Četvrtak, 13.09.2012.

20:33

Konuzinov oproštajni prijem / FOTO

Ambasador Ruske federacije u Beogradu Aleksandar Konuzin priredio je oproštajni prijem, kome je prisustvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Izvor: Tanjug

Konuzinov oproštajni prijem / FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Vaske Shmrk

pre 11 godina

Dobar ovaj ambasador, samo prvo su nas drzali napolje u redu ko da ulje cekamo, kazu pokvario se nesto skener na ulazu a onog Cedicu, Draskovica one Napredne i Zute pustili da udju ispod tezge. Mislim sve je ostalo bilo super, slikali se tamo i vamo, svi cimali Ambasadora da se slikaju, kontam nisam ti ja bas za medije pa ga nisam smarao, bilo i Merime i Njega, a i ona glumica iz serije valda Srecni Ljudi i sa Maksovizije... ma znas joj kevu bre igrala je priju Her Zike Pavlovica, he, he, dobar bio Zika. Tek su nakon dva sata izneli meze i ovo-ono, mislim moglo je da bude malo vise neke prave ruske klope tipa one gubernije(nesto ko nase gurabije) i slicno, al nemoz da kazem digo laktove ko na stadijonu nagrnuli svi na klopu a kad smo se nakrkali bilo je sve stvarno na nivou, ipak Rusija je to baco moj, velika zemlja.

poznavaoc stanja

pre 11 godina

Informacije radi zbog onih koji su hteli da seku vene zbog odlaska voljenog im gubernatora Konuzina:Vratice se na nasu nesrecu a vasu srecu vrlo brzo kao prvi operativac Ruskog MCP(ministarstva za vanredne situacije)inace omiljenog Dacicevog Ruskog ministarsatvas.Pa njih dvojca su zajedno napravili Rusku vojnu bazu jod Nisa,da mogu da pale i gase pozare i da se igraju sa bombarderima pretvorenim u vatrogasce itd itd.
Jednom kada Rusi zauzmu teritoriju,vrlo tesko ih je kontrolisati i resiti ih se.Da nisu NIKADA NIKOME doneli srecu i bolji zivot to je vise nego potvrdjena CINJENICA.

Srbin nikad RUS!!!!

pre 11 godina

Neka samo ode i neka se nikad ne vraca, poklonili im NIS ti ruski placenici i sada placamo gas duplje vise nego Nemci, Hrvati i Slovenci i to sve zahvaljujci ovom coveku. Neka ode i neka se nikad ne vraca, Srbija je najvise ponizenje dobila od njega jer je ruska vojska sa Kosova povucena za vreme njegovog mandata. Uzas sta nam ti Rusi rade od drzave. Svi SLOVENI su ih davno izbacili iz svojih drzava Cesi, Slovaci, Poljaci a vreme ce doci i na Srbiju da taj ruski stetocinski uticaj izbacimo iz zemlje.

Gaša

pre 11 godina

Ovaj krenu ka majcici Rusiji!? Uh, dobro je, jedan manje. Jos kad bi poveo par ovoh sto se kunu u Rusiju sa sobom pa da mu i se onda i zahvalimo.

Sale

pre 11 godina

Skoro svi "rusofili" i pripadnici te politicke orijentacije pisu cirilicom a svi pripadnici "proevropske" orijentacije pisu latinicom. Samo konstatujem.

Djuro P.

pre 11 godina

misija zavrsen,Srbija legla na rudu,sad moze da dodje neko manje agresivan,ova vlast je obecala da ce pokorno slusati Rusiju tako da im i netreba ambasador,barem ne ovakvog profila.Nekrivim nikog mi smo takav narod sto se zanosi,sto ulevo sto udesno.

familiaris

pre 11 godina

jevtina patetika koja prati sve slične događaje, nije izostala ni ovog puta. zahvaljivanje na saradnji novoj vladi (za ciglo 2 meseca druženja!?), u čijem stvaranju je zdušno učestvovao, baš prigodno.
stara staljinistička škola "diplomatije", stvaranje uslova za totalnu zavisnost od matuške, energetsku pre svega, uz najskuplje kredite koje smo mogli dobiti.

Aleksandar

pre 11 godina

Za Žaki:

Nemačka plaća jeftinije gas jer gas naručuje u ogromnim količinama, koje su i po glavi stanovnika veće nego u Srbiji. Kada budemo uzeli toliko koliko uzima Nemačka, onda ćemo i tu cenu da dobijemo.

Ako ja uzmem 10.000 litara goriva imam povoljnije uslove nego onaj koji uzima 500 lit.

Ako smo braća, nisu nam kese sestre.

kiza

pre 11 godina

Putuj igumane.Neka ide,daleko mu lepa kuca i dao Bog da se nikada ne vrati. Toliko nas je ponozavao i zabadao nos tamo gde mu nije mesto da je to da covek ne poveruje.Veoma nepristojan covek.

stevan

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto ovolika mrznja prema ovom coveku. Koliko vidim on vise stiti interese Srba nego sami Srbi, sto je zalosno.
Svi bi vi u Evropu, a da mozete pri tom da sedite na kaucu sa podignutim nogama, i laptomom na sebi uz ono standardno gundjanje kako nista ne valja u Srbiji, a pri tom niko se od vas nece odreci odmora u Grckoj, Crnog Gori, Egiptu...novih telefona, izlazaka, firmiranih majica itd.

