Subota, 15.09.2012.

22:21

Partizan osvojio turnir u Laktašima

Košarkaši Partizana mt:s osvojili su turnir u Laktašima pobedom u finalu nad ekipom Himkija rezultatom 68:56.

Izvor: B92

Partizan osvojio turnir u Laktašima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Dok postoji tamna strana svemira...

pre 11 godina

MCaleb je na prvoj utakmici za Partizan dao 13 ili 15 poena. Inace bila je to utakmica Partizan-Unikaha. Pri kraju 3/4 Dule ga je izveo jel nije mogao da dise.Znaci nije imao snage ali je pokazao znanje.Tomas je nizak a nema skok,sto znaci nista od cuvanja igraca koji su visi od njega. Nema neki sut,ima ulaz al ne moze da polozi jer kao sto sam vec rekao nema skok.Uglavnom smatram da se nece dugu zadrzati u Partizanu osim ako se drasticno ne popravi. Vesterman je za njega tata. Covek ce biti sledeci Dijamantidis. Ima sve,ali sve,sut,brzinu,visinu,iteligenciju,igra fenomenalnu odbranu. On je igrao na pocetku utakmice i Partizan je poveo 10 razlike,cim je uso Tomas umesto njega Himki je izjednacio. Zivi bili pa videli,Tomas je po svemu sudeci fenomenalan kao covek,ali kao igrac nije za Partizan. Plus smatram da bez jedne ozbiljne petice nemamo sta da trazimo u evroligi.Gagic je odlican,ali on nije dovoljan.Tomas je bio treci ili cetvrti strelacu u ruskoj ligi,sto nije nista specijalno. U ruskoj ligi vredi jedino CSKA,Himki i mozda Uniks. Aba liga je jaca od ruske lige. Cedevita,Partizan,Olimpija,Cibona pa i Zvezda mogu da istaburaju sve sem CSKA.Ja se nadam da ce me Tomas demantovati svojim sjajnim igrama i da cu ispasti smesan jer sam ga prozivao,ali bojim se da se to nece desiti.

strpite se malo

pre 11 godina

Kolko me nerviraju ovi strucnjaci sto procene kvalitet Torija Tomasa na osnovu dve odigrane utakmice. Pa covek je tek peti dan u ekipi nije stigao ni postno da upozna saigrace a vi vec ocekujete da kida. Na ovom turniru je pokazao da zna da odigra dobru odbranu, da je brz i moze da povuce lepo kontru, ima strasan pregled igre i ume da razigra saigrace, juce imao nekih pet asistencija. Polako ljudi nije on dzabe bio treci strelac i asistent ruske lige, culi ste i onog juce sto je komentarisao utakmicu, da je rec o strasnom dobrom igracu i da je prosle godine Tomas gotovo sam ravalio Himki u Moskvi sto im je bio jedan od retkih poraza kod kuce. Sad pametujete kako ne valja a kad pocne dobro da igra onda ce svi ovi sto ga pjuju da pricaju kako je dobar, bravo majstore, ostani i dogodine i tako to.

b

pre 11 godina

Sjajno su igrali.Jedino sto me brine je moyda sto ce Bogdanovic imati manju minutazu.Milosavljvevica izgleda nisu mogli nigde da uvale.Bolje da su ga vratili u Radnicki,Muta zna sa njim.

KODAR78

pre 11 godina

Zar ima grobara koji su uopste sumnjali u Duleta i njegov rad.Molio bih sve za malo strpljenja da se ovaj mladi i novi tim uigra i posle cemo svi da uzivamo godinama.Dule Vujosevic sanananana.

Apache

pre 11 godina

miljenovic jeste talentovan igrac ali je jos uvek mlad i ima 20kg oduvali bi ga u EL, zato nek se kali jos koju godinu pa da ujeda posle, u ostalom zna dule sta radi ...

Peđa

pre 11 godina

1.Vesterman,Tumas,Miljenović 2.Anđušić,Bogdanović 3.Milosavljević,Čakarević 4.Gordon,Lučić,Bertans
5.Musli,Gagić(Milutinov,Bešović).
Uz sitne korekcije ove godine minimum Top 16,a sledeće napad na EL.

mladjo

pre 11 godina

Prije bilo kakvog komentara pozdrav svim navijacima partizana.. bio sam na utakmici i prokomentarisao bih par igraca .. idemo redom play-evi vesterman odlican igrac mislim da dugo ovako kvalitetan igrac nije igrao na nasim prostorima ( mozda i najkompletniji igrac u zadnjih par godina), tomas me i nije odusevio ima brzinu i zelju ali sut poprilicno slab mislim da je bilo bolje da se neki klinac trpi na toj poziciji nego tomas. bogdanovic jako dobar i vidi se da momak ima nesto u sebi onaj pozitivni sportski bezobrazluk,cakarevic odigrao lose obe utakmice ,milutinov jako dobar ,gordon momak sa jako dobrim predispozicijama ali vidi se da jos nije uigran sa ekipom,gagic me oduseviou svim aspektima od suta skoka odbrane a prije svega zelje za igrom,, sve u svemu jako dobra ekpia plus andjusic ,musli, bertrans bit ce to opet ekipa koja ce mnogim velikanima da pomrsi racune u evroligi a pogotovo u tvrdjavi pioniru

Shearer

pre 11 godina

Nećemo da polećemo previsoko, momci očigledno rade punom parom, imajte na umu da su zvanične utakmice nešto što nosi mnogo veću težinu, tako da će ovom mladom timu biti teško ove sezone. Otišli su Božić i Kecman, igrači koji možda ne briljiraju ali kada je gusto nekako su uvek prvi i pravi. Pustite momke, neka rastu iz meča u meč, to je pravi dugotrajni put, niko preko noći ne postaje igrač i tim.

Realnost

pre 11 godina

Nebitno za koga ko navija, cinjenica je da Vujosevic opet radi odlicnu stvar! Bez nekoliko bitnih igraca, dobija famoznu Krku i Himki. Svaka cast, zao mi je sto mu nije pruzena veca podrska sa reprezentacijom!

Zeca

pre 11 godina

(Preko vode do slobode, 15. septembar 2012 23:28)
Mislim da Dule ima mnogo bolju ekipu ovog Vlade u prosloj sezoni ima veoma talentovane igrace, dok prosle sezone smo imali zaista prosecnu ekipu.

chombe

pre 11 godina

Vesterman je cudo...siguran u sutu, dao 11 poena da uopste nije forsirao...ima i sut i ulaz i igra agresivnu odbranu, a pregled igre kao kid...po meni najjace pojacanje Partizana...Gagic odlican, a bice jos bolji, ono sto raduje je da ima jos mesta za napredak a njega i ovako jedva cuvaju..Gordon mi deluje solidno, ali mislim da on jos nije pokazao sve...Tomas nesto slabiji i juce i danas, mada ga hvale svi, kazu da je odlican igrac, videcemo valjda ce doci do forme...kad dodju Lucic, Andjusic, Bertras, i Musli bice to bas fino...plus Cakarevic, i Milosavljevic, i mali Bogdanovic (potajno se nadam da ce on ove sezone da ukrade malo vise minuta i dobije znacajniju ulogu...). Besovic i Miljenovic po svemu sudeci ce na pozajmicu, ne bi bilo lose ni cehovskog da damo negde, decko ima potencijala, ali mu je ove godine konkurencija na trojci prevelika...

Black & White

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto ovaj Gagic ne igra u repki...znaci kakav pogodak za Partizan, pa on je potpisao na 4 godine! Leo ce biti jedan od najbojih evropskih igraca, siguran put ka NBA, nije mi uopste jasno kako ga je Partizan doveo...sve u svemu, iako je samo pripremna utakmica, iznenadjujuca igra Partizana...ovo lici na pravi Partizan, borba neprestana!

