Subota, 11.08.2012.

15:49

Dačić: Ko se svađa - leti iz Vlade

Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je da će predložiti razrešenje svakog ministra iz svog kabineta koji se bude u javnosti svađao s nekim od kolega.

Izvor: Tanjug

Daèiæ: Ko se svaða - leti iz Vlade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

7abrinuta

pre 11 godina

kome je ova poruka upućena preko javnih medija?Nama, ili onima koji u ovom KVAZILENDU što god da urade bivaju zaštićeni,,imuniteto,,.Ko će nas da zaštiti od tih alavih,primitivnih,nevaspitanih kabadahija.Mora da se počne,neko mora da bude br.1,radite ono za šta ste plaćani pa nas onda obavestite.

vilanderus

pre 11 godina

"Ko se svadja leti iz vlade" ... to ko ono: "Ko pisne g**** stisne" ... koja skupina ludaka...koja smo mi zemlja ... Koje smo mi budale... sta sve trpimo ...

PAMETAN GENIJE

pre 11 godina

Ma njih dvojica treba svakako da lete ali sa tobom zajedno...Komediju pravite od drzave,narod u bedi a pljacke na sve strane nezna se ko vise maznjava na milione..Agrobanka je samo mali deo naseg zla koje tek treba da se razotkrije potpuno ako se usudi neko da hapsi svoje iz stranke..Eto npr Palmu i Kolubaru Dacic ni ne pominje vise!!Insajder jedini ukazuje na stanje u zemlji a to treba da rade tuzioci a ne za kriminal saznaju gledajuci TV..

Uživaj druže

pre 11 godina

Predsednik na otvaranju, premijer na zatvaranju. Sa članovima porodice, naravno. Ako imaju m..., neka kažu ko finansira put članova porodice. To što ih nije primio pandan znači da su u privatnoj poseti. Nisam siguran da li će danas za vaterpoliste prisustvo premijera biti podsticaj ili smetnja. A ovde u zemlji sto gorućih problema. Gde nam je predsednik? Nešto se ne čuje ovih dana. Da nije na odmoru?

Bocajlo

pre 11 godina

Placi jadna zemljo, tj. jadni narode. Ovo nema ni u predskolskoj ustanovi. A tek su uzjahali na vlast.Sta da ocekujuemo u buducnosti, gradjanski rat u sali vlade. Vojvodjani slozno za autonomiju!

nestose ucutao A.Vucic

pre 11 godina

Svadjali se ministri ili ne,u svakom slucaju ne treba investirati u auto put od Bgd do mora Crno Gorskog,nije ispljatljiv za Srbiju,pa makar bila i koncesija!

Fica na tri tocka

pre 11 godina

Kad si Dacicu vec u Londonu konsultuj se sa Troterom u vezi svih pitanja, jer njegova uzrecica "Iduce godine bicemo milioneri" kod njega se ostvarila.
A ovu dvojicu koji se svadjaju osnuj i postavi ih za ministre buvljaka jer i buvljak je unisten.

MasterSlave

pre 11 godina

Ivica je najbolji. Pre neki dan sa terena ocenjuje bezbednosnu situaciju u Guci (stabilna :) ) Za vreme OI, sastanak sa sefom diplomatije u Londonu, a sutra, pravac karneval u Riu, javile bezbednosne agencije da se tamo muva Saric.

Ivice bravo, i molim te, salji i razglednice :)

klenga

pre 11 godina

dačlć mlati praznu slamu...on je nadležan samo za mrku,dok je ilić sam sebi gazda...takav im je koalicioni sporazum...uostalo,svi pričaju gluposti...da radi neće i nezna niko...to je lijander društvo....

Easy rider

pre 11 godina

Sa njihove tacke gledista netreba u javnosti da se svadjaju vec na sednicama vlade,ali sa nase tacke je ovo dobro jer bar znamo kakvi su oni a i njihovi odnosi. Lazno jedinstvo i lazni timski duh i lazni koncenzus i lazni....(mnogo tu lazi ima) neodgovara nikome. Ko laze taj i krade,a ko krade taj ide u zatvor a ko ide u zatvor taj je na stranputici,rece Rasa odavno.

mislilac

pre 11 godina

Sad je na redu Toma-diploma i Vucic "ozbiljni naduvenko"! Hitno ce smeniti i premijera i clanove vlade koji nisu iz SNS, a zatim postaviti svog coveka na mesto premijera i "nedostajucih" ministara. Pa kad se i oni javno posvadjaju u SNS, docice njihovi "prijatelji" iz SAD i Evropejci da nam uvedu red. Samo se nadam da nece biti bombica?

Deda Mile

pre 11 godina

Ja ipak mislim da je magistar velimir mozda umesao prste oko cave doticnog veseljaka.Ali ipak je zlatna medalja Milice Mandic isprala bljutav ukus bljutave politike.Osvezila nam je vece.Bravo zlatna devojko.Gubitnici u aut

dragan

pre 11 godina

Videcete vi koji ste za promene sa ovim ljudima da je ovo najgora vlada sa najgorim premijerom na celu u istoriji srpskog parlamentarizma.Uskoro cete vi prvi opet biti za promene.

Tibor

pre 11 godina

Dacicu samo dela mogu jos nesto da poprave, ako znas sta ta rec znaci. Znas da govoris za siroke javne mase to znamo, ali sada tvoja pozicija nije da mozes mnogo da pricas, nego pokazi dela, dela Dacicu.

nema love

pre 11 godina

"Beda na vrata, ljubav kroz prozor".
Ova dvojica su jos i najmanji foliranti pa ce da se izduvaju i smire.Ali kad krene trojac Vucic-Dacic-Dinkic da se kolje ima samo da prsti na sve strane.

Perica

pre 11 godina

Vele: "Razredni, a Miki mi ne daje da nacrtam put i kolca!"
Miki: "A razredni, Vele ne treba da crta nista, ja hocu da nartam put i kolca"
Razrerni: "Deco, ako se ne smirite izbaciću vas sa časa!"

Šta reći?

Brutalo Ostrašćen

pre 11 godina

Čime se vi zamlaćujete , pa pre će Ameri ili Rusi poslati ljudsku posadu na Mars nego ova dvojica da završe taj koridor 11.

crni domino

pre 11 godina

Gos`n Dacic, kada vi letite iz vlade?
Vi izgleda ne mozete da letite.
Vas mogu samo da najure.
Sve neki zdralovi koji mogu da lete, Vlada ih je puna.

otpor

pre 11 godina

More stici ce vas gnev ozlojedjenog naroda! Jedan SE isteze po Londonu o trosku naroda, dvojica se grabe koji ce vise da uzme od bede koja je preostala, ostatak verovatno otisao na letovanje taman last minit popust da iskoristi!!!! Motka je za vas sve!

Coco Bill

pre 11 godina

Steta sto je i Vucic u istoj koaliciji!!
Jer da je opozicija, evo mu IDEALNOG MATERIJALA za poslanicka cka pitanjau skupstini kao naprimer:
- KAKO ZA DVA KORIDORA IMAMO DVA MINISTRA?
- ZAR SMO TOLIKO BOGATI?
- KOLIKO TO KOSTA?
- ....
Jer jos su nam u svezem secanju sva njegova pitanja oko naprimer Mosta na Adi ili kada je Jedemic vodio suprugu na put.
A sada to radi Dacic vodeci u London 12 godisanje sina ali niko nesme ili nece da pita
(zvonko, 11. avgust 2012 17:08)

I bre Zvonko kaki si, pa vodi dete da malo vidi sveta, a Aca to razume, normalno kad su njegovi u pitanju.

pesimist

pre 11 godina

@Optimist kaze:
""...Premijer ako hoce da ima kontrolu,i da je autoritet,mora da resava takve stvari..."

Da bi zaista imao tu kontrolu i taj autoritet, premjer PRVO MORA DA IMA CISTU VLASTU PROSLOST
A kod nas nema takvih politicara.

Zapamtite, nece proci ni 6 meseci, a neko [mozda cak i vlade] ce Dacica, ako bude mnogo 'cackao mecku u *****', prozvati za aferu "Koferce"

KOSMET

pre 11 godina

Neozbiljne li Vlade. Imas priliku g-dine Dacicu da budes nesto. Jednoga posalji Bekuti a tog drugog u Gucu. Nisu drzavni poslovi njihova prcija.

Marko

pre 11 godina

Ivice, Ivice... pa ti stvarno veruješ da se ti pitaš?

Potpisao si pakt sa đavolom, sad igraj kako Vučić svira.

Pravićeš ti Tadića od blata, kad ti kažem...

optimist

pre 11 godina

koliko god da izgleda smesno il zalosno,poucno jeste,i mislim da je u pravu.ako postoje neresena pitanja,razmirice,trvenja,to treba da se resi na vladi,a ne tako u javnosti,a kad dodju kod ministra oboje cute ko zaliveni.isto je to kao i u svakoj drugoj firmi.ako imas spor sa kolegom,resite zajedno kod sefa.Premijer ako hoce da ima kontrolu,i da je autoritet,mora da resava takve stvari,inace program koji hoce da sprovodi,ne moze,od ljudi,koji neznaju osnove kulture i lepog ponasanja.Gospodo,narod trazi od vas da radite,a ne da se prepucavate.ako niste sposobni,idite kuci,ima jos sposobnih.g.Premijeru,samo ostro,i pametno bez naturanja,ako shvataju,smirit ce se

goran

pre 11 godina

Dok se nasi ministri svadaju preko medija, njihov sef, predsednik vlade odveo sina od 13 godin 'da dete vidi Olimpijadu' preko subote i nedelje.

