Utorak, 10.07.2012.

07:11

Palma i Dačić stigli u sedište SNS

Koalicije okupljene oko naprednjaka, socijalista i predstavnici URS-a potpisaće danas u 17 časova koalicioni sporazum, potvrdila je SNS.

Izvor: B92

Palma i Daèiæ stigli u sedište SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

ahill

pre 11 godina

Sve je lako kada sednu da se dogovore pametni i odgovorni ljudi.U svakom slucaju ova vlada je naj bolje resenje i verovatno ce se formirati do kraja ovog meseca.

laki

pre 11 godina

Hahahaha,mali Sloba,Toma master,Aca protivnik kriminalaca i Mladjan reformista prevarili Borisa silnog,priznace Kosovo dok si reko keks,ono za sta se DS izborio.Zbog toga im cestitam,a za ono ostalo ce da vidimo.

bota

pre 11 godina

Bice igara,veselja i serija,betoven ce da svira a mali ce da peva na uvce velikom,vremena za otreznjenje imaju na pretek.Kakvi ce biti rezultati,oseticemo ubrzo,jer ce pritisci biti sve veci,a ovi nisu bas naucili da rade mnogo.

nadje krpa zakrpu

pre 11 godina

Slika kaze sve vise od 1000 rijeci!E Srbio sta si dodzivjela crna li ti je buducnost.Vucic izgleda kao neki djecacic koji je nesto ulro u prodavnici pa ga uhvatili,Dacic kao robijas koji je dugo vremena proveo iza resetaka pa izaso treba da se snadje niko ga nepozna u gradu .A ovaj treci kao Ledija iz alkatrasa bez grize savjesti sta god da se desi gore nemoze po njega ako nije u vlasti bicee u zatvoru.

Djordje

pre 11 godina

Sve je ružičasto. Pastorala! Romansa! Vučića za ministra informisanja i kulture. Pravi čovek za slobodu medija i namicanje para od istih, mada dvoumim se, možda je i za resor ljudskih prava i prava manjina, uspešno se kvalifikovao '93(100 za jednoga). Jel' tužba SNS-a protiv medija izmedju dva kruga povučena ili se čuva i čeka "zlu ne trebalo"? Jel Predsednik abdicirao sa mesta Vojvode? Evropo evo nas! Pa vi vidite šta ćete!

Dubljanin

pre 11 godina

Potpisano hvala Bogu i da se to konačno završilo.Znači samo u skupštini da se ozvaniči i može da počne sa radom nova vlada.Čestitam i verujem da će biti bolja od svih ovih u zadnjih 12 godina.

Micio

pre 11 godina

Nadam se da će vlada biti što pre formirana i da će brzo odreagovati na sve ovo što nam se dešava. Inače, sledi nam totalna ekonomska katastrofa!Iskreno verujem u Vučića, koji će sigurno insistirati na promenama u dosadašnjem sistemu.

Raso Krajisnik

pre 11 godina

bas kao sto je jedan vec napisao, zivimo gore nego u 90ima, unistili vojsku i (srpsku) ekonomiju, unistili sve sto valja, pokrali i buduce generacije sa vanjskim dugom, a ovi placeni komicari udaraju komentare kao da se stvarno nesto neocekivano ili dramaticno desilo, zato sto su ulicari DS-a ponovo na ulici, gdje je bagri i mjesto ...

jeste dramaticno za njih zute, ne mogu vise narod da pokradu ...

a najtuznije: nije vas ni americki gazda sa intervencijom spasio ...

a sad najbolje: ajmo po smoki i gledati uzivo raskol

Dj.R.

pre 11 godina

U interesu gradjana Srbije je da vladu dobijemo sto pre! Nova koalicija zasluzuje sansu - nadam se da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin. Sada je vazno da zaborave na Borisa Tadica, sve politicke protivnike i koncentrisu se na planiranje buducih poteza, kreativnih predloga i pronalazak resenja za aktuelne probleme. Srbija nema vremena za gubljenje!

Dragan Markovic

pre 11 godina

E pa laku noc svima, lepo spavajte i vidimo se posle (jos jednog) dugog zimskog sna.
A druzini sto ce veselo da se okupi sutra da potpisuje sporazum - nista vam lepo ne zelim jer se secam ko ste i sta bili (neki od vas) 90-tih...
Iako je sve to druzenje - jel'te 'legitimno' - svi znamo da je sve ovo sklepano na 'muvacinu', alavost i nezdrave ambicije a ne niposto na 'zelji za odgovornoscu', strucnosti i kompetencijama.

Uzas jedan! (Posebno posle javnog kukanja godpode Krkobabic a potom smirivanja kada su im posebni apetiti namireni... A sta covek da pomisli o svemu sto je ostalo izvan domasaja javnosti... bljak!)

Tibulo

pre 11 godina

Morao sam okrenuti clanke po novinama posle Nikoliceve izjave NIKAD. Postalo mi je, ovaj put 100% tacno da je Nikolic zadzan da radi ove silane gimnastike iz jednog jedinog razloga.OZVANICIO KOSOVO.Kao pecat dolazi za koji dan i Ban Ki Mun na prolazu za Pristinu. Taci je to sve vec znao a Boris uz dvolikog Jeremaja bio vec dugo vremena U NADI. Nagrada kontraverznom do besvesti, Nikolicu, iz doba kada gore dzamije,ambasade u Beogradu, kada su skocile cene stiroporu, kada je JEDNA SPECIJALNA BOLNICA bila na usluzi za gladovanje,pijuckanje u koju je nazalost otisao Tadic. Itd. ZNACI, NAGRADA JE ZA DJORANJE: EVOVAM KSOVO SA SVE SRBIMA, A VI MENI ANDRICEVU ULICU.!!! Zato imamo skalameriju lovaca na fotelje...Cim se sa Kosovom zavrsi, nece sljivovica "TOMA" VREDETI NI POLA CVANCIKA, na svetskoj i evropskim berzama. Eto nam suzanjstva, sa mogusnoscu da nam neko od rodjaka ponudi da zivimo u Africi. Ili da se zaposlimo kod nasih seljaka kao beraci, cistimo stale...

*bane*

pre 11 godina

* Radiće se onako kako Dinkić kaže, jer druga dvojica nemaju kapacitet da Srbiju izvuku iz situacije koja u težoj nikad nije bila ....Nisu toga ni svesni, jer su opsednuti borbom za vlast ...Sada doći na vlast i napraviti nešto dobro za Srbiju , bez pomoći neke druge Države ili organizacije - nije moguće ......Boulevard of broken dreams....

DARKO

pre 11 godina

URS je za kampanju potrosio 324 miliona dinara vise nego sto je imao para na racunu. Sve sto je dobio iz budzeta, donacija, clanarina je potrosio i jos dodatno se zaduzio, od koga i kako ce da vrate??? Valjda zato ih neko gura u vladu i daje im finansije na upravljanje!!! Sta bi SNS-u da prihvati URS i da im da Jorgovankino mesto Dinkicu!!

Beloved

pre 11 godina

@Vojislav
Zaista ne znam ko pametan i pismen može da se raduje promenama (u vidu lika i dela Tomislava Nikolića, Velimira Ilića, Aleksandra Vučića, Aleksandra Vulina, Bogoljuba Karića, Mlađena Dinkića, Ivice Dačića, Milutina Mrkonjića, Jorgovanke Tabaković, Zorana Bešanovića, Saše Mirkovića, Kursadžija, Olivera Antića, Marijana Rističevića, Borislava Pelevića, ovako može do sutra) i da je povrh toga i na njima zahvalan. To SVAKAKO govori više o tebi, nego o meni. Neka si ti meni živ i zdrav !

Jovan

pre 11 godina

Nadam se da će ova vlada iydr#ati ceo mandat. Biće to znak da radi dobro, u interesu građana. A ko će uzeti koji resor ili ministarstvo? Možda je to manje važno. Bilo bi dobro da su ministarstva višestranačka, tako da mogu jedni druge da kontrolišu.

Dejiva

pre 11 godina

Šta su bolje doneli?? Ja kada sam zadnji put video Vučića na funkciji bilo je kada je davao intervju poluuplakan ispred skupštine, kada je NATO bombardovao RTS, i pobio nevine ljude u njoj, dok je majka dotičnog gospodina napustila radno mesto u RTS_u neposredno pred bombardovanje, sećam se da nije bilo struje i da smo nas 14 bili u mojoj vikendici da bi se izolovali iz grada. Tada sam imao platu 60 nemačkih maraka, kao profesor Engleskog jezika. Znam da nisam mogao da izadjem iz države i ti se ptiaš šta mi je bilo bolje...Imam platu 40 000 dinara kao profesor, nemam vize, mogu da skupim neki novac za more...Mnoge stvari su bolje, jedino onima koji su muljali sa benzinom i sivom ekonomijom je bilo bolje u 90im.

Djordje

pre 11 godina

Zanimljivi TRAILERI! Prvo smo gledali trailer za dramu (DS...-SPS-LDP ili URS)a onda je PRODUKCIJA lansirala novi trailer (SNS-KARIĆ-NS-SPS-JS-PUPS-URS minus)koji je dramatično-komičan. Da li je ovaj novi najava za VODVILJ, KOMEDIJU ili TRAGEDIJU??? Životi su nam dramatični! Da li će nova Vlada promeniti žanr i koji od tri predložena ćemo živeti??? ...Firma Krstić???

Vojislav

pre 11 godina

Beloved, ta tvoja PISMENA Srbija je vratila Dačića i SPS, stvorila tajkune od političara,unistila industriju po unutrasntosti,pretvorila centar grada u pašnjak,dovodila nesposobne i polupismene u vladu, prepisivala zakone, gledala na drugu stranu kad su afere svojih clanova u pitanju, ponizavali narod nebuloznim izjavama i mozemo do sutra... tvoja generalizacija pismenih vise govori o tebi,ali to je nebitno... promene su tu, hvala i dovidjenja !!!

Beloved

pre 11 godina

@ šta bi
Sinko, ako ti misliš da je vama Tadić glavni konkurent za bilo šta onda si u silnoj zabludi. Ja samo čekam dan kada će pročišćeni DS doći ponovo na vlast i počistiti sve ove kvazi stranke, patriote, legaliste a i takve kao što si ti male beznačajne kalkulante. Nakon vaše vlasti u naredne 4 godine, a duboko verujem i pre toga sve će se promeniti na radost normalne i pismene Srbije. Istrpeli smo Slobu, istrpećemo i ove. Inače o procentima bi bilo bolje da ćutiš jer vaš predsednik vlada ovom zemljom sa manje od 25% glasova ukupnog biračkog tela.
Zdravo, doviđenja !

coma

pre 11 godina

Povratak u '90 , a vodece licnosti su opisane u clanku sa linkom:
http://rs.seebiz.eu/borka-vucic-otkrila-tajne-veze-tdr-a-i-slobodana-milosevica/ar-37227/
Procitajte , vrlo je interesanto.

Palio

pre 11 godina

Trebaće puno toga uraditi da bi se situacija u zemlji pomerila sa mrtve tačke, zemlja je u veoma teškom stanju i shvatam da para u budzetu nema i da stižu krediti na naplatu...Uozbiljite se sada i krenite da radite, pokažite nam da to sve može mnogo bolje nego do sad.

Zarije

pre 11 godina

Uz sitnije probleme sve je islo kako je i predvidjeno, a koalicioni sporazum ce biti potpisan danas, kako je ranije bilo i najavljeno. Nema sumnje da ce gvlada zaista biti izabrana 24. jula, kako se sada planira. Ukratko, od dana kada su ova 3 koaliciona partnera pocela da razgovaraju, sve je islo kako treba, sto uliva poverenje da ce tako dosledni biti i kada preuzmu svoje funkcije u vladi.
Za gradjane Srbije, cak i za one koji sada toga nisu svesni, jako je dobro sto DS vise nece biti vlasti, vec ce ulogu vodece stranke u vladi preuzeti SNS.

delija

pre 11 godina

samo da pitam,jeste li coravi,glupi,ludi?Zar su vam zuti toliko isprali mozak?Ovih 12 god. koliko su "demokrate"na vlasti,upropastili su sve zivo i opet kukate za njima.Da bog da nikada ne dosli vise na vlast.Ne mogu da gledam vise Sutanovca,Trivanku,Petrovica,Milivojevica...

