Subota, 05.01.2013.

13:05

Dačić: Osumnjičeni priznao napad

Osumnjičeni Marko Kostić (23) iz Ćićevca priznao je da je u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića na Trgu Republike, izjavio Dačić.

Izvor: B92

Daèiæ: Osumnjièeni priznao napad IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

:-)

pre 11 godina

Za ovo se u pravoj zemlji dobija ili 5x dozivotna ili SMRTNA KAZNA!!!
Pa ti sledeci put razmisljaj dal je alkohol za tebe i za ostale koji su agresivni ili se bar prave da jesu kad popiju par casica...
Sta bi bilo da su njih 5 preminuli??Verovatno bi se proglasio neuracunljivim i robijao do 10god...
On je to uradio nekoliko puta,dosije mu je kao kuca,kad izadje URADICE TO OPET!!$

Sudstvo je bruka

pre 11 godina

A onda ce sud da mu odreze 6 meseci nemilice, pa posle pritiska "pravda za Marka" ima da mu smanje na 3 meseca i onda Toma da ga pomiluje. I eto nama novog "junaka".

Max

pre 11 godina

@(Mihajlo, 5. januar 2013 18:50) "I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri..."

Na vestima je pre par dana otac jednog povređenog momka rekao da je napadač nosio majicu sa natpisom "Zabranjeni". Sem toga, tip je imao dosije. Ne bih da umanjujem zasluge policije, ali nisam siguran da ga je bilo baš toliko teško pronaći.

Elvir

pre 11 godina

Ne znam koja je maksimalna kazna za ovakvo krivicno delo u zakonu, ali u ovom slucaju se mora ispostovati. Samo je puka sreca sto neko od sedmoro nije ubijen.Na to optuzeni nije mogao da utice. Ako je to on uradio i ako ga osude, svaka kazna ispod 20 godina je mala za ovakvo surovo krivicno delo iz ciste obesti.

Ljubisa

pre 11 godina

Ne samo zatvor nego da mu se popise sve u kuci i isplati odsteta izbodenima za lecenje i troskovi istrage i sudski troskovi ako nema da mu se zapleni kuca gde je prijavljen i gde je ziveo do sada.Srbina samo po dzepu ne u zatvoruJedino ces Srbina nauciti reda i rada kada ga izgoris po dzepu i konfiskujes mu svu imovinu.U zatvoru ces ga samo odmoriti kada izadje da je odmoran za naredno delo.

Vojvodinac

pre 11 godina

Svaka čast za policiju, ali džaba!
Imamo "REFORMISANO" pravosuđe, setite se kako je prošao Miladin Kovačević.
Da je naleteo na dete nekog političara, onda bi to bila sasvim druga situacija.

Misha

pre 11 godina

U Americi bi dobio dozivotnu kaznu zatvora bez problema.
(Bora, 5. januar 2013 14:25)
Gresis, dobio bi elektricnu stolicu (ali samo kod republikanaca, dobri stari divlji Texas) u "plavim" Obaminim drzavama bi bio proglasen za zrtvom drustvenih okolnosti i posle neuspele rehabilitacije bio bi pusten.

Nenad

pre 11 godina

Nasli su lika iz pm i to u iznajmljenom stanu? A na doceku bilo 50.000 ljudi. Jos jedan dokaz da policija moze da nadje bilo koga samo ako je drzavi to u interesu.
(Rale85, 5. januar 2013 13:50)

Zna policija za svaki kvart u gradu ko je probisvet, ko diluje, ko je narkoman itd al' eto...

Psiholog

pre 11 godina

Decko iz Cicevca kolko god da dobije posto mu je 23 godine bice u snazi da bode. Ne znam kako to resavaju na zapadu ali nemoguce je da nekog ne ubije kad izadje.

splavar

pre 11 godina

Odmah sam rekao da smrdi na navijace i dobih poprilican broj minusa.

Bitno je da se u prvi plan gura cinjenica da je"sekac"doseljenik iz Cicevca a to sto je navijac je kao manje bitno,pa se i ne spominje.

Beogradjani inace odisu kulturom i inteligencijom a za sve lose u njihovom gradu su krivi dodjosi.

90%tih"urbanih"Beogradjana(ili njihovih predaka)se doselilo u "metropolu" iz nekog tamo Cicevca.
Onih 10% autotohnih kulturu su jedino mogli poprimiti od Turaka,inace izuzetno kulturnog naroda.

Mihajlo

pre 11 godina

I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri... dakle necu da cujem da neko prica lose stvari za srpsku policiju. Svakog dana nose glave u torbi za male pare i sa ulice sklanjaju najvece olose da bi posten narod mogao normalno da zivi...Poturaju svoja ledja da zastite i spasu druge.... Jos jednom svaka cast... samo da ga Sud ne oslobodi....

Milos

pre 11 godina

Neki mediji su vec objavili da je ovaj monstrum pripadnik jedne navijacke grupe. Sudeci po kaznenoj politici za navijace u ovoj zemlji, eto njega na slobodi vrlo brzo! Ako sud zataji, bice neka Selakoviceva amnestija! Naravno sve ce biti propraceno grafitima "Pravda za ..."

Populare

pre 11 godina

Sad ce postati popularan, kao onaj novosadjanin sto je ubio dsevojku, pa dobio 3000 prijatelja na fejsu.
Na zalost takvi su nasi kriterijumi i moral.

Mihajlo

pre 11 godina

I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri... dakle necu da cujem da neko prica lose stvari za srpsku policiju. Svakog dana nose glave u torbi za male pare i sa ulice sklanjaju najvece olose da bi posten narod mogao normalno da zivi...Poturaju svoja ledja da zastite i spasu druge.... Jos jednom svaka cast... samo da ga Sud ne oslobodi....

mmbg

pre 11 godina

Kako me je prosto nekako sramota dok čitam ove komentare tipa "U moj Beograd si došao da kolješ..." !!!!
Nema tu veze odakle je ko, iz Beograda ili iz Ćićevca, nego kako je odrastao i kako je vaspitan, tj. NEvaspitan!!!
Sve polazi iz kuće, i razvija se u društvu. Pa kad ne dobiješ pravilne osnove iz kuće i upadneš u loše društvo, onda počneš da bodeš ljude po trgovima, na primer...

Obama

pre 11 godina

Drago mi je da je bolesnik uhvacen i odstranjen sa ulice ali nije mi jasno kako niko ne pomenu Ameriku i Americku odgovornost za ovo nedelo.

GSPvozac

pre 11 godina

Ne znam dali ste primetili ali u poslednje vreme ima dosta onih koji su se sami predali policiji, znajuci da je sudstvo nikakvo i da ce dobiti time blaze kazne!!

s.

pre 11 godina

Ne bih da ispadnem paranoičan, ali da li je u ovom napadu bilo izvesne doze ksenofovske "gostoljubivosti"?
(Harun Al Prašid, 5. januar 2013 16:17)

Doze čega?

Beli

pre 11 godina

Posto je izbo nesretne strance verovatno ce mu odrapiti dobru kaznu. Da su povredjeni samo Srbi verovatno ga nikada ne bi ni nasli. Hocu da kazem da nasa policija i sudstvo rade valjano samo kada su ugrozeni svi sem Srba.

sasa

pre 11 godina

Jadan decko iz cicevca pa jos sam u velikome gradu.....zaigro se malo nije on hteo nikoga da ubode nego je izvadio nozic(ne nozekanju)da namaze pastetu na leba i onda je usledila pesma igra roken rol i naravno svi su skakali i nabadali se sami a on jadnicak osta gladan u tamnoj noci....neka uzmu mena za advokata!!!!!!

Gradjanin

pre 11 godina

@A kopaonik je MOJA planina, pa je upropascujete vi iz "VASEG" Beograda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] ((ne)realan, 5. januar 2013 14:36)

Tako je, divna planina je Kopaonik. Ali lose razmisljas. Prvo samo ih zovu Beogradjani, a u stvari su iz p.m. Rodjeni Beogradjani su najcesce kulturni.

A najvaznije... Na sta bi licio taj Kop da ne dolaze gosti. Od gladi bi crkavali i jeli sneg verovatno.

anticenzura

pre 11 godina

Hm sad ce da opletu Bg domoroci od 1,5 koleno u BG po Cicevcu i ovom liku,likovace i Srbi van matice jer ne prave probleme samo Hercegovci,Crnogorci,a ovi iz Vojvodine ce reci eto mi lale takve nemamo!
On masakrirao po trgu,a idiotima najbitnije odakle je!
Ovde treba baciti atomsku,da Bog ima manje problema!

bane

pre 11 godina

Odvedite ga prvo u Lazu na posmatranje.
(Marko, 5. januar 2013 13:43)

Ma kakvo posmatranje u Lazi?Taj da je lud,udarao bi (svojom)glavom u zid!U Zabelu,na mnogo,mnogo godina,pa neka ga tamo posmatraju!

Fedex

pre 11 godina

Čekaj malo....
Nešto ovde ne štima...
Zar nije bilo njih par? Prema izjavama ubodenih, par ljudi je bilo u grupi...
Da nije ovo "žrtveno jagnje"?

Mancini

pre 11 godina

Nadam se da će dobiti napadač ono što je zaslužio. Ja bih to tretirao kao pokušaj ubistva sedmoro ljudi...Ohladiće se za tih 15 godina u zatvoru, pa kad izadje izbegavaće nož čak i da seče hleb.
Dosta više, preko glave mi je više tih nasilnika, i bandita, raznih navijača (partizana, zvezde,rada i vojvodine), raznih Dveri , Obraza, 1389....Nek ostave običan narod da živi u miru. A njima ako ne valja ovde, da se upregnu ko volovi na njivu pa da oru...

