavalac Zakona,ma svi ste vi super i veeeeliki strucnjaci samo na recima,bavite se estradnom politikom i rekla-kazala...

Zvezdana25

pre 11 godina

Pre upućivanja kritike, treba razmisliti o razlozima zbog kojih je Cvijan tek sad "progovorio". Jer, za neke stvari treba sačekati pogodan trenutak.

bez mozga

pre 11 godina

svi pozitivni komentari za Djilasa imaju izmedju 95 i 105 minusa...ovo je strašno šta rade ovi naprednjaci...to samo dokazuje stepen rasula u SNS-u i paranoje od očekivanog gubitka vlasti na sledećim izborima a taman su se uvalili počeli da prave kombinacije kad ono DS se vrača na vlast u tri kolone Petrović i Jeremić, Tadić i Jovanović i Djilas

Mishko

pre 11 godina

Omladina SNS-a (oni jedini u stranci znaju da koriste kompIJutere) se još nije probudila, još uvek nema šablonskih komentara podrške poštenom Cvijanu i pljuvanja po tajkunu Đilasu.

ko je jaci

pre 11 godina

Ne zna se ko je jaci, da li ti ili Kurir. Prestanite vise da se brukate sa Djilasom, on je za vas Ajanstajn, pa kakav god da je.

Munja

pre 11 godina

Ne volim Đilasa,ali reči ovog ex-radikala zaista vređaju inteligenciju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (srbin, 26. februar 2013 07:22)

Da te obavestim. Nije lepo da živiš u neznanju. On nije ex-radikal. On je ex-demokrata. Radio u Tadićevom kabinetu. Bio mu savetnik.Krišm je snimio razgovor sa Natom-platom i otišao iz DS. Demokrata dakle. Tako da sad znaš, da se ne brukaš.

Alpacino

pre 11 godina

Ovaj Cvijan nanosi veliku stetu SNS-u, trebalo bi ga se resiti sto pre....Vratiti ga u DS, odakle je i dosao, (a gde i pripada).

sumorni

pre 11 godina

Tebe i Vučića je sigurno pitao, i to dok ste sedeli u kancelariji Kurira.

Koji bedan pokušaj. Ako je i od Cvijana, bedan je.

Dno dna.

Šta pokušavaš da pokriješ ovime? Da si urgirao da se tvoji klijenti puste na slobodu? Ili ova afera sa mlekom?

Jadno...

nidža

pre 11 godina

Argumenata je mnogo i treba ih koristiti. Ovako sve ispada kontraproduktivno. SNS najzad mora sakupiti i objaviti konkretne dokaze o "rabotama" (k)gradonačelnika. BusPlus, Bulevar, Most na Adi, GSP, podzemni kontejneri, vodovod, vile i kuće...Hajdemo analitičari!

sta reci

pre 11 godina

"...jer sam ja veliki poznavalac Zakona o sprečavanju sukoba interesa'', naveo je Cvijan. Ha, ha, ha, ha svaki komentar je suvisan.

Mordor

pre 11 godina

Hahahahahaha, izjavio Cvijan, a objavio Kurir, poznati izvor pouzdanih informacija za nepismene!

O Đilasu mislim sve najgore, ali o Kuriru još gore. Tako da, što se mene tiče, može Kurir da objavi o Đilasu koju god hoće bljuvotinu, kod mene ga neće i ne može ocrniti više nego što se sam ocrnio. Ali ocrniće one koji naručuju sr...a koja Kurir piše. Znam ko su.

winston

pre 11 godina

SNS, prestanite vec. Ovo je politicko sra... , i nikoga vise ne interesuje. Vreme je se sve politicke stranke promene, i njihove taktike. Gradjani hoce da povrate zvaki put kad vas cuju.

