Utorak, 18.09.2012.

20:16

"Kupio sam 50% akcija Politike"

Vlasnik kompanije "Farmakom" Miroslav Bogićević potvrdio je državnim organima da je kupio 50 odsto akcija dnevnog lista "Politika", prenela je RTS.

Izvor: Tanjug

"Kupio sam 50% akcija Politike" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Neisplaceni radnik

pre 11 godina

Haaaah

redovno primaju plate???? hahahaha raspitaj se i kod radnika sabacke mlekare

e, zalosti xDDD
(lobotomija, 18. septembar 2012 23:04)

A koliko to kasni plata u mlekari?

Mira

pre 11 godina

Cita li neko od vas Politiku? Kakvo vlasnistvo, o cemu se ovde prica!! Vlasnik placa racune, a uredjivacku politiku vodi urednistvo. Da li je moguce da niko ne zna kako novine funkcionisu. Osim toga tiraz Politike je u odnosu na mnoge druge novine, relativno mali.
A ako citate Politiku, videcete da se ona, kao i RTS brze bolje okrenula novoj vlasti, pa zato, SNS-ovci, ne brinite, sada ce da navijaju za vas.

miki skepticni

pre 11 godina

Sta ce da se desi kada Bogicevic "propeva" o politickim nalogodavcima? Taj deo je nazanimljiviji. Znamo svi koji su bili njgeovi motivi ali se izgleda malo preracunao. Znamo svi i koja je ideja ovih mutnih radnji bila, samo da dobijemo zvanicnu potvrdu.

Kokan

pre 11 godina

Vučićč svoju hajku sa pozicije vlasti očigledno bazira na neproverenim i nedokazivim rekla-kazala glasinama, za koje bi on jako voleo da su istina ali pošto zakon nije prekršen a on te svoje vlažne snove ne može ama baš nikako da dokaže, onda svoje frustracije pretvara u krajnje nelegalne pretnje i pritisak, sa pozicije potpredsednika Vlade, na jednu firmu i njenog vlasnika.
Onaj ko zaslužuje svaku kritiku u ovom slučaju je Vučić. Mogao bi da zauzda svoj dugački jezik, sada kada je na vlasti. I da kontroliše svoje frustracije i fiksacije. Ničija nije do zore gorela.
Inače, organizovani nastupi aktivista SNS po info sajtovima, pa i na stranici sa komentarima na ovu vest, su jadni, patetični. Mogli bi bar pravopis da nauče.

milan

pre 11 godina

nije mi jasno,gde je ovde kriminal ako je neko kupio to sto je hteo da kupi
a drugi je prodao to sto je hteo da proda i za to dobio pare ne u "kesu" vec
preko racuna u banci.

privatizacija se nastavlja nesmanjenom zestinom

pre 11 godina

Da, bivsa vlast je vezala Bogicevica i onda su ga na smenu batinali sve dok ovaj nije izvadio novac iz novcanika i otisao da kupi Politiku. Osetivsi veliko fizicko olaksanje usled prestanka batinanja Bogicevic je razvio podsvesnu naviku da se kupovinom medija oslobadja stresa. Ono sto je posebno porazavajuce je sto u sadasnjoj vlasti sedi polovina koja je ucestvovala i u bivsoj vlasti tako da ti batinasi sada cekaju novu zrtvu koju ce naterati da kupi neko domace posrnulo preduzece.

ja tebi, ti meni

pre 11 godina

Pa nije ni cudno da su mu uspesne firme kad je uz vlast .On je jedan od najvecih finansijera Demokratske stranke.Tu su sve mogucnosti za rad i dobro poslovanje.Ne kaze se dzabe ko u vladu sa njim u paradu.Te tako i doticni gospodin, kupac medija Politika.Valjda je doslo vreme da i on ucini nesto za njih ali od velikog znacaja.

sabahudin

pre 11 godina

odvratniji od vučića su ovi njegovi komentatori...
(pera kojot genije, 18. septembar 2012 23:08)

Je li žućko,znači svi mi koji ne mislimo kao tvoj DS,smo Vučićevi komentatori.E pa da ti kažem ja prezirem lopove i kriminalce i sve one koji su me doveli u ovakvu situaciju,a ti ih podržavaš.Hvala ti na svrstavanju svih nas uz SNS,ja se ponosim time.

z

pre 11 godina

Sasvim je normalno da Bogicevic isplacuje radnike na vreme i da je "uposlio" neke rudare u njegovim rudnicima.Kopao bi on sam ali nemoze da bude u isto vreme u svim rudnicima koje je kupio za sitne pare.Od rudnika Lece koji je kupio 2008 za 8 miliona zaradjuje (po mojoj slobodnoj proceni ustvari kalkulaciji ) oko 40 miliona godisnje.250.000 tona iskopina izmedju 150-260 grama zlata puta 57$.Pa zasto onda ne bi isplatio radnike i investirao u Medvedju( na kasicicu) kad njemu i vecnom presedniku opstine ostane mnogo..Svaki stanovnik Medvedje bi zaradio oko 5800 $ godisnje kada bi se novac delio. i to samo sa jednog mesta a ima jos jedan rudnik u istom kraju koi daje malo manju kolicinu(ne znam da li je i tu poceo iskopavanja) Inace kopa samo glavnu zilu ,ne interesuje ga sporedne koje isto imaju velike kolicine zlata kao da zuri da sto pre izvadi i pretopi.Prica se da je rude topio u Bugarskoj da se nikada ne sazna koliko je zaradjivao!!!!procenite sami zbog cega tako radi,mozda koristi trenutak.

Duci0167

pre 11 godina

Kakav to mentalni sklop ne moze da se odupre emocijama i mora u kometar na bilo sta da napise i dziberski "alo bre!"? Uf ... i rec "bahat" u svakom drugom komentaru ... Doticni slucaj mi malo vredja inteligenciju "Naterli ga da kupi ..." ccccc,jadan! Sigurno dobio secer od stresa.

Dahija

pre 11 godina

Očigledno mnogi nisu u stanju da shvate ili su članovi DS od koristi jer kako drugačije tumačiti da mnogi komentatori napadaju Vučića da je sve svalio na ovog čoveka (koji je pritom uspešan i plaća radnike redovno..) kada Vučić upravo brani Bogićevića i ukazuje da je iskorišćen i ucenjen od strane DS-a i da je morao tako da postupi! Da, DS ga je iskoristio i ucenio dragi moji DS-ovci.

