Četvrtak, 07.02.2013.

11:27

Dačić: Nisam počinio krivično delo

Premijer Ivica Dačić kaže da nije počinio nijedno krivično delo i da njegov susret s Rodoljubom Radulovićem ne treba da se koristi za političke manipulacije.

Izvor: Beta

Daèiæ: Nisam poèinio krivièno delo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

202 Komentari

Sortiraj po:

Rajko

pre 11 godina

Treba da se javi kad ga pozovu na saslusanje i tamo sve kaze, pa da nadlezni obaveste javnost o utvrdjenoj ili neutvrdjenoj krivicnoj odgovornosti. Ovo pravdanje po medijima moze samo da bude kontraproduktivno.

lukavi

pre 11 godina

Aha, a sad nam lepo objasni kako ni za Tončeva nisi informisan ? Nisi znao ? Nisu ti rekli ? A ko ti je rekao da ga stavis za savetnika za nacionalnu bezbednost ? Cuti, bruko jedna

Sunce

pre 11 godina

Nije Dačić naivan kao što se pravi. Nije se on nadao da je g. Vučić tvrd orah. I DS je pričao o borbi protiv kriminala, a nije se znalo ko je veći kriminalac od koga, pa je mislio tako će i sada biti. Ali se izgleda prevario. Ko visoko leti, nisko pada!

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Видим, из дана у дан да сви медији (укључујићи и ваш) обjављују ружне и ружније фотосе И. Дачића. Што и заслужује!
Није то без врага.

kole

pre 11 godina

pa u kakvoj drzavi zivimo,to i nije krivicno delo.premijera je i postavila mafija,za nju i radi,za koga bi.da se narod pitao on bi odavno bio na robiji !ni vucic nije daleko ,dapace !

Covek zvani postenje

pre 11 godina

Ti si posten covek, vidi ti se! A tek premijer i ministar policije?! Neko koje sluzio Milosevicu, Miri, koje ucio od njih, i bio njihov glasnogovornik, mora da je postenjacina. Narode, verujte njemu, a ne vasim ocima!

PepaPrase

pre 11 godina

Gospodin Vučić je do sad uradio više nego predhodna vlast za sve ove godine.Treba ispitati sve, možda Dačić stvarno nema veze.Bez brige,Vučić je na najbolji način to da ispita.Bojiš se svoje pozicije ako dođe do rušenja vlade.

nikola

pre 11 godina

Nadam se da ce ova glavobolja Ivice Dacica koju mu nanose politicki protivnici,pozitivno uticati na njega i konacno ga naterati da radi svoj posao i pomogne Vucicu u borbi protiv kriminala.

К. Петровић

pre 11 godina

Вајни аналитичари из ДС и по неко из СНС су се расписали. Сад има да покажу колико су они људи од закона.Из вас само избија страначка и људска мржња.Док се отворе досијеа- много њих неће мирно спавати.Ваљда ће и Ивица почети да ради свој посао у полицији.

Tabloidni komentatori

pre 11 godina

Da li je iko od ovih "komentatora" završio bar osnovnu školu? Oni toliko pojma nemaju šta je krivično delo i kako se do podizanja optužnice dolazi da je to strašno. Srednji vek. Toliko ljudi misli da je pisanje najnižih tabloida za njih neki dokaz, to je nešto što miora da zabrine.

borko

pre 11 godina

JOK JA SAM ! Slucajno si ti, uz premijersku, zadrzao i ministarsku funkciju. Koga bre ti farbas? Sigurno da ne mozes da se SAMOUHAPSIS" ! Djavo si ti! Zbog tog "djavolstva u sebi" nisi ni porastao(stara izreka). Sada cu i ja da krenem da valjam drogu i CIK NEK ME NEKO UHAPSI! Odmah mu odgovorim: A Premijer a i ministar policije a, a ? JUHUHUHU bice para !!! OVO JE STVARNO ANTIKRIZNA VLADA! Cedo bices ministar za belo!

sfinga 007

pre 11 godina

Učili su nas u školi da je divno "kada UČENIK nadmaši UČITELJA"
Mioševićev UČENIK Dačić, je to pokazao ( i dokazao) ličnim primerom !

millionmilja

pre 11 godina

Što bi Karađoz u "Prokletoj avlliji" rek'o: Sve mi kaži al samo nemoj da mi pričaš da si nevin,e baš nam ovde u depositu jedan takav treba.

Bogdan

pre 11 godina

Razgovor je sigurno vodjen za dobrobit Srbije.To su trebale da budu "strane investicije"jer takvi su bili jedini strani investitori u vreme vlade Mirka Cvetkovića

dama

pre 11 godina

Kakav licemer!!!Od svih zala koje uništavaju Srbiju najogavniju ulogu imaju narko klanovi,jer truju budućnost ove naše napaćene zemlje.A on se ne stidi druženja i ko zna čega još sa do skora nedodirljivim vrhom tog klana.Kakav užas.

Sanja

pre 11 godina

Mene zanima kako je moguce da je Vucic taj autoritet koji saopstava sta je tezak perkrsaj i da li ga je bilo ili nije!!!!!?????Da li ovde osim pomenutog postoji nesto sto se zove javno mnenje, da li bilo ko drugi ima legitimitet da nam objasni kakve je vrste ovaj Dacicev cirkus i koje su sankcije? Potpuno nenormalna situacija, nevidjen lom a vlada nikad jedinstvenija, stvarno? SOU!!!!

MIRELA C.

pre 11 godina

To će se sigurno ispitati. Ubuduće pamet u glavu kad pijete kafu sa nekim. Prvo ga legitimišite, proverite krivični dosije, uzmite otiske prstiju, e a onda može i kapućino. U protivnom desiće se kao sada da DS izvlači ono što su čuvali baš za ovakve prilike, a za šta misle da će im pomoći da se vrate na vlast.

Svaki komentar je suvišan

pre 11 godina

Da li Vlada treba da padne-DA.
SPS je odgovoran ne samo za devedesete vec i za prethodnu i sadašnju Vladu.
-Mrkonjic sa izgradnjom od 40km autoputa, momentalna smena
-Dejanovicka, kao Ministar zdravstva, samo se slika pored dece sa Kosova, pored Dacica, a šta je uradila u zdravstvu. To ne postoji ni u Africi. Cela Srbija đabe ima zdravstvene knjižice.
-Bajatovic, NO COMENT,
Afera-Agrobanke, Galenike, Azotare..
Imam neki utisak da ce Ameri i ova Vlada da sacekaju da Dacic odradi posao, a onda ce proci kao Miloševic. Ne, ja, to ne želim ali mi se prosto namece.

bobby

pre 11 godina

sve to nije vazno. dacicu se smesta igra zbog pregovora s tacijem, koje tadic nije imao hrabrosti da povede, a koji jedini mogu doneti spas srbiji. trenutak u kome na dacica nasrnu kojen i kostunica jeste trenutak kada dacic mora dobiti nasu punu i nedvosmislenu podrsku. ili hocemo povratak mantijasa?

novinar

pre 11 godina

" dalje nikako da saznamo koje su teme bile predmet razgovora Dačića i Radulovića. Ima li novinara koji će Dačiću postaviti to pitanje?
(Predrag, 7. februar 2013 14:32) "
=============================

Nakon sto je Dacic javno priznao susrete, odrzao ju par 'konferencija za stampu', ali ni na jednoj NOVINARIMA NIJE BILO DOZVOLJENO POSTAVLJANJE PITANJA, tj te 'konferencije za stampu' su u stvari bile Dacicevo citanje vlastitih saopstenja, pokazivanje 'bele knjige',...

malo sarkazma: Mozda o tome da interviju nekoj novinarki bez donjeg vesa

poreski obveznik

pre 11 godina

Cime je premijer "zasluzio" da tri ili četiri puta za redom, rastrzan izmedju Miljacke, voditeljke bez gaća i biznismena "Radulovića", odlazi o nasem trosku na "molitveni dorucak"?

Predrag

pre 11 godina

I dalje nikako da saznamo koje su teme bile predmet razgovora Dačića i Radulovića. Ima li novinara koji će Dačiću postaviti to pitanje?

Ludi Milojko

pre 11 godina

"Jeste da su mi ruke prljave ali mi je savest mirna" - Ćeda Jovanović posle "šmrkanja" na bazenu u Šilerovoj!! Postoji li analogija...?!

Ahilles

pre 11 godina

E moj Ivice pa ti mozda nisi pocinio krivicno dela, ali za svoj narod si pocinio moralno delo. A narod zeli da ga vode ispravni ljudi, a ne oni sa sumnjivim kontaktima.

Ponti

pre 11 godina

"Nikada se nisam sastajao s pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, jer u vreme kad se to dešavalo (susret s Radulovićem) nisam imao apsolutno nikakve informacije o svemu tome (da su oni kriminalci)."

Dakle, opet laže. Ne može, tvrdeći da ne zna ko je neko, da negira da s s njim sastajao. Logično, rečenica bi morala da glasi: "Često sam se sastojao sa pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, ali uopšte nisam znao da su oni kriminalci". kad se postavi logično, rečenica je i smešna, zar ne?

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Polako Dačiću. Ako i neko hoće da sruši vladu zbog razgovora sa Prištinom, bitke protiv korupcije i približavanja EU, onda taj sem Koštunice ne može imati podršku drugih parlamentarnih stranaka. Problem je Dačić i kadrovi SPS-a koji vire iz većine afera. Ima li neko u SPS-u da prihvati odgovornost i izvine se građanima Srbije. Puna su novine samohvalospeva funkcionera ove stranke. Nigde nema pokajanja za pakao devedesetih. Poznato je da je Milošević sudskim presudama označen kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata na Draškovića u Budvi. Svi znaju sudbinu Ćuruvije, sudije Simeunovića, spovaca sa Ibarske... I pored toga kancelarije SPS-a u mnogim opštinama, kao i Mrkonjićeva u vladi, "ukrašene" su Miloševićevim slikama.

Radoznalac

pre 11 godina

Čim nema odgovora na ključno pitanje: O čemu su razgovarali? Stvara se prostor za političke manipulacije. A odgovor na to pitanje, je ono najmanje što Dačić treba da da.

Boban

pre 11 godina

Jos smesniji i naivniji, od odgovora Premijera, su komentari DS-omrzaca.
Ova rasamonijada oko Premijera se poklapa sa pregovorima o Kosovu, a ne sa pravljenjem postizborne koalicije. Nije ovo nikakvo rusenje Dacica i koalicije na vlasti, ovo je cista Americka ucena zbog Kosova. Ako ne pristanes, krv si. Ako pristanes, mozes i dalje da koristis "Blekberi".

Beqa

pre 11 godina

Kako bre to, druze Dacicu, niste pocinili krivicno delo!? Sastajete sa najvecim kriminalcima balkana, a to za vas nije krivicno delo!? To je kao kada jedna zena kaze: "Jesam trudna ili, verujte mi, nisam imao nikada seks"

Sasa NS

pre 11 godina

Kako je radio, tako će mu se vratiti. Ušao je u dil sa Vučićem, sada će mu se to vratiti jer će posle dobijanja datuma za pregovore žuti će ući u ljubav sa Vučićem. Mogao je to i da očekuje. Ne postoji legitimitet de se sa 16% izašlih na izbore bude se premijer.

olivera

pre 11 godina

Dokle ce ovaj "Slobin mali od kuzine" da vredja inteligenciju gradjana Srbije? Hajdete da mu to ne dozvolimo vise. Da mu kazemo dosta je, kada
vrati sa molitvenog dorucka! Ako se vrati? Gotov je!

Miloš

pre 11 godina

Verujem Dačiću, ovo je neko uradio da bi srušio vladu, ali nije uspeo. Ova vlada radi ozbiljno i zato jeste "trn u oku" onima koji svoju šansu nisu iskoristili. Da dobro radi, potvrde su i sve češće pohvale iz EU. Naročito je uspešna u borbi protiv korupcije, želja da se pomaknu stvari vezane za Kosovo.

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Ako i neko hoće da sruši vladu zbog razgovora sa Prištinom, bitke protiv korupcije i približavanja EU, onda taj sem Koštunice ne može imati podršku drugih parlamentarnih stranaka. Problem je Dačić i kadrovi SPS-a koji vire iz većine afera. Ima li neko u SPS-u da prihvati odgovornost i izvine se građanima Srbije. Puna su novine samohvalospeva funkcionera ove stranke. Nigde nema pokajanja za pakao devedesetih. Poznato je da je Milošević sudskim presudama označen kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata na Draškovića u Budvi. Svi znaju sudbinu Ćuruvije, sudije Simeunovića, spovaca sa Ibarske... I pored toga kancelarije SPS-a u mnogim opštinama, kao i Mrkonjićeva u vladi, "ukrašene" su Miloševićevim slikama.

bio si u društvu narko-dilera...KRIV SI!

pre 11 godina

Nije ni moj komšija počinio krivično delo pa je ipak uhapšen pre nekoliko dana kada je bukvalno samo ćaskao sa lokalnim narko-dilerom ispred prodavnice. U trenutku kada ga je policija hapsila, pokupila je i mog komšiju koji zaista nema nikakve veze sa narkoticima, ali eto...

Gera

pre 11 godina

Da, kada se Dačić sastajao sa Radulovićem onda je bio gradjanin za primer. A šta se sa njim desilo posle toga to niko ne zna, pa ni Dačić. Podcenjuje nas.

Miško

pre 11 godina

Verujem da Dačić neće krivično odgovarati jer njegov tadašnji razgovor sa radulovićem nije protivzakonit, jer se protiv tog čoveka nije vodio krivični postupak. Da je kriv, ne bi Vučić ni sekundu čekao, raskinuo bi koaliciju.

Flekica

pre 11 godina

Vučić mi vraća veru da će Srbija postati sigurnija zemlja, u kojoj će zakon biti isti za sve, gde će kriminalci biti iza rešetaka i gde niko neće imati ni pomisao da učestvuje u korupciji. I gde pre svega neće biti zaštićenih! Pa i ako su deo Vlade...

jesam nisam

pre 11 godina

Nisam počinio krivično delo! Nisam dobio mobilni telefon od Šarića!
Pa ya telefon ynamo da nisi dobio od Šarića, dobio si ga od Miše Banane, a da li si počinio krivično delo? To će mo tek da vidimo!!!!

Očevidac

pre 11 godina

Ušao Ivica u restoran,nigde slobodnog mesta osim za stolom njemu nepoznatog čoveka,Ivica zamoli za mesto,nepoznati mu rado dozvoli,kad ono kriminalac ali fin i predusretljiv a onda zli mangupi sve napakovaše.

Dragoljub

pre 11 godina

To će pokazati vreme i istraga, ako je tako kao Dačić priča nema razloga za izbore u suprotnom šta je tu je. Nema zaštićenih.

Stanlio

pre 11 godina

Ministar policije je neobavesten.
Ovakve stvari ne bi smele da se dogadjaju .
Vucicu narod ti je dao dozvolu da sve proveris i sve istrazis.I ko je pogresio mora da odgovara.Narodu!

tanja

pre 11 godina

Nije problem da li jeste ili nije znao ko je on ,vec sto se sastajao sa njim.I problem je sto o tome, da li je to kompromitujuce ili ne, ne odlucuje javnost vec jedan covek u ovoj zemlji,koji je izgleda iznad zakona.Strasno je koliko smo jadni.

Sunce

pre 11 godina

E, o tome si trebao misliti ranije. Kakav si ti to ministar policije, kada nisi znao sa kakvim se ljudima srećeš? Tvoje ne znanje ne smanjuje krivicu, a istraga će pokazati svoje.

Matija

pre 11 godina

Na nadležnim državnim organima je da utvrde da li u postupanju svakog pojedinca postoji krivično delo ili ne. Od kada Gospodin Vučić rukovodi borbom protiv korupcije i kriminala jasno je da će svako ko je počinio krivično delo odgovarati za to bez obzira ko je i na kojoj funkciji bio.

Lazar

pre 11 godina

O cemu si sa njim razgovarao?Pusti prazne price.Zasto ti je to tako tesko reci.Da niste razgovarali mozda o rudnom bogatstvu Kirgistana?

Savo

pre 11 godina

Kako to da niko ne postavlja pitanje ili sam Dačić ne objasni razlog sastanka sa Mišom. Da li je to bio razgovor o bananama ili možda o muzičkoj produkciji. Ko mu je sredio sastanak sa Mišom i kad se poslednji put video i čuo sa njim. Uočljivo je da neko postepeno pušta informacije i Dačić ne sme da izleti sa objašnjenjima pošto nije siguran u kojoj meri je otkriven. Najgore za Srbiju bi bilo da FBI zna i kontroliše informacije pa da Dačića politički ucenjuje kao Djukanovića, Tačija, Haradineja i dosta drugih širom sveta.

