Nedelja, 05.08.2012.

17:26

Lovre: Navijači strpljenje, mi srce

Fudbaleri Partizana igraju u sredu ključan meč sezone, revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv AEL-a.

Izvor: AK

Lovre: Navijaèi strpljenje, mi srce IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

MisteNo

pre 11 godina

Realno, igra partizana je na nivou jednog drugoligasa. A problem je sto zadnjih par godina srljaju sa nazovi pojacanjima, e ti igraci nam upropastise igru!

veerghoen

pre 11 godina

Partizan je kvalitetniji i jaci od rivala sa Kipra. Uz huk sa Juga, Saleta i Vukica u prvih 11, protivnik ce primi 3 komada u prvom poluvremenu.

veerghoen

pre 11 godina

Partizan je kvalitetniji i jaci od rivala sa Kipra. Uz huk sa Juga, Saleta i Vukica u prvih 11, protivnik ce primi 3 komada u prvom poluvremenu.

Gos'n

pre 11 godina

Ti Lovre si zbog silne ljubavi dosao u Partizan sada, kada imas zaokretni krug kao FAP. Sto nisi dosao pre 2, 3 godine? Sad si dosao da uzmes pare, kad nigde vise ne mozes. Koliko sam se obradovao kad sam video da dolazis, toliko mi se plakalo kad sam video da ne mozes da hodas.

Shone grobar

pre 11 godina

Meni nije jasno jedno trener ima postavi taktiku,kojom bi kako kaze forsirao njhove defanzivce,stvarali bi vise sansi,znali da ce pobediti a igrali neku trecu koju su njih 10torica sastavili.
Vermeze ako citas ovo dobro procitaj ovo:Ako zelite u plej of za LS stavi neku normalnu formaciju sa 2 napadaca,vidi se da smo nemocni sa jednim,i stavi Lazara u startnu postavu,ovako mu samo pada cena na trzistu,a bolje da Scepovic greje klupu (i jedan i drugi Scepovic),nego Lazar koji je talenat.Ako je Medi Kamari istekla suspenzija njega obavezno u startnu postavu,a ne da igra za rezerve protiv nekog Srema iz Jakova.Ja predlazem sastav Stojkovic-Volkov-Aksentijevic-Ostojic-Ivanov-Medo-Tomic-Vukic-Ilic-Zabija-L.Markovic kao izmene da udju S.Markovic,Nikola Ninkovic,Lovre

KODAR78

pre 11 godina

Koliko samo truda i energije ulazu navijaci da bi ispratili neku Partizanovu utakmicu,ja znam po sebi i svom drustvu,odlazu se poslovne,porodicne obaveze,trosi se vreme i novac pre i posle utakmice cujemo se sto puta kako bi se nasli, organizovali i mislim kad bi izasao na teren(normalno da sam spreman)da bi pojeo i travu i loptu.Kad bi igraci pruzili samo deo te energije koji ulazu navijaci gde bi nam bio kraj.Ovako godinama nismo dobili neku vazniju utakmicu na domacem terenu meni to nije jasno ali se nadam i verujem uspehu i plasmanu u sledece kolo.

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Bojim se da ne bude NAVIJAČI SRCE, A VI STRPLJENJE do nekog drugog puta, ccc nisam optimista ali sve je moguće ( pa i drveni šporet samo što ne smiješ naložiti vatru ). Dajte sve od sebe pa šta bude...

black

pre 11 godina

Crni je bio jasan,ali nismo imali tacan pas i napadaca koji ce iz prve i bez promasaja postici gol.
Dakle Lazar i Zubija od pocetka umesto Scepovica i Lovrea!U zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat i koliko snage ima Zubija, Mitrovic i Ninkovic na teren.
U slucaju produzetaka ici na pobedu sa napadacem viska.Samo hrabro,sansa postoji cak i ako u 85. minutu bude 0-0.Sto vise solo akcija u i oko sesnaesterca u napadu,pritisak na zadnju liniju,presing oko centra i brza ubacivanja iza zadnje linije.Ukoliko Sale kap. bude odigrao 20% bolje,2-0 prvo poluvreme!
To je to!
Jednostavno,zar ne!

