Četvrtak, 12.07.2012.

16:16

Dačić: Tvrdnje DS nisu logične

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Ivica Dačić ocenio je da nisu logične tvrdnje DS da buduća vlada ne može doneti boljitak u ekonomskom pogledu.

Izvor: B92

Daèiæ: Tvrdnje DS nisu logiène IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Natalija

pre 11 godina

U Berlinu je kazao (i to) poput mentora Slobe i Mire "da ćemo (OPET!) BITI FAKTOR MIRA na Balkanu". Kako se taj "faktor mira" završava to smo već videli 1999g kada nas je NATO bombardovao.

ja

pre 11 godina

Ko s djavolom tikve sadi... kao sto rece Bora ,,SRBIN JE LUD SRBIN JE PROKLET,JEDNOM GA UBIJES ON OCE OPET,,.... da je ds 2008 otisla u opoziciju svega ovog ne bi bilo ovaj glavonja ne bi preso cenzus,ali pohlepa je uradila svoje zato sad cuti i trpi!!

acdc

pre 11 godina

Vidite da se drustvo u DS-u raspada I deli na bezbroj frakcija..kod njih je takva situacija bila I pre izbora samo ih je vlast drzala na okupu…bilo je lepo dok je trajalo…sad je Dacic kriv…

djape

pre 11 godina

"Nisam ja kriv što su oni izgubili na izborima, oni su sami krivi“-pa Dacicu i ti si izgubi izbore pa si mandatar i kao premijer tako da bolje si trgovao a rezultati izbora ocigledno nemaju veze sa zivotom!!! Tako da please.....

tmnt

pre 11 godina

Ds je 2000 dosao na vlast sa udruzenjem od jedno 10 stranaka I podstranaka tako da opservacije da je SNS dosla uz pomoc vulina,velje itd ne piju vodu…

Vanja

pre 11 godina

Dacic kaze da nije on izgubio na izborima nego ds. E sada meni nije jasno kako je 15% vece od 22% i zasto se ovaj buduci (najgori u istoriji) premijer srbije ponasa kao daje dobi apsolutnu vecinu na izborima a ne svrga 15%.

jesi lik Ivice

pre 11 godina

Samo si ti logican,pljujes bankarski sistem a minista finansija ce da ti bude tvorac tog istog sistema.Znas ti odlicno koliko je i DS izgubio glasova zbog koalicije sa tobom.
A taj visoki nemacki zvacnik sto te primio, jel u rangu Tominog suraka ili snajkinog tate?

vlada

pre 11 godina

i ja mislim da je ds sam kriv za svoj poraz, i to je steta. ali nemoguce je imati uspeha sa plejadom likova kao sto je, recimo, gordana comic...

Branislav 58

pre 11 godina

Kako dacicu mislis oni izgubili?Pa ti si imao manje glasova od Demokrata.Ali pljunuo si u bunar iz koje si vode pio,i odjednom postao vazan,samo zato sto je to jedini nacin bio da SNS dodje na vlast,pa je tebi i Dinkicu starim prevrtljivcima ponudio sve a tebi da postanes novi Sloba

vienna007

pre 11 godina

I pored sve bahatosti i nemoci DSa, steta je sto ta stranka nije dala bar mandatara. Ovaj koalicioni mix ne uliva nikakvu nadu. Pa ovog buduceg premijera najvise izgleda interesuje da brzo odgovara na svaki gest i komentar DSa. Kao da ce na tome da izgradi kredibilitet vlade, drzavnu politiku i skupi koji plus kod EU...

Vetrobran Friziderovic

pre 11 godina

Ovo izgleda nekako kao da je (ne)verna supruga (SPS) nakon vise godina braka sa (prilicno) naivnim suprugom, uselila sa ljubavnikom u stan iz kojeg je (prilicno) naivni suprug otisao. A (bantu)stan je, pogadjate, Srbija (preciznije, vlast u Srbiji).

Da je neko pre (samo) desetak godina onako slucajno, potpuno nenamerno, "akcidentalno" pomenuo da ce ovo sto se sada desava u Srbiji biti moguce, doziveo bi minimalno podsmeh, mozda bi poneko izrazio zaljenje, a oni energicniji bi upotrebili fiziku.

Logicno. Vrlo.

sasa jokic

pre 11 godina

U pravu je Dacic apsolutno. Sami su krivi, i morali su da znaju, da ako je Ivica jednom nasankao SRS, nisu mogli da ocekuju da jednog dana nece i njih. Oni su otisli mnogo dalje, pa su napravili istorijsko pomirenje?! Ja licno nikada ne bi' mogao da se pomirim sa Slobinim ljudima, nikada posle svega sto su nam uradili.
Medjutim to je samo bio prelazni period od Zoranovog ubistva do ponovo devedesetih, jer vladari Srbije su (spoljni i unutrasnji) su dovoljno inteligentni, i znali su da moraju da vracaju lagano, korak po korak.
Setite se pisma cestitke iz Brisela Tomi Nikolicu na pobedi koje je stiglo tri sata pre zatvaranja biralista, toboze greskom?! Nisu mogli da odole da nam ne posalju poruku, ko nam sve u zemlji odredjuje!

Malo principa

pre 11 godina

dacicu a da li je narod glasao za ovakvu vladu. Svako sa svakim moze. Izlazi se is politickih partia koalicije zarad vlasti(na lokalu). Dacicu juce kritikujes finansije . pa ko je 12 godina kreirao finansijsku i ekonomsku politiku. Ko je bio guverner. Taj isti je sa tobom u vladi i opet vodi finansijskii ekonomski deo. I to sa samo 12 poslanika u parlamentu a njegov g17 ima 8 mesta. Da li je narod za to glasao. Dacicu napravio si haos u Srbiji.Dacicu zarad tvoje ambicije mozes sa svakim

Dragan BL

pre 11 godina

Mogu misliti kako se u Nemačkoj podsmevaju.
Vlast bez strategije, sa ciljem ličnog bogaćenja. Posle će nam drugi biti krivi za Kosovo, Vojvodinu, Sandžak i RS. Gledajte šta će se desiti!

Impartial

pre 11 godina

Ko se istorije ne seća ili je zaboravlja .... ponavlja mu se. Trebalo nam je nekoliko godina da prepoznamo ko je Milošević. Sada su stvari mnogo jasnije.