Žaki

pre 11 godina

Ne dozvoljavam da mi ovaj čovek tumači patriotizam; neka ide s milim Bogom i u zdravlju! Čedomir Jovanović mu je na ovom prijemu uputio sjajno pitanje (parafraza): "Šta mi više treba da uradimo da bi Rusiji bili simpatični!? Zašto Srbija plaća 1000 kubnih metara ruskog gasa 500 evra a Nemačka za istu tu količinu izdvaja 280 evra;...s tim što Srbija nikada nije vojno dolazila do Staljingrada ili Lenjingrada ...(niti je tamo činila zločine)"?!

nikola

pre 11 godina

da li se secate konstatacije"IMA LI SRBA U OVOJ PROSTORIJI", a kazem ima li rusa na kosovu???
kao velika sila da dodju da sacuvaju kulturno istrisko znamenje pravoslavlja!?!?!?!?IMA LI???
putuj ....

Вектра

pre 11 godina

Судећи по првим наговештајима будућност односа наше две земље је више него блистава, договорени су многи нови облици сарадње, они већ постојећи ће само бити додатно унапређени. Велике, огромне заслуге за то припадају овом дивном човеку и нашем искреном пријатељу. Такође, јако ми је драго да је нова Влада и наш председник на време схватили да наши прави пријатељи долазе из Русије, а не са запада јер су они показали своје право лице у више наврата.

Бајкер

pre 11 godina

Хвала му од срца за све добро што је учинио за Србију, за унапређење односа наше две земље. Неко ко је искрено и без икаквог скривеног мотива волео Србију много више него многи назови Срби који у њој живе.

Vladimir

pre 11 godina

Citam komentare i ne znam da li su ironicni ili ne. Ja nisam ni znao da je ovaj lik i dalje aktuelan. Ma samo idi, daleko ti je majka Rusija, pozuri.
P.S. Sada ce morati i njemu da se uvlace zbog ovih "povoljnih" ruskih kredita za popunjavanje nasih rupa.

Статиста

pre 11 godina

Видим многи су забринути због интензивирања сарадње између Србије и Русије. После свега што нам је запад учинио током протекле две деценије, ово ми делује као сасвим логична последица тога. И Србија се коначно дозвала памети и вратила својим правим коренима.

Žaki

pre 11 godina

@Majka Rusija nas ceka: "ona gde se vidi kako se moze jesti u Rusiju.
Bog ih blogoslovio! Stvarno bogata zemlja, bez gladnih i bez nezaposlenih" - Bože blagi, s koje li si se ti planete survao?

Статиста

pre 11 godina

Односи Србије и Русије су суштински и квалитативно унапређени за последњих пар месеци више него за претходних десетак година. Русија је показала да жели бити заштитник интереса Србије, без скривених мотива и противуслуга са наше стране. Велике заслуге за то припадају овом великом човеку који нажалост одлази из наше земље.

Јупитер

pre 11 godina

Велико хвала за искрену и несебично исказану љубав према Србији и српском народу. Нека Вас и вашу породицу Бог чува и срећа прати на сваком кораку у животу. Одавно Србија није имала оваквог пријатеља као што сте то били Ви.

Rezolucija 1244

pre 11 godina

Konuzin je uradio nevidjen rad za nasu zemlju. Pomagao Tomu bez rezerve da dodje na Predsednicku fotelju, pa i druge oko njega.
Iskusni Konuzin je usrecio Srbiju, jer je pomagao da Putin daje Tomu vise kredita nego on trazio, pa tako je nasa vladina flasa bez dnu odjednom zacepana. Sada odjednom drzava imace vise para nego potrebno, pa nadam se da ce oni odmah poceti sa vodenim-kanalom Nis-Solut. Ej, zamisliti, kad dodje Putin u posetu, dolazi sa brodicem, iz Soluna! To ti je ujednom savremena tehnologija i politika.
Pa tako se radi u XXI veku.
P.S. Sva ova dostignuca vaze isklucivo za nas, a kredite ce morati platiti nasi sledbenici. To je normalno, i isto, svugde po svetu.

Lara Kroft

pre 11 godina

Drago mi je što je Konuzin okupio sve ljude iz javnog i kulturnog života. Drago mi je što će Rusija i Srbija ubudućnosti sarađivati. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje. Vreme je da Srbija izađe iz krize, drago mi je da je naš predsednik otpevao pesmu sa Merimom Njegomir, to znači da će Rusi zaista očuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

Majka Rusija nas ceka!

pre 11 godina

Meni se svidja ona predzadnja slika, ona gde se vidi kako se moze jesti u Rusiju.
Bog ih blogoslovio! Stvarno bogata zemlja, bez gladnih i bez nezaposlenih kao kod nas.
Tomo, Predsednice, idemo kod nase brace u Rusiju! Necemo pokvarenu EU!
Molim pozovi Referendum, odmah!

mm

pre 11 godina

Odlazak ruskog kabadahije... ma samo idi. Nije sigurno ni da će novi biti pametniji i politički zreliji... a i koga to zanima, sve dok je u ovoj zemlji večito licemerje na delu: rusija se naprosto voli, a kad treba nešto da se proda ili kupi onda se najviše voli evro. Zašto sve ne računamo u rubljama, baš bih voleo to da vidim... ma bilo bi božanstveno!