vuk brankovic

pre 11 godina

Pa zasto Cvijan to nije obelodanio kada je bio Djilasov potrcko? Nisam fan DS-a, ali SNS je sustinski sastavljen od kojekakvih verolomnika i prebega. Znaju li oni sta je cast, rec, lojalnost? Pa i poslednjem ratu u SFRJ su profitirali konobari, vozaci hitne, magacioneri i iskompleksirani doktori ( cast postenim konobarima i postenim radnicima). Tako da je model vidjen: u smutnim vremenima sluga proda gazdu, rusi sve sto su drugi stvorili, " sto gore to bolje"... I onda na rusevinama , palikuce prosipaju ideje o socijalnoj pravdi i jednakosti. Ovaj Cvijan mi bas lici na to: jurisnika koji se spreman da proda sve zarad pet minuta vlasti. Srecom, istorija je pronasla mesto u Hagu za sve takve!

mala

pre 11 godina

Zivim za dan kad ce u SNSu da leti perje na sve strane... Dobili ste svojih 5 minuta vlasti, videli smo vas na delu zahvaljujuci belim listicima i to je to... Caooo...Povedite i gdju Vesnu P. sa sobom...a i ostale preletace od BoTe i slicnih.

me

pre 11 godina

Ja vecu glupost skoro nisam procitala, mada bilo je jos nekih izjava koje mogu da se porede sa ovom. Lik izjavljuje da je znao za, kaobajagi, malverzacije koje nije prijavio. Znaci prikrivao je krivicno delo. Ljudi, ko slusa uopste ovakve price, ovo je vredjanje inteligencije naroda koji ima sivu mozdanu masu.Djilas ne da ne bi pricao sa ovom personom, nego verovatno pored njega prolazi kao pored magle.Najcrnje u ovoj vesti jeste sto pored imena pise poslanik, na sta smo mi spali, stravicnoo....

ZapazenaMarka

pre 11 godina

Kakva shmekerica. Djilas sto u malom dzepu ima 10 Cvijana kao pita Cvijana za poslovni savet??? To je original kao da me moj tata pita kako se prave deca? A Cvijan je kao dokazani mag finansijskih transakcija i papirologije??? Cim Cvijan zavrsi angazovanje na poziv domovine u politici, ceka ga posao visokog strucnog savetnika u Merill Lynch ili Burson-Marsteller. Ja mislim da je menjanje recepata dosta ozbiljnija tema pa ako je nekom dosta teske komedije - da promenimo temu. Snaci ce se Djilas i bez Cvijanovog saveta :))) Zar je neki politicar zasluzio da traje i nedelju dana ako Cvijan moze da ga obori? Ali ce biti zanimlijva simultanka Djilasa sa malim macama koje ce pokusati da uruse njegov kredibilitet sa 10ak razlicitih bezuspesnih afera, koje i ako bez dokaza i argumenata moraju da stvore sliku da je Djilas sumnjiv. I meni je sumnjiv. Srbi smo. Politicka scena je rvanje u blatu tako da ce Djilas i ako je posten i ako pobedi da izadje blatnjav iz svega. Ali birao je da se bavi politikom tako da niko ne treba da ga zali. Takav je to rudarski posao, moras stalno da nesto bushish i moras stalno da se rves u blatu. Mnogo vestina zahteva to neprijatno i prljavo zanimanje politicara ali je zato dobro placeno. I tako po neki zanesenjak s vremena na vreme prodje kroz politku.

