Sreda, 25.07.2012.

22:36

Hakovan sajt Beogradskog sindikata

Albanski hakeri su ponovo oborili zvaničnu internet stranicu hip-hop grupe "Beogradski sindikat" na kojoj su ostavili poruku "Ja volim Kosovo".

Izvor: Tanjug

Hakovan sajt Beogradskog sindikata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

illyrian empire

pre 11 godina

Hakovan-beogradski sindikat zasto je bilo gnezdo na huligani gde se dogovarali za zapaljena Albanska zastavu na prijatelski natprevar, Italija-Srbija.Kosovo je 93.07 % so albansko naselenie 4.58% serbsko...ovo je za više ljubav i toleranciju u svijetu.

rade

pre 11 godina

@igorpl, 26. jul 2012 05:37

Bio sam tamo vise stotina puta, obzirom da sam 75-o godiste bio sam i pod komunizmom i pod socijalizmom i pod demokratijom i pod albanskim poimanjem demokratije. iako sam neverujuci isao sam u posetu Visokim Decanima, crkvi u Samodrezu, u Prizrenu i Pristini sam bio i u dzamijama i u crkvama (kako katolickim tako i pravoslavnim) i mogu ti reci da ima mnogo vise da se nauci o istoriji nego u Sremu. Ovo ti kazem kao neko ko je iz Vojvodine. Ako mislis da je najveci uspeh Srema komunisticko nepotrebno formiranje sremskog fronta u kojem je pobijena sva mlada elita tadasnje Srbije onda nisi nista bolji od onih koji su takav plan i napravili. Ukoliko si obican lokalni patriota onda zalim zbog tvog maloumlja i kao jedini lek mogu da ti preporucim da zagrejes stolicu i malo se edukujes sto se tice istorije i opste kulture.

MARE

pre 11 godina

Koliko nebuloza u komentarima o Beogradskom Sindikatu.Oni,nisu podržali nijednu političku partiju,jedan njihov član zvani Prota koji je podržao Dveri izbačen je iz grupe.Ideje koje oni promovišu su krajnje normalne i ljudske,zadnjih njihov album "Diskretni heroji"je imao milion daunlodoava u roku od mesec dana.Svi članovi gurpe imaju pozavršene fakulete Fedja Dimović radi u jednoj od najboljih advokatskih kancelarija u Beogradu..istina je da su skoro svi sa Dorćola i nisu svi oni iz bogatih kuća,to su deca srednje klase iz 70ih godina.

Babin_zub

pre 11 godina

To je lepa poruka,poruka ljubavi.Obicno se u takvim situacijama ostavljaju pretece poruke ili psovke,tako da ovakvi hakeri imaju moje simpatije,ma kom narodu pripadali.

jovan

pre 11 godina

Kakav BS???Šta oni znače za muzičku scenu...šatro socijalno obojeni i angažovani tekstovi. Mlaćenje prazne slame. Momci iz finih beogradskih kuća koji nemaju nikakvih problema pa se malo zabavljaju. Nisu ništa bolji od turbo narikača. Izigravaju crnce iz američkih geta. Za razliku od njih, velika većina američkih repera je zaista iskusila život na dnu. I sada treba da se sekiramo što im je sajt hakovan. Besmislica...

max

pre 11 godina

Hehe, izgleda da su tek pre 10-ak dana culi za "BG-Sindikat", pa onda po direktivi horski.. Negde u isto vreme hakovan je bio i sajt Olimp. komiteta Srbije. Nigde nije pisano, nije bilo ni oznake ko je to uradio, sem propratne slike "lobanje".
Ovi "albanski" hakeri su skupina njihovih inostranih studenata (u Becu ili SAD-u recimo) iz Kosova i Albanije uz pomoc jos nekih opismenjenih islamista, ali s poreklom van tih prostora.

rale85

pre 11 godina

"Oni su sistem, instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija, mafija, murija, drzava hajducija, kadija, sudija a mi smo REVOLUCIJA!"

Toliko

pre 11 godina

-A jeste vi iz Beograda?
-Jesmo!
-HRRRRK pljuc!

Molim b92 da ubuduce ne prenosi ovako uznemirujuce vesti ili da upozori da u tekstu ima materijala koji moze ugroziti one sa slabim srcem...odoh da popijem lekic da se smirim

Axis M D

pre 11 godina

Citat: Ovo je treći put u poslednjih deset dana da je oboren sajt grupe "Beogradski sindikat", a razlog su verovatno politički tekstovi pesama koje govore o uzdizanju Srbije, piše "Blic".