Za koga..ZA PARTIZAN

pre 11 godina

JA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAZEM SVIMA…
U sredu cu navijati za vas celu tekmu, kao i uvek- ja ne mogu da promuknem toliko mi je utreniran glas
…navijaci moraju da budu strpljivi do kraja pa makar i AEL poveo jer tako su uvek navijali pravi Grobari i tako se navija u Evropi!
Ako navijaci izdrze da ne zvizde makar da ne damo golove do 80. minuta, Partizan sigurno prolazi.

Mika NS

pre 11 godina

Fudbal je igra nadmudrivanja rece Lovre...
Pa, prijatelju nadmudreni smo po ko zna koji put u Evropi, i po ko zna koji put se trazi strpljenje od nas navijaca, kao da imate mnogo toga da pokazete.
Ni Partizan, ni Zvezda, ako ne odigraju maksimalno hrabro i borbeno, u napadu i odbrani koncentrisano nemaju sta da traze u revansu.
Vosa je najbolji primer kako treba odigrati, igrali su hrabro, imali i srece, ali sreca prati hrabre, i imaju minimalnu prednost pred revans(a imaju naspram sebe mnogo jaceg protivnika).

major JNA

pre 11 godina

Da budem iskren osim srpskih fudbalera ja nigde nisam cuo da igraci vicu da ce dati srce na terenu,da navijaci imaju strpljenja,da im je visoka trava,da im Bog nije dao srece.... Zamislite Murinja,Mesija,Ronalda,Kapela,Totija... da tako nesto izjave!

broj jedan

pre 11 godina

Vidi, vi niste dobrovoljni davaoci organa. Pusti to ''srce na teren", ''svi u boj" i slicne fraze. Vi ste fudbaleri i trenirate i igrate od malih nogu. Neko vas je selektirao i trebalo bi da znate da igrate fudbal. Naglasavam IGRATE jer je fudbal amo igra koju znas ili ne znas i tu ne pomaze ni srce ni jetra ni zeludac. Hocu bre da jednom uzivam u vasoj igri a ne da cim damo gol drhtim i jedva cekam da sudija svira kraj jer ste se pogubili kao da ste biciklisti a ne fudbaleri. Ako sam ja vodoinstalater i treba da povezem ili otpusim neku cev meni ne treba srce nego znanje i spretnost. A te vojne poklice ostavite za neke ekipe koje su fudbalski jace od vas a ove ciketane treba da dobijete fudbalski ako znate da igrate. A ako ne znate onda menjajte zanimanje ili prelazite u amatere i rekreativce pa onda ostavljajte srce na terenu za dzabe.

zoran

pre 11 godina

Lovre, o kojoj utakmici ti to prichash ? Delovali ste povremeno rashtimovano, kazesh. Ma choveche za 90 min. niste uspeli da vezete dva poshtena pasa. Niste napravili jednu, jedinu smislenu akciju..?? Blago receno - pojma nemate. Sem Ilica, ovi ostali su zalutali u fudbal. Naravno, Ilic nema snage za vishe od 25 minuta. Babovic igra moderan fudbal samo jednom nogom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako ????????
Koje to veze i menadzeri drze pojedine igrache, koji u bivshoj Jugi bi bili zonski igrachi, ili bi gledali Partizan sa tribina i grickali semenke.
AEL je klasichna krsh ekipa, a zamisli, vi niste uspeli jednu akciju da napravite, vec ste sebi dali gol. Sad zamisli koliki ste te vi krsh.

Minutaza

pre 11 godina

Samo jedan detajl bih istakao a to je poptrebna dovoljna minutaza za Lazar Markovica kako bi mogao rasirio svoju igru. Sa malom minutazom bukvalno vise prikazuje kao amater.
Puno srece Partizanu jer sreca je takodje deo igre.

drug Jataganac

pre 11 godina

Negativne komentare za igru ste itekako zasluzili, ali, eto, neka vam oni posluze kao dodatan motiv da u sredu eliminisete AEL. Izvucite iz navijackog razocaranja nesto pozitivno i pokazite svima da mozete mnogo bolje. Mi (navijaci) cemo biti najsrecniji da nas demantujete. Ali, hajde da vidimo tu zelju, borbenost, agresivnost. Dosta nam je ispadanja od slabijih rivala (videti pod Genk, Samrok, Zvezda u polufinalu kupa). Raspitajte se malo, gospodine Lovre, zasto su navijaci izgubili strpljenje. Svasta se desavalo prosle sezone. Da ne idemo jos vise unazad. Dakle, hajde da konacno napravimo neki iskorak. Srce se ostavlja na terenu na svakoj utakmici, a ne samo sad u sredu. To vazi i za nas na tribinama.

