Ponedeljak, 04.02.2013.

17:43

SNS: Vučević sebi smanjio platu

Novosadski odbor SNS-a saopštava da je Miloš Vučević, čim je preuzeo funkciju gradonačelnika Novog Sada sebi smanjio platu.

Izvor: Tanjug

SNS: Vuèeviæ sebi smanjio platu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

021

pre 11 godina

korektno sa njegove strane sto ukazuje javno na probleme,sada su na redu policija i tuzilastvo da se malo pozabave huliganima koji misle da su jaci od zakona i drzave a nisu ni svesni da rizikuju da zaglave corku.

de marcus

pre 11 godina

gospodin Vucevic je sebi smanjio platu cim je dosao na duznost i do govori o njemu da je odgovoran covek i da se trudi da sredi haos koji je ostao u gradu.

BokiNS

pre 11 godina

Poceli ovi iz Lige batinasa vojvodine da nam drze predavanje kako treba da se suzbije nasilje...pa pocnite prvo od svojih redova pa onda dajte primer i pridike drugima kako treba da se ponasaju!

pedja

pre 11 godina

Kada je u pitanju bezbednost u gradu demokrate-lsv su uspropastile ovaj grad nacisto vec decenije,jer nista nisu ucinili po tom pitanju nisu se cak ni oglasavali javno i govorili o tom problemu vec su ga gurali pod tepih.

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

Mozete do sutra ovo da ocenjujete kao marketinski trik, ali ja svakako podrzavam i pozdravljam ovaj potez, i ovom prilikom pozivam sve funkcionere da se ugledaju na Gradonacelnika Milosa Vucevica.

SterijaP

pre 11 godina

Одличан пример за остале политичаре на функцијама! Оваквог градоначелника је Нови Сад давно чекао!

Yyyyyyy

pre 11 godina

Gospodine Vucevicu cestitam na savesnosti, retko ko je spreman danas da to uradi, i nas gradonacelnik Nisa gospodin Perisic je uradio slicnu stvar. Svaka cast ovakvim ljudima.

Kostadin

pre 11 godina

Ovaj potez gospodina Vučevića zaslužuje svaku pohvalu,jer ne samo što je pokazao da je korektan i pošten čovek,i da želi da se ograniči dosadašnja besomučna potrošnja,već je dao i dobar primer drugim gradonačelnicima,i lokalnim funkcionerima.Ovako nešto je bilo potpuno strano demokratskim funkcionerima,koji se ni jednog trenutka nisu obazirali na ogromnu potrošnju,već su se trudili da za sebe obezbede što veću materijalnu korist,pri tom ne misleći o dobrobiti građana.

dalibor

pre 11 godina

Kada se setim onog bivseg gradonaclnika Pavlcica muka me uhvati,to stvarni nije nizasta bilo sposobno..verovatno da i ovaj novi gradonacelnik nije idealan ali tesko da ce od onog biti gori....

patriota x

pre 11 godina

Samo štednja, štednja i štednja može nas pokrenuti sa mrtve tačke i naravno ulaganje u poljoprivredu i velike projekte gde se zapošljava veliki broj ljudi.

DODO

pre 11 godina

Pridruzicu se pohvalama gradjana,ovo je jako lep gest gospodina Vucevica...da je vise ovakvih,Srbija se ne bi nalazila tu gde je sada.

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Veoma dobar kao i za primer potez gradonačelnika Vučevića. Bez sumnje, gradonačelnik je ušao u ozbiljan posao kako bi svojim sugrađanima omogućio kvalitetnij i bolji život u gradu

Nenad Sremac

pre 11 godina

Ovo je primer kako treba imati odnos prema svojim sugrađanima. Gradonačelnik je dao lični primer i verujem da će i ostali isto to uraditi u gradu.
Izjave gradskih funkcionera DS ne želim da komentariše. Ne zaslužuju ni jedno slovo. Njihova dela sve govore

Kontra-Logika

pre 11 godina

"List “Blic” je objavio da novosadski funkcioneri svakog meseca primaju plate sa dodatnih 30 odsto stimulacije kao i da su čelnici Novog Sada najbolje plaćeni u Srbiji, od 98.000 do 147.000 dinara, jer kako se navodi koriste mogućnost da isplate stimulacije. "
Pa sta sve trpe od opozicije i kakve sve greske treba da isprave, i zasluziju tolike plate

klosar72

pre 11 godina

Radikalska demagogija, već vidjeno.

Poštenjačine, a onda preko noći nestane ceo penzioni fond Srbije, zajedno sa starom deviznom štednjom.

Patriote, a onda preko noći usred bombardovanja po par stotina kvarata na NBgd.

