Sreda, 23.01.2013.

11:16

SNS: Zgroženi smo nastupom Đelića

SNS je reagovala na gostovanje Božidara Đelića u "Kažiprstu" B92 i navela da je on u svom "teatralnom nastupu izgovarao neistinu za nestinom".

Izvor: B92

SNS: Zgroženi smo nastupom Ðeliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

162 Komentari

Sortiraj po:

Cat

pre 11 godina

Kako da ne budu zgrozeni! Covek je izneo takve, da tako kazem, neistine, iako se to drugim imenom zove! Naprednjake niko zaustaviti nece !

yxyc

pre 11 godina

Nikada više DS neće u vlast, nestaće sa političke scene jer ne cene napore ove vlade, neće nove investicije, pa zašto bi ih neko i pitao, nek se podlakte sa Čedom, jer njihovih daj Bože 10% glasova su zanemarljivi da bi ova Srbija išla napred.

Alisa8

pre 11 godina

Ma Djelic je poznat po "strucnosti". Sada je angazovan da prica kojestarije po sistemu neko ce poverovati. Varijanta 'a'- vanredni izbori nije prosla pa idu dalje. Mozemo samo da predpostavimo sta je sledece.

DS

pre 11 godina

Božidar Đelić je ekspert koji je 13 godina uništavao ekonomiju Srbije i držao sve medije i on sada priča o tome a toliko su mediji nezavisni,veoma licemerno.
(Srbijanac, 23. januar 2013 21:17)

Au, čoveče sve si pobrkao, taj čovek koga opisuješ je Mlađan Dinkić. Ajde malo se informiši, nemoj da lupetaš, nisi u kafani. Đelić je bio ministar finansija od 2001 do 2004 godine, pa ministar zadužen za evropske integracije od 2008 do 2011godine. Inače, kada je postao ministar finansija, 2001 godine, kasa je bila prazna, dugovalo se penzionerima, zaposlenima u javnim preduzećima...ma svima. Nasledio je vladu u kojoj je Nikolić bio potpredsednik, a ministri Vučić, Todorović, Jorgovanka...i ostala ekipa. Nasledio je situaciju da se benzin prodavao na ćoškovima u plastičnim flašama, a cigarete na kartonskim kutijama...a novac je išao u privatne džepove tajkuna i kriminalaca koji su švercovali benzin i cigarete, pa je on sve to zaustavio i od tada sve ide legalnim tokom, a novac od akciza i poreza ide u državni budžet. U pregovorima sa Pariskim i Londonskim klubom uspeo je da izdejstvije otpis državnog duga za oko 50%. Plate i penzije su se isplaćivale redovno, nikome se nije dugovalo. On je rukovodio i evropskim integracijama, pa smo potpisali SSP, dobili beli šengen, odradili sve za dobijanje kandidature. Podneo je ostavku jer je EU ucenjivala i postavljala nove zahteve, a kandidaturu odložila, koju smo nakon 3 meseca i dobili, ali on je održao reč o ostavci.

zmitjkoe

pre 11 godina

Ja se pitam kao i mnogo mojih istomišljenika šta je taj gospodin radio osim bogaćenja preko reklama i minuta?!
(Potrčko, 23. januar 2013 21:09)

Ti i tvoji istomisljenici ste obicni luzeri. Niste nista radili i niste se obogatili. Cak nemate pojma da se "preko reklama i minuta" moze obogatiti. I jos se bunis sto si nula i mrzis ljude "koji nisu nista radili osim bogacenja". Srbi ne oprastaju uspeh, a slave poraze.

city14

pre 11 godina

On ni ne zna šta znači govoriti istinu! Toliko je sam sebe uverio u laži da više ne može razabrati šta je istina a šta laž!

sumorni

pre 11 godina

Koja panika medju radikalskim botovima.

Ko od njih nije koristio proxy za logovanje, sad je u problemu.

Pa ne pušta se diler droge iz zatvora nekažnjeno, drugarice i drugovi radikali.

Ali, lepo vas je videti tako uzmuvane, ko kokoške bez glave lepite komentare od prekjuče :)

A bili ste do skoro malo drugačiji nego danas:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/229840/Vu%C4%8Di%C4%87%3A+Dinki%C4%87+je+lopov+Dinki%C4%87%3A+Nikad+sa+SNS.html

bezimena

pre 11 godina

kaanal je u glavi samo jednog coveka. Ja jos nigde nisam procitao da su se sastajali drzavni cinovnici Srbije, Makedonije i Grcke da razgovaraju o mogucnosti izgradnje kanala.
(Cirkus, 23. januar 2013 16:26)

Ozbiljne vlasti se ne bave nerealnim projektima zbog kanala u nečijoj glavi, i ćor sokaka u ostalima, istog tipa.

Potrčko

pre 11 godina

Zar Đelić misli da će kroz preobučeni DS na čelu sa Đilasom nešto uspeti?! Kaže Đelić da će Đilas voditi ekonomiju tamo gde se pokazao. Ja se pitam kao i mnogo mojih istomišljenika šta je taj gospodin radio osim bogaćenja preko reklama i minuta?! Što taj Đilas i ovaj potrčko Đelić ne spasiše bar jedan gigant, recimo „Sartid“?!

Srbijanac

pre 11 godina

Božidar Đelić je ekspert koji je 13 godina uništavao ekonomiju Srbije i držao sve medije i on sada priča o tome a toliko su mediji nezavisni,veoma licemerno.

nisu zgrozeni vec konsternirani

pre 11 godina

Problem je sto SNS ne moze da prihvati da postoje mediji gde opozicija ima prliku slobodno da govori i kritikuje vlast.

ja

pre 11 godina

Treba samo videti fraze koje Vucic plasira zarad ostanka na vlasti, kao on vuce reforme u Srbiji a tu su "zle bogate demokrate" da ga sprece. Ok nije to bas tako plitko koliko misle neki komentatori ovde, smisljeno se cilja na njihovo glasacko telo i nazalost velikobrojnu polupismenu populaciju Srbije. To je jednostavno zastrasivanje, model komunista i devedesetih koji su radikali praktikovali. Plase radnike i seljake kapitalistima. Na srecu radnika i seljaka to vreme je proslo pa ce brzo shvatiti, jer sad je sve privatno, na nesrecu svih nas razmileli su se po svetu i pozajmljuju se gde stignu da bi se odrzali na vlasti i to ce nas skupo kostati. Sve nas a tu ubrajam i Vas SNS demagoge i komentatore koji pisete hvalospeve Vucicu, probudite se mucnite malo glavom i razmislite u kakvu Vas buducnost uvlace Vucic&Co, pa nije niko blesav da se ne zaduzuje kod Rusa, Arapa i Kineza, svi znaju da su to zelenaski krediti, samo nasa pametna vlada otkrila toplu vodu, povezuje istok i zapad, sever i jug. Treba ziveti i sada, ali i u starosti, a i nasa deca bi valjalo da zive kao ljudi, a ne da kopaju njive za nadnicu po Evropi.

tomma

pre 11 godina

sta god da neko uradi nesto dobro za Srbiju naci ce se pojedinci kojima to smeta a ni oni sami nisu nista uradili kad su mogli pa pustite bar da drugi rade nesto za ovaj narod kad vi niste

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Neoradikali nisu iskoristili OVU PRILIKU da izraze VELIKI PLEZIR što su KONSTERNIRANI.
PS.
daj neko, ko sme - svakako, došapne Vučiću i radikalima da su izbori završeni na Đurđevdan prošle godine i da nisu opozicija.

nijebitnoime

pre 11 godina

(Samo malo logike, 23. januar 2013 16:17) Ajde daj nam link gde pise da je neisplativo (pise se zajedno pametnice) voziti robu kanalom Rajna - Majna. Inace Rajna - Majna - Dunav ima 64 prevodnice i to se placa!!!

Bas me interesuje kojim je to vidom saobracaja isplativije. Da postoji isplativiji saobracaj od vodenog ne bi se u Srbiju evrodizel vukao barzama iz MOLove i OMVove rafinerije i ne bi se islo u Konstancu barzama vec bi se islo autocisternama ili zeleznickim cisternama.

A mozda ti poznajes teleport?

Cvele

pre 11 godina

Gasim TV kada vidim Đelića jer nemam živaca da njega i njegove jurišnike na jeziku i laži gledam. On je na čelu tima za spas Srbije , pa zamislite taj novi tim će spasiti Srbiju, a svi oni su bili i u bivšem timu kada su se bogatili i zabadali nož u leđa svom bivšem predsedniku Tadiću.

Hmmm

pre 11 godina

Ko još veruje Đeliću, čoveku bez imalo morala?! Svi su drugi krivi samo nije on i njegovi žuti. Pa on je 12 godina bio na vlasti, sve je upropašćeno, a on drži predavanja novoj vladi, koja je na vlasti tek 6 meseci i spašava što se može spasiti posle njihove kriminalne vladavine.

zluradi

pre 11 godina

Raspitajte se kako je vas "lider Aleksandar Vučić koji je poveo beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije" dosao do stana, a vas voljeni predsednik i do stana i do diplome, kada se vec raspitujete!

Bedna Socijala

pre 11 godina

Ко прочита оргинал саопштења и види ниво неписмености у њему, схватиће да у СНС-у купују и дипломе основних школа, а не само мастер за бившег председника.

Grumpy

pre 11 godina

"Promene su se desile i nikakve laži, prevare i podmetanja neće ih zaustaviti, pa ni Božidar Đelić, niti Dragan Đilas, koliko god para imali" - Demokrate sve zasnivaju na lažima i prevarama, to su njihovi aduti, jer nikakvih kvaliteta nemaju, da ih imaju ne bi oni sada kritikovali novu vlast za sopstvene neuspehe i nesposobnosti.

branko

pre 11 godina

Stvarno ovaj Bozidar Djelic ima petlju da lupeta iako je svestan da se moze lako doci do porekla njegove "male" ustedjevine! Covek verovatno skace metar od zemlje jer ne moze da podnese kako se postepeno otkriva jedan po jedan clan DS-a u prevarama na stetu drzave.

PR DOKTOR

pre 11 godina

Djelic se jos vrti po politickoj sceni Srbije, ja sam mislio da je vec pobegao, ali jos bolje taman da dodje na red kod Vucica pa ce da odgovori na sva pitanja.

KINDER

pre 11 godina

Bozidar Djelic ima dosta toga prljavog, pa je napao vodecu stranku Srbije kako bi se na neki nacin izvukao...Aleksadar Vucic je stao na put organizovanom kriminalu i korupciji i samo tako Srbija moze da napreduje...

JUGOSLOVENNN

pre 11 godina

Opet ovi ... zgrozeni.Koji vam je to vise recnik, ko vam pise saopstenja?Vucic?Nista vas Tadic nije naucio, bas nista.
(marija, 23. januar 2013 14:46)

Pa hvala dragom Bogu da nije gledao da uci od Tadica jer onda ne bi postojao na politickoj sceni kao ni sam Tadic.

Cirkus

pre 11 godina

kaanal je u glavi samo jednog coveka. Ja jos nigde nisam procitao da su se sastajali drzavni cinovnici Srbije, Makedonije i Grcke da razgovaraju o mogucnosti izgradnje kanala. Da li Makedonija i Grcka u danasnjem trenutku imaju finansijskih mogucnosti da izgrade kanal.Mozda ce srbija kao"pametna"zemlja da uzme kredu od Kineza i da isplacuje ceo projekat

Samo malo logike

pre 11 godina

@jole

Da li ti znas sta znaci koncesija.Koncesija moze na autoputu gde koncesionar ubire naknadu od putarine.Izgradi koristi i posle 20 godna predaj. Sta ce koncesionar da naplacuje na vodenom putu. Vodarinu.Koncesija za autoput je isplativa za koncesionara ako ima 30 hiljada vozila dnevno. U Economistu od 21 Decembra 2012 godine pise da je skoro ne isplativo voziti robu kanalom Rajna-Majna-Dunav.max nosivost barzi za rasuti teret je 10.000 tona

Predrag@@@

pre 11 godina

Ja sam zgrozen koje ste sve ljude postavili na celne funkcije!Modelsica,grand balerina,cela estrada!
(Sasa Sasa, 23. januar 2013 11:49)

Zato tamo neki kako Vi kazete iz pecenjare, otkrio ugovor jednog Akademika o ostetnom zahtevu da se koji milion isplati Kenetu za kucu koja nije predvidjena za rusenje.

Komoda i fotelja

pre 11 godina

Ja sam kao gradjanin zgrožen ko sve predstavlja ovu zemlju i kakvi teletabisi dobijaju važne državne funkcije a posebno ovi "konjsternirani" bez bedza bi mogli da se prisete svoje bliske prošlosti pa onda da kažu "hop"

STOLE

pre 11 godina

Djelic je imao svojih 13 godina da pokaze sta i koliko moze da uradi za Srbiju. Uradio nije nista, sad nam obecava nesto kao da nikad nije bio vlast, prema tome moze da prica sta hoce ja mu ne verujem.

ratko

pre 11 godina

DS ponovo pokušava da obmanjuje narod velikim neistinama.
(Kruna, 23. januar 2013 13:52)

Ček da te podsetim nekih "istina" od AV:

"Aleksandar Vučić tvrdi da su radikali došli u posed „veoma validnih informacija“ da se u Hagu priprema likvidacija Vojislava Šešelja i da su „u opticaju dva scenarija“.

- U Beograd za pet dana stiže glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sa idejom da u razgovoru sa srpskim vlastima nađu rešenje da na najefikasniji način „završe“ sa Vojislavom Šešeljem. Trebalo bi da se dogovore o tome da li će Šešelju hitno nametnuti branioca, ili će pribeći drugom scenariju da ga zdravstveno unište - upozorio je Vučić."

Da te pitam da li je Šešelj živ? Jeste, ali ne zato što mu je Aca pomogao, nego zato što niko i nije hteo da ga likvidira.

Ko je lažov?

"Šešelj je običan lažov", rekao je Vučić na konferenciji za novinare i istakao da je lider radikala tu "jednu od bezbrojnih laži", izjavio po nalogu Demokratske stranke."

Te ga demokrate likvidiraju te dilaju politiku sa njim.

Možda je on iz radikala izašao, ali radikali nisu iz njega. Nikada neću verovati ni jednu jedinu reč što izgovori.

I za kraj:

"sve više ljudi u Srbiji ne može da prihvati koaliciju Čedomir Jovanović - Ivica Dačić - Boris Tadić. Radikali će uspeti da pobede tu troglavu aždaju - poručio je Vučić na stranačkoj konferenciji za novinare."

Danas on upravo da bi imao stolicu je prihvatio glavu jedne kako sam kaže, aždaje.

Siniša DS

pre 11 godina

Ja sam bio ZGROŽEN kada sam čuo da su radikali Vučić, Nikolić, Todorović, Jorgovanka... dobili od države(Miloševića za vernost)luksuzane stanove u vreme kada su nama padale bombe po glavama, a oni bili ministari...toliko o moralu Vučića. Pošto im je kasnije za te stanove Đelić naplatio extra porez oni od tada pljuju Đelića i svete se DS. Ovo je opšte poznata stvar, ali za ovo mladi aktivisti SNS ne znaju, pa da ih obavestim.

da cujemo

pre 11 godina

Za ove sto pricaju o tetkinom kaucu, nije normalno da obrazovan covek u zivotu nesto zaradi. Ko je lik koji je "posteno" zaradio 165 stanova? Zasto cutite? Koliko takvih ima partijsku knjizicu SNS?

igor

pre 11 godina

djelic nas upropastio a vi sa dinkicem koji je 12 god vodio ekonomiju pravite koaliciju i on vam je dobar!? ja vise nrmam pojma ko je ovde lud a ko budala!?

jole

pre 11 godina

Kanal D-M-V ce se graditi na bazi koncesije, investitor ce imati profit duzi niz godina, a Srbija ce uposliti ljude na izgradnji. Niko nije lud da se zaduzuje 10 milijardi evra, mi taj novac nemamo, ali oni koji ga imaju su spremni da uloze u siguran posao. Demokrate se protive jer ne mogu da prebole sto to nije njihova ideja.

sashka

pre 11 godina

Demokratska stranka se bavi politikanstvom na svakom koraku, nisu sposobni da pohvale investiciju iz UAE a dok su bili na vlasti hvlaili su se investitorima kojima su davali 10 000e po zaposlenom...

Zgrožen sam i ja

pre 11 godina

Rečenica koja sve kaže, suštinu: "sa tetkinog kauča do 11 miliona u Meridijan banci".. Šta dalje pričati, sposoban momak nema šta!

cukce

pre 11 godina

Da Djelic jeste srozao srpsku ekonomiju, sli je srozao jos vise vec srozanu srpsku ekonomiju koju su srozali Naprednjaci tada Radikali i Socijalisti 90-ih, pa nisu naprednjaci od juce u politici i Toma i Vucic su itekako ucestovali u proslosti u vlasti, ne treba neke stvari zaboraviti! Svi su isti!

Dr Smislov

pre 11 godina

Radikali zgroženi na nešto? Da ne kažem konsternirani su non stop,da li je to moguće? Da li znaju koliko će gradjani da budu zgroženi od 1.Februara kad poskupi skoro sve ..opet?

ivan

pre 11 godina

svaku vlast treba kritikovati za nesto sto je uradila lose.ali treba da je kritikuje neko ko nije bio na vlasti ili neko ko je bio i napravio je veliki uspeh,a ne kao ovde vlast kritikuje covek koji je na vlasti bio dugo a za vreme njegove vladavine srbija je isla samo unazad i dan danas zbog toga ispasta i sporim koracima se vraca napred.

sale60

pre 11 godina

moze djelic da prica sta god hoce? narod zna ko je sta i kako radio,a narod je taj koji odlucuje sto se i pokazalo na proslim izborima.
(sanja, 23. januar 2013 13:43)

Koga ti to pravis ********. Jel to tebi pamcenje doseze samo do 2000 god. Jel to ne znas sta su Toma i Vucic radili devedesetih. Jesu vama koji podrzavate SNS vrane mozak popile. Kako vas nije stid vise, Toma Vucic i Seselj zajedno sa Slobom su direktno krivi za smrt hiljade srpskih sinova, bruke jedne ***********.

nenad

pre 11 godina

djelicu bi bilo bolje da cuti jer svi vide kako je bilo dok su on i njegova stranka bili na vlasti,pohapseni su njihovi ljudi koji su bili ministri,mislim da vise ne treba nista da kazem,sve je jasno kao na dlanu.

zvonce

pre 11 godina

Apropo zaduzivanja. DS vodi drzavu 12 godina uz sitne prekide, u poslednje 4 godine zaduzi drzavu 6 milijardi i ostavi deficit u budzetu od dve milijarde uvede ekonomiju u recesiju...

Promeni se vlasti, dodje SNS, zatekne deficit. Posto nema carobni stapic da stvori milijarde, zaduzi se ali po znatno povoljnijim uslovima, a onda se pojavi taj isti DS i optuzi novu vladu za zaduzivanje i trazi izbore kako bi se vratili na vlast kako bi podigli ekenomiju i sprecili zaduzivanje. Stvarno su genijalni.

radisav

pre 11 godina

Od kad se to ugovori o nekakvoj pljacki nalaze u stranackim prostorijama , zar to ne treba da bude kod sudije i u policiji? Eee, naprdnjaci naprednjaci , vec se vidi kakav ste vi katastrofa za Srbiju, vodite selektivne istrage , umesto kroz policiju i tuzilastvo , vi vodite istrage kroz stranku i sve to koristite u stranacke svrhe i za populizam . Pa sta vi mislite, da je ovo onaj sludjeni narod iz 90ih , koji ste mogli da varate sa ovakvom demagogijom i da vam to prolazi? Pa provaljeni ste , jer ste nekompetentni, nesposobni i jer time unistavate svaku instituciju u koju nemilice ubacujete svoje nekompetentne kadrove.
Uzas!

