Petak, 23.11.2012.

19:17

Dinkić "proziva" DS na "Tviteru"

Poslanici DS oštro su kritikovali Mlađana Dinkića, koji je na svoj "Tviter" okačio fotografiju iz skupštinske sale, na kojoj je svega nekoliko poslanika DS.

Izvor: Tanjug

Dinkiæ "proziva" DS na "Tviteru" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Denis

pre 11 godina

Pa sta ce Dinkic okacio samo one koji su u skupstinskoj sali prisutni. Ostale koji se nalaze po okolnim blizim i daljim destinacijam nije mogao. Neka se sami jave .

Atreides

pre 11 godina

Hahhahaaa!!! Ovi iz DS su mrak. Umesto oni da se izvine narodu sto su krali godinama,opustosili drzavu i plus i ne dolaze na posao tj na skupstinske sednice. Mada i taj Dinkic je ista mustra.

goldcoin

pre 11 godina

ne volim tog samozvanog eksperta dinkica, ali eto bar je u necemu koristan. kad bi vise tvitovao, a manje se razbacivao tudjim parama svima bi bilo bolje. mislim da ds treba da se izvini svima nama ako zeli neciji glas na buducim izborima. mada, puko je ds, ova slika samo to potvrdjuje...

ministri mogu sve

pre 11 godina

A kako se, ustvari, pravim imenom naziva to, kada neko, nesto, snima, sto ne sme, a za to nema ovlascenje?
Spijunaza?
Ne bas spijunaza, ali krsenje zakona sidurno da, jer ako svaki onaj, koji zeli da snima po skupstini, mora i da se akredituje za to, a Dinkic to radi bez dozvole, sta vise, krisom snima, a snimke javno predstavlja, kako bismo to delo mogli nazvali?
"Moze mi se!"?
"Salio sam se!"?

Prosto je nezamislivo, da se ovakav jedan snimak pojavi iz Kongresa, Bundestaga, Seima, Sobranja, Sabora, ili Evropskog parlamenta!

Atila (ZR)

pre 11 godina

Bravo Dinkiću krajnje je vreme da se ovakve stvari objave, treba naš narod da vidi ko u Skupštini za svoj nerad redovno "dobija" veliku platu, mislim da je krajnje vreme da Skupština javno objasni kako može neko ko nije na svom radnom mestu da prima platu???
P.S. za svoj postupak ne brini svi koji rade kod privatnika i koji treba da "zarade" svoju platu Te sigurno podržavaju

MiloshMarjanovic

pre 11 godina

Umesto da se ovakvi neodgovorni poslanici izvine narodu Srbije, on traže izvinjenje .... Ovde je neko pobrkao lončiće!

MAXIM

pre 11 godina

Ja kad za godinu sakupim pet dana da nisam na poslu - dobijam otkaz.
Imamo kamere, imamo video nadzor, imamo gomilu besposlicara, samo sabrati.
I Iš . Nego, da mi umemo toljage!?
Ili da im uvedemo test inteligencije?
Pa da vidis skupstinu. Mala sala, dva reda klupa, polupopunjena, a svi prisutni.
Ili ipak mocuge. A ??

nada ZR

pre 11 godina

u ovom slucaju je DS u pitanju.Ali posteno govoreci nisu oni jedini.Ponasanje poslanika koji predstavljaju nas prisustvujuci sednici samo desetak minuta je zabrinjavajuce.Postoji ponekad razlog prisustvuju drugoj sednici npr.odbora ali previse je praznih stolica i skupstina deluje kao usputna stanica.Rade to i vladajuci poslanici.Ovakvo ponasanje treba sankcionisati umanjenjem poslanicke plate.Te pare usmerila bih u socijalna davanja pre svih deci.

alergican

pre 11 godina

Dinkic je ovaj put u pravu, ali nije lepo sto je ljude nazvao "dva anonimna lika", a ovi iz DS jedva docekali da se neka glupost desi da mogu da predloze da se ide kuci, a ostali fala bogu podrzali. E kad bih ja u mojoj firmi mogao da idem kuci kad hocu.

smeker

pre 11 godina

Ministar je potpuno u pravu,stim sto se ovo odnosi na sve pos. grupe.Verujte,danas sam video poslanika da igra domine u penzionerskom klubu mrtav hladan u vreme rasprave o budzetu.Ako misle da su bogom dani ,grese jer su obicno to zalutali likovi ,politicki poltroni koji samo gledaju neku vajdu za sebe.

NS

pre 11 godina

Tuzno je sto ljudi i dalje pljuju Dinkica onako iz 'inercije' cak i kad je u pravu. Ovo je jos jedan od dokaza kako DS nije nista naucila od izbora i kako se i dalje ponasaju kao gospodari sveta.

Dzoni

pre 11 godina

Ja bi DSovcima lopatu u ruke i poslao da obnove sve one firme koje su ojadjene i opljackane u privatizaciji..samo kod mene u gradu ih ima koliko hoces gde ostali samo goli zidovi.

zox

pre 11 godina

@1% Treba poslanici da budu na svom radnom mestu za to primaju PLATE voleo bih da vidim kome oni daju platu u svojim privatnom firmama koje svi imaju a ne dodju na posao. Te iste poslanike NAROD PLACA i uzima se od moje DECE svaki mesec
Dakle svaka cast Dinkicu neka vidi narod kome daje plate za nerad sram ih bilo

Kasperskaja

pre 11 godina

Shvatate da je zanimljivo da je tvit PREKINUO sednicu? Znači svi tvituju za vreme radnog vremena pa su tako i videli sliku.. :-)

paznja

pre 11 godina

Ma Dinkic zivi od toga da je u centru paznje, pa ga je pogodilo što ga je baš mama koja ga je iznedrila (DS) ignorisala u trenutku kada je On predstavljao Svoj Budzet!!! Do juče ste mu lupali čvrge, a sad vas mali iritira. On sam zna da nije vazno ni sta prica, ni kada prica, ni kako prica, bitno je samo da je u centru pažnje, pa ajmo malo razumevanja za sinčića koji je lišen ljubavi. A ako se dečko iznervira može i da pusti kerove na vas, sada kada ih je dovoljno nahuškao protiv vas, da moze mirno da spava u krevetu do Dacica....ili Slavice. E moji Vucicu i Tomo, gde ste vi zalutali??? Kojim vi stranputicama idete??? Ali tako treba! Samo napred, jedinstveno i u slozi jednu sisu dajte Dinkiću, drugu Dačiću, pa ćete proći i gore od DS-a! Ima li neka lampica da se upali? Nema? Šteta....budite onda poluge koje pokreću i usmeravaju Romul i Rem

