Ponedeljak, 16.07.2012.

14:05

Asante kod predsednika Srbije

Izvor: B92

Asante kod predsednika Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 11 godina

Jedno od objasnjenja kako je doslo do toga da Asante glumi u srpskom filmu je to sto je on banktotirao u oktobru prosle godine (googlajte pa cete se uveriti). Jako teska finansijska situacija ga je verovatno naterala da prihvati bilo sta sto mu se nudi. To je naravno dobro doslo za srpski film. Ovde bi naravoucenije bilo da ako neko hoce da ubaci neku svetsku facu u film onda treba malo da "gugla" da vidi ko je bankrotirao, jer tako moze za male pare doboti neku poznatu facu. Bas me zanima da li je na ovaj nacin odabran Asante.

my way

pre 11 godina

Bas mi je drago sto takav glumac kao sto je Armand Asante igra u nasem filmu i sto je u Srbiji! Neka je Nikolic ovim prijemom uvelicao njegov boravak i neka je Tadic bio na pocetku snimanja filma. Druge koristi od njih i tako nema - salim se malo, ali bas malo.

Popins

pre 11 godina

Pa bili su sad u zemlji i drugi - Duran Duran, New Order, Guns N' Roses i ostali. Ako je već "red" da predsednik primi poznata umetnička imena, što nije i njih primio? Da ne bi morao da kaže da nema vremena da sluša muziku? ;)

Nepoverljiva

pre 11 godina

A bivši predsednik je morao da se ugura u kadar - fali mu medijska pažnja. Kako ovaj čovek ne može da shvati da većina Srbije NE želi više da ga gleda - smučio nam se! Mediji, pomozite građadnima kioje je bivši predsednik ostavio sa egzistencijalnim problemima da na više ne "smara", njegov lik nam smeta!

Bojan

pre 11 godina

A sta radi zastava evropske unije u kabunetu predsednika? Nismo clanovi EU'a, nismo ni blizu clanstva, nismo ni u oregovorima o clanstvo a po licnom misljenu ni jedan od gore navedene parametri nebi trebali ni da imamo dok sami ne sredimu ovu nasu drzavu da bude uredna i koliko toliko napredna. Clanstvo i pregovori mogu samo da nas nazaduje jer odvlaci energiju i koliko toliko znanje nasih politicara od bitnih stvari. Kao sto su npr. rast privrede, uredjenje drzavnog sistema, stabilizacija drustva itd. Ali opet to je samo moje licno misljenje, mozda sam glup ili samo negativan al mislim da su to sada mnogo bitnije stvari nego da se kaci zastava koja nama nista trenutno ni narednih deset godina nista nece znaciti.

Nikola

pre 11 godina

'So... 5-10 years from now, they're gonna wish there was an American Cosa Nostra. 5-10 years from now, they're gonna miss John Gotti.'

Aleksandar

pre 11 godina

Za Nikad čuo:

Pa nije dotični glumio u boljem životu, selo gori, a baba se češlja, bela ladja, a nije ni kursadzija...
Mala šala...

U pitanju je jedan sjajan glumac, a jedan njegov film - Mambo kings spada u klasike, sa pesmom beautiful Maria.

Petar KŠ

pre 11 godina

Gledam ovu vest, ok je i na mestu, ali se mislim - kakva šteta, zaista šteta što Toma ne zna engleske jezik, ili ga zna slabo, nedovoljno da kratkim dobrim razgovorom napravi značajan trenutak i za sebe i za Asantea a ne floskulama preko prevodioca. Na ovoj široj slici ima nekoliko ljudi, novinara, prevodioca i njih dvojica, u celoj prostoriji samo Toma ne priča engleski. Šteta za njega kažem, nama nije imperativ, predsednik ne mora po svaku cenu da zna engl.

OUR

pre 11 godina

slušati Tomu kako priča engleski - onaj osećaj kad te je sramota za drugoga ;)
(igysa, 16. jul 2012 21:02)

Tzv. pasivni blam, inače za iole normalnog čoveka u Srbiji osećaj koji ispunjava dobar deo svakog novog dana ostatka života...

