Razno

Ponedeljak, 15.10.2012.

21:51

Nikolić: Ako zatraže Kosovo, nećemo u Evropu

Izvor: Milan Baboviæ

Nikoliæ: Ako zatraže Kosovo, neæemo u Evropu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

BRKA

pre 11 godina

Doslo je vreme da pokazemo da smo mi ozbiljna zemlja, da mi imamo nase uslove, da imamo presednika koji nece vise dati da se cepa Srbija da vise ne moze da rade sta oce.

KO TO KAŽE?

pre 11 godina

Svi su napadali DS i Tadica kad je objavljivao u predizbornoj trci stare linkove Tome, i nazivali to najprljavijom kampanjom.
Izvolite sad videti ko je nas obmanjivao.
I Gospodin Predsednik, svih Srba, daje sebi za pravo da govori u naše ime.
Manite se te smešne projekcije- Kosovo ne damo, ne moramo u Evropu.
Ne moramo mi nigde, ali HOCEMO U EVROPU. I dosta više o Kosovu koje vam je bilo samo paravan za pljackanje nas građana Srbije.

Gile

pre 11 godina

Ajde da analiziram ovu izjavu: "Ako nam zvanično postave uslov: Evropa ili Kosovo" super postavice ga nezvanicno, "odustaćemo od evropskog puta. To sam govorio u kampanji i moj narod ne bi bio iznenađen" da pojasnimo tvoj narod je samo onaj koji je za tebe glasao ja nisam i pre bih promenio i veru i naciju nego da budem pripadnik tvog naroda, tako da malo se treba voditi racuna kod ovakvih izjava, "Može tako da nas drži još sto godina, mi nećemo promeniti stav o južnoj pokrajini" sta ovo treba da zaci, koji smo to "mi" ovo ili znaci da vi planirate da budete na vlasti 100 godina ili ma ko god bio na vlasti svi Srbi isto misle o Kosovu a evo ja prvi jedva cekam da ga priznamo. I na kraju u pravu ste kad kazete da me nista ne moze iznenaditi od vas, od vas ja i ocekujem da ste tu kako bi pokvarili odnose sa EU i Srbiju napokon umesto iz 20 veka poveli ka 21 vi planirate da nas vratite u 19, ja vama ne verujem sam vas odlicno upoznao za proteklih 20 godina, pa nisam ja Mirjana Bobic Mojsilovic i slicni koj odjdnom promenise plocu.

dozlogrdlili ste svima

pre 11 godina

pitanje za dezurne stranacke vojnike umivenih radikala na komentarima:

ok, ako traze kosovo necemo u evropu...
sta onda? kosovo je i dalje nezavisno od srbije, i funkcionise kao drzava u odnosu na srbiju...
obzirom da smo ponovo remetilacki faktor, nemamo vise podrsku evrope tako da niko ne stiti vise i ono malo srba preko cijih ledja vi zgrcete ogroman novac...

obzirom da ste odustali od evrope, evropa vam suspenduje bezvizni rezim, rezim slobodne trgovine, i ssp - kreditni rejting srbije pada i srbija vise ne moze da finansira deficit, investitori se povlace, nezaposlenost naglo raste u nebesa, valuta se obezvredjuje itd - sve ono sto ste gospodo glasavi ovih ludaka vec preziveli 1993. hocete opet?

Patria

pre 11 godina

Nije Srbija kao stan a kosovo soba koju ti otimaju, nego pre kao zgrada u kojoj u jednom od stanova pored komsija madjara, hrvata, ziveli i komsije albanci, al im komsije srbi stalno upadali nepozvani u stan, na rucak, kafu, a onda poceli i iz stana da ih izbacuju. E onda su komsije albanci pozvali policiju, policija polupala siledzije i izbacila ih iz stana komsija albanaca, i drzi patrolu u nasoj zgradi. e sad, neke komsije srbi bi da opet "posecuju" komsije albance, al im frka od pandura, pa onda samo tako dobacuju u prolazu, a panduri doveli i novog bravara koji albancima ugradio nova celicna americka vrata... tako da, dragi moji zemljaci, prtestanite da preterano ******, kosovo je uvek bilo onih koji su ziveli tamo. A dobre komsije cemo postati ponovo kad prestanemo da se potkradamo ko jajare, da guramo jedni drugima klipove u tockove, trujemo komsijske kucne ljubimce, i naravno, prisluskujemo sta se desava iza komsijski vrata i opanjkavamo se. Dotle cemo biti samo stanovnici cigan-male... A mozda nam stigne i sudsko resenje da nas izbacuju iz zgrade zbog tuzbe ostalih stanara da krsimo kucni red... I sta cemo onda?

