Ponedeljak, 17.09.2012.

17:47

Dačić: Čeda nije dobro obavešten

Predsednik vlade Srbije Ivica Dačić demantovao je lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, koji je izjavio da aktuelna vlast svađa Srbiju s Evropom.

Izvor: Tanjug

Daèiæ: Èeda nije dobro obavešten IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 11 godina

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima čija istorija broji beznačajnih 200 i nešto godina, koji su pokrali i oteli sve što su uspeli, koji su naneli više zla čovečanstvu nego bilo koja nacija od postanka istorije...
(prota, 17. septembar 2012 20:52)

Univerzitet Harvard, savezna drzava Masacusets, SAD, osnovan je 1636. godine, trenutno se nalazi na prvom mestu prestizne Sangajske liste univerziteta.

Moskovski drzavni univerzitet Lomonosov, Ruska Federacija, osnovan je 1755. godine, trenutno se nalazi na 80. mestu Sangajske liste univerziteta. Nesto ranije je osnovan Petrogradski univerzitet, 1724. godine, ali je isti slucajno bio ugasen u periodu bas kad je nasa 'Velika skola' radila, a i nalazi se u istom 'cabru' po rejtingu kao i Univerzitet u Beogradu.

Univerzitet u Beogradu, Srbija, 'osnovan' (kao `Velika skola`) je 1808. godine a ugasen pet godina kasnije. Reaktiviran nakon pola veka. Trenutno se nalazi izmedju 400. i 500. mesta Sangajske liste univerziteta.

Pricajte mi o tih 200 godina istorije, doprinosu covecanstvu i ostalim tricama i kucinama.

bezimena

pre 11 godina

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima ....
(prota, 17. septembar 2012 20:52)

Blago Vama, i nekima iz mase, kada uspevate da ne "primetite" koliko država čini EVROPU i EU, ne polazi vam od ruke ni da razdvojite prošlost od sadašnjosti, niti saznate, i bar površno analizirate, medjusobne odnose većine evropskih zemalja u nekim, ne tako davnim, vremenima, nego po potrebi smutite zajedno pojedinačne dogadjaje iz istorije (neke naduvate, neke preskočite i sl.), od kojih napravite papzjaniju koja malo veze sa činjenicama ima, ali je to vaš osnov na kome "gradite" svoja "visokoumna" mišljenja i zaključke, koji se svedu na to da je Srbija, ne'š sile, jadna, poštena, nepravedno napadnuta od celog sveta.
Ja vama ipak neću reći da ste klonirani i da niste ljudska bića. Nažalost jeste, i to osvetoljubiva i krvožedna, baš onakva kakva bi, da vam je moć u rukama, napravila III Sv. rat očas posla. Srećom po sve normalne, postoje USA i EU koje zajedno imaju oko 800 miliona gradjana, koji ne žele više ikada da izmedju sebe ratuju, iako su bili (njihovi preci) jedni drugima veći neprijatelji nego što vi to, u svojoj nesposobnosti da vidite da postoji i neki drugi, mnogo veći svet (čine ga LJUDI, zamislite,kao i mi,sastavljeni od od krvi, mesa, emocija i razuma) od Srbije, možete i da zamislite!

bez imena a i mozga

pre 11 godina

Bezimena,
opet besposleni? Vidim, čitav dan pišete komentare, što vam nije pomoglo da to radite bolje, ali nema veze... Kao prvo, ja se nešto ne sećam da su Rusi skoro gazili Evropom, ako se izuzme period kada su gazili Nemce, koji su gazili Evropom, što vi nekako uvek previdite kada pišete o tome ko je koga gazio. Jedno vam garantujem, kada bi svih 7.000.000.000 (sedammilijardi) ljudi živelo kao prosečan debeli Evropljanin ili Amerikanac ova jadna Zemlja to ne bi dugo izdržala, tako da ako neko mora da promeni način života, to je ova Nemačka baba koja uprvo seda u svoj Volkswagen Touareg, da bi odvezla njenog ljubimca u šetnju, dok ja biciklom idem na posao...

bgd

pre 11 godina

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom...,
@bezimena,
Zasto bi i kako neko DOZVOLIO Rusiji da gazi Evropom i zasto bi Rusija to trazila, i otkud takva konstrukcija, pobogu?
Pa Rusija je u Evropi.
Rusija GAZI Evropom, eno cela Moskva, pa sta.

mirko

pre 11 godina

Čeda je savršeno informisan.Ko vodi kampanju protiv SPS?Šta SPS radi DS?Kako je to ivica bio ministar a MUP vodio neko drugi?Ko je to?O rečniku minstra nemam komentar.

