Petak, 31.08.2012.

11:51

SRS tužio Nikolića zbog diplome

SRS podnela krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Tomislava Nikolića i više NN lica, zbog sumnje u Nikolićevu fakultetsku diplomu, izjavio Nemanja Šarović.

Izvor: B92

SRS tužio Nikoliæa zbog diplome IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

diplom gekauft

pre 11 godina

Hahaha, vec vidim naslov u Spigelu- srpski predsednik kupio diplomu. Kakva bruka. Pa stvarno da se stidis odakle dolazis i da se ne cudis st9o na zapadu ne priznaju tvoju diplomu iz BG.
Ok, prosle godine je uz pomoc silnih dobrovolajaca koji i internet akcije provaljeno da je njemacki ministar odbrane varao i prepisivao kod dokrtorata, ali u pravnoj drzavi takav ministar je odmah bivsi.
U Srbiji jok.

Marija

pre 11 godina

Samo vi podcenjujte glasace, dragi politicari, samo nastavite sa maltretiranjem gradjana Srbije, samo napred. E, evo sta nam donose poslednji izbori: DS puca po savovima, jedu jedni druge, SRS ispao iz igre, kidise na SNS. Dinkic mudrica pliva, videcemo dokle, Draskovic ga nema nigde, Ilic moze da se kiti sa svojom modelsicom, on je istorija. Canak je redovni gost rijalitija, vise ga niko ne dozivljava ozbiljno. Mali Sloba u usponu, videcemo i to dokle ce da traje. Kad se setim prepodobnog Djelica kome "radnici u Srbiji nisu na evropskom nivou", jaooo, kakve ste vi propalice, kolektivno :)

Nikolina

pre 11 godina

Ko podneo? Radikali??? To oni beše što ni cenzus nisu prešli... hahaha... e toliko koliko im narod verova toliko i mene interesuju njihove nebuloze.

gubim strpljenje sa sns

pre 11 godina

Mimo svoga običaja, vraćam se na vest na kojoj sam već ostavila komentar. Provocira me količina NEARGUMENTOVANIH, ŠUPLJIH, ISPRAZNIH, ŠTETNIH komentara aktivista SNS i onih koji ih podržavaju. Dakle, braniti neodbranjivo, moralno neprihvatljivo i još KRIVIČNO KAŽNJIVO - a to je kupovina fakultetske diplome - ne čini vam ništa pozitivno. Neko ko tvrdi da će se boriti protiv kriminala i korupcije, a to je SNS, mora da to i DOKAŽE delom. Kao dan je jasno da je Tomislav Nikolić KUPIO FAKULTETSKU DIPLOMU. Nisu to insinuacije, spletke ili laži. To je činjenica. SRAMOTNO JE, iz bilo kog razloga, njegov postupak opravdavati. Poraz države Srbije je to što je neko ko se na taj način usudio da se sprda sa zakonima i teškim radom onih koji su UČILI da steknu svoje diplome postao predsednik države. I još gori poraz je to što će se taj, čini se, izvući nekažnjeno. A TO NE BI SMELO DA SE DESI DA JE PRAVNE DRŽAVE. Da li je to vama jasno? Jednako tome, NE BI SMELA DA OSTANE NEKAŽNJENA ni LAŽ o izbornoj krađi. Manipulacija izborima i građanima je krivično delo, takođe. Ma ko ga činio!

tomislav

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma. (obrezovani, 31. avgust 2012 17:13)

falsifikovanje bilo kakvih dokumenata je krivicno delo, a osoba koja to pocini postaje kriminalac...to sto si ti rekao je zapravo "pa sta ako je kriminalac"

kampanja

pre 11 godina

E ovo je vec dosadno.Uhvatili se za Nikolicevu diplomu ko smrt na babu ili ko pijan plota.Kad bi covek njihove diplome isproveravao ko zna sta bi nasao.SRS je pukao na izborima pa sad kao dokon pop, zabavlja se sa istrazivanjem predsednikove diplome.Jedino sta mogu je da umanje ugled Srbije pred pregovore sa Kosovom. Tomu je izabrao narod ,i ako ste mahali njegovom diplomom sve vreme predizborne kampanje.I upravo te sto su mahali narod je oterao malo u opoziciju.Ne voli nas narod da im neko zamagljuje oci Tominom diplomom a ovamo iza ledja prazne budzet,banke...

Коста

pre 11 godina

Мислим да радикалима нико још увек није јавио да нису прешли цензус. Такође су мало закаснили са овом причом око дипломе. Колико ја знам Александра Јерков је на сав глас ту причу форсирала током кампање и онда кад је диплома приказана и кад се факултет огласио је утихнула. Ово је само пуцање у празно од стране странке која само што не престане да постоји.

Petar

pre 11 godina

Ако ово није класична радикалска пљувачина, ондак у ствари није ни тешко поверовати да је њихов, бивши, малко префарбани високи припадник, надри-Ганди, игладовани и изжеђовани пренемагач, исфабриковао и надри-диплому.

Pink panter

pre 11 godina

Diploma je izgovor da se SRS pojavi u javnosti, inače bi zaboravili da postoje. Šta narod misli o toj temi videlo se na izborima.

KG

pre 11 godina

"koji fakultet,i diplome vi ocekujete,on je obican upravnik groblja,ne zna rec engleskog,bleji u strane prestavnike ko tele..,
tezej87"

ISPRAVKA: Toma Lazna Diploma NIJE bio upravnik gradskog groblja u Kragujevcu, vec samo tehnicki direktor" zaduzen za kopanje. Inace groblje je STVARNO SISTEMATSKI prekopano, sve betonske staze su prekopane za grobna mesta, pa sahrane ne mogu da se obavljaju normalno. Ne moze se kolicima doneti sanduk, nego moraju ljudi da nose po 100 metara. Uzas. To mu je NAJVECI uspeh u Kragujevcu. Pre toga je bio magacioner u "22 Decembru" (tekstilna firma) gde je bio zaduzen da deci glumi deda Mraza za paketice. I to vam je gospodo sada preCednik.
Blago nama.
Poruka za SNS-ovce: Nije vazno ko pokrece pitanje lazne diplome, radikali ili BILO KO drugi. Bitno je da je diploma LAZNA. Ne zamenjujte teze.

Milica

pre 11 godina

A'l se raspisali ovi Vucicevi diplomci, pa sve po kolegama radikalima.
Zamenili teze, kao da su radikali bitni a ne Tomina fals prekonocna diploma.

KRIMINAL je u pitanju braco, KRIMINAL, a vasi se prazno busaju u grudi da ce da srede korupciju i kriminal - to treba da vam je razlog za komentar.

A ovome sto se potpisuje kao @(Radikal, 31. avgust 2012 20:34), bolje bi bilo da se ne folira. Pise reci "dotuči, zahvaljujuči" sa "tvdim č" kako oni to zovu. Ako volis da se javljas na srpski forum bices ubedljiviji ako naucis samlo malo srpske gramatike - manje ces biti providan u svojim folirantskim komentarima.

Slobodan

pre 11 godina

SRS i dalje nastavlja sa insinuacijama i besmislicama. Pišu izjave kao da im je učiteljica mlada Jerkovica. Sve više podsećaju na LSV, samo im još fale autonomaski stavovi, mada ko zna šta če biti naredna izjava radikala.

skorpione

pre 11 godina

Jadni li ste vi radikali,propadoste vi zajedno s vasim vojvodom, e jadna li vam majka i bilo bi vam bolje da se okanete jednom naseg predsednika gospodina Nikolica.Sta reci gubitnici ostaju gubitnici a tako ce te proci i ovaj put

Radikal

pre 11 godina

Pored loših izbornih rezultata radikali nastavljaju sa glupostima koji če ih dotuči, stranka koja nestaje zahvaljujuči sve gorim izjavama njihovih lidera.

Заинтересовани

pre 11 godina

Радикалима је далеко паметније било да су се у току кампање бавили собом, својим програмом него што су изговарали најгнусније неистине на рачун других. Како су радили, тако им се и вратило.

Tiemie

pre 11 godina

Čitam i ne verujem šta čitam! Da nema toliko problema koji pritiskaju našu državu a koji bi trebali da se rešavaju, još bi mi ovakvi ispadi radikala bili i smešni. Ovako je sve jedna velika tragikomedija!

Оптимиста

pre 11 godina

Ови као да су ишли на дописни курс код Александре Јерков. Никад не бих рекао да су радикали пасионирани поштоваоци њеног лика и дела, али што каже наш народ, човек се учи док је жив.

Демократа

pre 11 godina

Очајнички потез странке која полако, али сигурно силази са политичке сцене и иде у историју да се врати у жижу јавности. На њихову жалост сви су схватили ко су радикали у ствари тако да је ниво поверења у њих једнак оном који народ има у Вука, значи једна велика нула.

moi

pre 11 godina

samo posedovanje diplome ne moze od neke osobe da napravi intelektualca, ona ne znaci apsolutno nista ako je ne prati mentalni sklop koji je i dalje nedostizan i sadasnjim i bivsim radikalima. To nije znao sadasnji predsednik a nije ni poznavao nikoga ko bi mogao da mu to kaze,kako je to jadno.

Seele

pre 11 godina

Prosto ne mogu da verujem da sujeta i bes toliko mogu da obuzmu ljude da ne znaju više ni šta rade, ni šta pričaju. O radikalima ne vredi ni trošiti reči. Jedva da se može reći da postoje. Možda zamišljaju da svojom ustaljenom retorikom mogu da se izvuku iz zaborava? Teško!

Бивши радикал

pre 11 godina

Када сам говорио да нам је паметније да се бавимо собом уместо осталима, посебно напредњацима бивао сам исмеван и чак искључен из странке. Сад се види тек ко је у праву. Где смо ми, а где су они?

Побегуља

pre 11 godina

Каже наш народ ко другоме јаму копа, сам у њу упада. Е па са радикалима се десило баш то. Више су гледали да блате друге, него да представе себе. Како су сејали, тако су и пожњели.

lejubajug

pre 11 godina

Pronadjene su proteze za mozak ,i predlazem.politicarima,da se.dodatno osiguraju,jer im ovi za nista ne sluze ! Pa nije on jedini u Srbiji pod znakom pitanja za diplomu.Sto vise diploma,mi sve ludji,primitivniji,glupaviji,povodljiviji. Vucicu : pokreni " privatizaciju diploma"..!

Potemkinov seljak

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma. (obrezovani, 31. avgust 2012 17:13)

A mozda, isto tako, falsifikuje i pristupanje nekoj medjunarodnoj organizaciji, mirovni ugovor, ili priznanje kakve drzave. A mozda, usput, nesto i kraducne. Ko laze...

LJILJANA M

pre 11 godina

"Priču o diplomi aktuelnog predsednika Srbije pokrenula je, tokom predizborne kampanje, Aleksandra Jerkov iz LSV-a"

Na njenu žalost i još nekih nadobudnih,Tomislav Nikolić je pokazao diplomu,i time bi priča bila završena.
Ko nije zadovoljan,njegov problem.

Diplomac

pre 11 godina

Gospodo radikali,Nikoliću nije ni potrebna diploma,on je pametniji , sposobniji i kulturniji od većine onih sa diplomama, tako da uzalud trošite vreme na gluposti, bolje se ugledajte na SNS, jer sa takvim ponašanjem nikada nećete izaći iz rupe u koju ste upali pričajući nebuloze i gluposti, što se pokazalo na izborima.

neutralan

pre 11 godina

Nije on ni gladan, ni žedan, a ima i diplomu. Leči se u privatnom kliničkom centru, studira privatni fakultet u Novom Sadu. Ne veruje državnim institucijama zemlje kojoj predsednikuje. " PATRIJOTA " 100 %.

draginja

pre 11 godina

pa u Srbiji je pola diploma fakulteta,doktorata,kupljeno preko veze ,doduse ima i onih koji nisu kupili nego ih dobili kao zaslusni drugovi.Mada moramo priznati,ne kupuju se bas sve diplome,ne daj Boze da neko kupi doktorat iz neurohirurgije pa da pocne da cacka po necijem mozgu,ili iz kardiohirurgije....ovako pokupovali su te diplome menadjmenta i tih srodnih faulteta,tu bas ne mogu mnogo stete da naprave.Ali jedno je interesantno,ti koji nisu ni videli zgradu "svog fakulteta" u pocetu cute i kao da se stide na koji su nacin dosli do te diplome,ali vrlo brzo zaborave i postanu arogantni i traze da se 'adekvatno zaposle " i da rade u struci!

radandcor

pre 11 godina

Radikali su odavno izgubili i kompas i svaki kredibilitet. A kako su radili i koliko poverenje gradjani Srbije imaju u njih videlo se na proteklim izborima.

Rosuljac

pre 11 godina

Umesto da budemo ponosni sto imamo tako sposobnog predsednika mi se sprdamo na racun njegove sposobnosti.On je toliko veliki patriota da mu cak i govore na engleskom pisu cirilicom.Iskoristite dragi predsednice vasu izuzetnu pamet pa nam uskoro i doktorirajte.

Nenad

pre 11 godina

S obzirom na to da je dotični gospodin master ekonomije, mogao je da predaje đacima u srednjoj školi! Eh, da mi je da vidim našta li bi to ličilo? Šta li bi deca "pametno" naučila?

obrezovani

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma.kako je Milan Janković - Jaza predsednik privredne komore Beograda već 12 godina na čelu , a krivična prijava za falsifikat diplome iz Sarajeva je još u stolu nekog tuzioca .I ipak je najbolji predsednik i već je postao dr. ekonomije na Megatrendu.Što ne bi mogao to i Toma?

misica

pre 11 godina

Davljenik se za slamku hvata!!! Kad nisu nasli nista lose sto bi prisili Nikolicu i zbog cega bi ga prozivali,vratise ponovo diskusiju oko diplome kao i pre izbora.Kakvo gubljenje vremena!!!

Balkan

pre 11 godina

Ako je ovo istina, ovaj covek nema obraza ni malo! Tako lagati i obmanjivati narod je krajnje jadno, bezobrazno, zalosno.. A nas glupi narod i nije tesko obmanuti. Da ima postenja i malo, povukao bi se za uvek iz javnosti!!! Nije diploma sve, ali onda posteno kazes nemam, i gotovo, a ne ovo.

sasav

pre 11 godina

Da je falsifikator, to treba da se dokaze, a ako nije dokazano, treba i klevetnike i medije koji im omogucavaju klevetu u zatvor. Da su u prethodnoj vlasti bili lopovi, falsifikatori, ubice i izdajnici dokazano je, a treba tek da se utvrdi u kakvoj su vezi ovi komentatori sa njima.

Deki

pre 11 godina

A gde ima da se kupi diploma? Ja hocu tri, za sve pare!
(Gulanfer, 31. avgust 2012 16:58)

Postani političar, pa ćeš jednu dobiti džabe, da se ne trošiš!

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Ne pripadam nijednoj stranci ali sam uvek bio na strani onih stranaka, koji su u svom ponasanju pokazivale makar i zrnce drzavnickog ponasanja, nacionalne svesti i patriotizma. Tuzno je gledati cime se danas bavi Srpska radikalna stranka?!U sta se pretvorila jedna velika stranka u koju su mnogi polagali svoje poslednje nade. Pretvorila se u SPO, u skup nistavila, koja u svojoj nemoci guraju prste u oci onima sa kojima su do juce sedeli u istoj klupi?!Da li je gospodin Sarovic, ili onaj koji mu izdaje direktive, svestan stete koju ovakvim potezima pravi SRS-u? Gde se izgubi Vas nacionalizam, gde su ona deca na kojima pociva srpska vecnost? Zar sve to nestade u medjusobnom posipanju sopstvenim fekalijama?! Jad, jad, i na kraju beda?!

Цале

pre 11 godina

Оглас: Хитно ми је потребан професор-мастер за предмете-„Управљање финансијским ризицима“ и „Корпоративне финансије“!Ова два испита још нисам успео да положим, а остале сам успео да "средим"!Унапред хвала!

Zoki

pre 11 godina

Koliko god to pitanje bilo kontraverzno u vreme izbora, mislim da je prosvetna inspekcija Vojvodine rekla svoje. Za normalne ljude je to bio trenutak da se stavi tačka na tu temu. Zato na toj temi nisu više insistirali ni oni koji su pokrenuli celu priču.
Radikali očigledno nisu normalni ljudi, nego egzibicionisti željni eksponiranja. Koliko sad energije i vremena treba da se potroši oko ove gluposti. Zar ne mogu da se bave nekim pametnijim temama, da budu konstruktivni, predlože nešto konkretno što će pomoći ovom nesrećnom narodu?
Gade mi se.

Happy Happy

pre 11 godina

Svaka cast kad covek postigne ovo sto je toma treba mu poklonit diplomu.
Po pravilu danas treba postici nesto u zivotu pa onda studirati jer samo sa fakultetom si dupla nula.

trula kobila

pre 11 godina

Bolje da ode na kurs engleskog jezika,a ne samo k'o automat da klimata glavom kada sa nekim strancem prica.....jedino zna da na engleskom kaze - "Dobar jutar" kao Kerbrti iz serije "Alo,alo".

MUKNAVI

pre 11 godina

Cica Tomo lazov,dok ne dokaze suprotno a dokazace ..tacno u podne,na kukovo leto..odbrojavanje je pocelo..hm..jel zna neko kad je kukovo leto,trebalo bi da je ovo..2012 g..,sve gori,pusi se na sve strane,ludaci jure za foteljama,a obican svet stenje gledajuci tamo gore da im se Onaj smiluje i sa vrata skine one izmedju njega koji mu se ispentrase na ledja koristeci se lepim pricama od kojih u jednom trenutku u nasoj Srbiji podetinjise i stari pa izabrase fukaru da ih ona vodi..

