Sreda, 19.12.2012.

09:00

Šta muškarci žele tokom seksa?

Izvor: Super žena

Šta muškarci žele tokom seksa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Ko o cemu-srbi o seksu,ne,ne znamo sta cemo sa sobom

pre 11 godina

Ma ne vredi - ovakav pristup je generalizovan. A vi se kacite. Najbolje su Lavice i Skorpije, ili neke koje imaju neku planetu - Veneru,Mesec - u tim znakovima. Posle seksa sa tim damama ovakvo filozofiranje vam nece biti ni na kraj pameti.
Romeo

Deki

pre 11 godina

@zensko
Bio sam sa superzgodnom ribom koja je zelela da ugasimo svetlo, tako da ti teorija nije tacna, osim ukoliko ona mene nije mogla da gleda :)

realna

pre 11 godina

Mislim da je tu u pitanju hemija bitno je da postoji nesto izmedju njih dvoje da bi bilo dobrog sexa,nisam neka "vau riba",sasvim prosecna,ali zadovoljna sobom pa ne mozemo sve biti Naomi,Klaudije...Bitno je da uzivate i da vam prija,nisam pristalica maratona ma daj 5 sati pa ne gledamo trilogiju pretera ga!Bitno je da uzivate pa bilo to 5 ili 25 minuta,a ne da mislite na tamo nekog dasu,smesno!

To AlanFord

pre 11 godina

(AlanFord, 19. decembar 2012 19:47) Hvala na odgovoru sada znam kako da odgovorim kada mi neko dobaci! A sto se tice emotivne inteligencije nisu Hrvatice bolje samo ti nisi upoznao osobu slicnoj tebi! Kiss :)

Anastasia 22

pre 11 godina

(Djole, 19. decembar 2012 15:45)

Nisi ti nikad bio sa takvom ribom, zato tako i pricas. Uvek izgledam kao da sam sisla sa modne piste, jer mi tako prija! A sto se tice seksa svaki moj partner je doziveo vrhunski uzitak, kao i ja, a imala sam ih do sada mnogo, ali samo prave i odabrane!

wlado

pre 11 godina

solidan text, slozicu se pogotovo po pitanju gasenja svetla, mrzim kada devojke to rade, takodje svidja mi se inicijativa, ali najnajbitnije je trud ako je vec doslo do sexa....ako osetim da se trudi kao mrtva macka bacim je sa kreveta

AlanFord

pre 11 godina

(Ovo je 21 vek, a ne 19-ti., 19. decembar 2012 18:32) Ma jok, ti i Ana niste dosle ni do 19. veka. I tada se znalo da je "trajnost" individualna (i kod zena je slicno, samo ste u mogucnosti da odmah nastavite). Sustina muskog sklopa je razmnozavanje pod parolom "sto pre", a ne maratonski seks. Lepo je i ponavljati, al' treba inspiracije... Znate sta su Hrvatice za ove nase?

Želje, čestitke, pozdravi

pre 11 godina

(Ajde da pricamo o zajednickim osobinama! :), 19. decembar 2012 17:35)

Po tebi je sujeta činjenica da Ana sunča tabane sa jednim muškarcem a misli na drugog. Šta traži uopšte sa njim ako joj je drugi u mislima? Ako je to poželjno onda ti želim puno takvih trenutaka.

žensko

pre 11 godina

Hahahaha, koliko promašenih komentara.

Jedan koji se hvali time što partnerku drmusa 5 sati. Da li STVARNO misliš da bilo koja žena uživa u tome? Evo rećiću ti - retko koja. Jako, jako retko. Većina želi seks do 30ak minuta, sve posle toga je mučenje i fizičko iživljavanje, vrlo neugodno i bolno za ženu, pošto se uglavnom "osuši" da se plastično izrazim, a koncentracija ne postoji više. Ako žena ne može da doživi orgazam za pola sata, onda je nešto tu pogrešno. Tačka.

Drugo, puni ste predrasuda da su ružne žene bolje u krevetu. Otkud vam uopšte to? Zaključujem da sa lepom niste u životu ni bili... To je isti fazon kao da su "ćelavi muškarci bolji u krevetu", da su "debeli ljudi srećniji" i da "ne možeš biti lep i pametan". Ti stavovi služe za lečenje tuđih kompleksa. Ja tvrdim da žena koja je sigurna u sebe po pitanju fizičkog izgleda pravi čuda u krevetu. Ružnije hoće to da rade "u mraku" jer imaju kompleks, a osoba koja ima kompleks - ne može biti dobra u tome. Kraj priče. Ružnije je sramota da se skinu, hoće to samo u mraku, misle na to da li su im grudi opuštene, da li im se vidi celulit i ostale nebuloze. I vama je seks sa osobama koje tako misle dobar?! (ovo nije napad na takve žene, jer prva mislim da samopouzdanje ide iz glave).
Nađite vi sigurnu u sebe, pa ćete da vidite to čudo.

