Utorak, 02.10.2012.

10:24

Ješić:Vojvodina za Đilasa i Pajtića

Goran Ješić izjavio za B92 da su 43, od ukupno 45 odbora DS u Vojvodini, juče i zvanično podržali Đilasa za predsednika, a Pajtića za potpredsednika stranke.

Izvor: B92

Ješiæ:Vojvodina za Ðilasa i Pajtiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

stančeta

pre 11 godina

Sada ispada da je Vojvodina najveći faktor u demokratiji i ako ne bude po njenom to odmah nije demokratija.Strašno je šta nam rade pojedinci i u strankama i dok su bili na vlasti.

Obican clan

pre 11 godina

Borka69, idi ti brini o svojoj SNS, ovde barem sve ispliva na povrsinu, a kod vas je dugo pod tepihom, niko ne sme nista da kaze, i gomila se djubre dok se ne pogusite u istom. I nije to problem vec to sto gusite i druge. A znam sta je i najveci problem, i ovakav Tadic, u opoziciji, popularniji je deset puta od Tome, i deset puta su ovi unutarstranacki izbori vazniji od bilo kog poteza Vlade. Zasto??? Jer svi znaju ko ce voditi novu vladu, ova vasa je osudjena na propast i pre nego je formirana i zazivela.

Borka69

pre 11 godina

Sav prljav ves izlazi na povrsinu! Cutali su dok je bilo vlasti i gulili ovu jadnu drzavu a sad bi oci povadili jedni drugima...

RaDE

pre 11 godina

@ Lala iz Banata
"Sutanovca koji je gradio apartmane po BG umesto da se bavio odbranom zemlje"
Слажем се са вашим коментаром осим са овим делом, јер сматрам да је Шутановац требао да се бави ОБРАДОМ земље.

Vladimir

pre 11 godina

@mitrovcan... Majstore, prvo, ne pise se Mitrovcan nego Mitrovcanin. Ja sam clan gradskog odbora Demokratske stranke u Sremskoj Mitrovici. Predsednik sam mesnog odbora koji je imao najbolji rezultat u gradu,iznad svih republickih proseka. Uvidom u rezultate ces saznati ko sam. Onda mi se javi i nazovi me poltronom i nesposobnim.

Obican clan

pre 11 godina

OBICNI CLANE, slazem se sa svim ali ipak samo jedna mala ispravka tj. pitanje:

Ako je Alen Selimovic mucenik - sta smo onda nas dvojica? Verovatno mucenik na n-ti stepen...(n>1000).
(ZA OBICNOG CLANA, 2. oktobar 2012 16:50)

Slazem se i ja sa tobom, prijatelju, mi radimo, hodamo, skupljamo glasove, mucimo se prakticno ni za sta, ali sam siguran da se nismo mucili za Borisovo licno bogatstvo vec za bogatstvo njegovih protivkandidata u stranci, i to sve pod velom aktivizma i ideala. Ne moze se reci da Djilas, Pajtic, Dulic, Vesic i ostali nisu uvecavali svoje bogatstvo svakom novom pobedom Borisa i DS-a. A narodu bivalo sve losije i jadnije. I jos su gladni, jos bi da kradu, zato je sve ovo i pocelo. Dalje, za Alena smatram da je mucenik u tom slucaju, slucaju afere Bodrum, ne sveukupni. Upucen sam dobro u aferu Bodrum i smatram da su tu Alen i onaj drugi(Jankovic bese???) bili obicni vojnici a organizatori i nalogodavci tipa ljudi iz tadasnje vrhuske, siroj javnosti poznati kao Vesic, Pajtic itd., nisu snosili nikakvu odgovornost, vojnici ih cuvali a novi lider ostavio u politici. Za koga, za sta??? Boris je pogresio sto ih je ostavio u politickom 'zivotu', odmah je trebao sve to u istoriju, sada je jasno sve. Ma kada bi Alen progovorio, kljuc je delom i kod njega.
I sada, okrecu ledja Borisu kao onda Zivkovicu. Ali, prevarili su se u jednom, ovo nije Zoran Zivkovic, ovo je Boris Tadic, covek sa vise pameti, znanja, iskustva i vestine. Pocistice ih, jednom za svagda!!!

Мекушац

pre 11 godina

Наш народ има једну изреку која каже, све се враћа све се плаћа. А тако се сад збива и са Тадићем. На исти начин на који је дошао на власт у странци, тако ће из ње и отићи. Дошао је "уклањањем" својих противника, а сад ће они за које је био убеђен да ће га слепо пратити до краја живота, на исти такав начин склонити њега. Још једна потврда да свака револуција једе своју децу, жаргонски речено.

Beogradski DS-BORIS TADIC

pre 11 godina

Jesicu, da li igraci menjaju trenera? Mani se corava posla dok jos nije kasno za tebe! Seti se sta je Pajtic uradio Knezevicu ZR. tebe ceka isto!

moldavac

pre 11 godina

Lepo rekao Dacic onim mega studentima,sa mega mozgovima na mega univerzitetu.
"bicu ja premijer kad vi diplomirate i obezbedicu vam radna mesta"
Jer ovi kandidati iz DS-a kako su krenuli da amputiraju lokalne odbore bicu dozivotno.
kako moze Djilas da bude kandidat kad
1.ukupan broj glasaca beograda je izslo 47%
2.Od tih 47% da kazemo da je 100% glasali samo 35%
3.Koja je to vecina?
Isto vazi i za Tomu diplomu i sve ostale?
Jos se razmisljam kako je LDP sa svojim tastom prosao cenzus na republickom nivou,a u BGD nije?

istina

pre 11 godina

proverite imovinu Jesica, Elezovica, Pajtica i Pavlicica. Kako su radili vrlo lako se moze proveriti. Ako ima zelje na vrhu. Za Vojvodinu i Vojvodjane nisu sigurno radili.

tomislav

pre 11 godina

Milijarder i tajkun Dragan Đilas je smrtna opasnost za radničku i levičarsku stranku i socijalnu pravdu koju bi ona trebala da zastupa.
Birajte Đilasa i imaćete predsednika uskoro u zatvoru.
Zbog mosta tri u jedan, zbog BUS PLUSa u kome neko skida kajmak, ma ko to bio, zbog Multikoma koji poskupljuje kompletnu ekonomsku propagandu za osam puta na RTS.
Nije vam utešno ni to što će sa njim sigurno i oni koji su mu to omogućili, recimo Tijanić.
Ali borbe protiv korupcije NEMA, sve dok se ne istraži slučaj ĐILAS???
Sve ostalo su priče i zanovetanja. Đilas je na prvom mestu!!!!
Il je krao il je pošten bio????
Milijarda se na pošten način ne može uzeti!!!
Bar je porez utajio mnogo puta????

ZA OBICNOG CLANA

pre 11 godina

OBICNI CLANE, slazem se sa svim ali ipak samo jedna mala ispravka tj. pitanje:

Ako je Alen Selimovic mucenik - sta smo onda nas dvojica? Verovatno mucenik na n-ti stepen...(n>1000).

ZoranNS

pre 11 godina

Problem je nastao kada se Vojvodina svela na položaj de joj se treba "DAVATI", daju se od njenog. Građani Srbije koji žive u Vojvodini nisu ravnopravni sa ostalima. Dinkić arči kako želi, uzima iz Vojvodine a ulaže u druge delove zemlje po principu 5000 Eu za svako otvoreno radno mesto.

Lala iz Banata

pre 11 godina

Tadic je najbolje sto DS ima u ovom trenutku. Njegov problem, medjutim, je to sto nije na vreme izbacio iz svog okruga neke ljude koji su radili za svoje a ne za interes Srbije, npr. Dulice koji vladaju Suboticom kao da je taj grad njihova imovina, Sutanovca koji je gradio apartmane po BG umesto da se bavio odbranom zemlje, Canka i LSV gospodu koji su samo ucenjivali DS i radili za dobitak svojih sestara i kumova po NS, itd., itd.
I sad ta mafija zabija noz u ledja coveku koji je sve njih i doveo i drzao na vlasti. Sramota.
I mislim da se Djilas i Pajtic Company varaju ako misle da ce oni lako osvojiti vlast na sledecim izborima, pogotovo ako se SNS-SPS stvarno obracunaju sa korupcijom i uvedu neki red.

demokrata

pre 11 godina

Ako je Vesna Martinović kandidat za podpredsednika u DJilasovom timu,ne računajte na Pančevo na sledećim parlamentarnim izborima.

Bojan

pre 11 godina

Одбор у Сремској Митровици није распуштен већ је њега распустио Бојан Пајтић јер му исти није био по његовој вољи тј. контроли. Његов кандидат за покрајинског посланика Горан Ивић је изгубио само из разлога што је ГО ДС СМ предложио другог кандидата који није био на линији са г. Пајтићем па је Пајтић суспендовао ту кандидатуру. Ово чисто да се зна.
...
(RaDE, 2. oktobar 2012 14:37)

Dosta neistinitih stvari si napisao kao i dosta što nisi napisao. Da li je istina da je baš zbog Ivića, tadašnji Petrovićev čovek Prodanović terao članstvo da glasa za kandidata SNS ?
Da li je Tadić dobio u drugom krugu 8000 manje glasova nego u prvom? Baš zbog glasanja za kandidata SNS na pokrajnskim u Sr. Mitrovici.
Mitrovica je mrtva i to niko ne može da popravi, ali Mitrovački DS je bio najgora korumpirana ekipa, sa skupom poltrona koji su to podržavali...
Sramota !

Mitrovčan

pre 11 godina

Interesantni su mi komentari SNSovaca. U pozadini je samo jedna stvar, na mestima gde su Đilas, Pajtić i Ješić koliko vlasti ima SNS ??
Zato i rade sad kampanju Tadiću. Koji je sam hteo da skrati mandat.
Mitrovački DS je prepun poltrona i nesposobnih ljudi, zato su tako i prošli na izborima i zbog toga što je Petrovićev čovek Prodanović terao članstvo da glasa za kandidata SNS. Sramota.

Nisam glasac DS-a

pre 11 godina

@
Opet Jesic o Mitrovici,ona mu je trn u oku..
DS u Mitrovici osvojio 23.5% a u NS 18% i onda se smeni GO DS u Mitrovici zbog loseg rezultata...ma dajte molim vas!!!
Jesic otvoreno podrzavao gg Vredna Mitrovica a ne sopstvenu stranku!!!
(Sremac, 2. oktobar 2012 12:11)

I ne samo Jesic! U kampanji pred zadnje izbore, u Mitrovicu je dolazio i Djilas i javno se eksponirao u kaficu u centru grada i sedeo sa predstavnicima GG Vredna Mitrovica, a gradski odbor DS-a (svoje stranke) nije ni obisao!!!

gagi

pre 11 godina

Boris Tadić je bolji čovek od obojice, a vrhunski postene, stručne, nekorumpirane menadzere koji imaju rezultate u radu kakvi su Šapić, Dulić, Djelić, Vesić itd. (da ne nabrajam više da se ne bi ispovraćao na kompjuter) i da ne pominjem. Zato se neću uplašiti Djilasovih pretnji i ucena i glasaću za Borisa (potpuno svestan svih njegovih mana), a biću delegat i to iz Beograda

makimartini

pre 11 godina

"Riba je skuvana...gotovo je". Inace, ON me je naucio iako sam u stranci od vremena pre njega (hvala bogu)...Nisam toliko za nekoga (Djilasa) koliko sam PROTIV njega ( Tadica). Djilas novi predsednik!

pozz za ekipicu iz Amelija

pre 11 godina

Djilasovi tigrovi - Janko,Balsa,Gangula i ostala druzina Pere Kvrzice hahhaha
ograniceni ko terase, plitki ko kasike.
Ima da vas otresemo 10-og ko fudbaler sli.u :-)

samo tadić

pre 11 godina

Demokrate to smo mi,
Đilasovi tigrovi!

Oriće se ova pesma kad pobedi veliki Dragan Đilas! Poruka za ove koji podržavaju gubitnika Tadića: Previše smo jaki!
(Samo Đilas, 2. oktobar 2012 13:21)
---------------------

super - znači vi ćete biti ne SNS, kao što se činilo, već nešto kao nova SRS. Sudeći po ovom komentaru. Tadija može da osnuje novu stranku i odvede vam svo članstvo, a vi zviždite u posle u pištaljuku!

SREMAC vise ne glasa za ovu bandu

pre 11 godina

Sramota za Ješića i bravo za Sremsku Mitrovicu. Ispada da samo Srem. Mitrovica dopusta ljudima da glasaju za koga oni hoce (i to samo zato sto je odbor u SM raspusten pa vrh nema kontrolu), a ostalima je naredjeno sa vrha, iz Novog Sada, za koga da glasaju. Prava demokratija u Diktatorskoj stranci!

gandra

pre 11 godina

cak i da djilas pobedi na izborima za predsednika - naci ce se statutarna zackoljica i ime Demokratska stranka ostace kod tadica i njegove "nove" stranke

sanja

pre 11 godina

Ješić,Đilas i Pajtić a ima ih najverovatnije još koji ne odobravaju ovakvu odluku.Da li je Tadić odobravao vaše postupke dok ste mu vi radili tako iz leđa.DS je stranka za koju svakoga dana čekamo izveštaj medija da više ne postoji.Nema interesa koji bi vas povezila!

Dragoljub

pre 11 godina

Jesic je klasican primer lokalnog "uspesnog"gradonacelnika u Srbiji.Virtuelni gradonacelnik godine koji ima dobar marketing.Partneri su mu Kole i Peconi,sve ostalo je marketing i fora.

lala53

pre 11 godina

vi ste gosinJesicu obican sarlatan i prevarant isto kao i Pajtic. pricate u svoje ime ,a ne u ime clanova DS. prevarili ste gosin Tadica i nagovorili ga da prekine mandat a sad mu okrecete leda i idete za ljudima sumljivog morala i sumljivog kapitala, to je zadnje sto sam ocekivao od Vas i Pajtica. uzgred receno u meni ste dobili ljutog protivnika vase stranke. nikada vise necu biti niti clan niti glasac DSa.Sve vise pomisljam da je Vucic daleko posteniji covek od vas zajedno sa Pajticem.

podanik

pre 11 godina

"Tadic je dobar za predsednika drzave, ali nije dovoljno dobar za predsednika stranke". Drugim recima "Je**s drzavu, vazna je stranka (i koristi od nje)".

RaDE

pre 11 godina

Одбор у Сремској Митровици није распуштен већ је њега распустио Бојан Пајтић јер му исти није био по његовој вољи тј. контроли. Његов кандидат за покрајинског посланика Горан Ивић је изгубио само из разлога што је ГО ДС СМ предложио другог кандидата који није био на линији са г. Пајтићем па је Пајтић суспендовао ту кандидатуру. Ово чисто да се зна.
Такође није ДС изгубила на изборима у С. Митровици већ је прошла исто онако јадно као и у свим другим градовима а за пример навешћу Нови Сад где је ДС коју контролише Пајтић прошла далеко ГОРЕ него ли у С. Митровици. Немам ништа против тога што је Пајтић избацио 50 чланова ГО ДС СМ из чланства али сматрам да нису ништа лошији од њега самог, јер сви сте ви исти.
Јешић ја на ове изборе изашао као ГГ ваљда из разлога што се стиди странке (ДС) којој је приступио пре коју годину када је напустио ГСС. Пајтић такође у свом предизборном пропагандном "материјалу" не спомиње ДС ( http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/pp_0.jpg ) ваљда из истог разлога као и Јешић. Додуше и Пајтић је постао члан ДС тек након што је напустио Народну странку Милана Парошког и након победе коалиције Заједно. И кандидат за председника Ђилас се уписао у чланство ДСа тек пре коју годину, тако да ова три члана (функционера) имају ову заједничку тачку - нису били чланови ДСа када је она била у опозицији и на локалу и у републици.

Lala

pre 11 godina

"Na pitanje zašto se sada okrenuo protiv Borisa Tadića, kada je u aprilu govorio da je on najbolji kandidat za predsednika Srbije, a kasnije i za predsednika vlade, Ješić objašnjava da je to bila predizborna situacija, odnosno da je govorio o Tadiću kao kandidatu za predsednika Srbije."

