Sreda, 19.12.2012.

08:28

Zapaljen automobil Marka Jakšića

Automobil poslanika DSS Marka Jakšića iz Kosovske Mitrovice zapaljen je prošle noći u tom gradu, na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje.

Izvor: Beta

Zapaljen automobil Marka Jakšiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

sever

pre 11 godina

zna on koliko albanaca za vreme rata ne severnom delu mitrovice gde je radio i dan danas radi u toj bolnici sta je sa albancima on licno radio, to necemo tek tako da zaboravimo nene nije to tek tako jaksicu i ti moras da odgovaras za sve samo rusia moze da te spasi

pametnjakovic

pre 11 godina

Pitam se samo odakle ovom siromasnom poslaniku Dzip koji kosta nekih 30.000 EUR.
Takvo vozilo retko da voze obicni radnici na zapadu. Predlazem, da mu drzava Srbija odmah kupi dzip skuplji od ovoga, moze neki BMW X5 ili mercedes GLK.

Zile

pre 11 godina

Ko organizuje i opravdava paljenje automobila treba da ide ili, u zatvor ili, kod roditelja na dovaspitavanje i da prestane da gleda akcione filmove. Ne mogu da verujem da nekom normalnom moze da bude u redu paljenje bilo cijeg automobila.

nela

pre 11 godina

a za bokija-nadamo se iskreno da nije radio sve to sto ti nabrajas ali nesto jeste radio a njegovo prejudiciranje da su to uradili albanci iz juznog dela kosova dovoljno govori,znaci usmerava istragu u tom pravcu a ne moze da zna ko je dok se ne otkrije. vidite i sami po komentarima da ljudi znaju sta on radi i da je izvesno i da su srbi to uradili,kojima je preko glave nepravde,licemerja,siromastva i ludila od strane sopstvenog rukovodstva. a da li i albanci treba to da rade svojima stvarno ne znam,gde nema pravne drzave tamo su zakoni divljeg zapada.

nela

pre 11 godina

ja sam pitala nikolu koji je u svom komentaru napisao da je on dobar primer coveka i patriote koji neda svoje a tudje ne dira itd.,na citiram nego prepricavam pa ne mogu svega tacno da se setim,tako da me to zanimalo,kako znate da on ne dira tudje kad svi dole znaju ko ima a ko gladuje...toliko. a vidim da je vise komentara potpisano sa nikola,ne znam da li je u pitanju vise njih.

jusufipr

pre 11 godina

pre neko vreme sam upozorio doticnog da bezi za Moskvu, a on i dalje tu..hm..bezi bre covece tvoji ce da te ionako oteraju,ali da ne bude kasno,sto se tice Albanaca budi tu jer od tebe i tvojih slicnih ide sve na dobro za njih,ni Milosecic nije radio tako dobro kao vi u korist Albanaca!

Nikola

pre 11 godina

za nikolu i bokija jedno pitanje,stvarno nije cinicno nego cista radoznalost i zelja da saznam- kako to vi znate sta je on radio i da li je i nije radio? da li stvarno znate ili pretpostavljate ili se nadate da nije radio? fascinira me ta sigurnost u tvrdnjama,za ljude koje vidjate na tv-u i po novinama,a ogromna vecina ne zna ni sta im deca rade,rodjaci,komsije,prijatelji...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nela, 19. decembar 2012 12:58)

Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da je Marko Jaksic poslanik u Narodnoj Skupstini Srbije, da je lider Srba sa Kosova i Metohije, kao i to da mu je zapaljen automobil. Za ove informacije ti ne treba nikakav poseban izvor. To je stvar opste informisanosti.

U svom komentaru sam artikulisao stav da hitno treba da se pronadje i procesuira smeker koji je zapalio automobil. Ne znam sta jos zelis da ti odgovorim?

Nikola

pre 11 godina

Kao nekome ko zeli da, ovo u cemu zivimo, bude normalna i ozbiljna drzava, sa zdravim sistemom vrednosti, gradjanima punim ideja i mugocnostima da svako u ovoj drzavi moze na posten nacin da stekne egzistenciju, tesko mi je pao stav odredjenog broja ljudi, koji smatraju da je paljenje automobila, prakticno, primerena stvar.

Stav da je paljenje automobila opravdano, i da je vlasniku automobila super sto su mu zapalili automobil je, najblaze receno, necivilizovano. Takvo razmisljanje je besmisleno i u njemu nema trunke zdravog razuma, bas onoliko koliko ima suprotnosti sa zakonom.

Razmisljanje da je normalno da nekome neko zapali automobil je ocigledan propust vaspitanja, a to se stice od trece do pete godine.

Djordje

pre 11 godina

Trn u oku drugoga je vidljiviji i veći od balvana u našem!
Tako izgledaju upoređenja šta su "njihovi" i "naši" uradili!
Bolno realno???

agim

pre 11 godina

Ma kako da ne, Albanci su mu zapalili auto. Isto kao sto su posle ubistca srpskog premijera Djindjica optuzivali Albance a posle ispade da su ga ubile srpske "patriote". Nije mi krivo sto laze ali mi je krivo sto misli da mu (im)jos neko veruje.

