Ponedeljak, 30.07.2012.

14:36

SNS-SPS-SPO vlast u Novom Sadu?

Novosadski odbor SNS zvanično je pozvao gradske odbore SPS i SPO na razgovor o mogućnosti formiranja nove vladajuće koalicije u glavnom gradu Vojvodine.

Izvor: Beta

SNS-SPS-SPO vlast u Novom Sadu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Bogdan

pre 11 godina

Kako su samo dvolični ovi komentari pristalica DS! Prozivaju SPO što pregovara oko vlasti u NS, a ne smeta im što je DS u kalicija sa SNS u Priboju, Rakovici, Lazarevcu, isto tako ne smeta im SPS u Beogradu i još mnogim drugim gradovima Srbije? Znači kada SPO želi da uđe u koaliciju sa ovim strankama u NS onda je to po vama problem, a koalicija DS sa tim istim strankama to je OK? Izađite vi iz tih koalicija pa onda nešto prigovarajte SPO-u!

Vojvodjan

pre 11 godina

dosta trgovine Novim Sadom. Nek se menja vlast i u BG, pa da BG takodje snosi teret, a ne samo Vojvodjani da budu vecito kaznjavani

Dar205

pre 11 godina

Za komentar potpisan "kukuruz":
Zar ima u NS nešto, da je ostalo od prepoštenog DS! Nikada više na vlast u NS neće doći ovaj DS, jer se on polagano ali sigurno sa političke scene gubi. Odradio je šta je trebalo, "kupili su" stanove, vile, vikendice, jahte, limuzine, napunili devizne račune i još im je malo. Dosta, dosta!!!

magma

pre 11 godina

Dosta nam je nesposobne politike koju je do sada vodila demokratska stranka građani žele bolje bilo da žive u NOVOM SADU ili BEOGRADU.

Diasporac Vremeplovac

pre 11 godina

Hah! Koja satira, bilo bi smesno da nije tuzno. Zar nije SPO formirala vladajucu koaliciju i u Beogradu pre nekih godina, cini mi se sa istim partnerima? Ovim tempom imacemo i demonstracije na Uscu, formiranje SFRJ, a cak mozda i Tito ce ustati iz groba. Nijedan korak napred, svaki unazad.

koalicija Gargamela i strumfova

pre 11 godina

Bas su principijelni DS i LSV. U Novom Sadu im je prihvatljiv SPS kao koalicioni partner, i to zovu "volja gradjana" a na pokrajinskom nivou ih izostavise iz formiranja vlade kao poslednje gubavce. Upravo su DS i LSV tim postupkom, pokrenule citavu ovu lavinu dogagjaja, jer SPS vise ne oseca da ima bilo kakvu obavezu prema DS-u na pokrajinskom nivou. O.K. slazem se da nije bila volja gradjana da SPS i Dveri budu u istoj koaliciji, ali po cemu su onda volja gradjana, da u istoj vlasti budu LSV i SPS koji se medjusobno ne podnose i gde Canak godinama ove druge proziva po medijima na najgori nacin.

kukuruz

pre 11 godina

Dream team. Vec oprobani. Jedno je sigurno, mnogo ce gradjevinskih parcela, drzavne i "nicije" imovine za kratko vreme promeniti vlasnike. Nema muke ni oko tendera, subvencija, direktorskih mesta. SPO, SPS, SRS, SNS su ekipa koja pljacka vrlo brzo. Jer znaju da se dugo ne zadrzavaju na vlasti. Problem nije u njima nego u kratkoj pameti i kratkom secanju naroda.

rasa mitic

pre 11 godina

Rusiti samo rusiti to nam je u programu ,
pre rata nismo imali nista dosli Nemci
pa odneli sve.Ma i lezeci ,ma i sa infuzijom ce mo srusiti sve
sad imamo i diplome i kadrove nove .Napreeeed!!!!!!!!!

Firmas

pre 11 godina

Vreme je za promene u NS i ukoliko njihovi Ligasi i Zuti izadju na ulice treba i mi da izadjemo i to bas u isto vreme !
Dosta je bilo trpljenja i cutanja ! Ako mogu da prete osioni oni sto nas pljackaju a sta mi da radimo ? Da gledamo , dosta je bilo .Zato svi glasaci SNS,SRS ,DSS,Dveri,SPS budimo pripravni .

Republika Srpska

pre 11 godina

zanimljivo...kod nas u većini tri stranke a kažu da je Dodikovo jednovlašće na djelu a kod vas opet većina i kažu Slobina škola,čini mi se da ni jedna stranka nema totalnu većinu samo je problem što suprotna strana ima većinu a da bi kontraši napravili većinu i njima treba barem jedna stranka pride...zanimljivo je da bi kontraši pravili demonstracije a u manjini su koliko god bilo stranaka u poziciji oni su zbir glasača i volje glasača a volja je glasača da kontraši budu u manjini i ne može biti volja SPS_SNS_URS_ovih glasača volja DSovih glasača...to bi bila autokradija,diktatura manjine i na kraju ne demokratski...budite demokrate,vreme paljenja Skupštine je odavno prošlo,vaše vrijeme DSa je prošlo jer ovi ako iole imaju klikera neće tako lako proćardati vlast kao vi

За живот Србије

pre 11 godina

Позивам све оне који кажу да су Двери фашисти да конкретно кажу који је део њиховог програма фашистички ? Већ сам пар пута тражио да ми кажу шта је код њих фашистичко и нико ми није знао рећи, најважније је понављати неке Чанкове пароле...
Двери су ватрени поборници антифашизма тако да боље ћутите ако немате шта паметно да кажете!

PERIC

pre 11 godina

Kek za ovakve politicke perverzije je propisa da onaj ko hoce u koaliciju mora da ima dupli+ cenzus. Ili koliko partija toliko X cenzus.

lepi decko

pre 11 godina

Dragan Djilas je 2008 godine rekao da gradska vlast treba da bude preslikana sa Republicke i naredio (uslovio) SPS-u da raskine koaliciju sa SRS i DSS. Kazite mi u cemu je sada razlika?.
Zasto SNS ne trazi preslikavanje Republicke vlasti u Beogradu?.
Dali je to politicki realno ili je trgovina?.
Zaso to niko ne pominje?. Zivela Srbija!.

nema deda mraza

pre 11 godina

@sivi dom
poslovanje u ns 30 g ne zavisi od uslova nego od raznih sumnjivih kontakata.
dzabe ti master. bolje ti onjusi kako to tvoj gazda radi.