Branko, Berlin

pre 11 godina

Bas bih voleo da znam sa kojim to vrhom nemacke administracije se Dacic sreo? Pa ovde zive duse nema, svi su na godisnjem odmoru, Bundestag zaseda tek u septembru. Neka navede imena "visokih zvanicnika" ako moze. Ili je bio kod nekih kabinetlija koji su mu izdiktirali sta Merkelova trazi od njega?

IJO

pre 11 godina

bas interesantno citam ovih dana komentare kao tipa, tadic digao dacica iz mrtvih, ma dajte molim vas, bez njega nije mogao sastaviti vladu 2008 i kraj price.

zhvakass

pre 11 godina

Tacno je da je DS upravo zbog izjava kojima nerazumno kritikuje druge izgubio izbore ali za Ivicu nemam reci. Muka mi je bila i kad su ih oziveli prosli put samo da se dokopaju vlasti. Ovako ce sad DS morati da pojede to sto je sam zamesio a mi da se nadamo da necemo nazad.

"ovaj nije odavde"

pre 11 godina

A ti se Dacicu ne secas zasto je DS preko noci usao sa tobom u koaliciju.Ako si zaboravio pitaj Nikolica i Vucica.
Za sve sto kazes, imas samo svoju istinu, ali ne prolazi, jer i vrapci na grani vec znaju koliko lazes.

Miša, Bgd

pre 11 godina

Koliko god mi ovaj Sloba za 21. vek ( film dogma i Isus za 21. vek) nije simpaičan moram mu odati priznanje. Puno praznih priča za puno praznih glava. Brine me to što znam da će dosta ljudi bivšu vladu gledati samo kao ds. A sps su "nova" tj. deo nove... pa će i od ove "prati ruke". Mislim da se Ivica potajno i divi ali i pomno prati i uči od Dinkića. Ipak je taj čovek na vlasti više nego što je bio Sloba. Jednostavna formula: Zagrli kada mora a pljuni kada treba.

Kad bi deda bio baba, rodio bi musko!

pre 11 godina

"DS ima svoje poglede i ne ulazim u sve to. Nije previše logično da smo do juče bili zajendo u koaliciji, a da se sada govori da ova vlada nema šansi ukoliko sam ja u njoj. Kako bi onda vlada DS imala šanse ukoliko bih ja bio u njoj“, rekao je Dačić Tanjugu.
Nije bas da ljubim Dacica, ali ako nista vise bar ume da kaze sta misli i da pritom ne pokusava da se pravi pametan. Ovo i jeste pravi odgovor za drvene advokate tipa BoTe i njegovih "strucnjaka" iz vrha stranke, koji bi sad naglo znali da urade ono sto nisu znali da urade 8 godina? Ma da!

Nesa

pre 11 godina

Ti si poznat kao golub prevrtac i i kao covek koji ne govori istinu.Da se neizrazim drugacije jer nece objaviti.Sa ovom tvojom izjavom vidi se da se guras samo tamo gde je fotelja.Kazes DS je izgubio na izborima tacno, ali sa koliko razlike isto toliko sa koliko je Tadic pobedio u prvom krugu posle koga si odmah hteo da pravis vladu sa DS-om.Posle si cekao i kad si video rezultat odmah si se okrenuo drugoj strani i ako je za njih glasala samo petina birackog tela.To sve govori o tebi kakav si covek.I ne pominjes 2008-mu kada te je Tadic digao iz mrtvih a sada si toliko uobrazen i mislim i ako nemam lepo misljenje o njemu da ce ti Vucic doci glave jer tamo nemozes da vrsljas kao kod Tadica.

Kiza

pre 11 godina

Nema dana da gospodina Genija,nema u medijima i svaki dan neka nova misao sine iz njegove glave,da se prosto zapitam, gde mi prodje 50 godina...

Sofronije

pre 11 godina

Nije DS izgubio izbore vec se desetak otpadnih stranaka udruzilo sa SNS da bi napravile vlast. Vulin, Karic, Palma, Dacic, Krkobabici, Velja, Dinkic, Vucic,....JEL TO POBEDNICKI TIM. AKO JESTE ONDA SVAKA CAST.
(Bgd glasac, 12. jul 2012 16:57)

Hajde procitaj ponovo sta si napisao i seti se da li je IKADA do sada DS pobedila na izborima ili je uvek bila druga a uz pomoc (kako ti kazes) "otpadnih" stranaka je uvek uspevala da sastavi vladu i da pobednika izbora baci u opoziciju... Pamcenje slabo sluzi glasace DS-a, ocigledno. Pritom, citajuci komentare glasaca tzv. Demokratskih opcija nailazim na takvo jednoumlje i zabranu drugacijeg misljenja da bi i Severna Koreja mogla da im pozavidi na takvoj demokratiji...
Svi su oni isti, zar ne vidite da je znak jednakosti izmedju zutih, plavih, crvenih... Ne znam da li ste nekada kao deca izmesali sve boje iz kompleta tempera, ja jesam i mogu vam reci da se dobije upravo ovakva neka prljava, ruzna boja koja boji nase zivote u ovoj drzavi vec preko dvadeset godina. Nagore je sto smo se mi kao narod nakon one neuspele revolucije (ako se tako moze nazvati) pomirili sa tim... moj savet svima je da beze iz ove zemlje kud ih noge nose bez obzira ko je na vlasti, kad ja vec nisam bio dovoljno pametan da odem na vreme...

duki

pre 11 godina

mali sloba je cudo, em tvrdi da je pobedio, em daje gomile populistickih izjava koje ce da nas vrate u 90te, kao ona juce o stranim bankama . . . glasali ste, gledaj te, i brisite iz ove ludare

Djordje

pre 11 godina

DS se bavi neosnovanim pretpostavkama. Vlada jos nije ni izabrana, cak se jos ne zna ni njen personalni sastav, a DS vec iznosi ocene kakva ce ona biti. Ta teorija DS-a da niko osim njih ne ume da vodi Srbiju je i dovela tu stranku do ovde gde se trenutno nalazi.