Da li ce iko u Srbiji imati hrabrosti da predsednika vlade pita o cijem trosku je dete islo i zadsto umesto njega nije poveo nekog zasluznog policajca
Ne verujem da ce iko to pitati, pogotivo ne Vucic jer on je sada u istoj vladi

Slobomir

pre 11 godina

Koalicione zapovesti
a.) Niko ne sme da se bije
b.) Ko se bije taj se voli
c.) Sto jes' jes', najbolji je SPS
d.) Tako treba
e.) Mir nema alternativu

crni domino

pre 11 godina

Veljo, jesi li cuo? Mozes da letis iz Vlade ako se svadjas sa Mrkom!
Moj ti je savet da spremas one buldozere!
Idi podmazi to i neka bude spremno. Zatrebace. Teska vremena dolaze.

Dr

pre 11 godina

Svaka cast za Dacica - nisam mislio da cu ovo ikada reci ali eto, kakva zemlja...
(moje misljenje je da ce 'ovi'/sadasnji da se oderu da poprave sliku o sebi - sto mozda i nece bit lose za nas. Ovo nije tako tipican potez za politicare, zato sam iznenadjen, pozitivno - i ako nisam njihov fan)

antiglobalista

pre 11 godina

Smeniti obojicu, uključujući i ministra obrazovanja. Ta trojica bodu oči, nije im tu mesto. Pijani Mrka, nadasve prosti Velja i deda mraz Obradović ne zaslužuju ministarske funkcije.

bojan23

pre 11 godina

jel' se i on racuna il' to predlaze samo za kolege. jer docice brzo dan kad ce i on da pocne s jednim od njih da se prepucava, pa me zanima dal' ce da se izbaci sam il' narod opet mora da pali skupstinu?

Gligor

pre 11 godina

Niko ne sme da se svadja!
Malo morgen.

PS: tako je to kad se vlada pravi da se svacija sujeta zadovolji a ne da ima sposobne ministre koji ce da rade posao.

Banat

pre 11 godina

Prvi koji nije ni smeo da se nađe u vladi je Obradović. Celokupno obrazovanje je katastrofalno, a samo ova svinjarija sa Bolonjom, koja traje i niko je ne rešava, je dovoljna za izbacivanje.

Država Srbija je prihvatila Bolonju, a ljudi koji završavaju studije po njoj ostaju bez priznavanja diploma! Od strane te iste države!

Ne! On ne da tad nije leteo, nego je na tom mestu ostao pun mandat, a sada još 4 godine!

O Mrkonjiću i Velji ne vredi ni pričati.

Miroslav

pre 11 godina

Daček stvarno misli da je on premijer koji nešto odlučuje...hahaha. Lepo to zvuči i lepo bi bilo da je premijer apsolutni gazda u svom kabinetu, ali toga u Srbiji neće biti još dugo,dugo.

MSPtoBGD

pre 11 godina

Mozda je i sustinska misao Premijera Dacica i na mestu (daklem sramota je da se ministri i kolege prepucavaju u javnosti), ali njegov nastup svakako nije u demokratskom i diplomatskom duhu.
Cak sta vise, zar se ni on sam upravo ovakvom izjavom u javnosti ne prepucava sa svojim kolegama ?!
PS: Ne znam od koga mi je vise muka - Premijera Dacica ili Predsednika Tomica!
Pozdrav svim gradjanima Srbije i dobronamernim Ex-YUgovicima.

lepo je pocelo

pre 11 godina

Dok je tata Ivica odveo svog 13-godisnjeg sina maslo na Olimpijadu nasravno o drzavnom trosku, dotle Ivicini ministri se javno svadjaju.
Po meni zista apsurdno deluju Daciceve 'pretnje' poslate cak iz Londona da ce da istreruje ministre.
Zar on to [dea moraju biti jedinstveni]nije 'rasparvio' sa ministrima odmah nakon sto su polozili zakletvu?
Mozda moze 'smiriti' Mrkonjica ali Velja Ilic je sam svoj sef tj. njemu Vucic nije gazda

Vekilica

pre 11 godina

E,bas sam ti poverovala! Ko ce prvi od njih da leti? Da nece mozda Veljaselja, ili ce ipak Mrka Bekutan? Mogu da se kladim da je baba trla lan, da joj prodje dan!

fly

pre 11 godina

A sta je o prici o manjoj i efikasnijoj vladi? Sad imamo situaciju da nam se nadeleznosti dva ministra preklapaju, da imamo ministra bez portfelje, ... Zubar nam je ministar trgovine!!! Samo da svi budu namireni. Ocekivao sam vise, ali definitivno- svi su isti!!!

konsultacije

pre 11 godina

Normalno smena,a ne da od Vlade prave estradu i cirkus.Vlada u Srbiji treba da bude preozbiljna jer su i problemi preozbiljni.Oni raspravljaju sta je bolje da li koncesija ili kredit i to putem medija.To verovatno kod potencijalnog kreditora izaziva ruznu sliku.Pa zar o tome ne odlucuje Vlada kao tim uz konsulataciju sa najvecim strucnjacima za tu oblast.Svaka investicija od sada mora da bude dobro izvagana.Za popravni nema vremena.

swedenonline

pre 11 godina

demokratija i monoumlje, Dacicev izum za Srbistan.. hahahaha .. nemo se ljutite i mislite da ovaj iz dijaspore kaki, ali stvarno ste ovako na dlanu, tragikomicni.. dozvolili ste ovaj haos!!!

MUKNAVI

pre 11 godina

Ko da leti kada ova dvojca cicetina..jedva teturaju,dahcu i prdekaju.Oni mogu samo da se otkotrljaju skupa sa tobom i ovima sto jedva sklepase "vladu" pa sad vide i sami da su krocani` koje su digli nogu da se potkivaju ali..oni su zabe bre koje krekecu u bari koju su napravile.

pion

pre 11 godina

Pa svadja je oblik transparentnosti rada? Velja i Mrka su izgradili svoj prepoznatljivi imidz. Ko bi ih zamislio drugacijim? Ovo je prava vlada i demokratija kada clanovi vlade jedan drugome ukazuju na propuste. Pored serviranja sumorne svakodnevnice preko je potrebna i malo zabave sa najviseg mesta. Idemo dalje...

zmitjkoe

pre 11 godina

Covek stvori najidiostskiju vlada ikada a sad kao preti. Ko je postavio Mrkonjica za ministra Koridora 10, a Ilica za ministra Koridora 11? On je i ministar unutrasnjih poslova, a potpredsednik mu zaduzen za borbu protiv korupcije i kriminala (tek tu ocekujem sukobe)? Mnoga miistarstva su pravljena isklucivo za odredjene ljude i partije, pa su mnoga ministarstva "pocepana". U kojoj to zemlji ministar duguje drzavi ogroman novac za porez? Ka-ta-stro-fa. Nece oni skrpiti ni godinu dana. Bedni amateri.

mirko

pre 11 godina

Kakva vlada takvi ministri.Obojicu treba smeniti.Oni do sada nisu ništa uradili,pa neće ni od sada.Nema smisla ovaj rat preko medija.Kad se oporave od guče napolje.

Marko

pre 11 godina

Nisu lisice pametne,nego su kokoske glupe.. mi im to dozvoljavamo i tako nam i treba! jos uvek smo fascinirani ljudima koji glume "cvrstu ruku" i podsecaju na age kad dodju po
desetak.. mrka i velja zajedno ne znaju ni pola citata nekog dostojevskog ili slicno ali zato pod satorom znaju sve posalice upucene konobarima i pevaljkama-vise nego dovoljno za vlast u stradiji! KRADUCKANJE,JURIIIIS...

zvonko

pre 11 godina

Steta sto je i Vucic u istoj koaliciji!!
Jer da je opozicija, evo mu IDEALNOG MATERIJALA za poslanicka cka pitanjau skupstini kao naprimer:
- KAKO ZA DVA KORIDORA IMAMO DVA MINISTRA?
- ZAR SMO TOLIKO BOGATI?
- KOLIKO TO KOSTA?
- ....
Jer jos su nam u svezem secanju sva njegova pitanja oko naprimer Mosta na Adi ili kada je Jedemic vodio suprugu na put.
A sada to radi Dacic vodeci u London 12 godisanje sina ali niko nesme ili nece da pita

lucidna duša

pre 11 godina

Ne smete da se svađate, nego lepo kod vaspitačice. I bez tužakanja po novinama. Razredni starešina ne trpi da se deca raspravljaju oko igračaka. I kolači lepo da se podele, da se ne otimate.

