Ponedeljak, 25.02.2013.

16:58

"Mišić nije došao jer je zastrašen"

Iako je njegov advokat najavio da će se pojaviti u policiji, Uroš Mišić je odlučio da ipak ne dođe na saslušanje u vezi sa<a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=02&dd=21&nav_category=16&nav_id=688819" class="text-link" target= "_blank"> tučom u beogradskom klubu Plastik.</a>

Izvor: B92

"Mišiæ nije došao jer je zastrašen" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Šumska Vila

pre 11 godina

Pored toga što mi je zlo na ovu vest moram da čestitam novinarima na unakrsnom ispitivanju advokatice. Posebno Radišiću.
Tuc, muc, cvrc! "Pročitajte presudu malo detaljnije"! Ma, nije moguće !?
E dušo moja ima ti još da se "voziš", ali svaka ti čast na početnoj stanici.
Bljak!

Rajko od Rasine

pre 11 godina

Za očekivati je da "advokatski tim" podnese tužbu, u ime velikomučenika Uroša Mišića, protiv države Srbije, za pretrpljeni strah i ukaljani ugled u društvu kao i za izgubljenu dobit jer fudbalsko prvenstvo kreće a on zbog navedenih razloga neće biti na radnom mestu... strah na SEVERU nije dovoljan razlog za opravdanje izostanka!!!

Stevan

pre 11 godina

Moreeee, kazniti ga i u odsustvu za nepostovanje suda. Ja sam jednom kao bela lala stigao pre zakazanog vremena na sud za laksi saobracajni prekrsaj. Ovaj se mangupira, kao ima losa iskustva sa policijom. A kakvo je iskustvo hteo kad je policajca doobro oprlio bakljom? Da je sramota sve one koji su pustili ove barabe na slobodu pre isteka za njih male kazne. Vucicu, razmisli malo o tome sta je uradio ministar pravde, inace clan SNS.

Rakac Kostolac

pre 11 godina

Sve je ovo jako prosto: imamo politicare u sportskim klubovima (sto veci klub - to krupniji politicari u upravi). Drugo: veliki fudbalski klubovi se finansiraju od poreskih obveznika (od svih nas navijali za njih ili ne). Trece: radi podrske nesposobnostima, malverzacijama privatnih "menadzera" i nesposobnih uprava ciji timovi godinama nemogu ni da pridju Evriligama - imammo "profesionalne navijace". Cetvrto: profesionalni navijaci su placeni na razne nacine cesto ne novcem nego "zastitom" (kad zatreba i advkatski timovima). Peto: imamo milionske "transfere" a kuda novac ide nije bas najjasnije. Seto: kada zatreba privatna vojska nasilnika na ulicama iz bilo kog politickog razloga "profesionalni" navijaci su organizatori i vodje "demonstriranja". Mislim da netreba dalje da nabrajam (iako ima jos) a da bi citalac sam shvatio zasto svuda stoji "navijac" ispred imena ovih huligana i osudjenih nasilnika. Ili naprimer zasto postenog sveta sve manje ima na tribinama stadiona i sportskih hala?

milos

pre 11 godina

Neustrasivi zvezdin "navijac". Sve sami "hrabri" momci. Kad su sami ni da pisnu, a kad su u coporu ruse sve sto stignu. Isto vazi i za partizanove "navijace". To su najvece kukavice u nasem trulom drustvu.

Nepričava

pre 11 godina

DOVOLJNO sto je heroj medj' huliganima, vandalima i olosem, pa mu jos treba publicitet koji mu Vi novinari dajete, pa da postane kultna licnost, kao oni iz " citulje".
Prekinite da ovoliko popularizujete ovakve spodobe, jer ste se nekoliko puta opekli, a i mi sa vama zajedno.
Da podsetim, direktno ste odgovorni za promociju onih iz " Vidimo se u citulji ", pa i za " navijace" posle 5. oktobra( http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=218&cl=05 ).

pravda za Urosa

pre 11 godina

Kome je Bog ujak,lako mu je biti svetac.Briga me sto ovaj fanatik zeza policju,sudije,ali,nije u redu da zeza ove napacene gradjane koji jedva prezivljavaju,a njega brani citav tim advokata.Neka bude fer i otvoreno kaze javnosti ko stoji iza njega.I opet ce u gradu osvanuti cuveni grafit PRAVDA ZA UROSA

Balkanski špijun

pre 11 godina

Uroš Mišić će oprostiti Marincu što ga je udario! Ovog bi uhvatio i strpao na 10 godina u zatvor bez suđenja i sve one koji bi ponovo vikali Pravda za Uroša.

posten mladic taj Uros :)

pre 11 godina

Niste razumeli, on se plasi za zivot policajaca. Bezi od njih da ih ne bi povredio. Kaze cim vidi nekog policajca, baklja iz njegove ruke odleti u usta tog policajca, pa on to zeli da spreci. Neshvacen je. :)

Ja sam moj tim

pre 11 godina

"..., kako kaže njegov advokatski tim..."

Opa, čovek je toliko važan da ima ne jednog advokata, nego ceo advokatski TIM, bre! Vidi se da nije običan nego V.I.P. "navijač" i patološki nasilnik!
Verovatno nećemo nikad saznati ko plaća taj "advokatski tim", a možemo samo da nagađamo koliko je plaćen. Ali za našeg heroja Uroša, ne sme da zafali, bre!

Isti šljam su i on i ceo taj "advokatski tim"...

Respect

pre 11 godina

Konačno da i novinari lepo rade svoj posao. Napadaj SNS, napadaj DS, napadaj sve i to argumentovano (ima ih na pretek). Kako neko može da se nazove novinar a hvali političare? Izgleda da se oni više ničega ne plaše.