Tvoj S

pre 11 godina

@novosadista
Nisam ni imao nameru da mu nesto "stavljam" u usta ,ned'o bog,to se kod nas u Zemunu nevole,nego mi je interesantno gde se "drugovi" krijete sve ove godine.Sta je to "vas" toliko uzbudilo,sta je to protiv zakona,koja vam racunica nije ispravna?Mnogo se spinuje sa pitanjem Vojvodine zadnjih dana,zato mi je interesantno,malo malo pa neko da neku "sukob" izjavu,tipa Vojvodina vs. Srbija.Jel to nestalo sunke na tavanu pa ste podivljali,il vam se finansije gase promenom vlasti,pa nas ovde trujete revolucionarnim i slobodarskim izjavama.Podrzavam vas izlazak na ulicu i borbu protiv ugnjetaca,al nemoj da me upucujes da gledam svoj Zemun,posto on nije moj,ko sto ni Novi sad nije tvoj,a kako se ponasate,verovatno ste to umislili.

marko

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto se toliko bore za Novi Sad a sa druge strane u Beogradu ni ne pomisljaju da ruse vlast. Jel Novi Sad toliko bitniji od Beograda?

Vuk87

pre 11 godina

Dosta je bilo terorisanja Novosadjana od strane DS i Lige , izlaskom SPS-a nemate vecinu niti je SPS vas prirodni partner niti je to volja gradjana niti biraca SPS-a .Zato ukoliko zelite da sve one koji nemaju vasu clansku kartu terorisete i oduzimate nam elementarna ljudska prava i cinite gradjanima drugog reda .Ukoliko zelite silu i da vasa manjina i dalje putem sile bude na vlasti onda predstavnici svih stranaka koje su oformile vecinu imaju pravo da odgovore istim protestima protiv vas .

drasko

pre 11 godina

Neka se pripremi Beograd!
Djilasu uzmi pod ruku Shapera i vratite se poslovima marketinga i advertajsinga, gde ste dokazani maheri i belosvetski eksperti.

sivi dom

pre 11 godina

Postovani Novosadjani,

ovom vescu se raduje vecina ljudi...zasto...pa pogledajte uslove za poslovanje u Novom Sadu...a ovi kojima je dobro,verovatno su cinovnici ili uclanjeni u partije...evo ja imam 29 godina, na masteru sam drzavnog fakulteta...radim u privatnoj firmi i imam cilj da zapocnem sopstveni...lako je zapoceti ali kako preziveti sa ovom nepreduyetnickom klimom uz parafiskalne namete koji su grobari...e pa gospodo, te parafiskalne namete upravo postavlja lokalna samouprava ali verujem da vi i neznate za to jer imate sigurne plate i ne takav posao koji zahteva kreativnost i stalno inoviranje u sopstveni proizvod....samo napred,bilo ko sem ovih koji su srozali nas grad na niske grane...prosetajte pasazima gospodo...ziveli i s'verom u bolje dane

Andante

pre 11 godina

@autonomas do smrti
Taman posla da izađemo na ulicu, kada i ustav i zakon stoje na našoj strani. Izašli smo na izbore i izabrali DS (i koaliciju oko nje) da nam vodi Novi Sad. Izem ti državu, ako sad treba da protestujemo, da nam gospoda iz Beograda ispoštuju glasačko pravo. Mislim, razumem, da su mnogi u novoj vladi povezani sa privatnim univerzitetom, koji je Gadafija proglasio za počasnog doktora, ali to ne znači da i oni odmah treba da prave diktaturu.

neznanac

pre 11 godina

E, šta ti je vlast,da nas slast,a sutra propast.Pavličić već viđeni
gradonačelnik tek izabrani,a već mora da siđe sa tog mesta.

manojlo

pre 11 godina

Hajde da se osvrnemo kako narod živi,pa da vidimo da li je predhodna vlast zaslužila da ostane ili da se seli uopoziciju.Ovde se radi o našoj budućnosti a budućnost sa ovima koji su nas do sada vodili je nikakva i nisu za to krivi ni naprednjaci a ni SPS.Država je sistematski uništavana dosta godina od strane demokratskih stranaka koje su svoje lične koristi stavile u prvi plan dok su nam pričali bajke o EU.

Vojkan

pre 11 godina

Ovo u NS,je jedna od završnih borbi, ove koalicije oko konačnog
uništenja korupcionaškog carstva DS,i ujedno će značiti njihov kraj.

Tvoj S

pre 11 godina

@autonomas do smrti
Kompletnu svoju mladost sam proveo izlazeci po Novom sadu,obozavam ga,teoretski cak i zivim u vojvodini(zemun),par drugara su mi pozenili novosadjanke,imam drugare rusine,bunjevce,slovake,svabe...iz istog tog Novog sada i Petrovaradina,al nisam nikad upoznao nekog tako agresivnog iz tih krajeva.Sve fin svet,miran,kulturan,uglavnom apolitican,sto me dovodi u sumnju da ti prijatelju nisi "prskan protiv filoksere" sto kazu tvoji zemljaci,da nisi ti partijski drug,pa te ovo cese po dzepu?Kako te ne uzbudi sirotinja i nemastina,ljudska muka...Da pozoves narod na ulice zbog lopovluka i pravde ,nego sjaho Kurta,uzjaho Murta,a tebe srcka zamalo da zvizne.Bolje sa ti drzi sunke i brini o "kuruzu" od toga se zivi,neg sto kukas ovde ko baba...

Novosadjanin

pre 11 godina

Cveta korupcija u gradu, siromasi nam grad svakim danom, da nam Azerbedjan nije dao donaciju da uredimo Kej, ne bi se nista u NS-u uradilo. Oterajte DS i Ligase, izvlace pare iz grada samo tako.

Novi Sad

pre 11 godina

Ovo sve po svoj prilici ide ka internacionaliziji pitanja Vojvodine i nezavisnosti u nekoj buducnosti. Tako je pocinjalo svuda pa ono sto je izgledalo nemoguce postalo je realnost.

NokiJA

pre 11 godina

Jao,jedva cekam i ovo da vidim!
Mislim na protest ovih "nemamo cenzus al se za sve pitamo i pokrecemo pitanja i zovemo policiju i narod na nemire"..
Ima da dodjem u NS,da kupim kokice i da gledam.
Da ih brojim!
Samo me zanima,dal ce sad da dele pakete ili ucenjuju ljude poslom da dodju na miting ?
Ajte jednom da se prebrojimo "ljubitelji motornih sanki",izadjite na ulicu,kad vas vec ne mozemo prebrojati na izborima ko sve ostale politicke opcije!
p.s.Gratis vam racunamo i omladince iz 64 Banovine!

Bogdan

pre 11 godina

Ovo je idealna prilika da SPO kazni DS za ono ponižavanje i prljavu kampanju koju je DS vodili protiv SPO oko slučaja bivšeg ministra Srđana Srećkovića!

ns posmatrac

pre 11 godina

Novi Sad se jos nije oporavio od zadnje RADIKALSKE pardon NAPREDNJACKE vlasti a evo ih ponovo.
Koliko god da je DS bilo los bii su 1.000.000 puta bolji od SRS tj od SNS-a.