Bojan

pre 11 godina

Poenta ove priče je da policija može da pohapsi sve lopove i sve narkodilere samo da nisu korumpirani i da postoji politička volja.
Ukrali mom drugaru kola, panduri: Ma verovatno je već rasturen negde u Šapcu. I nikom ništa. Jednog poznanika izbo sitan diler, najskuplji advokat mu sredio žalosnu malu kaznu...
Jadna država.

Nikola

pre 11 godina

Gostima iz Tunisa koji su ubodeni, potpuno je svejedno kako ih zovemo, samo da izvuku živu glavu iz Srbije. Jezički, mislim da je pravilno reći i Tunišanin i Tunižanin. Tunižanin je odomaćeno, pogotovo zbog francuskog izgovora, koji je tamo najzastupljeniji od stranih jezika. Na kraju, iako kažemo Norveška, ne kažemo Norvešanin, nego Norvežanin.

Zoran kg

pre 11 godina

Daj sad da cujem one neverne Tome i pljuvace koji su koliko mi se cini umislili da ih je sadasnja vlast poslala tog MANIJAKA da kasapi ljude,i koliko vidim prvo su ubodeni Lazar i Dejan koliko ja znam to imena nisu rasprostranjena u Sloveniji a jos manje u Tunisu,znaci Srbe je ubo znaci nije trazio strance nego MANIJAK ko MANIJAK trazio,samo zrtve na zalost nasih auto-sovinista.Jos se neke zapadne komsije hvalile kako je megapolisu poput Knina uhvaceni rusitelji pravoslavnog groblja a u varosici zvanoj Beograd nemoze da uhvate tog MANIJAKA.

miroslav

pre 11 godina

ima tu i saučesnika,i onih što su bli sa njim,i mesto odakle je krenuo i društvo u kome je bio...
sve pravovremeno i preventivno i beskompromisno.
nikako ne dozvoliti da po Srbiji pišu grafite sa pozivom na''pravdu''

nenad

pre 11 godina

Policija i odradi svoj deo posla. Rak-rana ovog društva je neefikasno sudstvo. Pozivajući se na nekakva "ljudska prava, kriminaaci malo rizikuju u zločinima svake vrste.

Deki

pre 11 godina

Dusanova statua ispred palate pravde, a Dusanov zakon se ne primenjuje...
Evo prilike!!
PS. U Dusanovo vreme Srbija je bila iznad danasnjih evropskih sila. Mozda i zbog naprednog zakonika

Aleksandar

pre 11 godina

@ Aleksa: "Kaže se Tunižana koliko ja znam". E, pa, druže, ne znaš. Kaže se Tunišana! Vels-Velšani, Tunis-Tunišani, ali Pariz-Parižani. Vidiš li sad razliku?

Ghost Protocol

pre 11 godina

MINIMUM 15 godina treba da dobije. Po mogucstvu 20 i vise. Ovo je sedam pokusaja ubistva fakticki. Nadam se da ce pravosudje uciniti pravu stvar sada, i osuditi ga na debelu kaznu zatvora.

klik klak

pre 11 godina

Pilicija sve " moze" samo ako im se naredi - jos onog iz garaze da uhvate ! Ali,pitam se od prvog dana - gde su bili policajci u civilu kada se to dogodilo ? Obicno ih ima,na skupovima - nebrojeno ! Kako ga oni odmah na Trgu nisu presreli ?

ja

pre 11 godina

Svaka cast za policiju,nadam se da ce dugo biti na robiji.A ovi sto pozivaju na smrtnu kaznu su jednako opasni za drustvo kao i taj ludak sto je uhapsen.Sve dok postoji ljudska rasa bice ubistava i nijednog ludaka nece uplasiti uvodjenje smrtne kazne ali ako prihvatimo,kao zdravo za gotovo,da je smrt odgovaraju kazna,onda nismo nista bolji od ovog manijaka iz Cicevca.Znam da se mnogi nece sloziti ali samo se zapitajte sta ste i ko ste ako prizivate ubistvo nekog,ma sta god taj neko ucinio.Postoje zatvori i visedecenijska robija pa molim lepo

Neverica

pre 11 godina

Ne vredi stavljati ga samo u zatvor. Nego lepo drzava da uvede izdrzavanje kazne uz mukotrpni rad u rudnicima, na poljima, kamenolomima itd. Pa ga lepo osudite na tih vasih 10-40 godina uz 16 sati rada. Drzava dobije jeftinu radnu snagu a on neka razmislja posle da li mu se isplati da zivi kao divljak ili kao svi ostali normalni ljudi.

Darko

pre 11 godina

E kad Srbi ne bi trazili dlaku u jajetu.Zasto svi zajedno ne mozemo da kazemo bravo policijo bez obzira na licno stranacko opredeljenje?

Marko

pre 11 godina

U maju mesecu 2012. bila je presuda za isto takvo delo na Beer festu. Prvi je dobio 7 g., drugi 5 g. i 9 meseci i treci 8 meseci. Inace, sve strane su se zalile i ocekuje se pravosnazna presuda u toku ove godine.

Nikola

pre 11 godina

Vidim svi pisu " svaka cast policijo".

Nista protiv policije, dobro je da su ga uhapsili, ali kao sto mozete da procitate, osunnjiceni je izmedju ostalih izbo I svog druga, te nije bilo baa previse tesko da im on kaze ko je to uradio.

Daydreamer(psiholog)

pre 11 godina

Dobro, ova mentalno poremecena osoba me ne cudi. Bilo ih je pre, sta da se radi. Postoje institucije za takve. Mene vise brinu vasi komentari gde kao kolektiv (citaj: kolektivizam) zelite neke ljude da lincujete. Tipa objavljivanjem fotografije, punog imena i prezimena i slicno. Niste ni svesni koji ste srednji vek.

,,Pravnik"

pre 11 godina

@Bojan

Pitanje za Vas. Da li kazne za ucinioce krivicnih dela (sa sve stravicno niskim posebnim minimumima) propisuju ,,pravnici" ili narodna skupstina?

insajder u pokusaju

pre 11 godina

Jel to onaj Marko Kostic iz Cicevca koji je vec robijao zbog ubistva? Ja sam cuo za slucaj jednog Marka Kostica iz Cicevca koji je svojevremeno ubio coveka navodno zbog 1000 dinara! Mozda se vrlo lako ispostavi da je to taj momak. Izgleda mu dosadila sloboda.
Gde ja zivim? Daj boze da gresim.

Flash

pre 11 godina

Svaka cast, eto, kad hocete, nadjete ih dok kazes ''horejso kejn''. Kad necete, onda ih ne nadjete. Eh kad bi vam bilo u interesu i da hapsite sve one dilere i lokalne baje sto pucaju po diskotekama i splavovima, bila bi nam bolja zemlja...

skeptik

pre 11 godina

Lik je rođen u Ćićevcu, a živi u BGD. i 'navijač' je jednnog od komšijskih klubova sa Autokomande. Gle iznenađenja...
Ne verujem da bi ga uhapsili da nije u pitanju napad na strane državljane. Nažalost.

čitateljka

pre 11 godina

Policiji svaka čast, ali vam moram reći da se prepadnem kad pročitam npr. TuniŠana umesto TuniŽana!
Kakve su to naše škole? šta se to u njima uči? šta li nas čeka tek sa doktorima i drugim stručnjacima...
Je l se ne plašite?

s.

pre 11 godina

(Dr Smislov, 5. januar 2013 13:18)

Doktore, prilično si konfuzan, nije mi baš jasno šta si hteo.Ili možda nisam dovoljno iz Beograda.

poslastičar

pre 11 godina

Zašto kazna uopšte? Pa samo je probao malo, vežbao, bio bi dobar u slučaju rata... Osim toga, znate vi koliko košta zatvorski dan? A nema para u budžetu, mislim nova/stara garnitura ima ozbiljnih potreba za službenim vozilima, dodatnim radnim mestima (estradno/verskim) kao i stanovima. Tako da je najbolje za sve da ovaj dobije strogi prekor od strane predsednika, da odleži neki dan pa da ga puste uz nadzor. A i da ne zamaramo sudije sa tamo nekim minornim problemima... i tako to...

severino

pre 11 godina

Dobro, oce li sad objaviti konacno tu vest da se setao u majici NASI?
I oce li sad konacno da ukinu Nase, Dveri i ostale neonacisticke organizacije?
Sta jos treba da se desi, i kome ide u prilog da se sve ovo zataskava? I kome ide u prilog da smo predstavljeni u svetu kao ludaci?

cudoodpolicije

pre 11 godina

Da je samo izbo srbe nikada ga ne bi uhvatili isto kao ni bicikl japanca ne bi nasli da se to desilo domacem. Okarakterisali bi kao laksu povredu u novogodisnjem slavlju i ne bi se ni bavili slucajem.

muamua

pre 11 godina

dani ...60 posto amnestirano...da ne lazes malo...a da pljacki nije bilo pre amnestije...u obrenovcu ubijena zena zlatarka...pa onaj policajac sto je jurio one na auto putu...pa one pljacke vozila za transport novca...ah da toga nije bilo...pljackasi su dosli posle amnestije...c c c

Aleksandar

pre 11 godina

Maksimalna kazna (40 godina), da tako nesto vise nikad, ni njemu, ni bilo kome ne padne na pamet! Bravo za policiju sto ga je uhvatila, sad je red na sudstvu. Nadam se da bar ovog puta sudstvo nece omanuti.