Vladimir

pre 11 godina

Dzaba pokusavate da oklevetate naseg predsednika Tomislava Nikolica. Moja tetka je videla njegovu tetku kad je isla na roditeljski kod Tome na fakultet.

mica nesovic zabojnica

pre 11 godina

imali smo predsednike sa doktorskim diplomama pa nije vazno koju diplomu ima vec odakle dolazi i da je pobedio a da je i seljak sa cetiri razreda osnovne skole bolji je od svih dosadasnjih uvezenih iz Crne Gore ovaj je nas i glavom i bradom je Gruzanin .Tomo carepozdrav iz centra Srbije iz Zabojnice tvoje opstine.

TXC

pre 11 godina

(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Ja imam fakultetsku diplomu koju sam stekao svojim poštenim radom i koja nije falsifikovana. Tako da molim te da mene ne mešaš tu. Možda je u okruženju u kome se ti krećeš (članstvo SNS) uobičajeno da svi imaju lažne diplome, ali to nije slučaj u normalnom svetu.

Kao poređenje, daću ti primer Ive Josipovića, hrvatskog predsednika: on je završio pravni fakultet i doktorirao, jedno vreme je i predavao na njemu. Pošto mu to nije bilo dosta, završio je takođe i muzičku akademiju u Zagrebu i u slobodno vreme se bavi komponovanjem (kompozicije su mu inače dobile više nagrada u svetu). I tamo je takođe neko vreme predavao.

Da li to uopšte može da se poredi sa Tomislavom Nikolićem?

Arsa

pre 11 godina

Ako je "čist" Nikolić treba da reaguje kontra tužbom za klevetu i uznemiravanje i da zaradi velike pare za "duševnu bol"!Vreme će pokazati šta će se dalje dešavati! Međutim,praksa nam pokazuje da očekivanja nisu baš velika!Bruka i sramota!Mnogo ova zemlja ima "zaštićenih medveda"!Možemo mi ovde da kritikujemo i da pišemo šta hoćemo (hvala B92 na tome), a oni će da nam se smeju, "čude" šta mi to hoćemo i zašto ih uznemiravamo kada je zemlja u teškoj situaciji i td. bla, bla,.... (oni kao misle i rade za naše dobro), "drhtaće" i "plašiće" se sopstvene senke, krijući gde ide na odmor master "one"!!!

Goran

pre 11 godina

"Nista novo u drzavi Danskoj" ! Ha . . ha . . haaaaaa!!!!

Setite se samo koliko pravnika je "proizvedeno" u Kragujevcu, a korumpirani profesori JOS rade svoj posao. Zasto? Zato sto ima dovoljno laznih "diplomaca" na vlasti (i novoj i prethodnoj), pa zataskavaju i otezu stvari do potpunog zastarevanja. BANANA DRZAVA!

KORUMPIRANA MAFIJA OBECAVA DA CE SE BORITI PROTIV KORUPCIJE I KRIMINALA! Ha .. ha ... haaaaaa!!!

Kacin je 100% u pravu!

pravda

pre 11 godina

gospodine Sarovicu mogao bi Nikolic da objasni i aferu sa naplacenim dnevnicama iz koje vas je izvukao. U vezi fals diploma pitajte eksperta za njih Miroljuba Ignjatovica vasu desnu ruku koji je ni manje ni vise Rusku lazirao

Dragan Jurić

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)
Ne mogu da verujem koja količina gluposti u samo jednom pasusu!!! U predizbornim danima Vučiću i Tomi bila su puna usta o borbi protiv korupcije,kriminala itd... Juče Vučić izjavljuje da "NIJEDAN političar neće biti zaštićen"! Pa što se već jednom ne oglasi konkretnim dokazima i dokaže kako je moguće za nedelju dana završiti fakultet,a u isto vreme biti negde u Evropi? A to što je Toma predsednik Srbije to bi trebalo da je VAŠA sramota koji ste za njega glasali. Nažalost,više se stidimo mi koji neutralno gledamo ko je kapetan ovog našeg "titanika"... A ti,dečko,hitno potraži stručnu pomoć,očigledno ti je potrebna...

R.M.

pre 11 godina

Ne znam zašto je Toma morao da ide čak u Novi Sad za diplomu, kad je to mogao da reši u komšiluku u Mega Trendu. Poznaje ljude koji tu rade. Dr profesor Žarko Obradović ministar prosvete, Dr Zorana Mihajlović ministar energetike,..., predsednik Skupštine Srbije je tu studirao, magistrirao, pa je od njega mogao da uzima predavanja, više od pola vlade je vezana za taj eminentni fakultet svetckog glasa. Ali mi je nejasno da to kritikuju propale stranke i ljudi koji nemaju nikakav rejting. Kada se sve uzme u obzir, dobro je što smo mi građani uopšte živi.

myownvibe

pre 11 godina

pa da je prava diploma ne bi bio predsednik jedne bedne srbije vec bi kao svi nasi mladi diplomci otisao negde gde diploma znaci nesto ....

Vasilije

pre 11 godina

"Objektivni" navijaci SNS, nemojte sada da se obrusavate na radikale. Ovo
pitanje je bilo postavljeno daleko pre nego su ga oni ozvanicili tuzbom.

Uzgred, ne volim radikale i moj komentar je samo potsetnik za one sa KRATKOM pameti kojih je izgleda previse u ovoj zemlji, inace nebi vratili na vlast koaliciju koja nas je bukvalno unazadila, a sada nas zakopava jos dublje od dna. Nazdravlje Srbijo moja - kako sejes, tako ces i da zanjes, a uskoro ce i Rus da nam batinom deli lekcije. Samo jos malo da padnemo! Ovi "intelegentni patriJote diplomci" vec trce tamo dva puta mesecno onako "po zadatku" politbiroa! Jos jednom: Nazdravlje Srbijo moja!

Bravo

pre 11 godina

"..bili njegovi bliski saradnici od 2004. do 2008..." - Čovek je bio pametan, pa vam nije verovao, i to je doprinelo da se sad sve više srozavate i ponižavate pričajući neistine. Bravo Tomo, neka si ih oterao, nema im povratka.

Hmm

pre 11 godina

Sigurno ne bi bio toliko neodgovoran, da kupi diplomu, i da se njom predstavlja na izborima? I da bude toliko nepromišljen, i ne pomisli da će neko osporovati i proveravati tu diplomu? Džabe izmišljaju i podnose prijavu.

South Park

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)


Ovaj komentar je vrh patriJotske gluposti

i posle kazu glasaj...

pre 11 godina

Džaba sve!!
Sad sam pričao o ovome sa pet njegovih glasača. Prvi komentar je bio "Eto šta mu sad spremaju". Odmah se počinje priča kako su "i ovi svi preko veze završili fakultete"...
Sve i kad bi ovaj sam sad na RTS-u rekao "Jeste, na foru sam dobio diplomu", njegovi glasači bi bili ponosni "e nek' im je rek'o"
Srbija...

Petar

pre 11 godina

Toma, mister diploma. Kako je lepo biti glup. Svi te slušaju i predsednik si. Ponekad se zapitam zašto učim, kada neobrazovani vode milione ljudi.

Aca

pre 11 godina

On dobio diplomu, a Srbija će da plaća i to "debelo"! Kolika li će cena biti? Čudi me da niko iz EU ne reaguje na ovo? Pa zar su "zadovoljni" da prime u svoje redove ovakvu Srbiju sa ovakvim liderom?

nabeđeni diplomac

pre 11 godina

gurnuće predmet u neku fijoku, sad im se može. kabadahija prvi potpredsednik vlade će se već pobrinuti za to. čudo da se radikali (kakvi god da su, bili su tomini) tek sada oglašavaju tim povodom.

blaza

pre 11 godina

U svemu ovome je bitno samo to, da pljuvanjem Predsednika, pljujete i po sebi, jer ne zaboravite, on je izabrani predsednik Srbije i za sada je veoma zainteresovan da nam pomogne da uredimo drzavu da bude podnosljiva za zivot svih njenih gradjana, ajde malo da mu pomognemo u tome, zbog nase dece i generacija koje dolaze...

novosadjanka

pre 11 godina

@bas me briga za diplomu. Kd ce lebac da bude tri dinara,obecao nam...
(cekam u posluzi, 31. avgust 2012 13:34)

Sta si zapeo? Cek' da covek doktorira!

Šta ga briga

pre 11 godina

Kupio je diplomu, slagao je za 'pokradene vreće glasova' i još dodatno spletkario, iskoristio ekonomsku krizu i činjenicu da je prošla vlada bila nesposobna da reši životne probleme građana i na prevaru zaseo na Dedinju. Ko mu šta sad može? Ovakva osoba može da bude samo predsednik Srbije.

smejuljko

pre 11 godina

ljudi najmanji je problem sto je kupio diplomu,to sto je decenijama glumio opoziciju crvenima,zavodio i lagao narod to je ono sto je bitno
(heavy, 31. avgust 2012 14:50)

Ala je maher ovaj Toma Nikolić.O pa to ne može da uradi nepismen čovek,zar ne.Što je on lagao narod,ajde manje više,ali on žestoko provoza ove "pismenjakoviće" iz DS i njegovih satelitčića.Svaka mu čast,od njega se treba učiti....

Realnost

pre 11 godina

Dokazace Toma da mu je diploma verodostojna, ali tek kada uradi obecano- da vec jednom te dokaze o kradji izbora, i kaze nam sta se sve to prethodna vlada dogovorila u pregovorima sa Pristinom a da mi ne znamo. Jao, izgleda da je zaboravio na to, kao sto je zaboravio koji smer je studirao! O.o

PetarPan

pre 11 godina

Vucicu,ti li si?

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Srba

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!
(Cvrca, 31. avgust 2012 13:35)

Nije suština u tome da li neko ima ili nema diplomu, nego je bitan način na koji je došao do te diplome! Šta bi se desilo kada bismo svi došli na taj način do diplome? Ako ovaj slučaj ostane nekažnjen, onda će to biti "odlična" poruka svima da na isti način dođu do diplome! Pa zašto bi neko bio " lud" da uči i da se muči, a neko bez imalo muke i znanja dođe do diplome!

Dar2005

pre 11 godina

Gospodo draga, pa zar je ponovo otvorena tema Toma Diploma. Šta ovim radikalima neće pasti na pamet, dragi radikali pogledajte se u ogledalo, zapitajte Radetu, gde je ona završila fakultet i da li ga je završila. Nije stvar u tome da dobiješ diplomu, to je najlakše, ali treba fakultet završiti u pravom smislu. Nemanja, bio si pametan dečko, šta ti bi! Opameti se kao Martinović! Pa zar nije svima jasno, kad se otvorilo pitanje Diplome, da je vlast u pokrajini Vojvodina, poslala prosvetnu inspekciju, pa zar mislite da su nešto našli, da nebi objavili u drugom krugu izbora. E stvarno ste naivni.
A s druge strane, na pitanje o diplomi, čovek je odgovorio, onako kako treba, i to je njegova privatna stvar.

studenZT

pre 11 godina

Pa ljudi ispiti se polazu i preko predispitnih obaveza to sto su tada "proknjizeni" nista ne znaci... (cisto da se zna)
Nije svejedno da li je diploma falsifikovana ili ne, ali je diskutabilno pitanje da li treba covjeku diploma da bi vladao zemljom!?
Jer pretpostavimo da covjek dodje bez diplome i postane predsednik sta ga to cini boljim ili losijim ako on dobro vlada i bori se za svoj narod...!?

Srbin pravi

pre 11 godina

Pa zar još uvek postoje radikali!!!Za njih ni rodbina nije htela da glasa,jer se stide njihove kvazi politike!RADIKALI SU SRAMOTA ZA SRBIJU.

Ona

pre 11 godina

...Ko ce sada dokazati da je falsifikovano, a sigurno jeste. Sada kada su na vlasti mogu dokazati i da je na Sorboni diplomirao....
(i.milosavljevic, 31. avgust 2012 13:57) Bravo i hvala na pravom komntaru, dao mi je šlagvort. Ovo je zemlja Srbija (ne država). Ako vlast kaže da je belo crno onda je crno. Ček, ček, ko je ono glasao za njih? Mi Srbi! Tako, nemojte više, loše ovo, loše ono... Ostalo je još malo da se po Srbiji pokrade, e onda nas čeka mir i spokoj, onda će se skakavci i štakori povući, ali dotle ko preživi...

Alex

pre 11 godina

Zašto se bunimo za stanje u zemlji ako nije problem da nas vode nepismeni, ajde što nije pismen nego još falsifikovana diploma. Šta to treba da govori nama koji za 10ak dana izlazimo na diplomski?

lemi

pre 11 godina

Bez obzira ko ovu temu pokrenuo ja koji sam 6 redovnih studijskih godina odgulio na fakultetu da bi dobio diplomu i sad radio za platu za 30.000 i to sav srećan, kao građanin ove države i poreski obveznik imam pravo da znam da li je naš predsednik države kupio diplomu ili nije.
Verujem da se isto oseća većina ljudi koji su u sličnoj situaciji kao i ja kao i mnogi koji i danas školuju decu.
Najcrnje je što su i takvi ljudi ne razmišljajući glasali za ovakvog kandidata a tek da ne pričam o ovima koji kažu da nema nikakve veze i da je i kupio diplomu.
Čekajte znači mi ili vi smo Tomu doveli da on bude na vlasti a ne da nama bude bolje???
Pojansite mi molim vas ako ko razume šta sam hteo da kažem.

komshija

pre 11 godina

nije vishe ni problem shto ima falsifikat.. nije chal vishe ni problem shto je on sa njegovim struchnim timom bio dovoljno glup da izmisli diplomu i da misli da ga nece niko uhvatiti... problem je shto to srbiji ne smeta..

Bob Rock

pre 11 godina

Alo, maskirani radikali, ne radi se ovde o tome da li tomislav nikolic ima diplomu ili ne... Ovde se radi o tome da je COVEK KOJI JE NA BORBI PROTIV KRIMINALA POBEDIO NA IZBORIMA, IZVRSIO KRIVICNO DELO FALSIFIKOVANJA SLUZBENE ISPRAVE!

PREDSEDNIK SRBIJE JE FALSIFIKATOR!

A o postenju izvesnog nemanje sarovica i njegovih partijskih kolega, mislim da ne vredi govoriti...

Psihijatar

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)
Nas sud se priklanja bilo kojoj vlasti. Toliko o demokratiji u Srbiji.

Psihijatar

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)
Znaci nema veze sto je kriminalno delo u pitanju?

KGB

pre 11 godina

Ajde vojsko demagoške stranke i propalih radilaka nešto iz svoje glave i s dokazom. Manite se ćorava posla, zar vam nije bilo dosta 12 godina?

tomo

pre 11 godina

nema sumnje da medju politicarima ima njih gomila koji su bez ucenja samo dobili diplome naizvolte poput Nikolica na nekom od privatnih fakulteta...i sigurno ih ima iz svih stranaka... neko je posavetovao i Nikolica da moze do diplome na ovaj nacin, ne razmisljajuci o posledicama i sramoti. Problem je sto su ti fakulteti potpuno legalizovani od strane drzave, i ne snose odgovornost za ovakva dela! Afera toma-diploma je samo posledica toga...

star-trek

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Pravi si primerak SNS glasaca!!! Ajd procitaj jos jednom sta si ti sve napisao! Necu da ulazim u one gluposti, da treba od stranih predsenika traziti index...I kazes sta ako je faslifikovao??? Mislim da bas vi pricate kako je SNS postena stranka, sa moralnim ljudima koji ce da iskorene korupciju i kriminal! O cemu ti pricas, znaci ti podrzavas kriminal i korupciju ako su u pitanju clanovi SNS-a...Joj, sad tek vidim hahah, znaci Toma diploma zasluzio je patriotskim i POSTENIM radom falsifikovanu diplomu???? Objasni mi kako ide POSTENO i FALSIFIKOVANO zajedno???
Decko, imas problem sa svojim iq... potrazi pomoc...kontaktiraj Tomu...bilo sta...samo nemoj da pises gluposti....jos sam u soku...koja gomila gluposti

Major Kursula

pre 11 godina

Tomo, pisem sve lazi i prevare i pravim sajt 2017, cisto da znas...pocevsi od strajka, pa prevare sa dzakom pa plakati u Sapcu pa diploma...platicu sajt ako treba, sa sve video, audio i foto...ti si prevara veka.

Saša

pre 11 godina

Zašto ćuti Tužilaštvo za organizovani kriminal! Dosta nam je, bre, vaših moralnih istupa o vašoj "borbi" protiv kriminala i korupcije! Pokažite se sada da ste "nezavisni"!Isprsite se i dajte podstrek i primer ljudima da se ponašaju u skladu sa zakonom i da nema nezaštićenih!Hajde, hajde, javite se!

heavy

pre 11 godina

ljudi najmanji je problem sto je kupio diplomu,to sto je decenijama glumio opoziciju crvenima,zavodio i lagao narod to je ono sto je bitno

nula_bodova

pre 11 godina

@ voja "Pa kako će nas gledati ljudi u svetu? Ispada da smo svi ,mi, prevaranti i da se lažno predstavljamo!" Nego šta smo, nego prevaranti i to oni najgori - pilićari. Svi se ovde lažno predstavljamo (čast izuzecima), a mislimo da ljudi u svetu to ne vide. Živimo tačno tako, kako smo i zaslužili. Nema nepravde i ništa nije slučajno, nemojte se zavaravati...

