Četvrtak, 04.10.2012.

15:30

Radikalni islamista preti i Srbiji

Radikalni islamista Omar Bakri upozorio na terorističke napade na Bugarsku, Rumuniju, Srbiju i druge zemlje regiona, "jer te teritorije pripadaju islamu".

Izvor: Beta

Radikalni islamista preti i Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Gile

pre 11 godina

Mislim da su ovo sve gluposti!!! Jedina dva islamska radikalizma su al kaida koju je stvorila cia i dalje upravlja sa njom!!!! a drugi su vehabije ili tkz. selefije koje primaju platu iz centrale iz Beča koji je u Austriji, taj novac u Beč dolazi iz Saudijske arabije. Vehabije su projekat Britanaca. Ako hoće da ukinu radikalni islamizam neka ukinu njegovo finansiranje upravo oni koji su ih stvorili!!!!

Kum

pre 11 godina

Rumune štiti NATO,a nas će,kao,Rusi:)
Baš,kao,što su nas uvek štitili...
(Mita, 4. oktobar 2012 16:33)
--
Rumuni ne znaju sta su sebi napravili. Antiraketni stit je tu protiv Rusa i oni su sada postali prva, prioritetna i najlaksa meta nuklearnog napada iz Rusije jer samo je pitanje vremena kada ce se pomahnitali NATO sukobiti sa Rusijom i Kinom. Moglo bi poceti vec oko Sirije, ako ne tamo pocece oko Irana. E tada pitajte Rumune, Bugare i Poljake kako im je. A ovaj Omar je jedna teska budaletina - da su pravoslavni hriscani sa Balkana temeljni, ksenofobni i agresivni kao katolicki Spanci nekada u XV i XVI veku na Balkanu ne bi bilo vise nikoga da udje u dzamiju..zapravo ne bi ni bilo dzamija osim nekog spomenika kulture. Konstantinopolj bi ponovo bio hriscanski grad i sva zemlja do Jermenije ukljucujuci i skoro celu Siriju jer to je sve nekada bilo hriscansko tlo. I Egipat je nekada bio hriscanska zemlja. Hajde da pomognemo pravoslavnoj braci Koptima (u Egiptu ih ima zvanicno 8 miliona a nezvanicno bar duplo vise jer su popisi stanovnistva lazirani) koji hiljadu godina zive pod muslimanskim turbanom? Ovakve izjave ne sluze ama bas nicemu osim da pospesuju civilizacijku netrpeljivost, skrecu paznju za izuzetno teske ekonomske situacije svuda u svetu, teske socijalne nepravde i tako omogucavaju jako malom broju privilegovanih, bogatih i mocnih da jase ostatak planete i bogati se na tudjoj nesreci i krvi.

Nihad

pre 11 godina

Samo ti i tebi slicnima nemoj u moje ime da branite islam. Imate na hiljade kvadratnih kilometara pustinje i zabiti, pa tamo zabijte glavu ko nojevi i borite se i oslobadjajte sta vam je ceif! Dosta je muslimanima u Srbiji bilo zapaljivih govora i odbrane sa svih nekih dusebriznickih strana. Nije bas da sam zadovoljan stanjem u Srbiji, ali sta ces , drugu drzavu nemam i ne mogu da je izmislim!

nidža

pre 11 godina

Kako gledati na ove pretnje u svetlu najnovijih dešavanja u svetu ali i u SRbiji (zabrana "parade")? Ignorisati ne smemo jer ekstremizam i zaslepljenost sopstvenim idejama i shvatanjima ne poznaje granice.
A činjenica je da je ideja demokratije izokrenuta u ideje nametanja svoje volje i shvatanja od strane manjih grupa.

kamerman

pre 11 godina

Ne bi on pretio nama kad bi znao koga mi ovde imamo da nas stiti.Mi bre imamo MIRKA I SLAVKA !!Vucica i Dacica.Oni bre takve stvari resavaju ocas posla.Moze ovaj da preti tamo nekoj Americi,CIA-I,FBI-u,ali nama ne moze.Ne zna on kako su nasi Mirko i Slavko elegantno resili potencijalno veliku i latentnu opasnost od GEJ populacije.Ej,bre,oni imaju za takve stvari bezbednosne procene!!Kakva crna AL Qaeda i slicne gluposti.Oni su bre nikakva opasnost u odnosu na LGBT populaciju.Ovo je u BGD-u ovih dana bilo krajnje dramaticno,a ne tamo neki islamski fundamentalizam.
Malkice sam ironican,jel se primeti,a?

BOŠNJAK

pre 11 godina

Zbog ovakvih g...na ispaštaju muslimani u svetu, Ja jesam musliman, a daleko mi kuća od ovakvih. Međutim nepismenih, glupih i zatucanih(kod svih religija) ima dosta da ovakve idiote slede (ratovi 90-ih su najbolja opomena), zato treba biti obazriv

ico

pre 11 godina

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.
(rimljanin, 4. oktobar 2012 19:51)
---…--
Nije tacno.
Prvo velika je razlika izmedju Sunita i Shiit-a, i oni se ubijaju svakodnevno.
Drugo, od muslimanskih naroda postoje Arapi, Turci i Persijanci(Iran).
Za Persijance svi ostali muslimani misle da su totalni ludaci, i ne gotive ih mnogo.
(Marko, 4. oktobar 2012 20:29)


A Palestince svi muslimani podrzavaju? Saudi Arabia i vecina zaljevskih zemalja ih ne zarezuje, u Jordanu ih ne mogu smisliti (protjerali su ih iz zemlje, ni malo njezno), siti u Libanonu ih vecinom ne vole (bilo je dosta sukoma Hezbolaha i Libanonske vojske s Palestincima u kampovima, oko njih, pa cak i u gradovima).


Putujte ljudi....

kraja

pre 11 godina

...primetite da su ovi najextremniji propovednici islama proveli decenije zivota u londonu, parizu, mnogi u americi (odakle su najvise i finansirani)...
...predvodnici "moderne opozicije" iz islamskih zemalja koje zahvatilo "prolece" (em americko, em demokratsko), takodje su veci deo zivota proveli u zapadnim zemljama, koje eto sada, proglasavaju svojim legitimnim teroristickim ciljevima...
...2+2=????...

Milutin

pre 11 godina

@ DEDA CVETKO , inace se naravno slazem kao I sa vecinom Vasih komentara, samo da ne zaboravimo da je Turcima ipak trebalo oko 100 godina od Gazimestana pa dok nisu usli u Beograd. To toliko nije potrajalo zbog losih dzada...

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Covek je toliko vanredno glup da cak i ne shvata da je Bugarska provela skoro 40 godina DUZE pod Turcima nego Srbija (Bugarska od 1351 do 1912, Srbija od 1389 do 1912).

NegroSrbaMonte

pre 11 godina

Sta ovaj bleji?! Pa nek onda on uzme bombe i neka ih sam baca a ne da lozi onu balavurdiju da ginu za njega. Bolje bi mu bilo da ne bleji i da gleda svoja posla budala matora.
Kakvih ludaka ima ne mogu da verujem!

Brufenovic Hasoje

pre 11 godina

E, samo si nam još ti falio.
(Nenad, 4. oktobar 2012 16:19)

da pored radikalnog MMF/ovca Dinkica, samo nam je jos ovo falilo.
I dalje mislim da je Srpski najveci problem ipak promaja.
Ako dobijemo tu bitku, Radikalni Dinkic i radikalni islamisti nam ne mogu nista.

Mulla Pekmez

pre 11 godina

Ja kao Albanac svaki dan mogu promeniti veru (bas me zanima nesto ovaj Budizam, u poslednje vreme), ali nikad, bas nikad necu ratovati za neki "sveti ideal vere"... Albanci su u biti pagani, nikad se nisu vezali za neku veru, ni za hriscanstvo, ni za islam i nikada ne verujem da ce! Zato, ovaj ludak moze umisliti svasta ali da ce Albanci da se postroje njemu, e neka j... svoju ...... !

Dusan

pre 11 godina

Omare, Omare, iz Sirije. Znas li da je u Damasku glavnom gradu Sirije, Sveti Apostol Pavle primio Hriscanstvo. Znas li da je Sirija bila jedna od prvih Hriscanskih zemalja? Znas li da je Instanbul bio Carigrad odnosno Konstantinopolj i da je tu bilo sediste Pravoslavne Crkve? Znas li gde su odrzavani Vaseljeski Sabori jos pre nego sto je Islam postojao? Zamisli da smo mi Hriscani tako ekstremni i da jednog dana pozelimo da vratimo Hriscanske zemlje? Na svu srecu, nas je Hristos ucio da ne budemo ekstremni. Ne zloupotrebljavaj to Omere.