Nek nam je bog u pomoc.

novosadista

pre 11 godina

(Tvoj S, 30. jul 2012 16:11)

Čovek je najnormalnije rekao da Novosađani treba da demonstriraju. Nit je pozivao na nasilje nit na linč. Zašto mu u usta stavljaš reči koje nije rekao? Šta sad, Vojvođani su fini pa treba i da budu fini kada se po njima gazi? A btw Novosađani dosad nisu protestovali jer je Pavličić prosto nesposoban, i ništa više - on nije prebijao glumce, on nije rušio Tvrđavu, on nije gradio fiktivnu autobusku stanicu od 30mil evra, on nije prao pare preko koncerta Bregovića. Za razliku od ovih koji su SVE TO radili pre njega, ali su se kao oprali jer su prešli u SNS i tamo kod Maje. E, zato hoćemo proteste.
Drži se Zemuna, a Novi Sad ostavi Novosađanima.

nsnn

pre 11 godina

Novi izbori pa radite sta hocete. Nisam poznavalac sistema i nije mi jasno kako to moze tek tako, mahnu kreature iz BG i opa, nova vlast bez izbora. Koja je poenta izbora?

Del Boy

pre 11 godina

Vuče zar toliko krvavismo od 9 marta naovamo??? Jesi li zaboravio ko je mali-zloba koferče??? I da li si zaboravio ko je info-vučko i predsednik-topalović?

Sve žrtve SPO... kanda uzalud?

ivan

pre 11 godina

super....nego šta ćemo sa očajnim putevma po gradu,bruka i sramota od kontejnera za smeće po Novom Sadu,sa komunalnom policijom od koje nema nikakve vajde,kad će oterati preprodavce kod Satelitske pijace,i šteće biti sa stanicom policije na Novom Naselju što je gospodin Dačić otvorio sa Pavličićem,a od policije ni traga ni glasa......e to rešavati i još puno toga,lako je njima juriti fotelje,sve to gradjani ispaštaju

rikoset

pre 11 godina

Puna podrska novoj koaliciji od prijatelja iz LJubovije.Unesite promene i pokazite kako treba da se medjusobno koalicioni partneri postuju.a sve to nije moglo u reziji DS.

Branko Von Beca

pre 11 godina

SPO, je li to ono udruženje golubara golubova prevrtaća, što ih ona vJera od vuka vodi, sve vrijeme sjedjeći boti uz kojljeno ...

marko mećava

pre 11 godina

Okej, to je njihovo demokratsko pravo. Ali onda je i demokratsko pravo nas Novosađana da se protiv ovoga bunimo makar jednim mitingom i protestom. Ako su im usta toliko puna demokratije, valjda neće imati ništa protiv jednih demonstracija ispred Gradske kuće?

Rakljica

pre 11 godina

Posle samarcine Ustavnog Suda, vreme je za novu samarcinu Novom Sadu!
Bice tih samarcina jos! I to puno! Bili ste nevaljali, a sad ce te da platite. Debelo ce te platiti svoju neposlusnost!

radandco

pre 11 godina

hajmo sad lepo LSV, DS i ostali, pravac opozicija. A mogu pijanista i plavojka da naprave demonstracije da konacno vidimo koliko desetina (eventualno stotina) ljudi mogu da okupe.

autonomas do smrti

pre 11 godina

trebamo da protestvujemo,vodi ka odcepljenju vojvodine ali tako i treba..zasto ivica i tomica ne razumeju ne zelimo vas,otrovali ste bg,pa bi nas NECEMO DOZVOLITI dragi novosadjani izadjimo na ulice..

Sandra

pre 11 godina

Demokratija na delu, jednopartijski sistem se nastavlja, dakle nepostoji niti jedna politicka stranka u Srbiji koja se usudjuje da kojim slucajem NEvlada svakim i najmanjim coskom odavno rascerupane Srbije...

@(Miske, 30. jul 2012 15:05)

pre 11 godina

Šta je Miske nije Liga i DS u vlasti i odmah će mo izazivati građanski rat? Pojedinci treba da stave prst na čelo i da se zapitaju šta pišu!

ovde besmisao ima najveci smisao

pre 11 godina

"treba upodobiti formiranje vlasti na lokalnom nivou u skladu sa republičkim"...Rece drug Ivica.

A mene zanima koja je onda svrha lokalnih izbora?

ПРЕДРАГ

pre 11 godina

Веома брзо време ће показати да су радикали били у праву и да је СНС много већа издаја од раније власти. Али сачекајмо да се и у то уверимо.

marko mećava

pre 11 godina

Okej, to je njihovo demokratsko pravo. Ali onda je i demokratsko pravo nas Novosađana da se protiv ovoga bunimo makar jednim mitingom i protestom. Ako su im usta toliko puna demokratije, valjda neće imati ništa protiv jednih demonstracija ispred Gradske kuće?

ПРЕДРАГ

pre 11 godina

Веома брзо време ће показати да су радикали били у праву и да је СНС много већа издаја од раније власти. Али сачекајмо да се и у то уверимо.

Del Boy

pre 11 godina

Vuče zar toliko krvavismo od 9 marta naovamo??? Jesi li zaboravio ko je mali-zloba koferče??? I da li si zaboravio ko je info-vučko i predsednik-topalović?

Sve žrtve SPO... kanda uzalud?

autonomas do smrti

pre 11 godina

trebamo da protestvujemo,vodi ka odcepljenju vojvodine ali tako i treba..zasto ivica i tomica ne razumeju ne zelimo vas,otrovali ste bg,pa bi nas NECEMO DOZVOLITI dragi novosadjani izadjimo na ulice..

ns posmatrac

pre 11 godina

Novi Sad se jos nije oporavio od zadnje RADIKALSKE pardon NAPREDNJACKE vlasti a evo ih ponovo.
Koliko god da je DS bilo los bii su 1.000.000 puta bolji od SRS tj od SNS-a.

Nek nam je bog u pomoc.

novosadista

pre 11 godina

(Tvoj S, 30. jul 2012 16:11)

Čovek je najnormalnije rekao da Novosađani treba da demonstriraju. Nit je pozivao na nasilje nit na linč. Zašto mu u usta stavljaš reči koje nije rekao? Šta sad, Vojvođani su fini pa treba i da budu fini kada se po njima gazi? A btw Novosađani dosad nisu protestovali jer je Pavličić prosto nesposoban, i ništa više - on nije prebijao glumce, on nije rušio Tvrđavu, on nije gradio fiktivnu autobusku stanicu od 30mil evra, on nije prao pare preko koncerta Bregovića. Za razliku od ovih koji su SVE TO radili pre njega, ali su se kao oprali jer su prešli u SNS i tamo kod Maje. E, zato hoćemo proteste.
Drži se Zemuna, a Novi Sad ostavi Novosađanima.

ovde besmisao ima najveci smisao

pre 11 godina

"treba upodobiti formiranje vlasti na lokalnom nivou u skladu sa republičkim"...Rece drug Ivica.