Tako da, predsednice - qvod licet Iovis non licet bovis...

dacha

pre 11 godina

Nikolic moze preporuciti da ne idu u Evropsku uniju svojoj zeni,deci,unucima,psu...koga vec ima,ali gradjanima ove drzave ,ne!On je samo jedan u nizu kocnicara koji su prodefilovali nasim zivotima,ne ponudivsi nista osim glupe retorike.Ovo me zasmejava i,onako,razmisljam kako ih vise nije stid da lupaju praznu slamu!Reci mu nemaju nikakvu tezinu,odzvanjaju suplje i od toga me vec bole usi.Folklor,nemo glamocko kolo,samo cujes hu,hu,hu!

Ристо

pre 11 godina

Врапцима на грани је јасно да Европска унија тражи призање Косова једино наш прецедник то није чуо . Заиста би било нормално да Србија одустане од европског пута јер већина грађана не жели у европску унију .Николић и Вучић да својим газдама који их плаћају на западу треба да кажу не доста је више понижавања Србије,ако то не ураде народ ће да их казни на изборима .

Dzon

pre 11 godina

amislite 1.500.000 ljudi koji ne rade, nista ne placaju. A izvori sa ostalima koji ne vole Srbiju, vecina u parlamentu. Pa eto srece bili bi i umesto Tome, Vucica, Dacica,Tadica... Ako EU hoce da nas unisti neka nam ih i vrate. Zato pamet u glavu.

Neuro

pre 11 godina

Au, al je neko stao na zulj nasim neuropejcima...

Koja histerija. Nema ko im nije kriv. Bogami, nisu samo radikalci jos u 90-im, nego i nasi neuro: cim pomenes da Srbija nesto nece sta EU trazi, odmah pucaju. Odmah "ce nas oni vratit u 90-e".

A ne pada im na pamet da pogledaju kako taj magicni Zapad a) propada, b) svaljuje na nas svoje licemjerstvo i bezobrazluk. To je sve ok.

Zato cak i u EU necemo imati dobar zivot jer smo ih naucili da mogu sa nama kako hoce.

Zbogom Srbijo!

Nesa

pre 11 godina

Čitam komentare koji potvrđuju koliko je većina neprosvećena. Svakom od njih poručujem: država u kojoj živite je kao dom u kom živite. Da li biste jednako reagovali tj. bezpogovorno ćutali kada bi neko došao da vam otme vašu kuću ili vaš stan? To su isti oni neprosvećeni koji dozvoljavaju sebi da ih lažu, mažu, varaju, potkradaju razni prevaranti i lažovi bez obzira da li su u pitanju ulične secikese ili prethodna državna elita koja je privredu i građane nezakonito i kršenjem i uskraćivanjem njihovih prava dovela do ivice bede. Upravo zbog toga što ste im dopuštali sve, ostali ste bez posla i bez pristojne egzistencije. Ako ste takvi, dopustite svakom i dom da vam oduzme a na kraju i život. Ne trčite za lažnim obećanjima i čuvajte svoje. Državu takođe.

marijana

pre 11 godina

Bogami, sto je reko sve je tačno. Nisam bila fan SNS -a, ali ovo sto radi Vucic , skidam kapu. I stvarno vise dosta je bilo sarene laze i slihtanja EU. Recite tačno šta hocete vise. Ako je Kosovo, ja sam za referendum pa neka narod odluči u krajnjem slucaju. A ovi koliko su ojadili državu to je za Ginisa.

major Tom

pre 11 godina

Ne, ne, ne, ne, ne, ne može ovako da se razgovara. Pre početka intervjua treba postaviti stvari na svoje mesto. Dakle, hajde da se dogovorimo o čemu ćemo da pričamo. Pre početka intervua, moramo da znamo da li govorimo o istim stvarima, da li na Kosovo gledamo realno kao na nezavisnu državu, ili ćemo da pričamo gluposti. Ne možemo da pričamo o tome šta će biti sa našom sudbinom ako neko od nas zatraži da prihvatimo neku drugu državu, niti naš evropski put uopšte sme da zavisi od tamo neke države. Ovaj intervju nema nikakvog smisla jer se stvari u startu nisu postavile na pravi način.