Gagi

pre 11 godina

Neverovatano je kako se Dacic i Dinkic prave kako uopste nisu bili deo predhodne vlade! A u njihoj nadleznosti su bili policija, energetika, infrastruktura, privreda, obrazovanje, zdravlje! Ne kazem da DS nije kriva za ovakvo stanje u zemlji, al sta je sa ovima? Koji su njihovi rezultati u ovim oblastima? Putevi se grade samo na konferencijama, Karleusa je u pitanjima za prijemne ispite, struja poskupljuje, gorivo je sve skuplje i skuplje, lekova nema, za privredu da i ne govorim, sve same nule! Njihov jedini odgovor je 'Tadic je kriv'! E sad gospodo kad smetnje nema vise, pokazite se! Mozete vi jos da unazadjujete ovu zemlju!

miki

pre 11 godina

I Sps je govorio da ce ova Vlada biti bolja nego predhodna,pitam se samo ko je ucestvovao u predhodnoj Vladi?! Verovatno Marsovci...Neces ti Dacicu dugo biti premijer ne sekiraj se cenim ne vise od 1 god.A na narednim izborima ispod cenzusa...

Konzerva

pre 11 godina

a, ti si kao pobedio na izborima sa 14 odsto i to jos sa dve stranke pride. nisi ti bio dobar, nego si bio nuzno zlo, i to je razlika koju pametan covek kapira. najbolja stvar koja će se desiti je ta da ćete upravo vi crveno-crni biti ti koji će na svojim obrazima nositi sram zbog definitivnog završetka priče u vezi sa kosovom. toliko ste velikih reči izrekli, a moraćete da potpišete. žao mi je srbije, ali bolje da to uradi vi, nego neko malo normalniji. bićete ponovo upamćeni...

skipper

pre 11 godina

Hajmo da radimo nešto za promenu. Nije bitno to što se priča kako je ova vlada nesposobna, još pre njenog samog početka rada. To ćemo govoriti ako ne budu ništa konkretno radili i ako ne ispune preizborna obećanja. Hajde da sada, za promenu radimo nešto za mlade, za stanovništvo Srbije i za Srbiju. NA POSAO

zanatlija

pre 11 godina

Mislim da netreba puno pridavati značaja ovoj izjavi iz DS.Ovo nije
realna, nego subjektivna ocena,a kao takva ona i nije relevantna.

Zivi bili pa videli

pre 11 godina

SPS pobez koalicije na sledecim izborima nece preci cenzus, kaznice ih njihovi glasaci sto su se udruzili sa cetnickim vojvodom, Veljom Ilic, Aleksandrom Vulinim...

i nije logicno

pre 11 godina

U kojoj je to Dacic bio vladi vladi poslednje 4 godinepodpredsednik i imao i tri vrlo velika i bitna ministarstva, plus gomilu jakih firmi.Kako je to postao pametniji i sposobniji preko noci?
A ti visoki nemacki zvanicni su jedan od ko zna koliko savetnika Angele Merkel ( to mu dodje kao tata od Tomine snahe).

drFeelgood

pre 11 godina

(Pretor, 12. jul 2012 17:03)

Sustina Milkine poruke je drugacija, pa je i tvoja ispravka dosla k`o prevod sa srpskog na srpski- al` pogresno! No to je slika Srbije.
Moja poruka za Milku je da ubuduce u komentarima vodi racuna o jednostavnosti znacenja onoga sto pise, a ne o jednostavnosti recenica koje ispisuje- takvo nam je okruzenje,.

Topalovici

pre 11 godina

Samo ti Dacicu nemoj o moralu.
Svi u ovoj vladi su ponekog izdali,
ovo je kompletno vlada izdajnika.
Svi mi licite na likove iz filma Maratonci trce pocasni krug.

Bgd glasac

pre 11 godina

Nije DS izgubio izbore vec se desetak otpadnih stranaka udruzilo sa SNS da bi napravile vlast. Vulin, Karic, Palma, Dacic, Krkobabici, Velja, Dinkic, Vucic,....JEL TO POBEDNICKI TIM. AKO JESTE ONDA SVAKA CAST.

Sa DS-om koliko god da je bilo trzavica, islo se napred. Bila je jasna koncepcija politike, a trabant stranke su morale da budu zbom matematike.

Razlika je sto je DS preuzeo odgovornost, a SNS je prepustio sve ono sto je obecavao na izborima. Ako su pobedili zasto nisu dali premijera kako su i najavljivali i ostala kljucna mesta.

Ali sledeci put cemo vas unistiti ali za SVAGDA - BANDO CRVENA

Topalovici

pre 11 godina

Samo ti Dacicu nemoj o moralu.
Svi u ovoj vladi su ponekog izdali,
ovo je kompletno vlada izdajnika.
Svi mi licite na likove iz filma Maratonci trce pocasni krug.

Bgd glasac

pre 11 godina

Nije DS izgubio izbore vec se desetak otpadnih stranaka udruzilo sa SNS da bi napravile vlast. Vulin, Karic, Palma, Dacic, Krkobabici, Velja, Dinkic, Vucic,....JEL TO POBEDNICKI TIM. AKO JESTE ONDA SVAKA CAST.

Sa DS-om koliko god da je bilo trzavica, islo se napred. Bila je jasna koncepcija politike, a trabant stranke su morale da budu zbom matematike.

Razlika je sto je DS preuzeo odgovornost, a SNS je prepustio sve ono sto je obecavao na izborima. Ako su pobedili zasto nisu dali premijera kako su i najavljivali i ostala kljucna mesta.

Ali sledeci put cemo vas unistiti ali za SVAGDA - BANDO CRVENA

duki

pre 11 godina

mali sloba je cudo, em tvrdi da je pobedio, em daje gomile populistickih izjava koje ce da nas vrate u 90te, kao ona juce o stranim bankama . . . glasali ste, gledaj te, i brisite iz ove ludare

Zivi bili pa videli

pre 11 godina

SPS pobez koalicije na sledecim izborima nece preci cenzus, kaznice ih njihovi glasaci sto su se udruzili sa cetnickim vojvodom, Veljom Ilic, Aleksandrom Vulinim...

