Utorak, 10.07.2012.

17:22

Dragan Đilas - menadžer godine

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas proglašen je za menadžera godine na Samitu gradova lidera u Dablinu, saopštila je Služba za informisanje Grada Beograda.

Izvor: Tanjug

Dragan Ðilas - menadžer godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

zemunac

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.
@ (Vera, 10. jul 2012 20:32)

Mostovi ni jedan od tih projekata nije završen.
Asvaltirali su asvaltirane ulice,tako da nisu proširili one ulice koje su mogli i morali. Samo prošle godine jednu ulicu u Zemunu(Karađorđeva) dugačku oko sto metara radili su skoro 3 meseca,i takvih primera je po BG-u milijardu.Nisu sposobni da sebe organizuju i da ispoštuju zadate rokove, ali zato hoće nas da uče redu kako da ulazimo u autobus. To kako da uđem u autobus uče nas oni lezilebovići koji se i ne voze tim sredstvom.Šta ih briga i onako nas tretiraju kao stoku.
A gde sam ja i mojii drugari iu kraja išli,na Maesec nismo,ali u vrtiće jesmo.Zato nemoj da mi pričaš o vrtićima, pa to bi bilo kao kad bi đak rekao da je u školu poneo olovku i gumicu i da zato treba da dobije 5.

Macak

pre 11 godina

Ja bih htela da se zahvalim gradu Beogradu kao i gradonačelniku na tome što je moja sestra uspela iz 3ceg puta da ostane trudna putem vantelesne oplodnje. Mučili su se dobrih pet godina, eeej pet celih godina svi smo mislili da neće uspeti, ali srećom postojala je opcija i trećeg pokušaja koji je upalio, sad je u 8 mesecu trudnoće i čeka zdravu devojčicu.
@ (Mirjana, 10. jul 2012 19:38)

He he..znam da je veliki dogadjaj u zivotu covjeka, al pade mi na pamet jedna recenica koja bi mogla da sazme sve u panegiriku koji ovde citam-jednostavno da zaokruzi zitije na pravi nacin-
Delim je sa vama-
"Gradio je mostove medju ljudima- a u slobodno vreme bavio se iz hobija i bezgresnim zacecem"

Dejan Stanić

pre 11 godina

Tako je i Gorn Knežević (Zrenjaninski gradonačelnik) bio proglašen pa potom optužen i uhapšen. Ali sličnost između njih dvojice je što zaista vredno rade i menjaju i poboljšavaju gradove, a takve u DS-u izgleda ne vole - valjda ih doživljavaju NEKI kao opasnu konkurenciju!?

nesh_bros

pre 11 godina

Cetitam, menadzer koji je uspeo od svih silnih bilborda po gradu da uzme najvisa para. Cestitam ! Menadzer gde se ulice rekonstruisu posle 6 meseci od rekonstruisanja i sve u krug. A firme koje rade taj bulevar, mostove, vrtice, parkove pa cak i cuveni bus plus, su i njegove ali i od njegovih partijskih kolega ! Cestitam !

bezimena

pre 11 godina

Od kada je D. Djilas preuzeo brigu o Beogradu ovaj grad je OŽIVEO!
BRAVO za D. Djilasa, najboljeg gradonačelnika u Srbiji i mnogo šire!

Lele

pre 11 godina

Ijaoooo majko moja...
Znaci necu ni da citam text,dovoljan mi je naslov...pa kako ovaj prevarant da bude menadzer godine??? Aaaa da,covek je staaaariiiii dobri basketar...znaci strasno...

misa

pre 11 godina

Bas se dobro prepucavate sa komentarima.Samo nastavite ima da se smejem celu noc.Mi beogradjani ,mi iz unutrasnjosti.Sto ste dosli ,zasto ste dosli,zasto ste nas primili ,zasto bezite iz Bgda,zasto imate most ,zasto nemate cupriju,zasto je vlada kod Vas a ne kod nas,zasto ja jos nosim kondure a ti imas simike,zasto je nemam tramvaj a ti imas aerodrom,zasto ja imam kucu sa okucnicom a ti zivis kao podstanar,zasto ja imam tri krave a ti kupujes mleko,zasto ja imam sljivik ispred moje kuce a ti ga nemas .Zasto ja imam to sto ti nemas,i zasto to nemam ja sto ti imas.Pitajte vase mozgove koji su obdareni da gledaju druge a ne sebe.

Na zapadu nista novo

pre 11 godina

A čega je on to bio menadžer? Ja sam mislio da je bio gradonačelnik Beograda, to nije isto što i menadže ili možda jeste.

Zasluzeno

pre 11 godina

@ sin Budimir

Hvala bogu da ti nisi niko i nista. Ti bi napravio most za 100 hiljada evra. Dve drvena stuba i preko tri daske. To moze kod tebe u provansi a ne u Beogradu. Beogradjani su na izborima rekli svoje. Beogradjani ce taj most da otplacuju. Kome je skup zivot u Beogradu imate rezervnu varijantu. Povratak u zavicaj. Besplatna vestacka oplodnja. Pomoc penzionerima. Subvencije u gradskom prevozu.Subvencije u komunalijama.Plate vaspitacica. Nove skole i vrtici. renoviran Bulevar kralja Aleksandra, Novi most Zemun Borca. Projekat za metro.Ada Ciganlija.Renovirana Gazela. Ali ne docekasmo Aqua park (Vucic) za nasu decu. Grad na vodi (Vucic)

Đomla

pre 11 godina

Meni se Đilas uopšte ne sviđa! Ja jesam pravi Beogrđanin, i vređa mi inteligenciju što treba da se ponosim Đilasom da bi me neko doživeo kao ''pravog Beograđanina''. Smešni ste vi koji se kupate u tuđoj slavi. Za pare koje je on imao iz budžeta mogao sam i ja da izgradim 10 mostva i 100 vrtića - uostalom to i jeste posao gradonačelnika svakog grada i ne vidim šta tu ima mnogo da se hvali.
Inače, ja mu ne zameram uspeh, već to što trošenje gradskih para nije transparentno i što revizorske institucije ne smeju ni da zucnu o toj temi... Mislite o tome...