Zarko

pre 11 godina

I mi smo zgrozeni to sto odkad ste dosli na vlast svakog meseca uvodite nova poskupljenja a sad najavljujete i poskupljenje struje i uz to svih osnovnih namirnica hleba mleka...zgrozeni smo sto se za sest meseci uvalili u vece kredite nego DS za osam godina 4 milijarde evra a to ce sve vratiti narod preko svojih ledja zgrozeni smo sto zivimo gore zadnjih sest meseci nego zadnjih 12 godina zgrozeni smo sto ste podigli granice sa kosovom i time zaokruzili apsolutnu nezavisnost kosova zgrozeni smo sto hapsite politicke protivnike i financijere drugih stranki za kaznu sto vas nisu podrzali a pustate osudjene kriminalce i lopove na ulicu a sad jos i radeta markovica uz njih zgrozeni smo sto nam smanjujete i ovo malo plate sto imamo a za vas politicare i poslanike ima para jel pa sto sebi nesmanjite plate zgrozeni smo sto ste apsolutna sva predizborna obecanja zaboravili i prekrsili ali nema veze dajte vi nasu poljoprivredu arapima pustite likove devedesetih iz zatvora da useju strah medju vase neistomisljenike pokradite sve iz budzete kako ste krenuli odlicno vam ide ali zapamtite kad budu kordoni vase milicije tukli po gladnim gradjanima ispred skupstine ne zaboravite reci kako je i za to kriva bivsa vlast

Sofija

pre 11 godina

Treba da budemo srеćni štо је Srbiја pоlако pоčеlа dа sе budi, štо је nа putu dа pоbеdi svе оnе којi su је gоdinаmа pljаčкаli. Nаdam se dа sе niкаd višе nеćе dеsiti dа bilо ко, zаhvаljuјući lеpljivim prstimа i pоlitičкој mоći, sеbi pоvеćаvа коntо nа bаnкоvnоm rаčunu, uništаvајući privrеdu zеmljе i bоgаtеći sе nа rаčun grаđаnа.

karasdjordje

pre 11 godina

ovaj Djelic je dosao 2001 da pomogne srbiji i narodu,medjutim sada je milijarder a mi u duznickoj krizi i najsiromasniji u evropi,on je najgori projekat koji je mogao da zadesi srski narod i zato trba da cuti i da dokaze na koji nacin se obogatio

nikola

pre 11 godina

pa dobro djelic je tu u pravu? brani svoje partijske kolege tako sto napada sns koja ih hapsi jer su prekoracili ovlascenja dok su bili na vlasti,a brani ih zato sto jednog dana moze policija da zakuca i na njegova vrata zbog istog ili slicnog raloga zbog kojih je kucala i njegovim partijskim kolegama?

Mala Maca

pre 11 godina

Mene samo zanima kako je gospodin Miki Maus, od tetkinog kauca tako brzo dostigao visine? Nekada smo ga mnogi postovali kao strucnjaka, a danas mu vise nista ne verujemo kao coveku.

Crni soko

pre 11 godina

@(FPN

Kakve veze ima Djilas.Opsednut si njime.Sanjas ga nocu. Koja pljackaska privatizacija i DS u njoj.Prelistaj malo net

A sada nesto o poljoprivrednom zemljistu.Pametne zemlje poput Madjarske ili Hrvatske donele zakon o zabrani da stranci raspolazu zemljom. madjari cak i u ustav uneli.Mi bi se prodali zasaku dolara

Dragica

pre 11 godina

Ne znam zasto su se naprednjaci ovoliko potresli, ne secam se uopste kada je ovaj gospodin Djelic pricao istini, njegova recenica svaka zaobilazi istinu u punom luku. Tako da nista novo nismo culi o Djelicu

Dragan

pre 11 godina

Koliko se ja razumem u project management, a razumem se, prvo se uradi studija opravdanosti, pa studija izvodljivosti, pa procena investicije. Pa kad se to zavrsi onda se procenjuje mogucnost finansiranja. E kad to sve bude zavrseno pozitivnim ishodom onda se pristupa izradi idejnog projekta. Ukoliko idejni projekat potvrdi stavove iz studije izvodljivosti tu je kraj prve faze. Ovo je, bez obzira sto bi u slucaju kanala Dunav, Morava, Vardar, Egejsko more iznos bio sigurno vise milionski, jeftina i neophodna faza da se posle ne bi svi kajali. Tek nakon toga nastupa druga faza, glavni projekat, imovinsko pravna pitanja, finansijska konstrukcija. Izvinjavam se ali tu nema precica ni instant resenja, tek kad se prethodno navedeno slozi pocinju pregovori.
E sad da li je neko uradio sve prethodne faze, ja ne znam, pa s tim u vezi ni jedna strana ne moze biti u pravu. Glupo je apriori odbiti projekat (Delic) ali je bar jednako glupo i razmatrati model finansiranja (gospodin Ministar, zaboravih mu ime) a da ne znas o cemu se tu tacno radi.

vesna

pre 11 godina

djelicu bi bilo bolje da malo pogleda u proslost,u vreme kada je ds zajedno sa njim bio na vlasti nego sto kritikuje vladu koja je skoro formirana i koja je krenula u obracun sa kriminalom.

laza

pre 11 godina

otslusao djelica,mirno,vaspitano,argumentovano,za razliku npr.selakovica,onog mu partnra nasi,preletaca sns/idejnih clanova-skrivanih konta/,partija koja nema perspektive,zbog clanova

bluez

pre 11 godina

Sad kad su se radikali prakticno ugasili, jer su svi postali naprednjaci, red je da i ime vrate, da zna i nepismen narod ko su, a ne ovako se samo kriju iza novog imena...za one koji hoce da pricaju o pristojnosti, ukucajte Aleksandar Vucic i Tomislav Nikolic na youtube.com, ako u pameti Srba ne ostaje dugo, na youtube-u ostaje.

Pa pozivam gradjane da opet ne izadju na izbore zato sto im se ne ceka u redu, zato sto su na nedeljnom rucku, zato sto je hladno, vruce.....Ej bre, zato ovaj sljam uvek izadje, gleda sta zena zaokruzuje, deca, babe, dede, pravi od jednog glasa sedam.

Marko

pre 11 godina

Koliko su ljudi u ovoj zemlji zajedljivi i primitivni. Ovde je izgleda sramota biti bogat, sada ce ovi naprednjaci kao komunisti 50tih godina sto su bogatima uzimali sve da idu okolo i zaplenjuju puneci svoje partijske dzepove. Neko ima firmu i bavi se politikom = lopov?!?!?! Alo ljudi pa to je sasvim normalno, ako imas firmu koja zaradjuje, zaposlene, menadzere imaces vremena i zelje da se bavis politikom. Sada dosli neki paceri sto nemaju dan radnog iskustva i krenuli da se bune sto neko ima firmu, kuce, stanove, pare, kola i jos imaju obraza da se hvale kako eto zive u "skromnim" dvosobnim-trosobnim stanovima na novom beogradu?!?!? Pa covece za nekoga ko nista nije radio ceo zivot je i taj stan imovina pod znakom pitanja! S jedne strane imate one koji uzmu koju uslugu/ugovor/informaciju na osnovu funkcije radi svog privatnog biznisa i koji ZAPOSLJAVAJU ljude a sa druge strane imate ove sto samo drve protiv privrednika a nisu usli u firmu osim da se slikaju za izbore. Taj privrednik (citaj Djilas i njemu slicni) su 10 puta vredniji od jednog Vucica (i njemu slicnih) sto nemaju dana radnog iskustva i nikome nisu isplatili ni jednu platu.

daka

pre 11 godina

opozicija uglavnom kritikuje vlast,tu nema nista cudno,na sve su spremni samo da bi ugrozili opstanak vlade zato ja opoziciju i ne slusam sta pricaju jer znam da je sve to neistina.

ZoranNS

pre 11 godina

Mi smo 20 godina zgroženi od vaših vođa, gospodo rasparao vas se frak, vidi vam se majica sa bedžom Šešelja, sve ovo smo slušali 20 godina, ničeg novog u vašem ponašanju, izdalo vas je gospodsko ponašanje, što bi vi rekli maske su pale. POSEBNO NAGLAŠAVATE ZABRINUTOST ZA VAŠE GLASILO KURIR (već treći put). Vaše diplome spram Đelićeve su potvrda iz zabavišta.

ST

pre 11 godina

Od 15 ljudi iz SNS predloženih za neku funkciju ni jedan nije prošao bezbednosnu proveru, to je u prevodu 100% ili , narodski rečeno, sve ološ do ološa. Ako SNS misli da uradi preporod Srbije sa Dinkićem, Karićima, Cvijanom, Majom Gojković, Drecunom, Vulinom, Marjanom Rističević, Veljom, estradnim menadžerom Mirkovićem, Bojanićem, Zoricom Brunclik, kafedijama...od tog posla nema ništa. Da ne govorim koje ste sve likove postavljali na lokalu - sve moj do moga. Mislim da bi Vučić prvo trebao da počisti svoje dvorište, mnogo ima smeća, pa kada to uradi onda može da gleda u tuđe...
Ljudi su prema sebi subjektivni, a prema drugima objektivni, dok bi za svoje dobro trebalo da bude obrnuto.

mentalno razgibavanje

pre 11 godina

Nekada sam bio demokrata i iskreno sam cenio Djelicevo znanje i iskustvo, medjutim danas posle svega sto smo imali prilike da vidimo i cujemo od njega mislim da je izgubio svaki kredibilitet da se ozbiljno bavi politikom.

BORBENA

pre 11 godina

Mislite li da su zgrozeni izjavama ovog nazovi politicara Djelica samo clanovi SNS-a, zgrozeni smo i mi koji nismo clanovi ni jedne politicke opcije, zgrozeni onim sto su nam DS i njihovi pomagaci odnosno tajkuni uradili.Dosao covek u Srbiju, predhodno unistavao privrede drugih zemalja iz okruzenja, da isto to uradi i ovde, izvrsio zadatak koji je ocigledno imao a sada verovatno dobivsi drugi zadatak napada ljude koji su to sve rasklinkali.Ocigledno vapi da tetkin kauc zameni sa malo neudobnijim...

Nemanja

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!
(vanja, 23. januar 2013 11:37)

Mene je DS izuzetno razočarao, ali me još više fascinira ova floskula o '12 godina na vlasti'. Koliko se ja sećam, DS nije na vlasti bio od kraja 2003. do 2007. godine, što znači da je u proteklih 12 godina na vlasti bio isto koliko i SPS (2003-2007 i 2008-2012), DSS (2000-2008) i mnoge druge manje stranke... Jedini ko je stvarno na vlasti bio svih 12 godina je Mlađin G17/URS, koji je i sada sa naprednjacima u vlasti. I mi onda pričamo o procesuiranju onih koji su vršili zloupotrebe?

blondie

pre 11 godina

Ispeko Boza zanat preko i dasao ovamo posle 5.oktobra da nam pokaze vestine koje je naucio!Naravno,korist je imao samo on,koga jos briga za narod!Oni,tj,politicari nas smatraju ovcama,a mi nista i ne cinimo da pokazemo suprotno!Zato smo i osisani!

Zmaj od Kosmaja

pre 11 godina

Srbija je zemlja pristojnih ljudi.
Bili vi vlast, opozicija,radikali ili naprednjaci to morate nauciti.

2.200 doktora nauka ove zemlje su clanovi DS, to je istina.
Djelic je strucnjak evropskog kalibra, to je istina.
Napredna stranka ima neskolovane kadrove, i to je istina.
za 6 meseci hapsenja, zaduzili ste zemlju 3 milijarede, 500 miliona placa ova zemlja promociju Vucica, to je istina.
Vucicu je jasno da ova vlada gura zemlju u bankrot. to se jasno vidi.
Jucerasnje pitanje da li zelite izbore, je molba DS-u da ga spase iz lose vlade u kojoj se nasao prihvativsi Dinkica i Dacica za partnere. to je takodje istina.
za 6 ili 7 meseci, Srbija ce zbog bankrota biti na ulicama, i to je istina.
Pristojan svet to vidi i o tome cuti, jer se stidi kakvu vladu i predsednika imamo, trebalo bi i vi to da radite.
Ako vec nemate resenja, budite pristojni.
..kao sto rekoh Srbija je zemlja pristojnih ljudi.

Siniša

pre 11 godina

Šta je nazadnjaci, boli vas istina o vašim prevarama. Pogledajte samo koalicioni sporazum, pa analizirajte da li se nešto od toga sprovodi i to je istina o vama. Činjenice ne možete menjati lažima, ne možete večno tražiti izgovor za vaš nerad i neznanje tako što ćete pljuvati predhodnu vlast i DS, a da ne kažete da su sadašnji vaši koalicioni partneri itekako učestvovali u toj vlasti, i Dačić i Dinkić i Ljajić i Krkobabić. Pre neki dan Vučić je obmanjivao javnost i pripisivao sebi to što je jedna privatna domaća kompanija dobila posao od 1 milijrde dolara u Angoli, a zna se da je ta kompanija za taj posao konkurisala sama, da je dobila garancije stranih banaka(zemalja) i da Vučić nema nikakve veze sa time. Zadužujete nas nekontrolisano, stavljate u dužničko ropstvo...a kritikovali ste žestoko Cvetkovića što je to isto radio, a vi ste zaduživanje duplirali - da li je to istina ili laž...Obećali ste u izbornoj kampanji da će struja i gas biti jeftiniji, ako glasamo za vas, i ne da su jeftiniji nego će biti skuplji i to za 20% - vi ste lažovi i prevaranti. Angažujete ovde vaše članove da ostavljaju debilske hvalospeve o vašem voljenom vođi i mislite da to čitaju budale i da će da se ,,prime'' na te budalaštine. Pa ajde ako smete raspišite izbore pa da vidite da li vas stvarno podržava narod ili ne, pa ne smete, jer znate da je narod osiromašio od kada ste preuzeli vlast i da će da vas kazni, jer ste ih prevarili.

FPN

pre 11 godina

Tako je! Ekonomski je razorio Srbiju učestvujući u kradji, lazima i pljačkaškim privatizacijama. Svrgnite ga sa te pozicije gde mu ocigledno nije mesto. E Djilase, nekad sam verovao u tebe, a gledaj dokle si sada dogurao! Sramota jedna. A vama naprednjaci skidam kapu na hrabrosti da ovo javno iznesete i ponesete se sa time.

Kuguars

pre 11 godina

Svi znamo ko jos uvek kontrolise medije i pola Srbije, ali polako se i to klupko odmotava i dolazi sve na svoje.Nece ni oni moci tako rade doveka.

Marija

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije. Srbija na najzad na pravom putu izgradnje jakih institucija. Napokon se blizimo uredjenoj i savremenoj evropskoj drzavi. Svako od nas to sasluzuje. Oni koji to ne zasluzuju, polako odlaze tamo gde im je mesto.

crni domino

pre 11 godina

Pazite odgovor na brzaka: Zgrozeni smo!?
Ovakav recnik odgovara samo radikalčinama kada nemaju umesan odgovor.
Sirovine ostaju sirovine!
Ne DS nego je Djelic potpuno u pravu.
A KANAL ce samo da podeli Srbiju na Istocnu i Zapadnu Srbiju i nista vise.
Najplodnija zemlja Srbije bice unistena, a promet i zarada od kanala nikakva jer ce biti veca dara nego mera.
Projekat zastareo kao sto su zastarela shvatanja bivsih radikala!

najobicnniji gradjanin

pre 11 godina

Da mi je znati koji ****** je pisao ovo saopstenje. Kaze se da je Djelic ucestvovao u pljackaskoj privatizaciji. Alo ******* 24 sporne privatizacije su se desile zavreme vladavine Vojislava Dr Kostunice.

Vlatko

pre 11 godina

Mene ovi odgovori SNSa užasno asociraju na prepucavanje naših pevaljki po žutoj štampi, čak bih se usudio da kažem da pevaljke ipak imaju za nijansu kulturniji rečnik! @Zmaj od Kosmaja - sve što ste napisali je u potpunosti tačno ali nikako ne mogu da progutam "Srbija je zemlja pristojnih ljudi" :-( Da je Srbija zemlja pristojnih ljudi zar bi nam Vlada bila ovako nepristojna? Nažalost bahati i nesposobni su rasterali ili ućutkali fine i sposobne pa su sada oni u većini, to je tužna sudbina Srbije...

Vozd Dakki

pre 11 godina

Ove iz SNS ne smes izgleda ni da pomenes...ma ni da pomislis na njih... odmah sledi saopstenje u kojem bukvalno bljuju vatru na neistomisljenike ili kriticare. Vesele '90...

Zauvek SNS

pre 11 godina

Ja nisam zgrozena nastupom Djelica, to se od njega i moglo ocekivati, sigurno ne nesto dobro i pametno. SNS je zgrozena zato sto ne moze da veruje cime su sve u stanju da se bave ljudi koji su nas toliko unazadili, a sada kada je nova Vlada pocela da daje dobre rezultate i da se istinski bori za svoju zemlju i njenu egzistenciju oni i dalje pokusavaju da nam stanu na put ka boljem sutra, mada sam sigurna da to Aleksandar Vucic i njegova stranka to nece dopustiti, stvarno je bilo dosta!

Copy/paste

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije. Srbija na najzad na pravom putu izgradnje jakih institucija. Napokon se blizimo uredjenoj i savremenoj evropskoj drzavi. Svako od nas to sasluzuje. Oni koji to ne zasluzuju, polako odlaze tamo gde im je mesto.
(Marija
----

Ovakav komentar ide danima samo se menja ime. Neki put se neko od junosa predje pa isti komentar posalje dva puta sa razlicitim imenom. Copy/paste

Kimura

pre 11 godina

Au oduvali su me ovim saopstenjem kao i svakim dosada naravno.
Koliko samo mudrosti i zivotnih istina ima u Radikalskim ili Naprednjackim saopstenjima, ne mogu da se snadjem ko je ko i u cemu je razlika!!!

dana

pre 11 godina

U sposobnosti i sručnost Đelića smo se uverili proteklih godina. Tako da ja njegove izjave uopšte nesmatram ozbiljnim ili izjave onog ko bi stvarno mogao da ima argumenata i iznese činjenice.Ali u svakom slučaju ovo je sraman način na koji pokušavaju da umanje značaj rada naprednjaka!

dule56

pre 11 godina

Djelic je celoj Srbiji tokom 12 godina pokazao i ko je i sta je i koliko je sposoban. I dobio je ocenu za to zajedno sa celim DS-om na majskim izborima.

PetarPan

pre 11 godina

Ovim su zgrozeni,ali zato poskupljenje struje u sred grejne sezone je normalno za ove vise ne znam kako da ih nazovem...jedne neobrazovane i primitivne licemercine...

Posle 20 godina psovanja, vredjanja, pljuvanja, klevetanja, gadjanja cipelama i ostalih stvari i dela koja karakterisu primitivne, ovim su zgrozeni..

samo napred, ima dovoljno glupih ljudi da "padaju" na ove glupe izjave istih takvih idejnih vodja...

izdajnik

pre 11 godina

ocigledno je,ex radikali ,da su ljudi koji su glasali za vas ZGROZENI sami sobom zato sto su bacili svoj glas na vas...
gladni na sve strane, lekovi se placaju 80% ,a za vreme ds se nisu placali... hapsite na sve strane ,a nigde presude, zaduzujete se (valjda da se obezbedite jer znate da sledece izbore necete dobiti)...

jasno ili da crtam?

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!
(vanja, 23. januar 2013 11:37)

Kojih 12 godina?
Dokle cete bre da lazete ovako bezocno?!
DS je imao vrlo los ucinak ali NISU BILI NA VLASTI 12 GODINA!
I nikad nisu bili sami na vlasti.U trenutnoj Vladi je skoro 2/3 prosle Vlade.
Nego hoce li ovi tvoji "napredni" vec jednom izneti neki argument? Ili ce na sve odgovarati zamenama teza i nekakvim pozivima da "ko hoce dodje pa da vidi"... I dokle ce biti "sokirani","zapanjeni","konsternirani" i "zgrozeni"?

Pa vi ste sada vlast. Izvolite radite a ne samo da udarate medijske kampanje. Izbori su prosli.

ObjektivniBg

pre 11 godina

Reče Kalimero: ,,Sada imamo ljude praktičare, stručnjake, kao što su Ješić, Ćeran, Hiber, Dragan Šutanovac, veliko je interesovanje građana posle osnivanja ovih resornih odbora", rekao je Đelić. Sve sama ,,poštena’’ poslovna elita iz redova DS-a! Interesuje me za šta su to Ješić i Šutanovac stručan,za malverzacije?

Das ist Walter

pre 11 godina

"SNS: Zgroženi smo nastupom Đelića"
Kako mi se čini vi ste "iznenadjeni i uvredjeni" što Vas uopšte neko pominje u negativnom kontekstu.
A, da, ovakvom reakcijom ste samo potvrdili sve što je Božidar Đelić rekao.

