Sreda, 08.08.2012.

20:13

LE: Omonija – C. Zvezda (18.00)

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak od 18.00 revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv kiparske Omonije.

Izvor: B92

LE: Omonija – C. Zvezda (18.00) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Prvo poluvrema:
Ja tebi ti meni...
Zvezda sama sebi trosi vreme.
Pa onda ti meni ja tebi.
Pa tako to...ja tebi pas, ti meni pas...
I bio jedan pas
i ujeo kuvara
i kuvar uzo noz
presekao ga na dva
i dosli drugi psi
i podigli mu spomenik
na kome je pisalo
i bio jesan (dupli) pas...
I tako to...

New Now

pre 11 godina

Nemojte ko boga vas molim da se i vi izblamirate, pa da se grobari kao za Shamrok ponovo vade. Nego I SRCE I DUSU na teren. Ako to ne mozete ne vracajte se sa kupanja.

moje ime je

pre 11 godina

peovesti 24h duze u evropi od komshija....neprocenjivo! sad samo lagano vec ste postigli uspeh.posle 18h verovatno gasim mob. (putnik sa titanika, 09. avgust 2012 16:01)

koliko li ces se ti smoriti kad se osvestis i shvatis da ti komsije nisu ispale iz evrope vec da su automatski u onom zrebu gde zvezde nece biti ako ne prodje veceras ....

Big V

pre 11 godina

Ajde Cigani, možete da prođete za razliku od ovih mojih nesrećnika koji su juče "ispoštovali dogovor iz svlačionice" i "ostavili srce na terenu", samo su zaboravili na koju nogu ide koja kopačka.
Ako pobedite nemojte previše da likujete, ako izgubite nemojte previše da tugujete jer odavno je prošlo vreme kada su naša dva kluba bila vredna plakanja i tri dana nespavanja.
U svakom slučaju - hrabro i srećno!

putnik sa titanika

pre 11 godina

peovesti 24h duze u evropi od komshija....neprocenjivo! sad samo lagano vec ste postigli uspeh.posle 18h verovatno gasim mob.

Nemanja

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!
(Zvezda sampion!, 9. avgust 2012 12:58)

Notingem forest je u svojoj istoriji dva puta bio prvak evrope, danas igra trecu ligu..
Aston vila i hamburg po jednom, danas se u svojim ligama bore za opstanak...

Zvezda je nekada bila nesto, danas je za nijansu smesnija od partizana...

Voxa

pre 11 godina

kao navijac Zvezde, likovacu veceras ako prodjemo. jer ako ispadnemo (a vece su sanse za to) ispascu glup. mada, s obzirom da je ovo anonimni forum i da svaka budala moze da pise sta hoce, mogu i da ispadnem glup i nikom nista.

Dragan Stoisavljević

pre 11 godina

Bravo Mrki,to je suštine svega,nije Guardiola naučio Mesija,Ćavija,Iniestu... tehnike i trčanja,to su imali u sebi već kad su ušli u prvi tim,iskustvom su se te stvari samo poboljšale,na Pepu je bilo samo da ih uigra i postavi sistem,taktičku disciplinu,ali ako igrači znaju da trče i bez lopte to se može,a ovde kod nas bez lopte svi stoje,pa ne može Robi da trči umesto njih,setite se njega u Zvezdi koliko je trčao i bez lopte.On bi voleo da i ovi njegovi trče,al ne vredi,nisu navikli u mlađim uzrastima,a kad se čovek na nešto navikne ta mu navika ostaje.Zato ne krivite Robija jer nije kriv ako ne prođemo,nego smenimo već jednom rukovodstvo FSS i rukovodstvo Zvezde jer su oni ti zbog kojih Robi ne može da uradi ono što bi hteo,on se trudi,veruje,voli Zvezdu ali ne vredi.Kriv sigurno nije,ako ga smene ja sam prvi zato da se bojkotuju utakmice Zvezde dok ne odu i Lukić i Stefanović i još nekoliko njih.ZVEZDO IGRAJ I BORI SE DANAS AKO ZA NIKOG DRUGOG ONDA ZA TE BOJE DVE I ZBOG ROBIJA

Armija

pre 11 godina

Sad ce Zvezda da pokaze malim grobarima kako se igra za svoju zemlju za svoj grb za svoju naciju razbicemo Kiprane sa Robijem do pobede i Lige Uefa!

PimPong

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!
Zvezda sampion!, 9. avgust 2012 12:58)

I Egipat je jednom davno bio politicki najmocniji, pa vise nije. Nije sve kao sto je nekad bilo. Zvezda iz 1990-e nikad ne bi odigrala 0:0 sa Omonijom u Beogradu, a ovi su to vec odradili. Bice gusto - sa srecom!