NemanjaBB

pre 11 godina

Znalo se i u vreme pokojnog Bogdanovica koliko sta kosta ako zelis da zapocinjes nesto. Da se ne lazemo, a ne bih da ispadne da rugam ime i delo pokojnog coveka. Djilas je jos gori.
Svako ko je davao svoje masine gradu, morao je dosta da plati da udje u posao, a po masini se dobijalo i milion dinara mesecno... ;)

zoz

pre 11 godina

@mrmlj: a da ne zvrji poluprazan u spicu zbog toga sto jos nisu zavrsene petlja sa cukaricke strane i ulica sa novobeogradske?
-----
ne, nije zbog toga prazan. prazan je zato što mesto na kojem je izgrađen nema potrebu ni za duplo užim mostom. most na ostružnici, pančevac i gazela su neuporedivo opterećeniji pravci, biće i ostaće opterećeniji od poteza čukarica-nbgd i za 50 godina, iz prostog razloga što su to internacionalni, a čukarica-nbgd nije ni regionalni, već međumesni pravac.
mada govorimo neviđenom zaduživanju grada, nije tragedija u tome što je pola milijarde evra utrošeno na most, već je tragedija u tome što su se za taj novac mogli renovirati svi pobrojani mostovi, dodati im po dve trake i napraviti još jedan most na mestu sadašnjeg na adi, ali razumnih i isplativih dimenzija.

Nadica

pre 11 godina

Sve cestitke. Mi smo jos davne 1996, 97 u cevenim setnjama nosili plakat na kome je pisalo "Beograd je svet". I stvarno jeste. Prvo je to da budemo posteni uradio pokojni Nenad Bogdanovic, cijim je putem nastavio Dragan Djilas na opste zadovoljstvo pravih gradjana Beograda. Svi koji drugacije misle ne vole ovaj grad.

Diego

pre 11 godina

@ xox

Mostovi se grade kako za danas, tako i za sutra. Da su oni koji su svojevremeno gradili taj pancevac razmisljali na taj nacin, danas ne bismo imali guzve koje imamo. Most preko ade mozda jeste predimenzioniran danas, ali za 10 ili 20 godina ce i dalje vrsiti posao kako treba.

Mislite li da je prakticnije i da se vise isplati prosirivati mostove na svakih 5-10-15 godina?

Kiklop

pre 11 godina

Tihomir Simić najbolji menadžer jugoistočne i srednje Evrope!
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Tihomi-Simic-najbolji-menadzer-jugoistocne-i-srednje-Evrope.html
Pa nema zime za nas, sve bolji od boljeg, za sebe sigurno, kradu li kradu

Vera

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.

menager prvog reda

pre 11 godina

To je zato sto nisam u konkurenciji bio JA.
Ko uspe da u ovoj drzavi prezivi u SZR-u nalete raznoraznih inspekcija dvaput nedeljno dve drakonske kazne od po par hiljada evra i nekoliko desetina nenaplacenih racuna mesecno, a pri tom redovno uplacuje sve moguce i nemoguce harace i dazbine taj je pobedio!
Da ne pricam da sam obezbedio (na kredu doduse) zeni deci i sebi odmor od 10 dana... (cisto da ne bi poceli jedni drugima kosu da cupamo od besa i nezadovoljstva zivotom u ovoj zemlji - koju sam nekad voleo)

Ena

pre 11 godina

Mislim da sam na skoro svakih mesec dana slušala kako grad ulaže u nove bolničke centre, škole i obdaništa, gde je pored moje kuće napravljena nova škola OŠ "Dragan Lukić". Mislim da je stvarno zaslužio.

Ana

pre 11 godina

Kad je otpustio pola ljudi iz svog tima i boga pitaj još koliko iz uprave grada, smanjio im plate i ukinuo vozače, samo da bi sve bolje funkcionisalo.

.,.

pre 11 godina

Za Diega, pa gde si video da se mostovi grade pored najlepseg gradskog jezera u Evropi, gde je priroda, zelenilo, voda, cist vazduh, ekologija, sad tuda prolaze automobili sa izduvnim gasovima jer nemaju eko 3, 4 motore

Баба сера

pre 11 godina

Дон Гуидо је маршал, дон Гуидо је геније, дон Гуидо је командант што контролише медије. А можда је требало да има учитељицу да му каже „ко се хвали, сам се квари“. Његови апологетичари кажу, ушао је богат у политику, а ја питам, је ли то доказ поштења и способности ако се има у виду да се обогатио кад је било могуће бити „менаџер“ само ако умеш и желиш да запрљаш руке и газиш по људима. И да ли га то што је већ богат чини мање алавим? Та учитељица што га није научила о хвалисању и самољубљу, могла је и да га научи и ону о вуку, длаци и ћудима. Најгоре је то што је незајажљив. Неће стати док нам свима не постане фараон а онда нема назад. То је диктаторски менталитет, плус љубав ка лови. Ајде кад је тако велики менаџер да и њега пошаљемо на запад, да реши светске банкарске проблеме пре него што се прогласи за српског далај ламу. Њему ни један живот на власти није довољан, морали би да га реинкарнирамо до краја универзума. Ово није вест, ово је чист ПР. Укуцајте вест на гугл, нема ништа на енглеском. Како рече пар људи: Сердар, војвода .... рука руку мије (чувајте се змије!)

Veljko

pre 11 godina

Pa dobro SNS-ovci znali ste da ćete da puknete na nivou grada, a Vučić umesto da ostane da "napravi Beograd boljim mestom" on dade ostavku jer mu zinula ala za ministarsku fotelju

Valter brani BEOGRAD

pre 11 godina

Lepo svaka cast, samo Beogradu je preko potreban GRADONACELNIK, mozda pola koliko je bio dobar g. Djindjic, a MANAGERIMA SE zna gde je mestu u PKB da pravi trouglaste jogurte, cisti ciplee kada se slika sa kravama muzarama, a ne sa postenim gradjanima Beograda.

ZIVEO BEOGRAD

Nezaposleni Beogradjanin

pre 11 godina

Da li je nagradjen i zbog toga sto se penzioneri preko 65 godina starosti voze za 400 dinara godisnje personalizovanim BUS PLUS kartama (koji primaju penzije koje su nekada vece od plata kod privatnika a nekada vece i od prosecne plate u drzavi) dok nezaposleni gradjani placaju 13200 za 12 meseci tj placajuju 1100 dinara mesecno dopunu za I zonu (od kojih mnogi imaju prihode od 0 dinara) tj placaju 33 puta skuplju voznju od penzionera preko 65 godian starosti i sto penzioneri sa penzijama do 16000 dinara u gradu dobijaju od grada 16000 dinara pomoci u 4 rate (uskoro 20000 din u 4 rate za sve sa penzijama do 20 hiljada dinara) dok nezaposleni od grada dobijaju 0 dinara pomoci u 4 rate.

