Ponedeljak, 21.01.2013.

16:05

Aleksandra Jerkov u vrhu DS-a

Bivša funkcionerka LSV Aleksandra Jerkov, koja je nedavno prešla u Demokratsku stranku, kooptirana je u Predsedništvo DS, kaže predsednik IO DS Dušan Elezović.

Izvor: Tanjug

Aleksandra Jerkov u vrhu DS-a IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Оптимиста

pre 11 godina

Ако се ДС жели вратити на пут старе славе онда је пред њима изузетно дугачак, тежак и напоран пут у току којег се морају апсолутно прочистити од свих и од свакога ко је на било који начин довео до тога да ДС од симбола промена и демократије у последњих пар месеци постане симбол афера, криминала и корупције.

Зачуђен

pre 11 godina

Ново руководство ДС-а упорно наставља да даје себи аутоголове и то један за другим у низу. Јер примити у своје редове, чак и у председништво странке особу која је, најблаже речено, непопуларна у јавности може да значи само да неко из одређеног разлога настоји гурнути ДС на маргине политичког живота Србије.

Само ја

pre 11 godina

Никакво извињење ДС-а не може да замени чињеницу да је њиховом политиком овом народу и мени као грађанину узето 12 најбољих година живота. А све то због чињенице да су дотичнима лични интереси и прохтеви били далеко изнад националних и државних. Набрајање свих чињеница које иду у прилог овом ставу би потрајао у недоглед, тако да се овај став може сматрати искључиво као прави показатељ тога ко је одлучивао о нашим животима у протеклој деценији. Само им је још требала ова да "зачини" причу.

Aleksa

pre 11 godina

Canak ju je poslao u DS da mu pripremi put ako kojim slucajem LSV prestane da postoji a i da siri LSV ideje kroz mnogobrojniju DS.
Verovatno da Canak ocekuje preletanje is DS u LSV kroz godinu-dve kada Jerkovickin angazman pocne da daje plodove.

Savojski

pre 11 godina

U sine ala se kod Djilasa avanzuje! Jel tako i plate zaposlenima avanzuju ili samo fotelje?
Isto vazi i za sns,sps,ldp i ostala mini transportna preduzeca.
Prostitutke su protiv zakona,a postenije su od 80% narodnih poslanika.
DS-ovci,kako vi ovo u opste tolerisete?
Jerkov,kako pristupas stranci koja je otvoreno zabranila G paradu?zar se to ne koi sa tvojim osnovnim principima tolerancije?

dragance

pre 11 godina

Za ove koji govore da je preletac i da joj se sedi u Skupstini: dala je ostavku kao poslanik, a ladno je mogla da kulira i opet bi bila izabrana da je ostala u LSV, barem u pokrajini. Ovo je u stvari retko principijelno iako se ne slazem sa njom previse.

Cobri

pre 11 godina

Kooptirajte mene na neko menadzersko mesto, tipa ciscenje snega u letnjem periodu, ili projekat srpske nacionalne kuce za 300 e/m2, ali od mog materijala i projekata iz mog biroa. Moze?
Necu vas zaboraviti ;)

lesa

pre 11 godina

Nepravedno prema starim članovima DS-a. Neko preleti iz druge partije i odmah u vrh, a neko od početka se bori za partiju, pa ga opet preskaču. Ako vrh DS-a nastavi ovako da se ponaša, počeće ljudi da napuštaju stranku.

minusi

pre 11 godina

Ovi sto lupaju minuse i sami se nadaju da ce tako zasluziti neko "SAVETNICKO" mesto u drzavnoj firmi.
To je stari moto njihovih idola, BLATI SVE KOJI MISLE NESTO DRUKCIJE, a jos ako su sposobniji i skolovaniji, blati ih jos vise

Marina

pre 11 godina

Ne razumem kako verovati zeni koja je celu svoju politicku karijeru izgradila na prici o autonomiji Vojvodine a sad je presla u DS cija je centrala u Beogradu. Prema tome njena rec za mene vise nista ne znaci.

Petar NS

pre 11 godina

Jerkov i Elezovic su saradjivali u Razvojnoj Banci Vojvodine... Glasao sam za DS ali ne vidim logiku da se otera Tadic i Jeremic a zove Jerkov. Realno i Tadic i Jeremic su popularniji od Djilasa

KRPELJKA

pre 11 godina

Turbo politicka karijera. Pa i sadasnjem predsedniku DS bilo je potrebno par meseci da od uclanjenja postane clan Izvrsnog i Glavnog odbora DS-a, a gospodjica za par dana clan Predsednistva. Iritantnost je, dakle, glavna preporuka za napredovanje u Demokratskoj stranci. Sto vise iritiraju narod to vise napreduju na partijskoj hijerarhijskoj lestvici.

klenga

pre 11 godina

e jesu pakosni ovi crni...da je došla kod njih bila bi ne samo lepa,zgodna nego i pametna...ovako je napljuvaše na pasija usta,,,ali neka...jedva čekam da vas do‘vati u skupštini i istrese iz gaća...vi ste joj stare mušterije... i vaš dični precednik...

