Aktuelno

Petak, 13.07.2012.

17:40

Baltički NLO je nacističko tajno oružje?

Izvor: Tportal

Baltièki NLO je nacistièko tajno oružje? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

23 Komentari

Sortiraj po:

Logika, ljudi, logika ...

pre 11 godina

Tehnologija rakete dugog dometa koju je realizovao americki naucnik radeci za naciste se i danas ubraja u savremenu tehnologiju. U veci broj slucajeva nacisti nisu koristili naftu kao sredstvo goriva osim za tenkove i tesku pesadiju ... Tako da informisite se pre nego ovde bilo sta pisete o nacistima.
(BlackZ, 14. jul 2012 12:30)

Ne tvrdim da van Zemlje ne postoji život. I sam verujem da, negde, postoji neki oblik života koji možemo nazvati vanzemaljski.
Ali sam siguran da se "naša" tehnologija ne zasniva na "njihovoj". O nacistima znam ponešto, pa ću demantovati vaše navode.
Tehnologiju rakete dugog dometa nije realizovao amerikanac. On jeste izneo neke teorije, ali je Verner fon Braun doveo do realizacije. I to ne u stilu "Eto maznuli smo tehnologiju od vanzemaljaca i sad ćemo napraviti V2". Na toj tehnologiji se radilo još od tamo negde 1935. Tek nakon nekoliko manjih verzija i raznih tehnologija se došlo do V2, rakete koja se smatra prvom raketom dugog dometa. I u njoj nema ničeg vanzemaljskog. Pogon na mešavinu vode i etanola uz tečni kiseonik, navođenje uz pomoć žiroskopa. I to je to.
P.S. Niste nam objasnili koliki su to vazdušni džepovi u koje staje cela vojna baza.

Filosof

pre 11 godina

Filosofe i vi ste licno gasili pozar te noci u Brazilu, svaka cast na solidarnosti jos i vest iz prve ruke.
(hajduk, 13. jul 2012 23:57)

Ne razumem čemu sarkastičnost ako se u nešto čovek ne razume ili ga ne interesuje ili ne želi da interesuje? Zašto sve u šta se ne razumemo izvrgavamo ruglu umesto malko da pročitamo, da se edukujemo?
Ne ja nisam gasio lično taj požar ali jesu desetine vrlo odgovornih svedoka. Da, kompletno medicinsko osoblje bolnice u koju je primljen ET je posvedočilo da je u pitanju vanzemaljaska forma života. Pročitaj malo, takvih izveštaja je na desetine po internetu. Svedočenja,filmovi, fotke.

BlackZ

pre 11 godina

@Logika, ljudi, logika ... - Ja cujem sebe a i razumem vrlo dobro sta se desava u svetu a delimicno i sta ce se desiti u buduznosti gledajuci tok kretanja situacije. Savetujem da pogledas nekoliko klipova na internetu gde vrshunski naucnici uporno dokazuju postojanje vanzemaljskih svetova i cak deo njih koji su svakodnevno na zemlji i na skrivenim mestima. Ali zbog takvih kao ti, narod ne moze da se koncentrise i razmisli realno. Svest naroda opada iz dana u dan. Vladaju diktirani mediji i dezinformacije. NASA svaku slikanu sliku i snimak u svemiru gde ima nepoznatih letelica pre objavljivanja uklanja te letelice. A nacisti su kao tada bili napredniji nego poneka tehnologija sada ali je rat sprecio realizovanje planova. Nekoliko meseci je falilo za pokretanje osvajacke masinerije Nacista ali su pojedini naucnici koji su radili za Treci Rajh bili svesni posledica i deo njih namerno usporavalo razvitak nove tehnologije preuzetu sa vanzemaljskog broda. Tehnologija rakete dugog dometa koju je realizovao americki naucnik radeci za naciste se i danas ubraja u savremenu tehnologiju. U veci broj slucajeva nacisti nisu koristili naftu kao sredstvo goriva osim za tenkove i tesku pesadiju gde je bilo sve jedno cime po zemlji putuje masina izlozena konstantnom napadom i pretnjom granata i metaka. Tako da informisite se pre nego ovde bilo sta pisete o nacistima.