Alen

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)

Šta "lupaš"! Hajde, ti, pokušaj da dobiješ diplomu na "mućku" pa ćeš videti šta će te snaći!

Srbin pravi

pre 11 godina

A ko je vodja radikala?Kako taj vodi stranku,tako su i prošli-GUBITNICI.Sve što je valjalo,je POBEGLO od radikala.Zbog čega?Zbog uličarskih manira u radikalnoj stranci.Mislite o tome radikali,a ne o Tomi.NAPRED TOMO,SRBIJA JE S TOBOM

Gaja

pre 11 godina

Razmisljali su u SRS-u kako da malo skrenu paznju javnosti na sebe. Vec neko vreme ih nema u medijima, pa poceli da se plase da ne budu zaboravljeni. I posto nisu nasli ni jedan pametniji nacin, odlucili su da pokrenu pitanje diplome Tomislava Nikolica. To je slucaj, koj je vec davno rascisen, ali kad nema nista drugo, hajde da pokusaju. Pa i sve i da neko falsifikuje dokumenta, sigurno nece kao datum polaganja ispita staviti onaj kad nije bio u zemlji.

MNS

pre 11 godina

@Brkica

Nije sramota nemati završen fakultet, mnogi ljudi, posebno iz te generacije, nisu imali mogućnosti da nastave školovanje. Sramota je falsifikovati ili kupiti diplomu. Osim što je sramota, takođe je i krivično delo. I to teško.

Dipl Ing u inostranstvu

pre 11 godina

Posle glasanja nema kajanja!
Sad lepo cekajte sledece izbore......luzeri! Svi do jednoga kakva zemlja da jednog takvog tipa izglasa. sramota.

Voja

pre 11 godina

Hehe, samo napred, mržnjom do totalnog propadanja!
(Dejan, 31. avgust 2012 12:43)

O čemu, bre, ti pričaš! Kakva mržnja? Prema kome? Po tebi je mržnja to što čovek ni malo nema ni stida ni srama da dobije (ne kupi), da, da dobije diplomu i "mrtav ladan" obavlja najvišu funkciju u zemlji za koju je potreban čovek najviših moralnih karakteristika i koji treba da predstavlja zemlju u svetu! Pa kako će nas gledati ljudi u svetu? Ispada da smo svi , mi, prevaranti i da se lažno predstavljamo! Doduše, nije kriv samo on nego i svi oni koji su omogućili da do nje dođe!Veliki i pravi posao za Vučića i Dačića!

Boca

pre 11 godina

U ovo zemlji godinama se namecu razni ljudi sa zeljom i namerom da nesto proveravaju , verovatno sa podsvesnom mislju da nece biti provereni sami.
Taj mehanizam jako dugo traje.

Jovana

pre 11 godina

Omladino SNS kako mozete da branite T.N ocigledno je da nije polagao ispite, CAK nije bio ni u Srbiji za vreme jednog ispita koji je kao polozio. DS je priznala Bodrum, priznjte i vi diplomu tj. Strazbur

i.milosavljevic

pre 11 godina

To je trebalo ranije? Ko ce sada dokazati da je falsifikovano, a sigurno jeste. Sada kada su na vlasti mogu dokazati i da je na Sorboni diplomirao....

Vladimir

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.

Sale

pre 11 godina

Predsednik države pod sumnjivim okolnostima dobio (da je kupio morao bi neku kintu da potroši) diplomu, a hiljade ljudi ( doduše onih koji od njega i SNS očekuju neku korist) glasa za njega! I kako onda da verujemo da će se SNS ( i nova vlada) boriti protiv mita, korupcije, kriminala?Sve je delovalo kao iz bajke (heliodrom, London, Temza, Turska, Dedinje), ali život, mimo našilj htenja, napravi poravnjanje!

Cvrca

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!

Без доктората не ваља

pre 11 godina

О председнику све најлепше!
Скроман и вредан човек.
Да је другачије данас би дискутовали о докторату, а не дипломи новокомпоноване високе школе из Ујвидека...
Живео председник Србије!

zluradi

pre 11 godina

A taman se covek smirio, nabacio osmeh, odmorio... Ali ne, iz SRS, kao iz one poznate italijanske organizacije, kada jednom udjes, nikada ne mozes da izadjes ;)

winxica

pre 11 godina

Xaxaxaxaaa!Škola nije merilo znanja...Videli smo dokle su nas silni učenjaci doveli.Beda i jad!!!Imate li savesti da se pogledate u ogledalo?!Čovek se bori za ovu zemlju,bila njegova diploma falsifikat ili ne.Sramota je tako govoriti o predsedniku,a vi,jadni,da znate za sram pripazili bi na to sta govorite i o kome.

marija

pre 11 godina

dosadno im sad kad nisu u skupštini pa se takmiče ko će da ima kreativniju ideju da popuni vreme.kako su slatki.
ne kažem da toma nije kupio diplomu ali ovo je stvarno presmešno

SFBI

pre 11 godina

Stvarno...komentar je da nemam komentara.SRS vodi ČULA-KAZALA zato je i propala.Da sam na njihovom mestu,počistio bih prašinu ispred svog praga.

crni domino

pre 11 godina

Ovo ce da bude zesca afera od afere Bodrum!
Nas svemoguci i prepametni Toma bio je u isto vreme i na polaganju ispita i u delegaciji u Strazburu. Sto je mnogo, mnogo je!
Aleksandre Vucicu, sta ces preduzeti povodom ove izgleda istinite tvrdnje? Vodi racuna, fitilj nam je kratak...
Kada sudstvo ne bi bilo korumpirano, zacas bi se u Srbiji napravio red!
Sudije i pravnici, danas, od vas zavisi, hoce li Srbija biti pravna drzava ili djubriste zajedno sa vama!

Aleksandar

pre 11 godina

Ovaj narod je obozavao dozivotnog predsednika masinbravara, a sad smo dosli do "nivoa" da politicari moraju da kupuju diplome... Trebalo je, u skladu sa svojom politikom, da bude ponosni srednjoskolac, magacioner, grobar, pa bi mozda i dozivotno vladao. Ionako je u Srbiji i pored kupljenih diploma sve vise funkcionalno nepismenih i zaglupljenih ljudi.

Arsa

pre 11 godina

KO JE VIDEO DOTIČNOG NA FAKULTETU ili NA ISPITU NEKA SE JAVI SLEDI NAGRADA OD 10.000 EUR-a
(sale, 31. avgust 2012 13:27)

Ja sam ga video, kada bi se "zezali"! Ma ko sme da se javi? Da si ponudio i 1.000.000 evra, ne bi se niko javio!Ovo je pravi ispit za postojeću vladu da pokažu da su stvarno borci protiv korupcije i kriminala!U protivnom, neka nas ne zamajavaju praznim pričama o njihovoj borbi i hapšenjima! Lako je hapsiti protivnike ili sitnu "boraniju" iz svojih redova!Hapsi krupnu ribu, ako smeš!

Lara Kroft

pre 11 godina

Šarović zaista ne zna na koji način sebe da promoviše pa može samo da napada druge, a sebe ne vidi. Pitala bih ga šta je on završio MEGATREND gde ispite kada platiš može da položiš. Da li je tako Šarević došao do diplome.Da u Radikalnoj stranci ima kadrova,prošli bi bolje na izborima,tako da radikali nemaju kadar nikakav. Najbolji i najpošteniji kadar imaju naprednjaci.

mrki

pre 11 godina

Šta diploma!
Pa šta će presedniku Srbije diploma kada vanjsku politiku vodi ??????????????? a unutrašnje nema. Ovako je bolje jer kad bi bilo koji predsednik imao diplomu nebi hteo biti predsednik takve države. Bravo Tomo vi čete im pokazati da se može kosovo prodati bez diplome. Što za to treba diplom?

ilija

pre 11 godina

Ma bio je Toma na faxu samo se maskirao,zbog paparaca hahaha...sve je on to uredno polozio u 55 god,kad vijuge rade samo tako!imao je dvojnika 100%

nada

pre 11 godina

sta su sada radikali sjajni nisu zlocinci iz 90tih.Svaka im je na mestu i treba da se vrate u skupstinu jer oni su ti koji govore istinu i samo istinu.Ovo je dil sa Ligom da im se udeli neka funkcija u NS.Toma neka odluci sta ce i kako ce da se brani.Nekima nece pomoci ni doktorat da budu valjani strucnjaci.

Brkica

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!

Coco Bill

pre 11 godina

He, he sad me ovo podseti na onu jednu scenu "Top liste nadrealista". Sedi jedan čovek za stolom i neko mu kuca na vrata.
On kaže: Izvolte !
Uklazi jedan čovek.
Ovaj za stolom kaže : Sedi'ba!
Ovaj seda.
Ovaj za stolom pita: Šta oš' bolan ?!
Ovaj kaže : Ja doš'o da se zaposlim, ako more ?!
Ovaj za stolom pita : Šta bolan imaš od škole ?!
Ovaj odgovara : Ćitanku !!!
Mislim da je ovo dovoljno.

зим962

pre 11 godina

Какав меркетиншки трик радикала. Начин да се појаве у медијима је везивање свакаквих полуистина или лажи за јаку личност. Пљување по своје дојучерашње сараднике и надређеље је погрешно, јер много више говори о ономе ко пљије него о ономе гога пљујете. Али бато то је земља Србија.

Ja

pre 11 godina

Da, u Srbiji je inače novost da se diplome kupuju. Šta mislite odakle nam posle 2000. godine ovoliki stručnjaci. Zemlju su upropastili upravo fakultetski obrazovani jer su izgubili kompas. Budžet nisu pustošili nepismeni! Ne smeta mi predsednik sa srednjom školom ali mi smeta ako je kompleks, ukoliko ga ima zbog toga, izlečio kupovinom diplome.

Nezvanični distributer inostrane robe

pre 11 godina

Ako se sećate, mađarski predsednik je dao ostavku na funkciju kad se ispostavilo da mu je doktorski rad plagijat. Šta će naš predsednik uraditi, kad će se ispostaviti da je njegovo celo studiranje lažno (ali nešto sumnjam da će se ova stvar isterati do kraja. Mada... SRS još uvek vodi Šešelj, tako da... ko zna...)? Molim "preporučujem" ako mislite da će ostati na funkciji i "ne preporučujem" ako mislite da će dati otkaz!

Aca

pre 11 godina

Baš bih voleo da vidim facu sudije koji bude dobio ovaj predmet! Mislim da bi Vučić trebalo da se zainteresuje za ovo, jer je on zadužen za korupciju i kriminal!Predsednik sa lažnom diplomom-to je samo u zemlji Srbiji! Niko se nikada nije javio da ga je video na fakultetu!Pa zar to, samo po sebi, nije dovoljno!

sasa jokic

pre 11 godina

Pa ne mozes u Srbiji da budes politicar ako nemas putera na glavi, jer te nemaju za fijoku, i onda si nelojalna konkurencija!
Eto Toma je morao da kupi diplomu, jer mu onu lakrdiju sa proglasenjem za cetnickog vojvodu nisu priznali kao skandal, a i za ro se ne ide u zatvor.
Mada kako se Vucic zaleteo, mozda i njega uhapsi........!

nishlija

pre 11 godina

kakva drzava, takav i predsednik
kakav "fakultet", takva i diploma
kakvi prozivaci iz SRS, takav i prozvani iz SNS

ma milina, da uzmes konopce i da se obesis !

nishlija

pre 11 godina

kakva drzava, takav i predsednik
kakav "fakultet", takva i diploma
kakvi prozivaci iz SRS, takav i prozvani iz SNS

ma milina, da uzmes konopce i da se obesis !

Ja

pre 11 godina

Da, u Srbiji je inače novost da se diplome kupuju. Šta mislite odakle nam posle 2000. godine ovoliki stručnjaci. Zemlju su upropastili upravo fakultetski obrazovani jer su izgubili kompas. Budžet nisu pustošili nepismeni! Ne smeta mi predsednik sa srednjom školom ali mi smeta ako je kompleks, ukoliko ga ima zbog toga, izlečio kupovinom diplome.

Aca

pre 11 godina

Baš bih voleo da vidim facu sudije koji bude dobio ovaj predmet! Mislim da bi Vučić trebalo da se zainteresuje za ovo, jer je on zadužen za korupciju i kriminal!Predsednik sa lažnom diplomom-to je samo u zemlji Srbiji! Niko se nikada nije javio da ga je video na fakultetu!Pa zar to, samo po sebi, nije dovoljno!

Nezvanični distributer inostrane robe

pre 11 godina

Ako se sećate, mađarski predsednik je dao ostavku na funkciju kad se ispostavilo da mu je doktorski rad plagijat. Šta će naš predsednik uraditi, kad će se ispostaviti da je njegovo celo studiranje lažno (ali nešto sumnjam da će se ova stvar isterati do kraja. Mada... SRS još uvek vodi Šešelj, tako da... ko zna...)? Molim "preporučujem" ako mislite da će ostati na funkciji i "ne preporučujem" ako mislite da će dati otkaz!

Voja

pre 11 godina

Hehe, samo napred, mržnjom do totalnog propadanja!
(Dejan, 31. avgust 2012 12:43)

O čemu, bre, ti pričaš! Kakva mržnja? Prema kome? Po tebi je mržnja to što čovek ni malo nema ni stida ni srama da dobije (ne kupi), da, da dobije diplomu i "mrtav ladan" obavlja najvišu funkciju u zemlji za koju je potreban čovek najviših moralnih karakteristika i koji treba da predstavlja zemlju u svetu! Pa kako će nas gledati ljudi u svetu? Ispada da smo svi , mi, prevaranti i da se lažno predstavljamo! Doduše, nije kriv samo on nego i svi oni koji su omogućili da do nje dođe!Veliki i pravi posao za Vučića i Dačića!

crni domino

pre 11 godina

Ovo ce da bude zesca afera od afere Bodrum!
Nas svemoguci i prepametni Toma bio je u isto vreme i na polaganju ispita i u delegaciji u Strazburu. Sto je mnogo, mnogo je!
Aleksandre Vucicu, sta ces preduzeti povodom ove izgleda istinite tvrdnje? Vodi racuna, fitilj nam je kratak...
Kada sudstvo ne bi bilo korumpirano, zacas bi se u Srbiji napravio red!
Sudije i pravnici, danas, od vas zavisi, hoce li Srbija biti pravna drzava ili djubriste zajedno sa vama!

MNS

pre 11 godina

@Brkica

Nije sramota nemati završen fakultet, mnogi ljudi, posebno iz te generacije, nisu imali mogućnosti da nastave školovanje. Sramota je falsifikovati ili kupiti diplomu. Osim što je sramota, takođe je i krivično delo. I to teško.

sasa jokic

pre 11 godina

Pa ne mozes u Srbiji da budes politicar ako nemas putera na glavi, jer te nemaju za fijoku, i onda si nelojalna konkurencija!
Eto Toma je morao da kupi diplomu, jer mu onu lakrdiju sa proglasenjem za cetnickog vojvodu nisu priznali kao skandal, a i za ro se ne ide u zatvor.
Mada kako se Vucic zaleteo, mozda i njega uhapsi........!

Psihijatar

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)
Znaci nema veze sto je kriminalno delo u pitanju?

Bob Rock

pre 11 godina

Alo, maskirani radikali, ne radi se ovde o tome da li tomislav nikolic ima diplomu ili ne... Ovde se radi o tome da je COVEK KOJI JE NA BORBI PROTIV KRIMINALA POBEDIO NA IZBORIMA, IZVRSIO KRIVICNO DELO FALSIFIKOVANJA SLUZBENE ISPRAVE!

PREDSEDNIK SRBIJE JE FALSIFIKATOR!

A o postenju izvesnog nemanje sarovica i njegovih partijskih kolega, mislim da ne vredi govoriti...

Dipl Ing u inostranstvu

pre 11 godina

Posle glasanja nema kajanja!
Sad lepo cekajte sledece izbore......luzeri! Svi do jednoga kakva zemlja da jednog takvog tipa izglasa. sramota.

Sale

pre 11 godina

Predsednik države pod sumnjivim okolnostima dobio (da je kupio morao bi neku kintu da potroši) diplomu, a hiljade ljudi ( doduše onih koji od njega i SNS očekuju neku korist) glasa za njega! I kako onda da verujemo da će se SNS ( i nova vlada) boriti protiv mita, korupcije, kriminala?Sve je delovalo kao iz bajke (heliodrom, London, Temza, Turska, Dedinje), ali život, mimo našilj htenja, napravi poravnjanje!

Major Kursula

pre 11 godina

Tomo, pisem sve lazi i prevare i pravim sajt 2017, cisto da znas...pocevsi od strajka, pa prevare sa dzakom pa plakati u Sapcu pa diploma...platicu sajt ako treba, sa sve video, audio i foto...ti si prevara veka.

star-trek

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Pravi si primerak SNS glasaca!!! Ajd procitaj jos jednom sta si ti sve napisao! Necu da ulazim u one gluposti, da treba od stranih predsenika traziti index...I kazes sta ako je faslifikovao??? Mislim da bas vi pricate kako je SNS postena stranka, sa moralnim ljudima koji ce da iskorene korupciju i kriminal! O cemu ti pricas, znaci ti podrzavas kriminal i korupciju ako su u pitanju clanovi SNS-a...Joj, sad tek vidim hahah, znaci Toma diploma zasluzio je patriotskim i POSTENIM radom falsifikovanu diplomu???? Objasni mi kako ide POSTENO i FALSIFIKOVANO zajedno???
Decko, imas problem sa svojim iq... potrazi pomoc...kontaktiraj Tomu...bilo sta...samo nemoj da pises gluposti....jos sam u soku...koja gomila gluposti

Alen

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)

Šta "lupaš"! Hajde, ti, pokušaj da dobiješ diplomu na "mućku" pa ćeš videti šta će te snaći!

