Sreda, 06.02.2013.

00:13

Po podne sastanak Nikolić-Jahjaga

Predsednici Srbije i Kosova, Tomislav Nikolić i Atifete Jahjaga sastaju se u Briselu sa Ketrin Ešton. Kocijančićeva: Eštonova neće nametati dnevni red.

Izvor: B92

Po podne sastanak Nikoliæ-Jahjaga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

SAMSUNG

pre 11 godina

Ovaj sastanak ima da resi probleme vezane za Kosovo i naseg naroda dole. Tomislav Nikolic ulaze poslednje atome snage kako bi se naslo resenje sto je za svaku pohvalu.

Cipuljic

pre 11 godina

Gospodin Nikolic ima puno ustavno pravo da zastupa Srbiju na pregovorima sa presednicom tzv.Kosova, a sto to nije radi njegov predhodnik, sasvim je drugo pitanje.

Apaturija

pre 11 godina

Tomislav Nikolić nikada neće priznati nezavisnost KiM. Tomislav Nikolić ima rezoluciju na osnovu Platforme koja donosi rešenje za bolji život građana KiM. Platforma je jedino rešenje za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta. Verujem da će EU stati na stranu Srbije. Vlast zaista radi za interes građana i države.

Poldi

pre 11 godina

@Milos, 6. februar 2013 15:28,
Srbija je to istu AP vec jednom ukinula. Tako da sa Pasalukom poverenja nema i najbolje je diskutovati samo o dobrosusedskim odnosima. Verujem da ce Albanci samo na to pristati. Tvoji snovi ce se veoma brzo zavrsiti sa neprijatnim budjenjem.

Sto se tice privodjenja, priveden je Nikolic, jer Kosovo vec ima podrsku EU a Srbiji se kicma savija.

Zivi bili pa videli.

Николица ''искреног смешка''!

pre 11 godina

Зна већина грађана Србије да Николић - без референдума - недемократски гура Србију у наручје ЕУ, уније монополистичког капитализма, где се већина њених чланица залаже за отцепљење Космета од Србије. О животу у ЕУ не треба много трошити речи. Довољно је видети како живе наше комшије Румуни и Бугари, али и са каквим дубиозама се суочавају Грци, Ирци, Италијани, Шпанци, Французи, Португалци, Мађари, Словенци... Запитајмо се чије интересе Николић заиста штити - интересе мултинационалних концерна или добробит и интерес српске нације, чији је председник! Србијо, ко ти отима територију? Србијо, ко ти пљачка сва рудна и остала природна богатства на Космету? Србијо, ко ти гаси домаћа предузећа и раднике шаље на улицу? Ко ти здравство и образовање уништава? Србијо, не допусти да ти капиталистичка багра достојанствени породични и радни живот замењује за илузије и догму ''о рају поштене ЕУ''! Саберимо се и подигнимо Србију! Зато, изађимо на РЕФЕРЕНДУМ!!! Нека грађани Србије одлуче!!! Сетимо се и речи народног председника Венецуеле Уга Чавеза: ''САД су иницирале независност Косова да не би допустиле јачање Русије у свету и да би отвориле ново жариште напетости. САД су за постизање својих циљева чак прибегле томе да на чело Косова поставе терористу, јер је политика Вашингтона усмерена у правцу поделе народа и распиривања конфликата. Амерички империјализам покушава да, по примеру Косова, постигне одвајање нафтом најбогатије државе Сулија од Венецуеле, али му то никада неће поћи за руком!''

Zika-KG

pre 11 godina

Velja je bio u pokušaju da nešto dobro uradi za ovu državu, kada je u pitanju bila Karla Del Ponte, a Ti Tomo vidi šta ćeš sa ovom mojom zemljakinjom?

novica952

pre 11 godina

Svesna je težine trenutka i gospođa Ešton i zato neće nametati teme razgovora i postavljati dnevni red. Kad zna sa kojih pozicija polaze Nikolić i Jahijaga sigurno je suludo se držati nekog dnevnog reda i predloga zaključaka kad stavovi jedni i drugih tako daleko. Ovaj sastanak je samo protokolrani i treba da da malo vetra u leđa sastncima Dačića i Tačija koji razgovaraju o konkretnim pitanjima koji život znače. Ali je svakako dobro od našeg predsednika da pokaže EU instituacijama stav Srbije da su pregovori put kojim Srbija ide ka dobijanju tog famoznog datuma, koji suštinski Srbiji ništa ne garantuje ali produžava neku nadu u EU institucije.

JohnDillinger

pre 11 godina

"Ovo je prilika da gospođa Jahjaga čuje ono što možda ne voli da čuje, da konačno čuje direktno, a ne preko medija, da Srbija ima svoju Rezoluciju, koju je donela na osnovu Platforme, i da niko ko predstavlja Srbiju ne može od toga da odstupi i niko ko predstavlja Sriju od toga ne želi da odstupi". A sta sa Kosovskom rezolucijom?!

stefan

pre 11 godina

srbija je milimetar po milimetar došla do ZIDA
dalje više neće moći, a ako bude insistirala /verovatno hoče/
to če biti mrcvarenje i maltretiranje svog naroda
i onog u samoj srbiji i pogotovo onog na kosovu

Milos

pre 11 godina

Kaze ova Ulrike, korak ka priznanju Kosova!?! Pa crna zeno, priznaje Srbija Kosovo ali kao svoju Autonomnu Pokrajinu! Susret izmedju predstavnika dva naroda jedne zemlje - u ovom slucaju Srbije - je potpuno normalna stvar :-) Prema tome kao sto se Predsednik sastaje sa Vojvodjanskim politicarima, tako se sada vidja i sa Kosovskim. Jedina razlika je sto je zbog otezane komunikacije, usled gradjanskog rata, Evropska Unija morala da "privede" predstavnicu Kosova na sastanak sa svojim Predsednikom. Tako da koristim ovu priliku da se zahvalim Gospodji Eston na naporu koji EU ulaze u vracanje Kosova u Srpske Insticuje. U ovom cinu vidim jasan korak ka ponovnoj uspostavi pravne drzave - Srbije, i na teritoriji AP Kosova.

Stanoje mali

pre 11 godina

@ (Dragan, 6. februar 2013 05:46)

Predsednik Nikolic nema potreba da komunicira na engleskom jeziku ,ako cemo iskreno neka i treba da koristi maternji jezik. Francuski predsednik ma gde
god da dodje prica na maternjem jeziku,nikada nece da koristi strani jezik.
Upravo da zna 5 stranih jezika mora da koristi maternji jezik.

Boris Đorđević

pre 11 godina

O Bože...Oped "poruke podrške"...Kao da sam u 90-im, samo su "Politika" i RTS ustupili mesto net komentarima "podrška preCedniku, mada ne znamo šta podržavamo"... Dve decenije bačene u vetar...Iz ove vizure, iseljenje sa porodicom na New Zealand (da, to je najdalja tačka od Srbije) mi se, pored svega što se dešava ovde (afera "južno voće" i sve oko nje, telegrami podrške, "gooospodine" etc) svaki dan čini sve bliže i draže... Dok još nisam došao u situaciju Bogdana Diklića iz "Štefice Cvek": premlad da ostanem, prestar da odem a ni ubit` se ne mrem... Eh, moja Srbijo među šljivama...

Siniša

pre 11 godina

Kada se Tadić, kao bivši predsednik, usput samo rukovao sa Tačijem, onda su Toma, Dačić i ekipa rekli da je to izdaja, priznanje Kosova...a sada mu se vraća bumerang. A šta je sada ovo? Veleizdaja. Ovaj režim su Amerika i EU podržali da bi lakše oteli, zauvek, Kosovo, niko pre ovog režima nije bio ovoliko poslušan.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Nikolić je, uoči današnjeg sastanka, izjavio da je Srbija svoju poziciju precizirala Platformom o Kosovu i Metohiji

Ooooo pa to znaci da se Srbija jos "koprca" ?
Tomo "Srbine", svaka tebi cast !

Marelica

pre 11 godina

Nadam se da ce ovi pregovori proteci u najboljem redu, i da ce predsednik pokazati da je zavrsena stara praksa kada smo samo mi nesto davali, a ne dobijali nista.

Indpedu

pre 11 godina

Daj Tomo prestani da nas ponizavas, jedino gore od ovoga je da odes u Pristinu i izvines se sto su nas ubijali i proterivali vekovima.
Pamet u glavu, umij se hladnom vodom, lupi sebi par samara i priznaj da si radio ovo jer si bio slep pred ocima.

igors

pre 11 godina

Verujem u naseg predsednika Nikolica,siguran sam da ce se napraviti pozitivan pomak,kako za nas tako i za narod koji je suocen sa brojnim teskocama a koji je ostao hrabro da brani svoja ognjista na KiM

Petar

pre 11 godina

Ubedjena sam da ce ishod sastanka biti odlican i da ce rad SNS biti odlicno ocenjen.
(Menja, 6. februar 2013 02:00)

Sećate li se onih pisama podrške za vreme Miloševiča na RTSu. E,evo ih opet.

Tatjana D

pre 11 godina

Današnji sastanak dva zvaničnika će utrti put daljim pregovorima.Gospođa Jahjaga će čuti, do koje mere je Srbija spremna da ide sa kompromisima.

Biberče

pre 11 godina

Srbija konačno može da ode na te pregovore a da se ne vrti 2prazna slama" kao prethodnih godina! sada i mi, građani, možemo da znamo na čmu se zasnivaju razgovori!

maxa

pre 11 godina

do ovoga što se dešava je doveo predhodni režim, sad je bar sve transparentno. u ovom trenutku za Srbe na Kosovu, put ka resenju se samo moze postići kroz dijalog .