Alex

pre 11 godina

ee pa srbi i vama je islam zakucao na vrata, sa tendencijom radikalizacije. a bilo vam je tako slatko da kritikujete Izrael, jedinu zemlju koja se istinski bori protiv te posasti. eto sta cete sada povodom toga, pa to su vam decenijski prijatelji. ??????? ili ipak nisu ??????? bar jednom budite na pravoj strani, i ucite od boljih i pametnijih.

Zoso

pre 11 godina

Zna decko odakle mu prambaba a i vidi ove garagane ciji su preci turci.E srbine pogledaj se malo u ogledalo i gledaj i dalje bratske serije.Vojvodina nije balkan.

Marko

pre 11 godina

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.
(rimljanin, 4. oktobar 2012 19:51)
------------------
Nije tacno.
Prvo velika je razlika izmedju Sunita i Shiit-a, i oni se ubijaju svakodnevno.
Drugo, od muslimanskih naroda postoje Arapi, Turci i Persijanci(Iran).
Za Persijance svi ostali muslimani misle da su totalni ludaci, i ne gotive ih mnogo.

Vladimir Arsic

pre 11 godina

Ovaj jeste ludak, ali je nekakav faktor kod svojih Al-Kaidjana, pa je stoga realno opasan ludak. Ako mu neka bespilotna letelica ne proleti iznad glave u dogledno vreme, onda bi valjalo poslati nekakvog naseg coveka u "prijateljsku" posetu. Da ga "isposhtuje"...

King1

pre 11 godina

Fin neki covek taj Omar uostalom kao i svaki drugi pripadnik religije mira tj. Islama. Prosto je uzivanje ziveti u njihovoj okolini ili pod njihovom vlascu, to moze da potvrdi svaki Hriscanin/Jevrej/Budista/ateista....

jakako

pre 11 godina

brate......ovamo homoseksualci.....onamo velika posklupljenja....jos i teroristicki napadi na srbiju,ili bilo koju drugu zemlju......ma cao sve,ne tice me se vise nista na ovom svetu,neka radi ko sta hoce,briga me sta ce sutra biti.25 godina imam,muka mi od svega.na netu vise nista necu gledati osim youtuba i freemeteo.bilo mi je super kad sam bio dete,ni o cemu nisam razmisljao,za sve me bilo briga.e pa tako ce od sada biti.posao odraditi.....dodjem kuci i CAAAAAOOOOOOOO! ljudi(zivotinje) ovog sveta,pustite me,pustite nas normalne da zivimo a vas ko j... toliko od mene. JAKAKO se odjavljuje od svega.
P.S. samo starogradske pesme i nista vise. pozdrav za sve.

žsavić

pre 11 godina

omare bakri pa koji ti je šejtan zašto Srbiju, alah te maz'o i što se malo ne raspitaš.
Pa odnos većinske Srbije (šešelj+koštunica) prema Americi, i civilizaciji uopšte, se potpuno poklapa sa tvojim radikalnim islamom.

100% Shqiptar

pre 11 godina

"Kao muslimanske teritorije, Bakri je naveo Španiju, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju, Makedoniju, Srbiju, Kosovo i Bosnu. "

More, ti, za druge zemlje ne zanm ali mi Albaniju i Kosovo neces dirati. Ja sam cistokrvni Albanac, starosedeoc ovog dela Evrope i nema te islamske cizme koja sme meni uzeti ma ni pedalj teritorije. Prljavi islamski fundamentalizam i terorizam nemaju mesta u Evropi, i zajedno sa drugim zemljama regiona cemo lako izaci na kraj sa vama.

Nikola

pre 11 godina

Gledajuci sta se sve desilo po svetu, od teroristickih napada, jos pre nekoliko godina sam sa drustvom bas pricao kako kod nas NE POSTOJI nikakav oblik zastite.
Svi smo videli koliko je lako napraviti jaku bombu. Pogledajte Oklahoma siti, gde je federalna zgrada prepolovljena.
Onaj lik, Timoty McFey je platio oko 800dolara materijal. Bomba od dizela i djubriva, oba legalna da se kupe...
Sta nekog sprecava da utera kombi u Usce ili Delta city, ili u knez mihajlovu (sporedna ulica neka) punu toga?
Znam da su svi "ma jeste", "ma oce to", ali realno.... Sta moze da se uradi da se spreci?

Milutin

pre 11 godina

Opa matori otkud ti, pa samo tebe cekamo, samo si nam jos ti falio jer inace nam ionako bas dugo niko nije pretio... Ima deset dana mozda vec.

Mihajlo

pre 11 godina

Nemoguce je razdvojiti extremizam od islama. Ko zna osnovne principe tog ucenja (odnosno kako je uvezana ta religiozna logika) zna i zasto je to tako. Iz istog razloga muslimani nemaju problem bele kuge na koju mnogi hriscani nisu otporni. Islam je agresivniji cak i od katolickih hriscana.

Slobodan

pre 11 godina

Da bi bilo koja drzava, bila ona muslimanska ili neka druga mogla da igra neku znacajnu ulogu u medjunarodnim odnosima mora razviti proizvodne snage ili ti ekonomiju. Da bi razvila ekonomiju mora obrazovati stanovnistvo. Kada to uradi, narod ce poceti da zivi isto kao u svim ostalim normalnim drzavama i religija nece vise biti tako vazan faktor da bi se zbog nje ratovalo.
Da Turska nije sekularna bila bi jos uvek samrtnik na Bosforu.
Za ovakve likove u tim privredno jakim, islamskim drzavama u buducnosti nece biti mesta. Niko ih nece slusati.
Ako muslimanske drzave privredno ne ojacaju tesko pre svega njima.

dario

pre 11 godina

he he nas hrvate nije spomenuo, kod nas se netreba država borit protiv drugih i drugaćijih, kod nas te društvo ubije u pojam ako si drugaćiji. ono sto je kerum rekao za srbe to vrijedi i za ostale i tako misli 85% ljudi nažalost ili možda na sreću...

rimljanin

pre 11 godina

Stariji sam covek i kol'ko me secanje sluzi, nekih sedamdesetih godina proslog veka, (da, da 1970 i neke) na opste negodovanje, Bugari isterase kodza Turaka iz Bugarske; Ali ne treba stavljati Turke i Arape u istu vrecu, jesu muslimanske vere, al' se ne mirisu ama ic ni malo. Turci su i njih jahali dosta vremena.
(hm, 4. oktobar 2012 18:30)

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.

Pera

pre 11 godina

E Omare, Omare, ako mislis da se muslimani iz Srbije da ratuju zarad tvojih glupih ideja grdno si se prevario. Moraces zajedno sa svojim carsavom preko glave licno da dodjes ovde i krenes prvi.

Prodo

pre 11 godina

Ovo je samo otvorena izjava onoga sto se doganja vec nekoliko decenija, ali vecina nije htela pa i danas nece da se suoci sa cinjenicama. Nemojte samo posle reci da su vas uhvatili iznenadjene.Dogadjanja se odvijaju exponencijalnom progresijom. Evo slikovitog primera: ako se jedna bakterija deli svakog minuta da dve i tokom jednog sata napuni posudu, kada cemo poceti da primecujemo da se posuda puni? Odgovor: u zadnjih 3-4 minuta. Problem je sto je tada ritam punjenja toliko brz da vise ne moze da se spreci. U kom minutu se mi sada nalazimo?

Arminowski

pre 11 godina

A ludaka! Bas nas je ustrasio :-) zaboravio si napomenuti i Island i Grenland :) teško je kad čovjek posenili i pobudali. Nidje veze sto bi se kod nas u Bosni kazalo.

Beast from the East

pre 11 godina

Ma dodji burgeru xD, nije problem. Imas tamo muftije pa kad ne mogu milom da naprave od ovog tursku kasabu. Onda silom. Teracemo se prijatelju. Pa ko duze izdrzi.

retardirani ludaci

pre 11 godina

pazi sad domaće rusofile,radikale,mladićevce i ostalu antidemokratsku gamad, kad počnu da pravdaju ovog neprijatelja amerike..

samo gledam

pre 11 godina

Da, da, živeo u Londonu, pa mu kao zabranjen povratak.
Pa kao sad preti terorizmom. Terorizam iz MI6 kuhinje.