A, znači, kadgod su izbori, laže se na hvatove. Lepo da znamo. A sad, sedite u zapećku. Odmorite se malo. Brojte zvezde.

posteni gradjanin

pre 11 godina

Pa dajte se vise dogovorite koga podrzavate,pajtic i kompanije kazu da vojvodjanski ds nije odlucio koga ce podrzati a vi tvrdite da cete podrzati Djilasa i Pajtica,Od vas nikada narod nece cuti istinu.

Tex

pre 11 godina

Jesic cudo od menadzera! Dovede hemijsku industriju na tlo koje je bogato cistom vodom i samo zaboravi da napravi kanalizacionu mrezu.

Stevan

pre 11 godina

Sve je to lepo, samo ja bih voleo da navedete koja su ta dva odbora koja su podržala Tadića (ili možda bolje koji nisu podržali Pajtića) u Vojvodini i da se prati njihova situacija. To će verovatno biti interesantna priča...:)

Laf

pre 11 godina

Objektivno gledajuci na stvari,dvojica velikih lidera u Srbiji Tomislav Nikolic i Boris Tadic trebaju pod hitno da se rese mali ucenjivaca i sitnih kleptomana.Jedino u toj koaliciji Srbija bi se oslobodila kancera koji se zove organizovani kriminal,zloupotreba sluzbenog polozaja uticaj pojedinih politicara na bizni, koji su se naglo i abnormalno obogatili,poput Djilasa,Sutanovca i drugih sps-ovaca koji trenutno sprecavaju Vucica da ih predstavi celoj Srbiji.

aleksandar petrovic

pre 11 godina

Ajde malo manje sedite po sluzbenoj duznosti za kompovima i lajkirajte to za Tadica.xaxa,pa 300 da vas sedi i salje komentare za Tadica,i da lajkuje ne vredi vam!!!

makikawasaki

pre 11 godina

Vidim svi su se urotili protiv tandema Djilas-Pajtic....I Vucicevi i Dacicevi i Tadicevi, traze se hapsenja, bira se strana u DS-u...strasno! Lov na vestice je, izgleda, poceo! E pa dragi moji, dok se stavlja veto na ovo ili ono u DS-u, sto radi predsednik, dok se pokrecu disciplinski postupci protiv odredjenih koji su otvoreno podrzali drugu stranu, a nisu toliko mocni da bi to odmah dospelo u medije, vi sedite i podrzavajte Borisa Tadica, velicajte njegovu cistotu i veeeliiikuuu demokratiju od koje nema ni slova d. Mi, clanovi stranke jos iz vremena Zorana Djindjica, cekali smo na ovaj trenutak godinama, da kazemo GOTOV JE! I da mu konacno vidimo ledja... Dosao je na vlast, tako sto je svaki delegat bio nadgledan od strane njegovih ljudi dok je glasao za listu potpredsednika, posto je ON bio neosporan, tako sto se pretilo iskljucenjima, otkazima... Sada je takva dikratura zavladala u DS (a to ne znaju ljudi van stanke, ali tako je), da mi svi vec razmisljamo o mini 5.oktobru u stranci. Osam godina smo cekali i mozda docekali...i boricemo se do kraja sada jer je clanstvo zrelije nego tada...necemo dozvoliti da DS postane Staljinisticka Rusija, u kojoj ON odlucuje o svemu, za sve, u ime svih! Dragan Djilas do pobede!

Samo Đilas

pre 11 godina

Demokrate to smo mi,
Đilasovi tigrovi!

Oriće se ova pesma kad pobedi veliki Dragan Đilas! Poruka za ove koji podržavaju gubitnika Tadića: Previše smo jaki!

Dejan Hamburg

pre 11 godina

Mozda je vrhuska u Vojvodini za Pajtica ali clanovi DS-a nisu. To cete videti na narednim izborima. Porucio bih vam da secete granu na kojoj sedite.

novica 952

pre 11 godina

Očigleda je namera i Tadića i Đilasa da koristeći pozicije stranke rade na ličnoj promociji obećavajući odborima i pojedincima i onoi što je neizvodljivo i statutarno nemoguće. Ješić je stao na stranu Đilasa i Pajtića i zato i brani njihovu poziciju i oduzma pravo Tadiću koje po statutu ima.Ja očekujem mnogo prljavog iz ove kampanje i očekujem totalni rascep DS na dva potpuno odvoje dela od kojih sledi i formiranje nove stranke od onoga ko u ovom pretumbavanju ostane praznih šaka.

raxx

pre 11 godina

Pa da, dok mahinacije bivše vlasti počinju da izranjaju na površinu, dok se oni gađaju preskupim jahtama, a mi ostali grcamo u bedi, njima i dalje nije dosta nego pokušavaju nekim restruktuiranjem da opstanu na sceni. Demokratska stranka je do sada pokazala da je zapravo interesna grupacija, koju na okupu smao drži "šišanje" građana. Čim su izgubili mogućnost da to rade i dalje, nestala je nit koja ih je okupljala i sada puca po šavovima.. Samo ih treba pustiti da se međusobno unište...

Dragan Jurić

pre 11 godina

U sportu,kada klub izgubi važnu utakmicu,trener ili dobije otkaz ili sam podnese ostavku! Zašto tako ne bi bilo i u politici? Isključivi krivac za sve što nam se sada događa je Boris Tadić. Uostalom,vagao je danima i nedeljama da li da raspiše predsedničke izbore. Odlučio i POGREŠIO! Zbog NJEGOVOG poraza na predsedničkim izborima krenuo je domino-efekat i sad imamo "metar i po" premijera koji je marioneta koja radi u interesu SNS-a i "prvog potpredsednika Vlade"! Kada neko izgubi izbore od Tomislava Nikolića trebalo bi momentalno da podnese ostavku na sve političke aktivnosti,jer to je otprilike neuspeh kao kada bi američki "drim tim" izgubio od,recimo,San Marina! Promene u DS su potrebne i neumitne,jer samo tako mogu da se rehabilituju,kako pred svojim glasačima,tako i pred celim narodom. I još nešto; iza Đilasa i Ješića stoje izuzetni rezultati,a Inđija je evropskija od mnogih dugih gradova,pre svega njegovom zaslugom. Zato njihova reč ima istinsku vrednost i specifičnu težinu. Vučić je dokazao za ovih par meseci da mu je osnovni cilj da potpuno satre DS. Da bi to sprečili,u DS-u moraju hitno da obave prestrojavanje...

Brkic - Tabloid

pre 11 godina

@veterinarBG

Ako ste jos veterinar u PKB-u onda mi je jasno sto podrzavate Djilasa. PKB je njegova privatna prcija u koju zaposljava samo svoje poslusnike, a muljanje sa lekovima i nabavkama i nerad veterinara su dostigli kolosalne razmere. Svi "mladji" veterinari su tamo dosli po naredjenju Djilasa. Eto sta Vi branite.

Razlika izmedju Tita i Tadica: Tito se svog Djilasa ratosiljao na vreme.

mike

pre 11 godina

Vucicu, ucini Srbiji a i Tadicu, proveri ove njegove protiv kandidate i oformljenu ekipu. izgleda da su se svi imucniji iz ds uplasili i skupili se oko Djilasa misleci ovako smo svi zajedno i svi imamo interes da sacuvamo steceno. Proveriti jednog od njih i da vidite kakva ce bezanija da nastane.

Pera

pre 11 godina

Još jedan LDP u nastanku.

Mada štoda ne, kada ni Pajtić, ni Jovanović, ni Đilas u suštini nemaju ni dana poštenog rada, već sve nekakvog presipanja iz šupljeg u prazno.

?

pre 11 godina

Vojvodina nije cela Srbija. Vi onda pravite Demokratsku sranku Vojvodine ko što vam je i namera sve vreme. Pozdravio vas Dr Koštunica izrodi.
(Nešto je trulo u Vojvodini, 2. oktobar 2012 11:27)

Ko je rekao da je Vovodina cela Srbija?? Procitaj sta pise i mazi mcku neobavesteni!!

Obican clan

pre 11 godina

Pa kakvim ste ucenama naterali sve te odbore na podrsku??? Ali, delegati ce reci svoje, a ne vi, njihova je poslednja, a ne vasa. Ukoliko ne postavite strazare i kontrolore za glasanje kod racunara, mada ne verujem da ce i to pomoci. Dalje, stranku kojom vedre i oblace Bodrumasi, ne ceka nista dobro. Ali cemo se postarati da do takvog scenarija ne dodje. Onaj nesretni Alen Selimovic je kaznjen zbog Vesica, Pajtica i slicnih, voleo bih da se on oglasi i konacno kaze ISTINU, ali muceniku je zabranjeno da se bavi politikom.
Ipak, kako god, Boris ce pobediti. Ne moze ucenjena Vojvodina da odluci umesto citave Srbije. A i nisu Vojvodjani toliko plasljivi da ne mogu samostalno da odluce ispred racunara i da jedan tajkun i korumpirani graditelj mosta-Djilas, i kupoprodavac glasova i kojecega-Pajtic odlucuju umesto njih. Iznenadice Vojvodjani, siguran sam.

sirkan

pre 11 godina

sto sam stariji sve vise razumem sta su stariji ranije pricali. da je politika drustvena kanalizacija da se njom najbolje krecu najgori olos paraziti lopovi karijeristi. ljudi bez morala ali ogromnih ambicija. sad vidim da su u pravu. cast izuzecima.

Sone

pre 11 godina

Voditeljka ove emisije ne voli Vojvodinu to se mnogo puta videlo na licu i osetilo na tonu njenog glasa
I voditeljka Danica Vučenić na RTV1 ne voli Vojvodinu.
Sa puno muke u stomaku gledam njihove emisije kad god se spominje Vojvodina ili ih moram prestati gledati.
Centralistički Beograd će da daje Vojvodini koliko ON misli da treba.

bezimena

pre 11 godina

Nigde ne vidim sledbenike politike Zorana Đinđića, šta je sa članovima koji su bili oko njega
(mirjana, 2. oktobar 2012 11:15)

Sledbenike!?
Uz svo poštovanje Z. Djindjića, on nije bio Hare Krišna!

Dags

pre 11 godina

A u ustavu pise da budzet lokalne samouprave se donosi referendumski,a ne politicki u sta spadaju opstine,gradovi i pokrajna.
Jesicu,vi ste svi ucestvovali u pravljenju ustava,gde je zapelo?

radulax

pre 11 godina

Ko god da "pobedi" između dotične gospode, zapravo je gubitnik, jer je narod na izborima pokazao šta misli o njihovoj politici. Ne razumem taj nedostatak doslednosti i ličnog integriteta, da se posle onakvih izbornih udaraca i dalje kandiduju i pokušavaju nešto..

Vladan

pre 11 godina

Vi iz DS-a prepucavate se potpuno bez veze. Nije DS pukao samo zbog Tadica, nego zbog svih vas i vase politike.

Umesto da posle “5. oktobra” Srbiju povedete putem preporoda i sveopsteg boljitka, vi ste sklopili dil sa Milosevicevim ratno-profiterskim tajkunima i zajedno namlatili nenormalne milione Evra/$. Tako da Srbijom kruze informacije o tome da glavonja iz DS-a ima i par milijardi Evra love preko, njegov glavni rival, nazovi biznismen, preko 400 milki istih, pa neki treci, mali od oruzja, preko 600 milki, pa Diznijev lik preko 200...i tako redom...a Srbija nikad bednija, nikad jadnija, nikad siromasnija...narod vise gladan neko sit...i zeljan svega...posebno normalnog, obicnog zivota, kakvog i Grci imaju dovoljno.

Uz to ste povampirili i avete proslosti presvucene u novo ruho, te je njih deo naroda u teskom ocaju birao...

E zato ste pukli bagro lopovska, olosu ljudski...

Dace Bog da poslednjom snagom ovaj narod izvede “6. oktobar” u njegovom punom znacenju i svi vi dobijete po realnoj zasluzi!!!

српски ДС

pre 11 godina

Вратити Бебу Поповића, Колесара, Марију Рашету, Зорана Живковића ...
Позвати и Слободана Вуксановића. ДС- шта то некада беше.

Sremac

pre 11 godina

Opet Jesic o Mitrovici,ona mu je trn u oku..
DS u Mitrovici osvojio 23.5% a u NS 18% i onda se smeni GO DS u Mitrovici zbog loseg rezultata...ma dajte molim vas!!!
Jesic otvoreno podrzavao gg Vredna Mitrovica a ne sopstvenu stranku!!!

Lun

pre 11 godina

Tadić je po svetu uzimao kredite i plasiro ih preko Djilasa u Beograd i Pajtića u Vojvodinu a da bi pobedio na izborima. Sad imamo da ga baš ta dvojica pokušavaju izbaciti iz DS-a a kao oni su uspešni i pametni. PA NIJE OVOM NARODU VRANA MOZAK POPILA DA NE ZNA ISTINU O OVOME !!!

DARKO

pre 11 godina

Clanstvo DS-a ne bira rukovodstvo nego delegati OO koji su i sami ucenjeni o d strane Djilasa, Jesica i kompanije!!! Vrsi se pritisak na Predsednike OO da moraju da izlobiraju svoje odbore za podrsku Djilasu!!! A mnogi casni clanovi DS-a medju kojima sam i ja posle svega ne cemo biti ni glasaci DS-a!!! Borise, bori se do kraja a onda pravimo novu stranku bez tajkuna!!!

clan DS od 1989

pre 11 godina

Kakav ego manijak. Koliko puta u razgovru kaze JA. Moja vlada, moja vlast, moj odbor, sacuvaj me boze od ovakvih. Da bi ste uspesno upravljali nekim sistemom mora te poznavati njegovo funkcionisanje, ili morate konsultovati nekoga ko sistem poznaje. On, Djilas i Pajtic su velike neznalice koje se pokrivaju marketinskom pricom o dobrm delima i namerama. Zao mi je sto nikada niko nece biti u prilici da njega i Djilasa ispita na temu poznavanja i planiranja komunalnih sistema kojima upravljaju. Zato Beograd i Indjija imaju lose sisteme vodosnabdevanja i odvodjenja i preciscavanja otpadnih voda. O gradskom saobracaju da nepricamo.

lala original

pre 11 godina

Ne vidim nikakvu promenu nabolje dok se lopovcine na uhapse. Tih 7% nemate gde da vidite, Vojvodina je pokradena ruina, bez slobode medija, zatvor za feudalne robove, dok samo grupa od desetak feudalaca sa svojom vernom svitom vlada nad zivotima dva miliona ljudi, terajuci ih bukvalno svakim danom u sve vecu bedu. To odrodjeno partijsko plemstvo moze sada vec da bije ljude po kafanama i nikom nista, niko ih nece hapsiti, nema ko.

Nešto je trulo u Vojvodini

pre 11 godina

Vojvodina nije cela Srbija. Vi onda pravite Demokratsku sranku Vojvodine ko što vam je i namera sve vreme. Pozdravio vas Dr Koštunica izrodi.

mix

pre 11 godina

ako djilas pobedi mogu komotno da se registruju kao DS d.o.o. to vise nije stranka. vise mu dodje kao lobi agencija. Za ds i Srbiju najbolje bi bilo da dodje Zivkovic. od svih kandidata mislim da je najposteniji - ne posten nego najposteniji i najbolje bi sredio stranku.

Embargo

pre 11 godina

Izgleda da je DS zaista brod koji tone sve dublje. Zamislite situaciju da su sada neki ponovljeni izbori? Ja mislim da bi oni imali jednocifreni procenat podrske posle svega.

tajkun

pre 11 godina

ekipa spremna. obraz ocvrsnuo. principi i moral stavljeni trenutno po strani. biografije sredjene. novinari potkupljeni. Izbori mogu da pocnu.

Novi Sad

pre 11 godina

Autokrata za stranku, a nije za drzavu hahaha, Jesicu zavrsio si poljoprivredni fakultet, i bilo bi ti pametnije da se bavis tom problematikom, nego sto narodu iznosis nebuloze. Nisi za politicara kao ni mnogi iz tvoje partije...