Aleksandar

pre 11 godina

Ovaj narod je obozavao dozivotnog predsednika masinbravara, a sad smo dosli do "nivoa" da politicari moraju da kupuju diplome... Trebalo je, u skladu sa svojom politikom, da bude ponosni srednjoskolac, magacioner, grobar, pa bi mozda i dozivotno vladao. Ionako je u Srbiji i pored kupljenih diploma sve vise funkcionalno nepismenih i zaglupljenih ljudi.

Jovana

pre 11 godina

Omladino SNS kako mozete da branite T.N ocigledno je da nije polagao ispite, CAK nije bio ni u Srbiji za vreme jednog ispita koji je kao polozio. DS je priznala Bodrum, priznjte i vi diplomu tj. Strazbur

lemi

pre 11 godina

Bez obzira ko ovu temu pokrenuo ja koji sam 6 redovnih studijskih godina odgulio na fakultetu da bi dobio diplomu i sad radio za platu za 30.000 i to sav srećan, kao građanin ove države i poreski obveznik imam pravo da znam da li je naš predsednik države kupio diplomu ili nije.
Verujem da se isto oseća većina ljudi koji su u sličnoj situaciji kao i ja kao i mnogi koji i danas školuju decu.
Najcrnje je što su i takvi ljudi ne razmišljajući glasali za ovakvog kandidata a tek da ne pričam o ovima koji kažu da nema nikakve veze i da je i kupio diplomu.
Čekajte znači mi ili vi smo Tomu doveli da on bude na vlasti a ne da nama bude bolje???
Pojansite mi molim vas ako ko razume šta sam hteo da kažem.

Arsa

pre 11 godina

KO JE VIDEO DOTIČNOG NA FAKULTETU ili NA ISPITU NEKA SE JAVI SLEDI NAGRADA OD 10.000 EUR-a
(sale, 31. avgust 2012 13:27)

Ja sam ga video, kada bi se "zezali"! Ma ko sme da se javi? Da si ponudio i 1.000.000 evra, ne bi se niko javio!Ovo je pravi ispit za postojeću vladu da pokažu da su stvarno borci protiv korupcije i kriminala!U protivnom, neka nas ne zamajavaju praznim pričama o njihovoj borbi i hapšenjima! Lako je hapsiti protivnike ili sitnu "boraniju" iz svojih redova!Hapsi krupnu ribu, ako smeš!

Alex

pre 11 godina

Zašto se bunimo za stanje u zemlji ako nije problem da nas vode nepismeni, ajde što nije pismen nego još falsifikovana diploma. Šta to treba da govori nama koji za 10ak dana izlazimo na diplomski?

zluradi

pre 11 godina

A taman se covek smirio, nabacio osmeh, odmorio... Ali ne, iz SRS, kao iz one poznate italijanske organizacije, kada jednom udjes, nikada ne mozes da izadjes ;)

Coco Bill

pre 11 godina

He, he sad me ovo podseti na onu jednu scenu "Top liste nadrealista". Sedi jedan čovek za stolom i neko mu kuca na vrata.
On kaže: Izvolte !
Uklazi jedan čovek.
Ovaj za stolom kaže : Sedi'ba!
Ovaj seda.
Ovaj za stolom pita: Šta oš' bolan ?!
Ovaj kaže : Ja doš'o da se zaposlim, ako more ?!
Ovaj za stolom pita : Šta bolan imaš od škole ?!
Ovaj odgovara : Ćitanku !!!
Mislim da je ovo dovoljno.

South Park

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)


Ovaj komentar je vrh patriJotske gluposti

komshija

pre 11 godina

nije vishe ni problem shto ima falsifikat.. nije chal vishe ni problem shto je on sa njegovim struchnim timom bio dovoljno glup da izmisli diplomu i da misli da ga nece niko uhvatiti... problem je shto to srbiji ne smeta..

i.milosavljevic

pre 11 godina

To je trebalo ranije? Ko ce sada dokazati da je falsifikovano, a sigurno jeste. Sada kada su na vlasti mogu dokazati i da je na Sorboni diplomirao....

Šta ga briga

pre 11 godina

Kupio je diplomu, slagao je za 'pokradene vreće glasova' i još dodatno spletkario, iskoristio ekonomsku krizu i činjenicu da je prošla vlada bila nesposobna da reši životne probleme građana i na prevaru zaseo na Dedinju. Ko mu šta sad može? Ovakva osoba može da bude samo predsednik Srbije.

Petar

pre 11 godina

Toma, mister diploma. Kako je lepo biti glup. Svi te slušaju i predsednik si. Ponekad se zapitam zašto učim, kada neobrazovani vode milione ljudi.

Srba

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!
(Cvrca, 31. avgust 2012 13:35)

Nije suština u tome da li neko ima ili nema diplomu, nego je bitan način na koji je došao do te diplome! Šta bi se desilo kada bismo svi došli na taj način do diplome? Ako ovaj slučaj ostane nekažnjen, onda će to biti "odlična" poruka svima da na isti način dođu do diplome! Pa zašto bi neko bio " lud" da uči i da se muči, a neko bez imalo muke i znanja dođe do diplome!

novosadjanka

pre 11 godina

@bas me briga za diplomu. Kd ce lebac da bude tri dinara,obecao nam...
(cekam u posluzi, 31. avgust 2012 13:34)

Sta si zapeo? Cek' da covek doktorira!

i posle kazu glasaj...

pre 11 godina

Džaba sve!!
Sad sam pričao o ovome sa pet njegovih glasača. Prvi komentar je bio "Eto šta mu sad spremaju". Odmah se počinje priča kako su "i ovi svi preko veze završili fakultete"...
Sve i kad bi ovaj sam sad na RTS-u rekao "Jeste, na foru sam dobio diplomu", njegovi glasači bi bili ponosni "e nek' im je rek'o"
Srbija...

ilija

pre 11 godina

Ma bio je Toma na faxu samo se maskirao,zbog paparaca hahaha...sve je on to uredno polozio u 55 god,kad vijuge rade samo tako!imao je dvojnika 100%

TXC

pre 11 godina

(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Ja imam fakultetsku diplomu koju sam stekao svojim poštenim radom i koja nije falsifikovana. Tako da molim te da mene ne mešaš tu. Možda je u okruženju u kome se ti krećeš (članstvo SNS) uobičajeno da svi imaju lažne diplome, ali to nije slučaj u normalnom svetu.

Kao poređenje, daću ti primer Ive Josipovića, hrvatskog predsednika: on je završio pravni fakultet i doktorirao, jedno vreme je i predavao na njemu. Pošto mu to nije bilo dosta, završio je takođe i muzičku akademiju u Zagrebu i u slobodno vreme se bavi komponovanjem (kompozicije su mu inače dobile više nagrada u svetu). I tamo je takođe neko vreme predavao.

Da li to uopšte može da se poredi sa Tomislavom Nikolićem?

mrki

pre 11 godina

Šta diploma!
Pa šta će presedniku Srbije diploma kada vanjsku politiku vodi ??????????????? a unutrašnje nema. Ovako je bolje jer kad bi bilo koji predsednik imao diplomu nebi hteo biti predsednik takve države. Bravo Tomo vi čete im pokazati da se može kosovo prodati bez diplome. Što za to treba diplom?

nula_bodova

pre 11 godina

@ voja "Pa kako će nas gledati ljudi u svetu? Ispada da smo svi ,mi, prevaranti i da se lažno predstavljamo!" Nego šta smo, nego prevaranti i to oni najgori - pilićari. Svi se ovde lažno predstavljamo (čast izuzecima), a mislimo da ljudi u svetu to ne vide. Živimo tačno tako, kako smo i zaslužili. Nema nepravde i ništa nije slučajno, nemojte se zavaravati...

Saša

pre 11 godina

Zašto ćuti Tužilaštvo za organizovani kriminal! Dosta nam je, bre, vaših moralnih istupa o vašoj "borbi" protiv kriminala i korupcije! Pokažite se sada da ste "nezavisni"!Isprsite se i dajte podstrek i primer ljudima da se ponašaju u skladu sa zakonom i da nema nezaštićenih!Hajde, hajde, javite se!

Ona

pre 11 godina

...Ko ce sada dokazati da je falsifikovano, a sigurno jeste. Sada kada su na vlasti mogu dokazati i da je na Sorboni diplomirao....
(i.milosavljevic, 31. avgust 2012 13:57) Bravo i hvala na pravom komntaru, dao mi je šlagvort. Ovo je zemlja Srbija (ne država). Ako vlast kaže da je belo crno onda je crno. Ček, ček, ko je ono glasao za njih? Mi Srbi! Tako, nemojte više, loše ovo, loše ono... Ostalo je još malo da se po Srbiji pokrade, e onda nas čeka mir i spokoj, onda će se skakavci i štakori povući, ali dotle ko preživi...

Realnost

pre 11 godina

Dokazace Toma da mu je diploma verodostojna, ali tek kada uradi obecano- da vec jednom te dokaze o kradji izbora, i kaze nam sta se sve to prethodna vlada dogovorila u pregovorima sa Pristinom a da mi ne znamo. Jao, izgleda da je zaboravio na to, kao sto je zaboravio koji smer je studirao! O.o

Dragan Jurić

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)
Ne mogu da verujem koja količina gluposti u samo jednom pasusu!!! U predizbornim danima Vučiću i Tomi bila su puna usta o borbi protiv korupcije,kriminala itd... Juče Vučić izjavljuje da "NIJEDAN političar neće biti zaštićen"! Pa što se već jednom ne oglasi konkretnim dokazima i dokaže kako je moguće za nedelju dana završiti fakultet,a u isto vreme biti negde u Evropi? A to što je Toma predsednik Srbije to bi trebalo da je VAŠA sramota koji ste za njega glasali. Nažalost,više se stidimo mi koji neutralno gledamo ko je kapetan ovog našeg "titanika"... A ti,dečko,hitno potraži stručnu pomoć,očigledno ti je potrebna...

Aca

pre 11 godina

On dobio diplomu, a Srbija će da plaća i to "debelo"! Kolika li će cena biti? Čudi me da niko iz EU ne reaguje na ovo? Pa zar su "zadovoljni" da prime u svoje redove ovakvu Srbiju sa ovakvim liderom?

Psihijatar

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)
Nas sud se priklanja bilo kojoj vlasti. Toliko o demokratiji u Srbiji.

Vladimir

pre 11 godina

Dzaba pokusavate da oklevetate naseg predsednika Tomislava Nikolica. Moja tetka je videla njegovu tetku kad je isla na roditeljski kod Tome na fakultet.

nabeđeni diplomac

pre 11 godina

gurnuće predmet u neku fijoku, sad im se može. kabadahija prvi potpredsednik vlade će se već pobrinuti za to. čudo da se radikali (kakvi god da su, bili su tomini) tek sada oglašavaju tim povodom.

Goran

pre 11 godina

"Nista novo u drzavi Danskoj" ! Ha . . ha . . haaaaaa!!!!

Setite se samo koliko pravnika je "proizvedeno" u Kragujevcu, a korumpirani profesori JOS rade svoj posao. Zasto? Zato sto ima dovoljno laznih "diplomaca" na vlasti (i novoj i prethodnoj), pa zataskavaju i otezu stvari do potpunog zastarevanja. BANANA DRZAVA!

KORUMPIRANA MAFIJA OBECAVA DA CE SE BORITI PROTIV KORUPCIJE I KRIMINALA! Ha .. ha ... haaaaaa!!!

Kacin je 100% u pravu!

heavy

pre 11 godina

ljudi najmanji je problem sto je kupio diplomu,to sto je decenijama glumio opoziciju crvenima,zavodio i lagao narod to je ono sto je bitno

tomo

pre 11 godina

nema sumnje da medju politicarima ima njih gomila koji su bez ucenja samo dobili diplome naizvolte poput Nikolica na nekom od privatnih fakulteta...i sigurno ih ima iz svih stranaka... neko je posavetovao i Nikolica da moze do diplome na ovaj nacin, ne razmisljajuci o posledicama i sramoti. Problem je sto su ti fakulteti potpuno legalizovani od strane drzave, i ne snose odgovornost za ovakva dela! Afera toma-diploma je samo posledica toga...

myownvibe

pre 11 godina

pa da je prava diploma ne bi bio predsednik jedne bedne srbije vec bi kao svi nasi mladi diplomci otisao negde gde diploma znaci nesto ....

Potemkinov seljak

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma. (obrezovani, 31. avgust 2012 17:13)

A mozda, isto tako, falsifikuje i pristupanje nekoj medjunarodnoj organizaciji, mirovni ugovor, ili priznanje kakve drzave. A mozda, usput, nesto i kraducne. Ko laze...

Deki

pre 11 godina

A gde ima da se kupi diploma? Ja hocu tri, za sve pare!
(Gulanfer, 31. avgust 2012 16:58)

Postani političar, pa ćeš jednu dobiti džabe, da se ne trošiš!

Vasilije

pre 11 godina

"Objektivni" navijaci SNS, nemojte sada da se obrusavate na radikale. Ovo
pitanje je bilo postavljeno daleko pre nego su ga oni ozvanicili tuzbom.

Uzgred, ne volim radikale i moj komentar je samo potsetnik za one sa KRATKOM pameti kojih je izgleda previse u ovoj zemlji, inace nebi vratili na vlast koaliciju koja nas je bukvalno unazadila, a sada nas zakopava jos dublje od dna. Nazdravlje Srbijo moja - kako sejes, tako ces i da zanjes, a uskoro ce i Rus da nam batinom deli lekcije. Samo jos malo da padnemo! Ovi "intelegentni patriJote diplomci" vec trce tamo dva puta mesecno onako "po zadatku" politbiroa! Jos jednom: Nazdravlje Srbijo moja!

KG

pre 11 godina

"koji fakultet,i diplome vi ocekujete,on je obican upravnik groblja,ne zna rec engleskog,bleji u strane prestavnike ko tele..,
tezej87"

ISPRAVKA: Toma Lazna Diploma NIJE bio upravnik gradskog groblja u Kragujevcu, vec samo tehnicki direktor" zaduzen za kopanje. Inace groblje je STVARNO SISTEMATSKI prekopano, sve betonske staze su prekopane za grobna mesta, pa sahrane ne mogu da se obavljaju normalno. Ne moze se kolicima doneti sanduk, nego moraju ljudi da nose po 100 metara. Uzas. To mu je NAJVECI uspeh u Kragujevcu. Pre toga je bio magacioner u "22 Decembru" (tekstilna firma) gde je bio zaduzen da deci glumi deda Mraza za paketice. I to vam je gospodo sada preCednik.
Blago nama.
Poruka za SNS-ovce: Nije vazno ko pokrece pitanje lazne diplome, radikali ili BILO KO drugi. Bitno je da je diploma LAZNA. Ne zamenjujte teze.

Arsa

pre 11 godina

Ako je "čist" Nikolić treba da reaguje kontra tužbom za klevetu i uznemiravanje i da zaradi velike pare za "duševnu bol"!Vreme će pokazati šta će se dalje dešavati! Međutim,praksa nam pokazuje da očekivanja nisu baš velika!Bruka i sramota!Mnogo ova zemlja ima "zaštićenih medveda"!Možemo mi ovde da kritikujemo i da pišemo šta hoćemo (hvala B92 na tome), a oni će da nam se smeju, "čude" šta mi to hoćemo i zašto ih uznemiravamo kada je zemlja u teškoj situaciji i td. bla, bla,.... (oni kao misle i rade za naše dobro), "drhtaće" i "plašiće" se sopstvene senke, krijući gde ide na odmor master "one"!!!

R.M.

pre 11 godina

Ne znam zašto je Toma morao da ide čak u Novi Sad za diplomu, kad je to mogao da reši u komšiluku u Mega Trendu. Poznaje ljude koji tu rade. Dr profesor Žarko Obradović ministar prosvete, Dr Zorana Mihajlović ministar energetike,..., predsednik Skupštine Srbije je tu studirao, magistrirao, pa je od njega mogao da uzima predavanja, više od pola vlade je vezana za taj eminentni fakultet svetckog glasa. Ali mi je nejasno da to kritikuju propale stranke i ljudi koji nemaju nikakav rejting. Kada se sve uzme u obzir, dobro je što smo mi građani uopšte živi.

neutralan

pre 11 godina

Nije on ni gladan, ni žedan, a ima i diplomu. Leči se u privatnom kliničkom centru, studira privatni fakultet u Novom Sadu. Ne veruje državnim institucijama zemlje kojoj predsednikuje. " PATRIJOTA " 100 %.

Rosuljac

pre 11 godina

Umesto da budemo ponosni sto imamo tako sposobnog predsednika mi se sprdamo na racun njegove sposobnosti.On je toliko veliki patriota da mu cak i govore na engleskom pisu cirilicom.Iskoristite dragi predsednice vasu izuzetnu pamet pa nam uskoro i doktorirajte.