Argentto

pre 11 godina

Zasto se kriju fotografije ovakvih zlocinaca ? Pa umesto da njegovu sliku pokazu i na dnevniku i u novinama da svi znaju ko je, oni kriju.. Ne razumem.. Ja bi za svakog uhapsenog slike javno pokazivao pa kad izadje nek vidi kako ce na oci onima koji ga poznaju i vidjaju...

Dupeglavac

pre 11 godina

Kaze se 'Tunisana' zato sto su iz Tunisa. Nekada se ta drzava, valjda, zvala Tunizija pa su se onda i drzavljani te zemlje zvali Tunizani. Naziv drzave se promenio, ali smo mi i dalje nastavli da ih zovemo Tunizani.

ana, beograd

pre 11 godina

Pohvala za policiju sto su ga uhvatili u tako kratkom roku. Nadam se da ce sada i sudstvo da se pokaze u dobrom svetlu a da ce mediji to sve da isprate .

Rale85

pre 11 godina

Nasli su lika iz pm i to u iznajmljenom stanu? A na doceku bilo 50.000 ljudi. Jos jedan dokaz da policija moze da nadje bilo koga samo ako je drzavi to u interesu.

Proka

pre 11 godina

Alo iz Ćićevca si došao u moj Beograd da koristiš nož?! Verujem da će Beogradjani koji budu bili sa tobom u zatvoru znati to da cene...

Vladimir

pre 11 godina

....ako ga ne osudite na 10 godina zbog pokusaja ubistva 7 nevinih ljudi,ja odoh u australiju,zajedno sa svojom porodicom..
PS. Željni smo funkcionisanja pravosudja.

Zeljko

pre 11 godina

Ukoliko se dokaže da je kriv, primerena kazna za sedam neuspelih pokušaja ubistva!
Presuda za zločince sa proslogodisnjeg Beer Festa je bila sramotna kada se uzme u obzir da je neko nedužan mogao izgubiti život.

Miroslav Ivić

pre 11 godina

Ovog manijaka bi trebalo po starom zakonu tretirati. Zločin i zločince treba eliminisati iz društva. Niko nije dužan da hrani i trpi teroristu. Ovakvi tipovi će navući silno obezbeđenje sledeće Nove Godine na Trgu. Da je Albanac ovo nedelo počinio, ili Rom, znate kakva dreka bi se digla. Ovo je neoprostivo, nedopustivo i zahteva najoštriju kaznu.

puvanjak

pre 11 godina

svaka cast policiji, kao i uvek, oni ljudi obave svoj posao ali sudstvo je rana ljuta, sudstvo !
i pravi zatvore vucicu, zatvore pravi !

moj graf

pre 11 godina

ne postoji opravdanje za ovakvu vrstu zlocina. kao gradjanin, koji sutra na ulici moze oci u oci da se susretne sa ovakvim bezobzirnim nasilnikom, zahtevam najstroziju kaznu.

chooyu

pre 11 godina

Ako nema elektricne stolice, injekcije ili streljackog voda kao sredstva izvrsenja smrtne kazne koja je po meni jedina primerena ovom #@^&8#"# onda barem dozivotna robija bez mogucnosti pomilovanja ikada.

Gradjanin

pre 11 godina

Kako nasa policija sve moze lepo kada hoce.

Al' je dousnicima receno i svim krupnim kriminalcima. Tu informaciju zelimo i mirni ste dugo ko nam je da - Ime i Prezime napadaca :)

doom

pre 11 godina

хммм... седмоструки покушај убиства или покушај масакра или покушај масовног убиства.... бацити у мрак, дубоки мрак са гвожђем око ногу и сакрити кључ.

Srbin Srbislav

pre 11 godina

Doživotna robija ili institucija zbog masovnog ubistva u pokušaju pa kad sledeći put neko pomisli da ponese nož ili pištolj neka zna za primer kako će da završi. Vrlo lako je tu moglo biti mrtvih.

Брања

pre 11 godina

Свака част полицијо. Немам идеју како би пронашао овог лика, али ето, полиција зна како. Још кад би хтели да реше сваки злочин...

Ivan S

pre 11 godina

Serijat ma koliko delovao surovo, neljudski i ispod svakog zdravog razuma, daje neverovatne efekte. Narocito ako pricamo o militantnim drustvima.

Ako je neko bio u Iranu, osetio je sta znaci osecati se sigurno. Ovaj praznoglavac bi tamo izgubio ruku, pa bi sledeci put razmislio sta je posledica maloumnistva.

U nasem sistemu nema tog otereznjujuceg efekta jer iako dobije kaznu zatvora, mi cemo ga hraniti, drzava pustiti pre vremena da bi ustedela a on ce opet bosti i slaviti u isto vreme!

Dani

pre 11 godina

sad vidite pa ga za koji mesec amnestirajte :),,posto ste pustili 60% zatvorenika...svaki dan i noc samo problemi,dal ubistva ili pljacke,,,toliko o vasim amnestijama...

Bla

pre 11 godina

Nikad nije bila policija problem, skoro uvek pronadju pocinioce. U svakom slucaju svaka njima cast.
Ali PRAVOSUDJE je problem!!! Oni ovakve puste kuci!! Kako se onda oseca policajac koji ga je uhapsio..?

Zaista!

pre 11 godina

Zasto objavljujete poznate detalje, a ne one prave.
Ko je taj mladic, gde je slika, kojoj organizaciji pripada.
Sve zvuci suvise jednostavno.
Slike izbodenih smo videli vise puta, a oni su zrtve. Dajte sliku ubice u pokusaju.

besna glista

pre 11 godina

Odlicno. E sad samo da jos u zatvor vratite onih 3.500 koje ste pustili plus da uhapsite jedno desetak hiljada onih koji su divljali ulicama Beograda u poslednjih par godina i sve ce biti ok.

Bojan

pre 11 godina

I sad bi voleo da čujem od nekog našeg "pravnika", kolika je zaprećena zatvorska kazna za pokušaj sedmostrukog ubistva, i u kom intervalu se kreće, ako znamo da je onaj što je svojom ludačkom vožnjom ubio šetri mlada života i dobio samo 8 godine,ili po svakoj ubijenoj osobi dve godine, koliko će ova teško poremećena individua dobiti? I dokle se stiglo sa zakupcima Kontrasta ?

Iggy

pre 11 godina

Ako je to taj, čista desetka za policiju! Mislio sam da je nemoguće! A sada da vidimo sudije šta će da urade, mada će ga odrati jer će biti političkog pritiska zbog stranih državljana.

Rale85

pre 11 godina

Nasli su lika iz pm i to u iznajmljenom stanu? A na doceku bilo 50.000 ljudi. Jos jedan dokaz da policija moze da nadje bilo koga samo ako je drzavi to u interesu.

Vladimir

pre 11 godina

....ako ga ne osudite na 10 godina zbog pokusaja ubistva 7 nevinih ljudi,ja odoh u australiju,zajedno sa svojom porodicom..
PS. Željni smo funkcionisanja pravosudja.

Bla

pre 11 godina

Nikad nije bila policija problem, skoro uvek pronadju pocinioce. U svakom slucaju svaka njima cast.
Ali PRAVOSUDJE je problem!!! Oni ovakve puste kuci!! Kako se onda oseca policajac koji ga je uhapsio..?

Брања

pre 11 godina

Свака част полицијо. Немам идеју како би пронашао овог лика, али ето, полиција зна како. Још кад би хтели да реше сваки злочин...

moj graf

pre 11 godina

ne postoji opravdanje za ovakvu vrstu zlocina. kao gradjanin, koji sutra na ulici moze oci u oci da se susretne sa ovakvim bezobzirnim nasilnikom, zahtevam najstroziju kaznu.

Iggy

pre 11 godina

Ako je to taj, čista desetka za policiju! Mislio sam da je nemoguće! A sada da vidimo sudije šta će da urade, mada će ga odrati jer će biti političkog pritiska zbog stranih državljana.

Zeljko

pre 11 godina

Ukoliko se dokaže da je kriv, primerena kazna za sedam neuspelih pokušaja ubistva!
Presuda za zločince sa proslogodisnjeg Beer Festa je bila sramotna kada se uzme u obzir da je neko nedužan mogao izgubiti život.

nenad

pre 11 godina

Policija i odradi svoj deo posla. Rak-rana ovog društva je neefikasno sudstvo. Pozivajući se na nekakva "ljudska prava, kriminaaci malo rizikuju u zločinima svake vrste.

Nenad

pre 11 godina

Nasli su lika iz pm i to u iznajmljenom stanu? A na doceku bilo 50.000 ljudi. Jos jedan dokaz da policija moze da nadje bilo koga samo ako je drzavi to u interesu.
(Rale85, 5. januar 2013 13:50)

Zna policija za svaki kvart u gradu ko je probisvet, ko diluje, ko je narkoman itd al' eto...

ana, beograd

pre 11 godina

Pohvala za policiju sto su ga uhvatili u tako kratkom roku. Nadam se da ce sada i sudstvo da se pokaze u dobrom svetlu a da ce mediji to sve da isprate .

Mancini

pre 11 godina

Nadam se da će dobiti napadač ono što je zaslužio. Ja bih to tretirao kao pokušaj ubistva sedmoro ljudi...Ohladiće se za tih 15 godina u zatvoru, pa kad izadje izbegavaće nož čak i da seče hleb.
Dosta više, preko glave mi je više tih nasilnika, i bandita, raznih navijača (partizana, zvezde,rada i vojvodine), raznih Dveri , Obraza, 1389....Nek ostave običan narod da živi u miru. A njima ako ne valja ovde, da se upregnu ko volovi na njivu pa da oru...