Igor

pre 11 godina

Sledeci put ce doci jer je paparaco potera skrivena u liku i delu Mladjanog Dinkica. A mogli bi i raspravu o budzetu na skypu sto da se cimaju po ladnoci iz kuce.

nada ZR

pre 11 godina

A da li je korektno da se poslanik prijavi za diskusiju i ode iz sale da procaska uz kafu? Da li je korektno da udje samo kada on treba da govori tih pet minuta i ode da primi poslanicku platu? Da li je parlametizam slusati samo sebe i otici? Da li je korektno sto se uopste javljaju i traze izvinjenje a treba da se postide? Da li je korektno da ih placamo kao nase predstavnike da rade u nasu korist a oni caskaju po holovima skupstine ili su casom otisli u soping? To je ta zestoka opozicija? Cast izuzecima.

1%

pre 11 godina

Za vrsne poznavaoce rada Skupstine: Kad je na temi rasprava, poslanici nisu obavezni da prisustvuju i nije potreban kvorum. Samo u slucaju kad je na dnevnom redu glasanje, potreban je kvorum.
Ako su u sali bila samo ova cetvorica iz DS-a, odakle u vestima rsapava Dinkica i bivseg predsednika vlade iz redova DS-a?? Znaci da ih je bilo vise...ali to i nije bitno.
U ovom slucaju je bitno, sto sadasnji ministar nema druga posla nego da slika i postavlja to na svoj tweet nalog, naravno sa android telefona ( sluzbenog ili privatnog?)
Rad skupstine jeste javan, ali za javnost parlamenta zaduzzeni su neki drugi, a ne ministar finansija...ovo cak moze da se podvede i kao spijunaza u blazem obliku, jer nije nadlezan ni da broji poslanike, postoji sluzba za to...
Na kraju krajeva, sto branite nekog ko ne moze ni da budzet odbrani i jedini argument je da ce budzet biti izglasan na vreme...to ne znaci ni da je dobar
Ince, slazem se sa jednim danasnjim komentarom koji spominje Septembar i neke motke..

matori

pre 11 godina

Ne znam kada, a ne znam ni gde, ali je očigledno da je cela ujdurma ustvari rezultat dogovora...
Dinkić je samo izvršitelj dogovorenog, uz pristojnu glumu, a ako se možete prisetiti, zna se da je uspešno odglumio i teže uloge (besplatne akcije od 1000 evra)...
U ovom slučaju, trebalo je nešto smisliti i odglumatati, da bi poslanici imali slobodan vikend! To je uspelo, i sad su svi vrlo zadovoljni...
Koga je još briga za budžet i ostale kerefeke?

Sladjana

pre 11 godina

Mene je sramota da TO nazovem ministorm a kamoli da komentarisem ovaj sramotni postupak!!! Ali, posto nas narod voli da sklapa teorije sumnjivog sadrzaja jer su nezaposleni, nezadovoljni, na ivici egzistencije cekajuci da se to obecanje boljeg zivota danasnjih, tuzno je reci, ministara ispuni, uradicu ono sto mogu, pustiti svoje reci niz vetar, ovde, mozda ih neko i uhvati. Ako su se odmah pojavili svi poslanici poslanicke grupe DSa, koristite logiku ljudi, bili su u zgradi, zajedno, dogovarali se oko ove jako bitne ali sa svih strana suplje teme!
Uostalom, Dinkic je video na primeru Vucica da se krucijalne stvari prvo objavljuju na drustvenim mrezama... Srbijo, jako si lose izabrala.

Gabi

pre 11 godina

Najzad imamo modernu vlast, vode državu preko fejsa, tvitera...a znaju i da izgovore u cugu reč "konsternirano" i po više puta na dan!

Pravik

pre 11 godina

Jad i beda na sve strane. Da ima malo normalnih u ovoj zemlji ne bi ovako izgledala skupstina, vec bi ovakvi licemeri poput dinkica bili najstroze kaznjeni i izlozeni ozbiljnoj moralnoj osudi. Ovako, kada moze da se proguta cinjenica da je taj isti dinkic u vlasti sa tomom i jorgovankom sa kojima se btw sudi zbog uvreda upucenih u istoj ovoj skupstini pre samo nekoliko meseci....zaso ovo ne bi moglo da se proguta. U takvoj atmosferi, sve je moguce i sve je prihvatljivo. Atmosfera mraka, demagogije, licemerja i nadasve nevaspitanja.

niks

pre 11 godina

Bravo za Mladju. Poslanici DS bi trebalo da upute izvinjenje svima nama jer ih nije bilo u Skupstini u vreme za koje uredno primaju pozamasne plate i dnevnice!

ss

pre 11 godina

eee DSu nas nasushni, kada ste dozvoli sebi da vas Mladja po vasim recima nikada gore ne izblamira, onda treba da izvrsite kolektivni harakiri tamo gde je prazno.

Tesko mi je ovo da kazem, ali bas bas, ali bravo Mladjo.

Alex

pre 11 godina

Sramota od ministra. Ono što je nepojmljivo u bilo kojoj parlamentarnoj demokratiji, ministar sebi dopušta. Skupština postavlja ministre, a ne obrnuto. Bezobrazluk!

mirko

pre 11 godina

Da je to neko uradio u vreme kada su ovi sadašnji bili opozicija, sednica se ne bi nastavila bez velikih diskusija, i tirada o izabranicima naroda koje jedan predstavnik vlade vređa.
Čak bi sledile opstrukcije tako da bi i usvajanje budžeta došlo u pitanje.
Ako smatraju da ne treba diskutovati o budžetu, neka ga i ne donose u Skupštini, nego neka ga usvoji vlada i ko se usudi da kritikuje da mu se izrekne poslednja opomena.

japonia

pre 11 godina

Čitam komentar Nade Kulundžije i shvatam da je DS morao da propadne. Po njoj, poniženje i problem nije u tome što nikog iz DS nema u Skupštini već u tome što se ta slika objavljuje javno. To u potpunosti oslikava stav Ds-a svih ovih godina. Nije problem u tome što je Ds bio leglo korumpiranih lopova već u tome što je narod to konačno shvatio. Da se Kulundžija pita kaznila bi narod zbog propasti Ds-a. Mislim da je Tadić, negde po završetku izbora, baš to i govorio. Kriv je narod, krivi su "beli listići", krivi su intelektualci, kriv je Dinkić ... samo DS nije kriva.

