Petak, 14.12.2012.

22:42

EP: Može li Srbija do finala?

Rukometašice Srbije i Crne Gore igraju u subotu od 17:00 časova u Kombank Areni u drugom polufinalu Evropskog prvenstva.

Izvor: AK

EP: Može li Srbija do finala? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

radomir antic fan

pre 11 godina

nisam znao da nasa rukometasica ima zadacu a ne zadatak kao sto kaze ovaj komentator... skoro svi su na rts-u ocajni!! nego, NAPRED SRBIJA!!! :)

Nesto mi smeta

pre 11 godina

Srbija protiv Srbije.Polovina igracica u CG iz Srbije.Lepo je kada se peva himna.Ali??? Bravo za Anu Djokic. Njoj CG nije Majka mila.Kao sto ni u Nemackoj fudbalskoj reprezentaciji Ozilu,Kediri,Kloseu Nemacka nije faterland.Ostale srpkinje u CG timu kao da teraju inat. Iz sveg glasa se pokazale

СРБИН

pre 11 godina

Скупили се навијачи из Студењака да подрже своју прапостојбину мајку њину Црну Гору.

Sasa Frankfurt

pre 11 godina

Ma ja bi crnogorcima u Srbiji uveo vize, bez prava na srpsko drzavljanstvo, pa kad isteknu a ono lepo nazad odakle su i dosli! Mislim da nas manje mrze Siptari nego crnogorci! Napred Srbija

Voja

pre 11 godina

Nevene tako se navija za Srbiju. Mi ne mrzimo nikoga, samo sportski i dostojanstveno. Mi smo SRBIJA, velika i ponosna, postujuci druge POBEDJUJEMO!

Mr.Good

pre 11 godina

Mozete pricati sta hocete mi smo jedan narod i totalno je nebitno ko ce igrati za koga, to je stvar licnog izbora svakog pojedinca jer se silom niko ne moze privoleti da igra za neki tim a narocito za reprezentaciju..samim tim je rasprava na ovu temu totalna gluposti neka pobedi bolji pa ko god bio neka mu je srecno!!!

Milan

pre 11 godina

Nemam nikakav problem sto se neko izjasnjava onako kako se izjasnjava.Nije moje da se u to mesam.Smeta mi sto se gaze osnovna ljudaka prava onih koji misle drugacije(VERA,JEZIK,PISMO)Ovo se ne odnosi samo na CG.

planina

pre 11 godina

Pustite ove djevojke na miru, one su vrijedne, treniraju i rade po cijeli dan, hoce da uspiju i to je za svaku pohvalu. One nisu poiticari, to su sportisti, halo.
Savjet ovima iz Srbije sto "mrze" CG, i smatraju Hrvate vecim prijateljima:
Procitajte Gorski Vijenac, politika je od danas do sutra.
Ja se ugodno osjecam u Crnoj Gori, idem tamo svake godine na more, pored CG lijepo se osjecam i u Grckoj, a Hrvatsku, Tursku ostavljam ovim "demokratima".

Mirko

pre 11 godina

Nije Crna Gora Milo, nama je malo teze nego vama, po tom pitanju.. Nisu Crnogorci priznali Kosovo, to je uradila Vlada koja je tu dosla tako kako je dosla.. Nisu Crna Gora oni ekstremisti i budale sa utakmice na Cetinju (ili gdje god i na sta god se ovdje sve poziva) koji vrijedjaju vase spostiste, takvih neandertalaca imate i vi i svi na ovom tuznom Balkanu gdje se necemo nikada opametiti izgleda.
I na kraju, neka pobijedi bolji tim veceras, neka onaj drugi osvoji bronzu, pa da svi imamo nesto da slavimo.. ;)
Pozdrav iz CG. Izvinite na duzem komentaru, ali ne mogu vise da citam gadosti ni sa jedne, ni sa druge strane, ponajmanje one koji pozivaju na mrznju..
(Zvrk, 15. decembar 2012 14:48)
----------------------------------------

Znamo mi da niste vi priznali Kosovo nego vlada Crne Gore na celu sa Milom Djukanovicem... ako je izibrao tu vladu i Mila Djukanovica..moja baba ?

Naravno da cu zvizdati i himni i svemu sto dolazi iz Crne Gore jer ste nam zabili noz u ledja kad nam je najteze bilo,pozz za sve Srbe i one koji se tako osecaju u CG.

Zvrk

pre 11 godina

@Mirko to ko je izabrao Vladu i kako je izabrana je vrlo diskutabilno. Crna Gora o kojoj sam ja pricala je nije birala.. a zasto su na vlasti je jasno svima, sem vama kojima odgovara da nas pljujete. Nego da ti ne objasnjavam, takvima kao ti ne vrijedi pricati. Mrzi, druze, koga hoces i zvizdi, brate, kome hoces.. tebi na cast. ;) Pozdrav

acalibero

pre 11 godina

ma kakva braca kakvi bakraci, ja sam po majci Mijatovic, i odem na OI u London, znate sa kim sam se samo zakacio, od 200 zemalja samo jedan crnogorac od 50g uzeo da me psuje nicim izazvan, nisam mogao da verujem, to je bilo na vaterpolu i to su sve primorci, oni nas mrze, a sjever do Tare je bio i bice vazda srpski

SrbIN

pre 11 godina

nema mrznje prema Srbiji?!! Da li će biti baš tako? evo ga letak sa crnogorskog sajta rukometne reprezentacije koji poziva na nešto...pročitajte na šta http://i.imgur.com/UTXtY.png

vladislav

pre 11 godina

(gile, 15. decembar 2012 12:33)
Pa kakve ima veze što su Stanić, Ivanovićka, Jankovićka, Đoković, Prlanović, Nikić.....rodom iz cg ili su njihovi očevi rodom iz cg? Pa oni se svi izjašnjavaju kao SRBI! Kao i oko 30% stanovnika cg. Pa mogli su isto biti rođeni u Sarajevu, Zagrebu, Amsterdamu ili Torontu! I ako se izjašnjavaju kao Srbi, a ne crnogorci njihovo opredelenje. Isto kao što je Katarina Bulatović rođena u Kragujevcu, ali se izjašnjava kao crnogorka, njeno isključivo njeno pravo! Pa ako Albancima, Bošnjacima, Turcima, Hrvatima ili Romima priznajete nacionalnost, a rođeni su takođe u cg, zašto prisvajate kao svoje SAMO SRBE ROĐENE U CG. Gore nabrojani Stanić, Ivanović, Janković, Prlainović, Nikić....su SRBI ROĐENI U CG I HOĆE DA IGRAJU, ŠTO JE NORMALNO SA REPREZENTACIJU SRBIJE, kao što Bulatovićka ima pravo i igra za cg! Šta je tu nejasno, ne razumem?

treba podvuci crtu!

pre 11 godina

Nevjerovatno da je neko uspio da izazove toliki animozitet izmedju Crne Gore i Srbije makar se on zvao Milo Djukanovic.Priznavanje Kosova(nama na obraz)i politika DPS protiv Beograda su potezi kojima cuvaju vlast skrecuci ljudima paznju sa katastrofalnog ekonomskog stanja.Pricate o kupovini glasova u Srbiji a mozete tek misliti kako je u maloj zemlji poput CG lako kupiti izbore i vlast.Pribojci,Prijepoljci,Uzicani,Bjelopoljci,Pljevljaci,Beranci slicniji su jedni drugima nego li sto su sa Leskovcanima,Negotincima,Vojvodjanima,Cetinjanima,Baranima.Mozda su nas politicari tajkuni podijelili ali narod je ostao isti.A oni u kojima se osjeca mrznja kako na jednoj tako i na drugoj strani su upravo oni kojima je mrnja prema komsiji u prirodi.Bojim se samo kako ce sve ovo da utice na mlade narastaje izlozene nekim novim ''ucenjima'' ali nadam se da ce da pobijede razum i ljubav.Za one pak sto ne mogu da oproste Kosovo ponudicu kao iskupljenje Mojkovacku bitku jedinstven primjer u istoriji ratovanja gdje je vojska jedne drzave i jednog naroda ostala da se bori i izgine da bi vojska drugog naroda uspjela da se povuce sa ranjenicima prema Albaniji.Valjda je dovoljno?!Jedina dobra stvar u nasoj podijeljenosti je upravo sport jer sad mozemo da zauzme i vise od jednog mjesta na pobjednickom postolju.Neka bude fer play pa neka pobijedi bolji!!!

student_iz_parka

pre 11 godina

@ 4 konja debela

I ja svoje navode baziram na ljudima oko sebe, a oko tebe mora da su samo Crnogorci. Dosta je vise bilo sa mitovima o bratskom i prijateljskom narodu, kad Crna Gora zraci mrznjom prema Srbiji i svemu srpskom. Ta nasa "braca" dolaze u Srbiju da se besplatno skoluju i lece, preko rodjackih veza se uvaljuju u fotelje i na funkcije, zive od para ove drzave a na svakom koraku rade protiv nje i pljuju je. Mozda ne zele nista losi tebi licno kao pojedincu, ali nama kao narodu i ovoj drzavi svakako da. Poslednji primer je onaj Crnogorski profesor iz Novog Sada, koji sprovodi propagandu iz udzbenika i siri mrznju prema drzavi u kojoj zivi. I za to ima podrsku iz lepe njihove Crne Gore. To nam braca nisu!!!

Fernando Morientes

pre 11 godina

(neven, 15. decembar 2012 14:38)

Preseli se tamo onda kad ti ovde nije dobro,ja nisam kao ti da kad me neko pljune cutim,nego ja mu vratim to istom merom,to nije sirenje nikakve mrznje,pobrkao si loncice.

dujo

pre 11 godina

tapšanje srpskoj himni je bilo namešteno,svi su dobijali papiriće o ponašanju,a na cetinjU i kad je partizan gostovo pokazali pravo lice,katarina bulatovićje prvo igrla za srbiju i pevala srpsku himnu,sad je najveći patriota u crnoj gori

VujanovicsaDurmitora

pre 11 godina

Malo da unesem politike i zapaljivih govora. Katarina Bulatovic ocigledno Srpkinja jer Bulatovici su Srbi mada druga plemena za njih kazu da su prezime dobili po Buli to jest babi Turkinji, pa su zato Bulatovici, rodjena u Kragujevcu 1984., predvodi Crnu Goru. Vratila se u crnogorsku reprezentaciju kako je rekla svojim korjenima,i to je ispravno jos kada bi se i drugi vratili na Durmitor, pa da Sumadinci u Kragujevcu zivje ko ljudi,a ne da sjede po opstini policiji itd. Ana Djokic i Bojana Petrovic takodje rodjene u Srbiji neka povjedu celokupnu svoju rodbinu u Crnu Goru, ne mogu se sisati dvije majke. Pa nek igraju neka pobjede, ali Sumadija i Srbija da hrani nekoga ko ce biti protiv nje, to vise ne sme dolaziti u obzir. Neka citaju Njegosa, cud je zenska smijesna rabota ne zna zena koje kakve vjere stotinu ce promeniti vjerah da ucini sto joj srcu drago a ako nece mogu biti i Turkinje jer veliki vladika Rade kaze . Prema tome moraju da shvate protiv koga igraju i kako ce da igraju, a nemoj da se cude na posledice koje mogu da ih snadju posle toga. Pozdrav za sve one koji su Srbi ostali i u Crnoj Gori. Vidimo Se 2016. u Peci i Pristini.

Srbin iz Bara

pre 11 godina

Što bi rekao legendarni Zoran Radmilović: ''Bolje mi oko njih nego oni oko nas! A najbolje NJIH OKO NJIH!!! '' :) Neka pobede BOLJE...

Borko

pre 11 godina

Ja ne bih zviždao himni Crne Gore. Zviždao bih ovim našin "janičarkama". Rođene u Srbiji,Srpkinje,a igraju za Crnu Goru. Pa nije reprezentacija klub da se menja. Slušao sam intervju jedne od njih,koja otvoreno kaže,da je Crna Gora bolji tim i da je imala šansu da ide na Olimpijske igre i zato je odlučila da igra za njih. Pa nije to Zvezda,pa kažeš idem u Barsu,jer mogu da osvojim Ligu šampiona. Ovo je reprezentacija. Ako si Srbin ili rođen u Srbiji,onda igraš za Srbiju i tačka. Ajde onda sve devojke da igraju za Norvešku. One su najbolje. Ili u fudbalu, svi za Brazil. Stanite malo. No može to tako. Napred Srbija!

Kongo KO

pre 11 godina

Srbijanci opusti te se to je samo sport, odakle tolika mrznja prma nama, doce ljeto docete na more, dobri ste domacini i ljudi ali cijelu sliku o vama kvari zatucani nacionaliam. Da je vijecna CRNA GORA !!!

NadžaK

pre 11 godina

Šilo samo napred! Gde su bili ovi dušebrižnici kada su vas omalovažavali pojedinci iz RSS? Za to znate samo vi, zato snažno i pravo u finale!

SRB

pre 11 godina

@Jodz

aplauz srpskoj himni u prepunoj morači je bilo najjadnije podsmevanje.

a naka pobedi bolji a ja uvek svim srcem bilo gde i bilo kada samo za srbiju.

4 konja debela

pre 11 godina

Braći iz Crne Gore - izvinite za infantilne komentare. Ogromna većina u Srbiji zna ko im je najbliži i gde se osećaju kao kod kuće, kakvi bre Hrvati. Nas poreklom iz CG je mnogo, i nije bitno kako se izjašnjavamo. Prebrojavanje je degutantno, neka igra ko gde hoće. Konkretno, CG je jača, ali to ne znači pobedu večeras. Crnogorcima koji se probiju do Beograda želim lep boravak.