Rezolucija 1244

pre 11 godina

@ (Seele, 13. septembar 2012 22:59)
Cekaj bre, kakvo oprostenje! Pa on je jos ziv, pa ce dodje na posetu kod naseg Tome, po rakiju.
Ziveo nas predsednik, Konuzin!

Jelena-NS

pre 11 godina

"Predsednik Srbije Tomislav Nikolić istakao je da Konuzin u ovoj zemlji, koja je, kako je rekao, "njegova kuća", nije bio samo "rado viđen gost" već i dobar domaćin."
Znaci on je bio "nas" predsenik, a mi bili neobavesteni?!
A ko je sad nas domacin?

razocarana

pre 11 godina

Predstavnici prethodne vlasti nisu mogli da prisustvuju prijemu jer su zauzeti pravljenjem timova za izbore u DS-u ...... oprostite im molim vas!!!

Seele

pre 11 godina

Svečan i lep oproštaj od velikog čoveka Aleksandra Konuzina, osvedočenog prijatelja srpskog naroda. Da je više takvih ljudi, sve bi mnogo bolje bilo.

Zox

pre 11 godina

Ne znam da li gresim, ali mi izgleda kao da postoji prilican sukob i neslaganje na relaciji Vucic-Nikolic. Dok Nikolic samo ide kod Rusa, Vucic ide na zapad. U danu kad se Nikolic ulizuje Rusima i prica o strateskom partnerstvu sa Rusijom, Vucic to isto kaze za Nemce. Nikolic prica da bez Rusa ne mozemo, a Vucic isto to prica o Nemcima. Na kraju, Vucica kao drugog coveka vlade po funkciji, a prvog po znacaju, nema na prijemu kod ruskog ambasadora.

ambasador

pre 11 godina

Ovaj covek ima nesto aristokratsko u drazanju.Fenomenalan je covek i odlican ambasador.Zao mi je sto odlazi,nekako smo se navikli na njega.

(Vlast)a

pre 11 godina

Jedan od gorih diplomata u nasoj zemlji je uspesno okoncao posao:daleko smo od EU,preblizu crkvi i idejama zbog kojih bi normalni ljudi crveneli,a mi se radujemo kao da smo i kod boga i kod djavola dobili premiju.
Zbogom,i da se nikada vise ne vidimo!

Iva

pre 11 godina

Nikolic pevao na prijemu, Dacic peva u Sarajevu...a sta drugo i da rade, njima lepo: sto nisu uspeli devedesetih sad natenane uz pesmu uspevaju! Ruska i balkanska gubernija. A vi ovce blejite...i gladujte.

Jelica

pre 11 godina

"Konuzin je izjavio da na njega veliki utisak ostavlja energija koju nova vlada ulaže u razvoj srpsko ruske saradnje " Dokaz kolikoje nova vlada bolja od prethodne! uz bracu Ruse sve mozemo!

Aleksandar

pre 11 godina

Dobro bre, hoce li ovaj satrap vec jednom da ode? Kako je krenulo pisace se Hajdi serijali s njime u glavnoj ulozi. "Hajdi kod Dacica", "Hajdi na prijemu", "Hajdi i bajkeri"... Aman, dosta vise!

smederevac

pre 11 godina

Falim te Boze,putuj igumane to sto si smeo da radis ovde smeo si samo ovde i u ruandi mozda ,jer jedino tamo i ovde jos uvek mozes da prodas zaostalim domorodcima ogledalca za zlato.

Iva

pre 11 godina

Nikolic pevao na prijemu, Dacic peva u Sarajevu...a sta drugo i da rade, njima lepo: sto nisu uspeli devedesetih sad natenane uz pesmu uspevaju! Ruska i balkanska gubernija. A vi ovce blejite...i gladujte.

smederevac

pre 11 godina

Falim te Boze,putuj igumane to sto si smeo da radis ovde smeo si samo ovde i u ruandi mozda ,jer jedino tamo i ovde jos uvek mozes da prodas zaostalim domorodcima ogledalca za zlato.

(Vlast)a

pre 11 godina

Jedan od gorih diplomata u nasoj zemlji je uspesno okoncao posao:daleko smo od EU,preblizu crkvi i idejama zbog kojih bi normalni ljudi crveneli,a mi se radujemo kao da smo i kod boga i kod djavola dobili premiju.
Zbogom,i da se nikada vise ne vidimo!

Aleksandar

pre 11 godina

Dobro bre, hoce li ovaj satrap vec jednom da ode? Kako je krenulo pisace se Hajdi serijali s njime u glavnoj ulozi. "Hajdi kod Dacica", "Hajdi na prijemu", "Hajdi i bajkeri"... Aman, dosta vise!

mm

pre 11 godina

Odlazak ruskog kabadahije... ma samo idi. Nije sigurno ni da će novi biti pametniji i politički zreliji... a i koga to zanima, sve dok je u ovoj zemlji večito licemerje na delu: rusija se naprosto voli, a kad treba nešto da se proda ili kupi onda se najviše voli evro. Zašto sve ne računamo u rubljama, baš bih voleo to da vidim... ma bilo bi božanstveno!