BoVar

pre 11 godina

Kada vidim komentare " odakle ovaj Gagic" "gdje ga Dule iscupa" itd. odma mi je jasno kakve kosarkaske neznalice posjecuju ovaj sajt i ostavljaju komentare, cast izuzecima naravno. Kod vas to izgleda ovako: Igrac ne zna nista, dodje kod Duleta i on za dva mjeseca napravi od njega skoro novog Pekovica. Sve sto taj momak zna naucio ga je Zare Vucurevic iz Hemofarma, najbolji strucnjak za rad sa visokim igracima, i Milutinova je naucio naravno. Gagic ima 22 godine i on je 85% naucen, ono sto mu treba su jake utakmice i to ce dobiti u Partizanu, i ako iznese to kako treba eto nama sjajnog centra. Elem, bilo je tuzno gledati Miljenovica na zagrijavanju, zna momak da nece uci u igru. Nasa buducnost sjedi na klupi, dok se neki mali debeli Amer razigrava, na drugoj strani tatin sin se razigrava, a sve pod izgovorom nemaju mase, ne mogu fizicki oni to odraditi, ma dajte molim vas. Jadni Cakarevic ne zna da li je u igri ili na klupi, izasao je poslije minut i 9 sekundi od pocetka utakmice, 8 puta ulazio i izlazio. Sve u svemu, Gagic, Milutinov, Vesterman, Bogdanovic, mozda Milosavljevic i naravno Miljenovic, ostalo boranija.

Preko vode do slobode

pre 11 godina

Gledali smo utakmicu na TV-u i činjenica je da je ova mlada ekipa PARTIZANA sa Duletom na klupi u poređenju sa prošlogodišnjom sa Jovanovićem, koja je tada igrala antikošarku, deset puta bolja.Ovaj Gagić igra fantastično, Gordon i Vesterman izvrsni, dok na žalost od Tomasa nismo puno vidjeli.Sigurno nedostaju.:Anđuša, Luča i Musli, a ako dođe Novica i još jedan "teški" centar,imamo velike šanse u Evroligi.Bilo kako bilo,pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.FORZA PARTIZAN.

A7154

pre 11 godina

Pitaju se svi sta je sa Tomasom, a bas se vidi na njemu da nema snage tj. da nije prosao pripreme i da je tek sad poceo sa treninzima posle pauze od 2-3 meseca, treba njemu jedno mesec dana da dostigne fizicku spremu a onda ce da se vidi zasto je doveden..

mladen

pre 11 godina

bio sam na utakmici licno mislim da tomas nije igrac za partizan ovaj gagic strasan moze u reprentezaciju odmah ostali dobri djekic kao da nije tu svojom voljom kao da ga je neko natjerao da igra1.

Shearer

pre 11 godina

Nećemo da polećemo previsoko, momci očigledno rade punom parom, imajte na umu da su zvanične utakmice nešto što nosi mnogo veću težinu, tako da će ovom mladom timu biti teško ove sezone. Otišli su Božić i Kecman, igrači koji možda ne briljiraju ali kada je gusto nekako su uvek prvi i pravi. Pustite momke, neka rastu iz meča u meč, to je pravi dugotrajni put, niko preko noći ne postaje igrač i tim.

Realista

pre 11 godina

Au ljudi,Kakav sastav imamo.Jedan od nasih najjacih ikada.Bice to prava rapsodija od igre.Svi u Pionir da uzivamo u visokokvalitetnoj I atraktivnoj kosarci.Napred crno-beli ooooooooooo.

rt s kicelja

pre 11 godina

pripremni je period ,uigravanje.nisam impresioniran tomasom,čakarevićem i milosavljevićem.vrijeme će brzo dati odgovor da li je tomas na pleyu pojačanje .sa ovim do sada što sam vidio mislim da ćemo imati problem.i šut za tri poena su me zabrinuli .kao da ne dostaje hrabrosti za šut trojki.no ja vjerujem u duleta .njegova magija će sve ovo nadoknaditi.momci sretno u novoj sezoni

Petkovic Zoran

pre 11 godina

Bogami ovi klinci igraju odlicno ,jos malo fizicke snage kod Gagica,Bogdanovica,Djekica bice ovo mocan tim.Westerman,Tomas.Andjusic,Milosavljevic,Bogdanovic,Cakarevic,Bertans,Lucic,gordon,gagic,Musli i jos jedan visoki igrac i ti je to. Miljenovic,Besovic,Marinkovic,Cekovski MOraju jos da stasaju u nekim domacim klubovima.Miljenovic mora mnogo da ojaca generalno toje problem kosarke u Srbiji zaostajemo za svetom u tom segmentu.A da setih se na kraju ovaj Tomas bice samo problem u EL, limitiran igrac za osrednje klubove.

Rafa21

pre 11 godina

Malo je reći da sam oduševljen, jer, ipak je ovo još uvek pripremni period, fali par bitnih igrača u rotaciji, ali koliko se vidi Duletov pečat, zaista, čvrsta odbrana, požrtvovanje, organizovani napadi... Koliko taj čovek ima osećaj za pronalaženje igrača, za stvaranje, Gagić jeste MVP turnira i biće neverovatan igrač, ali pored njega me je možda i više impresionirao Vesterman, kakav osećaj za igru, drskost, pogodio je i jedinu trojku za Partizan, asistencije sa kraja na kraj terena. Isto i Bogdanović, imao je par promašaja, ali ne posustaje, pokušava i dalje, grize u odbrani za svu petoricu, borben, pre će se on i Anđuša menjati na dvojci a Milosavljević će više ići na trojku, a čak će možda i Vesterman na dvojku, i to se isprobavalo večeras... I da, Tomas možda jeste imao par promašaja, ali mislim da mu samo treba malo vremena, jer je imao par asistencija ka Gordonu i Gagiću gde su ovi ostajali apsolutno sami ispod koša, momak toliko podseća igrom na Mekejleba konstitucijom, driblingom i prodorima, nek pruži i upola koliko je Bo i biće i on sjajno pojačanje. Gordon solidan, mislim da danas baš i nije imao dan, a opet je postigao 9 poena, imao neke bitne skokove... Sve u svemu, mislim da će ovaj tim i ovako podmlađen i sa mnoštvom novih igrača opet biti bez konkurencije u domaćim okvirima, a ne bi me iznenadilo da i u Evroligi daleko, daleko doguraju... :)

Boki

pre 11 godina

Gledao sam na televiziji republike Srpske finalni mec turnira u Laktasima, i odusevljen sam kakvu ekipu imamo... dobili smo ih 12 razlike, oni kompletni, a nama falila 4 igraca (Lucic, Andjusic, Musli i Bertans)... po mom skromnom misljenju bicemo bar 20% jaci nego prosle sezone... Centar Gagic, zapamtite to ime... mislim da bi mogao da ima sezonu ko Maric, a svi se secamo kako je Maric bio dominantan u Partizanu... Francuz Vesterman, neverovatan igrac, igra moderno, ima kosarku u malom dzepu... Ameri za sada solidni, ali jos nisu pokazali sta sve umeju... starosedeoci standardno. I konacno da imamo 2 kvalitetna pleja, tek drugi put u poslednjih 10-ak godina... Prosli put su to bili Mekejleb i Rasic, a znamo gde smo dogurali te sezone.

Kako mladi igraci kidaju kod Duleta, to je lepota gledati. Jeste da su ovo jos pripreme i da ekipe jos nisu na najvisem nivou, ali cuvajte nas se, samo cu toliko reci.

P.S. Milorad Cavic (inace deklarisani Grobar)predao pehar.

Realno

pre 11 godina

Ocekivano, ali ovde rezultat nije bitan. Vazno je videti ko moze da se nosi sa ozbiljnijim ekipama. Puna podrska momcima i Duletu Vujosevicu!!! Mi nismo favoriti, ali mi igramo kosarku...

janzoo

pre 11 godina

ako neko ko je gledao utakmicu ima i 1% sumnje o tome ko ce biti sampion i nase i ABA lige,taj nema pojma...kakve bre cedevite,fmp-i i ostali bakraci...Gagic je novi Aleks licno,Leo najskolovaniji igrac koji se na ovim prostorima pojavio u zadnjih 10 godina,Milutinov za 2 god prvi centar Evrope,odlicni i Bogdan i Gordon,jos kad se pridruze Danilo,Musli,Luce,Berta...Brutalna ekipa! Dobiti ovakav Himki...Svaka cast!