A mene zanima koja je onda svrha lokalnih izbora?

Novi Sad

pre 11 godina

Ovo sve po svoj prilici ide ka internacionaliziji pitanja Vojvodine i nezavisnosti u nekoj buducnosti. Tako je pocinjalo svuda pa ono sto je izgledalo nemoguce postalo je realnost.

Branko Von Beca

pre 11 godina

SPO, je li to ono udruženje golubara golubova prevrtaća, što ih ona vJera od vuka vodi, sve vrijeme sjedjeći boti uz kojljeno ...

Sandra

pre 11 godina

Demokratija na delu, jednopartijski sistem se nastavlja, dakle nepostoji niti jedna politicka stranka u Srbiji koja se usudjuje da kojim slucajem NEvlada svakim i najmanjim coskom odavno rascerupane Srbije...

radandco

pre 11 godina

hajmo sad lepo LSV, DS i ostali, pravac opozicija. A mogu pijanista i plavojka da naprave demonstracije da konacno vidimo koliko desetina (eventualno stotina) ljudi mogu da okupe.

rikoset

pre 11 godina

Puna podrska novoj koaliciji od prijatelja iz LJubovije.Unesite promene i pokazite kako treba da se medjusobno koalicioni partneri postuju.a sve to nije moglo u reziji DS.

nsnn

pre 11 godina

Novi izbori pa radite sta hocete. Nisam poznavalac sistema i nije mi jasno kako to moze tek tako, mahnu kreature iz BG i opa, nova vlast bez izbora. Koja je poenta izbora?

@(Miske, 30. jul 2012 15:05)

pre 11 godina

Šta je Miske nije Liga i DS u vlasti i odmah će mo izazivati građanski rat? Pojedinci treba da stave prst na čelo i da se zapitaju šta pišu!

Tvoj S

pre 11 godina

@autonomas do smrti
Kompletnu svoju mladost sam proveo izlazeci po Novom sadu,obozavam ga,teoretski cak i zivim u vojvodini(zemun),par drugara su mi pozenili novosadjanke,imam drugare rusine,bunjevce,slovake,svabe...iz istog tog Novog sada i Petrovaradina,al nisam nikad upoznao nekog tako agresivnog iz tih krajeva.Sve fin svet,miran,kulturan,uglavnom apolitican,sto me dovodi u sumnju da ti prijatelju nisi "prskan protiv filoksere" sto kazu tvoji zemljaci,da nisi ti partijski drug,pa te ovo cese po dzepu?Kako te ne uzbudi sirotinja i nemastina,ljudska muka...Da pozoves narod na ulice zbog lopovluka i pravde ,nego sjaho Kurta,uzjaho Murta,a tebe srcka zamalo da zvizne.Bolje sa ti drzi sunke i brini o "kuruzu" od toga se zivi,neg sto kukas ovde ko baba...

ivan

pre 11 godina

super....nego šta ćemo sa očajnim putevma po gradu,bruka i sramota od kontejnera za smeće po Novom Sadu,sa komunalnom policijom od koje nema nikakve vajde,kad će oterati preprodavce kod Satelitske pijace,i šteće biti sa stanicom policije na Novom Naselju što je gospodin Dačić otvorio sa Pavličićem,a od policije ni traga ni glasa......e to rešavati i još puno toga,lako je njima juriti fotelje,sve to gradjani ispaštaju

Novosadjanin

pre 11 godina

Cveta korupcija u gradu, siromasi nam grad svakim danom, da nam Azerbedjan nije dao donaciju da uredimo Kej, ne bi se nista u NS-u uradilo. Oterajte DS i Ligase, izvlace pare iz grada samo tako.

Rakljica

pre 11 godina

Posle samarcine Ustavnog Suda, vreme je za novu samarcinu Novom Sadu!
Bice tih samarcina jos! I to puno! Bili ste nevaljali, a sad ce te da platite. Debelo ce te platiti svoju neposlusnost!

drasko

pre 11 godina

Neka se pripremi Beograd!
Djilasu uzmi pod ruku Shapera i vratite se poslovima marketinga i advertajsinga, gde ste dokazani maheri i belosvetski eksperti.

Vuk87

pre 11 godina

Dosta je bilo terorisanja Novosadjana od strane DS i Lige , izlaskom SPS-a nemate vecinu niti je SPS vas prirodni partner niti je to volja gradjana niti biraca SPS-a .Zato ukoliko zelite da sve one koji nemaju vasu clansku kartu terorisete i oduzimate nam elementarna ljudska prava i cinite gradjanima drugog reda .Ukoliko zelite silu i da vasa manjina i dalje putem sile bude na vlasti onda predstavnici svih stranaka koje su oformile vecinu imaju pravo da odgovore istim protestima protiv vas .

marko

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto se toliko bore za Novi Sad a sa druge strane u Beogradu ni ne pomisljaju da ruse vlast. Jel Novi Sad toliko bitniji od Beograda?

Bogdan

pre 11 godina

Ovo je idealna prilika da SPO kazni DS za ono ponižavanje i prljavu kampanju koju je DS vodili protiv SPO oko slučaja bivšeg ministra Srđana Srećkovića!

NokiJA

pre 11 godina

Jao,jedva cekam i ovo da vidim!
Mislim na protest ovih "nemamo cenzus al se za sve pitamo i pokrecemo pitanja i zovemo policiju i narod na nemire"..
Ima da dodjem u NS,da kupim kokice i da gledam.
Da ih brojim!
Samo me zanima,dal ce sad da dele pakete ili ucenjuju ljude poslom da dodju na miting ?
Ajte jednom da se prebrojimo "ljubitelji motornih sanki",izadjite na ulicu,kad vas vec ne mozemo prebrojati na izborima ko sve ostale politicke opcije!
p.s.Gratis vam racunamo i omladince iz 64 Banovine!

Vojkan

pre 11 godina

Ovo u NS,je jedna od završnih borbi, ove koalicije oko konačnog
uništenja korupcionaškog carstva DS,i ujedno će značiti njihov kraj.