Balkan

pre 11 godina

Ako je ovo istina, ovaj covek nema obraza ni malo! Tako lagati i obmanjivati narod je krajnje jadno, bezobrazno, zalosno.. A nas glupi narod i nije tesko obmanuti. Da ima postenja i malo, povukao bi se za uvek iz javnosti!!! Nije diploma sve, ali onda posteno kazes nemam, i gotovo, a ne ovo.

Без доктората не ваља

pre 11 godina

О председнику све најлепше!
Скроман и вредан човек.
Да је другачије данас би дискутовали о докторату, а не дипломи новокомпоноване високе школе из Ујвидека...
Живео председник Србије!

draginja

pre 11 godina

pa u Srbiji je pola diploma fakulteta,doktorata,kupljeno preko veze ,doduse ima i onih koji nisu kupili nego ih dobili kao zaslusni drugovi.Mada moramo priznati,ne kupuju se bas sve diplome,ne daj Boze da neko kupi doktorat iz neurohirurgije pa da pocne da cacka po necijem mozgu,ili iz kardiohirurgije....ovako pokupovali su te diplome menadjmenta i tih srodnih faulteta,tu bas ne mogu mnogo stete da naprave.Ali jedno je interesantno,ti koji nisu ni videli zgradu "svog fakulteta" u pocetu cute i kao da se stide na koji su nacin dosli do te diplome,ali vrlo brzo zaborave i postanu arogantni i traze da se 'adekvatno zaposle " i da rade u struci!

trula kobila

pre 11 godina

Bolje da ode na kurs engleskog jezika,a ne samo k'o automat da klimata glavom kada sa nekim strancem prica.....jedino zna da na engleskom kaze - "Dobar jutar" kao Kerbrti iz serije "Alo,alo".

Цале

pre 11 godina

Оглас: Хитно ми је потребан професор-мастер за предмете-„Управљање финансијским ризицима“ и „Корпоративне финансије“!Ова два испита још нисам успео да положим, а остале сам успео да "средим"!Унапред хвала!

Nenad

pre 11 godina

S obzirom na to da je dotični gospodin master ekonomije, mogao je da predaje đacima u srednjoj školi! Eh, da mi je da vidim našta li bi to ličilo? Šta li bi deca "pametno" naučila?

Cvrca

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!

pravda

pre 11 godina

gospodine Sarovicu mogao bi Nikolic da objasni i aferu sa naplacenim dnevnicama iz koje vas je izvukao. U vezi fals diploma pitajte eksperta za njih Miroljuba Ignjatovica vasu desnu ruku koji je ni manje ni vise Rusku lazirao

tomislav

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma. (obrezovani, 31. avgust 2012 17:13)

falsifikovanje bilo kakvih dokumenata je krivicno delo, a osoba koja to pocini postaje kriminalac...to sto si ti rekao je zapravo "pa sta ako je kriminalac"

lejubajug

pre 11 godina

Pronadjene su proteze za mozak ,i predlazem.politicarima,da se.dodatno osiguraju,jer im ovi za nista ne sluze ! Pa nije on jedini u Srbiji pod znakom pitanja za diplomu.Sto vise diploma,mi sve ludji,primitivniji,glupaviji,povodljiviji. Vucicu : pokreni " privatizaciju diploma"..!

gubim strpljenje sa sns

pre 11 godina

Mimo svoga običaja, vraćam se na vest na kojoj sam već ostavila komentar. Provocira me količina NEARGUMENTOVANIH, ŠUPLJIH, ISPRAZNIH, ŠTETNIH komentara aktivista SNS i onih koji ih podržavaju. Dakle, braniti neodbranjivo, moralno neprihvatljivo i još KRIVIČNO KAŽNJIVO - a to je kupovina fakultetske diplome - ne čini vam ništa pozitivno. Neko ko tvrdi da će se boriti protiv kriminala i korupcije, a to je SNS, mora da to i DOKAŽE delom. Kao dan je jasno da je Tomislav Nikolić KUPIO FAKULTETSKU DIPLOMU. Nisu to insinuacije, spletke ili laži. To je činjenica. SRAMOTNO JE, iz bilo kog razloga, njegov postupak opravdavati. Poraz države Srbije je to što je neko ko se na taj način usudio da se sprda sa zakonima i teškim radom onih koji su UČILI da steknu svoje diplome postao predsednik države. I još gori poraz je to što će se taj, čini se, izvući nekažnjeno. A TO NE BI SMELO DA SE DESI DA JE PRAVNE DRŽAVE. Da li je to vama jasno? Jednako tome, NE BI SMELA DA OSTANE NEKAŽNJENA ni LAŽ o izbornoj krađi. Manipulacija izborima i građanima je krivično delo, takođe. Ma ko ga činio!

PetarPan

pre 11 godina

Vucicu,ti li si?

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

moi

pre 11 godina

samo posedovanje diplome ne moze od neke osobe da napravi intelektualca, ona ne znaci apsolutno nista ako je ne prati mentalni sklop koji je i dalje nedostizan i sadasnjim i bivsim radikalima. To nije znao sadasnji predsednik a nije ni poznavao nikoga ko bi mogao da mu to kaze,kako je to jadno.

nada

pre 11 godina

sta su sada radikali sjajni nisu zlocinci iz 90tih.Svaka im je na mestu i treba da se vrate u skupstinu jer oni su ti koji govore istinu i samo istinu.Ovo je dil sa Ligom da im se udeli neka funkcija u NS.Toma neka odluci sta ce i kako ce da se brani.Nekima nece pomoci ni doktorat da budu valjani strucnjaci.

MUKNAVI

pre 11 godina

Cica Tomo lazov,dok ne dokaze suprotno a dokazace ..tacno u podne,na kukovo leto..odbrojavanje je pocelo..hm..jel zna neko kad je kukovo leto,trebalo bi da je ovo..2012 g..,sve gori,pusi se na sve strane,ludaci jure za foteljama,a obican svet stenje gledajuci tamo gore da im se Onaj smiluje i sa vrata skine one izmedju njega koji mu se ispentrase na ledja koristeci se lepim pricama od kojih u jednom trenutku u nasoj Srbiji podetinjise i stari pa izabrase fukaru da ih ona vodi..

Vladimir

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.

Brkica

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!

smejuljko

pre 11 godina

ljudi najmanji je problem sto je kupio diplomu,to sto je decenijama glumio opoziciju crvenima,zavodio i lagao narod to je ono sto je bitno
(heavy, 31. avgust 2012 14:50)

Ala je maher ovaj Toma Nikolić.O pa to ne može da uradi nepismen čovek,zar ne.Što je on lagao narod,ajde manje više,ali on žestoko provoza ove "pismenjakoviće" iz DS i njegovih satelitčića.Svaka mu čast,od njega se treba učiti....

Petar

pre 11 godina

Ако ово није класична радикалска пљувачина, ондак у ствари није ни тешко поверовати да је њихов, бивши, малко префарбани високи припадник, надри-Ганди, игладовани и изжеђовани пренемагач, исфабриковао и надри-диплому.

зим962

pre 11 godina

Какав меркетиншки трик радикала. Начин да се појаве у медијима је везивање свакаквих полуистина или лажи за јаку личност. Пљување по своје дојучерашње сараднике и надређеље је погрешно, јер много више говори о ономе ко пљије него о ономе гога пљујете. Али бато то је земља Србија.

SFBI

pre 11 godina

Stvarno...komentar je da nemam komentara.SRS vodi ČULA-KAZALA zato je i propala.Da sam na njihovom mestu,počistio bih prašinu ispred svog praga.

marija

pre 11 godina

dosadno im sad kad nisu u skupštini pa se takmiče ko će da ima kreativniju ideju da popuni vreme.kako su slatki.
ne kažem da toma nije kupio diplomu ali ovo je stvarno presmešno

Dar2005

pre 11 godina

Gospodo draga, pa zar je ponovo otvorena tema Toma Diploma. Šta ovim radikalima neće pasti na pamet, dragi radikali pogledajte se u ogledalo, zapitajte Radetu, gde je ona završila fakultet i da li ga je završila. Nije stvar u tome da dobiješ diplomu, to je najlakše, ali treba fakultet završiti u pravom smislu. Nemanja, bio si pametan dečko, šta ti bi! Opameti se kao Martinović! Pa zar nije svima jasno, kad se otvorilo pitanje Diplome, da je vlast u pokrajini Vojvodina, poslala prosvetnu inspekciju, pa zar mislite da su nešto našli, da nebi objavili u drugom krugu izbora. E stvarno ste naivni.
A s druge strane, na pitanje o diplomi, čovek je odgovorio, onako kako treba, i to je njegova privatna stvar.

Boca

pre 11 godina

U ovo zemlji godinama se namecu razni ljudi sa zeljom i namerom da nesto proveravaju , verovatno sa podsvesnom mislju da nece biti provereni sami.
Taj mehanizam jako dugo traje.

Lara Kroft

pre 11 godina

Šarović zaista ne zna na koji način sebe da promoviše pa može samo da napada druge, a sebe ne vidi. Pitala bih ga šta je on završio MEGATREND gde ispite kada platiš može da položiš. Da li je tako Šarević došao do diplome.Da u Radikalnoj stranci ima kadrova,prošli bi bolje na izborima,tako da radikali nemaju kadar nikakav. Najbolji i najpošteniji kadar imaju naprednjaci.

studenZT

pre 11 godina

Pa ljudi ispiti se polazu i preko predispitnih obaveza to sto su tada "proknjizeni" nista ne znaci... (cisto da se zna)
Nije svejedno da li je diploma falsifikovana ili ne, ali je diskutabilno pitanje da li treba covjeku diploma da bi vladao zemljom!?
Jer pretpostavimo da covjek dodje bez diplome i postane predsednik sta ga to cini boljim ili losijim ako on dobro vlada i bori se za svoj narod...!?

Srbin pravi

pre 11 godina

Pa zar još uvek postoje radikali!!!Za njih ni rodbina nije htela da glasa,jer se stide njihove kvazi politike!RADIKALI SU SRAMOTA ZA SRBIJU.

Bravo

pre 11 godina

"..bili njegovi bliski saradnici od 2004. do 2008..." - Čovek je bio pametan, pa vam nije verovao, i to je doprinelo da se sad sve više srozavate i ponižavate pričajući neistine. Bravo Tomo, neka si ih oterao, nema im povratka.

diplom gekauft

pre 11 godina

Hahaha, vec vidim naslov u Spigelu- srpski predsednik kupio diplomu. Kakva bruka. Pa stvarno da se stidis odakle dolazis i da se ne cudis st9o na zapadu ne priznaju tvoju diplomu iz BG.
Ok, prosle godine je uz pomoc silnih dobrovolajaca koji i internet akcije provaljeno da je njemacki ministar odbrane varao i prepisivao kod dokrtorata, ali u pravnoj drzavi takav ministar je odmah bivsi.
U Srbiji jok.

Hmm

pre 11 godina

Sigurno ne bi bio toliko neodgovoran, da kupi diplomu, i da se njom predstavlja na izborima? I da bude toliko nepromišljen, i ne pomisli da će neko osporovati i proveravati tu diplomu? Džabe izmišljaju i podnose prijavu.

mica nesovic zabojnica

pre 11 godina

imali smo predsednike sa doktorskim diplomama pa nije vazno koju diplomu ima vec odakle dolazi i da je pobedio a da je i seljak sa cetiri razreda osnovne skole bolji je od svih dosadasnjih uvezenih iz Crne Gore ovaj je nas i glavom i bradom je Gruzanin .Tomo carepozdrav iz centra Srbije iz Zabojnice tvoje opstine.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Ne pripadam nijednoj stranci ali sam uvek bio na strani onih stranaka, koji su u svom ponasanju pokazivale makar i zrnce drzavnickog ponasanja, nacionalne svesti i patriotizma. Tuzno je gledati cime se danas bavi Srpska radikalna stranka?!U sta se pretvorila jedna velika stranka u koju su mnogi polagali svoje poslednje nade. Pretvorila se u SPO, u skup nistavila, koja u svojoj nemoci guraju prste u oci onima sa kojima su do juce sedeli u istoj klupi?!Da li je gospodin Sarovic, ili onaj koji mu izdaje direktive, svestan stete koju ovakvim potezima pravi SRS-u? Gde se izgubi Vas nacionalizam, gde su ona deca na kojima pociva srpska vecnost? Zar sve to nestade u medjusobnom posipanju sopstvenim fekalijama?! Jad, jad, i na kraju beda?!

LJILJANA M

pre 11 godina

"Priču o diplomi aktuelnog predsednika Srbije pokrenula je, tokom predizborne kampanje, Aleksandra Jerkov iz LSV-a"

Na njenu žalost i još nekih nadobudnih,Tomislav Nikolić je pokazao diplomu,i time bi priča bila završena.
Ko nije zadovoljan,njegov problem.

Оптимиста

pre 11 godina

Ови као да су ишли на дописни курс код Александре Јерков. Никад не бих рекао да су радикали пасионирани поштоваоци њеног лика и дела, али што каже наш народ, човек се учи док је жив.

winxica

pre 11 godina

Xaxaxaxaaa!Škola nije merilo znanja...Videli smo dokle su nas silni učenjaci doveli.Beda i jad!!!Imate li savesti da se pogledate u ogledalo?!Čovek se bori za ovu zemlju,bila njegova diploma falsifikat ili ne.Sramota je tako govoriti o predsedniku,a vi,jadni,da znate za sram pripazili bi na to sta govorite i o kome.

KGB

pre 11 godina

Ajde vojsko demagoške stranke i propalih radilaka nešto iz svoje glave i s dokazom. Manite se ćorava posla, zar vam nije bilo dosta 12 godina?

Srbin pravi

pre 11 godina

A ko je vodja radikala?Kako taj vodi stranku,tako su i prošli-GUBITNICI.Sve što je valjalo,je POBEGLO od radikala.Zbog čega?Zbog uličarskih manira u radikalnoj stranci.Mislite o tome radikali,a ne o Tomi.NAPRED TOMO,SRBIJA JE S TOBOM

obrezovani

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma.kako je Milan Janković - Jaza predsednik privredne komore Beograda već 12 godina na čelu , a krivična prijava za falsifikat diplome iz Sarajeva je još u stolu nekog tuzioca .I ipak je najbolji predsednik i već je postao dr. ekonomije na Megatrendu.Što ne bi mogao to i Toma?

misica

pre 11 godina

Davljenik se za slamku hvata!!! Kad nisu nasli nista lose sto bi prisili Nikolicu i zbog cega bi ga prozivali,vratise ponovo diskusiju oko diplome kao i pre izbora.Kakvo gubljenje vremena!!!

sasav

pre 11 godina

Da je falsifikator, to treba da se dokaze, a ako nije dokazano, treba i klevetnike i medije koji im omogucavaju klevetu u zatvor. Da su u prethodnoj vlasti bili lopovi, falsifikatori, ubice i izdajnici dokazano je, a treba tek da se utvrdi u kakvoj su vezi ovi komentatori sa njima.

Milica

pre 11 godina

A'l se raspisali ovi Vucicevi diplomci, pa sve po kolegama radikalima.
Zamenili teze, kao da su radikali bitni a ne Tomina fals prekonocna diploma.

KRIMINAL je u pitanju braco, KRIMINAL, a vasi se prazno busaju u grudi da ce da srede korupciju i kriminal - to treba da vam je razlog za komentar.

A ovome sto se potpisuje kao @(Radikal, 31. avgust 2012 20:34), bolje bi bilo da se ne folira. Pise reci "dotuči, zahvaljujuči" sa "tvdim č" kako oni to zovu. Ako volis da se javljas na srpski forum bices ubedljiviji ako naucis samlo malo srpske gramatike - manje ces biti providan u svojim folirantskim komentarima.

Gaja

pre 11 godina

Razmisljali su u SRS-u kako da malo skrenu paznju javnosti na sebe. Vec neko vreme ih nema u medijima, pa poceli da se plase da ne budu zaboravljeni. I posto nisu nasli ni jedan pametniji nacin, odlucili su da pokrenu pitanje diplome Tomislava Nikolica. To je slucaj, koj je vec davno rascisen, ali kad nema nista drugo, hajde da pokusaju. Pa i sve i da neko falsifikuje dokumenta, sigurno nece kao datum polaganja ispita staviti onaj kad nije bio u zemlji.

blaza

pre 11 godina

U svemu ovome je bitno samo to, da pljuvanjem Predsednika, pljujete i po sebi, jer ne zaboravite, on je izabrani predsednik Srbije i za sada je veoma zainteresovan da nam pomogne da uredimo drzavu da bude podnosljiva za zivot svih njenih gradjana, ajde malo da mu pomognemo u tome, zbog nase dece i generacija koje dolaze...

Marija

pre 11 godina

Samo vi podcenjujte glasace, dragi politicari, samo nastavite sa maltretiranjem gradjana Srbije, samo napred. E, evo sta nam donose poslednji izbori: DS puca po savovima, jedu jedni druge, SRS ispao iz igre, kidise na SNS. Dinkic mudrica pliva, videcemo dokle, Draskovic ga nema nigde, Ilic moze da se kiti sa svojom modelsicom, on je istorija. Canak je redovni gost rijalitija, vise ga niko ne dozivljava ozbiljno. Mali Sloba u usponu, videcemo i to dokle ce da traje. Kad se setim prepodobnog Djelica kome "radnici u Srbiji nisu na evropskom nivou", jaooo, kakve ste vi propalice, kolektivno :)

Zoki

pre 11 godina

Koliko god to pitanje bilo kontraverzno u vreme izbora, mislim da je prosvetna inspekcija Vojvodine rekla svoje. Za normalne ljude je to bio trenutak da se stavi tačka na tu temu. Zato na toj temi nisu više insistirali ni oni koji su pokrenuli celu priču.
Radikali očigledno nisu normalni ljudi, nego egzibicionisti željni eksponiranja. Koliko sad energije i vremena treba da se potroši oko ove gluposti. Zar ne mogu da se bave nekim pametnijim temama, da budu konstruktivni, predlože nešto konkretno što će pomoći ovom nesrećnom narodu?
Gade mi se.

radandcor

pre 11 godina

Radikali su odavno izgubili i kompas i svaki kredibilitet. A kako su radili i koliko poverenje gradjani Srbije imaju u njih videlo se na proteklim izborima.

