Sreda, 18.07.2012.

23:20

Trivanova: Tadić i Đilas vode DS

Boris Tadić i Dragan Đilas će zajedno voditi DS i svako ko plasira drugačije priče to radi da skrene pažnju sa "ove i ovakve vlade", kaže Jelena Trivan.

Izvor: Alo

Trivanova: Tadiæ i Ðilas vode DS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Naprednjak iz Subotice

pre 11 godina

Gospodjo Trivan, zar se jos uvek ne mozete pomiriti sa porazom, pa jednostavno, narod vas vise nije zeleo, dozvolite nama da MI sada verujemo u bolje sutra svih ravnopravnih gradjana Srbije i da se vise ne bavimo prosloscu, izgubili smo i suvise...... MI smo zeleli promene, glasali za njih i verujemo u njih. A ko ce sa kime, svako je dovoljno mudar za sebe, da se sam opredeli,nemojte da govorite u tudje ime, dozvolite da to sami ucinimo.

Nikola

pre 11 godina

Molim Vas Trivanova kako je moguce da Predsednik nije uspeo za za toliko godina da obezbedi sebi stan kako to obicnog gradjanina naterate na kredide a sebe sa svojim abnormalnim platama ne mozete? da vam ne odgovara mozda kamata?

PPeca@SER

pre 11 godina

Odakle izvukose ovu Trivanovu, i ako su pametni hoce li vise da je sklone!!
...
(Darko Jordakovic, 19. jul 2012 11:06)


Nisu pametni, inace bi dobili Izbore.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Dakle, Boris napravio od DS-a taljige, koje vuku on i Đilas, a Trivanka trucka dizgine?
Samo vraćanje Đinđićevog duha, puta i energije mogu spasiti Srbiju.
Sve je izvesnije da treba slediti raspad radikala: da Živković osnuje Novu Demokratsku Stranku (NDS), da masovno pretrče kod njega silni nezadovoljnici politike izvinjavanja i ponižavanja, arogancije i lažnih veličina - za sledeće izbore (najdalje za dve godine) da stane na čelo države NDS i unormali Srbiju.

Darko Jordakovic

pre 11 godina

Odakle izvukose ovu Trivanovu, i ako su pametni hoce li vise da je sklone!!
Ona je jedan od razloga sto je DS ovako nisko u proteklih nekoliko godina, od njenog predstavljanja DS-a pocela je negativna kampanja, a DS to nikada pre nije radio! Da nije pre DS-a bila u podmladku JUL-a ili SPS-a iz 90-tih :P

DiLivio

pre 11 godina

Trivan, Petrovic, Sutanovac....i naravno Tadic, to je ekipa koja mora malo da se povuce iz javnosti i da prepusti Djilasu, Pajticu, Jesicu...i mladjim nekompromitovanim kadrovima da vode DS. Realno gledano zbog njih i njima slicnim pravi simpatizeri DS-a nisu glasali... Prazne price, ponavljanje fraza i ostali markentiski trikovi ocigledno ne prolaze i izazivaju kontra-efekat.

Mladen

pre 11 godina

Šta vređate ženu ona je tu samo da kaže šta Boris misli,problem u moždanoj percepciji je u drugoj glavi , možda je žena skroz OK treba samo sačekati da počne da govori što i sama misli.

Milton

pre 11 godina

Predlažem da uz Tadića i Đilasa ubacite i Šutanovca, Petrovića i Dulića. To bi bio pravi trust mozgova spreman za svakojaka nedela (gušenje slobode štampe, borba za vlastiti interes u najvećoj mogućoj meri, uzurpacija moći, nameštanje tendera, zloupotreba vlasti, gramzivost, pohlepa itd.). Sami dopišite, ja ovako mogu do jutra.

novicas

pre 11 godina

Ovo čudo još politički živo!?
Ne treba više slušati DS-ovsko trmezgalo,pa ja u tom smislu predlažem sledeće korake za spas DS-a:
1.Izabrati Živkovića za predsednika Ds-a.
2.Očistiti stranku od zlih pojedinaca,poput Đilasa,Petrovića,Trivanke,Đelića,Šutanovca,Popovića, Stamenkovića,Draškića,Anđelkovića,Vesića...
3.Ujediniti DS i LDP,odnosno krenuti pravim Đinđićevim putem,
4.Maksimalno angažovati i u vrh partije ubaciti ljude póput Ješića i Pajtića,
5.A neupotrebljivog beskućnika,ako ne nađe stan,prebaciti u manastir,kod prve žene.

Glasac Dragana Djilasa

pre 11 godina

E moj Djilase, i tebi Trivanka zavrce usi a ti cutis, nabio si se u misju rupu i ne smes ni nos da pomolis. Zalosno i sramotno.
Da nije onog Gorana Jesica, citava DS ne bi imala ni jednog jedinog postenog coveka koji sme da kaze na glas ono sto svi clanovi i glasaci DS misle.
Sramota je to moj Djilase, velika sramota i za tebe i za nas.
Nadam se da je bar tebi lepo kad te hvali Trivanka, neka ti sluzi na cast.

Petar Putnik

pre 11 godina

Znam da je dosta toga sto je Trivan rekla tacno. A znam i da je ujedno takav i DS i njegovi partneri. Ne bi Trivan tako otvoreno govorila o DS-u i partnerima da su oni dobili vlast sada.
Svima u ovoj novoj vlasti i onim prethodnih godina demagogija je 'omiljeni sport'.
Mislite o tome.

Vojvodinac

pre 11 godina

Dotična Trivanka ima lične zasluge za slab rezultat DS-a, ako e i presudne.
Što više nje u javnosti manje glasova DS-u, i za to ima puno dokaza.
Sama njena izjava je, kao i mnoge prethodne, uvreda zdravom razumu i tipična zamena teza, koju su usavršili političari pre nje, pa sada ona samo ponavlja i ponavlja i ponavlja i ponavlja......
Do jučerašnji koalicioni partneri i drugari iz poslaničkih klupa, od najevropljanina i sjajnih saradnika postaše lopovi i nesposobni, jer su molim vas, napravili (prave) vladu bez DS-a!!
Dosta bre više sa njom, treba doneti zakon koji joj zabranjuje javne nastupe, ima kumulativni efekat na zdrav razum.

Predrag

pre 11 godina

Rado biste se i Ti i Tadic zakacili za Djilasa.

No, ne vredi.

Narod vas je prepoznao.

Izgubili ste zbog korupcije,bahatosti,kontrole medija,nepotizma,partokratije...

A da biste vladali svuda po Srbiji ste instalirali ULIZICE ,i to partijske.

A ulizice je najbolje opisao Mesa Selimovic:

"Улизице то су за мене најгора врста људи на свијету, најштетнији, најпокваренији. Они подржавају сваку власт, они и јесу власт, они сију страх без милости, без икаквог обзира, хладни као лед, оштри као нож, као пси вјерни свакој држави, као курве невјерни сваком појединцу, најмање људи од свих људи. Док њих буде нема среће на свијету, јер ће уништити све што је истинска људска вриједност."

Idriz

pre 11 godina

Gospođa Trivan je jedan od krivaca za neuspeh DS-a na upravo minulim izborima i zato bi trebalo da se povuče. Ne znam ko je gura i zbog čega, kad u DS-u ima boljih kadrova, ali setimo se samo prethodnih izbora u okviru DS-a, kada se naprasno ''pokvario'' sistem elektronskog glasanja jer je pretilo da Trivanova ne bude izabrana za potpredsednicu, s obzirom da se i među članstvom DS-a ne kotira dobro.

radivoje

pre 11 godina

tuzno je sto 2012 "viceprezidentica"DS-a prica kao da je onaj portparol Mirinog Jula. kako bese markovic(bas malo slovo). zato je bilo onoliko belih listica . a mnogi pravi(ili iskreni)clanovi DS-a a ja sam to jos od 90-tih se stide. U sportu kazu tim koji pobedjuje se ne menja a u politici tim koji gubi ostaje na zalost isti. Pocisti svoje dvoriste pa onda pricaj o komsijinom i ne skreci temu o Tomi ,milionima itd . E da tim koji pobedjuje se ne menja a to je onaj Draganov u Bgd i Bojanov u Vojvodini. Ostali u stilu "putuj igumane....."

mlekadzija

pre 11 godina

Buduca prva zena predsednica Demokratske stranke se nicim izazvana opet javlja..Da nije tuzno bilo bi smesno. Kad procitam svako njenu izjavu pomislim, Boze oprosti, bolje da nekih istaknutih clanova DS nema vise...

šumadinmac

pre 11 godina

I sve to reče osoba zbog koje se veliki broj pristalica DS latio "belih listića",ili nije izađao na glasnaje,ili jednostavno digao ruke od DS!!! Pa Jelena Marković Trivan je uz još neke direktno uticala na pad rejtinga demokrata.Ponašala se i ponaša kao nekada Gorica gajević,evo, i u ovoj izjavi kaže o medijima da su "podančki", valjda misli još uvek ne konstituisanoj novoj vlasti.Gospodjo Marković Trivan zar vas nije stid da tako govoriote. Pa u vreme koje je za nama,a u kome ste Vi i Vaša partija dominirali,a tako je i sada, svi mediji i elektronski i štampani su bili pod vašom kontrolom,manjom ili većom.Šta bi s "Politikom",da li je taj čin obavila vlada koja još uvek nije formiramna,ili najistaknutijiji iz vaše DS? Govorite o poštenju: pa Vaš otac, profesor na Pravnom fakultetu u KG (sada je u penziji) je jedan iz vrha optuženih u aferi Indeks.A zbog Vašeg uticaja na pravosudje Indeks se nije makao ni posle sedam godina! Gde to ima.I nemojte da više bilo šta govorite samo krunite i dalje rejting DS. Vi sada tvrdite da DS vode Tadić i Djilas,pa može samo jedan,a to je predsednik DS Tadić,a ne njegov zamenik koga Vi uvek držite pod ruku.Dakle, samo jedan je predsednik stranke, svi ostali su ispod,ali vi lavirate pa u igru ubacujete i Djilasa.Vi ćete prvi da okrenete,kako već to čionite,ledja Tadiću.

Bojan

pre 11 godina

Plasim se vise da frizider otvorim jer ce ova i njen Boris da mi iskoce ispred mene i da pricaju bajke i nebuloze. Zastiti ga ti ispod suknje ako hoces samo da vas ne gledam i ne cujem vise nikada.