Buvica

pre 11 godina

Možda će sada ovi razgovori i imati smisla jer se Vlada dogovorila šta se sme a šta se ne sme, dok u ranijim garniturama Vlasti niko nije imao predstavu na osnovu čega može da pregovara! Možda se nešto i pokrene sada sa "mrtve" tačke a da bude pozitivno za naš narod!

Stole NS

pre 11 godina

Nema drugog načina, sem pregovora, da se reši problem Kosova i Metohije, a samim tim, rešavanjem ovog problema, vrata EU bi bila Srbiji širom otvorena. Dakle ovo je pitanje od koga zavisi budućnost Srbije. Predsednik Nikolić je toga svestan i zato se aktivno uključuje u rešavanje ovog problema, za razliku od bivšeg predsednika Tadića čiji je pristup bio pomalo neozbiljan, jer je na pregovore slao Borka Stefanovića. Posle tih pregovora, nije se znalo šta se dogovorili. Borko je tvrdio jedno, a Albanci i EU nešto sasvim drugo, i uvek je sprovedeno to što su tvrdili Albanci i EU.

kamicak

pre 11 godina

Verujem da ce Toma malo izgladiti odnose i da ce to biti dobar sastanak ,al verujem i da ce zastupati prava ugrozenih Srba na Kosovu jer njima treba pomoc i podrska iz Beograda.

zvoncica

pre 11 godina

Ne znam dal znate ko je posecivao Srbe sa Kosova kad im je bilo najteze i ko je uvek bio uz njih .Ovaj sastanak samo moze da ima pozitivne rezultate.

krca

pre 11 godina

Naravno da ovaj sastanak ne predstavlja izdaju ,bolje da se sastanu i da izloze svoje stavove nego da cutimo a dole Srpski narod niko da ne podrzava .

Bobo

pre 11 godina

Prvo zvanicna poseta Turskoj sada sa predsednicom Kosova... Toma diploma uzurbano radi na uspostavljanju zelene transferzale i stvaranju velike Albanije! Povratak korenima sta ces, krv nije voda! Jos me interesuje da li ce da se rukuje sa doticnom kao Tadic sa Tacijem?
Vrati se Seki razbucaj ove novokomponovane domacine, postenjacine sa naocarima, najavljivace tihim tonom, dakle politicare!

Lola

pre 11 godina

A dok su ostali razgovarali sa njima bili su izdajice.Ja sam uvek za razgovore ali treba biti posten.Ne bi oni razgovarali da ih nije "pritisla" Eston.

Zlatko

pre 11 godina

G-dja Jahjaga (a i medjunarodna zajednice koja iza nje stoji) mari za Nikolićevu "platformu" kao za onaj legendarni lanjski snijeg, što će mu vjerojatno na neki kulturan način jasno dati i na znanje. Jedino što će Nikoliću u cijeloj ovoj priči donijeti neku korist jest vjerojatno pohvala od strane EU za kooperativnost, u smislu da se htio sastati s predsjednicom Kosova, a to bi onda Srbiji moglo pomoći u dobivanju datuma za početak pregovora s Unijom (naravno - pod uvjetom da se demomtiraju paralelne srpske institucije na sjeveru Kosova itd.). Ništa drugo Nikolić ne može postići i uvjeren sam da je i on toga i te kako svjestan, samo vam se to ne usudjuje javno reći, da ne prodje kao Djindjić!

EU

pre 11 godina

Vidim neki se ovde zale na Tomu. Zasto? Pa ljudi,vi ste ga birali,i njega i
celu njegovu bulumentu quasi patriota,pametnjakovica,...
Tu corbu morate sami da pokusate,jer sta ste od takvih i mogli bolje da oce
kujete?

Marko

pre 11 godina

Od presednika vlade smo do sada dobijali samo katastrofalno lose rezultate pregovora po drzavu i po narod nadajmo se da ce Predsenik u pregovorima biti umesniji.

Veljko

pre 11 godina

Samo pregovorima se može doći do rešenja i u tom smislu podržavam ovaj susret. Verujem da će Predsednik Nikolić dostojanstveno obaviti razgovor sa Jahtjagom.

pokahontas

pre 11 godina

Koliko god neki negodovali ovaj susret treba imati na umu i da je pokrajinsko pitanje neophodno resiti na najmirniji nacin, jer dole zivi nas narod. A ako iko od vas koji u komentarima pljujete predsednika zna za bolji nacin neka kaze, glas naroda vise nije ucutkan.

Stalker

pre 11 godina

O čemu govori činjenica da je Boris Tadić proglašen za državnog izdajnika zato se rukovao, ako se rukovao, makad pogledao u prolazu ili nije udario šamar Tačiju na nekom aerodromu, a danas Tomislav Nikolić, u potpuno istim političkim okolnostima, sastaje se sa predsednicom Kosova a Dačić sa samim Tačijem? Ništa drugo nego o beskrajnom licemerju nacionalizma, posebno srpskog nacionalizma.

a77

pre 11 godina

Ubedjena sam da ce ishod sastanka biti odlican i da ce rad SNS biti odlicno ocenjen.
(Menja, 6. februar 2013 02:00)

Mislite li vi da će Ahtifete da ocenjuje rad SNS? Ne... ovo vam je komentar spremljen za sastanak sa Putinom...

budimo realni...

pre 11 godina

a hoce li se rukovati s njom, pa da opalimo po njemu kao sto su njemu slicne patriJote pljustale po Tadicu kad se rukovao sa Tacijem?!

pinokio

pre 11 godina

Da li neko ko pise negativne "stranacke" komentare na racun aktivnosti predsednika Nikolica,zna uopste sta je svrha tih pregovora,da li narod koji zivi tamo,teritorija ili nesto trece,Nikolic je doveden pred svrseni cin gospodo,kada su vasi partiski lideri vec sve izgubli svojim drskim drzanjem i ponasanjem.Sada razmisljam da je vasima odgovaralo takvo stanje na Kosovu jer su mogli da prave razne mahinacije koje smo i videli u "INSAJDERU"Shvatite da Nikolic mora tako da se ponasa i da se trudi da spase sta se spasiti da.

dragomir

pre 11 godina

Ja ne znam kako nije sramota ovog ;Tomu diplomu; i njegove radikale.. Samo pre godinu dana da se Tadic sastao sa predsednicom Kosova on i ;Krcun; bi ga proglasili drzvnim neprijateljem br.16

Nikola

pre 11 godina

Secam se koliko juce kada se Tadic samo pozdravio sa Tacijem na jednom skupu u Hrvatskoj kod svih clanova bajcetinske stranke su proradile pljuvacne zlezde. Ovaj pregovara kao sa bilo kojim stranim drzavnikom a narod aplaudira i vice - bravo. Katastrofa, sta smo docekali.

giallo

pre 11 godina

Stvarno bih volep da se Seselj vrati, pa da vas sve lepo postroji i da vise ne glumite pametnjakovice. A najzanimljivije je sto se zabranili sve informacije u vezi Seselja. Vratice se on, ima da vas istrese iz gaca...

dejan marelli

pre 11 godina

Kada se pre par godina ex predsednik Boris Tadić susreo sa Tačijem na aerodromu u Skoplju i to igrom slučaja, ovdašnje patriote su to predstavile kao veleizdaju a samog Tadića nazivali raznim imenima tipa Juda, Izdajnik, Boris Tači... Danas imamo situaciju da se premijer Dačić više puta sastajao, rukovao pa i srdačno ćaskao sa tim istim Tačijem! No, gle čuda! To sada nije izdaja Ivica nije Juda! Predsednik Nikolić se sastaje sa predsednicom Kosova (čuj predsednicom!!) ali ne, to ne samo da nije izdaja to je sada vrhunaski patriotski čin! Nikolić nije Nikolići! Gde ste patriote? Ne čujem vas nešto!?

repus

pre 11 godina

што стално нападате тому те кому је дао за право те то несме није никога питао те ово те оно он је човек добио гласове разумне србије оне која мисли да немора да се ради и да нас сви воле у свету и да ће тома да обезбеди за нераднике да све пада са неба тако да несувисла су вам питања ко му је шта дозволио гласачи ето ко

Samo pitam

pre 11 godina

Ne znam da li ovi SNS clanovi koji u svojim komentarima velicaju lik i delo Tome boluju od totalne amnezije ili su funkcionalno nepismeni (pa napian tekst i ne citaju jer znaju da ga i ovako nece razumeti)

Glasinac

pre 11 godina

Razgovarati treba. Kamo sreće da su se ovakvi susreti organizovali i pre , sigurno bi situacija na Kosovu bila daleko bolja. Što se tiče nanašnjeg razgovora , predsednik treba da gospođu upozna ispod koje granice Srbija neće ići. Treba joj dati do znanja da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

zorz

pre 11 godina

Bitno da hapse ljude 'sa one strane' koji nisu njihovi, svoje ne diraju cak ih i oslobadjaju iz pritvora i daju im ministarske fotelje, primer Knezevic.Dok se na TV-u daju serije u nastavcima onako u 2.planu,iza zavese, oformise granicu sa Kosovom, cene po prodavnicama odose u nebesa, dazbine skacu(grejanje) dok se za struju ocekuje skok od tricavih 30% a sto se najplodnije Vojvodjanske zemlje tice umesto da hranimo pola Evrope dajemo je Arapima.Lepo nam je zar ne?