Dragan

pre 11 godina

Ovo je sramota za drzavu ! Jedan ulicar pobedjuje sve institucije u ovoj zemlji. A svi znamo koliko naplacuju obicni advokati i to u manjim mestima. Odakle ovome novac da placa Borivoja Borovica ? Jadna li je zemlja po kojoj ovakvi hodaju !!!

sofronije

pre 11 godina

Mene interesuje, ciji je on sin, ciji je on sinovac, ko to stoji iza njega, ko mu placa advokate, ko!? Ovakav slucaj samo pokazuje kolika nam je drzava smejurija. Ivice Dacicu i Aleksandre Vucicu, na ovom malom i prostom ispitu cete da padnete, i sav vas kredibilitet. Mleko + Uros = mnogo negativnih poena za vladu.

PIVKE

pre 11 godina

Prvo Misic ce osudjen za vreme demokrata tako da sada oce preko njega da kupe glasove.A sto se ovog Misica tice u zatvor sa njim pa nek robija.Kao plasi se policije

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

hoćete bele listiće?!,e pa kaznili ste sami sebe prijatelji moji...i neka vas sada Knele,Banana,Urke i ostalo pošteno građanstvo pozdravlja na ulici naklonom i skidanjem šešira...zaslužili ste!
Kale,Kale,Kale...to su Turci na brduplanini...ako vam je...TRAŽILI STE GLEDAJTE!...pa vi bre da vam se Lucifer lično izjasni za EU integracije, vi biste ga doveli na vlast!,Radikali 25 godina bili za Ruse i komunizam u izvornom obliku...satrli nam zemlju,...obukli Kenzo odela promenili ime i rekli, mi smo sad demokrate i volimo EU...odmah ste ih dovukli nazad...e moj narode...gde je Toma sada? kod Obame ili deli ordenje po Ruskim gulazima?

pravda za mojih 10 000 din

pre 11 godina

i ako nemam bas neki obicaj da ostavljam komentare , danas moram. naime , zelim javno da se izvinim svima sto sam podrzao "pravda za urosa" projekat , verujuci da se radi o momku koji se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme. posto sam ziveo isti zivot , isao na utakmice , naravno bilo je tu i neizbeznih tuca ali mi je pre deset godina jedna tuca skupo kostala. dobio sam opomenu i 10 000 dinara kazne za remecenja javnog reda i mira kao i pretnju od sudije "vidimo se opet ides u zatvor" da napisem da sam nevin u celoj prici bio , niko mi ne bi verovao da sam bio upravo momak na pogresnom mestu u pogresno vreme. deset godina je proslo gde sam imao sukobe sa ljudima ali verbalno jer fizicki znam kako bi prosao , zbog toga puno mesta obilazim , na utakmicu kada idem sedim na zapadu ko penzioner i ne pomisljam da idem na kriticna mesta sa kriticnim ljudima. poenta svega sto sam hteo ovde da napisem , gledajuci urosa kad' mu se to dogodilo sa bakljom , video sam sebe , danas gledam sebe ali ne vidim nigde urosa.

novosadjanka

pre 11 godina

Eto vam ga narode SrBski,nebeski...rodili ste ga, ljuljajte ga....."slatka mala dečica"...ma oni su divni...samo kad bi znali kakvi su drugi...nasa su decica zlatna!!! Pa oni su patriJote, samo malo vole da pale baklje, da prebiju po kojeg stranca (ako moze na smrt, jos bolje),a tek Hrvate kako tuku???? Nije vazno sto su nepismenii agresivni,ma nebitno.....sta cete,takvo je vreme,kriza,nema posla,ali eto nadje se za kafić( i za Borovica)!

Dr Mr

pre 11 godina

Ne krije se i ne bezi i imao je neprijatno iskustvo sa policijom a i Zemlja je ravna ploca i Sunce se okrece oko Zemlje i......
Ziva istina!

buha

pre 11 godina

Advokat:
"Ona je dodala da je on zastrašen i da je imao već, kako je rekla, veoma negativna iskustva s policijom. "

Kolega, deseti krug pakla!

Milko

pre 11 godina

"Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić nije se danas pojavio u policiji na saslušanju,..."

Šta je ovo navijač Crvene zvezde ispred njegovog imena? Zanimanje, titula, zvanje, čin u nekoj "službi" ?
Mislim da bi novinari trebali da znaju više od ovoga o njemu, čovek radi šta hoće, tuče, pali žandarme, ne zarezuje policiju, ima iza sebe najskuplji advokatski tim.
Jel to neki novi Miladin?
Kumče nečije?

srki

pre 11 godina

ma decko je nevin..on je brao cvece za jednu baku iz zgrade i napala ga pcela on zamanuo da otera pcelu i slucajno udario marinca..i tako par puta..nije pcele lako oterati...

Tekelija

pre 11 godina

Ако се тукао, што га не хапсе?
Гдје то има да се оптужени позива и он онда може да се не одазове?!

'Госн судија, јесам убијо чојека, али конто сам данас и сутра мало на пецање, па ако море информативни разговор прексутра?'

asd

pre 11 godina

Ko mu bre placa advokatski tim??? ALO BRE PA OVO JE PREVRSILO SVAKU MERU

Ona mucenica umire jer drzava nece da joj da pare za novo srce a ovom olosu se placaju hiljade evra za advokatski tim

ALO BRE

Čika Mile

pre 11 godina

Kad se bude pojavio na salušanju treba da ponese baklju pa ako ga sudija iznervira da mu gurne u usta jer je uznemiren i uplašen.

hm.......

pre 11 godina

Pa naravno da se boji. Hrabar je samo kada ga prati copor njegovih istomisljenika. A i ovaj Borovic, i njega bih ja ispitao, prvo Miladin, sada Uros. Jadni obojica, sistem se obrusio na njih, a Borovic pravi zrtve. Isitati i ko placa advokatu njegov honorar, odakle novac. Sta bi se tu sve naslo i koliko bi bilo kandidata za izgradnju novog autoputa. Ni koncesija nam nebi trebala.