Bojan Lekic

pre 11 godina

ALi ste za privatizaciju krivi Vi, pa ste za diktaturu po opstinama i gradovima krivi Vi, pa niko drugi nije bio tako arogantan i bahat kao vasi kadrovi, pa ste za vaskrsnuce SPS-a krivi Vi, pa sto ste izbacili kvalitetne ljude iz stranke da bi Dorcolski Lobi vodio DS i drzavu krivi ste Vi, pa zato sto ste zaduzili zemlju do Bola, krivi ste Vi, pa zato sto ste obecavali 200 000 novozaposlenih a sad imamo 200 000 vise nezaposlenih krivi ste Vi. Da nabrajam Jos...

Cpkbo

pre 11 godina

Boris je izgubio izbore i vlast i treba da podnese ostavku na mesto predsednika DS. To bi bilo korektno s njegove strane. Ali je očigledno da u Borisovom ponašanju ima svega osim korektnosti.

precanin

pre 11 godina

Bre Jelena, pa jel ti znas da je Nikolic pravi Sumadinac, pravi srpski domacin ? Ako i ima imanje i novce koji se mere milionoma eura, usparao je ! Na odmore se nije islo,koje more i skijanje, od usta se odvajalo, nije se kupovala markirana garderoba, koliko je samo na rakiji zaradio ? Eto, kad bi svaki Srbin tako stedeo, svi bi bili milioneri i pravi srpski domacini, kao i nas predsednik Tomoslav Nikolic ! A sta Tadic ima ? Stan ? Sta je on "sparanjem" stekao ? Nista ! Pa kako onda moze da bude srpski domacin i da mu Srbi veruju ? Toliko godina na vlasti a nista nije "ustedeo" ?

Doc Holiday

pre 11 godina

Jooj , ukoliko DS ne ukloni ovu, na sledecim izborima ce se boriti i za cenzus..
@ J.Trivan. ukoliko i citas ovo, objasni odkud onda Sutanovcu pare za livadu usred Beograda.. I zasto mu je i ko mu je to uknjizeno kao livada??? Zatim.. U Pancevu je javna tajna da blok zgrada koji se gradi uz Tamis u stvari pripada Borisu Tadicu... Odkud njemu pare za to ?
Za svoju propast sami ste krivi(a dobrim delo TI TRIVANKA , sa svojom retorikom JULovaca 90ih).. Prvo izjednacili ste Djindjica sa Milosevicem- zarad vlasti.. A Zatim bezhumano pljackanje ionako osiromasene Srbije.. Sad jedite sami corbu koju ste skuvali...

pet4577

pre 11 godina

A što Vam je sada krivo. Sećam se dobro još dok nisu bili raspisani predsednički izbori da je Dačić poručio Tadiću : da ne ide na oba izbora jer će proći kao Sloba. Pa ko Vam je sada kriv. A što niste bili Vi toliko pametni pa ponudili Dačiću mesto premijera? Znate od početka da mu je to bio cilj. Niste jer niste znali šta ćete sa Tadićem. E pa eto Vam ga.

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Ona najavljuje da BoTu stavljaju pod TUTORA,nikakvo cudo,previse gluposti je napravio i drzavi i narodu,Zivkovic je tu apsolutno u pravu, mada je ova najava samo pocetak njegovog kraja u DS-u.

jugo

pre 11 godina

Eh sto mi je drago sto su uporni oni najvatreniji glasaci DS-a da i posle poraza to ne vide pa raznim komentarima koji nemaju nikakve veze sa realnoscu ispovedaju put blazenstva Srbije a sve sa vezom dok su oni bili na vlasti. Pa im je tako za lose zdravstvo kriv TOmica MIlosavljevic a nisu oni. Pa godpodjice vatrena ko je bio premijer? Zasto nije smenio Tomicu? Ko se lecio u Nemackoj? Krivicu nesumnjivo ima Tomica ali nista manja nije ni DS-a u tome jer su isti postavljali partijske druzbenike na mesta direktora i upravnika bolnica a i skim si takav si.
A ova Trivanka, Bog joj pozlatio usta, pa toliko sam srecan zbog nje jer je zahvaljujuci njoj pola moje sire rodbine odlucilo da ne izadje na izbore i ne glasa za DS. Isto tako verujem da su mnogi vodjeni pa joj treba dai lentu SNS za poseban doprinos na izborma.
Sto se tice Vojvodjanske struje u DS, svi mi iz Vojvodine znamo kolika je omrazenost Pajtica u narodu, pogotovu njegove supruge koja vedri i oblaci u nekim institucijama i licno znam dosta intelektualaca koji su glasali za Tomu samo zbog ove koja je neka paralela Trivanki. Ali ja bih voleo da se sto vise insistira na tome da Vojvodjani preuzmu kromilo DS-a jer u tom slucaju DS nece imati mogucnosti da se ista revitalizuje znajuci sujetu Beogradjana. Zato zivela Trivanka i Bojan Pajtic.

Stevan

pre 11 godina

Oni vode a ti laprdas. Vec ste poceli da pljujete novu vlast koja nije ni formirana, medjutim, vasa vlast je bila dno, tako da ce svaka nova biti samo bolja.

rmbozic

pre 11 godina

Bio sam član DS u vreme kada je Tadić pristupio Stranci a gospođa Trivan je bila ko zna gde.Zato imam pravo da kažem da ovakve izjave gospođe Trivan predstavljaju vređanje svih onih koji su srcem i dušom ustali u borbu za demokratske principe.
Ko ne spozna i vrednuje stvarne uzroke - nije u mogućnosti da nađe rešenje.A to opet vodi u dalje poraze.
Na upit,spreman sam dati širu analizu i predlog rešenja.

Nenad T

pre 11 godina

Mrdajte se više odatle i vodite onog Vašeg Vuka Jeremića, a pustite Živkovića, Ješića, Djilasa i slične, neka probaju da spasu šta se spasiti može od DS-a i da vrate LDP nazad i vrate stranku na svoje mesto... Izbacite udbaše iz stranke, njima nije tu mesto.

Snezana

pre 11 godina

Vreme je da se Jelena Trivan skloni sa politicke scene jer je deo gubitnickog tima. Demokratskoj stranci trebaju nova, sveza lica, mladi ljudi sposobni da zaista izvedu neophodne promene u Srbiji. Trivan je imala takvu sansu ali je pokazala nesposobnost i neelokventnost. Hvalospevi Tadicu koje je ponavljala u toku izbora su bili zaista neukusni. Zalosno je da dobija skupoceni prostor u stampi. Molimo vise prostora za objasnjenje programa vlade, nikoga vise ne zanimaju gubitnici i njihove price.
Snezana, KC

Sumadinac

pre 11 godina

Mnogo babica kilava deca. Stvarno ne razumem sta taj Tadic vise hoce. Upropastio DS, sveo je na najnize grane od osnivanja i jednostavno treba da se povuce, uzme dnevnik i vrati se u skolu kao nastavnik.

niko

pre 11 godina

Gospodjo, drugarice, dicna clanice, visoka funkcionerko, dosta , aman DOSTA! Sta je ova zena umislila?! Ko je nju "izmislio" i postavio na "visoke" funkcije taj je bio grobar DSa.

slobodan Kokerić

pre 11 godina

Gospodjo Trivan,
Vi ste mlada i pametna žena, medjutim, da li je moguće da razmišljate u tom pravcu da su lideri partija u Srbiji klonirani Josip Broz, niko nemože da vlada večno. Mandat predsednika mora biti ograničen na 2 puta po pet godina ne može više. Ostavite prepucavanja, počnite da mislite na Srbiju. Pa nije tata prepisao Srbiju Tadiću, Nikoliću ili meni, već je to naša zajednička država u kojoj svi moramao da živimo, rezervnu nemamao na žalost. Ako možete pomognite Srbiji. Ujededinimo se ako hoćemo bolji život. Dozvolite da Delevićeva radi ono što najbolje zna, ne budite sebični, nemojte da želite da Srbija propadne ako Vi niste na vlasti. Vreme neumetno leti, brzo prođu godine Vi ćete verovatno biti ponovo na vlasti, dozvolite da drugi pokušaju. Vaše vreme tek dolazi. Pokažite razumevanje i preko potrebno strpljenje. Podzdravljam Vas iz Skobanje.

JD

pre 11 godina

Vrlo brzo ce se pokazati zasto DS odmah nije napravila vladu sa SPS i zasto nisu hteli ni da cuju da je prave sa Dinkicem..samo nekoliko dana sacekajmo i sve dolazi na svoje!!!! Ljajicu ne zuri...pusti neka idu bez tebe...! Ovde ima jako "ogorcenih" smesnih komentara velikih "neznalica " sta je stvarni razlog odugovlacenja DS..samo laganooo!

perica

pre 11 godina

Bravo trivanova,ukljuci i micunovica ,tri je srpski i za srecu ! Ovi sto "skrecu" paznju su placenici zapada i pokusavaju da uruse ds ali nece da moze . Ds je puna pismenih,postenih i nadobudnh kojima je jedini cilj boljitak sveukupni i celovitost drzave! Javljaj se cesto !

Poldi

pre 11 godina

Sta ocekivati od jednog "obecavajuceg" partijskog kadra kada se stavi u ovakvu situaciju?

Napuci usne i pokusa sesti na dve stolice.

Ali nece da moze stono rekao Sojic.

Кривокапић

pre 11 godina

Људи склоните је више. Стварно не разумем ко је толико гура. Зар је странка Ђинђића, Мићуновоћа и Пекића заслужила Јелену Триван, Шутановца, дулића и Петровића?

G.Gajević je simpatična u odnosu na ovu

pre 11 godina

Stalno čitam savete pristojnog sveta DS-u da se liši Trivanke. Ljudi, kako ne shvatate da je Trivanka prototip današnjeg DS-a. Njeno lice i naličje: arogantna, neobrazovana i neupućena u teme o kojima govori, iritantna, samosažaljiva , samozaljubljena, patetična, lažljiva i plastična ! Ako želite stari DS, pravite novu stranku.

Milan J

pre 11 godina

Ma bravo!
Tek kada je ova žena počela da nastupa ispred Demokratske stranke - ja sam počeo da glasam za DS!
Doduše, malo i zbog Dušana Petrovića, Dulića, Jeremića... da, da, i Đilasa, svakako, ali najviše zbog nje.
Hvala ti Jelena što postojiš!

Gos'n

pre 11 godina

Jooooj tebe kad cujem nije mi dobro! Jos kad procitam da si potpredsednica i podsetim se toga, tu prestajem da citam vest. Cuti bre, nemas veze sa zivotom! Ne znam ko te je stavio tu gde jesi!

Dzoki

pre 11 godina

ajd izbacite jelenu paypal (jedno vreme se i u to razumela) trivan i njoj slicne i onda mozda nekada i budem opet glasao za vas. ovaj put nisam i necu dok se ne promeni nesto.