Boky car

pre 11 godina

Kako mi je poznata ova prica. Toliko poznata da znam i kraj iste. Na zalost kao posledica izgubice i prvenstvo i kup, pa ce nam se cgn smejati i ako su gori i organizaciono i igracki. Momci shvatite, MORATE proci AEL inace ste pukli sezonu. Vi ste psihicki slabi. Tomic i Babovic cuvaju noge. Ko ne veruje, neka obrati paznju kako isti ulaze u duele. Sto je do mene, ja sam vas izvredjao. Pokazite i dokazite da sam pogresio, u cetvrtak pisem izvinjenje

Važno je neučestvovati

pre 11 godina

Stalno neke nauke, strategije, filozofije,...fudbal je prosta igra koja traži dobar tim i dobro treniranje. Kad to postoji, ne gleda se ni dali si domaćin ni koji ti rezultat treba, igraš i dobijaš a kad naiđeš na boljeg, izgubiš. Medijima treba ovo palamuđ.nje i folirantima od trenera i igrača da se naplati neznanje. Ko hoće da vidi, sve je više prevara i nameštanja od podsaveza do olimpijade.

Zoran

pre 11 godina

Mani se tih fraza sa srcem na terenu.svaki put bude los rezultat kad se to potencira.Ocemo da koristite glavu.Mirni ,pametni bez gluposti u odbrani.

UPRAVA NAPOLJE!

pre 11 godina

Ok. Bicemo strpljivi, doci cemo naravno opet na stadion, bodricemo vas 90min, ako treba i 120. Ali ako ne prodjete ove vezare....

juan sanchez

pre 11 godina

Da se ne lažemo,Partizan nema nikakve šanse da prodje dalje.Svake godine je isti scenario,izgubi se zbog početničke greške a posle u Beogradu bude 1-1.tako će biti i sada,a posle na žrebu za LE Partizan neće više biti povlašćen pa će mu pasti neki španski,italijanski,nemački klub pa će završiti priču.ono što ne razumem je,zašto se forsiraju igrači koji klubu ne mogu da donesu veliku lovu poput Babovića,Jovanovića,Kneževića,Miljkovića a njihove zamene su,ili će donositi 5 puta više para od transfera 8Stefan Savić,Aksentijević...).

Dragan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam jesmo mi gledali istu utakimicu kao ovi nasi igraci partizana,jer oni su svi ubedjeni kako ih ael nije nadigrao nego su sami sebe pobedili xa xa koja glupost.Kaze Lovre na momente smo izgledali rastimovano,pa covece svih 90 minuta niste mogli da se sastavite.Ja kao veliki navijac partizana vam zelim da ispadnete ovde i odete u ligu evrope da se ne brukate vise

Momčilo

pre 11 godina

More, napadnite od prve minute, pa izgubite 3:2 kao npr. protiv Lacija, nego da igrate kukavički i kalkulantski, kao što ste to uradili protiv Genka, Apoela ili Artmedije. U oba slučaja ćete najverovatnije ispasti, ali u onom prvom imate makar teoretske šanse.

Momčilo

pre 11 godina

More, napadnite od prve minute, pa izgubite 3:2 kao npr. protiv Lacija, nego da igrate kukavički i kalkulantski, kao što ste to uradili protiv Genka, Apoela ili Artmedije. U oba slučaja ćete najverovatnije ispasti, ali u onom prvom imate makar teoretske šanse.

broj jedan

pre 11 godina

Vidi, vi niste dobrovoljni davaoci organa. Pusti to ''srce na teren", ''svi u boj" i slicne fraze. Vi ste fudbaleri i trenirate i igrate od malih nogu. Neko vas je selektirao i trebalo bi da znate da igrate fudbal. Naglasavam IGRATE jer je fudbal amo igra koju znas ili ne znas i tu ne pomaze ni srce ni jetra ni zeludac. Hocu bre da jednom uzivam u vasoj igri a ne da cim damo gol drhtim i jedva cekam da sudija svira kraj jer ste se pogubili kao da ste biciklisti a ne fudbaleri. Ako sam ja vodoinstalater i treba da povezem ili otpusim neku cev meni ne treba srce nego znanje i spretnost. A te vojne poklice ostavite za neke ekipe koje su fudbalski jace od vas a ove ciketane treba da dobijete fudbalski ako znate da igrate. A ako ne znate onda menjajte zanimanje ili prelazite u amatere i rekreativce pa onda ostavljajte srce na terenu za dzabe.