Dno dna

pre 11 godina

Svi mi koji smo čekali da Trivanki vidimo leđa i mislili da će DS krenuti napred, sada možemo samo da kažemo:
Jelena , izvini ...

mirko

pre 11 godina

Kako me DS podseca na JUL...
(Neo, 21. januar 2013 18:29)
Koliko je verodostojan ovaj komentar pokazuje činjenica, da u JUL-u niko nije pristupio od kada je postao opozicija, a u opoziciji je postojao tri dana. Da je DS u vlasti pa da mu pristupaju neki karijeristi, koji kao nagradu dobijaju ministarske funkcije, onda bi to poređenje imalo smisla.
JUL-u po ideologiji, i po nagradama kojima čašćava svoje nove članove(Knežević,Mirković, Martinović)najviše liči SNS.

mlekadzija

pre 11 godina

Voleo bih da mogu da cujem sta bi na ovu vest rekao B. Pekic....
Uskoro ocekujem doticnu na jos visoj funkciji zbog rezultata koje ce sigurno da postigne. Dugogodisnji clanovi DS neka se zamisle...

Hemeza

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov bi trebala da bude i u Parlemntu, slično se sličnom raduje. Aleksandra Jerkov isključivoo gleda samo svoj interes. DS je stranka bez perspektive i prospariteta.Političari DS-a isključivo gledaju samo sopstveni interes.

Apv

pre 11 godina

@IvanNS, 21. januar 2013 16:17 Jos da nam kazes sta je ona i u cemu doprinela da gradjani nese ravnice bolje zive?
Zena ne radi nista u zivotu,osim sto dobro brblja,ali bez cilja.
Lepota i pamet nam ne trebaju,nego sposobna osoba koji ce da bude brigadir narodu.
I ja znam i ti i svi ostali gde je kafana.To je savrseno mesto za cakuljanje i debatu,ali sta da uradimo da dobijemo vodu,da boljsamo radne uslove,da vratimo pokrajnsku privredu na noge?!
Filozofija lebac ne donosi

Tekelija

pre 11 godina

Кад ДСу није био довољан један пуцањ у ногу форсирањем Ј. Триван, они доведу још једну сличну особу и упуцају се и у другу.
Као неутралца и неког ко живи у РС(али волим Србију и пратим дешавања) морам да признам да ситуација у ДС постаје истински комична.

crni domino

pre 11 godina

Dobro je da si dosla Aleksandra.
Kada bi se sekire zakopale pa da se sve male pro demokratske stranke integrisu u DS, gde bi nam bio kraj!

A sto da ne?

pre 11 godina

Podrska Aleksandri (za DS me manje vise bas briga). Aleksandra lepo i pristojno izgleda, pametna je i elokventna. Zastupa Vojvodinu na razumnim osnovama (ja sam inace iz BG). Mislim da ce DS vise dobiti ovim prelaskom nego Aleksandra, ali u danasnem politickom okrizenju u Srbiji i nije imala nekakav narocit drugi izbor... Puno srece Aleksandra, ja glasam za tebe...

klenga

pre 11 godina

mlada dama je izuzetan borac,uvek dobro pripremljena...valjala bi demokratama puno u skupštini...verovatno će naslediti jeremića,ako se smiluje da vrati mandat.,.

dobar potez

pre 11 godina

Sa njom je DS sigurno dobila. Radi se o veoma sposobnoj i obrazovanoj osobi.
A sto se tice "PRELETACA", pogledajte sastav vladajuce koalicije.
Koliko tu ima likova koji su promenili sve i svakoga dok nisu dobili odgovarajuca drzavna postavljenja.
A. Jerkov ne ulazi u vlast, vec samo u drugu partiju, sto i nije, bar trenutno, neki dobitak.

Milomir

pre 11 godina

Jedva cekam da vidim sta o njoj misli clanstvo DS u centralnoj Srbiji, jer je ona ovde popularna skoro kao Jelena Trivan. Sve u svemu, ako nastave ovako da rade, DS u Sumadiji ni cenzus nece preci.

Dan

pre 11 godina

Za napredak u politici u Srbiji najbitnije je imati dugačak jezik, i ako je moguće dobar izgled. Nikakve moralne i poslovne karakteristike nisu bitne, u najvećem broju slučajeva.

dobar potez

pre 11 godina

Sa njom je DS sigurno dobila. Radi se o veoma sposobnoj i obrazovanoj osobi.
A sto se tice "PRELETACA", pogledajte sastav vladajuce koalicije.
Koliko tu ima likova koji su promenili sve i svakoga dok nisu dobili odgovarajuca drzavna postavljenja.
A. Jerkov ne ulazi u vlast, vec samo u drugu partiju, sto i nije, bar trenutno, neki dobitak.

marko

pre 11 godina

Kakvo posrnuce i pad nekad intelektualno najace stranke. Nekad ni doktori nauka u DS nisu mogli da ocekuju takav polozaj, a danas se stranka pojacava mladom devojkom iz kombi stranke. Posle Nade Kolundzije su trebali da se dozovu pameti, a oni jos gore. Ko zna, mozda je ideja i upropastiti stranku, pre nekog novog osnivanja.