Konzerva

pre 11 godina

a, ti si kao pobedio na izborima sa 14 odsto i to jos sa dve stranke pride. nisi ti bio dobar, nego si bio nuzno zlo, i to je razlika koju pametan covek kapira. najbolja stvar koja će se desiti je ta da ćete upravo vi crveno-crni biti ti koji će na svojim obrazima nositi sram zbog definitivnog završetka priče u vezi sa kosovom. toliko ste velikih reči izrekli, a moraćete da potpišete. žao mi je srbije, ali bolje da to uradi vi, nego neko malo normalniji. bićete ponovo upamćeni...

i nije logicno

pre 11 godina

U kojoj je to Dacic bio vladi vladi poslednje 4 godinepodpredsednik i imao i tri vrlo velika i bitna ministarstva, plus gomilu jakih firmi.Kako je to postao pametniji i sposobniji preko noci?
A ti visoki nemacki zvanicni su jedan od ko zna koliko savetnika Angele Merkel ( to mu dodje kao tata od Tomine snahe).

Gagi

pre 11 godina

Neverovatano je kako se Dacic i Dinkic prave kako uopste nisu bili deo predhodne vlade! A u njihoj nadleznosti su bili policija, energetika, infrastruktura, privreda, obrazovanje, zdravlje! Ne kazem da DS nije kriva za ovakvo stanje u zemlji, al sta je sa ovima? Koji su njihovi rezultati u ovim oblastima? Putevi se grade samo na konferencijama, Karleusa je u pitanjima za prijemne ispite, struja poskupljuje, gorivo je sve skuplje i skuplje, lekova nema, za privredu da i ne govorim, sve same nule! Njihov jedini odgovor je 'Tadic je kriv'! E sad gospodo kad smetnje nema vise, pokazite se! Mozete vi jos da unazadjujete ovu zemlju!

Nesa

pre 11 godina

Ti si poznat kao golub prevrtac i i kao covek koji ne govori istinu.Da se neizrazim drugacije jer nece objaviti.Sa ovom tvojom izjavom vidi se da se guras samo tamo gde je fotelja.Kazes DS je izgubio na izborima tacno, ali sa koliko razlike isto toliko sa koliko je Tadic pobedio u prvom krugu posle koga si odmah hteo da pravis vladu sa DS-om.Posle si cekao i kad si video rezultat odmah si se okrenuo drugoj strani i ako je za njih glasala samo petina birackog tela.To sve govori o tebi kakav si covek.I ne pominjes 2008-mu kada te je Tadic digao iz mrtvih a sada si toliko uobrazen i mislim i ako nemam lepo misljenje o njemu da ce ti Vucic doci glave jer tamo nemozes da vrsljas kao kod Tadica.

Kad bi deda bio baba, rodio bi musko!

pre 11 godina

"DS ima svoje poglede i ne ulazim u sve to. Nije previše logično da smo do juče bili zajendo u koaliciji, a da se sada govori da ova vlada nema šansi ukoliko sam ja u njoj. Kako bi onda vlada DS imala šanse ukoliko bih ja bio u njoj“, rekao je Dačić Tanjugu.
Nije bas da ljubim Dacica, ali ako nista vise bar ume da kaze sta misli i da pritom ne pokusava da se pravi pametan. Ovo i jeste pravi odgovor za drvene advokate tipa BoTe i njegovih "strucnjaka" iz vrha stranke, koji bi sad naglo znali da urade ono sto nisu znali da urade 8 godina? Ma da!

IJO

pre 11 godina

bas interesantno citam ovih dana komentare kao tipa, tadic digao dacica iz mrtvih, ma dajte molim vas, bez njega nije mogao sastaviti vladu 2008 i kraj price.

miki

pre 11 godina

I Sps je govorio da ce ova Vlada biti bolja nego predhodna,pitam se samo ko je ucestvovao u predhodnoj Vladi?! Verovatno Marsovci...Neces ti Dacicu dugo biti premijer ne sekiraj se cenim ne vise od 1 god.A na narednim izborima ispod cenzusa...

Kiza

pre 11 godina

Nema dana da gospodina Genija,nema u medijima i svaki dan neka nova misao sine iz njegove glave,da se prosto zapitam, gde mi prodje 50 godina...

Sofronije

pre 11 godina

Nije DS izgubio izbore vec se desetak otpadnih stranaka udruzilo sa SNS da bi napravile vlast. Vulin, Karic, Palma, Dacic, Krkobabici, Velja, Dinkic, Vucic,....JEL TO POBEDNICKI TIM. AKO JESTE ONDA SVAKA CAST.
(Bgd glasac, 12. jul 2012 16:57)

Hajde procitaj ponovo sta si napisao i seti se da li je IKADA do sada DS pobedila na izborima ili je uvek bila druga a uz pomoc (kako ti kazes) "otpadnih" stranaka je uvek uspevala da sastavi vladu i da pobednika izbora baci u opoziciju... Pamcenje slabo sluzi glasace DS-a, ocigledno. Pritom, citajuci komentare glasaca tzv. Demokratskih opcija nailazim na takvo jednoumlje i zabranu drugacijeg misljenja da bi i Severna Koreja mogla da im pozavidi na takvoj demokratiji...
Svi su oni isti, zar ne vidite da je znak jednakosti izmedju zutih, plavih, crvenih... Ne znam da li ste nekada kao deca izmesali sve boje iz kompleta tempera, ja jesam i mogu vam reci da se dobije upravo ovakva neka prljava, ruzna boja koja boji nase zivote u ovoj drzavi vec preko dvadeset godina. Nagore je sto smo se mi kao narod nakon one neuspele revolucije (ako se tako moze nazvati) pomirili sa tim... moj savet svima je da beze iz ove zemlje kud ih noge nose bez obzira ko je na vlasti, kad ja vec nisam bio dovoljno pametan da odem na vreme...

"ovaj nije odavde"

pre 11 godina

A ti se Dacicu ne secas zasto je DS preko noci usao sa tobom u koaliciju.Ako si zaboravio pitaj Nikolica i Vucica.
Za sve sto kazes, imas samo svoju istinu, ali ne prolazi, jer i vrapci na grani vec znaju koliko lazes.

skipper

pre 11 godina

Hajmo da radimo nešto za promenu. Nije bitno to što se priča kako je ova vlada nesposobna, još pre njenog samog početka rada. To ćemo govoriti ako ne budu ništa konkretno radili i ako ne ispune preizborna obećanja. Hajde da sada, za promenu radimo nešto za mlade, za stanovništvo Srbije i za Srbiju. NA POSAO

Impartial

pre 11 godina

Ko se istorije ne seća ili je zaboravlja .... ponavlja mu se. Trebalo nam je nekoliko godina da prepoznamo ko je Milošević. Sada su stvari mnogo jasnije.