Vela

pre 11 godina

Čuveni visokotiražni novosadski 'Dnevnik',kaže gospodin Vučić. Ne sprdaj se - kažem. Ono čuveni je sa mene baš čuven po kvalitetnim člancima i vrsnim novinarima.
Šta drugo još pride reći, nego da vuk dlaku menja, ali ne i ćud, onu radikalsku, nasilničku.
Vela

kvarnikovici

pre 11 godina

Ma ovo je jednostavno.U toku ,noci kradomice od drzave, vatreni fan Demokratske stranke na brzaka kupuje drzavni deo Politike,kao lud je za njom, i to placa opet kreditnim parama ali ovog puta od Nove Agrobanke. Posto su shvatili da gube izbore, pa su valjda zeleli medijski da se obezbede, jer Politika je mnogo jak i bitan medij kako ovde tako i u svetu.Ovi sto su predstavljali drzavu u Politici su postavljeni upravo od Demokratske stranke.Umesto da bar obaveste javnost,sto im je bila obaveza i duznost ,oni su dok su svi okupirani izborima na kvarno prodali Politiku.Da nije strasno bilo bi otuzno.

Pecarski

pre 11 godina

Pa šta ako je kupio 50% Politike, i zašto je država tu na gubitku. Pa država je i prodala 50% akcija, verovatno zato što joj nisu trebale, i što bi ih kupavala nazad. Posebno što na žalost Politiku kupuju samo oni koji treba da vide kad' je sahrana. Jer u Politici nema golih g****a na naslovnoj strani, kao ni raznih teorija zavera kao u kojekakvim Kuririma, Informerima i sličnoj žutoj štampi, za koje se ispostavi da su najobičnije gluposti.

I ne razumem zašto se baš Iznogud (kalif umesto kalifa) bavi time, kad' je njegov resor odbrana.

lobotomija

pre 11 godina

I radnici primaju redovno plate...
I dobor su placeni...

(Neznalica, 18. septembar 2012 22:19)


Haaaah

redovno primaju plate???? hahahaha raspitaj se i kod radnika sabacke mlekare

e, zalosti xDDD

taca maca

pre 11 godina

Kakva glupa izjava,naterali su ga.Na keca je zakljucio sta se tu desava,na casnu pionirsku rec.Sta ce nama sudije,proces i svedoci kad to Vule oceni odmah da je nevinasce.Eto kako se stede pare.

Nikola M.

pre 11 godina

Nije fora sto si kupio, nego sto ti je dozvoljeno da kupis preko noci, mimo procedure i zakona, da bi neka partija kontrolisala novine, a plus toga, dobio si kredit od Agrobanke.

Ivan

pre 11 godina

Jedan retkih koncerna koji u Srbiji nešto rade, stvaraju i ostvaruju čak i profit od koga država dobija nešto. O radnicima koji su u svim tim preduzećima zaposleni da ne pričamo. Pogledajte samo kako posluju preduzeća u vlasništvu Farmakoma. Posluju sa profitom. Od privatizacije do danas sva su dobra i stabilna preduzeća.

Uspeh se ne prašta u Srbiji.

petar

pre 11 godina

O cemu prica?!Covek kupio akcije Politike od VAC,a ne od samog Politike,u cemu je problem SNS?Ako mog VAC kupiti akcije Politike sto bi srpska fima ne moze???Gde je tu kriminal!!!Odgovorite.

Ivan

pre 11 godina

Stara ljubav zaborava nema...krenuo Aca da ceprka po medijima jos samo negde da isceprka i svoj zakon o informisanju pa ce biti udri milicijo moja

Roj Kine

pre 11 godina

Stanje u Srbiji je vrlo jednostavno resiti jednom za svagda samo politicka elita treba da sedne i donese zakon o poreklu imovine, jedan vrlo prost zakon i na taj nacin sredila bi se cela situacija jednom za svagda. Svako u svom komsiluku zna ko sta radi i odakle mu imovina, gde radis kolika ti je plata koliko godina radis sta si nasledio kako su to bogadstvo stekli tvoji predhodnici gde su i sta radili tvoji baba i deda.Vrlo jednostavno i transparentno. Sve sto je steceno ne zakonito oduzeti.

Zoki

pre 11 godina

Od svih mogucih krupnih mesetara u ovoj nesretnoj Srbiji jedino ime koje se razvlaci po medijima u Vucicevoj "akciji otkrivanja pljacki prethodnog rezima" je ime ovog Bogicevica. Coveka koji sve sto je uzeo pod svoje je pozlatio. Sve firme koje je privatizovao je postavio na zdrave noge i unapredio ih. I sad ce sva prasina da leti po njemu a ostali i ko zna jos kakvi ce da se provuku neopazeno. Pa je li to konacni ishod Vuciceve kampanje?

hector

pre 11 godina

Da li je Elvis živ? Ima li čudovišta u Loh Nesu? Da li postoji Jeti? Šta je bilo sa izbornom krađom i džakovima glasačkih listića?
Ma koga briga za politiku...

borba

pre 11 godina

DS se sluzila raznim prljavim igrama da bi mogla da kontrolise medije. Zahvaljujuci Vucicu smo izasli iz medijskog mraka i sigurni smo da ce, za vreme dok su oni na vlasti, istina uvek biti dostupna svima.

hamer

pre 11 godina

Ko je predsednik, a ko su članovi upravnog odbora Agrobanke? Ko je odgovoran da u ime države odustane od preče kupovine akcija lista Politika? Za čiji je račun je Farmakom kupio pomenuta akcije i pri tome se kreditno zaduživati? Počelo je klupko da se odmotava. Podrška za Aleksandra Vučića.

maca

pre 11 godina

ne razumem u cemu je problem? covek je svojim parama kupio 50 posto Politike! i sto bi on bilo kome objasnjavao zasto je kupio i po cijem nalogu i ... jel prekrsio neki zakon? nije! jel napravio neko krivicno delo! koliko vidim - nije! pa, u cemu je Vucicev problem? ne razumem! u kojoj zemlji mi zivimo i u kom veku?! pa, valjda svojim parama mogu da kupim sta ocu, kad ocu i koliko hocu! sto bi to morala da objasnjavam bilo kome i bilo kojim "nadleznim organima"! alo, bre! o cemu se radi! vucicu je krivo sto se on nije setio da neko od njegovih tajkuna kupi Politiku! ostavite ovog coveka na miru, vidite da nesto radi i zaposljava neke ljude, za razliku od vucica i njemu slicnih koji ceo zivot provode na grbaci ovog jadnog naroda!

Neznalica

pre 11 godina

Ja ne znam ko je Bogicevic... Ali malo se raspitao... I... Neverovatno

Covek ima sesnaest rudnika
Dve livnice
Mlekaru
Fabriku akumulatora

I znate li sta je jos najinteresantnije...

Sve radi...
I radnici primaju redovno plate...
I dobor su placeni...

I meni je to dosta...
Evo pitajte cika Gugla, ili jos bolje ako imate nekog u Guci, Pozegi, Medvedji ili Sabcu. Ljudi meni je to dovoljno. On je UPOSLIO LJUDE. KAKO CE ON ULAGATI ZABO.. ME
Njegovi radnici ne gladuju.
E sad, da li coveka treba sad trpati ili mu pruziti ruku i reci svaka cast, e o tome dobro razmislite. I setite se raznoraznih Nicovica, Beka, Kostica ( koji su kupovali da bi zatvorili i gradili zgrade )
TRIPUT MERI JEDNOM SECI SRBIJO...