Атомски мрав

pre 11 godina

Napred Omonija! Nadam se ubedljivoj pobedi kiprana, da se zvezdasi malo spuste na zemlju!! Izbacili su Naftan kojem je ponisten cist gol i odmah se prave kao da su usli u ligu sampiona!! Gazi Omonija, samo gazi!!
(Darko, 9. avgust 2012 13:40)

Па и да им је гол признат, ми би прошли због више постигнутих голова у гостима. Баш смо били пресрећни после Нафтана! Очекујем традиционално лош фудбал и Звездин пролазак. Ови Кипрани играју очајно. Играмо и ми, али ми се као трудимо да нападамо, форсирамо неки офанзивни стил игре, бла, бла, бла... ипак ПОКУШАВА Роби да убије Батађору у играчима, за сада безуспешно. Напред Звездо!!!

Nemanja

pre 11 godina

@Darko
Kolko covece treba da si ozlojeđen, kolko treba sam svoj život da mrziš, kolko je potrebno da ti je sujeta povređena zbog ličnih neuspeha pa da sa takvim žarom pljuješ po klubu sopstvene zemlje?

Au bre, razumem rivalstvo između domaćih klubova, ali ovolika mržanja prema sopstvenom klubu? Gde smo to dospeli...

msm

pre 11 godina

Nadam se da veceras na ovom i drugim sajtovima nece biti uobicajenog pljuvanja na relaciji PAR-CZ jer realno ovde je pitanje ko je gori a ne bolji...
Zato imam predlog, da se ignorisu jedni i drugi, na zasluzuju paznju bilo kog misleceg coveka! Neka se zajednicki kite svojim uspesima na srpskim njivama i oranicama!

Mrki

pre 11 godina

Kako bi voleo da prođemo zbog Robija,jer u suprotnom on će biti krivac za sve,a čovek nije ništa kriv.Realnost našeg fudbala pokazala se juče,ne meože se bez kvalitete,kvalitetnih igrača.Zato ni Robi ne može baš ništa,ne može on učiti igrače tehnike,driblinga,trčanja,to se uči i nauči u mlađim kategorijama,a kod nas se ne ulaže u mlade ni u struku,zato je kako je.Svu sreću Zvezdi pre svega zbog Robija jer voli Zvezdu najviše na svetu i ako će morati da ode biće mu vrlo teško,pa i meni kao navijaču Zvezde,nije on ništa kriv.

*zvezdica*

pre 11 godina

Idemo dalje!!! Momci samo slozno i koncentrisano tokom svih 90 min!!! Igrajte srcem za Zvezdu i za nas koji vas volimo i bodrimo !!! ZVEZDO VOLIM TE!!!

ps Komsije brinite se za desavanja u vasem ,,dvoristu'' a ne u nasem!

Darko

pre 11 godina

Napred Omonija! Nadam se ubedljivoj pobedi kiprana, da se zvezdasi malo spuste na zemlju!! Izbacili su Naftan kojem je ponisten cist gol i odmah se prave kao da su usli u ligu sampiona!! Gazi Omonija, samo gazi!!

циганин

pre 11 godina

некад сам гледао и навијао са жаром, касније са надом, сада ћу да седнем да гледам утакмицу са другарима и да се смејемо.
људи прозивају просинечког што звезда игра споро. да ли сте приметили да у звезди и партизану нема играча који уме лепо да прими мало јачи пас по земљи. свима побегне лопта по пола метра у неодрађеном правцу. прича се о томе како су наши играчи физички и тактички неспремни, а нико не види колико је наша школа фудбала танка када је у потању техничка спрема. ту пре свега мислим на основне ствари. пријем, пас, центаршут. ми смо почели да доводимо странце да би имало по пар играча у тиму који то умеју, а ако неки наш случајно научи, одма иде у репрезентацију (томић, лазовић...). смешно.

Brat

pre 11 godina

Ptz igra weceras i nemate ni jednu west o tome.znam da ste zwezdasi ali preteraste ljudi!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Micifu, 8. avgust 2012 20:23) Sad imas koliko ti dusa zeli vesti o Prtizanu, AE`L sta ono bi :D

Dzony veteran i veran

pre 11 godina

ja sam siguran u prolaz, samo ako od prvog minuta igraju Maestro i mladi Chava Partizanovic i naravno ako Bajko nikako ne napusta peterac xe xex xe!
a za taktiku ja ne brinem, tu ce RP ostati dosledan svom trenerskom stilu........teranje musica, cesanje nosa i naravno uvijanje obrva.
Verni bili i ostali, mladost svoju ti poklonili!!!