Ne, razlozi su u pogresnom i nestručnom održavanju sajta u sigurnosnom aspektu, u lošem izboru user name i passworda za FTP, čuvanju passworda u mailovima na računaru ili u fajlovima čiji naziv ukazuje da se u sadržaju fajla nalaze parametri za FTP pristup i tome slično. Da to nije tako, sve bi ostalo samo na želji da se sajt obori...

ovo vest?

pre 11 godina

Kakva je ovo vest? Izvestavate nas o najbesmislenijim stvarima vezanim za Beograd i neke opskurne likove a nista o drugim delovima Srbije.

anica

pre 11 godina

@igorpl..
Kazes volis SREM,znas li ko su bili ''fesarosi'',za vreme II.svet.rata.I gde su cinili zlocine,bas po tvom Sremu,to jest i mom Sremu.Znas li ko je cinio kadar tih takozvanih ''Fesarosa''.Srami se sebe i svog stava.

Goran Zoric

pre 11 godina

O svemu govore tekstovi BG Sindikata, samo ne o UZDIZANJU Srbije. Ili je novinar hteo da napise, o uzdizanju Srbije u rat. U sv. slucaju, I LIKE THIS.

PPA

pre 11 godina

Ma kakvi bre "albanski hakeri", pa javna je tajna ko im stalno hakuje sajt. Obiđite malo kafiće oko ćoška Simine i Skadarske, čućete ekipu iz izvesne stranke kako se javno preko ture pića hvali 'krađom' BS sajta, opet i opet, stalno na istu foru i uz isto lažno predstavljanje na face off sajtu. Nemoj da ste smešni.

Zozon

pre 11 godina

nemam trunke simpatije za albanske hakere, ali još manje je imam za daleko najodvratniji bend koji se ikada oformio na srpskom kulturnom prostoru.

igorpl

pre 11 godina

@xeno
ko ti voliš kosovo ja ne volim. Iz srema sam i nikakva istorija i mistika, religija me nikada neće naterati da volim kraj u koji nikada zašao nisam niti ću verovatno. Ja volim SREM jer sam tu rođen i vezan sam za njega. Iprani MOZGOVI! Kaldim se samo da 99% onih koji se KUNU u Kosovo nikada tamo nisu ni bili a i da im se pruži prilika recimo svojim autom da odu tamo verovatno bi se izgubili!

sistem

pre 11 godina

Zato sto pokusavaju da odneguju neki normalan sistem vrednosti, sto imaju hrabrosti da pljunu na one kojiima je glavna preokupacija da kao ministri grade stambene zgrade, a da ne misle na ovaj napaceni narod koji ih je 5. oktobra revolucijom doveo na vlast... Pljujete po ljudima koji znace nesto u ovom raspalom drustvu bas pod uticajem te Vase kvazi evrope. Da li ste vi Srbi ili nesrbi sta ste? Pricate tu o nekoj Evropskoj uniji, a ne znate ni sta to znaci, da li ste bili tamo vi veliki evropejci...
Pogledajte malo intervjue i govore Margaret Tacer na ju tubu, pogledajte sta je pricala gospodja celicna jos pre formiranja te evrope... celicna je prorok...

rade

pre 11 godina

Mogu da hakuju koliko god hoce ali ovo i dalje stoji na internetu http://www.youtube.com/watch?v=agKWI3t1WME
Hakujte i youtube da bi nestalo BS-a sa interneta :P

Miroslav iz Hamburga

pre 11 godina

Nemaju posla, pa ne znaju sta da rade sa vremenom. Samo dobro sto mi porezni obveznici iz EU njih i njihove budalastine smemo da izdrzavamo.

BlokBruklinBato

pre 11 godina

sajt hakovan pre "22:36 " od kada je vest
IP 77.105.36.117 Orion Telekom Tim Hosting pool"RS Orion Telekom

E sada dolazi do izrazaja Srpska poslovicnost i sa strane korisnika i sa strane hosting provajdera. Hosting provajder ima 24h teh podrsku i cudi me da se niko nije setio da pozove i da trazi da se vrati backup. A koliko vidim hostuje se na cpanel serveru tako da nisu jedini na svojoj masini vec je dele sa XYZ korisnika sto ima smisla i jedino tako hosting moze da kosta 100din(figurativno). Tu prestaje svaka odgovornost provajdera i njima se nama sta zameriti. Nisu haknuli server vec 1 sajt zbog programera koji ga je pravio.

kaze se u vesti da je sajt vec deset puta hakovan???? Alo, BS! Ako ste mogli da napunite Arenu onda ne moze sajt da vam pravi "komsijin mali" za 100-200evra. dajte mu otkaz. Brukate se. Postoje zaposleni koji citaju o rupama u CMS-u prate i gledaju da li to moze da se desi njihovim klijentima pa se trude da to sprece. Tu se zavrsava i odgovornost programera. Kol'ko para, tol'ko muzike.

BS kao pravno lice je direktno odgovoran, hosting za 1000 din godisnje programer od par stotina evra i sajt hakovan 10 puta. Kako ne hakuju sajt koka-kole ili neke domace banke? Platite vas server, platite firmu koja se time bavi, pitajte google? Sva je sreca da ste hostovali u Srbiji inace bi sada jurili nekog Knuta u Nemackoj preko tiket sistema. E, zato treba da se hostuje tamo gde je teh podrska najbolja a ne gde je najjeftinije. Za nauk,BS i Alal vera :) !