Ajde, ajde, nismo baš svi ludi.

hm

pre 11 godina

@(rimljanin, 4. oktobar 2012 16:13)

Stariji sam covek i kol'ko me secanje sluzi, nekih sedamdesetih godina proslog veka, (da, da 1970 i neke) na opste negodovanje, Bugari isterase kodza Turaka iz Bugarske; Ali ne treba stavljati Turke i Arape u istu vrecu, jesu muslimanske vere, al' se ne mirisu ama ic ni malo. Turci su i njih jahali dosta vremena.

celik

pre 11 godina

kakav ludjak ovakvi ekstremisti postoje u svakoj vjeri i zato mi muslimani moramo da osudimo ovog ludjaka koji izaziva mrznju.Jer na kraju ćemo mi platiti njegove racune.

DSS

pre 11 godina

Zna se ko je vodja i da otvoreno preti terorom i zasto se ne preduzima smrtna kazna?!
Citam tekst i pitam se da li je moguce da se ovako nesto stavlja u medije, bez ikakvih posledica!

@vladimir0710

pre 11 godina

Sve navedene države moraju dati svoj pristanak da su islamske teritorije, ne može se nasilno prisvajati od bilo koga. Ili je to samo "nečija" zvrčka da bi instalirali 'raketni štit' na Balkanu, kao navodno, zaštita od prodora islama u Evropu. Primećujem da su religije uzele svet pod svoje i nanose velike štete narodima ili se želi neka vrsta dominacije ili se radi na proređivanju ljudi na prenaseljenim teritorijama 'planete Zemlje'. Plašim se da će masovno početi prosvećenost ljudi bekstvom iz zatucanosti religija, tj. bekstva od povratka u život iz prošlih vekova.

vladan

pre 11 godina

Samo nam je još ovaj falio - a sigurno nije neprijatelj amerike već njihov eksponet - zarad takvih se lako pronalazi izgovor kako treba zabraniti ovo, ono, treba kontrolistai ovo ili ono, nadzirati, snimati ili napasti npr irak ili avganistan za opšte dobro (tj otimanej resursa)..

borislav

pre 11 godina

Bugarsku je izdvojio po tome sto saradjuje sa Izraelom, a nije je smestio u skup drzava koje su bile pod Islamom. A Bugarska je prva na Balkanu pala u turske ruke. NEma taj pojma.

e

pre 11 godina

Ludaci jašu na sve strane! Na zapadu ništa novo,oni određuju štaje i gdeje teror
prema vlastitim kriterijumima i strateškim potrebama. Na istoku? Šta na istoku: Tamo je toliki mulj da se više nezna kosu prijatelji, a ko ne. Sve se gleda prema religijama,a priproste,polupismene ili nepismene ljude najlakše je pridobiti za
ostvarenje svojih iracionalnih ludačkih ciljeva.Ko tu najviše strada? Pa obični
ljudi koji nikom nisu naneli nikakvo zlo.

Mrk-Djok

pre 11 godina

Možda ćemo sada shvatiti svetskog šerifa?!
(Žaki, 4. oktobar 2012 16:03)

Mozda, al prvo objasni zasto podrzava fundamentalisticki rezim u Saudijskoj Arabiji, UAE i Bahreinu, a napada Irak, Libiju i Siriju gde Al-Kaida gotovo nije prisutna.

A izgleda i da je u Venecueli fundamentalizam na vlasti, a na Kosovu je sve ok.

JA

pre 11 godina

Ja jesam musliman zivim u drzavi Srbiji ,ali stvarno ne mogu da zamislim ove neke sa ovakvim izjavama,cemu ovo vodi,da se nekom preti da je islamsko,svako svoju veru nek postuje,sta njega briga za muslimane po srbiji,on nama samo pravi problem a ne njemu,,cuj da oslobadja,,,cccccccPOZZ SVIM DOBRIM LJUDIMA

Dekara

pre 11 godina

Samo neka se zezaju navedene zemlje,ova izjava nije nimalo naivna jer broj
stanovnika Islama progresivno se povećava,zato pamet u glavu i organizovati
se preventivno!

Jedna dusa

pre 11 godina

Ja kao musliman mogu da kazem sledece.
Od ovakvih me je sramota i ekstremiste u zatvor, a nama normalnima kojima je vera intimna stvar da se omoguci normalno funkcionisanje.

bn

pre 11 godina

A mnogi ovde podržavaju Al-Kaidu, samo jer su protiv Amerike...

Terorista je terorista, i u Rusiji i u Americi... i Čečen i Avganistanski, nebitno je, ako je terorista, pretnja je svima...

Nadam se da ćemo sad shvatiti u kom pravcu treba da idemo.

kolektivno ludilo

pre 11 godina

Sigurno će u tome dobiti potpunu podršku dežurnih srpskih patriota!
Ipak te srpske "patriote" podržavaju sve neprijatelje Amerike!

rimljanin

pre 11 godina

Po toj logici Srbija je neprijatelj broj 1 jer se jedina zalagala za izbacivanje turaka sa Balkana.
Politicki gledano, ovaj momak je americki glumac koji zeli da pritisne srpsko stanovnistvo da popusti anti Nato misljenja i tako obezbedi svoj ulazak u nasu zemlju.

Joks

pre 11 godina

Treba ga shvatiti ozbiljno, jer su u njegovim pretnjama u stvari namere radikalnog islama, da poveže islam kroz Balkan do Bosne. Mi smo većinsko hrišćansko stanovništvo, ali odumiremo kao nacija, fizički i moralno...

Jedna dusa

pre 11 godina

Ja kao musliman mogu da kazem sledece.
Od ovakvih me je sramota i ekstremiste u zatvor, a nama normalnima kojima je vera intimna stvar da se omoguci normalno funkcionisanje.

JA

pre 11 godina

Ja jesam musliman zivim u drzavi Srbiji ,ali stvarno ne mogu da zamislim ove neke sa ovakvim izjavama,cemu ovo vodi,da se nekom preti da je islamsko,svako svoju veru nek postuje,sta njega briga za muslimane po srbiji,on nama samo pravi problem a ne njemu,,cuj da oslobadja,,,cccccccPOZZ SVIM DOBRIM LJUDIMA

Joks

pre 11 godina

Treba ga shvatiti ozbiljno, jer su u njegovim pretnjama u stvari namere radikalnog islama, da poveže islam kroz Balkan do Bosne. Mi smo većinsko hrišćansko stanovništvo, ali odumiremo kao nacija, fizički i moralno...

bn

pre 11 godina

A mnogi ovde podržavaju Al-Kaidu, samo jer su protiv Amerike...

Terorista je terorista, i u Rusiji i u Americi... i Čečen i Avganistanski, nebitno je, ako je terorista, pretnja je svima...

Nadam se da ćemo sad shvatiti u kom pravcu treba da idemo.

celik

pre 11 godina

kakav ludjak ovakvi ekstremisti postoje u svakoj vjeri i zato mi muslimani moramo da osudimo ovog ludjaka koji izaziva mrznju.Jer na kraju ćemo mi platiti njegove racune.

Dekara

pre 11 godina

Samo neka se zezaju navedene zemlje,ova izjava nije nimalo naivna jer broj
stanovnika Islama progresivno se povećava,zato pamet u glavu i organizovati
se preventivno!

Mrk-Djok

pre 11 godina

Možda ćemo sada shvatiti svetskog šerifa?!
(Žaki, 4. oktobar 2012 16:03)

Mozda, al prvo objasni zasto podrzava fundamentalisticki rezim u Saudijskoj Arabiji, UAE i Bahreinu, a napada Irak, Libiju i Siriju gde Al-Kaida gotovo nije prisutna.

