Petak, 14.09.2012.

11:00

Svi osumnjičeni pušteni na slobodu

Direktor policije Milorad Veljović kaže da su izvršene analize potvrdile da privedene osobe u Novom Sadu nemaju nikakve veze s ubistvom Meksikanke Selene.

Izvor: B92

Svi osumnjièeni pušteni na slobodu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

vodoinstalater

pre 11 godina

Ako je bila Škoda onda možda je Šeh?

Nije za zezanje. Monstruma pod hitno MORAJU da pronađu pa bio on U Srbiji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Kosmetu...
Dokazati mu krivicu i 40 kvrga da razmišlja šta je uradio i da se kaje...

Bojan

pre 11 godina

Mozda zato jer nemaju nikakve putokaze kao na primjer u ovo gdje se po navici druge strane optuze Srbi za Nesto lose! Mislite o tome!

bezimena

pre 11 godina

Nije mi jasno kako svi do jednoga promasujete poentu ovog slucaja, a ona glasi:
Srpska policija je u stanju za manje od 24 sata da na osnovu skice neke osobe tu osobu i privede na informativni razgovor, a neka "velika" ubistva i korupcijaske afere ne moze da resi ni posle 10+ godina.
Mislite o tome...
(maloObjektivnostimolim, 14. septembar 2012 19:07)

Upravo sam o tome razmišljala. Svaka čast!

dex

pre 11 godina

jadna cura, sta je snaslo...daj boze da psihopatu koji je ovo uradio cim prije uhvate i smjeste iza resetaka ili u ludnicu iza resetaka, mozda je to prikladnije.... a ubica je ubica, od kud je, to je najmanje bitno....

chang

pre 11 godina

Aman, ljudi šta vam je pa ubicu tražite u Novom Sadu, pobogu?!! Pa to je neki Hrvat iz Splita. Kako ste samo naseli hrvatskoj propagandi da je svaki ubica stigao iz Srbije, kao što svake godine govore da im šumske požare podmeću Srbi ili da im je ova groznica preneta iz Srbije..Gde vam je pamet?
Hrvatske inspektore lepo primite pa ako ne donesu nove uzorke DNK, lepo ih ispratite do granice i pokažite im kartu lijepe njihove sa porukom da se tu krije ubica.

maloObjektivnostimolim

pre 11 godina

Nije mi jasno kako svi do jednoga promasujete poentu ovog slucaja, a ona glasi:
Srpska policija je u stanju za manje od 24 sata da na osnovu skice neke osobe tu osobu i privede na informativni razgovor, a neka "velika" ubistva i korupcijaske afere ne moze da resi ni posle 10+ godina.

Mislite o tome...

acomurija

pre 11 godina

Neko je zato sto je Srbin bio uocljiviji od ostalih "navijaca", cak je NICIM povezano sa ubistvom, tj svakako PRE UBISTVA, "primecen".
Nigde traga da li je "srbin" VIDJEN s nesrecnom zrtvom ikada. Nema podatka da li su revnosni "domacini" videli takav ruksak, a narocito noz, kod "srbina", sto je prosto neverovatno, zbog verovatnoce pretresa i posledica toga.
Indikativno je da se nisu uporedjivali datumi, vec JEDINI trag dres, i NEKAD VIDJEN auto s NS tablama.
Ocigledno su hrvatski policajci naseli na pogresan trag.
PS.
DNK analiza se uradi za manje od pola sata od prisutne osobe!

Priboj

pre 11 godina

Osumnjičeni Dejan G. iz Ns,vlasnik autoperionice na Petrovaradinu i vatreni navijač Milana!Kad su sve podatke napisali,mogli su i prezime!Sigurno nema milion Dejana G. na Petrovadinu,koji su vlasnici autoperionica!Kao u Nadrealistima,želite li da budete anonimni:-)!

alpinista

pre 11 godina

A sada lepo, nepravedno osumnjičeni da presavije tabak, da tuži hrvatsku, da ih RAZBIJE.

Zatim i država Srbija zbog prozivanja i narušavanja ugleda da ih pocepa.

Jednom za svagda da se "olade više od ....ravanja za sva vremena".

eto

pre 11 godina

Nije još urađena DNK analiza, tek će biti.

Pročitajte tekst ljudi, aman!
(gt, 14. septembar 2012 14:38)

"....Veljović je precizirao da je DNK privedenih osoba, kao i upoređivanje drugih materijalnih dokaza pokazalo da se one ne mogu dovesti u vezu s ovim brutalnim ubistvom"
Ja procit'o i eve sta pise.

zoran

pre 11 godina

"Na koncu čestitke policijama Hrvatske i Srbije na suradnji. Da se češće surađuje bilo bi manje kriminala i tamo i ovamo."
(Hrvat, 14. septembar 2012 15:24)

A na početku pre konca, da niste odperjali iz Jugoslavije (i ako ste, nemam ništa protiv) i dok nije bilo "i tamo i ovamo" bilo je i mnogo, mnogo manje kriminala, a ovog monstuma, za koga se slažem da nije bitno koje je nacionalnosti, uhvatili bi dok si rek'o ekser...

Ovako, nije isključeno da će, na žalost, ostati anoniman i verovatno nekažnjen. Pa još ako ga nađu a on NEČIJI sin ili recimo zet... Svašta se tu može dogoditi. I da se sirota devojka okliznula na bananu, pala na nož kojim je čistila jabuku i presekla sebi grkljan. Ovde "kod nas" smo imali slučajeve kad se čovek okliznuo na bananu u sred TV studija pa završio u bolnici sa slomljenom vilicom i nagnječenom kičmom ili kada je mladić sam skočio sa tri metra visine i završio na Urgentnom i od zadobijenih povreda, modrica i uboja na kraju u najtežim mukakma umro ili kada država ilegalno vrati siledžiju iz USA pa posle plati milion $ odštete a siledžija prođe sa nagradom ( to što je osuđen nije kazna već nagrada). Itd, itd...

Dule

pre 11 godina

Nije li pre par godina na hrvatskom primorju ubijena australijska drzavljanka, za to bili sumnjiceni Srbi, a privatni detektivi iz Australije otkrili da krvavi tragovi vode do hrvatske policije?

nenad

pre 11 godina

Frustrirajuci su komentari onih koji o ovom dogadjaju ne znaju skoro nista. Ubica nije ostavio noz i krvavi dres na mestu zlocina,nego je to sve stavio u ruksak i zakopao nedaleko od mesta gde je ubio devojku.

Aleksandar

pre 11 godina

Ubica bilo koje nacionalnosti je i dalje ubica. Mora se obaviti detaljna istraga i prevrnuti svaki kamencic da se zlocinac nadje. U isto vrijeme, nadam se da Hrvatska policija obavlja duznosti profesionalno i da ne pokusava skrenuti tok istrage jer se plase da ce ubistvo turistkinje uticati na turisticku sezonu. Ne zelim da grijesim dusu, i pravim optuzbe, te zato i kazem samo nadam se da nije to u pitanju.