Pedu

pre 11 godina

A i beogradski sindikat mi je razlog za sikiraciju.
Evo sve sam se potresao zbog njihovog sajta, neću hrkati večeras.
Pesme su im kopija Zabranjenog pušenja (isto kao i Hladnom pivu), a muziku neću da komentarišem.
Oni su mi isto što i Srđan Dragojević za film.
Uvatili se jednog fazona, i ne puštaju.

Samo ih rušite.

anti haker

pre 11 godina

Izvini kad znas koga finansira pevac Beogradskog sindikata onda verovatno znas i ko finansira albanske hakere.E bas si ti nama mnogo pametan.Ma pali....

aja

pre 11 godina

Ne mogu da verujem. Sajt je i dalje oboren, posle više od 20 sati, i nije prvi put.
Nadam se da će ih ovo naterati da plate profesionalce da im ga urade. Mislim, u redu da te uhakuju, ali da ne uspeš da se ozdraviš u roku od nekoliko sati je nedopustivo.

Maxim

pre 11 godina

Ma kakvi "angažovani tekstovi o uzdizanju Srbije"?
Kvazi-urbana ekipica običnih populista, bez jasnog političkog stava i ideologije, manipuliše omladinom sluđenom nacionalnim mitovima i grandomanijom.
Ovi "napadi" će im sigurno podići ugled među obožavaocima.
Mislim, sigurno su "Srbi do koske" kada ih Albanci napadaju.

Od ekipe sa Dorćola, obrazovane u najboljim beogradskim školama i fakultetima, očekuje se više od podilaženja publici jeftinim i izlizanim patriotizmom.
Jedna Riblja čorba je sasvim dovoljna.

Beogradu i Srbiji treba EKV. Ali nisu oni taj kalibar.
Više liče na Idole. I to ove koji više ne sviraju. A čini mi se da imaju i slične ambicije.
Računaju na sigurne glasove fanova kada dođe vreme.

Pravi Beogradjanin

pre 11 godina

Beogradski sindikat je nacionalisticka i kleristicka pa samim tim i ksenofobicna i homofobicna grupa u kojoj se perfomans izvodi u obliku repovanja. Oni nemaju nikakve veze sa hip-hop kulturom, pa tako ni sa hip-hop muzikom. Sama cinnjenica da su im sajt oborili albanski hakeri dovoljno govori o tome da je sve ovo prethodno napisano-otkucano istina.

skipper

pre 11 godina

Strašno. Nova se vlada mora mnogo ozbiljnije posvetiti pregovorima sa ovom kvazi državom. Jedino što nam ostaje je da pokušamo da se izborimo za Severni deo Kosova, gde su Srbi. Moramo se brinuti o Srbima na Severu

baronrajo

pre 11 godina

Problem je koristiti gotova resenja za websajtove. Exploiti se objavljuju na dnevnoj bazi i zato gomila klinaca samo klikom na dugme resava problem, sa parchetom softvera koji je neki strucnjak za bezbednost weba napravio da ukaze na propust i sluzi za testiranje sajtova. Savet, sajt se pravi od nule, bez koriscenja svetski poznatih CMS resenja ... pozdrav i zivela Srbija...

xeno

pre 11 godina

poruka ``volim kosovo`` je promashena ...
i ja volim kosovo, i oni vole kosovo, i srbi dole vole kosovo,
i albanci vole kosovo ... svi volimo kosovo i zelimo mu najbolje
e samo vizija toga sta je najbolje za ljude dole je razlichita
i kroz razlichite puteve :")

xeno

pre 11 godina

poruka ``volim kosovo`` je promashena ...
i ja volim kosovo, i oni vole kosovo, i srbi dole vole kosovo,
i albanci vole kosovo ... svi volimo kosovo i zelimo mu najbolje
e samo vizija toga sta je najbolje za ljude dole je razlichita
i kroz razlichite puteve :")

baronrajo

pre 11 godina

Problem je koristiti gotova resenja za websajtove. Exploiti se objavljuju na dnevnoj bazi i zato gomila klinaca samo klikom na dugme resava problem, sa parchetom softvera koji je neki strucnjak za bezbednost weba napravio da ukaze na propust i sluzi za testiranje sajtova. Savet, sajt se pravi od nule, bez koriscenja svetski poznatih CMS resenja ... pozdrav i zivela Srbija...

Maxim

pre 11 godina

Ma kakvi "angažovani tekstovi o uzdizanju Srbije"?
Kvazi-urbana ekipica običnih populista, bez jasnog političkog stava i ideologije, manipuliše omladinom sluđenom nacionalnim mitovima i grandomanijom.
Ovi "napadi" će im sigurno podići ugled među obožavaocima.
Mislim, sigurno su "Srbi do koske" kada ih Albanci napadaju.

Od ekipe sa Dorćola, obrazovane u najboljim beogradskim školama i fakultetima, očekuje se više od podilaženja publici jeftinim i izlizanim patriotizmom.
Jedna Riblja čorba je sasvim dovoljna.

