Četvrtak, 06.09.2012.

22:58

Vučić:Može da me zove i Sveti Petar

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da može da ga zove i Sveti Petar, ali da "ni za pedalj" ne odstupa od otkrivanja afera i onih koji su upleteni.

Izvor: Veèernje novosti

Vuèiæ:Može da me zove i Sveti Petar IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

258 Komentari

Sortiraj po:

Vladan

pre 11 godina

Vučiću ne prizivajte "Đavola". Ako SV.Petar ipak "nazove" to neće valjati. Ne želim van ništa dobro, ne želim vam ništa loše, u stvari vam ne želim ništa, pošto ste jedno veliko "ništa", ali ipak , kao "pravoslavac", "vernik", nemojte zloupotrebljavati svece u vašem bezveznom vokabularu.

Stanisa

pre 11 godina

Prosto ne znam sta da vise mislim, da li je ovo istina ili samo prazna obecanja, gradjani Srbije su mnogo puta bili obmanuti.Gospodine Vucicu, ako je istina ovo sto pricate, onda je Srbija u ovom trenutku srecna zemlja sto ima takvog coveka koji ce da stane na put korupciji i kriminalu. Jednostavno, zasluzili smo posle toliko pokvarenih politicara koji misle samo o sebi i svom interesu.

Nikolina

pre 11 godina

Vučić je takav kakav jeste i upravo zbog toga ga cenim i poštujem. Kod njega nema protekcija, kod njega nema ko je kome stric, baba... svaka čast, samo napred!

Don Vito Corleone

pre 11 godina

Pazi, pa on ne priznaje ni sud Svetog Petra! E, sto me, Boze, nije uhapsila nekakva Vuciceva policija (vojna policija?)! Sa stavom kakav taj sismis-pripravnik ima prema sudstvu, kad sam onomad izisao pred Svetog Petra, nema sumnje da bih bio oslobodjen zbog nedostatka dokaza.

Mirka D

pre 11 godina

Bilo je za ocekivati da se u borbi protiv korupcije nailaziti na prepreke, postavljene od strane onih koji imaju sta da sakriju i imaju cega da se plase. Verujem u hrabrost Aleksandra Vucica, jer je prvi ustao da se bori protiv kriminala i korupcije, znam da ce oslobiditi Srbiju od istih!

Jasna

pre 11 godina

Aleksandar Vučić dovešće u red ceo sektor bezbednosti, pri tome iskoreniti kriminal i korupciju. Samo to da uradi ova vlada, cela ekonomija bi živnula a građani bili zadovoljni jer bi prvi put i u Srbiji postojalo nešto što se podrazumeva pod pojmom pravda!

bee

pre 11 godina

@
(Bundzija, 7. septembar 2012 10:29)

Ajde kad si tako pametan odgovori ko je cinio predhodnu vlast, a ko sadasnju-evo ja cu umesto tebe-prethodnu DS-SPS-URS(G17), a sadasnju SNS-SPS-URS. Razlika je samo SNS-DS a SNS hoce po svaku cenu da bude kao DS, ali ne ide, ne znaju, ne umeju. Zato kad pominjes bivsu i sadasnju vlast imaj u vidu da je veci deo bivse vlasti i sada na vlasti sa vama.

Aquila

pre 11 godina

Dobro je da se pojavio čovek kao što je Aleksandar Vučić, za koga ne postoji cena koju bi platio da odustane od borbe protiv kriminala. Svojim postupcima stvarno dokazuje da nije u vlasti samo radi vlasti, već ima ozbiljnu nameru da od Srbije stvori pravednu Srbiju. Takav čovek nam treba!

blaza

pre 11 godina

Svima je jasno da bez korenite promene sistema u drzavi, nema ni napretka. Vucic to dobro shvata, samo se plasim da nema dovoljno veliku podrsku, jer sam je nemocan. Sa starim ljudima na rukovodecim mestima nemogu se sprovesti ni najmanje promene, zato imajuci u vidu greske DS-a, Naprednjaci imaju veliku sansu da se ne obrukaju i dokazu da nisu kao ostali. Podrzimo te pokusaje, jer vise vremena nemamo za eksperimente i probe, vreme je da se radi na konkretnim stvarima i do kraja.

Србин

pre 11 godina

Људи свашта могу рећи за Вучића али то да је поштен нико не може да оспори.

draginja

pre 11 godina

u nasoj zemlji vlast zivi paraleran zivot sa narodom,nikad ne osete njihov jad i bedu.Odvratne su vec te izjave po novinama o tim epohalnim aferama,kradjama,najavljivanim hapsenjima koja nikako da se dogode,a i da se dogode sta mi obican narod imamo od toga.Znamo mi da su sve predhodne vlasti krale kao i pola sadasnje,a ubrzo ce poceti i ova druga polovina samo da se malo uhoda.Juce sam bila u knjizari,gledam jedna zena kupuje udjbenike po spisku,verovatno za dva srednjoskolca,psihologija...latinski...geografija...spanski......svaki udjbenik u proseku po hiladu dinara.....ona u pola glasa pita prodavacicu dali moze da plati cekovima na odlozeno...Izmakla sam se nisam cula odgovor.... e na to dodajte ostali pribor za skolu,pa djaci dinar (2000 dinara po uceniku), koji se sad odmah placa na pocetku skolske godine,pa ekskurzija na koju se ide do kraja septembra 3 dana sa dva nocenja 13500 dinara ....A plata u Srbiji prosecna 350 eura , a u taj prosek ulazi i plata Guvernerke Tabakovic i svih ostalih politicara koji se ubise radeci za narod a nama sve gore. Zato vas molim odmorite malo ,nemojte toliko raditi za nas!

Dragan Jurić

pre 11 godina

@ Ma koliko se trudila da razumem iz kog razloga nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije ne polazi me baš za rukom. Jedino logično objašnjenje je strah...
(Nikolina, 7. septembar 2012 12:37)

Taman posla da nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije,ali zar da je,tobože,sprovodi neko ko je ogrezao u sopstvenim lažima? Za početak,neka objasni kako se,bez dana radnog staža,moše kupiti stančina kakvu on ima i (pošto imam dva studenta) kako da mi deca završe godinu na fakultetu za tri dana!? Kad to učini,postaću njegov istinski obožavalac!

Nikolina

pre 11 godina

Svi mi koji smo glasali za promene i bolju budućnost, glasali smo upravo za to da kriminal prestane, da se korupcija iskoreni i da se Srbija zaista promeni u stvarnosti a ne na pričama. Prema tome punu podršku dajem Vučiću da nastavi dalje i ne popušta jer to je jedini pravi put.

Pikac

pre 11 godina

Sigurno je da će ova Vlada imati najbolje rezultate u borbi protiv kriminala i korupcije. Sigurno je da svetska ekonomska kriza teško pogodila ceo svet i Srbiju, i tačno je da je prethodna vlada neadekvatno reagovala, sada treba vaditi vruće kestenje iz vatre i pronaći 2.5 milijardi evra samo da se pokrpe rupe i plate tekući računi za plate, penzije itd. Mislim da treba biti pametan i hrabar i povući radikalne i bolne poteze da bi se sačuvao budzet i ekonomska stabilnost.

crni_redstar

pre 11 godina

zasto ste toliko ostrasceni? ja nisam glasao niti cu verovatno ikada,ali zasto tolika halabuka po komentarima,izbori su prosli,ne mogu vise da citam kako se prepucavate oko politicara,a svi su isti ko jaje jajetu!

D&D

pre 11 godina

Odlučnost i rešenost Aleksandra Vučića da svoj posao obavlja na najbolji mogući način, stvarno izaziva divljenje. Činjenica je da svojim primerom pokazuje kako bi svi ministri trebali da rade. Raduje me da je zaista počela beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije i da nema načina da se ona zaustavi.

nidža

pre 11 godina

Lopovima je mesto u zatvoru. A kralo se na sve strane. I što si bliži vrhovima vlasti to su ti mogućnosti veće. A sadašnjoj vlasti ostaje samo ona narodna: ili na štitu ili ispod njega!

Luka

pre 11 godina

Vučić kad krene da radi i da zovodi red mnogo će onih koji su mislili za ovih 12 godina da su potpuno nedodirljivi završiti iza rešetaka.

Serpullum

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

demokrata ali stvarno

pre 11 godina

Gospodine Vucicu, imate sansu da udjete u istoriju srpskog naroda ! Ako kaznite sve ljude koji neposteno rade na racun nas i nase dece (prvo i iz vase stranke) i uspete da promenite sistem, narod ce Vas slaviti... A to je, ako ste castan covek, vrednije od tajkunskog prokletog novca...

Bravo

pre 11 godina

"ali da "ni za pedalj" ne odstupa od otkrivanja afera i onih koji su upleteni." - Tako je, sad nema odustajanja, sve pohvale za hrabrost i odlučnost. Da nije Vučića na tom mestu, teško da bi se šta promenilo.

idealan srpski politicar - nisam nista uradio

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić" Pa naravno kad nisi bio na vlasti. Nisam ni ja. Ne pricaj sta nisi nego sta jesi uradio. Do sada slusamo samo price sta ces uraditi ali nista nisi do sada uradio. Nisi cak otkrio ko je vlasnik Politike iako si rekao da ces to do kraja avgusta uciniti. A valjda je to bilo najlakse. Ja prosto ne razumem ljude koji vide u Vucicu nesto vredno a ne mogu da nabroje ni jednu akciju koju je on stvarno pokrenuo ili nesto uradio.

Nikola

pre 11 godina

Uh, koliko mi kratko vidimo.

Za one sto su PROTIV Vucica:
hajde da im damo i tih 100 dana pa cemo da vidimo.

Za one koji su ZA Vucica:
super je to sto se deklarativno bori protiv korupcije ali mora biti nekih rezultata.

Ali postoji jedan problem ovde.
Cak i ako pohapsi sve kriminalce i otkrije sve korupcionaske slucajeve i sve ih osudi, pitanje je sta ce se dalje desavati?
Naravno, samo ce drugi doci na njihovo mesto, naravno uz pomoc sadasnje vlasti ukoliko ne dodje do departizacije (glavni izvor korupcije), jacanja nezavisnih institucija i transparentnosti.
Problem je sto Vucic na tome uopste ne radi. Samo prica o hapsenjima a o uspostavljanju sistema nadzora ni reci. Tako da se sve svodi na cist populizam (bice tu par hapsenja nekih sto nece da slusaju ili plate reket)

Evo za ove sto su ZA Vucica da sazvacem:
departizacija - vidimo da su podelili javna preduzeca kao plen i tu nema nikakvog pomaka (NEUSPEH)
jacanja nezavisnih institucija - u narodnu banku postavili su politicku figuru (NEUSPEH)
transparentnost - kaze zovu ga, ne kaze ko, kaze jedne novine, ne kaze koje (NEUSPEH)

Dakle u odnosu na ove tri stvari hapsenja su totalno nebitna jer mi nemamo nista od toga sto ce neki lopov da zavrsi u zatvoru ako ce drugi da dodje na njegovo mesto.

Munze

pre 11 godina

Izgleda da je najveća bolest našeg naroda kratko pamćenje,kao kod zlatnih ribica...

Ne tako davno,gospodin "Borac za pravdu i čist račun" je bio deo političkog "miljea" koji je rukovodio Zemunom,koji za vreme te vladavine nikada nije bio veće selo i turska mahala od svog postojanja.
Prisetimo se samo rđavih trafika i karton butika na svakom ćošku i svakoj autobuskoj stanici i koliko je takva "kombinacija" koštala u cenovniku SRS,kao i deljenje placeva na Altini uz autoput Beograd-Novi Sad na 99 godina uz simboličnu nadoknadu.

Verovatno su i te "usluge u posredovanju" išle kroz naš fiskalni sistem i za njih je uredno plaćen PDV.

Ha ha...

Branko Ca

pre 11 godina

Konacno se pojavio neko ko ce kriminalu i korupciji stati na put.Ali mi ne bi smo bili mi kada mu ne bismo nasli mane i kritikovali sve sto vodi ka boljem zivotu.Do juce su nam DS-ovci zamazavali oci i mi smo cutali,a danas kada je na pomolu boljitak mi kritikujemo.Kakav smo bre to narod.Pustite ovog mladog coveka da radi svoj posao jer retki su oni koji bi se usudili da se bore protiv korupcije.

Bojan

pre 11 godina

Treba izgraditi državne institucije, koje mogu da se bore protiv kriminala i korupcije, da budu potpuno nezavisne od promene vlasti a ne da čekamo da ta i ta partija dodje na vlast da bi se borilo protiv korupcije.

Timebandit

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću, samo istraj u borbi protiv kriminala i korupcije, mnogi su se obogatili na našoj grbači sve to treba istražiti i procesuirati.

Nikolina

pre 11 godina

Ma koliko se trudila da razumem iz kog razloga nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije ne polazi me baš za rukom. Jedino logično objašnjenje je strah...

grdna_ja

pre 11 godina

Ala ovaj peni! Ko Lečić u "Tri karte za Holivud". "Udri narodna policijo", "Hapsi narodna policijo".
" Ovolicne zatvore, a ovolike skoletine su napravili".
Gde ces Vučiću sve sto pohapsiš da potrpaš. Mogao bi javni tender za nove zatvore da otvoriš.

ikeue

pre 11 godina

Baš me zanima, kada u ovoj svojoj "avanturi" stigne do Dinkića, Dačića...
Da li će podneti ostavku, srušiti vladu ili elegantno u svom stilu zaobici te afere .

bezimena

pre 11 godina

Ovo je posao sudova? kojih, naših? Haha, dobar fazon, ako njima šta ostavimo postacemo kartel. Bolje I Vučić, koliko toliko, nego niko I nimalo.
(Nikola, 7. septembar 2012 10:29)

Šta je "bolje" Vučić!? Dotični niti može da istražuje, niti da hapsi, niti može da sudi, već to u svakoj državi rade policija i pravosudje. On samo može da traži da bude obavešten, a i to do mere koju propisuje zakon, o tome u kojoj je fazi neka istraga, i ništa više! Njegovo halabukanje je neozbiljno.
Možete li uopšte da zamislite koliko ljudi učestvuje u otkrivanju jednostavnih, da tako kažem, krivičnih dela, kao što su kradje npr. E pa deset puta više, i to veštaka više profila, je potrebno da bi se došlo do dokaza u delima privrednog kriminala. Srbija NEMA toliko stručnjaka ni ukupno, a kamoli u policiji i pravosudju!

I šta je sa IZBORNOM KRADJOM, koje je bilo PRVO obećanje SNS? Jesu li mahali papirima, džakovima i govorili da će čim osvoje vlast izneti pred javnost DOKAZE!? Jel to uradjeno? NIJE, niti će biti jer je cela priča bila LAŽ, kao što je i sve ostalo u SNS LAŽNO (obećanja, diplome itd.)!

goran

pre 11 godina

mislim da bi pre bilo kakvog obecanja trebalo da razmislis i da se informises, a ne da prozivas

kako ti se cefne. secate li se kako ste posle price da seselj zeli da vas pobije pevali da ste uzimali kintu i od miskovica i od beka? kako cete da ga hapsite za 23 sumnjive privatizacije ??? u zadnjih par godina sramota me sto sam pripadnik ovog naroda jer ovde i dalje idioti zezaju narod, posto znaju da narod ne zanima sto mesec dana nije jeo meso i sto su mu deca narkomani, bitno je da nekoga prozivaju i srce na mestu. konstatacija posten covek ne moze da se bavi politikom!!!!!!

Branko Ca

pre 11 godina

Konacno se pojavio neko ko ce kriminalu i korupciji stati na put.Ali mi ne bi smo bili mi kada mu ne bismo nasli mane i kritikovali sve sto vodi ka boljem zivotu.Do juce su nam DS-ovci zamazavali oci i mi smo cutali,a danas kada je na pomolu boljitak mi kritikujemo.Kakav smo bre to narod.Pustite ovog mladog coveka da radi svoj posao jer retki su oni koji bi se usudili da se bore protiv korupcije.

Micio

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na hrabrosti pre svega i na zalaganju, niko se do sada nije toliko angažovao za dobrobit Srbije. Nadam se da će ga narod podržati u tome, iako vidim da neki i dalje nastavljaju sa omalovažavanjem njegovog rada.

ja

pre 11 godina

Samo prazne price po dolasku na vlast. Na licu ti se vidi koliko si zabrinut, jer ne znas sta da radis i kako da radis... Da znate da se bavite demagogijom i prilagodjavanjem vlasti u vasu korist, mnogi od nas su iskusili jos odavno. Steta sto ste tolikoj deci isprali mozak kako ste vi divni i sjajni pa misle kako ste divan izbor za ovu zemlju,kako su samo drugi krali a vi nikada, i koliko je potrebno bilo bilo kome ko je posle vas dosao na vlast da sredjuje situaciju od novcane do moralne. Ja znam i sigurna sam da ce biti samo gore i da, kao i uvek, od vas i vasih mozemo samo da cujemo dranje, uzvikivanje, optuzivanje, ali rad, red i disciplinu ne znate niti cete da sprovedete, jer nije u vasem politickom interesu. Budi jednom faca pa stani iza onoga sto pricas...mada to se nikada nece desiti, a i sto bi to pali kod vasih glasaca.

Realko

pre 11 godina

Jedno je kad se Canak zeza sa svetim Petrom. Ali jedan Vucic koji je vernik, koji ljubi ruke popa, koji ide patrijarhu po blagoslov i savet ne bi trebalo da uzima uzalud imena svetog Petra.

Susjed

pre 11 godina

Ovo je zapravo zastrašujuća izjava. Vučić je ovim neizravno potvrdio da istrage vodi politika, jer on kaže da tko god da ga zove, istrage će se nastaviti, dakle ne da se ne smije zvati tužitelje koji rade na postupku, suce ili policiju, nego da se ne zove njega, a on je mozak progona! Uglavnom ovo je jako opasno za vašu zemlju, kod nas u Hrvatskoj niti najgluplji političar ne bi se usudio nešto ovako izjaviti. Kad je Kosor izjavljivala da je "omogućila", "nije opstruirala" istrage i slično, svi su okretali očima, ali niti ona nije dala do znanja da politika odlučuje koga će se progoniti.

Jovan

pre 11 godina

Mislim da vecina postenih gradjana Srbije, bez obzira kojoj politickoj opciji su naklonjeni, podrzavaju beskompromisnu borbu protiv korupcije. Onaj ko je isprljao ruke moze slobodno sad da se trese i siri halabuku. Nadam se da ce doci vreme kada ce gradjani da shvate da boljitak u drustvu ne dolazi od partija, nego kao proizvod konkurencije medju njima. Ja sam se oduvek grozio Vucica i primitivne-nacionalisticke politike koju je on predstavljao u proslosti, ali zasto bi to bio revansizam ako on ponudi konkretne dokaze ? Vreme ce vrlo brzo pokazati da li to iskreno misli. A kad sutra neko drugi dodje na vlast i dobro se zamisli nad svojim postupcima, onda cemo tek moci da pricamo o svanucu za Srbiju.

skipper

pre 11 godina

Samo tako nastavi Vučiću, nemoj posustati. Srbija je uz tebe. Raskrinkaj sve sporne, kriminalne radnje. Ostao si dosledan. Izguraj do kraja!

kuliram, a da šta ću

pre 11 godina

da li vučić uopšte zna šta je to principijelnost? i doslednost. ako nešto nazoveš fašizmom, ponašaš se prema svim sličnim pojavama na isti način.
ako se vlast u bgd ne dira jer je ds osvojio najviše mandata, zašto se u užicu (i još nekim gradovima) anulira duplo bolji rezultat demokrata?
zato što mu se može, zato što je na pragu da ostvari jednopartijsku diktaturu i jednoumlje kakvo nam se obilo o glavu mnogo puta.

Sunce

pre 11 godina

Mislim da je zaista došlo vreme da se stavi tačka na ovo ludilo koje vlada godinama. Vučić je u pravu a kome se ne dopada što ne staje i što se ne može zastrašiti to je već njegov problem!

DARKO

pre 11 godina

Cekam da Vucic kaze ime politicara sa kojim je Luka Bojovic sedeo u kafeu??? Pa makar to bio i njegov koalicioni partner... jer nema zasticenih!!! E tada cu mu verovati da nije selektivan!!

Radenko

pre 11 godina

Gospodin Vučić je visoki državni funkcioner koji zaista želi da se suprotstavi korupciji u Srbiji. Jasno je da će imati svakodnevne pritiske, ali kako je započeo izgleda da će uspeti da im se odupre. Nisu mi jasni ljudi koji u Srbiji ne vide korupciju koja je prožela sve pore života, a još manje su mi jasni ljudi koji misle da se takav obim korupcije može suzbiti za jedan dan pa već optužuju G. Vučića i ostale iz nove vlasti kako ništa nisu uradili. Korupciju je jako teško dokazati dokazima koji su relevantni za sud pa iz tog razloga ne treba prenagljivati već treba kvalitetno obaviti sve istražne radnje kako bi lica koja su vršila korupciju bila uhapšena i osuđena kao u svim demokratskim društvima. Podrška za G. Vučića, dobro je počeo.

Trla baba lan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da te zove.Od kada si kao junosa usao u politiku bez dana radnog staza ti stalno nekom pretis.Kazesnisi se druzioni sa kim. Pakakoonda namaknu stan od 117 kvadrata za vreme tvog famoznog "ministrovanja".Maseds praznim papirima celog zivota. Stalno nekog optuzujes a nemas onu stvar da protiv nekoga podneses privatnu krivicnu prijavu. Mani se politicke demagogije

Strumfeta

pre 11 godina

Ne razumem ljude koji vec osudjuju vladu zato sto nisu za ovo kratko vreme pohapsili sve kriminalce.DS-ovci nisu uradili nista za proteklih 12 godina, njih niste pljuvali , a nasli ste napadati vladu koja radi tek 40 dana! Krenuli smo u dobrom pravcu, imamo pravog coveka na celu koji ce uraditi sve sto je potrebno da ova Srbija bude prava drzava!Samo napred Vucicu,osvetlaj nam obraz!

Koje bre ovaj

pre 11 godina

@nada

A ko je partijski podelio Srbiju. Prvo kao radikali a sada kao naprednjaci.Mozda i za to DS kriv. Delili su Srbiju na patriJote i izdajnike, na placenike i nacionaliste. A onda cela ta garnitura presla u SNS.A onda poceli da dele narod na "postene" i lopove i kriminalce. Ja hvala bogu nemam jos kratku pamet. Podelili su Srbiju gore nego sto se u Iraku dele siiti i suniti a pocela je vec odavno medijska haranga. Samo nam jos i oruzije i bombe fale

Vesna

pre 11 godina

Fantastičan čovek, jako sposoban i borac! Takav nam i treba! Ne daj se Vučiću uz tebe smo! Nema kompetentnijeg za borbu protiv kriminala od tebe!

Krstic

pre 11 godina

Kaze ova gromada od postenjacine,da nikom nista ne duguje,samo je zaboravio da kaze da su ga pre par godina jurili da plati neke telefonske racune,kad je postenjacina "zaboravila"da plati.To da se zna da je pokusao da izbegne placanje taj veliki dinarski dug,ali je dolijao,i morao platiti dug.

Nikola

pre 11 godina

Ovo je posao sudova? kojih, naših? Haha, dobar fazon, ako njima šta ostavimo postacemo kartel. Bolje I Vučić, koliko toliko, nego niko I nimalo.

Aleksandar

pre 11 godina

...pa da izvršimo kolektivno samoubistvo, kao leminzi...
(lemmings, 7. septembar 2012 07:42)

Leminzi ne vrse kolektivna samoubistva, cuveni snimak je bio montiran kao sala, al' eto primio se... S druge strane, kakvi smo mi i kakvi su nam politicari - ne bi me uopste cudilo da jednog dana preuzmemo 'titulu' leminzima, s tim sto bi je mi, za razliku od njih, zasluzili.

mirko

pre 11 godina

Ako radi po zakonu, kako može pre završetka istražnog postupka pretiti i osuđivati bilo koga. Neka javno kaže ko ga je zvao, jer to su mogli samo njemu bliski, ili njihovi prijatelji.
A što se tiče Đokovićeve uloge u akciji Očistimo Srbiju, mogu samo reći, da je Đoković dao više donacija nego kompletna SNS.

kiki

pre 11 godina

Molim te samo objasni finansijsku konstrukciju kokom si rešio stambeno pitanje.Još nešto važi li i dalje tvoj savet da ne plaćamo dadžbine ako smo u teškoj finansijskoj situaciji zbog raspale države,privrede...

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Hajdemo molim Vas da svi zabeležimo današnji datum i da se nađemo ovde za 3 meseca...čisto da proverimo verodostojnost izrečenog dotičnog Ministra jer 90 dana je dovoljno da se uhapse i stave iza rešetaka par krupnih lopuždara...Moramo početi da beležimo izjave i da ih arhiviramo jer drugačije se ne može nositi sa ovim Baronima Minhauzen!!!

Predrag

pre 11 godina

Ovo samo pokazuje da su najveći kriminalci u koaliciji sa njim ,biši Slobovi puleni, tako da DS nije mogao da izađe sa njma na kraj teško će to moći i sam Vučić. Srećno!