Mira

pre 11 godina

Jesic mi je bio simpatican, ali ono sto je izgovorio nije u redu. Izbori su u DS-u kvazi-demokratski. Oni, kao nemaju jednog kandidata, ali opet je sve unapred rezirano. Pri cemu on izjavljuje da JOS nemaju program, ali ce ga imati!!! Prema tome glasa se ze coveka, a ne program u vec izreziranoj prici. I, nazalost, zbog toga ce DS propasti, a mi necemo vise imati nikakav izbor. Ogroman broj pametnih ljudi im je govorio da im posao ne valja, nisu ih slusali, pa nastavljaju dalje glavom kroz zid. Nije mene mnogo briga za vecinu njih, ali su bra nekako licili na moj izbor. Sada je i sa tim gotovo.

car

pre 11 godina

ds je dobila u vojvodini ne zbog Pajtica nego zbog Tadica. Vojvodjani dobro znaju sta je i kako radio Pajtic i njegova ekipa. Ako Tadic ne pobedi na sledecim izborima ds ce u vojvodini biti na oko 10%. pregazice ih sns i ostali. Vojvodjani su za Tadica glasali.

h1ghwaymen

pre 11 godina

Tadic je no comment vise, a ovi sto su sad za Djilasa i Pajtica... pa treba sacuvati bogatstvo steceno do sad, pocevsi od Djilasa, pa na nize.
Stoga, najbolje da DS i svi oni nestanu nekako, da nam se skinu sa grbace.

nema deda mraza

pre 11 godina

protiv sam dveri, radikala, sns-a....ali pajtic?
radije bih da vojvodinu date pastoru. igrate se drzave vec 20g...pa ne moze vise ovako

Branko

pre 11 godina

Da se razjasnimo kolega Ješiću odmah: za rukovođenje strankom godinama unazad bio je zadužen zamenik predsednika i to svi u stranci znaju. Ako je rukovođenje bilo loše (a bilo je), onda za to snose odgovornost Dušan Petrović (do 2010.) i Dragan Đilas (nakon 2010.).

Zašto se sada nameće tvrdnja da bi Dragan Đilas bolje rukovodio strankom kao predsednik, ako to nije bio u stanju kao zamenik predsednika?

Kao član stranke želim da te obavestim, poštovani kolega Ješiću, da mi se sve smučilo. Posebna politička kultura kojom se odlikovala Demokratska stranka - strasne diskusije, žive debate uz konkurenciju ideja i nosilaca tih ideja - pretvorila se u političku nekulturu.

Ovog puta, bojim se, rascep će biti konačan.

Sve dok se strane, grupe, frakcije ili interesne formacije bore za dušu Demokratske stranke, nekako malo prodamo dušu, malo se posle vajkamo, lažemo se da drugačije i nije moglo. Nije to ništa čudno, tako funkcionišu političke stranke.

Ovog puta čupamo sebi oči, uši, srce.

Znaš, kad te slušam, uplašim se! Plaši me đilasovska naprasitost koju isijavaš. Neprijatna mi je lakoća sa kojom sve grehe ovog sveta pripisuješ grešniku Borisu Tadiću. Zapanjuje me mrzovolja sa kojom govoriš o političkim protivnicima, spočitavajući im neprincipijelne dogovore sa onima koji su nas odbili. Jer smo mi, jelda principijelni?

Nije dobro Ješiću!
Niste demokrate, Ješići!

Icarus

pre 11 godina

Ja ne znam sta je sa nekim komentatorima ... da li se samo prave takvi ili su stvarno ... Covek je JASNO rekao da u izboru za predsednika drzave kada imate da birate izmedju tadasnjeg izbora (Toma-diploma, Dacic, Ceda...itd) da je Tadic najbolji izbor. Sada stvarno ne razumem kako se to ne primeti iz razgovora ili to vojnici SNS-a vesto pokusavaju da zbune javnost. Takodje je Pajtic pobedio u Vojvodini a ne Tadic kako neki kazu i ako Tadic ne bude bio vise predsednik stranke verujte da DS moze samo da dobije apsolutnu vecinu (iako joj ne fali puno 59 od 120). To sto neki pricaju su samo puste nade nazadnjaka koji bi da puste pipke i u Vojvodini kao sto obaraju loklane vlasti jer su zeljni fotelja!

ice9

pre 11 godina

Sad se vidi sta je ds zapravo, kako ste izgubili izbore poklaste se ko gladni vukovi,sve vam prosto bilo, drago mi je sto nisam glasao nizakoga!

rade

pre 11 godina

Da sumiram Ješićeva razmišljanja o Tadiću:"Tadić je dobar državnik jer nas ne interesuje kako će narod da živi i što nema para da kupi hleba, ali je Tadić i loš vođa DS-a jer smo zbog njega izgubili dobar deo kolača od pljačkanja Srbije pa su se samo njemu bliski ljudi obogatili a mi smo ostali kratkih rukava".

veterinarBG

pre 11 godina

Peram ja ruke i od Ješića i od Pajtića. Kada sam glasala za DS, glasala sam za DS koji vodi Boris Tadić. I dalje sam za Tadića, a, gle čuda, iz Vojvodine sam. Ova dvojica sprovode neke svoje interese, a ne izražavaju želje svojih birača i većine članova DS u Vojvodini. Da nije tako ne bi se oni plašili neposrednih izbora.
(Koješta!, 2. oktobar 2012 10:43)

E,vidite,a ja bas glasao za DS zbog Djilasa i Jesica! Jer verujem samo ljudima koji iza sebe imaju rezultate,opipljive i vidljive,koji znaju kad i kako!Od Tadicevog egoizma "ja i samo ja" sad pati cela drzava.
U svim demokratskim drzavama,kad izgubis izbore,povlacis se i ustupas mesto drugom kandidatu koga odredi stranka.

Rale Elita

pre 11 godina

Bravo Ješiću! Dosta je bilo Tadićevog terora! On hoće da mi, legende DS-a, budemo sirotinja. Stranku treba da vode oni koji znaju kako se prave pare, pre svih Đilas. Nismo mi ušli u politiku da filozofiramo već da steknemo nešto u životu.

Cudno!

pre 11 godina

Koji bre odbori, to su vasi odbori koje kontrolisete parama.Ti vasi odbori nisu reprezenti podrske clanstva, zato i niste zeleli neposredne izbore, pa kako ce onda Djilas ako ne daj boze pobedi za predsednika DS-a da se uopste kandiduje sutra na neposredne predsednicke izbore u Srbiji..., ili ce i onda izglasati delegatske izborni sistem u zemlji i dirigovanom vecinskom kobajagi podrskom.Borise Borise i vi obicni clanovi DS-a, ne dajte ovoj bandi da preuzme DS!!!

dz

pre 11 godina

Postace DS stranka kratko osisanih i nabildovanih momaka u tesnim kosuljama... Nekad bejase Borisav Pekic, Ljuba Tadic, Micunovic, pa i Djindjic, Kostunica... A sad?

Vojvodjanin

pre 11 godina

A sta cete ako Tadic pobedi? Bice ``samo smo se salili``. E moj Borisa koje si ti zmije drzao u njedrima. Sto je najgore i kada bi pobedio ti bi isto tako!

demokrateee

pre 11 godina

Dok je bio na vlasti Tadic,svima u DS je bio dobar,a sada kada je na dnu sada vam ne valja...To je samo jos jedna stvar koja pokazuje kolika je opsta zelja DS za foteljom i koliko su svi u DS-u isti,no dobro s obzirom ko vas je do sada vodio morate da licite i na njega...Kako li se spojiste tako?Al dobro,ne kaze se u narodu bez veze "svaka krpa nadje zakrpu"...

Novi Sad

pre 11 godina

Uski krug ljudi iz vrha DS-a odlucuje o politici straneke! Tu je nesto cudno? Uski krug vrha mesnih, gradskih i pokrajnskog odbora odlucuje bez konsultacija sa clanstvom u zadnjih desetak godina! Predsednici mesnih odbora koji su delegirani u vise nivoe po funkciji i koji MORAJU da konsultuju clanstvo i shodno odlukama na sastancima mesnih odbora glasaju, "zaboravili" su na taj deo Statuta, barem u gradu u kojem zivim. Problem nastaje u trenutku kada, oni isti koji taj haos iskoriscavaju za svoje potrebe, pocinju da se zale na njega.

Никола

pre 11 godina

Ако сам ја добро схватио Тадић је добар да води државу, али са друге стране није довољно добар да води ДС јер је аутократа и одлуке доноси недемократски са уским кругом људи. Не знам за остале, али ја имам утисак да нас оај Јешић мало...

Bojan

pre 11 godina

Kakve su ovo nebuloze da moze da bude dobar predsednik drzave a los predsednik stranke? "Odluke se donose u uskom krugu ljudi", i to je dobro da bude svima nama, a to nije dobro za njegovu stranku. Koja dvolicnost i licemerje. Klasicna DS uvrnuta logika koja sluzi samo sticanju moci i parazitizmu na grbaci naroda. Nadam se da ova ekipa brace Dalton nece prelaziti cenzus sa tajkunom Djilasom i Bodrum efendijom Pajticem.

Vojvodjanka DS

pre 11 godina

Ješiću ne govoriš istinu. Moj odbor nije podržao Djilasa a i nece. Kakve su to neistine i laži. Niti ćemo podržati Pajtica i Elezovica. Pa vi ste bogati ne zna se sta imate, sram vas bilo. Volela bih da Vas Vučić sve preispita malo!

sladja

pre 11 godina

Borise beži glavom bez obziora od ove korumpirane lopovske bagre i osnuj stranku u Vojvodini, pa ce Pajtić i Ješić da vide koga Vojvodjani podrfžavaju.

(raz)očaran

pre 11 godina

Mislio sam da je ovaj čovek malo ozbiljniji ... Nastupom na B92 me je potpuno razočarao. Ako je on perjanica "novog" DS-a mene više nema u toj priči.

Ko pobedjuje, nazalost novac prokleti prljavi novac...

pre 11 godina

Na jednoj strani svi oni koji su se obogatili zahvaljujuci stranci i ucescu u vlasti i koji bi sad to nelegalno bogastvo hteli da sacuvaju i uvecaju, i na drugoj oni koji nisu...

Marko Runjajic

pre 11 godina

Jedan čovek može da poništi svaku odluku koju neki organ donese, a zovu se Demokratska stranka :D Ko god da pobedi, oni su jedno obično tajkunsko preduzeće koje vodi računa o interesima krupnog kapitala i uskom krugu ljudi oko njih i mislim da nisu dobar izbor, bili nekad u veme Zorana Djindjića sada nikako.

Koješta!

pre 11 godina

Peram ja ruke i od Ješića i od Pajtića. Kada sam glasala za DS, glasala sam za DS koji vodi Boris Tadić. I dalje sam za Tadića, a, gle čuda, iz Vojvodine sam. Ova dvojica sprovode neke svoje interese, a ne izražavaju želje svojih birača i većine članova DS u Vojvodini. Da nije tako ne bi se oni plašili neposrednih izbora.

Никола

pre 11 godina

Ако сам ја добро схватио Тадић је добар да води државу, али са друге стране није довољно добар да води ДС јер је аутократа и одлуке доноси недемократски са уским кругом људи. Не знам за остале, али ја имам утисак да нас оај Јешић мало...

Koješta!

pre 11 godina

Peram ja ruke i od Ješića i od Pajtića. Kada sam glasala za DS, glasala sam za DS koji vodi Boris Tadić. I dalje sam za Tadića, a, gle čuda, iz Vojvodine sam. Ova dvojica sprovode neke svoje interese, a ne izražavaju želje svojih birača i većine članova DS u Vojvodini. Da nije tako ne bi se oni plašili neposrednih izbora.

Ko pobedjuje, nazalost novac prokleti prljavi novac...

pre 11 godina

Na jednoj strani svi oni koji su se obogatili zahvaljujuci stranci i ucescu u vlasti i koji bi sad to nelegalno bogastvo hteli da sacuvaju i uvecaju, i na drugoj oni koji nisu...

dz

pre 11 godina

Postace DS stranka kratko osisanih i nabildovanih momaka u tesnim kosuljama... Nekad bejase Borisav Pekic, Ljuba Tadic, Micunovic, pa i Djindjic, Kostunica... A sad?

car

pre 11 godina

ds je dobila u vojvodini ne zbog Pajtica nego zbog Tadica. Vojvodjani dobro znaju sta je i kako radio Pajtic i njegova ekipa. Ako Tadic ne pobedi na sledecim izborima ds ce u vojvodini biti na oko 10%. pregazice ih sns i ostali. Vojvodjani su za Tadica glasali.

Novi Sad

pre 11 godina

Autokrata za stranku, a nije za drzavu hahaha, Jesicu zavrsio si poljoprivredni fakultet, i bilo bi ti pametnije da se bavis tom problematikom, nego sto narodu iznosis nebuloze. Nisi za politicara kao ni mnogi iz tvoje partije...

Branko

pre 11 godina

Da se razjasnimo kolega Ješiću odmah: za rukovođenje strankom godinama unazad bio je zadužen zamenik predsednika i to svi u stranci znaju. Ako je rukovođenje bilo loše (a bilo je), onda za to snose odgovornost Dušan Petrović (do 2010.) i Dragan Đilas (nakon 2010.).

Zašto se sada nameće tvrdnja da bi Dragan Đilas bolje rukovodio strankom kao predsednik, ako to nije bio u stanju kao zamenik predsednika?

Kao član stranke želim da te obavestim, poštovani kolega Ješiću, da mi se sve smučilo. Posebna politička kultura kojom se odlikovala Demokratska stranka - strasne diskusije, žive debate uz konkurenciju ideja i nosilaca tih ideja - pretvorila se u političku nekulturu.

Ovog puta, bojim se, rascep će biti konačan.

Sve dok se strane, grupe, frakcije ili interesne formacije bore za dušu Demokratske stranke, nekako malo prodamo dušu, malo se posle vajkamo, lažemo se da drugačije i nije moglo. Nije to ništa čudno, tako funkcionišu političke stranke.

Ovog puta čupamo sebi oči, uši, srce.

Znaš, kad te slušam, uplašim se! Plaši me đilasovska naprasitost koju isijavaš. Neprijatna mi je lakoća sa kojom sve grehe ovog sveta pripisuješ grešniku Borisu Tadiću. Zapanjuje me mrzovolja sa kojom govoriš o političkim protivnicima, spočitavajući im neprincipijelne dogovore sa onima koji su nas odbili. Jer smo mi, jelda principijelni?

Nije dobro Ješiću!
Niste demokrate, Ješići!

tajkun

pre 11 godina

ekipa spremna. obraz ocvrsnuo. principi i moral stavljeni trenutno po strani. biografije sredjene. novinari potkupljeni. Izbori mogu da pocnu.

Marko Runjajic

pre 11 godina

Jedan čovek može da poništi svaku odluku koju neki organ donese, a zovu se Demokratska stranka :D Ko god da pobedi, oni su jedno obično tajkunsko preduzeće koje vodi računa o interesima krupnog kapitala i uskom krugu ljudi oko njih i mislim da nisu dobar izbor, bili nekad u veme Zorana Djindjića sada nikako.

rade

pre 11 godina

Da sumiram Ješićeva razmišljanja o Tadiću:"Tadić je dobar državnik jer nas ne interesuje kako će narod da živi i što nema para da kupi hleba, ali je Tadić i loš vođa DS-a jer smo zbog njega izgubili dobar deo kolača od pljačkanja Srbije pa su se samo njemu bliski ljudi obogatili a mi smo ostali kratkih rukava".

Vojvodjanka DS

pre 11 godina

Ješiću ne govoriš istinu. Moj odbor nije podržao Djilasa a i nece. Kakve su to neistine i laži. Niti ćemo podržati Pajtica i Elezovica. Pa vi ste bogati ne zna se sta imate, sram vas bilo. Volela bih da Vas Vučić sve preispita malo!