Pera

pre 11 godina

Niko tebe nece pitati Kosovo ili EU.. Pitace te Eu ili NeEu? A ti sta god da odgovoris Kosovo neces imati.. A kad kazes neEu, ako ne uspem da pobegnem iz zemlje idem u Novi Sad da se iz sve snage zalazem za Vojvodinu u Evropskoj uniji, a lepo nek se u Sumadiji skupe svi koji nece u tu 'zlocinacku organizaciju', prodacu vam i moj stan, imate i gomilu panjeva, pa se ljutite na selo i secite.. kao onaj pop..

ko to tamo peva

pre 11 godina

ako mislis ti druze da Ameri i EU popustiti od vasih ultimatume grdno se varais jer smo mi mala siromasna zemlja koja je na ivicu ekonomskog i socialnog kolapsa,ili moras popustati ili ce narod da crkne, vec 20tak godina ista retorika i politika, juce Dacic pluje po EU a danas Nikolic ludilo, circus pa ne znate sta radite ...

Milan

pre 11 godina

Tvoj narod?? Za tebe nisam glasao, i ne mozes u moje ime da odbacujes Evropu. Ti i tvoji drugari iz vlade ste izgubili Kosovo jos '90-ih, i sad si nasao nesto da pricas... Hocu da zivim normalno, predsednice

da nije tragicno, bilo bi smesno

pre 11 godina

Ovo je klasicno nepriznavanje realnosti. Nije mi jasno zasto kao papagaji ponavljaju da rezolucija 1244 garantujte teritorijalni integritet Srbije kad to nije tacno, nego SR Jugoslavije. Rezolucija je dostupna na netu da svako procita.
Sve u svemu, crno nam se pise. Super je ono za africke zemlje i oslonac.

lorimer

pre 11 godina

Ti si već par puta donosio odluke koje su u mnogome odredile i obeležile naše živote, počev od one o granici na Karlobag-Karlovac-Ogulin-Virovitica, pa do one "Sa'će da pokažete tom NATO-u, dok ja uzimam stan od 200 m2 na Novom Beogradu"

To je sasvim dovoljno za tvoj sindrom Napoleona, a odluke koje trebaju da odrede živote moje dece ću doneti isključivo ja.

Ne ti, niti iko od ovih koji će da lupaju minuse.

I da te podsetim, nije baš da radikali nisu vladali u vreme kradja. Jesu, ista ova ekipa je bila na vlasti kada su se desile najveće pljačke u istoriji Srbije - kradja penzijskog fonda, stare devizne štednje i zajma za preporod, sve u svemu najmanje 12 mlrd DEM (sada EUR) u KEŠU, i u istom danu.

Sve u svemu, imaš dovoljno razloga da se pribojavaš kako ćeš ostati zapisan u istoriji ove zemlje.

Milan

pre 11 godina

Tvoj narod?? Za tebe nisam glasao, i ne mozes u moje ime da odbacujes Evropu. Ti i tvoji drugari iz vlade ste izgubili Kosovo jos '90-ih, i sad si nasao nesto da pricas... Hocu da zivim normalno, predsednice

Pera

pre 11 godina

Niko tebe nece pitati Kosovo ili EU.. Pitace te Eu ili NeEu? A ti sta god da odgovoris Kosovo neces imati.. A kad kazes neEu, ako ne uspem da pobegnem iz zemlje idem u Novi Sad da se iz sve snage zalazem za Vojvodinu u Evropskoj uniji, a lepo nek se u Sumadiji skupe svi koji nece u tu 'zlocinacku organizaciju', prodacu vam i moj stan, imate i gomilu panjeva, pa se ljutite na selo i secite.. kao onaj pop..

lorimer

pre 11 godina

Ti si već par puta donosio odluke koje su u mnogome odredile i obeležile naše živote, počev od one o granici na Karlobag-Karlovac-Ogulin-Virovitica, pa do one "Sa'će da pokažete tom NATO-u, dok ja uzimam stan od 200 m2 na Novom Beogradu"

To je sasvim dovoljno za tvoj sindrom Napoleona, a odluke koje trebaju da odrede živote moje dece ću doneti isključivo ja.