1982

pre 11 godina

Cim vlada padne i dacic izgubi imunitet koji mu przaju pozicije na kojima se nalazi, bice uhapsen i odgovarace za svoje kriminalne radnje

Goran

pre 11 godina

Nisi, nego sam ja pocinio. Sto si se onda sastajao sa njim? Nisi ti imao koferce. Nisi ti ni bio mali Sloba. Ti si skroz nov na politickoj sceni. Taze. Kod cika Laze.

Marija....

pre 11 godina

A sta je sa Black Berry mobilnim? Jesi li ga kupio od kriminalca ili ti je poklonio da ga mozes opominjati sta ima novo u Policiji! Bolje bi bilo da das ostavku tako bi mogao reci da zbog pritiska javnosti nisi vise u mogucnosti da obavljas poslove. Tako mozes sa dignutom glavom ici a ako te smene unazadice te te to za nekoliko godinna. Predaj partijsku knjizicu i zbogom. Videces da ces biti srecniji I kad udjemo u EU mozda nadjes negde u inostranstvu a ako ne Rusija ce te sigurno primiti na angazovanje Mire Markovic. Posto je ona njihova drzavljanka.

1982

pre 11 godina

Cim vlada padne i dacic izgubi imunitet koji mu przaju pozicije na kojima se nalazi, bice uhapsen i odgovarace za svoje kriminalne radnje

Младеновић Радивоје

pre 11 godina

Министар организира рад министарства , предлаже Законе и измене и допуне Закона којима серегулира рад МУП-а , одговран за законитост рада ...
Оперативни радници МУП-а прикупљају информације, обезбеђују доказе, подносе кривичне пријаве, хапсе криминалце.
Министар нема никаквих надлежности нити дужности око прикупљања информација о криминалним делима, извршитељима тих дела нити о њиховим сарадницима, да би `морао` да комуницира са криминлацима и њиховим сарадницима.

Ovnica

pre 11 godina

Kaze kako je imao greske u komunikaciji, ali nije saradjivao sa kriminalcima. Jedan premijer i politicar sebi ne sme da dozvoli takva poznansta na bilo kom nivou, cak i povrsnom. Narod danas tesko veruje politicarima, tesko i prasta.

dragan

pre 11 godina

Dačić je lepo rekao da je on ministar unutrašnjih poslova koji treba kriminalce da hapsi.Ali problem je u tome što ih ne hapsiš.Pitanje Vučića upućeno Tadiću gde je Radulović treba da bude upućeno Dačiću.Dakle Dačiću ti ne da ne hapsiš kriminalce već se viđaš sa njima i ne objašnjavaš o čemu razgovarate.Sigurno ne o hapšenju, da je o hapšenju reč oni bi već bili uhapšeni.Možeš ti i dalje da budeš ministar policije i premijer ali ima jedan mali problem, posle ovoga što se desilo ti više ništa ne predstavljaš i tebi je to jasno.

andrija

pre 11 godina

sve je to ok.ali covece odgovori sto ste se sastajali? jel ti prijatelj iz detinjstva,jel ste poslovni partneri,jel ste ljubavnici,jel vam deca idu u skolu zajedno,jel ti mozda finansirao partiju sto je najverovatnije tacno a za to imao protivusluge.ovo je meni neverovatno da on ne objasni zasto se sastajao sa nekim.ovo je kao i ceda jovanovic sto nije mogao da objasni sto je isao u silerovu.katastrofa od zemlje.

Aleksandar

pre 11 godina

Svi ste vi isti! Narod nije glup!
(Zoran M., 7. februar 2013 11:40)

Narod jeste glup. Da nije, ne bi trpeo ovakvo silovanje mozga i ne bi glasao za ove kreature za koje mislite da su 'sve iste'. Svaki narod ima taman onakvu vlast kakvu i zasluzuje.

TURBO SERB

pre 11 godina

"...a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv"...tema mojih razgovora su bili pravo i zakon. Reče Ivica Dačić KOKAN, zapeva "Mrš na Miljacku" i odjaha u legendu na belome horsu. A narod se od smeha, pocepao po šavovima.

kažiprst

pre 11 godina

Kao prvo, to sto ti nisi znao, a znao si, da su oni kriminalci i narko dileri to ne opravdava, ne tvoje susrete, nego tvoje poslovanje sa njima. "koferce" je sada svima jasno. Zbog svega ovog, tvoj kredibilitet je pao u svetu, a zajedno sa njim i kredibilitet nase drzave. Ako ne budes smenjen i procesuiran, to je dokaz da i naprednjaci i ceo drzavni vrh korumpiran i da treba svi da idu. Slazem se da nije pravo vreme da "padne Vlada", zapoceli ste navodno 1001 posao, a i opozicija je sacuvaj me Boze, ali, svako mora da odgovara za svoje postupke. Nema veze ko je kada sta uradio. Kazes 2011? Pa normalno. Kad je sakupljeno dovoljno dokaza pokrenuta je optuznica. Isti slucaj i sa tobom. Vidim da ste se dogovorili oko direktora policije. Jel je to bila ta ucena i razlog svega ovoga? Vase fotelje?! Zaboravljate neke cinjenice dragi nasi ministiri. Zaboravljate da se igrate sa narodom, sa nasim zivotima! Nezaposlenost raste! Plate se smanjuju! A cene rastu! Gospodo, mi smo vas birali (iako se posle vi sami delili fotelje medjusobno), mi smo u mogucnosti i da vas "oborimo". Ne igrajte se sa narodom i ne trosite nase pare I ZIVOTE na raznorazna bespotrebna putovanja po svetu. Dok vi u Vasingtonu glumite elitu, koja niste, mi ovde jedva spajamo kraj sa krajem. TRAZIMO VIDLJIVE I OPIPLJIVE REZULTATE, INACE, NE GINE VAM 6. OKTOBAR JER JE DOGORELO DO NOKTIJU!!!!

sasa

pre 11 godina

Pa sad neka kaze neko da ne postoji afera ,,koferce,, kao i ,,kupovina diploma,,. Sve to treba ispitati, a tek onda slati one jadnike u zatvor za banalne slucajeve.

Giaizak

pre 11 godina

Da li se iko pita, zašto se tek sada otvara afera Šarić u javnosti i ko bi mogao da stoji iza toga? Moglo bi se reći da se radi o naknadnoj pameti DS-a, jer, iako su imali ta saznanja, nakon majskih izbora, hteli su sa istim tim Dačićem da formiraju Vladu. Nakon što su pregovori o formiranju Vlade sa SPS propali i DS otišla u opozicijui, počinje sa izvlačenjem prljavog veša, a da pritom nema jasnog odgovora na pitanje, zašto Dačića bezbednosne službe u to vreme, nisu obavestile ko su, zapravo ljudi, sa kojima se susretao?

Pantelija

pre 11 godina

Korupcija nas je i dovela ovde gde smo! Čim se ona iskoreni poboljšanje standarda će se itekako osetiti! Vučić je čovek koji brine o Srbiji i građanima a ne pustim željama stranaka! Dačić je toga svestan i zato i podržava Vučića i SNS.

Lilien

pre 11 godina

Slažem se sa Vučićem i Dačićem da ova Vlada najbolje funkcioniše i da je najbolja ikada i podržavam borbu protiv korupcije! Svako ko je učestvovao u kriminalu i sarađivao sa Šarićem, mora odgovarati! Čast Vučiću! Pokazao je kad su izbori u pitanju da je Srbija iznad stranke! I Dačić je svestan toga...

miroslav

pre 11 godina

ovo si mogao i mnogo ranije da kažeš,a ne''nameštaljka'' i druga opravdanja pa i revolta za osvetu.
znamo da je BIA sav ovaj ''posao''praćenja radila uz pomoć DEA i uz njihovu saglasnost i novčanu pomoć i da nije bilo tajnosti danas nebi bilo 57 narko kriminalac u srpskim zatvorima
ti si se upecao iz naivnosti,ali u tvom okruženju i samom SPS-u postoje mnogo opasni i mutni saradnici koji su bliski kriminalu.
potrebno je da uzmeš metlu i kao Djilas očistiš stranku od prebogatih,a vidimo i čitamo šta pojedini članovi SPS sve imaju..
šta misliš odakle im.
da li ja to normalno da jedan socijalista ima,a da nema ni dana radnog staža u privredi.

magelan

pre 11 godina

Problem Kosova,nezaposlenosti,loseg ekonomskog polozaja,mita,korupcije,prezaduzenosti i drzave i privrede i gradjana i jos mnogo toga a danas 2013 godine glavna tema ko se sa kim sreo 2008 godine.Sramota.

Kapetan Ahab

pre 11 godina

"Saznanja sam dobio kasnije, a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv", rekao je Dačić u intervjuu za Glas Amerike.

U redu. Ali hoćeš li nam već jednom konačno reći ZAŠTO si se sastajao sa Radulovićem i šta je bila sasvim bezazlena tema tih razgovora?! Pričali ste o siru i vojnoj muzici, a ti si na poklon dobio blackberry telefon (koi se vrlo teško prisluškuje) da biste razmenjivali hitne informacije o plasmanu pirotskog kačkavalja na tržište Kolumbije?
Aman, čoveče, zar ti misliš da su baš svi u Srbiji amebe kao tvoji glasači?!

voja

pre 11 godina

Ovo mi lici na DS.Usled problema unutar stranke a nemanja argumenata za napad na vladu izvlace nesto iz naftalina sto se desilo pre pet godina gospodo sta ste cekali do sada a imali ste sve mehanizme vlasti u svojim rukama.

mladen

pre 11 godina

Nisi pocinio krivicno delo, samo si ortak sa vodjom narko klana cije poslovanje kao ispitujes. I jos se posle hvalis da ti je najveci uspeh borba protiv kriminala. A onda ti kupuje blackberry, da bi mogli sigurnije da komunicirate. Da li ti mislis da smo svi mi maloumni? Nece te oprati ni Dunav i Sava zajedno, ma koliko se i ti i Vucic trudili.

Menjam karton banana za blekberi

pre 11 godina

I u svetu "podzemne organizacije" imaju svoja politicka krila gde nesmetano iskazuju svoje stavove.Tako da ispada da je kod nas "politicko krilo"mafije SPS.Nekako nezapazeno je prolazilo da je jedan od vidjenijih ljudi iz SPS Ivica Toncev.Jutros sam citao NIN i najezio sam se.

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Слушајте га, није починио кривично дјело (а мог'о је), па сви срећни!
Објашњење, врдање и вађење му је једнако глупо и штетно, к'о и сва његова досадашња политичка, друштвена (а од коферчета бога ми и криминална) активност,још С. Милошевића доба.
Мислио сам да прескочим; а морам да проговорим из жучи и на лакат: Спустимо лопту и трезвено промислимо о министру унутрашњих дјела (и полиције), који узима мобилни телефон од криминалаца.
Сваки дјечак у Србији, зна да се у мобилни ласно угрди чип за апсолутно слушање и праћење власника телефона.
Ето, то је нама министар, који треба да штшти законитост.
А, богами ово који га политички прогоне, нису ништа боље.

Verica

pre 11 godina

Mnogo je slučajnosti, kofer, skrivena kamera, Mišo Banana......da se sada ne vraćamo u devedesete. Izašao si na izbore sa Tadićem a završio sa Nikolićem, pa to nema ni u Tunguziji.

Milojko

pre 11 godina

On je ocenio da se sastanak sa Radulovićem sada pominje zato što, kako je naveo, nekome izgleda ne odgovara da Srbija "konačno počne da živi kao sav normalan svet".

Pa, kome to, Dačiću ne odgovara? Ko je taj NEKO, kaži jednom nešto na nivou premijera, mani se piljarskog ogovaranja!

Anci

pre 11 godina

Molim vas kako je moguce da ministar policije nije upoznat sa time ko su kriminalci u ovoj zemli?
Sramota.
Vucicu nastavi dalje.Nema zasticenih.

AcaZvezdara

pre 11 godina

Mislim da ovaj ne promišljeni potez Dačića neće narušiti ugled vlade niti će da izazive nove ibore! Treba ispitati da li se Dačić sastao sa Radulovićem iz ličnih interesa ili u cilju dobijanja podataka za pokretanje istrage protiv Šarića!

pop

pre 11 godina

Evo jednog objasnjenja kao racionalan gradjanin zemlje:

- Dacic ...


...To je politicka odgovornost gospodo.
(Milan, 7. februar 2013 11:57)

Podržavam tvoj stav delimično,neslažem se oko slektivne pravde jel vidim da je tužioc pokrenuo postupak istrage a epilog tek sledi.Zaboravio si da pomeneš da se sve to dešavalo za vreme vladavine DS-a i da su sve znali što ja Tadić i potvrdio a ipak su formirali vladu sa njim i hteli ponovo da je formiraju.Totalno neodgovorno od njih a sad očekuju da neko reaguje momentalno bez predhodne istrage...

lee

pre 11 godina

prosto je neverovatno sta politicari sebi dozvoljavaju i to prolazi bez ikakvih posledica. Oni se odnose prema narodu sa toliko nepostovanja, ne nalaze za shodno ni da objasne itekako ozbiljne optuzbe. Sta je sa koferom, sta je sa veljom, kolubarom, jeli neko to isterao do kraja? Obican narod trune po zatvorima zbog saobracajnog prekrsaja a ozbiljni kriminalci zavrse sa godinu dana kucnog pritvora. Ovaj narod, kad mu prekipi ima da resi sve za jedan dan. Ja verujem u svoj narod. Ovaj narod nije glup.

Jovan

pre 11 godina

Ala se ovaj upetljao..pa to je strašno. Svaki dan priča neku drugu priču.Naš narod kaže: kome je čavka na ramenu, on viče iš!! Možemo svi mi da pišemo danima o ovim aferama, ništa se neće promeniti. Kod nas odavno ne postoji reč ČAST, HRABROST, ODGOVORNOST u javnim poslovima.

angelina

pre 11 godina

a zasto dacic svoje tvrdnje i demante iznosi u medijima...neka lepo ode da da izjavu, naprave izvestaj i utvrdi se dali je kriv ili nije

Mario

pre 11 godina

Na političkoj sceni su svi sa puterom na glavi. Ne zna se ko je više upetljan u razne afere i koje više drpao. Jedino Vučić i Srpska napredna stranka mogu da reše ove slučaje i vrate Srbiju na pravi put.

joza

pre 11 godina

Drazava se nalazi u veoma teskoj situaciji a neko se nasao pametan da objavljuje nesto sto se desilo 2008 godine time zamajava javnost.

ns time

pre 11 godina

Imam nekoliko asocijacija:
secam se jednog direktora lokalne beogradske televizije 90-tih kako govori novinarima da onaj musavi sto ga tamo vidimo u restoranu nije neki bezvenjakovic,vec ugledni biznismen.To je bio Jezdimir Vasiljevic.
Sada nam premijer govori potpuno identicne recenice kao Ivo Sanader.Sanader je u zatvoru,a nas premijer se moli u Americi.

Cvrle

pre 11 godina

Potpuno su u pravu i Vučić i Dačić! Izbori nam sad nikako ne bi išli u prilog, država je na velikoj prekretnici i ima isuviše bitnih stvari koje treba rešiti. Država iznad stranačkih ciljeva!

franjo

pre 11 godina

Da druže Ivice, prededniče Socijalističke partije Srbije, da gospodine predsedniče Vlade Republike Srbije,da gospodine ministre unutrašnjih poslova u sadašnjoj i prošloj Vladi Republike Srbije, itd u nabrajanju dužnosti i funkcija,potpuno (si) ste u pravu trebao (si) ste hapsiti i onda kada to (tebi) Vama nije odgovaralao.
Pusti Tadića na miru.Pa zar nisi primetio koji ameri odnos imaju prema (tebi) Vama a koji prema njemu.Pa zar (ti) Vam nije jasno koja je koalicija u novoj Vladi Republike Srbije na pomolu.Pa šta je to sa (tobom) Vama ,do juče (si) Ste mnogo pragmatičnije delovao.
Jednom rečju,ušla voda u uši.Pozdrav gospodine,gospodine,druže Dačiću.

jedrilica

pre 11 godina

Ministar prima u kabinet neproverenog coveka a verujem da nije primao ni svoje bliske prijatelje!_ A sa likom za koga ne zna cime se bavi a zovu gs Bnana kao Ministar i zamenik premijera ide u kaganu na rucak i ne pita se sta taj Radulovic toliko insistira na intimiziranju. Ko god ima neku moc izbegava da trosi vreme na nepoznate i nejasne likove!? Dacic dreluje inteligentno pa mu ne verujemo!