Borci za srBstvo, a umešno izbegavaju služenje vojnog roka.

Opušteno, znamo se... Samo ne znamo šta je upravo sad dobilo noge.

Daki

pre 11 godina

Svaka cast ovakvim ljudima,ja nisam iz Novog Sada,nazalost iz grada sam gde jos DS vlada,ali se bar radujem sto neki gradovi imaju ovakve ljude na pravim mestima.A o partijskim zaposljavanjima DS moze najmanje da prica,bolje da samo cute,bilo bi moralnije.

severnjak

pre 11 godina

Još jedno mitološko biće u Srba.
Posle Tominog kolege sa faxa, Vučićevog druga iz vojske, dobili smo i radikala humanitarca.
Radikal uzima, on ne daje, ni pod pretnjom oružja.

Beba

pre 11 godina

Iako nisam neki ljubitelj naprednjaka, moram priznati da su me vise puta pozitivno iznenadili, ispunjavajuci ono sto su obecali, sto u nasoj blizoj istoriji i nije bilo uobicajeno jer se islo po principu "obecanje, ludom radovanje"

neko

pre 11 godina

Gradonacelnik smanjio sebi platu za javnost, a u stvari povecao platu svim zaposlenim, pa i sebi za "30% a ko stimulans" , koji se redovno isplacuje svaki mesec, bez obzira na "stimulans". ???

Sandra

pre 11 godina

Eh, kad bi i suboticki gradonacelnik krenuo tim putem, a ne da besumucno i nezakonito trosi i jos smatra da to nije krsenje zakona vec nemarnost.

Mikica

pre 11 godina

Ovo treba da bude primer za sve ostale gradonacelnike u nasoj zemlji kako treba da se ponasaju, jer svi oni su dosli tu da sluze narodu i tako treba da se ponasaju. Treba da se stave u poziciju naroda koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Vucevic je pokazao da je pre svega veliki covek a onda i veliki politicar a ovim gestom sigurno je pridobio i simpatije onih koji ga nisu podrzavali.

jonathan ross

pre 11 godina

Pa to što Đilas daje celu platu i jeste posledica problema, jer njegova firma zarađuje od saradnje sa gradskim preduzećima, pa mu plata gradonačelnika dođe kao kusur u supermarketu. Sukob interesa, rođaci, nemojte to mešati sa časnim i moralnim postupkom Vučevića...

jovica

pre 11 godina

Ja licno podrzavam ljude koji su spremni da se zaloze da srbija postane pravno i ekonomski uredjena zemlja ova vlada mi deluje kao da ima snage za tako nesto!

Verovali ili ne

pre 11 godina

Svaka cast na postupku!Vidim da pojedinci cak i jednu tako lepu stvar komentarisu u negativnoj konotaciji i sticanju medijske paznje!Pa ja pitam,zasto i drugi nisu sticali paznju na taj nacin,zasto se DS nije tako eksponirao?Mislim da je odgovor jasan!

nikola

pre 11 godina

Uvek se pravi primer davao kada covek krene od sebe.Trebali bi i drugi da slede njegov primer,jer svaka usteda je dobra za drzavu.Svaka cast i sve pohvale za gradonacelnika i SNS.

Martin

pre 11 godina

Redak primer u Srbiji. Bilo bi pozeljno da i ostali funkcijoneri slede njegov primer.Ne bi to bio znacajan prihod za drzavu,ali za gradjane bi znacilo da su nasi funkcijoneri spremni na odricanje kao sto to cine njihovi gradjani...

AleksandarZidarski

pre 11 godina

To nije slucaj samo u opstinama , vec i u velikim javnim preduzecima u kojima su imali vlast..Tome treba stati na put!

MILAN NS

pre 11 godina

Miloš Vučević je odgovoran gradonačelnik, i to on nije pokazao samo smanjenje svoje plate, nego pre svega zaustavljanja nezakonitih radnji gradskih funkcionera, koji su u vreme vladavine DS-a i Pavličića, koristili svoju pripadnost DS-u da bi brojnim mutnim radnjama napunili svoje džepove, a ispraznili gradsku kasu.

Stvarno ste jadniiii

pre 11 godina

Gde si Điki? Sad si ti na potezu očekujem da ćešda se odrekneš plate gradonačelnika u korist siromašne dece koja nemaju ni za mleko.
(SORAJA, 4. februar 2013 18:58)

Za vašu informaciju nazadnjački trolovi Điki se odavno odrekao svoje plate a kada će te vi-ti to isto da uradite u korist "dece koje nemaju ni za mleko"

au velika stvar

pre 11 godina

Sramota je da kao advokat uzima i jedan dinar iz drzavne kase.Tako to radi SNS iz N.Sada, prvo guvernerka na silu postavljena sad ovaj gradonacelnik na silu imenovan, pa posteni smanjiju sebi plate.Fuj bre.