Tamara

pre 11 godina

Nekim ljudima ocigledno smeta sto Vucic hoce da se resi kriminala i korupcije pa se cose, ali ja smatram da je jedan od retkih koji se usudio da Srbiji javno kaze sta ima u planu i da se istinski potrudi da zavede reda u ovoj zemlji...Cinjenice govore sve...Moze neko da kaze kako voli Vucica, ili ne, ali je cinjenica da covek radi posao i oko toga nema diskusije!

LalaNS

pre 11 godina

Sve se moze kad se hoce.... Kada zelite da se obracunate sa krupnim kriminalom onda se ne zvoni na sva zvona, to se lepo metodicno obavlja u tajnosti i sa veoma pouzdanim timom ljudi koji su opet svi zasticeni veoma pouzdanim ljudima... Posto je ovo Srbija a cinkarosa na sve strane, nema tu nista od tajnosti... Znaci jedini metod koji koristi Vucic jeste sledeci: Prvo cu par meseci javno da pretim, sto u prevodu znaci "Dajem Vam vremena da pokupite lovu i zbrisete ili da unistite sve dokaze..." Pa cu onda malo da istrazujem i kad ostanu dovoljno slabi e te cu da ganjam... Na ovaj nacin indirektno covek stiti svoj zivot, ne zamera se krupnima... Ili postoji i drugi scenario, Ako budem jako jako pretio mozda se pojavi par njih pa mi pokloni malo kreme za ruke... Ipak bi trebalo malo da se kontaktira sa Italijom pa da se lepo konsultuju sa njima kako su pocistili Koza Nostru, mislim moze se, kad se hoce....

laki

pre 11 godina

Sve je to izgleda odlucno i lepo zvuci slusati kako napokon imamo heroje koji ce da se obracunaju sa tajkunima,kriminalom i korupcijom.Videcemo sta ce od toga biti ostvareno,i da li ce u buducnosti neka nova vlada opet morati da ispituje kriminal prosle vlade.Ja i pored najbolje volje ne mogu u to da verujem,iako sam razocaran svim proslim vladama i siguran sam da su svi koji su mogli muvali i zloupotrebljavali svoj polozaj bogateci se na racun siromasnog i obespravljenog naroda.Neko poceti mora,ako se hoce napred,inace do sada se sve svodilo samo na laznim obecanjima.Tu i jeste najveci problem,kada se zna da je ceo sistem zatrovan i da u svim drzavnim institucijama kao i politickim partijama vlada kriminal i korupcija.Da bi se prtov takvih izborilo potrebne su ciste ruke.To me navodi na pesimizam,jer ne moze se boriti protiv onih koji stoje iza tebe i omogucuju ti lep zivot,moze,ali tada moras biti spreman da gubis i ides u rizik da i sam zaglavis ili nastradas.Treba ispitati leglo DS i to pod hitno,sve ih uzeti pod lupu i ispitati im poreklo imovine,ali se na tome ne sme stati,i u svojim redovima to isto treba uraditi,ako se vec govori o pravdi.Ko je cist nema cega da se plasi,po tome se prepoznaje ozbiljnost nekoga da se odlucno bori protiv tajkuna,kriminala i korupcije.Tada niko ne moze reci da se radi o poltickom revansizmu.Promeniti taj "vas" zakon koji vam daje imunitet iza kojeg se mnogi od vas kriju.Tu sede najkrupnije azdaje.

Milica B.

pre 11 godina

Svaka čast, ovo je jedini način da Srbija ide napred! Obećanja se daju da bi se održala a ne da bi se sve zaboravilo posle izbora, ja vidim da da Vučić upravo to radi, stavku, po stavku sve što je rekao!

zoran

pre 11 godina

Zborite usta da niste pusta... I tako dve decenije. A nama sve gore i gore...

Najcrnje od svega što ima ogroman broj punoglavaca koji se još uvek primaju :(

duca

pre 11 godina

Zasto ne kazes :Zvao me taj i taj za toga i toga,da vidimo ko je sa kim u dilu,ko je kome davao lovu,pa posle toga niko vise nece da te zove.Ako neces to da uradis,onda cuti i radi ,nemoj da se pravdas jer narod jedva ceka IMENA,IMENA,IMENA.

Super Mario

pre 11 godina

Vučić je jedini ministar čiji se rezultati Vlade vide u prvih 40 dana, i velika hapšenja u Agrobanci i fenomenalni aeromiting u Batajnici, poseta Ruskoj Federaciji i ugovaranje nove fabrike naoružanja. Čovek zaista radi i to ne mogu da mu ospore ni oni koji ga vole ni oni koji ga ne vole.

Bundzija

pre 11 godina

Nije prethodna vlast samo tolerisala korupciju, nego je u potpunosti u njoj ucestvovala. Nova vlast je odlucno i odlicno krenula protiv toga sto je i rezultiralo prvim hapsenjima, samo treba isterati do kraja. Neki bi preko noći to da se uradi, što je potpuno ne moguće. Treba biti strpljiv i pružiti podršku Vučiću i ljudima koji su to započeli.

Nikolina

pre 11 godina

Mislim da je zaista došlo vreme da se stavi tačka na ovo ludilo koje vlada godinama. Vučić je u pravu a kome se ne dopada što ne staje i što se ne može zastrašiti to je već njegov problem!

Pavle

pre 11 godina

Poverovaću Vam Vučiću tek kada udarite na krupni kapital, a pre svega smenite celokupni sudijski i tužilački vrh i druge poslušnike bivšeg, očigledno i sadašnjeg režima, pošto su izgleda nedodoirljivi i nesmenjivi

dejan

pre 11 godina

Vucic samo prica, prica, prica... A, afera Agrobanka je potpuno zaboravljena. Ova banka je imalo puno raznih rukovodilaca koji se sada uopste ne pominju.

Ponosan

pre 11 godina

Ponosan sam sto sam glasao za promene, svaka ast Vucicu, vidim da je odlucan u svojoj nameri da pohvata kriminalce i dovede drzavu u red. Jos jednom svaka ti cats i zelim ti puno uspeha u daljem radu.

Marija Petrovic

pre 11 godina

G. Vucicu podrzavam Te i samo napred, zelim da istrajes do kraja borbe. I na kraju svi kriminalci da vrate ono sta su uzeli od drzave....i eto Srbiji oporavak!

SvetM

pre 11 godina

Od kada su ova samohvalisanja vest koja zasluzuje udarno mesto na sajtu?
Nakon ovih verbalnih purgativa, uzvisenost doticne licnosti postaje nesporna.
Sve je sam sebi oprostio. Da mu obecamo da ce biti proglasen za sveca ako ga, ne daj, Boze, Sveti Petar kojim slucajem ipak nazove?
Uzgred, ako ga neko nazove i predlozi mu nesto necasno, nije li red da ga za to po svom obicaju javno prozove a po zakonu optuzi i procesuira?
Zasto javno ne kaze ko su ti koji ga zovu?
Zasto ih stiti?

crni gruja

pre 11 godina

Ne razumem one koji kritikuju što za 40 dana rada vlade nisu pohapšeni svi lopovi. Verujem da večina njih ne zna kako se radi pretkrivični i krivični postupak. krivična prijava treba da bude konkretna i celokupna, jer je svakom poštenom policajcu velika sramota kada mu tužilac odbaci krivičnu prijavu. Pustimo ljude da rade svoj posao i dajmo im vremena da pokažu rezulate, a verujem da će ih biti i da ćemo saznati koji su to političari i tajkuni umešani u kriminal.

Milos J.

pre 11 godina

Jel čitao neko ustav ovde? Sve neregularnosti povodom izbora se prijavljuju RIK-u koji mora u roku od 48h da donese rešenje ili o poništenju izbora ili o ništavnosti te prijave, stranka koja je prijavila tu neregularnost može da da Vrhovnom sudu žalbu na to rešenje i TO mora da se reši do 48h. Nema tu šta policija i sl. I toliko dugo tako krupna stvar da se dešava? To su stvari koje moraju što pre da se reše kako bi bile sankcionisane. Ali to su Srbi mi ne verujemo ničemu, skloni smo teorijama zavere i mislimo da sve što može da se uradi na mućku tako će da se uradi i tako mora, nema morala ovde. A kako i da ima kad su nas ceo život samo maltretirali. Pametan je Vučić ništa nije uradio ali svima će da ispere mozak sa hvaljenjem sebe i svi ćemo da mu slepo verujemo...

Konzerva

pre 11 godina

Vucicu, nesto mi nije jasno. Ds je u Beogradu osvojio 35, a SNS 27, i gflavni grad ne dirate, a u Sapcu je DS osvojio 32 odsto, a SNS 14, i Sabac smenjujete.

LJILJANA M

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić."


Samo vi radite ono što ste obećali u predizbornoj kampanji i ne brinite za vašu političku budućnost,jer ko jednom pogazi reč nema mu spasa.
Ovi bivši su gazili ne reč,nego živu silu,i to bez pardona,samo da bi njihovi džepovi bili puni !

Aco

pre 11 godina

Vucic se bas uziveo u novoj ulozi u njegovom zivotu, covek juri vestice, daje intervjue iz helikoptera...mnogo price a malo konkretnih dela, ali on je oduvek znao kako da iskoristi prostor u medijima i da ubedi naivni narod.

Deda Pera

pre 11 godina

Auuuuu. Bilo je narcisa u javnosti,Velja kazan je bio jedan od velikih,ali ovaj,pa ovaj ima ego toliki da garant nosi podvezice.
Podseca me na one likove koji vicu "drzite me da nesto ne uradim" ili jos bolje "to je vuk".
I opet imamo premijera,a ovaj put minustra policije koji je minorna licnost. Ovaj je za**bo i Mladju zvanog "akcije od 1000 Evara".

I.MILOSAVLJEVIC

pre 11 godina

Jbt, stvarno ne mogu da verujem : "Majke mi, pohapsicu sve, evo videcete, sve ce se znati, evo keve mi, samo cekajte pa cete videti" HAha Niko njega nece ubedjivati, ni baba, ni tata i tajkuni, ni Sveti Petar. sutra ce stajati u naslovu ni Isus, ni planeta, potom univerzum.... Kakav sarlatanizam. E narode, sagni se i razgaci se. Na kraju, kada ti bude dosta sexa pohvatace neke ulicne dilere i hvaliti se sta su uradili. CCCCC.

Dr Zumbul

pre 11 godina

@: Dragana Draganica, "Koliko ja vidim u svemu ovome da je Vucic jedan od retkih politicara koji se usudio krenuti na korupciju i organizovani kriminal a narocito na ove tajkune."
Stavi naočare! Gde ti vidiš tajkune i koje? Evo, po njegovom svetom i svetlom (Vučićevom) primeru, krenuo sam i ja u borbu protiv korupcije i kriminala: "UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE, UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE", UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE", i tako ću da ispišem svaki dan sto strana a on nega svaki dan galami sto minuta i eto nama pobede!

Milos

pre 11 godina

U prvom krugu sam glasao DSS u drugom nevoljno ali ipak za Tomu Vucicu imas moju podrsku ali ne bezuslovnu hocu rezultate u narednih godinu dana ako uspes imaces veliku podrsku ako ne bices brzo zaboravljen za sada puna podrska po cenu novih izbora.

diplomac

pre 11 godina

A cika Tome i njihove diplome, kada ce to biti na redu?
Hocu odmah! Ja bre 'gulim' klupu i 'ubijam' matore za kintu vec 4 godine, al jos jena i gotovo, zavrsicu fax,aj, ali ti i takvi diplomci me ubIse! Resi mi to Aco i tvoj sam ZAUVEK!!! AJ MAJSTORE DA VIDIM!

poreski obveznik

pre 11 godina

Prvo da dokazu izbornu kradju, SNS je stranka koja je soj rad zasnivala na otkrivanju aferi itd., nikada nisu dokazali ni jednu svoju trdnju, bojim se da ce i sada sve biti samo prazna naklapanja, svi profesionalni politicari su se enormno obogatili "postenim radom" nez dana stazu u nekoj drugoj struci. Sad ce verovatno da bude na delu ona narodna poslovica "riba smrdi od glave a cisti se od repa"

loshmi

pre 11 godina

Sve ces ti pohapsiti?! "Tebe smo cekali da to uradis" Ja vjerujem i znam da su dostina njih krali u zadnjih 22 g.! I svi smo mi tebe cekali da ih hapsis, kako da ne! Zalosno je da ovaj jadni i mogu slobodno reci priglupi narod zajedno samnom , ostaje slep kod ociju,gluv kod usiju i glup kod mozga!!! Mi~narod ,koji smo za "ove" ili "one" dopustamo sve to vec 22 g. i tako nam i treba! Dopustili smo da nas krade i susa i marusa sve ove godine! Da ne nabrajam sve pljacke, jer iako smo priglupi ostale su nam tu negde u malom mozgu. Dopustili smo da i ako se sazna da smo pokradeni,sve to prodje manje vise nekaznjeno, da sve te silne pare odu u etar i da ih niko od nas nikad vise ne vidi! Dopustili smo da svaka nova vlast optuzuje staru, da je sve pokrala! To znaci da mi samo lopove u ovoj nasoj zemlji imamo. Znaci da su opet lopovi na vlasti. Ovo ponasanje Vucica samo govori ciji je on ucenik. Tragedija je to dopustimo da na vlast dodju Seseljevo levo i desno jaje. I tragedija je to da neko misli da oni vise nisu sledbenici i vojnici njegove bolesne politicke ideologije! PS. Valjda ce nam jednog dana procuti usi, progledati oci i proraditi mozak

Goksi

pre 11 godina

Kaze da ne duguje nikome nista! Dugujes stan Mirku Marjanovicu i ti i svi ostali radikali! Da li je moguce da ne postoji nijedan novinar koji bi i Vucica i sve radikeale (za mene su oni i dalje radikali) do iznemoglosti i svakodnevno na to podsecao? Ovo je gola i neoboriva cinjenica. Da je ziveo kao sav ostali svet, a da nije bio sluga Mirka Marjanovica (citaj Slobe i Mire) nikada ne bi mogao da ima novca da kupi stan! Istinu na sunce!!!

Tanja

pre 11 godina

Baš me interesuje koliko se godina zatvora dobija za sve javno izgovorne lažne optužbe? I molim te, oslobodi se više tog kompleksa DS-a.

lidija

pre 11 godina

Nisam glasala za SNS ali zaista mislim da bi bilo steta da covek ovakve energije (sta god ko mislio o njemu, to mora da mu prizna) odustane od pokusaja da konacno ocisti Srbiju od nagomilanog mulja.

Ivan Stojanovic

pre 11 godina

Nas narod kaze "Pas koji laje ne ujeda". Hapsi Vucicu, optuzuj, sudi, a nemoj da pricas prazne price "Ovo cemo...", "Ono cemo...". Ako postoji osnovana sumnja i ako postoje dokazi, samo napred, imas moju podrsku za to, nema zasticenih! Ali sam definitivno siguran da ce sve ove price zavrsiti neslavno kao sto su i mnoge pre toga, da imate dokaze vi bi hapsili a nebi samo trljali u prazno...

Bojan J.

pre 11 godina

Ovaj samo melje istu pricu svaki dan. Da ga ne znam rekao bi da nesto i radi.

Batice ajde pipni koferceta kad si vec toliko odlucan i silan.

radandco

pre 11 godina

Ovo je mozda i poslednja sansa da Srbija postane normalna drzava i da se izbori sa korupcijom na svim nivoima i organizovanim kriminalom i ne smemo dozvoliti da je propustimo. Ne zanima me sta ko misli o Vucicu, sve dok covek pokusava da se izbori za to da kriminalci zavrse u zatvoru zbog kradje drzavnih (narodnih) para.

milan

pre 11 godina

Jednostavno receno, Vucicu ja tebi to neverujem, ako bi te neko zvao moze biti samo od tvojih mecena a nikako neko od drugih. U sustini nama prodajes to kao borbu protiv korupcije a u stvari je to borba protiv opozicije DS i LDP i nista drugo. Ti se nadas da ces dosta toga naci protiv tvojih politickih neprijatelja, nemogu da kazem protivnika da to nije tvoj kvalitet, nadajmo se samo da necete montirati optuzbe za cega ste isto u stanju a i nebi nikoga iznendailo.

anabela

pre 11 godina

Da li pojedincima smeta sto Vucic pokusava da se izbori protiv korupcije i kriminala ili sto pokusava da se izbori protiv korupcije i kriminala. DS je uglavnom bio na vlasti prethodnih 12 godina a za to vreme smo uglavnom gledali kako su nazovi biznismeni sve bogatiji a narod sve siromasniji. Covek koji tome pokusava da stane na put ima moju apsolutnu podrsku.

nada

pre 11 godina

Po komentarima tacno se vidi da su partijski podeljeni a tako je i Srbiji.Tabori lobiraju jedni za druge cak i ovakvim komentarima.Moram da kazem da sam glsala na lokalu za Knezevica a za predsednika dala sam glas Tadicu a ne pribadam ni jednoj stranci.Dokazana pljacka korupcija zloupotreba sluzbenog polozaja i slicno mora se osuditi i kazniti.To sto se Vucic usudio da otpocne borbu protiv svih koji su ovu zemlju ojadili je dobar pocetak.Uostalom ne radi sam vec sa citavim timom ljudi.Ocistimo Srbiju od svih koji je prljaju nekulturom kriminalom i spekujacijama zarad licne koristi.

koyo

pre 11 godina

Све је то мазање очију јавности , да би се са стварних проблема народу одвратила пажња борбом против некакве корупције. То је радила и прошла власт. Од тога нема ништа, на место једног доћиће други криминалац односно политичар.

lemmings

pre 11 godina

Da nam je više ljudi kao što je Vučić... eh...
(Suza, 6. septembar 2012 23:33)

...pa da izvršimo kolektivno samoubistvo, kao leminzi...

pero

pre 11 godina

Da li će se Vučić usuditi da istraži Đokovićevu ulogu u toj nesretnoj kampanji "Očistimo Srbiju"... Ta "akcija" nanela je veliku štetu ekologiji u Srbiji. Kako? Pa evo ovako: sada su svi oni koji kažu da bi se bavili ekološkim pitanjima u očima javnosti licemeri slični onima koji "štite" ljudska prava, licemeri kojima je stalo jedino do svog džepa. Neka Vučić ispita Đokovićevu ulogu. Bilo bi korisno, i pokazalo bi da nema nedodirljivih.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Pa zar ovaj nije ministar odbrane a bavi se 'otkrivanjem afera'? Time se isto bavi i Dačić, Nikolić, Tabakovićka, Dinkić... Hoće li najzad krenuti da nešto rade i zaustave galopirajuće siromaštvo ili će i dalje obećavati otkrivanje afera a nijednu ne otkriše do sada.
I šta bi sa Dinkićevim lisicama koje mu je obećavao da će mu staviti na ruke?
(bane, 6. septembar 2012 23:57)

ODGOVOR, Zar vam nije jasno da plana nema, nista se nece desiti, za godinu dana ce biti 1.500.000 nezaposlenih, ruski krediti (koji ce nas dodatno unistiti jer se uzimaju za rupe u budjetu koje ce biti sve vece), oni su i dalje u opoziciji, umesto kritika-istrazuju, ok, treba ali stomaci su sve prazniji, price nam vise nista ne pomazu, hocemo posao.

mama

pre 11 godina

Koliko ljudi je zaboraimo gos.Vucica. Pa ljudi moji prošlo je smo 12 godina i neverujem da se nesto promenilo. Sramota je to da sve zaboravljamo brzo

logika

pre 11 godina

A šta je sa kadrom ovih što su bili u prošloj a i u ovoj su vladi??? Bojim se da je ovo ona klasična tresla se gora rodio se miš...osudiće neku sitnu ribu radi reda i ćao...podići koju optužnicu i to je to...

ja nisam glasao

pre 11 godina

Hocu hapsenja da vidim za cementaru, za koferce, za kolubaru, za jeep komer, za moneru, za c market, za mnooogo stvari jos, kasno je ne mogu se setiti, odo da spavam. pozz

Stevan

pre 11 godina

Vucicu, ajde zacas resi i onu misteriju sa dzakom punim glasackih listica kojima su, kako ste nas ubedili, pokradeni izbori... Kako vas bre nije sramota i tebe i Tomu diplomu, da tako bezocno cutite o tome.... Vi ste nasli nekoga da hapsite a ovamo ste obmanuli glasace s dzakom koji ste sami negde ukrali. Zao mi je samo nase dece sto za njih ne vidim neku buducnost u ovoj prevarantskoj drzavi.

uranos

pre 11 godina

Pocecu da verujem pojedinim politicarima kada stvarno vidim nekoliko 'krupnih zverki' iza resetaka. Da ne racunam ove sitnije koji itekako zasluziju 'corku'.

prazne price - prazna obecanja

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić." Mozda je i tako ali si obecao da ces do kraja avgusta da objavis ko je vlasnik Politike i jos nekih listova,
a danas je sesti septembar. Za politicara nije dovoljno samo da ni od koga nista nije uzeo i da nikome nista ne duguje. Potrebno je da nesto moze i hoce da uradi. Kako je pocelo sa obecanjima sa Politikom, ne izgleda da se ista promenilo. Slusacemo prazne price i obecanja.

svi smo mi veverice

pre 11 godina

"Nemaju čime da me ucene. Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić.

...super za tebe, ali nisi radio ni jednog jedinog dana pa opet zivis normalno i nosis fensi odela. Odakle bre??

Novak

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji je svaka nova vlast mislila da je vecna, pa su se mnogi ponasali kao da ce imati trajni imunitet za sve nezakonito sto su radili. SNS je prva stranka koja dolazak na vlast nije dozivela na takav nacin, ne zato sto je njeno rukovodstvo skepticno prema stranackim kadrovima koji su na funkcijama, vec sto su zbog dugogodisnjeg perioda lose vlasti u Srbiji gradjani prilicno spustili prag tolerancije, pa ce eventualno nezadovoljstvo radom stranaka na vlsti mnogo strozije kaznjavati.

slobodan

pre 11 godina

Gospodine ministre odbrane I ko zna čega još, prvo strpajte u zatvor te silne političare što ste do sada uhapsili, pa ćemo posle lako.

Nenad

pre 11 godina

Druze svaka cast i sve je to lepo ali ajde sada manje da pricas a vise da radis, moze?! Ako je Agrobanka jedino muvanje u ovoj drzavi onda stvarno je smesno. U svakoj sferi ove nase drzave je korupcija i lopovluk, ako budes radio kako treba i po pravdi, trebace ti jos 10 novih zatvora sve da ih smestis!

Vuja

pre 11 godina

Vi pljujete čovek šta je pokrenuo inicijativu da se pohapse svi lopovi,znači ako vam smeta hapšenje lopova ,znači da ste i vi medju njima.

Kukate kako pokradoše boga oca ovi iz DS,sada kada treba da se hapse da odgovaraju za gradje,e sada vam to smeta, možda smeta ovima iz DS,običnom narodu nesmeta.

Hapsite i oduzimajte imovinu za sve one koji su počinili krivično delo za koje postoje dokazi,koji nemaju poreklo imovina,dosta se bagra bogatila na štetu naroda.

f11-2-f-12-2-f13-1-f14-2

pre 11 godina

Dajte narodu da radi pošteno a ne po stranačkim opredeljenjima! I Tijanića da smenite, mogo se brate ugojio, a i Dačić bi trebalo da povede računa o holesterolu!

Duca7

pre 11 godina

Dobra vest je što će istina o svim malverzacijama da se sazna. Čvrstoj rešenosti Aleksandra Vučića da se sa kriminalom izbori neće ništa stati na put. Od zakona više niko neće moći da pobegne.

Dragana Draganica

pre 11 godina

Koliko ja vidim u svemu ovome da je Vucic jedan od retkih politicara koji se usudio krenuti na korupciju i organizovani kriminal a narocito na ove tajkune,

Sve je isto...

pre 11 godina

Djindjic je napravio gresku kada je rekao da nema revansizma! Da je postupio drugacije, ne bi nam sad Tomin naslednik drzao moralne lekcije i pretio svima koji ne misle isto kao on i tutor mu... Zalosno je sve ovo!

žsavić

pre 11 godina

vlada srbije ... pa to je jedinstvena i neponovljiva grupa ljudi na ovom svetu, taman pomisliš velja je najpametniji (i najkulturniji, razume se), pa onda vidiš negde mrku i odma pomisliš, ne ipak je mrka najinteligentniji, ali isto se desi kad vidiš lepo okruglo lice ivice, ili kako beše ovaj putinovac, ovaj zet ili pašenog, ali on je iz "kabineta" ... o da, kako se nisam setio predsednika i te produhovljene face batočinske, i na kraju ti dođe ovaj ... ovaj ... jao majko moja, vučić sa tim prodornim vizionarskim pogledam koji stalno trepće ... svetski šampioni, to vam tvrdim, za sva vremena ...

Jale

pre 11 godina

Pojedini komentatori pišu,istraži ovo istraži ono,pustite čoveka da radi prestanite da ga samo kritikujete.Da nije krenuo da radi,kakvih bi sve komentara bilo.Neka radi,sam je rekao ako bude neuspešan da će se povući.Nisam glasao za Vučića,ali sam počeo da mu verujem.Napred Aco.

Pobesneo Maks

pre 11 godina

@pričalica,svuda u svetu,ljudi koji su na vrhu piramide kriminala,su uglavnom bezvučna imena!Ljudi za koje niko nije čuo u medijima.Nije da nešto gotivim Vučića,ali ako je odlučio da "češlja",neka trebi gnjide i u tome ima moju podršku,a i naroda.Koliko će biti uspešan,vreme će pokazati,ali je u svakom slučaju bitno da se nešto dešava na tom polju.