Zuta osa

pre 11 godina

ja cu verovati da nije pocinio krivicno delo tek ako se utvrdi da ne postoje dokazi koji bi mogli da ga terete za neko krivicno delo

Sovčić

pre 11 godina

Čini mi se da su sve ove spekulacije i osmišljene u svrhu da "zamažu oči" javnosti sa nekih bitnijih tema u državi! Ko se to uplašio reformi u Srbiji pa mu ne odgovara da se o tome previše zna!?

sima strašni

pre 11 godina

Pa ovo ubija zdrav razum.
Prvo čovek brani svog šefa kabineta tvrdeći da on sigurno nije umešan.
Drugo priznaje da se nekoliko puta sastajao sa Mišom Bananom,istovremeno optužujući policiju da mu nije rekla o kom i kakvom čoveku se radi.Verovatno su prilikom tih susreta razgovarali o fudbalu,kuvanju itd.
Treće sad Dačić tvrdi da zna da je taj isti Miša Banana procesuiran 2011 kad je on takođe bio ministar policije.Pa otkud to da do sada nije znao skim se susretao 2008 i 2009.
U Srbiji se za ovo što nam radi premijer kaže JLZ (j... lud zbunjenog)

reci vec jednom

pre 11 godina

Ne okolisi vise samo reci o cemu ste razgovarali.Mozda smo sisali vesla,ali nismo gutali camce.A kako je automehanicar i parnogrejac iz Surdulice postao savetnik za nacionalnu bezbednost?

lybyb

pre 11 godina

Nisam pocinio krivicno delo, to valjda treba da kaze sud!? A najlaksi nacin je da kaze premijer o cemu je razgovarao i sve ce biti jasni, naravno ako sme...kad bi znao sta se zna...

Sumska lepotica

pre 11 godina

Mene zanima zasto se Dacic toliko pravda,kome i zbog cega?! Da li on zna da se dzabe pravda ako se dokaze suprotno i da ce na kraju samo biti smesan?!

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Pa Dacicu, zasto vec jednom nekazetre sta ste razgovarali sa Radulovicem, dase jedanput Narod srbije obavesti o istini, a ne samo se branite i nisste znali sa cim se Radulovic bavi??!!Pa valjda akovam je cista safest,nije tesko igovoriti:Pa dobro razgovaralismo o tome i tome,dobiosam poklon taja i taj, nisam znao njegovo znacenje ili sam znao,cenu tog poklona stomi se poklanja, tojest razlog?!Staje bila sfrha sasatanaka Vas i Radulovica, koliko puta ste se sastajali i TEMA RAZGOVORA??!!Kada sve ovo razjasnite G,Dacicu javnosti,makar bilo negativno po vas:Casno ostupiti sa Funkcije,ako ste gresili, u suprotnom vam Narod vise nece verovati,zivecete u jednoj traumi i strahu,kada cevam neko zakucati na vrata??!!Prosto ko pasulj u par recenica recite otvoreno zasto stese sasatajali, ne samo sa Radulovicem, vec sa svim,akoste kontaktirali koji su podlozeni kriminalu:Razllosi:Finansiski interes;nepoverenje prema obavestajnoj kontra obavestajnoj sluzbi, paste sami, kada ste videli davam se ne dostavaljaju poverljivi podaci o kriminalcima hteli da uzmete stavari u svoje ruke, iz prve ruke,akoje to tako recite Narodu, a ne u posteno kao kisa oko kragujevca??!!

Sunčica

pre 11 godina

Potpuno se slažem da svi moraju odgovarati, svi koji su sarađivali sa Šarićem. Borba protiv korupcije je kako je rekao Vučić, bez privilegovanih, pa ako se dokaže da su ti i u Vladi... Sigurna sam da će Vučić to rešiti i bez izbora! Dačić nije kriv dok se ne dokaže suprotno tako da...

miroslav

pre 11 godina

slusajte, ne mozes ni vratar u banci postati ako si bio pod sumnjom da si surovao sa kriminalcima, a kamoli premijer drzave, (i jos pregovarati o delu drzavne teritorije!). ako ne da ostavku pre nego sto pocne procesuiranje grupice koja je bila u vezi sa narko-klanom, narod na ulici je ozbiljna mogucnost!

Milan

pre 11 godina

Evo jednog objasnjenja kao racionalan gradjanin zemlje:

- Dacic kaze da nije znao da je Radulovic clan kriminalne grupe. Shodno tome, on nije pocinio krivicno delo.
Dakle, po ovom principu svako ko se sastao sa Saricem, a, po svojoj izjavi, nije znao da je on kriminalac, automatski ima ciste ruke. Neznanje stiti od zakona - to je princip njegove izjave.

- Dacic kaze, da ovo ne treba da se koristi u politicke svrhe
Ok. Nas premijer se sastaje sa pripadnikom kriminalnog klana najveceg narko bosa na ovim prostorima. To u opste nije politicki bitno. To je sasvim nebitna stvar, jer Dacic nas uverava da je to ok. U isto vreme Vucic izjavljuje da ce svako biti ispitan/uhapsen ko se sastajao sa pripadnicima Saricevog klana. Ovo je po meni selektivna pravda.

- Dacic kaze "Nisam pocinio krivicno delo"
Ovo je ogradjivanje, koje je licimerno. Evo primera: "Nisam pocinio krivicno delo. Samo ako mi dokazete da je to krivicno delo ili da sam nesto krivicno pocinio, samo tada mozete da me optuzujete."
Dakle Dacic ne snosi nikakvu politicku odgovornost za postupke, samo krivicnu. Ovo je neprohvatljivo za politicara.


Iskreno, ovo je dokaz zasto smo banana zemlja. Narod podrzava vlast koja radi protiv jednog dela naroda. Onda dodju izbori i druga vlast koja radi protiv drugog dela naroda.
I za kraj: Nemacki predsednik je dao ostavku zbog pogresno interpretirane izjave o nemackim vojnicima u Avganistanu. To je politicka odgovornost gospodo.

RUSOFIL

pre 11 godina

Ma da pricali ste o bananama u ostalom juznom vocu...Sta si se nalazio sa njim i zasto?Daj bre ostavku vise isti si ko Mrkota ne da fotelju pa Bog! Onaj Austrijanac kad je cuo kakvi su nam putevi i kolika je putarina odlucio da ide peske!

Ladislav

pre 11 godina

Ma da ...napolju sada sija mesec a ne sunce....majke mi ! Prosto sam zbunjen koliko daleko doseze arogancija i koliko je moguce provocirati inteligenciju onih koje gledas u oci ! A s' druge strane to nam je elitni kadar ..tako nam treba !

VeleSrb

pre 11 godina

Priče iz medija treba ispitati i ukoliko se dokaže da je Dačić smojim nepromišljenim potezima ugrozio bezbednost države,siguran sam da mu Vučić neće progledati kroz prste!

Pedja

pre 11 godina

@Svi ste vi isti! Narod nije glup!
(Zoran M., 7. februar 2013 11:40)

Mislim da narod jest glup, u suprotnom bi izašao na ulice i rešio problem zauvek. Ja ću prvi na ulicu ali sumnjam da bi mi se još puno ljudi pridružilo.

Niko I

pre 11 godina

Sta reci? Da li je bilo moguce saslusati Cvetkovica premijera licno,ili Tadica predsednika ili recimo Sutanovca ministra vojnog? Djelica ministra za evro-integracije? Dacicu ako se dokaze da je kriv, zelim duuugu i sretnu robiju, sa sto vise kupanja, ne bi li oprao sa sebe prljavstinu zadnjih 25god nanosenu. Samo u celoj toj prici velika je zasluga DS-a na rehabilitaciji istorijskim pomirenjima sa Dacicem i shvatanju da pripadaju istoj struji. Ne bi bilo tesko iskopati taj video negde u arhivi. Pa onda duva u istu tikvu. Ko je tada koga sluzio?

kaiser sose

pre 11 godina

premijer jedne drzave se vidjao sa clanom velikog narko klana i ne oseca nikakvu odgovornost i sramotu da podnese ostavku.
neverovatno!

Hiperaktivna Buva

pre 11 godina

Organi koji su zaduženi za ovakve istrage treba da rade svoj posao, jer za njega primaju platu! ako je kriv neka se dokaže ako nije neka ga puste na miru! Previše pažnje se posvećuje stvarima na koji niko od nas koji čitamo nema previše uticaja a s druge strane ovi tekstovi nas preopteretiše!

sasar

pre 11 godina

Al' nikako da prevali o cemu su pricali.
Pa to što šatro nisi znao ko je Miša Banana, to te ne oslobađa odgovornosti. A mogao si lepo da pitaš npr. beogradske kelnere ili Anu Nikolić sa kojom se provodio po splavovima i restoranima (kad već tvoji mangupi iz tvog ministarstva nisu hteli da ti kažu).
Čuj ne zna ko je Miša USA, a o njemu i pesme opevane: ''I plačem Mišo moj...''
P.S. Zar te mama nije vaspitala da od nepoznatih ljudi ne uzimas poklone, pa makar to bili i telefoni.

realan

pre 11 godina

Ne spašava te naivan odgovor,da nisi znao ko je Radulović(pola stanovništva Srbije ,je znalo da se dotični gospodin bavi nelegalnim poslom)Tvoja moralna obaveza je da daš ostavku!I miš nije hteo da se uhvati u mišolovku,je....zamirisao mu sir!Niste opljačkali Srbiju,več ste je prodali!

Sumska lepotica

pre 11 godina

U pravnom iliti pravosudnom sistemu postoje organi koji se bave tom problematikom...tuzilastvo,istrazne sudije,sudije...ima ko da utvrdi postojanje elemenata krivicnog dela...ne mora Dacic da brine za to...ili je mozda zabrinut,pa je vec poceo da se pravda...

Luka

pre 11 godina

Hahahah, ali taj stav "pa ja sam ministar unutrasnjih poslova, ja njih treba da hapsim". Znaci da ti verujemo na rec, jel da?
I ono "pricali su da stitim te i te, pa su sada u zatvoru". E to je tek legendarna recenica. Znaci ja treba da ti verujem zato sto su se necije ranije optuzbe upucene tebi pokazale kao netacne. Jel tako?
A znao sam da ces pomenuti "skrivenu kameru" koja je tvojih ruku delo. Dacic naivko, pa vidite da ga i par mangupa iz te smesne produkcije preslo, pa naravno da ce uspeti i jedan narko diler. Sta cemo kad nam je premijer "otvoren covek". Nije on kriv. Tako ga je mama vaspitala.
Placem od smeha... dajte neko da snimi "sitcom" o ovoj drzavi.

Aneta

pre 11 godina

Fascinanto je kakvo mizerno misljenje imaju nasi petparacki politicari i sopstvenom narodu.
cini mi se da nas precesto posmatraju kao najobicnije stado , cemu smo i sami doprineli.
ali osvestice se i ovde ljudi , poput onih u grckoj ili arapskim zemljama , nesto kasnije ,ali hoce.
sveopsta beda, ponajvise ona moralna ce ih na to naterati.

DarkoZ

pre 11 godina

Ovde je vec sve jasno! Dacic nekome opasno smeta i svojom pozicijom ugrozava neciju egzistenciju! Namestaju mu sve do jedne! Ovo moze da bude cak i lose, jer ce njegovom smenom, ako do toga dodje, neko ostati nekaznjen i na slobodi! Vrlo nezgodna situacija.

kaiser sose

pre 11 godina

premijer jedne drzave se vidjao sa clanom velikog narko klana i ne oseca nikakvu odgovornost i sramotu da podnese ostavku.
neverovatno!

Aneta

pre 11 godina

Fascinanto je kakvo mizerno misljenje imaju nasi petparacki politicari i sopstvenom narodu.
cini mi se da nas precesto posmatraju kao najobicnije stado , cemu smo i sami doprineli.
ali osvestice se i ovde ljudi , poput onih u grckoj ili arapskim zemljama , nesto kasnije ,ali hoce.
sveopsta beda, ponajvise ona moralna ce ih na to naterati.

Milan

pre 11 godina

Evo jednog objasnjenja kao racionalan gradjanin zemlje:

- Dacic kaze da nije znao da je Radulovic clan kriminalne grupe. Shodno tome, on nije pocinio krivicno delo.
Dakle, po ovom principu svako ko se sastao sa Saricem, a, po svojoj izjavi, nije znao da je on kriminalac, automatski ima ciste ruke. Neznanje stiti od zakona - to je princip njegove izjave.

- Dacic kaze, da ovo ne treba da se koristi u politicke svrhe
Ok. Nas premijer se sastaje sa pripadnikom kriminalnog klana najveceg narko bosa na ovim prostorima. To u opste nije politicki bitno. To je sasvim nebitna stvar, jer Dacic nas uverava da je to ok. U isto vreme Vucic izjavljuje da ce svako biti ispitan/uhapsen ko se sastajao sa pripadnicima Saricevog klana. Ovo je po meni selektivna pravda.

- Dacic kaze "Nisam pocinio krivicno delo"
Ovo je ogradjivanje, koje je licimerno. Evo primera: "Nisam pocinio krivicno delo. Samo ako mi dokazete da je to krivicno delo ili da sam nesto krivicno pocinio, samo tada mozete da me optuzujete."
Dakle Dacic ne snosi nikakvu politicku odgovornost za postupke, samo krivicnu. Ovo je neprohvatljivo za politicara.


Iskreno, ovo je dokaz zasto smo banana zemlja. Narod podrzava vlast koja radi protiv jednog dela naroda. Onda dodju izbori i druga vlast koja radi protiv drugog dela naroda.
I za kraj: Nemacki predsednik je dao ostavku zbog pogresno interpretirane izjave o nemackim vojnicima u Avganistanu. To je politicka odgovornost gospodo.

sasar

pre 11 godina

Al' nikako da prevali o cemu su pricali.
Pa to što šatro nisi znao ko je Miša Banana, to te ne oslobađa odgovornosti. A mogao si lepo da pitaš npr. beogradske kelnere ili Anu Nikolić sa kojom se provodio po splavovima i restoranima (kad već tvoji mangupi iz tvog ministarstva nisu hteli da ti kažu).
Čuj ne zna ko je Miša USA, a o njemu i pesme opevane: ''I plačem Mišo moj...''
P.S. Zar te mama nije vaspitala da od nepoznatih ljudi ne uzimas poklone, pa makar to bili i telefoni.

Pedja

pre 11 godina

@Svi ste vi isti! Narod nije glup!
(Zoran M., 7. februar 2013 11:40)

Mislim da narod jest glup, u suprotnom bi izašao na ulice i rešio problem zauvek. Ja ću prvi na ulicu ali sumnjam da bi mi se još puno ljudi pridružilo.

Kapetan Ahab

pre 11 godina

"Saznanja sam dobio kasnije, a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv", rekao je Dačić u intervjuu za Glas Amerike.

U redu. Ali hoćeš li nam već jednom konačno reći ZAŠTO si se sastajao sa Radulovićem i šta je bila sasvim bezazlena tema tih razgovora?! Pričali ste o siru i vojnoj muzici, a ti si na poklon dobio blackberry telefon (koi se vrlo teško prisluškuje) da biste razmenjivali hitne informacije o plasmanu pirotskog kačkavalja na tržište Kolumbije?
Aman, čoveče, zar ti misliš da su baš svi u Srbiji amebe kao tvoji glasači?!

Ladislav

pre 11 godina

Ma da ...napolju sada sija mesec a ne sunce....majke mi ! Prosto sam zbunjen koliko daleko doseze arogancija i koliko je moguce provocirati inteligenciju onih koje gledas u oci ! A s' druge strane to nam je elitni kadar ..tako nam treba !

Luka

pre 11 godina

Hahahah, ali taj stav "pa ja sam ministar unutrasnjih poslova, ja njih treba da hapsim". Znaci da ti verujemo na rec, jel da?
I ono "pricali su da stitim te i te, pa su sada u zatvoru". E to je tek legendarna recenica. Znaci ja treba da ti verujem zato sto su se necije ranije optuzbe upucene tebi pokazale kao netacne. Jel tako?
A znao sam da ces pomenuti "skrivenu kameru" koja je tvojih ruku delo. Dacic naivko, pa vidite da ga i par mangupa iz te smesne produkcije preslo, pa naravno da ce uspeti i jedan narko diler. Sta cemo kad nam je premijer "otvoren covek". Nije on kriv. Tako ga je mama vaspitala.
Placem od smeha... dajte neko da snimi "sitcom" o ovoj drzavi.

realan

pre 11 godina

Ne spašava te naivan odgovor,da nisi znao ko je Radulović(pola stanovništva Srbije ,je znalo da se dotični gospodin bavi nelegalnim poslom)Tvoja moralna obaveza je da daš ostavku!I miš nije hteo da se uhvati u mišolovku,je....zamirisao mu sir!Niste opljačkali Srbiju,več ste je prodali!