Gavra

pre 11 godina

Nisam ni u jednoj stranci ali realno gledajuci novi gradonacelnik barem za sada mnogo bolje upravlja gradom kada su svi aspekti u pitanju!!

NS - @SORAJA

pre 11 godina

Djilas odavno daje celu gradonacelnicku platu u humanitarne svrhe. Imate sve na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije - ako vi iz SNS-a ista citate osim onoga sto vam Vucic pise.

Bolero

pre 11 godina

Podrzavam napore gospodina Vucevica u nameri da se zavede red u nasem gradu,svakako da on nije policajac zaduzen da hapsi ili zatvara,njegova duznost je da ukazuje na problem a nadlezni da reaguju!

acivoj

pre 11 godina

bivsi direktor novosadskog vodovoda govori kako se sada zaposljavaju izrazito partijski ljudi, a daje izjavu u gradskom odboru ds-a sto govori da je i on u svoje vreme bio postavljen po partijskoj osnovi

Bolero

pre 11 godina

Podrzavam napore gospodina Vucevica u nameri da se zavede red u nasem gradu,svakako da on nije policajac zaduzen da hapsi ili zatvara,njegova duznost je da ukazuje na problem a nadlezni da reaguju!

milence

pre 11 godina

Samo kad bi se ovako u svakom grdu našao po neko ko će da se ponaša profesionalno čisto da narod vidi razliku mnogo bi nam se država promenila na bolje.

MILKICA

pre 11 godina

Gospodin Vučićević je prijatno iznenađenje, njegov primer bi mogli i drugi da slede a bogami pojedini bi mogi i da se odreknu te plate u korist siromašnih porodica na prvom mestu je gradonačelnik Beograda koji sebe prestavlja velikim humanitarcem .

SORAJA

pre 11 godina

Gde si Điki? Sad si ti na potezu očekujem da ćešda se odrekneš plate gradonačelnika u korist siromašne dece koja nemaju ni za mleko.

Milica

pre 11 godina

Ako je sam sebi smanjio platu pre par meseci, što je do sada ćutao? Čeka momenat da pusti informaciju kako bi dobio koji glas?
Patetika.

Šta ćemo sa onih 34.000 ljudi?

PEKAN

pre 11 godina

Sve pohvale za gradonačelnika Novog Sada, njegov primer bbi trebalo da slede i drugi, jedino to ne važi za Beograd , njemu jadnom trebaju pare.

nitogen

pre 11 godina

Bravo gospodine Vucevicu,tako to radi pravi gradonacelnik,Novosadjani zaista imaju pravog gradonacelnika i imaju se cemu nadati,kamo srece da je vise takvih gradonacelnika kao sto ste vi

KINDER

pre 11 godina

SNS je pokazao skromnost i da Srbiji zeli sto pre oporovak, tako je ova vest jako dobra, jer ima da se smanje troskovi. Mali broj ljudi bi ucinili isto ovako kao sto je gospodin Vucevic!

jovan

pre 11 godina

Ma bre, sjasite vise sa vasim jeftinim i zaista dziberskim populizmom. Ostavite se tih parapolitickih bizuterija, ne interesuje nas za krasnoga milivoja ko je bajagi smanjo platu!

jovan

pre 11 godina

Ma bre, sjasite vise sa vasim jeftinim i zaista dziberskim populizmom. Ostavite se tih parapolitickih bizuterija, ne interesuje nas za krasnoga milivoja ko je bajagi smanjo platu!

au velika stvar

pre 11 godina

Sramota je da kao advokat uzima i jedan dinar iz drzavne kase.Tako to radi SNS iz N.Sada, prvo guvernerka na silu postavljena sad ovaj gradonacelnik na silu imenovan, pa posteni smanjiju sebi plate.Fuj bre.

Milica

pre 11 godina

Ako je sam sebi smanjio platu pre par meseci, što je do sada ćutao? Čeka momenat da pusti informaciju kako bi dobio koji glas?
Patetika.

Šta ćemo sa onih 34.000 ljudi?

nitogen

pre 11 godina

Bravo gospodine Vucevicu,tako to radi pravi gradonacelnik,Novosadjani zaista imaju pravog gradonacelnika i imaju se cemu nadati,kamo srece da je vise takvih gradonacelnika kao sto ste vi

KINDER

pre 11 godina

SNS je pokazao skromnost i da Srbiji zeli sto pre oporovak, tako je ova vest jako dobra, jer ima da se smanje troskovi. Mali broj ljudi bi ucinili isto ovako kao sto je gospodin Vucevic!