Ajde sad lepo napišite koliko imate godina? 15? U zabludi ste, i to velikoj... Što me i ne čudi, jer se uvek nasmejem kad su ovakve teme u pitanju.

AlanFord

pre 11 godina

Neke stvari su (ne)namerno preskocene, na racun bitnih cipki, saputanja bajki, itd... Problem je sto su nase zene seksualno prilicno zaostale, pa je i pet minuta ponekad suvise.

emanuelosn

pre 11 godina

Kakav seksi ves, seksi sve, i ono prije nego se dodje do vesa ...
Velika ocekivanja sa obje strane ubijaju sex ...
Ja ne volim kad se zena samozadovoljava, vise volim ja da je zadovoljim ...
Malo bezobraznih rijeci ne steti nikom ... itd itd

Ovo je 21 vek, a ne 19-ti.

pre 11 godina

(Vatrena Ana, 19. decembar 2012 12:40)

Koliko su muskarci sujetni da ne poverujes, cim si dobila toliko minusa. Mnogi muskarci kazu da sanjaju ovu sa slike, a cim zena kaze da sanja nekog dasu, odmah joj sujetni muskarci lupaju minuse.

Ajde da pricamo o zajednickim osobinama! :)

pre 11 godina

Dakle Ana napise istinu iz njenog iskustva i vi joj lupite minus. Koliko sujetnih muskaraca koji su se pronasli? Ana verovatno pise o muskarcima kojima je sex na prvom mestu ali to ne znaju da dokazu i prakticno. :) Zene i muskarci kojima je moto NE RECI VEC DELA imaju i sta da pokazu. A ako dobro izgledamo to je super! I jedno pitanje za muskarce ako je zena j***zovna kako se zove muskarac koji poseduje iste kvalitete?

игор

pre 11 godina

мене узбуди кад разговарам о сексу са неком женом у годинама, или кад гледам неки порно филм.

divlja zver

pre 11 godina

Ja tokom seksa mastam o nekom pravom dasi u svakom pogledu. Ovi nasi jadni muskarci jedva izdrze 5 min, i slogiraju se!
(Vatrena Ana, 19. decembar 2012 12:40)

Vidim da zena ima puno minusa ali od mene jedno + Naravno da zena trazi musko u krevetu sta je vama.

Djole

pre 11 godina

Tvrdim da su "dobre ribe" losije u krevetu od onih smesnih sa fixnom protezom i naocarima. Ova koja je dobra misli da je nama dovoljno da se samo skine... Dzabe i cipka, i sexi ves... Sto neko rece: "dzaba sve ako ne voli sex"!

undernaut

pre 11 godina

Sirota Ana...

sigurno nije u pitanju jednostavno stvar tvoje loše procene ili ne daj bože tvog stava i ponašanja...ja bih se na tvom mestu odmah odselio odavde...

ninepi

pre 11 godina

Muskarci tokom seksa zele jos i: da uhvate i stisnu partnerku za grudi, za kosu, da je blago povuku za kosu, da partnerka u jednoznacnom ritmu i povremeno zavrti kukovima tokom odnosa (takoreci da promesa malo). To je puno vise normalno i stimulativno, nego da se partnerka samozadovoljava pred muskarcem.

pera

pre 11 godina

iz iskustva tvrdim sa su zene kao ove na slici u krevetu krajnje dosadne,nemastovite,gledaju da samo odrade posao da bi samo one bile zadovoljne i gomilu poza ne zele da probaju jer im je to verovatno ispod "casti". Druga prica je sa zenama prosecnog ali ok izgleda koje se sve redom trude da zadovolje i sebe i muskarca i zele da probaju sve...

Bogdan

pre 11 godina

CIpka CIIPKAAA!!!
Ko se jos lozi na CIPKU i te bapske stvari to nije vise ni na modelima victorie secret sada samo LATEX i BICEVI. Ovo su agresivna vremena pa su SM fantaizje postale optimalno ponasanje u krevetu ovih dana...

Pratite trendove na globalnom nivou..