Pecarski

pre 11 godina

Ja ne razumem zašto se ministar odbrane bavi poslovima ministarstva pravosuđa i ministarstva unutrašnjih poslova, a premijeroministar policije ćuti. Takođe ne razumem zašto su spojene funkcije premijera i ministra policije.

Ekrem

pre 11 godina

Ni sa kim se nije družio od tajkuna, nikome nije uzimao, nikome ne duguje...i tako pliva već 20 godina u ovom mulju od srpske poltike. Da li mu iko stvarno veruje? Vučiću, bio si mi antipatičan onda, antipatičan si mi i sada i za vjek vjekova. Srbiju treba očistiti, ali to treba da uradi neko ko će moći i tebi da pokaže gde ti je mesto.

Streetcat

pre 11 godina

AMAN, covece ili uhapsi STVARNO krupne ribe ili UCUTI.Ovaj covek neprekidno toroce, ali osim "Agrobanke", nista nije uradjeno. Gde su ti tajkuni, ministri, razne ozbiljno krupne ribe??Proslo je vec dosta vremena STA CEKAS, drugi silazak Hrista na zemlju?

Lady D

pre 11 godina

Moram priznati da stvarno nisam mogla zamisliti da će se bilo ko usuditi da dirne u osinje gnezdo kriminala. Svaka čast prvo Vučiću, a onda i svima ostalima koji se hrabro bore protiv organizovanog kriminala. Ubeđena sam da je ovo tek početak i da će istrajati do kraja, sve do potpunog istrebljenja zla. Svaka čast! Sada imamo nadu da će sve poći nekim boljim tokom.

Baba Visnja iz Karlobaga

pre 11 godina

Super Aca je dosao na vlast jer je obecao da ce uhapsiti Dinkica, najveceg od svih lopova. Prelepio je proslog aprila Super Aca Beograd upozornjima: ako glasas za Djilasa dobices Dinkica. Ispalo je suprotno: glasao sam za Super Acu i dobio Dinkica. Oni se ne ljube i ne grle ali zajedno spasavaju Srbiju. Prosto ih je milina gledati.

Hajduk Stanko

pre 11 godina

Ajde vec jednom izadji i reci imena,firme a ne samo ponavljanje iste mantre.Afera i hapsenja oko Agrobanke nemaju veze sa tobom.Svako vece ista prica samo drugi mediji.

Adam

pre 11 godina

A sta bi sa izvestajem o vlasnistvu nad medijima u Srbiji????...Otkako je javno postavljeno to pitanje stvarno me zanima ko su vlasnici medija u Srbiji.

grdna_ja

pre 11 godina

Pravog je Vučić pomenuo. Nama sa Vama ni Sv. Petar ne moze pomoci.
A ono " ni za pedalj", pa nemojte ponovo! Jednom ste u bližoj istoriji vikali da ne damo " ni pedalj srpske zemlje" pa nam evo od Kosova bukvalno ostade pedalj (severni deo), i to ako ostane.

Htedoh nesto drugo. Da li Aleksandar Vučić mora sve svoje govore, intervjue, obraćanja, itd. da počne i završi pričom " da će on da hapsi svakog, ne bitno od partijske pripadnosti, da neće da prašta Miki i Žiki, da u borbi protv korupcije nema zaštićenih..." Da li Vučić stvarno misli da smo toliko zaglupili. On veređa intelegenciju miliona Srba. Zar on misli da mi ne znamo da niko ne treba da se štedi. Kriminalac je kriminalac. Kakve to ima veze sa partijom. Vi ste dragi nam političari stvorili klimu u kojoj ste bili nedodirlivi, u kojoj ste mogli da kradete i da ne odgovarate. Zato i mislite da treba da nam pojasnite da i političari, ako su kriminalci, treba hapsiti.
Vi mozete glasno reći da za Vas nema ne dodirljivih i partijskih drugova kada su kriminal i korupcija u pitanju, samo onda, kada uhapsite nekoga iz SNS-a, SPS-a, URS-a. Pa i iz DS-a! Jos nijedno zvucno ime nije uhapšeno. Mi čekamo.

darko

pre 11 godina

Recimo, da se samo za reklamiranje akcije “Očistimo Srbiju” u jednom dnevnom listu potroši 600.000 evra.
1. Reci u kom, kooommmm, Listu!!!
2. Reci u kom listu i navedi matematicki-2+2=4 u kom vremenskom periodu i koji je vlasnik lista!!!
3.Kad navodis, budi dosledan do kraja i reci matematicki kako stoje stvari.

Mican

pre 11 godina

Raduje me Vuciceva posvecenost da se obracuna sa kriminalom i korupcijom. Jednostavno bez efikasne i energicne borbe protiv ove posasti, nema ni govora o napretku i oporavku zemlje. Proteklih godina, ovom problemu se prilazilo selektivno. Nije bilo volje ni smelosti da se upusti u borbu protiv „krupnih riba“, vec smo bili zamajavani spektakularnim hapsenjima sitnih kriminalaca. Duboko verujem da se situacija sada promenila i da postoji volja vladajuce koalicije da se stane na put kriminalu i korupciji. Sa druge strane, ne bih se puno vracao u proslost, ali je neophodno utvrditi odgovornost, rezima Borisa Tadica, sto nam je zemlja sinonim za .kriminal i korupciju.

Andrea

pre 11 godina

"Do sada su samo oni koje je DS vezivao za SPS završili iza rešetaka,a ukoliko se dokaže...Ali uveravam vas da će se tek videti koliko je DS upropastio državu...pa dovoljno je samo pomenuti akciju Očistimo Srbiju..."Da li postoji zakon protiv ispiranja zdravog mozga (onima koji ga još uvek imaju,naravno)???Koliko neko treba da bude ispunjen mržnjom i frustracijom (ili toliko očajnički opsednut željom za vlašću,komleksom veličine,paranojom ili čime god već....) pa da javno i nekažnjeno godinama daje takve izjave,pa još postane prvi podpredsednik vlade i dvostruki ministar?

pricalica

pre 11 godina

Ne vidim koja je to krupna riba uhapsena ili velika pljacka rasvetljena. Uhvacen je direktor Agrobanke koji nije preterano zvucno ime ali slucaj je daleko od razresenja. U pritvoru je i gospodin Habitfarm jos par njihovih manje poznatih saradnika i to je sve. Niko od vodecih tajkuna ili vidjenijih politicara nije pozvan na odgovornost niti verujem da ce ikad biti. Drzava jos nije resila slucaj Milovana Bojica evo vec punih dvanaest godina. Ne znam kada ce se poceti sa malverzacijama DS-a mozda negde 2024 ako se nastavi ovim tempom. Vrana vrani nikad oci nije vadila i ova Vuciceva prica mi uopste nije jasna. Kada nesto konkretno uradi narod ce to svakako umeti da ceni ali za sada nema nista veliko kao rezultat.

vera

pre 11 godina

Ovaj covek iz dana u dan sve vise zadobija moje poverenje...da budem iskrena nisam to ocekivala,mislila sam da ce kao i kod svih dosadasnjih politicara i njegova predizborna obecanja da ostanu na nivou praznih prica.Prevarila sam se i u ovom trenutku mogu da kazem da mi je drago sto Srbija ima ovakvog coveka i da zaista verujem u istinitost njegovih reci.Samo napred Vucicu!

karasdjordje

pre 11 godina

Vucic je zaista odlucan da raskrinka kriminal i korupciju,nema tu revansizma jer svi koji su krali moraju odgovarati pa makar bili visoki funkcioneri i politicari,pred zakonom smo svi isti,a istina je da je se mnogo kralo

Lara Kroft

pre 11 godina

Srbija napokon ima najpoštenijeg i najboljeg ministra u Srbiji. Mislim da jedino Aleksandar Vučić zna kako da se izbori sa kriminalom i korupcijom u našoj zemlji. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje.Srbija ide napred.

Mican

pre 11 godina

Raduje me Vuciceva posvecenost da se obracuna sa kriminalom i korupcijom. Jednostavno bez efikasne i energicne borbe protiv ove posasti, nema ni govora o napretku i oporavku zemlje. Proteklih godina, ovom problemu se prilazilo selektivno. Nije bilo volje ni smelosti da se upusti u borbu protiv „krupnih riba“, vec smo bili zamajavani spektakularnim hapsenjima sitnih kriminalaca. Duboko verujem da se situacija sada promenila i da postoji volja vladajuce koalicije da se stane na put kriminalu i korupciji. Sa druge strane, ne bih se puno vracao u proslost, ali je neophodno utvrditi odgovornost, rezima Boris

investitor

pre 11 godina

Prvo proveri kako su tendere dobijale firme koje rade pod okriljem demokratske stranke (zdravstvo, gradjevina .......). Ima posla za ceo tvoj mandat !!!

Suza

pre 11 godina

Ovakav čovek se rađa jednom u sto godina! Čestitam na istrajnosti i zalaganju za svoj posao a pre svega za Srbiju! Ovo nikad nisam ni čula ni videla! Da nam je više ljudi kao što je Vučić... eh...

radoznao

pre 11 godina

Koliko se secam rekao je da prvo Dinkica hapsi, ja se slazem sa tim, ali on se izgleda vise ne slaze. Neverovatno, covek godinama preti u prazno

mila

pre 11 godina

Sta ovaj covek uopste radi ? I dali upste nesto radi ?
Sve o cemu on prica je posao sudova. Najmanje njegov.
I, gde to ima da se buduci potezi suda najavljuju preko novina?
Ili, on to daje mogucnost nekima da se na vreme sklone ?

sasa

pre 11 godina

Vučić je častan čovek i verujem da ce terati lopove do sudnjeg dana. Vučiću, ako ti treba podrška ili pomoć, tu smo mi koji smo osetili na svojoj koži pljačkašku privatizaciju.

Bach

pre 11 godina

Sjajno, sjajno, bas super sto si ti savrseni moralista a ostalih 100 000 kolega su tako veliki amoralisti. Jos jednom, bas, bas super sto si ti jedini i najbolji i mnogo bolji od drugih. Bas realno.

polako bre

pre 11 godina

Iskreno,
ja se nebi odusevljavao jer zanmo da su sudski procesi kjod nas dugi i da se 90% presuda iz privrednog kriminala na kraju ponisti kroz apelacione sudove.
Sacekajmo bar godinu dana da vidimo koliko ce bitio sudskih procesa, presuda postati poravosnazno tj. izvrsno pa se onda odusevljvajmo

Ekipa ns

pre 11 godina

Gospodine Vučiću videćemo šta će biti sa Bajatovićem u slučaju Agrobanka, i u mnogim slučajevima vezanim za Srbijagas. Da li ćete tu posustati ili ćete hapsiti? Navijam za Vas da ne posustanete mada malo verujem u to.

Tiemie

pre 11 godina

Dopada mi se odlučnost i rešenost da se jednom zauvek stane na put organizovanom kriminalu. Podržavam sve poteze Aleksandra Vučića kojima je cilj bespoštedna borba i iskorenjivanje kriminala i korupcije. Za tako nešto je potrebno puno hrabrosti i odlučnosti koje je on i pokazao. Očekujemo ubrzo i rezultate. Na dobrom smo putu da postanemo pravna država.

Dragan

pre 11 godina

Hrvati su svog direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, optužili za zlopupotrebu položaja i uhapsili zbog sličnih radnji kao kod Dulića - promotivne aktivnosti. Dulić je bio predsednik UO Fonda za zaštitu životne sredine RS a Željka Jurakić Firektor Fonda
http://www.vecernji.hr/vijesti/v-mladineo-izvlaceci-novac-hdz-ostetio-fond-1-6-mil-kn-clanak-394432

Крајишник- Ресторан Путник

pre 11 godina

"Може да ме зове и Свети Петар" али неверни Тома кад те назове има да слушаш :-D

Sibi the Lord

pre 11 godina

Do sada sve sto je obecavao je ispunio. Ajde da vidimo sta ce se desavati narednih meseci, ali ako ovako nastavi Srbija ce biti mnogo bolje mesto za zivot. Samo da istraje do kraja, bez popustanja bilo kome.

zivi bili pa videli

pre 11 godina

"Vučić dodaje da se sa Dinkićen niti grli, niti ljubi, već da imaju dogovor koji se poštuje, pošto zajedno pokušavaju da urade nešto dobro za Srbiju."

Put do pakla je poplocan dobrim namerama.

Gogi

pre 11 godina

Krenulo je krenulo!Moram priznati da se vec oseca neka nova energija!Dopada mi se njegiv komentar"...bitan mi je rezultat!" To i nas jedino zanima!Neka se nesto promeni,predhodnici su nas unistili!!!!!!!!!!

Boki_Marad

pre 11 godina

Odavno je narod rekao da koja kokoš mnogo kokodače, malo jaja daje, evo Vučić svaki dan maše hapšenjima i aferama, do sad privedeno par ljudi iz Agrobanke, što su otkrili još pre 2 godine... O Politici više niko i ne priča, a o onom džaku sa izbora i da ne pominjem...

Boban

pre 11 godina

Korisno je i da samo DSovi kriminalci zavrse u zatvoru. Onda ce pre ili kasnije i ostali doci na red - bice jednom vlade i bez Dacica, pa cak i bez Dinkica. Ali da bi sam Vucic imao kredibilitet, morao bi da bar pomene, s vremena na vreme, i aferu koferce. Bar upola onoliko cesto koliko ju je pominjao pre formiranja vlade. Inace je mnogo smesno sve sto ima da kaze o borbi protiv kriminala i korupcije u vlasti.

bane

pre 11 godina

Pa zar ovaj nije ministar odbrane a bavi se 'otkrivanjem afera'? Time se isto bavi i Dačić, Nikolić, Tabakovićka, Dinkić... Hoće li najzad krenuti da nešto rade i zaustave galopirajuće siromaštvo ili će i dalje obećavati otkrivanje afera a nijednu ne otkriše do sada.
I šta bi sa Dinkićevim lisicama koje mu je obećavao da će mu staviti na ruke?

Породица

pre 11 godina

Сад сте ви,г.Вучићу,много паметни,јачи сте као и од Светог Петра? Да ли ви знате колико Срба слави Св. Апостоле Петра и Павла као своју Крсну славу? Размишљајте како се они осећају док заштитника њихове Породице и дома спомињете као спрдњу или можда за вас то није вређање верске припадности? Боље,г.Вучићу,решите изборну крађу(као што сте обећали машући листићима испред Скупштине),него што се јуначите решавајући,за народ,полубитне афере,јер је цео ваш Парламент нелегитиман,формиран кршењем воље грађана на изборима,крађом и доказаним неправилностима.

maks

pre 11 godina

Verujem da je zastrasujuce sta se sve desavalo u finansijskom sektoru. Da li ce se sve otkriti-ne verujem, ali bar neka se otkrije jedan deo malverzacija, to ce biti dobro za buducnost Srbije, a lopovi nece moci neko vreme da spavaju mirno.
Iako su Dinkic i G17+ ponovo u vlasti, njih treba dobro pretresti, jer su oni cinili najvise muljevina.

blaza

pre 11 godina

Za sada deluje da je Vucic potpuno ozbiljan i iskren u nameri da uvede neki red u drzavi i donese neku promenu na bolje. Podrzimo ga u toj nameri, jer sam i bez siroke podrske nemoze uspeti, iz razloga sto je kriminal u velikoj meri zahvatio celu nasu zajednicu.

musketar

pre 11 godina

to si obecavao, dobio potrebne glasove na izborima, imaj na umu naredne izbore i to kako je ds prosao na ovim izborima.
zivela demokratija !!!

Seele

pre 11 godina

Podržavam Vučićevu odlučnost i rešenost, a pre svega veliku hrabrost, da se po svaku cenu obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Posebno me raduje što neće biti nedodirljivih. Kriminal se mora iskoreniti na svim nivoima.

jocika

pre 11 godina

da bih poceo da Vam verujem bilo sta ( i dobijem amneziju vezano za Vas lik i delo do sad), trebalo bi glasno da izgovorite imena ljudi koji su Vas do sad zvali...

Mirko

pre 11 godina

Napred majstore, ako to napraviš bićeš jedan od najčuvenijih Srba i možda jedini kome je to pošlo za rukom, da očisti Augijeve štale srpskog društava.

schorsch

pre 11 godina

objasni na koji nacin si dobio stan od drzave?
za pocetak!
posle ces da odgovaras za pretnje i ucene dok si bio ministar informisanja a kad to odlezis objasnices kako su vam demokrate pokrale vrece.
koga bre ti z******?

Ninica

pre 11 godina

Ne znam šta bih komentarisala... Zapanjena sam poštenjem i odlučnošću Vučića! Mogu samo da kažem da nastavi tako! I da se čuva jer nam treba još! Svaka čast Podpredsedniče Vlade! Blago je reći da sam oduševljena!

Sv.Milojica

pre 11 godina

Pa naravno da ne trza na Svetog Petra, posto je socijalista. Proucavao je Marksa i Slobu. Ali kad ga bude nazvao osrednji beogradski krimos ima da se upiski u gace. Koji licemer

schorsch

pre 11 godina

objasni na koji nacin si dobio stan od drzave?
za pocetak!
posle ces da odgovaras za pretnje i ucene dok si bio ministar informisanja a kad to odlezis objasnices kako su vam demokrate pokrale vrece.
koga bre ti z******?

radoznao

pre 11 godina

Koliko se secam rekao je da prvo Dinkica hapsi, ja se slazem sa tim, ali on se izgleda vise ne slaze. Neverovatno, covek godinama preti u prazno

Ekipa ns

pre 11 godina

Gospodine Vučiću videćemo šta će biti sa Bajatovićem u slučaju Agrobanka, i u mnogim slučajevima vezanim za Srbijagas. Da li ćete tu posustati ili ćete hapsiti? Navijam za Vas da ne posustanete mada malo verujem u to.

mila

pre 11 godina

Sta ovaj covek uopste radi ? I dali upste nesto radi ?
Sve o cemu on prica je posao sudova. Najmanje njegov.
I, gde to ima da se buduci potezi suda najavljuju preko novina?
Ili, on to daje mogucnost nekima da se na vreme sklone ?

jocika

pre 11 godina

da bih poceo da Vam verujem bilo sta ( i dobijem amneziju vezano za Vas lik i delo do sad), trebalo bi glasno da izgovorite imena ljudi koji su Vas do sad zvali...

bane

pre 11 godina

Pa zar ovaj nije ministar odbrane a bavi se 'otkrivanjem afera'? Time se isto bavi i Dačić, Nikolić, Tabakovićka, Dinkić... Hoće li najzad krenuti da nešto rade i zaustave galopirajuće siromaštvo ili će i dalje obećavati otkrivanje afera a nijednu ne otkriše do sada.
I šta bi sa Dinkićevim lisicama koje mu je obećavao da će mu staviti na ruke?

darko

pre 11 godina

Recimo, da se samo za reklamiranje akcije “Očistimo Srbiju” u jednom dnevnom listu potroši 600.000 evra.
1. Reci u kom, kooommmm, Listu!!!
2. Reci u kom listu i navedi matematicki-2+2=4 u kom vremenskom periodu i koji je vlasnik lista!!!
3.Kad navodis, budi dosledan do kraja i reci matematicki kako stoje stvari.

Bach

pre 11 godina

Sjajno, sjajno, bas super sto si ti savrseni moralista a ostalih 100 000 kolega su tako veliki amoralisti. Jos jednom, bas, bas super sto si ti jedini i najbolji i mnogo bolji od drugih. Bas realno.

musketar

pre 11 godina

to si obecavao, dobio potrebne glasove na izborima, imaj na umu naredne izbore i to kako je ds prosao na ovim izborima.
zivela demokratija !!!

Sv.Milojica

pre 11 godina

Pa naravno da ne trza na Svetog Petra, posto je socijalista. Proucavao je Marksa i Slobu. Ali kad ga bude nazvao osrednji beogradski krimos ima da se upiski u gace. Koji licemer

Boki_Marad

pre 11 godina

Odavno je narod rekao da koja kokoš mnogo kokodače, malo jaja daje, evo Vučić svaki dan maše hapšenjima i aferama, do sad privedeno par ljudi iz Agrobanke, što su otkrili još pre 2 godine... O Politici više niko i ne priča, a o onom džaku sa izbora i da ne pominjem...

pricalica

pre 11 godina

Ne vidim koja je to krupna riba uhapsena ili velika pljacka rasvetljena. Uhvacen je direktor Agrobanke koji nije preterano zvucno ime ali slucaj je daleko od razresenja. U pritvoru je i gospodin Habitfarm jos par njihovih manje poznatih saradnika i to je sve. Niko od vodecih tajkuna ili vidjenijih politicara nije pozvan na odgovornost niti verujem da ce ikad biti. Drzava jos nije resila slucaj Milovana Bojica evo vec punih dvanaest godina. Ne znam kada ce se poceti sa malverzacijama DS-a mozda negde 2024 ako se nastavi ovim tempom. Vrana vrani nikad oci nije vadila i ova Vuciceva prica mi uopste nije jasna. Kada nesto konkretno uradi narod ce to svakako umeti da ceni ali za sada nema nista veliko kao rezultat.

Породица

pre 11 godina

Сад сте ви,г.Вучићу,много паметни,јачи сте као и од Светог Петра? Да ли ви знате колико Срба слави Св. Апостоле Петра и Павла као своју Крсну славу? Размишљајте како се они осећају док заштитника њихове Породице и дома спомињете као спрдњу или можда за вас то није вређање верске припадности? Боље,г.Вучићу,решите изборну крађу(као што сте обећали машући листићима испред Скупштине),него што се јуначите решавајући,за народ,полубитне афере,јер је цео ваш Парламент нелегитиман,формиран кршењем воље грађана на изборима,крађом и доказаним неправилностима.

grdna_ja

pre 11 godina

Pravog je Vučić pomenuo. Nama sa Vama ni Sv. Petar ne moze pomoci.
A ono " ni za pedalj", pa nemojte ponovo! Jednom ste u bližoj istoriji vikali da ne damo " ni pedalj srpske zemlje" pa nam evo od Kosova bukvalno ostade pedalj (severni deo), i to ako ostane.

Htedoh nesto drugo. Da li Aleksandar Vučić mora sve svoje govore, intervjue, obraćanja, itd. da počne i završi pričom " da će on da hapsi svakog, ne bitno od partijske pripadnosti, da neće da prašta Miki i Žiki, da u borbi protv korupcije nema zaštićenih..." Da li Vučić stvarno misli da smo toliko zaglupili. On veređa intelegenciju miliona Srba. Zar on misli da mi ne znamo da niko ne treba da se štedi. Kriminalac je kriminalac. Kakve to ima veze sa partijom. Vi ste dragi nam političari stvorili klimu u kojoj ste bili nedodirlivi, u kojoj ste mogli da kradete i da ne odgovarate. Zato i mislite da treba da nam pojasnite da i političari, ako su kriminalci, treba hapsiti.
Vi mozete glasno reći da za Vas nema ne dodirljivih i partijskih drugova kada su kriminal i korupcija u pitanju, samo onda, kada uhapsite nekoga iz SNS-a, SPS-a, URS-a. Pa i iz DS-a! Jos nijedno zvucno ime nije uhapšeno. Mi čekamo.

Крајишник- Ресторан Путник

pre 11 godina

"Може да ме зове и Свети Петар" али неверни Тома кад те назове има да слушаш :-D

Stevan

pre 11 godina

Vucicu, ajde zacas resi i onu misteriju sa dzakom punim glasackih listica kojima su, kako ste nas ubedili, pokradeni izbori... Kako vas bre nije sramota i tebe i Tomu diplomu, da tako bezocno cutite o tome.... Vi ste nasli nekoga da hapsite a ovamo ste obmanuli glasace s dzakom koji ste sami negde ukrali. Zao mi je samo nase dece sto za njih ne vidim neku buducnost u ovoj prevarantskoj drzavi.

zivi bili pa videli

pre 11 godina

"Vučić dodaje da se sa Dinkićen niti grli, niti ljubi, već da imaju dogovor koji se poštuje, pošto zajedno pokušavaju da urade nešto dobro za Srbiju."

Put do pakla je poplocan dobrim namerama.

svi smo mi veverice

pre 11 godina

"Nemaju čime da me ucene. Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić.

...super za tebe, ali nisi radio ni jednog jedinog dana pa opet zivis normalno i nosis fensi odela. Odakle bre??

Andrea

pre 11 godina

"Do sada su samo oni koje je DS vezivao za SPS završili iza rešetaka,a ukoliko se dokaže...Ali uveravam vas da će se tek videti koliko je DS upropastio državu...pa dovoljno je samo pomenuti akciju Očistimo Srbiju..."Da li postoji zakon protiv ispiranja zdravog mozga (onima koji ga još uvek imaju,naravno)???Koliko neko treba da bude ispunjen mržnjom i frustracijom (ili toliko očajnički opsednut željom za vlašću,komleksom veličine,paranojom ili čime god već....) pa da javno i nekažnjeno godinama daje takve izjave,pa još postane prvi podpredsednik vlade i dvostruki ministar?