Andante

pre 11 godina

@autonomas do smrti
Taman posla da izađemo na ulicu, kada i ustav i zakon stoje na našoj strani. Izašli smo na izbore i izabrali DS (i koaliciju oko nje) da nam vodi Novi Sad. Izem ti državu, ako sad treba da protestujemo, da nam gospoda iz Beograda ispoštuju glasačko pravo. Mislim, razumem, da su mnogi u novoj vladi povezani sa privatnim univerzitetom, koji je Gadafija proglasio za počasnog doktora, ali to ne znači da i oni odmah treba da prave diktaturu.

manojlo

pre 11 godina

Hajde da se osvrnemo kako narod živi,pa da vidimo da li je predhodna vlast zaslužila da ostane ili da se seli uopoziciju.Ovde se radi o našoj budućnosti a budućnost sa ovima koji su nas do sada vodili je nikakva i nisu za to krivi ni naprednjaci a ni SPS.Država je sistematski uništavana dosta godina od strane demokratskih stranaka koje su svoje lične koristi stavile u prvi plan dok su nam pričali bajke o EU.

За живот Србије

pre 11 godina

Позивам све оне који кажу да су Двери фашисти да конкретно кажу који је део њиховог програма фашистички ? Већ сам пар пута тражио да ми кажу шта је код њих фашистичко и нико ми није знао рећи, најважније је понављати неке Чанкове пароле...
Двери су ватрени поборници антифашизма тако да боље ћутите ако немате шта паметно да кажете!

lepi decko

pre 11 godina

Dragan Djilas je 2008 godine rekao da gradska vlast treba da bude preslikana sa Republicke i naredio (uslovio) SPS-u da raskine koaliciju sa SRS i DSS. Kazite mi u cemu je sada razlika?.
Zasto SNS ne trazi preslikavanje Republicke vlasti u Beogradu?.
Dali je to politicki realno ili je trgovina?.
Zaso to niko ne pominje?. Zivela Srbija!.

koalicija Gargamela i strumfova

pre 11 godina

Bas su principijelni DS i LSV. U Novom Sadu im je prihvatljiv SPS kao koalicioni partner, i to zovu "volja gradjana" a na pokrajinskom nivou ih izostavise iz formiranja vlade kao poslednje gubavce. Upravo su DS i LSV tim postupkom, pokrenule citavu ovu lavinu dogagjaja, jer SPS vise ne oseca da ima bilo kakvu obavezu prema DS-u na pokrajinskom nivou. O.K. slazem se da nije bila volja gradjana da SPS i Dveri budu u istoj koaliciji, ali po cemu su onda volja gradjana, da u istoj vlasti budu LSV i SPS koji se medjusobno ne podnose i gde Canak godinama ove druge proziva po medijima na najgori nacin.

neznanac

pre 11 godina

E, šta ti je vlast,da nas slast,a sutra propast.Pavličić već viđeni
gradonačelnik tek izabrani,a već mora da siđe sa tog mesta.

sivi dom

pre 11 godina

Postovani Novosadjani,

ovom vescu se raduje vecina ljudi...zasto...pa pogledajte uslove za poslovanje u Novom Sadu...a ovi kojima je dobro,verovatno su cinovnici ili uclanjeni u partije...evo ja imam 29 godina, na masteru sam drzavnog fakulteta...radim u privatnoj firmi i imam cilj da zapocnem sopstveni...lako je zapoceti ali kako preziveti sa ovom nepreduyetnickom klimom uz parafiskalne namete koji su grobari...e pa gospodo, te parafiskalne namete upravo postavlja lokalna samouprava ali verujem da vi i neznate za to jer imate sigurne plate i ne takav posao koji zahteva kreativnost i stalno inoviranje u sopstveni proizvod....samo napred,bilo ko sem ovih koji su srozali nas grad na niske grane...prosetajte pasazima gospodo...ziveli i s'verom u bolje dane

Tvoj S

pre 11 godina

@novosadista
Nisam ni imao nameru da mu nesto "stavljam" u usta ,ned'o bog,to se kod nas u Zemunu nevole,nego mi je interesantno gde se "drugovi" krijete sve ove godine.Sta je to "vas" toliko uzbudilo,sta je to protiv zakona,koja vam racunica nije ispravna?Mnogo se spinuje sa pitanjem Vojvodine zadnjih dana,zato mi je interesantno,malo malo pa neko da neku "sukob" izjavu,tipa Vojvodina vs. Srbija.Jel to nestalo sunke na tavanu pa ste podivljali,il vam se finansije gase promenom vlasti,pa nas ovde trujete revolucionarnim i slobodarskim izjavama.Podrzavam vas izlazak na ulicu i borbu protiv ugnjetaca,al nemoj da me upucujes da gledam svoj Zemun,posto on nije moj,ko sto ni Novi sad nije tvoj,a kako se ponasate,verovatno ste to umislili.

rasa mitic

pre 11 godina

Rusiti samo rusiti to nam je u programu ,
pre rata nismo imali nista dosli Nemci
pa odneli sve.Ma i lezeci ,ma i sa infuzijom ce mo srusiti sve
sad imamo i diplome i kadrove nove .Napreeeed!!!!!!!!!

kukuruz

pre 11 godina

Dream team. Vec oprobani. Jedno je sigurno, mnogo ce gradjevinskih parcela, drzavne i "nicije" imovine za kratko vreme promeniti vlasnike. Nema muke ni oko tendera, subvencija, direktorskih mesta. SPO, SPS, SRS, SNS su ekipa koja pljacka vrlo brzo. Jer znaju da se dugo ne zadrzavaju na vlasti. Problem nije u njima nego u kratkoj pameti i kratkom secanju naroda.

Firmas

pre 11 godina

Vreme je za promene u NS i ukoliko njihovi Ligasi i Zuti izadju na ulice treba i mi da izadjemo i to bas u isto vreme !
Dosta je bilo trpljenja i cutanja ! Ako mogu da prete osioni oni sto nas pljackaju a sta mi da radimo ? Da gledamo , dosta je bilo .Zato svi glasaci SNS,SRS ,DSS,Dveri,SPS budimo pripravni .

Diasporac Vremeplovac

pre 11 godina

Hah! Koja satira, bilo bi smesno da nije tuzno. Zar nije SPO formirala vladajucu koaliciju i u Beogradu pre nekih godina, cini mi se sa istim partnerima? Ovim tempom imacemo i demonstracije na Uscu, formiranje SFRJ, a cak mozda i Tito ce ustati iz groba. Nijedan korak napred, svaki unazad.

magma

pre 11 godina

Dosta nam je nesposobne politike koju je do sada vodila demokratska stranka građani žele bolje bilo da žive u NOVOM SADU ili BEOGRADU.

nema deda mraza

pre 11 godina

@sivi dom
poslovanje u ns 30 g ne zavisi od uslova nego od raznih sumnjivih kontakata.
dzabe ti master. bolje ti onjusi kako to tvoj gazda radi.