Novo-kralj

pre 11 godina

Ajde jadna Ana ne lupaj....pa sto si s tipom ako mastas o drugom covjeku???Kakve su to gluposti???Pokazujes sebe.Ja se ne hvalim svojim dostignucima i ne bih se hvalio uopste ali zbog Ane moram to reci.Da mi je sex nekoliko puta trajao po vise sati(vjerovali vi ili ne,jednom cak 5 h,uz jednu ejakulaciju a najcesce oko pola sata).Znaci Ana nadji pravog momka a ne tupsona nekog...pa ces cio zivot mastat o pravom sexu.A kad te pravi starta glumis nervozu.

Zorzo

pre 11 godina

Mogu da kazem da su pogodili stvar ovog puta,iako moram priznati da je tesko "analizirati" sve te zelje i staviti ih na papir makar i u formi jednog novinskog clanka.Mozda ima tu jos stvari koje treba dodati(i izbaciti obavezno sve one nijanse sivog),ali osnovno je da zena zaista bude opustena,uzbudjena i prepustena uzivanju,da zeli i da uziva i da bude predmet uzivanja.Sto vise prirodnog ponasanja,izazovnosti i provokativnosti je pozeljno.Najgore je ako se to odradjuje,kao kad nesto na brzinu pojedete,s nogu.Moze i ovde s nogu,ali u principu da je spontano i strastveno.Sve sto je shema,odradjivanje posla,ne dolazi u obzir.Vise volim jedan ali vredan strastven seks,nego svakodnevno otaljvanje,muljanje i mrcvarenje.Naravno za tako nesto je potrebno da se partneri "razumeju" i da ne moraju jedan drugom mnogo da "crtaju",mada nekad i to mora.Sve u svemu,dobro raspolozenje,dobra zelja,pozitivna atmosfera,partnerka na slicnim talasnim duzinama i ove sitnice koje su naveli,bilo bi sasvim ok.I naravno da je ta partnerka sestra bliznakinja ove sa slike.

Mara

pre 11 godina

Nedavno sam bio sa jednom zenkom, u startu je izgledala toliko napaljeno da sam ocekivao da cemo se cijelu noc zabavljati. Nakon sto je prvi put dobila svoje i pokusala sa strogim pogledom da me animira, dosla je i rekla "ovo je moja strana lezaja i nemoj da pricas gluposti". Kasnije se malo smirila i pokusala da me "ispostuje" ali steta je vec bila ucinjena pogotovo tim milostinja-stavom. Mozda je bolje da napisete clanak na temu sta zene zele i kako da se otklone njihovi tripovi oko izgleda, granica, nepovjerenja, zatvorenosti, sta ce ko reci pomisliti i sl... za muskarce nije toliko komplikovano.

Zeljko

pre 11 godina

Da, upravo to sto je navedeno u clanku zele muskarci, zenu sa inicijativom i mastom.
I kad bi se zene jos toga pridrzavale, ljubavni akt bio bi u potpunosti ispunjen i uspesan,
a pogotovo sa ovakvim "macama" kao na fotografijama.
Bilo bi pozeljno da takav clanak napisete, sta zene zele tokom seksa.

ninepi

pre 11 godina

Muskarci tokom seksa zele jos i: da uhvate i stisnu partnerku za grudi, za kosu, da je blago povuku za kosu, da partnerka u jednoznacnom ritmu i povremeno zavrti kukovima tokom odnosa (takoreci da promesa malo). To je puno vise normalno i stimulativno, nego da se partnerka samozadovoljava pred muskarcem.

Djole

pre 11 godina

Tvrdim da su "dobre ribe" losije u krevetu od onih smesnih sa fixnom protezom i naocarima. Ova koja je dobra misli da je nama dovoljno da se samo skine... Dzabe i cipka, i sexi ves... Sto neko rece: "dzaba sve ako ne voli sex"!

Mara

pre 11 godina

Nedavno sam bio sa jednom zenkom, u startu je izgledala toliko napaljeno da sam ocekivao da cemo se cijelu noc zabavljati. Nakon sto je prvi put dobila svoje i pokusala sa strogim pogledom da me animira, dosla je i rekla "ovo je moja strana lezaja i nemoj da pricas gluposti". Kasnije se malo smirila i pokusala da me "ispostuje" ali steta je vec bila ucinjena pogotovo tim milostinja-stavom. Mozda je bolje da napisete clanak na temu sta zene zele i kako da se otklone njihovi tripovi oko izgleda, granica, nepovjerenja, zatvorenosti, sta ce ko reci pomisliti i sl... za muskarce nije toliko komplikovano.

pera

pre 11 godina

iz iskustva tvrdim sa su zene kao ove na slici u krevetu krajnje dosadne,nemastovite,gledaju da samo odrade posao da bi samo one bile zadovoljne i gomilu poza ne zele da probaju jer im je to verovatno ispod "casti". Druga prica je sa zenama prosecnog ali ok izgleda koje se sve redom trude da zadovolje i sebe i muskarca i zele da probaju sve...