Olivera

pre 11 godina

Rečnik saopštenja SNS je do te mere zastrašujući, daleko od političkog diskursa, negde u prostorima drumske krčme, i već ta činjenica, s obzirom na pozicije SNS, zastrašuje.
Moderno društvo i moderna država ne grade se na takav način.
U politici je svaka reč, pa i svaki znak interpunkcije, legitimacija onih koji ih koriste.
Politički zrele grupacije neguju jezik, stil, idiome, i tako unapređuju i samo politiku, a politički nezrele grupacije, uglavnom, kako je davno rekao Miroslav Krleža, zluupotrebljavaju "parter" jezika.

srle

pre 11 godina

Đelić je svoje rekao i pokazao koliki je stručnjak,koliko pameti toliko i rezultata,ima u SNS veoma pametnih i obrazovanih ljudi,samo nisu mogli da dođu do izražaja od ovakvih kao što je Đelić.

Milenko23

pre 11 godina

Alo, bre, armijo DS komentatora, kako ste samo navalili. Sta je u ovom saopstenju sporno, pa naravno da su zgrozeni kada Djelic nista nije rekao, a da je istina. Ovi sto kazu da nisu vladali 12 godina-jesu, samo dve godine nisu bili u vladi, ali su imali predsednika. I sta su uradili za to vreme-opljackali i ojadili Srbiju. Pa gde su im bili ti programi tada? Da li je moguce da su svi ti pametnjakovici tek sad usli u DS. pa svi su oni i ranije bili tu,pa zasto nesto nisu uradili? Jednostavno - nisu sposobni da vode ni kucni savet, a ne drzavu.

Prong

pre 11 godina

Đelić je od "tetkinog kauča stigao do imovine od 11 miliona evra", tako što je najpre LEGALNO završio skole i fakultete za razliku od vas koji jedva da imate završenu osnovnu školicu (i to je pod znakom ?). Posle LEGALNO završenog školovanja, Đelić je radio kao stručan savetnik u raznim evropskim vladama, što se LEGALNO i debelo plaća. Radio je LEGALNO kao savetnik za oblast finasijskih institucija u raznim svetskim i evropskim kompanijama i konsultantskim kućama. To se tek plaća DEBELO i što je za vašu informaciju najbitnije, LEGALNO!
Dakle, poreklo njegovog legalno zarađenog novca se zna. A šta je sa vama, drugovi radikali? Bolje objasnite vi nama kako su neki vaši primitivci sa osnovnom školom došli do bogatstva.

goca

pre 11 godina

Ono što mi je posebno zasmetalo od izbora do danas su izjave DS-a.Ponašaju se kao da nikada nisu bili na vlasti i da nisu odgovorni za ovakvo stanje Srbije.Očekujem kada će početi da kritikuju sami sebe praveći se kao da su upitanju neke druge demokrate!

Realan

pre 11 godina

Radikali bez bedza su do juce i velikog experta Mladju Dinkica nazivali najvecim lopovom i stetocinom srpske ekonomije i privrede, pa je doticni sada ministar finansija i ekonomije i treci covek Vlade! Nas narod ima lepu izreku: Ko o cemu...

Milos M

pre 11 godina

Čovek koji radi svoj posao i to u oblastima korupcije i kriminala gde se deceniju ništa nije dešavalo naravno da će smetati mnogima.

UGROŽENI

pre 11 godina

Ko vam, naprednjaci, bira te prideve - kao ZGROŽEN? To mi je nešto poznato, ali hajde, kad ste ga smislili da ga iskoristim: I ja sam ZGROŽEN, čak UGROŽEN što će struja u februaru, dakle usred zime, poskupeti preko 50%( za one koji su koristili noćnu struju i grejali se na nju)! Nikad vi ne možete biti zgroženi koliko običan narod koji nema vaše stanove u sred elitnih naselja u Beogradu, neograničeno grejanje....Ali čekajte proleće, ako preživimo!

dejan marelli

pre 11 godina

Bivše vlasti koje su vladale ovom zemljom od oktobarskih promena pa do skora stalno su imale tu priču da "bivši" tj. Miloševićev režim nije do kraja demontiran da pripadnici tog režima i dalje kontrolišu tajne službe, tokove novca, policiju, vojnu obaveštajnu službu, medije... Danas slušam aktuelnu vlast oličenu pre svega u SNS-u kako bivši režim (čitaj: Demokratska stranka) i dalje kontroliše medije, velike firme, delove policije... Ispada da tek onda kada odeš s vlasti počinješ da kontrolišeš državne organe jer dok si na vlasti tu kontrolu imaju oni koji su vladali pre tebe!

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Lepota od života s ovima iz SNS .Pa šta bi dali da imate nekog približno sličnom ovakvom Djeliću,ALi ga NEMATE.NIJE VAM ON PRELETAČKIH SPOSOBNOSTI ,NE ,,RASTU MU KRILA PREKO NOĆI KAO VAŠEM CVIJANU ,ILI ,,UVAŽENOJ,, G.PEŠIĆ I G.NENADU.PA DA SE SVI HORSKI ODUŠEVIMO VAŠIM KADROVIMA.Manite se zamajava ,i laži,uozbiljite se već jednom ,bio bi red posle 9 meseci.A za Kurir ne brigajte,čim se Dinkić našao da im ,,plače na ramenu, a predhodno ih oglobio za uvredu,i vi ih branite ,to je sve samo po sebi odgovor,za pametne.Na mnoooogo pitanja NISTE odgovorili ,ali su vam eskiviranja na njih uža specijalnost,uz obavezno pozivanje ,,na bivši režim,,.Pa ne beše ničeg sličnog tada,osim što su podivljali ,,NAŠI,,OBRAZ,, ,,DVERI,,I SLIČNI IM ISTOMRZITELJI UMA i to BAŠ SAD u ,,narodnom režimu,,.Šteta što nam se sećanje ne može isključiti na dugme,što bi vam bilo veoma ugodno.Ali .....

Patria

pre 11 godina

Postovani g Vucicu, posto mi se cini, a i nadam se da je tako, da ste vi jedini normalan u tom vasem zabranu jednoumlja, dozvolite da vam skrenem paznju na par stvari. Prvo, morate da shvatite da je 23 godine lazi na politickoj sceni nase zemlje dovelo do toga da Sveti Nikola sad dodje i kaze verujte mi Srbi, sve cu da vam ucinim po volji, Srbi mu ne bi verovali. Drugo, Srbima je vise muka i fizickog i verbalnog nasilja politicara. Trece, morate da zaustavite ovaj bezumni talas poskupljenja koji gazi po izbornim obecanjima i najvise opterecuje obicne ljude. Cetvrto, lepo je sto hapsite, ali morate nekog i da osudite, ili makar zakazete sudjenja. I na kraju, ne verujem da imate vremena dalje od proleca, jer ljudima je toliko lose, da vise nece imati sta da izgube ako se pobune. Ne dozvolite da nam se ponovi 41-45.

mika alas

pre 11 godina

A ko je zgrožen?? Da nije Drecun? Ili Cvijan? Ili igračica iz Granda? Ili oni silni vlasnici pešenjara, propali preduzetnici? Vulin? Marijan Rističević?? Molim vas napišite ko je zgrožen, eto čisto da znamo.

Gramzivost i pohlepa

pre 11 godina

kako je od "tetkinog kauča stigao do imovine od 11 miliona evra"
- Retorika Slobodana Miloševića devedesetih godina o svim članovima opozicije.

Usput, za čoveka koji je završio Harvard, doktorirao, predavao na najprestižnijim univerzitetima normalno je da ima para.

Usput spomenuli su cifru "imanja". Najskuplja vila na Dedinju je 1,5 miliona evra.

A ubeđen sam da je bio bogatiji kada je bio savetnik ministra Rusije devedesetih, ili dok je radio u silicijumskoj dolini kao podpredsednik jedne od najvećih konsultantskih firmi na svetu.

Izveštaj je napisan za polupismene babe sa sela koje jedino znaju cenu paradajza na pijaci.

Sat brzo otkucava

pre 11 godina

Ma ne muci vas to, vec sto je govorio o Cvijanu i njegovim pritiscima i pretnjama da bi oslobodio narko-mafijasa. O tome u saopstenju SNS nema ni reci. Maca pojela jezik? Bacate prasinu u oci navodnom borbom protiv korupcije dok oslobadjate najokorelije kriminalce i ubice. Pripremate teren za oslobadjanje Radeta Markovica kako bi ponovo formirali drzavnu masinu smrti i ljude drzali u strahu. Mislim da ce gradjani Srbije uskoro imati mnogo veci problem, ako se brzo ne osveste.

milica

pre 11 godina

Promene su evidentne,borba protiv kriminala se zahuktala i nema vise nedodirljivih,a sto se tice Djelica,ako se neko seca kada se pojavio na nasoj politickoj sceni rekao je da zivi kod tetke jer nema stan i da ima malo ustedjevine,a 12 god posle rekao je da poseduje 13 miliona eura.Kako ih zaradi?????

lupeta ko sta stigne

pre 11 godina

Reče Kalimero: ,,Sada imamo ljude praktičare, stručnjake, kao što su Ješić, Ćeran, Hiber, Dragan Šutanovac, veliko je interesovanje građana posle osnivanja ovih resornih odbora", rekao je Đelić. Sve sama ,,poštena’’ poslovna elita iz redova DS-a! Interesuje me za šta su to Ješić i Šutanovac stručan,za malverzacije?
(ObjektivniBg, 23. januar 2013 12:40)

Dodji do Indjije da vidis za sta je strucan Jesic.Svidjao se tebi ili ne definitivno je sposoban.
Ako je krao neka ga hapse, nemam nista protiv. Ali za 10 godina je od Indjije napravio odlicno mesto za zivot.

p.s. Stranacki ostrascen nikad ne mozes biti objektivan,znaci lazno se predstavljas.

toza

pre 11 godina

Klasična radikalska škola kada na pitanja odgovaraju kontra pitanjima ili još gore opletu po onome ko postavlja pitanja. Zapamtite već jednom da ste vi sada vlast a ne opozicija i da ste vi ti koji treba da odgovaraju na pitanja (a bilo je lepo kada ste prozivali one prethodne). Ukoliko smatrate da je neko oštetio ili uradio nešto protiv države a vi sa dokazima u policiju ili tužilaštvo pa neka se pokrene postupak.
Shvatate li vi iz SNS da je sada na vama odgovornost? Da ste dobili glasove da unapredite nešto u ovoj zemlji. Ako znate i možete onda radite i nikakve prozivke onih koji se ne slažu sa vama neće uticati na vaše rezultate. Prestanite više da vodite državu kroz davanje izjava za medije. Prestanite da se ponašate kao skup pojedinaca gde svako radi šta hoće i pregovara i dogovara šta hoće bez da se prave ozbiljni planovi i analize(jedan autoput do Čačka, drugi kanal DMV...). Nije ova država igračka pa je damo malom Perici da vidimo šta će da uradi.
Rekli ste u predizbornoj kampanji da ste drugačiji, pametniji, pošteniji i bolji i sada imate priliku da to dokažete.

igor

pre 11 godina

Ipak su progovorili radikali iz Naprednjaka....kada ostanu bez argumenata,onda idu uvrede. Mene nisu,i nece,prevariti ti radikali....pardon,naprednjaci!

Pera

pre 11 godina

Ja sam glasao za SNS jer mi je bilo muka od politike koja je vođena pre njih, naravno pola od te Vlade sad sedi u ovoj novoj Vladi koja više i nije tako nova s obzirom koliko je već na vlasti, tako da ovakve reakcije SNS-a su licemerne. Da li zaista neko u ovoj zemlji, pa i u SNS-u misli da ako je Vučić udario po svima i da kažemo da dobro radi svoj posao, ali sud tek treba da kaže svoje, to automatski znači da su svi iz SNS-a dobri i prihvatljivi i da znaju svoj posao, naravno da ne jer to bi bilo umobolno. Što se drugih članova Vlade tiče, gospodo, možete da pohapsite sve u ovoj zemlji dok ne omogućite da ljudi imaju gde da rade i da pristojno zarade a da to nije javni sektor, nema od vas vajde. Ja nisam glasao da bih sedeo kod kuće, već da bih radio posao koji iole ima veze sa onim za šta sam se školovao.Čak mi nije bitna ni visina plate, samo da je redovna i da sam prijavljen.Prema tome umesto što SNS se zgražava, bolje bi bilo da rade na tome da uposle i nestranačke ljude, tj. obične građane.
Hvala. Nadam se da će komentar biti objavljen.

Natka

pre 11 godina

Neki politicari godinama cute i sad su nasli da progovore i kritikuju ljude koji izvlace zemlju iz problema u koje su nas uvukli clanovi Demoskratske stranke!

lana

pre 11 godina

Znamo dobro da su stranka koja je izgubila izbore i razočarana time ali i dalje iznosi neistine kao u svom predizbornom programu.Zar još nisu shvatili da u njihove reči niko više i neveruje!

vanja

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ja sam zgrožena gladnom decom, javnim kuhinjama, porodicam koje žive po barakama a ne daje im se socijalna pomoć, nedostojnom starošču moje majke koja živi od 130Euro penzije, grejanje plaća 50, a lekovo još toliko (naravno ako je srećna da ih nađe ). Takođe sam zgrožena mladima koji sa završenim fakultetima i postdiplomskim studijama nemaju posla, ili ih mrcvare za 100Eurio, starim ljudima koji na pijac idu na zatvaranju da skupljaju ostatke sa zemlje. Zgrožena sam vašom indolencijom i nedostatku empatije za svoga bližnjega koji je izvan Safe Zone SNS-a! Ja sam ZGROŽENO ZGROŽENA ali šta da radim? Da pustim vodu kad se ispovraćam!

Dobrivoje

pre 11 godina

Ovakav nastup moze biti samo posledica straha od lavine koju je pokrenula ova vlada, straha od hapsenja i osujecivanja planova kriminalaca i lopova.

Шојитј

pre 11 godina

Колега Пантитју ја сам не само згродјен, ветј и изненадјен и увредјен с ову вашу инсанацију.

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ja sam zgrožena gladnom decom, javnim kuhinjama, porodicam koje žive po barakama a ne daje im se socijalna pomoć, nedostojnom starošču moje majke koja živi od 130Euro penzije, grejanje plaća 50, a lekovo još toliko (naravno ako je srećna da ih nađe ). Takođe sam zgrožena mladima koji sa završenim fakultetima i postdiplomskim studijama nemaju posla, ili ih mrcvare za 100Eurio, starim ljudima koji na pijac idu na zatvaranju da skupljaju ostatke sa zemlje. Zgrožena sam vašom indolencijom i nedostatku empatije za svoga bližnjega koji je izvan Safe Zone SNS-a! Ja sam ZGROŽENO ZGROŽENA ali šta da radim? Da pustim vodu kad se ispovraćam!

Zmaj od Kosmaja

pre 11 godina

Srbija je zemlja pristojnih ljudi.
Bili vi vlast, opozicija,radikali ili naprednjaci to morate nauciti.

2.200 doktora nauka ove zemlje su clanovi DS, to je istina.
Djelic je strucnjak evropskog kalibra, to je istina.
Napredna stranka ima neskolovane kadrove, i to je istina.
za 6 meseci hapsenja, zaduzili ste zemlju 3 milijarede, 500 miliona placa ova zemlja promociju Vucica, to je istina.
Vucicu je jasno da ova vlada gura zemlju u bankrot. to se jasno vidi.
Jucerasnje pitanje da li zelite izbore, je molba DS-u da ga spase iz lose vlade u kojoj se nasao prihvativsi Dinkica i Dacica za partnere. to je takodje istina.
za 6 ili 7 meseci, Srbija ce zbog bankrota biti na ulicama, i to je istina.
Pristojan svet to vidi i o tome cuti, jer se stidi kakvu vladu i predsednika imamo, trebalo bi i vi to da radite.
Ako vec nemate resenja, budite pristojni.
..kao sto rekoh Srbija je zemlja pristojnih ljudi.

najobicnniji gradjanin

pre 11 godina

Da mi je znati koji ****** je pisao ovo saopstenje. Kaze se da je Djelic ucestvovao u pljackaskoj privatizaciji. Alo ******* 24 sporne privatizacije su se desile zavreme vladavine Vojislava Dr Kostunice.

Pera

pre 11 godina

Ja sam glasao za SNS jer mi je bilo muka od politike koja je vođena pre njih, naravno pola od te Vlade sad sedi u ovoj novoj Vladi koja više i nije tako nova s obzirom koliko je već na vlasti, tako da ovakve reakcije SNS-a su licemerne. Da li zaista neko u ovoj zemlji, pa i u SNS-u misli da ako je Vučić udario po svima i da kažemo da dobro radi svoj posao, ali sud tek treba da kaže svoje, to automatski znači da su svi iz SNS-a dobri i prihvatljivi i da znaju svoj posao, naravno da ne jer to bi bilo umobolno. Što se drugih članova Vlade tiče, gospodo, možete da pohapsite sve u ovoj zemlji dok ne omogućite da ljudi imaju gde da rade i da pristojno zarade a da to nije javni sektor, nema od vas vajde. Ja nisam glasao da bih sedeo kod kuće, već da bih radio posao koji iole ima veze sa onim za šta sam se školovao.Čak mi nije bitna ni visina plate, samo da je redovna i da sam prijavljen.Prema tome umesto što SNS se zgražava, bolje bi bilo da rade na tome da uposle i nestranačke ljude, tj. obične građane.
Hvala. Nadam se da će komentar biti objavljen.

Olivera

pre 11 godina

Rečnik saopštenja SNS je do te mere zastrašujući, daleko od političkog diskursa, negde u prostorima drumske krčme, i već ta činjenica, s obzirom na pozicije SNS, zastrašuje.
Moderno društvo i moderna država ne grade se na takav način.
U politici je svaka reč, pa i svaki znak interpunkcije, legitimacija onih koji ih koriste.
Politički zrele grupacije neguju jezik, stil, idiome, i tako unapređuju i samo politiku, a politički nezrele grupacije, uglavnom, kako je davno rekao Miroslav Krleža, zluupotrebljavaju "parter" jezika.

Das ist Walter

pre 11 godina

"SNS: Zgroženi smo nastupom Đelića"
Kako mi se čini vi ste "iznenadjeni i uvredjeni" što Vas uopšte neko pominje u negativnom kontekstu.
A, da, ovakvom reakcijom ste samo potvrdili sve što je Božidar Đelić rekao.

jasno ili da crtam?

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!
(vanja, 23. januar 2013 11:37)

Kojih 12 godina?
Dokle cete bre da lazete ovako bezocno?!
DS je imao vrlo los ucinak ali NISU BILI NA VLASTI 12 GODINA!
I nikad nisu bili sami na vlasti.U trenutnoj Vladi je skoro 2/3 prosle Vlade.
Nego hoce li ovi tvoji "napredni" vec jednom izneti neki argument? Ili ce na sve odgovarati zamenama teza i nekakvim pozivima da "ko hoce dodje pa da vidi"... I dokle ce biti "sokirani","zapanjeni","konsternirani" i "zgrozeni"?

Pa vi ste sada vlast. Izvolite radite a ne samo da udarate medijske kampanje. Izbori su prosli.

Шојитј

pre 11 godina

Колега Пантитју ја сам не само згродјен, ветј и изненадјен и увредјен с ову вашу инсанацију.

mika alas

pre 11 godina

A ko je zgrožen?? Da nije Drecun? Ili Cvijan? Ili igračica iz Granda? Ili oni silni vlasnici pešenjara, propali preduzetnici? Vulin? Marijan Rističević?? Molim vas napišite ko je zgrožen, eto čisto da znamo.

PetarPan

pre 11 godina

Ovim su zgrozeni,ali zato poskupljenje struje u sred grejne sezone je normalno za ove vise ne znam kako da ih nazovem...jedne neobrazovane i primitivne licemercine...

Posle 20 godina psovanja, vredjanja, pljuvanja, klevetanja, gadjanja cipelama i ostalih stvari i dela koja karakterisu primitivne, ovim su zgrozeni..

samo napred, ima dovoljno glupih ljudi da "padaju" na ove glupe izjave istih takvih idejnih vodja...

vanja

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!

Kimura

pre 11 godina

Au oduvali su me ovim saopstenjem kao i svakim dosada naravno.
Koliko samo mudrosti i zivotnih istina ima u Radikalskim ili Naprednjackim saopstenjima, ne mogu da se snadjem ko je ko i u cemu je razlika!!!