Aleksandar

pre 11 godina

Svi ste vi isti! Narod nije glup!
(Zoran M., 7. februar 2013 11:40)

Narod jeste glup. Da nije, ne bi trpeo ovakvo silovanje mozga i ne bi glasao za ove kreature za koje mislite da su 'sve iste'. Svaki narod ima taman onakvu vlast kakvu i zasluzuje.

Verica

pre 11 godina

Mnogo je slučajnosti, kofer, skrivena kamera, Mišo Banana......da se sada ne vraćamo u devedesete. Izašao si na izbore sa Tadićem a završio sa Nikolićem, pa to nema ni u Tunguziji.

Očevidac

pre 11 godina

Ušao Ivica u restoran,nigde slobodnog mesta osim za stolom njemu nepoznatog čoveka,Ivica zamoli za mesto,nepoznati mu rado dozvoli,kad ono kriminalac ali fin i predusretljiv a onda zli mangupi sve napakovaše.

miroslav

pre 11 godina

slusajte, ne mozes ni vratar u banci postati ako si bio pod sumnjom da si surovao sa kriminalcima, a kamoli premijer drzave, (i jos pregovarati o delu drzavne teritorije!). ako ne da ostavku pre nego sto pocne procesuiranje grupice koja je bila u vezi sa narko-klanom, narod na ulici je ozbiljna mogucnost!

lee

pre 11 godina

prosto je neverovatno sta politicari sebi dozvoljavaju i to prolazi bez ikakvih posledica. Oni se odnose prema narodu sa toliko nepostovanja, ne nalaze za shodno ni da objasne itekako ozbiljne optuzbe. Sta je sa koferom, sta je sa veljom, kolubarom, jeli neko to isterao do kraja? Obican narod trune po zatvorima zbog saobracajnog prekrsaja a ozbiljni kriminalci zavrse sa godinu dana kucnog pritvora. Ovaj narod, kad mu prekipi ima da resi sve za jedan dan. Ja verujem u svoj narod. Ovaj narod nije glup.

andrija

pre 11 godina

sve je to ok.ali covece odgovori sto ste se sastajali? jel ti prijatelj iz detinjstva,jel ste poslovni partneri,jel ste ljubavnici,jel vam deca idu u skolu zajedno,jel ti mozda finansirao partiju sto je najverovatnije tacno a za to imao protivusluge.ovo je meni neverovatno da on ne objasni zasto se sastajao sa nekim.ovo je kao i ceda jovanovic sto nije mogao da objasni sto je isao u silerovu.katastrofa od zemlje.

ns time

pre 11 godina

Imam nekoliko asocijacija:
secam se jednog direktora lokalne beogradske televizije 90-tih kako govori novinarima da onaj musavi sto ga tamo vidimo u restoranu nije neki bezvenjakovic,vec ugledni biznismen.To je bio Jezdimir Vasiljevic.
Sada nam premijer govori potpuno identicne recenice kao Ivo Sanader.Sanader je u zatvoru,a nas premijer se moli u Americi.

franjo

pre 11 godina

Da druže Ivice, prededniče Socijalističke partije Srbije, da gospodine predsedniče Vlade Republike Srbije,da gospodine ministre unutrašnjih poslova u sadašnjoj i prošloj Vladi Republike Srbije, itd u nabrajanju dužnosti i funkcija,potpuno (si) ste u pravu trebao (si) ste hapsiti i onda kada to (tebi) Vama nije odgovaralao.
Pusti Tadića na miru.Pa zar nisi primetio koji ameri odnos imaju prema (tebi) Vama a koji prema njemu.Pa zar (ti) Vam nije jasno koja je koalicija u novoj Vladi Republike Srbije na pomolu.Pa šta je to sa (tobom) Vama ,do juče (si) Ste mnogo pragmatičnije delovao.
Jednom rečju,ušla voda u uši.Pozdrav gospodine,gospodine,druže Dačiću.

sima strašni

pre 11 godina

Pa ovo ubija zdrav razum.
Prvo čovek brani svog šefa kabineta tvrdeći da on sigurno nije umešan.
Drugo priznaje da se nekoliko puta sastajao sa Mišom Bananom,istovremeno optužujući policiju da mu nije rekla o kom i kakvom čoveku se radi.Verovatno su prilikom tih susreta razgovarali o fudbalu,kuvanju itd.
Treće sad Dačić tvrdi da zna da je taj isti Miša Banana procesuiran 2011 kad je on takođe bio ministar policije.Pa otkud to da do sada nije znao skim se susretao 2008 i 2009.
U Srbiji se za ovo što nam radi premijer kaže JLZ (j... lud zbunjenog)

mladen

pre 11 godina

Nisi pocinio krivicno delo, samo si ortak sa vodjom narko klana cije poslovanje kao ispitujes. I jos se posle hvalis da ti je najveci uspeh borba protiv kriminala. A onda ti kupuje blackberry, da bi mogli sigurnije da komunicirate. Da li ti mislis da smo svi mi maloumni? Nece te oprati ni Dunav i Sava zajedno, ma koliko se i ti i Vucic trudili.

reci vec jednom

pre 11 godina

Ne okolisi vise samo reci o cemu ste razgovarali.Mozda smo sisali vesla,ali nismo gutali camce.A kako je automehanicar i parnogrejac iz Surdulice postao savetnik za nacionalnu bezbednost?

Jovan

pre 11 godina

Ala se ovaj upetljao..pa to je strašno. Svaki dan priča neku drugu priču.Naš narod kaže: kome je čavka na ramenu, on viče iš!! Možemo svi mi da pišemo danima o ovim aferama, ništa se neće promeniti. Kod nas odavno ne postoji reč ČAST, HRABROST, ODGOVORNOST u javnim poslovima.

Sumska lepotica

pre 11 godina

Mene zanima zasto se Dacic toliko pravda,kome i zbog cega?! Da li on zna da se dzabe pravda ako se dokaze suprotno i da ce na kraju samo biti smesan?!

jedrilica

pre 11 godina

Ministar prima u kabinet neproverenog coveka a verujem da nije primao ni svoje bliske prijatelje!_ A sa likom za koga ne zna cime se bavi a zovu gs Bnana kao Ministar i zamenik premijera ide u kaganu na rucak i ne pita se sta taj Radulovic toliko insistira na intimiziranju. Ko god ima neku moc izbegava da trosi vreme na nepoznate i nejasne likove!? Dacic dreluje inteligentno pa mu ne verujemo!

olivera

pre 11 godina

Dokle ce ovaj "Slobin mali od kuzine" da vredja inteligenciju gradjana Srbije? Hajdete da mu to ne dozvolimo vise. Da mu kazemo dosta je, kada
vrati sa molitvenog dorucka! Ako se vrati? Gotov je!

miroslav

pre 11 godina

ovo si mogao i mnogo ranije da kažeš,a ne''nameštaljka'' i druga opravdanja pa i revolta za osvetu.
znamo da je BIA sav ovaj ''posao''praćenja radila uz pomoć DEA i uz njihovu saglasnost i novčanu pomoć i da nije bilo tajnosti danas nebi bilo 57 narko kriminalac u srpskim zatvorima
ti si se upecao iz naivnosti,ali u tvom okruženju i samom SPS-u postoje mnogo opasni i mutni saradnici koji su bliski kriminalu.
potrebno je da uzmeš metlu i kao Djilas očistiš stranku od prebogatih,a vidimo i čitamo šta pojedini članovi SPS sve imaju..
šta misliš odakle im.
da li ja to normalno da jedan socijalista ima,a da nema ni dana radnog staža u privredi.

Niko I

pre 11 godina

Sta reci? Da li je bilo moguce saslusati Cvetkovica premijera licno,ili Tadica predsednika ili recimo Sutanovca ministra vojnog? Djelica ministra za evro-integracije? Dacicu ako se dokaze da je kriv, zelim duuugu i sretnu robiju, sa sto vise kupanja, ne bi li oprao sa sebe prljavstinu zadnjih 25god nanosenu. Samo u celoj toj prici velika je zasluga DS-a na rehabilitaciji istorijskim pomirenjima sa Dacicem i shvatanju da pripadaju istoj struji. Ne bi bilo tesko iskopati taj video negde u arhivi. Pa onda duva u istu tikvu. Ko je tada koga sluzio?

Menjam karton banana za blekberi

pre 11 godina

I u svetu "podzemne organizacije" imaju svoja politicka krila gde nesmetano iskazuju svoje stavove.Tako da ispada da je kod nas "politicko krilo"mafije SPS.Nekako nezapazeno je prolazilo da je jedan od vidjenijih ljudi iz SPS Ivica Toncev.Jutros sam citao NIN i najezio sam se.

Predrag

pre 11 godina

I dalje nikako da saznamo koje su teme bile predmet razgovora Dačića i Radulovića. Ima li novinara koji će Dačiću postaviti to pitanje?

sasa

pre 11 godina

Pa sad neka kaze neko da ne postoji afera ,,koferce,, kao i ,,kupovina diploma,,. Sve to treba ispitati, a tek onda slati one jadnike u zatvor za banalne slucajeve.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Pa Dacicu, zasto vec jednom nekazetre sta ste razgovarali sa Radulovicem, dase jedanput Narod srbije obavesti o istini, a ne samo se branite i nisste znali sa cim se Radulovic bavi??!!Pa valjda akovam je cista safest,nije tesko igovoriti:Pa dobro razgovaralismo o tome i tome,dobiosam poklon taja i taj, nisam znao njegovo znacenje ili sam znao,cenu tog poklona stomi se poklanja, tojest razlog?!Staje bila sfrha sasatanaka Vas i Radulovica, koliko puta ste se sastajali i TEMA RAZGOVORA??!!Kada sve ovo razjasnite G,Dacicu javnosti,makar bilo negativno po vas:Casno ostupiti sa Funkcije,ako ste gresili, u suprotnom vam Narod vise nece verovati,zivecete u jednoj traumi i strahu,kada cevam neko zakucati na vrata??!!Prosto ko pasulj u par recenica recite otvoreno zasto stese sasatajali, ne samo sa Radulovicem, vec sa svim,akoste kontaktirali koji su podlozeni kriminalu:Razllosi:Finansiski interes;nepoverenje prema obavestajnoj kontra obavestajnoj sluzbi, paste sami, kada ste videli davam se ne dostavaljaju poverljivi podaci o kriminalcima hteli da uzmete stavari u svoje ruke, iz prve ruke,akoje to tako recite Narodu, a ne u posteno kao kisa oko kragujevca??!!

kažiprst

pre 11 godina

Kao prvo, to sto ti nisi znao, a znao si, da su oni kriminalci i narko dileri to ne opravdava, ne tvoje susrete, nego tvoje poslovanje sa njima. "koferce" je sada svima jasno. Zbog svega ovog, tvoj kredibilitet je pao u svetu, a zajedno sa njim i kredibilitet nase drzave. Ako ne budes smenjen i procesuiran, to je dokaz da i naprednjaci i ceo drzavni vrh korumpiran i da treba svi da idu. Slazem se da nije pravo vreme da "padne Vlada", zapoceli ste navodno 1001 posao, a i opozicija je sacuvaj me Boze, ali, svako mora da odgovara za svoje postupke. Nema veze ko je kada sta uradio. Kazes 2011? Pa normalno. Kad je sakupljeno dovoljno dokaza pokrenuta je optuznica. Isti slucaj i sa tobom. Vidim da ste se dogovorili oko direktora policije. Jel je to bila ta ucena i razlog svega ovoga? Vase fotelje?! Zaboravljate neke cinjenice dragi nasi ministiri. Zaboravljate da se igrate sa narodom, sa nasim zivotima! Nezaposlenost raste! Plate se smanjuju! A cene rastu! Gospodo, mi smo vas birali (iako se posle vi sami delili fotelje medjusobno), mi smo u mogucnosti i da vas "oborimo". Ne igrajte se sa narodom i ne trosite nase pare I ZIVOTE na raznorazna bespotrebna putovanja po svetu. Dok vi u Vasingtonu glumite elitu, koja niste, mi ovde jedva spajamo kraj sa krajem. TRAZIMO VIDLJIVE I OPIPLJIVE REZULTATE, INACE, NE GINE VAM 6. OKTOBAR JER JE DOGORELO DO NOKTIJU!!!!

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Слушајте га, није починио кривично дјело (а мог'о је), па сви срећни!
Објашњење, врдање и вађење му је једнако глупо и штетно, к'о и сва његова досадашња политичка, друштвена (а од коферчета бога ми и криминална) активност,још С. Милошевића доба.
Мислио сам да прескочим; а морам да проговорим из жучи и на лакат: Спустимо лопту и трезвено промислимо о министру унутрашњих дјела (и полиције), који узима мобилни телефон од криминалаца.
Сваки дјечак у Србији, зна да се у мобилни ласно угрди чип за апсолутно слушање и праћење власника телефона.
Ето, то је нама министар, који треба да штшти законитост.
А, богами ово који га политички прогоне, нису ништа боље.

Ponti

pre 11 godina

"Nikada se nisam sastajao s pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, jer u vreme kad se to dešavalo (susret s Radulovićem) nisam imao apsolutno nikakve informacije o svemu tome (da su oni kriminalci)."

Dakle, opet laže. Ne može, tvrdeći da ne zna ko je neko, da negira da s s njim sastajao. Logično, rečenica bi morala da glasi: "Često sam se sastojao sa pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, ali uopšte nisam znao da su oni kriminalci". kad se postavi logično, rečenica je i smešna, zar ne?

angelina

pre 11 godina

a zasto dacic svoje tvrdnje i demante iznosi u medijima...neka lepo ode da da izjavu, naprave izvestaj i utvrdi se dali je kriv ili nije

RUSOFIL

pre 11 godina

Ma da pricali ste o bananama u ostalom juznom vocu...Sta si se nalazio sa njim i zasto?Daj bre ostavku vise isti si ko Mrkota ne da fotelju pa Bog! Onaj Austrijanac kad je cuo kakvi su nam putevi i kolika je putarina odlucio da ide peske!

lybyb

pre 11 godina

Nisam pocinio krivicno delo, to valjda treba da kaze sud!? A najlaksi nacin je da kaze premijer o cemu je razgovarao i sve ce biti jasni, naravno ako sme...kad bi znao sta se zna...

bio si u društvu narko-dilera...KRIV SI!

pre 11 godina

Nije ni moj komšija počinio krivično delo pa je ipak uhapšen pre nekoliko dana kada je bukvalno samo ćaskao sa lokalnim narko-dilerom ispred prodavnice. U trenutku kada ga je policija hapsila, pokupila je i mog komšiju koji zaista nema nikakve veze sa narkoticima, ali eto...

Milojko

pre 11 godina

On je ocenio da se sastanak sa Radulovićem sada pominje zato što, kako je naveo, nekome izgleda ne odgovara da Srbija "konačno počne da živi kao sav normalan svet".

Pa, kome to, Dačiću ne odgovara? Ko je taj NEKO, kaži jednom nešto na nivou premijera, mani se piljarskog ogovaranja!

Sumska lepotica

pre 11 godina

U pravnom iliti pravosudnom sistemu postoje organi koji se bave tom problematikom...tuzilastvo,istrazne sudije,sudije...ima ko da utvrdi postojanje elemenata krivicnog dela...ne mora Dacic da brine za to...ili je mozda zabrinut,pa je vec poceo da se pravda...

Anci

pre 11 godina

Molim vas kako je moguce da ministar policije nije upoznat sa time ko su kriminalci u ovoj zemli?
Sramota.
Vucicu nastavi dalje.Nema zasticenih.

Marija....

pre 11 godina

A sta je sa Black Berry mobilnim? Jesi li ga kupio od kriminalca ili ti je poklonio da ga mozes opominjati sta ima novo u Policiji! Bolje bi bilo da das ostavku tako bi mogao reci da zbog pritiska javnosti nisi vise u mogucnosti da obavljas poslove. Tako mozes sa dignutom glavom ici a ako te smene unazadice te te to za nekoliko godinna. Predaj partijsku knjizicu i zbogom. Videces da ces biti srecniji I kad udjemo u EU mozda nadjes negde u inostranstvu a ako ne Rusija ce te sigurno primiti na angazovanje Mire Markovic. Posto je ona njihova drzavljanka.