Boki

pre 11 godina

draga @nela,ajde opet da ponovim po hiljaditi put,moze? nasim ljudima je u krvi da pljuju svoje,i da odma oni osude,dok im ne dodje neko sa strane,takve slusaju i od njih beze.
sve su nasi krivi,a drugi su nevinasca
prvi ste da pljujete po svojima,a zadnji po onima koji javno cine zlocine (Tachi,Haradinaj i ostala ekipa da ne nabrajam dalje raznorazne velike vodje zapadnih zemalja)
danas zivimo u vremenu gde ne mozes da se obogatis na posten nacin,moras nekog da prevaris,slazes,pokrades na bilo koji nacin.
Ali dragi moji ja sam siguran da ovaj covek nije prodavao tudju decu,nije vadio i prodavao organe,ne trguje afganistanskom drogom,ne prodaje oruzije vehabijama...Itd

Ako je on zasluzio da mu se pali auto,ili proganja porodica
sta onda treba Taciju ili Haradinaju ?

nela

pre 11 godina

za nikolu i bokija jedno pitanje,stvarno nije cinicno nego cista radoznalost i zelja da saznam- kako to vi znate sta je on radio i da li je i nije radio? da li stvarno znate ili pretpostavljate ili se nadate da nije radio? fascinira me ta sigurnost u tvrdnjama,za ljude koje vidjate na tv-u i po novinama,a ogromna vecina ne zna ni sta im deca rade,rodjaci,komsije,prijatelji...ali znaju sta je radio Sloba,Mira,Karadzic,Tito i ostali,fascinantno stvarno...

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Pre ce Albanci podici spomenik Jaksicu i ostalim "vidjenijim"Srbima sa KIM nego sto ce im naneti bilo kakvu stetu.Oni su vise uradili za njihovu stvar nego Klinton i nato skupa.

igor

pre 11 godina

Osudjujem svako nasilje, ali Marko Jaksic, najbogatiji Srbin Severnog Kosova, ima puno onih sa kojim nije u dobrim odnosima.
Pre neki dan je sopstvenu vlast prozivao za najvece izdajnike, a pre toga i raniju. Izuzetno bogat covek, najglasniji patriJota,covek kome je svakoko sada i ugrozen veliki biznis zbog administrativnih prelaza!
Sto se tice samih kola, to je samo jedno od Jaksicevih vozila, a brzo ce on kupiti ne jedno, nego mnogo kola!!
Dakle, mozda ovo jesu uradili Albanci, ali mozda i neki duznici ili nekima kojima Jaksic duguje, mozda vlast koju je prozivao za izdaju, tako je to kada je covek enormno bogat i patriJotski zgrtac para.
U krajnoj liniji, ima mnogo dole Srba koji nemaju leba da jedu, zbog toga sto su Jaksic i njegovi DSS kompanjoni godinama punili svoje dzepove parama namenjenim za sirotinju, mozda je neko od njih?????

Boki

pre 11 godina

Bitno da je covek u redu
a vi,sto pisete ovde protiv ovog coveka i to kakve radnje on ima
pogledajte malo kakve radnje radi vas predsednik ,ministar vlade,zamenik,zamenici i ostali,napisite nesto o njihovim POSTENIM radnjama?ako znaju nesto posteno?
a pre svega napisite sta je to posteno uradio predsednik lazne drzave Kosova?
jel vam je drago sto je pobio onoliko ljudi?
sto vam svakodnevno prodaje na Tone droge vama,vasoj deci,vasim komsijama?
jer vam je drago sto otima tudje cerke i prodaje je po albaniji,makedoniji...
mutnje radnje?
vi cete nekog da osudjujete na mutne radnje i kako je ko zaradio
ovaj covek nije ubijao tudju decu ,seko im ruke da bi doso na vlast!

Trifun

pre 11 godina

A da nije to malo pukla tikva izmedju vlasti i DSS? Vlast se "naprasno opametila" jer vise nema gde da vrda, a DSS bi i dalje da izaziva haos i izolaciju jer jedino tako mogu da "prezive". Da situacija po sve nas nije zivotno ozbiljna, bila bi ovo urnebesna komedija. Opsta frka!

Nikola

pre 11 godina

Da ga je posteno zaradio, ne bi mu ga tako lako zapalili...
(Bob Rock, 19. decembar 2012 09:47)

Mene bi bilo sramota da razmisljam na isti nacin kao i ti.

Paljenje automobila bilo kom narodnom poslaniku, bilo koje stranke, bilo kog parlamenta, bilo koje drzave ne moze da bude pozitivna vrednost.
Da to nije tako, onda bi paljenje automobila bilo legitimno politicko sredstvo.

"Kukavica" - Ceca

pre 11 godina

Plasi se svojih, pa prebacuje na Albance...haha
Albanci mu zapalili kola na severnom delu Mitrovice.
E sta nam naprica...
PROVIDNO i stvarno BEDNO!