Siniša

pre 11 godina

Šta je nazadnjaci, boli vas istina o vašim prevarama. Pogledajte samo koalicioni sporazum, pa analizirajte da li se nešto od toga sprovodi i to je istina o vama. Činjenice ne možete menjati lažima, ne možete večno tražiti izgovor za vaš nerad i neznanje tako što ćete pljuvati predhodnu vlast i DS, a da ne kažete da su sadašnji vaši koalicioni partneri itekako učestvovali u toj vlasti, i Dačić i Dinkić i Ljajić i Krkobabić. Pre neki dan Vučić je obmanjivao javnost i pripisivao sebi to što je jedna privatna domaća kompanija dobila posao od 1 milijrde dolara u Angoli, a zna se da je ta kompanija za taj posao konkurisala sama, da je dobila garancije stranih banaka(zemalja) i da Vučić nema nikakve veze sa time. Zadužujete nas nekontrolisano, stavljate u dužničko ropstvo...a kritikovali ste žestoko Cvetkovića što je to isto radio, a vi ste zaduživanje duplirali - da li je to istina ili laž...Obećali ste u izbornoj kampanji da će struja i gas biti jeftiniji, ako glasamo za vas, i ne da su jeftiniji nego će biti skuplji i to za 20% - vi ste lažovi i prevaranti. Angažujete ovde vaše članove da ostavljaju debilske hvalospeve o vašem voljenom vođi i mislite da to čitaju budale i da će da se ,,prime'' na te budalaštine. Pa ajde ako smete raspišite izbore pa da vidite da li vas stvarno podržava narod ili ne, pa ne smete, jer znate da je narod osiromašio od kada ste preuzeli vlast i da će da vas kazni, jer ste ih prevarili.

Sat brzo otkucava

pre 11 godina

Ma ne muci vas to, vec sto je govorio o Cvijanu i njegovim pritiscima i pretnjama da bi oslobodio narko-mafijasa. O tome u saopstenju SNS nema ni reci. Maca pojela jezik? Bacate prasinu u oci navodnom borbom protiv korupcije dok oslobadjate najokorelije kriminalce i ubice. Pripremate teren za oslobadjanje Radeta Markovica kako bi ponovo formirali drzavnu masinu smrti i ljude drzali u strahu. Mislim da ce gradjani Srbije uskoro imati mnogo veci problem, ako se brzo ne osveste.

Realan

pre 11 godina

Radikali bez bedza su do juce i velikog experta Mladju Dinkica nazivali najvecim lopovom i stetocinom srpske ekonomije i privrede, pa je doticni sada ministar finansija i ekonomije i treci covek Vlade! Nas narod ima lepu izreku: Ko o cemu...

toza

pre 11 godina

Klasična radikalska škola kada na pitanja odgovaraju kontra pitanjima ili još gore opletu po onome ko postavlja pitanja. Zapamtite već jednom da ste vi sada vlast a ne opozicija i da ste vi ti koji treba da odgovaraju na pitanja (a bilo je lepo kada ste prozivali one prethodne). Ukoliko smatrate da je neko oštetio ili uradio nešto protiv države a vi sa dokazima u policiju ili tužilaštvo pa neka se pokrene postupak.
Shvatate li vi iz SNS da je sada na vama odgovornost? Da ste dobili glasove da unapredite nešto u ovoj zemlji. Ako znate i možete onda radite i nikakve prozivke onih koji se ne slažu sa vama neće uticati na vaše rezultate. Prestanite više da vodite državu kroz davanje izjava za medije. Prestanite da se ponašate kao skup pojedinaca gde svako radi šta hoće i pregovara i dogovara šta hoće bez da se prave ozbiljni planovi i analize(jedan autoput do Čačka, drugi kanal DMV...). Nije ova država igračka pa je damo malom Perici da vidimo šta će da uradi.
Rekli ste u predizbornoj kampanji da ste drugačiji, pametniji, pošteniji i bolji i sada imate priliku da to dokažete.

ST

pre 11 godina

Od 15 ljudi iz SNS predloženih za neku funkciju ni jedan nije prošao bezbednosnu proveru, to je u prevodu 100% ili , narodski rečeno, sve ološ do ološa. Ako SNS misli da uradi preporod Srbije sa Dinkićem, Karićima, Cvijanom, Majom Gojković, Drecunom, Vulinom, Marjanom Rističević, Veljom, estradnim menadžerom Mirkovićem, Bojanićem, Zoricom Brunclik, kafedijama...od tog posla nema ništa. Da ne govorim koje ste sve likove postavljali na lokalu - sve moj do moga. Mislim da bi Vučić prvo trebao da počisti svoje dvorište, mnogo ima smeća, pa kada to uradi onda može da gleda u tuđe...
Ljudi su prema sebi subjektivni, a prema drugima objektivni, dok bi za svoje dobro trebalo da bude obrnuto.

Prong

pre 11 godina

Đelić je od "tetkinog kauča stigao do imovine od 11 miliona evra", tako što je najpre LEGALNO završio skole i fakultete za razliku od vas koji jedva da imate završenu osnovnu školicu (i to je pod znakom ?). Posle LEGALNO završenog školovanja, Đelić je radio kao stručan savetnik u raznim evropskim vladama, što se LEGALNO i debelo plaća. Radio je LEGALNO kao savetnik za oblast finasijskih institucija u raznim svetskim i evropskim kompanijama i konsultantskim kućama. To se tek plaća DEBELO i što je za vašu informaciju najbitnije, LEGALNO!
Dakle, poreklo njegovog legalno zarađenog novca se zna. A šta je sa vama, drugovi radikali? Bolje objasnite vi nama kako su neki vaši primitivci sa osnovnom školom došli do bogatstva.

da cujemo

pre 11 godina

Za ove sto pricaju o tetkinom kaucu, nije normalno da obrazovan covek u zivotu nesto zaradi. Ko je lik koji je "posteno" zaradio 165 stanova? Zasto cutite? Koliko takvih ima partijsku knjizicu SNS?

Dr Smislov

pre 11 godina

Radikali zgroženi na nešto? Da ne kažem konsternirani su non stop,da li je to moguće? Da li znaju koliko će gradjani da budu zgroženi od 1.Februara kad poskupi skoro sve ..opet?

sale60

pre 11 godina

moze djelic da prica sta god hoce? narod zna ko je sta i kako radio,a narod je taj koji odlucuje sto se i pokazalo na proslim izborima.
(sanja, 23. januar 2013 13:43)

Koga ti to pravis ********. Jel to tebi pamcenje doseze samo do 2000 god. Jel to ne znas sta su Toma i Vucic radili devedesetih. Jesu vama koji podrzavate SNS vrane mozak popile. Kako vas nije stid vise, Toma Vucic i Seselj zajedno sa Slobom su direktno krivi za smrt hiljade srpskih sinova, bruke jedne ***********.

Vlatko

pre 11 godina

Mene ovi odgovori SNSa užasno asociraju na prepucavanje naših pevaljki po žutoj štampi, čak bih se usudio da kažem da pevaljke ipak imaju za nijansu kulturniji rečnik! @Zmaj od Kosmaja - sve što ste napisali je u potpunosti tačno ali nikako ne mogu da progutam "Srbija je zemlja pristojnih ljudi" :-( Da je Srbija zemlja pristojnih ljudi zar bi nam Vlada bila ovako nepristojna? Nažalost bahati i nesposobni su rasterali ili ućutkali fine i sposobne pa su sada oni u većini, to je tužna sudbina Srbije...

ZoranNS

pre 11 godina

Mi smo 20 godina zgroženi od vaših vođa, gospodo rasparao vas se frak, vidi vam se majica sa bedžom Šešelja, sve ovo smo slušali 20 godina, ničeg novog u vašem ponašanju, izdalo vas je gospodsko ponašanje, što bi vi rekli maske su pale. POSEBNO NAGLAŠAVATE ZABRINUTOST ZA VAŠE GLASILO KURIR (već treći put). Vaše diplome spram Đelićeve su potvrda iz zabavišta.

igor

pre 11 godina

djelic nas upropastio a vi sa dinkicem koji je 12 god vodio ekonomiju pravite koaliciju i on vam je dobar!? ja vise nrmam pojma ko je ovde lud a ko budala!?

Bedna Socijala

pre 11 godina

Ко прочита оргинал саопштења и види ниво неписмености у њему, схватиће да у СНС-у купују и дипломе основних школа, а не само мастер за бившег председника.

Siniša DS

pre 11 godina

Ja sam bio ZGROŽEN kada sam čuo da su radikali Vučić, Nikolić, Todorović, Jorgovanka... dobili od države(Miloševića za vernost)luksuzane stanove u vreme kada su nama padale bombe po glavama, a oni bili ministari...toliko o moralu Vučića. Pošto im je kasnije za te stanove Đelić naplatio extra porez oni od tada pljuju Đelića i svete se DS. Ovo je opšte poznata stvar, ali za ovo mladi aktivisti SNS ne znaju, pa da ih obavestim.

crni domino

pre 11 godina

Pazite odgovor na brzaka: Zgrozeni smo!?
Ovakav recnik odgovara samo radikalčinama kada nemaju umesan odgovor.
Sirovine ostaju sirovine!
Ne DS nego je Djelic potpuno u pravu.
A KANAL ce samo da podeli Srbiju na Istocnu i Zapadnu Srbiju i nista vise.
Najplodnija zemlja Srbije bice unistena, a promet i zarada od kanala nikakva jer ce biti veca dara nego mera.
Projekat zastareo kao sto su zastarela shvatanja bivsih radikala!

izdajnik

pre 11 godina

ocigledno je,ex radikali ,da su ljudi koji su glasali za vas ZGROZENI sami sobom zato sto su bacili svoj glas na vas...
gladni na sve strane, lekovi se placaju 80% ,a za vreme ds se nisu placali... hapsite na sve strane ,a nigde presude, zaduzujete se (valjda da se obezbedite jer znate da sledece izbore necete dobiti)...

UGROŽENI

pre 11 godina

Ko vam, naprednjaci, bira te prideve - kao ZGROŽEN? To mi je nešto poznato, ali hajde, kad ste ga smislili da ga iskoristim: I ja sam ZGROŽEN, čak UGROŽEN što će struja u februaru, dakle usred zime, poskupeti preko 50%( za one koji su koristili noćnu struju i grejali se na nju)! Nikad vi ne možete biti zgroženi koliko običan narod koji nema vaše stanove u sred elitnih naselja u Beogradu, neograničeno grejanje....Ali čekajte proleće, ako preživimo!

ratko

pre 11 godina

DS ponovo pokušava da obmanjuje narod velikim neistinama.
(Kruna, 23. januar 2013 13:52)

Ček da te podsetim nekih "istina" od AV:

"Aleksandar Vučić tvrdi da su radikali došli u posed „veoma validnih informacija“ da se u Hagu priprema likvidacija Vojislava Šešelja i da su „u opticaju dva scenarija“.

- U Beograd za pet dana stiže glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sa idejom da u razgovoru sa srpskim vlastima nađu rešenje da na najefikasniji način „završe“ sa Vojislavom Šešeljem. Trebalo bi da se dogovore o tome da li će Šešelju hitno nametnuti branioca, ili će pribeći drugom scenariju da ga zdravstveno unište - upozorio je Vučić."

Da te pitam da li je Šešelj živ? Jeste, ali ne zato što mu je Aca pomogao, nego zato što niko i nije hteo da ga likvidira.

Ko je lažov?

"Šešelj je običan lažov", rekao je Vučić na konferenciji za novinare i istakao da je lider radikala tu "jednu od bezbrojnih laži", izjavio po nalogu Demokratske stranke."

Te ga demokrate likvidiraju te dilaju politiku sa njim.

Možda je on iz radikala izašao, ali radikali nisu iz njega. Nikada neću verovati ni jednu jedinu reč što izgovori.

I za kraj:

"sve više ljudi u Srbiji ne može da prihvati koaliciju Čedomir Jovanović - Ivica Dačić - Boris Tadić. Radikali će uspeti da pobede tu troglavu aždaju - poručio je Vučić na stranačkoj konferenciji za novinare."

Danas on upravo da bi imao stolicu je prihvatio glavu jedne kako sam kaže, aždaje.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Lepota od života s ovima iz SNS .Pa šta bi dali da imate nekog približno sličnom ovakvom Djeliću,ALi ga NEMATE.NIJE VAM ON PRELETAČKIH SPOSOBNOSTI ,NE ,,RASTU MU KRILA PREKO NOĆI KAO VAŠEM CVIJANU ,ILI ,,UVAŽENOJ,, G.PEŠIĆ I G.NENADU.PA DA SE SVI HORSKI ODUŠEVIMO VAŠIM KADROVIMA.Manite se zamajava ,i laži,uozbiljite se već jednom ,bio bi red posle 9 meseci.A za Kurir ne brigajte,čim se Dinkić našao da im ,,plače na ramenu, a predhodno ih oglobio za uvredu,i vi ih branite ,to je sve samo po sebi odgovor,za pametne.Na mnoooogo pitanja NISTE odgovorili ,ali su vam eskiviranja na njih uža specijalnost,uz obavezno pozivanje ,,na bivši režim,,.Pa ne beše ničeg sličnog tada,osim što su podivljali ,,NAŠI,,OBRAZ,, ,,DVERI,,I SLIČNI IM ISTOMRZITELJI UMA i to BAŠ SAD u ,,narodnom režimu,,.Šteta što nam se sećanje ne može isključiti na dugme,što bi vam bilo veoma ugodno.Ali .....

Crni soko

pre 11 godina

@(FPN

Kakve veze ima Djilas.Opsednut si njime.Sanjas ga nocu. Koja pljackaska privatizacija i DS u njoj.Prelistaj malo net

A sada nesto o poljoprivrednom zemljistu.Pametne zemlje poput Madjarske ili Hrvatske donele zakon o zabrani da stranci raspolazu zemljom. madjari cak i u ustav uneli.Mi bi se prodali zasaku dolara

Vozd Dakki

pre 11 godina

Ove iz SNS ne smes izgleda ni da pomenes...ma ni da pomislis na njih... odmah sledi saopstenje u kojem bukvalno bljuju vatru na neistomisljenike ili kriticare. Vesele '90...

Natka

pre 11 godina

Neki politicari godinama cute i sad su nasli da progovore i kritikuju ljude koji izvlace zemlju iz problema u koje su nas uvukli clanovi Demoskratske stranke!

Dobrivoje

pre 11 godina

Ovakav nastup moze biti samo posledica straha od lavine koju je pokrenula ova vlada, straha od hapsenja i osujecivanja planova kriminalaca i lopova.

igor

pre 11 godina

Ipak su progovorili radikali iz Naprednjaka....kada ostanu bez argumenata,onda idu uvrede. Mene nisu,i nece,prevariti ti radikali....pardon,naprednjaci!

Gramzivost i pohlepa

pre 11 godina

kako je od "tetkinog kauča stigao do imovine od 11 miliona evra"
- Retorika Slobodana Miloševića devedesetih godina o svim članovima opozicije.

Usput, za čoveka koji je završio Harvard, doktorirao, predavao na najprestižnijim univerzitetima normalno je da ima para.

Usput spomenuli su cifru "imanja". Najskuplja vila na Dedinju je 1,5 miliona evra.

A ubeđen sam da je bio bogatiji kada je bio savetnik ministra Rusije devedesetih, ili dok je radio u silicijumskoj dolini kao podpredsednik jedne od najvećih konsultantskih firmi na svetu.

Izveštaj je napisan za polupismene babe sa sela koje jedino znaju cenu paradajza na pijaci.

lupeta ko sta stigne

pre 11 godina

Reče Kalimero: ,,Sada imamo ljude praktičare, stručnjake, kao što su Ješić, Ćeran, Hiber, Dragan Šutanovac, veliko je interesovanje građana posle osnivanja ovih resornih odbora", rekao je Đelić. Sve sama ,,poštena’’ poslovna elita iz redova DS-a! Interesuje me za šta su to Ješić i Šutanovac stručan,za malverzacije?
(ObjektivniBg, 23. januar 2013 12:40)

Dodji do Indjije da vidis za sta je strucan Jesic.Svidjao se tebi ili ne definitivno je sposoban.
Ako je krao neka ga hapse, nemam nista protiv. Ali za 10 godina je od Indjije napravio odlicno mesto za zivot.

p.s. Stranacki ostrascen nikad ne mozes biti objektivan,znaci lazno se predstavljas.

radisav

pre 11 godina

Od kad se to ugovori o nekakvoj pljacki nalaze u stranackim prostorijama , zar to ne treba da bude kod sudije i u policiji? Eee, naprdnjaci naprednjaci , vec se vidi kakav ste vi katastrofa za Srbiju, vodite selektivne istrage , umesto kroz policiju i tuzilastvo , vi vodite istrage kroz stranku i sve to koristite u stranacke svrhe i za populizam . Pa sta vi mislite, da je ovo onaj sludjeni narod iz 90ih , koji ste mogli da varate sa ovakvom demagogijom i da vam to prolazi? Pa provaljeni ste , jer ste nekompetentni, nesposobni i jer time unistavate svaku instituciju u koju nemilice ubacujete svoje nekompetentne kadrove.
Uzas!

Marko

pre 11 godina

Koliko su ljudi u ovoj zemlji zajedljivi i primitivni. Ovde je izgleda sramota biti bogat, sada ce ovi naprednjaci kao komunisti 50tih godina sto su bogatima uzimali sve da idu okolo i zaplenjuju puneci svoje partijske dzepove. Neko ima firmu i bavi se politikom = lopov?!?!?! Alo ljudi pa to je sasvim normalno, ako imas firmu koja zaradjuje, zaposlene, menadzere imaces vremena i zelje da se bavis politikom. Sada dosli neki paceri sto nemaju dan radnog iskustva i krenuli da se bune sto neko ima firmu, kuce, stanove, pare, kola i jos imaju obraza da se hvale kako eto zive u "skromnim" dvosobnim-trosobnim stanovima na novom beogradu?!?!? Pa covece za nekoga ko nista nije radio ceo zivot je i taj stan imovina pod znakom pitanja! S jedne strane imate one koji uzmu koju uslugu/ugovor/informaciju na osnovu funkcije radi svog privatnog biznisa i koji ZAPOSLJAVAJU ljude a sa druge strane imate ove sto samo drve protiv privrednika a nisu usli u firmu osim da se slikaju za izbore. Taj privrednik (citaj Djilas i njemu slicni) su 10 puta vredniji od jednog Vucica (i njemu slicnih) sto nemaju dana radnog iskustva i nikome nisu isplatili ni jednu platu.

Patria

pre 11 godina

Postovani g Vucicu, posto mi se cini, a i nadam se da je tako, da ste vi jedini normalan u tom vasem zabranu jednoumlja, dozvolite da vam skrenem paznju na par stvari. Prvo, morate da shvatite da je 23 godine lazi na politickoj sceni nase zemlje dovelo do toga da Sveti Nikola sad dodje i kaze verujte mi Srbi, sve cu da vam ucinim po volji, Srbi mu ne bi verovali. Drugo, Srbima je vise muka i fizickog i verbalnog nasilja politicara. Trece, morate da zaustavite ovaj bezumni talas poskupljenja koji gazi po izbornim obecanjima i najvise opterecuje obicne ljude. Cetvrto, lepo je sto hapsite, ali morate nekog i da osudite, ili makar zakazete sudjenja. I na kraju, ne verujem da imate vremena dalje od proleca, jer ljudima je toliko lose, da vise nece imati sta da izgube ako se pobune. Ne dozvolite da nam se ponovi 41-45.

Zarko

pre 11 godina

I mi smo zgrozeni to sto odkad ste dosli na vlast svakog meseca uvodite nova poskupljenja a sad najavljujete i poskupljenje struje i uz to svih osnovnih namirnica hleba mleka...zgrozeni smo sto se za sest meseci uvalili u vece kredite nego DS za osam godina 4 milijarde evra a to ce sve vratiti narod preko svojih ledja zgrozeni smo sto zivimo gore zadnjih sest meseci nego zadnjih 12 godina zgrozeni smo sto ste podigli granice sa kosovom i time zaokruzili apsolutnu nezavisnost kosova zgrozeni smo sto hapsite politicke protivnike i financijere drugih stranki za kaznu sto vas nisu podrzali a pustate osudjene kriminalce i lopove na ulicu a sad jos i radeta markovica uz njih zgrozeni smo sto nam smanjujete i ovo malo plate sto imamo a za vas politicare i poslanike ima para jel pa sto sebi nesmanjite plate zgrozeni smo sto ste apsolutna sva predizborna obecanja zaboravili i prekrsili ali nema veze dajte vi nasu poljoprivredu arapima pustite likove devedesetih iz zatvora da useju strah medju vase neistomisljenike pokradite sve iz budzete kako ste krenuli odlicno vam ide ali zapamtite kad budu kordoni vase milicije tukli po gladnim gradjanima ispred skupstine ne zaboravite reci kako je i za to kriva bivsa vlast

bluez

pre 11 godina

Sad kad su se radikali prakticno ugasili, jer su svi postali naprednjaci, red je da i ime vrate, da zna i nepismen narod ko su, a ne ovako se samo kriju iza novog imena...za one koji hoce da pricaju o pristojnosti, ukucajte Aleksandar Vucic i Tomislav Nikolic na youtube.com, ako u pameti Srba ne ostaje dugo, na youtube-u ostaje.