PERIC

pre 11 godina

Kek za ovakve politicke perverzije je propisa da onaj ko hoce u koaliciju mora da ima dupli+ cenzus. Ili koliko partija toliko X cenzus.

Republika Srpska

pre 11 godina

zanimljivo...kod nas u većini tri stranke a kažu da je Dodikovo jednovlašće na djelu a kod vas opet većina i kažu Slobina škola,čini mi se da ni jedna stranka nema totalnu većinu samo je problem što suprotna strana ima većinu a da bi kontraši napravili većinu i njima treba barem jedna stranka pride...zanimljivo je da bi kontraši pravili demonstracije a u manjini su koliko god bilo stranaka u poziciji oni su zbir glasača i volje glasača a volja je glasača da kontraši budu u manjini i ne može biti volja SPS_SNS_URS_ovih glasača volja DSovih glasača...to bi bila autokradija,diktatura manjine i na kraju ne demokratski...budite demokrate,vreme paljenja Skupštine je odavno prošlo,vaše vrijeme DSa je prošlo jer ovi ako iole imaju klikera neće tako lako proćardati vlast kao vi

Vojvodjan

pre 11 godina

dosta trgovine Novim Sadom. Nek se menja vlast i u BG, pa da BG takodje snosi teret, a ne samo Vojvodjani da budu vecito kaznjavani

Dar205

pre 11 godina

Za komentar potpisan "kukuruz":
Zar ima u NS nešto, da je ostalo od prepoštenog DS! Nikada više na vlast u NS neće doći ovaj DS, jer se on polagano ali sigurno sa političke scene gubi. Odradio je šta je trebalo, "kupili su" stanove, vile, vikendice, jahte, limuzine, napunili devizne račune i još im je malo. Dosta, dosta!!!

Bogdan

pre 11 godina

Kako su samo dvolični ovi komentari pristalica DS! Prozivaju SPO što pregovara oko vlasti u NS, a ne smeta im što je DS u kalicija sa SNS u Priboju, Rakovici, Lazarevcu, isto tako ne smeta im SPS u Beogradu i još mnogim drugim gradovima Srbije? Znači kada SPO želi da uđe u koaliciju sa ovim strankama u NS onda je to po vama problem, a koalicija DS sa tim istim strankama to je OK? Izađite vi iz tih koalicija pa onda nešto prigovarajte SPO-u!

rikoset

pre 11 godina

Puna podrska novoj koaliciji od prijatelja iz LJubovije.Unesite promene i pokazite kako treba da se medjusobno koalicioni partneri postuju.a sve to nije moglo u reziji DS.

radandco

pre 11 godina

hajmo sad lepo LSV, DS i ostali, pravac opozicija. A mogu pijanista i plavojka da naprave demonstracije da konacno vidimo koliko desetina (eventualno stotina) ljudi mogu da okupe.

Novosadjanin

pre 11 godina

Cveta korupcija u gradu, siromasi nam grad svakim danom, da nam Azerbedjan nije dao donaciju da uredimo Kej, ne bi se nista u NS-u uradilo. Oterajte DS i Ligase, izvlace pare iz grada samo tako.

Rakljica

pre 11 godina

Posle samarcine Ustavnog Suda, vreme je za novu samarcinu Novom Sadu!
Bice tih samarcina jos! I to puno! Bili ste nevaljali, a sad ce te da platite. Debelo ce te platiti svoju neposlusnost!

ПРЕДРАГ

pre 11 godina

Веома брзо време ће показати да су радикали били у праву и да је СНС много већа издаја од раније власти. Али сачекајмо да се и у то уверимо.

autonomas do smrti

pre 11 godina

trebamo da protestvujemo,vodi ka odcepljenju vojvodine ali tako i treba..zasto ivica i tomica ne razumeju ne zelimo vas,otrovali ste bg,pa bi nas NECEMO DOZVOLITI dragi novosadjani izadjimo na ulice..

marko mećava

pre 11 godina

Okej, to je njihovo demokratsko pravo. Ali onda je i demokratsko pravo nas Novosađana da se protiv ovoga bunimo makar jednim mitingom i protestom. Ako su im usta toliko puna demokratije, valjda neće imati ništa protiv jednih demonstracija ispred Gradske kuće?

Bogdan

pre 11 godina

Ovo je idealna prilika da SPO kazni DS za ono ponižavanje i prljavu kampanju koju je DS vodili protiv SPO oko slučaja bivšeg ministra Srđana Srećkovića!

NokiJA

pre 11 godina

Jao,jedva cekam i ovo da vidim!
Mislim na protest ovih "nemamo cenzus al se za sve pitamo i pokrecemo pitanja i zovemo policiju i narod na nemire"..
Ima da dodjem u NS,da kupim kokice i da gledam.
Da ih brojim!
Samo me zanima,dal ce sad da dele pakete ili ucenjuju ljude poslom da dodju na miting ?
Ajte jednom da se prebrojimo "ljubitelji motornih sanki",izadjite na ulicu,kad vas vec ne mozemo prebrojati na izborima ko sve ostale politicke opcije!
p.s.Gratis vam racunamo i omladince iz 64 Banovine!

@(Miske, 30. jul 2012 15:05)

pre 11 godina

Šta je Miske nije Liga i DS u vlasti i odmah će mo izazivati građanski rat? Pojedinci treba da stave prst na čelo i da se zapitaju šta pišu!

Vuk87

pre 11 godina

Dosta je bilo terorisanja Novosadjana od strane DS i Lige , izlaskom SPS-a nemate vecinu niti je SPS vas prirodni partner niti je to volja gradjana niti biraca SPS-a .Zato ukoliko zelite da sve one koji nemaju vasu clansku kartu terorisete i oduzimate nam elementarna ljudska prava i cinite gradjanima drugog reda .Ukoliko zelite silu i da vasa manjina i dalje putem sile bude na vlasti onda predstavnici svih stranaka koje su oformile vecinu imaju pravo da odgovore istim protestima protiv vas .

sivi dom

pre 11 godina

Postovani Novosadjani,

ovom vescu se raduje vecina ljudi...zasto...pa pogledajte uslove za poslovanje u Novom Sadu...a ovi kojima je dobro,verovatno su cinovnici ili uclanjeni u partije...evo ja imam 29 godina, na masteru sam drzavnog fakulteta...radim u privatnoj firmi i imam cilj da zapocnem sopstveni...lako je zapoceti ali kako preziveti sa ovom nepreduyetnickom klimom uz parafiskalne namete koji su grobari...e pa gospodo, te parafiskalne namete upravo postavlja lokalna samouprava ali verujem da vi i neznate za to jer imate sigurne plate i ne takav posao koji zahteva kreativnost i stalno inoviranje u sopstveni proizvod....samo napred,bilo ko sem ovih koji su srozali nas grad na niske grane...prosetajte pasazima gospodo...ziveli i s'verom u bolje dane