Jelena-NS

pre 11 godina

"Predsednik Srbije Tomislav Nikolić istakao je da Konuzin u ovoj zemlji, koja je, kako je rekao, "njegova kuća", nije bio samo "rado viđen gost" već i dobar domaćin."
Znaci on je bio "nas" predsenik, a mi bili neobavesteni?!
A ko je sad nas domacin?

kiza

pre 11 godina

Putuj igumane.Neka ide,daleko mu lepa kuca i dao Bog da se nikada ne vrati. Toliko nas je ponozavao i zabadao nos tamo gde mu nije mesto da je to da covek ne poveruje.Veoma nepristojan covek.

Zox

pre 11 godina

Ne znam da li gresim, ali mi izgleda kao da postoji prilican sukob i neslaganje na relaciji Vucic-Nikolic. Dok Nikolic samo ide kod Rusa, Vucic ide na zapad. U danu kad se Nikolic ulizuje Rusima i prica o strateskom partnerstvu sa Rusijom, Vucic to isto kaze za Nemce. Nikolic prica da bez Rusa ne mozemo, a Vucic isto to prica o Nemcima. Na kraju, Vucica kao drugog coveka vlade po funkciji, a prvog po znacaju, nema na prijemu kod ruskog ambasadora.

Žaki

pre 11 godina

Ne dozvoljavam da mi ovaj čovek tumači patriotizam; neka ide s milim Bogom i u zdravlju! Čedomir Jovanović mu je na ovom prijemu uputio sjajno pitanje (parafraza): "Šta mi više treba da uradimo da bi Rusiji bili simpatični!? Zašto Srbija plaća 1000 kubnih metara ruskog gasa 500 evra a Nemačka za istu tu količinu izdvaja 280 evra;...s tim što Srbija nikada nije vojno dolazila do Staljingrada ili Lenjingrada ...(niti je tamo činila zločine)"?!

nikola

pre 11 godina

da li se secate konstatacije"IMA LI SRBA U OVOJ PROSTORIJI", a kazem ima li rusa na kosovu???
kao velika sila da dodju da sacuvaju kulturno istrisko znamenje pravoslavlja!?!?!?!?IMA LI???
putuj ....

Jelica

pre 11 godina

"Konuzin je izjavio da na njega veliki utisak ostavlja energija koju nova vlada ulaže u razvoj srpsko ruske saradnje " Dokaz kolikoje nova vlada bolja od prethodne! uz bracu Ruse sve mozemo!

Rezolucija 1244

pre 11 godina

Konuzin je uradio nevidjen rad za nasu zemlju. Pomagao Tomu bez rezerve da dodje na Predsednicku fotelju, pa i druge oko njega.
Iskusni Konuzin je usrecio Srbiju, jer je pomagao da Putin daje Tomu vise kredita nego on trazio, pa tako je nasa vladina flasa bez dnu odjednom zacepana. Sada odjednom drzava imace vise para nego potrebno, pa nadam se da ce oni odmah poceti sa vodenim-kanalom Nis-Solut. Ej, zamisliti, kad dodje Putin u posetu, dolazi sa brodicem, iz Soluna! To ti je ujednom savremena tehnologija i politika.
Pa tako se radi u XXI veku.
P.S. Sva ova dostignuca vaze isklucivo za nas, a kredite ce morati platiti nasi sledbenici. To je normalno, i isto, svugde po svetu.

Vladimir

pre 11 godina

Citam komentare i ne znam da li su ironicni ili ne. Ja nisam ni znao da je ovaj lik i dalje aktuelan. Ma samo idi, daleko ti je majka Rusija, pozuri.
P.S. Sada ce morati i njemu da se uvlace zbog ovih "povoljnih" ruskih kredita za popunjavanje nasih rupa.

Majka Rusija nas ceka!

pre 11 godina

Meni se svidja ona predzadnja slika, ona gde se vidi kako se moze jesti u Rusiju.
Bog ih blogoslovio! Stvarno bogata zemlja, bez gladnih i bez nezaposlenih kao kod nas.
Tomo, Predsednice, idemo kod nase brace u Rusiju! Necemo pokvarenu EU!
Molim pozovi Referendum, odmah!

Srbin nikad RUS!!!!

pre 11 godina

Neka samo ode i neka se nikad ne vraca, poklonili im NIS ti ruski placenici i sada placamo gas duplje vise nego Nemci, Hrvati i Slovenci i to sve zahvaljujci ovom coveku. Neka ode i neka se nikad ne vraca, Srbija je najvise ponizenje dobila od njega jer je ruska vojska sa Kosova povucena za vreme njegovog mandata. Uzas sta nam ti Rusi rade od drzave. Svi SLOVENI su ih davno izbacili iz svojih drzava Cesi, Slovaci, Poljaci a vreme ce doci i na Srbiju da taj ruski stetocinski uticaj izbacimo iz zemlje.