Rale

pre 11 godina

Hahahah kakva komedija. Ovi će za dva meseca oči da vade jedni drugima. Gomila neznalica i neradnika na jednom mestu, to ne može na dobro da izađe.

novinarka

pre 11 godina

Zasto da ne dozvolite imamo pravo da znamo sta se desava a to mozemo jedino na ovakav nacin jer u svadji ljudi kazu upravo ono sto misle!!

Jasmina

pre 11 godina

Niste u pravu gospodine Dacicu..u prethodnoj vladi je sve bilo obavijeno velom tajne,niko nikom nije govorio da ne radi dobro svoj posao I evo gde se Srbija sada nalazi,red bi bio da zaboravite da niste vise sa bivsim koalicionim partnerima I da svako od vas ima pravo da kritikuje onoga za koga smatra da dobro ne radi svoj posao,samo tako ce se u ovoj zemlji nesto promeniti!!!

Zgrožena posle svega

pre 11 godina

O Bože! Tako su se meni obraćale mama i učiteljica u školi kad sam bila mala! Valjda je retorika na malo PROFESIONALNIJEM nivou kada je reč o državničkim profesijama????

"Ta dvojica", koje svi nadimče "Velja" i "Mrka" kako dolikuje pravim gilipterima, nisu zaslužili da im se dozvoli ovolika količina prostora i vremena za vredjanje i ponižavanje ovog naroda....

Da je taj Dačić iole "čist" ne bi mu gurbeti i probisveti i glupi Kenovi (Obradović) činili vrhunac vrhunaca njegovih a i slugu ovoga naroda (Ministar-lat.-sluga)

samo vas gledamo

pre 11 godina

Nisu sastavili ni mesec dana,a vec je frka.Jos ako se umesa ekspert Dinkic,nista od ove v l a d e .Mirise na nove izbore,a izgleda da ce gradjani ponovo kupovati pistaljke,posto nije bilo 6 oktobra.Dacic je mnogo vredan,svuda covek stize,i u Gucu,i na Olimpijadu,ma,blago nama sa njim.

gradj inz

pre 11 godina

Koridori rade tako da za 4 god nisu zavrsili ni 40 km autoputa! Ali zato je na ekspropiraciji zemljista na koridoru 10 ukradeno nekoliko stotina miliona evra! Kupovali su drzavnu zemlju na delu gde ce trasa da prodje po ceni od pola evra za metar kvadratni a onda je drzava otkupljivala po ceni od 20 evra po metru kvadratnom! Sve su to organizovali pojedinci iz Koridora Srbije!

ne mirise na dobro

pre 11 godina

Balkanci smo mi!
NE VERUJEM da ce Daciceva pretnja da uspe jer u pitanju je balkanska sujeta i plus - inat.
Da Dacic zaista zeli da ih najuri, uradio bi to vec do sada jer uveren sam da su na vladi vec razgovarali o tome da ministri ne mogu 'lajati' jedan na drugog.
Sta je sa Dacicevom javnom izjavom od pre 10 dana: "Vlada ce raditi i nastupati kao veoma jedinstveno telo"

A, onako iskreno zivim za dan da Dacic 'istera' Mrku i/ili Ilica.
Vec zamisljam Velju Ilica kako poocinje pricu o aferi "Kofer".

bezimena

pre 11 godina

Ala ste providni s tom predstavom za "široke narodne mase".

Ona dvojica, koji su inače u odličnim odnosima, se kao svadjaju, kako bi se prikazali "radnicima" koji ne mogu da spavaju od želje da nešto izgrade (pokazali su do sada da nisu sposobni ni kulu od karata da naprave), a onda se pojavi premijer koji kao preti smenom, da bi se predstavio "autoritetom". Čista sprdačina!

Антикапиталиста

pre 11 godina

Кад Дачић престане да се свађа са самим собом, могуће је и да други то чине. Дачић би да му државни министар просвете буде професор на приватном факултету (у сукобу интереса), да вербално осуђује а да заправо штити интересе капиталиста и тајкуна (у својој странци их чува), да шаље жандармерију на Србе на Косову и Метохији, и да мало-мало трчкара по одобрења у Брисел и Вашингтон, а у исто време да се представља као патриота и социјалиста. Каже да води просрпску политику! Чим престане да се свађа са собом и покаже да је заиста просрпски политичар, ја ћу му поверовати.

Goran

pre 11 godina

Izbaci ih obojicu i daj koncesije Kinezima ili bilo kome ko ce to vec jednom, za ime Boga miloga, završiti! Dosta nam je vise i Koridora i Mosta na Adi i svih investicija gde se maznjavaju pare svaki dan!

Milankeck

pre 11 godina

Dacic bi naopravio pravi potez kada bi obojicu smenio i postavio druge ljude,samo za primer,da ce se u ovoj vladi i drzavi raditi drugacije nego do sada.

Hitno!

pre 11 godina

Hitno ovu dvojicu izbaciti iz vlade, sto pre da im vidimo ledja. Odavno su presli svaku meru! Pa, neka se posle svadjaju u nekoj kafani na svoj racun, a ne na nas!

ilic1971

pre 11 godina

Slusacemo sledece cetri godine kako se vlada bavi sama sobom,a ubedjivace nas da vlada mora da opstane zbog stabilnosti i eu integracija

Toske

pre 11 godina

I ja ne verujem da Dacic ima hrabrosti (i moci) da ostvari svoje pretnje.
Mada bi bilo blagotvorno da Velja i Mrka napuste ministarske polozaje a na njihovo mesto da dodju `normalniji` ljudi iz SPS-a i NS-a.

ko se to tamo svadja?

pre 11 godina

Svadje ne bi bilo kad bi sa jedan posao bio zaduzen samo jedan ministar. Za svadju je kriv onaj koji je tako rapsodelio poslove da dvojica ili vise njih rade za isti posao.

blaza

pre 11 godina

Ovaj, tvoj Mrkonjic, ispade pravi demagog, samo zna da prica i da se hvali, a on kao inzinjer i gradjevinac, zna dobro da se samo rezultati rada, oni vidljivi, racunaju,...

miki

pre 11 godina

Ako Velja izleti iz Vlade onda Dacic nece biti vise premijer to je jasno,a Mrkonjica naravno nece da tera iz Vlade kad je njegova najveca uzadanica.Neg dogovorice se oni oko vlasti i oko nekog jagnjeta ili praseta,jagnjece brigade.

Hitno!

pre 11 godina

Hitno ovu dvojicu izbaciti iz vlade, sto pre da im vidimo ledja. Odavno su presli svaku meru! Pa, neka se posle svadjaju u nekoj kafani na svoj racun, a ne na nas!

Rale

pre 11 godina

Hahahah kakva komedija. Ovi će za dva meseca oči da vade jedni drugima. Gomila neznalica i neradnika na jednom mestu, to ne može na dobro da izađe.

ne mirise na dobro

pre 11 godina

Balkanci smo mi!
NE VERUJEM da ce Daciceva pretnja da uspe jer u pitanju je balkanska sujeta i plus - inat.
Da Dacic zaista zeli da ih najuri, uradio bi to vec do sada jer uveren sam da su na vladi vec razgovarali o tome da ministri ne mogu 'lajati' jedan na drugog.
Sta je sa Dacicevom javnom izjavom od pre 10 dana: "Vlada ce raditi i nastupati kao veoma jedinstveno telo"

A, onako iskreno zivim za dan da Dacic 'istera' Mrku i/ili Ilica.
Vec zamisljam Velju Ilica kako poocinje pricu o aferi "Kofer".

Goran

pre 11 godina

Izbaci ih obojicu i daj koncesije Kinezima ili bilo kome ko ce to vec jednom, za ime Boga miloga, završiti! Dosta nam je vise i Koridora i Mosta na Adi i svih investicija gde se maznjavaju pare svaki dan!

zvonko

pre 11 godina

Steta sto je i Vucic u istoj koaliciji!!
Jer da je opozicija, evo mu IDEALNOG MATERIJALA za poslanicka cka pitanjau skupstini kao naprimer:
- KAKO ZA DVA KORIDORA IMAMO DVA MINISTRA?
- ZAR SMO TOLIKO BOGATI?
- KOLIKO TO KOSTA?
- ....
Jer jos su nam u svezem secanju sva njegova pitanja oko naprimer Mosta na Adi ili kada je Jedemic vodio suprugu na put.
A sada to radi Dacic vodeci u London 12 godisanje sina ali niko nesme ili nece da pita

bezimena

pre 11 godina

Ala ste providni s tom predstavom za "široke narodne mase".