Ranko

pre 11 godina

Lepo sa ovim je tomo pokazao ko je i sta je dok je tadic bio na vlasti da je ovo uradio proglasili bi ga izdajnikom spijunom placenikom razbili bi skupstinu i trazili vanredne izbore posle turske koja je prva priznala kosovo i jos lobirala da ga i druge zemlje priznaju tomo skoknuo malo do brisela da se ulizuje estonovoj i da se udvara jahjagi videli smo svi kako se ponizavao pred predsednikom turske ono je bilo sramno ali sta ocekivati od coveka koji je dozvolio da se podignu granice i time zaokruzi apsolutna nezavisnost kosova koji je slagao ljudima sa kosova da nece placati carinu a carina se placa i sad se jos i ambasadori razmenjuju a za one koji tvrde da to nisu ambasadori oni nisu ambasadori isto kao sto ni prelazi nisu granica odkad je tomo dosao na vlast sve poskupljuje a sad najavljuju i nova poskupljenja cak i struje drzava se vec zaduzila za zadnjih sest meseci 4 milijarde u kredite to je vise nego se ds zaduzio poslednjih osam godina a u srbiji se gore zivi nego zadnjih 12 godina izvini tomo ali osim toga sto si napravio sebi da imas mesecnu placu vecu nego prosecan gradjanin moze zaraditi za pet godina sto imas vojske telohranitelja vozne parkove skupocenih automobila putovanja rezidencije sve ti to placeno iz budzeta a preko ledja naroda predao si celokupno kosovo a da nisi ni datum dobio za pocetak pregovora reci ti sta si ti dosad za narod srbije uradio i zasto ides da se ulizujes jahjagi mozda hoces da ti da koferce i blekberi da se ugledas na dacica malo

miccan

pre 11 godina

Eh da mi je neko pričao da će se 2013 dogoditi sastanak predsednika Nikolića i predsednice Jahjage. .. ne bi mu verovao. Pa to ni BT nije pomišljao sebi da dopusti!

Wild West

pre 11 godina

Dakle, precednik je priznao Kosovo. Evo, ja proglašavam nezavisnu Užičku Republiku i sebe postavljam za predsednika. Hoće li me Nikolić primi i pričati sa mnom?

denis

pre 11 godina

Ja bih rekao pregovara, samo da kad se bude vratio u Srbiju kaze tacno i bez uvijanja o cemu su pricali i pored platforme,cemu moze narod sa Kosova i Metohije da se nada.

Dusan

pre 11 godina

Tomo nemoj odma otvoreno da se nabacujes zeni strpi se malo,znam da si veliki smeker ali drzavni interes je u pitanju:)
Salu na stranu mislim da je ovo odlican predlog da se sastanu.prosto bez dialoga nece biti resenja.Verujem u Tomu odradice to on odlicno:)

Dragan

pre 11 godina

Dok Jahjaga govori tečno engleski i moze da se obrati direktno Ashtonovoj, Nikolic ce morati da prelazi preko prevodioca, koji ako ne govori tečno engleski ili srpski moze da izmeni znacenje pojedinih reci ili smisao recenica. Zato, Nikolić treba da vodi strogo racuna i o duzini recenica i o njihovom smislu da ne bi ponovo ispalo da Srbija nesto koči .

..

pre 11 godina

do skoro nasi predstavnici nisu hteli da prisustvuju dogadjajima gde su bili prisutni celnici kosova a danas se jos i sastaju sa tacijem, haradinajem i ostalim takozvanim funkcionerima (citaj ratnim zlocincima) lazne drzave kosovo..ne zamlacujte narod i ne vredjate nam inteligenciju..ili priznajte kosovo ili onda drzite do svojih principa i gotovo..ne moze i evropa i kim a bojim se da je doslo vreme da se bira..doduse to ce biti samo formalno posto je ovo drugo odavno izgubljeno a i ni eu mi ne uliva neko poverenje..doci ce valjda bolji dani..

Petar

pre 11 godina

Nikolic nipost nije trebao da prihvati razgovore sa presednicmom tzv "Kosova". Tim cinom na indirektan nacin priznaje Kosovo.

Tadic barem to nije cinion, niti prethodna vlada. Imali su predstavnika za razgovore Stefanovica.

Cucemo

pre 11 godina

Docekacemo i kraj tih tazgovora. Ako stvarno prestane sa druge strane prljava igra, pa jos da se pocne uciti nesto postenije da se igra, svi cemo da zaigramo.

narod

pre 11 godina

Tresla se gora, rodio se mis!
Nego predsednice, Dacicu i Vucicu, ko je vas ovlastio za takve pregovore i sastanke? Koga ste pitali da pregovarate u nase ime o Kosovu i o Metohiji?
Nemoj da vam se to obije o glavu kao ovima 5. oktobra!
Ima mi da se pitamo.

gremlin

pre 11 godina

Kosovo je pokrajna?!koja to pokrajna ima predcednika i jos se sastaje sa predcednikom maticne drzave?!kakav apsurd!shvatimo istinu ona je poznata jos od 1999...

Silver Surfer

pre 11 godina

Nemam nista protiv sastanka i kamo lepe srece da nije morala da radi puska pre dijaloga. Medjutim, ne mogu da se otmem utisku da je sadasnji nas predsednik najvise "penio" u parlamentu zbog Tadicevog mimoilazenja sa Tacijem na nekom aerodromu. Navodno, palo je tada i neko rukovanje, ali to nikada nije potvrdjeno. Inace, to je Tomi Nikolicu sluzilo za ubiranje politickih poena na jeftinom patriotizmu. Sad Toma u svojstvu predsednika seda za sto sa predsednicom Kosva. I sad meni nije jasno jel to Toma manje patriota nego pre par godina kada je zbog ocijukanja bivseg nam predsenika padao u vatru kao da je priznata nezavisnost Kosova. Ili je Toma moze biti izdajnik. Nista mi nije jasno.

smrtnik

pre 11 godina

Volim baklavu, ali pecem grom sljivku, koja deluje bolje od oraha u baklavi. Ko voli nek izvoli.
Ali bez baklave, molim VAS!
PS. Atifete je bila prevodilac(interapter) u MPU u Pristinu posle dolaska KFOR-a i UNMIK-a. Upoznali smo se!
Posle toga se prijavila za KPS i bila pitomac u Vucitrnu. Zavrsila je tu skolu. Postala je visoki oficir KPS-a. Ameri su je odveli na skolovanje u SAD(cia). Vratili je i izvadili i iz envelope i postade tzv. presednica tzv, Kosova Republik. Katalokinja je iz jednog sela iz okoline Djakovice.
Toma sljivka joj nije dorastao u korespodenciji.
Zavrsio je samo sekijevu skolu. A on je sada u dEN hAGU. Tomica kao pece rakiju, a Atifete i dalje pravi tulumbe.

Beli Andjeo

pre 11 godina

Sve ce biti dobro, samo da posle sastanka Toma Nikolic ne sedne na stiropor. Onda ce svima biti jasno da smo usvojili pravu rezoluciju i da imamo dobru Platformu za Kosovo

gremlin

pre 11 godina

Kosovo je pokrajna?!koja to pokrajna ima predcednika i jos se sastaje sa predcednikom maticne drzave?!kakav apsurd!shvatimo istinu ona je poznata jos od 1999...

Silver Surfer

pre 11 godina

Nemam nista protiv sastanka i kamo lepe srece da nije morala da radi puska pre dijaloga. Medjutim, ne mogu da se otmem utisku da je sadasnji nas predsednik najvise "penio" u parlamentu zbog Tadicevog mimoilazenja sa Tacijem na nekom aerodromu. Navodno, palo je tada i neko rukovanje, ali to nikada nije potvrdjeno. Inace, to je Tomi Nikolicu sluzilo za ubiranje politickih poena na jeftinom patriotizmu. Sad Toma u svojstvu predsednika seda za sto sa predsednicom Kosva. I sad meni nije jasno jel to Toma manje patriota nego pre par godina kada je zbog ocijukanja bivseg nam predsenika padao u vatru kao da je priznata nezavisnost Kosova. Ili je Toma moze biti izdajnik. Nista mi nije jasno.

zorz

pre 11 godina

Bitno da hapse ljude 'sa one strane' koji nisu njihovi, svoje ne diraju cak ih i oslobadjaju iz pritvora i daju im ministarske fotelje, primer Knezevic.Dok se na TV-u daju serije u nastavcima onako u 2.planu,iza zavese, oformise granicu sa Kosovom, cene po prodavnicama odose u nebesa, dazbine skacu(grejanje) dok se za struju ocekuje skok od tricavih 30% a sto se najplodnije Vojvodjanske zemlje tice umesto da hranimo pola Evrope dajemo je Arapima.Lepo nam je zar ne?

dejan marelli

pre 11 godina

Kada se pre par godina ex predsednik Boris Tadić susreo sa Tačijem na aerodromu u Skoplju i to igrom slučaja, ovdašnje patriote su to predstavile kao veleizdaju a samog Tadića nazivali raznim imenima tipa Juda, Izdajnik, Boris Tači... Danas imamo situaciju da se premijer Dačić više puta sastajao, rukovao pa i srdačno ćaskao sa tim istim Tačijem! No, gle čuda! To sada nije izdaja Ivica nije Juda! Predsednik Nikolić se sastaje sa predsednicom Kosova (čuj predsednicom!!) ali ne, to ne samo da nije izdaja to je sada vrhunaski patriotski čin! Nikolić nije Nikolići! Gde ste patriote? Ne čujem vas nešto!?