UPRAVA NAPOLJE!

pre 11 godina

Ok. Bicemo strpljivi, doci cemo naravno opet na stadion, bodricemo vas 90min, ako treba i 120. Ali ako ne prodjete ove vezare....

zoran

pre 11 godina

Lovre, o kojoj utakmici ti to prichash ? Delovali ste povremeno rashtimovano, kazesh. Ma choveche za 90 min. niste uspeli da vezete dva poshtena pasa. Niste napravili jednu, jedinu smislenu akciju..?? Blago receno - pojma nemate. Sem Ilica, ovi ostali su zalutali u fudbal. Naravno, Ilic nema snage za vishe od 25 minuta. Babovic igra moderan fudbal samo jednom nogom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako ????????
Koje to veze i menadzeri drze pojedine igrache, koji u bivshoj Jugi bi bili zonski igrachi, ili bi gledali Partizan sa tribina i grickali semenke.
AEL je klasichna krsh ekipa, a zamisli, vi niste uspeli jednu akciju da napravite, vec ste sebi dali gol. Sad zamisli koliki ste te vi krsh.

Zoran

pre 11 godina

Mani se tih fraza sa srcem na terenu.svaki put bude los rezultat kad se to potencira.Ocemo da koristite glavu.Mirni ,pametni bez gluposti u odbrani.

KODAR78

pre 11 godina

Koliko samo truda i energije ulazu navijaci da bi ispratili neku Partizanovu utakmicu,ja znam po sebi i svom drustvu,odlazu se poslovne,porodicne obaveze,trosi se vreme i novac pre i posle utakmice cujemo se sto puta kako bi se nasli, organizovali i mislim kad bi izasao na teren(normalno da sam spreman)da bi pojeo i travu i loptu.Kad bi igraci pruzili samo deo te energije koji ulazu navijaci gde bi nam bio kraj.Ovako godinama nismo dobili neku vazniju utakmicu na domacem terenu meni to nije jasno ali se nadam i verujem uspehu i plasmanu u sledece kolo.

Boky car

pre 11 godina

Kako mi je poznata ova prica. Toliko poznata da znam i kraj iste. Na zalost kao posledica izgubice i prvenstvo i kup, pa ce nam se cgn smejati i ako su gori i organizaciono i igracki. Momci shvatite, MORATE proci AEL inace ste pukli sezonu. Vi ste psihicki slabi. Tomic i Babovic cuvaju noge. Ko ne veruje, neka obrati paznju kako isti ulaze u duele. Sto je do mene, ja sam vas izvredjao. Pokazite i dokazite da sam pogresio, u cetvrtak pisem izvinjenje

drug Jataganac

pre 11 godina

Negativne komentare za igru ste itekako zasluzili, ali, eto, neka vam oni posluze kao dodatan motiv da u sredu eliminisete AEL. Izvucite iz navijackog razocaranja nesto pozitivno i pokazite svima da mozete mnogo bolje. Mi (navijaci) cemo biti najsrecniji da nas demantujete. Ali, hajde da vidimo tu zelju, borbenost, agresivnost. Dosta nam je ispadanja od slabijih rivala (videti pod Genk, Samrok, Zvezda u polufinalu kupa). Raspitajte se malo, gospodine Lovre, zasto su navijaci izgubili strpljenje. Svasta se desavalo prosle sezone. Da ne idemo jos vise unazad. Dakle, hajde da konacno napravimo neki iskorak. Srce se ostavlja na terenu na svakoj utakmici, a ne samo sad u sredu. To vazi i za nas na tribinama.

Minutaza

pre 11 godina

Samo jedan detajl bih istakao a to je poptrebna dovoljna minutaza za Lazar Markovica kako bi mogao rasirio svoju igru. Sa malom minutazom bukvalno vise prikazuje kao amater.
Puno srece Partizanu jer sreca je takodje deo igre.