Beogradu i Srbiji treba EKV. Ali nisu oni taj kalibar.
Više liče na Idole. I to ove koji više ne sviraju. A čini mi se da imaju i slične ambicije.
Računaju na sigurne glasove fanova kada dođe vreme.

Pravi Beogradjanin

pre 11 godina

Beogradski sindikat je nacionalisticka i kleristicka pa samim tim i ksenofobicna i homofobicna grupa u kojoj se perfomans izvodi u obliku repovanja. Oni nemaju nikakve veze sa hip-hop kulturom, pa tako ni sa hip-hop muzikom. Sama cinnjenica da su im sajt oborili albanski hakeri dovoljno govori o tome da je sve ovo prethodno napisano-otkucano istina.

BlokBruklinBato

pre 11 godina

sajt hakovan pre "22:36 " od kada je vest
IP 77.105.36.117 Orion Telekom Tim Hosting pool"RS Orion Telekom

E sada dolazi do izrazaja Srpska poslovicnost i sa strane korisnika i sa strane hosting provajdera. Hosting provajder ima 24h teh podrsku i cudi me da se niko nije setio da pozove i da trazi da se vrati backup. A koliko vidim hostuje se na cpanel serveru tako da nisu jedini na svojoj masini vec je dele sa XYZ korisnika sto ima smisla i jedino tako hosting moze da kosta 100din(figurativno). Tu prestaje svaka odgovornost provajdera i njima se nama sta zameriti. Nisu haknuli server vec 1 sajt zbog programera koji ga je pravio.

kaze se u vesti da je sajt vec deset puta hakovan???? Alo, BS! Ako ste mogli da napunite Arenu onda ne moze sajt da vam pravi "komsijin mali" za 100-200evra. dajte mu otkaz. Brukate se. Postoje zaposleni koji citaju o rupama u CMS-u prate i gledaju da li to moze da se desi njihovim klijentima pa se trude da to sprece. Tu se zavrsava i odgovornost programera. Kol'ko para, tol'ko muzike.

BS kao pravno lice je direktno odgovoran, hosting za 1000 din godisnje programer od par stotina evra i sajt hakovan 10 puta. Kako ne hakuju sajt koka-kole ili neke domace banke? Platite vas server, platite firmu koja se time bavi, pitajte google? Sva je sreca da ste hostovali u Srbiji inace bi sada jurili nekog Knuta u Nemackoj preko tiket sistema. E, zato treba da se hostuje tamo gde je teh podrska najbolja a ne gde je najjeftinije. Za nauk,BS i Alal vera :) !

Pedu

pre 11 godina

A i beogradski sindikat mi je razlog za sikiraciju.
Evo sve sam se potresao zbog njihovog sajta, neću hrkati večeras.
Pesme su im kopija Zabranjenog pušenja (isto kao i Hladnom pivu), a muziku neću da komentarišem.
Oni su mi isto što i Srđan Dragojević za film.
Uvatili se jednog fazona, i ne puštaju.

Samo ih rušite.

aja

pre 11 godina

Ne mogu da verujem. Sajt je i dalje oboren, posle više od 20 sati, i nije prvi put.
Nadam se da će ih ovo naterati da plate profesionalce da im ga urade. Mislim, u redu da te uhakuju, ali da ne uspeš da se ozdraviš u roku od nekoliko sati je nedopustivo.

anti haker

pre 11 godina

Izvini kad znas koga finansira pevac Beogradskog sindikata onda verovatno znas i ko finansira albanske hakere.E bas si ti nama mnogo pametan.Ma pali....

sistem

pre 11 godina

Zato sto pokusavaju da odneguju neki normalan sistem vrednosti, sto imaju hrabrosti da pljunu na one kojiima je glavna preokupacija da kao ministri grade stambene zgrade, a da ne misle na ovaj napaceni narod koji ih je 5. oktobra revolucijom doveo na vlast... Pljujete po ljudima koji znace nesto u ovom raspalom drustvu bas pod uticajem te Vase kvazi evrope. Da li ste vi Srbi ili nesrbi sta ste? Pricate tu o nekoj Evropskoj uniji, a ne znate ni sta to znaci, da li ste bili tamo vi veliki evropejci...
Pogledajte malo intervjue i govore Margaret Tacer na ju tubu, pogledajte sta je pricala gospodja celicna jos pre formiranja te evrope... celicna je prorok...