Žaki

pre 11 godina

@Majka Rusija nas ceka: "ona gde se vidi kako se moze jesti u Rusiju.
Bog ih blogoslovio! Stvarno bogata zemlja, bez gladnih i bez nezaposlenih" - Bože blagi, s koje li si se ti planete survao?

ambasador

pre 11 godina

Ovaj covek ima nesto aristokratsko u drazanju.Fenomenalan je covek i odlican ambasador.Zao mi je sto odlazi,nekako smo se navikli na njega.

Rezolucija 1244

pre 11 godina

@ (Seele, 13. septembar 2012 22:59)
Cekaj bre, kakvo oprostenje! Pa on je jos ziv, pa ce dodje na posetu kod naseg Tome, po rakiju.
Ziveo nas predsednik, Konuzin!

Seele

pre 11 godina

Svečan i lep oproštaj od velikog čoveka Aleksandra Konuzina, osvedočenog prijatelja srpskog naroda. Da je više takvih ljudi, sve bi mnogo bolje bilo.

Gaša

pre 11 godina

Ovaj krenu ka majcici Rusiji!? Uh, dobro je, jedan manje. Jos kad bi poveo par ovoh sto se kunu u Rusiju sa sobom pa da mu i se onda i zahvalimo.

stevan

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto ovolika mrznja prema ovom coveku. Koliko vidim on vise stiti interese Srba nego sami Srbi, sto je zalosno.
Svi bi vi u Evropu, a da mozete pri tom da sedite na kaucu sa podignutim nogama, i laptomom na sebi uz ono standardno gundjanje kako nista ne valja u Srbiji, a pri tom niko se od vas nece odreci odmora u Grckoj, Crnog Gori, Egiptu...novih telefona, izlazaka, firmiranih majica itd.

poznavaoc stanja

pre 11 godina

Informacije radi zbog onih koji su hteli da seku vene zbog odlaska voljenog im gubernatora Konuzina:Vratice se na nasu nesrecu a vasu srecu vrlo brzo kao prvi operativac Ruskog MCP(ministarstva za vanredne situacije)inace omiljenog Dacicevog Ruskog ministarsatvas.Pa njih dvojca su zajedno napravili Rusku vojnu bazu jod Nisa,da mogu da pale i gase pozare i da se igraju sa bombarderima pretvorenim u vatrogasce itd itd.
Jednom kada Rusi zauzmu teritoriju,vrlo tesko ih je kontrolisati i resiti ih se.Da nisu NIKADA NIKOME doneli srecu i bolji zivot to je vise nego potvrdjena CINJENICA.

familiaris

pre 11 godina

jevtina patetika koja prati sve slične događaje, nije izostala ni ovog puta. zahvaljivanje na saradnji novoj vladi (za ciglo 2 meseca druženja!?), u čijem stvaranju je zdušno učestvovao, baš prigodno.
stara staljinistička škola "diplomatije", stvaranje uslova za totalnu zavisnost od matuške, energetsku pre svega, uz najskuplje kredite koje smo mogli dobiti.

razocarana

pre 11 godina

Predstavnici prethodne vlasti nisu mogli da prisustvuju prijemu jer su zauzeti pravljenjem timova za izbore u DS-u ...... oprostite im molim vas!!!

Aleksandar

pre 11 godina

Za Žaki:

Nemačka plaća jeftinije gas jer gas naručuje u ogromnim količinama, koje su i po glavi stanovnika veće nego u Srbiji. Kada budemo uzeli toliko koliko uzima Nemačka, onda ćemo i tu cenu da dobijemo.

Ako ja uzmem 10.000 litara goriva imam povoljnije uslove nego onaj koji uzima 500 lit.

Ako smo braća, nisu nam kese sestre.

Lara Kroft

pre 11 godina

Drago mi je što je Konuzin okupio sve ljude iz javnog i kulturnog života. Drago mi je što će Rusija i Srbija ubudućnosti sarađivati. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje. Vreme je da Srbija izađe iz krize, drago mi je da je naš predsednik otpevao pesmu sa Merimom Njegomir, to znači da će Rusi zaista očuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

Бајкер

pre 11 godina

Хвала му од срца за све добро што је учинио за Србију, за унапређење односа наше две земље. Неко ко је искрено и без икаквог скривеног мотива волео Србију много више него многи назови Срби који у њој живе.

Djuro P.

pre 11 godina

misija zavrsen,Srbija legla na rudu,sad moze da dodje neko manje agresivan,ova vlast je obecala da ce pokorno slusati Rusiju tako da im i netreba ambasador,barem ne ovakvog profila.Nekrivim nikog mi smo takav narod sto se zanosi,sto ulevo sto udesno.

Статиста

pre 11 godina

Односи Србије и Русије су суштински и квалитативно унапређени за последњих пар месеци више него за претходних десетак година. Русија је показала да жели бити заштитник интереса Србије, без скривених мотива и противуслуга са наше стране. Велике заслуге за то припадају овом великом човеку који нажалост одлази из наше земље.

Јупитер

pre 11 godina

Велико хвала за искрену и несебично исказану љубав према Србији и српском народу. Нека Вас и вашу породицу Бог чува и срећа прати на сваком кораку у животу. Одавно Србија није имала оваквог пријатеља као што сте то били Ви.

Статиста

pre 11 godina

Видим многи су забринути због интензивирања сарадње између Србије и Русије. После свега што нам је запад учинио током протекле две деценије, ово ми делује као сасвим логична последица тога. И Србија се коначно дозвала памети и вратила својим правим коренима.