Za koga..ZA PARTIZAN

pre 11 godina

JA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAZEM SVIMA…
U sredu cu navijati za vas celu tekmu, kao i uvek- ja ne mogu da promuknem toliko mi je utreniran glas
…navijaci moraju da budu strpljivi do kraja pa makar i AEL poveo jer tako su uvek navijali pravi Grobari i tako se navija u Evropi!
Ako navijaci izdrze da ne zvizde makar da ne damo golove do 80. minuta, Partizan sigurno prolazi.

major JNA

pre 11 godina

Da budem iskren osim srpskih fudbalera ja nigde nisam cuo da igraci vicu da ce dati srce na terenu,da navijaci imaju strpljenja,da im je visoka trava,da im Bog nije dao srece.... Zamislite Murinja,Mesija,Ronalda,Kapela,Totija... da tako nesto izjave!

Dragan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam jesmo mi gledali istu utakimicu kao ovi nasi igraci partizana,jer oni su svi ubedjeni kako ih ael nije nadigrao nego su sami sebe pobedili xa xa koja glupost.Kaze Lovre na momente smo izgledali rastimovano,pa covece svih 90 minuta niste mogli da se sastavite.Ja kao veliki navijac partizana vam zelim da ispadnete ovde i odete u ligu evrope da se ne brukate vise

juan sanchez

pre 11 godina

Da se ne lažemo,Partizan nema nikakve šanse da prodje dalje.Svake godine je isti scenario,izgubi se zbog početničke greške a posle u Beogradu bude 1-1.tako će biti i sada,a posle na žrebu za LE Partizan neće više biti povlašćen pa će mu pasti neki španski,italijanski,nemački klub pa će završiti priču.ono što ne razumem je,zašto se forsiraju igrači koji klubu ne mogu da donesu veliku lovu poput Babovića,Jovanovića,Kneževića,Miljkovića a njihove zamene su,ili će donositi 5 puta više para od transfera 8Stefan Savić,Aksentijević...).

Važno je neučestvovati

pre 11 godina

Stalno neke nauke, strategije, filozofije,...fudbal je prosta igra koja traži dobar tim i dobro treniranje. Kad to postoji, ne gleda se ni dali si domaćin ni koji ti rezultat treba, igraš i dobijaš a kad naiđeš na boljeg, izgubiš. Medijima treba ovo palamuđ.nje i folirantima od trenera i igrača da se naplati neznanje. Ko hoće da vidi, sve je više prevara i nameštanja od podsaveza do olimpijade.

Mika NS

pre 11 godina

Fudbal je igra nadmudrivanja rece Lovre...
Pa, prijatelju nadmudreni smo po ko zna koji put u Evropi, i po ko zna koji put se trazi strpljenje od nas navijaca, kao da imate mnogo toga da pokazete.
Ni Partizan, ni Zvezda, ako ne odigraju maksimalno hrabro i borbeno, u napadu i odbrani koncentrisano nemaju sta da traze u revansu.
Vosa je najbolji primer kako treba odigrati, igrali su hrabro, imali i srece, ali sreca prati hrabre, i imaju minimalnu prednost pred revans(a imaju naspram sebe mnogo jaceg protivnika).

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Bojim se da ne bude NAVIJAČI SRCE, A VI STRPLJENJE do nekog drugog puta, ccc nisam optimista ali sve je moguće ( pa i drveni šporet samo što ne smiješ naložiti vatru ). Dajte sve od sebe pa šta bude...

black

pre 11 godina

Crni je bio jasan,ali nismo imali tacan pas i napadaca koji ce iz prve i bez promasaja postici gol.
Dakle Lazar i Zubija od pocetka umesto Scepovica i Lovrea!U zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat i koliko snage ima Zubija, Mitrovic i Ninkovic na teren.
U slucaju produzetaka ici na pobedu sa napadacem viska.Samo hrabro,sansa postoji cak i ako u 85. minutu bude 0-0.Sto vise solo akcija u i oko sesnaesterca u napadu,pritisak na zadnju liniju,presing oko centra i brza ubacivanja iza zadnje linije.Ukoliko Sale kap. bude odigrao 20% bolje,2-0 prvo poluvreme!
To je to!
Jednostavno,zar ne!

Gos'n

pre 11 godina

Ti Lovre si zbog silne ljubavi dosao u Partizan sada, kada imas zaokretni krug kao FAP. Sto nisi dosao pre 2, 3 godine? Sad si dosao da uzmes pare, kad nigde vise ne mozes. Koliko sam se obradovao kad sam video da dolazis, toliko mi se plakalo kad sam video da ne mozes da hodas.

