Utorak, 23.10.2012.

11:36

Depeche Mode na Ušću 19. maja!

Izvor: B92

Depeche Mode na Ušæu 19. maja! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

dangiela74

pre 11 godina

Nema veze sa Depeche mode ali mi je bitno da ostavim komentar. Uff koliko je losha organizacija koncerata kod nas, proci ce i Paul Banks pored nas sa cenom ulaznica od 14-22 evra..:( Kao sto su i Kilersi, Interpol, Florence, Black keys..itd..itd. A mnogi izvodjaci se ponavljali po nekoliko puta jer neko iz organizacije ispunjava svoje zelje, i ovi zaradjivali za penzioni fond..

Filip

pre 11 godina

Imam 18 godina ali, nažalost, prvi put sam za DM čuo tek 2004. godine (voleo bih da sam ranije). Od tada ih slušam stalno, znam sve njihove pesme i ovaj koncert će biti ispunjenje mojih snova. Hvala vam, Depeche Mode, što konačno dolazite u Srbiju!

who cares

pre 11 godina

Ma je li moguce? Ovo je predivna vest, samo da stvarno i bude tako... Cekam ih 100 godina, ovo ce stvarno biti eliksir za (napacenu) dusu i veeeliko spremanje nakupljenih negativnih emocija. Nadam se da ce svirati Freelove, e onda mogu da ... :)

Prodavanje bajatih fora i otimanje kinte

pre 11 godina

Pre 30 godina možda, ali sad je uskličnik potpuno nepotreban. To više ne slušaju ni najveći fanovi '80tih.

Trotter

pre 11 godina

Depeche Mode, druga liga vazda bili. Eto na šta je spala današnja pop scwna kad olinjali šminkeri zvani Depeche Mode mogu da napune stadion...

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Nemam ja toliko para da nahranim na 100.000-ada gladnih usta, ali od para koje se izdvajaju na gluposti, svi bi imali koristi, pre svega oni kojima su ti novci najpotrebniji.
(Svetozar, 23. oktobar 2012 17:25)

A ti nahrani koliko možeš. Od tvojih 2000 dinara koje daješ za internet jedna porodica može da jede nedelju dana.
Ti si u fazonu: aha, ja nemam dovoljno para, ja se neću ni truditi da nekom pomognem, ali zato vi "bogataši" dajte svoje pare (jer sam bogataš ako idem na koncert, je li)! Svaka ti čast, vidi se da si žešći humanitarac. Dobrovoljni davalac tuđih para. Molim te, nemoj više pisati komentare, fail si u životu, samo ispadaš glupav pred narodom.

Depeche Mode never let me down

pre 11 godina

Ko moze da hejtuje Depeche Mode? Zasto??? Srbine i Svetozare iskljucite Pink i dodjite 19. maja na Usce da vidite nesto...

dm

pre 11 godina

@ svetozar, pare treba da se daju na kulturu, da nam je vise obrazovanih u ovoj nazovi drzavi bilo bi i manje gladnih i siromasnih...., a i dolazak ovakvog benda donosi i novac u ovu zemlju, ....a i dolazak ovakvog benda će i nekom siromahu kao meni doneti i malo sreće jer živim u okruženju u kakvom mi takvi kao ti kroje sudbinu....a i šta ti ja pričam, idi žali se upravi vodovoda.

Sparadonna aka David Gahan

pre 11 godina

Well I'm down on my knees again
And I pray to the only one
Who has the strength
To bear the pain
To forgive all the things that I've done

Oh girl
Lead me into your darkness
When this world is trying it's hardest
To leave me unimpressed
Just one caress
From you and I'm blessed

When you think you've tried every road
Every avenue
Take one more look
At what you found old
And in it you'll find something new

I'm shying from the light
I always loved the night
And now you offer me eternal darkness

I have to believe that sin
Can make a better man
It's the mood that I am in
That's left us back where we began

Kad bi samo znali kolko nas iz LE ceka da se ovo desi u RS.
Bili smo svuda Sofija , Atina , Rim a sad kod nas.
Leleeee al' ce bude veselo
:-)

ovi ostali sto nece ko ih .... neka sede kuci i gledaju repku sa Sinisom. lol

ns

pre 11 godina

Plans made in the nursery
Can change the course of history
Remember that

Mommy s annozed, says go and play
Don t show your face, stay away all day
Shouldn t have done that

Grows up and goes to school
Such a nice boy, obeys all the rules
Mummy s proud of that

Leaves school to folow his ambition
Knowes what he wants, to be a politician
Shouldn t have done that

Zašto na koncert?

Manje Pinka, više engleskog, lopta, deca...Radi što više i bolje možeš, obrazuj se, prenosi dobru volju, znanje, ljubav, porasti do deteta, unapredi svet. Podrazumeva se da ne zlostavljamo decu, ali ih nemoj ni ZAPOSTAVLJATI to je još gore. To stvara ljudski "otpad".

The Clash

pre 11 godina

Vidim da ima i "socijalno osvescenih patriota" kao sto su neki koji se potpisuju kao Srbin i Svetozar,pa nam eto preporucuju kako da potrosimo svoj novac.Kakav bezobrazluk!Ima gladnih u ovoj zemlji naravno, i ima bitnih stvari kako navode ta dvojica potpisnika.Ali kakve to ima veze sa Depeche Mode?!Po logici ove dvojice dusebriznika sa ovog portala,onda se ne bi nista dogadjalo.Zasto se ne pitaju u vezi Grand produkcije i sl.nuspojava da su bespotrebne?Koncerti:Cece,Ace Lukasa,Beogradskog Sindikata,Riblje Corbe itd,itd.Eto,sva nabrojana imena su nevidjene patriote,neka izdvoje delic dobiti i nahrane gladne ljude ove zemlje kao sto navode gsn.Svetozar i Srbin u svojim danasnjim komentarima.Neka nastupa ko hoce i neka svako ide na koncerte za koje smatra da ih treba posetiti i pogledati.