Branko, Berlin

pre 11 godina

Bas bih voleo da znam sa kojim to vrhom nemacke administracije se Dacic sreo? Pa ovde zive duse nema, svi su na godisnjem odmoru, Bundestag zaseda tek u septembru. Neka navede imena "visokih zvanicnika" ako moze. Ili je bio kod nekih kabinetlija koji su mu izdiktirali sta Merkelova trazi od njega?

sasa jokic

pre 11 godina

U pravu je Dacic apsolutno. Sami su krivi, i morali su da znaju, da ako je Ivica jednom nasankao SRS, nisu mogli da ocekuju da jednog dana nece i njih. Oni su otisli mnogo dalje, pa su napravili istorijsko pomirenje?! Ja licno nikada ne bi' mogao da se pomirim sa Slobinim ljudima, nikada posle svega sto su nam uradili.
Medjutim to je samo bio prelazni period od Zoranovog ubistva do ponovo devedesetih, jer vladari Srbije su (spoljni i unutrasnji) su dovoljno inteligentni, i znali su da moraju da vracaju lagano, korak po korak.
Setite se pisma cestitke iz Brisela Tomi Nikolicu na pobedi koje je stiglo tri sata pre zatvaranja biralista, toboze greskom?! Nisu mogli da odole da nam ne posalju poruku, ko nam sve u zemlji odredjuje!

vienna007

pre 11 godina

I pored sve bahatosti i nemoci DSa, steta je sto ta stranka nije dala bar mandatara. Ovaj koalicioni mix ne uliva nikakvu nadu. Pa ovog buduceg premijera najvise izgleda interesuje da brzo odgovara na svaki gest i komentar DSa. Kao da ce na tome da izgradi kredibilitet vlade, drzavnu politiku i skupi koji plus kod EU...

Djordje

pre 11 godina

DS se bavi neosnovanim pretpostavkama. Vlada jos nije ni izabrana, cak se jos ne zna ni njen personalni sastav, a DS vec iznosi ocene kakva ce ona biti. Ta teorija DS-a da niko osim njih ne ume da vodi Srbiju je i dovela tu stranku do ovde gde se trenutno nalazi.

zanatlija

pre 11 godina

Mislim da netreba puno pridavati značaja ovoj izjavi iz DS.Ovo nije
realna, nego subjektivna ocena,a kao takva ona i nije relevantna.

Dragan BL

pre 11 godina

Mogu misliti kako se u Nemačkoj podsmevaju.
Vlast bez strategije, sa ciljem ličnog bogaćenja. Posle će nam drugi biti krivi za Kosovo, Vojvodinu, Sandžak i RS. Gledajte šta će se desiti!

Miša, Bgd

pre 11 godina

Koliko god mi ovaj Sloba za 21. vek ( film dogma i Isus za 21. vek) nije simpaičan moram mu odati priznanje. Puno praznih priča za puno praznih glava. Brine me to što znam da će dosta ljudi bivšu vladu gledati samo kao ds. A sps su "nova" tj. deo nove... pa će i od ove "prati ruke". Mislim da se Ivica potajno i divi ali i pomno prati i uči od Dinkića. Ipak je taj čovek na vlasti više nego što je bio Sloba. Jednostavna formula: Zagrli kada mora a pljuni kada treba.

Malo principa

pre 11 godina

dacicu a da li je narod glasao za ovakvu vladu. Svako sa svakim moze. Izlazi se is politickih partia koalicije zarad vlasti(na lokalu). Dacicu juce kritikujes finansije . pa ko je 12 godina kreirao finansijsku i ekonomsku politiku. Ko je bio guverner. Taj isti je sa tobom u vladi i opet vodi finansijskii ekonomski deo. I to sa samo 12 poslanika u parlamentu a njegov g17 ima 8 mesta. Da li je narod za to glasao. Dacicu napravio si haos u Srbiji.Dacicu zarad tvoje ambicije mozes sa svakim

Branislav 58

pre 11 godina

Kako dacicu mislis oni izgubili?Pa ti si imao manje glasova od Demokrata.Ali pljunuo si u bunar iz koje si vode pio,i odjednom postao vazan,samo zato sto je to jedini nacin bio da SNS dodje na vlast,pa je tebi i Dinkicu starim prevrtljivcima ponudio sve a tebi da postanes novi Sloba

Vetrobran Friziderovic

pre 11 godina

Ovo izgleda nekako kao da je (ne)verna supruga (SPS) nakon vise godina braka sa (prilicno) naivnim suprugom, uselila sa ljubavnikom u stan iz kojeg je (prilicno) naivni suprug otisao. A (bantu)stan je, pogadjate, Srbija (preciznije, vlast u Srbiji).

Da je neko pre (samo) desetak godina onako slucajno, potpuno nenamerno, "akcidentalno" pomenuo da ce ovo sto se sada desava u Srbiji biti moguce, doziveo bi minimalno podsmeh, mozda bi poneko izrazio zaljenje, a oni energicniji bi upotrebili fiziku.

Logicno. Vrlo.

jesi lik Ivice

pre 11 godina

Samo si ti logican,pljujes bankarski sistem a minista finansija ce da ti bude tvorac tog istog sistema.Znas ti odlicno koliko je i DS izgubio glasova zbog koalicije sa tobom.
A taj visoki nemacki zvacnik sto te primio, jel u rangu Tominog suraka ili snajkinog tate?

zhvakass

pre 11 godina

Tacno je da je DS upravo zbog izjava kojima nerazumno kritikuje druge izgubio izbore ali za Ivicu nemam reci. Muka mi je bila i kad su ih oziveli prosli put samo da se dokopaju vlasti. Ovako ce sad DS morati da pojede to sto je sam zamesio a mi da se nadamo da necemo nazad.

drFeelgood

pre 11 godina

(Pretor, 12. jul 2012 17:03)

Sustina Milkine poruke je drugacija, pa je i tvoja ispravka dosla k`o prevod sa srpskog na srpski- al` pogresno! No to je slika Srbije.
Moja poruka za Milku je da ubuduce u komentarima vodi racuna o jednostavnosti znacenja onoga sto pise, a ne o jednostavnosti recenica koje ispisuje- takvo nam je okruzenje,.

djape

pre 11 godina

"Nisam ja kriv što su oni izgubili na izborima, oni su sami krivi“-pa Dacicu i ti si izgubi izbore pa si mandatar i kao premijer tako da bolje si trgovao a rezultati izbora ocigledno nemaju veze sa zivotom!!! Tako da please.....