žensko

pre 11 godina

Hahahaha, koliko promašenih komentara.

Jedan koji se hvali time što partnerku drmusa 5 sati. Da li STVARNO misliš da bilo koja žena uživa u tome? Evo rećiću ti - retko koja. Jako, jako retko. Većina želi seks do 30ak minuta, sve posle toga je mučenje i fizičko iživljavanje, vrlo neugodno i bolno za ženu, pošto se uglavnom "osuši" da se plastično izrazim, a koncentracija ne postoji više. Ako žena ne može da doživi orgazam za pola sata, onda je nešto tu pogrešno. Tačka.

Drugo, puni ste predrasuda da su ružne žene bolje u krevetu. Otkud vam uopšte to? Zaključujem da sa lepom niste u životu ni bili... To je isti fazon kao da su "ćelavi muškarci bolji u krevetu", da su "debeli ljudi srećniji" i da "ne možeš biti lep i pametan". Ti stavovi služe za lečenje tuđih kompleksa. Ja tvrdim da žena koja je sigurna u sebe po pitanju fizičkog izgleda pravi čuda u krevetu. Ružnije hoće to da rade "u mraku" jer imaju kompleks, a osoba koja ima kompleks - ne može biti dobra u tome. Kraj priče. Ružnije je sramota da se skinu, hoće to samo u mraku, misle na to da li su im grudi opuštene, da li im se vidi celulit i ostale nebuloze. I vama je seks sa osobama koje tako misle dobar?! (ovo nije napad na takve žene, jer prva mislim da samopouzdanje ide iz glave).
Nađite vi sigurnu u sebe, pa ćete da vidite to čudo.

Ajde sad lepo napišite koliko imate godina? 15? U zabludi ste, i to velikoj... Što me i ne čudi, jer se uvek nasmejem kad su ovakve teme u pitanju.

Deki

pre 11 godina

@zensko
Bio sam sa superzgodnom ribom koja je zelela da ugasimo svetlo, tako da ti teorija nije tacna, osim ukoliko ona mene nije mogla da gleda :)

Zorzo

pre 11 godina

Mogu da kazem da su pogodili stvar ovog puta,iako moram priznati da je tesko "analizirati" sve te zelje i staviti ih na papir makar i u formi jednog novinskog clanka.Mozda ima tu jos stvari koje treba dodati(i izbaciti obavezno sve one nijanse sivog),ali osnovno je da zena zaista bude opustena,uzbudjena i prepustena uzivanju,da zeli i da uziva i da bude predmet uzivanja.Sto vise prirodnog ponasanja,izazovnosti i provokativnosti je pozeljno.Najgore je ako se to odradjuje,kao kad nesto na brzinu pojedete,s nogu.Moze i ovde s nogu,ali u principu da je spontano i strastveno.Sve sto je shema,odradjivanje posla,ne dolazi u obzir.Vise volim jedan ali vredan strastven seks,nego svakodnevno otaljvanje,muljanje i mrcvarenje.Naravno za tako nesto je potrebno da se partneri "razumeju" i da ne moraju jedan drugom mnogo da "crtaju",mada nekad i to mora.Sve u svemu,dobro raspolozenje,dobra zelja,pozitivna atmosfera,partnerka na slicnim talasnim duzinama i ove sitnice koje su naveli,bilo bi sasvim ok.I naravno da je ta partnerka sestra bliznakinja ove sa slike.

Zeljko

pre 11 godina

Da, upravo to sto je navedeno u clanku zele muskarci, zenu sa inicijativom i mastom.
I kad bi se zene jos toga pridrzavale, ljubavni akt bio bi u potpunosti ispunjen i uspesan,
a pogotovo sa ovakvim "macama" kao na fotografijama.
Bilo bi pozeljno da takav clanak napisete, sta zene zele tokom seksa.

realna

pre 11 godina

Mislim da je tu u pitanju hemija bitno je da postoji nesto izmedju njih dvoje da bi bilo dobrog sexa,nisam neka "vau riba",sasvim prosecna,ali zadovoljna sobom pa ne mozemo sve biti Naomi,Klaudije...Bitno je da uzivate i da vam prija,nisam pristalica maratona ma daj 5 sati pa ne gledamo trilogiju pretera ga!Bitno je da uzivate pa bilo to 5 ili 25 minuta,a ne da mislite na tamo nekog dasu,smesno!