A izgleda i da je u Venecueli fundamentalizam na vlasti, a na Kosovu je sve ok.

borislav

pre 11 godina

Bugarsku je izdvojio po tome sto saradjuje sa Izraelom, a nije je smestio u skup drzava koje su bile pod Islamom. A Bugarska je prva na Balkanu pala u turske ruke. NEma taj pojma.

kolektivno ludilo

pre 11 godina

Sigurno će u tome dobiti potpunu podršku dežurnih srpskih patriota!
Ipak te srpske "patriote" podržavaju sve neprijatelje Amerike!

rimljanin

pre 11 godina

Po toj logici Srbija je neprijatelj broj 1 jer se jedina zalagala za izbacivanje turaka sa Balkana.
Politicki gledano, ovaj momak je americki glumac koji zeli da pritisne srpsko stanovnistvo da popusti anti Nato misljenja i tako obezbedi svoj ulazak u nasu zemlju.

e

pre 11 godina

Ludaci jašu na sve strane! Na zapadu ništa novo,oni određuju štaje i gdeje teror
prema vlastitim kriterijumima i strateškim potrebama. Na istoku? Šta na istoku: Tamo je toliki mulj da se više nezna kosu prijatelji, a ko ne. Sve se gleda prema religijama,a priproste,polupismene ili nepismene ljude najlakše je pridobiti za
ostvarenje svojih iracionalnih ludačkih ciljeva.Ko tu najviše strada? Pa obični
ljudi koji nikom nisu naneli nikakvo zlo.

samo gledam

pre 11 godina

Da, da, živeo u Londonu, pa mu kao zabranjen povratak.
Pa kao sad preti terorizmom. Terorizam iz MI6 kuhinje.

Ajde, ajde, nismo baš svi ludi.

Arminowski

pre 11 godina

A ludaka! Bas nas je ustrasio :-) zaboravio si napomenuti i Island i Grenland :) teško je kad čovjek posenili i pobudali. Nidje veze sto bi se kod nas u Bosni kazalo.

Pera

pre 11 godina

E Omare, Omare, ako mislis da se muslimani iz Srbije da ratuju zarad tvojih glupih ideja grdno si se prevario. Moraces zajedno sa svojim carsavom preko glave licno da dodjes ovde i krenes prvi.

vladan

pre 11 godina

Samo nam je još ovaj falio - a sigurno nije neprijatelj amerike već njihov eksponet - zarad takvih se lako pronalazi izgovor kako treba zabraniti ovo, ono, treba kontrolistai ovo ili ono, nadzirati, snimati ili napasti npr irak ili avganistan za opšte dobro (tj otimanej resursa)..

DSS

pre 11 godina

Zna se ko je vodja i da otvoreno preti terorom i zasto se ne preduzima smrtna kazna?!
Citam tekst i pitam se da li je moguce da se ovako nesto stavlja u medije, bez ikakvih posledica!

Prodo

pre 11 godina

Ovo je samo otvorena izjava onoga sto se doganja vec nekoliko decenija, ali vecina nije htela pa i danas nece da se suoci sa cinjenicama. Nemojte samo posle reci da su vas uhvatili iznenadjene.Dogadjanja se odvijaju exponencijalnom progresijom. Evo slikovitog primera: ako se jedna bakterija deli svakog minuta da dve i tokom jednog sata napuni posudu, kada cemo poceti da primecujemo da se posuda puni? Odgovor: u zadnjih 3-4 minuta. Problem je sto je tada ritam punjenja toliko brz da vise ne moze da se spreci. U kom minutu se mi sada nalazimo?

Mulla Pekmez

pre 11 godina

Ja kao Albanac svaki dan mogu promeniti veru (bas me zanima nesto ovaj Budizam, u poslednje vreme), ali nikad, bas nikad necu ratovati za neki "sveti ideal vere"... Albanci su u biti pagani, nikad se nisu vezali za neku veru, ni za hriscanstvo, ni za islam i nikada ne verujem da ce! Zato, ovaj ludak moze umisliti svasta ali da ce Albanci da se postroje njemu, e neka j... svoju ...... !

hm

pre 11 godina

@(rimljanin, 4. oktobar 2012 16:13)

Stariji sam covek i kol'ko me secanje sluzi, nekih sedamdesetih godina proslog veka, (da, da 1970 i neke) na opste negodovanje, Bugari isterase kodza Turaka iz Bugarske; Ali ne treba stavljati Turke i Arape u istu vrecu, jesu muslimanske vere, al' se ne mirisu ama ic ni malo. Turci su i njih jahali dosta vremena.

Dusan

pre 11 godina

Omare, Omare, iz Sirije. Znas li da je u Damasku glavnom gradu Sirije, Sveti Apostol Pavle primio Hriscanstvo. Znas li da je Sirija bila jedna od prvih Hriscanskih zemalja? Znas li da je Instanbul bio Carigrad odnosno Konstantinopolj i da je tu bilo sediste Pravoslavne Crkve? Znas li gde su odrzavani Vaseljeski Sabori jos pre nego sto je Islam postojao? Zamisli da smo mi Hriscani tako ekstremni i da jednog dana pozelimo da vratimo Hriscanske zemlje? Na svu srecu, nas je Hristos ucio da ne budemo ekstremni. Ne zloupotrebljavaj to Omere.

Beast from the East

pre 11 godina

Ma dodji burgeru xD, nije problem. Imas tamo muftije pa kad ne mogu milom da naprave od ovog tursku kasabu. Onda silom. Teracemo se prijatelju. Pa ko duze izdrzi.

Vladimir Arsic

pre 11 godina

Ovaj jeste ludak, ali je nekakav faktor kod svojih Al-Kaidjana, pa je stoga realno opasan ludak. Ako mu neka bespilotna letelica ne proleti iznad glave u dogledno vreme, onda bi valjalo poslati nekakvog naseg coveka u "prijateljsku" posetu. Da ga "isposhtuje"...

retardirani ludaci

pre 11 godina

pazi sad domaće rusofile,radikale,mladićevce i ostalu antidemokratsku gamad, kad počnu da pravdaju ovog neprijatelja amerike..

@vladimir0710

pre 11 godina

Sve navedene države moraju dati svoj pristanak da su islamske teritorije, ne može se nasilno prisvajati od bilo koga. Ili je to samo "nečija" zvrčka da bi instalirali 'raketni štit' na Balkanu, kao navodno, zaštita od prodora islama u Evropu. Primećujem da su religije uzele svet pod svoje i nanose velike štete narodima ili se želi neka vrsta dominacije ili se radi na proređivanju ljudi na prenaseljenim teritorijama 'planete Zemlje'. Plašim se da će masovno početi prosvećenost ljudi bekstvom iz zatucanosti religija, tj. bekstva od povratka u život iz prošlih vekova.

Slobodan

pre 11 godina

Da bi bilo koja drzava, bila ona muslimanska ili neka druga mogla da igra neku znacajnu ulogu u medjunarodnim odnosima mora razviti proizvodne snage ili ti ekonomiju. Da bi razvila ekonomiju mora obrazovati stanovnistvo. Kada to uradi, narod ce poceti da zivi isto kao u svim ostalim normalnim drzavama i religija nece vise biti tako vazan faktor da bi se zbog nje ratovalo.
Da Turska nije sekularna bila bi jos uvek samrtnik na Bosforu.
Za ovakve likove u tim privredno jakim, islamskim drzavama u buducnosti nece biti mesta. Niko ih nece slusati.
Ako muslimanske drzave privredno ne ojacaju tesko pre svega njima.

Brufenovic Hasoje

pre 11 godina

E, samo si nam još ti falio.
(Nenad, 4. oktobar 2012 16:19)

da pored radikalnog MMF/ovca Dinkica, samo nam je jos ovo falilo.
I dalje mislim da je Srpski najveci problem ipak promaja.
Ako dobijemo tu bitku, Radikalni Dinkic i radikalni islamisti nam ne mogu nista.

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Covek je toliko vanredno glup da cak i ne shvata da je Bugarska provela skoro 40 godina DUZE pod Turcima nego Srbija (Bugarska od 1351 do 1912, Srbija od 1389 do 1912).

100% Shqiptar

pre 11 godina

"Kao muslimanske teritorije, Bakri je naveo Španiju, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju, Makedoniju, Srbiju, Kosovo i Bosnu. "

More, ti, za druge zemlje ne zanm ali mi Albaniju i Kosovo neces dirati. Ja sam cistokrvni Albanac, starosedeoc ovog dela Evrope i nema te islamske cizme koja sme meni uzeti ma ni pedalj teritorije. Prljavi islamski fundamentalizam i terorizam nemaju mesta u Evropi, i zajedno sa drugim zemljama regiona cemo lako izaci na kraj sa vama.

NegroSrbaMonte

pre 11 godina

Sta ovaj bleji?! Pa nek onda on uzme bombe i neka ih sam baca a ne da lozi onu balavurdiju da ginu za njega. Bolje bi mu bilo da ne bleji i da gleda svoja posla budala matora.
Kakvih ludaka ima ne mogu da verujem!