Zozon

pre 11 godina

nemam trunke simpatije za albanske hakere, ali još manje je imam za daleko najodvratniji bend koji se ikada oformio na srpskom kulturnom prostoru.

igorpl

pre 11 godina

@xeno
ko ti voliš kosovo ja ne volim. Iz srema sam i nikakva istorija i mistika, religija me nikada neće naterati da volim kraj u koji nikada zašao nisam niti ću verovatno. Ja volim SREM jer sam tu rođen i vezan sam za njega. Iprani MOZGOVI! Kaldim se samo da 99% onih koji se KUNU u Kosovo nikada tamo nisu ni bili a i da im se pruži prilika recimo svojim autom da odu tamo verovatno bi se izgubili!

rale85

pre 11 godina

"Oni su sistem, instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija, mafija, murija, drzava hajducija, kadija, sudija a mi smo REVOLUCIJA!"

skipper

pre 11 godina

Strašno. Nova se vlada mora mnogo ozbiljnije posvetiti pregovorima sa ovom kvazi državom. Jedino što nam ostaje je da pokušamo da se izborimo za Severni deo Kosova, gde su Srbi. Moramo se brinuti o Srbima na Severu

Goran Zoric

pre 11 godina

O svemu govore tekstovi BG Sindikata, samo ne o UZDIZANJU Srbije. Ili je novinar hteo da napise, o uzdizanju Srbije u rat. U sv. slucaju, I LIKE THIS.

Axis M D

pre 11 godina

Citat: Ovo je treći put u poslednjih deset dana da je oboren sajt grupe "Beogradski sindikat", a razlog su verovatno politički tekstovi pesama koje govore o uzdizanju Srbije, piše "Blic".

Ne, razlozi su u pogresnom i nestručnom održavanju sajta u sigurnosnom aspektu, u lošem izboru user name i passworda za FTP, čuvanju passworda u mailovima na računaru ili u fajlovima čiji naziv ukazuje da se u sadržaju fajla nalaze parametri za FTP pristup i tome slično. Da to nije tako, sve bi ostalo samo na želji da se sajt obori...

PPA

pre 11 godina

Ma kakvi bre "albanski hakeri", pa javna je tajna ko im stalno hakuje sajt. Obiđite malo kafiće oko ćoška Simine i Skadarske, čućete ekipu iz izvesne stranke kako se javno preko ture pića hvali 'krađom' BS sajta, opet i opet, stalno na istu foru i uz isto lažno predstavljanje na face off sajtu. Nemoj da ste smešni.

Miroslav iz Hamburga

pre 11 godina

Nemaju posla, pa ne znaju sta da rade sa vremenom. Samo dobro sto mi porezni obveznici iz EU njih i njihove budalastine smemo da izdrzavamo.

MARE

pre 11 godina

Koliko nebuloza u komentarima o Beogradskom Sindikatu.Oni,nisu podržali nijednu političku partiju,jedan njihov član zvani Prota koji je podržao Dveri izbačen je iz grupe.Ideje koje oni promovišu su krajnje normalne i ljudske,zadnjih njihov album "Diskretni heroji"je imao milion daunlodoava u roku od mesec dana.Svi članovi gurpe imaju pozavršene fakulete Fedja Dimović radi u jednoj od najboljih advokatskih kancelarija u Beogradu..istina je da su skoro svi sa Dorćola i nisu svi oni iz bogatih kuća,to su deca srednje klase iz 70ih godina.

ovo vest?

pre 11 godina

Kakva je ovo vest? Izvestavate nas o najbesmislenijim stvarima vezanim za Beograd i neke opskurne likove a nista o drugim delovima Srbije.

rade

pre 11 godina

Mogu da hakuju koliko god hoce ali ovo i dalje stoji na internetu http://www.youtube.com/watch?v=agKWI3t1WME
Hakujte i youtube da bi nestalo BS-a sa interneta :P

rade

pre 11 godina

@igorpl, 26. jul 2012 05:37

Bio sam tamo vise stotina puta, obzirom da sam 75-o godiste bio sam i pod komunizmom i pod socijalizmom i pod demokratijom i pod albanskim poimanjem demokratije. iako sam neverujuci isao sam u posetu Visokim Decanima, crkvi u Samodrezu, u Prizrenu i Pristini sam bio i u dzamijama i u crkvama (kako katolickim tako i pravoslavnim) i mogu ti reci da ima mnogo vise da se nauci o istoriji nego u Sremu. Ovo ti kazem kao neko ko je iz Vojvodine. Ako mislis da je najveci uspeh Srema komunisticko nepotrebno formiranje sremskog fronta u kojem je pobijena sva mlada elita tadasnje Srbije onda nisi nista bolji od onih koji su takav plan i napravili. Ukoliko si obican lokalni patriota onda zalim zbog tvog maloumlja i kao jedini lek mogu da ti preporucim da zagrejes stolicu i malo se edukujes sto se tice istorije i opste kulture.

anica

pre 11 godina

@igorpl..
Kazes volis SREM,znas li ko su bili ''fesarosi'',za vreme II.svet.rata.I gde su cinili zlocine,bas po tvom Sremu,to jest i mom Sremu.Znas li ko je cinio kadar tih takozvanih ''Fesarosa''.Srami se sebe i svog stava.

jovan

pre 11 godina

Kakav BS???Šta oni znače za muzičku scenu...šatro socijalno obojeni i angažovani tekstovi. Mlaćenje prazne slame. Momci iz finih beogradskih kuća koji nemaju nikakvih problema pa se malo zabavljaju. Nisu ništa bolji od turbo narikača. Izigravaju crnce iz američkih geta. Za razliku od njih, velika većina američkih repera je zaista iskusila život na dnu. I sada treba da se sekiramo što im je sajt hakovan. Besmislica...