Ovo je 21 vek, a ne 19-ti.

pre 11 godina

(Vatrena Ana, 19. decembar 2012 12:40)

Koliko su muskarci sujetni da ne poverujes, cim si dobila toliko minusa. Mnogi muskarci kazu da sanjaju ovu sa slike, a cim zena kaze da sanja nekog dasu, odmah joj sujetni muskarci lupaju minuse.

divlja zver

pre 11 godina

Ja tokom seksa mastam o nekom pravom dasi u svakom pogledu. Ovi nasi jadni muskarci jedva izdrze 5 min, i slogiraju se!
(Vatrena Ana, 19. decembar 2012 12:40)

Vidim da zena ima puno minusa ali od mene jedno + Naravno da zena trazi musko u krevetu sta je vama.

Novo-kralj

pre 11 godina

Ajde jadna Ana ne lupaj....pa sto si s tipom ako mastas o drugom covjeku???Kakve su to gluposti???Pokazujes sebe.Ja se ne hvalim svojim dostignucima i ne bih se hvalio uopste ali zbog Ane moram to reci.Da mi je sex nekoliko puta trajao po vise sati(vjerovali vi ili ne,jednom cak 5 h,uz jednu ejakulaciju a najcesce oko pola sata).Znaci Ana nadji pravog momka a ne tupsona nekog...pa ces cio zivot mastat o pravom sexu.A kad te pravi starta glumis nervozu.

игор

pre 11 godina

мене узбуди кад разговарам о сексу са неком женом у годинама, или кад гледам неки порно филм.

Ajde da pricamo o zajednickim osobinama! :)

pre 11 godina

Dakle Ana napise istinu iz njenog iskustva i vi joj lupite minus. Koliko sujetnih muskaraca koji su se pronasli? Ana verovatno pise o muskarcima kojima je sex na prvom mestu ali to ne znaju da dokazu i prakticno. :) Zene i muskarci kojima je moto NE RECI VEC DELA imaju i sta da pokazu. A ako dobro izgledamo to je super! I jedno pitanje za muskarce ako je zena j***zovna kako se zove muskarac koji poseduje iste kvalitete?

undernaut

pre 11 godina

Sirota Ana...

sigurno nije u pitanju jednostavno stvar tvoje loše procene ili ne daj bože tvog stava i ponašanja...ja bih se na tvom mestu odmah odselio odavde...

emanuelosn

pre 11 godina

Kakav seksi ves, seksi sve, i ono prije nego se dodje do vesa ...
Velika ocekivanja sa obje strane ubijaju sex ...
Ja ne volim kad se zena samozadovoljava, vise volim ja da je zadovoljim ...
Malo bezobraznih rijeci ne steti nikom ... itd itd

Želje, čestitke, pozdravi

pre 11 godina

(Ajde da pricamo o zajednickim osobinama! :), 19. decembar 2012 17:35)

Po tebi je sujeta činjenica da Ana sunča tabane sa jednim muškarcem a misli na drugog. Šta traži uopšte sa njim ako joj je drugi u mislima? Ako je to poželjno onda ti želim puno takvih trenutaka.

wlado

pre 11 godina

solidan text, slozicu se pogotovo po pitanju gasenja svetla, mrzim kada devojke to rade, takodje svidja mi se inicijativa, ali najnajbitnije je trud ako je vec doslo do sexa....ako osetim da se trudi kao mrtva macka bacim je sa kreveta

Bogdan

pre 11 godina

CIpka CIIPKAAA!!!
Ko se jos lozi na CIPKU i te bapske stvari to nije vise ni na modelima victorie secret sada samo LATEX i BICEVI. Ovo su agresivna vremena pa su SM fantaizje postale optimalno ponasanje u krevetu ovih dana...

Pratite trendove na globalnom nivou..

To AlanFord

pre 11 godina

(AlanFord, 19. decembar 2012 19:47) Hvala na odgovoru sada znam kako da odgovorim kada mi neko dobaci! A sto se tice emotivne inteligencije nisu Hrvatice bolje samo ti nisi upoznao osobu slicnoj tebi! Kiss :)

AlanFord

pre 11 godina

Neke stvari su (ne)namerno preskocene, na racun bitnih cipki, saputanja bajki, itd... Problem je sto su nase zene seksualno prilicno zaostale, pa je i pet minuta ponekad suvise.