Vidim sve

pre 11 godina

Neverovatno, da se ne bi u medijima pričalo o monstrumima koji su na živo vadili srca Srbima, izmišlja se nekakav novosadjanin koji je ubio Meksikanku!

mnogo im je zgoljav

pre 11 godina

Da bi ovi nasi rusofobi bili na mestu molim Obamu da se skine "go do pojasa", da konja zakajasa pa da i oni imaju neku "Action Hero" slikicu.
Posle mozemo da se menjamo za duplikate

lejubajug

pre 11 godina

Nasa posla ! Vec znamo ko je Dek Trbosek. Niko ne razmislja da " toj osobi" ranim presudjivanjem,mozemo naneti velike probleme. Kada nismo mi u pitanju mozemo svasta pisati.To nije dobro !

Goran

pre 11 godina

@(gt, 14. septembar 2012 14:38)

Majstore, TI ne citas dobro, uporedjenje DNK je izvrseno:

"Veljović je precizirao da je DNK privedenih osoba, kao i upoređivanje drugih materijalnih dokaza pokazalo da se one ne mogu dovesti u vezu s ovim brutalnim ubistvom."

To sto si ti procitao u drugom delu clanka odnosi si se na JUCERASNJU izjavu (da ce uzeti i uporediti DNK) datu prilikom hapsenja ovih koji su DANAS pusteni posle juce najavljene i izvrsene provere DNK i ostalog.

Pročitajte tekst ljudi, aman!

Hrvat

pre 11 godina

Prije svega zar je uopće bitna nacionalnost nekoga tko je zaklao jednu djevojku? Srbin, Hrvat, Japanac....nebitno. Bitno je da monstruma uhvate prije nego ponovi svoje zlodjelo.

Odgovor ovima što pitaju za dres i krvavi nož u blizini tijela. Dres koji je pronađen je bio krvav baš kao i nož. Sumnjam da bi ubojica tako okrvavljen šetao Marjanom i Splitom preko kojih dnevno procirkulira na desetke tisuća ljudi. Dakle jedino rješenje je bilo skinuti krvavi dres i zakopati ga zajedno s nožem te odšetati gol do pasa. Takav je u sred ljeta, kad ogroman broj muškaraca šetaju goli do pasa, kud i kamo manje upadljiv nego u krvavom dresu.

Na koncu čestitke policijama Hrvatske i Srbije na suradnji. Da se češće surađuje bilo bi manje kriminala i tamo i ovamo.

Serlok

pre 11 godina

Jedini DNK koji mogu naci je onaj u materici od sperme ako je zrtva silovana i pod noktima ako se branila od ubice. DNK iz torbe sa dresom i nozem ne mogu naci jer je bio ispoljen zemlji i vodi nekoliko dana i nadjen je pre zrtve a pronalazac je verovatno to pipao golim rukama. Ne treba biti pametan pa reci da oni sem pogovaranja ko je slican dres imao, nemaju nista.

djordje

pre 11 godina

Znaci svi u NS koji imaju dres Milana su potencijalni osumnjiceni?!Zasto se nepregledaju snimci sa kamera koje postoje na granicnim prelazima i samim tim suze krug osumnicenih,ovo sa dresom je u rangu zabavista...

Branka

pre 11 godina

A koliko kosta nas gradjane Srbije to vase izmotavanje, privodjenje i testiranje na osnovu laznih dojava svedoka da je registracija NS?
Jeste. Oni su videli i ko nosi dres i koju registraciju ima na kolima i sve ostalo samo sto nisu videli ubistvo.
Umesto da radite svoj posao i hvatate lopove i krupne kriminalce po Srbiji vi se zezate sa Hrvatima i njihovim rekla kazala. Zato nam je i takva situacija u zemlji.

VOJVODJANIN

pre 11 godina

Nasi panduri kao i njihovi vezali se za skodu i table kao da tablice sa kola nemoze maznuti a imao je tri tudje platne kartice i placao racune.Taj nemora biti iz NS a verovatno je pobegao kada ste najavili svuda da ga trazite.Imao je CG,BIH i HRV pasos alo?Po cemu je iz NS?Jel zbog tablica kola?Svaka vam cast MUP...

Deks

pre 11 godina

Pobogu, ne razumem zbog čega bi hrvatski inspektori dolazili u Srbiju zbog ove istrage? Koliko znam tokom avgusta meseca u Splitu i okolini najmanje je turista iz Srbije a najviše iz zemalja srednje i zapadne Evrope. Prema tome to treba da budu prva odredišta za intenziviranje ove istrage a ne Srbija!

Goran

pre 11 godina

DNK analiza ne moze da se uradi preko noci. Za to je potrebno nekoliko dana! Ocigledno je da oni nemaju nista. Ako su predmeti iz ranca bili izlozeni zemlji i vlagi nekoliko dana DNK je unistena. Na ovoj lutki sa dresom vidite da je jedno slovo izbrisano sto dokazuje da je tkanina bila izlozena nepovoljnim uslovima. Ranac je nadjen pre tela i pitanje je da li ga je pronalazac dirao golim rukama. Ako jeste DNK pada u vodu. Krim tehnicar moze sa lupom u roku od par minuta da uporedi otiske prstiju osumnjicenog sa predmeta koji su nadjeni u zakopanom rancu. Ako otisci uopste postoje. Obzirom da je Hrvatska policija po njihovim recima prelistala kartoteke svih svojih gradjana sa kriminalnim dosijeom to automatski znaci da se radi o pocetniku i amateru. Otisak da bi postojao predmet sa kojeg se skida mora biti izuzetno ravne i ciste povrsine. Ja kao obican policajac sa desetogodisnjim iskustvom odmah cu vam reci da oni nemaju nista od dokaza. Imaju samo glasine i izjave ljudi da je Novosadjanin nosio slican dres. Ove iz N. Sada su verovatno priveli na razgovor pokusavajuci da ih otvore kroz pricu a u javnosti spinuju o dokazima da pokazu odlucnost i ohrabre narod. Na zalost tesko ce naci ubicu.

Dario

pre 11 godina

Pre par godina sam na Marjanu setao s curom svojom. Zalosno da u takvim lepim mestima psihopati haraju. Nadam se da tog monstruma sta pre uhapse, bio on Srbin ili Hrvat!

Njuškalo

pre 11 godina

Ni tim jadnim navijačima Milana nije lako. Baš ih ne vole na ovim prostorima... Prvo ih Grobari napraše sa tribine, sada ih policija hapsi sve odreda.
Na kraju će se ispostaviti da je dres podmetnuo neki zagriženi Interista da bi bacio ljagu na fanove večitog rivala.

Ratko

pre 11 godina

Nema sta da se doda. Ako se otisci prstiju i DNK ne slazu sa osumnjicenima onda je slucaj otisao u pogresnom pravcu. Bilo je i Evropsko u fudbalu pa je puno njih nosilo dresove. Ubicu nece verovatno nikada otkriti sem ako se sam ne otkrije. Na indexu sam procitao da je zrtvin brat nakon ubistva odmah otisao za Meksiko.

Frijol

pre 11 godina

Komentari koji se nalaze na ovoj strani su prosto da coveka uhvati jeza koliko zatucanih i umobolnih ljudi ima kod nas. Umesto da su svi uzasnuti kako ovo uopste moze i sme da se desi i da pricamo nesto konstruktivno, vi jos i pravite zez od ove velike nesrece, poput jednog komentara koji kaze "Ajd ti sad navijaj za Milan:)" i jos je dobio 150 +eva. Katastrofa Srbijo, katastrofa. Nikada da ne prodjete kroz ovo sto je ova devojka prosla. Razmislite o tome...