GoraN

pre 11 godina

I Palma je (po sopstvenom priznanju) zeleo da primi i ugosti Betovena, ali na zalost bio je veoma mali kada je Betoven kao stvaralac bio na vrhuncu ...

zmitjkoe

pre 11 godina

Sitan si ti glumac Asante,
naš predsednik da te nauči kako se glumi.
(Fabula, 16. jul 2012 15:23)

Jes vala, ako mu izmakne Oskar za epizodu za scenu umiranja na infuziji, onda je stvarno sve namesteno.

branislav bg

pre 11 godina

mora da u sledecem filmu glumi štrajk gladju,pa došao po neki savet od Tome diplome!a i siti se ispričaše na indijanskom engleskom!

miro split

pre 11 godina

A jeli znate šta je Tito rekao nakon što je odgledao film Bitka na Sutjesci i Bartonovu interpretaciju njegovog lika? Pa drugovi, nisam ja na Sutjesci bio pijan,

Natasa

pre 11 godina

Ne znam da li je bas Predsednik trebalo da ga primi, ali ne mogu da shvatim ljude kojima su drugi krivi za njihovu neinformisanost i neznanje! Ne kazem da je tragedija ako ne znate ko je Armand Asante, ali njegov stari film "Mambo Kings" je zaista legendaran, kao i numera (Beautiful Maria). A, zatim, zar se niko ne seca serije o Napoleonu Bonaparti, u kojoj je on igrao naslovnu ulogu? U kakvom smo medijskom i doplomatskom cabru, svaki gost iz inostranstva koji ce nesto lepo reci o nasoj zemlji je dragocen, cak i oni klinci sto dolaze na Exit. Korak po korak. I cela prica o Montevideu je afirmativna, podvig siromasnih srpskih fudbalera uprkos svim nedacama, nacionalnim i ideoloskim podelama. Super je sto se "ansambl" prosirio i to jednom internacionalnom zvezdom.

bezimena

pre 11 godina

Osnovni je red da kada ovakav glumac i profesionalac poseti našu zemlju, posebno zato što je pristao da učestvuje u jednom SRPSKOM projektu ga predsednik te iste zemlje pozove u kabinet. To što je većini građana stran pojam kućnog vaspitanja, to je već druga, znatno tužnija tema.
(micika, 16. jul 2012 17:55)

Glumac je "pristao" da glumi ZA PARE i nije jasno šta traži kod predsednika države, makar i tzv.

T. master Nikolić imitira nekoga, ali ne vredi mu, nije ni obrazovan, ni šarmantan, ni lep kao original kojeg glumi.:)))

Gde su obećane milijarde eura (10 od onih 100), gde je plan za Kosovo, gde su dokazi o izbornoj kradji PREDSEDNIČE svih gradjana Srbije, to su stvari koje si OBEĆAO! Jel tvoj posao da se zabavljaš dok istovremeno v.d. predsednik tvoje stranke i tvoja desna ruka, i nezvanični tumač tvojih misli i reči, A. Vučić, govori da nema razloga za osmeh u ovim teškim vremenima?

Tekelija

pre 11 godina

Овим догађајем је приказана стварна слика Србије у свијету.
Једног просјечног (и остарјелог) глумца прима сам предсједник зато што тај глумац ради на једном српском филму. :)

пс Немам ништа против Асантеа.
Иначе, исти је сарађивао и са Румунима на неком филму, тако да су му изгледа за срце прирасли ови крајеви ;)

ludak

pre 11 godina

auh brate kakve je ovo banana drzava. evo ja cu da primim shakiru kad dodje... inace, ToNi-jev omiljeni film su Mavatonci i omiljeni lik 'a kolki je moj deo' Mirko.... OVOLIKI!

Zagor

pre 11 godina

@Aca Znalac: "Ovaj glumac je velika zagonetka. Rodjen u USA, New York, a ima tako zagonetno prezime, Assante." Koja je zagonetka, zasto je to ime toliko cudno? Covek je italijanskog porekla, rodjen u Americi. To je sve. Ili sam ja tu nesto propustio? Sta znaci Assante? Jel' su to neki "kumovi"? Jel' je rodjak onog Dzulijanija? Pitam, jer stvarno neznam. Objasni nam.

miro split

pre 11 godina

Ko bi reka da je ovi Asante toliki poznavatelj i ljubitelj srpske povjesti?Od svih mogući bitaka i nevolja on srpsku povjest gleda kroz balun i jedanajst momaka koji taj isti balun pokušavaju uvalit u protivničku branku,a vrhunac svega je da ovi vaš Nikolić nema vremena za gledanje filmova,ali ipak je u stanju razgovarat o filmskoj umjetnosti.Adio pameti!

