Utorak, 09.10.2012.

14:40

B92 aplikacija za Windows Phone

Izvor: B92

B92 aplikacija za Windows Phone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

radenko

pre 11 godina

Super vam je aplikacija, mnogo bolja nego za Android. Inace, kupio sam Nokia Lumia 900. Odlican telefon, iako sam malo bio sumnjicav. Windows phone je zakon, pogotovo sto se besplatno dobijaju word, excel i power point kao i fantasticna navigacija koja moze da radi i offline - Nokia Drive. Android je pomalo djeciji, Iphone je skup, a ovo je prava mjera.

bzv

pre 11 godina

Nemam WP ali stvarno svaka cast. Sada ste na svim main stream platformama, Nokia Lumia 920 mi se cini kao sjajan telefon. Ja samo jos cekam da mi prodje trenutni ugovor, padne cena telefonu i da developeri razviju aplikacija pa ga nabavljam. Bez obzira na svu frku oko lazirane reklame... Mislim da je telefon mnogo bolji od novog iPhone-a, ima jace komponenete, veci ekran, bolju kameru, a imam sve opcije koje mi trebaju na obe platforme a i WP je kompatibilniji sa drugim stvarima... Jedino mu developeri fale, ali i ovo je znak da WP platforma postaje popularnija...

Dusan

pre 11 godina

Svaka čast! Skidam app, pa cu oceniti nakon koriscenja :)

Nadam se da ce win8 u srbiji biti popularniji i da ce legalno stici uredjaji sa wp sistemom!

Sinisa - Beograd

pre 11 godina

Imam IPHONE i IPAD2, na oba sam insrslirao B92 aplikaciju. Radi vrlo brzo, klizi kao po ulju, nikad se nije desilo da baguje. Blic aplikacija je nesto sporija ali radi isto perfektno (sent from my iPad).

trta

pre 11 godina

par predloga za android app: ako u tekstu ima link na vest ili na slike da se isti otvara u app a ne u browseru, da se uvede opcija bookmark, da zapoceti komentari mogu da se snime lokalno, da se link vesti moze poslati mejlom

darko

pre 11 godina

e da,evo sad guglam i T-mobile nudi Nokiu Lumiu 810 WP8!!!,pogledajte kakav fon e,ovi kažu da je "bolji" od 820 ...lepši kao,liči na iPhone 5....definitivno...haha ,dal' će da ih tuže a?...kupio bih je danas e...

darko

pre 11 godina

@peco ,video sam to i ok je,ali zašto je nema sada Nokia lumia 800 nigde kod nas kod operatera,da se uzme na ugovor i to,ima je ovako da se kupi na divljaka al'gde srbi imaju tu kintu da iskeširaju iz džepa...nemam razloga za optimizam po tom pitanju ,HTC me ne privlači baš previše,a Samsung Ativ S sumnjam da ćemo ikada i videti u narednih godinu dve...daj bože da bude po tvome..kažem,al sumljam

Peca

pre 11 godina

@darko Za sve koji jos nisu upuceni evo linka http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-to-support-180-countries-see-the-full-list-here/ . Tu se vidi da je Srbija u potpunosti podrzana za WP8 (ne samo windows 8 nego windows phone 8). Ovo znaci da ce te moci uskoro i da kupujete aplikacije iz Srbije i to je jedina platforma koja to trenutno nudi. Sto se uredjaja tice, imam 100% proverenu info da stizu kod nekih nasih operatera (ne smem da kazem kojih) jos u Novembru (bar Htc uredjaji poput 8x). I na Htc.rs mozete videti da se 8x reklamira u srpskoj verziji sajta sto dovoljno govori da uskoro stize!!!

#switchtolumia

pre 11 godina

Odlično radi, nedostaje pretraživanje. Samo napred.
Btw, sve Wp7 aplikacije će automatski biti dostupne i u Wp8 store.

darko

pre 11 godina

e sad kad bi ovi naši nesretni provajderi i distributeri posle 26 oktobra dovukli Nokiu,HTC i Samsung aviv s... kod mas u Srbiju naravno sa Srpskim interfejsom ma ugovor,to bi bilo extra ,al evo u Nokia Srbija čak nemate u ponudi ni Nokiu Lumiu 800,a mani 820,920...mi smo bre sahara e...odmah bi uzo WP8,ali odma'

milan s.

pre 11 godina

Aplikacija je stvarno odlicna! Hvala puno, bas sam se obradovao sto se polako krece i sa WP aplikacijama. Nadam se da ce ovaj primer pratiti i ostali mediji.

Horvat

pre 11 godina

Pitanje za iPhone B92 aplikaciju: Koristim je skoro pola godine i istu sam ugradio u moj iPad. I na iPhone4 i na iPad funkcionise odlicno. Svidja mi se sto svaki clanak mogu automatski poslati mejlom prijateljima. Oni sto treba dodati je mogucnost da tekst okrenem vodoravno, kao kod vecine kvalitetnih iPhone aplikacija. Brzina pristupa aplikaciji je relativno spora (kod drugih profedionalnih aplikacija ide daleko brze). Kod artikla sa vise fotografija trebali bi da postoji mogucnost da se ceo skup fotogragija izlista na istom mestu z clanku kao galerija, itd. Sve u svemu uspeh! Lose je to sto je vecina komentatira rekla samo "Bravo"; imam utisak da ne primecuju sta bi se dalje mogli doterivati na sledecem updatu.

Nekko

pre 11 godina

Bravo! Nije što je vaša ali je zaista jedna od boljih WP aplikacija, oduševljen sam odličnim dizajnom i perfomansama! Kod mene na Omnia 7 radi sjajno! Hvala, najbolji ste!