Tijana

pre 11 godina

Nije ni čudo što je dobio Evropsko priznanje za svoj odličan rad i postignute rezultate koje su dovele do toga da Beograd postane mnogo bolji grad.

Zabrinuti

pre 11 godina

Nagrabusili smo svi u Beogradu ako zakon o porezu na imovinu donet krajem 2010 zazivi u potpunosti 2013 godine, jer su 2011 i 2012 nadjena neka privremena resenja zbog navodno zastite standarda gradjana a meni se vise cini zbog dobijanja lokalnih izbora 2012 godine.

pitalica

pre 11 godina

Ne znam u cemu je Beograd lider i dobija silne nagrade, zbog jednog od najskupljih mostova , zbog velikog broja nezaposlenih, zbog veliikih kazni tj zbog toga sto su kazne komunalne policije skoro u visini 1 do 3 plate kod privatnika (jer ako nemate da platite kaznu od 2500 do 20000 dinara na licu mesta,, samo ne znam ko ima u novcaniku i/ili kuci toliko para kada poplaca sve racune..... kod komunalnog policjaca ta kazna se mnozi putu 10 za neka dela).

Mirjana

pre 11 godina

Ja bih htela da se zahvalim gradu Beogradu kao i gradonačelniku na tome što je moja sestra uspela iz 3ceg puta da ostane trudna putem vantelesne oplodnje. Mučili su se dobrih pet godina, eeej pet celih godina svi smo mislili da neće uspeti, ali srećom postojala je opcija i trećeg pokušaja koji je upalio, sad je u 8 mesecu trudnoće i čeka zdravu devojčicu.

Stefan

pre 11 godina

Đilas je neosporivo sposoban menadžer. Tu je i njegova prednost i njegova suštinska mana.
Prednost je u tome što je sposoban da savlada prepreke i realizuje započeto uprkos svemu što bi ga moglo ometati.
Mana je što gradonačelnik nije gazda privatnog preduzeća već treba da bude i političar, a Đilas to nije. On se u svom radu ne rukovodi nikakvim vrednostima, nema nikakve principe, ograde niti ograničenja. Prosto, funkcioniše kao čist beskrupulozni menadžer privatnog preduzeća, gde cilj opravdava sredstva i svi koji se ne slažu i ne slušaju su neprijatelji.
Odličan kvalitet za Wall Street. Vrlo opasan u politici.

Vera

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.

Sin Bludimir

pre 11 godina

Stvarno je ozbiljna konkurencija za kriminalca decenije, ali mislim da ovaj gospodin cak i tu moze vrlo dobro da konkurishe, ako ne mozda cak i da pobedi.
Posle Vlahovica i Dusana Mihajlovica meni je Djilas na trecem mestu po prevari i kradji u poslednjih 12 godina.
Neko ko napravi most, bez pristupnih saobracajnica, kako neko reche, za 500m eura, a moze da napravi jednostavniji most (koji nece biti "simbol Beograda") za 20-30m taj neko se debelo okoristio i debelu prevaru napravio.
Taj neko je debelo za robiju, a ne za menadzera godine.

Nesa

pre 11 godina

Svaka cast gospodine predsednice vi ste svoje pokazali a ostali ljubomorni politicari mogu samo da vas mrze.Svaka cast i samo napred,neka crknu zlobnici

Kada

pre 11 godina

Djilas ovo Djilas ono izgleda da smo svi nesposobni samo je drug lasdji sposoban, verovatno nesto u vidu politickog Novaka Djokovica. E crni mi cccc

mrmlj

pre 11 godina

(xox, 10. jul 2012 17:38)
a da ne zvrji poluprazan u spicu zbog toga sto jos nisu zavrsene petlja sa cukaricke strane i ulica sa novobeogradske?

p.s. svakako se slazem da i pancevac treba srediti.

xox

pre 11 godina

napraviš najskuplji most po kvadratnom metru na svetu u gradu koji je u raspadanju, i daju ti titulu menadžera godine... srbija!
dok se "pančevac" raspada i od prometa i od zapuštenosti (pre neku nedelju je stub potonuo za 20 centimetara), "đilasov most" je do te mere predimenzioniran za mesto na kome se nalazi da zvrji gotovo poluprazan usred dnevnih špiceva. al' je zato lep.

xox

pre 11 godina

napraviš najskuplji most po kvadratnom metru na svetu u gradu koji je u raspadanju, i daju ti titulu menadžera godine... srbija!
dok se "pančevac" raspada i od prometa i od zapuštenosti (pre neku nedelju je stub potonuo za 20 centimetara), "đilasov most" je do te mere predimenzioniran za mesto na kome se nalazi da zvrji gotovo poluprazan usred dnevnih špiceva. al' je zato lep.

Sin Bludimir

pre 11 godina

Stvarno je ozbiljna konkurencija za kriminalca decenije, ali mislim da ovaj gospodin cak i tu moze vrlo dobro da konkurishe, ako ne mozda cak i da pobedi.
Posle Vlahovica i Dusana Mihajlovica meni je Djilas na trecem mestu po prevari i kradji u poslednjih 12 godina.
Neko ko napravi most, bez pristupnih saobracajnica, kako neko reche, za 500m eura, a moze da napravi jednostavniji most (koji nece biti "simbol Beograda") za 20-30m taj neko se debelo okoristio i debelu prevaru napravio.
Taj neko je debelo za robiju, a ne za menadzera godine.

Kada

pre 11 godina

Djilas ovo Djilas ono izgleda da smo svi nesposobni samo je drug lasdji sposoban, verovatno nesto u vidu politickog Novaka Djokovica. E crni mi cccc

Đomla

pre 11 godina

Meni se Đilas uopšte ne sviđa! Ja jesam pravi Beogrđanin, i vređa mi inteligenciju što treba da se ponosim Đilasom da bi me neko doživeo kao ''pravog Beograđanina''. Smešni ste vi koji se kupate u tuđoj slavi. Za pare koje je on imao iz budžeta mogao sam i ja da izgradim 10 mostva i 100 vrtića - uostalom to i jeste posao gradonačelnika svakog grada i ne vidim šta tu ima mnogo da se hvali.
Inače, ja mu ne zameram uspeh, već to što trošenje gradskih para nije transparentno i što revizorske institucije ne smeju ni da zucnu o toj temi... Mislite o tome...