Shone grobar

pre 11 godina

Meni nije jasno jedno trener ima postavi taktiku,kojom bi kako kaze forsirao njhove defanzivce,stvarali bi vise sansi,znali da ce pobediti a igrali neku trecu koju su njih 10torica sastavili.
Vermeze ako citas ovo dobro procitaj ovo:Ako zelite u plej of za LS stavi neku normalnu formaciju sa 2 napadaca,vidi se da smo nemocni sa jednim,i stavi Lazara u startnu postavu,ovako mu samo pada cena na trzistu,a bolje da Scepovic greje klupu (i jedan i drugi Scepovic),nego Lazar koji je talenat.Ako je Medi Kamari istekla suspenzija njega obavezno u startnu postavu,a ne da igra za rezerve protiv nekog Srema iz Jakova.Ja predlazem sastav Stojkovic-Volkov-Aksentijevic-Ostojic-Ivanov-Medo-Tomic-Vukic-Ilic-Zabija-L.Markovic kao izmene da udju S.Markovic,Nikola Ninkovic,Lovre

veerghoen

pre 11 godina

Partizan je kvalitetniji i jaci od rivala sa Kipra. Uz huk sa Juga, Saleta i Vukica u prvih 11, protivnik ce primi 3 komada u prvom poluvremenu.

veerghoen

pre 11 godina

Partizan je kvalitetniji i jaci od rivala sa Kipra. Uz huk sa Juga, Saleta i Vukica u prvih 11, protivnik ce primi 3 komada u prvom poluvremenu.

MisteNo

pre 11 godina

Realno, igra partizana je na nivou jednog drugoligasa. A problem je sto zadnjih par godina srljaju sa nazovi pojacanjima, e ti igraci nam upropastise igru!

Dragan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam jesmo mi gledali istu utakimicu kao ovi nasi igraci partizana,jer oni su svi ubedjeni kako ih ael nije nadigrao nego su sami sebe pobedili xa xa koja glupost.Kaze Lovre na momente smo izgledali rastimovano,pa covece svih 90 minuta niste mogli da se sastavite.Ja kao veliki navijac partizana vam zelim da ispadnete ovde i odete u ligu evrope da se ne brukate vise

juan sanchez

pre 11 godina

Da se ne lažemo,Partizan nema nikakve šanse da prodje dalje.Svake godine je isti scenario,izgubi se zbog početničke greške a posle u Beogradu bude 1-1.tako će biti i sada,a posle na žrebu za LE Partizan neće više biti povlašćen pa će mu pasti neki španski,italijanski,nemački klub pa će završiti priču.ono što ne razumem je,zašto se forsiraju igrači koji klubu ne mogu da donesu veliku lovu poput Babovića,Jovanovića,Kneževića,Miljkovića a njihove zamene su,ili će donositi 5 puta više para od transfera 8Stefan Savić,Aksentijević...).

zoran

pre 11 godina

Lovre, o kojoj utakmici ti to prichash ? Delovali ste povremeno rashtimovano, kazesh. Ma choveche za 90 min. niste uspeli da vezete dva poshtena pasa. Niste napravili jednu, jedinu smislenu akciju..?? Blago receno - pojma nemate. Sem Ilica, ovi ostali su zalutali u fudbal. Naravno, Ilic nema snage za vishe od 25 minuta. Babovic igra moderan fudbal samo jednom nogom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako ????????
Koje to veze i menadzeri drze pojedine igrache, koji u bivshoj Jugi bi bili zonski igrachi, ili bi gledali Partizan sa tribina i grickali semenke.
AEL je klasichna krsh ekipa, a zamisli, vi niste uspeli jednu akciju da napravite, vec ste sebi dali gol. Sad zamisli koliki ste te vi krsh.

Shone grobar

pre 11 godina

Meni nije jasno jedno trener ima postavi taktiku,kojom bi kako kaze forsirao njhove defanzivce,stvarali bi vise sansi,znali da ce pobediti a igrali neku trecu koju su njih 10torica sastavili.
Vermeze ako citas ovo dobro procitaj ovo:Ako zelite u plej of za LS stavi neku normalnu formaciju sa 2 napadaca,vidi se da smo nemocni sa jednim,i stavi Lazara u startnu postavu,ovako mu samo pada cena na trzistu,a bolje da Scepovic greje klupu (i jedan i drugi Scepovic),nego Lazar koji je talenat.Ako je Medi Kamari istekla suspenzija njega obavezno u startnu postavu,a ne da igra za rezerve protiv nekog Srema iz Jakova.Ja predlazem sastav Stojkovic-Volkov-Aksentijevic-Ostojic-Ivanov-Medo-Tomic-Vukic-Ilic-Zabija-L.Markovic kao izmene da udju S.Markovic,Nikola Ninkovic,Lovre