Aleksandar

pre 11 godina

Nije u redu da se objavljuje ime i prezime coveka kojeg su privodili.Kad se dokaze na sudu i presuda bude donesena onda se moze to raditi.Zamislite kako je njegovoj porodici.

I ja imam Škodu...

pre 11 godina

Ubica bi morao biti totalno lud da ostavi nož i svoj dres pored tela ubijene devojke. Najverovatnije tim činom je podmetnuo lažan dokaz da oteža istragu to jest da istraga krene drugim putem.
A taj novosadjanin treba da odgovori (verodostojno objasni) da li je vlasnik te majce, da li je nekom ili negde ostavio tu majcu i da se suoči sa svedocima u Splitu (konobari itd) koji su ga identifikovali (za to je dovoljna video konferencija (pomoću VoIP telefonije).

sova1965

pre 11 godina

ja sam za to da hrvatska policiija poapsi sve stanovnike Novog Sada, ma sta malo je, CELE SRBIJE dok ne pronadju ubicu
iz ovog teksta ispada, da hrvatski inspektori vrsljaju po srbiji
jesmo mi njihov protektorat?

'nako

pre 11 godina

A super je sto svugde cure informacije, pa se taj lik sad vec po imenu i zanimanju povlaci po novinama kao potencijalni ubica, silovatelj itd. mislim sad rekose da DNK ne odgovara te on mozda/verovatno nije kriv. I onda ljudska prava, njegov ugled, prezivljavanje u maloj sredini, upiranje prstima, ogovaranje po coskovima itd. Mislim valjda niko nije kriv dok se ne dokaze.

PravdaNS

pre 11 godina

Sirota devojka kakvu sudbinu da doživi daleko od kuće, više nego jezivo! Policija Splita očigledno ima pune ruke posla na otkrivanju psihopate ubice. I sigurno da im neće biti lako u utvrđivanju identiteta ubice sobzirom da je u jeku turističke sezone grad prepun stranim državljanima. Ko zna kakve su se sve psihopate sjatile na moru za vreme letnje sezone?! Ubica može biti turista iz Nemačke, Danske, Austrije, Belgije... a može biti i iz Hrvatske. Moje lično mišljenje je da ubica nije iz Srbije, a istraga će pokazati da li me osećaj vara. U svakom slučaju želim vam što pre okončanje istrage i otkrivanje počinioca ubistva, porodica nesretne devojke ima pravo da što pre sazna identitet i da taj monstrum završi iza rešetaka i to po mogućnosti doživotno i to u meksičkom zatvoru!!!

ko je vas spremao za zivot?

pre 11 godina

ja se cudim da neko ko ne zna sta je DNK i misli da ako se potvrdi da je necija DNK na mestu zlocina 'to i ne mora biti neki dokaz',da takav neko uopste poznaje slova i zna da koristi kompjuter. Kako ste se uspeli sacuvati od informacija i znanja?

Sale

pre 11 godina

Ako nije bio pijan ili drogiran zasto bi ubica ostavljao delove svoje odece okolo? Ako jeste onda ima tragova na dresu. Koliko oktavija NS registracvije je u to vreme bilo u hrvatskoj, ima li neko ko to registruje?

Dejan

pre 11 godina

A kako bi bilo da sad malo njihova policija hapsi njihove navijače Milana. Neko tamo nešto izjavi i krenu hapšenja u Srbiji bez ikakvih dokaza, na par indicija. Bruka i sramota.

Escape

pre 11 godina

Nekada se čekalo mesecima da DNK analiza bude gotova, a sada izgleda to rade za 5 min!? Znam ja da tehologija i medicina napreduju ali u ovom slučaju kao da nešto baš i ne štima?

uncanny valley

pre 11 godina

Ne znam kojom logikom je taj ko je pocinio takvi zlodelo razmisljao (ako je uopste razmisljao) pa da baci u blizini mesta zlocina majicu, dres, carape, svejedno? Zasto ne u kontejner npr 4 km dalje ili u more?

Svedok

pre 11 godina

Sta je to DNK? Ja to nisam u zivotu video. To nije nikakav dokaz!

To sam reko i onoj glupaci koja mi je dosla pretiti sa DNK testom, da sam ja otac.

Milisav

pre 11 godina

Samo mi jedna stvar nije jasna, zbog cega covek ako je nevin, ne uradi ono sto bi uradio svako normalan, prijavio se u policiju i skinuo sumnju sa sebe, pre svega sto od pocetka sve indicije jasno ukazuju o kome se radi, makar ne bi trebalo da se postavlja kao pitanje da li je osoba samu sebe prepoznala. Mislim da takvo ponasanje, od pocetka baca senku sumnje na njega. Lep pozdrav i srecno policiji u daljem procesuiranju ovog monstruoznog cina.

Neki su prespavali

pre 11 godina

ne mogu da verujem sta sve citam, ovo navijanje za krvna zrnca ubice...kao da u najmanju ruku ako je ubica Srbin moja licna cast je ukaljana jer bi to znacilo - srbi su ubice i obrnuto ako je Hrvat ili neko drugi to je kao neka kolektivna bolest. Zato ovde nikada ne ratuju vojske negho celi narodi jedni protiv drugih.

Hrvat

pre 11 godina

Prije svega zar je uopće bitna nacionalnost nekoga tko je zaklao jednu djevojku? Srbin, Hrvat, Japanac....nebitno. Bitno je da monstruma uhvate prije nego ponovi svoje zlodjelo.

Odgovor ovima što pitaju za dres i krvavi nož u blizini tijela. Dres koji je pronađen je bio krvav baš kao i nož. Sumnjam da bi ubojica tako okrvavljen šetao Marjanom i Splitom preko kojih dnevno procirkulira na desetke tisuća ljudi. Dakle jedino rješenje je bilo skinuti krvavi dres i zakopati ga zajedno s nožem te odšetati gol do pasa. Takav je u sred ljeta, kad ogroman broj muškaraca šetaju goli do pasa, kud i kamo manje upadljiv nego u krvavom dresu.

Na koncu čestitke policijama Hrvatske i Srbije na suradnji. Da se češće surađuje bilo bi manje kriminala i tamo i ovamo.

PravdaNS

pre 11 godina

Sirota devojka kakvu sudbinu da doživi daleko od kuće, više nego jezivo! Policija Splita očigledno ima pune ruke posla na otkrivanju psihopate ubice. I sigurno da im neće biti lako u utvrđivanju identiteta ubice sobzirom da je u jeku turističke sezone grad prepun stranim državljanima. Ko zna kakve su se sve psihopate sjatile na moru za vreme letnje sezone?! Ubica može biti turista iz Nemačke, Danske, Austrije, Belgije... a može biti i iz Hrvatske. Moje lično mišljenje je da ubica nije iz Srbije, a istraga će pokazati da li me osećaj vara. U svakom slučaju želim vam što pre okončanje istrage i otkrivanje počinioca ubistva, porodica nesretne devojke ima pravo da što pre sazna identitet i da taj monstrum završi iza rešetaka i to po mogućnosti doživotno i to u meksičkom zatvoru!!!

Aleksandar

pre 11 godina

Nije u redu da se objavljuje ime i prezime coveka kojeg su privodili.Kad se dokaze na sudu i presuda bude donesena onda se moze to raditi.Zamislite kako je njegovoj porodici.

sova1965

pre 11 godina

ja sam za to da hrvatska policiija poapsi sve stanovnike Novog Sada, ma sta malo je, CELE SRBIJE dok ne pronadju ubicu
iz ovog teksta ispada, da hrvatski inspektori vrsljaju po srbiji
jesmo mi njihov protektorat?