Akacija S

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov nije videla svoju perspektivu u LSV,pa je dovedena,to mi baš nije jasno,čini mi se da je sama odlučila.Da nije u predsedništvu DSa čini mi se da ne bi dozvolila da je kooptiraju.

novica952

pre 11 godina

Ili se radi o zaista radi o izuzetnom članu koji je važan DS-u ili je Aleksandra kadar bez premca ili je čitavo ovo vreme bila član DS-a a u Ligašima bila na određeno vreme za obavljanje zadatakog posla ili ovde nisu čista posla. Ovo je klasičan primer eksperesnog napredovanja jednog partijskog člana koja par dana posle prelaska u DS ekspresno postaje koptirani član predsedništva stranke kao najvišeg organa.Dali je ovo dobar potez vrha DS-a i dali će doneti zeljene pozitivne rezultate ili promašaj kao sa Trivanovom pokazaće prve izjave koje bude dala Aleksandra.Napadi i zao jezik ili staloženost strpljivost videćemo.

Boki

pre 11 godina

DS se bas usrecila ovim "transferom".
Problem dugog boravka u politici i vlasti je taj da covek vremenom izgubi vezu sa stvarnoscui pocne da misli da svi misle kao on.Krecu se u zatvorenom krugu ulizica koji im prezentuju podatke kao sto su "sala na skupu u Babusnici je bila prepuna nasih pristalica",zaboravljajuci da se radi o stotinak ljudi.
Gospodao iz DS,vama ne treba Leo Mesi,trebaju vam "rudari",posteni ljudi,nekompromitovani,koji nece biti u partiji zbog licne koristi i koji ce raditi na popravljanju imidza stranke.
Ukoliko je nesto takvo uopste moguce....
Umesto toga,dobili ste jos jednog "politicara"koji ne zeli da se prihvati nekog tezeg posla i koji ce prvom prilikom otici tamo gde ponude bolje.

au

pre 11 godina

pitam se koliko je sadasnjih clanova Predsednistva DS-a koji je organizaciono politicko vodjstvo stranke proslo sve nivoe u DS-u bar pocev od obicnog clana u odboru ako ne od podmlatka? koja je to politika stranke koja novopridosle , ma koliko cenjene, clanove kooptira ni manje ni vise u Predsednistvo? Elitizam se nastavlja...i pobeda u krugu dvojke ce im postati misaona imenica

samo tetki da odnesem lek

pre 11 godina

a šta to nju kvalifikuje za ekspresno ubacivanje u predsedništvo za razliku od starih članova koji rintaju za stranku godinama???

Nekad davno glasao za DS

pre 11 godina

Poveselio sam se kad je otisla Trivanova i pomislio da ce se u DS-u nesto promeniti na bolje, a sad ova dosla??? Kako stvari stoje ni na sledecim izborima nece dobiti moj glas, 2008. su me prevarili, vise nece...

SREMAC se pita gde su pametni i sposobni iz DS-a da budu u vrhu

pre 11 godina

Ovo je jos jedan primer kako se DS unistava.
Ova zena nije za jaku, demokratsku i evropsku Srbiju, ona je godinama bila uz Canka za razbijanje Srbije!

Pavle

pre 11 godina

Razbežali se svi iz DS-a, a Đilasu treba kadrova pa je Jerkov veoma brzo kooptirana u Predsedništvo. Da li će se to svideti svim članovima?

Doktor86

pre 11 godina

Ovo je za Bogu plakati. Pametni, skolovani, elokventni ljudi, intelektualci, koji su u stranci od osnivanja, ne mogu da se probiju, a ona i slicni preletaci - ni manje ni vise vec odmah u najvise stranacko telo! I posle se pitaju sto im podrska nezaustavljivo pada.

Nekad davno glasao za DS

pre 11 godina

Poveselio sam se kad je otisla Trivanova i pomislio da ce se u DS-u nesto promeniti na bolje, a sad ova dosla??? Kako stvari stoje ni na sledecim izborima nece dobiti moj glas, 2008. su me prevarili, vise nece...

Doktor86

pre 11 godina

Ovo je za Bogu plakati. Pametni, skolovani, elokventni ljudi, intelektualci, koji su u stranci od osnivanja, ne mogu da se probiju, a ona i slicni preletaci - ni manje ni vise vec odmah u najvise stranacko telo! I posle se pitaju sto im podrska nezaustavljivo pada.

Boki

pre 11 godina

DS se bas usrecila ovim "transferom".
Problem dugog boravka u politici i vlasti je taj da covek vremenom izgubi vezu sa stvarnoscui pocne da misli da svi misle kao on.Krecu se u zatvorenom krugu ulizica koji im prezentuju podatke kao sto su "sala na skupu u Babusnici je bila prepuna nasih pristalica",zaboravljajuci da se radi o stotinak ljudi.
Gospodao iz DS,vama ne treba Leo Mesi,trebaju vam "rudari",posteni ljudi,nekompromitovani,koji nece biti u partiji zbog licne koristi i koji ce raditi na popravljanju imidza stranke.
Ukoliko je nesto takvo uopste moguce....
Umesto toga,dobili ste jos jednog "politicara"koji ne zeli da se prihvati nekog tezeg posla i koji ce prvom prilikom otici tamo gde ponude bolje.

samo tetki da odnesem lek

pre 11 godina

a šta to nju kvalifikuje za ekspresno ubacivanje u predsedništvo za razliku od starih članova koji rintaju za stranku godinama???