Svetozar

pre 11 godina

@svetozar, ja nisam elita i ne znam sta vec, imam da jedem, ne zivim u luksuzu, zivim sasvim normalno i planiram da odem na dm kao i na svaki koncert koji treba videti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (solja, 23. oktobar 2012 15:56)
Nemam ja nista protiv tebe, nego je sistem tako naopak, da se daju pare na nebitne stvari. Ajde idi ti uci prosjaka bonotnu. Njemu coveku treba da jede, da se okupa, da ima gde da spava. Ne razumem stvarno.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Toliko je gladnih, zasto te pare ne daju njima, a ne za koncerte?
(Svetozar, 23. oktobar 2012 13:10)

Toliko je gladnih, zašto te pare ne daš njima, a ne za internet konekciju?

Oto

pre 11 godina

Izgubih par minuta čitajući komentare. Posebno su me zaintrigirali ova dvojica sa nadimcima "Srbin" i "Svetozar". Plašio sam se da će nas preplaviti takvi jednog dana. Ali nećemo se dati. DM slušam od '81 i "Speak and spell-a"... možete samo da nas mrzite što jedva čekamo da ih vidimo na koncertu u Srbiji, ma gde bio. Reach out touch faith...

No matter what

pre 11 godina

Kada su DM u pitanju nije me briga ni gde ce svirati, ni to sto glas Dave Gahan-a nije ono sto je bio..jedva cekam da odem na njihov koncert,cekam ga 30 godina.. Its a dark night of my soul,and temptation taking hold,but through the pain and suffering,through the heartache and trembling, I feel loved...

Svetozar

pre 11 godina

Toliko je gladnih, zašto te pare ne daš njima, a ne za internet konekciju?
(miloš Novi Sad, 23. oktobar 2012 17:14)

Nemam ja toliko para da nahranim na 100.000-ada gladnih usta, ali od para koje se izdvajaju na gluposti, svi bi imali koristi, pre svega oni kojima su ti novci najpotrebniji.

najcrnji

pre 11 godina

Koji su ovi? Sta,kao bitno je o njima da se pise dok se toliko bitnih stvari za nas desava?(Srbin, 23. oktobar 2012 12:56) Dragi Srbine, nemoj da upadnes u zamku da se toliko bitnih stvari za NAS desava. Nista se ne desava za nas a sve se desava za mene ili za tebe. Meni je vrlo bitno da ih vidim u akciji jer su mi obelezili zivot. Tebi oni nisu uopste bitni i to je kul. I npr. te bitne stvari koje ti mislis da se za nas desavaju meni uopste nisu bitne.

Daria

pre 11 godina

@razočaran Dave je bio bolestan i imao je rak. Ali, Boze moj, bitnije je da ti bacis hejt nego da se raspitas sta je stvarno bilo.
Mozda jos bolje, nemoj ni da kupujes kartu za koncert i bleji kuci.

daspop

pre 11 godina

Vidim da ste mi dali puno minusa. E pa gospodo, kada nebudete imali sta d jedete, vi idite pa slusajte muziku. Ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem da bi povlascena manjina mogla da ide na koncerte i uziva u luksuzu.
(Svetozar, 23. oktobar 2012 14:10)

E pa Svetozare, ja cu sa svojim novcem da radim sta god da zelim.

dangiela74

pre 11 godina

A sto se zalbi oko Usca tice i kako je kod drugih sve na periferiji imash festival u Hajd parku npr. ali Usce odavno nije zelena povrsina jer se ne brinu o prirodi inache, nego prasina i nemam nameru da glumim skocko skocko duga duga iza necijih ledja(jer je teren neravnm) da bih videla video bim i pri tom ne chujem kao shto bih chula sa bilo koje pozicije u Areni npr.?! Onda cu da skinem DVD koncert DM i odgledam ga uz kokice u komforu svog stana. No organizaciju boli djon za publiku koja placa te karte samo im je bitno da skucaje pare u dzep za los kvalitet koji pruzaju vec duze vreme, propao i Belgrade calling, karta za 2 guarane za passe izvodjache i EXIT ove godine passe. Vise od 2 decenije odlazim na koncerte te znam makar malo o cemu pricam.

solja

pre 11 godina

@svetozar, ja nisam elita i ne znam sta vec, imam da jedem, ne zivim u luksuzu, zivim sasvim normalno i planiram da odem na dm kao i na svaki koncert koji treba videti.

Svetozar

pre 11 godina

E pa Svetozare, ja cu sa svojim novcem da radim sta god da zelim.
(daspop, 23. oktobar 2012 15:18)

Najlakse je tako, misliti samo na sebe.