Logika, ljudi, logika ...

pre 11 godina

Sumnja se da su Nazzi-jevci imali bazu unutar vazdusnih dzepova duboko ispod santi leda. Takodje postoje blogovi o tome kako je sruseni NLO dospeo u ruke nacista koji su iskopirali funkcionisanje tehnologije potrebne za besumnim letom uz pomoc antigravitacije. Tako je sve jasno odakle nemcima prva raketa dugog dometa na raketni pogon sa navodjenjem i nebrojane tehnicke mogucnosti, mlazni avioni itd.
(BlackZ, 13. jul 2012 19:16)

Ako sam dobro razumeo, Tomahawk, F-16, MiG-ovi, Konkordi i ostali nemaju veze sa ljudskim dostignućima i zemaljskom tehnologijom, nego su vanzemaljska tvorevina? Da li ti čuješ sebe?
Uzgred budi rečeno, 'ajd' ti nam lepo reci, koliki su ti vazdušni džepovi, ako u njih stane cela Nazi-baza.

Dejan

pre 11 godina

I pored sve tehnologije ... niko ne može da zaroni i pobogu čisto snimi objekat ili uzme uzorke ili dovraga digne sve u vazduh pa da vidimo šta je ...
Jako je indikativno da se na Titanik potroše stotine miliona, a ovo neće ni da pogledaju ...

igorpl

pre 11 godina

Sve sve ali da elektroska oprema neradi zbog debelog betona i čelika hahahahhaa pa mogli su gluplji razlog da smisle. Po to me bi značilo da kada god se približite recimo atomskom skloništu crkne vam mobilni...
Ili recimo nekom mostu. Objašnjenje za malu decu!

filo - Zof, a ne sof

pre 11 godina

Znaci, postoje vanzemaljci? I naravno niski su? I imaju kose oci? I uvek salju samo po jednu letelicu? I zle vlade to skrivaju? I u poslednjih koliko godina ti vanzemaljosi nisu uspeli da posalju dve, tri posade odjednom? Iako imaju ftl mogucnosti? Ma ja da vam kazem, zemlja ce biti rupa na svilenom svemirskom tepihu

Svemirski Ginekolog

pre 11 godina

Rekao bih, oslanjajući se na iskustvo, da je u pitanju ogromna, sedamdesetmetarska, svemirska vagina (SV). Retko veliki primerak. Treba proveriti, iako sve upućuje na to. Sudeći po efektima koji se dešavaju u neposrednoj okolini, spada u kategoriju izrazito naelektrisanih, pa je svako nestručno rukovanje potencijalno vrlo opasno. Oprez!

BlackZ

pre 11 godina

Ma vama "duhovitima" dzaba covek i da objasnjava. Vama neupucenima treba dati cekic i kamen da tucate. Internet vam sluzi da gledate pornice i igrate mafia wars na fejsu. Svet je zbog takvih i propao, sto se niko za nista ne zanima!

dzigi

pre 11 godina

NLO znači Neinedifikovan Leteći Objekat. Ne znači nužno i Vanzemaljski Svemirski Brod (VSB).
Kada se ovo bude identifikovalo, biće ili VSB ili nešto drugo.

BlackZ

pre 11 godina

Naravno, o cemu ja pricam svo vreme ovde. Pojava NLO-a ne mora da znaci da je vanzemaljski. Nacisti ru od 1937 godine imali izradjene Letece Tanjire koji je vidjala Americka ekspedicija na Antartiku a koji su izletali iz vode. Na youtube postoji intervju mornara koji je tada imao 20godina a koji izjavljuje da su se neobicne letelice okruglog oblika sa neobicnim svetlom izdizale iz mora velikom brzinom. Ekspedicija je 38godine srela teretni brod koji je prevozio masine i celik u oblasti ledenog podrucja na Antartiku. Sumnja se da su Nazzi-jevci imali bazu unutar vazdusnih dzepova duboko ispod santi leda. Takodje postoje nebrojani blogovi iscurelih informacija o tome kako je sruseni NLO dospeo u ruke nacista koji su Reversnim izinjeringom ( Metoda obrnutog izinjeringa, iliti pazljivo rasklapanje sklopova) iskopirali funkcionisanje tehnologije potrebne za besumnim letom uz pomoc antigravitacije. Tako je sve jasno odakle nemcima prva raketa dugog dometa na raketni pogon sa navodjenjem i nebrojane tehnicke mogucnosti, mlazni avioni itd.