Toliko

pre 11 godina

-A jeste vi iz Beograda?
-Jesmo!
-HRRRRK pljuc!

Molim b92 da ubuduce ne prenosi ovako uznemirujuce vesti ili da upozori da u tekstu ima materijala koji moze ugroziti one sa slabim srcem...odoh da popijem lekic da se smirim

Babin_zub

pre 11 godina

To je lepa poruka,poruka ljubavi.Obicno se u takvim situacijama ostavljaju pretece poruke ili psovke,tako da ovakvi hakeri imaju moje simpatije,ma kom narodu pripadali.

illyrian empire

pre 11 godina

Hakovan-beogradski sindikat zasto je bilo gnezdo na huligani gde se dogovarali za zapaljena Albanska zastavu na prijatelski natprevar, Italija-Srbija.Kosovo je 93.07 % so albansko naselenie 4.58% serbsko...ovo je za više ljubav i toleranciju u svijetu.

max

pre 11 godina

Hehe, izgleda da su tek pre 10-ak dana culi za "BG-Sindikat", pa onda po direktivi horski.. Negde u isto vreme hakovan je bio i sajt Olimp. komiteta Srbije. Nigde nije pisano, nije bilo ni oznake ko je to uradio, sem propratne slike "lobanje".
Ovi "albanski" hakeri su skupina njihovih inostranih studenata (u Becu ili SAD-u recimo) iz Kosova i Albanije uz pomoc jos nekih opismenjenih islamista, ali s poreklom van tih prostora.

Pravi Beogradjanin

pre 11 godina

Beogradski sindikat je nacionalisticka i kleristicka pa samim tim i ksenofobicna i homofobicna grupa u kojoj se perfomans izvodi u obliku repovanja. Oni nemaju nikakve veze sa hip-hop kulturom, pa tako ni sa hip-hop muzikom. Sama cinnjenica da su im sajt oborili albanski hakeri dovoljno govori o tome da je sve ovo prethodno napisano-otkucano istina.

Pedu

pre 11 godina

A i beogradski sindikat mi je razlog za sikiraciju.
Evo sve sam se potresao zbog njihovog sajta, neću hrkati večeras.
Pesme su im kopija Zabranjenog pušenja (isto kao i Hladnom pivu), a muziku neću da komentarišem.
Oni su mi isto što i Srđan Dragojević za film.
Uvatili se jednog fazona, i ne puštaju.

Samo ih rušite.

Maxim

pre 11 godina

Ma kakvi "angažovani tekstovi o uzdizanju Srbije"?
Kvazi-urbana ekipica običnih populista, bez jasnog političkog stava i ideologije, manipuliše omladinom sluđenom nacionalnim mitovima i grandomanijom.
Ovi "napadi" će im sigurno podići ugled među obožavaocima.
Mislim, sigurno su "Srbi do koske" kada ih Albanci napadaju.

Od ekipe sa Dorćola, obrazovane u najboljim beogradskim školama i fakultetima, očekuje se više od podilaženja publici jeftinim i izlizanim patriotizmom.
Jedna Riblja čorba je sasvim dovoljna.

Beogradu i Srbiji treba EKV. Ali nisu oni taj kalibar.
Više liče na Idole. I to ove koji više ne sviraju. A čini mi se da imaju i slične ambicije.
Računaju na sigurne glasove fanova kada dođe vreme.

Zozon

pre 11 godina

nemam trunke simpatije za albanske hakere, ali još manje je imam za daleko najodvratniji bend koji se ikada oformio na srpskom kulturnom prostoru.

skipper

pre 11 godina

Strašno. Nova se vlada mora mnogo ozbiljnije posvetiti pregovorima sa ovom kvazi državom. Jedino što nam ostaje je da pokušamo da se izborimo za Severni deo Kosova, gde su Srbi. Moramo se brinuti o Srbima na Severu

jovan

pre 11 godina

Kakav BS???Šta oni znače za muzičku scenu...šatro socijalno obojeni i angažovani tekstovi. Mlaćenje prazne slame. Momci iz finih beogradskih kuća koji nemaju nikakvih problema pa se malo zabavljaju. Nisu ništa bolji od turbo narikača. Izigravaju crnce iz američkih geta. Za razliku od njih, velika većina američkih repera je zaista iskusila život na dnu. I sada treba da se sekiramo što im je sajt hakovan. Besmislica...

igorpl

pre 11 godina

@xeno
ko ti voliš kosovo ja ne volim. Iz srema sam i nikakva istorija i mistika, religija me nikada neće naterati da volim kraj u koji nikada zašao nisam niti ću verovatno. Ja volim SREM jer sam tu rođen i vezan sam za njega. Iprani MOZGOVI! Kaldim se samo da 99% onih koji se KUNU u Kosovo nikada tamo nisu ni bili a i da im se pruži prilika recimo svojim autom da odu tamo verovatno bi se izgubili!