žsavić

pre 11 godina

omare bakri pa koji ti je šejtan zašto Srbiju, alah te maz'o i što se malo ne raspitaš.
Pa odnos većinske Srbije (šešelj+koštunica) prema Americi, i civilizaciji uopšte, se potpuno poklapa sa tvojim radikalnim islamom.

Milutin

pre 11 godina

Opa matori otkud ti, pa samo tebe cekamo, samo si nam jos ti falio jer inace nam ionako bas dugo niko nije pretio... Ima deset dana mozda vec.

dario

pre 11 godina

he he nas hrvate nije spomenuo, kod nas se netreba država borit protiv drugih i drugaćijih, kod nas te društvo ubije u pojam ako si drugaćiji. ono sto je kerum rekao za srbe to vrijedi i za ostale i tako misli 85% ljudi nažalost ili možda na sreću...

Mihajlo

pre 11 godina

Nemoguce je razdvojiti extremizam od islama. Ko zna osnovne principe tog ucenja (odnosno kako je uvezana ta religiozna logika) zna i zasto je to tako. Iz istog razloga muslimani nemaju problem bele kuge na koju mnogi hriscani nisu otporni. Islam je agresivniji cak i od katolickih hriscana.

jakako

pre 11 godina

brate......ovamo homoseksualci.....onamo velika posklupljenja....jos i teroristicki napadi na srbiju,ili bilo koju drugu zemlju......ma cao sve,ne tice me se vise nista na ovom svetu,neka radi ko sta hoce,briga me sta ce sutra biti.25 godina imam,muka mi od svega.na netu vise nista necu gledati osim youtuba i freemeteo.bilo mi je super kad sam bio dete,ni o cemu nisam razmisljao,za sve me bilo briga.e pa tako ce od sada biti.posao odraditi.....dodjem kuci i CAAAAAOOOOOOOO! ljudi(zivotinje) ovog sveta,pustite me,pustite nas normalne da zivimo a vas ko j... toliko od mene. JAKAKO se odjavljuje od svega.
P.S. samo starogradske pesme i nista vise. pozdrav za sve.

Alex

pre 11 godina

ee pa srbi i vama je islam zakucao na vrata, sa tendencijom radikalizacije. a bilo vam je tako slatko da kritikujete Izrael, jedinu zemlju koja se istinski bori protiv te posasti. eto sta cete sada povodom toga, pa to su vam decenijski prijatelji. ??????? ili ipak nisu ??????? bar jednom budite na pravoj strani, i ucite od boljih i pametnijih.

King1

pre 11 godina

Fin neki covek taj Omar uostalom kao i svaki drugi pripadnik religije mira tj. Islama. Prosto je uzivanje ziveti u njihovoj okolini ili pod njihovom vlascu, to moze da potvrdi svaki Hriscanin/Jevrej/Budista/ateista....

rimljanin

pre 11 godina

Stariji sam covek i kol'ko me secanje sluzi, nekih sedamdesetih godina proslog veka, (da, da 1970 i neke) na opste negodovanje, Bugari isterase kodza Turaka iz Bugarske; Ali ne treba stavljati Turke i Arape u istu vrecu, jesu muslimanske vere, al' se ne mirisu ama ic ni malo. Turci su i njih jahali dosta vremena.
(hm, 4. oktobar 2012 18:30)

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.

Marko

pre 11 godina

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.
(rimljanin, 4. oktobar 2012 19:51)
------------------
Nije tacno.
Prvo velika je razlika izmedju Sunita i Shiit-a, i oni se ubijaju svakodnevno.
Drugo, od muslimanskih naroda postoje Arapi, Turci i Persijanci(Iran).
Za Persijance svi ostali muslimani misle da su totalni ludaci, i ne gotive ih mnogo.

BOŠNJAK

pre 11 godina

Zbog ovakvih g...na ispaštaju muslimani u svetu, Ja jesam musliman, a daleko mi kuća od ovakvih. Međutim nepismenih, glupih i zatucanih(kod svih religija) ima dosta da ovakve idiote slede (ratovi 90-ih su najbolja opomena), zato treba biti obazriv

Zoso

pre 11 godina

Zna decko odakle mu prambaba a i vidi ove garagane ciji su preci turci.E srbine pogledaj se malo u ogledalo i gledaj i dalje bratske serije.Vojvodina nije balkan.

Nikola

pre 11 godina

Gledajuci sta se sve desilo po svetu, od teroristickih napada, jos pre nekoliko godina sam sa drustvom bas pricao kako kod nas NE POSTOJI nikakav oblik zastite.
Svi smo videli koliko je lako napraviti jaku bombu. Pogledajte Oklahoma siti, gde je federalna zgrada prepolovljena.
Onaj lik, Timoty McFey je platio oko 800dolara materijal. Bomba od dizela i djubriva, oba legalna da se kupe...
Sta nekog sprecava da utera kombi u Usce ili Delta city, ili u knez mihajlovu (sporedna ulica neka) punu toga?
Znam da su svi "ma jeste", "ma oce to", ali realno.... Sta moze da se uradi da se spreci?

kraja

pre 11 godina

...primetite da su ovi najextremniji propovednici islama proveli decenije zivota u londonu, parizu, mnogi u americi (odakle su najvise i finansirani)...
...predvodnici "moderne opozicije" iz islamskih zemalja koje zahvatilo "prolece" (em americko, em demokratsko), takodje su veci deo zivota proveli u zapadnim zemljama, koje eto sada, proglasavaju svojim legitimnim teroristickim ciljevima...
...2+2=????...

Milutin

pre 11 godina

@ DEDA CVETKO , inace se naravno slazem kao I sa vecinom Vasih komentara, samo da ne zaboravimo da je Turcima ipak trebalo oko 100 godina od Gazimestana pa dok nisu usli u Beograd. To toliko nije potrajalo zbog losih dzada...

Kum

pre 11 godina

Rumune štiti NATO,a nas će,kao,Rusi:)
Baš,kao,što su nas uvek štitili...
(Mita, 4. oktobar 2012 16:33)
--
Rumuni ne znaju sta su sebi napravili. Antiraketni stit je tu protiv Rusa i oni su sada postali prva, prioritetna i najlaksa meta nuklearnog napada iz Rusije jer samo je pitanje vremena kada ce se pomahnitali NATO sukobiti sa Rusijom i Kinom. Moglo bi poceti vec oko Sirije, ako ne tamo pocece oko Irana. E tada pitajte Rumune, Bugare i Poljake kako im je. A ovaj Omar je jedna teska budaletina - da su pravoslavni hriscani sa Balkana temeljni, ksenofobni i agresivni kao katolicki Spanci nekada u XV i XVI veku na Balkanu ne bi bilo vise nikoga da udje u dzamiju..zapravo ne bi ni bilo dzamija osim nekog spomenika kulture. Konstantinopolj bi ponovo bio hriscanski grad i sva zemlja do Jermenije ukljucujuci i skoro celu Siriju jer to je sve nekada bilo hriscansko tlo. I Egipat je nekada bio hriscanska zemlja. Hajde da pomognemo pravoslavnoj braci Koptima (u Egiptu ih ima zvanicno 8 miliona a nezvanicno bar duplo vise jer su popisi stanovnistva lazirani) koji hiljadu godina zive pod muslimanskim turbanom? Ovakve izjave ne sluze ama bas nicemu osim da pospesuju civilizacijku netrpeljivost, skrecu paznju za izuzetno teske ekonomske situacije svuda u svetu, teske socijalne nepravde i tako omogucavaju jako malom broju privilegovanih, bogatih i mocnih da jase ostatak planete i bogati se na tudjoj nesreci i krvi.

ico

pre 11 godina

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.
(rimljanin, 4. oktobar 2012 19:51)
---…--
Nije tacno.
Prvo velika je razlika izmedju Sunita i Shiit-a, i oni se ubijaju svakodnevno.
Drugo, od muslimanskih naroda postoje Arapi, Turci i Persijanci(Iran).
Za Persijance svi ostali muslimani misle da su totalni ludaci, i ne gotive ih mnogo.
(Marko, 4. oktobar 2012 20:29)


A Palestince svi muslimani podrzavaju? Saudi Arabia i vecina zaljevskih zemalja ih ne zarezuje, u Jordanu ih ne mogu smisliti (protjerali su ih iz zemlje, ni malo njezno), siti u Libanonu ih vecinom ne vole (bilo je dosta sukoma Hezbolaha i Libanonske vojske s Palestincima u kampovima, oko njih, pa cak i u gradovima).