Mad Max

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu na RTRS. Koliko volje, želje pokazuje ovaj Gagić je prosto za divljenje. Za razliku od njega Đekića kao da su motkom terali da igra. Pobogu Dule, oterati Kecmana a ostaviti Čakarevića, pobogu Dule. Leo odličan, Tomas brzina i dobar pregled ali šut katastrofa, Gordon neverovatne predispozicije. Kad se priključe Anđušić, Lučić i Musli biće to lepa ekipa.

red-white

pre 11 godina

Svaka cast grobari. Moram da priznam da sam impresioniran. Vidi se da je Vujosevic dosta falio u predhodne 2 godine. Jeste igrao Khimki bez Fridzona i Monje, ali falilo je i Partizanu igraca samo tako (Lucic, Andjusic, Bertans, pa mozda i jos jedan visoki igrac ukoliko se odluce da ga dovedu). Onoliko borbenosti stvarno nisam video odavno, a nije ni da se Himki nesto mnogo stedeo pa odatle ovako visok rezultat na kraju. Vujosevic je vratio ono sto Partizan nije imao u predhodne 2 a posebno prosle godine, sjajnu odbranu. U gde samo iskopa ove centre kao sto je Gagic nije mi jasno. Decko je prosle sezone bio treci centar HF-a a sad razbija. Onaj Tomas po onome sto je pokazao izgleda da se nece dugo zadrzati, ako nesto drasticno ne promeni. Ni ulaz, ni sut, bas nista.
P.S. Gledao sam i Zvezdu i jako sam razocaran onim sto sam video. Jeste da sezona jos nije ni pocela, ali cini mi se da nece Lazic dugo. Ipak nam fali trener.

red-white

pre 11 godina

Svaka cast grobari. Moram da priznam da sam impresioniran. Vidi se da je Vujosevic dosta falio u predhodne 2 godine. Jeste igrao Khimki bez Fridzona i Monje, ali falilo je i Partizanu igraca samo tako (Lucic, Andjusic, Bertans, pa mozda i jos jedan visoki igrac ukoliko se odluce da ga dovedu). Onoliko borbenosti stvarno nisam video odavno, a nije ni da se Himki nesto mnogo stedeo pa odatle ovako visok rezultat na kraju. Vujosevic je vratio ono sto Partizan nije imao u predhodne 2 a posebno prosle godine, sjajnu odbranu. U gde samo iskopa ove centre kao sto je Gagic nije mi jasno. Decko je prosle sezone bio treci centar HF-a a sad razbija. Onaj Tomas po onome sto je pokazao izgleda da se nece dugo zadrzati, ako nesto drasticno ne promeni. Ni ulaz, ni sut, bas nista.
P.S. Gledao sam i Zvezdu i jako sam razocaran onim sto sam video. Jeste da sezona jos nije ni pocela, ali cini mi se da nece Lazic dugo. Ipak nam fali trener.

dragan

pre 11 godina

Gagic novi Aleks Maric,Tomas novi Bo a Vesterman original kakvog nismo imali.Evropo za godinu dve u opasnosti si.Zvezdo sada je jasno posao je opet propao.Uskoro pocinje kuknjava na sudije i pocetak pravljenja tima za sledecu sezonu.Nisam se nadao da cemo biti ovoliko jaki.

pfaih

pre 11 godina

Đole igra i bolje nego Pekmen kad je priključen prvom timu. Daj Bože da dobijemo novog prvog centra reprezentacije i da kao MVP nosi Partizan kroz Evroligu!

bravo

pre 11 godina

Partizanova decurlija razbila skupocenu ekipu Himkija, Ruskog vicesampiona i evroligasa. Odusevili su me klici danas, milina ih je bilo gledati. Sta reci za Gagica decko 27 poena i ko zna kolko jos skokova, ima ga i u napadu i u odbrani a popravio je i slobodna bacanja koja je danas sutirao sa 100% uspesnosti, zivotinja a ima cetvorogodisnji ugovor, Vesterman takodje fantastican igrac, Gordon vrlo dobar al mislim da moze i vise. Tomasu treba jos malo da se uigra, treba imati razumevanja tek je nekih 5 dana sa ekipom danas je imao nekih 5 dobrih asistencija, Bogdanovic takodje odlican, ma svi su igrali odlicno, borili se za svaku loptu kao da je u pitanju evroligaska utakmica, to je ono sto zelimo da gledamo od Partizana.

Korlic

pre 11 godina

Ovaj Gagic je lud! Kada se Thomas uigra, napokon cemo imati dva jaka pleja. Sledece nedelje se uzima sezonska, posto je osiguran budzet na faksu, heh! :) Ziveo Partizan i majka Srbija! Pozz

Realno

pre 11 godina

Iako smo se pojacali dobro Partizan ce izgleda opet da nas dere.Ne znam odakle iscupase ovog Gagica,covjek ce izgleda biti uskoro prvi centar reprezentacije.Jos igraju bez Lucica koji je jos bolji nego prosle sezone i trenutno nas najbolji reprezentativac,bez Muslija koji isto moze da napreduje,bez Andjusica koji je bolji od Milosavljevica i bez Bertansa koji polako izrasta u vrhunskog igraca bio je najbolji igrac Letonije.Jos se prica da stize neki amer centar.Bice zeznuto..

bogotac

pre 11 godina

Prema onome što su pokazali mali je broj ekipa koje će fizički paritati Partizanu. Fali još malo snage i iskustva i biće to još jedna šampionska generacija.

Korlic

pre 11 godina

Ovaj Gagic je lud! Kada se Thomas uigra, napokon cemo imati dva jaka pleja. Sledece nedelje se uzima sezonska, posto je osiguran budzet na faksu, heh! :) Ziveo Partizan i majka Srbija! Pozz

janzoo

pre 11 godina

ako neko ko je gledao utakmicu ima i 1% sumnje o tome ko ce biti sampion i nase i ABA lige,taj nema pojma...kakve bre cedevite,fmp-i i ostali bakraci...Gagic je novi Aleks licno,Leo najskolovaniji igrac koji se na ovim prostorima pojavio u zadnjih 10 godina,Milutinov za 2 god prvi centar Evrope,odlicni i Bogdan i Gordon,jos kad se pridruze Danilo,Musli,Luce,Berta...Brutalna ekipa! Dobiti ovakav Himki...Svaka cast!

pfaih

pre 11 godina

Đole igra i bolje nego Pekmen kad je priključen prvom timu. Daj Bože da dobijemo novog prvog centra reprezentacije i da kao MVP nosi Partizan kroz Evroligu!

dragan

pre 11 godina

Gagic novi Aleks Maric,Tomas novi Bo a Vesterman original kakvog nismo imali.Evropo za godinu dve u opasnosti si.Zvezdo sada je jasno posao je opet propao.Uskoro pocinje kuknjava na sudije i pocetak pravljenja tima za sledecu sezonu.Nisam se nadao da cemo biti ovoliko jaki.

Realno

pre 11 godina

Ocekivano, ali ovde rezultat nije bitan. Vazno je videti ko moze da se nosi sa ozbiljnijim ekipama. Puna podrska momcima i Duletu Vujosevicu!!! Mi nismo favoriti, ali mi igramo kosarku...