Ko o cemu-srbi o seksu,ne,ne znamo sta cemo sa sobom

pre 11 godina

Ma ne vredi - ovakav pristup je generalizovan. A vi se kacite. Najbolje su Lavice i Skorpije, ili neke koje imaju neku planetu - Veneru,Mesec - u tim znakovima. Posle seksa sa tim damama ovakvo filozofiranje vam nece biti ni na kraj pameti.
Romeo

AlanFord

pre 11 godina

(Ovo je 21 vek, a ne 19-ti., 19. decembar 2012 18:32) Ma jok, ti i Ana niste dosle ni do 19. veka. I tada se znalo da je "trajnost" individualna (i kod zena je slicno, samo ste u mogucnosti da odmah nastavite). Sustina muskog sklopa je razmnozavanje pod parolom "sto pre", a ne maratonski seks. Lepo je i ponavljati, al' treba inspiracije... Znate sta su Hrvatice za ove nase?

Anastasia 22

pre 11 godina

(Djole, 19. decembar 2012 15:45)

Nisi ti nikad bio sa takvom ribom, zato tako i pricas. Uvek izgledam kao da sam sisla sa modne piste, jer mi tako prija! A sto se tice seksa svaki moj partner je doziveo vrhunski uzitak, kao i ja, a imala sam ih do sada mnogo, ali samo prave i odabrane!

Bogdan

pre 11 godina

CIpka CIIPKAAA!!!
Ko se jos lozi na CIPKU i te bapske stvari to nije vise ni na modelima victorie secret sada samo LATEX i BICEVI. Ovo su agresivna vremena pa su SM fantaizje postale optimalno ponasanje u krevetu ovih dana...

Pratite trendove na globalnom nivou..

Novo-kralj

pre 11 godina

Ajde jadna Ana ne lupaj....pa sto si s tipom ako mastas o drugom covjeku???Kakve su to gluposti???Pokazujes sebe.Ja se ne hvalim svojim dostignucima i ne bih se hvalio uopste ali zbog Ane moram to reci.Da mi je sex nekoliko puta trajao po vise sati(vjerovali vi ili ne,jednom cak 5 h,uz jednu ejakulaciju a najcesce oko pola sata).Znaci Ana nadji pravog momka a ne tupsona nekog...pa ces cio zivot mastat o pravom sexu.A kad te pravi starta glumis nervozu.

Anastasia 22

pre 11 godina

(Djole, 19. decembar 2012 15:45)

Nisi ti nikad bio sa takvom ribom, zato tako i pricas. Uvek izgledam kao da sam sisla sa modne piste, jer mi tako prija! A sto se tice seksa svaki moj partner je doziveo vrhunski uzitak, kao i ja, a imala sam ih do sada mnogo, ali samo prave i odabrane!

AlanFord

pre 11 godina

(Ovo je 21 vek, a ne 19-ti., 19. decembar 2012 18:32) Ma jok, ti i Ana niste dosle ni do 19. veka. I tada se znalo da je "trajnost" individualna (i kod zena je slicno, samo ste u mogucnosti da odmah nastavite). Sustina muskog sklopa je razmnozavanje pod parolom "sto pre", a ne maratonski seks. Lepo je i ponavljati, al' treba inspiracije... Znate sta su Hrvatice za ove nase?

divlja zver

pre 11 godina

Ja tokom seksa mastam o nekom pravom dasi u svakom pogledu. Ovi nasi jadni muskarci jedva izdrze 5 min, i slogiraju se!
(Vatrena Ana, 19. decembar 2012 12:40)

Vidim da zena ima puno minusa ali od mene jedno + Naravno da zena trazi musko u krevetu sta je vama.

игор

pre 11 godina

мене узбуди кад разговарам о сексу са неком женом у годинама, или кад гледам неки порно филм.

AlanFord

pre 11 godina

Neke stvari su (ne)namerno preskocene, na racun bitnih cipki, saputanja bajki, itd... Problem je sto su nase zene seksualno prilicno zaostale, pa je i pet minuta ponekad suvise.

žensko

pre 11 godina

Hahahaha, koliko promašenih komentara.