Greengy

pre 11 godina

Pre tri dana sam Vam pisao mail sa pitanjem kada cete napraviti ovu app. Odgovor na mail nisam dobio, ali oprastam Vam! Aplikacija je odlicna, samo napred! Pravo iznenadjenje.

Pozdrav za sve WP korisnike!!!

Zoran

pre 11 godina

Covece, za iPad postoji aplikacija vec pola godine, ima mi zena na iPad-u (sent from my iPhone4S) ---
Bravo! Odlična podrška za mobilne uređaje! Off topic: napravite aplikaciju za iPad.
(Bondža, 09. oktobar 2012 21:01)

Zoran

pre 11 godina

(wp7np, 09. oktobar 2012 19:43) - Glupost. Da li ti je poznato od kada se koristi B92 za iPhone. Pa iPhone je bio prvi za koga je aplikacija uradjena. U celom svetu prvo se urade aplukacije za IPHONE, pa tek onda za ostale, ali i ne uvek! Cemu ljubomore, jer iPhone u svwtu uvek ima prefnist u ocima svetskuh firmi koje izradjuju aplikacije za svoje potreba.

DSS

pre 11 godina

Da nije zalosno, bilo bi smesno. Sledeci korak je da napravite App za DOS, jer je Srbija u tom vremenu! Vi gubite vreme sa "razbijenim prozorima" umesto da radite na iPad App! U danasnje vreme, u tamo nekom razvijenom svet, ako ne napravite PRVO kompletnu podrsku za ono sto jedino ima smisla da postoji, naravno ne za hemoroid, onda kao da ne zivite u ovom vremenu i prostoru! Pitam se da li persona u B92 koja daje ovakve naloge uopste zna o cemu prica? Kada sam video naslov, mislio sam da je ironija, pa sam otvorio malo da se nasmejem. Medjutim, ovde neko "ozbiljno" radi :))

Zoranovic

pre 11 godina

Imam iPhone App od B92: Perfektan je ali ima jedan mali nedostatak: Tekst nije moguce okrenuti vodoravno kao kod vecine aplikacija. Hvala sto cete ovo proslediti vasem programeru! (sent from my iPhone).

pedjakis

pre 11 godina

drago mi je da cujem kako je izasla app i za wp, iako sam korisnik androida, sve pohvale. inace voleo bih i ja kao sto neko vec rece, da nasa android aplikacija dobije holo skin, tj redizajn. nadam se da ce se nas vapaj cuti i uskoro dobiti update
. hvala unapred

cm10

pre 11 godina

Ne kontam cemu prepucavanje, valjda je b92 imao razloga kada je napravio aplikaciju, sta fali da pokriju sve platforme.

PS. sada pogledajte verge i kurir (bez zezanja) i apdejtujte android app sa holo UI-em.

wp7np

pre 11 godina

Aplikacija je vrhunska! Vrlo je fluidna i intuitivna i odlicno se uklapa u dizajn cele windows phone platforme. Mislim da korisnici ostalih platformi sada mogu da budu i malo ljubomorni ;) Sve pohvale za b92.

magnus

pre 11 godina

Da nastavim...Jako kvalitetan clanak kao clanak moram priznati. To sto neki ne vole ovo ili ono, pa sta sad, bitna je ova briga o korisnicima i inovativnost b92 koja se pominje u nekim komentarima, narocito prema dijaspori koju isto neko pominje, za pohvalu, svaku! Keep rollin!

Goran

pre 11 godina

Dve sugestije:
- kad citam komentare nema nigde skrol linijice. Ne mogu da znam gde sam u odnosu na pocetak i kraj stranice komentara.
- imam htc pro 7 i sada kada kucam ovaj komentar imam otvorenu tastaturicu po horizontali, ali ekran nije presao u horizontalu, vec kucam i gledam tekst koji je u portret poziciji. To bi moralo da se automatski okrece.

otan

pre 11 godina

Tooo! ljubim vas u oko B92! Ovo sam cekao od kad imam WP7 u Jan 2012 i vrlo neocekivano je stigla aplikacija! Mogu reci applikacija radi odlicno i mnogo je brza, svaka vam cast nemojte zaboraviti WP8 app za par meseci jer ce verovatno imati vise korisnika nego do sada, ovo bas i pisem od moje lumie 800 :)

Misko

pre 11 godina

Odlična app, svaka čast autorima. Međutim, nedostaje jedan mali Windows logo pored komentara poslatih iz aplikacije, slično kao što postoji mali crveni Android. Pa da vidimo koliko ima wp7 ili wp8 korisnika procentualno u odnosu na ostale platforme u Srbiji...
giuseppe, 9. oktobar 2012 16:15)

potpuno se slažem sa tobom i apelujem da se to što pre uvede/omogući!

aQua

pre 11 godina

Sve pohvale za angažovanje i brigu o korisnicima, to stvarno cenim kod vas iako vas ja najčešće čitam sa kompa.
Zbunjuje me ovaj crni skin, kao da ne prati dosadašnji vaš brend tj GUI, da li je to greška ili ste unajmli drugu agenciju za izradu?

Aleksandar

pre 11 godina

Zali boze vremena utrosenog na pravljenju, ali svaka cast B92 sto se brine i o onih 20-30 korisnika te platforme kojima, bar sudeci po komentarima, to puno znaci.

Garbage collector

pre 11 godina

Bolje da ste poboljšali aplikaciju za Android, pošto je ova katastrofa, nije pregledna, i polovina vesti fali i nepostoji arhiva. Ima još nekih sitnih mana, ali ovo je ono što mi smeta.

hiSS

pre 11 godina

Svaka čast. Konačno malo ljubavi i za nas WP korisnike. Aplikacija odlično izgleda, i vrlo je lepo organizovana i koncipirana. Inače, ne mogu da kliknem vote up ili down na komentare - da li je to bug ili feature?