Ona dvojica, koji su inače u odličnim odnosima, se kao svadjaju, kako bi se prikazali "radnicima" koji ne mogu da spavaju od želje da nešto izgrade (pokazali su do sada da nisu sposobni ni kulu od karata da naprave), a onda se pojavi premijer koji kao preti smenom, da bi se predstavio "autoritetom". Čista sprdačina!

zmitjkoe

pre 11 godina

Covek stvori najidiostskiju vlada ikada a sad kao preti. Ko je postavio Mrkonjica za ministra Koridora 10, a Ilica za ministra Koridora 11? On je i ministar unutrasnjih poslova, a potpredsednik mu zaduzen za borbu protiv korupcije i kriminala (tek tu ocekujem sukobe)? Mnoga miistarstva su pravljena isklucivo za odredjene ljude i partije, pa su mnoga ministarstva "pocepana". U kojoj to zemlji ministar duguje drzavi ogroman novac za porez? Ka-ta-stro-fa. Nece oni skrpiti ni godinu dana. Bedni amateri.

otpor

pre 11 godina

More stici ce vas gnev ozlojedjenog naroda! Jedan SE isteze po Londonu o trosku naroda, dvojica se grabe koji ce vise da uzme od bede koja je preostala, ostatak verovatno otisao na letovanje taman last minit popust da iskoristi!!!! Motka je za vas sve!

Banat

pre 11 godina

Prvi koji nije ni smeo da se nađe u vladi je Obradović. Celokupno obrazovanje je katastrofalno, a samo ova svinjarija sa Bolonjom, koja traje i niko je ne rešava, je dovoljna za izbacivanje.

Država Srbija je prihvatila Bolonju, a ljudi koji završavaju studije po njoj ostaju bez priznavanja diploma! Od strane te iste države!

Ne! On ne da tad nije leteo, nego je na tom mestu ostao pun mandat, a sada još 4 godine!

O Mrkonjiću i Velji ne vredi ni pričati.

Coco Bill

pre 11 godina

Steta sto je i Vucic u istoj koaliciji!!
Jer da je opozicija, evo mu IDEALNOG MATERIJALA za poslanicka cka pitanjau skupstini kao naprimer:
- KAKO ZA DVA KORIDORA IMAMO DVA MINISTRA?
- ZAR SMO TOLIKO BOGATI?
- KOLIKO TO KOSTA?
- ....
Jer jos su nam u svezem secanju sva njegova pitanja oko naprimer Mosta na Adi ili kada je Jedemic vodio suprugu na put.
A sada to radi Dacic vodeci u London 12 godisanje sina ali niko nesme ili nece da pita
(zvonko, 11. avgust 2012 17:08)

I bre Zvonko kaki si, pa vodi dete da malo vidi sveta, a Aca to razume, normalno kad su njegovi u pitanju.

antiglobalista

pre 11 godina

Smeniti obojicu, uključujući i ministra obrazovanja. Ta trojica bodu oči, nije im tu mesto. Pijani Mrka, nadasve prosti Velja i deda mraz Obradović ne zaslužuju ministarske funkcije.

Brutalo Ostrašćen

pre 11 godina

Čime se vi zamlaćujete , pa pre će Ameri ili Rusi poslati ljudsku posadu na Mars nego ova dvojica da završe taj koridor 11.

ko se to tamo svadja?

pre 11 godina

Svadje ne bi bilo kad bi sa jedan posao bio zaduzen samo jedan ministar. Za svadju je kriv onaj koji je tako rapsodelio poslove da dvojica ili vise njih rade za isti posao.

miki

pre 11 godina

Ako Velja izleti iz Vlade onda Dacic nece biti vise premijer to je jasno,a Mrkonjica naravno nece da tera iz Vlade kad je njegova najveca uzadanica.Neg dogovorice se oni oko vlasti i oko nekog jagnjeta ili praseta,jagnjece brigade.

goran

pre 11 godina

Dok se nasi ministri svadaju preko medija, njihov sef, predsednik vlade odveo sina od 13 godin 'da dete vidi Olimpijadu' preko subote i nedelje.

Da li ce iko u Srbiji imati hrabrosti da predsednika vlade pita o cijem trosku je dete islo i zadsto umesto njega nije poveo nekog zasluznog policajca
Ne verujem da ce iko to pitati, pogotivo ne Vucic jer on je sada u istoj vladi

samo vas gledamo

pre 11 godina

Nisu sastavili ni mesec dana,a vec je frka.Jos ako se umesa ekspert Dinkic,nista od ove v l a d e .Mirise na nove izbore,a izgleda da ce gradjani ponovo kupovati pistaljke,posto nije bilo 6 oktobra.Dacic je mnogo vredan,svuda covek stize,i u Gucu,i na Olimpijadu,ma,blago nama sa njim.

Marko

pre 11 godina

Ivice, Ivice... pa ti stvarno veruješ da se ti pitaš?

Potpisao si pakt sa đavolom, sad igraj kako Vučić svira.

Pravićeš ti Tadića od blata, kad ti kažem...

gradj inz

pre 11 godina

Koridori rade tako da za 4 god nisu zavrsili ni 40 km autoputa! Ali zato je na ekspropiraciji zemljista na koridoru 10 ukradeno nekoliko stotina miliona evra! Kupovali su drzavnu zemlju na delu gde ce trasa da prodje po ceni od pola evra za metar kvadratni a onda je drzava otkupljivala po ceni od 20 evra po metru kvadratnom! Sve su to organizovali pojedinci iz Koridora Srbije!

Marko

pre 11 godina

Nisu lisice pametne,nego su kokoske glupe.. mi im to dozvoljavamo i tako nam i treba! jos uvek smo fascinirani ljudima koji glume "cvrstu ruku" i podsecaju na age kad dodju po
desetak.. mrka i velja zajedno ne znaju ni pola citata nekog dostojevskog ili slicno ali zato pod satorom znaju sve posalice upucene konobarima i pevaljkama-vise nego dovoljno za vlast u stradiji! KRADUCKANJE,JURIIIIS...

Vekilica

pre 11 godina

E,bas sam ti poverovala! Ko ce prvi od njih da leti? Da nece mozda Veljaselja, ili ce ipak Mrka Bekutan? Mogu da se kladim da je baba trla lan, da joj prodje dan!

nema love

pre 11 godina

"Beda na vrata, ljubav kroz prozor".
Ova dvojica su jos i najmanji foliranti pa ce da se izduvaju i smire.Ali kad krene trojac Vucic-Dacic-Dinkic da se kolje ima samo da prsti na sve strane.

Антикапиталиста

pre 11 godina

Кад Дачић престане да се свађа са самим собом, могуће је и да други то чине. Дачић би да му државни министар просвете буде професор на приватном факултету (у сукобу интереса), да вербално осуђује а да заправо штити интересе капиталиста и тајкуна (у својој странци их чува), да шаље жандармерију на Србе на Косову и Метохији, и да мало-мало трчкара по одобрења у Брисел и Вашингтон, а у исто време да се представља као патриота и социјалиста. Каже да води просрпску политику! Чим престане да се свађа са собом и покаже да је заиста просрпски политичар, ја ћу му поверовати.

lucidna duša

pre 11 godina

Ne smete da se svađate, nego lepo kod vaspitačice. I bez tužakanja po novinama. Razredni starešina ne trpi da se deca raspravljaju oko igračaka. I kolači lepo da se podele, da se ne otimate.

Slobomir

pre 11 godina

Koalicione zapovesti
a.) Niko ne sme da se bije
b.) Ko se bije taj se voli
c.) Sto jes' jes', najbolji je SPS
d.) Tako treba
e.) Mir nema alternativu

ilic1971

pre 11 godina

Slusacemo sledece cetri godine kako se vlada bavi sama sobom,a ubedjivace nas da vlada mora da opstane zbog stabilnosti i eu integracija

Zgrožena posle svega

pre 11 godina

O Bože! Tako su se meni obraćale mama i učiteljica u školi kad sam bila mala! Valjda je retorika na malo PROFESIONALNIJEM nivou kada je reč o državničkim profesijama????

"Ta dvojica", koje svi nadimče "Velja" i "Mrka" kako dolikuje pravim gilipterima, nisu zaslužili da im se dozvoli ovolika količina prostora i vremena za vredjanje i ponižavanje ovog naroda....

Da je taj Dačić iole "čist" ne bi mu gurbeti i probisveti i glupi Kenovi (Obradović) činili vrhunac vrhunaca njegovih a i slugu ovoga naroda (Ministar-lat.-sluga)

KOSMET

pre 11 godina

Neozbiljne li Vlade. Imas priliku g-dine Dacicu da budes nesto. Jednoga posalji Bekuti a tog drugog u Gucu. Nisu drzavni poslovi njihova prcija.

pesimist

pre 11 godina

@Optimist kaze:
""...Premijer ako hoce da ima kontrolu,i da je autoritet,mora da resava takve stvari..."

Da bi zaista imao tu kontrolu i taj autoritet, premjer PRVO MORA DA IMA CISTU VLASTU PROSLOST
A kod nas nema takvih politicara.

