Utorak, 26.06.2012.

16:32

DS popodne o vladi i partnerima

Rukovodstvo DS sastaće se popodne kako bi odlučili o pregovorima o formiranju vlade, s obzirom na to da je SPS dobio ponudu od SNS-a za formiranje većine.

Izvor: Beta

DS popodne o vladi i partnerima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

omladina sps Uzice

pre 11 godina

Samo bih zeleo da moji ne udju u vladu sa ds-om koji nas je oblatio 2000. god, kao i sa onim dinkicem, jbg pokazalo se koliko ga gradjani ne vole, mangup na ovu nasu bedu uvodi pdv!!!! Sloba ce mo svi od blata praviti!!! SPS!!!

mirko

pre 11 godina

Која то странка није популистичка?
(Душан, 26. jun 2012.
Od stranaka koje prelaze cenzus LDP nije populistička stranka. DS ni približno kao tri koje sam pomenuo:Ako hapsite Mladića i Karadžića, ako usvajate Rezoluciju o Srebrenici, ako vratite autonomiju Vojvodini, ako se izvinite za zločine koje je počinio neko u ime tvog naroda, onda tu ne može biti govora o populizmu.

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

@ sumadinac
Sumadinac ti si, sto sajkacu nosis, stara ti se majka ponosi!
Nemo si tolko nervozan! Glasaci DS-a i simpatizeri su videli, ali rukovodstvo stranke i poltronski deo clanstva nije video ili je video ali je cutao tih 12 godina. Zato sam i napisao to sto sam napisao. Sad sto se nekom ko simpatise URS nesvidja sto ih zovem klerofasisti il sto se nekom iz staba mire markovic nesvidja sto ih zovem komunjare, to je njegov problem. Inace da ti nebudes neobavesten ko kostunica, Donji Dusnik je (iako ja nisam odatle) jedno predivno mesto, bar je bilo dok klerofasisti nisu unistili jednu fabriku iz sistema RTB Bor (ELIND), koja je uposljavala veliki broj radnika. Sad je mrtvo!
A ti? Ti si sigurno iz Bijograda? **bo te voz koji te ovde dovo!

Dobre vesti

pre 11 godina

Crveno crni ostaju isti takvi kako god se zvali.
Ratovi nam se spremaju, gospodo pa oni koji su glasali za crveno crne molim neka zauzmu prva mesta u bojevim linijama.

Mi više nećemo ni pričati da je Kosovo srpsko a otići će sada i drugi delovi srbije kada stručnjaci destrukcije, ratova, smrti i stare štednje ponovo zavladaju.

Ali to znači da se vidi svetlo na kraju 25-ogodišnjeg kada crveno crni generaturi bede odu u istoriju na prevremenim iyborima...

smeker

pre 11 godina

Volim kada zuti placu.Oni su ti koji su povampirili sve one protiv kojih smo krv prop..... zadnjih 20 godina.Jos uvek se najezim kada vidim Dacica na tv pomislim da objavljuje jos jednu pobedu sps-a i velikog Slobe.Trazili ste gledajte.Ne valja vam Kostunica dobili ste sipak.Uostalom mozda je to i i deja i zamisao vaseg stogodisnjeg Micuna ipak je on vama ideolog...

Dejan

pre 11 godina

Nije to nista strasno, cetiri godine brzo prodju. Onda ce narod shvatiti da od Dulica, Petrovica, Sutanovca, Trivanke... Nema boljih i dobicete sami izbore ( i Ceda naravno)

anarhista

pre 11 godina

Poslije svih gluposti DS bi trebao na svim nivoima vlasti da ode u opoziciju,a ne da u Vojvodini,BG...sjede sa SPS dok im mali slobo visi nad glavama.Iskreno i vrijeme je da SNS bude na vlasti cisto da ih malo kritikujemo...Drzava je svakako bankrotirala pa neka nas dinkićevi carobnjaci vade iz g....a.

vojvodjanin

pre 11 godina

Eh,da je Zoran živ,svima iz ove čuvene garniture " crvenog DS-a"bi sada gledali ledja!!! Svaka čast Borisu na reinkarnaciji Ivice-novog Slobe!

MaxBunker

pre 11 godina

Dačić je čedo DS-a. Pre 4 godine su mu dali sve što je tražio zato jer Tadić nije neki tvrd pregovarač. Na primer "mlitavi" Koštunica je uspeo da ima posdršku SPS-a svojoj vladi s tim da im nije dao ni jedno mesto pomoćnika ministra a kamoli ministra ili čak vice premijera.

Janko

pre 11 godina

Kakvo anti demokratsko raspolozenje vlada medju srbima, pa evo crna gora pregovara sa Eu, a vi srbi vracate milosevica na vlast. svaka cast

petar

pre 11 godina

Da li do sad cutanje,apaticnost bese strategija,prvo ste trebali pocistiti svoje odmah dvoriste ,ali to je samo bilo zamazivanje ociju jer lokalni mocnici koji su i doprineli vasem porazu Borise ,bukvalno jos dok mogu terorisu ljude ,PA NISTE I VI NEOBAVESTENI ,Sremska Mitrovica zivi u strahu od jos uvek vaseg predsednika GO Aleksandra Prodanovica itd,itd a DS mora preseci i formirati vladu iako nekim vasim Podpredsedniku sigurno ne odgovara taman je sve stavio u Poljoprivredi pod kontrolu ali on vas gura u propast

Aleksandar

pre 11 godina

DS sto pre u opoziciju. Ocistite svoje redove od korumpiranih kadrova i sacekajte trenutak da se vratite na vlast. Crveno-crna koalicija ne moze dugo da potraje. Peziveli smo devedesete, pa prezivecemo i ove. Nemojte praviti koaliciju i trule kompromise sa retrogradnim snagama, kao sto je mali Sloba.

molder

pre 11 godina

Za sam DS bi najbolje bilo da pusti SNS i SPS da formiraju vladu, pa neka se valjaju u blatu u dolazećem teškom vremenu za Srbiju. Tako niko više neće glsati za ove dve stranke, a DS ako pročisti svoje redove, može mirno čekati sledeće izbore.

Mirsad

pre 11 godina

Nemojte odustajati!
Izaberite samo novog predsednika stranke. Postojeci je toliko ošamućen ličnim porazom i kivan na sve i svakoga (osim na najodgovornijeg - sebe) da je spreman, čini mi se, da žrtvuje budućnost Srbije da bi pokazao koliko smo pogrešili što ga nismo izabrali.
DS, nemate pravo tako lako da odustanete. Ako ipak odustanete, morate da navedete dobar razlog - a to nisu lične simpatije/antipatije.