Dragan

pre 11 godina

Trio La kampanela:Komunisti i muzicari.Ne znam gde bih svstao Vucica.
Deluje mi onako posteno, kao zabludela ovcica medju ovim raspikucama ali ne znam do kada ce funkcionisati ta iluzija.
Ova Balkan Express ekipa ce nam doci glave, ali mozda im se to i vrati ovog puta.
I ovi penzosi me potpuno razocarase.Doduse sve su to nekadasnji skojevci, a zna se, jednom komunjara uvek komunjara.

laki

pre 11 godina

(Šiki, 10. jul 2012 11:12)

jao kakve ste vi mutljavine, kako vas nije sramota da se tako ponasate??? okori ds-ovac govori kako voli ds ali priznaje da je vlada sa sns-om bolja? da je ona stabilnija i strucnija???

nemojte praviti od naroda ovce, dobro znamo zasta sluze omladinci u vasoj stranci... samo mi je zao sto ovaj narod ne shvata kakvi ste... i dalje misle da nikolic ne rukovodi strankom u pozadini, zaboravili su pricu sa glasackim listicima, zaboravili su reci nikolica pre 12 godina. zaboravili su od koga je dos/ds nasledio vlast i u kakvom stanju je bila drzava. sad tvrdite da je zemlja unistena od strane ds-a, nisam znao da mi je u mladosti cvetalo med i mleko dok smo cekali u redu za hleb ....

ali svako bira svoj zivot....

šta bi

pre 11 godina

Oni će Đilasu da objasne kako se radi posao inače će da leti. Alo, ako je iko ovde razbio na izborima to je Beogradski DS sa Đilasom. Pokušajte samo da ga rušite pa ćete imati pola grada na ulici. Dalje ruke od Beograda !
(Beloved, 10. jul 2012 10:18)

1) DS nema većinu u BG
2) Đilas će ostati gradonačelnik sve dok predstavlja kontrateg Tadiću u stranci i dok mu je pretnja; SNS i SPS nemaju razloga da ojačavaju Tadića u unutarstranačkoj borbi time što bi mu rušili glavnog protiv kandidata
3) Ako Đilas sruši Tadića biće i ekspresno zamenjen u Beogradu
4) Ako Đilas izgubi od Tadića biće još ekspresnije smenjen u Beogradu jer kome treba gradonačelnik bez podrške partije
5) Ako se Đilas povuče i ne uđe u trku sa Tadićem, onda će takođe biti smenjen kao nepotreban

Jednostavno Đilas će vrlo brzo biti smenjen samo je pitanje redosleda poteza. Jedini način da duže ostane gradonačelnim jeste da napusti DS i formira novu partiju. Tada postaje vrlo interesantan i sigurno ga SNS i SPS ne bi dirali.

Ta polovina BG-a koju pominješ sledeći put nek izađe na izbore a ne na ulicu pa nek omogući većinu gradonačelniku a ne manjinu u odnosu na SNS+DSS+SPS

mmaja

pre 11 godina

Zao mi je onih koji su izgubili izbore,oni danas nece imati cemu da se raduju...
(Dragan, 10. jul 2012 11:37) Sta znaci izgubiti izbore?Da li to znaci jedva preci cenzus? Oni ce se radovati.Da li to znaci biti treci? I oni ce se radovati.Da li to znaci biti prvi sa 1 i po % prednosti?I oni ce se radovati.Ako to znaci biti drugi sa 1 i po % zaostatka...e oni se nece radovati.Ova tvoja konstatacija je na nivou klinaca koji pisu ove glupe komentare.Pazi molim te,demokrate izgubile izbore.A Dinkic i Dacic su ih oduvali na izborima.Daj ponekad ukljucite mozak ako ga uopste imate.U ovoj zemlji nije bitno ko je izgubio ko pobedio.Pobednik je onaj ko je spreman da pojede najvise ..... da bi seo u fotelju i na vlast.Demokrate to nisu htele i svaka ima cast na tome.Nasladjujte se sad sa pobedom Dacica i Dinkica,posto se niko normalan ne bi radovao poziciji SNS.A iskreno mislim,da je cak i ovim retardiranim glasacima SNS-a jasno da su oni kompletni idioti koji nemaju kadrova za vladu,pa daju sve ovim sitnim ucenjivacima samo dda bi bili kao u zlasti.Za parlament vec imaju kadar,tu je Modelsica i jos kojekakva elita.

manojloman

pre 11 godina

Rodjaci,nema formiranja vlade dok se ne steknu uslovi da ta vlada od dve ili vise stranaka,ne bude predstavljala dvotrecinsku vecinu.Ovo nedvosmisleni poruka ujkaSema i ko je nije razumeo imace problema sto ce ziveti uzabludi da je moguce formiranje patrljak vlade.Osim toga o tome je danas u Melencima i Toma govorio!A sad svi na posao!

Bole

pre 11 godina

Dobro je što su se konačno formira jedna odgovorna vlada na čelu sa Srpskom naprednom strankom za koju sam i glasao i za koju verujem da može da napravi kakve-takve promene i donese neki boljitak ovom narodu.

Vasa

pre 11 godina

Dobra je stvar što će Srbija konačno dobiti vladu jer bi bilo jako loše ići na ponovne izbore, zemlja bi bankrotirala pre nego što bi stigli da zaokružujemo bilo šta na glasačkom listiću.

Šiki

pre 11 godina

@laki
Eto cisto da ti potvrdim da se ne radi o stranackom omladincu i coveku koji nije svoje ime ubelezio u neciju partijsku knjicizicu.
Takodje pored svega gore navedenog, secam se i redova za mleko i inflacije i svega ostaloga.
Takodje 6 i 20 maja sam se ranije vracao sa svojih obaveza da bih glasao za razliku od necijih razmazenih omladinaca.

Ja bih najsrecniji bio da DS, Ceda i manjine sami formiraju vladu, ali i ti dobro znas da to nije moguce.
Mora se izabrati od onoga sto se nudi i iskreno mislim da bi ta vlada bila mnogo bolja od ove, a i od one DS+SPS+LDP i dalje ga bilo URS.

Druze za 4 godine ko ziv ko mrtav, Telekom i EPS prodati, necu da kazem kome, svi to znamo, ka Evropi smo se priblizili za jedan metar itd.

Od DSa uvek ocekujem da proguta zabu u korist svih nas koliko god ona bila smrdjiva i ljigava

Ivke

pre 11 godina

Nova vlada što pre da krene da se obračunava sa najvišim spoljnim dugom u regionu koju nam je ostavila prethodna vlada Demokratske stranke inače nas čeka grčki scenario.

Srbin iz inata

pre 11 godina

Hajde već jednom potpišite taj sporazum.
Koprcaju se žuti i još se nešto nadaju..
Zvali su u pomoć sve od reda, i Amerikance i Vuka i EU...
Al' ne vredi...
Amere i EU ne interesuju...
Vuk da može, pomogao bi sam sebi
A DS, pošto je u stranku prikupila članstvo koje je tu samo iz lične koristi, na sledećim izborima neće imati šanse.
Zato su se uprpili....Treba se navići da nisu oni bogom dati i da sa članstvom u DS više ne idu sve moguće privilegije.

master

pre 11 godina

Ovu vladu ceka veoma tezak posao i mukotrpan rad.Sve ono sto je prosla unistila, to ova mora ponovo izgraditi i popraviti.A to nije nimalo lako. Trbace njima dosta vremena dok rese ove probleme koje imamo. Vlada mora raditi perfektno i bez ikakvih gresaka.

Marko Runjajic

pre 11 godina

Nova Vlada mora što pre da se formira, i da brzo prenebregne sva strančarenja, podele i da krene da radi kao tim na sprovodjenju reformi i programa i mera za ekonomski spas zemlje koji bi omogućili da nam zemlja ne bankrotira načisto zbog nesposobnosti prethodne garniture iz DS-a.

Šiki

pre 11 godina

Glasao sam za DS i sada i svaki put od kad imam pravo glasa, pre svega jer mislim da je to stranka sa najvecim kadrovskim kapacitetima.
Svestan sam i znam da to nije ista stranka kao nekada, mnogo lopovluka i mnogo nestrucnosti se tu nakotilo.
Ne mogu da svarima Nikolica i plakalo mi se kada je postao predsednik.
Ja cu mu pamtiti reci pred Djindjicevu smrt dok sam ziv i pamticu cu mu sve izjave i preokrete koje je uradio od kad je na politickoj sceni.

Ali ljudi moji, ja sam u ovom trenutku apsolutno siguran da nama bilo kakvu nadu, ako ista jos uvek postoji, moze da donese samo vlada SNS+DS.
Jedino bi ta vlada imala kapacitete da uradi sve bolne reforme koje nama predstoje, jedino bi ta vlada mogla da uradi bilo sta pozitivno u vezi Kosova, ako je to jos uvek moguce, jedino bi ta vlada mogla da uvede profesionalni menadzment u javna preduzeca itd.
Ta vlada bi imala apsolutno najvecu tezinu i spolja i unutra.
Ta valda bi bila prilika i da SNS dokaze da se promenio i da DS dokaze da je moguce da se vrati na pravi put.

Eto toliko od mene, obicnog smrtnika, koji polako pocinje da menja svoje misljenje koje je uporno sve vreme branio pred svojom okolinom, da ne treba bezati iz ove tuzne zemlje.

Sele

pre 11 godina

Ono sto ce najvise zaprepastiti opoziciju,jeste to da ce ova nova vlada imati rezultate koje nikada ni jedna vlada u Srbiji nije imala...

Jasmina

pre 11 godina

Od danas ce zvanicno biti realizovan sporazum o koaliciji za nardni period od 4 godine...Ovo je dobar korak za Srbiju i njene gradjane,jer ce vlast u zemlji biti odgovorna i pokusati da pomogne narodu da zivi bolje.

Sjecam se

pre 11 godina

U ovom trenutku je najrealnija vlada SNS- SPS – URS. Vazno je da je SNS usao u vladu jer ipak mislim da ce se dogoditi neke pormene na bolje.

Jova

pre 11 godina

Najzad je osecaj stvaran...
Odavno smo cekali na promene u Srbiji,koje su i te kako dobro dosle, za ovo posrnulo drustvo koje nam je nametnula politika demokratske stranke...

Luka

pre 11 godina

Nova Vlada mora što pre da se formira, i da brzo prenebregne sva strančarenja, podele i da krene da radi kao tim na sprovodjenju reformi i programa i mera za ekonomski spas zemlje koji bi omogućili da nam zemlja ne bankrotira načisto zbog nesposobnosti prethodne garniture iz DS-a.

Gorštak (SD)

pre 11 godina

Ćemu žurba ''ljudi''??? Mogli ste još malo da otegnete. Mogli ste barem u ponoć da potpišete ''sporazum'' o podeli kolača. Tako biste simbolično poneli epitet VAMPIRSKE vlasti.

RUPA BEZ DNA

pre 11 godina

Koga to jos interesuje osim vas. Imam 28 godina i nikad nisam izlazio na glasanje. (od davno sam prestao da verujem u bolje sutra) samo uvek molim boga da nebude gore ( a ono svaki dan nam je sve crnje i crnje)

Genius

pre 11 godina

Ljudi koji udju u sledeću Vladu su pred velikim izazovima. Zemlja uopšte nije u blistavoj situaciji, sledi kresanje budzeta i povećavanje fiskalinih nameta, sve to mora da prate i ozbiljne reforme koje bi za godinu,dve učinile život u Srbiji lakšim.Bolje i ovakva Vlada nego da se opet ide na izbore, samo bi se pare potrošile a ništa ne bi bilo drugačije....

neko ko je daleko

pre 11 godina

Kad vidim ovu ekipu i srecne ljude na prvom, osetim se nekako ponizen, mozda je jedini spas da se ipak napusti zemlja. Jedno je sigurno a to je da ove likove nisu doveli mladi i obrazovani ljudi na vlast.
(dante, 10. jul 2012 10:05)

Dante, ja sam mlad i magistar sam i ja sam glasao za sns. Znaj da je mnogo mladih glasalo za iste. E sad jedino sto sam ocekivao da ce ds i sns napraviti koaliciju sto bi bilo najbolje.