Momčilo

pre 11 godina

More, napadnite od prve minute, pa izgubite 3:2 kao npr. protiv Lacija, nego da igrate kukavički i kalkulantski, kao što ste to uradili protiv Genka, Apoela ili Artmedije. U oba slučaja ćete najverovatnije ispasti, ali u onom prvom imate makar teoretske šanse.

veerghoen

pre 11 godina

Partizan je kvalitetniji i jaci od rivala sa Kipra. Uz huk sa Juga, Saleta i Vukica u prvih 11, protivnik ce primi 3 komada u prvom poluvremenu.

Boky car

pre 11 godina

Kako mi je poznata ova prica. Toliko poznata da znam i kraj iste. Na zalost kao posledica izgubice i prvenstvo i kup, pa ce nam se cgn smejati i ako su gori i organizaciono i igracki. Momci shvatite, MORATE proci AEL inace ste pukli sezonu. Vi ste psihicki slabi. Tomic i Babovic cuvaju noge. Ko ne veruje, neka obrati paznju kako isti ulaze u duele. Sto je do mene, ja sam vas izvredjao. Pokazite i dokazite da sam pogresio, u cetvrtak pisem izvinjenje

major JNA

pre 11 godina

Da budem iskren osim srpskih fudbalera ja nigde nisam cuo da igraci vicu da ce dati srce na terenu,da navijaci imaju strpljenja,da im je visoka trava,da im Bog nije dao srece.... Zamislite Murinja,Mesija,Ronalda,Kapela,Totija... da tako nesto izjave!

Mika NS

pre 11 godina

Fudbal je igra nadmudrivanja rece Lovre...
Pa, prijatelju nadmudreni smo po ko zna koji put u Evropi, i po ko zna koji put se trazi strpljenje od nas navijaca, kao da imate mnogo toga da pokazete.
Ni Partizan, ni Zvezda, ako ne odigraju maksimalno hrabro i borbeno, u napadu i odbrani koncentrisano nemaju sta da traze u revansu.
Vosa je najbolji primer kako treba odigrati, igrali su hrabro, imali i srece, ali sreca prati hrabre, i imaju minimalnu prednost pred revans(a imaju naspram sebe mnogo jaceg protivnika).

MisteNo

pre 11 godina

Realno, igra partizana je na nivou jednog drugoligasa. A problem je sto zadnjih par godina srljaju sa nazovi pojacanjima, e ti igraci nam upropastise igru!

Za koga..ZA PARTIZAN

pre 11 godina

JA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAZEM SVIMA…
U sredu cu navijati za vas celu tekmu, kao i uvek- ja ne mogu da promuknem toliko mi je utreniran glas
…navijaci moraju da budu strpljivi do kraja pa makar i AEL poveo jer tako su uvek navijali pravi Grobari i tako se navija u Evropi!
Ako navijaci izdrze da ne zvizde makar da ne damo golove do 80. minuta, Partizan sigurno prolazi.

Gos'n

pre 11 godina

Ti Lovre si zbog silne ljubavi dosao u Partizan sada, kada imas zaokretni krug kao FAP. Sto nisi dosao pre 2, 3 godine? Sad si dosao da uzmes pare, kad nigde vise ne mozes. Koliko sam se obradovao kad sam video da dolazis, toliko mi se plakalo kad sam video da ne mozes da hodas.

veerghoen

pre 11 godina

Partizan je kvalitetniji i jaci od rivala sa Kipra. Uz huk sa Juga, Saleta i Vukica u prvih 11, protivnik ce primi 3 komada u prvom poluvremenu.

drug Jataganac

pre 11 godina

Negativne komentare za igru ste itekako zasluzili, ali, eto, neka vam oni posluze kao dodatan motiv da u sredu eliminisete AEL. Izvucite iz navijackog razocaranja nesto pozitivno i pokazite svima da mozete mnogo bolje. Mi (navijaci) cemo biti najsrecniji da nas demantujete. Ali, hajde da vidimo tu zelju, borbenost, agresivnost. Dosta nam je ispadanja od slabijih rivala (videti pod Genk, Samrok, Zvezda u polufinalu kupa). Raspitajte se malo, gospodine Lovre, zasto su navijaci izgubili strpljenje. Svasta se desavalo prosle sezone. Da ne idemo jos vise unazad. Dakle, hajde da konacno napravimo neki iskorak. Srce se ostavlja na terenu na svakoj utakmici, a ne samo sad u sredu. To vazi i za nas na tribinama.