neću da budem član sekte

pre 11 godina

Odakle ovom huliganu pare da plati advokatski tim i to čuvenog Borovića? Ko stoji iza njega kad je uspeo da dobije tako malu kaznu za onu baklju? A sama amnestija, je teška sramota, kao i presuda. U stvari likovi kao što su on i Miladin Kovačević su bruka za Srbiju, a advokati koji brane ovakve likove verovatno su odavno prodali dušu đavolu (ako su je ikad i imali).
A kad treba da se daju pare za operaciju nekog deteta onda ove čuvene tabadžije nemaju para, ali zato imaju pare za plaćanje advokata. Bagru trpajte u zatvor i na prinudni rad da cepaju drva, zidaju, farbaju, kreče kuće onoj sirotinji koja nema ~leba da jede, ali zato izuzetno lepo i sa puno ljubavi vaspitava svoju decu. Bedna Srbijo, kad ćeš progledati?

Alcale

pre 11 godina

ČEKAJ BRE taj praznoglavi sileđija i nasilnik je sa bakljom jurišao na nauružanog policajca u civilu a SADA SE UPLAŠIO SUDA????

doživotna bre da se više nebi plašio on nas a ni mi njega!!!!
DOŽIVOTNA!

Dejan

pre 11 godina

Zamjena teza u Srbiji je najnormalnija stvar. Apelacioni sudovi postoje da bi se idioti poput 'PRAVDA ZA UROSA' oslobadjali krivice ili u najmanju ruku, opravdavali njihovi postupci. Ministar pravde otvoreno koketira sa najgorim desnicarskim olosem i klerofasistima i to je, naravno, normalna pojava. Ni u jednoj drzavi takav ministar ne bi opstao, a u normalnoj drzavi, cjelokupne vlade padaju zbog toga... Srbija je odvratna drzava, odvratna!!! Mlijeko za Urosa

Duro

pre 11 godina

"...Mišić se nije pojavio, jer se, kako kaže njegov advokatski tim, plaši policije i medija...."
Pa zašto mu taj tim lepo objasni da nema razloga za strah jer sistem u Srbjije takav kakav je ili to i advokati nemaju poverenja u Srbiju i pravdu ? Teralicu za njim i u zatvor da se odvikne od nepotrebnih strahova ...

Imunitet za Uroša

pre 11 godina

Ajde da skratimo priču - dajte doživotni imunitet Urošu, jer to je jedino pravedno što može za njega da se uradi. Ne dajmo da ga stalno maltretira ta neprijatna policija, da sudije moraju da se dovijaju kako da ga ne kazne i kako da žandari i marinci ne prestaju da nasrću licem na njegove baklje i pesnice ... Uništiše dečka, stalno ima traume, mora da se krije! Kakve će to preteške posledice ostaviti na njegovu tananu saosećajnu psihu! Nemojte da moramo da dolazimo u jezivu situaciju da ga preCednik abolira (ako ga neki nesavesni sudija nedajbože osudi)!

Bob Rock

pre 11 godina

Da se nije mozda sirotan uplasio da ce neka baraba iz cista mira da mu gurne zapaljenu baklju u usta samo zato sto baraba misli da on, jadnicko, navija za neki drugi fudbalski klub?

ZokyNBGD

pre 11 godina

ovaj bednik imao loša iskustva sa policijom???!!! sve je okrenuto naopačke, bruka sramota tuga i na kraju BES, šta drugo normalan čovek da oseća...

Bata

pre 11 godina

Onda plakao na sudjenju, sad ne sme da dodje na razgovor, očigledno se radi o jako hrabrom momku, pravom predstavniku navijačke bagre koja je jaka samo u čoporu.

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

I te sto su pusteni s robije i one koji su ih pustili treba sve u aps pa na dozivotnu.(besna glista, 25. februar 2013 17:23)
pa Toma ga pustio sa robije da ga odlikuje kao zaslužnog građanina, zato što širi prijateljstvo sa Rusijom mlateći Amere po diskoteci i šta sada?!,da nam predsednik države ide u ćorku po tvome?,pa kako to može,to se nesme glisto besna...on je predsednik ipak,zar ne?!...siguno zna šta radi

Bata

pre 11 godina

Onda plakao na sudjenju, sad ne sme da dodje na razgovor, očigledno se radi o jako hrabrom momku, pravom predstavniku navijačke bagre koja je jaka samo u čoporu.

Bob Rock

pre 11 godina

Da se nije mozda sirotan uplasio da ce neka baraba iz cista mira da mu gurne zapaljenu baklju u usta samo zato sto baraba misli da on, jadnicko, navija za neki drugi fudbalski klub?

ZokyNBGD

pre 11 godina

ovaj bednik imao loša iskustva sa policijom???!!! sve je okrenuto naopačke, bruka sramota tuga i na kraju BES, šta drugo normalan čovek da oseća...

asd

pre 11 godina

Ko mu bre placa advokatski tim??? ALO BRE PA OVO JE PREVRSILO SVAKU MERU

Ona mucenica umire jer drzava nece da joj da pare za novo srce a ovom olosu se placaju hiljade evra za advokatski tim

ALO BRE

Milko

pre 11 godina

"Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić nije se danas pojavio u policiji na saslušanju,..."

Šta je ovo navijač Crvene zvezde ispred njegovog imena? Zanimanje, titula, zvanje, čin u nekoj "službi" ?
Mislim da bi novinari trebali da znaju više od ovoga o njemu, čovek radi šta hoće, tuče, pali žandarme, ne zarezuje policiju, ima iza sebe najskuplji advokatski tim.
Jel to neki novi Miladin?
Kumče nečije?