Sava Drugi

pre 11 godina

čeda, Dačić, Mlađa. Dačić, Mlađa, čeda. čeda, Mlađa, Dačić...
2001, 2002, 2003, ....209, 2010, 2111, 2112, 2113

Dosadni ste.

radojica

pre 11 godina

Ceda bolje da nauci da kaze dve recenice koje nisu opste floskule koje nista konkretno ne znace. Njegova harizma se zasniva upravo na neverovatnoj sposobnosti da izbaci iz sebe bujicu reci koje osim opstih mesta i uoptenih kritika ne sadrze nista drugo. O nekom predlogu resenja za probleme naroda da i ne govorimo.

neko iz mase

pre 11 godina

@bezimena
Pokušaji civilizovanja 1914-1918 su nas koštali trećene stanovništva - i na kraju "civilizatori" ispadoše zlikovci a i "prijatelji" htedoše da nas ostave da pocrkamo. Ne naplatismo štetu.
Onda nas je civilizovanje 1941-1945 koštalo još trećine stanovništva - i na kraju "civilizatori" ispadoše zlikovci a i "prijatelji" nam žestoko bombardovaše civilno stanovništvo. Ne naplatismo štetu.
Civilizovaše nas i 1990-20xx pa imadosmo preko 2 miliona izbeglica, prave masakre, nameštene masakre, bombardovanje i pljačkanje. Još ćemo mi da plaćamo drugima što nas nisu dovoljno tukli.
Idi se tako "civilizovati" sama. Meni je dosta mazohizma.

MIX

pre 11 godina

Znate, Čeda nije dobro..on je malo onako...znate li vi šta je Čeda? To je isto kao kada me pitate za Kalemegdan, znate šta je to? To je brdo koje je brdo ako je u dolini a ako je na brdu onda nije...Znate, mi vršimo istražne radnje, ako je delo učinjeno ali nije naše da se u sve petljamo, znate li vi šta je policija? Izem ti ja Evropu ako se drži zakona kao pijan plota! Nego, sada svi na svoje radne zadatke a ja odo da sa Halidom Bešlićem uvežbavam Miljacku! I neću bre da se ljubim više, oću nešto konkretno da radim! Izem ti ja samo ljubljenje! Oću malo žestine... Znate, ja sam prvo bio sa Koštunicom,pa sa Tadićem, pa sada sa Nikolićem i Vučićem! Šta hoću da kažem? Posle Slobe sve sam ih ja izređao, da ne kažem na redaljku, razrađivao koalicione kapacitete...Mislim, znate šta hoću da kažem? To vam je tako ili nikako..
I posle sledećih izbora neće se znati ko će biti predsednik ali će se znati ko će biti premijer! Šta mislite ko? Pa ko bi drugi? Ko ima takav koalicioni kapacitet? Mogu da primim sve živo! E, da sam žensko...
Nego ima lopova i u SPS-u ali to su lopovi poštenjačine! Niste čuli za poštene lopove? To su vam lopovi amateri! Oni drugi su iz drugih partija!
To su bre lopovčine profesionalci! Kako jednakost pred zakonom?
lopovčići i lopovčine nikada ne mogu biti jednaki! Pa jel vam to i Velja lepo objasnio, nije isto kraduckanje i kradja! A to što se Boris sada ljuti, šta hoće on? Dosta sam se ljubio i sa njim! Pa nije to bila
ljubav FOREVER! NEVER EVER!

prota

pre 11 godina

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom,
(bezimena, 17. septembar 2012 18:41)

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima čija istorija broji beznačajnih 200 i nešto godina, koji su pokrali i oteli sve što su uspeli, koji su naneli više zla čovečanstvu nego bilo koja nacija od postanka istorije.... u sadejstvu sa onima koji su dva puta gazili Evropom i ostavili za sobom milione ugašenih ljudskih života.... Nijedno ljudsko ime ne može da stane u njihovu odbranu.... već samo klonirani primerci, bezimenih i bezličnih jedinki...