Mican

pre 11 godina

Raduje me Vuciceva posvecenost da se obracuna sa kriminalom i korupcijom. Jednostavno bez efikasne i energicne borbe protiv ove posasti, nema ni govora o napretku i oporavku zemlje. Proteklih godina, ovom problemu se prilazilo selektivno. Nije bilo volje ni smelosti da se upusti u borbu protiv „krupnih riba“, vec smo bili zamajavani spektakularnim hapsenjima sitnih kriminalaca. Duboko verujem da se situacija sada promenila i da postoji volja vladajuce koalicije da se stane na put kriminalu i korupciji. Sa druge strane, ne bih se puno vracao u proslost, ali je neophodno utvrditi odgovornost, rezima Borisa Tadica, sto nam je zemlja sinonim za .kriminal i korupciju.

sasa

pre 11 godina

Vučić je častan čovek i verujem da ce terati lopove do sudnjeg dana. Vučiću, ako ti treba podrška ili pomoć, tu smo mi koji smo osetili na svojoj koži pljačkašku privatizaciju.

Baba Visnja iz Karlobaga

pre 11 godina

Super Aca je dosao na vlast jer je obecao da ce uhapsiti Dinkica, najveceg od svih lopova. Prelepio je proslog aprila Super Aca Beograd upozornjima: ako glasas za Djilasa dobices Dinkica. Ispalo je suprotno: glasao sam za Super Acu i dobio Dinkica. Oni se ne ljube i ne grle ali zajedno spasavaju Srbiju. Prosto ih je milina gledati.

Hajduk Stanko

pre 11 godina

Ajde vec jednom izadji i reci imena,firme a ne samo ponavljanje iste mantre.Afera i hapsenja oko Agrobanke nemaju veze sa tobom.Svako vece ista prica samo drugi mediji.

prazne price - prazna obecanja

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić." Mozda je i tako ali si obecao da ces do kraja avgusta da objavis ko je vlasnik Politike i jos nekih listova,
a danas je sesti septembar. Za politicara nije dovoljno samo da ni od koga nista nije uzeo i da nikome nista ne duguje. Potrebno je da nesto moze i hoce da uradi. Kako je pocelo sa obecanjima sa Politikom, ne izgleda da se ista promenilo. Slusacemo prazne price i obecanja.

Ekrem

pre 11 godina

Ni sa kim se nije družio od tajkuna, nikome nije uzimao, nikome ne duguje...i tako pliva već 20 godina u ovom mulju od srpske poltike. Da li mu iko stvarno veruje? Vučiću, bio si mi antipatičan onda, antipatičan si mi i sada i za vjek vjekova. Srbiju treba očistiti, ali to treba da uradi neko ko će moći i tebi da pokaže gde ti je mesto.

Sve je isto...

pre 11 godina

Djindjic je napravio gresku kada je rekao da nema revansizma! Da je postupio drugacije, ne bi nam sad Tomin naslednik drzao moralne lekcije i pretio svima koji ne misle isto kao on i tutor mu... Zalosno je sve ovo!

žsavić

pre 11 godina

vlada srbije ... pa to je jedinstvena i neponovljiva grupa ljudi na ovom svetu, taman pomisliš velja je najpametniji (i najkulturniji, razume se), pa onda vidiš negde mrku i odma pomisliš, ne ipak je mrka najinteligentniji, ali isto se desi kad vidiš lepo okruglo lice ivice, ili kako beše ovaj putinovac, ovaj zet ili pašenog, ali on je iz "kabineta" ... o da, kako se nisam setio predsednika i te produhovljene face batočinske, i na kraju ti dođe ovaj ... ovaj ... jao majko moja, vučić sa tim prodornim vizionarskim pogledam koji stalno trepće ... svetski šampioni, to vam tvrdim, za sva vremena ...

Streetcat

pre 11 godina

AMAN, covece ili uhapsi STVARNO krupne ribe ili UCUTI.Ovaj covek neprekidno toroce, ali osim "Agrobanke", nista nije uradjeno. Gde su ti tajkuni, ministri, razne ozbiljno krupne ribe??Proslo je vec dosta vremena STA CEKAS, drugi silazak Hrista na zemlju?

polako bre

pre 11 godina

Iskreno,
ja se nebi odusevljavao jer zanmo da su sudski procesi kjod nas dugi i da se 90% presuda iz privrednog kriminala na kraju ponisti kroz apelacione sudove.
Sacekajmo bar godinu dana da vidimo koliko ce bitio sudskih procesa, presuda postati poravosnazno tj. izvrsno pa se onda odusevljvajmo

Pecarski

pre 11 godina

Ja ne razumem zašto se ministar odbrane bavi poslovima ministarstva pravosuđa i ministarstva unutrašnjih poslova, a premijeroministar policije ćuti. Takođe ne razumem zašto su spojene funkcije premijera i ministra policije.

investitor

pre 11 godina

Prvo proveri kako su tendere dobijale firme koje rade pod okriljem demokratske stranke (zdravstvo, gradjevina .......). Ima posla za ceo tvoj mandat !!!

Boban

pre 11 godina

Korisno je i da samo DSovi kriminalci zavrse u zatvoru. Onda ce pre ili kasnije i ostali doci na red - bice jednom vlade i bez Dacica, pa cak i bez Dinkica. Ali da bi sam Vucic imao kredibilitet, morao bi da bar pomene, s vremena na vreme, i aferu koferce. Bar upola onoliko cesto koliko ju je pominjao pre formiranja vlade. Inace je mnogo smesno sve sto ima da kaze o borbi protiv kriminala i korupcije u vlasti.

Bojan J.

pre 11 godina

Ovaj samo melje istu pricu svaki dan. Da ga ne znam rekao bi da nesto i radi.

Batice ajde pipni koferceta kad si vec toliko odlucan i silan.

Mirko

pre 11 godina

Napred majstore, ako to napraviš bićeš jedan od najčuvenijih Srba i možda jedini kome je to pošlo za rukom, da očisti Augijeve štale srpskog društava.

Nenad

pre 11 godina

Druze svaka cast i sve je to lepo ali ajde sada manje da pricas a vise da radis, moze?! Ako je Agrobanka jedino muvanje u ovoj drzavi onda stvarno je smesno. U svakoj sferi ove nase drzave je korupcija i lopovluk, ako budes radio kako treba i po pravdi, trebace ti jos 10 novih zatvora sve da ih smestis!

maks

pre 11 godina

Verujem da je zastrasujuce sta se sve desavalo u finansijskom sektoru. Da li ce se sve otkriti-ne verujem, ali bar neka se otkrije jedan deo malverzacija, to ce biti dobro za buducnost Srbije, a lopovi nece moci neko vreme da spavaju mirno.
Iako su Dinkic i G17+ ponovo u vlasti, njih treba dobro pretresti, jer su oni cinili najvise muljevina.

slobodan

pre 11 godina

Gospodine ministre odbrane I ko zna čega još, prvo strpajte u zatvor te silne političare što ste do sada uhapsili, pa ćemo posle lako.

Vuja

pre 11 godina

Vi pljujete čovek šta je pokrenuo inicijativu da se pohapse svi lopovi,znači ako vam smeta hapšenje lopova ,znači da ste i vi medju njima.

Kukate kako pokradoše boga oca ovi iz DS,sada kada treba da se hapse da odgovaraju za gradje,e sada vam to smeta, možda smeta ovima iz DS,običnom narodu nesmeta.

Hapsite i oduzimajte imovinu za sve one koji su počinili krivično delo za koje postoje dokazi,koji nemaju poreklo imovina,dosta se bagra bogatila na štetu naroda.

f11-2-f-12-2-f13-1-f14-2

pre 11 godina

Dajte narodu da radi pošteno a ne po stranačkim opredeljenjima! I Tijanića da smenite, mogo se brate ugojio, a i Dačić bi trebalo da povede računa o holesterolu!

lemmings

pre 11 godina

Da nam je više ljudi kao što je Vučić... eh...
(Suza, 6. septembar 2012 23:33)

...pa da izvršimo kolektivno samoubistvo, kao leminzi...

Dragan

pre 11 godina

Hrvati su svog direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, optužili za zlopupotrebu položaja i uhapsili zbog sličnih radnji kao kod Dulića - promotivne aktivnosti. Dulić je bio predsednik UO Fonda za zaštitu životne sredine RS a Željka Jurakić Firektor Fonda
http://www.vecernji.hr/vijesti/v-mladineo-izvlaceci-novac-hdz-ostetio-fond-1-6-mil-kn-clanak-394432

bezimena

pre 11 godina

Ovo je posao sudova? kojih, naših? Haha, dobar fazon, ako njima šta ostavimo postacemo kartel. Bolje I Vučić, koliko toliko, nego niko I nimalo.
(Nikola, 7. septembar 2012 10:29)

Šta je "bolje" Vučić!? Dotični niti može da istražuje, niti da hapsi, niti može da sudi, već to u svakoj državi rade policija i pravosudje. On samo može da traži da bude obavešten, a i to do mere koju propisuje zakon, o tome u kojoj je fazi neka istraga, i ništa više! Njegovo halabukanje je neozbiljno.
Možete li uopšte da zamislite koliko ljudi učestvuje u otkrivanju jednostavnih, da tako kažem, krivičnih dela, kao što su kradje npr. E pa deset puta više, i to veštaka više profila, je potrebno da bi se došlo do dokaza u delima privrednog kriminala. Srbija NEMA toliko stručnjaka ni ukupno, a kamoli u policiji i pravosudju!

I šta je sa IZBORNOM KRADJOM, koje je bilo PRVO obećanje SNS? Jesu li mahali papirima, džakovima i govorili da će čim osvoje vlast izneti pred javnost DOKAZE!? Jel to uradjeno? NIJE, niti će biti jer je cela priča bila LAŽ, kao što je i sve ostalo u SNS LAŽNO (obećanja, diplome itd.)!

Adam

pre 11 godina

A sta bi sa izvestajem o vlasnistvu nad medijima u Srbiji????...Otkako je javno postavljeno to pitanje stvarno me zanima ko su vlasnici medija u Srbiji.

Ninica

pre 11 godina

Ne znam šta bih komentarisala... Zapanjena sam poštenjem i odlučnošću Vučića! Mogu samo da kažem da nastavi tako! I da se čuva jer nam treba još! Svaka čast Podpredsedniče Vlade! Blago je reći da sam oduševljena!

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Pa zar ovaj nije ministar odbrane a bavi se 'otkrivanjem afera'? Time se isto bavi i Dačić, Nikolić, Tabakovićka, Dinkić... Hoće li najzad krenuti da nešto rade i zaustave galopirajuće siromaštvo ili će i dalje obećavati otkrivanje afera a nijednu ne otkriše do sada.
I šta bi sa Dinkićevim lisicama koje mu je obećavao da će mu staviti na ruke?
(bane, 6. septembar 2012 23:57)

ODGOVOR, Zar vam nije jasno da plana nema, nista se nece desiti, za godinu dana ce biti 1.500.000 nezaposlenih, ruski krediti (koji ce nas dodatno unistiti jer se uzimaju za rupe u budjetu koje ce biti sve vece), oni su i dalje u opoziciji, umesto kritika-istrazuju, ok, treba ali stomaci su sve prazniji, price nam vise nista ne pomazu, hocemo posao.

Gogi

pre 11 godina

Krenulo je krenulo!Moram priznati da se vec oseca neka nova energija!Dopada mi se njegiv komentar"...bitan mi je rezultat!" To i nas jedino zanima!Neka se nesto promeni,predhodnici su nas unistili!!!!!!!!!!

Tiemie

pre 11 godina

Dopada mi se odlučnost i rešenost da se jednom zauvek stane na put organizovanom kriminalu. Podržavam sve poteze Aleksandra Vučića kojima je cilj bespoštedna borba i iskorenjivanje kriminala i korupcije. Za tako nešto je potrebno puno hrabrosti i odlučnosti koje je on i pokazao. Očekujemo ubrzo i rezultate. Na dobrom smo putu da postanemo pravna država.

Bojan

pre 11 godina

Treba izgraditi državne institucije, koje mogu da se bore protiv kriminala i korupcije, da budu potpuno nezavisne od promene vlasti a ne da čekamo da ta i ta partija dodje na vlast da bi se borilo protiv korupcije.

mama

pre 11 godina

Koliko ljudi je zaboraimo gos.Vucica. Pa ljudi moji prošlo je smo 12 godina i neverujem da se nesto promenilo. Sramota je to da sve zaboravljamo brzo

milan

pre 11 godina

Jednostavno receno, Vucicu ja tebi to neverujem, ako bi te neko zvao moze biti samo od tvojih mecena a nikako neko od drugih. U sustini nama prodajes to kao borbu protiv korupcije a u stvari je to borba protiv opozicije DS i LDP i nista drugo. Ti se nadas da ces dosta toga naci protiv tvojih politickih neprijatelja, nemogu da kazem protivnika da to nije tvoj kvalitet, nadajmo se samo da necete montirati optuzbe za cega ste isto u stanju a i nebi nikoga iznendailo.

Konzerva

pre 11 godina

Vucicu, nesto mi nije jasno. Ds je u Beogradu osvojio 35, a SNS 27, i gflavni grad ne dirate, a u Sapcu je DS osvojio 32 odsto, a SNS 14, i Sabac smenjujete.

karasdjordje

pre 11 godina

Vucic je zaista odlucan da raskrinka kriminal i korupciju,nema tu revansizma jer svi koji su krali moraju odgovarati pa makar bili visoki funkcioneri i politicari,pred zakonom smo svi isti,a istina je da je se mnogo kralo

ja nisam glasao

pre 11 godina

Hocu hapsenja da vidim za cementaru, za koferce, za kolubaru, za jeep komer, za moneru, za c market, za mnooogo stvari jos, kasno je ne mogu se setiti, odo da spavam. pozz

Munze

pre 11 godina

Izgleda da je najveća bolest našeg naroda kratko pamćenje,kao kod zlatnih ribica...

Ne tako davno,gospodin "Borac za pravdu i čist račun" je bio deo političkog "miljea" koji je rukovodio Zemunom,koji za vreme te vladavine nikada nije bio veće selo i turska mahala od svog postojanja.
Prisetimo se samo rđavih trafika i karton butika na svakom ćošku i svakoj autobuskoj stanici i koliko je takva "kombinacija" koštala u cenovniku SRS,kao i deljenje placeva na Altini uz autoput Beograd-Novi Sad na 99 godina uz simboličnu nadoknadu.

Verovatno su i te "usluge u posredovanju" išle kroz naš fiskalni sistem i za njih je uredno plaćen PDV.

Ha ha...

Lara Kroft

pre 11 godina

Srbija napokon ima najpoštenijeg i najboljeg ministra u Srbiji. Mislim da jedino Aleksandar Vučić zna kako da se izbori sa kriminalom i korupcijom u našoj zemlji. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje.Srbija ide napred.

vera

pre 11 godina

Ovaj covek iz dana u dan sve vise zadobija moje poverenje...da budem iskrena nisam to ocekivala,mislila sam da ce kao i kod svih dosadasnjih politicara i njegova predizborna obecanja da ostanu na nivou praznih prica.Prevarila sam se i u ovom trenutku mogu da kazem da mi je drago sto Srbija ima ovakvog coveka i da zaista verujem u istinitost njegovih reci.Samo napred Vucicu!

I.MILOSAVLJEVIC

pre 11 godina

Jbt, stvarno ne mogu da verujem : "Majke mi, pohapsicu sve, evo videcete, sve ce se znati, evo keve mi, samo cekajte pa cete videti" HAha Niko njega nece ubedjivati, ni baba, ni tata i tajkuni, ni Sveti Petar. sutra ce stajati u naslovu ni Isus, ni planeta, potom univerzum.... Kakav sarlatanizam. E narode, sagni se i razgaci se. Na kraju, kada ti bude dosta sexa pohvatace neke ulicne dilere i hvaliti se sta su uradili. CCCCC.

goran

pre 11 godina

mislim da bi pre bilo kakvog obecanja trebalo da razmislis i da se informises, a ne da prozivas

kako ti se cefne. secate li se kako ste posle price da seselj zeli da vas pobije pevali da ste uzimali kintu i od miskovica i od beka? kako cete da ga hapsite za 23 sumnjive privatizacije ??? u zadnjih par godina sramota me sto sam pripadnik ovog naroda jer ovde i dalje idioti zezaju narod, posto znaju da narod ne zanima sto mesec dana nije jeo meso i sto su mu deca narkomani, bitno je da nekoga prozivaju i srce na mestu. konstatacija posten covek ne moze da se bavi politikom!!!!!!

Goksi

pre 11 godina

Kaze da ne duguje nikome nista! Dugujes stan Mirku Marjanovicu i ti i svi ostali radikali! Da li je moguce da ne postoji nijedan novinar koji bi i Vucica i sve radikeale (za mene su oni i dalje radikali) do iznemoglosti i svakodnevno na to podsecao? Ovo je gola i neoboriva cinjenica. Da je ziveo kao sav ostali svet, a da nije bio sluga Mirka Marjanovica (citaj Slobe i Mire) nikada ne bi mogao da ima novca da kupi stan! Istinu na sunce!!!

DARKO

pre 11 godina

Cekam da Vucic kaze ime politicara sa kojim je Luka Bojovic sedeo u kafeu??? Pa makar to bio i njegov koalicioni partner... jer nema zasticenih!!! E tada cu mu verovati da nije selektivan!!

ikeue

pre 11 godina

Baš me zanima, kada u ovoj svojoj "avanturi" stigne do Dinkića, Dačića...
Da li će podneti ostavku, srušiti vladu ili elegantno u svom stilu zaobici te afere .

blaza

pre 11 godina

Za sada deluje da je Vucic potpuno ozbiljan i iskren u nameri da uvede neki red u drzavi i donese neku promenu na bolje. Podrzimo ga u toj nameri, jer sam i bez siroke podrske nemoze uspeti, iz razloga sto je kriminal u velikoj meri zahvatio celu nasu zajednicu.

poreski obveznik

pre 11 godina

Prvo da dokazu izbornu kradju, SNS je stranka koja je soj rad zasnivala na otkrivanju aferi itd., nikada nisu dokazali ni jednu svoju trdnju, bojim se da ce i sada sve biti samo prazna naklapanja, svi profesionalni politicari su se enormno obogatili "postenim radom" nez dana stazu u nekoj drugoj struci. Sad ce verovatno da bude na delu ona narodna poslovica "riba smrdi od glave a cisti se od repa"

Sibi the Lord

pre 11 godina

Do sada sve sto je obecavao je ispunio. Ajde da vidimo sta ce se desavati narednih meseci, ali ako ovako nastavi Srbija ce biti mnogo bolje mesto za zivot. Samo da istraje do kraja, bez popustanja bilo kome.

zoran

pre 11 godina

Zborite usta da niste pusta... I tako dve decenije. A nama sve gore i gore...

Najcrnje od svega što ima ogroman broj punoglavaca koji se još uvek primaju :(

Nikola

pre 11 godina

Uh, koliko mi kratko vidimo.

Za one sto su PROTIV Vucica:
hajde da im damo i tih 100 dana pa cemo da vidimo.

Za one koji su ZA Vucica:
super je to sto se deklarativno bori protiv korupcije ali mora biti nekih rezultata.

Ali postoji jedan problem ovde.
Cak i ako pohapsi sve kriminalce i otkrije sve korupcionaske slucajeve i sve ih osudi, pitanje je sta ce se dalje desavati?
Naravno, samo ce drugi doci na njihovo mesto, naravno uz pomoc sadasnje vlasti ukoliko ne dodje do departizacije (glavni izvor korupcije), jacanja nezavisnih institucija i transparentnosti.
Problem je sto Vucic na tome uopste ne radi. Samo prica o hapsenjima a o uspostavljanju sistema nadzora ni reci. Tako da se sve svodi na cist populizam (bice tu par hapsenja nekih sto nece da slusaju ili plate reket)

Evo za ove sto su ZA Vucica da sazvacem:
departizacija - vidimo da su podelili javna preduzeca kao plen i tu nema nikakvog pomaka (NEUSPEH)
jacanja nezavisnih institucija - u narodnu banku postavili su politicku figuru (NEUSPEH)
transparentnost - kaze zovu ga, ne kaze ko, kaze jedne novine, ne kaze koje (NEUSPEH)

Dakle u odnosu na ove tri stvari hapsenja su totalno nebitna jer mi nemamo nista od toga sto ce neki lopov da zavrsi u zatvoru ako ce drugi da dodje na njegovo mesto.

Pavle

pre 11 godina

Poverovaću Vam Vučiću tek kada udarite na krupni kapital, a pre svega smenite celokupni sudijski i tužilački vrh i druge poslušnike bivšeg, očigledno i sadašnjeg režima, pošto su izgleda nedodoirljivi i nesmenjivi

kiki

pre 11 godina

Molim te samo objasni finansijsku konstrukciju kokom si rešio stambeno pitanje.Još nešto važi li i dalje tvoj savet da ne plaćamo dadžbine ako smo u teškoj finansijskoj situaciji zbog raspale države,privrede...

Susjed

pre 11 godina

Ovo je zapravo zastrašujuća izjava. Vučić je ovim neizravno potvrdio da istrage vodi politika, jer on kaže da tko god da ga zove, istrage će se nastaviti, dakle ne da se ne smije zvati tužitelje koji rade na postupku, suce ili policiju, nego da se ne zove njega, a on je mozak progona! Uglavnom ovo je jako opasno za vašu zemlju, kod nas u Hrvatskoj niti najgluplji političar ne bi se usudio nešto ovako izjaviti. Kad je Kosor izjavljivala da je "omogućila", "nije opstruirala" istrage i slično, svi su okretali očima, ali niti ona nije dala do znanja da politika odlučuje koga će se progoniti.

Koje bre ovaj

pre 11 godina

@nada

A ko je partijski podelio Srbiju. Prvo kao radikali a sada kao naprednjaci.Mozda i za to DS kriv. Delili su Srbiju na patriJote i izdajnike, na placenike i nacionaliste. A onda cela ta garnitura presla u SNS.A onda poceli da dele narod na "postene" i lopove i kriminalce. Ja hvala bogu nemam jos kratku pamet. Podelili su Srbiju gore nego sto se u Iraku dele siiti i suniti a pocela je vec odavno medijska haranga. Samo nam jos i oruzije i bombe fale

grdna_ja

pre 11 godina

Ala ovaj peni! Ko Lečić u "Tri karte za Holivud". "Udri narodna policijo", "Hapsi narodna policijo".
" Ovolicne zatvore, a ovolike skoletine su napravili".
Gde ces Vučiću sve sto pohapsiš da potrpaš. Mogao bi javni tender za nove zatvore da otvoriš.

dejan

pre 11 godina

Vucic samo prica, prica, prica... A, afera Agrobanka je potpuno zaboravljena. Ova banka je imalo puno raznih rukovodilaca koji se sada uopste ne pominju.

Krstic

pre 11 godina

Kaze ova gromada od postenjacine,da nikom nista ne duguje,samo je zaboravio da kaze da su ga pre par godina jurili da plati neke telefonske racune,kad je postenjacina "zaboravila"da plati.To da se zna da je pokusao da izbegne placanje taj veliki dinarski dug,ali je dolijao,i morao platiti dug.

Mican

pre 11 godina

Raduje me Vuciceva posvecenost da se obracuna sa kriminalom i korupcijom. Jednostavno bez efikasne i energicne borbe protiv ove posasti, nema ni govora o napretku i oporavku zemlje. Proteklih godina, ovom problemu se prilazilo selektivno. Nije bilo volje ni smelosti da se upusti u borbu protiv „krupnih riba“, vec smo bili zamajavani spektakularnim hapsenjima sitnih kriminalaca. Duboko verujem da se situacija sada promenila i da postoji volja vladajuce koalicije da se stane na put kriminalu i korupciji. Sa druge strane, ne bih se puno vracao u proslost, ali je neophodno utvrditi odgovornost, rezima Boris

uranos

pre 11 godina

Pocecu da verujem pojedinim politicarima kada stvarno vidim nekoliko 'krupnih zverki' iza resetaka. Da ne racunam ove sitnije koji itekako zasluziju 'corku'.

koyo

pre 11 godina

Све је то мазање очију јавности , да би се са стварних проблема народу одвратила пажња борбом против некакве корупције. То је радила и прошла власт. Од тога нема ништа, на место једног доћиће други криминалац односно политичар.

Deda Pera

pre 11 godina

Auuuuu. Bilo je narcisa u javnosti,Velja kazan je bio jedan od velikih,ali ovaj,pa ovaj ima ego toliki da garant nosi podvezice.
Podseca me na one likove koji vicu "drzite me da nesto ne uradim" ili jos bolje "to je vuk".
I opet imamo premijera,a ovaj put minustra policije koji je minorna licnost. Ovaj je za**bo i Mladju zvanog "akcije od 1000 Evara".

Realko

pre 11 godina

Jedno je kad se Canak zeza sa svetim Petrom. Ali jedan Vucic koji je vernik, koji ljubi ruke popa, koji ide patrijarhu po blagoslov i savet ne bi trebalo da uzima uzalud imena svetog Petra.