Alcale

pre 11 godina

ČEKAJ BRE taj praznoglavi sileđija i nasilnik je sa bakljom jurišao na nauružanog policajca u civilu a SADA SE UPLAŠIO SUDA????

doživotna bre da se više nebi plašio on nas a ni mi njega!!!!
DOŽIVOTNA!

Imunitet za Uroša

pre 11 godina

Ajde da skratimo priču - dajte doživotni imunitet Urošu, jer to je jedino pravedno što može za njega da se uradi. Ne dajmo da ga stalno maltretira ta neprijatna policija, da sudije moraju da se dovijaju kako da ga ne kazne i kako da žandari i marinci ne prestaju da nasrću licem na njegove baklje i pesnice ... Uništiše dečka, stalno ima traume, mora da se krije! Kakve će to preteške posledice ostaviti na njegovu tananu saosećajnu psihu! Nemojte da moramo da dolazimo u jezivu situaciju da ga preCednik abolira (ako ga neki nesavesni sudija nedajbože osudi)!

Čika Mile

pre 11 godina

Kad se bude pojavio na salušanju treba da ponese baklju pa ako ga sudija iznervira da mu gurne u usta jer je uznemiren i uplašen.

hm.......

pre 11 godina

Pa naravno da se boji. Hrabar je samo kada ga prati copor njegovih istomisljenika. A i ovaj Borovic, i njega bih ja ispitao, prvo Miladin, sada Uros. Jadni obojica, sistem se obrusio na njih, a Borovic pravi zrtve. Isitati i ko placa advokatu njegov honorar, odakle novac. Sta bi se tu sve naslo i koliko bi bilo kandidata za izgradnju novog autoputa. Ni koncesija nam nebi trebala.

srki

pre 11 godina

ma decko je nevin..on je brao cvece za jednu baku iz zgrade i napala ga pcela on zamanuo da otera pcelu i slucajno udario marinca..i tako par puta..nije pcele lako oterati...

Tekelija

pre 11 godina

Ако се тукао, што га не хапсе?
Гдје то има да се оптужени позива и он онда може да се не одазове?!

'Госн судија, јесам убијо чојека, али конто сам данас и сутра мало на пецање, па ако море информативни разговор прексутра?'

Ja sam moj tim

pre 11 godina

"..., kako kaže njegov advokatski tim..."

Opa, čovek je toliko važan da ima ne jednog advokata, nego ceo advokatski TIM, bre! Vidi se da nije običan nego V.I.P. "navijač" i patološki nasilnik!
Verovatno nećemo nikad saznati ko plaća taj "advokatski tim", a možemo samo da nagađamo koliko je plaćen. Ali za našeg heroja Uroša, ne sme da zafali, bre!

Isti šljam su i on i ceo taj "advokatski tim"...

Duro

pre 11 godina

"...Mišić se nije pojavio, jer se, kako kaže njegov advokatski tim, plaši policije i medija...."
Pa zašto mu taj tim lepo objasni da nema razloga za strah jer sistem u Srbjije takav kakav je ili to i advokati nemaju poverenja u Srbiju i pravdu ? Teralicu za njim i u zatvor da se odvikne od nepotrebnih strahova ...

pravda za mojih 10 000 din

pre 11 godina

i ako nemam bas neki obicaj da ostavljam komentare , danas moram. naime , zelim javno da se izvinim svima sto sam podrzao "pravda za urosa" projekat , verujuci da se radi o momku koji se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme. posto sam ziveo isti zivot , isao na utakmice , naravno bilo je tu i neizbeznih tuca ali mi je pre deset godina jedna tuca skupo kostala. dobio sam opomenu i 10 000 dinara kazne za remecenja javnog reda i mira kao i pretnju od sudije "vidimo se opet ides u zatvor" da napisem da sam nevin u celoj prici bio , niko mi ne bi verovao da sam bio upravo momak na pogresnom mestu u pogresno vreme. deset godina je proslo gde sam imao sukobe sa ljudima ali verbalno jer fizicki znam kako bi prosao , zbog toga puno mesta obilazim , na utakmicu kada idem sedim na zapadu ko penzioner i ne pomisljam da idem na kriticna mesta sa kriticnim ljudima. poenta svega sto sam hteo ovde da napisem , gledajuci urosa kad' mu se to dogodilo sa bakljom , video sam sebe , danas gledam sebe ali ne vidim nigde urosa.

neću da budem član sekte

pre 11 godina

Odakle ovom huliganu pare da plati advokatski tim i to čuvenog Borovića? Ko stoji iza njega kad je uspeo da dobije tako malu kaznu za onu baklju? A sama amnestija, je teška sramota, kao i presuda. U stvari likovi kao što su on i Miladin Kovačević su bruka za Srbiju, a advokati koji brane ovakve likove verovatno su odavno prodali dušu đavolu (ako su je ikad i imali).
A kad treba da se daju pare za operaciju nekog deteta onda ove čuvene tabadžije nemaju para, ali zato imaju pare za plaćanje advokata. Bagru trpajte u zatvor i na prinudni rad da cepaju drva, zidaju, farbaju, kreče kuće onoj sirotinji koja nema ~leba da jede, ali zato izuzetno lepo i sa puno ljubavi vaspitava svoju decu. Bedna Srbijo, kad ćeš progledati?