Ne ti, niti iko od ovih koji će da lupaju minuse.

I da te podsetim, nije baš da radikali nisu vladali u vreme kradja. Jesu, ista ova ekipa je bila na vlasti kada su se desile najveće pljačke u istoriji Srbije - kradja penzijskog fonda, stare devizne štednje i zajma za preporod, sve u svemu najmanje 12 mlrd DEM (sada EUR) u KEŠU, i u istom danu.

Sve u svemu, imaš dovoljno razloga da se pribojavaš kako ćeš ostati zapisan u istoriji ove zemlje.

da nije tragicno, bilo bi smesno

pre 11 godina

Ovo je klasicno nepriznavanje realnosti. Nije mi jasno zasto kao papagaji ponavljaju da rezolucija 1244 garantujte teritorijalni integritet Srbije kad to nije tacno, nego SR Jugoslavije. Rezolucija je dostupna na netu da svako procita.
Sve u svemu, crno nam se pise. Super je ono za africke zemlje i oslonac.

KO TO KAŽE?

pre 11 godina

Svi su napadali DS i Tadica kad je objavljivao u predizbornoj trci stare linkove Tome, i nazivali to najprljavijom kampanjom.
Izvolite sad videti ko je nas obmanjivao.
I Gospodin Predsednik, svih Srba, daje sebi za pravo da govori u naše ime.
Manite se te smešne projekcije- Kosovo ne damo, ne moramo u Evropu.
Ne moramo mi nigde, ali HOCEMO U EVROPU. I dosta više o Kosovu koje vam je bilo samo paravan za pljackanje nas građana Srbije.

ko to tamo peva

pre 11 godina

ako mislis ti druze da Ameri i EU popustiti od vasih ultimatume grdno se varais jer smo mi mala siromasna zemlja koja je na ivicu ekonomskog i socialnog kolapsa,ili moras popustati ili ce narod da crkne, vec 20tak godina ista retorika i politika, juce Dacic pluje po EU a danas Nikolic ludilo, circus pa ne znate sta radite ...

Patria

pre 11 godina

Nije Srbija kao stan a kosovo soba koju ti otimaju, nego pre kao zgrada u kojoj u jednom od stanova pored komsija madjara, hrvata, ziveli i komsije albanci, al im komsije srbi stalno upadali nepozvani u stan, na rucak, kafu, a onda poceli i iz stana da ih izbacuju. E onda su komsije albanci pozvali policiju, policija polupala siledzije i izbacila ih iz stana komsija albanaca, i drzi patrolu u nasoj zgradi. e sad, neke komsije srbi bi da opet "posecuju" komsije albance, al im frka od pandura, pa onda samo tako dobacuju u prolazu, a panduri doveli i novog bravara koji albancima ugradio nova celicna americka vrata... tako da, dragi moji zemljaci, prtestanite da preterano ******, kosovo je uvek bilo onih koji su ziveli tamo. A dobre komsije cemo postati ponovo kad prestanemo da se potkradamo ko jajare, da guramo jedni drugima klipove u tockove, trujemo komsijske kucne ljubimce, i naravno, prisluskujemo sta se desava iza komsijski vrata i opanjkavamo se. Dotle cemo biti samo stanovnici cigan-male... A mozda nam stigne i sudsko resenje da nas izbacuju iz zgrade zbog tuzbe ostalih stanara da krsimo kucni red... I sta cemo onda?

Tako da, predsednice - qvod licet Iovis non licet bovis...

dozlogrdlili ste svima

pre 11 godina

pitanje za dezurne stranacke vojnike umivenih radikala na komentarima:

ok, ako traze kosovo necemo u evropu...
sta onda? kosovo je i dalje nezavisno od srbije, i funkcionise kao drzava u odnosu na srbiju...
obzirom da smo ponovo remetilacki faktor, nemamo vise podrsku evrope tako da niko ne stiti vise i ono malo srba preko cijih ledja vi zgrcete ogroman novac...

obzirom da ste odustali od evrope, evropa vam suspenduje bezvizni rezim, rezim slobodne trgovine, i ssp - kreditni rejting srbije pada i srbija vise ne moze da finansira deficit, investitori se povlace, nezaposlenost naglo raste u nebesa, valuta se obezvredjuje itd - sve ono sto ste gospodo glasavi ovih ludaka vec preziveli 1993. hocete opet?