Misko

pre 11 godina

Hvala Vam.
Ne znam zašto se zanemaruju telefoni sa Windows platformom i forsira Android i iOS, kada će u budućnosti share Windows phone 8 telefona rasti.

lumia900

pre 11 godina

Ljudi,aplikacije je extra,imam wp i mnogo je jaci i brzi od iphone4 a i 4s...jedina mana je sto jos uvek nije napravljen flash player za wp...nadamo se da ce u buducnosti biti...:)

assistenzarzt

pre 11 godina

Skidam i instaliram... Najzad aplikacija za windows i nas koji zivimo van Srbije i koji nismo osudjeni na koriscenje bagovite android platforme... Pozdrav sa Lumie, ili sto bi srbi rekli Lum(N)ie....

rt

pre 11 godina

Odlican (5 ).
Puno hvala na trudu. jedna od boljih aplikacija koje imam (na prvi pogled)
Kao i sve drugo na WP, mnogo intuitivnije i prijatnije iskustvo nego kod konkurencije (android /iOS)

The_Thinker

pre 11 godina

Aplikacija za android je sigurno najbolje uradjena domaca (odziv, brzina, a skroz nezahtevna) a i sire. Verujem da je i ova pun pogodak. Steta sto nemam WP da probam. Ovo je dokaz da ste najbolji medijski servis jer najbolje pratite svetske trendove. Sve najbolje...

giuseppe

pre 11 godina

Odlična app, svaka čast autorima. Međutim, nedostaje jedan mali Windows logo pored komentara poslatih iz aplikacije, slično kao što postoji mali crveni Android. Pa da vidimo koliko ima wp7 ili wp8 korisnika procentualno u odnosu na ostale platforme u Srbiji...

inspektro mikri

pre 11 godina

Korisnik sam Vase android aplikacije ali svaka cast za trud i ovo je jos jedan dokaz da ste broj 1. u regionu po pitanju svega. Samo tako nastavite, sve najbolje!

Nesh M.

pre 11 godina

Odlicno!

Upravo sam skinuo app i moram priznati da radi vrlo dobro (cak i video) te da sam bio ljubazan da istoj dodelim najvisu ocenu (5 zvedica) na Marketplace-u i da stavim pozitivan komentar. Napisao sam tamo, a ponovicu i ovde jednu malecnu "zamerku": mozda bi bilo bolje namesto crne pozadine da stavite ljubicastu s kockama (3D spicu koju koristite za npr reklamni blok) a da linkove oivicite malim tankim belim ramom.

Sem toga - well done and keep up the good work :)

MilosMld

pre 11 godina

na ovakve vesti sve vise i vise razmisljam o kupovini wp aparata, samo da li cekati wp8 i platiti dosta il lumia 800 sada pa kako bude... uh dileme dileme :)

Nikola

pre 11 godina

B92 je jedan od razloga zašto nisam kupio win 7 phone nego android. Sledeći telefon će biti sigurno baziran na win 8 platformi. Svaka čast.

Pametnica

pre 11 godina

Pametno - pametno B92. Nokia izbacila trenutno najbolji telefon na svetu Lumia 920 sa Win8 operativnim sistemom i vi ste shvatili na vreme da je to buducnost. Svaka cast, to se zove anticipacija.

Vlajche

pre 11 godina

Odlicna aplikacija stvarno!

Prijatno sam iznenadjen da je kao prvo uopste uradjena aplikacija za Windows Phone obzirom na (ne)zastupljenost platforme a onda i kvalitetom same aplikacije.

Svaka cast!

kimi

pre 11 godina

Bravo. Upravo je isprobavam. Vidim da je beta verzija. Fenomenalna stvar je sto ima mogućnost za povecavanje slova u okviru vesti. Dve falinke su sto malo secka dok citam vesti i nedostaje "Write a review" na "Windows Marketplace"

inspektro mikri

pre 11 godina

Korisnik sam Vase android aplikacije ali svaka cast za trud i ovo je jos jedan dokaz da ste broj 1. u regionu po pitanju svega. Samo tako nastavite, sve najbolje!

Pametnica

pre 11 godina

Pametno - pametno B92. Nokia izbacila trenutno najbolji telefon na svetu Lumia 920 sa Win8 operativnim sistemom i vi ste shvatili na vreme da je to buducnost. Svaka cast, to se zove anticipacija.

Nesh M.

pre 11 godina

Odlicno!

Upravo sam skinuo app i moram priznati da radi vrlo dobro (cak i video) te da sam bio ljubazan da istoj dodelim najvisu ocenu (5 zvedica) na Marketplace-u i da stavim pozitivan komentar. Napisao sam tamo, a ponovicu i ovde jednu malecnu "zamerku": mozda bi bilo bolje namesto crne pozadine da stavite ljubicastu s kockama (3D spicu koju koristite za npr reklamni blok) a da linkove oivicite malim tankim belim ramom.

Sem toga - well done and keep up the good work :)

Nikola

pre 11 godina

B92 je jedan od razloga zašto nisam kupio win 7 phone nego android. Sledeći telefon će biti sigurno baziran na win 8 platformi. Svaka čast.

wp7np

pre 11 godina

Aplikacija je vrhunska! Vrlo je fluidna i intuitivna i odlicno se uklapa u dizajn cele windows phone platforme. Mislim da korisnici ostalih platformi sada mogu da budu i malo ljubomorni ;) Sve pohvale za b92.