TheObradovic

pre 11 godina

Radujem se konacnom dolasku DM posebno sto su poslednji put otkazali.
Ipak,pomalo sam iznenadjen cenom ulaznica.
Za koncert 2009.sam kupio FanPit ulaznicu i nije kostala toliko (naravno da racunam inflaciju i promene kursa evra u ovom periodu).
U svakom slucaju novac ce se pronaci.
Ovo se ne propusta.

dangiela74

pre 11 godina

interesantno, mene boli djon ko ne voli moj komentar ali vidim da se masi poenta sta sam htela da kazem. Organizacija ovde je alava ide na kolicinu a zanemaruje kvalitet i boli je djon sta nudi publici. Gledala ih u areni u Budimpeshti, strava ugodjaj, nekako je "prisnija" atmosfera i super ozvuchenje, dok na Ushcu ce biti bacili su sve niz reku jer se nevidjeno rasipa zvuk.

bre!

pre 11 godina

jedva cekaaaaaaaaammmmmm!!!!!!! al sto bre na uscu, to je najgori prostor za koncerte, pogotovo ovog tipa... a i mogucnost kise je velika, s obzirom da je maj u pitanju... bolja bi bila arena 100 puta!

(raz)očaran

pre 11 godina

S' obzirom na to da je prethodni nastup otkazan samo zbog bahatosti jednog od članova (koji nije mogao, a da ne overi!), ovu vest prihvatam sa rezervom! ... i da, kartu kupujem na dan koncerta, da ne bih morao, kao prošli put, da prolazim kroz golgotu, ne bi li izvukao povraćaj novca zbog otkazivanja! U svakom slučaju, nadam se da će ovaj put sve proći kako treba, da ne bih prežvakavao onaj gorki ukus još jedan put!

Svetozar

pre 11 godina

Vidim da ste mi dali puno minusa. E pa gospodo, kada nebudete imali sta d jedete, vi idite pa slusajte muziku. Ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem da bi povlascena manjina mogla da ide na koncerte i uziva u luksuzu.

Miki

pre 11 godina

Koncert je OK, ali ostavite vec jednom Usce na miru! Poslednja velika zelena oaza je malo malo pa okupirana na najgrublji nacin. Svima je poynato koliko su ovog leta gradjani maltretirani nesnosnom bukom. Ovakve manifestacije se u normalnim zemljama odrzavaju na periferiji gradova. Dosta vise ovog maltretiranja, muka mi je, hocu da se normalno setam Uscem, kao sto sam radio celog zivota. Sve treba smestiti na odgovarajuce mesto. Kucni red, miran san, to su odlike urbanog normalnog grada i ko god je ikada boravio po evropskim metropolama zna o cemu pricam... a zabavu - na periferiju.

Vuk

pre 11 godina

Ovo zvucenje koje se koristi kod nas je uzasno. Em usce nije akusticno, em uzasan kvalitet usmerenih zvucnika, em neumeju da se koriste. Nema vise koncerata vrednih odlaska bre ljudi bas me briga za petarde na Metallici hocu da uih lepo cujem

Beloved

pre 11 godina

Something beautiful is happening inside of me
Something sensual, it's full of fire and mystery
I feel hypnotized, I feel paralyzed
I have found heaven

Toooooooooo, molim te Bože neka ovaj put bude stvarno :)

dangiela74

pre 11 godina

Isto mesto, isti mesec,3 godine rastojanje. Mi stvarno ne ucimo na svojim greskama, opet veliki prostor a pri tom vecina u kraju ima svoje datume, i David se opet predozira jer mu je maj nekako kritican mesec, i nama nece biti nadoknadjeno jer je organizator bio alav, nista hala, arena. A pri tom Usce je NAJGROZNIJI PROSTOR ZA KONCERTE KOJI POSTOJI!! Propali mi Counting crows, niti chula niti videla kako treba, zbog price i jer sam bila iza ograde, suvise udaljena od bine. Sta cu, ne rodi me majka visoku kao NBA igrac.

Maki

pre 11 godina

DM nisu bili otkazali Zagreb, nego pomakli termin, i odrzali tada vec svoj 3. Koncert u ZG, na kome sam bio i bio je fenomenalan, al bolji je bio 2001. Isto u ZG turneja Exciter. Ko DM propusti propustio je sve u zivotu

daspop

pre 11 godina

Vidim da ste mi dali puno minusa. E pa gospodo, kada nebudete imali sta d jedete, vi idite pa slusajte muziku. Ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem da bi povlascena manjina mogla da ide na koncerte i uziva u luksuzu.
(Svetozar, 23. oktobar 2012 14:10)

E pa Svetozare, ja cu sa svojim novcem da radim sta god da zelim.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Toliko je gladnih, zasto te pare ne daju njima, a ne za koncerte?
(Svetozar, 23. oktobar 2012 13:10)

Toliko je gladnih, zašto te pare ne daš njima, a ne za internet konekciju?

najcrnji

pre 11 godina

Koji su ovi? Sta,kao bitno je o njima da se pise dok se toliko bitnih stvari za nas desava?(Srbin, 23. oktobar 2012 12:56) Dragi Srbine, nemoj da upadnes u zamku da se toliko bitnih stvari za NAS desava. Nista se ne desava za nas a sve se desava za mene ili za tebe. Meni je vrlo bitno da ih vidim u akciji jer su mi obelezili zivot. Tebi oni nisu uopste bitni i to je kul. I npr. te bitne stvari koje ti mislis da se za nas desavaju meni uopste nisu bitne.

Oto

pre 11 godina

Izgubih par minuta čitajući komentare. Posebno su me zaintrigirali ova dvojica sa nadimcima "Srbin" i "Svetozar". Plašio sam se da će nas preplaviti takvi jednog dana. Ali nećemo se dati. DM slušam od '81 i "Speak and spell-a"... možete samo da nas mrzite što jedva čekamo da ih vidimo na koncertu u Srbiji, ma gde bio. Reach out touch faith...