BlackZ

pre 11 godina

@Filosof - U pravu si za sve... a da stvar bude jos banalnija, rekli su da to nije NLO vec meteroloski balon! Zamislite?! Jedan Vazemaljac je preziveo i odveden na ispitivanje, nije izjavio razloge zasto je dosao na zemlju. Trazili su mu da oda tajnu njihove tehnologije nasta je ET odgovorio da nismo duhovno sposobni za kontrolu iste. Nekoliko meseca je ET umro od neobicne bolesti, lecili su ga naucnici medicine ali oblik njegove bolesti nije bio poznat. Telo jadnog vanzemaljca je humanoidnog oblika, velike glave, crnih i velikih kosih ociju, popularno zvani "The grey" u prevodu Sivi, znaci sive boje ciji je biomehanizam bio slican nekoj biljci pa su ga lecili i botanicari. Kucajte na google "the grey alien" i videcete informacije iz ufoloskih nauka o ExtraTerrestrial bicima.

Filosof

pre 11 godina

Zar je toliko teško priznati da je možda NLO u pitanju.
Sve će moguće nebuloze probati samo da opovrgnu jeres koja se zove ET.
Ako bude zagustilo biće to i ruševine Atlantide samo ne nikako NLO.
Posle čuvenog NLO incidenta u Brazilu (Varginha 1996) kada se objekat bukvalno srušio na predgrađe, a potom su u gašenju požara učestvovali vatrogasci,policija i naravno nešto kasnije vojska, na desetine očevidaca (vatrogasaca,policajaca,lekara,civila) je videlo svojim očima iz najneposrednije blizine nekoliko bića koja su povređena izbauljala iz NLOa. Jedno biće je u teškom stanju čak primljeno u bolnicu a posle mu se naravno gubi svaki trag kao i ostalima. Svi očevici na potpuno različitima lokacijma su identično opisali ova bića.
Znate li koji je epilog i objašnjenje cele priče od strane vojnih vlasti posle zataškavanja priče. "Grupa odbeglih fizički degenerisanih patuljaka se te noći kretala po gradu i stvorila potpuno pogrešnu sliku kod očevidaca ubedivši ih da su ET". To je bio komentar vlasti koji je izneo oficir za bezbednost pred javnošću.
Eeeejjjj...čoveče pa to vređa elementarnu ljudsku inteligenciju!!!

Filosof

pre 11 godina

Zar je toliko teško priznati da je možda NLO u pitanju.
Sve će moguće nebuloze probati samo da opovrgnu jeres koja se zove ET.
Ako bude zagustilo biće to i ruševine Atlantide samo ne nikako NLO.
Posle čuvenog NLO incidenta u Brazilu (Varginha 1996) kada se objekat bukvalno srušio na predgrađe, a potom su u gašenju požara učestvovali vatrogasci,policija i naravno nešto kasnije vojska, na desetine očevidaca (vatrogasaca,policajaca,lekara,civila) je videlo svojim očima iz najneposrednije blizine nekoliko bića koja su povređena izbauljala iz NLOa. Jedno biće je u teškom stanju čak primljeno u bolnicu a posle mu se naravno gubi svaki trag kao i ostalima. Svi očevici na potpuno različitima lokacijma su identično opisali ova bića.
Znate li koji je epilog i objašnjenje cele priče od strane vojnih vlasti posle zataškavanja priče. "Grupa odbeglih fizički degenerisanih patuljaka se te noći kretala po gradu i stvorila potpuno pogrešnu sliku kod očevidaca ubedivši ih da su ET". To je bio komentar vlasti koji je izneo oficir za bezbednost pred javnošću.
Eeeejjjj...čoveče pa to vređa elementarnu ljudsku inteligenciju!!!

dzigi

pre 11 godina

NLO znači Neinedifikovan Leteći Objekat. Ne znači nužno i Vanzemaljski Svemirski Brod (VSB).
Kada se ovo bude identifikovalo, biće ili VSB ili nešto drugo.