Siniša

pre 11 godina

Ma najbolje da poslanici sede i sušaju laži i prevare Dinkića. A za javnost, poslanici DS su bili u svom poslaničkom klubu(kancelariji) i dogovarali se ko će i šta da govori u vezi budžeta. Sa druge strane, Dinkiću poslanici DS nisu divljaci, već kulturni ljudi...a ti si verovatno očekivao da te vređaju, gađaju cipelama...to rade poslanici nekih drugih partija, sve si pobrkao. A evo ja ću, kao običan građanin, da komentarišem tvoj budžet i rezultate vaše vladavine - moja plata je ista kao i prošle godine, ali za te novce danas ne mogu da kupim ono što sam pre godinu dana, jer je sve drastično poskupelo. Da ne idem dalje.

mirko

pre 11 godina

Znaci problem je sto oni ne rade i sto ih neko kritikuje zbog toga, pa su osuli paljbu jer je neko slikao deo sale gde sede...
sacuvaj boze...

ddr

pre 11 godina

Jadni li su nam politicari!
Zasto se kriju iza Tvitera.Ako imaju sta pametno da izgovore,neka to urade javno u Skupstini,preko srestava informisanja...
Ovako,nisu dorasli ni maloj deci.Jedan prevrce stolove a ovaj slika.
Samo fali da jos svrlja kredom po klupama!

m.

pre 11 godina

Ha, ha, ha... Jeste, smesno, sad makar znam da Mladja ima smisla za humor, ako ne za ekonomiju. nego ozbiljno, sta cemo da radimo 2014. godine kad nam na trziste stigne jeftinija hrana iz EU? I zasto se PKB prodaje sad kad cene i zemljista i hrane rastu?

Kralj

pre 11 godina

Uglavnom nisam ljubitelj lika i dela Mladjana Dinkica, ali podrzavam sto je okacio fotku, sramota je da ljudi koji isisavaju novac od gradjana imaju takvu komociju da ne cene dom u kom su poslanici, a posebno ne cene ljude koji su ih podrzali.

Al Rae

pre 11 godina

Sad si nasao da se pravis vickast. A to sto, pre neki dan, skupstinskom zasedanju nije prisustvovao nijedan clan Vlade pa se sednica nije mogla odrzati, to nema veze, jel?

MIX

pre 11 godina

Ništa ne iznanađuje od mr.Dinkića! Taj čovek je doživeo totalni moralni sunovrat udruživši se sa onima koji su nam ukrali najlepše godine života
i izazvali totalno propadanje države i naroda!!! Sada on sa njima glumi spasioca države i ekonomije a sam je posle 5 oktobra najzaslužniji za sve što se dogodilo loše na planu ekonomije i privrede! Samo još jedan dokaz
koliko je zov vlasti moćan i kako taj zov može od ljudi napraviti nešto što nije za štampu...

nauka

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da sam ranjih godina dozvoljavao mogucnost, da ako ne glasam za Ds, glasam za ovog Dinkica. Je li to onaj covek koji je Tadicu nosio sampanjac za prvu pobedu? Tuzno :(

laki

pre 11 godina

I sta je u tome lose,to sto vi ne volite istinu,da se vidi kako ste odgovorno radili u interesu naroda,obavljali privatne poslove i zloupotrebljavali polozaj.Preporucujem da se obelodanjuje sve vise o nasim "mudrim i postenim politicarima".Nije slucajno sto narod tako jadno zivi,vi ste uzroci tome,a ne strane sile,jos se javljate za rec,sramota.Bravo Mladjo.

zoran 1971

pre 11 godina

Mladjan Dinkic najvece zlo u Srbiji!Glasaci iz SNS-a i SPS-a da li ste glasali na izborima za Vladu sa Dinkicem na celu finansija?Podsetite se sta su Vasi lideri pricali o njemu u kampanji!

dejan

pre 11 godina

nado draza si mi od Dinkica jer je on najljigaviji karakter u skupstini.
ali bez sumnje je u pravu sada. to sto niste bili u parlamentu kad ste trebali vasa je greska i zasluzeno dobijate packe.

Kralj

pre 11 godina

Uglavnom nisam ljubitelj lika i dela Mladjana Dinkica, ali podrzavam sto je okacio fotku, sramota je da ljudi koji isisavaju novac od gradjana imaju takvu komociju da ne cene dom u kom su poslanici, a posebno ne cene ljude koji su ih podrzali.

japonia

pre 11 godina

Čitam komentar Nade Kulundžije i shvatam da je DS morao da propadne. Po njoj, poniženje i problem nije u tome što nikog iz DS nema u Skupštini već u tome što se ta slika objavljuje javno. To u potpunosti oslikava stav Ds-a svih ovih godina. Nije problem u tome što je Ds bio leglo korumpiranih lopova već u tome što je narod to konačno shvatio. Da se Kulundžija pita kaznila bi narod zbog propasti Ds-a. Mislim da je Tadić, negde po završetku izbora, baš to i govorio. Kriv je narod, krivi su "beli listići", krivi su intelektualci, kriv je Dinkić ... samo DS nije kriva.

zoran 1971

pre 11 godina

Mladjan Dinkic najvece zlo u Srbiji!Glasaci iz SNS-a i SPS-a da li ste glasali na izborima za Vladu sa Dinkicem na celu finansija?Podsetite se sta su Vasi lideri pricali o njemu u kampanji!

niks

pre 11 godina

Bravo za Mladju. Poslanici DS bi trebalo da upute izvinjenje svima nama jer ih nije bilo u Skupstini u vreme za koje uredno primaju pozamasne plate i dnevnice!

dejan

pre 11 godina

nado draza si mi od Dinkica jer je on najljigaviji karakter u skupstini.
ali bez sumnje je u pravu sada. to sto niste bili u parlamentu kad ste trebali vasa je greska i zasluzeno dobijate packe.

nauka

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da sam ranjih godina dozvoljavao mogucnost, da ako ne glasam za Ds, glasam za ovog Dinkica. Je li to onaj covek koji je Tadicu nosio sampanjac za prvu pobedu? Tuzno :(

ss

pre 11 godina

eee DSu nas nasushni, kada ste dozvoli sebi da vas Mladja po vasim recima nikada gore ne izblamira, onda treba da izvrsite kolektivni harakiri tamo gde je prazno.