Vanja

pre 11 godina

Dacic kaze da nije on izgubio na izborima nego ds. E sada meni nije jasno kako je 15% vece od 22% i zasto se ovaj buduci (najgori u istoriji) premijer srbije ponasa kao daje dobi apsolutnu vecinu na izborima a ne svrga 15%.

vlada

pre 11 godina

i ja mislim da je ds sam kriv za svoj poraz, i to je steta. ali nemoguce je imati uspeha sa plejadom likova kao sto je, recimo, gordana comic...

acdc

pre 11 godina

Vidite da se drustvo u DS-u raspada I deli na bezbroj frakcija..kod njih je takva situacija bila I pre izbora samo ih je vlast drzala na okupu…bilo je lepo dok je trajalo…sad je Dacic kriv…

tmnt

pre 11 godina

Ds je 2000 dosao na vlast sa udruzenjem od jedno 10 stranaka I podstranaka tako da opservacije da je SNS dosla uz pomoc vulina,velje itd ne piju vodu…

ja

pre 11 godina

Ko s djavolom tikve sadi... kao sto rece Bora ,,SRBIN JE LUD SRBIN JE PROKLET,JEDNOM GA UBIJES ON OCE OPET,,.... da je ds 2008 otisla u opoziciju svega ovog ne bi bilo ovaj glavonja ne bi preso cenzus,ali pohlepa je uradila svoje zato sad cuti i trpi!!

Natalija

pre 11 godina

U Berlinu je kazao (i to) poput mentora Slobe i Mire "da ćemo (OPET!) BITI FAKTOR MIRA na Balkanu". Kako se taj "faktor mira" završava to smo već videli 1999g kada nas je NATO bombardovao.

Bgd glasac

pre 11 godina

Nije DS izgubio izbore vec se desetak otpadnih stranaka udruzilo sa SNS da bi napravile vlast. Vulin, Karic, Palma, Dacic, Krkobabici, Velja, Dinkic, Vucic,....JEL TO POBEDNICKI TIM. AKO JESTE ONDA SVAKA CAST.

Sa DS-om koliko god da je bilo trzavica, islo se napred. Bila je jasna koncepcija politike, a trabant stranke su morale da budu zbom matematike.

Razlika je sto je DS preuzeo odgovornost, a SNS je prepustio sve ono sto je obecavao na izborima. Ako su pobedili zasto nisu dali premijera kako su i najavljivali i ostala kljucna mesta.

Ali sledeci put cemo vas unistiti ali za SVAGDA - BANDO CRVENA

zanatlija

pre 11 godina

Mislim da netreba puno pridavati značaja ovoj izjavi iz DS.Ovo nije
realna, nego subjektivna ocena,a kao takva ona i nije relevantna.

Djordje

pre 11 godina

DS se bavi neosnovanim pretpostavkama. Vlada jos nije ni izabrana, cak se jos ne zna ni njen personalni sastav, a DS vec iznosi ocene kakva ce ona biti. Ta teorija DS-a da niko osim njih ne ume da vodi Srbiju je i dovela tu stranku do ovde gde se trenutno nalazi.

Zivi bili pa videli

pre 11 godina

SPS pobez koalicije na sledecim izborima nece preci cenzus, kaznice ih njihovi glasaci sto su se udruzili sa cetnickim vojvodom, Veljom Ilic, Aleksandrom Vulinim...

Topalovici

pre 11 godina

Samo ti Dacicu nemoj o moralu.
Svi u ovoj vladi su ponekog izdali,
ovo je kompletno vlada izdajnika.
Svi mi licite na likove iz filma Maratonci trce pocasni krug.

Kad bi deda bio baba, rodio bi musko!

pre 11 godina

"DS ima svoje poglede i ne ulazim u sve to. Nije previše logično da smo do juče bili zajendo u koaliciji, a da se sada govori da ova vlada nema šansi ukoliko sam ja u njoj. Kako bi onda vlada DS imala šanse ukoliko bih ja bio u njoj“, rekao je Dačić Tanjugu.
Nije bas da ljubim Dacica, ali ako nista vise bar ume da kaze sta misli i da pritom ne pokusava da se pravi pametan. Ovo i jeste pravi odgovor za drvene advokate tipa BoTe i njegovih "strucnjaka" iz vrha stranke, koji bi sad naglo znali da urade ono sto nisu znali da urade 8 godina? Ma da!

skipper

pre 11 godina

Hajmo da radimo nešto za promenu. Nije bitno to što se priča kako je ova vlada nesposobna, još pre njenog samog početka rada. To ćemo govoriti ako ne budu ništa konkretno radili i ako ne ispune preizborna obećanja. Hajde da sada, za promenu radimo nešto za mlade, za stanovništvo Srbije i za Srbiju. NA POSAO

Sofronije

pre 11 godina

Nije DS izgubio izbore vec se desetak otpadnih stranaka udruzilo sa SNS da bi napravile vlast. Vulin, Karic, Palma, Dacic, Krkobabici, Velja, Dinkic, Vucic,....JEL TO POBEDNICKI TIM. AKO JESTE ONDA SVAKA CAST.
(Bgd glasac, 12. jul 2012 16:57)