Posmatrač

pre 11 godina

Nije hteo auto da mu upali, pa su mu pomogli da upali. Lepo. Deluje kao "mafijaški obračun niskog intenziteta". Kupiće on nov, od naših para. Ne brinem ja.

Nikola

pre 11 godina

Ej,pa to je onaj gospodin iz DSS-a,inace veliki Srbin,patriota,vise puta spominjan u Insajderu!Ma nije moguce da mu se ovo desilo,tako postenom coveku.Kupice mu Kostunica i bolji i skuplji i noviji,ne brinite.

crni domino

pre 11 godina

Mozda je B92 kriv za paljenje?!
Patrijote, balvandzije i "trgovci", manite se corava posla, komsije vam vise nisu macji kasalj! Dosta je bilo obostranog siledzijskog ponasanja! Vreme je da pruzite ruke jedni drugima. Ne silite se.
Pustite Platformu, ona nije pisana za narod, pisana je za njihove politicke potrebe i poene! Nema sanse da bivsi radikali i socijalisti zarade koji poen sa njom! Oni su odluke doneli i potpisali 1999 godine i tu im je bio kraj! Kakve "Platforme" koje narodu ne saopstavaju! Stanovnike Srbije nikada nijedan politicar nije pitao sta misle o svojoj drzavi, sta ce i sa kime ce !

Nikola

pre 11 godina

U gereraciji zivih Srba koji ne mogu da prepoznaju a kamoli da ostvare nacionalni interes, ipak postoje izuzeci.

Dobar primer za nekog ko voli svoju zemlju, ne dira tudje i neda svoje je Marko Jaksic. Samo neko ko ima skucen mozak, moze da pronadje nesto dobro u tome sto je ovom coveku zapaljen automobil.

Najiskrenija podrska Marku Jaksicu, u nadi da ce pocinilac ovog varvarskog cina vrlo brzo biti pronadjen i procesuiran.

govoritj Moskva

pre 11 godina

Sada ce njegov sef Konuzin da mu posalje RUSKUJU MASINU.Ne moze on da se vozi u automobilima koji su proizvedeni u EU (hjundai se proivodi u Slovackoj).

demokrata

pre 11 godina

Gresis gospodine Jaksicu,nisu ti albanci zapalili auto,vec gradjani severnog dela kojima se tvoj kriminal popeo do vrha nosa,nemoj da se pravis patriota ,i kao sad zbog toga su ti albanci zapalili auto,jer to sto ti kazes,niko i ne slusa i nema uticaja jer da si toliko vazan dobio bi ti malo vise glasova na izbore.

Clan Stranke Zdravog Rasula

pre 11 godina

to kako ga je zaradio,ne znam
ali sam siguran da nije zaradio tako sto je prodavao tudje cerke,tudje organe,drogu ili oruzije
tako su neki kupili citavu drzavu,tako placaju da ih priznaju
vi ovde KMECITE za jedan obican auto

martin

pre 11 godina

zna on dobro ko mu je zapalio auto i s kim se zamerio.ima taj mnogo toga na dusi,ali sam 100% siguran da nisu dosli Albanci iz juznog dela Mitrovice,da mu zapale,auto,jer njegove prazne price njih uopste ne doticu i mislim da mu se smeju i zabavljaju se na njegov racun,kao i vecina Srba koji razmisljaju svojom glavom.nebuloze koje on izjavljuje,sebi ne moze da dopusti ni dete od 7 godina,da ga ne bi drugari u skoli ismejavali.pozdrav iz Leposavica.

martin

pre 11 godina

zna on dobro ko mu je zapalio auto i s kim se zamerio.ima taj mnogo toga na dusi,ali sam 100% siguran da nisu dosli Albanci iz juznog dela Mitrovice,da mu zapale,auto,jer njegove prazne price njih uopste ne doticu i mislim da mu se smeju i zabavljaju se na njegov racun,kao i vecina Srba koji razmisljaju svojom glavom.nebuloze koje on izjavljuje,sebi ne moze da dopusti ni dete od 7 godina,da ga ne bi drugari u skoli ismejavali.pozdrav iz Leposavica.

"Kukavica" - Ceca

pre 11 godina

Plasi se svojih, pa prebacuje na Albance...haha
Albanci mu zapalili kola na severnom delu Mitrovice.
E sta nam naprica...
PROVIDNO i stvarno BEDNO!

demokrata

pre 11 godina

Gresis gospodine Jaksicu,nisu ti albanci zapalili auto,vec gradjani severnog dela kojima se tvoj kriminal popeo do vrha nosa,nemoj da se pravis patriota ,i kao sad zbog toga su ti albanci zapalili auto,jer to sto ti kazes,niko i ne slusa i nema uticaja jer da si toliko vazan dobio bi ti malo vise glasova na izbore.