Ivan

pre 11 godina

DS-u je najpametnije da sada ide u opoziciju i da na čelo dođe neko ko je ipak sposobniji od Tadića, npr. Đilas. Ne vredi, ko god da dođe, kola su krenula nizbrdo i ne mogu se zaustaviti. Pa onda bolje na njih da ukrcamo Dačića i penzionere i Tomu i propale studente... I Dinkića jednom za svagda!

iva

pre 11 godina

Odlicno, neka DS ide u opoziciju umesto da se opet mlati sa ucenama, neka SPS i SNS smene DJilasa, da se Beogradjani malo dozovu pameti , Vojvodjani znaju sta im je ciniti,oni su pismeniji i kulturniji deo Srbije, treba pustiti SNS i ostalo drustvo da uprapasti jos ovo sto je ostalo , pa onda sve iz pocetka. Doci ce i taj sesti oktobar kad tad. Laku noc dotle.

Sumadinac

pre 11 godina

Samo smireno gospodo. Vasi glasaci to ocekuju od Vas. Pustite komunjare i prerusene radikale neka naprave vladu zajedno sa klerofasistima iz urs-a. Neka dele resore, neka upadaju u ministarstva, neka nadiru ko marabunta.
(Flavije sas Slavije, 26. jun 2012 16:57)

E cisto Flavije sas Slavije od Donji Dusnik da te obavestim, da mi ne budes neobavesten ko Kostunica. Komunjare su bili vasi koalicioni partneri 4 godine, kako to nisu bili komunjare do danas, a danas jesu?
Klerofasisti iz URS su bili vasi partneri 12 godine, kako to niste videli 12 godina, a danas doziveli prosvetljenje?
A da vas slucajno ne svrbi opozicija? Pa nije to nista strasno u svakoj demokratskoj drzavi, osim ako niste malo "kraduckali", e onda se ide u zatvor, a i zatvor je za ljude.

olga

pre 11 godina

Dovoljno je videti te ljude sa slike pa shvatiti da sa njima Srbija nema nikakvu perspektivu u šta su građani mogli da se uvere za ovih 12 godina.Dačić je upravu što ih ponižava i omalovažava.Da oni lepo idu u opoziciju,a istražni organi krenu da rade svoj posao za šta ih plaćaju građani ove zemlje,i za početka preispitaju podrobno imovinu i račune posle dve hiljadite godine čuvenih demokrata i njihovu spregu sa tajkunima ,a nekih od njih i organizovanim kriminalom u šta ne treba u opšte sumnjati imajući u vidu privatizaciju.Posebno ispitati poslovanje sa Emirom Kusturicom i gradnjom Kamengrada i objasniti koju korist od toga imaju građani Srbije;o kumu Šutketu ne treba ni govoriti.

Skeptik

pre 11 godina

Imam utisak da rezonuju po principu "posle nas potop". Pored ostalih argumenata koji Dačića lagano prevlače na SNS stranu, nikako ne smeju zanemariti ni svoj nekritički, gotovo fanatično podanički odnos prema EU, koji je Dačić sve manje spreman da prati. I on je shvatio da je u narodu dominantno anti-EU raspoloženje, a da bi dalji koraci ka pretvaranju Srbije u nemačko-američku koloniju mogli biti pogubni. Tako da oni koji budu forsirali "evrointegracije" na sledećim izborima mogu da računaju samo na drastično smanjenje broja glasova. A Dačić želi da nastavi da raste.

Obren

pre 11 godina

Nadam se da ce Predsednistvo DS-a konacno doneti odluku o prelasku DS-a u opoziciju i da vise ne zmajavaju ni bivse koalicione partnere, ni gradjane.

Jovan

pre 11 godina

Prestanite da se grabite za vlast, sasvim je prirodno da se vlast menja, pustite malo druge da porbaju da nesto urade ili ne urade, pa makar to bilo u negativno ili pozitivnom pravcu.

milan

pre 11 godina

Znacemo uskoro da su oni najveci krivci u svojoj nemoci i diletantizmu koji su pokusavali da prebace krivicu na druge ti koji nisu sposobni, nazalost to cemo osetiti na sopstvenoj kozi ali zato ce neki barem zanemeti koji su se dali zavesti sa pricama iz donjeg ranga kulture. Samo jedan razlog na koji treba da mislimo, partija koja je pobedila na izborima nudi trecoj stranci po jacini premijersku stolicu i onda pricaju da treba da se ispuni volja naroda. Eto zasada samo toliko o kvalitetu politicara koji se najavljuju da ce vladati u buduce Srbijom.

vera

pre 11 godina

Iskreno,kao glasac DS-a, mislim da bi bilo najkorektinije da DS ide u opoziciju....pa neka se dobro preispitaju,prociste stranku ,jer mnogo su brate brljali,mnogo....i ja sam po inerciji glasala....Jedini koji bi nesto mogao da uradi u ovoj zemlji je Djilas, ali on ima svoj vilajet gde je napravio dobru, stvar i ocigledno nema druge ambicije...ostali, u ćosak,pa kad se popravite sescete u klupu ponovo!

mirko

pre 11 godina

Bio bih najzadovoljniji da DS napusti ove pregovore iz principijelnih razloga, jer očigledno je da Dačić koristi ove pregovore da bi ojačao svoju poziciju za neke druge pregovore. Iskreno govoreći taj drugi partner mu je ideološki bliži, a nudi mu više. Mislim da bi jedna vlada sastavljena od SNS,SPS i DSS mogla da definitivno reši pitanje Kosova i članstvo Srbije u evroatlanskim savezima. Nakon toga bi nam trebala jedna normalna vlada koja bi se bavila stvarnim problemima, u kojoj ne bi bilo mesta populističkim strankama.

Zumbul

pre 11 godina

Želim srećan povratak u Srbiju i politiku drugarici Miri i biznismenu Bogoljubu, u vlast (posle veeelike pauze od četiri godine), magistru Velimiru, kao i ostalim velikim spasiteljima i promeniteljima Srbije! Već se radujem budućim veeeelikm uspesima u svakom pogledu (pratiću u medijima svakodnevne izveštaje o veeeelikim rezultatatima)! Posebno se radujem što će se konačno rešiti pitanja tajkuna i kako su i kada stekli svoja velika bogastava (uz odgovarajuća hapšenja i oduzimanje imovine), kao i rešavanje pitanja mnogih ubistava i naredbodavaca istih! Radost i sveopšte veselje sledi, pa ko preživi pričaće!!!

dex

pre 11 godina

E to je ta ekipa sto je unistila ovu nasu jadnu SRBIJU.Fotografija vam je super za koju godinu kada se raspisu poternice ovakvu da je kacimo po banderama.