Баба сера

pre 11 godina

Дон Гуидо је маршал, дон Гуидо је геније, дон Гуидо је командант што контролише медије. А можда је требало да има учитељицу да му каже „ко се хвали, сам се квари“. Његови апологетичари кажу, ушао је богат у политику, а ја питам, је ли то доказ поштења и способности ако се има у виду да се обогатио кад је било могуће бити „менаџер“ само ако умеш и желиш да запрљаш руке и газиш по људима. И да ли га то што је већ богат чини мање алавим? Та учитељица што га није научила о хвалисању и самољубљу, могла је и да га научи и ону о вуку, длаци и ћудима. Најгоре је то што је незајажљив. Неће стати док нам свима не постане фараон а онда нема назад. То је диктаторски менталитет, плус љубав ка лови. Ајде кад је тако велики менаџер да и њега пошаљемо на запад, да реши светске банкарске проблеме пре него што се прогласи за српског далај ламу. Њему ни један живот на власти није довољан, морали би да га реинкарнирамо до краја универзума. Ово није вест, ово је чист ПР. Укуцајте вест на гугл, нема ништа на енглеском. Како рече пар људи: Сердар, војвода .... рука руку мије (чувајте се змије!)

Nezaposleni Beogradjanin

pre 11 godina

Da li je nagradjen i zbog toga sto se penzioneri preko 65 godina starosti voze za 400 dinara godisnje personalizovanim BUS PLUS kartama (koji primaju penzije koje su nekada vece od plata kod privatnika a nekada vece i od prosecne plate u drzavi) dok nezaposleni gradjani placaju 13200 za 12 meseci tj placajuju 1100 dinara mesecno dopunu za I zonu (od kojih mnogi imaju prihode od 0 dinara) tj placaju 33 puta skuplju voznju od penzionera preko 65 godian starosti i sto penzioneri sa penzijama do 16000 dinara u gradu dobijaju od grada 16000 dinara pomoci u 4 rate (uskoro 20000 din u 4 rate za sve sa penzijama do 20 hiljada dinara) dok nezaposleni od grada dobijaju 0 dinara pomoci u 4 rate.

Mirjana

pre 11 godina

Ja bih htela da se zahvalim gradu Beogradu kao i gradonačelniku na tome što je moja sestra uspela iz 3ceg puta da ostane trudna putem vantelesne oplodnje. Mučili su se dobrih pet godina, eeej pet celih godina svi smo mislili da neće uspeti, ali srećom postojala je opcija i trećeg pokušaja koji je upalio, sad je u 8 mesecu trudnoće i čeka zdravu devojčicu.

Stefan

pre 11 godina

Đilas je neosporivo sposoban menadžer. Tu je i njegova prednost i njegova suštinska mana.
Prednost je u tome što je sposoban da savlada prepreke i realizuje započeto uprkos svemu što bi ga moglo ometati.
Mana je što gradonačelnik nije gazda privatnog preduzeća već treba da bude i političar, a Đilas to nije. On se u svom radu ne rukovodi nikakvim vrednostima, nema nikakve principe, ograde niti ograničenja. Prosto, funkcioniše kao čist beskrupulozni menadžer privatnog preduzeća, gde cilj opravdava sredstva i svi koji se ne slažu i ne slušaju su neprijatelji.
Odličan kvalitet za Wall Street. Vrlo opasan u politici.

menager prvog reda

pre 11 godina

To je zato sto nisam u konkurenciji bio JA.
Ko uspe da u ovoj drzavi prezivi u SZR-u nalete raznoraznih inspekcija dvaput nedeljno dve drakonske kazne od po par hiljada evra i nekoliko desetina nenaplacenih racuna mesecno, a pri tom redovno uplacuje sve moguce i nemoguce harace i dazbine taj je pobedio!
Da ne pricam da sam obezbedio (na kredu doduse) zeni deci i sebi odmor od 10 dana... (cisto da ne bi poceli jedni drugima kosu da cupamo od besa i nezadovoljstva zivotom u ovoj zemlji - koju sam nekad voleo)

pitalica

pre 11 godina

Ne znam u cemu je Beograd lider i dobija silne nagrade, zbog jednog od najskupljih mostova , zbog velikog broja nezaposlenih, zbog veliikih kazni tj zbog toga sto su kazne komunalne policije skoro u visini 1 do 3 plate kod privatnika (jer ako nemate da platite kaznu od 2500 do 20000 dinara na licu mesta,, samo ne znam ko ima u novcaniku i/ili kuci toliko para kada poplaca sve racune..... kod komunalnog policjaca ta kazna se mnozi putu 10 za neka dela).

mrmlj

pre 11 godina

(xox, 10. jul 2012 17:38)
a da ne zvrji poluprazan u spicu zbog toga sto jos nisu zavrsene petlja sa cukaricke strane i ulica sa novobeogradske?

p.s. svakako se slazem da i pancevac treba srediti.

zoz

pre 11 godina

@mrmlj: a da ne zvrji poluprazan u spicu zbog toga sto jos nisu zavrsene petlja sa cukaricke strane i ulica sa novobeogradske?
-----
ne, nije zbog toga prazan. prazan je zato što mesto na kojem je izgrađen nema potrebu ni za duplo užim mostom. most na ostružnici, pančevac i gazela su neuporedivo opterećeniji pravci, biće i ostaće opterećeniji od poteza čukarica-nbgd i za 50 godina, iz prostog razloga što su to internacionalni, a čukarica-nbgd nije ni regionalni, već međumesni pravac.
mada govorimo neviđenom zaduživanju grada, nije tragedija u tome što je pola milijarde evra utrošeno na most, već je tragedija u tome što su se za taj novac mogli renovirati svi pobrojani mostovi, dodati im po dve trake i napraviti još jedan most na mestu sadašnjeg na adi, ali razumnih i isplativih dimenzija.

Nesa

pre 11 godina

Svaka cast gospodine predsednice vi ste svoje pokazali a ostali ljubomorni politicari mogu samo da vas mrze.Svaka cast i samo napred,neka crknu zlobnici

Zabrinuti

pre 11 godina

Nagrabusili smo svi u Beogradu ako zakon o porezu na imovinu donet krajem 2010 zazivi u potpunosti 2013 godine, jer su 2011 i 2012 nadjena neka privremena resenja zbog navodno zastite standarda gradjana a meni se vise cini zbog dobijanja lokalnih izbora 2012 godine.