Neki su prespavali

pre 11 godina

ne mogu da verujem sta sve citam, ovo navijanje za krvna zrnca ubice...kao da u najmanju ruku ako je ubica Srbin moja licna cast je ukaljana jer bi to znacilo - srbi su ubice i obrnuto ako je Hrvat ili neko drugi to je kao neka kolektivna bolest. Zato ovde nikada ne ratuju vojske negho celi narodi jedni protiv drugih.

Dario

pre 11 godina

Pre par godina sam na Marjanu setao s curom svojom. Zalosno da u takvim lepim mestima psihopati haraju. Nadam se da tog monstruma sta pre uhapse, bio on Srbin ili Hrvat!

Priboj

pre 11 godina

Osumnjičeni Dejan G. iz Ns,vlasnik autoperionice na Petrovaradinu i vatreni navijač Milana!Kad su sve podatke napisali,mogli su i prezime!Sigurno nema milion Dejana G. na Petrovadinu,koji su vlasnici autoperionica!Kao u Nadrealistima,želite li da budete anonimni:-)!

Sale

pre 11 godina

Ako nije bio pijan ili drogiran zasto bi ubica ostavljao delove svoje odece okolo? Ako jeste onda ima tragova na dresu. Koliko oktavija NS registracvije je u to vreme bilo u hrvatskoj, ima li neko ko to registruje?

Dule

pre 11 godina

Nije li pre par godina na hrvatskom primorju ubijena australijska drzavljanka, za to bili sumnjiceni Srbi, a privatni detektivi iz Australije otkrili da krvavi tragovi vode do hrvatske policije?

Frijol

pre 11 godina

Komentari koji se nalaze na ovoj strani su prosto da coveka uhvati jeza koliko zatucanih i umobolnih ljudi ima kod nas. Umesto da su svi uzasnuti kako ovo uopste moze i sme da se desi i da pricamo nesto konstruktivno, vi jos i pravite zez od ove velike nesrece, poput jednog komentara koji kaze "Ajd ti sad navijaj za Milan:)" i jos je dobio 150 +eva. Katastrofa Srbijo, katastrofa. Nikada da ne prodjete kroz ovo sto je ova devojka prosla. Razmislite o tome...

djordje

pre 11 godina

Znaci svi u NS koji imaju dres Milana su potencijalni osumnjiceni?!Zasto se nepregledaju snimci sa kamera koje postoje na granicnim prelazima i samim tim suze krug osumnicenih,ovo sa dresom je u rangu zabavista...

Dejan

pre 11 godina

A kako bi bilo da sad malo njihova policija hapsi njihove navijače Milana. Neko tamo nešto izjavi i krenu hapšenja u Srbiji bez ikakvih dokaza, na par indicija. Bruka i sramota.

'nako

pre 11 godina

A super je sto svugde cure informacije, pa se taj lik sad vec po imenu i zanimanju povlaci po novinama kao potencijalni ubica, silovatelj itd. mislim sad rekose da DNK ne odgovara te on mozda/verovatno nije kriv. I onda ljudska prava, njegov ugled, prezivljavanje u maloj sredini, upiranje prstima, ogovaranje po coskovima itd. Mislim valjda niko nije kriv dok se ne dokaze.

ko je vas spremao za zivot?

pre 11 godina

ja se cudim da neko ko ne zna sta je DNK i misli da ako se potvrdi da je necija DNK na mestu zlocina 'to i ne mora biti neki dokaz',da takav neko uopste poznaje slova i zna da koristi kompjuter. Kako ste se uspeli sacuvati od informacija i znanja?

maloObjektivnostimolim

pre 11 godina

Nije mi jasno kako svi do jednoga promasujete poentu ovog slucaja, a ona glasi:
Srpska policija je u stanju za manje od 24 sata da na osnovu skice neke osobe tu osobu i privede na informativni razgovor, a neka "velika" ubistva i korupcijaske afere ne moze da resi ni posle 10+ godina.

Mislite o tome...

Svedok

pre 11 godina

Sta je to DNK? Ja to nisam u zivotu video. To nije nikakav dokaz!

To sam reko i onoj glupaci koja mi je dosla pretiti sa DNK testom, da sam ja otac.

uncanny valley

pre 11 godina

Ne znam kojom logikom je taj ko je pocinio takvi zlodelo razmisljao (ako je uopste razmisljao) pa da baci u blizini mesta zlocina majicu, dres, carape, svejedno? Zasto ne u kontejner npr 4 km dalje ili u more?

alpinista

pre 11 godina

A sada lepo, nepravedno osumnjičeni da presavije tabak, da tuži hrvatsku, da ih RAZBIJE.

Zatim i država Srbija zbog prozivanja i narušavanja ugleda da ih pocepa.

Jednom za svagda da se "olade više od ....ravanja za sva vremena".

Vidim sve

pre 11 godina

Neverovatno, da se ne bi u medijima pričalo o monstrumima koji su na živo vadili srca Srbima, izmišlja se nekakav novosadjanin koji je ubio Meksikanku!

Escape

pre 11 godina

Nekada se čekalo mesecima da DNK analiza bude gotova, a sada izgleda to rade za 5 min!? Znam ja da tehologija i medicina napreduju ali u ovom slučaju kao da nešto baš i ne štima?

chang

pre 11 godina

Aman, ljudi šta vam je pa ubicu tražite u Novom Sadu, pobogu?!! Pa to je neki Hrvat iz Splita. Kako ste samo naseli hrvatskoj propagandi da je svaki ubica stigao iz Srbije, kao što svake godine govore da im šumske požare podmeću Srbi ili da im je ova groznica preneta iz Srbije..Gde vam je pamet?
Hrvatske inspektore lepo primite pa ako ne donesu nove uzorke DNK, lepo ih ispratite do granice i pokažite im kartu lijepe njihove sa porukom da se tu krije ubica.

eto

pre 11 godina

Nije još urađena DNK analiza, tek će biti.

Pročitajte tekst ljudi, aman!
(gt, 14. septembar 2012 14:38)

"....Veljović je precizirao da je DNK privedenih osoba, kao i upoređivanje drugih materijalnih dokaza pokazalo da se one ne mogu dovesti u vezu s ovim brutalnim ubistvom"
Ja procit'o i eve sta pise.

Ratko

pre 11 godina

Nema sta da se doda. Ako se otisci prstiju i DNK ne slazu sa osumnjicenima onda je slucaj otisao u pogresnom pravcu. Bilo je i Evropsko u fudbalu pa je puno njih nosilo dresove. Ubicu nece verovatno nikada otkriti sem ako se sam ne otkrije. Na indexu sam procitao da je zrtvin brat nakon ubistva odmah otisao za Meksiko.