Zapamtite, nece proci ni 6 meseci, a neko [mozda cak i vlade] ce Dacica, ako bude mnogo 'cackao mecku u *****', prozvati za aferu "Koferce"

MSPtoBGD

pre 11 godina

Mozda je i sustinska misao Premijera Dacica i na mestu (daklem sramota je da se ministri i kolege prepucavaju u javnosti), ali njegov nastup svakako nije u demokratskom i diplomatskom duhu.
Cak sta vise, zar se ni on sam upravo ovakvom izjavom u javnosti ne prepucava sa svojim kolegama ?!
PS: Ne znam od koga mi je vise muka - Premijera Dacica ili Predsednika Tomica!
Pozdrav svim gradjanima Srbije i dobronamernim Ex-YUgovicima.

fly

pre 11 godina

A sta je o prici o manjoj i efikasnijoj vladi? Sad imamo situaciju da nam se nadeleznosti dva ministra preklapaju, da imamo ministra bez portfelje, ... Zubar nam je ministar trgovine!!! Samo da svi budu namireni. Ocekivao sam vise, ali definitivno- svi su isti!!!

blaza

pre 11 godina

Ovaj, tvoj Mrkonjic, ispade pravi demagog, samo zna da prica i da se hvali, a on kao inzinjer i gradjevinac, zna dobro da se samo rezultati rada, oni vidljivi, racunaju,...

lepo je pocelo

pre 11 godina

Dok je tata Ivica odveo svog 13-godisnjeg sina maslo na Olimpijadu nasravno o drzavnom trosku, dotle Ivicini ministri se javno svadjaju.
Po meni zista apsurdno deluju Daciceve 'pretnje' poslate cak iz Londona da ce da istreruje ministre.
Zar on to [dea moraju biti jedinstveni]nije 'rasparvio' sa ministrima odmah nakon sto su polozili zakletvu?
Mozda moze 'smiriti' Mrkonjica ali Velja Ilic je sam svoj sef tj. njemu Vucic nije gazda

crni domino

pre 11 godina

Gos`n Dacic, kada vi letite iz vlade?
Vi izgleda ne mozete da letite.
Vas mogu samo da najure.
Sve neki zdralovi koji mogu da lete, Vlada ih je puna.

MUKNAVI

pre 11 godina

Ko da leti kada ova dvojca cicetina..jedva teturaju,dahcu i prdekaju.Oni mogu samo da se otkotrljaju skupa sa tobom i ovima sto jedva sklepase "vladu" pa sad vide i sami da su krocani` koje su digli nogu da se potkivaju ali..oni su zabe bre koje krekecu u bari koju su napravile.

Gligor

pre 11 godina

Niko ne sme da se svadja!
Malo morgen.

PS: tako je to kad se vlada pravi da se svacija sujeta zadovolji a ne da ima sposobne ministre koji ce da rade posao.

crni domino

pre 11 godina

Veljo, jesi li cuo? Mozes da letis iz Vlade ako se svadjas sa Mrkom!
Moj ti je savet da spremas one buldozere!
Idi podmazi to i neka bude spremno. Zatrebace. Teska vremena dolaze.

mirko

pre 11 godina

Kakva vlada takvi ministri.Obojicu treba smeniti.Oni do sada nisu ništa uradili,pa neće ni od sada.Nema smisla ovaj rat preko medija.Kad se oporave od guče napolje.

bojan23

pre 11 godina

jel' se i on racuna il' to predlaze samo za kolege. jer docice brzo dan kad ce i on da pocne s jednim od njih da se prepucava, pa me zanima dal' ce da se izbaci sam il' narod opet mora da pali skupstinu?

Tibor

pre 11 godina

Dacicu samo dela mogu jos nesto da poprave, ako znas sta ta rec znaci. Znas da govoris za siroke javne mase to znamo, ali sada tvoja pozicija nije da mozes mnogo da pricas, nego pokazi dela, dela Dacicu.

Perica

pre 11 godina

Vele: "Razredni, a Miki mi ne daje da nacrtam put i kolca!"
Miki: "A razredni, Vele ne treba da crta nista, ja hocu da nartam put i kolca"
Razrerni: "Deco, ako se ne smirite izbaciću vas sa časa!"

Šta reći?

swedenonline

pre 11 godina

demokratija i monoumlje, Dacicev izum za Srbistan.. hahahaha .. nemo se ljutite i mislite da ovaj iz dijaspore kaki, ali stvarno ste ovako na dlanu, tragikomicni.. dozvolili ste ovaj haos!!!

Miroslav

pre 11 godina

Daček stvarno misli da je on premijer koji nešto odlučuje...hahaha. Lepo to zvuči i lepo bi bilo da je premijer apsolutni gazda u svom kabinetu, ali toga u Srbiji neće biti još dugo,dugo.

Toske

pre 11 godina

I ja ne verujem da Dacic ima hrabrosti (i moci) da ostvari svoje pretnje.
Mada bi bilo blagotvorno da Velja i Mrka napuste ministarske polozaje a na njihovo mesto da dodju `normalniji` ljudi iz SPS-a i NS-a.

Milankeck

pre 11 godina

Dacic bi naopravio pravi potez kada bi obojicu smenio i postavio druge ljude,samo za primer,da ce se u ovoj vladi i drzavi raditi drugacije nego do sada.

novinarka

pre 11 godina

Zasto da ne dozvolite imamo pravo da znamo sta se desava a to mozemo jedino na ovakav nacin jer u svadji ljudi kazu upravo ono sto misle!!

pion

pre 11 godina

Pa svadja je oblik transparentnosti rada? Velja i Mrka su izgradili svoj prepoznatljivi imidz. Ko bi ih zamislio drugacijim? Ovo je prava vlada i demokratija kada clanovi vlade jedan drugome ukazuju na propuste. Pored serviranja sumorne svakodnevnice preko je potrebna i malo zabave sa najviseg mesta. Idemo dalje...

MasterSlave

pre 11 godina

Ivica je najbolji. Pre neki dan sa terena ocenjuje bezbednosnu situaciju u Guci (stabilna :) ) Za vreme OI, sastanak sa sefom diplomatije u Londonu, a sutra, pravac karneval u Riu, javile bezbednosne agencije da se tamo muva Saric.

Ivice bravo, i molim te, salji i razglednice :)

Fica na tri tocka

pre 11 godina

Kad si Dacicu vec u Londonu konsultuj se sa Troterom u vezi svih pitanja, jer njegova uzrecica "Iduce godine bicemo milioneri" kod njega se ostvarila.
A ovu dvojicu koji se svadjaju osnuj i postavi ih za ministre buvljaka jer i buvljak je unisten.

Bocajlo

pre 11 godina

Placi jadna zemljo, tj. jadni narode. Ovo nema ni u predskolskoj ustanovi. A tek su uzjahali na vlast.Sta da ocekujuemo u buducnosti, gradjanski rat u sali vlade. Vojvodjani slozno za autonomiju!

dragan

pre 11 godina

Videcete vi koji ste za promene sa ovim ljudima da je ovo najgora vlada sa najgorim premijerom na celu u istoriji srpskog parlamentarizma.Uskoro cete vi prvi opet biti za promene.

Uživaj druže

pre 11 godina

Predsednik na otvaranju, premijer na zatvaranju. Sa članovima porodice, naravno. Ako imaju m..., neka kažu ko finansira put članova porodice. To što ih nije primio pandan znači da su u privatnoj poseti. Nisam siguran da li će danas za vaterpoliste prisustvo premijera biti podsticaj ili smetnja. A ovde u zemlji sto gorućih problema. Gde nam je predsednik? Nešto se ne čuje ovih dana. Da nije na odmoru?

Jasmina

pre 11 godina

Niste u pravu gospodine Dacicu..u prethodnoj vladi je sve bilo obavijeno velom tajne,niko nikom nije govorio da ne radi dobro svoj posao I evo gde se Srbija sada nalazi,red bi bio da zaboravite da niste vise sa bivsim koalicionim partnerima I da svako od vas ima pravo da kritikuje onoga za koga smatra da dobro ne radi svoj posao,samo tako ce se u ovoj zemlji nesto promeniti!!!

konsultacije

pre 11 godina

Normalno smena,a ne da od Vlade prave estradu i cirkus.Vlada u Srbiji treba da bude preozbiljna jer su i problemi preozbiljni.Oni raspravljaju sta je bolje da li koncesija ili kredit i to putem medija.To verovatno kod potencijalnog kreditora izaziva ruznu sliku.Pa zar o tome ne odlucuje Vlada kao tim uz konsulataciju sa najvecim strucnjacima za tu oblast.Svaka investicija od sada mora da bude dobro izvagana.Za popravni nema vremena.

Dr

pre 11 godina

Svaka cast za Dacica - nisam mislio da cu ovo ikada reci ali eto, kakva zemlja...
(moje misljenje je da ce 'ovi'/sadasnji da se oderu da poprave sliku o sebi - sto mozda i nece bit lose za nas. Ovo nije tako tipican potez za politicare, zato sam iznenadjen, pozitivno - i ako nisam njihov fan)

klenga

pre 11 godina

dačlć mlati praznu slamu...on je nadležan samo za mrku,dok je ilić sam sebi gazda...takav im je koalicioni sporazum...uostalo,svi pričaju gluposti...da radi neće i nezna niko...to je lijander društvo....

PAMETAN GENIJE

pre 11 godina

Ma njih dvojica treba svakako da lete ali sa tobom zajedno...Komediju pravite od drzave,narod u bedi a pljacke na sve strane nezna se ko vise maznjava na milione..Agrobanka je samo mali deo naseg zla koje tek treba da se razotkrije potpuno ako se usudi neko da hapsi svoje iz stranke..Eto npr Palmu i Kolubaru Dacic ni ne pominje vise!!Insajder jedini ukazuje na stanje u zemlji a to treba da rade tuzioci a ne za kriminal saznaju gledajuci TV..

nestose ucutao A.Vucic

pre 11 godina

Svadjali se ministri ili ne,u svakom slucaju ne treba investirati u auto put od Bgd do mora Crno Gorskog,nije ispljatljiv za Srbiju,pa makar bila i koncesija!