Gile

pre 11 godina

Ajde da analiziram ovu izjavu: "Ako nam zvanično postave uslov: Evropa ili Kosovo" super postavice ga nezvanicno, "odustaćemo od evropskog puta. To sam govorio u kampanji i moj narod ne bi bio iznenađen" da pojasnimo tvoj narod je samo onaj koji je za tebe glasao ja nisam i pre bih promenio i veru i naciju nego da budem pripadnik tvog naroda, tako da malo se treba voditi racuna kod ovakvih izjava, "Može tako da nas drži još sto godina, mi nećemo promeniti stav o južnoj pokrajini" sta ovo treba da zaci, koji smo to "mi" ovo ili znaci da vi planirate da budete na vlasti 100 godina ili ma ko god bio na vlasti svi Srbi isto misle o Kosovu a evo ja prvi jedva cekam da ga priznamo. I na kraju u pravu ste kad kazete da me nista ne moze iznenaditi od vas, od vas ja i ocekujem da ste tu kako bi pokvarili odnose sa EU i Srbiju napokon umesto iz 20 veka poveli ka 21 vi planirate da nas vratite u 19, ja vama ne verujem sam vas odlicno upoznao za proteklih 20 godina, pa nisam ja Mirjana Bobic Mojsilovic i slicni koj odjdnom promenise plocu.

dacha

pre 11 godina

Nikolic moze preporuciti da ne idu u Evropsku uniju svojoj zeni,deci,unucima,psu...koga vec ima,ali gradjanima ove drzave ,ne!On je samo jedan u nizu kocnicara koji su prodefilovali nasim zivotima,ne ponudivsi nista osim glupe retorike.Ovo me zasmejava i,onako,razmisljam kako ih vise nije stid da lupaju praznu slamu!Reci mu nemaju nikakvu tezinu,odzvanjaju suplje i od toga me vec bole usi.Folklor,nemo glamocko kolo,samo cujes hu,hu,hu!

marijana

pre 11 godina

Bogami, sto je reko sve je tačno. Nisam bila fan SNS -a, ali ovo sto radi Vucic , skidam kapu. I stvarno vise dosta je bilo sarene laze i slihtanja EU. Recite tačno šta hocete vise. Ako je Kosovo, ja sam za referendum pa neka narod odluči u krajnjem slucaju. A ovi koliko su ojadili državu to je za Ginisa.

Nesa

pre 11 godina

Čitam komentare koji potvrđuju koliko je većina neprosvećena. Svakom od njih poručujem: država u kojoj živite je kao dom u kom živite. Da li biste jednako reagovali tj. bezpogovorno ćutali kada bi neko došao da vam otme vašu kuću ili vaš stan? To su isti oni neprosvećeni koji dozvoljavaju sebi da ih lažu, mažu, varaju, potkradaju razni prevaranti i lažovi bez obzira da li su u pitanju ulične secikese ili prethodna državna elita koja je privredu i građane nezakonito i kršenjem i uskraćivanjem njihovih prava dovela do ivice bede. Upravo zbog toga što ste im dopuštali sve, ostali ste bez posla i bez pristojne egzistencije. Ako ste takvi, dopustite svakom i dom da vam oduzme a na kraju i život. Ne trčite za lažnim obećanjima i čuvajte svoje. Državu takođe.

Dzon

pre 11 godina

amislite 1.500.000 ljudi koji ne rade, nista ne placaju. A izvori sa ostalima koji ne vole Srbiju, vecina u parlamentu. Pa eto srece bili bi i umesto Tome, Vucica, Dacica,Tadica... Ako EU hoce da nas unisti neka nam ih i vrate. Zato pamet u glavu.

major Tom

pre 11 godina

Ne, ne, ne, ne, ne, ne može ovako da se razgovara. Pre početka intervjua treba postaviti stvari na svoje mesto. Dakle, hajde da se dogovorimo o čemu ćemo da pričamo. Pre početka intervua, moramo da znamo da li govorimo o istim stvarima, da li na Kosovo gledamo realno kao na nezavisnu državu, ili ćemo da pričamo gluposti. Ne možemo da pričamo o tome šta će biti sa našom sudbinom ako neko od nas zatraži da prihvatimo neku drugu državu, niti naš evropski put uopšte sme da zavisi od tamo neke države. Ovaj intervju nema nikakvog smisla jer se stvari u startu nisu postavile na pravi način.