SREMAC se pita gde su pametni i sposobni iz DS-a da budu u vrhu

pre 11 godina

Ovo je jos jedan primer kako se DS unistava.
Ova zena nije za jaku, demokratsku i evropsku Srbiju, ona je godinama bila uz Canka za razbijanje Srbije!

Tekelija

pre 11 godina

Кад ДСу није био довољан један пуцањ у ногу форсирањем Ј. Триван, они доведу још једну сличну особу и упуцају се и у другу.
Као неутралца и неког ко живи у РС(али волим Србију и пратим дешавања) морам да признам да ситуација у ДС постаје истински комична.

marko

pre 11 godina

Kakvo posrnuce i pad nekad intelektualno najace stranke. Nekad ni doktori nauka u DS nisu mogli da ocekuju takav polozaj, a danas se stranka pojacava mladom devojkom iz kombi stranke. Posle Nade Kolundzije su trebali da se dozovu pameti, a oni jos gore. Ko zna, mozda je ideja i upropastiti stranku, pre nekog novog osnivanja.

Dan

pre 11 godina

Za napredak u politici u Srbiji najbitnije je imati dugačak jezik, i ako je moguće dobar izgled. Nikakve moralne i poslovne karakteristike nisu bitne, u najvećem broju slučajeva.

Milomir

pre 11 godina

Jedva cekam da vidim sta o njoj misli clanstvo DS u centralnoj Srbiji, jer je ona ovde popularna skoro kao Jelena Trivan. Sve u svemu, ako nastave ovako da rade, DS u Sumadiji ni cenzus nece preci.

au

pre 11 godina

pitam se koliko je sadasnjih clanova Predsednistva DS-a koji je organizaciono politicko vodjstvo stranke proslo sve nivoe u DS-u bar pocev od obicnog clana u odboru ako ne od podmlatka? koja je to politika stranke koja novopridosle , ma koliko cenjene, clanove kooptira ni manje ni vise u Predsednistvo? Elitizam se nastavlja...i pobeda u krugu dvojke ce im postati misaona imenica

Pavle

pre 11 godina

Razbežali se svi iz DS-a, a Đilasu treba kadrova pa je Jerkov veoma brzo kooptirana u Predsedništvo. Da li će se to svideti svim članovima?

Apv

pre 11 godina

@IvanNS, 21. januar 2013 16:17 Jos da nam kazes sta je ona i u cemu doprinela da gradjani nese ravnice bolje zive?
Zena ne radi nista u zivotu,osim sto dobro brblja,ali bez cilja.
Lepota i pamet nam ne trebaju,nego sposobna osoba koji ce da bude brigadir narodu.
I ja znam i ti i svi ostali gde je kafana.To je savrseno mesto za cakuljanje i debatu,ali sta da uradimo da dobijemo vodu,da boljsamo radne uslove,da vratimo pokrajnsku privredu na noge?!
Filozofija lebac ne donosi

Hemeza

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov bi trebala da bude i u Parlemntu, slično se sličnom raduje. Aleksandra Jerkov isključivoo gleda samo svoj interes. DS je stranka bez perspektive i prospariteta.Političari DS-a isključivo gledaju samo sopstveni interes.

Petar NS

pre 11 godina

Jerkov i Elezovic su saradjivali u Razvojnoj Banci Vojvodine... Glasao sam za DS ali ne vidim logiku da se otera Tadic i Jeremic a zove Jerkov. Realno i Tadic i Jeremic su popularniji od Djilasa

Dno dna

pre 11 godina

Svi mi koji smo čekali da Trivanki vidimo leđa i mislili da će DS krenuti napred, sada možemo samo da kažemo:
Jelena , izvini ...

mlekadzija

pre 11 godina

Voleo bih da mogu da cujem sta bi na ovu vest rekao B. Pekic....
Uskoro ocekujem doticnu na jos visoj funkciji zbog rezultata koje ce sigurno da postigne. Dugogodisnji clanovi DS neka se zamisle...

Marina

pre 11 godina

Ne razumem kako verovati zeni koja je celu svoju politicku karijeru izgradila na prici o autonomiji Vojvodine a sad je presla u DS cija je centrala u Beogradu. Prema tome njena rec za mene vise nista ne znaci.

KRPELJKA

pre 11 godina

Turbo politicka karijera. Pa i sadasnjem predsedniku DS bilo je potrebno par meseci da od uclanjenja postane clan Izvrsnog i Glavnog odbora DS-a, a gospodjica za par dana clan Predsednistva. Iritantnost je, dakle, glavna preporuka za napredovanje u Demokratskoj stranci. Sto vise iritiraju narod to vise napreduju na partijskoj hijerarhijskoj lestvici.

novica952

pre 11 godina

Ili se radi o zaista radi o izuzetnom članu koji je važan DS-u ili je Aleksandra kadar bez premca ili je čitavo ovo vreme bila član DS-a a u Ligašima bila na određeno vreme za obavljanje zadatakog posla ili ovde nisu čista posla. Ovo je klasičan primer eksperesnog napredovanja jednog partijskog člana koja par dana posle prelaska u DS ekspresno postaje koptirani član predsedništva stranke kao najvišeg organa.Dali je ovo dobar potez vrha DS-a i dali će doneti zeljene pozitivne rezultate ili promašaj kao sa Trivanovom pokazaće prve izjave koje bude dala Aleksandra.Napadi i zao jezik ili staloženost strpljivost videćemo.