Cole

pre 11 godina

Igrajte kako umete, ali iz sve snage i punog srca i nece biti problema. Ni sa rezultatom ni sa nama, navijacima. Nema nista gore od mladih igraca kojima fali motiv, pa igraju bezvoljno.

Dragan O

pre 11 godina

Robi,

Samo isforsiraj svoju pas igru, ne dozvoli da igraci izgube glavu u ime borbenosti, neka odigraju 100% svojih mogucnosti uz posed lopte i pas igru stvorice se sansa. Sredina mora aktivnije da igra ulogu u odbrani, a zadnja linija da pomera odbranu na 30 metara i otvara kontra napade. Nikako ne gubiti glavu kao partizan sinoc, koji je pokusao da da 150% svojih mogucnosti, u tome su se izgubili i ispovredjivali u sobstvenim startovima i potezima. Dakle tim ima limit, neka pametno trce svako u radijusu 15-20 metara i odradjuje svoje zadatke, kontrolisani pritisak protivnika bez lomljave i stihije, i besumucan posed lopte, klincima trebaju jake utakmice, zajebi JSL pusti to partizanu, a mi da igramo barem do jeseni kvalitetne utakmice, a onda tu su i rezultati, pare, ma sve je bolje, a onda Lukicu dovidjenja, i hvala.
Srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.

Zvezda sampion!

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!

Iskusni ljubitelj baklave

pre 11 godina

Ja mislim da bi trebalo da igramo defanzivno sa tri igrača u odbrani, 6 u sredini i jednim u napadu. To će dovesti do očaja Kiprane i onda će oni dati autogol. Logično!

Ala je to mudro?!

pre 11 godina

Formirati prvu ligu Vojvodine, i otkacite i zvezdu i partizan...!!! kg 034
(KOKOLO MOJ, 9. avgust 2012 10:55)

Pa pravac, direktno dva predstavnika u Ligi šampiona i dva u Ligi Evrope?
Ma da bre, dosta su Vas bre sputavali ovi iz Beograda.

Somborac

pre 11 godina

Realno ko ne zna sastav Zvezde?
pa svaku utakmicu igra istih 15 igraca.
Ako menja taktiku pogubice nam se igraci, ako igra isto vec smo procitani...

mrtav ladan

pre 11 godina

3:0 za silovite Kiprane, ladno. Za one koji to jos nisu culi - fudbal u Srbiji je klinicki mrtav. Samo jos vi sto ko ovce idete da gledate, odrzavate ga u zivotu.

666

pre 11 godina

Cuj,trener zvezde ZNA sastav svoje ekipe...pa ko to treba da zna ako ne on?
Inace,trener kiprana ima dilemu da li da izvede od samog pocetka svih jedanaest igrača ili da počne se desetoricom...bez golmana najverovatnije...

Gagi

pre 11 godina

Drago mi je sto je ovo jedini clanak o fudbalu u rubrici sport, fudbaleri su dosadili i Bogu i narodu i bas prija ovaj mali predah od njih.

циганин

pre 11 godina

некад сам гледао и навијао са жаром, касније са надом, сада ћу да седнем да гледам утакмицу са другарима и да се смејемо.
људи прозивају просинечког што звезда игра споро. да ли сте приметили да у звезди и партизану нема играча који уме лепо да прими мало јачи пас по земљи. свима побегне лопта по пола метра у неодрађеном правцу. прича се о томе како су наши играчи физички и тактички неспремни, а нико не види колико је наша школа фудбала танка када је у потању техничка спрема. ту пре свега мислим на основне ствари. пријем, пас, центаршут. ми смо почели да доводимо странце да би имало по пар играча у тиму који то умеју, а ако неки наш случајно научи, одма иде у репрезентацију (томић, лазовић...). смешно.

mrtav ladan

pre 11 godina

3:0 za silovite Kiprane, ladno. Za one koji to jos nisu culi - fudbal u Srbiji je klinicki mrtav. Samo jos vi sto ko ovce idete da gledate, odrzavate ga u zivotu.

666

pre 11 godina

Cuj,trener zvezde ZNA sastav svoje ekipe...pa ko to treba da zna ako ne on?
Inace,trener kiprana ima dilemu da li da izvede od samog pocetka svih jedanaest igrača ili da počne se desetoricom...bez golmana najverovatnije...

Gagi

pre 11 godina

Drago mi je sto je ovo jedini clanak o fudbalu u rubrici sport, fudbaleri su dosadili i Bogu i narodu i bas prija ovaj mali predah od njih.