AlexQ

pre 11 godina

Za sve ovo sto nam se sada desava krive su 90te, globalna kriza 2008 itd. Jel moguce da ne prihvatate krivicu za bilo sta sto se desavalo proteklih 10 god.

IBJ

pre 11 godina

Ova vrsta političkog "govora" i "argumentacije" je DS-u i donela poraz na prošlim izborima i, naravno, ovakvi plitkoumni "kadrovi". Niko pametan ne spori ovo što reče plitkoumni kadar, ali, zar nisu baš DS i g. Tadić odabrali Dačića i Dinkića za koalicione partnere (što takođe nije sporno). I ne, nije DS izgubio izbore zbog promašaja Dačića i Dinkića, već zbog SVOJIH promašaja, koje mogu da nabrajam do sutra. Zato mi, koji proteklih 20 godina glasamo za DS i kritikujemo tu partiju, samo iz jednog razloga: da se ona popravi i oporavi da bismo OPET mogli za nju da glasamo za 18-20 meseci (koliko dajem ovoj čemernoj vladi u porđajnim mukama).

Naravno, da bi to sve bilo moguće, plitkoumni kadrovi moraju sami da odu, ili da budu smenjeni, a to važi i za onoga koji ih je uzdigao do pozicija do kojih svojih inelektom i integritetom nisu smeli ni da dosegnu.

Stefan

pre 11 godina

Realno, od prilike, koliko i osovina Staljin-Trocki na čelu SSSR posle Lenjinove smrti.
Hajde da prihvatimo da ne moraju svi da znaju za unutrašnju situaciju u DS koja već godinama ne ostavlja mesta sumnji da će se dogoditi predstojeći politički atak Đilasa na Tadića. Ne prate svi to, i to je OK.
Ali da li Trivan (tj. kogod da joj je odobrio ovakvu izjavu) stvarno misli da su ljudi veverice, pa da će poverovati u ovu priču?
Tadić i Đilas faktički vode DS od kraja 2010. s tim da je sve više vodi Đilas a sve manje Tadić. To je rezultiralo time da će na jesen biti vanredna skupština stranke na kojoj će Tadić imati protivkandidata, a svi koji nisu spremni da Đilasu blanko poveruju znaju da će taj protivkandidat biti on. I onda se javi briljantna Trivanka sa ovakvom izjavom. Ma, dajte, molim vas. Razumem ja da političari, s pravom, nemaju preterano visoko mišljenje o inteligenciji naroda, ali ne treba preterivati.

bezimena

pre 11 godina

Najveca uvreda za inteligenciju je upravo gdja Trivan. Ostavili ste prah i pepeo za sobom, raspadnut zdravstveni sistem, prazne kase i dugove i jos se javljate za rec
(tvrtko, 18. jul 2012 23:42)

Može li za PROMENU malo POŠTENO!? T. master Nikolić reče da je to moguće...

Zdravstveni sistem je RASTURIO T.MILOSAVLJEVIĆ, "stručnjak" iz DINKIĆEVOG udruženja gradjana!
Ovog istog Dinkića kome je SNS, zbog tog i još drugih "rasturanja", obećala prugasto odelo, a sada ga uzima u Vladu!!! Zašto njega ne napadate? LICEMER I UVLAKAČ!

dario

pre 11 godina

Samo nastavite gospođo Trivan da nas (bivše glasace DS-a a verujem da ih ima poprilican broj koji deli moje misljenje), pravite maloumnima. Sutradan ćete nam i objasnjavati kako treba da se oblacimo i sta da jedemo. Do te mere vrađate inteligenciju intelekutalaca u Srbiji koji su bili vase primarno glasacko telo, da svaki put kada vas vidim u medijima, pozelim da odlozim glasanje za DS, za neki novi dan, mozda 2030...

Duca

pre 11 godina

Kako se to zamislja, da stranku vode Tadic i Djilas?
Tadic je predsednik, Djilas zamenik, a postoje jos 5 potredesedika, zatim, GO, skupstina, ... clanstvo, sta ce svi oni da rade? Hoce li ih stranka raspustiti?
Sta ce g-dja Trivan, u tom slucaju, da radi, mozda da se vrati u Ministarstvo za rad i soc. politiku, koje ce najverovatnije OPET (poslednjih 12 god.) voditi Rasim Ljajuc?

Pele

pre 11 godina

A da niste malo zaboravili na Pajtića? Kao Beograđanin, želeo bih da vidim da i vojvođanski kadar vodi DS. I njihov rezultat treba respektovati.

Ratko

pre 11 godina

Uvek se najezim kad vidim situacije u kojima Tadic nekontrolisano grli, ljubi, stiska i sta sve ne, ljude oko sebe. Dok je bio Predsednik, u najformalnijim situacijama je imao potrebu da iznenada nekoga zagrli, privuce, ustine...Pogledajte ovu fotografiju i nesretnog Djilasa. Grozno, stvarno.

Dane

pre 11 godina

Stranku ne mogu voditi dve licnosti, bar ne u nekom duzem vremenskom periodu. To su svojevremeno pokusali velja Ilic i Milan St. Protic u Novoj Srbiji, koji su bili kopredsednici iste, pa je trajalo prilicno kratko.
Sto se SPS-a tice, ona u novom sazivu skupstine ima 25, a ne 20 poslanika. Ako je sa 20 poslanika koalicije SPS-PUPS-JS (od cega je SPS imala 12) mogao biti vicepremijer, zasto sa 44 ne bi mogao biti premijer? SPS i Ivica Dacic su, ocigledno, dobri samo kad su potrebni DS-u.

Pobesneo sam

pre 11 godina

Glasač sam DS-a uvek i ostajem glasač, ali molim sve koje mogu još uvek da odlučuju u DS-u, da gospodju uklone iz javnosti. DOOOOOSTAAAA BRE AMAN ŽENO! Da li shvatate da ona svakim svojim pojavljivanjem do te mere iritira ne samo protivnike, za to me baš briga, nego i članove, simpatizere, svakoga ko DS doživljava kao blisku partiju. Resetujte je, uradite nešto, nemojte je više puštati da ikoga brani. Uhhhh

Mix

pre 11 godina

E, neće moći ! DS će uskoro voditi neko iz Vojvodine, jer Vojvođani su to zaslužili. Boris Tadić im duguje oba svoja mandata i sad je vreme da se dostojanstveno povuče. A Đilas nek' vodi Beograd i nek' se okane visoke politike, suviše je on sujetan za to.

novinar

pre 11 godina

Ako je tacno ono sto govori gospodja Trivan, zasto je onda Demokratska stranka toliko ljuta na SPS i URS sto sa DS nisu hteli da prave vladu. I zasto je DS toliko dugo pregovarala da vladu pravi sa partijama ciji su kadrovi - kako sada naprasno otkrivaju gospodja Trivan i cudna saopstenja DS - upropascivali Srbiju.

Бојан Савић

pre 11 godina

А ДС јадна и невина, имала само председника и премијера и још неколико министара и ето сви други криви само они нису. Е баш волим да видим како госпођа Триван не вређа нашу интелигенцију!

tvrtko

pre 11 godina

Najveca uvreda za inteligenciju je upravo gdja Trivan. Ostavili ste prah i pepeo za sobom, raspadnut zdravstveni sistem, prazne kase i dugove i jos se javljate za rec

Pobesneo sam

pre 11 godina

Glasač sam DS-a uvek i ostajem glasač, ali molim sve koje mogu još uvek da odlučuju u DS-u, da gospodju uklone iz javnosti. DOOOOOSTAAAA BRE AMAN ŽENO! Da li shvatate da ona svakim svojim pojavljivanjem do te mere iritira ne samo protivnike, za to me baš briga, nego i članove, simpatizere, svakoga ko DS doživljava kao blisku partiju. Resetujte je, uradite nešto, nemojte je više puštati da ikoga brani. Uhhhh

tvrtko

pre 11 godina

Najveca uvreda za inteligenciju je upravo gdja Trivan. Ostavili ste prah i pepeo za sobom, raspadnut zdravstveni sistem, prazne kase i dugove i jos se javljate za rec

Бојан Савић

pre 11 godina

А ДС јадна и невина, имала само председника и премијера и још неколико министара и ето сви други криви само они нису. Е баш волим да видим како госпођа Триван не вређа нашу интелигенцију!

novinar

pre 11 godina

Ako je tacno ono sto govori gospodja Trivan, zasto je onda Demokratska stranka toliko ljuta na SPS i URS sto sa DS nisu hteli da prave vladu. I zasto je DS toliko dugo pregovarala da vladu pravi sa partijama ciji su kadrovi - kako sada naprasno otkrivaju gospodja Trivan i cudna saopstenja DS - upropascivali Srbiju.

Mix

pre 11 godina

E, neće moći ! DS će uskoro voditi neko iz Vojvodine, jer Vojvođani su to zaslužili. Boris Tadić im duguje oba svoja mandata i sad je vreme da se dostojanstveno povuče. A Đilas nek' vodi Beograd i nek' se okane visoke politike, suviše je on sujetan za to.

G.Gajević je simpatična u odnosu na ovu

pre 11 godina

Stalno čitam savete pristojnog sveta DS-u da se liši Trivanke. Ljudi, kako ne shvatate da je Trivanka prototip današnjeg DS-a. Njeno lice i naličje: arogantna, neobrazovana i neupućena u teme o kojima govori, iritantna, samosažaljiva , samozaljubljena, patetična, lažljiva i plastična ! Ako želite stari DS, pravite novu stranku.

rmbozic

pre 11 godina

Bio sam član DS u vreme kada je Tadić pristupio Stranci a gospođa Trivan je bila ko zna gde.Zato imam pravo da kažem da ovakve izjave gospođe Trivan predstavljaju vređanje svih onih koji su srcem i dušom ustali u borbu za demokratske principe.
Ko ne spozna i vrednuje stvarne uzroke - nije u mogućnosti da nađe rešenje.A to opet vodi u dalje poraze.
Na upit,spreman sam dati širu analizu i predlog rešenja.

slobodan Kokerić

pre 11 godina

Gospodjo Trivan,
Vi ste mlada i pametna žena, medjutim, da li je moguće da razmišljate u tom pravcu da su lideri partija u Srbiji klonirani Josip Broz, niko nemože da vlada večno. Mandat predsednika mora biti ograničen na 2 puta po pet godina ne može više. Ostavite prepucavanja, počnite da mislite na Srbiju. Pa nije tata prepisao Srbiju Tadiću, Nikoliću ili meni, već je to naša zajednička država u kojoj svi moramao da živimo, rezervnu nemamao na žalost. Ako možete pomognite Srbiji. Ujededinimo se ako hoćemo bolji život. Dozvolite da Delevićeva radi ono što najbolje zna, ne budite sebični, nemojte da želite da Srbija propadne ako Vi niste na vlasti. Vreme neumetno leti, brzo prođu godine Vi ćete verovatno biti ponovo na vlasti, dozvolite da drugi pokušaju. Vaše vreme tek dolazi. Pokažite razumevanje i preko potrebno strpljenje. Podzdravljam Vas iz Skobanje.