Pa pozivam gradjane da opet ne izadju na izbore zato sto im se ne ceka u redu, zato sto su na nedeljnom rucku, zato sto je hladno, vruce.....Ej bre, zato ovaj sljam uvek izadje, gleda sta zena zaokruzuje, deca, babe, dede, pravi od jednog glasa sedam.

cukce

pre 11 godina

Da Djelic jeste srozao srpsku ekonomiju, sli je srozao jos vise vec srozanu srpsku ekonomiju koju su srozali Naprednjaci tada Radikali i Socijalisti 90-ih, pa nisu naprednjaci od juce u politici i Toma i Vucic su itekako ucestovali u proslosti u vlasti, ne treba neke stvari zaboraviti! Svi su isti!

Copy/paste

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije. Srbija na najzad na pravom putu izgradnje jakih institucija. Napokon se blizimo uredjenoj i savremenoj evropskoj drzavi. Svako od nas to sasluzuje. Oni koji to ne zasluzuju, polako odlaze tamo gde im je mesto.
(Marija
----

Ovakav komentar ide danima samo se menja ime. Neki put se neko od junosa predje pa isti komentar posalje dva puta sa razlicitim imenom. Copy/paste

Nemanja

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!
(vanja, 23. januar 2013 11:37)

Mene je DS izuzetno razočarao, ali me još više fascinira ova floskula o '12 godina na vlasti'. Koliko se ja sećam, DS nije na vlasti bio od kraja 2003. do 2007. godine, što znači da je u proteklih 12 godina na vlasti bio isto koliko i SPS (2003-2007 i 2008-2012), DSS (2000-2008) i mnoge druge manje stranke... Jedini ko je stvarno na vlasti bio svih 12 godina je Mlađin G17/URS, koji je i sada sa naprednjacima u vlasti. I mi onda pričamo o procesuiranju onih koji su vršili zloupotrebe?

Komoda i fotelja

pre 11 godina

Ja sam kao gradjanin zgrožen ko sve predstavlja ovu zemlju i kakvi teletabisi dobijaju važne državne funkcije a posebno ovi "konjsternirani" bez bedza bi mogli da se prisete svoje bliske prošlosti pa onda da kažu "hop"

Dragan

pre 11 godina

Koliko se ja razumem u project management, a razumem se, prvo se uradi studija opravdanosti, pa studija izvodljivosti, pa procena investicije. Pa kad se to zavrsi onda se procenjuje mogucnost finansiranja. E kad to sve bude zavrseno pozitivnim ishodom onda se pristupa izradi idejnog projekta. Ukoliko idejni projekat potvrdi stavove iz studije izvodljivosti tu je kraj prve faze. Ovo je, bez obzira sto bi u slucaju kanala Dunav, Morava, Vardar, Egejsko more iznos bio sigurno vise milionski, jeftina i neophodna faza da se posle ne bi svi kajali. Tek nakon toga nastupa druga faza, glavni projekat, imovinsko pravna pitanja, finansijska konstrukcija. Izvinjavam se ali tu nema precica ni instant resenja, tek kad se prethodno navedeno slozi pocinju pregovori.
E sad da li je neko uradio sve prethodne faze, ja ne znam, pa s tim u vezi ni jedna strana ne moze biti u pravu. Glupo je apriori odbiti projekat (Delic) ali je bar jednako glupo i razmatrati model finansiranja (gospodin Ministar, zaboravih mu ime) a da ne znas o cemu se tu tacno radi.

lana

pre 11 godina

Znamo dobro da su stranka koja je izgubila izbore i razočarana time ali i dalje iznosi neistine kao u svom predizbornom programu.Zar još nisu shvatili da u njihove reči niko više i neveruje!

laza

pre 11 godina

otslusao djelica,mirno,vaspitano,argumentovano,za razliku npr.selakovica,onog mu partnra nasi,preletaca sns/idejnih clanova-skrivanih konta/,partija koja nema perspektive,zbog clanova

zluradi

pre 11 godina

Raspitajte se kako je vas "lider Aleksandar Vučić koji je poveo beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije" dosao do stana, a vas voljeni predsednik i do stana i do diplome, kada se vec raspitujete!

Cirkus

pre 11 godina

kaanal je u glavi samo jednog coveka. Ja jos nigde nisam procitao da su se sastajali drzavni cinovnici Srbije, Makedonije i Grcke da razgovaraju o mogucnosti izgradnje kanala. Da li Makedonija i Grcka u danasnjem trenutku imaju finansijskih mogucnosti da izgrade kanal.Mozda ce srbija kao"pametna"zemlja da uzme kredu od Kineza i da isplacuje ceo projekat

nisu zgrozeni vec konsternirani

pre 11 godina

Problem je sto SNS ne moze da prihvati da postoje mediji gde opozicija ima prliku slobodno da govori i kritikuje vlast.

Samo malo logike

pre 11 godina

@jole

Da li ti znas sta znaci koncesija.Koncesija moze na autoputu gde koncesionar ubire naknadu od putarine.Izgradi koristi i posle 20 godna predaj. Sta ce koncesionar da naplacuje na vodenom putu. Vodarinu.Koncesija za autoput je isplativa za koncesionara ako ima 30 hiljada vozila dnevno. U Economistu od 21 Decembra 2012 godine pise da je skoro ne isplativo voziti robu kanalom Rajna-Majna-Dunav.max nosivost barzi za rasuti teret je 10.000 tona

ja

pre 11 godina

Treba samo videti fraze koje Vucic plasira zarad ostanka na vlasti, kao on vuce reforme u Srbiji a tu su "zle bogate demokrate" da ga sprece. Ok nije to bas tako plitko koliko misle neki komentatori ovde, smisljeno se cilja na njihovo glasacko telo i nazalost velikobrojnu polupismenu populaciju Srbije. To je jednostavno zastrasivanje, model komunista i devedesetih koji su radikali praktikovali. Plase radnike i seljake kapitalistima. Na srecu radnika i seljaka to vreme je proslo pa ce brzo shvatiti, jer sad je sve privatno, na nesrecu svih nas razmileli su se po svetu i pozajmljuju se gde stignu da bi se odrzali na vlasti i to ce nas skupo kostati. Sve nas a tu ubrajam i Vas SNS demagoge i komentatore koji pisete hvalospeve Vucicu, probudite se mucnite malo glavom i razmislite u kakvu Vas buducnost uvlace Vucic&Co, pa nije niko blesav da se ne zaduzuje kod Rusa, Arapa i Kineza, svi znaju da su to zelenaski krediti, samo nasa pametna vlada otkrila toplu vodu, povezuje istok i zapad, sever i jug. Treba ziveti i sada, ali i u starosti, a i nasa deca bi valjalo da zive kao ljudi, a ne da kopaju njive za nadnicu po Evropi.

ObjektivniBg

pre 11 godina

Reče Kalimero: ,,Sada imamo ljude praktičare, stručnjake, kao što su Ješić, Ćeran, Hiber, Dragan Šutanovac, veliko je interesovanje građana posle osnivanja ovih resornih odbora", rekao je Đelić. Sve sama ,,poštena’’ poslovna elita iz redova DS-a! Interesuje me za šta su to Ješić i Šutanovac stručan,za malverzacije?

dule56

pre 11 godina

Djelic je celoj Srbiji tokom 12 godina pokazao i ko je i sta je i koliko je sposoban. I dobio je ocenu za to zajedno sa celim DS-om na majskim izborima.

Milenko23

pre 11 godina

Alo, bre, armijo DS komentatora, kako ste samo navalili. Sta je u ovom saopstenju sporno, pa naravno da su zgrozeni kada Djelic nista nije rekao, a da je istina. Ovi sto kazu da nisu vladali 12 godina-jesu, samo dve godine nisu bili u vladi, ali su imali predsednika. I sta su uradili za to vreme-opljackali i ojadili Srbiju. Pa gde su im bili ti programi tada? Da li je moguce da su svi ti pametnjakovici tek sad usli u DS. pa svi su oni i ranije bili tu,pa zasto nesto nisu uradili? Jednostavno - nisu sposobni da vode ni kucni savet, a ne drzavu.

zvonce

pre 11 godina

Apropo zaduzivanja. DS vodi drzavu 12 godina uz sitne prekide, u poslednje 4 godine zaduzi drzavu 6 milijardi i ostavi deficit u budzetu od dve milijarde uvede ekonomiju u recesiju...

Promeni se vlasti, dodje SNS, zatekne deficit. Posto nema carobni stapic da stvori milijarde, zaduzi se ali po znatno povoljnijim uslovima, a onda se pojavi taj isti DS i optuzi novu vladu za zaduzivanje i trazi izbore kako bi se vratili na vlast kako bi podigli ekenomiju i sprecili zaduzivanje. Stvarno su genijalni.

Zgrožen sam i ja

pre 11 godina

Rečenica koja sve kaže, suštinu: "sa tetkinog kauča do 11 miliona u Meridijan banci".. Šta dalje pričati, sposoban momak nema šta!

STOLE

pre 11 godina

Djelic je imao svojih 13 godina da pokaze sta i koliko moze da uradi za Srbiju. Uradio nije nista, sad nam obecava nesto kao da nikad nije bio vlast, prema tome moze da prica sta hoce ja mu ne verujem.

DS

pre 11 godina

Božidar Đelić je ekspert koji je 13 godina uništavao ekonomiju Srbije i držao sve medije i on sada priča o tome a toliko su mediji nezavisni,veoma licemerno.
(Srbijanac, 23. januar 2013 21:17)

Au, čoveče sve si pobrkao, taj čovek koga opisuješ je Mlađan Dinkić. Ajde malo se informiši, nemoj da lupetaš, nisi u kafani. Đelić je bio ministar finansija od 2001 do 2004 godine, pa ministar zadužen za evropske integracije od 2008 do 2011godine. Inače, kada je postao ministar finansija, 2001 godine, kasa je bila prazna, dugovalo se penzionerima, zaposlenima u javnim preduzećima...ma svima. Nasledio je vladu u kojoj je Nikolić bio potpredsednik, a ministri Vučić, Todorović, Jorgovanka...i ostala ekipa. Nasledio je situaciju da se benzin prodavao na ćoškovima u plastičnim flašama, a cigarete na kartonskim kutijama...a novac je išao u privatne džepove tajkuna i kriminalaca koji su švercovali benzin i cigarete, pa je on sve to zaustavio i od tada sve ide legalnim tokom, a novac od akciza i poreza ide u državni budžet. U pregovorima sa Pariskim i Londonskim klubom uspeo je da izdejstvije otpis državnog duga za oko 50%. Plate i penzije su se isplaćivale redovno, nikome se nije dugovalo. On je rukovodio i evropskim integracijama, pa smo potpisali SSP, dobili beli šengen, odradili sve za dobijanje kandidature. Podneo je ostavku jer je EU ucenjivala i postavljala nove zahteve, a kandidaturu odložila, koju smo nakon 3 meseca i dobili, ali on je održao reč o ostavci.

dejan marelli

pre 11 godina

Bivše vlasti koje su vladale ovom zemljom od oktobarskih promena pa do skora stalno su imale tu priču da "bivši" tj. Miloševićev režim nije do kraja demontiran da pripadnici tog režima i dalje kontrolišu tajne službe, tokove novca, policiju, vojnu obaveštajnu službu, medije... Danas slušam aktuelnu vlast oličenu pre svega u SNS-u kako bivši režim (čitaj: Demokratska stranka) i dalje kontroliše medije, velike firme, delove policije... Ispada da tek onda kada odeš s vlasti počinješ da kontrolišeš državne organe jer dok si na vlasti tu kontrolu imaju oni koji su vladali pre tebe!

branko

pre 11 godina

Stvarno ovaj Bozidar Djelic ima petlju da lupeta iako je svestan da se moze lako doci do porekla njegove "male" ustedjevine! Covek verovatno skace metar od zemlje jer ne moze da podnese kako se postepeno otkriva jedan po jedan clan DS-a u prevarama na stetu drzave.

milica

pre 11 godina

Promene su evidentne,borba protiv kriminala se zahuktala i nema vise nedodirljivih,a sto se tice Djelica,ako se neko seca kada se pojavio na nasoj politickoj sceni rekao je da zivi kod tetke jer nema stan i da ima malo ustedjevine,a 12 god posle rekao je da poseduje 13 miliona eura.Kako ih zaradi?????

nenad

pre 11 godina

djelicu bi bilo bolje da cuti jer svi vide kako je bilo dok su on i njegova stranka bili na vlasti,pohapseni su njihovi ljudi koji su bili ministri,mislim da vise ne treba nista da kazem,sve je jasno kao na dlanu.

Grumpy

pre 11 godina

"Promene su se desile i nikakve laži, prevare i podmetanja neće ih zaustaviti, pa ni Božidar Đelić, niti Dragan Đilas, koliko god para imali" - Demokrate sve zasnivaju na lažima i prevarama, to su njihovi aduti, jer nikakvih kvaliteta nemaju, da ih imaju ne bi oni sada kritikovali novu vlast za sopstvene neuspehe i nesposobnosti.

bezimena

pre 11 godina

kaanal je u glavi samo jednog coveka. Ja jos nigde nisam procitao da su se sastajali drzavni cinovnici Srbije, Makedonije i Grcke da razgovaraju o mogucnosti izgradnje kanala.
(Cirkus, 23. januar 2013 16:26)

Ozbiljne vlasti se ne bave nerealnim projektima zbog kanala u nečijoj glavi, i ćor sokaka u ostalima, istog tipa.

sumorni

pre 11 godina

Koja panika medju radikalskim botovima.

Ko od njih nije koristio proxy za logovanje, sad je u problemu.

Pa ne pušta se diler droge iz zatvora nekažnjeno, drugarice i drugovi radikali.

Ali, lepo vas je videti tako uzmuvane, ko kokoške bez glave lepite komentare od prekjuče :)

A bili ste do skoro malo drugačiji nego danas:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/229840/Vu%C4%8Di%C4%87%3A+Dinki%C4%87+je+lopov+Dinki%C4%87%3A+Nikad+sa+SNS.html

zmitjkoe

pre 11 godina

Ja se pitam kao i mnogo mojih istomišljenika šta je taj gospodin radio osim bogaćenja preko reklama i minuta?!
(Potrčko, 23. januar 2013 21:09)

Ti i tvoji istomisljenici ste obicni luzeri. Niste nista radili i niste se obogatili. Cak nemate pojma da se "preko reklama i minuta" moze obogatiti. I jos se bunis sto si nula i mrzis ljude "koji nisu nista radili osim bogacenja". Srbi ne oprastaju uspeh, a slave poraze.

Kuguars

pre 11 godina

Svi znamo ko jos uvek kontrolise medije i pola Srbije, ali polako se i to klupko odmotava i dolazi sve na svoje.Nece ni oni moci tako rade doveka.

srle

pre 11 godina

Đelić je svoje rekao i pokazao koliki je stručnjak,koliko pameti toliko i rezultata,ima u SNS veoma pametnih i obrazovanih ljudi,samo nisu mogli da dođu do izražaja od ovakvih kao što je Đelić.

Mala Maca

pre 11 godina

Mene samo zanima kako je gospodin Miki Maus, od tetkinog kauca tako brzo dostigao visine? Nekada smo ga mnogi postovali kao strucnjaka, a danas mu vise nista ne verujemo kao coveku.

goca

pre 11 godina

Ono što mi je posebno zasmetalo od izbora do danas su izjave DS-a.Ponašaju se kao da nikada nisu bili na vlasti i da nisu odgovorni za ovakvo stanje Srbije.Očekujem kada će početi da kritikuju sami sebe praveći se kao da su upitanju neke druge demokrate!

Marija

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije. Srbija na najzad na pravom putu izgradnje jakih institucija. Napokon se blizimo uredjenoj i savremenoj evropskoj drzavi. Svako od nas to sasluzuje. Oni koji to ne zasluzuju, polako odlaze tamo gde im je mesto.

Milos M

pre 11 godina

Čovek koji radi svoj posao i to u oblastima korupcije i kriminala gde se deceniju ništa nije dešavalo naravno da će smetati mnogima.

Zauvek SNS

pre 11 godina

Ja nisam zgrozena nastupom Djelica, to se od njega i moglo ocekivati, sigurno ne nesto dobro i pametno. SNS je zgrozena zato sto ne moze da veruje cime su sve u stanju da se bave ljudi koji su nas toliko unazadili, a sada kada je nova Vlada pocela da daje dobre rezultate i da se istinski bori za svoju zemlju i njenu egzistenciju oni i dalje pokusavaju da nam stanu na put ka boljem sutra, mada sam sigurna da to Aleksandar Vucic i njegova stranka to nece dopustiti, stvarno je bilo dosta!

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Neoradikali nisu iskoristili OVU PRILIKU da izraze VELIKI PLEZIR što su KONSTERNIRANI.
PS.
daj neko, ko sme - svakako, došapne Vučiću i radikalima da su izbori završeni na Đurđevdan prošle godine i da nisu opozicija.

karasdjordje

pre 11 godina

ovaj Djelic je dosao 2001 da pomogne srbiji i narodu,medjutim sada je milijarder a mi u duznickoj krizi i najsiromasniji u evropi,on je najgori projekat koji je mogao da zadesi srski narod i zato trba da cuti i da dokaze na koji nacin se obogatio

mentalno razgibavanje

pre 11 godina

Nekada sam bio demokrata i iskreno sam cenio Djelicevo znanje i iskustvo, medjutim danas posle svega sto smo imali prilike da vidimo i cujemo od njega mislim da je izgubio svaki kredibilitet da se ozbiljno bavi politikom.

blondie

pre 11 godina

Ispeko Boza zanat preko i dasao ovamo posle 5.oktobra da nam pokaze vestine koje je naucio!Naravno,korist je imao samo on,koga jos briga za narod!Oni,tj,politicari nas smatraju ovcama,a mi nista i ne cinimo da pokazemo suprotno!Zato smo i osisani!

jole

pre 11 godina

Kanal D-M-V ce se graditi na bazi koncesije, investitor ce imati profit duzi niz godina, a Srbija ce uposliti ljude na izgradnji. Niko nije lud da se zaduzuje 10 milijardi evra, mi taj novac nemamo, ali oni koji ga imaju su spremni da uloze u siguran posao. Demokrate se protive jer ne mogu da prebole sto to nije njihova ideja.

PR DOKTOR

pre 11 godina

Djelic se jos vrti po politickoj sceni Srbije, ja sam mislio da je vec pobegao, ali jos bolje taman da dodje na red kod Vucica pa ce da odgovori na sva pitanja.

dana

pre 11 godina

U sposobnosti i sručnost Đelića smo se uverili proteklih godina. Tako da ja njegove izjave uopšte nesmatram ozbiljnim ili izjave onog ko bi stvarno mogao da ima argumenata i iznese činjenice.Ali u svakom slučaju ovo je sraman način na koji pokušavaju da umanje značaj rada naprednjaka!

FPN

pre 11 godina

Tako je! Ekonomski je razorio Srbiju učestvujući u kradji, lazima i pljačkaškim privatizacijama. Svrgnite ga sa te pozicije gde mu ocigledno nije mesto. E Djilase, nekad sam verovao u tebe, a gledaj dokle si sada dogurao! Sramota jedna. A vama naprednjaci skidam kapu na hrabrosti da ovo javno iznesete i ponesete se sa time.

vesna

pre 11 godina

djelicu bi bilo bolje da malo pogleda u proslost,u vreme kada je ds zajedno sa njim bio na vlasti nego sto kritikuje vladu koja je skoro formirana i koja je krenula u obracun sa kriminalom.

ivan

pre 11 godina

svaku vlast treba kritikovati za nesto sto je uradila lose.ali treba da je kritikuje neko ko nije bio na vlasti ili neko ko je bio i napravio je veliki uspeh,a ne kao ovde vlast kritikuje covek koji je na vlasti bio dugo a za vreme njegove vladavine srbija je isla samo unazad i dan danas zbog toga ispasta i sporim koracima se vraca napred.