Neuro

pre 11 godina

Au, al je neko stao na zulj nasim neuropejcima...

Koja histerija. Nema ko im nije kriv. Bogami, nisu samo radikalci jos u 90-im, nego i nasi neuro: cim pomenes da Srbija nesto nece sta EU trazi, odmah pucaju. Odmah "ce nas oni vratit u 90-e".

A ne pada im na pamet da pogledaju kako taj magicni Zapad a) propada, b) svaljuje na nas svoje licemjerstvo i bezobrazluk. To je sve ok.

Zato cak i u EU necemo imati dobar zivot jer smo ih naucili da mogu sa nama kako hoce.

Zbogom Srbijo!

Ристо

pre 11 godina

Врапцима на грани је јасно да Европска унија тражи призање Косова једино наш прецедник то није чуо . Заиста би било нормално да Србија одустане од европског пута јер већина грађана не жели у европску унију .Николић и Вучић да својим газдама који их плаћају на западу треба да кажу не доста је више понижавања Србије,ако то не ураде народ ће да их казни на изборима .

BRKA

pre 11 godina

Doslo je vreme da pokazemo da smo mi ozbiljna zemlja, da mi imamo nase uslove, da imamo presednika koji nece vise dati da se cepa Srbija da vise ne moze da rade sta oce.

Nesa

pre 11 godina

Čitam komentare koji potvrđuju koliko je većina neprosvećena. Svakom od njih poručujem: država u kojoj živite je kao dom u kom živite. Da li biste jednako reagovali tj. bezpogovorno ćutali kada bi neko došao da vam otme vašu kuću ili vaš stan? To su isti oni neprosvećeni koji dozvoljavaju sebi da ih lažu, mažu, varaju, potkradaju razni prevaranti i lažovi bez obzira da li su u pitanju ulične secikese ili prethodna državna elita koja je privredu i građane nezakonito i kršenjem i uskraćivanjem njihovih prava dovela do ivice bede. Upravo zbog toga što ste im dopuštali sve, ostali ste bez posla i bez pristojne egzistencije. Ako ste takvi, dopustite svakom i dom da vam oduzme a na kraju i život. Ne trčite za lažnim obećanjima i čuvajte svoje. Državu takođe.

marijana

pre 11 godina

Bogami, sto je reko sve je tačno. Nisam bila fan SNS -a, ali ovo sto radi Vucic , skidam kapu. I stvarno vise dosta je bilo sarene laze i slihtanja EU. Recite tačno šta hocete vise. Ako je Kosovo, ja sam za referendum pa neka narod odluči u krajnjem slucaju. A ovi koliko su ojadili državu to je za Ginisa.

Pera

pre 11 godina

Niko tebe nece pitati Kosovo ili EU.. Pitace te Eu ili NeEu? A ti sta god da odgovoris Kosovo neces imati.. A kad kazes neEu, ako ne uspem da pobegnem iz zemlje idem u Novi Sad da se iz sve snage zalazem za Vojvodinu u Evropskoj uniji, a lepo nek se u Sumadiji skupe svi koji nece u tu 'zlocinacku organizaciju', prodacu vam i moj stan, imate i gomilu panjeva, pa se ljutite na selo i secite.. kao onaj pop..

Milan

pre 11 godina

Tvoj narod?? Za tebe nisam glasao, i ne mozes u moje ime da odbacujes Evropu. Ti i tvoji drugari iz vlade ste izgubili Kosovo jos '90-ih, i sad si nasao nesto da pricas... Hocu da zivim normalno, predsednice

Neuro

pre 11 godina

Au, al je neko stao na zulj nasim neuropejcima...

Koja histerija. Nema ko im nije kriv. Bogami, nisu samo radikalci jos u 90-im, nego i nasi neuro: cim pomenes da Srbija nesto nece sta EU trazi, odmah pucaju. Odmah "ce nas oni vratit u 90-e".

A ne pada im na pamet da pogledaju kako taj magicni Zapad a) propada, b) svaljuje na nas svoje licemjerstvo i bezobrazluk. To je sve ok.