SvetM

pre 11 godina

Navodno je protivzakonito da drzava bude vlasnik medija CAK NI U JEDNOM PROCENTU.
Dosadasnje vlasnistvo drzave nad 50% Politike je nezakonito 100%.
Vucic nastavlja tamo gde je stara vlast stala. On bi da drzava bude vlasnik 100% Politike lamentirajuci nad pravom prece kupovine, umesto da pokrece pitanje i dosadasnjeg vlasnistva drzave.
Ako je nesto nezakonito, onda je nezakonito i ne moze zavisiti od toga sta kazu Vucic, Tadic ili Nikolic.
Ne vidim da se po pitanju postovanja zakona u Srbiji kod ljudi na vlasti promenilo bilo sta u odnosu na prethododnike. Pre lici na ono "gde ja stadoh, ti produzi".

Citalac

pre 11 godina

Meni nije jasno u celom ovom slucaju, zašto se ovde govori o prodaji državne imovine.
Politika je davno kao i Novosti sa 50% bila vlasništvo stranog vlasnika-VACa. Kome ce je prodati i ko ce je kupiti potpuno je nebitno. Prema našem zakonu -svi mediji bi trebalo da sa države pređu u privatno vlasništvo izuzev RTS koji je osnivac i vlasnik država.
Zato ne razumem pitanje koje se poteže:"Pravo prece kupovine", jer da je to država uradila opet bi bila vlasnik 100% ovih listova, što je suprotno zakonu.
Ako grešim demantujte me ali argumentima, a ne vikom i paušalnim povicima.

Jim Beam

pre 11 godina

Meni samo nije jasno zašto je ovo glavna vest već danima. Strana privatna firma odlučila da proda udeo u Politici domaćoj privatnoj firmi za cca 4 miliona eura. Država, koja je imala pravo preče kupovine, ne iskoristi tu opciju. Šta je sporno i o kakvoj se krađi tu radi?

Da je VAC pomerio prodaju za par meseci kada je Vučić došao na vlast, da li bi Srbija postala 100% vlasnik Politike? Ako bi Srbija otkupila udeo VAC-a u tom slučaju, onda čemu kukanje kako nema za penzije i plate kada očigledno ima dovoljno da se kupe novine koje realno neće doneti toliki profit. Ako ne bi Srbija otkupila udeo od VAC-a, onda je ovo najobičnije spinovanje i skretanje pažnje sa nečeg drugog. Kako god okreneš, nije baš najjasnije šta se želi postići sa ovom pričom.

savetnik

pre 11 godina

Naravno da je Agrobanka saucesnik. Zato ti, Vule, kazem: nisu zajmoprimci tu najgori. Gori su ti, Vucko, zajmodavci, tj. clanovi IO, UO i NO Agrobanke. Prvo njih u corku, jer za njih imas nespornu odgovornost, a onda te oni vode do krupnih riba.

Pera

pre 11 godina

Socijaldemokrato, sve je to lepo kada je u pitanju pekara i taksiranje, ali kupovina dnevnih novina sa visokim tiražom, koje služe za ispiranje mozgova i formiranje javnog mnjenja u korist ove ili one političke stranke ili strane sile, definitivno ne može da se poredi sa sitnim biznisom kao što je pekara i taksiranje.

Sitemska Korupcija

pre 11 godina

Sad je pitanje broj jedan ko je njega "udarao po usima" da uopste kupuje to sto su Nemci prodavali.
A pitanje broj dva jeste, ko ga je "bio po usima" da prihvati visinu cene koja se njima svidjala.

socijaldemokrata

pre 11 godina

Ja sam mislio da je Acika posle toliko poraza u svojoj 'brilijantnoj' politickoj karijeri navikao da gubi! On se ponasa kap dete kome su oteli igracku,prvi zamenica....ako nesto nije po zakonu to se onda po zakonu.sankcionise! I ko si bre ti da.procrnjujes da li je nekom ili ne u interesu.sopstvenog biznisa da kupuje ili prodaje bilo sta!!!!!!????? Ako sam ja.pekar i procenim da bi mi kupovina taksi vozila bila dobra.invrsticija pored moje pekare,trebam li tebe da.pitam.za.dozvolu!!!?? Zivimo u eri.slobodnog trzista covece!!!!!! Moja je stvar.gde cu i kada cu da ulazem SVOJE novce!!!!!!

Jale

pre 11 godina

Pre je rekao da nije kupio,sada kaže da jeste,nemoj te misliti da branim Vučića,nisam glasao za njega,ali se čovek trudi.Džaba nam investicije džaba nam pokretanje privrede,ako se nastavi sa korupcijom i kriminalom.

Jale

pre 11 godina

Pre je rekao da nije kupio,sada kaže da jeste,nemoj te misliti da branim Vučića,nisam glasao za njega,ali se čovek trudi.Džaba nam investicije džaba nam pokretanje privrede,ako se nastavi sa korupcijom i kriminalom.

Neznalica

pre 11 godina

Ja ne znam ko je Bogicevic... Ali malo se raspitao... I... Neverovatno

Covek ima sesnaest rudnika
Dve livnice
Mlekaru
Fabriku akumulatora

I znate li sta je jos najinteresantnije...

Sve radi...
I radnici primaju redovno plate...
I dobor su placeni...

I meni je to dosta...
Evo pitajte cika Gugla, ili jos bolje ako imate nekog u Guci, Pozegi, Medvedji ili Sabcu. Ljudi meni je to dovoljno. On je UPOSLIO LJUDE. KAKO CE ON ULAGATI ZABO.. ME
Njegovi radnici ne gladuju.
E sad, da li coveka treba sad trpati ili mu pruziti ruku i reci svaka cast, e o tome dobro razmislite. I setite se raznoraznih Nicovica, Beka, Kostica ( koji su kupovali da bi zatvorili i gradili zgrade )
TRIPUT MERI JEDNOM SECI SRBIJO...

socijaldemokrata

pre 11 godina

Ja sam mislio da je Acika posle toliko poraza u svojoj 'brilijantnoj' politickoj karijeri navikao da gubi! On se ponasa kap dete kome su oteli igracku,prvi zamenica....ako nesto nije po zakonu to se onda po zakonu.sankcionise! I ko si bre ti da.procrnjujes da li je nekom ili ne u interesu.sopstvenog biznisa da kupuje ili prodaje bilo sta!!!!!!????? Ako sam ja.pekar i procenim da bi mi kupovina taksi vozila bila dobra.invrsticija pored moje pekare,trebam li tebe da.pitam.za.dozvolu!!!?? Zivimo u eri.slobodnog trzista covece!!!!!! Moja je stvar.gde cu i kada cu da ulazem SVOJE novce!!!!!!