The Clash

pre 11 godina

Vidim da ima i "socijalno osvescenih patriota" kao sto su neki koji se potpisuju kao Srbin i Svetozar,pa nam eto preporucuju kako da potrosimo svoj novac.Kakav bezobrazluk!Ima gladnih u ovoj zemlji naravno, i ima bitnih stvari kako navode ta dvojica potpisnika.Ali kakve to ima veze sa Depeche Mode?!Po logici ove dvojice dusebriznika sa ovog portala,onda se ne bi nista dogadjalo.Zasto se ne pitaju u vezi Grand produkcije i sl.nuspojava da su bespotrebne?Koncerti:Cece,Ace Lukasa,Beogradskog Sindikata,Riblje Corbe itd,itd.Eto,sva nabrojana imena su nevidjene patriote,neka izdvoje delic dobiti i nahrane gladne ljude ove zemlje kao sto navode gsn.Svetozar i Srbin u svojim danasnjim komentarima.Neka nastupa ko hoce i neka svako ide na koncerte za koje smatra da ih treba posetiti i pogledati.

Beloved

pre 11 godina

Something beautiful is happening inside of me
Something sensual, it's full of fire and mystery
I feel hypnotized, I feel paralyzed
I have found heaven

Toooooooooo, molim te Bože neka ovaj put bude stvarno :)

bre!

pre 11 godina

jedva cekaaaaaaaaammmmmm!!!!!!! al sto bre na uscu, to je najgori prostor za koncerte, pogotovo ovog tipa... a i mogucnost kise je velika, s obzirom da je maj u pitanju... bolja bi bila arena 100 puta!

Maki

pre 11 godina

DM nisu bili otkazali Zagreb, nego pomakli termin, i odrzali tada vec svoj 3. Koncert u ZG, na kome sam bio i bio je fenomenalan, al bolji je bio 2001. Isto u ZG turneja Exciter. Ko DM propusti propustio je sve u zivotu

solja

pre 11 godina

@svetozar, ja nisam elita i ne znam sta vec, imam da jedem, ne zivim u luksuzu, zivim sasvim normalno i planiram da odem na dm kao i na svaki koncert koji treba videti.

Daria

pre 11 godina

@razočaran Dave je bio bolestan i imao je rak. Ali, Boze moj, bitnije je da ti bacis hejt nego da se raspitas sta je stvarno bilo.
Mozda jos bolje, nemoj ni da kupujes kartu za koncert i bleji kuci.

No matter what

pre 11 godina

Kada su DM u pitanju nije me briga ni gde ce svirati, ni to sto glas Dave Gahan-a nije ono sto je bio..jedva cekam da odem na njihov koncert,cekam ga 30 godina.. Its a dark night of my soul,and temptation taking hold,but through the pain and suffering,through the heartache and trembling, I feel loved...

dm

pre 11 godina

@ svetozar, pare treba da se daju na kulturu, da nam je vise obrazovanih u ovoj nazovi drzavi bilo bi i manje gladnih i siromasnih...., a i dolazak ovakvog benda donosi i novac u ovu zemlju, ....a i dolazak ovakvog benda će i nekom siromahu kao meni doneti i malo sreće jer živim u okruženju u kakvom mi takvi kao ti kroje sudbinu....a i šta ti ja pričam, idi žali se upravi vodovoda.

Depeche Mode never let me down

pre 11 godina

Ko moze da hejtuje Depeche Mode? Zasto??? Srbine i Svetozare iskljucite Pink i dodjite 19. maja na Usce da vidite nesto...

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Nemam ja toliko para da nahranim na 100.000-ada gladnih usta, ali od para koje se izdvajaju na gluposti, svi bi imali koristi, pre svega oni kojima su ti novci najpotrebniji.
(Svetozar, 23. oktobar 2012 17:25)

A ti nahrani koliko možeš. Od tvojih 2000 dinara koje daješ za internet jedna porodica može da jede nedelju dana.
Ti si u fazonu: aha, ja nemam dovoljno para, ja se neću ni truditi da nekom pomognem, ali zato vi "bogataši" dajte svoje pare (jer sam bogataš ako idem na koncert, je li)! Svaka ti čast, vidi se da si žešći humanitarac. Dobrovoljni davalac tuđih para. Molim te, nemoj više pisati komentare, fail si u životu, samo ispadaš glupav pred narodom.

ns

pre 11 godina

Plans made in the nursery
Can change the course of history
Remember that

Mommy s annozed, says go and play
Don t show your face, stay away all day
Shouldn t have done that

Grows up and goes to school
Such a nice boy, obeys all the rules
Mummy s proud of that

Leaves school to folow his ambition
Knowes what he wants, to be a politician
Shouldn t have done that

Zašto na koncert?

Manje Pinka, više engleskog, lopta, deca...Radi što više i bolje možeš, obrazuj se, prenosi dobru volju, znanje, ljubav, porasti do deteta, unapredi svet. Podrazumeva se da ne zlostavljamo decu, ali ih nemoj ni ZAPOSTAVLJATI to je još gore. To stvara ljudski "otpad".

dangiela74

pre 11 godina

Isto mesto, isti mesec,3 godine rastojanje. Mi stvarno ne ucimo na svojim greskama, opet veliki prostor a pri tom vecina u kraju ima svoje datume, i David se opet predozira jer mu je maj nekako kritican mesec, i nama nece biti nadoknadjeno jer je organizator bio alav, nista hala, arena. A pri tom Usce je NAJGROZNIJI PROSTOR ZA KONCERTE KOJI POSTOJI!! Propali mi Counting crows, niti chula niti videla kako treba, zbog price i jer sam bila iza ograde, suvise udaljena od bine. Sta cu, ne rodi me majka visoku kao NBA igrac.