PEKAN

pre 11 godina

Sve pohvale za gradonačelnika Novog Sada, njegov primer bbi trebalo da slede i drugi, jedino to ne važi za Beograd , njemu jadnom trebaju pare.

SORAJA

pre 11 godina

Gde si Điki? Sad si ti na potezu očekujem da ćešda se odrekneš plate gradonačelnika u korist siromašne dece koja nemaju ni za mleko.

MILKICA

pre 11 godina

Gospodin Vučićević je prijatno iznenađenje, njegov primer bi mogli i drugi da slede a bogami pojedini bi mogi i da se odreknu te plate u korist siromašnih porodica na prvom mestu je gradonačelnik Beograda koji sebe prestavlja velikim humanitarcem .

acivoj

pre 11 godina

bivsi direktor novosadskog vodovoda govori kako se sada zaposljavaju izrazito partijski ljudi, a daje izjavu u gradskom odboru ds-a sto govori da je i on u svoje vreme bio postavljen po partijskoj osnovi

Gavra

pre 11 godina

Nisam ni u jednoj stranci ali realno gledajuci novi gradonacelnik barem za sada mnogo bolje upravlja gradom kada su svi aspekti u pitanju!!

NS - @SORAJA

pre 11 godina

Djilas odavno daje celu gradonacelnicku platu u humanitarne svrhe. Imate sve na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije - ako vi iz SNS-a ista citate osim onoga sto vam Vucic pise.

Bolero

pre 11 godina

Podrzavam napore gospodina Vucevica u nameri da se zavede red u nasem gradu,svakako da on nije policajac zaduzen da hapsi ili zatvara,njegova duznost je da ukazuje na problem a nadlezni da reaguju!

jonathan ross

pre 11 godina

Pa to što Đilas daje celu platu i jeste posledica problema, jer njegova firma zarađuje od saradnje sa gradskim preduzećima, pa mu plata gradonačelnika dođe kao kusur u supermarketu. Sukob interesa, rođaci, nemojte to mešati sa časnim i moralnim postupkom Vučevića...

Beba

pre 11 godina

Iako nisam neki ljubitelj naprednjaka, moram priznati da su me vise puta pozitivno iznenadili, ispunjavajuci ono sto su obecali, sto u nasoj blizoj istoriji i nije bilo uobicajeno jer se islo po principu "obecanje, ludom radovanje"

klosar72

pre 11 godina

Radikalska demagogija, već vidjeno.

Poštenjačine, a onda preko noći nestane ceo penzioni fond Srbije, zajedno sa starom deviznom štednjom.

Patriote, a onda preko noći usred bombardovanja po par stotina kvarata na NBgd.

Borci za srBstvo, a umešno izbegavaju služenje vojnog roka.

Opušteno, znamo se... Samo ne znamo šta je upravo sad dobilo noge.

milence

pre 11 godina

Samo kad bi se ovako u svakom grdu našao po neko ko će da se ponaša profesionalno čisto da narod vidi razliku mnogo bi nam se država promenila na bolje.

Bolero

pre 11 godina

Podrzavam napore gospodina Vucevica u nameri da se zavede red u nasem gradu,svakako da on nije policajac zaduzen da hapsi ili zatvara,njegova duznost je da ukazuje na problem a nadlezni da reaguju!

Stvarno ste jadniiii

pre 11 godina

Gde si Điki? Sad si ti na potezu očekujem da ćešda se odrekneš plate gradonačelnika u korist siromašne dece koja nemaju ni za mleko.
(SORAJA, 4. februar 2013 18:58)

Za vašu informaciju nazadnjački trolovi Điki se odavno odrekao svoje plate a kada će te vi-ti to isto da uradite u korist "dece koje nemaju ni za mleko"

Mikica

pre 11 godina

Ovo treba da bude primer za sve ostale gradonacelnike u nasoj zemlji kako treba da se ponasaju, jer svi oni su dosli tu da sluze narodu i tako treba da se ponasaju. Treba da se stave u poziciju naroda koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Vucevic je pokazao da je pre svega veliki covek a onda i veliki politicar a ovim gestom sigurno je pridobio i simpatije onih koji ga nisu podrzavali.

jovica

pre 11 godina

Ja licno podrzavam ljude koji su spremni da se zaloze da srbija postane pravno i ekonomski uredjena zemlja ova vlada mi deluje kao da ima snage za tako nesto!

Daki

pre 11 godina

Svaka cast ovakvim ljudima,ja nisam iz Novog Sada,nazalost iz grada sam gde jos DS vlada,ali se bar radujem sto neki gradovi imaju ovakve ljude na pravim mestima.A o partijskim zaposljavanjima DS moze najmanje da prica,bolje da samo cute,bilo bi moralnije.