Zato cak i u EU necemo imati dobar zivot jer smo ih naucili da mogu sa nama kako hoce.

Zbogom Srbijo!

Ристо

pre 11 godina

Врапцима на грани је јасно да Европска унија тражи призање Косова једино наш прецедник то није чуо . Заиста би било нормално да Србија одустане од европског пута јер већина грађана не жели у европску унију .Николић и Вучић да својим газдама који их плаћају на западу треба да кажу не доста је више понижавања Србије,ако то не ураде народ ће да их казни на изборима .

major Tom

pre 11 godina

Ne, ne, ne, ne, ne, ne može ovako da se razgovara. Pre početka intervjua treba postaviti stvari na svoje mesto. Dakle, hajde da se dogovorimo o čemu ćemo da pričamo. Pre početka intervua, moramo da znamo da li govorimo o istim stvarima, da li na Kosovo gledamo realno kao na nezavisnu državu, ili ćemo da pričamo gluposti. Ne možemo da pričamo o tome šta će biti sa našom sudbinom ako neko od nas zatraži da prihvatimo neku drugu državu, niti naš evropski put uopšte sme da zavisi od tamo neke države. Ovaj intervju nema nikakvog smisla jer se stvari u startu nisu postavile na pravi način.

da nije tragicno, bilo bi smesno

pre 11 godina

Ovo je klasicno nepriznavanje realnosti. Nije mi jasno zasto kao papagaji ponavljaju da rezolucija 1244 garantujte teritorijalni integritet Srbije kad to nije tacno, nego SR Jugoslavije. Rezolucija je dostupna na netu da svako procita.
Sve u svemu, crno nam se pise. Super je ono za africke zemlje i oslonac.

ko to tamo peva

pre 11 godina

ako mislis ti druze da Ameri i EU popustiti od vasih ultimatume grdno se varais jer smo mi mala siromasna zemlja koja je na ivicu ekonomskog i socialnog kolapsa,ili moras popustati ili ce narod da crkne, vec 20tak godina ista retorika i politika, juce Dacic pluje po EU a danas Nikolic ludilo, circus pa ne znate sta radite ...

lorimer

pre 11 godina

Ti si već par puta donosio odluke koje su u mnogome odredile i obeležile naše živote, počev od one o granici na Karlobag-Karlovac-Ogulin-Virovitica, pa do one "Sa'će da pokažete tom NATO-u, dok ja uzimam stan od 200 m2 na Novom Beogradu"

To je sasvim dovoljno za tvoj sindrom Napoleona, a odluke koje trebaju da odrede živote moje dece ću doneti isključivo ja.

Ne ti, niti iko od ovih koji će da lupaju minuse.

I da te podsetim, nije baš da radikali nisu vladali u vreme kradja. Jesu, ista ova ekipa je bila na vlasti kada su se desile najveće pljačke u istoriji Srbije - kradja penzijskog fonda, stare devizne štednje i zajma za preporod, sve u svemu najmanje 12 mlrd DEM (sada EUR) u KEŠU, i u istom danu.

Sve u svemu, imaš dovoljno razloga da se pribojavaš kako ćeš ostati zapisan u istoriji ove zemlje.

BRKA

pre 11 godina

Doslo je vreme da pokazemo da smo mi ozbiljna zemlja, da mi imamo nase uslove, da imamo presednika koji nece vise dati da se cepa Srbija da vise ne moze da rade sta oce.

Dzon

pre 11 godina

amislite 1.500.000 ljudi koji ne rade, nista ne placaju. A izvori sa ostalima koji ne vole Srbiju, vecina u parlamentu. Pa eto srece bili bi i umesto Tome, Vucica, Dacica,Tadica... Ako EU hoce da nas unisti neka nam ih i vrate. Zato pamet u glavu.