The_Thinker

pre 11 godina

Aplikacija za android je sigurno najbolje uradjena domaca (odziv, brzina, a skroz nezahtevna) a i sire. Verujem da je i ova pun pogodak. Steta sto nemam WP da probam. Ovo je dokaz da ste najbolji medijski servis jer najbolje pratite svetske trendove. Sve najbolje...

giuseppe

pre 11 godina

Odlična app, svaka čast autorima. Međutim, nedostaje jedan mali Windows logo pored komentara poslatih iz aplikacije, slično kao što postoji mali crveni Android. Pa da vidimo koliko ima wp7 ili wp8 korisnika procentualno u odnosu na ostale platforme u Srbiji...

otan

pre 11 godina

Tooo! ljubim vas u oko B92! Ovo sam cekao od kad imam WP7 u Jan 2012 i vrlo neocekivano je stigla aplikacija! Mogu reci applikacija radi odlicno i mnogo je brza, svaka vam cast nemojte zaboraviti WP8 app za par meseci jer ce verovatno imati vise korisnika nego do sada, ovo bas i pisem od moje lumie 800 :)

MilosMld

pre 11 godina

na ovakve vesti sve vise i vise razmisljam o kupovini wp aparata, samo da li cekati wp8 i platiti dosta il lumia 800 sada pa kako bude... uh dileme dileme :)

assistenzarzt

pre 11 godina

Skidam i instaliram... Najzad aplikacija za windows i nas koji zivimo van Srbije i koji nismo osudjeni na koriscenje bagovite android platforme... Pozdrav sa Lumie, ili sto bi srbi rekli Lum(N)ie....

Misko

pre 11 godina

Odlična app, svaka čast autorima. Međutim, nedostaje jedan mali Windows logo pored komentara poslatih iz aplikacije, slično kao što postoji mali crveni Android. Pa da vidimo koliko ima wp7 ili wp8 korisnika procentualno u odnosu na ostale platforme u Srbiji...
giuseppe, 9. oktobar 2012 16:15)

potpuno se slažem sa tobom i apelujem da se to što pre uvede/omogući!

Greengy

pre 11 godina

Pre tri dana sam Vam pisao mail sa pitanjem kada cete napraviti ovu app. Odgovor na mail nisam dobio, ali oprastam Vam! Aplikacija je odlicna, samo napred! Pravo iznenadjenje.

Pozdrav za sve WP korisnike!!!

Vlajche

pre 11 godina

Odlicna aplikacija stvarno!

Prijatno sam iznenadjen da je kao prvo uopste uradjena aplikacija za Windows Phone obzirom na (ne)zastupljenost platforme a onda i kvalitetom same aplikacije.

Svaka cast!

Misko

pre 11 godina

Hvala Vam.
Ne znam zašto se zanemaruju telefoni sa Windows platformom i forsira Android i iOS, kada će u budućnosti share Windows phone 8 telefona rasti.

lumia900

pre 11 godina

Ljudi,aplikacije je extra,imam wp i mnogo je jaci i brzi od iphone4 a i 4s...jedina mana je sto jos uvek nije napravljen flash player za wp...nadamo se da ce u buducnosti biti...:)

rt

pre 11 godina

Odlican (5 ).
Puno hvala na trudu. jedna od boljih aplikacija koje imam (na prvi pogled)
Kao i sve drugo na WP, mnogo intuitivnije i prijatnije iskustvo nego kod konkurencije (android /iOS)

Aleksandar

pre 11 godina

Zali boze vremena utrosenog na pravljenju, ali svaka cast B92 sto se brine i o onih 20-30 korisnika te platforme kojima, bar sudeci po komentarima, to puno znaci.

Goran

pre 11 godina

Dve sugestije:
- kad citam komentare nema nigde skrol linijice. Ne mogu da znam gde sam u odnosu na pocetak i kraj stranice komentara.
- imam htc pro 7 i sada kada kucam ovaj komentar imam otvorenu tastaturicu po horizontali, ali ekran nije presao u horizontalu, vec kucam i gledam tekst koji je u portret poziciji. To bi moralo da se automatski okrece.

Zoranovic

pre 11 godina

Imam iPhone App od B92: Perfektan je ali ima jedan mali nedostatak: Tekst nije moguce okrenuti vodoravno kao kod vecine aplikacija. Hvala sto cete ovo proslediti vasem programeru! (sent from my iPhone).

cm10

pre 11 godina

Ne kontam cemu prepucavanje, valjda je b92 imao razloga kada je napravio aplikaciju, sta fali da pokriju sve platforme.

PS. sada pogledajte verge i kurir (bez zezanja) i apdejtujte android app sa holo UI-em.

Peca

pre 11 godina

@darko Za sve koji jos nisu upuceni evo linka http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-to-support-180-countries-see-the-full-list-here/ . Tu se vidi da je Srbija u potpunosti podrzana za WP8 (ne samo windows 8 nego windows phone 8). Ovo znaci da ce te moci uskoro i da kupujete aplikacije iz Srbije i to je jedina platforma koja to trenutno nudi. Sto se uredjaja tice, imam 100% proverenu info da stizu kod nekih nasih operatera (ne smem da kazem kojih) jos u Novembru (bar Htc uredjaji poput 8x). I na Htc.rs mozete videti da se 8x reklamira u srpskoj verziji sajta sto dovoljno govori da uskoro stize!!!