JUGOSLOVENNN

pre 11 godina

Opet ovi ... zgrozeni.Koji vam je to vise recnik, ko vam pise saopstenja?Vucic?Nista vas Tadic nije naucio, bas nista.
(marija, 23. januar 2013 14:46)

Pa hvala dragom Bogu da nije gledao da uci od Tadica jer onda ne bi postojao na politickoj sceni kao ni sam Tadic.

KINDER

pre 11 godina

Bozidar Djelic ima dosta toga prljavog, pa je napao vodecu stranku Srbije kako bi se na neki nacin izvukao...Aleksadar Vucic je stao na put organizovanom kriminalu i korupciji i samo tako Srbija moze da napreduje...

Sofija

pre 11 godina

Treba da budemo srеćni štо је Srbiја pоlако pоčеlа dа sе budi, štо је nа putu dа pоbеdi svе оnе којi su је gоdinаmа pljаčкаli. Nаdam se dа sе niкаd višе nеćе dеsiti dа bilо ко, zаhvаljuјući lеpljivim prstimа i pоlitičкој mоći, sеbi pоvеćаvа коntо nа bаnкоvnоm rаčunu, uništаvајući privrеdu zеmljе i bоgаtеći sе nа rаčun grаđаnа.

sashka

pre 11 godina

Demokratska stranka se bavi politikanstvom na svakom koraku, nisu sposobni da pohvale investiciju iz UAE a dok su bili na vlasti hvlaili su se investitorima kojima su davali 10 000e po zaposlenom...

BORBENA

pre 11 godina

Mislite li da su zgrozeni izjavama ovog nazovi politicara Djelica samo clanovi SNS-a, zgrozeni smo i mi koji nismo clanovi ni jedne politicke opcije, zgrozeni onim sto su nam DS i njihovi pomagaci odnosno tajkuni uradili.Dosao covek u Srbiju, predhodno unistavao privrede drugih zemalja iz okruzenja, da isto to uradi i ovde, izvrsio zadatak koji je ocigledno imao a sada verovatno dobivsi drugi zadatak napada ljude koji su to sve rasklinkali.Ocigledno vapi da tetkin kauc zameni sa malo neudobnijim...

Predrag@@@

pre 11 godina

Ja sam zgrozen koje ste sve ljude postavili na celne funkcije!Modelsica,grand balerina,cela estrada!
(Sasa Sasa, 23. januar 2013 11:49)

Zato tamo neki kako Vi kazete iz pecenjare, otkrio ugovor jednog Akademika o ostetnom zahtevu da se koji milion isplati Kenetu za kucu koja nije predvidjena za rusenje.

Potrčko

pre 11 godina

Zar Đelić misli da će kroz preobučeni DS na čelu sa Đilasom nešto uspeti?! Kaže Đelić da će Đilas voditi ekonomiju tamo gde se pokazao. Ja se pitam kao i mnogo mojih istomišljenika šta je taj gospodin radio osim bogaćenja preko reklama i minuta?! Što taj Đilas i ovaj potrčko Đelić ne spasiše bar jedan gigant, recimo „Sartid“?!

Srbijanac

pre 11 godina

Božidar Đelić je ekspert koji je 13 godina uništavao ekonomiju Srbije i držao sve medije i on sada priča o tome a toliko su mediji nezavisni,veoma licemerno.

daka

pre 11 godina

opozicija uglavnom kritikuje vlast,tu nema nista cudno,na sve su spremni samo da bi ugrozili opstanak vlade zato ja opoziciju i ne slusam sta pricaju jer znam da je sve to neistina.

Dragica

pre 11 godina

Ne znam zasto su se naprednjaci ovoliko potresli, ne secam se uopste kada je ovaj gospodin Djelic pricao istini, njegova recenica svaka zaobilazi istinu u punom luku. Tako da nista novo nismo culi o Djelicu

nikola

pre 11 godina

pa dobro djelic je tu u pravu? brani svoje partijske kolege tako sto napada sns koja ih hapsi jer su prekoracili ovlascenja dok su bili na vlasti,a brani ih zato sto jednog dana moze policija da zakuca i na njegova vrata zbog istog ili slicnog raloga zbog kojih je kucala i njegovim partijskim kolegama?

yxyc

pre 11 godina

Nikada više DS neće u vlast, nestaće sa političke scene jer ne cene napore ove vlade, neće nove investicije, pa zašto bi ih neko i pitao, nek se podlakte sa Čedom, jer njihovih daj Bože 10% glasova su zanemarljivi da bi ova Srbija išla napred.

Cvele

pre 11 godina

Gasim TV kada vidim Đelića jer nemam živaca da njega i njegove jurišnike na jeziku i laži gledam. On je na čelu tima za spas Srbije , pa zamislite taj novi tim će spasiti Srbiju, a svi oni su bili i u bivšem timu kada su se bogatili i zabadali nož u leđa svom bivšem predsedniku Tadiću.

tomma

pre 11 godina

sta god da neko uradi nesto dobro za Srbiju naci ce se pojedinci kojima to smeta a ni oni sami nisu nista uradili kad su mogli pa pustite bar da drugi rade nesto za ovaj narod kad vi niste

Alisa8

pre 11 godina

Ma Djelic je poznat po "strucnosti". Sada je angazovan da prica kojestarije po sistemu neko ce poverovati. Varijanta 'a'- vanredni izbori nije prosla pa idu dalje. Mozemo samo da predpostavimo sta je sledece.

Hmmm

pre 11 godina

Ko još veruje Đeliću, čoveku bez imalo morala?! Svi su drugi krivi samo nije on i njegovi žuti. Pa on je 12 godina bio na vlasti, sve je upropašćeno, a on drži predavanja novoj vladi, koja je na vlasti tek 6 meseci i spašava što se može spasiti posle njihove kriminalne vladavine.

nijebitnoime

pre 11 godina

(Samo malo logike, 23. januar 2013 16:17) Ajde daj nam link gde pise da je neisplativo (pise se zajedno pametnice) voziti robu kanalom Rajna - Majna. Inace Rajna - Majna - Dunav ima 64 prevodnice i to se placa!!!

Bas me interesuje kojim je to vidom saobracaja isplativije. Da postoji isplativiji saobracaj od vodenog ne bi se u Srbiju evrodizel vukao barzama iz MOLove i OMVove rafinerije i ne bi se islo u Konstancu barzama vec bi se islo autocisternama ili zeleznickim cisternama.

A mozda ti poznajes teleport?

city14

pre 11 godina

On ni ne zna šta znači govoriti istinu! Toliko je sam sebe uverio u laži da više ne može razabrati šta je istina a šta laž!

Cat

pre 11 godina

Kako da ne budu zgrozeni! Covek je izneo takve, da tako kazem, neistine, iako se to drugim imenom zove! Naprednjake niko zaustaviti nece !

vanja

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!

Dobrivoje

pre 11 godina

Ovakav nastup moze biti samo posledica straha od lavine koju je pokrenula ova vlada, straha od hapsenja i osujecivanja planova kriminalaca i lopova.

Natka

pre 11 godina

Neki politicari godinama cute i sad su nasli da progovore i kritikuju ljude koji izvlace zemlju iz problema u koje su nas uvukli clanovi Demoskratske stranke!

lana

pre 11 godina

Znamo dobro da su stranka koja je izgubila izbore i razočarana time ali i dalje iznosi neistine kao u svom predizbornom programu.Zar još nisu shvatili da u njihove reči niko više i neveruje!

Zauvek SNS

pre 11 godina

Ja nisam zgrozena nastupom Djelica, to se od njega i moglo ocekivati, sigurno ne nesto dobro i pametno. SNS je zgrozena zato sto ne moze da veruje cime su sve u stanju da se bave ljudi koji su nas toliko unazadili, a sada kada je nova Vlada pocela da daje dobre rezultate i da se istinski bori za svoju zemlju i njenu egzistenciju oni i dalje pokusavaju da nam stanu na put ka boljem sutra, mada sam sigurna da to Aleksandar Vucic i njegova stranka to nece dopustiti, stvarno je bilo dosta!

Marija

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije. Srbija na najzad na pravom putu izgradnje jakih institucija. Napokon se blizimo uredjenoj i savremenoj evropskoj drzavi. Svako od nas to sasluzuje. Oni koji to ne zasluzuju, polako odlaze tamo gde im je mesto.

Zmaj od Kosmaja

pre 11 godina

Srbija je zemlja pristojnih ljudi.
Bili vi vlast, opozicija,radikali ili naprednjaci to morate nauciti.

2.200 doktora nauka ove zemlje su clanovi DS, to je istina.
Djelic je strucnjak evropskog kalibra, to je istina.
Napredna stranka ima neskolovane kadrove, i to je istina.
za 6 meseci hapsenja, zaduzili ste zemlju 3 milijarede, 500 miliona placa ova zemlja promociju Vucica, to je istina.
Vucicu je jasno da ova vlada gura zemlju u bankrot. to se jasno vidi.
Jucerasnje pitanje da li zelite izbore, je molba DS-u da ga spase iz lose vlade u kojoj se nasao prihvativsi Dinkica i Dacica za partnere. to je takodje istina.
za 6 ili 7 meseci, Srbija ce zbog bankrota biti na ulicama, i to je istina.
Pristojan svet to vidi i o tome cuti, jer se stidi kakvu vladu i predsednika imamo, trebalo bi i vi to da radite.
Ako vec nemate resenja, budite pristojni.
..kao sto rekoh Srbija je zemlja pristojnih ljudi.

Milos M

pre 11 godina

Čovek koji radi svoj posao i to u oblastima korupcije i kriminala gde se deceniju ništa nije dešavalo naravno da će smetati mnogima.

srle

pre 11 godina

Đelić je svoje rekao i pokazao koliki je stručnjak,koliko pameti toliko i rezultata,ima u SNS veoma pametnih i obrazovanih ljudi,samo nisu mogli da dođu do izražaja od ovakvih kao što je Đelić.

Zgrožen sam i ja

pre 11 godina

Rečenica koja sve kaže, suštinu: "sa tetkinog kauča do 11 miliona u Meridijan banci".. Šta dalje pričati, sposoban momak nema šta!

goca

pre 11 godina

Ono što mi je posebno zasmetalo od izbora do danas su izjave DS-a.Ponašaju se kao da nikada nisu bili na vlasti i da nisu odgovorni za ovakvo stanje Srbije.Očekujem kada će početi da kritikuju sami sebe praveći se kao da su upitanju neke druge demokrate!

ObjektivniBg

pre 11 godina

Reče Kalimero: ,,Sada imamo ljude praktičare, stručnjake, kao što su Ješić, Ćeran, Hiber, Dragan Šutanovac, veliko je interesovanje građana posle osnivanja ovih resornih odbora", rekao je Đelić. Sve sama ,,poštena’’ poslovna elita iz redova DS-a! Interesuje me za šta su to Ješić i Šutanovac stručan,za malverzacije?

zvonce

pre 11 godina

Apropo zaduzivanja. DS vodi drzavu 12 godina uz sitne prekide, u poslednje 4 godine zaduzi drzavu 6 milijardi i ostavi deficit u budzetu od dve milijarde uvede ekonomiju u recesiju...

Promeni se vlasti, dodje SNS, zatekne deficit. Posto nema carobni stapic da stvori milijarde, zaduzi se ali po znatno povoljnijim uslovima, a onda se pojavi taj isti DS i optuzi novu vladu za zaduzivanje i trazi izbore kako bi se vratili na vlast kako bi podigli ekenomiju i sprecili zaduzivanje. Stvarno su genijalni.

Milenko23

pre 11 godina

Alo, bre, armijo DS komentatora, kako ste samo navalili. Sta je u ovom saopstenju sporno, pa naravno da su zgrozeni kada Djelic nista nije rekao, a da je istina. Ovi sto kazu da nisu vladali 12 godina-jesu, samo dve godine nisu bili u vladi, ali su imali predsednika. I sta su uradili za to vreme-opljackali i ojadili Srbiju. Pa gde su im bili ti programi tada? Da li je moguce da su svi ti pametnjakovici tek sad usli u DS. pa svi su oni i ranije bili tu,pa zasto nesto nisu uradili? Jednostavno - nisu sposobni da vode ni kucni savet, a ne drzavu.

milica

pre 11 godina

Promene su evidentne,borba protiv kriminala se zahuktala i nema vise nedodirljivih,a sto se tice Djelica,ako se neko seca kada se pojavio na nasoj politickoj sceni rekao je da zivi kod tetke jer nema stan i da ima malo ustedjevine,a 12 god posle rekao je da poseduje 13 miliona eura.Kako ih zaradi?????

dule56

pre 11 godina

Djelic je celoj Srbiji tokom 12 godina pokazao i ko je i sta je i koliko je sposoban. I dobio je ocenu za to zajedno sa celim DS-om na majskim izborima.

FPN

pre 11 godina

Tako je! Ekonomski je razorio Srbiju učestvujući u kradji, lazima i pljačkaškim privatizacijama. Svrgnite ga sa te pozicije gde mu ocigledno nije mesto. E Djilase, nekad sam verovao u tebe, a gledaj dokle si sada dogurao! Sramota jedna. A vama naprednjaci skidam kapu na hrabrosti da ovo javno iznesete i ponesete se sa time.

jole

pre 11 godina

Kanal D-M-V ce se graditi na bazi koncesije, investitor ce imati profit duzi niz godina, a Srbija ce uposliti ljude na izgradnji. Niko nije lud da se zaduzuje 10 milijardi evra, mi taj novac nemamo, ali oni koji ga imaju su spremni da uloze u siguran posao. Demokrate se protive jer ne mogu da prebole sto to nije njihova ideja.

karasdjordje

pre 11 godina

ovaj Djelic je dosao 2001 da pomogne srbiji i narodu,medjutim sada je milijarder a mi u duznickoj krizi i najsiromasniji u evropi,on je najgori projekat koji je mogao da zadesi srski narod i zato trba da cuti i da dokaze na koji nacin se obogatio

mentalno razgibavanje

pre 11 godina

Nekada sam bio demokrata i iskreno sam cenio Djelicevo znanje i iskustvo, medjutim danas posle svega sto smo imali prilike da vidimo i cujemo od njega mislim da je izgubio svaki kredibilitet da se ozbiljno bavi politikom.

Dragica

pre 11 godina

Ne znam zasto su se naprednjaci ovoliko potresli, ne secam se uopste kada je ovaj gospodin Djelic pricao istini, njegova recenica svaka zaobilazi istinu u punom luku. Tako da nista novo nismo culi o Djelicu

nikola

pre 11 godina

pa dobro djelic je tu u pravu? brani svoje partijske kolege tako sto napada sns koja ih hapsi jer su prekoracili ovlascenja dok su bili na vlasti,a brani ih zato sto jednog dana moze policija da zakuca i na njegova vrata zbog istog ili slicnog raloga zbog kojih je kucala i njegovim partijskim kolegama?

Sofija

pre 11 godina

Treba da budemo srеćni štо је Srbiја pоlако pоčеlа dа sе budi, štо је nа putu dа pоbеdi svе оnе којi su је gоdinаmа pljаčкаli. Nаdam se dа sе niкаd višе nеćе dеsiti dа bilо ко, zаhvаljuјući lеpljivim prstimа i pоlitičкој mоći, sеbi pоvеćаvа коntо nа bаnкоvnоm rаčunu, uništаvајući privrеdu zеmljе i bоgаtеći sе nа rаčun grаđаnа.

nenad

pre 11 godina

djelicu bi bilo bolje da cuti jer svi vide kako je bilo dok su on i njegova stranka bili na vlasti,pohapseni su njihovi ljudi koji su bili ministri,mislim da vise ne treba nista da kazem,sve je jasno kao na dlanu.

Kuguars

pre 11 godina

Svi znamo ko jos uvek kontrolise medije i pola Srbije, ali polako se i to klupko odmotava i dolazi sve na svoje.Nece ni oni moci tako rade doveka.

dana

pre 11 godina

U sposobnosti i sručnost Đelića smo se uverili proteklih godina. Tako da ja njegove izjave uopšte nesmatram ozbiljnim ili izjave onog ko bi stvarno mogao da ima argumenata i iznese činjenice.Ali u svakom slučaju ovo je sraman način na koji pokušavaju da umanje značaj rada naprednjaka!

Grumpy

pre 11 godina

"Promene su se desile i nikakve laži, prevare i podmetanja neće ih zaustaviti, pa ni Božidar Đelić, niti Dragan Đilas, koliko god para imali" - Demokrate sve zasnivaju na lažima i prevarama, to su njihovi aduti, jer nikakvih kvaliteta nemaju, da ih imaju ne bi oni sada kritikovali novu vlast za sopstvene neuspehe i nesposobnosti.

Mala Maca

pre 11 godina

Mene samo zanima kako je gospodin Miki Maus, od tetkinog kauca tako brzo dostigao visine? Nekada smo ga mnogi postovali kao strucnjaka, a danas mu vise nista ne verujemo kao coveku.

KINDER

pre 11 godina

Bozidar Djelic ima dosta toga prljavog, pa je napao vodecu stranku Srbije kako bi se na neki nacin izvukao...Aleksadar Vucic je stao na put organizovanom kriminalu i korupciji i samo tako Srbija moze da napreduje...

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ja sam zgrožena gladnom decom, javnim kuhinjama, porodicam koje žive po barakama a ne daje im se socijalna pomoć, nedostojnom starošču moje majke koja živi od 130Euro penzije, grejanje plaća 50, a lekovo još toliko (naravno ako je srećna da ih nađe ). Takođe sam zgrožena mladima koji sa završenim fakultetima i postdiplomskim studijama nemaju posla, ili ih mrcvare za 100Eurio, starim ljudima koji na pijac idu na zatvaranju da skupljaju ostatke sa zemlje. Zgrožena sam vašom indolencijom i nedostatku empatije za svoga bližnjega koji je izvan Safe Zone SNS-a! Ja sam ZGROŽENO ZGROŽENA ali šta da radim? Da pustim vodu kad se ispovraćam!

daka

pre 11 godina

opozicija uglavnom kritikuje vlast,tu nema nista cudno,na sve su spremni samo da bi ugrozili opstanak vlade zato ja opoziciju i ne slusam sta pricaju jer znam da je sve to neistina.

BORBENA

pre 11 godina

Mislite li da su zgrozeni izjavama ovog nazovi politicara Djelica samo clanovi SNS-a, zgrozeni smo i mi koji nismo clanovi ni jedne politicke opcije, zgrozeni onim sto su nam DS i njihovi pomagaci odnosno tajkuni uradili.Dosao covek u Srbiju, predhodno unistavao privrede drugih zemalja iz okruzenja, da isto to uradi i ovde, izvrsio zadatak koji je ocigledno imao a sada verovatno dobivsi drugi zadatak napada ljude koji su to sve rasklinkali.Ocigledno vapi da tetkin kauc zameni sa malo neudobnijim...

sashka

pre 11 godina

Demokratska stranka se bavi politikanstvom na svakom koraku, nisu sposobni da pohvale investiciju iz UAE a dok su bili na vlasti hvlaili su se investitorima kojima su davali 10 000e po zaposlenom...

vesna

pre 11 godina

djelicu bi bilo bolje da malo pogleda u proslost,u vreme kada je ds zajedno sa njim bio na vlasti nego sto kritikuje vladu koja je skoro formirana i koja je krenula u obracun sa kriminalom.

ivan

pre 11 godina

svaku vlast treba kritikovati za nesto sto je uradila lose.ali treba da je kritikuje neko ko nije bio na vlasti ili neko ko je bio i napravio je veliki uspeh,a ne kao ovde vlast kritikuje covek koji je na vlasti bio dugo a za vreme njegove vladavine srbija je isla samo unazad i dan danas zbog toga ispasta i sporim koracima se vraca napred.

blondie

pre 11 godina

Ispeko Boza zanat preko i dasao ovamo posle 5.oktobra da nam pokaze vestine koje je naucio!Naravno,korist je imao samo on,koga jos briga za narod!Oni,tj,politicari nas smatraju ovcama,a mi nista i ne cinimo da pokazemo suprotno!Zato smo i osisani!

STOLE

pre 11 godina

Djelic je imao svojih 13 godina da pokaze sta i koliko moze da uradi za Srbiju. Uradio nije nista, sad nam obecava nesto kao da nikad nije bio vlast, prema tome moze da prica sta hoce ja mu ne verujem.