Putujte ljudi....

kamerman

pre 11 godina

Ne bi on pretio nama kad bi znao koga mi ovde imamo da nas stiti.Mi bre imamo MIRKA I SLAVKA !!Vucica i Dacica.Oni bre takve stvari resavaju ocas posla.Moze ovaj da preti tamo nekoj Americi,CIA-I,FBI-u,ali nama ne moze.Ne zna on kako su nasi Mirko i Slavko elegantno resili potencijalno veliku i latentnu opasnost od GEJ populacije.Ej,bre,oni imaju za takve stvari bezbednosne procene!!Kakva crna AL Qaeda i slicne gluposti.Oni su bre nikakva opasnost u odnosu na LGBT populaciju.Ovo je u BGD-u ovih dana bilo krajnje dramaticno,a ne tamo neki islamski fundamentalizam.
Malkice sam ironican,jel se primeti,a?

Nihad

pre 11 godina

Samo ti i tebi slicnima nemoj u moje ime da branite islam. Imate na hiljade kvadratnih kilometara pustinje i zabiti, pa tamo zabijte glavu ko nojevi i borite se i oslobadjajte sta vam je ceif! Dosta je muslimanima u Srbiji bilo zapaljivih govora i odbrane sa svih nekih dusebriznickih strana. Nije bas da sam zadovoljan stanjem u Srbiji, ali sta ces , drugu drzavu nemam i ne mogu da je izmislim!

Gile

pre 11 godina

Mislim da su ovo sve gluposti!!! Jedina dva islamska radikalizma su al kaida koju je stvorila cia i dalje upravlja sa njom!!!! a drugi su vehabije ili tkz. selefije koje primaju platu iz centrale iz Beča koji je u Austriji, taj novac u Beč dolazi iz Saudijske arabije. Vehabije su projekat Britanaca. Ako hoće da ukinu radikalni islamizam neka ukinu njegovo finansiranje upravo oni koji su ih stvorili!!!!

nidža

pre 11 godina

Kako gledati na ove pretnje u svetlu najnovijih dešavanja u svetu ali i u SRbiji (zabrana "parade")? Ignorisati ne smemo jer ekstremizam i zaslepljenost sopstvenim idejama i shvatanjima ne poznaje granice.
A činjenica je da je ideja demokratije izokrenuta u ideje nametanja svoje volje i shvatanja od strane manjih grupa.

kolektivno ludilo

pre 11 godina

Sigurno će u tome dobiti potpunu podršku dežurnih srpskih patriota!
Ipak te srpske "patriote" podržavaju sve neprijatelje Amerike!

rimljanin

pre 11 godina

Po toj logici Srbija je neprijatelj broj 1 jer se jedina zalagala za izbacivanje turaka sa Balkana.
Politicki gledano, ovaj momak je americki glumac koji zeli da pritisne srpsko stanovnistvo da popusti anti Nato misljenja i tako obezbedi svoj ulazak u nasu zemlju.

retardirani ludaci

pre 11 godina

pazi sad domaće rusofile,radikale,mladićevce i ostalu antidemokratsku gamad, kad počnu da pravdaju ovog neprijatelja amerike..

Zoso

pre 11 godina

Zna decko odakle mu prambaba a i vidi ove garagane ciji su preci turci.E srbine pogledaj se malo u ogledalo i gledaj i dalje bratske serije.Vojvodina nije balkan.

bn

pre 11 godina

A mnogi ovde podržavaju Al-Kaidu, samo jer su protiv Amerike...

Terorista je terorista, i u Rusiji i u Americi... i Čečen i Avganistanski, nebitno je, ako je terorista, pretnja je svima...

Nadam se da ćemo sad shvatiti u kom pravcu treba da idemo.

samo gledam

pre 11 godina

Da, da, živeo u Londonu, pa mu kao zabranjen povratak.
Pa kao sad preti terorizmom. Terorizam iz MI6 kuhinje.

Ajde, ajde, nismo baš svi ludi.

Mrk-Djok

pre 11 godina

Možda ćemo sada shvatiti svetskog šerifa?!
(Žaki, 4. oktobar 2012 16:03)

Mozda, al prvo objasni zasto podrzava fundamentalisticki rezim u Saudijskoj Arabiji, UAE i Bahreinu, a napada Irak, Libiju i Siriju gde Al-Kaida gotovo nije prisutna.

A izgleda i da je u Venecueli fundamentalizam na vlasti, a na Kosovu je sve ok.

Dekara

pre 11 godina

Samo neka se zezaju navedene zemlje,ova izjava nije nimalo naivna jer broj
stanovnika Islama progresivno se povećava,zato pamet u glavu i organizovati
se preventivno!

Joks

pre 11 godina

Treba ga shvatiti ozbiljno, jer su u njegovim pretnjama u stvari namere radikalnog islama, da poveže islam kroz Balkan do Bosne. Mi smo većinsko hrišćansko stanovništvo, ali odumiremo kao nacija, fizički i moralno...

vladan

pre 11 godina

Samo nam je još ovaj falio - a sigurno nije neprijatelj amerike već njihov eksponet - zarad takvih se lako pronalazi izgovor kako treba zabraniti ovo, ono, treba kontrolistai ovo ili ono, nadzirati, snimati ili napasti npr irak ili avganistan za opšte dobro (tj otimanej resursa)..

Alex

pre 11 godina

ee pa srbi i vama je islam zakucao na vrata, sa tendencijom radikalizacije. a bilo vam je tako slatko da kritikujete Izrael, jedinu zemlju koja se istinski bori protiv te posasti. eto sta cete sada povodom toga, pa to su vam decenijski prijatelji. ??????? ili ipak nisu ??????? bar jednom budite na pravoj strani, i ucite od boljih i pametnijih.

Mihajlo

pre 11 godina

Nemoguce je razdvojiti extremizam od islama. Ko zna osnovne principe tog ucenja (odnosno kako je uvezana ta religiozna logika) zna i zasto je to tako. Iz istog razloga muslimani nemaju problem bele kuge na koju mnogi hriscani nisu otporni. Islam je agresivniji cak i od katolickih hriscana.

100% Shqiptar

pre 11 godina

"Kao muslimanske teritorije, Bakri je naveo Španiju, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju, Makedoniju, Srbiju, Kosovo i Bosnu. "

More, ti, za druge zemlje ne zanm ali mi Albaniju i Kosovo neces dirati. Ja sam cistokrvni Albanac, starosedeoc ovog dela Evrope i nema te islamske cizme koja sme meni uzeti ma ni pedalj teritorije. Prljavi islamski fundamentalizam i terorizam nemaju mesta u Evropi, i zajedno sa drugim zemljama regiona cemo lako izaci na kraj sa vama.

žsavić

pre 11 godina

omare bakri pa koji ti je šejtan zašto Srbiju, alah te maz'o i što se malo ne raspitaš.
Pa odnos većinske Srbije (šešelj+koštunica) prema Americi, i civilizaciji uopšte, se potpuno poklapa sa tvojim radikalnim islamom.

DSS

pre 11 godina

Zna se ko je vodja i da otvoreno preti terorom i zasto se ne preduzima smrtna kazna?!
Citam tekst i pitam se da li je moguce da se ovako nesto stavlja u medije, bez ikakvih posledica!

dario

pre 11 godina

he he nas hrvate nije spomenuo, kod nas se netreba država borit protiv drugih i drugaćijih, kod nas te društvo ubije u pojam ako si drugaćiji. ono sto je kerum rekao za srbe to vrijedi i za ostale i tako misli 85% ljudi nažalost ili možda na sreću...

DEDA CVETKO

pre 11 godina

Covek je toliko vanredno glup da cak i ne shvata da je Bugarska provela skoro 40 godina DUZE pod Turcima nego Srbija (Bugarska od 1351 do 1912, Srbija od 1389 do 1912).

rimljanin

pre 11 godina

Stariji sam covek i kol'ko me secanje sluzi, nekih sedamdesetih godina proslog veka, (da, da 1970 i neke) na opste negodovanje, Bugari isterase kodza Turaka iz Bugarske; Ali ne treba stavljati Turke i Arape u istu vrecu, jesu muslimanske vere, al' se ne mirisu ama ic ni malo. Turci su i njih jahali dosta vremena.
(hm, 4. oktobar 2012 18:30)

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.