Nebojsa

pre 11 godina

Postovana gospodo vraticemo se u 90-te kada su isto oni vladali samo pod drugim imenom SRS a bili su u koaliciji sa bivsim predsednikom Slobodanom Milosevicem sada se vracaju starim stazama na celu sa Dacicem ili sa malim Slobom samo bih voleo da za neko izvesno vreme svi koji su glasali za SNS uvide kakvu su gresku napravili i koliko lazu jel su za vreme izborne kampanje pljuvali po Dacicu ,zatvarali Dinkica kao najveceg kriminalca a sada oce da prave koaliciju to je cist primer kako su od reci.Ali boze moj neka nam je sa srecom i bog nam u pomoc.A gospodinu Tadicu porucujem da se vise ne hvata sa golubovima prevrtacima jer da nije njega Dacic nebi ni sad presao cenzus.BOZE POMOZI

Toma NE nikolic

pre 11 godina

Sa dacicem se moze dogovarati samo o sadrzaju koferceta.DS treba da odustane nema sa kim tu da se pravi vlada osim Čede i ČANKA SVI SU ZA SMECE

rikoset

pre 11 godina

Pa to je jednostavno nemoguce a zasto je se desilo ISTORIJSKO pomirenje 2008 i posle sve ove 4 godine, krka mrka i bekuta su bili jedini nezaobilazni partneri DS.

NSHC

pre 11 godina

Šta smo živeli ovih 12 godini živeli smo sad ide povratak Mire i Marka,šticung,primarna emisija,dileri,inflacija,bla,bla truć i na kraju jedan mali reginalni rat i konačni raspad ove zemlje.Ova zemlja posle Zorana ne poseduje političara sa kapacitetom da nas poštedi nesreće i bede.Živi bili pa videli.

Prvi se resiti korupcije i kriminala, ostalo ce doci!!!

pre 11 godina

Dok god se u Srbiji umesto Koridora 10, 11, EU integracija, Kosova - korupcija i kriminal ne oznace kao primarni problem a izgradnja zatvora kao najvazniji projekat, nece Srbiji biti bolje!!!

vaser vaga

pre 11 godina

DS je trebao odmah da pusti SPS da sa SNS da naprave vladu. DS je gubitnik ovih izbora, osim u Vojvodini i Beogradu. Interesne grupe u DS-u uspešno ruše komplet DS kao stranku. Nastavili se tako bez temeljnog čišćenja DS se na sledećim izborima bori za cenzus.
Pouka iz prethodnog vremena je: Ko sa SPS spava ustaje upišan. Još jedna vlada s njima bili bi skroz usrani.

Vlada=SNS-SPS-URS

pre 11 godina

Ne razumem šta ima više da sastanče u Krunskoj. Dovoljno je da pošalju cirkularni mejl svim članovima, pa da lepo svi odu na kolektivni godišnji odmor, a poslanici da se pripreme za opoziciono delovanje u Narodnoj skupštini, kao i za naredne, po svoj prilici vanredne izbore za godinu do dve.

blaza

pre 11 godina

Meni lici da ce danas na tom sastanku DS-a, leteti ,,glave". Nekako mi zao Tadica, on ce ispasti najveci krivac, dok ce ostali naci neko opravdanje....

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Samo smireno gospodo. Vasi glasaci to ocekuju od Vas. Pustite komunjare i prerusene radikale neka naprave vladu zajedno sa klerofasistima iz urs-a. Neka dele resore, neka upadaju u ministarstva, neka nadiru ko marabunta.
Brzo ce takva vlada da se srusi i to sama od sebe. U septembru najdalje. Do tada morate reformisati DS i konsolidovati svoju stranku, procistiti je od sljama.
E tada ce biti prilika da se uradi ono sto je propusteno 5. oktobra, odnosno da se konacno rascisti sa svim onoma sa kojima treba rascistiti. U tome ce te imati podrsku i naroda i svih civilizovanih zemalja.
Bolje je pametno iskoristiti tih pola godine nego kohabitirati sa bitangama, komunjarama koji slusaju naredbe mama Mire iz Moskve i lopinama klerofasisticke ideologije koje sve od reda treba smestiti u bajbokanu.
Od onoga sto danas odlucite zavisi sudbina onih koji se sada radjaju u Srbiji. Ako je za nas kasno, za njih nije.......

Sir Giles

pre 11 godina

Znate onaj vic o Rambu i Slobi u Skupštini od pre 22-3 godine?
Ulazi ovih dana matori, ogorčeni i odrtaveli Rambo u Skupštinu.
I nikoga nije pitao za ime...

Prvi se resiti korupcije i kriminala, ostalo ce doci!!!

pre 11 godina

Dok god se u Srbiji umesto Koridora 10, 11, EU integracija, Kosova - korupcija i kriminal ne oznace kao primarni problem a izgradnja zatvora kao najvazniji projekat, nece Srbiji biti bolje!!!

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Samo smireno gospodo. Vasi glasaci to ocekuju od Vas. Pustite komunjare i prerusene radikale neka naprave vladu zajedno sa klerofasistima iz urs-a. Neka dele resore, neka upadaju u ministarstva, neka nadiru ko marabunta.
Brzo ce takva vlada da se srusi i to sama od sebe. U septembru najdalje. Do tada morate reformisati DS i konsolidovati svoju stranku, procistiti je od sljama.
E tada ce biti prilika da se uradi ono sto je propusteno 5. oktobra, odnosno da se konacno rascisti sa svim onoma sa kojima treba rascistiti. U tome ce te imati podrsku i naroda i svih civilizovanih zemalja.
Bolje je pametno iskoristiti tih pola godine nego kohabitirati sa bitangama, komunjarama koji slusaju naredbe mama Mire iz Moskve i lopinama klerofasisticke ideologije koje sve od reda treba smestiti u bajbokanu.
Od onoga sto danas odlucite zavisi sudbina onih koji se sada radjaju u Srbiji. Ako je za nas kasno, za njih nije.......

vaser vaga

pre 11 godina

DS je trebao odmah da pusti SPS da sa SNS da naprave vladu. DS je gubitnik ovih izbora, osim u Vojvodini i Beogradu. Interesne grupe u DS-u uspešno ruše komplet DS kao stranku. Nastavili se tako bez temeljnog čišćenja DS se na sledećim izborima bori za cenzus.
Pouka iz prethodnog vremena je: Ko sa SPS spava ustaje upišan. Još jedna vlada s njima bili bi skroz usrani.