Aca Znalac

pre 11 godina

Ovaj glumac je velika zagonetka. Rodjen u USA, New York, a ima tako zagonetno prezime, Assante. Laf je, nema sta, ali stvarno. Jedino je ovde nesto nejasno, koji ce g-din sa njim.
Mislim da razgovara o prinosu kukuruza u juznom Mexico-u.
Astala vista baby.

Zagor

pre 11 godina

@n. "kakvo je ovo glupiranje? kao Tito!?" Ili kao Tadic, zar nije on primio Depa? Ili Kostunica, koji je primio Maradonu (zbog filma Emira K.)? Sve je to "show business"...

micika

pre 11 godina

Osnovni je red da kada ovakav glumac i profesionalac poseti našu zemlju, posebno zato što je pristao da učestvuje u jednom SRPSKOM projektu ga predsednik te iste zemlje pozove u kabinet. To što je većini građana stran pojam kućnog vaspitanja, to je već druga, znatno tužnija tema.

vasilije knezevic

pre 11 godina

Moji komplimenti skoro svim komentarima.Mislio sam da napisem gpmilu
"mudrostI "ali me preduhitrise mudriji i bistriji.Za pomenutog glumca uopste
nijesam cuo iako u Americi zivim vec skoro pola vijeka. Da nije on, mozda,
"vasrsenje"nekog poznatijeg glumca?
vasilije knezevic 16 jula 2012

Srbin

pre 11 godina

Dragi g-dine Asante, nije "on" imao vremena ne samo da gleda filmove, vec ni jednu knjigu da procita, ikada... Ali bar ste imali prilike da se sretnete sa autenticnom Srbijom, koja najzad stavlja lice na svoj realni izgled. Siguran sam da je bilo interesantno !

Prevodilac

pre 11 godina

I predsednik Nikolić za sve to može reći samo "hvala" na engleskom. Trebalo bi da se zahvali Bjeli što mu je doveo gosta koji za promenu nije iz Severne Koreje.

Ana

pre 11 godina

Ja zaista ne razumem zasto nasi predsednici primaju u zvanicnu posetu sve strane glumce koji dodju u nasu zemlju? Prvo Tadic, sada i Nikolic.

Zaista mi nije jasno a to pokazuje koliko smo mi u stvari mala zemlja kada predsednici nemaju pametnija posla...

I don't think so

pre 11 godina

Asante je odavno puko ko bas , očajan glumac koji poodavno nema uoge ni u nisko budžetnim šlj produkcijama. Pa Rade Šerbedžija je za njega i Al Paćino i De Niro zajedno. Još samo fali i Van Dam da se ogrebe za neku kintu .

tasic tomislav

pre 11 godina

pa zabrinut nam je predsednik razmislja o onim ukradenim lisiticima, kako potrositi onih privucenih 100 milijardi, kada ce da se zavrsi kanal dunav-morava-vardar a bogami vec razmislja i o novoj prekookeanskoj marini. oma pored babusnice. da bi sto vise ovakvih filnskih velikana moglo da dodje jahtom.

Ana

pre 11 godina

Ja zaista ne razumem zasto nasi predsednici primaju u zvanicnu posetu sve strane glumce koji dodju u nasu zemlju? Prvo Tadic, sada i Nikolic.

Zaista mi nije jasno a to pokazuje koliko smo mi u stvari mala zemlja kada predsednici nemaju pametnija posla...

tasic tomislav

pre 11 godina

pa zabrinut nam je predsednik razmislja o onim ukradenim lisiticima, kako potrositi onih privucenih 100 milijardi, kada ce da se zavrsi kanal dunav-morava-vardar a bogami vec razmislja i o novoj prekookeanskoj marini. oma pored babusnice. da bi sto vise ovakvih filnskih velikana moglo da dodje jahtom.

miro split

pre 11 godina

A jeli znate šta je Tito rekao nakon što je odgledao film Bitka na Sutjesci i Bartonovu interpretaciju njegovog lika? Pa drugovi, nisam ja na Sutjesci bio pijan,

Srbin

pre 11 godina

Dragi g-dine Asante, nije "on" imao vremena ne samo da gleda filmove, vec ni jednu knjigu da procita, ikada... Ali bar ste imali prilike da se sretnete sa autenticnom Srbijom, koja najzad stavlja lice na svoj realni izgled. Siguran sam da je bilo interesantno !