PS a za srecne ljude si u pravu, uzas!

Exo

pre 11 godina

Ja priznajem da nisam glasao za naprednjake tj. nisam ni za koga ali hajmo da vidimo, ne mogu nas specijalno razočarati jer puno i ne očekujemo mogu samo da nas neočekivano obraduju i da urade nešto pozitivno. Dajmo novoj Vladi prvih sto dana pa da vidimo šta će da urade.

dante

pre 11 godina

Kad vidim ovu ekipu i srecne ljude na prvom, osetim se nekako ponizen, mozda je jedini spas da se ipak napusti zemlja. Jedno je sigurno a to je da ove likove nisu doveli mladi i obrazovani ljudi na vlast.

Beloved

pre 11 godina

@bravo
Oni će Đilasu da objasne kako se radi posao inače će da leti. Alo, ako je iko ovde razbio na izborima to je Beogradski DS sa Đilasom. Pokušajte samo da ga rušite pa ćete imati pola grada na ulici. Dalje ruke od Beograda !

Raša

pre 11 godina

Iako na prvi pogled možda ne najsrećnija koalicija, ipak verujem da je sposobno da pokrene i preokrene stvari u ekonomiji, privredi. Ako se izbori i sa korupcijom, kriminalom, biće i više investicija, a to je jedna od garancija novim zapošljavanjima.

Играле се делије....

pre 11 godina

Ја разумем оне који су се понадали да се ово може распасти, и да се ДС поново врати на сцену.Али ово је само била мала враголаста игрица живаца, коју Кркобабић обожава да игра пред сваке изборе,и ништа друго.

Mudraci

pre 11 godina

Znaci odrzace rec koju su dali.Ne odugovlace kao njihovi predhodnici, vec, ce valad stvarno biti do kraja jula.Jos samo da krenu sa radom, jer problema toliko ima za resavati kao niko.

Pera Kojot

pre 11 godina

SPS,SNS,DS,DSS,LDP,SPO,URS,SRS,LSV,PUPS......(ne mogu više, smorih se...)
ŽAO MI JE ŠTO STE POLITIČARI U MOJ0J ZEMLJI , A NE U ZEMLJI MOJIH NEPRIJATELJA!!!
(samo što nema baš takvih neprijatelja da bih im ovo stvarno poželeo)

pocinje procvat

pre 11 godina

Ajde vise da pocne i taj procvat Srbije i promene sa vladom u kojoj niko, nikog ni ocima ne moze da gleda, a kamoli da rade timski.O tome da nemaju ni kadrove je izlisan svaki komentar.
Koliko su svi nisko spremni da padnu zarad vlasti, pa to da se coveku smuci.
A para nema i nece ih ni biti......

Kurta sjasi Murta uzjasi....

pre 11 godina

Daj vec jednom okoncajte sklapanje Vlade, jer dok se vi natezete, dotle ce Cvetkoviceva Vlada na celu sa Tadicem poskupiti Struju, Gas, Komunalije, Hleb, Cigare i sve moguce !(MITA, 10. jul 2012
07:40)

Da, verovatno ce nova vlada sutra sve te komunalije da ukine, kao sto je i tv preplatu...
A i dace socijalu ko sto je u Nemackoj, a je l bi bilo super to...

politicar

pre 11 godina

Moja mala vreme nije krala,
na ucenje se dala
i sad je politicar.
Menjala masnu za aktn tasnu,
nije kao neka, ona je politicar.

Kaze da me voli i dace mi sve,
a onda ode na sastanke i sednice.
Govore pise i ne voli me vise,
njena dika sad je politika.

Nema svoju stranku jer jednom sve ce pasti,
njoj je samo vazno da je na vlasti...
Voli da laze, voli da krade,
voli da se slika jer to je politika.


I, da, naravno:

"Mislim da je formiranje vlade zaista neminovnost i da preterana odlaganja nisu na korist građana Srbije"

Ko im samo smislja ove komentare, i koliko moras biti malouman da od svog pretpostavljenog primis ovakav komentar i objavis ga sa osecajem ponosa sto obavljas svoju duznost u jednoj politickoj organizaciji, koja za cilj ima, ne samo zatupljivanje svojih aktivista, vec i cele nacije.

Alo bre, pa nismo mi sisali vesla sa vama.

PS. DSovci, i vi spadate u istu gomilu, zajedno sa svim ostalim. A na celu je naravno nepobedivi Vuk Streberkovic...

Daj objavite ovo pa da bar jedan realan komentar postoji negde...

bravo

pre 11 godina

Gdje su sad krkini navijači(čedisti,žuti,ravnogorci i ostali lezilebovići iz BG i NS) sada fino pokrijte se po glavi i uživajte. Dačiću uvedi red u Srbiji bez reda i rada nema napretka. Razgovarajte sa Djilasom ovo juče krkino je njegovo maslo, objasnite mu da radi svoj poso inače leti.

miškokv

pre 11 godina

Sad ovaj naš razmaženi narod ima priliku da vidi koliko je težak posao političara.Nije jednostavno podeliti plen , verujem da da će se boriti do poslednjeg atoma snage za dobrobit....(zaboravih u momentu čiju).

ex G17

pre 11 godina

Dinkiću postoje dve Srbije. Ti si svoju izabrao i nadam se da nikada nećeš preći cenzus.Bićeš iznenađen koliko nas ima. Sledeći put te neće izvući ni napuštanje te crveno-crne vlade par meseci pre izbora. Gotovo je. Ako to neko zna, onda znamo mi koji smo nosili stranku na leđima.
G17 više ne postoji!
p.s.Neće te izvući ni pisanje komentara po direktivi, jer neće imati ko da ih piše.Ostaje ti da kupiš tu i tamo poneki članak u Kuriru koji će o tebi pisati kako si najlepši, najpametniji...i to je sve.

birac

pre 11 godina

Zaboravise da kazu ono cuveno - istorijski potpis!
Nista bez toga.. Ako nesto nije istorijsko,dzaba ste krecili..
Ugledajte se na Tadica - potpisa covek Istorijske sporazume o strateskom(!) partnerstvu sa Kinom, Francuskom, Rusijom, Turskom.. pa na kraju i svetskom velesilom Azerbejdzanom!
Kad potpisa, a ono milijarde USD nagrnuse u Srbiju..A nezahvalni narod ga nije izglasao ponovo za Predsednika,sram ga bilo...
Ja predlazem da se uvede funkcija Zamenik Predsednika Srbije i da se dekretom tu postavi Tadic...Dozivotno, jakako...
Kad smo mogli u proslom sazivu Vlade da imamo Zamenika Premijera(po tome smo jedinstveni na planeti,a i sire),sto ne bi mogli da imamo i Zamenika Predsednika?
I na kraju, ko ce od ovih "experata" u ovom sazivu Vlade, ako se ikada formira, biti Zamenik Premijera?
Krka? Mrka? Bekuta? Bogoljub?

igor ns

pre 11 godina

MITA
Kakvih sve naivaca ima? Pa zar vi mislite da će se to sve izbeći kad ovi dođu? Pa ovi nemaju 15 kompetentnih ljudi da sastave vladu. Pa kao ministar treba nešto i raditi, po mogućnosti i znati. Nikako ne mislim da bi neki drugi bili bolji, ali dok je ovakvih nigde ova zemlja ne može.
A kako stvari stoje ni ne mora......

draža

pre 11 godina

Izgleda da kada Vučić obeća da će Vas uhapsiti, to onda znači da ćete dobiti u ruke čitavu ekonomiju i finansije u Srbiji.
Vučiću, hoću da me uhapsiš!

Narodni pokret otpor KG

pre 11 godina

Kada su se poslednji put u Srbiji, pitali Dačić i Nikolić, restrikcija struje je bila sasvim normalna stvar, a za hleb smo čekali u red, penzije su kasnile mesecima, a za dečiji dodatak se čekalo i godinu dana, gorivo se kupovao na flašu, studente su hapsili, medije zatvarali... E Srbijo...

MITA

pre 11 godina

Daj vec jednom okoncajte sklapanje Vlade, jer dok se vi natezete, dotle ce Cvetkoviceva Vlada na celu sa Tadicem poskupiti Struju, Gas, Komunalije, Hleb, Cigare i sve moguce !

draža

pre 11 godina

Izgleda da kada Vučić obeća da će Vas uhapsiti, to onda znači da ćete dobiti u ruke čitavu ekonomiju i finansije u Srbiji.
Vučiću, hoću da me uhapsiš!

Narodni pokret otpor KG

pre 11 godina

Kada su se poslednji put u Srbiji, pitali Dačić i Nikolić, restrikcija struje je bila sasvim normalna stvar, a za hleb smo čekali u red, penzije su kasnile mesecima, a za dečiji dodatak se čekalo i godinu dana, gorivo se kupovao na flašu, studente su hapsili, medije zatvarali... E Srbijo...

ex G17

pre 11 godina

Dinkiću postoje dve Srbije. Ti si svoju izabrao i nadam se da nikada nećeš preći cenzus.Bićeš iznenađen koliko nas ima. Sledeći put te neće izvući ni napuštanje te crveno-crne vlade par meseci pre izbora. Gotovo je. Ako to neko zna, onda znamo mi koji smo nosili stranku na leđima.
G17 više ne postoji!
p.s.Neće te izvući ni pisanje komentara po direktivi, jer neće imati ko da ih piše.Ostaje ti da kupiš tu i tamo poneki članak u Kuriru koji će o tebi pisati kako si najlepši, najpametniji...i to je sve.

igor ns

pre 11 godina

MITA
Kakvih sve naivaca ima? Pa zar vi mislite da će se to sve izbeći kad ovi dođu? Pa ovi nemaju 15 kompetentnih ljudi da sastave vladu. Pa kao ministar treba nešto i raditi, po mogućnosti i znati. Nikako ne mislim da bi neki drugi bili bolji, ali dok je ovakvih nigde ova zemlja ne može.
A kako stvari stoje ni ne mora......

Kurta sjasi Murta uzjasi....

pre 11 godina

Daj vec jednom okoncajte sklapanje Vlade, jer dok se vi natezete, dotle ce Cvetkoviceva Vlada na celu sa Tadicem poskupiti Struju, Gas, Komunalije, Hleb, Cigare i sve moguce !(MITA, 10. jul 2012
07:40)

Da, verovatno ce nova vlada sutra sve te komunalije da ukine, kao sto je i tv preplatu...
A i dace socijalu ko sto je u Nemackoj, a je l bi bilo super to...

Pera Kojot

pre 11 godina

SPS,SNS,DS,DSS,LDP,SPO,URS,SRS,LSV,PUPS......(ne mogu više, smorih se...)
ŽAO MI JE ŠTO STE POLITIČARI U MOJ0J ZEMLJI , A NE U ZEMLJI MOJIH NEPRIJATELJA!!!
(samo što nema baš takvih neprijatelja da bih im ovo stvarno poželeo)

pocinje procvat

pre 11 godina

Ajde vise da pocne i taj procvat Srbije i promene sa vladom u kojoj niko, nikog ni ocima ne moze da gleda, a kamoli da rade timski.O tome da nemaju ni kadrove je izlisan svaki komentar.
Koliko su svi nisko spremni da padnu zarad vlasti, pa to da se coveku smuci.
A para nema i nece ih ni biti......

dante

pre 11 godina

Kad vidim ovu ekipu i srecne ljude na prvom, osetim se nekako ponizen, mozda je jedini spas da se ipak napusti zemlja. Jedno je sigurno a to je da ove likove nisu doveli mladi i obrazovani ljudi na vlast.

MITA

pre 11 godina

Daj vec jednom okoncajte sklapanje Vlade, jer dok se vi natezete, dotle ce Cvetkoviceva Vlada na celu sa Tadicem poskupiti Struju, Gas, Komunalije, Hleb, Cigare i sve moguce !

bravo

pre 11 godina

Gdje su sad krkini navijači(čedisti,žuti,ravnogorci i ostali lezilebovići iz BG i NS) sada fino pokrijte se po glavi i uživajte. Dačiću uvedi red u Srbiji bez reda i rada nema napretka. Razgovarajte sa Djilasom ovo juče krkino je njegovo maslo, objasnite mu da radi svoj poso inače leti.