pera kojot genije

pre 11 godina

ivica je u medijskoj ofanzivi, zamajava nas pošto su prošla 2 famozna dana za aferu politika, stvarno su uigran tim, jedan obećava, drugi ćuti, zatim kada dodje vreme za materijalizaciju obećanja, drugi počinje sa intenzivnim medijskim pojavljivanjem, ne bi li skrenuo pažnju...

crni domino

pre 11 godina

Pa i kako bi bio obavesten kada vi kao Premijer svaki cas menjate stavove i izjave u vezi pojedinih tema.
Ustvari, vi se igrate Premijera.

Плавуша

pre 11 godina

Ма свака му част. Слобин мали, данас велики колега бивших шешељевих ученика има изванредну комуникацију са Бриселом и изванредне разговоре са Европом. Још ако ми неко открије тајну у чему је та изванредност, поклонићу му плави, чуперак, бре! Посебан поздрав за све оне са којима је обавио извандредне разговоре, са све ширим него дужим финансијским Бајом (није бре патак).

svetislav

pre 11 godina

@Pixies, 17. septembar 2012 18:04
Upravo tako,Vojislav nije Bosanc :-)
E a iskreno nemam pojma sta se palite cim nesto LDP kaze.
Pa narod im je u Beogradu podcrtao,cak im i drugi krug nije pomogao da dodju do barem jednog odbornickog mesta

Velj@

pre 11 godina

Pa procitajte malo zapadnu stampu, pa vidite dokle ste stigli sa Evropom. A i uslovi za ulazak u EU pljuste na sav glas, zvanicno i nezvanicno. Aj da se pitamo zasto..

Srbijo, Titanik je malo dete!

pre 11 godina

Dacicu, ne svadjaj se sa Cedom! On uziva veliki autoritet u narodu, doduse ti si za nijansu veci autoritet .... Obojica ste to zasluzili mukotrpnim radom za drzavu i narod!
Inace, rebalans vam je odlican, narocito posto je na njemu Mladja twitovao danima i nocima.
A Evropa? Opusteno, Ceda trabunja!

bezimena

pre 11 godina

I. Dačiću, jesi li čuo za staru narodnu mudrost, koja kaže "ako koza laže rog ne laže"! SVI smo svedoci šta ovaj raštimovani amaterski orkestar od Vlade upravo radi!

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom, a to će da urade tako što će Srbiju, koja se konstatno inati svetu i opire da se civilizuje, pustiti nizvodno, što je vrlo lako. Nema novih kredita, ili su pod vrlo teškim uslovima, nema zapadnih investitora i mi smo pukli skroz!

dusan

pre 11 godina

ne samo Cedomir, mislim da cela Srbija onda nije obavestena. ova nasa prelepa Srbija, postala je cirkus ko nam sve nije premijer ili ministar. tesko narodu u njoj.

bezimena

pre 11 godina

I. Dačiću, jesi li čuo za staru narodnu mudrost, koja kaže "ako koza laže rog ne laže"! SVI smo svedoci šta ovaj raštimovani amaterski orkestar od Vlade upravo radi!

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom, a to će da urade tako što će Srbiju, koja se konstatno inati svetu i opire da se civilizuje, pustiti nizvodno, što je vrlo lako. Nema novih kredita, ili su pod vrlo teškim uslovima, nema zapadnih investitora i mi smo pukli skroz!

dusan

pre 11 godina

ne samo Cedomir, mislim da cela Srbija onda nije obavestena. ova nasa prelepa Srbija, postala je cirkus ko nam sve nije premijer ili ministar. tesko narodu u njoj.

Srbijo, Titanik je malo dete!

pre 11 godina

Dacicu, ne svadjaj se sa Cedom! On uziva veliki autoritet u narodu, doduse ti si za nijansu veci autoritet .... Obojica ste to zasluzili mukotrpnim radom za drzavu i narod!
Inace, rebalans vam je odlican, narocito posto je na njemu Mladja twitovao danima i nocima.
A Evropa? Opusteno, Ceda trabunja!