I don't think so

pre 11 godina

Asante je odavno puko ko bas , očajan glumac koji poodavno nema uoge ni u nisko budžetnim šlj produkcijama. Pa Rade Šerbedžija je za njega i Al Paćino i De Niro zajedno. Još samo fali i Van Dam da se ogrebe za neku kintu .

miro split

pre 11 godina

Ko bi reka da je ovi Asante toliki poznavatelj i ljubitelj srpske povjesti?Od svih mogući bitaka i nevolja on srpsku povjest gleda kroz balun i jedanajst momaka koji taj isti balun pokušavaju uvalit u protivničku branku,a vrhunac svega je da ovi vaš Nikolić nema vremena za gledanje filmova,ali ipak je u stanju razgovarat o filmskoj umjetnosti.Adio pameti!

micika

pre 11 godina

Osnovni je red da kada ovakav glumac i profesionalac poseti našu zemlju, posebno zato što je pristao da učestvuje u jednom SRPSKOM projektu ga predsednik te iste zemlje pozove u kabinet. To što je većini građana stran pojam kućnog vaspitanja, to je već druga, znatno tužnija tema.

Natasa

pre 11 godina

Ne znam da li je bas Predsednik trebalo da ga primi, ali ne mogu da shvatim ljude kojima su drugi krivi za njihovu neinformisanost i neznanje! Ne kazem da je tragedija ako ne znate ko je Armand Asante, ali njegov stari film "Mambo Kings" je zaista legendaran, kao i numera (Beautiful Maria). A, zatim, zar se niko ne seca serije o Napoleonu Bonaparti, u kojoj je on igrao naslovnu ulogu? U kakvom smo medijskom i doplomatskom cabru, svaki gost iz inostranstva koji ce nesto lepo reci o nasoj zemlji je dragocen, cak i oni klinci sto dolaze na Exit. Korak po korak. I cela prica o Montevideu je afirmativna, podvig siromasnih srpskih fudbalera uprkos svim nedacama, nacionalnim i ideoloskim podelama. Super je sto se "ansambl" prosirio i to jednom internacionalnom zvezdom.

ludak

pre 11 godina

auh brate kakve je ovo banana drzava. evo ja cu da primim shakiru kad dodje... inace, ToNi-jev omiljeni film su Mavatonci i omiljeni lik 'a kolki je moj deo' Mirko.... OVOLIKI!

zmitjkoe

pre 11 godina

Sitan si ti glumac Asante,
naš predsednik da te nauči kako se glumi.
(Fabula, 16. jul 2012 15:23)

Jes vala, ako mu izmakne Oskar za epizodu za scenu umiranja na infuziji, onda je stvarno sve namesteno.

branislav bg

pre 11 godina

mora da u sledecem filmu glumi štrajk gladju,pa došao po neki savet od Tome diplome!a i siti se ispričaše na indijanskom engleskom!

Prevodilac

pre 11 godina

I predsednik Nikolić za sve to može reći samo "hvala" na engleskom. Trebalo bi da se zahvali Bjeli što mu je doveo gosta koji za promenu nije iz Severne Koreje.

Zagor

pre 11 godina

@n. "kakvo je ovo glupiranje? kao Tito!?" Ili kao Tadic, zar nije on primio Depa? Ili Kostunica, koji je primio Maradonu (zbog filma Emira K.)? Sve je to "show business"...

Tekelija

pre 11 godina

Овим догађајем је приказана стварна слика Србије у свијету.
Једног просјечног (и остарјелог) глумца прима сам предсједник зато што тај глумац ради на једном српском филму. :)

пс Немам ништа против Асантеа.
Иначе, исти је сарађивао и са Румунима на неком филму, тако да су му изгледа за срце прирасли ови крајеви ;)

Zagor

pre 11 godina

@Aca Znalac: "Ovaj glumac je velika zagonetka. Rodjen u USA, New York, a ima tako zagonetno prezime, Assante." Koja je zagonetka, zasto je to ime toliko cudno? Covek je italijanskog porekla, rodjen u Americi. To je sve. Ili sam ja tu nesto propustio? Sta znaci Assante? Jel' su to neki "kumovi"? Jel' je rodjak onog Dzulijanija? Pitam, jer stvarno neznam. Objasni nam.

Aca Znalac

pre 11 godina

Ovaj glumac je velika zagonetka. Rodjen u USA, New York, a ima tako zagonetno prezime, Assante. Laf je, nema sta, ali stvarno. Jedino je ovde nesto nejasno, koji ce g-din sa njim.
Mislim da razgovara o prinosu kukuruza u juznom Mexico-u.
Astala vista baby.