Ivan Stojanovic

pre 11 godina

Nas narod kaze "Pas koji laje ne ujeda". Hapsi Vucicu, optuzuj, sudi, a nemoj da pricas prazne price "Ovo cemo...", "Ono cemo...". Ako postoji osnovana sumnja i ako postoje dokazi, samo napred, imas moju podrsku za to, nema zasticenih! Ali sam definitivno siguran da ce sve ove price zavrsiti neslavno kao sto su i mnoge pre toga, da imate dokaze vi bi hapsili a nebi samo trljali u prazno...

radandco

pre 11 godina

Ovo je mozda i poslednja sansa da Srbija postane normalna drzava i da se izbori sa korupcijom na svim nivoima i organizovanim kriminalom i ne smemo dozvoliti da je propustimo. Ne zanima me sta ko misli o Vucicu, sve dok covek pokusava da se izbori za to da kriminalci zavrse u zatvoru zbog kradje drzavnih (narodnih) para.

diplomac

pre 11 godina

A cika Tome i njihove diplome, kada ce to biti na redu?
Hocu odmah! Ja bre 'gulim' klupu i 'ubijam' matore za kintu vec 4 godine, al jos jena i gotovo, zavrsicu fax,aj, ali ti i takvi diplomci me ubIse! Resi mi to Aco i tvoj sam ZAUVEK!!! AJ MAJSTORE DA VIDIM!

logika

pre 11 godina

A šta je sa kadrom ovih što su bili u prošloj a i u ovoj su vladi??? Bojim se da je ovo ona klasična tresla se gora rodio se miš...osudiće neku sitnu ribu radi reda i ćao...podići koju optužnicu i to je to...

Tanja

pre 11 godina

Baš me interesuje koliko se godina zatvora dobija za sve javno izgovorne lažne optužbe? I molim te, oslobodi se više tog kompleksa DS-a.

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Hajdemo molim Vas da svi zabeležimo današnji datum i da se nađemo ovde za 3 meseca...čisto da proverimo verodostojnost izrečenog dotičnog Ministra jer 90 dana je dovoljno da se uhapse i stave iza rešetaka par krupnih lopuždara...Moramo početi da beležimo izjave i da ih arhiviramo jer drugačije se ne može nositi sa ovim Baronima Minhauzen!!!

Suza

pre 11 godina

Ovakav čovek se rađa jednom u sto godina! Čestitam na istrajnosti i zalaganju za svoj posao a pre svega za Srbiju! Ovo nikad nisam ni čula ni videla! Da nam je više ljudi kao što je Vučić... eh...

pero

pre 11 godina

Da li će se Vučić usuditi da istraži Đokovićevu ulogu u toj nesretnoj kampanji "Očistimo Srbiju"... Ta "akcija" nanela je veliku štetu ekologiji u Srbiji. Kako? Pa evo ovako: sada su svi oni koji kažu da bi se bavili ekološkim pitanjima u očima javnosti licemeri slični onima koji "štite" ljudska prava, licemeri kojima je stalo jedino do svog džepa. Neka Vučić ispita Đokovićevu ulogu. Bilo bi korisno, i pokazalo bi da nema nedodirljivih.

loshmi

pre 11 godina

Sve ces ti pohapsiti?! "Tebe smo cekali da to uradis" Ja vjerujem i znam da su dostina njih krali u zadnjih 22 g.! I svi smo mi tebe cekali da ih hapsis, kako da ne! Zalosno je da ovaj jadni i mogu slobodno reci priglupi narod zajedno samnom , ostaje slep kod ociju,gluv kod usiju i glup kod mozga!!! Mi~narod ,koji smo za "ove" ili "one" dopustamo sve to vec 22 g. i tako nam i treba! Dopustili smo da nas krade i susa i marusa sve ove godine! Da ne nabrajam sve pljacke, jer iako smo priglupi ostale su nam tu negde u malom mozgu. Dopustili smo da i ako se sazna da smo pokradeni,sve to prodje manje vise nekaznjeno, da sve te silne pare odu u etar i da ih niko od nas nikad vise ne vidi! Dopustili smo da svaka nova vlast optuzuje staru, da je sve pokrala! To znaci da mi samo lopove u ovoj nasoj zemlji imamo. Znaci da su opet lopovi na vlasti. Ovo ponasanje Vucica samo govori ciji je on ucenik. Tragedija je to dopustimo da na vlast dodju Seseljevo levo i desno jaje. I tragedija je to da neko misli da oni vise nisu sledbenici i vojnici njegove bolesne politicke ideologije! PS. Valjda ce nam jednog dana procuti usi, progledati oci i proraditi mozak

duca

pre 11 godina

Zasto ne kazes :Zvao me taj i taj za toga i toga,da vidimo ko je sa kim u dilu,ko je kome davao lovu,pa posle toga niko vise nece da te zove.Ako neces to da uradis,onda cuti i radi ,nemoj da se pravdas jer narod jedva ceka IMENA,IMENA,IMENA.

Predrag

pre 11 godina

Ovo samo pokazuje da su najveći kriminalci u koaliciji sa njim ,biši Slobovi puleni, tako da DS nije mogao da izađe sa njma na kraj teško će to moći i sam Vučić. Srećno!

Aco

pre 11 godina

Vucic se bas uziveo u novoj ulozi u njegovom zivotu, covek juri vestice, daje intervjue iz helikoptera...mnogo price a malo konkretnih dela, ali on je oduvek znao kako da iskoristi prostor u medijima i da ubedi naivni narod.

Super Mario

pre 11 godina

Vučić je jedini ministar čiji se rezultati Vlade vide u prvih 40 dana, i velika hapšenja u Agrobanci i fenomenalni aeromiting u Batajnici, poseta Ruskoj Federaciji i ugovaranje nove fabrike naoružanja. Čovek zaista radi i to ne mogu da mu ospore ni oni koji ga vole ni oni koji ga ne vole.

Trla baba lan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da te zove.Od kada si kao junosa usao u politiku bez dana radnog staza ti stalno nekom pretis.Kazesnisi se druzioni sa kim. Pakakoonda namaknu stan od 117 kvadrata za vreme tvog famoznog "ministrovanja".Maseds praznim papirima celog zivota. Stalno nekog optuzujes a nemas onu stvar da protiv nekoga podneses privatnu krivicnu prijavu. Mani se politicke demagogije

Novak

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji je svaka nova vlast mislila da je vecna, pa su se mnogi ponasali kao da ce imati trajni imunitet za sve nezakonito sto su radili. SNS je prva stranka koja dolazak na vlast nije dozivela na takav nacin, ne zato sto je njeno rukovodstvo skepticno prema stranackim kadrovima koji su na funkcijama, vec sto su zbog dugogodisnjeg perioda lose vlasti u Srbiji gradjani prilicno spustili prag tolerancije, pa ce eventualno nezadovoljstvo radom stranaka na vlsti mnogo strozije kaznjavati.

SvetM

pre 11 godina

Od kada su ova samohvalisanja vest koja zasluzuje udarno mesto na sajtu?
Nakon ovih verbalnih purgativa, uzvisenost doticne licnosti postaje nesporna.
Sve je sam sebi oprostio. Da mu obecamo da ce biti proglasen za sveca ako ga, ne daj, Boze, Sveti Petar kojim slucajem ipak nazove?
Uzgred, ako ga neko nazove i predlozi mu nesto necasno, nije li red da ga za to po svom obicaju javno prozove a po zakonu optuzi i procesuira?
Zasto javno ne kaze ko su ti koji ga zovu?
Zasto ih stiti?

LalaNS

pre 11 godina

Sve se moze kad se hoce.... Kada zelite da se obracunate sa krupnim kriminalom onda se ne zvoni na sva zvona, to se lepo metodicno obavlja u tajnosti i sa veoma pouzdanim timom ljudi koji su opet svi zasticeni veoma pouzdanim ljudima... Posto je ovo Srbija a cinkarosa na sve strane, nema tu nista od tajnosti... Znaci jedini metod koji koristi Vucic jeste sledeci: Prvo cu par meseci javno da pretim, sto u prevodu znaci "Dajem Vam vremena da pokupite lovu i zbrisete ili da unistite sve dokaze..." Pa cu onda malo da istrazujem i kad ostanu dovoljno slabi e te cu da ganjam... Na ovaj nacin indirektno covek stiti svoj zivot, ne zamera se krupnima... Ili postoji i drugi scenario, Ako budem jako jako pretio mozda se pojavi par njih pa mi pokloni malo kreme za ruke... Ipak bi trebalo malo da se kontaktira sa Italijom pa da se lepo konsultuju sa njima kako su pocistili Koza Nostru, mislim moze se, kad se hoce....

Nikolina

pre 11 godina

Ma koliko se trudila da razumem iz kog razloga nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije ne polazi me baš za rukom. Jedino logično objašnjenje je strah...

Seele

pre 11 godina

Podržavam Vučićevu odlučnost i rešenost, a pre svega veliku hrabrost, da se po svaku cenu obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Posebno me raduje što neće biti nedodirljivih. Kriminal se mora iskoreniti na svim nivoima.

Jale

pre 11 godina

Pojedini komentatori pišu,istraži ovo istraži ono,pustite čoveka da radi prestanite da ga samo kritikujete.Da nije krenuo da radi,kakvih bi sve komentara bilo.Neka radi,sam je rekao ako bude neuspešan da će se povući.Nisam glasao za Vučića,ali sam počeo da mu verujem.Napred Aco.

nada

pre 11 godina

Po komentarima tacno se vidi da su partijski podeljeni a tako je i Srbiji.Tabori lobiraju jedni za druge cak i ovakvim komentarima.Moram da kazem da sam glsala na lokalu za Knezevica a za predsednika dala sam glas Tadicu a ne pribadam ni jednoj stranci.Dokazana pljacka korupcija zloupotreba sluzbenog polozaja i slicno mora se osuditi i kazniti.To sto se Vucic usudio da otpocne borbu protiv svih koji su ovu zemlju ojadili je dobar pocetak.Uostalom ne radi sam vec sa citavim timom ljudi.Ocistimo Srbiju od svih koji je prljaju nekulturom kriminalom i spekujacijama zarad licne koristi.

Ponosan

pre 11 godina

Ponosan sam sto sam glasao za promene, svaka ast Vucicu, vidim da je odlucan u svojoj nameri da pohvata kriminalce i dovede drzavu u red. Jos jednom svaka ti cats i zelim ti puno uspeha u daljem radu.

Timebandit

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću, samo istraj u borbi protiv kriminala i korupcije, mnogi su se obogatili na našoj grbači sve to treba istražiti i procesuirati.

Micio

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na hrabrosti pre svega i na zalaganju, niko se do sada nije toliko angažovao za dobrobit Srbije. Nadam se da će ga narod podržati u tome, iako vidim da neki i dalje nastavljaju sa omalovažavanjem njegovog rada.

Lady D

pre 11 godina

Moram priznati da stvarno nisam mogla zamisliti da će se bilo ko usuditi da dirne u osinje gnezdo kriminala. Svaka čast prvo Vučiću, a onda i svima ostalima koji se hrabro bore protiv organizovanog kriminala. Ubeđena sam da je ovo tek početak i da će istrajati do kraja, sve do potpunog istrebljenja zla. Svaka čast! Sada imamo nadu da će sve poći nekim boljim tokom.

Dragana Draganica

pre 11 godina

Koliko ja vidim u svemu ovome da je Vucic jedan od retkih politicara koji se usudio krenuti na korupciju i organizovani kriminal a narocito na ove tajkune,

mirko

pre 11 godina

Ako radi po zakonu, kako može pre završetka istražnog postupka pretiti i osuđivati bilo koga. Neka javno kaže ko ga je zvao, jer to su mogli samo njemu bliski, ili njihovi prijatelji.
A što se tiče Đokovićeve uloge u akciji Očistimo Srbiju, mogu samo reći, da je Đoković dao više donacija nego kompletna SNS.

kuliram, a da šta ću

pre 11 godina

da li vučić uopšte zna šta je to principijelnost? i doslednost. ako nešto nazoveš fašizmom, ponašaš se prema svim sličnim pojavama na isti način.
ako se vlast u bgd ne dira jer je ds osvojio najviše mandata, zašto se u užicu (i još nekim gradovima) anulira duplo bolji rezultat demokrata?
zato što mu se može, zato što je na pragu da ostvari jednopartijsku diktaturu i jednoumlje kakvo nam se obilo o glavu mnogo puta.

ja

pre 11 godina

Samo prazne price po dolasku na vlast. Na licu ti se vidi koliko si zabrinut, jer ne znas sta da radis i kako da radis... Da znate da se bavite demagogijom i prilagodjavanjem vlasti u vasu korist, mnogi od nas su iskusili jos odavno. Steta sto ste tolikoj deci isprali mozak kako ste vi divni i sjajni pa misle kako ste divan izbor za ovu zemlju,kako su samo drugi krali a vi nikada, i koliko je potrebno bilo bilo kome ko je posle vas dosao na vlast da sredjuje situaciju od novcane do moralne. Ja znam i sigurna sam da ce biti samo gore i da, kao i uvek, od vas i vasih mozemo samo da cujemo dranje, uzvikivanje, optuzivanje, ali rad, red i disciplinu ne znate niti cete da sprovedete, jer nije u vasem politickom interesu. Budi jednom faca pa stani iza onoga sto pricas...mada to se nikada nece desiti, a i sto bi to pali kod vasih glasaca.

Pobesneo Maks

pre 11 godina

@pričalica,svuda u svetu,ljudi koji su na vrhu piramide kriminala,su uglavnom bezvučna imena!Ljudi za koje niko nije čuo u medijima.Nije da nešto gotivim Vučića,ali ako je odlučio da "češlja",neka trebi gnjide i u tome ima moju podršku,a i naroda.Koliko će biti uspešan,vreme će pokazati,ali je u svakom slučaju bitno da se nešto dešava na tom polju.

Milos J.

pre 11 godina

Jel čitao neko ustav ovde? Sve neregularnosti povodom izbora se prijavljuju RIK-u koji mora u roku od 48h da donese rešenje ili o poništenju izbora ili o ništavnosti te prijave, stranka koja je prijavila tu neregularnost može da da Vrhovnom sudu žalbu na to rešenje i TO mora da se reši do 48h. Nema tu šta policija i sl. I toliko dugo tako krupna stvar da se dešava? To su stvari koje moraju što pre da se reše kako bi bile sankcionisane. Ali to su Srbi mi ne verujemo ničemu, skloni smo teorijama zavere i mislimo da sve što može da se uradi na mućku tako će da se uradi i tako mora, nema morala ovde. A kako i da ima kad su nas ceo život samo maltretirali. Pametan je Vučić ništa nije uradio ali svima će da ispere mozak sa hvaljenjem sebe i svi ćemo da mu slepo verujemo...

Vesna

pre 11 godina

Fantastičan čovek, jako sposoban i borac! Takav nam i treba! Ne daj se Vučiću uz tebe smo! Nema kompetentnijeg za borbu protiv kriminala od tebe!

Branko Ca

pre 11 godina

Konacno se pojavio neko ko ce kriminalu i korupciji stati na put.Ali mi ne bi smo bili mi kada mu ne bismo nasli mane i kritikovali sve sto vodi ka boljem zivotu.Do juce su nam DS-ovci zamazavali oci i mi smo cutali,a danas kada je na pomolu boljitak mi kritikujemo.Kakav smo bre to narod.Pustite ovog mladog coveka da radi svoj posao jer retki su oni koji bi se usudili da se bore protiv korupcije.

Duca7

pre 11 godina

Dobra vest je što će istina o svim malverzacijama da se sazna. Čvrstoj rešenosti Aleksandra Vučića da se sa kriminalom izbori neće ništa stati na put. Od zakona više niko neće moći da pobegne.

anabela

pre 11 godina

Da li pojedincima smeta sto Vucic pokusava da se izbori protiv korupcije i kriminala ili sto pokusava da se izbori protiv korupcije i kriminala. DS je uglavnom bio na vlasti prethodnih 12 godina a za to vreme smo uglavnom gledali kako su nazovi biznismeni sve bogatiji a narod sve siromasniji. Covek koji tome pokusava da stane na put ima moju apsolutnu podrsku.

LJILJANA M

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić."


Samo vi radite ono što ste obećali u predizbornoj kampanji i ne brinite za vašu političku budućnost,jer ko jednom pogazi reč nema mu spasa.
Ovi bivši su gazili ne reč,nego živu silu,i to bez pardona,samo da bi njihovi džepovi bili puni !

crni_redstar

pre 11 godina

zasto ste toliko ostrasceni? ja nisam glasao niti cu verovatno ikada,ali zasto tolika halabuka po komentarima,izbori su prosli,ne mogu vise da citam kako se prepucavate oko politicara,a svi su isti ko jaje jajetu!

Dr Zumbul

pre 11 godina

@: Dragana Draganica, "Koliko ja vidim u svemu ovome da je Vucic jedan od retkih politicara koji se usudio krenuti na korupciju i organizovani kriminal a narocito na ove tajkune."
Stavi naočare! Gde ti vidiš tajkune i koje? Evo, po njegovom svetom i svetlom (Vučićevom) primeru, krenuo sam i ja u borbu protiv korupcije i kriminala: "UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE, UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE", UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE", i tako ću da ispišem svaki dan sto strana a on nega svaki dan galami sto minuta i eto nama pobede!

Bundzija

pre 11 godina

Nije prethodna vlast samo tolerisala korupciju, nego je u potpunosti u njoj ucestvovala. Nova vlast je odlucno i odlicno krenula protiv toga sto je i rezultiralo prvim hapsenjima, samo treba isterati do kraja. Neki bi preko noći to da se uradi, što je potpuno ne moguće. Treba biti strpljiv i pružiti podršku Vučiću i ljudima koji su to započeli.

Strumfeta

pre 11 godina

Ne razumem ljude koji vec osudjuju vladu zato sto nisu za ovo kratko vreme pohapsili sve kriminalce.DS-ovci nisu uradili nista za proteklih 12 godina, njih niste pljuvali , a nasli ste napadati vladu koja radi tek 40 dana! Krenuli smo u dobrom pravcu, imamo pravog coveka na celu koji ce uraditi sve sto je potrebno da ova Srbija bude prava drzava!Samo napred Vucicu,osvetlaj nam obraz!

skipper

pre 11 godina

Samo tako nastavi Vučiću, nemoj posustati. Srbija je uz tebe. Raskrinkaj sve sporne, kriminalne radnje. Ostao si dosledan. Izguraj do kraja!

Serpullum

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

laki

pre 11 godina

Sve je to izgleda odlucno i lepo zvuci slusati kako napokon imamo heroje koji ce da se obracunaju sa tajkunima,kriminalom i korupcijom.Videcemo sta ce od toga biti ostvareno,i da li ce u buducnosti neka nova vlada opet morati da ispituje kriminal prosle vlade.Ja i pored najbolje volje ne mogu u to da verujem,iako sam razocaran svim proslim vladama i siguran sam da su svi koji su mogli muvali i zloupotrebljavali svoj polozaj bogateci se na racun siromasnog i obespravljenog naroda.Neko poceti mora,ako se hoce napred,inace do sada se sve svodilo samo na laznim obecanjima.Tu i jeste najveci problem,kada se zna da je ceo sistem zatrovan i da u svim drzavnim institucijama kao i politickim partijama vlada kriminal i korupcija.Da bi se prtov takvih izborilo potrebne su ciste ruke.To me navodi na pesimizam,jer ne moze se boriti protiv onih koji stoje iza tebe i omogucuju ti lep zivot,moze,ali tada moras biti spreman da gubis i ides u rizik da i sam zaglavis ili nastradas.Treba ispitati leglo DS i to pod hitno,sve ih uzeti pod lupu i ispitati im poreklo imovine,ali se na tome ne sme stati,i u svojim redovima to isto treba uraditi,ako se vec govori o pravdi.Ko je cist nema cega da se plasi,po tome se prepoznaje ozbiljnost nekoga da se odlucno bori protiv tajkuna,kriminala i korupcije.Tada niko ne moze reci da se radi o poltickom revansizmu.Promeniti taj "vas" zakon koji vam daje imunitet iza kojeg se mnogi od vas kriju.Tu sede najkrupnije azdaje.

idealan srpski politicar - nisam nista uradio

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić" Pa naravno kad nisi bio na vlasti. Nisam ni ja. Ne pricaj sta nisi nego sta jesi uradio. Do sada slusamo samo price sta ces uraditi ali nista nisi do sada uradio. Nisi cak otkrio ko je vlasnik Politike iako si rekao da ces to do kraja avgusta uciniti. A valjda je to bilo najlakse. Ja prosto ne razumem ljude koji vide u Vucicu nesto vredno a ne mogu da nabroje ni jednu akciju koju je on stvarno pokrenuo ili nesto uradio.

Aleksandar

pre 11 godina

...pa da izvršimo kolektivno samoubistvo, kao leminzi...
(lemmings, 7. septembar 2012 07:42)

Leminzi ne vrse kolektivna samoubistva, cuveni snimak je bio montiran kao sala, al' eto primio se... S druge strane, kakvi smo mi i kakvi su nam politicari - ne bi me uopste cudilo da jednog dana preuzmemo 'titulu' leminzima, s tim sto bi je mi, za razliku od njih, zasluzili.

Radenko

pre 11 godina

Gospodin Vučić je visoki državni funkcioner koji zaista želi da se suprotstavi korupciji u Srbiji. Jasno je da će imati svakodnevne pritiske, ali kako je započeo izgleda da će uspeti da im se odupre. Nisu mi jasni ljudi koji u Srbiji ne vide korupciju koja je prožela sve pore života, a još manje su mi jasni ljudi koji misle da se takav obim korupcije može suzbiti za jedan dan pa već optužuju G. Vučića i ostale iz nove vlasti kako ništa nisu uradili. Korupciju je jako teško dokazati dokazima koji su relevantni za sud pa iz tog razloga ne treba prenagljivati već treba kvalitetno obaviti sve istražne radnje kako bi lica koja su vršila korupciju bila uhapšena i osuđena kao u svim demokratskim društvima. Podrška za G. Vučića, dobro je počeo.

Sunce

pre 11 godina

Mislim da je zaista došlo vreme da se stavi tačka na ovo ludilo koje vlada godinama. Vučić je u pravu a kome se ne dopada što ne staje i što se ne može zastrašiti to je već njegov problem!

Jovan

pre 11 godina

Mislim da vecina postenih gradjana Srbije, bez obzira kojoj politickoj opciji su naklonjeni, podrzavaju beskompromisnu borbu protiv korupcije. Onaj ko je isprljao ruke moze slobodno sad da se trese i siri halabuku. Nadam se da ce doci vreme kada ce gradjani da shvate da boljitak u drustvu ne dolazi od partija, nego kao proizvod konkurencije medju njima. Ja sam se oduvek grozio Vucica i primitivne-nacionalisticke politike koju je on predstavljao u proslosti, ali zasto bi to bio revansizam ako on ponudi konkretne dokaze ? Vreme ce vrlo brzo pokazati da li to iskreno misli. A kad sutra neko drugi dodje na vlast i dobro se zamisli nad svojim postupcima, onda cemo tek moci da pricamo o svanucu za Srbiju.

Tamara

pre 11 godina

Nekim ljudima ocigledno smeta sto Vucic hoce da se resi kriminala i korupcije pa se cose, ali ja smatram da je jedan od retkih koji se usudio da Srbiji javno kaze sta ima u planu i da se istinski potrudi da zavede reda u ovoj zemlji...Cinjenice govore sve...Moze neko da kaze kako voli Vucica, ili ne, ali je cinjenica da covek radi posao i oko toga nema diskusije!

Dragan Jurić

pre 11 godina

@ Ma koliko se trudila da razumem iz kog razloga nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije ne polazi me baš za rukom. Jedino logično objašnjenje je strah...
(Nikolina, 7. septembar 2012 12:37)

Taman posla da nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije,ali zar da je,tobože,sprovodi neko ko je ogrezao u sopstvenim lažima? Za početak,neka objasni kako se,bez dana radnog staža,moše kupiti stančina kakvu on ima i (pošto imam dva studenta) kako da mi deca završe godinu na fakultetu za tri dana!? Kad to učini,postaću njegov istinski obožavalac!

Milos

pre 11 godina

U prvom krugu sam glasao DSS u drugom nevoljno ali ipak za Tomu Vucicu imas moju podrsku ali ne bezuslovnu hocu rezultate u narednih godinu dana ako uspes imaces veliku podrsku ako ne bices brzo zaboravljen za sada puna podrska po cenu novih izbora.

Marija Petrovic

pre 11 godina

G. Vucicu podrzavam Te i samo napred, zelim da istrajes do kraja borbe. I na kraju svi kriminalci da vrate ono sta su uzeli od drzave....i eto Srbiji oporavak!