Pera

pre 11 godina

Socijaldemokrato, sve je to lepo kada je u pitanju pekara i taksiranje, ali kupovina dnevnih novina sa visokim tiražom, koje služe za ispiranje mozgova i formiranje javnog mnjenja u korist ove ili one političke stranke ili strane sile, definitivno ne može da se poredi sa sitnim biznisom kao što je pekara i taksiranje.

Jim Beam

pre 11 godina

Meni samo nije jasno zašto je ovo glavna vest već danima. Strana privatna firma odlučila da proda udeo u Politici domaćoj privatnoj firmi za cca 4 miliona eura. Država, koja je imala pravo preče kupovine, ne iskoristi tu opciju. Šta je sporno i o kakvoj se krađi tu radi?

Da je VAC pomerio prodaju za par meseci kada je Vučić došao na vlast, da li bi Srbija postala 100% vlasnik Politike? Ako bi Srbija otkupila udeo VAC-a u tom slučaju, onda čemu kukanje kako nema za penzije i plate kada očigledno ima dovoljno da se kupe novine koje realno neće doneti toliki profit. Ako ne bi Srbija otkupila udeo od VAC-a, onda je ovo najobičnije spinovanje i skretanje pažnje sa nečeg drugog. Kako god okreneš, nije baš najjasnije šta se želi postići sa ovom pričom.

savetnik

pre 11 godina

Naravno da je Agrobanka saucesnik. Zato ti, Vule, kazem: nisu zajmoprimci tu najgori. Gori su ti, Vucko, zajmodavci, tj. clanovi IO, UO i NO Agrobanke. Prvo njih u corku, jer za njih imas nespornu odgovornost, a onda te oni vode do krupnih riba.

Citalac

pre 11 godina

Meni nije jasno u celom ovom slucaju, zašto se ovde govori o prodaji državne imovine.
Politika je davno kao i Novosti sa 50% bila vlasništvo stranog vlasnika-VACa. Kome ce je prodati i ko ce je kupiti potpuno je nebitno. Prema našem zakonu -svi mediji bi trebalo da sa države pređu u privatno vlasništvo izuzev RTS koji je osnivac i vlasnik država.
Zato ne razumem pitanje koje se poteže:"Pravo prece kupovine", jer da je to država uradila opet bi bila vlasnik 100% ovih listova, što je suprotno zakonu.
Ako grešim demantujte me ali argumentima, a ne vikom i paušalnim povicima.

hamer

pre 11 godina

Ko je predsednik, a ko su članovi upravnog odbora Agrobanke? Ko je odgovoran da u ime države odustane od preče kupovine akcija lista Politika? Za čiji je račun je Farmakom kupio pomenuta akcije i pri tome se kreditno zaduživati? Počelo je klupko da se odmotava. Podrška za Aleksandra Vučića.

Sitemska Korupcija

pre 11 godina

Sad je pitanje broj jedan ko je njega "udarao po usima" da uopste kupuje to sto su Nemci prodavali.
A pitanje broj dva jeste, ko ga je "bio po usima" da prihvati visinu cene koja se njima svidjala.

SvetM

pre 11 godina

Navodno je protivzakonito da drzava bude vlasnik medija CAK NI U JEDNOM PROCENTU.
Dosadasnje vlasnistvo drzave nad 50% Politike je nezakonito 100%.
Vucic nastavlja tamo gde je stara vlast stala. On bi da drzava bude vlasnik 100% Politike lamentirajuci nad pravom prece kupovine, umesto da pokrece pitanje i dosadasnjeg vlasnistva drzave.
Ako je nesto nezakonito, onda je nezakonito i ne moze zavisiti od toga sta kazu Vucic, Tadic ili Nikolic.
Ne vidim da se po pitanju postovanja zakona u Srbiji kod ljudi na vlasti promenilo bilo sta u odnosu na prethododnike. Pre lici na ono "gde ja stadoh, ti produzi".

Zoki

pre 11 godina

Od svih mogucih krupnih mesetara u ovoj nesretnoj Srbiji jedino ime koje se razvlaci po medijima u Vucicevoj "akciji otkrivanja pljacki prethodnog rezima" je ime ovog Bogicevica. Coveka koji sve sto je uzeo pod svoje je pozlatio. Sve firme koje je privatizovao je postavio na zdrave noge i unapredio ih. I sad ce sva prasina da leti po njemu a ostali i ko zna jos kakvi ce da se provuku neopazeno. Pa je li to konacni ishod Vuciceve kampanje?

maca

pre 11 godina

ne razumem u cemu je problem? covek je svojim parama kupio 50 posto Politike! i sto bi on bilo kome objasnjavao zasto je kupio i po cijem nalogu i ... jel prekrsio neki zakon? nije! jel napravio neko krivicno delo! koliko vidim - nije! pa, u cemu je Vucicev problem? ne razumem! u kojoj zemlji mi zivimo i u kom veku?! pa, valjda svojim parama mogu da kupim sta ocu, kad ocu i koliko hocu! sto bi to morala da objasnjavam bilo kome i bilo kojim "nadleznim organima"! alo, bre! o cemu se radi! vucicu je krivo sto se on nije setio da neko od njegovih tajkuna kupi Politiku! ostavite ovog coveka na miru, vidite da nesto radi i zaposljava neke ljude, za razliku od vucica i njemu slicnih koji ceo zivot provode na grbaci ovog jadnog naroda!

hector

pre 11 godina

Da li je Elvis živ? Ima li čudovišta u Loh Nesu? Da li postoji Jeti? Šta je bilo sa izbornom krađom i džakovima glasačkih listića?
Ma koga briga za politiku...

borba

pre 11 godina

DS se sluzila raznim prljavim igrama da bi mogla da kontrolise medije. Zahvaljujuci Vucicu smo izasli iz medijskog mraka i sigurni smo da ce, za vreme dok su oni na vlasti, istina uvek biti dostupna svima.

lobotomija

pre 11 godina

I radnici primaju redovno plate...
I dobor su placeni...

(Neznalica, 18. septembar 2012 22:19)


Haaaah

redovno primaju plate???? hahahaha raspitaj se i kod radnika sabacke mlekare

e, zalosti xDDD

Roj Kine

pre 11 godina

Stanje u Srbiji je vrlo jednostavno resiti jednom za svagda samo politicka elita treba da sedne i donese zakon o poreklu imovine, jedan vrlo prost zakon i na taj nacin sredila bi se cela situacija jednom za svagda. Svako u svom komsiluku zna ko sta radi i odakle mu imovina, gde radis kolika ti je plata koliko godina radis sta si nasledio kako su to bogadstvo stekli tvoji predhodnici gde su i sta radili tvoji baba i deda.Vrlo jednostavno i transparentno. Sve sto je steceno ne zakonito oduzeti.