Cudno!

pre 11 godina

Koji bre odbori, to su vasi odbori koje kontrolisete parama.Ti vasi odbori nisu reprezenti podrske clanstva, zato i niste zeleli neposredne izbore, pa kako ce onda Djilas ako ne daj boze pobedi za predsednika DS-a da se uopste kandiduje sutra na neposredne predsednicke izbore u Srbiji..., ili ce i onda izglasati delegatske izborni sistem u zemlji i dirigovanom vecinskom kobajagi podrskom.Borise Borise i vi obicni clanovi DS-a, ne dajte ovoj bandi da preuzme DS!!!

(raz)očaran

pre 11 godina

Mislio sam da je ovaj čovek malo ozbiljniji ... Nastupom na B92 me je potpuno razočarao. Ako je on perjanica "novog" DS-a mene više nema u toj priči.

Bojan

pre 11 godina

Kakve su ovo nebuloze da moze da bude dobar predsednik drzave a los predsednik stranke? "Odluke se donose u uskom krugu ljudi", i to je dobro da bude svima nama, a to nije dobro za njegovu stranku. Koja dvolicnost i licemerje. Klasicna DS uvrnuta logika koja sluzi samo sticanju moci i parazitizmu na grbaci naroda. Nadam se da ova ekipa brace Dalton nece prelaziti cenzus sa tajkunom Djilasom i Bodrum efendijom Pajticem.

Dejan Hamburg

pre 11 godina

Mozda je vrhuska u Vojvodini za Pajtica ali clanovi DS-a nisu. To cete videti na narednim izborima. Porucio bih vam da secete granu na kojoj sedite.

Vojvodjanin

pre 11 godina

A sta cete ako Tadic pobedi? Bice ``samo smo se salili``. E moj Borisa koje si ti zmije drzao u njedrima. Sto je najgore i kada bi pobedio ti bi isto tako!

mix

pre 11 godina

ako djilas pobedi mogu komotno da se registruju kao DS d.o.o. to vise nije stranka. vise mu dodje kao lobi agencija. Za ds i Srbiju najbolje bi bilo da dodje Zivkovic. od svih kandidata mislim da je najposteniji - ne posten nego najposteniji i najbolje bi sredio stranku.

Rale Elita

pre 11 godina

Bravo Ješiću! Dosta je bilo Tadićevog terora! On hoće da mi, legende DS-a, budemo sirotinja. Stranku treba da vode oni koji znaju kako se prave pare, pre svih Đilas. Nismo mi ušli u politiku da filozofiramo već da steknemo nešto u životu.

Nešto je trulo u Vojvodini

pre 11 godina

Vojvodina nije cela Srbija. Vi onda pravite Demokratsku sranku Vojvodine ko što vam je i namera sve vreme. Pozdravio vas Dr Koštunica izrodi.

sladja

pre 11 godina

Borise beži glavom bez obziora od ove korumpirane lopovske bagre i osnuj stranku u Vojvodini, pa ce Pajtić i Ješić da vide koga Vojvodjani podrfžavaju.

Mira

pre 11 godina

Jesic mi je bio simpatican, ali ono sto je izgovorio nije u redu. Izbori su u DS-u kvazi-demokratski. Oni, kao nemaju jednog kandidata, ali opet je sve unapred rezirano. Pri cemu on izjavljuje da JOS nemaju program, ali ce ga imati!!! Prema tome glasa se ze coveka, a ne program u vec izreziranoj prici. I, nazalost, zbog toga ce DS propasti, a mi necemo vise imati nikakav izbor. Ogroman broj pametnih ljudi im je govorio da im posao ne valja, nisu ih slusali, pa nastavljaju dalje glavom kroz zid. Nije mene mnogo briga za vecinu njih, ali su bra nekako licili na moj izbor. Sada je i sa tim gotovo.

demokrateee

pre 11 godina

Dok je bio na vlasti Tadic,svima u DS je bio dobar,a sada kada je na dnu sada vam ne valja...To je samo jos jedna stvar koja pokazuje kolika je opsta zelja DS za foteljom i koliko su svi u DS-u isti,no dobro s obzirom ko vas je do sada vodio morate da licite i na njega...Kako li se spojiste tako?Al dobro,ne kaze se u narodu bez veze "svaka krpa nadje zakrpu"...

nema deda mraza

pre 11 godina

protiv sam dveri, radikala, sns-a....ali pajtic?
radije bih da vojvodinu date pastoru. igrate se drzave vec 20g...pa ne moze vise ovako

Obican clan

pre 11 godina

Pa kakvim ste ucenama naterali sve te odbore na podrsku??? Ali, delegati ce reci svoje, a ne vi, njihova je poslednja, a ne vasa. Ukoliko ne postavite strazare i kontrolore za glasanje kod racunara, mada ne verujem da ce i to pomoci. Dalje, stranku kojom vedre i oblace Bodrumasi, ne ceka nista dobro. Ali cemo se postarati da do takvog scenarija ne dodje. Onaj nesretni Alen Selimovic je kaznjen zbog Vesica, Pajtica i slicnih, voleo bih da se on oglasi i konacno kaze ISTINU, ali muceniku je zabranjeno da se bavi politikom.
Ipak, kako god, Boris ce pobediti. Ne moze ucenjena Vojvodina da odluci umesto citave Srbije. A i nisu Vojvodjani toliko plasljivi da ne mogu samostalno da odluce ispred racunara i da jedan tajkun i korumpirani graditelj mosta-Djilas, i kupoprodavac glasova i kojecega-Pajtic odlucuju umesto njih. Iznenadice Vojvodjani, siguran sam.

lala53

pre 11 godina

vi ste gosinJesicu obican sarlatan i prevarant isto kao i Pajtic. pricate u svoje ime ,a ne u ime clanova DS. prevarili ste gosin Tadica i nagovorili ga da prekine mandat a sad mu okrecete leda i idete za ljudima sumljivog morala i sumljivog kapitala, to je zadnje sto sam ocekivao od Vas i Pajtica. uzgred receno u meni ste dobili ljutog protivnika vase stranke. nikada vise necu biti niti clan niti glasac DSa.Sve vise pomisljam da je Vucic daleko posteniji covek od vas zajedno sa Pajticem.

Dragoljub

pre 11 godina

Jesic je klasican primer lokalnog "uspesnog"gradonacelnika u Srbiji.Virtuelni gradonacelnik godine koji ima dobar marketing.Partneri su mu Kole i Peconi,sve ostalo je marketing i fora.

gagi

pre 11 godina

Boris Tadić je bolji čovek od obojice, a vrhunski postene, stručne, nekorumpirane menadzere koji imaju rezultate u radu kakvi su Šapić, Dulić, Djelić, Vesić itd. (da ne nabrajam više da se ne bi ispovraćao na kompjuter) i da ne pominjem. Zato se neću uplašiti Djilasovih pretnji i ucena i glasaću za Borisa (potpuno svestan svih njegovih mana), a biću delegat i to iz Beograda

Tex

pre 11 godina

Jesic cudo od menadzera! Dovede hemijsku industriju na tlo koje je bogato cistom vodom i samo zaboravi da napravi kanalizacionu mrezu.

podanik

pre 11 godina

"Tadic je dobar za predsednika drzave, ali nije dovoljno dobar za predsednika stranke". Drugim recima "Je**s drzavu, vazna je stranka (i koristi od nje)".

bezimena

pre 11 godina

Nigde ne vidim sledbenike politike Zorana Đinđića, šta je sa članovima koji su bili oko njega
(mirjana, 2. oktobar 2012 11:15)

Sledbenike!?
Uz svo poštovanje Z. Djindjića, on nije bio Hare Krišna!

RaDE

pre 11 godina

Одбор у Сремској Митровици није распуштен већ је њега распустио Бојан Пајтић јер му исти није био по његовој вољи тј. контроли. Његов кандидат за покрајинског посланика Горан Ивић је изгубио само из разлога што је ГО ДС СМ предложио другог кандидата који није био на линији са г. Пајтићем па је Пајтић суспендовао ту кандидатуру. Ово чисто да се зна.
Такође није ДС изгубила на изборима у С. Митровици већ је прошла исто онако јадно као и у свим другим градовима а за пример навешћу Нови Сад где је ДС коју контролише Пајтић прошла далеко ГОРЕ него ли у С. Митровици. Немам ништа против тога што је Пајтић избацио 50 чланова ГО ДС СМ из чланства али сматрам да нису ништа лошији од њега самог, јер сви сте ви исти.
Јешић ја на ове изборе изашао као ГГ ваљда из разлога што се стиди странке (ДС) којој је приступио пре коју годину када је напустио ГСС. Пајтић такође у свом предизборном пропагандном "материјалу" не спомиње ДС ( http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/pp_0.jpg ) ваљда из истог разлога као и Јешић. Додуше и Пајтић је постао члан ДС тек након што је напустио Народну странку Милана Парошког и након победе коалиције Заједно. И кандидат за председника Ђилас се уписао у чланство ДСа тек пре коју годину, тако да ова три члана (функционера) имају ову заједничку тачку - нису били чланови ДСа када је она била у опозицији и на локалу и у републици.

ice9

pre 11 godina

Sad se vidi sta je ds zapravo, kako ste izgubili izbore poklaste se ko gladni vukovi,sve vam prosto bilo, drago mi je sto nisam glasao nizakoga!

SREMAC vise ne glasa za ovu bandu

pre 11 godina

Sramota za Ješića i bravo za Sremsku Mitrovicu. Ispada da samo Srem. Mitrovica dopusta ljudima da glasaju za koga oni hoce (i to samo zato sto je odbor u SM raspusten pa vrh nema kontrolu), a ostalima je naredjeno sa vrha, iz Novog Sada, za koga da glasaju. Prava demokratija u Diktatorskoj stranci!

clan DS od 1989

pre 11 godina

Kakav ego manijak. Koliko puta u razgovru kaze JA. Moja vlada, moja vlast, moj odbor, sacuvaj me boze od ovakvih. Da bi ste uspesno upravljali nekim sistemom mora te poznavati njegovo funkcionisanje, ili morate konsultovati nekoga ko sistem poznaje. On, Djilas i Pajtic su velike neznalice koje se pokrivaju marketinskom pricom o dobrm delima i namerama. Zao mi je sto nikada niko nece biti u prilici da njega i Djilasa ispita na temu poznavanja i planiranja komunalnih sistema kojima upravljaju. Zato Beograd i Indjija imaju lose sisteme vodosnabdevanja i odvodjenja i preciscavanja otpadnih voda. O gradskom saobracaju da nepricamo.

pozz za ekipicu iz Amelija

pre 11 godina

Djilasovi tigrovi - Janko,Balsa,Gangula i ostala druzina Pere Kvrzice hahhaha
ograniceni ko terase, plitki ko kasike.
Ima da vas otresemo 10-og ko fudbaler sli.u :-)

h1ghwaymen

pre 11 godina

Tadic je no comment vise, a ovi sto su sad za Djilasa i Pajtica... pa treba sacuvati bogatstvo steceno do sad, pocevsi od Djilasa, pa na nize.
Stoga, najbolje da DS i svi oni nestanu nekako, da nam se skinu sa grbace.

DARKO

pre 11 godina

Clanstvo DS-a ne bira rukovodstvo nego delegati OO koji su i sami ucenjeni o d strane Djilasa, Jesica i kompanije!!! Vrsi se pritisak na Predsednike OO da moraju da izlobiraju svoje odbore za podrsku Djilasu!!! A mnogi casni clanovi DS-a medju kojima sam i ja posle svega ne cemo biti ni glasaci DS-a!!! Borise, bori se do kraja a onda pravimo novu stranku bez tajkuna!!!

Sremac

pre 11 godina

Opet Jesic o Mitrovici,ona mu je trn u oku..
DS u Mitrovici osvojio 23.5% a u NS 18% i onda se smeni GO DS u Mitrovici zbog loseg rezultata...ma dajte molim vas!!!
Jesic otvoreno podrzavao gg Vredna Mitrovica a ne sopstvenu stranku!!!

Brkic - Tabloid

pre 11 godina

@veterinarBG

Ako ste jos veterinar u PKB-u onda mi je jasno sto podrzavate Djilasa. PKB je njegova privatna prcija u koju zaposljava samo svoje poslusnike, a muljanje sa lekovima i nabavkama i nerad veterinara su dostigli kolosalne razmere. Svi "mladji" veterinari su tamo dosli po naredjenju Djilasa. Eto sta Vi branite.

Razlika izmedju Tita i Tadica: Tito se svog Djilasa ratosiljao na vreme.

veterinarBG

pre 11 godina

Peram ja ruke i od Ješića i od Pajtića. Kada sam glasala za DS, glasala sam za DS koji vodi Boris Tadić. I dalje sam za Tadića, a, gle čuda, iz Vojvodine sam. Ova dvojica sprovode neke svoje interese, a ne izražavaju želje svojih birača i većine članova DS u Vojvodini. Da nije tako ne bi se oni plašili neposrednih izbora.
(Koješta!, 2. oktobar 2012 10:43)

E,vidite,a ja bas glasao za DS zbog Djilasa i Jesica! Jer verujem samo ljudima koji iza sebe imaju rezultate,opipljive i vidljive,koji znaju kad i kako!Od Tadicevog egoizma "ja i samo ja" sad pati cela drzava.
U svim demokratskim drzavama,kad izgubis izbore,povlacis se i ustupas mesto drugom kandidatu koga odredi stranka.

?

pre 11 godina

Vojvodina nije cela Srbija. Vi onda pravite Demokratsku sranku Vojvodine ko što vam je i namera sve vreme. Pozdravio vas Dr Koštunica izrodi.
(Nešto je trulo u Vojvodini, 2. oktobar 2012 11:27)

Ko je rekao da je Vovodina cela Srbija?? Procitaj sta pise i mazi mcku neobavesteni!!

Vladan

pre 11 godina

Vi iz DS-a prepucavate se potpuno bez veze. Nije DS pukao samo zbog Tadica, nego zbog svih vas i vase politike.

Umesto da posle “5. oktobra” Srbiju povedete putem preporoda i sveopsteg boljitka, vi ste sklopili dil sa Milosevicevim ratno-profiterskim tajkunima i zajedno namlatili nenormalne milione Evra/$. Tako da Srbijom kruze informacije o tome da glavonja iz DS-a ima i par milijardi Evra love preko, njegov glavni rival, nazovi biznismen, preko 400 milki istih, pa neki treci, mali od oruzja, preko 600 milki, pa Diznijev lik preko 200...i tako redom...a Srbija nikad bednija, nikad jadnija, nikad siromasnija...narod vise gladan neko sit...i zeljan svega...posebno normalnog, obicnog zivota, kakvog i Grci imaju dovoljno.

Uz to ste povampirili i avete proslosti presvucene u novo ruho, te je njih deo naroda u teskom ocaju birao...

E zato ste pukli bagro lopovska, olosu ljudski...

Dace Bog da poslednjom snagom ovaj narod izvede “6. oktobar” u njegovom punom znacenju i svi vi dobijete po realnoj zasluzi!!!

Lala

pre 11 godina

"Na pitanje zašto se sada okrenuo protiv Borisa Tadića, kada je u aprilu govorio da je on najbolji kandidat za predsednika Srbije, a kasnije i za predsednika vlade, Ješić objašnjava da je to bila predizborna situacija, odnosno da je govorio o Tadiću kao kandidatu za predsednika Srbije."

A, znači, kadgod su izbori, laže se na hvatove. Lepo da znamo. A sad, sedite u zapećku. Odmorite se malo. Brojte zvezde.

Pera

pre 11 godina

Još jedan LDP u nastanku.

Mada štoda ne, kada ni Pajtić, ni Jovanović, ni Đilas u suštini nemaju ni dana poštenog rada, već sve nekakvog presipanja iz šupljeg u prazno.

samo tadić

pre 11 godina

Demokrate to smo mi,
Đilasovi tigrovi!