Dragan

pre 11 godina

Dok Jahjaga govori tečno engleski i moze da se obrati direktno Ashtonovoj, Nikolic ce morati da prelazi preko prevodioca, koji ako ne govori tečno engleski ili srpski moze da izmeni znacenje pojedinih reci ili smisao recenica. Zato, Nikolić treba da vodi strogo racuna i o duzini recenica i o njihovom smislu da ne bi ponovo ispalo da Srbija nesto koči .

smrtnik

pre 11 godina

Volim baklavu, ali pecem grom sljivku, koja deluje bolje od oraha u baklavi. Ko voli nek izvoli.
Ali bez baklave, molim VAS!
PS. Atifete je bila prevodilac(interapter) u MPU u Pristinu posle dolaska KFOR-a i UNMIK-a. Upoznali smo se!
Posle toga se prijavila za KPS i bila pitomac u Vucitrnu. Zavrsila je tu skolu. Postala je visoki oficir KPS-a. Ameri su je odveli na skolovanje u SAD(cia). Vratili je i izvadili i iz envelope i postade tzv. presednica tzv, Kosova Republik. Katalokinja je iz jednog sela iz okoline Djakovice.
Toma sljivka joj nije dorastao u korespodenciji.
Zavrsio je samo sekijevu skolu. A on je sada u dEN hAGU. Tomica kao pece rakiju, a Atifete i dalje pravi tulumbe.

Wild West

pre 11 godina

Dakle, precednik je priznao Kosovo. Evo, ja proglašavam nezavisnu Užičku Republiku i sebe postavljam za predsednika. Hoće li me Nikolić primi i pričati sa mnom?

Samo pitam

pre 11 godina

Ne znam da li ovi SNS clanovi koji u svojim komentarima velicaju lik i delo Tome boluju od totalne amnezije ili su funkcionalno nepismeni (pa napian tekst i ne citaju jer znaju da ga i ovako nece razumeti)

dragomir

pre 11 godina

Ja ne znam kako nije sramota ovog ;Tomu diplomu; i njegove radikale.. Samo pre godinu dana da se Tadic sastao sa predsednicom Kosova on i ;Krcun; bi ga proglasili drzvnim neprijateljem br.16

Petar

pre 11 godina

Nikolic nipost nije trebao da prihvati razgovore sa presednicmom tzv "Kosova". Tim cinom na indirektan nacin priznaje Kosovo.

Tadic barem to nije cinion, niti prethodna vlada. Imali su predstavnika za razgovore Stefanovica.

budimo realni...

pre 11 godina

a hoce li se rukovati s njom, pa da opalimo po njemu kao sto su njemu slicne patriJote pljustale po Tadicu kad se rukovao sa Tacijem?!

Ranko

pre 11 godina

Lepo sa ovim je tomo pokazao ko je i sta je dok je tadic bio na vlasti da je ovo uradio proglasili bi ga izdajnikom spijunom placenikom razbili bi skupstinu i trazili vanredne izbore posle turske koja je prva priznala kosovo i jos lobirala da ga i druge zemlje priznaju tomo skoknuo malo do brisela da se ulizuje estonovoj i da se udvara jahjagi videli smo svi kako se ponizavao pred predsednikom turske ono je bilo sramno ali sta ocekivati od coveka koji je dozvolio da se podignu granice i time zaokruzi apsolutna nezavisnost kosova koji je slagao ljudima sa kosova da nece placati carinu a carina se placa i sad se jos i ambasadori razmenjuju a za one koji tvrde da to nisu ambasadori oni nisu ambasadori isto kao sto ni prelazi nisu granica odkad je tomo dosao na vlast sve poskupljuje a sad najavljuju i nova poskupljenja cak i struje drzava se vec zaduzila za zadnjih sest meseci 4 milijarde u kredite to je vise nego se ds zaduzio poslednjih osam godina a u srbiji se gore zivi nego zadnjih 12 godina izvini tomo ali osim toga sto si napravio sebi da imas mesecnu placu vecu nego prosecan gradjanin moze zaraditi za pet godina sto imas vojske telohranitelja vozne parkove skupocenih automobila putovanja rezidencije sve ti to placeno iz budzeta a preko ledja naroda predao si celokupno kosovo a da nisi ni datum dobio za pocetak pregovora reci ti sta si ti dosad za narod srbije uradio i zasto ides da se ulizujes jahjagi mozda hoces da ti da koferce i blekberi da se ugledas na dacica malo

miccan

pre 11 godina

Eh da mi je neko pričao da će se 2013 dogoditi sastanak predsednika Nikolića i predsednice Jahjage. .. ne bi mu verovao. Pa to ni BT nije pomišljao sebi da dopusti!

..

pre 11 godina

do skoro nasi predstavnici nisu hteli da prisustvuju dogadjajima gde su bili prisutni celnici kosova a danas se jos i sastaju sa tacijem, haradinajem i ostalim takozvanim funkcionerima (citaj ratnim zlocincima) lazne drzave kosovo..ne zamlacujte narod i ne vredjate nam inteligenciju..ili priznajte kosovo ili onda drzite do svojih principa i gotovo..ne moze i evropa i kim a bojim se da je doslo vreme da se bira..doduse to ce biti samo formalno posto je ovo drugo odavno izgubljeno a i ni eu mi ne uliva neko poverenje..doci ce valjda bolji dani..

narod

pre 11 godina

Tresla se gora, rodio se mis!
Nego predsednice, Dacicu i Vucicu, ko je vas ovlastio za takve pregovore i sastanke? Koga ste pitali da pregovarate u nase ime o Kosovu i o Metohiji?
Nemoj da vam se to obije o glavu kao ovima 5. oktobra!
Ima mi da se pitamo.

Nikola

pre 11 godina

Secam se koliko juce kada se Tadic samo pozdravio sa Tacijem na jednom skupu u Hrvatskoj kod svih clanova bajcetinske stranke su proradile pljuvacne zlezde. Ovaj pregovara kao sa bilo kojim stranim drzavnikom a narod aplaudira i vice - bravo. Katastrofa, sta smo docekali.

Petar

pre 11 godina

Ubedjena sam da ce ishod sastanka biti odlican i da ce rad SNS biti odlicno ocenjen.
(Menja, 6. februar 2013 02:00)

Sećate li se onih pisama podrške za vreme Miloševiča na RTSu. E,evo ih opet.

Beli Andjeo

pre 11 godina

Sve ce biti dobro, samo da posle sastanka Toma Nikolic ne sedne na stiropor. Onda ce svima biti jasno da smo usvojili pravu rezoluciju i da imamo dobru Platformu za Kosovo

a77

pre 11 godina

Ubedjena sam da ce ishod sastanka biti odlican i da ce rad SNS biti odlicno ocenjen.
(Menja, 6. februar 2013 02:00)

Mislite li vi da će Ahtifete da ocenjuje rad SNS? Ne... ovo vam je komentar spremljen za sastanak sa Putinom...

Stalker

pre 11 godina

O čemu govori činjenica da je Boris Tadić proglašen za državnog izdajnika zato se rukovao, ako se rukovao, makad pogledao u prolazu ili nije udario šamar Tačiju na nekom aerodromu, a danas Tomislav Nikolić, u potpuno istim političkim okolnostima, sastaje se sa predsednicom Kosova a Dačić sa samim Tačijem? Ništa drugo nego o beskrajnom licemerju nacionalizma, posebno srpskog nacionalizma.

denis

pre 11 godina

Ja bih rekao pregovara, samo da kad se bude vratio u Srbiju kaze tacno i bez uvijanja o cemu su pricali i pored platforme,cemu moze narod sa Kosova i Metohije da se nada.

EU

pre 11 godina

Vidim neki se ovde zale na Tomu. Zasto? Pa ljudi,vi ste ga birali,i njega i
celu njegovu bulumentu quasi patriota,pametnjakovica,...
Tu corbu morate sami da pokusate,jer sta ste od takvih i mogli bolje da oce
kujete?

Siniša

pre 11 godina

Kada se Tadić, kao bivši predsednik, usput samo rukovao sa Tačijem, onda su Toma, Dačić i ekipa rekli da je to izdaja, priznanje Kosova...a sada mu se vraća bumerang. A šta je sada ovo? Veleizdaja. Ovaj režim su Amerika i EU podržali da bi lakše oteli, zauvek, Kosovo, niko pre ovog režima nije bio ovoliko poslušan.

giallo

pre 11 godina

Stvarno bih volep da se Seselj vrati, pa da vas sve lepo postroji i da vise ne glumite pametnjakovice. A najzanimljivije je sto se zabranili sve informacije u vezi Seselja. Vratice se on, ima da vas istrese iz gaca...

Zlatko

pre 11 godina

G-dja Jahjaga (a i medjunarodna zajednice koja iza nje stoji) mari za Nikolićevu "platformu" kao za onaj legendarni lanjski snijeg, što će mu vjerojatno na neki kulturan način jasno dati i na znanje. Jedino što će Nikoliću u cijeloj ovoj priči donijeti neku korist jest vjerojatno pohvala od strane EU za kooperativnost, u smislu da se htio sastati s predsjednicom Kosova, a to bi onda Srbiji moglo pomoći u dobivanju datuma za početak pregovora s Unijom (naravno - pod uvjetom da se demomtiraju paralelne srpske institucije na sjeveru Kosova itd.). Ništa drugo Nikolić ne može postići i uvjeren sam da je i on toga i te kako svjestan, samo vam se to ne usudjuje javno reći, da ne prodje kao Djindjić!

Indpedu

pre 11 godina

Daj Tomo prestani da nas ponizavas, jedino gore od ovoga je da odes u Pristinu i izvines se sto su nas ubijali i proterivali vekovima.
Pamet u glavu, umij se hladnom vodom, lupi sebi par samara i priznaj da si radio ovo jer si bio slep pred ocima.