Gradjanin

pre 11 godina

Kako nasa policija sve moze lepo kada hoce.

Al' je dousnicima receno i svim krupnim kriminalcima. Tu informaciju zelimo i mirni ste dugo ko nam je da - Ime i Prezime napadaca :)

Miroslav Ivić

pre 11 godina

Ovog manijaka bi trebalo po starom zakonu tretirati. Zločin i zločince treba eliminisati iz društva. Niko nije dužan da hrani i trpi teroristu. Ovakvi tipovi će navući silno obezbeđenje sledeće Nove Godine na Trgu. Da je Albanac ovo nedelo počinio, ili Rom, znate kakva dreka bi se digla. Ovo je neoprostivo, nedopustivo i zahteva najoštriju kaznu.

Dani

pre 11 godina

sad vidite pa ga za koji mesec amnestirajte :),,posto ste pustili 60% zatvorenika...svaki dan i noc samo problemi,dal ubistva ili pljacke,,,toliko o vasim amnestijama...

Bojan

pre 11 godina

Poenta ove priče je da policija može da pohapsi sve lopove i sve narkodilere samo da nisu korumpirani i da postoji politička volja.
Ukrali mom drugaru kola, panduri: Ma verovatno je već rasturen negde u Šapcu. I nikom ništa. Jednog poznanika izbo sitan diler, najskuplji advokat mu sredio žalosnu malu kaznu...
Jadna država.

Ivan S

pre 11 godina

Serijat ma koliko delovao surovo, neljudski i ispod svakog zdravog razuma, daje neverovatne efekte. Narocito ako pricamo o militantnim drustvima.

Ako je neko bio u Iranu, osetio je sta znaci osecati se sigurno. Ovaj praznoglavac bi tamo izgubio ruku, pa bi sledeci put razmislio sta je posledica maloumnistva.

U nasem sistemu nema tog otereznjujuceg efekta jer iako dobije kaznu zatvora, mi cemo ga hraniti, drzava pustiti pre vremena da bi ustedela a on ce opet bosti i slaviti u isto vreme!

mmbg

pre 11 godina

Kako me je prosto nekako sramota dok čitam ove komentare tipa "U moj Beograd si došao da kolješ..." !!!!
Nema tu veze odakle je ko, iz Beograda ili iz Ćićevca, nego kako je odrastao i kako je vaspitan, tj. NEvaspitan!!!
Sve polazi iz kuće, i razvija se u društvu. Pa kad ne dobiješ pravilne osnove iz kuće i upadneš u loše društvo, onda počneš da bodeš ljude po trgovima, na primer...

Bojan

pre 11 godina

I sad bi voleo da čujem od nekog našeg "pravnika", kolika je zaprećena zatvorska kazna za pokušaj sedmostrukog ubistva, i u kom intervalu se kreće, ako znamo da je onaj što je svojom ludačkom vožnjom ubio šetri mlada života i dobio samo 8 godine,ili po svakoj ubijenoj osobi dve godine, koliko će ova teško poremećena individua dobiti? I dokle se stiglo sa zakupcima Kontrasta ?

Populare

pre 11 godina

Sad ce postati popularan, kao onaj novosadjanin sto je ubio dsevojku, pa dobio 3000 prijatelja na fejsu.
Na zalost takvi su nasi kriterijumi i moral.

splavar

pre 11 godina

Odmah sam rekao da smrdi na navijace i dobih poprilican broj minusa.

Bitno je da se u prvi plan gura cinjenica da je"sekac"doseljenik iz Cicevca a to sto je navijac je kao manje bitno,pa se i ne spominje.

Beogradjani inace odisu kulturom i inteligencijom a za sve lose u njihovom gradu su krivi dodjosi.

90%tih"urbanih"Beogradjana(ili njihovih predaka)se doselilo u "metropolu" iz nekog tamo Cicevca.
Onih 10% autotohnih kulturu su jedino mogli poprimiti od Turaka,inace izuzetno kulturnog naroda.

puvanjak

pre 11 godina

svaka cast policiji, kao i uvek, oni ljudi obave svoj posao ali sudstvo je rana ljuta, sudstvo !
i pravi zatvore vucicu, zatvore pravi !

Srbin Srbislav

pre 11 godina

Doživotna robija ili institucija zbog masovnog ubistva u pokušaju pa kad sledeći put neko pomisli da ponese nož ili pištolj neka zna za primer kako će da završi. Vrlo lako je tu moglo biti mrtvih.

Ghost Protocol

pre 11 godina

MINIMUM 15 godina treba da dobije. Po mogucstvu 20 i vise. Ovo je sedam pokusaja ubistva fakticki. Nadam se da ce pravosudje uciniti pravu stvar sada, i osuditi ga na debelu kaznu zatvora.

Milos

pre 11 godina

Neki mediji su vec objavili da je ovaj monstrum pripadnik jedne navijacke grupe. Sudeci po kaznenoj politici za navijace u ovoj zemlji, eto njega na slobodi vrlo brzo! Ako sud zataji, bice neka Selakoviceva amnestija! Naravno sve ce biti propraceno grafitima "Pravda za ..."

Gradjanin

pre 11 godina

@A kopaonik je MOJA planina, pa je upropascujete vi iz "VASEG" Beograda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] ((ne)realan, 5. januar 2013 14:36)

Tako je, divna planina je Kopaonik. Ali lose razmisljas. Prvo samo ih zovu Beogradjani, a u stvari su iz p.m. Rodjeni Beogradjani su najcesce kulturni.

A najvaznije... Na sta bi licio taj Kop da ne dolaze gosti. Od gladi bi crkavali i jeli sneg verovatno.

bane

pre 11 godina

Odvedite ga prvo u Lazu na posmatranje.
(Marko, 5. januar 2013 13:43)

Ma kakvo posmatranje u Lazi?Taj da je lud,udarao bi (svojom)glavom u zid!U Zabelu,na mnogo,mnogo godina,pa neka ga tamo posmatraju!

GSPvozac

pre 11 godina

Ne znam dali ste primetili ali u poslednje vreme ima dosta onih koji su se sami predali policiji, znajuci da je sudstvo nikakvo i da ce dobiti time blaze kazne!!

Elvir

pre 11 godina

Ne znam koja je maksimalna kazna za ovakvo krivicno delo u zakonu, ali u ovom slucaju se mora ispostovati. Samo je puka sreca sto neko od sedmoro nije ubijen.Na to optuzeni nije mogao da utice. Ako je to on uradio i ako ga osude, svaka kazna ispod 20 godina je mala za ovakvo surovo krivicno delo iz ciste obesti.

Nikola

pre 11 godina

Gostima iz Tunisa koji su ubodeni, potpuno je svejedno kako ih zovemo, samo da izvuku živu glavu iz Srbije. Jezički, mislim da je pravilno reći i Tunišanin i Tunižanin. Tunižanin je odomaćeno, pogotovo zbog francuskog izgovora, koji je tamo najzastupljeniji od stranih jezika. Na kraju, iako kažemo Norveška, ne kažemo Norvešanin, nego Norvežanin.

Psiholog

pre 11 godina

Decko iz Cicevca kolko god da dobije posto mu je 23 godine bice u snazi da bode. Ne znam kako to resavaju na zapadu ali nemoguce je da nekog ne ubije kad izadje.

anticenzura

pre 11 godina

Hm sad ce da opletu Bg domoroci od 1,5 koleno u BG po Cicevcu i ovom liku,likovace i Srbi van matice jer ne prave probleme samo Hercegovci,Crnogorci,a ovi iz Vojvodine ce reci eto mi lale takve nemamo!
On masakrirao po trgu,a idiotima najbitnije odakle je!
Ovde treba baciti atomsku,da Bog ima manje problema!

sasa

pre 11 godina

Jadan decko iz cicevca pa jos sam u velikome gradu.....zaigro se malo nije on hteo nikoga da ubode nego je izvadio nozic(ne nozekanju)da namaze pastetu na leba i onda je usledila pesma igra roken rol i naravno svi su skakali i nabadali se sami a on jadnicak osta gladan u tamnoj noci....neka uzmu mena za advokata!!!!!!

Ljubisa

pre 11 godina

Ne samo zatvor nego da mu se popise sve u kuci i isplati odsteta izbodenima za lecenje i troskovi istrage i sudski troskovi ako nema da mu se zapleni kuca gde je prijavljen i gde je ziveo do sada.Srbina samo po dzepu ne u zatvoruJedino ces Srbina nauciti reda i rada kada ga izgoris po dzepu i konfiskujes mu svu imovinu.U zatvoru ces ga samo odmoriti kada izadje da je odmoran za naredno delo.

Zoran kg

pre 11 godina

Daj sad da cujem one neverne Tome i pljuvace koji su koliko mi se cini umislili da ih je sadasnja vlast poslala tog MANIJAKA da kasapi ljude,i koliko vidim prvo su ubodeni Lazar i Dejan koliko ja znam to imena nisu rasprostranjena u Sloveniji a jos manje u Tunisu,znaci Srbe je ubo znaci nije trazio strance nego MANIJAK ko MANIJAK trazio,samo zrtve na zalost nasih auto-sovinista.Jos se neke zapadne komsije hvalile kako je megapolisu poput Knina uhvaceni rusitelji pravoslavnog groblja a u varosici zvanoj Beograd nemoze da uhvate tog MANIJAKA.