BlackZ

pre 11 godina

Naravno, o cemu ja pricam svo vreme ovde. Pojava NLO-a ne mora da znaci da je vanzemaljski. Nacisti ru od 1937 godine imali izradjene Letece Tanjire koji je vidjala Americka ekspedicija na Antartiku a koji su izletali iz vode. Na youtube postoji intervju mornara koji je tada imao 20godina a koji izjavljuje da su se neobicne letelice okruglog oblika sa neobicnim svetlom izdizale iz mora velikom brzinom. Ekspedicija je 38godine srela teretni brod koji je prevozio masine i celik u oblasti ledenog podrucja na Antartiku. Sumnja se da su Nazzi-jevci imali bazu unutar vazdusnih dzepova duboko ispod santi leda. Takodje postoje nebrojani blogovi iscurelih informacija o tome kako je sruseni NLO dospeo u ruke nacista koji su Reversnim izinjeringom ( Metoda obrnutog izinjeringa, iliti pazljivo rasklapanje sklopova) iskopirali funkcionisanje tehnologije potrebne za besumnim letom uz pomoc antigravitacije. Tako je sve jasno odakle nemcima prva raketa dugog dometa na raketni pogon sa navodjenjem i nebrojane tehnicke mogucnosti, mlazni avioni itd.

BlackZ

pre 11 godina

@Filosof - U pravu si za sve... a da stvar bude jos banalnija, rekli su da to nije NLO vec meteroloski balon! Zamislite?! Jedan Vazemaljac je preziveo i odveden na ispitivanje, nije izjavio razloge zasto je dosao na zemlju. Trazili su mu da oda tajnu njihove tehnologije nasta je ET odgovorio da nismo duhovno sposobni za kontrolu iste. Nekoliko meseca je ET umro od neobicne bolesti, lecili su ga naucnici medicine ali oblik njegove bolesti nije bio poznat. Telo jadnog vanzemaljca je humanoidnog oblika, velike glave, crnih i velikih kosih ociju, popularno zvani "The grey" u prevodu Sivi, znaci sive boje ciji je biomehanizam bio slican nekoj biljci pa su ga lecili i botanicari. Kucajte na google "the grey alien" i videcete informacije iz ufoloskih nauka o ExtraTerrestrial bicima.

Dejan

pre 11 godina

I pored sve tehnologije ... niko ne može da zaroni i pobogu čisto snimi objekat ili uzme uzorke ili dovraga digne sve u vazduh pa da vidimo šta je ...
Jako je indikativno da se na Titanik potroše stotine miliona, a ovo neće ni da pogledaju ...

Svemirski Ginekolog

pre 11 godina

Rekao bih, oslanjajući se na iskustvo, da je u pitanju ogromna, sedamdesetmetarska, svemirska vagina (SV). Retko veliki primerak. Treba proveriti, iako sve upućuje na to. Sudeći po efektima koji se dešavaju u neposrednoj okolini, spada u kategoriju izrazito naelektrisanih, pa je svako nestručno rukovanje potencijalno vrlo opasno. Oprez!

igorpl

pre 11 godina

Sve sve ali da elektroska oprema neradi zbog debelog betona i čelika hahahahhaa pa mogli su gluplji razlog da smisle. Po to me bi značilo da kada god se približite recimo atomskom skloništu crkne vam mobilni...
Ili recimo nekom mostu. Objašnjenje za malu decu!