Aleksandar

pre 11 godina

Za Nikad čuo:

Pa nije dotični glumio u boljem životu, selo gori, a baba se češlja, bela ladja, a nije ni kursadzija...
Mala šala...

U pitanju je jedan sjajan glumac, a jedan njegov film - Mambo kings spada u klasike, sa pesmom beautiful Maria.

vasilije knezevic

pre 11 godina

Moji komplimenti skoro svim komentarima.Mislio sam da napisem gpmilu
"mudrostI "ali me preduhitrise mudriji i bistriji.Za pomenutog glumca uopste
nijesam cuo iako u Americi zivim vec skoro pola vijeka. Da nije on, mozda,
"vasrsenje"nekog poznatijeg glumca?
vasilije knezevic 16 jula 2012

Petar KŠ

pre 11 godina

Gledam ovu vest, ok je i na mestu, ali se mislim - kakva šteta, zaista šteta što Toma ne zna engleske jezik, ili ga zna slabo, nedovoljno da kratkim dobrim razgovorom napravi značajan trenutak i za sebe i za Asantea a ne floskulama preko prevodioca. Na ovoj široj slici ima nekoliko ljudi, novinara, prevodioca i njih dvojica, u celoj prostoriji samo Toma ne priča engleski. Šteta za njega kažem, nama nije imperativ, predsednik ne mora po svaku cenu da zna engl.

Bojan

pre 11 godina

A sta radi zastava evropske unije u kabunetu predsednika? Nismo clanovi EU'a, nismo ni blizu clanstva, nismo ni u oregovorima o clanstvo a po licnom misljenu ni jedan od gore navedene parametri nebi trebali ni da imamo dok sami ne sredimu ovu nasu drzavu da bude uredna i koliko toliko napredna. Clanstvo i pregovori mogu samo da nas nazaduje jer odvlaci energiju i koliko toliko znanje nasih politicara od bitnih stvari. Kao sto su npr. rast privrede, uredjenje drzavnog sistema, stabilizacija drustva itd. Ali opet to je samo moje licno misljenje, mozda sam glup ili samo negativan al mislim da su to sada mnogo bitnije stvari nego da se kaci zastava koja nama nista trenutno ni narednih deset godina nista nece znaciti.

GoraN

pre 11 godina

I Palma je (po sopstvenom priznanju) zeleo da primi i ugosti Betovena, ali na zalost bio je veoma mali kada je Betoven kao stvaralac bio na vrhuncu ...

OUR

pre 11 godina

slušati Tomu kako priča engleski - onaj osećaj kad te je sramota za drugoga ;)
(igysa, 16. jul 2012 21:02)

Tzv. pasivni blam, inače za iole normalnog čoveka u Srbiji osećaj koji ispunjava dobar deo svakog novog dana ostatka života...

Nikola

pre 11 godina

'So... 5-10 years from now, they're gonna wish there was an American Cosa Nostra. 5-10 years from now, they're gonna miss John Gotti.'

bezimena

pre 11 godina

Osnovni je red da kada ovakav glumac i profesionalac poseti našu zemlju, posebno zato što je pristao da učestvuje u jednom SRPSKOM projektu ga predsednik te iste zemlje pozove u kabinet. To što je većini građana stran pojam kućnog vaspitanja, to je već druga, znatno tužnija tema.
(micika, 16. jul 2012 17:55)

Glumac je "pristao" da glumi ZA PARE i nije jasno šta traži kod predsednika države, makar i tzv.

T. master Nikolić imitira nekoga, ali ne vredi mu, nije ni obrazovan, ni šarmantan, ni lep kao original kojeg glumi.:)))

Gde su obećane milijarde eura (10 od onih 100), gde je plan za Kosovo, gde su dokazi o izbornoj kradji PREDSEDNIČE svih gradjana Srbije, to su stvari koje si OBEĆAO! Jel tvoj posao da se zabavljaš dok istovremeno v.d. predsednik tvoje stranke i tvoja desna ruka, i nezvanični tumač tvojih misli i reči, A. Vučić, govori da nema razloga za osmeh u ovim teškim vremenima?