MNE

pre 11 godina

iskreno i od srca crnoj gori zelim da osvoje bronzu,a nasim preletacicama iz cg reprezentacije da ostanu tu gde jesu i ako bog da na postolju slusaju srpsku himnu,pa nek se onda zapitaju da li je sve u novcu....
(nema boljeg muslimana od poturcenog srbina :(, 15. decembar 2012 12:44)


To sigurno mislis i za Stanica, Nikcevica...da ne idemo na vaterpolo i ostale sportove ? Da ne pominjem da je Katarina rodjena u Srbiji, ali da su njeni iz Crne Gore ili je Bulatovic mozda tamosnje prezime ? :)

I vidim svi spominju junacki kradju Francuske, dje se ne svira gol u odlucujucim trenucima kada je lopta pola metra usla unutra, ali bi ste svi odma krenuli od Vatikana do Amerike, preko Hrvatske i Njemacke da pricate o zavjeri protiv srpstva da je bilo suprotno. Vasim djevojkama svaka cast sto se igre tice, ali one to sto mogu da urade mou samo u Srbiji, jasno je svima da postoji podosta kvalitetnijih reprezentacija uopsteno, Crna Gora posebno. Ako pobijedite sportski, svaka cast i srecno u finalu, a mislim da vam je i bronzana medalja vise nego puna kapa i iskreno vam je zelim. Zlato je za lavice!

Sto bi Joka nasa rekla, ZA CRNU GORU-SVIII!!!

student_iz_parka

pre 11 godina

@ 4 konja debela

Ne pricaj ono sto nije, vecina u Srbiji nikako ne simpatise Crnu Goru niti je smatra bliskom. Vecina u Srbiji zna da nam oni nisu bliski, i da se od njih mozemo nadati samo najgorem. Prestanite vise da nas spajate sa neprijateljima i onima koji nas mrze i zele nam zlo.

4 konja debela

pre 11 godina

@student_iz_parka: Sve si rekao...ali možda o sebi. Svoje navode baziram na svetu i ljudima oko sebe, a ne kibernetičkom kompleksašenju. Frivolno je reći da mi u CG neko želi zlo, a što se tiče politike - sve što imamo da im prigovorimo, mislim da imaju bar toliko argumenata i oni. A ovakvi komentari idu u prilog tome.

Srbin...

pre 11 godina

Ljude u Crnoj Gori delim na Srbe i ostale, jer nas ti ostali mrze iz dna duse. Zato bez nepotrebnih podela, pozdrav braci Srbima iz Crne Gore i sire, a veceras neka pobedi bolji, a od sveg srca se nadam da ce to biti Srbija...

Zvrk

pre 11 godina

A zasto ponavljate, kao papagaji, floskule koje negdje cujete ili procitate, a bez da ih provjerite ili znate je li to istina.. Za sve vas neinformisane (a da me niko ne shvati pogresno, Srbija mi je u srcu tik pored Crne Gore), nije 'pola reprezentacije CG iz Srbije'. Radi se, trenutno, o samo dvije cure - Ani Djokic, koja je otisla jer se na nju nije racunalo ili je vec imala neki ozbiljan nesporazum sa ljudima iz RSS, a koja ne pjeva nasu himnu i ne krije da je Srpkinja; i Katarini Bulatovic koja jeste rodjena u Srbiji, ali su joj oba roditelja iz CG, i na kraju krajeva ima cura pravo da se osjeca kako zeli (isto kao Stanic, Nikcevic, Prlainovic, Mandic, Subotic, Nikic..). Dakle, dvije cure u ekipi ne cine pola ekipe. I manite se mrznje i politike..manite se stavova kojima su nam svima ispirali mozak godinama.. Nije Crna Gora Milo, nama je malo teze nego vama, po tom pitanju.. Nisu Crnogorci priznali Kosovo, to je uradila Vlada koja je tu dosla tako kako je dosla.. Nisu Crna Gora oni ekstremisti i budale sa utakmice na Cetinju (ili gdje god i na sta god se ovdje sve poziva) koji vrijedjaju vase spostiste, takvih neandertalaca imate i vi i svi na ovom tuznom Balkanu gdje se necemo nikada opametiti izgleda.
I na kraju, neka pobijedi bolji tim veceras, neka onaj drugi osvoji bronzu, pa da svi imamo nesto da slavimo.. ;)
Pozdrav iz CG. Izvinite na duzem komentaru, ali ne mogu vise da citam gadosti ni sa jedne, ni sa druge strane, ponajmanje one koji pozivaju na mrznju..

neven

pre 11 godina

Sve sto si napisao je gomila gluposti i necu da komentarisem,nas narod kaze oko za oko zub za zub,kako su oni nas docekali tako treba i mi njih.
(Fernando Morientes, 15. decembar 2012 13:53)

Ne tupi mnogo... nego gledaj i uci kako to/se rade/ponasaju/navijaju ozbiljni ljudi iz ozbiljnih zemalja... kao sto su to npr. Danska, Norverska, Svedska itd.. Mozda i skapiras nesto, sem sirenja mrznje!

Fernando Morientes

pre 11 godina

@(neven, 15. decembar 2012 11:53)

Sve sto si napisao je gomila gluposti i necu da komentarisem,nas narod kaze oko za oko zub za zub,kako su oni nas docekali tako treba i mi njih.

Stefan

pre 11 godina

Citam i ne mogu da povezem...
Odakle toliko mrznje prema nama. Trenutno mislim da su vam blizi hrvati. A to sto smo prvi put u istoriji ratovali protiv njih... Zbog vas. Balkanski ratovi i balkanske kasabe. Svinje, sljive i chetnici
Bilo je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu
("srpska" sparta, 14. decembar 2012 23:53)

Procitaj svoj komentar, pa ce ti se mozda nesto i povezati. Ovde niko rec mrznje prema Crnoj Gori nije rekao za razliku od tebe, pogotovo ne na tako odvratan nacin na koji ti pljujes po Srbiji. Ko o cemu... I sto se Hrvata tice, oni su vama bliski, toliko da ste njihovu propagandu i govor mrznje prihvatili. Sve sto je od Crne Gore ostalo su Sekula Drljevic i Milo Djukanovic.

pravi srbin sa severa

pre 11 godina

Netreba nam politike to su SESTRE!""nemoj te ih razdvajati...i navijajte za bratski narod..i sestre naravno.....p.s.DVA PUT SRBIN JEDNOM CRNOGORAC...P.P.NjEGOS

Jodz

pre 11 godina

Cudo kako svi pricaju o sramotnom skandiranju 20ak jadova na Cetinju, ali su zaboravili aplauz srpskoj himni u prepunoj Moraci... Malo se neko pravi lud, a?

Ajmo, Lavice!

Vladimir

pre 11 godina

Navijamo naravno za svoju zemlju!!!Postujem tudju...ali navijam za nase...I gledajuci komentare ovde...sta reci..politika je odavno u sportu...Ne treba zvizdati na tudju himnu nikad..ali i da ih volimo nije potrebno..Priznali su Kosovo..samim tim izabrali su svoj put...Danas samo zelim pobedu Srbije..I lepo navijanje..Bez zvizdanja himni!!Pokazimo sta smo...Domacini najbolji!!

ehf

pre 11 godina

*nesa* idi troluj i siri mrznju negde drugo..svi smi jedno a samo zbog takvih kao.sto.si ti stvara se nepotrebna tenzija. A vidi se da.si samo obican klinac

Realist

pre 11 godina

(Realista, 15. decembar 2012 12:28)
Ti ne da nisi realan,nego nemas pojma o sportu kad ovako pricas....Pa izgleda da ti bolje vidis situaciju i sanse oko pobjednika i od Adzica,hahahaa

Vlada

pre 11 godina

Da li da se ponasamo kao oni kad su gostovale nase kosarkasice ili Partizan u Moraci ili da navijamo fer, pitanje je sad. U svakom slucaju kako se god ponasali o nama ce se i dalje pricati da smo divljaci.

student_iz_parka

pre 11 godina

Naravno Srbija! Za slucaj da prodje Crna Gora, navijacu protiv njih u finalu ko god da bude sa druge strane. Oni nam nisu nimalo blizak narod, vec bas naprotiv. Retko gde moze da se nadje tolika mrznja prema Srbiji i Srbima kao sto moze u Crnoj Gori.

Uz nase do kraja, i nadam se da se Crna Gora uopste nece naci na pobednickom postolju!

my way

pre 11 godina

Srbija, naravno! Ne treba da zvizdimo crnogorskoj himni, ja bih najvise voleo da je svi zajedno zapevamo, ali ne po tekstu Sekule Drljevica. Svakom normalnom bi srce bilo puno kada bi se iz 20000 grla u Areni culo:
Ој свијетла мајска зоро,
Мајко наша Црна Горо,
Синови смо твог стијења
И чувари твог поштења.

Ловћен нам је олтар свети,
У њега смо сви заклети.
На Ловћену Његош спава
Најмудрија српска глава.

Ловћен красе Петровићи
А Косово Обилићи.
Ловћен краси гроб Његошев
А Косово гроб Милошев.

Дурмиторе је л' ти жао
Што се Ловћен опјевао?
-Не, нека га, нек' се пјева
Заслуга је Његошева.

Srbin iz crne gore

pre 11 godina

SRBIJA naravno! Svim srcem navijam za svoju majku Srbiju, i potpuno sam ubedjen da cemo deklasirati malu crnu goru!
Molim vas braco srbi, da im priredimo papreni docek kakvom se nisu nadali, a posebno za ove kvislinge sto im je ,,bivsa,, drzava Srbija, i sto su Srbiju tada kada joj je bilo najteze izdali i ostavili na cedilu.
Od starta ne dati im oka da otvore, i nema im pomoci.Finale nas ne zanima uopste, za nas je veceras finale i tacka!

Nenad S.R. Jevtić

pre 11 godina

Ništa slabo ne želim Crnoj Gori, ali ni ništa dobro. Zna se zbog čega...priznato Kosovo ! S tim su pokazali šta misle crnogorci Srbima. To je njihovo čojstvo i junaštvo ! Za mene jednostavno kao da ne postoje na kugli zemaljskoj !!!
Nekad letovao u CG i Cro. Nenad S.R. Jevtić. Otvoreno i demokratski! Bez ljutnje !

gile

pre 11 godina

darko stanic je iz mojkovca,,andrija prlainovic je iz h.novog,,ana ivanovic je iz podgorice iz kuca,, jelena jankovic je iz berana,, novak djokovic je iz niksica svi porijeklom iz cg pa igraju za srbiju,, i stvarno ne vidim tu nista strasno,, i nije mi jasno zasto se ovoliko potencira zbog kace bulatovic i ane djokic...

Monti

pre 11 godina

Svaka cast Srbiji ,ali uz duzno postovanje vi ste samo usputna stanica ..vi nas uopste ne zanimate. Mi zivimo za mec sa Norveskom i revans za onu kradju u Londonu !

nema boljeg muslimana od poturcenog srbina :(

pre 11 godina

iskreno i od srca crnoj gori zelim da osvoje bronzu,a nasim preletacicama iz cg reprezentacije da ostanu tu gde jesu i ako bog da na postolju slusaju srpsku himnu,pa nek se onda zapitaju da li je sve u novcu....

aleksandar

pre 11 godina

voleo bih da pobede devojke koje igraju pod imenom srbija,mada i ako pobedi reprezentacija srbije sa prezimenom crna gora nece mi biti zao.bice mi mnogo zao

*nesa*

pre 11 godina

jednostavno ovo moram da uradim.. pre sat vremena je Katarina Bulatvoci lakovala sledeci teks na svom profilu!!!
-nocas su svi protiv nas,ali ne mogu nam nista, zaigrace se oro nocas u sred zemjle srbije,cuce se kako djevojke i 5000 navijaca pjeva himnu jace nego sto ce biti zvizduk ostalo 15000 miseva-
ja sam iskreno zgrozen.. misevi? e bio sam protiv zvizdanja devojkama al sad sam se razbesneo zato ljudi koji budu u areni nek im naprave jos veci pakao! misevi... ona to misli o svim srbima? Deci koja ce biti na tribinama,samo zato sto su Srbi? Samo vas molim nemojte nista ubacivati an teren..
sta bih dao da mogu da odem na utakmicu danas :(

Realista

pre 11 godina

Srbija jedino silom uz pomoc sudija i domaćinski moze u finale, kao i proslo prvenstvo za muskarce na bestidan nacin do finala, i nikad vise grupu nece proci, kako muskarci tako i zene

Primo

pre 11 godina

niko od vas da pomene da je sramnom skandiranju na Cetinju prethodilo jednako sramo zviždanje crnogorskoj himni od strane grupe srpskih navijača koji su došli na Cetinje.

"Svaki naš predak vidi, što je budali za ponos - pametan se toga stidi"

vladablok9a

pre 11 godina

koliko su karte?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (no comment, 15. decembar 2012 10:35)

Juce najeftinija karta na blagajni je bila 4500, ja ne znam kome je to u interesuali ali primera radi ja sam za SP u fudbalu placao jeftinije karte.
Iskreno sramota a onda slusas razne komentare kako nema ljudi u areni

dragiša

pre 11 godina

Stvara se atmosfera u kojoj Crna Gora nema ni minimuma šanse za pobedu. Toliki pritisak na sudije, EHF, sve podseća na polufinale muškaraca kada je Srbija pobedila Hrvate, a posle se videlo ko je Srbija na Olimpijadi kada se nije igralo u Beogradu.

Ivanka

pre 11 godina

Ne treba trositi energiju na prepucavanju o tome ko je Srpkinja, a ko Crnogorka, vec svu energiju usmeriti na navijanje za svoju reprezentaciju. Za mene je to Srbija i naravno da bih volela da nase devojke pobede, ali i ako ne bude tako, nista strasno, vec su napravile cudo! Bitan je fer plej, prava sportska borba i nadmetanje, bez mrznje. Srecno, devojke!!!

Stanic

pre 11 godina

Smijesni su svi koji pricaju o katarini bulatovic i ani djokic-sjetite se samo da je srbija u januaru usla u finale najvise zbog stanica koji je crnogorac i rodjen u mojkovcu-pustite ta prepucavanja. svako igra za onog koga zeli i za koga on misli da je bolji i moze napraviti vise uspjeha-njihova volja. zar je i bitno to kad je sve to jedna drzava-trebamo bit srecni sto su obje reprezentacije u polufinalu-jer da smo zajedno ne bi ni prvu grupu prosli jer se zajednicki savez raspadao

neven

pre 11 godina

Fernando Morientes, 14. decembar 2012 23:22)

Postovani spancu,
kakve veze imam ja sa desavanjem iz proslosti?
Zasto ja i moja deca da zvizdimo bilo kojoj himni?
Kakve veze ima sport sa politikom?
Kakve veze ima moraca sa arenom?
Kakve veze ima kosarka sa rukometom?
Zasto pozivas decu i majke da zvizde tudjoj himni i od malena da mrze nekoga?
Zasto trazis da se sportska manifestacija pretvori u politiku?
Zasto zelis da se svetu predstavimo (opet) kao divljaci?
Zasto hoces da se lepo i kulturno navijanje do sada, pretvori u mrznju?
Hoces opet da jurimo nekoga sekirama?
Hoces da strada neka cura kao Sesum na EP i onemogoci zivotni san u svojoj zemlji da se bori za zlato???