SLOBODAN

pre 11 godina

Ja sam veliki poznavalac zakona o sprecavanju sukoba interesa,kaze on...kao da poznaje fundamentalne kosmicke zakonitosti,a ne jedan od nasih losih zakona.
Kome treba ovaj Cvijan...?

sladja

pre 11 godina

zar stvarno objavljujete i ovakve vesti? zvuci nadrealno..kao kafanska prica nekog pijanca..
jedino verujem da svi zovu cvijana kada je u pitanju izvrdavanje zakona...jer je veliki poznavalac te oblasti.... zamisli da djilas nema bolje advokate mos misliti..

svasta, pa makar bilo od cickavog

pre 11 godina

Skoro svki politicar se OBOGATIO u Srbiji za kratko vreme,zato je tolika borba da se sacuva fotelja.
(cickavi01, 26. februar 2013 01:10)

Jel cickavi, a sto nisi i ti politicar kad sve to znas? Ili ti se gadi to bogatstvo?

makica988

pre 11 godina

Evo nama novog heroja Cvijana on ce nas spasiti od propasti i iznece nam sve informacije,dosta vise sa spletkama ravni ste Grandu

viki975

pre 11 godina

Cvijancici,Nikolici,Vucici i naravno Dzej...smesni ste,Djilas je kriv za sve i za nuklearnu katastrofu u Japanu i za napad kometa na zemlju...ma za sve a to sve pise Kurir "najiskreniji" list u Srbiji :P

milan

pre 11 godina

Ja mislim da tebe ni keva ne pita za misljenje hahahahahaha
Pa ja sigurno ne verujem da bi tebe zvao iko osim mozda tvojih radikala.

dr M. Jernović

pre 11 godina

Ja sam zapanjena. Da u novinama izjavim da je taj i taj pacijent (klijent u ovm slučaju, ako se dobro sećam) pitao kako da sakrije neko socijalno stigmatizujuće oboljenje - ne samo da bih izgubila licencu, nego bih izlazila u novinama u nastavcima...

IceNick

pre 11 godina

Pozdravljam rad, trud i zalaganje SNS-a da ne zaboravi svoje vecinsko glasacko telo oliceno u gladnoj i nepismemoj Srbiji. Svi ostali ovo registruju kao bljuvotinu i veliki ljudski, moralni, eticki poraz. Mada dragi gospodine Vucicu pogledajte malo ispred i zapitajte se sta ce biti kada slep progleda. Zao mi je sto se preko ovakvih ljudi lepi blato i za vas a mozda to u ovom slucaju i niste zasluzili.

zosimov p.

pre 11 godina

Na stranu to što nam Cvijan nije otkrio ništa što cela Srbija već ne zna, ipak nema smisla pričati o razgovorima u četiri oka ako nema dokaz u vidu snimka ili svedoka (ako ima, to već postaje zanimljivije).

smajli

pre 11 godina

Ima covek nekoliko firmi,a o stanovima i ostalim nekretninama da i ne pricamo.Posteno zaradio,ali eto,ipak mora da sakriva.Ma dajte ljudi,o cemu mi pricamo ovde.

A šta kaže struka na ovo?

pre 11 godina

Lepo i profesionalno od jednog advokata!, E gospodine Cvijane, kako sme iko vama da se obrati pitanjem, pa neka je i takve vrste. Vi ćete sačekati, pa kada vam zatreba otrčaćete u medije da javno tračarite o svojim klijentima. Posle ovoga, ne daj Bože da mi zatreeba,ne bih kod vas po stručnu pomoć, pa da ste poslednji advokat na svetu.

Dobri Džo

pre 11 godina

Fuj! Pa koliko li ćemo pasti... Ovo je dno dna...Ne mogu da verujem da ovo neko iznosi zarad jeftinih političkih poena. Cvijane, mislio sam da si mnogo pametniji. Ako te neko i nešto pitao, nije to za štampu, a mogu se kladiti da si ovo sve izmislio. Ne podržavam DS, ali si ga preterao, pokazao si najgori oblik ljudskosti...
Xe xe da si kod mene u stranci, zbog ovog bi leteo... Ovo nije demokratija, ovo je ni sam nemam imena... svakako ništa pozitivno...

svetac38

pre 11 godina

...kažu da su "najveće kurve najbolje pokajnice"! Cvijan je koliko se sećam pripadao DS-u. Pod pretpostavkom da je ovo što priča tačno, Djilas je od njega mogao da traži savet kao advokatsku uslugu, i takvi razgovori ne idu u javnost. A ako je u svojstvu građana znao da gradonačelnik čini krivično delo imao je obavezu da to prijavi nadležnim organima...