Sale

pre 11 godina

Skoro svi "rusofili" i pripadnici te politicke orijentacije pisu cirilicom a svi pripadnici "proevropske" orijentacije pisu latinicom. Samo konstatujem.

Вектра

pre 11 godina

Судећи по првим наговештајима будућност односа наше две земље је више него блистава, договорени су многи нови облици сарадње, они већ постојећи ће само бити додатно унапређени. Велике, огромне заслуге за то припадају овом дивном човеку и нашем искреном пријатељу. Такође, јако ми је драго да је нова Влада и наш председник на време схватили да наши прави пријатељи долазе из Русије, а не са запада јер су они показали своје право лице у више наврата.

Vaske Shmrk

pre 11 godina

Dobar ovaj ambasador, samo prvo su nas drzali napolje u redu ko da ulje cekamo, kazu pokvario se nesto skener na ulazu a onog Cedicu, Draskovica one Napredne i Zute pustili da udju ispod tezge. Mislim sve je ostalo bilo super, slikali se tamo i vamo, svi cimali Ambasadora da se slikaju, kontam nisam ti ja bas za medije pa ga nisam smarao, bilo i Merime i Njega, a i ona glumica iz serije valda Srecni Ljudi i sa Maksovizije... ma znas joj kevu bre igrala je priju Her Zike Pavlovica, he, he, dobar bio Zika. Tek su nakon dva sata izneli meze i ovo-ono, mislim moglo je da bude malo vise neke prave ruske klope tipa one gubernije(nesto ko nase gurabije) i slicno, al nemoz da kazem digo laktove ko na stadijonu nagrnuli svi na klopu a kad smo se nakrkali bilo je sve stvarno na nivou, ipak Rusija je to baco moj, velika zemlja.

ambasador

pre 11 godina

Ovaj covek ima nesto aristokratsko u drazanju.Fenomenalan je covek i odlican ambasador.Zao mi je sto odlazi,nekako smo se navikli na njega.

Jelica

pre 11 godina

"Konuzin je izjavio da na njega veliki utisak ostavlja energija koju nova vlada ulaže u razvoj srpsko ruske saradnje " Dokaz kolikoje nova vlada bolja od prethodne! uz bracu Ruse sve mozemo!

Seele

pre 11 godina

Svečan i lep oproštaj od velikog čoveka Aleksandra Konuzina, osvedočenog prijatelja srpskog naroda. Da je više takvih ljudi, sve bi mnogo bolje bilo.

Lara Kroft

pre 11 godina

Drago mi je što je Konuzin okupio sve ljude iz javnog i kulturnog života. Drago mi je što će Rusija i Srbija ubudućnosti sarađivati. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje. Vreme je da Srbija izađe iz krize, drago mi je da je naš predsednik otpevao pesmu sa Merimom Njegomir, to znači da će Rusi zaista očuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

Majka Rusija nas ceka!

pre 11 godina

Meni se svidja ona predzadnja slika, ona gde se vidi kako se moze jesti u Rusiju.
Bog ih blogoslovio! Stvarno bogata zemlja, bez gladnih i bez nezaposlenih kao kod nas.
Tomo, Predsednice, idemo kod nase brace u Rusiju! Necemo pokvarenu EU!
Molim pozovi Referendum, odmah!

Iva

pre 11 godina

Nikolic pevao na prijemu, Dacic peva u Sarajevu...a sta drugo i da rade, njima lepo: sto nisu uspeli devedesetih sad natenane uz pesmu uspevaju! Ruska i balkanska gubernija. A vi ovce blejite...i gladujte.

(Vlast)a

pre 11 godina

Jedan od gorih diplomata u nasoj zemlji je uspesno okoncao posao:daleko smo od EU,preblizu crkvi i idejama zbog kojih bi normalni ljudi crveneli,a mi se radujemo kao da smo i kod boga i kod djavola dobili premiju.
Zbogom,i da se nikada vise ne vidimo!

smederevac

pre 11 godina

Falim te Boze,putuj igumane to sto si smeo da radis ovde smeo si samo ovde i u ruandi mozda ,jer jedino tamo i ovde jos uvek mozes da prodas zaostalim domorodcima ogledalca za zlato.

Бајкер

pre 11 godina

Хвала му од срца за све добро што је учинио за Србију, за унапређење односа наше две земље. Неко ко је искрено и без икаквог скривеног мотива волео Србију много више него многи назови Срби који у њој живе.

stevan

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto ovolika mrznja prema ovom coveku. Koliko vidim on vise stiti interese Srba nego sami Srbi, sto je zalosno.
Svi bi vi u Evropu, a da mozete pri tom da sedite na kaucu sa podignutim nogama, i laptomom na sebi uz ono standardno gundjanje kako nista ne valja u Srbiji, a pri tom niko se od vas nece odreci odmora u Grckoj, Crnog Gori, Egiptu...novih telefona, izlazaka, firmiranih majica itd.

mm

pre 11 godina

Odlazak ruskog kabadahije... ma samo idi. Nije sigurno ni da će novi biti pametniji i politički zreliji... a i koga to zanima, sve dok je u ovoj zemlji večito licemerje na delu: rusija se naprosto voli, a kad treba nešto da se proda ili kupi onda se najviše voli evro. Zašto sve ne računamo u rubljama, baš bih voleo to da vidim... ma bilo bi božanstveno!