Obren

pre 11 godina

Nadam se da ce Predsednistvo DS-a konacno doneti odluku o prelasku DS-a u opoziciju i da vise ne zmajavaju ni bivse koalicione partnere, ni gradjane.

vera

pre 11 godina

Iskreno,kao glasac DS-a, mislim da bi bilo najkorektinije da DS ide u opoziciju....pa neka se dobro preispitaju,prociste stranku ,jer mnogo su brate brljali,mnogo....i ja sam po inerciji glasala....Jedini koji bi nesto mogao da uradi u ovoj zemlji je Djilas, ali on ima svoj vilajet gde je napravio dobru, stvar i ocigledno nema druge ambicije...ostali, u ćosak,pa kad se popravite sescete u klupu ponovo!

Zumbul

pre 11 godina

Želim srećan povratak u Srbiju i politiku drugarici Miri i biznismenu Bogoljubu, u vlast (posle veeelike pauze od četiri godine), magistru Velimiru, kao i ostalim velikim spasiteljima i promeniteljima Srbije! Već se radujem budućim veeeelikm uspesima u svakom pogledu (pratiću u medijima svakodnevne izveštaje o veeeelikim rezultatatima)! Posebno se radujem što će se konačno rešiti pitanja tajkuna i kako su i kada stekli svoja velika bogastava (uz odgovarajuća hapšenja i oduzimanje imovine), kao i rešavanje pitanja mnogih ubistava i naredbodavaca istih! Radost i sveopšte veselje sledi, pa ko preživi pričaće!!!

Jovan

pre 11 godina

Prestanite da se grabite za vlast, sasvim je prirodno da se vlast menja, pustite malo druge da porbaju da nesto urade ili ne urade, pa makar to bilo u negativno ili pozitivnom pravcu.

Vlada=SNS-SPS-URS

pre 11 godina

Ne razumem šta ima više da sastanče u Krunskoj. Dovoljno je da pošalju cirkularni mejl svim članovima, pa da lepo svi odu na kolektivni godišnji odmor, a poslanici da se pripreme za opoziciono delovanje u Narodnoj skupštini, kao i za naredne, po svoj prilici vanredne izbore za godinu do dve.

blaza

pre 11 godina

Meni lici da ce danas na tom sastanku DS-a, leteti ,,glave". Nekako mi zao Tadica, on ce ispasti najveci krivac, dok ce ostali naci neko opravdanje....

dex

pre 11 godina

E to je ta ekipa sto je unistila ovu nasu jadnu SRBIJU.Fotografija vam je super za koju godinu kada se raspisu poternice ovakvu da je kacimo po banderama.

Toma NE nikolic

pre 11 godina

Sa dacicem se moze dogovarati samo o sadrzaju koferceta.DS treba da odustane nema sa kim tu da se pravi vlada osim Čede i ČANKA SVI SU ZA SMECE

Nebojsa

pre 11 godina

Postovana gospodo vraticemo se u 90-te kada su isto oni vladali samo pod drugim imenom SRS a bili su u koaliciji sa bivsim predsednikom Slobodanom Milosevicem sada se vracaju starim stazama na celu sa Dacicem ili sa malim Slobom samo bih voleo da za neko izvesno vreme svi koji su glasali za SNS uvide kakvu su gresku napravili i koliko lazu jel su za vreme izborne kampanje pljuvali po Dacicu ,zatvarali Dinkica kao najveceg kriminalca a sada oce da prave koaliciju to je cist primer kako su od reci.Ali boze moj neka nam je sa srecom i bog nam u pomoc.A gospodinu Tadicu porucujem da se vise ne hvata sa golubovima prevrtacima jer da nije njega Dacic nebi ni sad presao cenzus.BOZE POMOZI

NSHC

pre 11 godina

Šta smo živeli ovih 12 godini živeli smo sad ide povratak Mire i Marka,šticung,primarna emisija,dileri,inflacija,bla,bla truć i na kraju jedan mali reginalni rat i konačni raspad ove zemlje.Ova zemlja posle Zorana ne poseduje političara sa kapacitetom da nas poštedi nesreće i bede.Živi bili pa videli.

Mirsad

pre 11 godina

Nemojte odustajati!
Izaberite samo novog predsednika stranke. Postojeci je toliko ošamućen ličnim porazom i kivan na sve i svakoga (osim na najodgovornijeg - sebe) da je spreman, čini mi se, da žrtvuje budućnost Srbije da bi pokazao koliko smo pogrešili što ga nismo izabrali.
DS, nemate pravo tako lako da odustanete. Ako ipak odustanete, morate da navedete dobar razlog - a to nisu lične simpatije/antipatije.

mirko

pre 11 godina

Bio bih najzadovoljniji da DS napusti ove pregovore iz principijelnih razloga, jer očigledno je da Dačić koristi ove pregovore da bi ojačao svoju poziciju za neke druge pregovore. Iskreno govoreći taj drugi partner mu je ideološki bliži, a nudi mu više. Mislim da bi jedna vlada sastavljena od SNS,SPS i DSS mogla da definitivno reši pitanje Kosova i članstvo Srbije u evroatlanskim savezima. Nakon toga bi nam trebala jedna normalna vlada koja bi se bavila stvarnim problemima, u kojoj ne bi bilo mesta populističkim strankama.

rikoset

pre 11 godina

Pa to je jednostavno nemoguce a zasto je se desilo ISTORIJSKO pomirenje 2008 i posle sve ove 4 godine, krka mrka i bekuta su bili jedini nezaobilazni partneri DS.

olga

pre 11 godina

Dovoljno je videti te ljude sa slike pa shvatiti da sa njima Srbija nema nikakvu perspektivu u šta su građani mogli da se uvere za ovih 12 godina.Dačić je upravu što ih ponižava i omalovažava.Da oni lepo idu u opoziciju,a istražni organi krenu da rade svoj posao za šta ih plaćaju građani ove zemlje,i za početka preispitaju podrobno imovinu i račune posle dve hiljadite godine čuvenih demokrata i njihovu spregu sa tajkunima ,a nekih od njih i organizovanim kriminalom u šta ne treba u opšte sumnjati imajući u vidu privatizaciju.Posebno ispitati poslovanje sa Emirom Kusturicom i gradnjom Kamengrada i objasniti koju korist od toga imaju građani Srbije;o kumu Šutketu ne treba ni govoriti.

milan

pre 11 godina

Znacemo uskoro da su oni najveci krivci u svojoj nemoci i diletantizmu koji su pokusavali da prebace krivicu na druge ti koji nisu sposobni, nazalost to cemo osetiti na sopstvenoj kozi ali zato ce neki barem zanemeti koji su se dali zavesti sa pricama iz donjeg ranga kulture. Samo jedan razlog na koji treba da mislimo, partija koja je pobedila na izborima nudi trecoj stranci po jacini premijersku stolicu i onda pricaju da treba da se ispuni volja naroda. Eto zasada samo toliko o kvalitetu politicara koji se najavljuju da ce vladati u buduce Srbijom.