1982

pre 11 godina

Cim vlada padne i dacic izgubi imunitet koji mu przaju pozicije na kojima se nalazi, bice uhapsen i odgovarace za svoje kriminalne radnje

novinar

pre 11 godina

" dalje nikako da saznamo koje su teme bile predmet razgovora Dačića i Radulovića. Ima li novinara koji će Dačiću postaviti to pitanje?
(Predrag, 7. februar 2013 14:32) "
=============================

Nakon sto je Dacic javno priznao susrete, odrzao ju par 'konferencija za stampu', ali ni na jednoj NOVINARIMA NIJE BILO DOZVOLJENO POSTAVLJANJE PITANJA, tj te 'konferencije za stampu' su u stvari bile Dacicevo citanje vlastitih saopstenja, pokazivanje 'bele knjige',...

malo sarkazma: Mozda o tome da interviju nekoj novinarki bez donjeg vesa

Lazar

pre 11 godina

O cemu si sa njim razgovarao?Pusti prazne price.Zasto ti je to tako tesko reci.Da niste razgovarali mozda o rudnom bogatstvu Kirgistana?

Ovnica

pre 11 godina

Kaze kako je imao greske u komunikaciji, ali nije saradjivao sa kriminalcima. Jedan premijer i politicar sebi ne sme da dozvoli takva poznansta na bilo kom nivou, cak i povrsnom. Narod danas tesko veruje politicarima, tesko i prasta.

Ahilles

pre 11 godina

E moj Ivice pa ti mozda nisi pocinio krivicno dela, ali za svoj narod si pocinio moralno delo. A narod zeli da ga vode ispravni ljudi, a ne oni sa sumnjivim kontaktima.

poreski obveznik

pre 11 godina

Cime je premijer "zasluzio" da tri ili četiri puta za redom, rastrzan izmedju Miljacke, voditeljke bez gaća i biznismena "Radulovića", odlazi o nasem trosku na "molitveni dorucak"?

Beqa

pre 11 godina

Kako bre to, druze Dacicu, niste pocinili krivicno delo!? Sastajete sa najvecim kriminalcima balkana, a to za vas nije krivicno delo!? To je kao kada jedna zena kaze: "Jesam trudna ili, verujte mi, nisam imao nikada seks"

Stanlio

pre 11 godina

Ministar policije je neobavesten.
Ovakve stvari ne bi smele da se dogadjaju .
Vucicu narod ti je dao dozvolu da sve proveris i sve istrazis.I ko je pogresio mora da odgovara.Narodu!

Savo

pre 11 godina

Kako to da niko ne postavlja pitanje ili sam Dačić ne objasni razlog sastanka sa Mišom. Da li je to bio razgovor o bananama ili možda o muzičkoj produkciji. Ko mu je sredio sastanak sa Mišom i kad se poslednji put video i čuo sa njim. Uočljivo je da neko postepeno pušta informacije i Dačić ne sme da izleti sa objašnjenjima pošto nije siguran u kojoj meri je otkriven. Najgore za Srbiju bi bilo da FBI zna i kontroliše informacije pa da Dačića politički ucenjuje kao Djukanovića, Tačija, Haradineja i dosta drugih širom sveta.

Sasa NS

pre 11 godina

Kako je radio, tako će mu se vratiti. Ušao je u dil sa Vučićem, sada će mu se to vratiti jer će posle dobijanja datuma za pregovore žuti će ući u ljubav sa Vučićem. Mogao je to i da očekuje. Ne postoji legitimitet de se sa 16% izašlih na izbore bude se premijer.

TURBO SERB

pre 11 godina

"...a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv"...tema mojih razgovora su bili pravo i zakon. Reče Ivica Dačić KOKAN, zapeva "Mrš na Miljacku" i odjaha u legendu na belome horsu. A narod se od smeha, pocepao po šavovima.

Zuta osa

pre 11 godina

ja cu verovati da nije pocinio krivicno delo tek ako se utvrdi da ne postoje dokazi koji bi mogli da ga terete za neko krivicno delo

Gera

pre 11 godina

Da, kada se Dačić sastajao sa Radulovićem onda je bio gradjanin za primer. A šta se sa njim desilo posle toga to niko ne zna, pa ni Dačić. Podcenjuje nas.

Hiperaktivna Buva

pre 11 godina

Organi koji su zaduženi za ovakve istrage treba da rade svoj posao, jer za njega primaju platu! ako je kriv neka se dokaže ako nije neka ga puste na miru! Previše pažnje se posvećuje stvarima na koji niko od nas koji čitamo nema previše uticaja a s druge strane ovi tekstovi nas preopteretiše!

Goran

pre 11 godina

Nisi, nego sam ja pocinio. Sto si se onda sastajao sa njim? Nisi ti imao koferce. Nisi ti ni bio mali Sloba. Ti si skroz nov na politickoj sceni. Taze. Kod cika Laze.

Ludi Milojko

pre 11 godina

"Jeste da su mi ruke prljave ali mi je savest mirna" - Ćeda Jovanović posle "šmrkanja" na bazenu u Šilerovoj!! Postoji li analogija...?!

jesam nisam

pre 11 godina

Nisam počinio krivično delo! Nisam dobio mobilni telefon od Šarića!
Pa ya telefon ynamo da nisi dobio od Šarića, dobio si ga od Miše Banane, a da li si počinio krivično delo? To će mo tek da vidimo!!!!

dragan

pre 11 godina

Dačić je lepo rekao da je on ministar unutrašnjih poslova koji treba kriminalce da hapsi.Ali problem je u tome što ih ne hapsiš.Pitanje Vučića upućeno Tadiću gde je Radulović treba da bude upućeno Dačiću.Dakle Dačiću ti ne da ne hapsiš kriminalce već se viđaš sa njima i ne objašnjavaš o čemu razgovarate.Sigurno ne o hapšenju, da je o hapšenju reč oni bi već bili uhapšeni.Možeš ti i dalje da budeš ministar policije i premijer ali ima jedan mali problem, posle ovoga što se desilo ti više ništa ne predstavljaš i tebi je to jasno.

Svaki komentar je suvišan

pre 11 godina

Da li Vlada treba da padne-DA.
SPS je odgovoran ne samo za devedesete vec i za prethodnu i sadašnju Vladu.
-Mrkonjic sa izgradnjom od 40km autoputa, momentalna smena
-Dejanovicka, kao Ministar zdravstva, samo se slika pored dece sa Kosova, pored Dacica, a šta je uradila u zdravstvu. To ne postoji ni u Africi. Cela Srbija đabe ima zdravstvene knjižice.
-Bajatovic, NO COMENT,
Afera-Agrobanke, Galenike, Azotare..
Imam neki utisak da ce Ameri i ova Vlada da sacekaju da Dacic odradi posao, a onda ce proci kao Miloševic. Ne, ja, to ne želim ali mi se prosto namece.

Radoznalac

pre 11 godina

Čim nema odgovora na ključno pitanje: O čemu su razgovarali? Stvara se prostor za političke manipulacije. A odgovor na to pitanje, je ono najmanje što Dačić treba da da.

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Ako i neko hoće da sruši vladu zbog razgovora sa Prištinom, bitke protiv korupcije i približavanja EU, onda taj sem Koštunice ne može imati podršku drugih parlamentarnih stranaka. Problem je Dačić i kadrovi SPS-a koji vire iz većine afera. Ima li neko u SPS-u da prihvati odgovornost i izvine se građanima Srbije. Puna su novine samohvalospeva funkcionera ove stranke. Nigde nema pokajanja za pakao devedesetih. Poznato je da je Milošević sudskim presudama označen kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata na Draškovića u Budvi. Svi znaju sudbinu Ćuruvije, sudije Simeunovića, spovaca sa Ibarske... I pored toga kancelarije SPS-a u mnogim opštinama, kao i Mrkonjićeva u vladi, "ukrašene" su Miloševićevim slikama.

tanja

pre 11 godina

Nije problem da li jeste ili nije znao ko je on ,vec sto se sastajao sa njim.I problem je sto o tome, da li je to kompromitujuce ili ne, ne odlucuje javnost vec jedan covek u ovoj zemlji,koji je izgleda iznad zakona.Strasno je koliko smo jadni.

1982

pre 11 godina

Cim vlada padne i dacic izgubi imunitet koji mu przaju pozicije na kojima se nalazi, bice uhapsen i odgovarace za svoje kriminalne radnje

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Polako Dačiću. Ako i neko hoće da sruši vladu zbog razgovora sa Prištinom, bitke protiv korupcije i približavanja EU, onda taj sem Koštunice ne može imati podršku drugih parlamentarnih stranaka. Problem je Dačić i kadrovi SPS-a koji vire iz većine afera. Ima li neko u SPS-u da prihvati odgovornost i izvine se građanima Srbije. Puna su novine samohvalospeva funkcionera ove stranke. Nigde nema pokajanja za pakao devedesetih. Poznato je da je Milošević sudskim presudama označen kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata na Draškovića u Budvi. Svi znaju sudbinu Ćuruvije, sudije Simeunovića, spovaca sa Ibarske... I pored toga kancelarije SPS-a u mnogim opštinama, kao i Mrkonjićeva u vladi, "ukrašene" su Miloševićevim slikama.

Sunce

pre 11 godina

E, o tome si trebao misliti ranije. Kakav si ti to ministar policije, kada nisi znao sa kakvim se ljudima srećeš? Tvoje ne znanje ne smanjuje krivicu, a istraga će pokazati svoje.

borko

pre 11 godina

JOK JA SAM ! Slucajno si ti, uz premijersku, zadrzao i ministarsku funkciju. Koga bre ti farbas? Sigurno da ne mozes da se SAMOUHAPSIS" ! Djavo si ti! Zbog tog "djavolstva u sebi" nisi ni porastao(stara izreka). Sada cu i ja da krenem da valjam drogu i CIK NEK ME NEKO UHAPSI! Odmah mu odgovorim: A Premijer a i ministar policije a, a ? JUHUHUHU bice para !!! OVO JE STVARNO ANTIKRIZNA VLADA! Cedo bices ministar za belo!

dama

pre 11 godina

Kakav licemer!!!Od svih zala koje uništavaju Srbiju najogavniju ulogu imaju narko klanovi,jer truju budućnost ove naše napaćene zemlje.A on se ne stidi druženja i ko zna čega još sa do skora nedodirljivim vrhom tog klana.Kakav užas.

Covek zvani postenje

pre 11 godina

Ti si posten covek, vidi ti se! A tek premijer i ministar policije?! Neko koje sluzio Milosevicu, Miri, koje ucio od njih, i bio njihov glasnogovornik, mora da je postenjacina. Narode, verujte njemu, a ne vasim ocima!

millionmilja

pre 11 godina

Što bi Karađoz u "Prokletoj avlliji" rek'o: Sve mi kaži al samo nemoj da mi pričaš da si nevin,e baš nam ovde u depositu jedan takav treba.

sfinga 007

pre 11 godina

Učili su nas u školi da je divno "kada UČENIK nadmaši UČITELJA"
Mioševićev UČENIK Dačić, je to pokazao ( i dokazao) ličnim primerom !

lukavi

pre 11 godina

Aha, a sad nam lepo objasni kako ni za Tončeva nisi informisan ? Nisi znao ? Nisu ti rekli ? A ko ti je rekao da ga stavis za savetnika za nacionalnu bezbednost ? Cuti, bruko jedna

Sunčica

pre 11 godina

Potpuno se slažem da svi moraju odgovarati, svi koji su sarađivali sa Šarićem. Borba protiv korupcije je kako je rekao Vučić, bez privilegovanih, pa ako se dokaže da su ti i u Vladi... Sigurna sam da će Vučić to rešiti i bez izbora! Dačić nije kriv dok se ne dokaže suprotno tako da...

Boban

pre 11 godina

Jos smesniji i naivniji, od odgovora Premijera, su komentari DS-omrzaca.
Ova rasamonijada oko Premijera se poklapa sa pregovorima o Kosovu, a ne sa pravljenjem postizborne koalicije. Nije ovo nikakvo rusenje Dacica i koalicije na vlasti, ovo je cista Americka ucena zbog Kosova. Ako ne pristanes, krv si. Ako pristanes, mozes i dalje da koristis "Blekberi".

Bogdan

pre 11 godina

Razgovor je sigurno vodjen za dobrobit Srbije.To su trebale da budu "strane investicije"jer takvi su bili jedini strani investitori u vreme vlade Mirka Cvetkovića

Sanja

pre 11 godina

Mene zanima kako je moguce da je Vucic taj autoritet koji saopstava sta je tezak perkrsaj i da li ga je bilo ili nije!!!!!?????Da li ovde osim pomenutog postoji nesto sto se zove javno mnenje, da li bilo ko drugi ima legitimitet da nam objasni kakve je vrste ovaj Dacicev cirkus i koje su sankcije? Potpuno nenormalna situacija, nevidjen lom a vlada nikad jedinstvenija, stvarno? SOU!!!!

Dragoljub

pre 11 godina

To će pokazati vreme i istraga, ako je tako kao Dačić priča nema razloga za izbore u suprotnom šta je tu je. Nema zaštićenih.

MIRELA C.

pre 11 godina

To će se sigurno ispitati. Ubuduće pamet u glavu kad pijete kafu sa nekim. Prvo ga legitimišite, proverite krivični dosije, uzmite otiske prstiju, e a onda može i kapućino. U protivnom desiće se kao sada da DS izvlači ono što su čuvali baš za ovakve prilike, a za šta misle da će im pomoći da se vrate na vlast.

Cvrle

pre 11 godina

Potpuno su u pravu i Vučić i Dačić! Izbori nam sad nikako ne bi išli u prilog, država je na velikoj prekretnici i ima isuviše bitnih stvari koje treba rešiti. Država iznad stranačkih ciljeva!

Sovčić

pre 11 godina

Čini mi se da su sve ove spekulacije i osmišljene u svrhu da "zamažu oči" javnosti sa nekih bitnijih tema u državi! Ko se to uplašio reformi u Srbiji pa mu ne odgovara da se o tome previše zna!?

DarkoZ

pre 11 godina

Ovde je vec sve jasno! Dacic nekome opasno smeta i svojom pozicijom ugrozava neciju egzistenciju! Namestaju mu sve do jedne! Ovo moze da bude cak i lose, jer ce njegovom smenom, ako do toga dodje, neko ostati nekaznjen i na slobodi! Vrlo nezgodna situacija.

voja

pre 11 godina

Ovo mi lici na DS.Usled problema unutar stranke a nemanja argumenata za napad na vladu izvlace nesto iz naftalina sto se desilo pre pet godina gospodo sta ste cekali do sada a imali ste sve mehanizme vlasti u svojim rukama.

Matija

pre 11 godina

Na nadležnim državnim organima je da utvrde da li u postupanju svakog pojedinca postoji krivično delo ili ne. Od kada Gospodin Vučić rukovodi borbom protiv korupcije i kriminala jasno je da će svako ko je počinio krivično delo odgovarati za to bez obzira ko je i na kojoj funkciji bio.

kole

pre 11 godina

pa u kakvoj drzavi zivimo,to i nije krivicno delo.premijera je i postavila mafija,za nju i radi,za koga bi.da se narod pitao on bi odavno bio na robiji !ni vucic nije daleko ,dapace !

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Видим, из дана у дан да сви медији (укључујићи и ваш) обjављују ружне и ружније фотосе И. Дачића. Што и заслужује!
Није то без врага.

magelan

pre 11 godina

Problem Kosova,nezaposlenosti,loseg ekonomskog polozaja,mita,korupcije,prezaduzenosti i drzave i privrede i gradjana i jos mnogo toga a danas 2013 godine glavna tema ko se sa kim sreo 2008 godine.Sramota.

pop

pre 11 godina

Evo jednog objasnjenja kao racionalan gradjanin zemlje:

- Dacic ...


...To je politicka odgovornost gospodo.
(Milan, 7. februar 2013 11:57)

Podržavam tvoj stav delimično,neslažem se oko slektivne pravde jel vidim da je tužioc pokrenuo postupak istrage a epilog tek sledi.Zaboravio si da pomeneš da se sve to dešavalo za vreme vladavine DS-a i da su sve znali što ja Tadić i potvrdio a ipak su formirali vladu sa njim i hteli ponovo da je formiraju.Totalno neodgovorno od njih a sad očekuju da neko reaguje momentalno bez predhodne istrage...

Giaizak

pre 11 godina

Da li se iko pita, zašto se tek sada otvara afera Šarić u javnosti i ko bi mogao da stoji iza toga? Moglo bi se reći da se radi o naknadnoj pameti DS-a, jer, iako su imali ta saznanja, nakon majskih izbora, hteli su sa istim tim Dačićem da formiraju Vladu. Nakon što su pregovori o formiranju Vlade sa SPS propali i DS otišla u opozicijui, počinje sa izvlačenjem prljavog veša, a da pritom nema jasnog odgovora na pitanje, zašto Dačića bezbednosne službe u to vreme, nisu obavestile ko su, zapravo ljudi, sa kojima se susretao?