Realno

pre 11 godina

Iako smo se pojacali dobro Partizan ce izgleda opet da nas dere.Ne znam odakle iscupase ovog Gagica,covjek ce izgleda biti uskoro prvi centar reprezentacije.Jos igraju bez Lucica koji je jos bolji nego prosle sezone i trenutno nas najbolji reprezentativac,bez Muslija koji isto moze da napreduje,bez Andjusica koji je bolji od Milosavljevica i bez Bertansa koji polako izrasta u vrhunskog igraca bio je najbolji igrac Letonije.Jos se prica da stize neki amer centar.Bice zeznuto..

bravo

pre 11 godina

Partizanova decurlija razbila skupocenu ekipu Himkija, Ruskog vicesampiona i evroligasa. Odusevili su me klici danas, milina ih je bilo gledati. Sta reci za Gagica decko 27 poena i ko zna kolko jos skokova, ima ga i u napadu i u odbrani a popravio je i slobodna bacanja koja je danas sutirao sa 100% uspesnosti, zivotinja a ima cetvorogodisnji ugovor, Vesterman takodje fantastican igrac, Gordon vrlo dobar al mislim da moze i vise. Tomasu treba jos malo da se uigra, treba imati razumevanja tek je nekih 5 dana sa ekipom danas je imao nekih 5 dobrih asistencija, Bogdanovic takodje odlican, ma svi su igrali odlicno, borili se za svaku loptu kao da je u pitanju evroligaska utakmica, to je ono sto zelimo da gledamo od Partizana.

Boki

pre 11 godina

Gledao sam na televiziji republike Srpske finalni mec turnira u Laktasima, i odusevljen sam kakvu ekipu imamo... dobili smo ih 12 razlike, oni kompletni, a nama falila 4 igraca (Lucic, Andjusic, Musli i Bertans)... po mom skromnom misljenju bicemo bar 20% jaci nego prosle sezone... Centar Gagic, zapamtite to ime... mislim da bi mogao da ima sezonu ko Maric, a svi se secamo kako je Maric bio dominantan u Partizanu... Francuz Vesterman, neverovatan igrac, igra moderno, ima kosarku u malom dzepu... Ameri za sada solidni, ali jos nisu pokazali sta sve umeju... starosedeoci standardno. I konacno da imamo 2 kvalitetna pleja, tek drugi put u poslednjih 10-ak godina... Prosli put su to bili Mekejleb i Rasic, a znamo gde smo dogurali te sezone.

Kako mladi igraci kidaju kod Duleta, to je lepota gledati. Jeste da su ovo jos pripreme i da ekipe jos nisu na najvisem nivou, ali cuvajte nas se, samo cu toliko reci.

P.S. Milorad Cavic (inace deklarisani Grobar)predao pehar.

Black & White

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto ovaj Gagic ne igra u repki...znaci kakav pogodak za Partizan, pa on je potpisao na 4 godine! Leo ce biti jedan od najbojih evropskih igraca, siguran put ka NBA, nije mi uopste jasno kako ga je Partizan doveo...sve u svemu, iako je samo pripremna utakmica, iznenadjujuca igra Partizana...ovo lici na pravi Partizan, borba neprestana!

Rafa21

pre 11 godina

Malo je reći da sam oduševljen, jer, ipak je ovo još uvek pripremni period, fali par bitnih igrača u rotaciji, ali koliko se vidi Duletov pečat, zaista, čvrsta odbrana, požrtvovanje, organizovani napadi... Koliko taj čovek ima osećaj za pronalaženje igrača, za stvaranje, Gagić jeste MVP turnira i biće neverovatan igrač, ali pored njega me je možda i više impresionirao Vesterman, kakav osećaj za igru, drskost, pogodio je i jedinu trojku za Partizan, asistencije sa kraja na kraj terena. Isto i Bogdanović, imao je par promašaja, ali ne posustaje, pokušava i dalje, grize u odbrani za svu petoricu, borben, pre će se on i Anđuša menjati na dvojci a Milosavljević će više ići na trojku, a čak će možda i Vesterman na dvojku, i to se isprobavalo večeras... I da, Tomas možda jeste imao par promašaja, ali mislim da mu samo treba malo vremena, jer je imao par asistencija ka Gordonu i Gagiću gde su ovi ostajali apsolutno sami ispod koša, momak toliko podseća igrom na Mekejleba konstitucijom, driblingom i prodorima, nek pruži i upola koliko je Bo i biće i on sjajno pojačanje. Gordon solidan, mislim da danas baš i nije imao dan, a opet je postigao 9 poena, imao neke bitne skokove... Sve u svemu, mislim da će ovaj tim i ovako podmlađen i sa mnoštvom novih igrača opet biti bez konkurencije u domaćim okvirima, a ne bi me iznenadilo da i u Evroligi daleko, daleko doguraju... :)

bogotac

pre 11 godina

Prema onome što su pokazali mali je broj ekipa koje će fizički paritati Partizanu. Fali još malo snage i iskustva i biće to još jedna šampionska generacija.

A7154

pre 11 godina

Pitaju se svi sta je sa Tomasom, a bas se vidi na njemu da nema snage tj. da nije prosao pripreme i da je tek sad poceo sa treninzima posle pauze od 2-3 meseca, treba njemu jedno mesec dana da dostigne fizicku spremu a onda ce da se vidi zasto je doveden..

Mad Max

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu na RTRS. Koliko volje, želje pokazuje ovaj Gagić je prosto za divljenje. Za razliku od njega Đekića kao da su motkom terali da igra. Pobogu Dule, oterati Kecmana a ostaviti Čakarevića, pobogu Dule. Leo odličan, Tomas brzina i dobar pregled ali šut katastrofa, Gordon neverovatne predispozicije. Kad se priključe Anđušić, Lučić i Musli biće to lepa ekipa.

Preko vode do slobode

pre 11 godina

Gledali smo utakmicu na TV-u i činjenica je da je ova mlada ekipa PARTIZANA sa Duletom na klupi u poređenju sa prošlogodišnjom sa Jovanovićem, koja je tada igrala antikošarku, deset puta bolja.Ovaj Gagić igra fantastično, Gordon i Vesterman izvrsni, dok na žalost od Tomasa nismo puno vidjeli.Sigurno nedostaju.:Anđuša, Luča i Musli, a ako dođe Novica i još jedan "teški" centar,imamo velike šanse u Evroligi.Bilo kako bilo,pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.FORZA PARTIZAN.

Realista

pre 11 godina

Au ljudi,Kakav sastav imamo.Jedan od nasih najjacih ikada.Bice to prava rapsodija od igre.Svi u Pionir da uzivamo u visokokvalitetnoj I atraktivnoj kosarci.Napred crno-beli ooooooooooo.

chombe

pre 11 godina

Vesterman je cudo...siguran u sutu, dao 11 poena da uopste nije forsirao...ima i sut i ulaz i igra agresivnu odbranu, a pregled igre kao kid...po meni najjace pojacanje Partizana...Gagic odlican, a bice jos bolji, ono sto raduje je da ima jos mesta za napredak a njega i ovako jedva cuvaju..Gordon mi deluje solidno, ali mislim da on jos nije pokazao sve...Tomas nesto slabiji i juce i danas, mada ga hvale svi, kazu da je odlican igrac, videcemo valjda ce doci do forme...kad dodju Lucic, Andjusic, Bertras, i Musli bice to bas fino...plus Cakarevic, i Milosavljevic, i mali Bogdanovic (potajno se nadam da ce on ove sezone da ukrade malo vise minuta i dobije znacajniju ulogu...). Besovic i Miljenovic po svemu sudeci ce na pozajmicu, ne bi bilo lose ni cehovskog da damo negde, decko ima potencijala, ali mu je ove godine konkurencija na trojci prevelika...