Beloved

pre 11 godina

@bravo
Oni će Đilasu da objasne kako se radi posao inače će da leti. Alo, ako je iko ovde razbio na izborima to je Beogradski DS sa Đilasom. Pokušajte samo da ga rušite pa ćete imati pola grada na ulici. Dalje ruke od Beograda !

birac

pre 11 godina

Zaboravise da kazu ono cuveno - istorijski potpis!
Nista bez toga.. Ako nesto nije istorijsko,dzaba ste krecili..
Ugledajte se na Tadica - potpisa covek Istorijske sporazume o strateskom(!) partnerstvu sa Kinom, Francuskom, Rusijom, Turskom.. pa na kraju i svetskom velesilom Azerbejdzanom!
Kad potpisa, a ono milijarde USD nagrnuse u Srbiju..A nezahvalni narod ga nije izglasao ponovo za Predsednika,sram ga bilo...
Ja predlazem da se uvede funkcija Zamenik Predsednika Srbije i da se dekretom tu postavi Tadic...Dozivotno, jakako...
Kad smo mogli u proslom sazivu Vlade da imamo Zamenika Premijera(po tome smo jedinstveni na planeti,a i sire),sto ne bi mogli da imamo i Zamenika Predsednika?
I na kraju, ko ce od ovih "experata" u ovom sazivu Vlade, ako se ikada formira, biti Zamenik Premijera?
Krka? Mrka? Bekuta? Bogoljub?

Dejiva

pre 11 godina

Šta su bolje doneli?? Ja kada sam zadnji put video Vučića na funkciji bilo je kada je davao intervju poluuplakan ispred skupštine, kada je NATO bombardovao RTS, i pobio nevine ljude u njoj, dok je majka dotičnog gospodina napustila radno mesto u RTS_u neposredno pred bombardovanje, sećam se da nije bilo struje i da smo nas 14 bili u mojoj vikendici da bi se izolovali iz grada. Tada sam imao platu 60 nemačkih maraka, kao profesor Engleskog jezika. Znam da nisam mogao da izadjem iz države i ti se ptiaš šta mi je bilo bolje...Imam platu 40 000 dinara kao profesor, nemam vize, mogu da skupim neki novac za more...Mnoge stvari su bolje, jedino onima koji su muljali sa benzinom i sivom ekonomijom je bilo bolje u 90im.

miškokv

pre 11 godina

Sad ovaj naš razmaženi narod ima priliku da vidi koliko je težak posao političara.Nije jednostavno podeliti plen , verujem da da će se boriti do poslednjeg atoma snage za dobrobit....(zaboravih u momentu čiju).

mmaja

pre 11 godina

Zao mi je onih koji su izgubili izbore,oni danas nece imati cemu da se raduju...
(Dragan, 10. jul 2012 11:37) Sta znaci izgubiti izbore?Da li to znaci jedva preci cenzus? Oni ce se radovati.Da li to znaci biti treci? I oni ce se radovati.Da li to znaci biti prvi sa 1 i po % prednosti?I oni ce se radovati.Ako to znaci biti drugi sa 1 i po % zaostatka...e oni se nece radovati.Ova tvoja konstatacija je na nivou klinaca koji pisu ove glupe komentare.Pazi molim te,demokrate izgubile izbore.A Dinkic i Dacic su ih oduvali na izborima.Daj ponekad ukljucite mozak ako ga uopste imate.U ovoj zemlji nije bitno ko je izgubio ko pobedio.Pobednik je onaj ko je spreman da pojede najvise ..... da bi seo u fotelju i na vlast.Demokrate to nisu htele i svaka ima cast na tome.Nasladjujte se sad sa pobedom Dacica i Dinkica,posto se niko normalan ne bi radovao poziciji SNS.A iskreno mislim,da je cak i ovim retardiranim glasacima SNS-a jasno da su oni kompletni idioti koji nemaju kadrova za vladu,pa daju sve ovim sitnim ucenjivacima samo dda bi bili kao u zlasti.Za parlament vec imaju kadar,tu je Modelsica i jos kojekakva elita.

šta bi

pre 11 godina

Oni će Đilasu da objasne kako se radi posao inače će da leti. Alo, ako je iko ovde razbio na izborima to je Beogradski DS sa Đilasom. Pokušajte samo da ga rušite pa ćete imati pola grada na ulici. Dalje ruke od Beograda !
(Beloved, 10. jul 2012 10:18)

1) DS nema većinu u BG
2) Đilas će ostati gradonačelnik sve dok predstavlja kontrateg Tadiću u stranci i dok mu je pretnja; SNS i SPS nemaju razloga da ojačavaju Tadića u unutarstranačkoj borbi time što bi mu rušili glavnog protiv kandidata
3) Ako Đilas sruši Tadića biće i ekspresno zamenjen u Beogradu
4) Ako Đilas izgubi od Tadića biće još ekspresnije smenjen u Beogradu jer kome treba gradonačelnik bez podrške partije
5) Ako se Đilas povuče i ne uđe u trku sa Tadićem, onda će takođe biti smenjen kao nepotreban

Jednostavno Đilas će vrlo brzo biti smenjen samo je pitanje redosleda poteza. Jedini način da duže ostane gradonačelnim jeste da napusti DS i formira novu partiju. Tada postaje vrlo interesantan i sigurno ga SNS i SPS ne bi dirali.

Ta polovina BG-a koju pominješ sledeći put nek izađe na izbore a ne na ulicu pa nek omogući većinu gradonačelniku a ne manjinu u odnosu na SNS+DSS+SPS

politicar

pre 11 godina

Moja mala vreme nije krala,
na ucenje se dala
i sad je politicar.
Menjala masnu za aktn tasnu,
nije kao neka, ona je politicar.

Kaze da me voli i dace mi sve,
a onda ode na sastanke i sednice.
Govore pise i ne voli me vise,
njena dika sad je politika.

Nema svoju stranku jer jednom sve ce pasti,
njoj je samo vazno da je na vlasti...
Voli da laze, voli da krade,
voli da se slika jer to je politika.


I, da, naravno:

"Mislim da je formiranje vlade zaista neminovnost i da preterana odlaganja nisu na korist građana Srbije"

Ko im samo smislja ove komentare, i koliko moras biti malouman da od svog pretpostavljenog primis ovakav komentar i objavis ga sa osecajem ponosa sto obavljas svoju duznost u jednoj politickoj organizaciji, koja za cilj ima, ne samo zatupljivanje svojih aktivista, vec i cele nacije.

Alo bre, pa nismo mi sisali vesla sa vama.

PS. DSovci, i vi spadate u istu gomilu, zajedno sa svim ostalim. A na celu je naravno nepobedivi Vuk Streberkovic...

Daj objavite ovo pa da bar jedan realan komentar postoji negde...

Dragan

pre 11 godina

Trio La kampanela:Komunisti i muzicari.Ne znam gde bih svstao Vucica.
Deluje mi onako posteno, kao zabludela ovcica medju ovim raspikucama ali ne znam do kada ce funkcionisati ta iluzija.
Ova Balkan Express ekipa ce nam doci glave, ali mozda im se to i vrati ovog puta.
I ovi penzosi me potpuno razocarase.Doduse sve su to nekadasnji skojevci, a zna se, jednom komunjara uvek komunjara.

Gorštak (SD)

pre 11 godina

Ćemu žurba ''ljudi''??? Mogli ste još malo da otegnete. Mogli ste barem u ponoć da potpišete ''sporazum'' o podeli kolača. Tako biste simbolično poneli epitet VAMPIRSKE vlasti.

delija

pre 11 godina

samo da pitam,jeste li coravi,glupi,ludi?Zar su vam zuti toliko isprali mozak?Ovih 12 god. koliko su "demokrate"na vlasti,upropastili su sve zivo i opet kukate za njima.Da bog da nikada ne dosli vise na vlast.Ne mogu da gledam vise Sutanovca,Trivanku,Petrovica,Milivojevica...

Beloved

pre 11 godina

@ šta bi
Sinko, ako ti misliš da je vama Tadić glavni konkurent za bilo šta onda si u silnoj zabludi. Ja samo čekam dan kada će pročišćeni DS doći ponovo na vlast i počistiti sve ove kvazi stranke, patriote, legaliste a i takve kao što si ti male beznačajne kalkulante. Nakon vaše vlasti u naredne 4 godine, a duboko verujem i pre toga sve će se promeniti na radost normalne i pismene Srbije. Istrpeli smo Slobu, istrpećemo i ove. Inače o procentima bi bilo bolje da ćutiš jer vaš predsednik vlada ovom zemljom sa manje od 25% glasova ukupnog biračkog tela.
Zdravo, doviđenja !

Šiki

pre 11 godina

Glasao sam za DS i sada i svaki put od kad imam pravo glasa, pre svega jer mislim da je to stranka sa najvecim kadrovskim kapacitetima.
Svestan sam i znam da to nije ista stranka kao nekada, mnogo lopovluka i mnogo nestrucnosti se tu nakotilo.
Ne mogu da svarima Nikolica i plakalo mi se kada je postao predsednik.
Ja cu mu pamtiti reci pred Djindjicevu smrt dok sam ziv i pamticu cu mu sve izjave i preokrete koje je uradio od kad je na politickoj sceni.

Ali ljudi moji, ja sam u ovom trenutku apsolutno siguran da nama bilo kakvu nadu, ako ista jos uvek postoji, moze da donese samo vlada SNS+DS.
Jedino bi ta vlada imala kapacitete da uradi sve bolne reforme koje nama predstoje, jedino bi ta vlada mogla da uradi bilo sta pozitivno u vezi Kosova, ako je to jos uvek moguce, jedino bi ta vlada mogla da uvede profesionalni menadzment u javna preduzeca itd.
Ta vlada bi imala apsolutno najvecu tezinu i spolja i unutra.
Ta valda bi bila prilika i da SNS dokaze da se promenio i da DS dokaze da je moguce da se vrati na pravi put.

Eto toliko od mene, obicnog smrtnika, koji polako pocinje da menja svoje misljenje koje je uporno sve vreme branio pred svojom okolinom, da ne treba bezati iz ove tuzne zemlje.

laki

pre 11 godina

(Šiki, 10. jul 2012 11:12)

jao kakve ste vi mutljavine, kako vas nije sramota da se tako ponasate??? okori ds-ovac govori kako voli ds ali priznaje da je vlada sa sns-om bolja? da je ona stabilnija i strucnija???

nemojte praviti od naroda ovce, dobro znamo zasta sluze omladinci u vasoj stranci... samo mi je zao sto ovaj narod ne shvata kakvi ste... i dalje misle da nikolic ne rukovodi strankom u pozadini, zaboravili su pricu sa glasackim listicima, zaboravili su reci nikolica pre 12 godina. zaboravili su od koga je dos/ds nasledio vlast i u kakvom stanju je bila drzava. sad tvrdite da je zemlja unistena od strane ds-a, nisam znao da mi je u mladosti cvetalo med i mleko dok smo cekali u redu za hleb ....

ali svako bira svoj zivot....

Srbin iz inata

pre 11 godina

Hajde već jednom potpišite taj sporazum.
Koprcaju se žuti i još se nešto nadaju..
Zvali su u pomoć sve od reda, i Amerikance i Vuka i EU...
Al' ne vredi...
Amere i EU ne interesuju...
Vuk da može, pomogao bi sam sebi
A DS, pošto je u stranku prikupila članstvo koje je tu samo iz lične koristi, na sledećim izborima neće imati šanse.
Zato su se uprpili....Treba se navići da nisu oni bogom dati i da sa članstvom u DS više ne idu sve moguće privilegije.

Ivke

pre 11 godina

Nova vlada što pre da krene da se obračunava sa najvišim spoljnim dugom u regionu koju nam je ostavila prethodna vlada Demokratske stranke inače nas čeka grčki scenario.

Sele

pre 11 godina

Ono sto ce najvise zaprepastiti opoziciju,jeste to da ce ova nova vlada imati rezultate koje nikada ni jedna vlada u Srbiji nije imala...