žika

pre 11 godina

E bre! Ovo mi sve vise lici na Mirino vreme. Ovi su za kratko vreme vratise Srbiju ka onoj policijskoj drzavi.
Ovaj potvrđuje ako su turcinu krvave ruke poturrici moraju biti do lakata. Ovo je dno dna! Gasi svetlo

Petar

pre 11 godina

Nisam ničiji obožavalac, svestan sam da su svi ušli u politiku iz lične koristi ali... kada sam prvi put video facu ovog čoveka prvo što mi je palo na pamet je, nemaš ti facu za ds (mislim da je Lombrozo bio u pravu). Da se ne lažemo, nema ni za sns. Kad malo bolje razmislim nema ni za današnje radikale. Kao da ga je neko izvadio iz srs-a 91. E baš si se danas setio da te Đilas to pitao. Ni juče, ni preključe, ni pre pola godine nego danas. Idi prijatelju kod Joce Amsterdama. Ni on mi čovek nije jasan da te je izabrao a kamoli naprednjaci.

Arijadna

pre 11 godina

Verujte, gospodine Cvijan, da imam dva grama mozga - a ne sumnjam da Đilas ima, vi ste svakako poslednja osoba na svetu koju bih pitala tako šta, da mi uopšte treba.

radikal

pre 11 godina

Kaže naprednjak čiju su stranku napravile strane obaveštajne službe uz logističku podršku ds-a. Naprednjaci su doživeli svoj zenit, sledi polagani pad.

moi

pre 11 godina

Ma sve sto je on rekao je 100% tacno, a ovi su 100% tacno preneli, tako da je svaka recenica istinita. I mi svi verujemo u to 100%. Zasto ne bi poverovali ovom baronu? Jel` rekao casna rec? Eto, sta hocete vise?

Darko

pre 11 godina

Vučiću lepo si društvo okupio,sve stručnjaci....Srtučnjak za mleko direktno iz CZ-a,stručnjak za pravosuđe,direktno iz kabineta Tadića,stručnjak za Kolubaru,direktno iz pečenjare,finansijski mag(lopovčina),kupljena diploma(expert za međudržavne odnose),ekspert za struju(evo nama poskupljenja),uvoznik banana i nosač kofera(divna ličnost).Ako sam zaboravio nekog stručnjaka,ne moj te mi zameriti.
Da ne zaboravim,ovu karikaturu od pravnika je Tadić najurio posle probnog rada nakon što se utvrdilo koliko je pošten,častan i stručan.

Dunja

pre 11 godina

Jeste da živim u Srbiji, ali ovo je i za Srbiju previše. Toliko priči, spletki, toliko podmuklih i malih ljudi na jednom mestu ... što je mnogo mnogo je. Cvijan je čovek koga niko ne shvata za ozbiljno, a Kurir je zlo koje treba zabraniti.

matori

pre 11 godina

"...Prema rečima Cvijana, ''ovo je samo početak razbijanja mita o jednom od najmoćnijih ljudi u zemlji''..."

Ja bih pre rekao da je ovo poodmakla faza totalne histerije u stranci koja je na vlasti, a ovaj Cvijan je samo kolateralna šteta (čitaj: budala), kad se prihvatio da pravi od sebe najobičnijeg pajaca, i izjavljuje buljuk kleveta zbog kojih će zaglaviti na sudu...

dragan

pre 11 godina

Pogledajte ovog Cvijana, pa recite ko još može njemu da veruje.Taj čovek ne zaslužuje da bude u vlasti.Najlakše je sad pričati neke priče koje niko živ ne može da proveri i tako ocrniti gradonačelnika.Verovatno je to dogovoreno u vrhu novih radikala.I sad očekuju da se o tome danima priča.Što se mene tiče Đilas je pozitivna i poštena ličnost a za Cvijana prosudite sami.