VOJVODJANIN

pre 11 godina

Nasi panduri kao i njihovi vezali se za skodu i table kao da tablice sa kola nemoze maznuti a imao je tri tudje platne kartice i placao racune.Taj nemora biti iz NS a verovatno je pobegao kada ste najavili svuda da ga trazite.Imao je CG,BIH i HRV pasos alo?Po cemu je iz NS?Jel zbog tablica kola?Svaka vam cast MUP...

acomurija

pre 11 godina

Neko je zato sto je Srbin bio uocljiviji od ostalih "navijaca", cak je NICIM povezano sa ubistvom, tj svakako PRE UBISTVA, "primecen".
Nigde traga da li je "srbin" VIDJEN s nesrecnom zrtvom ikada. Nema podatka da li su revnosni "domacini" videli takav ruksak, a narocito noz, kod "srbina", sto je prosto neverovatno, zbog verovatnoce pretresa i posledica toga.
Indikativno je da se nisu uporedjivali datumi, vec JEDINI trag dres, i NEKAD VIDJEN auto s NS tablama.
Ocigledno su hrvatski policajci naseli na pogresan trag.
PS.
DNK analiza se uradi za manje od pola sata od prisutne osobe!

I ja imam Škodu...

pre 11 godina

Ubica bi morao biti totalno lud da ostavi nož i svoj dres pored tela ubijene devojke. Najverovatnije tim činom je podmetnuo lažan dokaz da oteža istragu to jest da istraga krene drugim putem.
A taj novosadjanin treba da odgovori (verodostojno objasni) da li je vlasnik te majce, da li je nekom ili negde ostavio tu majcu i da se suoči sa svedocima u Splitu (konobari itd) koji su ga identifikovali (za to je dovoljna video konferencija (pomoću VoIP telefonije).

zoran

pre 11 godina

"Na koncu čestitke policijama Hrvatske i Srbije na suradnji. Da se češće surađuje bilo bi manje kriminala i tamo i ovamo."
(Hrvat, 14. septembar 2012 15:24)

A na početku pre konca, da niste odperjali iz Jugoslavije (i ako ste, nemam ništa protiv) i dok nije bilo "i tamo i ovamo" bilo je i mnogo, mnogo manje kriminala, a ovog monstuma, za koga se slažem da nije bitno koje je nacionalnosti, uhvatili bi dok si rek'o ekser...

Ovako, nije isključeno da će, na žalost, ostati anoniman i verovatno nekažnjen. Pa još ako ga nađu a on NEČIJI sin ili recimo zet... Svašta se tu može dogoditi. I da se sirota devojka okliznula na bananu, pala na nož kojim je čistila jabuku i presekla sebi grkljan. Ovde "kod nas" smo imali slučajeve kad se čovek okliznuo na bananu u sred TV studija pa završio u bolnici sa slomljenom vilicom i nagnječenom kičmom ili kada je mladić sam skočio sa tri metra visine i završio na Urgentnom i od zadobijenih povreda, modrica i uboja na kraju u najtežim mukakma umro ili kada država ilegalno vrati siledžiju iz USA pa posle plati milion $ odštete a siledžija prođe sa nagradom ( to što je osuđen nije kazna već nagrada). Itd, itd...

Branka

pre 11 godina

A koliko kosta nas gradjane Srbije to vase izmotavanje, privodjenje i testiranje na osnovu laznih dojava svedoka da je registracija NS?
Jeste. Oni su videli i ko nosi dres i koju registraciju ima na kolima i sve ostalo samo sto nisu videli ubistvo.
Umesto da radite svoj posao i hvatate lopove i krupne kriminalce po Srbiji vi se zezate sa Hrvatima i njihovim rekla kazala. Zato nam je i takva situacija u zemlji.

dex

pre 11 godina

jadna cura, sta je snaslo...daj boze da psihopatu koji je ovo uradio cim prije uhvate i smjeste iza resetaka ili u ludnicu iza resetaka, mozda je to prikladnije.... a ubica je ubica, od kud je, to je najmanje bitno....

Aleksandar

pre 11 godina

Ubica bilo koje nacionalnosti je i dalje ubica. Mora se obaviti detaljna istraga i prevrnuti svaki kamencic da se zlocinac nadje. U isto vrijeme, nadam se da Hrvatska policija obavlja duznosti profesionalno i da ne pokusava skrenuti tok istrage jer se plase da ce ubistvo turistkinje uticati na turisticku sezonu. Ne zelim da grijesim dusu, i pravim optuzbe, te zato i kazem samo nadam se da nije to u pitanju.

bezimena

pre 11 godina

Nije mi jasno kako svi do jednoga promasujete poentu ovog slucaja, a ona glasi:
Srpska policija je u stanju za manje od 24 sata da na osnovu skice neke osobe tu osobu i privede na informativni razgovor, a neka "velika" ubistva i korupcijaske afere ne moze da resi ni posle 10+ godina.
Mislite o tome...
(maloObjektivnostimolim, 14. septembar 2012 19:07)

Upravo sam o tome razmišljala. Svaka čast!

Milisav

pre 11 godina

Samo mi jedna stvar nije jasna, zbog cega covek ako je nevin, ne uradi ono sto bi uradio svako normalan, prijavio se u policiju i skinuo sumnju sa sebe, pre svega sto od pocetka sve indicije jasno ukazuju o kome se radi, makar ne bi trebalo da se postavlja kao pitanje da li je osoba samu sebe prepoznala. Mislim da takvo ponasanje, od pocetka baca senku sumnje na njega. Lep pozdrav i srecno policiji u daljem procesuiranju ovog monstruoznog cina.

Deks

pre 11 godina

Pobogu, ne razumem zbog čega bi hrvatski inspektori dolazili u Srbiju zbog ove istrage? Koliko znam tokom avgusta meseca u Splitu i okolini najmanje je turista iz Srbije a najviše iz zemalja srednje i zapadne Evrope. Prema tome to treba da budu prva odredišta za intenziviranje ove istrage a ne Srbija!

Goran

pre 11 godina

DNK analiza ne moze da se uradi preko noci. Za to je potrebno nekoliko dana! Ocigledno je da oni nemaju nista. Ako su predmeti iz ranca bili izlozeni zemlji i vlagi nekoliko dana DNK je unistena. Na ovoj lutki sa dresom vidite da je jedno slovo izbrisano sto dokazuje da je tkanina bila izlozena nepovoljnim uslovima. Ranac je nadjen pre tela i pitanje je da li ga je pronalazac dirao golim rukama. Ako jeste DNK pada u vodu. Krim tehnicar moze sa lupom u roku od par minuta da uporedi otiske prstiju osumnjicenog sa predmeta koji su nadjeni u zakopanom rancu. Ako otisci uopste postoje. Obzirom da je Hrvatska policija po njihovim recima prelistala kartoteke svih svojih gradjana sa kriminalnim dosijeom to automatski znaci da se radi o pocetniku i amateru. Otisak da bi postojao predmet sa kojeg se skida mora biti izuzetno ravne i ciste povrsine. Ja kao obican policajac sa desetogodisnjim iskustvom odmah cu vam reci da oni nemaju nista od dokaza. Imaju samo glasine i izjave ljudi da je Novosadjanin nosio slican dres. Ove iz N. Sada su verovatno priveli na razgovor pokusavajuci da ih otvore kroz pricu a u javnosti spinuju o dokazima da pokazu odlucnost i ohrabre narod. Na zalost tesko ce naci ubicu.

lejubajug

pre 11 godina

Nasa posla ! Vec znamo ko je Dek Trbosek. Niko ne razmislja da " toj osobi" ranim presudjivanjem,mozemo naneti velike probleme. Kada nismo mi u pitanju mozemo svasta pisati.To nije dobro !

nenad

pre 11 godina

Frustrirajuci su komentari onih koji o ovom dogadjaju ne znaju skoro nista. Ubica nije ostavio noz i krvavi dres na mestu zlocina,nego je to sve stavio u ruksak i zakopao nedaleko od mesta gde je ubio devojku.