Dejan

pre 11 godina

Zamjena teza u Srbiji je najnormalnija stvar. Apelacioni sudovi postoje da bi se idioti poput 'PRAVDA ZA UROSA' oslobadjali krivice ili u najmanju ruku, opravdavali njihovi postupci. Ministar pravde otvoreno koketira sa najgorim desnicarskim olosem i klerofasistima i to je, naravno, normalna pojava. Ni u jednoj drzavi takav ministar ne bi opstao, a u normalnoj drzavi, cjelokupne vlade padaju zbog toga... Srbija je odvratna drzava, odvratna!!! Mlijeko za Urosa

buha

pre 11 godina

Advokat:
"Ona je dodala da je on zastrašen i da je imao već, kako je rekla, veoma negativna iskustva s policijom. "

Kolega, deseti krug pakla!

sofronije

pre 11 godina

Mene interesuje, ciji je on sin, ciji je on sinovac, ko to stoji iza njega, ko mu placa advokate, ko!? Ovakav slucaj samo pokazuje kolika nam je drzava smejurija. Ivice Dacicu i Aleksandre Vucicu, na ovom malom i prostom ispitu cete da padnete, i sav vas kredibilitet. Mleko + Uros = mnogo negativnih poena za vladu.

novosadjanka

pre 11 godina

Eto vam ga narode SrBski,nebeski...rodili ste ga, ljuljajte ga....."slatka mala dečica"...ma oni su divni...samo kad bi znali kakvi su drugi...nasa su decica zlatna!!! Pa oni su patriJote, samo malo vole da pale baklje, da prebiju po kojeg stranca (ako moze na smrt, jos bolje),a tek Hrvate kako tuku???? Nije vazno sto su nepismenii agresivni,ma nebitno.....sta cete,takvo je vreme,kriza,nema posla,ali eto nadje se za kafić( i za Borovica)!

Dragan

pre 11 godina

Ovo je sramota za drzavu ! Jedan ulicar pobedjuje sve institucije u ovoj zemlji. A svi znamo koliko naplacuju obicni advokati i to u manjim mestima. Odakle ovome novac da placa Borivoja Borovica ? Jadna li je zemlja po kojoj ovakvi hodaju !!!

Dr Mr

pre 11 godina

Ne krije se i ne bezi i imao je neprijatno iskustvo sa policijom a i Zemlja je ravna ploca i Sunce se okrece oko Zemlje i......
Ziva istina!

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

hoćete bele listiće?!,e pa kaznili ste sami sebe prijatelji moji...i neka vas sada Knele,Banana,Urke i ostalo pošteno građanstvo pozdravlja na ulici naklonom i skidanjem šešira...zaslužili ste!
Kale,Kale,Kale...to su Turci na brduplanini...ako vam je...TRAŽILI STE GLEDAJTE!...pa vi bre da vam se Lucifer lično izjasni za EU integracije, vi biste ga doveli na vlast!,Radikali 25 godina bili za Ruse i komunizam u izvornom obliku...satrli nam zemlju,...obukli Kenzo odela promenili ime i rekli, mi smo sad demokrate i volimo EU...odmah ste ih dovukli nazad...e moj narode...gde je Toma sada? kod Obame ili deli ordenje po Ruskim gulazima?

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

I te sto su pusteni s robije i one koji su ih pustili treba sve u aps pa na dozivotnu.(besna glista, 25. februar 2013 17:23)
pa Toma ga pustio sa robije da ga odlikuje kao zaslužnog građanina, zato što širi prijateljstvo sa Rusijom mlateći Amere po diskoteci i šta sada?!,da nam predsednik države ide u ćorku po tvome?,pa kako to može,to se nesme glisto besna...on je predsednik ipak,zar ne?!...siguno zna šta radi

posten mladic taj Uros :)

pre 11 godina

Niste razumeli, on se plasi za zivot policajaca. Bezi od njih da ih ne bi povredio. Kaze cim vidi nekog policajca, baklja iz njegove ruke odleti u usta tog policajca, pa on to zeli da spreci. Neshvacen je. :)

PIVKE

pre 11 godina

Prvo Misic ce osudjen za vreme demokrata tako da sada oce preko njega da kupe glasove.A sto se ovog Misica tice u zatvor sa njim pa nek robija.Kao plasi se policije

Balkanski špijun

pre 11 godina

Uroš Mišić će oprostiti Marincu što ga je udario! Ovog bi uhvatio i strpao na 10 godina u zatvor bez suđenja i sve one koji bi ponovo vikali Pravda za Uroša.

Respect

pre 11 godina

Konačno da i novinari lepo rade svoj posao. Napadaj SNS, napadaj DS, napadaj sve i to argumentovano (ima ih na pretek). Kako neko može da se nazove novinar a hvali političare? Izgleda da se oni više ničega ne plaše.

pravda za Urosa

pre 11 godina

Kome je Bog ujak,lako mu je biti svetac.Briga me sto ovaj fanatik zeza policju,sudije,ali,nije u redu da zeza ove napacene gradjane koji jedva prezivljavaju,a njega brani citav tim advokata.Neka bude fer i otvoreno kaze javnosti ko stoji iza njega.I opet ce u gradu osvanuti cuveni grafit PRAVDA ZA UROSA

milos

pre 11 godina

Neustrasivi zvezdin "navijac". Sve sami "hrabri" momci. Kad su sami ni da pisnu, a kad su u coporu ruse sve sto stignu. Isto vazi i za partizanove "navijace". To su najvece kukavice u nasem trulom drustvu.

Nepričava

pre 11 godina

DOVOLJNO sto je heroj medj' huliganima, vandalima i olosem, pa mu jos treba publicitet koji mu Vi novinari dajete, pa da postane kultna licnost, kao oni iz " citulje".
Prekinite da ovoliko popularizujete ovakve spodobe, jer ste se nekoliko puta opekli, a i mi sa vama zajedno.
Da podsetim, direktno ste odgovorni za promociju onih iz " Vidimo se u citulji ", pa i za " navijace" posle 5. oktobra( http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=218&cl=05 ).

Stevan

pre 11 godina

Moreeee, kazniti ga i u odsustvu za nepostovanje suda. Ja sam jednom kao bela lala stigao pre zakazanog vremena na sud za laksi saobracajni prekrsaj. Ovaj se mangupira, kao ima losa iskustva sa policijom. A kakvo je iskustvo hteo kad je policajca doobro oprlio bakljom? Da je sramota sve one koji su pustili ove barabe na slobodu pre isteka za njih male kazne. Vucicu, razmisli malo o tome sta je uradio ministar pravde, inace clan SNS.