Milica B.

pre 11 godina

Svaka čast, ovo je jedini način da Srbija ide napred! Obećanja se daju da bi se održala a ne da bi se sve zaboravilo posle izbora, ja vidim da da Vučić upravo to radi, stavku, po stavku sve što je rekao!

demokrata ali stvarno

pre 11 godina

Gospodine Vucicu, imate sansu da udjete u istoriju srpskog naroda ! Ako kaznite sve ljude koji neposteno rade na racun nas i nase dece (prvo i iz vase stranke) i uspete da promenite sistem, narod ce Vas slaviti... A to je, ako ste castan covek, vrednije od tajkunskog prokletog novca...

draginja

pre 11 godina

u nasoj zemlji vlast zivi paraleran zivot sa narodom,nikad ne osete njihov jad i bedu.Odvratne su vec te izjave po novinama o tim epohalnim aferama,kradjama,najavljivanim hapsenjima koja nikako da se dogode,a i da se dogode sta mi obican narod imamo od toga.Znamo mi da su sve predhodne vlasti krale kao i pola sadasnje,a ubrzo ce poceti i ova druga polovina samo da se malo uhoda.Juce sam bila u knjizari,gledam jedna zena kupuje udjbenike po spisku,verovatno za dva srednjoskolca,psihologija...latinski...geografija...spanski......svaki udjbenik u proseku po hiladu dinara.....ona u pola glasa pita prodavacicu dali moze da plati cekovima na odlozeno...Izmakla sam se nisam cula odgovor.... e na to dodajte ostali pribor za skolu,pa djaci dinar (2000 dinara po uceniku), koji se sad odmah placa na pocetku skolske godine,pa ekskurzija na koju se ide do kraja septembra 3 dana sa dva nocenja 13500 dinara ....A plata u Srbiji prosecna 350 eura , a u taj prosek ulazi i plata Guvernerke Tabakovic i svih ostalih politicara koji se ubise radeci za narod a nama sve gore. Zato vas molim odmorite malo ,nemojte toliko raditi za nas!

bee

pre 11 godina

@
(Bundzija, 7. septembar 2012 10:29)

Ajde kad si tako pametan odgovori ko je cinio predhodnu vlast, a ko sadasnju-evo ja cu umesto tebe-prethodnu DS-SPS-URS(G17), a sadasnju SNS-SPS-URS. Razlika je samo SNS-DS a SNS hoce po svaku cenu da bude kao DS, ali ne ide, ne znaju, ne umeju. Zato kad pominjes bivsu i sadasnju vlast imaj u vidu da je veci deo bivse vlasti i sada na vlasti sa vama.

blaza

pre 11 godina

Svima je jasno da bez korenite promene sistema u drzavi, nema ni napretka. Vucic to dobro shvata, samo se plasim da nema dovoljno veliku podrsku, jer sam je nemocan. Sa starim ljudima na rukovodecim mestima nemogu se sprovesti ni najmanje promene, zato imajuci u vidu greske DS-a, Naprednjaci imaju veliku sansu da se ne obrukaju i dokazu da nisu kao ostali. Podrzimo te pokusaje, jer vise vremena nemamo za eksperimente i probe, vreme je da se radi na konkretnim stvarima i do kraja.

lidija

pre 11 godina

Nisam glasala za SNS ali zaista mislim da bi bilo steta da covek ovakve energije (sta god ko mislio o njemu, to mora da mu prizna) odustane od pokusaja da konacno ocisti Srbiju od nagomilanog mulja.

crni gruja

pre 11 godina

Ne razumem one koji kritikuju što za 40 dana rada vlade nisu pohapšeni svi lopovi. Verujem da večina njih ne zna kako se radi pretkrivični i krivični postupak. krivična prijava treba da bude konkretna i celokupna, jer je svakom poštenom policajcu velika sramota kada mu tužilac odbaci krivičnu prijavu. Pustimo ljude da rade svoj posao i dajmo im vremena da pokažu rezulate, a verujem da će ih biti i da ćemo saznati koji su to političari i tajkuni umešani u kriminal.

Nikolina

pre 11 godina

Mislim da je zaista došlo vreme da se stavi tačka na ovo ludilo koje vlada godinama. Vučić je u pravu a kome se ne dopada što ne staje i što se ne može zastrašiti to je već njegov problem!

Nikola

pre 11 godina

Ovo je posao sudova? kojih, naših? Haha, dobar fazon, ako njima šta ostavimo postacemo kartel. Bolje I Vučić, koliko toliko, nego niko I nimalo.

Branko Ca

pre 11 godina

Konacno se pojavio neko ko ce kriminalu i korupciji stati na put.Ali mi ne bi smo bili mi kada mu ne bismo nasli mane i kritikovali sve sto vodi ka boljem zivotu.Do juce su nam DS-ovci zamazavali oci i mi smo cutali,a danas kada je na pomolu boljitak mi kritikujemo.Kakav smo bre to narod.Pustite ovog mladog coveka da radi svoj posao jer retki su oni koji bi se usudili da se bore protiv korupcije.

Bravo

pre 11 godina

"ali da "ni za pedalj" ne odstupa od otkrivanja afera i onih koji su upleteni." - Tako je, sad nema odustajanja, sve pohvale za hrabrost i odlučnost. Da nije Vučića na tom mestu, teško da bi se šta promenilo.

Nikolina

pre 11 godina

Svi mi koji smo glasali za promene i bolju budućnost, glasali smo upravo za to da kriminal prestane, da se korupcija iskoreni i da se Srbija zaista promeni u stvarnosti a ne na pričama. Prema tome punu podršku dajem Vučiću da nastavi dalje i ne popušta jer to je jedini pravi put.

Србин

pre 11 godina

Људи свашта могу рећи за Вучића али то да је поштен нико не може да оспори.

Jasna

pre 11 godina

Aleksandar Vučić dovešće u red ceo sektor bezbednosti, pri tome iskoreniti kriminal i korupciju. Samo to da uradi ova vlada, cela ekonomija bi živnula a građani bili zadovoljni jer bi prvi put i u Srbiji postojalo nešto što se podrazumeva pod pojmom pravda!

Luka

pre 11 godina

Vučić kad krene da radi i da zovodi red mnogo će onih koji su mislili za ovih 12 godina da su potpuno nedodirljivi završiti iza rešetaka.

Aquila

pre 11 godina

Dobro je da se pojavio čovek kao što je Aleksandar Vučić, za koga ne postoji cena koju bi platio da odustane od borbe protiv kriminala. Svojim postupcima stvarno dokazuje da nije u vlasti samo radi vlasti, već ima ozbiljnu nameru da od Srbije stvori pravednu Srbiju. Takav čovek nam treba!

Mirka D

pre 11 godina

Bilo je za ocekivati da se u borbi protiv korupcije nailaziti na prepreke, postavljene od strane onih koji imaju sta da sakriju i imaju cega da se plase. Verujem u hrabrost Aleksandra Vucica, jer je prvi ustao da se bori protiv kriminala i korupcije, znam da ce oslobiditi Srbiju od istih!

Nikolina

pre 11 godina

Vučić je takav kakav jeste i upravo zbog toga ga cenim i poštujem. Kod njega nema protekcija, kod njega nema ko je kome stric, baba... svaka čast, samo napred!

nidža

pre 11 godina

Lopovima je mesto u zatvoru. A kralo se na sve strane. I što si bliži vrhovima vlasti to su ti mogućnosti veće. A sadašnjoj vlasti ostaje samo ona narodna: ili na štitu ili ispod njega!

Pikac

pre 11 godina

Sigurno je da će ova Vlada imati najbolje rezultate u borbi protiv kriminala i korupcije. Sigurno je da svetska ekonomska kriza teško pogodila ceo svet i Srbiju, i tačno je da je prethodna vlada neadekvatno reagovala, sada treba vaditi vruće kestenje iz vatre i pronaći 2.5 milijardi evra samo da se pokrpe rupe i plate tekući računi za plate, penzije itd. Mislim da treba biti pametan i hrabar i povući radikalne i bolne poteze da bi se sačuvao budzet i ekonomska stabilnost.

D&D

pre 11 godina

Odlučnost i rešenost Aleksandra Vučića da svoj posao obavlja na najbolji mogući način, stvarno izaziva divljenje. Činjenica je da svojim primerom pokazuje kako bi svi ministri trebali da rade. Raduje me da je zaista počela beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije i da nema načina da se ona zaustavi.

Don Vito Corleone

pre 11 godina

Pazi, pa on ne priznaje ni sud Svetog Petra! E, sto me, Boze, nije uhapsila nekakva Vuciceva policija (vojna policija?)! Sa stavom kakav taj sismis-pripravnik ima prema sudstvu, kad sam onomad izisao pred Svetog Petra, nema sumnje da bih bio oslobodjen zbog nedostatka dokaza.

Stanisa

pre 11 godina

Prosto ne znam sta da vise mislim, da li je ovo istina ili samo prazna obecanja, gradjani Srbije su mnogo puta bili obmanuti.Gospodine Vucicu, ako je istina ovo sto pricate, onda je Srbija u ovom trenutku srecna zemlja sto ima takvog coveka koji ce da stane na put korupciji i kriminalu. Jednostavno, zasluzili smo posle toliko pokvarenih politicara koji misle samo o sebi i svom interesu.

Vladan

pre 11 godina

Vučiću ne prizivajte "Đavola". Ako SV.Petar ipak "nazove" to neće valjati. Ne želim van ništa dobro, ne želim vam ništa loše, u stvari vam ne želim ništa, pošto ste jedno veliko "ništa", ali ipak , kao "pravoslavac", "vernik", nemojte zloupotrebljavati svece u vašem bezveznom vokabularu.

sasa

pre 11 godina

Vučić je častan čovek i verujem da ce terati lopove do sudnjeg dana. Vučiću, ako ti treba podrška ili pomoć, tu smo mi koji smo osetili na svojoj koži pljačkašku privatizaciju.

Ninica

pre 11 godina

Ne znam šta bih komentarisala... Zapanjena sam poštenjem i odlučnošću Vučića! Mogu samo da kažem da nastavi tako! I da se čuva jer nam treba još! Svaka čast Podpredsedniče Vlade! Blago je reći da sam oduševljena!

Lara Kroft

pre 11 godina

Srbija napokon ima najpoštenijeg i najboljeg ministra u Srbiji. Mislim da jedino Aleksandar Vučić zna kako da se izbori sa kriminalom i korupcijom u našoj zemlji. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje.Srbija ide napred.

schorsch

pre 11 godina

objasni na koji nacin si dobio stan od drzave?
za pocetak!
posle ces da odgovaras za pretnje i ucene dok si bio ministar informisanja a kad to odlezis objasnices kako su vam demokrate pokrale vrece.
koga bre ti z******?

Suza

pre 11 godina

Ovakav čovek se rađa jednom u sto godina! Čestitam na istrajnosti i zalaganju za svoj posao a pre svega za Srbiju! Ovo nikad nisam ni čula ni videla! Da nam je više ljudi kao što je Vučić... eh...

Mican

pre 11 godina

Raduje me Vuciceva posvecenost da se obracuna sa kriminalom i korupcijom. Jednostavno bez efikasne i energicne borbe protiv ove posasti, nema ni govora o napretku i oporavku zemlje. Proteklih godina, ovom problemu se prilazilo selektivno. Nije bilo volje ni smelosti da se upusti u borbu protiv „krupnih riba“, vec smo bili zamajavani spektakularnim hapsenjima sitnih kriminalaca. Duboko verujem da se situacija sada promenila i da postoji volja vladajuce koalicije da se stane na put kriminalu i korupciji. Sa druge strane, ne bih se puno vracao u proslost, ali je neophodno utvrditi odgovornost, rezima Borisa Tadica, sto nam je zemlja sinonim za .kriminal i korupciju.

vera

pre 11 godina

Ovaj covek iz dana u dan sve vise zadobija moje poverenje...da budem iskrena nisam to ocekivala,mislila sam da ce kao i kod svih dosadasnjih politicara i njegova predizborna obecanja da ostanu na nivou praznih prica.Prevarila sam se i u ovom trenutku mogu da kazem da mi je drago sto Srbija ima ovakvog coveka i da zaista verujem u istinitost njegovih reci.Samo napred Vucicu!

Gogi

pre 11 godina

Krenulo je krenulo!Moram priznati da se vec oseca neka nova energija!Dopada mi se njegiv komentar"...bitan mi je rezultat!" To i nas jedino zanima!Neka se nesto promeni,predhodnici su nas unistili!!!!!!!!!!

Породица

pre 11 godina

Сад сте ви,г.Вучићу,много паметни,јачи сте као и од Светог Петра? Да ли ви знате колико Срба слави Св. Апостоле Петра и Павла као своју Крсну славу? Размишљајте како се они осећају док заштитника њихове Породице и дома спомињете као спрдњу или можда за вас то није вређање верске припадности? Боље,г.Вучићу,решите изборну крађу(као што сте обећали машући листићима испред Скупштине),него што се јуначите решавајући,за народ,полубитне афере,јер је цео ваш Парламент нелегитиман,формиран кршењем воље грађана на изборима,крађом и доказаним неправилностима.

Mirko

pre 11 godina

Napred majstore, ako to napraviš bićeš jedan od najčuvenijih Srba i možda jedini kome je to pošlo za rukom, da očisti Augijeve štale srpskog društava.

Sibi the Lord

pre 11 godina

Do sada sve sto je obecavao je ispunio. Ajde da vidimo sta ce se desavati narednih meseci, ali ako ovako nastavi Srbija ce biti mnogo bolje mesto za zivot. Samo da istraje do kraja, bez popustanja bilo kome.

Tiemie

pre 11 godina

Dopada mi se odlučnost i rešenost da se jednom zauvek stane na put organizovanom kriminalu. Podržavam sve poteze Aleksandra Vučića kojima je cilj bespoštedna borba i iskorenjivanje kriminala i korupcije. Za tako nešto je potrebno puno hrabrosti i odlučnosti koje je on i pokazao. Očekujemo ubrzo i rezultate. Na dobrom smo putu da postanemo pravna država.

karasdjordje

pre 11 godina

Vucic je zaista odlucan da raskrinka kriminal i korupciju,nema tu revansizma jer svi koji su krali moraju odgovarati pa makar bili visoki funkcioneri i politicari,pred zakonom smo svi isti,a istina je da je se mnogo kralo

Seele

pre 11 godina

Podržavam Vučićevu odlučnost i rešenost, a pre svega veliku hrabrost, da se po svaku cenu obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Posebno me raduje što neće biti nedodirljivih. Kriminal se mora iskoreniti na svim nivoima.

Dragana Draganica

pre 11 godina

Koliko ja vidim u svemu ovome da je Vucic jedan od retkih politicara koji se usudio krenuti na korupciju i organizovani kriminal a narocito na ove tajkune,

Mican

pre 11 godina

Raduje me Vuciceva posvecenost da se obracuna sa kriminalom i korupcijom. Jednostavno bez efikasne i energicne borbe protiv ove posasti, nema ni govora o napretku i oporavku zemlje. Proteklih godina, ovom problemu se prilazilo selektivno. Nije bilo volje ni smelosti da se upusti u borbu protiv „krupnih riba“, vec smo bili zamajavani spektakularnim hapsenjima sitnih kriminalaca. Duboko verujem da se situacija sada promenila i da postoji volja vladajuce koalicije da se stane na put kriminalu i korupciji. Sa druge strane, ne bih se puno vracao u proslost, ali je neophodno utvrditi odgovornost, rezima Boris

blaza

pre 11 godina

Za sada deluje da je Vucic potpuno ozbiljan i iskren u nameri da uvede neki red u drzavi i donese neku promenu na bolje. Podrzimo ga u toj nameri, jer sam i bez siroke podrske nemoze uspeti, iz razloga sto je kriminal u velikoj meri zahvatio celu nasu zajednicu.

Duca7

pre 11 godina

Dobra vest je što će istina o svim malverzacijama da se sazna. Čvrstoj rešenosti Aleksandra Vučića da se sa kriminalom izbori neće ništa stati na put. Od zakona više niko neće moći da pobegne.

Lady D

pre 11 godina

Moram priznati da stvarno nisam mogla zamisliti da će se bilo ko usuditi da dirne u osinje gnezdo kriminala. Svaka čast prvo Vučiću, a onda i svima ostalima koji se hrabro bore protiv organizovanog kriminala. Ubeđena sam da je ovo tek početak i da će istrajati do kraja, sve do potpunog istrebljenja zla. Svaka čast! Sada imamo nadu da će sve poći nekim boljim tokom.

Jale

pre 11 godina

Pojedini komentatori pišu,istraži ovo istraži ono,pustite čoveka da radi prestanite da ga samo kritikujete.Da nije krenuo da radi,kakvih bi sve komentara bilo.Neka radi,sam je rekao ako bude neuspešan da će se povući.Nisam glasao za Vučića,ali sam počeo da mu verujem.Napred Aco.

investitor

pre 11 godina

Prvo proveri kako su tendere dobijale firme koje rade pod okriljem demokratske stranke (zdravstvo, gradjevina .......). Ima posla za ceo tvoj mandat !!!

Micio

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću na hrabrosti pre svega i na zalaganju, niko se do sada nije toliko angažovao za dobrobit Srbije. Nadam se da će ga narod podržati u tome, iako vidim da neki i dalje nastavljaju sa omalovažavanjem njegovog rada.

bane

pre 11 godina

Pa zar ovaj nije ministar odbrane a bavi se 'otkrivanjem afera'? Time se isto bavi i Dačić, Nikolić, Tabakovićka, Dinkić... Hoće li najzad krenuti da nešto rade i zaustave galopirajuće siromaštvo ili će i dalje obećavati otkrivanje afera a nijednu ne otkriše do sada.
I šta bi sa Dinkićevim lisicama koje mu je obećavao da će mu staviti na ruke?

Super Mario

pre 11 godina

Vučić je jedini ministar čiji se rezultati Vlade vide u prvih 40 dana, i velika hapšenja u Agrobanci i fenomenalni aeromiting u Batajnici, poseta Ruskoj Federaciji i ugovaranje nove fabrike naoružanja. Čovek zaista radi i to ne mogu da mu ospore ni oni koji ga vole ni oni koji ga ne vole.

Vesna

pre 11 godina

Fantastičan čovek, jako sposoban i borac! Takav nam i treba! Ne daj se Vučiću uz tebe smo! Nema kompetentnijeg za borbu protiv kriminala od tebe!

Vuja

pre 11 godina

Vi pljujete čovek šta je pokrenuo inicijativu da se pohapse svi lopovi,znači ako vam smeta hapšenje lopova ,znači da ste i vi medju njima.

Kukate kako pokradoše boga oca ovi iz DS,sada kada treba da se hapse da odgovaraju za gradje,e sada vam to smeta, možda smeta ovima iz DS,običnom narodu nesmeta.

Hapsite i oduzimajte imovinu za sve one koji su počinili krivično delo za koje postoje dokazi,koji nemaju poreklo imovina,dosta se bagra bogatila na štetu naroda.

mila

pre 11 godina

Sta ovaj covek uopste radi ? I dali upste nesto radi ?
Sve o cemu on prica je posao sudova. Najmanje njegov.
I, gde to ima da se buduci potezi suda najavljuju preko novina?
Ili, on to daje mogucnost nekima da se na vreme sklone ?

Boban

pre 11 godina

Korisno je i da samo DSovi kriminalci zavrse u zatvoru. Onda ce pre ili kasnije i ostali doci na red - bice jednom vlade i bez Dacica, pa cak i bez Dinkica. Ali da bi sam Vucic imao kredibilitet, morao bi da bar pomene, s vremena na vreme, i aferu koferce. Bar upola onoliko cesto koliko ju je pominjao pre formiranja vlade. Inace je mnogo smesno sve sto ima da kaze o borbi protiv kriminala i korupcije u vlasti.

Nikolina

pre 11 godina

Ma koliko se trudila da razumem iz kog razloga nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije ne polazi me baš za rukom. Jedino logično objašnjenje je strah...

Timebandit

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću, samo istraj u borbi protiv kriminala i korupcije, mnogi su se obogatili na našoj grbači sve to treba istražiti i procesuirati.

Ponosan

pre 11 godina

Ponosan sam sto sam glasao za promene, svaka ast Vucicu, vidim da je odlucan u svojoj nameri da pohvata kriminalce i dovede drzavu u red. Jos jednom svaka ti cats i zelim ti puno uspeha u daljem radu.

radoznao

pre 11 godina

Koliko se secam rekao je da prvo Dinkica hapsi, ja se slazem sa tim, ali on se izgleda vise ne slaze. Neverovatno, covek godinama preti u prazno

Novak

pre 11 godina

Kod nas u Srbiji je svaka nova vlast mislila da je vecna, pa su se mnogi ponasali kao da ce imati trajni imunitet za sve nezakonito sto su radili. SNS je prva stranka koja dolazak na vlast nije dozivela na takav nacin, ne zato sto je njeno rukovodstvo skepticno prema stranackim kadrovima koji su na funkcijama, vec sto su zbog dugogodisnjeg perioda lose vlasti u Srbiji gradjani prilicno spustili prag tolerancije, pa ce eventualno nezadovoljstvo radom stranaka na vlsti mnogo strozije kaznjavati.

Marija Petrovic

pre 11 godina

G. Vucicu podrzavam Te i samo napred, zelim da istrajes do kraja borbe. I na kraju svi kriminalci da vrate ono sta su uzeli od drzave....i eto Srbiji oporavak!

skipper

pre 11 godina

Samo tako nastavi Vučiću, nemoj posustati. Srbija je uz tebe. Raskrinkaj sve sporne, kriminalne radnje. Ostao si dosledan. Izguraj do kraja!

Serpullum

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

Stevan

pre 11 godina

Vucicu, ajde zacas resi i onu misteriju sa dzakom punim glasackih listica kojima su, kako ste nas ubedili, pokradeni izbori... Kako vas bre nije sramota i tebe i Tomu diplomu, da tako bezocno cutite o tome.... Vi ste nasli nekoga da hapsite a ovamo ste obmanuli glasace s dzakom koji ste sami negde ukrali. Zao mi je samo nase dece sto za njih ne vidim neku buducnost u ovoj prevarantskoj drzavi.

Sv.Milojica

pre 11 godina

Pa naravno da ne trza na Svetog Petra, posto je socijalista. Proucavao je Marksa i Slobu. Ali kad ga bude nazvao osrednji beogradski krimos ima da se upiski u gace. Koji licemer

crni gruja

pre 11 godina

Ne razumem one koji kritikuju što za 40 dana rada vlade nisu pohapšeni svi lopovi. Verujem da večina njih ne zna kako se radi pretkrivični i krivični postupak. krivična prijava treba da bude konkretna i celokupna, jer je svakom poštenom policajcu velika sramota kada mu tužilac odbaci krivičnu prijavu. Pustimo ljude da rade svoj posao i dajmo im vremena da pokažu rezulate, a verujem da će ih biti i da ćemo saznati koji su to političari i tajkuni umešani u kriminal.

Bundzija

pre 11 godina

Nije prethodna vlast samo tolerisala korupciju, nego je u potpunosti u njoj ucestvovala. Nova vlast je odlucno i odlicno krenula protiv toga sto je i rezultiralo prvim hapsenjima, samo treba isterati do kraja. Neki bi preko noći to da se uradi, što je potpuno ne moguće. Treba biti strpljiv i pružiti podršku Vučiću i ljudima koji su to započeli.

Andrea

pre 11 godina

"Do sada su samo oni koje je DS vezivao za SPS završili iza rešetaka,a ukoliko se dokaže...Ali uveravam vas da će se tek videti koliko je DS upropastio državu...pa dovoljno je samo pomenuti akciju Očistimo Srbiju..."Da li postoji zakon protiv ispiranja zdravog mozga (onima koji ga još uvek imaju,naravno)???Koliko neko treba da bude ispunjen mržnjom i frustracijom (ili toliko očajnički opsednut željom za vlašću,komleksom veličine,paranojom ili čime god već....) pa da javno i nekažnjeno godinama daje takve izjave,pa još postane prvi podpredsednik vlade i dvostruki ministar?

Sve je isto...

pre 11 godina

Djindjic je napravio gresku kada je rekao da nema revansizma! Da je postupio drugacije, ne bi nam sad Tomin naslednik drzao moralne lekcije i pretio svima koji ne misle isto kao on i tutor mu... Zalosno je sve ovo!

Milos

pre 11 godina

U prvom krugu sam glasao DSS u drugom nevoljno ali ipak za Tomu Vucicu imas moju podrsku ali ne bezuslovnu hocu rezultate u narednih godinu dana ako uspes imaces veliku podrsku ako ne bices brzo zaboravljen za sada puna podrska po cenu novih izbora.

Branko Ca

pre 11 godina

Konacno se pojavio neko ko ce kriminalu i korupciji stati na put.Ali mi ne bi smo bili mi kada mu ne bismo nasli mane i kritikovali sve sto vodi ka boljem zivotu.Do juce su nam DS-ovci zamazavali oci i mi smo cutali,a danas kada je na pomolu boljitak mi kritikujemo.Kakav smo bre to narod.Pustite ovog mladog coveka da radi svoj posao jer retki su oni koji bi se usudili da se bore protiv korupcije.

Pobesneo Maks

pre 11 godina

@pričalica,svuda u svetu,ljudi koji su na vrhu piramide kriminala,su uglavnom bezvučna imena!Ljudi za koje niko nije čuo u medijima.Nije da nešto gotivim Vučića,ali ako je odlučio da "češlja",neka trebi gnjide i u tome ima moju podršku,a i naroda.Koliko će biti uspešan,vreme će pokazati,ali je u svakom slučaju bitno da se nešto dešava na tom polju.

Milica B.

pre 11 godina

Svaka čast, ovo je jedini način da Srbija ide napred! Obećanja se daju da bi se održala a ne da bi se sve zaboravilo posle izbora, ja vidim da da Vučić upravo to radi, stavku, po stavku sve što je rekao!

Branko Ca

pre 11 godina

Konacno se pojavio neko ko ce kriminalu i korupciji stati na put.Ali mi ne bi smo bili mi kada mu ne bismo nasli mane i kritikovali sve sto vodi ka boljem zivotu.Do juce su nam DS-ovci zamazavali oci i mi smo cutali,a danas kada je na pomolu boljitak mi kritikujemo.Kakav smo bre to narod.Pustite ovog mladog coveka da radi svoj posao jer retki su oni koji bi se usudili da se bore protiv korupcije.