mladjo

pre 11 godina

Prije bilo kakvog komentara pozdrav svim navijacima partizana.. bio sam na utakmici i prokomentarisao bih par igraca .. idemo redom play-evi vesterman odlican igrac mislim da dugo ovako kvalitetan igrac nije igrao na nasim prostorima ( mozda i najkompletniji igrac u zadnjih par godina), tomas me i nije odusevio ima brzinu i zelju ali sut poprilicno slab mislim da je bilo bolje da se neki klinac trpi na toj poziciji nego tomas. bogdanovic jako dobar i vidi se da momak ima nesto u sebi onaj pozitivni sportski bezobrazluk,cakarevic odigrao lose obe utakmice ,milutinov jako dobar ,gordon momak sa jako dobrim predispozicijama ali vidi se da jos nije uigran sa ekipom,gagic me oduseviou svim aspektima od suta skoka odbrane a prije svega zelje za igrom,, sve u svemu jako dobra ekpia plus andjusic ,musli, bertrans bit ce to opet ekipa koja ce mnogim velikanima da pomrsi racune u evroligi a pogotovo u tvrdjavi pioniru

red-white

pre 11 godina

Svaka cast grobari. Moram da priznam da sam impresioniran. Vidi se da je Vujosevic dosta falio u predhodne 2 godine. Jeste igrao Khimki bez Fridzona i Monje, ali falilo je i Partizanu igraca samo tako (Lucic, Andjusic, Bertans, pa mozda i jos jedan visoki igrac ukoliko se odluce da ga dovedu). Onoliko borbenosti stvarno nisam video odavno, a nije ni da se Himki nesto mnogo stedeo pa odatle ovako visok rezultat na kraju. Vujosevic je vratio ono sto Partizan nije imao u predhodne 2 a posebno prosle godine, sjajnu odbranu. U gde samo iskopa ove centre kao sto je Gagic nije mi jasno. Decko je prosle sezone bio treci centar HF-a a sad razbija. Onaj Tomas po onome sto je pokazao izgleda da se nece dugo zadrzati, ako nesto drasticno ne promeni. Ni ulaz, ni sut, bas nista.
P.S. Gledao sam i Zvezdu i jako sam razocaran onim sto sam video. Jeste da sezona jos nije ni pocela, ali cini mi se da nece Lazic dugo. Ipak nam fali trener.

Realnost

pre 11 godina

Nebitno za koga ko navija, cinjenica je da Vujosevic opet radi odlicnu stvar! Bez nekoliko bitnih igraca, dobija famoznu Krku i Himki. Svaka cast, zao mi je sto mu nije pruzena veca podrska sa reprezentacijom!

red-white

pre 11 godina

Svaka cast grobari. Moram da priznam da sam impresioniran. Vidi se da je Vujosevic dosta falio u predhodne 2 godine. Jeste igrao Khimki bez Fridzona i Monje, ali falilo je i Partizanu igraca samo tako (Lucic, Andjusic, Bertans, pa mozda i jos jedan visoki igrac ukoliko se odluce da ga dovedu). Onoliko borbenosti stvarno nisam video odavno, a nije ni da se Himki nesto mnogo stedeo pa odatle ovako visok rezultat na kraju. Vujosevic je vratio ono sto Partizan nije imao u predhodne 2 a posebno prosle godine, sjajnu odbranu. U gde samo iskopa ove centre kao sto je Gagic nije mi jasno. Decko je prosle sezone bio treci centar HF-a a sad razbija. Onaj Tomas po onome sto je pokazao izgleda da se nece dugo zadrzati, ako nesto drasticno ne promeni. Ni ulaz, ni sut, bas nista.
P.S. Gledao sam i Zvezdu i jako sam razocaran onim sto sam video. Jeste da sezona jos nije ni pocela, ali cini mi se da nece Lazic dugo. Ipak nam fali trener.

Peđa

pre 11 godina

1.Vesterman,Tumas,Miljenović 2.Anđušić,Bogdanović 3.Milosavljević,Čakarević 4.Gordon,Lučić,Bertans
5.Musli,Gagić(Milutinov,Bešović).
Uz sitne korekcije ove godine minimum Top 16,a sledeće napad na EL.

Shearer

pre 11 godina

Nećemo da polećemo previsoko, momci očigledno rade punom parom, imajte na umu da su zvanične utakmice nešto što nosi mnogo veću težinu, tako da će ovom mladom timu biti teško ove sezone. Otišli su Božić i Kecman, igrači koji možda ne briljiraju ali kada je gusto nekako su uvek prvi i pravi. Pustite momke, neka rastu iz meča u meč, to je pravi dugotrajni put, niko preko noći ne postaje igrač i tim.

Zeca

pre 11 godina

(Preko vode do slobode, 15. septembar 2012 23:28)
Mislim da Dule ima mnogo bolju ekipu ovog Vlade u prosloj sezoni ima veoma talentovane igrace, dok prosle sezone smo imali zaista prosecnu ekipu.

mladen

pre 11 godina

bio sam na utakmici licno mislim da tomas nije igrac za partizan ovaj gagic strasan moze u reprentezaciju odmah ostali dobri djekic kao da nije tu svojom voljom kao da ga je neko natjerao da igra1.

rt s kicelja

pre 11 godina

pripremni je period ,uigravanje.nisam impresioniran tomasom,čakarevićem i milosavljevićem.vrijeme će brzo dati odgovor da li je tomas na pleyu pojačanje .sa ovim do sada što sam vidio mislim da ćemo imati problem.i šut za tri poena su me zabrinuli .kao da ne dostaje hrabrosti za šut trojki.no ja vjerujem u duleta .njegova magija će sve ovo nadoknaditi.momci sretno u novoj sezoni

Shearer

pre 11 godina

Nećemo da polećemo previsoko, momci očigledno rade punom parom, imajte na umu da su zvanične utakmice nešto što nosi mnogo veću težinu, tako da će ovom mladom timu biti teško ove sezone. Otišli su Božić i Kecman, igrači koji možda ne briljiraju ali kada je gusto nekako su uvek prvi i pravi. Pustite momke, neka rastu iz meča u meč, to je pravi dugotrajni put, niko preko noći ne postaje igrač i tim.

Apache

pre 11 godina

miljenovic jeste talentovan igrac ali je jos uvek mlad i ima 20kg oduvali bi ga u EL, zato nek se kali jos koju godinu pa da ujeda posle, u ostalom zna dule sta radi ...

Petkovic Zoran

pre 11 godina

Bogami ovi klinci igraju odlicno ,jos malo fizicke snage kod Gagica,Bogdanovica,Djekica bice ovo mocan tim.Westerman,Tomas.Andjusic,Milosavljevic,Bogdanovic,Cakarevic,Bertans,Lucic,gordon,gagic,Musli i jos jedan visoki igrac i ti je to. Miljenovic,Besovic,Marinkovic,Cekovski MOraju jos da stasaju u nekim domacim klubovima.Miljenovic mora mnogo da ojaca generalno toje problem kosarke u Srbiji zaostajemo za svetom u tom segmentu.A da setih se na kraju ovaj Tomas bice samo problem u EL, limitiran igrac za osrednje klubove.

KODAR78

pre 11 godina

Zar ima grobara koji su uopste sumnjali u Duleta i njegov rad.Molio bih sve za malo strpljenja da se ovaj mladi i novi tim uigra i posle cemo svi da uzivamo godinama.Dule Vujosevic sanananana.

b

pre 11 godina

Sjajno su igrali.Jedino sto me brine je moyda sto ce Bogdanovic imati manju minutazu.Milosavljvevica izgleda nisu mogli nigde da uvale.Bolje da su ga vratili u Radnicki,Muta zna sa njim.

strpite se malo

pre 11 godina

Kolko me nerviraju ovi strucnjaci sto procene kvalitet Torija Tomasa na osnovu dve odigrane utakmice. Pa covek je tek peti dan u ekipi nije stigao ni postno da upozna saigrace a vi vec ocekujete da kida. Na ovom turniru je pokazao da zna da odigra dobru odbranu, da je brz i moze da povuce lepo kontru, ima strasan pregled igre i ume da razigra saigrace, juce imao nekih pet asistencija. Polako ljudi nije on dzabe bio treci strelac i asistent ruske lige, culi ste i onog juce sto je komentarisao utakmicu, da je rec o strasnom dobrom igracu i da je prosle godine Tomas gotovo sam ravalio Himki u Moskvi sto im je bio jedan od retkih poraza kod kuce. Sad pametujete kako ne valja a kad pocne dobro da igra onda ce svi ovi sto ga pjuju da pricaju kako je dobar, bravo majstore, ostani i dogodine i tako to.