anti haker

pre 11 godina

Izvini kad znas koga finansira pevac Beogradskog sindikata onda verovatno znas i ko finansira albanske hakere.E bas si ti nama mnogo pametan.Ma pali....

illyrian empire

pre 11 godina

Hakovan-beogradski sindikat zasto je bilo gnezdo na huligani gde se dogovarali za zapaljena Albanska zastavu na prijatelski natprevar, Italija-Srbija.Kosovo je 93.07 % so albansko naselenie 4.58% serbsko...ovo je za više ljubav i toleranciju u svijetu.

baronrajo

pre 11 godina

Problem je koristiti gotova resenja za websajtove. Exploiti se objavljuju na dnevnoj bazi i zato gomila klinaca samo klikom na dugme resava problem, sa parchetom softvera koji je neki strucnjak za bezbednost weba napravio da ukaze na propust i sluzi za testiranje sajtova. Savet, sajt se pravi od nule, bez koriscenja svetski poznatih CMS resenja ... pozdrav i zivela Srbija...

BlokBruklinBato

pre 11 godina

sajt hakovan pre "22:36 " od kada je vest
IP 77.105.36.117 Orion Telekom Tim Hosting pool"RS Orion Telekom

E sada dolazi do izrazaja Srpska poslovicnost i sa strane korisnika i sa strane hosting provajdera. Hosting provajder ima 24h teh podrsku i cudi me da se niko nije setio da pozove i da trazi da se vrati backup. A koliko vidim hostuje se na cpanel serveru tako da nisu jedini na svojoj masini vec je dele sa XYZ korisnika sto ima smisla i jedino tako hosting moze da kosta 100din(figurativno). Tu prestaje svaka odgovornost provajdera i njima se nama sta zameriti. Nisu haknuli server vec 1 sajt zbog programera koji ga je pravio.

kaze se u vesti da je sajt vec deset puta hakovan???? Alo, BS! Ako ste mogli da napunite Arenu onda ne moze sajt da vam pravi "komsijin mali" za 100-200evra. dajte mu otkaz. Brukate se. Postoje zaposleni koji citaju o rupama u CMS-u prate i gledaju da li to moze da se desi njihovim klijentima pa se trude da to sprece. Tu se zavrsava i odgovornost programera. Kol'ko para, tol'ko muzike.

BS kao pravno lice je direktno odgovoran, hosting za 1000 din godisnje programer od par stotina evra i sajt hakovan 10 puta. Kako ne hakuju sajt koka-kole ili neke domace banke? Platite vas server, platite firmu koja se time bavi, pitajte google? Sva je sreca da ste hostovali u Srbiji inace bi sada jurili nekog Knuta u Nemackoj preko tiket sistema. E, zato treba da se hostuje tamo gde je teh podrska najbolja a ne gde je najjeftinije. Za nauk,BS i Alal vera :) !

Miroslav iz Hamburga

pre 11 godina

Nemaju posla, pa ne znaju sta da rade sa vremenom. Samo dobro sto mi porezni obveznici iz EU njih i njihove budalastine smemo da izdrzavamo.

Goran Zoric

pre 11 godina

O svemu govore tekstovi BG Sindikata, samo ne o UZDIZANJU Srbije. Ili je novinar hteo da napise, o uzdizanju Srbije u rat. U sv. slucaju, I LIKE THIS.

Babin_zub

pre 11 godina

To je lepa poruka,poruka ljubavi.Obicno se u takvim situacijama ostavljaju pretece poruke ili psovke,tako da ovakvi hakeri imaju moje simpatije,ma kom narodu pripadali.

rade

pre 11 godina

Mogu da hakuju koliko god hoce ali ovo i dalje stoji na internetu http://www.youtube.com/watch?v=agKWI3t1WME
Hakujte i youtube da bi nestalo BS-a sa interneta :P

sistem

pre 11 godina

Zato sto pokusavaju da odneguju neki normalan sistem vrednosti, sto imaju hrabrosti da pljunu na one kojiima je glavna preokupacija da kao ministri grade stambene zgrade, a da ne misle na ovaj napaceni narod koji ih je 5. oktobra revolucijom doveo na vlast... Pljujete po ljudima koji znace nesto u ovom raspalom drustvu bas pod uticajem te Vase kvazi evrope. Da li ste vi Srbi ili nesrbi sta ste? Pricate tu o nekoj Evropskoj uniji, a ne znate ni sta to znaci, da li ste bili tamo vi veliki evropejci...
Pogledajte malo intervjue i govore Margaret Tacer na ju tubu, pogledajte sta je pricala gospodja celicna jos pre formiranja te evrope... celicna je prorok...

ovo vest?

pre 11 godina

Kakva je ovo vest? Izvestavate nas o najbesmislenijim stvarima vezanim za Beograd i neke opskurne likove a nista o drugim delovima Srbije.

xeno

pre 11 godina

poruka ``volim kosovo`` je promashena ...
i ja volim kosovo, i oni vole kosovo, i srbi dole vole kosovo,
i albanci vole kosovo ... svi volimo kosovo i zelimo mu najbolje
e samo vizija toga sta je najbolje za ljude dole je razlichita
i kroz razlichite puteve :")

Toliko

pre 11 godina

-A jeste vi iz Beograda?
-Jesmo!
-HRRRRK pljuc!