Oriće se ova pesma kad pobedi veliki Dragan Đilas! Poruka za ove koji podržavaju gubitnika Tadića: Previše smo jaki!
(Samo Đilas, 2. oktobar 2012 13:21)
---------------------

super - znači vi ćete biti ne SNS, kao što se činilo, već nešto kao nova SRS. Sudeći po ovom komentaru. Tadija može da osnuje novu stranku i odvede vam svo članstvo, a vi zviždite u posle u pištaljuku!

sanja

pre 11 godina

Ješić,Đilas i Pajtić a ima ih najverovatnije još koji ne odobravaju ovakvu odluku.Da li je Tadić odobravao vaše postupke dok ste mu vi radili tako iz leđa.DS je stranka za koju svakoga dana čekamo izveštaj medija da više ne postoji.Nema interesa koji bi vas povezila!

sirkan

pre 11 godina

sto sam stariji sve vise razumem sta su stariji ranije pricali. da je politika drustvena kanalizacija da se njom najbolje krecu najgori olos paraziti lopovi karijeristi. ljudi bez morala ali ogromnih ambicija. sad vidim da su u pravu. cast izuzecima.

mike

pre 11 godina

Vucicu, ucini Srbiji a i Tadicu, proveri ove njegove protiv kandidate i oformljenu ekipu. izgleda da su se svi imucniji iz ds uplasili i skupili se oko Djilasa misleci ovako smo svi zajedno i svi imamo interes da sacuvamo steceno. Proveriti jednog od njih i da vidite kakva ce bezanija da nastane.

posteni gradjanin

pre 11 godina

Pa dajte se vise dogovorite koga podrzavate,pajtic i kompanije kazu da vojvodjanski ds nije odlucio koga ce podrzati a vi tvrdite da cete podrzati Djilasa i Pajtica,Od vas nikada narod nece cuti istinu.

Novi Sad

pre 11 godina

Uski krug ljudi iz vrha DS-a odlucuje o politici straneke! Tu je nesto cudno? Uski krug vrha mesnih, gradskih i pokrajnskog odbora odlucuje bez konsultacija sa clanstvom u zadnjih desetak godina! Predsednici mesnih odbora koji su delegirani u vise nivoe po funkciji i koji MORAJU da konsultuju clanstvo i shodno odlukama na sastancima mesnih odbora glasaju, "zaboravili" su na taj deo Statuta, barem u gradu u kojem zivim. Problem nastaje u trenutku kada, oni isti koji taj haos iskoriscavaju za svoje potrebe, pocinju da se zale na njega.

Sone

pre 11 godina

Voditeljka ove emisije ne voli Vojvodinu to se mnogo puta videlo na licu i osetilo na tonu njenog glasa
I voditeljka Danica Vučenić na RTV1 ne voli Vojvodinu.
Sa puno muke u stomaku gledam njihove emisije kad god se spominje Vojvodina ili ih moram prestati gledati.
Centralistički Beograd će da daje Vojvodini koliko ON misli da treba.

Lun

pre 11 godina

Tadić je po svetu uzimao kredite i plasiro ih preko Djilasa u Beograd i Pajtića u Vojvodinu a da bi pobedio na izborima. Sad imamo da ga baš ta dvojica pokušavaju izbaciti iz DS-a a kao oni su uspešni i pametni. PA NIJE OVOM NARODU VRANA MOZAK POPILA DA NE ZNA ISTINU O OVOME !!!

Icarus

pre 11 godina

Ja ne znam sta je sa nekim komentatorima ... da li se samo prave takvi ili su stvarno ... Covek je JASNO rekao da u izboru za predsednika drzave kada imate da birate izmedju tadasnjeg izbora (Toma-diploma, Dacic, Ceda...itd) da je Tadic najbolji izbor. Sada stvarno ne razumem kako se to ne primeti iz razgovora ili to vojnici SNS-a vesto pokusavaju da zbune javnost. Takodje je Pajtic pobedio u Vojvodini a ne Tadic kako neki kazu i ako Tadic ne bude bio vise predsednik stranke verujte da DS moze samo da dobije apsolutnu vecinu (iako joj ne fali puno 59 od 120). To sto neki pricaju su samo puste nade nazadnjaka koji bi da puste pipke i u Vojvodini kao sto obaraju loklane vlasti jer su zeljni fotelja!

lala original

pre 11 godina

Ne vidim nikakvu promenu nabolje dok se lopovcine na uhapse. Tih 7% nemate gde da vidite, Vojvodina je pokradena ruina, bez slobode medija, zatvor za feudalne robove, dok samo grupa od desetak feudalaca sa svojom vernom svitom vlada nad zivotima dva miliona ljudi, terajuci ih bukvalno svakim danom u sve vecu bedu. To odrodjeno partijsko plemstvo moze sada vec da bije ljude po kafanama i nikom nista, niko ih nece hapsiti, nema ko.

tomislav

pre 11 godina

Milijarder i tajkun Dragan Đilas je smrtna opasnost za radničku i levičarsku stranku i socijalnu pravdu koju bi ona trebala da zastupa.
Birajte Đilasa i imaćete predsednika uskoro u zatvoru.
Zbog mosta tri u jedan, zbog BUS PLUSa u kome neko skida kajmak, ma ko to bio, zbog Multikoma koji poskupljuje kompletnu ekonomsku propagandu za osam puta na RTS.
Nije vam utešno ni to što će sa njim sigurno i oni koji su mu to omogućili, recimo Tijanić.
Ali borbe protiv korupcije NEMA, sve dok se ne istraži slučaj ĐILAS???
Sve ostalo su priče i zanovetanja. Đilas je na prvom mestu!!!!
Il je krao il je pošten bio????
Milijarda se na pošten način ne može uzeti!!!
Bar je porez utajio mnogo puta????

gandra

pre 11 godina

cak i da djilas pobedi na izborima za predsednika - naci ce se statutarna zackoljica i ime Demokratska stranka ostace kod tadica i njegove "nove" stranke

makikawasaki

pre 11 godina

Vidim svi su se urotili protiv tandema Djilas-Pajtic....I Vucicevi i Dacicevi i Tadicevi, traze se hapsenja, bira se strana u DS-u...strasno! Lov na vestice je, izgleda, poceo! E pa dragi moji, dok se stavlja veto na ovo ili ono u DS-u, sto radi predsednik, dok se pokrecu disciplinski postupci protiv odredjenih koji su otvoreno podrzali drugu stranu, a nisu toliko mocni da bi to odmah dospelo u medije, vi sedite i podrzavajte Borisa Tadica, velicajte njegovu cistotu i veeeliiikuuu demokratiju od koje nema ni slova d. Mi, clanovi stranke jos iz vremena Zorana Djindjica, cekali smo na ovaj trenutak godinama, da kazemo GOTOV JE! I da mu konacno vidimo ledja... Dosao je na vlast, tako sto je svaki delegat bio nadgledan od strane njegovih ljudi dok je glasao za listu potpredsednika, posto je ON bio neosporan, tako sto se pretilo iskljucenjima, otkazima... Sada je takva dikratura zavladala u DS (a to ne znaju ljudi van stanke, ali tako je), da mi svi vec razmisljamo o mini 5.oktobru u stranci. Osam godina smo cekali i mozda docekali...i boricemo se do kraja sada jer je clanstvo zrelije nego tada...necemo dozvoliti da DS postane Staljinisticka Rusija, u kojoj ON odlucuje o svemu, za sve, u ime svih! Dragan Djilas do pobede!

Embargo

pre 11 godina

Izgleda da je DS zaista brod koji tone sve dublje. Zamislite situaciju da su sada neki ponovljeni izbori? Ja mislim da bi oni imali jednocifreni procenat podrske posle svega.

Laf

pre 11 godina

Objektivno gledajuci na stvari,dvojica velikih lidera u Srbiji Tomislav Nikolic i Boris Tadic trebaju pod hitno da se rese mali ucenjivaca i sitnih kleptomana.Jedino u toj koaliciji Srbija bi se oslobodila kancera koji se zove organizovani kriminal,zloupotreba sluzbenog polozaja uticaj pojedinih politicara na bizni, koji su se naglo i abnormalno obogatili,poput Djilasa,Sutanovca i drugih sps-ovaca koji trenutno sprecavaju Vucica da ih predstavi celoj Srbiji.

Lala iz Banata

pre 11 godina

Tadic je najbolje sto DS ima u ovom trenutku. Njegov problem, medjutim, je to sto nije na vreme izbacio iz svog okruga neke ljude koji su radili za svoje a ne za interes Srbije, npr. Dulice koji vladaju Suboticom kao da je taj grad njihova imovina, Sutanovca koji je gradio apartmane po BG umesto da se bavio odbranom zemlje, Canka i LSV gospodu koji su samo ucenjivali DS i radili za dobitak svojih sestara i kumova po NS, itd., itd.
I sad ta mafija zabija noz u ledja coveku koji je sve njih i doveo i drzao na vlasti. Sramota.
I mislim da se Djilas i Pajtic Company varaju ako misle da ce oni lako osvojiti vlast na sledecim izborima, pogotovo ako se SNS-SPS stvarno obracunaju sa korupcijom i uvedu neki red.

Dragan Jurić

pre 11 godina

U sportu,kada klub izgubi važnu utakmicu,trener ili dobije otkaz ili sam podnese ostavku! Zašto tako ne bi bilo i u politici? Isključivi krivac za sve što nam se sada događa je Boris Tadić. Uostalom,vagao je danima i nedeljama da li da raspiše predsedničke izbore. Odlučio i POGREŠIO! Zbog NJEGOVOG poraza na predsedničkim izborima krenuo je domino-efekat i sad imamo "metar i po" premijera koji je marioneta koja radi u interesu SNS-a i "prvog potpredsednika Vlade"! Kada neko izgubi izbore od Tomislava Nikolića trebalo bi momentalno da podnese ostavku na sve političke aktivnosti,jer to je otprilike neuspeh kao kada bi američki "drim tim" izgubio od,recimo,San Marina! Promene u DS su potrebne i neumitne,jer samo tako mogu da se rehabilituju,kako pred svojim glasačima,tako i pred celim narodom. I još nešto; iza Đilasa i Ješića stoje izuzetni rezultati,a Inđija je evropskija od mnogih dugih gradova,pre svega njegovom zaslugom. Zato njihova reč ima istinsku vrednost i specifičnu težinu. Vučić je dokazao za ovih par meseci da mu je osnovni cilj da potpuno satre DS. Da bi to sprečili,u DS-u moraju hitno da obave prestrojavanje...

novica 952

pre 11 godina

Očigleda je namera i Tadića i Đilasa da koristeći pozicije stranke rade na ličnoj promociji obećavajući odborima i pojedincima i onoi što je neizvodljivo i statutarno nemoguće. Ješić je stao na stranu Đilasa i Pajtića i zato i brani njihovu poziciju i oduzma pravo Tadiću koje po statutu ima.Ja očekujem mnogo prljavog iz ove kampanje i očekujem totalni rascep DS na dva potpuno odvoje dela od kojih sledi i formiranje nove stranke od onoga ko u ovom pretumbavanju ostane praznih šaka.

istina

pre 11 godina

proverite imovinu Jesica, Elezovica, Pajtica i Pavlicica. Kako su radili vrlo lako se moze proveriti. Ako ima zelje na vrhu. Za Vojvodinu i Vojvodjane nisu sigurno radili.

Beogradski DS-BORIS TADIC

pre 11 godina

Jesicu, da li igraci menjaju trenera? Mani se corava posla dok jos nije kasno za tebe! Seti se sta je Pajtic uradio Knezevicu ZR. tebe ceka isto!

Stevan

pre 11 godina

Sve je to lepo, samo ja bih voleo da navedete koja su ta dva odbora koja su podržala Tadića (ili možda bolje koji nisu podržali Pajtića) u Vojvodini i da se prati njihova situacija. To će verovatno biti interesantna priča...:)

Samo Đilas

pre 11 godina

Demokrate to smo mi,
Đilasovi tigrovi!

Oriće se ova pesma kad pobedi veliki Dragan Đilas! Poruka za ove koji podržavaju gubitnika Tadića: Previše smo jaki!

Nisam glasac DS-a

pre 11 godina

@
Opet Jesic o Mitrovici,ona mu je trn u oku..
DS u Mitrovici osvojio 23.5% a u NS 18% i onda se smeni GO DS u Mitrovici zbog loseg rezultata...ma dajte molim vas!!!
Jesic otvoreno podrzavao gg Vredna Mitrovica a ne sopstvenu stranku!!!
(Sremac, 2. oktobar 2012 12:11)

I ne samo Jesic! U kampanji pred zadnje izbore, u Mitrovicu je dolazio i Djilas i javno se eksponirao u kaficu u centru grada i sedeo sa predstavnicima GG Vredna Mitrovica, a gradski odbor DS-a (svoje stranke) nije ni obisao!!!

Mitrovčan

pre 11 godina

Interesantni su mi komentari SNSovaca. U pozadini je samo jedna stvar, na mestima gde su Đilas, Pajtić i Ješić koliko vlasti ima SNS ??
Zato i rade sad kampanju Tadiću. Koji je sam hteo da skrati mandat.
Mitrovački DS je prepun poltrona i nesposobnih ljudi, zato su tako i prošli na izborima i zbog toga što je Petrovićev čovek Prodanović terao članstvo da glasa za kandidata SNS. Sramota.

ZoranNS

pre 11 godina

Problem je nastao kada se Vojvodina svela na položaj de joj se treba "DAVATI", daju se od njenog. Građani Srbije koji žive u Vojvodini nisu ravnopravni sa ostalima. Dinkić arči kako želi, uzima iz Vojvodine a ulaže u druge delove zemlje po principu 5000 Eu za svako otvoreno radno mesto.

makimartini

pre 11 godina

"Riba je skuvana...gotovo je". Inace, ON me je naucio iako sam u stranci od vremena pre njega (hvala bogu)...Nisam toliko za nekoga (Djilasa) koliko sam PROTIV njega ( Tadica). Djilas novi predsednik!

Dags

pre 11 godina

A u ustavu pise da budzet lokalne samouprave se donosi referendumski,a ne politicki u sta spadaju opstine,gradovi i pokrajna.
Jesicu,vi ste svi ucestvovali u pravljenju ustava,gde je zapelo?

demokrata

pre 11 godina

Ako je Vesna Martinović kandidat za podpredsednika u DJilasovom timu,ne računajte na Pančevo na sledećim parlamentarnim izborima.

raxx

pre 11 godina

Pa da, dok mahinacije bivše vlasti počinju da izranjaju na površinu, dok se oni gađaju preskupim jahtama, a mi ostali grcamo u bedi, njima i dalje nije dosta nego pokušavaju nekim restruktuiranjem da opstanu na sceni. Demokratska stranka je do sada pokazala da je zapravo interesna grupacija, koju na okupu smao drži "šišanje" građana. Čim su izgubili mogućnost da to rade i dalje, nestala je nit koja ih je okupljala i sada puca po šavovima.. Samo ih treba pustiti da se međusobno unište...

aleksandar petrovic

pre 11 godina

Ajde malo manje sedite po sluzbenoj duznosti za kompovima i lajkirajte to za Tadica.xaxa,pa 300 da vas sedi i salje komentare za Tadica,i da lajkuje ne vredi vam!!!