Nikola

pre 11 godina

Ej,pa to je onaj gospodin iz DSS-a,inace veliki Srbin,patriota,vise puta spominjan u Insajderu!Ma nije moguce da mu se ovo desilo,tako postenom coveku.Kupice mu Kostunica i bolji i skuplji i noviji,ne brinite.

govoritj Moskva

pre 11 godina

Sada ce njegov sef Konuzin da mu posalje RUSKUJU MASINU.Ne moze on da se vozi u automobilima koji su proizvedeni u EU (hjundai se proivodi u Slovackoj).

Posmatrač

pre 11 godina

Nije hteo auto da mu upali, pa su mu pomogli da upali. Lepo. Deluje kao "mafijaški obračun niskog intenziteta". Kupiće on nov, od naših para. Ne brinem ja.

crni domino

pre 11 godina

Mozda je B92 kriv za paljenje?!
Patrijote, balvandzije i "trgovci", manite se corava posla, komsije vam vise nisu macji kasalj! Dosta je bilo obostranog siledzijskog ponasanja! Vreme je da pruzite ruke jedni drugima. Ne silite se.
Pustite Platformu, ona nije pisana za narod, pisana je za njihove politicke potrebe i poene! Nema sanse da bivsi radikali i socijalisti zarade koji poen sa njom! Oni su odluke doneli i potpisali 1999 godine i tu im je bio kraj! Kakve "Platforme" koje narodu ne saopstavaju! Stanovnike Srbije nikada nijedan politicar nije pitao sta misle o svojoj drzavi, sta ce i sa kime ce !

agim

pre 11 godina

Ma kako da ne, Albanci su mu zapalili auto. Isto kao sto su posle ubistca srpskog premijera Djindjica optuzivali Albance a posle ispade da su ga ubile srpske "patriote". Nije mi krivo sto laze ali mi je krivo sto misli da mu (im)jos neko veruje.

igor

pre 11 godina

Osudjujem svako nasilje, ali Marko Jaksic, najbogatiji Srbin Severnog Kosova, ima puno onih sa kojim nije u dobrim odnosima.
Pre neki dan je sopstvenu vlast prozivao za najvece izdajnike, a pre toga i raniju. Izuzetno bogat covek, najglasniji patriJota,covek kome je svakoko sada i ugrozen veliki biznis zbog administrativnih prelaza!
Sto se tice samih kola, to je samo jedno od Jaksicevih vozila, a brzo ce on kupiti ne jedno, nego mnogo kola!!
Dakle, mozda ovo jesu uradili Albanci, ali mozda i neki duznici ili nekima kojima Jaksic duguje, mozda vlast koju je prozivao za izdaju, tako je to kada je covek enormno bogat i patriJotski zgrtac para.
U krajnoj liniji, ima mnogo dole Srba koji nemaju leba da jedu, zbog toga sto su Jaksic i njegovi DSS kompanjoni godinama punili svoje dzepove parama namenjenim za sirotinju, mozda je neko od njih?????

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Pre ce Albanci podici spomenik Jaksicu i ostalim "vidjenijim"Srbima sa KIM nego sto ce im naneti bilo kakvu stetu.Oni su vise uradili za njihovu stvar nego Klinton i nato skupa.

Nikola

pre 11 godina

Da ga je posteno zaradio, ne bi mu ga tako lako zapalili...
(Bob Rock, 19. decembar 2012 09:47)

Mene bi bilo sramota da razmisljam na isti nacin kao i ti.

Paljenje automobila bilo kom narodnom poslaniku, bilo koje stranke, bilo kog parlamenta, bilo koje drzave ne moze da bude pozitivna vrednost.
Da to nije tako, onda bi paljenje automobila bilo legitimno politicko sredstvo.

Trifun

pre 11 godina

A da nije to malo pukla tikva izmedju vlasti i DSS? Vlast se "naprasno opametila" jer vise nema gde da vrda, a DSS bi i dalje da izaziva haos i izolaciju jer jedino tako mogu da "prezive". Da situacija po sve nas nije zivotno ozbiljna, bila bi ovo urnebesna komedija. Opsta frka!

Nikola

pre 11 godina

U gereraciji zivih Srba koji ne mogu da prepoznaju a kamoli da ostvare nacionalni interes, ipak postoje izuzeci.

Dobar primer za nekog ko voli svoju zemlju, ne dira tudje i neda svoje je Marko Jaksic. Samo neko ko ima skucen mozak, moze da pronadje nesto dobro u tome sto je ovom coveku zapaljen automobil.

Najiskrenija podrska Marku Jaksicu, u nadi da ce pocinilac ovog varvarskog cina vrlo brzo biti pronadjen i procesuiran.

jusufipr

pre 11 godina

pre neko vreme sam upozorio doticnog da bezi za Moskvu, a on i dalje tu..hm..bezi bre covece tvoji ce da te ionako oteraju,ali da ne bude kasno,sto se tice Albanaca budi tu jer od tebe i tvojih slicnih ide sve na dobro za njih,ni Milosecic nije radio tako dobro kao vi u korist Albanaca!