Iskusni ljubitelj baklave

pre 11 godina

Ja mislim da bi trebalo da igramo defanzivno sa tri igrača u odbrani, 6 u sredini i jednim u napadu. To će dovesti do očaja Kiprane i onda će oni dati autogol. Logično!

Somborac

pre 11 godina

Realno ko ne zna sastav Zvezde?
pa svaku utakmicu igra istih 15 igraca.
Ako menja taktiku pogubice nam se igraci, ako igra isto vec smo procitani...

Ala je to mudro?!

pre 11 godina

Formirati prvu ligu Vojvodine, i otkacite i zvezdu i partizan...!!! kg 034
(KOKOLO MOJ, 9. avgust 2012 10:55)

Pa pravac, direktno dva predstavnika u Ligi šampiona i dva u Ligi Evrope?
Ma da bre, dosta su Vas bre sputavali ovi iz Beograda.

*zvezdica*

pre 11 godina

Idemo dalje!!! Momci samo slozno i koncentrisano tokom svih 90 min!!! Igrajte srcem za Zvezdu i za nas koji vas volimo i bodrimo !!! ZVEZDO VOLIM TE!!!

ps Komsije brinite se za desavanja u vasem ,,dvoristu'' a ne u nasem!

Zvezda sampion!

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!

Mrki

pre 11 godina

Kako bi voleo da prođemo zbog Robija,jer u suprotnom on će biti krivac za sve,a čovek nije ništa kriv.Realnost našeg fudbala pokazala se juče,ne meože se bez kvalitete,kvalitetnih igrača.Zato ni Robi ne može baš ništa,ne može on učiti igrače tehnike,driblinga,trčanja,to se uči i nauči u mlađim kategorijama,a kod nas se ne ulaže u mlade ni u struku,zato je kako je.Svu sreću Zvezdi pre svega zbog Robija jer voli Zvezdu najviše na svetu i ako će morati da ode biće mu vrlo teško,pa i meni kao navijaču Zvezde,nije on ništa kriv.

msm

pre 11 godina

Nadam se da veceras na ovom i drugim sajtovima nece biti uobicajenog pljuvanja na relaciji PAR-CZ jer realno ovde je pitanje ko je gori a ne bolji...
Zato imam predlog, da se ignorisu jedni i drugi, na zasluzuju paznju bilo kog misleceg coveka! Neka se zajednicki kite svojim uspesima na srpskim njivama i oranicama!

Voxa

pre 11 godina

kao navijac Zvezde, likovacu veceras ako prodjemo. jer ako ispadnemo (a vece su sanse za to) ispascu glup. mada, s obzirom da je ovo anonimni forum i da svaka budala moze da pise sta hoce, mogu i da ispadnem glup i nikom nista.

Nemanja

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!
(Zvezda sampion!, 9. avgust 2012 12:58)

Notingem forest je u svojoj istoriji dva puta bio prvak evrope, danas igra trecu ligu..
Aston vila i hamburg po jednom, danas se u svojim ligama bore za opstanak...

Zvezda je nekada bila nesto, danas je za nijansu smesnija od partizana...

Cole

pre 11 godina

Igrajte kako umete, ali iz sve snage i punog srca i nece biti problema. Ni sa rezultatom ni sa nama, navijacima. Nema nista gore od mladih igraca kojima fali motiv, pa igraju bezvoljno.

Dragan O

pre 11 godina

Robi,

Samo isforsiraj svoju pas igru, ne dozvoli da igraci izgube glavu u ime borbenosti, neka odigraju 100% svojih mogucnosti uz posed lopte i pas igru stvorice se sansa. Sredina mora aktivnije da igra ulogu u odbrani, a zadnja linija da pomera odbranu na 30 metara i otvara kontra napade. Nikako ne gubiti glavu kao partizan sinoc, koji je pokusao da da 150% svojih mogucnosti, u tome su se izgubili i ispovredjivali u sobstvenim startovima i potezima. Dakle tim ima limit, neka pametno trce svako u radijusu 15-20 metara i odradjuje svoje zadatke, kontrolisani pritisak protivnika bez lomljave i stihije, i besumucan posed lopte, klincima trebaju jake utakmice, zajebi JSL pusti to partizanu, a mi da igramo barem do jeseni kvalitetne utakmice, a onda tu su i rezultati, pare, ma sve je bolje, a onda Lukicu dovidjenja, i hvala.
Srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.