Deki

pre 11 godina

Dusanova statua ispred palate pravde, a Dusanov zakon se ne primenjuje...
Evo prilike!!
PS. U Dusanovo vreme Srbija je bila iznad danasnjih evropskih sila. Mozda i zbog naprednog zakonika

Vojvodinac

pre 11 godina

Svaka čast za policiju, ali džaba!
Imamo "REFORMISANO" pravosuđe, setite se kako je prošao Miladin Kovačević.
Da je naleteo na dete nekog političara, onda bi to bila sasvim druga situacija.

Argentto

pre 11 godina

Zasto se kriju fotografije ovakvih zlocinaca ? Pa umesto da njegovu sliku pokazu i na dnevniku i u novinama da svi znaju ko je, oni kriju.. Ne razumem.. Ja bi za svakog uhapsenog slike javno pokazivao pa kad izadje nek vidi kako ce na oci onima koji ga poznaju i vidjaju...

miroslav

pre 11 godina

ima tu i saučesnika,i onih što su bli sa njim,i mesto odakle je krenuo i društvo u kome je bio...
sve pravovremeno i preventivno i beskompromisno.
nikako ne dozvoliti da po Srbiji pišu grafite sa pozivom na''pravdu''

s.

pre 11 godina

Ne bih da ispadnem paranoičan, ali da li je u ovom napadu bilo izvesne doze ksenofovske "gostoljubivosti"?
(Harun Al Prašid, 5. januar 2013 16:17)

Doze čega?

Flash

pre 11 godina

Svaka cast, eto, kad hocete, nadjete ih dok kazes ''horejso kejn''. Kad necete, onda ih ne nadjete. Eh kad bi vam bilo u interesu i da hapsite sve one dilere i lokalne baje sto pucaju po diskotekama i splavovima, bila bi nam bolja zemlja...

Obama

pre 11 godina

Drago mi je da je bolesnik uhvacen i odstranjen sa ulice ali nije mi jasno kako niko ne pomenu Ameriku i Americku odgovornost za ovo nedelo.

Marko

pre 11 godina

U maju mesecu 2012. bila je presuda za isto takvo delo na Beer festu. Prvi je dobio 7 g., drugi 5 g. i 9 meseci i treci 8 meseci. Inace, sve strane su se zalile i ocekuje se pravosnazna presuda u toku ove godine.

insajder u pokusaju

pre 11 godina

Jel to onaj Marko Kostic iz Cicevca koji je vec robijao zbog ubistva? Ja sam cuo za slucaj jednog Marka Kostica iz Cicevca koji je svojevremeno ubio coveka navodno zbog 1000 dinara! Mozda se vrlo lako ispostavi da je to taj momak. Izgleda mu dosadila sloboda.
Gde ja zivim? Daj boze da gresim.

severino

pre 11 godina

Dobro, oce li sad objaviti konacno tu vest da se setao u majici NASI?
I oce li sad konacno da ukinu Nase, Dveri i ostale neonacisticke organizacije?
Sta jos treba da se desi, i kome ide u prilog da se sve ovo zataskava? I kome ide u prilog da smo predstavljeni u svetu kao ludaci?

skeptik

pre 11 godina

Lik je rođen u Ćićevcu, a živi u BGD. i 'navijač' je jednnog od komšijskih klubova sa Autokomande. Gle iznenađenja...
Ne verujem da bi ga uhapsili da nije u pitanju napad na strane državljane. Nažalost.

Aleksandar

pre 11 godina

Maksimalna kazna (40 godina), da tako nesto vise nikad, ni njemu, ni bilo kome ne padne na pamet! Bravo za policiju sto ga je uhvatila, sad je red na sudstvu. Nadam se da bar ovog puta sudstvo nece omanuti.

Mihajlo

pre 11 godina

I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri... dakle necu da cujem da neko prica lose stvari za srpsku policiju. Svakog dana nose glave u torbi za male pare i sa ulice sklanjaju najvece olose da bi posten narod mogao normalno da zivi...Poturaju svoja ledja da zastite i spasu druge.... Jos jednom svaka cast... samo da ga Sud ne oslobodi....

doom

pre 11 godina

хммм... седмоструки покушај убиства или покушај масакра или покушај масовног убиства.... бацити у мрак, дубоки мрак са гвожђем око ногу и сакрити кључ.

Darko

pre 11 godina

E kad Srbi ne bi trazili dlaku u jajetu.Zasto svi zajedno ne mozemo da kazemo bravo policijo bez obzira na licno stranacko opredeljenje?

Neverica

pre 11 godina

Ne vredi stavljati ga samo u zatvor. Nego lepo drzava da uvede izdrzavanje kazne uz mukotrpni rad u rudnicima, na poljima, kamenolomima itd. Pa ga lepo osudite na tih vasih 10-40 godina uz 16 sati rada. Drzava dobije jeftinu radnu snagu a on neka razmislja posle da li mu se isplati da zivi kao divljak ili kao svi ostali normalni ljudi.

Mihajlo

pre 11 godina

I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri... dakle necu da cujem da neko prica lose stvari za srpsku policiju. Svakog dana nose glave u torbi za male pare i sa ulice sklanjaju najvece olose da bi posten narod mogao normalno da zivi...Poturaju svoja ledja da zastite i spasu druge.... Jos jednom svaka cast... samo da ga Sud ne oslobodi....

Beli

pre 11 godina

Posto je izbo nesretne strance verovatno ce mu odrapiti dobru kaznu. Da su povredjeni samo Srbi verovatno ga nikada ne bi ni nasli. Hocu da kazem da nasa policija i sudstvo rade valjano samo kada su ugrozeni svi sem Srba.

Zaista!

pre 11 godina

Zasto objavljujete poznate detalje, a ne one prave.
Ko je taj mladic, gde je slika, kojoj organizaciji pripada.
Sve zvuci suvise jednostavno.
Slike izbodenih smo videli vise puta, a oni su zrtve. Dajte sliku ubice u pokusaju.

Proka

pre 11 godina

Alo iz Ćićevca si došao u moj Beograd da koristiš nož?! Verujem da će Beogradjani koji budu bili sa tobom u zatvoru znati to da cene...

Fedex

pre 11 godina

Čekaj malo....
Nešto ovde ne štima...
Zar nije bilo njih par? Prema izjavama ubodenih, par ljudi je bilo u grupi...
Da nije ovo "žrtveno jagnje"?

klik klak

pre 11 godina

Pilicija sve " moze" samo ako im se naredi - jos onog iz garaze da uhvate ! Ali,pitam se od prvog dana - gde su bili policajci u civilu kada se to dogodilo ? Obicno ih ima,na skupovima - nebrojeno ! Kako ga oni odmah na Trgu nisu presreli ?

čitateljka

pre 11 godina

Policiji svaka čast, ali vam moram reći da se prepadnem kad pročitam npr. TuniŠana umesto TuniŽana!
Kakve su to naše škole? šta se to u njima uči? šta li nas čeka tek sa doktorima i drugim stručnjacima...
Je l se ne plašite?

ja

pre 11 godina

Svaka cast za policiju,nadam se da ce dugo biti na robiji.A ovi sto pozivaju na smrtnu kaznu su jednako opasni za drustvo kao i taj ludak sto je uhapsen.Sve dok postoji ljudska rasa bice ubistava i nijednog ludaka nece uplasiti uvodjenje smrtne kazne ali ako prihvatimo,kao zdravo za gotovo,da je smrt odgovaraju kazna,onda nismo nista bolji od ovog manijaka iz Cicevca.Znam da se mnogi nece sloziti ali samo se zapitajte sta ste i ko ste ako prizivate ubistvo nekog,ma sta god taj neko ucinio.Postoje zatvori i visedecenijska robija pa molim lepo

poslastičar

pre 11 godina

Zašto kazna uopšte? Pa samo je probao malo, vežbao, bio bi dobar u slučaju rata... Osim toga, znate vi koliko košta zatvorski dan? A nema para u budžetu, mislim nova/stara garnitura ima ozbiljnih potreba za službenim vozilima, dodatnim radnim mestima (estradno/verskim) kao i stanovima. Tako da je najbolje za sve da ovaj dobije strogi prekor od strane predsednika, da odleži neki dan pa da ga puste uz nadzor. A i da ne zamaramo sudije sa tamo nekim minornim problemima... i tako to...

cudoodpolicije

pre 11 godina

Da je samo izbo srbe nikada ga ne bi uhvatili isto kao ni bicikl japanca ne bi nasli da se to desilo domacem. Okarakterisali bi kao laksu povredu u novogodisnjem slavlju i ne bi se ni bavili slucajem.

besna glista

pre 11 godina

Odlicno. E sad samo da jos u zatvor vratite onih 3.500 koje ste pustili plus da uhapsite jedno desetak hiljada onih koji su divljali ulicama Beograda u poslednjih par godina i sve ce biti ok.

chooyu

pre 11 godina

Ako nema elektricne stolice, injekcije ili streljackog voda kao sredstva izvrsenja smrtne kazne koja je po meni jedina primerena ovom #@^&8#"# onda barem dozivotna robija bez mogucnosti pomilovanja ikada.

Misha

pre 11 godina

U Americi bi dobio dozivotnu kaznu zatvora bez problema.
(Bora, 5. januar 2013 14:25)
Gresis, dobio bi elektricnu stolicu (ali samo kod republikanaca, dobri stari divlji Texas) u "plavim" Obaminim drzavama bi bio proglasen za zrtvom drustvenih okolnosti i posle neuspele rehabilitacije bio bi pusten.