Deda Mile

pre 11 godina

Ja ipak mislim da je magistar velimir mozda umesao prste oko cave doticnog veseljaka.Ali ipak je zlatna medalja Milice Mandic isprala bljutav ukus bljutave politike.Osvezila nam je vece.Bravo zlatna devojko.Gubitnici u aut

mislilac

pre 11 godina

Sad je na redu Toma-diploma i Vucic "ozbiljni naduvenko"! Hitno ce smeniti i premijera i clanove vlade koji nisu iz SNS, a zatim postaviti svog coveka na mesto premijera i "nedostajucih" ministara. Pa kad se i oni javno posvadjaju u SNS, docice njihovi "prijatelji" iz SAD i Evropejci da nam uvedu red. Samo se nadam da nece biti bombica?

Easy rider

pre 11 godina

Sa njihove tacke gledista netreba u javnosti da se svadjaju vec na sednicama vlade,ali sa nase tacke je ovo dobro jer bar znamo kakvi su oni a i njihovi odnosi. Lazno jedinstvo i lazni timski duh i lazni koncenzus i lazni....(mnogo tu lazi ima) neodgovara nikome. Ko laze taj i krade,a ko krade taj ide u zatvor a ko ide u zatvor taj je na stranputici,rece Rasa odavno.

optimist

pre 11 godina

koliko god da izgleda smesno il zalosno,poucno jeste,i mislim da je u pravu.ako postoje neresena pitanja,razmirice,trvenja,to treba da se resi na vladi,a ne tako u javnosti,a kad dodju kod ministra oboje cute ko zaliveni.isto je to kao i u svakoj drugoj firmi.ako imas spor sa kolegom,resite zajedno kod sefa.Premijer ako hoce da ima kontrolu,i da je autoritet,mora da resava takve stvari,inace program koji hoce da sprovodi,ne moze,od ljudi,koji neznaju osnove kulture i lepog ponasanja.Gospodo,narod trazi od vas da radite,a ne da se prepucavate.ako niste sposobni,idite kuci,ima jos sposobnih.g.Premijeru,samo ostro,i pametno bez naturanja,ako shvataju,smirit ce se

vilanderus

pre 11 godina

"Ko se svadja leti iz vlade" ... to ko ono: "Ko pisne g**** stisne" ... koja skupina ludaka...koja smo mi zemlja ... Koje smo mi budale... sta sve trpimo ...

7abrinuta

pre 11 godina

kome je ova poruka upućena preko javnih medija?Nama, ili onima koji u ovom KVAZILENDU što god da urade bivaju zaštićeni,,imuniteto,,.Ko će nas da zaštiti od tih alavih,primitivnih,nevaspitanih kabadahija.Mora da se počne,neko mora da bude br.1,radite ono za šta ste plaćani pa nas onda obavestite.

Dr

pre 11 godina

Svaka cast za Dacica - nisam mislio da cu ovo ikada reci ali eto, kakva zemlja...
(moje misljenje je da ce 'ovi'/sadasnji da se oderu da poprave sliku o sebi - sto mozda i nece bit lose za nas. Ovo nije tako tipican potez za politicare, zato sam iznenadjen, pozitivno - i ako nisam njihov fan)

Jasmina

pre 11 godina

Niste u pravu gospodine Dacicu..u prethodnoj vladi je sve bilo obavijeno velom tajne,niko nikom nije govorio da ne radi dobro svoj posao I evo gde se Srbija sada nalazi,red bi bio da zaboravite da niste vise sa bivsim koalicionim partnerima I da svako od vas ima pravo da kritikuje onoga za koga smatra da dobro ne radi svoj posao,samo tako ce se u ovoj zemlji nesto promeniti!!!

optimist

pre 11 godina

koliko god da izgleda smesno il zalosno,poucno jeste,i mislim da je u pravu.ako postoje neresena pitanja,razmirice,trvenja,to treba da se resi na vladi,a ne tako u javnosti,a kad dodju kod ministra oboje cute ko zaliveni.isto je to kao i u svakoj drugoj firmi.ako imas spor sa kolegom,resite zajedno kod sefa.Premijer ako hoce da ima kontrolu,i da je autoritet,mora da resava takve stvari,inace program koji hoce da sprovodi,ne moze,od ljudi,koji neznaju osnove kulture i lepog ponasanja.Gospodo,narod trazi od vas da radite,a ne da se prepucavate.ako niste sposobni,idite kuci,ima jos sposobnih.g.Premijeru,samo ostro,i pametno bez naturanja,ako shvataju,smirit ce se

Rale

pre 11 godina

Hahahah kakva komedija. Ovi će za dva meseca oči da vade jedni drugima. Gomila neznalica i neradnika na jednom mestu, to ne može na dobro da izađe.

Toske

pre 11 godina

I ja ne verujem da Dacic ima hrabrosti (i moci) da ostvari svoje pretnje.
Mada bi bilo blagotvorno da Velja i Mrka napuste ministarske polozaje a na njihovo mesto da dodju `normalniji` ljudi iz SPS-a i NS-a.

Marko

pre 11 godina

Ivice, Ivice... pa ti stvarno veruješ da se ti pitaš?

Potpisao si pakt sa đavolom, sad igraj kako Vučić svira.

Pravićeš ti Tadića od blata, kad ti kažem...

Антикапиталиста

pre 11 godina

Кад Дачић престане да се свађа са самим собом, могуће је и да други то чине. Дачић би да му државни министар просвете буде професор на приватном факултету (у сукобу интереса), да вербално осуђује а да заправо штити интересе капиталиста и тајкуна (у својој странци их чува), да шаље жандармерију на Србе на Косову и Метохији, и да мало-мало трчкара по одобрења у Брисел и Вашингтон, а у исто време да се представља као патриота и социјалиста. Каже да води просрпску политику! Чим престане да се свађа са собом и покаже да је заиста просрпски политичар, ја ћу му поверовати.

pion

pre 11 godina

Pa svadja je oblik transparentnosti rada? Velja i Mrka su izgradili svoj prepoznatljivi imidz. Ko bi ih zamislio drugacijim? Ovo je prava vlada i demokratija kada clanovi vlade jedan drugome ukazuju na propuste. Pored serviranja sumorne svakodnevnice preko je potrebna i malo zabave sa najviseg mesta. Idemo dalje...

ne mirise na dobro

pre 11 godina

Balkanci smo mi!
NE VERUJEM da ce Daciceva pretnja da uspe jer u pitanju je balkanska sujeta i plus - inat.
Da Dacic zaista zeli da ih najuri, uradio bi to vec do sada jer uveren sam da su na vladi vec razgovarali o tome da ministri ne mogu 'lajati' jedan na drugog.
Sta je sa Dacicevom javnom izjavom od pre 10 dana: "Vlada ce raditi i nastupati kao veoma jedinstveno telo"

A, onako iskreno zivim za dan da Dacic 'istera' Mrku i/ili Ilica.
Vec zamisljam Velju Ilica kako poocinje pricu o aferi "Kofer".

samo vas gledamo

pre 11 godina

Nisu sastavili ni mesec dana,a vec je frka.Jos ako se umesa ekspert Dinkic,nista od ove v l a d e .Mirise na nove izbore,a izgleda da ce gradjani ponovo kupovati pistaljke,posto nije bilo 6 oktobra.Dacic je mnogo vredan,svuda covek stize,i u Gucu,i na Olimpijadu,ma,blago nama sa njim.

bezimena

pre 11 godina

Ala ste providni s tom predstavom za "široke narodne mase".

Ona dvojica, koji su inače u odličnim odnosima, se kao svadjaju, kako bi se prikazali "radnicima" koji ne mogu da spavaju od želje da nešto izgrade (pokazali su do sada da nisu sposobni ni kulu od karata da naprave), a onda se pojavi premijer koji kao preti smenom, da bi se predstavio "autoritetom". Čista sprdačina!

konsultacije

pre 11 godina

Normalno smena,a ne da od Vlade prave estradu i cirkus.Vlada u Srbiji treba da bude preozbiljna jer su i problemi preozbiljni.Oni raspravljaju sta je bolje da li koncesija ili kredit i to putem medija.To verovatno kod potencijalnog kreditora izaziva ruznu sliku.Pa zar o tome ne odlucuje Vlada kao tim uz konsulataciju sa najvecim strucnjacima za tu oblast.Svaka investicija od sada mora da bude dobro izvagana.Za popravni nema vremena.