A sto da ne?

pre 11 godina

Podrska Aleksandri (za DS me manje vise bas briga). Aleksandra lepo i pristojno izgleda, pametna je i elokventna. Zastupa Vojvodinu na razumnim osnovama (ja sam inace iz BG). Mislim da ce DS vise dobiti ovim prelaskom nego Aleksandra, ali u danasnem politickom okrizenju u Srbiji i nije imala nekakav narocit drugi izbor... Puno srece Aleksandra, ja glasam za tebe...

Akacija S

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov nije videla svoju perspektivu u LSV,pa je dovedena,to mi baš nije jasno,čini mi se da je sama odlučila.Da nije u predsedništvu DSa čini mi se da ne bi dozvolila da je kooptiraju.

lesa

pre 11 godina

Nepravedno prema starim članovima DS-a. Neko preleti iz druge partije i odmah u vrh, a neko od početka se bori za partiju, pa ga opet preskaču. Ako vrh DS-a nastavi ovako da se ponaša, počeće ljudi da napuštaju stranku.

dobar potez

pre 11 godina

Sa njom je DS sigurno dobila. Radi se o veoma sposobnoj i obrazovanoj osobi.
A sto se tice "PRELETACA", pogledajte sastav vladajuce koalicije.
Koliko tu ima likova koji su promenili sve i svakoga dok nisu dobili odgovarajuca drzavna postavljenja.
A. Jerkov ne ulazi u vlast, vec samo u drugu partiju, sto i nije, bar trenutno, neki dobitak.

mirko

pre 11 godina

Kako me DS podseca na JUL...
(Neo, 21. januar 2013 18:29)
Koliko je verodostojan ovaj komentar pokazuje činjenica, da u JUL-u niko nije pristupio od kada je postao opozicija, a u opoziciji je postojao tri dana. Da je DS u vlasti pa da mu pristupaju neki karijeristi, koji kao nagradu dobijaju ministarske funkcije, onda bi to poređenje imalo smisla.
JUL-u po ideologiji, i po nagradama kojima čašćava svoje nove članove(Knežević,Mirković, Martinović)najviše liči SNS.

klenga

pre 11 godina

mlada dama je izuzetan borac,uvek dobro pripremljena...valjala bi demokratama puno u skupštini...verovatno će naslediti jeremića,ako se smiluje da vrati mandat.,.

crni domino

pre 11 godina

Dobro je da si dosla Aleksandra.
Kada bi se sekire zakopale pa da se sve male pro demokratske stranke integrisu u DS, gde bi nam bio kraj!

klenga

pre 11 godina

e jesu pakosni ovi crni...da je došla kod njih bila bi ne samo lepa,zgodna nego i pametna...ovako je napljuvaše na pasija usta,,,ali neka...jedva čekam da vas do‘vati u skupštini i istrese iz gaća...vi ste joj stare mušterije... i vaš dični precednik...

dobar potez

pre 11 godina

Sa njom je DS sigurno dobila. Radi se o veoma sposobnoj i obrazovanoj osobi.
A sto se tice "PRELETACA", pogledajte sastav vladajuce koalicije.
Koliko tu ima likova koji su promenili sve i svakoga dok nisu dobili odgovarajuca drzavna postavljenja.
A. Jerkov ne ulazi u vlast, vec samo u drugu partiju, sto i nije, bar trenutno, neki dobitak.

minusi

pre 11 godina

Ovi sto lupaju minuse i sami se nadaju da ce tako zasluziti neko "SAVETNICKO" mesto u drzavnoj firmi.
To je stari moto njihovih idola, BLATI SVE KOJI MISLE NESTO DRUKCIJE, a jos ako su sposobniji i skolovaniji, blati ih jos vise

Savojski

pre 11 godina

U sine ala se kod Djilasa avanzuje! Jel tako i plate zaposlenima avanzuju ili samo fotelje?
Isto vazi i za sns,sps,ldp i ostala mini transportna preduzeca.
Prostitutke su protiv zakona,a postenije su od 80% narodnih poslanika.
DS-ovci,kako vi ovo u opste tolerisete?
Jerkov,kako pristupas stranci koja je otvoreno zabranila G paradu?zar se to ne koi sa tvojim osnovnim principima tolerancije?