Njuškalo

pre 11 godina

Ni tim jadnim navijačima Milana nije lako. Baš ih ne vole na ovim prostorima... Prvo ih Grobari napraše sa tribine, sada ih policija hapsi sve odreda.
Na kraju će se ispostaviti da je dres podmetnuo neki zagriženi Interista da bi bacio ljagu na fanove večitog rivala.

Goran

pre 11 godina

@(gt, 14. septembar 2012 14:38)

Majstore, TI ne citas dobro, uporedjenje DNK je izvrseno:

"Veljović je precizirao da je DNK privedenih osoba, kao i upoređivanje drugih materijalnih dokaza pokazalo da se one ne mogu dovesti u vezu s ovim brutalnim ubistvom."

To sto si ti procitao u drugom delu clanka odnosi si se na JUCERASNJU izjavu (da ce uzeti i uporediti DNK) datu prilikom hapsenja ovih koji su DANAS pusteni posle juce najavljene i izvrsene provere DNK i ostalog.

Pročitajte tekst ljudi, aman!

Serlok

pre 11 godina

Jedini DNK koji mogu naci je onaj u materici od sperme ako je zrtva silovana i pod noktima ako se branila od ubice. DNK iz torbe sa dresom i nozem ne mogu naci jer je bio ispoljen zemlji i vodi nekoliko dana i nadjen je pre zrtve a pronalazac je verovatno to pipao golim rukama. Ne treba biti pametan pa reci da oni sem pogovaranja ko je slican dres imao, nemaju nista.

mnogo im je zgoljav

pre 11 godina

Da bi ovi nasi rusofobi bili na mestu molim Obamu da se skine "go do pojasa", da konja zakajasa pa da i oni imaju neku "Action Hero" slikicu.
Posle mozemo da se menjamo za duplikate

vodoinstalater

pre 11 godina

Ako je bila Škoda onda možda je Šeh?

Nije za zezanje. Monstruma pod hitno MORAJU da pronađu pa bio on U Srbiji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Kosmetu...
Dokazati mu krivicu i 40 kvrga da razmišlja šta je uradio i da se kaje...

Bojan

pre 11 godina

Mozda zato jer nemaju nikakve putokaze kao na primjer u ovo gdje se po navici druge strane optuze Srbi za Nesto lose! Mislite o tome!

Svedok

pre 11 godina

Sta je to DNK? Ja to nisam u zivotu video. To nije nikakav dokaz!

To sam reko i onoj glupaci koja mi je dosla pretiti sa DNK testom, da sam ja otac.

sova1965

pre 11 godina

ja sam za to da hrvatska policiija poapsi sve stanovnike Novog Sada, ma sta malo je, CELE SRBIJE dok ne pronadju ubicu
iz ovog teksta ispada, da hrvatski inspektori vrsljaju po srbiji
jesmo mi njihov protektorat?

Milisav

pre 11 godina

Samo mi jedna stvar nije jasna, zbog cega covek ako je nevin, ne uradi ono sto bi uradio svako normalan, prijavio se u policiju i skinuo sumnju sa sebe, pre svega sto od pocetka sve indicije jasno ukazuju o kome se radi, makar ne bi trebalo da se postavlja kao pitanje da li je osoba samu sebe prepoznala. Mislim da takvo ponasanje, od pocetka baca senku sumnje na njega. Lep pozdrav i srecno policiji u daljem procesuiranju ovog monstruoznog cina.

Frijol

pre 11 godina

Komentari koji se nalaze na ovoj strani su prosto da coveka uhvati jeza koliko zatucanih i umobolnih ljudi ima kod nas. Umesto da su svi uzasnuti kako ovo uopste moze i sme da se desi i da pricamo nesto konstruktivno, vi jos i pravite zez od ove velike nesrece, poput jednog komentara koji kaze "Ajd ti sad navijaj za Milan:)" i jos je dobio 150 +eva. Katastrofa Srbijo, katastrofa. Nikada da ne prodjete kroz ovo sto je ova devojka prosla. Razmislite o tome...

Dejan

pre 11 godina

A kako bi bilo da sad malo njihova policija hapsi njihove navijače Milana. Neko tamo nešto izjavi i krenu hapšenja u Srbiji bez ikakvih dokaza, na par indicija. Bruka i sramota.

Escape

pre 11 godina

Nekada se čekalo mesecima da DNK analiza bude gotova, a sada izgleda to rade za 5 min!? Znam ja da tehologija i medicina napreduju ali u ovom slučaju kao da nešto baš i ne štima?

chang

pre 11 godina

Aman, ljudi šta vam je pa ubicu tražite u Novom Sadu, pobogu?!! Pa to je neki Hrvat iz Splita. Kako ste samo naseli hrvatskoj propagandi da je svaki ubica stigao iz Srbije, kao što svake godine govore da im šumske požare podmeću Srbi ili da im je ova groznica preneta iz Srbije..Gde vam je pamet?
Hrvatske inspektore lepo primite pa ako ne donesu nove uzorke DNK, lepo ih ispratite do granice i pokažite im kartu lijepe njihove sa porukom da se tu krije ubica.

Vidim sve

pre 11 godina

Neverovatno, da se ne bi u medijima pričalo o monstrumima koji su na živo vadili srca Srbima, izmišlja se nekakav novosadjanin koji je ubio Meksikanku!

alpinista

pre 11 godina

A sada lepo, nepravedno osumnjičeni da presavije tabak, da tuži hrvatsku, da ih RAZBIJE.

Zatim i država Srbija zbog prozivanja i narušavanja ugleda da ih pocepa.

Jednom za svagda da se "olade više od ....ravanja za sva vremena".

zoran

pre 11 godina

"Na koncu čestitke policijama Hrvatske i Srbije na suradnji. Da se češće surađuje bilo bi manje kriminala i tamo i ovamo."
(Hrvat, 14. septembar 2012 15:24)

A na početku pre konca, da niste odperjali iz Jugoslavije (i ako ste, nemam ništa protiv) i dok nije bilo "i tamo i ovamo" bilo je i mnogo, mnogo manje kriminala, a ovog monstuma, za koga se slažem da nije bitno koje je nacionalnosti, uhvatili bi dok si rek'o ekser...

Ovako, nije isključeno da će, na žalost, ostati anoniman i verovatno nekažnjen. Pa još ako ga nađu a on NEČIJI sin ili recimo zet... Svašta se tu može dogoditi. I da se sirota devojka okliznula na bananu, pala na nož kojim je čistila jabuku i presekla sebi grkljan. Ovde "kod nas" smo imali slučajeve kad se čovek okliznuo na bananu u sred TV studija pa završio u bolnici sa slomljenom vilicom i nagnječenom kičmom ili kada je mladić sam skočio sa tri metra visine i završio na Urgentnom i od zadobijenih povreda, modrica i uboja na kraju u najtežim mukakma umro ili kada država ilegalno vrati siledžiju iz USA pa posle plati milion $ odštete a siledžija prođe sa nagradom ( to što je osuđen nije kazna već nagrada). Itd, itd...