Rakac Kostolac

pre 11 godina

Sve je ovo jako prosto: imamo politicare u sportskim klubovima (sto veci klub - to krupniji politicari u upravi). Drugo: veliki fudbalski klubovi se finansiraju od poreskih obveznika (od svih nas navijali za njih ili ne). Trece: radi podrske nesposobnostima, malverzacijama privatnih "menadzera" i nesposobnih uprava ciji timovi godinama nemogu ni da pridju Evriligama - imammo "profesionalne navijace". Cetvrto: profesionalni navijaci su placeni na razne nacine cesto ne novcem nego "zastitom" (kad zatreba i advkatski timovima). Peto: imamo milionske "transfere" a kuda novac ide nije bas najjasnije. Seto: kada zatreba privatna vojska nasilnika na ulicama iz bilo kog politickog razloga "profesionalni" navijaci su organizatori i vodje "demonstriranja". Mislim da netreba dalje da nabrajam (iako ima jos) a da bi citalac sam shvatio zasto svuda stoji "navijac" ispred imena ovih huligana i osudjenih nasilnika. Ili naprimer zasto postenog sveta sve manje ima na tribinama stadiona i sportskih hala?

Rajko od Rasine

pre 11 godina

Za očekivati je da "advokatski tim" podnese tužbu, u ime velikomučenika Uroša Mišića, protiv države Srbije, za pretrpljeni strah i ukaljani ugled u društvu kao i za izgubljenu dobit jer fudbalsko prvenstvo kreće a on zbog navedenih razloga neće biti na radnom mestu... strah na SEVERU nije dovoljan razlog za opravdanje izostanka!!!

Šumska Vila

pre 11 godina

Pored toga što mi je zlo na ovu vest moram da čestitam novinarima na unakrsnom ispitivanju advokatice. Posebno Radišiću.
Tuc, muc, cvrc! "Pročitajte presudu malo detaljnije"! Ma, nije moguće !?
E dušo moja ima ti još da se "voziš", ali svaka ti čast na početnoj stanici.
Bljak!

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

hoćete bele listiće?!,e pa kaznili ste sami sebe prijatelji moji...i neka vas sada Knele,Banana,Urke i ostalo pošteno građanstvo pozdravlja na ulici naklonom i skidanjem šešira...zaslužili ste!
Kale,Kale,Kale...to su Turci na brduplanini...ako vam je...TRAŽILI STE GLEDAJTE!...pa vi bre da vam se Lucifer lično izjasni za EU integracije, vi biste ga doveli na vlast!,Radikali 25 godina bili za Ruse i komunizam u izvornom obliku...satrli nam zemlju,...obukli Kenzo odela promenili ime i rekli, mi smo sad demokrate i volimo EU...odmah ste ih dovukli nazad...e moj narode...gde je Toma sada? kod Obame ili deli ordenje po Ruskim gulazima?

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

I te sto su pusteni s robije i one koji su ih pustili treba sve u aps pa na dozivotnu.(besna glista, 25. februar 2013 17:23)
pa Toma ga pustio sa robije da ga odlikuje kao zaslužnog građanina, zato što širi prijateljstvo sa Rusijom mlateći Amere po diskoteci i šta sada?!,da nam predsednik države ide u ćorku po tvome?,pa kako to može,to se nesme glisto besna...on je predsednik ipak,zar ne?!...siguno zna šta radi

PIVKE

pre 11 godina

Prvo Misic ce osudjen za vreme demokrata tako da sada oce preko njega da kupe glasove.A sto se ovog Misica tice u zatvor sa njim pa nek robija.Kao plasi se policije

Bata

pre 11 godina

Onda plakao na sudjenju, sad ne sme da dodje na razgovor, očigledno se radi o jako hrabrom momku, pravom predstavniku navijačke bagre koja je jaka samo u čoporu.

pravda za mojih 10 000 din

pre 11 godina

i ako nemam bas neki obicaj da ostavljam komentare , danas moram. naime , zelim javno da se izvinim svima sto sam podrzao "pravda za urosa" projekat , verujuci da se radi o momku koji se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme. posto sam ziveo isti zivot , isao na utakmice , naravno bilo je tu i neizbeznih tuca ali mi je pre deset godina jedna tuca skupo kostala. dobio sam opomenu i 10 000 dinara kazne za remecenja javnog reda i mira kao i pretnju od sudije "vidimo se opet ides u zatvor" da napisem da sam nevin u celoj prici bio , niko mi ne bi verovao da sam bio upravo momak na pogresnom mestu u pogresno vreme. deset godina je proslo gde sam imao sukobe sa ljudima ali verbalno jer fizicki znam kako bi prosao , zbog toga puno mesta obilazim , na utakmicu kada idem sedim na zapadu ko penzioner i ne pomisljam da idem na kriticna mesta sa kriticnim ljudima. poenta svega sto sam hteo ovde da napisem , gledajuci urosa kad' mu se to dogodilo sa bakljom , video sam sebe , danas gledam sebe ali ne vidim nigde urosa.

ZokyNBGD

pre 11 godina

ovaj bednik imao loša iskustva sa policijom???!!! sve je okrenuto naopačke, bruka sramota tuga i na kraju BES, šta drugo normalan čovek da oseća...

Alcale

pre 11 godina

ČEKAJ BRE taj praznoglavi sileđija i nasilnik je sa bakljom jurišao na nauružanog policajca u civilu a SADA SE UPLAŠIO SUDA????

doživotna bre da se više nebi plašio on nas a ni mi njega!!!!
DOŽIVOTNA!

Bob Rock

pre 11 godina

Da se nije mozda sirotan uplasio da ce neka baraba iz cista mira da mu gurne zapaljenu baklju u usta samo zato sto baraba misli da on, jadnicko, navija za neki drugi fudbalski klub?