black

pre 11 godina

Crni je bio jasan,ali nismo imali tacan pas i napadaca koji ce iz prve i bez promasaja postici gol.
Dakle Lazar i Zubija od pocetka umesto Scepovica i Lovrea!U zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat i koliko snage ima Zubija, Mitrovic i Ninkovic na teren.
U slucaju produzetaka ici na pobedu sa napadacem viska.Samo hrabro,sansa postoji cak i ako u 85. minutu bude 0-0.Sto vise solo akcija u i oko sesnaesterca u napadu,pritisak na zadnju liniju,presing oko centra i brza ubacivanja iza zadnje linije.Ukoliko Sale kap. bude odigrao 20% bolje,2-0 prvo poluvreme!
To je to!
Jednostavno,zar ne!

UPRAVA NAPOLJE!

pre 11 godina

Ok. Bicemo strpljivi, doci cemo naravno opet na stadion, bodricemo vas 90min, ako treba i 120. Ali ako ne prodjete ove vezare....

Minutaza

pre 11 godina

Samo jedan detajl bih istakao a to je poptrebna dovoljna minutaza za Lazar Markovica kako bi mogao rasirio svoju igru. Sa malom minutazom bukvalno vise prikazuje kao amater.
Puno srece Partizanu jer sreca je takodje deo igre.

broj jedan

pre 11 godina

Vidi, vi niste dobrovoljni davaoci organa. Pusti to ''srce na teren", ''svi u boj" i slicne fraze. Vi ste fudbaleri i trenirate i igrate od malih nogu. Neko vas je selektirao i trebalo bi da znate da igrate fudbal. Naglasavam IGRATE jer je fudbal amo igra koju znas ili ne znas i tu ne pomaze ni srce ni jetra ni zeludac. Hocu bre da jednom uzivam u vasoj igri a ne da cim damo gol drhtim i jedva cekam da sudija svira kraj jer ste se pogubili kao da ste biciklisti a ne fudbaleri. Ako sam ja vodoinstalater i treba da povezem ili otpusim neku cev meni ne treba srce nego znanje i spretnost. A te vojne poklice ostavite za neke ekipe koje su fudbalski jace od vas a ove ciketane treba da dobijete fudbalski ako znate da igrate. A ako ne znate onda menjajte zanimanje ili prelazite u amatere i rekreativce pa onda ostavljajte srce na terenu za dzabe.

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Bojim se da ne bude NAVIJAČI SRCE, A VI STRPLJENJE do nekog drugog puta, ccc nisam optimista ali sve je moguće ( pa i drveni šporet samo što ne smiješ naložiti vatru ). Dajte sve od sebe pa šta bude...

Važno je neučestvovati

pre 11 godina

Stalno neke nauke, strategije, filozofije,...fudbal je prosta igra koja traži dobar tim i dobro treniranje. Kad to postoji, ne gleda se ni dali si domaćin ni koji ti rezultat treba, igraš i dobijaš a kad naiđeš na boljeg, izgubiš. Medijima treba ovo palamuđ.nje i folirantima od trenera i igrača da se naplati neznanje. Ko hoće da vidi, sve je više prevara i nameštanja od podsaveza do olimpijade.

Zoran

pre 11 godina

Mani se tih fraza sa srcem na terenu.svaki put bude los rezultat kad se to potencira.Ocemo da koristite glavu.Mirni ,pametni bez gluposti u odbrani.

KODAR78

pre 11 godina

Koliko samo truda i energije ulazu navijaci da bi ispratili neku Partizanovu utakmicu,ja znam po sebi i svom drustvu,odlazu se poslovne,porodicne obaveze,trosi se vreme i novac pre i posle utakmice cujemo se sto puta kako bi se nasli, organizovali i mislim kad bi izasao na teren(normalno da sam spreman)da bi pojeo i travu i loptu.Kad bi igraci pruzili samo deo te energije koji ulazu navijaci gde bi nam bio kraj.Ovako godinama nismo dobili neku vazniju utakmicu na domacem terenu meni to nije jasno ali se nadam i verujem uspehu i plasmanu u sledece kolo.