NemanjaBB

pre 11 godina

Znalo se i u vreme pokojnog Bogdanovica koliko sta kosta ako zelis da zapocinjes nesto. Da se ne lazemo, a ne bih da ispadne da rugam ime i delo pokojnog coveka. Djilas je jos gori.
Svako ko je davao svoje masine gradu, morao je dosta da plati da udje u posao, a po masini se dobijalo i milion dinara mesecno... ;)

Na zapadu nista novo

pre 11 godina

A čega je on to bio menadžer? Ja sam mislio da je bio gradonačelnik Beograda, to nije isto što i menadže ili možda jeste.

.,.

pre 11 godina

Za Diega, pa gde si video da se mostovi grade pored najlepseg gradskog jezera u Evropi, gde je priroda, zelenilo, voda, cist vazduh, ekologija, sad tuda prolaze automobili sa izduvnim gasovima jer nemaju eko 3, 4 motore

Tijana

pre 11 godina

Nije ni čudo što je dobio Evropsko priznanje za svoj odličan rad i postignute rezultate koje su dovele do toga da Beograd postane mnogo bolji grad.

Valter brani BEOGRAD

pre 11 godina

Lepo svaka cast, samo Beogradu je preko potreban GRADONACELNIK, mozda pola koliko je bio dobar g. Djindjic, a MANAGERIMA SE zna gde je mestu u PKB da pravi trouglaste jogurte, cisti ciplee kada se slika sa kravama muzarama, a ne sa postenim gradjanima Beograda.

ZIVEO BEOGRAD

nesh_bros

pre 11 godina

Cetitam, menadzer koji je uspeo od svih silnih bilborda po gradu da uzme najvisa para. Cestitam ! Menadzer gde se ulice rekonstruisu posle 6 meseci od rekonstruisanja i sve u krug. A firme koje rade taj bulevar, mostove, vrtice, parkove pa cak i cuveni bus plus, su i njegove ali i od njegovih partijskih kolega ! Cestitam !

Kiklop

pre 11 godina

Tihomir Simić najbolji menadžer jugoistočne i srednje Evrope!
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Tihomi-Simic-najbolji-menadzer-jugoistocne-i-srednje-Evrope.html
Pa nema zime za nas, sve bolji od boljeg, za sebe sigurno, kradu li kradu

Ena

pre 11 godina

Mislim da sam na skoro svakih mesec dana slušala kako grad ulaže u nove bolničke centre, škole i obdaništa, gde je pored moje kuće napravljena nova škola OŠ "Dragan Lukić". Mislim da je stvarno zaslužio.

Zasluzeno

pre 11 godina

@ sin Budimir

Hvala bogu da ti nisi niko i nista. Ti bi napravio most za 100 hiljada evra. Dve drvena stuba i preko tri daske. To moze kod tebe u provansi a ne u Beogradu. Beogradjani su na izborima rekli svoje. Beogradjani ce taj most da otplacuju. Kome je skup zivot u Beogradu imate rezervnu varijantu. Povratak u zavicaj. Besplatna vestacka oplodnja. Pomoc penzionerima. Subvencije u gradskom prevozu.Subvencije u komunalijama.Plate vaspitacica. Nove skole i vrtici. renoviran Bulevar kralja Aleksandra, Novi most Zemun Borca. Projekat za metro.Ada Ciganlija.Renovirana Gazela. Ali ne docekasmo Aqua park (Vucic) za nasu decu. Grad na vodi (Vucic)

Diego

pre 11 godina

@ xox

Mostovi se grade kako za danas, tako i za sutra. Da su oni koji su svojevremeno gradili taj pancevac razmisljali na taj nacin, danas ne bismo imali guzve koje imamo. Most preko ade mozda jeste predimenzioniran danas, ali za 10 ili 20 godina ce i dalje vrsiti posao kako treba.

Mislite li da je prakticnije i da se vise isplati prosirivati mostove na svakih 5-10-15 godina?

Nadica

pre 11 godina

Sve cestitke. Mi smo jos davne 1996, 97 u cevenim setnjama nosili plakat na kome je pisalo "Beograd je svet". I stvarno jeste. Prvo je to da budemo posteni uradio pokojni Nenad Bogdanovic, cijim je putem nastavio Dragan Djilas na opste zadovoljstvo pravih gradjana Beograda. Svi koji drugacije misle ne vole ovaj grad.

Vera

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.

Veljko

pre 11 godina

Pa dobro SNS-ovci znali ste da ćete da puknete na nivou grada, a Vučić umesto da ostane da "napravi Beograd boljim mestom" on dade ostavku jer mu zinula ala za ministarsku fotelju

Lele

pre 11 godina

Ijaoooo majko moja...
Znaci necu ni da citam text,dovoljan mi je naslov...pa kako ovaj prevarant da bude menadzer godine??? Aaaa da,covek je staaaariiiii dobri basketar...znaci strasno...

Vera

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.

bezimena

pre 11 godina

Od kada je D. Djilas preuzeo brigu o Beogradu ovaj grad je OŽIVEO!
BRAVO za D. Djilasa, najboljeg gradonačelnika u Srbiji i mnogo šire!

Ana

pre 11 godina

Kad je otpustio pola ljudi iz svog tima i boga pitaj još koliko iz uprave grada, smanjio im plate i ukinuo vozače, samo da bi sve bolje funkcionisalo.

misa

pre 11 godina

Bas se dobro prepucavate sa komentarima.Samo nastavite ima da se smejem celu noc.Mi beogradjani ,mi iz unutrasnjosti.Sto ste dosli ,zasto ste dosli,zasto ste nas primili ,zasto bezite iz Bgda,zasto imate most ,zasto nemate cupriju,zasto je vlada kod Vas a ne kod nas,zasto ja jos nosim kondure a ti imas simike,zasto je nemam tramvaj a ti imas aerodrom,zasto ja imam kucu sa okucnicom a ti zivis kao podstanar,zasto ja imam tri krave a ti kupujes mleko,zasto ja imam sljivik ispred moje kuce a ti ga nemas .Zasto ja imam to sto ti nemas,i zasto to nemam ja sto ti imas.Pitajte vase mozgove koji su obdareni da gledaju druge a ne sebe.