MILAN NS

pre 11 godina

Miloš Vučević je odgovoran gradonačelnik, i to on nije pokazao samo smanjenje svoje plate, nego pre svega zaustavljanja nezakonitih radnji gradskih funkcionera, koji su u vreme vladavine DS-a i Pavličića, koristili svoju pripadnost DS-u da bi brojnim mutnim radnjama napunili svoje džepove, a ispraznili gradsku kasu.

Sandra

pre 11 godina

Eh, kad bi i suboticki gradonacelnik krenuo tim putem, a ne da besumucno i nezakonito trosi i jos smatra da to nije krsenje zakona vec nemarnost.

Verovali ili ne

pre 11 godina

Svaka cast na postupku!Vidim da pojedinci cak i jednu tako lepu stvar komentarisu u negativnoj konotaciji i sticanju medijske paznje!Pa ja pitam,zasto i drugi nisu sticali paznju na taj nacin,zasto se DS nije tako eksponirao?Mislim da je odgovor jasan!

severnjak

pre 11 godina

Još jedno mitološko biće u Srba.
Posle Tominog kolege sa faxa, Vučićevog druga iz vojske, dobili smo i radikala humanitarca.
Radikal uzima, on ne daje, ni pod pretnjom oružja.

nikola

pre 11 godina

Uvek se pravi primer davao kada covek krene od sebe.Trebali bi i drugi da slede njegov primer,jer svaka usteda je dobra za drzavu.Svaka cast i sve pohvale za gradonacelnika i SNS.

Martin

pre 11 godina

Redak primer u Srbiji. Bilo bi pozeljno da i ostali funkcijoneri slede njegov primer.Ne bi to bio znacajan prihod za drzavu,ali za gradjane bi znacilo da su nasi funkcijoneri spremni na odricanje kao sto to cine njihovi gradjani...

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

Mozete do sutra ovo da ocenjujete kao marketinski trik, ali ja svakako podrzavam i pozdravljam ovaj potez, i ovom prilikom pozivam sve funkcionere da se ugledaju na Gradonacelnika Milosa Vucevica.

neko

pre 11 godina

Gradonacelnik smanjio sebi platu za javnost, a u stvari povecao platu svim zaposlenim, pa i sebi za "30% a ko stimulans" , koji se redovno isplacuje svaki mesec, bez obzira na "stimulans". ???

AleksandarZidarski

pre 11 godina

To nije slucaj samo u opstinama , vec i u velikim javnim preduzecima u kojima su imali vlast..Tome treba stati na put!

Kontra-Logika

pre 11 godina

"List “Blic” je objavio da novosadski funkcioneri svakog meseca primaju plate sa dodatnih 30 odsto stimulacije kao i da su čelnici Novog Sada najbolje plaćeni u Srbiji, od 98.000 do 147.000 dinara, jer kako se navodi koriste mogućnost da isplate stimulacije. "
Pa sta sve trpe od opozicije i kakve sve greske treba da isprave, i zasluziju tolike plate

DODO

pre 11 godina

Pridruzicu se pohvalama gradjana,ovo je jako lep gest gospodina Vucevica...da je vise ovakvih,Srbija se ne bi nalazila tu gde je sada.

Nenad Sremac

pre 11 godina

Ovo je primer kako treba imati odnos prema svojim sugrađanima. Gradonačelnik je dao lični primer i verujem da će i ostali isto to uraditi u gradu.
Izjave gradskih funkcionera DS ne želim da komentariše. Ne zaslužuju ni jedno slovo. Njihova dela sve govore

Yyyyyyy

pre 11 godina

Gospodine Vucevicu cestitam na savesnosti, retko ko je spreman danas da to uradi, i nas gradonacelnik Nisa gospodin Perisic je uradio slicnu stvar. Svaka cast ovakvim ljudima.

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Veoma dobar kao i za primer potez gradonačelnika Vučevića. Bez sumnje, gradonačelnik je ušao u ozbiljan posao kako bi svojim sugrađanima omogućio kvalitetnij i bolji život u gradu

patriota x

pre 11 godina

Samo štednja, štednja i štednja može nas pokrenuti sa mrtve tačke i naravno ulaganje u poljoprivredu i velike projekte gde se zapošljava veliki broj ljudi.

dalibor

pre 11 godina

Kada se setim onog bivseg gradonaclnika Pavlcica muka me uhvati,to stvarni nije nizasta bilo sposobno..verovatno da i ovaj novi gradonacelnik nije idealan ali tesko da ce od onog biti gori....

de marcus

pre 11 godina

gospodin Vucevic je sebi smanjio platu cim je dosao na duznost i do govori o njemu da je odgovoran covek i da se trudi da sredi haos koji je ostao u gradu.