RUPA BEZ DNA

pre 11 godina

Koga to jos interesuje osim vas. Imam 28 godina i nikad nisam izlazio na glasanje. (od davno sam prestao da verujem u bolje sutra) samo uvek molim boga da nebude gore ( a ono svaki dan nam je sve crnje i crnje)

Beloved

pre 11 godina

@Vojislav
Zaista ne znam ko pametan i pismen može da se raduje promenama (u vidu lika i dela Tomislava Nikolića, Velimira Ilića, Aleksandra Vučića, Aleksandra Vulina, Bogoljuba Karića, Mlađena Dinkića, Ivice Dačića, Milutina Mrkonjića, Jorgovanke Tabaković, Zorana Bešanovića, Saše Mirkovića, Kursadžija, Olivera Antića, Marijana Rističevića, Borislava Pelevića, ovako može do sutra) i da je povrh toga i na njima zahvalan. To SVAKAKO govori više o tebi, nego o meni. Neka si ti meni živ i zdrav !

Jova

pre 11 godina

Najzad je osecaj stvaran...
Odavno smo cekali na promene u Srbiji,koje su i te kako dobro dosle, za ovo posrnulo drustvo koje nam je nametnula politika demokratske stranke...

Vojislav

pre 11 godina

Beloved, ta tvoja PISMENA Srbija je vratila Dačića i SPS, stvorila tajkune od političara,unistila industriju po unutrasntosti,pretvorila centar grada u pašnjak,dovodila nesposobne i polupismene u vladu, prepisivala zakone, gledala na drugu stranu kad su afere svojih clanova u pitanju, ponizavali narod nebuloznim izjavama i mozemo do sutra... tvoja generalizacija pismenih vise govori o tebi,ali to je nebitno... promene su tu, hvala i dovidjenja !!!

Šiki

pre 11 godina

@laki
Eto cisto da ti potvrdim da se ne radi o stranackom omladincu i coveku koji nije svoje ime ubelezio u neciju partijsku knjicizicu.
Takodje pored svega gore navedenog, secam se i redova za mleko i inflacije i svega ostaloga.
Takodje 6 i 20 maja sam se ranije vracao sa svojih obaveza da bih glasao za razliku od necijih razmazenih omladinaca.

Ja bih najsrecniji bio da DS, Ceda i manjine sami formiraju vladu, ali i ti dobro znas da to nije moguce.
Mora se izabrati od onoga sto se nudi i iskreno mislim da bi ta vlada bila mnogo bolja od ove, a i od one DS+SPS+LDP i dalje ga bilo URS.

Druze za 4 godine ko ziv ko mrtav, Telekom i EPS prodati, necu da kazem kome, svi to znamo, ka Evropi smo se priblizili za jedan metar itd.

Od DSa uvek ocekujem da proguta zabu u korist svih nas koliko god ona bila smrdjiva i ljigava

Jasmina

pre 11 godina

Od danas ce zvanicno biti realizovan sporazum o koaliciji za nardni period od 4 godine...Ovo je dobar korak za Srbiju i njene gradjane,jer ce vlast u zemlji biti odgovorna i pokusati da pomogne narodu da zivi bolje.

Genius

pre 11 godina

Ljudi koji udju u sledeću Vladu su pred velikim izazovima. Zemlja uopšte nije u blistavoj situaciji, sledi kresanje budzeta i povećavanje fiskalinih nameta, sve to mora da prate i ozbiljne reforme koje bi za godinu,dve učinile život u Srbiji lakšim.Bolje i ovakva Vlada nego da se opet ide na izbore, samo bi se pare potrošile a ništa ne bi bilo drugačije....

Zarije

pre 11 godina

Uz sitnije probleme sve je islo kako je i predvidjeno, a koalicioni sporazum ce biti potpisan danas, kako je ranije bilo i najavljeno. Nema sumnje da ce gvlada zaista biti izabrana 24. jula, kako se sada planira. Ukratko, od dana kada su ova 3 koaliciona partnera pocela da razgovaraju, sve je islo kako treba, sto uliva poverenje da ce tako dosledni biti i kada preuzmu svoje funkcije u vladi.
Za gradjane Srbije, cak i za one koji sada toga nisu svesni, jako je dobro sto DS vise nece biti vlasti, vec ce ulogu vodece stranke u vladi preuzeti SNS.

Mudraci

pre 11 godina

Znaci odrzace rec koju su dali.Ne odugovlace kao njihovi predhodnici, vec, ce valad stvarno biti do kraja jula.Jos samo da krenu sa radom, jer problema toliko ima za resavati kao niko.

neko ko je daleko

pre 11 godina

Kad vidim ovu ekipu i srecne ljude na prvom, osetim se nekako ponizen, mozda je jedini spas da se ipak napusti zemlja. Jedno je sigurno a to je da ove likove nisu doveli mladi i obrazovani ljudi na vlast.
(dante, 10. jul 2012 10:05)

Dante, ja sam mlad i magistar sam i ja sam glasao za sns. Znaj da je mnogo mladih glasalo za iste. E sad jedino sto sam ocekivao da ce ds i sns napraviti koaliciju sto bi bilo najbolje.

PS a za srecne ljude si u pravu, uzas!

Играле се делије....

pre 11 godina

Ја разумем оне који су се понадали да се ово може распасти, и да се ДС поново врати на сцену.Али ово је само била мала враголаста игрица живаца, коју Кркобабић обожава да игра пред сваке изборе,и ништа друго.

Exo

pre 11 godina

Ja priznajem da nisam glasao za naprednjake tj. nisam ni za koga ali hajmo da vidimo, ne mogu nas specijalno razočarati jer puno i ne očekujemo mogu samo da nas neočekivano obraduju i da urade nešto pozitivno. Dajmo novoj Vladi prvih sto dana pa da vidimo šta će da urade.

Sjecam se

pre 11 godina

U ovom trenutku je najrealnija vlada SNS- SPS – URS. Vazno je da je SNS usao u vladu jer ipak mislim da ce se dogoditi neke pormene na bolje.

coma

pre 11 godina

Povratak u '90 , a vodece licnosti su opisane u clanku sa linkom:
http://rs.seebiz.eu/borka-vucic-otkrila-tajne-veze-tdr-a-i-slobodana-milosevica/ar-37227/
Procitajte , vrlo je interesanto.

Bole

pre 11 godina

Dobro je što su se konačno formira jedna odgovorna vlada na čelu sa Srpskom naprednom strankom za koju sam i glasao i za koju verujem da može da napravi kakve-takve promene i donese neki boljitak ovom narodu.

master

pre 11 godina

Ovu vladu ceka veoma tezak posao i mukotrpan rad.Sve ono sto je prosla unistila, to ova mora ponovo izgraditi i popraviti.A to nije nimalo lako. Trbace njima dosta vremena dok rese ove probleme koje imamo. Vlada mora raditi perfektno i bez ikakvih gresaka.

Vasa

pre 11 godina

Dobra je stvar što će Srbija konačno dobiti vladu jer bi bilo jako loše ići na ponovne izbore, zemlja bi bankrotirala pre nego što bi stigli da zaokružujemo bilo šta na glasačkom listiću.

Palio

pre 11 godina

Trebaće puno toga uraditi da bi se situacija u zemlji pomerila sa mrtve tačke, zemlja je u veoma teškom stanju i shvatam da para u budzetu nema i da stižu krediti na naplatu...Uozbiljite se sada i krenite da radite, pokažite nam da to sve može mnogo bolje nego do sad.

Djordje

pre 11 godina

Zanimljivi TRAILERI! Prvo smo gledali trailer za dramu (DS...-SPS-LDP ili URS)a onda je PRODUKCIJA lansirala novi trailer (SNS-KARIĆ-NS-SPS-JS-PUPS-URS minus)koji je dramatično-komičan. Da li je ovaj novi najava za VODVILJ, KOMEDIJU ili TRAGEDIJU??? Životi su nam dramatični! Da li će nova Vlada promeniti žanr i koji od tri predložena ćemo živeti??? ...Firma Krstić???

DARKO

pre 11 godina

URS je za kampanju potrosio 324 miliona dinara vise nego sto je imao para na racunu. Sve sto je dobio iz budzeta, donacija, clanarina je potrosio i jos dodatno se zaduzio, od koga i kako ce da vrate??? Valjda zato ih neko gura u vladu i daje im finansije na upravljanje!!! Sta bi SNS-u da prihvati URS i da im da Jorgovankino mesto Dinkicu!!

Dragan Markovic

pre 11 godina

E pa laku noc svima, lepo spavajte i vidimo se posle (jos jednog) dugog zimskog sna.
A druzini sto ce veselo da se okupi sutra da potpisuje sporazum - nista vam lepo ne zelim jer se secam ko ste i sta bili (neki od vas) 90-tih...
Iako je sve to druzenje - jel'te 'legitimno' - svi znamo da je sve ovo sklepano na 'muvacinu', alavost i nezdrave ambicije a ne niposto na 'zelji za odgovornoscu', strucnosti i kompetencijama.

Uzas jedan! (Posebno posle javnog kukanja godpode Krkobabic a potom smirivanja kada su im posebni apetiti namireni... A sta covek da pomisli o svemu sto je ostalo izvan domasaja javnosti... bljak!)

Luka

pre 11 godina

Nova Vlada mora što pre da se formira, i da brzo prenebregne sva strančarenja, podele i da krene da radi kao tim na sprovodjenju reformi i programa i mera za ekonomski spas zemlje koji bi omogućili da nam zemlja ne bankrotira načisto zbog nesposobnosti prethodne garniture iz DS-a.

Marko Runjajic

pre 11 godina

Nova Vlada mora što pre da se formira, i da brzo prenebregne sva strančarenja, podele i da krene da radi kao tim na sprovodjenju reformi i programa i mera za ekonomski spas zemlje koji bi omogućili da nam zemlja ne bankrotira načisto zbog nesposobnosti prethodne garniture iz DS-a.

Raša

pre 11 godina

Iako na prvi pogled možda ne najsrećnija koalicija, ipak verujem da je sposobno da pokrene i preokrene stvari u ekonomiji, privredi. Ako se izbori i sa korupcijom, kriminalom, biće i više investicija, a to je jedna od garancija novim zapošljavanjima.

manojloman

pre 11 godina

Rodjaci,nema formiranja vlade dok se ne steknu uslovi da ta vlada od dve ili vise stranaka,ne bude predstavljala dvotrecinsku vecinu.Ovo nedvosmisleni poruka ujkaSema i ko je nije razumeo imace problema sto ce ziveti uzabludi da je moguce formiranje patrljak vlade.Osim toga o tome je danas u Melencima i Toma govorio!A sad svi na posao!

Jovan

pre 11 godina

Nadam se da će ova vlada iydr#ati ceo mandat. Biće to znak da radi dobro, u interesu građana. A ko će uzeti koji resor ili ministarstvo? Možda je to manje važno. Bilo bi dobro da su ministarstva višestranačka, tako da mogu jedni druge da kontrolišu.

Tibulo

pre 11 godina

Morao sam okrenuti clanke po novinama posle Nikoliceve izjave NIKAD. Postalo mi je, ovaj put 100% tacno da je Nikolic zadzan da radi ove silane gimnastike iz jednog jedinog razloga.OZVANICIO KOSOVO.Kao pecat dolazi za koji dan i Ban Ki Mun na prolazu za Pristinu. Taci je to sve vec znao a Boris uz dvolikog Jeremaja bio vec dugo vremena U NADI. Nagrada kontraverznom do besvesti, Nikolicu, iz doba kada gore dzamije,ambasade u Beogradu, kada su skocile cene stiroporu, kada je JEDNA SPECIJALNA BOLNICA bila na usluzi za gladovanje,pijuckanje u koju je nazalost otisao Tadic. Itd. ZNACI, NAGRADA JE ZA DJORANJE: EVOVAM KSOVO SA SVE SRBIMA, A VI MENI ANDRICEVU ULICU.!!! Zato imamo skalameriju lovaca na fotelje...Cim se sa Kosovom zavrsi, nece sljivovica "TOMA" VREDETI NI POLA CVANCIKA, na svetskoj i evropskim berzama. Eto nam suzanjstva, sa mogusnoscu da nam neko od rodjaka ponudi da zivimo u Africi. Ili da se zaposlimo kod nasih seljaka kao beraci, cistimo stale...