BoVar

pre 11 godina

Kada vidim komentare " odakle ovaj Gagic" "gdje ga Dule iscupa" itd. odma mi je jasno kakve kosarkaske neznalice posjecuju ovaj sajt i ostavljaju komentare, cast izuzecima naravno. Kod vas to izgleda ovako: Igrac ne zna nista, dodje kod Duleta i on za dva mjeseca napravi od njega skoro novog Pekovica. Sve sto taj momak zna naucio ga je Zare Vucurevic iz Hemofarma, najbolji strucnjak za rad sa visokim igracima, i Milutinova je naucio naravno. Gagic ima 22 godine i on je 85% naucen, ono sto mu treba su jake utakmice i to ce dobiti u Partizanu, i ako iznese to kako treba eto nama sjajnog centra. Elem, bilo je tuzno gledati Miljenovica na zagrijavanju, zna momak da nece uci u igru. Nasa buducnost sjedi na klupi, dok se neki mali debeli Amer razigrava, na drugoj strani tatin sin se razigrava, a sve pod izgovorom nemaju mase, ne mogu fizicki oni to odraditi, ma dajte molim vas. Jadni Cakarevic ne zna da li je u igri ili na klupi, izasao je poslije minut i 9 sekundi od pocetka utakmice, 8 puta ulazio i izlazio. Sve u svemu, Gagic, Milutinov, Vesterman, Bogdanovic, mozda Milosavljevic i naravno Miljenovic, ostalo boranija.

Dok postoji tamna strana svemira...

pre 11 godina

MCaleb je na prvoj utakmici za Partizan dao 13 ili 15 poena. Inace bila je to utakmica Partizan-Unikaha. Pri kraju 3/4 Dule ga je izveo jel nije mogao da dise.Znaci nije imao snage ali je pokazao znanje.Tomas je nizak a nema skok,sto znaci nista od cuvanja igraca koji su visi od njega. Nema neki sut,ima ulaz al ne moze da polozi jer kao sto sam vec rekao nema skok.Uglavnom smatram da se nece dugu zadrzati u Partizanu osim ako se drasticno ne popravi. Vesterman je za njega tata. Covek ce biti sledeci Dijamantidis. Ima sve,ali sve,sut,brzinu,visinu,iteligenciju,igra fenomenalnu odbranu. On je igrao na pocetku utakmice i Partizan je poveo 10 razlike,cim je uso Tomas umesto njega Himki je izjednacio. Zivi bili pa videli,Tomas je po svemu sudeci fenomenalan kao covek,ali kao igrac nije za Partizan. Plus smatram da bez jedne ozbiljne petice nemamo sta da trazimo u evroligi.Gagic je odlican,ali on nije dovoljan.Tomas je bio treci ili cetvrti strelacu u ruskoj ligi,sto nije nista specijalno. U ruskoj ligi vredi jedino CSKA,Himki i mozda Uniks. Aba liga je jaca od ruske lige. Cedevita,Partizan,Olimpija,Cibona pa i Zvezda mogu da istaburaju sve sem CSKA.Ja se nadam da ce me Tomas demantovati svojim sjajnim igrama i da cu ispasti smesan jer sam ga prozivao,ali bojim se da se to nece desiti.

BoVar

pre 11 godina

Kada vidim komentare " odakle ovaj Gagic" "gdje ga Dule iscupa" itd. odma mi je jasno kakve kosarkaske neznalice posjecuju ovaj sajt i ostavljaju komentare, cast izuzecima naravno. Kod vas to izgleda ovako: Igrac ne zna nista, dodje kod Duleta i on za dva mjeseca napravi od njega skoro novog Pekovica. Sve sto taj momak zna naucio ga je Zare Vucurevic iz Hemofarma, najbolji strucnjak za rad sa visokim igracima, i Milutinova je naucio naravno. Gagic ima 22 godine i on je 85% naucen, ono sto mu treba su jake utakmice i to ce dobiti u Partizanu, i ako iznese to kako treba eto nama sjajnog centra. Elem, bilo je tuzno gledati Miljenovica na zagrijavanju, zna momak da nece uci u igru. Nasa buducnost sjedi na klupi, dok se neki mali debeli Amer razigrava, na drugoj strani tatin sin se razigrava, a sve pod izgovorom nemaju mase, ne mogu fizicki oni to odraditi, ma dajte molim vas. Jadni Cakarevic ne zna da li je u igri ili na klupi, izasao je poslije minut i 9 sekundi od pocetka utakmice, 8 puta ulazio i izlazio. Sve u svemu, Gagic, Milutinov, Vesterman, Bogdanovic, mozda Milosavljevic i naravno Miljenovic, ostalo boranija.

Petkovic Zoran

pre 11 godina

Bogami ovi klinci igraju odlicno ,jos malo fizicke snage kod Gagica,Bogdanovica,Djekica bice ovo mocan tim.Westerman,Tomas.Andjusic,Milosavljevic,Bogdanovic,Cakarevic,Bertans,Lucic,gordon,gagic,Musli i jos jedan visoki igrac i ti je to. Miljenovic,Besovic,Marinkovic,Cekovski MOraju jos da stasaju u nekim domacim klubovima.Miljenovic mora mnogo da ojaca generalno toje problem kosarke u Srbiji zaostajemo za svetom u tom segmentu.A da setih se na kraju ovaj Tomas bice samo problem u EL, limitiran igrac za osrednje klubove.

janzoo

pre 11 godina

ako neko ko je gledao utakmicu ima i 1% sumnje o tome ko ce biti sampion i nase i ABA lige,taj nema pojma...kakve bre cedevite,fmp-i i ostali bakraci...Gagic je novi Aleks licno,Leo najskolovaniji igrac koji se na ovim prostorima pojavio u zadnjih 10 godina,Milutinov za 2 god prvi centar Evrope,odlicni i Bogdan i Gordon,jos kad se pridruze Danilo,Musli,Luce,Berta...Brutalna ekipa! Dobiti ovakav Himki...Svaka cast!

Zeca

pre 11 godina

(Preko vode do slobode, 15. septembar 2012 23:28)
Mislim da Dule ima mnogo bolju ekipu ovog Vlade u prosloj sezoni ima veoma talentovane igrace, dok prosle sezone smo imali zaista prosecnu ekipu.

Peđa

pre 11 godina

1.Vesterman,Tumas,Miljenović 2.Anđušić,Bogdanović 3.Milosavljević,Čakarević 4.Gordon,Lučić,Bertans
5.Musli,Gagić(Milutinov,Bešović).
Uz sitne korekcije ove godine minimum Top 16,a sledeće napad na EL.

mladen

pre 11 godina

bio sam na utakmici licno mislim da tomas nije igrac za partizan ovaj gagic strasan moze u reprentezaciju odmah ostali dobri djekic kao da nije tu svojom voljom kao da ga je neko natjerao da igra1.

Mad Max

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu na RTRS. Koliko volje, želje pokazuje ovaj Gagić je prosto za divljenje. Za razliku od njega Đekića kao da su motkom terali da igra. Pobogu Dule, oterati Kecmana a ostaviti Čakarevića, pobogu Dule. Leo odličan, Tomas brzina i dobar pregled ali šut katastrofa, Gordon neverovatne predispozicije. Kad se priključe Anđušić, Lučić i Musli biće to lepa ekipa.

red-white

pre 11 godina

Svaka cast grobari. Moram da priznam da sam impresioniran. Vidi se da je Vujosevic dosta falio u predhodne 2 godine. Jeste igrao Khimki bez Fridzona i Monje, ali falilo je i Partizanu igraca samo tako (Lucic, Andjusic, Bertans, pa mozda i jos jedan visoki igrac ukoliko se odluce da ga dovedu). Onoliko borbenosti stvarno nisam video odavno, a nije ni da se Himki nesto mnogo stedeo pa odatle ovako visok rezultat na kraju. Vujosevic je vratio ono sto Partizan nije imao u predhodne 2 a posebno prosle godine, sjajnu odbranu. U gde samo iskopa ove centre kao sto je Gagic nije mi jasno. Decko je prosle sezone bio treci centar HF-a a sad razbija. Onaj Tomas po onome sto je pokazao izgleda da se nece dugo zadrzati, ako nesto drasticno ne promeni. Ni ulaz, ni sut, bas nista.
P.S. Gledao sam i Zvezdu i jako sam razocaran onim sto sam video. Jeste da sezona jos nije ni pocela, ali cini mi se da nece Lazic dugo. Ipak nam fali trener.