Boris Đorđević

pre 11 godina

O Bože...Oped "poruke podrške"...Kao da sam u 90-im, samo su "Politika" i RTS ustupili mesto net komentarima "podrška preCedniku, mada ne znamo šta podržavamo"... Dve decenije bačene u vetar...Iz ove vizure, iseljenje sa porodicom na New Zealand (da, to je najdalja tačka od Srbije) mi se, pored svega što se dešava ovde (afera "južno voće" i sve oko nje, telegrami podrške, "gooospodine" etc) svaki dan čini sve bliže i draže... Dok još nisam došao u situaciju Bogdana Diklića iz "Štefice Cvek": premlad da ostanem, prestar da odem a ni ubit` se ne mrem... Eh, moja Srbijo među šljivama...

Bobo

pre 11 godina

Prvo zvanicna poseta Turskoj sada sa predsednicom Kosova... Toma diploma uzurbano radi na uspostavljanju zelene transferzale i stvaranju velike Albanije! Povratak korenima sta ces, krv nije voda! Jos me interesuje da li ce da se rukuje sa doticnom kao Tadic sa Tacijem?
Vrati se Seki razbucaj ove novokomponovane domacine, postenjacine sa naocarima, najavljivace tihim tonom, dakle politicare!

Lola

pre 11 godina

A dok su ostali razgovarali sa njima bili su izdajice.Ja sam uvek za razgovore ali treba biti posten.Ne bi oni razgovarali da ih nije "pritisla" Eston.

repus

pre 11 godina

што стално нападате тому те кому је дао за право те то несме није никога питао те ово те оно он је човек добио гласове разумне србије оне која мисли да немора да се ради и да нас сви воле у свету и да ће тома да обезбеди за нераднике да све пада са неба тако да несувисла су вам питања ко му је шта дозволио гласачи ето ко

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Nikolić je, uoči današnjeg sastanka, izjavio da je Srbija svoju poziciju precizirala Platformom o Kosovu i Metohiji

Ooooo pa to znaci da se Srbija jos "koprca" ?
Tomo "Srbine", svaka tebi cast !

Dusan

pre 11 godina

Tomo nemoj odma otvoreno da se nabacujes zeni strpi se malo,znam da si veliki smeker ali drzavni interes je u pitanju:)
Salu na stranu mislim da je ovo odlican predlog da se sastanu.prosto bez dialoga nece biti resenja.Verujem u Tomu odradice to on odlicno:)

stefan

pre 11 godina

srbija je milimetar po milimetar došla do ZIDA
dalje više neće moći, a ako bude insistirala /verovatno hoče/
to če biti mrcvarenje i maltretiranje svog naroda
i onog u samoj srbiji i pogotovo onog na kosovu

Cucemo

pre 11 godina

Docekacemo i kraj tih tazgovora. Ako stvarno prestane sa druge strane prljava igra, pa jos da se pocne uciti nesto postenije da se igra, svi cemo da zaigramo.

JohnDillinger

pre 11 godina

"Ovo je prilika da gospođa Jahjaga čuje ono što možda ne voli da čuje, da konačno čuje direktno, a ne preko medija, da Srbija ima svoju Rezoluciju, koju je donela na osnovu Platforme, i da niko ko predstavlja Srbiju ne može od toga da odstupi i niko ko predstavlja Sriju od toga ne želi da odstupi". A sta sa Kosovskom rezolucijom?!

Poldi

pre 11 godina

@Milos, 6. februar 2013 15:28,
Srbija je to istu AP vec jednom ukinula. Tako da sa Pasalukom poverenja nema i najbolje je diskutovati samo o dobrosusedskim odnosima. Verujem da ce Albanci samo na to pristati. Tvoji snovi ce se veoma brzo zavrsiti sa neprijatnim budjenjem.

Sto se tice privodjenja, priveden je Nikolic, jer Kosovo vec ima podrsku EU a Srbiji se kicma savija.

Zivi bili pa videli.

Milos

pre 11 godina

Kaze ova Ulrike, korak ka priznanju Kosova!?! Pa crna zeno, priznaje Srbija Kosovo ali kao svoju Autonomnu Pokrajinu! Susret izmedju predstavnika dva naroda jedne zemlje - u ovom slucaju Srbije - je potpuno normalna stvar :-) Prema tome kao sto se Predsednik sastaje sa Vojvodjanskim politicarima, tako se sada vidja i sa Kosovskim. Jedina razlika je sto je zbog otezane komunikacije, usled gradjanskog rata, Evropska Unija morala da "privede" predstavnicu Kosova na sastanak sa svojim Predsednikom. Tako da koristim ovu priliku da se zahvalim Gospodji Eston na naporu koji EU ulaze u vracanje Kosova u Srpske Insticuje. U ovom cinu vidim jasan korak ka ponovnoj uspostavi pravne drzave - Srbije, i na teritoriji AP Kosova.

pinokio

pre 11 godina

Da li neko ko pise negativne "stranacke" komentare na racun aktivnosti predsednika Nikolica,zna uopste sta je svrha tih pregovora,da li narod koji zivi tamo,teritorija ili nesto trece,Nikolic je doveden pred svrseni cin gospodo,kada su vasi partiski lideri vec sve izgubli svojim drskim drzanjem i ponasanjem.Sada razmisljam da je vasima odgovaralo takvo stanje na Kosovu jer su mogli da prave razne mahinacije koje smo i videli u "INSAJDERU"Shvatite da Nikolic mora tako da se ponasa i da se trudi da spase sta se spasiti da.

krca

pre 11 godina

Naravno da ovaj sastanak ne predstavlja izdaju ,bolje da se sastanu i da izloze svoje stavove nego da cutimo a dole Srpski narod niko da ne podrzava .

Stole NS

pre 11 godina

Nema drugog načina, sem pregovora, da se reši problem Kosova i Metohije, a samim tim, rešavanjem ovog problema, vrata EU bi bila Srbiji širom otvorena. Dakle ovo je pitanje od koga zavisi budućnost Srbije. Predsednik Nikolić je toga svestan i zato se aktivno uključuje u rešavanje ovog problema, za razliku od bivšeg predsednika Tadića čiji je pristup bio pomalo neozbiljan, jer je na pregovore slao Borka Stefanovića. Posle tih pregovora, nije se znalo šta se dogovorili. Borko je tvrdio jedno, a Albanci i EU nešto sasvim drugo, i uvek je sprovedeno to što su tvrdili Albanci i EU.

Veljko

pre 11 godina

Samo pregovorima se može doći do rešenja i u tom smislu podržavam ovaj susret. Verujem da će Predsednik Nikolić dostojanstveno obaviti razgovor sa Jahtjagom.

Glasinac

pre 11 godina

Razgovarati treba. Kamo sreće da su se ovakvi susreti organizovali i pre , sigurno bi situacija na Kosovu bila daleko bolja. Što se tiče nanašnjeg razgovora , predsednik treba da gospođu upozna ispod koje granice Srbija neće ići. Treba joj dati do znanja da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

Buvica

pre 11 godina

Možda će sada ovi razgovori i imati smisla jer se Vlada dogovorila šta se sme a šta se ne sme, dok u ranijim garniturama Vlasti niko nije imao predstavu na osnovu čega može da pregovara! Možda se nešto i pokrene sada sa "mrtve" tačke a da bude pozitivno za naš narod!

Tatjana D

pre 11 godina

Današnji sastanak dva zvaničnika će utrti put daljim pregovorima.Gospođa Jahjaga će čuti, do koje mere je Srbija spremna da ide sa kompromisima.

pokahontas

pre 11 godina

Koliko god neki negodovali ovaj susret treba imati na umu i da je pokrajinsko pitanje neophodno resiti na najmirniji nacin, jer dole zivi nas narod. A ako iko od vas koji u komentarima pljujete predsednika zna za bolji nacin neka kaze, glas naroda vise nije ucutkan.

maxa

pre 11 godina

do ovoga što se dešava je doveo predhodni režim, sad je bar sve transparentno. u ovom trenutku za Srbe na Kosovu, put ka resenju se samo moze postići kroz dijalog .

Marelica

pre 11 godina

Nadam se da ce ovi pregovori proteci u najboljem redu, i da ce predsednik pokazati da je zavrsena stara praksa kada smo samo mi nesto davali, a ne dobijali nista.

Николица ''искреног смешка''!

pre 11 godina

Зна већина грађана Србије да Николић - без референдума - недемократски гура Србију у наручје ЕУ, уније монополистичког капитализма, где се већина њених чланица залаже за отцепљење Космета од Србије. О животу у ЕУ не треба много трошити речи. Довољно је видети како живе наше комшије Румуни и Бугари, али и са каквим дубиозама се суочавају Грци, Ирци, Италијани, Шпанци, Французи, Португалци, Мађари, Словенци... Запитајмо се чије интересе Николић заиста штити - интересе мултинационалних концерна или добробит и интерес српске нације, чији је председник! Србијо, ко ти отима територију? Србијо, ко ти пљачка сва рудна и остала природна богатства на Космету? Србијо, ко ти гаси домаћа предузећа и раднике шаље на улицу? Ко ти здравство и образовање уништава? Србијо, не допусти да ти капиталистичка багра достојанствени породични и радни живот замењује за илузије и догму ''о рају поштене ЕУ''! Саберимо се и подигнимо Србију! Зато, изађимо на РЕФЕРЕНДУМ!!! Нека грађани Србије одлуче!!! Сетимо се и речи народног председника Венецуеле Уга Чавеза: ''САД су иницирале независност Косова да не би допустиле јачање Русије у свету и да би отвориле ново жариште напетости. САД су за постизање својих циљева чак прибегле томе да на чело Косова поставе терористу, јер је политика Вашингтона усмерена у правцу поделе народа и распиривања конфликата. Амерички империјализам покушава да, по примеру Косова, постигне одвајање нафтом најбогатије државе Сулија од Венецуеле, али му то никада неће поћи за руком!''

kamicak

pre 11 godina

Verujem da ce Toma malo izgladiti odnose i da ce to biti dobar sastanak ,al verujem i da ce zastupati prava ugrozenih Srba na Kosovu jer njima treba pomoc i podrska iz Beograda.