Sumadinac

pre 11 godina

Samo smireno gospodo. Vasi glasaci to ocekuju od Vas. Pustite komunjare i prerusene radikale neka naprave vladu zajedno sa klerofasistima iz urs-a. Neka dele resore, neka upadaju u ministarstva, neka nadiru ko marabunta.
(Flavije sas Slavije, 26. jun 2012 16:57)

E cisto Flavije sas Slavije od Donji Dusnik da te obavestim, da mi ne budes neobavesten ko Kostunica. Komunjare su bili vasi koalicioni partneri 4 godine, kako to nisu bili komunjare do danas, a danas jesu?
Klerofasisti iz URS su bili vasi partneri 12 godine, kako to niste videli 12 godina, a danas doziveli prosvetljenje?
A da vas slucajno ne svrbi opozicija? Pa nije to nista strasno u svakoj demokratskoj drzavi, osim ako niste malo "kraduckali", e onda se ide u zatvor, a i zatvor je za ljude.

Aleksandar

pre 11 godina

DS sto pre u opoziciju. Ocistite svoje redove od korumpiranih kadrova i sacekajte trenutak da se vratite na vlast. Crveno-crna koalicija ne moze dugo da potraje. Peziveli smo devedesete, pa prezivecemo i ove. Nemojte praviti koaliciju i trule kompromise sa retrogradnim snagama, kao sto je mali Sloba.

Skeptik

pre 11 godina

Imam utisak da rezonuju po principu "posle nas potop". Pored ostalih argumenata koji Dačića lagano prevlače na SNS stranu, nikako ne smeju zanemariti ni svoj nekritički, gotovo fanatično podanički odnos prema EU, koji je Dačić sve manje spreman da prati. I on je shvatio da je u narodu dominantno anti-EU raspoloženje, a da bi dalji koraci ka pretvaranju Srbije u nemačko-američku koloniju mogli biti pogubni. Tako da oni koji budu forsirali "evrointegracije" na sledećim izborima mogu da računaju samo na drastično smanjenje broja glasova. A Dačić želi da nastavi da raste.

Sir Giles

pre 11 godina

Znate onaj vic o Rambu i Slobi u Skupštini od pre 22-3 godine?
Ulazi ovih dana matori, ogorčeni i odrtaveli Rambo u Skupštinu.
I nikoga nije pitao za ime...

molder

pre 11 godina

Za sam DS bi najbolje bilo da pusti SNS i SPS da formiraju vladu, pa neka se valjaju u blatu u dolazećem teškom vremenu za Srbiju. Tako niko više neće glsati za ove dve stranke, a DS ako pročisti svoje redove, može mirno čekati sledeće izbore.

iva

pre 11 godina

Odlicno, neka DS ide u opoziciju umesto da se opet mlati sa ucenama, neka SPS i SNS smene DJilasa, da se Beogradjani malo dozovu pameti , Vojvodjani znaju sta im je ciniti,oni su pismeniji i kulturniji deo Srbije, treba pustiti SNS i ostalo drustvo da uprapasti jos ovo sto je ostalo , pa onda sve iz pocetka. Doci ce i taj sesti oktobar kad tad. Laku noc dotle.

MaxBunker

pre 11 godina

Dačić je čedo DS-a. Pre 4 godine su mu dali sve što je tražio zato jer Tadić nije neki tvrd pregovarač. Na primer "mlitavi" Koštunica je uspeo da ima posdršku SPS-a svojoj vladi s tim da im nije dao ni jedno mesto pomoćnika ministra a kamoli ministra ili čak vice premijera.

Dobre vesti

pre 11 godina

Crveno crni ostaju isti takvi kako god se zvali.
Ratovi nam se spremaju, gospodo pa oni koji su glasali za crveno crne molim neka zauzmu prva mesta u bojevim linijama.

Mi više nećemo ni pričati da je Kosovo srpsko a otići će sada i drugi delovi srbije kada stručnjaci destrukcije, ratova, smrti i stare štednje ponovo zavladaju.

Ali to znači da se vidi svetlo na kraju 25-ogodišnjeg kada crveno crni generaturi bede odu u istoriju na prevremenim iyborima...

Ivan

pre 11 godina

DS-u je najpametnije da sada ide u opoziciju i da na čelo dođe neko ko je ipak sposobniji od Tadića, npr. Đilas. Ne vredi, ko god da dođe, kola su krenula nizbrdo i ne mogu se zaustaviti. Pa onda bolje na njih da ukrcamo Dačića i penzionere i Tomu i propale studente... I Dinkića jednom za svagda!

smeker

pre 11 godina

Volim kada zuti placu.Oni su ti koji su povampirili sve one protiv kojih smo krv prop..... zadnjih 20 godina.Jos uvek se najezim kada vidim Dacica na tv pomislim da objavljuje jos jednu pobedu sps-a i velikog Slobe.Trazili ste gledajte.Ne valja vam Kostunica dobili ste sipak.Uostalom mozda je to i i deja i zamisao vaseg stogodisnjeg Micuna ipak je on vama ideolog...

anarhista

pre 11 godina

Poslije svih gluposti DS bi trebao na svim nivoima vlasti da ode u opoziciju,a ne da u Vojvodini,BG...sjede sa SPS dok im mali slobo visi nad glavama.Iskreno i vrijeme je da SNS bude na vlasti cisto da ih malo kritikujemo...Drzava je svakako bankrotirala pa neka nas dinkićevi carobnjaci vade iz g....a.

Janko

pre 11 godina

Kakvo anti demokratsko raspolozenje vlada medju srbima, pa evo crna gora pregovara sa Eu, a vi srbi vracate milosevica na vlast. svaka cast

vojvodjanin

pre 11 godina

Eh,da je Zoran živ,svima iz ove čuvene garniture " crvenog DS-a"bi sada gledali ledja!!! Svaka čast Borisu na reinkarnaciji Ivice-novog Slobe!