PR DOKTOR

pre 11 godina

Djelic se jos vrti po politickoj sceni Srbije, ja sam mislio da je vec pobegao, ali jos bolje taman da dodje na red kod Vucica pa ce da odgovori na sva pitanja.

JUGOSLOVENNN

pre 11 godina

Opet ovi ... zgrozeni.Koji vam je to vise recnik, ko vam pise saopstenja?Vucic?Nista vas Tadic nije naucio, bas nista.
(marija, 23. januar 2013 14:46)

Pa hvala dragom Bogu da nije gledao da uci od Tadica jer onda ne bi postojao na politickoj sceni kao ni sam Tadic.

branko

pre 11 godina

Stvarno ovaj Bozidar Djelic ima petlju da lupeta iako je svestan da se moze lako doci do porekla njegove "male" ustedjevine! Covek verovatno skace metar od zemlje jer ne moze da podnese kako se postepeno otkriva jedan po jedan clan DS-a u prevarama na stetu drzave.

Predrag@@@

pre 11 godina

Ja sam zgrozen koje ste sve ljude postavili na celne funkcije!Modelsica,grand balerina,cela estrada!
(Sasa Sasa, 23. januar 2013 11:49)

Zato tamo neki kako Vi kazete iz pecenjare, otkrio ugovor jednog Akademika o ostetnom zahtevu da se koji milion isplati Kenetu za kucu koja nije predvidjena za rusenje.

najobicnniji gradjanin

pre 11 godina

Da mi je znati koji ****** je pisao ovo saopstenje. Kaze se da je Djelic ucestvovao u pljackaskoj privatizaciji. Alo ******* 24 sporne privatizacije su se desile zavreme vladavine Vojislava Dr Kostunice.

Srbijanac

pre 11 godina

Božidar Đelić je ekspert koji je 13 godina uništavao ekonomiju Srbije i držao sve medije i on sada priča o tome a toliko su mediji nezavisni,veoma licemerno.

Potrčko

pre 11 godina

Zar Đelić misli da će kroz preobučeni DS na čelu sa Đilasom nešto uspeti?! Kaže Đelić da će Đilas voditi ekonomiju tamo gde se pokazao. Ja se pitam kao i mnogo mojih istomišljenika šta je taj gospodin radio osim bogaćenja preko reklama i minuta?! Što taj Đilas i ovaj potrčko Đelić ne spasiše bar jedan gigant, recimo „Sartid“?!

Cvele

pre 11 godina

Gasim TV kada vidim Đelića jer nemam živaca da njega i njegove jurišnike na jeziku i laži gledam. On je na čelu tima za spas Srbije , pa zamislite taj novi tim će spasiti Srbiju, a svi oni su bili i u bivšem timu kada su se bogatili i zabadali nož u leđa svom bivšem predsedniku Tadiću.

Olivera

pre 11 godina

Rečnik saopštenja SNS je do te mere zastrašujući, daleko od političkog diskursa, negde u prostorima drumske krčme, i već ta činjenica, s obzirom na pozicije SNS, zastrašuje.
Moderno društvo i moderna država ne grade se na takav način.
U politici je svaka reč, pa i svaki znak interpunkcije, legitimacija onih koji ih koriste.
Politički zrele grupacije neguju jezik, stil, idiome, i tako unapređuju i samo politiku, a politički nezrele grupacije, uglavnom, kako je davno rekao Miroslav Krleža, zluupotrebljavaju "parter" jezika.

Hmmm

pre 11 godina

Ko još veruje Đeliću, čoveku bez imalo morala?! Svi su drugi krivi samo nije on i njegovi žuti. Pa on je 12 godina bio na vlasti, sve je upropašćeno, a on drži predavanja novoj vladi, koja je na vlasti tek 6 meseci i spašava što se može spasiti posle njihove kriminalne vladavine.

city14

pre 11 godina

On ni ne zna šta znači govoriti istinu! Toliko je sam sebe uverio u laži da više ne može razabrati šta je istina a šta laž!

Prong

pre 11 godina

Đelić je od "tetkinog kauča stigao do imovine od 11 miliona evra", tako što je najpre LEGALNO završio skole i fakultete za razliku od vas koji jedva da imate završenu osnovnu školicu (i to je pod znakom ?). Posle LEGALNO završenog školovanja, Đelić je radio kao stručan savetnik u raznim evropskim vladama, što se LEGALNO i debelo plaća. Radio je LEGALNO kao savetnik za oblast finasijskih institucija u raznim svetskim i evropskim kompanijama i konsultantskim kućama. To se tek plaća DEBELO i što je za vašu informaciju najbitnije, LEGALNO!
Dakle, poreklo njegovog legalno zarađenog novca se zna. A šta je sa vama, drugovi radikali? Bolje objasnite vi nama kako su neki vaši primitivci sa osnovnom školom došli do bogatstva.

jasno ili da crtam?

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!
(vanja, 23. januar 2013 11:37)

Kojih 12 godina?
Dokle cete bre da lazete ovako bezocno?!
DS je imao vrlo los ucinak ali NISU BILI NA VLASTI 12 GODINA!
I nikad nisu bili sami na vlasti.U trenutnoj Vladi je skoro 2/3 prosle Vlade.
Nego hoce li ovi tvoji "napredni" vec jednom izneti neki argument? Ili ce na sve odgovarati zamenama teza i nekakvim pozivima da "ko hoce dodje pa da vidi"... I dokle ce biti "sokirani","zapanjeni","konsternirani" i "zgrozeni"?

Pa vi ste sada vlast. Izvolite radite a ne samo da udarate medijske kampanje. Izbori su prosli.

Bedna Socijala

pre 11 godina

Ко прочита оргинал саопштења и види ниво неписмености у њему, схватиће да у СНС-у купују и дипломе основних школа, а не само мастер за бившег председника.

tomma

pre 11 godina

sta god da neko uradi nesto dobro za Srbiju naci ce se pojedinci kojima to smeta a ni oni sami nisu nista uradili kad su mogli pa pustite bar da drugi rade nesto za ovaj narod kad vi niste

PetarPan

pre 11 godina

Ovim su zgrozeni,ali zato poskupljenje struje u sred grejne sezone je normalno za ove vise ne znam kako da ih nazovem...jedne neobrazovane i primitivne licemercine...

Posle 20 godina psovanja, vredjanja, pljuvanja, klevetanja, gadjanja cipelama i ostalih stvari i dela koja karakterisu primitivne, ovim su zgrozeni..

samo napred, ima dovoljno glupih ljudi da "padaju" na ove glupe izjave istih takvih idejnih vodja...

Das ist Walter

pre 11 godina

"SNS: Zgroženi smo nastupom Đelića"
Kako mi se čini vi ste "iznenadjeni i uvredjeni" što Vas uopšte neko pominje u negativnom kontekstu.
A, da, ovakvom reakcijom ste samo potvrdili sve što je Božidar Đelić rekao.

mika alas

pre 11 godina

A ko je zgrožen?? Da nije Drecun? Ili Cvijan? Ili igračica iz Granda? Ili oni silni vlasnici pešenjara, propali preduzetnici? Vulin? Marijan Rističević?? Molim vas napišite ko je zgrožen, eto čisto da znamo.

Marko

pre 11 godina

Koliko su ljudi u ovoj zemlji zajedljivi i primitivni. Ovde je izgleda sramota biti bogat, sada ce ovi naprednjaci kao komunisti 50tih godina sto su bogatima uzimali sve da idu okolo i zaplenjuju puneci svoje partijske dzepove. Neko ima firmu i bavi se politikom = lopov?!?!?! Alo ljudi pa to je sasvim normalno, ako imas firmu koja zaradjuje, zaposlene, menadzere imaces vremena i zelje da se bavis politikom. Sada dosli neki paceri sto nemaju dan radnog iskustva i krenuli da se bune sto neko ima firmu, kuce, stanove, pare, kola i jos imaju obraza da se hvale kako eto zive u "skromnim" dvosobnim-trosobnim stanovima na novom beogradu?!?!? Pa covece za nekoga ko nista nije radio ceo zivot je i taj stan imovina pod znakom pitanja! S jedne strane imate one koji uzmu koju uslugu/ugovor/informaciju na osnovu funkcije radi svog privatnog biznisa i koji ZAPOSLJAVAJU ljude a sa druge strane imate ove sto samo drve protiv privrednika a nisu usli u firmu osim da se slikaju za izbore. Taj privrednik (citaj Djilas i njemu slicni) su 10 puta vredniji od jednog Vucica (i njemu slicnih) sto nemaju dana radnog iskustva i nikome nisu isplatili ni jednu platu.

Alisa8

pre 11 godina

Ma Djelic je poznat po "strucnosti". Sada je angazovan da prica kojestarije po sistemu neko ce poverovati. Varijanta 'a'- vanredni izbori nije prosla pa idu dalje. Mozemo samo da predpostavimo sta je sledece.

UGROŽENI

pre 11 godina

Ko vam, naprednjaci, bira te prideve - kao ZGROŽEN? To mi je nešto poznato, ali hajde, kad ste ga smislili da ga iskoristim: I ja sam ZGROŽEN, čak UGROŽEN što će struja u februaru, dakle usred zime, poskupeti preko 50%( za one koji su koristili noćnu struju i grejali se na nju)! Nikad vi ne možete biti zgroženi koliko običan narod koji nema vaše stanove u sred elitnih naselja u Beogradu, neograničeno grejanje....Ali čekajte proleće, ako preživimo!

Siniša

pre 11 godina

Šta je nazadnjaci, boli vas istina o vašim prevarama. Pogledajte samo koalicioni sporazum, pa analizirajte da li se nešto od toga sprovodi i to je istina o vama. Činjenice ne možete menjati lažima, ne možete večno tražiti izgovor za vaš nerad i neznanje tako što ćete pljuvati predhodnu vlast i DS, a da ne kažete da su sadašnji vaši koalicioni partneri itekako učestvovali u toj vlasti, i Dačić i Dinkić i Ljajić i Krkobabić. Pre neki dan Vučić je obmanjivao javnost i pripisivao sebi to što je jedna privatna domaća kompanija dobila posao od 1 milijrde dolara u Angoli, a zna se da je ta kompanija za taj posao konkurisala sama, da je dobila garancije stranih banaka(zemalja) i da Vučić nema nikakve veze sa time. Zadužujete nas nekontrolisano, stavljate u dužničko ropstvo...a kritikovali ste žestoko Cvetkovića što je to isto radio, a vi ste zaduživanje duplirali - da li je to istina ili laž...Obećali ste u izbornoj kampanji da će struja i gas biti jeftiniji, ako glasamo za vas, i ne da su jeftiniji nego će biti skuplji i to za 20% - vi ste lažovi i prevaranti. Angažujete ovde vaše članove da ostavljaju debilske hvalospeve o vašem voljenom vođi i mislite da to čitaju budale i da će da se ,,prime'' na te budalaštine. Pa ajde ako smete raspišite izbore pa da vidite da li vas stvarno podržava narod ili ne, pa ne smete, jer znate da je narod osiromašio od kada ste preuzeli vlast i da će da vas kazni, jer ste ih prevarili.

yxyc

pre 11 godina

Nikada više DS neće u vlast, nestaće sa političke scene jer ne cene napore ove vlade, neće nove investicije, pa zašto bi ih neko i pitao, nek se podlakte sa Čedom, jer njihovih daj Bože 10% glasova su zanemarljivi da bi ova Srbija išla napred.

Kimura

pre 11 godina

Au oduvali su me ovim saopstenjem kao i svakim dosada naravno.
Koliko samo mudrosti i zivotnih istina ima u Radikalskim ili Naprednjackim saopstenjima, ne mogu da se snadjem ko je ko i u cemu je razlika!!!

Vozd Dakki

pre 11 godina

Ove iz SNS ne smes izgleda ni da pomenes...ma ni da pomislis na njih... odmah sledi saopstenje u kojem bukvalno bljuju vatru na neistomisljenike ili kriticare. Vesele '90...

laza

pre 11 godina

otslusao djelica,mirno,vaspitano,argumentovano,za razliku npr.selakovica,onog mu partnra nasi,preletaca sns/idejnih clanova-skrivanih konta/,partija koja nema perspektive,zbog clanova

radisav

pre 11 godina

Od kad se to ugovori o nekakvoj pljacki nalaze u stranackim prostorijama , zar to ne treba da bude kod sudije i u policiji? Eee, naprdnjaci naprednjaci , vec se vidi kakav ste vi katastrofa za Srbiju, vodite selektivne istrage , umesto kroz policiju i tuzilastvo , vi vodite istrage kroz stranku i sve to koristite u stranacke svrhe i za populizam . Pa sta vi mislite, da je ovo onaj sludjeni narod iz 90ih , koji ste mogli da varate sa ovakvom demagogijom i da vam to prolazi? Pa provaljeni ste , jer ste nekompetentni, nesposobni i jer time unistavate svaku instituciju u koju nemilice ubacujete svoje nekompetentne kadrove.
Uzas!

igor

pre 11 godina

Ipak su progovorili radikali iz Naprednjaka....kada ostanu bez argumenata,onda idu uvrede. Mene nisu,i nece,prevariti ti radikali....pardon,naprednjaci!

sale60

pre 11 godina

moze djelic da prica sta god hoce? narod zna ko je sta i kako radio,a narod je taj koji odlucuje sto se i pokazalo na proslim izborima.
(sanja, 23. januar 2013 13:43)

Koga ti to pravis ********. Jel to tebi pamcenje doseze samo do 2000 god. Jel to ne znas sta su Toma i Vucic radili devedesetih. Jesu vama koji podrzavate SNS vrane mozak popile. Kako vas nije stid vise, Toma Vucic i Seselj zajedno sa Slobom su direktno krivi za smrt hiljade srpskih sinova, bruke jedne ***********.

Siniša DS

pre 11 godina

Ja sam bio ZGROŽEN kada sam čuo da su radikali Vučić, Nikolić, Todorović, Jorgovanka... dobili od države(Miloševića za vernost)luksuzane stanove u vreme kada su nama padale bombe po glavama, a oni bili ministari...toliko o moralu Vučića. Pošto im je kasnije za te stanove Đelić naplatio extra porez oni od tada pljuju Đelića i svete se DS. Ovo je opšte poznata stvar, ali za ovo mladi aktivisti SNS ne znaju, pa da ih obavestim.

Sat brzo otkucava

pre 11 godina

Ma ne muci vas to, vec sto je govorio o Cvijanu i njegovim pritiscima i pretnjama da bi oslobodio narko-mafijasa. O tome u saopstenju SNS nema ni reci. Maca pojela jezik? Bacate prasinu u oci navodnom borbom protiv korupcije dok oslobadjate najokorelije kriminalce i ubice. Pripremate teren za oslobadjanje Radeta Markovica kako bi ponovo formirali drzavnu masinu smrti i ljude drzali u strahu. Mislim da ce gradjani Srbije uskoro imati mnogo veci problem, ako se brzo ne osveste.

crni domino

pre 11 godina

Pazite odgovor na brzaka: Zgrozeni smo!?
Ovakav recnik odgovara samo radikalčinama kada nemaju umesan odgovor.
Sirovine ostaju sirovine!
Ne DS nego je Djelic potpuno u pravu.
A KANAL ce samo da podeli Srbiju na Istocnu i Zapadnu Srbiju i nista vise.
Najplodnija zemlja Srbije bice unistena, a promet i zarada od kanala nikakva jer ce biti veca dara nego mera.
Projekat zastareo kao sto su zastarela shvatanja bivsih radikala!

ZoranNS

pre 11 godina

Mi smo 20 godina zgroženi od vaših vođa, gospodo rasparao vas se frak, vidi vam se majica sa bedžom Šešelja, sve ovo smo slušali 20 godina, ničeg novog u vašem ponašanju, izdalo vas je gospodsko ponašanje, što bi vi rekli maske su pale. POSEBNO NAGLAŠAVATE ZABRINUTOST ZA VAŠE GLASILO KURIR (već treći put). Vaše diplome spram Đelićeve su potvrda iz zabavišta.

Dr Smislov

pre 11 godina

Radikali zgroženi na nešto? Da ne kažem konsternirani su non stop,da li je to moguće? Da li znaju koliko će gradjani da budu zgroženi od 1.Februara kad poskupi skoro sve ..opet?

Pera

pre 11 godina

Ja sam glasao za SNS jer mi je bilo muka od politike koja je vođena pre njih, naravno pola od te Vlade sad sedi u ovoj novoj Vladi koja više i nije tako nova s obzirom koliko je već na vlasti, tako da ovakve reakcije SNS-a su licemerne. Da li zaista neko u ovoj zemlji, pa i u SNS-u misli da ako je Vučić udario po svima i da kažemo da dobro radi svoj posao, ali sud tek treba da kaže svoje, to automatski znači da su svi iz SNS-a dobri i prihvatljivi i da znaju svoj posao, naravno da ne jer to bi bilo umobolno. Što se drugih članova Vlade tiče, gospodo, možete da pohapsite sve u ovoj zemlji dok ne omogućite da ljudi imaju gde da rade i da pristojno zarade a da to nije javni sektor, nema od vas vajde. Ja nisam glasao da bih sedeo kod kuće, već da bih radio posao koji iole ima veze sa onim za šta sam se školovao.Čak mi nije bitna ni visina plate, samo da je redovna i da sam prijavljen.Prema tome umesto što SNS se zgražava, bolje bi bilo da rade na tome da uposle i nestranačke ljude, tj. obične građane.
Hvala. Nadam se da će komentar biti objavljen.

izdajnik

pre 11 godina

ocigledno je,ex radikali ,da su ljudi koji su glasali za vas ZGROZENI sami sobom zato sto su bacili svoj glas na vas...
gladni na sve strane, lekovi se placaju 80% ,a za vreme ds se nisu placali... hapsite na sve strane ,a nigde presude, zaduzujete se (valjda da se obezbedite jer znate da sledece izbore necete dobiti)...

Copy/paste

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije. Srbija na najzad na pravom putu izgradnje jakih institucija. Napokon se blizimo uredjenoj i savremenoj evropskoj drzavi. Svako od nas to sasluzuje. Oni koji to ne zasluzuju, polako odlaze tamo gde im je mesto.
(Marija
----

Ovakav komentar ide danima samo se menja ime. Neki put se neko od junosa predje pa isti komentar posalje dva puta sa razlicitim imenom. Copy/paste

ST

pre 11 godina

Od 15 ljudi iz SNS predloženih za neku funkciju ni jedan nije prošao bezbednosnu proveru, to je u prevodu 100% ili , narodski rečeno, sve ološ do ološa. Ako SNS misli da uradi preporod Srbije sa Dinkićem, Karićima, Cvijanom, Majom Gojković, Drecunom, Vulinom, Marjanom Rističević, Veljom, estradnim menadžerom Mirkovićem, Bojanićem, Zoricom Brunclik, kafedijama...od tog posla nema ništa. Da ne govorim koje ste sve likove postavljali na lokalu - sve moj do moga. Mislim da bi Vučić prvo trebao da počisti svoje dvorište, mnogo ima smeća, pa kada to uradi onda može da gleda u tuđe...
Ljudi su prema sebi subjektivni, a prema drugima objektivni, dok bi za svoje dobro trebalo da bude obrnuto.

da cujemo

pre 11 godina

Za ove sto pricaju o tetkinom kaucu, nije normalno da obrazovan covek u zivotu nesto zaradi. Ko je lik koji je "posteno" zaradio 165 stanova? Zasto cutite? Koliko takvih ima partijsku knjizicu SNS?

zmitjkoe

pre 11 godina

Ja se pitam kao i mnogo mojih istomišljenika šta je taj gospodin radio osim bogaćenja preko reklama i minuta?!
(Potrčko, 23. januar 2013 21:09)

Ti i tvoji istomisljenici ste obicni luzeri. Niste nista radili i niste se obogatili. Cak nemate pojma da se "preko reklama i minuta" moze obogatiti. I jos se bunis sto si nula i mrzis ljude "koji nisu nista radili osim bogacenja". Srbi ne oprastaju uspeh, a slave poraze.