Dj.R.

pre 11 godina

U interesu gradjana Srbije je da vladu dobijemo sto pre! Nova koalicija zasluzuje sansu - nadam se da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin. Sada je vazno da zaborave na Borisa Tadica, sve politicke protivnike i koncentrisu se na planiranje buducih poteza, kreativnih predloga i pronalazak resenja za aktuelne probleme. Srbija nema vremena za gubljenje!

*bane*

pre 11 godina

* Radiće se onako kako Dinkić kaže, jer druga dvojica nemaju kapacitet da Srbiju izvuku iz situacije koja u težoj nikad nije bila ....Nisu toga ni svesni, jer su opsednuti borbom za vlast ...Sada doći na vlast i napraviti nešto dobro za Srbiju , bez pomoći neke druge Države ili organizacije - nije moguće ......Boulevard of broken dreams....

Raso Krajisnik

pre 11 godina

bas kao sto je jedan vec napisao, zivimo gore nego u 90ima, unistili vojsku i (srpsku) ekonomiju, unistili sve sto valja, pokrali i buduce generacije sa vanjskim dugom, a ovi placeni komicari udaraju komentare kao da se stvarno nesto neocekivano ili dramaticno desilo, zato sto su ulicari DS-a ponovo na ulici, gdje je bagri i mjesto ...

jeste dramaticno za njih zute, ne mogu vise narod da pokradu ...

a najtuznije: nije vas ni americki gazda sa intervencijom spasio ...

a sad najbolje: ajmo po smoki i gledati uzivo raskol

Djordje

pre 11 godina

Sve je ružičasto. Pastorala! Romansa! Vučića za ministra informisanja i kulture. Pravi čovek za slobodu medija i namicanje para od istih, mada dvoumim se, možda je i za resor ljudskih prava i prava manjina, uspešno se kvalifikovao '93(100 za jednoga). Jel' tužba SNS-a protiv medija izmedju dva kruga povučena ili se čuva i čeka "zlu ne trebalo"? Jel Predsednik abdicirao sa mesta Vojvode? Evropo evo nas! Pa vi vidite šta ćete!

Micio

pre 11 godina

Nadam se da će vlada biti što pre formirana i da će brzo odreagovati na sve ovo što nam se dešava. Inače, sledi nam totalna ekonomska katastrofa!Iskreno verujem u Vučića, koji će sigurno insistirati na promenama u dosadašnjem sistemu.

nadje krpa zakrpu

pre 11 godina

Slika kaze sve vise od 1000 rijeci!E Srbio sta si dodzivjela crna li ti je buducnost.Vucic izgleda kao neki djecacic koji je nesto ulro u prodavnici pa ga uhvatili,Dacic kao robijas koji je dugo vremena proveo iza resetaka pa izaso treba da se snadje niko ga nepozna u gradu .A ovaj treci kao Ledija iz alkatrasa bez grize savjesti sta god da se desi gore nemoze po njega ako nije u vlasti bicee u zatvoru.

Dubljanin

pre 11 godina

Potpisano hvala Bogu i da se to konačno završilo.Znači samo u skupštini da se ozvaniči i može da počne sa radom nova vlada.Čestitam i verujem da će biti bolja od svih ovih u zadnjih 12 godina.

bota

pre 11 godina

Bice igara,veselja i serija,betoven ce da svira a mali ce da peva na uvce velikom,vremena za otreznjenje imaju na pretek.Kakvi ce biti rezultati,oseticemo ubrzo,jer ce pritisci biti sve veci,a ovi nisu bas naucili da rade mnogo.

laki

pre 11 godina

Hahahaha,mali Sloba,Toma master,Aca protivnik kriminalaca i Mladjan reformista prevarili Borisa silnog,priznace Kosovo dok si reko keks,ono za sta se DS izborio.Zbog toga im cestitam,a za ono ostalo ce da vidimo.

ahill

pre 11 godina

Sve je lako kada sednu da se dogovore pametni i odgovorni ljudi.U svakom slucaju ova vlada je naj bolje resenje i verovatno ce se formirati do kraja ovog meseca.

MITA

pre 11 godina

Daj vec jednom okoncajte sklapanje Vlade, jer dok se vi natezete, dotle ce Cvetkoviceva Vlada na celu sa Tadicem poskupiti Struju, Gas, Komunalije, Hleb, Cigare i sve moguce !

bravo

pre 11 godina

Gdje su sad krkini navijači(čedisti,žuti,ravnogorci i ostali lezilebovići iz BG i NS) sada fino pokrijte se po glavi i uživajte. Dačiću uvedi red u Srbiji bez reda i rada nema napretka. Razgovarajte sa Djilasom ovo juče krkino je njegovo maslo, objasnite mu da radi svoj poso inače leti.

Narodni pokret otpor KG

pre 11 godina

Kada su se poslednji put u Srbiji, pitali Dačić i Nikolić, restrikcija struje je bila sasvim normalna stvar, a za hleb smo čekali u red, penzije su kasnile mesecima, a za dečiji dodatak se čekalo i godinu dana, gorivo se kupovao na flašu, studente su hapsili, medije zatvarali... E Srbijo...

Jova

pre 11 godina

Najzad je osecaj stvaran...
Odavno smo cekali na promene u Srbiji,koje su i te kako dobro dosle, za ovo posrnulo drustvo koje nam je nametnula politika demokratske stranke...

Bole

pre 11 godina

Dobro je što su se konačno formira jedna odgovorna vlada na čelu sa Srpskom naprednom strankom za koju sam i glasao i za koju verujem da može da napravi kakve-takve promene i donese neki boljitak ovom narodu.

Jasmina

pre 11 godina

Od danas ce zvanicno biti realizovan sporazum o koaliciji za nardni period od 4 godine...Ovo je dobar korak za Srbiju i njene gradjane,jer ce vlast u zemlji biti odgovorna i pokusati da pomogne narodu da zivi bolje.

Beloved

pre 11 godina

@bravo
Oni će Đilasu da objasne kako se radi posao inače će da leti. Alo, ako je iko ovde razbio na izborima to je Beogradski DS sa Đilasom. Pokušajte samo da ga rušite pa ćete imati pola grada na ulici. Dalje ruke od Beograda !

Mudraci

pre 11 godina

Znaci odrzace rec koju su dali.Ne odugovlace kao njihovi predhodnici, vec, ce valad stvarno biti do kraja jula.Jos samo da krenu sa radom, jer problema toliko ima za resavati kao niko.

igor ns

pre 11 godina

MITA
Kakvih sve naivaca ima? Pa zar vi mislite da će se to sve izbeći kad ovi dođu? Pa ovi nemaju 15 kompetentnih ljudi da sastave vladu. Pa kao ministar treba nešto i raditi, po mogućnosti i znati. Nikako ne mislim da bi neki drugi bili bolji, ali dok je ovakvih nigde ova zemlja ne može.
A kako stvari stoje ni ne mora......

delija

pre 11 godina

samo da pitam,jeste li coravi,glupi,ludi?Zar su vam zuti toliko isprali mozak?Ovih 12 god. koliko su "demokrate"na vlasti,upropastili su sve zivo i opet kukate za njima.Da bog da nikada ne dosli vise na vlast.Ne mogu da gledam vise Sutanovca,Trivanku,Petrovica,Milivojevica...

Ivke

pre 11 godina

Nova vlada što pre da krene da se obračunava sa najvišim spoljnim dugom u regionu koju nam je ostavila prethodna vlada Demokratske stranke inače nas čeka grčki scenario.

Srbin iz inata

pre 11 godina

Hajde već jednom potpišite taj sporazum.
Koprcaju se žuti i još se nešto nadaju..
Zvali su u pomoć sve od reda, i Amerikance i Vuka i EU...
Al' ne vredi...
Amere i EU ne interesuju...
Vuk da može, pomogao bi sam sebi
A DS, pošto je u stranku prikupila članstvo koje je tu samo iz lične koristi, na sledećim izborima neće imati šanse.
Zato su se uprpili....Treba se navići da nisu oni bogom dati i da sa članstvom u DS više ne idu sve moguće privilegije.

Zarije

pre 11 godina

Uz sitnije probleme sve je islo kako je i predvidjeno, a koalicioni sporazum ce biti potpisan danas, kako je ranije bilo i najavljeno. Nema sumnje da ce gvlada zaista biti izabrana 24. jula, kako se sada planira. Ukratko, od dana kada su ova 3 koaliciona partnera pocela da razgovaraju, sve je islo kako treba, sto uliva poverenje da ce tako dosledni biti i kada preuzmu svoje funkcije u vladi.
Za gradjane Srbije, cak i za one koji sada toga nisu svesni, jako je dobro sto DS vise nece biti vlasti, vec ce ulogu vodece stranke u vladi preuzeti SNS.

Sele

pre 11 godina

Ono sto ce najvise zaprepastiti opoziciju,jeste to da ce ova nova vlada imati rezultate koje nikada ni jedna vlada u Srbiji nije imala...

birac

pre 11 godina

Zaboravise da kazu ono cuveno - istorijski potpis!
Nista bez toga.. Ako nesto nije istorijsko,dzaba ste krecili..
Ugledajte se na Tadica - potpisa covek Istorijske sporazume o strateskom(!) partnerstvu sa Kinom, Francuskom, Rusijom, Turskom.. pa na kraju i svetskom velesilom Azerbejdzanom!
Kad potpisa, a ono milijarde USD nagrnuse u Srbiju..A nezahvalni narod ga nije izglasao ponovo za Predsednika,sram ga bilo...
Ja predlazem da se uvede funkcija Zamenik Predsednika Srbije i da se dekretom tu postavi Tadic...Dozivotno, jakako...
Kad smo mogli u proslom sazivu Vlade da imamo Zamenika Premijera(po tome smo jedinstveni na planeti,a i sire),sto ne bi mogli da imamo i Zamenika Predsednika?
I na kraju, ko ce od ovih "experata" u ovom sazivu Vlade, ako se ikada formira, biti Zamenik Premijera?
Krka? Mrka? Bekuta? Bogoljub?

ex G17

pre 11 godina

Dinkiću postoje dve Srbije. Ti si svoju izabrao i nadam se da nikada nećeš preći cenzus.Bićeš iznenađen koliko nas ima. Sledeći put te neće izvući ni napuštanje te crveno-crne vlade par meseci pre izbora. Gotovo je. Ako to neko zna, onda znamo mi koji smo nosili stranku na leđima.
G17 više ne postoji!
p.s.Neće te izvući ni pisanje komentara po direktivi, jer neće imati ko da ih piše.Ostaje ti da kupiš tu i tamo poneki članak u Kuriru koji će o tebi pisati kako si najlepši, najpametniji...i to je sve.

Sjecam se

pre 11 godina

U ovom trenutku je najrealnija vlada SNS- SPS – URS. Vazno je da je SNS usao u vladu jer ipak mislim da ce se dogoditi neke pormene na bolje.

Играле се делије....

pre 11 godina

Ја разумем оне који су се понадали да се ово може распасти, и да се ДС поново врати на сцену.Али ово је само била мала враголаста игрица живаца, коју Кркобабић обожава да игра пред сваке изборе,и ништа друго.

RUPA BEZ DNA

pre 11 godina

Koga to jos interesuje osim vas. Imam 28 godina i nikad nisam izlazio na glasanje. (od davno sam prestao da verujem u bolje sutra) samo uvek molim boga da nebude gore ( a ono svaki dan nam je sve crnje i crnje)

Kurta sjasi Murta uzjasi....

pre 11 godina

Daj vec jednom okoncajte sklapanje Vlade, jer dok se vi natezete, dotle ce Cvetkoviceva Vlada na celu sa Tadicem poskupiti Struju, Gas, Komunalije, Hleb, Cigare i sve moguce !(MITA, 10. jul 2012
07:40)

Da, verovatno ce nova vlada sutra sve te komunalije da ukine, kao sto je i tv preplatu...
A i dace socijalu ko sto je u Nemackoj, a je l bi bilo super to...