Sparadonna aka David Gahan

pre 11 godina

Well I'm down on my knees again
And I pray to the only one
Who has the strength
To bear the pain
To forgive all the things that I've done

Oh girl
Lead me into your darkness
When this world is trying it's hardest
To leave me unimpressed
Just one caress
From you and I'm blessed

When you think you've tried every road
Every avenue
Take one more look
At what you found old
And in it you'll find something new

I'm shying from the light
I always loved the night
And now you offer me eternal darkness

I have to believe that sin
Can make a better man
It's the mood that I am in
That's left us back where we began

Kad bi samo znali kolko nas iz LE ceka da se ovo desi u RS.
Bili smo svuda Sofija , Atina , Rim a sad kod nas.
Leleeee al' ce bude veselo
:-)

ovi ostali sto nece ko ih .... neka sede kuci i gledaju repku sa Sinisom. lol

TheObradovic

pre 11 godina

Radujem se konacnom dolasku DM posebno sto su poslednji put otkazali.
Ipak,pomalo sam iznenadjen cenom ulaznica.
Za koncert 2009.sam kupio FanPit ulaznicu i nije kostala toliko (naravno da racunam inflaciju i promene kursa evra u ovom periodu).
U svakom slucaju novac ce se pronaci.
Ovo se ne propusta.

dangiela74

pre 11 godina

interesantno, mene boli djon ko ne voli moj komentar ali vidim da se masi poenta sta sam htela da kazem. Organizacija ovde je alava ide na kolicinu a zanemaruje kvalitet i boli je djon sta nudi publici. Gledala ih u areni u Budimpeshti, strava ugodjaj, nekako je "prisnija" atmosfera i super ozvuchenje, dok na Ushcu ce biti bacili su sve niz reku jer se nevidjeno rasipa zvuk.

(raz)očaran

pre 11 godina

S' obzirom na to da je prethodni nastup otkazan samo zbog bahatosti jednog od članova (koji nije mogao, a da ne overi!), ovu vest prihvatam sa rezervom! ... i da, kartu kupujem na dan koncerta, da ne bih morao, kao prošli put, da prolazim kroz golgotu, ne bi li izvukao povraćaj novca zbog otkazivanja! U svakom slučaju, nadam se da će ovaj put sve proći kako treba, da ne bih prežvakavao onaj gorki ukus još jedan put!

Miki

pre 11 godina

Koncert je OK, ali ostavite vec jednom Usce na miru! Poslednja velika zelena oaza je malo malo pa okupirana na najgrublji nacin. Svima je poynato koliko su ovog leta gradjani maltretirani nesnosnom bukom. Ovakve manifestacije se u normalnim zemljama odrzavaju na periferiji gradova. Dosta vise ovog maltretiranja, muka mi je, hocu da se normalno setam Uscem, kao sto sam radio celog zivota. Sve treba smestiti na odgovarajuce mesto. Kucni red, miran san, to su odlike urbanog normalnog grada i ko god je ikada boravio po evropskim metropolama zna o cemu pricam... a zabavu - na periferiju.

Vuk

pre 11 godina

Ovo zvucenje koje se koristi kod nas je uzasno. Em usce nije akusticno, em uzasan kvalitet usmerenih zvucnika, em neumeju da se koriste. Nema vise koncerata vrednih odlaska bre ljudi bas me briga za petarde na Metallici hocu da uih lepo cujem

dangiela74

pre 11 godina

A sto se zalbi oko Usca tice i kako je kod drugih sve na periferiji imash festival u Hajd parku npr. ali Usce odavno nije zelena povrsina jer se ne brinu o prirodi inache, nego prasina i nemam nameru da glumim skocko skocko duga duga iza necijih ledja(jer je teren neravnm) da bih videla video bim i pri tom ne chujem kao shto bih chula sa bilo koje pozicije u Areni npr.?! Onda cu da skinem DVD koncert DM i odgledam ga uz kokice u komforu svog stana. No organizaciju boli djon za publiku koja placa te karte samo im je bitno da skucaje pare u dzep za los kvalitet koji pruzaju vec duze vreme, propao i Belgrade calling, karta za 2 guarane za passe izvodjache i EXIT ove godine passe. Vise od 2 decenije odlazim na koncerte te znam makar malo o cemu pricam.

Svetozar

pre 11 godina

Vidim da ste mi dali puno minusa. E pa gospodo, kada nebudete imali sta d jedete, vi idite pa slusajte muziku. Ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem da bi povlascena manjina mogla da ide na koncerte i uziva u luksuzu.

who cares

pre 11 godina

Ma je li moguce? Ovo je predivna vest, samo da stvarno i bude tako... Cekam ih 100 godina, ovo ce stvarno biti eliksir za (napacenu) dusu i veeeliko spremanje nakupljenih negativnih emocija. Nadam se da ce svirati Freelove, e onda mogu da ... :)

Filip

pre 11 godina

Imam 18 godina ali, nažalost, prvi put sam za DM čuo tek 2004. godine (voleo bih da sam ranije). Od tada ih slušam stalno, znam sve njihove pesme i ovaj koncert će biti ispunjenje mojih snova. Hvala vam, Depeche Mode, što konačno dolazite u Srbiju!

Svetozar

pre 11 godina

E pa Svetozare, ja cu sa svojim novcem da radim sta god da zelim.
(daspop, 23. oktobar 2012 15:18)

Najlakse je tako, misliti samo na sebe.