Brat

pre 11 godina

Ptz igra weceras i nemate ni jednu west o tome.znam da ste zwezdasi ali preteraste ljudi!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Micifu, 8. avgust 2012 20:23) Sad imas koliko ti dusa zeli vesti o Prtizanu, AE`L sta ono bi :D

Darko

pre 11 godina

Napred Omonija! Nadam se ubedljivoj pobedi kiprana, da se zvezdasi malo spuste na zemlju!! Izbacili su Naftan kojem je ponisten cist gol i odmah se prave kao da su usli u ligu sampiona!! Gazi Omonija, samo gazi!!

Dzony veteran i veran

pre 11 godina

ja sam siguran u prolaz, samo ako od prvog minuta igraju Maestro i mladi Chava Partizanovic i naravno ako Bajko nikako ne napusta peterac xe xex xe!
a za taktiku ja ne brinem, tu ce RP ostati dosledan svom trenerskom stilu........teranje musica, cesanje nosa i naravno uvijanje obrva.
Verni bili i ostali, mladost svoju ti poklonili!!!

Атомски мрав

pre 11 godina

Napred Omonija! Nadam se ubedljivoj pobedi kiprana, da se zvezdasi malo spuste na zemlju!! Izbacili su Naftan kojem je ponisten cist gol i odmah se prave kao da su usli u ligu sampiona!! Gazi Omonija, samo gazi!!
(Darko, 9. avgust 2012 13:40)

Па и да им је гол признат, ми би прошли због више постигнутих голова у гостима. Баш смо били пресрећни после Нафтана! Очекујем традиционално лош фудбал и Звездин пролазак. Ови Кипрани играју очајно. Играмо и ми, али ми се као трудимо да нападамо, форсирамо неки офанзивни стил игре, бла, бла, бла... ипак ПОКУШАВА Роби да убије Батађору у играчима, за сада безуспешно. Напред Звездо!!!

putnik sa titanika

pre 11 godina

peovesti 24h duze u evropi od komshija....neprocenjivo! sad samo lagano vec ste postigli uspeh.posle 18h verovatno gasim mob.

Dragan Stoisavljević

pre 11 godina

Bravo Mrki,to je suštine svega,nije Guardiola naučio Mesija,Ćavija,Iniestu... tehnike i trčanja,to su imali u sebi već kad su ušli u prvi tim,iskustvom su se te stvari samo poboljšale,na Pepu je bilo samo da ih uigra i postavi sistem,taktičku disciplinu,ali ako igrači znaju da trče i bez lopte to se može,a ovde kod nas bez lopte svi stoje,pa ne može Robi da trči umesto njih,setite se njega u Zvezdi koliko je trčao i bez lopte.On bi voleo da i ovi njegovi trče,al ne vredi,nisu navikli u mlađim uzrastima,a kad se čovek na nešto navikne ta mu navika ostaje.Zato ne krivite Robija jer nije kriv ako ne prođemo,nego smenimo već jednom rukovodstvo FSS i rukovodstvo Zvezde jer su oni ti zbog kojih Robi ne može da uradi ono što bi hteo,on se trudi,veruje,voli Zvezdu ali ne vredi.Kriv sigurno nije,ako ga smene ja sam prvi zato da se bojkotuju utakmice Zvezde dok ne odu i Lukić i Stefanović i još nekoliko njih.ZVEZDO IGRAJ I BORI SE DANAS AKO ZA NIKOG DRUGOG ONDA ZA TE BOJE DVE I ZBOG ROBIJA

Armija

pre 11 godina

Sad ce Zvezda da pokaze malim grobarima kako se igra za svoju zemlju za svoj grb za svoju naciju razbicemo Kiprane sa Robijem do pobede i Lige Uefa!

PimPong

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!
Zvezda sampion!, 9. avgust 2012 12:58)

I Egipat je jednom davno bio politicki najmocniji, pa vise nije. Nije sve kao sto je nekad bilo. Zvezda iz 1990-e nikad ne bi odigrala 0:0 sa Omonijom u Beogradu, a ovi su to vec odradili. Bice gusto - sa srecom!

Big V

pre 11 godina

Ajde Cigani, možete da prođete za razliku od ovih mojih nesrećnika koji su juče "ispoštovali dogovor iz svlačionice" i "ostavili srce na terenu", samo su zaboravili na koju nogu ide koja kopačka.
Ako pobedite nemojte previše da likujete, ako izgubite nemojte previše da tugujete jer odavno je prošlo vreme kada su naša dva kluba bila vredna plakanja i tri dana nespavanja.
U svakom slučaju - hrabro i srećno!

moje ime je

pre 11 godina

peovesti 24h duze u evropi od komshija....neprocenjivo! sad samo lagano vec ste postigli uspeh.posle 18h verovatno gasim mob. (putnik sa titanika, 09. avgust 2012 16:01)

koliko li ces se ti smoriti kad se osvestis i shvatis da ti komsije nisu ispale iz evrope vec da su automatski u onom zrebu gde zvezde nece biti ako ne prodje veceras ....