Nikola M.

pre 11 godina

Nije fora sto si kupio, nego sto ti je dozvoljeno da kupis preko noci, mimo procedure i zakona, da bi neka partija kontrolisala novine, a plus toga, dobio si kredit od Agrobanke.

petar

pre 11 godina

O cemu prica?!Covek kupio akcije Politike od VAC,a ne od samog Politike,u cemu je problem SNS?Ako mog VAC kupiti akcije Politike sto bi srpska fima ne moze???Gde je tu kriminal!!!Odgovorite.

Ivan

pre 11 godina

Jedan retkih koncerna koji u Srbiji nešto rade, stvaraju i ostvaruju čak i profit od koga država dobija nešto. O radnicima koji su u svim tim preduzećima zaposleni da ne pričamo. Pogledajte samo kako posluju preduzeća u vlasništvu Farmakoma. Posluju sa profitom. Od privatizacije do danas sva su dobra i stabilna preduzeća.

Uspeh se ne prašta u Srbiji.

Ivan

pre 11 godina

Stara ljubav zaborava nema...krenuo Aca da ceprka po medijima jos samo negde da isceprka i svoj zakon o informisanju pa ce biti udri milicijo moja

ja tebi, ti meni

pre 11 godina

Pa nije ni cudno da su mu uspesne firme kad je uz vlast .On je jedan od najvecih finansijera Demokratske stranke.Tu su sve mogucnosti za rad i dobro poslovanje.Ne kaze se dzabe ko u vladu sa njim u paradu.Te tako i doticni gospodin, kupac medija Politika.Valjda je doslo vreme da i on ucini nesto za njih ali od velikog znacaja.

taca maca

pre 11 godina

Kakva glupa izjava,naterali su ga.Na keca je zakljucio sta se tu desava,na casnu pionirsku rec.Sta ce nama sudije,proces i svedoci kad to Vule oceni odmah da je nevinasce.Eto kako se stede pare.

Vela

pre 11 godina

Čuveni visokotiražni novosadski 'Dnevnik',kaže gospodin Vučić. Ne sprdaj se - kažem. Ono čuveni je sa mene baš čuven po kvalitetnim člancima i vrsnim novinarima.
Šta drugo još pride reći, nego da vuk dlaku menja, ali ne i ćud, onu radikalsku, nasilničku.
Vela

sabahudin

pre 11 godina

odvratniji od vučića su ovi njegovi komentatori...
(pera kojot genije, 18. septembar 2012 23:08)

Je li žućko,znači svi mi koji ne mislimo kao tvoj DS,smo Vučićevi komentatori.E pa da ti kažem ja prezirem lopove i kriminalce i sve one koji su me doveli u ovakvu situaciju,a ti ih podržavaš.Hvala ti na svrstavanju svih nas uz SNS,ja se ponosim time.

kvarnikovici

pre 11 godina

Ma ovo je jednostavno.U toku ,noci kradomice od drzave, vatreni fan Demokratske stranke na brzaka kupuje drzavni deo Politike,kao lud je za njom, i to placa opet kreditnim parama ali ovog puta od Nove Agrobanke. Posto su shvatili da gube izbore, pa su valjda zeleli medijski da se obezbede, jer Politika je mnogo jak i bitan medij kako ovde tako i u svetu.Ovi sto su predstavljali drzavu u Politici su postavljeni upravo od Demokratske stranke.Umesto da bar obaveste javnost,sto im je bila obaveza i duznost ,oni su dok su svi okupirani izborima na kvarno prodali Politiku.Da nije strasno bilo bi otuzno.

z

pre 11 godina

Sasvim je normalno da Bogicevic isplacuje radnike na vreme i da je "uposlio" neke rudare u njegovim rudnicima.Kopao bi on sam ali nemoze da bude u isto vreme u svim rudnicima koje je kupio za sitne pare.Od rudnika Lece koji je kupio 2008 za 8 miliona zaradjuje (po mojoj slobodnoj proceni ustvari kalkulaciji ) oko 40 miliona godisnje.250.000 tona iskopina izmedju 150-260 grama zlata puta 57$.Pa zasto onda ne bi isplatio radnike i investirao u Medvedju( na kasicicu) kad njemu i vecnom presedniku opstine ostane mnogo..Svaki stanovnik Medvedje bi zaradio oko 5800 $ godisnje kada bi se novac delio. i to samo sa jednog mesta a ima jos jedan rudnik u istom kraju koi daje malo manju kolicinu(ne znam da li je i tu poceo iskopavanja) Inace kopa samo glavnu zilu ,ne interesuje ga sporedne koje isto imaju velike kolicine zlata kao da zuri da sto pre izvadi i pretopi.Prica se da je rude topio u Bugarskoj da se nikada ne sazna koliko je zaradjivao!!!!procenite sami zbog cega tako radi,mozda koristi trenutak.

Pecarski

pre 11 godina

Pa šta ako je kupio 50% Politike, i zašto je država tu na gubitku. Pa država je i prodala 50% akcija, verovatno zato što joj nisu trebale, i što bi ih kupavala nazad. Posebno što na žalost Politiku kupuju samo oni koji treba da vide kad' je sahrana. Jer u Politici nema golih g****a na naslovnoj strani, kao ni raznih teorija zavera kao u kojekakvim Kuririma, Informerima i sličnoj žutoj štampi, za koje se ispostavi da su najobičnije gluposti.

I ne razumem zašto se baš Iznogud (kalif umesto kalifa) bavi time, kad' je njegov resor odbrana.

privatizacija se nastavlja nesmanjenom zestinom

pre 11 godina

Da, bivsa vlast je vezala Bogicevica i onda su ga na smenu batinali sve dok ovaj nije izvadio novac iz novcanika i otisao da kupi Politiku. Osetivsi veliko fizicko olaksanje usled prestanka batinanja Bogicevic je razvio podsvesnu naviku da se kupovinom medija oslobadja stresa. Ono sto je posebno porazavajuce je sto u sadasnjoj vlasti sedi polovina koja je ucestvovala i u bivsoj vlasti tako da ti batinasi sada cekaju novu zrtvu koju ce naterati da kupi neko domace posrnulo preduzece.

Dahija

pre 11 godina

Očigledno mnogi nisu u stanju da shvate ili su članovi DS od koristi jer kako drugačije tumačiti da mnogi komentatori napadaju Vučića da je sve svalio na ovog čoveka (koji je pritom uspešan i plaća radnike redovno..) kada Vučić upravo brani Bogićevića i ukazuje da je iskorišćen i ucenjen od strane DS-a i da je morao tako da postupi! Da, DS ga je iskoristio i ucenio dragi moji DS-ovci.