Molim b92 da ubuduce ne prenosi ovako uznemirujuce vesti ili da upozori da u tekstu ima materijala koji moze ugroziti one sa slabim srcem...odoh da popijem lekic da se smirim

aja

pre 11 godina

Ne mogu da verujem. Sajt je i dalje oboren, posle više od 20 sati, i nije prvi put.
Nadam se da će ih ovo naterati da plate profesionalce da im ga urade. Mislim, u redu da te uhakuju, ali da ne uspeš da se ozdraviš u roku od nekoliko sati je nedopustivo.

PPA

pre 11 godina

Ma kakvi bre "albanski hakeri", pa javna je tajna ko im stalno hakuje sajt. Obiđite malo kafiće oko ćoška Simine i Skadarske, čućete ekipu iz izvesne stranke kako se javno preko ture pića hvali 'krađom' BS sajta, opet i opet, stalno na istu foru i uz isto lažno predstavljanje na face off sajtu. Nemoj da ste smešni.

rale85

pre 11 godina

"Oni su sistem, instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija, mafija, murija, drzava hajducija, kadija, sudija a mi smo REVOLUCIJA!"

MARE

pre 11 godina

Koliko nebuloza u komentarima o Beogradskom Sindikatu.Oni,nisu podržali nijednu političku partiju,jedan njihov član zvani Prota koji je podržao Dveri izbačen je iz grupe.Ideje koje oni promovišu su krajnje normalne i ljudske,zadnjih njihov album "Diskretni heroji"je imao milion daunlodoava u roku od mesec dana.Svi članovi gurpe imaju pozavršene fakulete Fedja Dimović radi u jednoj od najboljih advokatskih kancelarija u Beogradu..istina je da su skoro svi sa Dorćola i nisu svi oni iz bogatih kuća,to su deca srednje klase iz 70ih godina.

max

pre 11 godina

Hehe, izgleda da su tek pre 10-ak dana culi za "BG-Sindikat", pa onda po direktivi horski.. Negde u isto vreme hakovan je bio i sajt Olimp. komiteta Srbije. Nigde nije pisano, nije bilo ni oznake ko je to uradio, sem propratne slike "lobanje".
Ovi "albanski" hakeri su skupina njihovih inostranih studenata (u Becu ili SAD-u recimo) iz Kosova i Albanije uz pomoc jos nekih opismenjenih islamista, ali s poreklom van tih prostora.

anica

pre 11 godina

@igorpl..
Kazes volis SREM,znas li ko su bili ''fesarosi'',za vreme II.svet.rata.I gde su cinili zlocine,bas po tvom Sremu,to jest i mom Sremu.Znas li ko je cinio kadar tih takozvanih ''Fesarosa''.Srami se sebe i svog stava.

rade

pre 11 godina

@igorpl, 26. jul 2012 05:37

Bio sam tamo vise stotina puta, obzirom da sam 75-o godiste bio sam i pod komunizmom i pod socijalizmom i pod demokratijom i pod albanskim poimanjem demokratije. iako sam neverujuci isao sam u posetu Visokim Decanima, crkvi u Samodrezu, u Prizrenu i Pristini sam bio i u dzamijama i u crkvama (kako katolickim tako i pravoslavnim) i mogu ti reci da ima mnogo vise da se nauci o istoriji nego u Sremu. Ovo ti kazem kao neko ko je iz Vojvodine. Ako mislis da je najveci uspeh Srema komunisticko nepotrebno formiranje sremskog fronta u kojem je pobijena sva mlada elita tadasnje Srbije onda nisi nista bolji od onih koji su takav plan i napravili. Ukoliko si obican lokalni patriota onda zalim zbog tvog maloumlja i kao jedini lek mogu da ti preporucim da zagrejes stolicu i malo se edukujes sto se tice istorije i opste kulture.

Axis M D

pre 11 godina

Citat: Ovo je treći put u poslednjih deset dana da je oboren sajt grupe "Beogradski sindikat", a razlog su verovatno politički tekstovi pesama koje govore o uzdizanju Srbije, piše "Blic".

Ne, razlozi su u pogresnom i nestručnom održavanju sajta u sigurnosnom aspektu, u lošem izboru user name i passworda za FTP, čuvanju passworda u mailovima na računaru ili u fajlovima čiji naziv ukazuje da se u sadržaju fajla nalaze parametri za FTP pristup i tome slično. Da to nije tako, sve bi ostalo samo na želji da se sajt obori...