Logika, ljudi, logika ...

pre 11 godina

Sumnja se da su Nazzi-jevci imali bazu unutar vazdusnih dzepova duboko ispod santi leda. Takodje postoje blogovi o tome kako je sruseni NLO dospeo u ruke nacista koji su iskopirali funkcionisanje tehnologije potrebne za besumnim letom uz pomoc antigravitacije. Tako je sve jasno odakle nemcima prva raketa dugog dometa na raketni pogon sa navodjenjem i nebrojane tehnicke mogucnosti, mlazni avioni itd.
(BlackZ, 13. jul 2012 19:16)

Ako sam dobro razumeo, Tomahawk, F-16, MiG-ovi, Konkordi i ostali nemaju veze sa ljudskim dostignućima i zemaljskom tehnologijom, nego su vanzemaljska tvorevina? Da li ti čuješ sebe?
Uzgred budi rečeno, 'ajd' ti nam lepo reci, koliki su ti vazdušni džepovi, ako u njih stane cela Nazi-baza.

BlackZ

pre 11 godina

Ma vama "duhovitima" dzaba covek i da objasnjava. Vama neupucenima treba dati cekic i kamen da tucate. Internet vam sluzi da gledate pornice i igrate mafia wars na fejsu. Svet je zbog takvih i propao, sto se niko za nista ne zanima!

filo - Zof, a ne sof

pre 11 godina

Znaci, postoje vanzemaljci? I naravno niski su? I imaju kose oci? I uvek salju samo po jednu letelicu? I zle vlade to skrivaju? I u poslednjih koliko godina ti vanzemaljosi nisu uspeli da posalju dve, tri posade odjednom? Iako imaju ftl mogucnosti? Ma ja da vam kazem, zemlja ce biti rupa na svilenom svemirskom tepihu

Logika, ljudi, logika ...

pre 11 godina

Tehnologija rakete dugog dometa koju je realizovao americki naucnik radeci za naciste se i danas ubraja u savremenu tehnologiju. U veci broj slucajeva nacisti nisu koristili naftu kao sredstvo goriva osim za tenkove i tesku pesadiju ... Tako da informisite se pre nego ovde bilo sta pisete o nacistima.
(BlackZ, 14. jul 2012 12:30)

Ne tvrdim da van Zemlje ne postoji život. I sam verujem da, negde, postoji neki oblik života koji možemo nazvati vanzemaljski.
Ali sam siguran da se "naša" tehnologija ne zasniva na "njihovoj". O nacistima znam ponešto, pa ću demantovati vaše navode.
Tehnologiju rakete dugog dometa nije realizovao amerikanac. On jeste izneo neke teorije, ali je Verner fon Braun doveo do realizacije. I to ne u stilu "Eto maznuli smo tehnologiju od vanzemaljaca i sad ćemo napraviti V2". Na toj tehnologiji se radilo još od tamo negde 1935. Tek nakon nekoliko manjih verzija i raznih tehnologija se došlo do V2, rakete koja se smatra prvom raketom dugog dometa. I u njoj nema ničeg vanzemaljskog. Pogon na mešavinu vode i etanola uz tečni kiseonik, navođenje uz pomoć žiroskopa. I to je to.
P.S. Niste nam objasnili koliki su to vazdušni džepovi u koje staje cela vojna baza.

Filosof

pre 11 godina

Filosofe i vi ste licno gasili pozar te noci u Brazilu, svaka cast na solidarnosti jos i vest iz prve ruke.
(hajduk, 13. jul 2012 23:57)

Ne razumem čemu sarkastičnost ako se u nešto čovek ne razume ili ga ne interesuje ili ne želi da interesuje? Zašto sve u šta se ne razumemo izvrgavamo ruglu umesto malko da pročitamo, da se edukujemo?
Ne ja nisam gasio lično taj požar ali jesu desetine vrlo odgovornih svedoka. Da, kompletno medicinsko osoblje bolnice u koju je primljen ET je posvedočilo da je u pitanju vanzemaljaska forma života. Pročitaj malo, takvih izveštaja je na desetine po internetu. Svedočenja,filmovi, fotke.