Diplomac

pre 11 godina

Gospodo radikali,Nikoliću nije ni potrebna diploma,on je pametniji , sposobniji i kulturniji od većine onih sa diplomama, tako da uzalud trošite vreme na gluposti, bolje se ugledajte na SNS, jer sa takvim ponašanjem nikada nećete izaći iz rupe u koju ste upali pričajući nebuloze i gluposti, što se pokazalo na izborima.

Заинтересовани

pre 11 godina

Радикалима је далеко паметније било да су се у току кампање бавили собом, својим програмом него што су изговарали најгнусније неистине на рачун других. Како су радили, тако им се и вратило.

Побегуља

pre 11 godina

Каже наш народ ко другоме јаму копа, сам у њу упада. Е па са радикалима се десило баш то. Више су гледали да блате друге, него да представе себе. Како су сејали, тако су и пожњели.

Happy Happy

pre 11 godina

Svaka cast kad covek postigne ovo sto je toma treba mu poklonit diplomu.
Po pravilu danas treba postici nesto u zivotu pa onda studirati jer samo sa fakultetom si dupla nula.

Демократа

pre 11 godina

Очајнички потез странке која полако, али сигурно силази са политичке сцене и иде у историју да се врати у жижу јавности. На њихову жалост сви су схватили ко су радикали у ствари тако да је ниво поверења у њих једнак оном који народ има у Вука, значи једна велика нула.

Бивши радикал

pre 11 godina

Када сам говорио да нам је паметније да се бавимо собом уместо осталима, посебно напредњацима бивао сам исмеван и чак искључен из странке. Сад се види тек ко је у праву. Где смо ми, а где су они?

Tiemie

pre 11 godina

Čitam i ne verujem šta čitam! Da nema toliko problema koji pritiskaju našu državu a koji bi trebali da se rešavaju, još bi mi ovakvi ispadi radikala bili i smešni. Ovako je sve jedna velika tragikomedija!

Pink panter

pre 11 godina

Diploma je izgovor da se SRS pojavi u javnosti, inače bi zaboravili da postoje. Šta narod misli o toj temi videlo se na izborima.

Nikolina

pre 11 godina

Ko podneo? Radikali??? To oni beše što ni cenzus nisu prešli... hahaha... e toliko koliko im narod verova toliko i mene interesuju njihove nebuloze.

Seele

pre 11 godina

Prosto ne mogu da verujem da sujeta i bes toliko mogu da obuzmu ljude da ne znaju više ni šta rade, ni šta pričaju. O radikalima ne vredi ni trošiti reči. Jedva da se može reći da postoje. Možda zamišljaju da svojom ustaljenom retorikom mogu da se izvuku iz zaborava? Teško!

Slobodan

pre 11 godina

SRS i dalje nastavlja sa insinuacijama i besmislicama. Pišu izjave kao da im je učiteljica mlada Jerkovica. Sve više podsećaju na LSV, samo im još fale autonomaski stavovi, mada ko zna šta če biti naredna izjava radikala.

Radikal

pre 11 godina

Pored loših izbornih rezultata radikali nastavljaju sa glupostima koji če ih dotuči, stranka koja nestaje zahvaljujuči sve gorim izjavama njihovih lidera.

skorpione

pre 11 godina

Jadni li ste vi radikali,propadoste vi zajedno s vasim vojvodom, e jadna li vam majka i bilo bi vam bolje da se okanete jednom naseg predsednika gospodina Nikolica.Sta reci gubitnici ostaju gubitnici a tako ce te proci i ovaj put

kampanja

pre 11 godina

E ovo je vec dosadno.Uhvatili se za Nikolicevu diplomu ko smrt na babu ili ko pijan plota.Kad bi covek njihove diplome isproveravao ko zna sta bi nasao.SRS je pukao na izborima pa sad kao dokon pop, zabavlja se sa istrazivanjem predsednikove diplome.Jedino sta mogu je da umanje ugled Srbije pred pregovore sa Kosovom. Tomu je izabrao narod ,i ako ste mahali njegovom diplomom sve vreme predizborne kampanje.I upravo te sto su mahali narod je oterao malo u opoziciju.Ne voli nas narod da im neko zamagljuje oci Tominom diplomom a ovamo iza ledja prazne budzet,banke...

Коста

pre 11 godina

Мислим да радикалима нико још увек није јавио да нису прешли цензус. Такође су мало закаснили са овом причом око дипломе. Колико ја знам Александра Јерков је на сав глас ту причу форсирала током кампање и онда кад је диплома приказана и кад се факултет огласио је утихнула. Ово је само пуцање у празно од стране странке која само што не престане да постоји.

Vladimir

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.

Cvrca

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!

Brkica

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!

зим962

pre 11 godina

Какав меркетиншки трик радикала. Начин да се појаве у медијима је везивање свакаквих полуистина или лажи за јаку личност. Пљување по своје дојучерашње сараднике и надређеље је погрешно, јер много више говори о ономе ко пљије него о ономе гога пљујете. Али бато то је земља Србија.

Srbin pravi

pre 11 godina

A ko je vodja radikala?Kako taj vodi stranku,tako su i prošli-GUBITNICI.Sve što je valjalo,je POBEGLO od radikala.Zbog čega?Zbog uličarskih manira u radikalnoj stranci.Mislite o tome radikali,a ne o Tomi.NAPRED TOMO,SRBIJA JE S TOBOM

winxica

pre 11 godina

Xaxaxaxaaa!Škola nije merilo znanja...Videli smo dokle su nas silni učenjaci doveli.Beda i jad!!!Imate li savesti da se pogledate u ogledalo?!Čovek se bori za ovu zemlju,bila njegova diploma falsifikat ili ne.Sramota je tako govoriti o predsedniku,a vi,jadni,da znate za sram pripazili bi na to sta govorite i o kome.

Srbin pravi

pre 11 godina

Pa zar još uvek postoje radikali!!!Za njih ni rodbina nije htela da glasa,jer se stide njihove kvazi politike!RADIKALI SU SRAMOTA ZA SRBIJU.

SFBI

pre 11 godina

Stvarno...komentar je da nemam komentara.SRS vodi ČULA-KAZALA zato je i propala.Da sam na njihovom mestu,počistio bih prašinu ispred svog praga.

Dar2005

pre 11 godina

Gospodo draga, pa zar je ponovo otvorena tema Toma Diploma. Šta ovim radikalima neće pasti na pamet, dragi radikali pogledajte se u ogledalo, zapitajte Radetu, gde je ona završila fakultet i da li ga je završila. Nije stvar u tome da dobiješ diplomu, to je najlakše, ali treba fakultet završiti u pravom smislu. Nemanja, bio si pametan dečko, šta ti bi! Opameti se kao Martinović! Pa zar nije svima jasno, kad se otvorilo pitanje Diplome, da je vlast u pokrajini Vojvodina, poslala prosvetnu inspekciju, pa zar mislite da su nešto našli, da nebi objavili u drugom krugu izbora. E stvarno ste naivni.
A s druge strane, na pitanje o diplomi, čovek je odgovorio, onako kako treba, i to je njegova privatna stvar.

blaza

pre 11 godina

U svemu ovome je bitno samo to, da pljuvanjem Predsednika, pljujete i po sebi, jer ne zaboravite, on je izabrani predsednik Srbije i za sada je veoma zainteresovan da nam pomogne da uredimo drzavu da bude podnosljiva za zivot svih njenih gradjana, ajde malo da mu pomognemo u tome, zbog nase dece i generacija koje dolaze...

Lara Kroft

pre 11 godina

Šarović zaista ne zna na koji način sebe da promoviše pa može samo da napada druge, a sebe ne vidi. Pitala bih ga šta je on završio MEGATREND gde ispite kada platiš može da položiš. Da li je tako Šarević došao do diplome.Da u Radikalnoj stranci ima kadrova,prošli bi bolje na izborima,tako da radikali nemaju kadar nikakav. Najbolji i najpošteniji kadar imaju naprednjaci.

marija

pre 11 godina

dosadno im sad kad nisu u skupštini pa se takmiče ko će da ima kreativniju ideju da popuni vreme.kako su slatki.
ne kažem da toma nije kupio diplomu ali ovo je stvarno presmešno

Gaja

pre 11 godina

Razmisljali su u SRS-u kako da malo skrenu paznju javnosti na sebe. Vec neko vreme ih nema u medijima, pa poceli da se plase da ne budu zaboravljeni. I posto nisu nasli ni jedan pametniji nacin, odlucili su da pokrenu pitanje diplome Tomislava Nikolica. To je slucaj, koj je vec davno rascisen, ali kad nema nista drugo, hajde da pokusaju. Pa i sve i da neko falsifikuje dokumenta, sigurno nece kao datum polaganja ispita staviti onaj kad nije bio u zemlji.

Без доктората не ваља

pre 11 godina

О председнику све најлепше!
Скроман и вредан човек.
Да је другачије данас би дискутовали о докторату, а не дипломи новокомпоноване високе школе из Ујвидека...
Живео председник Србије!

nada

pre 11 godina

sta su sada radikali sjajni nisu zlocinci iz 90tih.Svaka im je na mestu i treba da se vrate u skupstinu jer oni su ti koji govore istinu i samo istinu.Ovo je dil sa Ligom da im se udeli neka funkcija u NS.Toma neka odluci sta ce i kako ce da se brani.Nekima nece pomoci ni doktorat da budu valjani strucnjaci.

Hmm

pre 11 godina

Sigurno ne bi bio toliko neodgovoran, da kupi diplomu, i da se njom predstavlja na izborima? I da bude toliko nepromišljen, i ne pomisli da će neko osporovati i proveravati tu diplomu? Džabe izmišljaju i podnose prijavu.

Bravo

pre 11 godina

"..bili njegovi bliski saradnici od 2004. do 2008..." - Čovek je bio pametan, pa vam nije verovao, i to je doprinelo da se sad sve više srozavate i ponižavate pričajući neistine. Bravo Tomo, neka si ih oterao, nema im povratka.

misica

pre 11 godina

Davljenik se za slamku hvata!!! Kad nisu nasli nista lose sto bi prisili Nikolicu i zbog cega bi ga prozivali,vratise ponovo diskusiju oko diplome kao i pre izbora.Kakvo gubljenje vremena!!!

KGB

pre 11 godina

Ajde vojsko demagoške stranke i propalih radilaka nešto iz svoje glave i s dokazom. Manite se ćorava posla, zar vam nije bilo dosta 12 godina?

mica nesovic zabojnica

pre 11 godina

imali smo predsednike sa doktorskim diplomama pa nije vazno koju diplomu ima vec odakle dolazi i da je pobedio a da je i seljak sa cetiri razreda osnovne skole bolji je od svih dosadasnjih uvezenih iz Crne Gore ovaj je nas i glavom i bradom je Gruzanin .Tomo carepozdrav iz centra Srbije iz Zabojnice tvoje opstine.

studenZT

pre 11 godina

Pa ljudi ispiti se polazu i preko predispitnih obaveza to sto su tada "proknjizeni" nista ne znaci... (cisto da se zna)
Nije svejedno da li je diploma falsifikovana ili ne, ali je diskutabilno pitanje da li treba covjeku diploma da bi vladao zemljom!?
Jer pretpostavimo da covjek dodje bez diplome i postane predsednik sta ga to cini boljim ili losijim ako on dobro vlada i bori se za svoj narod...!?

PetarPan

pre 11 godina

Vucicu,ti li si?

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Boca

pre 11 godina

U ovo zemlji godinama se namecu razni ljudi sa zeljom i namerom da nesto proveravaju , verovatno sa podsvesnom mislju da nece biti provereni sami.
Taj mehanizam jako dugo traje.

obrezovani

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma.kako je Milan Janković - Jaza predsednik privredne komore Beograda već 12 godina na čelu , a krivična prijava za falsifikat diplome iz Sarajeva je još u stolu nekog tuzioca .I ipak je najbolji predsednik i već je postao dr. ekonomije na Megatrendu.Što ne bi mogao to i Toma?

Diplomac

pre 11 godina

Gospodo radikali,Nikoliću nije ni potrebna diploma,on je pametniji , sposobniji i kulturniji od većine onih sa diplomama, tako da uzalud trošite vreme na gluposti, bolje se ugledajte na SNS, jer sa takvim ponašanjem nikada nećete izaći iz rupe u koju ste upali pričajući nebuloze i gluposti, što se pokazalo na izborima.

LJILJANA M

pre 11 godina

"Priču o diplomi aktuelnog predsednika Srbije pokrenula je, tokom predizborne kampanje, Aleksandra Jerkov iz LSV-a"

Na njenu žalost i još nekih nadobudnih,Tomislav Nikolić je pokazao diplomu,i time bi priča bila završena.
Ko nije zadovoljan,njegov problem.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Ne pripadam nijednoj stranci ali sam uvek bio na strani onih stranaka, koji su u svom ponasanju pokazivale makar i zrnce drzavnickog ponasanja, nacionalne svesti i patriotizma. Tuzno je gledati cime se danas bavi Srpska radikalna stranka?!U sta se pretvorila jedna velika stranka u koju su mnogi polagali svoje poslednje nade. Pretvorila se u SPO, u skup nistavila, koja u svojoj nemoci guraju prste u oci onima sa kojima su do juce sedeli u istoj klupi?!Da li je gospodin Sarovic, ili onaj koji mu izdaje direktive, svestan stete koju ovakvim potezima pravi SRS-u? Gde se izgubi Vas nacionalizam, gde su ona deca na kojima pociva srpska vecnost? Zar sve to nestade u medjusobnom posipanju sopstvenim fekalijama?! Jad, jad, i na kraju beda?!

Zoki

pre 11 godina

Koliko god to pitanje bilo kontraverzno u vreme izbora, mislim da je prosvetna inspekcija Vojvodine rekla svoje. Za normalne ljude je to bio trenutak da se stavi tačka na tu temu. Zato na toj temi nisu više insistirali ni oni koji su pokrenuli celu priču.
Radikali očigledno nisu normalni ljudi, nego egzibicionisti željni eksponiranja. Koliko sad energije i vremena treba da se potroši oko ove gluposti. Zar ne mogu da se bave nekim pametnijim temama, da budu konstruktivni, predlože nešto konkretno što će pomoći ovom nesrećnom narodu?
Gade mi se.

smejuljko

pre 11 godina

ljudi najmanji je problem sto je kupio diplomu,to sto je decenijama glumio opoziciju crvenima,zavodio i lagao narod to je ono sto je bitno
(heavy, 31. avgust 2012 14:50)

Ala je maher ovaj Toma Nikolić.O pa to ne može da uradi nepismen čovek,zar ne.Što je on lagao narod,ajde manje više,ali on žestoko provoza ove "pismenjakoviće" iz DS i njegovih satelitčića.Svaka mu čast,od njega se treba učiti....

sasav

pre 11 godina

Da je falsifikator, to treba da se dokaze, a ako nije dokazano, treba i klevetnike i medije koji im omogucavaju klevetu u zatvor. Da su u prethodnoj vlasti bili lopovi, falsifikatori, ubice i izdajnici dokazano je, a treba tek da se utvrdi u kakvoj su vezi ovi komentatori sa njima.

Заинтересовани

pre 11 godina

Радикалима је далеко паметније било да су се у току кампање бавили собом, својим програмом него што су изговарали најгнусније неистине на рачун других. Како су радили, тако им се и вратило.

radandcor

pre 11 godina

Radikali su odavno izgubili i kompas i svaki kredibilitet. A kako su radili i koliko poverenje gradjani Srbije imaju u njih videlo se na proteklim izborima.

Pink panter

pre 11 godina

Diploma je izgovor da se SRS pojavi u javnosti, inače bi zaboravili da postoje. Šta narod misli o toj temi videlo se na izborima.

Побегуља

pre 11 godina

Каже наш народ ко другоме јаму копа, сам у њу упада. Е па са радикалима се десило баш то. Више су гледали да блате друге, него да представе себе. Како су сејали, тако су и пожњели.

Tiemie

pre 11 godina

Čitam i ne verujem šta čitam! Da nema toliko problema koji pritiskaju našu državu a koji bi trebali da se rešavaju, još bi mi ovakvi ispadi radikala bili i smešni. Ovako je sve jedna velika tragikomedija!

Оптимиста

pre 11 godina

Ови као да су ишли на дописни курс код Александре Јерков. Никад не бих рекао да су радикали пасионирани поштоваоци њеног лика и дела, али што каже наш народ, човек се учи док је жив.

Демократа

pre 11 godina

Очајнички потез странке која полако, али сигурно силази са политичке сцене и иде у историју да се врати у жижу јавности. На њихову жалост сви су схватили ко су радикали у ствари тако да је ниво поверења у њих једнак оном који народ има у Вука, значи једна велика нула.