Hitno!

pre 11 godina

Hitno ovu dvojicu izbaciti iz vlade, sto pre da im vidimo ledja. Odavno su presli svaku meru! Pa, neka se posle svadjaju u nekoj kafani na svoj racun, a ne na nas!

zmitjkoe

pre 11 godina

Covek stvori najidiostskiju vlada ikada a sad kao preti. Ko je postavio Mrkonjica za ministra Koridora 10, a Ilica za ministra Koridora 11? On je i ministar unutrasnjih poslova, a potpredsednik mu zaduzen za borbu protiv korupcije i kriminala (tek tu ocekujem sukobe)? Mnoga miistarstva su pravljena isklucivo za odredjene ljude i partije, pa su mnoga ministarstva "pocepana". U kojoj to zemlji ministar duguje drzavi ogroman novac za porez? Ka-ta-stro-fa. Nece oni skrpiti ni godinu dana. Bedni amateri.

Miroslav

pre 11 godina

Daček stvarno misli da je on premijer koji nešto odlučuje...hahaha. Lepo to zvuči i lepo bi bilo da je premijer apsolutni gazda u svom kabinetu, ali toga u Srbiji neće biti još dugo,dugo.

goran

pre 11 godina

Dok se nasi ministri svadaju preko medija, njihov sef, predsednik vlade odveo sina od 13 godin 'da dete vidi Olimpijadu' preko subote i nedelje.

Da li ce iko u Srbiji imati hrabrosti da predsednika vlade pita o cijem trosku je dete islo i zadsto umesto njega nije poveo nekog zasluznog policajca
Ne verujem da ce iko to pitati, pogotivo ne Vucic jer on je sada u istoj vladi

ilic1971

pre 11 godina

Slusacemo sledece cetri godine kako se vlada bavi sama sobom,a ubedjivace nas da vlada mora da opstane zbog stabilnosti i eu integracija

Goran

pre 11 godina

Izbaci ih obojicu i daj koncesije Kinezima ili bilo kome ko ce to vec jednom, za ime Boga miloga, završiti! Dosta nam je vise i Koridora i Mosta na Adi i svih investicija gde se maznjavaju pare svaki dan!

swedenonline

pre 11 godina

demokratija i monoumlje, Dacicev izum za Srbistan.. hahahaha .. nemo se ljutite i mislite da ovaj iz dijaspore kaki, ali stvarno ste ovako na dlanu, tragikomicni.. dozvolili ste ovaj haos!!!

ko se to tamo svadja?

pre 11 godina

Svadje ne bi bilo kad bi sa jedan posao bio zaduzen samo jedan ministar. Za svadju je kriv onaj koji je tako rapsodelio poslove da dvojica ili vise njih rade za isti posao.

Milankeck

pre 11 godina

Dacic bi naopravio pravi potez kada bi obojicu smenio i postavio druge ljude,samo za primer,da ce se u ovoj vladi i drzavi raditi drugacije nego do sada.

MUKNAVI

pre 11 godina

Ko da leti kada ova dvojca cicetina..jedva teturaju,dahcu i prdekaju.Oni mogu samo da se otkotrljaju skupa sa tobom i ovima sto jedva sklepase "vladu" pa sad vide i sami da su krocani` koje su digli nogu da se potkivaju ali..oni su zabe bre koje krekecu u bari koju su napravile.

Vekilica

pre 11 godina

E,bas sam ti poverovala! Ko ce prvi od njih da leti? Da nece mozda Veljaselja, ili ce ipak Mrka Bekutan? Mogu da se kladim da je baba trla lan, da joj prodje dan!

MSPtoBGD

pre 11 godina

Mozda je i sustinska misao Premijera Dacica i na mestu (daklem sramota je da se ministri i kolege prepucavaju u javnosti), ali njegov nastup svakako nije u demokratskom i diplomatskom duhu.
Cak sta vise, zar se ni on sam upravo ovakvom izjavom u javnosti ne prepucava sa svojim kolegama ?!
PS: Ne znam od koga mi je vise muka - Premijera Dacica ili Predsednika Tomica!
Pozdrav svim gradjanima Srbije i dobronamernim Ex-YUgovicima.

crni domino

pre 11 godina

Veljo, jesi li cuo? Mozes da letis iz Vlade ako se svadjas sa Mrkom!
Moj ti je savet da spremas one buldozere!
Idi podmazi to i neka bude spremno. Zatrebace. Teska vremena dolaze.

Banat

pre 11 godina

Prvi koji nije ni smeo da se nađe u vladi je Obradović. Celokupno obrazovanje je katastrofalno, a samo ova svinjarija sa Bolonjom, koja traje i niko je ne rešava, je dovoljna za izbacivanje.

Država Srbija je prihvatila Bolonju, a ljudi koji završavaju studije po njoj ostaju bez priznavanja diploma! Od strane te iste države!

Ne! On ne da tad nije leteo, nego je na tom mestu ostao pun mandat, a sada još 4 godine!

O Mrkonjiću i Velji ne vredi ni pričati.

Gligor

pre 11 godina

Niko ne sme da se svadja!
Malo morgen.

PS: tako je to kad se vlada pravi da se svacija sujeta zadovolji a ne da ima sposobne ministre koji ce da rade posao.

Bocajlo

pre 11 godina

Placi jadna zemljo, tj. jadni narode. Ovo nema ni u predskolskoj ustanovi. A tek su uzjahali na vlast.Sta da ocekujuemo u buducnosti, gradjanski rat u sali vlade. Vojvodjani slozno za autonomiju!

blaza

pre 11 godina

Ovaj, tvoj Mrkonjic, ispade pravi demagog, samo zna da prica i da se hvali, a on kao inzinjer i gradjevinac, zna dobro da se samo rezultati rada, oni vidljivi, racunaju,...

miki

pre 11 godina

Ako Velja izleti iz Vlade onda Dacic nece biti vise premijer to je jasno,a Mrkonjica naravno nece da tera iz Vlade kad je njegova najveca uzadanica.Neg dogovorice se oni oko vlasti i oko nekog jagnjeta ili praseta,jagnjece brigade.

gradj inz

pre 11 godina

Koridori rade tako da za 4 god nisu zavrsili ni 40 km autoputa! Ali zato je na ekspropiraciji zemljista na koridoru 10 ukradeno nekoliko stotina miliona evra! Kupovali su drzavnu zemlju na delu gde ce trasa da prodje po ceni od pola evra za metar kvadratni a onda je drzava otkupljivala po ceni od 20 evra po metru kvadratnom! Sve su to organizovali pojedinci iz Koridora Srbije!

novinarka

pre 11 godina

Zasto da ne dozvolite imamo pravo da znamo sta se desava a to mozemo jedino na ovakav nacin jer u svadji ljudi kazu upravo ono sto misle!!

Zgrožena posle svega

pre 11 godina

O Bože! Tako su se meni obraćale mama i učiteljica u školi kad sam bila mala! Valjda je retorika na malo PROFESIONALNIJEM nivou kada je reč o državničkim profesijama????

"Ta dvojica", koje svi nadimče "Velja" i "Mrka" kako dolikuje pravim gilipterima, nisu zaslužili da im se dozvoli ovolika količina prostora i vremena za vredjanje i ponižavanje ovog naroda....

Da je taj Dačić iole "čist" ne bi mu gurbeti i probisveti i glupi Kenovi (Obradović) činili vrhunac vrhunaca njegovih a i slugu ovoga naroda (Ministar-lat.-sluga)

lucidna duša

pre 11 godina

Ne smete da se svađate, nego lepo kod vaspitačice. I bez tužakanja po novinama. Razredni starešina ne trpi da se deca raspravljaju oko igračaka. I kolači lepo da se podele, da se ne otimate.

Marko

pre 11 godina

Nisu lisice pametne,nego su kokoske glupe.. mi im to dozvoljavamo i tako nam i treba! jos uvek smo fascinirani ljudima koji glume "cvrstu ruku" i podsecaju na age kad dodju po
desetak.. mrka i velja zajedno ne znaju ni pola citata nekog dostojevskog ili slicno ali zato pod satorom znaju sve posalice upucene konobarima i pevaljkama-vise nego dovoljno za vlast u stradiji! KRADUCKANJE,JURIIIIS...

lepo je pocelo

pre 11 godina

Dok je tata Ivica odveo svog 13-godisnjeg sina maslo na Olimpijadu nasravno o drzavnom trosku, dotle Ivicini ministri se javno svadjaju.
Po meni zista apsurdno deluju Daciceve 'pretnje' poslate cak iz Londona da ce da istreruje ministre.
Zar on to [dea moraju biti jedinstveni]nije 'rasparvio' sa ministrima odmah nakon sto su polozili zakletvu?
Mozda moze 'smiriti' Mrkonjica ali Velja Ilic je sam svoj sef tj. njemu Vucic nije gazda

antiglobalista

pre 11 godina

Smeniti obojicu, uključujući i ministra obrazovanja. Ta trojica bodu oči, nije im tu mesto. Pijani Mrka, nadasve prosti Velja i deda mraz Obradović ne zaslužuju ministarske funkcije.

bojan23

pre 11 godina

jel' se i on racuna il' to predlaze samo za kolege. jer docice brzo dan kad ce i on da pocne s jednim od njih da se prepucava, pa me zanima dal' ce da se izbaci sam il' narod opet mora da pali skupstinu?