Aleksandar

pre 11 godina

@ Aleksa: "Kaže se Tunižana koliko ja znam". E, pa, druže, ne znaš. Kaže se Tunišana! Vels-Velšani, Tunis-Tunišani, ali Pariz-Parižani. Vidiš li sad razliku?

Nikola

pre 11 godina

Vidim svi pisu " svaka cast policijo".

Nista protiv policije, dobro je da su ga uhapsili, ali kao sto mozete da procitate, osunnjiceni je izmedju ostalih izbo I svog druga, te nije bilo baa previse tesko da im on kaze ko je to uradio.

muamua

pre 11 godina

dani ...60 posto amnestirano...da ne lazes malo...a da pljacki nije bilo pre amnestije...u obrenovcu ubijena zena zlatarka...pa onaj policajac sto je jurio one na auto putu...pa one pljacke vozila za transport novca...ah da toga nije bilo...pljackasi su dosli posle amnestije...c c c

Daydreamer(psiholog)

pre 11 godina

Dobro, ova mentalno poremecena osoba me ne cudi. Bilo ih je pre, sta da se radi. Postoje institucije za takve. Mene vise brinu vasi komentari gde kao kolektiv (citaj: kolektivizam) zelite neke ljude da lincujete. Tipa objavljivanjem fotografije, punog imena i prezimena i slicno. Niste ni svesni koji ste srednji vek.

Dupeglavac

pre 11 godina

Kaze se 'Tunisana' zato sto su iz Tunisa. Nekada se ta drzava, valjda, zvala Tunizija pa su se onda i drzavljani te zemlje zvali Tunizani. Naziv drzave se promenio, ali smo mi i dalje nastavli da ih zovemo Tunizani.

s.

pre 11 godina

(Dr Smislov, 5. januar 2013 13:18)

Doktore, prilično si konfuzan, nije mi baš jasno šta si hteo.Ili možda nisam dovoljno iz Beograda.

Max

pre 11 godina

@(Mihajlo, 5. januar 2013 18:50) "I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri..."

Na vestima je pre par dana otac jednog povređenog momka rekao da je napadač nosio majicu sa natpisom "Zabranjeni". Sem toga, tip je imao dosije. Ne bih da umanjujem zasluge policije, ali nisam siguran da ga je bilo baš toliko teško pronaći.

,,Pravnik"

pre 11 godina

@Bojan

Pitanje za Vas. Da li kazne za ucinioce krivicnih dela (sa sve stravicno niskim posebnim minimumima) propisuju ,,pravnici" ili narodna skupstina?

Sudstvo je bruka

pre 11 godina

A onda ce sud da mu odreze 6 meseci nemilice, pa posle pritiska "pravda za Marka" ima da mu smanje na 3 meseca i onda Toma da ga pomiluje. I eto nama novog "junaka".

:-)

pre 11 godina

Za ovo se u pravoj zemlji dobija ili 5x dozivotna ili SMRTNA KAZNA!!!
Pa ti sledeci put razmisljaj dal je alkohol za tebe i za ostale koji su agresivni ili se bar prave da jesu kad popiju par casica...
Sta bi bilo da su njih 5 preminuli??Verovatno bi se proglasio neuracunljivim i robijao do 10god...
On je to uradio nekoliko puta,dosije mu je kao kuca,kad izadje URADICE TO OPET!!$

Aleksandar

pre 11 godina

@ Aleksa: "Kaže se Tunižana koliko ja znam". E, pa, druže, ne znaš. Kaže se Tunišana! Vels-Velšani, Tunis-Tunišani, ali Pariz-Parižani. Vidiš li sad razliku?

splavar

pre 11 godina

Odmah sam rekao da smrdi na navijace i dobih poprilican broj minusa.

Bitno je da se u prvi plan gura cinjenica da je"sekac"doseljenik iz Cicevca a to sto je navijac je kao manje bitno,pa se i ne spominje.

Beogradjani inace odisu kulturom i inteligencijom a za sve lose u njihovom gradu su krivi dodjosi.

90%tih"urbanih"Beogradjana(ili njihovih predaka)se doselilo u "metropolu" iz nekog tamo Cicevca.
Onih 10% autotohnih kulturu su jedino mogli poprimiti od Turaka,inace izuzetno kulturnog naroda.

Beli

pre 11 godina

Posto je izbo nesretne strance verovatno ce mu odrapiti dobru kaznu. Da su povredjeni samo Srbi verovatno ga nikada ne bi ni nasli. Hocu da kazem da nasa policija i sudstvo rade valjano samo kada su ugrozeni svi sem Srba.

Dupeglavac

pre 11 godina

Kaze se 'Tunisana' zato sto su iz Tunisa. Nekada se ta drzava, valjda, zvala Tunizija pa su se onda i drzavljani te zemlje zvali Tunizani. Naziv drzave se promenio, ali smo mi i dalje nastavli da ih zovemo Tunizani.

Zoran kg

pre 11 godina

Daj sad da cujem one neverne Tome i pljuvace koji su koliko mi se cini umislili da ih je sadasnja vlast poslala tog MANIJAKA da kasapi ljude,i koliko vidim prvo su ubodeni Lazar i Dejan koliko ja znam to imena nisu rasprostranjena u Sloveniji a jos manje u Tunisu,znaci Srbe je ubo znaci nije trazio strance nego MANIJAK ko MANIJAK trazio,samo zrtve na zalost nasih auto-sovinista.Jos se neke zapadne komsije hvalile kako je megapolisu poput Knina uhvaceni rusitelji pravoslavnog groblja a u varosici zvanoj Beograd nemoze da uhvate tog MANIJAKA.

Daydreamer(psiholog)

pre 11 godina

Dobro, ova mentalno poremecena osoba me ne cudi. Bilo ih je pre, sta da se radi. Postoje institucije za takve. Mene vise brinu vasi komentari gde kao kolektiv (citaj: kolektivizam) zelite neke ljude da lincujete. Tipa objavljivanjem fotografije, punog imena i prezimena i slicno. Niste ni svesni koji ste srednji vek.

Obama

pre 11 godina

Drago mi je da je bolesnik uhvacen i odstranjen sa ulice ali nije mi jasno kako niko ne pomenu Ameriku i Americku odgovornost za ovo nedelo.

Proka

pre 11 godina

Alo iz Ćićevca si došao u moj Beograd da koristiš nož?! Verujem da će Beogradjani koji budu bili sa tobom u zatvoru znati to da cene...

anticenzura

pre 11 godina

Hm sad ce da opletu Bg domoroci od 1,5 koleno u BG po Cicevcu i ovom liku,likovace i Srbi van matice jer ne prave probleme samo Hercegovci,Crnogorci,a ovi iz Vojvodine ce reci eto mi lale takve nemamo!
On masakrirao po trgu,a idiotima najbitnije odakle je!
Ovde treba baciti atomsku,da Bog ima manje problema!

Misha

pre 11 godina

U Americi bi dobio dozivotnu kaznu zatvora bez problema.
(Bora, 5. januar 2013 14:25)
Gresis, dobio bi elektricnu stolicu (ali samo kod republikanaca, dobri stari divlji Texas) u "plavim" Obaminim drzavama bi bio proglasen za zrtvom drustvenih okolnosti i posle neuspele rehabilitacije bio bi pusten.

Fedex

pre 11 godina

Čekaj malo....
Nešto ovde ne štima...
Zar nije bilo njih par? Prema izjavama ubodenih, par ljudi je bilo u grupi...
Da nije ovo "žrtveno jagnje"?

Gradjanin

pre 11 godina

@A kopaonik je MOJA planina, pa je upropascujete vi iz "VASEG" Beograda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] ((ne)realan, 5. januar 2013 14:36)

Tako je, divna planina je Kopaonik. Ali lose razmisljas. Prvo samo ih zovu Beogradjani, a u stvari su iz p.m. Rodjeni Beogradjani su najcesce kulturni.

A najvaznije... Na sta bi licio taj Kop da ne dolaze gosti. Od gladi bi crkavali i jeli sneg verovatno.

ja

pre 11 godina

Svaka cast za policiju,nadam se da ce dugo biti na robiji.A ovi sto pozivaju na smrtnu kaznu su jednako opasni za drustvo kao i taj ludak sto je uhapsen.Sve dok postoji ljudska rasa bice ubistava i nijednog ludaka nece uplasiti uvodjenje smrtne kazne ali ako prihvatimo,kao zdravo za gotovo,da je smrt odgovaraju kazna,onda nismo nista bolji od ovog manijaka iz Cicevca.Znam da se mnogi nece sloziti ali samo se zapitajte sta ste i ko ste ako prizivate ubistvo nekog,ma sta god taj neko ucinio.Postoje zatvori i visedecenijska robija pa molim lepo

Vladimir

pre 11 godina

....ako ga ne osudite na 10 godina zbog pokusaja ubistva 7 nevinih ljudi,ja odoh u australiju,zajedno sa svojom porodicom..
PS. Željni smo funkcionisanja pravosudja.

Mihajlo

pre 11 godina

I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri... dakle necu da cujem da neko prica lose stvari za srpsku policiju. Svakog dana nose glave u torbi za male pare i sa ulice sklanjaju najvece olose da bi posten narod mogao normalno da zivi...Poturaju svoja ledja da zastite i spasu druge.... Jos jednom svaka cast... samo da ga Sud ne oslobodi....

severino

pre 11 godina

Dobro, oce li sad objaviti konacno tu vest da se setao u majici NASI?
I oce li sad konacno da ukinu Nase, Dveri i ostale neonacisticke organizacije?
Sta jos treba da se desi, i kome ide u prilog da se sve ovo zataskava? I kome ide u prilog da smo predstavljeni u svetu kao ludaci?