Duro

pre 11 godina

"...Mišić se nije pojavio, jer se, kako kaže njegov advokatski tim, plaši policije i medija...."
Pa zašto mu taj tim lepo objasni da nema razloga za strah jer sistem u Srbjije takav kakav je ili to i advokati nemaju poverenja u Srbiju i pravdu ? Teralicu za njim i u zatvor da se odvikne od nepotrebnih strahova ...

Imunitet za Uroša

pre 11 godina

Ajde da skratimo priču - dajte doživotni imunitet Urošu, jer to je jedino pravedno što može za njega da se uradi. Ne dajmo da ga stalno maltretira ta neprijatna policija, da sudije moraju da se dovijaju kako da ga ne kazne i kako da žandari i marinci ne prestaju da nasrću licem na njegove baklje i pesnice ... Uništiše dečka, stalno ima traume, mora da se krije! Kakve će to preteške posledice ostaviti na njegovu tananu saosećajnu psihu! Nemojte da moramo da dolazimo u jezivu situaciju da ga preCednik abolira (ako ga neki nesavesni sudija nedajbože osudi)!

Dejan

pre 11 godina

Zamjena teza u Srbiji je najnormalnija stvar. Apelacioni sudovi postoje da bi se idioti poput 'PRAVDA ZA UROSA' oslobadjali krivice ili u najmanju ruku, opravdavali njihovi postupci. Ministar pravde otvoreno koketira sa najgorim desnicarskim olosem i klerofasistima i to je, naravno, normalna pojava. Ni u jednoj drzavi takav ministar ne bi opstao, a u normalnoj drzavi, cjelokupne vlade padaju zbog toga... Srbija je odvratna drzava, odvratna!!! Mlijeko za Urosa

novosadjanka

pre 11 godina

Eto vam ga narode SrBski,nebeski...rodili ste ga, ljuljajte ga....."slatka mala dečica"...ma oni su divni...samo kad bi znali kakvi su drugi...nasa su decica zlatna!!! Pa oni su patriJote, samo malo vole da pale baklje, da prebiju po kojeg stranca (ako moze na smrt, jos bolje),a tek Hrvate kako tuku???? Nije vazno sto su nepismenii agresivni,ma nebitno.....sta cete,takvo je vreme,kriza,nema posla,ali eto nadje se za kafić( i za Borovica)!

Čika Mile

pre 11 godina

Kad se bude pojavio na salušanju treba da ponese baklju pa ako ga sudija iznervira da mu gurne u usta jer je uznemiren i uplašen.

srki

pre 11 godina

ma decko je nevin..on je brao cvece za jednu baku iz zgrade i napala ga pcela on zamanuo da otera pcelu i slucajno udario marinca..i tako par puta..nije pcele lako oterati...

neću da budem član sekte

pre 11 godina

Odakle ovom huliganu pare da plati advokatski tim i to čuvenog Borovića? Ko stoji iza njega kad je uspeo da dobije tako malu kaznu za onu baklju? A sama amnestija, je teška sramota, kao i presuda. U stvari likovi kao što su on i Miladin Kovačević su bruka za Srbiju, a advokati koji brane ovakve likove verovatno su odavno prodali dušu đavolu (ako su je ikad i imali).
A kad treba da se daju pare za operaciju nekog deteta onda ove čuvene tabadžije nemaju para, ali zato imaju pare za plaćanje advokata. Bagru trpajte u zatvor i na prinudni rad da cepaju drva, zidaju, farbaju, kreče kuće onoj sirotinji koja nema ~leba da jede, ali zato izuzetno lepo i sa puno ljubavi vaspitava svoju decu. Bedna Srbijo, kad ćeš progledati?

Dr Mr

pre 11 godina

Ne krije se i ne bezi i imao je neprijatno iskustvo sa policijom a i Zemlja je ravna ploca i Sunce se okrece oko Zemlje i......
Ziva istina!

Ja sam moj tim

pre 11 godina

"..., kako kaže njegov advokatski tim..."

Opa, čovek je toliko važan da ima ne jednog advokata, nego ceo advokatski TIM, bre! Vidi se da nije običan nego V.I.P. "navijač" i patološki nasilnik!
Verovatno nećemo nikad saznati ko plaća taj "advokatski tim", a možemo samo da nagađamo koliko je plaćen. Ali za našeg heroja Uroša, ne sme da zafali, bre!

Isti šljam su i on i ceo taj "advokatski tim"...

hm.......

pre 11 godina

Pa naravno da se boji. Hrabar je samo kada ga prati copor njegovih istomisljenika. A i ovaj Borovic, i njega bih ja ispitao, prvo Miladin, sada Uros. Jadni obojica, sistem se obrusio na njih, a Borovic pravi zrtve. Isitati i ko placa advokatu njegov honorar, odakle novac. Sta bi se tu sve naslo i koliko bi bilo kandidata za izgradnju novog autoputa. Ni koncesija nam nebi trebala.

Milko

pre 11 godina

"Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić nije se danas pojavio u policiji na saslušanju,..."

Šta je ovo navijač Crvene zvezde ispred njegovog imena? Zanimanje, titula, zvanje, čin u nekoj "službi" ?
Mislim da bi novinari trebali da znaju više od ovoga o njemu, čovek radi šta hoće, tuče, pali žandarme, ne zarezuje policiju, ima iza sebe najskuplji advokatski tim.
Jel to neki novi Miladin?
Kumče nečije?

Tekelija

pre 11 godina

Ако се тукао, што га не хапсе?
Гдје то има да се оптужени позива и он онда може да се не одазове?!