Dejan Stanić

pre 11 godina

Tako je i Gorn Knežević (Zrenjaninski gradonačelnik) bio proglašen pa potom optužen i uhapšen. Ali sličnost između njih dvojice je što zaista vredno rade i menjaju i poboljšavaju gradove, a takve u DS-u izgleda ne vole - valjda ih doživljavaju NEKI kao opasnu konkurenciju!?

zemunac

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.
@ (Vera, 10. jul 2012 20:32)

Mostovi ni jedan od tih projekata nije završen.
Asvaltirali su asvaltirane ulice,tako da nisu proširili one ulice koje su mogli i morali. Samo prošle godine jednu ulicu u Zemunu(Karađorđeva) dugačku oko sto metara radili su skoro 3 meseca,i takvih primera je po BG-u milijardu.Nisu sposobni da sebe organizuju i da ispoštuju zadate rokove, ali zato hoće nas da uče redu kako da ulazimo u autobus. To kako da uđem u autobus uče nas oni lezilebovići koji se i ne voze tim sredstvom.Šta ih briga i onako nas tretiraju kao stoku.
A gde sam ja i mojii drugari iu kraja išli,na Maesec nismo,ali u vrtiće jesmo.Zato nemoj da mi pričaš o vrtićima, pa to bi bilo kao kad bi đak rekao da je u školu poneo olovku i gumicu i da zato treba da dobije 5.

Macak

pre 11 godina

Ja bih htela da se zahvalim gradu Beogradu kao i gradonačelniku na tome što je moja sestra uspela iz 3ceg puta da ostane trudna putem vantelesne oplodnje. Mučili su se dobrih pet godina, eeej pet celih godina svi smo mislili da neće uspeti, ali srećom postojala je opcija i trećeg pokušaja koji je upalio, sad je u 8 mesecu trudnoće i čeka zdravu devojčicu.
@ (Mirjana, 10. jul 2012 19:38)

He he..znam da je veliki dogadjaj u zivotu covjeka, al pade mi na pamet jedna recenica koja bi mogla da sazme sve u panegiriku koji ovde citam-jednostavno da zaokruzi zitije na pravi nacin-
Delim je sa vama-
"Gradio je mostove medju ljudima- a u slobodno vreme bavio se iz hobija i bezgresnim zacecem"

Nesa

pre 11 godina

Svaka cast gospodine predsednice vi ste svoje pokazali a ostali ljubomorni politicari mogu samo da vas mrze.Svaka cast i samo napred,neka crknu zlobnici

xox

pre 11 godina

napraviš najskuplji most po kvadratnom metru na svetu u gradu koji je u raspadanju, i daju ti titulu menadžera godine... srbija!
dok se "pančevac" raspada i od prometa i od zapuštenosti (pre neku nedelju je stub potonuo za 20 centimetara), "đilasov most" je do te mere predimenzioniran za mesto na kome se nalazi da zvrji gotovo poluprazan usred dnevnih špiceva. al' je zato lep.

Tijana

pre 11 godina

Nije ni čudo što je dobio Evropsko priznanje za svoj odličan rad i postignute rezultate koje su dovele do toga da Beograd postane mnogo bolji grad.

Zasluzeno

pre 11 godina

@ sin Budimir

Hvala bogu da ti nisi niko i nista. Ti bi napravio most za 100 hiljada evra. Dve drvena stuba i preko tri daske. To moze kod tebe u provansi a ne u Beogradu. Beogradjani su na izborima rekli svoje. Beogradjani ce taj most da otplacuju. Kome je skup zivot u Beogradu imate rezervnu varijantu. Povratak u zavicaj. Besplatna vestacka oplodnja. Pomoc penzionerima. Subvencije u gradskom prevozu.Subvencije u komunalijama.Plate vaspitacica. Nove skole i vrtici. renoviran Bulevar kralja Aleksandra, Novi most Zemun Borca. Projekat za metro.Ada Ciganlija.Renovirana Gazela. Ali ne docekasmo Aqua park (Vucic) za nasu decu. Grad na vodi (Vucic)

Nadica

pre 11 godina

Sve cestitke. Mi smo jos davne 1996, 97 u cevenim setnjama nosili plakat na kome je pisalo "Beograd je svet". I stvarno jeste. Prvo je to da budemo posteni uradio pokojni Nenad Bogdanovic, cijim je putem nastavio Dragan Djilas na opste zadovoljstvo pravih gradjana Beograda. Svi koji drugacije misle ne vole ovaj grad.

Vera

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.

Vera

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.

Mirjana

pre 11 godina

Ja bih htela da se zahvalim gradu Beogradu kao i gradonačelniku na tome što je moja sestra uspela iz 3ceg puta da ostane trudna putem vantelesne oplodnje. Mučili su se dobrih pet godina, eeej pet celih godina svi smo mislili da neće uspeti, ali srećom postojala je opcija i trećeg pokušaja koji je upalio, sad je u 8 mesecu trudnoće i čeka zdravu devojčicu.

Ena

pre 11 godina

Mislim da sam na skoro svakih mesec dana slušala kako grad ulaže u nove bolničke centre, škole i obdaništa, gde je pored moje kuće napravljena nova škola OŠ "Dragan Lukić". Mislim da je stvarno zaslužio.

Sin Bludimir

pre 11 godina

Stvarno je ozbiljna konkurencija za kriminalca decenije, ali mislim da ovaj gospodin cak i tu moze vrlo dobro da konkurishe, ako ne mozda cak i da pobedi.
Posle Vlahovica i Dusana Mihajlovica meni je Djilas na trecem mestu po prevari i kradji u poslednjih 12 godina.
Neko ko napravi most, bez pristupnih saobracajnica, kako neko reche, za 500m eura, a moze da napravi jednostavniji most (koji nece biti "simbol Beograda") za 20-30m taj neko se debelo okoristio i debelu prevaru napravio.
Taj neko je debelo za robiju, a ne za menadzera godine.

Diego

pre 11 godina

@ xox

Mostovi se grade kako za danas, tako i za sutra. Da su oni koji su svojevremeno gradili taj pancevac razmisljali na taj nacin, danas ne bismo imali guzve koje imamo. Most preko ade mozda jeste predimenzioniran danas, ali za 10 ili 20 godina ce i dalje vrsiti posao kako treba.

Mislite li da je prakticnije i da se vise isplati prosirivati mostove na svakih 5-10-15 godina?