Ivan S

pre 11 godina

Serijat ma koliko delovao surovo, neljudski i ispod svakog zdravog razuma, daje neverovatne efekte. Narocito ako pricamo o militantnim drustvima.

Ako je neko bio u Iranu, osetio je sta znaci osecati se sigurno. Ovaj praznoglavac bi tamo izgubio ruku, pa bi sledeci put razmislio sta je posledica maloumnistva.

U nasem sistemu nema tog otereznjujuceg efekta jer iako dobije kaznu zatvora, mi cemo ga hraniti, drzava pustiti pre vremena da bi ustedela a on ce opet bosti i slaviti u isto vreme!

Mancini

pre 11 godina

Nadam se da će dobiti napadač ono što je zaslužio. Ja bih to tretirao kao pokušaj ubistva sedmoro ljudi...Ohladiće se za tih 15 godina u zatvoru, pa kad izadje izbegavaće nož čak i da seče hleb.
Dosta više, preko glave mi je više tih nasilnika, i bandita, raznih navijača (partizana, zvezde,rada i vojvodine), raznih Dveri , Obraza, 1389....Nek ostave običan narod da živi u miru. A njima ako ne valja ovde, da se upregnu ko volovi na njivu pa da oru...

s.

pre 11 godina

Ne bih da ispadnem paranoičan, ali da li je u ovom napadu bilo izvesne doze ksenofovske "gostoljubivosti"?
(Harun Al Prašid, 5. januar 2013 16:17)

Doze čega?

Mihajlo

pre 11 godina

I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri... dakle necu da cujem da neko prica lose stvari za srpsku policiju. Svakog dana nose glave u torbi za male pare i sa ulice sklanjaju najvece olose da bi posten narod mogao normalno da zivi...Poturaju svoja ledja da zastite i spasu druge.... Jos jednom svaka cast... samo da ga Sud ne oslobodi....

Milos

pre 11 godina

Neki mediji su vec objavili da je ovaj monstrum pripadnik jedne navijacke grupe. Sudeci po kaznenoj politici za navijace u ovoj zemlji, eto njega na slobodi vrlo brzo! Ako sud zataji, bice neka Selakoviceva amnestija! Naravno sve ce biti propraceno grafitima "Pravda za ..."

Dani

pre 11 godina

sad vidite pa ga za koji mesec amnestirajte :),,posto ste pustili 60% zatvorenika...svaki dan i noc samo problemi,dal ubistva ili pljacke,,,toliko o vasim amnestijama...

Deki

pre 11 godina

Dusanova statua ispred palate pravde, a Dusanov zakon se ne primenjuje...
Evo prilike!!
PS. U Dusanovo vreme Srbija je bila iznad danasnjih evropskih sila. Mozda i zbog naprednog zakonika

klik klak

pre 11 godina

Pilicija sve " moze" samo ako im se naredi - jos onog iz garaze da uhvate ! Ali,pitam se od prvog dana - gde su bili policajci u civilu kada se to dogodilo ? Obicno ih ima,na skupovima - nebrojeno ! Kako ga oni odmah na Trgu nisu presreli ?

Nikola

pre 11 godina

Gostima iz Tunisa koji su ubodeni, potpuno je svejedno kako ih zovemo, samo da izvuku živu glavu iz Srbije. Jezički, mislim da je pravilno reći i Tunišanin i Tunižanin. Tunižanin je odomaćeno, pogotovo zbog francuskog izgovora, koji je tamo najzastupljeniji od stranih jezika. Na kraju, iako kažemo Norveška, ne kažemo Norvešanin, nego Norvežanin.

Miroslav Ivić

pre 11 godina

Ovog manijaka bi trebalo po starom zakonu tretirati. Zločin i zločince treba eliminisati iz društva. Niko nije dužan da hrani i trpi teroristu. Ovakvi tipovi će navući silno obezbeđenje sledeće Nove Godine na Trgu. Da je Albanac ovo nedelo počinio, ili Rom, znate kakva dreka bi se digla. Ovo je neoprostivo, nedopustivo i zahteva najoštriju kaznu.

sasa

pre 11 godina

Jadan decko iz cicevca pa jos sam u velikome gradu.....zaigro se malo nije on hteo nikoga da ubode nego je izvadio nozic(ne nozekanju)da namaze pastetu na leba i onda je usledila pesma igra roken rol i naravno svi su skakali i nabadali se sami a on jadnicak osta gladan u tamnoj noci....neka uzmu mena za advokata!!!!!!

Rale85

pre 11 godina

Nasli su lika iz pm i to u iznajmljenom stanu? A na doceku bilo 50.000 ljudi. Jos jedan dokaz da policija moze da nadje bilo koga samo ako je drzavi to u interesu.

cudoodpolicije

pre 11 godina

Da je samo izbo srbe nikada ga ne bi uhvatili isto kao ni bicikl japanca ne bi nasli da se to desilo domacem. Okarakterisali bi kao laksu povredu u novogodisnjem slavlju i ne bi se ni bavili slucajem.

čitateljka

pre 11 godina

Policiji svaka čast, ali vam moram reći da se prepadnem kad pročitam npr. TuniŠana umesto TuniŽana!
Kakve su to naše škole? šta se to u njima uči? šta li nas čeka tek sa doktorima i drugim stručnjacima...
Je l se ne plašite?

Nikola

pre 11 godina

Vidim svi pisu " svaka cast policijo".

Nista protiv policije, dobro je da su ga uhapsili, ali kao sto mozete da procitate, osunnjiceni je izmedju ostalih izbo I svog druga, te nije bilo baa previse tesko da im on kaze ko je to uradio.

skeptik

pre 11 godina

Lik je rođen u Ćićevcu, a živi u BGD. i 'navijač' je jednnog od komšijskih klubova sa Autokomande. Gle iznenađenja...
Ne verujem da bi ga uhapsili da nije u pitanju napad na strane državljane. Nažalost.

mmbg

pre 11 godina

Kako me je prosto nekako sramota dok čitam ove komentare tipa "U moj Beograd si došao da kolješ..." !!!!
Nema tu veze odakle je ko, iz Beograda ili iz Ćićevca, nego kako je odrastao i kako je vaspitan, tj. NEvaspitan!!!
Sve polazi iz kuće, i razvija se u društvu. Pa kad ne dobiješ pravilne osnove iz kuće i upadneš u loše društvo, onda počneš da bodeš ljude po trgovima, na primer...

Gradjanin

pre 11 godina

Kako nasa policija sve moze lepo kada hoce.

Al' je dousnicima receno i svim krupnim kriminalcima. Tu informaciju zelimo i mirni ste dugo ko nam je da - Ime i Prezime napadaca :)

GSPvozac

pre 11 godina

Ne znam dali ste primetili ali u poslednje vreme ima dosta onih koji su se sami predali policiji, znajuci da je sudstvo nikakvo i da ce dobiti time blaze kazne!!

Populare

pre 11 godina

Sad ce postati popularan, kao onaj novosadjanin sto je ubio dsevojku, pa dobio 3000 prijatelja na fejsu.
Na zalost takvi su nasi kriterijumi i moral.

s.

pre 11 godina

(Dr Smislov, 5. januar 2013 13:18)

Doktore, prilično si konfuzan, nije mi baš jasno šta si hteo.Ili možda nisam dovoljno iz Beograda.

poslastičar

pre 11 godina

Zašto kazna uopšte? Pa samo je probao malo, vežbao, bio bi dobar u slučaju rata... Osim toga, znate vi koliko košta zatvorski dan? A nema para u budžetu, mislim nova/stara garnitura ima ozbiljnih potreba za službenim vozilima, dodatnim radnim mestima (estradno/verskim) kao i stanovima. Tako da je najbolje za sve da ovaj dobije strogi prekor od strane predsednika, da odleži neki dan pa da ga puste uz nadzor. A i da ne zamaramo sudije sa tamo nekim minornim problemima... i tako to...

Брања

pre 11 godina

Свака част полицијо. Немам идеју како би пронашао овог лика, али ето, полиција зна како. Још кад би хтели да реше сваки злочин...

Bla

pre 11 godina

Nikad nije bila policija problem, skoro uvek pronadju pocinioce. U svakom slucaju svaka njima cast.
Ali PRAVOSUDJE je problem!!! Oni ovakve puste kuci!! Kako se onda oseca policajac koji ga je uhapsio..?

nenad

pre 11 godina

Policija i odradi svoj deo posla. Rak-rana ovog društva je neefikasno sudstvo. Pozivajući se na nekakva "ljudska prava, kriminaaci malo rizikuju u zločinima svake vrste.

puvanjak

pre 11 godina

svaka cast policiji, kao i uvek, oni ljudi obave svoj posao ali sudstvo je rana ljuta, sudstvo !
i pravi zatvore vucicu, zatvore pravi !

Vojvodinac

pre 11 godina

Svaka čast za policiju, ali džaba!
Imamo "REFORMISANO" pravosuđe, setite se kako je prošao Miladin Kovačević.
Da je naleteo na dete nekog političara, onda bi to bila sasvim druga situacija.

besna glista

pre 11 godina

Odlicno. E sad samo da jos u zatvor vratite onih 3.500 koje ste pustili plus da uhapsite jedno desetak hiljada onih koji su divljali ulicama Beograda u poslednjih par godina i sve ce biti ok.

Zaista!

pre 11 godina

Zasto objavljujete poznate detalje, a ne one prave.
Ko je taj mladic, gde je slika, kojoj organizaciji pripada.
Sve zvuci suvise jednostavno.
Slike izbodenih smo videli vise puta, a oni su zrtve. Dajte sliku ubice u pokusaju.