Nepoverljiva

pre 11 godina

A bivši predsednik je morao da se ugura u kadar - fali mu medijska pažnja. Kako ovaj čovek ne može da shvati da većina Srbije NE želi više da ga gleda - smučio nam se! Mediji, pomozite građadnima kioje je bivši predsednik ostavio sa egzistencijalnim problemima da na više ne "smara", njegov lik nam smeta!

my way

pre 11 godina

Bas mi je drago sto takav glumac kao sto je Armand Asante igra u nasem filmu i sto je u Srbiji! Neka je Nikolic ovim prijemom uvelicao njegov boravak i neka je Tadic bio na pocetku snimanja filma. Druge koristi od njih i tako nema - salim se malo, ali bas malo.

Popins

pre 11 godina

Pa bili su sad u zemlji i drugi - Duran Duran, New Order, Guns N' Roses i ostali. Ako je već "red" da predsednik primi poznata umetnička imena, što nije i njih primio? Da ne bi morao da kaže da nema vremena da sluša muziku? ;)

Nikola

pre 11 godina

Jedno od objasnjenja kako je doslo do toga da Asante glumi u srpskom filmu je to sto je on banktotirao u oktobru prosle godine (googlajte pa cete se uveriti). Jako teska finansijska situacija ga je verovatno naterala da prihvati bilo sta sto mu se nudi. To je naravno dobro doslo za srpski film. Ovde bi naravoucenije bilo da ako neko hoce da ubaci neku svetsku facu u film onda treba malo da "gugla" da vidi ko je bankrotirao, jer tako moze za male pare doboti neku poznatu facu. Bas me zanima da li je na ovaj nacin odabran Asante.

I don't think so

pre 11 godina

Asante je odavno puko ko bas , očajan glumac koji poodavno nema uoge ni u nisko budžetnim šlj produkcijama. Pa Rade Šerbedžija je za njega i Al Paćino i De Niro zajedno. Još samo fali i Van Dam da se ogrebe za neku kintu .

tasic tomislav

pre 11 godina

pa zabrinut nam je predsednik razmislja o onim ukradenim lisiticima, kako potrositi onih privucenih 100 milijardi, kada ce da se zavrsi kanal dunav-morava-vardar a bogami vec razmislja i o novoj prekookeanskoj marini. oma pored babusnice. da bi sto vise ovakvih filnskih velikana moglo da dodje jahtom.

vasilije knezevic

pre 11 godina

Moji komplimenti skoro svim komentarima.Mislio sam da napisem gpmilu
"mudrostI "ali me preduhitrise mudriji i bistriji.Za pomenutog glumca uopste
nijesam cuo iako u Americi zivim vec skoro pola vijeka. Da nije on, mozda,
"vasrsenje"nekog poznatijeg glumca?
vasilije knezevic 16 jula 2012

micika

pre 11 godina

Osnovni je red da kada ovakav glumac i profesionalac poseti našu zemlju, posebno zato što je pristao da učestvuje u jednom SRPSKOM projektu ga predsednik te iste zemlje pozove u kabinet. To što je većini građana stran pojam kućnog vaspitanja, to je već druga, znatno tužnija tema.

miro split

pre 11 godina

Ko bi reka da je ovi Asante toliki poznavatelj i ljubitelj srpske povjesti?Od svih mogući bitaka i nevolja on srpsku povjest gleda kroz balun i jedanajst momaka koji taj isti balun pokušavaju uvalit u protivničku branku,a vrhunac svega je da ovi vaš Nikolić nema vremena za gledanje filmova,ali ipak je u stanju razgovarat o filmskoj umjetnosti.Adio pameti!

Ana

pre 11 godina

Ja zaista ne razumem zasto nasi predsednici primaju u zvanicnu posetu sve strane glumce koji dodju u nasu zemlju? Prvo Tadic, sada i Nikolic.

Zaista mi nije jasno a to pokazuje koliko smo mi u stvari mala zemlja kada predsednici nemaju pametnija posla...

Aca Znalac

pre 11 godina

Ovaj glumac je velika zagonetka. Rodjen u USA, New York, a ima tako zagonetno prezime, Assante. Laf je, nema sta, ali stvarno. Jedino je ovde nesto nejasno, koji ce g-din sa njim.
Mislim da razgovara o prinosu kukuruza u juznom Mexico-u.
Astala vista baby.

branislav bg

pre 11 godina

mora da u sledecem filmu glumi štrajk gladju,pa došao po neki savet od Tome diplome!a i siti se ispričaše na indijanskom engleskom!

ludak

pre 11 godina

auh brate kakve je ovo banana drzava. evo ja cu da primim shakiru kad dodje... inace, ToNi-jev omiljeni film su Mavatonci i omiljeni lik 'a kolki je moj deo' Mirko.... OVOLIKI!