Veljko

pre 11 godina

Pa dobro SNS-ovci znali ste da ćete da puknete na nivou grada, a Vučić umesto da ostane da "napravi Beograd boljim mestom" on dade ostavku jer mu zinula ala za ministarsku fotelju

Stefan

pre 11 godina

Đilas je neosporivo sposoban menadžer. Tu je i njegova prednost i njegova suštinska mana.
Prednost je u tome što je sposoban da savlada prepreke i realizuje započeto uprkos svemu što bi ga moglo ometati.
Mana je što gradonačelnik nije gazda privatnog preduzeća već treba da bude i političar, a Đilas to nije. On se u svom radu ne rukovodi nikakvim vrednostima, nema nikakve principe, ograde niti ograničenja. Prosto, funkcioniše kao čist beskrupulozni menadžer privatnog preduzeća, gde cilj opravdava sredstva i svi koji se ne slažu i ne slušaju su neprijatelji.
Odličan kvalitet za Wall Street. Vrlo opasan u politici.

Kada

pre 11 godina

Djilas ovo Djilas ono izgleda da smo svi nesposobni samo je drug lasdji sposoban, verovatno nesto u vidu politickog Novaka Djokovica. E crni mi cccc

bezimena

pre 11 godina

Od kada je D. Djilas preuzeo brigu o Beogradu ovaj grad je OŽIVEO!
BRAVO za D. Djilasa, najboljeg gradonačelnika u Srbiji i mnogo šire!

Đomla

pre 11 godina

Meni se Đilas uopšte ne sviđa! Ja jesam pravi Beogrđanin, i vređa mi inteligenciju što treba da se ponosim Đilasom da bi me neko doživeo kao ''pravog Beograđanina''. Smešni ste vi koji se kupate u tuđoj slavi. Za pare koje je on imao iz budžeta mogao sam i ja da izgradim 10 mostva i 100 vrtića - uostalom to i jeste posao gradonačelnika svakog grada i ne vidim šta tu ima mnogo da se hvali.
Inače, ja mu ne zameram uspeh, već to što trošenje gradskih para nije transparentno i što revizorske institucije ne smeju ni da zucnu o toj temi... Mislite o tome...

Nezaposleni Beogradjanin

pre 11 godina

Da li je nagradjen i zbog toga sto se penzioneri preko 65 godina starosti voze za 400 dinara godisnje personalizovanim BUS PLUS kartama (koji primaju penzije koje su nekada vece od plata kod privatnika a nekada vece i od prosecne plate u drzavi) dok nezaposleni gradjani placaju 13200 za 12 meseci tj placajuju 1100 dinara mesecno dopunu za I zonu (od kojih mnogi imaju prihode od 0 dinara) tj placaju 33 puta skuplju voznju od penzionera preko 65 godian starosti i sto penzioneri sa penzijama do 16000 dinara u gradu dobijaju od grada 16000 dinara pomoci u 4 rate (uskoro 20000 din u 4 rate za sve sa penzijama do 20 hiljada dinara) dok nezaposleni od grada dobijaju 0 dinara pomoci u 4 rate.

Valter brani BEOGRAD

pre 11 godina

Lepo svaka cast, samo Beogradu je preko potreban GRADONACELNIK, mozda pola koliko je bio dobar g. Djindjic, a MANAGERIMA SE zna gde je mestu u PKB da pravi trouglaste jogurte, cisti ciplee kada se slika sa kravama muzarama, a ne sa postenim gradjanima Beograda.

ZIVEO BEOGRAD

Ana

pre 11 godina

Kad je otpustio pola ljudi iz svog tima i boga pitaj još koliko iz uprave grada, smanjio im plate i ukinuo vozače, samo da bi sve bolje funkcionisalo.

Na zapadu nista novo

pre 11 godina

A čega je on to bio menadžer? Ja sam mislio da je bio gradonačelnik Beograda, to nije isto što i menadže ili možda jeste.

Lele

pre 11 godina

Ijaoooo majko moja...
Znaci necu ni da citam text,dovoljan mi je naslov...pa kako ovaj prevarant da bude menadzer godine??? Aaaa da,covek je staaaariiiii dobri basketar...znaci strasno...

pitalica

pre 11 godina

Ne znam u cemu je Beograd lider i dobija silne nagrade, zbog jednog od najskupljih mostova , zbog velikog broja nezaposlenih, zbog veliikih kazni tj zbog toga sto su kazne komunalne policije skoro u visini 1 do 3 plate kod privatnika (jer ako nemate da platite kaznu od 2500 do 20000 dinara na licu mesta,, samo ne znam ko ima u novcaniku i/ili kuci toliko para kada poplaca sve racune..... kod komunalnog policjaca ta kazna se mnozi putu 10 za neka dela).

nesh_bros

pre 11 godina

Cetitam, menadzer koji je uspeo od svih silnih bilborda po gradu da uzme najvisa para. Cestitam ! Menadzer gde se ulice rekonstruisu posle 6 meseci od rekonstruisanja i sve u krug. A firme koje rade taj bulevar, mostove, vrtice, parkove pa cak i cuveni bus plus, su i njegove ali i od njegovih partijskih kolega ! Cestitam !

mrmlj

pre 11 godina

(xox, 10. jul 2012 17:38)
a da ne zvrji poluprazan u spicu zbog toga sto jos nisu zavrsene petlja sa cukaricke strane i ulica sa novobeogradske?

p.s. svakako se slazem da i pancevac treba srediti.

.,.

pre 11 godina

Za Diega, pa gde si video da se mostovi grade pored najlepseg gradskog jezera u Evropi, gde je priroda, zelenilo, voda, cist vazduh, ekologija, sad tuda prolaze automobili sa izduvnim gasovima jer nemaju eko 3, 4 motore

zoz

pre 11 godina

@mrmlj: a da ne zvrji poluprazan u spicu zbog toga sto jos nisu zavrsene petlja sa cukaricke strane i ulica sa novobeogradske?
-----
ne, nije zbog toga prazan. prazan je zato što mesto na kojem je izgrađen nema potrebu ni za duplo užim mostom. most na ostružnici, pančevac i gazela su neuporedivo opterećeniji pravci, biće i ostaće opterećeniji od poteza čukarica-nbgd i za 50 godina, iz prostog razloga što su to internacionalni, a čukarica-nbgd nije ni regionalni, već međumesni pravac.
mada govorimo neviđenom zaduživanju grada, nije tragedija u tome što je pola milijarde evra utrošeno na most, već je tragedija u tome što su se za taj novac mogli renovirati svi pobrojani mostovi, dodati im po dve trake i napraviti još jedan most na mestu sadašnjeg na adi, ali razumnih i isplativih dimenzija.