Obican clan

pre 11 godina

OBICNI CLANE, slazem se sa svim ali ipak samo jedna mala ispravka tj. pitanje:

Ako je Alen Selimovic mucenik - sta smo onda nas dvojica? Verovatno mucenik na n-ti stepen...(n>1000).
(ZA OBICNOG CLANA, 2. oktobar 2012 16:50)

Slazem se i ja sa tobom, prijatelju, mi radimo, hodamo, skupljamo glasove, mucimo se prakticno ni za sta, ali sam siguran da se nismo mucili za Borisovo licno bogatstvo vec za bogatstvo njegovih protivkandidata u stranci, i to sve pod velom aktivizma i ideala. Ne moze se reci da Djilas, Pajtic, Dulic, Vesic i ostali nisu uvecavali svoje bogatstvo svakom novom pobedom Borisa i DS-a. A narodu bivalo sve losije i jadnije. I jos su gladni, jos bi da kradu, zato je sve ovo i pocelo. Dalje, za Alena smatram da je mucenik u tom slucaju, slucaju afere Bodrum, ne sveukupni. Upucen sam dobro u aferu Bodrum i smatram da su tu Alen i onaj drugi(Jankovic bese???) bili obicni vojnici a organizatori i nalogodavci tipa ljudi iz tadasnje vrhuske, siroj javnosti poznati kao Vesic, Pajtic itd., nisu snosili nikakvu odgovornost, vojnici ih cuvali a novi lider ostavio u politici. Za koga, za sta??? Boris je pogresio sto ih je ostavio u politickom 'zivotu', odmah je trebao sve to u istoriju, sada je jasno sve. Ma kada bi Alen progovorio, kljuc je delom i kod njega.
I sada, okrecu ledja Borisu kao onda Zivkovicu. Ali, prevarili su se u jednom, ovo nije Zoran Zivkovic, ovo je Boris Tadic, covek sa vise pameti, znanja, iskustva i vestine. Pocistice ih, jednom za svagda!!!

radulax

pre 11 godina

Ko god da "pobedi" između dotične gospode, zapravo je gubitnik, jer je narod na izborima pokazao šta misli o njihovoj politici. Ne razumem taj nedostatak doslednosti i ličnog integriteta, da se posle onakvih izbornih udaraca i dalje kandiduju i pokušavaju nešto..

moldavac

pre 11 godina

Lepo rekao Dacic onim mega studentima,sa mega mozgovima na mega univerzitetu.
"bicu ja premijer kad vi diplomirate i obezbedicu vam radna mesta"
Jer ovi kandidati iz DS-a kako su krenuli da amputiraju lokalne odbore bicu dozivotno.
kako moze Djilas da bude kandidat kad
1.ukupan broj glasaca beograda je izslo 47%
2.Od tih 47% da kazemo da je 100% glasali samo 35%
3.Koja je to vecina?
Isto vazi i za Tomu diplomu i sve ostale?
Jos se razmisljam kako je LDP sa svojim tastom prosao cenzus na republickom nivou,a u BGD nije?

Vladimir

pre 11 godina

@mitrovcan... Majstore, prvo, ne pise se Mitrovcan nego Mitrovcanin. Ja sam clan gradskog odbora Demokratske stranke u Sremskoj Mitrovici. Predsednik sam mesnog odbora koji je imao najbolji rezultat u gradu,iznad svih republickih proseka. Uvidom u rezultate ces saznati ko sam. Onda mi se javi i nazovi me poltronom i nesposobnim.

српски ДС

pre 11 godina

Вратити Бебу Поповића, Колесара, Марију Рашету, Зорана Живковића ...
Позвати и Слободана Вуксановића. ДС- шта то некада беше.

Bojan

pre 11 godina

Одбор у Сремској Митровици није распуштен већ је њега распустио Бојан Пајтић јер му исти није био по његовој вољи тј. контроли. Његов кандидат за покрајинског посланика Горан Ивић је изгубио само из разлога што је ГО ДС СМ предложио другог кандидата који није био на линији са г. Пајтићем па је Пајтић суспендовао ту кандидатуру. Ово чисто да се зна.
...
(RaDE, 2. oktobar 2012 14:37)

Dosta neistinitih stvari si napisao kao i dosta što nisi napisao. Da li je istina da je baš zbog Ivića, tadašnji Petrovićev čovek Prodanović terao članstvo da glasa za kandidata SNS ?
Da li je Tadić dobio u drugom krugu 8000 manje glasova nego u prvom? Baš zbog glasanja za kandidata SNS na pokrajnskim u Sr. Mitrovici.
Mitrovica je mrtva i to niko ne može da popravi, ali Mitrovački DS je bio najgora korumpirana ekipa, sa skupom poltrona koji su to podržavali...
Sramota !

Obican clan

pre 11 godina

Borka69, idi ti brini o svojoj SNS, ovde barem sve ispliva na povrsinu, a kod vas je dugo pod tepihom, niko ne sme nista da kaze, i gomila se djubre dok se ne pogusite u istom. I nije to problem vec to sto gusite i druge. A znam sta je i najveci problem, i ovakav Tadic, u opoziciji, popularniji je deset puta od Tome, i deset puta su ovi unutarstranacki izbori vazniji od bilo kog poteza Vlade. Zasto??? Jer svi znaju ko ce voditi novu vladu, ova vasa je osudjena na propast i pre nego je formirana i zazivela.

RaDE

pre 11 godina

@ Lala iz Banata
"Sutanovca koji je gradio apartmane po BG umesto da se bavio odbranom zemlje"
Слажем се са вашим коментаром осим са овим делом, јер сматрам да је Шутановац требао да се бави ОБРАДОМ земље.

ZA OBICNOG CLANA

pre 11 godina

OBICNI CLANE, slazem se sa svim ali ipak samo jedna mala ispravka tj. pitanje:

Ako je Alen Selimovic mucenik - sta smo onda nas dvojica? Verovatno mucenik na n-ti stepen...(n>1000).

Мекушац

pre 11 godina

Наш народ има једну изреку која каже, све се враћа све се плаћа. А тако се сад збива и са Тадићем. На исти начин на који је дошао на власт у странци, тако ће из ње и отићи. Дошао је "уклањањем" својих противника, а сад ће они за које је био убеђен да ће га слепо пратити до краја живота, на исти такав начин склонити њега. Још једна потврда да свака револуција једе своју децу, жаргонски речено.

Borka69

pre 11 godina

Sav prljav ves izlazi na povrsinu! Cutali su dok je bilo vlasti i gulili ovu jadnu drzavu a sad bi oci povadili jedni drugima...

stančeta

pre 11 godina

Sada ispada da je Vojvodina najveći faktor u demokratiji i ako ne bude po njenom to odmah nije demokratija.Strašno je šta nam rade pojedinci i u strankama i dok su bili na vlasti.

Koješta!

pre 11 godina

Peram ja ruke i od Ješića i od Pajtića. Kada sam glasala za DS, glasala sam za DS koji vodi Boris Tadić. I dalje sam za Tadića, a, gle čuda, iz Vojvodine sam. Ova dvojica sprovode neke svoje interese, a ne izražavaju želje svojih birača i većine članova DS u Vojvodini. Da nije tako ne bi se oni plašili neposrednih izbora.

veterinarBG

pre 11 godina

Peram ja ruke i od Ješića i od Pajtića. Kada sam glasala za DS, glasala sam za DS koji vodi Boris Tadić. I dalje sam za Tadića, a, gle čuda, iz Vojvodine sam. Ova dvojica sprovode neke svoje interese, a ne izražavaju želje svojih birača i većine članova DS u Vojvodini. Da nije tako ne bi se oni plašili neposrednih izbora.
(Koješta!, 2. oktobar 2012 10:43)

E,vidite,a ja bas glasao za DS zbog Djilasa i Jesica! Jer verujem samo ljudima koji iza sebe imaju rezultate,opipljive i vidljive,koji znaju kad i kako!Od Tadicevog egoizma "ja i samo ja" sad pati cela drzava.
U svim demokratskim drzavama,kad izgubis izbore,povlacis se i ustupas mesto drugom kandidatu koga odredi stranka.

Samo Đilas

pre 11 godina

Demokrate to smo mi,
Đilasovi tigrovi!

Oriće se ova pesma kad pobedi veliki Dragan Đilas! Poruka za ove koji podržavaju gubitnika Tadića: Previše smo jaki!

car

pre 11 godina

ds je dobila u vojvodini ne zbog Pajtica nego zbog Tadica. Vojvodjani dobro znaju sta je i kako radio Pajtic i njegova ekipa. Ako Tadic ne pobedi na sledecim izborima ds ce u vojvodini biti na oko 10%. pregazice ih sns i ostali. Vojvodjani su za Tadica glasali.

Никола

pre 11 godina

Ако сам ја добро схватио Тадић је добар да води државу, али са друге стране није довољно добар да води ДС јер је аутократа и одлуке доноси недемократски са уским кругом људи. Не знам за остале, али ја имам утисак да нас оај Јешић мало...

makikawasaki

pre 11 godina

Vidim svi su se urotili protiv tandema Djilas-Pajtic....I Vucicevi i Dacicevi i Tadicevi, traze se hapsenja, bira se strana u DS-u...strasno! Lov na vestice je, izgleda, poceo! E pa dragi moji, dok se stavlja veto na ovo ili ono u DS-u, sto radi predsednik, dok se pokrecu disciplinski postupci protiv odredjenih koji su otvoreno podrzali drugu stranu, a nisu toliko mocni da bi to odmah dospelo u medije, vi sedite i podrzavajte Borisa Tadica, velicajte njegovu cistotu i veeeliiikuuu demokratiju od koje nema ni slova d. Mi, clanovi stranke jos iz vremena Zorana Djindjica, cekali smo na ovaj trenutak godinama, da kazemo GOTOV JE! I da mu konacno vidimo ledja... Dosao je na vlast, tako sto je svaki delegat bio nadgledan od strane njegovih ljudi dok je glasao za listu potpredsednika, posto je ON bio neosporan, tako sto se pretilo iskljucenjima, otkazima... Sada je takva dikratura zavladala u DS (a to ne znaju ljudi van stanke, ali tako je), da mi svi vec razmisljamo o mini 5.oktobru u stranci. Osam godina smo cekali i mozda docekali...i boricemo se do kraja sada jer je clanstvo zrelije nego tada...necemo dozvoliti da DS postane Staljinisticka Rusija, u kojoj ON odlucuje o svemu, za sve, u ime svih! Dragan Djilas do pobede!

Rale Elita

pre 11 godina

Bravo Ješiću! Dosta je bilo Tadićevog terora! On hoće da mi, legende DS-a, budemo sirotinja. Stranku treba da vode oni koji znaju kako se prave pare, pre svih Đilas. Nismo mi ušli u politiku da filozofiramo već da steknemo nešto u životu.

Nešto je trulo u Vojvodini

pre 11 godina

Vojvodina nije cela Srbija. Vi onda pravite Demokratsku sranku Vojvodine ko što vam je i namera sve vreme. Pozdravio vas Dr Koštunica izrodi.

makimartini

pre 11 godina

"Riba je skuvana...gotovo je". Inace, ON me je naucio iako sam u stranci od vremena pre njega (hvala bogu)...Nisam toliko za nekoga (Djilasa) koliko sam PROTIV njega ( Tadica). Djilas novi predsednik!

Icarus

pre 11 godina

Ja ne znam sta je sa nekim komentatorima ... da li se samo prave takvi ili su stvarno ... Covek je JASNO rekao da u izboru za predsednika drzave kada imate da birate izmedju tadasnjeg izbora (Toma-diploma, Dacic, Ceda...itd) da je Tadic najbolji izbor. Sada stvarno ne razumem kako se to ne primeti iz razgovora ili to vojnici SNS-a vesto pokusavaju da zbune javnost. Takodje je Pajtic pobedio u Vojvodini a ne Tadic kako neki kazu i ako Tadic ne bude bio vise predsednik stranke verujte da DS moze samo da dobije apsolutnu vecinu (iako joj ne fali puno 59 od 120). To sto neki pricaju su samo puste nade nazadnjaka koji bi da puste pipke i u Vojvodini kao sto obaraju loklane vlasti jer su zeljni fotelja!

aleksandar petrovic

pre 11 godina

Ajde malo manje sedite po sluzbenoj duznosti za kompovima i lajkirajte to za Tadica.xaxa,pa 300 da vas sedi i salje komentare za Tadica,i da lajkuje ne vredi vam!!!

Sone

pre 11 godina

Voditeljka ove emisije ne voli Vojvodinu to se mnogo puta videlo na licu i osetilo na tonu njenog glasa
I voditeljka Danica Vučenić na RTV1 ne voli Vojvodinu.
Sa puno muke u stomaku gledam njihove emisije kad god se spominje Vojvodina ili ih moram prestati gledati.
Centralistički Beograd će da daje Vojvodini koliko ON misli da treba.

српски ДС

pre 11 godina

Вратити Бебу Поповића, Колесара, Марију Рашету, Зорана Живковића ...
Позвати и Слободана Вуксановића. ДС- шта то некада беше.

Vojvodjanin

pre 11 godina

A sta cete ako Tadic pobedi? Bice ``samo smo se salili``. E moj Borisa koje si ti zmije drzao u njedrima. Sto je najgore i kada bi pobedio ti bi isto tako!

Ko pobedjuje, nazalost novac prokleti prljavi novac...

pre 11 godina

Na jednoj strani svi oni koji su se obogatili zahvaljujuci stranci i ucescu u vlasti i koji bi sad to nelegalno bogastvo hteli da sacuvaju i uvecaju, i na drugoj oni koji nisu...

dz

pre 11 godina

Postace DS stranka kratko osisanih i nabildovanih momaka u tesnim kosuljama... Nekad bejase Borisav Pekic, Ljuba Tadic, Micunovic, pa i Djindjic, Kostunica... A sad?

mix

pre 11 godina

ako djilas pobedi mogu komotno da se registruju kao DS d.o.o. to vise nije stranka. vise mu dodje kao lobi agencija. Za ds i Srbiju najbolje bi bilo da dodje Zivkovic. od svih kandidata mislim da je najposteniji - ne posten nego najposteniji i najbolje bi sredio stranku.

lala53

pre 11 godina

vi ste gosinJesicu obican sarlatan i prevarant isto kao i Pajtic. pricate u svoje ime ,a ne u ime clanova DS. prevarili ste gosin Tadica i nagovorili ga da prekine mandat a sad mu okrecete leda i idete za ljudima sumljivog morala i sumljivog kapitala, to je zadnje sto sam ocekivao od Vas i Pajtica. uzgred receno u meni ste dobili ljutog protivnika vase stranke. nikada vise necu biti niti clan niti glasac DSa.Sve vise pomisljam da je Vucic daleko posteniji covek od vas zajedno sa Pajticem.

Marko Runjajic

pre 11 godina

Jedan čovek može da poništi svaku odluku koju neki organ donese, a zovu se Demokratska stranka :D Ko god da pobedi, oni su jedno obično tajkunsko preduzeće koje vodi računa o interesima krupnog kapitala i uskom krugu ljudi oko njih i mislim da nisu dobar izbor, bili nekad u veme Zorana Djindjića sada nikako.

h1ghwaymen

pre 11 godina

Tadic je no comment vise, a ovi sto su sad za Djilasa i Pajtica... pa treba sacuvati bogatstvo steceno do sad, pocevsi od Djilasa, pa na nize.
Stoga, najbolje da DS i svi oni nestanu nekako, da nam se skinu sa grbace.

gagi

pre 11 godina

Boris Tadić je bolji čovek od obojice, a vrhunski postene, stručne, nekorumpirane menadzere koji imaju rezultate u radu kakvi su Šapić, Dulić, Djelić, Vesić itd. (da ne nabrajam više da se ne bi ispovraćao na kompjuter) i da ne pominjem. Zato se neću uplašiti Djilasovih pretnji i ucena i glasaću za Borisa (potpuno svestan svih njegovih mana), a biću delegat i to iz Beograda

?

pre 11 godina

Vojvodina nije cela Srbija. Vi onda pravite Demokratsku sranku Vojvodine ko što vam je i namera sve vreme. Pozdravio vas Dr Koštunica izrodi.
(Nešto je trulo u Vojvodini, 2. oktobar 2012 11:27)

Ko je rekao da je Vovodina cela Srbija?? Procitaj sta pise i mazi mcku neobavesteni!!

Novi Sad

pre 11 godina

Autokrata za stranku, a nije za drzavu hahaha, Jesicu zavrsio si poljoprivredni fakultet, i bilo bi ti pametnije da se bavis tom problematikom, nego sto narodu iznosis nebuloze. Nisi za politicara kao ni mnogi iz tvoje partije...