Zasto ne napises kako treba da igramo napad, odbranu itd.? Pojma nemas verovatno rukometu...

ZAR JE MOGUCE DA AMA BAS NIKAD SE NE NAUCIMO?????

Zar je toliko teeesko otici na sportsku priredbu, navijati fer i korektno? Slaviti ako pobedimo, pruziti ruku ako izgubimo? Bez vredjanja, zvizduka himni, baklja, psovanja?!?!

OVAMO SMO KAO SVI SLOZNI DA SAMO NAS KAZNE I DA NAS CEO SVET MRZI, a isti ti pozivaju na linc?!? I posle vam nesto nije jasno, taj zli zapad?

Zelim nasim curama od srca da prodju crnogorke i igraju finale. A ako ne, nije smak sveta. Ima i utakmica za bronzu. Ujedno je i ovo velika skola za 2013 i SP u Srbiji, kako god se zavrsilo!

SRECNO CURE!

AlCapone

pre 11 godina

Treba navijati korektno. Setite kako se aplaudiralo srpskoj himni u kvalifikacijama za europsko prvenstvo u kosarci u Podgorici.

Treba na kraju aplaudirati i himni Crne Gore.

Jonytan

pre 11 godina

Neka bolji pobedi, neka mu je sa srećom u finalu. Ja bih voleo da dobije Srbija, ali i ako Crna Gora pobedi, neću biti tužan jer je bar jedna reprezentacija odavde otišla u finale. Inače, za dežurne brojače krvnih zrnaca, nemam nikakvu rodbinu u CG.

Lynx

pre 11 godina

Vala ovi nasi bi mogli da podele karte sutra. Najjeftinija je 1200, i to je koliko sam shvatio sa slike, poslednjih 4-5 redova na gornjem prstenu.

Ratko

pre 11 godina

Protiv podele medju Srbima
Podrska za stav Ane Đokić. Ima jako mnogo Crnogoraca koji su protiv podele medju Srbima u dve drzave. Ana je jedna od njih. Ovo je jedini nacin na koji je mogla da izrazi svoj stav i svaka joj cast. Sto se tice samog susreta, navijacu za Srbiju ali ako ne uspemo navijacu za Cernu Goru u funalu (naravno).

Dostojanstveno za Srbiju!

pre 11 godina

Ne razumem neke koji pozivaju da se zvizdi crnogorskoj himni.Zasto bi se ugledali na ekstremiste kojih ima u svakoj drzavi.Treba dati podrsku nasoj reprezentaciji,ali na dostojanstven nacin,ne vredjajuci protivnika.I pustite vise Crnogorce da se izjasnjavaju kako zele,u skladu sa svojim osecanjima a ne kako pojedini od nas to zele.Nezavisno od toga,nemamo blizeg naroda od njih.Srbija do pobede!

branko

pre 11 godina

Србија може победити Црну Гору, али сасим сигурно не игром каква је била она против Француске. Погледајте како је изгледао крај, а такво је било и цело друго полувреме : У 53,19 минуту Србија је изједначила на 17 :17. У преосталих 6,41 минута извеле су 6 напада који су завршени овако : 1 гол (Огњеновић), 1 лопта послата у аут (Лекић), 1 слаб шут на гол (Филиповић), 1 одузета лопта (Лекић) и оно најгоре 2 изгзбљене лопте после којих су уследиле контре (Дамњановић, Лишчевић). Уз ово зарадиле су једно непотребно искључење (Крпеж) и судије нису признале Францускињама гол из пенала (лопта је од пречке пала иза гол линије).
Неће нити може голман, ма како се звао, на свакој утакмици неутралисати оволико грешака. То да се овако добије утакмица и да противник не искористи оволико поклоњених прилика деси се једном у 100 утакмица а против екипе каква је црногорска то је сасвим искључено. Стручни штаб би морао имати ову анализу и морао би предузети озбиљне мере да се ово не понови а и саме играчице би се морале замислити. Уз све честитке девојкама, пре свега на борбености, мора се рећи да је још увек много грешака у нападу и да се тај број не смањује. Јако бих волео да се то догоди на овој утакмици а онда би успех био сасвим достижан. Покушајте!
Срећно!

uros

pre 11 godina

sta se zalite na cene karata,pa evropsko prvenstvo je u pitanju,ne mogu karte biti 200din...to sto su kod nas plate mizerne je vec neka druga prica..

kombajn

pre 11 godina

nisam zbog obaveza mogao poci na utakmicu. jedan od vodja mi rece da dolaze autobusi i da ide citav skoro citav voz za bg. bice strasna atmosfera. naprijed crnogorke do pobjede punim srcem!!!

boki

pre 11 godina

Najmanje nam odgovara Crna Gora jer igra 6 nula odbranu a mi teshko dajemo golove na tu odbranu i njima odgovara nasa 6 nula odbrana jer imaju dobre pucace a opasni su iz kontri i desna strana napada je puno bolja od lijeve. Srbija mora puno da trci i napred i nazad i da da shto vise lakih golova iz tranzicije a da sto manje primi takih golova.Ona spora igra kao sa Francuskom nece biti dovoljna jer je Crna gora mnogo motivisanija i borbenija. Ali ako se zaustavi osovina Bulatovic Djokic to je pola posla jer Kaca ima dobru asistenciju, moze da prodre a o sutu ne treba pricati. Nadam se dobroj atmosferi i samo brzi rukomet je kljuc.

limski68

pre 11 godina

Daj da budemo gospoda, da pokazemo kulturu- ne treba zvizdati nicijoj himni. Gledajmo sebe, i navijajmo za nase devojke. Sve koje ne nose nas dres su samo sportske protivnice nasim devojkama, i tu je sva prica gotova. Samo fokusirani na navijanje za Srbiju dobijamoooo!

"srpska" sparta

pre 11 godina

Citam i ne mogu da povezem...
Odakle toliko mrznje prema nama. Trenutno mislim da su vam blizi hrvati. A to sto smo prvi put u istoriji ratovali protiv njih... Zbog vas. Balkanski ratovi i balkanske kasabe. Svinje, sljive i chetnici
Bilo je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu

Vasilije

pre 11 godina

Ko god da dobije Srpkinje će igrati u finalu!!!Možemo da priuštimo luksuz da igramo sa dvije srpske ekipe na EP!Jedino što je žalosno je to što igraju za dvije različite države ali i to ve doći na svoje kad tad!!!S' vjerom u Boga....

veliki strumf

pre 11 godina

Suvisno pitanje. Pa Srbija, naravno. Flaster na Bulatovicevu 60 minuta, iscrpeti je, terati da sutira iz teskih pozicija, zatim spreciti kontre (strasno oruzje) i pobeda je sigurna, jer su Crnogorkama sve ostale opcije u napadu drugorazredne. Verujem da je Dragica Djuric dobro proucila suteve Bulatoviceve, koja vise sutira kada se nadje na svojoj poziciji desnog beka u kontra ugao (golmanov desni), i da ce to Katarina Velika uspesno citati. Polufinale ce obeleziti duel dve Katarine. Mi se uzdamo u Tomasevic!

Crnogorac

pre 11 godina

Daj da se analizira kako ko igra,da bude prije svega fer plej,da sudjenje bude korektno,pa ko god da pobijedi neka mu je srecno!Crna Goro volim te!

Fernando Morientes

pre 11 godina

Dajte ljudi svi u arenu,cuo sam da dolazi 5 hiljada crnogoraca ogranizovano,svi u halu bre da podrzimo devojke zasluzile su,i jos nesto setite se samo sta su radili oni kad su nase kosarkasice igrale tamo koja je to salva vredjanja i zvizduka bila nasoj himni pa cak su pevali ubij srbina,nema nikakve prijateljske utakmice,mislim da bi milogorcima trebali da priredimo docek isti kao i oni nama.

dejan-minhen

pre 11 godina

puno srece nasim devojkama! Samo opusteno, nemate sta izgubiti.
Postigle ste ogroman uspeh do sada. Nastavite da budete tim i ne dozvolite padove kao protiv Svedske zadnjih 10ak minuta. I ko zna sta moze jos da bude!!!

Jos jednom srecno!!!

PERO

pre 11 godina

crnogorci imaju bespaltan,ne dozvolimo da ih ima više u areni,to bi bila bruka,ali bruka su cena karatea,rukometni savez snosi veliku odgovornosta ,ako bude više crnogoraca

Mika NS

pre 11 godina

Jaka odbrana ,i hrabro i pametno u napadu, uz naravno punu Arenu.
To sto su Crnogorke olimpijski vicesampioni nista ne znaci, mnogo jace reprezentacije u ovom i drugim sportovima su u Beogradu ostali porazeni!

Samo i uvek Srbija!!!

Sreten

pre 11 godina

Neka se rukomtašice Crne Gore provedu kao naše košarkašice letos na Cetinju uz predivno navijanje Cetinjske publike.A taj sramni događjaj nije osudio nije sportista iz Crne Gore pa nek se onda pitaju zašto neko zviždi njihovoj himni!!!

Sreten

pre 11 godina

Neka se rukomtašice Crne Gore provedu kao naše košarkašice letos na Cetinju uz predivno navijanje Cetinjske publike.A taj sramni događjaj nije osudio nije sportista iz Crne Gore pa nek se onda pitaju zašto neko zviždi njihovoj himni!!!

Fernando Morientes

pre 11 godina

Dajte ljudi svi u arenu,cuo sam da dolazi 5 hiljada crnogoraca ogranizovano,svi u halu bre da podrzimo devojke zasluzile su,i jos nesto setite se samo sta su radili oni kad su nase kosarkasice igrale tamo koja je to salva vredjanja i zvizduka bila nasoj himni pa cak su pevali ubij srbina,nema nikakve prijateljske utakmice,mislim da bi milogorcima trebali da priredimo docek isti kao i oni nama.

Vasilije

pre 11 godina

Ko god da dobije Srpkinje će igrati u finalu!!!Možemo da priuštimo luksuz da igramo sa dvije srpske ekipe na EP!Jedino što je žalosno je to što igraju za dvije različite države ali i to ve doći na svoje kad tad!!!S' vjerom u Boga....

Mika NS

pre 11 godina

Jaka odbrana ,i hrabro i pametno u napadu, uz naravno punu Arenu.
To sto su Crnogorke olimpijski vicesampioni nista ne znaci, mnogo jace reprezentacije u ovom i drugim sportovima su u Beogradu ostali porazeni!

Samo i uvek Srbija!!!

Crnogorac

pre 11 godina

Daj da se analizira kako ko igra,da bude prije svega fer plej,da sudjenje bude korektno,pa ko god da pobijedi neka mu je srecno!Crna Goro volim te!

veliki strumf

pre 11 godina

Suvisno pitanje. Pa Srbija, naravno. Flaster na Bulatovicevu 60 minuta, iscrpeti je, terati da sutira iz teskih pozicija, zatim spreciti kontre (strasno oruzje) i pobeda je sigurna, jer su Crnogorkama sve ostale opcije u napadu drugorazredne. Verujem da je Dragica Djuric dobro proucila suteve Bulatoviceve, koja vise sutira kada se nadje na svojoj poziciji desnog beka u kontra ugao (golmanov desni), i da ce to Katarina Velika uspesno citati. Polufinale ce obeleziti duel dve Katarine. Mi se uzdamo u Tomasevic!

PERO

pre 11 godina

crnogorci imaju bespaltan,ne dozvolimo da ih ima više u areni,to bi bila bruka,ali bruka su cena karatea,rukometni savez snosi veliku odgovornosta ,ako bude više crnogoraca

dejan-minhen

pre 11 godina

puno srece nasim devojkama! Samo opusteno, nemate sta izgubiti.
Postigle ste ogroman uspeh do sada. Nastavite da budete tim i ne dozvolite padove kao protiv Svedske zadnjih 10ak minuta. I ko zna sta moze jos da bude!!!

Jos jednom srecno!!!

"srpska" sparta

pre 11 godina

Citam i ne mogu da povezem...
Odakle toliko mrznje prema nama. Trenutno mislim da su vam blizi hrvati. A to sto smo prvi put u istoriji ratovali protiv njih... Zbog vas. Balkanski ratovi i balkanske kasabe. Svinje, sljive i chetnici
Bilo je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu

Dostojanstveno za Srbiju!

pre 11 godina

Ne razumem neke koji pozivaju da se zvizdi crnogorskoj himni.Zasto bi se ugledali na ekstremiste kojih ima u svakoj drzavi.Treba dati podrsku nasoj reprezentaciji,ali na dostojanstven nacin,ne vredjajuci protivnika.I pustite vise Crnogorce da se izjasnjavaju kako zele,u skladu sa svojim osecanjima a ne kako pojedini od nas to zele.Nezavisno od toga,nemamo blizeg naroda od njih.Srbija do pobede!

AlCapone

pre 11 godina

Treba navijati korektno. Setite kako se aplaudiralo srpskoj himni u kvalifikacijama za europsko prvenstvo u kosarci u Podgorici.

Treba na kraju aplaudirati i himni Crne Gore.

Jonytan

pre 11 godina

Neka bolji pobedi, neka mu je sa srećom u finalu. Ja bih voleo da dobije Srbija, ali i ako Crna Gora pobedi, neću biti tužan jer je bar jedna reprezentacija odavde otišla u finale. Inače, za dežurne brojače krvnih zrnaca, nemam nikakvu rodbinu u CG.

limski68

pre 11 godina

Daj da budemo gospoda, da pokazemo kulturu- ne treba zvizdati nicijoj himni. Gledajmo sebe, i navijajmo za nase devojke. Sve koje ne nose nas dres su samo sportske protivnice nasim devojkama, i tu je sva prica gotova. Samo fokusirani na navijanje za Srbiju dobijamoooo!