Nemanja

pre 11 godina

@Darko
Kolko covece treba da si ozlojeđen, kolko treba sam svoj život da mrziš, kolko je potrebno da ti je sujeta povređena zbog ličnih neuspeha pa da sa takvim žarom pljuješ po klubu sopstvene zemlje?

Au bre, razumem rivalstvo između domaćih klubova, ali ovolika mržanja prema sopstvenom klubu? Gde smo to dospeli...

New Now

pre 11 godina

Nemojte ko boga vas molim da se i vi izblamirate, pa da se grobari kao za Shamrok ponovo vade. Nego I SRCE I DUSU na teren. Ako to ne mozete ne vracajte se sa kupanja.

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Prvo poluvrema:
Ja tebi ti meni...
Zvezda sama sebi trosi vreme.
Pa onda ti meni ja tebi.
Pa tako to...ja tebi pas, ti meni pas...
I bio jedan pas
i ujeo kuvara
i kuvar uzo noz
presekao ga na dva
i dosli drugi psi
i podigli mu spomenik
na kome je pisalo
i bio jesan (dupli) pas...
I tako to...

mrtav ladan

pre 11 godina

3:0 za silovite Kiprane, ladno. Za one koji to jos nisu culi - fudbal u Srbiji je klinicki mrtav. Samo jos vi sto ko ovce idete da gledate, odrzavate ga u zivotu.

666

pre 11 godina

Cuj,trener zvezde ZNA sastav svoje ekipe...pa ko to treba da zna ako ne on?
Inace,trener kiprana ima dilemu da li da izvede od samog pocetka svih jedanaest igrača ili da počne se desetoricom...bez golmana najverovatnije...

Darko

pre 11 godina

Napred Omonija! Nadam se ubedljivoj pobedi kiprana, da se zvezdasi malo spuste na zemlju!! Izbacili su Naftan kojem je ponisten cist gol i odmah se prave kao da su usli u ligu sampiona!! Gazi Omonija, samo gazi!!

Dzony veteran i veran

pre 11 godina

ja sam siguran u prolaz, samo ako od prvog minuta igraju Maestro i mladi Chava Partizanovic i naravno ako Bajko nikako ne napusta peterac xe xex xe!
a za taktiku ja ne brinem, tu ce RP ostati dosledan svom trenerskom stilu........teranje musica, cesanje nosa i naravno uvijanje obrva.
Verni bili i ostali, mladost svoju ti poklonili!!!

Gagi

pre 11 godina

Drago mi je sto je ovo jedini clanak o fudbalu u rubrici sport, fudbaleri su dosadili i Bogu i narodu i bas prija ovaj mali predah od njih.

Somborac

pre 11 godina

Realno ko ne zna sastav Zvezde?
pa svaku utakmicu igra istih 15 igraca.
Ako menja taktiku pogubice nam se igraci, ako igra isto vec smo procitani...

Zvezda sampion!

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!

Armija

pre 11 godina

Sad ce Zvezda da pokaze malim grobarima kako se igra za svoju zemlju za svoj grb za svoju naciju razbicemo Kiprane sa Robijem do pobede i Lige Uefa!

Brat

pre 11 godina

Ptz igra weceras i nemate ni jednu west o tome.znam da ste zwezdasi ali preteraste ljudi!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Micifu, 8. avgust 2012 20:23) Sad imas koliko ti dusa zeli vesti o Prtizanu, AE`L sta ono bi :D

Dragan O

pre 11 godina

Robi,

Samo isforsiraj svoju pas igru, ne dozvoli da igraci izgube glavu u ime borbenosti, neka odigraju 100% svojih mogucnosti uz posed lopte i pas igru stvorice se sansa. Sredina mora aktivnije da igra ulogu u odbrani, a zadnja linija da pomera odbranu na 30 metara i otvara kontra napade. Nikako ne gubiti glavu kao partizan sinoc, koji je pokusao da da 150% svojih mogucnosti, u tome su se izgubili i ispovredjivali u sobstvenim startovima i potezima. Dakle tim ima limit, neka pametno trce svako u radijusu 15-20 metara i odradjuje svoje zadatke, kontrolisani pritisak protivnika bez lomljave i stihije, i besumucan posed lopte, klincima trebaju jake utakmice, zajebi JSL pusti to partizanu, a mi da igramo barem do jeseni kvalitetne utakmice, a onda tu su i rezultati, pare, ma sve je bolje, a onda Lukicu dovidjenja, i hvala.
Srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.

putnik sa titanika

pre 11 godina

peovesti 24h duze u evropi od komshija....neprocenjivo! sad samo lagano vec ste postigli uspeh.posle 18h verovatno gasim mob.