Biberče

pre 11 godina

Srbija konačno može da ode na te pregovore a da se ne vrti 2prazna slama" kao prethodnih godina! sada i mi, građani, možemo da znamo na čmu se zasnivaju razgovori!

novica952

pre 11 godina

Svesna je težine trenutka i gospođa Ešton i zato neće nametati teme razgovora i postavljati dnevni red. Kad zna sa kojih pozicija polaze Nikolić i Jahijaga sigurno je suludo se držati nekog dnevnog reda i predloga zaključaka kad stavovi jedni i drugih tako daleko. Ovaj sastanak je samo protokolrani i treba da da malo vetra u leđa sastncima Dačića i Tačija koji razgovaraju o konkretnim pitanjima koji život znače. Ali je svakako dobro od našeg predsednika da pokaže EU instituacijama stav Srbije da su pregovori put kojim Srbija ide ka dobijanju tog famoznog datuma, koji suštinski Srbiji ništa ne garantuje ali produžava neku nadu u EU institucije.

zvoncica

pre 11 godina

Ne znam dal znate ko je posecivao Srbe sa Kosova kad im je bilo najteze i ko je uvek bio uz njih .Ovaj sastanak samo moze da ima pozitivne rezultate.

Marko

pre 11 godina

Od presednika vlade smo do sada dobijali samo katastrofalno lose rezultate pregovora po drzavu i po narod nadajmo se da ce Predsenik u pregovorima biti umesniji.

igors

pre 11 godina

Verujem u naseg predsednika Nikolica,siguran sam da ce se napraviti pozitivan pomak,kako za nas tako i za narod koji je suocen sa brojnim teskocama a koji je ostao hrabro da brani svoja ognjista na KiM

Stanoje mali

pre 11 godina

@ (Dragan, 6. februar 2013 05:46)

Predsednik Nikolic nema potreba da komunicira na engleskom jeziku ,ako cemo iskreno neka i treba da koristi maternji jezik. Francuski predsednik ma gde
god da dodje prica na maternjem jeziku,nikada nece da koristi strani jezik.
Upravo da zna 5 stranih jezika mora da koristi maternji jezik.

Apaturija

pre 11 godina

Tomislav Nikolić nikada neće priznati nezavisnost KiM. Tomislav Nikolić ima rezoluciju na osnovu Platforme koja donosi rešenje za bolji život građana KiM. Platforma je jedino rešenje za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta. Verujem da će EU stati na stranu Srbije. Vlast zaista radi za interes građana i države.

Cipuljic

pre 11 godina

Gospodin Nikolic ima puno ustavno pravo da zastupa Srbiju na pregovorima sa presednicom tzv.Kosova, a sto to nije radi njegov predhodnik, sasvim je drugo pitanje.

Zika-KG

pre 11 godina

Velja je bio u pokušaju da nešto dobro uradi za ovu državu, kada je u pitanju bila Karla Del Ponte, a Ti Tomo vidi šta ćeš sa ovom mojom zemljakinjom?

SAMSUNG

pre 11 godina

Ovaj sastanak ima da resi probleme vezane za Kosovo i naseg naroda dole. Tomislav Nikolic ulaze poslednje atome snage kako bi se naslo resenje sto je za svaku pohvalu.

Dusan

pre 11 godina

Tomo nemoj odma otvoreno da se nabacujes zeni strpi se malo,znam da si veliki smeker ali drzavni interes je u pitanju:)
Salu na stranu mislim da je ovo odlican predlog da se sastanu.prosto bez dialoga nece biti resenja.Verujem u Tomu odradice to on odlicno:)

pinokio

pre 11 godina

Da li neko ko pise negativne "stranacke" komentare na racun aktivnosti predsednika Nikolica,zna uopste sta je svrha tih pregovora,da li narod koji zivi tamo,teritorija ili nesto trece,Nikolic je doveden pred svrseni cin gospodo,kada su vasi partiski lideri vec sve izgubli svojim drskim drzanjem i ponasanjem.Sada razmisljam da je vasima odgovaralo takvo stanje na Kosovu jer su mogli da prave razne mahinacije koje smo i videli u "INSAJDERU"Shvatite da Nikolic mora tako da se ponasa i da se trudi da spase sta se spasiti da.

igors

pre 11 godina

Verujem u naseg predsednika Nikolica,siguran sam da ce se napraviti pozitivan pomak,kako za nas tako i za narod koji je suocen sa brojnim teskocama a koji je ostao hrabro da brani svoja ognjista na KiM

Marelica

pre 11 godina

Nadam se da ce ovi pregovori proteci u najboljem redu, i da ce predsednik pokazati da je zavrsena stara praksa kada smo samo mi nesto davali, a ne dobijali nista.

Glasinac

pre 11 godina

Razgovarati treba. Kamo sreće da su se ovakvi susreti organizovali i pre , sigurno bi situacija na Kosovu bila daleko bolja. Što se tiče nanašnjeg razgovora , predsednik treba da gospođu upozna ispod koje granice Srbija neće ići. Treba joj dati do znanja da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

Milos

pre 11 godina

Kaze ova Ulrike, korak ka priznanju Kosova!?! Pa crna zeno, priznaje Srbija Kosovo ali kao svoju Autonomnu Pokrajinu! Susret izmedju predstavnika dva naroda jedne zemlje - u ovom slucaju Srbije - je potpuno normalna stvar :-) Prema tome kao sto se Predsednik sastaje sa Vojvodjanskim politicarima, tako se sada vidja i sa Kosovskim. Jedina razlika je sto je zbog otezane komunikacije, usled gradjanskog rata, Evropska Unija morala da "privede" predstavnicu Kosova na sastanak sa svojim Predsednikom. Tako da koristim ovu priliku da se zahvalim Gospodji Eston na naporu koji EU ulaze u vracanje Kosova u Srpske Insticuje. U ovom cinu vidim jasan korak ka ponovnoj uspostavi pravne drzave - Srbije, i na teritoriji AP Kosova.

zvoncica

pre 11 godina

Ne znam dal znate ko je posecivao Srbe sa Kosova kad im je bilo najteze i ko je uvek bio uz njih .Ovaj sastanak samo moze da ima pozitivne rezultate.

Indpedu

pre 11 godina

Daj Tomo prestani da nas ponizavas, jedino gore od ovoga je da odes u Pristinu i izvines se sto su nas ubijali i proterivali vekovima.
Pamet u glavu, umij se hladnom vodom, lupi sebi par samara i priznaj da si radio ovo jer si bio slep pred ocima.

Stole NS

pre 11 godina

Nema drugog načina, sem pregovora, da se reši problem Kosova i Metohije, a samim tim, rešavanjem ovog problema, vrata EU bi bila Srbiji širom otvorena. Dakle ovo je pitanje od koga zavisi budućnost Srbije. Predsednik Nikolić je toga svestan i zato se aktivno uključuje u rešavanje ovog problema, za razliku od bivšeg predsednika Tadića čiji je pristup bio pomalo neozbiljan, jer je na pregovore slao Borka Stefanovića. Posle tih pregovora, nije se znalo šta se dogovorili. Borko je tvrdio jedno, a Albanci i EU nešto sasvim drugo, i uvek je sprovedeno to što su tvrdili Albanci i EU.

Dragan

pre 11 godina

Dok Jahjaga govori tečno engleski i moze da se obrati direktno Ashtonovoj, Nikolic ce morati da prelazi preko prevodioca, koji ako ne govori tečno engleski ili srpski moze da izmeni znacenje pojedinih reci ili smisao recenica. Zato, Nikolić treba da vodi strogo racuna i o duzini recenica i o njihovom smislu da ne bi ponovo ispalo da Srbija nesto koči .

Marko

pre 11 godina

Od presednika vlade smo do sada dobijali samo katastrofalno lose rezultate pregovora po drzavu i po narod nadajmo se da ce Predsenik u pregovorima biti umesniji.

krca

pre 11 godina

Naravno da ovaj sastanak ne predstavlja izdaju ,bolje da se sastanu i da izloze svoje stavove nego da cutimo a dole Srpski narod niko da ne podrzava .

Buvica

pre 11 godina

Možda će sada ovi razgovori i imati smisla jer se Vlada dogovorila šta se sme a šta se ne sme, dok u ranijim garniturama Vlasti niko nije imao predstavu na osnovu čega može da pregovara! Možda se nešto i pokrene sada sa "mrtve" tačke a da bude pozitivno za naš narod!

Stanoje mali

pre 11 godina

@ (Dragan, 6. februar 2013 05:46)

Predsednik Nikolic nema potreba da komunicira na engleskom jeziku ,ako cemo iskreno neka i treba da koristi maternji jezik. Francuski predsednik ma gde
god da dodje prica na maternjem jeziku,nikada nece da koristi strani jezik.
Upravo da zna 5 stranih jezika mora da koristi maternji jezik.

pokahontas

pre 11 godina

Koliko god neki negodovali ovaj susret treba imati na umu i da je pokrajinsko pitanje neophodno resiti na najmirniji nacin, jer dole zivi nas narod. A ako iko od vas koji u komentarima pljujete predsednika zna za bolji nacin neka kaze, glas naroda vise nije ucutkan.

kamicak

pre 11 godina

Verujem da ce Toma malo izgladiti odnose i da ce to biti dobar sastanak ,al verujem i da ce zastupati prava ugrozenih Srba na Kosovu jer njima treba pomoc i podrska iz Beograda.