Ratko

pre 11 godina

Protiv podele medju Srbima
Podrska za stav Ane Đokić. Ima jako mnogo Crnogoraca koji su protiv podele medju Srbima u dve drzave. Ana je jedna od njih. Ovo je jedini nacin na koji je mogla da izrazi svoj stav i svaka joj cast. Sto se tice samog susreta, navijacu za Srbiju ali ako ne uspemo navijacu za Cernu Goru u funalu (naravno).

my way

pre 11 godina

Srbija, naravno! Ne treba da zvizdimo crnogorskoj himni, ja bih najvise voleo da je svi zajedno zapevamo, ali ne po tekstu Sekule Drljevica. Svakom normalnom bi srce bilo puno kada bi se iz 20000 grla u Areni culo:
Ој свијетла мајска зоро,
Мајко наша Црна Горо,
Синови смо твог стијења
И чувари твог поштења.

Ловћен нам је олтар свети,
У њега смо сви заклети.
На Ловћену Његош спава
Најмудрија српска глава.

Ловћен красе Петровићи
А Косово Обилићи.
Ловћен краси гроб Његошев
А Косово гроб Милошев.

Дурмиторе је л' ти жао
Што се Ловћен опјевао?
-Не, нека га, нек' се пјева
Заслуга је Његошева.

neven

pre 11 godina

Fernando Morientes, 14. decembar 2012 23:22)

Postovani spancu,
kakve veze imam ja sa desavanjem iz proslosti?
Zasto ja i moja deca da zvizdimo bilo kojoj himni?
Kakve veze ima sport sa politikom?
Kakve veze ima moraca sa arenom?
Kakve veze ima kosarka sa rukometom?
Zasto pozivas decu i majke da zvizde tudjoj himni i od malena da mrze nekoga?
Zasto trazis da se sportska manifestacija pretvori u politiku?
Zasto zelis da se svetu predstavimo (opet) kao divljaci?
Zasto hoces da se lepo i kulturno navijanje do sada, pretvori u mrznju?
Hoces opet da jurimo nekoga sekirama?
Hoces da strada neka cura kao Sesum na EP i onemogoci zivotni san u svojoj zemlji da se bori za zlato???

Zasto ne napises kako treba da igramo napad, odbranu itd.? Pojma nemas verovatno rukometu...

ZAR JE MOGUCE DA AMA BAS NIKAD SE NE NAUCIMO?????

Zar je toliko teeesko otici na sportsku priredbu, navijati fer i korektno? Slaviti ako pobedimo, pruziti ruku ako izgubimo? Bez vredjanja, zvizduka himni, baklja, psovanja?!?!

OVAMO SMO KAO SVI SLOZNI DA SAMO NAS KAZNE I DA NAS CEO SVET MRZI, a isti ti pozivaju na linc?!? I posle vam nesto nije jasno, taj zli zapad?

Zelim nasim curama od srca da prodju crnogorke i igraju finale. A ako ne, nije smak sveta. Ima i utakmica za bronzu. Ujedno je i ovo velika skola za 2013 i SP u Srbiji, kako god se zavrsilo!

SRECNO CURE!

Zvrk

pre 11 godina

A zasto ponavljate, kao papagaji, floskule koje negdje cujete ili procitate, a bez da ih provjerite ili znate je li to istina.. Za sve vas neinformisane (a da me niko ne shvati pogresno, Srbija mi je u srcu tik pored Crne Gore), nije 'pola reprezentacije CG iz Srbije'. Radi se, trenutno, o samo dvije cure - Ani Djokic, koja je otisla jer se na nju nije racunalo ili je vec imala neki ozbiljan nesporazum sa ljudima iz RSS, a koja ne pjeva nasu himnu i ne krije da je Srpkinja; i Katarini Bulatovic koja jeste rodjena u Srbiji, ali su joj oba roditelja iz CG, i na kraju krajeva ima cura pravo da se osjeca kako zeli (isto kao Stanic, Nikcevic, Prlainovic, Mandic, Subotic, Nikic..). Dakle, dvije cure u ekipi ne cine pola ekipe. I manite se mrznje i politike..manite se stavova kojima su nam svima ispirali mozak godinama.. Nije Crna Gora Milo, nama je malo teze nego vama, po tom pitanju.. Nisu Crnogorci priznali Kosovo, to je uradila Vlada koja je tu dosla tako kako je dosla.. Nisu Crna Gora oni ekstremisti i budale sa utakmice na Cetinju (ili gdje god i na sta god se ovdje sve poziva) koji vrijedjaju vase spostiste, takvih neandertalaca imate i vi i svi na ovom tuznom Balkanu gdje se necemo nikada opametiti izgleda.
I na kraju, neka pobijedi bolji tim veceras, neka onaj drugi osvoji bronzu, pa da svi imamo nesto da slavimo.. ;)
Pozdrav iz CG. Izvinite na duzem komentaru, ali ne mogu vise da citam gadosti ni sa jedne, ni sa druge strane, ponajmanje one koji pozivaju na mrznju..

*nesa*

pre 11 godina

jednostavno ovo moram da uradim.. pre sat vremena je Katarina Bulatvoci lakovala sledeci teks na svom profilu!!!
-nocas su svi protiv nas,ali ne mogu nam nista, zaigrace se oro nocas u sred zemjle srbije,cuce se kako djevojke i 5000 navijaca pjeva himnu jace nego sto ce biti zvizduk ostalo 15000 miseva-
ja sam iskreno zgrozen.. misevi? e bio sam protiv zvizdanja devojkama al sad sam se razbesneo zato ljudi koji budu u areni nek im naprave jos veci pakao! misevi... ona to misli o svim srbima? Deci koja ce biti na tribinama,samo zato sto su Srbi? Samo vas molim nemojte nista ubacivati an teren..
sta bih dao da mogu da odem na utakmicu danas :(

uros

pre 11 godina

sta se zalite na cene karata,pa evropsko prvenstvo je u pitanju,ne mogu karte biti 200din...to sto su kod nas plate mizerne je vec neka druga prica..

kombajn

pre 11 godina

nisam zbog obaveza mogao poci na utakmicu. jedan od vodja mi rece da dolaze autobusi i da ide citav skoro citav voz za bg. bice strasna atmosfera. naprijed crnogorke do pobjede punim srcem!!!

boki

pre 11 godina

Najmanje nam odgovara Crna Gora jer igra 6 nula odbranu a mi teshko dajemo golove na tu odbranu i njima odgovara nasa 6 nula odbrana jer imaju dobre pucace a opasni su iz kontri i desna strana napada je puno bolja od lijeve. Srbija mora puno da trci i napred i nazad i da da shto vise lakih golova iz tranzicije a da sto manje primi takih golova.Ona spora igra kao sa Francuskom nece biti dovoljna jer je Crna gora mnogo motivisanija i borbenija. Ali ako se zaustavi osovina Bulatovic Djokic to je pola posla jer Kaca ima dobru asistenciju, moze da prodre a o sutu ne treba pricati. Nadam se dobroj atmosferi i samo brzi rukomet je kljuc.

4 konja debela

pre 11 godina

Braći iz Crne Gore - izvinite za infantilne komentare. Ogromna većina u Srbiji zna ko im je najbliži i gde se osećaju kao kod kuće, kakvi bre Hrvati. Nas poreklom iz CG je mnogo, i nije bitno kako se izjašnjavamo. Prebrojavanje je degutantno, neka igra ko gde hoće. Konkretno, CG je jača, ali to ne znači pobedu večeras. Crnogorcima koji se probiju do Beograda želim lep boravak.

nema boljeg muslimana od poturcenog srbina :(

pre 11 godina

iskreno i od srca crnoj gori zelim da osvoje bronzu,a nasim preletacicama iz cg reprezentacije da ostanu tu gde jesu i ako bog da na postolju slusaju srpsku himnu,pa nek se onda zapitaju da li je sve u novcu....

treba podvuci crtu!

pre 11 godina

Nevjerovatno da je neko uspio da izazove toliki animozitet izmedju Crne Gore i Srbije makar se on zvao Milo Djukanovic.Priznavanje Kosova(nama na obraz)i politika DPS protiv Beograda su potezi kojima cuvaju vlast skrecuci ljudima paznju sa katastrofalnog ekonomskog stanja.Pricate o kupovini glasova u Srbiji a mozete tek misliti kako je u maloj zemlji poput CG lako kupiti izbore i vlast.Pribojci,Prijepoljci,Uzicani,Bjelopoljci,Pljevljaci,Beranci slicniji su jedni drugima nego li sto su sa Leskovcanima,Negotincima,Vojvodjanima,Cetinjanima,Baranima.Mozda su nas politicari tajkuni podijelili ali narod je ostao isti.A oni u kojima se osjeca mrznja kako na jednoj tako i na drugoj strani su upravo oni kojima je mrnja prema komsiji u prirodi.Bojim se samo kako ce sve ovo da utice na mlade narastaje izlozene nekim novim ''ucenjima'' ali nadam se da ce da pobijede razum i ljubav.Za one pak sto ne mogu da oproste Kosovo ponudicu kao iskupljenje Mojkovacku bitku jedinstven primjer u istoriji ratovanja gdje je vojska jedne drzave i jednog naroda ostala da se bori i izgine da bi vojska drugog naroda uspjela da se povuce sa ranjenicima prema Albaniji.Valjda je dovoljno?!Jedina dobra stvar u nasoj podijeljenosti je upravo sport jer sad mozemo da zauzme i vise od jednog mjesta na pobjednickom postolju.Neka bude fer play pa neka pobijedi bolji!!!

Jodz

pre 11 godina

Cudo kako svi pricaju o sramotnom skandiranju 20ak jadova na Cetinju, ali su zaboravili aplauz srpskoj himni u prepunoj Moraci... Malo se neko pravi lud, a?

Ajmo, Lavice!

branko

pre 11 godina

Србија може победити Црну Гору, али сасим сигурно не игром каква је била она против Француске. Погледајте како је изгледао крај, а такво је било и цело друго полувреме : У 53,19 минуту Србија је изједначила на 17 :17. У преосталих 6,41 минута извеле су 6 напада који су завршени овако : 1 гол (Огњеновић), 1 лопта послата у аут (Лекић), 1 слаб шут на гол (Филиповић), 1 одузета лопта (Лекић) и оно најгоре 2 изгзбљене лопте после којих су уследиле контре (Дамњановић, Лишчевић). Уз ово зарадиле су једно непотребно искључење (Крпеж) и судије нису признале Францускињама гол из пенала (лопта је од пречке пала иза гол линије).
Неће нити може голман, ма како се звао, на свакој утакмици неутралисати оволико грешака. То да се овако добије утакмица и да противник не искористи оволико поклоњених прилика деси се једном у 100 утакмица а против екипе каква је црногорска то је сасвим искључено. Стручни штаб би морао имати ову анализу и морао би предузети озбиљне мере да се ово не понови а и саме играчице би се морале замислити. Уз све честитке девојкама, пре свега на борбености, мора се рећи да је још увек много грешака у нападу и да се тај број не смањује. Јако бих волео да се то догоди на овој утакмици а онда би успех био сасвим достижан. Покушајте!
Срећно!

gile

pre 11 godina

darko stanic je iz mojkovca,,andrija prlainovic je iz h.novog,,ana ivanovic je iz podgorice iz kuca,, jelena jankovic je iz berana,, novak djokovic je iz niksica svi porijeklom iz cg pa igraju za srbiju,, i stvarno ne vidim tu nista strasno,, i nije mi jasno zasto se ovoliko potencira zbog kace bulatovic i ane djokic...

Nenad S.R. Jevtić

pre 11 godina

Ništa slabo ne želim Crnoj Gori, ali ni ništa dobro. Zna se zbog čega...priznato Kosovo ! S tim su pokazali šta misle crnogorci Srbima. To je njihovo čojstvo i junaštvo ! Za mene jednostavno kao da ne postoje na kugli zemaljskoj !!!
Nekad letovao u CG i Cro. Nenad S.R. Jevtić. Otvoreno i demokratski! Bez ljutnje !

pravi srbin sa severa

pre 11 godina

Netreba nam politike to su SESTRE!""nemoj te ih razdvajati...i navijajte za bratski narod..i sestre naravno.....p.s.DVA PUT SRBIN JEDNOM CRNOGORAC...P.P.NjEGOS

Lynx

pre 11 godina

Vala ovi nasi bi mogli da podele karte sutra. Najjeftinija je 1200, i to je koliko sam shvatio sa slike, poslednjih 4-5 redova na gornjem prstenu.

Stefan

pre 11 godina

Citam i ne mogu da povezem...
Odakle toliko mrznje prema nama. Trenutno mislim da su vam blizi hrvati. A to sto smo prvi put u istoriji ratovali protiv njih... Zbog vas. Balkanski ratovi i balkanske kasabe. Svinje, sljive i chetnici
Bilo je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu
("srpska" sparta, 14. decembar 2012 23:53)

Procitaj svoj komentar, pa ce ti se mozda nesto i povezati. Ovde niko rec mrznje prema Crnoj Gori nije rekao za razliku od tebe, pogotovo ne na tako odvratan nacin na koji ti pljujes po Srbiji. Ko o cemu... I sto se Hrvata tice, oni su vama bliski, toliko da ste njihovu propagandu i govor mrznje prihvatili. Sve sto je od Crne Gore ostalo su Sekula Drljevic i Milo Djukanovic.

Primo

pre 11 godina

niko od vas da pomene da je sramnom skandiranju na Cetinju prethodilo jednako sramo zviždanje crnogorskoj himni od strane grupe srpskih navijača koji su došli na Cetinje.

"Svaki naš predak vidi, što je budali za ponos - pametan se toga stidi"

Vladimir

pre 11 godina

Navijamo naravno za svoju zemlju!!!Postujem tudju...ali navijam za nase...I gledajuci komentare ovde...sta reci..politika je odavno u sportu...Ne treba zvizdati na tudju himnu nikad..ali i da ih volimo nije potrebno..Priznali su Kosovo..samim tim izabrali su svoj put...Danas samo zelim pobedu Srbije..I lepo navijanje..Bez zvizdanja himni!!Pokazimo sta smo...Domacini najbolji!!