Tamara

pre 11 godina

Nekim ljudima ocigledno smeta sto Vucic hoce da se resi kriminala i korupcije pa se cose, ali ja smatram da je jedan od retkih koji se usudio da Srbiji javno kaze sta ima u planu i da se istinski potrudi da zavede reda u ovoj zemlji...Cinjenice govore sve...Moze neko da kaze kako voli Vucica, ili ne, ali je cinjenica da covek radi posao i oko toga nema diskusije!

Bach

pre 11 godina

Sjajno, sjajno, bas super sto si ti savrseni moralista a ostalih 100 000 kolega su tako veliki amoralisti. Jos jednom, bas, bas super sto si ti jedini i najbolji i mnogo bolji od drugih. Bas realno.

Radenko

pre 11 godina

Gospodin Vučić je visoki državni funkcioner koji zaista želi da se suprotstavi korupciji u Srbiji. Jasno je da će imati svakodnevne pritiske, ali kako je započeo izgleda da će uspeti da im se odupre. Nisu mi jasni ljudi koji u Srbiji ne vide korupciju koja je prožela sve pore života, a još manje su mi jasni ljudi koji misle da se takav obim korupcije može suzbiti za jedan dan pa već optužuju G. Vučića i ostale iz nove vlasti kako ništa nisu uradili. Korupciju je jako teško dokazati dokazima koji su relevantni za sud pa iz tog razloga ne treba prenagljivati već treba kvalitetno obaviti sve istražne radnje kako bi lica koja su vršila korupciju bila uhapšena i osuđena kao u svim demokratskim društvima. Podrška za G. Vučića, dobro je počeo.

Sunce

pre 11 godina

Mislim da je zaista došlo vreme da se stavi tačka na ovo ludilo koje vlada godinama. Vučić je u pravu a kome se ne dopada što ne staje i što se ne može zastrašiti to je već njegov problem!

lidija

pre 11 godina

Nisam glasala za SNS ali zaista mislim da bi bilo steta da covek ovakve energije (sta god ko mislio o njemu, to mora da mu prizna) odustane od pokusaja da konacno ocisti Srbiju od nagomilanog mulja.

Nikolina

pre 11 godina

Mislim da je zaista došlo vreme da se stavi tačka na ovo ludilo koje vlada godinama. Vučić je u pravu a kome se ne dopada što ne staje i što se ne može zastrašiti to je već njegov problem!

Strumfeta

pre 11 godina

Ne razumem ljude koji vec osudjuju vladu zato sto nisu za ovo kratko vreme pohapsili sve kriminalce.DS-ovci nisu uradili nista za proteklih 12 godina, njih niste pljuvali , a nasli ste napadati vladu koja radi tek 40 dana! Krenuli smo u dobrom pravcu, imamo pravog coveka na celu koji ce uraditi sve sto je potrebno da ova Srbija bude prava drzava!Samo napred Vucicu,osvetlaj nam obraz!

pero

pre 11 godina

Da li će se Vučić usuditi da istraži Đokovićevu ulogu u toj nesretnoj kampanji "Očistimo Srbiju"... Ta "akcija" nanela je veliku štetu ekologiji u Srbiji. Kako? Pa evo ovako: sada su svi oni koji kažu da bi se bavili ekološkim pitanjima u očima javnosti licemeri slični onima koji "štite" ljudska prava, licemeri kojima je stalo jedino do svog džepa. Neka Vučić ispita Đokovićevu ulogu. Bilo bi korisno, i pokazalo bi da nema nedodirljivih.

maks

pre 11 godina

Verujem da je zastrasujuce sta se sve desavalo u finansijskom sektoru. Da li ce se sve otkriti-ne verujem, ali bar neka se otkrije jedan deo malverzacija, to ce biti dobro za buducnost Srbije, a lopovi nece moci neko vreme da spavaju mirno.
Iako su Dinkic i G17+ ponovo u vlasti, njih treba dobro pretresti, jer su oni cinili najvise muljevina.

Dragan

pre 11 godina

Hrvati su svog direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, optužili za zlopupotrebu položaja i uhapsili zbog sličnih radnji kao kod Dulića - promotivne aktivnosti. Dulić je bio predsednik UO Fonda za zaštitu životne sredine RS a Željka Jurakić Firektor Fonda
http://www.vecernji.hr/vijesti/v-mladineo-izvlaceci-novac-hdz-ostetio-fond-1-6-mil-kn-clanak-394432

Boki_Marad

pre 11 godina

Odavno je narod rekao da koja kokoš mnogo kokodače, malo jaja daje, evo Vučić svaki dan maše hapšenjima i aferama, do sad privedeno par ljudi iz Agrobanke, što su otkrili još pre 2 godine... O Politici više niko i ne priča, a o onom džaku sa izbora i da ne pominjem...

zivi bili pa videli

pre 11 godina

"Vučić dodaje da se sa Dinkićen niti grli, niti ljubi, već da imaju dogovor koji se poštuje, pošto zajedno pokušavaju da urade nešto dobro za Srbiju."

Put do pakla je poplocan dobrim namerama.

svi smo mi veverice

pre 11 godina

"Nemaju čime da me ucene. Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić.

...super za tebe, ali nisi radio ni jednog jedinog dana pa opet zivis normalno i nosis fensi odela. Odakle bre??

anabela

pre 11 godina

Da li pojedincima smeta sto Vucic pokusava da se izbori protiv korupcije i kriminala ili sto pokusava da se izbori protiv korupcije i kriminala. DS je uglavnom bio na vlasti prethodnih 12 godina a za to vreme smo uglavnom gledali kako su nazovi biznismeni sve bogatiji a narod sve siromasniji. Covek koji tome pokusava da stane na put ima moju apsolutnu podrsku.

radandco

pre 11 godina

Ovo je mozda i poslednja sansa da Srbija postane normalna drzava i da se izbori sa korupcijom na svim nivoima i organizovanim kriminalom i ne smemo dozvoliti da je propustimo. Ne zanima me sta ko misli o Vucicu, sve dok covek pokusava da se izbori za to da kriminalci zavrse u zatvoru zbog kradje drzavnih (narodnih) para.

Ekipa ns

pre 11 godina

Gospodine Vučiću videćemo šta će biti sa Bajatovićem u slučaju Agrobanka, i u mnogim slučajevima vezanim za Srbijagas. Da li ćete tu posustati ili ćete hapsiti? Navijam za Vas da ne posustanete mada malo verujem u to.

Ekrem

pre 11 godina

Ni sa kim se nije družio od tajkuna, nikome nije uzimao, nikome ne duguje...i tako pliva već 20 godina u ovom mulju od srpske poltike. Da li mu iko stvarno veruje? Vučiću, bio si mi antipatičan onda, antipatičan si mi i sada i za vjek vjekova. Srbiju treba očistiti, ali to treba da uradi neko ko će moći i tebi da pokaže gde ti je mesto.

milan

pre 11 godina

Jednostavno receno, Vucicu ja tebi to neverujem, ako bi te neko zvao moze biti samo od tvojih mecena a nikako neko od drugih. U sustini nama prodajes to kao borbu protiv korupcije a u stvari je to borba protiv opozicije DS i LDP i nista drugo. Ti se nadas da ces dosta toga naci protiv tvojih politickih neprijatelja, nemogu da kazem protivnika da to nije tvoj kvalitet, nadajmo se samo da necete montirati optuzbe za cega ste isto u stanju a i nebi nikoga iznendailo.

LJILJANA M

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić."


Samo vi radite ono što ste obećali u predizbornoj kampanji i ne brinite za vašu političku budućnost,jer ko jednom pogazi reč nema mu spasa.
Ovi bivši su gazili ne reč,nego živu silu,i to bez pardona,samo da bi njihovi džepovi bili puni !

jocika

pre 11 godina

da bih poceo da Vam verujem bilo sta ( i dobijem amneziju vezano za Vas lik i delo do sad), trebalo bi glasno da izgovorite imena ljudi koji su Vas do sad zvali...

pricalica

pre 11 godina

Ne vidim koja je to krupna riba uhapsena ili velika pljacka rasvetljena. Uhvacen je direktor Agrobanke koji nije preterano zvucno ime ali slucaj je daleko od razresenja. U pritvoru je i gospodin Habitfarm jos par njihovih manje poznatih saradnika i to je sve. Niko od vodecih tajkuna ili vidjenijih politicara nije pozvan na odgovornost niti verujem da ce ikad biti. Drzava jos nije resila slucaj Milovana Bojica evo vec punih dvanaest godina. Ne znam kada ce se poceti sa malverzacijama DS-a mozda negde 2024 ako se nastavi ovim tempom. Vrana vrani nikad oci nije vadila i ova Vuciceva prica mi uopste nije jasna. Kada nesto konkretno uradi narod ce to svakako umeti da ceni ali za sada nema nista veliko kao rezultat.

darko

pre 11 godina

Recimo, da se samo za reklamiranje akcije “Očistimo Srbiju” u jednom dnevnom listu potroši 600.000 evra.
1. Reci u kom, kooommmm, Listu!!!
2. Reci u kom listu i navedi matematicki-2+2=4 u kom vremenskom periodu i koji je vlasnik lista!!!
3.Kad navodis, budi dosledan do kraja i reci matematicki kako stoje stvari.

polako bre

pre 11 godina

Iskreno,
ja se nebi odusevljavao jer zanmo da su sudski procesi kjod nas dugi i da se 90% presuda iz privrednog kriminala na kraju ponisti kroz apelacione sudove.
Sacekajmo bar godinu dana da vidimo koliko ce bitio sudskih procesa, presuda postati poravosnazno tj. izvrsno pa se onda odusevljvajmo

musketar

pre 11 godina

to si obecavao, dobio potrebne glasove na izborima, imaj na umu naredne izbore i to kako je ds prosao na ovim izborima.
zivela demokratija !!!

grdna_ja

pre 11 godina

Pravog je Vučić pomenuo. Nama sa Vama ni Sv. Petar ne moze pomoci.
A ono " ni za pedalj", pa nemojte ponovo! Jednom ste u bližoj istoriji vikali da ne damo " ni pedalj srpske zemlje" pa nam evo od Kosova bukvalno ostade pedalj (severni deo), i to ako ostane.

Htedoh nesto drugo. Da li Aleksandar Vučić mora sve svoje govore, intervjue, obraćanja, itd. da počne i završi pričom " da će on da hapsi svakog, ne bitno od partijske pripadnosti, da neće da prašta Miki i Žiki, da u borbi protv korupcije nema zaštićenih..." Da li Vučić stvarno misli da smo toliko zaglupili. On veređa intelegenciju miliona Srba. Zar on misli da mi ne znamo da niko ne treba da se štedi. Kriminalac je kriminalac. Kakve to ima veze sa partijom. Vi ste dragi nam političari stvorili klimu u kojoj ste bili nedodirlivi, u kojoj ste mogli da kradete i da ne odgovarate. Zato i mislite da treba da nam pojasnite da i političari, ako su kriminalci, treba hapsiti.
Vi mozete glasno reći da za Vas nema ne dodirljivih i partijskih drugova kada su kriminal i korupcija u pitanju, samo onda, kada uhapsite nekoga iz SNS-a, SPS-a, URS-a. Pa i iz DS-a! Jos nijedno zvucno ime nije uhapšeno. Mi čekamo.

bezimena

pre 11 godina

Ovo je posao sudova? kojih, naših? Haha, dobar fazon, ako njima šta ostavimo postacemo kartel. Bolje I Vučić, koliko toliko, nego niko I nimalo.
(Nikola, 7. septembar 2012 10:29)

Šta je "bolje" Vučić!? Dotični niti može da istražuje, niti da hapsi, niti može da sudi, već to u svakoj državi rade policija i pravosudje. On samo može da traži da bude obavešten, a i to do mere koju propisuje zakon, o tome u kojoj je fazi neka istraga, i ništa više! Njegovo halabukanje je neozbiljno.
Možete li uopšte da zamislite koliko ljudi učestvuje u otkrivanju jednostavnih, da tako kažem, krivičnih dela, kao što su kradje npr. E pa deset puta više, i to veštaka više profila, je potrebno da bi se došlo do dokaza u delima privrednog kriminala. Srbija NEMA toliko stručnjaka ni ukupno, a kamoli u policiji i pravosudju!

I šta je sa IZBORNOM KRADJOM, koje je bilo PRVO obećanje SNS? Jesu li mahali papirima, džakovima i govorili da će čim osvoje vlast izneti pred javnost DOKAZE!? Jel to uradjeno? NIJE, niti će biti jer je cela priča bila LAŽ, kao što je i sve ostalo u SNS LAŽNO (obećanja, diplome itd.)!

Србин

pre 11 godina

Људи свашта могу рећи за Вучића али то да је поштен нико не може да оспори.

Крајишник- Ресторан Путник

pre 11 godina

"Може да ме зове и Свети Петар" али неверни Тома кад те назове има да слушаш :-D

Nenad

pre 11 godina

Druze svaka cast i sve je to lepo ali ajde sada manje da pricas a vise da radis, moze?! Ako je Agrobanka jedino muvanje u ovoj drzavi onda stvarno je smesno. U svakoj sferi ove nase drzave je korupcija i lopovluk, ako budes radio kako treba i po pravdi, trebace ti jos 10 novih zatvora sve da ih smestis!

lemmings

pre 11 godina

Da nam je više ljudi kao što je Vučić... eh...
(Suza, 6. septembar 2012 23:33)

...pa da izvršimo kolektivno samoubistvo, kao leminzi...

Krstic

pre 11 godina

Kaze ova gromada od postenjacine,da nikom nista ne duguje,samo je zaboravio da kaze da su ga pre par godina jurili da plati neke telefonske racune,kad je postenjacina "zaboravila"da plati.To da se zna da je pokusao da izbegne placanje taj veliki dinarski dug,ali je dolijao,i morao platiti dug.

D&D

pre 11 godina

Odlučnost i rešenost Aleksandra Vučića da svoj posao obavlja na najbolji mogući način, stvarno izaziva divljenje. Činjenica je da svojim primerom pokazuje kako bi svi ministri trebali da rade. Raduje me da je zaista počela beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije i da nema načina da se ona zaustavi.

žsavić

pre 11 godina

vlada srbije ... pa to je jedinstvena i neponovljiva grupa ljudi na ovom svetu, taman pomisliš velja je najpametniji (i najkulturniji, razume se), pa onda vidiš negde mrku i odma pomisliš, ne ipak je mrka najinteligentniji, ali isto se desi kad vidiš lepo okruglo lice ivice, ili kako beše ovaj putinovac, ovaj zet ili pašenog, ali on je iz "kabineta" ... o da, kako se nisam setio predsednika i te produhovljene face batočinske, i na kraju ti dođe ovaj ... ovaj ... jao majko moja, vučić sa tim prodornim vizionarskim pogledam koji stalno trepće ... svetski šampioni, to vam tvrdim, za sva vremena ...

Pecarski

pre 11 godina

Ja ne razumem zašto se ministar odbrane bavi poslovima ministarstva pravosuđa i ministarstva unutrašnjih poslova, a premijeroministar policije ćuti. Takođe ne razumem zašto su spojene funkcije premijera i ministra policije.

Streetcat

pre 11 godina

AMAN, covece ili uhapsi STVARNO krupne ribe ili UCUTI.Ovaj covek neprekidno toroce, ali osim "Agrobanke", nista nije uradjeno. Gde su ti tajkuni, ministri, razne ozbiljno krupne ribe??Proslo je vec dosta vremena STA CEKAS, drugi silazak Hrista na zemlju?

prazne price - prazna obecanja

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić." Mozda je i tako ali si obecao da ces do kraja avgusta da objavis ko je vlasnik Politike i jos nekih listova,
a danas je sesti septembar. Za politicara nije dovoljno samo da ni od koga nista nije uzeo i da nikome nista ne duguje. Potrebno je da nesto moze i hoce da uradi. Kako je pocelo sa obecanjima sa Politikom, ne izgleda da se ista promenilo. Slusacemo prazne price i obecanja.

f11-2-f-12-2-f13-1-f14-2

pre 11 godina

Dajte narodu da radi pošteno a ne po stranačkim opredeljenjima! I Tijanića da smenite, mogo se brate ugojio, a i Dačić bi trebalo da povede računa o holesterolu!

nada

pre 11 godina

Po komentarima tacno se vidi da su partijski podeljeni a tako je i Srbiji.Tabori lobiraju jedni za druge cak i ovakvim komentarima.Moram da kazem da sam glsala na lokalu za Knezevica a za predsednika dala sam glas Tadicu a ne pribadam ni jednoj stranci.Dokazana pljacka korupcija zloupotreba sluzbenog polozaja i slicno mora se osuditi i kazniti.To sto se Vucic usudio da otpocne borbu protiv svih koji su ovu zemlju ojadili je dobar pocetak.Uostalom ne radi sam vec sa citavim timom ljudi.Ocistimo Srbiju od svih koji je prljaju nekulturom kriminalom i spekujacijama zarad licne koristi.

Bojan J.

pre 11 godina

Ovaj samo melje istu pricu svaki dan. Da ga ne znam rekao bi da nesto i radi.

Batice ajde pipni koferceta kad si vec toliko odlucan i silan.

zoran

pre 11 godina

Zborite usta da niste pusta... I tako dve decenije. A nama sve gore i gore...

Najcrnje od svega što ima ogroman broj punoglavaca koji se još uvek primaju :(

Nikola

pre 11 godina

Ovo je posao sudova? kojih, naših? Haha, dobar fazon, ako njima šta ostavimo postacemo kartel. Bolje I Vučić, koliko toliko, nego niko I nimalo.

Luka

pre 11 godina

Vučić kad krene da radi i da zovodi red mnogo će onih koji su mislili za ovih 12 godina da su potpuno nedodirljivi završiti iza rešetaka.

Bravo

pre 11 godina

"ali da "ni za pedalj" ne odstupa od otkrivanja afera i onih koji su upleteni." - Tako je, sad nema odustajanja, sve pohvale za hrabrost i odlučnost. Da nije Vučića na tom mestu, teško da bi se šta promenilo.

Nikolina

pre 11 godina

Svi mi koji smo glasali za promene i bolju budućnost, glasali smo upravo za to da kriminal prestane, da se korupcija iskoreni i da se Srbija zaista promeni u stvarnosti a ne na pričama. Prema tome punu podršku dajem Vučiću da nastavi dalje i ne popušta jer to je jedini pravi put.

Aquila

pre 11 godina

Dobro je da se pojavio čovek kao što je Aleksandar Vučić, za koga ne postoji cena koju bi platio da odustane od borbe protiv kriminala. Svojim postupcima stvarno dokazuje da nije u vlasti samo radi vlasti, već ima ozbiljnu nameru da od Srbije stvori pravednu Srbiju. Takav čovek nam treba!

mama

pre 11 godina

Koliko ljudi je zaboraimo gos.Vucica. Pa ljudi moji prošlo je smo 12 godina i neverujem da se nesto promenilo. Sramota je to da sve zaboravljamo brzo

diplomac

pre 11 godina

A cika Tome i njihove diplome, kada ce to biti na redu?
Hocu odmah! Ja bre 'gulim' klupu i 'ubijam' matore za kintu vec 4 godine, al jos jena i gotovo, zavrsicu fax,aj, ali ti i takvi diplomci me ubIse! Resi mi to Aco i tvoj sam ZAUVEK!!! AJ MAJSTORE DA VIDIM!

Realko

pre 11 godina

Jedno je kad se Canak zeza sa svetim Petrom. Ali jedan Vucic koji je vernik, koji ljubi ruke popa, koji ide patrijarhu po blagoslov i savet ne bi trebalo da uzima uzalud imena svetog Petra.

Susjed

pre 11 godina

Ovo je zapravo zastrašujuća izjava. Vučić je ovim neizravno potvrdio da istrage vodi politika, jer on kaže da tko god da ga zove, istrage će se nastaviti, dakle ne da se ne smije zvati tužitelje koji rade na postupku, suce ili policiju, nego da se ne zove njega, a on je mozak progona! Uglavnom ovo je jako opasno za vašu zemlju, kod nas u Hrvatskoj niti najgluplji političar ne bi se usudio nešto ovako izjaviti. Kad je Kosor izjavljivala da je "omogućila", "nije opstruirala" istrage i slično, svi su okretali očima, ali niti ona nije dala do znanja da politika odlučuje koga će se progoniti.

Nikola

pre 11 godina

Uh, koliko mi kratko vidimo.

Za one sto su PROTIV Vucica:
hajde da im damo i tih 100 dana pa cemo da vidimo.

Za one koji su ZA Vucica:
super je to sto se deklarativno bori protiv korupcije ali mora biti nekih rezultata.

Ali postoji jedan problem ovde.
Cak i ako pohapsi sve kriminalce i otkrije sve korupcionaske slucajeve i sve ih osudi, pitanje je sta ce se dalje desavati?
Naravno, samo ce drugi doci na njihovo mesto, naravno uz pomoc sadasnje vlasti ukoliko ne dodje do departizacije (glavni izvor korupcije), jacanja nezavisnih institucija i transparentnosti.
Problem je sto Vucic na tome uopste ne radi. Samo prica o hapsenjima a o uspostavljanju sistema nadzora ni reci. Tako da se sve svodi na cist populizam (bice tu par hapsenja nekih sto nece da slusaju ili plate reket)

Evo za ove sto su ZA Vucica da sazvacem:
departizacija - vidimo da su podelili javna preduzeca kao plen i tu nema nikakvog pomaka (NEUSPEH)
jacanja nezavisnih institucija - u narodnu banku postavili su politicku figuru (NEUSPEH)
transparentnost - kaze zovu ga, ne kaze ko, kaze jedne novine, ne kaze koje (NEUSPEH)

Dakle u odnosu na ove tri stvari hapsenja su totalno nebitna jer mi nemamo nista od toga sto ce neki lopov da zavrsi u zatvoru ako ce drugi da dodje na njegovo mesto.

grdna_ja

pre 11 godina

Ala ovaj peni! Ko Lečić u "Tri karte za Holivud". "Udri narodna policijo", "Hapsi narodna policijo".
" Ovolicne zatvore, a ovolike skoletine su napravili".
Gde ces Vučiću sve sto pohapsiš da potrpaš. Mogao bi javni tender za nove zatvore da otvoriš.

Pikac

pre 11 godina

Sigurno je da će ova Vlada imati najbolje rezultate u borbi protiv kriminala i korupcije. Sigurno je da svetska ekonomska kriza teško pogodila ceo svet i Srbiju, i tačno je da je prethodna vlada neadekvatno reagovala, sada treba vaditi vruće kestenje iz vatre i pronaći 2.5 milijardi evra samo da se pokrpe rupe i plate tekući računi za plate, penzije itd. Mislim da treba biti pametan i hrabar i povući radikalne i bolne poteze da bi se sačuvao budzet i ekonomska stabilnost.

blaza

pre 11 godina

Svima je jasno da bez korenite promene sistema u drzavi, nema ni napretka. Vucic to dobro shvata, samo se plasim da nema dovoljno veliku podrsku, jer sam je nemocan. Sa starim ljudima na rukovodecim mestima nemogu se sprovesti ni najmanje promene, zato imajuci u vidu greske DS-a, Naprednjaci imaju veliku sansu da se ne obrukaju i dokazu da nisu kao ostali. Podrzimo te pokusaje, jer vise vremena nemamo za eksperimente i probe, vreme je da se radi na konkretnim stvarima i do kraja.

Jasna

pre 11 godina

Aleksandar Vučić dovešće u red ceo sektor bezbednosti, pri tome iskoreniti kriminal i korupciju. Samo to da uradi ova vlada, cela ekonomija bi živnula a građani bili zadovoljni jer bi prvi put i u Srbiji postojalo nešto što se podrazumeva pod pojmom pravda!

ja nisam glasao

pre 11 godina

Hocu hapsenja da vidim za cementaru, za koferce, za kolubaru, za jeep komer, za moneru, za c market, za mnooogo stvari jos, kasno je ne mogu se setiti, odo da spavam. pozz

I.MILOSAVLJEVIC

pre 11 godina

Jbt, stvarno ne mogu da verujem : "Majke mi, pohapsicu sve, evo videcete, sve ce se znati, evo keve mi, samo cekajte pa cete videti" HAha Niko njega nece ubedjivati, ni baba, ni tata i tajkuni, ni Sveti Petar. sutra ce stajati u naslovu ni Isus, ni planeta, potom univerzum.... Kakav sarlatanizam. E narode, sagni se i razgaci se. Na kraju, kada ti bude dosta sexa pohvatace neke ulicne dilere i hvaliti se sta su uradili. CCCCC.