Tvoj S

pre 11 godina

@autonomas do smrti
Kompletnu svoju mladost sam proveo izlazeci po Novom sadu,obozavam ga,teoretski cak i zivim u vojvodini(zemun),par drugara su mi pozenili novosadjanke,imam drugare rusine,bunjevce,slovake,svabe...iz istog tog Novog sada i Petrovaradina,al nisam nikad upoznao nekog tako agresivnog iz tih krajeva.Sve fin svet,miran,kulturan,uglavnom apolitican,sto me dovodi u sumnju da ti prijatelju nisi "prskan protiv filoksere" sto kazu tvoji zemljaci,da nisi ti partijski drug,pa te ovo cese po dzepu?Kako te ne uzbudi sirotinja i nemastina,ljudska muka...Da pozoves narod na ulice zbog lopovluka i pravde ,nego sjaho Kurta,uzjaho Murta,a tebe srcka zamalo da zvizne.Bolje sa ti drzi sunke i brini o "kuruzu" od toga se zivi,neg sto kukas ovde ko baba...

ns posmatrac

pre 11 godina

Novi Sad se jos nije oporavio od zadnje RADIKALSKE pardon NAPREDNJACKE vlasti a evo ih ponovo.
Koliko god da je DS bilo los bii su 1.000.000 puta bolji od SRS tj od SNS-a.

Nek nam je bog u pomoc.

Firmas

pre 11 godina

Vreme je za promene u NS i ukoliko njihovi Ligasi i Zuti izadju na ulice treba i mi da izadjemo i to bas u isto vreme !
Dosta je bilo trpljenja i cutanja ! Ako mogu da prete osioni oni sto nas pljackaju a sta mi da radimo ? Da gledamo , dosta je bilo .Zato svi glasaci SNS,SRS ,DSS,Dveri,SPS budimo pripravni .

Vojkan

pre 11 godina

Ovo u NS,je jedna od završnih borbi, ove koalicije oko konačnog
uništenja korupcionaškog carstva DS,i ujedno će značiti njihov kraj.

Del Boy

pre 11 godina

Vuče zar toliko krvavismo od 9 marta naovamo??? Jesi li zaboravio ko je mali-zloba koferče??? I da li si zaboravio ko je info-vučko i predsednik-topalović?

Sve žrtve SPO... kanda uzalud?

За живот Србије

pre 11 godina

Позивам све оне који кажу да су Двери фашисти да конкретно кажу који је део њиховог програма фашистички ? Већ сам пар пута тражио да ми кажу шта је код њих фашистичко и нико ми није знао рећи, најважније је понављати неке Чанкове пароле...
Двери су ватрени поборници антифашизма тако да боље ћутите ако немате шта паметно да кажете!

Andante

pre 11 godina

@autonomas do smrti
Taman posla da izađemo na ulicu, kada i ustav i zakon stoje na našoj strani. Izašli smo na izbore i izabrali DS (i koaliciju oko nje) da nam vodi Novi Sad. Izem ti državu, ako sad treba da protestujemo, da nam gospoda iz Beograda ispoštuju glasačko pravo. Mislim, razumem, da su mnogi u novoj vladi povezani sa privatnim univerzitetom, koji je Gadafija proglasio za počasnog doktora, ali to ne znači da i oni odmah treba da prave diktaturu.

Novi Sad

pre 11 godina

Ovo sve po svoj prilici ide ka internacionaliziji pitanja Vojvodine i nezavisnosti u nekoj buducnosti. Tako je pocinjalo svuda pa ono sto je izgledalo nemoguce postalo je realnost.

Branko Von Beca

pre 11 godina

SPO, je li to ono udruženje golubara golubova prevrtaća, što ih ona vJera od vuka vodi, sve vrijeme sjedjeći boti uz kojljeno ...

novosadista

pre 11 godina

(Tvoj S, 30. jul 2012 16:11)

Čovek je najnormalnije rekao da Novosađani treba da demonstriraju. Nit je pozivao na nasilje nit na linč. Zašto mu u usta stavljaš reči koje nije rekao? Šta sad, Vojvođani su fini pa treba i da budu fini kada se po njima gazi? A btw Novosađani dosad nisu protestovali jer je Pavličić prosto nesposoban, i ništa više - on nije prebijao glumce, on nije rušio Tvrđavu, on nije gradio fiktivnu autobusku stanicu od 30mil evra, on nije prao pare preko koncerta Bregovića. Za razliku od ovih koji su SVE TO radili pre njega, ali su se kao oprali jer su prešli u SNS i tamo kod Maje. E, zato hoćemo proteste.
Drži se Zemuna, a Novi Sad ostavi Novosađanima.

magma

pre 11 godina

Dosta nam je nesposobne politike koju je do sada vodila demokratska stranka građani žele bolje bilo da žive u NOVOM SADU ili BEOGRADU.

Tvoj S

pre 11 godina

@novosadista
Nisam ni imao nameru da mu nesto "stavljam" u usta ,ned'o bog,to se kod nas u Zemunu nevole,nego mi je interesantno gde se "drugovi" krijete sve ove godine.Sta je to "vas" toliko uzbudilo,sta je to protiv zakona,koja vam racunica nije ispravna?Mnogo se spinuje sa pitanjem Vojvodine zadnjih dana,zato mi je interesantno,malo malo pa neko da neku "sukob" izjavu,tipa Vojvodina vs. Srbija.Jel to nestalo sunke na tavanu pa ste podivljali,il vam se finansije gase promenom vlasti,pa nas ovde trujete revolucionarnim i slobodarskim izjavama.Podrzavam vas izlazak na ulicu i borbu protiv ugnjetaca,al nemoj da me upucujes da gledam svoj Zemun,posto on nije moj,ko sto ni Novi sad nije tvoj,a kako se ponasate,verovatno ste to umislili.

nsnn

pre 11 godina

Novi izbori pa radite sta hocete. Nisam poznavalac sistema i nije mi jasno kako to moze tek tako, mahnu kreature iz BG i opa, nova vlast bez izbora. Koja je poenta izbora?

manojlo

pre 11 godina

Hajde da se osvrnemo kako narod živi,pa da vidimo da li je predhodna vlast zaslužila da ostane ili da se seli uopoziciju.Ovde se radi o našoj budućnosti a budućnost sa ovima koji su nas do sada vodili je nikakva i nisu za to krivi ni naprednjaci a ni SPS.Država je sistematski uništavana dosta godina od strane demokratskih stranaka koje su svoje lične koristi stavile u prvi plan dok su nam pričali bajke o EU.

ovde besmisao ima najveci smisao

pre 11 godina

"treba upodobiti formiranje vlasti na lokalnom nivou u skladu sa republičkim"...Rece drug Ivica.