BlackZ

pre 11 godina

@Logika, ljudi, logika ... - Ja cujem sebe a i razumem vrlo dobro sta se desava u svetu a delimicno i sta ce se desiti u buduznosti gledajuci tok kretanja situacije. Savetujem da pogledas nekoliko klipova na internetu gde vrshunski naucnici uporno dokazuju postojanje vanzemaljskih svetova i cak deo njih koji su svakodnevno na zemlji i na skrivenim mestima. Ali zbog takvih kao ti, narod ne moze da se koncentrise i razmisli realno. Svest naroda opada iz dana u dan. Vladaju diktirani mediji i dezinformacije. NASA svaku slikanu sliku i snimak u svemiru gde ima nepoznatih letelica pre objavljivanja uklanja te letelice. A nacisti su kao tada bili napredniji nego poneka tehnologija sada ali je rat sprecio realizovanje planova. Nekoliko meseci je falilo za pokretanje osvajacke masinerije Nacista ali su pojedini naucnici koji su radili za Treci Rajh bili svesni posledica i deo njih namerno usporavalo razvitak nove tehnologije preuzetu sa vanzemaljskog broda. Tehnologija rakete dugog dometa koju je realizovao americki naucnik radeci za naciste se i danas ubraja u savremenu tehnologiju. U veci broj slucajeva nacisti nisu koristili naftu kao sredstvo goriva osim za tenkove i tesku pesadiju gde je bilo sve jedno cime po zemlji putuje masina izlozena konstantnom napadom i pretnjom granata i metaka. Tako da informisite se pre nego ovde bilo sta pisete o nacistima.

Filosof

pre 11 godina

Zar je toliko teško priznati da je možda NLO u pitanju.
Sve će moguće nebuloze probati samo da opovrgnu jeres koja se zove ET.
Ako bude zagustilo biće to i ruševine Atlantide samo ne nikako NLO.
Posle čuvenog NLO incidenta u Brazilu (Varginha 1996) kada se objekat bukvalno srušio na predgrađe, a potom su u gašenju požara učestvovali vatrogasci,policija i naravno nešto kasnije vojska, na desetine očevidaca (vatrogasaca,policajaca,lekara,civila) je videlo svojim očima iz najneposrednije blizine nekoliko bića koja su povređena izbauljala iz NLOa. Jedno biće je u teškom stanju čak primljeno u bolnicu a posle mu se naravno gubi svaki trag kao i ostalima. Svi očevici na potpuno različitima lokacijma su identično opisali ova bića.
Znate li koji je epilog i objašnjenje cele priče od strane vojnih vlasti posle zataškavanja priče. "Grupa odbeglih fizički degenerisanih patuljaka se te noći kretala po gradu i stvorila potpuno pogrešnu sliku kod očevidaca ubedivši ih da su ET". To je bio komentar vlasti koji je izneo oficir za bezbednost pred javnošću.
Eeeejjjj...čoveče pa to vređa elementarnu ljudsku inteligenciju!!!

BlackZ

pre 11 godina

Naravno, o cemu ja pricam svo vreme ovde. Pojava NLO-a ne mora da znaci da je vanzemaljski. Nacisti ru od 1937 godine imali izradjene Letece Tanjire koji je vidjala Americka ekspedicija na Antartiku a koji su izletali iz vode. Na youtube postoji intervju mornara koji je tada imao 20godina a koji izjavljuje da su se neobicne letelice okruglog oblika sa neobicnim svetlom izdizale iz mora velikom brzinom. Ekspedicija je 38godine srela teretni brod koji je prevozio masine i celik u oblasti ledenog podrucja na Antartiku. Sumnja se da su Nazzi-jevci imali bazu unutar vazdusnih dzepova duboko ispod santi leda. Takodje postoje nebrojani blogovi iscurelih informacija o tome kako je sruseni NLO dospeo u ruke nacista koji su Reversnim izinjeringom ( Metoda obrnutog izinjeringa, iliti pazljivo rasklapanje sklopova) iskopirali funkcionisanje tehnologije potrebne za besumnim letom uz pomoc antigravitacije. Tako je sve jasno odakle nemcima prva raketa dugog dometa na raketni pogon sa navodjenjem i nebrojane tehnicke mogucnosti, mlazni avioni itd.