Cobri

pre 11 godina

Kooptirajte mene na neko menadzersko mesto, tipa ciscenje snega u letnjem periodu, ili projekat srpske nacionalne kuce za 300 e/m2, ali od mog materijala i projekata iz mog biroa. Moze?
Necu vas zaboraviti ;)

Aleksa

pre 11 godina

Canak ju je poslao u DS da mu pripremi put ako kojim slucajem LSV prestane da postoji a i da siri LSV ideje kroz mnogobrojniju DS.
Verovatno da Canak ocekuje preletanje is DS u LSV kroz godinu-dve kada Jerkovickin angazman pocne da daje plodove.

dragance

pre 11 godina

Za ove koji govore da je preletac i da joj se sedi u Skupstini: dala je ostavku kao poslanik, a ladno je mogla da kulira i opet bi bila izabrana da je ostala u LSV, barem u pokrajini. Ovo je u stvari retko principijelno iako se ne slazem sa njom previse.

Зачуђен

pre 11 godina

Ново руководство ДС-а упорно наставља да даје себи аутоголове и то један за другим у низу. Јер примити у своје редове, чак и у председништво странке особу која је, најблаже речено, непопуларна у јавности може да значи само да неко из одређеног разлога настоји гурнути ДС на маргине политичког живота Србије.

Само ја

pre 11 godina

Никакво извињење ДС-а не може да замени чињеницу да је њиховом политиком овом народу и мени као грађанину узето 12 најбољих година живота. А све то због чињенице да су дотичнима лични интереси и прохтеви били далеко изнад националних и државних. Набрајање свих чињеница које иду у прилог овом ставу би потрајао у недоглед, тако да се овај став може сматрати искључиво као прави показатељ тога ко је одлучивао о нашим животима у протеклој деценији. Само им је још требала ова да "зачини" причу.

Оптимиста

pre 11 godina

Ако се ДС жели вратити на пут старе славе онда је пред њима изузетно дугачак, тежак и напоран пут у току којег се морају апсолутно прочистити од свих и од свакога ко је на било који начин довео до тога да ДС од симбола промена и демократије у последњих пар месеци постане симбол афера, криминала и корупције.

A sto da ne?

pre 11 godina

Podrska Aleksandri (za DS me manje vise bas briga). Aleksandra lepo i pristojno izgleda, pametna je i elokventna. Zastupa Vojvodinu na razumnim osnovama (ja sam inace iz BG). Mislim da ce DS vise dobiti ovim prelaskom nego Aleksandra, ali u danasnem politickom okrizenju u Srbiji i nije imala nekakav narocit drugi izbor... Puno srece Aleksandra, ja glasam za tebe...

dobar potez

pre 11 godina

Sa njom je DS sigurno dobila. Radi se o veoma sposobnoj i obrazovanoj osobi.
A sto se tice "PRELETACA", pogledajte sastav vladajuce koalicije.
Koliko tu ima likova koji su promenili sve i svakoga dok nisu dobili odgovarajuca drzavna postavljenja.
A. Jerkov ne ulazi u vlast, vec samo u drugu partiju, sto i nije, bar trenutno, neki dobitak.

klenga

pre 11 godina

mlada dama je izuzetan borac,uvek dobro pripremljena...valjala bi demokratama puno u skupštini...verovatno će naslediti jeremića,ako se smiluje da vrati mandat.,.

crni domino

pre 11 godina

Dobro je da si dosla Aleksandra.
Kada bi se sekire zakopale pa da se sve male pro demokratske stranke integrisu u DS, gde bi nam bio kraj!

dobar potez

pre 11 godina

Sa njom je DS sigurno dobila. Radi se o veoma sposobnoj i obrazovanoj osobi.
A sto se tice "PRELETACA", pogledajte sastav vladajuce koalicije.
Koliko tu ima likova koji su promenili sve i svakoga dok nisu dobili odgovarajuca drzavna postavljenja.
A. Jerkov ne ulazi u vlast, vec samo u drugu partiju, sto i nije, bar trenutno, neki dobitak.

Nekad davno glasao za DS

pre 11 godina

Poveselio sam se kad je otisla Trivanova i pomislio da ce se u DS-u nesto promeniti na bolje, a sad ova dosla??? Kako stvari stoje ni na sledecim izborima nece dobiti moj glas, 2008. su me prevarili, vise nece...

SREMAC se pita gde su pametni i sposobni iz DS-a da budu u vrhu

pre 11 godina

Ovo je jos jedan primer kako se DS unistava.
Ova zena nije za jaku, demokratsku i evropsku Srbiju, ona je godinama bila uz Canka za razbijanje Srbije!

klenga

pre 11 godina

e jesu pakosni ovi crni...da je došla kod njih bila bi ne samo lepa,zgodna nego i pametna...ovako je napljuvaše na pasija usta,,,ali neka...jedva čekam da vas do‘vati u skupštini i istrese iz gaća...vi ste joj stare mušterije... i vaš dični precednik...

mirko

pre 11 godina

Kako me DS podseca na JUL...
(Neo, 21. januar 2013 18:29)
Koliko je verodostojan ovaj komentar pokazuje činjenica, da u JUL-u niko nije pristupio od kada je postao opozicija, a u opoziciji je postojao tri dana. Da je DS u vlasti pa da mu pristupaju neki karijeristi, koji kao nagradu dobijaju ministarske funkcije, onda bi to poređenje imalo smisla.
JUL-u po ideologiji, i po nagradama kojima čašćava svoje nove članove(Knežević,Mirković, Martinović)najviše liči SNS.