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

@ sumadinac
Sumadinac ti si, sto sajkacu nosis, stara ti se majka ponosi!
Nemo si tolko nervozan! Glasaci DS-a i simpatizeri su videli, ali rukovodstvo stranke i poltronski deo clanstva nije video ili je video ali je cutao tih 12 godina. Zato sam i napisao to sto sam napisao. Sad sto se nekom ko simpatise URS nesvidja sto ih zovem klerofasisti il sto se nekom iz staba mire markovic nesvidja sto ih zovem komunjare, to je njegov problem. Inace da ti nebudes neobavesten ko kostunica, Donji Dusnik je (iako ja nisam odatle) jedno predivno mesto, bar je bilo dok klerofasisti nisu unistili jednu fabriku iz sistema RTB Bor (ELIND), koja je uposljavala veliki broj radnika. Sad je mrtvo!
A ti? Ti si sigurno iz Bijograda? **bo te voz koji te ovde dovo!

petar

pre 11 godina

Da li do sad cutanje,apaticnost bese strategija,prvo ste trebali pocistiti svoje odmah dvoriste ,ali to je samo bilo zamazivanje ociju jer lokalni mocnici koji su i doprineli vasem porazu Borise ,bukvalno jos dok mogu terorisu ljude ,PA NISTE I VI NEOBAVESTENI ,Sremska Mitrovica zivi u strahu od jos uvek vaseg predsednika GO Aleksandra Prodanovica itd,itd a DS mora preseci i formirati vladu iako nekim vasim Podpredsedniku sigurno ne odgovara taman je sve stavio u Poljoprivredi pod kontrolu ali on vas gura u propast

omladina sps Uzice

pre 11 godina

Samo bih zeleo da moji ne udju u vladu sa ds-om koji nas je oblatio 2000. god, kao i sa onim dinkicem, jbg pokazalo se koliko ga gradjani ne vole, mangup na ovu nasu bedu uvodi pdv!!!! Sloba ce mo svi od blata praviti!!! SPS!!!

Dejan

pre 11 godina

Nije to nista strasno, cetiri godine brzo prodju. Onda ce narod shvatiti da od Dulica, Petrovica, Sutanovca, Trivanke... Nema boljih i dobicete sami izbore ( i Ceda naravno)

mirko

pre 11 godina

Која то странка није популистичка?
(Душан, 26. jun 2012.
Od stranaka koje prelaze cenzus LDP nije populistička stranka. DS ni približno kao tri koje sam pomenuo:Ako hapsite Mladića i Karadžića, ako usvajate Rezoluciju o Srebrenici, ako vratite autonomiju Vojvodini, ako se izvinite za zločine koje je počinio neko u ime tvog naroda, onda tu ne može biti govora o populizmu.

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Samo smireno gospodo. Vasi glasaci to ocekuju od Vas. Pustite komunjare i prerusene radikale neka naprave vladu zajedno sa klerofasistima iz urs-a. Neka dele resore, neka upadaju u ministarstva, neka nadiru ko marabunta.
Brzo ce takva vlada da se srusi i to sama od sebe. U septembru najdalje. Do tada morate reformisati DS i konsolidovati svoju stranku, procistiti je od sljama.
E tada ce biti prilika da se uradi ono sto je propusteno 5. oktobra, odnosno da se konacno rascisti sa svim onoma sa kojima treba rascistiti. U tome ce te imati podrsku i naroda i svih civilizovanih zemalja.
Bolje je pametno iskoristiti tih pola godine nego kohabitirati sa bitangama, komunjarama koji slusaju naredbe mama Mire iz Moskve i lopinama klerofasisticke ideologije koje sve od reda treba smestiti u bajbokanu.
Od onoga sto danas odlucite zavisi sudbina onih koji se sada radjaju u Srbiji. Ako je za nas kasno, za njih nije.......

olga

pre 11 godina

Dovoljno je videti te ljude sa slike pa shvatiti da sa njima Srbija nema nikakvu perspektivu u šta su građani mogli da se uvere za ovih 12 godina.Dačić je upravu što ih ponižava i omalovažava.Da oni lepo idu u opoziciju,a istražni organi krenu da rade svoj posao za šta ih plaćaju građani ove zemlje,i za početka preispitaju podrobno imovinu i račune posle dve hiljadite godine čuvenih demokrata i njihovu spregu sa tajkunima ,a nekih od njih i organizovanim kriminalom u šta ne treba u opšte sumnjati imajući u vidu privatizaciju.Posebno ispitati poslovanje sa Emirom Kusturicom i gradnjom Kamengrada i objasniti koju korist od toga imaju građani Srbije;o kumu Šutketu ne treba ni govoriti.

Toma NE nikolic

pre 11 godina

Sa dacicem se moze dogovarati samo o sadrzaju koferceta.DS treba da odustane nema sa kim tu da se pravi vlada osim Čede i ČANKA SVI SU ZA SMECE

Skeptik

pre 11 godina

Imam utisak da rezonuju po principu "posle nas potop". Pored ostalih argumenata koji Dačića lagano prevlače na SNS stranu, nikako ne smeju zanemariti ni svoj nekritički, gotovo fanatično podanički odnos prema EU, koji je Dačić sve manje spreman da prati. I on je shvatio da je u narodu dominantno anti-EU raspoloženje, a da bi dalji koraci ka pretvaranju Srbije u nemačko-američku koloniju mogli biti pogubni. Tako da oni koji budu forsirali "evrointegracije" na sledećim izborima mogu da računaju samo na drastično smanjenje broja glasova. A Dačić želi da nastavi da raste.

NSHC

pre 11 godina

Šta smo živeli ovih 12 godini živeli smo sad ide povratak Mire i Marka,šticung,primarna emisija,dileri,inflacija,bla,bla truć i na kraju jedan mali reginalni rat i konačni raspad ove zemlje.Ova zemlja posle Zorana ne poseduje političara sa kapacitetom da nas poštedi nesreće i bede.Živi bili pa videli.

dex

pre 11 godina

E to je ta ekipa sto je unistila ovu nasu jadnu SRBIJU.Fotografija vam je super za koju godinu kada se raspisu poternice ovakvu da je kacimo po banderama.