BlackZ

pre 11 godina

@Filosof - U pravu si za sve... a da stvar bude jos banalnija, rekli su da to nije NLO vec meteroloski balon! Zamislite?! Jedan Vazemaljac je preziveo i odveden na ispitivanje, nije izjavio razloge zasto je dosao na zemlju. Trazili su mu da oda tajnu njihove tehnologije nasta je ET odgovorio da nismo duhovno sposobni za kontrolu iste. Nekoliko meseca je ET umro od neobicne bolesti, lecili su ga naucnici medicine ali oblik njegove bolesti nije bio poznat. Telo jadnog vanzemaljca je humanoidnog oblika, velike glave, crnih i velikih kosih ociju, popularno zvani "The grey" u prevodu Sivi, znaci sive boje ciji je biomehanizam bio slican nekoj biljci pa su ga lecili i botanicari. Kucajte na google "the grey alien" i videcete informacije iz ufoloskih nauka o ExtraTerrestrial bicima.

BlackZ

pre 11 godina

Ma vama "duhovitima" dzaba covek i da objasnjava. Vama neupucenima treba dati cekic i kamen da tucate. Internet vam sluzi da gledate pornice i igrate mafia wars na fejsu. Svet je zbog takvih i propao, sto se niko za nista ne zanima!

dzigi

pre 11 godina

NLO znači Neinedifikovan Leteći Objekat. Ne znači nužno i Vanzemaljski Svemirski Brod (VSB).
Kada se ovo bude identifikovalo, biće ili VSB ili nešto drugo.

filo - Zof, a ne sof

pre 11 godina

Znaci, postoje vanzemaljci? I naravno niski su? I imaju kose oci? I uvek salju samo po jednu letelicu? I zle vlade to skrivaju? I u poslednjih koliko godina ti vanzemaljosi nisu uspeli da posalju dve, tri posade odjednom? Iako imaju ftl mogucnosti? Ma ja da vam kazem, zemlja ce biti rupa na svilenom svemirskom tepihu

Logika, ljudi, logika ...

pre 11 godina

Sumnja se da su Nazzi-jevci imali bazu unutar vazdusnih dzepova duboko ispod santi leda. Takodje postoje blogovi o tome kako je sruseni NLO dospeo u ruke nacista koji su iskopirali funkcionisanje tehnologije potrebne za besumnim letom uz pomoc antigravitacije. Tako je sve jasno odakle nemcima prva raketa dugog dometa na raketni pogon sa navodjenjem i nebrojane tehnicke mogucnosti, mlazni avioni itd.
(BlackZ, 13. jul 2012 19:16)

Ako sam dobro razumeo, Tomahawk, F-16, MiG-ovi, Konkordi i ostali nemaju veze sa ljudskim dostignućima i zemaljskom tehnologijom, nego su vanzemaljska tvorevina? Da li ti čuješ sebe?
Uzgred budi rečeno, 'ajd' ti nam lepo reci, koliki su ti vazdušni džepovi, ako u njih stane cela Nazi-baza.

BlackZ

pre 11 godina

@Logika, ljudi, logika ... - Ja cujem sebe a i razumem vrlo dobro sta se desava u svetu a delimicno i sta ce se desiti u buduznosti gledajuci tok kretanja situacije. Savetujem da pogledas nekoliko klipova na internetu gde vrshunski naucnici uporno dokazuju postojanje vanzemaljskih svetova i cak deo njih koji su svakodnevno na zemlji i na skrivenim mestima. Ali zbog takvih kao ti, narod ne moze da se koncentrise i razmisli realno. Svest naroda opada iz dana u dan. Vladaju diktirani mediji i dezinformacije. NASA svaku slikanu sliku i snimak u svemiru gde ima nepoznatih letelica pre objavljivanja uklanja te letelice. A nacisti su kao tada bili napredniji nego poneka tehnologija sada ali je rat sprecio realizovanje planova. Nekoliko meseci je falilo za pokretanje osvajacke masinerije Nacista ali su pojedini naucnici koji su radili za Treci Rajh bili svesni posledica i deo njih namerno usporavalo razvitak nove tehnologije preuzetu sa vanzemaljskog broda. Tehnologija rakete dugog dometa koju je realizovao americki naucnik radeci za naciste se i danas ubraja u savremenu tehnologiju. U veci broj slucajeva nacisti nisu koristili naftu kao sredstvo goriva osim za tenkove i tesku pesadiju gde je bilo sve jedno cime po zemlji putuje masina izlozena konstantnom napadom i pretnjom granata i metaka. Tako da informisite se pre nego ovde bilo sta pisete o nacistima.