Doktor86

pre 11 godina

Ovo je za Bogu plakati. Pametni, skolovani, elokventni ljudi, intelektualci, koji su u stranci od osnivanja, ne mogu da se probiju, a ona i slicni preletaci - ni manje ni vise vec odmah u najvise stranacko telo! I posle se pitaju sto im podrska nezaustavljivo pada.

minusi

pre 11 godina

Ovi sto lupaju minuse i sami se nadaju da ce tako zasluziti neko "SAVETNICKO" mesto u drzavnoj firmi.
To je stari moto njihovih idola, BLATI SVE KOJI MISLE NESTO DRUKCIJE, a jos ako su sposobniji i skolovaniji, blati ih jos vise

Boki

pre 11 godina

DS se bas usrecila ovim "transferom".
Problem dugog boravka u politici i vlasti je taj da covek vremenom izgubi vezu sa stvarnoscui pocne da misli da svi misle kao on.Krecu se u zatvorenom krugu ulizica koji im prezentuju podatke kao sto su "sala na skupu u Babusnici je bila prepuna nasih pristalica",zaboravljajuci da se radi o stotinak ljudi.
Gospodao iz DS,vama ne treba Leo Mesi,trebaju vam "rudari",posteni ljudi,nekompromitovani,koji nece biti u partiji zbog licne koristi i koji ce raditi na popravljanju imidza stranke.
Ukoliko je nesto takvo uopste moguce....
Umesto toga,dobili ste jos jednog "politicara"koji ne zeli da se prihvati nekog tezeg posla i koji ce prvom prilikom otici tamo gde ponude bolje.

Hemeza

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov bi trebala da bude i u Parlemntu, slično se sličnom raduje. Aleksandra Jerkov isključivoo gleda samo svoj interes. DS je stranka bez perspektive i prospariteta.Političari DS-a isključivo gledaju samo sopstveni interes.

samo tetki da odnesem lek

pre 11 godina

a šta to nju kvalifikuje za ekspresno ubacivanje u predsedništvo za razliku od starih članova koji rintaju za stranku godinama???

Tekelija

pre 11 godina

Кад ДСу није био довољан један пуцањ у ногу форсирањем Ј. Триван, они доведу још једну сличну особу и упуцају се и у другу.
Као неутралца и неког ко живи у РС(али волим Србију и пратим дешавања) морам да признам да ситуација у ДС постаје истински комична.

Pavle

pre 11 godina

Razbežali se svi iz DS-a, a Đilasu treba kadrova pa je Jerkov veoma brzo kooptirana u Predsedništvo. Da li će se to svideti svim članovima?

Petar NS

pre 11 godina

Jerkov i Elezovic su saradjivali u Razvojnoj Banci Vojvodine... Glasao sam za DS ali ne vidim logiku da se otera Tadic i Jeremic a zove Jerkov. Realno i Tadic i Jeremic su popularniji od Djilasa

marko

pre 11 godina

Kakvo posrnuce i pad nekad intelektualno najace stranke. Nekad ni doktori nauka u DS nisu mogli da ocekuju takav polozaj, a danas se stranka pojacava mladom devojkom iz kombi stranke. Posle Nade Kolundzije su trebali da se dozovu pameti, a oni jos gore. Ko zna, mozda je ideja i upropastiti stranku, pre nekog novog osnivanja.

Apv

pre 11 godina

@IvanNS, 21. januar 2013 16:17 Jos da nam kazes sta je ona i u cemu doprinela da gradjani nese ravnice bolje zive?
Zena ne radi nista u zivotu,osim sto dobro brblja,ali bez cilja.
Lepota i pamet nam ne trebaju,nego sposobna osoba koji ce da bude brigadir narodu.
I ja znam i ti i svi ostali gde je kafana.To je savrseno mesto za cakuljanje i debatu,ali sta da uradimo da dobijemo vodu,da boljsamo radne uslove,da vratimo pokrajnsku privredu na noge?!
Filozofija lebac ne donosi

Dan

pre 11 godina

Za napredak u politici u Srbiji najbitnije je imati dugačak jezik, i ako je moguće dobar izgled. Nikakve moralne i poslovne karakteristike nisu bitne, u najvećem broju slučajeva.

Milomir

pre 11 godina

Jedva cekam da vidim sta o njoj misli clanstvo DS u centralnoj Srbiji, jer je ona ovde popularna skoro kao Jelena Trivan. Sve u svemu, ako nastave ovako da rade, DS u Sumadiji ni cenzus nece preci.

Marina

pre 11 godina

Ne razumem kako verovati zeni koja je celu svoju politicku karijeru izgradila na prici o autonomiji Vojvodine a sad je presla u DS cija je centrala u Beogradu. Prema tome njena rec za mene vise nista ne znaci.

au

pre 11 godina

pitam se koliko je sadasnjih clanova Predsednistva DS-a koji je organizaciono politicko vodjstvo stranke proslo sve nivoe u DS-u bar pocev od obicnog clana u odboru ako ne od podmlatka? koja je to politika stranke koja novopridosle , ma koliko cenjene, clanove kooptira ni manje ni vise u Predsednistvo? Elitizam se nastavlja...i pobeda u krugu dvojke ce im postati misaona imenica

Dno dna

pre 11 godina

Svi mi koji smo čekali da Trivanki vidimo leđa i mislili da će DS krenuti napred, sada možemo samo da kažemo:
Jelena , izvini ...