Статиста

pre 11 godina

Односи Србије и Русије су суштински и квалитативно унапређени за последњих пар месеци више него за претходних десетак година. Русија је показала да жели бити заштитник интереса Србије, без скривених мотива и противуслуга са наше стране. Велике заслуге за то припадају овом великом човеку који нажалост одлази из наше земље.

Јупитер

pre 11 godina

Велико хвала за искрену и несебично исказану љубав према Србији и српском народу. Нека Вас и вашу породицу Бог чува и срећа прати на сваком кораку у животу. Одавно Србија није имала оваквог пријатеља као што сте то били Ви.

kiza

pre 11 godina

Putuj igumane.Neka ide,daleko mu lepa kuca i dao Bog da se nikada ne vrati. Toliko nas je ponozavao i zabadao nos tamo gde mu nije mesto da je to da covek ne poveruje.Veoma nepristojan covek.

Aleksandar

pre 11 godina

Dobro bre, hoce li ovaj satrap vec jednom da ode? Kako je krenulo pisace se Hajdi serijali s njime u glavnoj ulozi. "Hajdi kod Dacica", "Hajdi na prijemu", "Hajdi i bajkeri"... Aman, dosta vise!

Вектра

pre 11 godina

Судећи по првим наговештајима будућност односа наше две земље је више него блистава, договорени су многи нови облици сарадње, они већ постојећи ће само бити додатно унапређени. Велике, огромне заслуге за то припадају овом дивном човеку и нашем искреном пријатељу. Такође, јако ми је драго да је нова Влада и наш председник на време схватили да наши прави пријатељи долазе из Русије, а не са запада јер су они показали своје право лице у више наврата.

Статиста

pre 11 godina

Видим многи су забринути због интензивирања сарадње између Србије и Русије. После свега што нам је запад учинио током протекле две деценије, ово ми делује као сасвим логична последица тога. И Србија се коначно дозвала памети и вратила својим правим коренима.

razocarana

pre 11 godina

Predstavnici prethodne vlasti nisu mogli da prisustvuju prijemu jer su zauzeti pravljenjem timova za izbore u DS-u ...... oprostite im molim vas!!!

Jelena-NS

pre 11 godina

"Predsednik Srbije Tomislav Nikolić istakao je da Konuzin u ovoj zemlji, koja je, kako je rekao, "njegova kuća", nije bio samo "rado viđen gost" već i dobar domaćin."
Znaci on je bio "nas" predsenik, a mi bili neobavesteni?!
A ko je sad nas domacin?

Rezolucija 1244

pre 11 godina

@ (Seele, 13. septembar 2012 22:59)
Cekaj bre, kakvo oprostenje! Pa on je jos ziv, pa ce dodje na posetu kod naseg Tome, po rakiju.
Ziveo nas predsednik, Konuzin!

Žaki

pre 11 godina

Ne dozvoljavam da mi ovaj čovek tumači patriotizam; neka ide s milim Bogom i u zdravlju! Čedomir Jovanović mu je na ovom prijemu uputio sjajno pitanje (parafraza): "Šta mi više treba da uradimo da bi Rusiji bili simpatični!? Zašto Srbija plaća 1000 kubnih metara ruskog gasa 500 evra a Nemačka za istu tu količinu izdvaja 280 evra;...s tim što Srbija nikada nije vojno dolazila do Staljingrada ili Lenjingrada ...(niti je tamo činila zločine)"?!

Aleksandar

pre 11 godina

Za Žaki:

Nemačka plaća jeftinije gas jer gas naručuje u ogromnim količinama, koje su i po glavi stanovnika veće nego u Srbiji. Kada budemo uzeli toliko koliko uzima Nemačka, onda ćemo i tu cenu da dobijemo.

Ako ja uzmem 10.000 litara goriva imam povoljnije uslove nego onaj koji uzima 500 lit.

Ako smo braća, nisu nam kese sestre.

Rezolucija 1244

pre 11 godina

Konuzin je uradio nevidjen rad za nasu zemlju. Pomagao Tomu bez rezerve da dodje na Predsednicku fotelju, pa i druge oko njega.
Iskusni Konuzin je usrecio Srbiju, jer je pomagao da Putin daje Tomu vise kredita nego on trazio, pa tako je nasa vladina flasa bez dnu odjednom zacepana. Sada odjednom drzava imace vise para nego potrebno, pa nadam se da ce oni odmah poceti sa vodenim-kanalom Nis-Solut. Ej, zamisliti, kad dodje Putin u posetu, dolazi sa brodicem, iz Soluna! To ti je ujednom savremena tehnologija i politika.
Pa tako se radi u XXI veku.
P.S. Sva ova dostignuca vaze isklucivo za nas, a kredite ce morati platiti nasi sledbenici. To je normalno, i isto, svugde po svetu.

nikola

pre 11 godina

da li se secate konstatacije"IMA LI SRBA U OVOJ PROSTORIJI", a kazem ima li rusa na kosovu???
kao velika sila da dodju da sacuvaju kulturno istrisko znamenje pravoslavlja!?!?!?!?IMA LI???
putuj ....