Slobodan

pre 11 godina

SRS i dalje nastavlja sa insinuacijama i besmislicama. Pišu izjave kao da im je učiteljica mlada Jerkovica. Sve više podsećaju na LSV, samo im još fale autonomaski stavovi, mada ko zna šta če biti naredna izjava radikala.

skorpione

pre 11 godina

Jadni li ste vi radikali,propadoste vi zajedno s vasim vojvodom, e jadna li vam majka i bilo bi vam bolje da se okanete jednom naseg predsednika gospodina Nikolica.Sta reci gubitnici ostaju gubitnici a tako ce te proci i ovaj put

Ja

pre 11 godina

Da, u Srbiji je inače novost da se diplome kupuju. Šta mislite odakle nam posle 2000. godine ovoliki stručnjaci. Zemlju su upropastili upravo fakultetski obrazovani jer su izgubili kompas. Budžet nisu pustošili nepismeni! Ne smeta mi predsednik sa srednjom školom ali mi smeta ako je kompleks, ukoliko ga ima zbog toga, izlečio kupovinom diplome.

Happy Happy

pre 11 godina

Svaka cast kad covek postigne ovo sto je toma treba mu poklonit diplomu.
Po pravilu danas treba postici nesto u zivotu pa onda studirati jer samo sa fakultetom si dupla nula.

Коста

pre 11 godina

Мислим да радикалима нико још увек није јавио да нису прешли цензус. Такође су мало закаснили са овом причом око дипломе. Колико ја знам Александра Јерков је на сав глас ту причу форсирала током кампање и онда кад је диплома приказана и кад се факултет огласио је утихнула. Ово је само пуцање у празно од стране странке која само што не престане да постоји.

Бивши радикал

pre 11 godina

Када сам говорио да нам је паметније да се бавимо собом уместо осталима, посебно напредњацима бивао сам исмеван и чак искључен из странке. Сад се види тек ко је у праву. Где смо ми, а где су они?

Radikal

pre 11 godina

Pored loših izbornih rezultata radikali nastavljaju sa glupostima koji če ih dotuči, stranka koja nestaje zahvaljujuči sve gorim izjavama njihovih lidera.

Seele

pre 11 godina

Prosto ne mogu da verujem da sujeta i bes toliko mogu da obuzmu ljude da ne znaju više ni šta rade, ni šta pričaju. O radikalima ne vredi ni trošiti reči. Jedva da se može reći da postoje. Možda zamišljaju da svojom ustaljenom retorikom mogu da se izvuku iz zaborava? Teško!

nishlija

pre 11 godina

kakva drzava, takav i predsednik
kakav "fakultet", takva i diploma
kakvi prozivaci iz SRS, takav i prozvani iz SNS

ma milina, da uzmes konopce i da se obesis !

South Park

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)


Ovaj komentar je vrh patriJotske gluposti

crni domino

pre 11 godina

Ovo ce da bude zesca afera od afere Bodrum!
Nas svemoguci i prepametni Toma bio je u isto vreme i na polaganju ispita i u delegaciji u Strazburu. Sto je mnogo, mnogo je!
Aleksandre Vucicu, sta ces preduzeti povodom ove izgleda istinite tvrdnje? Vodi racuna, fitilj nam je kratak...
Kada sudstvo ne bi bilo korumpirano, zacas bi se u Srbiji napravio red!
Sudije i pravnici, danas, od vas zavisi, hoce li Srbija biti pravna drzava ili djubriste zajedno sa vama!

i.milosavljevic

pre 11 godina

To je trebalo ranije? Ko ce sada dokazati da je falsifikovano, a sigurno jeste. Sada kada su na vlasti mogu dokazati i da je na Sorboni diplomirao....

Nikolina

pre 11 godina

Ko podneo? Radikali??? To oni beše što ni cenzus nisu prešli... hahaha... e toliko koliko im narod verova toliko i mene interesuju njihove nebuloze.

Voja

pre 11 godina

Hehe, samo napred, mržnjom do totalnog propadanja!
(Dejan, 31. avgust 2012 12:43)

O čemu, bre, ti pričaš! Kakva mržnja? Prema kome? Po tebi je mržnja to što čovek ni malo nema ni stida ni srama da dobije (ne kupi), da, da dobije diplomu i "mrtav ladan" obavlja najvišu funkciju u zemlji za koju je potreban čovek najviših moralnih karakteristika i koji treba da predstavlja zemlju u svetu! Pa kako će nas gledati ljudi u svetu? Ispada da smo svi , mi, prevaranti i da se lažno predstavljamo! Doduše, nije kriv samo on nego i svi oni koji su omogućili da do nje dođe!Veliki i pravi posao za Vučića i Dačića!

Dipl Ing u inostranstvu

pre 11 godina

Posle glasanja nema kajanja!
Sad lepo cekajte sledece izbore......luzeri! Svi do jednoga kakva zemlja da jednog takvog tipa izglasa. sramota.

Coco Bill

pre 11 godina

He, he sad me ovo podseti na onu jednu scenu "Top liste nadrealista". Sedi jedan čovek za stolom i neko mu kuca na vrata.
On kaže: Izvolte !
Uklazi jedan čovek.
Ovaj za stolom kaže : Sedi'ba!
Ovaj seda.
Ovaj za stolom pita: Šta oš' bolan ?!
Ovaj kaže : Ja doš'o da se zaposlim, ako more ?!
Ovaj za stolom pita : Šta bolan imaš od škole ?!
Ovaj odgovara : Ćitanku !!!
Mislim da je ovo dovoljno.

pravda

pre 11 godina

gospodine Sarovicu mogao bi Nikolic da objasni i aferu sa naplacenim dnevnicama iz koje vas je izvukao. U vezi fals diploma pitajte eksperta za njih Miroljuba Ignjatovica vasu desnu ruku koji je ni manje ni vise Rusku lazirao

Vladimir

pre 11 godina

Dzaba pokusavate da oklevetate naseg predsednika Tomislava Nikolica. Moja tetka je videla njegovu tetku kad je isla na roditeljski kod Tome na fakultet.

kampanja

pre 11 godina

E ovo je vec dosadno.Uhvatili se za Nikolicevu diplomu ko smrt na babu ili ko pijan plota.Kad bi covek njihove diplome isproveravao ko zna sta bi nasao.SRS je pukao na izborima pa sad kao dokon pop, zabavlja se sa istrazivanjem predsednikove diplome.Jedino sta mogu je da umanje ugled Srbije pred pregovore sa Kosovom. Tomu je izabrao narod ,i ako ste mahali njegovom diplomom sve vreme predizborne kampanje.I upravo te sto su mahali narod je oterao malo u opoziciju.Ne voli nas narod da im neko zamagljuje oci Tominom diplomom a ovamo iza ledja prazne budzet,banke...

Arsa

pre 11 godina

KO JE VIDEO DOTIČNOG NA FAKULTETU ili NA ISPITU NEKA SE JAVI SLEDI NAGRADA OD 10.000 EUR-a
(sale, 31. avgust 2012 13:27)

Ja sam ga video, kada bi se "zezali"! Ma ko sme da se javi? Da si ponudio i 1.000.000 evra, ne bi se niko javio!Ovo je pravi ispit za postojeću vladu da pokažu da su stvarno borci protiv korupcije i kriminala!U protivnom, neka nas ne zamajavaju praznim pričama o njihovoj borbi i hapšenjima! Lako je hapsiti protivnike ili sitnu "boraniju" iz svojih redova!Hapsi krupnu ribu, ako smeš!

Bob Rock

pre 11 godina

Alo, maskirani radikali, ne radi se ovde o tome da li tomislav nikolic ima diplomu ili ne... Ovde se radi o tome da je COVEK KOJI JE NA BORBI PROTIV KRIMINALA POBEDIO NA IZBORIMA, IZVRSIO KRIVICNO DELO FALSIFIKOVANJA SLUZBENE ISPRAVE!

PREDSEDNIK SRBIJE JE FALSIFIKATOR!

A o postenju izvesnog nemanje sarovica i njegovih partijskih kolega, mislim da ne vredi govoriti...

TXC

pre 11 godina

(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Ja imam fakultetsku diplomu koju sam stekao svojim poštenim radom i koja nije falsifikovana. Tako da molim te da mene ne mešaš tu. Možda je u okruženju u kome se ti krećeš (članstvo SNS) uobičajeno da svi imaju lažne diplome, ali to nije slučaj u normalnom svetu.

Kao poređenje, daću ti primer Ive Josipovića, hrvatskog predsednika: on je završio pravni fakultet i doktorirao, jedno vreme je i predavao na njemu. Pošto mu to nije bilo dosta, završio je takođe i muzičku akademiju u Zagrebu i u slobodno vreme se bavi komponovanjem (kompozicije su mu inače dobile više nagrada u svetu). I tamo je takođe neko vreme predavao.

Da li to uopšte može da se poredi sa Tomislavom Nikolićem?

Dragan Jurić

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)
Ne mogu da verujem koja količina gluposti u samo jednom pasusu!!! U predizbornim danima Vučiću i Tomi bila su puna usta o borbi protiv korupcije,kriminala itd... Juče Vučić izjavljuje da "NIJEDAN političar neće biti zaštićen"! Pa što se već jednom ne oglasi konkretnim dokazima i dokaže kako je moguće za nedelju dana završiti fakultet,a u isto vreme biti negde u Evropi? A to što je Toma predsednik Srbije to bi trebalo da je VAŠA sramota koji ste za njega glasali. Nažalost,više se stidimo mi koji neutralno gledamo ko je kapetan ovog našeg "titanika"... A ti,dečko,hitno potraži stručnu pomoć,očigledno ti je potrebna...

Milica

pre 11 godina

A'l se raspisali ovi Vucicevi diplomci, pa sve po kolegama radikalima.
Zamenili teze, kao da su radikali bitni a ne Tomina fals prekonocna diploma.

KRIMINAL je u pitanju braco, KRIMINAL, a vasi se prazno busaju u grudi da ce da srede korupciju i kriminal - to treba da vam je razlog za komentar.

A ovome sto se potpisuje kao @(Radikal, 31. avgust 2012 20:34), bolje bi bilo da se ne folira. Pise reci "dotuči, zahvaljujuči" sa "tvdim č" kako oni to zovu. Ako volis da se javljas na srpski forum bices ubedljiviji ako naucis samlo malo srpske gramatike - manje ces biti providan u svojim folirantskim komentarima.

Nezvanični distributer inostrane robe

pre 11 godina

Ako se sećate, mađarski predsednik je dao ostavku na funkciju kad se ispostavilo da mu je doktorski rad plagijat. Šta će naš predsednik uraditi, kad će se ispostaviti da je njegovo celo studiranje lažno (ali nešto sumnjam da će se ova stvar isterati do kraja. Mada... SRS još uvek vodi Šešelj, tako da... ko zna...)? Molim "preporučujem" ako mislite da će ostati na funkciji i "ne preporučujem" ako mislite da će dati otkaz!

mrki

pre 11 godina

Šta diploma!
Pa šta će presedniku Srbije diploma kada vanjsku politiku vodi ??????????????? a unutrašnje nema. Ovako je bolje jer kad bi bilo koji predsednik imao diplomu nebi hteo biti predsednik takve države. Bravo Tomo vi čete im pokazati da se može kosovo prodati bez diplome. Što za to treba diplom?

Jovana

pre 11 godina

Omladino SNS kako mozete da branite T.N ocigledno je da nije polagao ispite, CAK nije bio ni u Srbiji za vreme jednog ispita koji je kao polozio. DS je priznala Bodrum, priznjte i vi diplomu tj. Strazbur

ilija

pre 11 godina

Ma bio je Toma na faxu samo se maskirao,zbog paparaca hahaha...sve je on to uredno polozio u 55 god,kad vijuge rade samo tako!imao je dvojnika 100%

Alen

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)

Šta "lupaš"! Hajde, ti, pokušaj da dobiješ diplomu na "mućku" pa ćeš videti šta će te snaći!

Major Kursula

pre 11 godina

Tomo, pisem sve lazi i prevare i pravim sajt 2017, cisto da znas...pocevsi od strajka, pa prevare sa dzakom pa plakati u Sapcu pa diploma...platicu sajt ako treba, sa sve video, audio i foto...ti si prevara veka.

heavy

pre 11 godina

ljudi najmanji je problem sto je kupio diplomu,to sto je decenijama glumio opoziciju crvenima,zavodio i lagao narod to je ono sto je bitno

Sale

pre 11 godina

Predsednik države pod sumnjivim okolnostima dobio (da je kupio morao bi neku kintu da potroši) diplomu, a hiljade ljudi ( doduše onih koji od njega i SNS očekuju neku korist) glasa za njega! I kako onda da verujemo da će se SNS ( i nova vlada) boriti protiv mita, korupcije, kriminala?Sve je delovalo kao iz bajke (heliodrom, London, Temza, Turska, Dedinje), ali život, mimo našilj htenja, napravi poravnjanje!

MNS

pre 11 godina

@Brkica

Nije sramota nemati završen fakultet, mnogi ljudi, posebno iz te generacije, nisu imali mogućnosti da nastave školovanje. Sramota je falsifikovati ili kupiti diplomu. Osim što je sramota, takođe je i krivično delo. I to teško.

Psihijatar

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)
Nas sud se priklanja bilo kojoj vlasti. Toliko o demokratiji u Srbiji.

Petar

pre 11 godina

Toma, mister diploma. Kako je lepo biti glup. Svi te slušaju i predsednik si. Ponekad se zapitam zašto učim, kada neobrazovani vode milione ljudi.

Šta ga briga

pre 11 godina

Kupio je diplomu, slagao je za 'pokradene vreće glasova' i još dodatno spletkario, iskoristio ekonomsku krizu i činjenicu da je prošla vlada bila nesposobna da reši životne probleme građana i na prevaru zaseo na Dedinju. Ko mu šta sad može? Ovakva osoba može da bude samo predsednik Srbije.

draginja

pre 11 godina

pa u Srbiji je pola diploma fakulteta,doktorata,kupljeno preko veze ,doduse ima i onih koji nisu kupili nego ih dobili kao zaslusni drugovi.Mada moramo priznati,ne kupuju se bas sve diplome,ne daj Boze da neko kupi doktorat iz neurohirurgije pa da pocne da cacka po necijem mozgu,ili iz kardiohirurgije....ovako pokupovali su te diplome menadjmenta i tih srodnih faulteta,tu bas ne mogu mnogo stete da naprave.Ali jedno je interesantno,ti koji nisu ni videli zgradu "svog fakulteta" u pocetu cute i kao da se stide na koji su nacin dosli do te diplome,ali vrlo brzo zaborave i postanu arogantni i traze da se 'adekvatno zaposle " i da rade u struci!

trula kobila

pre 11 godina

Bolje da ode na kurs engleskog jezika,a ne samo k'o automat da klimata glavom kada sa nekim strancem prica.....jedino zna da na engleskom kaze - "Dobar jutar" kao Kerbrti iz serije "Alo,alo".

moi

pre 11 godina

samo posedovanje diplome ne moze od neke osobe da napravi intelektualca, ona ne znaci apsolutno nista ako je ne prati mentalni sklop koji je i dalje nedostizan i sadasnjim i bivsim radikalima. To nije znao sadasnji predsednik a nije ni poznavao nikoga ko bi mogao da mu to kaze,kako je to jadno.

sasa jokic

pre 11 godina

Pa ne mozes u Srbiji da budes politicar ako nemas putera na glavi, jer te nemaju za fijoku, i onda si nelojalna konkurencija!
Eto Toma je morao da kupi diplomu, jer mu onu lakrdiju sa proglasenjem za cetnickog vojvodu nisu priznali kao skandal, a i za ro se ne ide u zatvor.
Mada kako se Vucic zaleteo, mozda i njega uhapsi........!