KRPELJKA

pre 11 godina

Turbo politicka karijera. Pa i sadasnjem predsedniku DS bilo je potrebno par meseci da od uclanjenja postane clan Izvrsnog i Glavnog odbora DS-a, a gospodjica za par dana clan Predsednistva. Iritantnost je, dakle, glavna preporuka za napredovanje u Demokratskoj stranci. Sto vise iritiraju narod to vise napreduju na partijskoj hijerarhijskoj lestvici.

dragance

pre 11 godina

Za ove koji govore da je preletac i da joj se sedi u Skupstini: dala je ostavku kao poslanik, a ladno je mogla da kulira i opet bi bila izabrana da je ostala u LSV, barem u pokrajini. Ovo je u stvari retko principijelno iako se ne slazem sa njom previse.

Akacija S

pre 11 godina

Aleksandra Jerkov nije videla svoju perspektivu u LSV,pa je dovedena,to mi baš nije jasno,čini mi se da je sama odlučila.Da nije u predsedništvu DSa čini mi se da ne bi dozvolila da je kooptiraju.

mlekadzija

pre 11 godina

Voleo bih da mogu da cujem sta bi na ovu vest rekao B. Pekic....
Uskoro ocekujem doticnu na jos visoj funkciji zbog rezultata koje ce sigurno da postigne. Dugogodisnji clanovi DS neka se zamisle...

lesa

pre 11 godina

Nepravedno prema starim članovima DS-a. Neko preleti iz druge partije i odmah u vrh, a neko od početka se bori za partiju, pa ga opet preskaču. Ako vrh DS-a nastavi ovako da se ponaša, počeće ljudi da napuštaju stranku.

novica952

pre 11 godina

Ili se radi o zaista radi o izuzetnom članu koji je važan DS-u ili je Aleksandra kadar bez premca ili je čitavo ovo vreme bila član DS-a a u Ligašima bila na određeno vreme za obavljanje zadatakog posla ili ovde nisu čista posla. Ovo je klasičan primer eksperesnog napredovanja jednog partijskog člana koja par dana posle prelaska u DS ekspresno postaje koptirani član predsedništva stranke kao najvišeg organa.Dali je ovo dobar potez vrha DS-a i dali će doneti zeljene pozitivne rezultate ili promašaj kao sa Trivanovom pokazaće prve izjave koje bude dala Aleksandra.Napadi i zao jezik ili staloženost strpljivost videćemo.

Savojski

pre 11 godina

U sine ala se kod Djilasa avanzuje! Jel tako i plate zaposlenima avanzuju ili samo fotelje?
Isto vazi i za sns,sps,ldp i ostala mini transportna preduzeca.
Prostitutke su protiv zakona,a postenije su od 80% narodnih poslanika.
DS-ovci,kako vi ovo u opste tolerisete?
Jerkov,kako pristupas stranci koja je otvoreno zabranila G paradu?zar se to ne koi sa tvojim osnovnim principima tolerancije?

Aleksa

pre 11 godina

Canak ju je poslao u DS da mu pripremi put ako kojim slucajem LSV prestane da postoji a i da siri LSV ideje kroz mnogobrojniju DS.
Verovatno da Canak ocekuje preletanje is DS u LSV kroz godinu-dve kada Jerkovickin angazman pocne da daje plodove.

Cobri

pre 11 godina

Kooptirajte mene na neko menadzersko mesto, tipa ciscenje snega u letnjem periodu, ili projekat srpske nacionalne kuce za 300 e/m2, ali od mog materijala i projekata iz mog biroa. Moze?
Necu vas zaboraviti ;)

Зачуђен

pre 11 godina

Ново руководство ДС-а упорно наставља да даје себи аутоголове и то један за другим у низу. Јер примити у своје редове, чак и у председништво странке особу која је, најблаже речено, непопуларна у јавности може да значи само да неко из одређеног разлога настоји гурнути ДС на маргине политичког живота Србије.

Само ја

pre 11 godina

Никакво извињење ДС-а не може да замени чињеницу да је њиховом политиком овом народу и мени као грађанину узето 12 најбољих година живота. А све то због чињенице да су дотичнима лични интереси и прохтеви били далеко изнад националних и државних. Набрајање свих чињеница које иду у прилог овом ставу би потрајао у недоглед, тако да се овај став може сматрати искључиво као прави показатељ тога ко је одлучивао о нашим животима у протеклој деценији. Само им је још требала ова да "зачини" причу.

Оптимиста

pre 11 godina

Ако се ДС жели вратити на пут старе славе онда је пред њима изузетно дугачак, тежак и напоран пут у току којег се морају апсолутно прочистити од свих и од свакога ко је на било који начин довео до тога да ДС од симбола промена и демократије у последњих пар месеци постане симбол афера, криминала и корупције.