dragan

pre 11 godina

Videcete vi koji ste za promene sa ovim ljudima da je ovo najgora vlada sa najgorim premijerom na celu u istoriji srpskog parlamentarizma.Uskoro cete vi prvi opet biti za promene.

zvonko

pre 11 godina

Steta sto je i Vucic u istoj koaliciji!!
Jer da je opozicija, evo mu IDEALNOG MATERIJALA za poslanicka cka pitanjau skupstini kao naprimer:
- KAKO ZA DVA KORIDORA IMAMO DVA MINISTRA?
- ZAR SMO TOLIKO BOGATI?
- KOLIKO TO KOSTA?
- ....
Jer jos su nam u svezem secanju sva njegova pitanja oko naprimer Mosta na Adi ili kada je Jedemic vodio suprugu na put.
A sada to radi Dacic vodeci u London 12 godisanje sina ali niko nesme ili nece da pita

mirko

pre 11 godina

Kakva vlada takvi ministri.Obojicu treba smeniti.Oni do sada nisu ništa uradili,pa neće ni od sada.Nema smisla ovaj rat preko medija.Kad se oporave od guče napolje.

fly

pre 11 godina

A sta je o prici o manjoj i efikasnijoj vladi? Sad imamo situaciju da nam se nadeleznosti dva ministra preklapaju, da imamo ministra bez portfelje, ... Zubar nam je ministar trgovine!!! Samo da svi budu namireni. Ocekivao sam vise, ali definitivno- svi su isti!!!

Slobomir

pre 11 godina

Koalicione zapovesti
a.) Niko ne sme da se bije
b.) Ko se bije taj se voli
c.) Sto jes' jes', najbolji je SPS
d.) Tako treba
e.) Mir nema alternativu

Coco Bill

pre 11 godina

Steta sto je i Vucic u istoj koaliciji!!
Jer da je opozicija, evo mu IDEALNOG MATERIJALA za poslanicka cka pitanjau skupstini kao naprimer:
- KAKO ZA DVA KORIDORA IMAMO DVA MINISTRA?
- ZAR SMO TOLIKO BOGATI?
- KOLIKO TO KOSTA?
- ....
Jer jos su nam u svezem secanju sva njegova pitanja oko naprimer Mosta na Adi ili kada je Jedemic vodio suprugu na put.
A sada to radi Dacic vodeci u London 12 godisanje sina ali niko nesme ili nece da pita
(zvonko, 11. avgust 2012 17:08)

I bre Zvonko kaki si, pa vodi dete da malo vidi sveta, a Aca to razume, normalno kad su njegovi u pitanju.

crni domino

pre 11 godina

Gos`n Dacic, kada vi letite iz vlade?
Vi izgleda ne mozete da letite.
Vas mogu samo da najure.
Sve neki zdralovi koji mogu da lete, Vlada ih je puna.

otpor

pre 11 godina

More stici ce vas gnev ozlojedjenog naroda! Jedan SE isteze po Londonu o trosku naroda, dvojica se grabe koji ce vise da uzme od bede koja je preostala, ostatak verovatno otisao na letovanje taman last minit popust da iskoristi!!!! Motka je za vas sve!

Deda Mile

pre 11 godina

Ja ipak mislim da je magistar velimir mozda umesao prste oko cave doticnog veseljaka.Ali ipak je zlatna medalja Milice Mandic isprala bljutav ukus bljutave politike.Osvezila nam je vece.Bravo zlatna devojko.Gubitnici u aut

Easy rider

pre 11 godina

Sa njihove tacke gledista netreba u javnosti da se svadjaju vec na sednicama vlade,ali sa nase tacke je ovo dobro jer bar znamo kakvi su oni a i njihovi odnosi. Lazno jedinstvo i lazni timski duh i lazni koncenzus i lazni....(mnogo tu lazi ima) neodgovara nikome. Ko laze taj i krade,a ko krade taj ide u zatvor a ko ide u zatvor taj je na stranputici,rece Rasa odavno.

nestose ucutao A.Vucic

pre 11 godina

Svadjali se ministri ili ne,u svakom slucaju ne treba investirati u auto put od Bgd do mora Crno Gorskog,nije ispljatljiv za Srbiju,pa makar bila i koncesija!

pesimist

pre 11 godina

@Optimist kaze:
""...Premijer ako hoce da ima kontrolu,i da je autoritet,mora da resava takve stvari..."

Da bi zaista imao tu kontrolu i taj autoritet, premjer PRVO MORA DA IMA CISTU VLASTU PROSLOST
A kod nas nema takvih politicara.

Zapamtite, nece proci ni 6 meseci, a neko [mozda cak i vlade] ce Dacica, ako bude mnogo 'cackao mecku u *****', prozvati za aferu "Koferce"

Perica

pre 11 godina

Vele: "Razredni, a Miki mi ne daje da nacrtam put i kolca!"
Miki: "A razredni, Vele ne treba da crta nista, ja hocu da nartam put i kolca"
Razrerni: "Deco, ako se ne smirite izbaciću vas sa časa!"

Šta reći?

KOSMET

pre 11 godina

Neozbiljne li Vlade. Imas priliku g-dine Dacicu da budes nesto. Jednoga posalji Bekuti a tog drugog u Gucu. Nisu drzavni poslovi njihova prcija.

Brutalo Ostrašćen

pre 11 godina

Čime se vi zamlaćujete , pa pre će Ameri ili Rusi poslati ljudsku posadu na Mars nego ova dvojica da završe taj koridor 11.

Tibor

pre 11 godina

Dacicu samo dela mogu jos nesto da poprave, ako znas sta ta rec znaci. Znas da govoris za siroke javne mase to znamo, ali sada tvoja pozicija nije da mozes mnogo da pricas, nego pokazi dela, dela Dacicu.

nema love

pre 11 godina

"Beda na vrata, ljubav kroz prozor".
Ova dvojica su jos i najmanji foliranti pa ce da se izduvaju i smire.Ali kad krene trojac Vucic-Dacic-Dinkic da se kolje ima samo da prsti na sve strane.

mislilac

pre 11 godina

Sad je na redu Toma-diploma i Vucic "ozbiljni naduvenko"! Hitno ce smeniti i premijera i clanove vlade koji nisu iz SNS, a zatim postaviti svog coveka na mesto premijera i "nedostajucih" ministara. Pa kad se i oni javno posvadjaju u SNS, docice njihovi "prijatelji" iz SAD i Evropejci da nam uvedu red. Samo se nadam da nece biti bombica?

klenga

pre 11 godina

dačlć mlati praznu slamu...on je nadležan samo za mrku,dok je ilić sam sebi gazda...takav im je koalicioni sporazum...uostalo,svi pričaju gluposti...da radi neće i nezna niko...to je lijander društvo....

MasterSlave

pre 11 godina

Ivica je najbolji. Pre neki dan sa terena ocenjuje bezbednosnu situaciju u Guci (stabilna :) ) Za vreme OI, sastanak sa sefom diplomatije u Londonu, a sutra, pravac karneval u Riu, javile bezbednosne agencije da se tamo muva Saric.

Ivice bravo, i molim te, salji i razglednice :)

Fica na tri tocka

pre 11 godina

Kad si Dacicu vec u Londonu konsultuj se sa Troterom u vezi svih pitanja, jer njegova uzrecica "Iduce godine bicemo milioneri" kod njega se ostvarila.
A ovu dvojicu koji se svadjaju osnuj i postavi ih za ministre buvljaka jer i buvljak je unisten.

Uživaj druže

pre 11 godina

Predsednik na otvaranju, premijer na zatvaranju. Sa članovima porodice, naravno. Ako imaju m..., neka kažu ko finansira put članova porodice. To što ih nije primio pandan znači da su u privatnoj poseti. Nisam siguran da li će danas za vaterpoliste prisustvo premijera biti podsticaj ili smetnja. A ovde u zemlji sto gorućih problema. Gde nam je predsednik? Nešto se ne čuje ovih dana. Da nije na odmoru?

PAMETAN GENIJE

pre 11 godina

Ma njih dvojica treba svakako da lete ali sa tobom zajedno...Komediju pravite od drzave,narod u bedi a pljacke na sve strane nezna se ko vise maznjava na milione..Agrobanka je samo mali deo naseg zla koje tek treba da se razotkrije potpuno ako se usudi neko da hapsi svoje iz stranke..Eto npr Palmu i Kolubaru Dacic ni ne pominje vise!!Insajder jedini ukazuje na stanje u zemlji a to treba da rade tuzioci a ne za kriminal saznaju gledajuci TV..

vilanderus

pre 11 godina

"Ko se svadja leti iz vlade" ... to ko ono: "Ko pisne g**** stisne" ... koja skupina ludaka...koja smo mi zemlja ... Koje smo mi budale... sta sve trpimo ...

7abrinuta

pre 11 godina

kome je ova poruka upućena preko javnih medija?Nama, ili onima koji u ovom KVAZILENDU što god da urade bivaju zaštićeni,,imuniteto,,.Ko će nas da zaštiti od tih alavih,primitivnih,nevaspitanih kabadahija.Mora da se počne,neko mora da bude br.1,radite ono za šta ste plaćani pa nas onda obavestite.