Tesko mi je ovo da kazem, ali bas bas, ali bravo Mladjo.

laki

pre 11 godina

I sta je u tome lose,to sto vi ne volite istinu,da se vidi kako ste odgovorno radili u interesu naroda,obavljali privatne poslove i zloupotrebljavali polozaj.Preporucujem da se obelodanjuje sve vise o nasim "mudrim i postenim politicarima".Nije slucajno sto narod tako jadno zivi,vi ste uzroci tome,a ne strane sile,jos se javljate za rec,sramota.Bravo Mladjo.

mirko

pre 11 godina

Znaci problem je sto oni ne rade i sto ih neko kritikuje zbog toga, pa su osuli paljbu jer je neko slikao deo sale gde sede...
sacuvaj boze...

MIX

pre 11 godina

Ništa ne iznanađuje od mr.Dinkića! Taj čovek je doživeo totalni moralni sunovrat udruživši se sa onima koji su nam ukrali najlepše godine života
i izazvali totalno propadanje države i naroda!!! Sada on sa njima glumi spasioca države i ekonomije a sam je posle 5 oktobra najzaslužniji za sve što se dogodilo loše na planu ekonomije i privrede! Samo još jedan dokaz
koliko je zov vlasti moćan i kako taj zov može od ljudi napraviti nešto što nije za štampu...

Al Rae

pre 11 godina

Sad si nasao da se pravis vickast. A to sto, pre neki dan, skupstinskom zasedanju nije prisustvovao nijedan clan Vlade pa se sednica nije mogla odrzati, to nema veze, jel?

Gabi

pre 11 godina

Najzad imamo modernu vlast, vode državu preko fejsa, tvitera...a znaju i da izgovore u cugu reč "konsternirano" i po više puta na dan!

ddr

pre 11 godina

Jadni li su nam politicari!
Zasto se kriju iza Tvitera.Ako imaju sta pametno da izgovore,neka to urade javno u Skupstini,preko srestava informisanja...
Ovako,nisu dorasli ni maloj deci.Jedan prevrce stolove a ovaj slika.
Samo fali da jos svrlja kredom po klupama!

m.

pre 11 godina

Ha, ha, ha... Jeste, smesno, sad makar znam da Mladja ima smisla za humor, ako ne za ekonomiju. nego ozbiljno, sta cemo da radimo 2014. godine kad nam na trziste stigne jeftinija hrana iz EU? I zasto se PKB prodaje sad kad cene i zemljista i hrane rastu?

Alex

pre 11 godina

Sramota od ministra. Ono što je nepojmljivo u bilo kojoj parlamentarnoj demokratiji, ministar sebi dopušta. Skupština postavlja ministre, a ne obrnuto. Bezobrazluk!

Siniša

pre 11 godina

Ma najbolje da poslanici sede i sušaju laži i prevare Dinkića. A za javnost, poslanici DS su bili u svom poslaničkom klubu(kancelariji) i dogovarali se ko će i šta da govori u vezi budžeta. Sa druge strane, Dinkiću poslanici DS nisu divljaci, već kulturni ljudi...a ti si verovatno očekivao da te vređaju, gađaju cipelama...to rade poslanici nekih drugih partija, sve si pobrkao. A evo ja ću, kao običan građanin, da komentarišem tvoj budžet i rezultate vaše vladavine - moja plata je ista kao i prošle godine, ali za te novce danas ne mogu da kupim ono što sam pre godinu dana, jer je sve drastično poskupelo. Da ne idem dalje.

Pravik

pre 11 godina

Jad i beda na sve strane. Da ima malo normalnih u ovoj zemlji ne bi ovako izgledala skupstina, vec bi ovakvi licemeri poput dinkica bili najstroze kaznjeni i izlozeni ozbiljnoj moralnoj osudi. Ovako, kada moze da se proguta cinjenica da je taj isti dinkic u vlasti sa tomom i jorgovankom sa kojima se btw sudi zbog uvreda upucenih u istoj ovoj skupstini pre samo nekoliko meseci....zaso ovo ne bi moglo da se proguta. U takvoj atmosferi, sve je moguce i sve je prihvatljivo. Atmosfera mraka, demagogije, licemerja i nadasve nevaspitanja.

Sladjana

pre 11 godina

Mene je sramota da TO nazovem ministorm a kamoli da komentarisem ovaj sramotni postupak!!! Ali, posto nas narod voli da sklapa teorije sumnjivog sadrzaja jer su nezaposleni, nezadovoljni, na ivici egzistencije cekajuci da se to obecanje boljeg zivota danasnjih, tuzno je reci, ministara ispuni, uradicu ono sto mogu, pustiti svoje reci niz vetar, ovde, mozda ih neko i uhvati. Ako su se odmah pojavili svi poslanici poslanicke grupe DSa, koristite logiku ljudi, bili su u zgradi, zajedno, dogovarali se oko ove jako bitne ali sa svih strana suplje teme!
Uostalom, Dinkic je video na primeru Vucica da se krucijalne stvari prvo objavljuju na drustvenim mrezama... Srbijo, jako si lose izabrala.

mirko

pre 11 godina

Da je to neko uradio u vreme kada su ovi sadašnji bili opozicija, sednica se ne bi nastavila bez velikih diskusija, i tirada o izabranicima naroda koje jedan predstavnik vlade vređa.
Čak bi sledile opstrukcije tako da bi i usvajanje budžeta došlo u pitanje.
Ako smatraju da ne treba diskutovati o budžetu, neka ga i ne donose u Skupštini, nego neka ga usvoji vlada i ko se usudi da kritikuje da mu se izrekne poslednja opomena.

alergican

pre 11 godina

Dinkic je ovaj put u pravu, ali nije lepo sto je ljude nazvao "dva anonimna lika", a ovi iz DS jedva docekali da se neka glupost desi da mogu da predloze da se ide kuci, a ostali fala bogu podrzali. E kad bih ja u mojoj firmi mogao da idem kuci kad hocu.