Баба сера

pre 11 godina

Дон Гуидо је маршал, дон Гуидо је геније, дон Гуидо је командант што контролише медије. А можда је требало да има учитељицу да му каже „ко се хвали, сам се квари“. Његови апологетичари кажу, ушао је богат у политику, а ја питам, је ли то доказ поштења и способности ако се има у виду да се обогатио кад је било могуће бити „менаџер“ само ако умеш и желиш да запрљаш руке и газиш по људима. И да ли га то што је већ богат чини мање алавим? Та учитељица што га није научила о хвалисању и самољубљу, могла је и да га научи и ону о вуку, длаци и ћудима. Најгоре је то што је незајажљив. Неће стати док нам свима не постане фараон а онда нема назад. То је диктаторски менталитет, плус љубав ка лови. Ајде кад је тако велики менаџер да и њега пошаљемо на запад, да реши светске банкарске проблеме пре него што се прогласи за српског далај ламу. Њему ни један живот на власти није довољан, морали би да га реинкарнирамо до краја универзума. Ово није вест, ово је чист ПР. Укуцајте вест на гугл, нема ништа на енглеском. Како рече пар људи: Сердар, војвода .... рука руку мије (чувајте се змије!)

Dejan Stanić

pre 11 godina

Tako je i Gorn Knežević (Zrenjaninski gradonačelnik) bio proglašen pa potom optužen i uhapšen. Ali sličnost između njih dvojice je što zaista vredno rade i menjaju i poboljšavaju gradove, a takve u DS-u izgleda ne vole - valjda ih doživljavaju NEKI kao opasnu konkurenciju!?

Zabrinuti

pre 11 godina

Nagrabusili smo svi u Beogradu ako zakon o porezu na imovinu donet krajem 2010 zazivi u potpunosti 2013 godine, jer su 2011 i 2012 nadjena neka privremena resenja zbog navodno zastite standarda gradjana a meni se vise cini zbog dobijanja lokalnih izbora 2012 godine.

NemanjaBB

pre 11 godina

Znalo se i u vreme pokojnog Bogdanovica koliko sta kosta ako zelis da zapocinjes nesto. Da se ne lazemo, a ne bih da ispadne da rugam ime i delo pokojnog coveka. Djilas je jos gori.
Svako ko je davao svoje masine gradu, morao je dosta da plati da udje u posao, a po masini se dobijalo i milion dinara mesecno... ;)

menager prvog reda

pre 11 godina

To je zato sto nisam u konkurenciji bio JA.
Ko uspe da u ovoj drzavi prezivi u SZR-u nalete raznoraznih inspekcija dvaput nedeljno dve drakonske kazne od po par hiljada evra i nekoliko desetina nenaplacenih racuna mesecno, a pri tom redovno uplacuje sve moguce i nemoguce harace i dazbine taj je pobedio!
Da ne pricam da sam obezbedio (na kredu doduse) zeni deci i sebi odmor od 10 dana... (cisto da ne bi poceli jedni drugima kosu da cupamo od besa i nezadovoljstva zivotom u ovoj zemlji - koju sam nekad voleo)

Kiklop

pre 11 godina

Tihomir Simić najbolji menadžer jugoistočne i srednje Evrope!
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Tihomi-Simic-najbolji-menadzer-jugoistocne-i-srednje-Evrope.html
Pa nema zime za nas, sve bolji od boljeg, za sebe sigurno, kradu li kradu

misa

pre 11 godina

Bas se dobro prepucavate sa komentarima.Samo nastavite ima da se smejem celu noc.Mi beogradjani ,mi iz unutrasnjosti.Sto ste dosli ,zasto ste dosli,zasto ste nas primili ,zasto bezite iz Bgda,zasto imate most ,zasto nemate cupriju,zasto je vlada kod Vas a ne kod nas,zasto ja jos nosim kondure a ti imas simike,zasto je nemam tramvaj a ti imas aerodrom,zasto ja imam kucu sa okucnicom a ti zivis kao podstanar,zasto ja imam tri krave a ti kupujes mleko,zasto ja imam sljivik ispred moje kuce a ti ga nemas .Zasto ja imam to sto ti nemas,i zasto to nemam ja sto ti imas.Pitajte vase mozgove koji su obdareni da gledaju druge a ne sebe.

zemunac

pre 11 godina

Mislim da 3 nova mosta, 30 novoizgrađenih vrtića, 6 škola i kilometri asfaltiranih ulica u gradu gde pre nisi mogao na prste jedne ruke da prebrojiš uspehe u toku jedne godine govori najviše o njegovoj sposobnosti.
@ (Vera, 10. jul 2012 20:32)

Mostovi ni jedan od tih projekata nije završen.
Asvaltirali su asvaltirane ulice,tako da nisu proširili one ulice koje su mogli i morali. Samo prošle godine jednu ulicu u Zemunu(Karađorđeva) dugačku oko sto metara radili su skoro 3 meseca,i takvih primera je po BG-u milijardu.Nisu sposobni da sebe organizuju i da ispoštuju zadate rokove, ali zato hoće nas da uče redu kako da ulazimo u autobus. To kako da uđem u autobus uče nas oni lezilebovići koji se i ne voze tim sredstvom.Šta ih briga i onako nas tretiraju kao stoku.
A gde sam ja i mojii drugari iu kraja išli,na Maesec nismo,ali u vrtiće jesmo.Zato nemoj da mi pričaš o vrtićima, pa to bi bilo kao kad bi đak rekao da je u školu poneo olovku i gumicu i da zato treba da dobije 5.

Macak

pre 11 godina

Ja bih htela da se zahvalim gradu Beogradu kao i gradonačelniku na tome što je moja sestra uspela iz 3ceg puta da ostane trudna putem vantelesne oplodnje. Mučili su se dobrih pet godina, eeej pet celih godina svi smo mislili da neće uspeti, ali srećom postojala je opcija i trećeg pokušaja koji je upalio, sad je u 8 mesecu trudnoće i čeka zdravu devojčicu.
@ (Mirjana, 10. jul 2012 19:38)

He he..znam da je veliki dogadjaj u zivotu covjeka, al pade mi na pamet jedna recenica koja bi mogla da sazme sve u panegiriku koji ovde citam-jednostavno da zaokruzi zitije na pravi nacin-
Delim je sa vama-
"Gradio je mostove medju ljudima- a u slobodno vreme bavio se iz hobija i bezgresnim zacecem"