Veljko

pre 11 godina

Samo pregovorima se može doći do rešenja i u tom smislu podržavam ovaj susret. Verujem da će Predsednik Nikolić dostojanstveno obaviti razgovor sa Jahtjagom.

maxa

pre 11 godina

do ovoga što se dešava je doveo predhodni režim, sad je bar sve transparentno. u ovom trenutku za Srbe na Kosovu, put ka resenju se samo moze postići kroz dijalog .

Biberče

pre 11 godina

Srbija konačno može da ode na te pregovore a da se ne vrti 2prazna slama" kao prethodnih godina! sada i mi, građani, možemo da znamo na čmu se zasnivaju razgovori!

Wild West

pre 11 godina

Dakle, precednik je priznao Kosovo. Evo, ja proglašavam nezavisnu Užičku Republiku i sebe postavljam za predsednika. Hoće li me Nikolić primi i pričati sa mnom?

narod

pre 11 godina

Tresla se gora, rodio se mis!
Nego predsednice, Dacicu i Vucicu, ko je vas ovlastio za takve pregovore i sastanke? Koga ste pitali da pregovarate u nase ime o Kosovu i o Metohiji?
Nemoj da vam se to obije o glavu kao ovima 5. oktobra!
Ima mi da se pitamo.

Tatjana D

pre 11 godina

Današnji sastanak dva zvaničnika će utrti put daljim pregovorima.Gospođa Jahjaga će čuti, do koje mere je Srbija spremna da ide sa kompromisima.

JohnDillinger

pre 11 godina

"Ovo je prilika da gospođa Jahjaga čuje ono što možda ne voli da čuje, da konačno čuje direktno, a ne preko medija, da Srbija ima svoju Rezoluciju, koju je donela na osnovu Platforme, i da niko ko predstavlja Srbiju ne može od toga da odstupi i niko ko predstavlja Sriju od toga ne želi da odstupi". A sta sa Kosovskom rezolucijom?!

gremlin

pre 11 godina

Kosovo je pokrajna?!koja to pokrajna ima predcednika i jos se sastaje sa predcednikom maticne drzave?!kakav apsurd!shvatimo istinu ona je poznata jos od 1999...

Cucemo

pre 11 godina

Docekacemo i kraj tih tazgovora. Ako stvarno prestane sa druge strane prljava igra, pa jos da se pocne uciti nesto postenije da se igra, svi cemo da zaigramo.

Petar

pre 11 godina

Nikolic nipost nije trebao da prihvati razgovore sa presednicmom tzv "Kosova". Tim cinom na indirektan nacin priznaje Kosovo.

Tadic barem to nije cinion, niti prethodna vlada. Imali su predstavnika za razgovore Stefanovica.

giallo

pre 11 godina

Stvarno bih volep da se Seselj vrati, pa da vas sve lepo postroji i da vise ne glumite pametnjakovice. A najzanimljivije je sto se zabranili sve informacije u vezi Seselja. Vratice se on, ima da vas istrese iz gaca...

dragomir

pre 11 godina

Ja ne znam kako nije sramota ovog ;Tomu diplomu; i njegove radikale.. Samo pre godinu dana da se Tadic sastao sa predsednicom Kosova on i ;Krcun; bi ga proglasili drzvnim neprijateljem br.16

..

pre 11 godina

do skoro nasi predstavnici nisu hteli da prisustvuju dogadjajima gde su bili prisutni celnici kosova a danas se jos i sastaju sa tacijem, haradinajem i ostalim takozvanim funkcionerima (citaj ratnim zlocincima) lazne drzave kosovo..ne zamlacujte narod i ne vredjate nam inteligenciju..ili priznajte kosovo ili onda drzite do svojih principa i gotovo..ne moze i evropa i kim a bojim se da je doslo vreme da se bira..doduse to ce biti samo formalno posto je ovo drugo odavno izgubljeno a i ni eu mi ne uliva neko poverenje..doci ce valjda bolji dani..

Samo pitam

pre 11 godina

Ne znam da li ovi SNS clanovi koji u svojim komentarima velicaju lik i delo Tome boluju od totalne amnezije ili su funkcionalno nepismeni (pa napian tekst i ne citaju jer znaju da ga i ovako nece razumeti)

zorz

pre 11 godina

Bitno da hapse ljude 'sa one strane' koji nisu njihovi, svoje ne diraju cak ih i oslobadjaju iz pritvora i daju im ministarske fotelje, primer Knezevic.Dok se na TV-u daju serije u nastavcima onako u 2.planu,iza zavese, oformise granicu sa Kosovom, cene po prodavnicama odose u nebesa, dazbine skacu(grejanje) dok se za struju ocekuje skok od tricavih 30% a sto se najplodnije Vojvodjanske zemlje tice umesto da hranimo pola Evrope dajemo je Arapima.Lepo nam je zar ne?

novica952

pre 11 godina

Svesna je težine trenutka i gospođa Ešton i zato neće nametati teme razgovora i postavljati dnevni red. Kad zna sa kojih pozicija polaze Nikolić i Jahijaga sigurno je suludo se držati nekog dnevnog reda i predloga zaključaka kad stavovi jedni i drugih tako daleko. Ovaj sastanak je samo protokolrani i treba da da malo vetra u leđa sastncima Dačića i Tačija koji razgovaraju o konkretnim pitanjima koji život znače. Ali je svakako dobro od našeg predsednika da pokaže EU instituacijama stav Srbije da su pregovori put kojim Srbija ide ka dobijanju tog famoznog datuma, koji suštinski Srbiji ništa ne garantuje ali produžava neku nadu u EU institucije.

Cipuljic

pre 11 godina

Gospodin Nikolic ima puno ustavno pravo da zastupa Srbiju na pregovorima sa presednicom tzv.Kosova, a sto to nije radi njegov predhodnik, sasvim je drugo pitanje.

Ranko

pre 11 godina

Lepo sa ovim je tomo pokazao ko je i sta je dok je tadic bio na vlasti da je ovo uradio proglasili bi ga izdajnikom spijunom placenikom razbili bi skupstinu i trazili vanredne izbore posle turske koja je prva priznala kosovo i jos lobirala da ga i druge zemlje priznaju tomo skoknuo malo do brisela da se ulizuje estonovoj i da se udvara jahjagi videli smo svi kako se ponizavao pred predsednikom turske ono je bilo sramno ali sta ocekivati od coveka koji je dozvolio da se podignu granice i time zaokruzi apsolutna nezavisnost kosova koji je slagao ljudima sa kosova da nece placati carinu a carina se placa i sad se jos i ambasadori razmenjuju a za one koji tvrde da to nisu ambasadori oni nisu ambasadori isto kao sto ni prelazi nisu granica odkad je tomo dosao na vlast sve poskupljuje a sad najavljuju i nova poskupljenja cak i struje drzava se vec zaduzila za zadnjih sest meseci 4 milijarde u kredite to je vise nego se ds zaduzio poslednjih osam godina a u srbiji se gore zivi nego zadnjih 12 godina izvini tomo ali osim toga sto si napravio sebi da imas mesecnu placu vecu nego prosecan gradjanin moze zaraditi za pet godina sto imas vojske telohranitelja vozne parkove skupocenih automobila putovanja rezidencije sve ti to placeno iz budzeta a preko ledja naroda predao si celokupno kosovo a da nisi ni datum dobio za pocetak pregovora reci ti sta si ti dosad za narod srbije uradio i zasto ides da se ulizujes jahjagi mozda hoces da ti da koferce i blekberi da se ugledas na dacica malo

Apaturija

pre 11 godina

Tomislav Nikolić nikada neće priznati nezavisnost KiM. Tomislav Nikolić ima rezoluciju na osnovu Platforme koja donosi rešenje za bolji život građana KiM. Platforma je jedino rešenje za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta. Verujem da će EU stati na stranu Srbije. Vlast zaista radi za interes građana i države.

denis

pre 11 godina

Ja bih rekao pregovara, samo da kad se bude vratio u Srbiju kaze tacno i bez uvijanja o cemu su pricali i pored platforme,cemu moze narod sa Kosova i Metohije da se nada.

dejan marelli

pre 11 godina

Kada se pre par godina ex predsednik Boris Tadić susreo sa Tačijem na aerodromu u Skoplju i to igrom slučaja, ovdašnje patriote su to predstavile kao veleizdaju a samog Tadića nazivali raznim imenima tipa Juda, Izdajnik, Boris Tači... Danas imamo situaciju da se premijer Dačić više puta sastajao, rukovao pa i srdačno ćaskao sa tim istim Tačijem! No, gle čuda! To sada nije izdaja Ivica nije Juda! Predsednik Nikolić se sastaje sa predsednicom Kosova (čuj predsednicom!!) ali ne, to ne samo da nije izdaja to je sada vrhunaski patriotski čin! Nikolić nije Nikolići! Gde ste patriote? Ne čujem vas nešto!?

a77

pre 11 godina

Ubedjena sam da ce ishod sastanka biti odlican i da ce rad SNS biti odlicno ocenjen.
(Menja, 6. februar 2013 02:00)

Mislite li vi da će Ahtifete da ocenjuje rad SNS? Ne... ovo vam je komentar spremljen za sastanak sa Putinom...

stefan

pre 11 godina

srbija je milimetar po milimetar došla do ZIDA
dalje više neće moći, a ako bude insistirala /verovatno hoče/
to če biti mrcvarenje i maltretiranje svog naroda
i onog u samoj srbiji i pogotovo onog na kosovu

smrtnik

pre 11 godina

Volim baklavu, ali pecem grom sljivku, koja deluje bolje od oraha u baklavi. Ko voli nek izvoli.
Ali bez baklave, molim VAS!
PS. Atifete je bila prevodilac(interapter) u MPU u Pristinu posle dolaska KFOR-a i UNMIK-a. Upoznali smo se!
Posle toga se prijavila za KPS i bila pitomac u Vucitrnu. Zavrsila je tu skolu. Postala je visoki oficir KPS-a. Ameri su je odveli na skolovanje u SAD(cia). Vratili je i izvadili i iz envelope i postade tzv. presednica tzv, Kosova Republik. Katalokinja je iz jednog sela iz okoline Djakovice.
Toma sljivka joj nije dorastao u korespodenciji.
Zavrsio je samo sekijevu skolu. A on je sada u dEN hAGU. Tomica kao pece rakiju, a Atifete i dalje pravi tulumbe.

miccan

pre 11 godina

Eh da mi je neko pričao da će se 2013 dogoditi sastanak predsednika Nikolića i predsednice Jahjage. .. ne bi mu verovao. Pa to ni BT nije pomišljao sebi da dopusti!