Ljubisa

pre 11 godina

Ne samo zatvor nego da mu se popise sve u kuci i isplati odsteta izbodenima za lecenje i troskovi istrage i sudski troskovi ako nema da mu se zapleni kuca gde je prijavljen i gde je ziveo do sada.Srbina samo po dzepu ne u zatvoruJedino ces Srbina nauciti reda i rada kada ga izgoris po dzepu i konfiskujes mu svu imovinu.U zatvoru ces ga samo odmoriti kada izadje da je odmoran za naredno delo.

Iggy

pre 11 godina

Ako je to taj, čista desetka za policiju! Mislio sam da je nemoguće! A sada da vidimo sudije šta će da urade, mada će ga odrati jer će biti političkog pritiska zbog stranih državljana.

chooyu

pre 11 godina

Ako nema elektricne stolice, injekcije ili streljackog voda kao sredstva izvrsenja smrtne kazne koja je po meni jedina primerena ovom #@^&8#"# onda barem dozivotna robija bez mogucnosti pomilovanja ikada.

Argentto

pre 11 godina

Zasto se kriju fotografije ovakvih zlocinaca ? Pa umesto da njegovu sliku pokazu i na dnevniku i u novinama da svi znaju ko je, oni kriju.. Ne razumem.. Ja bi za svakog uhapsenog slike javno pokazivao pa kad izadje nek vidi kako ce na oci onima koji ga poznaju i vidjaju...

Bojan

pre 11 godina

Poenta ove priče je da policija može da pohapsi sve lopove i sve narkodilere samo da nisu korumpirani i da postoji politička volja.
Ukrali mom drugaru kola, panduri: Ma verovatno je već rasturen negde u Šapcu. I nikom ništa. Jednog poznanika izbo sitan diler, najskuplji advokat mu sredio žalosnu malu kaznu...
Jadna država.

Zeljko

pre 11 godina

Ukoliko se dokaže da je kriv, primerena kazna za sedam neuspelih pokušaja ubistva!
Presuda za zločince sa proslogodisnjeg Beer Festa je bila sramotna kada se uzme u obzir da je neko nedužan mogao izgubiti život.

ana, beograd

pre 11 godina

Pohvala za policiju sto su ga uhvatili u tako kratkom roku. Nadam se da ce sada i sudstvo da se pokaze u dobrom svetlu a da ce mediji to sve da isprate .

moj graf

pre 11 godina

ne postoji opravdanje za ovakvu vrstu zlocina. kao gradjanin, koji sutra na ulici moze oci u oci da se susretne sa ovakvim bezobzirnim nasilnikom, zahtevam najstroziju kaznu.

,,Pravnik"

pre 11 godina

@Bojan

Pitanje za Vas. Da li kazne za ucinioce krivicnih dela (sa sve stravicno niskim posebnim minimumima) propisuju ,,pravnici" ili narodna skupstina?

insajder u pokusaju

pre 11 godina

Jel to onaj Marko Kostic iz Cicevca koji je vec robijao zbog ubistva? Ja sam cuo za slucaj jednog Marka Kostica iz Cicevca koji je svojevremeno ubio coveka navodno zbog 1000 dinara! Mozda se vrlo lako ispostavi da je to taj momak. Izgleda mu dosadila sloboda.
Gde ja zivim? Daj boze da gresim.

Flash

pre 11 godina

Svaka cast, eto, kad hocete, nadjete ih dok kazes ''horejso kejn''. Kad necete, onda ih ne nadjete. Eh kad bi vam bilo u interesu i da hapsite sve one dilere i lokalne baje sto pucaju po diskotekama i splavovima, bila bi nam bolja zemlja...

miroslav

pre 11 godina

ima tu i saučesnika,i onih što su bli sa njim,i mesto odakle je krenuo i društvo u kome je bio...
sve pravovremeno i preventivno i beskompromisno.
nikako ne dozvoliti da po Srbiji pišu grafite sa pozivom na''pravdu''

Srbin Srbislav

pre 11 godina

Doživotna robija ili institucija zbog masovnog ubistva u pokušaju pa kad sledeći put neko pomisli da ponese nož ili pištolj neka zna za primer kako će da završi. Vrlo lako je tu moglo biti mrtvih.

Bojan

pre 11 godina

I sad bi voleo da čujem od nekog našeg "pravnika", kolika je zaprećena zatvorska kazna za pokušaj sedmostrukog ubistva, i u kom intervalu se kreće, ako znamo da je onaj što je svojom ludačkom vožnjom ubio šetri mlada života i dobio samo 8 godine,ili po svakoj ubijenoj osobi dve godine, koliko će ova teško poremećena individua dobiti? I dokle se stiglo sa zakupcima Kontrasta ?

Aleksandar

pre 11 godina

Maksimalna kazna (40 godina), da tako nesto vise nikad, ni njemu, ni bilo kome ne padne na pamet! Bravo za policiju sto ga je uhvatila, sad je red na sudstvu. Nadam se da bar ovog puta sudstvo nece omanuti.

bane

pre 11 godina

Odvedite ga prvo u Lazu na posmatranje.
(Marko, 5. januar 2013 13:43)

Ma kakvo posmatranje u Lazi?Taj da je lud,udarao bi (svojom)glavom u zid!U Zabelu,na mnogo,mnogo godina,pa neka ga tamo posmatraju!

Ghost Protocol

pre 11 godina

MINIMUM 15 godina treba da dobije. Po mogucstvu 20 i vise. Ovo je sedam pokusaja ubistva fakticki. Nadam se da ce pravosudje uciniti pravu stvar sada, i osuditi ga na debelu kaznu zatvora.

Psiholog

pre 11 godina

Decko iz Cicevca kolko god da dobije posto mu je 23 godine bice u snazi da bode. Ne znam kako to resavaju na zapadu ali nemoguce je da nekog ne ubije kad izadje.

Elvir

pre 11 godina

Ne znam koja je maksimalna kazna za ovakvo krivicno delo u zakonu, ali u ovom slucaju se mora ispostovati. Samo je puka sreca sto neko od sedmoro nije ubijen.Na to optuzeni nije mogao da utice. Ako je to on uradio i ako ga osude, svaka kazna ispod 20 godina je mala za ovakvo surovo krivicno delo iz ciste obesti.

Max

pre 11 godina

@(Mihajlo, 5. januar 2013 18:50) "I neka posle neko kaze da policija nije efikasna, da ne radi svoj posao, da su ovakvi i onakvi... samo na osnovu snimka kamera su nasli jednog od 50 000 posetilaca na Trgu te veceri..."

Na vestima je pre par dana otac jednog povređenog momka rekao da je napadač nosio majicu sa natpisom "Zabranjeni". Sem toga, tip je imao dosije. Ne bih da umanjujem zasluge policije, ali nisam siguran da ga je bilo baš toliko teško pronaći.

Sudstvo je bruka

pre 11 godina

A onda ce sud da mu odreze 6 meseci nemilice, pa posle pritiska "pravda za Marka" ima da mu smanje na 3 meseca i onda Toma da ga pomiluje. I eto nama novog "junaka".

:-)

pre 11 godina

Za ovo se u pravoj zemlji dobija ili 5x dozivotna ili SMRTNA KAZNA!!!
Pa ti sledeci put razmisljaj dal je alkohol za tebe i za ostale koji su agresivni ili se bar prave da jesu kad popiju par casica...
Sta bi bilo da su njih 5 preminuli??Verovatno bi se proglasio neuracunljivim i robijao do 10god...
On je to uradio nekoliko puta,dosije mu je kao kuca,kad izadje URADICE TO OPET!!$

doom

pre 11 godina

хммм... седмоструки покушај убиства или покушај масакра или покушај масовног убиства.... бацити у мрак, дубоки мрак са гвожђем око ногу и сакрити кључ.

Neverica

pre 11 godina

Ne vredi stavljati ga samo u zatvor. Nego lepo drzava da uvede izdrzavanje kazne uz mukotrpni rad u rudnicima, na poljima, kamenolomima itd. Pa ga lepo osudite na tih vasih 10-40 godina uz 16 sati rada. Drzava dobije jeftinu radnu snagu a on neka razmislja posle da li mu se isplati da zivi kao divljak ili kao svi ostali normalni ljudi.

muamua

pre 11 godina

dani ...60 posto amnestirano...da ne lazes malo...a da pljacki nije bilo pre amnestije...u obrenovcu ubijena zena zlatarka...pa onaj policajac sto je jurio one na auto putu...pa one pljacke vozila za transport novca...ah da toga nije bilo...pljackasi su dosli posle amnestije...c c c

Darko

pre 11 godina

E kad Srbi ne bi trazili dlaku u jajetu.Zasto svi zajedno ne mozemo da kazemo bravo policijo bez obzira na licno stranacko opredeljenje?

Marko

pre 11 godina

U maju mesecu 2012. bila je presuda za isto takvo delo na Beer festu. Prvi je dobio 7 g., drugi 5 g. i 9 meseci i treci 8 meseci. Inace, sve strane su se zalile i ocekuje se pravosnazna presuda u toku ove godine.

Nenad

pre 11 godina

Nasli su lika iz pm i to u iznajmljenom stanu? A na doceku bilo 50.000 ljudi. Jos jedan dokaz da policija moze da nadje bilo koga samo ako je drzavi to u interesu.
(Rale85, 5. januar 2013 13:50)

Zna policija za svaki kvart u gradu ko je probisvet, ko diluje, ko je narkoman itd al' eto...