Zagor

pre 11 godina

@Aca Znalac: "Ovaj glumac je velika zagonetka. Rodjen u USA, New York, a ima tako zagonetno prezime, Assante." Koja je zagonetka, zasto je to ime toliko cudno? Covek je italijanskog porekla, rodjen u Americi. To je sve. Ili sam ja tu nesto propustio? Sta znaci Assante? Jel' su to neki "kumovi"? Jel' je rodjak onog Dzulijanija? Pitam, jer stvarno neznam. Objasni nam.

Tekelija

pre 11 godina

Овим догађајем је приказана стварна слика Србије у свијету.
Једног просјечног (и остарјелог) глумца прима сам предсједник зато што тај глумац ради на једном српском филму. :)

пс Немам ништа против Асантеа.
Иначе, исти је сарађивао и са Румунима на неком филму, тако да су му изгледа за срце прирасли ови крајеви ;)

Srbin

pre 11 godina

Dragi g-dine Asante, nije "on" imao vremena ne samo da gleda filmove, vec ni jednu knjigu da procita, ikada... Ali bar ste imali prilike da se sretnete sa autenticnom Srbijom, koja najzad stavlja lice na svoj realni izgled. Siguran sam da je bilo interesantno !

Prevodilac

pre 11 godina

I predsednik Nikolić za sve to može reći samo "hvala" na engleskom. Trebalo bi da se zahvali Bjeli što mu je doveo gosta koji za promenu nije iz Severne Koreje.

zmitjkoe

pre 11 godina

Sitan si ti glumac Asante,
naš predsednik da te nauči kako se glumi.
(Fabula, 16. jul 2012 15:23)

Jes vala, ako mu izmakne Oskar za epizodu za scenu umiranja na infuziji, onda je stvarno sve namesteno.

Natasa

pre 11 godina

Ne znam da li je bas Predsednik trebalo da ga primi, ali ne mogu da shvatim ljude kojima su drugi krivi za njihovu neinformisanost i neznanje! Ne kazem da je tragedija ako ne znate ko je Armand Asante, ali njegov stari film "Mambo Kings" je zaista legendaran, kao i numera (Beautiful Maria). A, zatim, zar se niko ne seca serije o Napoleonu Bonaparti, u kojoj je on igrao naslovnu ulogu? U kakvom smo medijskom i doplomatskom cabru, svaki gost iz inostranstva koji ce nesto lepo reci o nasoj zemlji je dragocen, cak i oni klinci sto dolaze na Exit. Korak po korak. I cela prica o Montevideu je afirmativna, podvig siromasnih srpskih fudbalera uprkos svim nedacama, nacionalnim i ideoloskim podelama. Super je sto se "ansambl" prosirio i to jednom internacionalnom zvezdom.

Nepoverljiva

pre 11 godina

A bivši predsednik je morao da se ugura u kadar - fali mu medijska pažnja. Kako ovaj čovek ne može da shvati da većina Srbije NE želi više da ga gleda - smučio nam se! Mediji, pomozite građadnima kioje je bivši predsednik ostavio sa egzistencijalnim problemima da na više ne "smara", njegov lik nam smeta!

Popins

pre 11 godina

Pa bili su sad u zemlji i drugi - Duran Duran, New Order, Guns N' Roses i ostali. Ako je već "red" da predsednik primi poznata umetnička imena, što nije i njih primio? Da ne bi morao da kaže da nema vremena da sluša muziku? ;)

Zagor

pre 11 godina

@n. "kakvo je ovo glupiranje? kao Tito!?" Ili kao Tadic, zar nije on primio Depa? Ili Kostunica, koji je primio Maradonu (zbog filma Emira K.)? Sve je to "show business"...

miro split

pre 11 godina

A jeli znate šta je Tito rekao nakon što je odgledao film Bitka na Sutjesci i Bartonovu interpretaciju njegovog lika? Pa drugovi, nisam ja na Sutjesci bio pijan,

bezimena

pre 11 godina

Osnovni je red da kada ovakav glumac i profesionalac poseti našu zemlju, posebno zato što je pristao da učestvuje u jednom SRPSKOM projektu ga predsednik te iste zemlje pozove u kabinet. To što je većini građana stran pojam kućnog vaspitanja, to je već druga, znatno tužnija tema.
(micika, 16. jul 2012 17:55)

Glumac je "pristao" da glumi ZA PARE i nije jasno šta traži kod predsednika države, makar i tzv.