Lilien

pre 11 godina

Slažem se sa Vučićem i Dačićem da ova Vlada najbolje funkcioniše i da je najbolja ikada i podržavam borbu protiv korupcije! Svako ko je učestvovao u kriminalu i sarađivao sa Šarićem, mora odgovarati! Čast Vučiću! Pokazao je kad su izbori u pitanju da je Srbija iznad stranke! I Dačić je svestan toga...

Младеновић Радивоје

pre 11 godina

Министар организира рад министарства , предлаже Законе и измене и допуне Закона којима серегулира рад МУП-а , одговран за законитост рада ...
Оперативни радници МУП-а прикупљају информације, обезбеђују доказе, подносе кривичне пријаве, хапсе криминалце.
Министар нема никаквих надлежности нити дужности око прикупљања информација о криминалним делима, извршитељима тих дела нити о њиховим сарадницима, да би `морао` да комуницира са криминлацима и њиховим сарадницима.

Flekica

pre 11 godina

Vučić mi vraća veru da će Srbija postati sigurnija zemlja, u kojoj će zakon biti isti za sve, gde će kriminalci biti iza rešetaka i gde niko neće imati ni pomisao da učestvuje u korupciji. I gde pre svega neće biti zaštićenih! Pa i ako su deo Vlade...

Miloš

pre 11 godina

Verujem Dačiću, ovo je neko uradio da bi srušio vladu, ali nije uspeo. Ova vlada radi ozbiljno i zato jeste "trn u oku" onima koji svoju šansu nisu iskoristili. Da dobro radi, potvrde su i sve češće pohvale iz EU. Naročito je uspešna u borbi protiv korupcije, želja da se pomaknu stvari vezane za Kosovo.

VeleSrb

pre 11 godina

Priče iz medija treba ispitati i ukoliko se dokaže da je Dačić smojim nepromišljenim potezima ugrozio bezbednost države,siguran sam da mu Vučić neće progledati kroz prste!

Pantelija

pre 11 godina

Korupcija nas je i dovela ovde gde smo! Čim se ona iskoreni poboljšanje standarda će se itekako osetiti! Vučić je čovek koji brine o Srbiji i građanima a ne pustim željama stranaka! Dačić je toga svestan i zato i podržava Vučića i SNS.

Sunce

pre 11 godina

Nije Dačić naivan kao što se pravi. Nije se on nadao da je g. Vučić tvrd orah. I DS je pričao o borbi protiv kriminala, a nije se znalo ko je veći kriminalac od koga, pa je mislio tako će i sada biti. Ali se izgleda prevario. Ko visoko leti, nisko pada!

AcaZvezdara

pre 11 godina

Mislim da ovaj ne promišljeni potez Dačića neće narušiti ugled vlade niti će da izazive nove ibore! Treba ispitati da li se Dačić sastao sa Radulovićem iz ličnih interesa ili u cilju dobijanja podataka za pokretanje istrage protiv Šarića!

joza

pre 11 godina

Drazava se nalazi u veoma teskoj situaciji a neko se nasao pametan da objavljuje nesto sto se desilo 2008 godine time zamajava javnost.

Tabloidni komentatori

pre 11 godina

Da li je iko od ovih "komentatora" završio bar osnovnu školu? Oni toliko pojma nemaju šta je krivično delo i kako se do podizanja optužnice dolazi da je to strašno. Srednji vek. Toliko ljudi misli da je pisanje najnižih tabloida za njih neki dokaz, to je nešto što miora da zabrine.

Mario

pre 11 godina

Na političkoj sceni su svi sa puterom na glavi. Ne zna se ko je više upetljan u razne afere i koje više drpao. Jedino Vučić i Srpska napredna stranka mogu da reše ove slučaje i vrate Srbiju na pravi put.

К. Петровић

pre 11 godina

Вајни аналитичари из ДС и по неко из СНС су се расписали. Сад има да покажу колико су они људи од закона.Из вас само избија страначка и људска мржња.Док се отворе досијеа- много њих неће мирно спавати.Ваљда ће и Ивица почети да ради свој посао у полицији.

Rajko

pre 11 godina

Treba da se javi kad ga pozovu na saslusanje i tamo sve kaze, pa da nadlezni obaveste javnost o utvrdjenoj ili neutvrdjenoj krivicnoj odgovornosti. Ovo pravdanje po medijima moze samo da bude kontraproduktivno.

Miško

pre 11 godina

Verujem da Dačić neće krivično odgovarati jer njegov tadašnji razgovor sa radulovićem nije protivzakonit, jer se protiv tog čoveka nije vodio krivični postupak. Da je kriv, ne bi Vučić ni sekundu čekao, raskinuo bi koaliciju.

bobby

pre 11 godina

sve to nije vazno. dacicu se smesta igra zbog pregovora s tacijem, koje tadic nije imao hrabrosti da povede, a koji jedini mogu doneti spas srbiji. trenutak u kome na dacica nasrnu kojen i kostunica jeste trenutak kada dacic mora dobiti nasu punu i nedvosmislenu podrsku. ili hocemo povratak mantijasa?

PepaPrase

pre 11 godina

Gospodin Vučić je do sad uradio više nego predhodna vlast za sve ove godine.Treba ispitati sve, možda Dačić stvarno nema veze.Bez brige,Vučić je na najbolji način to da ispita.Bojiš se svoje pozicije ako dođe do rušenja vlade.

nikola

pre 11 godina

Nadam se da ce ova glavobolja Ivice Dacica koju mu nanose politicki protivnici,pozitivno uticati na njega i konacno ga naterati da radi svoj posao i pomogne Vucicu u borbi protiv kriminala.

DarkoZ

pre 11 godina

Ovde je vec sve jasno! Dacic nekome opasno smeta i svojom pozicijom ugrozava neciju egzistenciju! Namestaju mu sve do jedne! Ovo moze da bude cak i lose, jer ce njegovom smenom, ako do toga dodje, neko ostati nekaznjen i na slobodi! Vrlo nezgodna situacija.

Hiperaktivna Buva

pre 11 godina

Organi koji su zaduženi za ovakve istrage treba da rade svoj posao, jer za njega primaju platu! ako je kriv neka se dokaže ako nije neka ga puste na miru! Previše pažnje se posvećuje stvarima na koji niko od nas koji čitamo nema previše uticaja a s druge strane ovi tekstovi nas preopteretiše!

voja

pre 11 godina

Ovo mi lici na DS.Usled problema unutar stranke a nemanja argumenata za napad na vladu izvlace nesto iz naftalina sto se desilo pre pet godina gospodo sta ste cekali do sada a imali ste sve mehanizme vlasti u svojim rukama.

joza

pre 11 godina

Drazava se nalazi u veoma teskoj situaciji a neko se nasao pametan da objavljuje nesto sto se desilo 2008 godine time zamajava javnost.

Lilien

pre 11 godina

Slažem se sa Vučićem i Dačićem da ova Vlada najbolje funkcioniše i da je najbolja ikada i podržavam borbu protiv korupcije! Svako ko je učestvovao u kriminalu i sarađivao sa Šarićem, mora odgovarati! Čast Vučiću! Pokazao je kad su izbori u pitanju da je Srbija iznad stranke! I Dačić je svestan toga...

Miloš

pre 11 godina

Verujem Dačiću, ovo je neko uradio da bi srušio vladu, ali nije uspeo. Ova vlada radi ozbiljno i zato jeste "trn u oku" onima koji svoju šansu nisu iskoristili. Da dobro radi, potvrde su i sve češće pohvale iz EU. Naročito je uspešna u borbi protiv korupcije, želja da se pomaknu stvari vezane za Kosovo.

Flekica

pre 11 godina

Vučić mi vraća veru da će Srbija postati sigurnija zemlja, u kojoj će zakon biti isti za sve, gde će kriminalci biti iza rešetaka i gde niko neće imati ni pomisao da učestvuje u korupciji. I gde pre svega neće biti zaštićenih! Pa i ako su deo Vlade...

VeleSrb

pre 11 godina

Priče iz medija treba ispitati i ukoliko se dokaže da je Dačić smojim nepromišljenim potezima ugrozio bezbednost države,siguran sam da mu Vučić neće progledati kroz prste!

Giaizak

pre 11 godina

Da li se iko pita, zašto se tek sada otvara afera Šarić u javnosti i ko bi mogao da stoji iza toga? Moglo bi se reći da se radi o naknadnoj pameti DS-a, jer, iako su imali ta saznanja, nakon majskih izbora, hteli su sa istim tim Dačićem da formiraju Vladu. Nakon što su pregovori o formiranju Vlade sa SPS propali i DS otišla u opozicijui, počinje sa izvlačenjem prljavog veša, a da pritom nema jasnog odgovora na pitanje, zašto Dačića bezbednosne službe u to vreme, nisu obavestile ko su, zapravo ljudi, sa kojima se susretao?

AcaZvezdara

pre 11 godina

Mislim da ovaj ne promišljeni potez Dačića neće narušiti ugled vlade niti će da izazive nove ibore! Treba ispitati da li se Dačić sastao sa Radulovićem iz ličnih interesa ili u cilju dobijanja podataka za pokretanje istrage protiv Šarića!

Mario

pre 11 godina

Na političkoj sceni su svi sa puterom na glavi. Ne zna se ko je više upetljan u razne afere i koje više drpao. Jedino Vučić i Srpska napredna stranka mogu da reše ove slučaje i vrate Srbiju na pravi put.

Cvrle

pre 11 godina

Potpuno su u pravu i Vučić i Dačić! Izbori nam sad nikako ne bi išli u prilog, država je na velikoj prekretnici i ima isuviše bitnih stvari koje treba rešiti. Država iznad stranačkih ciljeva!

Miško

pre 11 godina

Verujem da Dačić neće krivično odgovarati jer njegov tadašnji razgovor sa radulovićem nije protivzakonit, jer se protiv tog čoveka nije vodio krivični postupak. Da je kriv, ne bi Vučić ni sekundu čekao, raskinuo bi koaliciju.

magelan

pre 11 godina

Problem Kosova,nezaposlenosti,loseg ekonomskog polozaja,mita,korupcije,prezaduzenosti i drzave i privrede i gradjana i jos mnogo toga a danas 2013 godine glavna tema ko se sa kim sreo 2008 godine.Sramota.

MIRELA C.

pre 11 godina

To će se sigurno ispitati. Ubuduće pamet u glavu kad pijete kafu sa nekim. Prvo ga legitimišite, proverite krivični dosije, uzmite otiske prstiju, e a onda može i kapućino. U protivnom desiće se kao sada da DS izvlači ono što su čuvali baš za ovakve prilike, a za šta misle da će im pomoći da se vrate na vlast.

Pantelija

pre 11 godina

Korupcija nas je i dovela ovde gde smo! Čim se ona iskoreni poboljšanje standarda će se itekako osetiti! Vučić je čovek koji brine o Srbiji i građanima a ne pustim željama stranaka! Dačić je toga svestan i zato i podržava Vučića i SNS.

Sunčica

pre 11 godina

Potpuno se slažem da svi moraju odgovarati, svi koji su sarađivali sa Šarićem. Borba protiv korupcije je kako je rekao Vučić, bez privilegovanih, pa ako se dokaže da su ti i u Vladi... Sigurna sam da će Vučić to rešiti i bez izbora! Dačić nije kriv dok se ne dokaže suprotno tako da...

pop

pre 11 godina

Evo jednog objasnjenja kao racionalan gradjanin zemlje:

- Dacic ...


...To je politicka odgovornost gospodo.
(Milan, 7. februar 2013 11:57)

Podržavam tvoj stav delimično,neslažem se oko slektivne pravde jel vidim da je tužioc pokrenuo postupak istrage a epilog tek sledi.Zaboravio si da pomeneš da se sve to dešavalo za vreme vladavine DS-a i da su sve znali što ja Tadić i potvrdio a ipak su formirali vladu sa njim i hteli ponovo da je formiraju.Totalno neodgovorno od njih a sad očekuju da neko reaguje momentalno bez predhodne istrage...

Matija

pre 11 godina

Na nadležnim državnim organima je da utvrde da li u postupanju svakog pojedinca postoji krivično delo ili ne. Od kada Gospodin Vučić rukovodi borbom protiv korupcije i kriminala jasno je da će svako ko je počinio krivično delo odgovarati za to bez obzira ko je i na kojoj funkciji bio.

PepaPrase

pre 11 godina

Gospodin Vučić je do sad uradio više nego predhodna vlast za sve ove godine.Treba ispitati sve, možda Dačić stvarno nema veze.Bez brige,Vučić je na najbolji način to da ispita.Bojiš se svoje pozicije ako dođe do rušenja vlade.

kaiser sose

pre 11 godina

premijer jedne drzave se vidjao sa clanom velikog narko klana i ne oseca nikakvu odgovornost i sramotu da podnese ostavku.
neverovatno!

Aneta

pre 11 godina

Fascinanto je kakvo mizerno misljenje imaju nasi petparacki politicari i sopstvenom narodu.
cini mi se da nas precesto posmatraju kao najobicnije stado , cemu smo i sami doprineli.
ali osvestice se i ovde ljudi , poput onih u grckoj ili arapskim zemljama , nesto kasnije ,ali hoce.
sveopsta beda, ponajvise ona moralna ce ih na to naterati.

Niko I

pre 11 godina

Sta reci? Da li je bilo moguce saslusati Cvetkovica premijera licno,ili Tadica predsednika ili recimo Sutanovca ministra vojnog? Djelica ministra za evro-integracije? Dacicu ako se dokaze da je kriv, zelim duuugu i sretnu robiju, sa sto vise kupanja, ne bi li oprao sa sebe prljavstinu zadnjih 25god nanosenu. Samo u celoj toj prici velika je zasluga DS-a na rehabilitaciji istorijskim pomirenjima sa Dacicem i shvatanju da pripadaju istoj struji. Ne bi bilo tesko iskopati taj video negde u arhivi. Pa onda duva u istu tikvu. Ko je tada koga sluzio?

Tabloidni komentatori

pre 11 godina

Da li je iko od ovih "komentatora" završio bar osnovnu školu? Oni toliko pojma nemaju šta je krivično delo i kako se do podizanja optužnice dolazi da je to strašno. Srednji vek. Toliko ljudi misli da je pisanje najnižih tabloida za njih neki dokaz, to je nešto što miora da zabrine.

Ludi Milojko

pre 11 godina

"Jeste da su mi ruke prljave ali mi je savest mirna" - Ćeda Jovanović posle "šmrkanja" na bazenu u Šilerovoj!! Postoji li analogija...?!

К. Петровић

pre 11 godina

Вајни аналитичари из ДС и по неко из СНС су се расписали. Сад има да покажу колико су они људи од закона.Из вас само избија страначка и људска мржња.Док се отворе досијеа- много њих неће мирно спавати.Ваљда ће и Ивица почети да ради свој посао у полицији.

Milan

pre 11 godina

Evo jednog objasnjenja kao racionalan gradjanin zemlje:

- Dacic kaze da nije znao da je Radulovic clan kriminalne grupe. Shodno tome, on nije pocinio krivicno delo.
Dakle, po ovom principu svako ko se sastao sa Saricem, a, po svojoj izjavi, nije znao da je on kriminalac, automatski ima ciste ruke. Neznanje stiti od zakona - to je princip njegove izjave.

- Dacic kaze, da ovo ne treba da se koristi u politicke svrhe
Ok. Nas premijer se sastaje sa pripadnikom kriminalnog klana najveceg narko bosa na ovim prostorima. To u opste nije politicki bitno. To je sasvim nebitna stvar, jer Dacic nas uverava da je to ok. U isto vreme Vucic izjavljuje da ce svako biti ispitan/uhapsen ko se sastajao sa pripadnicima Saricevog klana. Ovo je po meni selektivna pravda.

- Dacic kaze "Nisam pocinio krivicno delo"
Ovo je ogradjivanje, koje je licimerno. Evo primera: "Nisam pocinio krivicno delo. Samo ako mi dokazete da je to krivicno delo ili da sam nesto krivicno pocinio, samo tada mozete da me optuzujete."
Dakle Dacic ne snosi nikakvu politicku odgovornost za postupke, samo krivicnu. Ovo je neprohvatljivo za politicara.