Dusan

pre 11 godina

Svaka čast! Skidam app, pa cu oceniti nakon koriscenja :)

Nadam se da ce win8 u srbiji biti popularniji i da ce legalno stici uredjaji sa wp sistemom!

darko

pre 11 godina

e sad kad bi ovi naši nesretni provajderi i distributeri posle 26 oktobra dovukli Nokiu,HTC i Samsung aviv s... kod mas u Srbiju naravno sa Srpskim interfejsom ma ugovor,to bi bilo extra ,al evo u Nokia Srbija čak nemate u ponudi ni Nokiu Lumiu 800,a mani 820,920...mi smo bre sahara e...odmah bi uzo WP8,ali odma'

kimi

pre 11 godina

Bravo. Upravo je isprobavam. Vidim da je beta verzija. Fenomenalna stvar je sto ima mogućnost za povecavanje slova u okviru vesti. Dve falinke su sto malo secka dok citam vesti i nedostaje "Write a review" na "Windows Marketplace"

hiSS

pre 11 godina

Svaka čast. Konačno malo ljubavi i za nas WP korisnike. Aplikacija odlično izgleda, i vrlo je lepo organizovana i koncipirana. Inače, ne mogu da kliknem vote up ili down na komentare - da li je to bug ili feature?

magnus

pre 11 godina

Da nastavim...Jako kvalitetan clanak kao clanak moram priznati. To sto neki ne vole ovo ili ono, pa sta sad, bitna je ova briga o korisnicima i inovativnost b92 koja se pominje u nekim komentarima, narocito prema dijaspori koju isto neko pominje, za pohvalu, svaku! Keep rollin!

pedjakis

pre 11 godina

drago mi je da cujem kako je izasla app i za wp, iako sam korisnik androida, sve pohvale. inace voleo bih i ja kao sto neko vec rece, da nasa android aplikacija dobije holo skin, tj redizajn. nadam se da ce se nas vapaj cuti i uskoro dobiti update
. hvala unapred

bzv

pre 11 godina

Nemam WP ali stvarno svaka cast. Sada ste na svim main stream platformama, Nokia Lumia 920 mi se cini kao sjajan telefon. Ja samo jos cekam da mi prodje trenutni ugovor, padne cena telefonu i da developeri razviju aplikacija pa ga nabavljam. Bez obzira na svu frku oko lazirane reklame... Mislim da je telefon mnogo bolji od novog iPhone-a, ima jace komponenete, veci ekran, bolju kameru, a imam sve opcije koje mi trebaju na obe platforme a i WP je kompatibilniji sa drugim stvarima... Jedino mu developeri fale, ali i ovo je znak da WP platforma postaje popularnija...

Garbage collector

pre 11 godina

Bolje da ste poboljšali aplikaciju za Android, pošto je ova katastrofa, nije pregledna, i polovina vesti fali i nepostoji arhiva. Ima još nekih sitnih mana, ali ovo je ono što mi smeta.

DSS

pre 11 godina

Da nije zalosno, bilo bi smesno. Sledeci korak je da napravite App za DOS, jer je Srbija u tom vremenu! Vi gubite vreme sa "razbijenim prozorima" umesto da radite na iPad App! U danasnje vreme, u tamo nekom razvijenom svet, ako ne napravite PRVO kompletnu podrsku za ono sto jedino ima smisla da postoji, naravno ne za hemoroid, onda kao da ne zivite u ovom vremenu i prostoru! Pitam se da li persona u B92 koja daje ovakve naloge uopste zna o cemu prica? Kada sam video naslov, mislio sam da je ironija, pa sam otvorio malo da se nasmejem. Medjutim, ovde neko "ozbiljno" radi :))

Sinisa - Beograd

pre 11 godina

Imam IPHONE i IPAD2, na oba sam insrslirao B92 aplikaciju. Radi vrlo brzo, klizi kao po ulju, nikad se nije desilo da baguje. Blic aplikacija je nesto sporija ali radi isto perfektno (sent from my iPad).

milan s.

pre 11 godina

Aplikacija je stvarno odlicna! Hvala puno, bas sam se obradovao sto se polako krece i sa WP aplikacijama. Nadam se da ce ovaj primer pratiti i ostali mediji.

#switchtolumia

pre 11 godina

Odlično radi, nedostaje pretraživanje. Samo napred.
Btw, sve Wp7 aplikacije će automatski biti dostupne i u Wp8 store.

aQua

pre 11 godina

Sve pohvale za angažovanje i brigu o korisnicima, to stvarno cenim kod vas iako vas ja najčešće čitam sa kompa.
Zbunjuje me ovaj crni skin, kao da ne prati dosadašnji vaš brend tj GUI, da li je to greška ili ste unajmli drugu agenciju za izradu?

Zoran

pre 11 godina

Covece, za iPad postoji aplikacija vec pola godine, ima mi zena na iPad-u (sent from my iPhone4S) ---
Bravo! Odlična podrška za mobilne uređaje! Off topic: napravite aplikaciju za iPad.
(Bondža, 09. oktobar 2012 21:01)

Zoran

pre 11 godina

(wp7np, 09. oktobar 2012 19:43) - Glupost. Da li ti je poznato od kada se koristi B92 za iPhone. Pa iPhone je bio prvi za koga je aplikacija uradjena. U celom svetu prvo se urade aplukacije za IPHONE, pa tek onda za ostale, ali i ne uvek! Cemu ljubomore, jer iPhone u svwtu uvek ima prefnist u ocima svetskuh firmi koje izradjuju aplikacije za svoje potreba.

trta

pre 11 godina

par predloga za android app: ako u tekstu ima link na vest ili na slike da se isti otvara u app a ne u browseru, da se uvede opcija bookmark, da zapoceti komentari mogu da se snime lokalno, da se link vesti moze poslati mejlom

darko

pre 11 godina

e da,evo sad guglam i T-mobile nudi Nokiu Lumiu 810 WP8!!!,pogledajte kakav fon e,ovi kažu da je "bolji" od 820 ...lepši kao,liči na iPhone 5....definitivno...haha ,dal' će da ih tuže a?...kupio bih je danas e...