Kostadin

pre 11 godina

Ovaj potez gospodina Vučevića zaslužuje svaku pohvalu,jer ne samo što je pokazao da je korektan i pošten čovek,i da želi da se ograniči dosadašnja besomučna potrošnja,već je dao i dobar primer drugim gradonačelnicima,i lokalnim funkcionerima.Ovako nešto je bilo potpuno strano demokratskim funkcionerima,koji se ni jednog trenutka nisu obazirali na ogromnu potrošnju,već su se trudili da za sebe obezbede što veću materijalnu korist,pri tom ne misleći o dobrobiti građana.

SterijaP

pre 11 godina

Одличан пример за остале политичаре на функцијама! Оваквог градоначелника је Нови Сад давно чекао!

BokiNS

pre 11 godina

Poceli ovi iz Lige batinasa vojvodine da nam drze predavanje kako treba da se suzbije nasilje...pa pocnite prvo od svojih redova pa onda dajte primer i pridike drugima kako treba da se ponasaju!

pedja

pre 11 godina

Kada je u pitanju bezbednost u gradu demokrate-lsv su uspropastile ovaj grad nacisto vec decenije,jer nista nisu ucinili po tom pitanju nisu se cak ni oglasavali javno i govorili o tom problemu vec su ga gurali pod tepih.

021

pre 11 godina

korektno sa njegove strane sto ukazuje javno na probleme,sada su na redu policija i tuzilastvo da se malo pozabave huliganima koji misle da su jaci od zakona i drzave a nisu ni svesni da rizikuju da zaglave corku.

PEKAN

pre 11 godina

Sve pohvale za gradonačelnika Novog Sada, njegov primer bbi trebalo da slede i drugi, jedino to ne važi za Beograd , njemu jadnom trebaju pare.

KINDER

pre 11 godina

SNS je pokazao skromnost i da Srbiji zeli sto pre oporovak, tako je ova vest jako dobra, jer ima da se smanje troskovi. Mali broj ljudi bi ucinili isto ovako kao sto je gospodin Vucevic!

Milica

pre 11 godina

Ako je sam sebi smanjio platu pre par meseci, što je do sada ćutao? Čeka momenat da pusti informaciju kako bi dobio koji glas?
Patetika.

Šta ćemo sa onih 34.000 ljudi?

nitogen

pre 11 godina

Bravo gospodine Vucevicu,tako to radi pravi gradonacelnik,Novosadjani zaista imaju pravog gradonacelnika i imaju se cemu nadati,kamo srece da je vise takvih gradonacelnika kao sto ste vi

jovan

pre 11 godina

Ma bre, sjasite vise sa vasim jeftinim i zaista dziberskim populizmom. Ostavite se tih parapolitickih bizuterija, ne interesuje nas za krasnoga milivoja ko je bajagi smanjo platu!

au velika stvar

pre 11 godina

Sramota je da kao advokat uzima i jedan dinar iz drzavne kase.Tako to radi SNS iz N.Sada, prvo guvernerka na silu postavljena sad ovaj gradonacelnik na silu imenovan, pa posteni smanjiju sebi plate.Fuj bre.

Gavra

pre 11 godina

Nisam ni u jednoj stranci ali realno gledajuci novi gradonacelnik barem za sada mnogo bolje upravlja gradom kada su svi aspekti u pitanju!!

milence

pre 11 godina

Samo kad bi se ovako u svakom grdu našao po neko ko će da se ponaša profesionalno čisto da narod vidi razliku mnogo bi nam se država promenila na bolje.

MILKICA

pre 11 godina

Gospodin Vučićević je prijatno iznenađenje, njegov primer bi mogli i drugi da slede a bogami pojedini bi mogi i da se odreknu te plate u korist siromašnih porodica na prvom mestu je gradonačelnik Beograda koji sebe prestavlja velikim humanitarcem .

Bolero

pre 11 godina

Podrzavam napore gospodina Vucevica u nameri da se zavede red u nasem gradu,svakako da on nije policajac zaduzen da hapsi ili zatvara,njegova duznost je da ukazuje na problem a nadlezni da reaguju!

SORAJA

pre 11 godina

Gde si Điki? Sad si ti na potezu očekujem da ćešda se odrekneš plate gradonačelnika u korist siromašne dece koja nemaju ni za mleko.

NS - @SORAJA

pre 11 godina

Djilas odavno daje celu gradonacelnicku platu u humanitarne svrhe. Imate sve na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije - ako vi iz SNS-a ista citate osim onoga sto vam Vucic pise.