Nemanja

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!
(Zvezda sampion!, 9. avgust 2012 12:58)

Notingem forest je u svojoj istoriji dva puta bio prvak evrope, danas igra trecu ligu..
Aston vila i hamburg po jednom, danas se u svojim ligama bore za opstanak...

Zvezda je nekada bila nesto, danas je za nijansu smesnija od partizana...

Ala je to mudro?!

pre 11 godina

Formirati prvu ligu Vojvodine, i otkacite i zvezdu i partizan...!!! kg 034
(KOKOLO MOJ, 9. avgust 2012 10:55)

Pa pravac, direktno dva predstavnika u Ligi šampiona i dva u Ligi Evrope?
Ma da bre, dosta su Vas bre sputavali ovi iz Beograda.

*zvezdica*

pre 11 godina

Idemo dalje!!! Momci samo slozno i koncentrisano tokom svih 90 min!!! Igrajte srcem za Zvezdu i za nas koji vas volimo i bodrimo !!! ZVEZDO VOLIM TE!!!

ps Komsije brinite se za desavanja u vasem ,,dvoristu'' a ne u nasem!

Cole

pre 11 godina

Igrajte kako umete, ali iz sve snage i punog srca i nece biti problema. Ni sa rezultatom ni sa nama, navijacima. Nema nista gore od mladih igraca kojima fali motiv, pa igraju bezvoljno.

msm

pre 11 godina

Nadam se da veceras na ovom i drugim sajtovima nece biti uobicajenog pljuvanja na relaciji PAR-CZ jer realno ovde je pitanje ko je gori a ne bolji...
Zato imam predlog, da se ignorisu jedni i drugi, na zasluzuju paznju bilo kog misleceg coveka! Neka se zajednicki kite svojim uspesima na srpskim njivama i oranicama!

Mrki

pre 11 godina

Kako bi voleo da prođemo zbog Robija,jer u suprotnom on će biti krivac za sve,a čovek nije ništa kriv.Realnost našeg fudbala pokazala se juče,ne meože se bez kvalitete,kvalitetnih igrača.Zato ni Robi ne može baš ništa,ne može on učiti igrače tehnike,driblinga,trčanja,to se uči i nauči u mlađim kategorijama,a kod nas se ne ulaže u mlade ni u struku,zato je kako je.Svu sreću Zvezdi pre svega zbog Robija jer voli Zvezdu najviše na svetu i ako će morati da ode biće mu vrlo teško,pa i meni kao navijaču Zvezde,nije on ništa kriv.

Атомски мрав

pre 11 godina

Napred Omonija! Nadam se ubedljivoj pobedi kiprana, da se zvezdasi malo spuste na zemlju!! Izbacili su Naftan kojem je ponisten cist gol i odmah se prave kao da su usli u ligu sampiona!! Gazi Omonija, samo gazi!!
(Darko, 9. avgust 2012 13:40)

Па и да им је гол признат, ми би прошли због више постигнутих голова у гостима. Баш смо били пресрећни после Нафтана! Очекујем традиционално лош фудбал и Звездин пролазак. Ови Кипрани играју очајно. Играмо и ми, али ми се као трудимо да нападамо, форсирамо неки офанзивни стил игре, бла, бла, бла... ипак ПОКУШАВА Роби да убије Батађору у играчима, за сада безуспешно. Напред Звездо!!!

Voxa

pre 11 godina

kao navijac Zvezde, likovacu veceras ako prodjemo. jer ako ispadnemo (a vece su sanse za to) ispascu glup. mada, s obzirom da je ovo anonimni forum i da svaka budala moze da pise sta hoce, mogu i da ispadnem glup i nikom nista.

Iskusni ljubitelj baklave

pre 11 godina

Ja mislim da bi trebalo da igramo defanzivno sa tri igrača u odbrani, 6 u sredini i jednim u napadu. To će dovesti do očaja Kiprane i onda će oni dati autogol. Logično!