Duci0167

pre 11 godina

Kakav to mentalni sklop ne moze da se odupre emocijama i mora u kometar na bilo sta da napise i dziberski "alo bre!"? Uf ... i rec "bahat" u svakom drugom komentaru ... Doticni slucaj mi malo vredja inteligenciju "Naterli ga da kupi ..." ccccc,jadan! Sigurno dobio secer od stresa.

miki skepticni

pre 11 godina

Sta ce da se desi kada Bogicevic "propeva" o politickim nalogodavcima? Taj deo je nazanimljiviji. Znamo svi koji su bili njgeovi motivi ali se izgleda malo preracunao. Znamo svi i koja je ideja ovih mutnih radnji bila, samo da dobijemo zvanicnu potvrdu.

Neisplaceni radnik

pre 11 godina

Haaaah

redovno primaju plate???? hahahaha raspitaj se i kod radnika sabacke mlekare

e, zalosti xDDD
(lobotomija, 18. septembar 2012 23:04)

A koliko to kasni plata u mlekari?

milan

pre 11 godina

nije mi jasno,gde je ovde kriminal ako je neko kupio to sto je hteo da kupi
a drugi je prodao to sto je hteo da proda i za to dobio pare ne u "kesu" vec
preko racuna u banci.

Kokan

pre 11 godina

Vučićč svoju hajku sa pozicije vlasti očigledno bazira na neproverenim i nedokazivim rekla-kazala glasinama, za koje bi on jako voleo da su istina ali pošto zakon nije prekršen a on te svoje vlažne snove ne može ama baš nikako da dokaže, onda svoje frustracije pretvara u krajnje nelegalne pretnje i pritisak, sa pozicije potpredsednika Vlade, na jednu firmu i njenog vlasnika.
Onaj ko zaslužuje svaku kritiku u ovom slučaju je Vučić. Mogao bi da zauzda svoj dugački jezik, sada kada je na vlasti. I da kontroliše svoje frustracije i fiksacije. Ničija nije do zore gorela.
Inače, organizovani nastupi aktivista SNS po info sajtovima, pa i na stranici sa komentarima na ovu vest, su jadni, patetični. Mogli bi bar pravopis da nauče.

Mira

pre 11 godina

Cita li neko od vas Politiku? Kakvo vlasnistvo, o cemu se ovde prica!! Vlasnik placa racune, a uredjivacku politiku vodi urednistvo. Da li je moguce da niko ne zna kako novine funkcionisu. Osim toga tiraz Politike je u odnosu na mnoge druge novine, relativno mali.
A ako citate Politiku, videcete da se ona, kao i RTS brze bolje okrenula novoj vlasti, pa zato, SNS-ovci, ne brinite, sada ce da navijaju za vas.

socijaldemokrata

pre 11 godina

Ja sam mislio da je Acika posle toliko poraza u svojoj 'brilijantnoj' politickoj karijeri navikao da gubi! On se ponasa kap dete kome su oteli igracku,prvi zamenica....ako nesto nije po zakonu to se onda po zakonu.sankcionise! I ko si bre ti da.procrnjujes da li je nekom ili ne u interesu.sopstvenog biznisa da kupuje ili prodaje bilo sta!!!!!!????? Ako sam ja.pekar i procenim da bi mi kupovina taksi vozila bila dobra.invrsticija pored moje pekare,trebam li tebe da.pitam.za.dozvolu!!!?? Zivimo u eri.slobodnog trzista covece!!!!!! Moja je stvar.gde cu i kada cu da ulazem SVOJE novce!!!!!!

borba

pre 11 godina

DS se sluzila raznim prljavim igrama da bi mogla da kontrolise medije. Zahvaljujuci Vucicu smo izasli iz medijskog mraka i sigurni smo da ce, za vreme dok su oni na vlasti, istina uvek biti dostupna svima.

hamer

pre 11 godina

Ko je predsednik, a ko su članovi upravnog odbora Agrobanke? Ko je odgovoran da u ime države odustane od preče kupovine akcija lista Politika? Za čiji je račun je Farmakom kupio pomenuta akcije i pri tome se kreditno zaduživati? Počelo je klupko da se odmotava. Podrška za Aleksandra Vučića.

Jale

pre 11 godina

Pre je rekao da nije kupio,sada kaže da jeste,nemoj te misliti da branim Vučića,nisam glasao za njega,ali se čovek trudi.Džaba nam investicije džaba nam pokretanje privrede,ako se nastavi sa korupcijom i kriminalom.

Neznalica

pre 11 godina

Ja ne znam ko je Bogicevic... Ali malo se raspitao... I... Neverovatno

Covek ima sesnaest rudnika
Dve livnice
Mlekaru
Fabriku akumulatora

I znate li sta je jos najinteresantnije...

Sve radi...
I radnici primaju redovno plate...
I dobor su placeni...

I meni je to dosta...
Evo pitajte cika Gugla, ili jos bolje ako imate nekog u Guci, Pozegi, Medvedji ili Sabcu. Ljudi meni je to dovoljno. On je UPOSLIO LJUDE. KAKO CE ON ULAGATI ZABO.. ME
Njegovi radnici ne gladuju.
E sad, da li coveka treba sad trpati ili mu pruziti ruku i reci svaka cast, e o tome dobro razmislite. I setite se raznoraznih Nicovica, Beka, Kostica ( koji su kupovali da bi zatvorili i gradili zgrade )
TRIPUT MERI JEDNOM SECI SRBIJO...

Pera

pre 11 godina

Socijaldemokrato, sve je to lepo kada je u pitanju pekara i taksiranje, ali kupovina dnevnih novina sa visokim tiražom, koje služe za ispiranje mozgova i formiranje javnog mnjenja u korist ove ili one političke stranke ili strane sile, definitivno ne može da se poredi sa sitnim biznisom kao što je pekara i taksiranje.

maca

pre 11 godina

ne razumem u cemu je problem? covek je svojim parama kupio 50 posto Politike! i sto bi on bilo kome objasnjavao zasto je kupio i po cijem nalogu i ... jel prekrsio neki zakon? nije! jel napravio neko krivicno delo! koliko vidim - nije! pa, u cemu je Vucicev problem? ne razumem! u kojoj zemlji mi zivimo i u kom veku?! pa, valjda svojim parama mogu da kupim sta ocu, kad ocu i koliko hocu! sto bi to morala da objasnjavam bilo kome i bilo kojim "nadleznim organima"! alo, bre! o cemu se radi! vucicu je krivo sto se on nije setio da neko od njegovih tajkuna kupi Politiku! ostavite ovog coveka na miru, vidite da nesto radi i zaposljava neke ljude, za razliku od vucica i njemu slicnih koji ceo zivot provode na grbaci ovog jadnog naroda!

Jim Beam

pre 11 godina

Meni samo nije jasno zašto je ovo glavna vest već danima. Strana privatna firma odlučila da proda udeo u Politici domaćoj privatnoj firmi za cca 4 miliona eura. Država, koja je imala pravo preče kupovine, ne iskoristi tu opciju. Šta je sporno i o kakvoj se krađi tu radi?