Gos'n

pre 11 godina

Jooooj tebe kad cujem nije mi dobro! Jos kad procitam da si potpredsednica i podsetim se toga, tu prestajem da citam vest. Cuti bre, nemas veze sa zivotom! Ne znam ko te je stavio tu gde jesi!

Кривокапић

pre 11 godina

Људи склоните је више. Стварно не разумем ко је толико гура. Зар је странка Ђинђића, Мићуновоћа и Пекића заслужила Јелену Триван, Шутановца, дулића и Петровића?

dario

pre 11 godina

Samo nastavite gospođo Trivan da nas (bivše glasace DS-a a verujem da ih ima poprilican broj koji deli moje misljenje), pravite maloumnima. Sutradan ćete nam i objasnjavati kako treba da se oblacimo i sta da jedemo. Do te mere vrađate inteligenciju intelekutalaca u Srbiji koji su bili vase primarno glasacko telo, da svaki put kada vas vidim u medijima, pozelim da odlozim glasanje za DS, za neki novi dan, mozda 2030...

Ratko

pre 11 godina

Uvek se najezim kad vidim situacije u kojima Tadic nekontrolisano grli, ljubi, stiska i sta sve ne, ljude oko sebe. Dok je bio Predsednik, u najformalnijim situacijama je imao potrebu da iznenada nekoga zagrli, privuce, ustine...Pogledajte ovu fotografiju i nesretnog Djilasa. Grozno, stvarno.

Dzoki

pre 11 godina

ajd izbacite jelenu paypal (jedno vreme se i u to razumela) trivan i njoj slicne i onda mozda nekada i budem opet glasao za vas. ovaj put nisam i necu dok se ne promeni nesto.

Bojan Lekic

pre 11 godina

ALi ste za privatizaciju krivi Vi, pa ste za diktaturu po opstinama i gradovima krivi Vi, pa niko drugi nije bio tako arogantan i bahat kao vasi kadrovi, pa ste za vaskrsnuce SPS-a krivi Vi, pa sto ste izbacili kvalitetne ljude iz stranke da bi Dorcolski Lobi vodio DS i drzavu krivi ste Vi, pa zato sto ste zaduzili zemlju do Bola, krivi ste Vi, pa zato sto ste obecavali 200 000 novozaposlenih a sad imamo 200 000 vise nezaposlenih krivi ste Vi. Da nabrajam Jos...

IBJ

pre 11 godina

Ova vrsta političkog "govora" i "argumentacije" je DS-u i donela poraz na prošlim izborima i, naravno, ovakvi plitkoumni "kadrovi". Niko pametan ne spori ovo što reče plitkoumni kadar, ali, zar nisu baš DS i g. Tadić odabrali Dačića i Dinkića za koalicione partnere (što takođe nije sporno). I ne, nije DS izgubio izbore zbog promašaja Dačića i Dinkića, već zbog SVOJIH promašaja, koje mogu da nabrajam do sutra. Zato mi, koji proteklih 20 godina glasamo za DS i kritikujemo tu partiju, samo iz jednog razloga: da se ona popravi i oporavi da bismo OPET mogli za nju da glasamo za 18-20 meseci (koliko dajem ovoj čemernoj vladi u porđajnim mukama).

Naravno, da bi to sve bilo moguće, plitkoumni kadrovi moraju sami da odu, ili da budu smenjeni, a to važi i za onoga koji ih je uzdigao do pozicija do kojih svojih inelektom i integritetom nisu smeli ni da dosegnu.

niko

pre 11 godina

Gospodjo, drugarice, dicna clanice, visoka funkcionerko, dosta , aman DOSTA! Sta je ova zena umislila?! Ko je nju "izmislio" i postavio na "visoke" funkcije taj je bio grobar DSa.

Dane

pre 11 godina

Stranku ne mogu voditi dve licnosti, bar ne u nekom duzem vremenskom periodu. To su svojevremeno pokusali velja Ilic i Milan St. Protic u Novoj Srbiji, koji su bili kopredsednici iste, pa je trajalo prilicno kratko.
Sto se SPS-a tice, ona u novom sazivu skupstine ima 25, a ne 20 poslanika. Ako je sa 20 poslanika koalicije SPS-PUPS-JS (od cega je SPS imala 12) mogao biti vicepremijer, zasto sa 44 ne bi mogao biti premijer? SPS i Ivica Dacic su, ocigledno, dobri samo kad su potrebni DS-u.

Doc Holiday

pre 11 godina

Jooj , ukoliko DS ne ukloni ovu, na sledecim izborima ce se boriti i za cenzus..
@ J.Trivan. ukoliko i citas ovo, objasni odkud onda Sutanovcu pare za livadu usred Beograda.. I zasto mu je i ko mu je to uknjizeno kao livada??? Zatim.. U Pancevu je javna tajna da blok zgrada koji se gradi uz Tamis u stvari pripada Borisu Tadicu... Odkud njemu pare za to ?
Za svoju propast sami ste krivi(a dobrim delo TI TRIVANKA , sa svojom retorikom JULovaca 90ih).. Prvo izjednacili ste Djindjica sa Milosevicem- zarad vlasti.. A Zatim bezhumano pljackanje ionako osiromasene Srbije.. Sad jedite sami corbu koju ste skuvali...

Stevan

pre 11 godina

Oni vode a ti laprdas. Vec ste poceli da pljujete novu vlast koja nije ni formirana, medjutim, vasa vlast je bila dno, tako da ce svaka nova biti samo bolja.

šumadinmac

pre 11 godina

I sve to reče osoba zbog koje se veliki broj pristalica DS latio "belih listića",ili nije izađao na glasnaje,ili jednostavno digao ruke od DS!!! Pa Jelena Marković Trivan je uz još neke direktno uticala na pad rejtinga demokrata.Ponašala se i ponaša kao nekada Gorica gajević,evo, i u ovoj izjavi kaže o medijima da su "podančki", valjda misli još uvek ne konstituisanoj novoj vlasti.Gospodjo Marković Trivan zar vas nije stid da tako govoriote. Pa u vreme koje je za nama,a u kome ste Vi i Vaša partija dominirali,a tako je i sada, svi mediji i elektronski i štampani su bili pod vašom kontrolom,manjom ili većom.Šta bi s "Politikom",da li je taj čin obavila vlada koja još uvek nije formiramna,ili najistaknutijiji iz vaše DS? Govorite o poštenju: pa Vaš otac, profesor na Pravnom fakultetu u KG (sada je u penziji) je jedan iz vrha optuženih u aferi Indeks.A zbog Vašeg uticaja na pravosudje Indeks se nije makao ni posle sedam godina! Gde to ima.I nemojte da više bilo šta govorite samo krunite i dalje rejting DS. Vi sada tvrdite da DS vode Tadić i Djilas,pa može samo jedan,a to je predsednik DS Tadić,a ne njegov zamenik koga Vi uvek držite pod ruku.Dakle, samo jedan je predsednik stranke, svi ostali su ispod,ali vi lavirate pa u igru ubacujete i Djilasa.Vi ćete prvi da okrenete,kako već to čionite,ledja Tadiću.

Pele

pre 11 godina

A da niste malo zaboravili na Pajtića? Kao Beograđanin, želeo bih da vidim da i vojvođanski kadar vodi DS. I njihov rezultat treba respektovati.

Bojan

pre 11 godina

Plasim se vise da frizider otvorim jer ce ova i njen Boris da mi iskoce ispred mene i da pricaju bajke i nebuloze. Zastiti ga ti ispod suknje ako hoces samo da vas ne gledam i ne cujem vise nikada.

pet4577

pre 11 godina

A što Vam je sada krivo. Sećam se dobro još dok nisu bili raspisani predsednički izbori da je Dačić poručio Tadiću : da ne ide na oba izbora jer će proći kao Sloba. Pa ko Vam je sada kriv. A što niste bili Vi toliko pametni pa ponudili Dačiću mesto premijera? Znate od početka da mu je to bio cilj. Niste jer niste znali šta ćete sa Tadićem. E pa eto Vam ga.

Duca

pre 11 godina

Kako se to zamislja, da stranku vode Tadic i Djilas?
Tadic je predsednik, Djilas zamenik, a postoje jos 5 potredesedika, zatim, GO, skupstina, ... clanstvo, sta ce svi oni da rade? Hoce li ih stranka raspustiti?
Sta ce g-dja Trivan, u tom slucaju, da radi, mozda da se vrati u Ministarstvo za rad i soc. politiku, koje ce najverovatnije OPET (poslednjih 12 god.) voditi Rasim Ljajuc?

Snezana

pre 11 godina

Vreme je da se Jelena Trivan skloni sa politicke scene jer je deo gubitnickog tima. Demokratskoj stranci trebaju nova, sveza lica, mladi ljudi sposobni da zaista izvedu neophodne promene u Srbiji. Trivan je imala takvu sansu ali je pokazala nesposobnost i neelokventnost. Hvalospevi Tadicu koje je ponavljala u toku izbora su bili zaista neukusni. Zalosno je da dobija skupoceni prostor u stampi. Molimo vise prostora za objasnjenje programa vlade, nikoga vise ne zanimaju gubitnici i njihove price.
Snezana, KC

bezimena

pre 11 godina

Najveca uvreda za inteligenciju je upravo gdja Trivan. Ostavili ste prah i pepeo za sobom, raspadnut zdravstveni sistem, prazne kase i dugove i jos se javljate za rec
(tvrtko, 18. jul 2012 23:42)

Može li za PROMENU malo POŠTENO!? T. master Nikolić reče da je to moguće...