Jedan koji se hvali time što partnerku drmusa 5 sati. Da li STVARNO misliš da bilo koja žena uživa u tome? Evo rećiću ti - retko koja. Jako, jako retko. Većina želi seks do 30ak minuta, sve posle toga je mučenje i fizičko iživljavanje, vrlo neugodno i bolno za ženu, pošto se uglavnom "osuši" da se plastično izrazim, a koncentracija ne postoji više. Ako žena ne može da doživi orgazam za pola sata, onda je nešto tu pogrešno. Tačka.

Drugo, puni ste predrasuda da su ružne žene bolje u krevetu. Otkud vam uopšte to? Zaključujem da sa lepom niste u životu ni bili... To je isti fazon kao da su "ćelavi muškarci bolji u krevetu", da su "debeli ljudi srećniji" i da "ne možeš biti lep i pametan". Ti stavovi služe za lečenje tuđih kompleksa. Ja tvrdim da žena koja je sigurna u sebe po pitanju fizičkog izgleda pravi čuda u krevetu. Ružnije hoće to da rade "u mraku" jer imaju kompleks, a osoba koja ima kompleks - ne može biti dobra u tome. Kraj priče. Ružnije je sramota da se skinu, hoće to samo u mraku, misle na to da li su im grudi opuštene, da li im se vidi celulit i ostale nebuloze. I vama je seks sa osobama koje tako misle dobar?! (ovo nije napad na takve žene, jer prva mislim da samopouzdanje ide iz glave).
Nađite vi sigurnu u sebe, pa ćete da vidite to čudo.

Ajde sad lepo napišite koliko imate godina? 15? U zabludi ste, i to velikoj... Što me i ne čudi, jer se uvek nasmejem kad su ovakve teme u pitanju.

Ovo je 21 vek, a ne 19-ti.

pre 11 godina

(Vatrena Ana, 19. decembar 2012 12:40)

Koliko su muskarci sujetni da ne poverujes, cim si dobila toliko minusa. Mnogi muskarci kazu da sanjaju ovu sa slike, a cim zena kaze da sanja nekog dasu, odmah joj sujetni muskarci lupaju minuse.

Zeljko

pre 11 godina

Da, upravo to sto je navedeno u clanku zele muskarci, zenu sa inicijativom i mastom.
I kad bi se zene jos toga pridrzavale, ljubavni akt bio bi u potpunosti ispunjen i uspesan,
a pogotovo sa ovakvim "macama" kao na fotografijama.
Bilo bi pozeljno da takav clanak napisete, sta zene zele tokom seksa.

pera

pre 11 godina

iz iskustva tvrdim sa su zene kao ove na slici u krevetu krajnje dosadne,nemastovite,gledaju da samo odrade posao da bi samo one bile zadovoljne i gomilu poza ne zele da probaju jer im je to verovatno ispod "casti". Druga prica je sa zenama prosecnog ali ok izgleda koje se sve redom trude da zadovolje i sebe i muskarca i zele da probaju sve...

emanuelosn

pre 11 godina

Kakav seksi ves, seksi sve, i ono prije nego se dodje do vesa ...
Velika ocekivanja sa obje strane ubijaju sex ...
Ja ne volim kad se zena samozadovoljava, vise volim ja da je zadovoljim ...
Malo bezobraznih rijeci ne steti nikom ... itd itd

Mara

pre 11 godina

Nedavno sam bio sa jednom zenkom, u startu je izgledala toliko napaljeno da sam ocekivao da cemo se cijelu noc zabavljati. Nakon sto je prvi put dobila svoje i pokusala sa strogim pogledom da me animira, dosla je i rekla "ovo je moja strana lezaja i nemoj da pricas gluposti". Kasnije se malo smirila i pokusala da me "ispostuje" ali steta je vec bila ucinjena pogotovo tim milostinja-stavom. Mozda je bolje da napisete clanak na temu sta zene zele i kako da se otklone njihovi tripovi oko izgleda, granica, nepovjerenja, zatvorenosti, sta ce ko reci pomisliti i sl... za muskarce nije toliko komplikovano.

undernaut

pre 11 godina

Sirota Ana...

sigurno nije u pitanju jednostavno stvar tvoje loše procene ili ne daj bože tvog stava i ponašanja...ja bih se na tvom mestu odmah odselio odavde...

Djole

pre 11 godina

Tvrdim da su "dobre ribe" losije u krevetu od onih smesnih sa fixnom protezom i naocarima. Ova koja je dobra misli da je nama dovoljno da se samo skine... Dzabe i cipka, i sexi ves... Sto neko rece: "dzaba sve ako ne voli sex"!