Srbin iz crne gore

pre 11 godina

SRBIJA naravno! Svim srcem navijam za svoju majku Srbiju, i potpuno sam ubedjen da cemo deklasirati malu crnu goru!
Molim vas braco srbi, da im priredimo papreni docek kakvom se nisu nadali, a posebno za ove kvislinge sto im je ,,bivsa,, drzava Srbija, i sto su Srbiju tada kada joj je bilo najteze izdali i ostavili na cedilu.
Od starta ne dati im oka da otvore, i nema im pomoci.Finale nas ne zanima uopste, za nas je veceras finale i tacka!

Srbin...

pre 11 godina

Ljude u Crnoj Gori delim na Srbe i ostale, jer nas ti ostali mrze iz dna duse. Zato bez nepotrebnih podela, pozdrav braci Srbima iz Crne Gore i sire, a veceras neka pobedi bolji, a od sveg srca se nadam da ce to biti Srbija...

dujo

pre 11 godina

tapšanje srpskoj himni je bilo namešteno,svi su dobijali papiriće o ponašanju,a na cetinjU i kad je partizan gostovo pokazali pravo lice,katarina bulatovićje prvo igrla za srbiju i pevala srpsku himnu,sad je najveći patriota u crnoj gori

vladablok9a

pre 11 godina

koliko su karte?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (no comment, 15. decembar 2012 10:35)

Juce najeftinija karta na blagajni je bila 4500, ja ne znam kome je to u interesuali ali primera radi ja sam za SP u fudbalu placao jeftinije karte.
Iskreno sramota a onda slusas razne komentare kako nema ljudi u areni

Ivanka

pre 11 godina

Ne treba trositi energiju na prepucavanju o tome ko je Srpkinja, a ko Crnogorka, vec svu energiju usmeriti na navijanje za svoju reprezentaciju. Za mene je to Srbija i naravno da bih volela da nase devojke pobede, ali i ako ne bude tako, nista strasno, vec su napravile cudo! Bitan je fer plej, prava sportska borba i nadmetanje, bez mrznje. Srecno, devojke!!!

Borko

pre 11 godina

Ja ne bih zviždao himni Crne Gore. Zviždao bih ovim našin "janičarkama". Rođene u Srbiji,Srpkinje,a igraju za Crnu Goru. Pa nije reprezentacija klub da se menja. Slušao sam intervju jedne od njih,koja otvoreno kaže,da je Crna Gora bolji tim i da je imala šansu da ide na Olimpijske igre i zato je odlučila da igra za njih. Pa nije to Zvezda,pa kažeš idem u Barsu,jer mogu da osvojim Ligu šampiona. Ovo je reprezentacija. Ako si Srbin ili rođen u Srbiji,onda igraš za Srbiju i tačka. Ajde onda sve devojke da igraju za Norvešku. One su najbolje. Ili u fudbalu, svi za Brazil. Stanite malo. No može to tako. Napred Srbija!

acalibero

pre 11 godina

ma kakva braca kakvi bakraci, ja sam po majci Mijatovic, i odem na OI u London, znate sa kim sam se samo zakacio, od 200 zemalja samo jedan crnogorac od 50g uzeo da me psuje nicim izazvan, nisam mogao da verujem, to je bilo na vaterpolu i to su sve primorci, oni nas mrze, a sjever do Tare je bio i bice vazda srpski

student_iz_parka

pre 11 godina

@ 4 konja debela

I ja svoje navode baziram na ljudima oko sebe, a oko tebe mora da su samo Crnogorci. Dosta je vise bilo sa mitovima o bratskom i prijateljskom narodu, kad Crna Gora zraci mrznjom prema Srbiji i svemu srpskom. Ta nasa "braca" dolaze u Srbiju da se besplatno skoluju i lece, preko rodjackih veza se uvaljuju u fotelje i na funkcije, zive od para ove drzave a na svakom koraku rade protiv nje i pljuju je. Mozda ne zele nista losi tebi licno kao pojedincu, ali nama kao narodu i ovoj drzavi svakako da. Poslednji primer je onaj Crnogorski profesor iz Novog Sada, koji sprovodi propagandu iz udzbenika i siri mrznju prema drzavi u kojoj zivi. I za to ima podrsku iz lepe njihove Crne Gore. To nam braca nisu!!!

Stanic

pre 11 godina

Smijesni su svi koji pricaju o katarini bulatovic i ani djokic-sjetite se samo da je srbija u januaru usla u finale najvise zbog stanica koji je crnogorac i rodjen u mojkovcu-pustite ta prepucavanja. svako igra za onog koga zeli i za koga on misli da je bolji i moze napraviti vise uspjeha-njihova volja. zar je i bitno to kad je sve to jedna drzava-trebamo bit srecni sto su obje reprezentacije u polufinalu-jer da smo zajedno ne bi ni prvu grupu prosli jer se zajednicki savez raspadao

aleksandar

pre 11 godina

voleo bih da pobede devojke koje igraju pod imenom srbija,mada i ako pobedi reprezentacija srbije sa prezimenom crna gora nece mi biti zao.bice mi mnogo zao

Srbin iz Bara

pre 11 godina

Što bi rekao legendarni Zoran Radmilović: ''Bolje mi oko njih nego oni oko nas! A najbolje NJIH OKO NJIH!!! '' :) Neka pobede BOLJE...

Mirko

pre 11 godina

Nije Crna Gora Milo, nama je malo teze nego vama, po tom pitanju.. Nisu Crnogorci priznali Kosovo, to je uradila Vlada koja je tu dosla tako kako je dosla.. Nisu Crna Gora oni ekstremisti i budale sa utakmice na Cetinju (ili gdje god i na sta god se ovdje sve poziva) koji vrijedjaju vase spostiste, takvih neandertalaca imate i vi i svi na ovom tuznom Balkanu gdje se necemo nikada opametiti izgleda.
I na kraju, neka pobijedi bolji tim veceras, neka onaj drugi osvoji bronzu, pa da svi imamo nesto da slavimo.. ;)
Pozdrav iz CG. Izvinite na duzem komentaru, ali ne mogu vise da citam gadosti ni sa jedne, ni sa druge strane, ponajmanje one koji pozivaju na mrznju..
(Zvrk, 15. decembar 2012 14:48)
----------------------------------------

Znamo mi da niste vi priznali Kosovo nego vlada Crne Gore na celu sa Milom Djukanovicem... ako je izibrao tu vladu i Mila Djukanovica..moja baba ?

Naravno da cu zvizdati i himni i svemu sto dolazi iz Crne Gore jer ste nam zabili noz u ledja kad nam je najteze bilo,pozz za sve Srbe i one koji se tako osecaju u CG.

Monti

pre 11 godina

Svaka cast Srbiji ,ali uz duzno postovanje vi ste samo usputna stanica ..vi nas uopste ne zanimate. Mi zivimo za mec sa Norveskom i revans za onu kradju u Londonu !

student_iz_parka

pre 11 godina

Naravno Srbija! Za slucaj da prodje Crna Gora, navijacu protiv njih u finalu ko god da bude sa druge strane. Oni nam nisu nimalo blizak narod, vec bas naprotiv. Retko gde moze da se nadje tolika mrznja prema Srbiji i Srbima kao sto moze u Crnoj Gori.

Uz nase do kraja, i nadam se da se Crna Gora uopste nece naci na pobednickom postolju!

dragiša

pre 11 godina

Stvara se atmosfera u kojoj Crna Gora nema ni minimuma šanse za pobedu. Toliki pritisak na sudije, EHF, sve podseća na polufinale muškaraca kada je Srbija pobedila Hrvate, a posle se videlo ko je Srbija na Olimpijadi kada se nije igralo u Beogradu.

SRB

pre 11 godina

@Jodz

aplauz srpskoj himni u prepunoj morači je bilo najjadnije podsmevanje.

a naka pobedi bolji a ja uvek svim srcem bilo gde i bilo kada samo za srbiju.

VujanovicsaDurmitora

pre 11 godina

Malo da unesem politike i zapaljivih govora. Katarina Bulatovic ocigledno Srpkinja jer Bulatovici su Srbi mada druga plemena za njih kazu da su prezime dobili po Buli to jest babi Turkinji, pa su zato Bulatovici, rodjena u Kragujevcu 1984., predvodi Crnu Goru. Vratila se u crnogorsku reprezentaciju kako je rekla svojim korjenima,i to je ispravno jos kada bi se i drugi vratili na Durmitor, pa da Sumadinci u Kragujevcu zivje ko ljudi,a ne da sjede po opstini policiji itd. Ana Djokic i Bojana Petrovic takodje rodjene u Srbiji neka povjedu celokupnu svoju rodbinu u Crnu Goru, ne mogu se sisati dvije majke. Pa nek igraju neka pobjede, ali Sumadija i Srbija da hrani nekoga ko ce biti protiv nje, to vise ne sme dolaziti u obzir. Neka citaju Njegosa, cud je zenska smijesna rabota ne zna zena koje kakve vjere stotinu ce promeniti vjerah da ucini sto joj srcu drago a ako nece mogu biti i Turkinje jer veliki vladika Rade kaze . Prema tome moraju da shvate protiv koga igraju i kako ce da igraju, a nemoj da se cude na posledice koje mogu da ih snadju posle toga. Pozdrav za sve one koji su Srbi ostali i u Crnoj Gori. Vidimo Se 2016. u Peci i Pristini.

Kongo KO

pre 11 godina

Srbijanci opusti te se to je samo sport, odakle tolika mrznja prma nama, doce ljeto docete na more, dobri ste domacini i ljudi ali cijelu sliku o vama kvari zatucani nacionaliam. Da je vijecna CRNA GORA !!!

MNE

pre 11 godina

iskreno i od srca crnoj gori zelim da osvoje bronzu,a nasim preletacicama iz cg reprezentacije da ostanu tu gde jesu i ako bog da na postolju slusaju srpsku himnu,pa nek se onda zapitaju da li je sve u novcu....
(nema boljeg muslimana od poturcenog srbina :(, 15. decembar 2012 12:44)


To sigurno mislis i za Stanica, Nikcevica...da ne idemo na vaterpolo i ostale sportove ? Da ne pominjem da je Katarina rodjena u Srbiji, ali da su njeni iz Crne Gore ili je Bulatovic mozda tamosnje prezime ? :)

I vidim svi spominju junacki kradju Francuske, dje se ne svira gol u odlucujucim trenucima kada je lopta pola metra usla unutra, ali bi ste svi odma krenuli od Vatikana do Amerike, preko Hrvatske i Njemacke da pricate o zavjeri protiv srpstva da je bilo suprotno. Vasim djevojkama svaka cast sto se igre tice, ali one to sto mogu da urade mou samo u Srbiji, jasno je svima da postoji podosta kvalitetnijih reprezentacija uopsteno, Crna Gora posebno. Ako pobijedite sportski, svaka cast i srecno u finalu, a mislim da vam je i bronzana medalja vise nego puna kapa i iskreno vam je zelim. Zlato je za lavice!

Sto bi Joka nasa rekla, ZA CRNU GORU-SVIII!!!

student_iz_parka

pre 11 godina

@ 4 konja debela

Ne pricaj ono sto nije, vecina u Srbiji nikako ne simpatise Crnu Goru niti je smatra bliskom. Vecina u Srbiji zna da nam oni nisu bliski, i da se od njih mozemo nadati samo najgorem. Prestanite vise da nas spajate sa neprijateljima i onima koji nas mrze i zele nam zlo.

vladislav

pre 11 godina

(gile, 15. decembar 2012 12:33)
Pa kakve ima veze što su Stanić, Ivanovićka, Jankovićka, Đoković, Prlanović, Nikić.....rodom iz cg ili su njihovi očevi rodom iz cg? Pa oni se svi izjašnjavaju kao SRBI! Kao i oko 30% stanovnika cg. Pa mogli su isto biti rođeni u Sarajevu, Zagrebu, Amsterdamu ili Torontu! I ako se izjašnjavaju kao Srbi, a ne crnogorci njihovo opredelenje. Isto kao što je Katarina Bulatović rođena u Kragujevcu, ali se izjašnjava kao crnogorka, njeno isključivo njeno pravo! Pa ako Albancima, Bošnjacima, Turcima, Hrvatima ili Romima priznajete nacionalnost, a rođeni su takođe u cg, zašto prisvajate kao svoje SAMO SRBE ROĐENE U CG. Gore nabrojani Stanić, Ivanović, Janković, Prlainović, Nikić....su SRBI ROĐENI U CG I HOĆE DA IGRAJU, ŠTO JE NORMALNO SA REPREZENTACIJU SRBIJE, kao što Bulatovićka ima pravo i igra za cg! Šta je tu nejasno, ne razumem?

SrbIN

pre 11 godina

nema mrznje prema Srbiji?!! Da li će biti baš tako? evo ga letak sa crnogorskog sajta rukometne reprezentacije koji poziva na nešto...pročitajte na šta http://i.imgur.com/UTXtY.png

ehf

pre 11 godina

*nesa* idi troluj i siri mrznju negde drugo..svi smi jedno a samo zbog takvih kao.sto.si ti stvara se nepotrebna tenzija. A vidi se da.si samo obican klinac

Vlada

pre 11 godina

Da li da se ponasamo kao oni kad su gostovale nase kosarkasice ili Partizan u Moraci ili da navijamo fer, pitanje je sad. U svakom slucaju kako se god ponasali o nama ce se i dalje pricati da smo divljaci.

Voja

pre 11 godina

Nevene tako se navija za Srbiju. Mi ne mrzimo nikoga, samo sportski i dostojanstveno. Mi smo SRBIJA, velika i ponosna, postujuci druge POBEDJUJEMO!