Kontra-Logika

pre 11 godina

"List “Blic” je objavio da novosadski funkcioneri svakog meseca primaju plate sa dodatnih 30 odsto stimulacije kao i da su čelnici Novog Sada najbolje plaćeni u Srbiji, od 98.000 do 147.000 dinara, jer kako se navodi koriste mogućnost da isplate stimulacije. "
Pa sta sve trpe od opozicije i kakve sve greske treba da isprave, i zasluziju tolike plate

Stvarno ste jadniiii

pre 11 godina

Gde si Điki? Sad si ti na potezu očekujem da ćešda se odrekneš plate gradonačelnika u korist siromašne dece koja nemaju ni za mleko.
(SORAJA, 4. februar 2013 18:58)

Za vašu informaciju nazadnjački trolovi Điki se odavno odrekao svoje plate a kada će te vi-ti to isto da uradite u korist "dece koje nemaju ni za mleko"

severnjak

pre 11 godina

Još jedno mitološko biće u Srba.
Posle Tominog kolege sa faxa, Vučićevog druga iz vojske, dobili smo i radikala humanitarca.
Radikal uzima, on ne daje, ni pod pretnjom oružja.

Bolero

pre 11 godina

Podrzavam napore gospodina Vucevica u nameri da se zavede red u nasem gradu,svakako da on nije policajac zaduzen da hapsi ili zatvara,njegova duznost je da ukazuje na problem a nadlezni da reaguju!

neko

pre 11 godina

Gradonacelnik smanjio sebi platu za javnost, a u stvari povecao platu svim zaposlenim, pa i sebi za "30% a ko stimulans" , koji se redovno isplacuje svaki mesec, bez obzira na "stimulans". ???

acivoj

pre 11 godina

bivsi direktor novosadskog vodovoda govori kako se sada zaposljavaju izrazito partijski ljudi, a daje izjavu u gradskom odboru ds-a sto govori da je i on u svoje vreme bio postavljen po partijskoj osnovi

MILAN NS

pre 11 godina

Miloš Vučević je odgovoran gradonačelnik, i to on nije pokazao samo smanjenje svoje plate, nego pre svega zaustavljanja nezakonitih radnji gradskih funkcionera, koji su u vreme vladavine DS-a i Pavličića, koristili svoju pripadnost DS-u da bi brojnim mutnim radnjama napunili svoje džepove, a ispraznili gradsku kasu.

klosar72

pre 11 godina

Radikalska demagogija, već vidjeno.

Poštenjačine, a onda preko noći nestane ceo penzioni fond Srbije, zajedno sa starom deviznom štednjom.

Patriote, a onda preko noći usred bombardovanja po par stotina kvarata na NBgd.

Borci za srBstvo, a umešno izbegavaju služenje vojnog roka.

Opušteno, znamo se... Samo ne znamo šta je upravo sad dobilo noge.

Martin

pre 11 godina

Redak primer u Srbiji. Bilo bi pozeljno da i ostali funkcijoneri slede njegov primer.Ne bi to bio znacajan prihod za drzavu,ali za gradjane bi znacilo da su nasi funkcijoneri spremni na odricanje kao sto to cine njihovi gradjani...

Verovali ili ne

pre 11 godina

Svaka cast na postupku!Vidim da pojedinci cak i jednu tako lepu stvar komentarisu u negativnoj konotaciji i sticanju medijske paznje!Pa ja pitam,zasto i drugi nisu sticali paznju na taj nacin,zasto se DS nije tako eksponirao?Mislim da je odgovor jasan!

jonathan ross

pre 11 godina

Pa to što Đilas daje celu platu i jeste posledica problema, jer njegova firma zarađuje od saradnje sa gradskim preduzećima, pa mu plata gradonačelnika dođe kao kusur u supermarketu. Sukob interesa, rođaci, nemojte to mešati sa časnim i moralnim postupkom Vučevića...

Mikica

pre 11 godina

Ovo treba da bude primer za sve ostale gradonacelnike u nasoj zemlji kako treba da se ponasaju, jer svi oni su dosli tu da sluze narodu i tako treba da se ponasaju. Treba da se stave u poziciju naroda koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Vucevic je pokazao da je pre svega veliki covek a onda i veliki politicar a ovim gestom sigurno je pridobio i simpatije onih koji ga nisu podrzavali.

jovica

pre 11 godina

Ja licno podrzavam ljude koji su spremni da se zaloze da srbija postane pravno i ekonomski uredjena zemlja ova vlada mi deluje kao da ima snage za tako nesto!