Iskreno, ovo je dokaz zasto smo banana zemlja. Narod podrzava vlast koja radi protiv jednog dela naroda. Onda dodju izbori i druga vlast koja radi protiv drugog dela naroda.
I za kraj: Nemacki predsednik je dao ostavku zbog pogresno interpretirane izjave o nemackim vojnicima u Avganistanu. To je politicka odgovornost gospodo.

nikola

pre 11 godina

Nadam se da ce ova glavobolja Ivice Dacica koju mu nanose politicki protivnici,pozitivno uticati na njega i konacno ga naterati da radi svoj posao i pomogne Vucicu u borbi protiv kriminala.

franjo

pre 11 godina

Da druže Ivice, prededniče Socijalističke partije Srbije, da gospodine predsedniče Vlade Republike Srbije,da gospodine ministre unutrašnjih poslova u sadašnjoj i prošloj Vladi Republike Srbije, itd u nabrajanju dužnosti i funkcija,potpuno (si) ste u pravu trebao (si) ste hapsiti i onda kada to (tebi) Vama nije odgovaralao.
Pusti Tadića na miru.Pa zar nisi primetio koji ameri odnos imaju prema (tebi) Vama a koji prema njemu.Pa zar (ti) Vam nije jasno koja je koalicija u novoj Vladi Republike Srbije na pomolu.Pa šta je to sa (tobom) Vama ,do juče (si) Ste mnogo pragmatičnije delovao.
Jednom rečju,ušla voda u uši.Pozdrav gospodine,gospodine,druže Dačiću.

Младеновић Радивоје

pre 11 godina

Министар организира рад министарства , предлаже Законе и измене и допуне Закона којима серегулира рад МУП-а , одговран за законитост рада ...
Оперативни радници МУП-а прикупљају информације, обезбеђују доказе, подносе кривичне пријаве, хапсе криминалце.
Министар нема никаквих надлежности нити дужности око прикупљања информација о криминалним делима, извршитељима тих дела нити о њиховим сарадницима, да би `морао` да комуницира са криминлацима и њиховим сарадницима.

Sovčić

pre 11 godina

Čini mi se da su sve ove spekulacije i osmišljene u svrhu da "zamažu oči" javnosti sa nekih bitnijih tema u državi! Ko se to uplašio reformi u Srbiji pa mu ne odgovara da se o tome previše zna!?

Gera

pre 11 godina

Da, kada se Dačić sastajao sa Radulovićem onda je bio gradjanin za primer. A šta se sa njim desilo posle toga to niko ne zna, pa ni Dačić. Podcenjuje nas.

Ponti

pre 11 godina

"Nikada se nisam sastajao s pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, jer u vreme kad se to dešavalo (susret s Radulovićem) nisam imao apsolutno nikakve informacije o svemu tome (da su oni kriminalci)."

Dakle, opet laže. Ne može, tvrdeći da ne zna ko je neko, da negira da s s njim sastajao. Logično, rečenica bi morala da glasi: "Često sam se sastojao sa pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, ali uopšte nisam znao da su oni kriminalci". kad se postavi logično, rečenica je i smešna, zar ne?

Beqa

pre 11 godina

Kako bre to, druze Dacicu, niste pocinili krivicno delo!? Sastajete sa najvecim kriminalcima balkana, a to za vas nije krivicno delo!? To je kao kada jedna zena kaze: "Jesam trudna ili, verujte mi, nisam imao nikada seks"

bobby

pre 11 godina

sve to nije vazno. dacicu se smesta igra zbog pregovora s tacijem, koje tadic nije imao hrabrosti da povede, a koji jedini mogu doneti spas srbiji. trenutak u kome na dacica nasrnu kojen i kostunica jeste trenutak kada dacic mora dobiti nasu punu i nedvosmislenu podrsku. ili hocemo povratak mantijasa?

Luka

pre 11 godina

Hahahah, ali taj stav "pa ja sam ministar unutrasnjih poslova, ja njih treba da hapsim". Znaci da ti verujemo na rec, jel da?
I ono "pricali su da stitim te i te, pa su sada u zatvoru". E to je tek legendarna recenica. Znaci ja treba da ti verujem zato sto su se necije ranije optuzbe upucene tebi pokazale kao netacne. Jel tako?
A znao sam da ces pomenuti "skrivenu kameru" koja je tvojih ruku delo. Dacic naivko, pa vidite da ga i par mangupa iz te smesne produkcije preslo, pa naravno da ce uspeti i jedan narko diler. Sta cemo kad nam je premijer "otvoren covek". Nije on kriv. Tako ga je mama vaspitala.
Placem od smeha... dajte neko da snimi "sitcom" o ovoj drzavi.

miroslav

pre 11 godina

slusajte, ne mozes ni vratar u banci postati ako si bio pod sumnjom da si surovao sa kriminalcima, a kamoli premijer drzave, (i jos pregovarati o delu drzavne teritorije!). ako ne da ostavku pre nego sto pocne procesuiranje grupice koja je bila u vezi sa narko-klanom, narod na ulici je ozbiljna mogucnost!

Anci

pre 11 godina

Molim vas kako je moguce da ministar policije nije upoznat sa time ko su kriminalci u ovoj zemli?
Sramota.
Vucicu nastavi dalje.Nema zasticenih.

sasa

pre 11 godina

Pa sad neka kaze neko da ne postoji afera ,,koferce,, kao i ,,kupovina diploma,,. Sve to treba ispitati, a tek onda slati one jadnike u zatvor za banalne slucajeve.

Zuta osa

pre 11 godina

ja cu verovati da nije pocinio krivicno delo tek ako se utvrdi da ne postoje dokazi koji bi mogli da ga terete za neko krivicno delo

Verica

pre 11 godina

Mnogo je slučajnosti, kofer, skrivena kamera, Mišo Banana......da se sada ne vraćamo u devedesete. Izašao si na izbore sa Tadićem a završio sa Nikolićem, pa to nema ni u Tunguziji.

Očevidac

pre 11 godina

Ušao Ivica u restoran,nigde slobodnog mesta osim za stolom njemu nepoznatog čoveka,Ivica zamoli za mesto,nepoznati mu rado dozvoli,kad ono kriminalac ali fin i predusretljiv a onda zli mangupi sve napakovaše.

Marija....

pre 11 godina

A sta je sa Black Berry mobilnim? Jesi li ga kupio od kriminalca ili ti je poklonio da ga mozes opominjati sta ima novo u Policiji! Bolje bi bilo da das ostavku tako bi mogao reci da zbog pritiska javnosti nisi vise u mogucnosti da obavljas poslove. Tako mozes sa dignutom glavom ici a ako te smene unazadice te te to za nekoliko godinna. Predaj partijsku knjizicu i zbogom. Videces da ces biti srecniji I kad udjemo u EU mozda nadjes negde u inostranstvu a ako ne Rusija ce te sigurno primiti na angazovanje Mire Markovic. Posto je ona njihova drzavljanka.

Boban

pre 11 godina

Jos smesniji i naivniji, od odgovora Premijera, su komentari DS-omrzaca.
Ova rasamonijada oko Premijera se poklapa sa pregovorima o Kosovu, a ne sa pravljenjem postizborne koalicije. Nije ovo nikakvo rusenje Dacica i koalicije na vlasti, ovo je cista Americka ucena zbog Kosova. Ako ne pristanes, krv si. Ako pristanes, mozes i dalje da koristis "Blekberi".

Bogdan

pre 11 godina

Razgovor je sigurno vodjen za dobrobit Srbije.To su trebale da budu "strane investicije"jer takvi su bili jedini strani investitori u vreme vlade Mirka Cvetkovića

Sumska lepotica

pre 11 godina

Mene zanima zasto se Dacic toliko pravda,kome i zbog cega?! Da li on zna da se dzabe pravda ako se dokaze suprotno i da ce na kraju samo biti smesan?!

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Слушајте га, није починио кривично дјело (а мог'о је), па сви срећни!
Објашњење, врдање и вађење му је једнако глупо и штетно, к'о и сва његова досадашња политичка, друштвена (а од коферчета бога ми и криминална) активност,још С. Милошевића доба.
Мислио сам да прескочим; а морам да проговорим из жучи и на лакат: Спустимо лопту и трезвено промислимо о министру унутрашњих дјела (и полиције), који узима мобилни телефон од криминалаца.
Сваки дјечак у Србији, зна да се у мобилни ласно угрди чип за апсолутно слушање и праћење власника телефона.
Ето, то је нама министар, који треба да штшти законитост.
А, богами ово који га политички прогоне, нису ништа боље.

Jovan

pre 11 godina

Ala se ovaj upetljao..pa to je strašno. Svaki dan priča neku drugu priču.Naš narod kaže: kome je čavka na ramenu, on viče iš!! Možemo svi mi da pišemo danima o ovim aferama, ništa se neće promeniti. Kod nas odavno ne postoji reč ČAST, HRABROST, ODGOVORNOST u javnim poslovima.

miroslav

pre 11 godina

ovo si mogao i mnogo ranije da kažeš,a ne''nameštaljka'' i druga opravdanja pa i revolta za osvetu.
znamo da je BIA sav ovaj ''posao''praćenja radila uz pomoć DEA i uz njihovu saglasnost i novčanu pomoć i da nije bilo tajnosti danas nebi bilo 57 narko kriminalac u srpskim zatvorima
ti si se upecao iz naivnosti,ali u tvom okruženju i samom SPS-u postoje mnogo opasni i mutni saradnici koji su bliski kriminalu.
potrebno je da uzmeš metlu i kao Djilas očistiš stranku od prebogatih,a vidimo i čitamo šta pojedini članovi SPS sve imaju..
šta misliš odakle im.
da li ja to normalno da jedan socijalista ima,a da nema ni dana radnog staža u privredi.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Pa Dacicu, zasto vec jednom nekazetre sta ste razgovarali sa Radulovicem, dase jedanput Narod srbije obavesti o istini, a ne samo se branite i nisste znali sa cim se Radulovic bavi??!!Pa valjda akovam je cista safest,nije tesko igovoriti:Pa dobro razgovaralismo o tome i tome,dobiosam poklon taja i taj, nisam znao njegovo znacenje ili sam znao,cenu tog poklona stomi se poklanja, tojest razlog?!Staje bila sfrha sasatanaka Vas i Radulovica, koliko puta ste se sastajali i TEMA RAZGOVORA??!!Kada sve ovo razjasnite G,Dacicu javnosti,makar bilo negativno po vas:Casno ostupiti sa Funkcije,ako ste gresili, u suprotnom vam Narod vise nece verovati,zivecete u jednoj traumi i strahu,kada cevam neko zakucati na vrata??!!Prosto ko pasulj u par recenica recite otvoreno zasto stese sasatajali, ne samo sa Radulovicem, vec sa svim,akoste kontaktirali koji su podlozeni kriminalu:Razllosi:Finansiski interes;nepoverenje prema obavestajnoj kontra obavestajnoj sluzbi, paste sami, kada ste videli davam se ne dostavaljaju poverljivi podaci o kriminalcima hteli da uzmete stavari u svoje ruke, iz prve ruke,akoje to tako recite Narodu, a ne u posteno kao kisa oko kragujevca??!!

Milojko

pre 11 godina

On je ocenio da se sastanak sa Radulovićem sada pominje zato što, kako je naveo, nekome izgleda ne odgovara da Srbija "konačno počne da živi kao sav normalan svet".

Pa, kome to, Dačiću ne odgovara? Ko je taj NEKO, kaži jednom nešto na nivou premijera, mani se piljarskog ogovaranja!

Lazar

pre 11 godina

O cemu si sa njim razgovarao?Pusti prazne price.Zasto ti je to tako tesko reci.Da niste razgovarali mozda o rudnom bogatstvu Kirgistana?

TURBO SERB

pre 11 godina

"...a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv"...tema mojih razgovora su bili pravo i zakon. Reče Ivica Dačić KOKAN, zapeva "Mrš na Miljacku" i odjaha u legendu na belome horsu. A narod se od smeha, pocepao po šavovima.

kažiprst

pre 11 godina

Kao prvo, to sto ti nisi znao, a znao si, da su oni kriminalci i narko dileri to ne opravdava, ne tvoje susrete, nego tvoje poslovanje sa njima. "koferce" je sada svima jasno. Zbog svega ovog, tvoj kredibilitet je pao u svetu, a zajedno sa njim i kredibilitet nase drzave. Ako ne budes smenjen i procesuiran, to je dokaz da i naprednjaci i ceo drzavni vrh korumpiran i da treba svi da idu. Slazem se da nije pravo vreme da "padne Vlada", zapoceli ste navodno 1001 posao, a i opozicija je sacuvaj me Boze, ali, svako mora da odgovara za svoje postupke. Nema veze ko je kada sta uradio. Kazes 2011? Pa normalno. Kad je sakupljeno dovoljno dokaza pokrenuta je optuznica. Isti slucaj i sa tobom. Vidim da ste se dogovorili oko direktora policije. Jel je to bila ta ucena i razlog svega ovoga? Vase fotelje?! Zaboravljate neke cinjenice dragi nasi ministiri. Zaboravljate da se igrate sa narodom, sa nasim zivotima! Nezaposlenost raste! Plate se smanjuju! A cene rastu! Gospodo, mi smo vas birali (iako se posle vi sami delili fotelje medjusobno), mi smo u mogucnosti i da vas "oborimo". Ne igrajte se sa narodom i ne trosite nase pare I ZIVOTE na raznorazna bespotrebna putovanja po svetu. Dok vi u Vasingtonu glumite elitu, koja niste, mi ovde jedva spajamo kraj sa krajem. TRAZIMO VIDLJIVE I OPIPLJIVE REZULTATE, INACE, NE GINE VAM 6. OKTOBAR JER JE DOGORELO DO NOKTIJU!!!!

Aleksandar

pre 11 godina

Svi ste vi isti! Narod nije glup!
(Zoran M., 7. februar 2013 11:40)

Narod jeste glup. Da nije, ne bi trpeo ovakvo silovanje mozga i ne bi glasao za ove kreature za koje mislite da su 'sve iste'. Svaki narod ima taman onakvu vlast kakvu i zasluzuje.

Ladislav

pre 11 godina

Ma da ...napolju sada sija mesec a ne sunce....majke mi ! Prosto sam zbunjen koliko daleko doseze arogancija i koliko je moguce provocirati inteligenciju onih koje gledas u oci ! A s' druge strane to nam je elitni kadar ..tako nam treba !

realan

pre 11 godina

Ne spašava te naivan odgovor,da nisi znao ko je Radulović(pola stanovništva Srbije ,je znalo da se dotični gospodin bavi nelegalnim poslom)Tvoja moralna obaveza je da daš ostavku!I miš nije hteo da se uhvati u mišolovku,je....zamirisao mu sir!Niste opljačkali Srbiju,več ste je prodali!

sasar

pre 11 godina

Al' nikako da prevali o cemu su pricali.
Pa to što šatro nisi znao ko je Miša Banana, to te ne oslobađa odgovornosti. A mogao si lepo da pitaš npr. beogradske kelnere ili Anu Nikolić sa kojom se provodio po splavovima i restoranima (kad već tvoji mangupi iz tvog ministarstva nisu hteli da ti kažu).
Čuj ne zna ko je Miša USA, a o njemu i pesme opevane: ''I plačem Mišo moj...''
P.S. Zar te mama nije vaspitala da od nepoznatih ljudi ne uzimas poklone, pa makar to bili i telefoni.

Pedja

pre 11 godina

@Svi ste vi isti! Narod nije glup!
(Zoran M., 7. februar 2013 11:40)

Mislim da narod jest glup, u suprotnom bi izašao na ulice i rešio problem zauvek. Ja ću prvi na ulicu ali sumnjam da bi mi se još puno ljudi pridružilo.

RUSOFIL

pre 11 godina

Ma da pricali ste o bananama u ostalom juznom vocu...Sta si se nalazio sa njim i zasto?Daj bre ostavku vise isti si ko Mrkota ne da fotelju pa Bog! Onaj Austrijanac kad je cuo kakvi su nam putevi i kolika je putarina odlucio da ide peske!

lee

pre 11 godina

prosto je neverovatno sta politicari sebi dozvoljavaju i to prolazi bez ikakvih posledica. Oni se odnose prema narodu sa toliko nepostovanja, ne nalaze za shodno ni da objasne itekako ozbiljne optuzbe. Sta je sa koferom, sta je sa veljom, kolubarom, jeli neko to isterao do kraja? Obican narod trune po zatvorima zbog saobracajnog prekrsaja a ozbiljni kriminalci zavrse sa godinu dana kucnog pritvora. Ovaj narod, kad mu prekipi ima da resi sve za jedan dan. Ja verujem u svoj narod. Ovaj narod nije glup.

mladen

pre 11 godina

Nisi pocinio krivicno delo, samo si ortak sa vodjom narko klana cije poslovanje kao ispitujes. I jos se posle hvalis da ti je najveci uspeh borba protiv kriminala. A onda ti kupuje blackberry, da bi mogli sigurnije da komunicirate. Da li ti mislis da smo svi mi maloumni? Nece te oprati ni Dunav i Sava zajedno, ma koliko se i ti i Vucic trudili.

jedrilica

pre 11 godina

Ministar prima u kabinet neproverenog coveka a verujem da nije primao ni svoje bliske prijatelje!_ A sa likom za koga ne zna cime se bavi a zovu gs Bnana kao Ministar i zamenik premijera ide u kaganu na rucak i ne pita se sta taj Radulovic toliko insistira na intimiziranju. Ko god ima neku moc izbegava da trosi vreme na nepoznate i nejasne likove!? Dacic dreluje inteligentno pa mu ne verujemo!

reci vec jednom

pre 11 godina

Ne okolisi vise samo reci o cemu ste razgovarali.Mozda smo sisali vesla,ali nismo gutali camce.A kako je automehanicar i parnogrejac iz Surdulice postao savetnik za nacionalnu bezbednost?