Prodavanje bajatih fora i otimanje kinte

pre 11 godina

Pre 30 godina možda, ali sad je uskličnik potpuno nepotreban. To više ne slušaju ni najveći fanovi '80tih.

Svetozar

pre 11 godina

Toliko je gladnih, zašto te pare ne daš njima, a ne za internet konekciju?
(miloš Novi Sad, 23. oktobar 2012 17:14)

Nemam ja toliko para da nahranim na 100.000-ada gladnih usta, ali od para koje se izdvajaju na gluposti, svi bi imali koristi, pre svega oni kojima su ti novci najpotrebniji.

Svetozar

pre 11 godina

@svetozar, ja nisam elita i ne znam sta vec, imam da jedem, ne zivim u luksuzu, zivim sasvim normalno i planiram da odem na dm kao i na svaki koncert koji treba videti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (solja, 23. oktobar 2012 15:56)
Nemam ja nista protiv tebe, nego je sistem tako naopak, da se daju pare na nebitne stvari. Ajde idi ti uci prosjaka bonotnu. Njemu coveku treba da jede, da se okupa, da ima gde da spava. Ne razumem stvarno.

Trotter

pre 11 godina

Depeche Mode, druga liga vazda bili. Eto na šta je spala današnja pop scwna kad olinjali šminkeri zvani Depeche Mode mogu da napune stadion...

dangiela74

pre 11 godina

Nema veze sa Depeche mode ali mi je bitno da ostavim komentar. Uff koliko je losha organizacija koncerata kod nas, proci ce i Paul Banks pored nas sa cenom ulaznica od 14-22 evra..:( Kao sto su i Kilersi, Interpol, Florence, Black keys..itd..itd. A mnogi izvodjaci se ponavljali po nekoliko puta jer neko iz organizacije ispunjava svoje zelje, i ovi zaradjivali za penzioni fond..

Svetozar

pre 11 godina

Vidim da ste mi dali puno minusa. E pa gospodo, kada nebudete imali sta d jedete, vi idite pa slusajte muziku. Ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem da bi povlascena manjina mogla da ide na koncerte i uziva u luksuzu.

Svetozar

pre 11 godina

E pa Svetozare, ja cu sa svojim novcem da radim sta god da zelim.
(daspop, 23. oktobar 2012 15:18)

Najlakse je tako, misliti samo na sebe.

Svetozar

pre 11 godina

Toliko je gladnih, zašto te pare ne daš njima, a ne za internet konekciju?
(miloš Novi Sad, 23. oktobar 2012 17:14)

Nemam ja toliko para da nahranim na 100.000-ada gladnih usta, ali od para koje se izdvajaju na gluposti, svi bi imali koristi, pre svega oni kojima su ti novci najpotrebniji.

Svetozar

pre 11 godina

@svetozar, ja nisam elita i ne znam sta vec, imam da jedem, ne zivim u luksuzu, zivim sasvim normalno i planiram da odem na dm kao i na svaki koncert koji treba videti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (solja, 23. oktobar 2012 15:56)
Nemam ja nista protiv tebe, nego je sistem tako naopak, da se daju pare na nebitne stvari. Ajde idi ti uci prosjaka bonotnu. Njemu coveku treba da jede, da se okupa, da ima gde da spava. Ne razumem stvarno.

(raz)očaran

pre 11 godina

S' obzirom na to da je prethodni nastup otkazan samo zbog bahatosti jednog od članova (koji nije mogao, a da ne overi!), ovu vest prihvatam sa rezervom! ... i da, kartu kupujem na dan koncerta, da ne bih morao, kao prošli put, da prolazim kroz golgotu, ne bi li izvukao povraćaj novca zbog otkazivanja! U svakom slučaju, nadam se da će ovaj put sve proći kako treba, da ne bih prežvakavao onaj gorki ukus još jedan put!

Trotter

pre 11 godina

Depeche Mode, druga liga vazda bili. Eto na šta je spala današnja pop scwna kad olinjali šminkeri zvani Depeche Mode mogu da napune stadion...

Prodavanje bajatih fora i otimanje kinte

pre 11 godina

Pre 30 godina možda, ali sad je uskličnik potpuno nepotreban. To više ne slušaju ni najveći fanovi '80tih.

dangiela74

pre 11 godina

Isto mesto, isti mesec,3 godine rastojanje. Mi stvarno ne ucimo na svojim greskama, opet veliki prostor a pri tom vecina u kraju ima svoje datume, i David se opet predozira jer mu je maj nekako kritican mesec, i nama nece biti nadoknadjeno jer je organizator bio alav, nista hala, arena. A pri tom Usce je NAJGROZNIJI PROSTOR ZA KONCERTE KOJI POSTOJI!! Propali mi Counting crows, niti chula niti videla kako treba, zbog price i jer sam bila iza ograde, suvise udaljena od bine. Sta cu, ne rodi me majka visoku kao NBA igrac.

Maki

pre 11 godina

DM nisu bili otkazali Zagreb, nego pomakli termin, i odrzali tada vec svoj 3. Koncert u ZG, na kome sam bio i bio je fenomenalan, al bolji je bio 2001. Isto u ZG turneja Exciter. Ko DM propusti propustio je sve u zivotu

Miki

pre 11 godina

Koncert je OK, ali ostavite vec jednom Usce na miru! Poslednja velika zelena oaza je malo malo pa okupirana na najgrublji nacin. Svima je poynato koliko su ovog leta gradjani maltretirani nesnosnom bukom. Ovakve manifestacije se u normalnim zemljama odrzavaju na periferiji gradova. Dosta vise ovog maltretiranja, muka mi je, hocu da se normalno setam Uscem, kao sto sam radio celog zivota. Sve treba smestiti na odgovarajuce mesto. Kucni red, miran san, to su odlike urbanog normalnog grada i ko god je ikada boravio po evropskim metropolama zna o cemu pricam... a zabavu - na periferiju.