grrr

pre 11 godina

Ne treba zanemariti opsednutost građana Srbije ljudima iz sveta kriminala želju da se o takvim ljudima govore hvalospevi.Takođe ne treba zanemariti želju građana Srbije da svakoga ko i malo vredi smatraju poslednjim ološem i da se o njima tako govori.Sećam se ja tako vremena kada je ubijen Arkan i sećam se da je u to vreme umro i glumac , zadužbinar Dragan Zarić.O Draganu Zariću bilo je pisano na 10,11,12 stranicama dnevnih novina a o Arkanu na prvih devet.Zato me ne čudi kada jedan ovakav stručnjak za utaju daje ovakve izjave.Sa druge strane Đilas mi nije simpatičan i ovaj DS više podseća na DSS ...Ali to je druga priča...

Cvijanov klijent

pre 11 godina

Taj isti" đavolji advokat" je svojevremeno bio advokat" malim" ljudima u postupku protiv poslodavca koji nije ispoštovao svoje ugovorom potpisane obaveze (jedan od finansijera SNS-a ),odradio je četvrtinu posla,naplatio, a onda procenio da je bolje biti advokat tuženog, nego advokat prevarenih radnika i prešao na " suprotnu" stranu.Toliko o profesionalizmu i etici dotičnog advokata, koga bi trebalo izbaciti iz advokatske komore.

koki

pre 11 godina

ako je bogat usao u politiku imao je sukob interesa, ako je usao u politiku pa se obogatio krao je..... nije to neka nauka. Vestina je ostati toliko dugo na vlasti a da narod ne shvati koji je od ova dva slucaja

LAVINIJA

pre 11 godina

Naprednjaci pa vi sve pazariste moralne gromade.ovo advokat? Ako je Djilas sa njim razgovarao u svojstvu klijenta ,sta je sa poverljivoscu te komunikacije? A ako nije zasto Cvijan nije prijavio nadleznim organima postojanje elemenata bica krivicnog dela? Sve u svemu jadan je onaj ko ima ovakvog prijatelja,advokata,saborca,komsiju...

General poručnik

pre 11 godina

Advokat radi svoj posaooooo. Nije kriv št je zakon tako napravljen da može da se vrda sa imovinom.
Srediti zakonodvstvo što pre. Političar neka bira. Posao ili politika. Ako izabere jedno i drugo,šibnuti ga po džepu.
Najjednostavnije rešenje je "šibanje" po džepu sa kaznama.

Aleksandar

pre 11 godina

Uzmimo da je tacno ovo sto Cvijan kaze. Zasto onda jos tada nije prijavio Djilasa nadleznim organima, nego se tek sada setio cele te price?

Pravnik

pre 11 godina

Sve i da je istina što Cvijan priča ono što zabrinjava je njegov potpuni nedostatak profesionalne etike. Gospodin Cvijan je advokat i treba da zna šta znači poverljivi odnos klijenta i njegovog pravnog savetnika. Da li to znači da će o sadašnjim klijentima ako se u budućnosti budu našli na različitim političkim stranama takođe da iznosi poverljive podatke do kojih je došao kao njihov pravni savetnik. Cvijan je paradigma profesionalizma u današnjoj Srbiji - dok mi to odgovara glumim vrhunskog profesionalca, a kada mi odgovara drugačije ponašanje onda ne postoji granica mog neprofesionalizma (makijavelizma).

Milosh

pre 11 godina

Uveren sam da ima ljudi koji će poverovati u ovo, kao i u mnoge druge "zanimljivosti" koje servira tzv. toaletoid (ovo je izraz Pere Lukovića, da ne bude da sam ga izmislio).