Branka

pre 11 godina

A koliko kosta nas gradjane Srbije to vase izmotavanje, privodjenje i testiranje na osnovu laznih dojava svedoka da je registracija NS?
Jeste. Oni su videli i ko nosi dres i koju registraciju ima na kolima i sve ostalo samo sto nisu videli ubistvo.
Umesto da radite svoj posao i hvatate lopove i krupne kriminalce po Srbiji vi se zezate sa Hrvatima i njihovim rekla kazala. Zato nam je i takva situacija u zemlji.

uncanny valley

pre 11 godina

Ne znam kojom logikom je taj ko je pocinio takvi zlodelo razmisljao (ako je uopste razmisljao) pa da baci u blizini mesta zlocina majicu, dres, carape, svejedno? Zasto ne u kontejner npr 4 km dalje ili u more?

acomurija

pre 11 godina

Neko je zato sto je Srbin bio uocljiviji od ostalih "navijaca", cak je NICIM povezano sa ubistvom, tj svakako PRE UBISTVA, "primecen".
Nigde traga da li je "srbin" VIDJEN s nesrecnom zrtvom ikada. Nema podatka da li su revnosni "domacini" videli takav ruksak, a narocito noz, kod "srbina", sto je prosto neverovatno, zbog verovatnoce pretresa i posledica toga.
Indikativno je da se nisu uporedjivali datumi, vec JEDINI trag dres, i NEKAD VIDJEN auto s NS tablama.
Ocigledno su hrvatski policajci naseli na pogresan trag.
PS.
DNK analiza se uradi za manje od pola sata od prisutne osobe!

Neki su prespavali

pre 11 godina

ne mogu da verujem sta sve citam, ovo navijanje za krvna zrnca ubice...kao da u najmanju ruku ako je ubica Srbin moja licna cast je ukaljana jer bi to znacilo - srbi su ubice i obrnuto ako je Hrvat ili neko drugi to je kao neka kolektivna bolest. Zato ovde nikada ne ratuju vojske negho celi narodi jedni protiv drugih.

mnogo im je zgoljav

pre 11 godina

Da bi ovi nasi rusofobi bili na mestu molim Obamu da se skine "go do pojasa", da konja zakajasa pa da i oni imaju neku "Action Hero" slikicu.
Posle mozemo da se menjamo za duplikate

Dule

pre 11 godina

Nije li pre par godina na hrvatskom primorju ubijena australijska drzavljanka, za to bili sumnjiceni Srbi, a privatni detektivi iz Australije otkrili da krvavi tragovi vode do hrvatske policije?

ko je vas spremao za zivot?

pre 11 godina

ja se cudim da neko ko ne zna sta je DNK i misli da ako se potvrdi da je necija DNK na mestu zlocina 'to i ne mora biti neki dokaz',da takav neko uopste poznaje slova i zna da koristi kompjuter. Kako ste se uspeli sacuvati od informacija i znanja?

Hrvat

pre 11 godina

Prije svega zar je uopće bitna nacionalnost nekoga tko je zaklao jednu djevojku? Srbin, Hrvat, Japanac....nebitno. Bitno je da monstruma uhvate prije nego ponovi svoje zlodjelo.

Odgovor ovima što pitaju za dres i krvavi nož u blizini tijela. Dres koji je pronađen je bio krvav baš kao i nož. Sumnjam da bi ubojica tako okrvavljen šetao Marjanom i Splitom preko kojih dnevno procirkulira na desetke tisuća ljudi. Dakle jedino rješenje je bilo skinuti krvavi dres i zakopati ga zajedno s nožem te odšetati gol do pasa. Takav je u sred ljeta, kad ogroman broj muškaraca šetaju goli do pasa, kud i kamo manje upadljiv nego u krvavom dresu.

Na koncu čestitke policijama Hrvatske i Srbije na suradnji. Da se češće surađuje bilo bi manje kriminala i tamo i ovamo.

Bojan

pre 11 godina

Mozda zato jer nemaju nikakve putokaze kao na primjer u ovo gdje se po navici druge strane optuze Srbi za Nesto lose! Mislite o tome!

djordje

pre 11 godina

Znaci svi u NS koji imaju dres Milana su potencijalni osumnjiceni?!Zasto se nepregledaju snimci sa kamera koje postoje na granicnim prelazima i samim tim suze krug osumnicenih,ovo sa dresom je u rangu zabavista...

bezimena

pre 11 godina

Nije mi jasno kako svi do jednoga promasujete poentu ovog slucaja, a ona glasi:
Srpska policija je u stanju za manje od 24 sata da na osnovu skice neke osobe tu osobu i privede na informativni razgovor, a neka "velika" ubistva i korupcijaske afere ne moze da resi ni posle 10+ godina.
Mislite o tome...
(maloObjektivnostimolim, 14. septembar 2012 19:07)

Upravo sam o tome razmišljala. Svaka čast!

Sale

pre 11 godina

Ako nije bio pijan ili drogiran zasto bi ubica ostavljao delove svoje odece okolo? Ako jeste onda ima tragova na dresu. Koliko oktavija NS registracvije je u to vreme bilo u hrvatskoj, ima li neko ko to registruje?

I ja imam Škodu...

pre 11 godina

Ubica bi morao biti totalno lud da ostavi nož i svoj dres pored tela ubijene devojke. Najverovatnije tim činom je podmetnuo lažan dokaz da oteža istragu to jest da istraga krene drugim putem.
A taj novosadjanin treba da odgovori (verodostojno objasni) da li je vlasnik te majce, da li je nekom ili negde ostavio tu majcu i da se suoči sa svedocima u Splitu (konobari itd) koji su ga identifikovali (za to je dovoljna video konferencija (pomoću VoIP telefonije).

Deks

pre 11 godina

Pobogu, ne razumem zbog čega bi hrvatski inspektori dolazili u Srbiju zbog ove istrage? Koliko znam tokom avgusta meseca u Splitu i okolini najmanje je turista iz Srbije a najviše iz zemalja srednje i zapadne Evrope. Prema tome to treba da budu prva odredišta za intenziviranje ove istrage a ne Srbija!

PravdaNS

pre 11 godina

Sirota devojka kakvu sudbinu da doživi daleko od kuće, više nego jezivo! Policija Splita očigledno ima pune ruke posla na otkrivanju psihopate ubice. I sigurno da im neće biti lako u utvrđivanju identiteta ubice sobzirom da je u jeku turističke sezone grad prepun stranim državljanima. Ko zna kakve su se sve psihopate sjatile na moru za vreme letnje sezone?! Ubica može biti turista iz Nemačke, Danske, Austrije, Belgije... a može biti i iz Hrvatske. Moje lično mišljenje je da ubica nije iz Srbije, a istraga će pokazati da li me osećaj vara. U svakom slučaju želim vam što pre okončanje istrage i otkrivanje počinioca ubistva, porodica nesretne devojke ima pravo da što pre sazna identitet i da taj monstrum završi iza rešetaka i to po mogućnosti doživotno i to u meksičkom zatvoru!!!