Luka

pre 11 godina

Nova Vlada mora što pre da se formira, i da brzo prenebregne sva strančarenja, podele i da krene da radi kao tim na sprovodjenju reformi i programa i mera za ekonomski spas zemlje koji bi omogućili da nam zemlja ne bankrotira načisto zbog nesposobnosti prethodne garniture iz DS-a.

master

pre 11 godina

Ovu vladu ceka veoma tezak posao i mukotrpan rad.Sve ono sto je prosla unistila, to ova mora ponovo izgraditi i popraviti.A to nije nimalo lako. Trbace njima dosta vremena dok rese ove probleme koje imamo. Vlada mora raditi perfektno i bez ikakvih gresaka.

šta bi

pre 11 godina

Oni će Đilasu da objasne kako se radi posao inače će da leti. Alo, ako je iko ovde razbio na izborima to je Beogradski DS sa Đilasom. Pokušajte samo da ga rušite pa ćete imati pola grada na ulici. Dalje ruke od Beograda !
(Beloved, 10. jul 2012 10:18)

1) DS nema većinu u BG
2) Đilas će ostati gradonačelnik sve dok predstavlja kontrateg Tadiću u stranci i dok mu je pretnja; SNS i SPS nemaju razloga da ojačavaju Tadića u unutarstranačkoj borbi time što bi mu rušili glavnog protiv kandidata
3) Ako Đilas sruši Tadića biće i ekspresno zamenjen u Beogradu
4) Ako Đilas izgubi od Tadića biće još ekspresnije smenjen u Beogradu jer kome treba gradonačelnik bez podrške partije
5) Ako se Đilas povuče i ne uđe u trku sa Tadićem, onda će takođe biti smenjen kao nepotreban

Jednostavno Đilas će vrlo brzo biti smenjen samo je pitanje redosleda poteza. Jedini način da duže ostane gradonačelnim jeste da napusti DS i formira novu partiju. Tada postaje vrlo interesantan i sigurno ga SNS i SPS ne bi dirali.

Ta polovina BG-a koju pominješ sledeći put nek izađe na izbore a ne na ulicu pa nek omogući većinu gradonačelniku a ne manjinu u odnosu na SNS+DSS+SPS

neko ko je daleko

pre 11 godina

Kad vidim ovu ekipu i srecne ljude na prvom, osetim se nekako ponizen, mozda je jedini spas da se ipak napusti zemlja. Jedno je sigurno a to je da ove likove nisu doveli mladi i obrazovani ljudi na vlast.
(dante, 10. jul 2012 10:05)

Dante, ja sam mlad i magistar sam i ja sam glasao za sns. Znaj da je mnogo mladih glasalo za iste. E sad jedino sto sam ocekivao da ce ds i sns napraviti koaliciju sto bi bilo najbolje.

PS a za srecne ljude si u pravu, uzas!

mmaja

pre 11 godina

Zao mi je onih koji su izgubili izbore,oni danas nece imati cemu da se raduju...
(Dragan, 10. jul 2012 11:37) Sta znaci izgubiti izbore?Da li to znaci jedva preci cenzus? Oni ce se radovati.Da li to znaci biti treci? I oni ce se radovati.Da li to znaci biti prvi sa 1 i po % prednosti?I oni ce se radovati.Ako to znaci biti drugi sa 1 i po % zaostatka...e oni se nece radovati.Ova tvoja konstatacija je na nivou klinaca koji pisu ove glupe komentare.Pazi molim te,demokrate izgubile izbore.A Dinkic i Dacic su ih oduvali na izborima.Daj ponekad ukljucite mozak ako ga uopste imate.U ovoj zemlji nije bitno ko je izgubio ko pobedio.Pobednik je onaj ko je spreman da pojede najvise ..... da bi seo u fotelju i na vlast.Demokrate to nisu htele i svaka ima cast na tome.Nasladjujte se sad sa pobedom Dacica i Dinkica,posto se niko normalan ne bi radovao poziciji SNS.A iskreno mislim,da je cak i ovim retardiranim glasacima SNS-a jasno da su oni kompletni idioti koji nemaju kadrova za vladu,pa daju sve ovim sitnim ucenjivacima samo dda bi bili kao u zlasti.Za parlament vec imaju kadar,tu je Modelsica i jos kojekakva elita.

Dejiva

pre 11 godina

Šta su bolje doneli?? Ja kada sam zadnji put video Vučića na funkciji bilo je kada je davao intervju poluuplakan ispred skupštine, kada je NATO bombardovao RTS, i pobio nevine ljude u njoj, dok je majka dotičnog gospodina napustila radno mesto u RTS_u neposredno pred bombardovanje, sećam se da nije bilo struje i da smo nas 14 bili u mojoj vikendici da bi se izolovali iz grada. Tada sam imao platu 60 nemačkih maraka, kao profesor Engleskog jezika. Znam da nisam mogao da izadjem iz države i ti se ptiaš šta mi je bilo bolje...Imam platu 40 000 dinara kao profesor, nemam vize, mogu da skupim neki novac za more...Mnoge stvari su bolje, jedino onima koji su muljali sa benzinom i sivom ekonomijom je bilo bolje u 90im.

Jovan

pre 11 godina

Nadam se da će ova vlada iydr#ati ceo mandat. Biće to znak da radi dobro, u interesu građana. A ko će uzeti koji resor ili ministarstvo? Možda je to manje važno. Bilo bi dobro da su ministarstva višestranačka, tako da mogu jedni druge da kontrolišu.

draža

pre 11 godina

Izgleda da kada Vučić obeća da će Vas uhapsiti, to onda znači da ćete dobiti u ruke čitavu ekonomiju i finansije u Srbiji.
Vučiću, hoću da me uhapsiš!

Raša

pre 11 godina

Iako na prvi pogled možda ne najsrećnija koalicija, ipak verujem da je sposobno da pokrene i preokrene stvari u ekonomiji, privredi. Ako se izbori i sa korupcijom, kriminalom, biće i više investicija, a to je jedna od garancija novim zapošljavanjima.

Vasa

pre 11 godina

Dobra je stvar što će Srbija konačno dobiti vladu jer bi bilo jako loše ići na ponovne izbore, zemlja bi bankrotirala pre nego što bi stigli da zaokružujemo bilo šta na glasačkom listiću.

Exo

pre 11 godina

Ja priznajem da nisam glasao za naprednjake tj. nisam ni za koga ali hajmo da vidimo, ne mogu nas specijalno razočarati jer puno i ne očekujemo mogu samo da nas neočekivano obraduju i da urade nešto pozitivno. Dajmo novoj Vladi prvih sto dana pa da vidimo šta će da urade.

Marko Runjajic

pre 11 godina

Nova Vlada mora što pre da se formira, i da brzo prenebregne sva strančarenja, podele i da krene da radi kao tim na sprovodjenju reformi i programa i mera za ekonomski spas zemlje koji bi omogućili da nam zemlja ne bankrotira načisto zbog nesposobnosti prethodne garniture iz DS-a.

Genius

pre 11 godina

Ljudi koji udju u sledeću Vladu su pred velikim izazovima. Zemlja uopšte nije u blistavoj situaciji, sledi kresanje budzeta i povećavanje fiskalinih nameta, sve to mora da prate i ozbiljne reforme koje bi za godinu,dve učinile život u Srbiji lakšim.Bolje i ovakva Vlada nego da se opet ide na izbore, samo bi se pare potrošile a ništa ne bi bilo drugačije....

Gorštak (SD)

pre 11 godina

Ćemu žurba ''ljudi''??? Mogli ste još malo da otegnete. Mogli ste barem u ponoć da potpišete ''sporazum'' o podeli kolača. Tako biste simbolično poneli epitet VAMPIRSKE vlasti.

Dragan

pre 11 godina

Trio La kampanela:Komunisti i muzicari.Ne znam gde bih svstao Vucica.
Deluje mi onako posteno, kao zabludela ovcica medju ovim raspikucama ali ne znam do kada ce funkcionisati ta iluzija.
Ova Balkan Express ekipa ce nam doci glave, ali mozda im se to i vrati ovog puta.
I ovi penzosi me potpuno razocarase.Doduse sve su to nekadasnji skojevci, a zna se, jednom komunjara uvek komunjara.

Beloved

pre 11 godina

@ šta bi
Sinko, ako ti misliš da je vama Tadić glavni konkurent za bilo šta onda si u silnoj zabludi. Ja samo čekam dan kada će pročišćeni DS doći ponovo na vlast i počistiti sve ove kvazi stranke, patriote, legaliste a i takve kao što si ti male beznačajne kalkulante. Nakon vaše vlasti u naredne 4 godine, a duboko verujem i pre toga sve će se promeniti na radost normalne i pismene Srbije. Istrpeli smo Slobu, istrpećemo i ove. Inače o procentima bi bilo bolje da ćutiš jer vaš predsednik vlada ovom zemljom sa manje od 25% glasova ukupnog biračkog tela.
Zdravo, doviđenja !

dante

pre 11 godina

Kad vidim ovu ekipu i srecne ljude na prvom, osetim se nekako ponizen, mozda je jedini spas da se ipak napusti zemlja. Jedno je sigurno a to je da ove likove nisu doveli mladi i obrazovani ljudi na vlast.

Šiki

pre 11 godina

Glasao sam za DS i sada i svaki put od kad imam pravo glasa, pre svega jer mislim da je to stranka sa najvecim kadrovskim kapacitetima.
Svestan sam i znam da to nije ista stranka kao nekada, mnogo lopovluka i mnogo nestrucnosti se tu nakotilo.
Ne mogu da svarima Nikolica i plakalo mi se kada je postao predsednik.
Ja cu mu pamtiti reci pred Djindjicevu smrt dok sam ziv i pamticu cu mu sve izjave i preokrete koje je uradio od kad je na politickoj sceni.

Ali ljudi moji, ja sam u ovom trenutku apsolutno siguran da nama bilo kakvu nadu, ako ista jos uvek postoji, moze da donese samo vlada SNS+DS.
Jedino bi ta vlada imala kapacitete da uradi sve bolne reforme koje nama predstoje, jedino bi ta vlada mogla da uradi bilo sta pozitivno u vezi Kosova, ako je to jos uvek moguce, jedino bi ta vlada mogla da uvede profesionalni menadzment u javna preduzeca itd.
Ta vlada bi imala apsolutno najvecu tezinu i spolja i unutra.
Ta valda bi bila prilika i da SNS dokaze da se promenio i da DS dokaze da je moguce da se vrati na pravi put.

Eto toliko od mene, obicnog smrtnika, koji polako pocinje da menja svoje misljenje koje je uporno sve vreme branio pred svojom okolinom, da ne treba bezati iz ove tuzne zemlje.

laki

pre 11 godina

(Šiki, 10. jul 2012 11:12)

jao kakve ste vi mutljavine, kako vas nije sramota da se tako ponasate??? okori ds-ovac govori kako voli ds ali priznaje da je vlada sa sns-om bolja? da je ona stabilnija i strucnija???

nemojte praviti od naroda ovce, dobro znamo zasta sluze omladinci u vasoj stranci... samo mi je zao sto ovaj narod ne shvata kakvi ste... i dalje misle da nikolic ne rukovodi strankom u pozadini, zaboravili su pricu sa glasackim listicima, zaboravili su reci nikolica pre 12 godina. zaboravili su od koga je dos/ds nasledio vlast i u kakvom stanju je bila drzava. sad tvrdite da je zemlja unistena od strane ds-a, nisam znao da mi je u mladosti cvetalo med i mleko dok smo cekali u redu za hleb ....

ali svako bira svoj zivot....

Palio

pre 11 godina

Trebaće puno toga uraditi da bi se situacija u zemlji pomerila sa mrtve tačke, zemlja je u veoma teškom stanju i shvatam da para u budzetu nema i da stižu krediti na naplatu...Uozbiljite se sada i krenite da radite, pokažite nam da to sve može mnogo bolje nego do sad.

Dj.R.

pre 11 godina

U interesu gradjana Srbije je da vladu dobijemo sto pre! Nova koalicija zasluzuje sansu - nadam se da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin. Sada je vazno da zaborave na Borisa Tadica, sve politicke protivnike i koncentrisu se na planiranje buducih poteza, kreativnih predloga i pronalazak resenja za aktuelne probleme. Srbija nema vremena za gubljenje!