MiloshMarjanovic

pre 11 godina

Umesto da se ovakvi neodgovorni poslanici izvine narodu Srbije, on traže izvinjenje .... Ovde je neko pobrkao lončiće!

NS

pre 11 godina

Tuzno je sto ljudi i dalje pljuju Dinkica onako iz 'inercije' cak i kad je u pravu. Ovo je jos jedan od dokaza kako DS nije nista naucila od izbora i kako se i dalje ponasaju kao gospodari sveta.

smeker

pre 11 godina

Ministar je potpuno u pravu,stim sto se ovo odnosi na sve pos. grupe.Verujte,danas sam video poslanika da igra domine u penzionerskom klubu mrtav hladan u vreme rasprave o budzetu.Ako misle da su bogom dani ,grese jer su obicno to zalutali likovi ,politicki poltroni koji samo gledaju neku vajdu za sebe.

zox

pre 11 godina

@1% Treba poslanici da budu na svom radnom mestu za to primaju PLATE voleo bih da vidim kome oni daju platu u svojim privatnom firmama koje svi imaju a ne dodju na posao. Te iste poslanike NAROD PLACA i uzima se od moje DECE svaki mesec
Dakle svaka cast Dinkicu neka vidi narod kome daje plate za nerad sram ih bilo

1%

pre 11 godina

Za vrsne poznavaoce rada Skupstine: Kad je na temi rasprava, poslanici nisu obavezni da prisustvuju i nije potreban kvorum. Samo u slucaju kad je na dnevnom redu glasanje, potreban je kvorum.
Ako su u sali bila samo ova cetvorica iz DS-a, odakle u vestima rsapava Dinkica i bivseg predsednika vlade iz redova DS-a?? Znaci da ih je bilo vise...ali to i nije bitno.
U ovom slucaju je bitno, sto sadasnji ministar nema druga posla nego da slika i postavlja to na svoj tweet nalog, naravno sa android telefona ( sluzbenog ili privatnog?)
Rad skupstine jeste javan, ali za javnost parlamenta zaduzzeni su neki drugi, a ne ministar finansija...ovo cak moze da se podvede i kao spijunaza u blazem obliku, jer nije nadlezan ni da broji poslanike, postoji sluzba za to...
Na kraju krajeva, sto branite nekog ko ne moze ni da budzet odbrani i jedini argument je da ce budzet biti izglasan na vreme...to ne znaci ni da je dobar
Ince, slazem se sa jednim danasnjim komentarom koji spominje Septembar i neke motke..

nada ZR

pre 11 godina

A da li je korektno da se poslanik prijavi za diskusiju i ode iz sale da procaska uz kafu? Da li je korektno da udje samo kada on treba da govori tih pet minuta i ode da primi poslanicku platu? Da li je parlametizam slusati samo sebe i otici? Da li je korektno sto se uopste javljaju i traze izvinjenje a treba da se postide? Da li je korektno da ih placamo kao nase predstavnike da rade u nasu korist a oni caskaju po holovima skupstine ili su casom otisli u soping? To je ta zestoka opozicija? Cast izuzecima.

Kasperskaja

pre 11 godina

Shvatate da je zanimljivo da je tvit PREKINUO sednicu? Znači svi tvituju za vreme radnog vremena pa su tako i videli sliku.. :-)

matori

pre 11 godina

Ne znam kada, a ne znam ni gde, ali je očigledno da je cela ujdurma ustvari rezultat dogovora...
Dinkić je samo izvršitelj dogovorenog, uz pristojnu glumu, a ako se možete prisetiti, zna se da je uspešno odglumio i teže uloge (besplatne akcije od 1000 evra)...
U ovom slučaju, trebalo je nešto smisliti i odglumatati, da bi poslanici imali slobodan vikend! To je uspelo, i sad su svi vrlo zadovoljni...
Koga je još briga za budžet i ostale kerefeke?

Dzoni

pre 11 godina

Ja bi DSovcima lopatu u ruke i poslao da obnove sve one firme koje su ojadjene i opljackane u privatizaciji..samo kod mene u gradu ih ima koliko hoces gde ostali samo goli zidovi.

MAXIM

pre 11 godina

Ja kad za godinu sakupim pet dana da nisam na poslu - dobijam otkaz.
Imamo kamere, imamo video nadzor, imamo gomilu besposlicara, samo sabrati.
I Iš . Nego, da mi umemo toljage!?
Ili da im uvedemo test inteligencije?
Pa da vidis skupstinu. Mala sala, dva reda klupa, polupopunjena, a svi prisutni.
Ili ipak mocuge. A ??

nada ZR

pre 11 godina

u ovom slucaju je DS u pitanju.Ali posteno govoreci nisu oni jedini.Ponasanje poslanika koji predstavljaju nas prisustvujuci sednici samo desetak minuta je zabrinjavajuce.Postoji ponekad razlog prisustvuju drugoj sednici npr.odbora ali previse je praznih stolica i skupstina deluje kao usputna stanica.Rade to i vladajuci poslanici.Ovakvo ponasanje treba sankcionisati umanjenjem poslanicke plate.Te pare usmerila bih u socijalna davanja pre svih deci.

Atila (ZR)

pre 11 godina

Bravo Dinkiću krajnje je vreme da se ovakve stvari objave, treba naš narod da vidi ko u Skupštini za svoj nerad redovno "dobija" veliku platu, mislim da je krajnje vreme da Skupština javno objasni kako može neko ko nije na svom radnom mestu da prima platu???
P.S. za svoj postupak ne brini svi koji rade kod privatnika i koji treba da "zarade" svoju platu Te sigurno podržavaju

ministri mogu sve

pre 11 godina

A kako se, ustvari, pravim imenom naziva to, kada neko, nesto, snima, sto ne sme, a za to nema ovlascenje?
Spijunaza?
Ne bas spijunaza, ali krsenje zakona sidurno da, jer ako svaki onaj, koji zeli da snima po skupstini, mora i da se akredituje za to, a Dinkic to radi bez dozvole, sta vise, krisom snima, a snimke javno predstavlja, kako bismo to delo mogli nazvali?
"Moze mi se!"?
"Salio sam se!"?