Dragan Jurić

pre 11 godina

U sportu,kada klub izgubi važnu utakmicu,trener ili dobije otkaz ili sam podnese ostavku! Zašto tako ne bi bilo i u politici? Isključivi krivac za sve što nam se sada događa je Boris Tadić. Uostalom,vagao je danima i nedeljama da li da raspiše predsedničke izbore. Odlučio i POGREŠIO! Zbog NJEGOVOG poraza na predsedničkim izborima krenuo je domino-efekat i sad imamo "metar i po" premijera koji je marioneta koja radi u interesu SNS-a i "prvog potpredsednika Vlade"! Kada neko izgubi izbore od Tomislava Nikolića trebalo bi momentalno da podnese ostavku na sve političke aktivnosti,jer to je otprilike neuspeh kao kada bi američki "drim tim" izgubio od,recimo,San Marina! Promene u DS su potrebne i neumitne,jer samo tako mogu da se rehabilituju,kako pred svojim glasačima,tako i pred celim narodom. I još nešto; iza Đilasa i Ješića stoje izuzetni rezultati,a Inđija je evropskija od mnogih dugih gradova,pre svega njegovom zaslugom. Zato njihova reč ima istinsku vrednost i specifičnu težinu. Vučić je dokazao za ovih par meseci da mu je osnovni cilj da potpuno satre DS. Da bi to sprečili,u DS-u moraju hitno da obave prestrojavanje...

rade

pre 11 godina

Da sumiram Ješićeva razmišljanja o Tadiću:"Tadić je dobar državnik jer nas ne interesuje kako će narod da živi i što nema para da kupi hleba, ali je Tadić i loš vođa DS-a jer smo zbog njega izgubili dobar deo kolača od pljačkanja Srbije pa su se samo njemu bliski ljudi obogatili a mi smo ostali kratkih rukava".

demokrateee

pre 11 godina

Dok je bio na vlasti Tadic,svima u DS je bio dobar,a sada kada je na dnu sada vam ne valja...To je samo jos jedna stvar koja pokazuje kolika je opsta zelja DS za foteljom i koliko su svi u DS-u isti,no dobro s obzirom ko vas je do sada vodio morate da licite i na njega...Kako li se spojiste tako?Al dobro,ne kaze se u narodu bez veze "svaka krpa nadje zakrpu"...

Vojvodjanka DS

pre 11 godina

Ješiću ne govoriš istinu. Moj odbor nije podržao Djilasa a i nece. Kakve su to neistine i laži. Niti ćemo podržati Pajtica i Elezovica. Pa vi ste bogati ne zna se sta imate, sram vas bilo. Volela bih da Vas Vučić sve preispita malo!

Pera

pre 11 godina

Još jedan LDP u nastanku.

Mada štoda ne, kada ni Pajtić, ni Jovanović, ni Đilas u suštini nemaju ni dana poštenog rada, već sve nekakvog presipanja iz šupljeg u prazno.

Dejan Hamburg

pre 11 godina

Mozda je vrhuska u Vojvodini za Pajtica ali clanovi DS-a nisu. To cete videti na narednim izborima. Porucio bih vam da secete granu na kojoj sedite.

SREMAC vise ne glasa za ovu bandu

pre 11 godina

Sramota za Ješića i bravo za Sremsku Mitrovicu. Ispada da samo Srem. Mitrovica dopusta ljudima da glasaju za koga oni hoce (i to samo zato sto je odbor u SM raspusten pa vrh nema kontrolu), a ostalima je naredjeno sa vrha, iz Novog Sada, za koga da glasaju. Prava demokratija u Diktatorskoj stranci!

Branko

pre 11 godina

Da se razjasnimo kolega Ješiću odmah: za rukovođenje strankom godinama unazad bio je zadužen zamenik predsednika i to svi u stranci znaju. Ako je rukovođenje bilo loše (a bilo je), onda za to snose odgovornost Dušan Petrović (do 2010.) i Dragan Đilas (nakon 2010.).

Zašto se sada nameće tvrdnja da bi Dragan Đilas bolje rukovodio strankom kao predsednik, ako to nije bio u stanju kao zamenik predsednika?

Kao član stranke želim da te obavestim, poštovani kolega Ješiću, da mi se sve smučilo. Posebna politička kultura kojom se odlikovala Demokratska stranka - strasne diskusije, žive debate uz konkurenciju ideja i nosilaca tih ideja - pretvorila se u političku nekulturu.

Ovog puta, bojim se, rascep će biti konačan.

Sve dok se strane, grupe, frakcije ili interesne formacije bore za dušu Demokratske stranke, nekako malo prodamo dušu, malo se posle vajkamo, lažemo se da drugačije i nije moglo. Nije to ništa čudno, tako funkcionišu političke stranke.

Ovog puta čupamo sebi oči, uši, srce.

Znaš, kad te slušam, uplašim se! Plaši me đilasovska naprasitost koju isijavaš. Neprijatna mi je lakoća sa kojom sve grehe ovog sveta pripisuješ grešniku Borisu Tadiću. Zapanjuje me mrzovolja sa kojom govoriš o političkim protivnicima, spočitavajući im neprincipijelne dogovore sa onima koji su nas odbili. Jer smo mi, jelda principijelni?

Nije dobro Ješiću!
Niste demokrate, Ješići!

Sremac

pre 11 godina

Opet Jesic o Mitrovici,ona mu je trn u oku..
DS u Mitrovici osvojio 23.5% a u NS 18% i onda se smeni GO DS u Mitrovici zbog loseg rezultata...ma dajte molim vas!!!
Jesic otvoreno podrzavao gg Vredna Mitrovica a ne sopstvenu stranku!!!

mike

pre 11 godina

Vucicu, ucini Srbiji a i Tadicu, proveri ove njegove protiv kandidate i oformljenu ekipu. izgleda da su se svi imucniji iz ds uplasili i skupili se oko Djilasa misleci ovako smo svi zajedno i svi imamo interes da sacuvamo steceno. Proveriti jednog od njih i da vidite kakva ce bezanija da nastane.

sanja

pre 11 godina

Ješić,Đilas i Pajtić a ima ih najverovatnije još koji ne odobravaju ovakvu odluku.Da li je Tadić odobravao vaše postupke dok ste mu vi radili tako iz leđa.DS je stranka za koju svakoga dana čekamo izveštaj medija da više ne postoji.Nema interesa koji bi vas povezila!

Bojan

pre 11 godina

Kakve su ovo nebuloze da moze da bude dobar predsednik drzave a los predsednik stranke? "Odluke se donose u uskom krugu ljudi", i to je dobro da bude svima nama, a to nije dobro za njegovu stranku. Koja dvolicnost i licemerje. Klasicna DS uvrnuta logika koja sluzi samo sticanju moci i parazitizmu na grbaci naroda. Nadam se da ova ekipa brace Dalton nece prelaziti cenzus sa tajkunom Djilasom i Bodrum efendijom Pajticem.

Cudno!

pre 11 godina

Koji bre odbori, to su vasi odbori koje kontrolisete parama.Ti vasi odbori nisu reprezenti podrske clanstva, zato i niste zeleli neposredne izbore, pa kako ce onda Djilas ako ne daj boze pobedi za predsednika DS-a da se uopste kandiduje sutra na neposredne predsednicke izbore u Srbiji..., ili ce i onda izglasati delegatske izborni sistem u zemlji i dirigovanom vecinskom kobajagi podrskom.Borise Borise i vi obicni clanovi DS-a, ne dajte ovoj bandi da preuzme DS!!!

nema deda mraza

pre 11 godina

protiv sam dveri, radikala, sns-a....ali pajtic?
radije bih da vojvodinu date pastoru. igrate se drzave vec 20g...pa ne moze vise ovako

sladja

pre 11 godina

Borise beži glavom bez obziora od ove korumpirane lopovske bagre i osnuj stranku u Vojvodini, pa ce Pajtić i Ješić da vide koga Vojvodjani podrfžavaju.

DARKO

pre 11 godina

Clanstvo DS-a ne bira rukovodstvo nego delegati OO koji su i sami ucenjeni o d strane Djilasa, Jesica i kompanije!!! Vrsi se pritisak na Predsednike OO da moraju da izlobiraju svoje odbore za podrsku Djilasu!!! A mnogi casni clanovi DS-a medju kojima sam i ja posle svega ne cemo biti ni glasaci DS-a!!! Borise, bori se do kraja a onda pravimo novu stranku bez tajkuna!!!

Obican clan

pre 11 godina

Pa kakvim ste ucenama naterali sve te odbore na podrsku??? Ali, delegati ce reci svoje, a ne vi, njihova je poslednja, a ne vasa. Ukoliko ne postavite strazare i kontrolore za glasanje kod racunara, mada ne verujem da ce i to pomoci. Dalje, stranku kojom vedre i oblace Bodrumasi, ne ceka nista dobro. Ali cemo se postarati da do takvog scenarija ne dodje. Onaj nesretni Alen Selimovic je kaznjen zbog Vesica, Pajtica i slicnih, voleo bih da se on oglasi i konacno kaze ISTINU, ali muceniku je zabranjeno da se bavi politikom.
Ipak, kako god, Boris ce pobediti. Ne moze ucenjena Vojvodina da odluci umesto citave Srbije. A i nisu Vojvodjani toliko plasljivi da ne mogu samostalno da odluce ispred racunara i da jedan tajkun i korumpirani graditelj mosta-Djilas, i kupoprodavac glasova i kojecega-Pajtic odlucuju umesto njih. Iznenadice Vojvodjani, siguran sam.

Mitrovčan

pre 11 godina

Interesantni su mi komentari SNSovaca. U pozadini je samo jedna stvar, na mestima gde su Đilas, Pajtić i Ješić koliko vlasti ima SNS ??
Zato i rade sad kampanju Tadiću. Koji je sam hteo da skrati mandat.
Mitrovački DS je prepun poltrona i nesposobnih ljudi, zato su tako i prošli na izborima i zbog toga što je Petrovićev čovek Prodanović terao članstvo da glasa za kandidata SNS. Sramota.

Mira

pre 11 godina

Jesic mi je bio simpatican, ali ono sto je izgovorio nije u redu. Izbori su u DS-u kvazi-demokratski. Oni, kao nemaju jednog kandidata, ali opet je sve unapred rezirano. Pri cemu on izjavljuje da JOS nemaju program, ali ce ga imati!!! Prema tome glasa se ze coveka, a ne program u vec izreziranoj prici. I, nazalost, zbog toga ce DS propasti, a mi necemo vise imati nikakav izbor. Ogroman broj pametnih ljudi im je govorio da im posao ne valja, nisu ih slusali, pa nastavljaju dalje glavom kroz zid. Nije mene mnogo briga za vecinu njih, ali su bra nekako licili na moj izbor. Sada je i sa tim gotovo.

ice9

pre 11 godina

Sad se vidi sta je ds zapravo, kako ste izgubili izbore poklaste se ko gladni vukovi,sve vam prosto bilo, drago mi je sto nisam glasao nizakoga!

clan DS od 1989

pre 11 godina

Kakav ego manijak. Koliko puta u razgovru kaze JA. Moja vlada, moja vlast, moj odbor, sacuvaj me boze od ovakvih. Da bi ste uspesno upravljali nekim sistemom mora te poznavati njegovo funkcionisanje, ili morate konsultovati nekoga ko sistem poznaje. On, Djilas i Pajtic su velike neznalice koje se pokrivaju marketinskom pricom o dobrm delima i namerama. Zao mi je sto nikada niko nece biti u prilici da njega i Djilasa ispita na temu poznavanja i planiranja komunalnih sistema kojima upravljaju. Zato Beograd i Indjija imaju lose sisteme vodosnabdevanja i odvodjenja i preciscavanja otpadnih voda. O gradskom saobracaju da nepricamo.

Laf

pre 11 godina

Objektivno gledajuci na stvari,dvojica velikih lidera u Srbiji Tomislav Nikolic i Boris Tadic trebaju pod hitno da se rese mali ucenjivaca i sitnih kleptomana.Jedino u toj koaliciji Srbija bi se oslobodila kancera koji se zove organizovani kriminal,zloupotreba sluzbenog polozaja uticaj pojedinih politicara na bizni, koji su se naglo i abnormalno obogatili,poput Djilasa,Sutanovca i drugih sps-ovaca koji trenutno sprecavaju Vucica da ih predstavi celoj Srbiji.

Dragoljub

pre 11 godina

Jesic je klasican primer lokalnog "uspesnog"gradonacelnika u Srbiji.Virtuelni gradonacelnik godine koji ima dobar marketing.Partneri su mu Kole i Peconi,sve ostalo je marketing i fora.

Lun

pre 11 godina

Tadić je po svetu uzimao kredite i plasiro ih preko Djilasa u Beograd i Pajtića u Vojvodinu a da bi pobedio na izborima. Sad imamo da ga baš ta dvojica pokušavaju izbaciti iz DS-a a kao oni su uspešni i pametni. PA NIJE OVOM NARODU VRANA MOZAK POPILA DA NE ZNA ISTINU O OVOME !!!

pozz za ekipicu iz Amelija

pre 11 godina

Djilasovi tigrovi - Janko,Balsa,Gangula i ostala druzina Pere Kvrzice hahhaha
ograniceni ko terase, plitki ko kasike.
Ima da vas otresemo 10-og ko fudbaler sli.u :-)

podanik

pre 11 godina

"Tadic je dobar za predsednika drzave, ali nije dovoljno dobar za predsednika stranke". Drugim recima "Je**s drzavu, vazna je stranka (i koristi od nje)".

RaDE

pre 11 godina

Одбор у Сремској Митровици није распуштен већ је њега распустио Бојан Пајтић јер му исти није био по његовој вољи тј. контроли. Његов кандидат за покрајинског посланика Горан Ивић је изгубио само из разлога што је ГО ДС СМ предложио другог кандидата који није био на линији са г. Пајтићем па је Пајтић суспендовао ту кандидатуру. Ово чисто да се зна.
Такође није ДС изгубила на изборима у С. Митровици већ је прошла исто онако јадно као и у свим другим градовима а за пример навешћу Нови Сад где је ДС коју контролише Пајтић прошла далеко ГОРЕ него ли у С. Митровици. Немам ништа против тога што је Пајтић избацио 50 чланова ГО ДС СМ из чланства али сматрам да нису ништа лошији од њега самог, јер сви сте ви исти.
Јешић ја на ове изборе изашао као ГГ ваљда из разлога што се стиди странке (ДС) којој је приступио пре коју годину када је напустио ГСС. Пајтић такође у свом предизборном пропагандном "материјалу" не спомиње ДС ( http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/pp_0.jpg ) ваљда из истог разлога као и Јешић. Додуше и Пајтић је постао члан ДС тек након што је напустио Народну странку Милана Парошког и након победе коалиције Заједно. И кандидат за председника Ђилас се уписао у чланство ДСа тек пре коју годину, тако да ова три члана (функционера) имају ову заједничку тачку - нису били чланови ДСа када је она била у опозицији и на локалу и у републици.

moldavac

pre 11 godina

Lepo rekao Dacic onim mega studentima,sa mega mozgovima na mega univerzitetu.
"bicu ja premijer kad vi diplomirate i obezbedicu vam radna mesta"
Jer ovi kandidati iz DS-a kako su krenuli da amputiraju lokalne odbore bicu dozivotno.
kako moze Djilas da bude kandidat kad
1.ukupan broj glasaca beograda je izslo 47%
2.Od tih 47% da kazemo da je 100% glasali samo 35%
3.Koja je to vecina?
Isto vazi i za Tomu diplomu i sve ostale?
Jos se razmisljam kako je LDP sa svojim tastom prosao cenzus na republickom nivou,a u BGD nije?

(raz)očaran

pre 11 godina

Mislio sam da je ovaj čovek malo ozbiljniji ... Nastupom na B92 me je potpuno razočarao. Ako je on perjanica "novog" DS-a mene više nema u toj priči.

Brkic - Tabloid

pre 11 godina

@veterinarBG

Ako ste jos veterinar u PKB-u onda mi je jasno sto podrzavate Djilasa. PKB je njegova privatna prcija u koju zaposljava samo svoje poslusnike, a muljanje sa lekovima i nabavkama i nerad veterinara su dostigli kolosalne razmere. Svi "mladji" veterinari su tamo dosli po naredjenju Djilasa. Eto sta Vi branite.

Razlika izmedju Tita i Tadica: Tito se svog Djilasa ratosiljao na vreme.

Lala

pre 11 godina

"Na pitanje zašto se sada okrenuo protiv Borisa Tadića, kada je u aprilu govorio da je on najbolji kandidat za predsednika Srbije, a kasnije i za predsednika vlade, Ješić objašnjava da je to bila predizborna situacija, odnosno da je govorio o Tadiću kao kandidatu za predsednika Srbije."