Nekko

pre 11 godina

Bravo! Nije što je vaša ali je zaista jedna od boljih WP aplikacija, oduševljen sam odličnim dizajnom i perfomansama! Kod mene na Omnia 7 radi sjajno! Hvala, najbolji ste!

darko

pre 11 godina

@peco ,video sam to i ok je,ali zašto je nema sada Nokia lumia 800 nigde kod nas kod operatera,da se uzme na ugovor i to,ima je ovako da se kupi na divljaka al'gde srbi imaju tu kintu da iskeširaju iz džepa...nemam razloga za optimizam po tom pitanju ,HTC me ne privlači baš previše,a Samsung Ativ S sumnjam da ćemo ikada i videti u narednih godinu dve...daj bože da bude po tvome..kažem,al sumljam

radenko

pre 11 godina

Super vam je aplikacija, mnogo bolja nego za Android. Inace, kupio sam Nokia Lumia 900. Odlican telefon, iako sam malo bio sumnjicav. Windows phone je zakon, pogotovo sto se besplatno dobijaju word, excel i power point kao i fantasticna navigacija koja moze da radi i offline - Nokia Drive. Android je pomalo djeciji, Iphone je skup, a ovo je prava mjera.

Horvat

pre 11 godina

Pitanje za iPhone B92 aplikaciju: Koristim je skoro pola godine i istu sam ugradio u moj iPad. I na iPhone4 i na iPad funkcionise odlicno. Svidja mi se sto svaki clanak mogu automatski poslati mejlom prijateljima. Oni sto treba dodati je mogucnost da tekst okrenem vodoravno, kao kod vecine kvalitetnih iPhone aplikacija. Brzina pristupa aplikaciji je relativno spora (kod drugih profedionalnih aplikacija ide daleko brze). Kod artikla sa vise fotografija trebali bi da postoji mogucnost da se ceo skup fotogragija izlista na istom mestu z clanku kao galerija, itd. Sve u svemu uspeh! Lose je to sto je vecina komentatira rekla samo "Bravo"; imam utisak da ne primecuju sta bi se dalje mogli doterivati na sledecem updatu.

DSS

pre 11 godina

Da nije zalosno, bilo bi smesno. Sledeci korak je da napravite App za DOS, jer je Srbija u tom vremenu! Vi gubite vreme sa "razbijenim prozorima" umesto da radite na iPad App! U danasnje vreme, u tamo nekom razvijenom svet, ako ne napravite PRVO kompletnu podrsku za ono sto jedino ima smisla da postoji, naravno ne za hemoroid, onda kao da ne zivite u ovom vremenu i prostoru! Pitam se da li persona u B92 koja daje ovakve naloge uopste zna o cemu prica? Kada sam video naslov, mislio sam da je ironija, pa sam otvorio malo da se nasmejem. Medjutim, ovde neko "ozbiljno" radi :))

Aleksandar

pre 11 godina

Zali boze vremena utrosenog na pravljenju, ali svaka cast B92 sto se brine i o onih 20-30 korisnika te platforme kojima, bar sudeci po komentarima, to puno znaci.

Pametnica

pre 11 godina

Pametno - pametno B92. Nokia izbacila trenutno najbolji telefon na svetu Lumia 920 sa Win8 operativnim sistemom i vi ste shvatili na vreme da je to buducnost. Svaka cast, to se zove anticipacija.

Zoran

pre 11 godina

(wp7np, 09. oktobar 2012 19:43) - Glupost. Da li ti je poznato od kada se koristi B92 za iPhone. Pa iPhone je bio prvi za koga je aplikacija uradjena. U celom svetu prvo se urade aplukacije za IPHONE, pa tek onda za ostale, ali i ne uvek! Cemu ljubomore, jer iPhone u svwtu uvek ima prefnist u ocima svetskuh firmi koje izradjuju aplikacije za svoje potreba.

Garbage collector

pre 11 godina

Bolje da ste poboljšali aplikaciju za Android, pošto je ova katastrofa, nije pregledna, i polovina vesti fali i nepostoji arhiva. Ima još nekih sitnih mana, ali ovo je ono što mi smeta.

Nikola

pre 11 godina

B92 je jedan od razloga zašto nisam kupio win 7 phone nego android. Sledeći telefon će biti sigurno baziran na win 8 platformi. Svaka čast.

Misko

pre 11 godina

Hvala Vam.
Ne znam zašto se zanemaruju telefoni sa Windows platformom i forsira Android i iOS, kada će u budućnosti share Windows phone 8 telefona rasti.

Nesh M.

pre 11 godina

Odlicno!

Upravo sam skinuo app i moram priznati da radi vrlo dobro (cak i video) te da sam bio ljubazan da istoj dodelim najvisu ocenu (5 zvedica) na Marketplace-u i da stavim pozitivan komentar. Napisao sam tamo, a ponovicu i ovde jednu malecnu "zamerku": mozda bi bilo bolje namesto crne pozadine da stavite ljubicastu s kockama (3D spicu koju koristite za npr reklamni blok) a da linkove oivicite malim tankim belim ramom.

Sem toga - well done and keep up the good work :)

assistenzarzt

pre 11 godina

Skidam i instaliram... Najzad aplikacija za windows i nas koji zivimo van Srbije i koji nismo osudjeni na koriscenje bagovite android platforme... Pozdrav sa Lumie, ili sto bi srbi rekli Lum(N)ie....