Hajde procitaj ponovo sta si napisao i seti se da li je IKADA do sada DS pobedila na izborima ili je uvek bila druga a uz pomoc (kako ti kazes) "otpadnih" stranaka je uvek uspevala da sastavi vladu i da pobednika izbora baci u opoziciju... Pamcenje slabo sluzi glasace DS-a, ocigledno. Pritom, citajuci komentare glasaca tzv. Demokratskih opcija nailazim na takvo jednoumlje i zabranu drugacijeg misljenja da bi i Severna Koreja mogla da im pozavidi na takvoj demokratiji...
Svi su oni isti, zar ne vidite da je znak jednakosti izmedju zutih, plavih, crvenih... Ne znam da li ste nekada kao deca izmesali sve boje iz kompleta tempera, ja jesam i mogu vam reci da se dobije upravo ovakva neka prljava, ruzna boja koja boji nase zivote u ovoj drzavi vec preko dvadeset godina. Nagore je sto smo se mi kao narod nakon one neuspele revolucije (ako se tako moze nazvati) pomirili sa tim... moj savet svima je da beze iz ove zemlje kud ih noge nose bez obzira ko je na vlasti, kad ja vec nisam bio dovoljno pametan da odem na vreme...

duki

pre 11 godina

mali sloba je cudo, em tvrdi da je pobedio, em daje gomile populistickih izjava koje ce da nas vrate u 90te, kao ona juce o stranim bankama . . . glasali ste, gledaj te, i brisite iz ove ludare

IJO

pre 11 godina

bas interesantno citam ovih dana komentare kao tipa, tadic digao dacica iz mrtvih, ma dajte molim vas, bez njega nije mogao sastaviti vladu 2008 i kraj price.

Nesa

pre 11 godina

Ti si poznat kao golub prevrtac i i kao covek koji ne govori istinu.Da se neizrazim drugacije jer nece objaviti.Sa ovom tvojom izjavom vidi se da se guras samo tamo gde je fotelja.Kazes DS je izgubio na izborima tacno, ali sa koliko razlike isto toliko sa koliko je Tadic pobedio u prvom krugu posle koga si odmah hteo da pravis vladu sa DS-om.Posle si cekao i kad si video rezultat odmah si se okrenuo drugoj strani i ako je za njih glasala samo petina birackog tela.To sve govori o tebi kakav si covek.I ne pominjes 2008-mu kada te je Tadic digao iz mrtvih a sada si toliko uobrazen i mislim i ako nemam lepo misljenje o njemu da ce ti Vucic doci glave jer tamo nemozes da vrsljas kao kod Tadica.

Branislav 58

pre 11 godina

Kako dacicu mislis oni izgubili?Pa ti si imao manje glasova od Demokrata.Ali pljunuo si u bunar iz koje si vode pio,i odjednom postao vazan,samo zato sto je to jedini nacin bio da SNS dodje na vlast,pa je tebi i Dinkicu starim prevrtljivcima ponudio sve a tebi da postanes novi Sloba

Dragan BL

pre 11 godina

Mogu misliti kako se u Nemačkoj podsmevaju.
Vlast bez strategije, sa ciljem ličnog bogaćenja. Posle će nam drugi biti krivi za Kosovo, Vojvodinu, Sandžak i RS. Gledajte šta će se desiti!

Kiza

pre 11 godina

Nema dana da gospodina Genija,nema u medijima i svaki dan neka nova misao sine iz njegove glave,da se prosto zapitam, gde mi prodje 50 godina...

i nije logicno

pre 11 godina

U kojoj je to Dacic bio vladi vladi poslednje 4 godinepodpredsednik i imao i tri vrlo velika i bitna ministarstva, plus gomilu jakih firmi.Kako je to postao pametniji i sposobniji preko noci?
A ti visoki nemacki zvanicni su jedan od ko zna koliko savetnika Angele Merkel ( to mu dodje kao tata od Tomine snahe).

miki

pre 11 godina

I Sps je govorio da ce ova Vlada biti bolja nego predhodna,pitam se samo ko je ucestvovao u predhodnoj Vladi?! Verovatno Marsovci...Neces ti Dacicu dugo biti premijer ne sekiraj se cenim ne vise od 1 god.A na narednim izborima ispod cenzusa...

vienna007

pre 11 godina

I pored sve bahatosti i nemoci DSa, steta je sto ta stranka nije dala bar mandatara. Ovaj koalicioni mix ne uliva nikakvu nadu. Pa ovog buduceg premijera najvise izgleda interesuje da brzo odgovara na svaki gest i komentar DSa. Kao da ce na tome da izgradi kredibilitet vlade, drzavnu politiku i skupi koji plus kod EU...

sasa jokic

pre 11 godina

U pravu je Dacic apsolutno. Sami su krivi, i morali su da znaju, da ako je Ivica jednom nasankao SRS, nisu mogli da ocekuju da jednog dana nece i njih. Oni su otisli mnogo dalje, pa su napravili istorijsko pomirenje?! Ja licno nikada ne bi' mogao da se pomirim sa Slobinim ljudima, nikada posle svega sto su nam uradili.
Medjutim to je samo bio prelazni period od Zoranovog ubistva do ponovo devedesetih, jer vladari Srbije su (spoljni i unutrasnji) su dovoljno inteligentni, i znali su da moraju da vracaju lagano, korak po korak.
Setite se pisma cestitke iz Brisela Tomi Nikolicu na pobedi koje je stiglo tri sata pre zatvaranja biralista, toboze greskom?! Nisu mogli da odole da nam ne posalju poruku, ko nam sve u zemlji odredjuje!

drFeelgood

pre 11 godina

(Pretor, 12. jul 2012 17:03)

Sustina Milkine poruke je drugacija, pa je i tvoja ispravka dosla k`o prevod sa srpskog na srpski- al` pogresno! No to je slika Srbije.
Moja poruka za Milku je da ubuduce u komentarima vodi racuna o jednostavnosti znacenja onoga sto pise, a ne o jednostavnosti recenica koje ispisuje- takvo nam je okruzenje,.

acdc

pre 11 godina

Vidite da se drustvo u DS-u raspada I deli na bezbroj frakcija..kod njih je takva situacija bila I pre izbora samo ih je vlast drzala na okupu…bilo je lepo dok je trajalo…sad je Dacic kriv…

Konzerva

pre 11 godina

a, ti si kao pobedio na izborima sa 14 odsto i to jos sa dve stranke pride. nisi ti bio dobar, nego si bio nuzno zlo, i to je razlika koju pametan covek kapira. najbolja stvar koja će se desiti je ta da ćete upravo vi crveno-crni biti ti koji će na svojim obrazima nositi sram zbog definitivnog završetka priče u vezi sa kosovom. toliko ste velikih reči izrekli, a moraćete da potpišete. žao mi je srbije, ali bolje da to uradi vi, nego neko malo normalniji. bićete ponovo upamćeni...