Nebojsa

pre 11 godina

Postovana gospodo vraticemo se u 90-te kada su isto oni vladali samo pod drugim imenom SRS a bili su u koaliciji sa bivsim predsednikom Slobodanom Milosevicem sada se vracaju starim stazama na celu sa Dacicem ili sa malim Slobom samo bih voleo da za neko izvesno vreme svi koji su glasali za SNS uvide kakvu su gresku napravili i koliko lazu jel su za vreme izborne kampanje pljuvali po Dacicu ,zatvarali Dinkica kao najveceg kriminalca a sada oce da prave koaliciju to je cist primer kako su od reci.Ali boze moj neka nam je sa srecom i bog nam u pomoc.A gospodinu Tadicu porucujem da se vise ne hvata sa golubovima prevrtacima jer da nije njega Dacic nebi ni sad presao cenzus.BOZE POMOZI

Zumbul

pre 11 godina

Želim srećan povratak u Srbiju i politiku drugarici Miri i biznismenu Bogoljubu, u vlast (posle veeelike pauze od četiri godine), magistru Velimiru, kao i ostalim velikim spasiteljima i promeniteljima Srbije! Već se radujem budućim veeeelikm uspesima u svakom pogledu (pratiću u medijima svakodnevne izveštaje o veeeelikim rezultatatima)! Posebno se radujem što će se konačno rešiti pitanja tajkuna i kako su i kada stekli svoja velika bogastava (uz odgovarajuća hapšenja i oduzimanje imovine), kao i rešavanje pitanja mnogih ubistava i naredbodavaca istih! Radost i sveopšte veselje sledi, pa ko preživi pričaće!!!

mirko

pre 11 godina

Bio bih najzadovoljniji da DS napusti ove pregovore iz principijelnih razloga, jer očigledno je da Dačić koristi ove pregovore da bi ojačao svoju poziciju za neke druge pregovore. Iskreno govoreći taj drugi partner mu je ideološki bliži, a nudi mu više. Mislim da bi jedna vlada sastavljena od SNS,SPS i DSS mogla da definitivno reši pitanje Kosova i članstvo Srbije u evroatlanskim savezima. Nakon toga bi nam trebala jedna normalna vlada koja bi se bavila stvarnim problemima, u kojoj ne bi bilo mesta populističkim strankama.

Sumadinac

pre 11 godina

Samo smireno gospodo. Vasi glasaci to ocekuju od Vas. Pustite komunjare i prerusene radikale neka naprave vladu zajedno sa klerofasistima iz urs-a. Neka dele resore, neka upadaju u ministarstva, neka nadiru ko marabunta.
(Flavije sas Slavije, 26. jun 2012 16:57)

E cisto Flavije sas Slavije od Donji Dusnik da te obavestim, da mi ne budes neobavesten ko Kostunica. Komunjare su bili vasi koalicioni partneri 4 godine, kako to nisu bili komunjare do danas, a danas jesu?
Klerofasisti iz URS su bili vasi partneri 12 godine, kako to niste videli 12 godina, a danas doziveli prosvetljenje?
A da vas slucajno ne svrbi opozicija? Pa nije to nista strasno u svakoj demokratskoj drzavi, osim ako niste malo "kraduckali", e onda se ide u zatvor, a i zatvor je za ljude.

Jovan

pre 11 godina

Prestanite da se grabite za vlast, sasvim je prirodno da se vlast menja, pustite malo druge da porbaju da nesto urade ili ne urade, pa makar to bilo u negativno ili pozitivnom pravcu.

blaza

pre 11 godina

Meni lici da ce danas na tom sastanku DS-a, leteti ,,glave". Nekako mi zao Tadica, on ce ispasti najveci krivac, dok ce ostali naci neko opravdanje....

vera

pre 11 godina

Iskreno,kao glasac DS-a, mislim da bi bilo najkorektinije da DS ide u opoziciju....pa neka se dobro preispitaju,prociste stranku ,jer mnogo su brate brljali,mnogo....i ja sam po inerciji glasala....Jedini koji bi nesto mogao da uradi u ovoj zemlji je Djilas, ali on ima svoj vilajet gde je napravio dobru, stvar i ocigledno nema druge ambicije...ostali, u ćosak,pa kad se popravite sescete u klupu ponovo!

Obren

pre 11 godina

Nadam se da ce Predsednistvo DS-a konacno doneti odluku o prelasku DS-a u opoziciju i da vise ne zmajavaju ni bivse koalicione partnere, ni gradjane.

Mirsad

pre 11 godina

Nemojte odustajati!
Izaberite samo novog predsednika stranke. Postojeci je toliko ošamućen ličnim porazom i kivan na sve i svakoga (osim na najodgovornijeg - sebe) da je spreman, čini mi se, da žrtvuje budućnost Srbije da bi pokazao koliko smo pogrešili što ga nismo izabrali.
DS, nemate pravo tako lako da odustanete. Ako ipak odustanete, morate da navedete dobar razlog - a to nisu lične simpatije/antipatije.

milan

pre 11 godina

Znacemo uskoro da su oni najveci krivci u svojoj nemoci i diletantizmu koji su pokusavali da prebace krivicu na druge ti koji nisu sposobni, nazalost to cemo osetiti na sopstvenoj kozi ali zato ce neki barem zanemeti koji su se dali zavesti sa pricama iz donjeg ranga kulture. Samo jedan razlog na koji treba da mislimo, partija koja je pobedila na izborima nudi trecoj stranci po jacini premijersku stolicu i onda pricaju da treba da se ispuni volja naroda. Eto zasada samo toliko o kvalitetu politicara koji se najavljuju da ce vladati u buduce Srbijom.

Aleksandar

pre 11 godina

DS sto pre u opoziciju. Ocistite svoje redove od korumpiranih kadrova i sacekajte trenutak da se vratite na vlast. Crveno-crna koalicija ne moze dugo da potraje. Peziveli smo devedesete, pa prezivecemo i ove. Nemojte praviti koaliciju i trule kompromise sa retrogradnim snagama, kao sto je mali Sloba.

Dobre vesti

pre 11 godina

Crveno crni ostaju isti takvi kako god se zvali.
Ratovi nam se spremaju, gospodo pa oni koji su glasali za crveno crne molim neka zauzmu prva mesta u bojevim linijama.

Mi više nećemo ni pričati da je Kosovo srpsko a otići će sada i drugi delovi srbije kada stručnjaci destrukcije, ratova, smrti i stare štednje ponovo zavladaju.

Ali to znači da se vidi svetlo na kraju 25-ogodišnjeg kada crveno crni generaturi bede odu u istoriju na prevremenim iyborima...

Vlada=SNS-SPS-URS

pre 11 godina

Ne razumem šta ima više da sastanče u Krunskoj. Dovoljno je da pošalju cirkularni mejl svim članovima, pa da lepo svi odu na kolektivni godišnji odmor, a poslanici da se pripreme za opoziciono delovanje u Narodnoj skupštini, kao i za naredne, po svoj prilici vanredne izbore za godinu do dve.

Ivan

pre 11 godina

DS-u je najpametnije da sada ide u opoziciju i da na čelo dođe neko ko je ipak sposobniji od Tadića, npr. Đilas. Ne vredi, ko god da dođe, kola su krenula nizbrdo i ne mogu se zaustaviti. Pa onda bolje na njih da ukrcamo Dačića i penzionere i Tomu i propale studente... I Dinkića jednom za svagda!