Clan Stranke Zdravog Rasula

pre 11 godina

to kako ga je zaradio,ne znam
ali sam siguran da nije zaradio tako sto je prodavao tudje cerke,tudje organe,drogu ili oruzije
tako su neki kupili citavu drzavu,tako placaju da ih priznaju
vi ovde KMECITE za jedan obican auto

Boki

pre 11 godina

Bitno da je covek u redu
a vi,sto pisete ovde protiv ovog coveka i to kakve radnje on ima
pogledajte malo kakve radnje radi vas predsednik ,ministar vlade,zamenik,zamenici i ostali,napisite nesto o njihovim POSTENIM radnjama?ako znaju nesto posteno?
a pre svega napisite sta je to posteno uradio predsednik lazne drzave Kosova?
jel vam je drago sto je pobio onoliko ljudi?
sto vam svakodnevno prodaje na Tone droge vama,vasoj deci,vasim komsijama?
jer vam je drago sto otima tudje cerke i prodaje je po albaniji,makedoniji...
mutnje radnje?
vi cete nekog da osudjujete na mutne radnje i kako je ko zaradio
ovaj covek nije ubijao tudju decu ,seko im ruke da bi doso na vlast!

Djordje

pre 11 godina

Trn u oku drugoga je vidljiviji i veći od balvana u našem!
Tako izgledaju upoređenja šta su "njihovi" i "naši" uradili!
Bolno realno???

pametnjakovic

pre 11 godina

Pitam se samo odakle ovom siromasnom poslaniku Dzip koji kosta nekih 30.000 EUR.
Takvo vozilo retko da voze obicni radnici na zapadu. Predlazem, da mu drzava Srbija odmah kupi dzip skuplji od ovoga, moze neki BMW X5 ili mercedes GLK.

Nikola

pre 11 godina

Kao nekome ko zeli da, ovo u cemu zivimo, bude normalna i ozbiljna drzava, sa zdravim sistemom vrednosti, gradjanima punim ideja i mugocnostima da svako u ovoj drzavi moze na posten nacin da stekne egzistenciju, tesko mi je pao stav odredjenog broja ljudi, koji smatraju da je paljenje automobila, prakticno, primerena stvar.

Stav da je paljenje automobila opravdano, i da je vlasniku automobila super sto su mu zapalili automobil je, najblaze receno, necivilizovano. Takvo razmisljanje je besmisleno i u njemu nema trunke zdravog razuma, bas onoliko koliko ima suprotnosti sa zakonom.

Razmisljanje da je normalno da nekome neko zapali automobil je ocigledan propust vaspitanja, a to se stice od trece do pete godine.

nela

pre 11 godina

a za bokija-nadamo se iskreno da nije radio sve to sto ti nabrajas ali nesto jeste radio a njegovo prejudiciranje da su to uradili albanci iz juznog dela kosova dovoljno govori,znaci usmerava istragu u tom pravcu a ne moze da zna ko je dok se ne otkrije. vidite i sami po komentarima da ljudi znaju sta on radi i da je izvesno i da su srbi to uradili,kojima je preko glave nepravde,licemerja,siromastva i ludila od strane sopstvenog rukovodstva. a da li i albanci treba to da rade svojima stvarno ne znam,gde nema pravne drzave tamo su zakoni divljeg zapada.

sever

pre 11 godina

zna on koliko albanaca za vreme rata ne severnom delu mitrovice gde je radio i dan danas radi u toj bolnici sta je sa albancima on licno radio, to necemo tek tako da zaboravimo nene nije to tek tako jaksicu i ti moras da odgovaras za sve samo rusia moze da te spasi

nela

pre 11 godina

za nikolu i bokija jedno pitanje,stvarno nije cinicno nego cista radoznalost i zelja da saznam- kako to vi znate sta je on radio i da li je i nije radio? da li stvarno znate ili pretpostavljate ili se nadate da nije radio? fascinira me ta sigurnost u tvrdnjama,za ljude koje vidjate na tv-u i po novinama,a ogromna vecina ne zna ni sta im deca rade,rodjaci,komsije,prijatelji...ali znaju sta je radio Sloba,Mira,Karadzic,Tito i ostali,fascinantno stvarno...

Boki

pre 11 godina

draga @nela,ajde opet da ponovim po hiljaditi put,moze? nasim ljudima je u krvi da pljuju svoje,i da odma oni osude,dok im ne dodje neko sa strane,takve slusaju i od njih beze.
sve su nasi krivi,a drugi su nevinasca
prvi ste da pljujete po svojima,a zadnji po onima koji javno cine zlocine (Tachi,Haradinaj i ostala ekipa da ne nabrajam dalje raznorazne velike vodje zapadnih zemalja)
danas zivimo u vremenu gde ne mozes da se obogatis na posten nacin,moras nekog da prevaris,slazes,pokrades na bilo koji nacin.
Ali dragi moji ja sam siguran da ovaj covek nije prodavao tudju decu,nije vadio i prodavao organe,ne trguje afganistanskom drogom,ne prodaje oruzije vehabijama...Itd

Ako je on zasluzio da mu se pali auto,ili proganja porodica
sta onda treba Taciju ili Haradinaju ?