Gagi

pre 11 godina

Neverovatano je kako se Dacic i Dinkic prave kako uopste nisu bili deo predhodne vlade! A u njihoj nadleznosti su bili policija, energetika, infrastruktura, privreda, obrazovanje, zdravlje! Ne kazem da DS nije kriva za ovakvo stanje u zemlji, al sta je sa ovima? Koji su njihovi rezultati u ovim oblastima? Putevi se grade samo na konferencijama, Karleusa je u pitanjima za prijemne ispite, struja poskupljuje, gorivo je sve skuplje i skuplje, lekova nema, za privredu da i ne govorim, sve same nule! Njihov jedini odgovor je 'Tadic je kriv'! E sad gospodo kad smetnje nema vise, pokazite se! Mozete vi jos da unazadjujete ovu zemlju!

Malo principa

pre 11 godina

dacicu a da li je narod glasao za ovakvu vladu. Svako sa svakim moze. Izlazi se is politickih partia koalicije zarad vlasti(na lokalu). Dacicu juce kritikujes finansije . pa ko je 12 godina kreirao finansijsku i ekonomsku politiku. Ko je bio guverner. Taj isti je sa tobom u vladi i opet vodi finansijskii ekonomski deo. I to sa samo 12 poslanika u parlamentu a njegov g17 ima 8 mesta. Da li je narod za to glasao. Dacicu napravio si haos u Srbiji.Dacicu zarad tvoje ambicije mozes sa svakim

zhvakass

pre 11 godina

Tacno je da je DS upravo zbog izjava kojima nerazumno kritikuje druge izgubio izbore ali za Ivicu nemam reci. Muka mi je bila i kad su ih oziveli prosli put samo da se dokopaju vlasti. Ovako ce sad DS morati da pojede to sto je sam zamesio a mi da se nadamo da necemo nazad.

"ovaj nije odavde"

pre 11 godina

A ti se Dacicu ne secas zasto je DS preko noci usao sa tobom u koaliciju.Ako si zaboravio pitaj Nikolica i Vucica.
Za sve sto kazes, imas samo svoju istinu, ali ne prolazi, jer i vrapci na grani vec znaju koliko lazes.

jesi lik Ivice

pre 11 godina

Samo si ti logican,pljujes bankarski sistem a minista finansija ce da ti bude tvorac tog istog sistema.Znas ti odlicno koliko je i DS izgubio glasova zbog koalicije sa tobom.
A taj visoki nemacki zvacnik sto te primio, jel u rangu Tominog suraka ili snajkinog tate?

Vanja

pre 11 godina

Dacic kaze da nije on izgubio na izborima nego ds. E sada meni nije jasno kako je 15% vece od 22% i zasto se ovaj buduci (najgori u istoriji) premijer srbije ponasa kao daje dobi apsolutnu vecinu na izborima a ne svrga 15%.

Impartial

pre 11 godina

Ko se istorije ne seća ili je zaboravlja .... ponavlja mu se. Trebalo nam je nekoliko godina da prepoznamo ko je Milošević. Sada su stvari mnogo jasnije.

Miša, Bgd

pre 11 godina

Koliko god mi ovaj Sloba za 21. vek ( film dogma i Isus za 21. vek) nije simpaičan moram mu odati priznanje. Puno praznih priča za puno praznih glava. Brine me to što znam da će dosta ljudi bivšu vladu gledati samo kao ds. A sps su "nova" tj. deo nove... pa će i od ove "prati ruke". Mislim da se Ivica potajno i divi ali i pomno prati i uči od Dinkića. Ipak je taj čovek na vlasti više nego što je bio Sloba. Jednostavna formula: Zagrli kada mora a pljuni kada treba.

vlada

pre 11 godina

i ja mislim da je ds sam kriv za svoj poraz, i to je steta. ali nemoguce je imati uspeha sa plejadom likova kao sto je, recimo, gordana comic...

tmnt

pre 11 godina

Ds je 2000 dosao na vlast sa udruzenjem od jedno 10 stranaka I podstranaka tako da opservacije da je SNS dosla uz pomoc vulina,velje itd ne piju vodu…

Branko, Berlin

pre 11 godina

Bas bih voleo da znam sa kojim to vrhom nemacke administracije se Dacic sreo? Pa ovde zive duse nema, svi su na godisnjem odmoru, Bundestag zaseda tek u septembru. Neka navede imena "visokih zvanicnika" ako moze. Ili je bio kod nekih kabinetlija koji su mu izdiktirali sta Merkelova trazi od njega?

djape

pre 11 godina

"Nisam ja kriv što su oni izgubili na izborima, oni su sami krivi“-pa Dacicu i ti si izgubi izbore pa si mandatar i kao premijer tako da bolje si trgovao a rezultati izbora ocigledno nemaju veze sa zivotom!!! Tako da please.....

Vetrobran Friziderovic

pre 11 godina

Ovo izgleda nekako kao da je (ne)verna supruga (SPS) nakon vise godina braka sa (prilicno) naivnim suprugom, uselila sa ljubavnikom u stan iz kojeg je (prilicno) naivni suprug otisao. A (bantu)stan je, pogadjate, Srbija (preciznije, vlast u Srbiji).

Da je neko pre (samo) desetak godina onako slucajno, potpuno nenamerno, "akcidentalno" pomenuo da ce ovo sto se sada desava u Srbiji biti moguce, doziveo bi minimalno podsmeh, mozda bi poneko izrazio zaljenje, a oni energicniji bi upotrebili fiziku.

Logicno. Vrlo.

ja

pre 11 godina

Ko s djavolom tikve sadi... kao sto rece Bora ,,SRBIN JE LUD SRBIN JE PROKLET,JEDNOM GA UBIJES ON OCE OPET,,.... da je ds 2008 otisla u opoziciju svega ovog ne bi bilo ovaj glavonja ne bi preso cenzus,ali pohlepa je uradila svoje zato sad cuti i trpi!!

Natalija

pre 11 godina

U Berlinu je kazao (i to) poput mentora Slobe i Mire "da ćemo (OPET!) BITI FAKTOR MIRA na Balkanu". Kako se taj "faktor mira" završava to smo već videli 1999g kada nas je NATO bombardovao.