Aca

pre 11 godina

Baš bih voleo da vidim facu sudije koji bude dobio ovaj predmet! Mislim da bi Vučić trebalo da se zainteresuje za ovo, jer je on zadužen za korupciju i kriminal!Predsednik sa lažnom diplomom-to je samo u zemlji Srbiji! Niko se nikada nije javio da ga je video na fakultetu!Pa zar to, samo po sebi, nije dovoljno!

zluradi

pre 11 godina

A taman se covek smirio, nabacio osmeh, odmorio... Ali ne, iz SRS, kao iz one poznate italijanske organizacije, kada jednom udjes, nikada ne mozes da izadjes ;)

Psihijatar

pre 11 godina

da li ce biti dobar predsednik, ne zavisi od diplome, pa i neka je falsifikovao.
(the true, 31. avgust 2012 13:56)
Znaci nema veze sto je kriminalno delo u pitanju?

nula_bodova

pre 11 godina

@ voja "Pa kako će nas gledati ljudi u svetu? Ispada da smo svi ,mi, prevaranti i da se lažno predstavljamo!" Nego šta smo, nego prevaranti i to oni najgori - pilićari. Svi se ovde lažno predstavljamo (čast izuzecima), a mislimo da ljudi u svetu to ne vide. Živimo tačno tako, kako smo i zaslužili. Nema nepravde i ništa nije slučajno, nemojte se zavaravati...

star-trek

pre 11 godina

Radikale treba sve pozatvarati. Kako se usudjuju da pljuju po predsedniku jedne zemlje. Zasto ne prozivaju zapadne predsednike i traze im indeks onih koji su nas bombardovali. Pa sta i ako je falsifikovana diploma. 90% diploma je falsifikovano zasto samo predsednik Tomislav Nikolic ne sme da ima istu takvu? On je bar to zasluzio postenim i patriotskim radom. Predsednik Tomislav Nikolic i bivsi Predsednik Srpske Napredne Stranke bi i sad da izadje polozio mnogo vise ispita od onog Tadica ne mora ni da uci.
(Vladimir, 31. avgust 2012 13:17)

Pravi si primerak SNS glasaca!!! Ajd procitaj jos jednom sta si ti sve napisao! Necu da ulazim u one gluposti, da treba od stranih predsenika traziti index...I kazes sta ako je faslifikovao??? Mislim da bas vi pricate kako je SNS postena stranka, sa moralnim ljudima koji ce da iskorene korupciju i kriminal! O cemu ti pricas, znaci ti podrzavas kriminal i korupciju ako su u pitanju clanovi SNS-a...Joj, sad tek vidim hahah, znaci Toma diploma zasluzio je patriotskim i POSTENIM radom falsifikovanu diplomu???? Objasni mi kako ide POSTENO i FALSIFIKOVANO zajedno???
Decko, imas problem sa svojim iq... potrazi pomoc...kontaktiraj Tomu...bilo sta...samo nemoj da pises gluposti....jos sam u soku...koja gomila gluposti

Srba

pre 11 godina

To je čista ljubomora radikala! Pa Tito je bio zanatlija, bravar, pa je ipak bio jedan od najboljih predsednika na svetu! Nemaju šta da zamere Nikoliću pa šire prazne priče!
(Cvrca, 31. avgust 2012 13:35)

Nije suština u tome da li neko ima ili nema diplomu, nego je bitan način na koji je došao do te diplome! Šta bi se desilo kada bismo svi došli na taj način do diplome? Ako ovaj slučaj ostane nekažnjen, onda će to biti "odlična" poruka svima da na isti način dođu do diplome! Pa zašto bi neko bio " lud" da uči i da se muči, a neko bez imalo muke i znanja dođe do diplome!

lemi

pre 11 godina

Bez obzira ko ovu temu pokrenuo ja koji sam 6 redovnih studijskih godina odgulio na fakultetu da bi dobio diplomu i sad radio za platu za 30.000 i to sav srećan, kao građanin ove države i poreski obveznik imam pravo da znam da li je naš predsednik države kupio diplomu ili nije.
Verujem da se isto oseća većina ljudi koji su u sličnoj situaciji kao i ja kao i mnogi koji i danas školuju decu.
Najcrnje je što su i takvi ljudi ne razmišljajući glasali za ovakvog kandidata a tek da ne pričam o ovima koji kažu da nema nikakve veze i da je i kupio diplomu.
Čekajte znači mi ili vi smo Tomu doveli da on bude na vlasti a ne da nama bude bolje???
Pojansite mi molim vas ako ko razume šta sam hteo da kažem.

Nenad

pre 11 godina

S obzirom na to da je dotični gospodin master ekonomije, mogao je da predaje đacima u srednjoj školi! Eh, da mi je da vidim našta li bi to ličilo? Šta li bi deca "pametno" naučila?

Rosuljac

pre 11 godina

Umesto da budemo ponosni sto imamo tako sposobnog predsednika mi se sprdamo na racun njegove sposobnosti.On je toliko veliki patriota da mu cak i govore na engleskom pisu cirilicom.Iskoristite dragi predsednice vasu izuzetnu pamet pa nam uskoro i doktorirajte.

Цале

pre 11 godina

Оглас: Хитно ми је потребан професор-мастер за предмете-„Управљање финансијским ризицима“ и „Корпоративне финансије“!Ова два испита још нисам успео да положим, а остале сам успео да "средим"!Унапред хвала!

Balkan

pre 11 godina

Ako je ovo istina, ovaj covek nema obraza ni malo! Tako lagati i obmanjivati narod je krajnje jadno, bezobrazno, zalosno.. A nas glupi narod i nije tesko obmanuti. Da ima postenja i malo, povukao bi se za uvek iz javnosti!!! Nije diploma sve, ali onda posteno kazes nemam, i gotovo, a ne ovo.

Petar

pre 11 godina

Ако ово није класична радикалска пљувачина, ондак у ствари није ни тешко поверовати да је њихов, бивши, малко префарбани високи припадник, надри-Ганди, игладовани и изжеђовани пренемагач, исфабриковао и надри-диплому.

Aleksandar

pre 11 godina

Ovaj narod je obozavao dozivotnog predsednika masinbravara, a sad smo dosli do "nivoa" da politicari moraju da kupuju diplome... Trebalo je, u skladu sa svojom politikom, da bude ponosni srednjoskolac, magacioner, grobar, pa bi mozda i dozivotno vladao. Ionako je u Srbiji i pored kupljenih diploma sve vise funkcionalno nepismenih i zaglupljenih ljudi.

Ona

pre 11 godina

...Ko ce sada dokazati da je falsifikovano, a sigurno jeste. Sada kada su na vlasti mogu dokazati i da je na Sorboni diplomirao....
(i.milosavljevic, 31. avgust 2012 13:57) Bravo i hvala na pravom komntaru, dao mi je šlagvort. Ovo je zemlja Srbija (ne država). Ako vlast kaže da je belo crno onda je crno. Ček, ček, ko je ono glasao za njih? Mi Srbi! Tako, nemojte više, loše ovo, loše ono... Ostalo je još malo da se po Srbiji pokrade, e onda nas čeka mir i spokoj, onda će se skakavci i štakori povući, ali dotle ko preživi...

tomo

pre 11 godina

nema sumnje da medju politicarima ima njih gomila koji su bez ucenja samo dobili diplome naizvolte poput Nikolica na nekom od privatnih fakulteta...i sigurno ih ima iz svih stranaka... neko je posavetovao i Nikolica da moze do diplome na ovaj nacin, ne razmisljajuci o posledicama i sramoti. Problem je sto su ti fakulteti potpuno legalizovani od strane drzave, i ne snose odgovornost za ovakva dela! Afera toma-diploma je samo posledica toga...

komshija

pre 11 godina

nije vishe ni problem shto ima falsifikat.. nije chal vishe ni problem shto je on sa njegovim struchnim timom bio dovoljno glup da izmisli diplomu i da misli da ga nece niko uhvatiti... problem je shto to srbiji ne smeta..

nabeđeni diplomac

pre 11 godina

gurnuće predmet u neku fijoku, sad im se može. kabadahija prvi potpredsednik vlade će se već pobrinuti za to. čudo da se radikali (kakvi god da su, bili su tomini) tek sada oglašavaju tim povodom.

R.M.

pre 11 godina

Ne znam zašto je Toma morao da ide čak u Novi Sad za diplomu, kad je to mogao da reši u komšiluku u Mega Trendu. Poznaje ljude koji tu rade. Dr profesor Žarko Obradović ministar prosvete, Dr Zorana Mihajlović ministar energetike,..., predsednik Skupštine Srbije je tu studirao, magistrirao, pa je od njega mogao da uzima predavanja, više od pola vlade je vezana za taj eminentni fakultet svetckog glasa. Ali mi je nejasno da to kritikuju propale stranke i ljudi koji nemaju nikakav rejting. Kada se sve uzme u obzir, dobro je što smo mi građani uopšte živi.

MUKNAVI

pre 11 godina

Cica Tomo lazov,dok ne dokaze suprotno a dokazace ..tacno u podne,na kukovo leto..odbrojavanje je pocelo..hm..jel zna neko kad je kukovo leto,trebalo bi da je ovo..2012 g..,sve gori,pusi se na sve strane,ludaci jure za foteljama,a obican svet stenje gledajuci tamo gore da im se Onaj smiluje i sa vrata skine one izmedju njega koji mu se ispentrase na ledja koristeci se lepim pricama od kojih u jednom trenutku u nasoj Srbiji podetinjise i stari pa izabrase fukaru da ih ona vodi..

neutralan

pre 11 godina

Nije on ni gladan, ni žedan, a ima i diplomu. Leči se u privatnom kliničkom centru, studira privatni fakultet u Novom Sadu. Ne veruje državnim institucijama zemlje kojoj predsednikuje. " PATRIJOTA " 100 %.

Saša

pre 11 godina

Zašto ćuti Tužilaštvo za organizovani kriminal! Dosta nam je, bre, vaših moralnih istupa o vašoj "borbi" protiv kriminala i korupcije! Pokažite se sada da ste "nezavisni"!Isprsite se i dajte podstrek i primer ljudima da se ponašaju u skladu sa zakonom i da nema nezaštićenih!Hajde, hajde, javite se!

Alex

pre 11 godina

Zašto se bunimo za stanje u zemlji ako nije problem da nas vode nepismeni, ajde što nije pismen nego još falsifikovana diploma. Šta to treba da govori nama koji za 10ak dana izlazimo na diplomski?

i posle kazu glasaj...

pre 11 godina

Džaba sve!!
Sad sam pričao o ovome sa pet njegovih glasača. Prvi komentar je bio "Eto šta mu sad spremaju". Odmah se počinje priča kako su "i ovi svi preko veze završili fakultete"...
Sve i kad bi ovaj sam sad na RTS-u rekao "Jeste, na foru sam dobio diplomu", njegovi glasači bi bili ponosni "e nek' im je rek'o"
Srbija...

Realnost

pre 11 godina

Dokazace Toma da mu je diploma verodostojna, ali tek kada uradi obecano- da vec jednom te dokaze o kradji izbora, i kaze nam sta se sve to prethodna vlada dogovorila u pregovorima sa Pristinom a da mi ne znamo. Jao, izgleda da je zaboravio na to, kao sto je zaboravio koji smer je studirao! O.o

Goran

pre 11 godina

"Nista novo u drzavi Danskoj" ! Ha . . ha . . haaaaaa!!!!

Setite se samo koliko pravnika je "proizvedeno" u Kragujevcu, a korumpirani profesori JOS rade svoj posao. Zasto? Zato sto ima dovoljno laznih "diplomaca" na vlasti (i novoj i prethodnoj), pa zataskavaju i otezu stvari do potpunog zastarevanja. BANANA DRZAVA!

KORUMPIRANA MAFIJA OBECAVA DA CE SE BORITI PROTIV KORUPCIJE I KRIMINALA! Ha .. ha ... haaaaaa!!!

Kacin je 100% u pravu!

Vasilije

pre 11 godina

"Objektivni" navijaci SNS, nemojte sada da se obrusavate na radikale. Ovo
pitanje je bilo postavljeno daleko pre nego su ga oni ozvanicili tuzbom.

Uzgred, ne volim radikale i moj komentar je samo potsetnik za one sa KRATKOM pameti kojih je izgleda previse u ovoj zemlji, inace nebi vratili na vlast koaliciju koja nas je bukvalno unazadila, a sada nas zakopava jos dublje od dna. Nazdravlje Srbijo moja - kako sejes, tako ces i da zanjes, a uskoro ce i Rus da nam batinom deli lekcije. Samo jos malo da padnemo! Ovi "intelegentni patriJote diplomci" vec trce tamo dva puta mesecno onako "po zadatku" politbiroa! Jos jednom: Nazdravlje Srbijo moja!

myownvibe

pre 11 godina

pa da je prava diploma ne bi bio predsednik jedne bedne srbije vec bi kao svi nasi mladi diplomci otisao negde gde diploma znaci nesto ....

Deki

pre 11 godina

A gde ima da se kupi diploma? Ja hocu tri, za sve pare!
(Gulanfer, 31. avgust 2012 16:58)

Postani političar, pa ćeš jednu dobiti džabe, da se ne trošiš!

lejubajug

pre 11 godina

Pronadjene su proteze za mozak ,i predlazem.politicarima,da se.dodatno osiguraju,jer im ovi za nista ne sluze ! Pa nije on jedini u Srbiji pod znakom pitanja za diplomu.Sto vise diploma,mi sve ludji,primitivniji,glupaviji,povodljiviji. Vucicu : pokreni " privatizaciju diploma"..!

tomislav

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma. (obrezovani, 31. avgust 2012 17:13)

falsifikovanje bilo kakvih dokumenata je krivicno delo, a osoba koja to pocini postaje kriminalac...to sto si ti rekao je zapravo "pa sta ako je kriminalac"

Aca

pre 11 godina

On dobio diplomu, a Srbija će da plaća i to "debelo"! Kolika li će cena biti? Čudi me da niko iz EU ne reaguje na ovo? Pa zar su "zadovoljni" da prime u svoje redove ovakvu Srbiju sa ovakvim liderom?

novosadjanka

pre 11 godina

@bas me briga za diplomu. Kd ce lebac da bude tri dinara,obecao nam...
(cekam u posluzi, 31. avgust 2012 13:34)

Sta si zapeo? Cek' da covek doktorira!

Arsa

pre 11 godina

Ako je "čist" Nikolić treba da reaguje kontra tužbom za klevetu i uznemiravanje i da zaradi velike pare za "duševnu bol"!Vreme će pokazati šta će se dalje dešavati! Međutim,praksa nam pokazuje da očekivanja nisu baš velika!Bruka i sramota!Mnogo ova zemlja ima "zaštićenih medveda"!Možemo mi ovde da kritikujemo i da pišemo šta hoćemo (hvala B92 na tome), a oni će da nam se smeju, "čude" šta mi to hoćemo i zašto ih uznemiravamo kada je zemlja u teškoj situaciji i td. bla, bla,.... (oni kao misle i rade za naše dobro), "drhtaće" i "plašiće" se sopstvene senke, krijući gde ide na odmor master "one"!!!

Potemkinov seljak

pre 11 godina

Pa šta ako je falsifikovao doplomu?Možda će biti uspešan predsednik,a za to ne treba diploma. (obrezovani, 31. avgust 2012 17:13)

A mozda, isto tako, falsifikuje i pristupanje nekoj medjunarodnoj organizaciji, mirovni ugovor, ili priznanje kakve drzave. A mozda, usput, nesto i kraducne. Ko laze...

KG

pre 11 godina

"koji fakultet,i diplome vi ocekujete,on je obican upravnik groblja,ne zna rec engleskog,bleji u strane prestavnike ko tele..,
tezej87"

ISPRAVKA: Toma Lazna Diploma NIJE bio upravnik gradskog groblja u Kragujevcu, vec samo tehnicki direktor" zaduzen za kopanje. Inace groblje je STVARNO SISTEMATSKI prekopano, sve betonske staze su prekopane za grobna mesta, pa sahrane ne mogu da se obavljaju normalno. Ne moze se kolicima doneti sanduk, nego moraju ljudi da nose po 100 metara. Uzas. To mu je NAJVECI uspeh u Kragujevcu. Pre toga je bio magacioner u "22 Decembru" (tekstilna firma) gde je bio zaduzen da deci glumi deda Mraza za paketice. I to vam je gospodo sada preCednik.
Blago nama.
Poruka za SNS-ovce: Nije vazno ko pokrece pitanje lazne diplome, radikali ili BILO KO drugi. Bitno je da je diploma LAZNA. Ne zamenjujte teze.

gubim strpljenje sa sns

pre 11 godina

Mimo svoga običaja, vraćam se na vest na kojoj sam već ostavila komentar. Provocira me količina NEARGUMENTOVANIH, ŠUPLJIH, ISPRAZNIH, ŠTETNIH komentara aktivista SNS i onih koji ih podržavaju. Dakle, braniti neodbranjivo, moralno neprihvatljivo i još KRIVIČNO KAŽNJIVO - a to je kupovina fakultetske diplome - ne čini vam ništa pozitivno. Neko ko tvrdi da će se boriti protiv kriminala i korupcije, a to je SNS, mora da to i DOKAŽE delom. Kao dan je jasno da je Tomislav Nikolić KUPIO FAKULTETSKU DIPLOMU. Nisu to insinuacije, spletke ili laži. To je činjenica. SRAMOTNO JE, iz bilo kog razloga, njegov postupak opravdavati. Poraz države Srbije je to što je neko ko se na taj način usudio da se sprda sa zakonima i teškim radom onih koji su UČILI da steknu svoje diplome postao predsednik države. I još gori poraz je to što će se taj, čini se, izvući nekažnjeno. A TO NE BI SMELO DA SE DESI DA JE PRAVNE DRŽAVE. Da li je to vama jasno? Jednako tome, NE BI SMELA DA OSTANE NEKAŽNJENA ni LAŽ o izbornoj krađi. Manipulacija izborima i građanima je krivično delo, takođe. Ma ko ga činio!

Marija

pre 11 godina

Samo vi podcenjujte glasace, dragi politicari, samo nastavite sa maltretiranjem gradjana Srbije, samo napred. E, evo sta nam donose poslednji izbori: DS puca po savovima, jedu jedni druge, SRS ispao iz igre, kidise na SNS. Dinkic mudrica pliva, videcemo dokle, Draskovic ga nema nigde, Ilic moze da se kiti sa svojom modelsicom, on je istorija. Canak je redovni gost rijalitija, vise ga niko ne dozivljava ozbiljno. Mali Sloba u usponu, videcemo i to dokle ce da traje. Kad se setim prepodobnog Djelica kome "radnici u Srbiji nisu na evropskom nivou", jaooo, kakve ste vi propalice, kolektivno :)

diplom gekauft

pre 11 godina

Hahaha, vec vidim naslov u Spigelu- srpski predsednik kupio diplomu. Kakva bruka. Pa stvarno da se stidis odakle dolazis i da se ne cudis st9o na zapadu ne priznaju tvoju diplomu iz BG.
Ok, prosle godine je uz pomoc silnih dobrovolajaca koji i internet akcije provaljeno da je njemacki ministar odbrane varao i prepisivao kod dokrtorata, ali u pravnoj drzavi takav ministar je odmah bivsi.
U Srbiji jok.