Zdravstveni sistem je RASTURIO T.MILOSAVLJEVIĆ, "stručnjak" iz DINKIĆEVOG udruženja gradjana!
Ovog istog Dinkića kome je SNS, zbog tog i još drugih "rasturanja", obećala prugasto odelo, a sada ga uzima u Vladu!!! Zašto njega ne napadate? LICEMER I UVLAKAČ!

jugo

pre 11 godina

Eh sto mi je drago sto su uporni oni najvatreniji glasaci DS-a da i posle poraza to ne vide pa raznim komentarima koji nemaju nikakve veze sa realnoscu ispovedaju put blazenstva Srbije a sve sa vezom dok su oni bili na vlasti. Pa im je tako za lose zdravstvo kriv TOmica MIlosavljevic a nisu oni. Pa godpodjice vatrena ko je bio premijer? Zasto nije smenio Tomicu? Ko se lecio u Nemackoj? Krivicu nesumnjivo ima Tomica ali nista manja nije ni DS-a u tome jer su isti postavljali partijske druzbenike na mesta direktora i upravnika bolnica a i skim si takav si.
A ova Trivanka, Bog joj pozlatio usta, pa toliko sam srecan zbog nje jer je zahvaljujuci njoj pola moje sire rodbine odlucilo da ne izadje na izbore i ne glasa za DS. Isto tako verujem da su mnogi vodjeni pa joj treba dai lentu SNS za poseban doprinos na izborma.
Sto se tice Vojvodjanske struje u DS, svi mi iz Vojvodine znamo kolika je omrazenost Pajtica u narodu, pogotovu njegove supruge koja vedri i oblaci u nekim institucijama i licno znam dosta intelektualaca koji su glasali za Tomu samo zbog ove koja je neka paralela Trivanki. Ali ja bih voleo da se sto vise insistira na tome da Vojvodjani preuzmu kromilo DS-a jer u tom slucaju DS nece imati mogucnosti da se ista revitalizuje znajuci sujetu Beogradjana. Zato zivela Trivanka i Bojan Pajtic.

Glasac Dragana Djilasa

pre 11 godina

E moj Djilase, i tebi Trivanka zavrce usi a ti cutis, nabio si se u misju rupu i ne smes ni nos da pomolis. Zalosno i sramotno.
Da nije onog Gorana Jesica, citava DS ne bi imala ni jednog jedinog postenog coveka koji sme da kaze na glas ono sto svi clanovi i glasaci DS misle.
Sramota je to moj Djilase, velika sramota i za tebe i za nas.
Nadam se da je bar tebi lepo kad te hvali Trivanka, neka ti sluzi na cast.

Vojvodinac

pre 11 godina

Dotična Trivanka ima lične zasluge za slab rezultat DS-a, ako e i presudne.
Što više nje u javnosti manje glasova DS-u, i za to ima puno dokaza.
Sama njena izjava je, kao i mnoge prethodne, uvreda zdravom razumu i tipična zamena teza, koju su usavršili političari pre nje, pa sada ona samo ponavlja i ponavlja i ponavlja i ponavlja......
Do jučerašnji koalicioni partneri i drugari iz poslaničkih klupa, od najevropljanina i sjajnih saradnika postaše lopovi i nesposobni, jer su molim vas, napravili (prave) vladu bez DS-a!!
Dosta bre više sa njom, treba doneti zakon koji joj zabranjuje javne nastupe, ima kumulativni efekat na zdrav razum.

Stefan

pre 11 godina

Realno, od prilike, koliko i osovina Staljin-Trocki na čelu SSSR posle Lenjinove smrti.
Hajde da prihvatimo da ne moraju svi da znaju za unutrašnju situaciju u DS koja već godinama ne ostavlja mesta sumnji da će se dogoditi predstojeći politički atak Đilasa na Tadića. Ne prate svi to, i to je OK.
Ali da li Trivan (tj. kogod da joj je odobrio ovakvu izjavu) stvarno misli da su ljudi veverice, pa da će poverovati u ovu priču?
Tadić i Đilas faktički vode DS od kraja 2010. s tim da je sve više vodi Đilas a sve manje Tadić. To je rezultiralo time da će na jesen biti vanredna skupština stranke na kojoj će Tadić imati protivkandidata, a svi koji nisu spremni da Đilasu blanko poveruju znaju da će taj protivkandidat biti on. I onda se javi briljantna Trivanka sa ovakvom izjavom. Ma, dajte, molim vas. Razumem ja da političari, s pravom, nemaju preterano visoko mišljenje o inteligenciji naroda, ali ne treba preterivati.

Poldi

pre 11 godina

Sta ocekivati od jednog "obecavajuceg" partijskog kadra kada se stavi u ovakvu situaciju?

Napuci usne i pokusa sesti na dve stolice.

Ali nece da moze stono rekao Sojic.

Idriz

pre 11 godina

Gospođa Trivan je jedan od krivaca za neuspeh DS-a na upravo minulim izborima i zato bi trebalo da se povuče. Ne znam ko je gura i zbog čega, kad u DS-u ima boljih kadrova, ali setimo se samo prethodnih izbora u okviru DS-a, kada se naprasno ''pokvario'' sistem elektronskog glasanja jer je pretilo da Trivanova ne bude izabrana za potpredsednicu, s obzirom da se i među članstvom DS-a ne kotira dobro.

Cpkbo

pre 11 godina

Boris je izgubio izbore i vlast i treba da podnese ostavku na mesto predsednika DS. To bi bilo korektno s njegove strane. Ali je očigledno da u Borisovom ponašanju ima svega osim korektnosti.

Milan J

pre 11 godina

Ma bravo!
Tek kada je ova žena počela da nastupa ispred Demokratske stranke - ja sam počeo da glasam za DS!
Doduše, malo i zbog Dušana Petrovića, Dulića, Jeremića... da, da, i Đilasa, svakako, ali najviše zbog nje.
Hvala ti Jelena što postojiš!

AlexQ

pre 11 godina

Za sve ovo sto nam se sada desava krive su 90te, globalna kriza 2008 itd. Jel moguce da ne prihvatate krivicu za bilo sta sto se desavalo proteklih 10 god.

radivoje

pre 11 godina

tuzno je sto 2012 "viceprezidentica"DS-a prica kao da je onaj portparol Mirinog Jula. kako bese markovic(bas malo slovo). zato je bilo onoliko belih listica . a mnogi pravi(ili iskreni)clanovi DS-a a ja sam to jos od 90-tih se stide. U sportu kazu tim koji pobedjuje se ne menja a u politici tim koji gubi ostaje na zalost isti. Pocisti svoje dvoriste pa onda pricaj o komsijinom i ne skreci temu o Tomi ,milionima itd . E da tim koji pobedjuje se ne menja a to je onaj Draganov u Bgd i Bojanov u Vojvodini. Ostali u stilu "putuj igumane....."

Sumadinac

pre 11 godina

Mnogo babica kilava deca. Stvarno ne razumem sta taj Tadic vise hoce. Upropastio DS, sveo je na najnize grane od osnivanja i jednostavno treba da se povuce, uzme dnevnik i vrati se u skolu kao nastavnik.

Nenad T

pre 11 godina

Mrdajte se više odatle i vodite onog Vašeg Vuka Jeremića, a pustite Živkovića, Ješića, Djilasa i slične, neka probaju da spasu šta se spasiti može od DS-a i da vrate LDP nazad i vrate stranku na svoje mesto... Izbacite udbaše iz stranke, njima nije tu mesto.

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Ona najavljuje da BoTu stavljaju pod TUTORA,nikakvo cudo,previse gluposti je napravio i drzavi i narodu,Zivkovic je tu apsolutno u pravu, mada je ova najava samo pocetak njegovog kraja u DS-u.

Predrag

pre 11 godina

Rado biste se i Ti i Tadic zakacili za Djilasa.

No, ne vredi.

Narod vas je prepoznao.

Izgubili ste zbog korupcije,bahatosti,kontrole medija,nepotizma,partokratije...

A da biste vladali svuda po Srbiji ste instalirali ULIZICE ,i to partijske.

A ulizice je najbolje opisao Mesa Selimovic:

"Улизице то су за мене најгора врста људи на свијету, најштетнији, најпокваренији. Они подржавају сваку власт, они и јесу власт, они сију страх без милости, без икаквог обзира, хладни као лед, оштри као нож, као пси вјерни свакој држави, као курве невјерни сваком појединцу, најмање људи од свих људи. Док њих буде нема среће на свијету, јер ће уништити све што је истинска људска вриједност."

mlekadzija

pre 11 godina

Buduca prva zena predsednica Demokratske stranke se nicim izazvana opet javlja..Da nije tuzno bilo bi smesno. Kad procitam svako njenu izjavu pomislim, Boze oprosti, bolje da nekih istaknutih clanova DS nema vise...

precanin

pre 11 godina

Bre Jelena, pa jel ti znas da je Nikolic pravi Sumadinac, pravi srpski domacin ? Ako i ima imanje i novce koji se mere milionoma eura, usparao je ! Na odmore se nije islo,koje more i skijanje, od usta se odvajalo, nije se kupovala markirana garderoba, koliko je samo na rakiji zaradio ? Eto, kad bi svaki Srbin tako stedeo, svi bi bili milioneri i pravi srpski domacini, kao i nas predsednik Tomoslav Nikolic ! A sta Tadic ima ? Stan ? Sta je on "sparanjem" stekao ? Nista ! Pa kako onda moze da bude srpski domacin i da mu Srbi veruju ? Toliko godina na vlasti a nista nije "ustedeo" ?

Darko Jordakovic

pre 11 godina

Odakle izvukose ovu Trivanovu, i ako su pametni hoce li vise da je sklone!!
Ona je jedan od razloga sto je DS ovako nisko u proteklih nekoliko godina, od njenog predstavljanja DS-a pocela je negativna kampanja, a DS to nikada pre nije radio! Da nije pre DS-a bila u podmladku JUL-a ili SPS-a iz 90-tih :P

Petar Putnik

pre 11 godina

Znam da je dosta toga sto je Trivan rekla tacno. A znam i da je ujedno takav i DS i njegovi partneri. Ne bi Trivan tako otvoreno govorila o DS-u i partnerima da su oni dobili vlast sada.
Svima u ovoj novoj vlasti i onim prethodnih godina demagogija je 'omiljeni sport'.
Mislite o tome.

novicas

pre 11 godina

Ovo čudo još politički živo!?
Ne treba više slušati DS-ovsko trmezgalo,pa ja u tom smislu predlažem sledeće korake za spas DS-a:
1.Izabrati Živkovića za predsednika Ds-a.
2.Očistiti stranku od zlih pojedinaca,poput Đilasa,Petrovića,Trivanke,Đelića,Šutanovca,Popovića, Stamenkovića,Draškića,Anđelkovića,Vesića...
3.Ujediniti DS i LDP,odnosno krenuti pravim Đinđićevim putem,
4.Maksimalno angažovati i u vrh partije ubaciti ljude póput Ješića i Pajtića,
5.A neupotrebljivog beskućnika,ako ne nađe stan,prebaciti u manastir,kod prve žene.