Prosto je nezamislivo, da se ovakav jedan snimak pojavi iz Kongresa, Bundestaga, Seima, Sobranja, Sabora, ili Evropskog parlamenta!

paznja

pre 11 godina

Ma Dinkic zivi od toga da je u centru paznje, pa ga je pogodilo što ga je baš mama koja ga je iznedrila (DS) ignorisala u trenutku kada je On predstavljao Svoj Budzet!!! Do juče ste mu lupali čvrge, a sad vas mali iritira. On sam zna da nije vazno ni sta prica, ni kada prica, ni kako prica, bitno je samo da je u centru pažnje, pa ajmo malo razumevanja za sinčića koji je lišen ljubavi. A ako se dečko iznervira može i da pusti kerove na vas, sada kada ih je dovoljno nahuškao protiv vas, da moze mirno da spava u krevetu do Dacica....ili Slavice. E moji Vucicu i Tomo, gde ste vi zalutali??? Kojim vi stranputicama idete??? Ali tako treba! Samo napred, jedinstveno i u slozi jednu sisu dajte Dinkiću, drugu Dačiću, pa ćete proći i gore od DS-a! Ima li neka lampica da se upali? Nema? Šteta....budite onda poluge koje pokreću i usmeravaju Romul i Rem

Igor

pre 11 godina

Sledeci put ce doci jer je paparaco potera skrivena u liku i delu Mladjanog Dinkica. A mogli bi i raspravu o budzetu na skypu sto da se cimaju po ladnoci iz kuce.

Atreides

pre 11 godina

Hahhahaaa!!! Ovi iz DS su mrak. Umesto oni da se izvine narodu sto su krali godinama,opustosili drzavu i plus i ne dolaze na posao tj na skupstinske sednice. Mada i taj Dinkic je ista mustra.

goldcoin

pre 11 godina

ne volim tog samozvanog eksperta dinkica, ali eto bar je u necemu koristan. kad bi vise tvitovao, a manje se razbacivao tudjim parama svima bi bilo bolje. mislim da ds treba da se izvini svima nama ako zeli neciji glas na buducim izborima. mada, puko je ds, ova slika samo to potvrdjuje...

Denis

pre 11 godina

Pa sta ce Dinkic okacio samo one koji su u skupstinskoj sali prisutni. Ostale koji se nalaze po okolnim blizim i daljim destinacijam nije mogao. Neka se sami jave .

zoran 1971

pre 11 godina

Mladjan Dinkic najvece zlo u Srbiji!Glasaci iz SNS-a i SPS-a da li ste glasali na izborima za Vladu sa Dinkicem na celu finansija?Podsetite se sta su Vasi lideri pricali o njemu u kampanji!

Alex

pre 11 godina

Sramota od ministra. Ono što je nepojmljivo u bilo kojoj parlamentarnoj demokratiji, ministar sebi dopušta. Skupština postavlja ministre, a ne obrnuto. Bezobrazluk!

MIX

pre 11 godina

Ništa ne iznanađuje od mr.Dinkića! Taj čovek je doživeo totalni moralni sunovrat udruživši se sa onima koji su nam ukrali najlepše godine života
i izazvali totalno propadanje države i naroda!!! Sada on sa njima glumi spasioca države i ekonomije a sam je posle 5 oktobra najzaslužniji za sve što se dogodilo loše na planu ekonomije i privrede! Samo još jedan dokaz
koliko je zov vlasti moćan i kako taj zov može od ljudi napraviti nešto što nije za štampu...

nauka

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da sam ranjih godina dozvoljavao mogucnost, da ako ne glasam za Ds, glasam za ovog Dinkica. Je li to onaj covek koji je Tadicu nosio sampanjac za prvu pobedu? Tuzno :(

Siniša

pre 11 godina

Ma najbolje da poslanici sede i sušaju laži i prevare Dinkića. A za javnost, poslanici DS su bili u svom poslaničkom klubu(kancelariji) i dogovarali se ko će i šta da govori u vezi budžeta. Sa druge strane, Dinkiću poslanici DS nisu divljaci, već kulturni ljudi...a ti si verovatno očekivao da te vređaju, gađaju cipelama...to rade poslanici nekih drugih partija, sve si pobrkao. A evo ja ću, kao običan građanin, da komentarišem tvoj budžet i rezultate vaše vladavine - moja plata je ista kao i prošle godine, ali za te novce danas ne mogu da kupim ono što sam pre godinu dana, jer je sve drastično poskupelo. Da ne idem dalje.

ddr

pre 11 godina

Jadni li su nam politicari!
Zasto se kriju iza Tvitera.Ako imaju sta pametno da izgovore,neka to urade javno u Skupstini,preko srestava informisanja...
Ovako,nisu dorasli ni maloj deci.Jedan prevrce stolove a ovaj slika.
Samo fali da jos svrlja kredom po klupama!

niks

pre 11 godina

Bravo za Mladju. Poslanici DS bi trebalo da upute izvinjenje svima nama jer ih nije bilo u Skupstini u vreme za koje uredno primaju pozamasne plate i dnevnice!

Pravik

pre 11 godina

Jad i beda na sve strane. Da ima malo normalnih u ovoj zemlji ne bi ovako izgledala skupstina, vec bi ovakvi licemeri poput dinkica bili najstroze kaznjeni i izlozeni ozbiljnoj moralnoj osudi. Ovako, kada moze da se proguta cinjenica da je taj isti dinkic u vlasti sa tomom i jorgovankom sa kojima se btw sudi zbog uvreda upucenih u istoj ovoj skupstini pre samo nekoliko meseci....zaso ovo ne bi moglo da se proguta. U takvoj atmosferi, sve je moguce i sve je prihvatljivo. Atmosfera mraka, demagogije, licemerja i nadasve nevaspitanja.

Kralj

pre 11 godina

Uglavnom nisam ljubitelj lika i dela Mladjana Dinkica, ali podrzavam sto je okacio fotku, sramota je da ljudi koji isisavaju novac od gradjana imaju takvu komociju da ne cene dom u kom su poslanici, a posebno ne cene ljude koji su ih podrzali.