Vuk

pre 11 godina

Ovo zvucenje koje se koristi kod nas je uzasno. Em usce nije akusticno, em uzasan kvalitet usmerenih zvucnika, em neumeju da se koriste. Nema vise koncerata vrednih odlaska bre ljudi bas me briga za petarde na Metallici hocu da uih lepo cujem

dangiela74

pre 11 godina

interesantno, mene boli djon ko ne voli moj komentar ali vidim da se masi poenta sta sam htela da kazem. Organizacija ovde je alava ide na kolicinu a zanemaruje kvalitet i boli je djon sta nudi publici. Gledala ih u areni u Budimpeshti, strava ugodjaj, nekako je "prisnija" atmosfera i super ozvuchenje, dok na Ushcu ce biti bacili su sve niz reku jer se nevidjeno rasipa zvuk.

bre!

pre 11 godina

jedva cekaaaaaaaaammmmmm!!!!!!! al sto bre na uscu, to je najgori prostor za koncerte, pogotovo ovog tipa... a i mogucnost kise je velika, s obzirom da je maj u pitanju... bolja bi bila arena 100 puta!

dangiela74

pre 11 godina

A sto se zalbi oko Usca tice i kako je kod drugih sve na periferiji imash festival u Hajd parku npr. ali Usce odavno nije zelena povrsina jer se ne brinu o prirodi inache, nego prasina i nemam nameru da glumim skocko skocko duga duga iza necijih ledja(jer je teren neravnm) da bih videla video bim i pri tom ne chujem kao shto bih chula sa bilo koje pozicije u Areni npr.?! Onda cu da skinem DVD koncert DM i odgledam ga uz kokice u komforu svog stana. No organizaciju boli djon za publiku koja placa te karte samo im je bitno da skucaje pare u dzep za los kvalitet koji pruzaju vec duze vreme, propao i Belgrade calling, karta za 2 guarane za passe izvodjache i EXIT ove godine passe. Vise od 2 decenije odlazim na koncerte te znam makar malo o cemu pricam.

daspop

pre 11 godina

Vidim da ste mi dali puno minusa. E pa gospodo, kada nebudete imali sta d jedete, vi idite pa slusajte muziku. Ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem da bi povlascena manjina mogla da ide na koncerte i uziva u luksuzu.
(Svetozar, 23. oktobar 2012 14:10)

E pa Svetozare, ja cu sa svojim novcem da radim sta god da zelim.

Beloved

pre 11 godina

Something beautiful is happening inside of me
Something sensual, it's full of fire and mystery
I feel hypnotized, I feel paralyzed
I have found heaven

Toooooooooo, molim te Bože neka ovaj put bude stvarno :)

Oto

pre 11 godina

Izgubih par minuta čitajući komentare. Posebno su me zaintrigirali ova dvojica sa nadimcima "Srbin" i "Svetozar". Plašio sam se da će nas preplaviti takvi jednog dana. Ali nećemo se dati. DM slušam od '81 i "Speak and spell-a"... možete samo da nas mrzite što jedva čekamo da ih vidimo na koncertu u Srbiji, ma gde bio. Reach out touch faith...

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Toliko je gladnih, zasto te pare ne daju njima, a ne za koncerte?
(Svetozar, 23. oktobar 2012 13:10)

Toliko je gladnih, zašto te pare ne daš njima, a ne za internet konekciju?

dm

pre 11 godina

@ svetozar, pare treba da se daju na kulturu, da nam je vise obrazovanih u ovoj nazovi drzavi bilo bi i manje gladnih i siromasnih...., a i dolazak ovakvog benda donosi i novac u ovu zemlju, ....a i dolazak ovakvog benda će i nekom siromahu kao meni doneti i malo sreće jer živim u okruženju u kakvom mi takvi kao ti kroje sudbinu....a i šta ti ja pričam, idi žali se upravi vodovoda.

The Clash

pre 11 godina

Vidim da ima i "socijalno osvescenih patriota" kao sto su neki koji se potpisuju kao Srbin i Svetozar,pa nam eto preporucuju kako da potrosimo svoj novac.Kakav bezobrazluk!Ima gladnih u ovoj zemlji naravno, i ima bitnih stvari kako navode ta dvojica potpisnika.Ali kakve to ima veze sa Depeche Mode?!Po logici ove dvojice dusebriznika sa ovog portala,onda se ne bi nista dogadjalo.Zasto se ne pitaju u vezi Grand produkcije i sl.nuspojava da su bespotrebne?Koncerti:Cece,Ace Lukasa,Beogradskog Sindikata,Riblje Corbe itd,itd.Eto,sva nabrojana imena su nevidjene patriote,neka izdvoje delic dobiti i nahrane gladne ljude ove zemlje kao sto navode gsn.Svetozar i Srbin u svojim danasnjim komentarima.Neka nastupa ko hoce i neka svako ide na koncerte za koje smatra da ih treba posetiti i pogledati.

No matter what

pre 11 godina

Kada su DM u pitanju nije me briga ni gde ce svirati, ni to sto glas Dave Gahan-a nije ono sto je bio..jedva cekam da odem na njihov koncert,cekam ga 30 godina.. Its a dark night of my soul,and temptation taking hold,but through the pain and suffering,through the heartache and trembling, I feel loved...