Zile

pre 11 godina

Ko organizuje i opravdava paljenje automobila treba da ide ili, u zatvor ili, kod roditelja na dovaspitavanje i da prestane da gleda akcione filmove. Ne mogu da verujem da nekom normalnom moze da bude u redu paljenje bilo cijeg automobila.

Nikola

pre 11 godina

za nikolu i bokija jedno pitanje,stvarno nije cinicno nego cista radoznalost i zelja da saznam- kako to vi znate sta je on radio i da li je i nije radio? da li stvarno znate ili pretpostavljate ili se nadate da nije radio? fascinira me ta sigurnost u tvrdnjama,za ljude koje vidjate na tv-u i po novinama,a ogromna vecina ne zna ni sta im deca rade,rodjaci,komsije,prijatelji...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nela, 19. decembar 2012 12:58)

Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da je Marko Jaksic poslanik u Narodnoj Skupstini Srbije, da je lider Srba sa Kosova i Metohije, kao i to da mu je zapaljen automobil. Za ove informacije ti ne treba nikakav poseban izvor. To je stvar opste informisanosti.

U svom komentaru sam artikulisao stav da hitno treba da se pronadje i procesuira smeker koji je zapalio automobil. Ne znam sta jos zelis da ti odgovorim?

nela

pre 11 godina

ja sam pitala nikolu koji je u svom komentaru napisao da je on dobar primer coveka i patriote koji neda svoje a tudje ne dira itd.,na citiram nego prepricavam pa ne mogu svega tacno da se setim,tako da me to zanimalo,kako znate da on ne dira tudje kad svi dole znaju ko ima a ko gladuje...toliko. a vidim da je vise komentara potpisano sa nikola,ne znam da li je u pitanju vise njih.

Nikola

pre 11 godina

U gereraciji zivih Srba koji ne mogu da prepoznaju a kamoli da ostvare nacionalni interes, ipak postoje izuzeci.

Dobar primer za nekog ko voli svoju zemlju, ne dira tudje i neda svoje je Marko Jaksic. Samo neko ko ima skucen mozak, moze da pronadje nesto dobro u tome sto je ovom coveku zapaljen automobil.

Najiskrenija podrska Marku Jaksicu, u nadi da ce pocinilac ovog varvarskog cina vrlo brzo biti pronadjen i procesuiran.

Boki

pre 11 godina

Bitno da je covek u redu
a vi,sto pisete ovde protiv ovog coveka i to kakve radnje on ima
pogledajte malo kakve radnje radi vas predsednik ,ministar vlade,zamenik,zamenici i ostali,napisite nesto o njihovim POSTENIM radnjama?ako znaju nesto posteno?
a pre svega napisite sta je to posteno uradio predsednik lazne drzave Kosova?
jel vam je drago sto je pobio onoliko ljudi?
sto vam svakodnevno prodaje na Tone droge vama,vasoj deci,vasim komsijama?
jer vam je drago sto otima tudje cerke i prodaje je po albaniji,makedoniji...
mutnje radnje?
vi cete nekog da osudjujete na mutne radnje i kako je ko zaradio
ovaj covek nije ubijao tudju decu ,seko im ruke da bi doso na vlast!

Nikola

pre 11 godina

Da ga je posteno zaradio, ne bi mu ga tako lako zapalili...
(Bob Rock, 19. decembar 2012 09:47)

Mene bi bilo sramota da razmisljam na isti nacin kao i ti.

Paljenje automobila bilo kom narodnom poslaniku, bilo koje stranke, bilo kog parlamenta, bilo koje drzave ne moze da bude pozitivna vrednost.
Da to nije tako, onda bi paljenje automobila bilo legitimno politicko sredstvo.

Clan Stranke Zdravog Rasula

pre 11 godina

to kako ga je zaradio,ne znam
ali sam siguran da nije zaradio tako sto je prodavao tudje cerke,tudje organe,drogu ili oruzije
tako su neki kupili citavu drzavu,tako placaju da ih priznaju
vi ovde KMECITE za jedan obican auto

Nikola

pre 11 godina

Ej,pa to je onaj gospodin iz DSS-a,inace veliki Srbin,patriota,vise puta spominjan u Insajderu!Ma nije moguce da mu se ovo desilo,tako postenom coveku.Kupice mu Kostunica i bolji i skuplji i noviji,ne brinite.

martin

pre 11 godina

zna on dobro ko mu je zapalio auto i s kim se zamerio.ima taj mnogo toga na dusi,ali sam 100% siguran da nisu dosli Albanci iz juznog dela Mitrovice,da mu zapale,auto,jer njegove prazne price njih uopste ne doticu i mislim da mu se smeju i zabavljaju se na njegov racun,kao i vecina Srba koji razmisljaju svojom glavom.nebuloze koje on izjavljuje,sebi ne moze da dopusti ni dete od 7 godina,da ga ne bi drugari u skoli ismejavali.pozdrav iz Leposavica.

govoritj Moskva

pre 11 godina

Sada ce njegov sef Konuzin da mu posalje RUSKUJU MASINU.Ne moze on da se vozi u automobilima koji su proizvedeni u EU (hjundai se proivodi u Slovackoj).

demokrata

pre 11 godina

Gresis gospodine Jaksicu,nisu ti albanci zapalili auto,vec gradjani severnog dela kojima se tvoj kriminal popeo do vrha nosa,nemoj da se pravis patriota ,i kao sad zbog toga su ti albanci zapalili auto,jer to sto ti kazes,niko i ne slusa i nema uticaja jer da si toliko vazan dobio bi ti malo vise glasova na izbore.