Sladjana

pre 11 godina

Mene je sramota da TO nazovem ministorm a kamoli da komentarisem ovaj sramotni postupak!!! Ali, posto nas narod voli da sklapa teorije sumnjivog sadrzaja jer su nezaposleni, nezadovoljni, na ivici egzistencije cekajuci da se to obecanje boljeg zivota danasnjih, tuzno je reci, ministara ispuni, uradicu ono sto mogu, pustiti svoje reci niz vetar, ovde, mozda ih neko i uhvati. Ako su se odmah pojavili svi poslanici poslanicke grupe DSa, koristite logiku ljudi, bili su u zgradi, zajedno, dogovarali se oko ove jako bitne ali sa svih strana suplje teme!
Uostalom, Dinkic je video na primeru Vucica da se krucijalne stvari prvo objavljuju na drustvenim mrezama... Srbijo, jako si lose izabrala.

japonia

pre 11 godina

Čitam komentar Nade Kulundžije i shvatam da je DS morao da propadne. Po njoj, poniženje i problem nije u tome što nikog iz DS nema u Skupštini već u tome što se ta slika objavljuje javno. To u potpunosti oslikava stav Ds-a svih ovih godina. Nije problem u tome što je Ds bio leglo korumpiranih lopova već u tome što je narod to konačno shvatio. Da se Kulundžija pita kaznila bi narod zbog propasti Ds-a. Mislim da je Tadić, negde po završetku izbora, baš to i govorio. Kriv je narod, krivi su "beli listići", krivi su intelektualci, kriv je Dinkić ... samo DS nije kriva.

ss

pre 11 godina

eee DSu nas nasushni, kada ste dozvoli sebi da vas Mladja po vasim recima nikada gore ne izblamira, onda treba da izvrsite kolektivni harakiri tamo gde je prazno.

Tesko mi je ovo da kazem, ali bas bas, ali bravo Mladjo.

1%

pre 11 godina

Za vrsne poznavaoce rada Skupstine: Kad je na temi rasprava, poslanici nisu obavezni da prisustvuju i nije potreban kvorum. Samo u slucaju kad je na dnevnom redu glasanje, potreban je kvorum.
Ako su u sali bila samo ova cetvorica iz DS-a, odakle u vestima rsapava Dinkica i bivseg predsednika vlade iz redova DS-a?? Znaci da ih je bilo vise...ali to i nije bitno.
U ovom slucaju je bitno, sto sadasnji ministar nema druga posla nego da slika i postavlja to na svoj tweet nalog, naravno sa android telefona ( sluzbenog ili privatnog?)
Rad skupstine jeste javan, ali za javnost parlamenta zaduzzeni su neki drugi, a ne ministar finansija...ovo cak moze da se podvede i kao spijunaza u blazem obliku, jer nije nadlezan ni da broji poslanike, postoji sluzba za to...
Na kraju krajeva, sto branite nekog ko ne moze ni da budzet odbrani i jedini argument je da ce budzet biti izglasan na vreme...to ne znaci ni da je dobar
Ince, slazem se sa jednim danasnjim komentarom koji spominje Septembar i neke motke..

laki

pre 11 godina

I sta je u tome lose,to sto vi ne volite istinu,da se vidi kako ste odgovorno radili u interesu naroda,obavljali privatne poslove i zloupotrebljavali polozaj.Preporucujem da se obelodanjuje sve vise o nasim "mudrim i postenim politicarima".Nije slucajno sto narod tako jadno zivi,vi ste uzroci tome,a ne strane sile,jos se javljate za rec,sramota.Bravo Mladjo.

mirko

pre 11 godina

Da je to neko uradio u vreme kada su ovi sadašnji bili opozicija, sednica se ne bi nastavila bez velikih diskusija, i tirada o izabranicima naroda koje jedan predstavnik vlade vređa.
Čak bi sledile opstrukcije tako da bi i usvajanje budžeta došlo u pitanje.
Ako smatraju da ne treba diskutovati o budžetu, neka ga i ne donose u Skupštini, nego neka ga usvoji vlada i ko se usudi da kritikuje da mu se izrekne poslednja opomena.

dejan

pre 11 godina

nado draza si mi od Dinkica jer je on najljigaviji karakter u skupstini.
ali bez sumnje je u pravu sada. to sto niste bili u parlamentu kad ste trebali vasa je greska i zasluzeno dobijate packe.

mirko

pre 11 godina

Znaci problem je sto oni ne rade i sto ih neko kritikuje zbog toga, pa su osuli paljbu jer je neko slikao deo sale gde sede...
sacuvaj boze...

Al Rae

pre 11 godina

Sad si nasao da se pravis vickast. A to sto, pre neki dan, skupstinskom zasedanju nije prisustvovao nijedan clan Vlade pa se sednica nije mogla odrzati, to nema veze, jel?

paznja

pre 11 godina

Ma Dinkic zivi od toga da je u centru paznje, pa ga je pogodilo što ga je baš mama koja ga je iznedrila (DS) ignorisala u trenutku kada je On predstavljao Svoj Budzet!!! Do juče ste mu lupali čvrge, a sad vas mali iritira. On sam zna da nije vazno ni sta prica, ni kada prica, ni kako prica, bitno je samo da je u centru pažnje, pa ajmo malo razumevanja za sinčića koji je lišen ljubavi. A ako se dečko iznervira može i da pusti kerove na vas, sada kada ih je dovoljno nahuškao protiv vas, da moze mirno da spava u krevetu do Dacica....ili Slavice. E moji Vucicu i Tomo, gde ste vi zalutali??? Kojim vi stranputicama idete??? Ali tako treba! Samo napred, jedinstveno i u slozi jednu sisu dajte Dinkiću, drugu Dačiću, pa ćete proći i gore od DS-a! Ima li neka lampica da se upali? Nema? Šteta....budite onda poluge koje pokreću i usmeravaju Romul i Rem

NS

pre 11 godina

Tuzno je sto ljudi i dalje pljuju Dinkica onako iz 'inercije' cak i kad je u pravu. Ovo je jos jedan od dokaza kako DS nije nista naucila od izbora i kako se i dalje ponasaju kao gospodari sveta.

Gabi

pre 11 godina

Najzad imamo modernu vlast, vode državu preko fejsa, tvitera...a znaju i da izgovore u cugu reč "konsternirano" i po više puta na dan!

MiloshMarjanovic

pre 11 godina

Umesto da se ovakvi neodgovorni poslanici izvine narodu Srbije, on traže izvinjenje .... Ovde je neko pobrkao lončiće!