Velj@

pre 11 godina

Pa procitajte malo zapadnu stampu, pa vidite dokle ste stigli sa Evropom. A i uslovi za ulazak u EU pljuste na sav glas, zvanicno i nezvanicno. Aj da se pitamo zasto..

crni domino

pre 11 godina

Pa i kako bi bio obavesten kada vi kao Premijer svaki cas menjate stavove i izjave u vezi pojedinih tema.
Ustvari, vi se igrate Premijera.

Плавуша

pre 11 godina

Ма свака му част. Слобин мали, данас велики колега бивших шешељевих ученика има изванредну комуникацију са Бриселом и изванредне разговоре са Европом. Још ако ми неко открије тајну у чему је та изванредност, поклонићу му плави, чуперак, бре! Посебан поздрав за све оне са којима је обавио извандредне разговоре, са све ширим него дужим финансијским Бајом (није бре патак).

pera kojot genije

pre 11 godina

ivica je u medijskoj ofanzivi, zamajava nas pošto su prošla 2 famozna dana za aferu politika, stvarno su uigran tim, jedan obećava, drugi ćuti, zatim kada dodje vreme za materijalizaciju obećanja, drugi počinje sa intenzivnim medijskim pojavljivanjem, ne bi li skrenuo pažnju...

MIX

pre 11 godina

Znate, Čeda nije dobro..on je malo onako...znate li vi šta je Čeda? To je isto kao kada me pitate za Kalemegdan, znate šta je to? To je brdo koje je brdo ako je u dolini a ako je na brdu onda nije...Znate, mi vršimo istražne radnje, ako je delo učinjeno ali nije naše da se u sve petljamo, znate li vi šta je policija? Izem ti ja Evropu ako se drži zakona kao pijan plota! Nego, sada svi na svoje radne zadatke a ja odo da sa Halidom Bešlićem uvežbavam Miljacku! I neću bre da se ljubim više, oću nešto konkretno da radim! Izem ti ja samo ljubljenje! Oću malo žestine... Znate, ja sam prvo bio sa Koštunicom,pa sa Tadićem, pa sada sa Nikolićem i Vučićem! Šta hoću da kažem? Posle Slobe sve sam ih ja izređao, da ne kažem na redaljku, razrađivao koalicione kapacitete...Mislim, znate šta hoću da kažem? To vam je tako ili nikako..
I posle sledećih izbora neće se znati ko će biti predsednik ali će se znati ko će biti premijer! Šta mislite ko? Pa ko bi drugi? Ko ima takav koalicioni kapacitet? Mogu da primim sve živo! E, da sam žensko...
Nego ima lopova i u SPS-u ali to su lopovi poštenjačine! Niste čuli za poštene lopove? To su vam lopovi amateri! Oni drugi su iz drugih partija!
To su bre lopovčine profesionalci! Kako jednakost pred zakonom?
lopovčići i lopovčine nikada ne mogu biti jednaki! Pa jel vam to i Velja lepo objasnio, nije isto kraduckanje i kradja! A to što se Boris sada ljuti, šta hoće on? Dosta sam se ljubio i sa njim! Pa nije to bila
ljubav FOREVER! NEVER EVER!

neko iz mase

pre 11 godina

@bezimena
Pokušaji civilizovanja 1914-1918 su nas koštali trećene stanovništva - i na kraju "civilizatori" ispadoše zlikovci a i "prijatelji" htedoše da nas ostave da pocrkamo. Ne naplatismo štetu.
Onda nas je civilizovanje 1941-1945 koštalo još trećine stanovništva - i na kraju "civilizatori" ispadoše zlikovci a i "prijatelji" nam žestoko bombardovaše civilno stanovništvo. Ne naplatismo štetu.
Civilizovaše nas i 1990-20xx pa imadosmo preko 2 miliona izbeglica, prave masakre, nameštene masakre, bombardovanje i pljačkanje. Još ćemo mi da plaćamo drugima što nas nisu dovoljno tukli.
Idi se tako "civilizovati" sama. Meni je dosta mazohizma.

svetislav

pre 11 godina

@Pixies, 17. septembar 2012 18:04
Upravo tako,Vojislav nije Bosanc :-)
E a iskreno nemam pojma sta se palite cim nesto LDP kaze.
Pa narod im je u Beogradu podcrtao,cak im i drugi krug nije pomogao da dodju do barem jednog odbornickog mesta