Dejan

pre 11 godina

Nije to nista strasno, cetiri godine brzo prodju. Onda ce narod shvatiti da od Dulica, Petrovica, Sutanovca, Trivanke... Nema boljih i dobicete sami izbore ( i Ceda naravno)

omladina sps Uzice

pre 11 godina

Samo bih zeleo da moji ne udju u vladu sa ds-om koji nas je oblatio 2000. god, kao i sa onim dinkicem, jbg pokazalo se koliko ga gradjani ne vole, mangup na ovu nasu bedu uvodi pdv!!!! Sloba ce mo svi od blata praviti!!! SPS!!!

Sir Giles

pre 11 godina

Znate onaj vic o Rambu i Slobi u Skupštini od pre 22-3 godine?
Ulazi ovih dana matori, ogorčeni i odrtaveli Rambo u Skupštinu.
I nikoga nije pitao za ime...

vaser vaga

pre 11 godina

DS je trebao odmah da pusti SPS da sa SNS da naprave vladu. DS je gubitnik ovih izbora, osim u Vojvodini i Beogradu. Interesne grupe u DS-u uspešno ruše komplet DS kao stranku. Nastavili se tako bez temeljnog čišćenja DS se na sledećim izborima bori za cenzus.
Pouka iz prethodnog vremena je: Ko sa SPS spava ustaje upišan. Još jedna vlada s njima bili bi skroz usrani.

iva

pre 11 godina

Odlicno, neka DS ide u opoziciju umesto da se opet mlati sa ucenama, neka SPS i SNS smene DJilasa, da se Beogradjani malo dozovu pameti , Vojvodjani znaju sta im je ciniti,oni su pismeniji i kulturniji deo Srbije, treba pustiti SNS i ostalo drustvo da uprapasti jos ovo sto je ostalo , pa onda sve iz pocetka. Doci ce i taj sesti oktobar kad tad. Laku noc dotle.

molder

pre 11 godina

Za sam DS bi najbolje bilo da pusti SNS i SPS da formiraju vladu, pa neka se valjaju u blatu u dolazećem teškom vremenu za Srbiju. Tako niko više neće glsati za ove dve stranke, a DS ako pročisti svoje redove, može mirno čekati sledeće izbore.

vojvodjanin

pre 11 godina

Eh,da je Zoran živ,svima iz ove čuvene garniture " crvenog DS-a"bi sada gledali ledja!!! Svaka čast Borisu na reinkarnaciji Ivice-novog Slobe!

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

@ sumadinac
Sumadinac ti si, sto sajkacu nosis, stara ti se majka ponosi!
Nemo si tolko nervozan! Glasaci DS-a i simpatizeri su videli, ali rukovodstvo stranke i poltronski deo clanstva nije video ili je video ali je cutao tih 12 godina. Zato sam i napisao to sto sam napisao. Sad sto se nekom ko simpatise URS nesvidja sto ih zovem klerofasisti il sto se nekom iz staba mire markovic nesvidja sto ih zovem komunjare, to je njegov problem. Inace da ti nebudes neobavesten ko kostunica, Donji Dusnik je (iako ja nisam odatle) jedno predivno mesto, bar je bilo dok klerofasisti nisu unistili jednu fabriku iz sistema RTB Bor (ELIND), koja je uposljavala veliki broj radnika. Sad je mrtvo!
A ti? Ti si sigurno iz Bijograda? **bo te voz koji te ovde dovo!

mirko

pre 11 godina

Која то странка није популистичка?
(Душан, 26. jun 2012.
Od stranaka koje prelaze cenzus LDP nije populistička stranka. DS ni približno kao tri koje sam pomenuo:Ako hapsite Mladića i Karadžića, ako usvajate Rezoluciju o Srebrenici, ako vratite autonomiju Vojvodini, ako se izvinite za zločine koje je počinio neko u ime tvog naroda, onda tu ne može biti govora o populizmu.

Prvi se resiti korupcije i kriminala, ostalo ce doci!!!

pre 11 godina

Dok god se u Srbiji umesto Koridora 10, 11, EU integracija, Kosova - korupcija i kriminal ne oznace kao primarni problem a izgradnja zatvora kao najvazniji projekat, nece Srbiji biti bolje!!!

rikoset

pre 11 godina

Pa to je jednostavno nemoguce a zasto je se desilo ISTORIJSKO pomirenje 2008 i posle sve ove 4 godine, krka mrka i bekuta su bili jedini nezaobilazni partneri DS.

Janko

pre 11 godina

Kakvo anti demokratsko raspolozenje vlada medju srbima, pa evo crna gora pregovara sa Eu, a vi srbi vracate milosevica na vlast. svaka cast

smeker

pre 11 godina

Volim kada zuti placu.Oni su ti koji su povampirili sve one protiv kojih smo krv prop..... zadnjih 20 godina.Jos uvek se najezim kada vidim Dacica na tv pomislim da objavljuje jos jednu pobedu sps-a i velikog Slobe.Trazili ste gledajte.Ne valja vam Kostunica dobili ste sipak.Uostalom mozda je to i i deja i zamisao vaseg stogodisnjeg Micuna ipak je on vama ideolog...

MaxBunker

pre 11 godina

Dačić je čedo DS-a. Pre 4 godine su mu dali sve što je tražio zato jer Tadić nije neki tvrd pregovarač. Na primer "mlitavi" Koštunica je uspeo da ima posdršku SPS-a svojoj vladi s tim da im nije dao ni jedno mesto pomoćnika ministra a kamoli ministra ili čak vice premijera.

petar

pre 11 godina

Da li do sad cutanje,apaticnost bese strategija,prvo ste trebali pocistiti svoje odmah dvoriste ,ali to je samo bilo zamazivanje ociju jer lokalni mocnici koji su i doprineli vasem porazu Borise ,bukvalno jos dok mogu terorisu ljude ,PA NISTE I VI NEOBAVESTENI ,Sremska Mitrovica zivi u strahu od jos uvek vaseg predsednika GO Aleksandra Prodanovica itd,itd a DS mora preseci i formirati vladu iako nekim vasim Podpredsedniku sigurno ne odgovara taman je sve stavio u Poljoprivredi pod kontrolu ali on vas gura u propast

anarhista

pre 11 godina

Poslije svih gluposti DS bi trebao na svim nivoima vlasti da ode u opoziciju,a ne da u Vojvodini,BG...sjede sa SPS dok im mali slobo visi nad glavama.Iskreno i vrijeme je da SNS bude na vlasti cisto da ih malo kritikujemo...Drzava je svakako bankrotirala pa neka nas dinkićevi carobnjaci vade iz g....a.