Sparadonna aka David Gahan

pre 11 godina

Well I'm down on my knees again
And I pray to the only one
Who has the strength
To bear the pain
To forgive all the things that I've done

Oh girl
Lead me into your darkness
When this world is trying it's hardest
To leave me unimpressed
Just one caress
From you and I'm blessed

When you think you've tried every road
Every avenue
Take one more look
At what you found old
And in it you'll find something new

I'm shying from the light
I always loved the night
And now you offer me eternal darkness

I have to believe that sin
Can make a better man
It's the mood that I am in
That's left us back where we began

Kad bi samo znali kolko nas iz LE ceka da se ovo desi u RS.
Bili smo svuda Sofija , Atina , Rim a sad kod nas.
Leleeee al' ce bude veselo
:-)

ovi ostali sto nece ko ih .... neka sede kuci i gledaju repku sa Sinisom. lol

Depeche Mode never let me down

pre 11 godina

Ko moze da hejtuje Depeche Mode? Zasto??? Srbine i Svetozare iskljucite Pink i dodjite 19. maja na Usce da vidite nesto...

who cares

pre 11 godina

Ma je li moguce? Ovo je predivna vest, samo da stvarno i bude tako... Cekam ih 100 godina, ovo ce stvarno biti eliksir za (napacenu) dusu i veeeliko spremanje nakupljenih negativnih emocija. Nadam se da ce svirati Freelove, e onda mogu da ... :)

najcrnji

pre 11 godina

Koji su ovi? Sta,kao bitno je o njima da se pise dok se toliko bitnih stvari za nas desava?(Srbin, 23. oktobar 2012 12:56) Dragi Srbine, nemoj da upadnes u zamku da se toliko bitnih stvari za NAS desava. Nista se ne desava za nas a sve se desava za mene ili za tebe. Meni je vrlo bitno da ih vidim u akciji jer su mi obelezili zivot. Tebi oni nisu uopste bitni i to je kul. I npr. te bitne stvari koje ti mislis da se za nas desavaju meni uopste nisu bitne.

ns

pre 11 godina

Plans made in the nursery
Can change the course of history
Remember that

Mommy s annozed, says go and play
Don t show your face, stay away all day
Shouldn t have done that

Grows up and goes to school
Such a nice boy, obeys all the rules
Mummy s proud of that

Leaves school to folow his ambition
Knowes what he wants, to be a politician
Shouldn t have done that

Zašto na koncert?

Manje Pinka, više engleskog, lopta, deca...Radi što više i bolje možeš, obrazuj se, prenosi dobru volju, znanje, ljubav, porasti do deteta, unapredi svet. Podrazumeva se da ne zlostavljamo decu, ali ih nemoj ni ZAPOSTAVLJATI to je još gore. To stvara ljudski "otpad".

TheObradovic

pre 11 godina

Radujem se konacnom dolasku DM posebno sto su poslednji put otkazali.
Ipak,pomalo sam iznenadjen cenom ulaznica.
Za koncert 2009.sam kupio FanPit ulaznicu i nije kostala toliko (naravno da racunam inflaciju i promene kursa evra u ovom periodu).
U svakom slucaju novac ce se pronaci.
Ovo se ne propusta.

solja

pre 11 godina

@svetozar, ja nisam elita i ne znam sta vec, imam da jedem, ne zivim u luksuzu, zivim sasvim normalno i planiram da odem na dm kao i na svaki koncert koji treba videti.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Nemam ja toliko para da nahranim na 100.000-ada gladnih usta, ali od para koje se izdvajaju na gluposti, svi bi imali koristi, pre svega oni kojima su ti novci najpotrebniji.
(Svetozar, 23. oktobar 2012 17:25)

A ti nahrani koliko možeš. Od tvojih 2000 dinara koje daješ za internet jedna porodica može da jede nedelju dana.
Ti si u fazonu: aha, ja nemam dovoljno para, ja se neću ni truditi da nekom pomognem, ali zato vi "bogataši" dajte svoje pare (jer sam bogataš ako idem na koncert, je li)! Svaka ti čast, vidi se da si žešći humanitarac. Dobrovoljni davalac tuđih para. Molim te, nemoj više pisati komentare, fail si u životu, samo ispadaš glupav pred narodom.

Filip

pre 11 godina

Imam 18 godina ali, nažalost, prvi put sam za DM čuo tek 2004. godine (voleo bih da sam ranije). Od tada ih slušam stalno, znam sve njihove pesme i ovaj koncert će biti ispunjenje mojih snova. Hvala vam, Depeche Mode, što konačno dolazite u Srbiju!

dangiela74

pre 11 godina

Nema veze sa Depeche mode ali mi je bitno da ostavim komentar. Uff koliko je losha organizacija koncerata kod nas, proci ce i Paul Banks pored nas sa cenom ulaznica od 14-22 evra..:( Kao sto su i Kilersi, Interpol, Florence, Black keys..itd..itd. A mnogi izvodjaci se ponavljali po nekoliko puta jer neko iz organizacije ispunjava svoje zelje, i ovi zaradjivali za penzioni fond..

Daria

pre 11 godina

@razočaran Dave je bio bolestan i imao je rak. Ali, Boze moj, bitnije je da ti bacis hejt nego da se raspitas sta je stvarno bilo.
Mozda jos bolje, nemoj ni da kupujes kartu za koncert i bleji kuci.