Vladimir

pre 11 godina

Citam komentare i ne znam da li su ironicni ili ne. Ja nisam ni znao da je ovaj lik i dalje aktuelan. Ma samo idi, daleko ti je majka Rusija, pozuri.
P.S. Sada ce morati i njemu da se uvlace zbog ovih "povoljnih" ruskih kredita za popunjavanje nasih rupa.

Srbin nikad RUS!!!!

pre 11 godina

Neka samo ode i neka se nikad ne vraca, poklonili im NIS ti ruski placenici i sada placamo gas duplje vise nego Nemci, Hrvati i Slovenci i to sve zahvaljujci ovom coveku. Neka ode i neka se nikad ne vraca, Srbija je najvise ponizenje dobila od njega jer je ruska vojska sa Kosova povucena za vreme njegovog mandata. Uzas sta nam ti Rusi rade od drzave. Svi SLOVENI su ih davno izbacili iz svojih drzava Cesi, Slovaci, Poljaci a vreme ce doci i na Srbiju da taj ruski stetocinski uticaj izbacimo iz zemlje.

Žaki

pre 11 godina

@Majka Rusija nas ceka: "ona gde se vidi kako se moze jesti u Rusiju.
Bog ih blogoslovio! Stvarno bogata zemlja, bez gladnih i bez nezaposlenih" - Bože blagi, s koje li si se ti planete survao?

Sale

pre 11 godina

Skoro svi "rusofili" i pripadnici te politicke orijentacije pisu cirilicom a svi pripadnici "proevropske" orijentacije pisu latinicom. Samo konstatujem.

Gaša

pre 11 godina

Ovaj krenu ka majcici Rusiji!? Uh, dobro je, jedan manje. Jos kad bi poveo par ovoh sto se kunu u Rusiju sa sobom pa da mu i se onda i zahvalimo.

Zox

pre 11 godina

Ne znam da li gresim, ali mi izgleda kao da postoji prilican sukob i neslaganje na relaciji Vucic-Nikolic. Dok Nikolic samo ide kod Rusa, Vucic ide na zapad. U danu kad se Nikolic ulizuje Rusima i prica o strateskom partnerstvu sa Rusijom, Vucic to isto kaze za Nemce. Nikolic prica da bez Rusa ne mozemo, a Vucic isto to prica o Nemcima. Na kraju, Vucica kao drugog coveka vlade po funkciji, a prvog po znacaju, nema na prijemu kod ruskog ambasadora.

poznavaoc stanja

pre 11 godina

Informacije radi zbog onih koji su hteli da seku vene zbog odlaska voljenog im gubernatora Konuzina:Vratice se na nasu nesrecu a vasu srecu vrlo brzo kao prvi operativac Ruskog MCP(ministarstva za vanredne situacije)inace omiljenog Dacicevog Ruskog ministarsatvas.Pa njih dvojca su zajedno napravili Rusku vojnu bazu jod Nisa,da mogu da pale i gase pozare i da se igraju sa bombarderima pretvorenim u vatrogasce itd itd.
Jednom kada Rusi zauzmu teritoriju,vrlo tesko ih je kontrolisati i resiti ih se.Da nisu NIKADA NIKOME doneli srecu i bolji zivot to je vise nego potvrdjena CINJENICA.

Djuro P.

pre 11 godina

misija zavrsen,Srbija legla na rudu,sad moze da dodje neko manje agresivan,ova vlast je obecala da ce pokorno slusati Rusiju tako da im i netreba ambasador,barem ne ovakvog profila.Nekrivim nikog mi smo takav narod sto se zanosi,sto ulevo sto udesno.

familiaris

pre 11 godina

jevtina patetika koja prati sve slične događaje, nije izostala ni ovog puta. zahvaljivanje na saradnji novoj vladi (za ciglo 2 meseca druženja!?), u čijem stvaranju je zdušno učestvovao, baš prigodno.
stara staljinistička škola "diplomatije", stvaranje uslova za totalnu zavisnost od matuške, energetsku pre svega, uz najskuplje kredite koje smo mogli dobiti.

Vaske Shmrk

pre 11 godina

Dobar ovaj ambasador, samo prvo su nas drzali napolje u redu ko da ulje cekamo, kazu pokvario se nesto skener na ulazu a onog Cedicu, Draskovica one Napredne i Zute pustili da udju ispod tezge. Mislim sve je ostalo bilo super, slikali se tamo i vamo, svi cimali Ambasadora da se slikaju, kontam nisam ti ja bas za medije pa ga nisam smarao, bilo i Merime i Njega, a i ona glumica iz serije valda Srecni Ljudi i sa Maksovizije... ma znas joj kevu bre igrala je priju Her Zike Pavlovica, he, he, dobar bio Zika. Tek su nakon dva sata izneli meze i ovo-ono, mislim moglo je da bude malo vise neke prave ruske klope tipa one gubernije(nesto ko nase gurabije) i slicno, al nemoz da kazem digo laktove ko na stadijonu nagrnuli svi na klopu a kad smo se nakrkali bilo je sve stvarno na nivou, ipak Rusija je to baco moj, velika zemlja.