Sava Drugi

pre 11 godina

čeda, Dačić, Mlađa. Dačić, Mlađa, čeda. čeda, Mlađa, Dačić...
2001, 2002, 2003, ....209, 2010, 2111, 2112, 2113

Dosadni ste.

prota

pre 11 godina

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom,
(bezimena, 17. septembar 2012 18:41)

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima čija istorija broji beznačajnih 200 i nešto godina, koji su pokrali i oteli sve što su uspeli, koji su naneli više zla čovečanstvu nego bilo koja nacija od postanka istorije.... u sadejstvu sa onima koji su dva puta gazili Evropom i ostavili za sobom milione ugašenih ljudskih života.... Nijedno ljudsko ime ne može da stane u njihovu odbranu.... već samo klonirani primerci, bezimenih i bezličnih jedinki...

radojica

pre 11 godina

Ceda bolje da nauci da kaze dve recenice koje nisu opste floskule koje nista konkretno ne znace. Njegova harizma se zasniva upravo na neverovatnoj sposobnosti da izbaci iz sebe bujicu reci koje osim opstih mesta i uoptenih kritika ne sadrze nista drugo. O nekom predlogu resenja za probleme naroda da i ne govorimo.

mirko

pre 11 godina

Čeda je savršeno informisan.Ko vodi kampanju protiv SPS?Šta SPS radi DS?Kako je to ivica bio ministar a MUP vodio neko drugi?Ko je to?O rečniku minstra nemam komentar.

bezimena

pre 11 godina

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima ....
(prota, 17. septembar 2012 20:52)

Blago Vama, i nekima iz mase, kada uspevate da ne "primetite" koliko država čini EVROPU i EU, ne polazi vam od ruke ni da razdvojite prošlost od sadašnjosti, niti saznate, i bar površno analizirate, medjusobne odnose većine evropskih zemalja u nekim, ne tako davnim, vremenima, nego po potrebi smutite zajedno pojedinačne dogadjaje iz istorije (neke naduvate, neke preskočite i sl.), od kojih napravite papzjaniju koja malo veze sa činjenicama ima, ali je to vaš osnov na kome "gradite" svoja "visokoumna" mišljenja i zaključke, koji se svedu na to da je Srbija, ne'š sile, jadna, poštena, nepravedno napadnuta od celog sveta.
Ja vama ipak neću reći da ste klonirani i da niste ljudska bića. Nažalost jeste, i to osvetoljubiva i krvožedna, baš onakva kakva bi, da vam je moć u rukama, napravila III Sv. rat očas posla. Srećom po sve normalne, postoje USA i EU koje zajedno imaju oko 800 miliona gradjana, koji ne žele više ikada da izmedju sebe ratuju, iako su bili (njihovi preci) jedni drugima veći neprijatelji nego što vi to, u svojoj nesposobnosti da vidite da postoji i neki drugi, mnogo veći svet (čine ga LJUDI, zamislite,kao i mi,sastavljeni od od krvi, mesa, emocija i razuma) od Srbije, možete i da zamislite!

bez imena a i mozga

pre 11 godina

Bezimena,
opet besposleni? Vidim, čitav dan pišete komentare, što vam nije pomoglo da to radite bolje, ali nema veze... Kao prvo, ja se nešto ne sećam da su Rusi skoro gazili Evropom, ako se izuzme period kada su gazili Nemce, koji su gazili Evropom, što vi nekako uvek previdite kada pišete o tome ko je koga gazio. Jedno vam garantujem, kada bi svih 7.000.000.000 (sedammilijardi) ljudi živelo kao prosečan debeli Evropljanin ili Amerikanac ova jadna Zemlja to ne bi dugo izdržala, tako da ako neko mora da promeni način života, to je ova Nemačka baba koja uprvo seda u svoj Volkswagen Touareg, da bi odvezla njenog ljubimca u šetnju, dok ja biciklom idem na posao...

Aleksandar

pre 11 godina

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima čija istorija broji beznačajnih 200 i nešto godina, koji su pokrali i oteli sve što su uspeli, koji su naneli više zla čovečanstvu nego bilo koja nacija od postanka istorije...
(prota, 17. septembar 2012 20:52)

Univerzitet Harvard, savezna drzava Masacusets, SAD, osnovan je 1636. godine, trenutno se nalazi na prvom mestu prestizne Sangajske liste univerziteta.