Aleksandar

pre 11 godina

...pa da izvršimo kolektivno samoubistvo, kao leminzi...
(lemmings, 7. septembar 2012 07:42)

Leminzi ne vrse kolektivna samoubistva, cuveni snimak je bio montiran kao sala, al' eto primio se... S druge strane, kakvi smo mi i kakvi su nam politicari - ne bi me uopste cudilo da jednog dana preuzmemo 'titulu' leminzima, s tim sto bi je mi, za razliku od njih, zasluzili.

goran

pre 11 godina

mislim da bi pre bilo kakvog obecanja trebalo da razmislis i da se informises, a ne da prozivas

kako ti se cefne. secate li se kako ste posle price da seselj zeli da vas pobije pevali da ste uzimali kintu i od miskovica i od beka? kako cete da ga hapsite za 23 sumnjive privatizacije ??? u zadnjih par godina sramota me sto sam pripadnik ovog naroda jer ovde i dalje idioti zezaju narod, posto znaju da narod ne zanima sto mesec dana nije jeo meso i sto su mu deca narkomani, bitno je da nekoga prozivaju i srce na mestu. konstatacija posten covek ne moze da se bavi politikom!!!!!!

crni_redstar

pre 11 godina

zasto ste toliko ostrasceni? ja nisam glasao niti cu verovatno ikada,ali zasto tolika halabuka po komentarima,izbori su prosli,ne mogu vise da citam kako se prepucavate oko politicara,a svi su isti ko jaje jajetu!

demokrata ali stvarno

pre 11 godina

Gospodine Vucicu, imate sansu da udjete u istoriju srpskog naroda ! Ako kaznite sve ljude koji neposteno rade na racun nas i nase dece (prvo i iz vase stranke) i uspete da promenite sistem, narod ce Vas slaviti... A to je, ako ste castan covek, vrednije od tajkunskog prokletog novca...

Nikolina

pre 11 godina

Vučić je takav kakav jeste i upravo zbog toga ga cenim i poštujem. Kod njega nema protekcija, kod njega nema ko je kome stric, baba... svaka čast, samo napred!

Baba Visnja iz Karlobaga

pre 11 godina

Super Aca je dosao na vlast jer je obecao da ce uhapsiti Dinkica, najveceg od svih lopova. Prelepio je proslog aprila Super Aca Beograd upozornjima: ako glasas za Djilasa dobices Dinkica. Ispalo je suprotno: glasao sam za Super Acu i dobio Dinkica. Oni se ne ljube i ne grle ali zajedno spasavaju Srbiju. Prosto ih je milina gledati.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Pa zar ovaj nije ministar odbrane a bavi se 'otkrivanjem afera'? Time se isto bavi i Dačić, Nikolić, Tabakovićka, Dinkić... Hoće li najzad krenuti da nešto rade i zaustave galopirajuće siromaštvo ili će i dalje obećavati otkrivanje afera a nijednu ne otkriše do sada.
I šta bi sa Dinkićevim lisicama koje mu je obećavao da će mu staviti na ruke?
(bane, 6. septembar 2012 23:57)

ODGOVOR, Zar vam nije jasno da plana nema, nista se nece desiti, za godinu dana ce biti 1.500.000 nezaposlenih, ruski krediti (koji ce nas dodatno unistiti jer se uzimaju za rupe u budjetu koje ce biti sve vece), oni su i dalje u opoziciji, umesto kritika-istrazuju, ok, treba ali stomaci su sve prazniji, price nam vise nista ne pomazu, hocemo posao.

Goksi

pre 11 godina

Kaze da ne duguje nikome nista! Dugujes stan Mirku Marjanovicu i ti i svi ostali radikali! Da li je moguce da ne postoji nijedan novinar koji bi i Vucica i sve radikeale (za mene su oni i dalje radikali) do iznemoglosti i svakodnevno na to podsecao? Ovo je gola i neoboriva cinjenica. Da je ziveo kao sav ostali svet, a da nije bio sluga Mirka Marjanovica (citaj Slobe i Mire) nikada ne bi mogao da ima novca da kupi stan! Istinu na sunce!!!

SvetM

pre 11 godina

Od kada su ova samohvalisanja vest koja zasluzuje udarno mesto na sajtu?
Nakon ovih verbalnih purgativa, uzvisenost doticne licnosti postaje nesporna.
Sve je sam sebi oprostio. Da mu obecamo da ce biti proglasen za sveca ako ga, ne daj, Boze, Sveti Petar kojim slucajem ipak nazove?
Uzgred, ako ga neko nazove i predlozi mu nesto necasno, nije li red da ga za to po svom obicaju javno prozove a po zakonu optuzi i procesuira?
Zasto javno ne kaze ko su ti koji ga zovu?
Zasto ih stiti?

Milos J.

pre 11 godina

Jel čitao neko ustav ovde? Sve neregularnosti povodom izbora se prijavljuju RIK-u koji mora u roku od 48h da donese rešenje ili o poništenju izbora ili o ništavnosti te prijave, stranka koja je prijavila tu neregularnost može da da Vrhovnom sudu žalbu na to rešenje i TO mora da se reši do 48h. Nema tu šta policija i sl. I toliko dugo tako krupna stvar da se dešava? To su stvari koje moraju što pre da se reše kako bi bile sankcionisane. Ali to su Srbi mi ne verujemo ničemu, skloni smo teorijama zavere i mislimo da sve što može da se uradi na mućku tako će da se uradi i tako mora, nema morala ovde. A kako i da ima kad su nas ceo život samo maltretirali. Pametan je Vučić ništa nije uradio ali svima će da ispere mozak sa hvaljenjem sebe i svi ćemo da mu slepo verujemo...

dejan

pre 11 godina

Vucic samo prica, prica, prica... A, afera Agrobanka je potpuno zaboravljena. Ova banka je imalo puno raznih rukovodilaca koji se sada uopste ne pominju.

kiki

pre 11 godina

Molim te samo objasni finansijsku konstrukciju kokom si rešio stambeno pitanje.Još nešto važi li i dalje tvoj savet da ne plaćamo dadžbine ako smo u teškoj finansijskoj situaciji zbog raspale države,privrede...

duca

pre 11 godina

Zasto ne kazes :Zvao me taj i taj za toga i toga,da vidimo ko je sa kim u dilu,ko je kome davao lovu,pa posle toga niko vise nece da te zove.Ako neces to da uradis,onda cuti i radi ,nemoj da se pravdas jer narod jedva ceka IMENA,IMENA,IMENA.

Predrag

pre 11 godina

Ovo samo pokazuje da su najveći kriminalci u koaliciji sa njim ,biši Slobovi puleni, tako da DS nije mogao da izađe sa njma na kraj teško će to moći i sam Vučić. Srećno!

ja

pre 11 godina

Samo prazne price po dolasku na vlast. Na licu ti se vidi koliko si zabrinut, jer ne znas sta da radis i kako da radis... Da znate da se bavite demagogijom i prilagodjavanjem vlasti u vasu korist, mnogi od nas su iskusili jos odavno. Steta sto ste tolikoj deci isprali mozak kako ste vi divni i sjajni pa misle kako ste divan izbor za ovu zemlju,kako su samo drugi krali a vi nikada, i koliko je potrebno bilo bilo kome ko je posle vas dosao na vlast da sredjuje situaciju od novcane do moralne. Ja znam i sigurna sam da ce biti samo gore i da, kao i uvek, od vas i vasih mozemo samo da cujemo dranje, uzvikivanje, optuzivanje, ali rad, red i disciplinu ne znate niti cete da sprovedete, jer nije u vasem politickom interesu. Budi jednom faca pa stani iza onoga sto pricas...mada to se nikada nece desiti, a i sto bi to pali kod vasih glasaca.

Trla baba lan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da te zove.Od kada si kao junosa usao u politiku bez dana radnog staza ti stalno nekom pretis.Kazesnisi se druzioni sa kim. Pakakoonda namaknu stan od 117 kvadrata za vreme tvog famoznog "ministrovanja".Maseds praznim papirima celog zivota. Stalno nekog optuzujes a nemas onu stvar da protiv nekoga podneses privatnu krivicnu prijavu. Mani se politicke demagogije

Munze

pre 11 godina

Izgleda da je najveća bolest našeg naroda kratko pamćenje,kao kod zlatnih ribica...

Ne tako davno,gospodin "Borac za pravdu i čist račun" je bio deo političkog "miljea" koji je rukovodio Zemunom,koji za vreme te vladavine nikada nije bio veće selo i turska mahala od svog postojanja.
Prisetimo se samo rđavih trafika i karton butika na svakom ćošku i svakoj autobuskoj stanici i koliko je takva "kombinacija" koštala u cenovniku SRS,kao i deljenje placeva na Altini uz autoput Beograd-Novi Sad na 99 godina uz simboličnu nadoknadu.

Verovatno su i te "usluge u posredovanju" išle kroz naš fiskalni sistem i za njih je uredno plaćen PDV.

Ha ha...

Mirka D

pre 11 godina

Bilo je za ocekivati da se u borbi protiv korupcije nailaziti na prepreke, postavljene od strane onih koji imaju sta da sakriju i imaju cega da se plase. Verujem u hrabrost Aleksandra Vucica, jer je prvi ustao da se bori protiv kriminala i korupcije, znam da ce oslobiditi Srbiju od istih!

Hajduk Stanko

pre 11 godina

Ajde vec jednom izadji i reci imena,firme a ne samo ponavljanje iste mantre.Afera i hapsenja oko Agrobanke nemaju veze sa tobom.Svako vece ista prica samo drugi mediji.

slobodan

pre 11 godina

Gospodine ministre odbrane I ko zna čega još, prvo strpajte u zatvor te silne političare što ste do sada uhapsili, pa ćemo posle lako.

logika

pre 11 godina

A šta je sa kadrom ovih što su bili u prošloj a i u ovoj su vladi??? Bojim se da je ovo ona klasična tresla se gora rodio se miš...osudiće neku sitnu ribu radi reda i ćao...podići koju optužnicu i to je to...

koyo

pre 11 godina

Све је то мазање очију јавности , да би се са стварних проблема народу одвратила пажња борбом против некакве корупције. То је радила и прошла власт. Од тога нема ништа, на место једног доћиће други криминалац односно политичар.

Ivan Stojanovic

pre 11 godina

Nas narod kaze "Pas koji laje ne ujeda". Hapsi Vucicu, optuzuj, sudi, a nemoj da pricas prazne price "Ovo cemo...", "Ono cemo...". Ako postoji osnovana sumnja i ako postoje dokazi, samo napred, imas moju podrsku za to, nema zasticenih! Ali sam definitivno siguran da ce sve ove price zavrsiti neslavno kao sto su i mnoge pre toga, da imate dokaze vi bi hapsili a nebi samo trljali u prazno...

Tanja

pre 11 godina

Baš me interesuje koliko se godina zatvora dobija za sve javno izgovorne lažne optužbe? I molim te, oslobodi se više tog kompleksa DS-a.

loshmi

pre 11 godina

Sve ces ti pohapsiti?! "Tebe smo cekali da to uradis" Ja vjerujem i znam da su dostina njih krali u zadnjih 22 g.! I svi smo mi tebe cekali da ih hapsis, kako da ne! Zalosno je da ovaj jadni i mogu slobodno reci priglupi narod zajedno samnom , ostaje slep kod ociju,gluv kod usiju i glup kod mozga!!! Mi~narod ,koji smo za "ove" ili "one" dopustamo sve to vec 22 g. i tako nam i treba! Dopustili smo da nas krade i susa i marusa sve ove godine! Da ne nabrajam sve pljacke, jer iako smo priglupi ostale su nam tu negde u malom mozgu. Dopustili smo da i ako se sazna da smo pokradeni,sve to prodje manje vise nekaznjeno, da sve te silne pare odu u etar i da ih niko od nas nikad vise ne vidi! Dopustili smo da svaka nova vlast optuzuje staru, da je sve pokrala! To znaci da mi samo lopove u ovoj nasoj zemlji imamo. Znaci da su opet lopovi na vlasti. Ovo ponasanje Vucica samo govori ciji je on ucenik. Tragedija je to dopustimo da na vlast dodju Seseljevo levo i desno jaje. I tragedija je to da neko misli da oni vise nisu sledbenici i vojnici njegove bolesne politicke ideologije! PS. Valjda ce nam jednog dana procuti usi, progledati oci i proraditi mozak

Konzerva

pre 11 godina

Vucicu, nesto mi nije jasno. Ds je u Beogradu osvojio 35, a SNS 27, i gflavni grad ne dirate, a u Sapcu je DS osvojio 32 odsto, a SNS 14, i Sabac smenjujete.

mirko

pre 11 godina

Ako radi po zakonu, kako može pre završetka istražnog postupka pretiti i osuđivati bilo koga. Neka javno kaže ko ga je zvao, jer to su mogli samo njemu bliski, ili njihovi prijatelji.
A što se tiče Đokovićeve uloge u akciji Očistimo Srbiju, mogu samo reći, da je Đoković dao više donacija nego kompletna SNS.

kuliram, a da šta ću

pre 11 godina

da li vučić uopšte zna šta je to principijelnost? i doslednost. ako nešto nazoveš fašizmom, ponašaš se prema svim sličnim pojavama na isti način.
ako se vlast u bgd ne dira jer je ds osvojio najviše mandata, zašto se u užicu (i još nekim gradovima) anulira duplo bolji rezultat demokrata?
zato što mu se može, zato što je na pragu da ostvari jednopartijsku diktaturu i jednoumlje kakvo nam se obilo o glavu mnogo puta.

nidža

pre 11 godina

Lopovima je mesto u zatvoru. A kralo se na sve strane. I što si bliži vrhovima vlasti to su ti mogućnosti veće. A sadašnjoj vlasti ostaje samo ona narodna: ili na štitu ili ispod njega!

Dragan Jurić

pre 11 godina

@ Ma koliko se trudila da razumem iz kog razloga nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije ne polazi me baš za rukom. Jedino logično objašnjenje je strah...
(Nikolina, 7. septembar 2012 12:37)

Taman posla da nekome smeta borba protiv kriminala i korupcije,ali zar da je,tobože,sprovodi neko ko je ogrezao u sopstvenim lažima? Za početak,neka objasni kako se,bez dana radnog staža,moše kupiti stančina kakvu on ima i (pošto imam dva studenta) kako da mi deca završe godinu na fakultetu za tri dana!? Kad to učini,postaću njegov istinski obožavalac!

Adam

pre 11 godina

A sta bi sa izvestajem o vlasnistvu nad medijima u Srbiji????...Otkako je javno postavljeno to pitanje stvarno me zanima ko su vlasnici medija u Srbiji.

Dr Zumbul

pre 11 godina

@: Dragana Draganica, "Koliko ja vidim u svemu ovome da je Vucic jedan od retkih politicara koji se usudio krenuti na korupciju i organizovani kriminal a narocito na ove tajkune."
Stavi naočare! Gde ti vidiš tajkune i koje? Evo, po njegovom svetom i svetlom (Vučićevom) primeru, krenuo sam i ja u borbu protiv korupcije i kriminala: "UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE, UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE", UHAPSITE SVE PLJAČKAŠE I TAJKUNE", i tako ću da ispišem svaki dan sto strana a on nega svaki dan galami sto minuta i eto nama pobede!

Deda Pera

pre 11 godina

Auuuuu. Bilo je narcisa u javnosti,Velja kazan je bio jedan od velikih,ali ovaj,pa ovaj ima ego toliki da garant nosi podvezice.
Podseca me na one likove koji vicu "drzite me da nesto ne uradim" ili jos bolje "to je vuk".
I opet imamo premijera,a ovaj put minustra policije koji je minorna licnost. Ovaj je za**bo i Mladju zvanog "akcije od 1000 Evara".

poreski obveznik

pre 11 godina

Prvo da dokazu izbornu kradju, SNS je stranka koja je soj rad zasnivala na otkrivanju aferi itd., nikada nisu dokazali ni jednu svoju trdnju, bojim se da ce i sada sve biti samo prazna naklapanja, svi profesionalni politicari su se enormno obogatili "postenim radom" nez dana stazu u nekoj drugoj struci. Sad ce verovatno da bude na delu ona narodna poslovica "riba smrdi od glave a cisti se od repa"

Pavle

pre 11 godina

Poverovaću Vam Vučiću tek kada udarite na krupni kapital, a pre svega smenite celokupni sudijski i tužilački vrh i druge poslušnike bivšeg, očigledno i sadašnjeg režima, pošto su izgleda nedodoirljivi i nesmenjivi

laki

pre 11 godina

Sve je to izgleda odlucno i lepo zvuci slusati kako napokon imamo heroje koji ce da se obracunaju sa tajkunima,kriminalom i korupcijom.Videcemo sta ce od toga biti ostvareno,i da li ce u buducnosti neka nova vlada opet morati da ispituje kriminal prosle vlade.Ja i pored najbolje volje ne mogu u to da verujem,iako sam razocaran svim proslim vladama i siguran sam da su svi koji su mogli muvali i zloupotrebljavali svoj polozaj bogateci se na racun siromasnog i obespravljenog naroda.Neko poceti mora,ako se hoce napred,inace do sada se sve svodilo samo na laznim obecanjima.Tu i jeste najveci problem,kada se zna da je ceo sistem zatrovan i da u svim drzavnim institucijama kao i politickim partijama vlada kriminal i korupcija.Da bi se prtov takvih izborilo potrebne su ciste ruke.To me navodi na pesimizam,jer ne moze se boriti protiv onih koji stoje iza tebe i omogucuju ti lep zivot,moze,ali tada moras biti spreman da gubis i ides u rizik da i sam zaglavis ili nastradas.Treba ispitati leglo DS i to pod hitno,sve ih uzeti pod lupu i ispitati im poreklo imovine,ali se na tome ne sme stati,i u svojim redovima to isto treba uraditi,ako se vec govori o pravdi.Ko je cist nema cega da se plasi,po tome se prepoznaje ozbiljnost nekoga da se odlucno bori protiv tajkuna,kriminala i korupcije.Tada niko ne moze reci da se radi o poltickom revansizmu.Promeniti taj "vas" zakon koji vam daje imunitet iza kojeg se mnogi od vas kriju.Tu sede najkrupnije azdaje.

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Hajdemo molim Vas da svi zabeležimo današnji datum i da se nađemo ovde za 3 meseca...čisto da proverimo verodostojnost izrečenog dotičnog Ministra jer 90 dana je dovoljno da se uhapse i stave iza rešetaka par krupnih lopuždara...Moramo početi da beležimo izjave i da ih arhiviramo jer drugačije se ne može nositi sa ovim Baronima Minhauzen!!!

LalaNS

pre 11 godina

Sve se moze kad se hoce.... Kada zelite da se obracunate sa krupnim kriminalom onda se ne zvoni na sva zvona, to se lepo metodicno obavlja u tajnosti i sa veoma pouzdanim timom ljudi koji su opet svi zasticeni veoma pouzdanim ljudima... Posto je ovo Srbija a cinkarosa na sve strane, nema tu nista od tajnosti... Znaci jedini metod koji koristi Vucic jeste sledeci: Prvo cu par meseci javno da pretim, sto u prevodu znaci "Dajem Vam vremena da pokupite lovu i zbrisete ili da unistite sve dokaze..." Pa cu onda malo da istrazujem i kad ostanu dovoljno slabi e te cu da ganjam... Na ovaj nacin indirektno covek stiti svoj zivot, ne zamera se krupnima... Ili postoji i drugi scenario, Ako budem jako jako pretio mozda se pojavi par njih pa mi pokloni malo kreme za ruke... Ipak bi trebalo malo da se kontaktira sa Italijom pa da se lepo konsultuju sa njima kako su pocistili Koza Nostru, mislim moze se, kad se hoce....

Jovan

pre 11 godina

Mislim da vecina postenih gradjana Srbije, bez obzira kojoj politickoj opciji su naklonjeni, podrzavaju beskompromisnu borbu protiv korupcije. Onaj ko je isprljao ruke moze slobodno sad da se trese i siri halabuku. Nadam se da ce doci vreme kada ce gradjani da shvate da boljitak u drustvu ne dolazi od partija, nego kao proizvod konkurencije medju njima. Ja sam se oduvek grozio Vucica i primitivne-nacionalisticke politike koju je on predstavljao u proslosti, ali zasto bi to bio revansizam ako on ponudi konkretne dokaze ? Vreme ce vrlo brzo pokazati da li to iskreno misli. A kad sutra neko drugi dodje na vlast i dobro se zamisli nad svojim postupcima, onda cemo tek moci da pricamo o svanucu za Srbiju.

Koje bre ovaj

pre 11 godina

@nada

A ko je partijski podelio Srbiju. Prvo kao radikali a sada kao naprednjaci.Mozda i za to DS kriv. Delili su Srbiju na patriJote i izdajnike, na placenike i nacionaliste. A onda cela ta garnitura presla u SNS.A onda poceli da dele narod na "postene" i lopove i kriminalce. Ja hvala bogu nemam jos kratku pamet. Podelili su Srbiju gore nego sto se u Iraku dele siiti i suniti a pocela je vec odavno medijska haranga. Samo nam jos i oruzije i bombe fale

ikeue

pre 11 godina

Baš me zanima, kada u ovoj svojoj "avanturi" stigne do Dinkića, Dačića...
Da li će podneti ostavku, srušiti vladu ili elegantno u svom stilu zaobici te afere .

idealan srpski politicar - nisam nista uradio

pre 11 godina

"Nisam se družio sa tajkunima, nikome ništa ne dugujem, niti sam od bilo koga nešto uzeo", kaže Vučić" Pa naravno kad nisi bio na vlasti. Nisam ni ja. Ne pricaj sta nisi nego sta jesi uradio. Do sada slusamo samo price sta ces uraditi ali nista nisi do sada uradio. Nisi cak otkrio ko je vlasnik Politike iako si rekao da ces to do kraja avgusta uciniti. A valjda je to bilo najlakse. Ja prosto ne razumem ljude koji vide u Vucicu nesto vredno a ne mogu da nabroje ni jednu akciju koju je on stvarno pokrenuo ili nesto uradio.

bee

pre 11 godina

@
(Bundzija, 7. septembar 2012 10:29)

Ajde kad si tako pametan odgovori ko je cinio predhodnu vlast, a ko sadasnju-evo ja cu umesto tebe-prethodnu DS-SPS-URS(G17), a sadasnju SNS-SPS-URS. Razlika je samo SNS-DS a SNS hoce po svaku cenu da bude kao DS, ali ne ide, ne znaju, ne umeju. Zato kad pominjes bivsu i sadasnju vlast imaj u vidu da je veci deo bivse vlasti i sada na vlasti sa vama.

uranos

pre 11 godina

Pocecu da verujem pojedinim politicarima kada stvarno vidim nekoliko 'krupnih zverki' iza resetaka. Da ne racunam ove sitnije koji itekako zasluziju 'corku'.

Aco

pre 11 godina

Vucic se bas uziveo u novoj ulozi u njegovom zivotu, covek juri vestice, daje intervjue iz helikoptera...mnogo price a malo konkretnih dela, ali on je oduvek znao kako da iskoristi prostor u medijima i da ubedi naivni narod.

DARKO

pre 11 godina

Cekam da Vucic kaze ime politicara sa kojim je Luka Bojovic sedeo u kafeu??? Pa makar to bio i njegov koalicioni partner... jer nema zasticenih!!! E tada cu mu verovati da nije selektivan!!

Bojan

pre 11 godina

Treba izgraditi državne institucije, koje mogu da se bore protiv kriminala i korupcije, da budu potpuno nezavisne od promene vlasti a ne da čekamo da ta i ta partija dodje na vlast da bi se borilo protiv korupcije.

Don Vito Corleone

pre 11 godina

Pazi, pa on ne priznaje ni sud Svetog Petra! E, sto me, Boze, nije uhapsila nekakva Vuciceva policija (vojna policija?)! Sa stavom kakav taj sismis-pripravnik ima prema sudstvu, kad sam onomad izisao pred Svetog Petra, nema sumnje da bih bio oslobodjen zbog nedostatka dokaza.

draginja

pre 11 godina

u nasoj zemlji vlast zivi paraleran zivot sa narodom,nikad ne osete njihov jad i bedu.Odvratne su vec te izjave po novinama o tim epohalnim aferama,kradjama,najavljivanim hapsenjima koja nikako da se dogode,a i da se dogode sta mi obican narod imamo od toga.Znamo mi da su sve predhodne vlasti krale kao i pola sadasnje,a ubrzo ce poceti i ova druga polovina samo da se malo uhoda.Juce sam bila u knjizari,gledam jedna zena kupuje udjbenike po spisku,verovatno za dva srednjoskolca,psihologija...latinski...geografija...spanski......svaki udjbenik u proseku po hiladu dinara.....ona u pola glasa pita prodavacicu dali moze da plati cekovima na odlozeno...Izmakla sam se nisam cula odgovor.... e na to dodajte ostali pribor za skolu,pa djaci dinar (2000 dinara po uceniku), koji se sad odmah placa na pocetku skolske godine,pa ekskurzija na koju se ide do kraja septembra 3 dana sa dva nocenja 13500 dinara ....A plata u Srbiji prosecna 350 eura , a u taj prosek ulazi i plata Guvernerke Tabakovic i svih ostalih politicara koji se ubise radeci za narod a nama sve gore. Zato vas molim odmorite malo ,nemojte toliko raditi za nas!

Stanisa

pre 11 godina

Prosto ne znam sta da vise mislim, da li je ovo istina ili samo prazna obecanja, gradjani Srbije su mnogo puta bili obmanuti.Gospodine Vucicu, ako je istina ovo sto pricate, onda je Srbija u ovom trenutku srecna zemlja sto ima takvog coveka koji ce da stane na put korupciji i kriminalu. Jednostavno, zasluzili smo posle toliko pokvarenih politicara koji misle samo o sebi i svom interesu.

Vladan

pre 11 godina

Vučiću ne prizivajte "Đavola". Ako SV.Petar ipak "nazove" to neće valjati. Ne želim van ništa dobro, ne želim vam ništa loše, u stvari vam ne želim ništa, pošto ste jedno veliko "ništa", ali ipak , kao "pravoslavac", "vernik", nemojte zloupotrebljavati svece u vašem bezveznom vokabularu.