King1

pre 11 godina

Fin neki covek taj Omar uostalom kao i svaki drugi pripadnik religije mira tj. Islama. Prosto je uzivanje ziveti u njihovoj okolini ili pod njihovom vlascu, to moze da potvrdi svaki Hriscanin/Jevrej/Budista/ateista....

Prodo

pre 11 godina

Ovo je samo otvorena izjava onoga sto se doganja vec nekoliko decenija, ali vecina nije htela pa i danas nece da se suoci sa cinjenicama. Nemojte samo posle reci da su vas uhvatili iznenadjene.Dogadjanja se odvijaju exponencijalnom progresijom. Evo slikovitog primera: ako se jedna bakterija deli svakog minuta da dve i tokom jednog sata napuni posudu, kada cemo poceti da primecujemo da se posuda puni? Odgovor: u zadnjih 3-4 minuta. Problem je sto je tada ritam punjenja toliko brz da vise ne moze da se spreci. U kom minutu se mi sada nalazimo?

Dusan

pre 11 godina

Omare, Omare, iz Sirije. Znas li da je u Damasku glavnom gradu Sirije, Sveti Apostol Pavle primio Hriscanstvo. Znas li da je Sirija bila jedna od prvih Hriscanskih zemalja? Znas li da je Instanbul bio Carigrad odnosno Konstantinopolj i da je tu bilo sediste Pravoslavne Crkve? Znas li gde su odrzavani Vaseljeski Sabori jos pre nego sto je Islam postojao? Zamisli da smo mi Hriscani tako ekstremni i da jednog dana pozelimo da vratimo Hriscanske zemlje? Na svu srecu, nas je Hristos ucio da ne budemo ekstremni. Ne zloupotrebljavaj to Omere.

Jedna dusa

pre 11 godina

Ja kao musliman mogu da kazem sledece.
Od ovakvih me je sramota i ekstremiste u zatvor, a nama normalnima kojima je vera intimna stvar da se omoguci normalno funkcionisanje.

celik

pre 11 godina

kakav ludjak ovakvi ekstremisti postoje u svakoj vjeri i zato mi muslimani moramo da osudimo ovog ludjaka koji izaziva mrznju.Jer na kraju ćemo mi platiti njegove racune.

Marko

pre 11 godina

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.
(rimljanin, 4. oktobar 2012 19:51)
------------------
Nije tacno.
Prvo velika je razlika izmedju Sunita i Shiit-a, i oni se ubijaju svakodnevno.
Drugo, od muslimanskih naroda postoje Arapi, Turci i Persijanci(Iran).
Za Persijance svi ostali muslimani misle da su totalni ludaci, i ne gotive ih mnogo.

e

pre 11 godina

Ludaci jašu na sve strane! Na zapadu ništa novo,oni određuju štaje i gdeje teror
prema vlastitim kriterijumima i strateškim potrebama. Na istoku? Šta na istoku: Tamo je toliki mulj da se više nezna kosu prijatelji, a ko ne. Sve se gleda prema religijama,a priproste,polupismene ili nepismene ljude najlakše je pridobiti za
ostvarenje svojih iracionalnih ludačkih ciljeva.Ko tu najviše strada? Pa obični
ljudi koji nikom nisu naneli nikakvo zlo.

@vladimir0710

pre 11 godina

Sve navedene države moraju dati svoj pristanak da su islamske teritorije, ne može se nasilno prisvajati od bilo koga. Ili je to samo "nečija" zvrčka da bi instalirali 'raketni štit' na Balkanu, kao navodno, zaštita od prodora islama u Evropu. Primećujem da su religije uzele svet pod svoje i nanose velike štete narodima ili se želi neka vrsta dominacije ili se radi na proređivanju ljudi na prenaseljenim teritorijama 'planete Zemlje'. Plašim se da će masovno početi prosvećenost ljudi bekstvom iz zatucanosti religija, tj. bekstva od povratka u život iz prošlih vekova.

borislav

pre 11 godina

Bugarsku je izdvojio po tome sto saradjuje sa Izraelom, a nije je smestio u skup drzava koje su bile pod Islamom. A Bugarska je prva na Balkanu pala u turske ruke. NEma taj pojma.

Beast from the East

pre 11 godina

Ma dodji burgeru xD, nije problem. Imas tamo muftije pa kad ne mogu milom da naprave od ovog tursku kasabu. Onda silom. Teracemo se prijatelju. Pa ko duze izdrzi.

Pera

pre 11 godina

E Omare, Omare, ako mislis da se muslimani iz Srbije da ratuju zarad tvojih glupih ideja grdno si se prevario. Moraces zajedno sa svojim carsavom preko glave licno da dodjes ovde i krenes prvi.

NegroSrbaMonte

pre 11 godina

Sta ovaj bleji?! Pa nek onda on uzme bombe i neka ih sam baca a ne da lozi onu balavurdiju da ginu za njega. Bolje bi mu bilo da ne bleji i da gleda svoja posla budala matora.
Kakvih ludaka ima ne mogu da verujem!

BOŠNJAK

pre 11 godina

Zbog ovakvih g...na ispaštaju muslimani u svetu, Ja jesam musliman, a daleko mi kuća od ovakvih. Međutim nepismenih, glupih i zatucanih(kod svih religija) ima dosta da ovakve idiote slede (ratovi 90-ih su najbolja opomena), zato treba biti obazriv

kamerman

pre 11 godina

Ne bi on pretio nama kad bi znao koga mi ovde imamo da nas stiti.Mi bre imamo MIRKA I SLAVKA !!Vucica i Dacica.Oni bre takve stvari resavaju ocas posla.Moze ovaj da preti tamo nekoj Americi,CIA-I,FBI-u,ali nama ne moze.Ne zna on kako su nasi Mirko i Slavko elegantno resili potencijalno veliku i latentnu opasnost od GEJ populacije.Ej,bre,oni imaju za takve stvari bezbednosne procene!!Kakva crna AL Qaeda i slicne gluposti.Oni su bre nikakva opasnost u odnosu na LGBT populaciju.Ovo je u BGD-u ovih dana bilo krajnje dramaticno,a ne tamo neki islamski fundamentalizam.
Malkice sam ironican,jel se primeti,a?

JA

pre 11 godina

Ja jesam musliman zivim u drzavi Srbiji ,ali stvarno ne mogu da zamislim ove neke sa ovakvim izjavama,cemu ovo vodi,da se nekom preti da je islamsko,svako svoju veru nek postuje,sta njega briga za muslimane po srbiji,on nama samo pravi problem a ne njemu,,cuj da oslobadja,,,cccccccPOZZ SVIM DOBRIM LJUDIMA

Vladimir Arsic

pre 11 godina

Ovaj jeste ludak, ali je nekakav faktor kod svojih Al-Kaidjana, pa je stoga realno opasan ludak. Ako mu neka bespilotna letelica ne proleti iznad glave u dogledno vreme, onda bi valjalo poslati nekakvog naseg coveka u "prijateljsku" posetu. Da ga "isposhtuje"...

jakako

pre 11 godina

brate......ovamo homoseksualci.....onamo velika posklupljenja....jos i teroristicki napadi na srbiju,ili bilo koju drugu zemlju......ma cao sve,ne tice me se vise nista na ovom svetu,neka radi ko sta hoce,briga me sta ce sutra biti.25 godina imam,muka mi od svega.na netu vise nista necu gledati osim youtuba i freemeteo.bilo mi je super kad sam bio dete,ni o cemu nisam razmisljao,za sve me bilo briga.e pa tako ce od sada biti.posao odraditi.....dodjem kuci i CAAAAAOOOOOOOO! ljudi(zivotinje) ovog sveta,pustite me,pustite nas normalne da zivimo a vas ko j... toliko od mene. JAKAKO se odjavljuje od svega.
P.S. samo starogradske pesme i nista vise. pozdrav za sve.

Mulla Pekmez

pre 11 godina

Ja kao Albanac svaki dan mogu promeniti veru (bas me zanima nesto ovaj Budizam, u poslednje vreme), ali nikad, bas nikad necu ratovati za neki "sveti ideal vere"... Albanci su u biti pagani, nikad se nisu vezali za neku veru, ni za hriscanstvo, ni za islam i nikada ne verujem da ce! Zato, ovaj ludak moze umisliti svasta ali da ce Albanci da se postroje njemu, e neka j... svoju ...... !