Fernando Morientes

pre 11 godina

@(neven, 15. decembar 2012 11:53)

Sve sto si napisao je gomila gluposti i necu da komentarisem,nas narod kaze oko za oko zub za zub,kako su oni nas docekali tako treba i mi njih.

neven

pre 11 godina

Sve sto si napisao je gomila gluposti i necu da komentarisem,nas narod kaze oko za oko zub za zub,kako su oni nas docekali tako treba i mi njih.
(Fernando Morientes, 15. decembar 2012 13:53)

Ne tupi mnogo... nego gledaj i uci kako to/se rade/ponasaju/navijaju ozbiljni ljudi iz ozbiljnih zemalja... kao sto su to npr. Danska, Norverska, Svedska itd.. Mozda i skapiras nesto, sem sirenja mrznje!

4 konja debela

pre 11 godina

@student_iz_parka: Sve si rekao...ali možda o sebi. Svoje navode baziram na svetu i ljudima oko sebe, a ne kibernetičkom kompleksašenju. Frivolno je reći da mi u CG neko želi zlo, a što se tiče politike - sve što imamo da im prigovorimo, mislim da imaju bar toliko argumenata i oni. A ovakvi komentari idu u prilog tome.

Fernando Morientes

pre 11 godina

(neven, 15. decembar 2012 14:38)

Preseli se tamo onda kad ti ovde nije dobro,ja nisam kao ti da kad me neko pljune cutim,nego ja mu vratim to istom merom,to nije sirenje nikakve mrznje,pobrkao si loncice.

Realista

pre 11 godina

Srbija jedino silom uz pomoc sudija i domaćinski moze u finale, kao i proslo prvenstvo za muskarce na bestidan nacin do finala, i nikad vise grupu nece proci, kako muskarci tako i zene

planina

pre 11 godina

Pustite ove djevojke na miru, one su vrijedne, treniraju i rade po cijeli dan, hoce da uspiju i to je za svaku pohvalu. One nisu poiticari, to su sportisti, halo.
Savjet ovima iz Srbije sto "mrze" CG, i smatraju Hrvate vecim prijateljima:
Procitajte Gorski Vijenac, politika je od danas do sutra.
Ja se ugodno osjecam u Crnoj Gori, idem tamo svake godine na more, pored CG lijepo se osjecam i u Grckoj, a Hrvatsku, Tursku ostavljam ovim "demokratima".

СРБИН

pre 11 godina

Скупили се навијачи из Студењака да подрже своју прапостојбину мајку њину Црну Гору.

NadžaK

pre 11 godina

Šilo samo napred! Gde su bili ovi dušebrižnici kada su vas omalovažavali pojedinci iz RSS? Za to znate samo vi, zato snažno i pravo u finale!

Nesto mi smeta

pre 11 godina

Srbija protiv Srbije.Polovina igracica u CG iz Srbije.Lepo je kada se peva himna.Ali??? Bravo za Anu Djokic. Njoj CG nije Majka mila.Kao sto ni u Nemackoj fudbalskoj reprezentaciji Ozilu,Kediri,Kloseu Nemacka nije faterland.Ostale srpkinje u CG timu kao da teraju inat. Iz sveg glasa se pokazale

Sasa Frankfurt

pre 11 godina

Ma ja bi crnogorcima u Srbiji uveo vize, bez prava na srpsko drzavljanstvo, pa kad isteknu a ono lepo nazad odakle su i dosli! Mislim da nas manje mrze Siptari nego crnogorci! Napred Srbija

Realist

pre 11 godina

(Realista, 15. decembar 2012 12:28)
Ti ne da nisi realan,nego nemas pojma o sportu kad ovako pricas....Pa izgleda da ti bolje vidis situaciju i sanse oko pobjednika i od Adzica,hahahaa

Mr.Good

pre 11 godina

Mozete pricati sta hocete mi smo jedan narod i totalno je nebitno ko ce igrati za koga, to je stvar licnog izbora svakog pojedinca jer se silom niko ne moze privoleti da igra za neki tim a narocito za reprezentaciju..samim tim je rasprava na ovu temu totalna gluposti neka pobedi bolji pa ko god bio neka mu je srecno!!!

radomir antic fan

pre 11 godina

nisam znao da nasa rukometasica ima zadacu a ne zadatak kao sto kaze ovaj komentator... skoro svi su na rts-u ocajni!! nego, NAPRED SRBIJA!!! :)

Zvrk

pre 11 godina

@Mirko to ko je izabrao Vladu i kako je izabrana je vrlo diskutabilno. Crna Gora o kojoj sam ja pricala je nije birala.. a zasto su na vlasti je jasno svima, sem vama kojima odgovara da nas pljujete. Nego da ti ne objasnjavam, takvima kao ti ne vrijedi pricati. Mrzi, druze, koga hoces i zvizdi, brate, kome hoces.. tebi na cast. ;) Pozdrav

Milan

pre 11 godina

Nemam nikakav problem sto se neko izjasnjava onako kako se izjasnjava.Nije moje da se u to mesam.Smeta mi sto se gaze osnovna ljudaka prava onih koji misle drugacije(VERA,JEZIK,PISMO)Ovo se ne odnosi samo na CG.

"srpska" sparta

pre 11 godina

Citam i ne mogu da povezem...
Odakle toliko mrznje prema nama. Trenutno mislim da su vam blizi hrvati. A to sto smo prvi put u istoriji ratovali protiv njih... Zbog vas. Balkanski ratovi i balkanske kasabe. Svinje, sljive i chetnici
Bilo je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu

Vasilije

pre 11 godina

Ko god da dobije Srpkinje će igrati u finalu!!!Možemo da priuštimo luksuz da igramo sa dvije srpske ekipe na EP!Jedino što je žalosno je to što igraju za dvije različite države ali i to ve doći na svoje kad tad!!!S' vjerom u Boga....

Fernando Morientes

pre 11 godina

Dajte ljudi svi u arenu,cuo sam da dolazi 5 hiljada crnogoraca ogranizovano,svi u halu bre da podrzimo devojke zasluzile su,i jos nesto setite se samo sta su radili oni kad su nase kosarkasice igrale tamo koja je to salva vredjanja i zvizduka bila nasoj himni pa cak su pevali ubij srbina,nema nikakve prijateljske utakmice,mislim da bi milogorcima trebali da priredimo docek isti kao i oni nama.

Sreten

pre 11 godina

Neka se rukomtašice Crne Gore provedu kao naše košarkašice letos na Cetinju uz predivno navijanje Cetinjske publike.A taj sramni događjaj nije osudio nije sportista iz Crne Gore pa nek se onda pitaju zašto neko zviždi njihovoj himni!!!

Crnogorac

pre 11 godina

Daj da se analizira kako ko igra,da bude prije svega fer plej,da sudjenje bude korektno,pa ko god da pobijedi neka mu je srecno!Crna Goro volim te!

veliki strumf

pre 11 godina

Suvisno pitanje. Pa Srbija, naravno. Flaster na Bulatovicevu 60 minuta, iscrpeti je, terati da sutira iz teskih pozicija, zatim spreciti kontre (strasno oruzje) i pobeda je sigurna, jer su Crnogorkama sve ostale opcije u napadu drugorazredne. Verujem da je Dragica Djuric dobro proucila suteve Bulatoviceve, koja vise sutira kada se nadje na svojoj poziciji desnog beka u kontra ugao (golmanov desni), i da ce to Katarina Velika uspesno citati. Polufinale ce obeleziti duel dve Katarine. Mi se uzdamo u Tomasevic!

Mika NS

pre 11 godina

Jaka odbrana ,i hrabro i pametno u napadu, uz naravno punu Arenu.
To sto su Crnogorke olimpijski vicesampioni nista ne znaci, mnogo jace reprezentacije u ovom i drugim sportovima su u Beogradu ostali porazeni!

Samo i uvek Srbija!!!

kombajn

pre 11 godina

nisam zbog obaveza mogao poci na utakmicu. jedan od vodja mi rece da dolaze autobusi i da ide citav skoro citav voz za bg. bice strasna atmosfera. naprijed crnogorke do pobjede punim srcem!!!

Monti

pre 11 godina

Svaka cast Srbiji ,ali uz duzno postovanje vi ste samo usputna stanica ..vi nas uopste ne zanimate. Mi zivimo za mec sa Norveskom i revans za onu kradju u Londonu !

PERO

pre 11 godina

crnogorci imaju bespaltan,ne dozvolimo da ih ima više u areni,to bi bila bruka,ali bruka su cena karatea,rukometni savez snosi veliku odgovornosta ,ako bude više crnogoraca

Realista

pre 11 godina

Srbija jedino silom uz pomoc sudija i domaćinski moze u finale, kao i proslo prvenstvo za muskarce na bestidan nacin do finala, i nikad vise grupu nece proci, kako muskarci tako i zene

dragiša

pre 11 godina

Stvara se atmosfera u kojoj Crna Gora nema ni minimuma šanse za pobedu. Toliki pritisak na sudije, EHF, sve podseća na polufinale muškaraca kada je Srbija pobedila Hrvate, a posle se videlo ko je Srbija na Olimpijadi kada se nije igralo u Beogradu.

my way

pre 11 godina

Srbija, naravno! Ne treba da zvizdimo crnogorskoj himni, ja bih najvise voleo da je svi zajedno zapevamo, ali ne po tekstu Sekule Drljevica. Svakom normalnom bi srce bilo puno kada bi se iz 20000 grla u Areni culo:
Ој свијетла мајска зоро,
Мајко наша Црна Горо,
Синови смо твог стијења
И чувари твог поштења.

Ловћен нам је олтар свети,
У њега смо сви заклети.
На Ловћену Његош спава
Најмудрија српска глава.

Ловћен красе Петровићи
А Косово Обилићи.
Ловћен краси гроб Његошев
А Косово гроб Милошев.

Дурмиторе је л' ти жао
Што се Ловћен опјевао?
-Не, нека га, нек' се пјева
Заслуга је Његошева.

Kongo KO

pre 11 godina

Srbijanci opusti te se to je samo sport, odakle tolika mrznja prma nama, doce ljeto docete na more, dobri ste domacini i ljudi ali cijelu sliku o vama kvari zatucani nacionaliam. Da je vijecna CRNA GORA !!!

MNE

pre 11 godina

iskreno i od srca crnoj gori zelim da osvoje bronzu,a nasim preletacicama iz cg reprezentacije da ostanu tu gde jesu i ako bog da na postolju slusaju srpsku himnu,pa nek se onda zapitaju da li je sve u novcu....
(nema boljeg muslimana od poturcenog srbina :(, 15. decembar 2012 12:44)


To sigurno mislis i za Stanica, Nikcevica...da ne idemo na vaterpolo i ostale sportove ? Da ne pominjem da je Katarina rodjena u Srbiji, ali da su njeni iz Crne Gore ili je Bulatovic mozda tamosnje prezime ? :)

I vidim svi spominju junacki kradju Francuske, dje se ne svira gol u odlucujucim trenucima kada je lopta pola metra usla unutra, ali bi ste svi odma krenuli od Vatikana do Amerike, preko Hrvatske i Njemacke da pricate o zavjeri protiv srpstva da je bilo suprotno. Vasim djevojkama svaka cast sto se igre tice, ali one to sto mogu da urade mou samo u Srbiji, jasno je svima da postoji podosta kvalitetnijih reprezentacija uopsteno, Crna Gora posebno. Ako pobijedite sportski, svaka cast i srecno u finalu, a mislim da vam je i bronzana medalja vise nego puna kapa i iskreno vam je zelim. Zlato je za lavice!

Sto bi Joka nasa rekla, ZA CRNU GORU-SVIII!!!

Ratko

pre 11 godina

Protiv podele medju Srbima
Podrska za stav Ane Đokić. Ima jako mnogo Crnogoraca koji su protiv podele medju Srbima u dve drzave. Ana je jedna od njih. Ovo je jedini nacin na koji je mogla da izrazi svoj stav i svaka joj cast. Sto se tice samog susreta, navijacu za Srbiju ali ako ne uspemo navijacu za Cernu Goru u funalu (naravno).

gile

pre 11 godina

darko stanic je iz mojkovca,,andrija prlainovic je iz h.novog,,ana ivanovic je iz podgorice iz kuca,, jelena jankovic je iz berana,, novak djokovic je iz niksica svi porijeklom iz cg pa igraju za srbiju,, i stvarno ne vidim tu nista strasno,, i nije mi jasno zasto se ovoliko potencira zbog kace bulatovic i ane djokic...

student_iz_parka

pre 11 godina

Naravno Srbija! Za slucaj da prodje Crna Gora, navijacu protiv njih u finalu ko god da bude sa druge strane. Oni nam nisu nimalo blizak narod, vec bas naprotiv. Retko gde moze da se nadje tolika mrznja prema Srbiji i Srbima kao sto moze u Crnoj Gori.

Uz nase do kraja, i nadam se da se Crna Gora uopste nece naci na pobednickom postolju!

AlCapone

pre 11 godina

Treba navijati korektno. Setite kako se aplaudiralo srpskoj himni u kvalifikacijama za europsko prvenstvo u kosarci u Podgorici.

Treba na kraju aplaudirati i himni Crne Gore.

Nenad S.R. Jevtić

pre 11 godina

Ništa slabo ne želim Crnoj Gori, ali ni ništa dobro. Zna se zbog čega...priznato Kosovo ! S tim su pokazali šta misle crnogorci Srbima. To je njihovo čojstvo i junaštvo ! Za mene jednostavno kao da ne postoje na kugli zemaljskoj !!!
Nekad letovao u CG i Cro. Nenad S.R. Jevtić. Otvoreno i demokratski! Bez ljutnje !

student_iz_parka

pre 11 godina

@ 4 konja debela

Ne pricaj ono sto nije, vecina u Srbiji nikako ne simpatise Crnu Goru niti je smatra bliskom. Vecina u Srbiji zna da nam oni nisu bliski, i da se od njih mozemo nadati samo najgorem. Prestanite vise da nas spajate sa neprijateljima i onima koji nas mrze i zele nam zlo.

dejan-minhen

pre 11 godina

puno srece nasim devojkama! Samo opusteno, nemate sta izgubiti.
Postigle ste ogroman uspeh do sada. Nastavite da budete tim i ne dozvolite padove kao protiv Svedske zadnjih 10ak minuta. I ko zna sta moze jos da bude!!!

Jos jednom srecno!!!