DS

pre 11 godina

Božidar Đelić je ekspert koji je 13 godina uništavao ekonomiju Srbije i držao sve medije i on sada priča o tome a toliko su mediji nezavisni,veoma licemerno.
(Srbijanac, 23. januar 2013 21:17)

Au, čoveče sve si pobrkao, taj čovek koga opisuješ je Mlađan Dinkić. Ajde malo se informiši, nemoj da lupetaš, nisi u kafani. Đelić je bio ministar finansija od 2001 do 2004 godine, pa ministar zadužen za evropske integracije od 2008 do 2011godine. Inače, kada je postao ministar finansija, 2001 godine, kasa je bila prazna, dugovalo se penzionerima, zaposlenima u javnim preduzećima...ma svima. Nasledio je vladu u kojoj je Nikolić bio potpredsednik, a ministri Vučić, Todorović, Jorgovanka...i ostala ekipa. Nasledio je situaciju da se benzin prodavao na ćoškovima u plastičnim flašama, a cigarete na kartonskim kutijama...a novac je išao u privatne džepove tajkuna i kriminalaca koji su švercovali benzin i cigarete, pa je on sve to zaustavio i od tada sve ide legalnim tokom, a novac od akciza i poreza ide u državni budžet. U pregovorima sa Pariskim i Londonskim klubom uspeo je da izdejstvije otpis državnog duga za oko 50%. Plate i penzije su se isplaćivale redovno, nikome se nije dugovalo. On je rukovodio i evropskim integracijama, pa smo potpisali SSP, dobili beli šengen, odradili sve za dobijanje kandidature. Podneo je ostavku jer je EU ucenjivala i postavljala nove zahteve, a kandidaturu odložila, koju smo nakon 3 meseca i dobili, ali on je održao reč o ostavci.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Lepota od života s ovima iz SNS .Pa šta bi dali da imate nekog približno sličnom ovakvom Djeliću,ALi ga NEMATE.NIJE VAM ON PRELETAČKIH SPOSOBNOSTI ,NE ,,RASTU MU KRILA PREKO NOĆI KAO VAŠEM CVIJANU ,ILI ,,UVAŽENOJ,, G.PEŠIĆ I G.NENADU.PA DA SE SVI HORSKI ODUŠEVIMO VAŠIM KADROVIMA.Manite se zamajava ,i laži,uozbiljite se već jednom ,bio bi red posle 9 meseci.A za Kurir ne brigajte,čim se Dinkić našao da im ,,plače na ramenu, a predhodno ih oglobio za uvredu,i vi ih branite ,to je sve samo po sebi odgovor,za pametne.Na mnoooogo pitanja NISTE odgovorili ,ali su vam eskiviranja na njih uža specijalnost,uz obavezno pozivanje ,,na bivši režim,,.Pa ne beše ničeg sličnog tada,osim što su podivljali ,,NAŠI,,OBRAZ,, ,,DVERI,,I SLIČNI IM ISTOMRZITELJI UMA i to BAŠ SAD u ,,narodnom režimu,,.Šteta što nam se sećanje ne može isključiti na dugme,što bi vam bilo veoma ugodno.Ali .....

Gramzivost i pohlepa

pre 11 godina

kako je od "tetkinog kauča stigao do imovine od 11 miliona evra"
- Retorika Slobodana Miloševića devedesetih godina o svim članovima opozicije.

Usput, za čoveka koji je završio Harvard, doktorirao, predavao na najprestižnijim univerzitetima normalno je da ima para.

Usput spomenuli su cifru "imanja". Najskuplja vila na Dedinju je 1,5 miliona evra.

A ubeđen sam da je bio bogatiji kada je bio savetnik ministra Rusije devedesetih, ili dok je radio u silicijumskoj dolini kao podpredsednik jedne od najvećih konsultantskih firmi na svetu.

Izveštaj je napisan za polupismene babe sa sela koje jedino znaju cenu paradajza na pijaci.

bluez

pre 11 godina

Sad kad su se radikali prakticno ugasili, jer su svi postali naprednjaci, red je da i ime vrate, da zna i nepismen narod ko su, a ne ovako se samo kriju iza novog imena...za one koji hoce da pricaju o pristojnosti, ukucajte Aleksandar Vucic i Tomislav Nikolic na youtube.com, ako u pameti Srba ne ostaje dugo, na youtube-u ostaje.

Pa pozivam gradjane da opet ne izadju na izbore zato sto im se ne ceka u redu, zato sto su na nedeljnom rucku, zato sto je hladno, vruce.....Ej bre, zato ovaj sljam uvek izadje, gleda sta zena zaokruzuje, deca, babe, dede, pravi od jednog glasa sedam.

Komoda i fotelja

pre 11 godina

Ja sam kao gradjanin zgrožen ko sve predstavlja ovu zemlju i kakvi teletabisi dobijaju važne državne funkcije a posebno ovi "konjsternirani" bez bedza bi mogli da se prisete svoje bliske prošlosti pa onda da kažu "hop"

nijebitnoime

pre 11 godina

(Samo malo logike, 23. januar 2013 16:17) Ajde daj nam link gde pise da je neisplativo (pise se zajedno pametnice) voziti robu kanalom Rajna - Majna. Inace Rajna - Majna - Dunav ima 64 prevodnice i to se placa!!!

Bas me interesuje kojim je to vidom saobracaja isplativije. Da postoji isplativiji saobracaj od vodenog ne bi se u Srbiju evrodizel vukao barzama iz MOLove i OMVove rafinerije i ne bi se islo u Konstancu barzama vec bi se islo autocisternama ili zeleznickim cisternama.

A mozda ti poznajes teleport?

Шојитј

pre 11 godina

Колега Пантитју ја сам не само згродјен, ветј и изненадјен и увредјен с ову вашу инсанацију.

Realan

pre 11 godina

Radikali bez bedza su do juce i velikog experta Mladju Dinkica nazivali najvecim lopovom i stetocinom srpske ekonomije i privrede, pa je doticni sada ministar finansija i ekonomije i treci covek Vlade! Nas narod ima lepu izreku: Ko o cemu...

Vlatko

pre 11 godina

Mene ovi odgovori SNSa užasno asociraju na prepucavanje naših pevaljki po žutoj štampi, čak bih se usudio da kažem da pevaljke ipak imaju za nijansu kulturniji rečnik! @Zmaj od Kosmaja - sve što ste napisali je u potpunosti tačno ali nikako ne mogu da progutam "Srbija je zemlja pristojnih ljudi" :-( Da je Srbija zemlja pristojnih ljudi zar bi nam Vlada bila ovako nepristojna? Nažalost bahati i nesposobni su rasterali ili ućutkali fine i sposobne pa su sada oni u većini, to je tužna sudbina Srbije...

lupeta ko sta stigne

pre 11 godina

Reče Kalimero: ,,Sada imamo ljude praktičare, stručnjake, kao što su Ješić, Ćeran, Hiber, Dragan Šutanovac, veliko je interesovanje građana posle osnivanja ovih resornih odbora", rekao je Đelić. Sve sama ,,poštena’’ poslovna elita iz redova DS-a! Interesuje me za šta su to Ješić i Šutanovac stručan,za malverzacije?
(ObjektivniBg, 23. januar 2013 12:40)

Dodji do Indjije da vidis za sta je strucan Jesic.Svidjao se tebi ili ne definitivno je sposoban.
Ako je krao neka ga hapse, nemam nista protiv. Ali za 10 godina je od Indjije napravio odlicno mesto za zivot.

p.s. Stranacki ostrascen nikad ne mozes biti objektivan,znaci lazno se predstavljas.

Nemanja

pre 11 godina

Znamo dobro da je DS dobar na rečima ali rezultati su mu izostali za svih ovih 12 godina koliko su bili na vlasti.Ali ovakve priče su stvarno nedopustive naročito od nekog ko je tako visoko u DS-u.Ovo samo oslikava našta su sve spremni!
(vanja, 23. januar 2013 11:37)

Mene je DS izuzetno razočarao, ali me još više fascinira ova floskula o '12 godina na vlasti'. Koliko se ja sećam, DS nije na vlasti bio od kraja 2003. do 2007. godine, što znači da je u proteklih 12 godina na vlasti bio isto koliko i SPS (2003-2007 i 2008-2012), DSS (2000-2008) i mnoge druge manje stranke... Jedini ko je stvarno na vlasti bio svih 12 godina je Mlađin G17/URS, koji je i sada sa naprednjacima u vlasti. I mi onda pričamo o procesuiranju onih koji su vršili zloupotrebe?

Zarko

pre 11 godina

I mi smo zgrozeni to sto odkad ste dosli na vlast svakog meseca uvodite nova poskupljenja a sad najavljujete i poskupljenje struje i uz to svih osnovnih namirnica hleba mleka...zgrozeni smo sto se za sest meseci uvalili u vece kredite nego DS za osam godina 4 milijarde evra a to ce sve vratiti narod preko svojih ledja zgrozeni smo sto zivimo gore zadnjih sest meseci nego zadnjih 12 godina zgrozeni smo sto ste podigli granice sa kosovom i time zaokruzili apsolutnu nezavisnost kosova zgrozeni smo sto hapsite politicke protivnike i financijere drugih stranki za kaznu sto vas nisu podrzali a pustate osudjene kriminalce i lopove na ulicu a sad jos i radeta markovica uz njih zgrozeni smo sto nam smanjujete i ovo malo plate sto imamo a za vas politicare i poslanike ima para jel pa sto sebi nesmanjite plate zgrozeni smo sto ste apsolutna sva predizborna obecanja zaboravili i prekrsili ali nema veze dajte vi nasu poljoprivredu arapima pustite likove devedesetih iz zatvora da useju strah medju vase neistomisljenike pokradite sve iz budzete kako ste krenuli odlicno vam ide ali zapamtite kad budu kordoni vase milicije tukli po gladnim gradjanima ispred skupstine ne zaboravite reci kako je i za to kriva bivsa vlast

Crni soko

pre 11 godina

@(FPN

Kakve veze ima Djilas.Opsednut si njime.Sanjas ga nocu. Koja pljackaska privatizacija i DS u njoj.Prelistaj malo net

A sada nesto o poljoprivrednom zemljistu.Pametne zemlje poput Madjarske ili Hrvatske donele zakon o zabrani da stranci raspolazu zemljom. madjari cak i u ustav uneli.Mi bi se prodali zasaku dolara

cukce

pre 11 godina

Da Djelic jeste srozao srpsku ekonomiju, sli je srozao jos vise vec srozanu srpsku ekonomiju koju su srozali Naprednjaci tada Radikali i Socijalisti 90-ih, pa nisu naprednjaci od juce u politici i Toma i Vucic su itekako ucestovali u proslosti u vlasti, ne treba neke stvari zaboraviti! Svi su isti!

igor

pre 11 godina

djelic nas upropastio a vi sa dinkicem koji je 12 god vodio ekonomiju pravite koaliciju i on vam je dobar!? ja vise nrmam pojma ko je ovde lud a ko budala!?

Cirkus

pre 11 godina

kaanal je u glavi samo jednog coveka. Ja jos nigde nisam procitao da su se sastajali drzavni cinovnici Srbije, Makedonije i Grcke da razgovaraju o mogucnosti izgradnje kanala. Da li Makedonija i Grcka u danasnjem trenutku imaju finansijskih mogucnosti da izgrade kanal.Mozda ce srbija kao"pametna"zemlja da uzme kredu od Kineza i da isplacuje ceo projekat

nisu zgrozeni vec konsternirani

pre 11 godina

Problem je sto SNS ne moze da prihvati da postoje mediji gde opozicija ima prliku slobodno da govori i kritikuje vlast.

toza

pre 11 godina

Klasična radikalska škola kada na pitanja odgovaraju kontra pitanjima ili još gore opletu po onome ko postavlja pitanja. Zapamtite već jednom da ste vi sada vlast a ne opozicija i da ste vi ti koji treba da odgovaraju na pitanja (a bilo je lepo kada ste prozivali one prethodne). Ukoliko smatrate da je neko oštetio ili uradio nešto protiv države a vi sa dokazima u policiju ili tužilaštvo pa neka se pokrene postupak.
Shvatate li vi iz SNS da je sada na vama odgovornost? Da ste dobili glasove da unapredite nešto u ovoj zemlji. Ako znate i možete onda radite i nikakve prozivke onih koji se ne slažu sa vama neće uticati na vaše rezultate. Prestanite više da vodite državu kroz davanje izjava za medije. Prestanite da se ponašate kao skup pojedinaca gde svako radi šta hoće i pregovara i dogovara šta hoće bez da se prave ozbiljni planovi i analize(jedan autoput do Čačka, drugi kanal DMV...). Nije ova država igračka pa je damo malom Perici da vidimo šta će da uradi.
Rekli ste u predizbornoj kampanji da ste drugačiji, pametniji, pošteniji i bolji i sada imate priliku da to dokažete.

ja

pre 11 godina

Treba samo videti fraze koje Vucic plasira zarad ostanka na vlasti, kao on vuce reforme u Srbiji a tu su "zle bogate demokrate" da ga sprece. Ok nije to bas tako plitko koliko misle neki komentatori ovde, smisljeno se cilja na njihovo glasacko telo i nazalost velikobrojnu polupismenu populaciju Srbije. To je jednostavno zastrasivanje, model komunista i devedesetih koji su radikali praktikovali. Plase radnike i seljake kapitalistima. Na srecu radnika i seljaka to vreme je proslo pa ce brzo shvatiti, jer sad je sve privatno, na nesrecu svih nas razmileli su se po svetu i pozajmljuju se gde stignu da bi se odrzali na vlasti i to ce nas skupo kostati. Sve nas a tu ubrajam i Vas SNS demagoge i komentatore koji pisete hvalospeve Vucicu, probudite se mucnite malo glavom i razmislite u kakvu Vas buducnost uvlace Vucic&Co, pa nije niko blesav da se ne zaduzuje kod Rusa, Arapa i Kineza, svi znaju da su to zelenaski krediti, samo nasa pametna vlada otkrila toplu vodu, povezuje istok i zapad, sever i jug. Treba ziveti i sada, ali i u starosti, a i nasa deca bi valjalo da zive kao ljudi, a ne da kopaju njive za nadnicu po Evropi.

dejan marelli

pre 11 godina

Bivše vlasti koje su vladale ovom zemljom od oktobarskih promena pa do skora stalno su imale tu priču da "bivši" tj. Miloševićev režim nije do kraja demontiran da pripadnici tog režima i dalje kontrolišu tajne službe, tokove novca, policiju, vojnu obaveštajnu službu, medije... Danas slušam aktuelnu vlast oličenu pre svega u SNS-u kako bivši režim (čitaj: Demokratska stranka) i dalje kontroliše medije, velike firme, delove policije... Ispada da tek onda kada odeš s vlasti počinješ da kontrolišeš državne organe jer dok si na vlasti tu kontrolu imaju oni koji su vladali pre tebe!

zluradi

pre 11 godina

Raspitajte se kako je vas "lider Aleksandar Vučić koji je poveo beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije" dosao do stana, a vas voljeni predsednik i do stana i do diplome, kada se vec raspitujete!

Dragan

pre 11 godina

Koliko se ja razumem u project management, a razumem se, prvo se uradi studija opravdanosti, pa studija izvodljivosti, pa procena investicije. Pa kad se to zavrsi onda se procenjuje mogucnost finansiranja. E kad to sve bude zavrseno pozitivnim ishodom onda se pristupa izradi idejnog projekta. Ukoliko idejni projekat potvrdi stavove iz studije izvodljivosti tu je kraj prve faze. Ovo je, bez obzira sto bi u slucaju kanala Dunav, Morava, Vardar, Egejsko more iznos bio sigurno vise milionski, jeftina i neophodna faza da se posle ne bi svi kajali. Tek nakon toga nastupa druga faza, glavni projekat, imovinsko pravna pitanja, finansijska konstrukcija. Izvinjavam se ali tu nema precica ni instant resenja, tek kad se prethodno navedeno slozi pocinju pregovori.
E sad da li je neko uradio sve prethodne faze, ja ne znam, pa s tim u vezi ni jedna strana ne moze biti u pravu. Glupo je apriori odbiti projekat (Delic) ali je bar jednako glupo i razmatrati model finansiranja (gospodin Ministar, zaboravih mu ime) a da ne znas o cemu se tu tacno radi.

bezimena

pre 11 godina

kaanal je u glavi samo jednog coveka. Ja jos nigde nisam procitao da su se sastajali drzavni cinovnici Srbije, Makedonije i Grcke da razgovaraju o mogucnosti izgradnje kanala.
(Cirkus, 23. januar 2013 16:26)

Ozbiljne vlasti se ne bave nerealnim projektima zbog kanala u nečijoj glavi, i ćor sokaka u ostalima, istog tipa.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Neoradikali nisu iskoristili OVU PRILIKU da izraze VELIKI PLEZIR što su KONSTERNIRANI.
PS.
daj neko, ko sme - svakako, došapne Vučiću i radikalima da su izbori završeni na Đurđevdan prošle godine i da nisu opozicija.

Patria

pre 11 godina

Postovani g Vucicu, posto mi se cini, a i nadam se da je tako, da ste vi jedini normalan u tom vasem zabranu jednoumlja, dozvolite da vam skrenem paznju na par stvari. Prvo, morate da shvatite da je 23 godine lazi na politickoj sceni nase zemlje dovelo do toga da Sveti Nikola sad dodje i kaze verujte mi Srbi, sve cu da vam ucinim po volji, Srbi mu ne bi verovali. Drugo, Srbima je vise muka i fizickog i verbalnog nasilja politicara. Trece, morate da zaustavite ovaj bezumni talas poskupljenja koji gazi po izbornim obecanjima i najvise opterecuje obicne ljude. Cetvrto, lepo je sto hapsite, ali morate nekog i da osudite, ili makar zakazete sudjenja. I na kraju, ne verujem da imate vremena dalje od proleca, jer ljudima je toliko lose, da vise nece imati sta da izgube ako se pobune. Ne dozvolite da nam se ponovi 41-45.

ratko

pre 11 godina

DS ponovo pokušava da obmanjuje narod velikim neistinama.
(Kruna, 23. januar 2013 13:52)

Ček da te podsetim nekih "istina" od AV:

"Aleksandar Vučić tvrdi da su radikali došli u posed „veoma validnih informacija“ da se u Hagu priprema likvidacija Vojislava Šešelja i da su „u opticaju dva scenarija“.

- U Beograd za pet dana stiže glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sa idejom da u razgovoru sa srpskim vlastima nađu rešenje da na najefikasniji način „završe“ sa Vojislavom Šešeljem. Trebalo bi da se dogovore o tome da li će Šešelju hitno nametnuti branioca, ili će pribeći drugom scenariju da ga zdravstveno unište - upozorio je Vučić."

Da te pitam da li je Šešelj živ? Jeste, ali ne zato što mu je Aca pomogao, nego zato što niko i nije hteo da ga likvidira.

Ko je lažov?

"Šešelj je običan lažov", rekao je Vučić na konferenciji za novinare i istakao da je lider radikala tu "jednu od bezbrojnih laži", izjavio po nalogu Demokratske stranke."

Te ga demokrate likvidiraju te dilaju politiku sa njim.

Možda je on iz radikala izašao, ali radikali nisu iz njega. Nikada neću verovati ni jednu jedinu reč što izgovori.

I za kraj:

"sve više ljudi u Srbiji ne može da prihvati koaliciju Čedomir Jovanović - Ivica Dačić - Boris Tadić. Radikali će uspeti da pobede tu troglavu aždaju - poručio je Vučić na stranačkoj konferenciji za novinare."

Danas on upravo da bi imao stolicu je prihvatio glavu jedne kako sam kaže, aždaje.

Samo malo logike

pre 11 godina

@jole

Da li ti znas sta znaci koncesija.Koncesija moze na autoputu gde koncesionar ubire naknadu od putarine.Izgradi koristi i posle 20 godna predaj. Sta ce koncesionar da naplacuje na vodenom putu. Vodarinu.Koncesija za autoput je isplativa za koncesionara ako ima 30 hiljada vozila dnevno. U Economistu od 21 Decembra 2012 godine pise da je skoro ne isplativo voziti robu kanalom Rajna-Majna-Dunav.max nosivost barzi za rasuti teret je 10.000 tona

sumorni

pre 11 godina

Koja panika medju radikalskim botovima.

Ko od njih nije koristio proxy za logovanje, sad je u problemu.

Pa ne pušta se diler droge iz zatvora nekažnjeno, drugarice i drugovi radikali.

Ali, lepo vas je videti tako uzmuvane, ko kokoške bez glave lepite komentare od prekjuče :)

A bili ste do skoro malo drugačiji nego danas:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/229840/Vu%C4%8Di%C4%87%3A+Dinki%C4%87+je+lopov+Dinki%C4%87%3A+Nikad+sa+SNS.html

Cat

pre 11 godina

Kako da ne budu zgrozeni! Covek je izneo takve, da tako kazem, neistine, iako se to drugim imenom zove! Naprednjake niko zaustaviti nece !