Николица ''искреног смешка''!

pre 11 godina

Зна већина грађана Србије да Николић - без референдума - недемократски гура Србију у наручје ЕУ, уније монополистичког капитализма, где се већина њених чланица залаже за отцепљење Космета од Србије. О животу у ЕУ не треба много трошити речи. Довољно је видети како живе наше комшије Румуни и Бугари, али и са каквим дубиозама се суочавају Грци, Ирци, Италијани, Шпанци, Французи, Португалци, Мађари, Словенци... Запитајмо се чије интересе Николић заиста штити - интересе мултинационалних концерна или добробит и интерес српске нације, чији је председник! Србијо, ко ти отима територију? Србијо, ко ти пљачка сва рудна и остала природна богатства на Космету? Србијо, ко ти гаси домаћа предузећа и раднике шаље на улицу? Ко ти здравство и образовање уништава? Србијо, не допусти да ти капиталистичка багра достојанствени породични и радни живот замењује за илузије и догму ''о рају поштене ЕУ''! Саберимо се и подигнимо Србију! Зато, изађимо на РЕФЕРЕНДУМ!!! Нека грађани Србије одлуче!!! Сетимо се и речи народног председника Венецуеле Уга Чавеза: ''САД су иницирале независност Косова да не би допустиле јачање Русије у свету и да би отвориле ново жариште напетости. САД су за постизање својих циљева чак прибегле томе да на чело Косова поставе терористу, јер је политика Вашингтона усмерена у правцу поделе народа и распиривања конфликата. Амерички империјализам покушава да, по примеру Косова, постигне одвајање нафтом најбогатије државе Сулија од Венецуеле, али му то никада неће поћи за руком!''

repus

pre 11 godina

што стално нападате тому те кому је дао за право те то несме није никога питао те ово те оно он је човек добио гласове разумне србије оне која мисли да немора да се ради и да нас сви воле у свету и да ће тома да обезбеди за нераднике да све пада са неба тако да несувисла су вам питања ко му је шта дозволио гласачи ето ко

Zika-KG

pre 11 godina

Velja je bio u pokušaju da nešto dobro uradi za ovu državu, kada je u pitanju bila Karla Del Ponte, a Ti Tomo vidi šta ćeš sa ovom mojom zemljakinjom?

Beli Andjeo

pre 11 godina

Sve ce biti dobro, samo da posle sastanka Toma Nikolic ne sedne na stiropor. Onda ce svima biti jasno da smo usvojili pravu rezoluciju i da imamo dobru Platformu za Kosovo

Silver Surfer

pre 11 godina

Nemam nista protiv sastanka i kamo lepe srece da nije morala da radi puska pre dijaloga. Medjutim, ne mogu da se otmem utisku da je sadasnji nas predsednik najvise "penio" u parlamentu zbog Tadicevog mimoilazenja sa Tacijem na nekom aerodromu. Navodno, palo je tada i neko rukovanje, ali to nikada nije potvrdjeno. Inace, to je Tomi Nikolicu sluzilo za ubiranje politickih poena na jeftinom patriotizmu. Sad Toma u svojstvu predsednika seda za sto sa predsednicom Kosva. I sad meni nije jasno jel to Toma manje patriota nego pre par godina kada je zbog ocijukanja bivseg nam predsenika padao u vatru kao da je priznata nezavisnost Kosova. Ili je Toma moze biti izdajnik. Nista mi nije jasno.

budimo realni...

pre 11 godina

a hoce li se rukovati s njom, pa da opalimo po njemu kao sto su njemu slicne patriJote pljustale po Tadicu kad se rukovao sa Tacijem?!

Zlatko

pre 11 godina

G-dja Jahjaga (a i medjunarodna zajednice koja iza nje stoji) mari za Nikolićevu "platformu" kao za onaj legendarni lanjski snijeg, što će mu vjerojatno na neki kulturan način jasno dati i na znanje. Jedino što će Nikoliću u cijeloj ovoj priči donijeti neku korist jest vjerojatno pohvala od strane EU za kooperativnost, u smislu da se htio sastati s predsjednicom Kosova, a to bi onda Srbiji moglo pomoći u dobivanju datuma za početak pregovora s Unijom (naravno - pod uvjetom da se demomtiraju paralelne srpske institucije na sjeveru Kosova itd.). Ništa drugo Nikolić ne može postići i uvjeren sam da je i on toga i te kako svjestan, samo vam se to ne usudjuje javno reći, da ne prodje kao Djindjić!

Bobo

pre 11 godina

Prvo zvanicna poseta Turskoj sada sa predsednicom Kosova... Toma diploma uzurbano radi na uspostavljanju zelene transferzale i stvaranju velike Albanije! Povratak korenima sta ces, krv nije voda! Jos me interesuje da li ce da se rukuje sa doticnom kao Tadic sa Tacijem?
Vrati se Seki razbucaj ove novokomponovane domacine, postenjacine sa naocarima, najavljivace tihim tonom, dakle politicare!

Lola

pre 11 godina

A dok su ostali razgovarali sa njima bili su izdajice.Ja sam uvek za razgovore ali treba biti posten.Ne bi oni razgovarali da ih nije "pritisla" Eston.

Boris Đorđević

pre 11 godina

O Bože...Oped "poruke podrške"...Kao da sam u 90-im, samo su "Politika" i RTS ustupili mesto net komentarima "podrška preCedniku, mada ne znamo šta podržavamo"... Dve decenije bačene u vetar...Iz ove vizure, iseljenje sa porodicom na New Zealand (da, to je najdalja tačka od Srbije) mi se, pored svega što se dešava ovde (afera "južno voće" i sve oko nje, telegrami podrške, "gooospodine" etc) svaki dan čini sve bliže i draže... Dok još nisam došao u situaciju Bogdana Diklića iz "Štefice Cvek": premlad da ostanem, prestar da odem a ni ubit` se ne mrem... Eh, moja Srbijo među šljivama...

Stalker

pre 11 godina

O čemu govori činjenica da je Boris Tadić proglašen za državnog izdajnika zato se rukovao, ako se rukovao, makad pogledao u prolazu ili nije udario šamar Tačiju na nekom aerodromu, a danas Tomislav Nikolić, u potpuno istim političkim okolnostima, sastaje se sa predsednicom Kosova a Dačić sa samim Tačijem? Ništa drugo nego o beskrajnom licemerju nacionalizma, posebno srpskog nacionalizma.

EU

pre 11 godina

Vidim neki se ovde zale na Tomu. Zasto? Pa ljudi,vi ste ga birali,i njega i
celu njegovu bulumentu quasi patriota,pametnjakovica,...
Tu corbu morate sami da pokusate,jer sta ste od takvih i mogli bolje da oce
kujete?

Siniša

pre 11 godina

Kada se Tadić, kao bivši predsednik, usput samo rukovao sa Tačijem, onda su Toma, Dačić i ekipa rekli da je to izdaja, priznanje Kosova...a sada mu se vraća bumerang. A šta je sada ovo? Veleizdaja. Ovaj režim su Amerika i EU podržali da bi lakše oteli, zauvek, Kosovo, niko pre ovog režima nije bio ovoliko poslušan.

Poldi

pre 11 godina

@Milos, 6. februar 2013 15:28,
Srbija je to istu AP vec jednom ukinula. Tako da sa Pasalukom poverenja nema i najbolje je diskutovati samo o dobrosusedskim odnosima. Verujem da ce Albanci samo na to pristati. Tvoji snovi ce se veoma brzo zavrsiti sa neprijatnim budjenjem.

Sto se tice privodjenja, priveden je Nikolic, jer Kosovo vec ima podrsku EU a Srbiji se kicma savija.

Zivi bili pa videli.

Nikola

pre 11 godina

Secam se koliko juce kada se Tadic samo pozdravio sa Tacijem na jednom skupu u Hrvatskoj kod svih clanova bajcetinske stranke su proradile pljuvacne zlezde. Ovaj pregovara kao sa bilo kojim stranim drzavnikom a narod aplaudira i vice - bravo. Katastrofa, sta smo docekali.

Petar

pre 11 godina

Ubedjena sam da ce ishod sastanka biti odlican i da ce rad SNS biti odlicno ocenjen.
(Menja, 6. februar 2013 02:00)

Sećate li se onih pisama podrške za vreme Miloševiča na RTSu. E,evo ih opet.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Nikolić je, uoči današnjeg sastanka, izjavio da je Srbija svoju poziciju precizirala Platformom o Kosovu i Metohiji

Ooooo pa to znaci da se Srbija jos "koprca" ?
Tomo "Srbine", svaka tebi cast !

SAMSUNG

pre 11 godina

Ovaj sastanak ima da resi probleme vezane za Kosovo i naseg naroda dole. Tomislav Nikolic ulaze poslednje atome snage kako bi se naslo resenje sto je za svaku pohvalu.