Dostojanstveno za Srbiju!

pre 11 godina

Ne razumem neke koji pozivaju da se zvizdi crnogorskoj himni.Zasto bi se ugledali na ekstremiste kojih ima u svakoj drzavi.Treba dati podrsku nasoj reprezentaciji,ali na dostojanstven nacin,ne vredjajuci protivnika.I pustite vise Crnogorce da se izjasnjavaju kako zele,u skladu sa svojim osecanjima a ne kako pojedini od nas to zele.Nezavisno od toga,nemamo blizeg naroda od njih.Srbija do pobede!

*nesa*

pre 11 godina

jednostavno ovo moram da uradim.. pre sat vremena je Katarina Bulatvoci lakovala sledeci teks na svom profilu!!!
-nocas su svi protiv nas,ali ne mogu nam nista, zaigrace se oro nocas u sred zemjle srbije,cuce se kako djevojke i 5000 navijaca pjeva himnu jace nego sto ce biti zvizduk ostalo 15000 miseva-
ja sam iskreno zgrozen.. misevi? e bio sam protiv zvizdanja devojkama al sad sam se razbesneo zato ljudi koji budu u areni nek im naprave jos veci pakao! misevi... ona to misli o svim srbima? Deci koja ce biti na tribinama,samo zato sto su Srbi? Samo vas molim nemojte nista ubacivati an teren..
sta bih dao da mogu da odem na utakmicu danas :(

4 konja debela

pre 11 godina

Braći iz Crne Gore - izvinite za infantilne komentare. Ogromna većina u Srbiji zna ko im je najbliži i gde se osećaju kao kod kuće, kakvi bre Hrvati. Nas poreklom iz CG je mnogo, i nije bitno kako se izjašnjavamo. Prebrojavanje je degutantno, neka igra ko gde hoće. Konkretno, CG je jača, ali to ne znači pobedu večeras. Crnogorcima koji se probiju do Beograda želim lep boravak.

Jodz

pre 11 godina

Cudo kako svi pricaju o sramotnom skandiranju 20ak jadova na Cetinju, ali su zaboravili aplauz srpskoj himni u prepunoj Moraci... Malo se neko pravi lud, a?

Ajmo, Lavice!

Srbin iz crne gore

pre 11 godina

SRBIJA naravno! Svim srcem navijam za svoju majku Srbiju, i potpuno sam ubedjen da cemo deklasirati malu crnu goru!
Molim vas braco srbi, da im priredimo papreni docek kakvom se nisu nadali, a posebno za ove kvislinge sto im je ,,bivsa,, drzava Srbija, i sto su Srbiju tada kada joj je bilo najteze izdali i ostavili na cedilu.
Od starta ne dati im oka da otvore, i nema im pomoci.Finale nas ne zanima uopste, za nas je veceras finale i tacka!

nema boljeg muslimana od poturcenog srbina :(

pre 11 godina

iskreno i od srca crnoj gori zelim da osvoje bronzu,a nasim preletacicama iz cg reprezentacije da ostanu tu gde jesu i ako bog da na postolju slusaju srpsku himnu,pa nek se onda zapitaju da li je sve u novcu....

dujo

pre 11 godina

tapšanje srpskoj himni je bilo namešteno,svi su dobijali papiriće o ponašanju,a na cetinjU i kad je partizan gostovo pokazali pravo lice,katarina bulatovićje prvo igrla za srbiju i pevala srpsku himnu,sad je najveći patriota u crnoj gori

student_iz_parka

pre 11 godina

@ 4 konja debela

I ja svoje navode baziram na ljudima oko sebe, a oko tebe mora da su samo Crnogorci. Dosta je vise bilo sa mitovima o bratskom i prijateljskom narodu, kad Crna Gora zraci mrznjom prema Srbiji i svemu srpskom. Ta nasa "braca" dolaze u Srbiju da se besplatno skoluju i lece, preko rodjackih veza se uvaljuju u fotelje i na funkcije, zive od para ove drzave a na svakom koraku rade protiv nje i pljuju je. Mozda ne zele nista losi tebi licno kao pojedincu, ali nama kao narodu i ovoj drzavi svakako da. Poslednji primer je onaj Crnogorski profesor iz Novog Sada, koji sprovodi propagandu iz udzbenika i siri mrznju prema drzavi u kojoj zivi. I za to ima podrsku iz lepe njihove Crne Gore. To nam braca nisu!!!

aleksandar

pre 11 godina

voleo bih da pobede devojke koje igraju pod imenom srbija,mada i ako pobedi reprezentacija srbije sa prezimenom crna gora nece mi biti zao.bice mi mnogo zao

Mirko

pre 11 godina

Nije Crna Gora Milo, nama je malo teze nego vama, po tom pitanju.. Nisu Crnogorci priznali Kosovo, to je uradila Vlada koja je tu dosla tako kako je dosla.. Nisu Crna Gora oni ekstremisti i budale sa utakmice na Cetinju (ili gdje god i na sta god se ovdje sve poziva) koji vrijedjaju vase spostiste, takvih neandertalaca imate i vi i svi na ovom tuznom Balkanu gdje se necemo nikada opametiti izgleda.
I na kraju, neka pobijedi bolji tim veceras, neka onaj drugi osvoji bronzu, pa da svi imamo nesto da slavimo.. ;)
Pozdrav iz CG. Izvinite na duzem komentaru, ali ne mogu vise da citam gadosti ni sa jedne, ni sa druge strane, ponajmanje one koji pozivaju na mrznju..
(Zvrk, 15. decembar 2012 14:48)
----------------------------------------

Znamo mi da niste vi priznali Kosovo nego vlada Crne Gore na celu sa Milom Djukanovicem... ako je izibrao tu vladu i Mila Djukanovica..moja baba ?

Naravno da cu zvizdati i himni i svemu sto dolazi iz Crne Gore jer ste nam zabili noz u ledja kad nam je najteze bilo,pozz za sve Srbe i one koji se tako osecaju u CG.

Jonytan

pre 11 godina

Neka bolji pobedi, neka mu je sa srećom u finalu. Ja bih voleo da dobije Srbija, ali i ako Crna Gora pobedi, neću biti tužan jer je bar jedna reprezentacija odavde otišla u finale. Inače, za dežurne brojače krvnih zrnaca, nemam nikakvu rodbinu u CG.

Stanic

pre 11 godina

Smijesni su svi koji pricaju o katarini bulatovic i ani djokic-sjetite se samo da je srbija u januaru usla u finale najvise zbog stanica koji je crnogorac i rodjen u mojkovcu-pustite ta prepucavanja. svako igra za onog koga zeli i za koga on misli da je bolji i moze napraviti vise uspjeha-njihova volja. zar je i bitno to kad je sve to jedna drzava-trebamo bit srecni sto su obje reprezentacije u polufinalu-jer da smo zajedno ne bi ni prvu grupu prosli jer se zajednicki savez raspadao

Srbin...

pre 11 godina

Ljude u Crnoj Gori delim na Srbe i ostale, jer nas ti ostali mrze iz dna duse. Zato bez nepotrebnih podela, pozdrav braci Srbima iz Crne Gore i sire, a veceras neka pobedi bolji, a od sveg srca se nadam da ce to biti Srbija...

acalibero

pre 11 godina

ma kakva braca kakvi bakraci, ja sam po majci Mijatovic, i odem na OI u London, znate sa kim sam se samo zakacio, od 200 zemalja samo jedan crnogorac od 50g uzeo da me psuje nicim izazvan, nisam mogao da verujem, to je bilo na vaterpolu i to su sve primorci, oni nas mrze, a sjever do Tare je bio i bice vazda srpski

Primo

pre 11 godina

niko od vas da pomene da je sramnom skandiranju na Cetinju prethodilo jednako sramo zviždanje crnogorskoj himni od strane grupe srpskih navijača koji su došli na Cetinje.

"Svaki naš predak vidi, što je budali za ponos - pametan se toga stidi"

Borko

pre 11 godina

Ja ne bih zviždao himni Crne Gore. Zviždao bih ovim našin "janičarkama". Rođene u Srbiji,Srpkinje,a igraju za Crnu Goru. Pa nije reprezentacija klub da se menja. Slušao sam intervju jedne od njih,koja otvoreno kaže,da je Crna Gora bolji tim i da je imala šansu da ide na Olimpijske igre i zato je odlučila da igra za njih. Pa nije to Zvezda,pa kažeš idem u Barsu,jer mogu da osvojim Ligu šampiona. Ovo je reprezentacija. Ako si Srbin ili rođen u Srbiji,onda igraš za Srbiju i tačka. Ajde onda sve devojke da igraju za Norvešku. One su najbolje. Ili u fudbalu, svi za Brazil. Stanite malo. No može to tako. Napred Srbija!

VujanovicsaDurmitora

pre 11 godina

Malo da unesem politike i zapaljivih govora. Katarina Bulatovic ocigledno Srpkinja jer Bulatovici su Srbi mada druga plemena za njih kazu da su prezime dobili po Buli to jest babi Turkinji, pa su zato Bulatovici, rodjena u Kragujevcu 1984., predvodi Crnu Goru. Vratila se u crnogorsku reprezentaciju kako je rekla svojim korjenima,i to je ispravno jos kada bi se i drugi vratili na Durmitor, pa da Sumadinci u Kragujevcu zivje ko ljudi,a ne da sjede po opstini policiji itd. Ana Djokic i Bojana Petrovic takodje rodjene u Srbiji neka povjedu celokupnu svoju rodbinu u Crnu Goru, ne mogu se sisati dvije majke. Pa nek igraju neka pobjede, ali Sumadija i Srbija da hrani nekoga ko ce biti protiv nje, to vise ne sme dolaziti u obzir. Neka citaju Njegosa, cud je zenska smijesna rabota ne zna zena koje kakve vjere stotinu ce promeniti vjerah da ucini sto joj srcu drago a ako nece mogu biti i Turkinje jer veliki vladika Rade kaze . Prema tome moraju da shvate protiv koga igraju i kako ce da igraju, a nemoj da se cude na posledice koje mogu da ih snadju posle toga. Pozdrav za sve one koji su Srbi ostali i u Crnoj Gori. Vidimo Se 2016. u Peci i Pristini.

SrbIN

pre 11 godina

nema mrznje prema Srbiji?!! Da li će biti baš tako? evo ga letak sa crnogorskog sajta rukometne reprezentacije koji poziva na nešto...pročitajte na šta http://i.imgur.com/UTXtY.png

pravi srbin sa severa

pre 11 godina

Netreba nam politike to su SESTRE!""nemoj te ih razdvajati...i navijajte za bratski narod..i sestre naravno.....p.s.DVA PUT SRBIN JEDNOM CRNOGORAC...P.P.NjEGOS

limski68

pre 11 godina

Daj da budemo gospoda, da pokazemo kulturu- ne treba zvizdati nicijoj himni. Gledajmo sebe, i navijajmo za nase devojke. Sve koje ne nose nas dres su samo sportske protivnice nasim devojkama, i tu je sva prica gotova. Samo fokusirani na navijanje za Srbiju dobijamoooo!

Stefan

pre 11 godina

Citam i ne mogu da povezem...
Odakle toliko mrznje prema nama. Trenutno mislim da su vam blizi hrvati. A to sto smo prvi put u istoriji ratovali protiv njih... Zbog vas. Balkanski ratovi i balkanske kasabe. Svinje, sljive i chetnici
Bilo je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu
("srpska" sparta, 14. decembar 2012 23:53)

Procitaj svoj komentar, pa ce ti se mozda nesto i povezati. Ovde niko rec mrznje prema Crnoj Gori nije rekao za razliku od tebe, pogotovo ne na tako odvratan nacin na koji ti pljujes po Srbiji. Ko o cemu... I sto se Hrvata tice, oni su vama bliski, toliko da ste njihovu propagandu i govor mrznje prihvatili. Sve sto je od Crne Gore ostalo su Sekula Drljevic i Milo Djukanovic.

planina

pre 11 godina

Pustite ove djevojke na miru, one su vrijedne, treniraju i rade po cijeli dan, hoce da uspiju i to je za svaku pohvalu. One nisu poiticari, to su sportisti, halo.
Savjet ovima iz Srbije sto "mrze" CG, i smatraju Hrvate vecim prijateljima:
Procitajte Gorski Vijenac, politika je od danas do sutra.
Ja se ugodno osjecam u Crnoj Gori, idem tamo svake godine na more, pored CG lijepo se osjecam i u Grckoj, a Hrvatsku, Tursku ostavljam ovim "demokratima".

uros

pre 11 godina

sta se zalite na cene karata,pa evropsko prvenstvo je u pitanju,ne mogu karte biti 200din...to sto su kod nas plate mizerne je vec neka druga prica..

neven

pre 11 godina

Sve sto si napisao je gomila gluposti i necu da komentarisem,nas narod kaze oko za oko zub za zub,kako su oni nas docekali tako treba i mi njih.
(Fernando Morientes, 15. decembar 2012 13:53)

Ne tupi mnogo... nego gledaj i uci kako to/se rade/ponasaju/navijaju ozbiljni ljudi iz ozbiljnih zemalja... kao sto su to npr. Danska, Norverska, Svedska itd.. Mozda i skapiras nesto, sem sirenja mrznje!

NadžaK

pre 11 godina

Šilo samo napred! Gde su bili ovi dušebrižnici kada su vas omalovažavali pojedinci iz RSS? Za to znate samo vi, zato snažno i pravo u finale!

Nesto mi smeta

pre 11 godina

Srbija protiv Srbije.Polovina igracica u CG iz Srbije.Lepo je kada se peva himna.Ali??? Bravo za Anu Djokic. Njoj CG nije Majka mila.Kao sto ni u Nemackoj fudbalskoj reprezentaciji Ozilu,Kediri,Kloseu Nemacka nije faterland.Ostale srpkinje u CG timu kao da teraju inat. Iz sveg glasa se pokazale

Vlada

pre 11 godina

Da li da se ponasamo kao oni kad su gostovale nase kosarkasice ili Partizan u Moraci ili da navijamo fer, pitanje je sad. U svakom slucaju kako se god ponasali o nama ce se i dalje pricati da smo divljaci.