Patria

pre 11 godina

Nije Srbija kao stan a kosovo soba koju ti otimaju, nego pre kao zgrada u kojoj u jednom od stanova pored komsija madjara, hrvata, ziveli i komsije albanci, al im komsije srbi stalno upadali nepozvani u stan, na rucak, kafu, a onda poceli i iz stana da ih izbacuju. E onda su komsije albanci pozvali policiju, policija polupala siledzije i izbacila ih iz stana komsija albanaca, i drzi patrolu u nasoj zgradi. e sad, neke komsije srbi bi da opet "posecuju" komsije albance, al im frka od pandura, pa onda samo tako dobacuju u prolazu, a panduri doveli i novog bravara koji albancima ugradio nova celicna americka vrata... tako da, dragi moji zemljaci, prtestanite da preterano ******, kosovo je uvek bilo onih koji su ziveli tamo. A dobre komsije cemo postati ponovo kad prestanemo da se potkradamo ko jajare, da guramo jedni drugima klipove u tockove, trujemo komsijske kucne ljubimce, i naravno, prisluskujemo sta se desava iza komsijski vrata i opanjkavamo se. Dotle cemo biti samo stanovnici cigan-male... A mozda nam stigne i sudsko resenje da nas izbacuju iz zgrade zbog tuzbe ostalih stanara da krsimo kucni red... I sta cemo onda?

Tako da, predsednice - qvod licet Iovis non licet bovis...

KO TO KAŽE?

pre 11 godina

Svi su napadali DS i Tadica kad je objavljivao u predizbornoj trci stare linkove Tome, i nazivali to najprljavijom kampanjom.
Izvolite sad videti ko je nas obmanjivao.
I Gospodin Predsednik, svih Srba, daje sebi za pravo da govori u naše ime.
Manite se te smešne projekcije- Kosovo ne damo, ne moramo u Evropu.
Ne moramo mi nigde, ali HOCEMO U EVROPU. I dosta više o Kosovu koje vam je bilo samo paravan za pljackanje nas građana Srbije.

dacha

pre 11 godina

Nikolic moze preporuciti da ne idu u Evropsku uniju svojoj zeni,deci,unucima,psu...koga vec ima,ali gradjanima ove drzave ,ne!On je samo jedan u nizu kocnicara koji su prodefilovali nasim zivotima,ne ponudivsi nista osim glupe retorike.Ovo me zasmejava i,onako,razmisljam kako ih vise nije stid da lupaju praznu slamu!Reci mu nemaju nikakvu tezinu,odzvanjaju suplje i od toga me vec bole usi.Folklor,nemo glamocko kolo,samo cujes hu,hu,hu!

dozlogrdlili ste svima

pre 11 godina

pitanje za dezurne stranacke vojnike umivenih radikala na komentarima:

ok, ako traze kosovo necemo u evropu...
sta onda? kosovo je i dalje nezavisno od srbije, i funkcionise kao drzava u odnosu na srbiju...
obzirom da smo ponovo remetilacki faktor, nemamo vise podrsku evrope tako da niko ne stiti vise i ono malo srba preko cijih ledja vi zgrcete ogroman novac...

obzirom da ste odustali od evrope, evropa vam suspenduje bezvizni rezim, rezim slobodne trgovine, i ssp - kreditni rejting srbije pada i srbija vise ne moze da finansira deficit, investitori se povlace, nezaposlenost naglo raste u nebesa, valuta se obezvredjuje itd - sve ono sto ste gospodo glasavi ovih ludaka vec preziveli 1993. hocete opet?

Gile

pre 11 godina

Ajde da analiziram ovu izjavu: "Ako nam zvanično postave uslov: Evropa ili Kosovo" super postavice ga nezvanicno, "odustaćemo od evropskog puta. To sam govorio u kampanji i moj narod ne bi bio iznenađen" da pojasnimo tvoj narod je samo onaj koji je za tebe glasao ja nisam i pre bih promenio i veru i naciju nego da budem pripadnik tvog naroda, tako da malo se treba voditi racuna kod ovakvih izjava, "Može tako da nas drži još sto godina, mi nećemo promeniti stav o južnoj pokrajini" sta ovo treba da zaci, koji smo to "mi" ovo ili znaci da vi planirate da budete na vlasti 100 godina ili ma ko god bio na vlasti svi Srbi isto misle o Kosovu a evo ja prvi jedva cekam da ga priznamo. I na kraju u pravu ste kad kazete da me nista ne moze iznenaditi od vas, od vas ja i ocekujem da ste tu kako bi pokvarili odnose sa EU i Srbiju napokon umesto iz 20 veka poveli ka 21 vi planirate da nas vratite u 19, ja vama ne verujem sam vas odlicno upoznao za proteklih 20 godina, pa nisam ja Mirjana Bobic Mojsilovic i slicni koj odjdnom promenise plocu.