'Госн судија, јесам убијо чојека, али конто сам данас и сутра мало на пецање, па ако море информативни разговор прексутра?'

asd

pre 11 godina

Ko mu bre placa advokatski tim??? ALO BRE PA OVO JE PREVRSILO SVAKU MERU

Ona mucenica umire jer drzava nece da joj da pare za novo srce a ovom olosu se placaju hiljade evra za advokatski tim

ALO BRE

Dragan

pre 11 godina

Ovo je sramota za drzavu ! Jedan ulicar pobedjuje sve institucije u ovoj zemlji. A svi znamo koliko naplacuju obicni advokati i to u manjim mestima. Odakle ovome novac da placa Borivoja Borovica ? Jadna li je zemlja po kojoj ovakvi hodaju !!!

pravda za Urosa

pre 11 godina

Kome je Bog ujak,lako mu je biti svetac.Briga me sto ovaj fanatik zeza policju,sudije,ali,nije u redu da zeza ove napacene gradjane koji jedva prezivljavaju,a njega brani citav tim advokata.Neka bude fer i otvoreno kaze javnosti ko stoji iza njega.I opet ce u gradu osvanuti cuveni grafit PRAVDA ZA UROSA

posten mladic taj Uros :)

pre 11 godina

Niste razumeli, on se plasi za zivot policajaca. Bezi od njih da ih ne bi povredio. Kaze cim vidi nekog policajca, baklja iz njegove ruke odleti u usta tog policajca, pa on to zeli da spreci. Neshvacen je. :)

sofronije

pre 11 godina

Mene interesuje, ciji je on sin, ciji je on sinovac, ko to stoji iza njega, ko mu placa advokate, ko!? Ovakav slucaj samo pokazuje kolika nam je drzava smejurija. Ivice Dacicu i Aleksandre Vucicu, na ovom malom i prostom ispitu cete da padnete, i sav vas kredibilitet. Mleko + Uros = mnogo negativnih poena za vladu.

Balkanski špijun

pre 11 godina

Uroš Mišić će oprostiti Marincu što ga je udario! Ovog bi uhvatio i strpao na 10 godina u zatvor bez suđenja i sve one koji bi ponovo vikali Pravda za Uroša.

buha

pre 11 godina

Advokat:
"Ona je dodala da je on zastrašen i da je imao već, kako je rekla, veoma negativna iskustva s policijom. "

Kolega, deseti krug pakla!

Respect

pre 11 godina

Konačno da i novinari lepo rade svoj posao. Napadaj SNS, napadaj DS, napadaj sve i to argumentovano (ima ih na pretek). Kako neko može da se nazove novinar a hvali političare? Izgleda da se oni više ničega ne plaše.

Nepričava

pre 11 godina

DOVOLJNO sto je heroj medj' huliganima, vandalima i olosem, pa mu jos treba publicitet koji mu Vi novinari dajete, pa da postane kultna licnost, kao oni iz " citulje".
Prekinite da ovoliko popularizujete ovakve spodobe, jer ste se nekoliko puta opekli, a i mi sa vama zajedno.
Da podsetim, direktno ste odgovorni za promociju onih iz " Vidimo se u citulji ", pa i za " navijace" posle 5. oktobra( http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=218&cl=05 ).

Stevan

pre 11 godina

Moreeee, kazniti ga i u odsustvu za nepostovanje suda. Ja sam jednom kao bela lala stigao pre zakazanog vremena na sud za laksi saobracajni prekrsaj. Ovaj se mangupira, kao ima losa iskustva sa policijom. A kakvo je iskustvo hteo kad je policajca doobro oprlio bakljom? Da je sramota sve one koji su pustili ove barabe na slobodu pre isteka za njih male kazne. Vucicu, razmisli malo o tome sta je uradio ministar pravde, inace clan SNS.

Rajko od Rasine

pre 11 godina

Za očekivati je da "advokatski tim" podnese tužbu, u ime velikomučenika Uroša Mišića, protiv države Srbije, za pretrpljeni strah i ukaljani ugled u društvu kao i za izgubljenu dobit jer fudbalsko prvenstvo kreće a on zbog navedenih razloga neće biti na radnom mestu... strah na SEVERU nije dovoljan razlog za opravdanje izostanka!!!

Šumska Vila

pre 11 godina

Pored toga što mi je zlo na ovu vest moram da čestitam novinarima na unakrsnom ispitivanju advokatice. Posebno Radišiću.
Tuc, muc, cvrc! "Pročitajte presudu malo detaljnije"! Ma, nije moguće !?
E dušo moja ima ti još da se "voziš", ali svaka ti čast na početnoj stanici.
Bljak!

milos

pre 11 godina

Neustrasivi zvezdin "navijac". Sve sami "hrabri" momci. Kad su sami ni da pisnu, a kad su u coporu ruse sve sto stignu. Isto vazi i za partizanove "navijace". To su najvece kukavice u nasem trulom drustvu.

Rakac Kostolac

pre 11 godina

Sve je ovo jako prosto: imamo politicare u sportskim klubovima (sto veci klub - to krupniji politicari u upravi). Drugo: veliki fudbalski klubovi se finansiraju od poreskih obveznika (od svih nas navijali za njih ili ne). Trece: radi podrske nesposobnostima, malverzacijama privatnih "menadzera" i nesposobnih uprava ciji timovi godinama nemogu ni da pridju Evriligama - imammo "profesionalne navijace". Cetvrto: profesionalni navijaci su placeni na razne nacine cesto ne novcem nego "zastitom" (kad zatreba i advkatski timovima). Peto: imamo milionske "transfere" a kuda novac ide nije bas najjasnije. Seto: kada zatreba privatna vojska nasilnika na ulicama iz bilo kog politickog razloga "profesionalni" navijaci su organizatori i vodje "demonstriranja". Mislim da netreba dalje da nabrajam (iako ima jos) a da bi citalac sam shvatio zasto svuda stoji "navijac" ispred imena ovih huligana i osudjenih nasilnika. Ili naprimer zasto postenog sveta sve manje ima na tribinama stadiona i sportskih hala?