Vladimir

pre 11 godina

Navijamo naravno za svoju zemlju!!!Postujem tudju...ali navijam za nase...I gledajuci komentare ovde...sta reci..politika je odavno u sportu...Ne treba zvizdati na tudju himnu nikad..ali i da ih volimo nije potrebno..Priznali su Kosovo..samim tim izabrali su svoj put...Danas samo zelim pobedu Srbije..I lepo navijanje..Bez zvizdanja himni!!Pokazimo sta smo...Domacini najbolji!!

ehf

pre 11 godina

*nesa* idi troluj i siri mrznju negde drugo..svi smi jedno a samo zbog takvih kao.sto.si ti stvara se nepotrebna tenzija. A vidi se da.si samo obican klinac

Fernando Morientes

pre 11 godina

@(neven, 15. decembar 2012 11:53)

Sve sto si napisao je gomila gluposti i necu da komentarisem,nas narod kaze oko za oko zub za zub,kako su oni nas docekali tako treba i mi njih.

SRB

pre 11 godina

@Jodz

aplauz srpskoj himni u prepunoj morači je bilo najjadnije podsmevanje.

a naka pobedi bolji a ja uvek svim srcem bilo gde i bilo kada samo za srbiju.

Zvrk

pre 11 godina

A zasto ponavljate, kao papagaji, floskule koje negdje cujete ili procitate, a bez da ih provjerite ili znate je li to istina.. Za sve vas neinformisane (a da me niko ne shvati pogresno, Srbija mi je u srcu tik pored Crne Gore), nije 'pola reprezentacije CG iz Srbije'. Radi se, trenutno, o samo dvije cure - Ani Djokic, koja je otisla jer se na nju nije racunalo ili je vec imala neki ozbiljan nesporazum sa ljudima iz RSS, a koja ne pjeva nasu himnu i ne krije da je Srpkinja; i Katarini Bulatovic koja jeste rodjena u Srbiji, ali su joj oba roditelja iz CG, i na kraju krajeva ima cura pravo da se osjeca kako zeli (isto kao Stanic, Nikcevic, Prlainovic, Mandic, Subotic, Nikic..). Dakle, dvije cure u ekipi ne cine pola ekipe. I manite se mrznje i politike..manite se stavova kojima su nam svima ispirali mozak godinama.. Nije Crna Gora Milo, nama je malo teze nego vama, po tom pitanju.. Nisu Crnogorci priznali Kosovo, to je uradila Vlada koja je tu dosla tako kako je dosla.. Nisu Crna Gora oni ekstremisti i budale sa utakmice na Cetinju (ili gdje god i na sta god se ovdje sve poziva) koji vrijedjaju vase spostiste, takvih neandertalaca imate i vi i svi na ovom tuznom Balkanu gdje se necemo nikada opametiti izgleda.
I na kraju, neka pobijedi bolji tim veceras, neka onaj drugi osvoji bronzu, pa da svi imamo nesto da slavimo.. ;)
Pozdrav iz CG. Izvinite na duzem komentaru, ali ne mogu vise da citam gadosti ni sa jedne, ni sa druge strane, ponajmanje one koji pozivaju na mrznju..

4 konja debela

pre 11 godina

@student_iz_parka: Sve si rekao...ali možda o sebi. Svoje navode baziram na svetu i ljudima oko sebe, a ne kibernetičkom kompleksašenju. Frivolno je reći da mi u CG neko želi zlo, a što se tiče politike - sve što imamo da im prigovorimo, mislim da imaju bar toliko argumenata i oni. A ovakvi komentari idu u prilog tome.

branko

pre 11 godina

Србија може победити Црну Гору, али сасим сигурно не игром каква је била она против Француске. Погледајте како је изгледао крај, а такво је било и цело друго полувреме : У 53,19 минуту Србија је изједначила на 17 :17. У преосталих 6,41 минута извеле су 6 напада који су завршени овако : 1 гол (Огњеновић), 1 лопта послата у аут (Лекић), 1 слаб шут на гол (Филиповић), 1 одузета лопта (Лекић) и оно најгоре 2 изгзбљене лопте после којих су уследиле контре (Дамњановић, Лишчевић). Уз ово зарадиле су једно непотребно искључење (Крпеж) и судије нису признале Францускињама гол из пенала (лопта је од пречке пала иза гол линије).
Неће нити може голман, ма како се звао, на свакој утакмици неутралисати оволико грешака. То да се овако добије утакмица и да противник не искористи оволико поклоњених прилика деси се једном у 100 утакмица а против екипе каква је црногорска то је сасвим искључено. Стручни штаб би морао имати ову анализу и морао би предузети озбиљне мере да се ово не понови а и саме играчице би се морале замислити. Уз све честитке девојкама, пре свега на борбености, мора се рећи да је још увек много грешака у нападу и да се тај број не смањује. Јако бих волео да се то догоди на овој утакмици а онда би успех био сасвим достижан. Покушајте!
Срећно!

neven

pre 11 godina

Fernando Morientes, 14. decembar 2012 23:22)

Postovani spancu,
kakve veze imam ja sa desavanjem iz proslosti?
Zasto ja i moja deca da zvizdimo bilo kojoj himni?
Kakve veze ima sport sa politikom?
Kakve veze ima moraca sa arenom?
Kakve veze ima kosarka sa rukometom?
Zasto pozivas decu i majke da zvizde tudjoj himni i od malena da mrze nekoga?
Zasto trazis da se sportska manifestacija pretvori u politiku?
Zasto zelis da se svetu predstavimo (opet) kao divljaci?
Zasto hoces da se lepo i kulturno navijanje do sada, pretvori u mrznju?
Hoces opet da jurimo nekoga sekirama?
Hoces da strada neka cura kao Sesum na EP i onemogoci zivotni san u svojoj zemlji da se bori za zlato???

Zasto ne napises kako treba da igramo napad, odbranu itd.? Pojma nemas verovatno rukometu...

ZAR JE MOGUCE DA AMA BAS NIKAD SE NE NAUCIMO?????

Zar je toliko teeesko otici na sportsku priredbu, navijati fer i korektno? Slaviti ako pobedimo, pruziti ruku ako izgubimo? Bez vredjanja, zvizduka himni, baklja, psovanja?!?!

OVAMO SMO KAO SVI SLOZNI DA SAMO NAS KAZNE I DA NAS CEO SVET MRZI, a isti ti pozivaju na linc?!? I posle vam nesto nije jasno, taj zli zapad?

Zelim nasim curama od srca da prodju crnogorke i igraju finale. A ako ne, nije smak sveta. Ima i utakmica za bronzu. Ujedno je i ovo velika skola za 2013 i SP u Srbiji, kako god se zavrsilo!

SRECNO CURE!

Lynx

pre 11 godina

Vala ovi nasi bi mogli da podele karte sutra. Najjeftinija je 1200, i to je koliko sam shvatio sa slike, poslednjih 4-5 redova na gornjem prstenu.

treba podvuci crtu!

pre 11 godina

Nevjerovatno da je neko uspio da izazove toliki animozitet izmedju Crne Gore i Srbije makar se on zvao Milo Djukanovic.Priznavanje Kosova(nama na obraz)i politika DPS protiv Beograda su potezi kojima cuvaju vlast skrecuci ljudima paznju sa katastrofalnog ekonomskog stanja.Pricate o kupovini glasova u Srbiji a mozete tek misliti kako je u maloj zemlji poput CG lako kupiti izbore i vlast.Pribojci,Prijepoljci,Uzicani,Bjelopoljci,Pljevljaci,Beranci slicniji su jedni drugima nego li sto su sa Leskovcanima,Negotincima,Vojvodjanima,Cetinjanima,Baranima.Mozda su nas politicari tajkuni podijelili ali narod je ostao isti.A oni u kojima se osjeca mrznja kako na jednoj tako i na drugoj strani su upravo oni kojima je mrnja prema komsiji u prirodi.Bojim se samo kako ce sve ovo da utice na mlade narastaje izlozene nekim novim ''ucenjima'' ali nadam se da ce da pobijede razum i ljubav.Za one pak sto ne mogu da oproste Kosovo ponudicu kao iskupljenje Mojkovacku bitku jedinstven primjer u istoriji ratovanja gdje je vojska jedne drzave i jednog naroda ostala da se bori i izgine da bi vojska drugog naroda uspjela da se povuce sa ranjenicima prema Albaniji.Valjda je dovoljno?!Jedina dobra stvar u nasoj podijeljenosti je upravo sport jer sad mozemo da zauzme i vise od jednog mjesta na pobjednickom postolju.Neka bude fer play pa neka pobijedi bolji!!!

vladislav

pre 11 godina

(gile, 15. decembar 2012 12:33)
Pa kakve ima veze što su Stanić, Ivanovićka, Jankovićka, Đoković, Prlanović, Nikić.....rodom iz cg ili su njihovi očevi rodom iz cg? Pa oni se svi izjašnjavaju kao SRBI! Kao i oko 30% stanovnika cg. Pa mogli su isto biti rođeni u Sarajevu, Zagrebu, Amsterdamu ili Torontu! I ako se izjašnjavaju kao Srbi, a ne crnogorci njihovo opredelenje. Isto kao što je Katarina Bulatović rođena u Kragujevcu, ali se izjašnjava kao crnogorka, njeno isključivo njeno pravo! Pa ako Albancima, Bošnjacima, Turcima, Hrvatima ili Romima priznajete nacionalnost, a rođeni su takođe u cg, zašto prisvajate kao svoje SAMO SRBE ROĐENE U CG. Gore nabrojani Stanić, Ivanović, Janković, Prlainović, Nikić....su SRBI ROĐENI U CG I HOĆE DA IGRAJU, ŠTO JE NORMALNO SA REPREZENTACIJU SRBIJE, kao što Bulatovićka ima pravo i igra za cg! Šta je tu nejasno, ne razumem?

boki

pre 11 godina

Najmanje nam odgovara Crna Gora jer igra 6 nula odbranu a mi teshko dajemo golove na tu odbranu i njima odgovara nasa 6 nula odbrana jer imaju dobre pucace a opasni su iz kontri i desna strana napada je puno bolja od lijeve. Srbija mora puno da trci i napred i nazad i da da shto vise lakih golova iz tranzicije a da sto manje primi takih golova.Ona spora igra kao sa Francuskom nece biti dovoljna jer je Crna gora mnogo motivisanija i borbenija. Ali ako se zaustavi osovina Bulatovic Djokic to je pola posla jer Kaca ima dobru asistenciju, moze da prodre a o sutu ne treba pricati. Nadam se dobroj atmosferi i samo brzi rukomet je kljuc.

Fernando Morientes

pre 11 godina

(neven, 15. decembar 2012 14:38)

Preseli se tamo onda kad ti ovde nije dobro,ja nisam kao ti da kad me neko pljune cutim,nego ja mu vratim to istom merom,to nije sirenje nikakve mrznje,pobrkao si loncice.

Voja

pre 11 godina

Nevene tako se navija za Srbiju. Mi ne mrzimo nikoga, samo sportski i dostojanstveno. Mi smo SRBIJA, velika i ponosna, postujuci druge POBEDJUJEMO!

Mr.Good

pre 11 godina

Mozete pricati sta hocete mi smo jedan narod i totalno je nebitno ko ce igrati za koga, to je stvar licnog izbora svakog pojedinca jer se silom niko ne moze privoleti da igra za neki tim a narocito za reprezentaciju..samim tim je rasprava na ovu temu totalna gluposti neka pobedi bolji pa ko god bio neka mu je srecno!!!

Sasa Frankfurt

pre 11 godina

Ma ja bi crnogorcima u Srbiji uveo vize, bez prava na srpsko drzavljanstvo, pa kad isteknu a ono lepo nazad odakle su i dosli! Mislim da nas manje mrze Siptari nego crnogorci! Napred Srbija

Realist

pre 11 godina

(Realista, 15. decembar 2012 12:28)
Ti ne da nisi realan,nego nemas pojma o sportu kad ovako pricas....Pa izgleda da ti bolje vidis situaciju i sanse oko pobjednika i od Adzica,hahahaa

СРБИН

pre 11 godina

Скупили се навијачи из Студењака да подрже своју прапостојбину мајку њину Црну Гору.

Ivanka

pre 11 godina

Ne treba trositi energiju na prepucavanju o tome ko je Srpkinja, a ko Crnogorka, vec svu energiju usmeriti na navijanje za svoju reprezentaciju. Za mene je to Srbija i naravno da bih volela da nase devojke pobede, ali i ako ne bude tako, nista strasno, vec su napravile cudo! Bitan je fer plej, prava sportska borba i nadmetanje, bez mrznje. Srecno, devojke!!!

Srbin iz Bara

pre 11 godina

Što bi rekao legendarni Zoran Radmilović: ''Bolje mi oko njih nego oni oko nas! A najbolje NJIH OKO NJIH!!! '' :) Neka pobede BOLJE...

Zvrk

pre 11 godina

@Mirko to ko je izabrao Vladu i kako je izabrana je vrlo diskutabilno. Crna Gora o kojoj sam ja pricala je nije birala.. a zasto su na vlasti je jasno svima, sem vama kojima odgovara da nas pljujete. Nego da ti ne objasnjavam, takvima kao ti ne vrijedi pricati. Mrzi, druze, koga hoces i zvizdi, brate, kome hoces.. tebi na cast. ;) Pozdrav

radomir antic fan

pre 11 godina

nisam znao da nasa rukometasica ima zadacu a ne zadatak kao sto kaze ovaj komentator... skoro svi su na rts-u ocajni!! nego, NAPRED SRBIJA!!! :)

vladablok9a

pre 11 godina

koliko su karte?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (no comment, 15. decembar 2012 10:35)

Juce najeftinija karta na blagajni je bila 4500, ja ne znam kome je to u interesuali ali primera radi ja sam za SP u fudbalu placao jeftinije karte.
Iskreno sramota a onda slusas razne komentare kako nema ljudi u areni

Milan

pre 11 godina

Nemam nikakav problem sto se neko izjasnjava onako kako se izjasnjava.Nije moje da se u to mesam.Smeta mi sto se gaze osnovna ljudaka prava onih koji misle drugacije(VERA,JEZIK,PISMO)Ovo se ne odnosi samo na CG.