Korlic

pre 11 godina

Ovaj Gagic je lud! Kada se Thomas uigra, napokon cemo imati dva jaka pleja. Sledece nedelje se uzima sezonska, posto je osiguran budzet na faksu, heh! :) Ziveo Partizan i majka Srbija! Pozz

mladjo

pre 11 godina

Prije bilo kakvog komentara pozdrav svim navijacima partizana.. bio sam na utakmici i prokomentarisao bih par igraca .. idemo redom play-evi vesterman odlican igrac mislim da dugo ovako kvalitetan igrac nije igrao na nasim prostorima ( mozda i najkompletniji igrac u zadnjih par godina), tomas me i nije odusevio ima brzinu i zelju ali sut poprilicno slab mislim da je bilo bolje da se neki klinac trpi na toj poziciji nego tomas. bogdanovic jako dobar i vidi se da momak ima nesto u sebi onaj pozitivni sportski bezobrazluk,cakarevic odigrao lose obe utakmice ,milutinov jako dobar ,gordon momak sa jako dobrim predispozicijama ali vidi se da jos nije uigran sa ekipom,gagic me oduseviou svim aspektima od suta skoka odbrane a prije svega zelje za igrom,, sve u svemu jako dobra ekpia plus andjusic ,musli, bertrans bit ce to opet ekipa koja ce mnogim velikanima da pomrsi racune u evroligi a pogotovo u tvrdjavi pioniru

dragan

pre 11 godina

Gagic novi Aleks Maric,Tomas novi Bo a Vesterman original kakvog nismo imali.Evropo za godinu dve u opasnosti si.Zvezdo sada je jasno posao je opet propao.Uskoro pocinje kuknjava na sudije i pocetak pravljenja tima za sledecu sezonu.Nisam se nadao da cemo biti ovoliko jaki.

Realista

pre 11 godina

Au ljudi,Kakav sastav imamo.Jedan od nasih najjacih ikada.Bice to prava rapsodija od igre.Svi u Pionir da uzivamo u visokokvalitetnoj I atraktivnoj kosarci.Napred crno-beli ooooooooooo.

b

pre 11 godina

Sjajno su igrali.Jedino sto me brine je moyda sto ce Bogdanovic imati manju minutazu.Milosavljvevica izgleda nisu mogli nigde da uvale.Bolje da su ga vratili u Radnicki,Muta zna sa njim.

Apache

pre 11 godina

miljenovic jeste talentovan igrac ali je jos uvek mlad i ima 20kg oduvali bi ga u EL, zato nek se kali jos koju godinu pa da ujeda posle, u ostalom zna dule sta radi ...

KODAR78

pre 11 godina

Zar ima grobara koji su uopste sumnjali u Duleta i njegov rad.Molio bih sve za malo strpljenja da se ovaj mladi i novi tim uigra i posle cemo svi da uzivamo godinama.Dule Vujosevic sanananana.

pfaih

pre 11 godina

Đole igra i bolje nego Pekmen kad je priključen prvom timu. Daj Bože da dobijemo novog prvog centra reprezentacije i da kao MVP nosi Partizan kroz Evroligu!

bogotac

pre 11 godina

Prema onome što su pokazali mali je broj ekipa koje će fizički paritati Partizanu. Fali još malo snage i iskustva i biće to još jedna šampionska generacija.

Realno

pre 11 godina

Iako smo se pojacali dobro Partizan ce izgleda opet da nas dere.Ne znam odakle iscupase ovog Gagica,covjek ce izgleda biti uskoro prvi centar reprezentacije.Jos igraju bez Lucica koji je jos bolji nego prosle sezone i trenutno nas najbolji reprezentativac,bez Muslija koji isto moze da napreduje,bez Andjusica koji je bolji od Milosavljevica i bez Bertansa koji polako izrasta u vrhunskog igraca bio je najbolji igrac Letonije.Jos se prica da stize neki amer centar.Bice zeznuto..

Boki

pre 11 godina

Gledao sam na televiziji republike Srpske finalni mec turnira u Laktasima, i odusevljen sam kakvu ekipu imamo... dobili smo ih 12 razlike, oni kompletni, a nama falila 4 igraca (Lucic, Andjusic, Musli i Bertans)... po mom skromnom misljenju bicemo bar 20% jaci nego prosle sezone... Centar Gagic, zapamtite to ime... mislim da bi mogao da ima sezonu ko Maric, a svi se secamo kako je Maric bio dominantan u Partizanu... Francuz Vesterman, neverovatan igrac, igra moderno, ima kosarku u malom dzepu... Ameri za sada solidni, ali jos nisu pokazali sta sve umeju... starosedeoci standardno. I konacno da imamo 2 kvalitetna pleja, tek drugi put u poslednjih 10-ak godina... Prosli put su to bili Mekejleb i Rasic, a znamo gde smo dogurali te sezone.

Kako mladi igraci kidaju kod Duleta, to je lepota gledati. Jeste da su ovo jos pripreme i da ekipe jos nisu na najvisem nivou, ali cuvajte nas se, samo cu toliko reci.

P.S. Milorad Cavic (inace deklarisani Grobar)predao pehar.

Realnost

pre 11 godina

Nebitno za koga ko navija, cinjenica je da Vujosevic opet radi odlicnu stvar! Bez nekoliko bitnih igraca, dobija famoznu Krku i Himki. Svaka cast, zao mi je sto mu nije pruzena veca podrska sa reprezentacijom!

Dok postoji tamna strana svemira...

pre 11 godina

MCaleb je na prvoj utakmici za Partizan dao 13 ili 15 poena. Inace bila je to utakmica Partizan-Unikaha. Pri kraju 3/4 Dule ga je izveo jel nije mogao da dise.Znaci nije imao snage ali je pokazao znanje.Tomas je nizak a nema skok,sto znaci nista od cuvanja igraca koji su visi od njega. Nema neki sut,ima ulaz al ne moze da polozi jer kao sto sam vec rekao nema skok.Uglavnom smatram da se nece dugu zadrzati u Partizanu osim ako se drasticno ne popravi. Vesterman je za njega tata. Covek ce biti sledeci Dijamantidis. Ima sve,ali sve,sut,brzinu,visinu,iteligenciju,igra fenomenalnu odbranu. On je igrao na pocetku utakmice i Partizan je poveo 10 razlike,cim je uso Tomas umesto njega Himki je izjednacio. Zivi bili pa videli,Tomas je po svemu sudeci fenomenalan kao covek,ali kao igrac nije za Partizan. Plus smatram da bez jedne ozbiljne petice nemamo sta da trazimo u evroligi.Gagic je odlican,ali on nije dovoljan.Tomas je bio treci ili cetvrti strelacu u ruskoj ligi,sto nije nista specijalno. U ruskoj ligi vredi jedino CSKA,Himki i mozda Uniks. Aba liga je jaca od ruske lige. Cedevita,Partizan,Olimpija,Cibona pa i Zvezda mogu da istaburaju sve sem CSKA.Ja se nadam da ce me Tomas demantovati svojim sjajnim igrama i da cu ispasti smesan jer sam ga prozivao,ali bojim se da se to nece desiti.

chombe

pre 11 godina

Vesterman je cudo...siguran u sutu, dao 11 poena da uopste nije forsirao...ima i sut i ulaz i igra agresivnu odbranu, a pregled igre kao kid...po meni najjace pojacanje Partizana...Gagic odlican, a bice jos bolji, ono sto raduje je da ima jos mesta za napredak a njega i ovako jedva cuvaju..Gordon mi deluje solidno, ali mislim da on jos nije pokazao sve...Tomas nesto slabiji i juce i danas, mada ga hvale svi, kazu da je odlican igrac, videcemo valjda ce doci do forme...kad dodju Lucic, Andjusic, Bertras, i Musli bice to bas fino...plus Cakarevic, i Milosavljevic, i mali Bogdanovic (potajno se nadam da ce on ove sezone da ukrade malo vise minuta i dobije znacajniju ulogu...). Besovic i Miljenovic po svemu sudeci ce na pozajmicu, ne bi bilo lose ni cehovskog da damo negde, decko ima potencijala, ali mu je ove godine konkurencija na trojci prevelika...