A, znači, kadgod su izbori, laže se na hvatove. Lepo da znamo. A sad, sedite u zapećku. Odmorite se malo. Brojte zvezde.

radulax

pre 11 godina

Ko god da "pobedi" između dotične gospode, zapravo je gubitnik, jer je narod na izborima pokazao šta misli o njihovoj politici. Ne razumem taj nedostatak doslednosti i ličnog integriteta, da se posle onakvih izbornih udaraca i dalje kandiduju i pokušavaju nešto..

samo tadić

pre 11 godina

Demokrate to smo mi,
Đilasovi tigrovi!

Oriće se ova pesma kad pobedi veliki Dragan Đilas! Poruka za ove koji podržavaju gubitnika Tadića: Previše smo jaki!
(Samo Đilas, 2. oktobar 2012 13:21)
---------------------

super - znači vi ćete biti ne SNS, kao što se činilo, već nešto kao nova SRS. Sudeći po ovom komentaru. Tadija može da osnuje novu stranku i odvede vam svo članstvo, a vi zviždite u posle u pištaljuku!

tomislav

pre 11 godina

Milijarder i tajkun Dragan Đilas je smrtna opasnost za radničku i levičarsku stranku i socijalnu pravdu koju bi ona trebala da zastupa.
Birajte Đilasa i imaćete predsednika uskoro u zatvoru.
Zbog mosta tri u jedan, zbog BUS PLUSa u kome neko skida kajmak, ma ko to bio, zbog Multikoma koji poskupljuje kompletnu ekonomsku propagandu za osam puta na RTS.
Nije vam utešno ni to što će sa njim sigurno i oni koji su mu to omogućili, recimo Tijanić.
Ali borbe protiv korupcije NEMA, sve dok se ne istraži slučaj ĐILAS???
Sve ostalo su priče i zanovetanja. Đilas je na prvom mestu!!!!
Il je krao il je pošten bio????
Milijarda se na pošten način ne može uzeti!!!
Bar je porez utajio mnogo puta????

Embargo

pre 11 godina

Izgleda da je DS zaista brod koji tone sve dublje. Zamislite situaciju da su sada neki ponovljeni izbori? Ja mislim da bi oni imali jednocifreni procenat podrske posle svega.

bezimena

pre 11 godina

Nigde ne vidim sledbenike politike Zorana Đinđića, šta je sa članovima koji su bili oko njega
(mirjana, 2. oktobar 2012 11:15)

Sledbenike!?
Uz svo poštovanje Z. Djindjića, on nije bio Hare Krišna!

Tex

pre 11 godina

Jesic cudo od menadzera! Dovede hemijsku industriju na tlo koje je bogato cistom vodom i samo zaboravi da napravi kanalizacionu mrezu.

Lala iz Banata

pre 11 godina

Tadic je najbolje sto DS ima u ovom trenutku. Njegov problem, medjutim, je to sto nije na vreme izbacio iz svog okruga neke ljude koji su radili za svoje a ne za interes Srbije, npr. Dulice koji vladaju Suboticom kao da je taj grad njihova imovina, Sutanovca koji je gradio apartmane po BG umesto da se bavio odbranom zemlje, Canka i LSV gospodu koji su samo ucenjivali DS i radili za dobitak svojih sestara i kumova po NS, itd., itd.
I sad ta mafija zabija noz u ledja coveku koji je sve njih i doveo i drzao na vlasti. Sramota.
I mislim da se Djilas i Pajtic Company varaju ako misle da ce oni lako osvojiti vlast na sledecim izborima, pogotovo ako se SNS-SPS stvarno obracunaju sa korupcijom i uvedu neki red.

istina

pre 11 godina

proverite imovinu Jesica, Elezovica, Pajtica i Pavlicica. Kako su radili vrlo lako se moze proveriti. Ako ima zelje na vrhu. Za Vojvodinu i Vojvodjane nisu sigurno radili.

tajkun

pre 11 godina

ekipa spremna. obraz ocvrsnuo. principi i moral stavljeni trenutno po strani. biografije sredjene. novinari potkupljeni. Izbori mogu da pocnu.

lala original

pre 11 godina

Ne vidim nikakvu promenu nabolje dok se lopovcine na uhapse. Tih 7% nemate gde da vidite, Vojvodina je pokradena ruina, bez slobode medija, zatvor za feudalne robove, dok samo grupa od desetak feudalaca sa svojom vernom svitom vlada nad zivotima dva miliona ljudi, terajuci ih bukvalno svakim danom u sve vecu bedu. To odrodjeno partijsko plemstvo moze sada vec da bije ljude po kafanama i nikom nista, niko ih nece hapsiti, nema ko.

sirkan

pre 11 godina

sto sam stariji sve vise razumem sta su stariji ranije pricali. da je politika drustvena kanalizacija da se njom najbolje krecu najgori olos paraziti lopovi karijeristi. ljudi bez morala ali ogromnih ambicija. sad vidim da su u pravu. cast izuzecima.

posteni gradjanin

pre 11 godina

Pa dajte se vise dogovorite koga podrzavate,pajtic i kompanije kazu da vojvodjanski ds nije odlucio koga ce podrzati a vi tvrdite da cete podrzati Djilasa i Pajtica,Od vas nikada narod nece cuti istinu.

Мекушац

pre 11 godina

Наш народ има једну изреку која каже, све се враћа све се плаћа. А тако се сад збива и са Тадићем. На исти начин на који је дошао на власт у странци, тако ће из ње и отићи. Дошао је "уклањањем" својих противника, а сад ће они за које је био убеђен да ће га слепо пратити до краја живота, на исти такав начин склонити њега. Још једна потврда да свака револуција једе своју децу, жаргонски речено.

Vladan

pre 11 godina

Vi iz DS-a prepucavate se potpuno bez veze. Nije DS pukao samo zbog Tadica, nego zbog svih vas i vase politike.

Umesto da posle “5. oktobra” Srbiju povedete putem preporoda i sveopsteg boljitka, vi ste sklopili dil sa Milosevicevim ratno-profiterskim tajkunima i zajedno namlatili nenormalne milione Evra/$. Tako da Srbijom kruze informacije o tome da glavonja iz DS-a ima i par milijardi Evra love preko, njegov glavni rival, nazovi biznismen, preko 400 milki istih, pa neki treci, mali od oruzja, preko 600 milki, pa Diznijev lik preko 200...i tako redom...a Srbija nikad bednija, nikad jadnija, nikad siromasnija...narod vise gladan neko sit...i zeljan svega...posebno normalnog, obicnog zivota, kakvog i Grci imaju dovoljno.

Uz to ste povampirili i avete proslosti presvucene u novo ruho, te je njih deo naroda u teskom ocaju birao...

E zato ste pukli bagro lopovska, olosu ljudski...

Dace Bog da poslednjom snagom ovaj narod izvede “6. oktobar” u njegovom punom znacenju i svi vi dobijete po realnoj zasluzi!!!

Dags

pre 11 godina

A u ustavu pise da budzet lokalne samouprave se donosi referendumski,a ne politicki u sta spadaju opstine,gradovi i pokrajna.
Jesicu,vi ste svi ucestvovali u pravljenju ustava,gde je zapelo?

Stevan

pre 11 godina

Sve je to lepo, samo ja bih voleo da navedete koja su ta dva odbora koja su podržala Tadića (ili možda bolje koji nisu podržali Pajtića) u Vojvodini i da se prati njihova situacija. To će verovatno biti interesantna priča...:)

novica 952

pre 11 godina

Očigleda je namera i Tadića i Đilasa da koristeći pozicije stranke rade na ličnoj promociji obećavajući odborima i pojedincima i onoi što je neizvodljivo i statutarno nemoguće. Ješić je stao na stranu Đilasa i Pajtića i zato i brani njihovu poziciju i oduzma pravo Tadiću koje po statutu ima.Ja očekujem mnogo prljavog iz ove kampanje i očekujem totalni rascep DS na dva potpuno odvoje dela od kojih sledi i formiranje nove stranke od onoga ko u ovom pretumbavanju ostane praznih šaka.

gandra

pre 11 godina

cak i da djilas pobedi na izborima za predsednika - naci ce se statutarna zackoljica i ime Demokratska stranka ostace kod tadica i njegove "nove" stranke

Nisam glasac DS-a

pre 11 godina

@
Opet Jesic o Mitrovici,ona mu je trn u oku..
DS u Mitrovici osvojio 23.5% a u NS 18% i onda se smeni GO DS u Mitrovici zbog loseg rezultata...ma dajte molim vas!!!
Jesic otvoreno podrzavao gg Vredna Mitrovica a ne sopstvenu stranku!!!
(Sremac, 2. oktobar 2012 12:11)

I ne samo Jesic! U kampanji pred zadnje izbore, u Mitrovicu je dolazio i Djilas i javno se eksponirao u kaficu u centru grada i sedeo sa predstavnicima GG Vredna Mitrovica, a gradski odbor DS-a (svoje stranke) nije ni obisao!!!

Bojan

pre 11 godina

Одбор у Сремској Митровици није распуштен већ је њега распустио Бојан Пајтић јер му исти није био по његовој вољи тј. контроли. Његов кандидат за покрајинског посланика Горан Ивић је изгубио само из разлога што је ГО ДС СМ предложио другог кандидата који није био на линији са г. Пајтићем па је Пајтић суспендовао ту кандидатуру. Ово чисто да се зна.
...
(RaDE, 2. oktobar 2012 14:37)

Dosta neistinitih stvari si napisao kao i dosta što nisi napisao. Da li je istina da je baš zbog Ivića, tadašnji Petrovićev čovek Prodanović terao članstvo da glasa za kandidata SNS ?
Da li je Tadić dobio u drugom krugu 8000 manje glasova nego u prvom? Baš zbog glasanja za kandidata SNS na pokrajnskim u Sr. Mitrovici.
Mitrovica je mrtva i to niko ne može da popravi, ali Mitrovački DS je bio najgora korumpirana ekipa, sa skupom poltrona koji su to podržavali...
Sramota !

Obican clan

pre 11 godina

OBICNI CLANE, slazem se sa svim ali ipak samo jedna mala ispravka tj. pitanje:

Ako je Alen Selimovic mucenik - sta smo onda nas dvojica? Verovatno mucenik na n-ti stepen...(n>1000).
(ZA OBICNOG CLANA, 2. oktobar 2012 16:50)

Slazem se i ja sa tobom, prijatelju, mi radimo, hodamo, skupljamo glasove, mucimo se prakticno ni za sta, ali sam siguran da se nismo mucili za Borisovo licno bogatstvo vec za bogatstvo njegovih protivkandidata u stranci, i to sve pod velom aktivizma i ideala. Ne moze se reci da Djilas, Pajtic, Dulic, Vesic i ostali nisu uvecavali svoje bogatstvo svakom novom pobedom Borisa i DS-a. A narodu bivalo sve losije i jadnije. I jos su gladni, jos bi da kradu, zato je sve ovo i pocelo. Dalje, za Alena smatram da je mucenik u tom slucaju, slucaju afere Bodrum, ne sveukupni. Upucen sam dobro u aferu Bodrum i smatram da su tu Alen i onaj drugi(Jankovic bese???) bili obicni vojnici a organizatori i nalogodavci tipa ljudi iz tadasnje vrhuske, siroj javnosti poznati kao Vesic, Pajtic itd., nisu snosili nikakvu odgovornost, vojnici ih cuvali a novi lider ostavio u politici. Za koga, za sta??? Boris je pogresio sto ih je ostavio u politickom 'zivotu', odmah je trebao sve to u istoriju, sada je jasno sve. Ma kada bi Alen progovorio, kljuc je delom i kod njega.
I sada, okrecu ledja Borisu kao onda Zivkovicu. Ali, prevarili su se u jednom, ovo nije Zoran Zivkovic, ovo je Boris Tadic, covek sa vise pameti, znanja, iskustva i vestine. Pocistice ih, jednom za svagda!!!

Borka69

pre 11 godina

Sav prljav ves izlazi na povrsinu! Cutali su dok je bilo vlasti i gulili ovu jadnu drzavu a sad bi oci povadili jedni drugima...

Novi Sad

pre 11 godina

Uski krug ljudi iz vrha DS-a odlucuje o politici straneke! Tu je nesto cudno? Uski krug vrha mesnih, gradskih i pokrajnskog odbora odlucuje bez konsultacija sa clanstvom u zadnjih desetak godina! Predsednici mesnih odbora koji su delegirani u vise nivoe po funkciji i koji MORAJU da konsultuju clanstvo i shodno odlukama na sastancima mesnih odbora glasaju, "zaboravili" su na taj deo Statuta, barem u gradu u kojem zivim. Problem nastaje u trenutku kada, oni isti koji taj haos iskoriscavaju za svoje potrebe, pocinju da se zale na njega.

raxx

pre 11 godina

Pa da, dok mahinacije bivše vlasti počinju da izranjaju na površinu, dok se oni gađaju preskupim jahtama, a mi ostali grcamo u bedi, njima i dalje nije dosta nego pokušavaju nekim restruktuiranjem da opstanu na sceni. Demokratska stranka je do sada pokazala da je zapravo interesna grupacija, koju na okupu smao drži "šišanje" građana. Čim su izgubili mogućnost da to rade i dalje, nestala je nit koja ih je okupljala i sada puca po šavovima.. Samo ih treba pustiti da se međusobno unište...

ZoranNS

pre 11 godina

Problem je nastao kada se Vojvodina svela na položaj de joj se treba "DAVATI", daju se od njenog. Građani Srbije koji žive u Vojvodini nisu ravnopravni sa ostalima. Dinkić arči kako želi, uzima iz Vojvodine a ulaže u druge delove zemlje po principu 5000 Eu za svako otvoreno radno mesto.

Beogradski DS-BORIS TADIC

pre 11 godina

Jesicu, da li igraci menjaju trenera? Mani se corava posla dok jos nije kasno za tebe! Seti se sta je Pajtic uradio Knezevicu ZR. tebe ceka isto!

Vladimir

pre 11 godina

@mitrovcan... Majstore, prvo, ne pise se Mitrovcan nego Mitrovcanin. Ja sam clan gradskog odbora Demokratske stranke u Sremskoj Mitrovici. Predsednik sam mesnog odbora koji je imao najbolji rezultat u gradu,iznad svih republickih proseka. Uvidom u rezultate ces saznati ko sam. Onda mi se javi i nazovi me poltronom i nesposobnim.

RaDE

pre 11 godina

@ Lala iz Banata
"Sutanovca koji je gradio apartmane po BG umesto da se bavio odbranom zemlje"
Слажем се са вашим коментаром осим са овим делом, јер сматрам да је Шутановац требао да се бави ОБРАДОМ земље.

demokrata

pre 11 godina

Ako je Vesna Martinović kandidat za podpredsednika u DJilasovom timu,ne računajte na Pančevo na sledećim parlamentarnim izborima.

Obican clan

pre 11 godina

Borka69, idi ti brini o svojoj SNS, ovde barem sve ispliva na povrsinu, a kod vas je dugo pod tepihom, niko ne sme nista da kaze, i gomila se djubre dok se ne pogusite u istom. I nije to problem vec to sto gusite i druge. A znam sta je i najveci problem, i ovakav Tadic, u opoziciji, popularniji je deset puta od Tome, i deset puta su ovi unutarstranacki izbori vazniji od bilo kog poteza Vlade. Zasto??? Jer svi znaju ko ce voditi novu vladu, ova vasa je osudjena na propast i pre nego je formirana i zazivela.

stančeta

pre 11 godina

Sada ispada da je Vojvodina najveći faktor u demokratiji i ako ne bude po njenom to odmah nije demokratija.Strašno je šta nam rade pojedinci i u strankama i dok su bili na vlasti.

ZA OBICNOG CLANA

pre 11 godina

OBICNI CLANE, slazem se sa svim ali ipak samo jedna mala ispravka tj. pitanje:

Ako je Alen Selimovic mucenik - sta smo onda nas dvojica? Verovatno mucenik na n-ti stepen...(n>1000).