"Kukavica" - Ceca

pre 11 godina

Plasi se svojih, pa prebacuje na Albance...haha
Albanci mu zapalili kola na severnom delu Mitrovice.
E sta nam naprica...
PROVIDNO i stvarno BEDNO!

Posmatrač

pre 11 godina

Nije hteo auto da mu upali, pa su mu pomogli da upali. Lepo. Deluje kao "mafijaški obračun niskog intenziteta". Kupiće on nov, od naših para. Ne brinem ja.

Boki

pre 11 godina

draga @nela,ajde opet da ponovim po hiljaditi put,moze? nasim ljudima je u krvi da pljuju svoje,i da odma oni osude,dok im ne dodje neko sa strane,takve slusaju i od njih beze.
sve su nasi krivi,a drugi su nevinasca
prvi ste da pljujete po svojima,a zadnji po onima koji javno cine zlocine (Tachi,Haradinaj i ostala ekipa da ne nabrajam dalje raznorazne velike vodje zapadnih zemalja)
danas zivimo u vremenu gde ne mozes da se obogatis na posten nacin,moras nekog da prevaris,slazes,pokrades na bilo koji nacin.
Ali dragi moji ja sam siguran da ovaj covek nije prodavao tudju decu,nije vadio i prodavao organe,ne trguje afganistanskom drogom,ne prodaje oruzije vehabijama...Itd

Ako je on zasluzio da mu se pali auto,ili proganja porodica
sta onda treba Taciju ili Haradinaju ?

Trifun

pre 11 godina

A da nije to malo pukla tikva izmedju vlasti i DSS? Vlast se "naprasno opametila" jer vise nema gde da vrda, a DSS bi i dalje da izaziva haos i izolaciju jer jedino tako mogu da "prezive". Da situacija po sve nas nije zivotno ozbiljna, bila bi ovo urnebesna komedija. Opsta frka!

crni domino

pre 11 godina

Mozda je B92 kriv za paljenje?!
Patrijote, balvandzije i "trgovci", manite se corava posla, komsije vam vise nisu macji kasalj! Dosta je bilo obostranog siledzijskog ponasanja! Vreme je da pruzite ruke jedni drugima. Ne silite se.
Pustite Platformu, ona nije pisana za narod, pisana je za njihove politicke potrebe i poene! Nema sanse da bivsi radikali i socijalisti zarade koji poen sa njom! Oni su odluke doneli i potpisali 1999 godine i tu im je bio kraj! Kakve "Platforme" koje narodu ne saopstavaju! Stanovnike Srbije nikada nijedan politicar nije pitao sta misle o svojoj drzavi, sta ce i sa kime ce !

igor

pre 11 godina

Osudjujem svako nasilje, ali Marko Jaksic, najbogatiji Srbin Severnog Kosova, ima puno onih sa kojim nije u dobrim odnosima.
Pre neki dan je sopstvenu vlast prozivao za najvece izdajnike, a pre toga i raniju. Izuzetno bogat covek, najglasniji patriJota,covek kome je svakoko sada i ugrozen veliki biznis zbog administrativnih prelaza!
Sto se tice samih kola, to je samo jedno od Jaksicevih vozila, a brzo ce on kupiti ne jedno, nego mnogo kola!!
Dakle, mozda ovo jesu uradili Albanci, ali mozda i neki duznici ili nekima kojima Jaksic duguje, mozda vlast koju je prozivao za izdaju, tako je to kada je covek enormno bogat i patriJotski zgrtac para.
U krajnoj liniji, ima mnogo dole Srba koji nemaju leba da jedu, zbog toga sto su Jaksic i njegovi DSS kompanjoni godinama punili svoje dzepove parama namenjenim za sirotinju, mozda je neko od njih?????

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Pre ce Albanci podici spomenik Jaksicu i ostalim "vidjenijim"Srbima sa KIM nego sto ce im naneti bilo kakvu stetu.Oni su vise uradili za njihovu stvar nego Klinton i nato skupa.

agim

pre 11 godina

Ma kako da ne, Albanci su mu zapalili auto. Isto kao sto su posle ubistca srpskog premijera Djindjica optuzivali Albance a posle ispade da su ga ubile srpske "patriote". Nije mi krivo sto laze ali mi je krivo sto misli da mu (im)jos neko veruje.

nela

pre 11 godina

za nikolu i bokija jedno pitanje,stvarno nije cinicno nego cista radoznalost i zelja da saznam- kako to vi znate sta je on radio i da li je i nije radio? da li stvarno znate ili pretpostavljate ili se nadate da nije radio? fascinira me ta sigurnost u tvrdnjama,za ljude koje vidjate na tv-u i po novinama,a ogromna vecina ne zna ni sta im deca rade,rodjaci,komsije,prijatelji...ali znaju sta je radio Sloba,Mira,Karadzic,Tito i ostali,fascinantno stvarno...