A mene zanima koja je onda svrha lokalnih izbora?

neznanac

pre 11 godina

E, šta ti je vlast,da nas slast,a sutra propast.Pavličić već viđeni
gradonačelnik tek izabrani,a već mora da siđe sa tog mesta.

lepi decko

pre 11 godina

Dragan Djilas je 2008 godine rekao da gradska vlast treba da bude preslikana sa Republicke i naredio (uslovio) SPS-u da raskine koaliciju sa SRS i DSS. Kazite mi u cemu je sada razlika?.
Zasto SNS ne trazi preslikavanje Republicke vlasti u Beogradu?.
Dali je to politicki realno ili je trgovina?.
Zaso to niko ne pominje?. Zivela Srbija!.

drasko

pre 11 godina

Neka se pripremi Beograd!
Djilasu uzmi pod ruku Shapera i vratite se poslovima marketinga i advertajsinga, gde ste dokazani maheri i belosvetski eksperti.

marko

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto se toliko bore za Novi Sad a sa druge strane u Beogradu ni ne pomisljaju da ruse vlast. Jel Novi Sad toliko bitniji od Beograda?

koalicija Gargamela i strumfova

pre 11 godina

Bas su principijelni DS i LSV. U Novom Sadu im je prihvatljiv SPS kao koalicioni partner, i to zovu "volja gradjana" a na pokrajinskom nivou ih izostavise iz formiranja vlade kao poslednje gubavce. Upravo su DS i LSV tim postupkom, pokrenule citavu ovu lavinu dogagjaja, jer SPS vise ne oseca da ima bilo kakvu obavezu prema DS-u na pokrajinskom nivou. O.K. slazem se da nije bila volja gradjana da SPS i Dveri budu u istoj koaliciji, ali po cemu su onda volja gradjana, da u istoj vlasti budu LSV i SPS koji se medjusobno ne podnose i gde Canak godinama ove druge proziva po medijima na najgori nacin.

ivan

pre 11 godina

super....nego šta ćemo sa očajnim putevma po gradu,bruka i sramota od kontejnera za smeće po Novom Sadu,sa komunalnom policijom od koje nema nikakve vajde,kad će oterati preprodavce kod Satelitske pijace,i šteće biti sa stanicom policije na Novom Naselju što je gospodin Dačić otvorio sa Pavličićem,a od policije ni traga ni glasa......e to rešavati i još puno toga,lako je njima juriti fotelje,sve to gradjani ispaštaju

rasa mitic

pre 11 godina

Rusiti samo rusiti to nam je u programu ,
pre rata nismo imali nista dosli Nemci
pa odneli sve.Ma i lezeci ,ma i sa infuzijom ce mo srusiti sve
sad imamo i diplome i kadrove nove .Napreeeed!!!!!!!!!

Dar205

pre 11 godina

Za komentar potpisan "kukuruz":
Zar ima u NS nešto, da je ostalo od prepoštenog DS! Nikada više na vlast u NS neće doći ovaj DS, jer se on polagano ali sigurno sa političke scene gubi. Odradio je šta je trebalo, "kupili su" stanove, vile, vikendice, jahte, limuzine, napunili devizne račune i još im je malo. Dosta, dosta!!!

kukuruz

pre 11 godina

Dream team. Vec oprobani. Jedno je sigurno, mnogo ce gradjevinskih parcela, drzavne i "nicije" imovine za kratko vreme promeniti vlasnike. Nema muke ni oko tendera, subvencija, direktorskih mesta. SPO, SPS, SRS, SNS su ekipa koja pljacka vrlo brzo. Jer znaju da se dugo ne zadrzavaju na vlasti. Problem nije u njima nego u kratkoj pameti i kratkom secanju naroda.

Sandra

pre 11 godina

Demokratija na delu, jednopartijski sistem se nastavlja, dakle nepostoji niti jedna politicka stranka u Srbiji koja se usudjuje da kojim slucajem NEvlada svakim i najmanjim coskom odavno rascerupane Srbije...

Diasporac Vremeplovac

pre 11 godina

Hah! Koja satira, bilo bi smesno da nije tuzno. Zar nije SPO formirala vladajucu koaliciju i u Beogradu pre nekih godina, cini mi se sa istim partnerima? Ovim tempom imacemo i demonstracije na Uscu, formiranje SFRJ, a cak mozda i Tito ce ustati iz groba. Nijedan korak napred, svaki unazad.

Republika Srpska

pre 11 godina

zanimljivo...kod nas u većini tri stranke a kažu da je Dodikovo jednovlašće na djelu a kod vas opet većina i kažu Slobina škola,čini mi se da ni jedna stranka nema totalnu većinu samo je problem što suprotna strana ima većinu a da bi kontraši napravili većinu i njima treba barem jedna stranka pride...zanimljivo je da bi kontraši pravili demonstracije a u manjini su koliko god bilo stranaka u poziciji oni su zbir glasača i volje glasača a volja je glasača da kontraši budu u manjini i ne može biti volja SPS_SNS_URS_ovih glasača volja DSovih glasača...to bi bila autokradija,diktatura manjine i na kraju ne demokratski...budite demokrate,vreme paljenja Skupštine je odavno prošlo,vaše vrijeme DSa je prošlo jer ovi ako iole imaju klikera neće tako lako proćardati vlast kao vi

Vojvodjan

pre 11 godina

dosta trgovine Novim Sadom. Nek se menja vlast i u BG, pa da BG takodje snosi teret, a ne samo Vojvodjani da budu vecito kaznjavani

Bogdan

pre 11 godina

Kako su samo dvolični ovi komentari pristalica DS! Prozivaju SPO što pregovara oko vlasti u NS, a ne smeta im što je DS u kalicija sa SNS u Priboju, Rakovici, Lazarevcu, isto tako ne smeta im SPS u Beogradu i još mnogim drugim gradovima Srbije? Znači kada SPO želi da uđe u koaliciju sa ovim strankama u NS onda je to po vama problem, a koalicija DS sa tim istim strankama to je OK? Izađite vi iz tih koalicija pa onda nešto prigovarajte SPO-u!

PERIC

pre 11 godina

Kek za ovakve politicke perverzije je propisa da onaj ko hoce u koaliciju mora da ima dupli+ cenzus. Ili koliko partija toliko X cenzus.

nema deda mraza

pre 11 godina

@sivi dom
poslovanje u ns 30 g ne zavisi od uslova nego od raznih sumnjivih kontakata.
dzabe ti master. bolje ti onjusi kako to tvoj gazda radi.