Moskovski drzavni univerzitet Lomonosov, Ruska Federacija, osnovan je 1755. godine, trenutno se nalazi na 80. mestu Sangajske liste univerziteta. Nesto ranije je osnovan Petrogradski univerzitet, 1724. godine, ali je isti slucajno bio ugasen u periodu bas kad je nasa 'Velika skola' radila, a i nalazi se u istom 'cabru' po rejtingu kao i Univerzitet u Beogradu.

Univerzitet u Beogradu, Srbija, 'osnovan' (kao `Velika skola`) je 1808. godine a ugasen pet godina kasnije. Reaktiviran nakon pola veka. Trenutno se nalazi izmedju 400. i 500. mesta Sangajske liste univerziteta.

Pricajte mi o tih 200 godina istorije, doprinosu covecanstvu i ostalim tricama i kucinama.

bgd

pre 11 godina

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom...,
@bezimena,
Zasto bi i kako neko DOZVOLIO Rusiji da gazi Evropom i zasto bi Rusija to trazila, i otkud takva konstrukcija, pobogu?
Pa Rusija je u Evropi.
Rusija GAZI Evropom, eno cela Moskva, pa sta.

svetislav

pre 11 godina

@Pixies, 17. septembar 2012 18:04
Upravo tako,Vojislav nije Bosanc :-)
E a iskreno nemam pojma sta se palite cim nesto LDP kaze.
Pa narod im je u Beogradu podcrtao,cak im i drugi krug nije pomogao da dodju do barem jednog odbornickog mesta

bezimena

pre 11 godina

I. Dačiću, jesi li čuo za staru narodnu mudrost, koja kaže "ako koza laže rog ne laže"! SVI smo svedoci šta ovaj raštimovani amaterski orkestar od Vlade upravo radi!

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom, a to će da urade tako što će Srbiju, koja se konstatno inati svetu i opire da se civilizuje, pustiti nizvodno, što je vrlo lako. Nema novih kredita, ili su pod vrlo teškim uslovima, nema zapadnih investitora i mi smo pukli skroz!

neko iz mase

pre 11 godina

@bezimena
Pokušaji civilizovanja 1914-1918 su nas koštali trećene stanovništva - i na kraju "civilizatori" ispadoše zlikovci a i "prijatelji" htedoše da nas ostave da pocrkamo. Ne naplatismo štetu.
Onda nas je civilizovanje 1941-1945 koštalo još trećine stanovništva - i na kraju "civilizatori" ispadoše zlikovci a i "prijatelji" nam žestoko bombardovaše civilno stanovništvo. Ne naplatismo štetu.
Civilizovaše nas i 1990-20xx pa imadosmo preko 2 miliona izbeglica, prave masakre, nameštene masakre, bombardovanje i pljačkanje. Još ćemo mi da plaćamo drugima što nas nisu dovoljno tukli.
Idi se tako "civilizovati" sama. Meni je dosta mazohizma.

prota

pre 11 godina

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom,
(bezimena, 17. septembar 2012 18:41)

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima čija istorija broji beznačajnih 200 i nešto godina, koji su pokrali i oteli sve što su uspeli, koji su naneli više zla čovečanstvu nego bilo koja nacija od postanka istorije.... u sadejstvu sa onima koji su dva puta gazili Evropom i ostavili za sobom milione ugašenih ljudskih života.... Nijedno ljudsko ime ne može da stane u njihovu odbranu.... već samo klonirani primerci, bezimenih i bezličnih jedinki...

Srbijo, Titanik je malo dete!

pre 11 godina

Dacicu, ne svadjaj se sa Cedom! On uziva veliki autoritet u narodu, doduse ti si za nijansu veci autoritet .... Obojica ste to zasluzili mukotrpnim radom za drzavu i narod!
Inace, rebalans vam je odlican, narocito posto je na njemu Mladja twitovao danima i nocima.
A Evropa? Opusteno, Ceda trabunja!

radojica

pre 11 godina

Ceda bolje da nauci da kaze dve recenice koje nisu opste floskule koje nista konkretno ne znace. Njegova harizma se zasniva upravo na neverovatnoj sposobnosti da izbaci iz sebe bujicu reci koje osim opstih mesta i uoptenih kritika ne sadrze nista drugo. O nekom predlogu resenja za probleme naroda da i ne govorimo.