Otrov za mozak, otrov za dušu, zamajavanje naroda koji ne treba da vidi daleko ozbiljnije stvari - nego treba samo jednostavno, prosto da mrzi...

Nikola

pre 11 godina

Veliki "poznavalac zakona" i Kurir su samo dokaz da se ponovo nešto iza brda valja. Iza laži, podmetanja, napada, insinuacija koji oni objavljuju se uvek krije neka nova afera koja se tog momenta prikriva ovako bombastičnim naslovima

ZLOBEX

pre 11 godina

A sinoć Ivica zapeo ko mutav- proverite moje imovinsku kartu.
Pa ko će da nađe našim milijarderima tajne račune na egzotičnim ostrvima?
I sad su oni jadni pošteni.

Ljubo

pre 11 godina

Samo cu navesti dve cinjenice...kada je Djilas izabran prvi put 2008. za gradonacelnika Beograda tad uopste nije ni stupio na snagu zakon da funkcioneri moraju da prijavljuju imovinu,tj nije ni bila osnovana Agencija za borbu protiv kopupcije,a jos manje je verovatno da je Djilas pitao za savete Cvijana u junu 2012. kad je drugi put izabran za gradonacelnika!

Bob Rock

pre 11 godina

Interesantno da od formiranja vlade u tom kuriru nije objavljen ni jedan jedini tekst o dinkicu, dok se pre toga isti nije skidao sa naslovnih strana...

Marko

pre 11 godina

Jao dokle vise da gledamo i slusamo ovog Cvijana,jos misli da cemo sada da padnemo u trans ako je krio takvu informaciju godinama i cekao pogodan trenutak da je objavi(sve pod uslovom da je tacna u sta sumljam)
On ce za naprednjake da bude ono sto je Jelena Trivan bila do skoro u DS,trn u oku glasacima i simaptizerima.

bora

pre 11 godina

Ako krije pa Vi otkrijte,ispitajte poreklo pa krivičnu ako ima osnova za to.Plenite i zatvarajte al nemojte više ovo,ono već konkretne poteze.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Prepodobni Cvijan ,pa njegov status od juče u SNS ,pa ,,trule daske ,, koje pominje samouvarena g.dja TABAKOVIĆ ,KOJA ,,ZNA,, KAKO DA BEKO PRESKOČI ,,TRULE DASKE,IMA LI TU ,,ZNANJA,, BAŠ OVOG ,,DASE,, PA OVA SKANDAL STORIJA S MLEKOM,U STILU,,DŽEKNA NIJE JOŠ UMRLA A KAD ĆE NEZNAMO,, I NA VRAH SVEGA ,,LIST ,,KURIR,, ZA OBJAVE ,, ISTINOLJUBIVOG GRADJANINA ,, .Da nije bljutavo ,i odvaratno s obzirom na njegove ,,branjenike,, bilo bi komično.A mi smo bolidi s neiznajmljenim glavama ,za kuckanje po kompjuteru ,po datim tekstovima , JER ,, ONI,, SVE ,,ZNAJU,, .Nekad se zaradjivalo po tome šta se zna ,i ume ,zanatu ili obrazovanju,sad je IN ,,ovo hejtersko, targetirano ,,kuckanje,,,s rečnikom nedostojnim pristojnih ljudi i barata se bez posledica ,JOŠ.Ima li u redakciji neka posebna soba za iznajmljivanje u koje dolaze oni koji se naknadno ,,sete,, ili je to način da se ovom mentalnom trovaču od,,lista ,,jedina ,,da tema za opstanak.Jedino su SNS poslanici baš,,slučajno,, bili za pitanje ,,slobodnog ,, novinarstva ,koje se (zlo)upotrebljava u ovakvom ,,listu,,, Da su objavili samo nešto o onom Baji sa 215 stanova ,sutradan ne bi ,,radili,,.Al, imaju ,,stručnjaka za zaobilaženje zakona ,koji se time i hvali.Pa MAŠALA.