Da je VAC pomerio prodaju za par meseci kada je Vučić došao na vlast, da li bi Srbija postala 100% vlasnik Politike? Ako bi Srbija otkupila udeo VAC-a u tom slučaju, onda čemu kukanje kako nema za penzije i plate kada očigledno ima dovoljno da se kupe novine koje realno neće doneti toliki profit. Ako ne bi Srbija otkupila udeo od VAC-a, onda je ovo najobičnije spinovanje i skretanje pažnje sa nečeg drugog. Kako god okreneš, nije baš najjasnije šta se želi postići sa ovom pričom.

Zoki

pre 11 godina

Od svih mogucih krupnih mesetara u ovoj nesretnoj Srbiji jedino ime koje se razvlaci po medijima u Vucicevoj "akciji otkrivanja pljacki prethodnog rezima" je ime ovog Bogicevica. Coveka koji sve sto je uzeo pod svoje je pozlatio. Sve firme koje je privatizovao je postavio na zdrave noge i unapredio ih. I sad ce sva prasina da leti po njemu a ostali i ko zna jos kakvi ce da se provuku neopazeno. Pa je li to konacni ishod Vuciceve kampanje?

SvetM

pre 11 godina

Navodno je protivzakonito da drzava bude vlasnik medija CAK NI U JEDNOM PROCENTU.
Dosadasnje vlasnistvo drzave nad 50% Politike je nezakonito 100%.
Vucic nastavlja tamo gde je stara vlast stala. On bi da drzava bude vlasnik 100% Politike lamentirajuci nad pravom prece kupovine, umesto da pokrece pitanje i dosadasnjeg vlasnistva drzave.
Ako je nesto nezakonito, onda je nezakonito i ne moze zavisiti od toga sta kazu Vucic, Tadic ili Nikolic.
Ne vidim da se po pitanju postovanja zakona u Srbiji kod ljudi na vlasti promenilo bilo sta u odnosu na prethododnike. Pre lici na ono "gde ja stadoh, ti produzi".

Citalac

pre 11 godina

Meni nije jasno u celom ovom slucaju, zašto se ovde govori o prodaji državne imovine.
Politika je davno kao i Novosti sa 50% bila vlasništvo stranog vlasnika-VACa. Kome ce je prodati i ko ce je kupiti potpuno je nebitno. Prema našem zakonu -svi mediji bi trebalo da sa države pređu u privatno vlasništvo izuzev RTS koji je osnivac i vlasnik država.
Zato ne razumem pitanje koje se poteže:"Pravo prece kupovine", jer da je to država uradila opet bi bila vlasnik 100% ovih listova, što je suprotno zakonu.
Ako grešim demantujte me ali argumentima, a ne vikom i paušalnim povicima.

savetnik

pre 11 godina

Naravno da je Agrobanka saucesnik. Zato ti, Vule, kazem: nisu zajmoprimci tu najgori. Gori su ti, Vucko, zajmodavci, tj. clanovi IO, UO i NO Agrobanke. Prvo njih u corku, jer za njih imas nespornu odgovornost, a onda te oni vode do krupnih riba.

Ivan

pre 11 godina

Jedan retkih koncerna koji u Srbiji nešto rade, stvaraju i ostvaruju čak i profit od koga država dobija nešto. O radnicima koji su u svim tim preduzećima zaposleni da ne pričamo. Pogledajte samo kako posluju preduzeća u vlasništvu Farmakoma. Posluju sa profitom. Od privatizacije do danas sva su dobra i stabilna preduzeća.

Uspeh se ne prašta u Srbiji.

Ivan

pre 11 godina

Stara ljubav zaborava nema...krenuo Aca da ceprka po medijima jos samo negde da isceprka i svoj zakon o informisanju pa ce biti udri milicijo moja

lobotomija

pre 11 godina

I radnici primaju redovno plate...
I dobor su placeni...

(Neznalica, 18. septembar 2012 22:19)


Haaaah

redovno primaju plate???? hahahaha raspitaj se i kod radnika sabacke mlekare

e, zalosti xDDD

petar

pre 11 godina

O cemu prica?!Covek kupio akcije Politike od VAC,a ne od samog Politike,u cemu je problem SNS?Ako mog VAC kupiti akcije Politike sto bi srpska fima ne moze???Gde je tu kriminal!!!Odgovorite.

hector

pre 11 godina

Da li je Elvis živ? Ima li čudovišta u Loh Nesu? Da li postoji Jeti? Šta je bilo sa izbornom krađom i džakovima glasačkih listića?
Ma koga briga za politiku...

taca maca

pre 11 godina

Kakva glupa izjava,naterali su ga.Na keca je zakljucio sta se tu desava,na casnu pionirsku rec.Sta ce nama sudije,proces i svedoci kad to Vule oceni odmah da je nevinasce.Eto kako se stede pare.

Nikola M.

pre 11 godina

Nije fora sto si kupio, nego sto ti je dozvoljeno da kupis preko noci, mimo procedure i zakona, da bi neka partija kontrolisala novine, a plus toga, dobio si kredit od Agrobanke.

sabahudin

pre 11 godina

odvratniji od vučića su ovi njegovi komentatori...
(pera kojot genije, 18. septembar 2012 23:08)

Je li žućko,znači svi mi koji ne mislimo kao tvoj DS,smo Vučićevi komentatori.E pa da ti kažem ja prezirem lopove i kriminalce i sve one koji su me doveli u ovakvu situaciju,a ti ih podržavaš.Hvala ti na svrstavanju svih nas uz SNS,ja se ponosim time.

Dahija

pre 11 godina

Očigledno mnogi nisu u stanju da shvate ili su članovi DS od koristi jer kako drugačije tumačiti da mnogi komentatori napadaju Vučića da je sve svalio na ovog čoveka (koji je pritom uspešan i plaća radnike redovno..) kada Vučić upravo brani Bogićevića i ukazuje da je iskorišćen i ucenjen od strane DS-a i da je morao tako da postupi! Da, DS ga je iskoristio i ucenio dragi moji DS-ovci.

kvarnikovici

pre 11 godina

Ma ovo je jednostavno.U toku ,noci kradomice od drzave, vatreni fan Demokratske stranke na brzaka kupuje drzavni deo Politike,kao lud je za njom, i to placa opet kreditnim parama ali ovog puta od Nove Agrobanke. Posto su shvatili da gube izbore, pa su valjda zeleli medijski da se obezbede, jer Politika je mnogo jak i bitan medij kako ovde tako i u svetu.Ovi sto su predstavljali drzavu u Politici su postavljeni upravo od Demokratske stranke.Umesto da bar obaveste javnost,sto im je bila obaveza i duznost ,oni su dok su svi okupirani izborima na kvarno prodali Politiku.Da nije strasno bilo bi otuzno.

milan

pre 11 godina

nije mi jasno,gde je ovde kriminal ako je neko kupio to sto je hteo da kupi
a drugi je prodao to sto je hteo da proda i za to dobio pare ne u "kesu" vec
preko racuna u banci.