Ajde da pricamo o zajednickim osobinama! :)

pre 11 godina

Dakle Ana napise istinu iz njenog iskustva i vi joj lupite minus. Koliko sujetnih muskaraca koji su se pronasli? Ana verovatno pise o muskarcima kojima je sex na prvom mestu ali to ne znaju da dokazu i prakticno. :) Zene i muskarci kojima je moto NE RECI VEC DELA imaju i sta da pokazu. A ako dobro izgledamo to je super! I jedno pitanje za muskarce ako je zena j***zovna kako se zove muskarac koji poseduje iste kvalitete?

ninepi

pre 11 godina

Muskarci tokom seksa zele jos i: da uhvate i stisnu partnerku za grudi, za kosu, da je blago povuku za kosu, da partnerka u jednoznacnom ritmu i povremeno zavrti kukovima tokom odnosa (takoreci da promesa malo). To je puno vise normalno i stimulativno, nego da se partnerka samozadovoljava pred muskarcem.

Želje, čestitke, pozdravi

pre 11 godina

(Ajde da pricamo o zajednickim osobinama! :), 19. decembar 2012 17:35)

Po tebi je sujeta činjenica da Ana sunča tabane sa jednim muškarcem a misli na drugog. Šta traži uopšte sa njim ako joj je drugi u mislima? Ako je to poželjno onda ti želim puno takvih trenutaka.

wlado

pre 11 godina

solidan text, slozicu se pogotovo po pitanju gasenja svetla, mrzim kada devojke to rade, takodje svidja mi se inicijativa, ali najnajbitnije je trud ako je vec doslo do sexa....ako osetim da se trudi kao mrtva macka bacim je sa kreveta

realna

pre 11 godina

Mislim da je tu u pitanju hemija bitno je da postoji nesto izmedju njih dvoje da bi bilo dobrog sexa,nisam neka "vau riba",sasvim prosecna,ali zadovoljna sobom pa ne mozemo sve biti Naomi,Klaudije...Bitno je da uzivate i da vam prija,nisam pristalica maratona ma daj 5 sati pa ne gledamo trilogiju pretera ga!Bitno je da uzivate pa bilo to 5 ili 25 minuta,a ne da mislite na tamo nekog dasu,smesno!

Zorzo

pre 11 godina

Mogu da kazem da su pogodili stvar ovog puta,iako moram priznati da je tesko "analizirati" sve te zelje i staviti ih na papir makar i u formi jednog novinskog clanka.Mozda ima tu jos stvari koje treba dodati(i izbaciti obavezno sve one nijanse sivog),ali osnovno je da zena zaista bude opustena,uzbudjena i prepustena uzivanju,da zeli i da uziva i da bude predmet uzivanja.Sto vise prirodnog ponasanja,izazovnosti i provokativnosti je pozeljno.Najgore je ako se to odradjuje,kao kad nesto na brzinu pojedete,s nogu.Moze i ovde s nogu,ali u principu da je spontano i strastveno.Sve sto je shema,odradjivanje posla,ne dolazi u obzir.Vise volim jedan ali vredan strastven seks,nego svakodnevno otaljvanje,muljanje i mrcvarenje.Naravno za tako nesto je potrebno da se partneri "razumeju" i da ne moraju jedan drugom mnogo da "crtaju",mada nekad i to mora.Sve u svemu,dobro raspolozenje,dobra zelja,pozitivna atmosfera,partnerka na slicnim talasnim duzinama i ove sitnice koje su naveli,bilo bi sasvim ok.I naravno da je ta partnerka sestra bliznakinja ove sa slike.

Deki

pre 11 godina

@zensko
Bio sam sa superzgodnom ribom koja je zelela da ugasimo svetlo, tako da ti teorija nije tacna, osim ukoliko ona mene nije mogla da gleda :)

To AlanFord

pre 11 godina

(AlanFord, 19. decembar 2012 19:47) Hvala na odgovoru sada znam kako da odgovorim kada mi neko dobaci! A sto se tice emotivne inteligencije nisu Hrvatice bolje samo ti nisi upoznao osobu slicnoj tebi! Kiss :)

Ko o cemu-srbi o seksu,ne,ne znamo sta cemo sa sobom

pre 11 godina

Ma ne vredi - ovakav pristup je generalizovan. A vi se kacite. Najbolje su Lavice i Skorpije, ili neke koje imaju neku planetu - Veneru,Mesec - u tim znakovima. Posle seksa sa tim damama ovakvo filozofiranje vam nece biti ni na kraj pameti.
Romeo