DiLivio

pre 11 godina

Trivan, Petrovic, Sutanovac....i naravno Tadic, to je ekipa koja mora malo da se povuce iz javnosti i da prepusti Djilasu, Pajticu, Jesicu...i mladjim nekompromitovanim kadrovima da vode DS. Realno gledano zbog njih i njima slicnim pravi simpatizeri DS-a nisu glasali... Prazne price, ponavljanje fraza i ostali markentiski trikovi ocigledno ne prolaze i izazivaju kontra-efekat.

perica

pre 11 godina

Bravo trivanova,ukljuci i micunovica ,tri je srpski i za srecu ! Ovi sto "skrecu" paznju su placenici zapada i pokusavaju da uruse ds ali nece da moze . Ds je puna pismenih,postenih i nadobudnh kojima je jedini cilj boljitak sveukupni i celovitost drzave! Javljaj se cesto !

Milton

pre 11 godina

Predlažem da uz Tadića i Đilasa ubacite i Šutanovca, Petrovića i Dulića. To bi bio pravi trust mozgova spreman za svakojaka nedela (gušenje slobode štampe, borba za vlastiti interes u najvećoj mogućoj meri, uzurpacija moći, nameštanje tendera, zloupotreba vlasti, gramzivost, pohlepa itd.). Sami dopišite, ja ovako mogu do jutra.

PPeca@SER

pre 11 godina

Odakle izvukose ovu Trivanovu, i ako su pametni hoce li vise da je sklone!!
...
(Darko Jordakovic, 19. jul 2012 11:06)


Nisu pametni, inace bi dobili Izbore.

JD

pre 11 godina

Vrlo brzo ce se pokazati zasto DS odmah nije napravila vladu sa SPS i zasto nisu hteli ni da cuju da je prave sa Dinkicem..samo nekoliko dana sacekajmo i sve dolazi na svoje!!!! Ljajicu ne zuri...pusti neka idu bez tebe...! Ovde ima jako "ogorcenih" smesnih komentara velikih "neznalica " sta je stvarni razlog odugovlacenja DS..samo laganooo!

Mladen

pre 11 godina

Šta vređate ženu ona je tu samo da kaže šta Boris misli,problem u moždanoj percepciji je u drugoj glavi , možda je žena skroz OK treba samo sačekati da počne da govori što i sama misli.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Dakle, Boris napravio od DS-a taljige, koje vuku on i Đilas, a Trivanka trucka dizgine?
Samo vraćanje Đinđićevog duha, puta i energije mogu spasiti Srbiju.
Sve je izvesnije da treba slediti raspad radikala: da Živković osnuje Novu Demokratsku Stranku (NDS), da masovno pretrče kod njega silni nezadovoljnici politike izvinjavanja i ponižavanja, arogancije i lažnih veličina - za sledeće izbore (najdalje za dve godine) da stane na čelo države NDS i unormali Srbiju.

Nikola

pre 11 godina

Molim Vas Trivanova kako je moguce da Predsednik nije uspeo za za toliko godina da obezbedi sebi stan kako to obicnog gradjanina naterate na kredide a sebe sa svojim abnormalnim platama ne mozete? da vam ne odgovara mozda kamata?

Naprednjak iz Subotice

pre 11 godina

Gospodjo Trivan, zar se jos uvek ne mozete pomiriti sa porazom, pa jednostavno, narod vas vise nije zeleo, dozvolite nama da MI sada verujemo u bolje sutra svih ravnopravnih gradjana Srbije i da se vise ne bavimo prosloscu, izgubili smo i suvise...... MI smo zeleli promene, glasali za njih i verujemo u njih. A ko ce sa kime, svako je dovoljno mudar za sebe, da se sam opredeli,nemojte da govorite u tudje ime, dozvolite da to sami ucinimo.

Mix

pre 11 godina

E, neće moći ! DS će uskoro voditi neko iz Vojvodine, jer Vojvođani su to zaslužili. Boris Tadić im duguje oba svoja mandata i sad je vreme da se dostojanstveno povuče. A Đilas nek' vodi Beograd i nek' se okane visoke politike, suviše je on sujetan za to.

Бојан Савић

pre 11 godina

А ДС јадна и невина, имала само председника и премијера и још неколико министара и ето сви други криви само они нису. Е баш волим да видим како госпођа Триван не вређа нашу интелигенцију!

tvrtko

pre 11 godina

Najveca uvreda za inteligenciju je upravo gdja Trivan. Ostavili ste prah i pepeo za sobom, raspadnut zdravstveni sistem, prazne kase i dugove i jos se javljate za rec

bezimena

pre 11 godina

Najveca uvreda za inteligenciju je upravo gdja Trivan. Ostavili ste prah i pepeo za sobom, raspadnut zdravstveni sistem, prazne kase i dugove i jos se javljate za rec
(tvrtko, 18. jul 2012 23:42)

Može li za PROMENU malo POŠTENO!? T. master Nikolić reče da je to moguće...

Zdravstveni sistem je RASTURIO T.MILOSAVLJEVIĆ, "stručnjak" iz DINKIĆEVOG udruženja gradjana!
Ovog istog Dinkića kome je SNS, zbog tog i još drugih "rasturanja", obećala prugasto odelo, a sada ga uzima u Vladu!!! Zašto njega ne napadate? LICEMER I UVLAKAČ!

Pobesneo sam

pre 11 godina

Glasač sam DS-a uvek i ostajem glasač, ali molim sve koje mogu još uvek da odlučuju u DS-u, da gospodju uklone iz javnosti. DOOOOOSTAAAA BRE AMAN ŽENO! Da li shvatate da ona svakim svojim pojavljivanjem do te mere iritira ne samo protivnike, za to me baš briga, nego i članove, simpatizere, svakoga ko DS doživljava kao blisku partiju. Resetujte je, uradite nešto, nemojte je više puštati da ikoga brani. Uhhhh

novinar

pre 11 godina

Ako je tacno ono sto govori gospodja Trivan, zasto je onda Demokratska stranka toliko ljuta na SPS i URS sto sa DS nisu hteli da prave vladu. I zasto je DS toliko dugo pregovarala da vladu pravi sa partijama ciji su kadrovi - kako sada naprasno otkrivaju gospodja Trivan i cudna saopstenja DS - upropascivali Srbiju.

Milan J

pre 11 godina

Ma bravo!
Tek kada je ova žena počela da nastupa ispred Demokratske stranke - ja sam počeo da glasam za DS!
Doduše, malo i zbog Dušana Petrovića, Dulića, Jeremića... da, da, i Đilasa, svakako, ali najviše zbog nje.
Hvala ti Jelena što postojiš!

slobodan Kokerić

pre 11 godina

Gospodjo Trivan,
Vi ste mlada i pametna žena, medjutim, da li je moguće da razmišljate u tom pravcu da su lideri partija u Srbiji klonirani Josip Broz, niko nemože da vlada večno. Mandat predsednika mora biti ograničen na 2 puta po pet godina ne može više. Ostavite prepucavanja, počnite da mislite na Srbiju. Pa nije tata prepisao Srbiju Tadiću, Nikoliću ili meni, već je to naša zajednička država u kojoj svi moramao da živimo, rezervnu nemamao na žalost. Ako možete pomognite Srbiji. Ujededinimo se ako hoćemo bolji život. Dozvolite da Delevićeva radi ono što najbolje zna, ne budite sebični, nemojte da želite da Srbija propadne ako Vi niste na vlasti. Vreme neumetno leti, brzo prođu godine Vi ćete verovatno biti ponovo na vlasti, dozvolite da drugi pokušaju. Vaše vreme tek dolazi. Pokažite razumevanje i preko potrebno strpljenje. Podzdravljam Vas iz Skobanje.

JD

pre 11 godina

Vrlo brzo ce se pokazati zasto DS odmah nije napravila vladu sa SPS i zasto nisu hteli ni da cuju da je prave sa Dinkicem..samo nekoliko dana sacekajmo i sve dolazi na svoje!!!! Ljajicu ne zuri...pusti neka idu bez tebe...! Ovde ima jako "ogorcenih" smesnih komentara velikih "neznalica " sta je stvarni razlog odugovlacenja DS..samo laganooo!

precanin

pre 11 godina

Bre Jelena, pa jel ti znas da je Nikolic pravi Sumadinac, pravi srpski domacin ? Ako i ima imanje i novce koji se mere milionoma eura, usparao je ! Na odmore se nije islo,koje more i skijanje, od usta se odvajalo, nije se kupovala markirana garderoba, koliko je samo na rakiji zaradio ? Eto, kad bi svaki Srbin tako stedeo, svi bi bili milioneri i pravi srpski domacini, kao i nas predsednik Tomoslav Nikolic ! A sta Tadic ima ? Stan ? Sta je on "sparanjem" stekao ? Nista ! Pa kako onda moze da bude srpski domacin i da mu Srbi veruju ? Toliko godina na vlasti a nista nije "ustedeo" ?

rmbozic

pre 11 godina

Bio sam član DS u vreme kada je Tadić pristupio Stranci a gospođa Trivan je bila ko zna gde.Zato imam pravo da kažem da ovakve izjave gospođe Trivan predstavljaju vređanje svih onih koji su srcem i dušom ustali u borbu za demokratske principe.
Ko ne spozna i vrednuje stvarne uzroke - nije u mogućnosti da nađe rešenje.A to opet vodi u dalje poraze.
Na upit,spreman sam dati širu analizu i predlog rešenja.

jugo

pre 11 godina

Eh sto mi je drago sto su uporni oni najvatreniji glasaci DS-a da i posle poraza to ne vide pa raznim komentarima koji nemaju nikakve veze sa realnoscu ispovedaju put blazenstva Srbije a sve sa vezom dok su oni bili na vlasti. Pa im je tako za lose zdravstvo kriv TOmica MIlosavljevic a nisu oni. Pa godpodjice vatrena ko je bio premijer? Zasto nije smenio Tomicu? Ko se lecio u Nemackoj? Krivicu nesumnjivo ima Tomica ali nista manja nije ni DS-a u tome jer su isti postavljali partijske druzbenike na mesta direktora i upravnika bolnica a i skim si takav si.
A ova Trivanka, Bog joj pozlatio usta, pa toliko sam srecan zbog nje jer je zahvaljujuci njoj pola moje sire rodbine odlucilo da ne izadje na izbore i ne glasa za DS. Isto tako verujem da su mnogi vodjeni pa joj treba dai lentu SNS za poseban doprinos na izborma.
Sto se tice Vojvodjanske struje u DS, svi mi iz Vojvodine znamo kolika je omrazenost Pajtica u narodu, pogotovu njegove supruge koja vedri i oblaci u nekim institucijama i licno znam dosta intelektualaca koji su glasali za Tomu samo zbog ove koja je neka paralela Trivanki. Ali ja bih voleo da se sto vise insistira na tome da Vojvodjani preuzmu kromilo DS-a jer u tom slucaju DS nece imati mogucnosti da se ista revitalizuje znajuci sujetu Beogradjana. Zato zivela Trivanka i Bojan Pajtic.