T. master Nikolić imitira nekoga, ali ne vredi mu, nije ni obrazovan, ni šarmantan, ni lep kao original kojeg glumi.:)))

Gde su obećane milijarde eura (10 od onih 100), gde je plan za Kosovo, gde su dokazi o izbornoj kradji PREDSEDNIČE svih gradjana Srbije, to su stvari koje si OBEĆAO! Jel tvoj posao da se zabavljaš dok istovremeno v.d. predsednik tvoje stranke i tvoja desna ruka, i nezvanični tumač tvojih misli i reči, A. Vučić, govori da nema razloga za osmeh u ovim teškim vremenima?

Bojan

pre 11 godina

A sta radi zastava evropske unije u kabunetu predsednika? Nismo clanovi EU'a, nismo ni blizu clanstva, nismo ni u oregovorima o clanstvo a po licnom misljenu ni jedan od gore navedene parametri nebi trebali ni da imamo dok sami ne sredimu ovu nasu drzavu da bude uredna i koliko toliko napredna. Clanstvo i pregovori mogu samo da nas nazaduje jer odvlaci energiju i koliko toliko znanje nasih politicara od bitnih stvari. Kao sto su npr. rast privrede, uredjenje drzavnog sistema, stabilizacija drustva itd. Ali opet to je samo moje licno misljenje, mozda sam glup ili samo negativan al mislim da su to sada mnogo bitnije stvari nego da se kaci zastava koja nama nista trenutno ni narednih deset godina nista nece znaciti.

my way

pre 11 godina

Bas mi je drago sto takav glumac kao sto je Armand Asante igra u nasem filmu i sto je u Srbiji! Neka je Nikolic ovim prijemom uvelicao njegov boravak i neka je Tadic bio na pocetku snimanja filma. Druge koristi od njih i tako nema - salim se malo, ali bas malo.

GoraN

pre 11 godina

I Palma je (po sopstvenom priznanju) zeleo da primi i ugosti Betovena, ali na zalost bio je veoma mali kada je Betoven kao stvaralac bio na vrhuncu ...

OUR

pre 11 godina

slušati Tomu kako priča engleski - onaj osećaj kad te je sramota za drugoga ;)
(igysa, 16. jul 2012 21:02)

Tzv. pasivni blam, inače za iole normalnog čoveka u Srbiji osećaj koji ispunjava dobar deo svakog novog dana ostatka života...

Aleksandar

pre 11 godina

Za Nikad čuo:

Pa nije dotični glumio u boljem životu, selo gori, a baba se češlja, bela ladja, a nije ni kursadzija...
Mala šala...

U pitanju je jedan sjajan glumac, a jedan njegov film - Mambo kings spada u klasike, sa pesmom beautiful Maria.

Petar KŠ

pre 11 godina

Gledam ovu vest, ok je i na mestu, ali se mislim - kakva šteta, zaista šteta što Toma ne zna engleske jezik, ili ga zna slabo, nedovoljno da kratkim dobrim razgovorom napravi značajan trenutak i za sebe i za Asantea a ne floskulama preko prevodioca. Na ovoj široj slici ima nekoliko ljudi, novinara, prevodioca i njih dvojica, u celoj prostoriji samo Toma ne priča engleski. Šteta za njega kažem, nama nije imperativ, predsednik ne mora po svaku cenu da zna engl.

Nikola

pre 11 godina

'So... 5-10 years from now, they're gonna wish there was an American Cosa Nostra. 5-10 years from now, they're gonna miss John Gotti.'

Nikola

pre 11 godina

Jedno od objasnjenja kako je doslo do toga da Asante glumi u srpskom filmu je to sto je on banktotirao u oktobru prosle godine (googlajte pa cete se uveriti). Jako teska finansijska situacija ga je verovatno naterala da prihvati bilo sta sto mu se nudi. To je naravno dobro doslo za srpski film. Ovde bi naravoucenije bilo da ako neko hoce da ubaci neku svetsku facu u film onda treba malo da "gugla" da vidi ko je bankrotirao, jer tako moze za male pare doboti neku poznatu facu. Bas me zanima da li je na ovaj nacin odabran Asante.