Zoranovic

pre 11 godina

Imam iPhone App od B92: Perfektan je ali ima jedan mali nedostatak: Tekst nije moguce okrenuti vodoravno kao kod vecine aplikacija. Hvala sto cete ovo proslediti vasem programeru! (sent from my iPhone).

rt

pre 11 godina

Odlican (5 ).
Puno hvala na trudu. jedna od boljih aplikacija koje imam (na prvi pogled)
Kao i sve drugo na WP, mnogo intuitivnije i prijatnije iskustvo nego kod konkurencije (android /iOS)

lumia900

pre 11 godina

Ljudi,aplikacije je extra,imam wp i mnogo je jaci i brzi od iphone4 a i 4s...jedina mana je sto jos uvek nije napravljen flash player za wp...nadamo se da ce u buducnosti biti...:)

Zoran

pre 11 godina

Covece, za iPad postoji aplikacija vec pola godine, ima mi zena na iPad-u (sent from my iPhone4S) ---
Bravo! Odlična podrška za mobilne uređaje! Off topic: napravite aplikaciju za iPad.
(Bondža, 09. oktobar 2012 21:01)

Greengy

pre 11 godina

Pre tri dana sam Vam pisao mail sa pitanjem kada cete napraviti ovu app. Odgovor na mail nisam dobio, ali oprastam Vam! Aplikacija je odlicna, samo napred! Pravo iznenadjenje.

Pozdrav za sve WP korisnike!!!

otan

pre 11 godina

Tooo! ljubim vas u oko B92! Ovo sam cekao od kad imam WP7 u Jan 2012 i vrlo neocekivano je stigla aplikacija! Mogu reci applikacija radi odlicno i mnogo je brza, svaka vam cast nemojte zaboraviti WP8 app za par meseci jer ce verovatno imati vise korisnika nego do sada, ovo bas i pisem od moje lumie 800 :)

Horvat

pre 11 godina

Pitanje za iPhone B92 aplikaciju: Koristim je skoro pola godine i istu sam ugradio u moj iPad. I na iPhone4 i na iPad funkcionise odlicno. Svidja mi se sto svaki clanak mogu automatski poslati mejlom prijateljima. Oni sto treba dodati je mogucnost da tekst okrenem vodoravno, kao kod vecine kvalitetnih iPhone aplikacija. Brzina pristupa aplikaciji je relativno spora (kod drugih profedionalnih aplikacija ide daleko brze). Kod artikla sa vise fotografija trebali bi da postoji mogucnost da se ceo skup fotogragija izlista na istom mestu z clanku kao galerija, itd. Sve u svemu uspeh! Lose je to sto je vecina komentatira rekla samo "Bravo"; imam utisak da ne primecuju sta bi se dalje mogli doterivati na sledecem updatu.

inspektro mikri

pre 11 godina

Korisnik sam Vase android aplikacije ali svaka cast za trud i ovo je jos jedan dokaz da ste broj 1. u regionu po pitanju svega. Samo tako nastavite, sve najbolje!

giuseppe

pre 11 godina

Odlična app, svaka čast autorima. Međutim, nedostaje jedan mali Windows logo pored komentara poslatih iz aplikacije, slično kao što postoji mali crveni Android. Pa da vidimo koliko ima wp7 ili wp8 korisnika procentualno u odnosu na ostale platforme u Srbiji...

hiSS

pre 11 godina

Svaka čast. Konačno malo ljubavi i za nas WP korisnike. Aplikacija odlično izgleda, i vrlo je lepo organizovana i koncipirana. Inače, ne mogu da kliknem vote up ili down na komentare - da li je to bug ili feature?

kimi

pre 11 godina

Bravo. Upravo je isprobavam. Vidim da je beta verzija. Fenomenalna stvar je sto ima mogućnost za povecavanje slova u okviru vesti. Dve falinke su sto malo secka dok citam vesti i nedostaje "Write a review" na "Windows Marketplace"

MilosMld

pre 11 godina

na ovakve vesti sve vise i vise razmisljam o kupovini wp aparata, samo da li cekati wp8 i platiti dosta il lumia 800 sada pa kako bude... uh dileme dileme :)

darko

pre 11 godina

e da,evo sad guglam i T-mobile nudi Nokiu Lumiu 810 WP8!!!,pogledajte kakav fon e,ovi kažu da je "bolji" od 820 ...lepši kao,liči na iPhone 5....definitivno...haha ,dal' će da ih tuže a?...kupio bih je danas e...

Sinisa - Beograd

pre 11 godina

Imam IPHONE i IPAD2, na oba sam insrslirao B92 aplikaciju. Radi vrlo brzo, klizi kao po ulju, nikad se nije desilo da baguje. Blic aplikacija je nesto sporija ali radi isto perfektno (sent from my iPad).

Vlajche

pre 11 godina

Odlicna aplikacija stvarno!

Prijatno sam iznenadjen da je kao prvo uopste uradjena aplikacija za Windows Phone obzirom na (ne)zastupljenost platforme a onda i kvalitetom same aplikacije.

Svaka cast!

The_Thinker

pre 11 godina

Aplikacija za android je sigurno najbolje uradjena domaca (odziv, brzina, a skroz nezahtevna) a i sire. Verujem da je i ova pun pogodak. Steta sto nemam WP da probam. Ovo je dokaz da ste najbolji medijski servis jer najbolje pratite svetske trendove. Sve najbolje...

aQua

pre 11 godina

Sve pohvale za angažovanje i brigu o korisnicima, to stvarno cenim kod vas iako vas ja najčešće čitam sa kompa.
Zbunjuje me ovaj crni skin, kao da ne prati dosadašnji vaš brend tj GUI, da li je to greška ili ste unajmli drugu agenciju za izradu?

wp7np

pre 11 godina

Aplikacija je vrhunska! Vrlo je fluidna i intuitivna i odlicno se uklapa u dizajn cele windows phone platforme. Mislim da korisnici ostalih platformi sada mogu da budu i malo ljubomorni ;) Sve pohvale za b92.