Beba

pre 11 godina

Iako nisam neki ljubitelj naprednjaka, moram priznati da su me vise puta pozitivno iznenadili, ispunjavajuci ono sto su obecali, sto u nasoj blizoj istoriji i nije bilo uobicajeno jer se islo po principu "obecanje, ludom radovanje"

nikola

pre 11 godina

Uvek se pravi primer davao kada covek krene od sebe.Trebali bi i drugi da slede njegov primer,jer svaka usteda je dobra za drzavu.Svaka cast i sve pohvale za gradonacelnika i SNS.

Daki

pre 11 godina

Svaka cast ovakvim ljudima,ja nisam iz Novog Sada,nazalost iz grada sam gde jos DS vlada,ali se bar radujem sto neki gradovi imaju ovakve ljude na pravim mestima.A o partijskim zaposljavanjima DS moze najmanje da prica,bolje da samo cute,bilo bi moralnije.

Sandra

pre 11 godina

Eh, kad bi i suboticki gradonacelnik krenuo tim putem, a ne da besumucno i nezakonito trosi i jos smatra da to nije krsenje zakona vec nemarnost.

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

Mozete do sutra ovo da ocenjujete kao marketinski trik, ali ja svakako podrzavam i pozdravljam ovaj potez, i ovom prilikom pozivam sve funkcionere da se ugledaju na Gradonacelnika Milosa Vucevica.

DODO

pre 11 godina

Pridruzicu se pohvalama gradjana,ovo je jako lep gest gospodina Vucevica...da je vise ovakvih,Srbija se ne bi nalazila tu gde je sada.

Nenad Sremac

pre 11 godina

Ovo je primer kako treba imati odnos prema svojim sugrađanima. Gradonačelnik je dao lični primer i verujem da će i ostali isto to uraditi u gradu.
Izjave gradskih funkcionera DS ne želim da komentariše. Ne zaslužuju ni jedno slovo. Njihova dela sve govore

Kostadin

pre 11 godina

Ovaj potez gospodina Vučevića zaslužuje svaku pohvalu,jer ne samo što je pokazao da je korektan i pošten čovek,i da želi da se ograniči dosadašnja besomučna potrošnja,već je dao i dobar primer drugim gradonačelnicima,i lokalnim funkcionerima.Ovako nešto je bilo potpuno strano demokratskim funkcionerima,koji se ni jednog trenutka nisu obazirali na ogromnu potrošnju,već su se trudili da za sebe obezbede što veću materijalnu korist,pri tom ne misleći o dobrobiti građana.

Yyyyyyy

pre 11 godina

Gospodine Vucevicu cestitam na savesnosti, retko ko je spreman danas da to uradi, i nas gradonacelnik Nisa gospodin Perisic je uradio slicnu stvar. Svaka cast ovakvim ljudima.

SterijaP

pre 11 godina

Одличан пример за остале политичаре на функцијама! Оваквог градоначелника је Нови Сад давно чекао!

AleksandarZidarski

pre 11 godina

To nije slucaj samo u opstinama , vec i u velikim javnim preduzecima u kojima su imali vlast..Tome treba stati na put!

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Veoma dobar kao i za primer potez gradonačelnika Vučevića. Bez sumnje, gradonačelnik je ušao u ozbiljan posao kako bi svojim sugrađanima omogućio kvalitetnij i bolji život u gradu

dalibor

pre 11 godina

Kada se setim onog bivseg gradonaclnika Pavlcica muka me uhvati,to stvarni nije nizasta bilo sposobno..verovatno da i ovaj novi gradonacelnik nije idealan ali tesko da ce od onog biti gori....

patriota x

pre 11 godina

Samo štednja, štednja i štednja može nas pokrenuti sa mrtve tačke i naravno ulaganje u poljoprivredu i velike projekte gde se zapošljava veliki broj ljudi.

de marcus

pre 11 godina

gospodin Vucevic je sebi smanjio platu cim je dosao na duznost i do govori o njemu da je odgovoran covek i da se trudi da sredi haos koji je ostao u gradu.

pedja

pre 11 godina

Kada je u pitanju bezbednost u gradu demokrate-lsv su uspropastile ovaj grad nacisto vec decenije,jer nista nisu ucinili po tom pitanju nisu se cak ni oglasavali javno i govorili o tom problemu vec su ga gurali pod tepih.

BokiNS

pre 11 godina

Poceli ovi iz Lige batinasa vojvodine da nam drze predavanje kako treba da se suzbije nasilje...pa pocnite prvo od svojih redova pa onda dajte primer i pridike drugima kako treba da se ponasaju!

021

pre 11 godina

korektno sa njegove strane sto ukazuje javno na probleme,sada su na redu policija i tuzilastvo da se malo pozabave huliganima koji misle da su jaci od zakona i drzave a nisu ni svesni da rizikuju da zaglave corku.