циганин

pre 11 godina

некад сам гледао и навијао са жаром, касније са надом, сада ћу да седнем да гледам утакмицу са другарима и да се смејемо.
људи прозивају просинечког што звезда игра споро. да ли сте приметили да у звезди и партизану нема играча који уме лепо да прими мало јачи пас по земљи. свима побегне лопта по пола метра у неодрађеном правцу. прича се о томе како су наши играчи физички и тактички неспремни, а нико не види колико је наша школа фудбала танка када је у потању техничка спрема. ту пре свега мислим на основне ствари. пријем, пас, центаршут. ми смо почели да доводимо странце да би имало по пар играча у тиму који то умеју, а ако неки наш случајно научи, одма иде у репрезентацију (томић, лазовић...). смешно.

New Now

pre 11 godina

Nemojte ko boga vas molim da se i vi izblamirate, pa da se grobari kao za Shamrok ponovo vade. Nego I SRCE I DUSU na teren. Ako to ne mozete ne vracajte se sa kupanja.

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Prvo poluvrema:
Ja tebi ti meni...
Zvezda sama sebi trosi vreme.
Pa onda ti meni ja tebi.
Pa tako to...ja tebi pas, ti meni pas...
I bio jedan pas
i ujeo kuvara
i kuvar uzo noz
presekao ga na dva
i dosli drugi psi
i podigli mu spomenik
na kome je pisalo
i bio jesan (dupli) pas...
I tako to...

Nemanja

pre 11 godina

@Darko
Kolko covece treba da si ozlojeđen, kolko treba sam svoj život da mrziš, kolko je potrebno da ti je sujeta povređena zbog ličnih neuspeha pa da sa takvim žarom pljuješ po klubu sopstvene zemlje?

Au bre, razumem rivalstvo između domaćih klubova, ali ovolika mržanja prema sopstvenom klubu? Gde smo to dospeli...

PimPong

pre 11 godina

Zvezda je, u svojoj istoriji, uspevala da eliminise Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, Liverpul, Glazgov Rendzers... Omonija je smesna!
Zvezda sampion!, 9. avgust 2012 12:58)

I Egipat je jednom davno bio politicki najmocniji, pa vise nije. Nije sve kao sto je nekad bilo. Zvezda iz 1990-e nikad ne bi odigrala 0:0 sa Omonijom u Beogradu, a ovi su to vec odradili. Bice gusto - sa srecom!

moje ime je

pre 11 godina

peovesti 24h duze u evropi od komshija....neprocenjivo! sad samo lagano vec ste postigli uspeh.posle 18h verovatno gasim mob. (putnik sa titanika, 09. avgust 2012 16:01)

koliko li ces se ti smoriti kad se osvestis i shvatis da ti komsije nisu ispale iz evrope vec da su automatski u onom zrebu gde zvezde nece biti ako ne prodje veceras ....

Dragan Stoisavljević

pre 11 godina

Bravo Mrki,to je suštine svega,nije Guardiola naučio Mesija,Ćavija,Iniestu... tehnike i trčanja,to su imali u sebi već kad su ušli u prvi tim,iskustvom su se te stvari samo poboljšale,na Pepu je bilo samo da ih uigra i postavi sistem,taktičku disciplinu,ali ako igrači znaju da trče i bez lopte to se može,a ovde kod nas bez lopte svi stoje,pa ne može Robi da trči umesto njih,setite se njega u Zvezdi koliko je trčao i bez lopte.On bi voleo da i ovi njegovi trče,al ne vredi,nisu navikli u mlađim uzrastima,a kad se čovek na nešto navikne ta mu navika ostaje.Zato ne krivite Robija jer nije kriv ako ne prođemo,nego smenimo već jednom rukovodstvo FSS i rukovodstvo Zvezde jer su oni ti zbog kojih Robi ne može da uradi ono što bi hteo,on se trudi,veruje,voli Zvezdu ali ne vredi.Kriv sigurno nije,ako ga smene ja sam prvi zato da se bojkotuju utakmice Zvezde dok ne odu i Lukić i Stefanović i još nekoliko njih.ZVEZDO IGRAJ I BORI SE DANAS AKO ZA NIKOG DRUGOG ONDA ZA TE BOJE DVE I ZBOG ROBIJA

Big V

pre 11 godina

Ajde Cigani, možete da prođete za razliku od ovih mojih nesrećnika koji su juče "ispoštovali dogovor iz svlačionice" i "ostavili srce na terenu", samo su zaboravili na koju nogu ide koja kopačka.
Ako pobedite nemojte previše da likujete, ako izgubite nemojte previše da tugujete jer odavno je prošlo vreme kada su naša dva kluba bila vredna plakanja i tri dana nespavanja.
U svakom slučaju - hrabro i srećno!