G.Gajević je simpatična u odnosu na ovu

pre 11 godina

Stalno čitam savete pristojnog sveta DS-u da se liši Trivanke. Ljudi, kako ne shvatate da je Trivanka prototip današnjeg DS-a. Njeno lice i naličje: arogantna, neobrazovana i neupućena u teme o kojima govori, iritantna, samosažaljiva , samozaljubljena, patetična, lažljiva i plastična ! Ako želite stari DS, pravite novu stranku.

perica

pre 11 godina

Bravo trivanova,ukljuci i micunovica ,tri je srpski i za srecu ! Ovi sto "skrecu" paznju su placenici zapada i pokusavaju da uruse ds ali nece da moze . Ds je puna pismenih,postenih i nadobudnh kojima je jedini cilj boljitak sveukupni i celovitost drzave! Javljaj se cesto !

Nenad T

pre 11 godina

Mrdajte se više odatle i vodite onog Vašeg Vuka Jeremića, a pustite Živkovića, Ješića, Djilasa i slične, neka probaju da spasu šta se spasiti može od DS-a i da vrate LDP nazad i vrate stranku na svoje mesto... Izbacite udbaše iz stranke, njima nije tu mesto.

Pele

pre 11 godina

A da niste malo zaboravili na Pajtića? Kao Beograđanin, želeo bih da vidim da i vojvođanski kadar vodi DS. I njihov rezultat treba respektovati.

Stevan

pre 11 godina

Oni vode a ti laprdas. Vec ste poceli da pljujete novu vlast koja nije ni formirana, medjutim, vasa vlast je bila dno, tako da ce svaka nova biti samo bolja.

radivoje

pre 11 godina

tuzno je sto 2012 "viceprezidentica"DS-a prica kao da je onaj portparol Mirinog Jula. kako bese markovic(bas malo slovo). zato je bilo onoliko belih listica . a mnogi pravi(ili iskreni)clanovi DS-a a ja sam to jos od 90-tih se stide. U sportu kazu tim koji pobedjuje se ne menja a u politici tim koji gubi ostaje na zalost isti. Pocisti svoje dvoriste pa onda pricaj o komsijinom i ne skreci temu o Tomi ,milionima itd . E da tim koji pobedjuje se ne menja a to je onaj Draganov u Bgd i Bojanov u Vojvodini. Ostali u stilu "putuj igumane....."

Predrag

pre 11 godina

Rado biste se i Ti i Tadic zakacili za Djilasa.

No, ne vredi.

Narod vas je prepoznao.

Izgubili ste zbog korupcije,bahatosti,kontrole medija,nepotizma,partokratije...

A da biste vladali svuda po Srbiji ste instalirali ULIZICE ,i to partijske.

A ulizice je najbolje opisao Mesa Selimovic:

"Улизице то су за мене најгора врста људи на свијету, најштетнији, најпокваренији. Они подржавају сваку власт, они и јесу власт, они сију страх без милости, без икаквог обзира, хладни као лед, оштри као нож, као пси вјерни свакој држави, као курве невјерни сваком појединцу, најмање људи од свих људи. Док њих буде нема среће на свијету, јер ће уништити све што је истинска људска вриједност."

Dane

pre 11 godina

Stranku ne mogu voditi dve licnosti, bar ne u nekom duzem vremenskom periodu. To su svojevremeno pokusali velja Ilic i Milan St. Protic u Novoj Srbiji, koji su bili kopredsednici iste, pa je trajalo prilicno kratko.
Sto se SPS-a tice, ona u novom sazivu skupstine ima 25, a ne 20 poslanika. Ako je sa 20 poslanika koalicije SPS-PUPS-JS (od cega je SPS imala 12) mogao biti vicepremijer, zasto sa 44 ne bi mogao biti premijer? SPS i Ivica Dacic su, ocigledno, dobri samo kad su potrebni DS-u.

dario

pre 11 godina

Samo nastavite gospođo Trivan da nas (bivše glasace DS-a a verujem da ih ima poprilican broj koji deli moje misljenje), pravite maloumnima. Sutradan ćete nam i objasnjavati kako treba da se oblacimo i sta da jedemo. Do te mere vrađate inteligenciju intelekutalaca u Srbiji koji su bili vase primarno glasacko telo, da svaki put kada vas vidim u medijima, pozelim da odlozim glasanje za DS, za neki novi dan, mozda 2030...

Stefan

pre 11 godina

Realno, od prilike, koliko i osovina Staljin-Trocki na čelu SSSR posle Lenjinove smrti.
Hajde da prihvatimo da ne moraju svi da znaju za unutrašnju situaciju u DS koja već godinama ne ostavlja mesta sumnji da će se dogoditi predstojeći politički atak Đilasa na Tadića. Ne prate svi to, i to je OK.
Ali da li Trivan (tj. kogod da joj je odobrio ovakvu izjavu) stvarno misli da su ljudi veverice, pa da će poverovati u ovu priču?
Tadić i Đilas faktički vode DS od kraja 2010. s tim da je sve više vodi Đilas a sve manje Tadić. To je rezultiralo time da će na jesen biti vanredna skupština stranke na kojoj će Tadić imati protivkandidata, a svi koji nisu spremni da Đilasu blanko poveruju znaju da će taj protivkandidat biti on. I onda se javi briljantna Trivanka sa ovakvom izjavom. Ma, dajte, molim vas. Razumem ja da političari, s pravom, nemaju preterano visoko mišljenje o inteligenciji naroda, ali ne treba preterivati.

Sumadinac

pre 11 godina

Mnogo babica kilava deca. Stvarno ne razumem sta taj Tadic vise hoce. Upropastio DS, sveo je na najnize grane od osnivanja i jednostavno treba da se povuce, uzme dnevnik i vrati se u skolu kao nastavnik.

niko

pre 11 godina

Gospodjo, drugarice, dicna clanice, visoka funkcionerko, dosta , aman DOSTA! Sta je ova zena umislila?! Ko je nju "izmislio" i postavio na "visoke" funkcije taj je bio grobar DSa.

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Ona najavljuje da BoTu stavljaju pod TUTORA,nikakvo cudo,previse gluposti je napravio i drzavi i narodu,Zivkovic je tu apsolutno u pravu, mada je ova najava samo pocetak njegovog kraja u DS-u.

Bojan

pre 11 godina

Plasim se vise da frizider otvorim jer ce ova i njen Boris da mi iskoce ispred mene i da pricaju bajke i nebuloze. Zastiti ga ti ispod suknje ako hoces samo da vas ne gledam i ne cujem vise nikada.

Bojan Lekic

pre 11 godina

ALi ste za privatizaciju krivi Vi, pa ste za diktaturu po opstinama i gradovima krivi Vi, pa niko drugi nije bio tako arogantan i bahat kao vasi kadrovi, pa ste za vaskrsnuce SPS-a krivi Vi, pa sto ste izbacili kvalitetne ljude iz stranke da bi Dorcolski Lobi vodio DS i drzavu krivi ste Vi, pa zato sto ste zaduzili zemlju do Bola, krivi ste Vi, pa zato sto ste obecavali 200 000 novozaposlenih a sad imamo 200 000 vise nezaposlenih krivi ste Vi. Da nabrajam Jos...

Cpkbo

pre 11 godina

Boris je izgubio izbore i vlast i treba da podnese ostavku na mesto predsednika DS. To bi bilo korektno s njegove strane. Ali je očigledno da u Borisovom ponašanju ima svega osim korektnosti.

šumadinmac

pre 11 godina

I sve to reče osoba zbog koje se veliki broj pristalica DS latio "belih listića",ili nije izađao na glasnaje,ili jednostavno digao ruke od DS!!! Pa Jelena Marković Trivan je uz još neke direktno uticala na pad rejtinga demokrata.Ponašala se i ponaša kao nekada Gorica gajević,evo, i u ovoj izjavi kaže o medijima da su "podančki", valjda misli još uvek ne konstituisanoj novoj vlasti.Gospodjo Marković Trivan zar vas nije stid da tako govoriote. Pa u vreme koje je za nama,a u kome ste Vi i Vaša partija dominirali,a tako je i sada, svi mediji i elektronski i štampani su bili pod vašom kontrolom,manjom ili većom.Šta bi s "Politikom",da li je taj čin obavila vlada koja još uvek nije formiramna,ili najistaknutijiji iz vaše DS? Govorite o poštenju: pa Vaš otac, profesor na Pravnom fakultetu u KG (sada je u penziji) je jedan iz vrha optuženih u aferi Indeks.A zbog Vašeg uticaja na pravosudje Indeks se nije makao ni posle sedam godina! Gde to ima.I nemojte da više bilo šta govorite samo krunite i dalje rejting DS. Vi sada tvrdite da DS vode Tadić i Djilas,pa može samo jedan,a to je predsednik DS Tadić,a ne njegov zamenik koga Vi uvek držite pod ruku.Dakle, samo jedan je predsednik stranke, svi ostali su ispod,ali vi lavirate pa u igru ubacujete i Djilasa.Vi ćete prvi da okrenete,kako već to čionite,ledja Tadiću.

Glasac Dragana Djilasa

pre 11 godina

E moj Djilase, i tebi Trivanka zavrce usi a ti cutis, nabio si se u misju rupu i ne smes ni nos da pomolis. Zalosno i sramotno.
Da nije onog Gorana Jesica, citava DS ne bi imala ni jednog jedinog postenog coveka koji sme da kaze na glas ono sto svi clanovi i glasaci DS misle.
Sramota je to moj Djilase, velika sramota i za tebe i za nas.
Nadam se da je bar tebi lepo kad te hvali Trivanka, neka ti sluzi na cast.

mlekadzija

pre 11 godina

Buduca prva zena predsednica Demokratske stranke se nicim izazvana opet javlja..Da nije tuzno bilo bi smesno. Kad procitam svako njenu izjavu pomislim, Boze oprosti, bolje da nekih istaknutih clanova DS nema vise...