Misko

pre 11 godina

Odlična app, svaka čast autorima. Međutim, nedostaje jedan mali Windows logo pored komentara poslatih iz aplikacije, slično kao što postoji mali crveni Android. Pa da vidimo koliko ima wp7 ili wp8 korisnika procentualno u odnosu na ostale platforme u Srbiji...
giuseppe, 9. oktobar 2012 16:15)

potpuno se slažem sa tobom i apelujem da se to što pre uvede/omogući!

magnus

pre 11 godina

Da nastavim...Jako kvalitetan clanak kao clanak moram priznati. To sto neki ne vole ovo ili ono, pa sta sad, bitna je ova briga o korisnicima i inovativnost b92 koja se pominje u nekim komentarima, narocito prema dijaspori koju isto neko pominje, za pohvalu, svaku! Keep rollin!

pedjakis

pre 11 godina

drago mi je da cujem kako je izasla app i za wp, iako sam korisnik androida, sve pohvale. inace voleo bih i ja kao sto neko vec rece, da nasa android aplikacija dobije holo skin, tj redizajn. nadam se da ce se nas vapaj cuti i uskoro dobiti update
. hvala unapred

darko

pre 11 godina

e sad kad bi ovi naši nesretni provajderi i distributeri posle 26 oktobra dovukli Nokiu,HTC i Samsung aviv s... kod mas u Srbiju naravno sa Srpskim interfejsom ma ugovor,to bi bilo extra ,al evo u Nokia Srbija čak nemate u ponudi ni Nokiu Lumiu 800,a mani 820,920...mi smo bre sahara e...odmah bi uzo WP8,ali odma'

Peca

pre 11 godina

@darko Za sve koji jos nisu upuceni evo linka http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-to-support-180-countries-see-the-full-list-here/ . Tu se vidi da je Srbija u potpunosti podrzana za WP8 (ne samo windows 8 nego windows phone 8). Ovo znaci da ce te moci uskoro i da kupujete aplikacije iz Srbije i to je jedina platforma koja to trenutno nudi. Sto se uredjaja tice, imam 100% proverenu info da stizu kod nekih nasih operatera (ne smem da kazem kojih) jos u Novembru (bar Htc uredjaji poput 8x). I na Htc.rs mozete videti da se 8x reklamira u srpskoj verziji sajta sto dovoljno govori da uskoro stize!!!

darko

pre 11 godina

@peco ,video sam to i ok je,ali zašto je nema sada Nokia lumia 800 nigde kod nas kod operatera,da se uzme na ugovor i to,ima je ovako da se kupi na divljaka al'gde srbi imaju tu kintu da iskeširaju iz džepa...nemam razloga za optimizam po tom pitanju ,HTC me ne privlači baš previše,a Samsung Ativ S sumnjam da ćemo ikada i videti u narednih godinu dve...daj bože da bude po tvome..kažem,al sumljam

trta

pre 11 godina

par predloga za android app: ako u tekstu ima link na vest ili na slike da se isti otvara u app a ne u browseru, da se uvede opcija bookmark, da zapoceti komentari mogu da se snime lokalno, da se link vesti moze poslati mejlom

Goran

pre 11 godina

Dve sugestije:
- kad citam komentare nema nigde skrol linijice. Ne mogu da znam gde sam u odnosu na pocetak i kraj stranice komentara.
- imam htc pro 7 i sada kada kucam ovaj komentar imam otvorenu tastaturicu po horizontali, ali ekran nije presao u horizontalu, vec kucam i gledam tekst koji je u portret poziciji. To bi moralo da se automatski okrece.

cm10

pre 11 godina

Ne kontam cemu prepucavanje, valjda je b92 imao razloga kada je napravio aplikaciju, sta fali da pokriju sve platforme.

PS. sada pogledajte verge i kurir (bez zezanja) i apdejtujte android app sa holo UI-em.

Nekko

pre 11 godina

Bravo! Nije što je vaša ali je zaista jedna od boljih WP aplikacija, oduševljen sam odličnim dizajnom i perfomansama! Kod mene na Omnia 7 radi sjajno! Hvala, najbolji ste!

milan s.

pre 11 godina

Aplikacija je stvarno odlicna! Hvala puno, bas sam se obradovao sto se polako krece i sa WP aplikacijama. Nadam se da ce ovaj primer pratiti i ostali mediji.

#switchtolumia

pre 11 godina

Odlično radi, nedostaje pretraživanje. Samo napred.
Btw, sve Wp7 aplikacije će automatski biti dostupne i u Wp8 store.

Dusan

pre 11 godina

Svaka čast! Skidam app, pa cu oceniti nakon koriscenja :)

Nadam se da ce win8 u srbiji biti popularniji i da ce legalno stici uredjaji sa wp sistemom!

bzv

pre 11 godina

Nemam WP ali stvarno svaka cast. Sada ste na svim main stream platformama, Nokia Lumia 920 mi se cini kao sjajan telefon. Ja samo jos cekam da mi prodje trenutni ugovor, padne cena telefonu i da developeri razviju aplikacija pa ga nabavljam. Bez obzira na svu frku oko lazirane reklame... Mislim da je telefon mnogo bolji od novog iPhone-a, ima jace komponenete, veci ekran, bolju kameru, a imam sve opcije koje mi trebaju na obe platforme a i WP je kompatibilniji sa drugim stvarima... Jedino mu developeri fale, ali i ovo je znak da WP platforma postaje popularnija...

radenko

pre 11 godina

Super vam je aplikacija, mnogo bolja nego za Android. Inace, kupio sam Nokia Lumia 900. Odlican telefon, iako sam malo bio sumnjicav. Windows phone je zakon, pogotovo sto se besplatno dobijaju word, excel i power point kao i fantasticna navigacija koja moze da radi i offline - Nokia Drive. Android je pomalo djeciji, Iphone je skup, a ovo je prava mjera.