Velj@

pre 11 godina

Pa procitajte malo zapadnu stampu, pa vidite dokle ste stigli sa Evropom. A i uslovi za ulazak u EU pljuste na sav glas, zvanicno i nezvanicno. Aj da se pitamo zasto..

Плавуша

pre 11 godina

Ма свака му част. Слобин мали, данас велики колега бивших шешељевих ученика има изванредну комуникацију са Бриселом и изванредне разговоре са Европом. Још ако ми неко открије тајну у чему је та изванредност, поклонићу му плави, чуперак, бре! Посебан поздрав за све оне са којима је обавио извандредне разговоре, са све ширим него дужим финансијским Бајом (није бре патак).

crni domino

pre 11 godina

Pa i kako bi bio obavesten kada vi kao Premijer svaki cas menjate stavove i izjave u vezi pojedinih tema.
Ustvari, vi se igrate Premijera.

dusan

pre 11 godina

ne samo Cedomir, mislim da cela Srbija onda nije obavestena. ova nasa prelepa Srbija, postala je cirkus ko nam sve nije premijer ili ministar. tesko narodu u njoj.

pera kojot genije

pre 11 godina

ivica je u medijskoj ofanzivi, zamajava nas pošto su prošla 2 famozna dana za aferu politika, stvarno su uigran tim, jedan obećava, drugi ćuti, zatim kada dodje vreme za materijalizaciju obećanja, drugi počinje sa intenzivnim medijskim pojavljivanjem, ne bi li skrenuo pažnju...

MIX

pre 11 godina

Znate, Čeda nije dobro..on je malo onako...znate li vi šta je Čeda? To je isto kao kada me pitate za Kalemegdan, znate šta je to? To je brdo koje je brdo ako je u dolini a ako je na brdu onda nije...Znate, mi vršimo istražne radnje, ako je delo učinjeno ali nije naše da se u sve petljamo, znate li vi šta je policija? Izem ti ja Evropu ako se drži zakona kao pijan plota! Nego, sada svi na svoje radne zadatke a ja odo da sa Halidom Bešlićem uvežbavam Miljacku! I neću bre da se ljubim više, oću nešto konkretno da radim! Izem ti ja samo ljubljenje! Oću malo žestine... Znate, ja sam prvo bio sa Koštunicom,pa sa Tadićem, pa sada sa Nikolićem i Vučićem! Šta hoću da kažem? Posle Slobe sve sam ih ja izređao, da ne kažem na redaljku, razrađivao koalicione kapacitete...Mislim, znate šta hoću da kažem? To vam je tako ili nikako..
I posle sledećih izbora neće se znati ko će biti predsednik ali će se znati ko će biti premijer! Šta mislite ko? Pa ko bi drugi? Ko ima takav koalicioni kapacitet? Mogu da primim sve živo! E, da sam žensko...
Nego ima lopova i u SPS-u ali to su lopovi poštenjačine! Niste čuli za poštene lopove? To su vam lopovi amateri! Oni drugi su iz drugih partija!
To su bre lopovčine profesionalci! Kako jednakost pred zakonom?
lopovčići i lopovčine nikada ne mogu biti jednaki! Pa jel vam to i Velja lepo objasnio, nije isto kraduckanje i kradja! A to što se Boris sada ljuti, šta hoće on? Dosta sam se ljubio i sa njim! Pa nije to bila
ljubav FOREVER! NEVER EVER!

bez imena a i mozga

pre 11 godina

Bezimena,
opet besposleni? Vidim, čitav dan pišete komentare, što vam nije pomoglo da to radite bolje, ali nema veze... Kao prvo, ja se nešto ne sećam da su Rusi skoro gazili Evropom, ako se izuzme period kada su gazili Nemce, koji su gazili Evropom, što vi nekako uvek previdite kada pišete o tome ko je koga gazio. Jedno vam garantujem, kada bi svih 7.000.000.000 (sedammilijardi) ljudi živelo kao prosečan debeli Evropljanin ili Amerikanac ova jadna Zemlja to ne bi dugo izdržala, tako da ako neko mora da promeni način života, to je ova Nemačka baba koja uprvo seda u svoj Volkswagen Touareg, da bi odvezla njenog ljubimca u šetnju, dok ja biciklom idem na posao...