Sitemska Korupcija

pre 11 godina

Sad je pitanje broj jedan ko je njega "udarao po usima" da uopste kupuje to sto su Nemci prodavali.
A pitanje broj dva jeste, ko ga je "bio po usima" da prihvati visinu cene koja se njima svidjala.

Roj Kine

pre 11 godina

Stanje u Srbiji je vrlo jednostavno resiti jednom za svagda samo politicka elita treba da sedne i donese zakon o poreklu imovine, jedan vrlo prost zakon i na taj nacin sredila bi se cela situacija jednom za svagda. Svako u svom komsiluku zna ko sta radi i odakle mu imovina, gde radis kolika ti je plata koliko godina radis sta si nasledio kako su to bogadstvo stekli tvoji predhodnici gde su i sta radili tvoji baba i deda.Vrlo jednostavno i transparentno. Sve sto je steceno ne zakonito oduzeti.

Pecarski

pre 11 godina

Pa šta ako je kupio 50% Politike, i zašto je država tu na gubitku. Pa država je i prodala 50% akcija, verovatno zato što joj nisu trebale, i što bi ih kupavala nazad. Posebno što na žalost Politiku kupuju samo oni koji treba da vide kad' je sahrana. Jer u Politici nema golih g****a na naslovnoj strani, kao ni raznih teorija zavera kao u kojekakvim Kuririma, Informerima i sličnoj žutoj štampi, za koje se ispostavi da su najobičnije gluposti.

I ne razumem zašto se baš Iznogud (kalif umesto kalifa) bavi time, kad' je njegov resor odbrana.

z

pre 11 godina

Sasvim je normalno da Bogicevic isplacuje radnike na vreme i da je "uposlio" neke rudare u njegovim rudnicima.Kopao bi on sam ali nemoze da bude u isto vreme u svim rudnicima koje je kupio za sitne pare.Od rudnika Lece koji je kupio 2008 za 8 miliona zaradjuje (po mojoj slobodnoj proceni ustvari kalkulaciji ) oko 40 miliona godisnje.250.000 tona iskopina izmedju 150-260 grama zlata puta 57$.Pa zasto onda ne bi isplatio radnike i investirao u Medvedju( na kasicicu) kad njemu i vecnom presedniku opstine ostane mnogo..Svaki stanovnik Medvedje bi zaradio oko 5800 $ godisnje kada bi se novac delio. i to samo sa jednog mesta a ima jos jedan rudnik u istom kraju koi daje malo manju kolicinu(ne znam da li je i tu poceo iskopavanja) Inace kopa samo glavnu zilu ,ne interesuje ga sporedne koje isto imaju velike kolicine zlata kao da zuri da sto pre izvadi i pretopi.Prica se da je rude topio u Bugarskoj da se nikada ne sazna koliko je zaradjivao!!!!procenite sami zbog cega tako radi,mozda koristi trenutak.

privatizacija se nastavlja nesmanjenom zestinom

pre 11 godina

Da, bivsa vlast je vezala Bogicevica i onda su ga na smenu batinali sve dok ovaj nije izvadio novac iz novcanika i otisao da kupi Politiku. Osetivsi veliko fizicko olaksanje usled prestanka batinanja Bogicevic je razvio podsvesnu naviku da se kupovinom medija oslobadja stresa. Ono sto je posebno porazavajuce je sto u sadasnjoj vlasti sedi polovina koja je ucestvovala i u bivsoj vlasti tako da ti batinasi sada cekaju novu zrtvu koju ce naterati da kupi neko domace posrnulo preduzece.

Kokan

pre 11 godina

Vučićč svoju hajku sa pozicije vlasti očigledno bazira na neproverenim i nedokazivim rekla-kazala glasinama, za koje bi on jako voleo da su istina ali pošto zakon nije prekršen a on te svoje vlažne snove ne može ama baš nikako da dokaže, onda svoje frustracije pretvara u krajnje nelegalne pretnje i pritisak, sa pozicije potpredsednika Vlade, na jednu firmu i njenog vlasnika.
Onaj ko zaslužuje svaku kritiku u ovom slučaju je Vučić. Mogao bi da zauzda svoj dugački jezik, sada kada je na vlasti. I da kontroliše svoje frustracije i fiksacije. Ničija nije do zore gorela.
Inače, organizovani nastupi aktivista SNS po info sajtovima, pa i na stranici sa komentarima na ovu vest, su jadni, patetični. Mogli bi bar pravopis da nauče.

Duci0167

pre 11 godina

Kakav to mentalni sklop ne moze da se odupre emocijama i mora u kometar na bilo sta da napise i dziberski "alo bre!"? Uf ... i rec "bahat" u svakom drugom komentaru ... Doticni slucaj mi malo vredja inteligenciju "Naterli ga da kupi ..." ccccc,jadan! Sigurno dobio secer od stresa.

Vela

pre 11 godina

Čuveni visokotiražni novosadski 'Dnevnik',kaže gospodin Vučić. Ne sprdaj se - kažem. Ono čuveni je sa mene baš čuven po kvalitetnim člancima i vrsnim novinarima.
Šta drugo još pride reći, nego da vuk dlaku menja, ali ne i ćud, onu radikalsku, nasilničku.
Vela

ja tebi, ti meni

pre 11 godina

Pa nije ni cudno da su mu uspesne firme kad je uz vlast .On je jedan od najvecih finansijera Demokratske stranke.Tu su sve mogucnosti za rad i dobro poslovanje.Ne kaze se dzabe ko u vladu sa njim u paradu.Te tako i doticni gospodin, kupac medija Politika.Valjda je doslo vreme da i on ucini nesto za njih ali od velikog znacaja.

miki skepticni

pre 11 godina

Sta ce da se desi kada Bogicevic "propeva" o politickim nalogodavcima? Taj deo je nazanimljiviji. Znamo svi koji su bili njgeovi motivi ali se izgleda malo preracunao. Znamo svi i koja je ideja ovih mutnih radnji bila, samo da dobijemo zvanicnu potvrdu.

Mira

pre 11 godina

Cita li neko od vas Politiku? Kakvo vlasnistvo, o cemu se ovde prica!! Vlasnik placa racune, a uredjivacku politiku vodi urednistvo. Da li je moguce da niko ne zna kako novine funkcionisu. Osim toga tiraz Politike je u odnosu na mnoge druge novine, relativno mali.
A ako citate Politiku, videcete da se ona, kao i RTS brze bolje okrenula novoj vlasti, pa zato, SNS-ovci, ne brinite, sada ce da navijaju za vas.

Neisplaceni radnik

pre 11 godina

Haaaah

redovno primaju plate???? hahahaha raspitaj se i kod radnika sabacke mlekare

e, zalosti xDDD
(lobotomija, 18. septembar 2012 23:04)

A koliko to kasni plata u mlekari?