Nikola

pre 11 godina

Kao nekome ko zeli da, ovo u cemu zivimo, bude normalna i ozbiljna drzava, sa zdravim sistemom vrednosti, gradjanima punim ideja i mugocnostima da svako u ovoj drzavi moze na posten nacin da stekne egzistenciju, tesko mi je pao stav odredjenog broja ljudi, koji smatraju da je paljenje automobila, prakticno, primerena stvar.

Stav da je paljenje automobila opravdano, i da je vlasniku automobila super sto su mu zapalili automobil je, najblaze receno, necivilizovano. Takvo razmisljanje je besmisleno i u njemu nema trunke zdravog razuma, bas onoliko koliko ima suprotnosti sa zakonom.

Razmisljanje da je normalno da nekome neko zapali automobil je ocigledan propust vaspitanja, a to se stice od trece do pete godine.

Nikola

pre 11 godina

za nikolu i bokija jedno pitanje,stvarno nije cinicno nego cista radoznalost i zelja da saznam- kako to vi znate sta je on radio i da li je i nije radio? da li stvarno znate ili pretpostavljate ili se nadate da nije radio? fascinira me ta sigurnost u tvrdnjama,za ljude koje vidjate na tv-u i po novinama,a ogromna vecina ne zna ni sta im deca rade,rodjaci,komsije,prijatelji...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nela, 19. decembar 2012 12:58)

Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da je Marko Jaksic poslanik u Narodnoj Skupstini Srbije, da je lider Srba sa Kosova i Metohije, kao i to da mu je zapaljen automobil. Za ove informacije ti ne treba nikakav poseban izvor. To je stvar opste informisanosti.

U svom komentaru sam artikulisao stav da hitno treba da se pronadje i procesuira smeker koji je zapalio automobil. Ne znam sta jos zelis da ti odgovorim?

jusufipr

pre 11 godina

pre neko vreme sam upozorio doticnog da bezi za Moskvu, a on i dalje tu..hm..bezi bre covece tvoji ce da te ionako oteraju,ali da ne bude kasno,sto se tice Albanaca budi tu jer od tebe i tvojih slicnih ide sve na dobro za njih,ni Milosecic nije radio tako dobro kao vi u korist Albanaca!

Zile

pre 11 godina

Ko organizuje i opravdava paljenje automobila treba da ide ili, u zatvor ili, kod roditelja na dovaspitavanje i da prestane da gleda akcione filmove. Ne mogu da verujem da nekom normalnom moze da bude u redu paljenje bilo cijeg automobila.

pametnjakovic

pre 11 godina

Pitam se samo odakle ovom siromasnom poslaniku Dzip koji kosta nekih 30.000 EUR.
Takvo vozilo retko da voze obicni radnici na zapadu. Predlazem, da mu drzava Srbija odmah kupi dzip skuplji od ovoga, moze neki BMW X5 ili mercedes GLK.

sever

pre 11 godina

zna on koliko albanaca za vreme rata ne severnom delu mitrovice gde je radio i dan danas radi u toj bolnici sta je sa albancima on licno radio, to necemo tek tako da zaboravimo nene nije to tek tako jaksicu i ti moras da odgovaras za sve samo rusia moze da te spasi

nela

pre 11 godina

ja sam pitala nikolu koji je u svom komentaru napisao da je on dobar primer coveka i patriote koji neda svoje a tudje ne dira itd.,na citiram nego prepricavam pa ne mogu svega tacno da se setim,tako da me to zanimalo,kako znate da on ne dira tudje kad svi dole znaju ko ima a ko gladuje...toliko. a vidim da je vise komentara potpisano sa nikola,ne znam da li je u pitanju vise njih.

nela

pre 11 godina

a za bokija-nadamo se iskreno da nije radio sve to sto ti nabrajas ali nesto jeste radio a njegovo prejudiciranje da su to uradili albanci iz juznog dela kosova dovoljno govori,znaci usmerava istragu u tom pravcu a ne moze da zna ko je dok se ne otkrije. vidite i sami po komentarima da ljudi znaju sta on radi i da je izvesno i da su srbi to uradili,kojima je preko glave nepravde,licemerja,siromastva i ludila od strane sopstvenog rukovodstva. a da li i albanci treba to da rade svojima stvarno ne znam,gde nema pravne drzave tamo su zakoni divljeg zapada.

Djordje

pre 11 godina

Trn u oku drugoga je vidljiviji i veći od balvana u našem!
Tako izgledaju upoređenja šta su "njihovi" i "naši" uradili!
Bolno realno???