Nikola

pre 11 godina

Gledajuci sta se sve desilo po svetu, od teroristickih napada, jos pre nekoliko godina sam sa drustvom bas pricao kako kod nas NE POSTOJI nikakav oblik zastite.
Svi smo videli koliko je lako napraviti jaku bombu. Pogledajte Oklahoma siti, gde je federalna zgrada prepolovljena.
Onaj lik, Timoty McFey je platio oko 800dolara materijal. Bomba od dizela i djubriva, oba legalna da se kupe...
Sta nekog sprecava da utera kombi u Usce ili Delta city, ili u knez mihajlovu (sporedna ulica neka) punu toga?
Znam da su svi "ma jeste", "ma oce to", ali realno.... Sta moze da se uradi da se spreci?

kraja

pre 11 godina

...primetite da su ovi najextremniji propovednici islama proveli decenije zivota u londonu, parizu, mnogi u americi (odakle su najvise i finansirani)...
...predvodnici "moderne opozicije" iz islamskih zemalja koje zahvatilo "prolece" (em americko, em demokratsko), takodje su veci deo zivota proveli u zapadnim zemljama, koje eto sada, proglasavaju svojim legitimnim teroristickim ciljevima...
...2+2=????...

Milutin

pre 11 godina

@ DEDA CVETKO , inace se naravno slazem kao I sa vecinom Vasih komentara, samo da ne zaboravimo da je Turcima ipak trebalo oko 100 godina od Gazimestana pa dok nisu usli u Beograd. To toliko nije potrajalo zbog losih dzada...

nidža

pre 11 godina

Kako gledati na ove pretnje u svetlu najnovijih dešavanja u svetu ali i u SRbiji (zabrana "parade")? Ignorisati ne smemo jer ekstremizam i zaslepljenost sopstvenim idejama i shvatanjima ne poznaje granice.
A činjenica je da je ideja demokratije izokrenuta u ideje nametanja svoje volje i shvatanja od strane manjih grupa.

Kum

pre 11 godina

Rumune štiti NATO,a nas će,kao,Rusi:)
Baš,kao,što su nas uvek štitili...
(Mita, 4. oktobar 2012 16:33)
--
Rumuni ne znaju sta su sebi napravili. Antiraketni stit je tu protiv Rusa i oni su sada postali prva, prioritetna i najlaksa meta nuklearnog napada iz Rusije jer samo je pitanje vremena kada ce se pomahnitali NATO sukobiti sa Rusijom i Kinom. Moglo bi poceti vec oko Sirije, ako ne tamo pocece oko Irana. E tada pitajte Rumune, Bugare i Poljake kako im je. A ovaj Omar je jedna teska budaletina - da su pravoslavni hriscani sa Balkana temeljni, ksenofobni i agresivni kao katolicki Spanci nekada u XV i XVI veku na Balkanu ne bi bilo vise nikoga da udje u dzamiju..zapravo ne bi ni bilo dzamija osim nekog spomenika kulture. Konstantinopolj bi ponovo bio hriscanski grad i sva zemlja do Jermenije ukljucujuci i skoro celu Siriju jer to je sve nekada bilo hriscansko tlo. I Egipat je nekada bio hriscanska zemlja. Hajde da pomognemo pravoslavnoj braci Koptima (u Egiptu ih ima zvanicno 8 miliona a nezvanicno bar duplo vise jer su popisi stanovnistva lazirani) koji hiljadu godina zive pod muslimanskim turbanom? Ovakve izjave ne sluze ama bas nicemu osim da pospesuju civilizacijku netrpeljivost, skrecu paznju za izuzetno teske ekonomske situacije svuda u svetu, teske socijalne nepravde i tako omogucavaju jako malom broju privilegovanih, bogatih i mocnih da jase ostatak planete i bogati se na tudjoj nesreci i krvi.

hm

pre 11 godina

@(rimljanin, 4. oktobar 2012 16:13)

Stariji sam covek i kol'ko me secanje sluzi, nekih sedamdesetih godina proslog veka, (da, da 1970 i neke) na opste negodovanje, Bugari isterase kodza Turaka iz Bugarske; Ali ne treba stavljati Turke i Arape u istu vrecu, jesu muslimanske vere, al' se ne mirisu ama ic ni malo. Turci su i njih jahali dosta vremena.

Nihad

pre 11 godina

Samo ti i tebi slicnima nemoj u moje ime da branite islam. Imate na hiljade kvadratnih kilometara pustinje i zabiti, pa tamo zabijte glavu ko nojevi i borite se i oslobadjajte sta vam je ceif! Dosta je muslimanima u Srbiji bilo zapaljivih govora i odbrane sa svih nekih dusebriznickih strana. Nije bas da sam zadovoljan stanjem u Srbiji, ali sta ces , drugu drzavu nemam i ne mogu da je izmislim!

Gile

pre 11 godina

Mislim da su ovo sve gluposti!!! Jedina dva islamska radikalizma su al kaida koju je stvorila cia i dalje upravlja sa njom!!!! a drugi su vehabije ili tkz. selefije koje primaju platu iz centrale iz Beča koji je u Austriji, taj novac u Beč dolazi iz Saudijske arabije. Vehabije su projekat Britanaca. Ako hoće da ukinu radikalni islamizam neka ukinu njegovo finansiranje upravo oni koji su ih stvorili!!!!

Arminowski

pre 11 godina

A ludaka! Bas nas je ustrasio :-) zaboravio si napomenuti i Island i Grenland :) teško je kad čovjek posenili i pobudali. Nidje veze sto bi se kod nas u Bosni kazalo.

Slobodan

pre 11 godina

Da bi bilo koja drzava, bila ona muslimanska ili neka druga mogla da igra neku znacajnu ulogu u medjunarodnim odnosima mora razviti proizvodne snage ili ti ekonomiju. Da bi razvila ekonomiju mora obrazovati stanovnistvo. Kada to uradi, narod ce poceti da zivi isto kao u svim ostalim normalnim drzavama i religija nece vise biti tako vazan faktor da bi se zbog nje ratovalo.
Da Turska nije sekularna bila bi jos uvek samrtnik na Bosforu.
Za ovakve likove u tim privredno jakim, islamskim drzavama u buducnosti nece biti mesta. Niko ih nece slusati.
Ako muslimanske drzave privredno ne ojacaju tesko pre svega njima.

Milutin

pre 11 godina

Opa matori otkud ti, pa samo tebe cekamo, samo si nam jos ti falio jer inace nam ionako bas dugo niko nije pretio... Ima deset dana mozda vec.

Brufenovic Hasoje

pre 11 godina

E, samo si nam još ti falio.
(Nenad, 4. oktobar 2012 16:19)

da pored radikalnog MMF/ovca Dinkica, samo nam je jos ovo falilo.
I dalje mislim da je Srpski najveci problem ipak promaja.
Ako dobijemo tu bitku, Radikalni Dinkic i radikalni islamisti nam ne mogu nista.

ico

pre 11 godina

To je sve tacno, medjutim muslimani ne gledaju toliko koje kakve nacionalnosti nego njima je vaznije koje je vere taj ko mu je pored. Vazno je samo da je musliman, a moze on da bude turcin, egipcanin ma bilo sta. Nije ni cudo sto kad svi napadnu palestince ceo arapski svet ih brani, a to samo zato sto su "braca" muslimani.
(rimljanin, 4. oktobar 2012 19:51)
---…--
Nije tacno.
Prvo velika je razlika izmedju Sunita i Shiit-a, i oni se ubijaju svakodnevno.
Drugo, od muslimanskih naroda postoje Arapi, Turci i Persijanci(Iran).
Za Persijance svi ostali muslimani misle da su totalni ludaci, i ne gotive ih mnogo.
(Marko, 4. oktobar 2012 20:29)


A Palestince svi muslimani podrzavaju? Saudi Arabia i vecina zaljevskih zemalja ih ne zarezuje, u Jordanu ih ne mogu smisliti (protjerali su ih iz zemlje, ni malo njezno), siti u Libanonu ih vecinom ne vole (bilo je dosta sukoma Hezbolaha i Libanonske vojske s Palestincima u kampovima, oko njih, pa cak i u gradovima).


Putujte ljudi....