Šiki

pre 11 godina

@laki
Eto cisto da ti potvrdim da se ne radi o stranackom omladincu i coveku koji nije svoje ime ubelezio u neciju partijsku knjicizicu.
Takodje pored svega gore navedenog, secam se i redova za mleko i inflacije i svega ostaloga.
Takodje 6 i 20 maja sam se ranije vracao sa svojih obaveza da bih glasao za razliku od necijih razmazenih omladinaca.

Ja bih najsrecniji bio da DS, Ceda i manjine sami formiraju vladu, ali i ti dobro znas da to nije moguce.
Mora se izabrati od onoga sto se nudi i iskreno mislim da bi ta vlada bila mnogo bolja od ove, a i od one DS+SPS+LDP i dalje ga bilo URS.

Druze za 4 godine ko ziv ko mrtav, Telekom i EPS prodati, necu da kazem kome, svi to znamo, ka Evropi smo se priblizili za jedan metar itd.

Od DSa uvek ocekujem da proguta zabu u korist svih nas koliko god ona bila smrdjiva i ljigava

Raso Krajisnik

pre 11 godina

bas kao sto je jedan vec napisao, zivimo gore nego u 90ima, unistili vojsku i (srpsku) ekonomiju, unistili sve sto valja, pokrali i buduce generacije sa vanjskim dugom, a ovi placeni komicari udaraju komentare kao da se stvarno nesto neocekivano ili dramaticno desilo, zato sto su ulicari DS-a ponovo na ulici, gdje je bagri i mjesto ...

jeste dramaticno za njih zute, ne mogu vise narod da pokradu ...

a najtuznije: nije vas ni americki gazda sa intervencijom spasio ...

a sad najbolje: ajmo po smoki i gledati uzivo raskol

manojloman

pre 11 godina

Rodjaci,nema formiranja vlade dok se ne steknu uslovi da ta vlada od dve ili vise stranaka,ne bude predstavljala dvotrecinsku vecinu.Ovo nedvosmisleni poruka ujkaSema i ko je nije razumeo imace problema sto ce ziveti uzabludi da je moguce formiranje patrljak vlade.Osim toga o tome je danas u Melencima i Toma govorio!A sad svi na posao!

Djordje

pre 11 godina

Zanimljivi TRAILERI! Prvo smo gledali trailer za dramu (DS...-SPS-LDP ili URS)a onda je PRODUKCIJA lansirala novi trailer (SNS-KARIĆ-NS-SPS-JS-PUPS-URS minus)koji je dramatično-komičan. Da li je ovaj novi najava za VODVILJ, KOMEDIJU ili TRAGEDIJU??? Životi su nam dramatični! Da li će nova Vlada promeniti žanr i koji od tri predložena ćemo živeti??? ...Firma Krstić???

coma

pre 11 godina

Povratak u '90 , a vodece licnosti su opisane u clanku sa linkom:
http://rs.seebiz.eu/borka-vucic-otkrila-tajne-veze-tdr-a-i-slobodana-milosevica/ar-37227/
Procitajte , vrlo je interesanto.

Vojislav

pre 11 godina

Beloved, ta tvoja PISMENA Srbija je vratila Dačića i SPS, stvorila tajkune od političara,unistila industriju po unutrasntosti,pretvorila centar grada u pašnjak,dovodila nesposobne i polupismene u vladu, prepisivala zakone, gledala na drugu stranu kad su afere svojih clanova u pitanju, ponizavali narod nebuloznim izjavama i mozemo do sutra... tvoja generalizacija pismenih vise govori o tebi,ali to je nebitno... promene su tu, hvala i dovidjenja !!!

Beloved

pre 11 godina

@Vojislav
Zaista ne znam ko pametan i pismen može da se raduje promenama (u vidu lika i dela Tomislava Nikolića, Velimira Ilića, Aleksandra Vučića, Aleksandra Vulina, Bogoljuba Karića, Mlađena Dinkića, Ivice Dačića, Milutina Mrkonjića, Jorgovanke Tabaković, Zorana Bešanovića, Saše Mirkovića, Kursadžija, Olivera Antića, Marijana Rističevića, Borislava Pelevića, ovako može do sutra) i da je povrh toga i na njima zahvalan. To SVAKAKO govori više o tebi, nego o meni. Neka si ti meni živ i zdrav !

*bane*

pre 11 godina

* Radiće se onako kako Dinkić kaže, jer druga dvojica nemaju kapacitet da Srbiju izvuku iz situacije koja u težoj nikad nije bila ....Nisu toga ni svesni, jer su opsednuti borbom za vlast ...Sada doći na vlast i napraviti nešto dobro za Srbiju , bez pomoći neke druge Države ili organizacije - nije moguće ......Boulevard of broken dreams....

Pera Kojot

pre 11 godina

SPS,SNS,DS,DSS,LDP,SPO,URS,SRS,LSV,PUPS......(ne mogu više, smorih se...)
ŽAO MI JE ŠTO STE POLITIČARI U MOJ0J ZEMLJI , A NE U ZEMLJI MOJIH NEPRIJATELJA!!!
(samo što nema baš takvih neprijatelja da bih im ovo stvarno poželeo)

Dubljanin

pre 11 godina

Potpisano hvala Bogu i da se to konačno završilo.Znači samo u skupštini da se ozvaniči i može da počne sa radom nova vlada.Čestitam i verujem da će biti bolja od svih ovih u zadnjih 12 godina.

pocinje procvat

pre 11 godina

Ajde vise da pocne i taj procvat Srbije i promene sa vladom u kojoj niko, nikog ni ocima ne moze da gleda, a kamoli da rade timski.O tome da nemaju ni kadrove je izlisan svaki komentar.
Koliko su svi nisko spremni da padnu zarad vlasti, pa to da se coveku smuci.
A para nema i nece ih ni biti......

nadje krpa zakrpu

pre 11 godina

Slika kaze sve vise od 1000 rijeci!E Srbio sta si dodzivjela crna li ti je buducnost.Vucic izgleda kao neki djecacic koji je nesto ulro u prodavnici pa ga uhvatili,Dacic kao robijas koji je dugo vremena proveo iza resetaka pa izaso treba da se snadje niko ga nepozna u gradu .A ovaj treci kao Ledija iz alkatrasa bez grize savjesti sta god da se desi gore nemoze po njega ako nije u vlasti bicee u zatvoru.

politicar

pre 11 godina

Moja mala vreme nije krala,
na ucenje se dala
i sad je politicar.
Menjala masnu za aktn tasnu,
nije kao neka, ona je politicar.

Kaze da me voli i dace mi sve,
a onda ode na sastanke i sednice.
Govore pise i ne voli me vise,
njena dika sad je politika.

Nema svoju stranku jer jednom sve ce pasti,
njoj je samo vazno da je na vlasti...
Voli da laze, voli da krade,
voli da se slika jer to je politika.


I, da, naravno:

"Mislim da je formiranje vlade zaista neminovnost i da preterana odlaganja nisu na korist građana Srbije"

Ko im samo smislja ove komentare, i koliko moras biti malouman da od svog pretpostavljenog primis ovakav komentar i objavis ga sa osecajem ponosa sto obavljas svoju duznost u jednoj politickoj organizaciji, koja za cilj ima, ne samo zatupljivanje svojih aktivista, vec i cele nacije.

Alo bre, pa nismo mi sisali vesla sa vama.

PS. DSovci, i vi spadate u istu gomilu, zajedno sa svim ostalim. A na celu je naravno nepobedivi Vuk Streberkovic...

Daj objavite ovo pa da bar jedan realan komentar postoji negde...

Dragan Markovic

pre 11 godina

E pa laku noc svima, lepo spavajte i vidimo se posle (jos jednog) dugog zimskog sna.
A druzini sto ce veselo da se okupi sutra da potpisuje sporazum - nista vam lepo ne zelim jer se secam ko ste i sta bili (neki od vas) 90-tih...
Iako je sve to druzenje - jel'te 'legitimno' - svi znamo da je sve ovo sklepano na 'muvacinu', alavost i nezdrave ambicije a ne niposto na 'zelji za odgovornoscu', strucnosti i kompetencijama.

Uzas jedan! (Posebno posle javnog kukanja godpode Krkobabic a potom smirivanja kada su im posebni apetiti namireni... A sta covek da pomisli o svemu sto je ostalo izvan domasaja javnosti... bljak!)

Tibulo

pre 11 godina

Morao sam okrenuti clanke po novinama posle Nikoliceve izjave NIKAD. Postalo mi je, ovaj put 100% tacno da je Nikolic zadzan da radi ove silane gimnastike iz jednog jedinog razloga.OZVANICIO KOSOVO.Kao pecat dolazi za koji dan i Ban Ki Mun na prolazu za Pristinu. Taci je to sve vec znao a Boris uz dvolikog Jeremaja bio vec dugo vremena U NADI. Nagrada kontraverznom do besvesti, Nikolicu, iz doba kada gore dzamije,ambasade u Beogradu, kada su skocile cene stiroporu, kada je JEDNA SPECIJALNA BOLNICA bila na usluzi za gladovanje,pijuckanje u koju je nazalost otisao Tadic. Itd. ZNACI, NAGRADA JE ZA DJORANJE: EVOVAM KSOVO SA SVE SRBIMA, A VI MENI ANDRICEVU ULICU.!!! Zato imamo skalameriju lovaca na fotelje...Cim se sa Kosovom zavrsi, nece sljivovica "TOMA" VREDETI NI POLA CVANCIKA, na svetskoj i evropskim berzama. Eto nam suzanjstva, sa mogusnoscu da nam neko od rodjaka ponudi da zivimo u Africi. Ili da se zaposlimo kod nasih seljaka kao beraci, cistimo stale...

Micio

pre 11 godina

Nadam se da će vlada biti što pre formirana i da će brzo odreagovati na sve ovo što nam se dešava. Inače, sledi nam totalna ekonomska katastrofa!Iskreno verujem u Vučića, koji će sigurno insistirati na promenama u dosadašnjem sistemu.

miškokv

pre 11 godina

Sad ovaj naš razmaženi narod ima priliku da vidi koliko je težak posao političara.Nije jednostavno podeliti plen , verujem da da će se boriti do poslednjeg atoma snage za dobrobit....(zaboravih u momentu čiju).

Djordje

pre 11 godina

Sve je ružičasto. Pastorala! Romansa! Vučića za ministra informisanja i kulture. Pravi čovek za slobodu medija i namicanje para od istih, mada dvoumim se, možda je i za resor ljudskih prava i prava manjina, uspešno se kvalifikovao '93(100 za jednoga). Jel' tužba SNS-a protiv medija izmedju dva kruga povučena ili se čuva i čeka "zlu ne trebalo"? Jel Predsednik abdicirao sa mesta Vojvode? Evropo evo nas! Pa vi vidite šta ćete!

laki

pre 11 godina

Hahahaha,mali Sloba,Toma master,Aca protivnik kriminalaca i Mladjan reformista prevarili Borisa silnog,priznace Kosovo dok si reko keks,ono za sta se DS izborio.Zbog toga im cestitam,a za ono ostalo ce da vidimo.

bota

pre 11 godina

Bice igara,veselja i serija,betoven ce da svira a mali ce da peva na uvce velikom,vremena za otreznjenje imaju na pretek.Kakvi ce biti rezultati,oseticemo ubrzo,jer ce pritisci biti sve veci,a ovi nisu bas naucili da rade mnogo.

DARKO

pre 11 godina

URS je za kampanju potrosio 324 miliona dinara vise nego sto je imao para na racunu. Sve sto je dobio iz budzeta, donacija, clanarina je potrosio i jos dodatno se zaduzio, od koga i kako ce da vrate??? Valjda zato ih neko gura u vladu i daje im finansije na upravljanje!!! Sta bi SNS-u da prihvati URS i da im da Jorgovankino mesto Dinkicu!!

ahill

pre 11 godina

Sve je lako kada sednu da se dogovore pametni i odgovorni ljudi.U svakom slucaju ova vlada je naj bolje resenje i verovatno ce se formirati do kraja ovog meseca.