Milton

pre 11 godina

Predlažem da uz Tadića i Đilasa ubacite i Šutanovca, Petrovića i Dulića. To bi bio pravi trust mozgova spreman za svakojaka nedela (gušenje slobode štampe, borba za vlastiti interes u najvećoj mogućoj meri, uzurpacija moći, nameštanje tendera, zloupotreba vlasti, gramzivost, pohlepa itd.). Sami dopišite, ja ovako mogu do jutra.

novicas

pre 11 godina

Ovo čudo još politički živo!?
Ne treba više slušati DS-ovsko trmezgalo,pa ja u tom smislu predlažem sledeće korake za spas DS-a:
1.Izabrati Živkovića za predsednika Ds-a.
2.Očistiti stranku od zlih pojedinaca,poput Đilasa,Petrovića,Trivanke,Đelića,Šutanovca,Popovića, Stamenkovića,Draškića,Anđelkovića,Vesića...
3.Ujediniti DS i LDP,odnosno krenuti pravim Đinđićevim putem,
4.Maksimalno angažovati i u vrh partije ubaciti ljude póput Ješića i Pajtića,
5.A neupotrebljivog beskućnika,ako ne nađe stan,prebaciti u manastir,kod prve žene.

Duca

pre 11 godina

Kako se to zamislja, da stranku vode Tadic i Djilas?
Tadic je predsednik, Djilas zamenik, a postoje jos 5 potredesedika, zatim, GO, skupstina, ... clanstvo, sta ce svi oni da rade? Hoce li ih stranka raspustiti?
Sta ce g-dja Trivan, u tom slucaju, da radi, mozda da se vrati u Ministarstvo za rad i soc. politiku, koje ce najverovatnije OPET (poslednjih 12 god.) voditi Rasim Ljajuc?

Ratko

pre 11 godina

Uvek se najezim kad vidim situacije u kojima Tadic nekontrolisano grli, ljubi, stiska i sta sve ne, ljude oko sebe. Dok je bio Predsednik, u najformalnijim situacijama je imao potrebu da iznenada nekoga zagrli, privuce, ustine...Pogledajte ovu fotografiju i nesretnog Djilasa. Grozno, stvarno.

IBJ

pre 11 godina

Ova vrsta političkog "govora" i "argumentacije" je DS-u i donela poraz na prošlim izborima i, naravno, ovakvi plitkoumni "kadrovi". Niko pametan ne spori ovo što reče plitkoumni kadar, ali, zar nisu baš DS i g. Tadić odabrali Dačića i Dinkića za koalicione partnere (što takođe nije sporno). I ne, nije DS izgubio izbore zbog promašaja Dačića i Dinkića, već zbog SVOJIH promašaja, koje mogu da nabrajam do sutra. Zato mi, koji proteklih 20 godina glasamo za DS i kritikujemo tu partiju, samo iz jednog razloga: da se ona popravi i oporavi da bismo OPET mogli za nju da glasamo za 18-20 meseci (koliko dajem ovoj čemernoj vladi u porđajnim mukama).

Naravno, da bi to sve bilo moguće, plitkoumni kadrovi moraju sami da odu, ili da budu smenjeni, a to važi i za onoga koji ih je uzdigao do pozicija do kojih svojih inelektom i integritetom nisu smeli ni da dosegnu.

Gos'n

pre 11 godina

Jooooj tebe kad cujem nije mi dobro! Jos kad procitam da si potpredsednica i podsetim se toga, tu prestajem da citam vest. Cuti bre, nemas veze sa zivotom! Ne znam ko te je stavio tu gde jesi!

AlexQ

pre 11 godina

Za sve ovo sto nam se sada desava krive su 90te, globalna kriza 2008 itd. Jel moguce da ne prihvatate krivicu za bilo sta sto se desavalo proteklih 10 god.

Кривокапић

pre 11 godina

Људи склоните је више. Стварно не разумем ко је толико гура. Зар је странка Ђинђића, Мићуновоћа и Пекића заслужила Јелену Триван, Шутановца, дулића и Петровића?

pet4577

pre 11 godina

A što Vam je sada krivo. Sećam se dobro još dok nisu bili raspisani predsednički izbori da je Dačić poručio Tadiću : da ne ide na oba izbora jer će proći kao Sloba. Pa ko Vam je sada kriv. A što niste bili Vi toliko pametni pa ponudili Dačiću mesto premijera? Znate od početka da mu je to bio cilj. Niste jer niste znali šta ćete sa Tadićem. E pa eto Vam ga.

Idriz

pre 11 godina

Gospođa Trivan je jedan od krivaca za neuspeh DS-a na upravo minulim izborima i zato bi trebalo da se povuče. Ne znam ko je gura i zbog čega, kad u DS-u ima boljih kadrova, ali setimo se samo prethodnih izbora u okviru DS-a, kada se naprasno ''pokvario'' sistem elektronskog glasanja jer je pretilo da Trivanova ne bude izabrana za potpredsednicu, s obzirom da se i među članstvom DS-a ne kotira dobro.

Vojvodinac

pre 11 godina

Dotična Trivanka ima lične zasluge za slab rezultat DS-a, ako e i presudne.
Što više nje u javnosti manje glasova DS-u, i za to ima puno dokaza.
Sama njena izjava je, kao i mnoge prethodne, uvreda zdravom razumu i tipična zamena teza, koju su usavršili političari pre nje, pa sada ona samo ponavlja i ponavlja i ponavlja i ponavlja......
Do jučerašnji koalicioni partneri i drugari iz poslaničkih klupa, od najevropljanina i sjajnih saradnika postaše lopovi i nesposobni, jer su molim vas, napravili (prave) vladu bez DS-a!!
Dosta bre više sa njom, treba doneti zakon koji joj zabranjuje javne nastupe, ima kumulativni efekat na zdrav razum.

Darko Jordakovic

pre 11 godina

Odakle izvukose ovu Trivanovu, i ako su pametni hoce li vise da je sklone!!
Ona je jedan od razloga sto je DS ovako nisko u proteklih nekoliko godina, od njenog predstavljanja DS-a pocela je negativna kampanja, a DS to nikada pre nije radio! Da nije pre DS-a bila u podmladku JUL-a ili SPS-a iz 90-tih :P

PPeca@SER

pre 11 godina

Odakle izvukose ovu Trivanovu, i ako su pametni hoce li vise da je sklone!!
...
(Darko Jordakovic, 19. jul 2012 11:06)


Nisu pametni, inace bi dobili Izbore.

Dzoki

pre 11 godina

ajd izbacite jelenu paypal (jedno vreme se i u to razumela) trivan i njoj slicne i onda mozda nekada i budem opet glasao za vas. ovaj put nisam i necu dok se ne promeni nesto.

Poldi

pre 11 godina

Sta ocekivati od jednog "obecavajuceg" partijskog kadra kada se stavi u ovakvu situaciju?

Napuci usne i pokusa sesti na dve stolice.

Ali nece da moze stono rekao Sojic.

Snezana

pre 11 godina

Vreme je da se Jelena Trivan skloni sa politicke scene jer je deo gubitnickog tima. Demokratskoj stranci trebaju nova, sveza lica, mladi ljudi sposobni da zaista izvedu neophodne promene u Srbiji. Trivan je imala takvu sansu ali je pokazala nesposobnost i neelokventnost. Hvalospevi Tadicu koje je ponavljala u toku izbora su bili zaista neukusni. Zalosno je da dobija skupoceni prostor u stampi. Molimo vise prostora za objasnjenje programa vlade, nikoga vise ne zanimaju gubitnici i njihove price.
Snezana, KC

Doc Holiday

pre 11 godina

Jooj , ukoliko DS ne ukloni ovu, na sledecim izborima ce se boriti i za cenzus..
@ J.Trivan. ukoliko i citas ovo, objasni odkud onda Sutanovcu pare za livadu usred Beograda.. I zasto mu je i ko mu je to uknjizeno kao livada??? Zatim.. U Pancevu je javna tajna da blok zgrada koji se gradi uz Tamis u stvari pripada Borisu Tadicu... Odkud njemu pare za to ?
Za svoju propast sami ste krivi(a dobrim delo TI TRIVANKA , sa svojom retorikom JULovaca 90ih).. Prvo izjednacili ste Djindjica sa Milosevicem- zarad vlasti.. A Zatim bezhumano pljackanje ionako osiromasene Srbije.. Sad jedite sami corbu koju ste skuvali...

Petar Putnik

pre 11 godina

Znam da je dosta toga sto je Trivan rekla tacno. A znam i da je ujedno takav i DS i njegovi partneri. Ne bi Trivan tako otvoreno govorila o DS-u i partnerima da su oni dobili vlast sada.
Svima u ovoj novoj vlasti i onim prethodnih godina demagogija je 'omiljeni sport'.
Mislite o tome.

DiLivio

pre 11 godina

Trivan, Petrovic, Sutanovac....i naravno Tadic, to je ekipa koja mora malo da se povuce iz javnosti i da prepusti Djilasu, Pajticu, Jesicu...i mladjim nekompromitovanim kadrovima da vode DS. Realno gledano zbog njih i njima slicnim pravi simpatizeri DS-a nisu glasali... Prazne price, ponavljanje fraza i ostali markentiski trikovi ocigledno ne prolaze i izazivaju kontra-efekat.

Mladen

pre 11 godina

Šta vređate ženu ona je tu samo da kaže šta Boris misli,problem u moždanoj percepciji je u drugoj glavi , možda je žena skroz OK treba samo sačekati da počne da govori što i sama misli.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Dakle, Boris napravio od DS-a taljige, koje vuku on i Đilas, a Trivanka trucka dizgine?
Samo vraćanje Đinđićevog duha, puta i energije mogu spasiti Srbiju.
Sve je izvesnije da treba slediti raspad radikala: da Živković osnuje Novu Demokratsku Stranku (NDS), da masovno pretrče kod njega silni nezadovoljnici politike izvinjavanja i ponižavanja, arogancije i lažnih veličina - za sledeće izbore (najdalje za dve godine) da stane na čelo države NDS i unormali Srbiju.

Nikola

pre 11 godina

Molim Vas Trivanova kako je moguce da Predsednik nije uspeo za za toliko godina da obezbedi sebi stan kako to obicnog gradjanina naterate na kredide a sebe sa svojim abnormalnim platama ne mozete? da vam ne odgovara mozda kamata?

Naprednjak iz Subotice

pre 11 godina

Gospodjo Trivan, zar se jos uvek ne mozete pomiriti sa porazom, pa jednostavno, narod vas vise nije zeleo, dozvolite nama da MI sada verujemo u bolje sutra svih ravnopravnih gradjana Srbije i da se vise ne bavimo prosloscu, izgubili smo i suvise...... MI smo zeleli promene, glasali za njih i verujemo u njih. A ko ce sa kime, svako je dovoljno mudar za sebe, da se sam opredeli,nemojte da govorite u tudje ime, dozvolite da to sami ucinimo.