Goran

pre 11 godina

DNK analiza ne moze da se uradi preko noci. Za to je potrebno nekoliko dana! Ocigledno je da oni nemaju nista. Ako su predmeti iz ranca bili izlozeni zemlji i vlagi nekoliko dana DNK je unistena. Na ovoj lutki sa dresom vidite da je jedno slovo izbrisano sto dokazuje da je tkanina bila izlozena nepovoljnim uslovima. Ranac je nadjen pre tela i pitanje je da li ga je pronalazac dirao golim rukama. Ako jeste DNK pada u vodu. Krim tehnicar moze sa lupom u roku od par minuta da uporedi otiske prstiju osumnjicenog sa predmeta koji su nadjeni u zakopanom rancu. Ako otisci uopste postoje. Obzirom da je Hrvatska policija po njihovim recima prelistala kartoteke svih svojih gradjana sa kriminalnim dosijeom to automatski znaci da se radi o pocetniku i amateru. Otisak da bi postojao predmet sa kojeg se skida mora biti izuzetno ravne i ciste povrsine. Ja kao obican policajac sa desetogodisnjim iskustvom odmah cu vam reci da oni nemaju nista od dokaza. Imaju samo glasine i izjave ljudi da je Novosadjanin nosio slican dres. Ove iz N. Sada su verovatno priveli na razgovor pokusavajuci da ih otvore kroz pricu a u javnosti spinuju o dokazima da pokazu odlucnost i ohrabre narod. Na zalost tesko ce naci ubicu.

Serlok

pre 11 godina

Jedini DNK koji mogu naci je onaj u materici od sperme ako je zrtva silovana i pod noktima ako se branila od ubice. DNK iz torbe sa dresom i nozem ne mogu naci jer je bio ispoljen zemlji i vodi nekoliko dana i nadjen je pre zrtve a pronalazac je verovatno to pipao golim rukama. Ne treba biti pametan pa reci da oni sem pogovaranja ko je slican dres imao, nemaju nista.

Ratko

pre 11 godina

Nema sta da se doda. Ako se otisci prstiju i DNK ne slazu sa osumnjicenima onda je slucaj otisao u pogresnom pravcu. Bilo je i Evropsko u fudbalu pa je puno njih nosilo dresove. Ubicu nece verovatno nikada otkriti sem ako se sam ne otkrije. Na indexu sam procitao da je zrtvin brat nakon ubistva odmah otisao za Meksiko.

Aleksandar

pre 11 godina

Ubica bilo koje nacionalnosti je i dalje ubica. Mora se obaviti detaljna istraga i prevrnuti svaki kamencic da se zlocinac nadje. U isto vrijeme, nadam se da Hrvatska policija obavlja duznosti profesionalno i da ne pokusava skrenuti tok istrage jer se plase da ce ubistvo turistkinje uticati na turisticku sezonu. Ne zelim da grijesim dusu, i pravim optuzbe, te zato i kazem samo nadam se da nije to u pitanju.

dex

pre 11 godina

jadna cura, sta je snaslo...daj boze da psihopatu koji je ovo uradio cim prije uhvate i smjeste iza resetaka ili u ludnicu iza resetaka, mozda je to prikladnije.... a ubica je ubica, od kud je, to je najmanje bitno....

Aleksandar

pre 11 godina

Nije u redu da se objavljuje ime i prezime coveka kojeg su privodili.Kad se dokaze na sudu i presuda bude donesena onda se moze to raditi.Zamislite kako je njegovoj porodici.

VOJVODJANIN

pre 11 godina

Nasi panduri kao i njihovi vezali se za skodu i table kao da tablice sa kola nemoze maznuti a imao je tri tudje platne kartice i placao racune.Taj nemora biti iz NS a verovatno je pobegao kada ste najavili svuda da ga trazite.Imao je CG,BIH i HRV pasos alo?Po cemu je iz NS?Jel zbog tablica kola?Svaka vam cast MUP...

'nako

pre 11 godina

A super je sto svugde cure informacije, pa se taj lik sad vec po imenu i zanimanju povlaci po novinama kao potencijalni ubica, silovatelj itd. mislim sad rekose da DNK ne odgovara te on mozda/verovatno nije kriv. I onda ljudska prava, njegov ugled, prezivljavanje u maloj sredini, upiranje prstima, ogovaranje po coskovima itd. Mislim valjda niko nije kriv dok se ne dokaze.

maloObjektivnostimolim

pre 11 godina

Nije mi jasno kako svi do jednoga promasujete poentu ovog slucaja, a ona glasi:
Srpska policija je u stanju za manje od 24 sata da na osnovu skice neke osobe tu osobu i privede na informativni razgovor, a neka "velika" ubistva i korupcijaske afere ne moze da resi ni posle 10+ godina.

Mislite o tome...

vodoinstalater

pre 11 godina

Ako je bila Škoda onda možda je Šeh?

Nije za zezanje. Monstruma pod hitno MORAJU da pronađu pa bio on U Srbiji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Kosmetu...
Dokazati mu krivicu i 40 kvrga da razmišlja šta je uradio i da se kaje...

Dario

pre 11 godina

Pre par godina sam na Marjanu setao s curom svojom. Zalosno da u takvim lepim mestima psihopati haraju. Nadam se da tog monstruma sta pre uhapse, bio on Srbin ili Hrvat!

Njuškalo

pre 11 godina

Ni tim jadnim navijačima Milana nije lako. Baš ih ne vole na ovim prostorima... Prvo ih Grobari napraše sa tribine, sada ih policija hapsi sve odreda.
Na kraju će se ispostaviti da je dres podmetnuo neki zagriženi Interista da bi bacio ljagu na fanove večitog rivala.

nenad

pre 11 godina

Frustrirajuci su komentari onih koji o ovom dogadjaju ne znaju skoro nista. Ubica nije ostavio noz i krvavi dres na mestu zlocina,nego je to sve stavio u ruksak i zakopao nedaleko od mesta gde je ubio devojku.

lejubajug

pre 11 godina

Nasa posla ! Vec znamo ko je Dek Trbosek. Niko ne razmislja da " toj osobi" ranim presudjivanjem,mozemo naneti velike probleme. Kada nismo mi u pitanju mozemo svasta pisati.To nije dobro !

eto

pre 11 godina

Nije još urađena DNK analiza, tek će biti.

Pročitajte tekst ljudi, aman!
(gt, 14. septembar 2012 14:38)

"....Veljović je precizirao da je DNK privedenih osoba, kao i upoređivanje drugih materijalnih dokaza pokazalo da se one ne mogu dovesti u vezu s ovim brutalnim ubistvom"
Ja procit'o i eve sta pise.

Priboj

pre 11 godina

Osumnjičeni Dejan G. iz Ns,vlasnik autoperionice na Petrovaradinu i vatreni navijač Milana!Kad su sve podatke napisali,mogli su i prezime!Sigurno nema milion Dejana G. na Petrovadinu,koji su vlasnici autoperionica!Kao u Nadrealistima,želite li da budete anonimni:-)!

Goran

pre 11 godina

@(gt, 14. septembar 2012 14:38)

Majstore, TI ne citas dobro, uporedjenje DNK je izvrseno:

"Veljović je precizirao da je DNK privedenih osoba, kao i upoređivanje drugih materijalnih dokaza pokazalo da se one ne mogu dovesti u vezu s ovim brutalnim ubistvom."

To sto si ti procitao u drugom delu clanka odnosi si se na JUCERASNJU izjavu (da ce uzeti i uporediti DNK) datu prilikom hapsenja ovih koji su DANAS pusteni posle juce najavljene i izvrsene provere DNK i ostalog.

Pročitajte tekst ljudi, aman!