Sava Drugi

pre 11 godina

čeda, Dačić, Mlađa. Dačić, Mlađa, čeda. čeda, Mlađa, Dačić...
2001, 2002, 2003, ....209, 2010, 2111, 2112, 2113

Dosadni ste.

bgd

pre 11 godina

Zapamti da USA i EU nikada više neće dozvoliti da Rusi gaze Evropom...,
@bezimena,
Zasto bi i kako neko DOZVOLIO Rusiji da gazi Evropom i zasto bi Rusija to trazila, i otkud takva konstrukcija, pobogu?
Pa Rusija je u Evropi.
Rusija GAZI Evropom, eno cela Moskva, pa sta.

bezimena

pre 11 godina

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima ....
(prota, 17. septembar 2012 20:52)

Blago Vama, i nekima iz mase, kada uspevate da ne "primetite" koliko država čini EVROPU i EU, ne polazi vam od ruke ni da razdvojite prošlost od sadašnjosti, niti saznate, i bar površno analizirate, medjusobne odnose većine evropskih zemalja u nekim, ne tako davnim, vremenima, nego po potrebi smutite zajedno pojedinačne dogadjaje iz istorije (neke naduvate, neke preskočite i sl.), od kojih napravite papzjaniju koja malo veze sa činjenicama ima, ali je to vaš osnov na kome "gradite" svoja "visokoumna" mišljenja i zaključke, koji se svedu na to da je Srbija, ne'š sile, jadna, poštena, nepravedno napadnuta od celog sveta.
Ja vama ipak neću reći da ste klonirani i da niste ljudska bića. Nažalost jeste, i to osvetoljubiva i krvožedna, baš onakva kakva bi, da vam je moć u rukama, napravila III Sv. rat očas posla. Srećom po sve normalne, postoje USA i EU koje zajedno imaju oko 800 miliona gradjana, koji ne žele više ikada da izmedju sebe ratuju, iako su bili (njihovi preci) jedni drugima veći neprijatelji nego što vi to, u svojoj nesposobnosti da vidite da postoji i neki drugi, mnogo veći svet (čine ga LJUDI, zamislite,kao i mi,sastavljeni od od krvi, mesa, emocija i razuma) od Srbije, možete i da zamislite!

Aleksandar

pre 11 godina

Da, gaženje po Evropi, po njenoj istoriji, kulturi i harmoniji različitosti... dozvoljeno je samo onima čija istorija broji beznačajnih 200 i nešto godina, koji su pokrali i oteli sve što su uspeli, koji su naneli više zla čovečanstvu nego bilo koja nacija od postanka istorije...
(prota, 17. septembar 2012 20:52)

Univerzitet Harvard, savezna drzava Masacusets, SAD, osnovan je 1636. godine, trenutno se nalazi na prvom mestu prestizne Sangajske liste univerziteta.

Moskovski drzavni univerzitet Lomonosov, Ruska Federacija, osnovan je 1755. godine, trenutno se nalazi na 80. mestu Sangajske liste univerziteta. Nesto ranije je osnovan Petrogradski univerzitet, 1724. godine, ali je isti slucajno bio ugasen u periodu bas kad je nasa 'Velika skola' radila, a i nalazi se u istom 'cabru' po rejtingu kao i Univerzitet u Beogradu.

Univerzitet u Beogradu, Srbija, 'osnovan' (kao `Velika skola`) je 1808. godine a ugasen pet godina kasnije. Reaktiviran nakon pola veka. Trenutno se nalazi izmedju 400. i 500. mesta Sangajske liste univerziteta.

Pricajte mi o tih 200 godina istorije, doprinosu covecanstvu i ostalim tricama i kucinama.

mirko

pre 11 godina

Čeda je savršeno informisan.Ko vodi kampanju protiv SPS?Šta SPS radi DS?Kako je to ivica bio ministar a MUP vodio neko drugi?Ko je to?O rečniku minstra nemam komentar.