Preko vode do slobode

pre 11 godina

Gledali smo utakmicu na TV-u i činjenica je da je ova mlada ekipa PARTIZANA sa Duletom na klupi u poređenju sa prošlogodišnjom sa Jovanovićem, koja je tada igrala antikošarku, deset puta bolja.Ovaj Gagić igra fantastično, Gordon i Vesterman izvrsni, dok na žalost od Tomasa nismo puno vidjeli.Sigurno nedostaju.:Anđuša, Luča i Musli, a ako dođe Novica i još jedan "teški" centar,imamo velike šanse u Evroligi.Bilo kako bilo,pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.FORZA PARTIZAN.

Shearer

pre 11 godina

Nećemo da polećemo previsoko, momci očigledno rade punom parom, imajte na umu da su zvanične utakmice nešto što nosi mnogo veću težinu, tako da će ovom mladom timu biti teško ove sezone. Otišli su Božić i Kecman, igrači koji možda ne briljiraju ali kada je gusto nekako su uvek prvi i pravi. Pustite momke, neka rastu iz meča u meč, to je pravi dugotrajni put, niko preko noći ne postaje igrač i tim.

Shearer

pre 11 godina

Nećemo da polećemo previsoko, momci očigledno rade punom parom, imajte na umu da su zvanične utakmice nešto što nosi mnogo veću težinu, tako da će ovom mladom timu biti teško ove sezone. Otišli su Božić i Kecman, igrači koji možda ne briljiraju ali kada je gusto nekako su uvek prvi i pravi. Pustite momke, neka rastu iz meča u meč, to je pravi dugotrajni put, niko preko noći ne postaje igrač i tim.

red-white

pre 11 godina

Svaka cast grobari. Moram da priznam da sam impresioniran. Vidi se da je Vujosevic dosta falio u predhodne 2 godine. Jeste igrao Khimki bez Fridzona i Monje, ali falilo je i Partizanu igraca samo tako (Lucic, Andjusic, Bertans, pa mozda i jos jedan visoki igrac ukoliko se odluce da ga dovedu). Onoliko borbenosti stvarno nisam video odavno, a nije ni da se Himki nesto mnogo stedeo pa odatle ovako visok rezultat na kraju. Vujosevic je vratio ono sto Partizan nije imao u predhodne 2 a posebno prosle godine, sjajnu odbranu. U gde samo iskopa ove centre kao sto je Gagic nije mi jasno. Decko je prosle sezone bio treci centar HF-a a sad razbija. Onaj Tomas po onome sto je pokazao izgleda da se nece dugo zadrzati, ako nesto drasticno ne promeni. Ni ulaz, ni sut, bas nista.
P.S. Gledao sam i Zvezdu i jako sam razocaran onim sto sam video. Jeste da sezona jos nije ni pocela, ali cini mi se da nece Lazic dugo. Ipak nam fali trener.

Rafa21

pre 11 godina

Malo je reći da sam oduševljen, jer, ipak je ovo još uvek pripremni period, fali par bitnih igrača u rotaciji, ali koliko se vidi Duletov pečat, zaista, čvrsta odbrana, požrtvovanje, organizovani napadi... Koliko taj čovek ima osećaj za pronalaženje igrača, za stvaranje, Gagić jeste MVP turnira i biće neverovatan igrač, ali pored njega me je možda i više impresionirao Vesterman, kakav osećaj za igru, drskost, pogodio je i jedinu trojku za Partizan, asistencije sa kraja na kraj terena. Isto i Bogdanović, imao je par promašaja, ali ne posustaje, pokušava i dalje, grize u odbrani za svu petoricu, borben, pre će se on i Anđuša menjati na dvojci a Milosavljević će više ići na trojku, a čak će možda i Vesterman na dvojku, i to se isprobavalo večeras... I da, Tomas možda jeste imao par promašaja, ali mislim da mu samo treba malo vremena, jer je imao par asistencija ka Gordonu i Gagiću gde su ovi ostajali apsolutno sami ispod koša, momak toliko podseća igrom na Mekejleba konstitucijom, driblingom i prodorima, nek pruži i upola koliko je Bo i biće i on sjajno pojačanje. Gordon solidan, mislim da danas baš i nije imao dan, a opet je postigao 9 poena, imao neke bitne skokove... Sve u svemu, mislim da će ovaj tim i ovako podmlađen i sa mnoštvom novih igrača opet biti bez konkurencije u domaćim okvirima, a ne bi me iznenadilo da i u Evroligi daleko, daleko doguraju... :)

bravo

pre 11 godina

Partizanova decurlija razbila skupocenu ekipu Himkija, Ruskog vicesampiona i evroligasa. Odusevili su me klici danas, milina ih je bilo gledati. Sta reci za Gagica decko 27 poena i ko zna kolko jos skokova, ima ga i u napadu i u odbrani a popravio je i slobodna bacanja koja je danas sutirao sa 100% uspesnosti, zivotinja a ima cetvorogodisnji ugovor, Vesterman takodje fantastican igrac, Gordon vrlo dobar al mislim da moze i vise. Tomasu treba jos malo da se uigra, treba imati razumevanja tek je nekih 5 dana sa ekipom danas je imao nekih 5 dobrih asistencija, Bogdanovic takodje odlican, ma svi su igrali odlicno, borili se za svaku loptu kao da je u pitanju evroligaska utakmica, to je ono sto zelimo da gledamo od Partizana.

Black & White

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto ovaj Gagic ne igra u repki...znaci kakav pogodak za Partizan, pa on je potpisao na 4 godine! Leo ce biti jedan od najbojih evropskih igraca, siguran put ka NBA, nije mi uopste jasno kako ga je Partizan doveo...sve u svemu, iako je samo pripremna utakmica, iznenadjujuca igra Partizana...ovo lici na pravi Partizan, borba neprestana!

A7154

pre 11 godina

Pitaju se svi sta je sa Tomasom, a bas se vidi na njemu da nema snage tj. da nije prosao pripreme i da je tek sad poceo sa treninzima posle pauze od 2-3 meseca, treba njemu jedno mesec dana da dostigne fizicku spremu a onda ce da se vidi zasto je doveden..

Realno

pre 11 godina

Ocekivano, ali ovde rezultat nije bitan. Vazno je videti ko moze da se nosi sa ozbiljnijim ekipama. Puna podrska momcima i Duletu Vujosevicu!!! Mi nismo favoriti, ali mi igramo kosarku...

rt s kicelja

pre 11 godina

pripremni je period ,uigravanje.nisam impresioniran tomasom,čakarevićem i milosavljevićem.vrijeme će brzo dati odgovor da li je tomas na pleyu pojačanje .sa ovim do sada što sam vidio mislim da ćemo imati problem.i šut za tri poena su me zabrinuli .kao da ne dostaje hrabrosti za šut trojki.no ja vjerujem u duleta .njegova magija će sve ovo nadoknaditi.momci sretno u novoj sezoni

strpite se malo

pre 11 godina

Kolko me nerviraju ovi strucnjaci sto procene kvalitet Torija Tomasa na osnovu dve odigrane utakmice. Pa covek je tek peti dan u ekipi nije stigao ni postno da upozna saigrace a vi vec ocekujete da kida. Na ovom turniru je pokazao da zna da odigra dobru odbranu, da je brz i moze da povuce lepo kontru, ima strasan pregled igre i ume da razigra saigrace, juce imao nekih pet asistencija. Polako ljudi nije on dzabe bio treci strelac i asistent ruske lige, culi ste i onog juce sto je komentarisao utakmicu, da je rec o strasnom dobrom igracu i da je prosle godine Tomas gotovo sam ravalio Himki u Moskvi sto im je bio jedan od retkih poraza kod kuce. Sad pametujete kako ne valja a kad pocne dobro da igra onda ce svi ovi sto ga pjuju da pricaju kako je dobar, bravo majstore, ostani i dogodine i tako to.