Stanlio

pre 11 godina

Ministar policije je neobavesten.
Ovakve stvari ne bi smele da se dogadjaju .
Vucicu narod ti je dao dozvolu da sve proveris i sve istrazis.I ko je pogresio mora da odgovara.Narodu!

tanja

pre 11 godina

Nije problem da li jeste ili nije znao ko je on ,vec sto se sastajao sa njim.I problem je sto o tome, da li je to kompromitujuce ili ne, ne odlucuje javnost vec jedan covek u ovoj zemlji,koji je izgleda iznad zakona.Strasno je koliko smo jadni.

Savo

pre 11 godina

Kako to da niko ne postavlja pitanje ili sam Dačić ne objasni razlog sastanka sa Mišom. Da li je to bio razgovor o bananama ili možda o muzičkoj produkciji. Ko mu je sredio sastanak sa Mišom i kad se poslednji put video i čuo sa njim. Uočljivo je da neko postepeno pušta informacije i Dačić ne sme da izleti sa objašnjenjima pošto nije siguran u kojoj meri je otkriven. Najgore za Srbiju bi bilo da FBI zna i kontroliše informacije pa da Dačića politički ucenjuje kao Djukanovića, Tačija, Haradineja i dosta drugih širom sveta.

Ovnica

pre 11 godina

Kaze kako je imao greske u komunikaciji, ali nije saradjivao sa kriminalcima. Jedan premijer i politicar sebi ne sme da dozvoli takva poznansta na bilo kom nivou, cak i povrsnom. Narod danas tesko veruje politicarima, tesko i prasta.

andrija

pre 11 godina

sve je to ok.ali covece odgovori sto ste se sastajali? jel ti prijatelj iz detinjstva,jel ste poslovni partneri,jel ste ljubavnici,jel vam deca idu u skolu zajedno,jel ti mozda finansirao partiju sto je najverovatnije tacno a za to imao protivusluge.ovo je meni neverovatno da on ne objasni zasto se sastajao sa nekim.ovo je kao i ceda jovanovic sto nije mogao da objasni sto je isao u silerovu.katastrofa od zemlje.

Sasa NS

pre 11 godina

Kako je radio, tako će mu se vratiti. Ušao je u dil sa Vučićem, sada će mu se to vratiti jer će posle dobijanja datuma za pregovore žuti će ući u ljubav sa Vučićem. Mogao je to i da očekuje. Ne postoji legitimitet de se sa 16% izašlih na izbore bude se premijer.

olivera

pre 11 godina

Dokle ce ovaj "Slobin mali od kuzine" da vredja inteligenciju gradjana Srbije? Hajdete da mu to ne dozvolimo vise. Da mu kazemo dosta je, kada
vrati sa molitvenog dorucka! Ako se vrati? Gotov je!

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Polako Dačiću. Ako i neko hoće da sruši vladu zbog razgovora sa Prištinom, bitke protiv korupcije i približavanja EU, onda taj sem Koštunice ne može imati podršku drugih parlamentarnih stranaka. Problem je Dačić i kadrovi SPS-a koji vire iz većine afera. Ima li neko u SPS-u da prihvati odgovornost i izvine se građanima Srbije. Puna su novine samohvalospeva funkcionera ove stranke. Nigde nema pokajanja za pakao devedesetih. Poznato je da je Milošević sudskim presudama označen kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata na Draškovića u Budvi. Svi znaju sudbinu Ćuruvije, sudije Simeunovića, spovaca sa Ibarske... I pored toga kancelarije SPS-a u mnogim opštinama, kao i Mrkonjićeva u vladi, "ukrašene" su Miloševićevim slikama.

novinar

pre 11 godina

" dalje nikako da saznamo koje su teme bile predmet razgovora Dačića i Radulovića. Ima li novinara koji će Dačiću postaviti to pitanje?
(Predrag, 7. februar 2013 14:32) "
=============================

Nakon sto je Dacic javno priznao susrete, odrzao ju par 'konferencija za stampu', ali ni na jednoj NOVINARIMA NIJE BILO DOZVOLJENO POSTAVLJANJE PITANJA, tj te 'konferencije za stampu' su u stvari bile Dacicevo citanje vlastitih saopstenja, pokazivanje 'bele knjige',...

malo sarkazma: Mozda o tome da interviju nekoj novinarki bez donjeg vesa

borko

pre 11 godina

JOK JA SAM ! Slucajno si ti, uz premijersku, zadrzao i ministarsku funkciju. Koga bre ti farbas? Sigurno da ne mozes da se SAMOUHAPSIS" ! Djavo si ti! Zbog tog "djavolstva u sebi" nisi ni porastao(stara izreka). Sada cu i ja da krenem da valjam drogu i CIK NEK ME NEKO UHAPSI! Odmah mu odgovorim: A Premijer a i ministar policije a, a ? JUHUHUHU bice para !!! OVO JE STVARNO ANTIKRIZNA VLADA! Cedo bices ministar za belo!

Sumska lepotica

pre 11 godina

U pravnom iliti pravosudnom sistemu postoje organi koji se bave tom problematikom...tuzilastvo,istrazne sudije,sudije...ima ko da utvrdi postojanje elemenata krivicnog dela...ne mora Dacic da brine za to...ili je mozda zabrinut,pa je vec poceo da se pravda...

sima strašni

pre 11 godina

Pa ovo ubija zdrav razum.
Prvo čovek brani svog šefa kabineta tvrdeći da on sigurno nije umešan.
Drugo priznaje da se nekoliko puta sastajao sa Mišom Bananom,istovremeno optužujući policiju da mu nije rekla o kom i kakvom čoveku se radi.Verovatno su prilikom tih susreta razgovarali o fudbalu,kuvanju itd.
Treće sad Dačić tvrdi da zna da je taj isti Miša Banana procesuiran 2011 kad je on takođe bio ministar policije.Pa otkud to da do sada nije znao skim se susretao 2008 i 2009.
U Srbiji se za ovo što nam radi premijer kaže JLZ (j... lud zbunjenog)

Menjam karton banana za blekberi

pre 11 godina

I u svetu "podzemne organizacije" imaju svoja politicka krila gde nesmetano iskazuju svoje stavove.Tako da ispada da je kod nas "politicko krilo"mafije SPS.Nekako nezapazeno je prolazilo da je jedan od vidjenijih ljudi iz SPS Ivica Toncev.Jutros sam citao NIN i najezio sam se.

Kapetan Ahab

pre 11 godina

"Saznanja sam dobio kasnije, a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv", rekao je Dačić u intervjuu za Glas Amerike.

U redu. Ali hoćeš li nam već jednom konačno reći ZAŠTO si se sastajao sa Radulovićem i šta je bila sasvim bezazlena tema tih razgovora?! Pričali ste o siru i vojnoj muzici, a ti si na poklon dobio blackberry telefon (koi se vrlo teško prisluškuje) da biste razmenjivali hitne informacije o plasmanu pirotskog kačkavalja na tržište Kolumbije?
Aman, čoveče, zar ti misliš da su baš svi u Srbiji amebe kao tvoji glasači?!

ns time

pre 11 godina

Imam nekoliko asocijacija:
secam se jednog direktora lokalne beogradske televizije 90-tih kako govori novinarima da onaj musavi sto ga tamo vidimo u restoranu nije neki bezvenjakovic,vec ugledni biznismen.To je bio Jezdimir Vasiljevic.
Sada nam premijer govori potpuno identicne recenice kao Ivo Sanader.Sanader je u zatvoru,a nas premijer se moli u Americi.

lybyb

pre 11 godina

Nisam pocinio krivicno delo, to valjda treba da kaze sud!? A najlaksi nacin je da kaze premijer o cemu je razgovarao i sve ce biti jasni, naravno ako sme...kad bi znao sta se zna...

angelina

pre 11 godina

a zasto dacic svoje tvrdnje i demante iznosi u medijima...neka lepo ode da da izjavu, naprave izvestaj i utvrdi se dali je kriv ili nije

Sunce

pre 11 godina

E, o tome si trebao misliti ranije. Kakav si ti to ministar policije, kada nisi znao sa kakvim se ljudima srećeš? Tvoje ne znanje ne smanjuje krivicu, a istraga će pokazati svoje.

jesam nisam

pre 11 godina

Nisam počinio krivično delo! Nisam dobio mobilni telefon od Šarića!
Pa ya telefon ynamo da nisi dobio od Šarića, dobio si ga od Miše Banane, a da li si počinio krivično delo? To će mo tek da vidimo!!!!

dragan

pre 11 godina

Dačić je lepo rekao da je on ministar unutrašnjih poslova koji treba kriminalce da hapsi.Ali problem je u tome što ih ne hapsiš.Pitanje Vučića upućeno Tadiću gde je Radulović treba da bude upućeno Dačiću.Dakle Dačiću ti ne da ne hapsiš kriminalce već se viđaš sa njima i ne objašnjavaš o čemu razgovarate.Sigurno ne o hapšenju, da je o hapšenju reč oni bi već bili uhapšeni.Možeš ti i dalje da budeš ministar policije i premijer ali ima jedan mali problem, posle ovoga što se desilo ti više ništa ne predstavljaš i tebi je to jasno.

1982

pre 11 godina

Cim vlada padne i dacic izgubi imunitet koji mu przaju pozicije na kojima se nalazi, bice uhapsen i odgovarace za svoje kriminalne radnje

Svaki komentar je suvišan

pre 11 godina

Da li Vlada treba da padne-DA.
SPS je odgovoran ne samo za devedesete vec i za prethodnu i sadašnju Vladu.
-Mrkonjic sa izgradnjom od 40km autoputa, momentalna smena
-Dejanovicka, kao Ministar zdravstva, samo se slika pored dece sa Kosova, pored Dacica, a šta je uradila u zdravstvu. To ne postoji ni u Africi. Cela Srbija đabe ima zdravstvene knjižice.
-Bajatovic, NO COMENT,
Afera-Agrobanke, Galenike, Azotare..
Imam neki utisak da ce Ameri i ova Vlada da sacekaju da Dacic odradi posao, a onda ce proci kao Miloševic. Ne, ja, to ne želim ali mi se prosto namece.

Covek zvani postenje

pre 11 godina

Ti si posten covek, vidi ti se! A tek premijer i ministar policije?! Neko koje sluzio Milosevicu, Miri, koje ucio od njih, i bio njihov glasnogovornik, mora da je postenjacina. Narode, verujte njemu, a ne vasim ocima!

М. Н. Лазар

pre 11 godina

Видим, из дана у дан да сви медији (укључујићи и ваш) обjављују ружне и ружније фотосе И. Дачића. Што и заслужује!
Није то без врага.

Sunce

pre 11 godina

Nije Dačić naivan kao što se pravi. Nije se on nadao da je g. Vučić tvrd orah. I DS je pričao o borbi protiv kriminala, a nije se znalo ko je veći kriminalac od koga, pa je mislio tako će i sada biti. Ali se izgleda prevario. Ko visoko leti, nisko pada!

lukavi

pre 11 godina

Aha, a sad nam lepo objasni kako ni za Tončeva nisi informisan ? Nisi znao ? Nisu ti rekli ? A ko ti je rekao da ga stavis za savetnika za nacionalnu bezbednost ? Cuti, bruko jedna

1982

pre 11 godina

Cim vlada padne i dacic izgubi imunitet koji mu przaju pozicije na kojima se nalazi, bice uhapsen i odgovarace za svoje kriminalne radnje

Goran

pre 11 godina

Nisi, nego sam ja pocinio. Sto si se onda sastajao sa njim? Nisi ti imao koferce. Nisi ti ni bio mali Sloba. Ti si skroz nov na politickoj sceni. Taze. Kod cika Laze.

bio si u društvu narko-dilera...KRIV SI!

pre 11 godina

Nije ni moj komšija počinio krivično delo pa je ipak uhapšen pre nekoliko dana kada je bukvalno samo ćaskao sa lokalnim narko-dilerom ispred prodavnice. U trenutku kada ga je policija hapsila, pokupila je i mog komšiju koji zaista nema nikakve veze sa narkoticima, ali eto...

Predrag

pre 11 godina

I dalje nikako da saznamo koje su teme bile predmet razgovora Dačića i Radulovića. Ima li novinara koji će Dačiću postaviti to pitanje?

Ahilles

pre 11 godina

E moj Ivice pa ti mozda nisi pocinio krivicno dela, ali za svoj narod si pocinio moralno delo. A narod zeli da ga vode ispravni ljudi, a ne oni sa sumnjivim kontaktima.

poreski obveznik

pre 11 godina

Cime je premijer "zasluzio" da tri ili četiri puta za redom, rastrzan izmedju Miljacke, voditeljke bez gaća i biznismena "Radulovića", odlazi o nasem trosku na "molitveni dorucak"?

Sanja

pre 11 godina

Mene zanima kako je moguce da je Vucic taj autoritet koji saopstava sta je tezak perkrsaj i da li ga je bilo ili nije!!!!!?????Da li ovde osim pomenutog postoji nesto sto se zove javno mnenje, da li bilo ko drugi ima legitimitet da nam objasni kakve je vrste ovaj Dacicev cirkus i koje su sankcije? Potpuno nenormalna situacija, nevidjen lom a vlada nikad jedinstvenija, stvarno? SOU!!!!

dama

pre 11 godina

Kakav licemer!!!Od svih zala koje uništavaju Srbiju najogavniju ulogu imaju narko klanovi,jer truju budućnost ove naše napaćene zemlje.A on se ne stidi druženja i ko zna čega još sa do skora nedodirljivim vrhom tog klana.Kakav užas.

sfinga 007

pre 11 godina

Učili su nas u školi da je divno "kada UČENIK nadmaši UČITELJA"
Mioševićev UČENIK Dačić, je to pokazao ( i dokazao) ličnim primerom !

Rajko

pre 11 godina

Treba da se javi kad ga pozovu na saslusanje i tamo sve kaze, pa da nadlezni obaveste javnost o utvrdjenoj ili neutvrdjenoj krivicnoj odgovornosti. Ovo pravdanje po medijima moze samo da bude kontraproduktivno.

Dragoljub

pre 11 godina

To će pokazati vreme i istraga, ako je tako kao Dačić priča nema razloga za izbore u suprotnom šta je tu je. Nema zaštićenih.

Radoznalac

pre 11 godina

Čim nema odgovora na ključno pitanje: O čemu su razgovarali? Stvara se prostor za političke manipulacije. A odgovor na to pitanje, je ono najmanje što Dačić treba da da.

Zemun grad SPO

pre 11 godina

Ako i neko hoće da sruši vladu zbog razgovora sa Prištinom, bitke protiv korupcije i približavanja EU, onda taj sem Koštunice ne može imati podršku drugih parlamentarnih stranaka. Problem je Dačić i kadrovi SPS-a koji vire iz većine afera. Ima li neko u SPS-u da prihvati odgovornost i izvine se građanima Srbije. Puna su novine samohvalospeva funkcionera ove stranke. Nigde nema pokajanja za pakao devedesetih. Poznato je da je Milošević sudskim presudama označen kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata na Draškovića u Budvi. Svi znaju sudbinu Ćuruvije, sudije Simeunovića, spovaca sa Ibarske... I pored toga kancelarije SPS-a u mnogim opštinama, kao i Mrkonjićeva u vladi, "ukrašene" su Miloševićevim slikama.

kole

pre 11 godina

pa u kakvoj drzavi zivimo,to i nije krivicno delo.premijera je i postavila mafija,za nju i radi,za koga bi.da se narod pitao on bi odavno bio na robiji !ni vucic nije daleko ,dapace !

millionmilja

pre 11 godina

Što bi Karađoz u "Prokletoj avlliji" rek'o: Sve mi kaži al samo nemoj da mi pričaš da si nevin,e baš nam ovde u depositu jedan takav treba.