Atila (ZR)

pre 11 godina

Bravo Dinkiću krajnje je vreme da se ovakve stvari objave, treba naš narod da vidi ko u Skupštini za svoj nerad redovno "dobija" veliku platu, mislim da je krajnje vreme da Skupština javno objasni kako može neko ko nije na svom radnom mestu da prima platu???
P.S. za svoj postupak ne brini svi koji rade kod privatnika i koji treba da "zarade" svoju platu Te sigurno podržavaju

Dzoni

pre 11 godina

Ja bi DSovcima lopatu u ruke i poslao da obnove sve one firme koje su ojadjene i opljackane u privatizaciji..samo kod mene u gradu ih ima koliko hoces gde ostali samo goli zidovi.

matori

pre 11 godina

Ne znam kada, a ne znam ni gde, ali je očigledno da je cela ujdurma ustvari rezultat dogovora...
Dinkić je samo izvršitelj dogovorenog, uz pristojnu glumu, a ako se možete prisetiti, zna se da je uspešno odglumio i teže uloge (besplatne akcije od 1000 evra)...
U ovom slučaju, trebalo je nešto smisliti i odglumatati, da bi poslanici imali slobodan vikend! To je uspelo, i sad su svi vrlo zadovoljni...
Koga je još briga za budžet i ostale kerefeke?

goldcoin

pre 11 godina

ne volim tog samozvanog eksperta dinkica, ali eto bar je u necemu koristan. kad bi vise tvitovao, a manje se razbacivao tudjim parama svima bi bilo bolje. mislim da ds treba da se izvini svima nama ako zeli neciji glas na buducim izborima. mada, puko je ds, ova slika samo to potvrdjuje...

Atreides

pre 11 godina

Hahhahaaa!!! Ovi iz DS su mrak. Umesto oni da se izvine narodu sto su krali godinama,opustosili drzavu i plus i ne dolaze na posao tj na skupstinske sednice. Mada i taj Dinkic je ista mustra.

nada ZR

pre 11 godina

A da li je korektno da se poslanik prijavi za diskusiju i ode iz sale da procaska uz kafu? Da li je korektno da udje samo kada on treba da govori tih pet minuta i ode da primi poslanicku platu? Da li je parlametizam slusati samo sebe i otici? Da li je korektno sto se uopste javljaju i traze izvinjenje a treba da se postide? Da li je korektno da ih placamo kao nase predstavnike da rade u nasu korist a oni caskaju po holovima skupstine ili su casom otisli u soping? To je ta zestoka opozicija? Cast izuzecima.

Igor

pre 11 godina

Sledeci put ce doci jer je paparaco potera skrivena u liku i delu Mladjanog Dinkica. A mogli bi i raspravu o budzetu na skypu sto da se cimaju po ladnoci iz kuce.

alergican

pre 11 godina

Dinkic je ovaj put u pravu, ali nije lepo sto je ljude nazvao "dva anonimna lika", a ovi iz DS jedva docekali da se neka glupost desi da mogu da predloze da se ide kuci, a ostali fala bogu podrzali. E kad bih ja u mojoj firmi mogao da idem kuci kad hocu.

m.

pre 11 godina

Ha, ha, ha... Jeste, smesno, sad makar znam da Mladja ima smisla za humor, ako ne za ekonomiju. nego ozbiljno, sta cemo da radimo 2014. godine kad nam na trziste stigne jeftinija hrana iz EU? I zasto se PKB prodaje sad kad cene i zemljista i hrane rastu?

Kasperskaja

pre 11 godina

Shvatate da je zanimljivo da je tvit PREKINUO sednicu? Znači svi tvituju za vreme radnog vremena pa su tako i videli sliku.. :-)

zox

pre 11 godina

@1% Treba poslanici da budu na svom radnom mestu za to primaju PLATE voleo bih da vidim kome oni daju platu u svojim privatnom firmama koje svi imaju a ne dodju na posao. Te iste poslanike NAROD PLACA i uzima se od moje DECE svaki mesec
Dakle svaka cast Dinkicu neka vidi narod kome daje plate za nerad sram ih bilo

nada ZR

pre 11 godina

u ovom slucaju je DS u pitanju.Ali posteno govoreci nisu oni jedini.Ponasanje poslanika koji predstavljaju nas prisustvujuci sednici samo desetak minuta je zabrinjavajuce.Postoji ponekad razlog prisustvuju drugoj sednici npr.odbora ali previse je praznih stolica i skupstina deluje kao usputna stanica.Rade to i vladajuci poslanici.Ovakvo ponasanje treba sankcionisati umanjenjem poslanicke plate.Te pare usmerila bih u socijalna davanja pre svih deci.

smeker

pre 11 godina

Ministar je potpuno u pravu,stim sto se ovo odnosi na sve pos. grupe.Verujte,danas sam video poslanika da igra domine u penzionerskom klubu mrtav hladan u vreme rasprave o budzetu.Ako misle da su bogom dani ,grese jer su obicno to zalutali likovi ,politicki poltroni koji samo gledaju neku vajdu za sebe.

MAXIM

pre 11 godina

Ja kad za godinu sakupim pet dana da nisam na poslu - dobijam otkaz.
Imamo kamere, imamo video nadzor, imamo gomilu besposlicara, samo sabrati.
I Iš . Nego, da mi umemo toljage!?
Ili da im uvedemo test inteligencije?
Pa da vidis skupstinu. Mala sala, dva reda klupa, polupopunjena, a svi prisutni.
Ili ipak mocuge. A ??

ministri mogu sve

pre 11 godina

A kako se, ustvari, pravim imenom naziva to, kada neko, nesto, snima, sto ne sme, a za to nema ovlascenje?
Spijunaza?
Ne bas spijunaza, ali krsenje zakona sidurno da, jer ako svaki onaj, koji zeli da snima po skupstini, mora i da se akredituje za to, a Dinkic to radi bez dozvole, sta vise, krisom snima, a snimke javno predstavlja, kako bismo to delo mogli nazvali?
"Moze mi se!"?
"Salio sam se!"?

Prosto je nezamislivo, da se ovakav jedan snimak pojavi iz Kongresa, Bundestaga, Seima, Sobranja, Sabora, ili Evropskog parlamenta!

Denis

pre 11 godina

Pa sta ce Dinkic okacio samo one koji su u skupstinskoj sali prisutni. Ostale koji se nalaze po okolnim blizim i daljim destinacijam nije mogao. Neka se sami jave .