Dejan

pre 11 godina

I pored sve tehnologije ... niko ne može da zaroni i pobogu čisto snimi objekat ili uzme uzorke ili dovraga digne sve u vazduh pa da vidimo šta je ...
Jako je indikativno da se na Titanik potroše stotine miliona, a ovo neće ni da pogledaju ...

Filosof

pre 11 godina

Filosofe i vi ste licno gasili pozar te noci u Brazilu, svaka cast na solidarnosti jos i vest iz prve ruke.
(hajduk, 13. jul 2012 23:57)

Ne razumem čemu sarkastičnost ako se u nešto čovek ne razume ili ga ne interesuje ili ne želi da interesuje? Zašto sve u šta se ne razumemo izvrgavamo ruglu umesto malko da pročitamo, da se edukujemo?
Ne ja nisam gasio lično taj požar ali jesu desetine vrlo odgovornih svedoka. Da, kompletno medicinsko osoblje bolnice u koju je primljen ET je posvedočilo da je u pitanju vanzemaljaska forma života. Pročitaj malo, takvih izveštaja je na desetine po internetu. Svedočenja,filmovi, fotke.

Svemirski Ginekolog

pre 11 godina

Rekao bih, oslanjajući se na iskustvo, da je u pitanju ogromna, sedamdesetmetarska, svemirska vagina (SV). Retko veliki primerak. Treba proveriti, iako sve upućuje na to. Sudeći po efektima koji se dešavaju u neposrednoj okolini, spada u kategoriju izrazito naelektrisanih, pa je svako nestručno rukovanje potencijalno vrlo opasno. Oprez!

igorpl

pre 11 godina

Sve sve ali da elektroska oprema neradi zbog debelog betona i čelika hahahahhaa pa mogli su gluplji razlog da smisle. Po to me bi značilo da kada god se približite recimo atomskom skloništu crkne vam mobilni...
Ili recimo nekom mostu. Objašnjenje za malu decu!

Logika, ljudi, logika ...

pre 11 godina

Tehnologija rakete dugog dometa koju je realizovao americki naucnik radeci za naciste se i danas ubraja u savremenu tehnologiju. U veci broj slucajeva nacisti nisu koristili naftu kao sredstvo goriva osim za tenkove i tesku pesadiju ... Tako da informisite se pre nego ovde bilo sta pisete o nacistima.
(BlackZ, 14. jul 2012 12:30)

Ne tvrdim da van Zemlje ne postoji život. I sam verujem da, negde, postoji neki oblik života koji možemo nazvati vanzemaljski.
Ali sam siguran da se "naša" tehnologija ne zasniva na "njihovoj". O nacistima znam ponešto, pa ću demantovati vaše navode.
Tehnologiju rakete dugog dometa nije realizovao amerikanac. On jeste izneo neke teorije, ali je Verner fon Braun doveo do realizacije. I to ne u stilu "Eto maznuli smo tehnologiju od vanzemaljaca i sad ćemo napraviti V2". Na toj tehnologiji se radilo još od tamo negde 1935. Tek nakon nekoliko manjih verzija i raznih tehnologija se došlo do V2, rakete koja se smatra prvom raketom dugog dometa. I u njoj nema ničeg vanzemaljskog. Pogon na mešavinu vode i etanola uz tečni kiseonik, navođenje uz pomoć žiroskopa. I to je to.
P.S. Niste nam objasnili koliki su to vazdušni džepovi u koje staje cela vojna baza.